View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Alicanfmfan
26.Mart.2012, 01:12
Ben Yiğit'i beğendim şahsen Trabzon maçında. Hem bu çocuğa ne kadar şans verildi ki . Belki Riera ve Pino bu takımdan ayrılabilir sezon sonu.
nannar
26.Mart.2012, 01:17
Riera kesinlikle gönderlsin.Sercan kiralansın.Batdal da kiralanabilir. Aydın da ya oynasın ya da kiralansın.Yedekte çürüyecek oğlan.Servet ne oldu bu arada? :D
byariff
28.Mart.2012, 14:15
Turk Basininda Çiktimi Bilmiyorum , Galatasaray Nilmar"a 8m euro para teklifi etti. Kaynak : As gazetesi
Suicider
28.Mart.2012, 14:42
Ara transfer döneminde Galatasaray'ın Doka'yı istediğini hatırlatan Dizar, “Galatasaray, Doka ile birlikte bizden Webo'yu da istedi; ancak bu futbolcuları devre arasında veremezdik. Galatasaray'ın ilgisi devam ediyor mu bilmiyorum; ama sezon sonunda gelecek tekliflere göre futbolcularımızı satıp satmayacağımıza karar vereceğiz” diye konuştu.
Şöyle de birşey var.
C h A o S
28.Mart.2012, 14:44
Nilmar nokta atışı olur.
byariff
28.Mart.2012, 14:45
Doka ve webo"ya hayir demem kesinlikle takimimda isterim , ozellikle webo"yu.
Sirius Black
28.Mart.2012, 19:10
Nilmar mı?
Tur attırır. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2012, 19:36
Turk Basininda Çiktimi Bilmiyorum , Galatasaray Nilmar"a 8m euro para teklifi etti. Kaynak : As gazetesi
8M teklifi olabilir ama Villarreal daha yuksek bir bonservis bicti bildigim. Bu seneki performansi aldatmasin, sezonun buyuk kismini sakat gecirdi. Kume dusme durumu olusursa belki daha dusuk fiyattan alinabilir. Bu arada Lyon ile SL de FB ye attigi son dk golunu hala unutmam, o donem 18 yasinda falandi galiba :)
SaLviO
28.Mart.2012, 20:13
nilmar iyi topçu ama türkiyeye geliceğini zannetmiyorum
Nocna Mora
28.Mart.2012, 22:27
Parayı verirsen herkes gelir.
Riera kesinlikle gönderilmeli sezon sonu. İyi niyetli fakat artık fiziksel olarak kanatta oynamak için yetersiz.
Baros bence artık gönderilebilir çünkü yaşı geçmek üzere 31 yaşına geldi. Bu sene sonu satmazsak daha da satamayız gibi..
Yiğit genç bir oyuncu rotasyona daha sık dahil edilmeli.
Sercan top oynamayı hatırlayana kadar başka bir takıma kiralanmalı.
Kazım büyük ihtimalle rotasyon oyuncusu olur. Eğer bunu istemezse de gönderilir.
Pino eğer ayağı iyileşirse kesinlikle şans bulmalı. Yetenekli bir oyuncu çünkü.
Batdal da bir gol kaçırdı diye satılmalı diyenler var ya gülüyorum sadece. Rotasyona dahil olmalı önümüzdeki sezon sık sık.
Cem Sultan yuvaya geri döndürülse tadından yenmez açıkçası.
Hızlı, oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen bir sağ açık almalıyız. Bir de genç hızlı bir forvet. Başka bir ihtiyacı yok takımın.
nannar
29.Mart.2012, 00:04
sağ açık,sol açık, melo-selçuk ikilisine alternatif bir oyuncu ,Avrupa çapında yıldız bir stoper ve Elmander'in yanına iyi bir forvet lazım Avrupada başarı için.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mart.2012, 00:06
sağ açık,sol açık, melo-selçuk ikilisine alternatif bir oyuncu ,Avrupa çapında yıldız bir stoper ve Elmander'in yanına iyi bir forvet lazım Avrupada başarı için.
Dedigini yaparlarsa Superligi dagitir o takim :zuhaha Avrupayi bilemem.
europeanconquer
29.Mart.2012, 00:08
Baros kendini toparlarsa gönderilmesine gerek yok ama çok çabuk sakatlanıyor.Ancak Nilmar kalitesinde bir golcü gelirse gönderilmeli.Başka türlü Baros'tane vazgeçilmemeli.Gelecek sezon için beklere ve stopere kesin alternatif gerekiyor.Kanatlar için Pino ve Culio gelecek onlar sezon başı mutlaka denenecektir olmaz ise mutlaka bir kanat oyuncusu alınacaktır.
RaSenGan
29.Mart.2012, 00:09
Ünal Aysal benim hedefim Avrupa'da başarılı olmak demişti.Gereken takviyeleri yapacaktır.Çok sağlam bir transfer yapılacaktır sezon sonu ama hangi bölgeye bilemem.
SaLviO
29.Mart.2012, 00:19
ünal başkanın transfer tercihleri genelde bonservisi elinde olan oyuncular oluyor hatta lig tv ye verdiği demeçte sezon sonunda kontratı biticek çok önemli oyuncular var demişti bunlardan biride bugün haberlerde çıkan kalou yanılmıyorsam sözleşmesi sezon sonu bitiyor.
aslında 2 3 yıl böyle transfer yapsa mali yapıyı çok iyi seviyeye getirebilir.
nannar
29.Mart.2012, 00:22
Elmander'e bonservis ödenmedi :) Hatırlatayım dedim... Yani bu tarz oyuncular ince elenip sık dokunursa bulunulabilir.Ama işte yabancı sınırı da var. O yüzden ben Serdar Aziz,Hasan Ali Kaldırım,Gökhan Töre,Ömer Toprak gibi isimler üzerinde durulmasını istiyorum
SaLviO
29.Mart.2012, 00:24
bende onu belirttim zaten iyi oku :D
sezon sonunda kontratı biticek çok önemli oyuncular var
byariff
29.Mart.2012, 00:24
Kalou"ya hayir demem forvet oynar.
benim dusuncem bu yil sadece 1 tane cok saglam bir forvet ve sag açik ve sol açikta oynuyabilien bir adam lazim 1 tane ama , melo ve selcugun alternatifi olarak ceyhun var , yekta iyilesiyor , sahsen gerek yok diye dusunuyorum birde terimin sistem degismicegi ne malum belki tekrar tek forvete doner dicem ama umarim donmez 4-1-3-2 iyi.
nannar
29.Mart.2012, 00:26
bende onu belirttim zaten iyi oku :D
sezon sonunda kontratı biticek çok önemli oyuncular var
sana tepki diye yazmadım onu yahu :n: hemen "zaten nerde beleş var,onların peşine düşerler "yorumu gelmesin diye yazdım
Kalou"ya hayir demem forvet oynar.
benim dusuncem bu yil sadece 1 tane cok saglam bir forvet ve sag açik ve sol açikta oynuyabilien bir adam lazim 1 tane ama , melo ve selcugun alternatifi olarak ceyhun var , yekta iyilesiyor , sahsen gerek yok diye dusunuyorum birde terimin sistem degismicegi ne malum belki tekrar tek forvete doner dicem ama umarim donmez 4-1-3-2 iyi.
:) 26-30 yaş arası yıldız oyuncuya eyvallah ama yaşlıya hayır
byariff
29.Mart.2012, 00:27
sana tepki diye yazmadım onu yahu :n: hemen "zaten nerde beleş var,onların peşine düşerler "yorumu gelmesin diye yazdım
:) 26-30 yaş arası yıldız oyuncuya eyvallah ama yaşlıya hayır
kalou yasli degil be hocam 28 :D kalou hizli bir oyuncu bildigim kadari ile gelmesini isterim bedavaya alirsak tabi :icon_biggrin:
SaLviO
29.Mart.2012, 00:27
elmander gibi beleş olucaksa takımın hepsi beleş olsun :D
kalouya gelince bence o da gelmez türkiyeye :D
byariff
29.Mart.2012, 00:34
bole olsa keske :D
http://this11.com/boards/abCm9Jwabs.jpg
SaLviO
29.Mart.2012, 00:37
kalou kanat oyuncusu değilmi ?
RaSenGan
29.Mart.2012, 00:54
7 yabancı var zaten :D
Alicanfmfan
29.Mart.2012, 00:57
Bence sağ açığa odaklanmalıyız. Solu Riera-Engin-Emre bir şekilde götürür. Amrabat sırıtmaz diye düşünüyorum tabi ki Avrupa standartlarından bir oyuncu istiyorsak Kalou'da olabilir.
Arif nasıl kadro o. 7 tane yabancı var. :D
nannar
29.Mart.2012, 01:08
gitti 3 puan :D
byariff
29.Mart.2012, 02:13
demiroren belki seneye 7 yabanciya cikartir diye kurdum kadroyu :D
zemlinskis
29.Mart.2012, 08:38
Parayı verirsen herkes gelir.
Riera kesinlikle gönderilmeli sezon sonu. İyi niyetli fakat artık fiziksel olarak kanatta oynamak için yetersiz.
Baros bence artık gönderilebilir çünkü yaşı geçmek üzere 31 yaşına geldi. Bu sene sonu satmazsak daha da satamayız gibi..
Yiğit genç bir oyuncu rotasyona daha sık dahil edilmeli.
Sercan top oynamayı hatırlayana kadar başka bir takıma kiralanmalı.
Kazım büyük ihtimalle rotasyon oyuncusu olur. Eğer bunu istemezse de gönderilir.
Pino eğer ayağı iyileşirse kesinlikle şans bulmalı. Yetenekli bir oyuncu çünkü.
Batdal da bir gol kaçırdı diye satılmalı diyenler var ya gülüyorum sadece. Rotasyona dahil olmalı önümüzdeki sezon sık sık.
Cem Sultan yuvaya geri döndürülse tadından yenmez açıkçası.
Hızlı, oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen bir sağ açık almalıyız. Bir de genç hızlı bir forvet. Başka bir ihtiyacı yok takımın.
Mehmet Batdal'a kadarki önerilere katılıyorum lakin Mehmet Batdal kesinlikle gelişime açık bir oyuncu değil. Bu sezon Kardemir Karabükspor'da dikkatle takip ettim kendisini. Hava topları hakimiyeti dışında pek bir özelliği olmayan bir oyuncu. Hava toplarındaki hakimiyetiniyse gol atabilmek adına kullandığını pek göremedim açıkcası. Uzun lafın kısası Bank Asya Ligi oyuncusudur kendileri .
byariff
29.Mart.2012, 14:03
twentede"ki Douglas sene sonu sozlesmesi bitiyor saglam defans aslinda alsak :D
byariff
29.Mart.2012, 19:12
Umit Davala oyuncu izlemek icin yabanci ulkeye gittiydi , bugun açikladi brezilya Sao Paulodaymis :D
Nocna Mora
29.Mart.2012, 19:25
Vallahi Aydın'a senelerce sabrettik meyvelerini yeni yeni alıyoruz. Batdal'a da sabredilebilir. Zararı olmaz yani :)
Bir sağ açık ve bir forvet bence yeterli olacaktır. Onun dışında kadromuz gayet iyi. En büyük korkum Terim'in tek forvete dönmesi. Tek forvete dönerse küme bile düşebiliriz seneye :p
Lucas Neill
29.Mart.2012, 19:47
Eger Türk takimlarina avrupa yasagi gelirse transfer falan yapmaya gerek yok. Zaten baskan falan da istifa edicek heralda bu durumda öyle diyordu.
Deus Dominus
29.Mart.2012, 22:44
Vallahi Aydın'a senelerce sabrettik meyvelerini yeni yeni alıyoruz. Batdal'a da sabredilebilir. Zararı olmaz yani :)
Bir sağ açık ve bir forvet bence yeterli olacaktır. Onun dışında kadromuz gayet iyi. En büyük korkum Terim'in tek forvete dönmesi. Tek forvete dönerse küme bile düşebiliriz seneye :p
Net bilgim olmadığı için soruyorum, Football Manager'da Aydın'a sezon sonunda Antalyaspor'a gidecek şekilde future transfer eklenmiş. Aslı astarı var mı? Necati transferi ile ilgisi var mı?
Nocna Mora
29.Mart.2012, 23:14
Necati karşılıgında Aydın ayarında Antalyaspor'un seçecegi bir oyuncu Antalyaspor yolunu tutacaktı ama Aydın olmaz sanırım bu bu seneki performansından sonra.
RaSenGan
29.Mart.2012, 23:41
Serkan Kurtuluş gidecek sezon sonu da Antalya'ya mı gider bilemem :)
byariff
30.Mart.2012, 14:35
Başbakanın "5 yıl Avrupa'ya gitmesek ne olur" açıklamasından sonra Galatasaray tüm transfer çalışmalarını askıya aldı.
byariff
03.Nisan.2012, 03:08
berbatov ile on protokol imzalanmis galiba sampiyonlar ligine kalirsak imzalicakmis oyle diyorlar , umarim yalan haberdir
byariff
04.Nisan.2012, 02:34
onceden yazmistim bugune yine cikti haberi nilmar"a 8m vermisiz.
El Galatasaray ofrece 8 millones de euros por el delantero brasileño del Villarreal, Nilmar
Blackburn left-back Martin Olsson is a shock £3million target for Turkish giants Galatasaray.”
Galatasaray are interested in Kalou with director Bülent Tulun reportedly offering him a 4yr contract at €4m per season
nannar
04.Nisan.2012, 02:51
Kalou için sezon başına 4 milyon € mu? :D yalan haber bu o zaman.
byariff
04.Nisan.2012, 02:56
chelseda 3.5 aliyormus vergilerle falan 1.5 aliyordur galiba
goosfraba
04.Nisan.2012, 02:57
2 milyon vergiyi nereye veriyor bu insanlar yahu?
nannar
04.Nisan.2012, 03:02
yurt dışında yüksek vergiler. futbolcular o yüzden kaçıyor :D geçenlerde biri ülkelerdeki futbol vergilerini koymuştu da genelde % 40 ve üzeri :D en düşük bizde
goosfraba
04.Nisan.2012, 03:07
o zaman 3.5 maaş - 2 vergi = 1.5 alıyorsa, burada 2 milyona razı edilmek zorunda.
bu yüzden bence de yılda 4 milyon alacak haberi yalan.
nannar
04.Nisan.2012, 03:13
http://i.imgur.com/B6jrl.jpg
nannar
04.Nisan.2012, 03:14
Dışarda 6 milyon € alan bir adamı Türkiye'ye 4 milyon'a getirebilirsin yani.
RaSenGan
04.Nisan.2012, 18:05
Hayret bizim ülkede vergiler hep yüksek olur her şeye zam olur futbola uzanmamış henüz :D
Deus Dominus
04.Nisan.2012, 18:49
Bizim ülkede vergiler halka, sıradan insanlara yüksek :)
byariff
05.Nisan.2012, 00:10
ingiliz basini tugay kerimoglunun , Olsson"i bitirdigi yaziyor
http://www.clicklancashire.com/sport/blackburn-rovers-fc/1211990-galatasaray-closing-in-on-deal-for-blackburn-rovers-winger-olsson.html
William Rookwood
05.Nisan.2012, 14:36
Martin 3 milyona alınırsa 2. Eboue vakası olur gerçekten çok iyi bir iş yapmış oluruz tam bizlik bir oyuncu.
Alicanfmfan
06.Nisan.2012, 16:48
Galiba Melo'yu almayacaklar.
C h A o S
06.Nisan.2012, 16:58
Bu saatten sonra bende alınacağını sanmıyorum.Ama onun gibi mücadele eden bir oyuncu zor buluruz.Bu sezon takıma verdiği katkı ortada.Keita gibi onunda gidişine çok üzülürüm.
nannar
06.Nisan.2012, 19:39
Baros ilk geldiği yıllarda çok katkı yaptı fakat sonradan sürekli hakemlerle oynamalara başlayınca zıvıttı. Eğer Melo da antremanlarda arkadaşlarına karşı bu tarz sertlikler yapmaya meyilli ise ben alınmasını istemem. Sonuçta bir takımda yetenekten daha ön planda olan şey takım ruhu ve birlik-beraberliktir.Bunu bozan kim olursa olsun takımda istemem.Ama tabi işin iç yüzünü biz bilmiyoruz.Belki sıradan bir tartışma ve şu anda Riera ile melo kanka gibi de olabilirler. Eğer hazmedilir bir olay ise bence alınabilir. Fatih hoca işini bilir yaa. Engin Baytar gibi bir isimden bile faydalanıyor. Bunları da halleder
Lucas Neill
06.Nisan.2012, 19:41
Fatih Terim de zamaninda kafa atmis rakibine ama suan ki sayginligi ve efsane olusu ortada. 1 mac kadro disi arti para cezasi verilsin ama Playoff'ta oynamamasi sampiyonluga mal olur ayrica bonservisi sezon sonu alinmali.
byariff
06.Nisan.2012, 19:43
engine 3 hak taniyorsa terim , meloyada sans haklari tanir.
kalemci
06.Nisan.2012, 19:55
Süper Ligde Melo'yu izlemekten keyif alıyorum. Şöyle bir durumda var olası bi olumsuzlukta Engin'e verilen hakların maliyeti taş çatlasa 2-3 milyon euroya patlar ama Melo'ya verilen hakların Galatasaray'a maliyeti 10-12 milyonu geçer.
William Rookwood
07.Nisan.2012, 15:59
Sezon sonu Lassana Diarra alınabilir ama Melo'nun hali bir başkaydı tabii
byariff
07.Nisan.2012, 16:49
Lassana diarra melonun gorevinde oynuyamaz lassana diarra daha cok hucumu seven ve top ile oynamayi cok seven bir oyuncu.
Trabzonspor
07.Nisan.2012, 17:21
Bi uyarı biraz para ceası verirler olay kapanır.
Bu arada şu haberi gördümde Aysal gelsin kulübüde üstüne yapalım :)
http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/selcuk-inan-burak-yilmaz_sto3224475/story.shtml
Bi uyarı biraz para ceası verirler olay kapanır.
Bu arada şu haberi gördümde Aysal gelsin kulübüde üstüne yapalım :)
http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/selcuk-inan-burak-yilmaz_sto3224475/story.shtml
5 Milyon Euro serbest kalma maddesi var ama bu oyuncunun isteğine bağlı. Kahraman olduğu yerde bir anda hain ilan edilmek istemez herhalde Burak. Ancak kulüpler anlaşırsa gider.
Trabzonspor
07.Nisan.2012, 17:45
5 Milyon Euro serbest kalma maddesi var ama bu oyuncunun isteğine bağlı. Kahraman olduğu yerde bir anda hain ilan edilmek istemez herhalde Burak. Ancak kulüpler anlaşırsa gider.
Selçuk İnan'a da güveniyordu herkes ama onlar profesyonel!
Bu arada yanlış yere yazmışım bunlar transfer alanında olmalıydı.Melo konusuna değinince buraya yadım.
byariff
07.Nisan.2012, 17:53
Burak"i alsak iyi olur aslinda elmander ile cok iyi ikili olurlar :D
Nedvedmania
07.Nisan.2012, 18:09
Burak gelmez. Adam her fırsatta Avrupa'ya gitmek istediğini söylüyor. İsteyeni de vardır illaki.
Trabzonspor
07.Nisan.2012, 18:19
Cihan bunlara inanma Alaah aşkına.Aynı şeyleri söylüyor olucam ama şimdi açsam koysam şuraya Selçuk İnan'ın röpörtajlarını sen tiksinirsin adamdan.
Bordo61Mavi
07.Nisan.2012, 18:24
Selcuk tukurdugunu yaladi, gozumde degeri pek kalmasada yaptigina anlam verebiliyorum. Trabzonda 2-3 yilda kazanacagi parayi, Galatasarayda 1 senede kazandi primleri vs ile beraber. Yanlis bilmiyorsamda kendisi Galatasarayli olmasi lazim. Keske Trabzonda kalacagim demeseydi .
Burakin Turkiyede bizden baska bi Besiktasta oynar diye dusunuyorum, kucuklukten beri tuttugu takim ki onlarada su yakin tarihte gidecegine pek ihtimal vermem. Bu seneki istatislikleri onu Ingiltere veya Ispanyaya goturur.
europeanconquer
07.Nisan.2012, 19:39
Burak gibi bir forvete ihtiyacımız yok ki.İyi hoş kaliteli oyuncu ama bizim takıma uygun değil.Zaten gelirse yine Selçuk'da ki gibi tartışma falan çıkar.Gidecekse gitsin İngiltere'ye İspanya'ya.
Baros'un geçmiş yıllardaki oyununa benzer bir oyuncu almamız lazım.Sakatlıklar yedi bitirdi Baros'u.
IcedEarth
07.Nisan.2012, 21:39
Burak olduğu yerde kalsın, tarzı bu takıma hiç uygun değil. Nasıl olup da 30'un üstünde gol attığını da bir türlü anlayamıyorum zaten.
zemlinskis
08.Nisan.2012, 04:30
Riera, Pino, Hakan Balta gönderilsin. Felipe Melo son olaydan sonra artık takımda tutulmaz gibime geliyor. Kadroyu korumak şart. Takımın ofansif orta sahaya ihtiyacı var. Ayrıca kanatta oynayan oyuncular lig için yeterli olabilir lakin avrupa maçları için yetersiz. Kanat mevkilerine de gereken transferler yapıldığı takdirde yine bütün kulvarda başarılı olunabilir. Baros ayrılırsa onun yerine çok iyi bir yabancı forvet bulmak gerekecek.
europeanconquer
08.Nisan.2012, 04:42
Hocam Riera tamam da Pino ve Hakan Balta ne diye gönderiliyor.Pino'yu denemeden göndermez Fatih Terim.Hakan Balta'da geldiği günden bu yana en iyi oyununu oynuyor bu sezon.
byariff
08.Nisan.2012, 06:00
riera-baros-pino gitmesi gereken oyuncular riera-pino ruhsuz oyuncular , 1 tane cok saglam kanat 1 tane saglam forvet ve melonun kalmasini umit ediyorum"ki 2 tane transfer bize yeterlidir ondan sonra yerlilere yonelmek sart.
di canio
08.Nisan.2012, 06:12
Bu kavga olayı, Melo'nun çok büyük yanlışları yoksa eğer daha ucuza transfer edilebilmesi için de bir fırsat doğurabilir
zemlinskis
08.Nisan.2012, 06:21
Hocam Riera tamam da Pino ve Hakan Balta ne diye gönderiliyor.Pino'yu denemeden göndermez Fatih Terim.Hakan Balta'da geldiği günden bu yana en iyi oyununu oynuyor bu sezon.
Pino'yu bilen biliyor. Takım oyunundan uzak sadece hızı ve tekniğiyle ön plana çıkan vasat bir oyuncu. Ayrıca tarihimizin en başarısız sezonun artık kalan oyunculardan . Ne şartta olursa olsun gönderilmeli. Hakan Balta'nın takım hücumuna bir katkısı yok. Hem defansı hem de ofansı iyi yapabilen bir sol bek bulmak şart.
byariff
08.Nisan.2012, 06:28
Pino'yu bilen biliyor. Takım oyunundan uzak sadece hızı ve tekniğiyle ön plana çıkan vasat bir oyuncu. Ayrıca tarihimizin en başarısız sezonun artık kalan oyunculardan . Ne şartta olursa olsun gönderilmeli. Hakan Balta'nın takım hücumuna bir katkısı yok. Hem defansı hem de ofansı iyi yapabilen bir sol bek bulmak şart.
turk bek olarak hasan ali var malum onuda kayseri satmaz :D hakan balta su an icin iyi 6 yabanci sayisini sol bek"e kullanmayalim bence.
MeliksahAydogan
08.Nisan.2012, 10:22
turk bek olarak hasan ali var malum onuda kayseri satmaz :D hakan balta su an icin iyi 6 yabanci sayisini sol bek"e kullanmayalim bence.
Neden satmasın bence takas yoluyla rahatlıkla kadromuza katabileceğimiz bir oyuncu.
Sercan , Aydın vb. verilebilir üstüne + para.
MeliksahAydogan
08.Nisan.2012, 10:24
Bu kavga olayı, Melo'nun çok büyük yanlışları yoksa eğer daha ucuza transfer edilebilmesi için de bir fırsat doğurabilir
Bende öyle düşünüyorum 6-7 MN € 'ya kadar inebilir fiyat.
nannar
08.Nisan.2012, 10:53
Hakan Balta kesinlikle kalmalı. Adam toparladı ve kariyerinin en iyi oyununu oynuyor. Her bek Eboue gibi sürekli git gel yapacak kapasitede olmaz. Hakan son 4-5 haftadır yeterince destek oluyor ileriye.
Pino konusuna gelince ben de gitmesinden yanayım çünkü Melo-Elmander gibi isimlerde bulunan takım ruhu onda yok. Çok bencil ve yetenekleri de kısıtlı zaten.
Hasan Ali Kaldırım'a karşı Aydın mı verilir yahu? :) Oğlan sakatlanmasa ilk 11'e yaklaşmıştı iyice. F.T. Aydını da adam edecek gibi. Bence şu anda takasla oyuncu vermemek lazım. Çünkü F.T. bir anda önümüze koyuyor adamları ve birden iyi oynamaya başlıyorlar. Serkan Kurtuluş,Sercan Yıldırım ve Aydın Yılmaz üçlüsü düzeliverse çok güzel alternatifler oluşur kadroda
MeliksahAydogan
08.Nisan.2012, 11:40
Hakan Balta kesinlikle kalmalı. Adam toparladı ve kariyerinin en iyi oyununu oynuyor. Her bek Eboue gibi sürekli git gel yapacak kapasitede olmaz. Hakan son 4-5 haftadır yeterince destek oluyor ileriye.
Pino konusuna gelince ben de gitmesinden yanayım çünkü Melo-Elmander gibi isimlerde bulunan takım ruhu onda yok. Çok bencil ve yetenekleri de kısıtlı zaten.
Hasan Ali Kaldırım'a karşı Aydın mı verilir yahu? :) Oğlan sakatlanmasa ilk 11'e yaklaşmıştı iyice. F.T. Aydını da adam edecek gibi. Bence şu anda takasla oyuncu vermemek lazım. Çünkü F.T. bir anda önümüze koyuyor adamları ve birden iyi oynamaya başlıyorlar. Serkan Kurtuluş,Sercan Yıldırım ve Aydın Yılmaz üçlüsü düzeliverse çok güzel alternatifler oluşur kadroda
Aydın konusunda haklısın abi olacak gibi iyi alternatif ayrıca ama Sercan ...
Serkan'ın gideceği kesinleşti zaten bence.Keşke Sercan'a vereceğimiz parayı Hasan Ali'ye veya Muhammet Demir'e yada Cenk Tosun'a verseydik harika olurdu.
SaLviO
08.Nisan.2012, 11:41
Sercan bitirdi kendisini yazık etti . Dahada avrupada top oynayamaz
LaigLeNoiR
08.Nisan.2012, 11:59
Sercan Trabzon'a giderse 2.Burak Yılmaz olabilir.
nannar
08.Nisan.2012, 12:18
Emin olun hepinizden çok ben küfür ediyorumdur Sercan'a ama ben de Murat gibi düşünüyorum.Yaş itibariyle "bu adam bitti" denecek yaşta değil Sercan. En iyisi kiralık göndermek olur
byariff
08.Nisan.2012, 14:28
Bank asyaya kiralik yollucan ozman birseyleri anlar.
europeanconquer
08.Nisan.2012, 14:35
Baros yerine Nilmar gelse ne de güzel olur yahu :) Hazır Nilmar'ı almışken Rossi'de gelir :p Villarreal küme düşerse hiç de uzak olmaz bu transferler ama Rossi şaka tabi :D
byariff
12.Nisan.2012, 14:32
Tribun Dergi ; Transfer Dedikodusu : Dortmund,Fenerbahçe ve Galatasaray Juventus'lu Eljero Elia ile ilgileniyor.
byariff
12.Nisan.2012, 18:08
yabanci basindada cikti galatasaray cambiasso ile ilgileniyor diye
LaigLeNoiR
13.Nisan.2012, 02:47
http://www.giresungazete.net/upload/resimler/6Z3_eren_tozlu006.jpg
Giresunspor'un golcü futbolcusu Eren Tozlu hakkında şok iddia. Hürriyet Gazetesinin haberine göre Eren gelecek sezon için çoktan anlaşmaya varmış bile...
www.hurriyet.com.tr (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r) de yer alan haber şu şekilde:
"Galatasaray, 21 yaşındaki forvet oyuncusu Eren Tozlu kadrosunda Giresunspor ile prensip anlaşmasına vardı.
Süper Final'e puan avantajıyla ilk sırada başlayacak olan sarı-kırmızılı takım, bir yandan da gelecek yılın planlarını yapıyor..
Kadroya katılması planlanan oyunculardan biri de TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'un 21 yaşındaki forvet futbolcusu Eren Tozlu..
1990 doğumlu oyuncunun transferi için söz kesildi, transfer döneminin başlamasıyla imzalar atılacak.
Eren Tozlu, bu sezon Giresunspor formasını 28 kez giyip 10 gol attı."
Alicanfmfan
13.Nisan.2012, 02:56
Şaka ? ------
LaigLeNoiR
13.Nisan.2012, 03:04
Hürriyet'in haberi vallahi ben de anlamadım. Öte yandan Eren'in sözleşmesi zaten sezon sonu bitiyor.
Alicanfmfan
13.Nisan.2012, 03:16
Büyük ihtimal yalan haberdir.
caglaruzun
14.Nisan.2012, 00:28
Demin trt spor kanalındaki programda dediklerine göre Farfan, Hasan Ali ve 2 kişi daha ismini hatırlamadıgım Galatasaraydaymış :D İnşallah doğrudur sırf şu 2'si bile yeterli transferler bana göre bizim için.
SaLviO
14.Nisan.2012, 00:32
farfan eskisi gibi değil ya schalkede forma şansıda bulamıyor yanlış bilmiyorsam
LadroN
14.Nisan.2012, 00:34
farfan eskisi gibi değil ya schalkede forma şansıda bulamıyor yanlış bilmiyorsam
Son maçında 3 asist yapıp bir gol attı.
SaLviO
14.Nisan.2012, 00:36
Son maçında 3 asist yapıp bir gol attı.
doğrudur hocam ben sahadandan ne zaman maçlara baksam göremiyorum kadroda ordan aklımda kalmış şimdi girip bakıcam yine
William Rookwood
Farfan'ı bende bilmiyorum Almanya ligini takip etmediğim için. Hasan Ali'yi de canlı izleme fırsatım olmadı iki transfere de birşey diyemiyorum ancak gelirlerse yararlı olabilirler
Fearless Coward
Trtspor güvenilir bi kaynak değil açıkcası Süper Final bitmeden transfer yapmayız biz diye tahmin ediyorum...Süper Final bitsin ondan sonra konuşalım transferi şimdi konuşmak doğru olmaz...
LadroN
14.Nisan.2012, 00:40
Merak edenler için diğer iki isim Lassana Diarra ve Heerenven santraforu Bas Dost.Ama ben pek inanmadım bu habere.Farfan bonservisi elinde olacağı için olabilir açıkçası güzel de olur.
SaLviO
14.Nisan.2012, 00:41
bu sene avrupa ve ligde dahil toplam 30 maça çıkmış ve 3 gol atmış 8 asist yapmış
LadroN
14.Nisan.2012, 00:43
bu sene avrupa ve ligde dahil toplam 30 maça çıkmış ve 3 gol atmış 8 asist yapmış
İstatistiklerini tam bilmiyorum ama son maçında baya iyiydi :D.
SaLviO
14.Nisan.2012, 00:45
son maçta ikinci yarı girmiş :D :D sen doğru adamı izlediğine eminmisin ?
nannar
14.Nisan.2012, 00:49
Farfan gelirse iyi olur.Elmander ve Melo geldiklerinde istatistikleri belliydi. Burası Türkiye.Adam mutlu olunca coşuyor :)Salın gelsin.
LadroN
14.Nisan.2012, 01:10
son maçta ikinci yarı girmiş :D :D sen doğru adamı izlediğine eminmisin ?
Farfan'ı tanıyorum emin ol ondan da TRT'de özetleri seyrederken bir maç çok iyi oynadığını gördüm.Kaiserslautern maçı sanırım o maç ama çok eski tarihte oynanmış.Trt'deki o kel adamda son maçında 3 asist yaptı deyince ben de o maç zannettim.Aman boşver zaten neyse ne gelirse görürüz.
kalemci
14.Nisan.2012, 02:58
Farfan'ı bu sene pek fazla izleme şansı yakalayamadım. Schalke'yi Avrupa Ligi dışında en fazla 5-6 lig maçını izleyebilmişimdir. Ama hem aldığı süre bakımından, hemde performansı bakımından eski haliyle yakından uzaktan alakası yok ne yazık ki.
Hatta devre arasında bu sorun yüzünden Obasi'yi takıma kattı Schalke. Ama oda yeterince süre alamıyor diye biliyorum.
Farfan maaş konusunda çok sıkıntı yaşatmıştı Schalke takımına. 5-6 milyon eurodan başlatmıştı görüşmeleri. Geçen sene Wolfsburg'a gidememe sebebi de bonservisten yüklü miktarda pay istemesi. Bunun üzerine Schalke satmaktan vazgeçmişti.
Kıtasından dolayı böyle büyük bir düşüş yaşayıp toparlanacağını sanmıyorum. Fatih Terim kurnaz adamdır, ona vereceği maaşın ve harcayacağı zamanın yerine çok daha iyisini getirir diye düşünüyorum.
Farfan hakkında benim bildiklerim bunlar, takip ettiğim kadarıyla Sakarya Ali Bundesliga'nın sıkı takipçisi, o daha iyi aydınlatabilir Farfan hakkında bizi.
byariff
14.Nisan.2012, 06:19
Hasan ali derken , hasan ali kaldirrim o olur ise muthis 5-10 yil sol bek "SIKINTISI" çekmeyiz.
MeliksahAydogan
14.Nisan.2012, 12:39
Hasan ali derken , hasan ali kaldirrim o olur ise muthis 5-10 yil sol bek "SIKINTISI" çekmeyiz.
Bende o yönde düşünüyorum Hasan Ali harika olur kesinlikle almalıyız kaptırmamalıyız.
Yedek olarak ise Çağlar veya Hakan'dan biri bekleyecektir Hakan'ı tercih ederim.
Çağlar'ı takasta kullanmak mantıklı olur.
ForsakeN
14.Nisan.2012, 13:14
Kayseri'nin Galatasaray'a oyuncu verecegini sanmiyorum
DisCo
14.Nisan.2012, 13:32
Bu iki oyuncuyu Fenerbahçe almış diyorlar.
LadroN
14.Nisan.2012, 14:08
Türk piyasasında alınacak iyi oyuncu yok ki.Hasan Ali var bide Sivas'taki Erman var ki onunda bu iyi performansının bu senelik olduğu düşünülebilir.Her sene ligte 1-2 tane sivrilen oyuncu çıkardı.Bu sene öyle bir isim hiç yok.Bu Türk oyuncu kıtlığından yabancıya yöneleceğiz fakat bu seferde sınıra takılacağız.Bu yabancı kontejyan saçmalığını kaldırmalıyız.Kota falan bir şey getirsinler ama kalksın.Hem bu Yiğit gibi topu 3 metre süremeyen adamlar milyon eurolar etmez.Muhtemel bir Hasan Ali transferi 5 milyon Euro'dan aşağı değil.Bu adamın değeri bu mu gerçekten ?
byariff
14.Nisan.2012, 14:14
TribunDergi ; DEDIKODU Keisuke Honda, Takashi Inui > Galatasaray
SaLviO
14.Nisan.2012, 14:31
honda bu cska oynayan hondamı
byariff
14.Nisan.2012, 14:33
evet , aslinda honda olsa iyi olur"da inamato gibi olmasin sonra :D
RaSenGan
14.Nisan.2012, 14:33
Evet (:
kalemci
14.Nisan.2012, 14:45
Honda için Lazio'dan 16 milyon Euro istemişti CSKA yönetimi, sponsor getirirse iyi olur yoksa kasadan bu kadar para çıkmasının luzumu yok. O kadar para harcama lüksü varsa bir futbolcu için öncelik kanat olmalı.
SaLviO
14.Nisan.2012, 14:51
Gsye kafadan 4 adamlazımken 1 adam için bu kadar para vermezler
MeliksahAydogan
14.Nisan.2012, 16:59
Arkadaşlar Fener'in oyuncuları aldığı falan yok bakınız ;
Son Dakika !
Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, 'Fenerbahçe ile iki oyuncu için el sıkıştınız mı?' sorumuza, "Bize iki oyuncu için gelen veya tek tek gelen bir teklif olmadı. Dolayısıyla herhangi bir anlaşma da olmadı" cevabını verdi.
Kaynak : Maraton
Ayrıca Honda'yı getirirse sponsor getirsin o kadar verilmez.
Sirius Black
14.Nisan.2012, 20:42
Honda bizim 4-4-2'nin neresinde oynayacak ki?
byariff
14.Nisan.2012, 20:45
Honda bizim 4-4-2'nin neresinde oynayacak ki?
seneye hangi sistem oynucagimiz belli degil 4-4-2 avrupada is yapmaz gibi.
Zekirdek
14.Nisan.2012, 21:28
Honda'nın kolay kolay Türk takımlarında oynayacağını sanmıyorum. Gelirse ligi domine edeceği kesin. Çok beğendiğim bir futbolcu. Gideceği her takıma yararı olur.
Bigboss3461
16.Nisan.2012, 02:33
Nikon ile yapılan anlaşmada "1 Japonya Milli Takımı oyuncusunun bonservis bedelini Nikon'un karşılamasıyla ancak kulübe gelebilir aksi takdirde alınmayacak." duyduğum bu.
Serdar Aziz içinde zemin yokladığımız ve Amrabat - H.Ali ile de Kayseri ile görüşeceğimiz söylentileri var...
byariff
16.Nisan.2012, 04:12
eger hondayla ilgileniyorsa terim seneye 4-2-3-1"e doner cunki 4-4-2 avrupada is yapmaz.
Alicanfmfan
16.Nisan.2012, 04:19
Zaten iyi kanat oyuncularımız yok diye yani verim alamıyoruz diye, 4-4-2'ye dönmüştü. En ufak örnek Shaq gelseydi dediğin sisteme geri dönerdik. Ancak ben 4-4-2'den şikayetçi değilim aksine futbolun en bilindik en işe yarar ve en önemli taktiklerinden.
Suicider
16.Nisan.2012, 12:05
Zaten iyi kanat oyuncularımız yok diye yani verim alamıyoruz diye, 4-4-2'ye dönmüştü. En ufak örnek Shaq gelseydi dediğin sisteme geri dönerdik. Ancak ben 4-4-2'den şikayetçi değilim aksine futbolun en bilindik en işe yarar ve en önemli taktiklerinden.
Kesinlikle katılıyorum.Bizim takımın taktiği budur.Zorlama taktiklerle,yeni şeyler arama çabasına gerek yok.Taktiğe göre oyuncu almamız gerekiyor.
europeanconquer
16.Nisan.2012, 12:52
Aslında forvet arkası oynayacak bir forvet almak lazım.Gerektiğinde 4-2-3-1 gerektiğinde 4-4-2 oynayabilelim.
SaLviO
16.Nisan.2012, 13:07
4 4 2 nasıl avrupada iş yapmaz :D selçuğun yanına bi selçuk daha alıp ikide iyi kanat oyuncusu bide forvet al 4 4 2 seni uçurur
Mamadou
16.Nisan.2012, 13:45
İyi bir 10 numaran yoksa Avrupa'da çoğu takım çift forvet oynuyor. Nasıl 4-4-2 Avrupa'da iş yapmaz bal gibi yapar :)
di canio
16.Nisan.2012, 13:47
Güçlü bir orta sahan yoksa Avrupa'da ezilirsin 4-4-2 ile. Bizim orta sahalarımız hep güçsüz olduğu için o bölgede daha çok adam bulundurmak daha mantıklı bence.
byariff
16.Nisan.2012, 14:02
4-4-2"de avrupada ezilirsin 4-4-2 avrupada is yapmaz gobek oyuncularin kaliteli olcak ve kanat oyuncularinda yardimci olacakki oyle belki is yapar , mesela su anki 4-4-2 avrupada is yapar emre ve engin press yaptigi icin orta alani daraltiyorlar yardima geliyorlar , yeni alcagimiz oyuncularda o ozellik olcakmi orasini bilemiyorum ki sampiyonlar ligine katilirsak veya uefadan devam edersek 4-4-2 oynuyan takim galiba manchester united onlarinkide biraz karisik ama onlar yillardan beri oynuyorlar , tahminimce tek forvete doncegiz gibi
Alicanfmfan
17.Nisan.2012, 03:10
Arif, ManU'nun taktiğini kimse çözemedi daha, bir bakmışsın Rooney solbekte kademeye giriyor.:) Çakılı forvet oynamıyorlar en azından, bak şu sistemde şu santrafor diyemiyorsun.
4-4-2'ye gelirsek. Gerets zamanında da Kalli zamanında da işe yaradığını görmüş olduk. Ama Gerets'in sistemi dahada değişikti, Hakan Şükür ve Ümit forvette Necati'de arkalarında fm tabiriyle Amc olarak oynuyordu. Kalli zamanında da 4-4-2 yi uyguladık. Yine etkili kanat oyuncularımız yoktu. Ama şampiyonluk gelmişti o sene. 4-3-2-1 taktiğini uygulamak istiyorsan. Barcelona gibi pas yapan bir orta sahan olacak. 2 sene önce ve geçen sene Mustafa Sarp-Ayhan-Barış üçlüsü ne yaptı, hiçbirşey o taktige ortasahaya 231312 kişide koysan paslaşmasını bilmedikten sonra hiçbirşey yapamaz.
4-4-2 iyidir, ancak bu sisteme ileri geri çalışan oyuncular da katmamız lazım.
William Rookwood
18.Nisan.2012, 00:54
4-4-2 zaten herkesin bildiği gibi kontra sistemi yani kanatların mutlaka hızlı olması lazım. Bence şuan ki kadromuza göre 4-4-2 yanlış bir tercih. Biz daha çok Mourinho'nun İnter'e oynattığı sistemi oynamalıyız. 4-1-2-1-2 kanatsız uçuş :)
byariff
19.Nisan.2012, 18:43
Yabanci basindada cikmis honda haberi
CSKA betaalde VVV Venlo 10 miljoen euro voor Keisuke Honda, nu lijkt de Japanner voor anderhalf miljoen meer te verkopen aan Galatasaray
Revolution
19.Nisan.2012, 21:31
Sezon bitmeden herhangi bir transfer hamlesi yapacağımızı düşünmüyorum. Melo hariç.
Lucas Neill
19.Nisan.2012, 21:51
Serdar Aziz, Hamit'le mutlaka anlasmaliyiz.
SaLviO
19.Nisan.2012, 21:52
semih varken serdar aziz gereksiz olur daha üst düzey oyuncu almak gerekir bence
Lucas Neill
19.Nisan.2012, 21:54
semih varken serdar aziz gereksiz olur daha üst düzey oyuncu almak gerekir bence
Serdar Aziz de gayet iyi oyuncu bence, sözlesmesi bitince Ujfalusi giderse iyi bi stoper alinir zaten.
Ayrica Anderlecht'teki Suarez ile girisimler varmis da umarim alinir cok iyi oyuncu.
SaLviO
19.Nisan.2012, 21:57
serdar aziz avrupada nobreye stancuya cenke karşı oynamıcak onların 2 3 katı iyi oyunculara karşı oynucak bildiğim kadarıyla hiç avrupa maçı oynamadı
Kaka Leite
19.Nisan.2012, 22:00
Serdar aziz bencede Avrupa için yetmez, Hamit iyi olur ama Galatasaray için
Deus Dominus
19.Nisan.2012, 23:01
Bence de bence de :D Uzak durun Serdar'ımızdan! Zaten gitmez o bir yere, kulübüne bağlı bir oyuncu, genç kaptan :) Gidecekse avrupa'da devam etsin kariyerine.
SaLviO
19.Nisan.2012, 23:02
serdar bursada kaptanmı ozan kaptan değil mi ?
Alicanfmfan
20.Nisan.2012, 23:48
serdar aziz avrupada nobreye stancuya cenke karşı oynamıcak onların 2 3 katı iyi oyunculara karşı oynucak bildiğim kadarıyla hiç avrupa maçı oynamadı
Herkes anasının karnından, Rooney'lere, Falcao'lara karşı oynayarak doğmuyor. Yavaş yavaş gelişir, hata yapa yapa, Semih Kaya gibi.
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 12:05
Nikon acaba hangi Japon Milli Takım oyuncusunu kazandıracak ?
Serdar Aziz konusunda Bursaspor ile görüşmeler var sanırım.
Nocna Mora
21.Nisan.2012, 12:32
Serdar Aziz cok yanlıs bir transfer olur. Top ayagındayken ne yapacagını bilmeyen bir stoper Serdar Aziz. Ne Semih'i ne de Uji'yi kesemez.
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 12:38
Serdar Aziz cok yanlıs bir transfer olur. Top ayagındayken ne yapacagını bilmeyen bir stoper Serdar Aziz. Ne Semih'i ne de Uji'yi kesemez.
Böyle olduğunu bilmiyordum çok fazla takip etmiyorum fakat izlediğim bir iki maçta hırslı , hızlı , teknik ve soğukkanlı görünüyordu.Ben Serdar'ın çok iyi alternatif olacağını düşünüyorum Gökhan - Servet ikilisinden en az biri gönderilecek kesinlikle Serdar onlara oranla daha iyi hem malum Ujfa'nın yaşıda belli 2 sezon sonra jubile büyük ihtimalle.
hakan769
21.Nisan.2012, 12:40
rüyamda sabri Gaziantepe transfer olmuştu ve bize gol atmıştı hayırdır inşallah :D
Deus Dominus
21.Nisan.2012, 12:47
Serdar Aziz için çok ümitlenmeyin derim, bırakmak gibi bir niyeti yok bizim yönetimin. Ozan İpek içinde tutumları aynı. Eren Güngör var, Mahmut Tekdemir var, hatta Kemal Tokak :) Ne güzel oynuyor bizim takımda işte ilk 11'de, gelişimine devam ediyor. Alıp yedek kulübesine tıkmayın sizde :0:
Homer J.S
21.Nisan.2012, 12:55
Serdar Aziz için çok ümitlenmeyin derim, bırakmak gibi bir niyeti yok bizim yönetimin. Ozan İpek içinde tutumları aynı. Eren Güngör var, Mahmut Tekdemir var, hatta Kemal Tokak :) Ne güzel oynuyor bizim takımda işte ilk 11'de, gelişimine devam ediyor. Alıp yedek kulübesine tıkmayın sizde :0:
Katılıyorum, hali hazırda Serdar Aziz kulübenin en güçlü adayı olur Galatasaray'da. Gerek yok adam oynasın Bursa'da.
Gncl1905
21.Nisan.2012, 13:17
Nikon acaba hangi Japon Milli Takım oyuncusunu kazandıracak ?
Serdar Aziz konusunda Bursaspor ile görüşmeler var sanırım.
Böyle birşey varsa alsınlar Honda'yı gelsinler :D
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 13:26
Böyle birşey varsa alsınlar Honda'yı gelsinler :D
İmzalanan sözleşmede böyle bir madde var.
Sponsor şirket Nikon Japonya Milli Takımında oynamakta olan bir futbolcuyu bütün kefaretini karşılayacak Galatasaray'a kazandıracaktır aksi takdirde Galatasaray Japon oyuncu transfer etmeyecektir.
Gncl1905
21.Nisan.2012, 13:28
İmzalanan sözleşmede böyle bir madde var.
Sponsor şirket Nikon Japonya Milli Takımında oynamakta olan bir futbolcuyu bütün kefaretini karşılayacak Galatasaray'a kazandıracaktır aksi takdirde Galatasaray Japon oyuncu transfer etmeyecektir.
Hmm iyiymiş :) Umarım adam gibi birini alırlar dediğim gibi Honda fena olmaz :) Yine de FT daha iyi bilir tabi...
Fearless Coward
21.Nisan.2012, 13:39
Tekrar diyorum transfer konuşmak için çok erken 1 ay sonra anca konuşulur bunlar...Anca basın haber yapar bizim yönetim şuan transferle ilgilenmiyordur :)
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 14:12
@Fearless Coward
Tabiki önce yarın ki maçı kazanmalı sonra ki maçlarlada Şampiyonluğumuzu ilan etmeliyiz.
Fakat seneye CL' oynayacağımız için transfer bizi daha çok heyecanlandırıyor.
@Gncl1905
Merak etmeyin Japon Milli Takım oyuncusu olacağı kesin adı geçen oyuncular şunlar ;
Keisuke Honda , Takashi Inui , ve bir isim daha vardı ama hatırlayamadım.
E.Cartman
21.Nisan.2012, 14:14
Kagawa Japon muydu ? :D
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 14:22
Kagawa Japon muydu ? :D
Evet Japon ama çok zor 17 M € 'cuk hoş Honda'nın da ondan aşağı kalır yanı yok.
Bunları düşünmeye gerek yok zaten bizden para çıkmayacak sponsorumuz Japon Milli Takımı'n da şuan oynamakta olan oyunculardan birinin kulübü ve kendisiyle anlaşıp tüm maliyetini karşılayacak ve kulübümüze hediye edecek.Biz sadece Honda veya Kawaga gibi yetenekli yıldızlardan biri olması istiyoruz o kadar yine iş Nikon'da bitiyor.
SaLviO
21.Nisan.2012, 14:45
inamotoyu getirmesinler yine :D
byariff
21.Nisan.2012, 14:46
Honda gelirse %100 tek forvete doncez gibi.
SaLviO
21.Nisan.2012, 14:49
bu dediğiniz madde resmi olarak açıklandımı?
byariff
21.Nisan.2012, 16:21
Arap basininda cikmis.
Galatasaray to offer Kayserispor Sercan Yildirim plus 3m€ for Morocco Intl Nordin Amrabat
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 17:20
Honda gelirse %100 tek forvete doncez gibi.
Aslında kesin değil çünkü Honda AML ve ML 'de de rahatça oynayabiliyor.
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 17:21
Arap basininda cikmis.
Galatasaray to offer Kayserispor Sercan Yildirim plus 3m€ for Morocco Intl Nordin Amrabat
Sercan + 3 m € çok gibi.Amrabat tam bir soru işareti büyük takımda ne yapacak belli değil.
İlle Sercan verilecekse yanında 1 - 1.5 m € yeterli.
hakan769
21.Nisan.2012, 17:30
Tsubasa Hyuga Misaki'den biri gelsin :D
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 17:46
Tsubasa Hyuga Misaki'den biri gelsin :D
Olabilir :D
kalemci
21.Nisan.2012, 18:34
Aslında kesin değil çünkü Honda AML ve ML 'de de rahatça oynayabiliyor.
Sıkı bi CSKA takipçisiyim henüz Honda'nın AML ve ML'de rahatça oynayabildiğini görmedim :) Yaklaşık 10 dakika önce biten maçta dahil :)
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 19:09
Sıkı bi CSKA takipçisiyim henüz Honda'nın AML ve ML'de rahatça oynayabildiğini görmedim :) Yaklaşık 10 dakika önce biten maçta dahil :)
Bende bi makalede okumuştum AML'de çok başarılı maçlar çıkarttığını ona güvenerek yazdım.
kalemci
21.Nisan.2012, 19:23
Belki Venlo'da oynarken dediğin gibidir ama CSKA ve Japonya Milli takımında hiç o bölgede göremedim. Milli takım mevkisi için DK 2010'da izledim sadece.
attirson
21.Nisan.2012, 19:25
Sercan + 3 m € çok gibi.Amrabat tam bir soru işareti büyük takımda ne yapacak belli değil.
İlle Sercan verilecekse yanında 1 - 1.5 m € yeterli.
Sercan mükemmel bir oyuncumu sence.Tam tersine 3 m minimum sınır olur bu transfer icin.
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 19:38
Sercan mükemmel bir oyuncumu sence.Tam tersine 3 m minimum sınır olur bu transfer icin.
Ben Sercan mükemmel demiyorum ki ; aksine Amrabat mükemmel değil diyorum.
KanaKe
21.Nisan.2012, 19:58
kayserispor gs ye oyuncu satmaz
MeliksahAydogan
21.Nisan.2012, 21:04
kayserispor gs ye oyuncu satmaz
Satar çünkü aradaki pürüzler giderildi yönetimler barıştı paradada anlaşılırsa satılır.
Zaten Amrabat ve Hasan Ali konusunda girişimlerimiz var.
kalemci
22.Nisan.2012, 04:16
Sanki kulübün içindenmişsin gibi konuşuyorsun dostum :n: Bende eğer değeri 3 olana 5 verilmedikten sonra Kayseri'nin Cimbom'a adam satacağını sanmıyorum.
europeanconquer
22.Nisan.2012, 04:21
Yahu Amrabat nedir arkadaş? Amrabat avrupa düzeyinde futbolcu olsaydı Kayseri'ye düşmezdi yolu.Devre arasında alsaydık yararlı olurdu ikinci yarı ama alamadık.Bence artık gerek yok Amrabat'a.Hasan Ali'yi ise Kayseri satmaz,satsada bize satmaz.Yani Kayseri menşeili bir futbolcuyu unutun.
kalemci
22.Nisan.2012, 04:44
Bence de haklı Oğuzhan. Hem Amrabat hemde Kayserispor konusunda.
Amrabat'ı herhangi bi Türk takımı alacağına Quaresma'ya teklifte bulunsunlar aynı mentalite. "Bu futbol benim için oynanıyor arkadaş, ben olmasam buralar hep tarlaydı." En azından doğru ellerde forma satışın daha fazla olur ve Avrupa'da tanınmışlığın 5 ise 5.5 olur :p
Amrabat'ı Türkiye dışında hiç takip etmedim. Hollanda Ligini de neredeyse 7-8 yıldır özetlerden dahi takip etmedim. En son derbileri dışında liglerini izlediğimde Robben, Ibra, Persie, Vaart, Sneijder oralardaydı :n: Yanlış hatırlamıyorsam da Sneijder dışında hepsi 03/05 arası gitti. Türkiye dışında nasıl oynadığına dair fikrim yok, gelmeden önce FM sayesinde ismini duymuştum yanlızca. Bana şuan tam bi saatli bomba gibi geliyor ücret ödenmeden kadroya katılması dışında.
Deus Dominus
22.Nisan.2012, 15:19
Amrabat'ı fazla küçümsüyorsunuz bence. Çok etkili oyuncu, ayrıca Quaresma'dan daha takım oyuncusu benim görüşüm. PSV'de de gayet iyi oynuyordu taa ki teknik direktör değişikliğine kadar, sonra forma şansı bulamamaya başladı ve ardından Şota'nın isteği ile Kayserispor'a transfer oldu. Ha Sercan + 3 milyon € vermeye değecek bir oyuncu mu değil. Sercan 21 yaşında (ki Bursaspor'dan 3 milyon € + Musa Çağıran karşılığı alındığını da unutmayalım) , Amrabat 25. Aynı meblalara daha iyi oyuncu da bulunabilir.
edit : aklıma gelmişken söyleyeyim :) Geçen ay içinde Fulham ve Newcastle United ile ilgili haberleri de gündeme gelmişti dış basında. Yani önünde tek opsiyon Galatasaray yok Amrabat'ın.
Amrabat'ı fazla küçümsüyorsunuz bence. Çok etkili oyuncu, ayrıca Quaresma'dan daha takım oyuncusu benim görüşüm. PSV'de de gayet iyi oynuyordu taa ki teknik direktör değişikliğine kadar, sonra forma şansı bulamamaya başladı ve ardından Şota'nın isteği ile Kayserispor'a transfer oldu. Ha Sercan + 3 milyon € vermeye değecek bir oyuncu mu değil. Sercan 21 yaşında (ki Bursaspor'dan 3 milyon € + Musa Çağıran karşılığı alındığını da unutmayalım) , Amrabat 25. Aynı meblalara daha iyi oyuncu da bulunabilir.
edit : aklıma gelmişken söyleyeyim :) Geçen ay içinde Fulham ve Newcastle United ile ilgili haberleri de gündeme gelmişti dış basında. Yani önünde tek opsiyon Galatasaray yok Amrabat'ın.
sercandan bi yol olmaz bence tez zamanda kurtulsak iyi ederiz bu yüzden sercan + 3m euro u ben hiç para vermeden almak gibi görüyorum sercanın yerine batuhanı alsak zaten yetenek var çocukta disiplin olarakta bkz. Fatih Terim adam eder :icon_cool:
Deus Dominus
22.Nisan.2012, 16:15
Tamam bize geri verin o zaman :) Ben tekrar Bursaspor forması giymesini isterim Sercan'ın. Bizim altyapımızda yetişmiş ne de olsa. Sestak gol kaçıracağına o gol kaçırsın sağ açıkta oynayıp. :)
nannar
23.Nisan.2012, 23:27
F.Terim genç bir oyuncuyu takasla falan vermeye niyetlendiyse o oyuncudan hayır gelmez. Aydın konusunu aylar önce "onu kazanmamda yardımcı olun "diyerek zaten belli etmişti. yani çalışmasını gördüğü oyuncuyu elde tutuyor.Sercan çalışmıyor galiba. o yüzden gönderilebiir. Amrabat konusuna gelince ,aşırı bencilliği dışında harika bir oyuncu. Avrupa seviyesine de yükselir.yeterki doğru hocalarla çalışsın ve Fatih Terim de doğru bir isim onun için.
William Rookwood
24.Nisan.2012, 01:15
Bu saatten sonra Galatasaray Amrabat'ı almaz bence onun defteri kapandı
Cengo
24.Nisan.2012, 01:27
Belki Venlo'da oynarken dediğin gibidir ama CSKA ve Japonya Milli takımında hiç o bölgede göremedim. Milli takım mevkisi için DK 2010'da izledim sadece.
Venlo'da da serbest oynuyordu, Alex gibi. Venlo'ya ilk gittiğinde izliyordum ben de. O zamandan belliydi buralara geleceği.
Revolution
24.Nisan.2012, 11:34
Amrabat uzak olsun biraz. Karakteri sıkıntılı o adamın. Eğer Şampiyonlar Ligi garantilenirse belli adımlar atılır diye düşünüyorum.
Sercan + Para teklif edersek Kayserispor kabul eder mi sanıyorsunuz yahu? Sercan Yıldırım'ı alana kadar Semih Aydilerk&Ömer Şişmanoğlu var adamlarda..
Fearless Coward
24.Nisan.2012, 14:28
Kayseri'den gelse gelse Amrabat gelir onun da fiyatı pahalı olacaktır...
byariff
24.Nisan.2012, 14:38
Best FM'e bağlanan Reading'in 23 yaşındaki genç oyuncusu Cem Karacan, "Baba takımım olan G.Saray'da oynamak istiyorum dedi
kalemci
24.Nisan.2012, 14:45
"Türkiye’de sempati duyduğun bir takım var mı?
Babam Galatasaray’ı tutuyor. Birkaç yıl önce Galatasaray ile görüştüm ancak anlaşma sağlayamadım. Ancak bir gün babamın tuttuğu takımda oynamayı isterim. Ayrıca Türkiye’de çok iyi takımlar var. Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş hepsi çok iyi takımlar. Bir gün bu takımlardan birinde oynayabilirsem çok mutlu olurum."
KanaKe
24.Nisan.2012, 15:52
Sanki kulübün içindenmişsin gibi konuşuyorsun dostum :n: Bende eğer değeri 3 olana 5 verilmedikten sonra Kayseri'nin Cimbom'a adam satacağını sanmıyorum.
iki kulüp arasinda ki kavgayi bilmiyormusunuz da sanki böyle konusuyorsunuz.. gökhan ünal olayindan beri iki kulübün arasi acik ali turan olayi ilede patlak verdi.. süleyman hurma kolay kolay gs ye oyuncu satmaz..
sananes
26.Nisan.2012, 22:14
Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı alacağını hissediyorum nedense.
DisCo
28.Nisan.2012, 19:31
Arsenal'den Rosicky alsak ne güzel olur.
Selçuk ve Rosicky ile çok iş yaparız. Şuan Stoke - Arsenal maçında ne kadar etkili ve dikine gidebildiğini gösteriyor.
ReaList
28.Nisan.2012, 19:34
Rosicky seneye 33 yaşında olacak, alınması ne kadar mantıklı olur acaba ? Hani böyle yaşlı oyuncular 1-2 milyon € isteseler neyse, dünyanın masrafıyla beraber geliyorlar.
DisCo
28.Nisan.2012, 19:36
Doğru diyorsun tabi ama bizim alım gücümüz bu kadarına yetiyor.
Yani Rosicky 20+'lı yaşlarda alamazsın. Eğer alabilirsen Ribery gibi kaçar, alabilirsen Quaresma gibi sorunludur ve elinde patlar. Biz Hagi gibi olacağına inanıp bu yaşlarda alabiliyoruz.
Bence yaşına rağmen 2-3 sene Galatasaray'a katkısı olur.
ReaList
28.Nisan.2012, 19:40
Katkısı elbette olur hemde fazlasıyla ama bu oyunculara verilen paralar gerçekten ciddi rakamlar sonra diyoruz Lass Diarra nasıl yıllık 6 milyon € ister ? Tabi ister, sen yaşlı adamlara 3-4 milyon €'dan kapı açarsan gencide o kadar ister : )
Galatasaray alt yapısının genel durumunu bilmiyorum ama Fatih Terim'e sportif başarı durumu ne olursa olsun destek verilirse bir kaç tane daha Emre'ler, Semih'ler çıkaracağına eminim.
kalemci
28.Nisan.2012, 20:30
Arsenal'den Rosicky alsak ne güzel olur.
Selçuk ve Rosicky ile çok iş yaparız. Şuan Stoke - Arsenal maçında ne kadar etkili ve dikine gidebildiğini gösteriyor.
Daha 1-2 ay önce sözleşme imzaladı Disko.
Gncl1905
28.Nisan.2012, 23:52
Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı alacağını hissediyorum nedense.
İnşallah almayız :) Bir beğenemedim gitti bu adamı...
Rosicky de çok yaşlı olur. Gelmese daha iyi...
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 00:41
Galatasaray uçmaya hazır, tek eksiği "kanatları". İki adam gibi kanat transferiyle çok can yakarlar avrupa'da da.
byariff
29.Nisan.2012, 00:45
Necati yerine 1 forvet ve 1 tanede adam akilli kanat lazim bence obur kanatta engin,emre,aydin yeterli diye dusunuyorum cok para harcamaya gerek yok. ama fatih hoca fazla transfer isticektir bence istemeside normal bu takimi hoca yaratti hic ama hic kolay degil as kadroda oynuyan yeni 10 tane oyuncumuz var cunki.
Night_Mare17
29.Nisan.2012, 00:48
Şu takıma bir Farfan gelse yeni bir kupa gelir Avrupa'dan o derece eminim. Takımı hareketlendirecek bir kanat oyuncusu eksik o olsa neler yapacağımızı tahmin etmek çok zor olmaz.
nannar
29.Nisan.2012, 00:59
elmander'in yanına forvet ve ikikanata adam lazım. bunlarda biri yabancı olacak sanırım. forvete burak alınsa elmander ile iyi anlaşırsa kral olur. kanatların birine yabancı alınır ama diğer tarafa türk bulmak lazım
SaLviO
29.Nisan.2012, 00:59
farfan bence eskisi gibi değil hem fatih hoca o tür yaşlı oyuncular yönelmez bence
Şakiriyi alabilselerdi çok iyi olucaktı
burak gs de oynamaz
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 01:03
Uzağa da gitmeye gerek yok, Doka var. Türk kanat oyuncusu Olcan ve Ozan'dan başka isim gelmedi aklıma :D Forvette yerli kaliteli oyuncu yok aynı şekilde, Mevlüt olur mu? Ya tutarsa olur herhalde. Rennes bonservisini almış mıydı onun?
SaLviO
29.Nisan.2012, 01:04
ozan pek verimli oynamadı bu sezon
doka da bence anadolu takımı topçusu amrabat gibi
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 01:07
Anadolu topçusu için 37 maçta 12 gol 7 asist az rakam değil :)
SaLviO
29.Nisan.2012, 01:11
dokanın büyk takımlara golü varmı attğı golleri nasıl attığıda önemli almeida gibi klasik arka direk gollerimi atıyor
bence gs de verimli olamaz,kaldıramaz gsyi
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 01:17
Bana kalırsa ligimizde hangi takım olursa olsun verimli olur, hatta Büyükşehir Bld.'deki performansından daha fazlasını da verir ama yaşı 28, bonservisi de az buz olmaz, 4-5 milyon €'dan kapı açarlar gibi geliyor bana. AML'de oynuyor, sağ ayağını kullanıyor inside forward yani. Bugün Sivasspor'a bir tane daha attı, 3. gol çok şıktı. İşte sorun ligimizde oynayan kalburüstü futbolculara çok yüksek bonservisler istenmesi. Yoksa Amrabat, Doka, Grosicki hep kaliteli oyuncular, ligimizde her takımda forma giyebilecek, iyi performans sergileyebilecek özelliklere sahipler.
byariff
29.Nisan.2012, 01:19
Doka yada amrabat"a hayir demem sahsen Doka forvet degilki klasik goller atsin çalimliyor çabaliyor iceri girip birseyler yapiyor , turk olarakda gokhan tore"yi almaliyiz bence doka(amrabat),tore,mevlut iyi gider 1 tanede defans lazim. servet"den kurtulmaliyiz
berkay123456
29.Nisan.2012, 01:19
Bizim sol kanada, Diego Capel gider aslında.Otobana çevirir orayı.
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 01:30
Sercan Sararer'de yetenekli bir gence benziyor G. Fürth'te Bundesliga 2'de oynuyordu. bu yıl Bundesliga'ya yükselmeyi garantilediler sayılır. 12 gol 12 asisti var. Fiziği falan da iyi, öyle Engin gibi üfleyince yıkılmıyor :)
William Rookwood
29.Nisan.2012, 02:45
Necati en az 1 sezon daha götürür bence forvet mevkisinde ama Avrupa için yeter mi bilemem. Hafife almamak lazım bu akşam ki golü muazzamdı resmen. Ama önceliğimiz kanat transfer olmalı. Şu ligde hızlı bir kanat oyuncusu o kadar fazla fark yaratıyor ki.
Alicanfmfan
29.Nisan.2012, 05:41
Necati muazzan gol attı ama. Kaçırdıkları tam bir komediydi ki bunu ilk defada yapmıyor. Resmen kalecinin üstüne vurmayı çok seviyor.
nannar
29.Nisan.2012, 08:27
Necati ile olmaz :) Bize ciddi ciddi bitirii ve hızlı bir forve lazım.Burak Yılmaz Necati'den çok daha kötü bitiricilik konusunda ama daha çok pozisyona girdiği için daha çok gol atıyor :) Gökhan Töre,Olcan Adıl gibi Türklerden bir iki tane alıp kanatta yabancı kullanmazsak forvete üst düzey bir yabacı alınablir.
MeliksahAydogan
29.Nisan.2012, 12:31
Ahh Arda gitmeseydi diğer kanada belki transfer veya Engin - Emre dönüşümlü çok iyi olurdu.
Muslera
Eboue
Semih
Ujfa
Hakan
Engin-Emre
Selçuk
Melo
Arda
Elmander
X(Transfer)
SaLviO
29.Nisan.2012, 12:34
katılıyorum sana ardanın gitmesi çok kötü oldu ama diğer kanat için emre engin ne kadar yeterli olur tartışılır :D
MeliksahAydogan
29.Nisan.2012, 13:06
katılıyorum sana ardanın gitmesi çok kötü oldu ama diğer kanat için emre engin ne kadar yeterli olur tartışılır :D
Arda kalsa tek transfer yeterli olurdu illa kanada oyuncu alınacak diyorsa Fatih Hoca bi Gökhan Töre alınırdı tamam ama şimdi ne olur bilemeyiz.Sezon sonu ne olacak merak ediyorum Şampiyonluğumuzu ilan edelimde gerisi boş transfer sonraki mesele bugün Beşiktaş'ın Fener'den puan alacağını hissediyorum.
MeliksahAydogan
29.Nisan.2012, 13:07
Bana kalırsa ligimizde hangi takım olursa olsun verimli olur, hatta Büyükşehir Bld.'deki performansından daha fazlasını da verir ama yaşı 28, bonservisi de az buz olmaz, 4-5 milyon €'dan kapı açarlar gibi geliyor bana. AML'de oynuyor, sağ ayağını kullanıyor inside forward yani. Bugün Sivasspor'a bir tane daha attı, 3. gol çok şıktı. İşte sorun ligimizde oynayan kalburüstü futbolculara çok yüksek bonservisler istenmesi. Yoksa Amrabat, Doka, Grosicki hep kaliteli oyuncular, ligimizde her takımda forma giyebilecek, iyi performans sergileyebilecek özelliklere sahipler.
Ek olarak Popov çok iyiydi geçen sene bu sene biraz sönük kaldı ama.
E.Cartman
29.Nisan.2012, 14:40
Avrupa'da değilken, gelecek sezondan herkes şüpheliyken Eboue, Elmander, Melo geliyorsa şampiyon olduğumuz taktirde ŞL garantisiylede çok daha iyi oyuncuların geleceğine inanıyorum ben.
Deus Dominus
01.Mayıs.2012, 13:25
Sercan Sararer'de yetenekli bir gence benziyor G. Fürth'te Bundesliga 2'de oynuyordu. bu yıl Bundesliga'ya yükselmeyi garantilediler sayılır. 12 gol 12 asisti var. Fiziği falan da iyi, öyle Engin gibi üfleyince yıkılmıyor :)
İşte Terim'in son gözdesi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Greuther Fürth forması giyen genç oyuncu Sercan Sararer'in transferi için yönetime rapor sundu.
01 May 2012 08:16:00
Goal.com Türkiye
Süper Final'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, önümüzdeki sezonun planlamasını yapmayı da ihmal etmiyor.
Milliyet'in haberine göre, teknik direktör Fatih Terim, Bundesliga 2 ekiplerinden Greuther Fürth forması giyen genç oyuncu Sercan Sararer'in transferi için yönetime rapor sundu.
Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından Türkiye'yi seçmek üzere ikna edilen 19 yaşındaki oyuncu, bu sezon takımının Bundesliga'ya yükselmesine yardımcı olmuştu.
Forvet ve kanatlarda görev yapabilen genç yetenek için Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın da devrede olduğu öne sürülüyor. Sercan Sararer'in transferi için 1.5 milyon avro bonservis bedeli ödenmesi gerektiği iddia ediliyor.
Bu sezon ligde ve kupada toplam 11 gol atma başarısı gösteren Sercan Sararer, sarı-kırmızılı ekibin özellikle kanatlarda yaşadığı sorunu çözebilecek bir oyuncu olarak nitelendiriliyor.
Haberi goal.com'da gördüm ama onlar nereden buldu bilmiyorum :D Yanlış bilgi de vermişler, 19 yaşında demişler 22 yaşında. 11 gol attı demişler, 12 gol attı hatta Düsseldorf maçında bir asist daha yapmış 12 gol 13 asist olmuş :) Hadi transfermarkt'a bakıp oyuncu değerini yazmışlar da (1.5 milyon €) diğer bilgileri nasıl yanlış girmişler onu anlamadım :)
byariff
01.Mayıs.2012, 18:03
Galatasaray is in talks with Real Madrid to sign Altintop and Sahin [AS]
Galatasaray is in talks with Real Madrid to sign Altintop and Sahin [AS]
Kaynak olarak Habertürk gösterilmiş ama :n:
Addolorato
01.Mayıs.2012, 18:14
Bana kalırsa Nuri ve Hamit'i birlikte alırsak Melo'ya gerek kalmaz. O yabancı kontenjanıylada güzel bir kanat alırız.
Sirius Black
01.Mayıs.2012, 18:24
Çok güzel olurlar. :D
mpaker66
01.Mayıs.2012, 18:26
herkes emre ve engin'in yerine illa kanat alınmalı demişte bence terim'in taktiğinde çok önemli yerdeler.Sürekli baskı rakibi rahatsız ediyor falan.Terim 1 oyuncunun bile koşmasına dayanamıyor.farfan deniyor ama farfan 4-3-3 ün kanadı olur ancak.biz 4-4-2 oynuyoruz ve emre engin tam adamı.eğer bun ikisinin daha ofansta iş yapanını bulursak ne ala.yoksa taktik değişikliğine gideriz.
Hoilet iddiaları var.Dediğim gibi oda koşmayan bi oyuncu.
mpaker66
01.Mayıs.2012, 18:27
Yalnız hamit inanılmaz olur.Tam oturur sağ kanada.
RaSenGan
01.Mayıs.2012, 18:31
Hamit neyse de Nuri hiç gelmez.Gelirse anca kiralık gelir.Madrid'in de kiralayacağını pek düşünmüyorum.Eğer sezon sonu Hamit'i gönderirlerse kesinlikle almalıyız.
Fearless Coward
01.Mayıs.2012, 19:02
Hamit bence gelecektir kardeşi de burda sıcak bakar zaten Real'de oynaması çok çok zor :D
Revolution
01.Mayıs.2012, 19:20
Hamit'in senelerdir gelmemesinin sebebi engelli kardeşi diye biliyorum. Türkiye'de engelli olmak bildiğiniz gibi ölümden beter.
nekop
01.Mayıs.2012, 19:39
Hamit bence gelecektir kardeşi de burda sıcak bakar zaten Real'de oynaması çok çok zor :D
Kardeşi etken olacaksa buyursun Trabzonspor'a gelsin. :)
Fearless Coward
01.Mayıs.2012, 19:41
Gelsin farketmez :D görelim sahalarda Hamit'i kime gideceği önemli değil :D
europeanconquer
01.Mayıs.2012, 20:12
Hamit'e yakışır Galatasaray forması :)
SaLviO
01.Mayıs.2012, 23:01
nuri gelmez de hamit gelir ya tabi jose gönderirse
byariff
03.Mayıs.2012, 20:03
Galatasaray Kulübü, Stancu’ya karşılık, Gosso artı bir miktar para teklif etti.
http://www.orduolay.com.tr/news.php?id=8507
RaSenGan
03.Mayıs.2012, 20:05
Gosso ve 8 Milyon Euro yuh :D
eng1n
03.Mayıs.2012, 20:07
Galatasaray Kulübü, Stancu’ya karşılık, Gosso artı bir miktar para teklif etti.
http://www.orduolay.com.tr/news.php?id=8507
Cümle hatalı :D. Galatasaray kulübü Gosso'ya karışılık Stancu artı bir miktar para teklif etti. böyle olması gerek yoksa GS'nin stancuyu almak için gosso'yu verdiği anlamı çıkıyor.
Lucas Neill
03.Mayıs.2012, 20:21
Gosso'ya 8 milyon mu verilir yahu o paraya öküz alinir.
RaSenGan
03.Mayıs.2012, 20:24
Gosso'ya 8 milyon mu verilir yahu o paraya öküz alinir.
Öküze 8 milyon euro verilir mi yahu :D
Gncl1905
03.Mayıs.2012, 20:27
Şu Anadolu klüplerini şımartmayın yahu. Biri parladımı normal değerinin kaç katı para istiyolar yazık ya. O parayı da büyükler olarak çok güzel bayılıyoruz onlara aynı kalitede oyuncular varken üstelik kat be kat ucuza. Türk'se el mahkum alınır ama yabancıya kazık yemeye değmez...
SaLviO
03.Mayıs.2012, 20:35
8 milyon mu üstüne bi 2 3 daha koyar meloyu alırsınız :D
Corpus
03.Mayıs.2012, 20:39
Gosso kim 8 milyon kim. Bu kadar sallanamaz.
nannar
04.Mayıs.2012, 09:14
gosso nerden çıktı yahu :D boşa yabancı kontenjanı. adam iyise de versinler stancu ile kafa kafaya değişek
MeliksahAydogan
05.Mayıs.2012, 17:18
Gosso mosso yaramaz bize lüzumsuz futbolcu.
kalemci
05.Mayıs.2012, 17:33
Gosso'yu hiç izledin mi Melikşah ?
byariff
05.Mayıs.2012, 17:35
Gosso sahsen begeniyorumda buyuk takimlarda oynuyabilirmi bilmiyorum
GeanyGS
05.Mayıs.2012, 17:38
Gasso çok iyi futbolcu. Stancu - M.Batdal'ı verip alınabilir para falan vermesinler.
Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 17:44
Gosso'yu bir kenara bırakırsak geçmişte ülke içinden yabancı futbolcu transferlerinde Moshoeu ve Aurelio dışında genelde hep hüsran yaşandı (GS-FB ve BJK için). Aklıma gelenler;
Kuzmanovic, Saidou, Revivo, Bilica, Holosko
GeanyGS
05.Mayıs.2012, 17:51
Gosso'yu bir kenara bırakırsak geçmişte ülke içinden yabancı futbolcu transferlerinde Moshoeu ve Aurelio dışında genelde hep hüsran yaşandı (GS-FB ve BJK için). Aklıma gelenler;
Kuzmanovic, Saidou, Revivo, Bilica, Holosko
Baliç, Bolic, Johnson, Preko, Saidou (hüsran demişsin ama o sene GS'da çok başarılıydı hatta o performansıyla Fransa'ya mı ne gitmişti gerçi geri döndü ama GS'da ki son sezonu çok iyiydi) gibi aklıma gelen isimler oldukça başarılıydı bence. Zaten anadolu takımlarından büyüklere çok fazla yabancı transfer olmuyor Webo'ya bile 10 milton euro çekmiş IBB. Ama en faydalısı Emenike oldu adam daha maça çıkmadan 2milyon euro kazandırdı :D
Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 17:59
Baliç, Bolic, Johnson, Preko, Saidou (hüsran demişsin ama o sene GS'da çok başarılıydı hatta o performansıyla Fransa'ya mı ne gitmişti gerçi geri döndü ama GS'da ki son sezonu çok iyiydi) gibi aklıma gelen isimler oldukça başarılıydı bence. Zaten anadolu takımlarından büyüklere çok fazla yabancı transfer olmuyor Webo'ya bile 10 milton euro çekmiş IBB. Ama en faydalısı Emenike oldu adam daha maça çıkmadan 2milyon euro kazandırdı :D
Hüsran dediğim beklentilerin altında kaldılar anlamında. Gerçekten Boliç ve Johnson'u unutmuşum onlar gayet başarılı olmuşlardı. Baliç tartışılabilir, beklentilerin altında mı üstünde mi kaldı diye Bursa performansı düşünülünce. Saidou'yu bilmiyorum ama ben beğenmiyordum, o dönem ki şartlara göre başarılı sayılabilir belki ama G.Saray'a yakıştıramıyordum bir türlü. Hüsran olarak aklıma gelmişken G.Antepten aldığımız Brezilyalı DMC vardı adını unuttum şimdi kimdi o?
GeanyGS
05.Mayıs.2012, 18:02
Batista :) Bi maçta herkesin taca gider diye bıraktığı topu yakalamasını Uganda'dan bile izlemişlerdir, hızlı adamdı ama boş adamdı.
Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 18:05
Heh Batista. Ya ben G.Antepteyken çok beğeniyordum onu. Hatta G.Saray'a transferini duyduğumda çok sevinmiştim, kardeşime de bomba bir adam aldık demiştim. Hakkaten öyle oldu elimizde patladı bomba :D
MeliksahAydogan
05.Mayıs.2012, 19:31
Gosso'yu hiç izledin mi Melikşah ?
Arkadaşım izlemeden dolayı değil kimi keseceksin Gosso DM-MC oynamıyor mu ?
Takımın lideri olan Selçuğu mu keseceksin yoksa müthiş performansıyla hem hücum hemde defansif anlamda sayısız katkısı olan Felipe Melo'yu mu ?
byariff
05.Mayıs.2012, 19:55
Melo Kiralik alacagimiz ne malum ?
hakankor
05.Mayıs.2012, 21:46
Gosso ŞL'de oynayacak kapasitede bir oyuncu değil.
GeanyGS
05.Mayıs.2012, 21:49
bu sene ligde 9 puan fark atmış kadro bile 2 kulvarda gitmeye yetmedi. Yedek kulübemiz çok zayıf, Gosso iyi topçu kötü değil katkısı olur ama yedek kulübesi için yabancıda olsa daha genç isimlere öncelik verilmeli.
ForCimbom
05.Mayıs.2012, 23:21
şimdi biliyorum ben, melo'yu yollayacaksınız. arada baros'un da yolunu yapıp postalayacaksınız.
sonra transfer dönemi boyunca diarra'lardan essien'lerden düşe düşe melo'yla alakası olmayan bir adama talim olup buraya getireceksiniz. baros'un yerine yine baros'la alakası olmayan, yani aslında tam da ihtiyacımıza uygun olmayan bir adamı bulup alacaksınız. zaten baştan belli değil mi yanlışlığınız, baros'u gönderiyorsunuz.
alacağınız adamlar belki kalite olarak isim olarak fiyaka niyetine ortaya sereceğiniz maliyet olarak gidenlerden çok eksik olmayacaklar ama bir sezonda zoraki kurulmuş, son birkaç yıldan birike birike gelmiş enkazın üzerine yoktan inşa edilmiş düzeni yerle bir edecek ve elimizde bu sezonun istikrar abidesi, müthiş alan daraltan müthiş takım oyunu oynayan ve toplu defans-toplu hücum yapan modernlikteki galatasaray gidecek, yine oturması için zaman gereken, nereye varıp ulaşabileceği belirsiz yepyeni bir ham takım bulacağız önümüzde.
melo'yu gönderen, baros'u gönderen zihniyetin gidişi, varacağı nokta budur kimse kusura bakmasın. doğru düzgün bir idare uygulanabilse şu takımda, 2-3 nokta transferle(sol ve sağ kanada 2 transfer, elmander'in yanına misal berbatov ayarında-ve tarzında[yani zeki ve son vuruşları üst düzey]- ve alınabilirliğinde bir striker misalen) seneye şampiyonlar liginde abartmıyorum yarı finale kadar gidebilecek bir takımımız olurdu. o denli müthiş bir iskelet kurduk şu anda zira. hepsi yıkılacak her şey silbaştan olacak bakın görün.
melo ve baros'u gönderecekleri zaten kesin, öbür dediklerim, öngörülerim de -hepsi demesem de büyük bir kısmı- çıkmazsa hiçbirşey anlamıyorum valla. buraya yazdım.
berkay123456
05.Mayıs.2012, 23:27
Melo'nun gitmesi akıllıca olmaz ama bence Baros'un gitmesi akıllıca olur.Adam resmen ölmüş.Tabi ki iyi bir forvet şart.Necati'de yedek forvetimiz olmalı.
byariff
05.Mayıs.2012, 23:35
Melo konusunda bazen suphelerim var benim kalmasindan yanayim ama supheliyim hala , baros konusunda fikrim net artik eski baros degil kesinlikle gitmeli.
GeanyGS
05.Mayıs.2012, 23:43
Melo'nun kalması için 13milyon euro ödememiz gerekiyor. Lig döneminde çok iyiydi yalnız Play-off maçlarında biraz lakait buldum, kaptırdığı topun peşinden koşmayan, rakip kontraya çıkarken ağır ağır koşan bi Melo vardı son 2-3 maçtır. Melo'nun gönderilmesine bişey demem ama uygun fiyata (kesinlike 13minyon euro değil) alınacaksa neden olmasın. Bu sene en çok Alper Potuk, Hamit, Danny, Hasan Ali Kaldırım ve hızlı, teknik bir forvet alınmasını umuyorum. Ayrıca Riera gönderilip iyi bir sol açık alınırsa bu takım durdurulamaz. Transfer bütçesimiz kısıtlıysa Melo'yu gönderip o paraya Alper, Danny ve H.Ali Kaldırım'ın alınmasını tercih ederim.
Riera, Baros, Sercan, M.Batdal kesinlikle gönderilmeli.
Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 23:55
Hollanda 1.ligi ile Fransa 1 ve 2.liginden ne oyuncular bulunur da işte hep isim yapmış oyuncular peşinde bizimkiler. İspanya liginde de Osasuna'dan Lekic, Nekounam ve Lamah var alınsa faydalı olacağını düşündüğüm. Aynı sırayla transfermarkt değerleri; 1.8M, 2M ve 3M.
LadroN
05.Mayıs.2012, 23:59
Baros son iki maçta 6 gol atsa bile fikrim değişmeyecek Eski Baros değil.Nerede o topu alıp giden son vuruşunu yapan Baros nerede şimdiki ileri gitmekten korkan ayağına top isteyen Baros.
Alicanfmfan
06.Mayıs.2012, 00:16
Eğer Karabükspor maçında sakatlanmayıp, Antalya maçında saçma sapan bir kırmızı kart görmeseydi. Eminim ki şuan farklı düşünceler içine girerdik.
ForCimbom
06.Mayıs.2012, 00:22
transfer işleri öyle içimizden hayal ettiğimiz gibi, hatta klübün kendi iradesiyle planladığı gibi bile gitmiyor ki? nerede yaşıyoruz? kaç senedir kaç seferdir görüyoruz izliyoruz. transfer çoooook başka bir alan . milyon tane değişken olan bir yer. sizin bu aleme minimum muhtaçlıkla gitmeniz gerekirken, elinizdekini tutmanın değerinin ne denli daha önemli olduğunu bilmeniz gerekirken sanki her zaman tutuyormuşçasına arkanızı dayadığınız bir güven ve öngörüyle "x'i alırsak tam şunun yerine oturur, y tam aradığımız adam, z mevkisini şu adamla rahatlıkla dolduracağız" gibi ele gelmez hayaller peşinden koşmak baştan aşağı işbilmezliktir.
ne zaman x'in yerine y'yi bulup koyduk da x'ten hiçbir aşağı kalır yanı olmadan katabildik takımın düzenine?
baros ise...
baros'u ben anlatırım da zaman mekan uygun değil. tek bir şey söyleyeyim, baros gerek sinirden bilmem ne yaptığımız fenerbahçe maçında gerek trabzonspor maçında ilk 11'de başlasaydı herşey daha farklı gelişecekti buna eminim. misal milyon yerinden arızalı fenerbahçe savunmasını zilbilyon kere ters ayakta yakalatabilecek zekaya sahipti ve bu şekilde daha da çok ve daha da nitelikli pozisyonlara sokabilecekti ayrıca necati gibi elmander gibi sakinlik özürlü, son vuruş özürlü değil ve kaleye yaklaştıkça zekasını kaybetmeyen yani kritik bölgedeki oyun akışını kesinlikle mükemmel yönlendirip olgunlaştırabilen bir adamdı. onun kalitesi tam da fenerbahçe'nin yumuşak karnına odaklanıp oradan nemalanabilmemizi sağlayabilecek biçimde idi. necati tamamen farklı bir adamdı siz baros'u psikolojik olarak hazır tutmak bir yana sürekli hal ve tavırlarınızla takım ortamından ve tuboldan soğutacak bir yaklaşım benimserseniz ve ne işe yaradığı belli olmayan milyon kez hayal kırıklığı yaşattığı halde necati denen bir adamı onun ismini çizip yerine geçirirseniz o iş olmaz tabi 60'ta sokup da verim alamazsın o adamdan.
Walter Sakana
06.Mayıs.2012, 00:59
transfer işleri öyle içimizden hayal ettiğimiz gibi, hatta klübün kendi iradesiyle planladığı gibi bile gitmiyor ki? nerede yaşıyoruz? kaç senedir kaç seferdir görüyoruz izliyoruz. transfer çoooook başka bir alan . milyon tane değişken olan bir yer. sizin bu aleme minimum muhtaçlıkla gitmeniz gerekirken, elinizdekini tutmanın değerinin ne denli daha önemli olduğunu bilmeniz gerekirken sanki her zaman tutuyormuşçasına arkanızı dayadığınız bir güven ve öngörüyle "x'i alırsak tam şunun yerine oturur, y tam aradığımız adam, z mevkisini şu adamla rahatlıkla dolduracağız" gibi ele gelmez hayaller peşinden koşmak baştan aşağı işbilmezliktir.
ne zaman x'in yerine y'yi bulup koyduk da x'ten hiçbir aşağı kalır yanı olmadan katabildik takımın düzenine?
Öncelikle Baros kısmına neredeyse tamamen katılıyorum. Ama;
...ama bir sezonda zoraki kurulmuş, son birkaç yıldan birike birike gelmiş enkazın üzerine yoktan inşa edilmiş düzeni yerle bir edecek ve elimizde bu sezonun istikrar abidesi, müthiş alan daraltan müthiş takım oyunu oynayan ve toplu defans-toplu hücum yapan modernlikteki galatasaray...
bu yazdıklarından sonra hocanın Necati-Baros arasındaki tercihini eleştiriyorsan o zaman ortada bir çelişki var demektir.
Ben de Necati'nin yerine Baros'un oynamasını, gelecek sezon da takımda kalmasını isterim. Ancak dediğim gibi ortada böyle bir tablo varken Fatih Terim'in Baros'u oynatmayıp Necati'yi oynatmasını eleştirmek biraz nankörlük olmuyor mu?
Onu geçelim ben asıl ilk paragrafta yazdıklarına takıldım. Tamam bizler transfer konusunda bilgisiz olabiliriz. İfadelerinden senin bu işlerin detaylarını gayet iyi bildiğin anlamını çıkartıyorum. O zaman bizleri ele gelmez hayaller peşinde koşan işbilmezler olarak eleştireceğine bilgilerini paylaşıp aydınlatsan da bizler de daha ele gelir hayaller kursak daha iyi olmaz mı?
Benim bildiğim;
Menajerler sezon boyunca (özellikle transfer dönemlerine yakın) kulüplerin kapılarını aşındırır ve ellerindeki oyuncuları kulüplere tavsiye ederler. Tabi bunu yaparken kulüplere uygun oyuncuları seçerler ki o kulüpler daha sonra da kendilerine bağlı oyuncuları almakta tereddüt etmesin.
Kulüpler her sezon öncesinde yönetim kurulunu toplar hedefler ve bütçeler belirlenir. Transfere ve oyunculara ödenecek ücretlere ayrılan bütçeler teknik direktöre bildirilir. Teknik direktör de belirlenen bütçe doğrultusunda bir transfer listesi hazırlar (Bu listeyi önceki sezondan hazırlamaya başlamış olabilir, bütçeye göre listesinden bazı isimleri eler veya ekler).
Kulüpler sezon boyunca scout ekiplerini çeşitli yerlere listelerindeki veya tavsiye edilen oyuncuları izlemeye gönderirler. Scout'ların beğendikleri oyuncuları daha sonra tekrar izlerler (canlı veya video görüntülerinden).
Yukarıdakilerden sonra iş bir oyuncuyu transfer etmeye geldiğinde;
Oyuncunun kulübüyle temasa geçilir, oyuncunun bonservis bedeli sorulur.
Oyuncuyla veya menajeriyle temasa geçilir, oyuncunun gelmek isteyip istemediği öğrenilir.
Bu iki adım olumlu sonuçlanırsa önce kulübüyle ardından oyuncuyla pazarlıklar başlar, şartlar konuşulur. Hepsi olumlu geçerse de oyuncu transfer edilir.
Eğer atladığım bir nokta varsa düzelt lütfen...
Ek olarak; G.Saray'ın kadrosu gelecek sezon için yeterli kadro derinliğine sahip değil. Özelliklede şampiyonlar ligine katılınacağı düşünülürse.
ForCimbom
06.Mayıs.2012, 01:14
Öncelikle Baros kısmına neredeyse tamamen katılıyorum. Ama;
bu yazdıklarından sonra hocanın Necati-Baros arasındaki tercihini eleştiriyorsan o zaman ortada bir çelişki var demektir.
Ben de Necati'nin yerine Baros'un oynamasını, gelecek sezon da takımda kalmasını isterim. Ancak dediğim gibi ortada böyle bir tablo varken Fatih Terim'in Baros'u oynatmayıp Necati'yi oynatmasını eleştirmek biraz nankörlük olmuyor mu?
bir taraf işin taraftarın tavrının, düşüncesinin bulunduğu taraf, diğeri fatih terimin kendi başına üstlendiği bir hamle-düşünce-davranış. taraftar olarak yanlış veya yersiz düşüncelere sahip olmak ve bir yönüyle bu yüzden takımın gidişatına etki etmekbaşka, fatih terim'in kararını verdiği ve benim kişisel olarak yanlış bulduğum durum başka. fatih terim çeşitli nedenlerle yok yere baros'u silmiş ve ne iş yaptığı şahsimce hiç de kabullenilememiş necati'yi haksız bir şekilde onun baros'un üstüne yazmıştır. şimdi bunun fatih terim'in başardığı başka herhangi bir şeyle ne alakası var? onu översek bunu yeremiyor muyuz veya bunu yerersek onu övemiyor muyuz anlamadım ?
Onu geçelim ben asıl ilk paragrafta yazdıklarına takıldım. Tamam bizler transfer konusunda bilgisiz olabiliriz. İfadelerinden senin bu işlerin detaylarını gayet iyi bildiğin anlamını çıkartıyorum. O zaman bizleri ele gelmez hayaller peşinde koşan işbilmezler olarak eleştireceğine bilgilerini paylaşıp aydınlatsan da bizler de daha ele gelir hayaller kursak daha iyi olmaz mı?
Benim bildiğim;
Menajerler sezon boyunca (özellikle transfer dönemlerine yakın) kulüplerin kapılarını aşındırır ve ellerindeki oyuncuları kulüplere tavsiye ederler. Tabi bunu yaparken kulüplere uygun oyuncuları seçerler ki o kulüpler daha sonra da kendilerine bağlı oyuncuları almakta tereddüt etmesin.
Kulüpler her sezon öncesinde yönetim kurulunu toplar hedefler ve bütçeler belirlenir. Transfere ve oyunculara ödenecek ücretlere ayrılan bütçeler teknik direktöre bildirilir. Teknik direktör de belirlenen bütçe doğrultusunda bir transfer listesi hazırlar (Bu listeyi önceki sezondan hazırlamaya başlamış olabilir, bütçeye göre listesinden bazı isimleri eler veya ekler).
Kulüpler sezon boyunca scout ekiplerini çeşitli yerlere listelerindeki veya tavsiye edilen oyuncuları izlemeye gönderirler. Scout'ların beğendikleri oyuncuları daha sonra tekrar izlerler (canlı veya video görüntülerinden).
Yukarıdakilerden sonra iş bir oyuncuyu transfer etmeye geldiğinde;
Oyuncunun kulübüyle temasa geçilir, oyuncunun bonservis bedeli sorulur.
Oyuncuyla veya menajeriyle temasa geçilir, oyuncunun gelmek isteyip istemediği öğrenilir.
Bu iki adım olumlu sonuçlanırsa önce kulübüyle ardından oyuncuyla pazarlıklar başlar, şartlar konuşulur. Hepsi olumlu geçerse de oyuncu transfer edilir.
Eğer atladığım bir nokta varsa düzelt lütfen...
Ek olarak; G.Saray'ın kadrosu gelecek sezon için yeterli kadro derinliğine sahip değil. Özelliklede şampiyonlar ligine katılınacağı düşünülürse.
usta uzun uzun yazmışsın da anlatmak istediğimi tam yakalayamamışsın . özetle tekrarlarım ki, siz bir taraftar olarak ve onlar bir idareci kadro olarak bir şekilde bir sürecin sonunda varolan başarılı düzeninizin içinde kendine yer bulmuş ve bir role sahip olan oyuncuyu bir kalemde silip onun yerine getirme hayalini kurduğunuz ama gerçekleşme ihtimali tecrübeyle sabit edilmiştir ki çok düşük olan x veya y veya z veya g futbolcusuna yönelip tabiiyen o olmayınca d veya f veya h'dan birine yollanıp doğaldır ki o da olmayınca ğ veya p veya j veya sonunda gönderdiğiniz adamla, takımın o düzeniyle bütünleşmiş halde bulunan futbolcunuzla uzaktan yakından alakası olmayan ç oyuncusuyla anlaşacağınız o baştan belli sürece girmeye yelteniyorsanız işbilmezlik yapıyorsunuz, hataya düşüyorsunuz. bunu diyorum. çok basit aslında.
meddah
06.Mayıs.2012, 01:52
Necati transferi resmileştiğinde kendi kendime sormuştum: "Acaba Terim'in kafasındaki onbirde, kafasına göre oynayacak, bir maç kurtarıp üç maç yatacak, takım bütünlüğünü bozacak bir adam kontenjanı mı var ki, Kazım'dan kurtulur kurtulmaz hemen Necati'yi transfer ediyor Galatasaray?" diye.
Galatasaray'ın ofans hattında yerine göre 4-5 kişi arı gibi çalışıyor; Necati gibi mental fukarası bir adamın bile bu kadar pozisyona girmesi, yer yer maç kurtarması, maçın adamı olması normal. Bence de ForCimbom'un dediği gibi, seneye Şampiyonlar Ligi için o pozisyona tekniği ve bitiriciliği yüksek bir adam alınmalı ve alternatif olarak da, nasıl ki Aydın kazanılmaya çalışılıyor bu sezon, Baros da kazanılmaya çalışılmalı.
Necati transferi resmileştiğinde kendi kendime sormuştum: "Acaba Terim'in kafasındaki onbirde, kafasına göre oynayacak, bir maç kurtarıp üç maç yatacak, takım bütünlüğünü bozacak bir adam kontenjanı mı var ki, Kazım'dan kurtulur kurtulmaz hemen Necati'yi transfer ediyor Galatasaray?" diye.
Galatasaray'ın ofans hattında yerine göre 4-5 kişi arı gibi çalışıyor; Necati gibi mental fukarası bir adamın bile bu kadar pozisyona girmesi, yer yer maç kurtarması, maçın adamı olması normal. Bence de ForCimbom'un dediği gibi, seneye Şampiyonlar Ligi için o pozisyona tekniği ve bitiriciliği yüksek bir adam alınmalı ve alternatif olarak da, nasıl ki Aydın kazanılmaya çalışılıyor bu sezon, Baros da kazanılmaya çalışılmalı.
baros bitmiş bence daha barostan bişey olmaz satıp kurtulmak en iyisi papis cisse veya eren derdiyoku almış olsaydık çok iyi olucaktı çok hata yaptık şimdi kaliteli hızlı bi forvet bulmak zorundayız
byariff
06.Mayıs.2012, 15:21
Acaba bu isim olabilrmi :D Obefemi Martins su an ne durumda hic bilmiyorum
William Rookwood
06.Mayıs.2012, 15:25
Martins eskisi gibi değil bence o Baros'dan daha bitik
Walter Sakana
06.Mayıs.2012, 15:42
Arkadaşın özellikle Baros ve forvet konusundaki düşüncelerine katılıyorum zaten, o ayrı. Benim demek istediğim "istikrar abidesi, müthiş alan daraltan müthiş takım oyunu oynayan ve toplu defans-toplu hücum yapan modernlikteki galatasaray" dedikten sonra o makine gibi işleyen takımın kadrosundaki herhangi bir oyuncu tercihini eleştirmek ciddi bir çelişki oluyor. Demiş ki "övdüğümüz zaman eleştiremeyecek miyiz". Elbette ki eleştirir istediği gibi ona kimse karışamaz, ben eleştiri yapmasına bir şey demiyorum diyemem, ister Fatih Terim'i ister oyuncuları istediği gibi eleştirsin banane, isterse hakaret etsin o beni ilgilendirmez.
Transfer konusunda da Drogba, Forlan, Reyes, Podolski, Shaqiri gibi birçok oyuncuyu istedik ama alamadık sonra gittik Necati'yi aldık. Bu her sene böyle oluyor. Ben onun demek istediğini iyi kötü anladım da kendisi benim anlatmak istediğimi hiç anlamamış. Ben orada hatta yazdığım cevabın genelinde "üslubunun" yanlış olduğuna dikkat çekmeye çalıştım, cevap yazma amacım oydu zaten. Burada herkes düşüncesini fikirlerini paylaşır, birbirinin düşüncesine saygı duymak gerekir. Kalkıpta "ele gelmez hayaller peşinde koşan işbilmezler" olarak eleştiremezsin kimseyi. Burası adı üstünde "Forum", elbette ki farklı düşünceleri tartışacağız ama belirli bir saygı çerçevesinde. Arkadaşın mesajlarının genelinde ben bu üslup sıkıntısını gördüğüm için yazdım. "Ben bunu diyorum, doğrusu bu. Siz yanlışsınız" şeklinde bir tavır içerisinde. Kaldı ki dedikleri veya düşünceleri doğru olsa bile bu tavrı yanlış... Sonuçta insanlar da burada isterse Messi'nin Galatasaray'a transferini konuşur, bunu eleştiremezsin ne saçmalıyorsunuz diye.
Senin son kısımda yazdığına da katılıyorum. Ayrıca Aydın gibi sadece Baros da değil, keşke Sercan, Ceyhun, Yiğit, Yekta gibi isimlerin hepsi kazanılsa da transfere hiç gerek kalmasa istemez miyim ben.
GeanyGS
06.Mayıs.2012, 15:48
Küçük takımlar futbolcusuna göre taktiğini ayarlar, büyük takımlar taktiğine göre futbolcu gider alırlar. Baros Terim'in oyuncusu değil, iyi olabilir kötü olabilir ama sisteme uygun değil . GS'ın ikinci forveti kesinlikle hızlı, adam geçebilen, teknik bi adam olmalı.
byariff
06.Mayıs.2012, 15:54
Küçük takımlar futbolcusuna göre taktiğini ayarlar, büyük takımlar taktiğine göre futbolcu gider alırlar. Baros Terim'in oyuncusu değil, iyi olabilir kötü olabilir ama sisteme uygun değil . GS'ın ikinci forveti kesinlikle hızlı, adam geçebilen, teknik bi adam olmalı.
aynen katiliyorum sene basindan beri hocanin istedigi adam degildi baros , benim aklimda Kalou , drogba , mirallas ve bu brezilyadaki damio var.
kalemci
06.Mayıs.2012, 16:28
Damio için Internacional en az 40 milyon eurodan açar kapıyı, Mirallas içinse Inter 20 milyon euroluk teklifte bulunmuş diyorlar. Boas kalsaydı Drogba olabilirdi belki ama Di Matteo takımda tutar onu. Kalou saydığın isimler arasından en rahat gelebilecek olan bence.
Redrum
07.Mayıs.2012, 01:01
Biz bu adamı yıllardır arıyoruz :) Ve o adam Baros'tu, işin ironik kısmı da bu. Ama adam sakatlıklarla ve fizik olarak çökmeyle ağır oyuncu olarak kaldı artık, maalesef. Bize yeni bir Baros lazım.
europeanconquer
07.Mayıs.2012, 01:03
2009-2010 yılındaki maçta Baros'un ayağı kırılmasaydı şimdi çok farklı bir Baros izliyor olabilirdik,hatta 2009-2010 yılının şampiyonu bile değişebilirdi.İşte Baros o kadar önemli bir oyuncuydu bizim için ama sakatlıklar yedi bitirdi adamı.
ForsakeN
07.Mayıs.2012, 01:10
2009-2010 yılındaki maçta Emre o faulü yapmasaydı şimdi çok farklı bir Baros izliyor olabilirdik,hatta 2009-2010 yılının şampiyonu bile değişebilirdi.İşte Baros o kadar önemli bir oyuncuydu bizim için ama sakatlıklar yedi bitirdi adamı.
Bırakın Allah aşkına onun da mı sorumlusu Emre. Baroş'u bildim bileli sakat zaten
europeanconquer
07.Mayıs.2012, 01:12
Bırakın Allah aşkına onun da mı sorumlusu Emre. Baroş'u bildim bileli sakat zaten
Sen fazla alıngansın hocam.Emre'ye bir şey demedim ki ben.
Edit:Senin güzel hatrın için değiştireyim o zaman mesajı.
Nedvedmania
07.Mayıs.2012, 01:13
Emre veya X kişi. O sakatlık olmasaydı Baroş hala King olabilirdi. Ama futbol bu.
Fearless Coward
07.Mayıs.2012, 01:14
Oğuzhan Emre onların canıdır kanıdır deme öyle alınacaklar tabi :D Baros gider zaten sene sonu rahat olun hele yine bi direğe atsın karşı karşıya kaçırsın Fenerbahçe maçında şampiyon olamayalım işte o zaman kesin gider :D
ForsakeN
07.Mayıs.2012, 01:14
Sen fazla alıngansın hocam.Emre'ye bir şey demedim ki ben.
2009-2010 yılındaki maçta Emre o faulü yapmasaydı şimdi çok farklı bir Baros izliyor olabilirdik,hatta 2009-2010 yılının şampiyonu bile değişebilirdi.İşte Baros o kadar önemli bir oyuncuydu bizim için ama sakatlıklar yedi bitirdi adamı.
Bu nedir..?
europeanconquer
07.Mayıs.2012, 01:16
Bu nedir..?
:icon_eek: Tövbe Bismillah tamam bir şey demiyorum ya.
Nedvedmania
07.Mayıs.2012, 01:16
Faulü Emre yaptığı için Emreden bahsedicek tabiki. Ama orda vurgu Emre değil, sakatlık. Adam kendi diyor zaten emreye bişey demedim diye :)
ForsakeN
07.Mayıs.2012, 01:17
:icon_eek: Tövbe Bismillah tamam bir şey demiyorum ya.
:D Hey Allah'ım. O cümle de Baroş'u bu hale getiren Emre'dir demiyor musun? Başka ne çıkarılabilir ki
europeanconquer
07.Mayıs.2012, 01:19
Faulü Emre yaptığı için Emreden bahsedicek tabiki. Ama orda vurgu Emre değil, sakatlık. Adam kendi diyor zaten emreye bişey demedim diye :)
Yok abi artık 'Evet Emre yüzünden,Emre Galatasaray'ın iki tane şampiyonluğu yedi,lanet olsun Emre'ye,tüh Emre,kötü Emre'' dememi mi bekliyorlar anlamadım ki.Emre ile derdim varsa açık açık söylerim.
ForsakeN
07.Mayıs.2012, 01:20
Yok abi artık 'Evet Emre yüzünden,Emre Galatasaray'ın iki tane şampiyonluğu yedi,lanet olsun Emre'ye,tüh Emre,kötü Emre'' dememi mi bekliyorlar anlamadım ki.Emre ile derdim varsa açık açık söylerim.
Senin derdin olmayabilir ama Galatasaraylıların %99'unun derdi var. Sen de arada kaynadın o zaman kusura bakma ben yanlış anladım :)
Walter Sakana
07.Mayıs.2012, 01:25
Ne insanlar var hey Allahım ya. Yazıp yazıp siliyorum yazıp yazıp siliyorum bakalım nerede patlayacağız en sonunda... Oğuzhan sana da helal olsun kardeşim, tüm tahriklere, art niyetlilere karşın halen şu efendiliğini koruyorsun ya.
europeanconquer
07.Mayıs.2012, 01:25
Senin derdin olmayabilir ama Galatasaraylıların %99'unun derdi var. Sen de arada kaynadın o zaman kusura bakma ben yanlış anladım :)
Olur öyle şeyler ya :) Ben sadece Emre'ye bir şey demedimden sonra üstelemene biraz sinirlendim.Emre ile benimde derdim var ama uçan kuşun yere düşmesinden de Emre'yi sorumlu tutmam yani :D
Ne insanlar var hey Allahım ya. Yazıp yazıp siliyorum yazıp yazıp siliyorum bakalım nerede patlayacağız en sonunda... Oğuzhan sana da helal olsun kardeşim, tüm tahriklere, art niyetlilere karşın halen şu efendiliğini koruyorsun ya.
Deme öyle abi arkadaş yanlış anlamış.Ayrıca geçirdikleri süreç normal değil en ufak bir olayda biraz asabileşmeleri normaldir.Ben normal karşılıyorum en azından.
Alicanfmfan
07.Mayıs.2012, 01:52
Ne olursan ol, ne yaparsan yap kimsenin ahını alma...
Night_Mare17
12.Mayıs.2012, 23:00
Avrupa'ya gitmeyen takıma bu adamlar geldiyse bu sene yapılacak transferler.
Oyy oyy :D
BaGa TaRKaN
13.Mayıs.2012, 00:04
Ayhan Mefta Olmuş Diyorlar :D
Tabutunu TRT'de Görürüz Artık :D
ForCimbom
13.Mayıs.2012, 00:24
zor maç oldu. şans kesinlikle bizimleydi. kazandık ama oyun çok kötüydü. neyse bütün sezonki şanssızlıklara sayarız onu da. hayırlı olsun. bu saatten sonra avrupa çapında, 10-15 milyon avroluk transfer olmazsa yazıklar olsun. forvet kan ağlıyor. al oraya babalar gibi strikerları, gelsin şampiyonlar liginde çeyrek finaller şunlar bunlar. al savunmaya babalar gibi stoperleri gelsin şampiyonluklar...
byariff
13.Mayıs.2012, 00:37
Elmanderin yanina çok ama çok saglam bir forvet lazim ve en az 1 tane kanat lazim.
MeliksahAydogan
13.Mayıs.2012, 01:18
Elmanderin yanina çok ama çok saglam bir forvet lazim ve en az 1 tane kanat lazim.
Çok doğru ayrıca Felipe Melo kesinlikle kalmalı bonservisi makul bir fiyata alınmalı.
Juventus'un Riera'yı istediğine dair haberler vardı.Riera + 3-5 M € çok iyi olur Melo için.
Muslera
Eboue
Semih
Ujfa
X Transfer(Hasan Ali olacak büyük ihtimalle)
Engin
Melo
Selçuk
X Transfer(Çok sağlam bir kanat gerek ama yabancı kontejanını forvette kullanırız gibi Gökhan Töre olabilir yerli oyunculara mı yöneceleceğiz acaba ?)
Elmander
X Transfer(Elmandere pozisyon yaratabilecek teknik süratli bitirici bir forvet)
Bu kadro birazda kura şansı ile ŞL'de Çeyrek en kötü Son 16 Uefa'da Yarı Final en kötü Çeyrek Final oynar.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 01:22
galatasarayın yapıcağı en iyi transfer bence muslerayı satmamak olmalı müthiş kaleci bugünde 3 tane çıkardığı top vardı akıllara zarar
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 01:25
galatasarayın yapıcağı en iyi transfer bence muslerayı satmamak olmalı müthiş kaleci bugünde 3 tane çıkardığı top vardı akıllara zarar
Ünal Aysal dedi zaten 25 milyon Euro verseler bil bizde kalacak.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 01:30
Ünal Aysal dedi zaten 25 milyon Euro verseler bil bizde kalacak.
isabet olur ben türkiyede bu kadar iyi kaleci görmedim volkan hariç o türk olduğu için her zaman 1 adım öndedir benim gözümde
ayrıca forvet içinde hızlı adam lazım değil bence vurduğunu atan bi adam lazım beşiktaşta oynayan ailton vardı onun gibi bi adam lazım
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 01:32
Arkadaşlar merak etmeyin, çok bomba transferler geliyor. Çok şaşırılacak oyuncuların kulüpleriyle anlaşmalar bile yapıldı. Avrupa Kupalarına katılımımız kesinleşince (Eufa'dan ceza gelmezse) bombalar patlayacak.
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 02:04
Pazartesi itibariyle yavaş yavaş açıklanacakmış transferler :)
Suicider
13.Mayıs.2012, 02:14
Şampiyonluktan sonra işin en heyecanlı tarafına geliyoruz 4 ay boyunca transfer dedikoduları yupppii :D
Night_Mare17
13.Mayıs.2012, 02:16
Transferlerin açıklanma kaynağı nedir
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 03:13
Pazartesi itibariyle yavaş yavaş açıklanacakmış transferler :)
Böyle dendiyse 2 ayi bulur oyuncularin gelmesi, GS'de transfer bitmez :D
kalemci
13.Mayıs.2012, 03:17
Türkiye'de transferin tek kaynağı ne yöneticiler ne futbolcular sadece kamu aydınlatma platformu. Başka yok malesef :n:
byariff
13.Mayıs.2012, 04:02
Arif Kızılyalın: Galatasaray,Real Madrid'den biri yerli biri yabancı 2 oyuncuyla temasta.
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 04:03
Arif Kızılyalın: Galatasaray,Real Madrid'den biri yerli biri yabancı 2 oyuncuyla temasta.
Hamit ve Lass'dir muhtemelen ama Melo>Lass
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 04:10
Galatasaray'da transfer bitmez.Bakın;Shaqiri,Reyes,Forlan,Drogba,Podolski bunların hiçbiri bitmedi :D
Biraz ciddi olmak gerekirse kanatlara ve forvete kaliteli oyuncular lazım.
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 04:13
Burak ile anlaşılmış diyorlar ama F.Terim'in TS ile herhangi bir gerginlik olmaması için Burak'ı istemiyordu. TS yönetimiyle hem sözleşmesinde ki 5milyon euro + sercan şeklinde anlaştılar diyorlar ama doğrumudur bilmiyorum.
MeliksahAydogan
13.Mayıs.2012, 08:04
Fatih Hoca taktiğe karar verdikten sonra CL için müthiş transferler yapılacağına inanıyorum.
Türkiye'nin en iyi yerlilerinin takıma katılacağı kanaatindeyim.
Ek olarak yerli oyuncuların yetersiz olduğu bölümleri çok iyi yabancı oyuncularla dolduracağız.
Tek dileğim transferlerin hemen açıklanması sabırsızlanıyorum.
Fearless Coward
13.Mayıs.2012, 11:04
Bu takıma çok adam lazım değil kadromuz zaten güzel ilk 11'e 2-3 takviye yapılsa yanında alternatifler alınsa çok rahat ŞL'de gruptan çıkabilir kura şansıyla bu takım...He bir de Melo'nun bonservisini inşAllah alabiliriz Juve onsuz da şampiyon olabiliyor bıraksınlar işte :D
MeliksahAydogan
13.Mayıs.2012, 12:25
Burak'la anlaşıldığı Trabzonspor'a 5 M € verileceği konusunda haberler var ne kadar doğrudur acaba ?
Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
bySperman
13.Mayıs.2012, 12:28
Guardado'nun sözleşmesi bu yaz bitiyormuş diye duydum.Sizcede faydalı olmaz mı takıma ?
eng1n
13.Mayıs.2012, 12:39
Bu takıma çok adam lazım değil kadromuz zaten güzel ilk 11'e 2-3 takviye yapılsa yanında alternatifler alınsa çok rahat ŞL'de gruptan çıkabilir kura şansıyla bu takım...He bir de Melo'nun bonservisini inşAllah alabiliriz Juve onsuz da şampiyon olabiliyor bıraksınlar işte :D
Juve onsuz da değil onsuz şampiyon oluyor onun için bir juve sempatizanı olarak alın şu adamı :D
ReaList
13.Mayıs.2012, 12:41
Burak Yılmaz'a 2-3 hafta içinde Avrupa'dan daha ciddi bir teklif gelmediği takdirde Galatasaray'da diyebiliriz. Hayırlı olsun. Beklenen bir transferdi zaten : )