View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
RasAnt
11.Temmuz.2012, 16:32
Tamam kardeşim ben söyledim söyleyeceğimi içimde kalmasın gerisi sizin düşünceniz zaten beni ilgilendirmez :)
byariff
11.Temmuz.2012, 16:40
Selcuga 2m euro cok diyorlar fazlasiyla katki yaptimi yapti yeterlidir.
MeliksahAydogan
11.Temmuz.2012, 16:41
Tamam kardeşim ben söyledim söyleyeceğimi içimde kalmasın gerisi sizin düşünceniz zaten beni ilgilendirmez :)
Herkesi kendi futbolcularınız gibi paraya koşup geliyor zannetmeyin bizim futbolcularımız yüreğiyle Galatasaray Arması için oynarken sizinkiler para için oynuyor. :)
goosfraba
11.Temmuz.2012, 16:51
Kusura bakmayın ama o sizin haddiniz değil.
peki, herkes inanmak istediğine inansın o zaman.
Kaka Leite
11.Temmuz.2012, 16:54
Ne alakası var dün bildirildi bugün de imza atar yarın da kampa katılır.Bizim daha çok para vermemiz Fenerbahçe'nin de istediği gerçeğini değiştirmez.Sonuç olarak yine Fener de istedi biz aldık.Niye bunu anlayamıyorsunuz çok merak ediyorum.
Bu sohbeti açacaksan zararlı çıkarsın bence ?
Görende yıldız bir oyuncu için kapıştık sanır.Ayrıca Kuyt'a yaşlı diyenler meraktayım şuan neredeler ?
Hamit 18'lik yıldız dimi ?
europeanconquer
11.Temmuz.2012, 17:01
Bu sohbeti açacaksan zararlı çıkarsın bence ?
Görende yıldız bir oyuncu için kapıştık sanır.Ayrıca Kuyt'a yaşlı diyenler meraktayım şuan neredeler ?
Hamit 18'lik yıldız dimi ?
Olum Kuyt 2 yaş büyük Hamit'den :D Türk statüsüne göre bakarsak yıldız diyebiliriz.
Ayrıca Hamit'i kimin istediği önemli değil önemli olan bize gelmesi yahu.Fenerbahçe'de istediyse ne olacak.Benim için fark etmez.Transferde çelme takana madalya vermiyorlar ya.
mpaker66
11.Temmuz.2012, 17:02
höfffff arkadaş nolur meşgul etmeyin şurayı nolur, fener hamit'i istemedi gs istedi dün kap'a bildirim oldu bu kadar.uzatmayalım yada ayrı bi konu açıp orda tartışalım.
Kaka Leite
11.Temmuz.2012, 17:06
Olum Kuyt 2 yaş büyük Hamit'den :D Türk statüsüne göre bakarsak yıldız diyebiliriz.
Ayrıca Hamit'i kimin istediği önemli değil önemli olan bize gelmesi yahu.Fenerbahçe'de istediyse ne olacak.Benim için fark etmez.Transferde çelme takana madalya vermiyorlar ya.
Olabilir ama yaşlı olduğunu değiştirmez bu olay.Her neyse biz istemişiz siz almışsınızdır, oluyor böyle şeyler olmasıda gerek ki rekabet olsun.
Gelip burda havalı havalı olarak konuşanlar var.Fırsat kollamaya gerek yok.
Corpus
11.Temmuz.2012, 17:07
Olabilir ama yaşlı olduğunu değiştirmez bu olay.Her neyse biz istemişiz siz almışsınızdır, oluyor böyle şeyler olmasıda gerek ki rekabet olsun.
Gelip burda havalı havalı olarak konuşanlar var.Fırsat kollamaya gerek yok.
Hamit, Kuyt' ı döver:icon_cool:
:n:
SaLviO
11.Temmuz.2012, 17:08
Adam Duracell nereye dövüyor :D :D :D
E.Cartman
11.Temmuz.2012, 17:09
Sanki Fener 3 verdi biz sonradan 5 verdik aldık, dönen muhabbete bak. 2.9 + maç başı 20 bin diyorlar şimdi. Fenerbahçe'ninde çok farklı bi para verdiğini düşünmüyorum. Ayrıca giydiğiniz formaları bir kenera bırakın tarafsız düşünün. Fatih Terim'le mi çalışmak istersiniz Aykut Kocamanla mı Samet Aybaba'yla mı ? Bu soruyu cevaplarken sanki takım tutmuyormuşsunuz da kariyerinizi düşünüyormuşsunuz gibi cevaplayın.
Kaka Leite
11.Temmuz.2012, 17:09
:zuhaha:zuhaha
@Spidi_96
Özgürüm atar yapma ! (cc)
pele96
11.Temmuz.2012, 17:12
Fatih Terim tabiki dahaiyi.Hamit Altıntop'ta çok iyi bir transfer Beşiktaş alsın kesinlikle isterdim.Yıldız olmadığını söyleyen arkadaşlar var o yıldız değilse hangi Türk yıldız ? Türkiye Milli Takımının en iyi oyuncusu + Tecrübesi , oynuyla değil Kuyt'ı çoğu yabancıyı yedek bırakır.
SaLviO
11.Temmuz.2012, 17:13
Yıldız oyuncu ne demek bi açıklarmısın ?
Kaka Leite
11.Temmuz.2012, 17:13
Vay arkadaş bi yıldız dedik yine alevlendiniz.Bir sakin olun yahu :D
europeanconquer
11.Temmuz.2012, 17:16
Real Madrid'de oynadıysa direk yıldız :D Bırakın yıldızı :D Adam gibi oynasında yıldız olmasa da olur.
Kaka Leite
11.Temmuz.2012, 17:16
Fatih Terim tabiki dahaiyi.Hamit Altıntop'ta çok iyi bir transfer Beşiktaş alsın kesinlikle isterdim.Yıldız olmadığını söyleyen arkadaşlar var o yıldız değilse hangi Türk yıldız ? Türkiye Milli Takımının en iyi oyuncusu + Tecrübesi , oynuyla değil Kuyt'ı çoğu yabancıyı yedek bırakır.
Ben ülkemizden bir oyuncuyu Yıldız olarak tanımlamıyorum.Malesef şuanda yıldız diyebileceğimiz adam yok.
Her büyük takımda oynayan yıldız olamıyor malesef :)
Ligimiz için harika transfer bunda bişey yok ama yıldız demek pek el vermiyor.
RaSenGan
11.Temmuz.2012, 17:34
http://wwwextensor.blogspot.com/2012/07/hagiden-sonra-hamit.html
Sinan abi döktürmüş yine herkes okumalı :)
ForCimbom
11.Temmuz.2012, 17:47
http://wwwextensor.blogspot.com/2012/07/hagiden-sonra-hamit.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwwwextensor.blogsp ot.com%2F2012%2F07%2Fhagiden-sonra-hamit.html)
bu forumda o adama saldırmayacak kişi sayısı az. :) çok güzel yazıyor ama anlayana :)
RaSenGan
11.Temmuz.2012, 17:51
bu forumda o adama saldırmayacak kişi sayısı az. :) çok güzel yazıyor ama anlayana :)
Ne var ki saldıracak yalan yanlış şeyler yazmıyor :) Keşke foruma tekrar dönse çok iyi olurdu (:
sarianet
11.Temmuz.2012, 18:08
hamitte son durum nedir ?
Corpus
11.Temmuz.2012, 18:11
FB - GS taraftarları benim hakkımda az daha kavga etsin geleceğim, demiş.
europeanconquer
11.Temmuz.2012, 18:12
Hamit ile 4 yıllık anlaşma yapmışız,Real Madrid ile de anlaşmışız abi.
mehmetcoo
11.Temmuz.2012, 18:13
Alacağım para tam hesaplanana kadar gelmiyorum diyormuş.
pele96
11.Temmuz.2012, 18:23
Ben ülkemizden bir oyuncuyu Yıldız olarak tanımlamıyorum.Malesef şuanda yıldız diyebileceğimiz adam yok.
Her büyük takımda oynayan yıldız olamıyor malesef :)
Ligimiz için harika transfer bunda bişey yok ama yıldız demek pek el vermiyor.
Her ülkenin yıldız oyuncuları vardır.San Marino'nun Andorra'nın bile yıldız oyuncuları vardır ki Türkiye bunlardan çok daha fazla gelişmiş bir ülke futbol açısından.Arda Turan , Hamit Altıntop , Emre Belözoğlu , Nihat Kahveci ,Nuri Şahin , Selçuk İnan gibi daha onlarca oyuncumuz var yıldız gözüyle bakılabilecek ve çoğuda Avrupada isimlerini duyurmuş oyunculardır.Quaresmanın Simao'nun yıldız yerine koyulduğu ülkede , Dünyada Hamit ALtıntop daha klasdır.
byariff
11.Temmuz.2012, 18:32
Galatasaray, Mehmet Batdal'a karşılık Goztepeden Halil Akbunar'ı istedi.
Kaynak : Goztepe Fan
ReaList
11.Temmuz.2012, 18:34
Umarım Galatasaray Hamit'i alır. Artık bir iki flaş transfer yapsa da ortalıktaki geyiklerin bir sonu gelse. Galatasayin ön eleme oynama gibi bir sıkıntısı yok, geniş bir zamanı var ve transfer konusunda çok titiz davraniyorlar. Fenerbahcenin üst üste kaliteli oyuncuları transfer etmiş olması gereksiz bir psikolojik sıkıntı durumu yaratmış olsa da yönetim şirin görünmek adına karşı hamle yapmak yerine sabırla bu işi yürütmesi sizin adınıza sevindirici.
Fenerbahcenin sağ kanadinda yığılma var, bu yığılmayi azaltmak adına oyuncu bile satarken asil alması gereken oyuncular - stoper çift yönlü ortasaha- yerine Hamiti alma yoluna gitse faydasız bir hamle olacakti ama Galatasaray'ın her iki kanadı da oyuncu istiyor ve hem Hamit adına hem de Galatasaray adına faydalı bir hamle olacaktır.
LifeYourself
11.Temmuz.2012, 19:30
http://wwwextensor.blogspot.com/2012/07/hagiden-sonra-hamit.html
hagi ile alakalı yazısını okudum gözlerim doldu ya:)
Facx
11.Temmuz.2012, 19:45
Her ülkenin yıldız oyuncuları vardır.San Marino'nun Andorra'nın bile yıldız oyuncuları vardır ki Türkiye bunlardan çok daha fazla gelişmiş bir ülke futbol açısından.Arda Turan , Hamit Altıntop , Emre Belözoğlu , Nihat Kahveci ,Nuri Şahin , Selçuk İnan gibi daha onlarca oyuncumuz var yıldız gözüyle bakılabilecek ve çoğuda Avrupada isimlerini duyurmuş oyunculardır.Quaresmanın Simao'nun yıldız yerine koyulduğu ülkede , Dünyada Hamit ALtıntop daha klasdır.
Nihat'mı kaldı ya :icon_razz:
Sirius Black
11.Temmuz.2012, 21:41
https://twitter.com/byilmaz17/status/223107337244770304
@byilmaz17: "Bgn e kadar Trabzonspor un istekleri dogrultusunda davranmaya calistim,cesitli sebeplerden dolayi resmi teklif yapan kuluplerle anlasilmadi."
http://www.youtube.com/watch?v=ZbeYdsYqiNE
:D
RaSenGan
11.Temmuz.2012, 21:44
Amkspor @Amkspor
Burak Yılmaz, L.Moskova'yla anlaşamadı, Abdürrahim Albayrak bugün Moskova'ya gitti ve yıldız oyuncu artık G.Saray'a çok yakın.
Suicider
11.Temmuz.2012, 21:47
Ne işi var Rusya'da, ya gidecekti İtalya'ya falan gidemiyosa da gelsin bize :)
C h A o S
11.Temmuz.2012, 21:51
Suskun durduk durduk Burak'ta gelirse heralde yıkarız ortalığı.Hamit-Burak-Melo gelsin ve sol kanatada bir adam aldıkmı uçarız valla.Şapkadan Sercan çıksa ne güzel olurdu.
bySperman
11.Temmuz.2012, 21:55
Burak gelirse sadece Melo ve yabancı sol kanat kalır geriye.Onlarda gelirse bu takımın seyrine doyum olmaz :)
RaSenGan
11.Temmuz.2012, 21:59
Hamit-Melo-Nene-Burak gelsin herkes bayram etsin :)
vFor
11.Temmuz.2012, 22:06
Bizi hafife almayın dostlar başa baş gideriz gene bu sene :)
SaLviO
11.Temmuz.2012, 22:06
Hamit-Melo-Nene-Burak gelsin herkes bayram etsin :)
bu 4lü çok etkili olur
isimleri bile korkutucu :D :D :D
RaSenGan
11.Temmuz.2012, 22:08
bu 4lü çok etkili olur
isimleri bile korkutucu :D :D :D
Bunlara Selçuk ve Elmander'i de eklersek oy oy oy :D
bySperman
11.Temmuz.2012, 22:08
Gerçekten bomba gibi takım oluruz :)
Addolorato
11.Temmuz.2012, 22:17
Burak bize gelirse muhteşem olur. Selçuğun ara paslarıyla beraber seyredilmesi çok daha keyifli bir takım haline geliriz. Yeri geldiğinde Umut - Burak oynar Trabzon'un şampiyonluğu averajla kaptırdığı sene gibi birbirlerine gol attırırlar.
kalemci
11.Temmuz.2012, 22:19
Sercan Saraer - Gökhan Töre gelsin !!! :n:
mehmetcoo
11.Temmuz.2012, 22:21
İçimden en çok Gökhan Töre'nin gelmesi geçiyor.
William Rookwood
11.Temmuz.2012, 22:23
Gökhan değilde Sercan gelebilir bence.
E.Cartman
11.Temmuz.2012, 22:24
Melo'yla Burak gelsin. Çilekte kanatlara gelsin tam olsun. :D
Kaka Leite
11.Temmuz.2012, 22:36
Kendi görüşümde yıldız tabiri bu değil ama :)
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2012, 22:59
Burakin menajeri Selcuk :)hep pesinden aldiriyor, bu konuda Volkandan daha iyi bile olabilir :D
pele96
11.Temmuz.2012, 23:02
Kendi görüşümde yıldız tabiri bu değil ama :)
Görüşten görüşe değişir ama Real Madrid'de 2 Oyuncumuz , Atl Madrid'de 2+1 oyuncumuz varken yıldızımız yok dememeli :)
berkay123456
11.Temmuz.2012, 23:29
Sercan'ın, Almanya'da kalacağım diye bi açıklaması vardı hatırladığım kadarıyla, sanmıyorum geleceğini.
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 00:08
Dualarım kabul oldu İnşallah Burak konusunda giririşimimiz olur ki olacağını sanıyorum olmalı.
pele96
12.Temmuz.2012, 00:10
Burak Galatasaray'da imzamı basarım.
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 00:11
İnşallah hocam inşallah :)
Suicider
12.Temmuz.2012, 00:19
Adam 10 saat önce bunu yazmış.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON DAKİKA: Slovenya'daki L.Moskova kampında bulunan Burak, Trabzonlu yöneticileri arayıp "Anlaştık.. Öğleden sonra imzayı atıyorum" dedi..
Yarım saat öncede bunu
Burak bu saatten sonra G.Saray'a gider. Sadri Sener "Gel kampa katil" demis ama zor! G.Saray 5 milyon €'yu TFF'ye yatirsa bile Burak'i alir
Şu adama artık itibar etmeyin.O an durum nasılsa ona göre yazıyor.
Night_Mare17
12.Temmuz.2012, 00:19
Burak gelir inşallah müthiş olur müthiş.
Suicider
12.Temmuz.2012, 00:26
Amkspor @Amkspor
SON DAKİKA...G.Saray, Burak Yılmaz'la kesin olarak anlaştı.
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 00:27
Şimdi yarın öbür gün Burak ve Melo açıklanır tek kalan yer sol açık acaba oraya kim alınacak ?
Sercan Sararer'in kulübü ile anlaştığımız iddiaları dolanıyor twitterda ,
Babası Fatih Hoca'nın eski bir arkadaşıymış koyu Fenerli olmasına rağmen oğlunun FT gibi büyük bir hocanın elinde yetişmesini istiyormuş.
Bence Sercan alınmalı sol tarafı Emre Çolak - Sercan Sararer müthiş rekabet ile götürürler :)
Facx
12.Temmuz.2012, 00:27
Adam 10 saat önce bunu yazmış.
SON DAKİKA: Slovenya'daki L.Moskova kampında bulunan Burak, Trabzonlu yöneticileri arayıp "Anlaştık.. Öğleden sonra imzayı atıyorum" dedi..
Yarım saat öncede bunu
Burak bu saatten sonra G.Saray'a gider. Sadri Sener "Gel kampa katil" demis ama zor! G.Saray 5 milyon €'yu TFF'ye yatirsa bile Burak'i alir
Şu adama artık itibar etmeyin.O an durum nasılsa ona göre yazıyor.
aynen ya gördüğüm en çok sallayan duyumcu(!) bu
Flawless Victory
12.Temmuz.2012, 00:29
Twitter da tam mahalle dedikodularının yapıldığı yer oldu gitti.
futureless
12.Temmuz.2012, 00:30
Sanırım , ( maalesef ) Burak'ı da aldı Galatasaray.Emin olmadan o 'sanırım' ordan kalkmayacak :D
Lucas Neill
12.Temmuz.2012, 00:32
Burak'a "sen gel mübarek sen gel" demek istiyorum.
pele96
12.Temmuz.2012, 00:33
Aldı Aldı içerden birinin açıklamasına gerek yok bu saatten sonra Burak TSye dönmeyeceğine göre ya GS yada daha küçük klüp.
IcedEarth
12.Temmuz.2012, 00:39
Bu Burak benim içime hiç sinmiyor. İnşallah yanılırım.
Hugo
12.Temmuz.2012, 00:44
Bu Burak benim içime hiç sinmiyor. İnşallah yanılırım.
Alıcı gözle bi bakmak lazım son bir buçuk sezonu gerçekten çok üstün performans. Hani ben de diyorum çarptıra çarptıra gol atıyor, çok şanslı çalımlar vs. falan ama bugün ablama gitmiştim. tvde açtım trtsporu arada ses olsun görüntü olsun falan diye. burakın golleri verdiler. gerçekten dedim adam harbi golcüymüş diye bir kez daha. her türlü golü atmış adam uzaktan da vurmuş karşı karşıya da plaselemiş. Ş.Güneş ile Terim birbirine benzer hocalar olduğundan bence yine Burak aynı oyuna devam eder ve biz alırsak da 25 golü görür gibime geliyor inşallah.
Ayrıca bütün transferlerde A.Albayrak orda burda diye haberler yazılıyor. Adam bi Avusturya bi Almanya bi Rusya heba oluyor bu haberler gerçekse. Gerçekten helal olsun.
IcedEarth
12.Temmuz.2012, 00:49
Alıcı gözle bi bakmak lazım son bir buçuk sezonu gerçekten çok üstün performans. Hani ben de diyorum çarptıra çarptıra gol atıyor, çok şanslı çalımlar vs. falan ama bugün ablama gitmiştim. tvde açtım trtsporu arada ses olsun görüntü olsun falan diye. burakın golleri verdiler. gerçekten dedim adam harbi golcüymüş diye bir kez daha. her türlü golü atmış adam uzaktan da vurmuş karşı karşıya da plaselemiş. Ş.Güneş ile Terim birbirine benzer hocalar olduğundan bence yine Burak aynı oyuna devam eder ve biz alırsak da 25 golü görür gibime geliyor inşallah.
Ayrıca bütün transferlerde A.Albayrak orda burda diye haberler yazılıyor. Adam bi Avusturya bi Almanya bi Rusya heba oluyor bu haberler gerçekse. Gerçekten helal olsun.
Şu maç içinde pas atmayanı azarlama olayı midemi bulandırıyor benim. Bi de şöyle bi durum da var, bizde buluşacağı top sayısı Trabzon'dakinin olsa olsa 4'te 1'i kadar olur. Trabzon'da her top Burak'ta idi, burada bu kadar buluşamaz..
mpaker66
12.Temmuz.2012, 00:49
ertem şener çok iddalı gs kesin aldı burak'ı diyor.
mpaker66
12.Temmuz.2012, 00:53
bu arada a.albayrak'ın attığı twitten de bi iş bitirdiği gibi algılanıyor ''bu gece uyumak istiyorum'' demiş.
Hugo
12.Temmuz.2012, 00:55
Şu maç içinde pas atmayanı azarlama olayı midemi bulandırıyor benim. Bi de şöyle bi durum da var, bizde buluşacağı top sayısı Trabzon'dakinin olsa olsa 4'te 1'i kadar olur. Trabzon'da her top Burak'ta idi, burada bu kadar buluşamaz..
Orada takımın beyi Buraktı kendine azarlama hakkı görüyordu. Burda Selçuk, Melo hatta Çolak kaleye vursa niye vurdun diyemez diye tahmin ediyorum. Elmander'e verseler pası bir şey diyemez diye düşünüyorum. Taraftar da hoş karşılamaz zaten onu 30-40bin kişi yukardan bağırırverir bi daha ağzını açamaz valla.
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 01:00
bu arada a.albayrak'ın attığı twitten de bi iş bitirdiği gibi algılanıyor ''bu gece uyumak istiyorum'' demiş.
O twiti dün yada ondan önceki gün atmıştı yav yine mi atmış.
Burak iyidir, bizde de her türlü iş yapar ama çileğimiz Burak'sa çekeceğimiz var bizim :zuhaha
uAburak89
12.Temmuz.2012, 01:05
5 milyon euro bedel TFF'ye yatırılmak suretiyle bitmiş bu transfer, her yer son dakika vermeye başladı.
Burak Avusturya'ya gelmiş bile.
Lucas Neill
12.Temmuz.2012, 01:06
Ntvspor da yazdi
kasım akdemir
12.Temmuz.2012, 01:06
Ntvmsnbc Burak yılmaz galatsarayda diye son dakika geçti. Hayırlı olsun
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 01:07
NTV SPOR @ntvspor (https://twitter.com/ntvspor) SON DAKİKA... BURAK YILMAZ GALATASARAY'DA | Galatasaray Burak Yılmaz'ı 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.
0xjasaitis
12.Temmuz.2012, 01:07
Ntvspor son dakika olarak verdi.Burak 5m Euro bedelle Galatasarayda.
uAburak89
12.Temmuz.2012, 01:08
Cuk diye oturur bu transfer. Hamit, Melo da gelsin. Nene yada o kalitede de bir yabancı aldık mı, fena..
MeMo
12.Temmuz.2012, 01:09
5 milyon euro bedel TFF'ye yatırılmak suretiyle bitmiş bu transfer, her yer son dakika vermeye başladı.
Burak Avusturya'ya gelmiş bile.
Niye TFF'ye ?
Hugo
12.Temmuz.2012, 01:10
Teşekkürler Sadri Başgan, Burak'ı alırken adamı küçük görüp 5milyona serbest kalır maddesini onayladığınız için. Ben FM'de bile koymuyorum arkadaş adam ilerde çok iyi iş yapar da ucuza gider diye. Hey Allah'ım sonra suçlu olan biz oluyoruz adamları tutamayınca :)
5Milyona TR gol kralı alıyoruz, nerde var böyle bolluk?
Lucas Neill
Annnneeeeeeeeeeee
uAburak89
Niye TFF'ye ?
Sözleşmesindeki maddeden ötürü olsa gerek. O şekilde yazılıyor, net bilgim yok.
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 01:12
5 yabancı banko var 11'de eğer Melo gelirse. Sol tarafta Culio ve Riera var. Riera gitmezse kanat falan alınmaz gibi geliyor bana. Olurda alınırsa da pastadaki çilek o kanat olur ya da pastayı çileksiz yeriz :zuhaha
attirson
12.Temmuz.2012, 01:12
Olaya bak ya. :D Adam Moskova'ya kadar gitti döndü imzayı çaktı. :D
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 01:13
Moskova'da aktarma yaptı aslında. En başından beri bize imza atacaktı da yanlış algılandı.
Hugo
12.Temmuz.2012, 01:13
5 yabancı banko var 11'de eğer Melo gelirse. Sol tarafta Culio ve Riera var. Riera gitmezse kanat falan alınmaz gibi geliyor bana. Olurda alınırsa da pastadaki çilek o kanat olur ya da pastayı çileksiz yeriz :zuhaha
Çilek nene olsun kanada koyarız :) Ama bir kanat oyuncusu almak lazım 2 kanatta da iş yapabilecek.
futureless
12.Temmuz.2012, 01:14
Olaya bak ya. :D Adam Moskova'ya kadar gitti döndü imzayı çaktı. :D
Moskova'ya giderken konuşulan bi olay vardı , tepki gelmesin diye yapılıyor olabilir diye.Belki doğrudur.
Hayırlı olsun.Maalesef önceki sayfada yazdığım 'sanırım' ortadan kalktı.
attirson
12.Temmuz.2012, 01:17
Bizim şampiyon oldugumuz sene kapıstıgımız Ts'yi olusturuyor Gs. :D Umut Burak Selçuk.
Hugo
İlerde babalar oğullarına "Türk liginde Hollanda liginde oynarmış gibi 33 golle sezonu bitiren bir adam vardı" diye anlatacaklardır Burak Yılmaz'ı :D
mpaker66
noluyo arkadaş napıyo bu bizimkiler :( korkuyom ben :D
titates1
Burak hayırlı olsun , bence zaten belliydi galatasaray'a gideceği istediği parayı alamadı Lazio'dan da , L.Moskovadan'da , hatta bugün 2.5milyon'a anlaştılar Gs'yle Moskova ekibinin 4 milyonla devreye girmesiyle oraya gitmesi durumu olmuştu sanırım,Galatasaray da 5'i verince mantıklı olanı yapıp oraya satılmıştır.
bu arada ,
Sadri Şener - Biz rakibe oyuncu satmayız , şehire giremezler falan gibi bir laf etmemiş miydi ?
edit : Milli takımın yarısı cimbomlu yarısı fenerli oldu , milli maçlarda şaşırıp birbirlerine karşı oynamaya çalışmazlar inşallah :p
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 01:19
http://img689.imageshack.us/img689/9219/adszthq.jpg
Sirius Black
Benim şarkı işe yaradı galiba :D
Night_Mare17
Hayatımızın transferini yaptık.
LifeYourself
Burak hayırlı olsun , bence zaten belliydi galatasaray'a gideceği istediği parayı alamadı Lazio'dan da , L.Moskovadan'da , hatta bugün 2.5milyon'a anlaştılar Gs'yle Moskova ekibinin 4 milyonla devreye girmesiyle oraya gitmesi durumu olmuştu sanırım,Galatasaray da 5'i verince mantıklı olanı yapıp oraya satılmıştır.
bu arada ,
Sadri Şener - Biz rakibe oyuncu satmayız , şehire giremezler falan gibi bir laf etmemiş miydi ?
edit : Milli takımın yarısı cimbomlu yarısı fenerli oldu , milli maçlarda şaşırıp birbirlerine karşı oynamaya çalışmazlar inşallah :p
galatasaray 5 e satın aldı ona vermedi diye biliyorum ben
bu arada hayret bizim kulüp transfer yapıyor:zuhaha
Corpus
Ben hatırlamıyorum öyle bir söylem. Trabzon' dan aldığımız oyuncuları sayarsak bizim için böyle bir şey söylemiş olması saçma olur zaten.
attirson
12.Temmuz.2012, 01:20
Ben hatırlamıyorum öyle bir söylem. Trabzon' dan aldığımız oyuncuları sayarsak bizim için böyle bir şey söylemiş olması saçma olur zaten.
Aldıklarınızı onlar satmadı ki.Sözlesmeleri bitti.
Aydin
12.Temmuz.2012, 01:22
Aldıklarınızı onlar satmadı ki.Sözlesmeleri bitti.
Sadece Ceyhun ve Selçuk bonservis bedelsiz alındı. Engin'e bonservis bedeli ödendi.
Hugo
12.Temmuz.2012, 01:23
Sadece Ceyhun ve Selçuk bonservis bedelsiz alındı. Engin'e bonservis bedeli ödendi.
Engin'e bonservis ve Ath.Bilbao maçı için tt arenayı kullanma hakkı vermiştik sanırım :) onu da kullanamadılar gerçi.
attirson
Onu da Ts kovdu zaten.
nekop
Haber doğruysa hayırlı olsun. Yalnız bizdeyken takım ona oynuyor diye iyi olduğu savunulan adam daha imza atmadan Messi gelmiş gibi bir hava yarattı. İlginç. :)
Aydin
12.Temmuz.2012, 01:26
Onu da Ts kovdu zaten.
Kovsun kovması, sonuçta satabiliyormuş demek ki Sadri başkan parası verilince.
Burak'ın Trabzon'da yaptığı katkıyı bizde yapacağını düşünmüyorum.
Hugo
Haber doğruysa hayırlı olsun. Yalnız bizdeyken takım ona oynuyor diye iyi olduğu savunulan adam daha imza atmadan Messi gelmiş gibi bir hava yarattı. İlginç. :)
Takım ona oynuyor, 33 gol attı. Bizde 20 gol atması beni mutlu edecektir, yani çoğumuz için bu durum geçerli.
RaSenGan
Burak'ın istatistikleri düşecektir.Daha çok takım oyunu oynayacak.Öyle ona buna da artislenemez.Fatih Terim gerekli ayarı çeker ona.Burak'tan 20 üzeri gol beklemek bana hayalcilik gibi geliyor biraz umarım yanılırım Selçuk da coşturur Burak'ı :)
Lucas Neill
Melo arti bir kanat oyuncusu gelirse istenilen kadro genisligine de sahip olucaz
Addolorato
12.Temmuz.2012, 01:28
Burak Milli Takımda gol atmıyormu ? Gayette atıyor. Milli takım Burak'a endeksli oynamıyor. Burak kaldığı yerden devam edecektir.
kasım akdemir
12.Temmuz.2012, 01:29
Selçuk Burak uyumu beni azda olsa ümitlendiriyor. Fakat bende aynı performansı sergileyemez diyorum. Sadece formdaydı bu sezon hepsi bu
Corpus
12.Temmuz.2012, 01:30
Burak Milli Takımda gol atmıyormu ? Gayette atıyor. Milli takım Burak'a endeksli oynamıyor. Burak kaldığı yerden devam edecektir.
Çok fazla kaçırıyor ve şutları kalecinin üzerine çok çok yavaş şekilde gidiyordu, hatırlarsanız.
Burak 15 gol atsın kafi.
Sol açığa üst düzey bir kanat bekliyorum ben. O kanatta kimse yok şu an itibariyle.
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 01:30
Burak zaten nerde oynarsa oynasın 33 gol atamaz ki bi daha. O iş kolay değil öyle. Trabzon'da da kalsaydı daha ekstra önlem alınacaktı, attırılmayacaktı. Zaten ülkemizde 20 golü geçen forvet zaten iyi forvettir. Burak'ta eğer sakatlık falan olmazsa 20 barajını rahat geçer bizde.
LadroN
12.Temmuz.2012, 01:31
20 gol civari atsa yeter zaten.40 gol atmasini beklemiyor kimse herhalde.Hayirli olsun.Cileği sola koyalim bari.:D
Ralph
12.Temmuz.2012, 01:32
Çok merak ediyorum Burak'ın GS'de ki performansını.
attirson
12.Temmuz.2012, 01:33
Çok merak ediyorum Burak nasıl bir performans sergileyecek.Trabzon dısında baska takımda oynayamaz derdim hep şimdi görme fırsatımız olacak.Abartı bir performans beklemiyorum en fazla 15-16 gol atar.
LifeYourself
12.Temmuz.2012, 01:34
zaten bir forvetimiz 15-20 gol atsa merak etmesin ortasahada 20 ye yakın atıp yine bizi şampiyonluk yarışında tutarlar:)
Bujsas
12.Temmuz.2012, 01:38
4 büyük takımda oynama olayınıda gerçekleştirmiş oldu :)
Aydin
12.Temmuz.2012, 01:39
muhtemelen sistem 4-3-3'e döner ve Burak kanatta oynar.
4-4-2 oynarsak Hamit kanatta oynar ve Hamit'ten verim alınamaz bu sefer bence.
Aydin
12.Temmuz.2012, 01:39
4 büyük takımda oynama olayınıda gerçekleştirmiş oldu :)
Aynen. Sergen'den sonra 2. oldu.
Suicider
12.Temmuz.2012, 01:40
Hocam 4-3-3 e döneceğimizi sanmıyorum olmaz yani bu takımda o taktik tutmuyor.Yine 4-4-2 ye devam edilmeli.
ShevAnil
12.Temmuz.2012, 01:42
Burak Yılmaz hayırlı olsun takımımız için, umarım geçen seneki performansını sürdürür. Bu transferler sahaya yansırsa FB ve GS açık ara önde kapışır yalnız. :)
Nedvedmania
12.Temmuz.2012, 01:43
Haluk Yürekli: Ünal Aysal'ın çileği Burak Yılmaz değil. Çilek Brezilya'lı...
Lucas Neill
12.Temmuz.2012, 01:43
Nene de degil dedi. Melo heralde.
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 01:44
Bizim kanatlar normal kanat değil ki abi.Bu sene Emre ve Engin çok içeri girdi kaç şut attılar.Kanata hapsolma durumu olmadı hiç.Hamit kanat oynasa bile sık sık içeri girer şut dener.Zaten geçen sene Eboue bizim kanatlardan daha çok etkiliydi kanat hücumlarında sürekli bindiriyordu.Şimdi Hamit de orda oynarsa daha da sık bindirir yer değiştirirler falan yaparlar bir şeyler.
Corpus
12.Temmuz.2012, 01:44
Hocam 4-3-3 e döneceğimizi sanmıyorum olmaz yani bu takımda o taktik tutmuyor.Yine 4-4-2 ye devam edilmeli.
4-3-3 sisteminin en önemli özelliklerinden biri 90 dakika ileride basmayı başarabilmek. Rijkaard zamanında oyuncu tipleri buna uygun değildi. Ancak Umut- Elmo- Burak agresif, çalışkan, basmayı seven oyuncular. Bu yüzden uygulanabilir. Bunların yanında ortasahada Hamit, eğer gelirse Melo ve Selçuk baskıya yardım edebilecek oyuncular. Stoper olarak Dany ve Semih, normal stoperlere göre seri oyuncular. Kısaca bu sistem bu sefer tutabilir.
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 01:45
Hulk :zuhaha
Sheriff
12.Temmuz.2012, 01:46
Burak kanat oynayamıyor, biz kanatta denemiştik. Burak, Van Persie gibi yada ne bileyim teknik güçlü tarzda bir forvet oyuncusu kesinlikle. Eğer kanat için alındıysa beklentilerinizi yüksek tutmayın.
Nedvedmania
Hulk :zuhaha
O hormonlu çilek :D
RaSenGan
Nene de degil dedi. Melo heralde.
Melo'nun olacağını sanmıyorum.Melo'ya zaten herkes tamam gözüyle bakıyor.Bakmasak daha çilek olmaz Melo.Çilekten kasıt taraftarı çok mutlu edecek yıldız oyuncuydu bence.Daha önce kadroda olan bir oyuncu için böyle çilekli milekli sözler söylemez başkan :)
Lucas Neill
12.Temmuz.2012, 01:47
Melo'nun olacağını sanmıyorum.Melo'ya zaten herkes tamam gözüyle bakıyor.Bakmasak daha çilek olmaz Melo.Çilekten kasıt taraftarı çok mutlu edecek yıldız oyuncuydu bence.Daha önce kadroda olan bir oyuncu için böyle çilekli milekli sözler söylemez başkan :)
Neymar'dir kesin hazir FB'de istiyormus zaten alir geliriz :D
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 01:48
4-3-3 sisteminin en önemli özelliklerinden biri 90 dakika ileride basmayı başarabilmek. Rijkaard zamanında oyuncu tipleri buna uygun değildi. Ancak Umut- Elmo- Burak agresif, çalışkan, basmayı seven oyuncular. Bu yüzden uygulanabilir. Bunların yanında ortasahada Hamit, eğer gelirse Melo ve Selçuk baskıya yardım edebilecek oyuncular. Stoper olarak Dany ve Semih, normal stoperlere göre seri oyuncular. Kısaca bu sistem bu sefer tutabilir.
Aynen bu sefer 4-3-3 tutabilir. Ama ciddi forvet sıkıntısı yaşanır o zaman çünkü bu 3lü her maç koşacak, yorulacak. Orta sahada sıkıntı olmaz. Yedekler Culio, Yekta, Ceyhun, Engin, Emre bas desen basacak adamlar Fatih Hoca'yı dinlerler. Stoperler idare eder ama sol bek sıkıntı. Sağ tarafta Eboue'de Sabri'de sürekli bindirir de sol taraf olay olur. Bu nedenle 4-4-2 ve ya 4-2-3-1 izleriz en fazla.
LadroN
Hazirlik maclarinda ikisini de deneriz.bu bize onemli olcude fikir verir zaten.burak'in gelmesiyle takim 4-3-3 ten ziyade 4-2-3-1 e daha yatkin oldu.burak onde elmander forvet arkasinda gibi.
Suicider
Abi burak gibi adamı alıp kanatta oynatmak adamı harcamaktan başka bir şey olmaz lütfen yapmayın böyle. 4-3-3 oynadığımız zaman orta sahanın yükü daha da artacak ve Selçuk ile Melo(gelirse) geçen seneki kadar etkili olamazlar.Ben hala en iyi sistemin 4-4-2 olacağını düşünüyorum.
C h A o S
12.Temmuz.2012, 01:50
Hamit-Melo-Burak gelsin bir daha hayatım boyunca hangi yönetim gelirse gelsin transferler niye bitmedi diye eleştiri yapmıyacağım.Sonunda böyle adamlar gelecekse beklenir valla.Burak gelirse çok sevinirim.Elmander-Burak harika işler yapabilir.Elmander'in yıprattığı savunmayı Burak açar.
Birde kanata Nene tarzı bir adam gelirse harika bir kadro oluyor.
Ayrıca Elmander-Burak çift forvet oynar.Kanatta düşünmez Fatih hoca.
uAburak89
Pato . :D
4-4-2'de ısrar eder Fatih Hoca. Kadro buna uygun olacak gibi. Tam manasıyla şekillensin, Grande Terim işini bilir.
Lucas Neill
@hyurekli Cılek forvet ve brezılyalı son twıt ıyı geceler...
Yoksa
C h A o S
12.Temmuz.2012, 01:52
Muslera
Balta-Ujfa-Semih-Eboue
Selçuk-Melo
Hamit-Nene
Elmander-Burak.
Gerçekten seksi bir kadro oluyor :D
Suicider
12.Temmuz.2012, 01:54
Baros,Elmander,Burak,Umut,Necati,Sercan birde yabancı forvet deniyor. Oda gelirse olacak 7 tane forvet.Baros satılıp sercan kiraya verilmesi lazım.
LadroN
12.Temmuz.2012, 01:54
Ne forveti yahu olsa olsa Nene'dir.Cm'nin efsane Betis'i gibi 4-2-4 mu oynyacagiz.:D
Suicider
12.Temmuz.2012, 01:56
Haluk yürekli brezilyalı ve forvet dedi transfer için ondan dedim.
uAburak89
12.Temmuz.2012, 01:56
Şu çilek muhabbetinde oyuncu gelecekse, Haluk Yürekli'nin mesajlarından çıkarabildiğim tek isim Robinho. Ama bence artık forvet alınmaz, Elmander, Umut, Necati, gelirse Burak bunlara ek olarak durumu net olmayan Sercan ve Baros var. Forvet transferi gereksiz olur.
Hamit, Melo, Burak, sol açık, bi de alınabiliyorsa Sercan Saraer. Yeter ya, abartmamak lazım. :D
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 01:57
Yuh ne forveti daha :D İhtiyaç yok forvete yeterince var.Umut Necati yedek Elmander Burak as olur.Sercan ve Baros'u saymıyorum bile.Forvet almak en saçma şey olur.Elmander de Burak da yedek bırakılmaz.
Corpus
12.Temmuz.2012, 01:57
Çilek = JARDEL :icon_cool:
LadroN
12.Temmuz.2012, 01:58
Şu çilek muhabbetinde oyuncu gelecekse, Haluk Yürekli'nin mesajlarından çıkarabildiğim tek isim Robinho. Ama bence artık forvet alınmaz, Elmander, Umut, Necati, gelirse Burak bunlara ek olarak durumu net olmayan Sercan ve Baros var. Forvet transferi gereksiz olur.
Hamit, Melo, Burak, sol açık, bi de alınabiliyorsa Sercan Saraer. Yeter ya, abartmamak lazım. :D
Robinho dedeim bende bakinca.Robinho'yu sola atarlar o zman oha:D
uAburak89
12.Temmuz.2012, 02:00
Galatasaray transfer bombalarını art arda patlatıyor... Sarı-kırmızılılar, Hamit Altıntop'tan sonra Burak Yılmaz'ı da renklerine bağladı.
Yeni sezonda Trabzonspor'da kalmak istemeyen Burak Yılmaz, daha önce Lazio ve Lokomotiv Moskova ile görüşmeler yapmıştı. Ancak bu kulüplerin Trabzonspor ile anlaşamaması nedeniyle Burak'ın yurt dışına transferi gerçekleşmemişti. Bunun üzerine devreye giren Galatasaray, Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalır maddesini kullanarak transferi bitirdi.
Sarı-kırmızılılar bu parayı Türkiye Futbol federasyonu'na ödeyerek golcü futbolcunun bonservisini alacak. Transferin kısa süre içinde borsaya bildirilmesi ve Avusturya'da bulunan Burak'ın da 1-2 gün içinde Galatasaray'ın kampına katılması bekleniyor.
ntvspor.
Bunlarda TFF diyor, bu işin detayını bilen var mı ? Özel madde olduğu için mi ?
ShevAnil
12.Temmuz.2012, 02:00
Robinho gerçekten muazzam olur... Bu kadroya sol açıkta Robinho'yu düşününce bile mutlu oluyorum :n: Teknik, hızlı, top sürüyor, geniş alanda oynuyor. Muhteşem muhteşem. :n:
mustangshelby
12.Temmuz.2012, 02:01
Muslera
Balta-Ujfa-Semih-Eboue
Hamit-Selçuk-Melo
Burak-Elmander-Transfer
Bu taktiklede çıkabilir GS.
Hugo
12.Temmuz.2012, 02:01
Haluk Yüreklinin dediği çilek Fred olabilir geçen gün bir yerde haberi çıkmıştı.
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 02:02
Bunlarda TFF diyor, bu işin detayını bilen var mı ? Özel madde olduğu için mi ?
Para TFF'ye gönderiliyordur.TFF de sözleşmedeki maddeyi yürürlüğe sokarak oyuncuyu serbest falan bırakıyordur sonra bizimle imzalıyordur Burak parayı da Trabzonspor'a aktarıyorlardır falan böyle bir şeydir :D
Nedvedmania
Doğru Robinho vardı birde görüştüğümüz. Yabacı sınırı için sorun olmaz mı o yahu :)
ReaList
Hayirli olsun. Istanbulda fink atarken Galatasarayli oyuncularla, bu transferin büyük ıhtimalle gerçeklesecegıni o günlerde söylemiştim. Moskovaya ımza atmasına şaşırmamak elde degildi. Daha önceleri bitmesi gereken bu transfer biraz zaman almış olsa da olması gereken bir şekilde oldu.
uAburak89
12.Temmuz.2012, 02:03
Haluk Yüreklinin dediği çilek Fred olabilir geçen gün bir yerde haberi çıkmıştı.
Fred ancak çürük çilek olur. :D
C h A o S
12.Temmuz.2012, 02:03
Burak gelicekse yabancı forvete gerek yok.Kadro şişiyor bu seferde.
Sercan+Baros kesin yolcu diye düşünüyorum.
Elmander-Burak-Umut-Necati hücum hattı gayet yeterli.Birde kanata hücum yönü yüksek oyuncu gelirse oda baya açıkları kapatacaktır.
TWITTER'DAN SİTEM ETTİ
Burak Yılmaz, bu gelişmeler üzerine bu akşam saat 21.30 sıralarında Twitter hesabından iki mesaj yayınladı. Trabzonspor'a sitem içeren cümlelerin de bulunduğu mesajlarda, golcü oyuncu, "Bugüne kadar Trabzonspor'un istekleri doğrultusunda davranmaya çalıştım. Çeşitli sebeplerle resmi teklif yapılan kulüplerle anlaşılmadı", "Kamplar başladı, maçlar çok yakında başlıyor. Kendi geleceğimi düşünmek ve kararımı vermek durumundayım" ifadelerini kullandı.
Burak'ta sanırım artık patlama noktasına geldi.
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 02:04
4-3-3 oynarız eğer bir forvet gelirse.O Brezilyalı çilek de Robinho falan olmalı hızlı,kanat özellikleri olabilen falan.Kafa oldu bi milyon ya gelen gelsin de görelim artık noluyo :D
Hugo
Fred ancak çürük çilek olur. :D
Pato? Çilek değil çilek tarlası olur.
Ayrıca bizim takımda kanatta Burak değil Umut'u değerlendirir Terim gibime geliyor. Ver adamı koşsun.
kasım akdemir
Leandro Damiao diyorum arkadaş...
barahir
12.Temmuz.2012, 02:05
Burak sitem ettikten hemen sonra yazmıştım Burak Yılmaz GS'de diye.. Bu zaten bilinen bişeydi.. Kendisi diyodu ben ATL. Madrid gibi takımlara gitmem gidersem ManU olur, Barça olur diyodu, gördük..
anil luque
12.Temmuz.2012, 02:05
Pato falan filan.. Bazı arkadaşlar çok uçuyor sanki..
Hugo
12.Temmuz.2012, 02:07
Burak sitem ettikten hemen sonra yazmıştım Burak Yılmaz GS'de diye.. Bu zaten bilinen bişeydi.. Kendisi diyodu ben ATL. Madrid gibi takımlara gitmem gidersem ManU olur, Barça olur diyodu, gördük..
İkişer üçer adam soksak atl.madrid gibi sevilla gibi hamburg gibi takımlara o zaman gerisi gelecek de neyse konusu ve yeri burası değil.
uAburak89
12.Temmuz.2012, 02:07
Pato geyik tamamen, ciddi düşünen yoktur herhalde.
Hugo
12.Temmuz.2012, 02:08
Pato falan filan.. Bazı arkadaşlar çok uçuyor sanki..
Basında çıkan haberler bunlar, biz de buraya yazıyoruz.
anil luque
Pato geyik tamamen, ciddi düşünen yoktur herhalde.
Öyledir inşallah :)
LadroN
Onlar isin geyigi yahu.ciddiye almayin hemen.
Revolution
12.Temmuz.2012, 02:09
Vallahi Burak transferi bence teknik ekip icin de alenen gelisen birsey oldu. Ilk secenek Burak degildi. Ama o cilek mevzusu ya olmazsa diye isi garantiye almis olduk. Nakit 5 verdik ama hayirlisi artik insallah parcaliya layik performans sergiler.
Bu arada Melo-Nene gelsin acikcasi cilege filan gerek yok :) Melo'da sorun yok ama neden resmilesmiyor aklim almiyor bir turlu.
Hugo
12.Temmuz.2012, 02:10
Öyledir inşallah :)
Hocam yapma gözünü seveyim. Tabii ki öyle yahu :)
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 02:12
http://1.bp.blogspot.com/_FIK7cJN_M6c/TDdd41YVXRI/AAAAAAAAAIA/lpZH9KGDs-g/s1600/ronaldinho12hx8.gif
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 02:13
Hulk gelecek Hulk
C h A o S
12.Temmuz.2012, 02:13
Bu arada Melo-Nene gelsin acikcasi cilege filan gerek yok :) Melo'da sorun yok ama neden resmilesmiyor aklim almiyor bir turlu.
Aklıma tek bir şey geliyor.Aysal o tarih mevzusundan sonra aynı gün içerisinde Hamit-Melo ve Burak'ı açıklamayı istiyordur.Bakın yine dediğime geldi olay maksatıyla.
Hamit bile bitti ama hala açıklanmadı.Var birşeyler ama bakalım ne olacak.Nene bile olabilir 4lü paket.Yada Assaidi.
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 02:16
Yalnız Nene'yle temasta olduğumuz çok açık.Yapılan açıklamada Nene'yle anlaşıldığı yalanlanmış.Eğer ilgilenmesek direk alakamız yok diyip kestirip atardı başkan.
mehmetcoo
12.Temmuz.2012, 02:22
Teknik açıdan bakıldığında Elmander - Burak birbirini tamamlayıcı oyuncular. Elmander alan boşaltma özelliğine sahip. Burak'ın da malum yaptığı koşular, sarkmalar ve çok uyumlu olduğu bir Selçuk İnan. Verim alabiliriz bence.
RasAnt
12.Temmuz.2012, 02:24
Elmander Burak 2 lisi çok uygun iyi olur
ShevAnil
12.Temmuz.2012, 02:28
Bu arada çilek, forvet ve brezilyalı diyorlar, Nene'de Brezilyalı. Bizim yöneticiler Nene'nin gol ve asist sayılarına bakıp forvet diyor olmasınlar bu adama? :n:
Redrum
12.Temmuz.2012, 02:31
Melo-Hamit-Burak Yılmaz, transferleri yapılırsa, Dany ve Umut ile birlikte, son zamanlardaki en iyi transfer sezonumuzu geçirmiş olacağız bence. Kewell-Lincoln-Arda-Baros'lu zamanlar gibi. Sol kanada Nene fazla ofansif kaçar, Riera'dan bu sene umutluyum, Emre Çolak-Riera götürür bu sene sol kanadı, artı Culio da var sağlam. Yeter ki başta yazdığım üçlü transfer tamamlansın.
Redrum
12.Temmuz.2012, 02:33
edit: flood.
Facx
12.Temmuz.2012, 02:35
Riera'dan bi yol olmaz
titates1
12.Temmuz.2012, 02:38
Emre Çolak bu kadar iyi gelişiyorken ve alternatif culio olabilecekken bence sol kanat'a transfer yapmasınlar , Melo olmazsa orta saha'ya transfer yapıp belki 1-2 türk rotasyon oyuncusuyla bu transfer dönemini gayet iyi kapatabilir Galatasaray.
not : forum çöktü mü daha demin?
SaLviO
12.Temmuz.2012, 02:41
Burak çok iyi transfer olur baskıyı kaldırabilirmi ...
Revolution
12.Temmuz.2012, 02:49
Nene(culio) selcuk(emre) melo(yekta/ceyhun) hamit(engin). Ortasaha alternatifleri bu sekilde olacaktir bence tabii kafamizdaki transferler gerceklesirse :)
Revolution
12.Temmuz.2012, 02:50
Emre Çolak bu kadar iyi gelişiyorken ve alternatif culio olabilecekken bence sol kanat'a transfer yapmasınlar , Melo olmazsa orta saha'ya transfer yapıp belki 1-2 türk rotasyon oyuncusuyla bu transfer dönemini gayet iyi kapatabilir Galatasaray.
not : forum çöktü mü daha demin?
Acikcasi bende coktu :D
William Rookwood
12.Temmuz.2012, 02:55
Burak + bir forvet daha alınacak bence arkadaşlar. Umut-Elmander Burak- Necati-Transfer olacak forvet hattımız. Baros gidici, Sercan kiralık gönderilebilir.
eGowiCh
12.Temmuz.2012, 03:10
G.Saray kesin olarak Burak'ı aldığına göre artık yazabilirim.
Geçen sene Emenike transferi için şike diyenlere gelsin (Karabük-FB maçında şike yapıldı diyenlere, Emenike ile şike yapıldığını iddia edenlere):
Tesadüfün bu kadarı!
Sis nedeniyle Trabzon uçağını kaçıran golcü, bu kez G.Saraylılar'la İstinye Masa'da buluştu
06:55 | 26 Nisan 2012
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/26/tesadufun-bu-kadari--2221059.Jpeg
ÜST ÜSTE GELEN YEMEKLER 'TESADÜFÜN DE BU KADARI' DEDİRTTİ
Görüntülendiğini farkeden Burak, apar topar restoranı terketti. Yıldız oyuncu derbide zor Trabzonspor'un, F.Bahçe ile oynadığı maçta burnu kırılan Burak Yılmaz, bu aralar İstanbul'u mesken tuttu. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a karşı oynamayan ligin en golcüsü Burak Yılmaz, İstanbul'da dostlarıyla hasret giderdi. Önümüzdeki sezon için G.Saray'la anlaştığı iddia edilen Burak Yılmaz'ın, en yakın dostu Selçuk İnan'la önceki gün Etiler'deki Nusr-Et Lokantası'nda görülmesi farklı yorumlara neden olmuştu. Lokantada Volkan Demirel ve eşi Zeynep de vardı ve üçlü, ayak üstü sohbet bile etmişti.
ANCAK Burak'ın G.Saraylılar'la yakınlığı bununla da sınırlı kalmadı. Sis yüzünden uçak seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle Trabzon'a dönemeyen Burak Yılmaz bu kez İstinye Park'taki Masa restoranda diğer G.Saraylı oyuncularla görüntülendi.
DÜN DE İDMANA KATILMADI
G.SARAY'DA kadroya giremeyen Ayhan ve Gökhan Zan ile dizi oyuncusu Tolga Sayışman'la yemek yiyen Burak Yılmaz, basın mensuplarının kendisini görüntülemesinden rahatsız olup mekandan uzaklaştı. SAKATLIĞI tam olarak geçmeyen Burak'ın bu haftaki Trabzonspor-G.Saray maçında da forma giymesi zor. Golcü futbolcu, bu konuda kendisine sorulan sorulara, 'Ben de oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum' cevabı vermişti. Genç golcü dünkü Trabzonspor idmanında da yer almadı.
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 03:10
Ya hu Burak alındı zaten Elmander - Burak oynar Elmander'in yedeği Umut Burak'ın yedeği Necati veya Sercan bakalım daha forvete gerek yok birde nedir bu Nene ısrarı 29 yaşındaki adamı ne yapacağız Riera - Baros gönderilecek zaten Emre Çolak var solda gelişmesini hızla sürdürüyor oraya illa gelecekse Sercan Sararer veya Gökhan Töre transferi gelsin yeterli :)
Bordo61Mavi
12.Temmuz.2012, 03:11
Galatasaray Buraki alacak :)
172'ci post'da haberi vermistim :)
04-07-2012, 18:13
William Rookwood
12.Temmuz.2012, 03:13
Pastanın üzerine çilek denilen transfer Burak değil bence. Burak Elmander sıkıntı yaratır forvet hattında. Attımı 5-6 atarız atamadı mı saç baş yoldurur bize bu ikili.
Facx
12.Temmuz.2012, 03:24
G.Saray kesin olarak Burak'ı aldığına göre artık yazabilirim.
Geçen sene Emenike transferi için şike diyenlere gelsin (Karabük-FB maçında şike yapıldı diyenlere, Emenike ile şike yapıldığını iddia edenlere):
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/04/26/tesadufun-bu-kadari--2221059.Jpeg
biri şuna burakın 2. playoff maçında oynadığını + 1-1 berabere kaldığımız lig maçında bize gol attığını + emenike gibi direkt olarak almadığımızı söylesin . tescillendiniz hala sizde yapıyosunuz yaptınız demeye çalışıyosunuz
Corpus
12.Temmuz.2012, 03:27
@eGowiCh
Başka kapıya :)
Suicider
12.Temmuz.2012, 03:28
Yeni tartışma konumuz hayırlı olsun beyler hadi tartışın ben girmiyorum konuya 2-3 gün.
sarianet
12.Temmuz.2012, 03:29
172'ci post'da haberi vermistim :)
04-07-2012, 18:13
hocam bari sen yapma nası olsa yarın fotomaç fanatik yapıcak aynını :D
mpaker66
12.Temmuz.2012, 03:34
oyuncu stili bakımından burak tam aradığımız adam ama doğru adam mı orasını beklicez görecez. Ben çok umutluyum açıkcası. Sol kanat ve melo ile bu iş biter. Başka bi forvete gerek yok FT de farkındadır bunun. Çilek sol kanat olsun işte :)
Bordo61Mavi
12.Temmuz.2012, 03:48
hocam bari sen yapma nası olsa yarın fotomaç fanatik yapıcak aynını :D
Yok benimki onlarinki gibi sallama degildi :D o sayfada bi yazim daha var, hatta baska bi abi sordu duyum felanmi diye yazmistim. Bi ara umitlendim bu L.Moscow isinden ama napacaksin Galatasaray sexy kulup :D cazibesine dayanilmiyor.
Deus Dominus
12.Temmuz.2012, 04:55
Ben bu transfer döneminde Galatasaray Egemen'e nasıl talip olmadı ona şaşırmış durumdayım :) Son 2-3 sezonda Trabzonspor'da oynamış ne kadar oyuncu var geri toplandı Galatasaray'da :)
Corpus
12.Temmuz.2012, 04:59
Ben bu transfer döneminde Galatasaray Egemen'e nasıl talip olmadı ona şaşırmış durumdayım :) Son 2-3 sezonda Trabzonspor'da oynamış ne kadar oyuncu var geri toplandı Galatasaray'da :)
Semih - Ujfa- Dany - Gökhan daha kimi alacaklar ? Semih' i yedek bırakmak istemiyor hiç kimse.
Börk
12.Temmuz.2012, 05:34
bunu da alıntı olarak yapıştırıp gündemi değiştirelim :)
aldığım duyuma göre bu adamı hocası disiplinsiz diye gelecek sezon düşünmüyormuş. galatasaray'ın ihtiyacı ve ilgisi olduğu gerçeği de varken bu adama karşı, gelecek sezonda galatasaray forması giymesi imkansız görünmüyor.micheal bastos.
Suicider
12.Temmuz.2012, 05:35
Bastos,Cris birde bir oyuncu daha vardı Lyon tarafından satış listesine koyulmuş.
Facx
12.Temmuz.2012, 06:00
Bastos,Cris birde bir oyuncu daha vardı Lyon tarafından satış listesine koyulmuş.
Kallstörm yoksa ? :D fotomaç fanatik iş başına :D
Nocna Mora
12.Temmuz.2012, 07:40
Ceyhun' Culio ve Sercan su hazirlik macinda cok iyi oynamislar. Ozellikle Culio caliskanligi ile takdir toplamis. Ceyhun"da benim cok begendigim bir oyuncu. Mehmet Topal kadar iyi bence. Onun gibi gelisme gosterecegine inaniyorum.. Bence sol kanata transfere hic gerek yok. Emre Colak, Culio orayi rahatca goturur. Sag kanatta da Eboue oynar. Sabri, Aydin yedegi olur. Hamit bekte oynar.
Forvette Elmander Burak as tercihimiz olur. Umut ve Necati'de sik sik forma sansi bulur. Eger Burak gelmezse ilk 11"deki isim onun yerine Umut olacaktir. Kosan isimlere ihtiyaci var cunku takimin. Sercan kendini gosterdiginden yine sans bulur gibi. Baros buyuk ihtimalle gonderilir..
Muslera
Hakan Balta (Caglar)
Semih (Dany)
Ujfa (Gokhan Zan)
Hamit (Sabri)
Eboue (Aydin)
Selcuk (Yekta)
Melo (Ceyhun)
Emre Colak (Culio)
Elmander (Necati)
Burak (Umut)
mpaker66
12.Temmuz.2012, 11:02
Burak yılmaz geçen sene birazda rekorun etkisiyle çok bencildi. Ayrıca geçen sezon daha önceki sezona göre daha az koştu daha az çalıştı bunu defansif anlamda söylüyorum. 2 sezon önce mücadeleci ve bencil olmaya Burak yılmaz vardı. Yanı demek istediğim Burak bizde o kadar bencil olmayacaktır ve mücadele edecektir ama üzerinde de büyük baskı olacaktır bunu nasıl kaldıracak, umarım kaldırır. Hele ilk 3-4 maç hiç gol atamaz ve birçok gol kaçırırsa o zaman Allah korusun 2. Guiza vakası olabilir.
perpetua
12.Temmuz.2012, 11:58
Fatih Terim Servet'i neden oynatmadiysa, Egemen'i de o nedenle istemeyecektir bence. Pas yaparak savunmadan cikacak bir takim icin Egemen (ve Giray) zayif kalan oyuncular bence. Ceza sahasi icinde kapanirken ikisi de cok ozverili, cengaver oyuncular ama topu pek iyi kullanabilen oyuncular degiller.
Egemen'i de Servet gibi banko 11 oynatmayacaksan zaten o kadar degerli (ve maliyetli) bir oyuncunun yedek beklemesi ziyan olur. Gokhan Zan'in kalmasi da ayak ayarinin Servet'e oranla daha iyi olmasi bence.
RasAnt
12.Temmuz.2012, 12:11
Sebep o değil,bonservisini eline almak için verilen 500 bin euroyu Fenerbahçe temin etti,öncesinde anlaşılmıştı Egemenle.
Ayrıca Servetle Egemenin tek benzer yönü sert olmaları,teknik açısından Servetle kıyaslaman doğru değil geçen sene izledik gerek Beşiktaşta gerek milli takımda topu oyuna sokmasında bir sıkıntısı yok.
perpetua
12.Temmuz.2012, 12:30
Sebep o değil,bonservisini eline almak için verilen 500 bin euroyu Fenerbahçe temin etti,öncesinde anlaşılmıştı Egemenle.
Ayrıca Servetle Egemenin tek benzer yönü sert olmaları,teknik açısından Servetle kıyaslaman doğru değil geçen sene izledik gerek Beşiktaşta gerek milli takımda topu oyuna sokmasında bir sıkıntısı yok.
Egemen transferi gecen sezon da yapilabilirdi, bonservisi elinde oldugu donemde.
Egemen'in topu oyuna sokma konusundaki eksikligini zamanla daha iyi gozlemlersiniz bence.
mpaker66
12.Temmuz.2012, 12:51
şimdi de nuri konuşuluyo. Alınırsa şaşırmam.
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 12:58
şimdi de nuri konuşuluyo. Alınırsa şaşırmam.
İnşallah Nuri , Sercan Sararer , Gökhan Töre konuşuluyor bu üçlü alınıp transfer bitirilirse karşımızda duracak takım tanımıyorum.
sarianet
12.Temmuz.2012, 12:59
nuri mi güldürmeyin adamı yada güldürün :D
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 13:02
Hocam bunun neresi komik , Nuri şuan Real'de forma şansı bulamıyor kiralanabilir en kötü ihtimalle kıskanmayınız :P
Hugo
12.Temmuz.2012, 13:03
nolur gülme nolur
C h A o S
12.Temmuz.2012, 13:07
Nuri belki bize gelmez ancak bu sezon Mourinho'nun onu kiralık göndericeğini düşünüyorum.Eğer Fatih hoca istiyorsa Mou ile ilişkilerinide düşünürsek zor bir olay değil.1 yıl kiralık gelebilir.Ancak bu transfer Melo'nun önüne geçicekse istemem.Melo'yu almamız lazım.Onun defanstaki hırçınlığı Nuri'de yok.
sarianet
12.Temmuz.2012, 13:10
haberleri takip etmenizi öneririm jose nuriyi bu sene kullanacağını açıkladı
nuri gelsin kıskanma işini o zaman konuşuruz gelirse neden kıskanmıyım :p
anil luque
12.Temmuz.2012, 13:18
Ben de Nuri bu sezon Mourinho'nun planları içerisinde daha fazla yer alacak diye biliyorum. Pek ihtimal vermiyorum kiralama opsiyonuna dahi.
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 13:46
Kiralama olur demiyoruz kesin birşey yok OLABİLİR diyoruz.
Melo defansif anlamda daha hırçın Melo transferini önünü kapatmayacaksa olabilir.
İyi alternatif olur Selçuk ile birlikte takılırlar :)
kasım akdemir
12.Temmuz.2012, 13:56
Michael Bastos haberleri dolanıyor etrafta...
mpaker66
12.Temmuz.2012, 14:01
eğer nuri bi takıma kiralanacaksa 1. Sınıf takımlar kiralamazlar ve bu durumda en uygun takımlardan biri galatasaray. Direk CL Fatih Terım, iyi bi Türk kadro vs. vs.. @_yoLcu_ nickli arkadaşın buraya gelip paylaştığmz haberlerle dalga geçmesinıde anlamyorum açıkcası.
sarianet
12.Temmuz.2012, 14:03
haber haber nerde kaynak twitter dimi güzel onlar sizle dalga geçiyor haberiniz yok :)
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 14:06
eğer nuri bi takıma kiralanacaksa 1. Sınıf takımlar kiralamazlar ve bu durumda en uygun takımlardan biri galatasaray. Direk CL Fatih Terım, iyi bi Türk kadro vs. vs.. @_yoLcu_ nickli arkadaşın buraya gelip paylaştığmz haberlerle dalga geçmesinıde anlamyorum açıkcası.
Katılıyorum + Luka Modric transferinden sonra , Nuri'nin forma şansı baya azaldı alternatiflere bak.
Khedira , Xabi Alonso , Lassana Diarra , Granero var + Luka Modric + Nuri zor yani.
Facx
12.Temmuz.2012, 14:07
haber haber nerde kaynak twitter dimi güzel onlar sizle dalga geçiyor haberiniz yok :)
fernandes diyince kaka diyince yok van persie diyince tevez diyince sizin için dalga geçme olmuyo dimi :0: hocam modric ne ara transfer oldu ya ? daha belli bi teklif bile var mı yok mu belli değil
sarianet
12.Temmuz.2012, 14:08
hepsine de o iş olmaz geçiniz diye yorum yaptım inceleyebilirsiniz :p
kasım akdemir
12.Temmuz.2012, 14:08
Sen bir uzaklaş istersen dostum. Bi arkana yaslan rahatla. Buraya girip milleti provoke etme. Git desteklediğin takımın haber sayfalarında birşeyler yaz yada farklı konuları takip et ama bu yaptığını yapma. (::)
mpaker66
12.Temmuz.2012, 14:09
Dalga geçip şuan zekamızla alay eden sensin. Twitter da dalga geçtikleri yok bizim orayı kaynak gösterdğmzde. Kaynak bugün ve takvim gazeteleri.
pele96
12.Temmuz.2012, 14:10
Semih - Ujfa- Dany - Gökhan daha kimi alacaklar ? Semih' i yedek bırakmak istemiyor hiç kimse.
Gökhan gitmemişmiydi yahu ?
Hocam bunun neresi komik , Nuri şuan Real'de forma şansı bulamıyor kiralanabilir en kötü ihtimalle kıskanmayınız :P
Nuriye geçen sezon R Madrid'in Fiziksel çalıştırdığı bu sezonda kullanacağını biliyorum.
İmza mı atmıştım ne :D
mpaker66
12.Temmuz.2012, 14:15
Gökhan gitmemişmiydi yahu ?
Nuriye geçen sezon R Madrid'in Fiziksel çalıştırdığı bu sezonda kullanacağını biliyorum.
İmza mı atmıştım ne :D
gökhan gitmedi, kamptaki iyilerden :) nuri hiç oynamadı istedikleri kadar fizik çalışsın oynamadan fayda etmez, pek tabi mou'da biliyordur bunu. :)
leventb12
12.Temmuz.2012, 14:28
Abi kusura bakma ama bana hiç ciddi gelmiyorsun.Fenerliler Galatasaraylılarla, Galatasaraylılarda Fenerlilerle hep dalga geçerler zaten bu hep böyleydi. Ve Nuri kiralık olarak çok rahat oynar bizde Selçuk - Nuri arkada Melo alın size dinamo :)
Flawless Victory
12.Temmuz.2012, 14:29
Savunmada kanatlar hala çok zayıf. Orta sahada bir oyuncu eksik olsa yerini dolduracak adam yok. Melo ile anlaşıldı mı bilmiyorum ama şu an için Burak, Umut, Hamit ve diğerlerinden daha önemlisi Melo bana göre. Hem defansif hem ofansif olarak çok iyi. İyi paslar atıyor, adam eksiltiyor ve futbol zekası çok iyi. Böyle bir oyuncu daha bulamayız. O yüzden mutlaka anlaşılmalıdır. Bek pozisyonunda oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var. Onun dışında Forvette de Elmander, Burak ŞL için yetersiz kalabilir.
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 14:35
Savunmada kanatlar hala çok zayıf. Orta sahada bir oyuncu eksik olsa yerini dolduracak adam yok. Melo ile anlaşıldı mı bilmiyorum ama şu an için Burak, Umut, Hamit ve diğerlerinden daha önemlisi Melo bana göre. Hem defansif hem ofansif olarak çok iyi. İyi paslar atıyor, adam eksiltiyor ve futbol zekası çok iyi. Böyle bir oyuncu daha bulamayız. O yüzden mutlaka anlaşılmalıdır. Bek pozisyonunda oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var. Onun dışında Forvette de Elmander, Burak ŞL için yetersiz kalabilir.
FV Hocam , Elmander ile Burak'ın ŞL'de yetersiz kalacağını düşünmüyorum ben.
Melo konusunda ise katılıyorum alınmalı zaten alınacaktır Juve'nin kamp kadrosuna alınmadı çünkü.
Bek olaraksa sol bekten bahsediyorsun sanırım Eboue , Sabri , Hamit , Dany , Ujfa zaten sağ bek oynayabilen oyuncularımız sol bek konusunda katılıyorum Atila Turan olsa harika olur geçen Osman Tanburacı'da yazmış zaten bi Hasan Ali vardı birde Atila zaten Hasan Ali'de Fenere gitti.
Sercan Sararer , Gökhan Töre , Nuri Şahin 'in isimleri geçiyor bu üçünü ve Melo'yu alıp transferi bitirsek mükemmel olur gerçekten.
mpaker66
12.Temmuz.2012, 14:36
Şöyle bi düşünülduğü zaman haklı olabilirsin ama yerlerine daha üst düzey kim alınabilir bu var. Sonucta FM oynamıyorum. Elmander'den üst düzey bi forvet bizi aşar gibi, keza Burak'ta gol kralı olmuş oyuncu, güvenmek zorundayız. melo konusumda tamamen haklısın ben avrupa'da öyle oynaya ön libero nadir gördüm. Her şeyi yaptı adam.
kasım akdemir
12.Temmuz.2012, 14:37
Şampiyonlar liginde Forvet hattının ne kadar etkili olacağı orta sahadaki adamların performasına göre belirlenecektir. Selçuk Burak uyumu biliyoruz zaten Elmanderde çok deneyimli bir topçu bunlara Meloda katılır ve birde Baltanın yerine etkili bir bek alabilirsek çok güzel olacak.
zeck17
12.Temmuz.2012, 14:40
Modric i Real Madrid alırsa bu sezon Mourinho Nuriyi rahatlıkla kiralamayı düşünebilir gibime geliyor ve bence melo transferi++nuriyi kiralama+sol bek için atilla turan transferi olursa bence kapatabiliriz tabi transfer sezonunu bence sol kanata adama ihtiyaç yok gibi emre ve culio var fakat fatih hoca düşünüyorsa da çok pahalı bir oyuncu kesinlikle alınmamalı
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 14:41
Şampiyonlar liginde Forvet hattının ne kadar etkili olacağı orta sahadaki adamların performasına göre belirlenecektir. Selçuk Burak uyumu biliyoruz zaten Elmanderde çok deneyimli bir topçu bunlara Meloda katılır ve birde Baltanın yerine etkili bir bek alabilirsek çok güzel olacak.
Alternatif yok hocam yabancı oyuncu alamayız oraya ...
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 14:43
Modric i Real Madrid alırsa bu sezon Mourinho Nuriyi rahatlıkla kiralamayı düşünebilir gibime geliyor ve bence melo transferi++nuriyi kiralama+sol bek için atilla turan transferi olursa bence kapatabiliriz tabi transfer sezonunu bence sol kanata adama ihtiyaç yok gibi emre ve culio var fakat fatih hoca düşünüyorsa da çok pahalı bir oyuncu kesinlikle alınmamalı
Valla ben Sercan Sararer , Gökhan Töre ikilisinden en az birini bekliyorum İnşallah ikiside alınır.
Culio iyi oyuncu fakat bir yerde sınırlı tamam alternatif olarak işimize yarayacak sol açıkda , orta sahanın ortasında vs. oynayabiliyor ama düşünsenize takımdaki rekabeti Emre Çolak , Gökhan Töre , Sercan Sararer müthiş rekabet olur ve hepsi kendini geliştirir bununda Galatasaray'a yararı olur zaten sonrada önümüzdeki sezon Culio , Engin vs. gönderilebilir.
C h A o S
12.Temmuz.2012, 14:47
Melo,Juventus tarafından kamp kadrosuna alınmamış.Böylece artık gelir heralde bize.
goosfraba
12.Temmuz.2012, 14:48
sercan neyse de, gökhan töre hayalden öte değil.
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 14:49
Real Modric'i alırsa öncelikli gönderecekleri adam Kaka olacaktır. Yine de Nuri'nin bölgesinde de oynayabileceği için Nuri'yi de kiralama yoluyla elden çıkarabilirler. Ama bana kalırsa Modric gelirse Kaka gider.
Facx
12.Temmuz.2012, 14:55
Nuri İnşallah Milan'a(Bize) Gider(Gelir) :D bizim(GS) şuan çok bi ihtiyacımız yok nuriye milanın(bizim) daha çok ihtiyacı(mız) var :D
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 14:59
sercan neyse de, gökhan töre hayalden öte değil.
İzleyelim görelim hocam :)
bySperman
12.Temmuz.2012, 15:02
Atilla Turan'ın bize ( Elazığspor) a geliyor.Hatta ön sözleşme imzalamışız diye duydum.
http://www.stargazete.com/futbol/atila-turan-elazigspor-ile-anlasti/haber-627908
bySperman
12.Temmuz.2012, 15:03
Haber biraz eski ama dünde AMK'de gördüm.
Nedvedmania
12.Temmuz.2012, 15:28
http://g1207.hizliresim.com/z/d/9nh27.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
E.Cartman
12.Temmuz.2012, 15:29
Dayının tipi daha ilgi çekici :n::n:
Nedvedmania
12.Temmuz.2012, 15:30
Kimdi o ya ? Tanıdık biri ama çıkaramadım :D
kalemci
12.Temmuz.2012, 15:32
fernandes diyince kaka diyince yok van persie diyince tevez diyince sizin için dalga geçme olmuyo dimi :0: hocam modric ne ara transfer oldu ya ? daha belli bi teklif bile var mı yok mu belli değil
Yok dostum daha kesin değil. Arkadaş transfer etmiş sadece :)
Nedvedmania
12.Temmuz.2012, 15:42
Hadi be açıklansın artık şunlar resmi olarak. Başlığa | Hamit, Burak, Melo yazmak için sabırsızlanıyorum :D
Önder HOCA
12.Temmuz.2012, 15:57
Hadi be açıklansın artık şunlar resmi olarak. Başlığa | Hamit, Burak, Melo yazmak için sabırsızlanıyorum :D
http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-incitmeden-bitirmek-istiyorSXHBQ287144SXQ
Ralph
12.Temmuz.2012, 15:59
Amrabat'ta gelmiş.
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 16:01
Hoba Amrabat gelmiş.
nouma16
Amrabat Galatasaray'da.
BaFraLı
İç transferde alınabilicek en iyi oyuncuları aldık sanırım. Ambarat'ta geldiyse harika.
C h A o S
Sürpriz yumurta Amrabat'mış.Fatih hocanın uykularını kaçırdı heralde bu adam.:DGelsin bitsin artık.Assaidi yerine Amrabat'ı tercih ederim.
C h A o S
12.Temmuz.2012, 16:02
Umarım 7 milyon euro gibi yüksek ücret vermemişizdir.4 milyon euro felan kafidir.
LadroN
12.Temmuz.2012, 16:02
Unal Reyiz CILDIRDI:D
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 16:03
Ne Amrabatmış be :D Umarım 7,5 milyon euro falan vermeyiz yoksa yazık olur.
bySperman
12.Temmuz.2012, 16:03
Durduk,durduk sonunda bombaları patlattık :) Sadece Melo kaldı geriye :D
kasım akdemir
12.Temmuz.2012, 16:04
Durduk,durduk sonunda bombaları patlattık :) Sadece Melo kaldı geriye :D
Haydi bismillah. Oda geldimi dadından yenmez :D ama çilek kim?
ShevAnil
12.Temmuz.2012, 16:05
Hoşuma gitmedi Amrabat transferi, umarım takım için oynar. Hayırlı olsun. :)
Suicider
7-7.5 gibi bir rakam vermemişizdir umarım.
Facx
Çıldırt bizi Ünal Başgan :D
E.Cartman
Umarım 7 milyon euro gibi yüksek ücret vermemişizdir.4 milyon euro felan kafidir.
Muhtemelen 7 vermişizdir. Sonuçta geleneklerimizden biri buda. Mutlaka yüksek maliyetli ama bu maliyeti haketmeyen transfer yapılır.
Ralph
Galatasaray geçen seneden itibaren harika bir yapılanmaya girdi. Taktire şayan bir durum gerçekten.
Lucas Neill
12.Temmuz.2012, 16:06
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=223319
E.Cartman
Bide şöyle bi durum var böyle bi toplu imza törenine kimse gelmez :D Çilek şart :zuhaha
Nedvedmania
Kapa bildirilmiş
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Suicider
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
LadroN
12.Temmuz.2012, 16:07
Borsaya da bildirdik.
Bordo61Mavi
12.Temmuz.2012, 16:07
Burak ve Hamit transferleri ile Fenerbahceyle durumlari esitlemisti Galatasaray. Su Cilek'i alirsalar one gecerler benim icin, tabi Fenerbahceninde yabancilarini beklemek lazim
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 16:08
Bizim başkan için dün tatilde diyorlardı divan kurulu toplantısına katılmamıştı.Ama şimdi Amrabat için anlaşmış :) 3 günde 3 oyuncu açıklandı.Bir iki güne bu 3 oyuncu ve Melo topluca açıklanırsa harika olur.
Facx
12.Temmuz.2012, 16:09
http://i53.tinypic.com/ak71xt.png
:schaf::schaf::schaf::schaf:
Nedvedmania
12.Temmuz.2012, 16:09
O değilde Amrabat rahatlamıştır heralde artık :D
zeck17
12.Temmuz.2012, 16:10
yok artık babamla benim içimize transfer şeyi kaçmış dün konuşuyorduk amrabat gelse diye aramızda babam gelir diyordu ben de bırakmazlar diyordum olacak iş değil ya valla bu takım gruptan çıkmalı veya uefada en kötü yarı final görmeli
Lucas Neill
12.Temmuz.2012, 16:11
9 10'a almisiz heralde öyleyse kötü olmus.
bySperman
12.Temmuz.2012, 16:12
bence 5,5 milyon euro ödedik. :) İçime doğdu. :D
Suicider
12.Temmuz.2012, 16:13
Biz vazgeçmiştik Amrabat'tan.Kayseri yönetimi araya aracı sokarak tekrardan gelmişler bize önermişler.
LadroN
12.Temmuz.2012, 16:13
Para sacmamisizdir insallah.amrabata cok vermeyiz zaten.bakalim kayseri'ye ne kadar verdik?
Deus Dominus
12.Temmuz.2012, 16:14
Bu sezon tepede yer alacak takımlar belli artık, Fenerbahçe-Galatasaray yarışı izlenecek gibi duruyor. İki takımda oldukça isabetli ve kaliteli oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Hayranlıkla takip ediyoruz:)
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 16:15
Ünal Başgan @UnalBasgan
Arkadaşlar, transfer et tuşu basılı kalmış kusura bakmayın.
Suicider
edit: paylaşılmış...
mpaker66
anlaştığmz kesin mi? Bu arada çıldırdı bizimkiler ya.
Hugo
12.Temmuz.2012, 16:16
Ünal Başgan @UnalBasgan (https://twitter.com/UnalBasgan) Arkadaşlar, transfer et tuşu basılı kalmış kusura bakmayın.
Beyler bugün 25 haziran mı bu arada :D
mpaker66
12.Temmuz.2012, 16:17
Ünal Başgan @UnalBasgan
Arkadaşlar, transfer et tuşu basılı kalmış kusura bakmayın.
Bu adamla tanışmak isterim :D
Hugo
12.Temmuz.2012, 16:17
Önceki KAP bildiriminde Noureddine Ambarat yazmıyor muydu buna Nordin yazmışlar :)
kalemci
12.Temmuz.2012, 16:19
8 deyollaa
C h A o S
12.Temmuz.2012, 16:19
Eğer biz değilde Kayseri anlaşmak için çağırmışsa 7 milyon eurodan daha düşük bir teklif vermişizdir.Sanırım anladılar Amrabat'ın onlara faysa sağlamayacağını.Aslında bu Hurma ile hiç pazarlığa bile girmeyeceksin.Yine muhtaç oldular bize.
Yılan hikayesine dönüp Amrabat işi sıksada Fatih Terim'in çok istediği ortada.Bizede Amrabat'ı sahiplenmek gerek.Zaten Galatasaray'a küçüklüğümden beri seviyorum diyordu.Röportajlarında bizi ne kadar istediği belli.İnşallah hırsını sahaya yansıtır.Becerileri üst düzey bir oyuncu.Takım oyunu oynadığı sürece Fatih Terim'în göz bebeği olur.
mpaker66
12.Temmuz.2012, 16:25
8 deniliyo. Amrabat çok basarılı olacak bundan eminim.
bySperman
12.Temmuz.2012, 16:26
5,5'tur o 5,5 :) Niyeyse içimeden bir ses 5,5 diyor :)
ReaList
Hayirli olsun.
Yalnız bir konuda Galatasaraylı, Fenerbahceli ve diğer takım taraftarları arkadaşlara katılmıyorum. O da bu takımlarımizin çok büyük transfer yapmış oldukları söylemidir. Büyük degil yerinde transferler yapılıyor. Ayrıca sizlerin dikkatini çekiyor mu bilmiyorum ama bizım bu dünyaca ünlü büyük kulüplerimiz sadece kendi mintikasındaki oyuncuları getirebiliyor. Bu durumda 2 sonuç ortaya çıkıyor ;Ya Dünya çok küçük Ya da Kulüplerin transfer vizyonu genişliği.
Bu bağlamda Fener Topuza 9, Kartal Tabataya 8, Cimbom Amrabata 7 verirse şaşırmamak gerek.
mpaker66
bu arada şu ana kadar biten 5 transferin 4'ü a.albayrak eseri.
C h A o S
12.Temmuz.2012, 16:27
8'in üstüne bi 8 daha koy Nene'yi getir.Valla Kayseri'ye 8 milyon euro bırakmamız hiç hoşuma gitmiyor.Tabi doğruysa.8 milyon euro umarım doğru değildir.Hurma şimdi buzlu viskisini yudumluyordur.
Suicider
Amkspor @Amkspor
Galatasaray, Nordin Amrabat için Kayserispor'la 7,5 milyon euroya anlaşma sağladı...Bonservis bedeli 3 sene de ödenecek.
GeanyGS
Burak ve Hamit transferleri ile Fenerbahceyle durumlari esitlemisti Galatasaray. Su Cilek'i alirsalar one gecerler benim icin, tabi Fenerbahceninde yabancilarini beklemek lazim
Nasıl yani eşitledi?
Yobo gitti Egemen geldi, Emre gitti Topal geldi, Ziegler gitti H.Ali geldi. Gelenlerin hiçbiri gidenler kadar kaliteli değil. Kuyt'u saymazsak fener geçen seneye göre kadro kalitesinde aksine düşüş yaşadı. Burak ve Hamit'i saydığımız taktirde zaten fenerin çok önünde bir kadroya sahip olur GS ambrabat ve iyi bir forvet alınırsa gerçekten Türkiye liginin üstünde bir kadro kurulmuş olur.
Lucas Neill
12.Temmuz.2012, 16:30
7.5 biraz fazla mi verilmis ne? Ama 3 yilda ödenecek olmasi iyi tarafi arti Fatih hoca cok istiyordu onu.
semih99999
12.Temmuz.2012, 16:31
yeter ünal başkan yeter (::) melo kaldı bi de alternatif sol bek istiyorum başkandan :smismileyiw2: bu arada beyler her transferden sonra fenerbahçe-galatasaray karşılaştırma yapmanız saçma iki takımda ihtiyaç duydugu bölgelere transferler yapıyo lig başladımı bakarız duruma :D
Suicider
12.Temmuz.2012, 16:31
5m civarı idealdi. 7.5m euro fazla olmuş hoşuma gitmedi.Tek iyi yanı 3 senede ödenecek olması.
kasım akdemir
12.Temmuz.2012, 16:33
Savaş Çorlu @savascorlu (https://twitter.com/savascorlu) Arkadaslar soruyorsunuz. Hamit de de Burak da da amrabat da da artık sorun çıkmaz. Durmak yok transfere devammmmmmmmmmmmmbekleyin surpizleri
MeMo
12.Temmuz.2012, 16:34
Nasıl yani eşitledi?
Yobo gitti Egemen geldi, Emre gitti Topal geldi, Ziegler gitti H.Ali geldi. Gelenlerin hiçbiri gidenler kadar kaliteli değil. Kuyt'u saymazsak fener geçen seneye göre kadro kalitesinde aksine düşüş yaşadı. Burak ve Hamit'i saydığımız taktirde zaten fenerin çok önünde bir kadroya sahip olur GS ambrabat ve iyi bir forvet alınırsa gerçekten Türkiye liginin üstünde bir kadro kurulmuş olur.
Egemen ve Topal gitti dediğin isimlerin yerlerine gelmedi.
Lucas Neill
12.Temmuz.2012, 16:36
8 milyon arti bir oyuncuymus transferin bedeli.
mpaker66
12.Temmuz.2012, 16:36
Egemen ve Topal gitti dediğin isimlerin yerlerine gelmedi.
Hayırlısı olsun..
bySperman
12.Temmuz.2012, 16:37
8 milyon arti bir oyuncuymus transferin bedeli.
Çok fazla.5,5'tan fazla etmez :) Bende 5,5'a taktım :D
MeMo
12.Temmuz.2012, 16:38
Hayırlısı olsun..
Egemen ve Topal transferleri mi ?
Suicider
12.Temmuz.2012, 16:38
Eğer 8 ve bir oyuncuyusa tamamen rezalet.Nası bir topçu olursa olsun amrabat 8 etmez.Yazık yahu.Neyse resmi açıklamayı bekleyip ona göre saydırıcam.
bySperman
12.Temmuz.2012, 16:39
Bank Asya'da Amrabat gibi bir sürü oyuncu bulurum :D 8 çok 5,5 olaydı iyiydi :D
Bordo61Mavi
Nasıl yani eşitledi?
Baya bi esitledi, Fenerbahcenin daha yapacagi 2/3 transfer var. Su Cilek guzel olsada geride kalmasaniz diyorum. Su durumda 2 takimda esit gucte geliyor bana
Deus Dominus
Amrabat 8 etmez, neden? Çünkü Kayserispor'da oynuyor değil mi...
Facx
Amkspor @Amkspor
Galatasaray yönetimi Felipe Melo transferini de yarın açıklayacak.
Amkspor @Amkspor
Galatasaray, Hamit Altıntop transferini gün sonuna kadar resmen
:schaf::schaf::schaf:
LadroN
Hay egemen'e de topal'a da.baska bir trabsfer varsa konusun
lionelforlan
@savascorlu
Melo için de çok soru geliyor. O da Gs da devam etmeyi çok istiyor. Juve de Kayseri gibi geri adım yapacak. Yoksa elinde patlayacak:)
bySperman
12.Temmuz.2012, 16:40
Amrabat 8 etmez, neden? Çünkü Kayserispor'da oynuyor değil mi...
Evet öyle :)
Hugo
12.Temmuz.2012, 16:43
edit. yanlış adres.
Hugo
12.Temmuz.2012, 16:44
https://twitter.com/Nordin_Amrabat1/status/223395016075259904 şükür galatasaray..
official twitter diyo ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi :)
Suicider
12.Temmuz.2012, 16:44
O resmi sitesi değil. Org.tr resmi sitesi.
IcedEarth
12.Temmuz.2012, 16:45
Nordin Amrabat Konusunda Ortak Açıklama
Galatasaray Spor Kulübü ve Kayserispor Başkanları bugün bir araya gelerek iki kulüp arasındaki köklü dostluğun, geçmiş günlerde Nordin Amrabat transferiyle ilgili olarak yaşanan sorunlar dolayısıyla zedelenmemesi konusunda mutabakata varmışlar ve karşılıklı
iyi niyet göstergesi olarak bu transferi müspet neticelendirme konusunda anlaşmışlardır.
Maddi bazı detaylar dışındaki ana konularda karşılıklı anlaşmaya varılmış olup kati netice yakında kamuoyuna duyurulacaktır.
Saygılarımızla,
Hugo
12.Temmuz.2012, 16:46
iki kulüp arasında köklü dostluk mu varmış :D
bySperman
12.Temmuz.2012, 16:46
Demeden bizim niye haberimiz yok :D