View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Alicanfmfan
23.Ağustos.2010, 03:44
Bu saatten sonra transfer yapsan ne olur ki ?
Alicanfmfan
23.Ağustos.2010, 03:56
Bugünkü maçtan sonra Rijkaard'a dediğim şeylerin yüzde 90'ı için özür diliyorum.
Rijkaard'a cok destek cıktık kendimde dahil cok arkasında durduk peki ;
Skibbe'yi nasıl gönderdiler ,
Bülent Korkmaz'ı nasıl gönderdiler ,
Adnan Sezgin Kalli'yi nasıl bitirdi ,
Yine aynı Adnan Sezgin muhtesem bir ilk yarı geçiren Lincoln'ün nasıl bitirdi.
Diyorum ya taraftarımızın bi yarısı yönetimin şakşak cılıgını yapıyor , Skibbe'yi onlar istedi taraftar bagırdı gönderdilr ondan sonra taraftar baskısı dediler , mantık burada kendini belli ediyor işte , başkanda çıkıp ''Rijkaard'ı getirdim daha ne yapayım'' diyecek dogal olarak kimse sesini cıkaramayacak , ama zararın neresinden dönülürse kardır , iki senedir ticaret ugruna formanın renkleriyle oynadılar ticaret ugruna , takımın herşeyi olan Keita'yı sattılar , herşeyi yaptılar...
Facx
23.Ağustos.2010, 04:09
Rijkaard'a cok destek cıktık kendimde dahil cok arkasında durduk peki ;
Skibbe'yi nasıl gönderdiler ,
Bülent Korkmaz'ı nasıl gönderdiler ,
Adnan Sezgin Kalli'yi nasıl bitirdi ,
Yine aynı Adnan Sezgin muhtesem bir ilk yarı geçiren Lincoln'ün nasıl bitirdi.
Diyorum ya taraftarımızın bi yarısı yönetimin şakşak cılıgını yapıyor , Skibbe'yi onlar istedi taraftar bagırdı gönderdilr ondan sonra taraftar baskısı dediler , mantık burada kendini belli ediyor işte , başkanda çıkıp ''Rijkaard'ı getirdim daha ne yapayım'' diyecek dogal olarak kimse sesini cıkaramayacak , ama zararın neresinden dönülürse kardır , iki senedir ticaret ugruna formanın renkleriyle oynadılar ticaret ugruna , takımın herşeyi olan Keita'yı sattılar , herşeyi yaptılar...
skibbe ve lincoln konusuna kesinlikle katılıyorum lincoln ü adnan sezginin yanında bülent korkmaz ve onu çekemeyen(özellikle bi kez kaptan çıkmıştı) arda ve sabrininde etkisi oldu.
skibbe konusundada adam o kadar başarılı bi futbolcu değildi tamam ama 5-2 yenildiğimiz maçtada baros penaltı kaçırmamış olsaydı herşey farklı olurdu 3-3 olurdu zaten kontraataktan gol yedik sonra bi tane daha yedik ve skibbe gitti ben şahsen gitmeseydi bülent korkmazdan çok daha başarılı olcağını düşünüyodum(tam o maçta lincoln sakatlıktan çıkmıştı ve gol atmıştı o maç )
bu takımın acilen adnan sezginden kurtulması gerek bülent i de başarılı olmucağını bile bile getirtip taraftarın önüne yem gibi koydular
Alicanfmfan
23.Ağustos.2010, 05:11
İşte Abdullah Avcı yem olmamak için bize gelmedi 2 sene önce .
goosfraba
23.Ağustos.2010, 05:23
bir gerçek var ki, aykut ve ufuk galatasaray'ın kalesini koruyabilecek kalitede değiller. önce kaleci sorununu halletmek lazım.
goosfraba
23.Ağustos.2010, 09:08
galatasaray bugün bir transfer yapabilirmiş.
MaTRaKaN
23.Ağustos.2010, 11:04
haLa Rijkaard diyorLar pess.
Bu adam geçen sene 5. olan bi takımı 3. yapınca başarıya ulaştım sanan adam..
Bunu dediği gün kovulmalıydı.NasıL hala arkasında durabiliyorsunuz şaşırıyorum..
2 yıL boyunca bu takıma kazandırdığı Gs'ye kazandırdığı gözLE görüLür ne var ?
partizanlion
23.Ağustos.2010, 12:04
Rijkaard'ın son bir maçı kaldı, Karpaty maçından kötü bir sonuç çıkarsa artık yolcudur abbas..
Ama Sezgin olduğu sürece hiç bir şey değişmeyecek malesef..
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 13:02
Kalede Hasagiç sürprizi
Aykut ve Ufuk’tan memnun olmayan Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un başarılı kalecisi Kenan Hasagiç’e kanca attı. Sarı-kırmızılılar, Karpaty Lviv rövanşından sonra Boşnak kaleci için resmi teklifini yapacak
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/08/23/kalede-hasagic-surprizi-792597.Jpeg
Galatasaray kaleci krizini çözmek için düğmeye bastı.
Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın, “Aykut ve Ufuk bana yeter” demesi yüzünden Leo Franco ile yollarını ayırarak yeni bir yabancı için girişimde bulunmayan sarı-kırmızılı yönetimin, yerli file bekçilerinin güven vermemesi yüzünden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un deneyimli kalecisi Kenan Hasagiç’e kanca attıkları öğrenildi.
Rijkaard’ın da, Hasagiç’e onay verdiği bildirilirken, sarı-kırmızılı yönetimin, Karpaty Lviv ile perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçından sonra Boşnak kaleci için Büyükşehir Belediyespor’a resmi teklif götüreceği ifade edildi. Kenan Hasagiç, Büyükşehir Belediyespor’dan önce Gaziantepspor forması giyiyordu.
Misimovic mesajı
Bu arada bir süredir Galatasaray’ın transfer gündeminde ilk sırayı alan ve Sportif Direktör Adnan Sezgin’in işini bitirmek için bir haftadır Almanya’da yoğun uğraş verdiği Misimovic konusunda oyuncunun menajeri Fali Ramadani umutlu konuştu.
Schalke 04’ün de oyuncu için Wolfsburg’a teklif götürdüğünü söyleyen Ramadani, “Misimovic’in takımda kalma olasılığı yüzde 50. Eğer ayrılırsa gideceği takım Galatasaray olur” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Milliyet (http://www.milliyet.com.tr/kalede-hasagic-surprizi/spor/haberdetay/23.08.2010/1279765/default.htm)
MaTRaKaN
23.Ağustos.2010, 13:25
Hasagiç Aykut'tan veya Ufuk'tan iyi mi? deqiL..
BöyLe bi trasnfer gerçekleşirse yönetim istafa sesleri yer yerde oLur.
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 13:34
Hasagic gelirse Ufuk'u unutalım artık
King_91
23.Ağustos.2010, 14:14
aykut oynayacaksa hasagiç alınsın 10 kat iyidir hasagiç aykuttan .. ama hala ufuk'a şans verilmeli diye düşünüyorum . dün çok etkili top gelmese de iyiydi ..
bi de rijkaard duy sesimi ayhan yerine barış'ı oynat bari transfer yapılana kadar .. adam bari hayvan gibi pres yapıyor ..
ayrıca bu saatten sonra transferler ne işe yarayacak çok merak ediyorum .takıma alışacak daa , taktiğe alışacak daa , form tutcak daaa ohoooo , bi bakmışın sezon sonu gelmiş ..
RasAnt
23.Ağustos.2010, 14:20
Hasagiç, aykut ve ufuktan tabiiki iyi
C h A o S
23.Ağustos.2010, 14:20
Emana G.Saray'a çok yakın!
İspanyol Gazetesi AS'ın haberine göre Galatasaray Kamerunlu futbolcu Emana'yı transfer etmek üzere.
DHA SON DAKİKA... İspanyol Gazetesi AS'ın internet sayfasındaki son dakika haberine göre Real Betis'in orta saha oyuncusu Galatasaray'la imza aşamasına geldi. Kamerunlu oyuncunun menajeri Juan Pablo Varela'nın açıklamalarına göre önümüzdeki günlerde imza atılacak. Bonservis bedelinin ise 6 ile 8 milyon euro arasında olması bekleniyor.
deniz.91
23.Ağustos.2010, 14:22
Emana tam ranan oyuncu tipinde kanımca faydası olur
Homer J.S
23.Ağustos.2010, 14:36
Sol bek lazım bize, dün bunu iyice anladım.
Hakan bitmiş.
izmer96
23.Ağustos.2010, 14:51
Diger takimlarda , liglerde oyuncular olgunlastikca kendilerini ve mantalitelerini gelistirirler bizim takimda tam tersi oluyor , Hakan Balta artik kabak tadi vermeye basladi , yaninda ki adama pas atamaz hale gelmis , dunku macda sahadaki en kotu oyuncu o idi , kesinlikle ilk 11 degil ilk 18 i hakketmiyor , biz orta saha daki sorunlari nasil kapaticaz derken , sorunsuz olan bolgelerdeki adamlarimiz sorun olmaya basliyor , bu sene isler cok zor
izmer96
23.Ağustos.2010, 14:54
Ligin baslamasina 25 gun kaldi , hala eksiklerimizi kapatamadik , kalip kalmiycagi belli olmiyan bir ELANO , taraftara kuskun eski performansini aratan ARDA , su an icin alternatifi olmayan BAROS , ari gibi islemesine ragmen satilan KEITA , yerine alinan kapali kutu PINO , defansda tek basina cabalayan NEILL'in yanina nispeten hizli kademesi olan bir defans , sag bekde gunu gununu tutmayan SABRI , kalede SIKINTI ! ,ego ugruna Haldun Ustunel'i gonderen ADNAN POLAT , orta sahada topu 2 tarafli oyniyabilen bir MC
Sorunlar cok fazla , ne olucagi belirsiz , keyifsiz bir Rijkaard , istim ustunde bir yonetim su anda hersey kaf daginin arkasinda hic bir tahmin bile yapamadigim bir sezon , ama takim oyle bir haldeki sanki kaliteli bir orta saha ve kalitali bir defans la bayagi is yapicak da bir hali var , bildigin oyun hamuru gibi istedigin sekle sokabilirsin , umarim yoneticiler bu hamuru iyi yogururlar gecen sene dustugumuz duruma dusmeyiz
Bu arada bu mesaji bundan tam 33 gun once yazmisim , bir cok arkadas bana cok karamsar oldugumu soylemisti , 33 gun once olan problemlerle bugun arasinda hic bir fark yok ,hatta ustune eklenenler oldu , yonetim 33 gun boyunca gezdi tozdu herhalde bunun baska aciklamasi yok
titates1
23.Ağustos.2010, 15:10
Zamanında söylemiştim hakan balta için ama tabi iyi tepkiler almamıştım =)
KaPaLı
23.Ağustos.2010, 15:11
Sivas maçındada söyledim bu maçtada aynı şeyi kaç defa gördük. Galatasaray'ın hucum oynayacak bir oyuncuya ihtiyacı yok şu anda. Öncelikle defans yönünü halletmesi lazım. Karpatyv maçında adamlar elini kolunu sallaya sallaya geldi. Ondan önce oynayan UEFA maçında aynı şey. Sivas maçında Ceyhun 30-40 metre kaç defa top sürdü. Dün akşam Battala, Ergic biraz daha hareketli olsalardı çok farklı biterdi maç. Cana var evet ama ona yardımcı olacak kimse yok.
RaSenGan
23.Ağustos.2010, 15:14
haLa Rijkaard diyorLar pess.
Bu adam geçen sene 5. olan bi takımı 3. yapınca başarıya ulaştım sanan adam..
Bunu dediği gün kovulmalıydı.NasıL hala arkasında durabiliyorsunuz şaşırıyorum..
2 yıL boyunca bu takıma kazandırdığı Gs'ye kazandırdığı gözLE görüLür ne var ?
Rijkaard'la özel olarak alıp veremediğin bir şey mi var anlayamadım.Bence bu kadar çok Rijkaard demene pes.
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 15:29
obaa Emana'ya 6 ila 8M€ bonservis deniyor, Ledesma'yla, Rosicky'yle, Misimovic'le görüşülürken bu fiyatlar niye verilmedi acaba yumurta kapıya dayanıcakmıydı illa :D:D
RaSenGan
23.Ağustos.2010, 15:32
Emana'yı istemem ben şahsen eğer Emana Dünya Kupası'ndaki Emana ise.
izmer96
23.Ağustos.2010, 15:33
Ledesma'yi almayip Emana'ya 8m vermek olsa olsa Adnan Polat'in yonetimine ozgu bisey olur
Bordo61Mavi
23.Ağustos.2010, 16:00
Galatasarayin orta sahasinda Ayhan ve Baris Ozbeki daha gormek istemiyorum yakismiyor
ozaniel
23.Ağustos.2010, 16:38
Pino dönünce Arda ve Elano orta sahaya çekilebilir, arkalarında da Cana oynarsa orta saha daha düzenli olur. En kötü ihtimal Serdar Özkan sağ kanatta oynar, bence Barış'ın orta sahada oynamasından iyidir.
izmer96
23.Ağustos.2010, 16:46
Dun gece Lig tv de Sansal Buyuka Pino'nun muzmin sakat oldugunu Galatasaray'li yoneticilere soylenildigini buna ragmen Pino'nun transfer edildigini belirtti , yonetim gozumde gittikce yerin dibine giriyor
Clayman
23.Ağustos.2010, 16:52
http://img836.imageshack.us/img836/3839/adszpr.png (http://img836.imageshack.us/i/adszpr.png/)
Rijkaard'ın istediği sisteme en uygun kadronun bu olduğunu düşünüyorum.
vego
23.Ağustos.2010, 17:08
4-1-5 bu bizim İBB maçına çıktığımız sistemeden farkı yok kevgir olur böyle GS biz nasıl İBB'de olduysak
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 17:11
http://img839.imageshack.us/img839/746/adszbpw.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/7734/adsz3h.jpg
http://img821.imageshack.us/img821/6991/adsz4d.jpg
Emana gelmezse yukardaki 3 dizilişin biriyle gelirse alttaki dizilişle ya da diğerlerinden biriyle oynarsak çok rahat şampiyonluğa oynarız ama sakatlıklar belimizi büküyor.
http://img202.imageshack.us/img202/6977/adsz2pl.jpg
vego
23.Ağustos.2010, 17:13
Galatasaray'da Emana sesleri
23 Ağustos 2010 14:03 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanyol gazetesi AS, Galatasaray'ın, Real Betis'in orta saha oyuncusu Achille Emana'yı renklerine bağlamak üzere olduğunu iddia etti.
http://media1.ntvspor.net//C/I/58/emana3_0BHZ6.jpg
Üst üste alınan olumsuz sonuçlar ile taraftarın tepkisini alan Galatasary Yönetimi, transfer dönemi bitmeden iki oyuncu alacağını açıklamıştı.
Sarı kırmızılılar ile ilgili İspanya'dan bir iddia geldi. İspanyol gazetesi AS, Real Betis'in orta saha oyuncusu Achille Emana ile Galatasaray'ın imza aşamasına geldiğini yazdı.
Kamerunlu oyuncunun menajeri Juan Pablo Varela'nın açıklamalarına göre, önümüzdeki günlerde imza atılacak. Emana'nın bonservis bedelinin ise 6 ile 8 milyon euro arasında olması bekleniyor.
Clayman
23.Ağustos.2010, 17:24
Yıllardır olan bir transfer haberi. Kaç senedir çıkıyor medyada Emana Galatasaray'da diye ama bir türlü olmadı bu. Olsa nasıl olur, bence iyi olur. Orta sahaya güç katar ve hücumda da bir Elano bir Arda kadar olmasa da katkı yapar.
MeMo
23.Ağustos.2010, 17:27
Şu Emana gelse de medya rahatlasa :D
RiG0BeRT
23.Ağustos.2010, 17:38
Sol bek lazım bize, dün bunu iyice anladım.
Hakan bitmiş.
Hakan kaliteli oyuncu.Ama gözle görülür bir düşüşü var orası kesin.Ancak aynı mevkide Çağlar'da var.Bence o mevkiye transfer gereksiz olur.
Emana'da büyük ihtimalle Galatasaray'da artık.Bu saatten sonra bu kadar yol katedilmiş oyuncudan vazgeçileceğini sanmıyorum.Vazgeçerlerse zaten transfer hayal olur.Çıplak gözle birkaç kez takip ettim oldukça iyi oyuncu.Özellikle Betis'te güzel performans sergiledi.Galatasaray'a birşeyler katabilir.
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 17:42
Emana La Liga'ya tamamen uyum sağladıysa boşuna fayda beklemeyelim bence :D İspanya'yla Türkiye siyahla beyaz kadar farklı futbola sahip çünkü, İspanya'dan gelenler genellikle tutmuyor burda :D
E.Cartman
23.Ağustos.2010, 17:47
Geçtiğimiz sezon transfer döneminde talip olduğumuz fakat Betis'in 10 milyon euro üzerinde fiyat biçtiği Achille Emana transferi gerçekleşememişti. Bu sezon ise La Liga'ya yükselme şansını son maçta kaybeden Betis'ten ayrılmak isteyen Emana için yeşil-beyazlı takıma 6 milyon euro civarında teklifimiz var. Segunda Liga'da forma giyen Betis'e yıllık maaliyeti olarak Kamerunlu oyuncu yüksek geliyor ve Emana'da bir yıl daha alt ligde forma giymek istemiyor.
FCN (http://fossacimbom.blogspot.com/2010/08/dedikodu-achille-emana.html) bu cümlelerle Emana transferini yalanlamış oldu, Yalçın Dümer'den de yalanlama bekleniyor :zuhaha:zuhaha
MaTRaKaN
23.Ağustos.2010, 21:50
Adnan Sezgin perşembe günü Türkiye'ye dönecekmiş ve yanında 2 futboLcu oLacakmış..
KanaLtürk haberi-Süleyman Rodop
Facx
23.Ağustos.2010, 22:02
Adnan Sezgin perşembe günü Türkiye'ye dönecekmiş ve yanında 2 futboLcu oLacakmış..
KanaLtürk haberi-Süleyman Rodop
ve flaş haber inamoto ve bouzid GS da xD
CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 22:03
Geçen seneki Nonda transferinden sonra Galatasarayın hatalar zinciri devam ediyor :)
Aslında bu takımdan bence Arda'yı gönderip 3-4 oyuncunun takıma katılması gerek sanki Galatasaray için daha iyi bir seçim olacaktır.
nannar
23.Ağustos.2010, 22:05
:n: ne hallete düştük yaww :D 2 de 2 yaptık ligde. haftaya es-es maçı var sanırım D: 3 te 3 e hazır olun! tekrar yazayım, Galatasaray'ı bu ligde yenemeyecek olan takım küme düşer...
yunusgs
23.Ağustos.2010, 22:10
:n: ne hallete düştük yaww :D 2 de 2 yaptık ligde. haftaya es-es maçı var sanırım D: 3 te 3 e hazır olun! tekrar yazayım, Galatasaray'ı bu ligde yenemeyecek olan takım küme düşer...
Orası kesin hocam.Es-es'i ne zaman yenebildik ki ligde :D
Revolution
23.Ağustos.2010, 22:12
Aha buraya yazıyorum ilk 5 maçta sadece Es-Es'i yeneriz :D
RaSenGan
23.Ağustos.2010, 22:14
Perşembe havaalanında polis tedbiri iki kat arttırması lazım bence :D
yunusgs
23.Ağustos.2010, 22:19
Perşembe havaalanında polis tedbiri iki kat arttırması lazım bence :D
İki yetmez bence Aygün.Bir tünel falan kazsınlar futbolcular için :zuhaha
RiG0BeRT
23.Ağustos.2010, 22:20
Eskişehir maçı deplasmanda sanırsam.Öyleyse yenmemiz abartısız sürpriz olur.Ali Sami Yen'deyse Berabere olabilir.Tabiki aynı kadrolarla ve aynı kafayla devam edilirse.
Revolution
23.Ağustos.2010, 22:26
Cana-Barış-Elano oynasın orta sahada artık.
E.Cartman
24.Ağustos.2010, 00:36
İngiltere şampiyonu Chelsea, La Liga’da oynasa kupayı kazanamazdı. Barça da İspanya şampiyonu ama Premier Lig’de oynasaydı şampiyon olamazdı. Takımların yapılanmaları kültürle ve kazanmak için sahip olduğunuz özelliklere göre yapılmalı. 4-5 sene önceki oyunuyla Barça, Premier Lig’i kazanamazdı. Belki şimdi kazanabilir. Bu yüzden bir hocanın bir ülkeye gelip “ Bu benim sistemim ve oyun anlayışım” demesi mümkün değil.
Mourinho'nun El Pais gazetesine verdiği röportajdan bir alıntı. Rijkaard'ın şu an ki durumunu anlatıyor sanki :)
Suicider
24.Ağustos.2010, 00:57
Hani bugün 2 adam açıklanıyordu? :D komedi valla ağlanıcak halimize gülüyoruz..
Lucas Neill
24.Ağustos.2010, 00:58
Galatasaray'da transfer bitmez :D
E.Cartman
24.Ağustos.2010, 00:59
Preston Shumpert Galatasaray Cafe Crown'da
bu sayılır mı :n::n:
Facx
24.Ağustos.2010, 01:00
Aslında bu takımdan bence Arda'yı gönderip 3-4 oyuncunun takıma katılması gerek sanki Galatasaray için daha iyi bir seçim olacaktır.
Aynen Katılıyorum özellikle tottenham ın gio + para teklifleri doğruysa kabul edilmeliydi kesinlikle
rıdvan galatasarayın real betisten aldığı oytuncu dedi gültekinde emana dedi aldık mı ki acaba resmi sitede yok öyle bişe
Suicider
24.Ağustos.2010, 01:02
Aynen Katılıyorum özellikle tottenham ın gio + para teklifleri doğruysa kabul edilmeliydi kesinlikle
rıdvan galatasarayın real betisten aldığı oytuncu dedi gültekinde emana dedi aldık mı ki acaba resmi sitede yok öyle bişe
almak istediği oyuncu dedi haberler çıktıya AS gazetesinde falan ilgileniyoruz diye onu demiştir..
nannar
24.Ağustos.2010, 01:10
Emana ile imza aşamasına gelinmiş. başkan evet derse emana geliyormuş.TRT yazdı. sanırım emana geliyor...
RaSenGan
24.Ağustos.2010, 01:12
Hayır de başkan yoksa Emana'yı da al git :D
deniz.91
24.Ağustos.2010, 01:31
Hoca evet demişmiki başkana kalıyo iş
Clayman
24.Ağustos.2010, 01:33
Emana geldi gibi artık yani. Rıdvan Dilmen de Emana'nın imza attığını duydum dedi. Bitti heralde bu transfer. Elalem Robinho'yu bitiriyo biz Emana'yı :D
DaveJones
24.Ağustos.2010, 01:46
Dünya kupası performansı yanıltabilir belkide ama pek defansif yönü yoktu Emana'nın. Yada özellikle yorulmasın diye mi defansa yardım etmesini istemediler bilmiyorum. Ancak şutları gayet etkiliydi.
Elanoyu satıp yerine Emanayı koyacaklar ise çok fazla şey değişmez ama Elano ile yanyana oynarlarsa Galatasarayın orta saha problemi çözülmüş olur bence.
Night_Mare17
24.Ağustos.2010, 01:47
Biraz değişik olacak ama Emana'yı tanımıyorum sizce nasıl bir oyuncu
Clayman
24.Ağustos.2010, 01:48
Misimovic geliyodu yalan oldu heralde o da. Gerçi Emana'nın gelmesi daha iyi oldu çünkü en azından daha dirençli daha fizikli bir oyuncu. Umarım faydasını görürüz.
BaGa TaRKaN
24.Ağustos.2010, 01:53
Emananın Barıştan Farkı Yok Bence Gereksiz Onun Yerine Barışı Oynat Hem Yerli. O da Çok Agresif Bir Oyuncu 2 Barış Bir Takımda Oynarmı Acaba:p
Night_Mare17
24.Ağustos.2010, 01:54
Bu gün 2 oyuncu demişler galiba :D Shumpert ve ilerleyen saatlerde Emana açıklanabilir
RiG0BeRT
24.Ağustos.2010, 02:12
Emana Galatasaray'ın ilacı olabilir.Defansif anlamdada iyi ve mücadeleci,Aynı şekilde hücumdada etkili.Gol vuruşları güzel ve hırslı.Ama Kaleye ve Defansın Sağına takviye şart.Sadece Emanayla düzelmez bu takım.
guarin14
24.Ağustos.2010, 02:17
Bir köşe yazısından alıntı herşeyi açıklıyor!
Rijkaard'ın yaptığı çok güzel '1' yemek var. Onu yapmak içim buraya geldi. Malzemelerini yanında getirmeyi düşünmeyip 'Tuz filan vardır orda yaa' bakış açısıyla mutfağa girdi. Mutfak zengin ama istedikleri yok.. Evin sahibi her seferinde elinde başka bir şeyle geliyor ama istediği yok ve aynı zamanda her şey dağınık biçimde yerleştirilmiş, kaos hüküm sürüyor. Bizim temizlikçi kadın oradan on tane atıştırmalık yemek çıkarır lakin misafirler o duyduğu yemeğin kokusunu alıp muhteşem bir yemek beklentisi içerisinde.. Birileri ona 'Gerekli' malzemeleri sağlayıp mutfağa şekil vermediği zaman olmayacak.. Her şey o çok iyi yapabildiği ünlü yemeğinyapılacağı mutfağın düzenine ve malzemelere bağlı.. bekliyoruz..
nannar
24.Ağustos.2010, 02:20
bence emana falan iş görmez bizde... bize baya bildiğin antony annan, nigel de jong , battaglia gibi isimler lazım. bu sezon ümidi kestim ben bu ruhsuz takımı görünce.rijkaard sistem sistem diye tutturur. yönetim al bunlarla yap der.
adam helva için şeker ve un lazım diyor, yönetim adama tuz ve karabiberle idare et diyip sonra da bu ne biçim helva diyor :n: şaka gibi
IcedEarth
24.Ağustos.2010, 02:30
Emana mükemmel bir transfer olur çok para verilmezse, 3 yıl da orta sahada sıkıntı yaşamayız..
Clayman
24.Ağustos.2010, 02:37
Göktuğ, geldi gibi zaten artık Emana. Bugün içinde açıklarlar herhalde...
IcedEarth
24.Ağustos.2010, 02:43
Göktuğ, geldi gibi zaten artık Emana. Bugün içinde açıklarlar herhalde...
Gerçekten güzel bir transfer olur, 2 sene önce filan adı çıktığında da çok istiyordum bu adamı.
Facx
24.Ağustos.2010, 02:49
valla açıkcası emana yı pek tanımıyorum ama ispanya 2. lig takımı olan betisten gelicek olması gelmesini istememde terreddüt ediyorum ledesma diyolar misimovic diyolar emana geliyo (misimovic gelmesin de )
nannar
24.Ağustos.2010, 03:00
ledesma nerdeeeee emana nerde.... yazık valla,acınacak halimizle emana geliyor diye zil takıp oynayacağız neredeyse :)
Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 03:04
Yok artık Emana bu yahu neden beğenmiyorsunuz ? :) Hiç bişe yapmasa 40 metreden kaleciyle sokar içeri 2 maçta 1 :)
nannar
24.Ağustos.2010, 03:08
bize uzaktan şut atacak yada hücumcu adam lazım değil. misimoviç'i de istememiştim. Emana da lazım değil. zaten sağlam bir savunma hattının önünde Arda-Kewel-Elano-Baros-Pino gibi isimler yeterli hücum anlamında. ama biz hala hücumu güçlü adamlara bakıyoruz. Emana savunmada o kadar yetenekli değil. aslında biz direk Trabzon'a mustafa-Barış-Ayhan + 5 milyon € verelim, karşılığında Ceyhun ve Colman'ı alalım :n: Valla deli kar etmiş oluruz...
nannar
24.Ağustos.2010, 03:12
1 güzel haber daha vereyim :n:
Cristian Ledesma, Lazio ile 2015 yılına kadar sözleşme yeniledi. Yıllık ücreti 1.6milyon Euro.
nannar
24.Ağustos.2010, 03:13
bu doğruysa adnan polat'a saydırmaya başlayın :n:
Radyospor'da Aydın Cingöz (http://www.webaslan.com/aydin-cingoz/) ile Gündem Programı'na katılan Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) Eski Yöneticisi Aziz Üstel (http://www.webaslan.com/aziz-ustel/) ilginç açıklamalar yaptı.
Galatasaray'ın transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) yapamamasına değinen Üstel, Haludn Üstünel (http://www.webaslan.com/ustunel/)'in istifa (http://www.webaslan.com/istifa/) süreci hakkında çok ilginç bir açıklama (http://www.webaslan.com/aciklama/) yaptı.
Üstel, “Adnan Polat (http://www.webaslan.com/adnan-polat/) ve Adnan Sezgin (http://www.webaslan.com/adnan-sezgin/) futboldan anlamıyor. Haludn Üstünel (http://www.webaslan.com/ustunel/) kalsaydı çok daha iyi olacaktı. Haldun (http://www.webaslan.com/haldun/) Üstünel (http://www.webaslan.com/ustunel/)'in ağzından söylüyorum, Haldun (http://www.webaslan.com/haldun/) Üstünel (http://www.webaslan.com/ustunel/) yeni sezon için bir çok futbolcuyla anlaştı ve imza (http://www.webaslan.com/imza/) aşamasına geldi ama Adnan Polat (http://www.webaslan.com/adnan-polat/) bu transferlere izin (http://www.webaslan.com/izin/) vermedi. Haldun (http://www.webaslan.com/haldun/) Üstünel (http://www.webaslan.com/ustunel/)'in transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) yapmasına izin (http://www.webaslan.com/izin/) verilmemesi Üstünel (http://www.webaslan.com/ustunel/)'in görevlerinden istifa (http://www.webaslan.com/istifa/) etmesine neden (http://www.webaslan.com/neden/) oldu. Eğer Adnan Polat (http://www.webaslan.com/adnan-polat/) izin (http://www.webaslan.com/izin/) verseydi Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ın transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) sorunu kalmayacaktı. Bu olayı Haldun (http://www.webaslan.com/haldun/) Üstünel (http://www.webaslan.com/ustunel/)'in ağzından anlatıyorum” dedi.
erdemzorer10
24.Ağustos.2010, 03:15
Haldun Üstünel devre dışı bırakılmak istenmeseydi bu huzursuzluklar çıkmasaydı çoktan bitirmiştik transferi şunu bunu..
Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi..şimdi de günü kurtarmak adına transfer yapılacaksa hiç yapılmasın bence gençlere yer verilsin..Emana ya gelince Elano ile iyi bir ikili oluşturabilirler bence kaliteli bir takviye olur
DisCo
24.Ağustos.2010, 03:40
Keita iyi paraya satıldı. Mehmet Topal'ın da bir getirisi vardı. Takımın ayırdığı bütçe ile beraber.
Sırf transfer için Cana'yı alacağına golcü olarak Podolski kaleye Dudek'i almak daha mı zordu. Düşündükçe alınabilecek ve faydalı olacağı kesin o kadar oyuncu var ki. Hala bana aynı tip oyuncuların peşinden koşmaya devam ediyorlar. Kale defans her yer alarm veriyor. Tek sorun ortasahaymış gibi davranıyorlar.
izmer96
24.Ağustos.2010, 09:25
Kaleci 3 senedir sorunlu , defans 3 senedir sorunlu , orta saha 2 senedir sorunlu , transfer doneminin bitmesine 1 hafta kalmis hala bundan 1 sene once pesinden kostuklari Emana ile ugrasiyorlar , Allah askina bu nasil bir yonetim mantalitesidir ne yapmaya calisiyorlar anlamak imkansiz
Hugo
24.Ağustos.2010, 12:45
Haldun kalsaydı Deco'yu bile alırdık yahu..
RaSenGan
24.Ağustos.2010, 15:43
Kaleci,stoper,bek,orta saha,forvet.. 5 yere adam lazım biz en fazla 2 tane yapıcaz.Biri kesin orta saha.Diğeri de ya kalecidir ya forvet.
izmer96
24.Ağustos.2010, 15:58
http://www.as.com/futbol/articulo/betis-momento-acepta-oferta-emana/dasftb/20100824dasdaiftb_45/Tes
vego
24.Ağustos.2010, 15:59
Ntv spor'dada söyledi 6m euroyu az bulmuş betis
RaSenGan
24.Ağustos.2010, 16:01
Almayalım zaten.1 hafta kaldı en azından bir transfer doğru düzgün olsun.
izmer96
24.Ağustos.2010, 16:05
ledesma yi 1-2 milyon euro yuzunden almiyan yonetim emana icin 6 milyon euro ile aciyor gorusmeleri Galatasaray'i en kotu donemine sokmak icin ellerinden geleni yapiyorlar buda takdir edilmesi gereken bir yon
Sekopej
24.Ağustos.2010, 16:07
Bu arada kuralları tekrar hatırlatmakta fayda var, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kaldı ama buna mecbur bıraktınız bizleri, artık aşağıda yazdığım kurala uymayan mesajlar silinecek.
Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır. Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.
Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 16:14
Keşke Emana olsa ama fiyatı da uçurmuş Betis. Bence Jenas için bastırılmalı çok kalite adam bana göre. Umarım en iyisi olur Galatasaray için.
RaSenGan
24.Ağustos.2010, 16:42
Keşke Emana olsa ama fiyatı da uçurmuş City. Bence Jenas için bastırılmalı çok kalite adam bana göre. Umarım en iyisi olur Galatasaray için.
City mi ? :confused:
izmer96
24.Ağustos.2010, 16:45
Ahmet'in karistirmasi dogal surekli M. City'den adam aldigimiz icin :D
Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 16:47
City mi ? :confused:
Betis yazıyor ya (s) :zuhaha
yunusgs
24.Ağustos.2010, 16:47
Ahmet'in karistirmasi dogal surekli M. City'den adam aldigimiz icin :D
Ayrıca bu günlerde Beşiktaş da sürekli City'li adamlarla ilgilendiği için :D
LeqenDary
24.Ağustos.2010, 17:34
Emana Galatasaray'da .Anadolu Ajansının haberi son dakika geçti .
ShevAnil
Ve Galatasaray Emana'yı Bitirdi
24.08.2010 16:26 - Madrid
http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/A/AchilleEmanakamerun_yB.jpg Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray)'ın, İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Betis (http://www.mackolik.com/Takim/82/Real-Betis)'te forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Achille Emana'nın transferi için anlaşma sağladığı öğrenildi.
Real Betis (http://www.mackolik.com/Takim/82/Real-Betis) kulübüne yakın kaynaklardan alınan bilgilerde, Sevilla kentinde yapılan görüşmeler sonrasında Real Betis (http://www.mackolik.com/Takim/82/Real-Betis)'in, Emana için Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray)'ın önerdiği 6 milyon avroyu kabul ettiği belirtildi.
Ancak Real Betis (http://www.mackolik.com/Takim/82/Real-Betis)'in, 28 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray)'dan başka bir takıma transfer olması halinde yüzde 20 ile yüzde 30 arasında değişen bir gelir alacağı da ifade edildi.
Real Betis (http://www.mackolik.com/Takim/82/Real-Betis)'in bugün TSİ 18.00'de yapacağı antrenmana çıkmayacak olan Emana'nın, Galatasaray (http://www.mackolik.com/Takim/1/Galatasaray) ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı, 1 yıllık uzatma opsiyonu olacağı ve toplam 5 milyon avro kazanacağı öne sürülüyor.
Kaynak AA
Ahmet Göktaş
Emana Gs...................
Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 17:36
Offf offfff Allahım transfere bak en çok takımımda görmek istediğim oyunculardan biriydi Emana..Resmen hastasıyım bu adamın harikulade oldu Galatasaray ortasahası için bu adamm. Top kullanbilen , teknik , güçlü, savunmacı , hücumcu , hırslı herşey birarada yani Emana.
--------Cana---------
Elano-------Emana
:icon_cool:
MeMo
24.Ağustos.2010, 17:36
Emana bir türlü patlama yapamayan bir adam bildiğim kadarıyla.Galatasaray'a yararlı olur ama örnek verecek olursak bir Appiah olamaz.
E.Cartman
24.Ağustos.2010, 17:39
Emana'ya 6M€ + sonraki satıştan %20-30'mu yok artık Ledesma'ya bu kadar parayı veremediniz mi sayın Sezgin illa zenciye mi para vermek istiyonuz :zuhaha:zuhaha
bence emana falan iş görmez bizde... bize baya bildiğin antony annan, nigel de jong , battaglia gibi isimler lazım. bu sezon ümidi kestim ben bu ruhsuz takımı görünce.rijkaard sistem sistem diye tutturur. yönetim al bunlarla yap der.
adam helva için şeker ve un lazım diyor, yönetim adama tuz ve karabiberle idare et diyip sonra da bu ne biçim helva diyor :n: şaka gibi
süper benzetme olmuş hocam :n::n::n:
yunusgs
24.Ağustos.2010, 17:40
Artık gelsin gelsin birileri.Emana,Memana fark etmez.Transfer dönemi bitiyor yahu :D
barahir
24.Ağustos.2010, 17:44
Emana'yı beğenmiyosunuz ya daha ne diyim size..
LeqenDary
24.Ağustos.2010, 17:46
Pek izlediğim bir oyuncu değil ama inşallah faydalı olur .Sizde artık isim olarak düşünmeyin yok Ledesma gelse yok Misimovic gelse bırakalım bu işleri .Takıma kim daha çok katkı sağlayacaksa o gelsin .
mpaker66
24.Ağustos.2010, 17:55
rijkard pas yapan oyuncu istedikçe yönetim hala inadına mı ne yapıo nerde pas özürlü var onu alıo..Allah hayırsını versinde ama ne olursa olsun LUCAS BİGLİA alınmalıydı ....
nannar
24.Ağustos.2010, 18:01
aynı şeyleri yazmaktan yoruldum ama inanın GS transfer haberleri başlığında ruhum daralıyor. Takımın başındaki adam "pas yaparak takır takır oynayan ve koşan bir sistemim var" diyor. yönetim hala gidip ters adamlarla uğraşıyor. FM'in datasına güvenirim ben. Özellikle de bu tarz bilindik oyuncuların özelliklerini 3 aşağı 5 yukarı iyi belirliyorlar. Adamın top kapma ve markaj özelliği 10 ! biz ön liberolar top kapmıyor diye feryat ederken yine elano'ya benzer ama daha güçlü bir oyuncu getirecekler sanırım.
deniz.91
24.Ağustos.2010, 18:03
Emana orta alanı çok iyi toparlayacaktır Canadanda beklenen verim alınırsa iyi olacak orta alan Elano takımda kalıyor heralde zaten.Bir tanede stoper lazım gsye
mpaker66
24.Ağustos.2010, 18:09
Offff be halleri varsa görsünler artık...Rijkard'a yazık gerçekten :S
Sirius Black
24.Ağustos.2010, 18:13
Ufuk - Sabri - Servet - Neill - Hakan Balta - Cana - Elano - Emana - Arda - Pino(Kewell)- Baros
Koyuyla belirttiklerim şu an aşırı formsuz eğer düzelirlerse belki düze çıkarız. Eğer düzelmezlerse o bölgeler de S.O.S veriyor demektir.
Zekirdek
24.Ağustos.2010, 18:15
Emana'yı Dünya Kupasında çok beğenmiştim. İyi bir futbolcu ama Galatasaray'ın aradaığı futbolcu mu bilemem.
Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 18:21
aynı şeyleri yazmaktan yoruldum ama inanın GS transfer haberleri başlığında ruhum daralıyor. Takımın başındaki adam "pas yaparak takır takır oynayan ve koşan bir sistemim var" diyor. yönetim hala gidip ters adamlarla uğraşıyor. FM'in datasına güvenirim ben. Özellikle de bu tarz bilindik oyuncuların özelliklerini 3 aşağı 5 yukarı iyi belirliyorlar. Adamın top kapma ve markaj özelliği 10 ! biz ön liberolar top kapmıyor diye feryat ederken yine elano'ya benzer ama daha güçlü bir oyuncu getirecekler sanırım.
Dünyanın bana göre en iyi 10 kesicisinden biri Cana var hocam daha ne top kapan adam lazım olacak GS'ye ? Bu ortasaha ile çok iyi işler çıkartır Galatasaray. Her işi yapabilen oyuncusu var artık ortasahada.
Mükemmel defansif özellikleri olan Cana vardı , Mükemmel ofansif özellikleri olan Elano vardı , bence tek eksik 2 sini birden yapabilen oyuncuların (barış,ayhan,sarp) kalitesizliğindeydi , Emana ile o da giderilmiş oldu. Türkiye standartlarının çok üzerinde bir transfer. Takımının 2.ligde olması kimseyi yanıltmasın.
mpaker66
24.Ağustos.2010, 18:31
Dünyanın bana göre en iyi 10 kesicisinden biri Cana var hocam daha ne top kapan adam lazım olacak GS'ye ? Bu ortasaha ile çok iyi işler çıkartır Galatasaray. Her işi yapabilen oyuncusu var artık ortasahada.
Mükemmel defansif özellikleri olan Cana vardı , Mükemmel ofansif özellikleri olan Elano vardı , bence tek eksik 2 sini birden yapabilen oyuncuların (barış,ayhan,sarp) kalitesizliğindeydi , Emana ile o da giderilmiş oldu. Türkiye standartlarının çok üzerinde bir transfer. Takımının 2.ligde olması kimseyi yanıltmasın.
fazla iyimserlik...
Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 18:34
Doğrudur belki de Emana çok sevdiğim çok beğendiğim bir oyuncu oldugu için iyimser olabilirim ama Emana bahsediliği kadar vasat bir adam değil. Sadece şans yanında olsun yeter.Şans derken oyunu için değil sakatlık vs. olmaz inşallah. Malum Linderoth gelirken Avrupada mevkisinin en iyilerindendi , ama şanssızlığın en büyüğünü yaşadı adam.
KaRaBükLü KraL
24.Ağustos.2010, 18:35
Yok Ahmete bu konuda katılırım Cana zaten M.Topal'ın yerine kesici olarak alındı.Elano'da hücum oynar bu adamda gerçi biraz hücum ağırlıklı ama verilen görevde oynar bence
Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2010, 18:38
Galatasaray için o kadar karanlık bir tablo göremiyorum ben. :)
Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 18:39
Galatasaray&Misimovic: Wolfsburg, Juventuslu Diego için teklifini 20 milyon Euro'ya çıkardı.
izmer96
24.Ağustos.2010, 18:41
Galatasaray için o kadar karanlık bir tablo göremiyorum ben. :)
bu hafta yenersiniz bizi dahada kararir tablo son siraya dustugumuzde daha 19. siradayiz :D
RasAnt
24.Ağustos.2010, 18:43
Hayırlı olsun emana galatasaraya daha resmi bir açıklama yok ancak mynet te aldı dior
Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 18:44
Mynette aldı diyorsa bi terslik var :icon_neutral: :zuhaha
RasAnt
24.Ağustos.2010, 18:46
Mynette aldı diyorsa bi terslik var :icon_neutral: :zuhaha
:D aynen ya ne garip haber yapan bi site ya orası :D
ShevAnil
24.Ağustos.2010, 18:47
Misimoviç transferinin olmasını çok isterdim. Bayern maçında dikkatle izledim Baros'a çok gol attırır... Pasları muhteşem, oyunu iyi okuyor.
KaPaLı
24.Ağustos.2010, 19:06
bu hafta yenersiniz bizi dahada kararir tablo son siraya dustugumuzde daha 19. siradayiz :D
Usta ne yaptın ya :icon_lol: Ligde 18 takım var :icon_lol:
Sirius Black
24.Ağustos.2010, 19:08
Durum o kadar berbat işte. :zuhaha
Revolution
24.Ağustos.2010, 19:11
Yalçın Dümer Şimdi de Emana...
Emana yalanlanmış beyler geçmiş olsun..
mpaker66
24.Ağustos.2010, 19:11
hocam burda cem yılmaz üyelik açtırmış gül gül kırıldım :D :D :D
E.Cartman
24.Ağustos.2010, 19:46
Emana yalanlanmış beyler geçmiş olsun..
Yalçın Dümer oleeyyyy :k::k::k::k:
o hala Ledesma'yı yalanlamadı demi :D bizim medya tufaya düşüp isimleri karıştırmış olmasın Emana yerine Ledesma olmasın sakın :D:D
Yalçın Dümer Misimovic bitmedi
bunu da demiş o zaman Misimovic hayırlı olsun beyler :zuhaha:zuhaha
Revolution
24.Ağustos.2010, 19:49
hocam burda cem yılmaz üyelik açtırmış gül gül kırıldım :D :D :D
:zuhaha :zuhaha
o hala Ledesma'yı yalanlamadı demi :D bizim medya tufaya düşüp isimleri karıştırmış olmasın Emana yerine Ledesma olmasın sakın :D:D
O da yalanlandı beyler Yalçın Dümer'in transferden bahsetmesi Adnan Sezgin'in İspanya'da değil de evinde pizza yiyor olma ihtimalini daha yüksek kılıyor.
zemlinskis
24.Ağustos.2010, 19:50
Allah müstahakınızı vermesin...Öğlen öğlen güldürdünüz şu yazdıklarınızı okuyunca...Emana mı ??? ne kadar emin konuşuyorsunuz öyle bu takımın başında böyle bir yönetim olduğu sürece daha çok transfer bekleriz biz...
Revolution
24.Ağustos.2010, 19:50
Yalçın Dümer Misimovic bitmedi
bunu da demiş o zaman Misimovic hayırlı olsun beyler :zuhaha:zuhaha
Yalçın Dümer'in dilinden anlamadığın belli hocam, oradaki Misimoviç bitmedi lafı Misimoviç defteri kapanmadı demek. Boşa heyecan yaratma forumda :D
Revolution
24.Ağustos.2010, 19:52
Allah müstahakınızı vermesin...Öğlen öğlen güldürdünüz şu yazdıklarınızı okuyunca...Emana mı ??? ne kadar emin konuşuyorsunuz öyle bu takımın başında böyle bir yönetim olduğu sürece daha çok transfer bekleriz biz...
Biz emin konuşmayı fossa'dan scout'tan, stadı-dengeyi Adnan'dan Yalçın'dan, futbol oynamayı Barış'tan-Musti'den öğrendik arkadaş..
Revolution
24.Ağustos.2010, 19:59
Yalçın Dümer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 Fprofile.php%3Fid%3D1847227162) istifa...
Aha geçmiş olsun beyler yönetim işi de yattı..
E.Cartman
24.Ağustos.2010, 20:00
Yalçın Dümer'in dilinden anlamadığın belli hocam, oradaki Misimoviç bitmedi lafı Misimoviç defteri kapanmadı demek. Boşa heyecan yaratma forumda :D
işime gelen yönden anlamaya çalışıyorum :zuhaha:zuhaha
Biz emin konuşmayı fossa'dan scout'tan, stadı-dengeyi Adnan'dan Yalçın'dan, futbol oynamayı Barış'tan-Musti'den öğrendik arkadaş..
:yildiz::yildiz:
RaSenGan
24.Ağustos.2010, 20:04
Emana'yı Dünya Kupası'nda pek beğenmemiştim ben.FM'den de ona olan bir gıcıklığım var :D Gelmesin istiyorum da o gelmezse kim gelicek o da var.Gelirse gelsin ne diyim (:
Hugo
24.Ağustos.2010, 20:09
Benim PES'ten gıcığım var. Kuzenim ne zaman Kamerunu alsa bana gol atıyor :D
zemlinskis
24.Ağustos.2010, 20:18
Bırakın bu işleri yav...Transfer falan beklemeyin 1 Eylül e kadar...1 Eylül de asıl bombalar patlayacak.Yönetim Faroe Adalarına kaçacak..En büyük bomba budur...
yunusgs
24.Ağustos.2010, 21:08
Aynen,kimsenin geleceği yok.Zaten şurada 7 gün kaldı.420 saatlik bir sürede ne yapabilecek bakalım yönetim?
Revolution
24.Ağustos.2010, 21:12
Kanaltürk "Emana Galatasaray'da" dedi. Yalanlamalar bir bir geliyor :zuhaha
RiG0BeRT
24.Ağustos.2010, 21:18
Yok.Bu sefer gerçekten Emana GS'de heralde.Bu saatten sonra vazgeçmek intihar olur.
MeMo
24.Ağustos.2010, 21:19
Bu saatten sonra Emana'dan iyi bir ismin gelme olasılığının düşük olması da bir gerçek...
vego
24.Ağustos.2010, 21:36
Galatasaray yönetiminde iki istifa!
Galatasaray'da sıcak saatler yaşandı. Pazarlama A.Ş yöneticileri istifa etti.
Haldun Üstünel ile yaşanan yaprak dökümünün ardından bugün ise çatlak bir ses daha yükseldi. Yöneticilerden Cemal Özgörkey, Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan istifa etti. Özgörkey, Yönetim kurulu üyeliğine ise devam ediyor.
Merhum Özhan Cana (http://www.sporx.com/ozhan-canaydin/)ydın'ın oğlu Murat Cana (http://www.sporx.com/cana/)ydın ise Pazarlama A.Ş. üyeliğini bıraktı.
Sarı-kırmızılı kulbüün resmi (http://www.sporx.com/resmi/) inter (http://www.sporx.com/inter/)net sitesinden "DUYURU" başlığı ile ise şu açıklama yapıldı:
"Galatas (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)aray Spor Kulübünün genel olarak yürüttüğü yeniden yapılanma ve özellikle şirket birleşmeleri çerçevesinde Galatas (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)aray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri, yeni yönetim kurulunun seçimi için 27 Ağustos 2010 Cuma günü genel kurulu toplantıya çağırmış ve bu nedenle görevlerinden ayrılmışlardır.
Kendilerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve katkıları için teşekkür ederiz.
Galatas (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)aray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu"
Revolution
24.Ağustos.2010, 21:38
Aha Yalçın Dümer tutturdu :zuhaha
Lucas Neill
24.Ağustos.2010, 22:30
AA
Emana'da yeni bir gelişme! Real Betis kulübüne yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Emana'nın Galatasaray'a transferi konusunda önerilen bonservis bedelinin ilke olarak Real Betis tarafından kabul edilmesine rağmen, İspanyol kulübün Kamerunlu futbolcuya olan borcuyla ilgili konunun çözümlenemediği kaydedildi.
Real Betis'te en fazla maaş alan futbolcularından biri olan ve sezon başına yaklaşık 2 milyon avro kazanan Emana'nın, kulübünden yüklü miktarda alacağının olduğu ve bunu bırakmak istemediği ifade edildi. Real Betis'in, Emana'ya olan borcunu ödeyebilmek için bonservis bedelini 6 milyon avrodan 8 milyon avroya yükselttiği, Galatasaray kulübünün de 8 milyonu ödemeye kesinlikle yanaşmadığı söyleniyor.
Sevilla'da bugün Real Betis kulüp binasında yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren toplantıdan sonra basına bilgi veren Emana'nın menajeri Juan Pablo Varela, "Dün Emana, ayrılmaya çok yakınken bugün gitmekten çok Real Betis'te kalmaya daha yakın. Onun ayrılacağı konusunda kötümserim" dedi. Real Betis'in Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon avroluk teklifi kabul etmemesine şaşırdığını kaydeden Varela, "Ben anlamıyorum. Nasıl olurda transfer piyasasının böyle olduğu bir zamanda 6 milyon avroluk iyi bir teklif reddedilir. Betis, bir futbolcusundan (Sergio Garcia 10 milyon avroya alınıp 6 milyon avroya satılmıştı) 4 milyon avro kaybetmeyi göz önüne alırken, şimdi Emana'dan kazanacağı 6 milyon avroyu kaybediyor" şeklinde konuştu. Varela, "Transfer sezonunun sona ermesine az bir süre kalmasından ve Türklerin bu duruma çokta fazla tahammül edemeyeceğinden dolayı, müzakerelerin uzun süreceğini sanmıyorum" dedi.
Gelişmeler üzerine, daha önceden antremana katılmayacağı söylenen Emana'nın bu akşamki Real Betis antremanına gidip, takım arkadaşlarıyla çalıştığı da bildirildi.
Editör'ün Notu
Öğle saatlerinde Anadolu Ajansı'nın Emana Galatasaray'da başlığı ile verdiği haberde şu ifadelere yer verilmişti; "Galatasaray'ın, İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Real Betis'te forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Achille Emana'nın transferi için anlaşma sağladığı öğrenildi." Bu gelişmeden kısa bir süre sonra İspanyol kaynaklar önerilen 6 milyon avroluk rakamın Real Betis tarafından "kesin" olarak kabul olmadığı belirtilirken, AA akşam saatlerinde geçtiği ikinci haber Real Betis'ten Emana'nın alacaklarının problem yaratması üzerine oldu.
Revolution
24.Ağustos.2010, 22:32
Adamlar hem tutamıyor hem satamıyor hale bak :D
LeqenDary
24.Ağustos.2010, 22:40
Kime inanacağımızı şaşırdık, sizin gazeteciliğinize artık yeter .Resmi siteden başka hiçbir şeye inanmayacağım artık .
Lucas Neill
24.Ağustos.2010, 22:43
Lig Tvde olmayabilir demis ama Emana'dan Nijeryali futbolcu diye bahsetmisler :D
izmer96
24.Ağustos.2010, 23:50
Usta ne yaptın ya :icon_lol: Ligde 18 takım var :icon_lol:
sen hesap et iste durum okadar kotu , 18 takimlik ligde 19. siradayiz :D
Lucas Neill
25.Ağustos.2010, 00:02
Misimovicde Emana da yalan olmus gelmiyolarmis.
LadroN
25.Ağustos.2010, 00:06
Adnan Sezgin in kulakları çınlıyordur herhalde beceriksiz.
barahir
25.Ağustos.2010, 00:09
Şaka maka Adnan Sezgin, Celalettin Kolot'u da geçti..
izmer96
25.Ağustos.2010, 00:14
Misimovicde Emana da yalan olmus gelmiyolarmis.
Adnan Sezgin ispanya 2. liginde oynayan bir takimdan gereksiz bir adami bile transfer edemiyorsa artik serefli olani yapip birakicak bu isi
Revolution
25.Ağustos.2010, 00:17
Size dedim yalanlandı diye inanmiyonuz :D
RaSenGan
25.Ağustos.2010, 00:21
Adnan Sezgin dün istifa etmeyeceğini söyledi boşuna ümitlenmeyelim.
KaRaBükLü KraL
25.Ağustos.2010, 00:21
Bu kadro ile devre arasına kadar gidermi acaba bu Adnan Sezgin daha 2.ligten adam getiremiyo yeter artık bırak bari bizim için en büyük transfer bu olur
E.Cartman
25.Ağustos.2010, 00:22
buradan Adnan Sezgin'e sevgi dolu(!) sözcüklerimi gönderiyorum :D
M.Scofield
25.Ağustos.2010, 00:22
haldün üstünel olcaktı şimdi
Revolution
25.Ağustos.2010, 00:23
haldün üstünel olcaktı şimdi
Kallström 1 kez hazırlık maçında, 2 kez antremanda sakatlanmıştı bile.. :icon_cry:
anil luque
25.Ağustos.2010, 00:25
Bu adamın gönderilme sebebini bilen var mı ?
Gs tarihinin Bülent Akın'a 8 milyon euro verilmesi dahil en talihsiz olayıdır yani ..
Clayman
25.Ağustos.2010, 00:26
İspanya 2. Ligi'nde oynayan ve ordan ayrılmak isteyen adamı bile alamıyorsak cidden vay halimize.
RaSenGan
25.Ağustos.2010, 00:35
Adnanlar bıraksın bu işi.Haldun Üstünel Başkan olsun :icon_cool:
E.Cartman
25.Ağustos.2010, 00:44
Adnanlar bıraksın bu işi.Haldun Üstünel Başkan olsun :icon_cool:
valla ya en güzeli olur
deniz.91
25.Ağustos.2010, 00:45
Yahu gs nasıl böyle beceriksiz yöneticilerin elinde olur yazık ediyolar takıma harcadılar takımı
Revolution
25.Ağustos.2010, 00:46
Takımı bitirdiler gerçekten.
izmer96
25.Ağustos.2010, 00:50
Bir GS taraftarinin su anda yapabilicegi en iyi sey bu sezondan en azini bekleyip hayal kirikliginida en aza indirmekdir , bu sezona bos sezon gozuyle bakmakda fayda var
Zekirdek
25.Ağustos.2010, 00:53
Mehmet Helvacı'da bugün hiçbir sorun yok diye açıklama yaptı.
E.Cartman
25.Ağustos.2010, 01:05
bu sezon için yeni stada gitmeyi düşünmüyorum, takım için gerekli olan hiçbir şeyi yapmayan yönetime para kazandırmak istemem, milli maç olursa giderim anca.
Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 01:36
Dışardaydım yeni geldim Emana da durum nedir ?
Hugo
25.Ağustos.2010, 01:37
Gs tarihinin Bülent Akın'a 8 milyon euro verilmesi dahil en talihsiz olayıdır yani ..
8 Milyon Dolardı o :D
Best FM haberlerinde Ledesma için 5.5 Milyon euro teklif ettiğimiz söylediler.
Clayman
25.Ağustos.2010, 01:37
Dışardaydım yeni geldim Emana da durum nedir ?
Yalan oldu Ahmet :D
RaSenGan
25.Ağustos.2010, 04:17
6 gün kaldı sabredelim bitiyor işkence.Sezgin son gün eli boş dönmesin diye iki adam alır yanına gelir.
Alicanfmfan
25.Ağustos.2010, 06:04
Merakla bekiyoruz....
yunusgs
25.Ağustos.2010, 12:40
6 gün kaldı sabredelim bitiyor işkence.Sezgin son gün eli boş dönmesin diye iki adam alır yanına gelir.
En çok da bu konuda seviniyordur herhalde GS Taraftarları.Transfere sevinme işi geçti artık,günlerin bir an önce geçmesine sevindirecek hale getirdi yönetim taraftarı.
E.Cartman
25.Ağustos.2010, 13:10
Adnan Polat istifalarla ilgili açıklama yapmış. Prosedür gereği tamamen Pazarlama A.Ş. ve İletişim A.Ş.'nin birleşmesi için olmuş. Pazarlama A.Ş. yönetim kurulu istifa etmiş haftayada İletişim A.Ş. edicekmiş.
yunusgs
25.Ağustos.2010, 13:43
Transfer müjdesi verdi!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat UEFA Avrupa Ligi maçı için Ukrayna'ya gitmeden önce önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray, Ukrayna temsilcisi Karpaty ile yarın yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı için Lviv'e gitti.
Sarı-kırmızılı kafile, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakla Lviv kentine hareket etti.
Kulüp başkanı Adnan Polat, Lviv'e hareketten önce havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Galip gelmek için gidiyoruz. Elimizden gelen her türlü mücadeleyi ortaya koyacağız'' dedi.
Polat, bir önceki turda OFK Belgrad rövanşına da 2-2'lik skorla gittiklerini hatırlatarak, ''Yine aynı skor söz konusu. Karpaty, OFK Belgrad'dan daha iyi, daha organize bir takım. Çok kolay bir mücadele olmayacak ama turu geçmek için gidiyoruz'' diye konuştu.
-''LÜTFEN GALATASARAY İÇİNDE KRİZ VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEYİN''-
Adnan Polat, Galatasaray'daki bazı istifalar konusunda son günlerde kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek, şöyle konuştu:
''Şu anda daha önce karar alınmış birleşme prosedürümüz var. Pazarlama A.Ş., İletişim A.Ş. ile birleşiyor. Pazarlama A.Ş.'de 6, İletişim A.Ş.'de 7 yönetici var. Bu şirketler birleşince yönetim kurulu 13'ten 7'ye inecek ve bu prosedürden dolayı Pazarlama A.Ş.'de genel kurul olacak. Tüm yöneticiler istifa etti, dolayısıyla birleşmiş şirkette yeni bir yönetim kurulu olacak.
Önümüzdeki hafta Yiğit Şardan da istifa edecek. Bu istifalar yanlış algılanıp, kamuoyu yanlış bilgilendiriliyor. Önümüzdeki hafta Galatasaray Sportif A.Ş. ve Futbol A.Ş. genel kurulları olacak. Orada da iki şirkette 14 yönetim kurulu üyesi var, onlar da istifa edecek. Yeni şirkette 7 kişilik yönetim kurulu olacak. Bu, önceden planlanmış, standart prosedürdür. Lütfen Galatasary içinde kriz varmış gibi göstermeyin.''
Başkan Polat, bir gazetecinin, ''Abdurrahim Albayrak'ın ismi geçiyor. Bu doğru mu?'' sorusu üzerine, ''Hayır, öyle bir şey yok. Nereden çıkarıyorsunuz? Üzerinde 4 yıldır çalıştığımız birleşme prosedürünü tamamlayabilmek için bunlar yapılıyor. Dört şirketin tüm yönetim kurulu üyeleri istifa edecek, genel kurullar sonrası iki şirket oluşacak, bu iki şirkette yeniden yönetim kurulu seçilecek'' diye konuştu.
-''TRANSFERLER BUGÜN YARIN BİTEBİLİR''-
Polat, transferlerle ilgili bir soru üzerine de ''Transferler için çalışıyoruz. Bugün yarın bitebilir. Özellikle son dönemde biraz geciktiğimiz için bazı sıkıntılar oluyor. Kulüpler bazen anlaştığımız rakamı bozuyor. Bazen menajerler son anda fiyat artırıyor. İhtiyacımız olan 1-2 futbolcuyu transfer dönemi sona ermeden bitirmiş oluruz diye düşünüyorum'' dedi.
Burssapor maçında taraftarların Adnan Sezgin'i istifaya davet etmesi konusundaki düşünceleri sorulan Adnan Polat, ''Bu konulara girmek istemiyorum ama medyada bazı yazarlar Galatasaray taraftarlarını aşağılıyor. Paralı asker konumuna sokuyor. Çok ayıp ediyorlar. Galatasaray taraftarlarına bu şekilde hakaret etmeye kimsenin hakkı yok. Bizlere de birçok yakıştırmalar yapılıyor. Transfer dönemi bittikten sonra her şeyi bir bir televizyon kanalına çıkarak veya basın toplantısıyla anlatacağım'' diye konuştu.
25 Ağustos 2010 Çarşamba - 12:07
AA
MaTRaKaN
25.Ağustos.2010, 13:57
2 aydır bugun yarın bitecek deniliyor transferler zaten ;)
DenizlispoR
25.Ağustos.2010, 13:57
Büyük ihtimallede Denizlispor tarihinin en karlı transferidir :D.
Facx
25.Ağustos.2010, 14:08
ne zaman başladı ki transfer bitiriyosunuz
King_91
25.Ağustos.2010, 14:09
Haldun Üstünel zamanından kalan bi alışkanlıkla sabah ilk iş resmi siteye girdim ama yine hüsran .. kaldı 7 gün ..
yunusgs
25.Ağustos.2010, 14:16
Haldun Üstünel zamanından kalan bi alışkanlıkla sabah ilk iş resmi siteye girdim ama yine hüsran .. kaldı 7 gün ..
6 gün kaldı.Artık o sabah transferleri olmayacak malesef.
nannar
25.Ağustos.2010, 15:10
bjk'nin siteden geri sayım yaptıgı gibi biz de burdan geri sayım yapalım bari :n:
partizanlion
25.Ağustos.2010, 15:22
Hildebrand boştaymış bizim kaleye alalım.. :D
Facx
25.Ağustos.2010, 15:48
Hildebrand boştaymış bizim kaleye alalım.. :D
kaleye cassillas, cech gelse o orta saha sayesinde gol yeme rekoru kırar (sarp,barış,ayhan) kalede de sorun var ama asıl sorun orta saha orta sahaya takviye yapmassa istifa etsinler haldun üstünel gelsin :D
Hugo
25.Ağustos.2010, 16:29
Bizim sıkıntı kalede değil. Orta sahaya adam lazım. Top kapan, aptal aptal zor paslar denemeyen oyuncu lazım. Düz oyuncu olsun işini yapsın. Frikik atıp duran top ustası olmasını da istemiyorum. Adam işini yapıp top kapsın adam geçirmesin yeter.
Revolution
25.Ağustos.2010, 16:32
Arda frikikten 1 gol bulsa açılacak zaten ama bir türlü şansı yaver gitmedi o konuda da..
Revolution
25.Ağustos.2010, 17:02
Çok konuşulacak açıklamalar!
Galatasaray'ın eski yöneticisi Fatih Gökşen sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri anlattı.
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/haldunustunel_adnansezgin921.jpg
2
0
25 Ağustos 2010 Çarşamba - 15:13
Galat (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)as (http://www.sporx.com/as/)aray eski Yöneticisi Fatih Gökşen (http://www.sporx.com/fatih-goksen/) Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Program (http://www.sporx.com/program/)ı'nda çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Adnan Sezgin (http://www.sporx.com/adnan-sezgin/)'e yönelik tepki (http://www.sporx.com/tepki/)lerden, Emana (http://www.sporx.com/emana/) transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)ine kadar önemli ayrıntılar paylaştı.
ÜSTÜNEL İSTİFA EDERKEN SEZGİN'İ İŞARET ETTİ
Galat (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)as (http://www.sporx.com/as/)aray taraftarının Adnan Sezgin (http://www.sporx.com/adnan-sezgin/)'i istifaya davet etmesini ve tepki (http://www.sporx.com/tepki/) göstermesini yorumlayan Gökşen, “Galat (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)as (http://www.sporx.com/as/)aray tarihinde ilk defa tribünler bir çalışan için bağırıyor. Bu çok ilginç bir konu.
Taraftarın “Adnan Sezgin (http://www.sporx.com/adnan-sezgin/) istifa” diye bağırmas (http://www.sporx.com/as/)ında iki önemli neden var. Birincisi taraftarın içinden gelen Haldun Üstünel (http://www.sporx.com/haldun-ustunel/)'in istifa ederken Adnan Sezgin (http://www.sporx.com/adnan-sezgin/)'i işaret etmesi oldu.
Taraftar, Haldun Üstünel (http://www.sporx.com/haldun-ustunel/)'i seviyor. Haldun Üstünel (http://www.sporx.com/haldun-ustunel/) ayrılırken de Adnan Sezgin (http://www.sporx.com/adnan-sezgin/)'i ayrılmık gerekçesi olarak göstermişti.
İkinci önemli nedense Adnan Sezgin (http://www.sporx.com/adnan-sezgin/)'in İstanbulspor'un başındayken Galat (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)as (http://www.sporx.com/as/)aray'ın lehine yaptığı bazı işlerdi. Galat (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)as (http://www.sporx.com/as/)aray camias (http://www.sporx.com/as/)ı bunu unutmuyor” dedi.
HAS (http://www.sporx.com/as/)AN TANKAYA MUHALİFLERE KÜFÜR EDİYORMUŞ
GS TV Genel Müdürü Has (http://www.sporx.com/as/)an Tankaya'nın Profesyonel Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Takımı Bas (http://www.sporx.com/as/)ın Operas (http://www.sporx.com/as/)yon Sorumlusu olmas (http://www.sporx.com/as/)ınıda eleştiren Gökşen çok ilginç ve tartışılacak bir iddia ortaya attı.
Gökşen, “Duyduğum kadadrıyla Galat (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)as (http://www.sporx.com/as/)aray Televizyonu Genel Müdrürü Has (http://www.sporx.com/as/)an Tankaya, Adnan Polat (http://www.sporx.com/adnan-polat/)'a muhalif olan kişilere ağır hakaretler ve küfür (http://www.sporx.com/kufur/)ler ediyormuş. Bunlara Galat (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)as (http://www.sporx.com/as/)aray Başkanı'nın dikkat etmesi gerekiyor. Engel olmas (http://www.sporx.com/as/)ı ve tüm camiayı bir arada tutmas (http://www.sporx.com/as/)ı gerekiyor” diye konuştu.
EMANA (http://www.sporx.com/emana/) 2008'DE ALINMAMIŞTI
Galat (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)as (http://www.sporx.com/as/)aray'ın henüz transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) yapamamas (http://www.sporx.com/as/)ınıda eleştiren Gökşen, Adnan Sezgin (http://www.sporx.com/adnan-sezgin/)'in transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) etmek için uğraştığı Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'li Emana (http://www.sporx.com/emana/)'yı 2008'de almdığını söyledi. Gökşen şöyle konuştu: “Galat (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)as (http://www.sporx.com/as/)aray'ın 2008'de 2-3 milyon (http://www.sporx.com/lyon/) Euro'ya almadığı Emana (http://www.sporx.com/emana/)'yı bugün Adnan Sezgin (http://www.sporx.com/adnan-sezgin/) 6-7 milyon (http://www.sporx.com/lyon/) Euro vererek almaya çalışıyor. Bir garip transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) çalışmas (http://www.sporx.com/as/)ı yapılıyor.”
Kaynak: radyospor.com
partizanlion
25.Ağustos.2010, 17:09
Adnan Polat her ne kadar umut dağıtmaya çalışsa da takımın hali ortada, bu saatten sonra gelen adamı kurtarıcı gibi göreceğiz ama boşuna bir transfer yapılmış olucak. geçen sene şu son ana bırakmama olayını ne güzel bırakmıştık haydi bu senede döndük en başa son dakikaya kadar transfer yapılcak diye uğraşıyoruz..
DisCo
25.Ağustos.2010, 17:13
Son dakikada transfer yapılabilir. Son dakikaya kalmasının en sakat yanı şimdi ki durumdur.
Galatasaray aşırı kötü bir halde ve transfer yapılmadı baskısı yüzünden bana bile 20 milyon euro verirler. Nerde tasarruf nerde planlı transfer.
E.Cartman
25.Ağustos.2010, 17:14
ersinduzen g.saray, emana transferini bitirmek üzere... "bu takima
bir anda ne oldu" dedirtecek kadar savunma ve ofansa katki saglayacak bir oyuncu
about 1 hour ago via Osfoora HD
yılan hikayesine döndü Emana :D
Revolution
25.Ağustos.2010, 17:17
Emana forum efsanesi oldu cidden..
Zekirdek
25.Ağustos.2010, 17:19
Emana forum efsanesi oldu cidden..
Robinho kadar olmasın.
partizanlion
25.Ağustos.2010, 17:24
emana'nın katkısı olucaktır gerçekleşirse ama takıma uyum sorunu vs. bu süreyi ne kadar atlatacağı önemli.. başka çare yok beklicez hep birlikte.. :)
Nedvedmania
25.Ağustos.2010, 17:26
Emana Transferinin Bugün Saat 5 ve 6 Arası Açıklanması Bekleniyor.
Bekleyelim bakalım :)
Revolution
25.Ağustos.2010, 17:29
İdmandan önce doping olur bana da hadi bağalım :D
RiG0BeRT
25.Ağustos.2010, 18:09
Benim görüşüm şu ki (Doğruluğuna kesinlikle inanıyorum); Adnan Polat Sezonun ilk yarısı için idare edecek bir kadro kurmak istiyor.Amacı şu; Şimdi ses getirecek,taraftarları ayağa kaldıracak bir isim transfer edilip Ali Sami Yen'i doldurmaktansa,Bu transferleri devre arasında yapıp TT Arena'yı doldurmak.
Revolution
25.Ağustos.2010, 18:13
Görünen köy kılavuz istemez kardeşim bunu atlıyorsun. Kallström'ü elden kaçırdık, Emana'yı alamıyoruz. Devre arasında büyük yıldız getirmek imkansız gibi birşey, çünkü yıldız dediğimiz oyuncuların hepsi uluslararası arena'da top oynuyor. Bize gelince oynayamayacaklar Avrupa'da. Neredesin Haldun Üstünel neredesin? Nasıl bir zihniyet bu ya nasıl...
Homer J.S
25.Ağustos.2010, 18:16
1-2 hafta öncesinde karamsar olmamak gerekiyor demiştim. Ancak şu anda ben de karamsarım.
6 günde 3 oyuncuyu nasıl getireceğiz meraklar içerisindeyim.
mpaker66
25.Ağustos.2010, 18:16
Benim görüşüm şu ki (Doğruluğuna kesinlikle inanıyorum); Adnan Polat Sezonun ilk yarısı için idare edecek bir kadro kurmak istiyor.Amacı şu; Şimdi ses getirecek,taraftarları ayağa kaldıracak bir isim transfer edilip Ali Sami Yen'i doldurmaktansa,Bu transferleri devre arasında yapıp TT Arena'yı doldurmak.
ilk yarıda 10. bitirdikten sonra 2. yarıda tt net i doldumuşun ne olur doldurmamışın ne olur?
Son gün yine bi İnamato gelir beyler :)
RiG0BeRT
25.Ağustos.2010, 18:17
Para varda işlerine gelmiyor :) Akılları TT Arenayı doldurmak.Ama UEFA'dan elenip,Lige havlu atan bir Galatasaray'a hangi oyuncuyu getirirseniz getirin o Stad dolmaz.Bu Zihniyet yanlış.Sen Ligde ve UEFA'da yoluna doludizgin devam edersen Taraftar herzaman stadı doldurur.
Revolution
25.Ağustos.2010, 18:19
Haldun Üstünel gelmeden iflah olamayız transferde.
RiG0BeRT
25.Ağustos.2010, 18:21
1-2 hafta öncesinde karamsar olmamak gerekiyor demiştim. Ancak şu anda ben de karamsarım.
6 günde 3 oyuncuyu nasıl getireceğiz meraklar içerisindeyim.
Zaten Temmuz aylarında Polat üstü kapalı olarak Fenerbahçenin ilgilendiği bir futbolcuyu alıcaz demişt.Sonra 5 Transfer yapılcak dedi ama 2 Oyuncu gittikten sonra transferler yapıldı.Kısacası biri gitti diğeri geldi ben bunlara transfer olarak değil,değiş tokuş olarak bakıyorum ki Pino'nun göstereceği performans Keita'ya yaklaşabilecekmi oda soru işareti :)
Yinede herşeyi kabullendik 3 Transfer kaldı diyorduk Ağustos'da Adnan Polat 1-2 Transfere indi.Şimdide Transfer sezonu bitesiye kadar 1 Oyuncu alıcaz diyor :n: Kimi kandırıyor acaba? Tabikide kendisini !
mpaker66
25.Ağustos.2010, 18:21
Yada bi arap şeyhi takımı satın alsa :D
nerazzuri
25.Ağustos.2010, 18:37
Misimovic her an Schalke'ye gidebilir. Galatasaray elini çabuk tutmaz ise, kendisi Türkiye'ye gelmek istiyor.
yunusgs
25.Ağustos.2010, 18:40
Misimovic her an Schalke'ye gidebilir. Galatasaray elini çabuk tutmaz ise, kendisi Türkiye'ye gelmek istiyor.
"Misimovic Schalke'de"
Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'da oynayan ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Zvjezdan Misimovic'in, Schalke 04 ile 4 yıllığına anlaştığı bildirildi.
Sportbild dergisinde yer alan haberde, Misimovic ile Schalke 04'ün 4 yıllık bir sözleşme için anlaştığı, Misimovic'in buna göre yılda 3,5 milyon avro artı prim almasının düşünüldüğü belirtildi.
Haberde, Misimovic'in Schalke 04 ile yapmak istediği sözleşmeye, teknik direktör Felix Magath'ın kulüpten ayrılması durumunda kendisinin de serbest kalabileceği yönünde bir madde koydurmak istediği, Wolfsburg ve Schalke 04 kulüplerinin ise henüz kesin olarak anlaşmış olmadıkları kaydedildi.
Bu transfere Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness'in karşı çıktığı belirtilen haberde, ancak Hoeness'in Misimovic'i tutmanın zor olduğunu bildiği için bu oyuncunun yerini dolduracak bir futbolcu aradığı ve Schalke'ye Misimovic'in Jefferson Farfan ile takas edilmesi teklifini de yaptığı ifade edildi.
Misimovic'in transferi konusunda Rus takımı Rubin Kazan'ın çekilmesi ile yarışta sadece Galatasray'ın kaldığı kaydedilen haberde, Galatasaray kulübünden 2 yöneticinin geçen hafta Pazartesi gününden beri Düsseldorf'ta bir otelde haber beklediği iddia edildi.
Haberde, Galatasaray'ın aslında Misimovic için ilk günden beri ikinci seçenek olduğu, Boşnak oyuncunun, çocuklarının okul çağına girmesinden dolayı Almanya'da kalmak istediği belirtildi. Öte yandan, Magath'ın Fransa'nın Marsilya takımında oynayan Brezilyalı Brandao ile anlaştığı kaydedildi.
25 Ağustos 2010 Çarşamba - 16:49
AA
nerazzuri
25.Ağustos.2010, 18:42
Bende bunu haber vermek için girmiştim. Bu iş biter.
Misimovic ve Brandao Schalke 04'te.
ShevAnil
25.Ağustos.2010, 18:49
Misimoviç'in Galatasaray'a geleceğine hala inanıyorum :D
RasAnt
25.Ağustos.2010, 18:50
Ne güzel inanmak başarmanın yarısıdır derler :D
ShevAnil
25.Ağustos.2010, 18:56
Elano'yu oynatmıyoruz anlamıyorum. Buna inanıp kendimi kandırayım bari :D
mpaker66
25.Ağustos.2010, 18:59
beyler bizim iş yarınki maçta okadar zorki....
Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 20:20
Ben GS'nin iyi bir ortasaha getireceğini düşünüyorum son gün bile olsa.Hayırlısı olsun bakalım.
RaSenGan
25.Ağustos.2010, 21:35
Maçtan önce bir transfer açıklanacağını zannetmiyorum her şey netleşse dahi.Olası bir Avrupa'ya vedada bizleri sakinleştirmek için maçtan sonraki birkaç saat içinde transferi bildirirler ve biraz olsun maçın ve elenmenin etkisini azaltırlar.Elenmezsek de ertesi gün açıklarlar herhalde (:
metaLwrath
25.Ağustos.2010, 23:11
Rijkaard demişki :
Frank Rijkaard bir basın toplantısı düzenledi.Hollandalı hocanın en dikkat çekici sözleri profesyonellikle alakalı olanlardı.Rijkaard ders verir gibi konuştu.
''Profesyonel olduğun zaman,yenmek de yenilmek de berabere kalmak da var.Berabere kalıp,mağlup olduğunda buna dayanamıyorsan profesyonel olamazsın''
Bu sözlerdir O'na farklı bakmamızın sebebi.Belki de bu yüzden herşey normalmiş gibi davanması bazılarının canını sıkıyor.
--
Revolution
25.Ağustos.2010, 23:19
Beyler size zamanında Yalçın abi'mden transferlerin yalanlandığını söylemiştim ama kimse umursamamıştı. Bir geçmişe yolculuk yapalım mı :)
Yalçın Dümer istifa...
Yalçın Dümer ISSIZ ADAM NAM-I DİĞER BEN
Yalçın Dümer Misimovic bitmedi !
Yalçın Dümer maç yazımız...Fatih Terim 2
Yalçın Dümer Ledesma ısrarı...
Yalçın Dümer son aday Misimovic...
Yalçın Dümer > Fatih Terim... > Galatasaray
Yalçın Dümer Alan Dzagoev
Yalçın Dümer Al Elano'yu Ver Dzagoev'i
Yalçın Dümer sessizliğim yakında patlacak transfer bombaları yüzünden...
Gördüğünüz gibi beyler yazının başından sonuna kadar herşey yalanlamalarla dolu. Biz söyleyince haber olmuyor gazeteci yazınca haber oluyor. Peh!
eXcitinG
25.Ağustos.2010, 23:19
Rijkaard demişki :
Frank Rijkaard bir basın toplantısı düzenledi.Hollandalı hocanın en dikkat çekici sözleri profesyonellikle alakalı olanlardı.Rijkaard ders verir gibi konuştu.
''Profesyonel olduğun zaman,yenmek de yenilmek de berabere kalmak da var.Berabere kalıp,mağlup olduğunda buna dayanamıyorsan profesyonel olamazsın''
Bu sözlerdir O'na farklı bakmamızın sebebi.Belki de bu yüzden herşey normalmiş gibi davanması bazılarının canını sıkıyor.
--
Müthiş konuşmuş, heLaL oLsun.
deniz.91
26.Ağustos.2010, 00:37
Misimoviç cuk otururdu bu takıma schalkeye kaptırması kötü olmuş
di canio
26.Ağustos.2010, 00:42
Shaktar'dan Jadson söylentileri dolaşıyor.
Revolution
26.Ağustos.2010, 00:51
Adamlar Elano'yu gözden çıkarıyorlar ya gülüyorum sadece.
deniz.91
26.Ağustos.2010, 01:03
Adamlar Elano'yu gözden çıkarıyorlar ya gülüyorum sadece.
Aynen elano neden hiç hesapta yok anlamıyorum 1 sene daha şansı hakediyo bence
KaPaLı
26.Ağustos.2010, 01:04
Elano gidecekte kim gelecek acaba merak ediyorum. Xavi gibi bir adam getireceklerse hayhay aramaz bile Galatasaray. Ama öyle bir adam yok işte.
vego
26.Ağustos.2010, 02:57
Emana: Şimdilik takımda kalıyorum
25 Ağustos 2010 22:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray’ın renklerine bağlmak istediği Kamerunlu Achille Emana, şimdilik Real Betis’te kalmaya devam ettiğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/58/emana3_UI5UI.jpg
Galatasaray'ın transfer etmek için görüşmeler yürüttüğü Kamerunlu Achille Emana, Real Betis'ten ayrılmak için her yolu deniyor.
Real Betis'in Galatasaray'ın önerdiği 6 milyon Euro’luk teklifi kabul etmemesinin ardından Real Betis kulübü başkanı Jose Leon Gomez için kulüp binasının olduğu stada giden ve 40 dakika kadar burada kalan Emana, başkan tarafından kabul edilemediğini söyledi.
İspanyol basınına konuşan Emana, ''Transferinle ilgili yeni bir şey var mı?'' sorusuna, ''Hayır. Benimle görüşmek istemediler. Leon beni gördü ama benimle toplantı yapmak istemedi. Şimdilik, ben takımda kalmaya devam ediyorum'' cevabını verdi.
Galatasaray'a gitmesine henüz izin verilmemesinden dolayı sinirli olduğu söylene Emana'nın, Betis'de bir yıl daha forma giymek istemediği belirtiliyor.
Öte yandan Beşiktaş'a transfer olan Mehmet Aurelio ile ilgili İspanyol haber ajanslarında verilen bilgilerde, Aurelio'nun Real Betis'ten sezon başına 1,4 milyon Euro kazandığı ve bundan feragat ederek Türkiye'ye gitmeyi tercih ettiği ifade edildi.
DisCo
26.Ağustos.2010, 03:05
Elano doğru bölgede oynatılmadığı için Galatasaray'da hem değer kaybediyor hem de Galatasaray'a bir katkı sağlayamıyor. Nasıl ki sağ açık Nihat golcü oldu, golcü Ertuğrul Sağlam defans oldu. Bizde forvet arkası adamı defansif ortasaha yaptık.
Oyuna girdiği Bursaspor maçında da gördük ki hala ortasahanın bizim kaleye bakan yayından top alıp birşeyler yapmaya çalışıyor. Brezilya'nın 6 adet sağlam oyuncusu var. Robinho solda Kaka ortada Elano sağda oynuyor. Elano koşmadan savunma yapmadan tüm gücünü ofansif kullanıyor.
Böyle bir adam bu şekilde oynatılırsa Galatasaray'da kalsa ne olur kalmasa ne olur. Galatasaray'ın kadrosu Elano'nun oynaması için uygun kadro değildir. Milli takımdayken iyi bir fiyata satılması gerekir. Yerine oyuncu alınmasa bile.
E.Cartman
26.Ağustos.2010, 12:51
Kameni iddiası!
26 Ağustos 2010 Perşembe * 10:47
Galatasarayımız'ın kaleci arayışında sürpriz bir isme yöneldiği iddia ediliyor.
Galatasarayımız'ın kaleci arayışında sürpriz bir isme yöneldiği iddia ediliyor. DHA'nın Kadir Çetinçalı imzasıyla servis ettiği habere göre sarı kırmızılılar, Espanyol kulübünün 26 yaşındaki kalecisi Carlos Kameni'yi transfer etmek için resmen transfer girişiminde bulundu.
Sezon başı olmasına rağmen şans verilen iki yerli kaleci Ufuk ve Aykut'a yöneltilen eleştiriler ve teknik direktör Frank Rijkaard'ın kaleci transferinde ısrar etmesi, sarı kırmızılı yönetimi yeniden yabancı kaleciye yöneltti. Galatasaray yönetiminin, Barcelona şehrinin ikinci kulübü olan Espanyol'un başarılı file bekçisi Kameni için resmi transfer girişiminde bulunduğu öğrenildi. Kamerun vatandaşı olan aynı zamanda Fransız pasaportu da taşıyan Kameni'nin, Espanyol Kulübü ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu yüzden Espanyol'un sarı kırmızılı kulüpten en az 4 Milyon Euro bonservis bedeli isteyeceği ileri sürülüyor.
Kaynak: DHA
yine tutmayacak bir transfer haberiyle daha karşı karşıyayız :D
izmer96
26.Ağustos.2010, 13:07
yalan oldugu cok belli fakat Kameni gelse 7-8 yil kaleci sorunu cekmeyiz
yunusgs
26.Ağustos.2010, 13:52
Eskiden Kadir Çetinçalı bari gerçeğe yakın haber verirdi.Artık o da medyaya uydu :)
ForCimbom
26.Ağustos.2010, 14:02
transfer falan olmayacak artık bence. olursa da son dakikada inamoto ayarında, 1'lik birine 5 vererek biri alınır.
King_91
26.Ağustos.2010, 14:37
iyice umudumu kaybetmeye başlıyorum . zaten rijkaard da yan çizmeye başladı "taktiğe yarayan oyuncu almadıktan sonra almanın ne anlamı var" demek bence almayabiliriz hazırlıklı olun demekle hemen hemen aynı . umarım yanılırım .. bi de "transferde geç kalmak nedir ki" demiş . birisin çıkıp "budur" demesi lazım artık ..
Hugo
26.Ağustos.2010, 15:51
Bild: Diego geldi ve şimdi Misimovic gidecek ya da Hoeness onu bırakacak mı ? Eğer bırakırsa sadece Türkiye'ye..
(Bild diyor)
ShevAnil
26.Ağustos.2010, 16:26
Misimoviç bize ge-le-ceeeek. Son güne kadar inancımı kaybetmem ;) :D
izmer96
26.Ağustos.2010, 16:47
Elano gibi bir AMC varken adami DMC olarak oynatipda , onu gonderip yerine Misimovic gibi 1 gomlek alti AMC yi getirmek veya gelmesini istemek ne mantikdir anlamadim
RiG0BeRT
26.Ağustos.2010, 17:27
Kewell'da Leedsdeyken AMC oynuyordu.
mpaker66
26.Ağustos.2010, 17:32
:S bekliyoruz anca Ve adnan polat hergün 'bugün yarın transfer bitecek' diyo..Sizce bizLe daLga geçmio mu?
RiG0BeRT
26.Ağustos.2010, 17:34
Onu yapmaya çalışıyorsa Sezon sonu Dalga'yı görür o artık :)
ShevAnil
26.Ağustos.2010, 17:53
Elano gibi bir AMC varken adami DMC olarak oynatipda , onu gonderip yerine Misimovic gibi 1 gomlek alti AMC yi getirmek veya gelmesini istemek ne mantikdir anlamadim
Misimoviç'in alt kalite bir oyuncu olduğuna inanmıyorum. Oyunu en az Elano kadar iyi okuyor. Paslarıda Elano'nunki kadar kaliteli. 1 sezon boyunca yatan (yanlış yerde oynatılsa da) Elano'yu yüksek mebla ile " elden çıkarıp " aynı özellikleri taşıyan daha ucuza alabileceğimiz ve futbol kültürümüze daha yakın bir oyuncu olan Misimoviç'i almak bana gayet mantıklı geliyor.
Suicider
26.Ağustos.2010, 18:02
Bugün yayınlanan bazı gazetelerde Real Madrid takımı oyuncusu Mahamadou Diarra'nın Galatasaray'a transfer olacağı yönünde birtakım haberler yayınlanmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü de adı geçen futbolcu ile ilgilenmediğini spor kamuoyuna ve kulübümüze yönelik bir açıklama ile duyurmuştur.
Galatasaray Spor Kulübü olarak Mahamadou Diarra ile ilgilenmediğimizi, bu futbolcuya ilişkin herhangi bir girişimimiz olmadığını spor kamuoyuna ve Fenerbahçe Spor Kulübü'ne duyurmak isteriz.
Galatasaray Spor Kulübü
RiG0BeRT
26.Ağustos.2010, 18:03
NtvSpor'da sıcak gelişme olarak verildi.
Diego'nun Wolfsburgla 4 Yıllık anlaştığı söylendi.15M Euro karşılığında.
Misimovic icinde Schalke ve Galatasaray takipteymiş.Schalke Misimovic transferinden vazgeçmiş.
ShevAnil
26.Ağustos.2010, 18:06
Elano 9 ila 11 milyon € civarında bir klübe gönderilip yerine Misimoviç getirilecek ;)
RaSenGan
26.Ağustos.2010, 18:44
Elano gibi adamı AMC oynatmayıp Misimovic'i o bölgede oynatacaksa Rijkaard benim de inancım biter bu adama karşı.
playeray
26.Ağustos.2010, 18:51
Elano'nun oyun mentalitesi Galatasaray'ı aşar. O yüzden iş yapamadı. Daha büyük takımda daha kaliteli oynar. Sonra Gs'li yöneticiler "Vah biz niye sattık bu adamı?!" derler.
LeqenDary
26.Ağustos.2010, 18:57
Yok yerinde oynatılmadı yok daha alışmadı .Geçiniz Elano'yu satmak doğru karardır bana göre .Şuana kadar gözle görülür bir katkı yapmayan bir adamın bundan sonra katkı yapacağını kim garanti edebilir ?
nerazzuri
26.Ağustos.2010, 18:58
Misimovic icinde Schalke ve Galatasaray takipteymiş.Schalke Misimovic transferinden vazgeçmiş.
Nasıl bir çelişkidir bu.
Misimovic, Schalke 04 ile kesin olarak anlaştı. Dönüşü yok.
ForCimbom
26.Ağustos.2010, 19:07
[/color]
Nasıl bir çelişkidir bu.
misimovic'le mi konuştun?
RiG0BeRT
26.Ağustos.2010, 19:12
[/color]
Nasıl bir çelişkidir bu.
Haberde söylenen bu.Misimovic için 2 takım takipte ama Sıcak gelişme olarak Schalke'nin Misimovic'ten vazgeçtiği söylendi.
nerazzuri
26.Ağustos.2010, 19:15
misimovic'le mi konuştun?
Bu mantığınıza hastayım.
Bakın, sizlerden inanmanızı beklemiyorum. Ben bildiğimi söylüyorum.
mpaker66
26.Ağustos.2010, 19:18
neyse hayırlısı yine adnan sezgin bi saçmalık yapar...
Suicider
26.Ağustos.2010, 19:19
Bu yönetim böyle gittiği sürece biz da birbirimize düşücez burda :D
ForCimbom
26.Ağustos.2010, 19:24
Bu mantığınıza hastayım.
en yeni haber schalke'nin van der vaart ile ilgilendiği ve misimovic'ten şimdilik vazgeçtikleri. daha ilerisinin istihbaratını nasıl aldığınız son derece meçhulken bizim de sizin hasta olduğunuz yorumları yapmamız doğal...
King_91
26.Ağustos.2010, 21:22
Bu mantığınıza hastayım.
tamam da bu kadar kesin konuşunca insan merak ediyo nerden öğrendiğini .. söyle de boşuna ümitlenmeyelim .. benim fazla ümidim yok gerçi ama ...
LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 21:30
Ah ulan şu Diego Türkiye'ye gelse. En hayran olduğum 10 numaralardan birtanesi.
nerazzuri
27.Ağustos.2010, 00:21
Rijkaard, büyük ihtimal maçtan sonra ya da yarın gönderilecek.
LifeYourself
27.Ağustos.2010, 00:28
aydın satılmalı beyler gol attı:zuhaha
KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2010, 00:34
Rijkaard %99 gitti gözüyle bakıyorum
yunusgs
27.Ağustos.2010, 00:34
Yerine kim gelebilir peki Rijkaard'ın?Bülent Korkmaz mı?
nerazzuri
27.Ağustos.2010, 00:37
Yerine kim gelebilir peki Rijkaard'ın?Bülent Korkmaz mı?
Tugay Kerimoğlu gelebilir, geçici olarak.
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 00:52
Fatura Rijkaard'a kesilir kesin yönetim birini getirir takimin basina seneye de onu gönderirir sonra baskasini bu bu sekilde devam eder her zaman kendi popolarini kurtarirlar...Zihniyet degismez.Umarim Rijkaard bizden sonra iyi bi takimin basina gecer kendi kadrosunu kurar ve yapacaklarini kanitlar , ben bu antiRijkaard'cilarin ahh cekislerini görürüm
Clayman
27.Ağustos.2010, 00:53
Rijkaard'ı kovan takım olarak tarihe geçeceğiz. Bu hale getirenler utansın.
vego
27.Ağustos.2010, 00:54
Yönetim kalıp Rjkaard+Adnan sezgini günah keçisi ilan edip gönderir herşey devam eder Galatasaray için heba olan bir sezon daha yaşanacak galiba.
M.Scofield
27.Ağustos.2010, 00:55
artık gelmesin kimse gelsede umrumda değil artık
RaSenGan
27.Ağustos.2010, 00:56
Oyuncularda ruh yok bir kere.Oynayanlara bakıyorsun adam gibi oynayan yok.Yedeklere bakıyorsun oyunu değiştirecek adam yok.Balta malta gidiyoruz öyle.Adam ne yapsın şimdi kendi mi çıkıp oynasın ?
Fatura Rijkaard'a kesilir kesin yönetim birini getirir takimin basina seneye de onu gönderirir sonra baskasini bu bu sekilde devam eder her zaman kendi popolarini kurtarirlar...Zihniyet degismez.Umarim Rijkaard bizden sonra iyi bi takimin basina gecer kendi kadrosunu kurar ve yapacaklarini kanitlar , ben bu antiRijkaard'cilarin ahh cekislerini görürüm
Katılıyorum abi.
BaGa TaRKaN
27.Ağustos.2010, 01:00
Rijkard Değilde Yönetimde Beceriksizleri Oynayan Bir Adamı Transfer Edemeyen Transfer Ettikleride Alakasız Oyuncular Olan Bir Zihniyet Varsa Bu Kulübü Kapatıp Gitsinler Daha Fazla Rezil Olmasınlar.
Yönetimin Mutlaka Köklü Değişiklik Yapması Lazım Kendi İçinde. Yoksa Bugün Rijkard Gitse Yerine Gelen Aynı Malzemeyle Ne Yapacakki
IcedEarth
27.Ağustos.2010, 01:03
Bu malzemeyle total futbol OL-MAZ. 4-3-3 OL-MAZ. Bu nedenle Rijkaard gidecek, yerine takıma göre sistem oturtacak bir antrenör gelecek.
Crocodile1963
27.Ağustos.2010, 01:13
Rijkard savunmaya oyuncu istiyormuş. Sakatlıktan yakınmış, kalite yok demiş. . .
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 01:14
Bu sene kurulan kadro son 10-15 yilin en kötü kadrosudur bana göre.Isterse Fatih Terim gelsin isterse Mourinho Capello gelsin total futbol yerine bu takima uyabilcek bi taktik bulsun yine basari gelmez.Bu oyuncularla basari hayal..
E.Cartman
27.Ağustos.2010, 01:15
Rijkaard sonunda isyan etti, defans istedim istedim istedim istedim yok, kalite yok sakat çok, aldığımız bütün oyuncular sakat hepsi hastanelik oldu demiş
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 01:16
Adam hakli beyler.
KaRaBükLü KraL
Kesinlikle doğru zaten benim Rijkard %99 gitti demem yönetimin yapacağını tahmin etmemdir.Rijkaard ve Adnan Sezgin vs.gider yerine birini getirirler sorun halloldu diye devm ederler
LeqenDary
2 aydır adam bekliyoruz getire getire Ali Turan'ı getirdiniz .Alayınız gidin artık YETER !
Ahmet Göktaş
27.Ağustos.2010, 01:19
Artık kimin gelip gideceğinin ne önemi var neye yarar ... Türk futbolunda biraz aklı çalışan yönetici çıktımı Başkanlar kendilerine rakip gördükleri sürece bu işler böyle de gider.
Hugo
27.Ağustos.2010, 01:22
Transfere gerek yok. Türkiye kupasını kazanmak için oynayalım bu sene.
vego
27.Ağustos.2010, 01:23
yılmaz vural gelsin ondan başka bu takıma kim gelir Tugay zeki adamdır aklı varsa ki var kabul etmez.Onuda bülent korkmaz gibi yapar koyarlar kapıya
ShevAnil
27.Ağustos.2010, 01:35
5 oyuncu dendi 2 oyuncu alındı. Geriye kalan 3 ün 1 'ini bile bu saatten sonra alamayız.
Avrupa bitti, lig fiyasko, Türkiye kupasını alırsak, 3 ün 1 ini almış oluruz.
Adnan Sezgin ve Polat bitmişti geriye kalan 3 ün 1 ide Rijkaard'dı oda bitti. ((:
ozaniel
27.Ağustos.2010, 01:57
Ali Turan Kayseri'de oynarken adama Dani Alves diyorlardı, ne olduysa adama sağ bek oynayamaz hale geldi.
KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2010, 01:58
6 ay top oynamayan adamdan ne beklenebilirki
Alicanfmfan
27.Ağustos.2010, 04:07
Onurlu bi şekilde yönetimdn istfa bekliyoruz...
MaTRaKaN
27.Ağustos.2010, 11:48
Rijkaard'la ipLer kopmuş.Daum gibi istifası isteniyormuş ama tazminat almak istiyormuş.
KanaLtürk.
King_91
27.Ağustos.2010, 13:25
yine istifa haberleri başladı .. inanmadım açıkçası . yönetim bu kadar beceriksizlikten sonra rijkaard'a keserse faturayı ortalık karışır .. karışmalı en azından ..
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 13:31
Umarim Ardayi satariz takim otobüsü yerine ticari taksiyle ayrilmis havaalanindan kime bu artistigi tafrasi yetti artik Mercedesini seven degil takimini seven kaptan lazim bize hem o zarar görmesin hem de takim.
Hugo
27.Ağustos.2010, 13:37
Biz adam gibi oyuncu satamayız. Burada adamı bitirip yollarız. Kim alır şimdi Arda'yı? 5 gün kaldı transferin bitmesine.
Arda'ya da haksızlık ediliyor bize de..
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 13:38
Mesut 15-16 ya gitti galiba 8-10 milyon euro verseler iyi Arda'ya.Seneye mutlaka satilmali o da cok yipraniyo takimi da cok yipratiyor.
MaTRaKaN
27.Ağustos.2010, 14:17
Arda'ya haksızlık etmeyin.Tüm takım kötü oda sinirli sonuçta..
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 14:48
Ardayı satıp ne yapacaksınız ? Arda da giderse kim kalır takımda ? Keita gibi olsun mu istiyorsunuz ? Tamam gönderin Ardayıda o bölgede boş kalsın. Takım ligde kalmaya oynasın.
MaTRaKaN
27.Ağustos.2010, 15:10
Ardayı satıp ne yapacaksınız ? Arda da giderse kim kalır takımda ? Keita gibi olsun mu istiyorsunuz ? Tamam gönderin Ardayıda o bölgede boş kalsın. Takım ligde kalmaya oynasın.
%100 katılıyorum.Arda gidecekte yerine kim geLicek?? Hem türk hem yetenekLi.Biraz sinirLi o kadar oda takım kötü gittiği zaman sadece..
E.Cartman
27.Ağustos.2010, 15:39
Arda'nın bu sene gitmesi imkansıza çok yakın çünkü Avrupa Ligi'nde oynadı
Zekirdek
27.Ağustos.2010, 16:07
Mesut 15-16 ya gitti galiba 8-10 milyon euro verseler iyi Arda'ya.Seneye mutlaka satilmali o da cok yipraniyo takimi da cok yipratiyor.
Mesut'un sözleşmesinin son senesiydi ve seneye serbest kalacaktı ondan €15M ücrete gitti. Arda'nın sözleşmesinin son senesinde €5M vermezler.
RiG0BeRT
27.Ağustos.2010, 16:10
Adamın her yaptığı olay olursa sinirlenmesi doğal.Ardayı eleştirenler Allah Rızası için kendilerini Arda'nın yerine koysunlarda bi düşünsünler.
Arda araba alır olay olur.
Arda Sevgilisi için ufacık bir sinema salonunu kapatır kıyamet kopar.
Arda çoğu maçta çok iyi oynar,elinden geleni yapar ses çıkmaz ama 2 maç kötü oynasın bir kıyamet daha kopar.
Valla ben Arda'nın yerinde olsam hepsine feci küfür eder bu ülkeden basar giderdim.Gerçekten sabırlıymış halen burada.
yunusgs
27.Ağustos.2010, 16:57
Emana'da ödeme sıkıntısı!
Galatasaray'a transferi gündemde olan Achille Emana'nın menajeri Jose Pablo Varela önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Real Betis'in Kamerunlu futbolcusu Achille Emana'nın menajeri Jose Pablo Varela, ''Anladığım kadarıyla eğer Galatasaray ödemeyi daha kısa zamanda yaparsa Betis bu teklifi kabul edecek'' dedi.
Transferin ''ödeme şekli'' konusunda tıkandığını ifade eden Varela, ''Müzakerelerin devam edip etmeyecek durumda olacağını en kısa zamanda öğreneceğimizi sanıyorum'' dedi.
Varela, ''Emana'nın kafa olarak pazar günkü 2. lig ilk maçında oynayacak durumda olmadığını, ancak kararı Betis teknik direktörünün vereceğini'' söyledi.
Öte yandan Sevilla kentinin yerel gazeteleri, İtalya'nın Palermo takımının geçen sezon sonundan itibaren Emana ile ilgilendiğini, ancak şimdi ciddi bir şekilde teklif götürmeye hazırlandığını iddia etti.
Yapılan yorumlarda, Real Betis'in Emana'yı satarak takıma bir veya iki futbolcu takviye yapmak istediği hatırlatılarak, Galatasaray'ın yaptığı 6 milyon avroluk teklifin Palermo tarafından yükseltilebileceği savunuldu. Sevilla basını, her türlü ihtimalde transfer sezonunun bitmesinden önce Emana'nın Betis'ten ayrılmasının büyük olasılık olduğunu vurguladı.
27 Ağustos 2010 Cuma - 14:14
AA
izmer96
27.Ağustos.2010, 17:04
Galatasaray'in su dakkadan sonra herhangi bir siradan takimdan hic bir farki kalmamistir eger ispanya 2. liginden bence gereksiz bir adami bile getirmekde zorlaniyorlarsa , serefli olani yapip birakmak en iyisi ama bizim kulturumuzde olmiyan bir sey bu oturdugu koltugu kimse birakmak istemez , Adnan Polat ve muritleri Galatasaray'i bu hallere getirmisdir kimse de bunu yadsiyamaz
MaTRaKaN
27.Ağustos.2010, 17:44
eger ispanya 2. liginden bence gereksiz bir adami bile getirmekde zorlaniyorlarsa , serefli olani yapip birakmak en iyisi
Sözün bittiği yer..
Selman Ozturk
27.Ağustos.2010, 18:29
İspanya 2. Ligi diyoruz da bugün o ligden bi Betis, Huelva, Xerez bu Karpaty'e bu PAOK'a elenmezdi. Artık kendimizi çok büyük görmekten, kendimizi kandırmaktan vazgeçmeliyiz millet olarak...
Night_Mare17
27.Ağustos.2010, 20:21
Kaç gün kaldı transfer doneminin sonuna bugün açıklanır diye bekliyorum hep Jadson ve Jermain Jones açıklanır gibi geliyor bana
Zekirdek
27.Ağustos.2010, 20:23
Galatasaray'da transfer bitmez. Bugün yarın birilerini alırlar.
besiktas1903
27.Ağustos.2010, 21:17
Misimovic gelebilir Diego'yu aldi Wolfsburg
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 21:37
Misimovic gelmis galiba.
E.Cartman
27.Ağustos.2010, 21:42
Transfer falan istemiyorum artık nasıl olsa hemen sakatlanıyolar, takımdan soğudum resmen
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 21:45
Misimovic gelmis galiba.
Kim diyor ? Ne diyor ? Nerde Diyor ? Ne zaman diyor ? Ne kadar diyor ? ...
RaSenGan
27.Ağustos.2010, 21:46
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7728.php
Batdal 6-8 hafta yokmuş.Pino Es-es maçında sonra oynayabilirmiş..Şuraya bak arkadaş.Bu takıma adam gelse ne olur ?
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 21:48
Kim diyor ? Ne diyor ? Nerde Diyor ? Ne zaman diyor ? Ne kadar diyor ? ...
Scoutgs de gördüm twitterda fln denk geldim
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 21:51
Scoutgs de gördüm twitterda fln denk geldim
Bana scoutgs demeyin (f)
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 21:51
Bu arada Arda yine idmana cikmamis izin almis neden ki?
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 21:53
Bencede çıkmasınlar hiçbiri. Bikaç gün evlerinde otursunlar düşünsünler taşınsınlar.
Homer J.S
27.Ağustos.2010, 21:56
Bu arada Arda yine idmana cikmamis izin almis neden ki?
Morali çok bozukmuş.
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 21:58
Pasamizin keyfi ne zaman düzeldi ki.
Hugo
27.Ağustos.2010, 22:04
Pasamizin keyfi ne zaman düzeldi ki.
Morali bozuk olmasa adama ne biçim adam diyorsunuz. Morali bozuk diyoruz keyfe bak diyorsunuz..
ShevAnil
27.Ağustos.2010, 22:04
Bu hale getirenler utansın. Şuraya bak hala adama yükleniliyor. Gidseydin be Arda gidseydin.
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 22:06
Arda'nın da insan olduğunu unutmayın.
Bu arada misimoviç cidden geliyormuş.
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 22:08
Istedigi gibi araba alsin sinema kapatsin bi kelime etmem etmedim de yapar hakkidir biz de onun yerinde olsak aynilarini yapariz hatta daha da abartiriz belki ama hic bi Gs kaptaninin morali bozuk diye idmana cikmamasini kabul edemem liderse bu takimi seviyosa takiminin yaninda olmali.Eger bi sakatligi varsa bilemem.Ama resmi sitede izin aldi diyor sakat falan yazmiyor.
Lucas Neill
27.Ağustos.2010, 22:09
Bu arada medyanin ne kadar üstüne gittiginin farkindayim Arda da hakli ama liderse bu oyunlara gelmemeli.
Clayman
27.Ağustos.2010, 22:11
Taraftarı kanser etme konusunda bu yönetimin üstüne tanımam. 31 Ağustos günü son saatlerde açıklarlar. İyice sinir etmek için...
Nedvedmania
27.Ağustos.2010, 22:12
Senin ileride moralin çok bozuk olsa iş yerinden izin almayacakmısın ?
Eğer Arda bugün idmana çıksaydı onun moralsizliğinden diğerleride etkilenirdi. En iyisini yapmış. 1 gün evinde dinlensin, morali düzelsin sonra çalışsın. Moralsiz moralsiz antremana çıksa ne olacak ? Sanki bi gün daha fazla antremana çıksa dünyanın en iyi futbolcusu olacak.
yunusgs
27.Ağustos.2010, 22:34
Şöyle bir durum var ama,Arda geçen hafta da izin aldı,bu hafta da aldı.Çok aksatıyor antrenmanlarını.Bunu alışkanlık haline getirirse,maç tempolarını hiçten kaldıramaz.