View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
jevox06
20.Mayıs.2014, 08:41
Dzeko şuan dünyanın en iyi forvetlerinden biri. İlk 5'e rahat girer. Şuan formunun zirvesinde. Bize gelme ihtimali yok. Çok net.
europeanconquer
20.Mayıs.2014, 10:33
Serdar Gürler iyi bir alternatif olabilir bu arada sizce Furkan Özçal kadroda tutulur mu tutulmalı mıdır ?
Tutulur,tutulmalıdır.
Turgut Doğan'a ne gerek var ? Aydın var ya bizde.
davidvilla
20.Mayıs.2014, 12:28
Adam hem dogan hem sahin. Kesin almalıyız
Cengo
20.Mayıs.2014, 12:29
Bu çok güzeldi :n:
europeanconquer
20.Mayıs.2014, 12:46
Turgut yerine adını Kartal koysalarmış seriyi tamamlıyordu :n.
europeanconquer
20.Mayıs.2014, 18:08
http://i.imgur.com/qjkGtaJ.png
Bu twiti attı 6-7 dakika sonra sildi,sildikten 1-2 dakika sonra hacklendi diye haber gördüm.
Muhtemelen hacklenmiştir zaten,Erkan Zengin'de de aynısı olmuştu :n: Bir Galatasaraylı fena goygoy yapıyor Anadolu oyuncularıyla :zuhaha
Bordo61Mavi
20.Mayıs.2014, 22:23
Menajeri twitter hesabi hacklendi dedi.
zaten 1-2 ay sonra yazacak niye siliniyorki :)
kumbara
20.Mayıs.2014, 22:54
Kuzeni yazmıştır :D
uAburak89
21.Mayıs.2014, 01:32
Menajeri twitter hesabi hacklendi dedi.
zaten 1-2 ay sonra yazacak niye siliniyorki :)
Beşiktaş da teklif yapmış deniyor Olcan için. Bir başka iddia da Galatasaray'ın hem Onur hem de Olcan için teklif yaptığı.
Gökhan Töre için de Beşiktaş opsiyonu kullanmazsa ortalık karışacak gibi, Gomis de iki takıma yazılıyor sürekli.
Yabancı takımlar planlamalarını yaptılar, isimleri çoktan belirlediler. Bizim takımların çoğu menajerlerin eline düşmüş durumda.
Walter Sakana
21.Mayıs.2014, 01:44
Gomis'i alırsak maçı bırak özet bile izlemem
E.Cartman
21.Mayıs.2014, 01:49
Ulu kazma Gomis'i alacağımızı hiç zannetmiyorum, medyanın sallaması.
Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 01:59
Gomis değil de Lacazette'ye hayır demem. :D
William Rookwood
21.Mayıs.2014, 02:45
Demba Ba tam aradığımız forvet aslında. Hava toplarına hakim, hızlı ve bitirici bir forvet. 5-6 milyon Euro'ya anlaşabilirsek harika olur.
Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 03:11
Yönetim forvet düşünüyor mu merak ediyorum. :D Şuan suskunlar. :D
Bordo61Mavi
21.Mayıs.2014, 04:54
Olcanin menajeri cikmis diyorki
Olcan'ın Trabzonspor'dan ayrılmaya sıcak baktığını ve yıldız oyuncunun Twitter hesabının hacklendiğini belirten Fazıl Özdemir, "Trabzonspor'a biz düşüncemizi söyledik. Olcan teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirmek istiyor. Biz Olcan'ın Trabzonspor'da süresini doldurduğunu düşünüyoruz. Gereken yetkili kişilere zaten durumu ilettik. Trabzonspor Yönetimi'nin alacağı karar neticesinde biz de yolumuzu çizeceğiz. Şuan için bize gelen bir teklif yok. Ama Olcan Adın tabi Türkiye'nin pozisyonunda en formda oyuncusu, muhtemelen, isteyen takımlar olacaktır. Yurt dışından da teklifler var. Rusya'dan bir takımın teklifi var. Şuan takım ismi söylemek doğru olmaz ama Rusya'dan Olcan için teklif var." diye konuştu.
Karaladigim kisimi tercume edeyim.
Ya bize 100% zam yaparsiniz yada .....
Boyle bir dusuncesi olan futbolcuyu takimda tutmak sacmaliktir, en cok parayi verene satarim.
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 11:15
Kulüp Izet konusunda suskun olduğuna göre haberler doğru böylece Eboue,Burdisso,Dany,Amrabat,Ontivero(kiralık),Drog ba ile beraber %90 Hajrovic'de seneye takımda yok.
Redrum
21.Mayıs.2014, 12:42
Bence Hajro takımda kalacaktır, kalmalıdır da. Ben en çok Adili Endogan ı merak ediyorum Fmde hep alırdım ve inadına ısrarla geliştirirdim Türkiye nin en iyi deep lying forwardı yapardım.
Bunun dışında Demba Ba yı ben de düşündüm ve bizim takıma güzel gidebilir. Keza Olcan da öyle.
Muslera - sabri, semih, hakan, telles - selçuk , melo - olcan, sneijder, bruma - burak yılmaz
Şeklindeki bir 11 aslında süper ligin tozunu attırması lazım. Yabancı bir forvetimiz olursa bu sefer şu 11den kesilebilecek tek oyuncu bruma, onun için de yerli alternatifimiz henüz yok.
Burak eski Burak olsaydı bu sene 25 gol banko atardı. Bence Burak çalışıp formunu yakalaması lazım ve forvette istikrarla oynaması lazım. Tek çaremiz bu gibi gözüküyor.
ReaList
21.Mayıs.2014, 13:01
Semih-Hakan ikilisi sadece toz içinde kaybolur. Galatasaray'ın -son dönemlerde- başarılı olduğu dönemlerim hepsinde tandemde sağlam olan 1 oyuncu mutlaka kadroda oluyordu. (Bülent, Neill, Ulfa gibi)
Ne Semih ne de Hakan bu yeterliliğe sahip. Bu yüzden Chedjoue bu isimlerle oynadığı maçlarda daha ön planda oldu. Mancini savunma ağırlıklı bir takım oynatıyor. Bu yüzden oldukça tecrübeli ve pozisyon becerisi yüksek bir oyuncu şart. Golü bir şekilde atarsınız önemli olan az yemek.
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 13:01
Bence de kalmalı ancak ödemeyi yapmışsak,Hajro hala FIFA'ya başvurusunu geri çekmediyse bizim yapacak bir şeyimiz yok,adam kalmak istemiyor demek ki,biliyorsun Galatasaray'da gitmek isteyen gider.
Savunmada seneye Chedjou-Semih-Koray üçlüsü sık sık şans bulacaktır,Hakan'da onlar kadar olmasa da şans bulacaktır ama ben Hakan'ın seneye Telles'in alternatifi olarak kullanılıcağını ve savunmaya bir takviye yapılacağını veya Ceyhun'un orada kullanılacağını düşünüyorum.
Redrum
21.Mayıs.2014, 13:39
Semih-Hakan ikilisi sadece toz içinde kaybolur. Galatasaray'ın -son dönemlerde- başarılı olduğu dönemlerim hepsinde tandemde sağlam olan 1 oyuncu mutlaka kadroda oluyordu. (Bülent, Neill, Ulfa gibi)
Ne Semih ne de Hakan bu yeterliliğe sahip. Bu yüzden Chedjoue bu isimlerle oynadığı maçlarda daha ön planda oldu. Mancini savunma ağırlıklı bir takım oynatıyor. Bu yüzden oldukça tecrübeli ve pozisyon becerisi yüksek bir oyuncu şart. Golü bir şekilde atarsınız önemli olan az yemek.
Chedjou da var tabii bu durumda Telles kesik yer Sabri sol bek oynar falan. Yani durum epey karışık. Ancak lig şartlarında Semih - Hakan da bence idare eder. Golü bir şekilde atarsınız önemli olan az yemek diyorsun ama ben bu sene Galatasaray'ın abartısız en az 30 maçını 90 dk izledim ve biz gol atamıyoruz, yeter ki gol atalım, ne de olsa golü bir şekilde yiyoruz :)
Bence de kalmalı ancak ödemeyi yapmışsak,Hajro hala FIFA'ya başvurusunu geri çekmediyse bizim yapacak bir şeyimiz yok,adam kalmak istemiyor demek ki,biliyorsun Galatasaray'da gitmek isteyen gider.
Savunmada seneye Chedjou-Semih-Koray üçlüsü sık sık şans bulacaktır,Hakan'da onlar kadar olmasa da şans bulacaktır ama ben Hakan'ın seneye Telles'in alternatifi olarak kullanılıcağını ve savunmaya bir takviye yapılacağını veya Ceyhun'un orada kullanılacağını düşünüyorum.
Hajro muhabbeti biraz dedikodu geliyor bana. Gitmek istiyorsa gitsin tabii. Koray'ın gerçekten ısındırılması lazım kumaşı hakikaten iyi. Fakat en son Kasımpaşa maçında gördüm ki Umut Bulut'tan stoper olur, Ceyhun'dan stoper olmaz :)
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 13:42
Hajro muhabbeti biraz dedikodu geliyor bana. Gitmek istiyorsa gitsin tabii. Koray'ın gerçekten ısındırılması lazım kumaşı hakikaten iyi. Fakat en son Kasımpaşa maçında gördüm ki Umut Bulut'tan stoper olur, Ceyhun'dan stoper olmaz :)
Tabi ki Ceyhun stoper de baya eksik ancak 4.tercih olması çok da sıkıntı yaratmaz,birde oraya 4.stoper alınmazsa Ceyhun oynar dedim,ben bir tane stoper alınması gerektiğini düşünüyorum.
Kulübün sessiz kalması bence doğruluyor haberi,çünkü en ufak şeyi bile yalanlayan kulübümüz niye böylesine önemli bir şeyi yalanlamasın.
E.Cartman
21.Mayıs.2014, 14:01
Muslera - Sağ bek Chedjou Semih(Koray) Telles - Selçuk Melo - Yerli Kanat Sneijder Bruma - Burak
Sağ bek konusunda kararsızım, yerli kanat da garip. Olcan gelirse çok iyi olur, Emre Çolak, Endoğan falan da kullanılabilir. Ancak benim Mancini'den beklediğim kadro şu.
Muslera - Semih Chedjou Koray Telles - Selçuk Melo Sabri Sneijder - Burak Santrafor
byariff
21.Mayıs.2014, 15:05
Olcana net teklif , rubin kazandan ve galatasaraydan var... bu arada lucescu diyollar yine. :D
davidvilla
21.Mayıs.2014, 15:11
Bence Hajro takımda kalacaktır, kalmalıdır da. Ben en çok Adili Endogan ı merak ediyorum Fmde hep alırdım ve inadına ısrarla geliştirirdim Türkiye nin en iyi deep lying forwardı yapardım.
Bunun dışında Demba Ba yı ben de düşündüm ve bizim takıma güzel gidebilir. Keza Olcan da öyle.
Muslera - sabri, semih, hakan, telles - selçuk , melo - olcan, sneijder, bruma - burak yılmaz
Şeklindeki bir 11 aslında süper ligin tozunu attırması lazım. Yabancı bir forvetimiz olursa bu sefer şu 11den kesilebilecek tek oyuncu bruma, onun için de yerli alternatifimiz henüz yok.
Burak eski Burak olsaydı bu sene 25 gol banko atardı. Bence Burak çalışıp formunu yakalaması lazım ve forvette istikrarla oynaması lazım. Tek çaremiz bu gibi gözüküyor.
Burak eski burak fakat biz eski taraftar değiliz. Simardik iyice. Bu sezon cogu mac nokta forvet oynamamasina ragmen yine takimin en golcusu.
deger bilmiyoruz biz.
sneijder kariyerinin en cok gol attigi sezonlardan birini yasiyor onu bile begenmeyen var.
Burak tek oynasın yeter tabi 3.bir santrafor da lazım hem burak umutu tehdit edecek 11 icin hem de alternatif olacak. Deniz yilmaz olabilir mesela
byariff
21.Mayıs.2014, 15:14
umutu yolla çop bir santrafor al deniz yilmazi 3. forvetde berk al sana mis... yabanci forvete gerek yok saglam 1 sag acik , yeterlidir birde meloya selcuga alternatif oyuncular sart ceyhun falan o kalibrede degil yekta ise eh iste oyle boyle...
Redrum
21.Mayıs.2014, 15:19
Burak eski burak fakat biz eski taraftar değiliz. Simardik iyice. Bu sezon cogu mac nokta forvet oynamamasina ragmen yine takimin en golcusu.
deger bilmiyoruz biz.
sneijder kariyerinin en cok gol attigi sezonlardan birini yasiyor onu bile begenmeyen var.
Burak tek oynasın yeter tabi 3.bir santrafor da lazım hem burak umutu tehdit edecek 11 icin hem de alternatif olacak. Deniz yilmaz olabilir mesela
Burak'ın ben bu seneki performansını beğeniyorum. Dediklerine de katılıyorum abi. Ama şu gerçeği göz ardı etme, Burak eski Burak değil.
Geçen sene ikinci Cluj maçında sol ayakla attığı bir gol vardı mesela hatırlarsın. Keza geçen sene kafayla da birçok golü vardı.
Bu sene bariz form düşüklüğü var. Şutları çok kötüleşmiş. Ya zamanında vurmuyor, vuramıyor dengesini kaybediyor, ya dağa taşa vuruyor, ya kalecinin üstüne zayıf vuruşlar yapıyor. Eski bitiriciliği maalesef yok.
SAİT71
21.Mayıs.2014, 15:26
Bence ŞL'nde Burak'tan daha çok net bir golcüye ihtiyaç var. Ben yabancı bir golcünün şart olduğunu düşünüyorum. Burak evet çok gol attı ancak Galatasaray'ın hazırlamış olduğu pozisyonlara bakarsak daha da çok atması lazımdı.
E.Cartman
21.Mayıs.2014, 15:48
Aradığımız 3. forvet Berk olabilir bence, Deniz Yılmaz'la falan macera aramaya gerek yok. Umut gönderilecekse Deniz Yılmaz olabilir ama bu ikiliyi tehdit etsin diye Deniz'e para vermeye gerek yok.
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 15:50
Bence de illa ki bir forvete ihtiyacımız var,yabancı olacak diye bir şey yok ama ortada yerli forvette olmadığına göre yabancı bir forvet almak zorundayız.
Burak,yabancı forvet,Berk
Umut Bulut'ta gitsin artık.Futboldan gram anlamayan insan bile Umut Bulut'tan şu dakikadan sonra bir şey olmayacağını bilir.Boş beleşe oynuyor.
ShevAnil
21.Mayıs.2014, 16:00
Mancini, Balotelli'nin Türkiye icin yasi genc demis. Avrupalinin bakis acisi, uzucu.
Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 16:50
Nerde demiş yahu zannetmem öyle bir şey dediğini. Balotelli'ye ırkçı saldırı yapmışlar bence artık ayrılır İtalya'dan ama buraya gelir mi bilemem az da olsa bir ihtimal var hala.
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 16:52
Nerde demiş yahu zannetmem öyle bir şey dediğini. Balotelli'ye ırkçı saldırı yapmışlar bence artık ayrılır İtalya'dan ama buraya gelir mi bilemem az da olsa bir ihtimal var hala.
Fanatik'e demiş.Yalan haber değil,röportaj yapmışlar.
byariff
21.Mayıs.2014, 17:37
Gelmesin zaten balotelli ise yaramaz
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 17:46
Torres gelsin Torres,işe yaramasa da olur,yeter ki Parçalı forma ile göreyim El Nino'yu :(
mpaker66
21.Mayıs.2014, 17:52
Mancininin şu realist tavırlarına hastayım vallahi.
Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 17:54
Bacca(27 yaşında Sevilla'da oynuyor. Ligde 14 gol kaydetti.)
Jay Rodriguez(24 Yaşında Southampton'da oynuyor. Ligde 15 gol kaydetti.)
Josip Drmic(21 Yaşında Nürnberg'te oynuyor. Ligde 17 gol kaydetti.)
Adrian Ramos(28 Yaşında Hertha Berlin'de oynuyor. Ligde 16 gol kaydetti.)(Dortmund'a gitti)
Roberto Firmino(22 Yaşında Hoffenheim'de oynuyor. Ligde 16 gol ve 9 asist kaydetti.)
Ciro İmmobile(24 Yaşında Torino'da oynuyor. Ligde 22 gol kaydetti.)
Alfred Finnbogason(25 Yaşında Heerenven'de oynuyor. Ligde 29 gol kaydetti.)
Bence bu isimlere bir göz atmak lazım. Özellikle Drmic,Firmino ve İmmobile büyük takımlarda çok iş yapar. Zaten Drmic'i Arsenal istiyormuş sanırım yaşı da çok genç bayağı iş görür.
Daha önce böyle bir liste yapmıştım 1 tanesini alsalar iyi olacak bence. :D
uAburak89
21.Mayıs.2014, 18:44
Hajrovic konusu muamma, hangi mevkilere oyuncu alacağımız belli değil, elde yanılmıyorsam 11 yabancı var, bunlardan hangileri gidecek belli değil, seneye nasıl bir taktik anlayışımız olacak o ayrı konu. 5+3 ve FFP sonrası kulüp nasıl bir yol haritası belirlemiş durumda bir açıklama yapılmıyor. Şu andaki görüntüye bakarsak, gelenek devam edecek gibi. "Galatasaray'da transfer bitmez, son ana kadar devam eder..."
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2014, 18:52
son transferlerden sonra ilk 11e alinacak forvet cok sohretli olmali, yoksa drogbadan sonra hayal kirikligi yaratabilir. yeni bir cilek bekliyorum ben o bolgeye :D
uAburak89
21.Mayıs.2014, 19:01
Çilekler hormonlu artık, tadı kalmadı. :D
Belki Torres olur, o da ancak kiralık. Tıpkı Melo gibi, önce deneme yapılır.
Şu anda çıkan haberlere göre forvet için geçen isimler Gomis / Mevlüt.
Yerli kanat oyuncusu, Turgut / Olcan / Gökhan Töre.
Sağ bek (!) Şener Özbayraklı. Elde Sabri, Veysel, Salih(maalesef) ve Hamit varken, ne yapacaksak..
Mancini sol ayaklı stoper istiyormuş, Chedjou ve Dany gidecek, Balanta gelecek diyorlar.
Sol bek alternatifi olarak da İshak Doğan ismi geçiyor. Yoklukta gider..
Bir de Muslera gidebilir deniyor, öyle olursa Onur için uğraşacaklarmış ama bence zor.
Kanat oyuncusu olarak en kolay transfer Turgut, kesin onu alırlar. Aydın falan oynar yine. Keita'dan beri kanat oyuncusuna hasret kaldık zaten, Bruma'dan umutluyduk o da sakatlandı, nasıl döner bilinmez.
Stoper için de keşke tecrübeli bir oyuncu alsak, Balanta falan çok riskli.
Ortada 5+3 kuralı var, yabancıların çok net olması lazım. Her transfer de risk var ama bizim devre arası yabancı transferleri büyük fiyasko oldu. Böyle devam etmez umarım.
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 19:08
2 kanat,1 stoper,1 forvet alınacaktır takıma.Mancini gerek duyarsa 1 sağ bek,1 de sol bek transferi görebiliriz.
Ekstra olarak genç(en fazla 19-20 yaşında) oyuncular transfer edilir,daha sonra başka takıma kiralanır diye düşünüyorum.Tabi Ocak ayında ki kadar pahalı gençler olmaz bunlar.
AhmetBilgin
21.Mayıs.2014, 19:08
Balanta icin nabiz yoklaniyor diyorlar. River Plate 6M € istiyormus. Ne kadar dogru bilemem
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2014, 19:14
@europeanconquer
mancini bi yerde ortasahaya cok yuk biniyor, hafifletmek lazim demisti. iyi bir mc transferi de bekliyorum ben.
bi de yedekleri de aslar kadar kaliteli istiyor. ortaya nasil bir maliyet cikar bilemiyorum. cok fazla sey istiyor mancini, yine aglamasin da gelecek sezon istedigim kadro olusmadi diye. ne de olsa bir m.city degil bu klup, butcesi belli.
uAburak89
21.Mayıs.2014, 19:17
Orta sahaya alınacak yerli oyuncu iyi olur da, Gökhan İnler ve Tolgay Arslan dışında adam yok piyasada. Yabancı alternatif çok ama bizde de yabancı çok, haddinden fazla. :)
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 19:19
@europeanconquer
mancini bi yerde ortasahaya cok yuk biniyor, hafifletmek lazim demisti. iyi bir mc transferi de bekliyorum ben.
bi de yedekleri de aslar kadar kaliteli istiyor. ortaya nasil bir maliyet cikar bilemiyorum. cok fazla sey istiyor mancini, yine aglamasin da gelecek sezon istedigim kadro olusmadi diye. ne de olsa bir m.city degil bu klup, butcesi belli.
İşte herkes konuşuyor,önemli olan Mancini'nin ne düşündüğü,ne yapacağı.Bekleyelim,görelim.
Nedvedmania
21.Mayıs.2014, 19:50
Fransız ve İtalya basınına göre Drogba Juve'ye gidiyor.
uAburak89
21.Mayıs.2014, 20:02
Olcan & Hajrovic takası diyor ntvspor, Burak bunu sevdi. :D
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/107618/sira-ikinci-bombada
Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 20:09
Hajrovic ve para ödemeden Olcan'ı vereceklerse güzel olur bence de.
europeanconquer
21.Mayıs.2014, 20:33
Hajrovic kiralık verelim + 3 m euro verelim.
E.Cartman
22.Mayıs.2014, 01:26
Şimdi şu anda 11 yabancı var elimizde Dany ve Bruma dahil. Burdisso, Dany, Eboue, Drogba kesin gidecek kaldı 7. Hajro'nun durumu belli değil. Ontivero kiralık verilecek gibi ama nedense ben takımda kalacağını düşünüyorum. Hajro giderse Onti kalır, Hajro kalırsa Onti kiralanır. Elimizde 6 yabancı kalacak kısacası. İlk 11'de Muslera, Telles, Melo, Sneijder'in yeri garanti gözüküyor hatta Olcan ve bir tane daha yerli kanat alırsak Chedjou'nun da yeri garanti olur ya da Chedjou gider yerine bir stoper alınır onun yeri garanti olur. Gözüken o ki sol bek alternatifimiz Balta dışında yok solak olarak. O zaman rotasyona göre lig maçlarında sol bekte Sabri'nin oynayacağı kesin. Eğer yüksek maliyetli yabancı bir forvet alacaksak sezonun çoğunluğunda Sabri'nin sol bek oynayacağı kesin. Bu yabancı sınırı olduğu sürece garip garip kadrolar izlemeye devam edeceğiz tahminimce.
europeanconquer
22.Mayıs.2014, 01:56
Basında çok isim dolaşıyor o yüzden ben bu sezon bir çok sürpriz ismi alacağımızı düşünüyorum.Eskisi gibi net transfer haberleri çıkmıyor artık,kimi sorsalar ilgileniyoruz :D Scout ekibinin önerileriyle alınacak isimler de olabilir gibi geliyor bana.
uAburak89
22.Mayıs.2014, 02:08
Şimdi şu anda 11 yabancı var elimizde Dany ve Bruma dahil. Burdisso, Dany, Eboue, Drogba kesin gidecek kaldı 7. Hajro'nun durumu belli değil. Ontivero kiralık verilecek gibi ama nedense ben takımda kalacağını düşünüyorum. Hajro giderse Onti kalır, Hajro kalırsa Onti kiralanır. Elimizde 6 yabancı kalacak kısacası. İlk 11'de Muslera, Telles, Melo, Sneijder'in yeri garanti gözüküyor hatta Olcan ve bir tane daha yerli kanat alırsak Chedjou'nun da yeri garanti olur ya da Chedjou gider yerine bir stoper alınır onun yeri garanti olur. Gözüken o ki sol bek alternatifimiz Balta dışında yok solak olarak. O zaman rotasyona göre lig maçlarında sol bekte Sabri'nin oynayacağı kesin. Eğer yüksek maliyetli yabancı bir forvet alacaksak sezonun çoğunluğunda Sabri'nin sol bek oynayacağı kesin. Bu yabancı sınırı olduğu sürece garip garip kadrolar izlemeye devam edeceğiz tahminimce.
Kalacak olanlar; Muslera, Chedjou, Telles, Melo, Sneijder, Bruma.
Kiralık veya bonservisi ile gidecek olanlar; Amrabat, Hajrovic, Ontivero, Dany, Eboue.
Sözleşmesi bitenler; Burdisso, Elmander, Drogba.
Amrabat için teklifler varmış ama bizim gibi enayi çıkmaz tabii, o paraları kimse vermez. Ontivero için kiralık takım bulmak zor olmaz. Eboue milli takıma çağrılmadı, piyasası iyice düştü, orta yol bulunup sözleşmesi feshedilirse şaşırmam. Dany için Dünya Kupası sonrası beklenir herhalde.
E.Cartman
22.Mayıs.2014, 02:15
Ben Amrabat'ı silmişim tamamen :zuhaha Amrabat'ı tutup bir sürpriz yapabilirler :D Bir sene daha Malaga'da kalır heralde Nurettin.
Kalecimizin yabanci olmasinin ceremesini cekiyoruz oyle ya da boyle. Tamam muslera harika ama rakiplerimizin cok buyuk bir artisi oldu bu yerli kalecilere sahip olmak. Mecburen beklerden birini ya da bu sezonki en buyuk sıkıntımız olan kanatlardan birini kesmek zorunda kalacagiz.
nannar
22.Mayıs.2014, 12:27
Muslera, Chedjou, Telles, Melo, Sneijder, Bruma,Amrabat kalsın...
Kiralık verilmesi gerekenler; Hajrovic, Ontivero,
bonservisiyle satılması gerekenler; Dany, Eboue.
Yabancı oyuncu alınacaksa sadece üst düzey bir forvet alınsın :)
caner485
22.Mayıs.2014, 12:41
Gomis ile mevlütün menajeri aynı kişiymiş okuduğum kadarıyla. Mevlüt ile birlikte gomisi de kakalama çabasında olduğunu düşünüyorum ben. Gomis'i falan almazlar.
europeanconquer
22.Mayıs.2014, 12:48
Çalhanoğlu Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma gitmek istiyormuş,hani bize yar etmezler ama denemekten de zarar gelmez.
europeanconquer
22.Mayıs.2014, 12:58
Bu arada Hajrovic kaçmamış ama FIFA'ya başvurduğu doğruymuş,dediğine göre takımda kimse parasını alamıyormuş,para sorun değilmiş Galatasaray'da oynamak istiyormuş. :n:
http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/05/22/ozel-roportaj-izet-hajrovic-galatasarayda-hicbir-futbolcu-parasini-alamiyor/
Fearless Coward
22.Mayıs.2014, 20:51
Hajro yine de kiralanmalı Trabzon'a kiralayabiliriz Olcan'a da bi miktar para verip alırız.
Redrum
22.Mayıs.2014, 23:30
Beyler yeni forvetimizi buldum. Fmcilerin yakından tanıdığı bir isim. Bu sene 2m euroya loriente transfer olmuş, 35 maç 16 gol 8 asist. Vincent Aboubakar.
http://www.youtube.com/watch?v=VVZ_LutDLKY
Bu seneki golleri. Herif şahane.
Fearless Coward
23.Mayıs.2014, 01:38
Bu adamı Porto kapar bize yar etmezler. :D
Redrum
23.Mayıs.2014, 02:12
Porto için geçti artik. Abi takim lorient. Herif çok pahali olamaz Emenikenin yarisi fiyatina aliriz. Of be :(
Adnan Sezgin'in yeğeni Selman olsaydı belki bunu iletirdi yönetime :D
Walter Sakana
23.Mayıs.2014, 03:09
Galatasaray transferde hızlı adımlar atıyor. Sarı-kırmızılılar transfer listesinin üst sıralarındaki Mevlüt Erdinç menajeri Pierre Frelot ile İstanbul'da bir araya geldiler.
Görüşmeye Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Pierre Frelot ve Bülent Tulun katıldılar. Bilindiği gibi Galatasaray'ın Didier Drogba'dan dolayı Pierre Frelot ile iyi ilişkileri var.
Galatasaray Mevlüt'e yılda 1 milyon 800 bin Euro ve maç başına 15 bin Euro teklif etti. 4 senelik sözleşmede artışlar yılda 100 bin Euro olarak sunuldu. Erdinç'in menajeri Frelot teklife olumlu yaklaşırken arada küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi.
Galatasaray Frelot'ya Saint Etienne ile görüşmesi için yetki verdi. Frelot Galatasaray için oyuncunun kulübü Saint Etienne ile de bonservis pazarlığı yapacak. Saint Etienne Mevlüt Erdinç'i geçen sezon başında 5 milyon Euro'ya Rennes'den renklerine katmıştı. Mevlüt geçen sezon Fransa Ligi'nde 27 maçta 11 gol attı.
Fenerbahçe de Mevlüt Erdinç transferinde devrede. Sarı-lacivertliler oyuncunun kulübü ile görüşmeliri sürdürüyorlar. Bu transferin en geç bir hafta içerisinde iki külüpten birine bitmesi bekleniyor.
Toplantı sırasında Lyon'da oynayan Befetimbi Gomis transferi de masaya yatırıldı. Ama başkan Ünal Aysal "5+3 bizi zora soktu. Kimseyi satamadık daha. Şu anda anlaşsak bile imza atamayız. İmza atarsak da kimseyi gönderemeyiz. Zor durumda kalırız" diyerek transferi şimdilik rafa kaldırdı.
3puan.com
Doğruysa inşallah bütün yabancılar elimizde kalır da Gomis'i alacak yer açılmaz.
Kaka Leite
23.Mayıs.2014, 04:05
Bu arada Hajrovic kaçmamış ama FIFA'ya başvurduğu doğruymuş,dediğine göre takımda kimse parasını alamıyormuş,para sorun değilmiş Galatasaray'da oynamak istiyormuş. :n:
http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/05/22/ozel-roportaj-izet-hajrovic-galatasarayda-hicbir-futbolcu-parasini-alamiyor/
Bu ne saçma bir röportaj yahu.
Galatasaray’da bu sorunu yaşayan sadece ben değilim, hiçbir futbolcu parasını alamıyor ama FIFA’ya başvuru da yapmıyor. Param hâlâ yatmadı.
Para filan da sorun değil, ben Galatasaray’da oynamak istiyorum.
Eee o zaman başvurma Hajrocum. :icon_biggrin:
Taraftara sempatik görüneyim çabalarına girmiş ama geçeceksin o para sorun değil laflarını.
UEFA'ya başvuru olmasa ve medya'ya çıkıp ''Paramızı alamıyoruz ama sorun değil'' tarzında lafları söyleseydi o zaman inanırdım ama şuan çok yapmacık geliyor bana bu sözler.
Bir an ''Ben o başvuruyu takım adına yaptım zaten kendim parasız da Galatasaray da oynarım'' diyecek sandım.
zarateray
23.Mayıs.2014, 18:03
Üzerinde durulması gereken isimler Olcan+Gökhan Töre+Yabancı bir forvet+Stoper+Yedek sol bek+Mevlüt diye düsünüyorum.Hatta Olcan Gökhan saglam yabancı forvet alınırsa yedek sol beke gerek yok olcan ı koyabiliriz.Bu isimleri görmek istiyorum umarım böyle olur.Ha tabi böyle olursa Bruma yedekten katkı saglar ara sıra 11 oynar Amrabat kesin gönderilir Hajro gönderilir (Hajrovic Fifa olayından sonra kesinlikle gönderilmelidir)Mevlütte fena transfer sayılmaz ama yabancı almayacaksak alınmalı yoksa gerek oldugunu düsünmüyorum
Redrum
23.Mayıs.2014, 20:13
Mevlüt Umuttan her türlü iyidir, Burak ile de tarzları farklı ama eminim ki Burak kadar katkı sağlar. Keşke alsak.
Mevlüt
Olcan
Turgut Doğan
Tarık/ishak
Yeterlidir benim için. Toplam 10m Euro civari parayla halledilir ve çok şey fark eder takimda emin olun ki.
Fearless Coward
23.Mayıs.2014, 20:34
Hakan ve Olcan'ı alsınlar Burak-Mevlüt'e de razıyım yeterki şu 2'li gelsin. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2014, 21:02
hakanda 2. mesut ozil olma potansiyeli var ama calismasina bagli ve de kariyer secimlerine. almanyada kalirsa daha hizli gelisir. turkiyede harcariz onu. gelmesini istemem sahsen.
mevlut fenere daha yakin degil miydi, nerden cikti bu ilgi anlamadim. butun yerli forvetler sizde zaten, insaf :n:
Redrum
23.Mayıs.2014, 21:49
hakanda 2. mesut ozil olma potansiyeli var ama calismasina bagli ve de kariyer secimlerine. almanyada kalirsa daha hizli gelisir. turkiyede harcariz onu. gelmesini istemem sahsen.
mevlut fenere daha yakin degil miydi, nerden cikti bu ilgi anlamadim. butun yerli forvetler sizde zaten, insaf :n:
Bence sirf bu yüzden bile mevlut un alinmasi hayati Galatasaray için abi :) yanina bir de deniz yilmaz çekip piyasada yerli forvet birakmamak lazim fenere :)
Hakan Türkiye ye gelmez o isi herkes unutsun :D
uAburak89
23.Mayıs.2014, 21:59
Mevlüt Umuttan her türlü iyidir, Burak ile de tarzları farklı ama eminim ki Burak kadar katkı sağlar. Keşke alsak.
Mevlüt
Olcan
Turgut Doğan
Tarık/ishak
Yeterlidir benim için. Toplam 10m Euro civari parayla halledilir ve çok şey fark eder takimda emin olun ki.
Tarık dışındakilere ilgi var zaten meşhur duyumculara göre. Mevlüt transferi 2. Alper Potuk vakası olabilir, Fenerbahçe daha doğrusu Aziz Yıldırım bu tarz işlerde çok daha agresif bir tavır takınıyor. Onların yerli forvete daha çok ihtiyacı var, şu anda FFP gibi bir dertleri de yok.
Yerli transferini bir an önce bitirip yabancı transferi için sakin gitmesi lazım yönetimin. Eldekileri sattıkça oyuncu almamız lazım, zaten Dünya Kupası olan sezonlarda her ülkede transfer son anlarda daha hareketli oluyor.
Yalnız bu menajerler çok fena, 4 büyük takım için ortaya atılan isimlerin çoğu aynı. Diego FB & BJK, Mevlüt FB & GS, Olcan GS & BJK, Gomis BJK & GS & TS, İshak GS & TS. Liste uzar gider.
William Rookwood
23.Mayıs.2014, 23:38
Mevlut'un son yillarda oynadigi takimlarin hicbiri avrupa'ya gidemedi. Geçen aylarda bir açıklamasini okumuştum takim degistirirsem avrupa'da olan bir takima giderim diye. Eger iyi bir teklif yaparsak galatasaray'a daha yakinmis gibi geliyor bana.
uAburak89
25.Mayıs.2014, 01:47
David Villa'yı alabilsek keşke, Valencia zamanlarından beri hayranım adama. Zeka, teknik, oyun görüşü her yerinden kalite akıyor.
SAİT71
25.Mayıs.2014, 02:20
David Villa Atletico'nun oyuncusu değil bence. Türkiye Ligi'nde iş yapar ancak Atletico'da Costa olmayınca takım gol atamıyor. Villa silik bir oyuncu bana göre. Ancak alınmaması için bir neden yok tabi, gelirse Tr'de gol kralı bile olabilir.
E.Cartman
25.Mayıs.2014, 02:34
Henry'den sonra sağ iç plasesi en iyi olan forvet oyuncusu Villa ancak ben Türkiye'de o kadar da iş yapacağını zannetmiyorum. Zaten İspanyolların kimyası buraya pek uymuyor, bir de burda fena döverler Villa'yı, Linderoth olur :D
byariff
25.Mayıs.2014, 04:58
Mevlut bitmis hayirli olsun, begenmedigim bir forvet..
Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 05:07
Arif dediyse bitmemiştir. :D Mevlüt gelirse Umut gitsin yabancı forvet almak lazım.
byariff
25.Mayıs.2014, 05:18
Ciddiyim olm bitmis benim haberlerin %99.9"u dogrudur. :D , sinan bolatin menajeri ile bulen tulunda gorusuyormus
Sekopej
25.Mayıs.2014, 11:45
Milli takımda yer alan yerli bir forvet. Zaman zaman yedek oturmayı sorun etmeyecek her yerli oyuncu değerlidir şu dönemde ülkemizde, o nedenle Mevlüt transferi de gerçekleşirse, faydalı bir transfer olur.
europeanconquer
25.Mayıs.2014, 11:49
Mevlüt var ya çok iyi oldu,eğer olduysa tabi.Arif abiye bakmayın,en sevdiği oyuncu Burhan Eşer onun :n:
Şaka bir yana bitirici bir forvetten çok besleyici bir forvet Mevlüt.Hava toplarını alır,ileri de top tutar,top dağıtır.Hücumda rahat top tutabilirsek Mevlüt sayesinde olur seneye.
Mevlüt var ya çok iyi oldu,eğer olduysa tabi.Arif abiye bakmayın,en sevdiği oyuncu Burhan Eşer onun :n:
Şaka bir yana bitirici bir forvetten çok besleyici bir forvet Mevlüt.Hava toplarını alır,ileri de top tutar,top dağıtır.Hücumda rahat top tutabilirsek Mevlüt sayesinde olur seneye.
Burhan'ı alalım ya daha iyi olur :D
europeanconquer
25.Mayıs.2014, 18:18
Turgut Doğan,İshak Doğan,Uğur Demirok,Mevlüt Erdinç ve Olcan Adın/Gökhan Töre alacağımız yerli oyuncular olacak büyük ihtimalle.
Yabancı konusunda kulüp ne yapacak onu çok merak ediyorum.Mevlüt alınırsa üstüne yabancı forvet çok lüks kaçar,tabi Umut yollanırsa başka.
Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 19:01
Ünal Aysal durumun farkındadır bence forvete yine bir çilek getirir. :D
jevox06
25.Mayıs.2014, 19:10
Turgut alınmasın kesinlikle. Yararından çok zarar verir. Olcan , Gökhan Töre ve Mevlüt alınsın. İshak'da alınabilir. Yabancı 1 forvet ve defansta alınacaktır. Ben bir de iyi bir ortasaha oyuncusu alınmasını isterdim. Tabi ekonomik durumlar ne kadar el verir muamma.
byariff
25.Mayıs.2014, 21:59
Cok ilginc... Hajrovic için Juventus fiorentina lazio schalke devredeymis
Fearless Coward
25.Mayıs.2014, 22:12
Arif kimden alıyon şu haberleri yahu. :D Hajrovic daha kendini kanıtlayamadı bile o takımlar ne yapacakmış onu. :D
byariff
25.Mayıs.2014, 22:16
Fotomac kanka :p
mpaker66
25.Mayıs.2014, 22:34
Arif abi mançini gidiyodu hani :D
byariff
25.Mayıs.2014, 22:36
cidden gidicekti ama cok fazla 9m euro tazminat feshi....
mpaker66
25.Mayıs.2014, 22:39
cidden gidicekti ama cok fazla 9m euro tazminat feshi....
Daha çok kalcak mançini bizle.
Şu calhanoğlu'nu alsak varya Şino, Hakan Selçuk Bruma Burak çok iyi oluruz hucümda.
byariff
25.Mayıs.2014, 22:44
bu arada hayrovic haberinin kaynagi italyan basini
http://www.calciomercato.it/news/278315/Calciomercato-Juventus-ESCLUSIVO-Hajrovic-si-libera-dal-Galatasaray.html
Walter Sakana
26.Mayıs.2014, 00:09
Mancini'nin sözleşmesinde enteresan bazı maddeler var. Mesela;
Her sezon sonu 15-31 Mayıs tarihleri arasında tazminat ödemeden gitme hakkı var.
FFP'den ceza gelirse yönetimin tek taraflı fesih hakkı var.
Genel olarak bakıldığında Mancini sağlama almış işini. Her şeyden prim alıyor (kupadan 500 bin € prim aldı mesela, futbolculardan fazla) ve sezon sonunda da kafasına eserse bırakıp gitme özgürlüğü tanıtmış kendine.
europeanconquer
26.Mayıs.2014, 00:12
Adam akıllı duyum yok ya,hiç sevmiyorum aksiyonsuz transfer dönemini :D
Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 00:38
Daha erken gençler sakin olun. :) Dünya Kupası var zartı var zurtu var. :D
byariff
26.Mayıs.2014, 01:41
Duyummu istion oguzhan? Gazprom ile anlasirsak hulk icin tum yollari denicez
MoisHaLe
26.Mayıs.2014, 01:44
Mancini'nin sözleşmesinde enteresan bazı maddeler var. Mesela;
Her sezon sonu 15-31 Mayıs tarihleri arasında tazminat ödemeden gitme hakkı var.
FFP'den ceza gelirse yönetimin tek taraflı fesih hakkı var.
Genel olarak bakıldığında Mancini sağlama almış işini. Her şeyden prim alıyor (kupadan 500 bin € prim aldı mesela, futbolculardan fazla) ve sezon sonunda da kafasına eserse bırakıp gitme özgürlüğü tanıtmış kendine.
Adama bir kulübü vermemişiz desenize bu ne yahu? yabancılara bu tür sözleşmeler yapmamıza deli oluyorum adama resmen biz eziğiz sana muhtacız sen 1. sınıfsız biz 2. sınıfsız diyoruz..
mpaker66
26.Mayıs.2014, 15:19
Fotomaç Galatasaray'a Mesut Özil'i yazmış. hahahaha :D :D hemde kiralık :D haha bunlar bu haberleri yaparken ne içiyolar gerçekten bişi içiyolar. Ne güldüm ya :D
zarateray
26.Mayıs.2014, 16:28
Fransız basınında Gomis'in ya Newcastle ya da Galatasaray'a gidecegi yazılmıs sampiyonlar ligi yönünden Galatasaray'ın agır bastıgını söylemisler...Ne olursa olsun bedava alınan bir Gomis katkı yapar
Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 16:51
Yabancı bir forvet düşünüyorsak bu Gomis olmamalı.
zarateray
26.Mayıs.2014, 16:58
Mali durumları da düsünmeliyiz risk alamayız yüksek bonservis ve oyuncu maası üzerine o oyuncudan verim alamazsak cıkmaza gireriz
europeanconquer
26.Mayıs.2014, 17:53
Gomis'i bende istemem ancak 2,5m euro ve altında ki bir maaşa en fazla 2 yıllık bir sözleşme yapılırsa mantıklı bir transfer olabilir.Sonuçta kulüp mali yönden çok iyi değil,Gomis'i alacaklarsa doğru düzgün bir sözleşme yaparak alsınlar.
William Rookwood
26.Mayıs.2014, 17:54
Fransa ligini izlemediğim için bilmiyorum. Gomis'i neden istemiyorsunuz?
Fearless Coward
26.Mayıs.2014, 17:57
Gomis'i severim aslında ama bence Drogba'nın yaptıklarını bile yapamaz. Hiç gerek yok yani daha iyisini bulabiliriz ama finansal sorunlar nedeniyle ücretsiz alınıp Elmander etkisi de yaratabilir belli olmaz orası da.
byariff
26.Mayıs.2014, 18:34
3.5m imza parasi istiyir + yillik da 2.750 istemem sahsen kalsin
zarateray
26.Mayıs.2014, 19:01
Dikkat ederseniz ilerde top tutan bir forvet arıyoruz Mevlüt Gomis vs bunlar ilerde top tutabilecek isimler.Bu yüzden ben o ilk baslarda gecen Torres Villa olaylarına inanmıyorum alınacak isim bu özellikte biri olacaktır.O kadar para istemesi düsündürücü tabi ama ben faydalı olacagına inanıyorum hem mevlüt'ün hem Gomis'in daha sükse bir transfer bu sene beklemiyorum cidden mali acıdan iyi değiliz UEFA'nın uyarısına cok önem vermeliyiz.Asıl olan şudur ki şu an kadroda 36 futbolcu bulunmakta kimin gelmesinden ziyade kimler gitmeli bir an önce karar verilip yollar ayrılıp biraz rahatlama olmalıdır.
caner485
26.Mayıs.2014, 19:01
Bonservisi yok diye imza parası da yeni moda oldu sanırım. Yıllık 2,5 bile fazla bu adam için hatta mevlüt alıncaksa yabancı forvet gereksiz. Kanatlı sisteme geçilip amrabat'ı gönderip kanat oyuncusu almak daha mantıklı.
zarateray
26.Mayıs.2014, 19:05
Mevlüt icin 8m euro bonservis yazılıyor abartı gibi yani inşallah böyle bir şey doğru değildir.Oyuncu almaktansa oyuncu göndermek daha zordur.Kadroyu daraltıp öyle adamlar almalıyız yanlış politikalar uyguluyoruz ne yaptığını bilmeyen plansız hareket eden bir transfer komitemiz var.
davidvilla
26.Mayıs.2014, 19:50
Fransa ligini izlemediğim için bilmiyorum. Gomis'i neden istemiyorsunuz?
Burak'a cok gol kaciriyor diyenler var ya iste gomis gelirse o arkadaslar burak'tan helallik ister :)
Redrum
26.Mayıs.2014, 22:55
Gomis'i St. Ettienne zamanlarında tanıdım ve o zamanlar birkaç kere izledim beğenmiştim. Şu anda pek bilmiyorum da.
2013-2014 - - 49 maç - - 22 gol - 4 asist. lyon ligi 5. tamamlamış.
2012-2013 - - 44 maç - - 20 gol - 8 asist. lyon ligi 3. tamamlamış.
2011-2012 - - 54 maç - - 25 gol - 3 asist. lyon ligi 4. tamamlamış.
Herif 28 yaşında. 2004ten beri 410 resmi maça çıkmış yani senelik 41 maç ortalama (yazar burada panzer gibi forvetten bahsediyor). Toplam 147 gol 40 asisti var. Bonservissiz.
Bu adama kötü demek veya beğenmemek biraz ayıp kaçmıyor mu? (Not: ben de 30 M euro verilip Dzeko'nun veya 80 m euroya Suarez'in alınmasını tercih ederim)
Bonus:
http://m.youtube.com/watch?v=Qi5Y4WMNq3E
davidvilla
26.Mayıs.2014, 23:17
Gomis'i St. Ettienne zamanlarında tanıdım ve o zamanlar birkaç kere izledim beğenmiştim. Şu anda pek bilmiyorum da.
2013-2014 - - 49 maç - - 22 gol - 4 asist. lyon ligi 5. tamamlamış.
2012-2013 - - 44 maç - - 20 gol - 8 asist. lyon ligi 3. tamamlamış.
2011-2012 - - 54 maç - - 25 gol - 3 asist. lyon ligi 4. tamamlamış.
Herif 28 yaşında. 2004ten beri 410 resmi maça çıkmış yani senelik 41 maç ortalama (yazar burada panzer gibi forvetten bahsediyor). Toplam 147 gol 40 asisti var. Bonservissiz.
Bu adama kötü demek veya beğenmemek biraz ayıp kaçmıyor mu? (Not: ben de 30 M euro verilip Dzeko'nun veya 80 m euroya Suarez'in alınmasını tercih ederim)
Bonus:
http://m.youtube.com/watch?v=Qi5Y4WMNq3E
Kotu veya iyi diye bir oyuncuya yorum yapmak basli basina sacmalik zaten. Fakat gomis buraktan daha fazlasini katabilir mi bize ? Asil soru bu. Gomis sağında solunda zipkin gibi kanat oyunculariyla oynadigi zaman etkili. Lacazette gibi bastos gibi vs. Fakat burak daha cok geriden dikine pas yapan klas ortasaha oyunculariyla oynadigi zaman daha etkili. Biz hangisine daha yatkiniz onu dusunmek lazım. Eger bir takim burak tarzı bir santrafora aliskinsa gomis zorlanır ya da tam tersi. Ben selcuk burak hamit sneijder 4 lusunun onumuzdeki sezon basarinin anahtari olacagi kanaatindeyim. O yuzden gomis yerine mevlutu tercih ederim zira o da burak tarzi bir santrafor.
William Rookwood
26.Mayıs.2014, 23:20
Yabancı bir forvet alacaksak nokta atışı bir transfer olması lazım. O yüzden sistemimize en uygun oyuncuyu almakta fayda var.
Redrum
26.Mayıs.2014, 23:29
Kotu veya iyi diye bir oyuncuya yorum yapmak basli basina sacmalik zaten. Fakat gomis buraktan daha fazlasini katabilir mi bize ? Asil soru bu. Gomis sağında solunda zipkin gibi kanat oyunculariyla oynadigi zaman etkili. Lacazette gibi bastos gibi vs. Fakat burak daha cok geriden dikine pas yapan klas ortasaha oyunculariyla oynadigi zaman daha etkili. Biz hangisine daha yatkiniz onu dusunmek lazım. Eger bir takim burak tarzı bir santrafora aliskinsa gomis zorlanır ya da tam tersi. Ben selcuk burak hamit sneijder 4 lusunun onumuzdeki sezon basarinin anahtari olacagi kanaatindeyim. O yuzden gomis yerine mevlutu tercih ederim zira o da burak tarzi bir santrafor.
O anahtarda hamitin olacağını pek sanmıyorum fakat Olcan'ı alırsak kesinlikle başrollerde olacaktır :)
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2014, 00:13
Yabanci isi zor Galatasarayin. Once gitmesi gereken okadar isim varki.
Onun icin yerlileri once bitirmek lazim.
E.Cartman
27.Mayıs.2014, 00:48
Yok mu şöyle aç susuz yardıra yardıra gidecek bir kanat oyuncusu basıp parayı alalım. Keita'dan sonra bulamadık onun gibisini :D
byariff
27.Mayıs.2014, 01:08
Gokhan inler 9m euro cok para....
SAİT71
27.Mayıs.2014, 01:32
Galatasaray Gekas'ı alsa gol kralı olur bence :) Ama biliyorum tabi herkes karşı çıkacaktır ancak bana göre Gekas İstanbul takımlarında oynayabilecek kapasitede şuan.
davidvilla
27.Mayıs.2014, 01:33
O anahtarda hamitin olacağını pek sanmıyorum fakat Olcan'ı alırsak kesinlikle başrollerde olacaktır :)
Hamit bence bu sezon cok etkili olacak bak gorursun unutma bunu ;)
Unsal123
27.Mayıs.2014, 01:43
Hamit bence bu sezon cok etkili olacak bak gorursun unutma bunu ;)
Atayım mı fava ? :D
davidvilla
27.Mayıs.2014, 02:00
Atayım mı fava ? :D
Haha at tabi :)
Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 02:03
Hamit'in çok çalışması lazım hazırlık döneminde. :D Şimdi aslında bakarsak 1-Muslera 2-Telles 3-Chedjou 4-Melo 5-Sneijder bunlar banko oynayacak adamlar ligde Chedjou'yu kesersen anca öyle yabancı forveti oynatırsın bir çözüm yolu üretmek lazım bu tip konularda. Telles'i de zaman zaman kesebiliriz İshak bu yüzden iyi olabilir. İshak Doğan ve Uğur Demirok transferleri bitirilirse bizim için iyi olabilir.
davidvilla
27.Mayıs.2014, 02:04
Hamit'in çok çalışması lazım hazırlık döneminde. :D Şimdi aslında bakarsak 1-Muslera 2-Telles 3-Chedjou 4-Melo 5-Sneijder bunlar banko oynayacak adamlar ligde Chedjou'yu kesersen anca öyle yabancı forveti oynatırsın bir çözüm yolu üretmek lazım bu tip konularda. Telles'i de zaman zaman kesebiliriz İshak bu yüzden iyi olabilir. İshak Doğan ve Uğur Demirok transferleri bitirilirse bizim için iyi olabilir.
Iyi hatirlattin bak chedjou da cok iyi performans verecek onu da belirteyim.
Davinci kehanetlerine döndü ama öyle düşünüyorum. :)
Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 02:10
Chedjou'ya bende güveniyorum işte yani bu doğrultuda yabancı forvet almayabiliriz belki ama yine de alalım be ŞL'de oynar en kötü. :D
europeanconquer
27.Mayıs.2014, 02:20
Yok mu şöyle aç susuz yardıra yardıra gidecek bir kanat oyuncusu basıp parayı alalım. Keita'dan sonra bulamadık onun gibisini :D
http://www.sporfc.com/images/haberler/brumadan_balikesirspor_maci_aciklamasi_h6083.jpg
Edit;
Forvet alacaksak Mevlüt'ü alalım yeter,Gomis falan hikaye.
http://www.footballuser.com/formations/2014/05/1003641_Galatasaray_SK.jpg
E.Cartman
27.Mayıs.2014, 02:25
Bruma cılız biraz ayrıca Keita gibi olamayacak :D Kaç para ulan bi Keita
europeanconquer
27.Mayıs.2014, 02:26
Keita neredeyse 30 yaşında geldi.Bruma'yı 25 yaşında gör sen,Hulk yanında Frodo falan kalır :icon_cool: (GÖREMEDİ)
orda dur :icon_cool:
http://www.youtube.com/watch?v=cry6bc1ROII
sakatlanmasaydı çok iyi olucaktı ama sakatlanmasına rağmen üstesinden gelicektir müthiş bi potansiyel umarım bizim ülke yüzünden potansiyelinden çok uzakta kalmaz
Redrum
27.Mayıs.2014, 02:30
http://www.sporfc.com/images/haberler/brumadan_balikesirspor_maci_aciklamasi_h6083.jpg
Edit;
Forvet alacaksak Mevlüt'ü alalım yeter,Gomis falan hikaye.
http://www.footballuser.com/formations/2014/05/1003641_Galatasaray_SK.jpg
Kadro tam istediğim gibi, ancak şu ileri 4lü rotasyonuna Deniz Yılmaz veya Aydın Karabulut (zannedersem kontratları bitiyor) ikilisinden birini veya ikisini katsak çok tatlı olur. Kulübemiz güçlü olsun bu sene.
davidvilla
27.Mayıs.2014, 02:31
Bence bizde sol bek ve ortasahada derinlik ekskligi var.
Selcuk ve melonun alternatifi yok. Gundogan var biraz ama riskli bir çocuk. Sol bek de telles I aldik ama daha onun vakti var. Onunla forma mucadelesine girecek bir sol bek almak lazim. Ayrıca semih koray ikilisi asla olmaz elek oluruz yemin ederim. Oranın ideali chedjou balta artik. Cok net belli oldu bu son maclarda.
E.Cartman
27.Mayıs.2014, 02:32
Müthiş topçu olamayacak demedim gençler Keita gibi olamayacak dedim :D
europeanconquer
27.Mayıs.2014, 02:35
Ayrıca semih koray ikilisi asla olmaz elek oluruz yemin ederim. Oranın ideali chedjou balta artik. Cok net belli oldu bu son maclarda.
Yemin etmene hiç gerek yok abi,Koray Günter her türlü toparlar o savunmayı,hatta Semih'i keser Chedjou ile beraber oynar ama Chedjou yabancı sınırına takılır yine.
Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 02:35
Kadro tam istediğim gibi, ancak şu ileri 4lü rotasyonuna Deniz Yılmaz veya Aydın Karabulut (zannedersem kontratları bitiyor) ikilisinden birini veya ikisini katsak çok tatlı olur. Kulübemiz güçlü olsun bu sene.
Aydın Bursa'ya gitti. Deniz bence de iyi olur ama Mevlüt'ü düşünüyoruz sanırım.
Unsal123
27.Mayıs.2014, 02:38
Chedjou'yu kesersek kötü olur. Özellikle defans olması ayrı bir sıkıntı. Perfomans'ı git gelli , son maçlarda yavaş yavaş toparlandı sıkıntımız çok büyük çok. :)
Iyi hatirlattin bak chedjou da cok iyi performans verecek onu da belirteyim.
Davinci kehanetlerine döndü ama öyle düşünüyorum.
Bunu da attım :D
europeanconquer
27.Mayıs.2014, 02:40
http://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8
İzlemek müthiş bir zevkti,tekrar izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum,bir gün bizden ayrılırsa her zaman takip edeceğim Bruma'yı,elimden geldiğince kaçırmayacağım maçlarını.Mükemmel bir yetenek,mükemmel bir oyuncu.Seneye düzenli forma giymeye başlarsa folloş edecektir rakipleri.Zaten 18'de ki yeri garanti Çita'nın :D
davidvilla
27.Mayıs.2014, 02:41
Yemin etmene hiç gerek yok abi,Koray Günter her türlü toparlar o savunmayı,hatta Semih'i keser Chedjou ile beraber oynar ama Chedjou yabancı sınırına takılır yine.
Koray kaliteli bir kumaş ona sozum yok fakat ham kumas daha yikanacak yumusatilacak sardonlanacak rama girecek falan ondan sonra konfeksiyonluk olur :)
Unsal123
27.Mayıs.2014, 02:44
http://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8
İzlemek müthiş bir zevkti,tekrar izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum,bir gün bizden ayrılırsa her zaman takip edeceğim Bruma'yı,elimden geldiğince kaçırmayacağım maçlarını.Mükemmel bir yetenek,mükemmel bir oyuncu.Seneye düzenli forma giymeye başlarsa folloş edecektir rakipleri.Zaten 18'de ki yeri garanti Çita'nın :D
Bunları yapmakta ne var la çocuk oyuncağı :D
Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 02:46
Koray için şuan erken ilk 11 olayı falan. Semih-Chedjou devam edelim riske gerek yok. Uğur ve İshak gelirse güzel olacak.
europeanconquer
27.Mayıs.2014, 02:49
Bunları yapmakta ne var la çocuk oyuncağı :D
Bunları yapıyorsan seni de Florya'ya alalım,forumda üyelerin illa ki altyapıdan tanıdıkları vardır,harcanıp gitme paşam,ağam :icon_cool:
Redrum
27.Mayıs.2014, 03:02
Aydın Bursa'ya gitti. Deniz bence de iyi olur ama Mevlüt'ü düşünüyoruz sanırım.
Yahu Burak - Mevlüt denk kalitede oyuncular. Umut gereksizini gönderip tas gibi yedek forvet-kanat Deniz'i almak lazım rakiplere bırakmamak lazım. Aydın'ın Bursaya gidişi yalan oldu diye okudum, onunla anlaşan başkan adayi başkan olamamis, diğeri olmuş başkan.
mpaker66
27.Mayıs.2014, 03:18
Deniz'i almak saçmalık olur. Deniz burda söner gider. Deniz'i alcağımıza yedek forvet için Berk'i düşünelim bence daha mantıklı.
Burak ve Umut varken ayrıyeten yabancı bi forvet alınacakken Mevlüt'ü almak da saçma olur. Ha yabancı forvet alınmaz o zaman Mevlüt olabilir.
Bence bi Samed Yeşil'i yoklamalıyız. Liverpool bırakabilir.
Gökhan İnler şart gerçekten. Ancak Napoli'den ayrılır mı o bilinmez.
Takım planlaması gerçekten çok önemli bu sezon. Gomis'i alacaksak yerli bi sağbek lazım. Bence Sabri orayı götürebilir ama onun da sözleşmesi uzatılmadı. O zaman gözler Tarık Çamdal'a yöneliyor. O da olmazsa Şener.
Sürekli aynı oyunculardan bahsediliyor.
Bu arada Gomis bize uymaz. Olmaz Gomis. Ben açıkca söyleyim bize Jardel lazım beyler. Gekas gelsin Gomis gelmesin. Bu kadar diyorum. Bize o ceza sahası çevresinde aldımı kaleye tak diye gol yapan son vuruş ustası lazım. Claudio Pizarro'nun durumu ne acaba. O da çok iyi olur. Gomez dicem ama o a imkansız sanırım.
Takımcak çıkmazdayız beyler. Adam gibi bi tane kanat oyuncumuz yok. Türk oyuncularımız sınırlı. Parayı türklere vermek gerek. Durumlar kötü.
Ben açıkcası bu transfer sezonunda takımın halini harap görüyorum.
Keşke Şöyle olsak;
-----------Muslera-----------------
Sabri--Semih---Serdar t.--Telles
Hamit--- Melo ---Selçuk
------------ Sneijder-----------
-------Pizzaro------------Burak----
Kaka Leite
27.Mayıs.2014, 03:49
Deniz'i almak saçmalık olur. Deniz burda söner gider. Deniz'i alcağımıza yedek forvet için Berk'i düşünelim bence daha mantıklı.
Burak ve Umut varken ayrıyeten yabancı bi forvet alınacakken Mevlüt'ü almak da saçma olur. Ha yabancı forvet alınmaz o zaman Mevlüt olabilir.
Bence bi Samed Yeşil'i yoklamalıyız. Liverpool bırakabilir.
Gökhan İnler şart gerçekten. Ancak Napoli'den ayrılır mı o bilinmez.
Takım planlaması gerçekten çok önemli bu sezon. Gomis'i alacaksak yerli bi sağbek lazım. Bence Sabri orayı götürebilir ama onun da sözleşmesi uzatılmadı. O zaman gözler Tarık Çamdal'a yöneliyor. O da olmazsa Şener.
Sürekli aynı oyunculardan bahsediliyor.
Bu arada Gomis bize uymaz. Olmaz Gomis. Ben açıkca söyleyim bize Jardel lazım beyler. Gekas gelsin Gomis gelmesin. Bu kadar diyorum. Bize o ceza sahası çevresinde aldımı kaleye tak diye gol yapan son vuruş ustası lazım. Claudio Pizarro'nun durumu ne acaba. O da çok iyi olur. Gomez dicem ama o a imkansız sanırım.
Takımcak çıkmazdayız beyler. Adam gibi bi tane kanat oyuncumuz yok. Türk oyuncularımız sınırlı. Parayı türklere vermek gerek. Durumlar kötü.
Ben açıkcası bu transfer sezonunda takımın halini harap görüyorum.
Keşke Şöyle olsak;
-----------Muslera-----------------
Sabri--Semih---Serdar t.--Telles
Hamit--- Melo ---Selçuk
------------ Sneijder-----------
-------Pizzaro------------Burak----
Yazının bir kısmı benim aklımda bulunan ve ne zamandır dile getirmek istediğim sorunu açıkca belirtiyor.
Takımda 3 tane sağ bek var. Salih, Veysel, Sabri ve bu adamlardan 2 tanesi devre arası geldi.
Bek sorunu bu ülkenin çok açık sorunlarından birisi ama böyle her parlayan adamı direk alıp yedeğe koyarsak bu sorun çözülmez.
Veysel bence şans verdiğinde Sabri'yi de çok rahat geçer orada. Ben ne zaman izlesem Veysel bir şeyler yapacak potansiyel de oyunlar sergiledi.
Tarık ve Şener de alınıp yedek kulübesine gönderilirse gerçekten çok yazık olur.
mpaker66
27.Mayıs.2014, 04:02
Yazının bir kısmı benim aklımda bulunan ve ne zamandır dile getirmek istediğim sorunu açıkca belirtiyor.
Takımda 3 tane sağ bek var. Salih, Veysel, Sabri ve bu adamlardan 2 tanesi devre arası geldi.
Bek sorunu bu ülkenin çok açık sorunlarından birisi ama böyle her parlayan adamı direk alıp yedeğe koyarsak bu sorun çözülmez.
Veysel bence şans verdiğinde Sabri'yi de çok rahat geçer orada. Ben ne zaman izlesem Veysel bir şeyler yapacak potansiyel de oyunlar sergiledi.
Tarık ve Şener de alınıp yedek kulübesine gönderilirse gerçekten çok yazık olur.
Ben açıkcası Veysel'i beğenmiyorum. O yüzden Veysel'den bahsetmedim.
Evet haklısın her aldığımız türk oyuncuyu yedeğe atıyoruz sonra sönüp gidiyor. Deniz Yılmaz için de aynı şeyi söyledim.
Veysel'e dönersek. Ben Veysel'in şişirilme bi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Neden mi? Bikere Veyse hiçbir şeyi tam yapamıyor. Hani Veysel çok mu orta yapar, yok. Çok mu hızlı, yok. Çok mu iyi defans yapar, yok. Ben hep izledim maçlarımız. Veysel'in tek yaptığı yanındaki adama pas vermek. Sorumluluk 0. Orta yapmıyor mesela adam. Yani hiç beğenmiyorum ben bu adamı.
Şener yahut Tarık gelirse yedekte durmasın ikisinden biri oynasın. Ben ikisinde de bir GG potansiyeli görüyorum. Oyuncu ancak öyle gelişir. Şener gelsin bakalım 1 sezon düzenli oynasın. Görün bakın Milli takımda GG'yi zorluyor mu zorlamıyor mu.
Suicider
27.Mayıs.2014, 04:41
Salih'i çok beğenmiyorum ama bence bek değil ön libero oynatmalıyız kendisini daha çok verim alırız.
Fearless Coward
27.Mayıs.2014, 04:43
Salih'in zaten asıl mevkileri stoper ve ön libero mevkileri en çok verimi liberoda sağlar Salih. Bu adamı bek yapan Kayseri oldu Sakarya'da bile bek oynamışlığı yoktur forvet oynadı bek oynamadı o derece. Sağ bekte diretmemek lazım onu ön liberoda iyi alternatif olur. Veysel'i ister beğenin ister beğenmeyin sağ bekte ligde iş görecek adamlardan BJK maçında kazandırdığı 3 puan bile yeter bu tarz şeyleri yapabiliyorsa yeterli bizim için. Sağ beke transfere hiç gerek yok o yüzden. Eboue'den de kurtuluruz umarım kankisi Drogba'da gitti daha fazla kalmaz diye düşünüyorum. Olcan'ı da artık bitirsek iyi olacak. :)
MoisHaLe
27.Mayıs.2014, 06:20
Keita gibi kanat ah ahhh olsa da yeseeek :)
Defansımız yeterli ve seneye Chedjou'dan çok iyi bir performans bekliyorum ayrıca lig maçlarında Koray oynarsa Semih'den daha iyi bir hale gelir. Alex Telles bu sene patlama yapar. Sağda Salih ve Veysel ile idare edebiliriz. Melo-Selçuk ikilisine kesinlikle sağlam bir yardımcı lazım Gökhan İnler şahane olur şu sınırlamada. Kanatlarda ise Bruma bu sene toparlar umarım ve Olcan ve Töre alınırsa çok güzel olur. Forvet vurduğu gol olacak yırtacak top tutacak bir adam kısacası Baros-Elmander-Drogba karışımı bir forvet alsak ve rahatlasak istiyorum..
Özetlemek gerekirse Ortaya Gökhan, kanatlara Olcan, Töre ve Çalhanoğlu üçlüsünden az ikisi ve sağlam bir forvete işi çözeriz..
zarateray
27.Mayıs.2014, 06:32
Yerli oyuncu transferini bir an önce yapmalıyız yoksa çok zora gireriz
davidvilla
27.Mayıs.2014, 11:19
Ben açıkcası Veysel'i beğenmiyorum. O yüzden Veysel'den bahsetmedim.
Evet haklısın her aldığımız türk oyuncuyu yedeğe atıyoruz sonra sönüp gidiyor. Deniz Yılmaz için de aynı şeyi söyledim.
Veysel'e dönersek. Ben Veysel'in şişirilme bi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Neden mi? Bikere Veyse hiçbir şeyi tam yapamıyor. Hani Veysel çok mu orta yapar, yok. Çok mu hızlı, yok. Çok mu iyi defans yapar, yok. Ben hep izledim maçlarımız. Veysel'in tek yaptığı yanındaki adama pas vermek. Sorumluluk 0. Orta yapmıyor mesela adam. Yani hiç beğenmiyorum ben bu adamı.
Şener yahut Tarık gelirse yedekte durmasın ikisinden biri oynasın. Ben ikisinde de bir GG potansiyeli görüyorum. Oyuncu ancak öyle gelişir. Şener gelsin bakalım 1 sezon düzenli oynasın. Görün bakın Milli takımda GG'yi zorluyor mu zorlamıyor mu.
veysel türkiye şartlarında bek olmuş bence veysel stoper özellikleri taşıyor hakan balta gibi.
veysel mi tarık mı dersen bekte tabi ki tarık hatta sabri'yi bile tercih ederim. hatta semih bile çabukluğu ile daha iyi olur.
he veysel bence dogru kullanılırsa çok yararlı bir oyuncu olur. bence kaliteli bir oyuncu aldık.
Redrum
27.Mayıs.2014, 11:58
Birisi Finnbogason'u yönetimimize iletsin alalım şu topçuyu :(
Sabah sabah kalktım adamı araştırdım da, Huntelaar gibi bitirici, Rooney gibi güçlü, Cardozo gibi teknik, Baros gibi hızlı, Shevchenko gibi sempatik :(
Homer J.S
27.Mayıs.2014, 13:30
Birisi Finnbogason'u yönetimimize iletsin alalım şu topçuyu :(
Sabah sabah kalktım adamı araştırdım da, Huntelaar gibi bitirici, Rooney gibi güçlü, Cardozo gibi teknik, Baros gibi hızlı, Shevchenko gibi sempatik :(
Başkana göre mesele Torres kadar da yakışıklı olması :zuhaha
Başkana göre mesele Torres kadar da yakışıklı olması :zuhaha
Hahah iyi dedin :)
Finnbogason'u almaz bizimkiler adı duyulmamış, karizması yok diye.
urwrdskkn
27.Mayıs.2014, 17:14
veysel türkiye şartlarında bek olmuş bence veysel stoper özellikleri taşıyor hakan balta gibi.
veysel mi tarık mı dersen bekte tabi ki tarık hatta sabri'yi bile tercih ederim. hatta semih bile çabukluğu ile daha iyi olur.
he veysel bence dogru kullanılırsa çok yararlı bir oyuncu olur. bence kaliteli bir oyuncu aldık.
Yeni ramos semih
byariff
27.Mayıs.2014, 23:30
onceki sayfalarda demistim 5 yillikti diye bugunde resmiyete dokulmus...
Cok para burak yilmaz icin bence...
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=363064
europeanconquer
27.Mayıs.2014, 23:35
Maşallah maşallah,Allah bereketini arttırsın.Melo 7-8 milyon istese hakkıdır valla.
O paranın en az 750 bin eurosu yabancı sınırlaması hep.
ReaList
27.Mayıs.2014, 23:35
Burak şuan 28 yaşında. 2018-2019 sezonunda takımda kalması halinde 33-34 yaşlarında olacak ve 3 milyon € garanti para alacak. Menajeri her kimse adama helal olsun demekten başka bir şey diyemem, Burak'ın emeklilik günlerini bile kurtarmış (:
Burak ilk senesindeki gibi oynarsa (pozisyon/gol oranı olsun , hava topları olsun) verilen paranın önemi yok umarım bu kontrat iyi bi motivasyon kaynağı olur , iyi bi yaz kampı geçirerek sezona bomba gibi girer
uAburak89
27.Mayıs.2014, 23:38
Ben verilen paradan ziyade neden yenilediğimizi anlamıyorum.
europeanconquer
27.Mayıs.2014, 23:38
Ben verilen paradan ziyade neden yenilediğimizi anlamıyorum.
Çok irdelemeye gerek yok Burak abi,yabancı sınırlaması.
uAburak89
27.Mayıs.2014, 23:50
Çok irdelemeye gerek yok Burak abi,yabancı sınırlaması.
Mevcut kontratı zaten 2 sene sonra bitiyordu, niye acele ettik ki. Çok talibi var sanki. Aynı şey Selçuk içinde geçerli. Bana mantıksız geliyor bu hamleler.
europeanconquer
27.Mayıs.2014, 23:53
Aslında bu iki oyuncunun da kontratının uzatılmasını destekliyorum şu süreçte.Burak'ı yabancı sınırlamasından dolayı,Selçuk'u ise her türlü takımda görmek isterim.
uAburak89
28.Mayıs.2014, 00:06
Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Bu sezon kötüydü performansı üstelik, yani zam hak edecek bir oyun da oynamadı. Mevcut kontratındaki maaşı da süresi de kötü değil. Bir de yaşlandıkça performansı düşecek zaten adamın en büyük olayı savunma arkasına yaptığı patlayıcı koşular, kendine iyi bakmazsa fiziken düşüşe geçtiği an Burak Yılmaz bitecek.
Bunları Selçuk için de düşünüyorum. Onun da kontratı 2016'da bitiyor ve 2 milyon euro alıyor ama uzatılacakmış şimdiden. Ayrıca futbolcu sadece para ile motive olacaksa işimiz var. Sezonun oyuncusu olan Caner Erkin 750 bin dolara oynadı. Fenerbahçe'de vasatın üstüne çıkamayan Hasan Ali Kaldırım 1.1 milyon euro alırken üstelik. Dolar / euro farkına da bakarsak iki katı neredeyse.
Yangından mal kaçırır gibi hareket ediliyor, çok yanlış. Yabancı kuralı ile zaten Türk oyuncalar ederinin 2 katı kazanıyor, bir de üstüne biz pohpoluyoruz. Milliyetçilik damarımız tutuyor. Basın desen her zaman Türk antrenör, Türk futbolcusuna ayrı sempatik bakar. Çünkü onlardan haber almak, bilgi sızdırmak daha kolay. Ya da yancısı olursan ismin çok duyulur, prim yaparsın. Tüküreyim böyle düzene.
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2014, 00:18
Burak şuan 28 yaşında. 2018-2019 sezonunda takımda kalması halinde 33-34 yaşlarında olacak ve 3 milyon € garanti para alacak. Menajeri her kimse adama helal olsun demekten başka bir şey diyemem, Burak'ın emeklilik günlerini bile kurtarmış (:
Akkili menajer Lokomotif Moskova derken Istanbula goturmustu Buraki :)
Burak guzel paralar kazanacak.
William Rookwood
28.Mayıs.2014, 00:48
Muslera'nın sözleşmesinin uzatılmasını anlarım da, Burak ile Selçuk'un neden sözleşmesi uzatılıyor onu anlamıyorum. Daha sözleşmelerinin bitmesine iki yıl varken çok gereksiz oldu bu.
Fearless Coward
28.Mayıs.2014, 00:50
Burak'la Selçuk yaşadı valla artık istediği kadar yatabilirler. :D
eng1n
28.Mayıs.2014, 00:57
Niye yüksele yüksele gittiğini anlamadım Burak genç oyuncu değil ki tam tersi olsaymış mantıklı olurmuş.
davidvilla
28.Mayıs.2014, 01:08
Bence iyi yapilmis destekliyorum. Simdi nedenini aciklamak isterim de tatmin olmazsiniz sadece dunyadaki örneklerini gormeye calisin derim.
nannar
28.Mayıs.2014, 01:25
oyuncuların gelecek planları yapmaktan ve kafalarının sürekli karışık olmasından kurtarmak adına atılmış bir adım. ikisi de 2 yıl sonra ben ne olacagım sorusundan kurtulmuş oldular. kontrat uzadı,yerimizi garantiye aldık diye yatacak tipte ahlaksız oyuncular değil burak ve selçuk... rahat olun, seneye ikisi de bu seneden daha iyi olur
Night_Mare17
28.Mayıs.2014, 02:45
Selçuk ve Burak bu takımın en kilit isimleriydi. Onlar yok olunca takımda yok oluyordu az kalsın onları eski formuna döndürmek için , motive etmek için zam mantıklı bir hamle.
nerazzuri
28.Mayıs.2014, 02:47
mantıklı güzel bir hamle. gözdağı.
burak ve selçuk gibi türk oyuncular elindeyse pohpohlamak zorundasınız.
ücret konusuna takılmadım değil.
SAİT71
28.Mayıs.2014, 03:22
Hamle doğru ücret şişik. Burak'ın ücreti giderek azalması lazımdı ancak yaşlandıkça artırılmış. 30 küsür yaşına gelince 2.9 maaşı garanti. Muhtemelen o yaşta da o parayı yönetim ona vermeyecektir. Ancak hamle doğru olmuş, maddi konularda yönetiminde bir bildiği vardır heralde.
mpaker66
28.Mayıs.2014, 03:50
Hamle doğru. Ücret ise eski parasından 600.000 yüksek.
Elimizde zaten Türk oyuncu eksikliği var. Onları da kazanmak gerek değil mi?
GicaHagi
28.Mayıs.2014, 04:03
Bu sezon en cok mücadele eden canini disine takan oyunculardan alacagi maasi elestirmek sacma bence özellikle yabanci siniri zamazingosu varken dogru bi hamle. Ayrica adam türk pasaportuna sahip su an dünya üzerindeki en iyi forvetse bu paralari vermek zorundayiz.
davidvilla
28.Mayıs.2014, 11:20
sözlüğe yazdığımı kopyalıyorum;
yabancı sınırıyla alakası yoktur.
zira burak ve selçuk bu takımın temel taşlarıdır sneijder dünya yıldızı olduğu için sneijder haric herkesten daha uzun ve yüksek bedelli kontratı çoktan haketmiştir. en dogrusu yapılmıştır.
rakamların genel olarak yüksek olması ise türkiye'deki vergi sistemiyle alakalıdır.
öncelikle bizimkilere bir bakalım;
sneijder 3,200,000eur/yıllık
hamit geçtiğimiz iki sezon 2,900,000 iken bu sene 2,750,000 olacak.
burak 2,750,000
selcuk da muhtemel 2,750,000
şimdi mesela chelsea'yi örnek alalım; (haftalık)
eden hazard 22 £185,000
fernando torres 29 £175,000
john terry 32 £175,000
frank lampard 35 £125,000
gördüğünüz üzere en çok kazanan 3. ve 4. 32lik terry (defans) ile 35lik lampard (ortasaha)
http://www.tsmplug.com/...yerss-salaries-2014/
torres çok büyük bedellerle geldi hazard ise genç dünya yıldızı.
şimdi de real madrid'e bakalım; (haftalık)
cristiano ronaldo 28 £288,000
gareth bale 24 £256,000
iker casillas 32 £165,000
xabi alonso 31 £135,000
sergio ramos 27 £135,000
gördüğünüz gibi iki stardan sonra o takımın gediklileri o takımın ruhu geliyor. yaşları 32 31 ve 27
di maria'lar benzemalar çok aşağılarda.
bu da mı yetmedi hemen bayern munih'e gidelim; (haftalık)
franck ribéry 30 £165,000
arjen robben 29 £165,000
bastian schweinsteiger 29 £135,000
philipp lahm 29 £120,000
yok yok hala yetmedi bence çünkü kafa basmayacak bu verilere de bir kulp bulacaksınız eminim ama ben yine de devam ediyorum.
juventus; (yıllık)
gianluigi buffon 35 €6.0 m
carlos tévez 29 €5.5 m
fernando llorente 28 €3.5 m
andrea pirlo 34 €3.5m
arturo vidal 26 €3.5m
giorgio chiellini 28 €3.0 m
claudio marchisio 27 €3.0m
mirko vucinic 29 €3.0 m
barcelona (haftalık)
lionel messi 26 £220,000
xavi 33 £120,000
dani alves 30 £120,000
neymar 21 £120,000
andrés iniesta 29 £115,000
gerard piqué 26 £100,000
victor valdés 31 £100,000
veriler gözümüzün önünde ama herşey bir yana haddim değil belki fakat galatasaray ruhu, hissi bunu gerektirir zaten.
europeanconquer
28.Mayıs.2014, 11:29
Abi iyi güzel yazmışsın ama ne Burak bir Torres,Tevez veya Ronaldo ne de Selçuk bir Lampard,Alonso,Schweinsteiger veya Xavi.
Aldıkları para beni ilgilendirmez ama bal gibi de yabancı sınırının etkisidir o paralar.
davidvilla
28.Mayıs.2014, 11:38
Abi iyi güzel yazmışsın ama ne Burak bir Torres,Tevez veya Ronaldo ne de Selçuk bir Lampard,Alonso,Schweinsteiger veya Xavi.
Aldıkları para beni ilgilendirmez ama bal gibi de yabancı sınırının etkisidir o paralar.
canım selcuk ve burak bu takımın xavi'si alonso'su ve terry'si.
işte benim anlatmaya çalıştığım konu bu.
bu takımın içinde düşündüğün zaman o adamların rolünde bu futbolcular.
çok yanlış düşünüyorsun kalite olarak o adamlarla tabi ki karşılaştırmayacaksın ona bakarsan sneijder de messi değil ronaldo değil hazard değil.
ama selcuk ve burak bu takımın;
buffon'u terry'si lampard'ı xavi'si ve xabi alonso'su.
ki lampard ve xavi zaten çoktan yaşları almış gitmiş hala en çok kazananlardan.
bu takımların parası yok mu david luiz neden terry'den daha fazla alamamış mesela ?
anlamazsınız derken kastettiğim buydu kabul etmek istemiyorsunuz fakat selcuk ve burak bu takımın temel taşları işte. selcuk zaten kaptan.
yani konunun tıkandığı yer burası. selcuk ve burak'ı yabancı sınırı olmasaydı yerlerine dzeko ile bilmemkim gelecekti bunlar o değerde değile getiriyorsunuz.
ama değil işte yerli lokal oyuncular o takımın ruhunu oluşturur en fazla onlar kazanır dünyanın her yerinde bu böyledir.
europeanconquer
28.Mayıs.2014, 12:37
Alakası yok,her oyuncu hak ettiği değeri alır ve Burak'ın hak ettiği para o değil.Ne Burak bu takımın Tevez'i ne de Selçuk -artık- bu takımın Xavi'si.
İkisi de LPG'li futbolcu,kendilerini profesyonel olarak adlandırıyorlar ama yanlarında bir baba figürü olmadan başarılı olamazlar,Mancini gibi futbolcularını yetişkin,profesyonel gören teknik adamlar için çok zordur bu oyuncular.Burak ara sıra gaza gelip 3-5 koşuyor diye adamı göklere çıkarıyorlar,Selçuk ise formundan baya baya düştü hani geçen yıl Sivas'a attığı golü bu yıl Simavspor'a bile atamaz.
Muslera,Sneijder ve Melo olmasa bu takım değil 2. olmak Avrupa biletini bile alamazdı.
sui generis
28.Mayıs.2014, 13:05
Sözleşme yenilenmesi ile ilgili bir şey demeyeceğim de 'bu adamlar 2 yıl sonra biz ne olacağız derdine düşmesin' demek bana aşırı saçma geliyor. Futbolcular özellikle büyük takımlarda oynayanlar para içinde yüzüyorlar, futbolcu olmasa birçoğu büyük ihtimal işsiz olacaklar. Senin benim hiçbir zaman kazanamayacağımız parayı kazanıyorlar, bu adamlarda 2 yıl sonra biz ne olacağız diye düşünüyorlarsa biz ölelim o zaman :)
nannar
28.Mayıs.2014, 13:39
Sözleşme yenilenmesi ile ilgili bir şey demeyeceğim de 'bu adamlar 2 yıl sonra biz ne olacağız derdine düşmesin' demek bana aşırı saçma geliyor. Futbolcular özellikle büyük takımlarda oynayanlar para içinde yüzüyorlar, futbolcu olmasa birçoğu büyük ihtimal işsiz olacaklar. Senin benim hiçbir zaman kazanamayacağımız parayı kazanıyorlar, bu adamlarda 2 yıl sonra biz ne olacağız diye düşünüyorlarsa biz ölelim o zaman :)
bahsettiğim şey geçim sıkıntısı anlamında değildi. kafa rahatken, yani gelecekte de bu takımda olacagını bilirlerse daha rahat oynarlar
davidvilla
28.Mayıs.2014, 15:20
İkisi de LPG'li futbolcu,kendilerini profesyonel olarak adlandırıyorlar ama yanlarında bir baba figürü olmadan başarılı olamazlar.
attım fava yattım pusuya :)
europeanconquer
28.Mayıs.2014, 15:24
attım fava yattım pusuya :)
Yalan mı ?
Şenol Güneş,Fatih Terim gibi hocalar oyuncularına bir teknik direktörden çok baba gibi yaklaşıyorlar,azıcık pohpohluyorlar,hadi aslanım,haydi koçum diye gazlıyorlar,onlarda takımı için değil teknik direktörün gazıyla iş yapmaya başlıyorlar.Sıkıntı sadece bu ikisi de değil.Türk oyuncularının hepsi böyle,özel ilgi görmeyince küsüyorlar.
davidvilla
28.Mayıs.2014, 16:56
Yalan mı ?
Şenol Güneş,Fatih Terim gibi hocalar oyuncularına bir teknik direktörden çok baba gibi yaklaşıyorlar,azıcık pohpohluyorlar,hadi aslanım,haydi koçum diye gazlıyorlar,onlarda takımı için değil teknik direktörün gazıyla iş yapmaya başlıyorlar.Sıkıntı sadece bu ikisi de değil.Türk oyuncularının hepsi böyle,özel ilgi görmeyince küsüyorlar.
Ben diyecegimi dedim bakalım zaman gosterecek. :)
europeanconquer
28.Mayıs.2014, 16:58
Ben diyecegimi dedim bakalım zaman gosterecek. :)
Yahu isterlerse ikisi toplam 60 gol atsın 60 asist yapsın o paraları hak eden bir top oynamıyorlar,yabancı sınırı olmasa alacakları para en fazla 2 milyon olur.
davidvilla
28.Mayıs.2014, 17:34
Yahu isterlerse ikisi toplam 60 gol atsın 60 asist yapsın o paraları hak eden bir top oynamıyorlar,yabancı sınırı olmasa alacakları para en fazla 2 milyon olur.
Iste sıkıntı burada bu kafa yapısını degistiremeyiz maalesef. Hatirlar misin bilmem aynı geyikler arda icin de donmustu. Al ortada hersey.
Adam 60 gol de atsa hakedemiyor cok enteresan.
europeanconquer
28.Mayıs.2014, 17:46
Iste sıkıntı burada bu kafa yapısını degistiremeyiz maalesef. Hatirlar misin bilmem aynı geyikler arda icin de donmustu. Al ortada hersey.
Adam 60 gol de atsa hakedemiyor cok enteresan.
İkisi beraber dedim ben,niye 60 golü de Burak'a yazıyorsun :n:
60 abartı olabilir ancak senin anlamak istemediğin konu şu,bu adamların böyle iğrenç bir sezonu geride bırakmalarına rağmen maaşlarında zam yapılması,diğer oyunculara ayıptır.
Ayrıca verdiğin örneklere bakarsak Xavi,Lampard,Terry falan bu takımların en eski oyuncuları altyapı olmasa bile küçük yaşlardan beri takımlarında oynuyorlar.Bizim 2 kafadar ki ikisini de çok severim eleştirmeme rağmen,biri bize geleli 3 yıl öteki geleli 2 yıl oluyor.Bunlar mı bizim Lampard'ımız,Xavi'miz falan ?
Bu oyuncular bu parayı alırken,tekmeye kafa sokan Semih,bir taraflarını yırtarak mücadele eden Sabri toplam ne kadar alıyor peki ? 1,5 milyon euro'ya bile yaklaşmaz ikisinin maaşı.Hatta 1 milyon olduğundan bile şüpheliyim.
Kral,Maestro diye dolanacağıma,Cesuryürek,Reis diye dolanırım.
davidvilla
28.Mayıs.2014, 18:13
İkisi beraber dedim ben,niye 60 golü de Burak'a yazıyorsun :n:
60 abartı olabilir ancak senin anlamak istemediğin konu şu,bu adamların böyle iğrenç bir sezonu geride bırakmalarına rağmen maaşlarında zam yapılması,diğer oyunculara ayıptır.
Ayrıca verdiğin örneklere bakarsak Xavi,Lampard,Terry falan bu takımların en eski oyuncuları altyapı olmasa bile küçük yaşlardan beri takımlarında oynuyorlar.Bizim 2 kafadar ki ikisini de çok severim eleştirmeme rağmen,biri bize geleli 3 yıl öteki geleli 2 yıl oluyor.Bunlar mı bizim Lampard'ımız,Xavi'miz falan ?
Bu oyuncular bu parayı alırken,tekmeye kafa sokan Semih,bir taraflarını yırtarak mücadele eden Sabri toplam ne kadar alıyor peki ? 1,5 milyon euro'ya bile yaklaşmaz ikisinin maaşı.Hatta 1 milyon olduğundan bile şüpheliyim.
Kral,Maestro diye dolanacağıma,Cesuryürek,Reis diye dolanırım.
60'ı burak'a yazsak OK yani tatmin olacaksın :)
bizde xavi lampard terry çok zor be kardeşim o yetenekte adamlar olmadığı için değil o adamlara sabredebilecek kafa yapısında taraftar profili olmadığı için.
o yüzden bizim en güzel yapabildiğimiz burak selcuk gibi en azından takımın sorumluluğunu üstlenmiş türk futbolcuları bulabilmek. bu kez bulmuşuz işte.
ben de isterim semih sabri de daha çok kontrat yapsın ama burak'a bile bunları söylüyorsanız sabri'ye yapılsa aynı kontrat yıkarsınız buraları.
bugun sen sneijder'i aldıysan drogba'yı aldıysan bunun sebeplerinden biri selcuk'tur mesela.
unutma o selcuk sen 8.iken geldi bu takıma, burak trabzon'u komple karşısına alarak geldi bu takıma. amrabat mesela adamla boyna makara yapıyorsunuz. bu takıma gelebilmek için ortalama bir futbolcunun yapabileceğinden çok daha büyük fedakarlıklar yaptı adam kendi maaşından azaltıp bonservisine yönlendirdi alacağından vazgecti vs. vs. bak bunları sneijder drogba zor yapar.
iş hayatına girince anlarsın bunların önemini. profesyonel hayatta fedakarlığın ne denli zor olduğunu.
bu adamlara vefa göstermesi gerekiyordu yönetimin gösterdi de. helal olsun. bak hiç sevmiyorum bu aysal yönetimini ama bu konuda helal olsun diyorum. bu adamlar bizi biz yapan adamlar. tabi sen bunun böyle olmadığını düşünüyorsun buna saygı duyarım fakat ikisi toplam 60 gole imza atsa diyorsun yine olmaz. bu rakam abartı farkındayım ama bu düşünce yapısı işte değiştiremediğimiz ve değişmesi gereken nokta.
europeanconquer
28.Mayıs.2014, 18:23
Düşünce yapısı değişmesi gerekiyor elbet ama ondan öte Burak ve Selçuk'un da o kontratları hak edecek oyun oynaması gerekiyor.Ben %100 haklıyım gibi bir şey söylemedim ancak Burak ve Selçuk bu sezon çok düştüler formdan.Selçuk her manada formsuzlaştı.Burak ise geçen seneye göre aynı oyunu sergiledi ancak çok gol kaçırdı.Sneijder açık ara asist kralı bile olabilirdi,ona keza Selçuk'un bu denli eleştirilmesinin sebeplerinden biri de Burak'tır.Adam kaçırıyor abi,ben hayatımda onun kadar pozisyona girip onun kadar kaçıran bir oyuncu görmedim.Buna Guiza'da dahildir.
byariff
28.Mayıs.2014, 18:52
Mitroglumu ne yunanli forvet varya gelirmi sizce fulhamda kume dustu?
William Rookwood
28.Mayıs.2014, 19:03
Koskoca sezonda ligde sadece 3 maça çıkmış Mitroglou. Sakat mıydı bilmiyorum ama aynı zamanda 5 maçta 3 golü var UEFA'da.
Fearless Coward
28.Mayıs.2014, 19:12
Mitroglou iş yapar bizde ama Fulham 15 Milyon verdi bi 10 Milyon falan almadan bırakmazlar onu.
Corpus
28.Mayıs.2014, 21:18
Koskoca sezonda ligde sadece 3 maça çıkmış Mitroglou. Sakat mıydı bilmiyorum ama aynı zamanda 5 maçta 3 golü var UEFA'da.
Ben sakatlandı diye biliyorum. 2. Veya 3. maçında olması lazım
byariff
28.Mayıs.2014, 21:21
Chedjou - mevlut takasida olabilir , bu arada herkes diyor mancini astoriyi cok ama cok istiyormus
Fearless Coward
28.Mayıs.2014, 21:50
Chedjou ne olursa olsun kalmalı. Astori gelse bile kalmalı o adam çok canlar yakar yeni sezonda. Duran toptan gol atabilen bir stoper bulmuşuz bırakmayalım. :D
Walter Sakana
29.Mayıs.2014, 00:03
Chedjou hızlı, topla arası iyi ama rakiplerine fizik üstünlüğü kuramayan bir stoper. Bu yüzden yabancı hakkını daha sert bir stoperden yana kullanma taraftarıyım. Savunmamız kolay çalım yiyen ve kötü pozisyon alan oyuncularla dolu. Bize daha ürkütücü bir stoper şart, Lugano tarzı...
europeanconquer
29.Mayıs.2014, 00:18
Çok sessiziz bu dönem,birkaç güne sürpriz bir isim açıklanabilir diye tahmin ediyorum.Adam akıllı transfer haberi de yok.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2394412&postcount=26548
Totem was here :n:
Bunu yazdıktan bir kaç gün sonra Sneijder haberleri çıkmıştı,şimdi de kimi alacaksak onun ismi netleşir inşallah :D
Redrum
29.Mayıs.2014, 01:01
Selçuk ile de aynı sözleşmeden imzalanmış. Hayırlı olsun.
Fearless Coward
29.Mayıs.2014, 01:10
Milli takım kampı bittikten sonra Mevlüt'ü açıklarız gibi geliyor bana hadi hayırlısı.
mpaker66
29.Mayıs.2014, 01:32
Geçen sene bu zamanlar Alper ondan önce ki sene Hamit falan hemen konuşuldu çıktı anlaşıldı anlaşılmadı falan. Şuan tık yok.
Banega
29.Mayıs.2014, 02:08
NTVSpor özel haberi:
Gomis ve Mevlüt için Sarı kırmızılı kulübün başkanı, Fransa’da bulunan Bülent Tulun’a talimat vererek konunun çözüme kavuşmasını istedi.Aysal, pürüzlerin giderilmesi halinde Cuma günü Fransa’ya giderek transfere son noktayı koymak istiyor. Ancak Gomis’in Newcastle United ile görüşmesi ve ayrıca 2009 yılında Keita’nın transferinde Galatasaray’ın Lyon Kulübü ile yaşadığı maddi sıkıntılar transferin önünde engel olarak göze çarpıyor...
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/107963/aysal-olaya-el-koydu
caner485
29.Mayıs.2014, 11:15
İnşallah gomis newcastle'ı tercih eder...
zarateray
29.Mayıs.2014, 15:01
Bir kere Gomis'in sözlesmesi bitmiyor mu ? Bu nasıl habercilik Lyon ile neden sorun yasansın basımızı anlamak güc zaten bonservisle adam alcak olsak Gomis'i almayız
Banega
29.Mayıs.2014, 16:10
Bir kere Gomis'in sözlesmesi bitmiyor mu ? Bu nasıl habercilik Lyon ile neden sorun yasansın basımızı anlamak güc zaten bonservisle adam alcak olsak Gomis'i almayız
Haberi biraz daha dikkatli okumalısın diyeceğim de, haberi kaldırmışlar.Gomis'in alacakları varmış Lyon'dan.Galatasaray'dan bunu karşılamasını bekliyorlar, peşin olarak.Fakat Galatasaray taksit halinde ödemeyi planlıyor.Öyle diyordu haber.
William Rookwood
29.Mayıs.2014, 17:07
Trabzonspor'un gomis ile ilgilenmesiyle dostluk bagini koparmak istemediğimiz icin vazgeçmisiz transferden.
europeanconquer
29.Mayıs.2014, 17:07
Olcan için yol yapıyor başgan :n:
Fearless Coward
29.Mayıs.2014, 19:18
Olcan ve Mevlüt yolda at fava bekle. :zuhaha Hakan Çalhanoğlu'da gelse forvetin ismine bile bakmayız artık ben oynasam ben de gol atacak hale gelmiş olacağım artık. :zuhaha
Unsal123
29.Mayıs.2014, 19:23
Olcan ve Mevlüt yolda at fava bekle. :zuhaha Hakan Çalhanoğlu'da gelse forvetin ismine bile bakmayız artık ben oynasam ben de gol atacak hale gelmiş olacağım artık. :zuhaha
Attım fava gelmezseler kan çıkartırım. :icon_cool:
Redrum
29.Mayıs.2014, 23:56
Hacım Benzema'yı alabiliriz ama Hakan'ı alamayız unut onu :D
europeanconquer
30.Mayıs.2014, 00:32
Evren Göz @evrengoz 8 dakika
İyi yerlileri al, genç gurbetçi bul, fazla yabancılardan kurtul, flaş stoper-golcü (yabancı) al, yıldızlarını uzat, Muslera'yı tut.Amaç bu:)
uAburak89
30.Mayıs.2014, 00:47
1 Eylül tarihine daha çok var, umarım Evren Göz'ün yazdığı gibi bir amaç vardır ve bu sezona doğru bir planlama ile başlarız. Geçtiğimiz sezona 1-0 geride girmiştik, aynı hata yapılmamalı. Ünal Aysal dersini almıştır diye umut ediyorum.
Ayrıca şimdiden iki yeni transferimiz var bence, Hamit ve Bruma bu sezon çok faydalı olacak gibi geliyor bana.
byariff
30.Mayıs.2014, 00:52
Hatem ben arfa???
uAburak89
30.Mayıs.2014, 02:03
Burak Yılmaz ve Selçuk İnan için yapılan yenilemenin Semih Kaya için de yapılması şart. Ceyhun, Koray gibi oyuncular bile Semih'ten daha fazla kazanıyor. Madem bir denge bulma, değer verme çabası içine girildi mevcut durumda en çok sırıtan Semih'in sözleşmesi.
byariff
30.Mayıs.2014, 14:19
Elimizde o kadar sag bek seneri napcaz anlamiyorum de
europeanconquer
30.Mayıs.2014, 14:30
Salih,Eboue ve Sabri yolcu o zaman veya Sabri'yi joker olarak kullanıp Salih ve Eboue'yi gönderebilir Mancini.
Sabri her pozisyonda hep aynı verimi veriyor ama özellikle sol bekte inanılmaz bir şekilde verimli oluyor :n: Adam yanlış ayak ile pozisyonu seçmiş :D Meğersem sol ayaklı ve sol bek olsa dünya yıldızı olacakmış :D
europeanconquer
30.Mayıs.2014, 18:58
Alex Teixeira diyollağğğ
Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 19:00
Gelmez Luce gelse bi ihtimaldi. Yabancı bir isim alırsak o önce forvet olacaktır ya da Astori. :D
europeanconquer
30.Mayıs.2014, 19:31
Bence kulüp sağ gösterip soldan vuracak.
Hiç beklenmedik isimleri alabiliriz bence.
Lucescu : " Galatasaray'ın Alex Texeira'yi istediği doğru , Alex benimle görüştü ve takımdan ayrılmak istediğini bana söyledi bende ona izin verdim."
- Eurosport
mpaker66
31.Mayıs.2014, 02:06
Hadi Hayırlısı.
europeanconquer
31.Mayıs.2014, 03:06
Muslera,Melo,Sneijder,Telles yerleri ilk 11 de garanti,Bruma ilk 18 de garanti var.
Geriye kalan 3 yabancı kim olacak büyük muamma.
caner485
31.Mayıs.2014, 03:21
ettoooooooooo haberleri var ama inşallah hadi.
E.Cartman
31.Mayıs.2014, 03:32
İshak'ı alsak çok iyi olur sol bek için. Yabancılardan Chedjou'nun yeri garanti. O giderse ve Astori yada muadili bir oyuncu alınırsa onun yeri garanti olur yani işin özü yabancı bir stoper garanti. 1-2 yerli alternatifle rotasyon şansımız çok olur. Ancak bu rotasyon için yerli bir kanat oyuncusu şart. Bu şartın da 2 çıkar yolu gözüküyor. Olcan veya Jimmy Durmaz, ikisi birden de olur :D Ayrıca orta sahaya da takviye şart. 30'a merdiven dayayan veya 30 olan adamlardan oluşan orta sahamızın gelecek sezon oynayacağımız 40-50 maçı kaldırması pek mümkün değil. Oraya Yekta gibi bir standart oyunu olan takıma ne vereceği belli olan 1-2 alternatif lazım. Ya Emre Çolak, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar bu kamp döneminde kendini gösterir ya da oraya da yeni birileri gelir. Aslında sadece ilk 11 olarak düşündüğümüzde 1-2 nokta atışla sorunlar çözülecekmiş gibi gözükse de sezonun tümüne bakıldığında biraz sıkıntılı bir kadromuz var. Bakalım neler göreceğiz ilerleyen günlerde.
Kısacası sol beke yerli(İshak), orta sahadaki mevcut alternatifler adam olmazsa oraya yerli ve(ya) yabancı, yerli kanat (Olcan veya Jimmy'den başka şans yok gibi), net bir pivot santrafor ya da gol vuruşu iyi olan, golü koklayan bir forvetle taş gibi takım oluruz.
Night_Mare17
31.Mayıs.2014, 03:36
Muslera,Melo,Sneijder,Telles yerleri ilk 11 de garanti,Bruma ilk 18 de garanti var.
Geriye kalan 3 yabancı kim olacak büyük muamma.
Abi Chedjou'da 18 e girer.
William Rookwood
31.Mayıs.2014, 03:58
Orta sahaya mutlaka alternatif isimler alınması lazım. Şuan sol bek ile beraber alternatifi en kısıtlı bölge orası. Reading ile kardeş kulüp olmamıza rağmen Jem Karacan'ı fark etmememizide enteresan. FM'ye göre dinamik bir ortasaha gibi gözüküyor. Gerçekte nasıl bir oyuncu olduğuyla ilgili pek fazla bilgim yok. Fakat Premier Lig ve Championship'te oynayabildiğine göre iyi bir oyuncu demek ki.
Keşke Nuri gelse bi yerde haberini görmüştüm.Nuri istemiş topu Dortmund'a atmış diye.
zarateray
31.Mayıs.2014, 04:59
İshak'ı alsak çok iyi olur sol bek için. Yabancılardan Chedjou'nun yeri garanti. O giderse ve Astori yada muadili bir oyuncu alınırsa onun yeri garanti olur yani işin özü yabancı bir stoper garanti. 1-2 yerli alternatifle rotasyon şansımız çok olur. Ancak bu rotasyon için yerli bir kanat oyuncusu şart. Bu şartın da 2 çıkar yolu gözüküyor. Olcan veya Jimmy Durmaz, ikisi birden de olur :D Ayrıca orta sahaya da takviye şart. 30'a merdiven dayayan veya 30 olan adamlardan oluşan orta sahamızın gelecek sezon oynayacağımız 40-50 maçı kaldırması pek mümkün değil. Oraya Yekta gibi bir standart oyunu olan takıma ne vereceği belli olan 1-2 alternatif lazım. Ya Emre Çolak, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar bu kamp döneminde kendini gösterir ya da oraya da yeni birileri gelir. Aslında sadece ilk 11 olarak düşündüğümüzde 1-2 nokta atışla sorunlar çözülecekmiş gibi gözükse de sezonun tümüne bakıldığında biraz sıkıntılı bir kadromuz var. Bakalım neler göreceğiz ilerleyen günlerde.
Kısacası sol beke yerli(İshak), orta sahadaki mevcut alternatifler adam olmazsa oraya yerli ve(ya) yabancı, yerli kanat (Olcan veya Jimmy'den başka şans yok gibi), net bir pivot santrafor ya da gol vuruşu iyi olan, golü koklayan bir forvetle taş gibi takım oluruz.
Söylediklerine harfiyen katılıyorum usta orta bölgeye alternatif adamlar sart allah sakatlık göstermesin melo'ya bisey olursa akla karayı seceriz.Ayrıca Olcan için 2m +Yekta diyorlar bence Yekta verilmemeli bu sene kötü bir sezonda Yekta gibi bir adamı kazandık cok dinamikti bazı maclarda ben beğendim şahsen rotasyon sorunu olmayan en azından güvenilebilir yerli oyuncu
ForsakeN
31.Mayıs.2014, 13:50
Galatasaray'ın kadro planlamasındaki en büyük dezavantajı Muslera'nın Uruguaylı olması. Yabancı kuralında kısa vadede bir değişiklik olacak gibi de gözükmüyor. Bana kalsa Muslera iyi para ediyorken elden çıkarıp yerine yerli oyuncu monte etmeye bakardım
europeanconquer
31.Mayıs.2014, 13:52
Chedjou gidecek falan diyorlar bilmiyorum.
E.Cartman
31.Mayıs.2014, 14:45
Abi mi :eek:
Chedjou gidecek falan diyorlar bilmiyorum.
Chedjou 18 değil direk 11'de olacak. Chedjou giderse gelecek adam zaten yabancı ve direk 11 için alınmış olacak. İdeal 11 oluşturma çabasına girersek zaten 5 yabancının yeri garanti. Kaliteli yerlileri alarak rotasyonda diğer yabancıların kullanılmasını sağlamaktan başka çaremiz yok.
europeanconquer
31.Mayıs.2014, 14:50
Abi mi :eek:
Chedjou 18 değil direk 11'de olacak. Chedjou giderse gelecek adam zaten yabancı ve direk 11 için alınmış olacak. İdeal 11 oluşturma çabasına girersek zaten 5 yabancının yeri garanti. Kaliteli yerlileri alarak rotasyonda diğer yabancıların kullanılmasını sağlamaktan başka çaremiz yok.
Olum samimiyet anlamında abi dedi,abi olarak gördüğünden demedi. :n:
Chedjou kalırsa zaten ilk 11 oynar,farkındaysan 4 tane yabancının yeri garanti ilk 11'de diye yazdım.Chedjou gidecek falan filan haberler dönüyor ondan yazmadım onu.
byariff
31.Mayıs.2014, 16:06
canere teklif yapilmis olur mu sizce ?
uAburak89
31.Mayıs.2014, 16:11
Bence gelmez, zaten gelmesin de. Zamanında denedik kendisini, en kritik maçta takımı yaktı. Sonra geçen sene çıktı açıklama yaptı Galatasaray'da oynarken Fenerbahçe puan kaybettiğinde üzülüyordum diye. Teklif haberi doğruysa bence alma niyetiyle yapılmamıştır, fiyat arttırma amacı olabilir bunun arkasında.
mpaker66
31.Mayıs.2014, 16:14
Hahahaha arif abi sende ya :D :D
E.Cartman
31.Mayıs.2014, 16:36
Torresçilere selam olsun :zuhaha
http://vine.co/v/MdL5Ue9uQgA
mpaker66
31.Mayıs.2014, 16:45
Top kontrol muazzam, topsuz koşu kusursuz, ancak br hazırlık maçı olmasından dolayı laubali bir vuruş. Normalde atardı :D :D
Fearless Coward
31.Mayıs.2014, 16:53
Fifa'da bile aşırtırken en sona kadar bas öyle aşırtmıyor topu oyuncular. :zuhaha Ünal Aysal mevsim çilek mevsimi değil başka meyveler bakacağız demiş yani Torres gelmiyor relax. :zuhaha Zenci alacağız diyor başgan kısaca. :p
Redrum
31.Mayıs.2014, 17:02
Mancini mevlutu alirsak yabancı forvete gerek yok demiş kasmayin harbiden de gerek yok :)
Fearless Coward
31.Mayıs.2014, 17:07
Ünal Aysal yabancı sınırlaması olmasa ŞL şampiyonluğu sözü bile verebilirim diyor adam o kadar iddialı bırakın sınırlama koymayın. :D
Night_Mare17
31.Mayıs.2014, 17:09
Caner'e teklif yapılmış Fenerbahçe'de aldığından 1 milyon euro daha fazla. Adamı almak istediğimizden sanırım Fernabahçe daha yüksek maaş vermek zorunda kalacağı için yapıldı bu teklif.
uAburak89
31.Mayıs.2014, 17:21
Muslera, Telles, Chedjou veya yabancı stoper, Melo, Sneijder 5 yabancı oldu bile.
Muslera yerine sadece Onur olabilir o da zor. Telles'e alternatif İshak diyor herkes ama ben o oyuncuyu hiç tutmuyorum, alternatiften öteye gidemez. Duran topları etkili kullanması bir sol bekin en önemli özelliğiyse biraz düşünmek lazım zaten.
Semih'in yanına Koray veya başka bir Türk stopere güvenip yola çıkılmaz. O yüzden Chedjou ya kalacak ya da Astori gibi bir oyuncu gelecek. Melo ve Sneijder için bir şey söylemeye gerek yok, onların muadili yerli oyuncu yok.
Taktik 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 olacak gibi. Son dönemde Mancini sağ kanatta Yekta, solda Telles veya Sabri'yi kullanıp 4-4-1-1 denedi. Bu sezon ofansif kanat oyuncuları ile 4-2-3-1'e dönebilir tarz. Her türlü tek forvet yani. Burak Yılmaz kaldı, Umut'un satılacağını sanmam, Mevlüt de alınacak gibi. Yabancı forveti ne yapacağız zaten, çok mantıksız.
+3'lük kontenjan için Bruma garanti sadece, diğerleri net değil.
Bize Olcan veya Gökhan Töre şart, Turgut Doğan Şahin Galatasaray'da ilk 11 oyuncusu olamaz öyle kolay, ihtimal vermiyorum. Salih Dursun vol.2 olur. Yazık olur.
Çok transfer değil, doğru transfer yapmamız lazım. Takım zaten fazlasıyla şişmiş durumda, böyle planlama olmaz.
Bu arada Aykut ve Ufuk gidecekmiş, Eray İşcan da yeteneksizliğini çok güzel kanıtladı, Bale'dan yediği frikik golü ara ara kabuslarıma giriyor, Eray = Çuval. Bize yedek kaleci lazım, hem sakatlık, ceza durumları için hem de yeri geldiğinde yabancı sınırlamasında takımı rahatlatmak için. Bu sezon çıkış yapan Gökhan Değirmenci alınsa hiç fena olmaz ama eminim bu konu gündeme dahi alınmıyordur.
Geçen sezon Muslera'nın sakatlığı sonrası dağılma dönemine girdik resmen, sağ beke adam doldurmayı biliyoruz, kaleci alternatiflerimizin üçünü toplasan bir Muslera etmiyor.
europeanconquer
31.Mayıs.2014, 18:06
Onların üçünü topla 10 ile çarp ancak Muslera ederler.
Caner haberi balondur,yaz geldi rahat olun,tatile çıkın falan,bırakın gelecek sezon planlamalarını :n:
Fearless Coward
31.Mayıs.2014, 18:52
Oğuzhan seni burada görmek istemiyorum bu yaz git spor yap tatile git göbeği erit hem içindeki fazla olan yağlar erir Arif abini örnek al az bak adam zayıflıyor. :p Caner gelsin Arda'da gelsin bütün yerliler gelsin bekliyoruz. :zuhaha
europeanconquer
31.Mayıs.2014, 18:58
Oğuzhan seni burada görmek istemiyorum bu yaz git spor yap tatile git göbeği erit hem içindeki fazla olan yağlar erir Arif abini örnek al az bak adam zayıflıyor. :p Caner gelsin Arda'da gelsin bütün yerliler gelsin bekliyoruz. :zuhaha
Tamam abi görme beni ama şu kekeler transfer yapsın artık :n:
byariff
31.Mayıs.2014, 22:18
transfer beklemeyin yaklasik 15 gun...
Fearless Coward
31.Mayıs.2014, 23:24
Arif dediyse 15 gün içinde Olcan ve Mevlüt gelir tamamdır çok rahatladım. :zuhaha
europeanconquer
31.Mayıs.2014, 23:26
Burhan Eşer'i alıyormuşuz Arif abi :zuhaha
davidvilla
01.Haziran.2014, 01:53
Ortasaha alınacak mı acaba ben onu merak ediyorum
europeanconquer
01.Haziran.2014, 02:02
Yekta Kurtuluş,Felipe Melo,Wesley Sneijder,Emre Çolak,Oğuzhan Kayar,Umut Gündoğan,Furkan Özçal,Selçuk İnan,Hamit Altıntop,Ceyhun Gülselam varken bence orta saha transferi beklemeyin.Orta saha yeterli demiyorum ama Mancini'ye yeter de artar bile bu orta sahalar.Zaten bunların içinden en fazla 4 oyuncu(Ceyhun,Umut,Oğuzhan,Furkan) seneye takımda olmaz,sadece 4 oyuncu gittiğine göre de o kadar orta sahanın arasına transfer yapılmaz.Hatta bu oyuncuların arasına yazın büyük ihtimal kampta olacak İbrahim Coşkun'u da katabiliriz.
uAburak89
01.Haziran.2014, 14:46
Aykut, Ufuk, Ceyhun, Sabri ve Drogba'nın sözleşmesi bitti. Aykut kulübün sahiplerinden, Sabri'nin reislik kontenjanı var, Ceyhun Mancini'nin prensi bu 3 isimle sözleşme yenilenir herhalde.
europeanconquer
01.Haziran.2014, 15:15
Caner bana göre olmaz,kendisi Fenerbahçeli bize gelmez ama olursa var ya savaş çıkar :zuhaha
Hem bek değil rahatlıkla kanat olarak da kullanabiliriz.Olur veya olmaz bir girişimimiz varsa eğer son derece akıllı bir hamle.Hem Caner'in kontratı sona erdi,artık Fenerbahçe'nin futbolcusu değil,şimdilik.
Geleceğinden değil tabi ama o şüphe bile yeter :n:
uAburak89
01.Haziran.2014, 15:48
Galatasaray 4 milyon euro versin, Aziz Yıldırım 4.1 milyon euro verir Caner'i takımda tutar. Bu ortaya atılan şeyler goygoydan fazlası değil bence.
byariff
01.Haziran.2014, 15:52
goygoy degil tamamiyle ciddi haber caner olayi , bence alinmali piskolojik ustunluk saglar bana gore nasil alperde fenerbahce elimizden aldiysa caneride biz alirsak tam tersi olacak..
europeanconquer
01.Haziran.2014, 15:56
Caner'in bize gelme ihtimali %5 bile değil,sadece alacağı ücreti yükseltiriz veya Avrupa'ya gitmesine sebep oluruz.O bile pek olası değil,Aziz Yıldırım şu an en formda Türk oyuncudan vazgeçmez.
uAburak89
01.Haziran.2014, 15:59
goygoy degil tamamiyle ciddi haber caner olayi , bence alinmali piskolojik ustunluk saglar bana gore nasil alperde fenerbahce elimizden aldiysa caneride biz alirsak tam tersi olacak..
Alınmalı, alınmamalı kısmına girmeden sadece mantık yürütünce bile bu transfer imkansız.
5+3 kuralı var, hiç hesapta yokken sezonun oyuncusu oldu Caner, Ersun Yanal ile iyi anlaşıyor. Çok komik bir paraya (aslında yabancı sınırı olmasa pek çok Türk oyuncunun alması gereken (!) paraya) oynamış tüm sezon, en azından Kadlec seviyesinde para hak eden bir adama 2-2.5 milyon euroyu zaten teklif eder herhalde Fenerbahçe. Biz ne vereceğiz, en fazla aynısını. E bu adam Fenerbahçe'li bunca zamandır yalan konuşmuyorsa.
Oluru yok bu işin, şahsi fikrim iyi ki de yok. O yüzden ben pek inanmıyorum bizim teklif vereceğimize falan, Ünal Aysal rasyonel adamdır, fiyat arttırsak bile Fenerbahçe'nin edeceği maksimum zarar 1 milyon euro olur, yani devede kulak.
Night_Mare17
01.Haziran.2014, 16:09
Galatasaray 4 milyon euro versin, Aziz Yıldırım 4.1 milyon euro verir Caner'i takımda tutar. Bu ortaya atılan şeyler goygoydan fazlası değil bence.
Amaçlardan biri de bu abi zaten Fenerbahçe Caner'e daha çok maaş vermek zorunda kalır veremez Caner Gs'yi istemezse de Caner Avrupa yolcusu olur.
sui generis
01.Haziran.2014, 16:31
Beyler, Caner'in avrupaya gitmesi pek mümkün değil bence. Oradaki vergiler buraya göre çok yüksek. Yanlış bilmiyorsam vergiyi de kulüpler ödemiyor. Caner'in Fenerbahçe'den 2 milyon euro civarı alacağını düşünürsek Caner'in avrupadan en az 3-3.5 Milyon Euro değerinde bir teklif alması lazım ki gitsin. Bu da imkansız.
Caner Fenerbahçeli ama Fenerbahçe için yanıp tutuştuğunu düşünmüyorum. Caner'in Türkiye'den başka bir kulübe gitmesi olası ama Aziz Yıldırım'ın bırakacağını sanmıyorum. Gereken parayı verir.
SAİT71
01.Haziran.2014, 17:34
Caner'i ücret yükselterek alacak biri varsa o da Aziz Yıldırım'dır, Galatasaray Fenerbahçe'den aldığı paradan daha fazla veririz diyor ama eğer işi inada bindirirlerse Aziz Yıldırım 5-6 bile verir o adama :D Eğer yok benim gönlümde Galatasaray var der giderse orası ayrı...
Flawless Victory
01.Haziran.2014, 18:43
Bence böyle bir üstünlük sağlamaz. Adam GS'li olsa tamam da zaten FB'li.
jevox06
01.Haziran.2014, 18:50
Mario Balotelli'nin twitter hesabına girin ve arka plan fotoğrafına bakın arkadaşlar. Bir mesaj var sanki :D
Nedvedmania
01.Haziran.2014, 18:59
Valla bu Caner olayını ciddi ciddi hiç düşünmüyorum bile. Fenerli adamın bizde işi olmaz. Tribünde o kadar küfür edildi bu adama. Taraftar istemez.
Caner bizde oynarken ben onun oynayış şeklinden "Bu adam ne biçim oynuyor ya ? Sanki Fenerli de bilerek böyle saçma sapan hatalar yapıyor" diyordum. Sonra Fener'e gidince taşlar yerine oturmuştu.
Gncl1905
01.Haziran.2014, 19:13
Caner'in At. Madrid maçında bizi nasıl yaktığı dün gibi aklımda, takımında kalsın. Diğer maçlardaki performansı da pek iç açıcı değildi yanlış hatırlamıyorsam. İsterse dünyanın en iyi sol beki olsun yine takımımda görmek istemem.
Banega
01.Haziran.2014, 19:51
Telles varken Caner yedek kalır, buda iyi olmaz.İleri kanatta çok iyi olabilir.
Ama şayet klüp, Fenerbahçe daha yüksek ücret ödesin, ya da oyuncu yurtdışına gitsin diye teklif yapıyorsa yanlış yapıyor.Tamam aralarında rekabet var, hatta kadın basketbol maçından sonra Fenerbahçeli yöneticeler karar almıştı denildi, ''Galatasaray'ın talip olduğu her oyuncuya talip olunacak ve fiyat arttırılacaktı'' diyorlardı ama her iki klüpte böyle işlerle uğraşıyorsa gerçekten üzülürüm.Çok saçma bence.
Fearless Coward
01.Haziran.2014, 22:24
O zaman ki Caner'le şimdi ki Caner bir değil yalnız. Şimdi çok tecrübeli bir Caner var ancak bende zannetmiyorum böyle bir hamle yapacağımızı. Telles varken gerekte yok zaten.
byariff
01.Haziran.2014, 22:25
arkali onlu oynarlar telles ile 4-2-3-1 de :D
E.Cartman
01.Haziran.2014, 22:30
Caner At.Madrid maçını katletti diye hatırlıyor herkes ama o maçı Caner'den önce hakem katletmişti beyler hatırlatırım. Caner o verilmeyen penaltıdan sonra delirmişti.
Unsal123
01.Haziran.2014, 23:41
Beyler Balotelli geliyor Ünalla gonuştuk , yazın bi genara.
sentugo
01.Haziran.2014, 23:58
Balotelli haberleri yalan sanırım.
https://twitter.com/anasponsortr/status/473171439072600064
Unsal123
02.Haziran.2014, 00:02
Balotelli haberleri yalan sanırım.
https://twitter.com/anasponsortr/status/473171439072600064
Yok yok ne yalanı gerçek o valla gerçek :uzgun: yapma etme aradık gonuştuk :icon_redface:
E.Cartman
02.Haziran.2014, 00:14
Emirates sponsorluğuyla Balotelli transferi yalan. Ya Gazprom'la ya da kendimiz alıcaz. Haberin alt metnine dikkat etmek lazım :D
sentugo
02.Haziran.2014, 00:15
Kiralık olabilir de bonservisi ile birlikte almak için 61 milyon euro çıkması gerekiyormuş başkanın açıklamalarına göre... Bu durumda ancak kiralık gelebilir...
davidvilla
02.Haziran.2014, 01:09
Caner At.Madrid maçını katletti diye hatırlıyor herkes ama o maçı Caner'den önce hakem katletmişti beyler hatırlatırım. Caner o verilmeyen penaltıdan sonra delirmişti.
Eheh 4. Hakem Banti. Serie a da hala mac yonetiyor :)
E.Cartman
02.Haziran.2014, 01:12
Eheh 4. Hakem Banti. Serie a da hala mac yonetiyor :)
O anları kare kare hatırlıyorum abi bir ömür çıkmaz aklımdan. Hala hatırladıkça çok ağır küfrederim o hakeme. Açık açık yediler bizi orada sonra gitti Atletico şampiyon oldu bi de utanmadan Arda'yı aldılar :zuhaha Gerçi Arda'yla 1 sezon fark var ama olsun :D
Fearless Coward
02.Haziran.2014, 01:57
Caner - Galatasaray
Diye duyumlar gelmeye başlamış Fenerbahçe'li arkadaşlarıma bir çok arkadaşımdan haber aldım hayırlı olsun falan diye. :D Bense daha hiç bi yerde göremedim Caner haberlerini Allah Allah. :D
byariff
02.Haziran.2014, 03:11
balottelliyi tek bir yolla aliriz oda meloyu aldigimiz gibi ilk yilda
attirson
02.Haziran.2014, 03:17
Caner - Galatasaray
Diye duyumlar gelmeye başlamış Fenerbahçe'li arkadaşlarıma bir çok arkadaşımdan haber aldım hayırlı olsun falan diye. :D Bense daha hiç bi yerde göremedim Caner haberlerini Allah Allah. :D
Caner'e Gs'ye gelirmisin diye sormuş bir grup taraftar Caner'de inşallah demiş ordan herkes gaza geldi ama ben ciddi manada dediğini sanmıyorum.Dalga amaçlı dedi bence. :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaka Leite
02.Haziran.2014, 03:38
Allahım yüce Allahım nolur Balotelli transferi gerçekleşsin.
O kadar çok istiyorum ki bu transferi, benim açımdan bir taşla 2 kuş olacak. Caner konusu ise hiç inandırıcı değil, her açıklaması ile Aziz Yıldırıma taptığını belli eden adam kesinlikle gidip Galatasaray'a imza atmaz.
Bordo61Mavi
02.Haziran.2014, 05:14
Mitiroglu haberleri var Ingiliz basininda
MoisHaLe
02.Haziran.2014, 06:34
Caner'in gelmesini şahsen ben istemiyorum nedeni ise çok basit bu adam tamam bu sene harika bir performans sergiledi de bu sezon ne olacak orası meçhul? İstediği paralarda çok ciddi rakamlar.. Tff sağolsun şu saçmasapan sınırlama yüzünden yerlilerin fiyatı kaç kat arttı. Sonra Avrupa'da nasıl başarı gelsin??
Cengo
02.Haziran.2014, 08:58
Duyumların sebebi Twitter'daki bir grup troll. Sonrasında eğlendiler. Eurosport ve Lig TV'ye de yedirmişler. Eurosport da her şeye atlıyor zaten araştırmadan. Fenerbahçe yönetimi ile Caner'in 2.250M€'ya anlaşıldığı konuşuluyordu benim duyduğum. Milli Takım kampı sonrası imzalayabileceğini düşünüyorum.
nannar
02.Haziran.2014, 11:21
Caner'in yeteneğini bilmem ama futbolcu karakteri avrupada oynamaya yetmez. Aşırı duygusal ve ani tepkileri olan bir oyuncu. En iyisi dokusunun uyuştuğu takım olan Fenerbahçe'de kalması...
uAburak89
02.Haziran.2014, 21:52
Sonunda...
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=364187
SAİT71
02.Haziran.2014, 21:58
Hayırlı olsun, Muslera gibi bir kaleci kesinlikle hakediyor o parayı. Galatasaray elindeki yıldızlarını baya bir tatmin etti maaş bazında bence. Ancak oyuncularda bu paraların karşılığını her sezon vermeleri lazım.
Fearless Coward
02.Haziran.2014, 22:01
Ünal Aysal Olcan,Mevlüt ve Gökhan için girişimleri olduğunu doğruladı. Mancini , Rhodolfo'yu çok istiyormuş öncelik oymuş stoper için. Alternatifi ise Astori'ymiş. Mevlüt için prensipte anlaşmışız Dany + 2 Milyon önermişiz Etienne'de istiyormuş Dany'i. :D Gökhan Töre için bonservisi çok bulmuş Aysal. Olcan için de para + oyuncu teklifi vermişiz. NtvSpor'un yalancısıyım bakalım.
byariff
02.Haziran.2014, 22:01
1 yil daha oynar satilir zaten o parayida vermeyiz. "bence" :D
uAburak89
02.Haziran.2014, 22:02
Drogba'nın maaşı Burak, Selçuk ve Muslera'ya dağıtılmış durumda. Umarım biraz da Semih'e artış yapılır. Her maç banko oynuyor ama bir sürü işe yaramazdan çok daha az maaş alıyor. Bir denge sağlanacaksa ilk Semih'ten başlanılması lazımdı.
Fearless Coward
02.Haziran.2014, 22:03
Ayrıca Sneijder için 20 Milyon verirlerse gözüm kapalı satarım demiş Aysal.
Fearless Coward
02.Haziran.2014, 22:04
Onlar da Vatan gazetesinin yalancısı, Vatan gazetesi de hepten yalancı. Sabahtan beri kulüpten yalanlama bekliyorum çünkü o röportaj doğruysa hiç iyi değil. Bütün strateji böyle anlatılmaz. Üslup da sanki Ünal Aysal üslubu değil gibi geldi bana.
Rhodolfo'yu almazsam Mancini bana kızar demiş. :zuhaha Bana da yalan gibi geliyor.
uAburak89
02.Haziran.2014, 22:05
Bir ara bir kuraldan bahsediliyordu, belirli bir yaştan sonra sözleşmesinin son senesi veya son iki senesi kalan futbolcu, sözleşmesindeki toplam alacağı bedel karşılığında gidebiliyor gibi bir şeydi. Emin değilim ama buna benzer bir şey duyan / bilen var mıdır?
byariff
02.Haziran.2014, 22:06
aysal baskan hazine buldu bence :p
zarateray
02.Haziran.2014, 22:07
Muslera iyi oldu seneye satılır diye düşünüyorum
Bordo61Mavi
02.Haziran.2014, 22:09
aysal baskan hazine buldu bence :p
Hazineye gerek varmiki, her sezon basi 20milyon cepte :)
uAburak89
02.Haziran.2014, 22:11
Ünal Aysal Olcan,Mevlüt ve Gökhan için girişimleri olduğunu doğruladı. Mancini , Rhodolfo'yu çok istiyormuş öncelik oymuş stoper için. Alternatifi ise Astori'ymiş. Mevlüt için prensipte anlaşmışız Dany + 2 Milyon önermişiz Etienne'de istiyormuş Dany'i. :D Gökhan Töre için bonservisi çok bulmuş Aysal. Olcan için de para + oyuncu teklifi vermişiz. NtvSpor'un yalancısıyım bakalım.
Onlar da Vatan gazetesinin yalancısı, Vatan gazetesi de hepten yalancı. Sabahtan beri kulüpten yalanlama bekliyorum çünkü o röportaj doğruysa hiç iyi değil. Bütün strateji böyle anlatılmaz. Üslup da sanki Ünal Aysal üslubu değil gibi geldi bana.
Walter Sakana
02.Haziran.2014, 22:17
Rhodolfo'yu almazsam Mancini bana kızar demiş. :zuhaha Bana da yalan gibi geliyor.
Yalan değil, TRT Spor'da da çıktı hatta röportajı verildi. Ben de şaşırdım her şeyi bu kadar açık anlatmasına, hiç akıllanmamış mı yoksa bu bir strateji mi bilemiyorum.
davidvilla
02.Haziran.2014, 22:24
Drogba'nın maaşı Burak, Selçuk ve Muslera'ya dağıtılmış durumda. Umarım biraz da Semih'e artış yapılır. Her maç banko oynuyor ama bir sürü işe yaramazdan çok daha az maaş alıyor. Bir denge sağlanacaksa ilk Semih'ten başlanılması lazımdı.
Semih de bu sezon cok mac verdi ya. Ama kpntrati iyilestirilmeli tabi ki de
Redrum
02.Haziran.2014, 22:35
Gökhan törenin tweetleri gördünüz mu? :D
Elemanin teki demiş ki acilen Galatasaray a gelmelisin.
Gökhan: haha neden hayrola?
X: sen gelsen super olur
Gökhan: hayirlisi kardeşim sizin kanatlar pert. Sneijder iyi ama kanat yok
X: o zaman gel gsye vs vs
Gökhan: hayirlisi kardeşim...
MoisHaLe
02.Haziran.2014, 22:37
Muslera ile sözleşme yenilenme haberi aldığım en güzel haber..
uAburak89
02.Haziran.2014, 22:38
Gökhan törenin tweetleri gördünüz mu? :D
Elemanin teki demiş ki acilen Galatasaray a gelmelisin.
Gökhan: haha neden hayrola?
X: sen gelsen super olur
Gökhan: hayirlisi kardeşim sizin kanatlar pert. Sneijder iyi ama kanat yok
X: o zaman gel gsye vs vs
Gökhan: hayirlisi kardeşim...
https://twitter.com/GokhanTore1
Bu değil mi resmi twitter hesabı?
E.Cartman
02.Haziran.2014, 22:42
Muslera'ya verilen her kuruş helal. 1. sınıf bir kaleciden bahsediyoruz sonuçta.
byariff
02.Haziran.2014, 22:46
https://twitter.com/GokhanTore1
Bu değil mi resmi twitter hesabı?
o hesabindan demis ama 2012 de veya 2013 ocak aylarinda olmasi lazim.
Corpus
02.Haziran.2014, 22:47
Muslera'ya verilen her kuruş helal. 1. sınıf bir kaleciden bahsediyoruz sonuçta.
Ya Muslera istesin, taraftarlar ömür boyu yaşatır onu. İstediği para, rahatlık olsun
Redrum
02.Haziran.2014, 22:47
o hesabindan demis ama 2012 de veya 2013 ocak aylarinda olmasi lazim.
Hadi ya telden giriyordum iyi sazanlanmısım :D
uAburak89
03.Haziran.2014, 14:00
Bir ara bir kuraldan bahsediliyordu, belirli bir yaştan sonra sözleşmesinin son senesi veya son iki senesi kalan futbolcu, sözleşmesindeki toplam alacağı bedel karşılığında gidebiliyor gibi bir şeydi. Emin değilim ama buna benzer bir şey duyan / bilen var mıdır?
Kendi soruma kendim cevap vereyim, sizden hayır yok. :D
Galatasaray, Uruguaylı kaleciyle yeni sözleşmeyi 28. yaşgününden 2 hafta önce yaparak kendini iyice sağlama aldı.
Galatasaray, kadrosundaki futbolcuların sözleşmelerini birer birer uzatıyor. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’dan sonra Fernando Muslera’nın da sözleşmesi uzatıldı.
2011’de transfer edilirken 5 yıllık imza atan Uruguaylı kalecinin sözleşmesinde iki yılı kalmıştı. Buna iki yıl daha eklenirken 2 milyon Euro olan sabit transfer ücreti ise 2014-15 sezonu için 2 milyon 750 bin Euro’ya, 2015-16 için 3 milyon 300 bin Euro’ya yükseltildi; 2016-17 ve 2017-18 sezonları için de 3 milyon 575’er bin Euro olarak belirlendi.
16 Haziran 1986 doğumlu olan Muslera’nın yeni sözleşmesi 28. yaşgününden önce hayata geçirildi. Böylece FIFA talimatlarındaki koruma dönemi (protected period) iki değil, üç sezon olarak belirlendi. Muslera’nın yeni sözleşmesi 16 Haziran’dan sonraya kalsaydı koruma dönemi iki yıl olacaktı.
europeanconquer
03.Haziran.2014, 15:19
http://s7.directupload.net/images/user/140601/2wtln8xl.swf
Ahahahaha :n:
europeanconquer
03.Haziran.2014, 15:41
https://twitter.com/jbavaofficial/status/473779513906974720
Bu nedir la ?