Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

Redrum
05.Ocak.2014, 04:02
Cengiz abi adamın anası babası 80li yıllara kadar Türkiye'de yaşamışlar.Yaşadıkları sürede elbet Türk vatandaşı olmuşlardır.Süre yaklaşık 40 yıla yakın.

Ben de tam bunu diyecektim. Adamlar yaklaşık 40 yıl Türkiye'de yaşamışlar neredeyse benden daha çok T.C. vatandaşılar :D

Cengo
05.Ocak.2014, 04:13
Cengiz abi adamın anası babası 80li yıllara kadar Türkiye'de yaşamışlar.Yaşadıkları sürede elbet Türk vatandaşı olmuşlardır.Süre yaklaşık 40 yıla yakın.

Almışlarsa Hajrovic de alır zaten. Aksini iddia etmedim. En başından beri ebeveynleri diyorum. Amcası almışsa o da alır, bizim yönetim bir şekilde halleder mantığının doğru olmadığını söylüyorum sadece. Ebeveynlerinin vatandaşlığı yoksa mümkün değil. Hiç Türk vatandaşlığı aldıkları söylenmediği bir ortamda biz nasıl o senelerde ebeveynlerinin vatandaşlık alıp almadığı konusunda %100 emin olamıyorsak, transfer ediliyor diye kesin vatandaşlık alacak diyenlerin emin olmasını da anlayamıyorum. Yönetim istediği kadar emin olsun. Hatta biz illegal millegal bir şekilde hallederiz mantığı var ki ona hiç girmiyorum. Bir hukuk devleti burası. Bu zamana kadar sadece amcasının vatandaşlığı olduğu söyleniyor, ki tüm yorumlarım ona göre.

europeanconquer
05.Ocak.2014, 04:14
Yalnız burada anne ve babanın Türkiye doğumlu olduğunu söylemek gerekir.Malum o yıllarda burya göç edenin anne ve babasının ebeveynleri olduğu açık.

@ABOOO

Bende öyle düşünüyorum ancak sen hep muhalifsin abi arkadaş bir var sayım yaptı,fikir beyan etti hemen nasıl bu kadar kesinsin dedin bende sana neden bu kadar çok karşıt görüşlü olduğunu sordum.Benim için asıl konu haklı haksız konusu değil.

lexoqe
05.Ocak.2014, 04:20
Amcası'nın Türk vatandaşlığı almasından dolayı babası nasıl vatandaşlık alıyor onu da açıklayabilir misiniz? Amca, ebeveyn kavramının içinde değil zaten.

Annesi ve ya babasının kökeninin Türk vatandaşı olduğu ve/veya zamanında Türk vatandaşlığı aldığı ama kaybettiği için tekrar başvurması iddiası yolunda ilerler Galatasaray. Amcası ile bir alakası olacağını sanmıyorum.

Almışlarsa Hajrovic de alır zaten. Aksini iddia etmedim. En başından beri ebeveynleri diyorum. Amcası almışsa o da alır, bizim yönetim bir şekilde halleder mantığının doğru olmadığını söylüyorum sadece. Ebeveynlerinin vatandaşlığı yoksa mümkün değil. Hiç Türk vatandaşlığı aldıkları söylenmediği bir ortamda biz nasıl o senelerde ebeveynlerinin vatandaşlık alıp almadığı konusunda %100 emin olamıyorsak, transfer ediliyor diye kesin vatandaşlık alacak diyenlerin emin olmasını da anlayamıyorum. Yönetim istediği kadar emin olsun. Hatta biz illegal millegal bir şekilde hallederiz mantığı var ki ona hiç girmiyorum. Bir hukuk devleti burası. Bu zamana kadar sadece amcasının vatandaşlığı olduğu söyleniyor, ki tüm yorumlarım ona göre.

Amcanın ebeveyn olduğunu kim söyledi ? Nasıl amcası alabiliyorsa babası alabilir diyorsun. Benim kardeşim bu vatandaşlığı alabiliyorsa bende bu hakka sahibim demek. Bende bu hakka sahipsem bu vatandaşlığı alabilirim o zaman. Ben aldıktan sonra çocuğumda alır. Bu kadar basit.

Şimdi amcası almışsa çocukta alır diye söylenen var mı bilmiyorum ama biraz mantıksal açıdan baktığımızda, eğer amca almışsa babada her halükarda alabilir. Zaten bu şekilde olacak gibi, Galatasaray babayı da vatandaş yapacak, baba aldıktan sonra çocuğun alması an olacak. Yani bu şekilde hiç kimse hukuku çiğnememiş sayılıyor.

byariff
05.Ocak.2014, 04:23
yonetimin bildigi vardir ki herkes oyle diyor oyuncu turk statusunde oynucakmis ki o yuzden transfer oldu diyorlar bakip gorelim ilerliyen gunlerde ne olucak , bu arada bu adam bildigin frikikci yahu iyice ortam kiziscak kim kullancaksa artik :D :D neyse sag çaprazlardan izzet vurur aslanim benim. :D :D

Hajrovic Galatasaray'a hayırlı olsun. İsviçre ligini yakından takip ederim ve bu çocuk 2 yıldır çok formda. Mohamed Salah ile birlikte en beğendiğim oyuncudur kendisi. Yetenekleri de hayran bırakacak cinsten. Sol ayağını raket gibi kullanır, güzel orta keser, duran toplarda adrese teslim pas atar, uzaktan şutları baya etkilidir ama kimse bu çocuktan olağanüstü bir performans beklemesin. Ters kanatta oynayan oyuncuların genelde içeri katetmeleri önemlidir ama İzet genellikle bu işte başarısız, süratli bir oyuncu da değil. Örnek verecek olursam bir Shaqiri değil yani. Ben biraz Elvir Baliç'in Bursaspor'daki zamanlarına benzetirim. Ben TD olsam 10 numara pozisyonunda oynatırım ki çok daha iyi oynar.

Türk pasaportu olayına gelirsek İzet istediği zaman TC vatandaşı olabiliyor tıpki Baliç, Boliç örneklerindeki gibi. İsminden de anlaşılacağı gibi(İzet) kendisi Müslüman Bosnalı(Boşnak) ve bu tarz oyuncular Türk vatandaşlığına geçebiliyor. Bildiğim kadarıyla Bosna-Hersek ile birlikte Bulgaristan ve Yunanistan'daki Türk asıllılar, Sırbistan'ın Sancak bölgesi, Karadağ, Arnavutluk, Makedonya ve Kosova'lı Müslüman futbolcular da TC vatandaşı olabiliyor. Sebebi de Balkanlardaki Müslümanların Osmanlı yani Türk torunu sayılması. Bu kural rahmetli Turgut Özal zamanında yürürlülüğe girmişti. Kısacası İzet Hajrovic TC vatandaşlığına geçerken herhangi bir sorun yaşamıyacak.

footballer33
05.Ocak.2014, 04:44
Biz Ronaldinho'yu bu kadar tartışmadık arkadaş! Ne muhabbetler dönmüş böyle burada ya! :icon_biggrin:

uAburak89
05.Ocak.2014, 13:54
Amca baba yarısıdır lafı havada kalmasın, bir işe yarasın.

@footballer33

Ronaldinho'nun tartışılacak bir yanı mı var?

Börk
05.Ocak.2014, 14:03

Bizim yönetime bir şekilde hallederler diyorum bizim yönetim halleder demedim.Ayrıca artık burası bir hukuk devleti değil.Başından beri bahsettiğin kanunlar,hukuk kuralları artık bunlara inanmıyorum ben.Üstünde durduğun adalet bile artık sadece bir kadın ismi uyumaya devam o yüzden.

Nocna Mora
05.Ocak.2014, 14:34
Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Izet Hajrovic'in transferi için futbolcunun kendisi ve kulübü Grasshopper Club Zurich ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Profesyonel futbolcu Izet Hajrovic ve kulübü Neue Grasshopper Fussball AG (Grasshopper Club Zurich) ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

lexoqe
05.Ocak.2014, 17:20
Bizim yönetime bir şekilde hallederler diyorum bizim yönetim halleder demedim.Ayrıca artık burası bir hukuk devleti değil.Başından beri bahsettiğin kanunlar,hukuk kuralları artık bunlara inanmıyorum ben.Üstünde durduğun adalet bile artık sadece bir kadın ismi uyumaya devam o yüzden.

Dostum, T.C vatandaşlığı alması için kurallar çiğnenmeyecek. Eğer tespitler doğruysa (en azından amcası olabilmişse) çok basit ve hızlı bir şekilde vatandaşlığı hukuk çerçevesinde alacaktır.

Hukuk konusunda dediklerine %200 katılıyorum. En azından Bu tespitler doğru değilse kılıfına uydurulur.

mpaker66
05.Ocak.2014, 17:26
Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Izet Hajrovic'in transferi için futbolcunun kendisi ve kulübü Grasshopper Club Zurich ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Profesyonel futbolcu Izet Hajrovic ve kulübü Neue Grasshopper Fussball AG (Grasshopper Club Zurich) ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Hadi canım, ne zaman olmuş bu ya :(

sui generis
05.Ocak.2014, 19:23
Amcanın ebeveyn olduğunu kim söyledi ? Nasıl amcası alabiliyorsa babası alabilir diyorsun. Benim kardeşim bu vatandaşlığı alabiliyorsa bende bu hakka sahibim demek. Bende bu hakka sahipsem bu vatandaşlığı alabilirim o zaman. Ben aldıktan sonra çocuğumda alır. Bu kadar basit.

Şimdi amcası almışsa çocukta alır diye söylenen var mı bilmiyorum ama biraz mantıksal açıdan baktığımızda, eğer amca almışsa babada her halükarda alabilir. Zaten bu şekilde olacak gibi, Galatasaray babayı da vatandaş yapacak, baba aldıktan sonra çocuğun alması an olacak. Yani bu şekilde hiç kimse hukuku çiğnememiş sayılıyor.

Amcasının belki karısı Türk'tür onun sayesinde almıştır ya da 5 yıldır Türkiye'de ikamet etmiştir. Bunların hiçbiri kan bağıyla babasına bu hakkı vermiyor. Dedesi Türkse zaten babası da Türk olurdu, sıkıntı olmazdı. Demek ki amcası Türk kimliğini dedesinden almamış.

lexoqe
05.Ocak.2014, 19:42
Amcasının belki karısı Türk'tür onun sayesinde almıştır ya da 5 yıldır Türkiye'de ikamet etmiştir. Bunların hiçbiri kan bağıyla babasına bu hakkı vermiyor. Dedesi Türkse zaten babası da Türk olurdu, sıkıntı olmazdı. Demek ki amcası Türk kimliğini dedesinden almamış.

3 gündür forumda kökenlerinin 70'li 80'li yıllarda burada yaşadıkları yönünde, şimdi olayı saptırmadan amcasının eşi belki Türktür falan demek pek sıcak gelmiyor bana.

byariff
05.Ocak.2014, 19:53
izzet yahu ismi turk iste bu :D

Redrum
05.Ocak.2014, 21:07

Dediğin şey doğru, amcası Türkiye'de ikamet etmesi sonucu almış diye okumuştum ben vatandaşlığı. Veya bu tarz bir şeydi.
Fakat olayın şu boyutu var Hajrovic'in söylediğine göre ailesi 30-40 sene Türkiye'de yaşamış. Ailesinin bu durumda Türkiye vatandaşlığı alması ve dolayısıyla İzet'in de alması zor değil. Gerçi mevzuata baktım da ailesinin de alması için yeterli bir şart göremedim şimdi hepsini tek tek yazamıyorum ama üstünkörü baktım bilmiyorum bir çözümü olursa ve İzet TC vatandaşı yapılırsa, bu tip tartışmaları önlemek adına uygulanan mevzuat hükümleri ve belgeler ortaya konacaktır sanıyorum.

Corpus
05.Ocak.2014, 21:15
izzet yahu ismi turk iste bu :D

Leon OSMAN diyorsun yani :n:

lexoqe
05.Ocak.2014, 21:32

İşte bu da Türk. Alın herifi ilk 11'e direk. :)

eng1n
05.Ocak.2014, 21:42

Leon Osman Türk zaten annesi Kıbrıs Türkü.

europeanconquer
05.Ocak.2014, 21:43
http://img35.imageshack.us/img35/940/cmcz.png

Yakışmış mı ? :0: Bu da önden profil;

http://img13.imageshack.us/img13/2263/pkp7.png

Night_Mare17
05.Ocak.2014, 21:45
http://img35.imageshack.us/img35/940/cmcz.png

Yakışmış mı ? :0: Bu da önden profil;

http://img13.imageshack.us/img13/2263/pkp7.png

Cıks forma eski :(

europeanconquer
05.Ocak.2014, 21:51
Cıks forma eski :(

Olum yenisini yüklemedim FIFA 13 daha güzel geliyor :0:

Corpus
05.Ocak.2014, 22:32
Beyler Dzeko' nun da Türkiye' de akrabaları varmış. Drogba gidince bi Dzeko iyi gider aslında :D

europeanconquer
05.Ocak.2014, 22:35
Yaklaşık 20 saattir çok suskunuz :( Bir Dany bildirimi gelsin Karabük'e gitti diye.Ardınada Telles ile görüşmelere başlandığı açıklansın :(

byariff
05.Ocak.2014, 23:02
Telles sali gunu istanbula geliyor..

izzet hakkinda bir yazi daha

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1379799

europeanconquer
05.Ocak.2014, 23:13
http://www.radyospor.com/Futbol/172239/--Ortada-kalirsiniz-

Redrum
05.Ocak.2014, 23:35
Telles sali gunu istanbula geliyor..

izzet hakkinda bir yazi daha

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1379799

Çok güzel bir yazı hadi bakalım :)

footballer33
05.Ocak.2014, 23:52
Amca baba yarısıdır lafı havada kalmasın, bir işe yarasın.

@footballer33

Ronaldinho'nun tartışılacak bir yanı mı var?
Gelecek mi gelmeyecek mi, gelirse ne olur, gelmezse ne olur anlamında dedim ben.

europeanconquer
05.Ocak.2014, 23:55
1 yıl oldu gelecek :n: Heyecanı gitti iyice sizin kulübün yöneticileri Fanatik'ten Fotomaç'tan beter oldu :D

europeanconquer
06.Ocak.2014, 00:58
Giray kadro dışı bırakılmış.Gerçi Trabzon bize artık günahını bile vermez ancak bir denemek lazım.

Redrum
06.Ocak.2014, 01:01
Giray'ın menajeri aracılığıyla Galatasaray'da oynamak istediğini belirttiğini 2 hafta önce bir yerden okuyup, burada yazmıştım. Bence düşük maliyete güzel bir yedek transferi olabilir. Serdar Aziz'den iyidir.

europeanconquer
06.Ocak.2014, 01:02
Gerçi onunda kalbi ile ilgili bir sıkıntısı vardı,tehlikeli olabilir bence,tabi doktorlar daha iyi bilir,rahatsız oyuncuyu tabi ki almayız ama insan düşünmüyor,endişelenmiyor değil Giray adına.

Bordo61Mavi
06.Ocak.2014, 01:08
Giray hastaliktan sonra fizikken coktu.

Elazig macinda yaptirdigi penaltiyi tribundeki herkes 5sn onceden sezdi. Cok dengesiz giriyor rakibe buda takimini zor durumda birakiyor.

europeanconquer
06.Ocak.2014, 01:15
Sen birde bizim Chedjou ile Dany'yi gör abi :D Denge denen özelliği Kamerun'da bırakıp gelmişler.

Bordo61Mavi
06.Ocak.2014, 01:35
Sen birde bizim Chedjou ile Dany'yi gör abi :D Denge denen özelliği Kamerun'da bırakıp gelmişler.

:D

Onlar hangi mantikla alindi onu anliyamadim zaten.

Forvette Drogba aliyorsun
Orta sahaya Sneijder
Kalende zaten Muslera var
Defansa Dany hic yakisiyormu ?

Neyse bi kac yerde haber donmeye basladi, Giray hayirli olsun diyelim.

Nocna Mora
06.Ocak.2014, 02:21
Galatasaray ara transferde bombayı patlattı. Sarı-Kırmızılılar, görüşmelere başlandığını dün gece borsaya bildirdiği İzzet Hajrovic'in işini bitirdi. Cim-Bom, 21 yaşındaki yetenekli oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı.

Yetenekli sağ kanat oyuncusunun sözleşme süresi ise 4.5 yıl... Hajrovic, 8 Ocak'taki Antalya kampına da yetişecek.

Redrum
06.Ocak.2014, 11:23
Salih Dursun Galatasaray'da. 4m euro bonservis, 5 yıllık imza.

davidvilla
06.Ocak.2014, 11:42
Salih Dursun Galatasaray'da. 4m euro bonservis, 5 yıllık imza.

Fanatik haberi sanırım o.

Ama dogru olsa bile belki çogunuz begenmeyecek ama bence son derece iyi bir yerli transferi.

Redrum
06.Ocak.2014, 12:01
-----------------------------------Muslera-------------------------------------
Sabri(Salih)----G.Zan(Ceyhun)------Semih(Chedjou)---Alex(Balta)
-----------------Melo(Hamit)---------Selçuk(Yekta)---------------------
---İzet(Eboue)---------Sneijder(Emre)--------------------Bruma(Riera)
-----------------------------Drogba(Burak/Umut)--------------------------

Ben doğru kadro planlaması diye buna derim işte :) Alex, İzet ve Salih transferleri bizim için yeterli ve güzel transferler olur tam olarak. Daha transfere gerek yok :) (Pozisyonları temsili olarak yazdım, Eboue-Hamit-Sabri değişebilir Riera sol bek oynayabilir Hakan veya Salih stoper oynayabilir vs vs)

E.Cartman
06.Ocak.2014, 12:47
Galatasaraylı futbolcu Sercan Yıldırım Hajrovic'in akrabası çıktı
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/galatasarayli-futbolcu-sercan-yildirim-hajrovic-in-akrabasi-cikti_sto4076059/story.shtml

Arkadaş bu nasıl iş ya :n::n:

World Hollow o1
06.Ocak.2014, 13:07
Kendisi de çok heyecanlı. Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyor. Transferinin sonuçlanmasını istiyor. Ben ona Galatasaray’ın hedeflerinden, çalışma imkânlarından ve ne kadar modern tesislere sahip olduğundan bahsettim. O da çok heyecanlı. Bana göre çok başarılı olacak’’ dedi.

Sercan'a bak sen akıl veriyor. :)

Fearless Coward
06.Ocak.2014, 13:13
Bir Sakarya'lı olarak Salih'i Galatasaray'da görmekten çok mutlu olurum.Rotasyon için çok iyi bir transfer yapmış oluruz.Kart yeme geleneği var ancak bu sezon onu kırdı diyebiliriz Sakarya'da sezon başından sezon sonuna kadar sırasıyla stoper,libero,orta saha,forvet mevkilerinde oynadı Kayseri'de Prosinecki onu sağ bekte denedi mayası tuttu.Eğer alınırsa bizde de sağ bek ve libero'da görebiliriz Salih'i.

Escochae
06.Ocak.2014, 13:52
Hajrovic Türk statüsünde mi oynayacak. Şayet öyleyse çok önemli bir transfer.

davidvilla
06.Ocak.2014, 14:23
Arkadaş bu nasıl iş ya :n::n:

Haydaaaaa :D

Bordo61Mavi
06.Ocak.2014, 14:24
Salih iyi futbolcudur, bize gol attigindan beri takip ederim. A2 milli takimi Ingiltereye geldiginde izlemeye gitmistim, o mactada a2 takimin en iyilerinden biriydi.

William Rookwood
06.Ocak.2014, 14:53
Sercan olayı, haberciliğin geldiği son noktayı gösteriyor. Kendisi akrabam olduğu için biliyorum baba tarafından göçmenlik var fakat doğma büyüme Bursalıdır Sercan. Babasıda Bursalı diye biliyorum fakat kaç yaşında göçtüler onu tam olarak bilmiyorum açıkçası. Hajrovic Boşnak diye Dzeko ilede akraba yaparlar mı acaba? :) :)

europeanconquer
06.Ocak.2014, 15:04
Sercan olayı, haberciliğin geldiği son noktayı gösteriyor. Kendisi akrabam olduğu için biliyorum baba tarafından göçmenlik var fakat doğma büyüme Bursalıdır Sercan. Babasıda Bursalı diye biliyorum fakat kaç yaşında göçtüler onu tam olarak bilmiyorum açıkçası. Hajrovic Boşnak diye Dzeko ilede akraba yaparlar mı acaba? :) :)

https://twitter.com/sercanyildirim9/status/420119216663322624

davidvilla
06.Ocak.2014, 15:14
@europeanconquer

Yalnız tweete verilmiş cevaplar daha bomba :D

E.Cartman
06.Ocak.2014, 15:18

O zaman sende Hajrovic'in akrabası sayılırsın, ara sor bi durumu :zuhaha

William Rookwood
06.Ocak.2014, 15:51
O zaman sende Hajrovic'in akrabası sayılırsın, ara sor bi durumu :zuhaha

Anne yada dede tarafından var demek ki akrabalıkları, anne tarafını bilmiyorum pek. Ufakta olsa Hajrovic ile akrabalık var o zaman yönetimden girişim bekliyorum :D

byariff
06.Ocak.2014, 16:31
bugun geliyormus istanbula hajrovic

Fearless Coward
06.Ocak.2014, 17:32
Ünal Aysal : Hajrovic transferini bu akşam bitirmeyi düşünüyoruz

Ünal Aysal : Alex Telles'in borsaya açıklamasını bugün ya da yarın yaparız.

europeanconquer
06.Ocak.2014, 17:43
Hajrovic yabancı statüsünde oynayacak,başkan öyle ima etti.Bu 2 oyuncu için 3 tane yabancıyı göndermeyi düşünüyoruz gibi bir şey söyledi.

William Rookwood
06.Ocak.2014, 17:48
Daha Bruma doğru düzgün oynayamazken Hajrovic yabancı statüsünde nasıl oynayacak? Türk statüsünde oynaması iyi olurdu bizim için.

europeanconquer
06.Ocak.2014, 17:50
Sürpriz ayrılıklar olabilir belki bilmiyorum.

Facx
06.Ocak.2014, 17:50
Hajrovicin Türk statüsünde olamıcağını bile bile alıyosak büyük fiyasko olur bana göre bula bula youtube ta şut çektiği videolar dışında ne yaptığı belli olmayan bi adamı mı bulduk hemde 4-5 m €

europeanconquer
06.Ocak.2014, 17:52
Hajrovicin Türk statüsünde olamıcağını bile bile alıyosak büyük fiyasko olur bana göre bula bula youtube ta şut çektiği videolar dışında ne yaptığı belli olmayan bi adamı mı bulduk hemde 4-5 m €

Dibimizde ki Amrabat kazmasına 8,5 verdik :n: Oradan alışkanlık yapmıştır.

Facx
06.Ocak.2014, 17:54
Dibimizde ki Amrabat kazmasına 8,5 verdik :n: Oradan alışkanlık yapmıştır.

o ayrı bi kazık zatende ondan dilimiz yanmasına rağmen böyle bişeye girişiyosak vay halimize umarım türk statüsünde oynar o zaman en azından kadro derinliği açısından yararı olur

europeanconquer
06.Ocak.2014, 17:56
Hajrovic bence son derece iyi bir transfer.Yabancı kontenjanında olursa tabi ki biraz hevesim kırılır ancak solak oyuncuların genelini beğenirim ben.(Emre Çolak hariç herkes :( )

Sezon başında bir Erman Kılıç vardı,nasıl bir hataya düşüp gitmesine izin verdik aklım almıyor.

Suicider
06.Ocak.2014, 18:10
https://www.youtube.com/watch?v=Zce69sMKaeo#t=72

Ünal Aysal'ın açıklamaları.Tellas bugün yarın açıklanır dedi.İzzet yabancı statüsünde oynayacakmış.

C h A o S
06.Ocak.2014, 18:22
Yöneticilerimiz mahkemeden olumlu karar geliceklerine emin olacaklar ki sürekli yabancı transferi yapıyoruz.Yoksa akıl karı değil habire yabancı almamız.Şu mahkeme kararını merak ediyorum olumsuz sonuç çıkarsa Aysal heralde stopere Lütfi Arıboğan'ı felan koyar.

Zaten Bruma ligde kadroya giremiyor.Bu durumda Hajrovic yabancı statüsünde ise Bruma gibi kupa maçlarında ve ŞL'de oynar.Ligde kadroda olmaz.Sakatlık vs.olur o zaman başka.Normal şartlarda ligde oynayamaz.

Mancini işini bilir kadroyu sene sonunda gereken şartlar ne ise ona göre revize eder diyorum.(5+3 olursa)Gerçi bu yabancı oyuncularıda Mancini istiyor oda yerli oyunculara yönelmeli.

europeanconquer
06.Ocak.2014, 18:34
Hajrovic ve Telles hariç diğerleri Türk olacakmış zaten,başkan öyle dedi.

Redrum
06.Ocak.2014, 18:44
Adettendir profil paylaşayım, oyun başındaki profili:
http://i42.tinypic.com/20s7v51.png
Bu da gözlemcinin verdiği rapor :D :
http://i39.tinypic.com/mbjr6v.png

byariff
06.Ocak.2014, 19:02
agrasif bir oyuncu 16 sari 2 kirmizi gordu tam bildigim kadariyla fm de yanlis girilmis agrresion :D :D

baskanin aciklamalarina gore takimi gençlestircez buda demekki seneye drogba olmucak... + bence hajrovic turk statusunde oynucak gibi geliyor bana..

edit : izzet istanbula gelmis bile :D

Redrum
06.Ocak.2014, 19:07
agrasif bir oyuncu 16 sari 2 kirmizi gordu tam bildigim kadariyla fm de yanlis girilmis agrresion :D :D

baskanin aciklamalarina gore takimi gençlestircez buda demekki seneye drogba olmucak... + bence hajrovic turk statusunde oynucak gibi geliyor bana..

edit : izzet istanbula gelmis bile :D

22 maç 4 sarı kart 1 kırmızı kart abartmayalım :D

europeanconquer
06.Ocak.2014, 19:08
Izet Hajrovic İstanbul'da.

Hadi hayırlı olsun :)

byariff
06.Ocak.2014, 19:09
ben yanlis okumusum ozman pardon :D

toplamdaymis pardon

Kolay provake ediliyor, kırmızı kartları da meşhur. Luzern maçında kaleciye olan o kötü temasını şansızlık olarak yorabiliriz ama bu yine de onun toplamda 16 sarı kart ve 2 kırmızı kartının içeriğini anlatmaya yetmiyor. Türkiye gibi sert bir ligde kart sayısı da artabilir, cezalı maçı sayısı da. Sinirlerine çok daha fazla hakim olması gerekiyor. Nihayetinde bu yetenekli golcüde en fazla şikayet edilen unsur ise her zaman istikrarsızlığı olmuştur ama bu mental sorunlar aşılabilir.

Fearless Coward
06.Ocak.2014, 19:13
Hajrovic yabancı statüsünde oynarsa yazık valla Farfan-Nani falan bunların peşinden boşuna koşmuşuz demekki.

europeanconquer
06.Ocak.2014, 19:14
Yahu adamın kuzeni benden daha düzgün Türkçe konuşuyor,adamı yabancı sayacaklar :(

davidvilla
06.Ocak.2014, 19:16
Hajrovic yabancı statüsünde oynarsa yazık valla Farfan-Nani falan bunların peşinden boşuna koşmuşuz demekki.

Farfan Nani falan dururken Klopp neden Aubameyang'ı alıyor ?

Sonra Klopp gibi adamlar ooo süper hoca.

Transfer politikası böyle olmalı bitik Nani'yi mi alacagız?
Ya da artık yavas yavas istenilen seviyede oynayamayan Farfan'ı mı?
Yoksa 21 yaşında Milli olmuş dünya kupası oynayacak potansiyel bir yetenegi mi alacagız?

Nani+Farfan yerine Bruma+Izet tercih ederim. Bu hoca böyle işte Avrupalı bir hoca.
Drogba ile de imzalamayıp Benteke gibi bir genç bulursak ne kadar guzel olur mesela.

Göndermeyi düşündükleri isimler;
Dany(zaten gitti sanırım) Eboue (Salih bilerek alındı muhtemelen) Chedjou ve Riera bir de tabi Amrabat

İsabet olur.

Yanlış anlama ben bireysel olarak seni değil bu kafa yapısını eleştiriyorum. Çunku aynı kafa yapısı zamanında Ribery'ye de Anelka'nın bonusu diyordu. Adamlar Anelka'yı aldı biz adı sanı bilinmedik adam aldık diyorlardı. Sonuç ortada.

Börk
06.Ocak.2014, 19:19
@davidvilla ağzımdan resmen bütün kelimeleri almışsın yazmışsın buraya,helal olsun.

byariff
06.Ocak.2014, 19:19
gençlesmek guzel , nani vs muzmin sakatligi olan adamlara 10-15m euro verip copemi atalim parayi? :D ben umutluyum gelecek adina umarim turk statusunde oynar su cocuk.. guzel gunler bekliyor galatasarayi.

europeanconquer
06.Ocak.2014, 19:20
Salih sağ bek denenirse üstüne birde Eboue şu an yollanırsa facia olur.

Salih orta saha için alındı,alınır bence.

davidvilla
06.Ocak.2014, 19:23
Salih sağ bek denenirse üstüne birde Eboue şu an yollanırsa facia olur.

Salih orta saha için alındı,alınır bence.

Evet o da muhtemel. Cunku Mancini ortasaha için baya yakınıyordu. Dediğin dogru olabilir.
Ancak Eboue'nin de ben pek geleceğini göremiyorum. Cunku Mancini gibi adamlar 1 maç oynayıp 10 maç yatan adamlara tahammül etmezler genelde. Bence ortalama bir teklif gelirse Eboue'yi de salarlar nasıl olsa Salih orada oynayabiliyor diye.

Salih joker statude alınmış olabilir bir kaç mevkide kullanılmak üzere.

europeanconquer
06.Ocak.2014, 19:24
Evet o da muhtemel. Cunku Mancini ortasaha için baya yakınıyordu. Dediğin dogru olabilir.
Ancak Eboue'nin de ben pek geleceğini göremiyorum. Cunku Mancini gibi adamlar 1 maç oynayıp 10 maç yatan adamlara tahammül etmezler genelde. Bence ortalama bir teklif gelirse Eboue'yi de salarlar nasıl olsa Salih orada oynayabiliyor diye.

Salih joker statude alınmış olabilir bir kaç mevkide kullanılmak üzere.

Bence de gitmeli Eboue ancak şimdi değil,onun yerine çok daha iyi birisini bulmadıkça göndermek akıllıca olmaz.

byariff
06.Ocak.2014, 19:28
salih sag bekte daha yararli olur bence. devre arasi dany-amrabat i yollasak sezon sonundada drogba-riera-eboue gitse yeterli olur. daha genç isimlere yonelmeliyiz 28 yas ve alti topculara.

europeanconquer
06.Ocak.2014, 19:29
GSTV maşallah Youtube kanallarından beter yayın yapıyor.

byariff
06.Ocak.2014, 19:30
atkiyi takmis bile :D

https://pbs.twimg.com/media/BdTnqI1CEAIRFMR.jpg

europeanconquer
06.Ocak.2014, 19:31
Takmadı,taraftar ordusu tarafından zorla boynundan geçirildi,korkudan çıkartamıyor adam :n:

Yalnız harbi Messi ha :D

Suicider
06.Ocak.2014, 19:37
Bana direk Klose gibi geldi ya bu kadar benzer :D

europeanconquer
06.Ocak.2014, 19:54
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2014/01/izet6702.jpg

Messi Messi :D Burnu biraz büyük Messi'ye göre,o da Klose'yi çağrıştırıyor :D

Fearless Coward
06.Ocak.2014, 20:05
Farfan Nani falan dururken Klopp neden Aubameyang'ı alıyor ?

Sonra Klopp gibi adamlar ooo süper hoca.

Transfer politikası böyle olmalı bitik Nani'yi mi alacagız?
Ya da artık yavas yavas istenilen seviyede oynayamayan Farfan'ı mı?
Yoksa 21 yaşında Milli olmuş dünya kupası oynayacak potansiyel bir yetenegi mi alacagız?

Nani+Farfan yerine Bruma+Izet tercih ederim. Bu hoca böyle işte Avrupalı bir hoca.
Drogba ile de imzalamayıp Benteke gibi bir genç bulursak ne kadar guzel olur mesela.

Göndermeyi düşündükleri isimler;
Dany(zaten gitti sanırım) Eboue (Salih bilerek alındı muhtemelen) Chedjou ve Riera bir de tabi Amrabat

İsabet olur.

Yanlış anlama ben bireysel olarak seni değil bu kafa yapısını eleştiriyorum. Çunku aynı kafa yapısı zamanında Ribery'ye de Anelka'nın bonusu diyordu. Adamlar Anelka'yı aldı biz adı sanı bilinmedik adam aldık diyorlardı. Sonuç ortada.
Benim değindiğim nokta bu adamın yabancı kontejanını dolduracak olması.Yabancı sınırımız ortada.Farfan-Nani tecrübesiyle bu adamdan çok şey katardı ŞL'de.Ayrıca 2 oyuncunun da ne yapacağı muamma büyük kumar oynuyoruz inşAllah tutar diyelim.Ayrıca Aubameyang'ı zaten tanıyorduk bu adamları kim tanıyordu ki ? Aubameyang çok iyi bir performans göstermişti Ligue 1 kötü bir ligde değil zaten.Verdiğin örnek yanlış bi kere bunu ekleyeyim.Farfan-Nani'yi yazılıp çizildiği için yazdım falan da ekledim mesaja zaten.

C h A o S
06.Ocak.2014, 20:30
Hayırlı olsun Hajrovic.Telles'te sanırım gelir 1-2 güne.Kadroyu gençleştirme hamlemiz inşallah olumlu yansır.Bu yabancı sınırı arzu ettiğimiz seviyede olmazsa seneye kadroyu bu oyuncuların üzerine yapmalıyız.Yoksa bu sınırlama ile ancak Bruma gibi Türkiye Kupası'nda oynarlar.
Geçmiş sayfalarda söylemiştim bu tür genç oyuncular taraftarlara heyecan verir.Devamını yerli genç oyuncularla getirmeliyiz.

Nocna Mora
06.Ocak.2014, 20:36
http://www.footballuser.com/formations/2014/01/904615_Galatasaray_SK.jpg

http://www.footballuser.com/formations/2014/01/904616_Galatasaray_SK.jpg

goosfraba
06.Ocak.2014, 20:45
reus'a benziyor.

Fearless Coward
06.Ocak.2014, 20:55
Hajrovic'e Fifa 74 overal vermiş takımının en yüksek overal'lı oyuncusuymuş.

LifeYourself
06.Ocak.2014, 21:39
Dün akşam sanal ortamda dolaşan Yurtdışı Alt Yapı Proje Koordinatörümüz Bülent Tulun’un “Tarık’a misilleme olarak biz de parasını verir Ronaldinho’yu alırız “şeklinde bir demeç verdiği haberi, tahmin edileceği üzere asılsız ve maksatlıdır. Galatasaray’ın transfer politikası rakiplerimize değil kendi hedeflerimize odaklıdır. Dost Beşiktaş camiasıyla gerginlik yaratmak için uydurulan bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Geçtimi bilmiyorum ama iyiymiş :zuhaha

Nedvedmania
06.Ocak.2014, 22:35
Bu bildiğin Marek Heinz

Homer J.S
06.Ocak.2014, 22:48
Yok artik haim revivo

Sirius Black
06.Ocak.2014, 23:21
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYyAXyJZQMDWmrZ0VbE2LrhgegUK47F 5mTiUYmpCxsejlilXOD
Yeminle Carlos Tevez..

mpaker66
06.Ocak.2014, 23:38
Klasnic'i de andırıyor sanki ha?

davidvilla
07.Ocak.2014, 01:37
Ben Emenike'ye benzettim

nannar
07.Ocak.2014, 02:08
Ünal başkanın açıklamalarını dinledim.Planlanan şey takımı gençlerştirmek.Bunu yaparken kadroda Sneijder,Melo,Drogba,Muslera , Selçuk gibi tecrübeli isimleri karoda tutarak gençlere örnek teşkil etmeleri sağlanacak sanırım. Bruma'dan sonra Telles ve Hajroviç transferleri bence 10 numara! Artık biz de Avrupa'nın üst düzey oyuncusu olma potansiyeli olan gençleri almaya başladık. Bu 3 oyuncudan 1 tanesi bile parlasa en az 30 milyon €'ya satılır ki bu parayla bu tarz yeni oyuncular alınabilir. Ben eğer kadroya kazandırılabilirse Telles ve Hajroviçten umutluyum.Semih,Emre,Telles,Bruma ve Hajroviç'le beraber 5 genç oyuncumuz olacak...

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ocak.2014, 02:16
bence lebron jamese daha cok benziyor, hik demis burnundan dusmus :zuhaha
saka maka messi klose karisimi birsey, ikisine de benzemiyor degil yani.

yalniz unal basgan yerli futbolculara yonelecegiz dedi, hala yabanci almaya devam ediyor. zararina satislar baslar yakinda.

benzema35
07.Ocak.2014, 02:20
Belki de sene sonu AB statüsünün kabul edilme şansı yüksek olduğundan dolayı alıyorlar Ünal başkan ,
en kötü diğerleriyle yollarını ayırırlar .

nannar
07.Ocak.2014, 02:26
gelecek sezon başvuru yapılacakmış.bu sezon 2. devre maçlarında ara sıra forma giyer.kupa maçlarında oynar

byariff
07.Ocak.2014, 02:54
Gs muhabiri ali naci kucuk ;

1-Galatasaray Kulübü, birçok Türk akrabası bulunan Izet Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına gerekli başvuruları yapacak

2-Ailesinde birçok Türk'ün yerl alması nedeni ile Hajrovic'in başvurusunun kabul edilmesi bekleniyor

3-Burada kulübün kafasındaki tek çekince Bosna ve İsviçre olmak üzere çift pasaportu bulunan Hajrovic'e 3.pasaportun verilip verilmeyeceği.

4-Ancak Galatasaray bu olumsuz ihtimal halinde Hajrovic'in TC varandaşı olması adına İsviçre pasaportundan vazgeçmesini isteyecek...

5-Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına kulüpte bir çalışma var. Fakat bugün belirtilen kulüp bu konuda aceleci değil

6- Çünkü Hajrovic'in TFF'nin talimatnamesi gereği bu sezon yerli statüsünde oynaması mümkün değil

7-Çünkü TFF'nin talimatnamesine göre bir futbolcu TC vatandaşlığına kabul edildikten ancak 5 yıl sonra yerli statüsünde forma giyebiliyor

8-Kısaca Galatasaray kulübü temsilcileri Hajrovic'in kısa vadede Türk statüsünde oynaması gibi bir plan içinde girmediklerini belirtiyorlar.

9-Sorular elbette olacaktır. Hemen belirteyim...Bende aynı şekilde "Peki ya Baliç ve Boliç " dedim...

10-Ancak O dönemdeki talimatnamenin farklı olduğu belirtildi...Kısa vadede kulübünde planlarında Hajrovic'in Türk statüsünde oynaması yok

Redrum
07.Ocak.2014, 03:05
Gs muhabiri ali naci kucuk ;

1-Galatasaray Kulübü, birçok Türk akrabası bulunan Izet Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına gerekli başvuruları yapacak

2-Ailesinde birçok Türk'ün yerl alması nedeni ile Hajrovic'in başvurusunun kabul edilmesi bekleniyor

3-Burada kulübün kafasındaki tek çekince Bosna ve İsviçre olmak üzere çift pasaportu bulunan Hajrovic'e 3.pasaportun verilip verilmeyeceği.

4-Ancak Galatasaray bu olumsuz ihtimal halinde Hajrovic'in TC varandaşı olması adına İsviçre pasaportundan vazgeçmesini isteyecek...

5-Hajrovic'in TC vatandaşı olması adına kulüpte bir çalışma var. Fakat bugün belirtilen kulüp bu konuda aceleci değil

6- Çünkü Hajrovic'in TFF'nin talimatnamesi gereği bu sezon yerli statüsünde oynaması mümkün değil

7-Çünkü TFF'nin talimatnamesine göre bir futbolcu TC vatandaşlığına kabul edildikten ancak 5 yıl sonra yerli statüsünde forma giyebiliyor

8-Kısaca Galatasaray kulübü temsilcileri Hajrovic'in kısa vadede Türk statüsünde oynaması gibi bir plan içinde girmediklerini belirtiyorlar.

9-Sorular elbette olacaktır. Hemen belirteyim...Bende aynı şekilde "Peki ya Baliç ve Boliç " dedim...

10-Ancak O dönemdeki talimatnamenin farklı olduğu belirtildi...Kısa vadede kulübünde planlarında Hajrovic'in Türk statüsünde oynaması yok

Bunları biz de biliyoruz bize bilmediğimiz şeyleri söyle Ali Naci Küçük.
Bu adamın anası babası yedi sülalesi türk olsa da tff talimatnamesi gereği türk statüsünde oynayamaz mı?
Malki nasıl 5 sene geçmeden türk statüsünde o zaman?

byariff
07.Ocak.2014, 03:07
malki farkli onun annesi turk vatandasiymis.

IcedEarth
07.Ocak.2014, 14:09
Amrabat Antalya'ya kiralanıyormuş herhalde.

nerazzuri
07.Ocak.2014, 14:16
alex telles dün 21.30 civarı istanbul'da olacak deniyordu ama gelmedi sanırım. bugün 21.30'da istanbul'da olacak deniyor.

europeanconquer
07.Ocak.2014, 15:25
Hajrovic: "Ufakken Galatasaray hakkinda cok sey biliyordum. Simdi formasini giyecegim. Taraftari cok deli."

Adam deli dedi ya la bize :n:

Facx
07.Ocak.2014, 15:44
Hajrovic: "Ufakken Galatasaray hakkinda cok sey biliyordum. Simdi formasini giyecegim. Taraftari cok deli."

Adam deli dedi ya la bize :n:

we have good supporters nasıl bize deli olan taraftarımız var diye çevirdiler ben onu anlamadım :D

europeanconquer
07.Ocak.2014, 15:48
we have good supporters nasıl bize deli olan taraftarımız var diye çevirdiler ben onu anlamadım :D

Çevirmen zaten garip garip konuşuyordu demek ki yanlış çevirmiş :n:

Facx
07.Ocak.2014, 15:54
Çevirmen zaten garip garip konuşuyordu demek ki yanlış çevirmiş :n:

:D fazla yorum katmış :D yalnız adama forma giydirdik röportaj verdirdik sağlık kontrolünden geçirdik hatta neredeyse antrenmana çıkarcaz resmi siteden tık yok :D

europeanconquer
07.Ocak.2014, 15:58
Harbi,buradan geri dönerse fena geyik döner :n:

Tabi geri dönmez de olursa hani diyorum.

E.Cartman
07.Ocak.2014, 18:53
Harbi,buradan geri dönerse fena geyik döner :n:

Tabi geri dönmez de olursa hani diyorum.

Dönerse bizimdir, dönmezse hiç bizim olmamıştır zaten :n::n:

Yabancı mı yerli mi olacağı hala belli değil Hajro'nun, hala açıklama yapılmamasının muhtemel sebebi bu bence.

byariff
07.Ocak.2014, 18:56
alex telles yarin 18.45 de istanbula geliyor + salih icin 1m + ceyhunu vermisiz . + umut gundogan icinde 500 bin euro + serdar eylik.

+ Veysel sari hayirli olsun galatasarayda. :)

europeanconquer
07.Ocak.2014, 18:59
Veysel müthiş olur.

europeanconquer
07.Ocak.2014, 19:26
Eskişehir 2. başkanı Ahmet Yalçın yalanlamış.Ulaşan teklif yokmuş kendilerine.

lexoqe
07.Ocak.2014, 19:32
Eskişehir 2. başkanı Ahmet Yalçın yalanlamış.Ulaşan teklif yokmuş kendilerine.

Ulaşmış işte :n:

nerazzuri
07.Ocak.2014, 19:41
eskişehirspor başkanı dün ntvspor'da konuştu, veysel'in kasımpaşa'ya gideceğini düşünüyoruz demişti.

..JoaQuiN..
07.Ocak.2014, 19:48
beyler veysel ile sezon sonu için anlaşıldı ligin ikinci devresi için eskişehir ile bir temas kurulmadı .

europeanconquer
07.Ocak.2014, 19:49
Sezon sonu gelecekse hiç gelmesin.6 ay oynamayacak adamın yararı dokunmaz.

C h A o S
07.Ocak.2014, 19:56
Tarık sanırım Beşiktaş'a gitti gidecek.Onu kaptırdık gibi.Veysel'i alıp sağ bekte Sabri ile kullanılabilir.Piyasada zaten yerli bek yok olanıda alıcaksın.
Defansımız çok yabancı.Eboue'ye sezon sonu teşekkür edilip gönderilmeli.Zaten git gide düşen bir formu var.Sağ beki yerlilere çevirip diğer pozisyonlara yabancı eklemek bizi rahatlatır.Bu yüzden Veysel Sarı olumlu bir transfer olabilir.Ayrıca son zamanlarda Sabri gayet iyi oynuyor.Futbolunu olgunlaştırmış.Sabri bile artık ilk tercih olabilir sağ bekte.

europeanconquer
07.Ocak.2014, 19:59
Hajrovic'in hala açıklanmama sebebi über-süper-megasüper topçularımız Dany,Riera ve Amrabat'ın hala gitmemek için diretmesiymiş.

#direnDAR !

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ocak.2014, 20:05
eskişehirspor başkanı dün ntvspor'da konuştu, veysel'in kasımpaşa'ya gideceğini düşünüyoruz demişti.

o baskan cok tutarsiz bir adam. hem futbolcular klubun kolesi degil diyor hem de kontrati bitecek oyuncuya "bizde yetistin, karsiligini ver" diye baski yapiyor. ayni cumlede kendisiyle celisen bir adam, turk futbolu kimlere emanet goruyoruz.

europeanconquer
07.Ocak.2014, 20:19
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Saraç: Veysel için G.Saray ile görüşmedik. Eğer Veysel imzayı attıysa ayıp edilmiştir. (Radyospor)

Adamı kadro dışı bırakmışsınız birde ayıp mayıp falan,komik şeyler bunlar.Tabi inşallah doğru değildir.Oynamayan topçudan hayır gelmez.Zaten sezon sonu değil şimdi lazım böyle bir yerli.

Nedvedmania
07.Ocak.2014, 20:20
Ben artık yetişemiyorum haberlere. Kaç kişiyi birden alıyoruz :D

mpaker66
07.Ocak.2014, 20:21
Ne kadar saçma bi ülkede yaşıyoruz yahu. Ayıp etmiştiri sen önce sözleşme imzalamadan önce düşün. Bosman diye bi kural var. Lewandowski diye son günlerde nüyük bi örnek var. Yazık gerçekten yazık.

footballer33
07.Ocak.2014, 20:49
Veysel'i Beşiktaş'a, Tarık'ı da G.Saray'a gidecek diye bekliyorduk transfer döneminin başlarında; ancak görüntü tam tersi yönde şu an.

Redrum
07.Ocak.2014, 20:56
Ceyhun Gülselam verilir mi yahu adam Yaya Toure gibi top dağıtıyordu :( Bu arada Veysel Sarı'nın aşırı derecede overrated bir adam olduğunu düşünen yalnızca ben miyim? Siz ne düşünüyorsunuz ?

europeanconquer
07.Ocak.2014, 21:00
Ceyhun Gülselam verilir mi yahu adam Yaya Toure gibi top dağıtıyordu :( Bu arada Veysel Sarı'nın aşırı derecede overrated bir adam olduğunu düşünen yalnızca ben miyim? Siz ne düşünüyorsunuz ?

Sabri'den iyidir.Sabri gibi inişli çıkışlı bir oyuncu yerine Veysel gibi ne oynadığı belli olan bir oyuncuyu tercih ederim.

Hem joker görevi de görür.Oynadığı mevki bol yani :D

barahir
07.Ocak.2014, 21:48

bunu ben de dusunuyorum, ancak tepki gelir diye yazmamistim. GS'de oynayacak oyuncunun fark yaratacak birisi olmasi lazim, ekstra ozelliginin olmasi lazim. Bence Sabri ondan daha faydali olur cunku sabri hiziyla fark yaratiyor. Belki de yanilirim.

mpaker66
07.Ocak.2014, 22:27
Ü.Aysal her gün bi transfer açıklıcaz demişti cumaya kadar, bugün kim açıklandı?

Redrum
07.Ocak.2014, 22:58
Ü.Aysal her gün bi transfer açıklıcaz demişti cumaya kadar, bugün kim açıklandı?

2 gün alex ve hajrovicle idare edeceksiniz demişti :) (2 gün bu iki yabancıyla idare edin ondan sonra yerliler açıklanacak)

byariff
07.Ocak.2014, 23:05
dun izzet yarinda alex iste... bu arada veysel devre arasi zormus sezon sonunaymis..

davidvilla
08.Ocak.2014, 12:31

bence aksine tarık overrated. Veysel sadece bu sezon değil geçen sezon da son derece düzgün oynadı. Hucum anlamında değil fakat savunma anlamında gayet ekstra özellikleri var. En önemlisi savunma görüşü olan bir oyuncu bu ne demek, savunmada yerleşimde eksik yakalandıgınız zaman o eksikliğin sahanın hangi alanında oldugunu saptayıp ona göre alan kapatmak demek. Ayrıyetten sag bek olarak da ters kademelerde her zaman yerinde.

On libero olarak Ceyhun kadar bir oyuncu, Stoper olarak dany ve chedjou'dan çok daha iyi bir oyuncu sağ bek olarak ise Sabri'den daha akıllı bir savunmacı.

Burada önemli olan GS oyun mantalitesinde sag bek pozisyonunda oynayan oyuncunun nasıl olması gerektiği.

Zamanında Panucci de çok iyi bir bekti (bence) ama Michel Salgado ondan daha çok yararlı oldu Real Madrid adına. Yani savunmada sert fiziği güçlü savunma bilgisi iyi bir bek mi? Yoksa savunma becerileri düşük fakat hızlı ve delici özellikleri olabilen bir sag bek mi? Yani iyi dönemindeki Ugur Uçar mı? Yoksa Chelsea'deki ilk görev yeri olan sag bekte de başarılı olan bir Ivanovic mi?

Asıl soru bu.

Redrum
08.Ocak.2014, 13:31
bence aksine tarık overrated. Veysel sadece bu sezon değil geçen sezon da son derece düzgün oynadı. Hucum anlamında değil fakat savunma anlamında gayet ekstra özellikleri var. En önemlisi savunma görüşü olan bir oyuncu bu ne demek, savunmada yerleşimde eksik yakalandıgınız zaman o eksikliğin sahanın hangi alanında oldugunu saptayıp ona göre alan kapatmak demek. Ayrıyetten sag bek olarak da ters kademelerde her zaman yerinde.

On libero olarak Ceyhun kadar bir oyuncu, Stoper olarak dany ve chedjou'dan çok daha iyi bir oyuncu sağ bek olarak ise Sabri'den daha akıllı bir savunmacı.

Burada önemli olan GS oyun mantalitesinde sag bek pozisyonunda oynayan oyuncunun nasıl olması gerektiği.

Zamanında Panucci de çok iyi bir bekti (bence) ama Michel Salgado ondan daha çok yararlı oldu Real Madrid adına. Yani savunmada sert fiziği güçlü savunma bilgisi iyi bir bek mi? Yoksa savunma becerileri düşük fakat hızlı ve delici özellikleri olabilen bir sag bek mi? Yani iyi dönemindeki Ugur Uçar mı? Yoksa Chelsea'deki ilk görev yeri olan sag bekte de başarılı olan bir Ivanovic mi?

Asıl soru bu.

Eyvallah abi güzel bir yazı olmuş. Yalnız Tarık ile Veysel'den ziyade, Salih Dursun'a göre karşılaştırdığımda, Salih gelmeyip Veysel gelecekse üzülmemiz normal olacaktır. Gerçi bu tip oyuncular joker oyuncular. Sol hariç her yerde oynuyorlar o yüzden her halde sıkıntı olmaz ikisini de takımımıza katsak :)

Gncl1905
08.Ocak.2014, 14:04
Alex Telles için dün Alper Öcal Cine5'te yayınlanan bir spor programında tespitlerde bulundu. Menajeriyle konuşmuş; Tottenham, Shakhtar gibi takımların takibindeymiş. Yeni parlayan bir oyuncu olduğundan bir yıl daha beklemek istemiş olabilirler dedi. Ofansif bek olduğunu yineledi. Gökhan Gönül'e benzetti biraz, o da alt liglerden gelip hemen parlamış bir ofansif bek olarak. Tabi yeni kültür falan ne olur bilemem diye de ekledi. Direk Brezilya'dan Türkiye'ye gelenlerin de başarısı ortada sonuçta. Bakalım, anlaşılan yine Bruma gibi bir cevher aldık. İşlersek adam olacak işlemezsek elimizde patlar yollamaya çalışırız.

Ronaldinho için de çok formda, fiziksel olarak da iyi durumda dedi. At. Minerio'nun Beşiktaş'ın verdiği maaşı vermesine imkan yok dedi. Gremio'nun Ronaldinho için bir atağı varmış bu arada. Ronaldinho'nun menajeri için de hiç iyi konuşmadı :D Bıraksan kulübün anahtarını bile ister o kadar çirkef dedi. Brezilya'da da bazı olayları olmuş adamın.

Fearless Coward
08.Ocak.2014, 18:01
Salih'te imza aşamasına gelmişiz NtvSpor'un dediğine göre.Hadi bakalım umarım olur ben çok umutluyum Salih'ten biraz kafasını çalıştırırsa burada çok başarılı olur.

sakary Ali
08.Ocak.2014, 18:26
Aslında Salih'in nasıl bir anda parladığını merak etmiyor değilim. Sakaryaspor'da alt yapıdan ilk çıktığında stoper oynuyor ve bildiğimiz Servetimsi tarzıyla oynuyordu. Sonra kadro darlığı yüzünden bir maç ön libero oynadı ondan sonra harika performansıyla orayı bırakmadı. Fırlamayı da bu bölgeye geçerek yapmıştı. Hatta sezonun sonuna doğru santrafor bile oynadığını söylemek lazım. (Öyle son 5 dakika hurra hücüm yaparken değil, maça başlarken 4231'in en önü)

Kayseri'de ise sağ bek oynuyor. Kayseri'de pek fazla izleme fırsatım olmadı ama inşallah kalıcı olur ve iyi performans sergiler. Ben de Salih'e inanıyorum.

Fearless Coward
08.Ocak.2014, 18:33
Salih o sezon stoperde devam etse çok kırmızı yerdi valla 5-10 maça anca çıkardı. :D Galatasaray'a gelirse ön libero ve sağ bekte oynar bakarsınız sol bek yaparlar Salih'i. :D Stoper dışında her yerde denenir kısacası forvette de gollerini atar. :D

uAburak89
08.Ocak.2014, 22:16
Bir kaç gündür haberlere göz ucuyla bakıyorum da, Umut Gündoğan yaşı olmuş 23, bu zamana kadar 2. ligde oynayan adam direk gelip 11 çıkabilir mi veya ne kadar katkı sağlar. 2. Mehmet Batdal olma potansiyeli yüksek bence.

Salih Dursun, istediği kadar iyi olsun kaldı ki bana göre vasat bile değil, tek sorum var; Kayserispor'dan kazık yemekten bıkmadık mı?

Tarık & Veysel, bu iki oyuncuyu da illa alacaksak para falan vermeyelim sezon sonu alalım. Adamlar kanal kanal geziyor, radyolara bağlanıp boş beleş konuşuyorlar biz hala diyalog kurma derdindeyiz. Saçmalık.

İshak Doğan, iyi korner&duran top kullanıyor başka ne olumlu yanı var? Bu ismi geçen Türk oyuncuların hangisi direk 11'e girebilir veya mevkileri itibariyle yedekten gelerek katkı verebilir.

Ben transfer stratejisini tam olarak çözmüş değilim, aynı şekilde tatmin olmuş da değilim açıkçası.

zarateray
08.Ocak.2014, 22:17
Bir kaç gündür haberlere göz ucuyla bakıyorum da, Umut Gündoğan yaşı olmuş 23, bu zamana kadar 2. ligde oynayan adam direk gelip 11 çıkabilir mi veya ne kadar katkı sağlar. 2. Mehmet Batdal olma potansiyeli yüksek bence.

Salih Dursun, istediği kadar iyi olsun kaldı ki bana göre vasat bile değil, tek sorum var; Kayserispor'dan kazık yemekten bıkmadık mı?

Tarık & Veysel, bu iki oyuncuyu da illa alacaksak para falan vermeyelim sezon sonu alalım. Adamlar kanal kanal geziyor, radyolara bağlanıp boş beleş konuşuyorlar biz hala diyalog kurma derdindeyiz. Saçmalık.

İshak Doğan, iyi korner&duran top kullanıyor başka ne olumlu yanı var? Bu ismi geçen Türk oyuncuların hangisi direk 11'e girebilir veya mevkileri itibariyle yedekten gelerek katkı verebilir.

Ben transfer stratejisini tam olarak çözmüş değilim, aynı şekilde tatmin olmuş da değilim açıkçası.
Harfiyen katılıyorum usta çok net tespitler yapmışsın saygılar.

Cengo
08.Ocak.2014, 22:24
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/flas-alex-telles-transferi-askiya-alindi_sto4079641/story.shtml

uAburak89
08.Ocak.2014, 22:28
Profesyonel futbolcu Izet Hajrovic ve kulübü Neue Grasshopper Fussball AG (Grasshopper Club Zurich) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 3.500.000 Eur tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2013-2014 sezonu 2.yarısı için: 550.000 Eur (200.000 Eur imza ücreti ve 350.000 Eur sabit transfer ücreti olarak), 10.000 Eur maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için: 1.100.000 Eur sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için: 1.100.000 Eur sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için: 1.100.000 Eur sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için: 1.100.000 Eur sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
Ödenecektir. Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun(TFF) yabancı oyuncular ile ilgili olarak getirmiş olduğu sınırlama sebebi ile lisans için henüz TFF'ye başvuru yapılmamıştır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=331135

CeNTeR_TR
08.Ocak.2014, 22:30
@uAburak89 ; Burak , Umut asla FB - GS - BJK gibi takımlar oynayacak bir transfer değil.Daha önce de birisi sormuştu söyledim.Takip ediyorum PTT 1.Lig'i o yüzden iyi biliyorum Umut'u Gs'a göre bir oyuncu değil.

uAburak89
08.Ocak.2014, 22:33
Valla Turgut ben hiç izlemedim, sadece mantık yürütüyorum. Bu adamda potansiyel olsa en azından Süper Ligden bir kulüp 50 kere alırdı. Konuşulan para da öyle az değil, Türk oyuncu alacağız diye saçmalamaya başladılar.

mpaker66
08.Ocak.2014, 22:34
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/flas-alex-telles-transferi-askiya-alindi_sto4079641/story.shtml

Yabancı sınırındandır yabancı, adamlar anlamaz tabi öyle saçma bi sınırı biz anlamıyoz.

E.Cartman
08.Ocak.2014, 22:36
Hajro makul bir ücrete gelmiş ve oynayacak, hayırlı olsun. Acaba yabancı mı yerli mi ? :D

uAburak89
08.Ocak.2014, 22:43
Telles için sıkıntı teminat mektubu diyorlar, doğruysa büyük bir şey değil, bu muhabbet her sene oluyor.

BaGa TaRKaN
08.Ocak.2014, 23:07
Bir Ara İbricic Falan Piyasa Yapmıştı Ama O Kadar da Büyütülecek Bir Oyuncu Olmadığını Gördük Umarım Hayro Bunun Gibi Olmaz

Facx
08.Ocak.2014, 23:13
Bir Ara İbricic Falan Piyasa Yapmıştı Ama O Kadar da Büyütülecek Bir Oyuncu Olmadığını Gördük Umarım Hayro Bunun Gibi Olmaz

en azından ibricic gibi anadolu takımına gelip her maçta bize bi tane sallama ihtimali ortadan kalktı :D

Redrum
08.Ocak.2014, 23:57

Tamam da bu mantıkla bakarsak, Galatasaray seviyesindeki Türk oyuncu:
1) Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzspor'un kilit oyuncuları. (ör: GG, Oğuzhan, Olcan)
2)Mesut, Nuri, İlkay, Ömer Toprak, Serdar Taşçı, Gökhan İnler vs.
ve ayarındaki topçulardır.
Halbuki bu oyuncular Galatasaray seviyesinde değil, Galatasaray'a seviye atlatacak oyunculardır asıl. O yüzden bunları almak da öyle kolay iş değil. İmkansıza yakın hatta.
Hakan Balta en iyi dönemlerinde en iyi Türk sol bek değil miydi? Servet, Gökhan Zan, Sabri, Umut Bulut... Gökhan Gönül Oftaşspor'dan alınırken Fenerbahçe seviyesinde miydi?
Olaya sırf bu açıdan bakmamak lazım. Çalışkan, disiplinli ve potansiyelli Türk oyuncuları bulup almak lazım. Yaşı 20 olur 23 olur 25 olur fark etmez. (Umut Gündoğan için söylemiyorum)

europeanconquer
09.Ocak.2014, 00:01
Yahu 23 yaşında falan filan onu geçin,kendini geliştirecek oyuncu her türlü geliştirir.Örnek vermek gerekirse;

Burak Yılmaz 25 yaşından sonra geliştirdi kendini,Drogba'da 25-26 yaşında ortaya çıktı.Bu bahsedilen oyuncu değil Drogba,bir Burak bile hatta Umut bile olamaz bence ancak bu kadar ön yargılı davranmanın mantığı yok.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Ocak.2014, 01:14

daha once bu adimi fenerbahce 2003te yapmisti, butun umit milli oyunculari toplamisti. onlardan kalan elimizde bir selcuk sahin var :zuhaha

bence tespitin cok yerinde olmus, ben de ayni sekilde dusunuyorum. 5-0-3 un yarattigi panik hali bu biraz da. zaten az olan yerli potansiyelli oyuncu piyasasi bu sekilde cok degerli hale geldi. GS de ne kaparsam kardir mantiginda su siralar.

BGTN
09.Ocak.2014, 01:20
Hajrovic icin bonservisi bedeli iyi de su yillik maaslari bir turlu 1 milyon euro'nun altina dusuremeyecegiz galiba. Baska turlu bizim lige gelmiyorlar :D

Hajrovic'ten ben en fazla Lulic/Candreva performansi bekliyorum.

Ayrica kaliteli veya Salih/GG tarzinda bir oyuncu olmadikca ben yerli transferlere karsiyim.

himone
09.Ocak.2014, 02:21
John O'shea Manu topçusu muydu yıllarca oynadı. Oyuncu profesyonel olup iyi çalışırsa takımda tutunabilir. Ama o adamı da arada sırada oynatmak gerek, adamı alıp 3 ay kulübede tutup 4. ay hadi aslanım diye sahaya sürersen tabi ki oynayamaz.

Redrum
09.Ocak.2014, 04:25
John O'shea Manu topçusu muydu yıllarca oynadı. Oyuncu profesyonel olup iyi çalışırsa takımda tutunabilir. Ama o adamı da arada sırada oynatmak gerek, adamı alıp 3 ay kulübede tutup 4. ay hadi aslanım diye sahaya sürersen tabi ki oynayamaz.

+Fletcher :D Ama ManU biraz tuhaf bir takım zaten.

byariff
09.Ocak.2014, 04:51
Bruma kiralanabilirmis , haluk yureklinin haberine gore

davidvilla
09.Ocak.2014, 10:46

Yine bir himone yorumu ve yine altını imzalarım.

Dunyada yuzlerce örnegi var bunun.
Luca Toni ilk serie A maçını 25 yaşında yaptı. Brescia'ya transfer olup Baggio ile partnerlik.
Di natale de 25 yaşında ilk Serie A maçını yaptı o da alt ligden çıkan takımında oynarak. Yani transfer bile olmadı yukarıya.
23 yaşında 2.ligde oynuyor diye gelip başarılı olamaz diye bir şey yok.
Eğer oyun planında tutturabilirsen, oyuncuya inanıyorsan ve oyuncu da bunun karşılığında iyi çalışıyorsa o takıma yararlı olur bu kadar basit yaşı maşı kariyeri hikaye kalır.

Yanlış hatırlamıyorsam Gokhan Gonul de ilk süper lig deneyimini FB ile yaşadı. 22 yaşında yaptı transferi yukarıya.

Redrum
09.Ocak.2014, 15:20
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/01/09/fft104mm2722084.jpg

europeanconquer
09.Ocak.2014, 15:30
Hayırlı olsun.

Edit: Adamlar Salih'e ısrarla fotoğraf çektirmişler 3 gün önce.Daha kesinleşmiş bir şey yokmuş.

zarateray
09.Ocak.2014, 18:20
SON DAKİKA:Galatasaray, Bucaspor'dan Umut Gündoğan'ı Serdar Eylik'in bonservisi+550 bin Euro bonservisle bedeliyle transfer etti

byariff
09.Ocak.2014, 18:45
veysel sari transferinden vazgecilmis , tarik içinde sezon sonu olcakmis bonservissiz. + alex telles de haftaya bitermis sebebi + pesin para istiyorlarmis + kontenjan SIKINTISI

zarateray
09.Ocak.2014, 18:47
Veysel'den neden vazgeçilmiş bilgin var mı ?

byariff
09.Ocak.2014, 19:01
hiç bilgim yok + salih dursunda cumaya bitermis menajeri dedi zaten :D

Fearless Coward
09.Ocak.2014, 19:14
Salih ve Umut iyi olur yerli kalitemiz artar.

zarateray
09.Ocak.2014, 19:26
Umut ve Salih yerli isimler olmasından dolayı iyi.Hajrovic'ide yerli yaparsak cok iyi olur.Üzerine yabancı kontenjanında yer açabilirsek Alex Telles+Astori'nin de geleceğini düşünüyorum.Şayet olursa tadından yenmez

mpaker66
09.Ocak.2014, 19:43
Umut'u hiç izlemedim, ama FM'de beraber çalışmışlığımız vardır. Engin'den fazla katkı verebilecek bi oyuncu olabileceğini pek sanmıyorum ya umarım yanılırım.

Redrum
09.Ocak.2014, 20:03
Tarık'ın sezon sonu bonservissiz olması + Salih Dursun + Umut güzel transferler olur, Umut'u bilemem ama ikisi çok iyi transfer bence. Tabii Salih için Ceyhun'u falan vermiyorsak :(
Sene sonu Eboue büyük ihtimalle gönderilecek. Şu takımda Muslera, Chedjou, Telles, Melo, Sneijder, İzet, Bruma, Drogba'dan başka yabancı kalmayacak büyük ihtimalle. Hatta Chedjou gider yerine yerli veya yabancı başka bir stoper de gelebilir.

uAburak89
09.Ocak.2014, 20:56
Her transfer dönemi ilk transfer sol beke olacak deniliyor, Carlinhos haftalarca gündem oldu, Telles'in de sonu benzeyecek mi bakalım..

europeanconquer
09.Ocak.2014, 21:22
ultrAslan o kadar koregrafi yapmayı biliyor,şöyle bir pankart falan asılsa olmaz mi ki ?

https://pbs.twimg.com/media/Bde0h96CYAAtXSp.jpg:large

Nedvedmania
09.Ocak.2014, 21:34
Olm orası tribün mü yoksa "Komik Resimler" köşesi mi :uzgun:

europeanconquer
09.Ocak.2014, 21:37
Olm orası tribün mü yoksa "Komik Resimler" köşesi mi :uzgun:

Valla komik değil billa komik değil,her gördüğümde ağlayasım geliyor.Artık yeter yahu,çakma ve artık vadesi dolmuş bir sol bek ile gitmez böyle :(

IcedEarth
10.Ocak.2014, 00:06
Bu sol bek konusundaki aceleye anlam veremiyorum. Bu sene Riera orayı Telles'ten çok daha rahat götürür. Telles'i alıp yarım sene kiralasak çok daha karlı oluruz bence. Hem Riera'yı da sezon sonu hak ettiği şekilde uğurlarız.

Ben asıl transferin stopere yapılması gerektiği kanaatindeyim. Oraya da Ömer Toprak şart bence. Piyasada bir yığın isim dönüyor, bu paralara Ömer Toprak her türlü ikna edilir. Verirsin 6-7 milyon bonservis, sözleşmeye de koyarsın yıllık 2,5 milyonu, halay çeke çeke gelir.

William Rookwood
10.Ocak.2014, 00:09
Yalnız Salih Dursun için Ceyhun'u vermeyiz umarım. Ceyhun Kayseri'de, Salih bizde olsaydı Ceyhun'u almak için Salih'i verirdik, o tipte bir transfer politikamız var. Onun yerine Yiğit Gökoğlan ve Engin'i verelim daha iyi.

byariff
10.Ocak.2014, 02:39
engin rizede zaten kiralik , salihe karsilik keske yigiti sercani versekde kurtulsak cop oyunculardan

Redrum
10.Ocak.2014, 03:31
Sene başında Bruma'ya 10 M Euro vermişken, devre arasında da 3.5 Hayro'ya 6 da Telles'e olmak üzere yaklaşım 10 M Euroluk bir giderimiz varken, Ömer Toprak ve benzeri pahalı topçular hayal bu sene artık, yeterli. Salih, Veysel, Tarık, Umut Gündoğan tarzı isimleri ucuz fiyata alırsak alırız..

davidvilla
10.Ocak.2014, 11:42
Manu Vidic'i satmayı düşünüyormuş.
Talipler italyadan. Bence biz de düşünmeliyiz.

Redrum
10.Ocak.2014, 13:19
Ne Vidic i beyler Alex Telles transferi yatacak. Peşin para istiyorlarmış. Ben size söyleyeyim yine sol bek alamayacagız.

izmer96
10.Ocak.2014, 16:40
3 sezon oldu hala bir sol bek alamadilar , bu kadar beceriksiz bir transfer komitesi / yonetim olamaz

europeanconquer
10.Ocak.2014, 17:18
Oyuncular gelir gelmez,başarılı olur olmaz orası maddi ve sportif açıdan ancak idari açıdan transfer politikamız son 6 aydır benim hoşuma gidiyor.

Fearless Coward
10.Ocak.2014, 19:39
Beşiktaş Tarık defterini kapatmış bizle temaslarını sürdürüyormuş.Alex Telles askıya alındı zaten bari Tarık olsun ligde oynatırız Riera'da gitmemiş olur ŞL'de oynar o da.

davidvilla
10.Ocak.2014, 20:02
Telles için teminat yatırılmış. 7m eur

Tarık da transfer görüşmesinde " Gs'da oynamak istiyordum ama..." diye bir söz sarfetmiş BJK'lı yöneticiler kızmış vazgecmişler..vs.

Yani haberlere göre ibreler bize dönüyor olabilir tabi ne kadar inandırıcı o bilinmez.

eng1n
10.Ocak.2014, 20:03
Tarık süperligde toplamda 30 maça çıkmamış ne golü ne asisti var ben boş transfer olacağını düşünüyorum.

uAburak89
10.Ocak.2014, 20:06
Engin Baytar Rize'ye gitmiş, kiralık.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=332010

byariff
10.Ocak.2014, 20:38
Telles pazartesi yada sali istanbulda teminat yollanmis...

Vidic diyorlar ama daha net bisi yokmus bu transferde gelsede zaten cl de oynuyamaz.

lexoqe
10.Ocak.2014, 21:43
Telles pazartesi yada sali istanbulda teminat yollanmis...

Vidic diyorlar ama daha net bisi yokmus bu transferde gelsede zaten cl de oynuyamaz.

Altı üstü 2 maç yapacağız şampiyonlar liginde. Vidic gelsin de varsın olsun 2 maç oynamasın :)

byariff
10.Ocak.2014, 22:11
ya elersek chelseayi :p

europeanconquer
10.Ocak.2014, 22:18
Vidic her türlü alınır.ŞL'de oynayamaz diye Vidic'e hayır demek pek mantıklı değil.Ujfa etkisi yapar,hatta Ujfa'dan çok daha büyük katkı verir.

Facx
10.Ocak.2014, 22:24
Vidic çok iyi olur ancak bildiğim kadarıyla çok fazla sakatlanıyo

europeanconquer
10.Ocak.2014, 22:26
Vidic çok iyi olur ancak bildiğim kadarıyla çok fazla sakatlanıyo

Son sakatlığı 10/11 sezonunda gözüküyor Transfermarkt'da.

IcedEarth
10.Ocak.2014, 22:49
Son sakatlığı 10/11 sezonunda gözüküyor Transfermarkt'da.

Yanlışlık olsa gerek. Bu sezon sakatlandı diye biliyorum ben, yanlış mı biliyorum acaba?

europeanconquer
10.Ocak.2014, 23:07
Valla sitenin yalancısıyım ben.

Facx
10.Ocak.2014, 23:26
Valla sitenin yalancısıyım ben.

12/13 23.09.2012 19.11.2012 Knee injury
11/12 07.12.2011 01.06.2012 Cruciate Ligament Rupture
10/11 13.03.2011 28.03.2011 Calf Problems
07/08 03.04.2008 19.04.2008 Knee injury
07/08 27.02.2008 05.03.2008 Strain

yazıyo kart cezalarına mı baktın sen :D bide ufak sakatlıklar dahil edilmiyo sanırım 2012 de ligde 6 geçen sene 19 bu sene 13 maç yapmış bu sene bi nebze iyi diğer senelere oranla

goosfraba
13.Ocak.2014, 15:09
vidic ile önsözleşme imzalanmış.

europeanconquer
13.Ocak.2014, 15:11
Ben ihtimal vermiyorum ama olursa çok iyi olur.

omersal
13.Ocak.2014, 15:15
Vidic bir türlü sakatlıktan çıkamayan bir futbolcu. Zaten Manu da sırf bu sakatlıkları yüzünden stoper arıyor. Manudan ayrılmasını istemem ama GS için de nokta transfer olur eğer transfer gerçekleşirse.

byariff
13.Ocak.2014, 15:40
vidic haberi dogru degilmis , telles de her an kap"a bildirilirmis ama ne zaman bilinmiyor. :D

europeanconquer
13.Ocak.2014, 19:20
Telles bitmiş.

Son Dakika l Gremio, Alex Telles transferi için Galatasaray'ın gereken banka teminatını gönderdiğini açıkladı.

http://globoesporte.globo.com/futebol/times/gremio/noticia/2014/01/turcos-apresentam-garantias-e-alex-telles-deve-viajar-nesta-terca.html

byariff
14.Ocak.2014, 20:33
Gs muhabiri ali naci kucuk ; Galatasaray Kulübü, aylık 500 liraya oynayan 19 yaşındaki futbolcunun yetiştirme bedelini Auxerre Kulübüne yatırdı.

İbrahim Coşkun'u 5 aylık süreçte isteyen kulüpler arasında Bursaspor, Eskişehir ve Gençlerbirliği var...

Ancak amatör sözleşme ile oynamasına karşın teklifleri değerlendirmeyip İbrahim'i, Galatasaray kazandıran Eski bir yönetim kurulu üyesi...

Özhan Canaydın döneminde 2 dönem görev yapan Niyazi Yelkencioğlu, İbrahim Coşkun'u Galatasaray'a kazandıran isimdir...

IcedEarth
14.Ocak.2014, 23:05
Özgüveni olan bir genç kendisi. Ancak bu özgüvenin altını doldurması gerek. Çok çalışması lazım ki abilerinin seviyesine gelsin. Kupa maçlarında filan forma bulsun, A takım havasını düzenli solusun. Gerekirse alt sıra takımlarının birinde 1 sene kirada geçirsin. Arda bu şekilde bugünlere geldi. Yaşı tam da Arda'nın patlama yaptığı yaş. Çalışmalarını aksatmazsa en kötü ihtimalle rotasyonda kullanılacak seviyeye gelecektir.

byariff
14.Ocak.2014, 23:43
yarin ki kupa macinda oynuyabilcekmis ibrahim

E.Cartman
15.Ocak.2014, 00:11
Şu Dany'yle Amrabat'tan da bir kurtulamadık. İstenmediğin yerde durmak için bu kadar zorlamanın mantığı nedir ? Hadi Dany neyse de Amrabat daha neyin ısrarını ediyor.

byariff
15.Ocak.2014, 01:22
amrabattan ben patlama bekliyorum hala 1.5 sene oldu daha az sabir. :D

bu arada maalesef ki yekta gitti trabzona...

Fearless Coward
15.Ocak.2014, 01:28
Rotasyonda iş yapardı bizde neyse Trabzon'da daha çok şans bulur.

E.Cartman
15.Ocak.2014, 01:32
amrabattan ben patlama bekliyorum hala 1.5 sene oldu daha az sabir. :D

Bu sene başına kadar bende patlamasını bekliyordum Amrabat'ın ama olmadı :D Aslında patladı ama elimizde patladı :zuhaha

Night_Mare17
15.Ocak.2014, 01:49
Yekta'yı Trabzonspor'a vermisiz ne yapıyor bunlar Allah askına.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 01:51
Orta sahaya bir transfer düşünülüyor olabilir o zaman. Başka hiçbir mantıklı açıklaması yok bu işin.

mpaker66
15.Ocak.2014, 02:17
Yekta ve Engin'i satmak neyin kafası yahu? Ben mi oynayacağım ortasahada? Haa İbrahim oynayacaksa eyvallah ama sanmıyorum. Rotasyon yapcak oyuncu kalmadı Türk.

footballer33
15.Ocak.2014, 02:19
Şu Dany'yle Amrabat'tan da bir kurtulamadık. İstenmediğin yerde durmak için bu kadar zorlamanın mantığı nedir ? Hadi Dany neyse de Amrabat daha neyin ısrarını ediyor.
Bize verin işte, kurtulursunuz. Yanına Sabri'yi ve Gökhan Zan'ı da alabiliriz. Takıma sağ bek ve stoper şart çünkü. Serdar iyi değil, Sivok da sakat. Verin bize hepsini. Nasıl olsa bu sene de FEDA, yanında bir de CEFA diyoruz!

Redrum
15.Ocak.2014, 02:24
Yekta yarım dönem için kiralık verilmiş diye duydum ben.
Hoca Emre Çolak'a çok fazla güveniyor galiba. Tabii bunun dışında geri dönen bir Hamit Altıntop var. İbrahim Coşkun'u A takıma alacak gibi geliyor bana Mancini. Ayrıca Salih Dursun'u da orta sahada kullanacak herhalde transfer edilirse.

eng1n
15.Ocak.2014, 02:27
Hamit ne ara geri döndü en erken Martta oynar diyordu bugün bi spor programında.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 02:48
Yalnız şu anda bu transfere aşırı bir reaksiyon söz konusu.

Yekta 28 yaşında arkadaşlar, Selçuk'tan sadece 8 ay küçük. Seviye olarak farkı ise belirtmeme bile gerek yok sanırım. Yerine rotasyon için daha genç bir isim düşünülüyorsa sıkıntı yok bence. Oraya transfer söz konusu değil ise de Yekta'nın yeteneklerinden veya sanıldığı gibi potansiyelinden dolayı değil, rotasyon sıkıntısı olduğu için kaygılanmak gerek. Zira orası hantal Ceyhun, dönme dolap Emre, sakat Hamit ve bir ihtimal tecrübesiz İbrahim'e kalıyor.

Gncl1905
15.Ocak.2014, 02:59
Şu durumda Yekta gibi rotasyon oyuncusu yollanmamalıydı. 3 kulvarda devam ediyoruz, Melo Selçuk Sneijder ortasahasının yedekleri Emre Çolak, Ceyhun. Hamit ne zaman döner belirsiz ki döndükten sonra nasıl oynayacağı da muamma, İbrahim Coşkun ne kadar oynar belirsiz. Yabancı sınırı ve elimizi attığımız Türk'e biçilen fiyat belli. Ne yaptıklarını çözemedim. Çıkarlar 2-3 Türk transfer açıklarlar bilemem orasını.

byariff
15.Ocak.2014, 03:03
4.5 yillik imzalanmis diyorlar salih dursun ile bakalim belli olur yarin birgun

Bordo61Mavi
15.Ocak.2014, 13:44
Yekta'yi yolla Ceyhunu tut takimda.

Mancini'de enteresan adam

europeanconquer
15.Ocak.2014, 14:50
Emre Çolak'ı tutması Ceyhun'u tutmasından çok daha garip.Yıllardır altyapıdan çıkıp A takımda oynayan ve hiç çalışmayan bir bu Emre'yi gördüm bir de hala takımda olan Aydın'ı gördüm.

İnsan hiç mi geliştirmez kendini yahu ? Hadi teknik ve mental özelliklerini geliştiremedin biraz fiziksel özelliklerine ağır ver be Emre.Galatasaray'da oynuyorsun,üflesem düşeceksin.

William Rookwood
15.Ocak.2014, 14:56
Gökhan İnler'i istiyormuşuz. Bu sene her ne kadar iyi olmasada transfer edilirse güzel olur.

europeanconquer
15.Ocak.2014, 14:59
Geleceğini sanmıyorum,Yekta gittikten sonra Galatasaraylılar orta sahaya takviye hevesiyle beklesinler ve AMK Spor'u takip etsinler diye yapılmış bir haberden öte bir şey değildir.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 15:07
Emre Çolak'ı tutması Ceyhun'u tutmasından çok daha garip.Yıllardır altyapıdan çıkıp A takımda oynayan ve hiç çalışmayan bir bu Emre'yi gördüm bir de hala takımda olan Aydın'ı gördüm.

İnsan hiç mi geliştirmez kendini yahu ? Hadi teknik ve mental özelliklerini geliştiremedin biraz fiziksel özelliklerine ağır ver be Emre.Galatasaray'da oynuyorsun,üflesem düşeceksin.

Arkadaşlar hep göz ardı ettiğiniz bir nokta var.

Şampiyonlar Ligi'ne bildirilecek listede 4 tane altyapıdan yetişme oyuncu eklemek zorundayız. Yani 21 yaşına kadar en az 3 yılını Galatasaray'da geçirmiş 4 tane oyuncu bu listede bulunmak zorunda. Her ne kadar yeterli seviyeye ulaşmasalar da Aydın ve Emre Ç. bunun ekmeğini yiyor. Altyapıdan çıkan parçalar bunlar maalesef. Diğer ikisi de Sabri ile Semih zaten. Bu takımın seviyesinde olan tek parçamız Semih, belki biraz da Sabri. Diğer ikisi tamamen yetenek israfı, ancak katlanmak zorundayız. Altyapılar bu kadar vasat olduğu sürece bu tip oyuncular kadromuzda olacak.

europeanconquer
15.Ocak.2014, 15:11
Arkadaşlar hep göz ardı ettiğiniz bir nokta var.

Şampiyonlar Ligi'ne bildirilecek listede 4 tane altyapıdan yetişme oyuncu eklemek zorundayız. Yani 21 yaşına kadar en az 3 yılını Galatasaray'da geçirmiş 4 tane oyuncu bu listede bulunmak zorunda. Her ne kadar yeterli seviyeye ulaşmasalar da Aydın ve Emre Ç. bunun ekmeğini yiyor. Altyapıdan çıkan parçalar bunlar maalesef. Diğer ikisi de Sabri ile Semih zaten. Bu takımın seviyesinde olan tek parçamız Semih, belki biraz da Sabri. Diğer ikisi tamamen yetenek israfı, ancak katlanmak zorundayız. Altyapılar bu kadar vasat olduğu sürece bu tip oyuncular kadromuzda olacak.

Bunlar takımda kalmasın demiyoruz,yerli olarak biraz daha iyilerini almak için en az 5m falan istiyor Anadolu kulüpleri,el mecbur ancak hem Engin hem de Yekta gibi Emre'den çok daha iyi 2 oyuncu varken,bu ikisini birden yollamak mantıklı değil.

Ama evet haklısın,göz ardı ettim ŞL mevzusunu.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 15:19
Bunlar takımda kalmasın demiyoruz,yerli olarak biraz daha iyilerini almak için en az 5m falan istiyor Anadolu kulüpleri,el mecbur ancak hem Engin hem de Yekta gibi Emre'den çok daha iyi 2 oyuncu varken,bu ikisini birden yollamak mantıklı değil.

Ama evet haklısın,göz ardı ettim ŞL mevzusunu.

Senin yazını alıntılayıp yazdım da tamamen kendi üzerine alınma, genel bir yazıydı aslında. En son sen yazdığın için sana denk geldi :)

Engin konusunu tam olarak bilmiyoruz, anlaşıldığı kadarıyla teknik ekipten biriyle problemleri vardı. Zaten malum Süper Kupa maçından sonra bir daha hiç eskisi gibi olmadı. Allah vergisi yeteneğini mental özellikleriyle bu kadar sınırlayan başka oyuncu var mıdır acaba? Onun gitmesini normal olarak değerlendiriyorum ben.

Yekta için de dediğim gibi daha genç bir transfer düşünülüyorsa çok da garip karşılamam. Sonuçta düzenli forma bulamayacağını kendisi de biliyordu, muhtemelen gitmek istemiştir. Gitmek isteyen adamı da zorla tutup ondan bir fayda beklemek zordu. Bu bölgeye daha genç bir oyuncu bulunursa çok da sıkıntı olmayacaktır gidişi. Zaten Melo ve Selçuk devamlılıkları yüksek oyuncular, tek tük maç kaçırıyorlar.

europeanconquer
15.Ocak.2014, 15:21
Tamam yerlerine genç bir isim düşünülüyorsa ben de sevinirim,desteklerim ama Selçuk ve Melo'nun devamlılığına güvenerek böyle bir orta saha ile yola devam etmek intihar olur.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 15:24
Hoca Melo'yu yedeklemek için Ceyhun'u uygun görüyor sanırım. Selçuk için de Emre'yi düşünüyor. İkisi de bu oyuncularla yedeklenemez tabii. Ama bir bildikleri vardır herhalde. Yani orta sahayı bu kadar boşta bırakacaklarını sanmıyorum ben.

William Rookwood
15.Ocak.2014, 15:34
Umut Gündoğan'ı da Sneijder'in yedeği olarak düşünüldüğü için transfer ediliyor sanırım çünkü Umut AMC mevkisinde oynuyor.

europeanconquer
15.Ocak.2014, 15:39
Genç oyuncumuz İbrahim COŞKUN ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

https://twitter.com/GSfutbolakademi/status/423418175619735554

Fearless Coward
15.Ocak.2014, 15:51
Hadi hayırlı olsun.Bu sezon oynatılır mı acaba maçlarda ?

europeanconquer
15.Ocak.2014, 16:03
Herhalde bugün kadroya girer,çünkü Antalya'da değil.

Fearless Coward
15.Ocak.2014, 19:09
http://ntvspor.net/haber/futbol/101404/salih-dursun-galatasarayda

Salih 250 eurosunu Sakarya'ya yardım için verilmesini talep etmiş.Adamın dibi.

IcedEarth
15.Ocak.2014, 20:04
2,75 milyon euro gayet uygun bir miktar, hele de Kayseri'den aldığımızı göz önünde bulundurursak :)

Hayırlı olsun Salih, çeşitli bölgelerin rotasyonu için gayet uygun bir isim.

uAburak89
15.Ocak.2014, 20:33
Hajrovic'i alıyoruz, lisans çıkaramıyoruz. Türkiye Kupası maçında oynatamıyoruz. Engin'i gönderiyoruz ki bu mantıklı, Yekta'yı gönderiyoruz veya kendisi gitmek istiyor izin veriyoruz. Ceyhun'u takasta kullanmaya çalışıyoruz, Mancini ve oyuncu kabul etmiyor. Telles bitti deniyor 1 aydır, biten bir şey yok. Riera, Amrabat, Dany ne olacak belli değil. İstenilen adamlar Umut Gündoğan, Salih Dursun, Veysel Sarı, Tarık Çamdal, Tolgay Arslan. Ben bu transfer politikasından hiç bir şey anlamadım.

İçinde bulunduğum ruh halini anlatmanın en kolay yolu;

http://inciswf.com/ssssss.swf

Fearless Coward
15.Ocak.2014, 20:36
Valla Riera kalır bu sezon Dany'i yollamaya çalışıyoruz veto ediyolar. :D Karabük olmadı Beşiktaş'ta veto etmiş elimizde kalır bu gidişle ama en az 15-20 gün daha var transferin bitimine.O yüzden bakalım beklemedeyiz hala.Amrabat'ta Antalyaspor'a falan gitse güzel olur.

uAburak89
15.Ocak.2014, 20:57
Profesyonel futbolcu Umut Gündoğan ve kulübü Bucaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=332703

Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayserispor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=332704

Profesyonel futbolcu Endoğan Adili ve kulübü FC Basel ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=332706

Fearless Coward
15.Ocak.2014, 21:12
3lü combo yapmış bizimkiler. :D

uAburak89
15.Ocak.2014, 21:15
Endoğan Adili ismi basına yansımamıştı, transfer olumlu biterse uzun bir aradan sonra sürpriz bir transfer yapılmış olacak.

mpaker66
15.Ocak.2014, 21:17
Adilli mi? FM'de ki yıldızım o. Basın uyumuş o konuda :D

Redrum
15.Ocak.2014, 21:32
Adili Endogan obaaaa :D

C h A o S
15.Ocak.2014, 21:36
Üç oyuncu hakkında bilgim yok ancak hiç yoktan yerli oyuncular için planlama yaptıklarını hatırlattılar taraftara.Yabancı sınırlamasında istediğimiz düzeyde değişme olmadığı sürece sürekli yabancı oyuncu almakta mantıklı değildi.

Şimdi Dany ve Amrabat'ın gönderildiği haberi gelir umarım.Sezon sonuda Riera ve Eboue'ye teşekkür edip yollanmalı.Kadro o zaman adama döner.

E.Cartman
15.Ocak.2014, 21:46
Endoğan Adili Türk statüsündeymiş aile mi Türk ? Ben tanımıyorum bu adamı var mı anlatabilecek

europeanconquer
15.Ocak.2014, 21:50
Adili Endoğan FM'de benimde favori oyuncumdu.Çok mantıklı hamle olur.

jevox06
15.Ocak.2014, 21:51
Endoğan Adili Türk statüsündeymiş aile mi Türk ? Ben tanımıyorum bu adamı var mı anlatabilecek

Babası Türkmüş heralde. Türk statüsünde oynar.

Fearless Coward
15.Ocak.2014, 22:00
Ünal Aysal demişti ilerleyen günlerde patlayacak yerli transferleri diye öyle oldu 3 açıklama birden. :D

Redrum
15.Ocak.2014, 22:01
Türk pasaportu vardı FMde. Potansiyelli, kısa boylu, pas şut ve yaratıcı özellikli bir deep lying forward.

byariff
15.Ocak.2014, 22:31
Bi profil koysaniza arkadaslar Endoğan Adilinin

IcedEarth
15.Ocak.2014, 23:05
Boyu bir forvet için biraz kısa. Daha hareketli bir yapı mı düşünülüyor acaba?

Redrum
15.Ocak.2014, 23:07
Bu FM 2012'den
http://i42.tinypic.com/2dhvg5u.png
Bu da FM 2013'den
http://i39.tinypic.com/25aofir.png

FM 14ten de başka birisi koysun :D

E.Cartman
15.Ocak.2014, 23:09
03.08.1994 Doğumluymuş, transfermarkt bölgesini sağ açık olarak göstermiş. 2013'ün başında Grasshopper'den 500b€'ya gelmiş, şu an ki değeri 250b€.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/endogan-adili/profil/spieler_147035.html

byariff
16.Ocak.2014, 03:06
Sonunda.. alex telles bitmis cuma gunu turkiyedeymis

benzema35
16.Ocak.2014, 03:12
Sonunda.. alex telles bitmis cuma gunu turkiyedeymis

Sonunda sol bekimiz oldu seneler sonra :zuhaha

mpaker66
16.Ocak.2014, 03:18
Bence Aytaç Kara'yı kaçırmamamız lazım. Çok yetenekli fiziğide süper.

byariff
16.Ocak.2014, 04:13
yarinda supriz bir hamle daha gelebilirmis ama kim bilmiyorum , he bide sozde galatasaray uyesiymis guvenilirmi bilmiyorum ama ishak ve sinan bolatin menajerleri floryadaymis

europeanconquer
16.Ocak.2014, 15:08
Telles,Umut,Adili,Salih ve bir stoper ile transferi kapatırız gibime geliyor.Dany gider,Amrabat mecbur kalır.Riera'da kalıcı gibi gözüküyor.

nerazzuri
16.Ocak.2014, 15:22
bruma'nın durumundan sonra, amrabat kalır. bana göre amrabat her halükarda kalırdı, çok istekliydi hazırlık maçlarında.

bruma 6 ay yoksa, sözleşmesi askıya alınıp telles gelebilir. güzel fırsat.

salih alındığına göre bi' stoper transferi daha yapılmaz gibi geliyor bana. eğer dany gitmezse. benim fikrimi soracak olursanız, galatasaray'ın golcüye ihtiyacı var.

LifeYourself
16.Ocak.2014, 15:27
FM 14ten de başka birisi koysun :D

Buyur hocam.Biraz gelecekten ama olsun :zuhaha
http://imageshack.com/a/img7/1602/y994.jpg

IcedEarth
16.Ocak.2014, 15:51
bruma'nın durumundan sonra, amrabat kalır. bana göre amrabat her halükarda kalırdı, çok istekliydi hazırlık maçlarında.

bruma 6 ay yoksa, sözleşmesi askıya alınıp telles gelebilir. güzel fırsat.

salih alındığına göre bi' stoper transferi daha yapılmaz gibi geliyor bana. eğer dany gitmezse. benim fikrimi soracak olursanız, galatasaray'ın golcüye ihtiyacı var.

Golcü bence de çok iyi olurdu ama mevcut yabancı sınırında mümkün değil. Drogba kadroda olduğu sürece oraya bir yabancı daha alamayız. Yerli golcülerin iyi olanları da zaten bizde.

Ayrıca Telles'in de alınması için bir yabancı daha gitmeli. Malum, Hajrovic de yabancı kontenjanından. Zaten 10 yabancımız vardı, Bruma dondurulursa yerine Hajrovic geçer. Dany giderse de bu sefer bir Türk stoper bulmamız gerekir.

İşler biraz karıştı anlayacağınız :)

nannar
16.Ocak.2014, 16:39
Buyur hocam.Biraz gelecekten ama olsun :zuhaha
http://imageshack.com/a/img7/1602/y994.jpg

Tahminim bu oğlan Saviola tarzı birisi...

Bence bu sezon devre arası transferleri 10 numara gidiyor. Hem uygun fiyata hem de genç oyuncular alıyoruz. Emin olun üstteki profilde bir adamı TR' liginden 7-8 milyondan aşağıya vermezlerdi. Ünal Aysal ve Mancini'nin kimyası çok uymuş görünüyor.Mancini gençlere de şans verecek gibi görünüyor. İbrahim'le pro. sözleşme imzalandı, Semih,Emre,Umut Gündoğan , Hajroviç , Salih Dursun bir de bu oğlanla beraber 25 yaşın altında toplam 6-7 tane direk aklıma gelen oyunumuz oluyor. Bu adamların 3-4 tanesinin 2 seneye kadar ilk 11'de oynayabilecek seviyeye gelmesi ihtimali oldukça yüksek.Semih zaten oynuyor. Yani ilk 11'de Türk sayımızı arttırma fırsatı bulacağız. Selçuk,Burak ve Semih'ten başka yeri garanti olan türk oyuncumuz yok şu anda 11'de :)

byariff
16.Ocak.2014, 16:47
erdogan adillimi neyse artik :D arkadaslariyla falan vedalasmis buda hayirli olsun

http://s14.directupload.net/images/140116/zn4lx8jy.swf

uAburak89
16.Ocak.2014, 16:53
Erdin Demir diye bir oyuncu yazılıyor, sol bekmiş.

Ayrıca Dany giderse yerine kimse alınmaz bence, Semih, Chedjou ve Gökhan'a ek olarak, Hakan Balta, Ceyhun ve Melo'yu stoperde kullanabilir Mancini.

Fearless Coward
16.Ocak.2014, 17:36
Salih'te arkadaşlarıyla vedalaşmış Kayseri kampından ayrılmış.

Bordo61Mavi
16.Ocak.2014, 18:19
@sporx: Salih Dursun: "Babam Fenerbahçeli ama transferime sevindi. Galatasaraylıydım, tertemiz bir camia olması tercihimde etkili oldu"

LifeYourself
16.Ocak.2014, 19:01
Ya sen futbolcusun kulüplerin temizliği zartı zurtu hakkında niye açıklama yapma gereği duyarsın anlamam.Mutluyum falan filan de işine bak be abi.

davidvilla
16.Ocak.2014, 19:14
Beyler hakkınızı helal edin yine görüşürüz umarım kendinize iyi bakın.

(Ben de arkadaşlarla vedalaştım hadi bakalm telefon bekliyorum klüpten :D )

byariff
16.Ocak.2014, 19:38
erdin demir buda sol bek videoya gore bakarsak arkadas cigersiz. :D

http://www.youtube.com/watch?v=2McYWMlo-Fg

bugunde yine 3 kap olabilir diyorlar

William Rookwood
16.Ocak.2014, 19:47
2016 yılından profili. Sağlam bir bek oyuncusu, oyunda İsveçli gözüküyor fakat Türk statüsünde oynayabilir gerçekte.

http://i.imgur.com/nvmC31y.png

uAburak89
16.Ocak.2014, 19:47
Topa vurmadan tribüne oynarsan, olmaz. Sene olmuş 2014, kimse yemiyor bunları artık.

europeanconquer
16.Ocak.2014, 22:04
https://twitter.com/gremiooficial/status/423877291178205184

Hadi hayırlı olsun.

uAburak89
16.Ocak.2014, 22:11
Galatasaray açıklamadan transfer bitmez.

E.Cartman
16.Ocak.2014, 22:21
Bende arkadaşlarla yeni vedalaştım, bonservisim de elimde ayrıca solağım, Galatasaray'a gelmek için gereken şartları sağladığımı düşünüyorum. Ünal Başgan gör bizi :zuhaha

byariff
16.Ocak.2014, 22:23
hadi bakalim hayirli olsun gremio açiklamis bonservisi 6m euro diyorlar umarim deger...

https://pbs.twimg.com/media/BeHvAggIQAAl5Ap.jpg

kayseri basinina gore buda salihin alacagi ve kayseriye odenicek para..

SON DAKİKA | İşte Salih Dursun transferinin detayları; Kayserispor bu transferden 2.75 Milyon € bonservis bedeli alacak.
SON DAKİKA | İşte Salih Dursun Transferinin detayları; Salih Dursun 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Yarım sezon için 600 Bin TL alacak.
SON DAKİKA | İşte Salih Dursun transferinin detayları: Salih Dursun yıllık 1.2 Milyon TL garanti para ve 10 Bin TL maç başı ücret alacak.

+ Alper Ocal ; Milan, Inter ve Napoli ligin bana göre hem en büyük çıkış yapan hem de en iyi sol bek performansını sergileyen Alex Telles'in peşinde.

europeanconquer
16.Ocak.2014, 22:44
Geldi işte,kasmasın Alper Öcal :0:

http://instagram.com/p/jPW7PtD1RN/

Edit:

sol beq transferi yapma qeyfi : ))))))

uAburak89
16.Ocak.2014, 22:59
Alper Öcal'ın o yorumu eski yalnız.

byariff
16.Ocak.2014, 23:01
aynen eski yeni degil europ :D o yuzden koydum yani oyuncuyu baska kluplerde istemis. bizim kaynaklar diyor mancini cok israr etmis bu oyuncunun alinmasinda umarim deger..

europeanconquer
16.Ocak.2014, 23:10
aynen eski yeni degil europ :D o yuzden koydum yani oyuncuyu baska kluplerde istemis. bizim kaynaklar diyor mancini cok israr etmis bu oyuncunun alinmasinda umarim deger..

Açıklama yapsaydın keşke abi,kahin değiliz biz :D

europeanconquer
16.Ocak.2014, 23:35
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=332841

uAburak89
16.Ocak.2014, 23:39
Şu anda "resmi" olarak netleşmesini beklediğimiz 4 transfer + Muslera'nın sözleşme yenileme durumu var. Gitmesi şart olan Dany içinse herhangi bir bildiri yok. İnşallah bir önce yabancı kontenjanı sorunu da halledilir.

Suicider
17.Ocak.2014, 00:24
İnanamıyorum uzun senelerden sora solbekimiz olacak :icon_biggrin:

Redrum
17.Ocak.2014, 14:11
Erdin Demir gerçekten müthiş bir oyuncu olarak dikkatimi çekti. Sol bekimiz Alex ve Erdin olursa artık uzun süre sol bek diye ağlamayacağız galiba :) Bu agresif transfer politikası çok hoşuma gitti. Nerede potansiyelli Türk oyuncu varsa toplayalım. Bunu anadolu kulüplerinden 8 Milyona almak yerine dışarıdan araştırma fikrini ise kim geliştirip uygulatıyorsa bizim kulüpte, helal olsun.

zeck17
17.Ocak.2014, 14:40
bir de italyan bir stoper alsak astori gibi muhteşem olur ama bunun bu transfer dönemi olması zor gibi

europeanconquer
17.Ocak.2014, 14:52
İnanamıyorum :( Şu an sol bekimiz Atlas okyanusu üzerinde,bize doğru uçuyor :(

http://i.imgur.com/GpsmHZ5.png

William Rookwood
17.Ocak.2014, 17:03
Uçak düşerse sol bek transferi yatar. :(

nannar
17.Ocak.2014, 17:30
:D alınan oyunculardan telles'le beraber ben umut gündoğan'ın da ilk 11'de ara sıra da olsa yer bulacağını düşünüyorum. Salih ve Hajroviç bence en erken seneye hazır olurlar

E.Cartman
17.Ocak.2014, 17:35
(/6)Sol Bek(/6)
(44)

Endoğan Adili'nin performansını merak ediyorum ben açıkcası. Mancini muhtemelen 4-3-3 oynatacak takımı çoğu maçta. Burak - Drogba - ? olarak düşünüyor öndeki üçlüyü. Daha sonraki yıllarda Mancini kaldığı sürece 1 pivot ve 1 tane aralara sık sık kaçan forvetimiz olacaktır. Bu 3'lüyü de bir tane kanatla tamamlayacak.

ReaList
17.Ocak.2014, 18:05
Alex'in uyumu çok önemli olacak. Çok çabuk uyum sağlayabilirse başarılı olabilir aksi halde diğer örneklerinin yanında yerini alacaktır. Bu gözler FM'de ileride efsane bek olarak lanse edilen İnsua'nın hayalet gibi sahada dolaştığını gördü.

byariff
17.Ocak.2014, 20:52
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Umut Gündoğan ve kulübü Bucaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 1.661.000 TL tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 594.000 TL sabit transfer ücreti ve 11.000 TL maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için : 1.100.000 TL sabit transfer ücreti ve 14.000 TL maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için : 1.275.000 TL sabit transfer ücreti ve 17.500 TL maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 1.500.000 TL sabit transfer ücreti ve 20.000 TL maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 1.800.000 TL sabit transfer ücreti ve 24.000 TL maç başı ücreti,

ödenecektir.

Ayrıca, Şirketimiz tarafından Futbolcuya, futbolcunun herbir sezonunda aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 10 puan elde etmesi halinde 375.000-TL, 25 puan elde etmesi halinde 300.000-TL ekstra ücret ödenecektir.

Puan hesabı aşağıdaki şekilde yapılacaktır:
İlk onbirde yer alma= 1 (tam) puan
Sonradan oyuna dahil olma= 0.5 (yarım) puan
Onsekizlik kişilik kadroda yer alma= 0.25 (çeyrek) puan

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=332981

LifeYourself
17.Ocak.2014, 20:59
Puan hesabı aşağıdaki şekilde yapılacaktır:
İlk onbirde yer alma= 1 (tam) puan
Sonradan oyuna dahil olma= 0.5 (yarım) puan
Onsekizlik kişilik kadroda yer alma= 0.25 (çeyrek) puan

Ehühe hayırlı olsun.Puan sisteminide sevdim :zuhaha

nerazzuri
17.Ocak.2014, 21:02
bucaspor'da ne kadar alıyor ki, galatasaray'da yarım sezon için 600bin tl alacak? diğer sezonlar içinse maşallah denecek fiyatlar. puan sistemi?

bu kadar maaş verilmemeli bence.

uAburak89
17.Ocak.2014, 21:03
Hayırlı olsun da, bu paralar çok fazla.

Facx
17.Ocak.2014, 21:05
verilen para ilk başta banada çok fazla geldi de euro nun 3 tl olduğu düşünülünce o kadarda fazla gelmiyo ama yinede maaşı sonraki senelerde çok artıyor

byariff
17.Ocak.2014, 21:29
tl yalniz euro degil

Facx
17.Ocak.2014, 22:27
alex telles in uçağının inmesine son 1 saat
http://tr.flightaware.com/live/flight/THY16

:D

europeanconquer
17.Ocak.2014, 22:49
Ooo reyiz Yunanistan'da,az kaldı az :D

uAburak89
17.Ocak.2014, 22:53
tl yalniz euro degil

Arif euro olsa intihar ederdim zaten. :icon_biggrin:

Harbiden çok yalnız, az daha zorlasalar Semih Kaya'nın revize edilen sözleşmesi ile aynı olacakmış. Sonuçta bu adam 2. ligden geliyor.

Bakalım diğer transferlerin detayları nasıl olacak.

europeanconquer
17.Ocak.2014, 23:16
Bu ismi geçen oyunculardan en çok Adili Endoğan beni heyecanlandırıyor.Çünkü damdan düşer gibi yapılan(habersiz) transferlerin çoğu yarar sağladı bize,inşallah bu da öyle olur.

Bu arada Telles Türk hava sahasında :(

http://i.imgur.com/5UpPvUb.png

byariff
17.Ocak.2014, 23:23
geliyo geliyo :( ucaklar carpismaz insallah havada :( :D

http://i.imgur.com/agZD3L1.jpg

uAburak89
17.Ocak.2014, 23:24
Sol bek görmemiş masum köylüler. :D

5267
17.Ocak.2014, 23:26
Vay be GS yıllar sonra sol bek eksiğin tamamlamış olacak. :D Hayırlı olsun size.

Sheriff
17.Ocak.2014, 23:27
Sol bek görmemiş masum köylüler. :D
Güzel espiriydi :zuhaha Ronaldinho'nun BJK taraftarını heyecanlandırdığı kadar Telles'te GS taraftarını heyecanlandırdı sanırım :D

uAburak89
17.Ocak.2014, 23:30
Güzel espiriydi :zuhaha Ronaldinho'nun BJK taraftarını heyecanlandırdığı kadar Telles'te GS taraftarını heyecanlandırdı sanırım :D

Adamla ilgili fikri olan çok az kişi var aslında ama işte sol bek yani. Bir de en iyi falan seçilmiş, beklentiler o kadar düştü ki son yıllarda bu heyecan normal haliyle. :)

Walter Sakana
17.Ocak.2014, 23:36
Yahu Burak şu avatarı değiştir, hep byariff sanıyorum o diye okuyorum yorumlarını :D eski avatarıydı ya, özdeşleştirmişim kendisiyle :D

Sheriff
17.Ocak.2014, 23:40
Yahu Burak şu avatarı değiştir, hep byariff sanıyorum o diye okuyorum yorumlarını :D eski avatarıydı ya, özdeşleştirmişim kendisiyle :D
Bende bazen kendimi o sanıyorum abi inanırmısın :zuhaha

europeanconquer
17.Ocak.2014, 23:41
Telles geliyor Telles :0:

CeNTeR_TR
17.Ocak.2014, 23:43
Bu arada Önder Turacı'da Fenerbahçeye gelirken geldiği Ülkede en iyi bek seçilmişti herhalde :n:

Christian Telles Barça , Reale falan gider diye açıklama yapmış herhalde ona da iyi giydirir herhalde artık taraftarlar.Demekki iyi topçu Christian'ın açıklamalarına göre tabi.

GeNç KaRTaL
17.Ocak.2014, 23:45

İlk başlarda bende de oluyordu bu dediğin,sonradan alıştım.:D

Walter Sakana
17.Ocak.2014, 23:47
Bende bazen kendimi o sanıyorum abi inanırmısın :zuhaha

sen değil yahu, uAburak :D

europeanconquer
17.Ocak.2014, 23:53
Uçak inmiş havalimanına,hadi hayırlısı :D

http://imgim.com/ed616b08.gif

Sheriff
18.Ocak.2014, 00:10
sen değil yahu, uAburak :D
Ben başka biriyle karıştırıyordum abi ozaman yanlış oldu pardon :D

uAburak89
18.Ocak.2014, 00:16

Abi bilmiyordum ben eskiden onun kullandığını, değiştirdim. :)

mpaker66
18.Ocak.2014, 00:17
Ha geldi ha gelecek derken hadi hayırlı olsun. Allah sakatlık vermesin.