View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
E.Cartman
23.Mayıs.2010, 12:42
Bir BJK'li olarak insallah GS'ye gider diyorum, GS 4 milyon euro'yu cope atmis olur boylece. Tek forvet oynayip M.Yildizi oyun duzenimize uymuyor (M.Battal uyuyor mu?) diyip de M.Pektemeki (tek forvet hayatta oynayamaz) istemek nasil birsey onu da anlamiyorum. GS taraftari biraz fazla yonetimine ve antrenorune guveniyor bence. Devre arasinda da herkes Jo ve Giovaniyi goklere cikarirken ben herkesi karsima alip elestirmistim burada. Yine M.Battal ve S.Ozkan transferleri de sacma bana gore, biri 24 yasina gelmis hala 1.ligde tek maci yok, digeri BJK'de istenmeyen adam olmus zaten. Aydin Yilmaz ve Yaser Yildiz'dan farklari yok, bunlari alana kadar GS altyapisindan oyunculara sans verse daha iyi olur.
bu cümlene katılmıyorum bi tek çünkü Pektemek FM diliyle konuşursak AML/FC'dir ayrıca yaşı genç olduğu için gelişmeye açıktır o yüzden bence her türlü iş yapar...
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 12:45
Kanatlarda oynayacak adamin iyi bir teknige ve adam eksiltme ozelligine sahip olmasi lazim. Benim seyredebildigim kadariyla Mustafa'da bu ozellikler yok. Insallah gelir de goruruz ne gibi katki saglayacagini, ama bence gereksiz bir transfer olur, hele ki 4 milyon euro bonservisi varsa.
Revolution
23.Mayıs.2010, 13:09
Mehmet Batdal bonservissiz olarak alındı ve yaşı henüz 25.. Mehmet Yıldız ise 28 yaşında ve bir de üzerine bonservis ödeyeceğiz. Mustafa Pektemek'te evet inanılmaz bir teknik yok ama adam eksiltebiliyor gelecek vaadeden bir oyuncu. Neyse sezon içinde neyin doğru neyin yanlış olduğunu yine göreceğiz tartışmanın önemi yok.
Revolution
23.Mayıs.2010, 13:58
G.Saray'ın sırları!
Cimbom yeni sezona gümbür gümbür giriyor... Düğmeye basan başkan Adnan Polat, kurmaylarıyla birlikte Frank Rijkaard’ı karşısına alarak radikal kararların altına imza attı...
23/05/10 11:07
http://im.htspor.com/2010/05/23/517176_detay.jpg?1274608874
Galatasaray için her şey yeniden başlıyor... Sarı-Kırmızılı kulüp yönetimi, yaşanan hayal kırıklıklarının ardından yeni sezonda camiayı ve taraftarları mutlu etmek için büyük bir operasyonun altına imza atmaya hazırlanıyor. Bu uğurda başkan Adnan Polat gemileri yaktı, kimsenin gözünün yaşına bakmaya da niyetli görünmüyor. Düne kadar takımdaki bazı futbolcular için “Bana söz verdiler, bir yere gitmeyecekler” diyen başkan, bu konudaki hassasiyetini bile değiştirerek artık “Gitmek isteyen gider” diyerek, yeni sezonla ilgili radikal kararlar aldığını ortaya koydu.
İCRAATIN İÇİNDEN
Polat, bu kararlarını geçtiğimiz hafta içinde kurmaylarının yanı sıra teknik heyetle de masaya oturarak paylaştı. Karşılıklı fikir paylaşımlarının ardından Florya’da 2010-11’in planları da su yüzüne çıkarıldı. Yapılacak icraatlar konusunda kelimenin tam anlamıyla tam bir uyum içinde görünen yönetim ve teknik heyet, araya sıkışan küçük pürüzleri dahi ortadan kaldırarak yeni sezona selam çaktı...
Arda Turan giderse kaptanlık tecrübeli bir yabancının olacak
Öncelikli olarak, Adnan Polat’ın takımda kalmasını istediği ancak Totenham’la gelinen pazarlıklar noktasında gitmesi de ihtimal dahilinde bulunan Arda Turan’ın yerine kimin kaptan olacağı tartışmaları yaşandı. Gelecek olan tecrübeli yabancının kaptan yapılması fikri de geçerlilik kazanırken, böyle birinin transfer edilmemesi halinde Lucas Neill’in de
Rijkaard tarafından kaptan yapılmasının öngörüldüğü vurgulandı.
Teknik adamın ‘Caner kalsın’ talebine yönetim ‘Hayır’ cevabı verdi
Teknik direktör Rijkaard’ın Caner’in de kalmasını istediği ifade edildi. Fakat yönetimin Caner’i disiplinsizliği ve gece hayatının olması sebebiyle takımda düşünmediği için olumsuz cevap verdiği belirtildi. Hollandalı’nın buna karşılık olarak ise “O halde Caner kalmayacaksa yerine en az onun kadar yetenekli birinin alınmasını istiyorum” dediği ifade edildi.
Arda kalsa da takıma eksikliği hissedilen lider oyuncu alınacak
Konular arasında, takımda yokluğu hissedilen hatta başarısız olmanın en önemli parçası olarak kabul edilen lider vasıflı bir oyuncunun olmaması da yer aldı. Bu doğrultuda Rijkaard’ın “Arda iyi futbolcu ama tecrübesi bir takımı toparlamak için yeterli olamadı. Takıma gerek yaş itibarıyla gerekse oyunculuk kalitesiyle lider biri lazım. Bunu da Neill gibi karakterli ve lider ruhlu bir yabancı transferiyle çözebiliriz” raporunu verdiği ve bunun yönetim tarafından da onaylanarak arayışa girildiği öğrenildi.
Ayhan ve Sabri, Rijkaard’ın sürekli onbirinde yer almayacak
Rijkaard, yeni sezonla ilgili hazırladığı geniş kapsamlı raporunda Ayhan’la Sabri’yi sürekli sahaya süreceği onbirde düşünmediğini de dile getirdi. Teknik adam, Ayhan’ı yaşının ilerlemiş olmasının yanı sıra oyun planına uymaması, Sabri’yi de sık sık sakatlanması ve istikrarlı bir performans sergilememesi sebebiyle kulübede oturtacağı mesajını verdi.
Kaleci, sağ bek, sol bek ve oyun kurucu aranıyor
Sabri’nin yerine daha sorumlu ve disiplinli bir sağ bekin yanı sıra Hakan Balta ayarında bir sol bek isteyen Rijkaard’ın, kaleci konusunda da Aykut’un yetersiz kalacağı görüşünü savunduğu iddia edildi. Hollandalı çalıştırıcının daha üst düzey bir kaleci talebinde bulunduğu belirtilirken, Polat’ın ısrarla yeni sezona Aykut ve Ufuk’la devam etmek istediğini vurguladığı açıklandı. Rijkard’ın ayrıca forvetin arkasında Elano’nun yapamadığını yapabilecek hem teknik hem yırtıcı bir oyun kurucu istediği, aynı zamanda özlenen lider vasıflı futbolcunun da bu kişi olmasını savunduğu dile getirildi.
HTSPOR / Engin ATAY
RaSenGan
23.Mayıs.2010, 14:06
Biz ne düşünüyorsak onları konuşmuşlar :) Kaleci,sağ bek,sol bek ve oyun kurucu..Caner'e nasıl kalsın demiş anlamadım gitti.Sabri'yi de sürekli ilk 11'de düşünmemesi güzel bir şey :)
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 16:26
Mehmet Batdal bonservissiz olarak alındı ve yaşı henüz 25.. Mehmet Yıldız ise 28 yaşında ve bir de üzerine bonservis ödeyeceğiz. Mustafa Pektemek'te evet inanılmaz bir teknik yok ama adam eksiltebiliyor gelecek vaadeden bir oyuncu. Neyse sezon içinde neyin doğru neyin yanlış olduğunu yine göreceğiz tartışmanın önemi yok.
M.Yildiz yeni sozlesme yeniledi, istense bonservissiz alinabilirdi. Oyun kurucya bence gerek yok Elano ve Arda varken, istersen Modric'i getir, diger orta saha oyunculari gecen seneki gibi oldugu surece sampiyon falan olamaz GS.
indie
23.Mayıs.2010, 16:42
Mustafa hem süratli, hem skorer bir oyuncu. Bence kime giderse faydalı olur. Beşiktaş'ın hala Mustafa, Murat Ceylan gibi isimler için devreye girmemiş olması şahsım adına üzücü.
Ha Antep, Gençler gibi kulüplerden 2 milyona genç yetenek almak kolay iş değil, ayrı. Cavcav 4 dediyse 4 alır :)
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 17:02
M.Ceylan kim yahu? Izledigim tum maclarda vasati asamadi, bana gore bir U.Inceman, S.Sahin, M.Sarp'tan farki yok. Elinde Necip gibi potansiyelli oyuncu varken M.Ceylan kim oluyor? Cocuk BJK formasiyla poz verdi diye herkes tutturdu gelsin diye, inanilir gibi degil. Keske buyuk takimlarimiz bu tur vasat oyunculara tonla para verecegine altyapidaki oyunculara biraz yonelseler. GS biraz Emre ve Serdar'in ustune titrese daha iyi olmaz mi? BJK Necip'i kazansa daha iyi olmaz mi? FB Anadolu takimlarinin kralini getirdi 9 milyon euro'ya, ki bu adamin performansi Pektemei Ceylani 5'e katlar, ama koca sezonu 1 gol 1 asist ile kapadi.
Revolution
23.Mayıs.2010, 17:25
M.Ceylan kim yahu? Izledigim tum maclarda vasati asamadi, bana gore bir U.Inceman, S.Sahin, M.Sarp'tan farki yok. Elinde Necip gibi potansiyelli oyuncu varken M.Ceylan kim oluyor? Cocuk BJK formasiyla poz verdi diye herkes tutturdu gelsin diye, inanilir gibi degil. Keske buyuk takimlarimiz bu tur vasat oyunculara tonla para verecegine altyapidaki oyunculara biraz yonelseler. GS biraz Emre ve Serdar'in ustune titrese daha iyi olmaz mi? BJK Necip'i kazansa daha iyi olmaz mi? FB Anadolu takimlarinin kralini getirdi 9 milyon euro'ya, ki bu adamin performansi Pektemei Ceylani 5'e katlar, ama koca sezonu 1 gol 1 asist ile kapadi.
Aynen katılıyorum bu laflarına.. Biz Serdar Eylik'i Emre Çolak'ı kazandığımızda asıl Galatasaray ruhunu oluşturacağız. O oyuncular bu kulübün ekmeğini yiyen oyuncular kıran kırana mücadele ederler o forma için. Ama son zamanlarda öne çıkan bir forvet yok ve genç bir forvete ihtiyacımız var gerçekten.
indie
23.Mayıs.2010, 19:12
Bence Murat yerine başkasını izlemiş olabilirsin. Çünkü Murat'la kıyaslanacak tarzda oyuncular değil verdiğin örnekler. Necip ya da Ernst yerine istemem şahsen ben Murat'ı, ama Ekrem'den daha iyi sağ iç oynayacağını garanti edebilirim. Aynı şekilde Galatasaray alıp da Emre Çolak'ın, Elano'nun, Arda'nın yerine 10 numara oynatmaz, ama Ayhan'ın yerini çok rahat alabilecek bir oyuncu.
nannar
23.Mayıs.2010, 19:35
hayda... sağ bek sol bek oyun kurucu eksiği tamam da hala çift yönlü 2 tane orta saha lazım diyen yok :n: dolduracaklar yine hücumcu oyuncuları :D kesinlikle 2 tane defansif yönü de ofansif yönü de iyi olan oyuncu lazım. oyun kurucu dediğin önde oynar ve Elano önde oynasa bu görevi layıgıyla yerine getirir! Adamı ön liberoda kaleden 60 metre uzakta oynatıp sürekli ileri geri koşturdunuz, sonda 60 ta bitince de yeterli değil dediniz. Alex ile Elano'nun oynadıgı mevkilere ve koştugu mesafelere bir bakın bakalım. Hagi ön liberodan mı top alıyordu ? Elano'yu bitiren Rijkaard. O da mecbur kaldı gerçi çift yönlü orta saha olmadıgı için onu geriye çekmeye...Zamanında Aurelio Trabzon'dan FB'ye geldiğinde AMC oynuyordu ama DMC'ye çekildi. Aşı tuttu ve başarılı oldu. Fakat aynı şey herkesde olmaz! Alex2i koyun bakalım 1 sene orta alandaki dairenin gerisine!Yazık ki yine çok doğru tespitler yapılamamış eğer yazılanlar doğru ise. Hakan Balta ve Sabri her ne kadar yetersiz olasalar da görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Ama ön liberoda görev yapan oyuncumuz yok !!!! Kalede hala yabancı sevdasına düşmeye devam ediyoruz. Bırakın 1 sene kötü goller yesin ama Aykut alsın artık şu kaleyi!
E.Cartman
23.Mayıs.2010, 19:56
ben bu haberin çoğunluğunun doğru olduğunu sanmıyorum ama bir sol bek ihtiyacımız olduğu kesin Hakan sakatlanınca Uğur sol bek oynuyor yav :D:D
Revolution
23.Mayıs.2010, 20:23
http://www.turkspor.net/images/sites/px.gif
http://www.turkspor.net/images/news/kimbufutbolcugs.jpgGALATASARAY YERLİ TRANSFERDE, FLAŞ BİR İSİM İLE ANLAŞMA SAĞLADI
Galatasaray'da ligin bitmesi ile başlayan resmi görüşmeler ve ön imzalarda ilk iki isim Serdar Özkan ve Mehmet Batdal oldu.. Bilindiği gisi Sarı Kırmızılı takım daha önce de Ali Turan ve Musa Çağıran'ı renklerine bağlamış ve resmi siteden duyurmuştu.. TSN de imzaya yakın transferleri YÜZDE olarak vermiş ve bu imzalardan yüzde olarak en yüksek ikisi lig biter bitmez resmen açıklanmıştı.. TSN nin listesinde olmayan ancak görüşmeleri devam eden futbolcuların da olduğunu söylemiştik.. İŞTE O FUTBOLCULARDAN BİRİ İLE G.SARAY HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLADI. BU FUTBOLCUNUN DE RESMEN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR.. İŞTE SARI KIRMIZILI TAKIMIN YERLİ FUTOLCU TRANSFERİNDEKİ BOMBASI..
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_TSN daha önce verdiği habelerde G.Saray'ın öncelikle iç transfere yöneleceğini 7-8 yerli ismi renklerine katacağını açıklamıştı..
Nitekim Beşiktaş'tan Serdar ÖZkan ile süper ligin yeni takımı Bucaspor'dan Mehmet Batdal'ı renklerine katan Galatasaray'da diğer muhtemel isimlerle imzalar beklenirken, ŞOK BİR İSMİN G.SARAY İLE ANLAŞTIĞI HABERİ GELDİ..
G.SARAY F.BAHÇE'DEN SEMİH ŞENTÜRK'Ü KAPIYOR..
Evet, TSN İMZAYA YAKIN YERLİ TRANSFERLERİ YÜZDE olarak verirken, Semih Şentürk için başta Trabzonspor olmak üzere, Beşiktaş'ın bile devrede olduğu söyleniyor, hatta bundan iki üç gün öncesine kadar Semih'in ağzından BEŞİKTAŞ VE G.SARAY'a GİTMEM Haberleri duyuruluyordu..
Ancak olayı perde arkasından takip eden, ve Semih ile ilgili transfer konusuna girmeyen TSN, istihbarat kaynaklarıın dün verdiği haber ile haberin duyurusunu yapmıştı..
Adnan Sezgin'in Almanya'ya gitmeden bir gün önce Semih Şentürk ile görüştüğü, her konuda anlaştığı, Semih'in de EVET dediği ama bir kaç büyügüne danışmak için biraz süre istediği gelen bilgiler arasında..
Ancak Sezgin ve Şentürk görüşmesinde tüm detayların konuşulduğu, problemin çıkmayacağı BÜYÜK BİR İHTİMALLE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SEMİH ŞEHTÜRK'un GALATASARAY İLE ANLAŞTIĞI HABERİİN duyurulacağı da yine TSN istihbarat kaynaklarının bilgileri arasında..
Bilindiği gibi Semih Şentürk, opsiyonlu sözleşmesini tek taraflı uzatmak için TFF ye başvuran kulübü Fenerbahçe'yi dava etmeye hazırlanmış ancak son anda vazgeçmişti, bu olaydan sonra başkan Aziz Yıldrım , golcü futbolcuyu adeta kafasından silmişti..
Fenerbahçe'yi kafasından silen Semih Şentürk'ü Teknik direktör Rijkaard'ın istemesi, G.Saray'ın ödeme konusunda çıtayı yükseltmesine sebep oldu. İLk etapta 900 bin AVRO teklif edilen Semih Şentürk ile Sezgin'in son görüşmesinde çıta 1.200 bin avro'ya çıkınca el sıkışıldı..
TSN ÖZEL HABER.. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..
Umarım yalan haberdir.. Semih'in bize bu sistemde pek faydalı olacağını düşünmüyorum ancak çift forvet oynarsak fayda sağlar bize Semih.
Sekopej
23.Mayıs.2010, 20:25
Özel haber yapmışlar ama Fenerbahçe'ye kaç para bonservis bedeli ödeneceğini niye yazmamışlar acaba?
Özel haber yapmışlar ama Fenerbahçe'ye kaç para bonservis bedeli ödeneceğini niye yazmamışlar acaba?
Bonservis ödemeyeceğiz. Semih'in opsiyonunu sormadan uzatmışlar. Aurelio'daki gibi sanırım. Menajeri yok artık öyle bir uygulama, kulüp uzatamıyor diye açıklama yapmıştı. Zaten bonservis verecek olsak almayız :D
Sekopej
23.Mayıs.2010, 21:39
Bonservis ödemeyeceğiz. Semih'in opsiyonunu sormadan uzatmışlar. Aurelio'daki gibi sanırım. Menajeri yok artık öyle bir uygulama, kulüp uzatamıyor diye açıklama yapmıştı. Zaten bonservis verecek olsak almayız :D
Yurt dışına transferde bonservis yok, federasyon geçen sene bu kararı aldı, kendilerini terse düşürmezler, opsiyon yurt içi transferi olursa geçerli olacaktır muhtemelen.
Geçen sene Aurelio'nun menajeri opsiyon olayının toptan kalktığını iddia ediyordu.
Sekopej
23.Mayıs.2010, 22:13
O daha çok şey iddia ediyor, pek ciddiye alınacak birisi değil.:p
Sonuçta Semih bu sene Fenerbahçe'den ayrılacak, kalma ihtimali çok düşük, gideceği takım da artık çok umrumda değil, Galatasaray'a bile gidebilir yani.:)
IcedEarth
23.Mayıs.2010, 22:27
Eksik olsun, istemem Semih'i ben. Hem yedek kalacağını bile bile o da gelmek istemez bize muhtemelen. Baros'u kesmesi imkansız.
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 22:34
Bence Murat yerine başkasını izlemiş olabilirsin. Çünkü Murat'la kıyaslanacak tarzda oyuncular değil verdiğin örnekler. Necip ya da Ernst yerine istemem şahsen ben Murat'ı, ama Ekrem'den daha iyi sağ iç oynayacağını garanti edebilirim. Aynı şekilde Galatasaray alıp da Emre Çolak'ın, Elano'nun, Arda'nın yerine 10 numara oynatmaz, ama Ayhan'ın yerini çok rahat alabilecek bir oyuncu.
Hepsi orta alan oyuncusu degil mi sonucta? Murat ekstra olarak sag kanatta da oynayabiliyor, fark bu.
Ayhan ve Sabri, Rijkaard’ın sürekli onbirinde yer almayacak
Rijkaard, yeni sezonla ilgili hazırladığı geniş kapsamlı raporunda Ayhan’la Sabri’yi sürekli sahaya süreceği onbirde düşünmediğini de dile getirdi. Teknik adam, Ayhan’ı yaşının ilerlemiş olmasının yanı sıra oyun planına uymaması, Sabri’yi de sık sık sakatlanması ve istikrarlı bir performans sergilememesi sebebiyle kulübede oturtacağı mesajını verdi.
...
HTSPOR / Engin ATAY
İşte buna gülerim :D
Kim geldiyse Sabriyi oynattı arkadaş yıllardır. Bir tanesi de bana sağ bek alın demedi. dediyse de Sabri'den başkasına kısmet olmadı bizim sağbek.
Müjdeyi babasına verdi
http://www.turkspor.net/images/news/semih_mill_sus_isaret.jpg
Fenerbahçe defterini kapatan ve Milli Takım ile ABD'de kampta bulunan Semih Şentürk, Galatasaray'la anlaştığı müjdesini ilk olarak babası Sabit Şentürk'e verdi
Fenerbahçe ile bağlarını koparan milli futbolcunun bu haberi de ilk olarak babası Sabit Şentürk ile paylaştığı kaydedildi. Galatasaraylı olan baba Şentürk'e Semih'in telefonda, "Galatasaray ile anlaştım baba.. Bu haberi ilk olarak sana vereyim. Artık senin takımına geliyorum" dediği öğrenildi.
http://www.webaslan.com/haber/37740/mujdeyi-babasina-verdi/?ref=ABM2
kaynak: sabah
anil luque
24.Mayıs.2010, 09:36
Hayırlısı olsun , iyi bir transfer..
uAburak89
24.Mayıs.2010, 09:40
Umarım yalan haberdir, Serdar Özkan'dan sonra bir gereksiz transfere daha hiç ihtiyacımız yok...
nannar
24.Mayıs.2010, 10:29
allah'ım nolur bu haber yalan olsun :( Türkiye liglerinde en gıcık oldugum forvet Semih... Gelirse bağrımıza basarız ama ben gelmesini istemem :(
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 10:34
Semih en iyi yerli golculerden biri, ustelik bonservissiz. Bence GS icin cok iyi bir transfer olur, ustlelik yabanci kontenjani acik kalir. Ben acikcasi Semih'i BJK'de gormek isterim, klas bir golcu. Asil 2 camia arasinda nasil degerlendirilecek o merak konusu, cunku gecmiste FB-BJK ve GS-BJK transferleri oldu, ama FB-GS rekabetindeki nefret bambaska ve Semih ustelik FB altyapisindan yetisti birde ve 10 senedir FB'de oynuyor. FB'liler nasil degerlendirecek merak ediyorum.
DisCo
24.Mayıs.2010, 10:52
Semih'in Galatasaray'a gelmesi çok iyi olur. Fenerbahçe açıkçası bu oyuncunun kıymetini bilemedi. Galatasaray'da çok iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.
nerazzuri
24.Mayıs.2010, 11:31
Semih en iyi yerli golculerden biri, ustelik bonservissiz. Bence GS icin cok iyi bir transfer olur, ustlelik yabanci kontenjani acik kalir. Ben acikcasi Semih'i BJK'de gormek isterim, klas bir golcu. Asil 2 camia arasinda nasil degerlendirilecek o merak konusu, cunku gecmiste FB-BJK ve GS-BJK transferleri oldu, ama FB-GS rekabetindeki nefret bambaska ve Semih ustelik FB altyapisindan yetisti birde ve 10 senedir FB'de oynuyor. FB'liler nasil degerlendirecek merak ediyorum.
Eğer ilk 11 oynayıp değeri bilinecekse, gelsin kadıköyde bize 3 atsın takımı kazansın. Biz seviniriz.
Semih'in nasıl bir Fenerbahçe'li olduğunu biliyoruz çünkü. Bizim tek isteğimiz değerinin bilineceği bir klübe gitmesi.
KanaKe
24.Mayıs.2010, 11:42
daha kesinlesen birsey yok daum gönderilirse semih kalir.
nannar
24.Mayıs.2010, 11:44
Allah aşkına Türkiye'de Baros'u kesecek forvet var mı? yok! Rijkaard tek forvetten vazgeçtimi hiç? Hayır! Demekki as kadroda 1 forvet olacak ve gelen adam yedek kalacak. 10 yıl FB kulübesinde oturan adam 5 yılda bizde oturup futbolu bırakır işte :n:
Sekopej
24.Mayıs.2010, 11:46
Sorun Daum ile Semih arasında değil ki sorun daha büyük, o nedenle hoca değişir ve gelen hoca ısrarla Semih kalmalı demezse, Semih ayrılacak, 6 aydır bilinen bir şey Semih'in takımdan gönderileceği.
World Hollow o1
24.Mayıs.2010, 11:51
Allah aşkına Türkiye'de Baros'u kesecek forvet var mı? yok! Rijkaard tek forvetten vazgeçtimi hiç? Hayır! Demekki as kadroda 1 forvet olacak ve gelen adam yedek kalacak. 10 yıl FB kulübesinde oturan adam 5 yılda bizde oturup futbolu bırakır işte :n:
Kendin soruyorsun kendin cevaplıyorsun..
Baros iyi bir forvet Türkiyede çok rahat kesecek oyuncu bulursun Batuhan bile Baros'u kesebilir yeterki sen o oyuncuya oynatacağını hissettir.. ;)
Baros bana Milito değil ya Türkiyede tek olsun.
Trabzonspor
24.Mayıs.2010, 11:52
Ben demiştim bu adam yurtdışına çıkamaz kim alır ya hiç oynamayan bir adamı.Anca bizim takımlarımız alır demiştim bakın GS ile ablaşmış galiba.Anlaşmadıysada anlaşır.:D
goosfraba
24.Mayıs.2010, 12:34
daum'un gidip aykut kocaman'ın teknik direktör olması gündemde. eğer gerçekleşirse semih bir yere gitmez.
C h A o S
24.Mayıs.2010, 12:42
Semih mi? Aman Allah korusun.Baros ve Batdal var ne gerek var Semih'e...
goosfraba
24.Mayıs.2010, 12:44
Semih mi? Aman Allah korusun.Baros ve Batdal var ne gerek var Semih'e...
eminim şuan fenerbahçe'de değil de bir anadolu takımında olsaydı gelsin derdiniz :)
semih şuanda türkiye'nin en önemli forvetlerindendir. sadece değeri bilinmiyor. müthiş bir maç eksiği var. bunu tamamlayıp bir de form tutarsa değerine değer katar.
C h A o S
24.Mayıs.2010, 12:46
İyi forvet olabilir ancak takımımıza bir şey verebileceğini düşünmüyorum.Gelirsede 34 maçın 30'unda yedek kalır..Belki Türkiye Kupası'nda oynar...
goosfraba
24.Mayıs.2010, 12:51
İyi forvet olabilir ancak takımımıza bir şey verebileceğini düşünmüyorum.Gelirsede 34 maçın 30'unda yedek kalır..Belki Türkiye Kupası'nda oynar...
hiç emin olmayalım. bakarsın baroş bir sakatlık daha yaşar. 2009-2010 sezonunda mumla aradığınız ama bulamadığınız oyuncu bir forvet oyuncusu değil miydi? ne kiralanan jo, ne de eldeki mevcutlar baroş'un yerini dolduramadı. belki de şampiyonluk bu yüzden kaçtı.
demek istediğim, olası bir baroş sakatlığında mehmet batdal'ın eline ayağına mı bakacaksınız? :D
C h A o S
24.Mayıs.2010, 12:54
hiç emin olmayalım. bakarsın baroş bir sakatlık daha yaşar. 2009-2010 sezonunda mumla aradığınız ama bulamadığınız oyuncu bir forvet oyuncusu değil miydi? ne kiralanan jo, ne de eldeki mevcutlar baroş'un yerini dolduramadı. belki de şampiyonluk bu yüzden kaçtı.
demek istediğim, olası bir baroş sakatlığında mehmet batdal'ın eline ayağına mı bakacaksınız? :D
Doğru diyorsun ancak lafı uzatmadan doğruyu söylemek gerekirse Fenerbahçe'de oynayan bir oyuncuyu takımımızda görmek istemiyorum açıkçası.Kaldı ki Semih'i hiç istemem.Anlıycağınız oyuncu kalitesiyle alakalı bir durum değil :)
nannar
24.Mayıs.2010, 13:02
Kendin soruyorsun kendin cevaplıyorsun..
Baros iyi bir forvet Türkiyede çok rahat kesecek oyuncu bulursun Batuhan bile Baros'u kesebilir yeterki sen o oyuncuya oynatacağını hissettir.. ;)
Baros bana Milito değil ya Türkiyede tek olsun.
:) Yaww bırak Allahını seversen :) Nereye kesiyor ? İsim olarak da kalite olarak da Baros'un alternatifi yok şu an ülkede...
Fenerbahçe'den oyuncu alınmasını ben de istemem ama alınacaksa da Gökhan gönül , Emre ve Lugano dışındaki HİÇBİR oyuncunun bize fayda sağlayacağını zannetmiyorum.
deniz.91
24.Mayıs.2010, 14:45
Semih çok kaliteli bir forvet bence avrupanın kalburüstü takımlarında rahatlıkla oynayabilir ama galatasarayın şuan forvete ihtiyacı yok gibi
Fearless Coward
24.Mayıs.2010, 15:20
Semih çok iyi olur bence eğer gelirse FB'ye de büyük bir ders veririz..Adamın kıymetini bilmiyorlar..Adamı 1 maçta oynattı Fener şhow time yaptı(5-2'lik Sivas maçı..) Guiza'nın 10 maçta yapamadığını 1 maçta yaptı..
Del Piero_10
24.Mayıs.2010, 16:01
Semih'i bedavaya almak Galatasaray için bu yazın en faydalı transferi olur.
Lucas Neill
24.Mayıs.2010, 16:48
Scoutgs Semih'le hic bir anlasma olmadi diye yazmis yani yok böyle bi transfer.
Revolution
24.Mayıs.2010, 16:53
Semih'le Mehmet Battal kıyaslanacak oyuncular değil. Semih Battal'dan 2 gömlek daha üstün bir oyuncu,oynayışı ve tecrübesiyle.. Mehmet Battal daha genç bir oyuncudur gelişme gösterebilir orası ayrı. Ama Semih'i alacaksak eğer kesinlikle sürekli olarak oynatmalıyız yani Semih 34 maçın bi 17-20sinde oynamalı ki tam verim alabilelim veya çift forvet oynamalıyız ki Semih bize faydalı olsun.
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 17:04
Mehmet Batdal gercekten cok gencmis, sadece 24 yasinda.....
Revolution
24.Mayıs.2010, 17:16
Mehmet Batdal gercekten cok gencmis, sadece 24 yasinda.....
23 yaşında olunca genç kabul ediliyor da 24 olunca mı yaşlanmış olgunlaşmış oluyor ? Ben zaten "daha" genç demiştim farkındaysan eğer.
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 17:20
Dogum tarihi 24 subat 1986 olduguna gore 24 yasinda. Semih ise 27 yasinda, yani aralarinda sadece 3 yas var. Kaldi ki Semih kalitesi ve tecrubesi ile M.Batdal'i ezip gecer, yani Semih yerine Batdal'i istemek su an mantiksal olarak olabilecek birsey degil, sadece duygusal olarak olabilir....
Revolution
24.Mayıs.2010, 17:23
Dogum tarihi 24 subat 1986 olduguna gore 24 yasinda. Semih ise 27 yasinda, yani aralarinda sadece 3 yas var. Kaldi ki Semih kalitesi ve tecrubesi ile M.Batdal'i ezip gecer, yani Semih yerine Batdal'i istemek su an mantiksal olarak olabilecek birsey degil, sadece duygusal olarak olabilir....
Eğer Batdal'ı Semih'e tercih etmek sözünü bana ediyorsan gönderilerimi tekrar okumanı öneririm..
TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2010, 19:02
"Önce Fenerbahçe"
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Semih Şentürk'ün babası Sabit Şentürk, oğlunun Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddianın doğru olmadığını söyledi.
Sabit Şentürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Semih Şentürk'ün halen ABD'deki Milli Takım kampında bulunduğunu hatırlatarak, ''Oğlumun Galatasaray ile anlaştığı doğru değil. Önce Fenerbahçe... Anlaşılırsa, Fenerbahçe'de kalır, değilse başka takımlar gündeme gelebilir'' dedi.
Semih'in Milli Takım kampından sonra İzmir'e geleceğini ve yetiştiği kulüp olan Özçamdibi'nin etkinliğine katılacağını belirten Sabit Şentürk, ''Daha sonra tatile çıkacak, transfer konuları bunlardan sonra'' diye konuştu.
Ligtv.com.tr
Ben Semih'in ezeli rakiplerimizden birine gideceğini zannetmiyorum.
IcedEarth
24.Mayıs.2010, 22:27
Ben de Semih'in ezeli rakiplerinizden bize gelmesini istemiyorum :zuhaha Gelmesin abi ya ne işi var? Bir atasözü vardı "Taş yerinde ağırdır." gibi birşeydi galiba ;)
Alicanfmfan
24.Mayıs.2010, 22:30
Bu arada Çaglar ile büyük ölçüde anlasma saglanılmıs ...Umarım gelir artık...
E.Cartman
24.Mayıs.2010, 22:38
Bu arada Çaglar ile büyük ölçüde anlasma saglanılmıs ...Umarım gelir artık...
milli maçtaki performansından sonra pazarlık yapmayıp Ali İpek'in istediği ödeme şekli kabul edecekler diye yazıyordu milliyette...
Alicanfmfan
24.Mayıs.2010, 22:43
Aynen , vadesiz demiş Ali İpek nakit istiyor ...
Yıllardır diyoruz sağ bek sorun bizde,aslında sorun olan taraf sol bek.Hiç beğenmiyorum ben Balta'yı.Adam kaçırıyor,yavaş.Çağlar ilaç olur belki.
nannar
25.Mayıs.2010, 11:57
:) papatya falları bu kez de Sinan Bolat diyor :D keşke alınsa da artık bir türk kaleciye bırakılsa kalemiz ama yalandır sanırım....
titates1
25.Mayıs.2010, 12:33
Benfica Dos Santos için 6.5 milyon euro teklif et(miş) Tottenham'a..
sananes
25.Mayıs.2010, 12:35
vederson'u gs almış deniliyor haber sitelerinde umarım doğrudur:)
goosfraba
25.Mayıs.2010, 12:40
vederson'u gs almış deniliyor haber sitelerinde umarım doğrudur:)
büyük ihtimal doğru :D
titates1
25.Mayıs.2010, 12:41
Wederson iyi alternatif bence gitmesine gerek yok , yedek kalmayı sorun etmiyor.
nannar
25.Mayıs.2010, 12:52
Vederson Rijkaard'ın sisteme uyan bir adam. Caner'den de daha iyi oldugu düşünülürse alındıysa üzülmem. çok kalite bir isim değil ama sonuçta sanırım türk statüsünde...
KanaKe
25.Mayıs.2010, 15:00
Caglar Hakan Balta'nin biraz hizlisi, alacakken adam gibi bir sol bek alsalar daha iyi olur. Hizli dripling yapabilen iyi orta acabilen bir sol bek almali GS.
C h A o S
25.Mayıs.2010, 15:56
Bence Hakan ve Çağlar sol bek için yeterli.Sabri'yi kesicek düzgün orta yapabilen bir sağ bek lazım...
Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 16:03
Aslan'ın Avustralyalı sevdası.
http://images.mirror.co.uk/upl/m4/aug2008/5/6/03E9A40E-00E6-3B2D-0D033F8C49F0261E.jpg
İngiliz basını, Blackburn'un Avustralyalı futbolcusu Vince Grella'nın Galatasaray'ın transfer listesinde olduğunu yazdı.
Blackburn Rovers'ın orta saha oyuncusu Avustralyalı Vince Grella'yı Galatasaray'a satmaya hazırlandığı iddia edildi.
İngiliz Daily Mirror gazetesinde yer alan haberde, Blackburn Rovers'ın Real Madrid'de forma giyen Guti'yi kadrosuna katabilmek için Avustralyalı oyuncusu Grella'yı sarı-kırmızılı takıma vermeye hazır olduğu kaydedildi. Gazete, Menajer Sam Allardyce'in İspanyol futbolcu Guti'yi takımında
görmek istediğini ve kulübün Grella'yı yaklaşık 2,5 milyon sterlin karşılığında gönderebileceğini yazdı.
30 yaşındaki Grella, 2008 yılında geldiği Blackburn Rovers'ta şimdiye kadar 32 maçta forma giydi. Avustralyalı futbolcu, 43 kez de ülkesinin milli takımında oynadı.
NtvSpor
Revolution
25.Mayıs.2010, 17:53
Grella'yı izlemediğim için hiç yorum yapamıyorum ama Vederson ve Çağlar gelirse büyük ihtimal Balta'yı stopere çekecek Rijkaard..
RaSenGan
25.Mayıs.2010, 18:03
Şu Grella'nın stickerı geliyordu sürekli gıcık olmuştum :D Hiç canlı izlemedim ama 30 yaşındaymış.Biraz daha genç bir isim alabilirsek daha iyi olur.
yunusgs
25.Mayıs.2010, 18:45
Şu Grella'nın stickerı geliyordu sürekli gıcık olmuştum :D Hiç canlı izlemedim ama 30 yaşındaymış.Biraz daha genç bir isim alabilirsek daha iyi olur.
Öyle deme Aygün,ummadık taş baş yarar.Bakınız;Lucas Neill :D
RaSenGan
25.Mayıs.2010, 19:03
Neill başka canım :) Çağlar Galatasaray'da :)
ÇAĞLAR TRANSFERİ BİTTİ!
Galatasarayımız, Denizlispor'un sol beki Çağlar Birinci'nin transferini gerçekleştirdi.
Transfer mevsiminin ilk günlerinde 4 futbolcu ile anlaşan sarı kırmızılı takımımız, Süper Lig'den düşen Denizlispor'un başarılı sol beki Çağlar'ın transferini de tamamladı.
Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Milli Takım'ın Amerika kampında bulunan Çağlar ile Sarı-Kırmızılı kulübün kesin anlaşma sağladığı öğrenilirken, aynı zamanda Denizlispor Kulübü ile yapılan görüşmeler de olumlu sonuçlandı.
Galatasaray adına transfer görüşmelerini sürdüren Adnan Sezgin'in Denizlispor Başkanı Ali İpek ile yaptığı pazarlığa sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'ın da müdahil olduğu ifade edildi.
Kaynak: DHA
Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 19:04
Fotosunda topa çok yakışıyor :D :D Avusturalyalılar bize katkılı oluyor Neill'le iyi işler çıkarırlar ama nedir bu Asya-Afrika-G.Amerika sevdası :D Avrupa'lı adam yok yav biraz Avrupa'lı adam bakın :D Bi Baros var işte
Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 19:05
Son Dakika! Çağlar Birinci Galatasaray'da!!!
Hayırlı olsun :D :D
E.Cartman
25.Mayıs.2010, 19:07
Çağlar hayırlı olsun takımımıza karşılığında Murat Akça, Erhan Şentürk ve Serdar Eylik verilmiş.. Serdar'a pek anlam veremedim eğer Serdar'ın bonservisini verdilerse hata yaptılar bence...
Galatasaray, Denizlisporlu Çağlar'ı Murat Akça, Erhan Şentürk, Semih Kaya, Serdar Eylik ve bir miktar para karşılığında transfer etti
Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 19:11
bonservisleriyle gittilerse yazık olacak..
Nocna Mora
25.Mayıs.2010, 19:18
Sanmıyorum bonservis değildir.
RaSenGan
25.Mayıs.2010, 19:24
Serdar potansiyeli yüksek bir oyuncu.Bonservisiyle gittiyse kötü olur.İLeride ilk 11'imizde oynayabilir.
Lucas Neill
25.Mayıs.2010, 20:14
Bu gencleri bonservisleriyle vermemislerdir ins sanirim kiralandilar ama satin alma opsiyonlari olabilir.
KaRaBükLü KraL
25.Mayıs.2010, 20:26
Çağlar çoktandır takip ettiğim ve beğendiğim bi oyuncu Galatasaray'a çok faydası olacaktır:)Bu arada Vederson umarım doğru değildir yaw:D
Çağlar çoktandır takip ettiğim ve beğendiğim bi oyuncu Galatasaray'a çok faydası olacaktır:)Bu arada Vederson umarım doğru değildir yaw:D
Çağlar alındıysa daha vedersona gerek yok alınmaz.
Galatasaray, Denizlispor'un defans oyuncusu Çağlar Birinci'yi kadrosuna dahil etti.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 19:09 TSİ 25 Mayıs. 2010 Salı
Galatasaray, Kayserispor'dan Ali Turan, Altay'dan Musa Çağıran, Bucaspor'dan Mehmet Batdal ve Beşiktaş'tan Serdar Özkan'ın ardından Denizlispor'un savunma oyuncusu Çağlar Birinci'yi alarak yaptı.
Sarı-kırmızılı ekip, bu transferin karşılığında Denizlispor'a genç oyuncular stoper Semih Kaya, forvet oyuncusu Erhan Şentürk, stoper Murat Akça ve orta saha oyuncusu Serdar Eylik'i gönderirken, bir miktar para da vermeyi kabul etti.
1985 doğumlu Çağlar, bu sezon Turkcell Süper Lig'den küme düşen Denizlispor'da 24 lig maçında forma giymiş ve sadece Kasımpaşa ile Denizli'de oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan maçta gol atabilmişti.
Şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan A Milli Takım kadrosunda da yer alan Çağlar, Çek Cumhuriyeti ile oynanan ve millilerimizin 2-1 kazandığı maçta ilk onbirde 90 dakika forma giymişti.
Çağlar Birinci, sırasıyla Trabzonspor, Orduspor, Bakırköyspor, İstanbulspor, Denizli Belediyespor ve Denizlispor kulüplerinde forma giydi.
Galatasaray'ın yeni transferi Çağlar, Turkcell Süper Lig'de forma giydiği 73 maçta 2 gol kaydetti.
Galatasaray, Denizlispor'un sol beki Çağlar Birinci'nin transferini gerçekleştirdi.
Doğan Haber Ajansı muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre; transfer mevsiminin ilk günlerinde 4 futbolcu ile anlaşan sarı kırmızılılar, Süper Lig'den düşen Denizlispor'un başarılı sol beki Çağlar'ın transferini de tamamladı.
Milli Takım'ın Amerika kampında bulunan Çağlar ile Sarı-Kırmızılı kulübün kesin anlaşma sağladığı öğrenilirken, aynı zamanda Denizlispor Kulübü ile yapılan görüşmeler de olumlu sonuçlandı.
Galatasaray adına transfer görüşmelerini sürdüren Adnan Sezgin'in Denizlispor Başkanı Ali İpek ile yaptığı pazarlığa sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'ın da müdahil olduğu ifade edildi.
Galatasaray'ın bu transfer karşılığında Semih Kaya, Murat Akça, Erhan Şentürk ve Serdar Eyilik ile birlikte bir miktar para vereceği belirtildi.
Sarı-Kırmızılı takım daha önce Altay'dan Musa Çağıran, Kayserispor'dan Ali Turan, Beşiktaş'tan Serdar Özkan ve Bucaspor'dan Mehmet Batdal'ı da renklerine bağlamıştı.
Öte yandan sarı-kırmızlı kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Denizlispor'un milli oyuncusu Çağlar Birinci'nin transferi için kulüp ve oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır."
25.05.2010
Kaynak : DHA
uAburak89
25.Mayıs.2010, 20:37
Çağlar'ı izlemedim, nasıl bir oyuncudur bilmiyorum açıkçası. Umarım iyi bir performans gösterir, hayırlı olsun...
DisCo
25.Mayıs.2010, 20:39
Denizlispor ile anlaşılırsa Çağlar transferide tamamlanmış olur. Çünkü oyuncunun kabul etmeyeceğini sanmıyorum.
Nasıl bir oyuncu olduğuyla ilgili bilgi sahibi değilim ancak Hakan Balta ve Volkan Yaman gibi çıkarsa...
Revolution
25.Mayıs.2010, 20:41
İnanmıyorum yaa.. Lütfen onlar bonservisiyle verilmemiş olsun lütfen.
Lucas Neill
25.Mayıs.2010, 21:03
Caglar defansif anlamda iyi ama Hakan Balta kadar degil, bence ofansif anlamda Hakan'dan iyi.
yunusgs
25.Mayıs.2010, 21:21
Ne kadar güzel.Bütün klübü verseydiniz bir oyuncu için.Umarım katkı sağlar da Çağlar,4 adamı ve verilen parayı hak ettiğini kanıtlar.
titates1
25.Mayıs.2010, 21:39
4 genci daha öğüttü Galatasaray , yazık...
4 genci daha öğüttü Galatasaray , yazık...
sanki anadoludan toplayıp da oynatmadık başkaları gibi. alt yapımızdan yetiştirdik o oyuncuları. alttan gelen herkes a takıma girecek diye bir kaide yok. Türk futbolunun hizmetinde sonuçta alt yapılar.
E.Cartman
25.Mayıs.2010, 21:53
25.05.2010 18:17
Galatasaray Futbol A.Ş’den Açıklama
Denizlispor’un milli oyuncusu Çağlar Birinci’nin transferi için kulüp ve oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7043.php
yani daha sonuçlanmadı transfer burdan anladığımıza göre yani Serdar daha gitmedi...
Lucas Neill
25.Mayıs.2010, 21:56
Hepsi bonservisiyle gitmis Ersin Düzen Ali Ipek'ten ögrenmis arti bi miktar da para verilmis.
KanaKe
25.Mayıs.2010, 22:00
4 oyuncuda GS de oynayacak kapasiteye sahip olsaydi gönderilmezlerdi.
indie
25.Mayıs.2010, 22:00
Haydi Erhan 2. lig oyuncusu, Murat daha genç ve tecrübesiz o mevkii için, onları anladım da, daha geçen sene bu Semih için, bu sene başında Serdar için kıyamet koparılmıyor muydu? Hani Arda'dan daha potansiyelliydi?
Çağlar'ın Denizlispordan ayrılması zaten garantiydi, bence biraz daha beklenip daha uygun bir anlaşma yapılabilirmiş.
Lucas Neill
25.Mayıs.2010, 22:02
Serdar cok celimsiz ya Orduspordada pek oynamamis galiba Semih de iki agir sakatlik gecirdi ama biraz daha beklense en azindan kiralansa iyi olunurdu.
Alicanfmfan
25.Mayıs.2010, 22:26
Işıgı görseler , göndermezlerdi elbette.
Bizim 5-6 sene yeni bi Aydınlara ihtiyacımzı yoktu...
C h A o S
25.Mayıs.2010, 23:00
Bencede 4 oyuncu bir bildikleri varki satılıyor.O oyuncuları vermeden önce mutlaka alt yapı sorumlularıyla görüşmüşlerdir.Öyle ahh,vahh denilcek durum yok.
nannar
25.Mayıs.2010, 23:04
alt yapıdan A takıma çıkan her genç bizde kalacak diye bir kaide yok. biz onları sadece oyuna girdikleri 5-10 dk ya da köşe yazarlarından okuyoruz. teknik ekip ise tüm antreman ve maçlarında izliyorlar :) elbette geleceği oaln bir adamı vermezler merak etmeyin. GS'den gidip de mükemmel bir yıldız olan genç çıktı mı hiç bu zamana kadar ? Emre Çolak'ı verseler tamam bu adam satılmaz deriz çünkü adamı baya izledik. Ama bu gençlerin FM'deki PA'larına bakarak yorum yapıyor çoğumuz :D
indie
25.Mayıs.2010, 23:26
Işıgı görseler , göndermezlerdi elbette.
Bizim 5-6 sene yeni bi Aydınlara ihtiyacımzı yoktu...
Alican avatarınla şu mesajın arasında öyle bir ironi var ki. :)
DenizlispoR
25.Mayıs.2010, 23:33
Çok mutluyum , haber gerçekse GS bin yılın kazığını yiyor bizden tüm yıl boyu kulübede oturacak bir isme karşılık 4 futbolcu bonservisi + para :D.Haldun Üstünel galiba yurtiçi ile ilgilenmiyor :D.
Yurt içiyle Adnan Sezgin ilgileniyor bildiğim kadarıyla.
DisCo
25.Mayıs.2010, 23:38
Çağlar bu kadar kötü mü?
El Barto
25.Mayıs.2010, 23:38
In Sezgin we trust diyoruz o zaman :D
Alicanfmfan
25.Mayıs.2010, 23:40
Ehuehehhe Çaglar milli takımın sol beki , ayrıca kimsenin galatasaray'a kazık attıgı felan yok rahat olun siz ...
Xipe Totec
25.Mayıs.2010, 23:40
Serdar sene başındaki hazırlık kampında en iyi gençlerden birisi değilmiydi, benmi yanlış hatırlıyorum.. Çağlar alınıyorsa alınsında, bu 3 oyuncu ve parayı hakedecek ne yaptı denizlide anlamadım..?
DenizlispoR
25.Mayıs.2010, 23:42
Çağlar bu kadar kötü mü?
Çağlar aslında iyi oyuncu ama açıkca söyleyelim 4 adam kadar etmez . Tanımayan GSliler için kısa özet geçeyim Çağları :D.Frikik ve uzun şutları iyidir . Top Kapmayı ve Sürmeyi becerir :D.Hakan Baltanın defansını kırpın biraz ve sakinliğini üstüne biraz ofans becerisi ekleyin işte Çağlar :D.Stoperde oynaması GS için avantaj olur .
ShevAnil
25.Mayıs.2010, 23:44
Haber doğruysa, Adnan Sezgin'in nekadar başarısız bir yönetici olduğunu bi kez daha görücez. (: Tebrikler Denizli'ye iyi kazık yiyoruz (:
Alicanfmfan
25.Mayıs.2010, 23:48
Çağlar aslında iyi oyuncu ama açıkca söyleyelim 4 adam kadar etmez . Tanımayan GSliler için kısa özet geçeyim Çağları :D.Frikik ve uzun şutları iyidir . Top Kapmayı ve Sürmeyi becerir :D.Hakan Baltanın defansını kırpın biraz ve sakinliğini üstüne biraz ofans becerisi ekleyin işte Çağlar :D.Stoperde oynaması GS için avantaj olur .
Olm biz zaten sol bekten yıllarca bunu istiyoruz :D
DenizlispoR
25.Mayıs.2010, 23:50
Olm biz zaten sol bekten yıllarca bunu istiyoruz :D
@ MSN konuşması :D.Defansif açıdan bişey yapamazken delirebilirsiniz :n:.
nannar
25.Mayıs.2010, 23:54
bizim bünyeler caner'i bile kaldırdı :D çağlar sorun olmaz :p
Alicanfmfan
25.Mayıs.2010, 23:54
En azından Caner'den iyi mi , hakan gibi yarım saatte cıkmıyor ya ataga yada hakan gibi dümdüz orta yapmıyor ya ..
Onun için Çaglar gözümüzde cok iyi bi solbektir ..
IcedEarth
25.Mayıs.2010, 23:58
Sadece oha diyorum. Yakında takas tekliflerine taraftar filan da ekleyecekler heralde.
"8 oyuncu+10.000 taraftar+para karşılığında renklerimize bağladık."
Trabzonspor
26.Mayıs.2010, 01:58
Yener, GS'ye Verdi Veriştirdi!
25 Mayıs 2010 / 14:23
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray yönetimini suçladı...
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray Yönetimi'ni etik davranmamakla suçladı. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'na katılan Yener, Selçuk İnan'ı bırakmayacaklarını söyledi.
Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını ve çalışmalarının bu yönde olduğunu söyleyen Yener, “Futbol yöneticiliğinde öncelikle etik davranmak gerekiyor. Galatasaray daha önce de buna benzer girişimler yaptı. Sözleşmesi olan futbolcularla kulübüyle görüşmeden futbolcuyla görüştü. Kayserispor'da Ali Turan ve Gökhan Ünal'da benzer durumlar oldu. Galatasaray yönetimi etik davranmalı” dedi.
SELÇUK'U BIRAKMAYACAĞIZ
Selçuk İnan'ı bırakmayacaklarını söyleyen Yener, “Futbolcumuzdan memnunuz. Selçuk'u kesinlikle başka bir takıma göndermeyeceğiz. Bizimle bir yıl draha sözleşmesi var. Tüm hazırlıklarımızı yapap, şampiyonluk için çalışırken Selçuk'un konuşumlası ve gündeme getirilmesi etik değil, doğru bulmuyoruz” diye konuştu.
Yener ayrıcıa; Panteliç ve Glowacki ile görüşmelerin devam ettiğini, transferi en yakın zamanda gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onlar ne zaman etik değerleri düşünür kişiler olmuşlar ki?Oyuncuların aklını çelip performanslarını etkiliyorlar.
Bunlar kendilerin yapılsa yıkarlar ortalığı neyse birşey demiyorum allah gösteriyor kupa hedefleri vardı ama elleri boş kaldı .
changeTarget(document.getElementById("news_content"))
Alicanfmfan
26.Mayıs.2010, 02:02
Sözleşmesi biten bi oyuncu için neden kulüple görüşelim ?
Trabzonspor
26.Mayıs.2010, 02:04
Daha bitmemiş sözleşmesi 1 yıl daha var o nedenle kulüple görüşülecek tabi ki.Ai Turan konusunda aynısı oldu.Adamın sözleşmesi sürerken başına üşüşüp onun oynamasını ve Kayseri'ninde gerilemesine neden oldu GS.
Alicanfmfan
26.Mayıs.2010, 02:18
Daha bitmemiş sözleşmesi 1 yıl daha var o nedenle kulüple görüşülecek tabi ki.Ai Turan konusunda aynısı oldu.Adamın sözleşmesi sürerken başına üşüşüp onun oynamasını ve Kayseri'ninde gerilemesine neden oldu GS.
Yıllar önce bizede aynısı oldu diyip acıtasyon yapmak istemem ama gerçekler orta da İnter Emre'yi bizden alırken bizimlemi anlastı hatta direk Emre'ye görüşüp transferi son hafta ögrenmişti Galatasaray o yüzden sözleşmesi sona erecek olan oyuncuyu kimse engelleyemez görüşmesini.
Ama ben şayet böyle birşeyin olacagına pek imkan vermem çünkü basın hersene bizim ''ahlaksız'' transferler yaptırıyor cıkıp yöneticilerde bunu dogruluyor , adı çıkmıs bir kere nafile :)
Trabzonspor
26.Mayıs.2010, 02:23
Yahu Alican anlamıyorsun sanırım adamın daha var sözleşmesi bitmesine bu sezon sonu bitiyor değil yani.Öylegeçmişte çok örnek var ben onlardan bahsetmiyorum.Adam iyi oynuyor tam takım düzeldi diyoruz saçma şekilde gelip adama dadanıyorlar olmaması gerekn birşey bu.
ozaniel
26.Mayıs.2010, 03:04
Eğer oyuncular profesyonal olsalar böyle sorunlar olmaz. Mesela Ali Turan sene sonuna kadar Kayseri'de oyununu oynar, seneye de Galatasaray'a gelir. Bizde öyle olmuyor, büyük takım o oyuncuyu isteyince hemen o oyuncunun performansı düşüyor.
Trabzonspor
26.Mayıs.2010, 03:11
Herkes bildiği için unu onlarda bunu apmaktan geri kalmıyor.
indie
26.Mayıs.2010, 03:29
Normalde sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala oyuncular başka kulüple anlaşabiliyor. Kural olarak burada problem yok. Mesela Beşiktaş da Ahmed Hassan'ı bu şekilde almıştı 2002-03 sezonunda, şampiyonluğa giderken adam bize karşı oynayıp bir de gol atmıştı. Ancak bence bu kural gözden geçirilip aynı organizasyonlarda yarışan kulüpler için sınırlandırılmalı. Sözgelimi X takımı ile Y takımı aynı ligdeyse, ve önlerinde birbirleriyle yapacakları maçlar varsa yahut birbirlerinin direk rakibi iseler bu kuralda sınırlandırmalar getirilebilir. En azından bonservis olmasa bile, sembolik bir miktar tazminat ödenebilir oyuncusu elinden kapılan kulübe. Çünkü kulüpler bunu kötü niyetle yapmasalar bile ortaya haksız durumlar çıkabiliyor.
Galatasaray'ın Ali Turan'ı renklerine bağlamasında etik dışı ya da kural dışı bir durum yok. Oyuncu sözleşme yenilemedi diye kadrodışı bırakıp kalan maçlarda yararlanmamak Kayserispor'un kendi problemidir. Ama varsayalım ligin son maçı, Burak Yılmaz sene sonu Fenerbahçeye gelmek üzere sözleşme imzalamış,
- o golü attığı için Fenerbahçe kariyeri başlamadan biterdi,
- müsait bir pozisyonda istemeden gol kaçırabilirdi ve hakkında dedikodular çıkardı,
- belki geleceğini düşünür ve bilerek kaçırırdı (Burak için konuşmuyorum, herkesin karakteri sağlam değil)
- Trabzonspor oyuncusuna güvenemez veya dedikodulardan çekinir, Burak'ı o maçta oynatmazdı.
Yani her bakımdan ucu açık ve takımları, hatta ligin kaderini etkileyebilecek bir kural.
Ha Galatasaray mesela Sezer Öztürk olayında iddia edildiği gibi, sözleşmesinin bitimine 10 aydan fazla varken "imza atma, seneye en kötü bizdesin" deyip bunu kulübüne karşı koz olarak kullandıysa, sonra da oyuncuyu kendi kulübüyle karşı karşıya getirip yüzüstü bıraktıysa bu durum hem kural, hem de etik dışıdır.
bjk4ever
26.Mayıs.2010, 10:52
Iste GS ve BJK taraftari arasindaki fark budur. GS 4 tane gelecek vaad eden oyuncu gonderiyor vasat bir solbek karsiliginda, ama GS taraftari yonetime bir bildigi vardir diyip guveniyor. BJK taraftari ise bizi sampiyon yapmis bir oyuncuya karsilik Aydin Karabulut gidince ahlar vahlar yakiyor, ki o Aydin simdi nerede goruyoruz. Veya Batuhan gibi her turlu amatorlugu ve sorumsuzlugu yapmis adam 2 milyon euro ve gelecekte para kazandiracak clausule karsiliginda satiliyor, hala yonetime dedigimizi birakmiyoruz. Birazcik yonetime guvenmek gerekir, her altyapidan cikan oyuncu bir Arda, Sergen olmuyor. Bir oyuncu bu kadar kolay birakiliyorsa demek ki vardir bir bildikleri demek lazim. Sonucta cogu taraftar bu oyunculari 5 mac bile izlememistir, ya FM'den ya da sehir efsanelerinden taniyordur, o yuzden birazcik yonetime guvenmek gerekir diye dusunuyorum....
perpetua
26.Mayıs.2010, 10:53
Selcuk'un sozlesmesi gelecek sezon sonu bitiyor. Bu asamada Galatasaray eger Selcuk ile ilgileniyorsa, Selcuk'a takiminda mutlumusun?, sozlesme yenileyecekmisin?, Galatasaray'a gelmek istermisin gibi basit sorular sorulabilir.
Yapamayacagi, futbolcu ile transfer ile ilgili para mevzularini konusmak ve/veya sozlesme imzalamak.
Galatasaray bu konusmayi neden yapar? Selcuk eger derse ki "ben takimimda memnunum, yeni sozlesme uzerinde konusuyoruz, ayrilmayi dusunmuyorum". Galatasaray'in soyleyebilecegi tek sey "hayirli olsun" olur.
Ama Selcuk derse ki transfer tekliflerine acigim, o zaman Galatasaray Trabzonspor ile oyuncu icin bonservis bedeli ile ilgili gorusmelere baslar. Selcuk ile gorusmek icin de once Trabzonspor ile anlasma zorunlulugu yok. Trabzonspor'a yollanacak basit bir, oyuncunuzla transfer gorusmelerine baslamak istiyoruz faks'i bile yeterli Turkiye'de de gecerli olan FIFA kurallarina gore.
Selcuk konusunda Trabzonspor'un bir eksigi var. Bu da onem verdikleri bu futbolcunun baska bir takimla sozlesme imzalayabilmesine 6 ay kala hala sozlesme yenilenmemis olmasi.
Everton'da Pienaar diye bir oyuncu var. Sozlesmesi 2011'de sona eriyor ve haftalardir yirtiniyor bana yeni sozlesme teklif edecekmisiniz diye. O da gelecegini garanti altina almak durumunda. Bu sezonun basinda onemli bir sakatlik gecirirse, gelecek sezon sonunda kontrati sona erdiginde alabilecegi maas tabii ki su anda alabileceginden daha az olacak. Futbolcu da kendisini dusunmek zorunda ve eger sezon baslamadan sozlesmesi yenilenmezse, Everton'dan ayrilmak istiyor.
Avrupa'daki butun takimlar onem verdikleri futbolculara sozlesme bitmesine 1 yil kala degil, 2 yil kala sozlesme yeniliyor. Galatasaray da yillardir en onemli iki genc yetenegi Arda ve Mehmet Topal ile bu takvime gore sozlesme yeniledi. Boylece oyuncuyu transfer etmek isteyecek diger kuluplerin elleri tamamen baglaniyor, bonservis bedeli odemek zorunda kaliyorlar. Nasil olsa beni isteyen var, sezon sonu giderim diyemiyorlar. Veya kuluplerini oyuncunun degerlerinin cok altinda bir bedele satmaya mecbur birakamiyorlar.
Eger Trabzonspor icin onemli bir oyuncu ise Selcuk, en azindan mevcut transfer sezonu bitmeden sozlesme yenilemek zorunda. Aksi takdirde Selcuk pekala devre arasinda istedigi kulup ile anlasabilir ve gelecegini garantiye alabilir.
Tabii kontrat yenileme gorusmeleri gecen yaz baslamis olsa, Trabzonspor'un elinde daha fazla koz olur, Selcuk'u daha makul bir bedele kontrat imzalamaya ikna edebilirdi. Belki de yapildi ama bir yere varilamadi. Belki de hic yapilmadi. Ama su anda olaylar Selcuk'un lehine zira 6 ay sonra kendisine cok daha fazla bir maas verecek bir kulup ile anlasabilir, bu nedenle de ligin ilk yarisinda da sakatlanmamak icin ozen gostererek oynayabilir.
Eger Trabzonspor Selcuk'un isteklerini karsilayacak bir kontrat ortaya koyamiyorsa, bence yapacagi en dogru sey bu yaz Selcuk'u satip, alacagi para ile bir baska oyuncuyu almaktir. Zira 6 ay sonra eger Selcuk hala kontrat imzalamamissa, ya cok daha dusuk bir bedele transfer olacak, ya da bir baska takim ile sozlesme imzalayabilecektir.
Bu nedenle de Galatasaray'in Selcuk'a ilgi gostermesini yadirgamamak gerekli. Bu nedenle de oyuncu transferlerin onemli bir kismi oyuncularin sozlesmesinin bitmesinden 1 yil once gerceklesiyor.
Ceyhun Gulselam icin de ayni durum gecerli, Giray icin de ayni durum gecerli. Bu oyuncularin transferi degil, takimlarindaki performansini dusunmelerini istiyorsa kulup, sozlesme yenilemek zorunda. Tipki Galatasaray eger Baros veya Emre Gungor ile devam edecekse, bu yaz sozlesme yapmasi gerektigi gibi. Yoksa pek tabii bu oyuncularin menajerlerine sozlesme durumu ve transfer olma istegi sorulacaktir. Eminim su anda sozlesmesi gelecek sezon sonu bitecek Baros icin de oyuncuya teklifler geliyordur, kulube henuz gelmese bile.
World Hollow o1
26.Mayıs.2010, 11:32
Eğer oyuncular profesyonal olsalar böyle sorunlar olmaz. Mesela Ali Turan sene sonuna kadar Kayseri'de oyununu oynar, seneye de Galatasaray'a gelir. Bizde öyle olmuyor, büyük takım o oyuncuyu isteyince hemen o oyuncunun performansı düşüyor.
Oyuncular profesyonel olsalar böyle olmaz diyorsunda o zaman Galatasaray amatör topçu alıyor.?
Profluk ile ilgili alaka yok herşey menejerde bitiyor seninde böyle bir durumun olsa 10 dk sonra sende hangi takımlara imza attığını anlayamazsın..
Mevzu sadece büyük takımlarla bağlantılı değil tüm takımlar için geçerlidir bu.
World Hollow o1
26.Mayıs.2010, 11:36
Galatasaray Futbol A.Ş’den Açıklama Denizlispor’un milli oyuncusu Çağlar Birinci’nin transferi için kulüp ve oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.
nannar
26.Mayıs.2010, 11:51
o yazı dünden beri var zaten :D
Revolution
26.Mayıs.2010, 16:47
Serdar Eylik ve Semih Kaya gerçekten bonservisiyle gidecekse bu tam bir fiyaskodur.. Ondan sonra stoper ara dur,sol açığa alternatif ara sonra. Çağlar eğer bu oyuncuların bonservisi verilip gelecekse aman gelmesin Alpaslan geri dönsün.
Revolution
26.Mayıs.2010, 16:51
Çağlar Galatasaray'daGalatasaray, Denizlispor'un defans oyuncusu Çağlar Birinci'yi kadrosuna dahil etti.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/20100131_201008_DEN315transfer.widec.jpghttp://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://www.ntvmsnbc.com/id/25099220/displaymode/1176/rstry/25099224/)
Galatasaray, Kayserispor'dan Ali Turan, Altay'dan Musa Çağıran, Bucaspor'dan Mehmet Batdal ve Beşiktaş'tan Serdar Özkan'ın ardından Denizlispor'un savunma oyuncusu Çağlar Birinci'yi alarak yaptı.
Sarı-kırmızılı ekip, bu transferin karşılığında Denizlispor'a genç oyuncular stoper Semih Kaya, forvet oyuncusu Erhan Şentürk, stoper Murat Akça ve orta saha oyuncusu Serdar Eylik'i gönderirken, bir miktar para da vermeyi kabul etti.
1985 doğumlu Çağlar, bu sezon Turkcell Süper Lig'den küme düşen Denizlispor'da 24 lig maçında forma giymiş ve sadece Kasımpaşa ile Denizli'de oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan maçta gol atabilmişti.
Şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan A Milli Takım kadrosunda da yer alan Çağlar, Çek Cumhuriyeti ile oynanan ve millilerimizin 2-1 kazandığı maçta ilk onbirde 90 dakika forma giymişti.
Çağlar Birinci, sırasıyla Trabzonspor, Orduspor, Bakırköyspor, İstanbulspor, Denizli Belediyespor ve Denizlispor kulüplerinde forma giydi.
NTVSpor
REZİLLİK !
Homer J.S
26.Mayıs.2010, 17:09
Halen resmi siteden bu yönde bir açıklama gelmedi.
Revolution
26.Mayıs.2010, 17:18
Yahu bari Serdar'la Semih'in bonservisini vermesinler büyük hataya düşüyoruz çok büyük..
DenizlispoR
26.Mayıs.2010, 18:44
Halen resmi siteden bu yönde bir açıklama gelmedi.
Ali İpek'in ağzından öğrenilmiş deniyor Çağdaş.Bu arada Ali İpek'in sözüne güven olmaz :n:.
Lucas Neill
26.Mayıs.2010, 18:59
Yahu bari Serdar'la Semih'in bonservisini vermesinler büyük hataya düşüyoruz çok büyük..
Demek ki bu adamlarda gelecek yok su ana kadar yildiz olacak gözüyle bakilan gönderilen ve bizim üzüldügümüz hangi oyuncu parladi? Bakalim bekleyip görecegiz
yunusgs
26.Mayıs.2010, 19:15
Resmi siteden açıklama gelmeden yorum yapmasak iyi olacak bu transfer hakkında.Sonra havada kalıyor yaptığımız yorumlar.
di canio
26.Mayıs.2010, 19:18
Resmi siteden açıklama gelmeden yorum yapmasak iyi olacak bu transfer hakkında.Sonra havada kalıyor yaptığımız yorumlar.
Bu her takım, her transfer için geçerli. Birçok isim atılıyor ortaya transfer edilecek diye, kesin imzalardan önce fazla itibar etmemek en doğrusu.
sentugo
26.Mayıs.2010, 19:23
kiralık olarak gideceklermiş.. ancak satın alma opsiyonları varmış..
Galatasaray'ın Roma kalecisi Doni'yi almaya çalıştığını duydum LigRadyoda.
bjk4ever
26.Mayıs.2010, 20:13
Demek ki bu adamlarda gelecek yok su ana kadar yildiz olacak gözüyle bakilan gönderilen ve bizim üzüldügümüz hangi oyuncu parladi? Bakalim bekleyip görecegiz
Aynen oyle. Bizimkiler de Aydin Karabulut, Kenan Ozer, Adem Buyuk, zamaninda Ali Ozturk ve hatta Fahri Tatan ve Batuhan Karadeniz icin de gurultu kopartmisti, ne oldu? Cogu 2. ligde bile yok. Unutulmamali ki GS ve BJK buyuk kulupler, bu oyuncularin yerini her zaman doldurur, asil bu oyuncular bir daha GS ve BJK'ye ulasabilir mi o ayri konu. Demek ki bir eksiklikleri vardi ki gonderildiler, oynayanlar (Necip, Arda, Sabri, Semih) kalip catir catir oynuyor sonucta...
mpaker66
26.Mayıs.2010, 20:55
Kiralıkmış we opsiyonları varmış.bakalım ne yapack çağlar çok değişik bi oyuncu garip ortalar falan kesiyo...hayırlısı ama selçuk gelse süper olurdu...
Fearless Coward
26.Mayıs.2010, 23:46
Galatasaray'ın Roma kalecisi Doni'yi almaya çalıştığını duydum LigRadyoda.
:D :D İmkanı yok desem hele bizim gibi beleşe yönelen bir takım için proimkansız :D
E.Cartman
26.Mayıs.2010, 23:48
"impossible is nothing" dicem ama bu olay gerçekten imkansız galiba :D:D:D
Sekopej
26.Mayıs.2010, 23:52
Sinan Bolat, Galatasaray bence gereken fedakarlığı (ödenecek bonservis bedeli konusunda) gösterip almalı. 15 sene kaleci sıkıntısı çekmez.
Acaba düşünüyorlar mı hiç, bir girişimleri olmuş mudur?
E.Cartman
26.Mayıs.2010, 23:55
Sinan Bolat, Galatasaray bence gereken fedakarlığı (ödenecek bonservis bedeli konusunda) gösterip almalı. 15 sene kaleci sıkıntısı çekmez.
Acaba düşünüyorlar mı hiç, bir girişimleri olmuş mudur?
bir kaç gazetede geçti adı ama belli olmaz belki vardır girişimleri...
Fearless Coward
26.Mayıs.2010, 23:56
Sinan'ı alırsak süper olur ama bu kafayla zor gibi gözüküyor eğer alırsak zaten adam şhow yapar golde atar kafayla..
Aydın Yılmaz geri dönmüş.
Kameni İddiası
Leo Franco'ya yol veren ve kaleci arayışını sürdüren Galatasarayımız'ın, Espanyol Barcelona'nın kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray Genel Müdürü Adnan Sezgin son pürüzleri halletmek için pazartesi günü Kameni'nin Türk menajeri Kahraman Arslan ile tekrar görüşecek. Dünya Kupası'na katılacak olan Kamerun Milli Takımı'nın da kalesini koruyan ve şu an da kampta bulunan 26 yaşındaki Kameni, Trabzonspor'lu Rigobert Song'dan bilgi aldı. Song'un vatandaşına, 'Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Eğer seni istiyorlarsa hemen kabul et. Çünkü Galatasaray'da futbol oynamanın zevkine varırsın' dediği öğrenildi.
SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR
Futbolcunun menajeri Arslan, 'Kameni Türkiye'de, özellikle Galatasaray'da oynamayı çok istiyor. Arkadaşı Song'dan da olumlu bilgiler almış. 2013 yılında kadar sözleşmesi var ve bonservis bedeli 3 milyon euro. Pazartesi günü Adnan Sezgin ile bir kez daha bir araya geleceğiz. Bana göre bu transferin olmaması için ortada hiçbir neden yok' diye konuştu.
Kameni kimdir?
18. 02.1984 doğumlu olan Kameni, henüz 16 yaşında Kemerun Olimpiyat Takımı ile altın madalya kazanarak tarihe geçti. 2000 yılında, 17 yaşındayken Fransa'nın Le Havre takımına transfer olan Kameni, 2002 yılında kiralık olarak St.Etienne takımının kalesini korudu. 2003 yılında İngiltere Premier Lig takımı Wolverhampton'dan teklif alan Kamerunlu oyuncu, çalışma izni alamayınca İspanya'nın Espanyol Barcelona takımına transfer oldu. Henüz ikinci yılında kaleyi tamamen devralarak, aynı yıl 2006'da Espanyol'un İspanya Kupası'nı almasında büyük rol oynadı. Genç kaleci 2006-2007 yılında Afrika'da yılın kalecisi seçildi.
Kaynak: Akşam
KaRaBükLü KraL
27.Mayıs.2010, 13:55
Tam da bunu soracaktım Börk yazmış:)Gelirse muhteşem olur bu kaleci:)Zaten bizimkilerin Aykut'la devam etmeyeceği belli(yabancı hayranlığı nedeniyle:))O yüzden olabilir gelirse de çok süper olur:)
di canio
27.Mayıs.2010, 16:21
Galatasaray'da forma giyen Arda Turan'ın, Premier League ekiplerinden Liverpool yolunda olduğu ileri sürüldü.
İngiliz basınında yer alan haberde, 23 yaşındaki oyuncunun, Arsenal ve Tottenham'dan ziyade, Liverpool ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
Haberde, Liverpool'daki geleceği belirsiz olduğu için Arda konusunda daha önce herhangi bir yaklaşımda bulunamayan Benitez'in, son gelen bilgilere göre Arda'yı takıma katma konusundaki niyetini ifade ettiği, Tottenham ile Arsenal'in gelişmeleri yakından takip ettiği kaydedildi.
Haberin devamı ↓reklam
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, Barcelona'ya transferi gündemde olan Cesc Fabregas'ın geleceğine odaklandığı ve Arda Turan konusuna uzak kaldığı belirtilen haberde, Benitez'in İngiliz ekibindeki durumunun halen belirsizliğini koruduğu ve bunun, Liverpool'un Arda için girişimde bulunma
olasılığını etkilediği ifade edildi.
Kaynak: NtvSpor.net (http://www.ntvmsnbc.com/id/25100018/)
Revolution
27.Mayıs.2010, 16:23
Aynen oyle. Bizimkiler de Aydin Karabulut, Kenan Ozer, Adem Buyuk, zamaninda Ali Ozturk ve hatta Fahri Tatan ve Batuhan Karadeniz icin de gurultu kopartmisti, ne oldu? Cogu 2. ligde bile yok. Unutulmamali ki GS ve BJK buyuk kulupler, bu oyuncularin yerini her zaman doldurur, asil bu oyuncular bir daha GS ve BJK'ye ulasabilir mi o ayri konu. Demek ki bir eksiklikleri vardi ki gonderildiler, oynayanlar (Necip, Arda, Sabri, Semih) kalip catir catir oynuyor sonucta...
Şuan Aydın'ı verseler Çağlar karşılığında kimsenin üzüleceğini düşünmüyorum aynı şey Erhan için de geçerli ama Serdar sadece hazırlık kampında oynatıldı,Semih'e neredeyse hiç şans verilmedi,Murat Akça da aynı şekilde ve bu oyuncuların potansiyelleri gerçekten var,özellikle Serdar'ın... Eğer iyi olsalardı kiraya verilmezdi diyorsan hatırlatırım bir ara Arda da kiralıktı..
KanaKe
27.Mayıs.2010, 17:01
arda da bir gidemedi su liverpoola 3 senedir liverpool istiyor daha resmi teklif yok :D
Liverpool forumlarında "Arda Turan'ı alalım, bu adamda iş var" tarzı mesajlar okuyorum bu sezon. Hatta önümüzdeki sezon için kadro yazarken
--nando--
turan-alberto-maxi
masch--stevie
diye yazmıştı bir çok liverpool taraftarı.
Bazı mesajlarda ise adamı Tottenham istiyor, onlar CL'de mücadele edecekler o yüzden bizi seçmeyebilir bile yazmışlar.
Arda Turan oleeey :D
yunusgs
27.Mayıs.2010, 17:39
2 takımdan birine de gidebilir,takımda da kalabilir.Hangisi olursa fark etmez.
Bu arada İngiltere'de bir bahis sitesi Arda Turan'ın gelecek sezon hangi takımda oynayacağı yönünde bir bahis açtı. Liverpool, Tottenham ve Arsenal'in yer aldığı bahiste en düşük oran Liverpool'a verilmiş durumda..
bjk4ever
27.Mayıs.2010, 19:38
Şuan Aydın'ı verseler Çağlar karşılığında kimsenin üzüleceğini düşünmüyorum aynı şey Erhan için de geçerli ama Serdar sadece hazırlık kampında oynatıldı,Semih'e neredeyse hiç şans verilmedi,Murat Akça da aynı şekilde ve bu oyuncuların potansiyelleri gerçekten var,özellikle Serdar'ın... Eğer iyi olsalardı kiraya verilmezdi diyorsan hatırlatırım bir ara Arda da kiralıktı..
Ben satilma acisindan dusunmustum. Kiralik giderlerse zaten sorun yok, GS icin hayirli olur hatta. Stoperlerin onunde zaten G.Zan, E.Gungor, Neill, Servet ve H.Balta var, Serdar'in onunde de Elano, Keita, Arda, S.Ozkan var, yani oynamalari zor. Ki muhtemelen yine ofansif orta sahaya transfer gelecektir zaten....
gitsin gitsin :D bakalım gittikten sonrada sol a turan yazcaklarmı :D:D:D:D önemli olan o :D
Nedvedmania
27.Mayıs.2010, 22:02
Ardanın bu sene gitmemesi taraftarıyım ama bu sene gidecekse Liverpoola gitsin. Çok sevinirim.
Gidecekse Amerika kampından sonra gitsin. Bu sene kalıp işi riske atmasın. 3 ingilizden biri süper olur.
Fearless Coward
28.Mayıs.2010, 00:24
Kampta seneye nasıl bir Arda izleyeceğimizi gördük o yüzden mutlaka kalsın gelecek sezon en büyük kozumuz Arda olacak..
Invincible
28.Mayıs.2010, 11:14
Bougherra iddiası
İngiliz gazetesi Daily Mirror, Galatasaray'ın Glasgow Rangers forması giyen Cezayirli stoper Madjid Bougherra için İskoç kulübüne 7.5 milyon Euro'luk teklif yaptığını öne sürdü
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1014498.jpg
27 yaşındaki futbolcuyu Juventus ile Panathinaikos’un da takip ettiğini belirten gazete, transferin Dünya Kupası’ndan sonra tamamlanacağını vurguladı. Haberde ayrıca Bougherra’nın, “Baldırımda bir sakatlığım var, şu an tek düşündüğüm şey Dünya Kupası’nda ülkemin formasını giyebilmek” sözlerine yer verildi.
KaPaLı
28.Mayıs.2010, 11:18
Boughera'nın Manageri çok çakal.. Oyuncunun fiyatını artırmaya çalışıyo. Muhtemelen Türk Managerle anlaştılar. Sürekli hakkında haber çıkarıyolar. İlk değil çünkü bu. Fenerbahçe'yede yazmışlardı Boughera'yı.
Revolution
28.Mayıs.2010, 17:07
Arda gidecekse eğer uluslararası bir turnuvada piyasa yaparak gitsin fiyatı da yükselir böylece :) ama eğer Liverpool alıyorsa hemen bırakalım Gio gelsin :D
Fearless Coward
28.Mayıs.2010, 17:23
Gio.'nun bonservisi alınmamalı bence daha iyilerini buluruz boşuna kontejanı alt üst etmesin..
Revolution
28.Mayıs.2010, 18:14
Giovani Barça altyapısından yetişti ve henüz 21 yaşında.. 8 Milyon € biraz fazla olabilir -fm'de 5.5 M € gerçi :)- ama Giovani Dünya Kupası oynayarak daha fazla kondisyon kazanacak ve oynadıkça daha da iyiye gidiyor futbolu.. Alırsak 4 sene sonra 15'e satarız kendine çok şey katar bizde kesinlikle alınmalı bence kesinlikle.
nannar
28.Mayıs.2010, 18:38
Transferde önceliği bonservisi elinde olan futbolculara veren Galatasarayımız, şu ana kadar 5 yerli isimle sözleşme (http://www.webaslan.com/sozlesme/) imzaladı. Sarı-Kırmızılılar'ın kasasından bu transferler karşılığında 3 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) Lira çıkacak. İlk olarak Altay (http://www.webaslan.com/altay/)'ın orta saha oyuncusu (http://www.webaslan.com/su/) Musa Çağıran'ın işini bitiren Cim Bom, devre arasında 500 bin Lira ödedi, sezon içerisinde 500 bin Lira daha ödeyecek. Ardından Ali Turan (http://www.webaslan.com/ali-turan/) (Kayserispor), Serdar (http://www.webaslan.com/serdar/) Özkan (Beşiktaş) ve Mehmet (http://www.webaslan.com/mehmet/) Batdal (Bucaspor) bombalarını peş peşe patlatan Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), bu oyuncular için tek kuruş bonservis (http://www.webaslan.com/s/) bedeli vermedi. Son olarak da Denizlispor'dan Çağlar Birinci (http://www.webaslan.com/caglar-birinci/)'yi renklerine bağlayan Aslan, karşılığında 1 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) Euro ve 4 genç futbolcusunu kiralık olarak verdi (Erhan Şentürk (http://www.webaslan.com/erhan-senturk/), Serdar Eylik (http://www.webaslan.com/serdar-eylik/), Murat Akça (http://www.webaslan.com/murat-akca/), Semih Kaya). Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) bu operasyonla birlikte kadrosunu birer savunmacı, orta saha, kanat oyuncusu (http://www.webaslan.com/su/) ve santrforla güçlendirmiş oldu.
Kaynak: Fanatik
haberde de görüldüğü üzere gençler kiralıkmış...
Revolution
28.Mayıs.2010, 18:59
Kiralık olmaları yüreğime su serpti gerçekten.. Yerli transferi bence kapandı en fazla 1 oyuncu daha alınır.. Bakalım yabancı transferleri ne olacak?
Homer J.S
28.Mayıs.2010, 19:08
Ben de şöyle bir haber okudum:
Serdar, Semih, Murat, Erhan bonservisleriyle verilmiş fakat satılmaları durumunda satın alma önceliği Galatasaray'daymış. Bu olay FM'de de var.
Revolution
28.Mayıs.2010, 19:32
Ben de şöyle bir haber okudum:
Serdar, Semih, Murat, Erhan bonservisleriyle verilmiş fakat satılmaları durumunda satın alma önceliği Galatasaray'daymış. Bu olay FM'de de var.
Sanırım en sağlıklı açıklamayı yine kulüpten gelecek.
CeNTeR_TR
28.Mayıs.2010, 20:21
Arda'nın Liverpool'a gitmesi bence olanaksız gibi.Kalite olarak oynayabilir fakat o performansı göstermek oldukça zor olacaktır.
Oradaki tempo ve sertliği kaldırması çok zor gibi.
Kavlak için Viyana'da!
Galatasaray, Rapid Wien'in Türk yıldızı Veli Kavlak'ı transfer etmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Veli'nin transferinde son noktayı koymak üzere Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gitti. Sezgin'in, 22 yaşındaki genç futbolcunun kulübü ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde Sarı-kırmızılı kulübün teklifine evet diyen Veli'nin, birkaç gün içerisinde imza atması bekleniyor.
sporx.com
Revolution
28.Mayıs.2010, 20:51
Veli'yi hiç izlemedim ve futbolunu bilmiyorum genç yaşta olması avantaj gibi duruyor...
tarikko
29.Mayıs.2010, 00:08
Galatasaray ile iki yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen, kulüpten gönderileceği ve bu yüzden kendisine kulüp aradığı iddia edilen Leo Franco'ya ülkesi Arjantin'den alıcı çıktı.
2008 ve 2009 yıllarında iki kez Leo Franco'yu transfer etmek için görüşmelerde bulunan Arjantin'in en büyük takımlarından River Plate yeniden Galatasaraylı file bekçisini transfer listesine aldı.
BOCA JUNIORS DA FRANCO'YU İSTİYOR
riverplate.com internet sitesinde yer alan habere göre Arjantinli kulüp, Türkiye'ye uyum sağlayamayan oyuncu Franco'yu renklerine bağlamak için ikna turlarına başladı.
Haberde aynı zamanda Boca Juniors'ın da Leo Franco'nun peşinde olduğu iddia edildi.
Sporx
TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2010, 04:22
Galatasaray gerçekten Stoch'la ilgileniyor galiba. Sezon boyu ligde ne yapmıştır bilmiyorum ama Fenerbahçe maçında çok iyi oynamıştı; hızlı, kaliteli bir oyuncu.
Şurda birşeyler yazıyor: http://hnonline.sk/sport/c1-43879020-stoch-pre-hn-lopta-izba-a-pc-na-ine-nemam-cas
yunusgs
29.Mayıs.2010, 11:51
Stoch alınabilirse gerçekten çok doğru bir iş yapılmış olur.Hem takıma katkı sağlar hem de yaşı genç,ileride iyi bir paraya satılabilir.
anilton
29.Mayıs.2010, 12:05
Stoch Twente'nin bu seneki başarısında 13 gol 5 asistlik performansıyla etkili bir rol oynadı.
Evvela çok süratli bir oyuncu.Bu süratiyle tekniğinide birleştirdiği zaman durdurulması zor bir oyunucu kıvamına geliyor.Özellikle ters ayaklı olduğu için soldan sağ ayağıyla yaptığı vuruşlarda çok etkili.Belki Arda kadar zeki değil ancak daha süratli ve daha çevik hali...
Ancelotti'nin sistemine uyduğunu söylemek zor.Bu yüzden Chelsea satışında pek zorluk çıkarmayacaktır.Ancak Twente kendisine böyle bir katkı yapan oyuncuyuda -muhtemelen satın alma opsiyonuda vardır- bırakmak istemeyecktir.
Kaldı ki dünya kupasında göstereceği performansla fiyatını katlayabilir...
Ama Stoch gelirse çok can yakar çok...
Keita---------------------------------Stoch
------------------Baros---------------------
BeeTLeJuiCe
29.Mayıs.2010, 13:53
Stoch'u sol tarafa keşke Fenerbahçe alabilse. Twente'nin başarısındaki mimarlardan Stoch, bir diğeride Ruiz. Alırsa güzel bir transfer olur.
Bu sene basında öyle fazla uçuk isimler çıkmıyor, ilginç doğrusu. (=
indie
29.Mayıs.2010, 14:42
Hangi basın organına bakıldığına bağlı, bugün mesela güzide bir gazetemiz Ronaldinho ile Muntari'yi getirmiş :)
deniz.91
29.Mayıs.2010, 14:50
Stoch çok iyi bir transfer olur kewelli aratmaz kanımca
E.Cartman
29.Mayıs.2010, 15:50
Stoch gelse çok iyi olur hem çok genç hem hızlı hem teknik ama Türkiye'de iş yapar mı belli olmaz daha dorusu yaptırtırlar mı...
20 Haziran - 1 Eylül arası patlıcak bombalar abi :D:D:D
bjk4ever
29.Mayıs.2010, 17:09
Stoch'un bu sene tum maclarini seyrettim. Tam bir 4-3-3 oyuncusu, cok hizli, iki ayagini da kullanabiliyor, gol bolgelerine iyi siziyor ve kendisinden beklenmeyecek derecede iyi bir vurusu var. Ancak o fizikle Turkiye liginde ne olur bilinmez, herkesin 4-3-3 ve teknik futbol oynadigi ligde o istatistikleri yapar, ama Hollanda liginde cosup da daha sert liglerde telef olan cok adam gorduk (Bruggink, Kezman, Huntelaar, Babel, Pranjic). Bu arada Hollanda basinina gore teklif edilen rakam 3 milyon euroymus ve Chelsea kabul edebilirmis, bu fiyata iyi transfer olur bana gore.
Hedefteki isim Morientes
Galatasaray sonunda Morientes'e kavuşuyor. Uzun süredir İspanyol golcü ile yakından ilgilenen ancak bir türlü bu transferi bitiremeyen sarı-kırmızılılar bu defa mutlu sona çok yakın. Liverpool ve Valencia'nın ardından Marsilya'nın yolunu tutan ancak Fransa'ya uyum sağlamakta zorlanan golcü oyuncu, İspanyol basınına iki yıl daha futbol oynamayı hedeflediğini ve kariyerini kendisini çok isteyen Galatasaray'da noktalamak istediğini açıkladı.
FARK 500 BİN EURO
Öte yandan sarı-kırmızılı yönetimin, bonservisi elinde olan Morientes ile görüşmelere başladığı ve yıllık 2 milyon euro önerdiği bildirildi. Buna karşılık 34 yaşındaki yıldızın yıllık 2.5 milyon euro ile şampiyonluk halinde 500 bin euro daha talep ettiği ve görüşmelerin sürdüğü vurgulandı. Bu sezon genç ve dinamik bir kadro kurmayı planlayan Cimbom'un, Morientes'in tecrübesinden yararlanmak istediği de gelen haberler arasında
Fotomaç
Yorumum : xD ne alaka ya ölmüş morientes i napcaz :D
E.Cartman
30.Mayıs.2010, 15:20
önce kaynağa bakarım kaynak mı diye sonra habere bakarım haber mi diye :D:D Fotomaç'tan ne bekliyoruz ki :D
Bordo61Mavi
30.Mayıs.2010, 16:08
Fotomac yillardir Morientesi Turkiyeye getirmeye calisiyor :) Morientesin menajeri para felanmi veriyor acap bunlaraki ismini medya aracigile gundemde tutsunlar :)
Revolution
31.Mayıs.2010, 17:33
http://www.sporx.com/images/1/29/7453_B_grella001.jpgGrella'da sona doğru!
Galatasaray 2 yıl aradan sonra Linderoth'a alternatif olacak, gerçek anlamda bir ön liberoolan Grella'nın transferine çok yaklaştı. Sarı-Kırmızılıların, Avustralyalı yıldızın forma giydiği Blackburn Rovers ile transfer görüşmelerinin sürdüğü ve bu görüşmelerin çok olumlu bir noktaya geldiği öğrenildi. Son yıllarda çok başarılı transfer hamlelerini gerçekleştiren Haldun Üstünel'in, İngiliz kulübü yöneticileri ile pazarlığı bitirme noktasına getirdiği öğrenildi.
Bu arada Dünya Kupası'na katılan Avustralya Milli Takımı kampında bulunan Grella'nın da, Lucas Neil ve Kewell ile yaptığı görüşmeler sonrasında G.Saray'a gelmek için hazır olduğu bildirildi.
Grella'nın menaceri ile yapılan görüşmenin de olumlu sürdüğü ve bu transferin sonuçlanması sonrasında Avustralyalı ön liberonun faks ile sözleşmesini imzalayıp, sarı kırmızılı kulübe göndereceği öğrenildi.
31.05.2010
yunusgs
31.Mayıs.2010, 18:40
Grella gelirse ön liberodaki sorunu çözebiliriz.Son yıllarda İngiltere Ligi'nden aldığımız çoğu futbolcu yüzümüzü kara çıkartmadı.
Fotomac yillardir Morientesi Turkiyeye getirmeye calisiyor :) Morientesin menajeri para felanmi veriyor acap bunlaraki ismini medya aracigile gundemde tutsunlar :)
Marcelo Gallardooo :D
çıkmadı mı daha haber?
LeqenDary
31.Mayıs.2010, 19:20
Grella ön libero sorununa yeter de artar bile..İyi transfer olur gerçekleşirse..
Merev
01.Haziran.2010, 06:53
http://4.bp.blogspot.com/_jiyn_5ulSwU/TARmJr6ryPI/AAAAAAAAAC8/IywtEB9f1OQ/s1600/grella.jpg
Grella GALASARAY'da
Büyük bir aksilik olmazsa 3 yıllık imza atacak!
Dört gündür İngiltere� de bulunan Haldun Üstünel, Blackburn Rovers'in� 31 yaşındaki oyuncusu için 1 milyon Euro teklif etti. İngiliz kulübünün, 3 milyon Euro da diretmesi üzerine iki gündür sıkı pazarlık yapan Üstünel, tekliflerini son olarak 2 milyon Euro�'ya çıkardı. Tugay Kerimoğlu ve Lucas Neill�'in de Avustralyalı yıldız için olumlu referans vermesiyle rakamı arttıran Üstünel, İngilizlerle el sıkıştı. Önümüzdeki günlerde Grella ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Blackburn Rovers da birkaç gün içinde iki kulüp arasındaki resmi yazışmaların sonuçlanmasının ardından Grella�ı Galatasaray� verdiklerini resmi olarak açıklayacak.
Grella'nın Bilgileri :
Tam Adı : Vincenzo Grella
Doğum Tarihi : 5 Ekim 1979
Doğum Yeri : Melbourne, Avustralya
Boy-Mevki : 1.83 - Orta Saha
Kariyeri :
Canberra Cosmos : 14 Maç 1 Gol
Charlton : 23 Maç 1 Gol
Empoli : 9 Maç 0 Gol
Ternana Calcio (Kiralik) 24 Maç 0 Gol
Parma : 92 Maç 2 Gol
Torino : 25 Maç 1 Gol
Blackburn : 32 Maç 0 Gol
Milli Takım Kariyeri (Tüm Kategoriler) :
Avustralya : 70 Maç 0 Gol
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/05/grella-galatasaray-da.html
Merev
01.Haziran.2010, 06:55
http://3.bp.blogspot.com/_jiyn_5ulSwU/TAOvEqIfmDI/AAAAAAAAACc/wLFdPD-_9ic/s1600/article-1130943-03380872000005DC-965_468x588.jpg
Teşekkürler Galatasaray.
Galatasaray taraftarının sevgilisi Harry Kewell'in eşi Sheree Murphy, deneyimli oyuncunun Sarı Kırmızılı kulüpte çok mutlu oldugunu ancak İngiltere'ye döneceğini açıkladı. 34 yaşındaki aktrist, katıldıgı bir televizyon programında ''Harry Liverpool da çok ama çok mutsuzdu. Bu yüzden evde sürekli aksilik çıkarıyordu. Kendisini tanıyamıyordum. 'Bu benim Harry'im değil' diyordum. Ancak Türkiye'de geçirdiği 2 yıl boyunca yeniden kendisini buldu ve yine benim eski Harry'im oldu'' diye konuştu.
Harry Kewell'in Türkiye macerasının sona erdiğine inandığını ifade eden Murphy, ''Harry İngiltere'yi çok seviyor ve yeniden Premier Lig'e dönmek isteyecektir. Ama nereye yada hangi kulübe gideceğini kimse bilmiyor. Şimdilik tek derdi Dünya Kupası ve sadece ona odaklanmış durumda'' dedi. Sheree Murphy ayrıca İngiliz olmasına rağmen sadece eşi için Dünya Kupası'nda Avusturalya'yı destekeleyeceğini de sözlerine ekledi. Bu arada Kewell'in İngiltere de menajeri vasıtasıyla kulüp aradığı ifade edildi.
KAynak : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/05/harry-kewellin-esinden-acklama.html
TR.CaPTaiN
01.Haziran.2010, 17:50
Galatasaray’dan transfer teklifi alan milli futbolcu Halil Altıntop, kararını vermek için sarı kırmızılı yöneticilerden 1 hafta süre istedi.
Futbolcunun menajeri Reza Fazeli, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada Adnan Sezgin’le bir görüşme yaptıklarını; ancak bu görüşmenin net bir sonuca ulaşmadığını belirterek, “Halil’e Fransa ve İngiltere’den de teklifler var. Takım ismi veremem; ama Halil kararsız, Galatasaray’a cevabımızı 1 hafta sonra vereceğiz” dedi.
HAMİT, BAYERN MÜNİH’TE KALACAK
Hamit Altıntop için Bayern Münih’le yaptıkları görüşmelerin son derece olumlu gittiğini belirten Fazeli, Hamit’in çok büyük bir olasılıkla Münih’te kalacağını söyledi.
YILDIRAY’I HANGİ BÜYÜK TÜRK TAKIMI GÜNDEMİNE ALDI
Yıldıray Baştürk’ün Türkiye’ye geleceğini yineleyen Fazeli, “4 takım benden Yıldıray’ın durumunu sordu. Bunlardan bir tanesi büyük takım; ama Beşiktaş değil” dedi. Yıldıray’ı gündemine alan takımın Galatasaray olduğu öğrenildi.
NURİ BORUSSIA DORTMUND’UN KAPTANI OLDU
Nuri Şahin’le de ilgili açıklama yapan Reza Fazeli, “Beşiktaş, şu ana kadar Nuri için bizimle temasa geçmedi. Geçen sezon takımı Borissia Dortmund’ta sahaya 5 defa kaptan çıktı. Büyük bir olasılıkla bu sezon kaptanlık görevi ona verilecek. Ayrıca 1 yıl daha kontratı var. Dolayısıyla Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmıyor. Bunu kesin olarak söylemeliyim” şeklinde konuştu.
Radyospor
vego
01.Haziran.2010, 18:37
Yalova 2. Amatör Küme takımlarından Acarspor'da forma giyen 13 yaşındaki Emirhan Urgan, Galatasaray ile anlaştı.
Amatör kümede iki sezonda 95 gol atma başarısını gösteren Emirhan Urgan, kendisini izleyen Galatasaray'ın altyapı antrenörlerinin gözüne girmeyi başardı. Son olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki seçmelere katılan Emirhan, futbolu ve attığı gollerle beğeni topladı.
Emirhan Urgan, yaptığı açıklamada, sol ayağını iyi kullanması ve hızı nedeniyle arkadaşlarının kendisini ''Messi'' diye çağırdığını söyledi.
Galatasaray gibi büyük bir camiaya katıldığı için mutlu olduğunu belirten genç futbolcu, ''Hayalim gerçek oldu. Sarı-kırmızılı forma altında başarılı olup Galatasaray'a faydalı olmak istiyorum'' dedi.
Acarspor'un antrenörü Halil Görtay da Emirhan Urgan'ın yeteneğinin yanında çok da çalışkan olduğunu söyledi.
Emirhan'ın tüm antrenmanlarda büyük bir özveriyle çalıştığını dile getiren Görtay, ''Emeğimiz boşa çıkmadı. Emirhan, çalışmasının karşılığını aldı ve gösterdiği üst düzey performansla Galatasaray'a seçildi. Son seçmelerde harikalar yaratarak Galatasaraylı antrenörlerin beğenisini kazandı ve takıma seçildi'' diye konuştu.
01.06.2010
Kaynak : AA
mpaker66
01.Haziran.2010, 18:45
2 yabancı daha alcaz bari 2 tane genç alalımda ileriye yönelik olsaa :(
yunusgs
01.Haziran.2010, 18:45
Güzel bir transfer.Bu tip genç yıldız adaylarına daha fazla önem verip,daha fazla sayıda kadroya katılmasını temenni ediyorum.
Revolution
01.Haziran.2010, 19:23
Yıldıray da Halil de çok yararlı olur gerçekten,takımda görmek isterim..
CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 12:42
Grella Transferi bitmiş heralde ntv spor'a göre.
Elano'yada birkaç teklif varmış..
Bu sene biraz hızlı Galatasaray.
titates1
02.Haziran.2010, 14:39
Grella Transferi bitmiş heralde ntv spor'a göre.
Elano'yada birkaç teklif varmış..
Bu sene biraz hızlı Galatasaray.
Grella 2 sene'dir sakatlıklara boğuşuyormuş ..
Revolution
02.Haziran.2010, 17:11
Linderoth'a "demir adam" dediler forma yüzü görmedi,Kewell'a "müzmin sakat" dediler ama takır takır oynadı :D Ben bunlara artık pek önem vermiyorum ama kronik bir sakatlığı varsa hemen vazgeçilmeli transferden...
Revolution
02.Haziran.2010, 17:41
Rijkaard evleniyor
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yarın dünya evine giriyor. Tören, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleşecek.
Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard, yarın bir kez daha evleniyor. Başkent Amsterdam'daki Arena Otel'de gerçekleşecek düğün törenine, seçkin davetli topluluğunun katılması bekleniliyor.
Çocuk bakıcısı Stephanie Rucker'le olan birlikteliğini evliliğe dönüştürecek olan Frank Rijkaard, sade bir törenle evliliğe 'Evet' diyecek.
Bu evlilik, Frank Rijkaard'ın ilk evliliği olmayacak. Daha önce de evlilikler yapan Hollandalı teknik adam, Monique ile 19 yıl süren son evliliğini, İspanya döneminde çocuklarına bakıcılık yapan çocuk bakıcısı Stephanie Rucker'e gönlünü kaptırması yüzünden bitirmişti. Rijkaard'ın bu mutlu gününe A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in de katılması bekleniliyor.
02.06.2010
Yahu bu adam zaten evli değil miydi hatta karısı hastalandı diye sezon içinde Hollanda'ya gitti filan deniyordu :D
Sekopej
02.Haziran.2010, 18:27
İşte o hastalanan karısından olma çocuklarına bakan bakıcıya aşık olmuş. Karısından boşanıp, bakıcıyla evleniyor şimdi.:D
Revolution
02.Haziran.2010, 18:36
Rijkaard'ın da formsuzluğunun sebebi belli oldu :D
nannar
02.Haziran.2010, 20:10
Evlensin koçum yaww!!! :n: güç gelsin dicem ama daha da azalabilir :D Hadi hayırlısı
IcedEarth
02.Haziran.2010, 21:05
Anaa Rijkaard'a bak, hain çıktı.. Yakışmadı Frank Baba..
RaSenGan
03.Haziran.2010, 01:24
Rijkaard'a bak sen :D Bundan sonra form tutar artık :p
izmer96
03.Haziran.2010, 15:52
Elano kafaları karıştırdı
Brezilya Milli Takım kadrosunda yer alan Galatasaraylı Elano, dün yapılan basın toplantısında yaptığı açıklamalarla kafaları karıştırdı.
Goal.com Türkiye
03 Haz 2010 10:31:00
http://u.goal.com/90500/90562_news.jpg
Dün takım arkadaşı Robinho ile bir basın toplantısı düzenleyen Galatasaray’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Elano, yaptığı açıklamalarla ayrılık sinyalleri verdi.
Geçtiğimiz sezon kötü bir performans sergilediğini belirten Elano, yönetimin kendisini gönderme kararı alabileceğini dile getirdi.
Elano’nun bu sözleri üzerine araya giren Robinho, “Siz ona bakmayın. Bana Santos’u özlediğini söylüyor. Ben de yönetime onun alınması için sürekli baskı yapıyorum. Ben onunla aynı takımda oynamayı çok isterim” dedi.
Revolution
03.Haziran.2010, 16:24
Robinho gelsin yine aynı takımda olacaklar ha Santos ha Cimbom :D
Trabzonspor
03.Haziran.2010, 16:27
Selçuk İnan'dan transfer açıklaması...
14:59 | 03 Haziran 2010
Trabzonspor’un orta alan oyuncusu Selçuk İnan, gelecek sezon sonu bordo-mavili takımla sözleşmesinin biteceğini, ancak kulübünün ve kendisi için şartların uygun olması halinde yeni sözleşme imzalayıp uzun süre takımında top koşturmak istediğini söyledi.
Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Selçuk İnan, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Trabzonspor’da oynamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.
İskenderun’da ailesiyle birlikte tatilini geçiren Selçuk İnan, son dönemde medyada yer alan transfer haberlerine anlam veremediğini belirterek, "Trabzon’da yaşamaktan ve Trabzonspor’da futbol oynamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Trabzonspor’un büyüklüğünü ve her futbolcunun burada futbol oynamak isteyeceğini defalarca söyledim. Böyle bir takımda forma giyerken, neden başka bir takıma transfer olmak isteyeyim ki? Çok iyi şartlar altında hayatımı Trabzon’da sürdürüyorum" dedi.
Kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini ifade eden Selçuk, "Sözleşmem 1 yıl sonra sona erecek. Eğer kulübüm ve benim için şartlar uygun olursa yeni sözleşme imzalayıp, uzun yıllar burada top koşturmak isterim" açıklamasını yaptı.
Şu ana kadar hiçbir kulüple veya temsilcisiyle görüşmediğini ve asla görüşmeyeceğini vurgulayan Selçuk, şöyle devam etti: "Milli takım kampı sonrası ailemle birlikte tatil yapıyorum. Kafamda en küçük bir soru işareti yok. Aklımdaki tek düşünce bu sezon Şenol hocanın takımın başına gelmesiyle başlayan çıkışımızı yeni sezonda da sürdürüp, taraftarlarımıza uzun yıllar sonra şampiyonluk sevincini tekrar yaşatmak. Bunun dışındaki hiçbir gelişmeyle ilgilenmiyorum."
Milliyet
---------------------------------
Selçuk'tan beklediğim açıklama.
Revolution
03.Haziran.2010, 16:41
Selçuk bize çok iyi olurdu gerçekten ama yalan oldu belli ki... Bizim asıl transfer hedefimizin MC bölgesi olması lazım kesinlikle..
tarikko
03.Haziran.2010, 18:38
Galatasaraylı futbolcular Uğur Uçar ve Emre Güngör, Gaziantepspor yolunda.
DHA muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre;sarı kırmızılı kulübün iki savunmacısı için kırmızı siyahlı ekibin yaptığı teklifi kabul ettiği ve Uğur ve Emre'nin önümüzdeki sezon Gaziantepspor formasını giyecekleri öğrenildi.
İki kulübün transferde anlaştığı ancak küçük detayların görüşüldüğü ifade edildi. Bu transferin kısa bir süre içinde iki kulüp tarafından resmen açıklaması bekleniyor.
Sporx
Revolution
03.Haziran.2010, 19:11
Yok artık neler oluyor yahu?
Lucas Neill
03.Haziran.2010, 19:17
Antepten bi oyuncu almaya kalksan 4-5 milyon eurodan baslar iki futbolcu 2 milyon euroya satilmamistir.
yunusgs
03.Haziran.2010, 22:12
Antepten bi oyuncu almaya kalksan 4-5 milyon eurodan baslar iki futbolcu 2 milyon euroya satilmamistir.
Tam bu yorumu yapmaya geliyordum.Tam anlamıyla sözleyeceklerimi yazmışsınız.Gerçekten durum böyle.Büyük takımlar kendilerini en zengin klüp sanıyor ve satacakları oyunculardan hiçbir gelir elde etmeyi düşünmüyorlar.Bu işi ticarete dökemiyorlar.
nerazzuri
03.Haziran.2010, 23:33
İki futbolcu için 3.5 m€ ödemiş Gaziantepspor.
Revolution
03.Haziran.2010, 23:44
İnanmıyorum ya gerçekten Adnan Sezgin'in kafası iyi galiba.. Ya Sabri ve Emre yerine çok çok iyi birilerini alacağız yada kazık yemeye devam ediyoruz..
Facx
04.Haziran.2010, 00:17
sabri deil uğur uçar
nese onu geçelim
u.uçar nolursa olsun altyapıdan çıkma emre güngörde sakarlık olsada iyi bi stoperdi tr şartlarına göre 3.5 m € az anadolu kulüplerine satıyosak aynı adamları onlardan 5 er m € a alırdık
GeNç KaRTaL
04.Haziran.2010, 00:17
Emre ilk geldiği zaman verilen şansı çok iyi değerlendirmişti ancak sonrasında yaşadığı sakatlıklarla kendisini unutturdu.Son zamanlarda yaptığı basit hatalar büyük takım oyuncusuna yakışmayacak cinsten.Bu yüzden satılmasında bence sıkıntı yok.Zaten Kayseri'den Ali Turan alınmıştı.Ancak Uğur Uçar'ın satılması pek anlam veremedim.İyi bir alternatifti.Yerine alacak birisini bulmuştur herhalde Galatasaray yönetimi sattığına göre.
Alicanfmfan
04.Haziran.2010, 00:28
Valla kaynak nedir , resmi sitemizde herhangi bir haber yokta.
Hugo
04.Haziran.2010, 00:33
Uğur Uçar'ın satılması tam bir saçmalık olur.
CeNTeR_TR
04.Haziran.2010, 00:50
İki genç defans'ın ucuz bir fiyata gitmesi kötü olur eğer haber doğruysa.
Emre milli takım kariyeri olan bir oyuncu.En azından rotasyon için saklanmalıydı sanki.
KaPaLı
04.Haziran.2010, 02:15
Uğur yerine Ali Turan geldi işte. Zaten hali hazırda 4 stoper var. Servet - Gökhan - Neill - Hakan Balta. Ee Ali Turan'da gerektiğinde stoper oynama özelliği var. Çağlar için boşuna 4 adam verilmedi herhalde..
Alicanfmfan
04.Haziran.2010, 02:25
Çetin Güngör var arkadaslar unutmayalım , şans verilirse neler yapabilecegini görebiliriz.
Börk
04.Haziran.2010, 02:43
Çetin Güngör var arkadaslar unutmayalım , şans verilirse neler yapabilecegini görebiliriz.
BERK neziroğulları var oynarsa neler yapabileceğini görebiliriz.
nannar
04.Haziran.2010, 16:51
Genie Scout ile Galatasaray kadro ve transfer değerlendirmesi :)
http://i45.tinypic.com/6xulp5.jpg
Resimde de görüldüğü üzere kulübe yeni katılan oyunculardan Çağlar, Ali turan ve Serdar Özkan ilk 11'i en çok zorlayacak kişiler gibi görünüyor. Tüm oyunlarımda Musa Çağıran'ın gelecek yıllarda Galatasaray'a gittiğini ve başarılı olduğunu gördüğüm için transferine en çok sevindiğim oyuncuların başında geliyor... Mehmet Batdal ise tam bir kapalı kutu :)
Gelmesi muhtemel olan oyunculardan ise Halil Altıntop ve Grella ilk 11'de görev alabilecek oyuncular gibi görünürken Veli Kavlak daha çok ileriye dönük bir transfer olabilir...
Tabiki de gerçekte neler olur bilinmez ama FM datasının başarısını hepiniz biliyorsunuz...
Revolution
05.Haziran.2010, 01:58
Birkaç saat önce duyup,öğrendiklerime göre Arda yurtdışına gitmeyi gerçekten kafasının bir köşesine yazmış bu sezon için.. Şuan Arda'ya İspanya ve İngiltere'den talipler var,en önemlileri ve en ciddileriyse Liverpool'la Tottenham.. Tottenham daha çok Giovani'yle takas yapma peşinde Giovani'nin üzerine verecekleri para da yönetimi kesmiyor ama Liverpool öyle değil. Benitez'in istifa etmesi bu transfere çok büyük bir darbe vurmayacak gibi çünkü Liverpool taraftarı ve yönetimi de Arda'nın gelmesi taraftarı gibi gözüküyor.. Ama yeni gelen antrenör ne ister tabi ki bilemeyiz. Arda'nın yurtdışını düşünmesindeki sebepse bu değil... Rijkaard Giovani'yle çalışmayı gerçekten çok istiyor ve Arda'nın iyi bir fiyata satılmasına karşı değil çünkü gelecek parayla Giovani alınabilecek.. Arda'nın gitmeyi düşünmesinin sebebi de yönetimin kalacak sözlerine rağmen antrenörün böyle bir düşüncede olması.. Eğer yönetim istediği parayı Liverpool'dan veya Tottenham'dan alırsa Arda gidecek gibi gözüküyor.. İspanya'daki talipleriyse öğrenemedim.
Açıkçası Arda'nın 1 sene daha kalması taraftarıyım ve takım kaptanının koç tarafından böyle küstürülmesi bence çok yanlış...
Edit: Kaynak Arda Turan'ın çok ama çok yakınıdır gece oturup sallamadım yani bunları bizzat sordum o yakınına :D
Revolution
05.Haziran.2010, 11:19
Bence 3.5 milyon euro ikisi icin cok cok iyi bir rakam. U.Ucar yillardir yetenekli olarak biliniyor, ancak bir numarasini goremedik. E.Gungor iyi olabilecek bir stoperdi, ancak sakatliklardan dolayi bir turlu toparlanamadi. Bu ikisinin yerini en kotu ihtimalle Serkan Kurtulus ve Ali Turan doldurur, ki bu cok buyuk bir gerileme degildir, 3.5 milyon euro da cebe girdi. Bence sahane transfer GS icin.
Yerli oyuncularda kalite problemi varken biri milli takım forması giymiş diğeri gelecek vaadediyorken ikisinin toplam 3.5 Milyon €'ya satılması çok büyük bir yanlıştır bence.. Acaba Antep'ten yerli 1 stoper ve 1 sağ bek istesek kaç milyon €'dan açarlardı pazarlığı...
KaRaBükLü KraL
05.Haziran.2010, 11:31
Yerli oyuncularda kalite problemi varken biri milli takım forması giymiş diğeri gelecek vaadediyorken ikisinin toplam 3.5 Milyon €'ya satılması çok büyük bir yanlıştır bence.. Acaba Antep'ten yerli 1 stoper ve 1 sağ bek istesek kaç milyon €'dan açarlardı pazarlığı...
Çok doğru söylüyosun mesela şu an gündemimizde Murat Ceylan var bu adama 6 Milyon € verip alacağız(garanti o civarda bi para isteyecekler)ve yine Antep 2.5 milyon€ karda olacak.Ayrıca Uğur Uçar'ın satılması çok büyük yanlıştır.Öyle adamı kolayca bulamayız
di canio
05.Haziran.2010, 11:51
Uğur Uçar ve Emre Güngör şanssız sakatlıklar nedeniyle beklenen düzeye ulaşamadılar. Bence Galatasaray iyi transfer yapmış. Bu iki oyuncu için 3.5 milyon € iyi para. Her iki oyuncunun da oynadıkları maçlardaki performanslarını düşününce, altyapıdan aynı mevkide genç oyunculara şans verilmesi düşüncesindeyim. Kaldı ki elinizde Serkan Kurtuluş, Ali Turan gibi her ikisinin yerine de forma giyebilecek oyuncular mevcut.
nannar
05.Haziran.2010, 11:53
bence de satılabilirler... :) sorun teşkil etmez. bunlarla olmuyor işte...başkası denesin bir de
Sekopej
05.Haziran.2010, 12:10
Semih .
Araya gireyim Semih boşta değil, çoğunluk Semih'i Türkiye'den istediği takıma gider diye biliyor, öyle bir durum yok, Fenerbahçe opsiyonu zaten geçen sene kullanmıştı ve 1 senelik daha sözleşmesi var, almak isteyen önce Fenerbahçe ile anlaşmalı.
Yurt dışına giderse bu opsiyon geçerli olmuyor.
mpaker66
05.Haziran.2010, 13:52
uğur ve emrenn gidişi murat ceylana taakas olarak verilebilir..Bence mantıklı da olur ki sağ bek mevkiinde sabri ve serkan kurtuluş çok rahat görev yapabilir artık bence ki murat ceylanda burda görev yapabiliyor.Zaten defansın göbeğinde fazlalık var ve orada bi istekrar sağlanması için o fazlalıkların gitmesi lazım...
Varonil
05.Haziran.2010, 14:24
Uğur Uçar ve Emre Güngör gibi 2 oyuncuyu 3.5 milyon €'ya almak Gaziantepspor için müthiş birşey.
Liverpool'da Benitez gitti ve şimdi orada bir belirsizlik söz konusu.Tottenham ile Gio+para karşılığında anlaşmak hem Galatasaray için hem de Arda için çok iyi olacaktır.Fiziksel olarak da zorluk çekmesse Luka Modric ile birlikte oynaması Tottenham'ı Şampiyonlar Ligi'nde daha güçlü bir konuma getirecektir.
Revolution
05.Haziran.2010, 14:27
Gio + para bence de bizim için faydalı olacak ama yönetimi kesmiyor üzerine verilen para...
yunusgs
05.Haziran.2010, 15:29
Gio + para bence de bizim için faydalı olacak ama yönetimi kesmiyor üzerine verilen para...
Takıma şu anda oyuncudan çok para lazım.Satılan oyuncularda takas yolunun tercih edilmemesi iyi olur.
Revolution
05.Haziran.2010, 15:56
Yönetim de bunu düşünüyor zaten.. Bugün iyice düşündüm de eğer Arda'nın kafası böyle Avrupa'da olacaksa bu sene de verim alamayız ondan Liverpool'un yeni hocası netlik kazansa ve Arda'yı istese de Arda'da Liverpool'un yolunu tutsa güzel bir rakamla :)
Facx
06.Haziran.2010, 01:31
arda nın liverpool a deilde totthenam a gitmesi hem bizim için hem kendi kariyeri için daha sağlıklı olcağını düşünyorum (bizden gitsinde nereye giderse gitsin o ayrı :D bolca paraya tabi :D )
Hugo
06.Haziran.2010, 10:31
Liverpool'a giderse daha kolay forma şansı bulur diye düşünüyorum ben. Ama onlarda da hoca değişecek, yeni gelen adam Arda'yı istemiyorum derse iş biter :)
CeNTeR_TR
06.Haziran.2010, 13:32
Arda ve Liverpool zor değil çok zor.
nannar
06.Haziran.2010, 13:50
Sözümün sonuna kadar arkasındayım. Arda'nın üzerine çok yük bindiği için sıkıntı yaşadı geçen sene. Arda'yı Avrupa devlerinden hangisine koyarsanız koyun ( Barcelona , Real Madrid ya da Manchester United fark etmez) hepsinde de takımın en etkili silahlarından biri haline gelir. Elimizdekinin değerini maalesef gittikten sonra anlıyoruz. Arda Galatasaray'da kalırsa çok etkili futbol oynayamayabilir. Çünkü sadece Arda var! UEFA kupasını aldığımız sene kadrodaki kalite türkleri sayın desek Hakan Şükür, Emre,Suat,Ümit Davala,Hakan Ünsal,Hasan Şaş, Ergün, Arif vs vs hepsini sayardık. Bu yüzden de herkes yükün altına eşit oranda giriyordu. Arda Turan Avrupanın en önemli oyuncularından biridir. Bunu ister kabul edin ,ister etmeyin... O bir Tuncay Şanlı değil. Nihat Kahveci de değil... Ya da Arif Erdem de değil... Giderse büyük oyuncu olur. Burada kalırsa sonu belli olmaz. Ben 1 sene daha oynadıktan sonra gitmesinden yanayım. Liverpool Arda'ya değil, Arda Liverpool'a lüks.... İster gülün,dalga geçin ama hangi takıma giderse gitsin en fazla 3 yıl içerisinde en büyüklerin listesinde ve hatta kadrosunda olacak....
CeNTeR_TR
06.Haziran.2010, 13:54
Senin benim düşüncemi kabul etme gibi bir lüx'ün olmadığı gibi benimde senin düşünceni kabul etme gibi bir lüx'üm yok (: O yüzden işin açıkçası son yazdıkları '' Arda'ya değil, Arda Liverpool'a lüks.... İster gülün,dalga geçin ama hangi takıma giderse gitsin en fazla 3 yıl içerisinde en büyüklerin listesinde ve hatta kadrosunda olacak.... '' bana göre baya uçulmuş bir hedef (:
indie
06.Haziran.2010, 17:33
Sözümün sonuna kadar arkasındayım. Arda'nın üzerine çok yük bindiği için sıkıntı yaşadı geçen sene. Arda'yı Avrupa devlerinden hangisine koyarsanız koyun ( Barcelona , Real Madrid ya da Manchester United fark etmez) hepsinde de takımın en etkili silahlarından biri haline gelir. Elimizdekinin değerini maalesef gittikten sonra anlıyoruz. Arda Galatasaray'da kalırsa çok etkili futbol oynayamayabilir. Çünkü sadece Arda var! UEFA kupasını aldığımız sene kadrodaki kalite türkleri sayın desek Hakan Şükür, Emre,Suat,Ümit Davala,Hakan Ünsal,Hasan Şaş, Ergün, Arif vs vs hepsini sayardık. Bu yüzden de herkes yükün altına eşit oranda giriyordu. Arda Turan Avrupanın en önemli oyuncularından biridir. Bunu ister kabul edin ,ister etmeyin... O bir Tuncay Şanlı değil. Nihat Kahveci de değil... Ya da Arif Erdem de değil... Giderse büyük oyuncu olur. Burada kalırsa sonu belli olmaz. Ben 1 sene daha oynadıktan sonra gitmesinden yanayım. Liverpool Arda'ya değil, Arda Liverpool'a lüks.... İster gülün,dalga geçin ama hangi takıma giderse gitsin en fazla 3 yıl içerisinde en büyüklerin listesinde ve hatta kadrosunda olacak....
Ben aynı fikirde değilim. Dünyada Arda'dan daha süratli, daha zeki ya da daha teknik, daha güçlü, ayağı daha düzgün vs. oyuncular var. Ama onlar için bile bu özellikleri yeterli olmuyor. Arda da hemen hemen bütün türk futbolcula gibi duygusal. Performansı o dönemki ruh haline göre değişiyor. Öyle oyuncular adı geçen takımlarda, hatta liglerde ha deyince başarılı olamazlar. Bakın kaptanlık bile ağır geldi kendisine. Zaman zaman da takım arkadaşıyla yahut milli takımdan arkadaşlarıyla birbirine girecek durumlara düşmesi da hep bu duygusallığının sık sık profesyonelliğinin önüne geçtiğinin kanıtları.
Evet, Arda bir Nihat değil, sadece ondan daha göze hoş gelen futbol oynuyor. Ama Nihat Arda'nın yaşındayken İspanyada Sociedad gibi kulübü şampiyonluğa oynatıyordu. Arda henüz Galatasaray'ı şampiyonlar ligine taşıyamıyor. Dünya kupasına katılamayan milli takımın has adamı. Yani daha öğrenecek çok şeyi var, ve yurt dışında da öğrenmesi daha kolay olur. ama öyle oyuncuları stajyer olarak alıp dünyanın en iyi takılmlarında en önemli silah diye oynatmazlar. Bakın bu aralar gündemde olan Quaresma bu olaya çok güzel bir örnek.
mpaker66
06.Haziran.2010, 18:29
arda'yı siz kaç kere barcelona'da yada başka bir takımda oynarken seyretinizki böle rahat rahat konuşabiliyoruz bakın topu kaleye dönük adlığında neler yaptığına lütfen yani ayrıca arda set oynunda herika bir oyuncu olur barcaya çok yakışır...
CeNTeR_TR
06.Haziran.2010, 19:12
Ben aynı fikirde değilim. Dünyada Arda'dan daha süratli, daha zeki ya da daha teknik, daha güçlü, ayağı daha düzgün vs. oyuncular var. Ama onlar için bile bu özellikleri yeterli olmuyor. Arda da hemen hemen bütün türk futbolcula gibi duygusal. Performansı o dönemki ruh haline göre değişiyor. Öyle oyuncular adı geçen takımlarda, hatta liglerde ha deyince başarılı olamazlar. Bakın kaptanlık bile ağır geldi kendisine. Zaman zaman da takım arkadaşıyla yahut milli takımdan arkadaşlarıyla birbirine girecek durumlara düşmesi da hep bu duygusallığının sık sık profesyonelliğinin önüne geçtiğinin kanıtları.
Evet, Arda bir Nihat değil, sadece ondan daha göze hoş gelen futbol oynuyor. Ama Nihat Arda'nın yaşındayken İspanyada Sociedad gibi kulübü şampiyonluğa oynatıyordu. Arda henüz Galatasaray'ı şampiyonlar ligine taşıyamıyor. Dünya kupasına katılamayan milli takımın has adamı. Yani daha öğrenecek çok şeyi var, ve yurt dışında da öğrenmesi daha kolay olur. ama öyle oyuncuları stajyer olarak alıp dünyanın en iyi takılmlarında en önemli silah diye oynatmazlar. Bakın bu aralar gündemde olan Quaresma bu olaya çok güzel bir örnek.
İşin açıkçası çok güzel bir yaklaşım olmuş.
arda'yı siz kaç kere barcelona'da yada başka bir takımda oynarken seyretinizki böle rahat rahat konuşabiliyoruz bakın topu kaleye dönük adlığında neler yaptığına lütfen yani ayrıca arda set oynunda herika bir oyuncu olur barcaya çok yakışır...
Biz diyelim ki Arda'yı Barça'da izlemedik burda yazıyoruz.Peki sen Arda'yı Barça'da izledinmi ? Hadi tamam diyelim ki ligimizde diyarbakır,sivas defanslarına yapıyor.Arda'yı hiç Manchester,Real,Milan takımlarına karşı izledinmi ? Hayır (!) ee o zaman nasıl kıyaslama yapılacak.
Hadi diyelimki Galatasray'da harikalar yaratıyor.Peki kim var başka harika yaratacak adam yok Yani ne demek oluyor Teknik Adam Arda'ya diyorki sen oyna Arda biz çalalım.
Peki Barça'da LiverpooL'da Arsenal'de böyle birşey mümkünmü imkanı yok !
Neden imkanı yok ? Messi - Gerard - Torres - Fabregas - Persie varken heralde kimse Arda'ya çıkta oyna demez.
İşte bu yüzden biz bu yorumları yapıyoruz.Daha dorusu uçmuyoruz.Ama bir Totenham olsun,Villereal olsun buralarda oynar ve belki eksik olduğu birçok özelliğini geliştirip gider Valencia tarzında bir takımda oynar.
Ama Barcelona , Real Madrid , Manu , Arsenal , Liverpool , İnter gibi takımlarda oynaması zor değil çok zor şuanki durumda.He belki gider ama oynarmı orası var.Daha doğrusu oynayabilirmi !
LadroN
06.Haziran.2010, 19:21
İşin açıkçası çok güzel bir yaklaşım olmuş.
Biz diyelim ki Arda'yı Barça'da izlemedik burda yazıyoruz.Peki sen Arda'yı Barça'da izledinmi ? Hadi tamam diyelim ki ligimizde diyarbakır,sivas defanslarına yapıyor.Arda'yı hiç Manchester,Real,Milan takımlarına karşı izledinmi ? Hayır (!) ee o zaman nasıl kıyaslama yapılacak.
Hadi diyelimki Galatasray'da harikalar yaratıyor.Peki kim var başka harika yaratacak adam yok Yani ne demek oluyor Teknik Adam Arda'ya diyorki sen oyna Arda biz çalalım.
Peki Barça'da LiverpooL'da Arsenal'de böyle birşey mümkünmü imkanı yok !
Neden imkanı yok ? Messi - Gerard - Torres - Fabregas - Persie varken heralde kimse Arda'ya çıkta oyna demez.
İşte bu yüzden biz bu yorumları yapıyoruz.Daha dorusu uçmuyoruz.Ama bir Totenham olsun,Villereal olsun buralarda oynar ve belki eksik olduğu birçok özelliğini geliştirip gider Valencia tarzında bir takımda oynar.
Ama Barcelona , Real Madrid , Manu , Arsenal , Liverpool , İnter gibi takımlarda oynaması zor değil çok zor şuanki durumda.He belki gider ama oynarmı orası var.Daha doğrusu oynayabilirmi !
Ben şahsen Liverpool a karşı seyrettim.Anfield da ilk yarı 3-0 iken ikinci yarı 3-2 yaptığımız maçta.Ümit karan a 2 asist yapmıştı.
di canio
06.Haziran.2010, 19:35
Arda iyi, yetenekli, geleceği olan bir futbolcu ama hemen en üst düzey takımlara göndermeyelim. Zamanında Sergen en iyi takımlarda rahat oynuyordu, Tuncay da öyle, Rüştü vardı bir de. Sergen çıkamadı yurtdışına. Şöyle olsaydı, böyle davransaydı gibi cümleler geçerli değil maalesef. Tuncay gitti, tercihi hatalıydı, kendi hatasıydı bilemem ancak durumu ortada. Rüştü gitti Barça'ya nasıl döndüğünü hepimiz hatırlıyoruzdur sanırım. Yurtdışında bahsedilen Barcelona, Real Madrid, Manchester United, vb. gibi üst düzey takımlarda oynamak ancak Toshack gibi bir hocanın torpili ile mümkün olur. Başarılı olabilen 2 oyuncudan biri Nihat'ı; o Sociedad'a almadan önce biz sağ açık, hatta sağ bek oynatıyorduk. Adam götürdü koydu doğrudan forvete, Nihat'ın yaptıkları ortada. O takımlarda doğrudan oynayabilecek futbolcumuz yok şu an yurtiçinde maalesef. Ancak o takımların hocası sizi çok beğenecek, transfer edecek o üst düzey takımlara ve ısrarla şans verecek. Başka türlü mümkün değil. Arda bir alt seviye takımlara gider, daha rahat bir takımda kendini daha da geliştirir, o takımlara transfer olabilir. Ülkemizde o potansiyeli taşıyan bir tek Arda'yı görüyorum.
Facx
06.Haziran.2010, 20:29
valencia totthenam liverpooldan kötü takımlar sanki :D
TR.CaPTaiN
06.Haziran.2010, 20:36
Beyler yorum yaparken birbirimizi hedef alarak; şurdan laf sokayım mantığı yerine Galatasaray'ın muhtemel gelecek/gidecek oyuncularını tartışmak daha iyidir. Mümkün olduğu kadar konu dışına çıkmadan devam edelim.
Gncl1905
07.Haziran.2010, 20:46
Arda'ya gelmiş gene konu...
Bence Arda bu senede kafası Avrupa'da olacaksa gönderilmeli, zaten böyle fayda sağlayamaz.Ha İngiltere'de oynayabilir mi Arda orası muamma...
Şahsen Arda'nın dünyanın büyük takımlarında(ManU, Real vs.) oynayabileceğini düşünmüyorum.Ama Liverpool bu kategoride değil.Hiç Liverpool'un kadrosuna baktınızmı bilmiyorum ama şuan wikiden baktım kanat olarak oynayabilecek oyuncular;
Albert Riera
Yossi Benayoun
Dirk Kuyt
Ryan Babel
bu 4'ünden Arda çok mu kötü.Hadi Kuyt iyidir de diğerleri?(Wiki'de yanlışlık varsa özür)
Birde şu var Benitez az transfer bütçesi için ayrılmadı mı?Eee çıkarıp Arda'ya 20 MN £ vermezler 15'de veremezler ihtimal ama bence 15'e de razı olmalıyız.15 altı kurtarmaz...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Haziran.2010, 21:24
Aslan kalecisini İtalya'da mı buldu?
Son yıllarda kaleci yönünden büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın Roma'dan Doni'yle ilgilendiği iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre gelecek sezon Roma ile sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı kalecinin Galatasaray forması giyebileceği belirtildi.
LigTv
yunusgs
07.Haziran.2010, 21:31
Doni haberleri sık sık yapılmaya başlandı.Alınabilirse güzel bir transfer olur.Gelecek sezon kontratı da bitiyormuş,fazla bir bonservis bedeli istemezler.
Hugo
07.Haziran.2010, 21:42
Liverpool kimseye 15M veremez gibi bir durum var şu anda. Para yok onlarda da.
Varonil
07.Haziran.2010, 21:45
7-8 M 'luk bir teklifle gelirler en fazla,onu da Galatasaray yönetimi kabul edermi bilinmez.
Suicider
08.Haziran.2010, 00:20
İngiltere ve Avusturya atağı
Galatasaray'da futbol şubesindeki yeniden yapılanmanın ayak sesleri çok belirgin yükselirken, transfer çalışmalarına ise ara verilmiyor.
Başkan Adnan Polat'ın, "Futbol şubesini kaldıracağız" şeklindeki açıklamasının yankıları sürerken, Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ise iki hafta önce ön görüşmede bulunduğu Chelsea'nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch'un transferi için ikinci kez İngiltere'ye gitti. Yarından itibaren İngiliz kulübü ile transfer pazarlığına başlayacak olan Üstünel'in Stoch'un transferini 5 ile 7 milyon Euro arasında sonuçlandırması bekleniyor.
Yönetici Haldun Üstünel ile dış transferde harekete geçen sportif direktör Adnan Sezgin ise yerli transfer peşinde. Adnan Sezgin'in de yurt dışına çıkarak Rapid Wien'in gurbetçi yıldızı Veli Kavlak'ın transferi için Viyana'ya gittiği öğrenildi. Daha önce Veli'nin transferi için Avusturya kulübüyle 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında uzlaşma sağlayan Sezgin'in çabası, bu transfer için Beşiktaş ve iki İspanyol kulübünün devreye girmesiyle sonuçsuz kalmıştı. Adnan Sezgin, Veli'nin transferi için Rapid Wien ile yeniden pazarlık masasına oturacak. Sezgin'in bu görüşme sonrasında ise Avusturya'dan Almanya'ya geçerek Halil Altıntop'un transferi için bu oyuncunun menajeriyle de görüşeceği öğrenildi.
Alicanfmfan
08.Haziran.2010, 03:40
Giovanni Dos Santos'tan haberi olan var mı , bonservisinin alınma gibi bi cabası yada Stoch'a mı baglı ?
LeqenDary
08.Haziran.2010, 13:48
Giovanni Dos Santos'tan haberi olan var mı , bonservisinin alınma gibi bi cabası yada Stoch'a mı baglı ?
Dünya Kupasındaki performansına göre karar verilecek diye biliyorum..Stoch gelirse Kewell'in yerine düşünülür..
KanaKe
08.Haziran.2010, 14:55
dos santos ne oynadiki gs bonservisini alsin? ben merak ediyorum acaba rijkaard gercekten istedimi dos santosu yoksa haldun üstünelmi tutup getirdi ? adam ingiltere 2. liginde bile döküldü artik bu saatten sonra avrupada oynayamaz. GS alirsada cok büyük bir hata yapmis olur.
titates1
08.Haziran.2010, 15:08
'Bana sadece onu alın'
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yurtiçi transfer konusunda net konuştu.
Hollandalı teknik adamın Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ve Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'e "Bana Türkiye'den futbolcu alacaksınız, sadece Gençlerbirliği'nden Harbuzi 'yi alın. Bizimle yaptıkları ilk maçta 4 gol pası verdi; ikinci maçta ise 1 gol attı, bir tane de arttırdı" dediği öğrenildi.
"KULÜBÜMLE ANLAŞIN, GELİRİM"
Bu talep üzerine Adnan Sezgin'in, vakit kaybetmeden Labinot Harbuzi'yle temasa geçtiği öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcu ise Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, bu konuda röportaj yapmak istemediğini; ancak bir takım temasların olduğunu söyledi. Gençlerbirliği'nin sözleşmeli futbolcusu olduğunu belirten Harbuzi, "Bu konuda kararı kulübüm verir. Ben bir şey diyemem" derken, sarı-kırmızılıların Gençlerbirliği'nin ikna edilmesi durumunda Harbuzi'den imza sözü aldıkları öğrenildi.
RIJKAARD, ONU HOLLANDA'DAN TANIYOR
Başarılı orta saha oyuncusu, Hollanda'nın Feyenoord Takımı'nda da forma giydi. Rjjkaard'ın, Harbuzi'yi Feyenoord'da oynadığı dönemlerden takip ettiği öğrenildi.
IBRAHIMOVIC'LE AYNI TAKIMDA OYNADI
Labinot Harbuzi, Kosovalı Arnavut bir ailenin çocuğu. Ailesi savaş nedeniyle İsveç'e göç etti. Harbuzi, futbola Malmö takımında başladı. Aynı takımda gelecekte yıldız olacak bir isim vardı: Zlatan İbrahimovic...
2005 yılında Hollanda'nın Feyenoord Kulübü'ne profesyonel imza atan Harbuzi, burada genç ve rezerv takımlarda forma giydi. Sonrasında Excelsior Rotterdam'a kiralandı. Burada 9 maçta forma giydi. 2006 baharında Malmö'ye transfer oldu.
İsveç 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda 3 kez forma giyen Harbuzi, 11 Temmuz 2009'da Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Labinot Harbuzi, geride kalan sezonda Gençlerbirliği adına 3 gol kaydetti. Kırmızı-siyahlı ekipte ilk sezonunu tamamlayan İsveçli futbolcunun 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
Nedvedmania
08.Haziran.2010, 15:43
Harbuzi mi :D FM deki hangi takıma gidersem gideyim bu adamı alıyordum. Gençlerbirliği alınca sevindim. Bize gelirse çok sevinirim :D
LadroN
08.Haziran.2010, 17:20
Ntvspor da Halil'in Galatasaray'a çok yakın olduğu söylendi.Gelirse çok iyi bir transfer olur.Baros'a iyi bir alternatif gelir.
C h A o S
08.Haziran.2010, 17:59
Halil'in bonservisi elinde.Gelirse çok yararlı olur.
Revolution
08.Haziran.2010, 20:18
Tottenham'ın Gio + 5 M€'luk teklifini görüşmek için Haldun Üstünel İngiltere'ye gitmiş, Grella ve Stoch transferlerini görüşmek için de gittiğini söylüyor Habertürk gazetesi.. Halil gelirse eğer Baros'a iyi bir alternatif olur forvet alternatifleri de kaliteli olmuş olur...
nannar
08.Haziran.2010, 20:31
Ben Halil'i çok begenmiyorum fakat bonservis ücreti ödenmeden alınacağı düşünülürse Semih'ten daha iyi bir yedek oyuncu olur düşüncesindeyim. Türk de olması sebebiyle gayet iyi bir transfer olur.gelmezse de çok üzülmem :) Arda için Gio + 5 az bence...
Revolution
08.Haziran.2010, 20:39
Sanırım Gio+8 veya 9da ısrar edeceğiz..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2010, 20:43
Joaquin'e üçlü kıskaç!
Valencia'nın yıldız futbolcusu Joaquin'in ismi Türk futbolunun dev takımlarıyla anılıyor... Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın İspanyol yıldızı transfer etmek için yarışa girdiği iddia edildi. Lig TV'nin ilgiyle izlenen programı Transfer Dosyası'nda gündeme getirilen haberde İspanyol basını Valencia'nın kanat oyuncusunu Üç Büyükler'in transfer etmek istediğini yazdı.
LigTv
Revolution
08.Haziran.2010, 21:05
Joaquin muhteşem olur ama Keita'yı satarız bence dünya kpası sonu eğer onu alırsak...
ShevAnil
08.Haziran.2010, 21:53
Eğer Halil'le ilgileniyorsak transferini bu kez bitiririz diye düşünüyorum. Almanya'da istenmeyen adam durumunda ve sözleşmesi elinde.
IcedEarth
08.Haziran.2010, 21:54
Joaquin'i alacağımızı sanmıyorum. Kaldı ki illa kanat oyuncusu alacaksak genç bir yabancıyı tercih ederim, Gio veya Stoch tercihimdir yani.
Alicanfmfan
09.Haziran.2010, 03:30
Joa'ya hiç gerek yok bu yıl müthiş bir Keita izledik seneye x2 katını izleyecegimizden eminim .
Şu takım yıllardır beksiz aah ah
E.Cartman
09.Haziran.2010, 12:33
http://3.bp.blogspot.com/_7FpXyEyhCbk/TA4jgxSfpJI/AAAAAAAADTs/-EH7WI7_-Vk/s320/yasin_pehlivan.jpg
Daha evel resmen transferini yazmış genç oyuncunun durumunun bu kadar uzamasının sebebini öğrenmiş bulunuyoruz. Ön protokol dahi imzaladığımız genç oyuncunun Avusturya'da askerlik problemi bulunduğundan ve devam ettiğinden ötürü transferi resmiyet kazanamıyor. Genç oyuncunun transferinin 5-7 Temmuz tarihlerine kadar resmileşemeyeceği ve bu tarihe kadar oyuncunun askerlik yapacağı öğrenildi. Oradaki askerlik sistemi biraz daha farklı futbolcular için özellikle.. Sezon içerisinde askerliğini yapmaya başlayan genç oyuncu herhangi bir şekilde antremanlarını veya maçları aksatmıyor, nasıl bir askerlik sistemi var orada merak etmiyor değilim doğrusu... Hem orada eğitim, hem antremanlar. Kondüsyonunun ve fiziki yapısının iyi olmaması için hiç bir neden yok. Bu yüzden bu transferin ancak Temmuz ayı gibi bitmesi olasılıklar arasında, ön protokol yapılan oyuncu için askerliğinin bitmesi bekleniliyor.
Bu askerlik meselesi ise transferin iptalini değil yalnızca uzamasına neden olacağını da hatırlatmakta, belirtmekte fayda var. Daha önce de dediğimiz gibi; genç oyuncu Yasin ve Veli ile ön protokol imzalandı. Veli'nin ise böyle bir problemi bulunmuyor fakat Yasin için en az Temmuz'un ilk haftasına kadar beklemek zorundayız.
Kaynak: http://fossacimbom.blogspot.com/2010/06/2010-2011-yasin-pehlivan-v2.html
KaPaLı
09.Haziran.2010, 16:00
Uğur Uçar: Gaziantepspor, Antalyaspor ve Ankaragücü beni transfer etmek istedi, ancak kabul etmedim. Yeni sezonda forma için savaşmaya hazırım.
IcedEarth
09.Haziran.2010, 18:31
Sevindim.. Küçük Kaptan bir şansı daha hakediyor bence..
Alicanfmfan
09.Haziran.2010, 22:13
Yani , Ugur Uçar defansın her yerinde oynayaibliyor artı altyapı ve taraftarlar arasında sevilen bir futbolcu.
DenizlispoR
10.Haziran.2010, 00:46
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=73565
Bu linkteki videoda Kıbrıslıoğlu'nun dediğine göre 4 genç oyuncunun satışına GS'ye öncelik verilecek yani bonservisleri Denizlispor'da :).
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2010, 10:01
http://www.yukleresim.com/images/11358376793135619663.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Hürriyet
Hürriyet'in haberine göre de Galatasaray Sercan ve Volkan Şen'i istemiş.
Fearless Coward
10.Haziran.2010, 11:43
İkisinden birisi gelirse çok iyi olur ben açıkcası Volkan'ı tercih ederim..
Börk
10.Haziran.2010, 12:01
Bir dönem Servet Çetin’i transfer etmek isteyen Marsilya rotayı Sabri Sarıoğlu’na çevirdi.
Habertürk’ün haberine göre, Marsilya Sportif Direktörü Jose Anigo, Galatasaray’ın başarılı savunma oyuncusu Sabri Sarıoğlu’nun transferi için İstanbul’a gelecek.
Mehmet Topal’ı Valencia’ya gönderen Galatasaray yönetimi, Arda Turan ve Servet Çetin’i de gönderip elde ettiği gelirle transfer bütçesini genişletmek istiyor.
Daha önce ismi transfer haberlerinde geçmeyen Sabri Sarıoğlu’na Marsilya’dan teklif geldi.
Sabri’yle yakından ilgilendiklerini belirten Marsilya Sportif Direktörü Anigo, milli oyuncuyla anlaşamamaları halinde Lille forması giyen Franck Beria için girişimlerde bulunacaklarını sözlerine ekledi.
E.Cartman
10.Haziran.2010, 12:16
Selçuk ve Ceyhun için kavga çıktı!..
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/06/10/selcuk-ve-ceyhun-icin-kavga-cikti--688019.Jpeg
Sözleşmeleri 2011'de sona erecek olan Selçuk ve Ceyhun için Galatasaray ve Trabzonspor birbirine girdi. Bordo-mavililerin sert açıklamasına Adnan Polat "Oyuncu gelmek istiyorsa kulübüyle görüşmeyiz" cevabını verdi
Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın sözleşmeleri gelecek sezon sonunda bitecek olan Trabzonspor'un iki yıldızı Selçuk ve Ceyhun'a talip olduğu haberlerine sert tepki gösteren bordo-mavili yönetime, G.Saray Başkanı Adnan Polat, aynı sertlikte cevap verdi. Önceki gün SABAH'ı ziyaretinde konuyu değerlendiren Polat şöyle konuştu: "Bazı yöneticiler 'G.Saray, oyuncularımızı ayartıyor' tarzı açıklamalar yapıyorlar. Bir futbolcunun menajeri gelir "Futbolcumla ilgilenir misiniz?" der. Biz de sözleşmesini ve kulübünün ne kadar istediğini sorarız. UEFA kurallarına göre oyuncunun kontratı bitmeden 6 ay önce sözleşme yapılabiliyor. Biz bugüne kadar kulüpleri rencide etmemek için bunu yapmadık. Ama bugünden itibaren eğer kulübüyle sözleşmesi bitmişse ve oyuncu bize gelmek istiyorsa artık kulübüyle görüşmeden imza attıracağız.
DOST DEDİĞİMİZ KULÜPLER...
Gökhan Zan'a imza attırmadan önce Sinan Engin ile Beşiktaş'a mesaj gönderdim. Beşiktaş sözleşme yenilemedi, biz de Gökhan'ı aldık. Bugüne kadar ilgilendiğimiz futbolcuları dost dediğimiz kulüpler hep ayarttı. Bundan sonra futbol kurallarının ve etiği içinde herkese imza attırabiliriz. Kurallar müsade ediyorsa; zamanı gelince biz sözleşmeyi yapar, futbolcuyu kadromuza katarız."
ARDA'NIN YAKIN ARKADAŞI
Trabzonspor'un orta sahasında görev yapan Selçuk İnan, G.Saray kaptanı Arda Turan'nın Manisaspor'da en yakın arkadaşıydı. Ceyhun'un da sözleşmesi Haziran 2011'de sona eriyor.
Kaynak: Milliyet.com.tr
Fearless Coward
10.Haziran.2010, 12:27
Sabri kalsın yav süperstarımız o bizim..
ShevAnil
10.Haziran.2010, 15:54
Stoch Tercihini Yaptı!
10.06.2010 13:42 - İstanbul
http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/M/MiroslavStochSlovakya_yB.JPG
Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin İngiltere'de giriştikleri transfer rekabetinde Slovak oyuncu Miroslav Stoch tercihini Rijkaard'dan yana kullandı.
Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin İngiltere'de giriştikleri transfer rekabetinde Slovak oyuncu Miroslav Stoch tercihini Rijkaard'dan yana kullandı.
Bonservisi Chelsea'de bulunan yıldız oyuncunun menajeri Milan Lednicky oyuncusunun Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
Böylece Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Stoch'un transferi için başlayan rekabette sarı kırmızılı takım Frank Rijkaard farkıyla şanslı duruma geçti.
Kaynak Hürriyet...
ThersoN
10.Haziran.2010, 16:53
bi Ballack lafı var ama kesinlikle yalan çıkacak
yunusgs
10.Haziran.2010, 17:38
bi Ballack lafı var ama kesinlikle yalan çıkacak
Bu gidişle ve bu parasızlıkla kimseyi alamayacak zaten yönetim.
Facx
10.Haziran.2010, 17:45
stoch fenerde -_-
uAburak89
10.Haziran.2010, 17:49
9 milyon euro bonservis verecek bir konumda değiliz bu sene için, umutsuzluğa kapılmayın hemen.
LeqenDary
10.Haziran.2010, 18:28
1 ay peşinde koştuk,Fener 3 günde aldı..Çalımı yedik, ama daha iyilerini bekliyoruz yönetimden..İnancımız tam..
KanaKe
10.Haziran.2010, 18:32
9 milyon euro bonservis verecek bir konumda değiliz bu sene için, umutsuzluğa kapılmayın hemen.
Sanmiyorum, gecene senede öyle deniliyordu Keita'ya 7,5 Elano'ya 9 milyon € bonservis ücreti ödendi.. GS istese 9 milyon euroyu kabul ederdi fakat Stoch icin bu parayi fazla görmüsler anlasilan.
RaSenGan
10.Haziran.2010, 18:33
Peşin alınmadı ki o adamlar.
KanaKe
10.Haziran.2010, 18:35
Peşin alınmadı ki o adamlar.
Pesin alinmadigini bende biliyorum zaten fenerde pesin vermemis 9 milyonu yarisini vermisler. Istese GS de verirdi demek istiyorum taksit yoluyla alabilirlerdi. Ücret fazla gelmis olabilir.
Revolution
10.Haziran.2010, 18:47
Kendini tam olarak kanıtlamadığı için 9 milyon vermediler anlaşılan ve hayatlarının hatasını yaptıklarını çok çok iyi anlayacaklar bu sene... Haftalardır bu adam için pazarlık yapıyoruz al işte parayı veren düdüğü çalıyor bakalım ne olacak daha iyi birini veya aynı kalitede birini alabilcekler mi ? Bana sorarsanız hayır..
yunusgs
10.Haziran.2010, 18:53
Olaya aslında birde şu yönden bakabiliriz.Bizim şu anda as olarak kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok.Kaldıkları takdirde Arda ve Keita,bizim kanatta en büyük silahlarımız olacak.Yedek olarak düşük maliyetli ama orta düzeyde bir oyuncu alınabilir.
Bizim asıl sorunumuz ön libero,stoper,kaleci gibi mevkiler.İlk olarak buralara adam alalım da diğer mevkileri sonra hallederiz.
Lucas Neill
10.Haziran.2010, 18:53
Bu parasizlikta bu sene dogru dürüst transfer beklemiyorum.
nannar
10.Haziran.2010, 19:06
:) Alırız alırız...Merak etmeyin.. Yönetim aklı başında gidiyor... :) Bu arada benim yazıda bir sorun varsa editleseydiniz tamam da neden toptan sildiniz anlam veremedim :)
Lucas Neill
10.Haziran.2010, 19:12
:) Alırız alırız...Merak etmeyin.. Yönetim aklı başında gidiyor... :) Bu arada benim yazıda bir sorun varsa editleseydiniz tamam da neden toptan sildiniz anlam veremedim :)
Abi Adnan Sezgin varken zor bence transfer :) Dünya kupasi bitsin gözden düsen oyunculara bakariz artik olursa o zaman yapariz zaten transferi.Günler önce anlasilan Caglarla bile sözlesme yapmadik daha :D
nannar
10.Haziran.2010, 19:16
:n: Hary Kewel , Milan Baros ,Kader Keita ve Lucas Neill de gözden düşerek geldiler. Kiralıklar hariç son yıllarda sadece Leo Franco ve Lincoln çıktı çürük yumurta. Elano dogru yerde oynatıldığı sürece çok iş yapar. Geçen sezona bakmayın. Rakiplere bakarak "Amanın , hemen biz de bir oyuncu almalıyız" zihniyetiyle yapılan transferleri de gördük geçen sene. Sakin olalım,sakin ;)
LadroN
10.Haziran.2010, 19:20
Stoch'un alınmayacağı Mehmet Helvacı'nın transfer bütçemiz 5 milyon lira dediği andan itibaren belliydi.Stoch iyi oyuncu ama transfer bütçemizi bir oyuncuya yatırmadığımıza sevindim.
nannar
10.Haziran.2010, 19:26
:) Bence bu sene beleş takılalım hep. Madem parayla aldıklarımız oynamıyor, hepsini beleşe alalım, iyi oynayanlar kar olur, oynamayana da yol veririz. Yaşı 32'den küçük olan boşta oyunculara yönelmeliyiz bence. Bir de gelen her kim olursa olsun ben çok sevinmeyeceğim artık :n: Oynasın, top kessin,gol atsın,asist yapsın, işte görevi neyse onu yapsın , ondan sonra sevinip bağrımıza basarız. İsme değil oyuna bakalım artık bu sene. Guiza gelip yata yata para alıyor, Lincoln gelip yata yata para alıyor, Jo gelip sezon sonu gelemden kaçıyor, valla yabancılardan çok çekiyoruz ülke olarak yawww :n:
Fearless Coward
10.Haziran.2010, 19:29
Valla bende başlarda pek güvenmiyordum ama yönetimin bi bildiği var bence..Transferleri ucuza kapatmaya çalışıyor belliki Stoch'u da ucuza kapatmak istediler ancak başaramadılar..
Lucas Neill
10.Haziran.2010, 19:34
Valla bende başlarda pek güvenmiyordum ama yönetimin bi bildiği var bence..Transferleri ucuza kapatmaya çalışıyor belliki Stoch'u da ucuza kapatmak istediler ancak başaramadılar..
Rijkaard'a yillik 5 milyon euro verip takimin basina getiriyorsun sözler veriyorsun sonra parasizliktan dolayi istedigi oyuncuyu getiremiyorsun.Gecen sene ki transfer basarilari bu sene olmayacak gibi gözüküyor umarim yanilirim ama yönetimde plansizlik üst seviyede bence biseyler degismeli.
Revolution
10.Haziran.2010, 19:36
Olaya aslında birde şu yönden bakabiliriz.Bizim şu anda as olarak kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok.Kaldıkları takdirde Arda ve Keita,bizim kanatta en büyük silahlarımız olacak.Yedek olarak düşük maliyetli ama orta düzeyde bir oyuncu alınabilir.
Bizim asıl sorunumuz ön libero,stoper,kaleci gibi mevkiler.İlk olarak buralara adam alalım da diğer mevkileri sonra hallederiz.
Arda'nın kafası şuanda tamamen Avrupa'da.. Tottenham'la pazarlıklar sürüyor şuanda. Arda Liverpool'u istiyor aslında ama Tottenham'a hayır demeyecek. Liverpool şuanda teknik direktör arayışları içinde olduğu için futbolcu transferleri daha çok 2.planda onlar için. Eğer Giovani'nin üzerine istediğimiz fiyatı verirlerse Arda seneye Tottenham'da oynayacak. Bizim seneye gerçekten iyi bir sol açık almamız gerekiyor.. Grella transferi de bitti gibi sağ bek sol bek stoper ve oyunu çift yönlü oynayan ortasaha lazım. Bana sorarsanız Elano'ya alternatif 1 genç de gerekiyor Emre'nin dışında..
Lucas Neill
10.Haziran.2010, 19:37
Grella icin Blackburn'le anlasilmamis yatti yani o transferde Lig tv dede olumsuz sonuclandigi söylendii.
Fearless Coward
10.Haziran.2010, 19:37
Dostum nerden biliyorsunki Arda'nın Tottenham'ı istediğini falan?
LadroN
10.Haziran.2010, 19:42
Yapılan transferler Ali Turan, Serdar Özkan Mehmet Batdal, Çağlar Birinci hiçbiri üst düzey oyuncu değiller.Olası transferlerden Grella da üst düzey değil.Takımda ki herkesin kalitesi aynı olsun diye böyle oyuncuları toplamak mantıksız.Şu an bize Neill ın yanına stoper Grella alınırsa onun yanına bir orta saha Kewel ın yerine bir kanat ve birde Baros un alternatifine(Halil Altıntop) ihtiyacımız var.Şu an bu mevkilerin hiçibirine transfer yapılmadı ve açıkçası bu durum beni telaşlandırıyor.
nannar
10.Haziran.2010, 19:43
Ne plansızlığı yaa ? Aksine planlı gidiyor yönetim.Geçen yıl paraları harcadık ama başarı gelmedi ve alınan oyuncuların maliyetleri karşılanamadı.Eğer bu sene de para harcanırsa yıllardır süregelen batağa iyice batılır.Adnan Polat ve yönetimi ekonomik açıdan çok olumlu işlere imza attılar ve atmaya da devam ediyorlar.Sakin olup bekleyin...Trasnferle değil,sahada mücadele ile başarı kazanılıyor. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama 1996 yılında başlayan ve 4 yıl üst üste gelen şampiyonlukta transfer şampiyonu biz değildik.Türkiye Ümit Davala,Hakan Ünsal,Arif Erdem,Hasan Şaş ya da Ergün Pembe'yi yıldız olarak tanımıyordu.Suat ve Bülent tüm stad tarafından küfür yiyordu. Hagi ve Popescu Barcelona'dan "ununu elemiş,eleğini asmış","emeklisi gelmiş", "bastonla oynarlar" dedikodularıyla alınmıştı. :) Bu yüzden sakin olun diyorum... Alınan ya da satılan oyuncularla şampiyon olunsa son 2 sezonun şampiyonu biz olurduk ;) Geçen sene başında Volkan Şen,Ozan İpek,Batalla , Ergic ve Turgay Bahadır gibi isimleri kimse telaffuz etmiyordu :)
yunusgs
10.Haziran.2010, 19:44
Evet,haklısın.Osman Tanburacı bizden iyi bilir.Bakınız neler yazmış bugün:
Arda Turan’la 5 yıllık sözleşme var
Kaptan ArdaTuran halinden memnun. Kendisine resmi bir teklif de yok. Galatasaray da onu bırakmak istemiyor. Daha beş sene sözleşmesi var. Arda için; ‘O bizim kaptanımız daha görevi bitmedi. Rijkaard’ın elinde yıldızı daha da parlayacak hiçbir yere gidemez’ deniyor. Ama deve bir akçe deve bin akçe. Herkesin bir fiyatı vardır. Arda’nın da fiyatı el yakar. Veren olursa masaya oturulur ama çok zor. Arda gitmeyecek. Kendisi de hevesli eğil. Ortam bu genci bunaltıyor.
yunusgs
10.Haziran.2010, 19:46
Ne plansızlığı yaa ? Aksine planlı gidiyor yönetim.Geçen yıl paraları harcadık ama başarı gelmedi ve alınan oyuncuların maliyetleri karşılanamadı.Eğer bu sene de para harcanırsa yıllardır süregelen batağa iyice batılır.Adnan Polat ve yönetimi ekonomik açıdan çok olumlu işlere imza attılar ve atmaya da devam ediyorlar.Sakin olup bekleyin...Trasnferle değil,sahada mücadele ile başarı kazanılıyor. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama 1996 yılında başlayan ve 4 yıl üst üste gelen şampiyonlukta transfer şampiyonu biz değildik.Türkiye Ümit Davala,Hakan Ünsal,Arif Erdem,Hasan Şaş ya da Ergün Pembe'yi yıldız olarak tanımıyordu.Suat ve Bülent tüm stad tarafından küfür yiyordu. Hagi ve Popescu Barcelona'dan "ununu elemiş,eleğini asmış","emeklisi gelmiş", "bastonla oynarlar" dedikodularıyla alınmıştı. :) Bu yüzden sakn olun diyorum... Alınan ya da satılan oyuncularla şampiyon olunca son 2 sezonun şampiyonu biz olurduk ;) Geçen sene başında Volkan Şen,Ozan İpek,Batalla , Ergic ve Turgay Bahadır gibi isimleri kimse telaffuz etmiyordu :)
Ayrıca bunlara ek olarak,2007 ve 2005 yıllarındaki şampiyonluklarda takımda neredeyse yıldız olarak nitelendirilebilecek 1 tanea adam yoktu.Hakan Şükür,Hasan Şaş,Ümit Karan,Tomas,Song,Mondragon,Saido gibi adamlarla şampiyonluk geldi.
Revolution
10.Haziran.2010, 19:52
Evet,haklısın.Osman Tanburacı bizden iyi bilir.Bakınız neler yazmış bugün:
Arda Turan’la 5 yıllık sözleşme var
Kaptan ArdaTuran halinden memnun. Kendisine resmi bir teklif de yok. Galatasaray da onu bırakmak istemiyor. Daha beş sene sözleşmesi var. Arda için; ‘O bizim kaptanımız daha görevi bitmedi. Rijkaard’ın elinde yıldızı daha da parlayacak hiçbir yere gidemez’ deniyor. Ama deve bir akçe deve bin akçe. Herkesin bir fiyatı vardır. Arda’nın da fiyatı el yakar. Veren olursa masaya oturulur ama çok zor. Arda gitmeyecek. Kendisi de hevesli eğil. Ortam bu genci bunaltıyor.
Arda Turan'a çok çok yakın bir kaynağım var ordan çok iyi biliyorum ama ne olacağını bilemem tabi ki.. Liverpool ve Tottenham ciddi şekilde ilgileniyor, kulüple anlaşılırsa Arda Turan'ı onlardan birinde görebiliriz, Arda da bu sene gidebilirse Avrupa'da oynamak istiyor..
nannar
10.Haziran.2010, 19:53
Yawww en üzüldüğüm nokta da Chelsea'da ilk 25'e bile giremeyen bir adamı biz alamaya çalışırken rakip takım aldı diye hemen umutsuzluğa kapılmanız :)
Açık söyleyeyim, Anelka geldiğinde,Ortega geldiğinde çok çekinmiştim :) Van Hojdonk geldiğinde de çekinmiştim. Her ne kadar "hayır" deseler de Fenerbahçe taraftarları da Hary Kewel, Baros ya da Hagi geldiğinde içten içe çekinmişlerdir. Ama Stoch gelince hiç öyle bir şey hissetmedim. Hem dediğim gibi olay isimlerde bitmiyor sadece.Anelka'dan çok çekindik ama başaramadı. Ortega da öyle... Revivo'dan çekinmedik ama adam şov yaptı :n: Oynamadan yüceltmeye gerek yok. Bizim takımda da yeni gelenleri hemen yerden yere vurmanın anlamı yok.
Mehmet Batdal,Serdar Özkan,Musa Çağıran,Çağlar Birinci, Ali Turan bence hepsi de başarılı olup ilk 11'de yer alabilirler. Hiçbirisi için "Bu adamda yetenek yok" diyemezsiniz. Sahaya ne yansıtırlar bilemem ama bu isimlerin çoğunun mücadelesinden şüphe duymuyorum.
wolfson
10.Haziran.2010, 19:55
Hasan abiciğim tamam dediğin doğru da bu Stoch işi bence çok başka bir şey. Galatasaray yönetimi geçen sene bütün trasnferleri habersiz yaptı bu Stoch işi 1 ay önce belli oldu. Ve fener kaptı. Bu tür haberler çıkmasaydı fener bu transferi yapmayabilirdi. Mükemmel bir adamı aldılar. Kanatlarda süper hızlı iki ayağını da kullanıyor, milli takımında 10 numara, dünya kupasına gidiyor ve genç. Daha ne olsun abi :D Biz oyuncuyu getirdik fener aldı gitti. İyi kazık yedik. Gidip bir brezilyalı alırlar şimdi o da fos çıkar. Hadi bakalım sat satabiliyorsan elanoyu. Gerçi bizim gazetelere göre alacak varmış ya elanoyu hayırlısı :D Bütçe o kadar kötü diyorsun da o zaman Rijkaard'ı niye takımda tutuyorsun? Bize şuan oyunu okuyabilen biri lazım. Ben bunu yakın çevremle çok tartıştım hepsindeki genel kanı şu. Rijkaard'ın adıyla oyuncu alınacakmış lan para mı var da oyuncu alıyorsun :D Serbest olan oyuncuların başı bağlanmaya başlandı bile :D İşimiz çok zor bu sene. Hele Rijkaardla daha zor. 2 farkla gerideyken bile çift forvete dönmeyen bir adamla çok zor. Rijkaard'ı da gönderemiyoruz zaten :D Eğer alacağı o kadar fazla olmasa kovmuştu yönetim eminim ben :D Rijkaardı dünya kupasından sonra biri alır ve biz de kurtuluruz inşallah :D
Revolution
10.Haziran.2010, 19:57
Yawww en üzüldüğüm nokta da Chelsea'da ilk 25'e bile giremeyen bir adamı biz alamaya çalışırken rakip takım aldı diye hemen umutsuzluğa kapılmanız :)
Açık söyleyeyim, Anelka geldiğinde,Ortega geldiğinde çok çekinmiştim :) Van Hojdonk geldiğinde de çekinmiştim. Her ne kadar "hayır" deseler de Fenerbahçe taraftarları da Hary Kewel, Baros ya da Hagi geldiğinde içten içe çekinmişlerdir. Ama Stoch gelince hiç öyle bir şey hissetmedim. Hem dediğim gibi olay isimlerde bitmiyor sadece.Anelka'dan çok çekindik ama başaramadı. Ortega da öyle... Revivo'dan çekinmedik ama adam şov yaptı :n: Oynamadan yüceltmeye gerek yok. Bizim takımda da yeni gelenleri hemen yerden yere vurmanın anlamı yok.
Mehmet Batdal,Serdar Özkan,Musa Çağıran,Çağlar Birinci, Ali Turan bence hepsi de başarılı olup ilk 11'de yer alabilirler. Hiçbirisi için "Bu adamda yetenek yok" diyemezsiniz. Sahaya ne yansıtırlar bilemem ama bu isimlerin çoğunun mücadelesinden şüphe duymuyorum.
Laflarının hepsinde tamamen haklısın abi ama 2 yönlü ortasaha,belki 1 stoper,sağ bek,Elano'ya alternatif 1 oyuncu, sol açığa da 1 alternatif gelecek vaadeden oyuncu almalıyız.. Serdar Eylik'i gidip de Denizli'ye vermeseydik o belki de bu sene çok iyi bir patlama yapacaktı. Biliyorum Dünya Kupası olduğu için transferler aksayabilir ama madem çok yüksek bonservis bedeli ödemeyeceğiz gözümüzü yükseklere dikmenin bir mantığı da yok o zaman...
RiG0BeRT
10.Haziran.2010, 19:58
Hiç bişey yapamıyosak gitsinler Benjani ile Martin Petrov'u alsınlar.Şahsen ikisininde gelmesini isterim.Benjani Nonda'dan çok daha iyi bitiriciliği olan bi oyuncu.Martin Petrov'da inanılmaz hızlı.Yaşları ilerledi ama zaten genç olsalar hiç bi takım onları bırakmaz.