View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
europeanconquer
27.Haziran.2012, 19:07
İlginç olduğu aşikar ama kimsenin anlayamacağı türden açıklamalar değil.Kulüpte bir çok oyuncunun oynamak istediğini varsayarsak seksi olmuyor mu kulüp , güzel bir kızı bir çok erkeğin istemesi gibi ?
Edit: Pek hoş bir örnek olmamış ama :D
futureless
27.Haziran.2012, 19:08
Güzellik ve seksilik çok farklı şeyler diyerek konuya müdahil olayım diyecem de , konu nereye gidiyor yahu :zuhaha :zuhaha Sustum tamam :D
sarianet
27.Haziran.2012, 19:13
ünal aysal yeni sadri şener (sadri şenerin eski sempatik halinden bahsediyorum) olma yolunda ilerliyor :D
Hugo
27.Haziran.2012, 21:22
"Pastanın üzerine konacak çilek gibi" demiş alacağımız forvet oyuncusu için Ünal Başgan.
Nedvedmania
27.Haziran.2012, 21:23
Evet. En son forvet alınacağını kastediyor.
vFor
27.Haziran.2012, 21:43
Avrupada eski günlerine döner umarım Galatasaray
RaSenGan
27.Haziran.2012, 22:58
Haluk Yürekli'ye göre Assaidi'nin bu gece açıklanma ihtimali yüksekmiş.
Suicider
27.Haziran.2012, 23:13
Amkspor @Amkspor
G.Saray, Assaidi konusunda Heerenveen kulübüyle her konuda anlaştı..açıklama az sonra gelebilir...
byariff
27.Haziran.2012, 23:13
haluk yurekli oyle dediyse o transfer bitmistir umut transferinide o solemisti su an abdurahim albayrakin ofisinde die
bnmv
27.Haziran.2012, 23:23
beyler yanlış anlıyorsunuz. orda transferi falan tarif etmiyor. temenni gibi bir şey yapıyor. http://www.youtube.com/watch?v=swbT9MooCVw izleyin videoyu 1.58'den itibaren.
kimseyi kastetmediğini sadece kendi genel olarak beğendiği santrafor tipini anlattığını söylüyor.adam resmen isim isteyen muhabirlerle dalga geçercesine oyalarcasına laf olsun diye konuşuyor. kendi tercihim falan diyor. transferleri belirleyen fatih terim. ünal aysal fatih terim varken fatih terim onaylamadıkça ronaldinho'yu bile getiremez(ki getiremedi de).
E.Cartman
27.Haziran.2012, 23:31
Uzun boylu, yakışıklı, genç
http://www.pokerpurist.com/uploadedImages/crunchsports/NewsImages/222766_dzeko.jpg
Saçlar sarı değil ama olsun, hallederiz :n::n:
byariff
27.Haziran.2012, 23:32
Llorente Olabilirmi ? :D
Facx
27.Haziran.2012, 23:35
Uzun boylu, yakışıklı, genç
http://www.pokerpurist.com/uploadedImages/crunchsports/NewsImages/222766_dzeko.jpg
Saçlar sarı değil ama olsun, hallederiz :n::n:
olmayan çocuğumu keserim :schaf:
Fearless Coward
27.Haziran.2012, 23:39
Aslında verdiği tarifin zencisini alabiliriz bence :D Demba Ba :D
Facx
27.Haziran.2012, 23:43
http://www.transfermarkt.co.uk/en/john-guidetti/profil/spieler_98596.html
185 te çok olmasada uzun sayılır :D sakatlık belirsizliğini bekliyo olabilir :D o yüzden sonra olcak demiş olabilir inş öledir :D
Night_Mare17
27.Haziran.2012, 23:48
Beyler o forvet geçen senede vardı bu senede var . Sarışın , uzun boylu , genç.
http://www.webaslan.com/img/2012/02/08/be88.jpg
caglaruzun
27.Haziran.2012, 23:51
Aynı zamanda yıldız dediği için guidetti değil bence bu gelecek kişi. Dzeko olsa cidden olmayan çocuk kesilir o derece :D
europeanconquer
27.Haziran.2012, 23:57
Bendtner'i çok istiyorum ben.İki uzun boylu forvet nerede görülmüş bilmiyorum ama bizde işe yarar belki :D Elmander-Bendtner çok yararlı olabilir.
C h A o S
28.Haziran.2012, 00:00
Elmander-Bendtner bence hiç iş yapmaz.Bendtner öyle golcü bir adam değil.Yabancı hakkımızı Elmander-Bendtner yapıcağımıza Elmander-Necati veya Umut oynasın daha iyi.
byariff
28.Haziran.2012, 00:17
Haydi Assiadi hayirli olsun yarin aciklaniyor
RaSenGan
28.Haziran.2012, 03:47
Yalnız yabancı forvet ve yabancı kanat gelince nasıl bir kadromuz olacak çok merak ediyorum.
byariff
28.Haziran.2012, 03:54
Sahsen Ligde Boyle Bir Kadro Bekliyorum Sampiyonlar Ligindede Cift Yabanci Forvet. yada ligde yeni forvet ile umut oynar elmanderi keser hoca oylede olabilir
http://this11.com/boards/abCUcdpaiE.jpg
Night_Mare17
28.Haziran.2012, 04:56
İsmail Ünsal'a güvenmemiz lazım A2 maçlarında Zlatan kesiliyordu.
Facx
28.Haziran.2012, 04:59
Sahsen Ligde Boyle Bir Kadro Bekliyorum Sampiyonlar Ligindede Cift Yabanci Forvet. yada ligde yeni forvet ile umut oynar elmanderi keser hoca oylede olabilir
http://this11.com/boards/abCUcdpaiE.jpg
bu kadroda ortasaha gol atma konusunda ekstra çoşmazsa (kanatlar dahil) gol falan atamayız kaldıki yeni gelicek olan yabancı forvet elmanderi keser bu durumda
Flawless Victory
28.Haziran.2012, 15:32
http://www.sporbucks.com/haber/20300/galatasaray-noktayi-koydu
Revolution
28.Haziran.2012, 15:47
Aysal:Arshavin gündemimizde yok, Alper Potuk ve Oussama Assaidi ile ilgileniyoruz.
Kaan nerden çıkardın sen Arshavin'i :D
Duyup paylaştığım ve doğru çıkmayan tek şey Arshavin oldu. Özür dilerim herkesten.
E.Cartman
28.Haziran.2012, 15:56
Kabul etmiyoruz özürünü, duygularımızla oynadın, bizi kandırdın :(
Fearless Coward
28.Haziran.2012, 15:59
Pino,Culio,Stancu,Baros,Elmander,Riera,Eboue,Dany, Ujfalusi,Muslera 10 yabancımız var şu anda hadi Melo'yu da sayalım 11...Pino,Stancu,Baros ve Riera'yı yollayıp yer açmak lazım...
SaLviO
28.Haziran.2012, 15:59
Rierayı göndermezler bence
Revolution
28.Haziran.2012, 16:01
Kabul etmiyoruz özürünü, duygularımızla oynadın, bizi kandırdın :(
Bir daha paylaşmayacağım zaten, kusura bakmayın tekrar.
------------
Baros'a teklifler olduğunu söylemiş menajeri. Riera'yı da öyle böyle göndermemiz lazım dünyanın parasını alıyor.
zeck17
28.Haziran.2012, 16:02
Rierayı göndermezler bence
riera 2.8 milyon alıyor zaten 10 maça çıktı tüm sezon oynayan selçukla aynı parayı alıyor gibi bir şey
Fearless Coward
28.Haziran.2012, 16:03
Riera'yı en azından kiralarız yer açılsın Culio gitmemeli bence...
SaLviO
28.Haziran.2012, 16:04
Başkan yıldız alıcaz demiş hangi mevki için söyledi forvet içinmi ?
byariff
28.Haziran.2012, 16:08
evet sadece forvet icin iyi bir yildiz dusunuyoruz dedi bakalim kim olcak forvet en son aciklancakmis.
SaLviO
28.Haziran.2012, 16:08
o zaman bentler falan gelmez daha iyisi gelir bence berbatov gelicek
Night_Mare17
28.Haziran.2012, 16:24
o zaman bentler falan gelmez daha iyisi gelir bence berbatov gelicek
Genç dedi :D
E.Cartman
28.Haziran.2012, 16:27
Bir daha paylaşmayacağım zaten, kusura bakmayın tekrar.
------------
Baros'a teklifler olduğunu söylemiş menajeri. Riera'yı da öyle böyle göndermemiz lazım dünyanın parasını alıyor.
Ya ne kusuru Kaan boşver ya millet ne sallamalar yapıyor. Sen yine 3te2'yle falan gidiyosun heralde :n::n:
Night_Mare17
28.Haziran.2012, 16:28
Ya ne kusuru Kaan boşver ya millet ne sallamalar yapıyor. Sen yine 3te2'yle falan gidiyosun heralde :n::n:
Basında bile yer almış sen yazmışsın çok mu Kaan :D
Nedvedmania
28.Haziran.2012, 16:44
Duyup paylaştığım ve doğru çıkmayan tek şey Arshavin oldu. Özür dilerim herkesten.
Bunu ciddi olarak diyorsan bende sana "Saçmalama Kaan" diyorum :D
RaSenGan
28.Haziran.2012, 16:48
Yazıklar olsun Kaan :uzgun: :zuhaha
byariff
28.Haziran.2012, 16:52
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan oyunculardan olan Olcay Şahan, transferinin birkaç gün içerisinde netleşeceğini söyledi.
TRANSFERİM BİR İKİ GÜN İÇERİSİNDE NETLEŞİR
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan gurbetçi futbolcu, "Almanya'da çalışmalarımı sürdürüyorum. Ama Türkiye'ye transferim gerçekleşebilir. Ağabeyim Osman Şahan ilgileniyor. 1-2 gün içerisinde bir gelişme olabilir. Türkiye'de oynamak beni çok mutlu eder. Maalsef takımım FC Kaiserslautern 2. Lig'e düştü. Bu nedenle yolum Türkiye'ye doğru gözüküyor" dedi.
http://www.radyospor.com/Futbol/155018/Olcay-Sahan-in-transferi-bitiyor
Revolution
28.Haziran.2012, 17:02
Basında bile yer almış sen yazmışsın çok mu Kaan :D
Bunu ciddi olarak diyorsan bende sana "Saçmalama Kaan" diyorum :D
Yazıklar olsun Kaan :uzgun: :zuhaha
Kendimi Twitter'daki sallayan tiplerden hissettim olum öyle demeyin :D
______
Olcay kulübede iyiye yakın bir alternatif olabilir.
uAburak89
28.Haziran.2012, 17:43
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan oyunculardan olan Olcay Şahan, transferinin birkaç gün içerisinde netleşeceğini söyledi.
TRANSFERİM BİR İKİ GÜN İÇERİSİNDE NETLEŞİR
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan gurbetçi futbolcu, "Almanya'da çalışmalarımı sürdürüyorum. Ama Türkiye'ye transferim gerçekleşebilir. Ağabeyim Osman Şahan ilgileniyor. 1-2 gün içerisinde bir gelişme olabilir. Türkiye'de oynamak beni çok mutlu eder. Maalsef takımım FC Kaiserslautern 2. Lig'e düştü. Bu nedenle yolum Türkiye'ye doğru gözüküyor" dedi.
http://www.radyospor.com/Futbol/155018/Olcay-Sahan-in-transferi-bitiyor
Ertem Şener, Olcay Beşiktaş'ta diyor.
Su stat mevzusu güzelce kapansa da yine transfere yoğunlaşsak..
ForCimbom
28.Haziran.2012, 17:47
beşiktaş ortak kullanmak istiyordur.
bizim malımız değil ya sonuçta, Allah yaratmış .
tövbe tövbe :)
E.Cartman
28.Haziran.2012, 17:50
Arkadaşlar acele etmenizin nedenini anlıyorum ama merak etmeyin yeni transferler FM ve PES'in 2013 versiyonlara yetişecek.
Bu Twitter'daki Ünal Başgan felaket bi adam ya :n::n:
RaSenGan
28.Haziran.2012, 18:31
Su stat mevzusu güzelce kapansa da yine transfere yoğunlaşsak..
Olcay'la görüşmelere başlandığını borsaya bildirmiş Beşiktaş :)
Ayrıca Ertem Şener Servet Kasımpaşa'da diyor.
furkan58
28.Haziran.2012, 18:44
Sanırım siz ortak kullanmak istiyosunuz :) Beşiktaş borsaya bildirmiş ;)
LadroN
28.Haziran.2012, 18:47
Sanırım siz ortak kullanmak istiyosunuz :) Beşiktaş borsaya bildirmiş ;)
Geldiğini belli ettin reis.Bizde ne zamandır senin gelip tarafı bile olmadığın konularla ilgili laf sokmanı bekliyorduk :/
Night_Mare17
28.Haziran.2012, 18:48
Hahaha bu çok iyiydi :D
furkan58
28.Haziran.2012, 18:55
Geldiğini belli ettin reis.Bizde ne zamandır senin gelip tarafı bile olmadığın konularla ilgili laf sokmanı bekliyorduk :/
Özletmiyim dedim. Neyse siz kendinizle zerre alakası olmayan konularla yıllardır laf sokuşuyonuz ben bir konuda söz söylemişim çok mu :/
Revolution
28.Haziran.2012, 18:57
Özletmiyim dedim. Neyse siz kendinizle zerre alakası olmayan konularla yıllardır laf sokuşuyonuz ben bir konuda söz söylemişim çok mu :/
Kardeşim, bir sıkıntın varsa söyle. Atak başlamaya gerek yok, sakin.
LadroN
28.Haziran.2012, 18:58
Yıl olmadı aslında.3 temmuz olunca 1 yıl olacak tam.Bu konunun bizimle alakasını bir kere daha yazacak değilim.Hoş geldin bu arada.
Bir transfer daha açıklansın artık.Assaidi falan :D
mpaker66
28.Haziran.2012, 19:43
Başkan 5 temmuza uzatmış diyolar, doğru mu?
mpaker66
28.Haziran.2012, 19:45
Bu arada 9-9.30 gibi borsaya bildirme olabilirmiş.
Revolution
28.Haziran.2012, 19:46
Başkan 5 temmuza uzatmış diyolar, doğru mu?
5-10 gün oynayabilir tabi verdiğimiz tarihler ama biz elimizden geleni yapıyoruz dedi dün.
C h A o S
28.Haziran.2012, 19:47
Beni Assaidi felan heyecanlandırmıyor.Melo ve Hamit beni heyecanlandırır.Onları bir an önce bitirmemiz lazım.
Ee başkan dün dedin Melo konusu 24 saat içinde netleşicek diye.Kaldı şurada 4-5 saat.Artık bi zahmet tarih ve saat verme.Sıktı artık Aysal'ın tarih vermeleri.
mpaker66
28.Haziran.2012, 19:52
Beni Assaidi felan heyecanlandırmıyor.Melo ve Hamit beni heyecanlandırır.Onları bir an önce bitirmemiz lazım.
Ee başkan dün dedin Melo konusu 24 saat içinde netleşicek diye.Kaldı şurada 4-5 saat.Artık bi zahmet tarih ve saat verme.Sıktı artık Aysal'ın tarih vermeleri.
Evet tarih vermesi baştan hataydı. Bide transferi medyayla çok paylaşıyo yani her soruya cevap veriyor. Hamit konusu mesela. Melo öyle. Açık birisı ama bu bazen zararlı olabilir.
Revolution
28.Haziran.2012, 19:53
24 saat içinde belli olsa bile açıklamayacaklar bence.
uAburak89
28.Haziran.2012, 19:56
Çok aceleci olmamak lazım transfer konusunda.
Hamit, Melo, Assaidi, Alper Potuk ve bir forvet ile bitecekse transfer, yani bu isimlerin hepsi gelecekse, Temmuz ortası bile olabilir. Bir yandan da gidecek isimler var.
mpaker66
28.Haziran.2012, 19:58
Alper transferide sona yaklaşılıyor deniyor. Eğer gelip yedek beklerse üzülürüm. Cok yetenekli. Terim'in yeni Emre belezoğlu olmasını isterim.
C h A o S
28.Haziran.2012, 19:59
Hamit-Melo-Alper 3'ü gelirse ne orta saha olur ama.Hali hazırda yedeklerde Ceyhun'da var.Bu çocuga şans verilirse 2.Mehmet Topal'ımız olur.Tarzları aynı.
mpaker66
28.Haziran.2012, 20:04
Orta saha böyle olursa Terim 4 3 3 oynayabilir zaman zaman. Cok değişkenli oyuncu olur elimizde cok iyi olur.
ShevAnil
28.Haziran.2012, 20:20
Alper gelsin, Melo gelmesin. :0: Yabancı kontenjanında yer açmış oluruz :) Ligde Assaidi, Selçuk, Alper, Engin orta sahası bizi taşır, CL'de de 4-5-1 sistemine dönüp orta sahayı kuvvetlendirebiliriz.
Revolution
28.Haziran.2012, 20:22
Alper gelip rotasyon oyuncusu olur anca. 11 oynayacak bir isim değil. Anıl dediğin gibi olursa eğer intihar olur.
GeanyGS
28.Haziran.2012, 20:27
Alper'i ben beğeniyorum şahsen şans verilirse çok daha iyi bir futbolcu olur. Semih geçen sene Kartal'da 11'e zor girerken izleseydik bu adamdan bi cacık olmaz derdik ama bu sene ki performansı ortada. Aynı şekilde Melo'da kariyerinde göstermediği performansı bu sene gösterdi. F.Terim bu konuda taktir edilesi bir isim, her oyuncuya kaldırabileceği, yapabileceği kadar sorumluluk veriyor ve taktiğinde ki dengeleri o şekilde sağlıyor. Melo'nun gelmesini bende isterim ama geçen sene ki performansının üstüne çıkar mı yoksa altında mı kalınır o da bilinmez. Çünkü Melo'nun geçen sene tek bir amacı vardı kendini göstermek.
IcedEarth
28.Haziran.2012, 20:33
Hamit-Melo-Assaidi-Forvet transferleri çok iyi olacak ve direk ilk 11 için olacak.. Alper ise rotasyon için faydalı eleman olabilir, ancak 90 dk. izlediğim tek maçında Hürriyet Güçer'den fazlasını göremedim ben, o bakımdan pek de olumlu görmüyorum, ama rotasyon için orta sahaya Türk bir oyuncu katılacaksa sanırım buna en uygun aday Alper.
Bunlar dışında kadromuzu derinleştirmek adına gurbetçi gençler alınabilir, altyapıdan da 1-2 oyuncu katılacaktır kadroya.. Geçen seneki en büyük sıkıntımız olan rotasyon sıkıntısını bu sene bu transferlerle çözersek Avrupa'da da adımızı duyuracak bir kadro oluşturmuş oluruz.
Madalyonun diğer yüzüne, yani takımdan gidenlere/gitmesi gerekenlere bakalım. Servet ve Aykut gitmiş olanlar sanırım şu anda. Ayhan da emekli oldu. Riera, Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Stancu, Pino gibi oyuncular da kadro şişkinliğine sebep olacak oyuncular.. Bunları bir şekilde takasa sokarak veya satarak elden çıkarırsak maddi açıdan da rahatlamış oluruz. Baros da bana göre sözleşmesinde biraz indirime gidilerek elde tutulmalı. Zira piyasası şu anda dibe vurdu, takımı ve ligi bu kadar iyi tanıyan tecrübeli bir oyuncuyu yok pahasına elden çıkarmak pek de akıllıca olmaz bana göre.
Bu veriler ışığında kadromuzu gözden geçirirsek;
----------------------------------------------- Muslera (Ufuk) -------------------------------------------------------
Eboue (Sabri) ------------ Ujfa (Dany) --------------- Semih (Gökhan) --------------- Hakan (Çağlar)
Hamit (Aydın) ------------ Melo (Alper) -------------- Selçuk (Culio) -------------------Assaidi (Engin)
------------------------------- Forvet (Baros) ----------- Elmander (Umut) ----------------------------------
Forvet yabancı olursa sınıra takılıyoruz diyenleri duyar gibiyim, rotasyonu kafanızda oluşturun işte.
Revolution
28.Haziran.2012, 20:36
Baros, Riera teklif gelirse satılacak bildiğim kadarıyla..
vego
28.Haziran.2012, 20:38
Baros, Riera teklif gelirse satılacak bildiğim kadarıyla..
Yuro 2012'den sonra Baroş'a kimse teklif yapmaz.Riera'nın maaşını da isteyecek klüplerin karşılayabileceğini sanmıyorum.
Revolution
28.Haziran.2012, 20:39
Yuro 2012'den sonra Baroş'a kimse teklif yapmaz.Riera'nın maaşını da isteyecek klüplerin karşılayabileceğini sanmıyorum.
Menajeri tekliflerin olduğunu açıkladı.
mpaker66
28.Haziran.2012, 20:42
Baroş'a varmış teklifler. Bence transferler sonrası culıo'yada gerek yok. Emre var.
vego
28.Haziran.2012, 20:43
Menajeri tekliflerin olduğunu açıkladı.
GS bundan para kazanamaz bence.Birde üstüne maaşı tamamlar.Belki Katar,belki Çin'den teklif gelirse...
nekop
28.Haziran.2012, 20:44
Hamit-Melo-Alper 3'ü gelirse ne orta saha olur ama.Hali hazırda yedeklerde Ceyhun'da var.Bu çocuga şans verilirse 2.Mehmet Topal'ımız olur.Tarzları aynı.
Ben Ceyhun'a ümit bağlanmaması gerektiğini düşünüyorum. 3 yıl bizde kaldı bana göre yeterince şansta buldu ama 1 gram üstüne koyamadı, geçen sene Galatasaray'a gittiğinde de kimse neden Ceyhun gönderildi diye bir tepki göstermedi zaten. Bana göre Ceyhun'un en baştan beri stopere yönlendirilmesi gerekirdi. Geçen sene Galatasaray'a transfer olmasıyla Fatih Terim böyle yapar diye düşünüyordum (milli takıma aldığında stoperde oynatmıştı.) ama bildigim kadarıyla yapmadı.
RaSenGan
28.Haziran.2012, 20:47
GS bundan para kazanamaz bence.Birde üstüne maaşı tamamlar.Belki Katar,belki Çin'den teklif gelirse...
Rusya :schaf:
zeck17
28.Haziran.2012, 20:49
culio takımda kalmalı selçuk kadar futboldan anlayan biri eğer şans verilirse 2.şef olabilir takımdaki baros ve rierayı hemen elimizden çıkarmalıyız
Facx
28.Haziran.2012, 20:52
Bu Twitter'daki Ünal Başgan felaket bi adam ya :n::n:
fifaya yetişirde peste anca transfer güncellemesiyle yetişir :D
edit 1 :bu arada selçuk un yedeği emre çolak veya yekta olur culio kalmaz bence
edit 2: A7 den çok ümitliyim ben çılgın atıcak inş. :D
Facx
28.Haziran.2012, 21:30
melo bitmiş
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/felipe-melo-ailece-istanbuldaSXTVQ25454SXQ
uAburak89
28.Haziran.2012, 21:41
melo bitmiş
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/felipe-melo-ailece-istanbuldaSXTVQ25454SXQ
Felipe Melo ailece İstanbul'da 26.07.2011
ForCimbom
28.Haziran.2012, 21:45
Ben Ceyhun'a ümit bağlanmaması gerektiğini düşünüyorum. 3 yıl bizde kaldı bana göre yeterince şansta buldu ama 1 gram üstüne koyamadı, geçen sene Galatasaray'a gittiğinde de kimse neden Ceyhun gönderildi diye bir tepki göstermedi zaten. Bana göre Ceyhun'un en baştan beri stopere yönlendirilmesi gerekirdi. Geçen sene Galatasaray'a transfer olmasıyla Fatih Terim böyle yapar diye düşünüyordum (milli takıma aldığında stoperde oynatmıştı.) ama bildigim kadarıyla yapmadı.
evet hiç orada denemedi. semih'i monte etmeye çalıştığı için.
aslında evet bence de çok mantıklı. iyi bir kule stoper olabilir ceyhun. orta saha vasfı yok pek fazla zira. oyun zekası da fena değil tandemde oyun bilgisi de faydalı olurdu.
ama tabi bu saatten sonra olmaz bunlar
E.Cartman
28.Haziran.2012, 23:14
Olur olur, Fatih Hoca rotasyonda Ceyhun'u kullanır. Ujfa, Semih, Dany, Gökhan, Ceyhun 5'lisi olur stoperde güzel de olur. Ceyhun hem Melo'nun yedeği olur hem stoperlerin. Her zaman işe yarar. Ayrıca stoperde Ceyhun > Zan diyebilirim. Çünkü Ceyhun'un ayağı Gökhan Zan'dan daha iyi.
William Rookwood
28.Haziran.2012, 23:35
O sarı saçlı genç fovet Edin Dzeko bence. Manchester City'den ayrılacaktı en son Ünal başkan onu tarif ediyor bence
RaSenGan
28.Haziran.2012, 23:39
O sarı saçlı genç fovet Edin Dzeko bence. Manchester City'den ayrılacaktı en son Ünal başkan onu tarif ediyor bence
Dzeko'yu alabilecek miyiz ki ? :) Adam geçen sene 27 milyon pounda alınmış (:
William Rookwood
28.Haziran.2012, 23:49
Ama bu sezon bekleneni veremedi City'den ayrılacaktı zaten city 13-15 milyon euroya satabilir Dzeko'yu :)
Facx
29.Haziran.2012, 00:16
Ama bu sezon bekleneni veremedi City'den ayrılacaktı zaten city 13-15 milyon euroya satabilir Dzeko'yu :)
30 maç 14 gol 5 assist 14 maçta sonradan girmiş 6 ta oyundan çıkmış 1508 dakika oynamış toplam oynadığı süreye göre muazzam bi istatik bence kaldıki adam ligin ilk başlarında çok iyi oynuyoken kesip balotelliyi oynatınca küstürdü bide tabi bayern istedi dzeko yu yüksek maliyetinden dolayı vaz geçti gitti mandzukici aldı bizmi alıcaz bayernin pahalı diye alamadığı adamı :D
E.Cartman
29.Haziran.2012, 00:45
Dzeko gelsin maliyetini kafaya takanın aklından şüphe ederim. Dzeko bu gençlik paraya mı bakıyosunuz bu adamda :D
Facx
29.Haziran.2012, 00:53
Dzeko gelsin maliyetini kafaya takanın aklından şüphe ederim. Dzeko bu gençlik paraya mı bakıyosunuz bu adamda :D
maliyetini kafaya takmak değil mesele :D paramız yetmez almaya kısacası :D yoksa 30-40 verebilceksek verelim yani :D
uAburak89
29.Haziran.2012, 00:55
Beyler yüksekten uçuşlardasınız şu forvet konusunda, çok büyük bir isim gelmeyecek bence.
Revolution
29.Haziran.2012, 00:56
Aynen öyle.
GeanyGS
29.Haziran.2012, 01:39
Milliyet Lucio için GS devrede yazmış. Hiç güleceğim yoktu.
mpaker66
29.Haziran.2012, 01:52
beyler peki hamit gelmezse ne olacak? Başka seçenek yok mu?
LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:22
Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.
William Rookwood
29.Haziran.2012, 02:44
Konuların yenilenmesi güzel olmuş bu arada 24 saat içerisinde Melo açıklanır dedi halen açıklanmadı herhalde temmuzun birinde açıklanır hepsi
byariff
29.Haziran.2012, 02:49
Ali naci kucuk Hurriyet Galatasaray Muhabiri :
Transfer için biraz sabır...aslında yönetimi ve G.Saray için içerideki asıl krizi çözecek gelişmeler yasandi bugün
Asıl krizi çözecek gelişmeler derken... Şu anda G.Saray'in kontratı bulunan tam 10 yabancı futbolcusu bulunuyor...kısaca kontenjan dolu
Yönetim istemediği ve kadroda düşünmediği oyuncuları elinden çıkarmamanın sıkıntısı içindeydi..ama bugün resmen yüzler güldü
1 aydır Stancu için çekimser davranan Orduspor Rumen futbolcuyu Kasımpaşa'ya kaptıracak gibi...kulübe teklifte gelmiş..
Stancu derdinden sonra pino da ülkesinden aldığı teklifler g.saray yönetimini rahatlattı...pino bu gelişmeyi kendi hesabından da acikladi
Ülkesinin Millonarios kulubünün yolunu tutacak gibi...finalde ise Milan baros ABD yada katar yolcusu...menajeri Pavel Paska da teklifleri Teklifleri doğruladı ve iki ciddi teklif aldıklarını söyledi. Haftaya da Paska istanbula gelecek...g.saray için bu gelişmeler çok önemli idi
Geriye bu 3 oyuncu da gittiğinde bir tek ve aslında en büyük sorun olarak Rİera nin ayrılığı kalacak..bu operasyon sancılı olabilir..
Rİera için ne teklif var ve şimdilik ne de gitmeye niyeti..sezon açılışına gelir Fatih hoca bir konuşma yapar ve belki o zaman artık dusunur
Rİera da haklı... İstanbul, Galatasaray, şampiyonlar ligi ve imza altına alınmış kulübede otursa dahi alacağı 2.9 MİLYON EURO!!!
byariff
29.Haziran.2012, 02:51
Beyler AMK gazetesinin yarinki MANSETI amk yazdiysa dogruluk payi olabilir.
https://p.twimg.com/AwgpoQ8CQAA5UUL.jpg
William Rookwood
29.Haziran.2012, 02:53
2 milyon 900 bin euro'yu nasıl verdiysek bu adama olacak iş değil şimdi sat bakalım satabiliyorsan
Night_Mare17
29.Haziran.2012, 03:05
Dzeko haberleri çoğalıyor.
Revolution
29.Haziran.2012, 03:06
Dzeko da çok çok zor be. Maliyetini karşılamayı geçtim, tek talibi biz olmayız kesinlikle Dzeko'nun.
SaLviO
29.Haziran.2012, 03:07
bu dzeko cityde oynayan dimi :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2012, 03:10
Bu AMK ciddi ciddi gazete mi, ben girgir zannediyordum. Nasil bir isimdir bu, ciddiye alinacak gibi degil. Piyasada satiliyor mu, yoksa sadece internet uzerinde mi bu :D
Dzeko olmucak transfer degil ama cok pahaliya mal olur, beklentiler yukselince de hayal kirikligi yaratabilir.
Nedvedmania
29.Haziran.2012, 03:11
Normal bildiğin fanatik, fotomaç gibi gazete. Sayfa boyutları daha küçük sadece.
William Rookwood
29.Haziran.2012, 03:11
Bu AMK ciddi ciddi gazete mi, ben girgir zannediyordum. Nasil bir isimdir bu, ciddiye alinacak gibi degil. Piyasada satiliyor mu, yoksa sadece internet uzerinde mi bu :D
Dzeko olmucak transfer degil ama cok pahaliya mal olur, beklentiler yukselince de hayal kirikligi yaratabilir.
Ciddi ciddi satılıyor ilk satıldığında alıp okumuştum değişik bir gazete ve diğerlerinden daha uzun :) Her sayfada
At Yarışı AMK, Tenis Amk, Futbol Amk yazıyor :D
SaLviO
29.Haziran.2012, 03:12
Ciddi ciddi satılıyor ilk satıldığında alıp okumuştum değişik bir gazete ve diğerlerinden daha uzun :) Her sayfada
At Yarışı AMK, Tenis Amk, Futbol Amk yazıyor :D
at yarışında :
KOŞ AMK
yazıyor :D :D :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2012, 03:16
Burda bile AMK yazarken dusunursun acaba kufurden sayilir da ceza alir miyim diye, adamlar gazetenin adini AMK yapmislar :zuhaha
neyse konuyu dagitmayalim, GS transfer sayfasi bura :]
footballer33
29.Haziran.2012, 03:18
Neyse ki, iddaa bülteninin başlığına da 'Sarsıcı İddaa Kuponları' yazmamışlar. :D Bir kez alıp okumaya niyetlendim gazeteyi; ama gülmekten pek açıp bakamadım bile gazeteyi gördükten sonra.
Konuyla alakalı: Dzeko çok külfetli bir transfer olur eğer gelirse; fakat buna da değer bir isim bence.
RaSenGan
29.Haziran.2012, 03:54
Ne yapın Edin Dzeko'yu getirin :D
Fearless Coward
29.Haziran.2012, 04:04
AMK'nin sahiplerinden biri de Gökmen reyiz sanırım...Yoksa böyle bi gazete çıkmazdı belliki sağlam biri var arkalarında...
Suicider
29.Haziran.2012, 04:23
Stancu'yu 2.7m'a kasımpaşaya mı vermişiz?
Night_Mare17
29.Haziran.2012, 06:09
Mustafa abide yazdı Dzeko'yu. Osman Altunterim'de haberi almış Dzeko bu lige gelirse 40 yapar.
Bordo61Mavi
29.Haziran.2012, 06:43
Chamakh niye dusunulmez anlamiyorum, Arsenal kariyeri bitti gibi ucuz bir fiyatta alinabilir.
Hugo
29.Haziran.2012, 11:13
Dzeko'ya paramız yetmez.
zeck17
29.Haziran.2012, 11:26
dzeko 20 milyona inerse galatasaray satın alabilir fakat indirime gitmezse kiralama yöntemini deneyebilir (sporx)
uAburak89
29.Haziran.2012, 12:17
Riera'ya 2.9 verip Melo ile pazarlık yapıyoruz. Acele edilmesini istediğim tek oyuncu Melo. Selçuk - Melo çok iyi bir ikili oldu.
Addolorato
29.Haziran.2012, 12:41
Edin Dzeko , Bayern Münih'e gitmemişmiydi ?
mpaker66
29.Haziran.2012, 13:08
Edin Dzeko , Bayern Münih'e gitmemişmiydi ?
Mandzukic alındı.
Beyler Dzeko çok zor bee, fazla umutlanmayalım. 20M € verir mi ki bizim yönetim? :)
europeanconquer
29.Haziran.2012, 14:10
Biz Dzeko'ya verebilecek parayı bulduğumuz zaman bir gömlek daha büyük bir kulüp olmuş oluruz.Fazla uçmayalım Man City'de oynayan öyle bir oyuncuya paramız yetmez.
KaRaBükLü KraL
29.Haziran.2012, 14:34
Beyler AMK gazetesinin yarinki MANSETI amk yazdiysa dogruluk payi olabilir.
https://p.twimg.com/AwgpoQ8CQAA5UUL.jpg
Bu adam bu maliyetiyle çilek değil karpuz olur karpuz:D
uAburak89
29.Haziran.2012, 14:35
Bayern vazgeçti pahalı diye, biz mi alacağız ?
AMK, kurucusu ve kadrosuyla Galatasaray ağırlıklı bir gazete bildiğim ama iyi sallamışlar bence.
Sirius Black
29.Haziran.2012, 14:41
Çileği bırakın altındaki pasta olur direkt Ceko reyis. :D
Ama umutlanmanın anlamı yok tabi, dalgasına diyorum. Yoksa hayatta gelmez malesef.
Fearless Coward
29.Haziran.2012, 14:46
Açıkçası City muazzam olan ofans hattını bozmaz bence transferde akıllı davranırlar para saçmazlar bu sezon...O yüzden Ceko'yu da satmazlar gibi...Demba Ba'yı alalım işte niye zorluyoruz ki... :D
RaSenGan
29.Haziran.2012, 15:17
Yalnız keşke şu transfer konuları transfer dönemi başladığında yenilenseydi şimdi dönemin ortasında olması iyi olmamış :)
ShevAnil
29.Haziran.2012, 16:01
Sarı-Kırmızılı kulübe, İtalya’dan ‘mutlu edecek’ bir haber geldi
Lazio Başkanı Lotito, Çizme basınına verdiği demeçte, Mauro Zarate için G.Saray’dan gelecek teklifi beklediklerini dile getirdi. Barcelona’nın Fas asıllı Hollandalı oyuncusu İbrahim Afellay’ı renklerine katmak isteyenLazio, bu oyuncuyu alabilmek için Zarate’yi Cimbom’a vermeye sıcak bakıyor.
İtalyan basını Galatasaray-Zarate eksenli haberlerini gün geçtikçe yüksek sesle işlemeye başlarken; Cimbom yönetimi ise Arjantinli futbolcunun transferi için şimdilik olumlu sinyaller vermekten kaçınıyor.
29 Haziran 2012 Cuma 14:50 Sporbucks.com
Facx
29.Haziran.2012, 16:23
FCN Blog @fcnblog
DEDİKODU | Galatasarayımızın, sözleşmesinde '5 milyon euroya serbest kalır' maddesi bulunan Burak Yılmaz ile ilgilendiği iddia ediliyor.
FCN Blog @fcnblog
Gelen cevaplara ithafen: Sözleşmede 'yerli/yabancı' ayrımı bulunmadığı Trabzonspor yöneticileri ve oyuncunun menajeri tarafından açıklandı.
Revolution
29.Haziran.2012, 17:15
Melo'da degil ama Juve'de sikinti varmis beyler, taze bilgi.
RaSenGan
29.Haziran.2012, 17:22
Melo'da degil ama Juve'de sikinti varmis beyler, taze bilgi.
Noldu Kaan duyum paylaşmayacaktın artık :D Nedense ben rahatım Melo konusunda sorunlar var çözülür gelir :)
Revolution
29.Haziran.2012, 17:38
Tepki gosterdiniz sacmalama diye ben de devam edeyim dedim :) Juve ne koparirsam kar yapiyor, godoman kulupler de Melo'nun pesinde cunku Spartak Moskova ve Brezilya kulupleri. Melo buyuk ozveride bulundu ama hakikatten saygi duyulacak birisi.
Nedvedmania
29.Haziran.2012, 17:43
Juve'ya giden her para helal olsun :p
ForCimbom
29.Haziran.2012, 17:45
Tepki gosterdiniz sacmalama diye ben de devam edeyim dedim :) Juve ne koparirsam kar yapiyor, godoman kulupler de Melo'nun pesinde cunku Spartak Moskova ve Brezilya kulupleri. Melo buyuk ozveride bulundu ama hakikatten saygi duyulacak birisi.
melo gibi futbolcuyu bulduk mızıkdanıyoruz hala. bu işin bu kadar uzaması bile ayıp.
attirson
29.Haziran.2012, 17:48
Başkan Ünal Aysal'ın Perşembe akşamına kadar karar vermesini beklediklerini belirttiği Melo'dan olumlu haber gelmedi.
Yıllık ücretinde indirim istenen ancak ilk etapta bunu kabul etmeyen Brezilyalı futbolcu verilen sürenin sonunda da Galatasaray'ın önerisine "evet" demedi. Melo ile artık anlaşma ihtimalinin çok az olduğu öğrenildi.
LİGTV
Fearless Coward
29.Haziran.2012, 17:51
Tamam Ligtv diyorsa Melo Galatasaray'da :D
attirson
29.Haziran.2012, 17:53
Benim anlamadıgım geçen sene takımı taşımış adamdan ne indirimi bekliyorlar.Adam zam isteyecekken bunlar indirmeye çalısıyor.Ben olsam bende gitmem. :D
RaSenGan
29.Haziran.2012, 18:10
Şimdi bu mesajları görünce geçen sene bu zamanlar geldi aklıma :) Melo GS'a gelecek haberleri çıkınca "abi Melo kim ya,ne gerek var ona,iş yapmaz" vs. gibi birçok şey söylüyorduk adam takımın en iyilerinden biri oldu :D
europeanconquer
29.Haziran.2012, 18:11
Aynen.Melo geldiğinde oturup ağlamıştım üzüntüden :D
Hatta şu an avatarında Melo olan Kaan baya bir sövmüştü yönetime :n:
Revolution
29.Haziran.2012, 18:25
Aynen oyle demedigim laf kalmamisti agzima soktular hepsini :D
Revolution
29.Haziran.2012, 18:40
Arkadaslar onemli bir telefon gorusmesi var gibi, su an kalabalik ve sesli bir ortamda bulundugumuz icin reis disarida yapiyor gorusmeyi :D
C h A o S
29.Haziran.2012, 18:48
Biz niye maaşlarda indirime gidiyoruz ki?ŞL'den o kadar para gelicek.Kombineler full neredeyse.Melo'yu 3'e 5'e bakmadan almamız lazım.Selçuk-Melo düzeni bozulursa yazık olur.
ForCimbom
29.Haziran.2012, 19:04
Arkadaslar onemli bir telefon gorusmesi var gibi, su an kalabalik ve sesli bir ortamda bulundugumuz icin reis disarida yapiyor gorusmeyi :D
bu nedir kardeş çözemedim?
Revolution
29.Haziran.2012, 19:07
Juve'de sikintilar asilmis baya ufak puruzler kalmis ve Melo primlerde sikinti cikariyormus sadece, Assaidi cepteymis dedi. Divan Kurulu iptali'ne filan siniri cok bozuk su an baska sey soramiyorum :)
Revolution
29.Haziran.2012, 19:08
bu nedir kardeş çözemedim?
Babamin ortagi divan kurulu uyesi ve su anki yonetime cok yakin. Ondan bahsediyordum.
Night_Mare17
29.Haziran.2012, 19:15
Melo ile Selçuk bu takımda 3 sene kalsa bu takımın efsane ikilisi olur.
Nedvedmania
29.Haziran.2012, 19:22
Siniri geçince sorsana niye iptal olmuş kurul :D
Revolution
29.Haziran.2012, 19:32
Siniri geçince sorsana niye iptal olmuş kurul :D
Uygun zamanda sorarim Cihan, merak etme :)
uAburak89
29.Haziran.2012, 19:55
Profesyonel futbolcumuz Bogdan Sorin Stancu'nun transferi için Orduspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=220412
2.5 milyon euro'ya satılmış deniyor twitter da, 5'e almıştık herhalde..
Suicider
29.Haziran.2012, 20:38
Ne kadar satarsak kardır artık napalım elimizde kalacak yoksa.
E.Cartman
29.Haziran.2012, 20:50
Kaan babanın ortağına selam söyle, güzel haberler bekliyoruz de :zuhaha
ForCimbom
29.Haziran.2012, 20:59
Profesyonel futbolcumuz Bogdan Sorin Stancu'nun transferi için Orduspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=220412 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kap.gov.tr%2Fy ay%2FBildirim%2FBildirim.aspx%3Fid%3D220412)
2.5 milyon euro'ya satılmış deniyor twitter da, 5'e almıştık herhalde..
yine iyidir 2,5. hiç satamayabilirdik de.
GALATAS4R4Y
29.Haziran.2012, 21:50
Şampiyonlar Liginde adam gibi başarı yakalamak istiyosak bazı mevkiilere nokta transfer şart forvet bölgesi için Dzeko böyle bi transfer ama gelmez büyük ihtimal
Redrum
30.Haziran.2012, 00:00
Dzeko hayal de, Zarate de deli olur ya. İlaç olur ilaç.
E.Cartman
30.Haziran.2012, 00:02
Yok mu şöyle taze bi transfer haberi vallaha canım sıkıldı ya :D
uAburak89
30.Haziran.2012, 00:02
Zarate de bir ihtimal. O da zor.
William Rookwood
30.Haziran.2012, 00:20
Ya Zarate ya da Edin Dzéko
Suicider
30.Haziran.2012, 00:22
Dzeko'yu bayern münih istiyordu ve city'nin istediği ücreti veremiyecekleri için gidip mandzukici aldılar.Bayern veremedi biz verecez he o parayı? Mantıklı düşünelim arkadaşlar biraz.
Revolution
30.Haziran.2012, 00:49
Eve şimdi döndüm. İptal olayını sordum. Divan Kurulu iptali kulüp menfaati filan diyorlar ama devletin kararını bekliyorlar dedi gerek kalmaz belki kurula diye, sinirlendi bayağı yanlış anlaşılacak bir karar akıl karı değil dedi. Verecek miyiz stadı dedim. O kurulda maşalar hariç evet oyu verecek adama Galatasaraylı demem, diğerleri de maşa zaten dedi.
Anladığım kadarıyla da Melo garanti parasının açığını maç başıyla kapamaya çalışıyor.
mpaker66
30.Haziran.2012, 00:57
Of of... Valla sıkıntı geldi bana ya. Transferler bi yandan stad bi traftan...
Revolution
30.Haziran.2012, 00:58
Çok ince hesap yapıyoruz ayrıntıda. Biraz koyvermek lazım.
mpaker66
30.Haziran.2012, 01:09
aynen, maç başı 30 bin alsın misal. Sonuçta sısteme uyum sağlamş biri varken başkasnı almak çok saçma. Ondan daha çok zarar ederz düz hesap. Hayırlısı yaa. Bi süre uzaklaşcam bu konulardan. Çok strese giriyorum :D
Night_Mare17
30.Haziran.2012, 04:23
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/541769_471938069502537_2121113207_n.jpg
RaSenGan
30.Haziran.2012, 04:31
FM'deki 48 ay taksit gibi yani :D
europeanconquer
30.Haziran.2012, 11:59
http://live.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/g-sarayin-listesindeki-brezilyaliSXHBQ285470SXQ
Gerçekte nasıl oynar bilmiyorum ama efsane olur FM 13'te :D
ShevAnil
30.Haziran.2012, 12:28
http://live.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/g-sarayin-listesindeki-brezilyaliSXHBQ285470SXQ
Gerçekte nasıl oynar bilmiyorum ama efsane olur FM 13'te :D
4 maça çıkmış, 18 m euro bonservis, iknaya gitmişiz, vay anam vaay :0:
europeanconquer
30.Haziran.2012, 12:36
FM profiline bak :0:
Facx
30.Haziran.2012, 14:51
sao paulo lucas için madridten 30 m € istedi diye biliyorum :D
Night_Mare17
30.Haziran.2012, 16:54
Lucas en kötü Tottenham'a gider :D
Bordo61Mavi
30.Haziran.2012, 17:02
Chamakh'i alacak Galatasaray icimde oyle bir his var :)
RaSenGan
30.Haziran.2012, 17:06
Chamakh 28 yaşında ve yakışıklı değil :D
ShevAnil
30.Haziran.2012, 17:07
Abi olabilir aslında, Arsenal'de forma şansı bulamıyor. Ayrıca Galatasaray onun için seksi bir kulüp olabilir :0: Başkanın söylediği özelliklere uyuyor, yaşı dışında tabii.
Bordo61Mavi
30.Haziran.2012, 17:11
Gidip para sacmaya gerek yok, Arsenaldan makul bir fiyata alinabilir.
byariff
30.Haziran.2012, 17:13
Dzeko Baskanin Tarif Ettigi Adam :D
Hugo
30.Haziran.2012, 18:22
Eğer para saçılacaksa Dzeko para saçmak için doğru isim kesinlikle.
KanaKe
30.Haziran.2012, 19:38
dzeko'yu city birakmaz niye biraksinlar avrupadaki en iyi 10 forvetten biri..
Night_Mare17
30.Haziran.2012, 19:40
dzeko'yu city birakmaz niye biraksinlar avrupadaki en iyi 10 forvetten biri..
Tevez , Agüero , Balotelli ve forvet almak istiyorlar bir tane daha.
Corpus
30.Haziran.2012, 19:47
Bu sarışın uzun boylu yakışıklı oyuncu, Tevez olmasın ? :D M.City ile de kavgalıydı bir ara.
KanaKe
30.Haziran.2012, 19:47
Tevez , Agüero , Balotelli ve forvet almak istiyorlar bir tane daha.
city gibi hedefleri büyük olan kulüplerde yedek kulübesindeki oyuncularinda en az ilk 11 dekiler kadar iyi olmasi lazim almak istedikleri adama göre is degisir ama dzeko gecen sene gayet iyiydi birakmak isteyeceklerini hic sanmiyorum.. hadi biraktilar diyelim gs dan önce o adami kaparlar daha türkiye liginde oynayacak seviyeye düsmedi kendisi..
IcedEarth
30.Haziran.2012, 19:54
Bu sarışın uzun boylu yakışıklı oyuncu, Tevez olmasın ? :D M.City ile de kavgalıydı bir ara.
Dikkat dağıtmak için sarışın uzun boylu yakışıklı ve Avrupalı demiştir he :zuhaha
Night_Mare17
30.Haziran.2012, 19:55
city gibi hedefleri büyük olan kulüplerde yedek kulübesindeki oyuncularinda en az ilk 11 dekiler kadar iyi olmasi lazim almak istedikleri adama göre is degisir ama dzeko gecen sene gayet iyiydi birakmak isteyeceklerini hic sanmiyorum.. hadi biraktilar diyelim gs dan önce o adami kaparlar daha türkiye liginde oynayacak seviyeye düsmedi kendisi..
parayı veren düdüğü çalar
KanaKe
30.Haziran.2012, 19:56
dzeko ya yillik 6-7 milyon verirseniz seve seve gelir ona birsey diyememde city de sanki az para kazaniyorda yada ingilterede oyuncular karin toklugunami oynuyor dzeko gibi adamin alacagi para yillik en az 4-5 milyon pounddur orada.
Revolution
30.Haziran.2012, 20:03
Dzeko hayalden öte değil. Kiralık olursa ancak çok ufak bir ihtimali var.
Facx
30.Haziran.2012, 20:25
dzeko hayal bile değil benim gözümde man city bu gün bırakıcağını açıklasa başta real madrid olmak üzere bi çok kulüp damlar bence
pele96
30.Haziran.2012, 20:31
dzeko hayal bile değil benim gözümde man city bu gün bırakıcağını açıklasa başta real madrid olmak üzere bi çok kulüp damlar bence
Real Madrid'in damlamadığı oyuncumu var :D
Gncl1905
30.Haziran.2012, 20:42
Bence de uçuyorsunuz yav Dzeko falan :D
Yıldız olmasına gerek yok bence. İyi oynasın da ne olursa olsun :)
Ben yine transfer tarihine takıldım, 25 haziran dediler olmadı, haziran sonu dediler temmuz geldi. Umut ve Danny dışında kimse açıklanmadı. Transferin çok geç olmasına karşıyım, şu anda geç değil ama şu tarihte açıklayacağız bu tarihte açıklayacağız demeseler de beklentiye girmesek boşuna :) Transfer gerçekleştiği an açıklanır muhteşem bir söylem mesela :D
RaSenGan
30.Haziran.2012, 22:29
Oussama Assaidi @AssaidiOussama1
Morgen ga ik naar Istanbul.Ga om te tekenen voor Galatasaray.
Yarın Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a gidiyorum.
Fake hesap olabilir ama böyle yazmış.
byariff
30.Haziran.2012, 22:31
yarin gelcem diyor bakalim gelcekmi :D
Revolution
30.Haziran.2012, 23:17
Hesap fake değilse, hayırlı uğurlu olsun. Darısı Hamit ve Melo'ya inşallah. İnatlaşmalar bırakılsın yeter.
byariff
01.Temmuz.2012, 01:07
Dzekonun Menajeri Irfan Redzepagic Dzeko'nun Galatasaray'a transfer olacağı haberlerini yalanlamıs
http://www.24sata.info/sport/fudbal/102669-Menadzer-Redzepagic-Nema-nista-Dzekinog-odlaska-Galatasaray.html?utm_source=24sata.info&utm_medium=twitter&utm_campaign=24satainfo&utm_term=vijesti,sport,zabava,tehnologija&utm_content=vijesti,sport,zabava,tehnologija
Night_Mare17
01.Temmuz.2012, 01:28
Hadi ya gaza gelmiştim acayip tam aradığımız adam Dzeko.
Kaka Leite
01.Temmuz.2012, 01:31
Vayt adaşım Ceko mu geliyor.
zeck17
01.Temmuz.2012, 01:45
lucas a bildiğim kadarıyla 30 milyonluk chelsea ve real madrid teklifleri vardı ve mourinho da istiyordu bu adamın biza 18 e gelmesi imkansız gibi
E.Cartman
01.Temmuz.2012, 02:07
Dzeko çok zor ya. Şampiyonluk maçında beraberliği getiren golü attı, daha bırakmazlar o adamı kolay kolay :D
attirson
01.Temmuz.2012, 11:57
Galatasaray'dan asrın trivelası. :D
http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/07/01/gsaraydan-asrin-trivelasi
KaRaBükLü KraL
01.Temmuz.2012, 12:13
Galatasaray'dan asrın trivelası. :D
http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2012/07/01/gsaraydan-asrin-trivelasi
Gelmesin arkadaş Q7 falan adamın futbolla alakası bitmiş resmen.Yine fotomaçtan güzel sallanmış bi haber:DFaydalı adam lazım bize ismi olana çokta ihtiyaç yok.Hoş aklım bi yandan da ölüyü dirilten bi yapımız var gelse dirilenlerden olurmu diye düşünmüyo değilim
Börk
01.Temmuz.2012, 12:25
zaten o kanat için aissadi'yi aldık diye biliyorum sallamasyon haberlerden biri.bu arada aissadi milli takımda gerets'in öğrencisiymiş :)
Fearless Coward
02.Temmuz.2012, 16:10
"Türkiye'den kimseyle görüşmedik"
2 Temmuz 2012 13:30 NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere'de geçen sezon Manchester Ctiy ile şampiyonluk yaşayan Boşnak golcü Edin Dzeko'nun menajeri İrfan Recepagiç, Türkiye'den kimseyle görüşmediklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/277/dzeko22_SX2ZT.jpg
İngiltere Premier League'in önemli takımlarından Manchester City'de forma giyen Boşnak asıllı Edin Dzeko'nun, Galatasaray'a transferinin söz konusu olmadığı bildirildi.
Edin Dzeko'nun menajeri İrfan Recepagiç, "Türk basınında Edin Dzeko'nun Galatasaray'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler" olduğunu hatırlatması üzerine, Galatasaray'ın veya Türkiye'den herhangi bir takımın Dzeko ile ilgilendiğine dair kendilerine bir bilgi ulaşmadığını söyledi.
Dzeko'nun trasferiyle ilgili Türkiye'den kimse ile görüşmelerinin olmadığını da belirten Recepagiç, "Bununla ilgili çıkan haberler de asılsızdır" diye konuştu.
Türkiye'de yer alan bazı haberlerde, Fatih Terim'in talimatıyla İdari Koordinatör Şükrü Hanedar'ın,Dzeko'yla temasa geçtiğini, 26 yaşındaki futbolcunun, "Türkiye'de oynayabilirim, benim için sorun yok ama kulübümü ikna edin" dediği iddia edilmişti.
SaLviO
02.Temmuz.2012, 16:12
dzeko gelirse olay olur ama ben pek ihtimal vermiyorum
RaSenGan
02.Temmuz.2012, 18:12
Necati'yle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmış.
uAburak89
02.Temmuz.2012, 18:12
Profesyonel futbolcu Necati Ateş'le 2012-2013 ve 2013-2014 (opsiyonlu) sezonları için anlaşmaya varılmıştır. Futbolcu 2012-2013 sezonunda 1.100.000 EUR sabit transfer ücreti ve 12.500 EUR maç başı ücreti alacak ve 2012-2013 sezonunda 30 resmi müsabakada oynaması durumunda sözleşmesi 2013-2014 sezonunda da aynı şartlarda devam edecektir.
uAburak89
02.Temmuz.2012, 18:18
Stancu da gitmiş, 2.5 milyon euro'ya Galatasarayla anlaştık demiş Orduspor başkanı. O da bugün açıklanır herhalde.
byariff
02.Temmuz.2012, 18:19
Stancunun satilmasi iyi oldu 2.5 iyi rakam 5"e aldik ama yinede iyi sattik bence.
RaSenGan
02.Temmuz.2012, 18:22
Kaça kiralamıştık Ordu'ya ?
uAburak89
02.Temmuz.2012, 18:23
Kaça kiralamıştık Ordu'ya ?
350.000 euro.
Walter Sakana
02.Temmuz.2012, 18:26
Necati'yle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmış.
İyi iyi, başkanımızın bahsettiği transfer bombaları bir bir patlıyor. Servet'le de tekrar anlaşsak iyi olacaktı ama Eskişehir'le anlaşmış :icon_cry:
RaSenGan
02.Temmuz.2012, 18:27
Hiç yoktan iyidir :) 2 milyon zarar kötü ama yapacak bir şey yok.Bakalım Culio,Pino ne olacak.
KanaKe
02.Temmuz.2012, 18:28
necati iyi oyuncudur 35 ine kadar is yapar süper ligde
LadroN
02.Temmuz.2012, 18:35
Sabrediyoruz hala transfer için ama artik bir seyler olmali.su melo konusunu bile halletmedik.
uAburak89
02.Temmuz.2012, 18:43
Benim bile sabrım taşıyor artık, ey yönetim..
Ambarat için 7.5 milyon euro vermeye kalkıyorsunuz, takımın can damarı Melo için üçün beşin lafı yapılıyor. Takıma uyum sağlamış bir oyuncu, takımın omurgasında, sisteminde en önemli bölgede oynayan adam Melo.
Kamp başlayacak yakında, elde var Umut, Dany ve sözleşmesi yenilenen Necati. Sabri ile de yenilenir çok yüksek ihtimal.
Baros, Pino, Riera gönderilmeye çalışılacaktır, Culio kalır diye düşünüyorum.
Başta Melo, sonra Hamit, daha sonra Assaidi veya sağlam bir kanat oyuncusu, gönül ister bi tane de Türk kanat oyuncusu (Gökhan Töre - Sercan Saraer), bunlara ek olarak Alper ve kapanışı yapacak pastanın çileği mi olur, yakışıklı mı oluyor bilmiyorum Elmander'e partner bitirici forvet.
Bir sezonda Galatasaray'da transfer bitsin artık..
William Rookwood
02.Temmuz.2012, 21:56
Sanki biz değil Fenerbahçe şampiyon olmuş gibi hissediyorum şu transfer döneminde :)
Trabzonspor
02.Temmuz.2012, 22:49
Sürekli FM oynayınca her yıl 8-10 tane oyuncu alınıp satılmalı hissine kapılıyorsunuz ama bu yanlış bir düşünce.Gerçek hayatta işler böyle işlemiyor.Zaten yeni kurulan bir takım Galatasaray birsürü transfer yaparak bu takımın uyumunu bozmanında bir anlamı yok.Şampiyonlar ligine katıldı diye kupayı falan alacak değil guruplardan ileri gidemeyecektir muhtemelen çok büyük paralar harcamaya luzum yok.
Börk
02.Temmuz.2012, 23:03
Sürekli FM oynayınca her yıl 8-10 tane oyuncu alınıp satılmalı hissine kapılıyorsunuz ama bu yanlış bir düşünce.Gerçek hayatta işler böyle işlemiyor.Zaten yeni kurulan bir takım Galatasaray birsürü transfer yaparak bu takımın uyumunu bozmanında bir anlamı yok.Şampiyonlar ligine katıldı diye kupayı falan alacak değil guruplardan ileri gidemeyecektir muhtemelen çok büyük paralar harcamaya luzum yok.
Neden gruplardan ileriye gidemeyelim ki ? Çok sığ ve saçma bir düşünce iyi transferle iyi bir yere gelinebilir daha grubumuzda kim var kim yok onu bilmiyoruz :)
C h A o S
03.Temmuz.2012, 00:40
Hamit-Melo-Assaidi ve sağlam bir forvet gelmezse Aysal'ın işi zor.Ayın 3'üne giriceğiz tık yok.Hızlanmamız lazım.Kamp başlıyor.Eminim Fatih hocada memnun değildir bu durumdan.Bu hafta artık bitirmeliyiz transferi.
SaLviO
03.Temmuz.2012, 00:41
kamp ne zaman başlıyor
Önder HOCA
03.Temmuz.2012, 00:42
zaten gsnin eksikleri belli kanat oyuncusu takımda olan melonun alınması doğru düzgün bir forvet ve her yerde oynayabilen joker hamit bence bunlar takımın uyumunu bozmaz bence
LifeYourself
03.Temmuz.2012, 00:43
abi ama şampiyon olunca falan fmde iyi oyuncularımla sözleşme yenilemeye çalışırım
adamlar melonun alacağı parayı indirmeye çalışıyor
hadi onu geçtim kaç senelik sabriden bile parasını azaltmasını istiyor.
tabii bilmiyorum paramız mı yok bu ince ayarları çekmemiz mi lazım ama şampiyon olmuşuz hiç mi gelir gelmedi:icon_eek:
C h A o S
03.Temmuz.2012, 00:44
kamp ne zaman başlıyor
4 Temmuz’da.
byariff
03.Temmuz.2012, 00:45
Assiadi Carsamba Gelicek Beyler. Hamit-Melo-ve saglam 1 forvet ile transferi kapatmaliyiz bence.
LifeYourself
03.Temmuz.2012, 00:49
Assiadi Carsamba Gelicek Beyler. Hamit-Melo-ve saglam 1 forvet ile transferi kapatmaliyiz bence.
herkes bunu istiyorda abi çilek milek bulamadık bir türlü yakışıklı forvet:zuhaha
uAburak89
03.Temmuz.2012, 01:00
Yerli olarak Hakan Balta'dan daha iyi sol bek yok. Alınacak yabancı oyuncu da ligte kontenjana takılır.
Facx
03.Temmuz.2012, 01:04
herkes bunu istiyorda abi çilek milek bulamadık bir türlü yakışıklı forvet:zuhaha
necatiyle sözleşme yeniledik daha ne istiyosunuz daha yakışıklısını nerden bulcaz :icon_mad:
:p :D
zeck17
03.Temmuz.2012, 01:08
işte bu kısım çok önemli gs taraftarı bunu anlayamıyor
sol bekte hakan balta gibi vasat bi oyuncu varken oraya oyuncu düşünülmüyor
hakan balta istikrarlı oynadı ve bana kalırsa euro 2008deki gibi kariyerinin zirvesinde bu sene de
@trabzon galatasaray borçlarının çoğunu kapattı denizbanktan 169milyona yakın para alacğız sonra hisseler satışa çıkarıldı ordan da baya bir gelir var zaten bu seneki şampiyonluktan yaklaşık 70 milyona yakın para kazanmışızdır ve 40 bin kombine sattık t-shirtler hızla tüketildi daha forma gelirimiz de yok ve yapacağımız transferlerde belli gibi melo+assaidi+hamit+alper(olabilir)+bir yakışıklı forvet bana kalırsa eğer ikna edilirse sercan saraer veya gökhan törenin gelmesini isterim
LifeYourself
03.Temmuz.2012, 01:09
necatiyle sözleşme yeniledik daha ne istiyosunuz daha yakışıklısını nerden bulcaz :icon_mad:
:p :D
affet usta bay karizmayı unutmuşum:zuhaha
zeck17
03.Temmuz.2012, 01:12
kesinlikle haklısınız fatih terimin şansı bu bence fener kadroyu dağıttı bjk zor durumda mali olarak ts de ise şampiyonluğa oynayan adamlar gönderildi ve fenerin eski kadrosu olsa şamar oğlanına dönebilirdik bu sene ama bundan iyi yararlandık devamı da gelir
Facx
03.Temmuz.2012, 01:13
affet usta bay karizmayı unutmuşum:zuhaha
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/5-3-necati-ate%C5%9F.jpg
:icon_cool:
+
http://img03.blogcu.com/v2/images/orj/e/r/k/erkansakaoglu/erkansakaoglu_133950667111.jpg
= Brad Pitt + Wayne Rooney + Ibrahimovic
:icon_razz:
Önder HOCA
03.Temmuz.2012, 01:34
Bugün elime Güneş gazetesi geçti (nerden bulduysam) orda Platini şl primlerini arttırmak istiyor gibisinden bişey yazıyordu yani gruplara kalanlara 32.5 milyon euro verilecek yazıyorudu bilgisi olan varmı eğer gerçekse kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez edasıyla Gs'nin transfere yüklenmesi lazım
Revolution
03.Temmuz.2012, 01:48
Şampiyonluğa bir lafım yok ama orada böyle rakipler olmayacağını size hatırlatayım dediim.
Biz Avrupa'da rakiplerimizin nasıl olduğunu biliyoruz abi, yabancı değiliz oralara sağolasın :)
____
Hamit'in garanti ücretini bir türlü düşüremiyormuşuz bu arada. Assaidi'de bir problem yok. Melo da garanti parasının açığını maç başıyla çıkarmaya çalışıyor, orta yol bulununca sonuçlanacak transfer.
Kaka Leite
03.Temmuz.2012, 01:56
Oussama Assaidi , Galatasaray'da.. Twitter'den '' Şampiyonlar Liginde Oynamak Için Sabırsızlanıyorum '' Yazdi..
20 Dk Önce : Elveda Heerenven
5 Dk Önce : Şampiyonlar liginde oynamak için sabırsızlanıyorum.
Revolution
03.Temmuz.2012, 01:59
Hayırlısı olur inşallah. Bu arada o hesap gerçek miymiş? Ona göre 1-2 gün önce imzalıyorum demişti sanırım.
b7baris
03.Temmuz.2012, 12:18
Bi iki yerde Kevin Prince haberleri gördüm, imkansız olduğunu bilmeme rağmen garip bir heyecan sardı içimi :)
Homer J.S
03.Temmuz.2012, 13:18
Kevin Prince Boateng'i getir başgan, dökülelim sokaklara..
William Rookwood
03.Temmuz.2012, 13:48
Zola ne forvetti be :D
E.Cartman
03.Temmuz.2012, 14:24
Galatasaray'ın Kalou için tek şartı var!
Oussama Assaidi'nin transferini bugün açıklamayı planlayan Galatasaray, Fildişi yıldız Salomon Kalou'nun transferini sonlandırmak için oyuncunun menajeri Rodger Lindse'ten gelecek olan "1 milyon euroluk indirim" haberini beklemeye başladı.
03 Temmuz 2012 Salı - 10:57
Sporx.com
Oussama Assaidi'nin transferini bugün açıklamayı planlayan Galatasaray diğer bir yandan da Salomon Kalou'nun transferi için nabız yoklamaya başladı.
Chelsea ile olan sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli yıldız futbolcuyu transfer edebilmek için çalışmalara hız veren sarı-kırmızılı yönetim, Ali Gürsoy, Şükrü Hanedan ve Cenk Ergün üçlüsünün yoğun presi ile mutlu sona ulaşmak istiyor.
Salomon Kalou'nun transferi için kasasından yıllık 3 milyon euro ve 20 bin euroluk maç başına ücreti gözden çıkartan sarı-kırmızılı yönetim, Fildişi yıldızın transferindeki en büyük sorunu ise 'imza parası' ve oyuncuya gelen ciddi teklifler konusunda yaşıyor.
İMZA PARASI İŞİ BOZUYOR!
Kalou'nun menajeri Rodger Lindse ile bir ön görüşme yapan sarı-kırmızılı yönetim, talep edile 1.5 milyon euroluk imza parasının ardından transfer stratejisini yeniden gözden geçirmeye karar verdi.
Transfer sürecinde Emmanuel Eboue'yi de etkili kullanmak isteyen Galatasaray, tecrübeli savunma oyuncusu ile yaptığı görüşmede de Kalou'ya Galatasaray'ı anlatması ve gerekli yardımcıları yapması konusunda talimat verdi.
Kalou'nun transferini imza parası ödemeden tamamlamak isteyen Galatasaray, Fildişili oyuncunun menajeri Rodger Lindse ile yaptığı pazarlıklarda 1.5 milyon euroluk rakamın ortadan kaldırılmasını talep etti.
KALOU'NUN MENAJERİNİN ELİ GÜÇLÜ
Liverpool, Arsenal, Tottenham ve Schalke gibi kulüplerin de Kalou ile yakından ilgilenmesinden dolayı pazarlık masasında eli güçlü olan menajer Lindse ile 1.5 milyon euroluk imza parası ve 4 milyon euroluk garanti ücretten aşağı düşmüyor.
Transfer süreci hakkında İngiliz ve Fransız basınına açıklamalarda bulunan menajer Rodger Lindse, "Kalou için Avrupa'nın çeşitli yerlerinden teklifler alıyoruz ve teklifleri değerlendirmeye başladık. Kalou'nun geleceğinin en geç 15 Temmuz'da belli olmasını planlıyoruz" dedi.
ASSAIDI'DE İŞLEM TAMAM!
27 yaşındaki Salomon Kalou'yu transfer edebilmek için menajerinden gelebilecek olan indirimi beklemeye başlayan Galatasaray, diğer yandan da Oussama Assaidi'nin transferini bugün açıklamak istiyor. Assaidi'nin yanı sıra Melo'nun transferi için de Juventus ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı oyuncuyu Avusturya'da yapılacak olan kamptan önce takıma kazandırmak istiyor.
zeck17
03.Temmuz.2012, 15:02
bu kadar afrikalı alıyoruz da inşallah afrika kupasında sorun yaşamayız
byariff
03.Temmuz.2012, 15:26
Bugun Marca Gazetesinde cikti Galatasarayin Ilk tercihi Kalu Uche Diye.
http://www.marca.com/2012/07/03/futbol/equipos/espanyol/1341313613.html?a=0de12b92732a812841aefcb33533d296&t=1341314766
byariff
03.Temmuz.2012, 15:58
Manchester 6m"luk teklfimizi reddetmis Berbatov icin.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/galatasaray-target-6m-manchester-united-1130340
RaSenGan
03.Temmuz.2012, 19:50
Sabri ile de anlaşmışız 2+1 yıllık sözleşme imzalayacakmışız NtvSpor diyor :)
Suicider
03.Temmuz.2012, 20:11
Pastanın üstünde ki çilek sendin Sabri.
Fearless Coward
03.Temmuz.2012, 20:45
Sabri ile yarın 2+1 yıllık sözleşme imzalıyormuşuz...Çok önemli bir transfer oldu bence kaptan ayrılmamalı kesinlikle gemisinden...Bu açıdan iyi oldu bu...Burada bıraksın Sabri reyiz efsane olsun...
RaSenGan
03.Temmuz.2012, 20:46
Sabri ile yarın 2+1 yıllık sözleşme imzalıyormuşuz...Çok önemli bir transfer oldu bence kaptan ayrılmamalı kesinlikle gemisinden...Bu açıdan iyi oldu bu...Burada bıraksın Sabri reyiz efsane olsun...
Zaten efsane o :icon_biggrin:
zeck17
03.Temmuz.2012, 21:34
bence hedefi fazla büyük koymayalım büyük yıldız transfer beklemeyelim hemen şampiyonalr liginde yarı final çeyrek final istemeyelim evet galatasaray büyüktür fakat gerçekçi adımlarla hedefe daha iyi ulaşırız mesela forvet olarak dzeko adebayor drogba forlan reyes filan hayal gibi bizim hedefimiz guidetti gibi assaidi gibi gençlere yönelmeliyiz bu adamlar hem hırslılar hem yetenekiler ve her sene alt yapıdan 2 oyuncu çıkarmalıyız mesela bu sene mertan olsun ismail berk olsun bu tür gençlere önceki yıl ki gibi güvenmeliyiz başarı türkler ve tecrübeli oyuncularla veya hırslı oyundan anlayan genç oyuncularla olacak alt yapımızdan çok oyuncu çıkarmalıyız
uAburak89
04.Temmuz.2012, 00:38
Assaidi'nin kampa katılması bekliyormuş, sol kanat tamam olacak böylece. Fatih hoca, sağ kanat için Hamit'i istiyormuş ama 4 milyon euro + maç başı istemesinden dolayı askıya alınmış transfer. Aynı şekilde Melo için de beklemedeymişiz. Bizzat Fatih Terim istemiyormuş fazla para verilmesini. Hocanın istediği santrafor da Burak Yılmaz, oyuncu da bizi istiyormuş.
Kaynak: Melih Şabanoğlu
RaSenGan
04.Temmuz.2012, 00:40
İbrahim Seten'e göre 24 saat içinde açıklanıyor Assaidi :)
Facx
04.Temmuz.2012, 00:49
sercan saraer i alalım ne hamiti arkadaş ya o parayı hakedicek ne yapmış hamit
Revolution
04.Temmuz.2012, 00:53
Hamit çok yükseklerden uçuyor hakikatten, gelip efsane olma fırsatı varken 3'ün 5'in lafında. Fatih Terim son kez bizzat görüşecek diye duydum en kötü ihtimalle. Melo konusu da tatlıya bağlanır kanaatindeyim.
@ Facx;
Sercan Almanya'da kalacağını açıkladı.
Ralph
04.Temmuz.2012, 11:59
TRT Spor Q7 Galatasaray rotasında diye bir haber geçti.
eng1n
04.Temmuz.2012, 12:41
Galatasaray baskette , futbol da BJK'den adamları topluyor :D Terim'i kovup takımın başınada Tayfur Havutçu'yu getirsinler.
KanaKe
04.Temmuz.2012, 12:47
Galatasaray baskette , futbol da BJK'den adamları topluyor :D Terim'i kovup takımın başınada Tayfur Havutçu'yu getirsinler.
oldu olacak baskanlik koltuguna da demirören otursun :D bir kac portekizlide galatasaraya getirir
Fearless Coward
04.Temmuz.2012, 12:48
Q7'ye hiç gerek yok kaldıki Terim'de istemez onu yalandır büyük ihtimal...
MeliksahAydogan
04.Temmuz.2012, 13:45
Galatasaray'da transfer çok karışık aslında forvete Burak alınsa bütün geri kalan transferler ip söküğü gibi gelecek çünkü kontejan konusunda sıkıntı var eğer forvete Burak alınırsa ;
Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi (Dany)
Hakan
Hamit (Transfer1)
Melo (Transfer2)
Selçuk
Assaidi (Transfer3) Büyük ihtimal gerçekleşti.
Elmander
Burak (Transfer4)
Sistem 4-4-2 hem ligde hemde ŞL'de iyi yerlere gelinebilir sadece ve sadece 4 transfer ile tabi ilk onbire 4 transfer kulübeye'de transfer gerekli mesela Gökhan Zan hem faydasız hem yedek kulübesinde çürüdü + pek verim alabileceğimizi sanmıyorum onun yerine Beşiktaş ile sözleşmesini fesheden Egemen ile anlaşılsa hem Gökhan'dan daha az para kazanacak Gökhan Zan'ı da lige yeni çıkan ekiplere vs. satarız.
Revolution
04.Temmuz.2012, 15:54
Q7 haberlerine bence itibar etmeyin.
uAburak89
04.Temmuz.2012, 15:57
Profesyonel futbolcumuz Bogdan Sorin Stancu'nun Orduspor Kulübü Derneği'ne 2.500.000 EUR karşılığında transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=221123
sentugo
04.Temmuz.2012, 16:37
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13856.php
Transfer için süre istiyorlar taraftardan sanırım
Suicider
04.Temmuz.2012, 16:41
Biz süre veriyoruz zaten sorun değil.Ama en başta habire tarih verirsen ve o tarihte adamlar gelmezse taraftar sinirlenir doğal olarak.Sonu güzel olsun gerisi önemli değil.
uAburak89
04.Temmuz.2012, 16:43
Transfer dönemlerinde Ünal Aysal'ın acemiliği bariz belli oluyor.
uAburak89
04.Temmuz.2012, 16:56
Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu ile sözleşmemiz 2+1 (opsiyonlu) sezon için uzatılmıştır. Buna göre, Sabri Sarıoğlu 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 1.250.000 USD sabit transfer ücreti ve 15.000 USD maç başı ücreti alacaktır. 2014-2015 sezonundaki uzatma opsiyonu bir önceki sezonda 30 resmi müsabakada oynaması şartına bağlıdır.
Sabri 1.250.000 usd, Riera 3.000.000 euro, Melo'ya gelince ohohooo. Başlarım böyle denge politikasına..
europeanconquer
04.Temmuz.2012, 17:02
Riera ile Baros gitsin de kim gelirse gelsin.Baros'un varlığı yeter ama para almaması lazım :n:
LadroN
04.Temmuz.2012, 17:51
Gel artik bitsin bu hasret Melo.:icon_cry:
byariff
04.Temmuz.2012, 17:54
tahminim belki melo alinmayabilir belki hoca oraya dany"yi monte edebilir.
LadroN
04.Temmuz.2012, 18:00
Oha.:D olmaz oyle şey yahu.
ForCimbom
04.Temmuz.2012, 18:07
orta saha adamının mental yeterliliği yüksek olması lazım. stoperden ön liberoya oyuncu geçmesi pek normal değil daha çok kalite yetersizliğinden ön liberodan stopere geçiyor insanlar :D
DisCo
04.Temmuz.2012, 18:10
Bu Stancu transferinde acayip zarar ettik.
ForCimbom
04.Temmuz.2012, 18:11
Bu Stancu transferinde acayip zarar ettik.
şimdi satmasaydık hiç satamazdık bu fiyata. 5 milyonun yarısı döndü hiç dönmeyebilirdi de. yani aslında mesele stancu'yu orduspor'a kiralarken belliydi. bir anda ribery olmayacağı açıktı sanki.
Corpus
04.Temmuz.2012, 19:05
Melo gelmeyecek.
Sadece tahmin.
pele96
04.Temmuz.2012, 19:39
Bencede yavaştan Melo'dan umudunuzu kesmeye başlayın.Başka birisi aranıyor o bölgeye bence.
sarianet
04.Temmuz.2012, 20:41
galatasarayın imza şovu sabri ile başlamış bakalım aysal kimlere imza attıracak gerçi verdiği tarihler hep fıs çıktı ama neyse :)
RaSenGan
04.Temmuz.2012, 20:50
galatasarayın imza şovu sabri ile başlamış bakalım aysal kimlere imza attıracak gerçi verdiği tarihler hep fıs çıktı ama neyse :)
Transferlerimizle bizden daha çok ilgili olman beni çok duygulandırıyor Ahmet abi :)
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2012, 21:13
Galatasaray Buraki alacak :)
Walter Sakana
04.Temmuz.2012, 21:28
Galatasaray Buraki alacak :)
Forma numaraları belirlenmiş, Burak'ın adı yokmuş listede (TS sohbet alanında paylaştım). Ondan dolayı mı yoksa başka bir duyum mu aldın? :)
RaSenGan
04.Temmuz.2012, 21:37
Sadri Şener bugün Burak için tek teklifin Lazio'dan geldiğini açıkladı.
titates1
04.Temmuz.2012, 21:39
Sadri Şener bugün Burak için tek teklifin Lazio'dan geldiğini açıkladı.
Sadri Şener bugün Egemen'in Trabzon'a gelmek istediğini de açıkladı , ondan olabilir , pek inanmamak lazım o açıklamalara.
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2012, 21:41
Galatasaray baskani habire ipuclari veriyor ama isim yok, ortaya atilan isimlerde imkansiz gibi. Fenerbahce'nin transferde bariz ustunlugu var, ki boyle devam etmesi halinde seneye sampiyonlugu alirlar. Galatasaray buna cevap vermek istiyecektir, yerli yildizda herzaman daha buyuk cevaptir.
Trabzon tek resmi teklifi Lazio'dan almis onlarda Nevzat Sakar deyimiyle sanki televizyon aliyormus gibi taksitte baglamak istemisler (Burakin sozlesmesinde 5 milyona serbest kalma maddesi haric bi sonraki satisinin 25%'nin Trabzona verilmesi maddeside varmis). Burak forma numaralari verilen listede yer almadi zaten Senol Gunesle gorusup Trabzonsporda artik misyonunu tamamladigini soylemis.
Lazio istenilen pesin paraya gelemiyecek galiba, 2 haftadir gelemediler. Ben burdan sonra Burak icin tek yol Galatasaray diyorum, Burak ayrica bizim yonetimle gorusmesinde " avrupa olmasa baska takim" demis, buda en iyi arkadasinin yanindan baska neresi olabilir.
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2012, 21:42
Sadri Şener bugün Egemen'in Trabzon'a gelmek istediğini de açıkladı , ondan olabilir , pek inanmamak lazım o açıklamalara.
Gelmek istemis olabilir ama o profesyonel olarak daha cok para vereni tercih etti. Fenerbahce ile maddi konuda yarismak imkansiz gibi birsey olur Trabzonspora.
RaSenGan
04.Temmuz.2012, 21:42
O da olabilir :) Ama hem Ünal Aysal'ın hem Sadri Şener'in açıklamalarına göre Burak pek gündemde değil gibi.
titates1
04.Temmuz.2012, 21:50
Gelmek istemis olabilir ama o profesyonel olarak daha cok para vereni tercih etti. Fenerbahce ile maddi konuda yarismak imkansiz gibi birsey olur Trabzonspora.
tabiki de ama işte futbol dünyası böyle bir gün yok deniyor , ertesi gün bakmışsın adam gelmiş , mehmet topal'da da mesela teklif yok deniyordu , lazio ile anlaşılamazsa da olabilir bence.
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2012, 22:11
Burak’ın transferi konusundaki soruları da yanıtlayan Şener, “Burak’ın mukavelesinde 5 milyon avro ve bundan sonraki satışından yüzde 25 vermek kaydıyla gidebilir diye madde var. Tabi ilk başta sizler de eleştirdiniz, ‘5 milyon az para’ diye. 5 milyonu cash getiren yok şua ana kadar. Bir tek Lazio’dan geldi, başka kulüpten gelmedi teklif. Onlar da şöyle ödeyelim, böyle ödeyelim diyorlar. Bu hafta yine görüşmek istiyorlar. Gökhan’ı (Ünal) aldığım gibi bir koşturmacalı talep yok. Hocayla konuşmuş. Kibar, efendi çocuk. Trabzon’a gelmek istemediğini, yurtdışına veya başka bir takıma gitmek istediğini belirtmiş. İznini 10 Temmuz’a kadar uzattım. Çünkü ayrılırken ‘Trabzonspor hep benim ebedi takımım olsun’ diyerek ayrılmak istiyor. Onun fikrine saygı duyuyorum. Net bir gelişme yok yani. 10’una kadar hallolur diye düşünüyorum” dedi.
byariff
04.Temmuz.2012, 22:19
Burak Galatasaraya Gelmeyi Cok istiyor , Selcuk Faktoru Hoca Faktoru Sampiyonlar Ligi ve istanbul. ceyhun ve engin arkadaslarini saymiyorum daha :D
RasAnt
04.Temmuz.2012, 22:26
Burak'ın vereceği en saçma karar Gs ye gelmek olur kendine yazık eder.
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2012, 22:31
Hoca faktoru ve Istanbul faktoru haric hepsine katiliyorum. Daha once 2 Istanbul takiminda oynadiki harcandi resmen, Fatih Terim=Senol Gunes ikiside ayni. Burak suanda Buraksa, sebebi Senol Gunestir fazlasini Fatih Terim katamaz cunki Burak bundan fazlasini yapamaz.
byariff
04.Temmuz.2012, 22:34
iyide arada sistem farkliliklari ve gol pozisyonu girisimleri var , ligde en çok kim gol pozisyonuna girmis resmi olarak bilmiyorum ama maçlari az cok izleyince galatasaray gibi geliyor bana daha cok gol pozisyonuna girdigimizi tahmin ediyorum.
pele96
04.Temmuz.2012, 22:38
iyide arada sistem farkliliklari ve gol pozisyonu girisimleri var , ligde en çok kim gol pozisyonuna girmis resmi olarak bilmiyorum ama maçlari az cok izleyince galatasaray gibi geliyor bana daha cok gol pozisyonuna girdigimizi tahmin ediyorum.
Trabzonspor'unkilerin yarsına Burak giriyor gol oluyor diğer yarısına da Burak giriyor ofsayt oluyor :D
Önder HOCA
04.Temmuz.2012, 22:42
Trabzon'un bütün oyun sistemi Burak'ın üstüne değil mi ? Gs bunu yapar mı ? Sorularım bunlar
byariff
04.Temmuz.2012, 22:45
Trabzon'un bütün oyun sistemi Burak'ın üstüne değil mi ? Gs bunu yapar mı ? Sorularım bunlar
tabiki yapmayiz , hocanin sistemine aykiri gecmis yillarida goz gezdirirsek fatih hocanin oldugu donemlerde oyuncularimizin hepsi hemen hemen gol atmistir
eng1n
04.Temmuz.2012, 22:46
ama gs hücum da oyuncu olarak zengin Trabzon'da bir tek burak giriyor GS'de çok daha fazla kişi.
byariff
04.Temmuz.2012, 22:47
ama gs hücum da oyuncu olarak zengin Trabzon'da bir tek burak giriyor GS'de çok daha fazla kişi.
orayi editlemeyi unutmusum oyuncu olarak gol girisimi demek istemedim takim olarak en çok hangi takim daha çok gol girisimine girmis dicektim simdi tekrar okuyunca yazmayi unutmusum
Önder HOCA
04.Temmuz.2012, 22:48
tabiki yapmayiz , hocanin sistemine aykiri gecmis yillarida goz gezdirirsek fatih hocanin oldugu donemlerde oyuncularimizin hepsi hemen hemen gol atmistir
İşte demek istediğm bu Burak'ta bunu düşünebilicek olgunluktadır en azından bir teklif geldiğinde bu yönden bir değerlendirme yapıp kabul etmeyebilir zaten yeterince istanbul havası solumuş
vFor
04.Temmuz.2012, 23:14
Lazioya gider burak
sarianet
05.Temmuz.2012, 00:47
Transferlerimizle bizden daha çok ilgili olman beni çok duygulandırıyor Ahmet abi :)
sakin sakin :)
Walter Sakana
05.Temmuz.2012, 01:38
Barnetta Schalke'ye bedavaya gitmiş. Ne güzel değil mi :) Bizim paramız çok olduğu için ilgilenmiyoruz tabi böyle oyuncularla.
SaLviO
05.Temmuz.2012, 01:41
Barnetta Schalke'ye bedavaya gitmiş. Ne güzel değil mi :) Bizim paramız çok olduğu için ilgilenmiyoruz tabi böyle oyuncularla.
aslında ünal aysal kaçırmazdı onu ama terim istememişte olabilir 1 sezon top oynamadı sakattı heralde
Walter Sakana
05.Temmuz.2012, 01:45
aslında ünal aysal kaçırmazdı onu ama terim istememişte olabilir 1 sezon top oynamadı sakattı heralde
Aslında çok tuttuğum bir oyuncu değil ama bonservis ödenmemesi ve birçok farklı mevkide oynayabilmesi gözönüne alındığında faydalı bir transfer olabilirdi. Ama sakatlığını unutmuştum ben, sen hatırlatınca baktım baya ciddi sakatlıkmış, 7 ay kadar sürmüş.
Bordo61Mavi
05.Temmuz.2012, 01:51
Barış Yurduseven: Burak yurt dışında çok takımla görüşüyor ama bana göre hepsinden çok Galatasaray'a yakın.
Bak benim gibi dusunen biri cikti :)
kasım akdemir
05.Temmuz.2012, 10:13
Ya arkadaş bu yönetim transfer yapmak için neyi bekliyor? kamplar başladı millet cayır cayır idman yapmaya başladı biz neyi bekliyoruz anlamıyorum. Bir bildiği olan varmı? iyice ayar olmaya başladım bu nebiçim iş arkadaş.
goosfraba
05.Temmuz.2012, 10:18
yeniden sözleşme imzalanan futbolcuları transferden saymasınlar sakın?
kasım akdemir
05.Temmuz.2012, 10:43
Eyvahhh :icon_eek:
mpaker66
05.Temmuz.2012, 12:38
bugün bir transfer açıklanacak gibime geliyor.hayırlısı...
RaSenGan
05.Temmuz.2012, 12:41
Onu siz yapıyorsunuz Lugano olayındaki gibi :)
uAburak89
05.Temmuz.2012, 13:07
Fenerbahçelilere dert olmuş transfer yapmayışımız, kendileri yapınca havaya girdiler tabii bunun da etkisi var.
kasım akdemir
05.Temmuz.2012, 13:11
yaw germeyin ortalığı adam espri yaptı.
SaLviO
05.Temmuz.2012, 13:13
daha 1 ay var kuul olun
mpaker66
05.Temmuz.2012, 13:21
aynen daha 1 ay var fakat ü.aysal'ın yaptığı açıklamalardan ötürü bùyük beklentideyiz.
Bugün gökmen'in gazetesı higuain yada pato geliyor demiş.manşetten :D
SaLviO
05.Temmuz.2012, 13:25
yuh be arkadaş ya gs alt tarafı bi süper lig şampiyonu oldu bu kadarda sallanılmazki :D :D :D
William Rookwood
05.Temmuz.2012, 13:26
Daha Assaidi ve Melo transferini bitiremedik bende neyi beklediğimizi merak ediyorum.
byariff
05.Temmuz.2012, 14:32
Dr.Gurkan Kubilay : Bu arada GS'lılar, Takımınız Arshavin'le görüştü.İhtimal hiç düşük değil.'
byariff
05.Temmuz.2012, 14:54
Sermaye arttırımı ve kombineden 100 milyon dolar gelir elde eden Galatasaray transferde büyük oynuyor.
Borsa ve kart satışından kasasına beklentilerin üzerinde para koyan sarı-kırmızılı kulüp hedef büyüttü. Real Madrid’in Arjantinlisi Higuain ve Milan’ın Brezilyası Pato’ya resmi teklif götürüldü.
http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/galatasaray-transfer_sto3337092/story.shtml
E.Cartman
05.Temmuz.2012, 15:15
Higuain mi yok artık hele Pato, hepsinden imkansız :D PSG kaç milyon verdi alamadı.
William Rookwood
05.Temmuz.2012, 15:18
Bıktım artık şu balon transfer haberlerinden :)