View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Falcao9
29.Ağustos.2014, 20:46
Diyelim ki Song ve forvet geldi, 5 yabancı sınırının olduğu bir ortamda nasıl oynanacak. Song iyi falan olmaz, kendimizi kandırmayalım. Hatta muhtemelen daha büyük bir kaosa neden olacak yabancı sınırı nedeniyle.
Gs için bir kadro yapayım :)
--------------------Muslera-------------------
Veysel-----Semih-----Chedjou-----Tarık
------------------Alex Song------------------
---------------Selçuk------Melo--------------
----Burak--------------------------Snejder---
---------------Yabancı Forvet---------------
6 yabancı oldu ama her hafta birini kulübeye çekersiniz. 3 kulvarda oynuyorsunuz, illaki rotasyon olucak.
Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 20:49
Telles , Chedjou ve Muslera zaman zaman kesilir ligde çokta sıkıntı olmaz. Sinan gibi bir kaleciyi bütün sezon otursun diye almadık ya.
zarateray
29.Ağustos.2014, 21:01
Berk Yildiz'i Elazığ'a kiralamisiz
Banega
30.Ağustos.2014, 02:27
Sao Paolo`lu taraftar twitterda ve forumlarda Galatasaray`in Pato icin 15 M Euro`yu gozden cikardigini konusuyorlarmis.
Pivot degil ama gelmesini o kadar cok istiyorum ki.Bu fiyat mali kriterlerde sorun cikarir mi, orasi da muamma.
http://i.hizliresim.com/32np5r.jpg (http://hizliresim.com/32np5r)
zarateray
30.Ağustos.2014, 02:34
15m cok para vermez bizimkiler o kadar 5 daha koy mandzukic al madem para harcıycan sene basında.Dany'den kurtulduk Amrabat da gitti kaldı ontivero ve Eboue'yi göndermede
Fearless Coward
30.Ağustos.2014, 02:46
Doumbia ve Alex Song kiralık diyorlar hayırlısı.
zarateray
30.Ağustos.2014, 03:08
Tarık Doumbia Song gelsin bayram ilan ederim.Allahım duy sesimizi
Fearless Coward
30.Ağustos.2014, 03:13
Balanta'yı alıp ne yapacağız merak ediyorum. Telles gibi o da ilk defa Avrupa'da oynayacak. Bunun uyumu zartı zurtu var. Al işte Alex Song'u zaman zaman stoper'de de oynatırız. Al bi Doumbia bi de Tarık tamamdır transferi kapa. Bunu yapamayacak kadar kötü bi yönetimimiz yoktur ya.
William Rookwood
30.Ağustos.2014, 03:22
Doumbia'yı CSKA neden kiralık verecek onu anlamadım. Alırsak bonservisiyle alırız ki o da en az 10-15 milyon Euro civarı olur.
TKF
30.Ağustos.2014, 03:33
Doumbia'nın sözleşmesi zaten sene sonu bitiyor, kiraya verirlermi ? doumbia söylentisi bence palavraydı. Csk son günlerde en iyi oyuncusunu bırakırmı hiç ? üstene birde öyle bir gruba düşmüşken. Zaten yanlış bilmiyorsam doumbia şu anda sakat ve eylülün 3.haftasından itibaren sahalara dönecek.
dAleksic
30.Ağustos.2014, 03:35
Alex Song, 2 yıllığına West Ham'a kiralandı. kaynak: İngiliz Daily Telegraph
Gitti taş gibi oyuncu
zarateray
30.Ağustos.2014, 03:38
Gitti mi Song yapmayin ya niye almıyorlar bencede Chedjou varken stopere gerek yok o kadar para verdik bir kalemde silmemek lazim.Song Doumbia Tarik hayal gibi ama keske olsa
dAleksic
30.Ağustos.2014, 03:41
Gitti mi Song yapmayin ya niye almıyorlar bencede Chedjou varken stopere gerek yok o kadar para verdik bir kalemde silmemek lazim.Song Doumbia Tarik hayal gibi ama keske olsa
Telegraph diyorsa doğrudur. Ayrıca West Ham da sağlam takım kurdu. FM15'te bir kariyer yapılır he :)
Banega
30.Ağustos.2014, 03:43
Zaten Prandelli veto etti falan diyorlardi Alex Song`u.
Onu bunu anlamam ben Pato`yu istiyorum. :)
Fearless Coward
30.Ağustos.2014, 04:14
Prandelli baba da herkesi veto ediyor yahu. :D Podolski'yi de istememiş Aysal başgan atmıyorsa. :D
zarateray
30.Ağustos.2014, 04:59
Harbi herkesi veto etti kimi istiyor acaba o zaman yönetime isim versin.Ayrica Prandelli ile baskan bence bastan anlasti fazla adam alamayiz edemeyiz anlayis goster diye ama ilerde mancini gibi istedigim adamlar alinmadi der mi bilemiyorum uzuldum alex song icin
Fearless Coward
30.Ağustos.2014, 05:54
Aynen öyle kardeşim aynen öyle. Mancini oyuncu istediği için yollandı zaten bunun başka bi açıklaması yok. Prandelli ile baştan bu konuda anlaştı Aysal işte durumumuz ortada falan transfer isteme benden basına da bunu iyi yansıt gibisinden konuşmalar geçmiştir aralarında kesinlikle. Song çok iyi olacaktı ya üzüldüm şimdi. Doumbia'da olmayacak Almeida'ya kalırız gibi geliyor hele bu akşam Burak çıkar 2-3 tane sallarsa hiç forvet almayız. :D
zarateray
30.Ağustos.2014, 06:20
Aynen öyle kardeşim aynen öyle. Mancini oyuncu istediği için yollandı zaten bunun başka bi açıklaması yok. Prandelli ile baştan bu konuda anlaştı Aysal işte durumumuz ortada falan transfer isteme benden basına da bunu iyi yansıt gibisinden konuşmalar geçmiştir aralarında kesinlikle. Song çok iyi olacaktı ya üzüldüm şimdi. Doumbia'da olmayacak Almeida'ya kalırız gibi geliyor hele bu akşam Burak çıkar 2-3 tane sallarsa hiç forvet almayız. :D
Ne desek ne yapsak bos takimi her haliyle destekliyoruz ama su 1 senede nerden nereye geldik.Bizim takimlarimizda iyi giden yolunda giden düzeni bozmak var.Ozellikle Galatasaray'da yıllardır bu var.Bana da Almeida gibi geliyor hatta bilerek son günler bekleniyor.Balanta'ya da ihtimal vermiyorum ama bakalim hayırlısı Tarik Doumbia ve Song ile takim seviye atlardi kanımca
lionelforlan
30.Ağustos.2014, 07:21
Ne desek ne yapsak bos takimi her haliyle destekliyoruz ama su 1 senede nerden nereye geldik.Bizim takimlarimizda iyi giden yolunda giden düzeni bozmak var.Ozellikle Galatasaray'da yıllardır bu var.Bana da Almeida gibi geliyor hatta bilerek son günler bekleniyor.Balanta'ya da ihtimal vermiyorum ama bakalim hayırlısı Tarik Doumbia ve Song ile takim seviye atlardi kanımca
Şu aşamada Doumbia tek başına bile gelse razıyım :D
burakdinc
30.Ağustos.2014, 12:05
Dany kiralık olarak resmen Granada'da. (http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=382061)
TKF
30.Ağustos.2014, 12:43
Bu saatten sonra forvete gelse gelse ya almeida gelir yada brezilya liginden çöp bir forveti kiralarlar.
wladcas
30.Ağustos.2014, 13:55
Aman Pato uçakta bile sakatlanabilir başında hostes falan bekletelim bence.
Tarık için ise 6m euro diye bir duyum aldım ama doğru olacağı aklımın ucundan bile geçmiyor...
Kaka Leite
30.Ağustos.2014, 14:07
Pato'nun ücreti takımı zorlar böyle bir topa gireceğini sanmıyorum mevcut yönetimin. Parasal sorun yoksa eğer Pato'ya vereceğin parayla birçok oyuncu alabilirsin, Pato sakatlık sorunu yaşayan bir isim elde patlama riski yüksek.
Unsal123
30.Ağustos.2014, 14:09
Tarığ'ı alacak yönetim istifa etsin :zuhaha
Fearless Coward
30.Ağustos.2014, 16:05
Bugün de mi transfer yok ? :( Forum da para toplayıp forvet alalım la bunlara bırakmayalım işi. :D
vivoperlei
30.Ağustos.2014, 16:16
Her gun foruma girmeden once, bu konu basliginin degistigini umuruyorum. Bir degisemedi!
E.Cartman
30.Ağustos.2014, 16:17
Amrabat ve Dany gitti resmen. Şahsen bu durumdaki kadroda Amrabat'ın gitmesini yanlış buluyorum. Forvette falan kullanabilirdik Nurettin'i.
Unsal123
30.Ağustos.2014, 16:23
Amrabat ve Dany gitti resmen. Şahsen bu durumdaki kadroda Amrabat'ın gitmesini yanlış buluyorum. Forvette falan kullanabilirdik Nurettin'i.
Nurettin boğuşuyor, top oynamıyor ki. Oynasa hani bir umut verse kalsın da bir halt yapmıyor. Artık transfer açıklama zamanı. İsterseniz başganla gonuşayım?
zarateray
30.Ağustos.2014, 16:28
Amrabat kalabilirdi ama demek ki Eboue zorluk cıkarıyor +1 Eboue olur
E.Cartman
30.Ağustos.2014, 16:31
Nurettin boğuşuyor, top oynamıyor ki. Oynasa hani bir umut verse kalsın da bir halt yapmıyor. Artık transfer açıklama zamanı. İsterseniz başganla gonuşayım?
Biliyorum canım bende epey eleştirdim zaten ama şu anda ileride rakip savunmayla boğuşacak, onları yıpratacak adamımız yok. Nurettin güçlü adam o boğuşma işini de iyi yapıyor, yılmıyor da şu kadro yapısında işe yarayabilirdi.
zarateray
30.Ağustos.2014, 16:31
Amrabat kalabilirdi ama demek ki Eboue zorluk cıkarıyor +1 Eboue olur
Ek olarak Fatih hocayı cok severim ama Amrabat ve Dany hocanın bizzat hediyesi klube zarar 10+milyonlar
0xjasaitis
30.Ağustos.2014, 17:16
Bence takım forvet ihtiyacı kadar bir de orta alan oyuncusu sıkıntısı yaşıyor. Melo ya da selçuk kötü oynadıklarında yedekleri yok. Selçuk da sözleşmesi de hazır uzatılmış iyi de maaş alıyor topa ayağına uzatmaz hale geldi. Hakikaten zorla yürüyor sahada. Savunma idare eder bana kalırsa bu sezonu. Chedjou bu yıl semihle beraber gayet iyi olabilir. Gökhan ve Koray da varken hele de yabancı bir stoper lüks olur. Bir forvet ve iyi bir orta alan oyuncusu lazım bu takıma. Umarım yönetim takımı okuyabiliyordur da gidip tarık a 6 m vermezler. Veysel var Sabri var kör topal idare ederiz o paraların acısı daha sonra fena çıkıyor kulüplerimizden.
Mamadou
30.Ağustos.2014, 17:20
Bence takım forvet ihtiyacı kadar bir de orta alan oyuncusu sıkıntısı yaşıyor. Melo ya da selçuk kötü oynadıklarında yedekleri yok. Selçuk da sözleşmesi de hazır uzatılmış iyi de maaş alıyor topa ayağına uzatmaz hale geldi. Hakikaten zorla yürüyor sahada. Savunma idare eder bana kalırsa bu sezonu. Chedjou bu yıl semihle beraber gayet iyi olabilir. Gökhan ve Koray da varken hele de yabancı bir stoper lüks olur. Bir forvet ve iyi bir orta alan oyuncusu lazım bu takıma. Umarım yönetim takımı okuyabiliyordur da gidip tarık a 6 m vermezler. Veysel var Sabri var kör topal idare ederiz o paraların acısı daha sonra fena çıkıyor kulüplerimizden.
Selçuk ve Melo aynı yaşlı dedeler gibi oynuyorlar. Galatasaraylılar kızmasın ama bu sezon bu ikili çok çektirecek gibi duruyor. Hele Selçuk'tan geçmiş artık. Eski Selçuk'tan eser kalmamaya başladı.
Fearless Coward
30.Ağustos.2014, 17:26
Selçuk geçen sezon da aynıydı geçen sezon çok sövdük çok eleştirdik kendisini. :D Melo toparlar ama öyle bi oyuncu değil hırsı bile yeter reisin. Selçuk daha fazla para kazanacak ve daha fazla yatar gibi. En azından şu Song'u alsaydık Melo-Selçuk ilerde rahat ederdi.
zarateray
30.Ağustos.2014, 17:30
Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.Bu takımın ihtiyacı bir orta saha ve bir forvet yabancı stoper lüks oğlu lüks ama yerli stoper olabilir alabiliyorlarsa
0xjasaitis
30.Ağustos.2014, 17:30
Selçuk niye rahat ediyor ben onu çözemedim :) Abi rahat etmesin adam oynasın yahu ayıptır yaptığı. Bu taraftar bu adamı gerçekten seviyor ama gerçekten ayıptır oynadığı şu oyun. Futbolcu dediğin nereye koysan oynamalı. ki selçuk a kimse hadi bek oyna demiyor ki alt tarafı savunmadan topu al ileriye taşı diyorlar bunu yapamayacaksa niye adı orta saha bu adamın. Melo yu sevmem ama hırsıyla kötü de oynasa bi şekilde telafi ediyor oyununu. Fakat Selçuk artık ciddi bir uyarı almalı.
zarateray
30.Ağustos.2014, 17:34
Bu arada Song West Ham ile değil West Bromwich ile anlaşmış.Hemde bütün takımlardan daha az vermesine rağmen.Nedeni ise oglu hastaymıs beyin tedavisini Londra'da yapmak için böyle yol seçmiş.Şu da bir gerçek Song'un performansı demek ki kafasında oğlundan dolayı düştü yani o kadar kolay değil sosyal yaşamla futbol yaşamını beraber idare etmek ama başarılar diliyorum Song'a inşallah oğlu da iyileşir
Banega
30.Ağustos.2014, 18:02
Bu arada Song West Ham ile değil West Bromwich ile anlaşmış.Hemde bütün takımlardan daha az vermesine rağmen.Nedeni ise oglu hastaymıs beyin tedavisini Londra'da yapmak için böyle yol seçmiş.Şu da bir gerçek Song'un performansı demek ki kafasında oğlundan dolayı düştü yani o kadar kolay değil sosyal yaşamla futbol yaşamını beraber idare etmek ama başarılar diliyorum Song'a inşallah oğlu da iyileşir
Gittigi klup West Ham.Az once fotografini gordum.
nannar
30.Ağustos.2014, 18:50
Beşitaşta'ki Atiba gibi bir MC lazım bize... Savunmadan topu alıp ileriya dağıtacak bir oyunu yani.Mlo bunu geçen sezon uzun paslarla yapıyordu ama bu sezon süper kupa maçında hiç uzun pas atmadı. Prandelli'nin taktiği gereğiyse sorun yok ama değilse bu sezon sıkıntılar artar...
E.Cartman
30.Ağustos.2014, 19:43
Hocam tamamen karıştırmışın, Londra takımı olan West Ham :D
zarateray
30.Ağustos.2014, 20:53
Hocam tamamen karıştırmışın, Londra takımı olan West Ham :D
Ben direk internetten gördüm yazdim transfermerkez yazmisti demek onlar karistirmis ama gercekten bende bilmiyordum west ham mi west bromwich mi Londra takimi
Unsal123
31.Ağustos.2014, 00:47
Beyler transfer var, niye yazmıyorsunuz :)
Fearless Coward
31.Ağustos.2014, 00:58
Hayırlı olsun transferimiz. Çok güzel transfer. Çok büyük katkılar sağlayacaktır. (transfer yapmışız gibi çek kanka. :D )
davidvilla
31.Ağustos.2014, 01:06
Hayirli olsun cok yararlı olacaktir. :)
Unsal123
31.Ağustos.2014, 01:10
Aynen beyler, bu adam rahat 30 gol atar. :zuhaha
Fearless Coward
31.Ağustos.2014, 01:43
MBia diyorlar hadi inşAllah. Artık olsun bu sefer. :D Geçen sezon Sevilla'da çok iyiydi en az Song kadar etkili olur umarım doğrudur.
Unsal123
31.Ağustos.2014, 03:04
MBia diyorlar hadi inşAllah. Artık olsun bu sefer. :D Geçen sezon Sevilla'da çok iyiydi en az Song kadar etkili olur umarım doğrudur.
Mbia,Guarin,Pato,Doumbia,Tarık, var mı artıran?
dAleksic
31.Ağustos.2014, 03:09
Guarin ve Doumbia yeterli eğer olursa inş.
Night_Mare17
31.Ağustos.2014, 03:11
Mbia olmasın , Guarin çok zor ama olursa mükemmel olur. Pato olsun vallahi.
lionelforlan
31.Ağustos.2014, 03:39
Pato 4 yıllık sözleşme imzalasa 2 yılını sakat geçirir gelmesin
Daha 24 yaşında adamın geçirdiği sakatlıklara bakın
http://i.imgur.com/rc9hWy5.png
dAleksic
31.Ağustos.2014, 04:27
Takımda gönderilmesi planlanan yabancılardan bir tek Eboue kaldı. Önümüzdeki 24 saat içerisinde en az bir transferin biteceğini düşünüyorum. Büyük olasılıkla Almeida ve ya Pato'dan biri geldi bence :)
Banega
31.Ağustos.2014, 04:41
Evet, benimde gozumu korkutmuyor degil o sakatliklar fakat Sneijder geldiginde de muzmin sakat denmisti.Fakat Allah nazar degdirmesin ciddi bir sakatlik yasamadi su ana kadar.
Brezilya Ligi`ni fazla takip etmiyorum fakat Pato`nun orada ciddi bir sakatlik yasadigini sanmiyorum, simdi de baktim bulamadim.Dediginiz gibi, bu adam 24 yasinda, tum dunya tarafindan biliniyor, dunyadaki en yetenekli isimlerden birtanesi.Galatasaray`da sakatlanmadan 1-2 sezon iyi bir performans gosterse en ust duzey klupler bu adamin pesini birakmaz.Ben gelmesini cani gonulden istiyorum.Insallah sakatlik falan da yasamaz...
lionelforlan
31.Ağustos.2014, 05:05
Evet, benimde gozumu korkutmuyor degil o sakatliklar fakat Sneijder geldiginde de muzmin sakat denmisti.Fakat Allah nazar degdirmesin ciddi bir sakatlik yasamadi su ana kadar.
Brezilya Ligi`ni fazla takip etmiyorum fakat Pato`nun orada ciddi bir sakatlik yasadigini sanmiyorum, simdi de baktim bulamadim.Dediginiz gibi, bu adam 24 yasinda, tum dunya tarafindan biliniyor, dunyadaki en yetenekli isimlerden birtanesi.Galatasaray`da sakatlanmadan 1-2 sezon iyi bir performans gosterse en ust duzey klupler bu adamin pesini birakmaz.Ben gelmesini cani gonulden istiyorum.Insallah sakatlik falan da yasamaz...
Böyle düşününce benimde aklıma yattı aslında :D
Fearless Coward
31.Ağustos.2014, 05:11
Şimdi de Pandev ismi atıldı ortaya. Kötü olur bence eski Pandev'den çok uzak reis.
zarateray
31.Ağustos.2014, 06:57
Pandev vasat olur Mbia fena değil Guarin ilaç olur hatta yeni Melo olur.Pandev gelmesin Almeida gelsin daha iyi en azından ülkeyi tanıyor
Unsal123
31.Ağustos.2014, 13:21
Amrabat'ı da kiraladık, açıklandı. Gelsin transferler!
jevox06
31.Ağustos.2014, 13:25
Tarık Çamdal transferi bence illaki bitecek. Mbia muhteşem transfer olur gelirse. Guarin de çok faydalı olur. Forvet için adı geçen isimlerden tek faydalı olacak Doumbia.
zarateray
31.Ağustos.2014, 15:28
Aklimdaki tek soru Mbia gibi bir isim 28 yaşında Uefa kupasini almis neden hic kimse almamis adam boşta ilginç
Fearless Coward
31.Ağustos.2014, 15:41
Belki teklif almıştır Avrupa kupası'nda oynamak istiyordur. Baktı ki olmuyor son gün gider illa ki bi takıma. Mbia Sevilla'ya UEFA'yı getiren isimlerdendi on numara olur bence alınırsa. Tarık maçtan sonra hemen İstanbul'a geçmiş Milli takım için diyorlar ama bence transfer işi de hallolacak gibi hayırlısı bakalım artık açıklansın şu transferler Eylül'ü bekliyoruz galiba. :D
byariff
31.Ağustos.2014, 15:58
Az heyecanlanin 19.05 civarlarinda kap gelicek
IcedEarth
31.Ağustos.2014, 16:11
Normalde Amrabat'ın gidişine çok sevinirdim, ama şu aşamada biraz soru işaretleri var. Adam gibi bir forvet alınmayacaksa Amrabat'ı orada değerlendiremez miydik acaba? Almeida filan gibi gereksiz birileri geleceğine Amrabat'ı forvet rotasyonunda kullanabilirdik bence. Tabii düzgün bir forvet alırsak bu dediğimi yok sayabiliriz.
Chedjou'ya zerre güvenmeyen bir ben mi varım acaba? Adam tam bir dengesiz, her maç en az 1 gollük hatası oluyor neredeyse. Keşke elden çıkarıp Doria'yı getirseydik.
3'lü orta saha oynanacaksa bir orta saha daha alınması mantıklı. Defansif özellikleri kuvvetli olursa Melo'yla Selçuk'u rahatlatır.
europeanconquer
31.Ağustos.2014, 16:18
Transfer olsunda kim olursa olsun Kap bildirimi görmek istiyorum :n:
dAleksic
31.Ağustos.2014, 16:31
M'bia doğruysa müthiş transfer beyler. Kapı gibi ön libero maşallah :)
Forvete de Pandev'i alırsak büyük fiyasko olur. İnşallah öyle bi hata yapmayız.
Falcao9
31.Ağustos.2014, 16:51
Mbia'nın bu vakte kadar imza atmaması şaşırtıcı. Bence çok yüksek imza ücreti ve yıllık ücret istiyor. Son güne kadar beklemesi de bu yüzden. Neredeyse bonservisli oyuncu parasına patlayabilir.
dAleksic
31.Ağustos.2014, 17:21
Mbia'nın bu vakte kadar imza atmaması şaşırtıcı. Bence çok yüksek imza ücreti ve yıllık ücret istiyor. Son güne kadar beklemesi de bu yüzden. Neredeyse bonservisli oyuncu parasına patlayabilir.
Eğer menajeri de kendi gibi Afrikalıysa yandık demektir. Çok paragöz oluyorlar genelde.
zarateray
31.Ağustos.2014, 17:34
Simdide Dzemali haberi geçiyor Mbia iyidir diger adami cok izlemisligim yok dunya kupasinda isvicre kadrosundaydi
Falcao9
31.Ağustos.2014, 17:46
Çok iyi şut çeker. Sezondan uzaktan- yakından 7 gol garanti veriyorum. Dirençli, iyi şut çeken orta saha. Bir ara bizim de gündemimize gelmişti.
dAleksic
31.Ağustos.2014, 17:48
Orta saha alınacaksa isimsiz, başarıya aç ve işçi bir oyuncu almamız gerek. Dzemailli de fena olmaz aslında. Ama Mbia fiziksel olarak daha ön planda bence Mbia en doğru tercih olur.
zarateray
31.Ağustos.2014, 17:48
Mbia candir ya yeri gelir stoper bile oynar
byariff
31.Ağustos.2014, 17:49
Dimarzioda yazdi pandev dzemali paketini bakalim aksam nolcak 19.05...
zarateray
31.Ağustos.2014, 18:00
Transfer yapmak icin transfer gibi duruyor yine paralar cope gidecek
Cengo
31.Ağustos.2014, 18:07
Bülent Timurlenk dedi ise doğrudur. İkisi ile de görüşüyormuş Galatasaray.
Fearless Coward
31.Ağustos.2014, 18:09
Pandev'i hiç istemiyorum nedense. Ama Dzemaili'yi isterim. Cuk oturur. Mbia-Dzemaili birisi olsun farketmez hangisi olduğu. :D
zarateray
31.Ağustos.2014, 18:18
Ikisi icin 4m diyorlar Tarik icinde 4.5+Umut Gündoğan diyorlar
E.Cartman
31.Ağustos.2014, 18:37
3,5 milyona Dzemaili - Pandev paketi. Dzemaili iş yapabilir de Pandev aradığımız adam mı şüpheliyim. Ayrıca Mbia Sevilla'yla sözleşme imzalamış.
europeanconquer
31.Ağustos.2014, 18:40
3.5m euro Pandev ve Dzemali ?
Bu fiyatlara gelsinlerde fos çıksalarda olur.
Fearless Coward
31.Ağustos.2014, 18:44
Resmi açıklama gelsin artık yahu bıktım kimi yazdılarsa gittiler şimdi bunları da kaptırırız. :D
jevox06
31.Ağustos.2014, 19:00
Pandev tam aradığımız adam beyler. Burak'ta olmayan tüm teknik melekeler Pandev de var. Dzemaili de iyi transfer. Tarık Çamdal da bitmiş galiba. Bu üçü biterse kadromuz baya güçlenmiş olur.
zarateray
31.Ağustos.2014, 19:01
Ibrahim Seten'in haberine göre Dzemaili ve Tarik bitmis Pandev aksama belli olurmus
eng1n
31.Ağustos.2014, 19:16
bu sezon da Sneijder solda oynayacak herhalde yoksa orta saha almalarının mantığını anlayamadım.
LadroN
31.Ağustos.2014, 19:19
Burak varken ve kendisiyle bu kadar uzun süreli kontrat yapılmışken ayrıyetten yabancı kontenjanı gibi ucube bir kural varken santrafor yerine sağ veya sol kanatta oynayabilen, ayağında top tutabilecek yeteneğe sahip, ikinci forvet tarzı bir adam almamız lazımdı ki Pandev bu tanıma uyuyor gibi.
Orta sahaya da kesinlikle bir adam lazımdı.Melo ilk sezonki kadar öldürücü pres yapamıyor.Selçuk desen forvet oyuncu tiplemelerimizin ve sistemin değişmesi sebebiyle eski performansını gösteremiyor.Melo ve Selçuk'un yükünü azaltabilecek, orta sahaya dinamizm kazandıracak bir oyuncu ilaç gibi gelecektir.Umarım Dzemaili bu profildedir.
Taktik olarak geçen seneki dizilişe döneceğiz muhtemelen.
Edit:Taktik yazdım yazdım ama olmadı.6 yabancı olaymış iyiymiş.
Leonadias
31.Ağustos.2014, 19:27
Tarık Çamdal Galatasaray'da anlaşılmış Es-es'le
Leonadias
31.Ağustos.2014, 19:28
Galatasaray Tarık Çamdal için 4.5 milyon Euro + Umut Gündoğan'ı verecek.
çok be baba bu ne böyle bir de futbolcu istemiyoruz diyordu başkanları çok papelci insan la bunlar
Namzet
31.Ağustos.2014, 19:53
Transferin sessiz takımı Galatasaray, transfer sezonunun bitimine bir gün kala 3 önemli ismi kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, Eskişehirspor'dan Tarık, Napoli'den Dzmeaili ve Pandev ile anlaşmaya vardı. Galatasaray, Tarık için 4.5 milyon euro ve Umut Gündoğan'ı siyah kırmızılıara verecek, diğer iki isim ise 3.5 milyon euroya malolacak.
lexoqe
31.Ağustos.2014, 19:54
Umut Gündoğan güzel oyuncuydu.
Ralph
31.Ağustos.2014, 19:55
Ünal Aysal GS'yi batağa sürüklüyor. Bu gidiş iyi değil. Transferler iyi hoş da gidiş iyi değil söyleyeyim.
Night_Mare17
31.Ağustos.2014, 19:55
bu sezon da Sneijder solda oynayacak herhalde yoksa orta saha almalarının mantığını anlayamadım.
4-1-2-1-2 . Burak'ın yanına Pandev ya da Bruma'nın alternatifi olur. Yekta yerine Dzemalli.
E.Cartman
31.Ağustos.2014, 19:57
Umut gitmeyeydi iyiydi. Kiralık vermiş olsalar bari.
Banega
31.Ağustos.2014, 19:59
Ünal Aysal GS'yi batağa sürüklüyor. Bu gidiş iyi değil. Transferler iyi hoş da gidiş iyi değil söyleyeyim.
Haklisin da, malum yabanci kontenjani yuzunden bu fiyatlar.Yoksa bu sezon sag bekte problem yasayacagimiz cok belliydi, Eskisehir`de cok iyi yararlaniyor bu durumdan, Unal Aysal`da veya transfer komitesinde suc bulmamak gerek bence.
Kaldi ki, Dzemaili ve Pandev ikilisini 3.5 M Euro`ya almak uzereyiz, gayet iyi ve makul bir transfer.Dzemaili ile 3 yil, Pandev ile de 1+1 yillik sozlesme imzalanacakmis.Benim bekledigim oyuncular bunlar degildi fakat mevcut mali durumu tartisacaksak, bu transferlerde hata yapilmamistir.
europeanconquer
31.Ağustos.2014, 19:59
4.5m euro rezalet.Almayın şu adamı ya tam bir balon.
zarateray
31.Ağustos.2014, 20:02
Umut'a hic sans verilmedi inşallah kiralik gitmistir bu arada Umut'u kaça almistik.Bir Tarik sevdasidir sürdü gitti sonunda geldi insallah patlamaz
byariff
31.Ağustos.2014, 20:03
cok para cok... tarik icin hemde 4.5 + oyuncu , ne diyeyim hayirli olsun yabanci siniri yuzuden para bayiyoruz soyle adamlara.
dAleksic
31.Ağustos.2014, 20:09
Ya bu Tarık da bizim göremeyip de Gs'ın gördüğü ne var anlamadım. Geçen Eskisehir maçını sadece Tarık için izledim. Bildiğin düm düz Anadolu takımı topçusu. Tarık yerine Sabri'ye şans verilse daha iyiydi. Hele Umut gibi genç orta sahayı da vermiş olmamız çok büyük hata.
Dzemaili ve Pandev transferi 3.5m€'ya oldukça makul bir anlaşma olmuş. Dzemaili'yi severim Dünya Kupası'nda da iyi oynamıştı zaten. Bizde de iyi katkı verecektir. Pandev hakkında da tek soru işareti yaşı bence. 31-32 yaşında ve Prandelli genç ve diri bir forvet istiyordu. Sanırım maddi bakımdan tatlı geldiği için gerçekleşti bu transfer. Biraz da göz boyamak için tabi. Forvet alalım da kim olursa olsun gibi oldu.
Herşeye rağmen hayırlı olsun diyelim. İnşallah katkı sağlarlar.
E.Cartman
31.Ağustos.2014, 20:10
Adettendir
http://i.imgur.com/SxQwigg.jpg
http://i.imgur.com/AwavyE0.jpg
http://i.imgur.com/5Mse5yM.jpg
CocukMenajer
31.Ağustos.2014, 20:11
Tarık transferinin maliyeti için Eskişehirspora kızmaya gerek yok Eskişehir Tarığı 2m euroya satsa yerine kimi alıcak onlarda haklı.
dAleksic
31.Ağustos.2014, 20:12
Adettendir
http://i.imgur.com/SxQwigg.jpg
http://i.imgur.com/AwavyE0.jpg
http://i.imgur.com/5Mse5yM.jpg
Aman hocam Dzemaili 4 ay sakat yazıyo orda :D Allah korusun !
Pandev'in profil de yakıyor. İnşallah gerçekte de öyledir. Tarık da 0 potansiyel :)
Banega
31.Ağustos.2014, 20:15
Sabri bir daha kadroya alinamayacak sanirim, Veysel`de fazla iyi performans gostermiyor.Bu yil boyle gidemeyecegi icin Tarik`i mecbur almak zorunda kaldik.
Fakat Emmanuel Eboue 1 sene daha kalacagini aciklamis.Ne yapacagiz bilmiyorum.Sadece CL`de mi oynayacak? Bos yere maas.Ah yabanci kontenjani, ne buyuk bir belasin sen?
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/112877/bir-sene-daha-buradayim
byariff
31.Ağustos.2014, 20:15
pandev ve dzemali fizik olarak dususte ozellikle pandev asiri derecede agirlasti , ligde is yapar ama cl de soru isareti.
Namzet
31.Ağustos.2014, 20:16
Tarık Çamdal biraz tuzlu olmuş,Sabri takıma alınsa bu maliyetten kurtulabilirdi klüp.Pandev sevdiğim oyunculardan bir tanesi başarılı olur,diğerini bilmiyorum izlemek lazım
CocukMenajer
31.Ağustos.2014, 20:19
Pandev Dirk Kuyt etkisi yapabilir.Umut Gündoğan Galatasaray'a ne kadara gelmişti ?
Flawless Victory
31.Ağustos.2014, 20:20
Yabancilar fiyatina gore iyi transfer ama Tarik inanilmaz pahali. Yazik bu paralara. Birakin su yabanci sinirini artik.
SAİT71
31.Ağustos.2014, 20:24
Sabri neden kadro dışı kaldı acaba? 4.5 m € maliyet yerine Sabri kullanılsaydı o parayı da ekleyip daha kaliteli bir forvet alınabilirdi aslında. Bana biraz acele ile yapılmış gibi geldi.
Ralph
31.Ağustos.2014, 20:31
Haklisin da, malum yabanci kontenjani yuzunden bu fiyatlar.Yoksa bu sezon sag bekte problem yasayacagimiz cok belliydi, Eskisehir`de cok iyi yararlaniyor bu durumdan, Unal Aysal`da veya transfer komitesinde suc bulmamak gerek bence.
Kaldi ki, Dzemaili ve Pandev ikilisini 3.5 M Euro`ya almak uzereyiz, gayet iyi ve makul bir transfer.Dzemaili ile 3 yil, Pandev ile de 1+1 yillik sozlesme imzalanacakmis.Benim bekledigim oyuncular bunlar degildi fakat mevcut mali durumu tartisacaksak, bu transferlerde hata yapilmamistir.
Yabancılar için haklısın. Ancak geçen hafta Aysal "Tarık için o kadar para veremeyiz, finansal fair play var artık. Daha dikkatli harcamalar yapmalıyız" dedi. Ne değişti ki?
sui generis
31.Ağustos.2014, 20:32
Galatasaray sağ bek için harcadığı parayı Fenerbahçe'ye Gökhan için teklif etseydi Fenerbahçe kabul ederdi :)
Banega
31.Ağustos.2014, 20:38
Yabancılar için haklısın. Ancak geçen hafta Aysal "Tarık için o kadar para veremeyiz, finansal fair play var artık. Daha dikkatli harcamalar yapmalıyız" dedi. Ne değişti ki?
Aslinda degisen bir sey yok, almak istemiyormus gibi yapmaya calisarak fiyat dusurmeye calistilar, bir turlu rakami dusuremediler ve artik son saatlerde baslari sikisinca tukurduklerini yalamak zorunda kaldilar. :) Yabanci kontenjani olmasa o bolgede Eboue`yi hep degerlendirirdik, kalan bolgelere de daha ust duzey yildizlar alirdik.Fakat Tarik`a verdigimiz paradan sonra, bu yabancilari alabildik mecburen.Kaldi ki bu transferler yabanci sinirlamasinin ne kadar REZALET oldugunu bir kez daha gosteriyor.Turkiye Ligi`ne gore kaliteli olan ve kendilerini ispatlamis bu iki adama verdigimiz paraya bak, bir de sirf yerli ve boslugu doldurmasi adina standart bir oyuncuya verilen paraya bak. :) Gene de Tarik`tan umutluyum ben, yetenekli bir oyuncu, burada cok calisirsa, kendini gelistirir...
dAleksic
31.Ağustos.2014, 20:38
Galatasaray sağ bek için harcadığı parayı Fenerbahçe'ye Gökhan için teklif etseydi Fenerbahçe kabul ederdi :)
Gökhan bitik oyuncu, tabi kabul ederlerdi :)
ReaList
31.Ağustos.2014, 20:41
Ben alınan 2 yabancıyı da beğenmedim. Yani, Galatasaray'ın Ünal Aysal döneminde transfer ettiği en düşük popülerli 2 oyuncu olarak görüyorum tabi bunda maliyet ve transferlerin son güne bırakılmış olması da yatıyor. Elbet faydalı olacaklardır ama nasıl ve ne şekilde? Onu hep beraber izleyip göreceğiz.
Redrum
31.Ağustos.2014, 21:05
Bu haftaki maçını izleyemedim herhalde kotuymus. Ama gecen sezon boyunca izlediğim Tarik Camdal tas gibi D/WB/M RL. Kaç para verilirse helal olsun. Caner dışında en iyi yerli sol bek, Sabri'den de iyi bir sağ bek almış oluyoruz.
Gncl1905
31.Ağustos.2014, 21:36
Transferler bittiyse hayırlı olsun demek düşer bize(gerçi KAP bildirisi gelmeden %100 bitti diye bir şey yok ama bakalım ne olacak). İtalya'dan son dönemde aldığımız oyuncular iyi çıktı; Melo, Sneijder, Muslera ilk aklıma gelenler(başka alındı mı hatırlamıyorum). İnşallah onlar gibi olurlar.
Selçuk'un kötü oyunu ve stoperlerin idare eder durumu son anda transferi orta sahaya yönlendirdi sanırım. İlginç oldu. Selçuk cidden çok kötü başlamıştı sezona ama bu kadarını beklemiyordum.
Tarık için ise yorum yok. Ben olsam dünyanın en iyi beki olsa yine almazdım bu saatten sonra ki verilen para da çok. Bakalım Sabri'den, Veysel'den ne artısı olacak merakla bekliyorum.
Fearless Coward
31.Ağustos.2014, 21:45
Bu transferler olursa lig için başarılı transferler olur ancak CL için vasat. Dzemaili ve Tarık iyi de bizim Burak'ın yedeği olur Pandev.
Night_Mare17
31.Ağustos.2014, 21:59
Şimdi şöyle bakarsak Dzemalli çok rahat Selçuk'u keser , Pandev'de Burak'dan iyidir ama biz daha da iyisini istiyorduk sanırım biraz hayal kırıklığı oldu.
anil luque
31.Ağustos.2014, 22:01
Pandev ununu elemiş eleğini asmış bir oyuncu gibi özellikle son 1-2 senedir. Ligi idare etmeleri kuvvetle muhtemel ama Avrupa'da başarı için yeterli kalibrede transferler değiller bence.
nannar
31.Ağustos.2014, 22:02
Yalnız atladığınız bir nokta var.Daha iyisi çok daha iyi paralara gelirdi.Bence çok uyguna takımın kalitesini ve derinliğini arttıracak isimler alınmış oldu. Yabancı sınırını ısrarla diretenler utansın.Sonra türk futbolu neden geride kaldı diyorlar :)
Walter Sakana
31.Ağustos.2014, 22:57
Yıldırım Demirören: En beğendiğim yerli futbolcu Tarık Çamdal (08.04.2014)
geçmiş olsun...
fbdevil190737
31.Ağustos.2014, 23:05
Tarık'ın potansiyelli olduğunu düşünüyorum . Mücadeleci ve hücumda efektif , savunma konusunda kendini geliştirecektir ancak Dzemaili transferi nokta atışı oyunu iki yönlü oynayan oyun kurma vasıfları olan Avrupa'da fark yaratabilecek bir orta saha , Pandev ise her ne kadar fiziksel olarak eski seviyesinin çok uzağında olsa da mental anlamda Avrupa'da aranan oyunculardan .
E.Cartman
31.Ağustos.2014, 23:31
https://pbs.twimg.com/media/BwY_5BdCEAIIIQe.png:large
Falcao9
31.Ağustos.2014, 23:42
Bize lazım olan 3 adamı aldınız :(
europeanconquer
31.Ağustos.2014, 23:43
Hayırlı olsun hepsi.
Ama Tarık boş transfer.
jevox06
31.Ağustos.2014, 23:50
Transferler KAP'a bildirildi, timeline bayram yeri sayın seyirciler :n:
Unsal123
31.Ağustos.2014, 23:53
Beyler Afrikalı gelicek demiştim, aslında şaşırtmaydı. Ünal Aysal forumdakilere sağ gösterip sol vur demişti. Transferler hayırlı olsun. Pandev coşar. :D
IcedEarth
01.Eylül.2014, 00:07
Şu Tarık'ı istemeyen bir tek ben mi varım acaba? Trabzon çok daha iyi olan İshak'ı çok daha ucuza kapatmış. Yazık o kadar paraya.
Pandev de pek içime sinmedi. Aradığımız forvet profili bu olmamalıydı bence.
Bu 3'lü transfer olayının içime sinen tek parçası Dzemaili. Orta sahaya derinlik katacak, Selçuk'a ciddi bir tehdit oluşturacak bir oyuncu. Artık Selçuk'u kesme lüksümüz var :)
Aslında yabancı sınırından istifade edip Telles'i kiraya mı yollasak? Şu haliyle takımda fark yaratmayacak gibi görünüyor, en azından kontenjanın birinden kurtulurken bir yandan da oyuncunun düzenli oynayarak tecrübe kazanmasını sağlardık.
Bir de Sabri bence muhakkak affedilmeli. Hem sağda hem solda rotasyona katılabilecek bir oyuncu en azından, ayrıca takımın kaybolmuş ruhuna da çare olur belki. Müthiş oynamasa da en azından Veysel'e yakın oynar.
MoisHaLe
01.Eylül.2014, 00:12
Kocaman bir fiyasko bu transfer dönemi.. kim bunlar ya Allah aşkına? Tarık'a o kadar para veren zihniyete acıyorum. En kötü devre arası yedeğe konur.
Redrum
01.Eylül.2014, 00:20
Ciddi ciddi soruyorum, Tarik kötü diyenler veya istemeyenler kaç maçını 90 dk izledi? Çok merak ediyorum.
zarateray
01.Eylül.2014, 00:22
Devre arasinda harcanan paralarin ceremesini cekiyoruz.Kimi aldiysak hepsini gonderdik.Mancini mi yapti kim yapti bu transferleri arkadas.Hadi Türkleri tanimaz etmez scout ekibi aldirdi diyelim. Ontivero Hajrovic nedir ? Yazik gunah valla o paralar harcanmamis olsa simdi cok farklı seyler konusuyorduk.Pandev bitik gibi ama top saklamasiyla ise yarayabilir. 2.forvet gorevini halledebilir.Malum Burak ne top saklar ne dribling yapar.Dzemaili ise tam aranan kan.Selcuk'un bu halini izlemektense Dzemaili'yi izlemek daha hos.Tarik ise benim için tam bir soru isareti.Iyi olursa da sasirmam kotu cikip elde patlarsa da sasirmam.Artik aldigimiz yerlilerin takimin iskeletini olusturmasi lazim.Her sene birini aliyoruz ertesi sene gonderiyoruz bu nasil mantik cozebilmis degilim.Alip satsak gam yemiycem de hep elden cikarmaya calismalar hep zarar cok zarar.Hayirlisi olsun demekten baska secenegimiz yok.Ben Prandelli'yi begendim fakat Terim ve Mancini'ye sunulan imkanlar bu adama sunulmadigi icin uzgunum
E.Cartman
01.Eylül.2014, 00:23
Bizim orta sahanın bir sezonda çektiği şut kadar tek başına çekmiş, hiçbi şey yapamazsa bu yönüyle iş yapar Dzemaili
https://pbs.twimg.com/media/BwZLLIdIMAApIa4.jpg:large
sarianet
01.Eylül.2014, 00:24
Ciddi ciddi soruyorum, Tarik kötü diyenler veya istemeyenler kaç maçını 90 dk izledi? Çok merak ediyorum.
Millet zaten o yüzden eleştirdi bikaç maç iyi oynadı fazla maç oynamadı ki izleyelim :D
Walter Sakana
01.Eylül.2014, 00:46
Aslında yabancı sınırından istifade edip Telles'i kiraya mı yollasak? Şu haliyle takımda fark yaratmayacak gibi görünüyor, en azından kontenjanın birinden kurtulurken bir yandan da oyuncunun düzenli oynayarak tecrübe kazanmasını sağlardık.
Mustafa Denizli Telles'in sol açık kullanılsa daha faydalı olacağını yazdı ki ben de katılıyorum bu düşünceye. Savunma açısından fiziği çok zayıf, yetersiz kalıyor. Hakan bek önünde Telles güzel olur bence. Telles hem önde pres yapar hem çabukluğuyla geriye destek verir Hakan'ın ağırlığı çok problem olmaz o zaman. Telles hücumlarda da ortaları ve şutlarıyla etkili olabilir bence. Denenmeli...
davidvilla
01.Eylül.2014, 00:56
Culio-stancu hayirli olsun.
Flawless Victory
01.Eylül.2014, 01:06
Ya artık şu Sabri sevdasını bırakın bi zahmet. Galatasaray'da oynayacak oyuncu olmadı hiçbir zaman. Güldük, eğlendik ama hepsi o kadar. Artık Sabri'yi istemeyelim.
footballer33
01.Eylül.2014, 01:29
Tarık için verilen paralar akıl işi değil, üstüne bir de futbolcu verilmiş. Bu transfer düz hesap 5 milyon €'ya patladı G.Saray'a. Bir de şu var; geçen sene Telles ve Veysel transfer edildi ve onlara da az paralar ödenmedi. Ne var ki, şimdi bu ikiliden birisi yedek kalmak zorunda.
Dzemaili'yi Dünya Kupası'nda tanıdım, G.Saray için kötü bir transfer değil kesinlikle. Orta saha ihtiyacı da elzemdi. İş yapabilecek bir isim.
Pandev ise gereksiz gibi geldi bana. Almeida bile gelseydi daha iyi olurdu bana göre.
lexoqe
01.Eylül.2014, 01:44
Gün gelecek Umut Gündoğan'ı geri almaya çalışacağız. Ben bu oyuncunun potansiyelinin olduğuna inanıyorum.
zarateray
01.Eylül.2014, 02:05
Chedjou Marsilya iddialari var ama sanmiyorum gidecegini giderse yeri dolmaz son gunde kimi alacagiz ki ?
Leonadias
01.Eylül.2014, 02:48
İLGİNÇ İSTATİSTİK - 2013-14 sezonunda forvet Goran Pandev 27 şut çekerken, orta saha oyuncusu Dzemaili 40 şut çekti.
sarianet
01.Eylül.2014, 02:51
drogbadan sonra pandev nedir abi ya
lexoqe
01.Eylül.2014, 03:21
İLGİNÇ İSTATİSTİK - 2013-14 sezonunda forvet Goran Pandev 27 şut çekerken, orta saha oyuncusu Dzemaili 40 şut çekti.
Artık şu modern futbolda forvetlerden çok ortasaha oyuncuları gol atıyor.
Corpus
01.Eylül.2014, 04:24
Yahu pandev gibi beynini kullanabilen forvet bulmuşuz. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. Dünya' da Drogba' nın yerini dolduracak oyuncu yok ki benzerini bulalım. Prandelli yerden oynamayı tercih ediyor. Pandev de buna uygun bir isim.
Dzemalli ortasahamızda forma yarışı oluşturması açısından iyi transfer olarak bakıyorum. Hem Selçuk' un hem de Melo' nun performansları artacaktır bu transfer sayesinde.
Gelelim Tarık konusuna. Umut Gündoğan zaten Galatasaray kalitesinin yanından geçmeyen bir futbolcu. O adamın ulaşabileceği en büyük potansiyel Emre Çolak. Gerisini siz düşünün. Bu yüzden ben bonservisi 4.5 milyon olarak düşünüyorum. Her ne kadar fazla bir ücret olsa da sezona Veysel , Telles, Hakan' dan başka bek olmadan girmemizden iyidir. Umarım Tarık kendini daha da geliştirerek Galatasaray' a bek aratmayacak hale gelir.
William Rookwood
01.Eylül.2014, 04:29
Yönetimi ve Prandelli'yi kutluyorum. Transferleri çok beğendim, takıma çok katkısı olacaktır. Bizim pivot santrafordan cok bir Necati Ateş tipinde oyuncuya ihtiyacımız vardı. Pandev, topu ortasahadan alıp forvete aktarabilen bir oyuncu. Burak ile birlikte çok iyi ikili olacaklar.
caner485
01.Eylül.2014, 10:29
Alınan 2 oyuncu çok şöhret isim olmasalarda tam takım oyuncusu. Sorun çıkartmayacak Galatasarayın bence sahada eksiği olan takım ruhu eksikliğini giderecek düzeydeler. Hele ki bu fiyatlara alınıyorsa harika. En azından 4. yıldız için kısa vadeli iyi transferler gözüyle bakıyorum. Tarık ise fiyatına göre balon. Yoksa piyasası 2 milyonluk adam ama inşallah kendini geliştirir.
europeanconquer
01.Eylül.2014, 10:36
Pandev=Zeki ve yaşlı,Kuyt etkisi yapabilir.
Dzemaili=Adını daha doğru telaffuz edemiyorum.
Tarık=Pahalı,vasat ve balon.
dAleksic
01.Eylül.2014, 11:00
Pandev ve Dzemaili aslında kan olarak uyar Türkiye'ye biri Makedon diğeri Arnavut. Takım oyuncusu ikisi de. Tarık'ın nerden baksanız 10 maçını izledim geçen sezon da dahil olmak üzere. Vasat bir oyuncu. Tek artısı yaşının genç olması. Kendini geliştirirse iyi bir oyuncu olur. Fakat yine de çok fazla para verdik. İnşallah baskı altında kalıp da kendisini kaybetmez.
William Rookwood
01.Eylül.2014, 11:07
Tarik yetenekli fakat o kadar eder mi derseniz bence etmez. Eskisehir gider ayak iyi fiyata kakalamis bize tarik'i. Umarim aldigi paranin hakkini verir.
Diger transferler hakkinda orneklendirme yapmak gerekirse;
Pandev : Necati Ates
Dzemaili : M'vila
jevox06
01.Eylül.2014, 11:19
Tarık defans yapmayı öğrenirse(ki dünyanın en iyi antrenörleriyle çalışacak) Gökhan Gönül'den daha iyi bir oyuncu olabilir. Maçlarını bende izledim. İyi bir oyuncu. Potansiyeli var. Çalışkan bir oyuncu olduğu söyleniliyor. Ben olumlu bir transfer olduğunu düşünüyorum.
Redrum
01.Eylül.2014, 11:38
İlk defa bu kadar alternatifi bir kadromuz oldu uzun zamandır. Bence bu çok önemli. Yabancı siniri olmasa Dzemaili su Selcuk'u direk keser ama bakalım ne olur.
Beklerde veysel, Telles, hakan'a ek olarak tarik alindi. Olcan da oynayabiliyor.
Orta sahada melo ve selçuk için artik tehdit var : Dzemaili. Yekta de fena değil.
İleride ise Bruma, Olcan, Sneijder, Burak'in yanısıra Pandev gibi zeki ve teknik, Yasin gibi hareketli bir oyuncu var. Bir maçtaki 3 değişiklik de takımı hareketlendirebilir. Veya allah korusun gecen seneki gibi Sneijder falan sakatlanirsa takim hemen çöküşe geçmez.
Hsyn53Yvz
01.Eylül.2014, 12:14
https://pbs.twimg.com/media/Bwbtf5sCIAECnVf.jpg
BaFraLı
01.Eylül.2014, 13:06
Valla transferin son zamanlarında Tarık Çamdal, Pandev ve Dzemaili gayet iyi transferler. Bu saatten sonra zaten kimi transfer edicektinizde Tarık'ı, Pandev'i ve Dzemaili'yi beğenmiyorsunuz ? Bende onu anlamıyorum.
Maddi durum ortada bu oyunculardan daha iyi oyuncuların da gelmesi zor gibiydi sanırım. Bence yapılan son transferler yerinde.
Pandev yerine daha iyi, iş yapabilecek biri alınabilirdi ama işi son güne bırakmışlar zaten.
dAleksic
01.Eylül.2014, 13:53
http://i.hizliresim.com/d4VVoD.jpg (http://hizliresim.com/d4VVoD)
E.Cartman
01.Eylül.2014, 14:07
Umut Gündoğan bugünkü idmanda varmış. Gitmedi mi ki acaba.
davidvilla
01.Eylül.2014, 14:30
muslera
veysel semih balta tarık
melo
selcuk dzemaili
pandev burak sneijder
europeanconquer
01.Eylül.2014, 14:49
Kadro cidden çok güzel oldu,alternatifi bol Prandelli için çok rahat oldu.Herkes şans bulur herkes dinlenir.Prandelli'ye güvenim tam.Ama Tarık boş transfer.
Redrum
01.Eylül.2014, 14:54
muslera
veysel semih balta tarık
melo
selcuk dzemaili
pandev burak sneijder
Abi Olcan, Sneijder dahil takımdaki bütün oyunculardan daha iyi oynuyor yahu kesilir mi hic? Bari sağ bek tarik sol bek olcan yapalım veya selcuk-olcan değişikliği.
davidvilla
01.Eylül.2014, 15:41
Abi Olcan, Sneijder dahil takımdaki bütün oyunculardan daha iyi oynuyor yahu kesilir mi hic? Bari sağ bek tarik sol bek olcan yapalım veya selcuk-olcan değişikliği.
Kesilir anam kesilir canim kesilir :)
Ne guzel iste zengin kadro sino ve pandev ile olcan bruma degisirler zaten surekli. Sol bek olarak olcani hic tavsiye etmiyorum ayrica.
Belki arifin kadrosu gibi selcuk yerinde olabilir di maria hesabi :)
byariff
01.Eylül.2014, 15:52
Olcan bal gibi olur sol ic... Son dakika transferi gelirmi emre gural?
zarateray
01.Eylül.2014, 16:02
Emre Güral benimde icimden geçiyor
Pandev ile 1+1 yıllık sözlesme imzalanacak yıllık 2.3 alacak.Napoli'de de 2.3 alıyordu.Sözlesmesine ek olarak 29 mac oynarsa sözlesmesi uzar maddesi koydurmuslar.Dzemaili direk 3 yıllık sözlesme yapacak yıllık 1.8 alacak.Napoli'den yıllık 1 alıyordu
Redrum
01.Eylül.2014, 17:13
İki oyuncunun toplam bonservis bedeli 2.35 M €.
zarateray
01.Eylül.2014, 18:08
Umut anlasamamis Es es ile
europeanconquer
01.Eylül.2014, 19:07
Daha fazla para vermeyiz,vazgeçeriz umarım.
Falcao9
01.Eylül.2014, 19:07
Umut, İstanbul dışına zor çıkar.
Fearless Coward
01.Eylül.2014, 19:31
Maddi açıdan bakarsak iyi kapattık transferi. Pandev'i Burak'ın arkasında düşünürsek iyi bir transfer oldu diyebiliriz. O kadar golcü bir oyuncu değil ama Zafer'in bahsettiği gibi tam Prandelli'nin aradığı isimlerden. Dzemaili'yi zaten konuşmaya gerek yok. Akıllıca bir hamle oldu. Uzaktan golleri de olacaktır bu sezon. Tarık ise iki yönlü bir bek kolay bulunacak bir oyuncu türünden değil. Verilen paranın hakkını verir inşAllah.
erdemzorer10
01.Eylül.2014, 20:27
Son transfer gününde,hele ki içinde bulunduğumuz maddi durum açısından bakarsak üç transferi de son derece olumlu buluyorum.Üç oyuncu da birden fazla mevkide oynamaları açısından son derece stratejik.Hele ki Dzemaili,Şampiyonlar Ligi dönüşlerinde Melo-Selçuk ikilisinin yaşadığı yorgunluğu çok iyi derecede kompanse edebilecek bir oyuncu.Çok iyi bir rotasyon oluştuğunu düşünüyorum.Pandev ise son yıllarda Galatasaray'a gelen en "çok yönlü" hücum oyuncusu.
erdemzorer10
01.Eylül.2014, 20:40
Ekleme olarak;Tarık Çamdal'ın bonservis ücreti bence de yüksek ama bu bonservis bedelinin %25'inin oyuncunun kendisine ait olduğunu da unutmamak lazım.Bu durumda Eskişehirspor'un cebine girecek para da 3.3 milyon euro seviyelerine iniyor.Türkiye şartlarında belirli bir standartta sağ ve sol bek oynayan,yerli bir oyuncu için de 3.3 milyon euro makul görünüyor.
zarateray
01.Eylül.2014, 21:10
Yeri değil belki ama bir sorum olacak avrupadaki oyuncuların aldıkları maaşları görebileceğim önerebileceğiniz bir site falan var mı ? Mesajımı hangi konuya atacagımı bilemedim buraya yazdım yöneticiler uygun yere taşırsa sevinirim
europeanconquer
01.Eylül.2014, 22:13
Ben hep FM'den bakıyorum maaşlara.
footballer33
01.Eylül.2014, 22:28
G.Saray'ın transferleri eksik bölgeleri ve son gün şartlarını düşününce iyi sayılır; ama Chedjou veya Eboue'den birini yollamaları lazım kontenjandan ötürü. Tranfer döneminin bitmesine de 2,5 saat kaldı.
Banega
01.Eylül.2014, 22:31
Evet, henuz Umut yillik ucretinde anlasma saglayamamis.Bizim komite bu sorunu cozmeye calisiyormus.
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/112954/g-sarayda-umut-gundogan-krizi
@footballer33
Eboue 1 yil daha kalacagini acikladi, buyuk olasilik SL maclarinda oynar.Chedjou`ya ise ihtiyacimiz var, harika bir form grafigi yakaladi, bunu surdururse takimin vazgecilmezleri arasinda yer alir.
footballer33
01.Eylül.2014, 23:01
Evet, henuz Umut yillik ucretinde anlasma saglayamamis.Bizim komite bu sorunu cozmeye calisiyormus.
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/112954/g-sarayda-umut-gundogan-krizi
@footballer33
Eboue 1 yil daha kalacagini acikladi, buyuk olasilik SL maclarinda oynar.Chedjou`ya ise ihtiyacimiz var, harika bir form grafigi yakaladi, bunu surdururse takimin vazgecilmezleri arasinda yer alir.
Kontenjan 8 değil mi? Şu anda elinizde 9 yabancı var (Muslera, Eboue, Chedjou, Telles, Melo, Dzemaili, Bruma, Sneijder, Pandev). Ben o konudan bahsediyordum.
Leonadias
01.Eylül.2014, 23:07
Pandev ve Dzemaili resmi imzayı attı
https://pbs.twimg.com/media/BweDx1YCAAAGNSs.jpg
nannar
01.Eylül.2014, 23:15
Tarık-Hakan-Semih-Veysel 4'lü savunmayı kursak da orta alanda Dzemaili -Melo , Sol açıkta Snejder sağ açıkta Olcan forvette Burak ve arkasında Pandev oynasa bence çok güzel maçlar izleriz. Telles'i aratmaz Tarık ,Hakan da alışır. Veysel de idare eder... Koray'ı da yavaş yavaş kadroya sokabiliriz.Açıkçası ben olsam bu 11'i sürerdim sahaya :n:
Leonadias
01.Eylül.2014, 23:27
Galatasaray, bedelsiz olarak transfer ettiği Goran Pandev'le 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Pandev, yılık 2.4 milyon Euro alacak.
Pandev + Dzemaili bonservisi için toplam 2.35 milyon euro. Gayet iyi anlaşmışız.
erdemzorer10
01.Eylül.2014, 23:35
Dzemaili'nin yıllığı daha iyi ayarlanabilirdi.Yönetim yıllık ücret konusunda gram bilgi sahibi değil.Kim yönetiyorsa bu sözleşme işini yazıklar olsun.
Unsal123
01.Eylül.2014, 23:37
Sözleşmeler bence çok iyi. İlk kez artmıyor. :zuhaha
E.Cartman
01.Eylül.2014, 23:46
Kontenjan 8 değil mi? Şu anda elinizde 9 yabancı var (Muslera, Eboue, Chedjou, Telles, Melo, Dzemaili, Bruma, Sneijder, Pandev). Ben o konudan bahsediyordum.
5+3+1 oldu yanlış bilmiyorsam. 1 tane ekstra hak var bu sezon için. Yoksa da lisans çıkartmayız olur biter. Kulüp içindeki toplam yabancı sayısı demek değil o sonuçta istersen 50 tane yabancı al, 8 tanesine lisans çıkartabilirsin demek.
Edit: Tarık açıklandı resmen 4.75 milyon verilmiş. Umut kalmış, iyi olmuş.
Leonadias
01.Eylül.2014, 23:48
Eskişehirspor, Tarık Çamdal'ın 4 milyon 750 bin avro karşılığında Galatasaray'a transfer olduğunu duyurdu.
Banega
01.Eylül.2014, 23:50
5+3+1 oldu yanlış bilmiyorsam. 1 tane ekstra hak var bu sezon için. Yoksa da lisans çıkartmayız olur biter. Kulüp içindeki toplam yabancı sayısı demek değil o sonuçta istersen 50 tane yabancı al, 8 tanesine lisans çıkartabilirsin demek.
Evet, aynen.TFF yeni bir ek kontenjan vermisti, klupler zorda kalmasin diye.1 yabanci tribunde bulunabilecek.Toplam 9 olabiliyor.
footballer33
01.Eylül.2014, 23:50
5+3+1'in yürürlüğe girip girmediğini bilmiyorum. Tamam o zaman, sıkıntı yok.
Leonadias
01.Eylül.2014, 23:54
https://pbs.twimg.com/media/BweOa__IcAMsGJe.jpg:largehttps://pbs.twimg.com/media/BweOa_RIAAAxvgE.jpg:large
Walter Sakana
02.Eylül.2014, 00:03
Lig başladıktan sonra transfer yapma hastalığımızdan ne zaman vazgeçeceğiz acaba. Sezon bitmeden bir sonraki sezonun transfer planlaması yapılması gerekirken Türkiye'de bir türlü hayata geçmiyor bu sistem. Herkes "günü kurtarma" mantığıyla hareket ediyor çünkü.
Buna karşın Pandev ve Dzemaili gibi İtalya liginde iyi yerlere gelmiş 2 oyuncuyu yaklaşık 2,5m € karşılığında transfer etmek önemli bir transfer başarısıdır bence. Sonunda orta sahada gerçek anlamda "iki yönlü" bir oyuncumuz oldu. Pandev de uzun süredir hasret kaldığımız "adam eksiltebilecek" bir forvet. Sneijder'in düşünme hızına ayak uydurabilecek bir isim. Son durumunu pek iyi bilmiyorum ama iyi zamanlarında bu ligin çok üstünde bir forvetti.
Oyuncuların İtalya ligi istatistiklerine pek takılmamak lazım. Çünkü ligimizde gol atmak Avrupa'nın neredeyse bütün liglerinden daha kolay yabancı oyuncular için. Türkiye'ye gelmeden önce sezonda 8 golü zor gören Webo ligimizde kariyer rekoruna ulaştı. Aynı şekilde Baros, Melo, Kewell, Nobre, Bobo gibi bir çok isim kariyerlerinde bir sezonda en yüksek gol sayılarına ligimizde ulaştılar hem de açık ara. Tabi bu takıma da bağlı. Takım kötü bir sezon geçirdiğinde bunun tam terside olabiliyor. Drogba gibi bir ismin 15 golü bile görememesi gibi...
Tarık iyi mi kötü mü tartışılır ama yerli piyasa gözönüne alındığında milli bir oyuncu olarak bonservis bedeli normal. Yerli piyasayla ilgili düşüncelerimi daha önce dile getirmiştim:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2673714&postcount=35125
Leonadias
02.Eylül.2014, 00:48
Galatasaray, Tarık Çamdal ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi.
https://pbs.twimg.com/media/BweZnpZIUAAvctP.jpg
Dzemaili bence rotasyon oyuncusu değil kesinlikle as oynamalı :)
SAİT71
02.Eylül.2014, 01:04
Bence Eboue ile yollar ayrılmalı. Alacağı maaştan daha düşük bir ücrete ikna edilip fesih edilmeli. Lig için Chedjou yerine Eboue'den vazgeçilmeli. Zaten lisansı çıkmazsa ligde oynayamayacağı için ŞL'de de oynaması saçma olur.
Redrum
02.Eylül.2014, 01:23
Mehmet Demirkol, Pandev için son gün transferi değil, gayet normal, iyi transfer dedi. İstatistikleri de onu söylüyor zaten. Dzemaili ise piyasası olan bir topcuydu yahu, ikisi toplam 2.3M € ya nasil gelir aklım almıyor gerçekten.. :)
Edit: Tam olarak kaynak almak doğru değilse de, Dzemaili'nin transfermarkt te piyasa değeri 9.5 M €, Pandev 'in ise 8.5 M €.
Namzet
02.Eylül.2014, 01:28
Tarık,Galatasaray'ın Gökhan Gönül'ü olur.. Hayırlı olsun
Gncl1905
02.Eylül.2014, 01:41
İtalya'dan gelenlerin maliyeti çok çok iyi. Sözleşme yapma sorunumuz ortadayken iyi de sözleşmeler yapmışız. Tebrik ederim yönetimi, şaşırdım açıkçası.
zarateray
02.Eylül.2014, 01:56
Pandev Napoli'deki ücretinin aynısını kabul etti de Dzemaili 1 alıyordu 2 katını vericez bence makul bonservis olmasının sebebide budur adamın aklını celdik gibime geliyor.Hala 2.35 bonservise sasırıyorum cidden İtalya'dan adam alıyorsun adı sanı duyulmus adamlar bu paralar getirmek kolay değil.Oyuncular tırt cıksa bile kimse bisey demez.Salih'in bonservisine sırf 2.75 verdik siz düsünün
Flawless Victory
02.Eylül.2014, 02:05
Dzemaili transferi çok çok yerinde bir transfer oldu. Çünkü Selçuk berbat, Melo bu sezon kapalı kutu. Orta sahamız çoğu maçı kaybetmemize neden olabilirdi. Eğer Melo da bu sezon iyi oynarsa ligin tozunu atarız gibime geliyor.
William Rookwood
02.Eylül.2014, 10:17
Isin ilginc tarafida tarik'in bonservisi Napoli'den gelen iki oyuncunun toplamindan daha fazla olmasi. :)
Flawless Victory
02.Eylül.2014, 10:55
Şu site iki hafta önce Dzemaili'nin Milan'a 3 milyon euroya gidecegini yazmış.
http://app.football-italia.net/?referrer=http%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2F54736%2Fdzemaili-milan-%25E2%2582%25AC3m#article/footballitalia-54736
davidvilla
02.Eylül.2014, 11:22
Mehmet Demirkol, Pandev için son gün transferi değil, gayet normal, iyi transfer dedi. İstatistikleri de onu söylüyor zaten. Dzemaili ise piyasası olan bir topcuydu yahu, ikisi toplam 2.3M € ya nasil gelir aklım almıyor gerçekten.. :)
Edit: Tam olarak kaynak almak doğru değilse de, Dzemaili'nin transfermarkt te piyasa değeri 9.5 M €, Pandev 'in ise 8.5 M €.
Bu iste bi is var. Ben de italyanlarla ticaret yapan biri olarak soyleyeyim kesin bir is var :)
Walter Sakana
02.Eylül.2014, 11:34
DORIA 5m € bonservis bedeli karşılığında Marsilya'ya transfer olmuş, 10m € diyen kaynaklar da var. Hangisi doğru bilmiyorum ama eğer 5m € doğru ise çok büyük bir fırsatı kaçırmışız demektir (ilgilendiğimiz bir oyuncu olması dolayısıyla). Al 5'e 1-2 sene sonra sat 10-15'e... Biraz yatırım da yapmak lazım.
Ayrıca Agger de Liverpool'dan Brondby'e gene 5m € karşılığında transfer olmuş.
caner485
02.Eylül.2014, 11:40
@walter sakana
doria için 10 m € okudum ama transfermarkta 5 yazıyor.
agger içinse 3.5 m € diyerekten okudum transfermarkta 4 m yazıyor.
William Rookwood
02.Eylül.2014, 11:41
Belki Napoli yerine baska oyuncu düşünüyordur. Italya liginin eskiden cok yakindan takip ediyordum simdi eskisi kadar takip edemiyorum. Ama dzemaili iyi bir oyuncu. O konuda icim rahat.
Walter Sakana
02.Eylül.2014, 12:05
@walter sakana
Agger bu kadar gözden düştü mü ya? Yaşı da bir savunma oyuncusu olarak en ideal düzeyde. Agger hala bildiğimiz Agger'se yazık olmuş. Çağ atlatırdı bizim savunmaya. Ama düşüşteyse bilemem, son 2 sezondur takip edemedim Avrupa liglerini.
Redrum
02.Eylül.2014, 13:16
Belki Napoli yerine baska oyuncu düşünüyordur. Italya liginin eskiden cok yakindan takip ediyordum simdi eskisi kadar takip edemiyorum. Ama dzemaili iyi bir oyuncu. O konuda icim rahat.
Napoli sampiyonlar liginden eklenince elindeki yuksek maliyetli oyuncuları elden çıkarmak istemiş.
Agger bu kadar gözden düştü mü ya? Yaşı da bir savunma oyuncusu olarak en ideal düzeyde. Agger hala bildiğimiz Agger'se yazık olmuş. Çağ atlatırdı bizim savunmaya. Ama düşüşteyse bilemem, son 2 sezondur takip edemedim Avrupa liglerini.
Agger'i ingiltereden de isteyen birçok kulüp varmış ancak Liverpool'a ihanet etmek istememiş ve Brondby de tuttuğu takim, yetistigi camiaymis. Ornegin Arda 30 yasında, talipleri var olmasina ragmen 5M euro ya Galatasaray'a geri dönmesi gibi.
zarateray
02.Eylül.2014, 13:30
@walter sakana
Doria 5milyon bonservis +5m bonus karsiligi transfer oldu.Bonuslarin ne oldugunu bilmiyorum ama yar etmezler bonusdanda alirlar 5 eder toplam 10
agger i barcelona ve man city istedi ikisinede gitmedi liverpool teknik direktörüde agger 3. tercihim mi 4. tercihim mi ne demişti oda işte bunu kabul edemedi liverpool ve brondby dışında bi kulüpte oynamam diyip brondby e gitti
dAleksic
06.Eylül.2014, 15:41
Ocak ayında Ünal Aysal, Xherdan Shaqiri'yi getirecekmiş diyorlar. Blerim Dzemaili'yi de araya sokup Shaqiri'yi ikna etme niyetindeymişiz. Shaqiri için gerekli parayı da Alex Telles'in satışından gelen parayla kotarmaya çalışacaklarmış. Bence tamamen gösteriş için ve gereksiz bir transfer olur. Hele ki Telles'i kaybetmeye hiç değmez.
davidvilla
06.Eylül.2014, 18:23
Takım ruhunu da getirecek mi aysal ?
Night_Mare17
07.Eylül.2014, 01:30
Takım ruhunu da getirecek mi aysal ?
Johan Elmander !!!
davidvilla
07.Eylül.2014, 04:01
Johan Elmander !!!
Bence Elfatiha :)
jevox06
05.Ekim.2014, 21:41
Biz Prandelli ile anlaştığımız dönemde yani Mancini ile yollar ayrıldıktan sonra Marcelo Bielsa boştaydı değil mi ? Eğer yanlış hatırlamıyorsam boştaydı.
:(
Evet boştaydı sanırım hatta Mancini zamanında da adı geçti bu adamın çok istemiştim ben olmadı Marsilya'da döktürüyor şimdi.
E.Cartman
06.Ekim.2014, 01:03
Biz Prandelli ile anlaştığımız dönemde yani Mancini ile yollar ayrıldıktan sonra Marcelo Bielsa boştaydı değil mi ? Eğer yanlış hatırlamıyorsam boştaydı.
:(
Aynen öyle. Burda çok dilendik Bielsa Bielsa diye hatta.
di canio
06.Ekim.2014, 01:06
Marsilya'da döktürüyor olması Galatasaray'da da döktüreceği anlamına gelmez. Sadece Galatasaray da değil, ülkemizdeki fazlaca göz önünde olan, her gün didik didik edilen, türlü yalan ve uydurma haberlerle çalkalanan camialarında bulacağı çalışma ortamı ile Avrupa'nın ilk 6 liginden herhangi bir takımda bulacağı çalışma ortamı çok farklı olacaktır. Bunlar varsayım ama Prandelli yerine Bielsa gelseydi Galatasaray'ın başına ve Prandelli başka bir takıma gitseydi büyük ihtimalle o da o takımda döktürecekti. Dediğim gibi bunlar varsayım ve bunların üzerinden yorumlamak sağlıklı olmaz ama asıl sağlıksız olan büyük camialarımızdaki futbol ortamı.
byariff
06.Ekim.2014, 02:06
Bielsa 2. veya 3. tercihdi diyorlar hep bu tercihler yuzunden kaybediyoruz.... bielsa gelseydi basarili olurmuydu ?...ilk 1 yil zordu cunki onun sisteminde oyun yapisinda "AÇ" oyuncular olacak ee galatasaraydada herkes doydu bence ilk yil basari gelmezdi ama sistemini oturtunca ki marsilyada 6-7 haftada oturttu bence lige ambargo koyardik tabi kalacagi sure icinde.. muthis bir adam bayiliyorum tek kelimeyle oyun yapisina falan nese bi bielsa pressing koyalim reims macindan :D
http://vimeo.com/107210151
Namzet
07.Ekim.2014, 17:57
Wisla K rakow takımında forma giyen Emmanuel Sarki, Ocak ayında Galatasaray'a transfer olacağını açıkladı.
http://www.totalmixradio.com/wp-content/uploads/2014/08/Emmanuel-Sarki.jpg
Chelsea ile bi alakası vardı galiba bu adamın FM'den yanlış hatırlamıyorsam. Ne alakaymış yahu.
europeanconquer
07.Ekim.2014, 19:57
Neremize sokacağız ?
Yani bu yabancı sınırı varken takımın neresine sokacağız,yer açacağız ?
himone
07.Ekim.2014, 22:35
Eboue devre arasında gider herhalde, pozisyonu ne bu adamın.
yönetim belli değil hatta prandelli nin durumu bile belli değilken ne transferi çok net yalan haber oyuncunun piyasasını yapmak için çıkarıldığını düşünüyorum
Kaka Leite
08.Ekim.2014, 05:24
Fakir takım Walcott'u diyebilirim, video da gördüğüm kadarıyla.
Galatasaray'ın bu adamı alacağını kesinlikle zannetmiyorum. 26 yaşında yani bu adamı transfer etmenin tek bir mantıklı yönü yok.
BaGa TaRKaN
08.Ekim.2014, 10:16
2.Keita Etkisi Yapabilir Sağ Kanatta Oynuyormuş.
davidvilla
08.Ekim.2014, 10:32
Fakir takım Walcott'u diyebilirim, video da gördüğüm kadarıyla.
Galatasaray'ın bu adamı alacağını kesinlikle zannetmiyorum. 26 yaşında yani bu adamı transfer etmenin tek bir mantıklı yönü yok.
Ahah tanıma koptum :)
William Rookwood
08.Ekim.2014, 10:36
Hali hazirda Bruma varken onun tipinde bir oyuncu transfer etmenin mantikli bi tarafini goremedim. Hem transfer edilse bile nasil oynayacağız bu adami, malum yabanci kontejyani varken?
Nedvedmania
08.Ekim.2014, 11:39
Şu Giovinco'yu Juventus bize bıraksaydı çok rahatlardık oyun akışı açısından. Belki devre arasında tekrar girişim yapılabilir.
lexoqe
16.Ekim.2014, 04:18
Pandev'i göndereceklermiş.
nannar
16.Ekim.2014, 11:50
Hala Yanlış Transfer Politikası :) Adam Gibi Alt Yapıya Yatırım Yapacaklarına Hala Yabancı Almaya çalışıyorlar
europeanconquer
20.Aralık.2014, 12:35
Tolgay Arslan diyollağ...
1 milyon euro diyollağ...
Olmazsa sene sonu bedava diyollağ...
byariff
01.Ocak.2015, 15:55
Papis Cisse diyorlar olurmu sizce veya yorumlariniz ?
E.Cartman
01.Ocak.2015, 16:09
Papis Cisse diyorlar olurmu sizce veya yorumlariniz ?
El Mubaraq :zuhaha Demba Ba etkisi yaratır muhtemelen, akarı kokarı olmayan siyahı forvet, fiyata bağlı olarak kabul edilebilir.
mpaker66
01.Ocak.2015, 16:29
FM'de bir ara bitiriciliği 20 idi yanılmıyorsam. Gelirse iyi olur tabi ki fiyatı önemli olan.
himone
01.Ocak.2015, 18:51
Galatasaray'ın ve ligimizin ihtiyacı olan bir forvet ama pahalı değil mi bu herif GS nasıl alacak. Bir de Müslüman bir Senegalli olmasına rağmen Sow ve Demba Ba gibi değil, özel hayatı ile gündeme gelebilen bir oyuncu alınacaksa çok iyi araştırma yapılmalı. Şuan da İngiltere'de iyi bir performans gösteriyor Newcastle niye satacak anlamış değilim.
Fearless Coward
01.Ocak.2015, 19:12
Papiss Cisse'ye tabiki hayır demeyiz ama maliyeti yüklü olacaktır. Forvet alacağımızı zannetmiyorum ben Pandev giderse bi ihtimal.
E.Cartman
01.Ocak.2015, 19:15
Galatasaray'ın ve ligimizin ihtiyacı olan bir forvet ama pahalı değil mi bu herif GS nasıl alacak. Bir de Müslüman bir Senegalli olmasına rağmen Sow ve Demba Ba gibi değil, özel hayatı ile gündeme gelebilen bir oyuncu alınacaksa çok iyi araştırma yapılmalı. Şuan da İngiltere'de iyi bir performans gösteriyor Newcastle niye satacak anlamış değilim.
Wonga'ya tatava yapıp pokerde yakalanan Cisse miydi ya ? :D
himone
01.Ocak.2015, 19:16
Wonga'ya tatava yapıp pokerde yakalanan Cisse miydi ya ? :D
Ta kendisi :D.
yasink12
02.Ocak.2015, 12:59
Cisse'nin getireceği mali yük kulübü sıkıntıya sokar. Eldeki oyuncuların maaşları ödenmiyor, böyle bir yükün altına girmek aptallık olur. Devre arası transfer yapılmaması en makulu. Kadromuz zaten Süper Lig için yeterli bir kadro. (en azından bu sezon için) Yapmamız gereken fazlalıkları temizlemek..
Tapatalk ile gönderildi
europeanconquer
02.Ocak.2015, 13:13
Gökhan Zan,Aydın Yılmaz,Furkan Özçal,Yiğit Gökoğlan,Engin Baytar,Eray İşcan,Veysel Sarı ve Umut Gündoğan ile yolları ayırırız.
Transfer olarak belki Tolgay Arslan olabilir,Pandev'i göndereceğimizi düşünmüyorum,o yüzden Cisse falan yalan haber.
himone
02.Ocak.2015, 13:30
Sneijder gönderilip Cisse alınabilir gibi duruyor. Alegrini açıklama yapmış, şimdi düşünüce kafama yattı. Taktiği de 4-4-2 olarak değiştirir.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Fearless Coward
02.Ocak.2015, 13:51
Sneijder'in gideceğini sanmıyorum ben en azından bu sezon kesin kalır. Transfere'de gerek yok fazlalıklar gitsin yeterli.
E.Cartman
02.Ocak.2015, 14:00
Sneijder ve Muslera'yı satan davayı satar. Bu isimler satılamaz, satılması teklif dahi edilemez.
deMarcos
03.Ocak.2015, 20:53
apo sneijder'ı satıp bilal kısayı getirirse şaşırmayın.
europeanconquer
03.Ocak.2015, 22:55
Sneijder'i satarlarsa ne yaparız bilmiyorum.Sneijder'den önce gönderilecek trilyon tane adam varken -yani Muslera hariç herkes- Sneijder gönderilirse ne yaparım cidden bilmiyorum.Düşüncesi bile çıldırtıyor beni,sinirlerime hakim olamıyorum.
himone
03.Ocak.2015, 23:03
Geçen sene de diyordum şimdi tekrarlıyorum, satın şu Sneijderi hepimiz rahatlayalım :D. Şaka bir yana GS bence kesinlikle satmamalı Sneijderi, takımın vizyonunu belirlemek için çok önemli birisi satılırsa vizyonsuzluk ispatlanmış olur. Ayrıca yeni sezonda olmayacak bir yönetim böyle bir karar almamalı.
europeanconquer
03.Ocak.2015, 23:17
Zaten 8 aylığına geldiler,afedersiniz kulübün içine edip gidecekler,borç falan ödeme yalan dolan,Abdurrahim'in amacı belli,hükümete yanaşmak.Duygun hoca da yaşını başını almış artık ne dediğini bilmiyor.Hamza Hoca deseniz iyi güzel ama arkasında Fatih Terim'in gölgesi olacak hep,o yüzden hiç bir zaman tam anlamıyla güvenemeyeceğim.
Sneijder'i satıp ne yapacaklar yani,borç mu ödenecek ? Burak ve Selçuk'u sat arkadaş iyi kötü 5-10 m bonservisleri eder yıllık ücretleri de 6 m desen 11m euro işte,eee devre arasında yollayacağın adamlarla beraber yaklaşık 20m euro kar edeceksin işte,takımın önemli isimlerini satacaksan Selçuk ile Burak'ı sat Sneijder nedir arkadaş ? Geçen sene ŞL'de bu adam yürüttü bizi,ligde ikinciliği bu adam getirdi,Türkiye Kupası'nı bile bu adam aldı.Burak ve Selçuk'un,özellikle Selçuk'un son 2 yılda nasıl bir katkısı oldu ki onlar takımda kalıyor Sneijder gönderiliyor ?
Yabancı sınırı demeyin şimdi;Dzemaili,Pandev,Telles,Bruma hatta Melo bile dururken Sneijder mi satılacak ? Bu işler başka işler,akla mantığa uymayan işler,eğer Sneijder'in satılması planlanıyorsa bunun arkasında tek bir isim vardır o da Fatih Terim'dir.Şimdi Fatih Terim nereden çıktı demeyin adamın can ciğer olduğu AA ve Ali Dürüst Florya'dan tek başlarına sorumlular,teknik direktörümüz,Fatih Terim'in gölgesi altında duruyor ve Sneijder FT'nin 4. tercihiydi.Ben böyle şeyler demeyen bir adamdım ama şu son 1 sene gösterdi ki bu kulübün en büyük efsanesi bile kişisel egoları ve kim güçlüyse onun yanında olan ideolojik görüşleri ile fikrimi değiştirdi.
Mali açıdan kulübü rahatlatamamış bile olsa Ünal Aysal adam gibi adamdı.Adamın bir duruşu vardı,bazıları gibi omurgasız değildi.
byariff
04.Ocak.2015, 08:03
keep calm and gencler... sneijder satilmicak menajerinin cevirdigi dumen bu sirf sneijdere yeni kontrat onerilsin diye.
mpaker66
04.Ocak.2015, 22:42
Sneijder kalacak, teklif reddedilmiş.
Uğur Demirok'un sanırım 2. yarı bizde oynaması muhtemelmiş.
Redrum
05.Ocak.2015, 13:38
Galatasaray'ı sırf Sneijder için izliyorum. Benim gibi birçok taraftar eminim ki vardır. Sneijder satılırsa kulüp binasına molotof atarim :D
BaGa TaRKaN
05.Ocak.2015, 13:46
İyi Bari İnşallah Satarlar Sneijderi :zuhaha
nannar
05.Ocak.2015, 15:05
sneijder satılmaz... dzemaili,eboue satılabiliyorsa satılsın,bruma da kiralansın. türklerden de elden çıkarılmak istenenler çıkarılsın da önümüzü görelim. sağlam 22 adam kalsın yeter... Bence Hamza alt yapından 3-4 isim çeksin A kadroya, 15-16 tane de işe yarar adamı tutup gerisini göndersin.Transfer falan da yapılmadan 2. devreyi bir tamamlayalım. Yalnız açık konuşayım Muslera-Sneijder dışında hiçbir yabancı tam olarak güven vermiyor. Melo,Chedjou ve Telles müşteri çıkarsa satılsın,çıkmazsa ilk 18'de kalabilir isimler ama diğerlerinin kesinlikle kulüpten ayrılması lazım...
europeanconquer
05.Ocak.2015, 15:21
Bence kadro yapılanmamız gelecek yıl şu şekilde olmalı ;
Kaleciler; Fernado Muslera,Sinan Bolat,Alperen Uysal
Defans ; Tarık Çamdal,Sabri Sarıoğlu,Emre Can Coşkun,Semih Kaya,Koray Günter,Aurelien Chedjou,Hakan Balta,Alex Telles
Orta Saha ; Birhan Vatansever,Felipe Melo,Selçuk İnan,İbrahim Coşkun,Yekta Kurtuluş,Hamit Altıntop
Ofansif Orta Sahalar ; Emre Çolak,Olcan Adın,Yasin Öztekin,Bruma,Wesley Sneijder,Adili Endoğan
Forvetler; Burak Yılmaz,Sinan Gümüş,Hüseyin Altuğ Taş
Bu isimler bence kadroda olmalılar.Yeni oyunculardan bahsetmedim,yeni oyuncuları siz kafanıza göre getirin mevkisinin en kötüsünü çıkarın.
William Rookwood
05.Ocak.2015, 19:56
Juventus, Sneijder için 2 milyon Euro önermiş. Yabancı takımlar kendilerini bu konuda çok akıllı zannediyor. 2 milyon Euro'ya Sneijder kalitesinde ki bir oyuncu satılır mı?
byariff
05.Ocak.2015, 20:24
veysel,g.zan,yekta,hamit,furkan,umut g,bruma(kiralik),aydin,eboue bunlar ile kesinlikle yollar ayrilimali
xemaliyi sahsen begeniyorum merkezi ortasahada dikine gidebilen tek adam kadromuzdaki... ben olsam 1 tane turk defans alirdim , 1 tane ortasaha almanya alt yapili sart togay mi tolgay mi neyse onu iste :D forvete ise turkiyeden 2 kisiyi begeniyorum kasimpasadaki adem ile rizedeki deniz kadah yasi 28 olsada.. ikiside kanatta oynuyabiliyor takasla vs aliriz aslinda
madem ki yabancı kuralı gevşetildi gelsin huntelaar
europeanconquer
05.Ocak.2015, 22:10
Sat Umut'u sat Ulu Johan'ı geri çağır,yarım kaldı onun hikayesi yapacak çok şeyi vardı,çağır çağır Elmander'i çağır !
byariff
06.Ocak.2015, 02:09
elmanderin eski performansi yok europ brodby de 3-5 macini izledimde bitik elmander..
europeanconquer
06.Ocak.2015, 02:21
Ya o şaka anlamında abi Elmander'i almaz bizimkiler.
Bana göre sezon sonu şu çizdiğim oyunculardan bir tanesi bile takımda olmamalı ;
http://i.imgur.com/hIKk45o.png
Zaten geriye 2 tane yerli hakkı kalıyor alırsak Jem Karacan'ı alırız,İngiltere'de yetişti demeyin,altyapısı Galatasaray ;) Diğer yerli hakkını da yine genç bir oyuncu ile doldururuz.8 tane de yabancı hakkımız kalıyor.Bunun 3 tanesi kaliteli forvet,stoper ve orta saha alırız geri kalan mevkiler için de yetenekli ve ucuz yabancı oyuncular bulmalıyız.
yasink12
06.Ocak.2015, 03:12
hakan, yekta ve umutu çizmene anlam veremedim. tarık bence de bu takıma yakışmıyor ama gönderileceğini sanmıyorum. alternatif olarak kadroda kalır. pandevden hala umutluyum. daha iyisini almayacaksak eldekini gondermenin bir manası yok. zaten daha iyisini alacak durumumuz da yok. kulüp maddi açıdan gerçekten iyi durumda değil. oyuncuların maaşlarını ödeyemiyoruz, fedakarlık yapmalarını istemiş albayrak ve tüm takım alacaklarının bir kısmından da olsa vazgeçmiş. demem o ki bu sıkıntılarla boğuşurken hala oynayabilecek olan maaliyetsiz oyuncuları göndermek ve yerlerine yenilerini almak mantıksız olur. hamit, aydın gibi boş oyuncuların gitmesi ise en doğrusu -talipleri çıkarsa tabi- tahminimce devre arasını boş geçip bir küçülmeye gideriz. sezon sonu yine birkaç ayrılık olur. eğer seçimde ne yaptığını bilen bir yönetim gelir ve transferlerde de akılcı davranırsak birkaç seneye toparlarız inşallah.
E.Cartman
06.Ocak.2015, 03:34
Hamit, Gökhan, Aydın'a eyvallah. Furkan, Gündoğan zaten gitti, yani en azından konuşulanlar öyle. Eray fazlalık olarak kabul edilebilir. Diğerlerinin gitmesine gerek yok pek. Pandev yaşı dolayısıyla yollanır. Tarık belki yedek olarak bırakılabilir. Veysel orta sahaya iyi bir yedek bence, daha ekonomiği çıkmaz kolay kolay, en azından mecbur bonservis ödenecek birine orada. Balta'nın bence emekli olana kadar takımda kalmasında bir sorun yok, tecrübesiyle zor zamanlarda işe yarayabilir. Yekta'nın da gitmesine gerek yok. Dzemaili'yi de şu aşamada satan taş olur :D Orta sahada dikine oynayabilecek bir tek Dzemaili var şu an, tam ritm bulacakken sakatlandı minimum 2 sene daha iş yapar. Ben şahsen Melo'nun gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hazır yabancı sınırı da çözülmüşken Melo'ya teşekkür edilip 2 tane çift yönlü mümkünse siyahi orta saha alıp oluşabilecek sıkıntıyı fazlasıyla çözeriz. Ayrıca Selçuk ve Burak'ın da maaşlarında indirime gitmezlerse satılmalarını kabul edebilirim. Sneijder'in en azından gelecek sezon sonuna kadar gitme lüksü yok, ondan sonrasına o döneme göre bakarız. Muslera da zaten satılamaz, satılması teklif dahi edilemez :D
europeanconquer
06.Ocak.2015, 03:41
Yekta bir türlü güven vermiyor bana,Hakan'ı yaştan dolayı çizdim,Umut ise ciddi manada yeteneksiz,kazara futbolcu olmuş gibi.Hadi bu sene yabancı sınırı var ama seneye Umut'u takımda tutmak bilen birinin yapacağı bir iş değil.
attirson
06.Ocak.2015, 03:49
Yabancı problemi bittigine göre Muslera 40 yaşına kadar oynar heralde Gs'de. :D Hep sınıra takılacak mı haberleri vardı artık biter bu söylentiler.
byariff
06.Ocak.2015, 03:50
hakan balta cizilmez tecrubesi yeter... birde cemaliyi cizme tamamdir. :D devre arasinda yonetim ve hoca 1 defans istiyorlar uygun olursa alicaklar...
Redrum
06.Ocak.2015, 08:37
Guzelim Dzemaili yabancı sınırına kurban gidecekti. Her türlü 2 sene daha oynar. Bizim Xelcuk kadar müthiş topcu olmasa da o da kendince bugüne bugün İsviçre milli takımının MCsi. Tabii ki türk milli takiminin muhteşem oyun kurucusu kadar olamaz. Fakat su takımda 5 mac üst üste MC oynayan bir Dzemaili takimin degisilmezi olacak aha söylüyorum.
Nocna Mora
06.Ocak.2015, 08:53
maksimum maaş sınırı düşürülmeli önce bence.
europeanconquer
06.Ocak.2015, 09:18
Dzemaili'yi çizdim de neden Selçuk'u çizmedim sorusuna çünkü Selçuk vb. Yerliler hocadan torpilli,iyi de oynasalar kötü de oynasalar.Dzemaili nasıl bir sakatlık yaşadı ki hala dönemedi takıma,sezon sonu gider bence.
E.Cartman
06.Ocak.2015, 12:38
Dzenaili'yi çizdim de neden Selçuk'u çizmedim sorusuna çünkü Selçuk vb. Yerliler hocadan torpilli,iyi de oynasalar kötü de oynasalar.Dzemaili nasıl bir sakatlık yaşadı ki hala dönemedi takıma,sezon sonu gider bence.
Daha yeni iyileşti Cemal. Doktor açıkladı oynayabilir şu an ama riske etmeyeceğiz diye. Ligin 2. yarısı oynayacakmış.
europeanconquer
06.Ocak.2015, 13:34
İyi bakalım oynayacaksa kalsın yani yoksa ben beğeniyorum Dzemaili'yi,bana göre şu an ki performansı %30-%40 falan oynuyor.Bir alışsın takıma,Hamza hocanın oyun anlayışı ile daha ofansif bir rol üstlenecektir.Dzemaili gibi bir ayağa sahip bir teknik direktör onun şutlarından faydalanmak ister,istemeli.Bana göre takımın en iyi şut çekeni Dzemaili ama bu dönemde pek göremedik adamın şutlarını.
Edit:
Bu arada Eboue ikinci yarı takıma dönebiliyormuş diyorlar ? Aslında Eboue'nin sözleşmesini uygun bir ücret isterse uzatırız,yarım sezon kiralarız bir takıma,seneye Sabri-Eboue devam eder oynamaya çünkü ekstra para harcamaya gerek yok elimizde ki oyuncuları kullanmak gerekir.
Ya o şaka anlamında abi Elmander'i almaz bizimkiler.
Bana göre sezon sonu şu çizdiğim oyunculardan bir tanesi bile takımda olmamalı ;
http://i.imgur.com/hIKk45o.png
Zaten geriye 2 tane yerli hakkı kalıyor alırsak Jem Karacan'ı alırız,İngiltere'de yetişti demeyin,altyapısı Galatasaray ;) Diğer yerli hakkını da yine genç bir oyuncu ile doldururuz.8 tane de yabancı hakkımız kalıyor.Bunun 3 tanesi kaliteli forvet,stoper ve orta saha alırız geri kalan mevkiler için de yetenekli ve ucuz yabancı oyuncular bulmalıyız.
emrecan tarık balta dzemaili dışında katılıyorum da bu 4 ü kalmalı bide emra can neden gitsin dedin onu anlamadım
byariff
06.Ocak.2015, 21:53
Hamza Hamzaoğlu: "Yekta'ya teklif gelmesi durumunda ona izin verebileceğimi söyledim." (Lig TV)
Hamza Hamzaoğlu: "Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Gökhan Zan ile yolları ayırdık." (Lig TV
hocam aydin nerde aydin ? adam oturdugu yerden para kazaniyor oh..
europeanconquer
07.Ocak.2015, 23:57
Sneijder gidici beyler...
Ama kimisinin hoşuna,kimisinin de zoruna gidiyor :zuhaha
Albayrak'tan flaş Sneijder açıklaması! - NTVSpor.net (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/120706/gidiyor-mu-kaliyor-mu)
Abdurrahim Albayrak'ın geldiğinden beridir yaptığı en hayırlı açıklama.
europeanconquer
08.Ocak.2015, 22:47
Serdar Taşçı diyorlar,kiralık diyorlar.
byariff
09.Ocak.2015, 04:57
kim ne zaman nerde diyor. :D ben acikcasi ahim sahim transfer beklemiyorum ya 1 tane olucak yada hic olmayacak..
europeanconquer
09.Ocak.2015, 10:33
https://twitter.com/AslanStatistic/status/553276367329300480
Bence çok mantıklı olur.Ne Uğur Demirok ne de Donk'u almak pek mantıklı gelmiyor bana.Hem yerli statüsünde oynar,hem de Chedjou yokken her türlü iş görür.
BaGa TaRKaN
09.Ocak.2015, 12:09
https://twitter.com/AslanStatistic/status/553276367329300480
Bence çok mantıklı olur.Ne Uğur Demirok ne de Donk'u almak pek mantıklı gelmiyor bana.Hem yerli statüsünde oynar,hem de Chedjou yokken her türlü iş görür.
Serdar Yeni Kurallara Göre Yerli Statüsünde Oynayamaz. Alman Milli Takımında Forma Giydi.
europeanconquer
09.Ocak.2015, 12:13
Demi abi,şu an yabancı sınırı da zaten 14 kişi.Seneye olacak o kural,bu sene kiraladığımız adam yerli olarak geçer.
E.Cartman
09.Ocak.2015, 15:26
Guido Albers:"Sneijder Galatasaray'da kalıyor. Transfer konusu şimdilik kapandı. Sezon sonu sözleşmeyi uzatma konusunda görüşeceğiz."
Mission accomplished :k:
europeanconquer
09.Ocak.2015, 21:50
https://twitter.com/sneijder101010/status/553624436294045698
Kaldır bizi,üç kere bu kimin diye bağır,kimse benim demesin,bir tek senin olalım.
Tanesi kaç kilo be reyiz ? :zuhaha
deMarcos
11.Ocak.2015, 18:24
Bu yaz temizlik şart!
Gönderilmesi gereken futbolcular:
Veysel, Gökhan, Yiğit, Engin, Umut Gündoğan, Dany, Ontivero, Salih, Yasin, Dzemaili, Eray
İyi bir teklif gelirse Tarık, Yekta'da gidebilir.
Eboue'nin sezon sonu sözleşmesi zaten bitiyor.
Şu çöplere verdiğimiz paralara gerçekten yazık..
Dany 3.3 milyon euro
Yiğit 2.5 milyon euro
Ontivero 2 milyon euro
Dzemaili 2 milyon euro
Salih 2.75 milyon euro
Tarık 4.75 milyon euro
Umut 1.5 milyon tl
Veysel 700 bin euro
dAleksic
24.Ocak.2015, 01:38
Bruma - Doumbia takası gündemde şu sıralar. Eğer gerçekleşirse, iyi kazık atarız CSKA'ya :D
Nocna Mora
24.Ocak.2015, 11:46
Alım-satım konusunda ki özellikle satım konusunda Trabzonspor'u feyz almak gerek. Eboue onlarda olsa 3-4 milyona okuturlardı Araplara.
europeanconquer
27.Ocak.2015, 14:30
Buralar Haziran'dan sonra değerlenecek,bu devre hiç bir şey olmadı doğal olarak,seneye gelecek yabancı kuralı ile çok aksiyonlu olacaktır.
Ama bir stoper veya forvet alsaydık iyiydi.
europeanconquer
14.Şubat.2015, 12:32
Rodney Sneijder diyorlar :zuhaha
Bence alınabilir yani hemde Sneijder ailesinin genlerini taşıyor,abisi bu kadar mükemmelken kardeşi ne kadar kötü olabilir ? :D
E.Cartman
14.Şubat.2015, 12:53
Rodney Sneijder diyorlar :zuhaha
Bence alınabilir yani hemde Sneijder ailesinin genlerini taşıyor,abisi bu kadar mükemmelken kardeşi ne kadar kötü olabilir ? :D
Federico Higuain, Yücel Çolak, Digao... Asıl genler ailede bir kişiye gidiyor diğerleri düz gen oluyor, tutmuyor :zuhaha
europeanconquer
14.Şubat.2015, 13:27
Eden Hazard ve Thorgen Hazard ?
Filippo ve Simone Inzaghi ?
Fabio ve Paolo Cannavaro ?
Gary ve Phil Neville ?
Kolo ve Yaya Toure ?
Fabio ve Rafael Silva ?
Ronald ve Frank De Boer ?
Jerome ve Kevin-Prince Boateng ?
Diego ve Gabriel Milito ?
Luuk ve Siem de Jong ?
Giovani ve Jonathan dos Santos ?
Tamam bu kardeşlerin birisi diğerinden daha iyi ancak hepsi kendini kabul ettirmiş üst düzey futbolcular(dı).Niye bir Rodney Sneijder bu seviyeye çıkamasın :zuhaha
E.Cartman
14.Şubat.2015, 13:50
Eden Hazard ve Thorgen Hazard ?
Filippo ve Simone Inzaghi ?
Fabio ve Paolo Cannavaro ?
Gary ve Phil Neville ?
Kolo ve Yaya Toure ?
Fabio ve Rafael Silva ?
Ronald ve Frank De Boer ?
Jerome ve Kevin-Prince Boateng ?
Diego ve Gabriel Milito ?
Luuk ve Siem de Jong ?
Giovani ve Jonathan dos Santos ?
Tamam bu kardeşlerin birisi diğerinden daha iyi ancak hepsi kendini kabul ettirmiş üst düzey futbolcular(dı).Niye bir Rodney Sneijder bu seviyeye çıkamasın :zuhaha
Thorgan, Fabio hem Luuk hem Siem hatta hem Gio hem de Jonathan kendilerini kabul ettirmiş üst düzey futbolcular değil. Hadi Gio kabul ettirdi diyebiliriz de diğerleri ettirmedi. Boateng kardeşlerde de problem büyük aslında. Prince daha yetenekli ama Jerome kendini asıl kabul ettiren oldu. Prince daha geniş bir adam, üst düzey yetenek standart futbolcu şu an için. Yani hala problem var.
europeanconquer
14.Şubat.2015, 14:07
Olum üst seviyeden anladığın nedir senin ? Seninle benim seviye anlayışlarımız farklı anlaşılan.
Dünya klasında(Real Madrid,Barcelona,Bayern Münih vb);
Eden Hazard,Frank De Boer,Yaya Toure,Fabio Cannavaro,Jerome Boateng,Gary Neville,Filippo Inzaghi
Onun bir tık altı isimsiz seviye :n:(Atletico,Liverpool,Inter,Dortmund vb.) ;
Ronald De Boer,Kevin Prince Boateng,Simone Inzaghi,Kolo Toure,Diego Milito,Rafael Silva,Paolo Cannavaro,Phil Neville
Üst seviye (Fiorentina,Tottenham,Sevilla,Schalke vb.);
Luuk de Jong,Siem de Jong,Thorgen Hazard,Jonathan Dos Santos,Giovani Dos Santos,Fabio Silva,Gabriel Milito
Bir de klasmanlara ayırttırıyorsun bana,şu oyunculardan birisine kötü diyebilir misin ? Hayır.Hepsi komple olmasa da bir kaç özelliği bakımından futbol dünyasına kendilerini kabul ettirmiş durumda.
aytekin79
14.Şubat.2015, 14:20
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar. Sneijderın kardeşi sneijderin yanına bile yaklaşamaz. Bu kadar basit. Sneijder'a moral dopingi olsun diye yapılabilecek bir transfer sadece
E.Cartman
14.Şubat.2015, 14:54
europeanconquer
Bi kere Tottenham'ı L'pool'dan Inter'den aşağı koymuşun baştan kaybettin :D Şimdi yazdığın isimlerin bazıları kardeş kontejyanından o seviyede takımlarda oynuyorlar yoksa o seviyenin adamları değiller en azından henüz değiller. Şu anki konumumuza bakarsak üst seviye diye yazdığın yerdeyiz. Oradaki isimler herhangi bir takımda fark yaratabilir mi ya da düzenli olarak 11'de bulunma ihtimalleri var mı, Gio ve Milito dışında hiçbiri böyle bir durumda değil. Eee orada 11'de olma şansı olmayan adam oranın oyuncusu değildir, sistem bu kadar basit.
İşin diğer kısmına gelirsek Rodney'de ufak bi ışık olsaydı zaten en başta Ajax'dan Şanlıurfaspor'a değil (ki sözleşme atmadan caydı Rodney) en azından İtalya, İngiltere, Almanya, İspanya birinc liglerinin orta alt seviye takımlarından birine yol alırdı hiç olmadı yine Hollanda da Utrecht'te falan takılırdı. Demek ki bu oğlan tırt. Zaten paramız yokken bi de adamların akrabalarına para vermeyelim boş yere. Benzer paralara Afrikalı ciğersiz canavar DMC'ler bulabiliriz rahatça.
Kryptonite
14.Şubat.2015, 15:54
Rodney'in ne işi var Allah aşkına.Bizim ligimizde anca Akhisar ve Karabük gibi takımlarda iyi bir yedek olur belki formayı zorlar o kadar
europeanconquer
14.Şubat.2015, 16:48
Valla daha adamı izlememişsiniz konuşuyorsunuz.
Ben zaten Rodney iyidir demedim,başarılı olabilen kardeş futbolcuları saydım.Bunun yanında başarısız olanlarda var yok değil,ancak olaya o kadar dar bakıyorsunuz ki asıl olayı anlamıyorsunuz.
Kalkmış bana saydığım adamların futbol seviyelerini ölçüyor ya.
E.Cartman
14.Şubat.2015, 19:23
Valla daha adamı izlememişsiniz konuşuyorsunuz.
Ben zaten Rodney iyidir demedim,başarılı olabilen kardeş futbolcuları saydım.Bunun yanında başarısız olanlarda var yok değil,ancak olaya o kadar dar bakıyorsunuz ki asıl olayı anlamıyorsunuz.
Kalkmış bana saydığım adamların futbol seviyelerini ölçüyor ya.
Valla ben adamın yeteneğine ve gerekliliğine bakarım arkadaş. Yetenekli mi bildiğimiz kadarıyla değil, gerekli mi peki hiç değil o zaman neden boş yere para verelim. Neden her futbolcunun kardeşini, yeğenini istihdam ediyoruz, neden istihdam etmeye çalışıyoruz. Anlat senin bakışaçını, isteme nedenini de öğrenelim europcum, laf atıp kaçma. Şurada bi aktifliği, düzgün bi tartışma ortamını yakalamışız ne güzel işte, devam devam :D
roomonecool
14.Şubat.2015, 19:28
Yanlış hatırlamıyorsam rodney bi ara urfaya gitcekti urfayla Gs [emoji20]
Nocna Mora
14.Şubat.2015, 20:01
Aktif başlık var beyler koşun.. Rodney transferi gereksiz olacaktır. Galatasaray zaten bence çok başarısız transferler yapıyor. Kadro çok yaşlı. Komple herkesi satıp sıfırdan bi kadro kurmalıyız bence. Orta sahamız çok yaşlı. Selçuk gün geçtikçe düşüyor, düşecek. Melo aynı şekilde.
http://www.footballuser.com/formations/2015/02/1203062_Galatasaray_SK.jpg
Önümüzdeki sene için takımın büyük bölümünü satıp yerli-yabancı sıfırdan kadro kurmalıyız bu isimler üzerine. Olur mu tabii ki olmaz. Telles sol bek oynar, Sabri sağ bek, orta sahada Melo - Selçuk devam eder. Sağ açığa Bruma geçer. Bir forvet transferi gelir ama herhalde. Bilemiyorum. Tek transfer forvet bile yapilsa takım daha iyi oynayacak gibi hissediyorum zaten. Ama bana kalsa komple degisiklige gitmek lazım Trabzonspor gibi. Cok yaslı takım.
europeanconquer
14.Şubat.2015, 21:42
Valla ben adamın yeteneğine ve gerekliliğine bakarım arkadaş. Yetenekli mi bildiğimiz kadarıyla değil, gerekli mi peki hiç değil o zaman neden boş yere para verelim. Neden her futbolcunun kardeşini, yeğenini istihdam ediyoruz, neden istihdam etmeye çalışıyoruz. Anlat senin bakışaçını, isteme nedenini de öğrenelim europcum, laf atıp kaçma. Şurada bi aktifliği, düzgün bi tartışma ortamını yakalamışız ne güzel işte, devam devam :D
Olum adamı istemiyorum ben yani illa o gelsin demiyorum,internette dolaşırken ismini gördüm,Sneijder ailesini de çok seviyorum,Rodney gelse bir şey demem yani.Hem bonservissiz deniyordu haberde.Tarık,Amrabat,Olcan üçlüsüne 20m verildi değerleri 10m bile zor eder toplasan.Bedava bir Sneijder gelse nolurdu yani ? :D
Neyse her şey bir yana bence de takımın şöyle bir elden geçirilmesi gerekiyor,sene sonunda en az 10-15 kişi ile yollar ayrılmalı ve altyapıdan bir kaç oyuncu takıma monte edilip üstüne de maliyeti az yerli yabancı fark etmez en fazla 22-23 yaşında oyuncular alınmalı ama bunların yanında yetenekli,potansiyeline tam ulaşmış bir forvette alınsa fena olmaz.
rodney çok bişey almıcaksa gelsin ya sneijder mutlu olur en azından :D
Homer J.S
16.Şubat.2015, 11:58
Sneijder bizim sandığımızdan daha profesyonel, kardeşine falan ihtiyacı yok da kulüp profesyonel değil böyle bir saçmalığa şaşırmam yani.
europeanconquer
17.Şubat.2015, 12:40
Oumar Niasse ile ilgileniyormuşuz.Dürüst olmak gerekirse hiç izlemedim Niasse'ı,ne kadar yararlı olur bilmiyorum.Var mıdır sürekli izleyen ? Ne tür bir stile sahip ?
urwrdskkn
17.Şubat.2015, 12:54
Oumar Niasse ile ilgileniyormuşuz.Dürüst olmak gerekirse hiç izlemedim Niasse'ı,ne kadar yararlı olur bilmiyorum.Var mıdır sürekli izleyen ? Ne tür bir stile sahip ?
akhisar da ligin tozu dumana atan niasse yi mi izlemedin. :D
europeanconquer
17.Şubat.2015, 13:02
34 maçta 12 gol 6 asist tozu dumana katmak mıdır ? Çoğu zaman beğenmediğimiz Burak bile geçen sezon 32 maçta 16 gol 8 asist ile oynadı ligde.
Neyse tozu dumana kattı diyelim,sonuç olarak izlemedim.
Kryptonite
17.Şubat.2015, 15:08
Niasse Emenikenin biraz güçsüzü ve aynı zamanda bi o kadar yeteneksizi.Burak'ın yedeği olur oturur kenarda
E.Cartman
17.Şubat.2015, 16:37
Sürekli sırtı dönük oynayabilen, ayağı temiz bir forvet diyoruz gidiyor en böyle olmayan adamların adı geçiyor.
Nocna Mora
17.Şubat.2015, 19:02
Çok vizyonsuz bir kulübüz. Sanki dünyada oyuncu yok.
dAleksic
17.Şubat.2015, 20:08
Takımda para yok, forvet falan zor alırız biz
dAleksic
17.Mayıs.2015, 02:09
K.P.Boateng, Konoplyanka ve Rabiot isimleri dönüyor kulislerde. Biri bile alınsa kardır bence.
byariff
17.Mayıs.2015, 08:09
boateng uzak kalsin... adam olmus aglayani yok o derece... ayew,luiz adriano gelsin hucum hattina.
europeanconquer
20.Mayıs.2015, 16:58
Evet beyler Haziran ayı geliyor,10 gün içinde lig bitiyor,buralar şenlenecektir umarım,var mıdır haber falan ?
Ben en çok orta sahaya kaliteli bir isim alınsın istiyorum.
Unsal123
20.Mayıs.2015, 17:29
Evet beyler Haziran ayı geliyor,10 gün içinde lig bitiyor,buralar şenlenecektir umarım,var mıdır haber falan ?
Ben en çok orta sahaya kaliteli bir isim alınsın istiyorum.
10 gün mü kaldı yav?
europeanconquer
20.Mayıs.2015, 17:41
24 Mayıs Beşiktaş maçı,31 Mayıs Rize maçı.
E.Cartman
26.Mayıs.2015, 16:59
Transfer listesini şöyle bırakayım.
1 adet Drogba, 1 adet Elmander, 1 adet Keita, 1 adet Kewell, 1 adet Melo, 1 adet Ujfalusi, 1 adet Eboue, 1 adet Hakan Ünsal veya Ergün.
europeanconquer
26.Mayıs.2015, 17:03
2 adet forvet
1 adet kanat
1 adet orta saha
1 adet sağ bek
1 adet sol bek
1 adet stoper
1 adet kaleci
Şimdilik tek alınan kişi kaleci gibi gözüküyor.(Gökhan Değirmenci)
aytekin79
26.Mayıs.2015, 17:23
Bize dünyaca tanınmış ,mücadeleci forvet lazım. Çok şey istemiyorum bence :n:
BaGa TaRKaN
26.Mayıs.2015, 17:54
Bize dünyaca tanınmış ,mücadeleci forvet lazım. Çok şey istemiyorum bence :n:
Aklıma Nedense Balotelli Geldi :n: