View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
darkkobal123
03.Eylül.2012, 20:20
Diego Anadolu kulüpleri arasında dikkatimi çeken oyuncular arasında ancak yinede Avrupa tecrübesi olan, uluslararası düzeyde birini tercih etmek daha mantıklı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 20:25
hic boyle yorum duymadim, yedigimiz goller duran top yoksa gol yemeyiz :n:
o zaman duran topa sebep olma sen de :zuhaha
hala yok mu transfer, sure dolmak uzere. sanki CLye FB kaldi, transferini yapti bile.
RaSenGan
03.Eylül.2012, 20:25
Deneyimli defansı çekip çeviricek bir oyuncu arıyorsak bu Toure'dir.Kjaer 23-24 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Gelirse tebrübe eksikliği olabilir göbekte.Bu arada ŞL listesi gece 1'e kadar tamam da borsa falan kapanmıyor mu bi saatten sonra nasıl açıklanacak transfer ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 20:27
Deneyimli defansı çekip çeviricek bir oyuncu arıyorsak bu Toure'dir.Kjaer 23-24 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Gelirse tebrübe eksikliği olabilir göbekte.Bu arada ŞL listesi gece 1'e kadar tamam da borsa falan kapanmıyor mu bi saatten sonra nasıl açıklanacak transfer ?
sen transferi yap da borsa eksik kalsin. oyle bir zaruret yok ki, aciklamayi yarin yapar. bu yuzden CLde eksik mi kalacak GS :n:
RaSenGan
03.Eylül.2012, 20:28
hic boyle yorum duymadim, yedigimiz goller duran top yoksa gol yemeyiz :n:
o zaman duran topa sebap olma sen de :zuhaha
hala yok mu transfer, sure dolmak uzere. sanki CLye FB kaldi, transferini yapti bile.
Abi onu mu diyorum ben :D Dün de Lig Tv spikeri Hamit'i suçluyordu yediğimiz tüm gollerde bi paya var diye.Sorun faulü kimin yaptığı değil faulden sonra nasıl golün yenildiğii :) Bana göre savunmamızın duran top dışında bir sorunu yok.Size göre varsa bilemiycem.Ama bizim savunmaya kötü diyorsanız sizin kevgire dönen savunmanıza tekrar göz atmanızı isterim :)
sarianet
03.Eylül.2012, 20:28
aygün borsada hissen falan mı var :D
RaSenGan
03.Eylül.2012, 20:29
sen transferi yap da borsa eksik kalsin. oyle bir zaruret yok ki, aciklamayi yarin yapar. bu yuzden CLde eksik mi kalacak GS :n:
Oluyo mu ki öyle :D
uAburak89
03.Eylül.2012, 20:31
Transfer yapmış olmak için transfer yapılmasın, elimizde Riera örneği var en yakın. Alınabiliyorsa değer katacak bir isim alınsın yoksa sırf 4. isim olsun diye adama hiç gerek yok. Fenerbahçe transferini yapar tabii, orta sahası Süper Lig de bile zorlanıyor. Aylardır herkes bağırıyordu son gün anca aldılar. Bizimse stoper sorunumuz 3-5 gün öncesinde ortaya çıktı. Transfer olmazsa karalar bağlamaya gerek yok, bu takım ligi her türlü götürecek stoper de Hakan Balta oynasa bile yeri geldiğinde. Avrupa içinse, hiçbir şey belli olmaz. Geçen sene Trabzonspor'un stoperleri çok mu iyiydi ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 20:31
Abi onu mu diyorum ben :D Dün de Lig Tv spikeri Hamit'i suçluyordu yediğimiz tüm gollerde bi paya var diye.Sorun faulü kimin yaptığı değil faulden sonra nasıl golün yenildiğii :) Bana göre savunmamızın duran top dışında bir sorunu yok.Size göre varsa bilemiycem.Ama bizim savunmaya kötü diyorsanız sizin kevgire dönen savunmanıza tekrar göz atmanızı isterim :)
siz derken yani FB diyorsan eger, biz 3 macta 1 gol yedik siz ise simdi sayamayacam sanirim 6 oldu bile :n:
neyse zaten savunmaniz iyi olsa simdi stoper aramazdiniz, sen de ben de stoper istiyorsak uzatmaya gerek yok gibi :D
RaSenGan
03.Eylül.2012, 20:34
siz derken yani FB diyorsan eger, biz 3 macta 1 gol yedik siz ise simdi sayamayacam sanirim 6 oldu bile :n:
Genel olarak söylüyorum :D Ama iki katınızı attık ve lider kim ? :D Neyse transfer dışına çıkmayalım şimdi :D
Aydin Asim
03.Eylül.2012, 20:43
Galatasarayın Defans Takviyesine ihtiyacı yoktur. Galatasarayı iyi izlemiyorsunuz galiba 2 nedenle kısa ve öz olarak açıklayacagım
1. Geçen Yıl Galatasaray Duran Toplarda Adam Markajı Uyguluyordu.
2.Bu Yıl Galatasaray Duran Toplarda Alan Savunması UyguluyorBiraz Daha Açıklarsak Fatih Terim Israrla Alan Savunması Uzerinde Duruyor Çok Degil 2-3 Hafta Sabredin Sonra Gerçek Galatasarayı Görürsünüz
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 20:48
Galatasarayın Defans Takviyesine ihtiyacı yoktur. Galatasarayı iyi izlemiyorsunuz galiba 2 nedenle kısa ve öz olarak açıklayacagım
1. Geçen Yıl Galatasaray Duran Toplarda Adam Markajı Uyguluyordu.
2.Bu Yıl Galatasaray Duran Toplarda Alan Savunması UyguluyorBiraz Daha Açıklarsak Fatih Terim Israrla Alan Savunması Uzerinde Duruyor Çok Degil 2-3 Hafta Sabredin Sonra Gerçek Galatasarayı Görürsünüz
semih de sakatlansa gokhan zana mi guveneceksin. duran toptaki taktik degisiklikle alakali degil durum. kadro derinligi yok stoperde. gecen sene ujfa bu sakatligi yasasaydi sampiyonluk bile riske girerdi. ki elmanderin bile sakatligi pahaliya mal olacakti o donem. bu sezon daha cok mac olacak, kadro derinligi acisindan tek eksik yer stoper bana gore. suanki kadroda bulunan stoperlerin kalitesinden cok bu beni ilgilendiriyor.
Aydin Asim
03.Eylül.2012, 20:59
Gokhan , Semih , Dany , Hakan , ve Eboue.
Eboue sag bek diyeceksin ki haklisinda , bu oyuncuyu aldıgımızda fatih terim solemisti eboue çok yonlu bir oyuncu defansın her yerinde oynuyabiliyor demişti.
ve fatih hoca eskiden bunu sık yapardı ortasaha oyuncusunu defansa monte ederdi su an elinde 2 adam var ceyhun ve melo şahsen fazla para harcamaya gerek yok
wladcas
03.Eylül.2012, 21:01
NTVSPOR SON DAKİKA : LYON'un savunma oyuncusu CRIS ile anlaşan GALATASARAY transferi kısa sürede duyuracak.
europeanconquer
03.Eylül.2012, 21:01
Eee dünya üzerinde bulunan bütün stoperlere transfer teklifi yapmışmıyız?
Edit:Cris nedir la ?
uAburak89
03.Eylül.2012, 21:04
Fransa'dan diyen vardı, adamın dedikleri çıkıyor gündüz 4 isim yazmıştı içinde Cris de vardı. en zayıf halka geliyor. Yaş 35, hayırlısı olsun.
eGowiCh
03.Eylül.2012, 21:07
Cris boşa transfer. 35 yaşında. Çok yaşlı, çaptan düşmüş bir futbolcu. Bundan 3-5 sene öncesinde iyi oyuncuydu da artık fizik olarak çok zayıfladı.
Kolo Toure nereye Cris nereye. Çok ciddi farklar var. İnşallah yalan haberdir. G.Saray'a Avrupa'da çare olmaz Cris.
MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 21:10
Sanmıyorum Cris'i alacağımızı Cris'i alacağımıza Carvalho veya Chivu'ya bile razıyım ama ortada Kolo Toure , Kjaer ve Rolando'dan sonra hiç sanmıyorum Cris'in geleceğini.
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 21:10
Ne vereceği belirsiz bir isim eğer Cris olursa.
Sanırım en uygun maliyet ondaydı ondan tercih edildi.
Soru işaretleriyle girecek Galatasaray Avrupa arenasına bu isimse gelen
Aydin Asim
03.Eylül.2012, 21:11
Cris Olabılir Maliyeti Çok Azdır Tahminen. Yonetime Yuklenmeye Gerek Yok 2 Gunde Kjaer"mi Alcaksınz Yapmayın Allah Askina. Cris Zaten Yedek Klübesinde Oturacak Terim Semih-Dany Ikılisi ile yola devam edicek Röportajindada Sölemisti Ikisine Çok Güveniyorum Diye.
uAburak89
03.Eylül.2012, 21:14
Ujfalusi geldiğinde yorumlara ne kadar da benziyor. :)
Adı geçen isimlerden yaş itibariyle negatif olduğu doğru ama, demek ki diğer isimler olmadı. Bence sadece adı var diye yapılmış bir transfer değil, adam bu sene dahi oynuyor zaten Lyon'da.
Bastos transferi de yalan olmuş hala Lyon'da gözüküyor, o da gelse harika olur.
C h A o S
03.Eylül.2012, 21:26
Bu saatten sonra gelecek stoper avrupada oynayacak mı?
uAburak89
03.Eylül.2012, 21:27
Bu saatten sonra gelecek stoper avrupada oynayacak mı?
01.00 son süre, bu süreye kadar gelen oynayabilecek Avrupa maçlarında.
Aydin Asim
03.Eylül.2012, 21:29
"CRİS gelmeden KRİZ çıkardınız" :D
C h A o S
03.Eylül.2012, 21:31
01.00 son süre, bu süreye kadar gelen oynayabilecek Avrupa maçlarında.
İyi bari ben 17.00 son sanıyordum.
Cris hamlesi 6-7 aylık bir transfer.Ujfa Şubat'ta dönse yerini alır.6 ay sağlam mücadele etsin yeter.
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 21:44
Cris yerine Bülent Korkmazla anlaşalım. Hem Türk hemde ligi iyi tanıyor. Sonra da yabancı hakkımızı kaka ile değerlendirelim :D
MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 21:44
Cris'i transfer ettiğimizi sanmıyorum klasik Ntvspor ondan önce de Diego diyorlardı ;
Ek olarak Twitter'da A.Albayrak'ın Cris'i yalanladığı söyleniyor !
uAburak89
03.Eylül.2012, 21:49
Muslera gelmeden bir kaleci adı geçiyordu, Bagy miydi neydi, tepkiler gelince geri adım atılmıştı. Cris için de aynı beklenti de olanlar var ama, Fatih Terim onay verdikten sonra her türlü olur bu transfer.
pele96
03.Eylül.2012, 21:50
Cris gelirse Ujfa nin yerine deneyimli defans olarak gelecek.Semihin yanina Dany cok tecrubesiz olur.
KanaKe
03.Eylül.2012, 21:52
cris cok agir bir stoper geriden oyun kuramiyorda galatasaray ne yapacak onu? oyun stilini hic begenmiyorum o adamin..
erdem344
03.Eylül.2012, 22:04
crisi almazlar raad olun toure gelicek
semih99999
03.Eylül.2012, 22:05
cris filan gelecekse a2 takımından birini koysunlar en azından onu izleriz :) kaç saat kaldı yav ekran başında transfer bekliyoruz
erdem344
03.Eylül.2012, 22:06
2 saat 53 dakika :D
uAburak89
03.Eylül.2012, 22:07
2 saat 53 dakika :D
Hayır, 3 saat 53 dakika.
darkkobal123
03.Eylül.2012, 22:08
Taraftarlar çilek beklerken kereviz gelecek. :D
MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 22:09
crisi almazlar raad olun toure gelicek
Nereden biliyorsun hocam duyum falan varsa aktarda sövmeyi bırakalım :)
semih99999
03.Eylül.2012, 22:09
valla bitecek süre o degil ben fm oynarken bile son gün yetiştiremiyom transferi bunlar nasıl alacak toure veya x bi oyuncuyu :n:
GeNç KaRTaL
03.Eylül.2012, 22:22
Her türlü gol yiyince savunmanın bir şekilde hatası oluyor ama duran toptan gol yiyen takım için savunma kötü denilmez.Savunmanın duran topları zaafı var denir.Mesela Beşiktaş her türlü yiyor.Adamlar sağdan geliyor kesiyor paslarla geliyor falan bir şekilde atıyorlar.Bizde o durum yok.Bizim attığımız golleri takip etmiyorsun sanırım.4 haftada attığımız 10 golün 4'ü duran toptan.Birisi de penaltı bu 4'ten.Fakat yediğimiz 8 golün 5'i duran top.
Olum, sırf cevap yazacağım diye saçmalamışsın.Zaten transferle alakası yok bu konunun.O yüzden cevap verip uzatmayacağım.Eğer çok istiyorsan özelden gel anlatayım.:icon_wink:
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 23:44
cris midir yani, nasil bir vizyondur bu. diego bile daha iyidir bu transferden. umarim dogru bir haber degildir. ujfa gelene kadar diyorsunuz ama dondugunde eskisi gibi olabilir mi? cok ciddi bir sakatlik, ustelik yasi da ilerlemis bir ujfa.
goosfraba
03.Eylül.2012, 23:45
cris ölmüş gömeni yok.
uAburak89
03.Eylül.2012, 23:46
Bi oynasaydı ?
uAburak89
03.Eylül.2012, 23:49
Olympique Lyonnais oyuncularından Cristiano Marques Gomes'le 2012-2013 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 1.250.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun sözleşmesi, 2012-2013 sezonunda en az 25 resmi maçta ilk 11'de yer alması durumunda aynı şartlarda 1 sezon daha uzatılacaktır.
C h A o S
03.Eylül.2012, 23:51
İyi bari 1 yıllık.Dediğim gibi bu sene katkı verirse verir sezon sonu serbest kalır.İnşallah bir katkısı dokunur.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 23:51
Bi oynasaydı ?
tamam da biz lyonla CL de oynarken de tecrubeli stoperdi, dusun yani. tam bir fiyasko, lyonda kac mac oynamis acaba gecen sezon.
bu grafik de herseyi ozetliyor.
http://img59.imageshack.us/img59/3717/26895826.jpg
İyi bari 1 yıllık.Dediğim gibi bu sene katkı verirse verir sezon sonu serbest kalır.İnşallah bir katkısı dokunur.
bu kadar mi yani, hani CLdeki hedefler. cris geldi problem cozuldu. toureden chivudan crise.
MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 23:52
Hey Allah'ım 35lik Cris geldi inanamıyorum !
uAburak89
03.Eylül.2012, 23:52
Bonservis yok, sözleşme şartları güzel. En azından 3 maç izleyin asıp kesmeden. ;)
erdem344
03.Eylül.2012, 23:53
Çok yavaş oyuncu çoookkk :D :D
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Olympique Lyonnais oyuncularından Cristiano Marques Gomes'le 2012-2013 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 1.250.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun sözleşmesi, 2012-2013 sezonunda en az 25 resmi maçta ilk 11'de yer alması durumunda aynı şartlarda 1 sezon daha uzatılacaktır.
bu ne arakdaş ya dany semih oynasın daha iyi ya bu ne ya !
MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 23:54
Çok yavaş oyuncu çoookkk :D :D
Allah aşkına kaç maçını izledin kötülemek için yırtınıyorsun bildiğin. :mad::mad:
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 23:54
Hiç izlemediğim bir futbolcu. Hakkında yaşı ve takımı hariç birşey bilmiyorum. O yüzden yorum yapmak yanlış. İzleyelim görelim.
EndoplazmiK RetikuluM
03.Eylül.2012, 23:55
Şampiyonlar Ligin'de Ujfalusi yokluğunda Dany'nin oynamasındansa Cris'in oynaması daha iyidir bence.
antiochia
03.Eylül.2012, 23:56
Sorun yaşayabilir GS içinağır bir ouncu aynı zamanda dengesiz. Ne yapacağı belli olmaz. Neyse oynasın bakalım ondan sonra yine yorum yaparız.
erdem344
03.Eylül.2012, 23:57
Allah aşkına kaç maçını izledin kötülemek için yırtınıyorsun bildiğin. :mad::mad:
35 yaşındaki adamdan bahsediyoruz
a.arıcı-11
03.Eylül.2012, 23:57
FM 2005 oynarken iyi topçuydu. şimdi bir Yusuf Şimşek etkisi yaratmayacağı az çok belli. Adam almış olmak için yapılan bir transfer.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 23:59
emin olun terim de kafayi yemistir. kendisi bile dun basin toplantisinda toureden bahsetti, yonetimin yaptigi ise bak. bu saate kalmasindan belliydi boyle olacagi.
mpaker66
03.Eylül.2012, 23:59
35 yaşındaki adamdan bahsediyoruz
ujfa'da 34 yaşında oda yavaş oda çok ağır,bu daha agresif, izleyip görelim.
Biri fm profilini koysa keşke.
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:00
emin olun terim de kafayi yemistir. kendisi bile dun basin toplantisinda toureden bahsetti, yonetimin yaptigi ise bak. bu saate kalmasindan belliydi boyle olacagi.
Fatih Terim'in izni ile gerçekleşen bir transfer olduğu için sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Galatasaray'ın aldığı 2 yabancı stoper(dany ve cris) ayrı ayrı anlaşılabilir de bir tanesinin yerine üst düzey biri olması gerekirdi bence.
C h A o S
04.Eylül.2012, 00:00
Toure felan beklerken hayal kırıklığı olduda adamı 5 sezonluğuna almadık bu sezon oynayıp gidicek.Bu kadar tepki verilmesini doğru bulmuyorum.Toure ve Chivu gibi isimleri demekki masaya oturup 1 günde ikna edemedik.Stoper transferi hesapta yoktu ve acele bir şekilde biri getirildi.Muhtemelen menejerlerin önerdiği,bonservissiz birini getirdiler.O yüzden yönetime kızamıyorum.Ujfa'nın sakatlığı çok ani oldu ve planlar değişti.Ağustos ayının ortalarında olsaydı bu sakatlık daha iyi birisi getirilirdi.
Ben Fatih hocanın Dany ve Semih'i kolay kolay kesiceğini sanmıyorum.Cris İyi katkı vermezsede artık eldeki oyunculara güveniceğiz.Bakalım ilk oynuyacağı 2-3 maçta kendini belli edicektir.
europeanconquer
04.Eylül.2012, 00:01
Lig için yeterli ama Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir transfer değil.Daha iyi biri alınabilirdi.Aceleye geldi,yapacak bir şey yok.
uAburak89
tamam da biz lyonla CL de oynarken de tecrubeli stoperdi, dusun yani. tam bir fiyasko, lyonda kac mac oynamis acaba gecen sezon.
bu grafik de herseyi ozetliyor.
http://img59.imageshack.us/img59/3717/26895826.jpg
bu kadar mi yani, hani CLdeki hedefler. cris geldi problem cozuldu. toureden chivudan crise.
Geçen sezon 20 lig, 4 ŞL, 2 lig kupası, 2 fransa kupası gözüküyor.
3 günde bu kadar transfer olur, çıkan isimlerin hepsiyle her konuda mutabık kalındı da yok ya Cris en iyisi diyerek alındı gibi tepkiler var. Gülünç. Ujfalusi geldiğinde 3'lü paketten ala ala bunu aldılar diyenler şimdi nasıl övüyorsa yine aynı tarz olayların gelişmesi uzak değil bence.
TeNaciOUS MidFieLdeR
sadece bir kez sampiyonlar liginde 2.saridan kirmizi gormus, baska da kirmizisi yok kariyerinde. cok sasirdim. daha agresif diye hatirliyodum ben onu. alexle mi karistirdim acaba chelseaye giden :D
darkkobal123
Galatasaraylı taraftarlar Cris geçirir bu transferle. :D Şaka bir yana zamanında çok beğenerek izlediğim bir oyuncuydu, gerçekten çok sağlam bir stoper, ama yaşı baya ilerledi. Günü kurtarmak adına yapılan bir transfermiş gibi geliyor bana.
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:06
Yalnız ben bu adamdan korner - kafa - gol bekliyorum 3-4 tane. Niye bilmiyorum ama öyle hissettim :)
GebzeLi1907
04.Eylül.2012, 00:07
Efsane Cruzeiro kadrosundaymış Cris de oradan gelen her topçu başarılı oldu Maldonado hariç bakalım Cris neler yapacak :)
Kafa golleri olası bende bekliyorum
uAburak89
04.Eylül.2012, 00:07
Sakatlık hesapları bozdu. Ujfalusi sakatlanmadan önce 1 tane stoper haberi çıkıyor muydu ? Takımda 4 stoper + o bölgede oynayabilecek Ceyhun ve Hakan Balta vardı çünkü.
Cris tecrübeli, lider karakterli bir oyuncu. Riera gibi yüksek maliyetli biri alınsa daha kötü olabilirdi. Sonra göndermek için uğraşıyoruz. Ayrıca bütün transferler Fatih Terim onaylı, dün kendisi söyledi almış olmak için adam almayacağız diye. Çıldıracağı falan yok. Ben son derece olumlu buluyorum transferi.
futureless
04.Eylül.2012, 00:08
Son iki sezondur takip etmediğim bir defans o yüzden yorum yapamayacağım.Hayırlı olsun.
TeNaciOUS MidFieLdeR
Yalnız ben bu adamdan korner - kafa - gol bekliyorum 3-4 tane. Niye bilmiyorum ama öyle hissettim :)
bu da kariyer istatistikleri. kafa golleri var CV sinde. :D
http://img269.imageshack.us/img269/3515/48477341.jpg
William Rookwood
Lugano'dan daha hızlı bir oyuncu :)
ShevAnil
04.Eylül.2012, 00:10
Çok da olumsuz değilim, bu zaman da daha iyisini yapabilmek zordu ki hele cl kadrolarında yer verilmemiş bir stoper bulmak gerçekten zor olmalı. Hatta şuan için iyi bir transfer gibi duruyor. Tecrübeli ve aradığımız sertliği sağlayabilecek bir oyuncu. Bu sezon bize katkı verir umarım, sezon sonu nasıl olsa yeni bir stoper alacağız.
eGowiCh
04.Eylül.2012, 00:10
Cruzeiro'nun 2003 kadrosunu gördüm NTV Spor'da :) Cidden çok enteresan kadroymuş. O kadroda yer alan isimler:
Alex de Souza (Cruzeiro kaptanı - F.Bahçe)
Maldonado (F.Bahçe)
Felipe Melo (G.Saray)
Marcio Nobre (F.Bahçe - Beşiktaş)
Deivid de Souza (F.Bahçe)
Edu Dracena (F.Bahçe)
Ve son olarak: Cris (G.Saray)
europeanconquer
04.Eylül.2012, 00:11
Yahu hızlı olmasa ne olur.Hızlı olmadan başarılı olabilen sayısız stoper var.Gerçi asıl gereken hız değil,oyuncunun çevikliği,Servet gibi bir kalas olursa işimiz iştir.
William Rookwood
04.Eylül.2012, 00:13
Cris çok teknik bir stoper. Ayağını iyi kullanan iyi pas atan güçlü zeki bir oyuncu. Tek dezavantajı hızı onuda izlerken görücez bakalım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
yalniz gercekten de para fenerdeymis, transferleri gordukten sonra buna karar verdim. dogrudan CL ye katilmis olsaydik kimleri alirdik kimbilir dusunemiyorum. GS yine mutevazi bir kadro kurdu. umarim basarili olurlar.
zeck17
günü kurtarmak için yapılan üst düzey bir transfer bence duran toplarda çok işimize yarayacak hem defansif hem ofansif yönde
LadroN
Cok seyretmedim son zamanlarda ama liderlik yapabilecek bir oyuncu ise takimi cekip cevirir.ihtiyacimiz bu zaten.kisa surede bu oldu demek ki.hayirlisi.
footballer33
04.Eylül.2012, 00:14
Hesapta olmayan ve alelacele yapılmış bir transfer olduğu için anlaşılabilir bir durum Cris'in transferi; fakat parası çok geldi bana. Ayrıca 25 maç oynarsa sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacakmış. Bu maddeye de gerek yoktu, sezon sonunda 36 yaşına gelecek bir futbolcu için.
sarianet
04.Eylül.2012, 00:15
Defansta hata yapıp maç kaybedildiği zaman atılacak manşetler belli :D
defansta cris var :D
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:15
Bir transfer daha yapsak iyi olur aslında :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 00:16
Hesapta olmayan ve alelacele yapılmış bir transfer olduğu için anlaşılabilir bir durum Cris'in transferi; fakat parası çok geldi bana. Ayrıca 25 maç oynarsa sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacakmış. Bu maddeye de gerek yoktu, sezon sonunda 36 yaşına gelecek bir futbolcu için.
sezonun son haftasina 24 macla girerse oynatir mi acaba terim onu :n:
ShevAnil
04.Eylül.2012, 00:17
Bir transfer daha yapsak iyi olur aslında :)
Bir de sol bek olsaydı. :) Hakan Balta gerçekten 2 maçtır güven vermiyor, en azından bana.
footballer33
04.Eylül.2012, 00:18
sezonun son haftasina 24 macla girerse oynatir mi acaba terim onu :n:
O, Terim'in sorunu. Eğer, bugünkü durum gibi mecbur kalırsa oynatır bence. :)
Kaka Leite
Laf için adam almayacağız demişti yönetim ama laf olsun diye alınmış bir adam..
Nedvedmania
Bir de sol bek olsaydı. :) Hakan Balta gerçekten 2 maçtır güven vermiyor, en azından bana.
Sadece 2 maçtır mı ? Ben kendimi bildim bileli sıkıntı var Hakan'da :D
ShevAnil
04.Eylül.2012, 00:19
Sadece 2 maçtır mı ? Ben kendimi bildim bileli sıkıntı var Hakan'da :D
Geçen sezon iyiydi bence, ama artık olmuyor. Bir sol bek lazımdı en azından bu sezon cl için. :)
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:19
Laf için adam almayacağız demişti yönetim ama laf olsun diye alınmış bir adam..
Nerden biliyorsun ? FM oynamıyoruz burda. "Hadi bunu alalım yea" dememişlerdir heralde :) Adamlar uzun uzun inceledi ve en yararlısının bu olduğuna karar verdiler demekki. İsteselerdi Eskişehirden Diego'yu da alabilirlerdi. Demek ki bunu uygun görmüşler.
Kaka Leite
04.Eylül.2012, 00:21
Nerden biliyorsun ? FM oynamıyoruz burda. "Hadi bunu alalım yea" dememişlerdir heralde :) Adamlar uzun uzun inceledi ve en yararlısının bu olduğuna karar verdiler demekki. İsteselerdi Eskişehirden Diego'yu da alabilirlerdi. Demek ki bunu uygun görmüşler.
Keşke ''Diego'' alınsaydı neyi izledirler 3 sene önce bize attığı golü mü ? Yada Manu'ya neyi izlediler yani ?
uAburak89
04.Eylül.2012, 00:25
Diego kim ya :D
Bu yorumları görmek güzel, en çok para harcayan değiliz artık. Süper takımdık, harika kadromuz vardı, Fenerbahçe Meireles'i alınca gaza geldi, Galatasaray'da Cris'i alınca mütevazi takım oldu. Tek korkum vardı oyuncuların şımarması, bunun olması artık zor.
Unutmayın, teknik direktörler hala aynı. :) Hem bu sene de şampiyon olduktan sonra, zaten en çok parayı siz harcadınız denmesi yerine, mütevazi kadrolarına rağmen şampiyonluğu aldılar denmesi daha güzel olur bence. ;)
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:26
Keşke ''Diego'' alınsaydı neyi izledirler 3 sene önce bize attığı golü mü ? Yada Manu'ya neyi izlediler yani ?
Olm hiç bir bilgiye sahip değilsin (değiliz) neden alındığı konusunda. O yüzden laf için alınmış deme rütbesine sahip değilsin. Yönetim kadrosu hariç kimse bilmiyor neden alındığını. Ama bir veya birden çok sebep var ki transfer edildi adam. Burada anadolu takımı yönetilmiyor. Türkiyenin en başarılı klüplerinden biri yönetiliyor. Üstelik yöneten kişi Fatih Terim yani :) İllaki ilerleyen günlerde açıklama yapılır o zaman anlaşılır.
C h A o S
yalniz gercekten de para fenerdeymis, transferleri gordukten sonra buna karar verdim. dogrudan CL ye katilmis olsaydik kimleri alirdik kimbilir dusunemiyorum. GS yine mutevazi bir kadro kurdu. umarim basarili olurlar.
Bu sene Galatasaray,Fenerbahçe'den daha çok bonservis bedeli ödemiştir.Meireles gelince bu sefer Fenerbahçe bizden 4 milyon euro felan daha fazla ödedi.Parasızlıktan Cris getirilmedi.2-3 günde ancak bu olabiliyor.
Ayrıca mütevazi kadro derken ŞL için doğrudur ancak lig için üst düzey bir kadromuz var.Cris transferine göre bu yorumları yapman ilginç.
Vieri
tecrübeli bir isim gerekiyordu, lyon savunmasında 8 yıldır yer alan yaşını almış bir oyuncu, thomas gelene kadar savunmada söz sahibi olacak. semih açısından iyi, gerçekten şanslı adam :)
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:27
Abdurrahim Albayrak: "Cris Galatasarayımıza hayırlı olsun.. Asıl çileğimiz sol bek!"
Laaa laaa laaaaaa :eek: Twitter da gördüm bu yazıyı. Demiştir inşallah gerçekten.
KanaKe
04.Eylül.2012, 00:28
cris kötü transfer kalas gibi adam ujfalusi zaten yavas cris ondan dahada yavas bir oyuncu markaj konusunda iyi birde hava toplari iyi türkiye ligi icin yeter dediginiz gibi ama sl de cok siritir.. albayrak onu dediyse büyük ihtimal santos gelir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 00:29
Bu sene Galatasaray,Fenerbahçe'den daha çok bonservis bedeli ödemiştir.Meireles gelince bu sefer Fenerbahçe bizden 4 milyon euro felan daha fazla ödedi.Parasızlıktan Cris getirilmedi.2-3 günde ancak bu olabiliyor.
Ayrıca mütevazi kadro derken ŞL için doğrudur ancak lig için üst düzey bir kadromuz var.Cris transferine göre bu yorumları yapman ilginç.
sadece cris icin demedim zaten butun transferleri icin, bi de tabi ki lig icin ust kalite ama CL icin mutevazi dedim. ayni fikirdeyiz o konuda :)
sol bekten cilek mi olur yahu :zuhaha
roberto carlosu getirsen olur da o da emekli oldu :zuhaha
zemlinskis
04.Eylül.2012, 00:29
Cris hız ve konsantrasyon eksiklikleri dışında bir zaafiyeti bulunmayan tecrübeli bir defans. 1 senelik anlaşma gayet mantıklıdır. Defansı toparlayabilecek potansiyel kendisinde mevcuttur. Onun dışında yaşını çok da problem etmemek lazımdır. Anlaşma uzun vadeli olmadığı için o konuda endişe yapmaya gerek yoktur. Hırslı ve agresif bir stoper olması yönünden de Fatih Terim'in sistemine uygundur.
E.Cartman
04.Eylül.2012, 00:31
Olan oldu artık. Zenci beklerken kel abi geldi yapacak bir şey yok. Sonuçta Cris boş bi adamda değil. Tecrübesiyle Dany ve Semih'ten, bütün özellikleriyle de Gökhan Zan'dan iyidir en nihayetinde. Yedekte Zan bekleyeceğine Cris beklesin, Dany beklesin, Semih beklesin.
RaSenGan
04.Eylül.2012, 00:31
Son yıllarda stopere aldığımız yaşı yüksek oyunculardan hep iyi verim aldık.Cris deneyim olarak ligteki en deneyimli oyuncu olabilir.Bu deneyimi sahaya da yansıyacaktır.Ne kadar katkı verir bilmem ama kötü bir performans beklemiyorum.
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:32
Gündem Futbol
BİLGİ | Galatasaray ile adı sıkça anılan sol bek Andre Santos Arsenal'in Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadı.
ShevAnil
04.Eylül.2012, 00:32
Bir de sol bek alalım son 1 buçuk saatte, ligde rotasyon yapılabilir gayet bence.
uAburak89
04.Eylül.2012, 00:33
Transfer kapanmış, Ali Dürüst açıkladı.
europeanconquer
04.Eylül.2012, 00:33
Hadi bir de sol bek :)
Edit: Başka bahara kalmış :(
mpaker66
04.Eylül.2012, 00:35
Buda FM profili
http://d1209.hizliresim.com/11/3/cmfw0.png (http://bit.ly/c25MCx)
ShevAnil
04.Eylül.2012, 00:36
Buda FM profili
http://d1209.hizliresim.com/11/3/cmfw0.png (http://bit.ly/c25MCx)
Bu özelliklere sahipse hızlı olmasına gerek yok :n:
pele96
04.Eylül.2012, 00:38
O Fizikle 45e kadar yolu var
mpaker66
04.Eylül.2012, 00:40
resim gözüküyor mu sizde bende gözükmüyo bi sorun var mı resimde :D
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:41
Felipe Melo - Dany - Umut Bulut - Hamit Altıntop - Burak Yılmaz - Nordin Amrabat - Cris
Gayet iyi bir transfer dönemi geçirdik bence.
mwaru
04.Eylül.2012, 00:42
Cris ujfalusi'den iyi bir oyuncudur benim gözümde risk almaz görevini yapar adam geçirmez geçti mi de yakalayamaz :)
uAburak89
04.Eylül.2012, 00:44
Gelenler
Dany Nounkeu (Gaziantepspor)
Umut Bulut (Toulouse FC – Kiralık)
Hamit Altıntop (Real Madrid)
Burak Yılmaz (Trabzonspor)
Nordin Amrabat (Kayserispor)
Felipe Melo de Carvalho (Juventus – Kiralık)
Cris (Lyon)
Gidenler
Ayhan Akman
Bogdan Stancu (Orduspor)
Servet Çetin (Eskişehirspor)
Juan Pablo Pino (Mersin İ.Y.)
Kazım Kazım (Blackburn Rovers)
Emmanuel Culio (Mersin İdman Yurdu)
Serkan Kurtuluş (Gençlerbirliği)
Mehmet Batdal (Bucaspor – Kiralık)
Yiğit Gökoğlan (Orduspor)
Necati Ateş (Eskişehirspor)
Aykut Erçetin (Habertürk :D )
KaRaBükLü KraL
04.Eylül.2012, 00:47
İçime yatmadı açıkçası geçiştirmelik transfer bana göre.Adamın yaşı belli yapabilecekleri belli.Şimdi Ujfa'nın yerine alındı demi bu adam.Eee seneye Ujfa'nın yaşı fiziksel durumu daha mı iyi olacak.Sakatlık sonrası ne olacağı belli mi Ujfalusi'nin.Seneye gereksiz yere stoper stoper diye dönücez ya ona yanıyorum.Şimdi adam akıllı alıp savunmaya sınıf atlatacak adam alacağımıza(ŞL'den o kadar para gelecek bi zahmet paraya kıyalım)Ujfa'yı idare edecek Ujfa'dan da yaşlı adam aldık.Şampiyonlar Ligi için bari biraz daha iyi bir adam alsaydık çok iyi olacaktı.Açıkçası ön yargılı davranıyor olabilirim ama beğenmedim şu anki durum gereği bu transferi
C h A o S
04.Eylül.2012, 00:49
Gidenlere bakıyorumda kadroyu baya temizlemişiz.
Cris içinse nedense içimde bir his var herkes yanılacak diyor.Eleştirilerin altında kalıcağını düşünmüyorum.Çok üst düzey olmasada beklenileni vericek diye düşünüyorum.
darkkobal123
04.Eylül.2012, 00:49
Cris şuan tam bir kapalı kutu. İzleyip göreceğiz artık.
Cris çok başarılı olacaktır bence vardır böyle yaşlansa da eskimeyecek oyuncular Cris'de onlardan biri.Roberto Carlos'da bu yaşta gelmişti Türkiye'ye :) Hem de daha zor bir bölge sol beke :)
sarianet
04.Eylül.2012, 00:51
çilek kim olacak acaba :D
europeanconquer
04.Eylül.2012, 00:52
Manavlarda çilek kalmamış :D .
E.Cartman
04.Eylül.2012, 00:53
Cris çok başarılı olacaktır bence vardır böyle yaşlansa da eskimeyecek oyuncular Cris'de onlardan biri.Roberto Carlos'da bu yaşta gelmişti Türkiye'ye :) Hem de daha zor bir bölge sol beke :)
Ben kendi mesajımı kaydettim olası bir Cris geldiğinde laf atanları görelim lafına karşı :n::n: Ben bi şey demedim diyip kenara çekilcem :D
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 00:55
Geçmiş yıllarda oynanan Lyon - Toulouse maçında Elmander Cris'i sakatlamış, Cris sahalardan 7 ay uzak kalmış.
:)
çilek kim olacak acaba :D
Transferi kapattık.
caglaruzun
04.Eylül.2012, 00:59
Son maçlarımızda yedigimiz duran top gollerini engellemek için yapılmış bir transfer bence. İsmini yeni duyuyorum ben şahsen tahmin yürütüyorum sadece fm profiline bakarak. Fatih Terim aldıysa bir bildiği vardır illa ki izleyip göreceğiz :)
darkkobal123
04.Eylül.2012, 01:00
Çilek yerine kavun almışlar, yanında 35'likle iyi gider. :zuhaha
futureless
04.Eylül.2012, 01:20
Geçmiş yıllarda oynanan Lyon - Toulouse maçında Elmander Cris'i sakatlamış, Cris sahalardan 7 ay uzak kalmış.
:)
Bir şey olmaz Egemen geçen sezon Yobo'nun bacağını koparıyordu şimdi partnerler :zuhaha
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 01:22
Çilek yerine kavun almışlar, yanında 35'likle iyi gider. :zuhaha
zorlama olmus ama begendim :zuhaha
Corpus
04.Eylül.2012, 01:26
Cris ney la ? Tam bir fiyasko bana göre.
Cris ney la ? Tam bir fiyasko bana göre.
Biz bu lafları çok gördük Zafer ilk fiyaskoydu sonra kral oldu bu adamlar gitmesin diye satırlarca kelam yazdığımız adamlar oldu büyük konuşmamak gerek :)
RaSenGan
04.Eylül.2012, 01:28
En çok gazetecilerin işine geldi bu transfer :D "Galatasaray'da Cris Çözüldü" "Galatasaray'da Cris Var" "Cris Teğet Geçti"... diye uzar gider bu liste :D
Corpus
04.Eylül.2012, 01:35
Biz bu lafları çok gördük Zafer ilk fiyaskoydu sonra kral oldu bu adamlar gitmesin diye satırlarca kelam yazdığımız adamlar oldu büyük konuşmamak gerek :)
35 yaşında gelip de kral olan hatırlamıyorum Berk. Varsa da benim gönlüm de kral olmamış heralde :) Umarım ben haksızımdır umarım Cris üst düzey performans gösterir. Hadi inşallah.
35 yaşında gelip de kral olan hatırlamıyorum Berk. Varsa da benim gönlüm de kral olmamış heralde :) Umarım ben haksızımdır umarım Cris üst düzey performans gösterir. Hadi inşallah.
35 yaş falan hikaye işte her oyuncu 30'undan sonra bitecek diye de bir şey yok Zafer.Roberto Carlos'da bu yaşta geldi daha önceki mesajlarda da belirttim.Melo'ya da Ujfalusi'ye de ona da buna da hep aynısını yapıyorsunuz da hayırlısı :)
Bordo61Mavi
04.Eylül.2012, 01:46
" Cilek Cris "
Valla yasa felan bakip yorum yapmamak lazim, bu yas konusu zaten bi Turkiyede sorun ediliyor. Seedorf muhabetti gecmisti bi ara Trabzonspor forumlarinda, ismini zikretmez olaydim linc edilecektim :D Yavas felanda deniyor, Servet Cetin gormus taraftar Galatasaray taraftari bu hic birsey :)
pele96
04.Eylül.2012, 01:54
Dany Semih cok tecrubesiz oldugu icin yapilan bir transfer meyvesini verecek.Hem Dany hemde Semihin gelisimine katki yaparak 2tane cilek verecek Galatasaray'a
petrol_fb12
04.Eylül.2012, 01:59
Dany Semih cok tecrubesiz oldugu icin yapilan bir transfer meyvesini verecek.Hem Dany hemde Semihin gelisimine katki yaparak 2tane cilek verecek Galatasaray'a
Cok doğru tespit..Ama dediğin gibi olur mu muamma..
Nocna Mora
04.Eylül.2012, 02:02
Hagi, transferi Türk basınında ciddi eleştiriler aldı ve Hagi'nin yaşının 31 değil 35 olduğu iddia edildi ancak Hagi eleştirilere sahada karşılık vereceğini söyledi ve Galatasaray'daki ilk üç lig maçında galibiyeti getiren golleri atarak onu eleştirenleri susturdu. Daha sonraki yıllarda ise, Hagi takımda gizli lider oldu takıma kazandırdığı kupaların yanı sıra oynadığı 132 maçta 110 gol attı ve attırdı (59 gol, 51 asist).
Kaka Leite
04.Eylül.2012, 02:04
Olm hiç bir bilgiye sahip değilsin (değiliz) neden alındığı konusunda. O yüzden laf için alınmış deme rütbesine sahip değilsin. Yönetim kadrosu hariç kimse bilmiyor neden alındığını. Ama bir veya birden çok sebep var ki transfer edildi adam. Burada anadolu takımı yönetilmiyor. Türkiyenin en başarılı klüplerinden biri yönetiliyor. Üstelik yöneten kişi Fatih Terim yani :) İllaki ilerleyen günlerde açıklama yapılır o zaman anlaşılır.
Yahu 35 yaşındaki adamın neden alandığını tartışmak ne kadar doğru ki ?
Her neyse umarım hayırlı olur sizin için.
sarianet
04.Eylül.2012, 02:46
Bir şey olmaz Egemen geçen sezon Yobo'nun bacağını koparıyordu şimdi partnerler :zuhaha
emre ile yobo da ırkçılık mevzundan kan davalı olacaktı bi sıralar
böyle şeyler unutulur gider hele k fatih terimin olduğu takımda böyle şeylerin lafı bile edilmez
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 03:15
Hagi, transferi Türk basınında ciddi eleştiriler aldı ve Hagi'nin yaşının 31 değil 35 olduğu iddia edildi ancak Hagi eleştirilere sahada karşılık vereceğini söyledi ve Galatasaray'daki ilk üç lig maçında galibiyeti getiren golleri atarak onu eleştirenleri susturdu. Daha sonraki yıllarda ise, Hagi takımda gizli lider oldu takıma kazandırdığı kupaların yanı sıra oynadığı 132 maçta 110 gol attı ve attırdı (59 gol, 51 asist).
pes diyorum, hagiden cris gondermesi. 20 senede bir olur bu soylediklerin, keske gerceklesse ama hagiden bahsediyoruz. cris yuzde yuzuyle bile oynasa ujfa olamaz. ki ujfadan iyisi lazimdi GS ye. son dakikada yapabilecekleri azami transferi yapti yonetim, umarim katki saglar ama cok da buyutmeyin bu adami. hayal kirikligi olur sonra. ben hala toure olmaliydi diyorum, o beklentiyle cris gelince bu tepkiler normal. fazla reaksiyon gosterdi GSli arkadaslar. adi cok fazla gecince toure bitti sandik, ama cris buyuk surpriz oldu.
Kaka Leite
04.Eylül.2012, 03:25
Dostum burada kimse takımı alıp götüremez demiyor.Sadece kısa vadede yapılmış bir transfer zaten Ujfa yaşlı gidip azcık genç alacağına hazır Ujfa sakatken gelecek için bi düzen oturtma şansın varken gidip onunla aynı yaşta birini almak saçma bence..
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 03:28
Fenerden kalan parayı şimdi harcamadığımıza göre devre arasında harcanacaktır. Cris bizi devre arasına kadar idare etse yeter. Sonra alırız birini.
Bordo61Mavi
04.Eylül.2012, 04:01
En çok gazetecilerin işine geldi bu transfer :D "Galatasaray'da Cris Çözüldü" "Galatasaray'da Cris Var" "Cris Teğet Geçti"... diye uzar gider bu liste :D
Hurriyet anasayfada sag ust kosede
"ve Cris cozuldu " :D
MeliksahAydogan
04.Eylül.2012, 14:00
Fenerden kalan parayı şimdi harcamadığımıza göre devre arasında harcanacaktır. Cris bizi devre arasına kadar idare etse yeter. Sonra alırız birini.
Ujfa'da dönüyor :)
Suicider
04.Eylül.2012, 14:52
Evet yaşı dolayısıyla çok iyi bir transfer değil.Ama son dakikada gelen sakatlık sonrası anca bukadar alabildik demek ki sağlık olsun umarım iyi bir performans gösterecektir.Tek güvencem tecrübesi yoksa ağır bir adam gibi duruyor.Ujfalusi'de yaş olarak fazla ama Cris'e göre daha hareketli gibi.Tabi izlemeden bilemeyiz birkaç maça çıksın ondan sonra yorum yaparsak daha sağlıklı olur.
lionelforlan
04.Eylül.2012, 15:52
Fatih Terim : Cris çok iyi oldu , İlaç Gibi gelcek. Yaşıyla ilgili dersek ,Biz Popescu'yu kaç yaşında aldık, 35 Yaşında Aldık. Cris Kaç yaşında 35 yaşında. Avrupada devamlı oynamak için defansımıza deneyimli oyuncu lazım.
KaRaBükLü KraL
04.Eylül.2012, 15:57
Fatih Terim : Cris çok iyi oldu , İlaç Gibi gelcek. Yaşıyla ilgili dersek ,Biz Popescu'yu kaç yaşında aldık, 35 Yaşında Aldık. Cris Kaç yaşında 35 yaşında. Avrupada devamlı oynamak için defansımıza deneyimli oyuncu lazım.
Madem deneyimli adam lazımdı Chivu veya Kolo Toure için neden şartlar zorlanmadı arkadaş ya:)Hiç içime sinmedi bu transfer ama bakıp görmek gerek
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 16:04
ujfanin donebilecegine inaniyor musun sen?
pektemek bile o yasinda bu sakatliktan dolayi dunyasi yikildi, ujfa zor toparlar kendini. gecen sene bebe de sezonun sonunda donebildi ancak. ujfayi unut sen, zaten oyle veya boyle sezon sonu stoper transferi bekliyorum ben GS den.
Flawless Victory
04.Eylül.2012, 16:13
İş sadece tecrübeyle oluyorsa Maldini'yi alalım.
Nocna Mora
04.Eylül.2012, 16:16
Popescu 30 yaşında geldi Galatasaray'a. 34'te gitti. Ben 1 yıllıgına Cris'in iyi bir performans verecegini düşünüyorum. Önümüzdeki sene ise Kolo Toure'nin transfer edileceğini..
Revolution
04.Eylül.2012, 16:19
Kjaer, Kolo Toure derken Cris geldi. Ne diyelim, hayırlı olsun.
MeliksahAydogan
04.Eylül.2012, 17:25
ujfanin donebilecegine inaniyor musun sen?
pektemek bile o yasinda bu sakatliktan dolayi dunyasi yikildi, ujfa zor toparlar kendini. gecen sene bebe de sezonun sonunda donebildi ancak. ujfayi unut sen, zaten oyle veya boyle sezon sonu stoper transferi bekliyorum ben GS den.
O zaten farz oldu artık , Ujfa sezon sonu bırakıyor , Cris 1 yıllık çözüm Dany , Semih , Gökhan Cam kalıyor , Gökhan'ı da tutmazlar artık herhalde.
Addolorato
04.Eylül.2012, 17:38
Cris'e uzun vadeli bakmamak lazım bir sezonluk geldi büyük ihtimalle rotasyonda kullanılacak. Seneye kadar bizi idare eder.
pele96
04.Eylül.2012, 17:53
Ujfa sakatimdiye sezon sonunu getirirse anlayinki emekliligi geliyor.Seneye ortalama alti bir defans alinip yedek yapilacaktir diye dusunuyorum.
Oghuse
04.Eylül.2012, 17:57
Yaşı itibarı ile uzun süreli sakatlık geçiren Ujfalusi kondisyon anlamında sıkıntılar yaşayabilir.
uAburak89
04.Eylül.2012, 18:06
Gelecek sezon veya devre arasında önem derecesine göre takviye yapılması gereken bölgeler;
1-Stoper; Ujfa ve Cris yaş haddinden ötürü, gelecek sezon olmayacaktır. Bu durumda üst düzey yabancı bir stoper şart.
2-Sol bek; eldeki oyuncular Hakan Balta, Çağlar zorlarsak belki Riera. Kadronun en zayıf bölgesi burası. Yerli sol bekler içinde Hakan Balta ilk 3'te sayılabilecek, milli bir oyuncu. Karakteriyle de düzgün bir isim ancak onu daha iyi olmaya sevkedecek, bankoluktan çıkarak bir isim şart. Bu da yabancı olmalı.
3-Orta saha göbek; bu bölgeyi bu sene idare edebiliriz ama seneye yine takviye lazım. Melo seneye olacak mı bilinmiyor, Selçuk, Hamit, Engin, Emre, Yekta bu bölgede oynayabilen isimler. Alper Potuk veya gelecek vadeden bir yabancı alsak hiç fena olmaz.
Bunlar dışında oluşacak transferler ekstra olur, sağ kanat ve forvet de alınabilir takıma ama alınmasa da kimse bir şey demez. Tabii Umut'un bonservisinin alındığını varsayıyorum açıklamalardan yola çıkarak.
Baros, Riera kesinlikle gönderilmeli. Sol bek gelirse Çağlar da gitmeli mevcut kadrodan. Orta saha durumuna göre Ceyhun da gidebilir aslında oyuncuya yazık oluyor, kendisi klasik bir ön libero bizim sistem de yeri yok.
lexoqe
04.Eylül.2012, 18:39
G.Saray'ı duyunca kapıları tekmeledi
İddialara göre Cris'in Galatasaray'a transferi sonrası neler olmuş neler...
Brezilyalı oyuncu, Başkan Jean Michel Aulas'ın kendisini G.Saray'a sattıklarını söylemesinin ardından başkana orta parmağını gösterdi sonra da kapıları tekmeledi. Başkan Aulas'ın Böyle devam edersen polis çağırırım dediği öne sürüldü.
* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN
* MYNET SPOR'U TWITTER'DAN TAKİP EDİN
* CRIS'İN GALATASARAY'A TRANSFERİNİ DOĞRU BULUYOR MUSUNUZ? (ANKET)
Fransa basınında yer alan iddialara göre ; Cris, daha önce menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilmiş, fakat Brezilyalı oyuncu Şenol Güneş tarafından çok yaşlı olduğu gerekçesiyle veto edilmişti.
11 AĞUSTOS'TA BAŞKAN GÖNDERMEK İSTEMİŞTİ
Bu arada Cris'in bir kaç hafta önce de Aulas'la tartıştığı ve sözleşmesini feshetmek isteyen başkana, "Yok ya! Ben mi? (gülerek) Ben şu anda takıma kilitlenmiş durumdayım. Başka da birşey umrumda değil. Bu gece Rennes maçı var ve ben onu düşünüyorum" demişti. Başkan Aulas ile Cris arasındaki bu görüşme, 11 Ağustos günü Fransa Liginin açılış maçı olan Rennes maçından önce yapılmıştı.
CRIS'TEN HÜZÜNLÜ VEDA
G.Saray'ın yeni transferi Cris, facebook adresindeki hayranlarını bilgilendirdi. İşte açıklamaları:
"Herkese merhabalar! Büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim ki, 8 yıllık Fransa maceram ve kazandığım pek çok kupa ile başarıdan sonra G.Saray ile anlaştığımı duyurmak isterim. Lyon'u Avrupa'nın en büyük takımlarından birisi yapmak konusunda çok çalıştım. Şimdi bu görevi takım arkadaşlarıma bırakıyorum. Ben onlara tüm tutkumla her zaman destek olacağım. Evim olarak gördüğüm kulübü ve şehri asla unutmayacağım. Tekrar her şey için teşekkür ederim."
uAburak89
04.Eylül.2012, 18:43
Tüh ya, zorla oynayacak Cris. Bittik beyler...
Keşke 2 milyon euro falan verseydik, en azından maaşı üzerinden sallardı medya böyle kasmalarına gerek kalmazdı.
GebzeLi1907
04.Eylül.2012, 18:43
Kapıları tekmeleyecek kadar istemiyorduysa 1-2 saat içinde nasıl imza atacak hale geldi :) Bence yalan bir haber oyuncu tapulu mal mülk sanki başkan verdim diyince gidecek :)
Mamadou
04.Eylül.2012, 19:00
Danny,Semih ikilisinden birine bir şey olduğunda Gökhan Zan'a kalmamak için yapılmış bir tansfer. Hayırlı olsun.
İş sadece tecrübeyle oluyorsa Maldini'yi alalım.
maldini değilde Nesta ilaç olurdu 50sine kadar oynar bu ligde :D geçen sene messiyi kitleyip barça forvetlerini çalıma dizişi hala gözümün önünde :D 35-36 yaşında yaptı bu adam bunları :D
William Rookwood
05.Eylül.2012, 00:02
2004 ten beri türk takımları şampiyonlar liginde 54 cris ise 57 maç oynamış ...
LaigLeNoiR
05.Eylül.2012, 00:06
Bence de Cris, her maçta ilk 11 oynayacak oyuncu değil, gerekte yok. Önemli maçlarda ve ara sıra takımdan kopmamak için oynatılacak hazır olması için.
Öte yandan dikkat edin 25 resmi maçı geçmeyecek toplam oynadığı maç sayısı :)
erdemzorer10
05.Eylül.2012, 06:58
Cris Avrupa tecrübesi olduğu için alındı kariyerinde 60 Şampiyonlar Ligi maçı bulunuyor bu çok iyi bir rakam hele ki Lyon'un bu kulvarda sürekli başarılı olan bir takım olduğunu düşündüğümüzde yararlı olacağını düşünüyorum.
KanaKe
05.Eylül.2012, 11:36
2005 te ki lyon fener maclarinda deli etmisti bu adam beni :) bu adam yüzünden takim dogru dürüst pozisyona girememisti o maclarda..
RaSenGan
05.Eylül.2012, 15:40
2005 te ki lyon fener maclarinda deli etmisti bu adam beni :) bu adam yüzünden takim dogru dürüst pozisyona girememisti o maclarda..
Fenere gol de atmış hatta :D
lionelforlan
05.Eylül.2012, 17:39
BİR oyuncu daha gelecek flaş abdurrahim albayrak
lionelforlan
05.Eylül.2012, 17:43
http://www.webaslan.com/futbol/transfer-mujdesiSXHBQ52977SXQ
Suicider
05.Eylül.2012, 17:54
Sol bek mi alacaz acaba? Başka aklıma bir mevki gelmiyor.
europeanconquer
05.Eylül.2012, 17:56
Haber doğruysa sol bek alınacağını düşünüyorum.
Corpus
05.Eylül.2012, 18:18
Amkspor @Amkspor
G.Saray'ın son transferi Furkan Özçal, 17.00uçağıyla Kayseri'den İstanbul'a geliyor. Furkan'ın saat 19.00'da Florya'da olması bekleniyor.
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 18:19
Bende onu yazacaktım tam. İbrahim Seten kayserili futkan demiş.
futureless
05.Eylül.2012, 18:28
Bonservissiz alındı sanırım. Boşta kalmıştı yanlış bilmiyorsam.
Corpus
05.Eylül.2012, 18:30
TFF nin sitesinde sözleşmesi 2013 de bitiyor olarak gözüküyor.
futureless
05.Eylül.2012, 18:39
Sözleşmesi bittiğinden değil, transfer olacağından boşta kalmıştı.1 saat önce falan.
ReaList
05.Eylül.2012, 18:41
Furkan Forvet arkası ve Sol açık oynayan bir oyuncu diye biliyorum. Solda Emre ve Amrabat varken onun alınacak olması şaşırtıcı olur bence.
lionelforlan
05.Eylül.2012, 18:46
Göbekte oynuyor benim bildiğim
futureless
05.Eylül.2012, 18:49
Ofansif yönü ağır basan bir orta saha oyuncusu.Kanatlarda da görev yapabiliyor.
Corpus
05.Eylül.2012, 19:10
Furkan göbek oyuncusudur. Sol kanat için düşünülmediğine eminim.
uAburak89
05.Eylül.2012, 19:14
Abdürrahim Albayrak'ın gereksiz açıklamasından arındırıp düşünürsek Furkan kadro derinliği açısından mantıklı bir transfer olabilir.
MeliksahAydogan
05.Eylül.2012, 19:17
Abdürrahim Albayrak'ın gereksiz açıklamasından arındırıp düşünürsek Furkan kadro derinliği açısından mantıklı bir transfer olabilir.
Aynen katılıyorum :)
Corpus
05.Eylül.2012, 19:17
Amkspor @Amkspor
G.Saray'ın son dakika transferi Furkan Özçal için resmi açıklama 1 saat içinde GSTV'den yapılacak.
europeanconquer
05.Eylül.2012, 19:24
Açıklandı.4 yıllık sözleşme imzalamışız.
LaigLeNoiR
05.Eylül.2012, 19:25
Hayırlı olsun Furkan.
IcedEarth
05.Eylül.2012, 19:27
Furkan güzel transfer. Rotasyonda iş yapacaktır.
uAburak89
05.Eylül.2012, 19:27
3-Orta saha göbek; bu bölgeyi bu sene idare edebiliriz ama seneye yine takviye lazım. Melo seneye olacak mı bilinmiyor, Selçuk, Hamit, Engin, Emre, Yekta bu bölgede oynayabilen isimler. Alper Potuk veya gelecek vadeden bir yabancı alsak hiç fena olmaz.
Dün dedik gelecek sene için, bugün bir adım geldi. :)
Hayırlı olsun takımımıza, genç bir oyuncu kendini geliştirip forma şansı bulabilir, Selçuk İnan'a alternatif yaratabiliriz. Şapkadan bir de sol bek çıksa ? :)
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Furkan Özçal ile 2012-2013 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 futbol sezonları için sırasıyla 700.000 EUR, 550.000 EUR, 650.000 EUR ve 750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.000 EUR, 8.000 EUR, 9.000 EUR ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
LadroN
05.Eylül.2012, 19:28
Fm profili alabilir miyiz? Cok bi bilgim yok oyuncuyla ilgili.bi orta saha onu biliyorum
Corpus
05.Eylül.2012, 19:35
Fm profili çok iyi değil ancak profiline nazaran çok daha iyi bir performans gösteriyor hem oyunda hem gerçekte.
futureless
05.Eylül.2012, 19:38
Fm profili alabilir miyiz? Cok bi bilgim yok oyuncuyla ilgili.bi orta saha onu biliyorum
http://a1209.hizliresim.com/11/5/cpjnh.png
LadroN
05.Eylül.2012, 19:40
Tesekkurler.
LaigLeNoiR
05.Eylül.2012, 19:40
Geçen Sene FURKAN.
http://img4.ressim.net/out.php/i6134860_asd.png (http://www.ressim.net/i/6134860)
erdemzorer10
05.Eylül.2012, 19:41
Potansiyeli yüksek ve kadro derinliği açısından çok olumlu bir transfer.Fatih Hoca'nın elinde çok farklı noktalara getirebilir kariyerini
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 19:45
İyi oldu iyi. Hemde beleş :D
Walter Sakana
05.Eylül.2012, 20:09
Geçen sezon izlediğim kadarıyla çok çalışkan, çok hareketli ofansif bir oyuncu. Rakip savunmaları sürekli rahatsız ediyor. Ancak gol pozisyonlarında oldukça beceriksiz. Sadece gol vuruşu olarak demiyorum, yanlış tercihler kullandığını gözlemledim. Gerçi yaşı genç olduğundan bu yönünü geliştirebilir, sonuçta iyi bir potansiyeli var.
Hayırlı olsun, böyle gençlere yatırım yapılması mutlu ediyor beni...
zeck17
05.Eylül.2012, 20:30
kendini geliştirirse çok iyi adam olur bence bu sene en az 5 maçta oynar belki iyi performans gösterirse daha da fazla
E.Cartman
05.Eylül.2012, 21:00
Furkan iyidir, rotasyonda fırsat bulur kendini geliştirebilirse yerleşir. Sürpriz yumurtadan çıkan bir transfer oldu aynı zamanda :D
IcedEarth
05.Eylül.2012, 21:02
Gökhan Süzen'in Beşiktaş'a transferi yatmış, aslında biz alsak sol beke fena olmayan bir alternatifimiz olurdu.
wladcas
05.Eylül.2012, 21:30
Furkan Özçal çok iyi olmuş.
William Rookwood
05.Eylül.2012, 21:35
Furkan çok iyi olmuş potansiyelli bir oyuncu.
darkkobal123
05.Eylül.2012, 21:56
Gelecek vaat eden, çalışkan ve hırslı bir oyuncu. Hayırlı olsun.
RaSenGan
05.Eylül.2012, 22:01
İyi bir alternatif olmuş Furkan.Selçuk'la birlikte çalışarak kendini geliştirirse ileride takımda as oyuncu olabilir.
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 22:19
Ünal Aysal: Cris'in yaşı mercek altına alınmış durumda. Hocamızın bizden özellikle talep ettiği, deneyimli bir transfer.
Laf için alınmamış olduğunu söylemiştim. Fatih Hoca ısrarla istemiş.
Kaka Leite
05.Eylül.2012, 22:22
Ünal Aysal: Cris'in yaşı mercek altına alınmış durumda. Hocamızın bizden özellikle talep ettiği, deneyimli bir transfer.
Laf için alınmamış olduğunu söylemiştim. Fatih Hoca ısrarla istemiş.
Biz onu oynamaya başladığında görebiliriz.Ne demesini bekliyordun ?
Laf için aldık elimizde bulunsun mu ?
Kendisi harika bir oyuncuda çıkabilir ancak yaşı gerçekten bir sorun yerine daha genç biri alınıp seneye de defans arayışı bitebilirdi.Ki bence en son düşünülen adam alındı..
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 22:25
Kendisi harika bir oyuncuda çıkabilir ancak yaşı gerçekten bir sorun yerine daha genç biri alınıp seneye de defans arayışı bitebilirdi.Ki bence en son düşünülen adam alındı..
Sence - bence - Fatih Terimce.
Kaka Leite
05.Eylül.2012, 22:30
Sence - bence - Fatih Terimce.
Sadece o kısımdı koskoca şeyde oraya mı takılıyosun Cihan ?
Nedvedmania
05.Eylül.2012, 22:31
Sadece o kısımdı koskoca şeyde oraya mı takılıyosun Cihan ?
Anlatmak istediğimi anlamıyorsun. Boşver.
Kaka Leite
05.Eylül.2012, 22:37
Anlatmak istediğimi anlamıyorsun. Boşver.
Bende öyle düşünüyorum işte sende beni anlamıyosun :zuhaha
RaSenGan
05.Eylül.2012, 22:39
Transfer döneminin son günlerinde ne kadar iyi bir oyuncu alınabilir ? Fenerbahçe Meireles'le uzun süredir görüşüp takip ediyordur en sonunda son gün getirmiştir.Ama bizde Ujfalusi perşembe günü sakatlandı.O süre zarfında ne kadar oyuncuyu takip edip izleyip takıma kazandırabilirsin ? En iyisi şimdilik bir oyuncu alıp sezon sonu o bölgeye alınabilecek en iyi isimlerden birini almak.
uAburak89
05.Eylül.2012, 22:51
Fenerbahçe'nin Meireles transferiyle Cris transferinin aynı gün olması ister istemez gereksiz bir kıyas ve farklı bir algı yarattı bence.
Bir tarafta belki 1 yıllık bir ihtiyaç, kanayan bir yaraya ancak son günde gelen müdahale söz konusu diğer yanda sadece 3-5 günü olan bir takım. Üstelik benim anladığım haftasonları bu transfer olayları pek hızlı değil.
Basının öne sürdüğü isimler de etkiledi yine bu eleştrileri. Toure ismini Fatih Terim verdi, diğerleri telaffuz edilmedi. 3 isim demişti Fatih Terim, Cris, Toure ve kesin bilinmeyen diğer oyuncu. 3. isime nazaran belki daha iyi bir transfer Cris, bilemeyiz. Üstelik bu işin maliyet kısmı var, Kolo Toure kaç ay oynamadı ek olarak ve kulübü bırakmak istememiş de olabilir. Son gün kolay mı iyi oyuncu almak 3-5 günlük temasla ?
europeanconquer
05.Eylül.2012, 23:01
Oturmuş takımını tekrardan güçlendiren bir Galatasaray ve iki sene içinde iki kez takımın çoğunluğunu değiştirmiş Fenerbahçe.Bu iki takımdan Meireles'i Fenerbahçe'nin Cris'i de Galatasaray'ın alması gayet normal eğer tersi olsaydı zaten abes kaçardı.İki takımda ihtiyacı olan bölgeye transfer yaptı,Cris'in laf olsun diye alınıp alınmadığını sezonun ilerleyen günlerinde öğreneceğiz.Fatih Terim'in kadro seçimleri belirleyecek.Ancak Fenerbahçe'nin kadrosunun daha güçlü gözükmesi bizim açımızdan iyi oldu.Geçen sezon gözler Fener'deydi,bu sezon da Fener'de olacak.Umarım geçen sezon ki gibi bu sezon da sezon sonu tepede biz oluruz.
kasım akdemir
05.Eylül.2012, 23:12
İyidir iyi..Dursun kenarda lazım olur
RaSenGan
05.Eylül.2012, 23:18
Fenerbahçe'nin Meireles transferiyle Cris transferinin aynı gün olması ister istemez gereksiz bir kıyas ve farklı bir algı yarattı bence.
Bir tarafta belki 1 yıllık bir ihtiyaç, kanayan bir yaraya ancak son günde gelen müdahale söz konusu diğer yanda sadece 3-5 günü olan bir takım. Üstelik benim anladığım haftasonları bu transfer olayları pek hızlı değil.
Basının öne sürdüğü isimler de etkiledi yine bu eleştrileri. Toure ismini Fatih Terim verdi, diğerleri telaffuz edilmedi. 3 isim demişti Fatih Terim, Cris, Toure ve kesin bilinmeyen diğer oyuncu. 3. isime nazaran belki daha iyi bir transfer Cris, bilemeyiz. Üstelik bu işin maliyet kısmı var, Kolo Toure kaç ay oynamadı ek olarak ve kulübü bırakmak istememiş de olabilir. Son gün kolay mı iyi oyuncu almak 3-5 günlük temasla ?
Diğeri Carvalho'ymuş abi.Fatih Terim maç eksiği olduğu için istememiş onu.Cris daha hazır hemen oynayabilir diye o tercih edilmiş.Bir yönetici açıklamış bunu.Başkan da olabilir :D
E.Cartman
05.Eylül.2012, 23:31
Diğeri Carvalho'ymuş abi.Fatih Terim maç eksiği olduğu için istememiş onu.Cris daha hazır hemen oynayabilir diye o tercih edilmiş.Bir yönetici açıklamış bunu.Başkan da olabilir :D
Ali Dürüst söyledi yanlış hatırlamıyorsam
LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:04
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
davidvilla
29.Kasım.2012, 10:47
Buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle twitter'da takip ettiğim 34cimbom34 nickli arkadaş quaresma kesin Galatasaray'da diyor.
William Rookwood
04.Aralık.2012, 20:14
Amrabat yerine sezon başında Quaresma alınsaydı daha iyiydi fakat şu saatten sonra o kadar maç eksiği olan bir adamı almak ve form tutmasını beklemek çok yanlış olur. Şu kısır transfer döngüsünden sıyrılıp başka oyunculara yönelmeliyz. Bu kadar mı dar transfer vizyonumuz var.
uAburak89
08.Aralık.2012, 13:17
Basın uydurmaları son sürat devam ediyor, Sneijder konusunda Aykut Kocaman'ın cevabından sonra, Sneijder - Galatasaray haberleri çıkmaya başlamış. Bizim için yazdıkları Diego'yu da, Fenerbahçe için yazıyorlar. Aynı isimler yıllardır, yöneticiler de vizyon yok diyoruz ama basında hiç yok.
MeliksahAydogan
08.Aralık.2012, 13:39
Roma , Amrabat ile ilgileniyor sanırım ; 7-8 Mn € 'yu gözden çıkardıkları devre arası teklife gelecekleri söyleniyor.
Minimum 10 Mn € veya + 'ne satılmalı Amrabat ; tabi yerine alınacak isimde önemli , yaratıcı oyuncu kalmaz elimizde , en iyisi sezon sonuna kadar bekletmek.
Yerine ise Shaqiri gibi hem hızlı , teknik , süratli , zeki , maç çevirebilecek kalitede , fizik olarak ligimizi ve ŞL'yi kaldırabilecek bir adam alsak fena olur.
uAburak89
08.Aralık.2012, 23:54
Fatih Terim: ''Başkan devre arası transfer için Sneijder veya Diego'yu teklif etti, ben Kaka'yı istedim''
Ben buradan ne zaman basına sallasam gerçek çıkıyor haberleri. :D
erdem344
09.Aralık.2012, 00:01
Diego ve şınayder gs'nin oyun yapısına uymayan 2 oyuncu değilmi ama kaka öyle değil
uAburak89
09.Aralık.2012, 00:04
Ünal Aysal kendisi de söylüyor zaten futboldan anlamadığını. :) Şaka bir yana bu 3 isimde zor, belki Diego, istemek başka, almak başka. Fatih Terim'in isim vermesi, topu biraz başkana atmak amacıyla herhalde.
Kaka gelse diyelim ki, ŞL'de oynayamayacak diye biliyorum, lig için mi alacağız, bu kısmı da anlamadım.
erdem344
09.Aralık.2012, 00:11
şl de oynar. 3 tane yeni isim kayıt edebilıyosun bunlardan 1 tanesi başka takımlarda oynamıs olabılıyomus. Twıtterda okumuştum bende.
Gncl1905
09.Aralık.2012, 00:11
Çok zor transferler Diego yine neyse de Kaka ve Sneijder. Olabilitesi az ama bakalım hayırlısı neyse o olsun.
uAburak89
09.Aralık.2012, 00:13
şl de oynar. 3 tane yeni isim kayıt edebilıyosun bunlardan 1 tanesi başka takımlarda oynamıs olabılıyomus. Twıtterda okumuştum bende.
Bu kural yeni mi çıkmış, geçmiş senelerde böyle değildi sanki. 3 isim tamam da, başka takımda oynayan oyuncu oynayamıyor diye biliyordum. Net olarak bilen vardır herhalde forumda.
Nedvedmania
09.Aralık.2012, 00:19
Kaka gelecek zaten devre arası.
europeanconquer
09.Aralık.2012, 00:22
Hadi bakalım hayırlısı,gelirse formasını almayan adam değildir yani alabilen,imkanı olan neyse almazsam adam değilim.
uAburak89
09.Aralık.2012, 00:23
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/competitions/Regulations/01/79/68/69/1796869_DOWNLOAD.pdf
18.18 - 18.22 bölümlerinde kayıt ile ilgili bilgiler var, ingilizcem çok iyi değil ama anladığım kadarıyla oynaması mümkün gözükmüyor, Kaka veya ŞL'de oynamış bir oyuncunun transferi gerçekleşirse.
Oynar diyenlerde var, tam bilgi kirliliği oldu;
http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1111459
Görüntüleri şimdi izledim, Fatih Terim Sneijder ismini hatırlamıyor bile. Gazeteciler hatırlatıyor. Trollemiş gibi duruyor herkesi. :D
erdem344
09.Aralık.2012, 00:25
aynı turnuva içinde kayıtlıysa oynayamıyormuş
Kaka Leite
09.Aralık.2012, 01:52
Bu transfer Galatasaray'a beni kazandırır :)
Çoğu maçına giderim, iyi transfer olur.
MeMo
09.Aralık.2012, 01:56
Kaka çoktan imzaladı bile.
Lucas Neill
09.Aralık.2012, 01:57
Maasinin bir kismini Amrabat verecekmis.
IcedEarth
09.Aralık.2012, 02:19
Taktik değişmeyecekse aradığımız adam Kaka değil bence. Ama tek forvetli sistemde Kaka ekmek gibi su gibi gider. Bir de Kolo Toure veya sol bek alınırsa kaymaklı ekmek kadayıfı.
Night_Mare17
09.Aralık.2012, 04:23
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2012/12/amk_ic.jpg
Adamlar 2 gün önceden bildiler Diego yada Sneijder mi olayını.
Corpus
09.Aralık.2012, 05:17
KaKa ile ön-protokolde anlaşılır ise fiyat bile sorulmaz. O, bu değil adam KaKa. Fiyatına bile bakılmaksızın alınır.
Bordo61Mavi
09.Aralık.2012, 07:38
KAKA'yi Turk liginde izlemek muthis olur.
22 numara bostami Galatasarayda ?
europeanconquer
09.Aralık.2012, 10:12
KAKA'yi Turk liginde izlemek muthis olur.
22 numara bostami Galatasarayda ?
Hakan Reyiz'de :n:
MeliksahAydogan
09.Aralık.2012, 11:49
Kaka gelirse ortalık karışır hocam , zaten bu sezon ŞL hedefimiz 2.Tur'du bu hedefi gerçekleştirdik hatta ; Malaga , Schalke , Juve belki Psg gelirse eleyebileceğimizi düşünüyorum.
Neyse bu konuyu geçtik , bizim ŞL'de 2.Tur veya Çeyrek Final'i sürekli hale getirmemiz gerek , buda Lig Şampiyonluğundan geçiyor , devre arası Kaka'nın gelmesi şuan ki bütün görüntüyü değiştirir.
Lig Şampiyonluğunu perçinleriz gibime geliyor.Seneye de yine var Kaka sonuçta ŞL'de döktürür.
uAburak89
09.Aralık.2012, 16:29
Ankara'da düzenlenen Galatasaraylılar Birliği 75. Yıl Kutlaması'na katılan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal gündeme ilişkin çok özel açıklamalarda bulundu. Transfer konusuna değinen Başkan Aysal, "Hocamızı mutlu edecek bir isim mutlaka önümüzdeki günlerde getireceğiz" dedi.
Aysal'ın açıklamaları şöyle: "Benim de gönlümden bir sürü insan geçiyor. Hocanın da gönlünden birileri geçiyor ama tabi bir yerde istediğimiz oyuncuların müsait olup olmaması önemli. Kulüplerin de buna hazır olup olmaması önemli. Ben elimden geleni arkadaşlarımla beraber yapıyorum. Hocamızı mutlu edecek muhakkak bir isim o pozisyon için önümüzdeki günlerde çalışıp getireceğiz. Hoca ilk defa böyle bir pozisyon eksikliğinden bahsetti. Onu doldurmamız gerekiyorsa biz bunu herhalde ocak ayı içerisinde doldururuz.
"İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER"
Böyle zor bir dış deplasmandan sonra bir iç deplasman aradaki sürenin çok kısa olmasına rağmen böyle başarıyla bitmesi hakikaten sevindiriciydi. İnşallah böyle devam eder. Hocayı kutladım. Diğer yöneticilerimizi de kutladım. Hakikaten bu akşam bize büyük mutluluk yaşattılar.
"GALATASARAY'IN GELECEĞİ BAŞARILARLA DOLDURULACAK"
Ben sporseverlere, Galatasaray camiasına, bütün dostlarıma buradan saygılarımı sunuyorum. Galatasaray'ın önünde çok geniş bir sahanın apaçık durduğunu ve bunun başarılarla doldurulacağına inanmalarını istiyorum. Galatasaray'da birlik ve beraberliğin yaşandığı bir gece yaşadık. Bütün Galatasaraylı dostlarımız buradaydı. Bu gecenin diğer bir önemi Atatürk'ün Galatasaray Lisesi'ni ziyaret ettiği senenin yıl dönümü. Bugün de bunu bu vesile ile kutlamış olduk. Dostlarımızla biraz da hasret giderdik diyebilirim."
Kaynak. DHA
Night_Mare17
09.Aralık.2012, 16:52
Zaten ilk 16'yı geçersek çeyrek finalde Kaka oynayabilir diye biliyorum.
Corpus
09.Aralık.2012, 17:29
KaKa gelsin de ŞL' de oynamasa da olur. Seneye oynar :D
MeliksahAydogan
09.Aralık.2012, 17:36
Zaten ilk 16'yı geçersek çeyrek finalde Kaka oynayabilir diye biliyorum.
KaKa gelsin de ŞL' de oynamasa da olur. Seneye oynar :D
Aynen Kaka alınsında , gerisi önemli değil zaten bu sezon ki ŞL hedefimizi gerçekleştirdik , olurda geçebileceğimiz bir takım çıkarsa geçeriz , Çeyrekte kadroya yazarız Kaka'yı , seneye oynar ŞL'de hoş seneye ŞL'de oynaması için bu sezon Şampiyon olmamız gerek , Kaka'da gelerek Şampiyonluğu perçinler , garantiler bence.
Nocna Mora
09.Aralık.2012, 20:35
UEFA'yı kazandığı sistemdeki Hagi'yi Kaka'da bulmak istiyor sanırım Fatih Terim. Hagi'de forvet arkasında çok daha iyi oynardı fakat sol kanatta oynatıyordu onu Fatih hoca. Kaka'da öyle olacak sol açıkta ortaya yakın oynayacak. Hücum kısmında sorun yokta savunmada neler yapacagını bilmiyorum uzun zamandır izlemedim kendisini. Selçuk - Melo ikilisi arkasını toplayamaz Kaka'nın. Engin Baytar oynamalı kesinlikle koşup toplamalı arka tarafları. 4-4-2 de Amrabat yerine Kaka'yı izlemekten zevk alacagız kesinlikle eger gelirse.
Ben bir Kolo Toure transferi bekliyorum sene sonunda. Uji'nin durumuna da bakılır tabii ki ama.
zeck17
09.Aralık.2012, 22:21
bu takıma 3 transfer bence çeyrek finale rahat götürür bir toure hamlesi bir kakanın kiralanması bir de alper potuk transferi ama olmaz gibime geliyor 3ü bir arada sonuçta fm oynamıyoruz zor işler bunlar
Kaka Leite
09.Aralık.2012, 22:35
Vallahi senelerdir izlerim Kaka'yı Milan senelerinde çok çok az maçını kaçırmışımdır.Galatasaray'ın Kaka'ya ihtiyacı var mı bilemem ama Kaka'nın Galatasaray'a ihtiyacı var.
Eğer gelirse kendisini toplar, efsane 22 numarayı izleriz, Galatasaray'ın sistemine bence uymaz Kaka ancak adı dolayısıyla iyi transfer olur..
uAburak89
09.Aralık.2012, 22:40
Bu tarz bir oyuncu gelirse sistem değişecek zaten, şu anda 4-4-2 biraz da mecburi.
darkkobal123
09.Aralık.2012, 22:51
Kaka doğru tercih, gelirse mutlaka katkı sağlar. Yalnız düşünülmesi gereken Kaka'nın sürekli sakatlanması, bu durum çok iyi araştırılmalı.
uAburak89
17.Aralık.2012, 01:35
Ünal Aysal: Kaka kesinlikle gelmiyor, taraftarımız beklenti içine girmesin.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Aralık.2012, 20:26
Lucio ile ilgili bir girisim var mi GSden? sozlesmesi feshedilmis juventusta, uzun sureli bir sakatlik gecirmisti sezon basi galiba. simdi serbest birakilmis. aslinda tam aradiklari oyuncu tipi, tecrubeli ve liderlik vasfina sahip. surpriz olmaz lucio transferi.
edit: simdi baktim da SL de oynamis 2 macta. herhalde onu dusunmezler bu yuzden.
uAburak89
18.Aralık.2012, 20:44
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Sao Paulo'ya transfer olmuş bile Lucio.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray Spor Kulübü'nden Zorunlu Açıklama
Bugün bir medya organında yer alan "Arıboğan'ın İtalya'daki Sneijder zirvesi" başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü
davidvilla
20.Aralık.2012, 12:51
Alper'i alabilelim yeter.
ReaList
20.Aralık.2012, 15:20
http://f1212.hizliresim.com/14/n/h2k7f.jpg
Kaka'nın resmi sitesi mi hacklendi yoksa ?
http://www.ricardokakaleite.com/
Kaka Leite
20.Aralık.2012, 15:46
Kaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Hacklemeyin la adamımın sitesini :uzgun:
europeanconquer
20.Aralık.2012, 16:03
Hackleyip ne anlıyorlar ki yani burada boş boş ümitleniyoruz.
ThersoN
20.Aralık.2012, 16:25
http://f1212.hizliresim.com/14/n/h2k7f.jpg
Kaka'nın resmi sitesi mi hacklendi yoksa ?
hacklenmiş sanırım, içerik bölümünde herhangi bir bilgi yok, sadece açılış sayfası var
europeanconquer
20.Aralık.2012, 16:29
Edit:Tamam yanlış anlamışım :n:
Belki sevinsin sefiller diye kendisi söylemiştir yapın diye,sonrada hacklendi diye açıklama yapar :n:
europeanconquer
20.Aralık.2012, 18:44
12 Numara hacklemiş siteyi.
Facx
20.Aralık.2012, 19:12
12 Numara hacklemiş siteyi.
beyin bedava
uAburak89
20.Aralık.2012, 21:39
Çocukların işine aldanmamak lazım.
Transfer konusunda şimdi bir dünya isim yazılacak, kura da iyi olunca iştah arttı tabi.
Diego + Kjaer + Carlinhos gibi bir paket gördüm isimler değişir belki ama bence uzaklarda aramadan Serdar Aziz + Batalla + Carlinhos gibi transferler çok daha iyi olabilir. Tabii Bursaspor bırakır mı o ayrı konu. Şampiyonlar Ligi için transfer çok lüks gözüküyor, gideceğimiz en fazla yarı final ki o bile çok zor. Umarım Fatih Terim'in istediği, takıma katkı verecek isimler gelir.
europeanconquer
20.Aralık.2012, 21:44
Bir stoper kesin alırız,belki bir kanat da alabiliriz.Başka transfer olacağını düşünmüyorum.
zeck17
20.Aralık.2012, 22:19
Serdar Aziz-Carlinhos-Alper Potuk ve 1 yabancı ile transferi bitirersek çok çok iyi olur
E.Cartman
20.Aralık.2012, 22:22
Çocukların işine aldanmamak lazım.
Transfer konusunda şimdi bir dünya isim yazılacak, kura da iyi olunca iştah arttı tabi.
Diego + Kjaer + Carlinhos gibi bir paket gördüm isimler değişir belki ama bence uzaklarda aramadan Serdar Aziz + Batalla + Carlinhos gibi transferler çok daha iyi olabilir. Tabii Bursaspor bırakır mı o ayrı konu. Şampiyonlar Ligi için transfer çok lüks gözüküyor, gideceğimiz en fazla yarı final ki o bile çok zor. Umarım Fatih Terim'in istediği, takıma katkı verecek isimler gelir.
Carlinhos'u bilememde Serdar Aziz + Batalla çok iyi olur. Şu yabancı sınırı azalmasa iyiydi.
Walter Sakana
20.Aralık.2012, 22:55
Andre Santos alınabilir bence. Eboue tarzı hücuma destek veren bir bek, Fatih Terim'in sevdiği türden. O bildiği bir lige gelecek, biz de bildiğimiz bir oyuncuyu almış olacağız. Sol bek için en mantıklı transfer seçeneklerinden birisi bence. Defansif açıdan biraz zayıf olabilir ama ofansif açıdan Fatih Terim'in oynatmak istediği sisteme cuk uyuyor.
Gelişmeler doğrultusunda ofansif bir de orta saha oyuncusu transferi bekliyorum. Savunmaya transfer yapılacağını sanmıyorum çünkü Ujfalusi ligin 2.yarısında oynayabilecek duruma gelecektir diye tahmin ediyorum.
Flaş bir transfer yaparsak bu Şampiyonlar Liginde oynamayan bir takımdan olur büyük ihtimalle. O yüzden Kaka, Sneijder gibi isimler bana pek gerçekçi gelmiyor.
uAburak89
20.Aralık.2012, 23:30
Andre Santos alınabilir bence. Eboue tarzı hücuma destek veren bir bek, Fatih Terim'in sevdiği türden. O bildiği bir lige gelecek, biz de bildiğimiz bir oyuncuyu almış olacağız. Sol bek için en mantıklı transfer seçeneklerinden birisi bence. Defansif açıdan biraz zayıf olabilir ama ofansif açıdan Fatih Terim'in oynatmak istediği sisteme cuk uyuyor.
Gelişmeler doğrultusunda ofansif bir de orta saha oyuncusu transferi bekliyorum. Savunmaya transfer yapılacağını sanmıyorum çünkü Ujfalusi ligin 2.yarısında oynayabilecek duruma gelecektir diye tahmin ediyorum.
Flaş bir transfer yaparsak bu Şampiyonlar Liginde oynamayan bir takımdan olur büyük ihtimalle. O yüzden Kaka, Sneijder gibi isimler bana pek gerçekçi gelmiyor.
Abi, Andre Santos'un bu seneki performansı = Çağlar Birinci.
Facx
21.Aralık.2012, 00:02
bu carlinhos kim ya bi ben mi izlemedim :D
uAburak89
21.Aralık.2012, 00:04
bu carlinhos kim ya bi ben mi izlemedim :D
Ben de izlemedim maçını bulmak zor, Youtube videolarına bakarak da yorum yapılmaz. Brezilya ligini takip edenlerin yorumları iyi, Taffarel izlemiş canlı olarak raporu olumluymuş, hoca da beğenmiş. İsmi çok geçtiği için yazılıyor genelde.
Alicanfmfan
21.Aralık.2012, 01:02
Andre Santos'un yerine Riera ile ''idare'' etmek daha mantıklı bence. Ama gelecekse de önümüzdeki 2-3 yılı düşünerek bir transfer yapılmalı. İdareten transferler biraz sıkıntılı oluyor. Ben bir stoper alacaklarını düşünüyorum, sol bekten sonra.
nannar
21.Aralık.2012, 01:09
Bence sol bekte Riera ile devam edilebilir.Stoper ve orta alanda dikine oynayabilecek bir oyuncu bulmak lazım.Batalla olmaz bence. Baya bildiğin 2 tane kalitesini avrupada da kanıtlamış ,türkiye'de yaşamaya uyum sağlayabilecek oyuncular bulunmalı
uAburak89
21.Aralık.2012, 01:10
Bence sol bekte Riera ile devam edilebilir.Stoper ve orta alanda dikine oynayabilecek bir oyuncu bulmak lazım.Batalla olmaz bence. Baya bildiğin 2 tane kalitesini avrupada da kanıtlamış ,türkiye'de yaşamaya uyum sağlayabilecek oyuncular bulunmalı
Boldladığım yerden dolayı Batalla dedim, hazırı var, sağlamışı var, uzaklara gitmeye gerek yok. Devre arası transferi kumar gibi, verimli olan çok az isim var.
Lucas Neill
21.Aralık.2012, 01:11
Su seneye olacak yabanci kisitlamasi bütün takimlarda olacagi gibi bizim de elimizi kolumuzu baglar bu transfer döneminde.
davidvilla
21.Aralık.2012, 10:51
Aslında coğumuz öyle umutlarla konusuyor ama ben az biraz bizim yonetimi tanıdıysam kapıyı Kaka ile açarız en son Cernat'ı alır kapatırız :D misal.
Walter Sakana
21.Aralık.2012, 12:33
Abi, Andre Santos'un bu seneki performansı = Çağlar Birinci.
Ben Andre Santos alınsın istemiyorum. Ama alınırsa da burun kıvırmam. Transfer iddiaları arasında ismi geçmiş, eğer alıncaksa bari bildiğimiz bir oyuncu alınsın, Carlinhos falan maceraya girilmesin diye en mantıklı transfer seçeneği dedim. Fatih Terim'in oyun planına uygun bir oyuncu olduğu için Fenerbahçe'dekinden daha verimli bir performans gösterebilir.
Riera'dan genel olarak ben de memnunum ama asıl mevkisi olmadığı için kritik hatalar yapıyor. Maçın genelinde iyi oynadığı için o hatalar fazla göze batmıyor. Karşıladığı topları kenarlara doğru uzaklaştırması gerekirken ortaya doğru uzaklaştırıyor ve bu rakibe pozisyon doğuruyor. Fenerbahçe maçında bunu 2 kere yaptı. İlkinde Hasan Ali golü attı, ikincisinde Mehmet Topal iyi vuramadı auta attı. Kayseri maçında gene ortaya doğru attığı isabetsiz pasta Bobo, Muslera'yla karşı karşıya kalmış değerlendirememişti. Keza zaman zaman ofsaytı bozuyor, yanılmıyorsam bunu da İBB maçında yediğimiz golde görmüştük. Biz beklentilerimizin çok üstünde bir performans gösterdiği için iyi olduğunu sanıyoruz halbuki Man Utd maçı dışında her maç kritik hataları var. Birebirde iyi savunma yapıyor ama pozisyon alma konusunda da sıkıntıları var. Göbeğe, stoperlerin yanına doğru kayması gereken pozisyonlarda dışta kalıyor. Tabi pozisyonun içinde olmadığı için bu hatası TV başındaki izleyiciler tarafından farkedilmiyor pek. Bakıyoruz orda kim var, onun hatası diyoruz hemen. Kısacası Riera'yla olmaz bu iş.
Ha Andre Santos'un savunması çok daha iyi mi, değil tabi ki. Ama en azından asıl mevkisi orası, en azından daha doğru pozisyon alıyor ve topları nasıl uzaklaştırması gerektiğini daha iyi biliyor ve skora da önemli bir katkı sağlayabiliyor.
Gncl1905
21.Aralık.2012, 13:54
Batalla + Serdar'ı bize vermezler :) Tekini bile zor ikisini de alırsak Bursa taraftarı ayağa kalkar(oyunda bile alamıyorum :D). Bursa yönetimi göze almaz bence. Satsalar bile güzel(!) bir fiyat koyarlar önümüze. Ancak alınsa iyi olur. İkisi de beğendiğim oyuncular.
Bence bir stoper bir de AMC/kanat tipi iyi bir oyuncu alınırsa transferi kapayabiliriz. Sol bek Andre Santos alınacaksa Riera kalsın daha iyi. Başka bir isim alınacaksa da genç bir isim alınsın da bari alışsın. Riera şu an fena değil bence. Bir de defansı toparlayacak bir stoperle daha organize bir defansımız olabilir, Riera'nın da defansif açıdan performansı artar. Seneye de yeni transfer yavaş yavaş monte edilir. Zaten Türk sol bek bulmak samanlıkta iğne aramaktan beter. Orası yabancı olacak mecburen.
Onur ve Alper de yabancı sınırı bakımından iyi transferler olabilir. Kerim Frei konuşuluyordu. Bakalım neler olacak. Schalke kurasından sonra neden çeyrek finale çıkamayalım sorusu bizim gibi yönetim, teknik heyet ve oyuncular arasında da yayılmıştır. Herkes kendini toparlasın eksik olan bölgeler de doldurulsun inşallah :)
Facx
21.Aralık.2012, 16:06
Ali Ece:Galatasaray bu sabah Gökhan Süzen için oyuncunun menajeri ve İbb ile temasa geçti.
Nocna Mora
21.Aralık.2012, 19:09
Quaresma neden olmasın ? :)
William Rookwood
23.Aralık.2012, 23:56
Forvet-Kanat-Ortasaha şu üçü lazım kesinlikle.
Börk
23.Aralık.2012, 23:57
Acil sol kanat lazım gerçekten Amrabat'ı hiç ama hiç beğenmiyorum.
petrol_fb12
24.Aralık.2012, 00:09
Shelton olabilir.Amrabat daha kaliteli daha hızlı daha teknik.Karabük kaça satar o muamma.
pele96
24.Aralık.2012, 00:10
Amrabata 8.5 m verdikten sonra yeni transfer beklemiyorum.
E.Cartman
24.Aralık.2012, 00:24
Shelton olabilir.Amrabat daha kaliteli daha hızlı daha teknik.Karabük kaça satar o muamma.
Shelton bildiğimiz Anadolu topçusu. Daha ofansif, açık oynayan takımlara karşı hızlı hücumlarda işe yarar öbür türlü Amrabat'tan daha faydasız olur.
petrol_fb12
24.Aralık.2012, 00:35
Shelton bildiğimiz Anadolu topçusu. Daha ofansif, açık oynayan takımlara karşı hızlı hücumlarda işe yarar öbür türlü Amrabat'tan daha faydasız olur.
Shelton o konuda katılmıyorum.Fenerbahce maçında hızlı dediğimiz gökhan gönülü her poziyonda geçti.Cok hızlı ve teknik oyuncu Anadolu topcusu üstünde shelton avrupa topcusu.
Alicanfmfan
24.Aralık.2012, 01:19
Sol bek ve stoper olabilir. Ama Ujfa devre arası dönüyor muhtemelen. Belki ekstra olabilir ama forvet lazım, topu tutacak, ileriye taşıyabilecek, sırtı dönük oynayabilecek. Sol kanada ihtiyac yok, ne kadar memnun olmasakta Amrabat,Emre hatta Engin götürürler orayı bi şekilde.
nannar
24.Aralık.2012, 02:27
Fatih Terim'de hata var. 4-4-2 adamı değil ki Ambrabat...
Lucas Neill
24.Aralık.2012, 03:17
Amrabat Sampiyonlar Ligi maclarinda iyiydi Burak'a asistleri vardi begendim bir de Fenerbahce macinda cok iyi oynadi ikinci yarida özellikle savunmada cok iyiydi ve Gökhan Gönül'ü cikartmadi hücuma. Ama ligde Kayserispor'daki gibi rakibini kolay gecen bir Amrabat yok bunda 4-4-2'nin kanadinda oynamasi sebep oluyor bence ama ikinci yarida ondan iyi performans bekliyorum zamanla iyi oynar.
Transfer icin sikisan maclarda kilidi acabilecek bir oyuncuya ihtiyacimiz var yani yaratici özellikleri olan bi oyuncuya umarim o yönde transfer yapilir.
mustangshelby
24.Aralık.2012, 04:05
Amrabat 4-3-3 adamıdır pozisyon yanlış bence transfer hatasıdır.
petrol_fb12
24.Aralık.2012, 04:52
Galatasaraya hızlı kanat oyuncuları lazım.Top teknikleri yüksek olan oyuncular.Ligimizde 3 İsim var benim gözlemediğim. Ahmet İlhan,Shelton,Lamine Diarra Ön plana cıktı ilk yarıda.Eğer sistemi 4-2-3-1 olsaydı.Forvet arkası Lua Lua koyardı fatih terim durdurulamaz bir hız olurdu takımda.Önlerinde zeki bir forvet Elmander galatasaray her maç 3-4 gol atardı bu hızlı oyuncularla.
Tabi bunun birde yabancı sınırlaması var.
Onur
Sabri-Semih-Danny-Hakan Balta
Selçuk--Yekta
Ahmet İlhan(Diaara)--Lua Lua--Shelton
Elmander
Cok hızlı sonuca giden bir takım oluşur galatasarayda.
Cengo
24.Aralık.2012, 05:23
Lamina Diarra iyiateden ama son derece zayıf vuruşlar yapan forvet. Kanatta oynamaz.
Lua Lua olmuş 32 yaşında. Amma abartıldı. Newcastle kariyerini de biliyorum.
Shelton mükemmel hızlı ama teknik kapasitesi çok zayıf santrafor. Ölü yatırım.
Her hafta parlayan oyuncuyu yazmaktan vazgeçin artık?
GebzeLi1907
24.Aralık.2012, 05:31
Onur
Selçuk--Yekta
Elmander
bu olsa olsa süper ligde haftanın kadrosu olur, daha da bir araya gelme ihtimali yok gelme gereği de yok :)
Alicanfmfan
24.Aralık.2012, 05:34
Bi bakmışsın, Keita gelmiş !
petrol_fb12
24.Aralık.2012, 05:34
Lamina Diarra iyiateden ama son derece zayıf vuruşlar yapan forvet. Kanatta oynamaz.
Lua Lua olmuş 32 yaşında. Amma abartıldı. Newcastle kariyerini de biliyorum.
Shelton mükemmel hızlı ama teknik kapasitesi çok zayıf santrafor. Ölü yatırım.
Her hafta parlayan oyuncuyu yazmaktan vazgeçin artık?
Lamina Diarra Mehmet Özdilek onu son 4-5 haftadır kanatan veyatta ileri uçta deniyor cok yararlı oldu her iki mevkidede.
Lua Lua 32 yaşında son 4 haftadır izliyorum her hafta üstüne koyuyor.Karabük maçında mağlubiyet bekliyordum fenerbahce'den bunun nedenini Lua Lua,Shelton artan performansına bağlıyordum birde Ahmet İlhan her hafta yavaş yavaş kendine gelmesi.İlhan Parlak performansı inişli cıkışlı grafik sergiliyordu fenerbahce tam formanı yakaladı gibi.
Shelton teknik kapasitesi bu lig için cok iyi.Zaten shelton orta yapsın diye oraya koymazdım ben şahsen içeri hızlı bir şekilde kat etsin diye koyardım.
Not=BİR OYUNCUYU 4-5 HAFTA İZLEMEDEN GÖRMEDEN ASLA VE ASLA ÖNERMEM.
İlk Yarıda hemen hemen her takımı izledim aşağıdaki kadromu yazdım.Bu oyuncuların hepsi en az 7-8 maç izlendi.
davidvilla
24.Aralık.2012, 10:42
10 tane shelton birleşse bir Amrabat yapmaz neyin peşindesiniz siz ya :D
Gs'da eskiden bir Osman vardı sol kanatta işte shelton aynısı. Cizgide 100metreci.
Not: Lakabı da turbo Osman'dı biraz araştırınca hatırladım :D
nannar
24.Aralık.2012, 11:49
Shelton cidden çok kötü yahu :) Adamın tek özelliği hız... Amrabat dediğim gibi 4-4-2 adamı olmadıgı için kötü görünüyor. Daha önde ve yüzü kaleye dönük oynasa çok daha etkili oluyor
Nocna Mora
24.Aralık.2012, 12:43
Yahu 32 yaşında adam nasıl ölü yatırım oluyor ? Hagi Galatasaray'a geldiğinde 31-32 yaşındaydı. Ölü yatırım mıydı? Futbolcu eger profesyonelse 35'e kadar yüksek performans ile oynar.
Facx
24.Aralık.2012, 14:52
Galatasaraya hızlı kanat oyuncuları lazım.Top teknikleri yüksek olan oyuncular.Ligimizde 3 İsim var benim gözlemediğim. Ahmet İlhan,Shelton,Lamine Diarra Ön plana cıktı ilk yarıda.Eğer sistemi 4-2-3-1 olsaydı.Forvet arkası Lua Lua koyardı fatih terim durdurulamaz bir hız olurdu takımda.Önlerinde zeki bir forvet Elmander galatasaray her maç 3-4 gol atardı bu hızlı oyuncularla.
Tabi bunun birde yabancı sınırlaması var.
Onur
Selçuk--Yekta
Elmander
ben hayatımda böyle saçma görmedim ne şimdi ahmet ilhan diarra lua lua shelton mu galatasaray oyuncusu hepsini toplasan 1 adam etmez tipik anadolu takımı oyuncusu
uAburak89
24.Aralık.2012, 15:21
Bu sene taktik ile transferler uyumsuz oldu ilk devrede. Buna rağmen lideriz, ŞL'de gruptan çıktık. Şimdi yapılacak olan 2-3 transferin takıma uyumu çok önemli. Oyuncular mı taktiğe uyacak yoksa taktiğe göre oyuncular mı alınacak bu kısmı merak ediyorum. Geçen sene 4-4-2'de hücumda inanılmaz hareketli, savunmayı ise Elmander'den başlatan bir takım halindeydik. Bu sene ise oyunun iki yönünü de idare ede ede oynuyoruz. Son dönemdeki kritik virajı kayıpsız geçerek kabustan kurtulduk ama transfer için bağıran mevkiler var. Necati tarzı bir oyuncu almayacaksak 4-3-3 veya 4-5-1'e dönmek lazım. Öyle ya da böyle atan bir Burak var elimizde. Umut ve Elmander alternatifleri ile hem forveti hem de 4-3-3'ün kanatlarını yedekleme, dış oyuncusu olarak kullanma şansımız var.
Bize bir sol bek lazım, Riera soldan oyun kuruyor, bir açık oyuncusuna göre savunmada da fena değil yeri geliyor ters kademe yapıyor, işine saygısı var haksızlık edemem ama kafa toplarını inanılmaz tehlikeli yerlere indiriyor ve bunu ısrarla yapıyor. Gelecek sol bek ile sol açıkta kullanabiliriz Riera'yı maçına göre tabii. Savunmasını de geliştirmiş bir açık oyuncumuz olur, etkili ortaları var geçen sene alamadığımız verimi alabiliriz bu sene.
Selçuk - Melo önüne bir oyuncu lazım, yeri geldiğinde forveti ikileyecek, bitirici, yaratıcı, ceza sahası dışından şut tehdidi olan bir isim gerekli sadece ŞL için değil lig için de lazım.
Bu mevkiler dışında sağ açık, stoper, forvet olsa tabii ki iyi olur ama devre arasında zor bu iş, üstelik şişkin bir kadro var elimizde, umarım Fatih Terim doğru tespitler yapar ve iyi isimlerin olduğu bir liste verir yönetime. Oyunu geliştirmemiz lazım, bu sene şampiyonluk çok önemli, ŞL'de olmanın yolu şampiyonluktan geçiyor artık, iki takımla gitmeyeli uzun yıllar oldu. Finansal fair-play kriterleri için para gerekli, doğru yatırımlarla şampiyonluk uzak değil, inşallah sene sonunda hedeflere ulaşmış oluruz.
petrol_fb12
24.Aralık.2012, 15:27
ben hayatımda böyle saçma görmedim ne şimdi ahmet ilhan diarra lua lua shelton mu galatasaray oyuncusu hepsini toplasan 1 adam etmez tipik anadolu takımı oyuncusu
Lamina Diarra Mehmet Özdilek onu son 4-5 haftadır kanatan veyatta ileri uçta deniyor cok yararlı oldu her iki mevkidede.
Lua Lua 32 yaşında son 4 haftadır izliyorum her hafta üstüne koyuyor.Karabük maçında mağlubiyet bekliyordum fenerbahce'den bunun nedenini Lua Lua,Shelton artan performansına bağlıyordum birde Ahmet İlhan her hafta yavaş yavaş kendine gelmesi.İlhan Parlak performansı inişli cıkışlı grafik sergiliyordu fenerbahce tam formanı yakaladı gibi.
Shelton teknik kapasitesi bu lig için cok iyi.Zaten shelton orta yapsın diye oraya koymazdım ben şahsen içeri hızlı bir şekilde kat etsin diye koyardım.
Not=BİR OYUNCUYU 4-5 HAFTA İZLEMEDEN GÖRMEDEN ASLA VE ASLA ÖNERMEM.
İlk Yarıda hemen hemen her takımı izledim aşağıdaki kadromu yazdım.Bu oyuncuların hepsi en az 7-8 maç izlendi.
4-5 beş hafta bir oyuncuyu izlemedem karar vermem ki.Fatih Terim Amrabatı tek maç izleyip kararını verdi.Hatırlatırım.
Bu oyuncunları hepsi anadolu topcusu değil avrupa topcusu.
Ama şu kadarını söyliyebilrim Hamit'in yerine kimi oynatırsan oynat.Kenan Özer,Köksal Yedek,Ahmet İlhan dha verimli olur 17 hafta boyunca bir kere ondan istenilen performansı veremedi.
Facx
24.Aralık.2012, 15:36
4-5 beş hafta bir oyuncuyu izlemedem karar vermem ki.Fatih Terim Amrabatı tek maç izleyip kararını verdi.Hatırlatırım.
Bu oyuncunları hepsi anadolu topcusu değil avrupa topcusu.
fatih terimin amrabatı sadece 1 maç izlediğini nerden çıkardın ? kendini fatih terimle bir mi görüyosun ? kusura bakmada şu sonda yazdığın şeyden dolayı bile kaale alınmazsın
petrol_fb12
24.Aralık.2012, 15:38
fatih terimin amrabatı sadece 1 maç izlediğini nerden çıkardın ? kendini fatih terimle bir mi görüyosun ? kusura bakmada şu sonda yazdığın şeyden dolayı bile kaale alınmazsın
http://www.youtube.com/watch?v=rDn8i-NwbB8
Benim tanıdığım Fatih Terim bu hareketi yapmışsa olay bitmiştir.
Lucas Neill
24.Aralık.2012, 15:42
petrol_fb12
Forumda gördügüm en sacma tespitlerden birini yaptin. Hamit yerine oynayacak o oyuncular ne Hamit kadar futbol beynine sahip ne de onun kadar iyi futbolcular. Saydigin oyunculardan Ahmet Ilhan GS'de veya büyük takimlarda iyi bir yedek olabilir ilk 11'i zorlar ama bu topcular anadolu takimi topcusu yani kontratak oynayan takimlarda etkili olurlar dar alanda is yapmazlar. Zaten Hamit Sampiyonlar Ligi'ndeki oyunuyla kalitesini ve ilerde bize ne kadar yararli olacagini gösteriyor. Oraya koy senin saydigin adamlardan birini 3.dk'da korkudan sahayi aglayarak terkederler.
Amrabat olayinaysa hic deyinmeyecegim cok ama cok sacma.
petrol_fb12
24.Aralık.2012, 15:51
@Lucas Neill
Hamit 17 Hafta izledim + ŞL maçları istediğiniz performansı sahaya yansatımıyor bir türlü.Bir tek İngilteredei Manu maçında yansıttı onun dışında Hamit diye birisi yoktu sahada ?
Amrabat konusu bazen istinelen performansı veriyor bazen veremiyor yani karşık bir oyuncu.Avrupa'da bir iki maçta bir yarım saat iyi oynadı.Türkiye ligi için iyi bir topcu.
Hamit bu takımda tutmadı.İkinci yarı performansı değişir ona bir şey diyemem.Ama şöyle söyleyim.Adam Villa'dan kasabaya geldi resmen.İspanya'dan Real Madrid oynarken Türkiye'ye geldi birde bunun psikolojik etkisi cok büyük.
uAburak89
24.Aralık.2012, 16:49
Karabük ve Antalya'dan geçen isimlerden ancak Ahmet İlhan transferi gündeme gelebilir, onun da 2. bir Yiğit Gökoğlan vakası olma ihtimali çok yüksek.
Börk
24.Aralık.2012, 18:04
İşte bu vallaha.Havadan atması gerekirken yerden atıyor yerden atması gerekirken havadan,pas atması gerekirden çalım atar,şut vurur acaip mental olarak zayıf.
zeck17
24.Aralık.2012, 19:17
3 transfer yap gör çeyrek finali al ligi :D alper potuk+kerim frei+carlinhos (gelmesi çok zor artık baya piyasası oldu şu anda)
Ve amrabata gelince herkesin dediği gibi mental açıdan zayıf temeli eksik yani hızlı ve doğru karar veremiyor zaten biraz orası olsa bu adam psvden gönderilmezdi
uAburak89
24.Aralık.2012, 23:31
Serdar Aziz için teklif yapılmış, kabul edeceğini sanmıyorum ama;
http://amkspor.com/2012/12/24/serdar-aziz-aslan-mi-oluyor.html
ozan42
24.Aralık.2012, 23:46
Her çalım atanı her hızlı kosanı 3 buyukler alsa herkes yıldız ona bakılırsa :D bizim ülkemizdeki insanlar hep böyle bir adam 1 hafta iyi oynasın hadi bırak senin hatrın için 3 hafta iyi oynasın hemen "Bu adamda yıldız 3 büyüklerde oynar" yakıştırmayı yapılıyor ve bu durum benı gerçekten güldürüyor.Anadolu takımlarında 10-12 bin kişinin önünde oynuyorsun zaten boş kaleye kaçırırsanda kimse sallamaz anadolu takımının oyuncususun sonuçta, ama birde 40-50 bin kişinin önünde her hafta oynamak apayrı bir olay orada düzgün veremediğin bir pasın bile hesabı sorulur, kaçırdığınız pozisyonlar manşet olur :D.Onun için büyük takımlarda oynamak küçük takımlarda oynamaya benzemez.
petrol_fb12
25.Aralık.2012, 00:23
Her çalım atanı her hızlı kosanı 3 buyukler alsa herkes yıldız ona bakılırsa :D bizim ülkemizdeki insanlar hep böyle bir adam 1 hafta iyi oynasın hadi bırak senin hatrın için 3 hafta iyi oynasın hemen "Bu adamda yıldız 3 büyüklerde oynar" yakıştırmayı yapılıyor ve bu durum benı gerçekten güldürüyor.Anadolu takımlarında 10-12 bin kişinin önünde oynuyorsun zaten boş kaleye kaçırırsanda kimse sallamaz anadolu takımının oyuncususun sonuçta, ama birde 40-50 bin kişinin önünde her hafta oynamak apayrı bir olay orada düzgün veremediğin bir pasın bile hesabı sorulur, kaçırdığınız pozisyonlar manşet olur :D.Onun için büyük takımlarda oynamak küçük takımlarda oynamaya benzemez.
1 Hafta söylediğim bütün oyuncuları 5-6 hafta izledim.Ben kahinim o zaman :D Karabük feneri yenceğini bildim o oyuncularla :)
IcedEarth
25.Aralık.2012, 01:06
Beklerden birini Türk yapmak gerek. Sağ bek olarak Sabri'den iyi sadece Gökhan Gönül var, o yüzden sağ bek olmaz. Sol beke Gökhan Süzen veya Atilla Turan fena olmazdı. Sadece kaleci ve defansla 4 yabancı hakkını doldurmak çok kötü. Üzerine bir de Melo ve Amrabat veya Elmander'i koyup sürüyoruz sahaya. Defanslardan ikisini Türk yapabilirsek yabancı sınırı konusunda da biraz rahat edebiliriz. Biri Semih, diğeri muhtemel bir transfer olacak.
Bu arada birkaç yerde Eboue'nin devre arasında gidebileceğini okudum. Umarım böyle birşey olmaz. Bu yıl biraz formsuz olsa da Eboue Şampiyonlar Ligi umutlarımız açısından çok önemli.
mpaker66
25.Aralık.2012, 01:12
İşte bu vallaha.Havadan atması gerekirken yerden atıyor yerden atması gerekirken havadan,pas atması gerekirden çalım atar,şut vurur acaip mental olarak zayıf.
Benim mesajı silmişler ama olsun :D Valla aynen inanılmaz kötü yahu mental açıdan. PSV'den niye gönderildiği anlaşılıyor. 3 pas seçeneği varsa en saçma olanını kullanıyor bilerek yapmış gibi. Amrabat'a tek pas seçeneği olacak topu alıp yardırıp ya ona pas atcak yada şut. bu yani... Bu arada beni anlayan birini görmek çok güzel :D
mpaker66
25.Aralık.2012, 01:14
Bu arada Amrabat'ın yerine Caner olsaydı keşke çok antipatik biri ama tam bizim aradığımz topçu..Forvete de iyi bi yabancı alırdık.