PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121

nerazzuri
25.Temmuz.2014, 19:10
hakan balta ile 2 yıllık sözleşme uzatılmış. 1.250m€ garanti, 15bin€ maç başı.

kusura bakmayın ama;
:D

nannar
25.Temmuz.2014, 20:15
hakan balta ile 2 yıllık sözleşme uzatılmış. 1.250m€ garanti, 15bin€ maç başı.

kusura bakmayın ama;
:D

Yanlış bilmiyorsam Fenerbahçe'de ;

Bekir 1,35 milyon € , Hasan Ali 1 milyon €, Serdar Kesimal 1,2 milyon € , Egemen 1,75 milyon € , Baroni 1,8 milyon € alıyorlar... Bu saydıklarımdan hangisi ya da hangileri Hakan Balta'dan daha üst düzey oyuncu acaba ? :)

nerazzuri
25.Temmuz.2014, 20:25

Bekir 1,35 milyon € , Hasan Ali 1 milyon €, Serdar Kesimal 1,2 milyon € , Egemen 1,75 milyon € , Baroni 1,8 milyon € alıyorlar... Bu saydıklarımdan hangisi ya da hangileri Hakan Balta'dan daha üst düzey oyuncu acaba ? :)

saygısızlık etmek istemem abim ama, serdar dışında şampiyonlukta katkısı olan oyuncular o saydıkların. :) ve ayrıca serdar dışında şu hakan balta'dan hepsi üstün oyuncu.

yaşı 32 olmuş hakan balta ile 2 yıl sözleşme uzatıp, 2yıl için 2.5m€ garanti ücret vermek saçmalıktan öte birşey değil. gülünesi yani.

Corpus
25.Temmuz.2014, 20:30
saygısızlık etmek istemem abim ama, serdar dışında şampiyonlukta katkısı olan oyuncular o saydıkların. :) ve ayrıca serdar dışında şu hakan balta'dan hepsi üstün oyuncu.

yaşı 32 olmuş hakan balta ile 2 yıl sözleşme uzatıp, 2yıl için 2.5m€ garanti ücret vermek saçmalıktan öte birşey değil. gülünesi yani.

Basından tanıdığım birinin söylediğine göre Balta takımın birlik beraberliğinde uyumunda en önemli isimlerden biriymiş. Ayrıca adam gibi adamdır. Bu yüzden her türlü hak ediyor.

nannar

hakana ben olsam ben de o paraları vermem ama türk futbolunda bunlara alıştık anlamında yazmıştım mesajı....kenarda yatan yabancılara vereceğine türk gençlerine versin ,benim içim acımaz açıkçası.ayrıca hakan her türlü ilk 18'e girer bizim takımda

Hsyn53Yvz
saygısızlık etmek istemem abim ama, serdar dışında şampiyonlukta katkısı olan oyuncular o saydıkların. ve ayrıca serdar dışında şu hakan balta'dan hepsi üstün oyuncu.

Kesinlikle katılıyorum.

Dave S Mustaine
25.Temmuz.2014, 20:33

İlk 3 isim hadi neyse de (Bekir'e de kesinlikle katılmıyorum), Egemen Hakan Balta'dan üst düzey bir oyuncu değil mi cidden size göre ?

nerazzuri
25.Temmuz.2014, 20:36
hakana ben olsam ben de o paraları vermem ama türk futbolunda bunlara alıştık anlamında yazmıştım mesajı....kenarda yatan yabancılara vereceğine türk gençlerine versin ,benim içim acımaz açıkçası.ayrıca hakan her türlü ilk 18'e girer bizim takımda

türk gençlerine verilsin tabi yahu, hajrovic'e, tüm takıma para ödeyemeyen yönetim sinan'a, hakan'a saç saç paraları leyla'ya.

vergi yok nasıl olsa. :)

uAburak89
25.Temmuz.2014, 21:02
Kalli, Rijkaard, Hagi, Fatih Terim, Mancini ve şimdi de Prandelli. Bu hocaların hepsi futboldan anlamıyor olsa gerek ki Hakan Balta'yı oynatıp, beğenip duruyorlar. Çok bilmişlik yapmak en kolayı, aynı şekilde her konudan çok iyi anladığını sanmak da.

Hakan Balta geçen sezon sürekli oynadı, sezonun vasatlarından Burak ile Selçuk'a zam yapıp, yeni sözleşme yaparsan diğer oyunculara da iyileştirme yapman gerekir. Maaş dengesi bunu gerektirir. Hakan Balta'nın sözleşmesi çok problem değil bu sebeple, esas problem oynamayan ve oynayamayacak olan oyuncuların alacağı garanti paralar. Yönetimin hatası orada.

Hakan Balta pek çok konuda yetersiz de olsa elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncudur, bu takımın kaptanlarından biridir. Takımda maaş çıtası yükselmiş durumda, o yüzden çok da sırıttığını haliyle de sırıtacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. 31 yaşında Hakan belki ama artık sol bek değil, stoper alternatifi zaten.

Yine hortlayan vergi konusuna gelirsek, olmaması gereken bir ligde mücadele eden şikeci oldukları çeşitli mahkeme tarafından tescillenmiş olanların tutunacak tek dal olarak seçtikleri vergi konusu Galatasaray açısından kesinleşmiş bir durum değildir. Her fırsatta yapılan şikeye karşı aslında net olan fakat bir türlü anlamak istenilmeyen vergi konusunu ortaya sürmek gülünç olma evresini geçti artık. Yalancılık ve sahtekarlıkları defalarca sabitlenmiş kişilerin (en basiti her sene bu aylarda ortaya çıkan Avrupa masalları) söylemleri yerine keşke biraz kanun ve yönetmelikleri okuma zahmetine katlansanız, yapamıyorsanız da konuşmasanız, iftira atmasanız.

Esas komik olan, ortada sabitlenmiş bir suç varken bunu çeşitli bahaneler ile inkar edenlerin söz konusu başkaları olduğu zaman iftira atmaktan çekinmemeleridir. Burada Mancini gittiğinde tazminatı bildirmemişlerdir diyenler, Diego için yapılan bildirimde imza parası olmaması karşısında şaşırıp kesin saklamışlardır dememişlerdir mesela. Üstelik Fenerbahçe yaptığı iki açıklama ile belirli bedellerin altında olan bildirimleri (örn. Caner'in alacağı paranın bildirilmemesi) yapmayacağını belirtmesine haliyle saklama durumunun mümkün olmasına rağmen. Renge göre yorum yapmak kadar saçma bir şey yok.

Leonadias
26.Temmuz.2014, 21:48
Galatasaray Tarık Çamdal ile 4 yıllığına anlaştı.

Cengo
26.Temmuz.2014, 22:35
Yalanlandı.

davidvilla
27.Temmuz.2014, 00:16
Bence de hakan balta ya fazla vermisiz bu lig icin para harcamaya degmez

Şike var nasıl olsa :)

E.Cartman
28.Temmuz.2014, 12:52
Şu Gökhan bi yere transfer olsa da hepimiz rahatlasak

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/galatasaray-napoli-de-forma-giyen-gokhan-inler-i-transfer-etmeye-hazirlaniyor_sto4341287/story.shtml

deMarcos
28.Temmuz.2014, 15:21
Şu Gökhan bi yere transfer olsa da hepimiz rahatlasak

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2014-2015/galatasaray-napoli-de-forma-giyen-gokhan-inler-i-transfer-etmeye-hazirlaniyor_sto4341287/story.shtml

Aynen öyle.

byariff
30.Temmuz.2014, 14:35
tarık içın bitti denılıyor

Redrum
30.Temmuz.2014, 14:49
Tarık + mevlüt iki üç güne açıklanır. Şampiyonluk için favori takım Galatasaray olur.

uAburak89
30.Temmuz.2014, 15:01
Tarık için konuşulan bedeller çok fazla. Bu adamı 6 ay bekleyip bedava alma şansımız vardı veya devre arası Salih Dursun'a verilen parayı Tarık için verebilirdik. Şimdi kalkıp 5 milyon euro vermek büyük hata olur. Veysel Sarı şu anda takımın en istekli ve hazır oyuncusu konumunda. Belki hücumda Tarık kadar tempolu değil (Tarık'ın da sadece 1 asisti var gerçi ama..) yine de sezonu götürebilir. Hamit ve af çıkarsa Sabri ile o mevki de sıkıntı yaşanmaz. Tarık sol bek için yani Telles'e alternatif olarak düşünülüyorsa ayrı tabii.

Mevlüt için Dany + para olacaksa buyursun gelsin, Umut Bulut iyice bitik durumda çünkü. Ama ne olursa olsun bize özellikle Avrupa için yabancı bir forvet şart. Hiç ihtimal vermiyorum ama Joel Campbell kiralık olarak kadroya katılabilse çok iyi olur.

Redrum
30.Temmuz.2014, 15:54
Nadir Çiftçi dundee United formasıyla 40 maçta 17 gol 12 asist yapmış, 22 yasında. Alınsa ya Umut yerine.

Walter Sakana
30.Temmuz.2014, 17:14
Joel Campbell için resmi teklifi yapmışız (kiralık). Müthiş transfer olur gerçekleşirse. Campbell ismi geçmeden önce Niasse'yi istiyordum o da Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuş.

Mevlüt ile anlaştığımız da söyleniyor ama Campbell haberi de doğruysa Burak da varken Mevlüt yedek kalır.

Kasımpaşa'dan Adem'in ismi geçiyordu bir ara. Yerli transferinde iyi bir hamle olur sol kanat için.

Corpus
01.Ağustos.2014, 20:07
Eskişehirspor başkanı o kadar iyi tok satıcıyı oynuyor ki; bu transfer bu tip davranışlar oldukça gerçekleşmez.

"Bu 2 değerli oyuncumuz için 20 milyon TL çok da önemli bir değer olduğunu düşünmüyorum"

İkisi de Galatasaray'da ancak yedek olur.

nannar
01.Ağustos.2014, 20:34
Küfür edicem forum kurallarına aykırı :) Eskişehir ile tüm bağlantıları kesmek bence en doğru adım olacaktır. Hiç gerek yok.... Asında 4 büyükler aralarında anlaşma yapıp anadolu takımlarının kıytırık oyuncularına tonla para vermeseler türkiyede transfer çok daha kolay olur. Şu anda Türkiye'de türk oyuncular için istenen rakamların üçte birine bu oyunculardan en az 2 gömlek daha üstün yabancılar alınır. Ya federasyon yabancı sınırını kaldırmalı ya da 4 büyükler anlaşıp anadolu takımlarındaki oyunculara gerçek dışı teklifler yapmamalı.

SAİT71
01.Ağustos.2014, 22:29
Eskişehirspor biraz kendini akıllı sanıyor galiba. Ben olsam almam o 2 oyuncuyuda bir daha da Eskişehir'e ne oyuncu veririm ne başka birşey.

uAburak89
01.Ağustos.2014, 22:56
Eskişehirspor yönetimi ve taraftarı açısından da bakmak lazım olaya. Tek hata onların değil kesinlikle.

Oyuncu yetiştiremiyoruz, yabancı kuralı malum. TC pasaportu olan her oyuncu resmen altın değerinde. Adamlar da haklı, ben yetiştireyim sana da hayrına vereyim diyecek hali yok üstelik mali açıdan sıkıntı çekerken. Geçen sene Alper'i sattıkları para belli. Şimdi Tarık ve Erkan 7 milyon euro demeleri çok da anormal değil hatta bu piyasada normal bile aslında.

Galatasaray açısından bakarsak olaya fazla tabii ki rakamlar, Amrabat ile başlayan saçma transferler zinciri olmasa çoktan alınırdı bu oyuncular kesin ama neyse ki FFP var da bir durup düşünüyor yönetim.

Eskişehir yönetimi aslında tok satıcı falan değil, satıp para kazanacakları iki oyuncuyu resmen açık arttırmaya çıkarmış durumdalar. 7 milyon euro yerine 20 milyon TL demesi bile bir strateji. Taraftarın tepkisini azaltmaya çalışıyor. Eskişehirspor taraftarı olsam sen Amrabat'a, Hajrovic'e, Salih'e gelince para saçıyorsun, çuvaldan farksız Eray'a 10 kat zam yapıyorsun benim iki gözde oyuncumu neden ucuza kapatmaya çalışıyorsun derdim, yalan yok.

Tarık illa ki forma şansı bulur bizde, yeri gelir sağda yeri gelir solda oynar ama kendine ayrı top isteyen Erkan Zengin'e ne gerek var, hiç anlamıyorum. Melo'nun alternatifi yok, Burak Yılmaz'ın alternatifi yok, Olcan, Bruma, satılamayan Amrabat, yeni transfer Sinan varken kanat oyuncusu öncelik olmamalı.

Falcao9
01.Ağustos.2014, 23:15
Salih'in 2.75'e transfer olduğu piyasada Erkan ve Tarık için 7 milyon çok para değil.

Walter Sakana
01.Ağustos.2014, 23:22
Yerli transfer pazarı bütün liglerde böyledir, bize özgü bir şey değil bu. Mesela Barcelona yerli piyasadan 30 yaşındaki Mathieu'yu 20m €'ya transfer etmedi mi geçenlerde?

Şu an West Ham'da sürünen Andy Carroll Newcastle'dan Liverpool'a 41m € karşılığında transfer olmuştu. Gözden düştüğü bu dönemde bile West Ham bonservisi için 17,5m € ödedi (West Ham formasıyla 40 maçta sadece 9 golü var). Ayrıca İngiltere'de Luke Shaw'ın 37,5m €'ya Man Utd'a transfer olması da tartışıldı geçenlerde.

Bayern yerli oyuncular Neuer'i 22m €'ya, Götze'yi, 37m €'ya transfer etti zamanında. Keza Real Madrid yerli oyuncular Isco'yu 30m €, Illaramendi'yi 38m €'ya, Sergio Ramos'u 27m €'ya transfer etmişti.

GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2014, 00:06
İki oyuncu için söyledikleri fiyat aslında piyasa koşullarında normal ama bu kadar çok para etmez bence de reelde.Fakat benim en çok kıl olduğum nokta Anadolu takımlarının işi iyice çakallığa vurması.Misal Eneramo Karabük'teyken biz istesek hiç gözlerini kırpmadan 6.5 milyon avro fiyat biçerler,onlar bizden istediklerinde 650 bin avro istediğimizde burun kıvırıyorlar.Bedavaya bırakırsanız alırız diyorlar.Biliyorlar tabii oyuncuyu elimizden çıkartacağımızı,böyle yapıyorlar.Bu konudaki en büyük suçlu da büyük kulüp yöneticileridir.Transferde ince eleyip sık dokuyacaklar.Elinde Sabri ve Eboue varken,gidip Veysel ile Salih'i aynı anda alıp,bunların üstüne bir de Tarık'ın peşine düşersen,ya da Eneramo gibi küçük takım topçusunu takıma alırsan,diğer takım yöneticileri de senin bu akılsızlığını fırsata çevirmek için elinden geleni yapar tabii.

Corpus
03.Ağustos.2014, 17:51
Podolski diyoğlaaaa

sentugo
03.Ağustos.2014, 19:03
Melo'nun alternatifi yokken Podolski gereksiz geliyor bana...

Corpus
03.Ağustos.2014, 19:06

Melo,Sneijder,Burak, Telles hangisinin adam akıllı alternatifi var ki zaten ?

RaSenGan
03.Ağustos.2014, 19:51

Melo'nun hiçbir zaman alternatifi olmadı ki zaten.

sentugo
03.Ağustos.2014, 20:09
Geçen sene, beğenilmeyen Ceyhun Melo'nun alternatifiydi.

Hakan Balta, Telles'in alternatifi. (Her ne kadar beğenilmese de)

Adam akıllı olmasalar bile her birinin alternatifi var ama şu anda Melo'nun yok. Belki altyapıdan birisi vardır da ben bilmiyorumdur.

Hücum için ise Burak-Umut-Sneijder yeter de artar. Berk falan da var diyorlar... Öbür türlü yabancı kontenjanına takılıyor zaten...

Muslera - Telles - Melo - Sneijder kesin oynacak her maç.

1 hakkı kalıyor, bunu da stoper mevkinde kullanabilir. Hali hazırda 2 adet yabancı stoperi var; Chedjou ve Dany. İkisi de beğenilmiyor. Oynarsa Chedjou oynar kesin. Öbür türlü Koray Günter veya Gökhan Zan'a kalması intihar olacaktır.

Ayrıca bu tek kişilik kontenjana alternatifler olarak en güçlü aday Bruma olmak üzere, Eboue ve Amrabat da var. Özellikle Eboue'nin şampiyonlar ligi maçlarında ortaya koyduğu performans ve Sabri'nin kadro dışı kalmasıyla Hamit-Veysel ikilisine kalan sağ bekte bu iki oyuncudan da daha iyi olduğu herkes tarafından biliniyor. Bu sebeple elden çıkartılamazsa bence oynaması yüksek ihtimal.

Amrabat'ın ise Bruma ile sürekli değişilik yapılacağı bir sezon bekliyorum.

ThersoN
03.Ağustos.2014, 20:55
Sinan Bolat'ın satın alma opsiyonu var mı? Varsa ne kadar?

Namzet
04.Ağustos.2014, 01:50
Yasin Öztekin'in 2.500.000 € karşılığında alındığı söyleniyor..

Falcao9
04.Ağustos.2014, 02:49
Yasin'in faydalı olmayacağının garantisini veririm.

nannar
04.Ağustos.2014, 11:11
Önemli olan yabancılar değil,ilk 11'de oynayabilecek türkler :) Şu anda Semih ,Selçuk ,Veysel/Hamit , Burak ve Olcan kesin 11 oyuncuları gibi. Yani 5 mevkide türkler hazır. 6 da yabancıyı koydukmu tamam fakat bence kesinlikle Erkan Zengin ve Tarık da alınıp ilk 11'de oynayabilecek türk oyuncu sayısını 10'un üstüne çekmek lazım. Emre Çolak ,Hakan Balta, Umut Bulut ve Yekta ile birlikte şu anda 10 türk var, 2 de dediklerim alınırsa 12 tane iyi kötü ilk 11'de sahaya çıkabilecek kalitede oyuncularımız olur. Alternatiflerimizi arttırmak açısından bence Erkan ,Tarık ve bir de önlibero alıp kapatalım transferi. Bir de Koray falan var :D

Leonadias
04.Ağustos.2014, 13:02
Ancak 5 yabancı oyuncuyu sahaya sürebiliyoruz bu sezon :)

Redrum
05.Ağustos.2014, 12:06
Tarık+Mevlüt+Erkan nerede kaldı yahu :) Şu 3lüyü al şampiyon ol işte :)

jevox06
05.Ağustos.2014, 15:17
Yasin Öztekin ile anlaşmışız. Net gereksiz transfer.

Yasin Öztekin+Yiğit Gökoğlan < Amrabat

uAburak89
05.Ağustos.2014, 15:26
Kötü, gereksiz, leş, boş bir transfer.

Cengo
05.Ağustos.2014, 15:31
Ünal Aysal: Tarık için Eskişehirspor'a 3 M Euro ve 1 kiralık oyuncu teklif ettik. Bunun dışında başka girişimde bulunmayacağız (Şampiy10)

William Rookwood
05.Ağustos.2014, 15:32
Yasin Öztekin'in nasıl performans sergileyeceği şüpheli. Erciyes ve Gençlerbirliği'nde iyi bir performans sergilerken Trabzon'da pek fazla forma şansı bulamıyordu.

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2014, 15:34
Yasin kendini harcadı bence Anadolu takımlarının yıldızı olacakken büyük takımın ancak yedeği olabilir.

himone
05.Ağustos.2014, 15:37
Yasin büyük takımların yedeği iken aldığı parayı anadolunun yıldızıyken alamaz. Ben bu transfere GS açısından anlam veremedim

Hugo
05.Ağustos.2014, 15:39
Yasin KAP'a bildirildi.

bjk_melo_151
05.Ağustos.2014, 15:46
Tarık Çamdal, Erkan Zengin, Yasin Öztekin, kalite olarak Veysel Sarı gibi Anadolu'da sivrilebilecek adamlar. Fazlası olmaz. Üstelik Tarık dışındaki oyuncuların yaşları da belli. Max. 3 sene bu düzeyde oynarlar. Umut Gündoğan ve Endoğan Adili varken Yasin lüks bence.

Falcao9
05.Ağustos.2014, 15:46
Yasin: Küçük kadronun büyük topçusu
Olcan: Kötü kadronun büyük topçusu

Ünal Aysal'ın yerinde olsam Erkan'ı alırdım.

jevox06
05.Ağustos.2014, 16:02
Tarık ve Erkan transferleri bence yapılması gerekli çok yararlı olur ikisi de. Ama eğer bu transferler çok para istendi olmadıya getirilirse taraftar sorar neden Yasin'e bu kadar para verdiniz diye.

Redrum
05.Ağustos.2014, 16:51
Erkan bence yasinden daha iyiydi ama eskisehir katı davranmış herhalde fiyat konusunda. Yasin de aydın, yiğit ve sinan'dan iyidir Amrabat ile de aynı ayardadır fakat yerlidir. Güzel bir yedek, rotasyonda katkı sağlar. İnşallah yiğit ve aydın'dan tez zamanda kurtulur, ontivero ve umut gundogan'ı kiralık veririz. Eboue, dany, engin, sercan konusuna hic görmüyorum. Ne yapıp edip gonderilmeli. Sabri bence iyi oyuncu fakat yerli yabancı arası kutuplaşma yaratıyorsa direk gonderilsin (sanırım gökhan zan da ayni şekilde), aksi halde rotasyonda fayda sağlar.
Stoper almamız için chedjounun satılması ve parayla stoper alınması lazim ki bence çok elzem değil.
Su anda tarik + mevlut gelsin sampiyonuz gözüyle bakıyorum.
Hazır emre gural kadro dışı kalmışken umut bulutu yollayıp onu da alabiliriz :D

erdemzorer10
05.Ağustos.2014, 18:51
Arkadaşlar,Yasin için bu kadar karamsar olmayalım bence.Sürekli olarak kıyaslandığı Yiğit Gökoğlan ile arasında çok büyük bir fark var o da Yasin'in Alman alt yapısı almış olması.Özellikle geçen yılki performansıyla bence bir şansı daha hak etti.Öncelikle bir bakalım neler yapabileceğine,gerekli desteği verelim sonra eleştirelim derim.
Ek olarak Hikmet Karaman'ın da Yasin'in disiplini konusunda olumlu söylemleri var.Disiplinsiz futbolcu vs furyasına dahil etmek de biraz haksızlık diye düşünüyorum.

Redrum
05.Ağustos.2014, 19:13
1.5 M Euro bonservis. Kelepir transfer olmuş.

footballer33
05.Ağustos.2014, 22:03
1.5 M Euro bonservis. Kelepir transfer olmuş.
Ben 2,5 diye duymuştum tvde haberleri izlerken.

Yasin, G.Saray için çok gereksiz bir transfer bence. Bu durumda Erkan Zengin transferinden de vazgeçmiş oluyorlar. Olcan da alındı çünkü, yabancı olarak da Amrabat ve Bruma var zaten.

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2014, 01:26
Yasin bana bir süre sonra elden çıkartmak için uğraşılan yerli oyunculardan olacakmış gibi geliyor ama belli olmaz tabii,kesin konuşmamak lazım.

bilmania
06.Ağustos.2014, 16:06
Galatasaray Sercan'ı 1 yıllığına Balıkesirspor'a kiralamış. 1.3 M Euro da satın alma opsiyonu var.

Cengo
06.Ağustos.2014, 16:56
Siz mevzuyu hiç anlamamışsınız.

Tarık'ın sözleşmesinde ödenebilecek sözleşme fesih bedelinin %25'i kendisine aittir diye madde varmış.

Erkan için 5.25M€, Tarık için 1M€ isteyeceklerdi. Tarık'a 250k€ gidecekti. Eskişehir'e 6M€ kalacaktı. Ünal Aysal, Erkan yerine Yasin'i alıp sadece Tarık için 3M€ önerdiğini açıklayınca transfer yatmış oldu. Yani aslında 2.25M€ önermen demek.

Az önce açıklama geldi.
Mesut Hoşcan: "Galatasaray'ın Tarık için 2 milyon avro ve bir futbolcu teklif ettiği söyleniyor. Doğru mu" sorusuna Hoşcan, "6 milyon avronun altında indirim yapma şansımız yok. 2-3 derlerse anlaşma şansımız olmaz" yanıtını verdi. (AA)

Tarık için ellerine 4M€'dan daha az bir para geçmesini kabul etmeyecekleri anlaşılıyor. Erkan için de en az 1.5M€ beklerler tahminen. Galatasaray, Tarık için şu an 6M€'yu kabul etmediği sürece transfer yattı demektir kısaca. Trabzonspor, Erkan ve Tarık için bonservisleri ile, Beşiktaş ise Tarık için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmış resmi.

Her ne kadar yaşlanmış dahi olsa Erkan, Yasin'den daha önemli bir oyuncu. Bir kulübe karşı çocuk gibi kapris yaparcasına Yasin'e para yatırılması da acemilik. Madem ihtiyaç var diye alıyorlardı da 2.5 aydır niye beklediler o zaman? Hele ilk kampa da yetiştirmek varken. Bu işin planlı programlı olmadığı çok açık. Erciyes yönetimi de teklifi hemen kabul ettik, oyuncu da gitmeyi istiyorken engel koyamayız diye açıklama da yaptı. Süreci uzatan hiçbir şey yok. Pazarlık yapmayı dahi bilmeyenler Türk Futbolu'nu yönetiyor güya.

himone
06.Ağustos.2014, 17:14
Büyük takımların birleşerek Eskişehir'i protesto etmeleri gerekli. Tarık sanki pırlanta. Tarık ta 4 ay top oynamamayı göze alsaydı şimdi rahattı, tehdit ettiyseler orası ayrı tabi.

uAburak89
06.Ağustos.2014, 17:16
Büyük takımların birleşerek Eskişehir'i protesto etmeleri gerekli. Tarık sanki pırlanta. Tarık ta 4 ay top oynamamayı göze alsaydı şimdi rahattı, tehdit ettiyseler orası ayrı tabi.

Ali Turan'ı örnek gösterip korkutmuş olabilirler.

Cengo
06.Ağustos.2014, 18:16

4 ay değil, 8 ay. Ocak'ın son haftasına kadar maç yok zaten. Mayıs'ta biten sezon Ağustos sonunda açılıyor. 8 ay maça çıkmamak ciddi geriye gitmesine sebebiyet verirdi. Genç oyuncular için intihar demek. Ayrıca TFF'de Bosman hukuku boşluğu nedeni ile TFF'den ceza alması, cezanın CAS'a gitmesi ile Türk Futbolu'nun ceza alması sonucu kariyeri büyük yara alacaktı. Senin sen yapan kulübün teklifine hayır diyemedi, hatır gönül ilişkisi ile sözleşme imzaladı. Eskişehirspor de haklı. Yıllarca oynatmış, yetiştirmiş, maç kaybetmek pahasına hatalarına göz yumarak riske girmiş. Elbette para kazanmak isteyecek. Yetiştirmiyorsun, yetiştireni de baltalamak istiyorsun.

himone
06.Ağustos.2014, 18:43
4 ay değil, 8 ay. Ocak'ın son haftasına kadar maç yok zaten. Mayıs'ta biten sezon Ağustos sonunda açılıyor. 8 ay maça çıkmamak ciddi geriye gitmesine sebebiyet verirdi. Genç oyuncular için intihar demek. Ayrıca TFF'de Bosman hukuku boşluğu nedeni ile TFF'den ceza alması, cezanın CAS'a gitmesi ile Türk Futbolu'nun ceza alması sonucu kariyeri büyük yara alacaktı. Senin sen yapan kulübün teklifine hayır diyemedi, hatır gönül ilişkisi ile sözleşme imzaladı. Eskişehirspor de haklı. Yıllarca oynatmış, yetiştirmiş, maç kaybetmek pahasına hatalarına göz yumarak riske girmiş. Elbette para kazanmak isteyecek. Yetiştirmiyorsun, yetiştireni de baltalamak istiyorsun.

4 ay ligin oynandığı süre, sonuçta yaz aylarında maç yapılmıyor. Millet 1 yıl oynamayıp kendine geliyor bence 17 maç abartı değil. 8 ay abartı olmuş, kedisine bakan oyuncu yaz aylarında hazırlık kampında toparlar. Ayrıca yıllarca oynatma durumu da yok, sanki 4-5 yıldır oynuyor oynadığı sadece 1 yıl. Vefa olayını abartmamak gerek, tarık' ın eskişehire hizmeti de var ortada. Cezayı neden alıyor onu da anlamadım, kanuna göre sözleşme imzalanabiliyor ve ben emsal ceza olduğuna denk gelmedim. Cas a gitse olan Eskişehir' e olurdu, her zaman oyuncular korunur.

Night_Mare17
07.Ağustos.2014, 02:51
Huntelaar diyolla

uAburak89
07.Ağustos.2014, 10:08

Cenk Tosun bosman ile transfer olmadı mı?

Falcao9
07.Ağustos.2014, 12:47
Evet, öyle oldu.

Banega
07.Ağustos.2014, 14:42
Podolski iddialari kuvvetlenmeye basladi.Podolski basin mensuplarina transferiyle ilgili sorulan soruya``Bekleyin, pek yakinda`` demis.

SERDAR TAŞÇI HAMLESİ
Sarı-kırmızılılarda transfer girişimleri bu kadarla sınırlı değil. Cimbom, Spartak Moskova'dan ayrılmak isteyen Serdar Taşçı için de düğmeye bastı. Galatasaray, Rus kulübünden başarılı stoperi satın alma opsiyonuyla bir yıllık kiralamak istiyor. Serdar'ın da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, transferin hafta sonuna kadar bitmesi bekleniyor.

urwrdskkn
07.Ağustos.2014, 14:43
Podolski iddialari kuvvetlenmeye basladi.Podolski basin mensuplarina transferiyle ilgili sorulan soruya``Bekleyin, pek yakinda`` demis.

SERDAR TAŞÇI HAMLESİ
Sarı-kırmızılılarda transfer girişimleri bu kadarla sınırlı değil. Cimbom, Spartak Moskova'dan ayrılmak isteyen Serdar Taşçı için de düğmeye bastı. Galatasaray, Rus kulübünden başarılı stoperi satın alma opsiyonuyla bir yıllık kiralamak istiyor. Serdar'ın da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, transferin hafta sonuna kadar bitmesi bekleniyor.

Serdar Taşçı Önemli Transfer...

Falcao9
07.Ağustos.2014, 16:50
Twitter'da Galatasaray'lı taraftarlar kadro dışı kalan Emre Güral'ı istiyor.

nerazzuri
07.Ağustos.2014, 17:08
Emre Güral'ı ben de isterim Fenerbahçe'ye. Vahid bey neden böyle bir karar aldı anlamakta güçlük çekiyorum.

Falcao9
07.Ağustos.2014, 17:15
Emre Güral'ı ben de isterim Fenerbahçe'ye. Vahid bey neden böyle bir karar aldı anlamakta güçlük çekiyorum.

Emre dışarıdan görüldüğü gibi değil de ondan. Kendini C.Ronaldo zanneden, her hareketiyle C.Ronaldo'ya benzemeye çalışan, bencillik de sınır tanımayan, kondisyonu düşük bir forvetdir.

GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2014, 17:39

G.Antep yönetimi tatava yaptı bir ton.Bizimkiler de bir miktar para verdiler sussunlar diye.

Falcao9
07.Ağustos.2014, 17:40
G.Antep yönetimi tatava yaptı bir ton.Bizimkiler de bir miktar para verdiler sussunlar diye.

Benim bildiğim Beşiktaş vermedi, Cenk kendi verdi. Cenk kendi imza ücretini Gaziantep'e vermişti diye hatırlıyorum. 900 bin euro gibi bir rakamdı.

GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2014, 18:14
Benim bildiğim Beşiktaş vermedi, Cenk kendi verdi. Cenk kendi imza ücretini Gaziantep'e vermişti diye hatırlıyorum. 900 bin euro gibi bir rakamdı.

Tam belli değil o olay ya.Resmi açıklama yapılmadı çünkü bununla ilgili.Sadece G.Antep'ten bir yönetici para alacağız dedi ama ne kadar aldılar,kimden aldılar belli değil diye hatırlıyorum.Lafın özü Türkiye'deki yöneticiler bu bosman olayına her zaman yaptıkları gibi profesyonel yaklaşmayarak hatır gönül muhabbetini ortaya koyuyorlar.G.Antep bizi o kadar sömürdü zamanında,çıkıp Cenk'ten dolayı tatava yapmaları bile yüzsüzlüktü ama adamlar yapıyorlar işte.Sen adamlardan oyuncu isteyince dünyanın parasını istiyorlar,onlar senden adam alırken beş kuruş bile vermiyorlar.Böyle saçma sapan bir düzen işte.

bjk_melo_151
07.Ağustos.2014, 18:30
Tam belli değil o olay ya.Resmi açıklama yapılmadı çünkü bununla ilgili.Sadece G.Antep'ten bir yönetici para alacağız dedi ama ne kadar aldılar,kimden aldılar belli değil diye hatırlıyorum.Lafın özü Türkiye'deki yöneticiler bu bosman olayına her zaman yaptıkları gibi profesyonel yaklaşmayarak hatır gönül muhabbetini ortaya koyuyorlar.G.Antep bizi o kadar sömürdü zamanında,çıkıp Cenk'ten dolayı tatava yapmaları bile yüzsüzlüktü ama adamlar yapıyorlar işte.Sen adamlardan oyuncu isteyince dünyanın parasını istiyorlar,onlar senden adam alırken beş kuruş bile vermiyorlar.Böyle saçma sapan bir düzen işte.

3 büyüklerin hegemonyasında hatta iki büyüğün hegemonyasında oynanan bir lig var ortada. Yayın gelirleri, sponsorlar, stad gelirleri, diğerlerinin gelirlerinden kat be kat fazla; bu gelir eşitsizliği bir yerden çıkar, onları da anlamak lâzım. Her zaman zayıf oyuncu kadrolarına ve amatör yöneticilere mahkûm edilen diğer kulüpler müzmin kaybeden iken üç büyükler sürekli göz önündeler. Batsalar bile yolunu bulup düze çıkarlar, ya diğerleri? :icon_cool:

himone
07.Ağustos.2014, 18:50
3 büyüklerin hegemonyasında hatta iki büyüğün hegemonyasında oynanan bir lig var ortada. Yayın gelirleri, sponsorlar, stad gelirleri, diğerlerinin gelirlerinden kat be kat fazla; bu gelir eşitsizliği bir yerden çıkar, onları da anlamak lâzım. Her zaman zayıf oyuncu kadrolarına ve amatör yöneticilere mahkûm edilen diğer kulüpler müzmin kaybeden iken üç büyükler sürekli göz önündeler. Batsalar bile yolunu bulup düze çıkarlar, ya diğerleri? :icon_cool:

Barcelona ile Almeria aynı parayı mı alıyor, Manu ile Cardiff aynı parayı mı alıyor, Milan ile Torino aynı parayı mı alıyor. Bu söylemler bana amatörce geliyor, her sene 10' ar tane oyuncu gönderip alırken Anadolu takımı olmuyorlar ama. Hatır gönül işleri yüzünden arpa boyu yol alamıyoruz. Gelirine göre de para harcıyor o takımlar.

bjk_melo_151
07.Ağustos.2014, 19:10
Barcelona ile Almeria aynı parayı mı alıyor, Manu ile Cardiff aynı parayı mı alıyor, Milan ile Torino aynı parayı mı alıyor. Bu söylemler bana amatörce geliyor, her sene 10' ar tane oyuncu gönderip alırken Anadolu takımı olmuyorlar ama. Hatır gönül işleri yüzünden arpa boyu yol alamıyoruz. Gelirine göre de para harcıyor o takımlar.

Bahsettiğin ligler bizim lige göre daha adil. Ekstrem hamleler yapabilen takımlar var, üstelik kulüplerin mülkiyet hakkı var. Burada o sistem yok. (İyi de yok, rant havuzu daha da derinleşirdi.) En kötü takımın bile yılda adam akıllı 5-10 milyon avro geliri var. Bizim lig ise tamamen transferden para döndürüyor. Sistem çok yanlış. Ligin bir kanala ipotek edilmesi, lige ait yayın haklarının pazarlanamaması, TFF tarafına aktarılan maddi desteğin gerekli yerlere aktarılamaması gibi tonla sorun. Afaki kıyaslar bunlar. Premier Lig'in Liga BBVA'nın yapılanması bizim ligin yapılanmasına göre daha (feza ile yeryüzü arası kadar) profesyonelce.

SAİT71
07.Ağustos.2014, 21:14
Lig Tv ile olacak iş değil bu, Lig TV ligi türkiye ye kilitleyip bırakıyor. Halbuki yayın hakkını satsa azımsanmayacak kadar ülke alacak lig yayınını. Ancak onlar sadece kendileri para kazanmak için bunu yapmıyorlar. Aslında bırakacaksın her kulüp kendi maçlarını kendisi pazarlasın. Görelim bakalım kim hakettiği değeri alabiliyormuş.

GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2014, 03:06
Bahsettiğin ligler bizim lige göre daha adil. Ekstrem hamleler yapabilen takımlar var, üstelik kulüplerin mülkiyet hakkı var. Burada o sistem yok. (İyi de yok, rant havuzu daha da derinleşirdi.) En kötü takımın bile yılda adam akıllı 5-10 milyon avro geliri var. Bizim lig ise tamamen transferden para döndürüyor. Sistem çok yanlış. Ligin bir kanala ipotek edilmesi, lige ait yayın haklarının pazarlanamaması, TFF tarafına aktarılan maddi desteğin gerekli yerlere aktarılamaması gibi tonla sorun. Afaki kıyaslar bunlar. Premier Lig'in Liga BBVA'nın yapılanması bizim ligin yapılanmasına göre daha (feza ile yeryüzü arası kadar) profesyonelce.

O liglerle kıyaslayacaksak taraftar sayısına da bakmak lazım.İspanya'da durum nasıl pek emin değilim ama bir Almanya'da,bir İngiltere'de büyük çoğunluk kendi bölgesinin takımını destekliyor,büyük takımları değil.Bu iş taraftar sayısıyla doğru orantılı.

Falcao9
08.Ağustos.2014, 17:57
Kayseri Erciyesspor Kulübü Derneği ("Kayseri Erciyesspor") profesyonel oyuncularından Yasin Öztekin ile 2014-2015 sezondan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun eski kulübüne (Kayseri Erciyesspor) 2.500.000 Avro bonservis ücreti ödenecektir.

Oyuncunun kendisiyle ise, 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

- 2014-2015 sezonu için 1.000.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret
- 2015-2016 sezonu için 1.050.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret
- 2016-2017 sezonu için 1.100.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret
- 2017-2018 sezonu için 1.150.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret

Futbolcuya yapılacak ödemeler, sözleşmenin imza tarihinde geçerli olan TCMB Euro Döviz Alış kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, tüm sözleşme boyunca Türk Lirası olarak ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

jevox06
08.Ağustos.2014, 18:01
Bizde maaş planlaması diye bir şey yok. Harbiden yok. Bu oyuncu 1M € verilecek bir oyuncu asla değil.

himone
08.Ağustos.2014, 18:30
Bizde maaş planlaması diye bir şey yok. Harbiden yok. Bu oyuncu 1M &euro; verilecek bir oyuncu asla değil.

Bizim takımlardan birşey olmaz, her transfer aynı. Bakalım ne katkı verecek 1 milyona karşılık.

Redrum
08.Ağustos.2014, 20:20
İçimden bir ses Yasin'den yarar sağlayacağız diyor. Bruma - Yasin rotasyonu güzel olur. Tarık ve mevlut gelsin de rahatlayalim artik. Hadi Tarik'in yaptığı isi sabri de yapar da, mevlut'un yaptığı isi ne umut ne berk yapabilir. Bari nadir çiftçi yi alsak hic olmadı. Veya Almeida.

Corpus
08.Ağustos.2014, 20:32
Şuan takımın en acil ihtiyacı adam akıllı bir forvet bana kalırsa. En yakın örneği; Beşiktaş ve Demba ba geldikten sonraki değişimi

byariff
08.Ağustos.2014, 20:37
4-2-3-1 oynarsak bence yasin sag kanatta denenmeli ıs yapar bence. guzelde yedek kanat olur.

davidvilla
08.Ağustos.2014, 20:47
Aynen oyle oldu. Futbolcular işçi gibi herhangi bir hakları yok. Sozlesme bitmis klubun hicbir soz hakki yok ama iste medyada agladiklari zaman karsilarinda saglam bir sendika birlik vs bulamadiklarindan sus payi veriyorsun. Igrenc ulkenin igrenc futbolu. Herseyi berbat ettiler.

davidvilla
08.Ağustos.2014, 20:48
Hirsizin hic mi sucu yok ? Villareal'in Gaziantep'ten daha fazla taraftari olmasi dogal mi sence yoksa basarili bir kurum yonetimi mi ?

bjk_melo_151
08.Ağustos.2014, 21:03
Hirsizin hic mi sucu yok ? Villareal'in Gaziantep'ten daha fazla taraftari olmasi dogal mi sence yoksa basarili bir kurum yonetimi mi ?

Hırsızlığı yapanları karıştırırsak ohooo... Üç büyüklerden kötüsü yok bu konuda. :) Bunu bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum. Düzensiz bir yapıda her türlü usulsüzlük olur.

uAburak89
08.Ağustos.2014, 21:04
Birileri komisyon mu alıyor diye kıllanmaya başladım, devre arasından beri yapılan transferlerin neredeyse tamamı mantıksız.

SAİT71
08.Ağustos.2014, 21:13
UEFA'da yazmış transferi, birde güzel transfer mi yasin hakkında ne biliyorsunuz yazmış :n:

http://i.imgur.com/Yypcmzy.jpg

erdemzorer10
09.Ağustos.2014, 00:03
Burada UEFA'nın Galatasaray'ın yerel bir transfer hamlesini gündeme alması da hoşumuza gidecek bir konu aslında.
Yasin'in geçen seneki performansı ligin en değerli 10 oyuncu performansı arasındadır bence.Biraz şans vermek,beklemek lazım diye düşünüyorum.

Leonadias
09.Ağustos.2014, 16:36
Soldado ismi geçiyor , Galatasaray için.

jevox06
09.Ağustos.2014, 22:59
Transfer hamlelerini bekliyoruz artık. Takımın eksikleri var bariz. Ben bir yabancı forvet alınmasını artık baya ihtiyaç olarak görüyorum. Stoperde benim Şeşu ya güvenim tam. Fransa Liginde oynadığı gibi oynayacak bence bu sene. Bir forvet bir sağ bek bir de yedek kanat oyuncusu ile bu sezon 4. yıldızı alırız. Benim takıma güvenim tam.

zarateray
09.Ağustos.2014, 23:29
Bir forvet ve bir stopere bu iş tamam diyorum ama forvet kesinlikle sart Burak ve Umut'la sezon gecmez

dAleksic
10.Ağustos.2014, 00:37
Soldado ismi geçiyor , Galatasaray için.

FIFA Menajeri Bayram Tutumlu diye biri demiş. Kendi özel ilişkilerimi kullanırsam getiririm diye, kesin de konuşmuş. Ayrıca sağ bek için de Dani Alves'i getiririm demiş. Ben de bunu gördükten sonra haber sayfasını kapattım direk. Belli ki gündem olmaya çalışıyor faso fiso :D

Leonadias
10.Ağustos.2014, 03:29
FIFA Menajeri Bayram Tutumlu diye biri demiş. Kendi özel ilişkilerimi kullanırsam getiririm diye, kesin de konuşmuş. Ayrıca sağ bek için de Dani Alves'i getiririm demiş. Ben de bunu gördükten sonra haber sayfasını kapattım direk. Belli ki gündem olmaya çalışıyor faso fiso :D

Yabancı bir basın medyasında okudum

uAburak89
10.Ağustos.2014, 12:06
Alman basını Podolski diyor.

erdemzorer10
10.Ağustos.2014, 17:15
https://twitter.com/DiMarzio/status/498437541331476480

Di Marzio;"Balanta,6 milyon euro karşılığında Galatasaray'a yakın." Kaynak güvenilir,bu iş olacak sanırım.

Falcao9
10.Ağustos.2014, 17:55
Di Marzio dediyse doğrudur. Cardozo Trabzonspor'da dedi. Biz ciddiye bile almadık. Ertesi gün Cardozo KAP'a bildirildi. Constant ve Medjani Trabzonpor'da dedi. Onları da ertesi gün KAP'da gördük.

jevox06
10.Ağustos.2014, 18:18
Di Marzio dediyse transfer bitmiştir. Hayırlı olsun. Bence yeterli bi isim değil ama neyse.

Bordo61Mavi
10.Ağustos.2014, 18:53
Tam Fm'lik takimlar kuruluyor bu sezon

Redrum
10.Ağustos.2014, 19:59
Hava hakimiyeti olmayan bir stoper almamız saçma olur ama Balanta'ya da hayır demek mümkün değil. Yerli sol bek ve forvet daha elzem. Şu Galatasaray'a akıl sır etmiyor.

E.Cartman
10.Ağustos.2014, 20:03
Balanta sol beki yedekler aynı zamanda da bi tane bombacı şart forvete, Burak ve Umut'la olmaz olamaz mümkün değil.

Redrum
10.Ağustos.2014, 20:24
Bence Balanta'ya para vereceklerine Chedjou oynasın son zamanlarda canavara dönüşmüştü. Emre Güral, Mevlüt ve Tarık'ı alıp Umut Bulut'u gonderelim ve tabii diğer kadro dışı oyuncuları da gonderelim yeter ya takım müthiş rahatlar, hatta seneye yabancı sınırını 11+7 ye çıkarırlar eminim :) allahım çok şey mi istiyorum :(

semih99999
11.Ağustos.2014, 01:36
balanta gelirse kaldı sag bek ve forvet işte Tarık ve huntelaar alın bu iş bitsin bi yerde gördüm bonservisi 6 milyon euro ya kadar inmişlerdi :D

Banega
11.Ağustos.2014, 01:51
Balanta harika bir transfer olur, Arjantin Ligi`ni elimden geldigince takip etmeye calisiyorum, sadece fm topcusu degil yani.Fakat FM`de bile bu kadar unluyken, kesinlikle bir cok takimin scout`u tarafindan da takip ediliyor ve Galatasaray`a gelirse de takip edilecek, biliyorum.(Bknz:Bruma geldikten 1-2 ay sonra, oyle ahim sahim oynamamasina ragmen Ingiliz Basinin(SkySports vb.) bir suru haberine gore Liverpool,Chelsea vb. takimlar onu takip ediyordu ve 20 M Euro vermeye hazirdilar..Alex Telles`te keza oyle)Yani diyecegim su ki, Galatasaray bu transferden hic bir sekilde zararli cikmaz, %1000 eminim.Haa, Balanta Turk olsaydi, sansinin daha az olacagi bir gercek...Fakat Portekizli,Brezilyali,Kolombiyali olunca millet oyle bakmiyor abi..Neden bir Shakhtar Donetsk olmayalim?
Balanta aslinda Valencia ile anlasmisti fakat Avruda Disi oyuncu kurali nedeniyle Valencia`nin eli kolu bagli kaldi ve Arjantin basini bu transferin agerceklesmeyecegini yazdi.Insallah Balanta bize gelir.Cok cok sevinirim..Prandelli`de Serdar Tasci,Doria ve Balanta arasindan Balanta`yi tercih etmis.

Bruma-Alex Telles-Balanta transferlerinden cok yuklu miktarda para kaldiririz ileride..

Redrum
11.Ağustos.2014, 01:53
Podolski in - amrabat out
Balanta in - chedjou out
Tarık in - sabri out

fbdevil190737
11.Ağustos.2014, 02:16
Galatasaray'ın ŞL'de başarılı olabilmesi için net olarak ; sağ bek , sağ kanat ve santrafor transferine ihtiyacı var .

Fearless Coward
11.Ağustos.2014, 14:47
Balanta için teklif vermişiz. Prandelli kesin olarak 1 stoper ve 1 forvet istemiş. Aysal'da bu mevkilere transferin yapılacağının sözünü vermiş.

byariff
11.Ağustos.2014, 16:42
1 forvet alsak yeterli olur burakla olucak ıs degıl huntelear aradıgımız adam.

Banega
11.Ağustos.2014, 17:01
Huntelaar`in gelmesini cok cok isterim fakat yillik maasi cok fazla.Galatasaray karsilar tabiki fakat sanmiyorum alinacagini.Unal Aysal ``bu yil Cilek degil caliskan ari alacagiz demisti..``

Fearless Coward
11.Ağustos.2014, 17:42
Podolski ya da Huntelaar gelse çok güzel olur. Ama bence gündemde olmayan bir forvet alacağız.

Corpus
11.Ağustos.2014, 18:17
Podolski ya da Huntelaar gelse çok güzel olur. Ama bence gündemde olmayan bir forvet alacağız.

Kaan aradığımız Pivot santrafor sen olabilir misin ?

Sonuçta Hakan Şükür de Sakarya' dan çıkma :D

Fearless Coward
11.Ağustos.2014, 18:39
Seve seve gelirim Zafer ayıp ettin. Bi telefonuna bakar Aysal'ın. :( Milli takıma da ilaç olurum. :D Bu arada Almeida halen bir takım bulmadı onu bekletiyoruz herhalde. :D

mpaker66
12.Ağustos.2014, 00:11
beyler bayanlar Balanta tamam sanırım. Hayırlı olsun bence.

KanaKe
12.Ağustos.2014, 01:30
podolski transferi bence sneijder transferinden daha zor o adami türkiyeye getirmek icin löwü felan antrenör olarak getirmek lazim.. formu gayet yerinde yas olarakta türkiye icin henüz genc sayilir.

Facx
12.Ağustos.2014, 02:36
podolski transferi bence sneijder transferinden daha zor o adami türkiyeye getirmek icin löwü felan antrenör olarak getirmek lazim.. formu gayet yerinde yas olarakta türkiye icin henüz genc sayilir.

podolski form olarak yerinde ve genç he ? 29 yaşında bu adam ve hiçbir zaman sneijder kadar üst düzey olmadı kaldıki bu adamı bundan 3 yıl önce zaten getiriyoduk kendisiylede anlaşılmıştı kulübüylede son anda taraftarlar baskı yapıp transfere engel oldu sonrada küme düştüler :icon_cool:

Falcao9
12.Ağustos.2014, 02:43
Gs'nin sorununu Podolski çözmez, Huntelaar çözer.

SAİT71
12.Ağustos.2014, 02:49

Ben o kadar üst düzey olduğunu düşünmüyorum ayrıca bence Türkiye için yaşı müsait 30'una geldi adam.

dAleksic
13.Ağustos.2014, 19:52
Balanta gelirse ( ki gelirse formasını alırım yani) ŞL kadrosu Muslera, Veysel, Chedjou, Balanta, Telles, Melo, Selçuk, Bruma, Sneijder, Amrabat, Burak olur ki bence çok da iyi iş yapar.

Ayrıca Chedjou - Balanta ikilisi çok iyi uyum sağlayabilir. Balanta hızı ve tekniğiyle ön plana çıkıyor. Chedjou ise iyi bir kesici olduğunu maçlarda gösterdi.

Tek sıkıntı lige dönünce hangi yabancıların oynayacağı. Şu yabancı sınır olmasa varya of of :)

IcedEarth
14.Ağustos.2014, 00:46
Semih'in olduğu yerde Semih'in yerine değil yanına adam düşünülmeli, ona göre transfer yapılmalı. Balanta'yı çok tanımıyorum, ama Semih'i tamamlayacak tipte bir oyuncu değilse o da gelmesin.

Bana kalırsa Doria daha iyi olacaktır, hava toplarında daha etkili bir oyuncuya ihtiyacımız var sanki.

E.Cartman
15.Ağustos.2014, 15:43
Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic 7 dk.
ÖZEL - Balanta için yapılan 6,5M €'luk teklif rededildi. River Plate tarafından 8.5M € talep edildi. (@senfo10)

Fearless Coward
15.Ağustos.2014, 16:40
Abartmasınlar be onlarda. Çok mu iyi bu adam daha kariyerinin başında River'de oynuyorsun 6.5 kötü para mı arttırıyorsun. Şaka gibi valla.

E.Cartman
15.Ağustos.2014, 17:24
Gökhan Zan'ın tekrar kadroya alınmasından sonra stoper işinin olmadığı belliydi zaten.

Fearless Coward
15.Ağustos.2014, 18:49
Stoper çokta sıkıntı değil Semih-Chedjou birbirini tanıdı artık. Koray'da var ligde oynar o da zaman zaman. Öncelik forvet olmalı Burak'la Umut'la 3. bile olamayız.

jevox06
15.Ağustos.2014, 19:13
Gökhan Zan kadroya yeniden alınmadı. Takımdan ayrı düz koşu yapıyor. Haberler yanlış.

Redrum
15.Ağustos.2014, 20:20
Yeniden alindi, özel programla açıklarını kapatıyor Sneijder de öyle.

jevox06
15.Ağustos.2014, 20:27
http://www.medyaspor.com/haber/gokhan-zan-in-durumu-ne-olacak-medyaspor-acikliyor-26673

Burada öyle yazmıyor. Bizzat A takım idari menajerinin açıklaması bu.

World Hollow o1
15.Ağustos.2014, 20:40
Yokmu transfer duyum?
Galatasaray çok sessiz geçiriyor.

Fearless Coward
15.Ağustos.2014, 21:05
Aynen öyle çok sessiz takılıyoruz. :D Zaten Galatasaray transfer dönemlerinin sonlarında başlıyor transfere hep. :D Almeida'yı bekletiyoruz gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı.

Hsyn53Yvz
15.Ağustos.2014, 21:27
Valla bir Fenerbahçeli olarak artık ben istiyorum Galatasaray'a transfer, bu kadar bekletilmez ki.

jevox06
15.Ağustos.2014, 21:59
Ünal Başgan işini bilir beyler rahat olun :n::n:

europeanconquer
16.Ağustos.2014, 02:28
Podolski yeter.

davidvilla
16.Ağustos.2014, 13:04
Podolski yeter.

podolski ? bence aradığımız oyuncu değil ama hayırlısı olsun ne diyelim.

dAleksic
16.Ağustos.2014, 15:24
Soldado'yla anlaşmaya yakın olunduğu yönünde ciddi istihbarat aldım. Bence gelirse bu takım uçar

William Rookwood
16.Ağustos.2014, 16:42
Ligin baslamasina az bir sure kaldi ve yine transfer yapmakta gec kaliyoruz. Takimda halen transfer yapılması gereken bolgeler var. Artik bir hafta icinde bu transferler gerceklesmeli.

erdemzorer10
17.Ağustos.2014, 01:17
Ünal Aysal : Mutlaka iki tane transfer yapacağız.
Bu sene ne kamp planlamamız ne de transfer yönetimimiz hiç memnun etmedi beni.Transferlerin geç yapılmasına alıştık ama eldekileri bu kadar süredir yollayamamak büyük başarısızlık.

jevox06
17.Ağustos.2014, 01:32
Forvet ve bir stoper alınacak demekki. İnşallah ikisi de kaliteli olur ve takıma çabucak alışır. Keşke Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'de alınsa.

Redrum
17.Ağustos.2014, 03:25
Kaliteli birer yedek forvet ve sol bek alınacaktır, alınmalıdır. Fazlasını beklemiyorum, gerek de yok.

Fearless Coward
17.Ağustos.2014, 04:46
Ne yedek forveti aga ya güvenmeyin şu Burak'a. Ligde bile attığından fazla çıldırtıyor. ŞL'de oynayacağız tabi ki as forvet alacağız. Yabancı olacaktır.

Gncl1905
17.Ağustos.2014, 10:17
Ünal Aysal alacağız demiş ama ben bir çıkış yolu bulamıyorum.

Oyuncu göndermeden transfer beklemiyorum açıkçası. Nedenleri basit; UEFA'ya verdiğimiz söz ve yabancı sınırı. Maaşlar artmayacak dendiği KAP'ta bildirilmişti. Mancini ve Drogba'dan artan maaş bütçesini ona buna dağıttık. Eldeki gönderilmesini beklediğimiz oyuncular da hala duruyor; yabancı sınırı bakımından sıkıntı. As forvet de alamayız zaten; Muslera - A. Telles - Melo - Sneijder - Bruma gibi 5 yabancımız var. Bruma belki sık sık rotasyona sokulup forvet oynatılır ama bir de Chedjou var onun da sık sık oynaması lazım(inşallah gönderilir). Amrabat var rotasyona girebilecek. As forvet gelirse Burak'ın triplerini de çekme ihtimalimiz var. Hem maddi hem manevi açıdan sıkıntı.

Muhtemelen böyle başlayacak lig. Birileri gönderilebilirse birileri gelir. Belki birileri gönderilmeden Türk pasaportlu bir transfer yapılır.

nannar
17.Ağustos.2014, 10:43
Telles , Muslera , Melo ve Sneijder kesin ilk 11... Bruma ,Amrabat ,Chedjou +3 olarak kenarda oturabilirler... Yalnız asıl sıkıntı bu yabancıların hiçbiri sahadaki yabancılar yerine giremez çünkü mevki farklı :D Alınacak 5. as takım oyuncusu olarak bence stoper tercih edilecek. Forvet gelirse kulüp karışır :n:

Redrum
17.Ağustos.2014, 11:33
As forvet gelecekse niye Burak Yilmaz'a essek yüküyle para verip kontrat yeniledik? Hadi diyelim ilk 11 için aldık forvet yabancı. Muslera, Telles, Melo, Sneijder banko mudur? Bankodur. Chedjou'yu ve Bruma'yi saymadım. Ya stoperleri ve kanatları yerli oynatıp forvete yer acacagiz ya da muslera yerine sinan oynayacak falan filan. Daha bunun Amrabat'i da var. Velhasıl kelam ben de Burak'i çok begenmiyorum ama Burak'tan iyi yabancı forvet alabilecegimize ihtimal de vermiyorum.

mpaker66
17.Ağustos.2014, 11:36
Joel Campbell dışında gelebilecek kimseye ihtiyacımız yok bence. Oyun stili tam bizim aradığımız tip. Hem kanat oynar hem forvet. Onun dışında gelecilecek msla Soldado Burak'ı kanata gönderir. Ben Bruma'nın as oyuncu olacağını düşünmüyorum.

davidvilla
17.Ağustos.2014, 13:33
Joel Campbell dışında gelebilecek kimseye ihtiyacımız yok bence. Oyun stili tam bizim aradığımız tip. Hem kanat oynar hem forvet. Onun dışında gelecilecek msla Soldado Burak'ı kanata gönderir. Ben Bruma'nın as oyuncu olacağını düşünmüyorum.
Imza atiyorum.

E.Cartman
17.Ağustos.2014, 13:42
Soldado da olabilir. Geçen sezon Ade'yle birlikte oynadığı maçlarda sola daha yakın oynadı, Türkiye'de kanat işini kıvırır bana kalırsa.

ReaList
17.Ağustos.2014, 13:57
Galatasaray'ı transferde zorlayan maddiyat. Aynı şekilde Fenerbahçe'yi de. Bakmayın artistlendiklerine para olsa yine bomba transferler kasıp kavururdu. Para olmayınca kurumsallaşma, profesyonelleşme kisvesi altına saklanıyorlar.

Eğer tek forvetli bir sistemle oynayacaksa Galatasaray, Forvet gerçekten lüks olur. Zaten yabancı sıkıntısı var. Bence 4-5-1 oynar Prandelli, bu sistemde çok sağlam bir kanat oyuncusu şart. Amrabat, Bruma, Olcan, Aydın, Hamit beşlisinden 1 tanesi bence 11 için yeter. İki tanesi kadroyu zorlar.

Muslera
Veysel - Semih - Koray - Telles
Transfer - Selçuk - Sneijder - Melo - (5'liden biri)
Burak

jevox06
17.Ağustos.2014, 18:28
Soldado transferi kesinlikle yalan uydurma haber. Ünal Aysal kendisi de söyledi, hocamız hırslı ve genç oyuncuları istiyor dedi. Bu tanıma uygun oyuncular alınacak. Başka bişey beklemeyin bence. Çöp yabancılar gitmeden de transfer zor.

Nocna Mora
17.Ağustos.2014, 19:25
Oyuncu satışı konusunda dünyadaki en başarısız kulüp olabiliriz herhalde.

Facx
18.Ağustos.2014, 02:40
soldado mümkünse tottenham dan gitsin galatasaraya da gelmesin gitsin atletico ya valencia ya falan

jevox06
18.Ağustos.2014, 12:47
Juventus ciddi şekilde Semih Kaya ile ilgileniyor. Bizimkiler 8 M € istemiş. Juventus bu miktarı fazla bulmuş. Onlar 6-6.5 M € vermeyi düşünüyormuş. Bence güzel bir fiyatta anlaşılırsa satılabilir. Hem kendisi için iyi olur hem de biz kulüp olarak finansımız çok rahatlar. Bu para bilançoya direk etki edeceği için FFP konusunda da çok rahatlarız.

mpaker66
18.Ağustos.2014, 12:53
Bu ortamda 8milyon juve için çoksa bizim için az. nedeni sınırlama malesef.

Redrum
18.Ağustos.2014, 13:43
Semih'i 8e satalım başlayalım Koray'ı oynatmaya. Zaten iki sene sonra Juve beğenmez 3Mye geri alırız.

jevox06
18.Ağustos.2014, 13:51
Dany ile Anderlecht ilgileniyor. İnşallah hemen gider de rahatlarız. Çabucak olsun bitsin bu transfer.

Semih için 6-6.5 M € vermek istemeleri çok normal. Sonuçta onlar da sınırlama falan filan olmadığı için onlara Anadolu kulüpleri gibi fahiş fiyata oyuncu satamayız. 7 M € falan olursa satılsın bence. Tarık gibi rezalet defans yapan bi adama 6 M € istemekte ne kadar aptalca olduğunu anlayın buradan. Defansta da Hakan-Chedjou ikilisi çok güzel şekilde oynayabilir.

zarateray
18.Ağustos.2014, 13:54
Semih'i stoper almadan satmak intihardır

SAİT71
18.Ağustos.2014, 15:39
Yalnız Semih gibi bir yerli stoperi satmak bence saçmalık olur. Zaten yerli sıkıntısı var bana göre satılmamalı.

E.Cartman
18.Ağustos.2014, 16:02
Onti'yle Yiğit Antep'e kiralanmış. Bedelsiz kiralamışlar, Antep sadece maaşları, primleri falan ödeyecek. Yiğit'in satın alma opsiyonu varmış.

nannar
18.Ağustos.2014, 18:50
Eğer yönetim Semih'i satmak gibi bir çılgınlık yapacaksa 20 milyon €'dan aşağı vermemeli... Saçma sapan hamleler yapılmasın artık. dışardan aldığın Semih'ten 1 gömlek düşük adama 10 milyon € verip hem de yabancı sınırına takılıyorsun,Semih'e 8 milyon verseler satacaksın? :n:

davidvilla
18.Ağustos.2014, 18:53
dany'yi anderlecht'e iteliyormuşuz galiba :)

E.Cartman
18.Ağustos.2014, 18:57
Biz zamanında Servet'i Marsilya'ya iteleyebilseydik şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Kulüp adına bir dönüm noktasıydı. Zaten olabilecek en ilginç şekilde oldu, Servet'i çok isteyen başkan öldü, transfer iptal oldu. Yani demem odur ki bi zamanlar Servet 8 milyon ediyorsa Semih şu an 18 milyon eder.

nannar
18.Ağustos.2014, 19:01
Fenerbahçe Salih'i kaça kiraladı ve satın alma bedeli nedir ? Bu bilgiyi biriler bizim yönetime iletsin! Birileri daha olmamış ham meyveyi "bu çok tatlı olacak" diye satarken , bizim yönetim tatlanmış meyveyi "çürümüş meyve" olarak değerlendirip satıyor :n:

Redrum
18.Ağustos.2014, 20:48
Dany yi iteleyemiyoruz, bedava kiralık artı maaşının %50sini falan verecekler galiba. 2.700 alan eboue yi acaba ne yapacağız?

jevox06
18.Ağustos.2014, 21:04
Semih Kaya'yı 20 M € 'ya satmak falan tamamen hayalcilik. Biz ondan 2 kat yetenekli ve 2 kat formda Arda'yı bile 12 M €'ya sattık. Semih maalesef o kadar düşündüğünüz kadar yetenekli değil. Jeremy Mathieu gibi bir defans oyuncusu bile Barcelona'ya 20 M €'ya gitti daha bu sene. Bu oyuncu Semih'den 2-3 kat daha güçlü ve 2-3 kat daha topa yatkın,teknik biri. Semih için biçilen değerin düşük gelmesinin sebebi bizim Amrabat'ı 8 M € ya almamız. Ya da bunun gibi Anadolu kulüplerinin bizi kazıklaması sonucu yükselen piyasa fiyatları. Ancak bu yerli oyuncular için oluşan uçuk piyasa sadece Türkiye'de geçerli. Çünkü Türkiye'de yabancı sınırlaması var. Mesela eğer derseniz ki adamlar Tarık Çamdal için bile 6 M € istiyor biz Semih'i biz 8 M €'ya satıyoruz. Bu doğru bir değerlendirme olmaz çünkü Türkiye'de yabancı sınırlaması var ama Avrupa'da yok. Onun için bence Semih için biçilen 8 M € luk değer çok gerçekçi. Bu fiyata taraflar anlaşırsa ben transferin gerçekleşmesine olumlu bakıyorum.

SAİT71
19.Ağustos.2014, 00:13
Semih için bence 8 rakamı iyidir ancak satılmaması için daha öncelikli sebep yabancı sınırıdır. Yabancı sınırı varken Semih gibi Galatasaray'da ilk 11 oynayan bir adam satılmamalı. Yoksa 8 rakamı Türk stoper için çok iyi bir rakam :)

erdemzorer10
19.Ağustos.2014, 02:15
Gladbach'taki Alvaro Dominguez ismi dönmeye başladı şimdi de.(via34cimbom34)

LaigLeNoiR
19.Ağustos.2014, 09:17
G.Saray savunması bence çok kötü durumda.

Muslera, Telles ve Semih var banko oynayacak sağ bek ve stoper bence şüpheli.

Ortada Selçuk - Melo,

kanatlardan birinde Olcan var diğerini bilmiyorum ne durumda ilerde Burak arkasında Sneijder.

Bana kalırsa üst düzey bir stoper ve kanat oyuncusuyla G.Saray bu sezon rahat şampiyon olur ama tabi forvete de alternatif alınması lazım. Burak-Umut ikilisinden birisi sakatlandı mı Berk'e kalıyorsun ki bunu da kimse istemez.

TKF
19.Ağustos.2014, 14:45
Transferin son gününde Almeida ve Burdisso gibi çöp bir stoper transfer ederiz. Acı ama gerçek bu. Transferin son gününde hangi takım iyi oyuncusunu bırakır arkadaş ?

dAleksic
19.Ağustos.2014, 19:56
Bence Balanta gelecek de forvet şüpheli

europeanconquer
19.Ağustos.2014, 22:03
Valla kadro yeterli bence,sadece alternatif alınmalı.

lexoqe
20.Ağustos.2014, 05:46
Ne yapılacaksa yapılsın artık. Her sene aynı saçmalık.

sarianet
20.Ağustos.2014, 07:41
Ünal aysaldan transfer aciklamasi basliklarini okumaktan ben sıkıldıysam gs taraftarina hakgetire

jevox06
20.Ağustos.2014, 11:35
River Plate As Başkanı , Balanta'nın bu ay içerisinde Galatasaray ya da bir İtalyan takımına transfer olacağını açıkladı.

İnşallah transfer gerçekleşir. Sol beke de alternatif olacağı için çok olumlu bakıyorum bu transfere.

europeanconquer
20.Ağustos.2014, 11:41
Balanta FM'deki gibiyse,çağ atlatır savunmaya.

Redrum
20.Ağustos.2014, 12:56
Maksimum 13 olan Jumping'iyle mi? Yapmayın arkadaşlar. Yaninda Astori olur, Doria olur veya bu tarz bir adam olur Balanta ile tandem oluştururlar eyvallah ama bu şekilde semihle Balanta olmaz. Boyumuz çok kisa.

Banega
20.Ağustos.2014, 13:41
Maksimum 13 olan Jumping'iyle mi? Yapmayın arkadaşlar. Yaninda Astori olur, Doria olur veya bu tarz bir adam olur Balanta ile tandem oluştururlar eyvallah ama bu şekilde semihle Balanta olmaz. Boyumuz çok kisa.

Prandelli hizli stoper istiyor.Eger oyle isteseydi Serdar Tasci`yi alirdik fakat Prandelli istemedi.Balanta gayet iyi isler cikarir burada.Ama dedigin gibi, Semih`le beraber oynayacaklarsa hava toplarinda dikkatli olmak gerek.

ReaList
20.Ağustos.2014, 13:58
Bence Galatasaray, Süper Kupa maçını bekliyor. Sonuçta bu sene kendisine hedef olarak Fenerbahçe'yi seçmiş durumda. Onlara karşı yapılacak mücadelede ortaya konacak futbol ve skor transferin hızını tamamen şekillendirecek.

jevox06
20.Ağustos.2014, 14:13
Şu an Semih'in gitme ihtimali var Juventus'a. Juventus'un ona karşı ciddi ilgisi var. Eğer fiyatta anlaşılırsa kendisi de gitmek ister. Balanta ile H.Balta stoperde çok başarılı bir ikili olabilirler. H.Balta bu sene Semih'den çok daha iyi oynadı stoperde. Hatta bazı maçlara da sol bek Balanta, stoper de Chedjou-H.Balta ile çıkılabilir. Böylece Telles'in de iyi bir alternatifi olmuş olur. Bir taşla iki kuş misali bir transfer olacağı için ben destekliyorum bu transfer hamlesini.

uAburak89
20.Ağustos.2014, 14:18
Transfer için önce eldekileri göndermek lazım. Vakit de daraldı iyice, eksikler fazlasıyla bariz. Süper Kupa'da farklı kazansak bile hem lig hem de Avrupa için öncelik sırasına göre forvet, tecrübeli stoper, orta saha, bek transferi şart. Gerçekçi bakarsak olasılık düşük. Amrabat, Dany ile başlayan Hajrovic ile zirve yapan saçma transferler ve sorumluları sağolsun.

jevox06
20.Ağustos.2014, 14:20
Ha bu arada Balanta'nın alternatifi de Alvaro Dominguez. Pek tanıdığım bir oyuncu değil maalesef. Bilgilendirebilecek birisi varsa yazsın hakkında birşeyler.

europeanconquer
20.Ağustos.2014, 14:22
Aynı söylediğim gibi eğer Balanta Fm'de ki gibiyse,çağ atlatır.Uzun stoper istiyorsanız Servet Çetin orada.

Redrum
20.Ağustos.2014, 14:32
Alvaro Dominguez'i daha mantıklı buluyorum. Bir diğer ihtimal Semih 8 e falan giderse yerine Koray monte edilir.
Bu arada Joel Campbell söylentileri arttı. Millet niye bu kadar heyecanlaniyor anlamıyorum Demba Ba'dan, Cardozo'dan iyi bir SANTRAFOR değil bence. Bize santrafor lazim değil mi?

jevox06
20.Ağustos.2014, 14:37
Joel Campbell çok potansiyelli bir oyuncu ve çok çalışkan. Geleceğin en iyi forvetlerinden biri olacaktır. Yani Bruma tarzı bir transfer olur. Ama Arsenal'in bırakacağını sanmıyorum

Walter Sakana
20.Ağustos.2014, 19:17
Joel Campbell'ı çok isterim ama golcü olarak değil. Büyük kulüplerin golcülerine bakarsak;

Negredo, Giroud, Dzeko, Diego Costa, Drogba, Balotelli, Pazzini, Soldado, Mandzukic, Lewandowski, Klose, Ibrahimovic, Falcao...

Bunların hepsi yere sağlam basan, fizik gücü yüksek oyuncular. Fizikli denince akla hemen uzun boy geliyor ama öyle olması şart değil. İkili mücadele gücü yüksek olması ve gol vuruşlarını iyi yapması asıl önemli olan. Bizim Ümit Karan öyleydi mesela. Boyu kısaydı ama çok güçlüydü ve çokta iyi sıçrıyordu kısa boyuna karşın. Ayrıca son derece golcüydü. Barcelona ve Liverpool gibi takımlara deplasmanda attığı goller hala aklımda. Tanju Çolak keza...

Bize bu tarz güçlü ve bitirici bir forvet lazım. Ceza alanında duracak, yapılacak ortaları atılacak pasları gole çevirecek.

Büyük takımlar neden bu tarz forvetler tercih ediyorlar? Çünkü hücum oynuyorlar ve sürekli ceza alanına orta yapıyorlar. Bu ortaları veya pasları değerlendirecek bir hedef santrafor lazım. Rakip savunmacılar arasında fiziksel olarak ezilmeyecek, son vuruşları etkili...

Cengo
20.Ağustos.2014, 19:43
Mevlüt Erdinç, basın toplantısında Saint Etienne'de kalacağını açıkladı. TRTSPOR canlı yayınladı.

E.Cartman
20.Ağustos.2014, 20:03
Joel Campbell'ı çok isterim ama golcü olarak değil. Büyük kulüplerin golcülerine bakarsak;

Negredo, Giroud, Dzeko, Diego Costa, Drogba, Balotelli, Pazzini, Soldado, Mandzukic, Lewandowski, Klose, Ibrahimovic, Falcao...

Bunların hepsi yere sağlam basan, fizik gücü yüksek oyuncular. Fizikli denince akla hemen uzun boy geliyor ama öyle olması şart değil. İkili mücadele gücü yüksek olması ve gol vuruşlarını iyi yapması asıl önemli olan. Bizim Ümit Karan öyleydi mesela. Boyu kısaydı ama çok güçlüydü ve çokta iyi sıçrıyordu kısa boyuna karşın. Ayrıca son derece golcüydü. Barcelona ve Liverpool gibi takımlara deplasmanda attığı goller hala aklımda. Tanju Çolak keza...

Bize bu tarz güçlü ve bitirici bir forvet lazım. Ceza alanında duracak, yapılacak ortaları atılacak pasları gole çevirecek.

Büyük takımlar neden bu tarz forvetler tercih ediyorlar? Çünkü hücum oynuyorlar ve sürekli ceza alanına orta yapıyorlar. Bu ortaları veya pasları değerlendirecek bir hedef santrafor lazım. Rakip savunmacılar arasında fiziksel olarak ezilmeyecek, son vuruşları etkili...
Pazzini'yi bırakır mı Milan acaba ya :D

mpaker66
20.Ağustos.2014, 21:02
chedjou yavaş mıymış da hızlı stoper arıyoruz?

davidvilla
21.Ağustos.2014, 11:30
bugun kimleri transfer edemedik bakalım ? :D

çok kısaca özetlemek gerekirse aslında olay fizik güç veya boy değil.

tamamen mücadele gücü boğuşma gücü. çünkü ileri nokta olarak koyduğun adam en az 2 kişiyle refakat ediliyor. o yüzden kendine gelen topları almak için boğuşması mücadele etmesi rakibi sindirmesi gerekiyor. mesela david villa'nın gençliği :)

campbell gibi burak gibi oyuncular daha çok geniş alanda etkili oyuncular.

mesela enteresan gelecek ama amrabat burak'tan veya campbell'dan daha iyi bir nokta santrafor olur bence. çünkü boğuşuyor vucudunu kullanıyor mücadele ediyor. çok önemli bir olay.

lexoqe
21.Ağustos.2014, 14:15

Burak'tan bahsetmişsin :n:

europeanconquer
21.Ağustos.2014, 14:23
Giroud yanlış bir öneri olmuş,kendisi Burak Yılmaz'a bile şükrettirir.Bence tam Burak için bir kadro şekline sahip olduk.Kanatlar ve Sneijder bolca Burak’a pozisyon hazırlayacaktır.Gerisi Burak'a değil Allah'a kaldı.

Keşke Berk Ünsal'da şans bulabilse.

jevox06
21.Ağustos.2014, 14:23
Türkiye'deki transfer piyasasını çok güzel bir şekilde özetleyen olay ;

Jimmy Durmaz için Galatasaray'dan 3.5 M € isteyen Gençlerbirliği oyuncuyu 2 M € ücret karşılığında Olympiakos'a sattı.

zarateray
21.Ağustos.2014, 20:39
Alman basınında Podolski ismi geciyor

byariff
21.Ağustos.2014, 21:13
umarim gelmez podolski gereksiz bir hamle olur.

jevox06
21.Ağustos.2014, 21:44
Sneijder, Drogba ve daha bir çok transferi önceden söyleyen adam ısrarla Campbell gelecek diyor
Herkes abi artık imkansız diyo bu adam ısrarla gelecek diyor. Hatta eğer gelmezse twitter'ı bırakırım diyo. Bir bildiği var galiba. Ben de artık imkansız olarak görüyorum ama bakalım.

Fearless Coward
21.Ağustos.2014, 23:04
Campbell BJK maçında oynamadı. Ligde de oynamadı galiba. Yedekte oturuyor adam öyle yolla bize işte yahu turşusunu mu kuracan. :D

jevox06
22.Ağustos.2014, 00:23
Sneijder, Drogba ve daha bir çok transferi önceden söyleyen adam ısrarla Campbell gelecek diyor
Herkes abi artık imkansız diyo bu adam ısrarla gelecek diyor. Hatta eğer gelmezse twitter'ı bırakırım diyo. Bir bildiği var galiba. Ben de artık imkansız olarak görüyorum ama bakalım.

Bahsettiğim adam Balanta transferi için de aynısını söylüyor. Eğer Balanta gelmezse hesabı kapatırım ve çok iddialıyım diyor. Hadi hayırlısı.

Unsal123
22.Ağustos.2014, 00:43
Bahsettiğim adam Balanta transferi için de aynısını söylüyor. Eğer Balanta gelmezse hesabı kapatırım ve çok iddialıyım diyor. Hadi hayırlısı.
Aynen, adam çok iddalı bakalım göreceğiz. :D

Kaka Leite
22.Ağustos.2014, 04:28
Bu adam 34cimbom34 mü?
Eğer o ise benim gördüğüm en kolpacı şahıs kendisi. 2 tane adamın adını söyledi diye ünlü oldu oradan yürüyor.

Fotomaç, Fanatik gazetesinde ne okursa aynısını copy-paste yapmaktan başka bir numarası yok. Bunu görüp bir de Fenerbahçeli versiyonu türemişti bi aralar ona da çok gülüyordum.

Şu adamlara inanmayın boş yere beyler gerçekten zaman kaybı. Balanta gelecek, Campbell tamam yazayım bende gelirse her türlü kralım gelmezse de kaybedecek bir şeyim yok.

Mantıkları tamamen bu yani.

Bu arada ntvspor da Balanta olmazsa alternatif Uğur haberi mevcut.

byariff
22.Ağustos.2014, 09:14
campell bu haftaki lig macinda sahada olcakmis bence wenger vermez bize. podolskide gelmesin , benim tercihim sahsen schalkedeki huntelar olur.

jevox06
22.Ağustos.2014, 10:23
Bu adam 34cimbom34 mü?
Eğer o ise benim gördüğüm en kolpacı şahıs kendisi. 2 tane adamın adını söyledi diye ünlü oldu oradan yürüyor.

Fotomaç, Fanatik gazetesinde ne okursa aynısını copy-paste yapmaktan başka bir numarası yok. Bunu görüp bir de Fenerbahçeli versiyonu türemişti bi aralar ona da çok gülüyordum.

Şu adamlara inanmayın boş yere beyler gerçekten zaman kaybı. Balanta gelecek, Campbell tamam yazayım bende gelirse her türlü kralım gelmezse de kaybedecek bir şeyim yok.

Mantıkları tamamen bu yani.

Bu arada ntvspor da Balanta olmazsa alternatif Uğur haberi mevcut.

Adamın ismi doğru da diğer verdiğin bilgiler yanlış. Adam Galatasaray'ın tüm transferlerini önceden söyledi. Atıp tutmayla olacak iş değil. Melo olayı da aynen bu Campbell olayı gibi olmuştu artık herkes gelmesi imkansız diyordu sonuç ortada. Söyleyip de olmadığı bir transfer varsa söyle de bilelim. Çünkü adamı ben çok eskiden beri takip etmiyorum. Benim tek yanıldığını hatırladığım Tarık Çamdal transferi o da karşı kulübün sorun çıkarması yüzünden.

jevox06
22.Ağustos.2014, 10:26
Podolski ve Huntelaar gibi isimlere 10 M € bonservis verip 4-5 M € maaş vereceğimizi düşünmüyorum ben. Bu şekil bir transfer olmaz bence. Daha ucuz maliyetli oyuncular gelecektir. Başkan da hırslı ve genç oyuncuları alacağız dedi. Campbell ve Balanta mesela bu tarza çok uygun. Bu tip oyuncular gelecektir.

europeanconquer
22.Ağustos.2014, 11:10
Nani transferi bitti demişti,hani nerede Nani ? 34cimbom34 ve türevleri hep kolpacı.

davidvilla
22.Ağustos.2014, 11:41
Nani transferi bitti demişti,hani nerede Nani ? 34cimbom34 ve türevleri hep kolpacı.
Nasıl nerede ? Aldik ya olm Florya'da 7 numara :)

Fearless Coward
22.Ağustos.2014, 16:45
Valla birisini alsınlar artık ya. :D Geçen sene bile bu kadar sessiz değildik yabancı oyuncu almadık daha yahu. :D

semih99999
22.Ağustos.2014, 19:29
eboue ve danny gitmedikçe adam gelmez çok ama çok geç kaldık bu nasıl bi planlamadır millet haziranda bitiriyo işlerini biz hala bekliyoruz :director:

Banega
22.Ağustos.2014, 19:36
Ronaldinho`yu bize onermisler, yillik 3.5 M Euro`ya raziymis,iki sene once Fatih Terim`den sonra bu seferde Prandelli veto etmis.Hoca genc ve disiplinli adam istiyormus.

Ah ulan Ronaldinho`yu bir TSL`de izleyemedim ya ona yaniyorum.Hoca sonuna kadar hakli ama, yabanci kontenjani belli, Roni fazla disiplinli degil..Bakalim kim gelecek..

William Rookwood
22.Ağustos.2014, 22:49
Takimda cok yabanci var ve mevcut sinirlamadan dolayı ilk 11e kendi yabanci oyuncularimizi bile koyamiyoruz. Ama takimda mutlaka takviye yapilmasi gereken forvet sag bek ve stoper bolgeleri var.Bu kadar zaman transfer icin beklendiyse buna ddeğecek nitelikte transferler yapilmasi sart.

byariff
22.Ağustos.2014, 23:54
Balanta bitmiş hayırlı olsun.

Fearless Coward
23.Ağustos.2014, 00:31
Arif dediyse bitmemiştir Uğur Demirok'u almışızdır hayırlı olsun.

europeanconquer
23.Ağustos.2014, 02:50
Fanatik'e inanın Arif abiye inanmayın.

Leonadias
23.Ağustos.2014, 02:55
Podolski Arsenal'den gönderiliyormuş acaba gelir mi Galatasaray'a

byariff
23.Ağustos.2014, 02:57
podolski olmaz zaten hic gorusulmemis bile menajer oyunlari... + len kaan europ hangi soledigim olmadi bi lucescu olmadi ondada herkes patladi :D

Namzet
23.Ağustos.2014, 03:16
Podolski Juveye gidiyormuş

jevox06
23.Ağustos.2014, 12:31
Bugüne de bir transfer haberiyle uyanamadık. Artı sponsor konusu da hala bitmedi. Ve daha da kötüsü hala çöp yabancılardan kurtulamadık. Hiç mi olumlu bişey olmaz ya :(

europeanconquer
23.Ağustos.2014, 12:40
Güzel günler yakın,bekleyin :0:

jevox06
23.Ağustos.2014, 13:16
Ünal Aysal: UEFA'nın titiz bir şekilde uyguladığı FFP şartları var. Dolayısıyla transferlerin sponsor gelirlerine takılması da söz konusu.

:(

TKF
23.Ağustos.2014, 13:32
Başkan her gün açıklama yapmaya başladı. Bu taraftar artık yemez bunları başkan. Devre arasında 20 milyonu çöpe atarken düşünecektiniz FFP'yi...

byariff
23.Ağustos.2014, 14:24
United , welbackki"i satiyormus kiralayalim bizde iste hem kanat hem forvet oynuyor fizikli guclu ayaginda topta tutuyor daha ne istiyoruz. :D

Redrum
23.Ağustos.2014, 15:01
Welbeck gider bu takıma :D

E.Cartman
23.Ağustos.2014, 15:02
Hep söylüyorum şu Wellbeck'i ben ya. Aslında çok iyi topçu. Tamam Man.Utd seviyesinde değil şu an belki ama Türkiye'yi falan öttürür. Ama dinleyen yok ki.

jevox06
23.Ağustos.2014, 18:58
Ünal Aysal : Podolski'yi hoca istese hemen alırım ama hoca istemiyor.

Redrum
23.Ağustos.2014, 19:26
Torres'i mi aksak acaba :)

mpaker66
23.Ağustos.2014, 22:16
Bence Campbell olacak.

semih99999
23.Ağustos.2014, 22:17
abi şu sayfayı kapatın moralimi bozuyo gelen yok :D bari kendi aramızda para toplayalım danny ve eboue maaşlarını ödüyelim gitsinler

Unsal123
23.Ağustos.2014, 22:27
Hep söylüyorum şu Wellbeck'i ben ya. Aslında çok iyi topçu. Tamam Man.Utd seviyesinde değil şu an belki ama Türkiye'yi falan öttürür. Ama dinleyen yok ki.
Sakalın var mı?

E.Cartman
24.Ağustos.2014, 01:44
Sakalın var mı?

Böyle yarım yamalak, pek yok yani. Ondansa demek :zuhaha

dAleksic
24.Ağustos.2014, 02:45
Balanta'nın transferi gerçekleşecek eli kulağında, Welbeck'i de alırsak müthiş bir iş yapmış oluruz.

Fearless Coward
24.Ağustos.2014, 03:59
Bence Almeida çoktan bitti Aysal tepkiler olur diye sona bıraktı o işi. Podolski olayı da kolpa gibi geliyor bana.

Redrum
24.Ağustos.2014, 10:12
Ne olur Balanta'ya falan para saçmak gibi gereksiz işler yapmayalım. Lüks oğlu lüks. Ronaldinhoyu almak daha ihtiyaç.

jevox06
24.Ağustos.2014, 23:03
Bize pivot santrafor lazım. Mümkünse zenci. Ortalığı dağıtacak bir forvet. Gol vuruşları falan pek umrumda değil. Onu zaten yapacak adam var. Hem de dünyanın en iyilerinden Sneijder var. Bir pivot santrafor ile bu sene ligi çok rahat alırız. Hakan Şükür şimdi olacaktı var ya hiç problem kalmazdı. Zenci değil ama olsun. Hakan Şükür başka bişeydi :)

Fearless Coward
24.Ağustos.2014, 23:34
Valla beni alabilir Ünal Aysal bonservisim elimde forvet oynarım. :D Yeter vallahi son gün Almeida'yı açıklarız kesin bu gidişle.

jevox06
24.Ağustos.2014, 23:46
Ya artık yokluktan Almeida bile güzel gelmeye başladı gözüme :n::n: İçimden şey diyorum bu adam pivot santrafor, e forvet sonuçta son vuruşları da yapar biraz,boyuna göre de baya çevik biri,boyuna göre hızlı olduğu da söylenebilir, nispeten güçlü de. Olur bence baya iş yapar falan diyorum onun hakkında :D Yokluk kötü birşey harbiden

davidvilla
25.Ağustos.2014, 10:59
Ya artık yokluktan Almeida bile güzel gelmeye başladı gözüme :n::n: İçimden şey diyorum bu adam pivot santrafor, e forvet sonuçta son vuruşları da yapar biraz,boyuna göre de baya çevik biri,boyuna göre hızlı olduğu da söylenebilir, nispeten güçlü de. Olur bence baya iş yapar falan diyorum onun hakkında :D Yokluk kötü birşey harbiden

ahah yoklukta gider diyorsun :)

jevox06
25.Ağustos.2014, 12:24
ahah yoklukta gider diyorsun :)

Yokluktan tüm taraftarlar olarak kafayı yedik. Bugünde bir transfer haberiyle uyanamadık çok şükür. Bari Almeida'yı bitirelim artık diyorum işte :)

Gncl1905
25.Ağustos.2014, 12:37
1 hafta kaldı 3 transfer yapacağız diyorlar, kimin geleceği belli değil. Doğru düzgün duyum bile yok(aylardır söylenen Balanta vs. dışında). UEFA mali kriterleri ve yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor. Transfer döneminin başından beri gönderileceği bilinen adamları hala gönderemedik.

Ek olarak hala da forma sponsoru bulamadık.

davidvilla
25.Ağustos.2014, 12:39
Yokluktan tüm taraftarlar olarak kafayı yedik. Bugünde bir transfer haberiyle uyanamadık çok şükür. Bari Almeida'yı bitirelim artık diyorum işte :)

bu işte hep beklenti işi.

çık söyle abi de ki transfer yapamayacagız ffp var bilmem ne var.

yok hala bir telefona bakar yok hemen getiririz. ne abi bu ?

şimdi tüm taraftarlar olarak forvet transferine kitlendik. baştan söyle alamayacagız de kandırma insanları.

jevox06
25.Ağustos.2014, 13:42
bu işte hep beklenti işi.

çık söyle abi de ki transfer yapamayacagız ffp var bilmem ne var.

yok hala bir telefona bakar yok hemen getiririz. ne abi bu ?

şimdi tüm taraftarlar olarak forvet transferine kitlendik. baştan söyle alamayacagız de kandırma insanları.

Bu forvet beklentilerini yükselten de aslında Fener yalakası medya. Soldado dediler, İbrahimovic bile dediler. Bilerek böyle yalan haberler yaptılar. Şimdi gelecek oyuncu da muhtemelen beğenilmeyecek. Sırf bu Fotomaç, fanatik okuyan salaklar yüzünden yeni gelecek forvet beğenilmeyecek. Ünal Aysal da iyi yönetemedi bu durumu. En sonunda ben Almeida gelir diye düşünüyorum ya da hiç kimse gelmeyedebilir. Her şeyi beklerim bu yönetimden. Son gün Campbell'ı getirse ona da gram şaşırmam. Benim asıl düşüncem hiç başında çıkmamış bir forvet de alabilir Aysal. Defans içinde aynı şey geçerli. Basında hiç yazılmamış bir stoper de alabilir. Ama ben Balanta'nın gelmesi taraftarıyım tabi. Çünkü sol bek içinde iyi bir alternatif kendisi.

William Rookwood
26.Ağustos.2014, 01:50
Kaç aydır düşünüyordum takım ne halde diye, bugün görme imkanımız oldu. Oynadığımız hazırlık maçları (Madrid hariç) takımı görme adına ölçü değildi. Fakat bugün net olarak gördük ki bu takıma takviye şart. Stoper konusunda kararsızım çünkü bugün göbekten hiç açık vermedik. Fakat şunu net olarak söyleyebilirim ki, bizim kesinlikle bir sağ bek, ortasaha ve forvet oyuncusuna ihtiyacımız var.

Burak iyi bir forvet ama bütün sezon onun üzerinden geçinemeyiz. Oda Selçuk gibi bir süre sonra yıpranır ve aktifliğini kaybeder. Aynı şekilde Selçuk yıllardan beri oynaya oynaya eski profilini kaybetmiş. Orayada sağlam bir ortasaha oyuncusu transfer edilmesi lazım en azından dönüşümlü oynayabilmeliler.

bjk_melo_151
26.Ağustos.2014, 05:46
Bu maç belirleyici olmamalı. Çok saçma bir şekilde ortam gerildi. Yardım maçı rezaletle bitti. Galatasaray psikolojik çabuk dağıldı. Taktiği inceleme fırsatım olmadı; fakat Mancini dönemindeki extreme değişiklik Prandelli döneminde olmaz gibi geliyor. Malzemeyi iyi kullanan bir hoca. Bence Lorik Cana tarzı bir orta saha ve iyi pozisyon alan bir stoper lâzım. Chedjou stoperde sırıtabiliyor. Belki de orta sahaya kaydırıp kesici olarak kullanılabilir. Galatasaray'ın hücum konusunda eksiği yok, bence. Drogba'nın gitmesine rağmen Umut ve Burak pekâlâ tek forvet biçiminde mevkilerini rahatlıkla kotarırlar.

Başta da dediğim gibi iyi bir stoper lâzım. Semih ve Chedjou benzer niteliklteler ikisi de çabuk ve kesici oyuncular. Topla arası olan pozisyon bilgisi iyi olan bir stoper şart. Koray Günter çok genç. Risk alıp denenir mi bilmiyorum; fakat en son gördüğümde topla arası gayet iyiydi. Aklıma Köln'de oynayan Geromel geliyor; ama bilemiyorum, hâlâ orada mı? Ne oldu, ne bitti. Gayet iyi bir stoperdi.

dAleksic
26.Ağustos.2014, 21:03
Bizim bir tane FM tabiriyle Pivot Santrafor bir de İYO almamız şart. Sağ bek ve stoperde sıkıntı göremedim ben kupa maçında. Chedjou ve Semih çok iyi oynadı. Sürekli bu ikili üzerinde durması lazım Prandelli'nin. Mancini gibi her maç stoperleri değiştirmezse daha da oturur bu mevki. Yedekte de Koray, Gökhan ve Hakan gibi alternatiflerimiz mevcut. Yani stopere transfer lüks. Hele yabancı süper lüks olacaktır. Balanta geliyor diye sevindik fakat oynatamayacağız gelirse.

Sağ bek olarak da Veysel kötü oynadı gibi görünse de bunun nedeni Olcan'dı. Neredeyse hiç yardım etmedi savunmaya. Burak gibi ilerde topu ayağına bekledi. Böyle olunca da Veysel, Sow-Caner ikilisiyle başbaşa kaldı ve sürekli kanatlardan akın yedik.

Tekrar söylüyorum bize pivot santrafor ve oyunun iki tarafını da iyi oynayan bir orta saha oyuncusu lazım. Sağ bek olarak da alınacaksa Şener alınsın, yoksa başka oyuncular beklentiyi karşılayamaz bu mevkide.

sui generis
26.Ağustos.2014, 21:23
Galatasaray bence stoper aramasın. Dün Chedjou gayet iyiydi. Yanında da ben olsam Koray'ı oynatırdım ama Semih oynar. Transfer için öncelikli bir mevki değil.

Telles ve Selçuk çok kötüydü dün. Telles mecbur oynar, artık satmak falan pek mümkün değil. Belki Olcan'ı çeker hoca sol beke. O da düşük ihtimal. Selçuk ise resmen kanser eder adamı. Onun yerine Yekta oynasa kesinlikle daha fazla katkı verir. Hücum silahı da çok az Galatasaray'ın. Transfer şart.

byariff
27.Ağustos.2014, 02:32
Doumbia diyorlar hadi insallah..

Corpus
27.Ağustos.2014, 02:44
Doumbia diyorlar hadi insallah..

O Tongo Doumbia falandır o.

Flawless Victory
27.Ağustos.2014, 02:51
Yabancı kontenjanı serbest bırakılsa Selçuk öyle bi oynar ki.

Podolski'ye de ne takmışız arkadaş. Adam 35 yaşına gelecek hala almaya çalışacağız eminim.

Unsal123
27.Ağustos.2014, 03:52
Bugün transfer gelicek yazın bir kenara. :D

Fearless Coward
27.Ağustos.2014, 04:17
Almeida'yı alırız beyler son gün belki şu Balanta ve Tarık gelir transfer kapanır. Aysal başkan bu sezon uyuttu bizi güzel güzel uyumaya devam. :D

zarateray
27.Ağustos.2014, 05:19
Bana da Almeida gibi geliyor hatta taraftar isyan etmesin diye son gün geleceğini düsünüyorum adam hala bir yere imza atmadı ve menajerler önerdi diye kıytırıktan bir sey söylediler.Bilmiyorum sonumuz hayırlı olsun tek temennim bu.Devre arasında harcanan paralarda haram olsun yazık günah simdi o paralara neler alınırdı.Ben Prandelli'ye de üzülüyorum adamın iyi niyetli ve babacan biri oldugunu düsünüyorum.Bizi bu duruma düsüren basta yönetimin uyguladıgı strateji ve ikinci olarak Mancini'dir.Mancini'nin istediği adamlar belki alınmamıstır bisey diyemem ama adam almayın bunları da demedi sesini cıkarmadı.Sonucta kimse sana zorla al bunu aldık oynat diyemez.

Namzet
27.Ağustos.2014, 13:20
Galatasaray'ın savunma hattı bence yeterli elinde Chedjou varken üstüne birde sıkıntılı kontenjan varken Balanta transferi çok boş olur,öncelikle takıma eski havasını katabilecek 1 veya 2 önemli ismin alınması gerek özellikle hücum bölgesine..Yasin-Olcan-Burak üçlüsüyle sezonu çıkaramaz Galatasaray

davidvilla
27.Ağustos.2014, 15:12
baros elmander drogba derken hugo almeida'ya kadar geldik demek :)

umarım almayız ne diyeyim. :)

jevox06
27.Ağustos.2014, 16:05
baros elmander drogba derken hugo almeida'ya kadar geldik demek :)

umarım almayız ne diyeyim. :)

Levent Tüzemen Doumbia GS'ye gelebilir dedi desem ????

davidvilla
27.Ağustos.2014, 16:14
Levent Tüzemen Doumbia GS'ye gelebilir dedi desem ????

levent'tir ne yapsa yeridir derim :)

imkanı yok bence bu saatten sonra.

jevox06
27.Ağustos.2014, 16:17
Önceki yazılarında da söylediğim gibi galiba basında geçen isimlerden hiç birini almayacağız. Levent Tüzemen'de kulübe çok yakın biri. Böyle birşey dediğine göre kesin doğrudur. Eğer gerçekleşirse tam istediğimiz, aradığımız forvete kavuşmuş olacağız ve 3 aydır beklememize harbiden değecek. Eğer gelirse gol kralı olacağından eminim. Birçok da asist yapar. Tabi çok fazla sakantlanmazsa. Çünkü sakantlanma problemi var kendisinin. Orta sahaya da joker bir oyuncu alınacak. Kesici, sigorta bir oyuncu olacağı söyleniyor. 6 numara bir oyuncu olması muhtemel. Alex Song ismi ise şu ana kadar öne çıkıyor.

zarateray
27.Ağustos.2014, 16:37
Dediğin gibi Alex Song ve Doumbia'yı alırsak ateş ederiz ligde

Falcao9
27.Ağustos.2014, 16:53
Doumbia mı? Seneye sözleşmesi bitince varımızı yoğumuzu ortaya koyup Cardozo'nun yanına alırız diye hayaller kuruyordum. :(

Seçkinn
27.Ağustos.2014, 17:03
Doumbia yalan olur. Almeida konusu baya sıcak görünüyor, her an bitebilir.

Fearless Coward
27.Ağustos.2014, 18:18
Almeida son ana kadar bekliyormuş bizi eğer olmazsa West Brom'la anlaşacakmış. Fanatik'e inanalım Arif'ten kötü olamaz. :zuhaha Valla bence Almeida gelir gibi piyasada forvet mi kaldı yahu bu saatten sonra kim forvetini satmak ister ki. Wenger bile Podolski'yi halen bırakmadı Campbell desen onun da turşusunu kuracak belli ki. Doumbia deseniz onu en az 15'e falan bırakır CSKA o parayı da vermeyiz zaten ya Campbell kiralanır gibi geliyo ya da Almeida çok büyük ihtimalle Almeida gelir bence.

byariff
28.Ağustos.2014, 14:25
Dany , Granadaya gidiyor galiba , forvet olarak bence kimseyle anlasamazsak baskan almeidayi alcak gibi oyle bir his var.

burakdinc
28.Ağustos.2014, 14:37
Granada Kulübü Başkanı Quique Pina: Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany, şu andan itibaren Granada'nın oyuncusudur .

Unsal123
28.Ağustos.2014, 14:49
Granada Kulübü Başkanı Quique Pina: Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany, şu andan itibaren Granada'nın oyuncusudur .
Tam onu yazacaktım sen önce davranmışın. Arifciğim var mı haber bi söyle öldük burada. Song ve bir forvet alındı diyorlar nediyorsun :D

semih99999
28.Ağustos.2014, 15:24
Tam onu yazacaktım sen önce davranmışın. Arifciğim var mı haber bi söyle öldük burada. Song ve bir forvet alındı diyorlar nediyorsun :D

abi ne diyon kesin mi song ve forvet al ünal başgan yakalım buraları ama iyi bi forvet almeida degil :D

E.Cartman
28.Ağustos.2014, 15:30
Song eyvallah da beyler nereye koyucaz, kimi kesicez ? Yabancı sınırı diye bir şey var. Ayrıca forvet alındı da nasıl bir forvet, kim alındı ? Pırpır, geniş alan topçusuysa kaybolur gider, uzun boylu fizikli sağlam bi pivot lazım en Almeida olmayanından. Öbür türlü Nurettin oynasın o da götürür ligi. Kafamda deli sorular :D

byariff
28.Ağustos.2014, 15:51
Dany gitti, eboue amrabat ontiveroda yolcu diyorlar umarim en az zarara satariz veya kiralariz..
Alex song transferine ben inanmiyorum olmaz gibi, bugun ki açıklamalara göre tarikda olmaz gibi galiba 1 saglam forvet alip kapatcaz gibi ama herkes en az 2 transfer olcak diyor.

Redrum
28.Ağustos.2014, 15:58
Bülent timurlenk song ve pato gelecek diyordu dun gece :D

Unsal123
28.Ağustos.2014, 17:32
Song eyvallah da beyler nereye koyucaz, kimi kesicez ? Yabancı sınırı diye bir şey var. Ayrıca forvet alındı da nasıl bir forvet, kim alındı ? Pırpır, geniş alan topçusuysa kaybolur gider, uzun boylu fizikli sağlam bi pivot lazım en Almeida olmayanından. Öbür türlü Nurettin oynasın o da götürür ligi. Kafamda deli sorular :D
Sakalın var mı ?

jevox06
28.Ağustos.2014, 20:49
Yarın başlar transferler. Artık belli olsun şunlar. Haydi Doumbia gelsin hadi.

semih99999
28.Ağustos.2014, 21:03
orta sahaya alternatif ,pivot forvet, sag bek transferleri lazım artık şakaya gelmez bu dakikadan sonra grup çok zor sonuncu bile olabiliriz artık yapın şu transferleri :D

dAleksic
28.Ağustos.2014, 21:26
Sevilla'nın Alex Telles için 6 milyon € önerdiği ve transferine yönetim tarafından sıcak bakıldığı haberleri var. Son kararın Prandelli'ye bırakıldığı söyleniyor. Yabancı sınırı ve transferi düşünülen yabancı isimler dolayısıyla bu transfer tarafların arasında anlaşmasıyla gerçekleşebilir. Ama bence 6 milyon çok az Telles için 10m'dan aşağı bir teklife bırakılırsa zarar etmiş oluruz.

jevox06
28.Ağustos.2014, 21:40
Telles falan gitmez. 3-4 yabancı ile yolları ayırıp 2-3 oyuncu alacağız dedi az önce Aysal. Ontivero gidiyor. Dany gidiyor. Bunlar artık kesin. Eboue de eli kulağında. İlgilenenler var. Amrabat için Malaga 1.5 M € kira bedeli, 4.5 M € satış opsiyonu önermiş. Muhtemelen o da gidecek.

Ben Tarık transferinin bir şekilde öyle ya da böyle biteceğini düşünüyorum. Meust Hoşcan çakallık yapmaya çalışıyor ama illaki anlaşacaklar bence. Orta sahaya iyi bir takviye ve pivot santrafor ile takım çok iyi yerlere gelebilir. Mümkünse bu santrafor Doumbia olsun :n:

E.Cartman
28.Ağustos.2014, 21:58
Sırtı dönük iyi oynayan, topu ayağında tutmayı iyi beceren, güçlü, dayanıklı mümkünse de göz korkutmak için iri yarı olması iyi olacak bir santrafor şart oğlu şart. Bu forvet arkadaşımız yabancı olacağı için savunmaya bekler öncelikli olmak üzere yerli şart. Gerektiğinde Melo'yu Selçuk'u yedekleyebilecek beli çabuk dönen bi orta saha da lazım ki ben Selçuk'u yedekleme konusunda Emre Çolak'a güveniyorum aslında. Prandelli Emre'ye bir ayar çekebilirse takıma büyük renk katar Emre. Ayrıca şahsen Amrabat'ın kalmasını düşünüyorum. Bize ileride boğuşacak, gerektiğinde yardımcı forvet olarak oynayabilen bir adam şart. Şu andaki kadro yapımız biraz yumuşak kalıyor özellikle ofansif tarafta. Amrabat ŞL'de geniş alanlar bulabileceğimiz maçlarda özellikle işe yarayacaktır. Aslında bu takvimi kaldıracak kadromuz yok gibi şu an ama Selçuk beyefendi ve arkadaşları biraz kendilerini toplarlarsa şampiyonluk şansını rahatlıkla devam ettiririz.

dAleksic
28.Ağustos.2014, 22:34
Sırtı dönük iyi oynayan, topu ayağında tutmayı iyi beceren, güçlü, dayanıklı mümkünse de göz korkutmak için iri yarı olması iyi olacak bir santrafor şart oğlu şart. Bu forvet arkadaşımız yabancı olacağı için savunmaya bekler öncelikli olmak üzere yerli şart. Gerektiğinde Melo'yu Selçuk'u yedekleyebilecek beli çabuk dönen bi orta saha da lazım ki ben Selçuk'u yedekleme konusunda Emre Çolak'a güveniyorum aslında. Prandelli Emre'ye bir ayar çekebilirse takıma büyük renk katar Emre. Ayrıca şahsen Amrabat'ın kalmasını düşünüyorum. Bize ileride boğuşacak, gerektiğinde yardımcı forvet olarak oynayabilen bir adam şart. Şu andaki kadro yapımız biraz yumuşak kalıyor özellikle ofansif tarafta. Amrabat ŞL'de geniş alanlar bulabileceğimiz maçlarda özellikle işe yarayacaktır. Aslında bu takvimi kaldıracak kadromuz yok gibi şu an ama Selçuk beyefendi ve arkadaşları biraz kendilerini toplarlarsa şampiyonluk şansını rahatlıkla devam ettiririz.

+1, ayrıca ;

Şu Amrabat'a neden güvenilmiyor anlamıyorum. Adam tam bir GS aşığı. Aynı Elmander gibi. Hazırlık maçlarında da takımda en çok göze çarpan isimdi. Sneijderle de çok iyi anlaşır saha içerisinde. Emre Çolak da tıpkı çocukluğumuzda mahallenin en iyi ve en şımarık, sağa sola sataşan topçusu konumunda. Futbol için gereken herşey mevcut fakat kafası futbolda değil belli ki. Yoksa şuana kadar Türkiye'nin en iyi ofansif orta sahası olabilecek kapasitede bir oyuncu buna emin olun.

Forvet olarak da, eğer alınabilecekse(kiralık da olur) Danny Welbeck en iyi hamle olur. Hatta bu sezonu kurtarır.

Orta sahaya Jem Karacan'ı isterdim ben. Halbuki Readingle kardeş kulüp anlaşmamız var neden faydalanılmıyor anlamış değilim. Jem, gerçekten ilk 11 oynar bu kadroda.

Falcao9
28.Ağustos.2014, 23:02
Bence Amrabat şuan ki haliyle Bruma'dan daha iyi. Bruma kiralansa, Amrabat takım da kalsa sizin için daha iyi olur. Bruma'yı Premier Lig takımlarından birine kiralayın. Kendini çok geliştirir İngiltere'de.

William Rookwood
28.Ağustos.2014, 23:54
Bruma'nın oynayarak pişmesi gerek biraz. Bence bu adamı kaliteli bir lig takımına kiralamamız lazım. Yoksa kontejyandan dolayı çürüyüp gidecek kulübede.

Namzet
29.Ağustos.2014, 00:05
Bruma'nın oynayarak pişmesi gerek biraz. Bence bu adamı kaliteli bir lig takımına kiralamamız lazım. Yoksa kontejyandan dolayı çürüyüp gidecek kulübede.
Aynen öyle Bruma'nın pişmesi lazım daha kaliteli bir adam alınması gerek..Lig de idare eder bir şekilde ama Avrupa da işi zor olur

Unsal123
29.Ağustos.2014, 01:30
Beyler, 1 tane Afrikalı %99 tamam gibi. Son pürüzler var, menajerin isteği felan,fakat kesin değil. Her an hayırlı olsun diyebiliriz. :D

E.Cartman
29.Ağustos.2014, 01:32
Beyler, 1 tane Afrikalı %99 tamam gibi. Son pürüzler var, menajerin isteği felan,fakat kesin değil. Her an hayırlı olsun diyebiliriz. :D
Ooo zenci forvet

zarateray
29.Ağustos.2014, 02:17
Ay hadi inşallah zenci forvet :D

Falcao9
29.Ağustos.2014, 02:23
Lacina Traore? Yazıyı okur okumaz aklıma o geldi.

zarateray
29.Ağustos.2014, 03:03
Efsane olur Lacina Traore tam aradığımız güçlü pivot ve de zenci santrafor :)

Unsal123
29.Ağustos.2014, 03:04
Lacina Traore? Yazıyı okur okumaz aklıma o geldi.
Bana gelen isim o değildi. Forvet'in kim olacağını bilmiyorum. Brezilyalı olabilir Ukrayna'dan olabilir, Rusya'dan olabilir. Ama dediğim kişi büyük ihtimal oldu. İsim vermiyorum heyecana gerek yok. :D

Falcao9
29.Ağustos.2014, 03:15
Bana gelen isim o değildi. Forvet'in kim olacağını bilmiyorum. Brezilyalı olabilir Ukrayna'dan olabilir, Rusya'dan olabilir. Ama dediğim kişi büyük ihtimal oldu. İsim vermiyorum heyecana gerek yok. :D
Sence iş yapar mı bu isim?

Edit: Gece gece yanlış anlamışım. Ben yine forvetden bahsediyorsun sanmıştım. Neyse forvet değilse Alex Song'dur heralde.

E.Cartman
29.Ağustos.2014, 03:23
Bi dakka kafam karıştı zenci forvet yok mu şimdi. Eğer senin isim forvet değilse Song'dur o.

Unsal123
29.Ağustos.2014, 03:36
Sence iş yapar mı bu isim?
Valla hiç bilmiyorum, ama bazı isimlerin yerini almak için önemli biri. 3 mevkide oynayabiliyor. Ahım şahım katkısı olmaz, ama iyi bir performans verebilir.

Bi dakka kafam karıştı zenci forvet yok mu şimdi. Eğer senin isim forvet değilse Song'dur o.
Ya değilse. :zuhaha Zenci forveti bende istiyorum ama bakalım göreceğiz.

Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 03:39
Bugün transfer açıklaması gelebilir. Hafta sonu bildirim yapılmıyo diye biliyorum.

Cengo
29.Ağustos.2014, 04:29
Bugün transfer açıklaması gelebilir. Hafta sonu bildirim yapılmıyo diye biliyorum.

KAP 7/24 açık.

europeanconquer
29.Ağustos.2014, 10:34
Alex Song diyollağ..

sananes
29.Ağustos.2014, 11:06
Alex Song Liverpool'a gider. Zaten çok da ihtiyaçları var önliberoya.

jevox06
29.Ağustos.2014, 11:24
Bugün hızlı bir gün olabilir. KAP bildirimleri yapılır bugün. Önümüzde hızlı geçecek bir 3 gün var. Doğru transferler yapılırsa şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz.

dAleksic
29.Ağustos.2014, 11:41
İnşallah Balanta, Song ve herhangi bir forvet alırız. Herhangi dedim çünkü Burak'ı izlemeye tahammül dahi edemiyorum. Onun yerine kim gelirse gelsin daha fazla katkı verecektir.

jevox06
29.Ağustos.2014, 12:00
İnşallah Balanta, Song ve herhangi bir forvet alırız. Herhangi dedim çünkü Burak'ı izlemeye tahammül dahi edemiyorum. Onun yerine kim gelirse gelsin daha fazla katkı verecektir.

Sanırım stopere oyuncu almayacağız. Balanta olmayacak maalesef. Song konuşuluyor. Olursa muhteşem olur ama yabancı sınırı diye bir pranga var ayağımızda maalesef. Forvet alınacak illaki. Levent Tüzemen Doumbia dediğinden beri çok heyecanlıyım. Olursa varya offff :n:

davidvilla
29.Ağustos.2014, 12:27
stoperde semih chedjou bir uyum yakalamış artık. daha da iyisi şamda kayısı bu saatten sonra.
önemli olan bu ikilinin önünde oynayan oyuncuların onların yükünü hafifletebilmesi ve takımın da biraz top yapıp savunmanın nefeslenmesini sağlaması. o yüzden ortasaha bence yüzde yüz lazım.
forvete gelirsek burak'ın tipik merkez santrafor olmadığını ve bunu çabaladığı zaman nasıl saçma sapan hatalar yaptığını cümle alem biliyor. alabilirsek bir merkez santrafor tabi ki iyi olur ama alamazsak da sneijder biraz daha içeri girerek merkez santrafor ihtiyacını al verlerle karşılayabilir. burak da daha serbest olur boyuna koşu yapar savunma arkasına.

dAleksic
29.Ağustos.2014, 12:33
Balanta, ŞL için alınmalı bence. Koray ve diğer stoperler zayıf kalıyor. Yedekte sağlam bir alternatifimiz olmalı. Semih, Balanta'yı yedekler ŞL'de. Chedjou-Balanta ikilisi havadan ve yerden geçit vermez diye düşünüyorum.

Tabi Amrabat, Eboue, Dany, Ontivero gitmeli bunun olması için. Fakat şuanda Song ve forvet alınırsa kurtarır gibi.

davidvilla
29.Ağustos.2014, 12:46
Balanta, ŞL için alınmalı bence. Koray ve diğer stoperler zayıf kalıyor. Yedekte sağlam bir alternatifimiz olmalı. Semih, Balanta'yı yedekler ŞL'de. Chedjou-Balanta ikilisi havadan ve yerden geçit vermez diye düşünüyorum.

Tabi Amrabat, Eboue, Dany, Ontivero gitmeli bunun olması için. Fakat şuanda Song ve forvet alınırsa kurtarır gibi.

ligde semih chedjou oynayacağız sonra şl'de balanta chedjou oynayacağız ?

dünyanın hangi takımında bu tarz bir oynama yaparsan oyuncular kim olursa olsun verim alamazsın kardeşim. o bölge yuzde yuz uyum gerektiren bir bölge. sürekli aynı oyuncuların aynı şekilde oynamasıyla optimum futbola ulaşabildiğin bir bölge.

jevox06
29.Ağustos.2014, 12:53
Evet @davidvilla haklı. Zaten geçen sene Chedjou'nun istenilen seviyeye ulaşamamasındaki etken de sürekli yanındaki adamın değişmesiydi. Bu sene istenilen seviyeye ulaşabilir chedjou. Ben Balanta'yı aslına bakarsanız sol bek için muhteşem bir alternatif olacağından istiyordum. Telles'e pek güven olmuyor çünkü.

Falcao9
29.Ağustos.2014, 12:56
Drogba gibi bir santrafor alın. Burak sağ kanat da oynasın. Olcan'dan çok daha iyi oynar.

dAleksic
29.Ağustos.2014, 13:10
ligde semih chedjou oynayacağız sonra şl'de balanta chedjou oynayacağız ?

dünyanın hangi takımında bu tarz bir oynama yaparsan oyuncular kim olursa olsun verim alamazsın kardeşim. o bölge yuzde yuz uyum gerektiren bir bölge. sürekli aynı oyuncuların aynı şekilde oynamasıyla optimum futbola ulaşabildiğin bir bölge.

ŞL için savunmaya takviye şart. Bütün bir sezon Chedjou-Semih ikilisiyle illa ki geçmeyecek.

Balanta bence alınmalı savunmada joker görevi görecektir. Bekler de bile oynar bu kapasiteyle :)

Ayrıca ;

Transfer için girişimlerini hızlandıran Galatasaray yönetimi, Habertürk’ten Erhan Telli’nin haberine göre, Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Paranaense’de forma giyen 22 yaşındaki forvet Marcelo Cirino Da Silva’ya resmi teklif götürdü. Prandelli’nin de “Olur” raporu vermesinin ardından harekete geçen İdari Menajer Cenk Ergün, Brezilya’ya uçtu.

Atletico Paranaense yöneticileri ile masaya oturan Ergün’ün, genç futbolcunun satın alma opsiyonlu kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Forvette ve her iki kanatta görev alabilen Cirino, bu sezon çıktığı 13 maçta ağları 3 kez havalandırmayı başardı.
Üç sezondur Atletico Paranaense forması giyen Cirino, 75 maçta 14 gole imza attı. kaynak: amkspor.com

Ronaldinho 10
29.Ağustos.2014, 16:22
Alex Song ismi geciyor.. keske alinsa.

Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 17:21
Alex Song aslında çok iyi olur. Önlerinde Melo Selçuk oynar onların da geri de olan yükü hafifler. Bu iki oyuncunun en büyük sıkıntısı da bu. Mehmet Topal tarzı bir isim olsaydı bizde bu 2'li ilerde çok rahat ederdi. Libero almamız lazım bence bir de forvet tabi ki. Defans çokta sıkıntı değil.

Kaan Souza
29.Ağustos.2014, 18:45
Alex Song aslında çok iyi olur. Önlerinde Melo Selçuk oynar onların da geri de olan yükü hafifler. Bu iki oyuncunun en büyük sıkıntısı da bu. Mehmet Topal tarzı bir isim olsaydı bizde bu 2'li ilerde çok rahat ederdi. Libero almamız lazım bence bir de forvet tabi ki. Defans çokta sıkıntı değil.

Katılıyorum, gerçi bu taktikte Sneijder yine sola atılcak gibi ama Selçuk-Melo geri ikilide yetersiz kalıyor.Daha doğrusu Selçuk yetersiz kalıyor.

Flawless Victory
29.Ağustos.2014, 18:47
Yabanci siniri varken bizim takimlardan bir sey olmaz. Elini kolunu bagliyor.

Fearless Coward
29.Ağustos.2014, 18:49
Amrabat kadrodan çıkarılmış. Malaga ile görüşüyormuş büyük ihtimal gidiyor. Hazırlık maçlarında da iyiydi aslında ama bizimkiler Bruma'yı tercih etmiş. 2 Yabancı alabiliriz artık.

zarateray
29.Ağustos.2014, 19:22
Bize tabiri caizse Llorente tarzı bir forvet lazim

lexoqe
29.Ağustos.2014, 19:32
Muslera ve Melo dışında herkes yetersiz.

byariff
29.Ağustos.2014, 19:40
Amrabat gitti 1.5m euro kiralama parasi oducekler seneye almak isterlersede bonservis parasi 3.5m euro satarsak 5m euro yani toplamda ki guzel para zarar ettik ama olsun yapcak birsey yok , bence malaga amrabati alir cunki tam ispanya liginin topcusu amrabat.

edit: forvet supriz olabilir medyada cikmayan isimlerden o isimde luiz adriano bence shaktarda ki..

dAleksic
29.Ağustos.2014, 19:52
Şu forvet Welbeck olsa varya oof yakarız buraları :D

E.Cartman
29.Ağustos.2014, 20:27
Diyelim ki Song ve forvet geldi, 5 yabancı sınırının olduğu bir ortamda nasıl oynanacak. Song iyi falan olmaz, kendimizi kandırmayalım. Hatta muhtemelen daha büyük bir kaosa neden olacak yabancı sınırı nedeniyle.

byariff
29.Ağustos.2014, 20:35
Diyelim ki Song ve forvet geldi, 5 yabancı sınırının olduğu bir ortamda nasıl oynanacak. Song iyi falan olmaz, kendimizi kandırmayalım. Hatta muhtemelen daha büyük bir kaosa neden olacak yabancı sınırı nedeniyle.

arenada boyle oynucaz zayif takimlara karsi.

muslera(sinan)

veysel-semih-koray(chedjou)-balta

song-melo-selcuk

olcan-y.forvet-sneijder(bruma)