PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

yunusgs
19.Ağustos.2010, 18:11
Misimovic'i alırsak sanki ii olmaz gibime gelio...Beşiktaş'a gol atmış mıydı?

İnönü'de atmıştı.

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 18:12
Misimovic gelirse nasıl bir diziliş ve kadro olur merak ediyorum :)

Böyle bi şey olur heralde :D

http://img807.imageshack.us/img807/9041/adszw.jpg

Revolution
19.Ağustos.2010, 18:15
Ben artık şu takımda hücum futbolu görmek istiyorum.

KaPaLı
19.Ağustos.2010, 18:15
O kadro senede 50 golun altında yemez..

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 18:19
O kadro senede 50 golun altında yemez..

bırak yesin İsot, fazlasını da atar onlar :n::n:

IcedEarth
19.Ağustos.2010, 18:19
Tahminim Elano biraz daha defansif bir rolde izlenecek. Yanındaki Misimovic'in savunmada olmayan bir oyuncu olduğunu varsayarak bunu söyleyebiliriz. 2. ihtimal olarak, Elano sağ açık olarak düşünülüyor olabilir. İki ihtimal için de kadro yazarsak;

1. ihtimal için:

-----------------------------Aykut-----------------------------
Sabri--------------Neill-------------Servet------------Balta
------------------------------Cana-----------------------------
--------------------Elano---------------------------------------
---------------------------------------Misimovic---------------
---------Arda----------------------------------Kewell--------
-------------------------------Baros----------------------------

2. ihtimal için:

-----------------------------Aykut-----------------------------
Sabri--------------Neill-------------Servet------------Balta
------------------------------Cana-----------------------------
--------------------Barış---------------------------------------
-------------------------------------Misimovic----------------
---------Elano--------------------------------Arda-----------
----------------------------Baros-------------------------------

1. ihtimalde savunmada sıkıntı yaşayabiliriz gibi görünüyor. Zorluk seviyesi yüksek olmayan maçlarda bol gollü galibiyetler için kullanılacaktır muhtemelen.

2. ihtimal biraz daha kontrollü gibi, zorluk seviyesi yüksek maçlarda, derbilerde filan bu tip bir kadroyla sahaya çıkılır muhtemelen.

2 ihtimalde de gol veya goller bulunduktan sonra 60. dakikaya doğru orta sahayı güçlendirmeye yönelik değişiklik yapılır, orta saha da düşmemiş olur böylelikle.

Sonuç olarak, Misimovic transferi güzel bir transfer olabilir.

RaSenGan
19.Ağustos.2010, 18:22
Çift yönlü derken defansı 0 olan bir adam almak ne kadr güzel olur bilmiyorum :)

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 18:22
Vay arkadaş Misimovic'e bak gelmeden takımı tamamen değiştirdi :D:D:D bi de Ledesma gelirse 2. taktiğe gerek kalmaz Elano yedek kalır ya da gerektiğinde sağ tarafta oynar. Çok güzel bi takım oluruz :D

Revolution
19.Ağustos.2010, 18:25
Misimovic iyi transfer olur ama o kadar gereksiz bir transfer ki o bölgede Elano varken. Git ona vereceğin parayla adam akıllı çift yönlü oyuncu al ne gerek var? Transfer yapmak için transfer yapmaya başladılar yine. Önceden "nokta transfer" derdik transferlere, şimdi "lüzumsuz" diyoruz.

mpaker66
19.Ağustos.2010, 18:27
sadece transfer yapmak için yapılmış bi transfer olur misimovic...

nannar
19.Ağustos.2010, 18:27
Misimoviç Galatasaray’da

19 Ağustos 2010 Perşembe, 00:16 SPOR (http://www.stargazete.com/spor/)
http://91.93.103.35/images/buyka.png (javascript:ts('icr',1)) http://91.93.103.35/images/kucuka.png (javascript:ts('icr',-1))
http://91.93.103.35/yenihaber/2010/08/19/100819-011526-286856-C.jpg

Cim-Bom, Boşnak futbolcu ile yıllığı 2, kulübü Wolfsburg’la da 9 milyon euro’ya anlaştı. Formalar bile hazır. Bugün, ödeme planındaki pürüzlerin giderilmesinden sonra transferin duyurulması bekleniyor
Misimoviç’te mutlu son... Galatasaray, Wolfsburg ile 9 milyon euro’ya anlaşmaya varırken tek sorun ödeme planı. Cim-Bom ilk ödemesi 3 ay sonra olmak üzere 3 taksit teklif ederken, Almanlar 4.5 milyon euro’yu peşin kalanı 6 ay sonra istiyor. Görüşmeleri yürüten Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, 3 taksitli ödeme planını kabul ettirmesi halinde, Misimoviç ile birlikte bugün Karpaty maçını izlemek için İstanbul’a gelebileceği belirtildi. Boşnak yıldızın formalarının bile hazırlandığı, GS TV’nin de kliplerini dönmek üzere olduğu öğrenildi.
Öte yandan Rijkaard’ın ısrarla istediği Marsilyalı ön libero Cheyrou için de harekete geçildi. Aslan futbolcu ile 2.5 milyon euroya el sıkışırken, kulübüne 4 milyon euro teklif etti.
Aslan’da 6 eksik
Cim-Bom’da dünkü idmana katılmayan Elano, Sabri, Pino, Çağlar ve Aydın’ın tedavisine devam edilirken, sağ dizinden sakatlanan Cana da bugünkü maçta forma giyemeyecek. Türkiye’de yaşayan Kosovalı öğrenciler, dünkü idmanda Cana ile bir araya gelip çiçek verdi. İdmanı izleyen Elano’nun menajeri Adnan Sezgin ile transfer görüşmesi yaptı.
Julio Baptista’dan daha iyisi gelecek!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSYİAD’ın Sarıyer’deki iftar yemeğine katılarak, vatandaşlarla buluştu. Polat, “Taraftar 10 milyon dolarlık adam istiyor, bilet fiyatlarını 25 liradan 30 liraya çıkarınca isyan ediyor” diyerek sitem etti. Başkan, yemekten ayrılırken kendisine “Julio Baptista’yı istiyoruz” diye seslenen bir taraftara “Baptista’yı ne yapacaksın! Ondan daha iyi gelecek” diyerek transfer mesajı da verdi. Polat, GS TV’ye yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Yıldız transfer yapmak yerine yıldızları bulup çıkaracağız. Bunun için 15 kişilik ekip yurt dışında izleme yapacak. Her an transfer yapabiliriz. Eylülde tam takım oluruz. Sivas öncesi 7 oyuncumuz milli maçta 90 dakika oynadı. Federasyon bizi açılış maçı yaptı. Pazar veya pazartesi oynatmalıydı. Gelirleri 200 milyon dolara çıkan ve önü açık olan bir kulübüz...”

Revolution
19.Ağustos.2010, 18:33
Gereksiz transfer. Hayırlısı olsun bakalım nasıl bir diziliş göreceğiz..

eGowiCh
19.Ağustos.2010, 18:53
Dostlar alışverişte görsün diye yapılmış bir transfer.

Revolution
19.Ağustos.2010, 18:54
Yalçın Dümer hala bu ismi söylemedi demek ki geldi gerçekten :(

C h A o S
19.Ağustos.2010, 18:57
Misimovic gelir inşallah.Orta sahayada iyi bir adam almalıyız.

C h A o S
19.Ağustos.2010, 19:01
Malesef Misimovic'de gelmiyor.Son dakika Ntvspor.Menajeri takımda kalıcağını söylemiş.

SAİT71
19.Ağustos.2010, 19:02
Arda Atletico'ya mı gidiyor?

Basında ismi hergün başka bir yabancı kulüp ile anılan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda için Atletico Madrid iddialarına, menejeri Ahmet Bulut cevap verdi..

http://ajansspor.com/resimv3/ardaturan_beograd.jpg

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan'ın yurt dışına transferiyle ilgili her gün ortaya yeni bir iddia atılırken, futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ise bunların doğruyu yansıtmadığını söyledi..

Bulut, yaptığı açıklamada, Arda'nın Atletico Madrid'e transfer olacağı şekilde bugün bir gazetede çıkan haberin doğru olmadığını belirtti. ''Böyle bir şey yok'' diyen Bulut, ''Biz yok dedikçe sürekli haberler yapılıyor. Kulüp Arda'yı bırakmak istemiyor. Benim de kulüp adına anlaşma yapmam tabii ki mümkün değil. Atletico Madrid ile anlaştığımız şeklindeki haberler doğru değil'' ifadesini kullandı.

Menajer Bulut, Galatasaray'ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Karpaty ekibi ile zorlu bir maç oynayacağına dikkat çekerek, ''Böyle önemli bir maç öncesinde bu tür spekülatif transfer haberleri hem Arda'yı hem de beni zor durumda bırakıyor'' dedi.

Kaynak: Ajansspor.com

Revolution
19.Ağustos.2010, 19:02
Allah razı olsun ya ohh çok rahatladım.. Ayrıca bıktım şu Arda'ya yapılan spekülasyonlardan. Yeter artık !

mpaker66
19.Ağustos.2010, 19:05
Oh bee gelmesin aman aman...

nannar
19.Ağustos.2010, 19:08
Gelmesin ulen kimse !!! :n: Biz bize yeteriz... Orta alana Lorik Cana ve Musa Çağıran'ı koysun Rijkaard, önlerine de Elano'yu koysun. Barış-Ayhan ve Mustafa'dan oluşan muhteşem 3 lü Galatasaray'ın 3 farklı öne geçtiği maçlarda oyuna denge gelmesi açısından oyuna girsinler :n:

C h A o S
19.Ağustos.2010, 19:10
Bana öyle geliyorki transfer olmayacak.Yada son dakika transferi olarak antin kuntin adamlar alınacak.ilgilendiğimiz bütün adamlardan olumsuz yanıt geldi.Artık alternatifleride kalmadı.Çok çileli bir sezon bizleri bekliyor.Geçen seneden hiç bir ders alınmadı ve gerekli takviyelerde yapılmadı.Üstüne kadroyu zayıflattılar.

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 19:10
burdan Adnan Sezgin'e bütün sevgilerimi sunuyorum :D:D 1M€ için kaç tane adam kaçırdı

Revolution
19.Ağustos.2010, 19:11
Adam gibi çift yönlü alamadılar ya. Söylenecek tek söz yok...

Suicider
19.Ağustos.2010, 19:16
Haldun baba olsa transferler çoktan bitmişti hala transfer bekliyoruz adnandan..Hepsini yüzüne gözüne bulaştırdı..

RiG0BeRT
19.Ağustos.2010, 19:26
Gerçekten ben Transferden umudu kestim.Bu saatten sonra gelecek adam ya İnamoto gibi biri olur yada hiç gelmez.Bence Transfer yapmış olmak için transfer yapılcaksa hiç yapılmasın ondan daha iyi.

İlk yarı bittiğinde 6-7'de sürenen Galatasaray'ın TT Arenasınada bu kadroyla kim gelir onuda Allah bilir :n:

Suicider
19.Ağustos.2010, 19:29
İlk yarı bittiğinde 6-7'de sürenen Galatasaray'ın TT Arenasınada bu kadroyla kim gelir onuda Allah bilir :n:

Maddi olarak takımın geleceğini düşünüyoruz diyolar ama bunu düşünemicek kadarda acizler..

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 19:36

Böyle giderse ben sadece milli maç için giderim oraya, kusura bakmasınlar ama Mustafa Sarp'ı, Barış'ı izlemek için o kadar para veremem :D:D

IcedEarth
19.Ağustos.2010, 19:38
Gerçekten ben Transferden umudu kestim.Bu saatten sonra gelecek adam ya İnamoto gibi biri olur yada hiç gelmez.Bence Transfer yapmış olmak için transfer yapılcaksa hiç yapılmasın ondan daha iyi.

Durum o kadar da vahim değil. Şu kadroya 6.-7. anca olur diyen adam ya Galatasaraylı değildir ya da futbol bilmiyordur. Olağanüstü bir durum olmadıkça Galatasaray ilk 5te yer alır. Ama 4. veya 5.lik de başarısız bir sonuçtur, orası ayrı konu. Ama kadro kalitesi olarak en azından ilk 3te yer aldığımızı düşünüyorum..

nannar
19.Ağustos.2010, 19:39
Diğer taraftan 3 sene evvel Galatasaray’ın gelirleri 70 milyon dolar civarındayken bugün 200 milyon dolar civarına geldi. Sponsorluk anlaşmalarımız bizim tarihimizde en fazla imza altına alınan 60 milyon dolarken şu anda 190 milyon dolarlara geldi. Yani bütün değerlendirmelere baktığımız vakit amatör sporlara ciddi yatırımlar yapılıyor. Ama işte futbolda top çizgiyi geçmedi mi insanlar tabi bu felaket senaryolarını yazıyorlar. Ama biz doğru bildiğimiz yolda devam ediyoruz. Çünkü biz günü kurtarmanın peşinde çalışmıyoruz. Ben zaten başkan olmadan önce de vermiş olduğum sözlerde 3-4 tane proje vardı. Bunların hepsi birer birer hayata geçmek üzere. Yani önümüzdeki seneden itibaren Galatasaray, hem tesisleri açısından, hem nakit akışı açısından, hem de kar-zarar açısından çok başarılı bir hale gelecek. 2012 mali kriterlere uyumlu hale gelecek. Tabi bunlar olduktan sonra, para sorununu çözdükten sonra, sportif başarı onun arkasından kesinlikle gelecek ve kaçınılmaz olacak. Önemli olan bu sağlıklı yapıyı muhafaza edebilmek.

Adnan polat2ın açıklamalarından bir kısım bu. yalnız bu 2012 kriterleri meselesi çok ciddi beyler. Yani süper ligde çoğu takımın kafası uçacak. belki şimdi transfer yapılmıyor diye bağırıyoruz ama ciddi anlamda bazı takımlar özellikle Beşiktaş ligden düşürülebilir eğer planlı gitmezse. şu anda sizlere belki bu olay önemsiz gibi görünebilir ama bunun uygulanmaya başladığı liglerde federasyon değil direk uefa el atıyor. kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. tamam bu sene yıldız alınmadı şu ana kadar ama adnan polat başlarda pek puan kaybetmeden ilerlememiz lazım çünkü transferlerle falan ancak eylül sonu gibi takım hazır olur diyor. Ve lazım olan oyuncular alınacak diyor. yani tamam kızmakta haklı oldugumuz yönler de var ama galatasaray'ın mali yapısını en iyi bilen adamlar yazmış sonuçta bunu :) bu sene bize 2 tane 15 milyon € luk yıldızı getirip 2 sene sonra ligden düşme tehlikesi olsa daha mı iyi olacak ? biraz daha sabır. Tamam ligde ilk 4 maçı kaybettik diyelim. Sonra gereken oyuncular alınınca toparlarız inşallah. geçen yıl başta bir sürü maçı üst üste kazandık da ne oldu ? adnan polat2ın tek hatası adnan sezgin'e güvenmesi. onun dışında ben başkanda hata bulmuyorum. aksine mali anlamda Galatasaray'da çok iyi işler yaptıgını ve gelirleri gerçkten de katlandıgını düşünüyorum.

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 19:44
HasHüs hocam tamam da biz zaten yönetimin yaptıklarına bi şey demiyoruz ama transferde ciddi bir beceriksizlik var, örneğin Ledesma'ya ihtiyacımız var Adnan Sezgin 5M€ veriyor onlar 7M€'ya kadar iniyor ama Adnan bey 2M€ nun hesabını yapıyor. Koskoca Galatasaray 2M€'yla batacak değil ya hem bu transferin sonunda kazanılabilecek paralarla karşılanır zaten bu fark

Suicider
19.Ağustos.2010, 19:46
Evet o konuda haklısınız hocam da mali olarak düzelecez diyede bu sene yine şamp ligine gidemessek ne yönetim kalır ne t.direktör kalır takımın başında

Revolution
19.Ağustos.2010, 19:46
Bugün belki de 7-9 Milyon €'ya Misimovic'i alacaktık. Ama gidip de Kallström'e bu parayı vermedik. Kızdığımız nokta bu.

LaigLeNoiR
19.Ağustos.2010, 19:52
Beşiktaşı düşürsünler ligden Giresunspor'a karşı izleriz. Gerçi şans o ya Giresun'da o sene Süper Lige çıkar :p

Homer J.S
19.Ağustos.2010, 19:55
Wolfsburg Kulübü, uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Boşnak futbolcu Zvjezdan Misimovic'i satmayacaklarını açıkladı.
Alman kulübün genel menajeri Hoeness, bugün konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Misimovic'i satmayı düşünmediklerini ve Boşnak oyuncunun takım için önemli bir futbolcu olduğunu söyledi.
Bilindiği gibi Galatasaray, Bosna Hersekli milli yıldız Misimovic'i kadrosuna katabilmek için hafta başından bu yana girişimlerini sürdürüyordu.
http://adtext.adnet.com.tr/counthighlight.ashx?t=1282233949375&ids=%287621,26903,100335%29,%287621,26678,101219%2 9,%287621,26909,100662%29

Revolution
19.Ağustos.2010, 19:59
Aklıma Fener-Niang olayı geliyor inşallah bizde de öyle olmaz...

nannar
19.Ağustos.2010, 20:00
HasHüs hocam tamam da biz zaten yönetimin yaptıklarına bi şey demiyoruz ama transferde ciddi bir beceriksizlik var, örneğin Ledesma'ya ihtiyacımız var Adnan Sezgin 5M€ veriyor onlar 7M€'ya kadar iniyor ama Adnan bey 2M€ nun hesabını yapıyor. Koskoca Galatasaray 2M€'yla batacak değil ya hem bu transferin sonunda kazanılabilecek paralarla karşılanır zaten bu fark

Bugün belki de 7-9 Milyon €'ya Misimovic'i alacaktık. Ama gidip de Kallström'e bu parayı vermedik. Kızdığımız nokta bu.

Evet o konuda haklısınız hocam da mali olarak düzelecez diyede bu sene yine şamp ligine gidemessek ne yönetim kalır ne t.direktör kalır takımın başında

iyi de ben direk adnan polat'ın basın açıklamasından yola çıkıyorum, sizlerse gazetelerde çıkan haberlerden. ne misimoviç ne ledesma ne de kalström için dile getirilen rakamlar, verilen teklifler veya istenen rakamlar dogru olmayabilir.yani basına bakarak yönetimin infazını yapmamak lazım :) ama ortada bir gerçek var. Galatasaray mali anlamda çok iyi yolda.Bu tür gelişme süreçleri her zaman sancılı olur ve bizler de bu sancıyı çekiyoruz. Ama dediğim gibi eğer Adnan Sezgin yerine Haldun Üstünel görevlendirilseydi şu anda verilebilecek ücretler dahilinde istenilen oyuncular ve kulüpleri ikna edilmiş olurdu. Maalesef Adnan Sezgin'de bu yetenek yok. Adnan Polat Haldun'u bırakmamalıydı. Adnan Sezgin bu işi götürebilir diye güvenmemeliydi.

vego
19.Ağustos.2010, 20:04
ben o ekonomik kriterler 1 yıldan uzun uygulanıcağına inanmıyorumya neyse uygularsalarda Türkiye ile Rusya ya uygularlar bu tip ülkelere.İngilterede aynı anda 10 küsür takımın düşmesi benim için hoş olurdu.

Konu dışına çıkmayalım GS bence Misimoviç ile 9 m vermemekle iyi yapmış tabii doğruysa miktar.

Addolorato
19.Ağustos.2010, 20:07
TT Arena'ya geçelim hele gelirlerimiz katlansın o zaman alırız yıldızları..

RaSenGan
19.Ağustos.2010, 20:12
Resmi siteye bir bakıyım dedim.Giriş resmini değiştirmişler Mehmet Batdal'ın resmini koymuşlar maçı yazmışlar.Heyecanlandım bir an birisi mi geldi diye :D

LadroN
19.Ağustos.2010, 20:26
Adnan Polat Eylül den itibaren büyük bir scout çalışması başlatıyoruz demiş.Madem ki gençleştirme yapacaksak kadroda yaşlı oyuncuları görmek istemiyorum.Transfer yoksa gençler olsun.Kadro böyle olsun.Ufuk Sabri Semih.K Neill H.Balta Cana Musa Emre.Ç Arda Pino Baros.O zaman kadro böyle olsun kabul edelim.

eXcitinG
19.Ağustos.2010, 20:28
Misimovic transferi sanırım WoLfsburg Diego yu aLamadığı için yattı.

yunusgs
19.Ağustos.2010, 21:23
G.Saray'a kötü haber!
Wolfsburg'un yıldız futbolcusu Misimovic'in takımından ayrılmayacağı belirtildi.

Transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Zvjezdan Misimovic'in takımında kalacağı açıklandı.

Wolfsburg genel menajeri Dieter Hoeness, Zvjezdan Misimovic'in hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Hoeness, "Evet, o kalacak. Misimovic bizim için çok önemli bir oyuncu" dedi.

Diego transferi hakkında konuşan Hoeness, "Juventus ile ilişkileri oldukça zordu. Durum sürekli değişti. Diego'yu ilk bize teklif ettiler, ardından satılık olduğunu açıkladılar. Şimdi biz hikayeyi artık sonlandırmalıyız" dedi.

Genel menajer, 31 Ağustos'ta transfer döneminin bitecek olmasına rağmen, Wolfsburg'a transferin gerekli olmadığını söyledi. Futbolcularından çok memnun olduklarını dile getiren Hoeness, takımı güçlendirmek istedikleri zaman kadroya takviye yapacaklarını sözlerine ekledi.

19 Ağustos 2010 Perşembe - 18:19
Sporx.com

Homer J.S
19.Ağustos.2010, 21:24
Paylaştım aynısını Yunus'cum..

İyi oldu bence.

yunusgs
19.Ağustos.2010, 21:25
Paylaştım aynısını Yunus'cum..

İyi oldu bence.

Pardon Çağdaş,baktım arka sayfaya ama gözümden kaçmış sanırım.

nannar
19.Ağustos.2010, 21:32
valla elde elano varken ben eğer illa oyuncu alacaklarsa 2 tane çift yönlü orta saha ya da 1 tane çift yönlü ortasaha ve 1 sağlam yabancı kaleci alınabilir düşüncesindeyim. :) Ya da bek alınsın. Heryerimiz kötü arkadaş hangi birini kapatacaz deliklerin :n: Su aktıkça akıyor D:

Revolution
19.Ağustos.2010, 21:37
Frank Rijkaard çok iyi bir teknik direktördür, ona saygım sonsuzdur ama Galatasaray'ın teknik direktörü değildir. Galatasaray'ın teknik direktörü elindekiyle de yetinen ondan birşeyler çıkarmaya çalışan teknik direktördür. "Vay be Rijkaard'ı bile beğenmiyor." diyenler olabilir aranızda. Bunu demek istemiyorum. Rijkaard'ın antrenörlüğünü çok beğenirim ama elinde istediği oyuncular olduğu zaman. Bizim gibi finansı bir gün öyle bir gün böyle olan takımlar için uygun bir antrenör değildir Rijkaard. Şuan Manchester City'nin menajeri olsa belki de harikalar yaratıyordu veyahut Milan'da.. Bu adam buralara bir takım vaatlerle getirildi ve şimdi yerine getirilmiyor. Adamın isyanı burada. Adamın kızmaları, şişe fırlatmaları, tepkileri, konuşmaları hepsi buna. Onun için diyorum ki en az futbolcu kadar başarıya aç, elindeki kadroyla da varyasyonlar yaparak birşeyler arayan, en önemlisi Galatasaray ruhunu taşıyan bir teknik direktör gerek bize. Rijkaard gönderilmeli ama zaten gönderilmeyecek ki. Rijkaard kendisi sözleşme yenilemeyecek göreceksiniz.

partizanlion
19.Ağustos.2010, 21:41
Frank Rijkaard çok iyi bir teknik direktördür, ona saygım sonsuzdur ama Galatasaray'ın teknik direktörü değildir. Galatasaray'ın teknik direktörü elindekiyle de yetinen ondan birşeyler çıkarmaya çalışan teknik direktördür. "Vay be Rijkaard'ı bile beğenmiyor." diyenler olabilir aranızda. Bunu demek istemiyorum. Rijkaard'ın antrenörlüğünü çok beğenirim ama elinde istediği oyuncular olduğu zaman. Bizim gibi finansı bir gün öyle bir gün böyle olan takımlar için uygun bir antrenör değildir Rijkaard. Şuan Manchester City'nin menajeri olsa belki de harikalar yaratıyordu veyahut Milan'da.. Bu adam buralara bir takım vaatlerle getirildi ve şimdi yerine getirilmiyor. Adamın isyanı burada. Adamın kızmaları, şişe fırlatmaları, tepkileri, konuşmaları hepsi buna. Onun için diyorum ki en az futbolcu kadar başarıya aç, elindeki kadroyla da varyasyonlar yaparak birşeyler arayan, en önemlisi Galatasaray ruhunu taşıyan bir teknik direktör gerek bize. Rijkaard gönderilmeli ama zaten gönderilmeyecek ki. Rijkaard kendisi sözleşme yenilemeyecek göreceksiniz.

Sözlerine kesinlikle katılıyorum, bu sene sonunda Rijkaard sözleşmesini uzatmayacaktır. Haldun Üstünel'in gitmesiyle birlikte bu olaylar zinciri gelişti..

RiG0BeRT
19.Ağustos.2010, 23:06
Durum o kadar da vahim değil. Şu kadroya 6.-7. anca olur diyen adam ya Galatasaraylı değildir ya da futbol bilmiyordur. Olağanüstü bir durum olmadıkça Galatasaray ilk 5te yer alır. Ama 4. veya 5.lik de başarısız bir sonuçtur, orası ayrı konu. Ama kadro kalitesi olarak en azından ilk 3te yer aldığımızı düşünüyorum..
Biraz iddaalı olacak ama herkesten daha Galatasaraylıyım.Futboldanda anladığımı düşünüyorum zaten anlamasam bu platformda bulunmam.Ne dediğimi anlamak istiyorsan şu anki Galatasaray-Karpaty maçını izlemeni tavsiye ederim ;;)

IcedEarth
19.Ağustos.2010, 23:17
Biraz iddaalı olacak ama herkesten daha Galatasaraylıyım.Futboldanda anladığımı düşünüyorum zaten anlamasam bu platformda bulunmam.Ne dediğimi anlamak istiyorsan şu anki Galatasaray-Karpaty maçını izlemeni tavsiye ederim ;;)

Daha sezonun başındayız, ve bu takımda değişeceğine inandığım birçok şey var. En başta, istediği gibi bir transfer yapılmazsa Rijkaard istifa edecek gibime geliyor, ki bu durumda bu oyuncularla iş yapacak hoca getirilir. Yok bir transfer yapılıyorsa, zaten durum toparlanacaktır, yine 6. 7. olmayız. Kaldı ki, şu durumda oyuncular da kredilerinin kalmadığının farkında ve adam gibi oynamak zorundalar.

Ayrıca, 6. 7. olma durumunu sadece 2 maçtan çıkardıysan sana ayrı tebrikler de yollamak isterim..

IcedEarth
19.Ağustos.2010, 23:18
Ek olarak, yorumum biraz sert olmuş olabilir, kusura bakma. Ama birden 6. 7.yi görünce şok olmamak da elde değil açıkçası...

MaTRaKaN
20.Ağustos.2010, 00:08
Rijkaard ile yoLLar şu an ayrıLmaLı.Uymuyor o adam bize haLa barçada sanıyor kendini...

KaRaBükLü KraL
20.Ağustos.2010, 00:16
Bu maçta bir kez daha anladıkki acil bir şekilde orta sahaya ihtiyacımız var Ayhan'la Barış'la yürümez ayrıca bi kaleci tabi:)

Lucas Neill
20.Ağustos.2010, 00:19
Rijkaard ile yoLLar şu an ayrıLmaLı.Uymuyor o adam bize haLa barçada sanıyor kendini...

Tutturmussun bi Rijkaard diye yeter arkadasim ya sen mi olacaksin Gsnin teknik direktörü.Aykut hata yapar Balta hata yapar orta saha pas yapmaz Rijkaard'in sucu mu bu.Bu kadroya Mourinho gelsin bisey yapamaz su takimda...

RiG0BeRT
20.Ağustos.2010, 00:21
Daha sezonun başındayız, ve bu takımda değişeceğine inandığım birçok şey var. En başta, istediği gibi bir transfer yapılmazsa Rijkaard istifa edecek gibime geliyor, ki bu durumda bu oyuncularla iş yapacak hoca getirilir. Yok bir transfer yapılıyorsa, zaten durum toparlanacaktır, yine 6. 7. olmayız. Kaldı ki, şu durumda oyuncular da kredilerinin kalmadığının farkında ve adam gibi oynamak zorundalar.

Ayrıca, 6. 7. olma durumunu sadece 2 maçtan çıkardıysan sana ayrı tebrikler de yollamak isterim..
Geçen sezonki Galatasaray bundan daha iyiydi ve ancak Averajla 3. Olabildi.Bu sene Ligdeki rakipler daha güçlendi aksinede Galatasaray hiç bir takviye yapmadı birde üstüne Keita gibi ateşleyici bir oyuncuyu gönderdi.Takım bu şekilde giderse 6-7 Hayal değil.

Bunuda 2 haftada değil 36 Haftada çıkardım.Bu Rijkaard'la bu iş yürümez.Bu kadroyla çok daha iyisini yapacak Teknik Direktörler var.

yunusgs
20.Ağustos.2010, 00:26
1 orta saha alsınlar,1 de sol bek alsınlar bu iş tamam.Gelgelelim sol beke yabancı transferi yaparsan,1 yabancıdan feragat etmek zorundasın ilk 11'dekilerden.

Aydin
20.Ağustos.2010, 00:28
Aykut ve Barış yedek bile olamaz bizim takımda. Bu ikilinin arasına sabri'yi banko yazardım ama adamı arar bile olduk.

RiG0BeRT
1 orta saha alsınlar,1 de sol bek alsınlar bu iş tamam.Gelgelelim sol beke yabancı transferi yaparsan,1 yabancıdan feragat etmek zorundasın ilk 11'dekilerden.
Orta saha tamamda SolBek ihtiyacı yok bence.Hakan Balta ve Çağlar iş yapar.Ama SağBek'te Sabri'nin alternatifi yok.

Lucas Neill
Elano kalacaksa 1 box to box ve yedek yabanci bi santrafor alinmali.Balta'nin ilerleyen günlerde kendine ceki düzen verecegini düsünüyorum vermezse de Caglar onun kadar oynar.

yunusgs
20.Ağustos.2010, 00:29
Orta saha tamamda SolBek ihtiyacı yok bence.Hakan Balta ve Çağlar iş yapar.Ama SağBek'te Sabri'nin alternatifi yok.

Eee yönetim Uğur'u kovarcasına takımdan yollarsa olacağı bu.

KaPaLı
20.Ağustos.2010, 00:30
Galatasaray çift yönlü adam arıyo hala daha. Savunma yönünü yapabilen oyuncun yokki sen hucum adamı arıyosun. Barış, Mustafa Sarp, Ayhan, Mehmet Batdal, Aykut, Ali Turan dökülüyolar. Baros, Kewell olmasa bugün çok farklı olurdu herşey.

Lucas Neill
20.Ağustos.2010, 00:31
Galatasaray çift yönlü adam arıyo hala daha. Savunma yönünü yapabilen oyuncun yokki sen hucum adamı arıyosun. Barış, Mustafa Sarp, Ayhan, Mehmet Batdal, Aykut, Ali Turan dökülüyolar. Baros, Kewell olmasa bugün çok farklı olurdu herşey.

Adi üstünde cift yönlü adam iste, hücum oyuncusu aramiyor.Hem savunmaya hem hücüma katki saglayacak bi oyuncu ariyolar

RiG0BeRT
20.Ağustos.2010, 00:34
Eee yönetim Uğur'u kovarcasına takımdan yollarsa olacağı bu.
Bence Uğur ideal bir SağBek oyuncusu değildi.Çünkü günümüz futboldaki SağBek'in çoğu görevini yerine getiremiyordu.(Bindirme vs.)

Aslında bizim direk Trabzon'a gidip Onur Kıvrak'la Colman'ı almamız lazım.Harbiden Kilit oyuncular.İkisi gelsin Galatasaray rahat Şampiyonluğa oynar.

yunusgs
20.Ağustos.2010, 00:38
Bence Uğur ideal bir SağBek oyuncusu değildi.Çünkü günümüz futboldaki SağBek'in çoğu görevini yerine getiremiyordu.(Bindirme vs.)

Aslında bizim direk Trabzon'a gidip Onur Kıvrak'la Colman'ı almamız lazım.Harbiden Kilit oyuncular.İkisi gelsin Galatasaray rahat Şampiyonluğa oynar.

Onlar Trabzonspor'un kilit adamı olmadan,onları Karşıyaka ve Germinal Beerschot'ta keşfedemiyorsak,artık hayıflanmanın bir anlamı yok.İş işten geçti malesef.

KaPaLı
20.Ağustos.2010, 00:39
Adi üstünde cift yönlü adam iste, hücum oyuncusu aramiyor.Hem savunmaya hem hücüma katki saglayacak bi oyuncu ariyolar

Misimovic, Julio Baptista nerede oynuyolar ? Bu adamların defans yapmalarını beklemek hayalcilikten öte. Savunma hattı yıkılıyo. Servet bugün yenen 2 golunde mimarı. Aykut tamam çizgiden çıkmamıştır falan ama 2 pozisyondada Servet'in yanından geçen adama doknumadığını gördüm.

RiG0BeRT
20.Ağustos.2010, 00:39
Allahtan Kewell'la sözleşme yenilenmiş.Yoksa OFK maçında elenmiştik :n: Karpaty maçındada Baros'la maçı çeviren isim.

Aykutsa herzamanki gibi sadece kalede yer doldurmak için duruyor.Özellikle 2.Golde topa çıkıp yumrukla uzaklaştırmak yerine kalesinde kaldı.Moral olarak 0 zaten.Bu saatten sonra Glaatasaray'a hiçbir faydası olmaz daha çok zararı olur.

Suicider
20.Ağustos.2010, 00:41
baros kewell bu takımın herşeyi onlardan biriyle daha sözleşme imzalamıyorlardı nerdeyse yazık..

Lucas Neill
20.Ağustos.2010, 00:43
Misimovic, Julio Baptista nerede oynuyolar ? Bu adamların defans yapmalarını beklemek hayalcilikten öte. Savunma hattı yıkılıyo. Servet bugün yenen 2 golunde mimarı. Aykut tamam çizgiden çıkmamıştır falan ama 2 pozisyondada Servet'in yanından geçen adama doknumadığını gördüm.

Elano satilirsa gelir öyle hücum oyuncusu yoksa öncelik box to box dir bence.

RiG0BeRT
20.Ağustos.2010, 00:44
Onlar Trabzonspor'un kilit adamı olmadan,onları Karşıyaka ve Germinal Beerschot'ta keşfedemiyorsak,artık hayıflanmanın bir anlamı yok.İş işten geçti malesef.
Bizimkiler Hazıra konmaya alışkındır :) Adnan Polat kendi Yıldızımızı kendimiz yetiştircez diyor ama açıkcası hiç umudum yok.Ancak Arda gibi istisnalar çıkabilir.Onlarda 15 Yılda 1 çıkar.

Bu saatten sonra zaten Trabzon Onur'u vermez ama ısrar etmekte fayda var.Bugünde penaltı çıkardı.Piyasadaki çoğu kaleciden iyi bana göre.Üstelik Türk.Ayrıca 28-29 Yaşındaki Misimovic'e 8-10M Euro vereceğimize daha dirençli,mücadeleci,koşan ve daha genç olan Colman'ı almak daha mantıklı bence.

Suicider
20.Ağustos.2010, 00:44
Bize song gibi her şutta topun önüne atlayacak yere yatacak oyuncular lazım bir tarafı kirlenecek diye düşmeyenler değil..

KaPaLı
20.Ağustos.2010, 00:48
Eğer o dediğiniz box to box tarzına uygun oyuncu arıyolarsa hiç aramalarına gerek yok. Colman o işi yapabilecek en iyi adamlardan birisi.

Lucas Neill
20.Ağustos.2010, 00:57
Colman'i satmazlar da Trabzonspor nasil Colman gibi oyuncu bulduysa bizim de arayip bulmamiz lazim.

RiG0BeRT
20.Ağustos.2010, 01:01
Colman'i satmazlar da Trabzonspor nasil Colman gibi oyuncu bulduysa bizim de arayip bulmamiz lazim.
Şu anki yönetim anlayışıyla Colman gibi oyuncuları bulmak kolay değil.Yoksa Colman bulunmayan hint kumaşı değil.Aradıktan sonra benzer özellikte ve henüz keşfedilmemiş birçok oyuncu var.

Night_Mare17
20.Ağustos.2010, 01:05
Artık alacağımız cogu oyuncu Avrupa'da oynadı nasıl bulunacak nasıl Avrupa'da başarı yapılacak pöff Colman deseniz Trabzon da oynadı artık.

yunusgs
20.Ağustos.2010, 01:07
Artık alacağımız cogu oyuncu Avrupa'da oynadı nasıl bulunacak nasıl Avrupa'da başarı yapılacak pöff Colman deseniz Trabzon da oynadı artık.

Colman'ın geldiği takım Belçika'nın alt sınıf takımlarından.Avrupa'da oynamamız takımlardan da bu tip oyuncular bulunabilir şu anda ama bizi yönetim bulmaz,o ayrı konu.

Night_Mare17
20.Ağustos.2010, 01:11
Wolsfburg şu ana kadar Avrupa'da maç yaptı mı bilmiyorum Misimoviç maç yapıp gelirse nasıl oynatacağız ? Yada diğer avrupa takımlarından alınan oyuncular çok geç kaldık çook

DisCo
20.Ağustos.2010, 01:33
Ali Turan için Kayserispor'la bu kadar çekişmeye ne gerek varmış şimdi şaşıyorum.

RaSenGan
20.Ağustos.2010, 02:00
Mehmet Helvacı, basın mensuplarının transferlerle ilgili soruları üzerine "Transfer daha bitmedi. Transfer sezonu bitinceye kadar gerekli transferleri yapacağız. Ama bu konuda herkesten anlayış bekliyoruz. Transferi bir an evvel yapmak bizim de arzumuz. Fakat her şeyin bir maliyeti var. Zamanında yapmamanın da bir maliyeti var. Ama şu ana kadar karşılaştığımız durum böyle bir bedeli ödememizi gerektirmiyor. Galatasaray'ın parasını çok dikkatli kullanmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

AA

ShevAnil
20.Ağustos.2010, 02:03
Bence taraftar değil yönetim anlayışlı olmalı milyonlarca insanın çok güzel sözlerini alıyorlar...

Oghuse
20.Ağustos.2010, 02:18
Ali Turan için Kayserispor'la bu kadar çekişmeye ne gerek varmış şimdi şaşıyorum.

daha o zamanlar demiştim boşa alıyor diye, kayseriden alınacak bir oyuncu varsa o da eren güngör'dü bilemedin aydın idi ama kesinlikle ali turan olmamalıydı.

DisCo
20.Ağustos.2010, 02:22
Mehmet Topal 5 milyon euroya satılmadı mı? Cana'da 4.5 euroya alındı. Transferin anlamı sadece paranın azlığı ve çokluğu ile ilgilimidir.

Cana yabancı, Topal Türk,
Cana daha fazla maaş alıyordur,
Topal'ı geliştirip satabilirsin ama Cana'yı satamazsın.
Tüm bunlarla beraber Topal'ı satabilirsin. Ayhan, Sarp, Barış varken Cana'yı niye alırsın.

Bu mu parayı düzgün kullanmak.

RaSenGan
20.Ağustos.2010, 02:23
Mehmet Topal 5 milyon euroya satılmadı mı? Cana'da 4.5 euroya alındı. Transferin anlamı sadece paranın azlığı ve çokluğu ile ilgilimidir.

Tüm bunlarla beraber Topal'ı satabilirsin. Ayhan, Sarp, Barış varken Cana'yı niye alırsın.

Ayhan mı oynasın kanser etsin bizi ?

DisCo
20.Ağustos.2010, 02:24
Tek Ayhan'dan kanser olan 2.sine nasıl dayanacak. Cana, Ayhan'ın her topa çift dalan ve kart gören halidir.

Ayhan, Cana, Sarp'ı birleştirsen 1 oyuncunun yapacağı işi yapamıyorlar. Kişiliklerine ve çabalarına birşey demiyorum. Mesela Mustafa Sarp'ı takdir ederim. Koşuyor,kendini paralıyor. Ama yetmediğini görüyoruz.

Zaten elinde 2 adam var. Aynısından bir tane daha alıyorsun hem de akla sığmayacak bir şekilde. Sonra da parayı düzgün kullanıyoruz.

Suicider
20.Ağustos.2010, 02:26

Katılıyorum bu seneki transfer politikası tam bir rezalettir bedava kalitesiz oyuncuları toplamak transfer başarısı demek değildir..

RaSenGan
20.Ağustos.2010, 02:34
Tek Ayhan'dan kanser olan 2.sine nasıl dayanacak. Cana, Ayhan'ın her topa çift dalan ve kart gören halidir.

Ayhan, Cana, Sarp'ı birleştirsen 1 oyuncunun yapacağı işi yapamıyorlar. Kişiliklerine ve çabalarına birşey demiyorum. Mesela Mustafa Sarp'ı takdir ederim. Koşuyor,kendini paralıyor. Ama yetmediğini görüyoruz.

Zaten elinde 2 adam var. Aynısından bir tane daha alıyorsun hem de akla sığmayacak bir şekilde. Sonra da parayı düzgün kullanıyoruz.

Ayhan yana bile oynayamaz hale geldi abi iki metre yanındaki adama atamıyo topu Cana öyle değil en azından.

DisCo
20.Ağustos.2010, 02:41
Açıkçası eski dönemler bitti. İstanbul güzel bir şehir. Elinde Kewell, Baros gibi oyuncular var. Yine diğer takımların yaptığı önemli transferler var. Bunların burada olması önemli bir mesajdır. Yani bir oyuncuyu İstanbul'a getirmek zordur mantığını kabul etmiyorum.

Lig için bu konu konuşulabilir ancak biz gidip Torres ya da Drogba peşinde değiliz ki. Kariyerleri nedeniyle gelmek istemesinler. Bu tarz oyuncuların dışında parasını verdiğinde alamayacağın oyuncu yoktur. Galatasaray yıllardır ne yapıyor. 3 Cana'ya 5 Elano'ya derken parayı sonu ne olacağı bilinmeyen adamlara veriyor. Cana'ya vereceğin parayı alınacak yabancılara ayrılan bütçeyle birleştir. Adam gibi 1 tane oyuncu al. Quaresma geldi. Çok kaliteli oyuncu ama tutmama ihtimali de vardı. Risk aldı Beşiktaş ve kalitesini gösteriyor. Kewell gibi adamlarda ise bu teredütü yaşamazsın. Dünyada bu tarz alınacak bir sürü oyuncu var.

Şuan tamamen piyango bir kadro kuruldu. Tutarsa büyük iş yaparlar. Galatasaray tutarsalara göre yönetilecek bir takım mı?

TaşkınMahmut
20.Ağustos.2010, 03:19
Bu takıma Elano , Pino , Cana girecek daha. Daha bu 3'lü yan yana oynamadı bile.

Ama bize acil olarak Kaleci , Box to Box MC gerekli. Ben hala Elanoyu serbest olarak kullanılması taraftarıyım. Brezilya milli takımındada serbestti..

http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/12768_Galatasaray_SK.jpg

RaSenGan
20.Ağustos.2010, 04:01
Neill göbekte gayet iyi abi sağ bekte Sabri oynar ortada Neill böyle atraksiyonlara gerek yok :)

Lucas Neill
20.Ağustos.2010, 04:08
Günler geciyor ha bitti bitecek diyoruz kac gündür ne tikirti var ne sikirti var.2012 kriterleri var maddi anlamda kötü olmamaliyiz diyorlar madem öyle kapatsinlar 2012 ye kadar kulübü..

Alicanfmfan
20.Ağustos.2010, 04:31
Hala oyuncu almasına takım bagırıyor stopr kaleci ve orta saha diye..

TaşkınMahmut
20.Ağustos.2010, 04:40
Neill göbekte gayet iyi abi sağ bekte Sabri oynar ortada Neill böyle atraksiyonlara gerek yok :)

Sabri orta açmayı öğrenemedi yıllardır. Genç Sabri diyoruz ama 26 oldu şaka maka. En azından Neill'ın kanat bindirmeleri daha iyi olucağını düşünüyorum. Çünkü Milwall ve Blackburn'de genelde sağ kanattaydı.

Ali Turan ya da Gökhan arasındanda seçim yapıcak olursak tabii ki Ali Turan. Atraksiyonu ben yapmıyomki. Sağolsun yönetim taraftarı hoca yaptı artık.

20 KG İrmiğe 100 gr şeker koyarsan helvada böyle olur

Facx
20.Ağustos.2010, 06:00
Sabri orta açmayı öğrenemedi yıllardır. Genç Sabri diyoruz ama 26 oldu şaka maka. En azından Neill'ın kanat bindirmeleri daha iyi olucağını düşünüyorum. Çünkü Milwall ve Blackburn'de genelde sağ kanattaydı.

Ali Turan ya da Gökhan arasındanda seçim yapıcak olursak tabii ki Ali Turan. Atraksiyonu ben yapmıyomki. Sağolsun yönetim taraftarı hoca yaptı artık.

20 KG İrmiğe 100 gr şeker koyarsan helvada böyle olur

neill ı kanada çekersek göbek iyice batar ki öyle bişeyde olmucak zaten neill oyun kurucu stoper olarak alındı sağ bek olarak değil sabri yokken bende sağ bekte ali turan yerine onun olmasını isterim tabi

goosfraba
20.Ağustos.2010, 09:42
galatasaray, rijkaard'ı gönderip fatih terim'i getirebilirmiş, diye duydum.

izmer96
20.Ağustos.2010, 09:48
Getirsin getirsin , bi 6-0 daha lazim bu takimaki anlasinlar sorun teknik direktorde degil , kadroda ;)

nannar
20.Ağustos.2010, 09:49
üzülerek söylüyorum ama son sivas ve avrupa maçını 90 dk izledikten sonra bizim sorunumuzun transfer olmadığını anladım.Türkiye milli takımının sol beki hakan balta....Savunması servet, yanında geçen yılın en iyilerinden neill... tek eksik sağ bekte, orda da ali turan. önlerinde Cana,sarp,ayhan. bu savunma 7 lisinin kolay pozisyon vermemesi lazım aslında. hadi hücuma çıkaramasınlar onu anladık ama savunma yapmaları lazım.sivasspor'un bu mevkilerinde oynayan adamlar bu 7 kişiden daha mı kaliteliydi? ya da dün geceki karpaty lviv oyuncuları ? Galatasaray yöneticileri geçen yılın bitimiyle beraber hep aynı şeyi söyledi. "mücadeleci takım oluşturacağız" , şu anda yemin etsem günaha girmem! bu takım geçen seneki mücadelenin yarısını göstermiyor!!!! ne savaşıyor! ne pres yapıyor, ne alan daraltıyor! ne hücuma katkıda bulunuyor, ne arkadaşlarının açıklarını kapatıyorlar! takımda çok büyük bir sorun var ama ne oldugunu anlayamadım. ya rijkaard böyle oynayın diyor ya da bizim topçular kendilerine bakmıyorlar. sen koskoca galatasaray teknik patronusun ve sivas maçının ardından çıkıp " öndeyken oyuncularımız hızlıca taç kullanıyorlar" diye sitem ediyorsun! ayıptır.... ligde 1-0 ile maç almak için vakit geçireceksek o zaman rijkaard değil de mehmet ağa, ahmet ağa falan gelmeli takımın başına. neden elin gavuruna tonla para verelim?formanın hakkını veren baros-neill-kewel ve arda dışında 1 oyuncu bile yok!!!! üzülerek söylüyorum ama transferle falan ilgisi yok şu anki durumun.... başkan mı konuşur, yönetim kurulu toplanıp mı konuşur bilemem ama birilerinin çıkıp oyunculara topluca bir fırça kaymaları ve tehdit etmeleri lazım. hoca da eğer mücadeleci bir sistemi ortaya koyamıyorlarsa onun da biletini kessinler. hiç lige başlamadan getirsinler bir yerli teknik adam. madem dışardan yıldız almayacaz, teknik direktörün de çok duyulmuş olmasına gerek yok. valla artık ben kesinlikle transferle düzelme beklemiyorum. orta sahaya xavi ve iniesta ikilisi bile gelse hakan balta-ali turan ikilisiyle kanat atağı yaparsak yine yeniliriz.allah sonumuzu hayır etsin ama işler çok kötüye gidiyor. çok iddaalı konuşuyorum, şu anki takımı süper ligde yenemeyen düşmeye oynar! şu anda Galatasaray'ı yenemeyen süper lig ekipleri kendini sorgulamalıdır.

nannar
20.Ağustos.2010, 09:55
Getirsin getirsin , bi 6-0 daha lazim bu takimaki anlasinlar sorun teknik direktorde degil , kadroda ;)

yaww bırak remzi allah'ını seversen. tamam kadro mükemmel değil ama dün akşamki maçta rakibin kadrosu bizden daha mı iyiydi? ya da sivas'ın kadrosu bizden daha mı iyi? neden o zaman abdurrahman dereli ve hayrettin'i alıp sabri ve hakan2ı takasalamıyoruz ? lucescu zamanındaki kadroyu hatırlamıyor musun? şampiyonlar liginde çeyrek final oynadıktan sonraki sene lüzumsuz lüzumsuz yabancılar getirdiler. orta sahada ayhan,florquin ,ilerde radu falan oynuyordu. ama adam eldekine göre sistem kurdu, ilk gruplardan çok rahat çıkıp 2. gruplarda barcelona-roma-liverpool ile aynı gruba düştük ve orda da ilk 5 maçın 4'ünde öne geçmemize rağmen sahadan beraberliklerle ayrılarak 5 maçta 5 puan topladık. .6. maçta barcelona istanbul'da ofsayttan attığı golle bizi geçerek gruptan çıktı. yani 3 deve karşı 6 maçta 1 yenilgi aldık. şu anda bu 3 takımla bizi aynı gruba koysunlar, averaj takımı oluruz. ben onu bunu bilmem arkadaş. eğer rijkaard ille kafasındakini oynatacaksa ve o adamları alamıyorsak, rijkaard istifa etsin, yönetim yine eldekine göre sistem yapan bir teknik adam bulsun. türk olsun , yabancı olsun fark etmez. kesinlikle sadece kadro kalitesi değil sorunumuz. yani kadro kalitesi dersen baros-neil-kewel ve arda dışındakilerin hepsini çöpe atmamız lazım o zaman. Eeeee ? ilk 11'e 7 tane isim mi alacaz o zaman ? Hadi Pino ve Cana'yı da koyalım. 5 kişi mi alcaz ?

nannar
20.Ağustos.2010, 10:07
RİJKAARD "İYİ BİR TAKIMA KARŞI OYNADIK FARKLI MAĞLUP OLABİLİRDİK" (http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=61551)

şu açıklamaya bak! rezalet resmen! yahu bunu duyan da sanki barcelona ile oynadık sanacak! ulen senin elindeki adamlar onlardan daha iyi olması lazım normalde! bütün bu rezaleti kadro eksik diye yorumlayamayız... rijkaard'ın da kesinlikle suçu var. dün gece elde 2 fw var, yenik duruma düşünce sahadakini alıp kenardakini sokana kadar serdar özkan'ı çıkarıp baros-batdal fw de, kanatlarda da arda-kewel ile devam etse daha etkili olurduk. orta sahada ayhan dene adama 90 dk sabredeceğine madem para verip aldık , musa çağıran'ı koysaydıya! ayıptır, yazıktır! Galatasasay forması bu kadar ucuz değil...

nannar
20.Ağustos.2010, 10:15
şu yazıyı okuyunca benim içim acıyor bir Galatasaray'lı olarak. takımın bu hallere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürler. kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş derlerya, şimdi ağzı olan konuşmaya başladı.

Ledesma,rosicky ve misimoviç transferlerini eline üzüne bulaştıranlar utansın....

EVET.. Öyle ya da böyle.. AVRUPA MARKASI GALATASARAY'ın basiretsiz yöneticiler elinde menajerlerin oyuncağı haline getirilmesi KAÇAN ONLARCA ŞAMPIYONLUK tan DAHA YÜREK YARALAYICI OLSA GEREK..

Kuralar çekildiğinde EN KEK TAKIM olarak görülen Karpaty karşısında BAROS ve KEWELL in üstün gayretleri olmasaydı RİJKAARD'ın maç sonunda söylediği gibi FARK BİLE OLABİLİRDİ..

Evet Galatasaray Ali Sami Yen'de adın sanı duyulmayan bir takımla 2-2 kalmanın sevincini (!) yaşarken, yönetim kurulu üyesi MEHMET HELVACI, transfer için PİYASA İYİCE DÜŞSÜN BİRAZ DAHA UCUZLASIN O ZAMAN ALIRIZ diyerek, PROFESYONEL BİR EKİPLE YÖNETİLECEĞİ SÖYLENEN, KURUMSAL BİR KİMLİGE KAVUŞTURULACAĞI MASALLARI ANLATILAN Galatasaray'daki yönetim ve transfer anlayışını ortaya koyan en güzel örneği oluşturyordu.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 10:34

Topla 750.000 TL ücrete oynuyordu. Cana yıllık £2M kazanıyor. Yaklaşık 7 katı falan.

di canio
20.Ağustos.2010, 11:46
Mehmet Topal, yönetim istediği için gitmemiş. Avrupa'da oynamak için kendisi istemiş ayrılmayı. Yönetim de önünü kesmek istemeyip yol vermiştir. Cana bence çok kötü bir transfer değil. Transfer haberini duyduğumda kaliteli bir oyuncu daha geldi ülkemize diye çok sevinmiştim. Biraz zaman tanımak gerek. Ki beraber oynadığı oyuncuların kaliteleri de malumunuz. Uyum sağlayana kadar zaman geçecektir. Galatasaray'da yapılmayan transferlerin yanında, oyuncuların maçlara motivasyon sağlayamaması da önemli bir etken gibi gözüktü son maçlarda.Ruh demiş yukarıda bazı arkadaşlar, benim bahsetmek istediğim de o aslında. Oynadıkları takımın neleri yapabileceğinin farkında değil gibiler sanki.

MaTRaKaN
20.Ağustos.2010, 13:02

İnşallah dua ediyorum kaç gündür.:uzgun:

MeMo
20.Ağustos.2010, 13:05
Keita'yı hiç sevmesem de Galatasaray'da birşeyler yapıp takımı kurtarıyordu.Çok klasik olacak ama Galatasaray'ın hücum hattını bozmaması gerekiyordu.Topal'ın sözleşmesi bitene kadar tutulmalıydı çünkü Topal takımdayken bile o mevkide eksiklikler vardı satılması pek akıllıca değildi yani.

Cana-----M.Topal
-------Elano-------

Bu ortasaha başarılı olurdu bana göre.

gerrrard
20.Ağustos.2010, 13:11
üzülerek söylüyorum ama son sivas ve avrupa maçını 90 dk izledikten sonra bizim sorunumuzun transfer olmadığını anladım.Türkiye milli takımının sol beki hakan balta....Savunması servet, yanında geçen yılın en iyilerinden neill... tek eksik sağ bekte, orda da ali turan.

sanki milli takımımız çok iyide .....

Revolution
20.Ağustos.2010, 13:11

İnşallah inşallaaah... Fatih Terim eğer takım üzerinde kumar oynamazsa 2. kez tarih yazar...

Juve'ye kafa tutarken kadro bu kadrodan daha mı iyiydi? Veya Benfica'yı Portekiz'de yenerken daha mı iyiydi bu kadro. Liverpool'a Anfield'da kafa tutarken ön liberomuz Inamoto sol açığımız Carrusca, sol bekimiz Volkan Yaman'dı. Rijkaard kendi sorunlarını takıma yansıtıyor. Takımın ruhu yok farkında değil misiniz? Kondisyonumuz bile yok..

Lucas Neill
20.Ağustos.2010, 13:14
Fatih Terim 2. gelisinde takimi borca sokmustu hala onun etkisindeyiz.Yine de yeri farklidir ama gelecegini sanmiyorum.

goosfraba
20.Ağustos.2010, 13:14
bence fatih terim gelse de başarısız olur. çünkü uefa kupasından sonra epey egoları arttı. milli takımda yaptıkları vs. şimdi egolarını tatmin etmekle meşgul durumda. gerets gelirse daha başarılı olur bence :)

Revolution
20.Ağustos.2010, 13:16
O zamanla bu zamanın arasında fark var. Fatih Terim o zamanlar en iyi zamanındaydı ama şimdi farklı en kötü zamanı desek yeridir, tekrar kendini ispatlamak isteyecektir. Bizim çıkışımızı tekrar bizden biri yapabilir. Gerets de olabilir aslında ama göreceğiz neler olacak :)

LaigLeNoiR
20.Ağustos.2010, 13:17
Yeni yüzler, yeni hocalar lazım. Riijkard'ın gitme fikri ise oldukça düşündürücü.

goosfraba
20.Ağustos.2010, 13:19
O zamanla bu zamanın arasında fark var. Fatih Terim o zamanlar en iyi zamanındaydı ama şimdi farklı en kötü zamanı desek yeridir, tekrar kendini ispatlamak isteyecektir. Bizim çıkışımızı tekrar bizden biri yapabilir. Gerets de olabilir aslında ama göreceğiz neler olacak :)

bu konuda haklısın.

o zaman düzelteyim, fatih terim'in yeniden gelmesi tutabilir de tutmayabilir de :)

Revolution
20.Ağustos.2010, 13:20
Yeni yüzler, yeni hocalar lazım. Riijkard'ın gitme fikri ise oldukça düşündürücü.

Şu saatten sonra yeni yüz olmaz Murat abi artık sezon başladı Avrupa Ligi başladı yeni hoca yeni düzen sistemin oturması çok zaman alır bu sezon tamamen çöpe atılır, bu sezonu kazanmak için ya eskiden başarılı olan bir hoca gelecek ya da içimizden biri. Fatih Terim en akıllı tercih olur..

bu konuda haklısın.

o zaman düzelteyim, fatih terim'in yeniden gelmesi tutabilir de tutmayabilir de :)

Orası aynen öyle :)

LaigLeNoiR
20.Ağustos.2010, 13:24
Şu saatten sonra yeni yüz olmaz Murat abi artık sezon başladı Avrupa Ligi başladı yeni hoca yeni düzen sistemin oturması çok zaman alır bu sezon tamamen çöpe atılır, bu sezonu kazanmak için ya eskiden başarılı olan bir hoca gelecek ya da içimizden biri. Fatih Terim en akıllı tercih olur..

Orası aynen öyle :)

Ne kadar içinden birisi olsa bile oyuncularla anlaşması uyum sağlaması çok zor. En erken devre arası kampına kadar diyorum. O yüzden böyle şeylere girişmeye gerek yok.

Riijkard'ın kariyeri ortada bence bu işin altından kalkacaktır.

Revolution
20.Ağustos.2010, 13:31
Son gözde Drenthe

20 Ağustos 2010 11:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid'in satış listesine koyduğu belirtilen Hollandalı sol kanat oyuncusu Royston Drenthe ile Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edildi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/drenthe_real_600300_PJFZ6.jpg
İspanyol spor gazetesi Marca, 23 yaşındaki Drenthe'nin gerek satılık, gerekse kiralık olarak başka takıma gitme opsiyonunun olduğunu yazarken, Hollandalı futbolcuyla ilgilenen kulüplerin Galatasaray ve Portekiz'den Benfica olduğunu ileri sürdü.
Feyenoord'dan 3 yıl önce 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında alınan Drenthe, geçen sezon sadece 8 maçta oynarken, Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun da gözüne giremedi.
Bu arada Fransız L'Equipe Gazetesi, Real Madrid'in, Brezilyalı Michael Bastos'u almak için Olympique Lyon'a 12 milyon euro artı Drenthe'yi teklif ettiğini ileri sürdü.
Mesut Özil transferiyle birlikte kadrosunda 26 futbolcu bulunduran Real Madrid'in Drente, Diarra, Lass ve Van der Vaart arasından 3 futbolcuyu gönderilebileceği savunuluyor. İspanyol basınında yer alan haberlerde, Almanya'nın Wolfsburg takımının Van der Vaart ile ilgilendiği de belirtiliyor.

Bu transfer olursa söylenecek olumsuz söz seçemiyorum artık yorumsuz diyorum sadece çok gerekli transfer olur kesinlikle (!)

yunusgs
20.Ağustos.2010, 13:33
G.Saray için Drenthe iddiası
Real Madrid'in satış listesine koyduğu belirtilen sol kanatta görev yapan Hollandalı orta saha oyuncusu Royston Drenthe ile Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia edildi.

İspanyol spor gazetesi Marca, 23 yaşındaki Drenthe'nin gerek satılık, gerekse kiralık olarak başka takıma gitme opsiyonunun olduğunu yazarken, Hollandalı futbolcuyla şimdilik ilgilenen kulüplerin Galatasaray ve Portekiz'den Benfica olduğunu ileri sürdü.

3 yıl önce Feyenoord'dan 13 milyon avro bonservis bedeli karşılığında alınan Drenthe, geçen sezon sadece 8 maçta oynarken, Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun da gözüne giremedi.

Bu arada Fransız ''L'Equipe'' gazetesi, Real Madrid'in Brezilyalı Michael Bastos'u almak için Olympique Lyon'a 12 milyon avro artı Drenthe'yi teklif ettiğini öne sürdü.

Real Madrid, Mesut Özil'i de alarak, mevcut durumda kadrosunda 26 oyuncu bulundururken, Drente, Diarra, Lass ve Van der Vaart arasından 3 futbolcunun gönderilebileceği savunuluyor. Almanya'nın Wolfsburg takımının Van der Vaart ile ilgilendiği de İspanyol basınında yer alıyor.

20 Ağustos 2010 Cuma - 11:52
AA

Homer J.S
20.Ağustos.2010, 13:35
Güzel transfer olur ama 50 tane yabancı hakkımız yok ki.

LaigLeNoiR
20.Ağustos.2010, 13:37
Orta sahaya oyuncu aransa daha iyi olur gibime geliyor.

LadroN
20.Ağustos.2010, 13:40
Bir kere bu takımın as kalecisi yok yıllardır kaleci yetiştiremiyoruz 1 kaleye çözüm lazım.Aykut almanyadan gelmişti altyapıda hiç mi öğretmemişler yan topa nasıl çıkılacağını ikinci yarıda çıktığı bir pozisyon var evlere şenlik adam arkada bomboş kaldı Allah tan direk dibinden dışarı gitti.Sabri sağbekte akmasa da damlatıyor onu neyse geç Neill da iyi Servet bir acayip olmuş Karpaty nin ilk golü Kadıkoyde Guiza nın golünün aynısı.Hakan Balta saçma sapan işlerde uzman olmuş kafasını uzatmaya korkuyor Çağlar öldü galiba sol bek aksıyor. Önlibeo evelere şenlik daha bir kere M.Sarp ın Ayhan ın savunmanın arasından kademeye girdiğini görmedim.Önlibero nun işi savunmanın kademesine girmek değil mi bir anlamda.Geçen sene bu topları Elano çıkarıyordu :D.Sağ kanatta Keita gitmiş 5 gömlek düşük Serdar Özkan gelmiş.ASY deki 3-0 lık maçta Gs Bjk arası fark diye Keita ve Serdar Özkanı göstermiyor muyduk.Arda iyi ama yüzünde bir yorggunluk bezmişlik ifadesi var.Elano'nun acil takıma gelmesi lazım.Kewell diyecek laf yok takımın Baros la beraber yarısı.Aslında tam kaptan olması gereken adam.Baros 4 pozisyona girip 3 unu atar. Şuan tek yapacağımız şey yatıp kalkıp Kewell Baros a birşey olmasın diye dua etmek.

Night_Mare17
20.Ağustos.2010, 14:04
Bence Fatih Terim şu anki kadromuzu kullanabilir diye düşünüyorum onun kendi taktiği hiç bir zaman yoktu takıma göre taktik yapardı ve doğru olanıda bu Galatasaray 2 forvet oynayabilir Fatih Terim Gelirse 4-4-2 şeklinden ben bu dizlişle oynasa Galatasaray daha başarılı olur diyorum.

Pino-Elano-Cana-Arda
----Batdal------Baroş----

Revolution
20.Ağustos.2010, 14:06
Böyle oynayacaksak 1 forvet daha şart olur takımda zaten 2 tane forvet var topu topu :)

Night_Mare17
20.Ağustos.2010, 14:07
Bence Batdal - Baros oynayabilir biri sakatlanırsa Fatih Terim taktik değişikliğine gider.

Revolution
20.Ağustos.2010, 14:09
Daha Fatih Terim'in geleceği gelmeyi bıraktım görüşüldüğü bile meçhul... Ben bu seneden umudu kestim.

Homer J.S
20.Ağustos.2010, 14:17
Dünkü maçı izledikten sonra anladım ki tek eksik orta saha değil. Royshon Drenthe transferini bu yüzden destekliyorum.

Sol bekte büyük bir eksikliğimiz var, Hakan Balta yıllardır formanın tek sahibi olduğu için kendisini gram geliştirmedi, böyle devam ederse daha fazla yürümez bu iş onunla. Çağlar zaten var mı yok mu belli değil. Bu yüzden oraya bir transfer şart, mecburen yabancı olacak tabi ki.

Stoperde Servet hiç güven vermiyor, Ali Turan'ı stopere çeksek ne olur orası da meçhul. Bu yüzden oraya da bir transfer lazım. Yoksa hantal Servetle, varlığı yokluğu bir olan Ali'yle yürümez bu iş.. Bu fikrimi bu maçtan sonra değiştirdim. Önceden Ali'nin stoperde gidebileceğini düşünüyordum ama artık o da zor gibi.

Orta saha desek zaten berbat. Mustafa yetmez, Ayhan 5 metreye pas atamıyor, Barış teknik yoksunu vs vs. Bir değil 2 transfer lazım. Ben olsam Ceyhun'la Selçuk'u getirirdim Trabzon'dan parayı basıp.. Yabancı tercihimi stoper ve kaleciden yana kullanırdım.

Bunun dışında hücumda pek problemimiz yok gibi, Elano takıma katılırsa daha iyi oluruz görüşündeyim. Zira kendisi transferde adı geçen oyunculardan kat kat daha iyi.

E.Cartman
20.Ağustos.2010, 14:29
ya Van der Vaart'la Lass hazır listedeyken alsak ya şunları :D:D

eng1n
20.Ağustos.2010, 14:33
Dünkü maçı izledikten sonra anladım ki tek eksik orta saha değil. Royshon Drenthe transferini bu yüzden destekliyorum.

Sol bekte büyük bir eksikliğimiz var, Hakan Balta yıllardır formanın tek sahibi olduğu için kendisini gram geliştirmedi, böyle devam ederse daha fazla yürümez bu iş onunla. Çağlar zaten var mı yok mu belli değil. Bu yüzden oraya bir transfer şart, mecburen yabancı olacak tabi ki.
.

Yanlışım varsa düzeltin.Drenthe'de bildiğim kadarıyla tam bir bek değil Caner gibi yani onun için Galatasaray sol bek arıyorsa tam bir sol bek almalı.

KaRaBükLü KraL
20.Ağustos.2010, 14:42
ya Van der Vaart'la Lass hazır listedeyken alsak ya şunları :D:D
Katılırım,gelebilirde ama ihtiyacımız olan yer o bölgemi Lass bildiğim kadarıyla ön libero oyuncusu Van der Vaart'ta Elano gibi forvet arkası oynayan bi oyuncu bize bunların karışımı lazım aslında:D

anil luque
20.Ağustos.2010, 14:43
O zaman Xabi Alonso Galatasaray'da .. =D

IcedEarth
20.Ağustos.2010, 14:56
Rijkaard gidecekse kesinlikle Gerets'i isterim. En sevdiğim hocamız o oldu.

Hugo
20.Ağustos.2010, 15:13
Rijkaard gidecekse kesinlikle Gerets'i isterim. En sevdiğim hocamız o oldu.

Gerets, Sabriği sağ bek yapmamış mıydı :)

Revolution
20.Ağustos.2010, 15:20
Evet Sabri başka yerde oynayamazdı şu an herhalde :D

yunusgs
20.Ağustos.2010, 15:48

Takımı şampiyon da yapmıştı ama :D

LadroN
20.Ağustos.2010, 15:53
Sabri yi sağ bek Fatih Terim yapmıştı diye hatırlıyorum ben 2. döneminde Tamas'ın falan oladuğu zamanda.

Revolution
20.Ağustos.2010, 15:58
Yok yok Fatih hoca onu MC-MR olarak kullandı gayet iyiydi başlarda ama sonra kafasına saksı mı düştü nedir :D

IcedEarth
20.Ağustos.2010, 16:15

Fena mı yapmış bro, bak şimdi nasıl oynuyor :)

E.Cartman
20.Ağustos.2010, 16:32
Katılırım,gelebilirde ama ihtiyacımız olan yer o bölgemi Lass bildiğim kadarıyla ön libero oyuncusu Van der Vaart'ta Elano gibi forvet arkası oynayan bi oyuncu bize bunların karışımı lazım aslında:D

valla Lass her türlü Mustafa, Barış ve Ayhan'dan daha iyi oynar ayrıca basit oynadığı için Van der Vaart ve Elano'ya çabuk topu aktarıp onlardan da yararlanırız :)

RiG0BeRT
20.Ağustos.2010, 17:00
Van der Vaart'ın ne yapılırsa yapılsın alınması lazım.Şampiyonluğa taşır !

vego
20.Ağustos.2010, 17:37
Son gözde Drenthe

20 Ağustos 2010 11:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid'in satış listesine koyduğu belirtilen Hollandalı sol kanat oyuncusu Royston Drenthe ile Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edildi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/drenthe_real_600300_PJFZ6.jpg
İspanyol spor gazetesi Marca, 23 yaşındaki Drenthe'nin gerek satılık, gerekse kiralık olarak başka takıma gitme opsiyonunun olduğunu yazarken, Hollandalı futbolcuyla ilgilenen kulüplerin Galatasaray ve Portekiz'den Benfica olduğunu ileri sürdü.
Feyenoord'dan 3 yıl önce 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında alınan Drenthe, geçen sezon sadece 8 maçta oynarken, Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun da gözüne giremedi.
Bu arada Fransız L'Equipe Gazetesi, Real Madrid'in, Brezilyalı Michael Bastos'u almak için Olympique Lyon'a 12 milyon euro artı Drenthe'yi teklif ettiğini ileri sürdü.
Mesut Özil transferiyle birlikte kadrosunda 26 futbolcu bulunduran Real Madrid'in Drente, Diarra, Lass ve Van der Vaart arasından 3 futbolcuyu gönderilebileceği savunuluyor. İspanyol basınında yer alan haberlerde, Almanya'nın Wolfsburg takımının Van der Vaart ile ilgilendiği de belirtiliyor.

Facx
20.Ağustos.2010, 19:09
bence fatih terim gelse de başarısız olur. çünkü uefa kupasından sonra epey egoları arttı. milli takımda yaptıkları vs. şimdi egolarını tatmin etmekle meşgul durumda. gerets gelirse daha başarılı olur bence :)

aynen katılıorum gelcekse gerets gelsin fatih terimi kesinlikle istemiyorum b.kokrmaz bile iyidir hatta bence rijkaard giderse tugay bile gelebilir

bu arada sabri cidden bi ara çok iyiydi ümit milli takımda 10 numarayı giyiyodu :D:D:D:D:D:D:D:D

Lucas Neill
20.Ağustos.2010, 20:50
Aquilani'yi kiralamak istiyormus Liverpool bi takima, zaten alinsa bile iyi bi oyuncu gelmeyecek gibi bu adami kiralayalim da günü kurtaralim.

KaPaLı
20.Ağustos.2010, 21:03
Juventus'a gidecek Aquilani..

DisCo
20.Ağustos.2010, 21:27
Galatasaray, Serdar Kulbilge'yi kadrosuna katmak için görüşmeleri başlattı.

Yeni sezonda kaleci transferi düşünmeyen Galatasaray'da son maçlarda kalede yaşanan sıkıntının ardından yönetim harekete geçti. Sarı-kırmızılı yönetimin, Gençlerbirliği kalecisi Serdar Kulbilge'nin transferi için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Özellikle OFK Belgrad maçında kaleci Aykut'un hatalı goller yemesinin ardından kaleci transferini gündeme alan Sarı-kırmızlı yönetim, kaledeki alarmın son maçlarda da devam etmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Leo Franco'nun ardından yabancı kaleciye sıcak bakmayan Galatasaray yönetiminin Gençlerbirliği kalecisi Serdar Kulbilge ile yakından ilgilendiği ve bu oyuncunun transferi için başkent kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi.

Revolution
20.Ağustos.2010, 21:30
Serdar Kulbilge'yi beğenirim. Takımda da görmek isterim...

yunusgs
20.Ağustos.2010, 21:33
Olabilir.Serdar iyi kaleci.Gerçi daha çok küçük kulüplerin kalecisi gibi geliyor bana.Zaman geçirme işlerinden falan çok iyi anlıyor.

Revolution
20.Ağustos.2010, 21:39
Onu yapmazsan küçük takımlarda adamı oynatmazlar Yunus :zuhaha

yunusgs
20.Ağustos.2010, 21:41
Onu yapmazsan küçük takımlarda adamı oynatmazlar Yunus :zuhaha

Nedense Ömer ve Serdar bu konuda daha bir profesyonel gibi geliyor bana :D

KaRaBükLü KraL
20.Ağustos.2010, 21:50
Zaten o yüzden küçük takımların kalecisi Yunus:n::n:

Revolution
20.Ağustos.2010, 21:55
Ben ilk zamanlarda Fenerbahçe'deyken Serdar'ı Volkan'dan daha çok beğeniyordum ama Volkan büyük bir patlama yapıp geçti onu. Serdar bence Aykut'tan daha faydalı olur. Zaten Serdar Aykut+Para'yla gelecektir büyük ihtimal eğer gelirse :)

Sekopej
20.Ağustos.2010, 21:57
3 milyon Euro istemiş deniyordu İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe'den geçtiğimiz günlerde.

Revolution
20.Ağustos.2010, 21:58
O iş yaş. Adnan Sezgin Aykut+full akbil'den fazlasını vermez ona :zuhaha

IcedEarth
20.Ağustos.2010, 22:10
O iş yaş. Adnan Sezgin Aykut+full akbil'den fazlasını vermez ona :zuhaha

Ankara piyasasına göre iş çevirir hatta. Aykut + 10luk öğrenci kartı verir bence..

Revolution
20.Ağustos.2010, 22:12
Yok yahu İlhan Cavcav kurt adamdır ikisini birden alır vallahi..

eng1n
20.Ağustos.2010, 22:17
İlhan Cavcav rahat 2 M alır GS'den Serdar için

IcedEarth
20.Ağustos.2010, 22:36
İlhan Cavcav rahat 2 M alır GS'den Serdar için

Alınabilecek tek kaleci gibi görünüyor. Yürekten oynayacaksa alınsın, ben Volkan'dan daha iyi buluyordum oynadığı zaman Serdar Kulbilge'yi.

KaPaLı
20.Ağustos.2010, 22:38
İlhan Cavcav şu anda Serdar'ı 5'ten aşağı bırakmaz. 3 milyon € teklifi reddetmişlerdi..

yunusgs
20.Ağustos.2010, 22:43
Gençlerbirliği Serdar'ı takassız bırakmaz.Oynatacak doğru dürüst bir kaleci yok ellerinde Serdar'dan başka.

Bekq
20.Ağustos.2010, 22:48
Serdar eğer büyük takımda oynayacak kalitede bir oyuncu olsa Fenerbahçe bırakmazdı diye düşünüyorum. Yıllardır Galatasaray kalesi sorunlu. Bir türlü nokta atışı yapılamıyor. Leo Franco geldi çok başarılı olacağını düşünüyordum olmadı. Orkun'a ne olduğunu bilmiyorum oda tutunamadı. Ufuk var şuan fakat oda tam olarak hazır değil gibi görünüyor. Aykut var fakat oda güven veremiyor.

nannar
20.Ağustos.2010, 22:58
Sorun kalenin güven vermemesi değil, Galatasaray taraftarının sabretmemesi. Siz şu an göklere çıkarılan Trabzon kalecisi Onur'un sahaya çıktığı ilk maçları hatırlamazsınız belki ama ben çok iyi hatırlıyorum. Galatasaray'a karşı oynadı ilk kaleye geçmeye başladığında ve biz o maçı kalecinin hatalarıyla bulduğumuz gollerle 4-1 kazanmıştık. Yine şu anda Fenerbahçe'de ilk 11'de en güvenilen isimlerden biri olan kaleci Volkan ilk kaleye geçtiği yıl yığınla hatalı gol yedi. Önemli olan potansiyeli gördükten sonra kaleciye 1 sezon sabrederek destek vermek. Aykut da olur , Ufuk da olur ama bence Ufuk'un kumaşı daha iyi gibi.

Yani kalecilik çok farklı birşey. Mesela takıma yeni giren bir forvet olsan 1 maç kaçırsan, diğer maç da kaçırsan 3. maçta atınca taraftar seni kabulleniyor. Orta alanda 1 maçta 15 pas hatası yapan ayhan 1 asistle göze giriyor. Ama kaleye doğru inildikçe risk artıyor ve telafi zorlaşıyor. Kale ise işin en son noktası. Kurtarırsan kralsın, yersen daha doğrusu hatalı yersen senden kötüsü yok :) Düzenli olarak 1 sezon ilk 11'de oynamayan bir kalecinin 2 ayda form tutmasını beklemek oyuncuya haksızlık olur. Baros bile bakın sakatlığının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen yavaş yavaş oyuna ısınıyor.

Galatasaray taraftarı olarak kaleci konusunda bize düşen en büyük görev sabır ve destek diye düşünüyorum... Yani Serdar'la Ufuk arasında çok fark yok. Biri düzenli 11 oynadığı için az hata yapıyor. Diğeri form tuttuğunda belki daha da başarılı olacak.Leo Franco gibi düzenli 11 oynamasına rağmen sezonun 2. yarısında bile hala aptalca goller yerlerse o zaman lafım olmaz...

Revolution
20.Ağustos.2010, 23:07
Sorun kalenin güven vermemesi değil, Galatasaray taraftarının sabretmemesi. Siz şu an göklere çıkarılan Trabzon kalecisi Onur'un sahaya çıktığı ilk maçları hatırlamazsınız belki ama ben çok iyi hatırlıyorum. Galatasaray'a karşı oynadı ilk kaleye geçmeye başladığında ve biz o maçı kalecinin hatalarıyla bulduğumuz gollerle 4-1 kazanmıştık. Yine şu anda Fenerbahçe'de ilk 11'de en güvenilen isimlerden biri olan kaleci Volkan ilk kaleye geçtiği yıl yığınla hatalı gol yedi. Önemli olan potansiyeli gördükten sonra kaleciye 1 sezon sabrederek destek vermek. Aykut da olur , Ufuk da olur ama bence Ufuk'un kumaşı daha iyi gibi.

Yani kalecilik çok farklı birşey. Mesela takıma yeni giren bir forvet olsan 1 maç kaçırsan, diğer maç da kaçırsan 3. maçta atınca taraftar seni kabulleniyor. Orta alanda 1 maçta 15 pas hatası yapan ayhan 1 asistle göze giriyor. Ama kaleye doğru inildikçe risk artıyor ve telafi zorlaşıyor. Kale ise işin en son noktası. Kurtarırsan kralsın, yersen daha doğrusu hatalı yersen senden kötüsü yok :) Düzenli olarak 1 sezon ilk 11'de oynamayan bir kalecinin 2 ayda form tutmasını beklemek oyuncuya haksızlık olur. Baros bile bakın sakatlığının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen yavaş yavaş oyuna ısınıyor.

Galatasaray taraftarı olarak kaleci konusunda bize düşen en büyük görev sabır ve destek diye düşünüyorum... Yani Serdar'la Ufuk arasında çok fark yok. Biri düzenli 11 oynadığı için az hata yapıyor. Diğeri form tuttuğunda belki daha da başarılı olacak.Leo Franco gibi düzenli 11 oynamasına rağmen sezonun 2. yarısında bile hala aptalca goller yerlerse o zaman lafım olmaz...

İmzamı atarım.

RaSenGan
20.Ağustos.2010, 23:36
Serdar Kulbilge gelsin yahu amcamın lise arkadaşı :n: Aykut'tan 10 kat iyidir adam :)

Revolution
20.Ağustos.2010, 23:37
Duygusalsın Aygün :D

RaSenGan
20.Ağustos.2010, 23:39
Ya Serdar Aykut'tan kötü olsa duygusal de de sonuçta Aykut'tan iyi :D

RiG0BeRT
21.Ağustos.2010, 00:28
Kaleye yabancı kaleci alınabilir ama Türkiye'den aranıyorsa Onur Kıvrak,Hasagic,Serdar Kulbilge yada Serkan Kırıntılı iş yapar.

Revolution
21.Ağustos.2010, 00:29
Serkan Kırıntılı geleceğine Aykut kalsın..

DisCo
21.Ağustos.2010, 00:35
Şuan Onur Kıvrak ve Sinan Bolat hariç Galatasaray'ın kalesini koruyabilecek bir Türk kaleci bulunmuyor. Volkan'ı saymıyorum çünkü Fenerbahçe satmaz. Satsa bile Galatasaray alır mı bilinmez. Bu nedenle alınacak her oyuncu hem kendi kariyerini bitirir hem bizi çileden çıkarır.

E.Cartman
21.Ağustos.2010, 00:39
Real 2 Diarra'yı da satıyormuş,biz hepsini alalım bu takımdakilerin :D:D

E.Cartman
21.Ağustos.2010, 17:33
Galatasaray ve Schalke'ye Misimovic transferi için umut ışığı doğdu!.. Wolfsburg'un Juventus'tan Diego'yu alamadığı için satmaktan vazgeçtiği Boşnak yıldız, dün oynanan Bayern Münih maçı sonrası basın mensuplarına ayrılık sinyalleri verdi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Bayern Münih ile oynanan sezonun ilk maçına yedek başlayan ve 2. yarıda oyuna dahil olup Wolfsurg'un tek golünün asistini yapan Zvjezdan Misimoviç, karşılaşma sonrası kısa ama ilginç açıklamalar yaptı.

Gazetecilerin Wolfsburg'da kalıp kalmayacağı yönündeki soruya "Yarın ne olur bilemem. Ama hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez" diye yanıt veren Boşnak futbolcu, "Wolfsburg'da kalmayı istiyor musun?" şeklindeki soruya ise üstü kapalı bir yanıtı verdi: "Bu konuda hiçbir şey söylemesem daha iyi" Zvjezdan Misimovic'i Galatasaray'ın yanı sıra Schalke de istiyor.

Hatırlanacağı üzere Wolfsburg Juventus'tan Diego'yu transfer etmek istemiş ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda Misimovic'i Galatasaray'a satmaya sıcak bakmıştı. Boşnak orta saha oyuncusu da Galatasaray'a gelmek istediğini açıklamıştı. Ancak Diego'nun transferi gerçekleşmeyince Wolfsburg da Misimovic'i satmayacağını bildirmişti.

Ancak Wolfsburg'un kendisini satmaya sıcak bakması ve sezonun ilk maçına yedek başlaması, Misimovic'in kulüpten ayrılma isteğini güçlendiriyor.

hadi bakalım hayırlısı, ben inanmadım bu habere ama olsun :D

Revolution
21.Ağustos.2010, 17:40
Gelmesin Misimovic.

Suicider
21.Ağustos.2010, 18:16
10 gün sonra transfer dönemi bitiyor almasın artık adam falan kendilerini anca bu kadar düşürebilirlerdi yazıklar olsun..

Suicider
21.Ağustos.2010, 19:07
Galatasaray'a Manchester City'nin iki yıldızının önerildiği, ancak bu futbolcuların farklı gerekçelerle reddedildikleri öğrenildi.

İngiliz kulübü; Robinho, Stephen Ireland ve Craig Bellamy ile yollarını ayıracağını açıklamıştı. Robinho'nun Galatasaray'a da teklif edildiği, ancak sarı-kırmızılı yöneticilerin "Hem bonservisi, hem de istediği ücret çok yüksek. Takım içi dengeleri altüst eder" gerekçesiyle bu dosyayı hemen rafa kaldırdıkları ortaya çıktı.

"IRELAND'I TANIMIYORUZ"

İkinci isim ise Stephen Ireland'dı. Lig Radyo'da Total Futbol programında verilen habere göre; City'nin gönderilecekler listesine koyduğu yıldız futbolcu, Neill ve Kewell'dan aldığı olumlu referans üzerine menajerine "Galatasaray ile benim için görüş" talimatını verdi.

Adnan Sezgin'i telefonla arayan menajerler, "Ireland, Galatasaray'da oynamak istiyor" dedi ama Manchester City'de altyapıdan yetişerek Elano'yu kesen 24 yaşındaki futbolcu için "İlgilenmiyoruz, böyle bir oyuncuyu tanımıyoruz" yanıtını aldı.

Kaynak: mynet

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 19:11
Yuh adamı tanımıyoruz diyemi reddediyorlar. Adnan's lar kimi tanıyor acaba.

metaLwrath
21.Ağustos.2010, 19:19
kaynağa dikkat etmek gerek..Böyle bişeyin olmuş olmasına ihtimal bile vermiyorum.

Night_Mare17
21.Ağustos.2010, 19:20
Kaynak mynet çok kötü bir kaynak değil

Revolution
21.Ağustos.2010, 19:20
Elano'yu kesen Ireland mı? Elano AMC, Ireland box to box nasıl kesmiş anlamıyorum.. Ireland bize gelmek ister de biz almazsak denecek söz yok zaten :)

E.Cartman
21.Ağustos.2010, 19:27
vaay Adnan Sezgin'e bak Ireland'ı tanımıyomuş :D:D kesin doğrudur bu haber, tanımadığından getiremiyodur oyuncuları :D:D

nannar
21.Ağustos.2010, 19:30
yahu saçma sapan haberlere neden hemen atlıyorsunuz ? rijkaard'ın ağzından baptista'yı arayanlar da bunlar değilmiydi? ben dün direk ntvspor'a bağlanan 2. başkan sayın helvacı'yı dinledim. adam açık açık dürüstçe anlattı olayları. transferde geç kaldık ama galatasaray'ın ekonomisini de düşünmek zorundayız dedi. trasnfer dönemi bitmeden gerekli oyuncular alınacak dedi. yani acaba 30 ağustosta 2 tane canavar gibi isim gelirse yönetime sallayanlar hala devam edebilecekler mi? ben de dahil bugün adnan sezgin'e saydıranlar lorik cana'nın açıklandığı gün "helal olsun, demekki haldun'suz da adam alınabiliyormuş" demedik mi ? allah aşkına rahmetli özhan canaydın kulübü yerlerde süründürürken adnan polat gelsin diye dualar eden biz değilmiydik ? adam geldiğinden beri yaşlandı resmen gs için debelene debelene. bir sürü projeyi hayata geçirdi. şurda 1 sezon dah sabrettikten sonra yeni stat ve anlaşmalarla beraber gelirler müthiş artacak. tamam ben de istemiyorum ortada rotasyon oyuncusu olan ayhan ve barış'ın ilk 11'de oynamasını ama adam alacağız diyorlar. beklemekten başka çare yok. sonuçta yolun sonu aydınlık olacak gibi gözüküyor. eskisi gibi heryerde galatasaray'ın borçları yazılıp çizilmiyor. bu da bir gelişmedir. 2012 geldiğinde sanki biz bank asya'da falan mı olacağız ? şurda forumda yazanların kaç tanesi iş adamlığı ya da kulüp yöneticiliği yaptı ? eleştirelim , yazalım ,çizelim ama bu kadar da keskin olmaya gerek yok. Galatasaray camiasından çıkıp galatasaray'ı yönetme görevini gönüllü olarak kabul eden hiçkimse galatasaray'a zarar vermeye çalışmaz. hataları vardır ancak iyi yolda yönetim....

nannar
21.Ağustos.2010, 19:36
takımın gidişatı konusunda da gelecek olan 2-3 yıldız diğer vasat oyuncuların form ve moralini yükseltir ve takım olarak düzene gireriz. yani biz Radu-Ayhan-florquin gibi isimlerden kurlu kadro ile barcelona-liverpool ve roma'lı grupta devlere kafa tuttuk. kadronun hepsini yıldız yapamazsın. fakat yıldızlarla beraber diğer oyuncuların mücadele gücü, kendine güveni ve performansı artar. takım olarak kötü olunca hakan balta-servet-ali turan-barış-ayhan-mustafa sarp hepsi göze batıyor. zaten normal şartlarda alınacak olan oyuncularla beraber bu isimlerin bazıları kulübede oturacağı için sahada daha yetenekli bir takım oalcak ve bu tüm takımın özgüvenini arttırır. Geçen sene Bursa'da Volkan şen-ozan ipek-sercan ve biraz da batalla'yı çıkarıverin , her maç şahlanan ali tandoğan,ömer erdoğan, turgay bahadır gibi isimler bir anda sönüverir. hakan ünsal'ı da , ümit davala'yı da , arif erdem'i de ön plana çıkaran isimler popescu-hagi-taffarel ve hakan şükür gibi isimlerdir...

RiG0BeRT
21.Ağustos.2010, 23:18
Valla açık konuşuyorum.Adnan Sezgin'e güvenmiyorum.Adnan Polat'a biraz olsun güveniyodum ama oda Sezgin'in kafaya uyunca ona karşıda güvenim azaldı.Adnan Sezgin'in bu saatten sonra getireceği oyuncudanda bişeyler beklemiyorum.Olurda adam gibi transfer yaparsa gerçekten çok şaşırırım.

Revolution
21.Ağustos.2010, 23:21
Bu sene Avrupa Ligi'ni de alsak Adnan Polat gözümde her zaman eksidedir Haldun Üstünel nedeniyle. Futbol dışında yaptığı işleri takdir ederim gururlanırım ama futbol konusunda aynı şeyleri söylemem.

Varonil
21.Ağustos.2010, 23:38
Stephen İreland'ı tanımıyorlarmış demek :D Bir de suçluyorduk Adnan Sezgin'i transfer yapamıyor diye,tanımadığındanmış meğerse.Ama hiç çoktan iyidir Lorik Cana'yı tanıyormuş en azından. :D

Şaka bir yana,her ne kadar tanımasa da Galatasaray'ın 2006 ve 2008 şampiyonluklarında da Adnan Sezgin yönetimde ve transferdeydi yanlış hatırlamıyorsam.Galatasaray geçen sene yıldızlarla dolu bir kadro kurdu da ne oldu? Eminim Rijkaard da takım için en çok mücadele edecek oyuncuların alınmasını istiyor,yönetim de bunun için çalışıyordur.Yönetim mutlaka Galatasaray taraftarını memnun edecek bir takım kuracaktır.

RiG0BeRT
21.Ağustos.2010, 23:47
Şu İBB'ye Helal olsun.Abdullah Avcı'ya ayrıca Helal olsun.Adam resmen ben burdayım diye bağırıyor.Şu kadroyla Beşiktaşı İnönüye gömdü ya gerçekten büyük iş.İBB'de ki imkanlarla bunları yapıyorsa Galatasaray'da neler yapar Allah bilir.Ligde başa rahat oynarda avrupa tecrübesi yok ama oda zamanlar olur.Sonuçta bir zamanlar Fatih Terim'in de yoktu.

E.Cartman
21.Ağustos.2010, 23:58
Stephen İreland'ı tanımıyorlarmış demek :D Bir de suçluyorduk Adnan Sezgin'i transfer yapamıyor diye,tanımadığındanmış meğerse.Ama hiç çoktan iyidir Lorik Cana'yı tanıyormuş en azından. :D

Şaka bir yana,her ne kadar tanımasa da Galatasaray'ın 2006 ve 2008 şampiyonluklarında da Adnan Sezgin yönetimde ve transferdeydi yanlış hatırlamıyorsam.Galatasaray geçen sene yıldızlarla dolu bir kadro kurdu da ne oldu? Eminim Rijkaard da takım için en çok mücadele edecek oyuncuların alınmasını istiyor,yönetim de bunun için çalışıyordur.Yönetim mutlaka Galatasaray taraftarını memnun edecek bir takım kuracaktır.
biz de öyle umut ediyoruz :n::n:

Şu İBB'ye Helal olsun.Abdullah Avcı'ya ayrıca Helal olsun.Adam resmen ben burdayım diye bağırıyor.Şu kadroyla Beşiktaşı İnönüye gömdü ya gerçekten büyük iş.İBB'de ki imkanlarla bunları yapıyorsa Galatasaray'da neler yapar Allah bilir.Ligde başa rahat oynarda avrupa tecrübesi yok ama oda zamanlar olur.Sonuçta bir zamanlar Fatih Terim'in de yoktu.
Rijkaard giderse Fatih Terim gelecek gibi gözüküyor, bence ne yapıp edilip Abdullah Avcı'nın getirilmesinden yanayım :)

King_91
21.Ağustos.2010, 23:58
o değilde şu hasagiç'i almak bu kadar mı zor mis gibi kaleci . daha ne istiyoruz anlamıyorum . bizimle oynadığı her maçta bize kök söktürdü .. ben ufuk'un yarım sezon kadar kullanılması taraftarıyım.. olmadı al hasagiç'i

LeqenDary
21.Ağustos.2010, 23:59
Rijkaard dursun 1 yıl daha, ne bu acele anlamıyorum ki ? Belki adamın istediği transferler yapılırsa, takım oturup iyi sonuçlar alacağız .Biraz daha beklemekte fayda var .Ben Rijkaard'ın arkasındayım .

Revolution
21.Ağustos.2010, 23:59
Rızvan, Hasagiç gelsin savunmamızı toparlar..

eGowiCh
22.Ağustos.2010, 00:02
Kadro çok iyi sanki de Rijkaard eleştiriliyor. Orta sahada adam yok, defansta adam yok, kalede adam yok, hoca ne yapsın? M.Topal satıldı, yerine adam alınamadı, Keita satıldı, yeri boş, Kewell taraftar baskısıyla kulüpte kaldı, stopere, kaleye, göbeğe takviye lazım, yönetim gerçekten çok kötü.

Diarra ismi geçiyor, transfer edilirse çok faydası olur, orta sahayı toparlar. Topal'dan iyi topçu, Cana-Diarra ikilisi çok iş yapar.

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 00:03
Rijkaard dursun 1 yıl daha, ne bu acele anlamıyorum ki ? Belki adamın istediği transferler yapılırsa, takım oturup iyi sonuçlar alacağız .Biraz daha beklemekte fayda var .Ben Rijkaard'ın arkasındayım .

bende Rijkaard'ın destekçisiyim ama takımın durumu belli, Türkiye'deki durumda belli böyle devam ederse kimse kusra bakmasın ama en geç devre arasında yollarlar Rijkaard'ı

Zekirdek
22.Ağustos.2010, 00:07
Rijkaard gitmeli ama şu anki takımın durumdan dolayı değil yönetimin mantalitesi ve ülkemizin klasik durumdan dolayı. Rijkaard gibi hocalar çok güzel futbol oynatırlar ama eline bütçeyi verecen istediği transferi yapacan hep arkasında duracan. Birde Daum, Gerets tarzı hocalar vardır bunlar ise elindeki imkanlar ile maximumu yakalarlar. 1. durumdaki imkanlar ülkemizde ve Galatasaray'da bulunmadığı için Rijkaard ayrılmalı.

LeqenDary
22.Ağustos.2010, 00:11
bende Rijkaard'ın destekçisiyim ama takımın durumu belli, Türkiye'deki durumda belli böyle devam ederse kimse kusra bakmasın ama en geç devre arasında yollarlar Rijkaard'ı
Şu transferler gelsin şu olumsuz hava dağılsın, 1-2 maç ardarda kazanalım Rijkaard falan gönderilmez .Şampiyonluğun en büyük favorisini de görüyoruz, biraz daha sabırlı olalım bence.. O kadar da kötü değil gelecek :)

nannar
22.Ağustos.2010, 00:13
yahu arkadaş tamam takım kötü de bu kadar mı mücadeleden uzak oynanır ? madem ligden bir sürü oyuncu sayıyorsunuz neden bu oyuncular değil de hakan balta-sabri-mustafa sarp falan türk milli takımı oyuncusu ? bence kesinlikle sadece kadro kalitesi değil sorunumuz.... oyuncuların canı gitmiş. hakan balta'nın göğsünü uzatmak yerine kafasını sokarak o topu kornere atması lazımdı! bunu herkes biliyor! Onu o anda o tercihe iten şey neyse, işte galatasaray'ın başarısızlığının ana sebebi de odur!

Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 00:17
Abdullah avcı için henüz erken derim ben Galatasaray'ı kaldıramayabilir. Hele ki GS şuan risk alamaz , şampiyonluk yaşaması lazım 2 sene içinde bence mutlaka.

O yüzden en garanti yola yani Luce'ye başvurmalı.

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 00:18
Kadro çok iyi sanki de Rijkaard eleştiriliyor. Orta sahada adam yok, defansta adam yok, kalede adam yok, hoca ne yapsın? M.Topal satıldı, yerine adam alınamadı, Keita satıldı, yeri boş, Kewell taraftar baskısıyla kulüpte kaldı, stopere, kaleye, göbeğe takviye lazım, yönetim gerçekten çok kötü.

Diarra ismi geçiyor, transfer edilirse çok faydası olur, orta sahayı toparlar. Topal'dan iyi topçu, Cana-Diarra ikilisi çok iş yapar.
Ben bu yorumlara cevap vermeye bıktım :) İBB'de Abdullah Avcı'nın elinde Neymar,Pato,Messi falanmı var :) Galatasaray'dan 3-4 gömlek daha düşük kadro kalitesi ama adam oynatıyor işte.Rijkaard ilk sezon tanıma süreci dedik,oyunculara alışcak,Takım Taktiğini oturtcak dedik bekledik.Ama 2.Sezon başladı geçen sezondan daha beter durumdayız.Gol yemeden maç bitiremiyoruz.Ya bir çare bulsunlar yada topluca gitsinler.Kimsenin Galatasaray'ı ve onu destekleyen 25 Milyon taraftarı üzmeye hakkı yok.

Deus Dominus
22.Ağustos.2010, 00:59
Abdulla Avcı haddini biliyor, takımını tanıyor, nasıl oynaması gerektiğini biliyor. Ayrıca sezon başlamışkende İ.B.B.'yi yüz üstü bırakmaz bence. Rijkaard biraz yumuşak bir teknik direktör izlenimi veriyor bana. Fazla otoritesi yok oyuncular üzerinde. Sıkıntılarında bu yüzden çıktığını düşünüyorum. İki tarafta memnun değil birbirinden, bakalım sonu nereye gidecek...

Revolution
22.Ağustos.2010, 01:05
Abdullah Avcı şimdi değil de Rijkaard'dan sonra gelecek antrenörden sonra gelebilir. Çünkü Abdullah Avcı'nın şimdi Rijkaard yerine geldikten sonra bir otorite boşluğu olabilir yaşı ve tecrübesi nedeniyle. Bize en uygun isim Fatih Terim'dir. Fatih Terim'in nasıl bir psikopat olduğunu bilmeyen yok şu an kadroda :D

Sekopej
22.Ağustos.2010, 01:10
Tamamen komplo teorisi, acaba yönetim Rijkaard'ı ile yolları ayırmayı mı bekliyor transfer için çünkü Rijkaard rahatsız, Bursa maçı kaybedilir, avrupadan da elenirlerse Rijkaard ile yollar ayrılır ve yeni hoca yeni transferler o zaman mı açıklanır acaba diye de düşünmüyor değilim. (Benim şahsi düşüncem ha öyle aklıma geldi transfer olmayınca)

Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 01:15
Bence Rijkaard gitmez simdilik, sampiyon yapip veda eder.

partizanlion
22.Ağustos.2010, 01:20
şuan için biraz daha beklemekte yarar var, Rijkaard elbet bir yolunu bulup işleri yoluna koyabilir(fakat başta şu ruhsuz halini değiştirmeli). eğer ki giderse Terim'i değil Abdullah Avcı getirilmeli.Fatih Terim bize yara değil, 2.döneminde ki gibi zarar sağlıyacaktır. Avcı ise tam tersi başarıya aç bir hoca ve elbet takımı başarılı yapacaktır..

Alicanfmfan
22.Ağustos.2010, 03:04
İlk 4 hafta kaldı 3 hafta Avrupa macınıda koy 5 maç sonra Rijkaard'ın sonu belli olur.

MaTRaKaN
22.Ağustos.2010, 12:50
Ya yönetim gidecek ya Rijkaard.

Hangisi merak ediyorum..

Clayman
22.Ağustos.2010, 13:10
Bence Rijkaard gitmez simdilik, sampiyon yapip veda eder.

Şampiyon nasıl yapabilir yani şu anki haliyle ?

King_91
22.Ağustos.2010, 13:57

bu kadar da umutsuzluğa gerek yok yahu . son 2 şampiyonluğumuzda müthiş kadromuz müthiş top yapan orta sahalarımız mı vardı sanki ? cihan - orhan ak la şampiyon olmuş takımız . geçen 3-4 senede anadolu takımları bu kadar ilerledi sanki ? sadece biz kadro yapımıza kesinlikle uymayan bi taktikle oynamaya çalışıyoruz 2 senedir . bu sevdadan vazgeçildiği taktirde türkiye'de başarı çok zor değil . ama bence ne rijkaard sistemden vazgeçer , ne de biz sene sonuna kadar onu göndeririz :D kısacası benim rijkaard'ın sistemi değiştireceğinden umudum yok başarıdan değil ..

Lucas Neill
22.Ağustos.2010, 14:02

Türkiye liginde sampiyon olmak icin aman aman bi kadroya müthis yildizlara gerek yok.Yeter ki adam gibi mücadele etsinler hangi takimda olduklarini bilsinler cok rahat sampiyon oluruz.Tabi ki 3 transfere ihtiyacimiz var 2 ortasaha 1 forvete bence.

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 15:17
Misimovic'in alternatifi Emana demiş Milliyet.com.tr

yunusgs
22.Ağustos.2010, 15:29
Misimovic'in alternatifi Emana demiş Milliyet.com.tr

Bugün Lig TV'de sabah programında adını hatırlayamayacağım ama,birisi çok eleştirdi bu sözü.İkisi de farklı tipte adamlar,birbirinin nasıl alternatifi olabilir anlamak güç dedi.

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 15:31
Bugün Lig TV'de sabah programında adını hatırlayamayacağım ama,birisi çok eleştirdi bu sözü.İkisi de farklı tipte adamlar,birbirinin nasıl alternatifi olabilir anlamak güç dedi.

medyanın durumu bu işte sallama haber bile yapamıyolar :D:D

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 15:51
İBB'den Abdullah Avcı ve yanında Arif Erdem,Kaleyede Hasagic.Galatasaray'ın en ucuz reçetesi.

nannar
22.Ağustos.2010, 15:54
küçük takımda büyük işler yapan her hoca büyük takımda da çalışır diye bir kaide yok. eğer öyle olsaydı yılmaz vural gelmeliydi zaten. büyük kulüplerle küçük kulüpleri karıştırmayın. işler o akdar kolay yürümüyor.

Revolution
22.Ağustos.2010, 15:55
Hasagiç, Rızvan gelsin bize yeter.

EndoplazmiK RetikuluM
22.Ağustos.2010, 15:58
küçük takımda büyük işler yapan her hoca büyük takımda da çalışır diye bir kaide yok. eğer öyle olsaydı yılmaz vural gelmeliydi zaten. büyük kulüplerle küçük kulüpleri karıştırmayın. işler o akdar kolay yürümüyor.

Bunu en iyi örneğini Akut Kocaman'da gördük fakat başarılı olamaz diye bir kaidede yok :)

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 15:59
İyide hocam büyük kulüplerde iş yapan hocalarıda görüyoruz(Rijkaard).O kadar transfere ve bütçeye rağmen durum ortada.Bence Yılmaz Vural taktik bilgisi ve Türkiyeyi tanıması açısında 3 Büyüklerden herhangi birini yönetebilir ama adamda davranış bozukluğu var.Ama Abdullah Avcı en az onun kadar taktik bilgisi olan birisi.Bence Galatasaray'ı Rijkaard'dan kat kat daha iyi yönetir.Zaten Galatasaray için bundan kötüsü olamazdı :)

Revolution
22.Ağustos.2010, 16:01
Yılmaz Vural iyidir hoştur da kalite olarak bize yakışmaz. Nasıl ki oyuncu antrenörüne küfür edip vuramazsa, antrenörün de futbolcunun gururunu zedelemesine hakkı yok.

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 16:02
Yılmaz Vural iyidir hoştur da kalite olarak bize yakışmaz. Nasıl ki oyuncu antrenörüne küfür edip vuramazsa, antrenörün de futbolcunun gururunu zedelemesine hakkı yok.
Aynen katılıyorum.Anlatmak istediğimde buydu zaten.

Aydin
22.Ağustos.2010, 16:03
Küçük takım hocaları büyük takımları da çalıştırır. Örnek: Fatih Terim.

sentugo
22.Ağustos.2010, 16:06
ya arkadaşlar karşılaştırdığınız adamlara bakın

Abdullah Avcı, Yılmaz Vural - Rijkard

Rızvan - Sabri

hasagic :D

ya bunlar çok komik şeyler o kadar aciz durumda değil gs..

Revolution
22.Ağustos.2010, 16:09
Rızvan'ın dün Quaresma'ya yaptığı savunma muhteşemdi. Komik olan birşey olduğunu düşünmüyorum.

RaSenGan
22.Ağustos.2010, 16:10
ya arkadaşlar karşılaştırdığınız adamlara bakın

Abdullah Avcı, Yılmaz Vural - Rijkard

Rızvan - Sabri

hasagic :D

ya bunlar çok komik şeyler o kadar aciz durumda değil gs..

İnsan ne takımına ne hocasına bir gram bile güvenmeyince böyle komik şeyler söyleyebiliyor :)

yunusgs
22.Ağustos.2010, 16:11
Sabri'nin alternatifi olmayınca,Rızvan bulunmaz Hint kumaşına dönüşebiliyor.

Revolution
22.Ağustos.2010, 16:11
İtiraf programına döndü burası iyice :D

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 16:20
Rızvan'ı bilemem ama Hasagici en ucuz alternatif olarak belirttim.Türk pasaportuda taşıma artısı.Dünde izledik.Aykut'dan çok daha iyi.

Üstelik şu anda transfer yapılamadığı için aciz durumda olduğumuz açık.Tabi Akinfeev,Kameni gelse daha iyi olur ama bunlar Adnan Sezgin'in kapasitesini aşıyor :)

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 16:20

yapma hocam Fatih Terim, Inzaghi'nin yakasına yapışıp soyunma odasında duvardan duvara vurmuş adam :D:D:D

Revolution
22.Ağustos.2010, 16:22
Ama dediğin gibi soyunma odasında herkesin ortasında değil. Yılmaz Vural bunların milyonlarca kişinin izlediği maçlarda herkesin ortasında yapıyor :)

yunusgs
22.Ağustos.2010, 16:27
Yılmaz Vural'ı bırakalım öyle kalsın bence :) Herkes onu öyle seviyor.Büyüklere gelip de diğer takımların antipatisini kazanmasın.Böyle iyidir Yılmaz Vural :)

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 16:27
Fatih Terim yapmıyomuydu, ben çok iyi hatırlıyorum. Emre kırmızı kart yiyince sinirinden dövdü resmen iyi bi yerleştirdi Emre'ye ayrıca az küfürünü duymadık Fatih hocanın :D:D

nannar
22.Ağustos.2010, 16:41
İyide hocam büyük kulüplerde iş yapan hocalarıda görüyoruz(Rijkaard).O kadar transfere ve bütçeye rağmen durum ortada.Bence Yılmaz Vural taktik bilgisi ve Türkiyeyi tanıması açısında 3 Büyüklerden herhangi birini yönetebilir ama adamda davranış bozukluğu var.Ama Abdullah Avcı en az onun kadar taktik bilgisi olan birisi.Bence Galatasaray'ı Rijkaard'dan kat kat daha iyi yönetir.Zaten Galatasaray için bundan kötüsü olamazdı :)

mesele taktik bilgisi değil. aşağıa yazayım olayı....

Küçük takım hocaları büyük takımları da çalıştırır. Örnek: Fatih Terim.

ben kesinlikle olmaz demedim.

şimdi fatih terim ile rijkaard'a sunulan şeyler farklı. fatih terim geldiğinde beklentiler neydi rijkaard'dan beklentiler ne ? fatih terim için alınan hagi-popescu-taffarel gibi isimler sisteme birebir uyum için alındı ve yanlarına 96 avrupa gençler şampiyonasını kazanan milli takımın gençleri monte edilerek bir takım oluşturuldu.

Rijkaard'ın da bir sistemi var. total futbol adı verilens avunmadan oyun kurmayla başlayan ve 11 kişiden oluşan bir makine istiyor rijkaard. bunun için beklerin de DC'lerin de iyi olmalı diyor. bekler ve DMC dekiler oyunu 2 yönlü oynamalı, DC'ler geriden oyun kurmalı diyor!!!savunmayı önde kuracağım için kalecimim yan topları ve kaleyi terk etmedeki önceden sezisi güçlü olmalı diyor. forvetim çok yönlü olsun, durduğu yerde kazık gibi kalmasın. kanatlarım sürekli içe kat ederek savunmanın dengesini bozsun fakat top rakipteyken de topun gerisine geçip savunma yapsın, orta alandan ileriye dogru ortadaki 3'lü baklavaya koyacağım hücuma dönük oyuncu da ileriye çıkarak forvete gol pozisyonu üretsin ve arada köprü olsun diyor. bunu geldiğinden beri söylüyor. şimdi ona sunulan kadroya bir bakalım :n:

kaleci : Aykut : yan toplarda hiç çıkmadığı gibi son maçta kalesini terk etme konusundaki becerisine (!) de tanık olduk :n:

bekler : Ali Turan ve Hakan Balta : gerçekten oyunun 2 yönünü de mükemmel oynaması gereken bu ikili daha sadece savunma yönünü bile beceremiyorlar. :n:

DC'ler: Neil: biraz yavaş olmasına rağmen savunma 4 lüsünde Rijkaard'ın sistemine uyan tek oyuncu.
servet: sistemin zayıf halkalarından biri. :) topu kullanmayı bilmediği gibi sürekli adam kaçırıyor

DMC'ler: Ayhan-Barış-Mustafa : Bu 3 değerli (!) oyuncumuzun Rijkaard'ın sisteminde yeri yurdu yok. Çünkü bu üçlü sadece koşar ve bazen de top kapar. Fakat ne hikmetse kaptığı topların yarısını hatalı kullanarak rakibe verir. Hücuma çıkarken yaptığı pas hatalarıyla kalemizde kontra goller yememize sebep olurlar.
Cana: yeni geldi ve alışma evresinde fakat o da tek yönlü oynadığı için sisteme tam anlamıyla uyan bir oyuncu değil.

MC: Elano : Ortaya kurulacak olan 3 lü baklavada hücuma dönük olarak kullanılabilecek bir oyuncu. Rijkaard'ın sistemine uygun bir oyuncu fakat DMC'deki eksikliklerden ötürü onu bir türlü hücumda göremiyoruz çünkü gerisinde defanstan topları alıp ona aktarması gereken ikili sürekli pas hatası yaptığı için Elano hep geriye gelerek top alıp ileriye gidince kondisyonu kalmıyor.

AMR/L : Kewel-Arda-Pino-Serdar : takım hücum yaparkenbu oyunculardam Kewel ve Arda haricindekiler kapalı kutu olmasına rağmen 4 oyuncu da sisteme ayak uydurabilir özellikte oyuncular fakat top rakibe geçtiği anda Arda haricindekiler oldukları yerde kalan oyuncular.

SC: Baros- Batdal : Baros sisteme tamamen uyan belki de tek oyuncumuz :) Batdal'ın ise geliştirmesi gereken özellikleri var. Tek forvette çakılı kalınca markajı kolay oluyor ve pozisyon üretmekte zorlanıyor takım.

Yani uzun uzun da anlattığım gibi şu anda Rjkaard'ın oynatmaya çalıştığı sisteme uygun 3 ya da bilemedin 4 tane oyuncumuz var. Yönetim ya Rijkaard'ın istediği tarz adamları alacaktı ya da rijkaard'la yolları ayıracaktı. Fakat ne yaptı ? biraz ondan biraz bundan olsun diye, ucuza bulduğu adamları almaya çalıştı. Cana çok iyi bir oyuncu ama tek yönlü.

şimdi elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün. Rijkaard'ın bu oyuncularla bu takımda başarılı olma imkanı var mı?

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 16:47
Yok zaten.Şu anda takımda tutulduğu her dakika zarar.Rijkaard'ın istediği oyun güzel ama Türkiye'de bunu kurmak kolay değil.Ya Adnanlar Rijkaard'ın istediği tipte oyuncular alıcak ki buna %1 Bile ihtimal vermiyorum yada Rijkaard takıma daha fazla zarar vermeden ayrılcak.

Walter Sakana
22.Ağustos.2010, 16:51
Beklenen Transfer: JEFF BANASTEY

G.SARAY yönetimi A Takım için harıl harıl transfer çalışmalarını sürdürürken, altyapıya sessiz sedasız bir yıldız adayı kazandırıldı. G.Saray Kongre Üyesi Haymi Meşulam'ın ABD'den getirdiği 15 yaşındaki Jeff Banastey, sarı kırmızılı takımın altyapı hocalarınının büyük beğenisini kazandı. G.Saray'a denenmek için getirilen ve U-17 takımıyla çıktığı idmanlarda hocaların gözüne girmeyi başaran 1.82 boyundaki oyuncu, A2 Takım kadrosuna da dahil edildi.

ABD'de yaşayan ve ABD U-15 Milli Takımı'nın formasını giyen Türk Yahudisi Banastey, santrfor oynuyor. Altyapı hocaları genç oyuncunun büyük bir yeteneğe sahip olduğunu söylerken, G.Saray'ın bu oyuncuyu alarak önemli bir yatırım da yaptığını belirtiyorlar.

Not: Vatan Gazetesinden alıntıdır

Altyapıya denenmek için gelip elden kaçan onca yıldızdan sonra bakalım bu sefer ne olacak. İnşallah dedikleri kadar potansiyelli bir gençtir.

Revolution
22.Ağustos.2010, 16:53
Hadi bakalım. Sonumuz hayrola..

nannar
22.Ağustos.2010, 16:55
Oooooo tamam o zaman :D

JEFF BANASTEY geldiyse işlem tamam :n:

nannar
22.Ağustos.2010, 16:57
Yok zaten.Şu anda takımda tutulduğu her dakika zarar.Rijkaard'ın istediği oyun güzel ama Türkiye'de bunu kurmak kolay değil.Ya Adnanlar Rijkaard'ın istediği tipte oyuncular alıcak ki buna %1 Bile ihtimal vermiyorum yada Rijkaard takıma daha fazla zarar vermeden ayrılcak.

o zaman neden getirdi bunlar bu adamı ? :D madem istedikleri alınmayacaktı neden getirildi rijkaard gibi kendine has sistemi olan bir hoca. iddaa ediyorum, şu anda mourinho gelse de başarılı olmaz bize :D lucescu gelirse şampiyon oluruz :D

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 17:11
Türkiyedeki Büyük takımların mantalitesi bu işte.Rijkaard'da Barca'da başarılı oldu ya Türkiyeye geldiğinde ne olursa olsun Şampiyon yapcak.Bu mantık Fenerdede var Beşiktaştada bir aralar Trabzonspor'da da.

Bunların yerine Fatih Terim gibi Türkiyeyi daha iyi bilen birisi takımın başında olmalı.Ama şuanki Fatih Terim'in Galatasaray'a hiçbir faydası olamaz.Bu yüzden Abdullah Avcı'nın takıma en uygun kişi olacağı kanaatindeyim.Fatih Terim örneğindeki gibi Türkiye'de başarı gelirse Avrupada da elbet gelir.Terim dönemindede 4 sene üst üste şampiyon olunmuş ve bunun yanında UEFA ve Süper Kupada gelmişti.

Suicider
22.Ağustos.2010, 17:42
Fenerbahçe nin açıklamasından ben gs nin diarra ile ilgilendiğini anladım doğru mu anladım acaba?

mpaker66
22.Ağustos.2010, 18:27
Fenerbahçe nin açıklamasından ben gs nin diarra ile ilgilendiğini anladım doğru mu anladım acaba?

hangi diarra eğer mamaodu ise biz iki saattir ne konuşuoz adnan sezgin ne yapıo?Cana'ı alıosan diaara'ya ne gerk war?

RaSenGan
22.Ağustos.2010, 18:29
Mamadou Diarra :)

Ziya38
22.Ağustos.2010, 18:29
Misimovic'i Aslan'ın elinden Schalke kaptı
http://medya.zaman.com.tr/2010/08/22/misimovic.jpg Galatasaray'ın uzun süreden beri peşinde koştuğu Wolfsburg'un yıldız futbolcusu Zvjezdan Misimovic'i bir başka Bundesliga temsilcisi Schalke 04 kaptı.

Schalke'nin Perulu golcü Jefferson Farfan artı 5 milyon Euro karşılığında Misimovic'i renklerini bağladığı bildirildi. Bu transferde Schalke 04'ün teknik direktörluğünü yapan Felix Magath'ın önemli rol oynadığı ifade edildi. Zira bir önceki sezon Misimoviç'li Wolfsburg'u Bundesliga şampiyonluğuna taşıyan Magath'ın Bosnalı eski öğrencisinin Schalke'ye gelmesinde büyük payı olduğu ifade edildi.

ÖZEL HABER: Ahmet Uykan İstanbul ZAMAN (http://www.zaman.com.tr/ara.do?author=C3965A454C2048414245523A2041686D6574 2055796B616E20C4B07374616E62756C205A414D414E)

mpaker66
22.Ağustos.2010, 18:34
http://medya.zaman.com.tr/2010/08/22/misimovic.jpg Galatasaray'ın uzun süreden beri peşinde koştuğu Wolfsburg'un yıldız futbolcusu Zvjezdan Misimovic'i bir başka Bundesliga temsilcisi Schalke 04 kaptı.

Schalke'nin Perulu golcü Jefferson Farfan artı 5 milyon Euro karşılığında Misimovic'i renklerini bağladığı bildirildi. Bu transferde Schalke 04'ün teknik direktörluğünü yapan Felix Magath'ın önemli rol oynadığı ifade edildi. Zira bir önceki sezon Misimoviç'li Wolfsburg'u Bundesliga şampiyonluğuna taşıyan Magath'ın Bosnalı eski öğrencisinin Schalke'ye gelmesinde büyük payı olduğu ifade edildi.

ÖZEL HABER: Ahmet Uykan İstanbul ZAMAN (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.zaman.com.tr%2 Fara.do%3Fauthor%3DC3965A454C2048414245523A2041686 D65742055796B616E20C4B07374616E62756C205A414D414E)

aman boşwerin (::)

mpaker66
22.Ağustos.2010, 18:35
[quote=RaSenGan;1815976]Mamadou Diarra :)[/quotn
ne gerek warsa?

Revolution
22.Ağustos.2010, 18:40
Diarra-Cana-Elano... Yine Elano geri gelir top çıkarmak için.

mpaker66
22.Ağustos.2010, 18:42
Diarra-Cana-Elano... Yine Elano geri gelir top çıkarmak için.

ya bu adnan sezgin acaba futbol'dan hiç mi anlamıyo ya??Al Lucas biglia'ı gerisini düşünme :D

Revolution
22.Ağustos.2010, 18:44
Polak iyidir :zuhaha

mpaker66
22.Ağustos.2010, 18:46
Polak iyidir :zuhaha

boşwer en iisi yine inamoto :D :icon_smile:

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 18:47
Devre arası bakıcaz artık, ben sanmıyorum ki TTArena dolsun, açılış maçında bile full çekmeyecek o stad. Fener maçında da belki :D

Deus Dominus
22.Ağustos.2010, 18:52
Schalke bu sezon türk takımlarının rakibi oldu transfer döneminde :) Raul'u Beşiktaş'tan önce aldılar, Robinho ile ilgileniyorlar, şimdi de Misimoviç :)

Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 19:07
Galatasaray Misimovic'i her türlü alırdı ciddi ilgilense bence. Schalke 3 büyüklere transfer açısından rakip olamaz.Diarra da kalacak diye biliyordum Madrid'de Mourinho'ya kendini kanıtlamak için ama giderse de Fransa'ya yada Premier Lig'e gider diye düşünüyorum.

Zekirdek
22.Ağustos.2010, 19:13

Ama Fenerbahçe'den Cristian Baroni dayak yemeden akıllanacak bir adam değil. Mesela Kazım dayağı hak ediyor. Bunları dövmeyenleri dövmek lazım.

Ama dediğin gibi soyunma odasında herkesin ortasında değil. Yılmaz Vural bunların milyonlarca kişinin izlediği maçlarda herkesin ortasında yapıyor :)

Adamın gizlisi saklısı yok işte daha güzel. :)

mpaker66
22.Ağustos.2010, 19:50
BekLmEdeyiz :D :D :D

yunusgs
22.Ağustos.2010, 19:54
BekLmEdeyiz :D :D :D

Neyi bekliyoruz? :D

mpaker66
22.Ağustos.2010, 19:56
Hagii neffis döndü..Hakan kaçtı,Hakan'a iyi bi pas..Hakan şükür açı biraz dar ama..Hakan gitti hakan sıyrılacak hakan bir çalım daha çerçeviyi gördü hakan vurdu ve goooooollll...
AH AH NE GÜNLERDİ ...

RaSenGan
22.Ağustos.2010, 19:57
Transfer döneminin bitmesini :)

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 20:05
"Özgüvenli bir takımız, kendime, ekibime oyuncularıma ve kulübüme güveniyorum. Biz iyi bir takımız. Ben hiçbir zaman eksiklerden yakınmadım. Eksik var dersem sahadaki oyuncularıma haksızlık etmiş olurum."
geLde bu Abdullah Avcı'yı takımın başında görmek isteme

yunusgs
22.Ağustos.2010, 20:11
Transfer döneminin bitmesini :)

Haklısın Aygün.Bir an önce bitse de biz de rahatlasak.

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 20:42

ÖZEL HABER: Ahmet Uykan İstanbul ZAMAN (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.zaman.com.tr%2 Fara.do%3Fauthor%3DC3965A454C2048414245523A2041686 D65742055796B616E20C4B07374616E62756C205A414D414E)
Misimovic Almanyada Wolfsburg'dan başka bir kulüpte oynamak istemiyorum demişti ama sözünü yutmuş demekki.Bence Schalke baya kazıklanmış :) Farfan'ın ölüsü 8-9M Eder bide üstüne 5M vermişler.Misimovic full kapasite oynasa o kadar etmez :n:

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 20:44
geLde bu Abdullah Avcı'yı takımın başında görmek isteme
Sadece Abdullah Avcı değil,Yardımcısı Arif Erdem,Sağlam bir Kaleci,Sabriye alternatif yada Sabriyi kesecek bir D WBR,birde çift yönlü ortasaha.Çok şeymi istiyoruz :n:

Homer J.S
22.Ağustos.2010, 20:46
Sağlam bir Kaleci,Sabriye alternatif yada Sabriyi kesecek bir D WBR,birde çift yönlü ortasaha.Çok şeymi istiyoruz :n:

Sadece bunlar gelse de yeter, Rijkaard yapar gerisini.

bjk_melo_151
22.Ağustos.2010, 21:16
Türkiyedeki Büyük takımların mantalitesi bu işte.Rijkaard'da Barca'da başarılı oldu ya Türkiyeye geldiğinde ne olursa olsun Şampiyon yapcak.Bu mantık Fenerdede var Beşiktaştada bir aralar Trabzonspor'da da.

Bunların yerine Fatih Terim gibi Türkiyeyi daha iyi bilen birisi takımın başında olmalı.Ama şuanki Fatih Terim'in Galatasaray'a hiçbir faydası olamaz.Bu yüzden Abdullah Avcı'nın takıma en uygun kişi olacağı kanaatindeyim.Fatih Terim örneğindeki gibi Türkiye'de başarı gelirse Avrupada da elbet gelir.Terim dönemindede 4 sene üst üste şampiyon olunmuş ve bunun yanında UEFA ve Süper Kupada gelmişti.

Felix Magath'tan aşağısı kesmez bence; disiplinli sert bir hoca paklar. Oyuncular aşırı tembel.

Clayman
22.Ağustos.2010, 21:30
Felix Magath'tan aşağısı kesmez bence; disiplinli sert bir hoca paklar. Oyuncular aşırı tembel.

Aynı görüşteyim. Özellikle Türk oyunculara sert teknik adamlar lazım. Onlar rahatı buldu mu hiç çalışmazlar çünkü. Fatih Terim, Felix Magath bu tarz teknik adamlar.

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 21:41
yabancı TD gelecekse Magath gelsin zaten

MaTRaKaN
22.Ağustos.2010, 22:34
Yabancı iLe oLmuyor işte bunu hala anLayamadık..

Fatih Terim geLsin...

IcedEarth
22.Ağustos.2010, 22:41
Yabancı iLe oLmuyor işte bunu hala anLayamadık..

Fatih Terim geLsin...

Fatih Terim'in gelmesi durumunda 2. gelişinden farklı bir senaryo izleyeceğimizi sanmıyorum. Hatanın Rijkaard'da olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Hata Avrupa'nın önde gelen klüplerindenim diyip de bir tane orta saha almaktan aciz yönetimde. Bu maçta da bunu görebiliyoruz. Sarp yerine Cana, Barış yerine bir transfer, Ayhan yerine de Elano olsaydı işler bizim için iyi olacaktı..

M.Scofield
22.Ağustos.2010, 22:50
Fatih Terim değil dünyanın en iyi t.d gelsin hiç birşey yapamaz bu takıma sorun transferi beceremeyen yönetimdedir.

Suicider
22.Ağustos.2010, 22:56
Durun yahu reykardı yollamışsınız hemen :D

barahir
22.Ağustos.2010, 23:38
transferler yarın açıklanır bu sonuçlardan sonra..

IcedEarth
22.Ağustos.2010, 23:41
transferler yarın açıklanır bu sonuçlardan sonra..

Hangisi ???

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 23:44
Rijkaard'ı kovmak için Bursa ve Karpaty maçını bekliyorlardı.Bursa oldu Karpaty kaldı.Peki atalarımız '' Zararın neresinden dönülürse kârdır '' Sözünü boşunamı söylemişler.

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 23:45
Rijkaard'ı kovmak için Bursa ve Karpaty maçını bekliyorlardı.Bursa oldu Karpaty kaldı.Peki atalarımız '' Zararın neresinden dönülürse kârdır '' Sözünü boşunamı söylemişler.

bu maçta Rijkaard'ın 1 gram suçu yok, orta saha da fark yaratacak adam yok...

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 23:47
Farkı kendisi yaratmalı.Bu takımın başında onun için var.

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 23:48
Farkı kendisi yaratmalı.Bu takımın başında onun için var.

Ayhan, Barış ve Mustafa 3'lüsüyle kolaysa farkı sen yarat o zaman hocam adamın elinde sihirli değnek yok ki

RiG0BeRT
22.Ağustos.2010, 23:51
Yaratan yaratıyo işte.Ben zaten suçu sadece Rijkaard'a bulmuyorum en az onun kadar yönetiminde suçu var.Birisi sürekli yapamağı bir sistemin ve onun oyuncuları peşinde,diğerleride Galatasaray'ın gün geçtikçe erimesini keyifle seyrediyorlar ve hiçbir müdahalede bulunmuyolar.Yazık ya.Gerçekten o Stada gidip para verip bilet alanlara,forma alanlara üzülüyorum.

Revolution
22.Ağustos.2010, 23:52
Rijkaard'ı bu maçta yediğimiz golden sonra biraz acımasızca eleştirdiğimi düşündüm gerçekten. Adam neredeyse 3 ön liberoyla oynadı yediğimiz ilk gol de ön libero hatası. O seken topun önüne 3 ön liberodan biri gelemiyorsa Rijkaard mı oynasın?

E.Cartman
22.Ağustos.2010, 23:56
Rijkaard'ı bu maçta yediğimiz golden sonra biraz acımasızca eleştirdiğimi düşündüm gerçekten. Adam neredeyse 3 ön liberoyla oynadı yediğimiz ilk gol de ön libero hatası. O seken topun önüne 3 ön liberodan biri gelemiyorsa Rijkaard mı oynasın?

aslında öyle bi teklif yapılmalı, Tugay'la Rijkaard'a yeniden lisans çıkartalım daha iyi olur madem transfer yok, elimizdekilerle idare edicez bari elimizdeki her şeyi kullanalım :n::n:

baristayfur
22.Ağustos.2010, 23:57

Altına imzamı atarım.

Bizim oyuncularımızda ZEKA dan eser yoksa rjkaard ne yapsın daha...

izmer96
23.Ağustos.2010, 00:01
Hic bos yere konusup Rijkaard'a hata bulmaya gerek yok , Sarp , Baris ve Ayhan'in oynamasi gereken bir GS takimi son 10 yilin en barbat kadrosuna sahip takimdir , Bu takimi bu halde oynamak zorunda birakan yonetime alkislar

Cengo
23.Ağustos.2010, 00:02
Ayhan, Barış ve Mustafa 3'lüsüyle kolaysa farkı sen yarat o zaman hocam adamın elinde sihirli değnek yok ki

Bu üç oyuncu ile başlamak hatadır, çünkü biri fazla.Üçü de aynı tip oyuncu, elinde oyuncu var mı dersen yok ama 433 oynamak zorunda da değil elbet.En azından Barış yada Mustafa'dan birini alıp Elano ile başlayarak Elano'yu serbest oynatsa daha farklı olur.İlla 433 oynatacağım diyorsa mutlaka doğru isimlerin transfer etmeli, yoksa 433'te direnmesinin bir anlamı yok.Çok kötü bir denklem, çözmek için sil baştan yapmak lazım bence.

Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 00:03
Luce gelip bu sezon GS'yi şampiyon bile yapar bu kadar umudu kesmemek lazım. Lucescu Galatasarayın bu sezon için tek kurtuluş yoludur herşey için geç olmadan.

baristayfur
23.Ağustos.2010, 00:09
Oyuncularda zekadan eser olmadığı sürece yine hiçbişey olmaz bu takımdan. Şampiyonluk hayalden başka birşey değil.

Ben bu sene ilk 5 i başarı olarak görüorm

E.Cartman
23.Ağustos.2010, 00:09
Bu üç oyuncu ile başlamak hatadır, çünkü biri fazla.Üçü de aynı tip oyuncu, elinde oyuncu var mı dersen yok ama 433 oynamak zorunda da değil elbet.En azından Barış yada Mustafa'dan birini alıp Elano ile başlayarak Elano'yu serbest oynatsa daha farklı olur.İlla 433 oynatacağım diyorsa mutlaka doğru isimlerin transfer etmeli, yoksa 433'te direnmesinin bir anlamı yok.Çok kötü bir denklem, çözmek için sil baştan yapmak lazım bence.

abi geçen sezon Elano'yu oynattı zaten ama Elano'yu şimdi 11'de oynatsaydı ilk yarım saatte pili bitecekti sonra da istediklerini yapamayacaktı daha beter olacakt. Ama diyelim 1-2 hafta sonra oynatmazsa o zaman sorun vardır tabi

RiG0BeRT
23.Ağustos.2010, 00:11
Galatasaray'ın orta alanı sanki Xavi,İniesta,Busquets'miş gibi sürekli aynı ortasaha.Ayhan zaten ölmüş.Ayhanın oynadığı her maçta 10 kişi gibiyiz.Geçen sene başlamadna bırakmalıydı ki adam hem geçen seneyi çıkardı birde bu sene oynuyor.Musa Çağıran,Cana yada Elano neden oynamıyor.Daum sendroumu Rijkaard'da da başladı.

Geçen günlerde GS bu sezonu 6-7 Bitirirse kimse şaşırmasın demiştim bana olmaz öyle şey denmişti.Şimdi biraz daha ileriye gidiyorum.Galatasaray bu düzenle devam ederse 7. olması bile zor.

Revolution
23.Ağustos.2010, 00:11

3ü aynı tip oyuncu da 3ü 1 ön libero edemiyor :D

Lucas Neill
23.Ağustos.2010, 00:16
Bu takimin basinda siz olsaniz ne yapardiniz.Rijkaard'in bu yenen gollerde sucu mu var ön liberoda oynayip dönen topu o mu uzaklastiracak tutturmussunuz Fatih Terim diye tamam cok iyi hoca ben de cok severim gelirse belki faydali olur ama 2. döneminde geldi batirdi takimi borca parasiz olmamizin nedenlerinden biridir.

Ayrica takimdaki yerli rotasyonu vasat anadolu takimlarinda oynayacak oyuncular kalitesinde.4 yerli forvetimiz oldugu zamanlari hatirliyorum yerli rotasyonumuz cok iyiydi.Simdi yedek forvetimiz yok.

Ilerleyen 3-5 yilda da Gs'in yerli rotasyonunun düzelecegini sanmiyorum.

Bu sezon 2 orta saha oyuncusuyla düzelecek gibi degil ne bende artik futbol maci izleme istegi kaldi ne de heyecan biraktilar.

Bir takim düsünün 13-14 korner kullaniyor ama bir tanesi bile tehlikeli degil.Ya bu takim calismiyor ya da oyuncular gerizekali.

Arda da ya korneri ön direge ya da arka direge atiyor hepsi etkisiz.Bi isteksizlik var takimi gaza getirecek liderlik vasfi yok ya da kullanmiyor.

Hakan Balta'yi desteklerdim ama bu kadar olmaz acayip yavas ya özel hayatinda problemleri var ya da kendine iyi bakmiyor.

Orta sahada göze gelen futbol oynayamiyoruz iki pas yapamiyorlar.Mustafa Sarp topu alcak döncek bos adami görücek de pasi aticak bunlarin aynisi Baris ve Ayhan icin de gecerli.Ben Ayhan'a kizmiyorum yasi geregi yapabilceklerinin en iyisini yapmaya calisiyo topa kayiyo korkusuzca giriyo gecmiste yaptiklari icin bende kredisi sonsuzdur.

Servet 8 milyon euroya satilsaymis keske yüzyilin 2.kazigi olurdu.Bu sezon her atakta pozisyon hatasi yapiyor gereksiz uzun pas denemeleri yapiyor.

Cok uzattim aslinda daha cok söyleyecegim sey var.Futbolcu kalitemizi düsünün ve Rijkaard'a verilen sözleri transferin yetisecegini söylemelerini düsünün.Ondan sonra yüklenin Rijkaard'a.

Revolution
23.Ağustos.2010, 00:18
Bugünkü maçtan sonra Rijkaard'a dediğim şeylerin yüzde 90'ı için özür diliyorum.

deniz.91
23.Ağustos.2010, 00:19
Rijkaardın ne suçu var yahu yollamışınız hemen gsde öyle bir üçlü varki ortada mourinho gelse yine birşey yapamaz

Lucas Neill
23.Ağustos.2010, 00:22
Bursa Bjk Fb Trabzon Gs arasindaki orta saha oyuncularina bakin en kötüsü Gs'dedir.Bi oyuncu söyleyin bana diger 4 takima gidip ilk 11 cikar.Belki Elano olur.

E.Cartman
23.Ağustos.2010, 00:23
ısrarla istiyorum Ceyhun ve Selçuk inan bize gelsin :D

vego
23.Ağustos.2010, 00:26
2 sininde sözleşmesi uzatılacak yarın

RaSenGan
23.Ağustos.2010, 01:04
Şimdi Terim gelsin diyenler olumsuz sonuçlar baş gösterdiğinde yine Terim'e atıp tutacaktır Terim öyle Terim böyle diye.Umarım sezon sonuna kadar Rijkaard'la devam edilir.

M.Scofield
23.Ağustos.2010, 01:05
abdülrahim albayrak söylediklerine göre yarın 2 yabancı transferi açıklıyormuşuz

Revolution
23.Ağustos.2010, 01:05
Jenas + Misimovic...

RaSenGan
23.Ağustos.2010, 01:07
Jenas + Misimovic...

Hangisi yedek kalacak ? :) İkisinin de orta saha olacağını zannetmiyorum ben.

C h A o S
23.Ağustos.2010, 01:08
Kim gelirse gelsin vallahi bıktık.

M.Scofield
23.Ağustos.2010, 01:09
ikiside oynayabilir

C h A o S
23.Ağustos.2010, 01:09

Gelirse ikiside oynar.Cana denilen adamı keseriz.

Revolution
23.Ağustos.2010, 01:12
Tabii ya Mustafa Reis oynar.

RaSenGan
23.Ağustos.2010, 01:13
Bunlardan hangisi defans yapacak ? Jenas mı Misimovic mi Elano mu ?

M.Scofield
23.Ağustos.2010, 01:14
Bunlardan hangisi defans yapacak ? Jenas mı Misimovic mi Elano mu ?
belkide bu oyuncuları almıcaz öylede düşünmek lazım

World Hollow o1
23.Ağustos.2010, 01:16
T.D değişikliği Galatasaray adına altın vuruş olur..
Bu saatten sonra kimsede tanımadığı topçuyla çalışmak istemez.

LeqenDary
23.Ağustos.2010, 01:16
Misimovic'in falan geleceğini pek zannetmiyorum .Ama gelirse fark yaratabilir , beğendiğim tipte bir oyuncu .

Bu saatten sonra transfere falan inanmıyorum ,alışana kadar 6 ay geçer .Elano denen adam alışacak hala 1 yıldır sanki Madagaskar'dayız .İyi oynayan Keita göderilir onla aynı fiyattaki vasat oynayan Elano gönderilmez , ne diyelim yönetici mantığı .

C h A o S
23.Ağustos.2010, 01:17
Neill
Kewell
Baros

Şu anda 3 garanti yabancılar.Gelecek 2 transferleride(tabii gelirse)katarsak 5 yabancı oluyor.Bu durumda Elano,Pino,Cana kalıyor geriye.Ben bu üç oyuncudan Pino oynar diye düşünüyorum.Serdar'la yürümez bu iş.

Revolution
23.Ağustos.2010, 01:19
Misimovic+Jenas yazdım da bence bir MC bir de santrafor gelecek. 2 santraforla devam edeceksek işimiz yaş.

Lucas Neill
23.Ağustos.2010, 01:31
Rijkaard hala transfer yapilmamasina ragmen mac sonunda efendiligini bozmadi yönetime sallamadi helal olsun baska yabanci hocalar olsa neler neler demislerdi.

eGowiCh
23.Ağustos.2010, 01:54
F.Terim ile yönetim para konusunda anlaşamamış, liselilerden gelen bir duyum.

Keşke Terim gelse. Bir rakip takım taraftarı olarak en çok istediğim şey. Galatasaray bir daha belini doğrultamaz, Terim bir darbe daha vurur.

RaSenGan
23.Ağustos.2010, 01:55
Neill
Kewell
Baros

Şu anda 3 garanti yabancılar.Gelecek 2 transferleride(tabii gelirse)katarsak 5 yabancı oluyor.Bu durumda Elano,Pino,Cana kalıyor geriye.Ben bu üç oyuncudan Pino oynar diye düşünüyorum.Serdar'la yürümez bu iş.

Kewell yerine Pino oynayabilir bazen.Elano ve Cana gelecek isimlere bağlı.

KaRaBükLü KraL
23.Ağustos.2010, 02:01
Ya Fatih Terim bu takımı batırır gider yapmayın Fatih Terim 3.kez niye gelsin Galatasaray'a ya.Jenas ve Misimovic açıklanırsa güzel olur iyi transferler olur yani

Clayman
23.Ağustos.2010, 02:03
Ya Fatih Terim bu takımı batırır gider yapmayın Fatih Terim 3.kez niye gelsin Galatasaray'a ya.Jenas ve Misimovic açıklanırsa güzel olur iyi transferler olur yani

Misimovic Schalke'ye gitti.

E.Cartman
23.Ağustos.2010, 02:16
Misimovic Schalke'ye gitti.

Schalke'nin sitesinde (www.schalke04.de) bi açıklama göremedim ben :)

Clayman
23.Ağustos.2010, 02:17
Schalke'nin sitesinde bi açıklama göremedim ben :)

Anlaşıldı. Farfan + 5 milyon € karşılığında. Bugün yarın açıklanır.