View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
TaşkınMahmut
12.Aralık.2010, 12:48
Sabah Gazetesiymiş. Oradan okumuşum.
Bosna Hersek'in hocası Safet Susiç: "Hagi'nin bizi zayıflatmak için Misimoviç'i oynatmadığına inanmıyorum. Ama neden oynatmadığını da anlayamıyorum.
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi'nin Zvjezdan Misimoviç'i Bosna Hersek ile 2012 Elemeleri'nde aynı grupta yer alan Romanya'ya avantaj sağlamak için oynatmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Haberi yayınlayan Oslobodjenje gazetesi konuyla ilgili olarak dün Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Safet Susiç'in de görüşlerini aldı. Susiç yaptığı açıklamada, "Hagi'nin Mart ve Haziran ayında karşılaşacağımız ülkesi Romanya'ya avantaj sağlamak için Misimoviç'i oynatmadığına inanmıyorum. Ama bir takımın kaderini değiştirebilecek kaliteye sahip böyle bir oyuncuyu neden kadro dışı bıraktığını da anlayamıyorum" dedi.
"ANCAK OYNATARAK SATABİLİRLER!"
İstanbulspor' da birlikte çalıştığı G.Saray Sportif Direktörü Adnan Sezgin ile de görüştüğünü belirten deneyimli teknik adam, "Bu durumun bana böyle devam etmeyeceğini söyledi. Misimoviç sezon sonuna kadar G.Saray'da kalmak zorunda. Onu iyi fiyata satmaları için oynatmaktan başka çareleri yok" ifadesini kullandı. Misimoviç'in de kendisinden ne beklendiğini anlayamadığını kaydeden Susuç, "Konuyla ilgili olarak G.Saray ile ben de görüşeceğim. Misimoviç bizim için önemli, o formunu bulamazsa bu takımımızı ciddi şekilde zayıflatır" diye konuştu.
Fearless Coward
12.Aralık.2010, 12:51
Hagi böyle bir şey yapmaz asla.Sabah saçmalamış her zaman ki gibi.
KanaKe
12.Aralık.2010, 13:39
bende sanmiyorum haginin böyle birsey yapacagini misimovic adam gibi top oynasa oynatirdi...
LadroN
12.Aralık.2010, 13:45
Saffet Susic saçmalamış.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Aralık.2010, 13:52
Bende Hagi'nin böyle bir saçmalığı yapabileceğini düşünmüyorum...
DisCo
12.Aralık.2010, 14:01
Hagi taraftarına hırsızlar diye bağırdı diye haber çıksaydı kimse onada inanmazdı. Ancak Hagi bunu yaptı. Kimine göre tribüne oynamayıp içinden geldiği gibi davrandı. Kimisine göre ise taraftarına nasıl bu etiketi vurabildi.
Misimovic Galatasaray'ı bilinçli olarak sabote ettiğinden kadro dışı kaldı. Yarın bu adamı kadroya alırsan o zaman bu haberlere inanma oranı artacaktır.
nerazzuri
12.Aralık.2010, 14:03
bir hatırlayın bakalım elvir baliç neden gönderildi.
nannar
12.Aralık.2010, 14:14
Hagi taraftarına hırsızlar diye bağırdı diye haber çıksaydı kimse onada inanmazdı. Ancak Hagi bunu yaptı. Kimine göre tribüne oynamayıp içinden geldiği gibi davrandı. Kimisine göre ise taraftarına nasıl bu etiketi vurabildi.
Misimovic Galatasaray'ı bilinçli olarak sabote ettiğinden kadro dışı kaldı. Yarın bu adamı kadroya alırsan o zaman bu haberlere inanma oranı artacaktır.
ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. millet bir yazıyor ki, olayı bilmeyenler okusa Misimoviç'in sahada harikalar yarattığını ya da en azından gayret gösterdiğini falan zannedecek... Çıkıp adam gibi topunu oynasaydı kimin gücü yeterdiki kasıtlı olarak kadro dışı bırakma işine ?
Lucas Neill
12.Aralık.2010, 15:48
Madem Misimovic takimi sabote etti Servet'in Balta'nin Sarp'in Ali Turan'in ne isi var takimda. Insua'nin ne sucu var kimse savunma yapmiyo falan demesin gördük Caglar'la Balta'yi. Sol kanadimiza ray dösedi adamlar.
Yapilacak tek sey Arda dahil bütün gereksiz yerli oyunculardan kurtulmak adam gibi revizyon yapmak önümüzdeki 2-3 yilda da takim düzelemeyecegine göre rahat rahat revizyon yapilabilir.
Devre arasinda da sacma sapan sirf transfer yapmak icin transfer yapmaya gerek yok bu takim ligde kalmak icin yeterli bu sene.
ozaniel
12.Aralık.2010, 16:01
Misimoviç yıldız oyuncu. Bu tarz oyuncuları yanlış yerde oynatırsanız, ters bir şey yaparsanız küserler ve performans gösteremezler, ama mutlu oldukları zaman da çok etkili olurlar(bkz. Lincoln). Bu oyuncuların nazı çekilmeyecekse böyle oyuncular alınmamalı.
nerazzuri
12.Aralık.2010, 16:21
Misimoviç yıldız oyuncu. Bu tarz oyuncuları yanlış yerde oynatırsanız, ters bir şey yaparsanız küserler ve performans gösteremezler, ama mutlu oldukları zaman da çok etkili olurlar(bkz. Lincoln). Bu oyuncuların nazı çekilmeyecekse böyle oyuncular alınmamalı.
doğru bir noktaya değindin. ben de bir kaç cümle ilave etmek istiyorum bu konu hakkında.
avrupa'da büyük diye tabir ettiğimiz takımlar, takımındaki yıldız oyuncuları el üstünde tutuyorlar. hem de 10larcasını. tabiri caizse pohpohluyorlar. eğer yıldız oyuncun varsa - alacaksan - bunu yapacaksın.
sen daha bir tanesinin gönlünü hoş tutamıyorsan, çıkıpta ben büyük kulübüm demiyeceksin hiç kimse kusura bakmasın.
IcedEarth
12.Aralık.2010, 22:10
doğru bir noktaya değindin. ben de bir kaç cümle ilave etmek istiyorum bu konu hakkında.
avrupa'da büyük diye tabir ettiğimiz takımlar, takımındaki yıldız oyuncuları el üstünde tutuyorlar. hem de 10larcasını. tabiri caizse pohpohluyorlar. eğer yıldız oyuncun varsa - alacaksan - bunu yapacaksın.
sen daha bir tanesinin gönlünü hoş tutamıyorsan, çıkıpta ben büyük kulübüm demiyeceksin hiç kimse kusura bakmasın.
Olur bundan sonra demeyiz..
Revolution
12.Aralık.2010, 22:18
Sonuna kadar katılıyorum. Skibbe ve Rijkaard'ın en büyük olayı buydu zaten. Skibbe Lincoln gibi kazanılması çok zor bir oyuncuyu kazandı üzerine alınabilecek en büyük verimi aldı. Rijkaard Keita gibi fevri bir oyuncuyu öyle veya böyle disiplin altına alabildi. Bülent Korkmaz bunu başaramadı, çünkü futbolculuğundan süregelen yapısında bu pohpohlama olayı yok. Hagi de aynı şekilde bu tarz bir oyuncu değildi kendi içinde oldukça disiplinliydi bunun için de disiplinsiz oyunculara tahammülleri yok...
IcedEarth
12.Aralık.2010, 22:55
Sonuna kadar katılıyorum. Skibbe ve Rijkaard'ın en büyük olayı buydu zaten. Skibbe Lincoln gibi kazanılması çok zor bir oyuncuyu kazandı üzerine alınabilecek en büyük verimi aldı. Rijkaard Keita gibi fevri bir oyuncuyu öyle veya böyle disiplin altına alabildi. Bülent Korkmaz bunu başaramadı, çünkü futbolculuğundan süregelen yapısında bu pohpohlama olayı yok. Hagi de aynı şekilde bu tarz bir oyuncu değildi kendi içinde oldukça disiplinliydi bunun için de disiplinsiz oyunculara tahammülleri yok...
İsmi geçen isimlerden en büyükleri hangileri peki? Hagi ve Bülent Korkmaz değil mi?
Her işte olduğu gibi, futbolda da disiplin şarttır. Disiplinsiz hiçbir oyuncu bu takımın kapısından içeri girmemeli. Lincoln-Misimovic filan hikaye. İkisinin toplam futbol yeteneği Haginin sol ayak baş parmağındaki yeteneği kadar. Hagi bunca yeteneğinin üstüne disiplini koydu ve bu takımın efsanesi oldu.
Farklı bir örneğe bakarsak, Bülent Korkmaz mükemmel bir yeteneğe mi sahipti. Hayır. Ama mükemmel bir disipline sahipti, akşam 9da yatardı, antrenmanlarını asla aksatmaz, en ufak gecikmeler bile yaşamazdı. UEFA Kupasını da Kaptan olarak o kaldırdı.
Kısacası, ben yıldız oyuncu disiplinsiz olur görüşüne tamamen karşıyım. Disiplinli olanlar ayakta kalanlardır, her meslekte olduğu gibi.
Revolution
12.Aralık.2010, 23:19
İsmi geçen isimlerden en büyükleri hangileri peki? Hagi ve Bülent Korkmaz değil mi?
Her işte olduğu gibi, futbolda da disiplin şarttır. Disiplinsiz hiçbir oyuncu bu takımın kapısından içeri girmemeli. Lincoln-Misimovic filan hikaye. İkisinin toplam futbol yeteneği Haginin sol ayak baş parmağındaki yeteneği kadar. Hagi bunca yeteneğinin üstüne disiplini koydu ve bu takımın efsanesi oldu.
Farklı bir örneğe bakarsak, Bülent Korkmaz mükemmel bir yeteneğe mi sahipti. Hayır. Ama mükemmel bir disipline sahipti, akşam 9da yatardı, antrenmanlarını asla aksatmaz, en ufak gecikmeler bile yaşamazdı. UEFA Kupasını da Kaptan olarak o kaldırdı.
Kısacası, ben yıldız oyuncu disiplinsiz olur görüşüne tamamen karşıyım. Disiplinli olanlar ayakta kalanlardır, her meslekte olduğu gibi.
Ben size demek istediklerimi tam olarak anlatamamışım. Hagi ve Bülent Korkmaz çok farklı, efsane isimler dediğiniz gibi. Bu adamlar disiplinli olduğu için geldiler bu konuma Lincoln böyle bir oyuncu olmadığı için şimdi bu kulüpten içeri adımını atamıyor, bu konuda hemfikiriz.
Benim anlatmak istediğim Hagi ve Bülent Korkmaz gibi disiplinli, işine saygısı olan insanlar böyle oyuncuları sevmezler. Skibbe ve Rijkaard bu tip oyunculara bayılıyor filan mı sanıyordunuz? Ama elindeki malzeme bu ve bu malzemeden en iyi verimi alması lazımdır antrenörün. Bülent Korkmaz bunu yapmadı, Lincoln'ü kaybetti istese Lincoln'ü kazanır sene sonu postayı yine koyardı, yapmadı. Hagi daha bismillah geldi Misimovic'i kaybetti, Misimovic'ten maksimum verimi alıp devre arasında yollayabilirdi yine yapmadı kaybeden kim? Galatasaray.
Teknik adamlar -hele ki Galatasaray gibi ekonomik gücü çok yüksek olmayan takımlarda çalışanlar- ellerindeki malzemeyi sonuna kadar kullanmalıdırlar. En büyük örnek Insua gözümüzün önünde... Adam iyi niyetli, çalışkan, disiplinli birisi. Liverpool gibi bir kulüpten geliyor olması da bir göstergesi bunun aynı zamanda. Ama adam kazanılmaya mı çalışıyor yine? Hayır, kiralık diye gönderiliyor sadece kiralık diye!
4 transfer yapılacak. Hagi şimdi kendi kadrosunu kuracak, göreceksiniz 5.likten yukarı da çıkamayacak o takım.( Tahminim 7. bitiririz ) Sene sonu gönderilecek veya istifaya zorlanacak. Yeni bir antrenör gelecek Hagi'nin aldırdığı oyuncuları beğenmeyecek belki kendi kadrosunu kurmak isteyecek. Gelenleri tekrar gönderecek belki de. Yine yeni bir takım, yeni bir düzen, yeni bir disiplin, yeni bir anlayış. Takım istikrarı var mı? Yok. Başarı geliyor mu? Yok. Aynı tas aynı hamam anlayacağınız.
Yönetim anlayışımızın değişmesi lazım bu da bu yönetimle olacak gibi değil. Asıl revizyon sadece kadroda değil, yönetim ve anlayışında da şart.
IcedEarth
12.Aralık.2010, 23:27
Ben size demek istediklerimi tam olarak anlatamamışım. Hagi ve Bülent Korkmaz çok farklı, efsane isimler dediğiniz gibi. Bu adamlar disiplinli olduğu için geldiler bu konuma Lincoln böyle bir oyuncu olmadığı için şimdi bu kulüpten içeri adımını atamıyor, bu konuda hemfikiriz.
Benim anlatmak istediğim Hagi ve Bülent Korkmaz gibi disiplinli, işine saygısı olan insanlar böyle oyuncuları sevmezler. Skibbe ve Rijkaard bu tip oyunculara bayılıyor filan mı sanıyordunuz? Ama elindeki malzeme bu ve bu malzemeden en iyi verimi alması lazımdır antrenörün. Bülent Korkmaz bunu yapmadı, Lincoln'ü kaybetti istese Lincoln'ü kazanır sene sonu postayı yine koyardı, yapmadı. Hagi daha bismillah geldi Misimovic'i kaybetti, Misimovic'ten maksimum verimi alıp devre arasında yollayabilirdi yine yapmadı kaybeden kim? Galatasaray.
Teknik adamlar -hele ki Galatasaray gibi ekonomik gücü çok yüksek olmayan takımlarda çalışanlar- ellerindeki malzemeyi sonuna kadar kullanmalıdırlar. En büyük örnek Insua gözümüzün önünde... Adam iyi niyetli, çalışkan, disiplinli birisi. Liverpool gibi bir kulüpten geliyor olması da bir göstergesi bunun aynı zamanda. Ama adam kazanılmaya mı çalışıyor yine? Hayır, kiralık diye gönderiliyor sadece kiralık diye!
4 transfer yapılacak. Hagi şimdi kendi kadrosunu kuracak, göreceksiniz 5.likten yukarı da çıkamayacak o takım.( Tahminim 7. bitiririz ) Sene sonu gönderilecek veya istifaya zorlanacak. Yeni bir antrenör gelecek Hagi'nin aldırdığı oyuncuları beğenmeyecek belki kendi kadrosunu kurmak isteyecek. Gelenleri tekrar gönderecek belki de. Yine yeni bir takım, yeni bir düzen, yeni bir disiplin, yeni bir anlayış. Takım istikrarı var mı? Yok. Başarı geliyor mu? Yok. Aynı tas aynı hamam anlayacağınız.
Yönetim anlayışımızın değişmesi lazım bu da bu yönetimle olacak gibi değil. Asıl revizyon sadece kadroda değil, yönetim ve anlayışında da şart.
O konuda haklısınız. Eldeki malzeme en iyi şekilde kullanılmalıdır. Ama belli çerçeveler altında. Ben açıkçası Misimovic olayının altında bambaşka bir şey olduğu görüşündeyim.
Olayın baş kısmına gelirsek, bence bu tip oyunculara yatırım yapılması bile yanlış.
Revolution
12.Aralık.2010, 23:29
O konuda haklısınız. Eldeki malzeme en iyi şekilde kullanılmalıdır. Ama belli çerçeveler altında. Ben açıkçası Misimovic olayının altında bambaşka bir şey olduğu görüşündeyim.
Olayın baş kısmına gelirsek, bence bu tip oyunculara yatırım yapılması bile yanlış.
Size katılıyorum, bu transferlere bunca emek harcanıyor sonrası hüsran oluyor. Bir de yollamak için ayrı emek harcanıyor. Bu kadar saçma bir politika olamaz. Günü kurtarmak için yapılan her hareket fitil fitil çıkıyor.
Night_Mare17
13.Aralık.2010, 15:48
HAGİ= Kimse ‘Yerim garanti’ demesin. Ocakta revizyon var.. G.Saray’da oynadığının farkında olmayanların takımda işi yok.” (http://www.facebook.com/notes/cilgin-galatasaraylilar/hagi-kimse-yerim-garanti-demesin-ocakta-revizyon-var-gsarayda-oynadiginin-farkin/10150142178883986)
Revolution
13.Aralık.2010, 16:45
Bu sene Türkiye Kupası'nı alalım da sene sonu Hagi yolcu zaten..
Fearless Coward
13.Aralık.2010, 16:47
Ocak ayında açıkcası bir revizyon yapacağını sanmıyorum yönetimin.Anca adam alırlar Barış'la Ayhan'la kanka yaparlar onları.
Revolution
13.Aralık.2010, 16:48
Bu yönetimle futbolda bir yere geleceğimiz yok zaten abi..
Fearless Coward
13.Aralık.2010, 16:57
Şu genç Adnan'ın gelmediğine üzülüyorum şimdi adamın elinde 2 tane dünya çapında yönetici vardı hiç yoktan transferlerimiz kaliteli olurdu.
barahir
13.Aralık.2010, 17:01
Bence revizyonu yeni yönetime bıraksınlar..
Revolution
13.Aralık.2010, 17:13
Bence revizyonu yeni yönetime bıraksınlar..
Ah keşke o karakter olsa abicim keşke...
Bu kulübün her yerine revizyon şart; taraftar grubundan yönetimine takımına teknik ekibine antrenörüne sağlıkçısına herşeyine. Rantçı "reis" diye geçinen adamlar sorsanız Galatasaray aşkıyla yanıp tutuşurlar. Başkanımız belki elinden geçeni yapıyor ama olmuyor işte iyi yönetemiyor futbol takımını. Başkanın bunu da farkedip gerekeni yapması lazımdır. Daha fazla zarar vermemesi gerekir. Bizim tam olarak toparlanmamız çok yıl kaybettirir bize karaktersiz insanlar olduğu sürece. Yeni bir taraftar oluşumu da şart; ama serseri değil, gerçek Galatasaraylı.
Kusura bakmayın transfer haberinden çıktı son yazdıklarım...
Sirius Black
14.Aralık.2010, 21:15
Galatasaray'daki sorunlar tek bir başlığa sığmaz. Çok başlıklı çünkü. Ana başlıklar şöyle ki,
-Beceriksiz yönetim
-Ruhsuz oyuncular
-Ne istediğini bilmeyen taraftar
-Yetersiz teknik direktör
vesaire vesaire.
Fakat malesef bunun yeri burası değil. Fakat revizyon şart. "Her yerde."
Börk
14.Aralık.2010, 21:55
baptista ve Jenas'ın lig bitiminde imzalayacağını konuşuluyor.bir kaç transferi daha çok önceden tahmin etmiştik.bir kaç haftaya yayılır haber.jenas tam oturur,baptista'dan şüpheliyim..
Lucas Neill
14.Aralık.2010, 22:05
Baptista kagit üstünde iyi duruyor ama ben fayda saglayacagindan süpheliyim ki gelmez bence bu saatten sonra takima gelecek yildiz oyuncu bulamayiz ki gelenlerde para kazanmak icin yatmak icin gelir.
nerazzuri
14.Aralık.2010, 22:08
jenas hangi jenas?
tottenham'daki ise imkansız.
Börk
14.Aralık.2010, 22:10
jenas hangi jenas?
tottenham'daki ise imkansız.
tottenham'daki jermanie jenas.neden imkansız olduğunu bilmiyorum ama sandro'dan sonra satılması gündemdeydi uzun zamandır.
nerazzuri
14.Aralık.2010, 22:13
tottenham'daki jermanie jenas.neden imkansız olduğunu bilmiyorum ama sandro'dan sonra satılması gündemdeydi uzun zamandır.
jenas tottenham için çok önemli bir futbolcu, hele de ligde şampiyonluk yarışı, avrupada şampiyonlar liginde mücadele ederken satmaları imkansız.
Börk
14.Aralık.2010, 22:42
jenas tottenham için çok önemli bir futbolcu, hele de ligde şampiyonluk yarışı, avrupada şampiyonlar liginde mücadele ederken satmaları imkansız.
yok zaten yukarıda kesin diye bir şey söylemedim.sattılar diyelim jenas'ın gelmek isteyeceğini de sanmıyorum.
Fearless Coward
14.Aralık.2010, 22:43
Jenas kesinlikle gelmez.Baptista ise yıllardır haberleri çıkıyor artık gelecekse gelsin bi zahmet.
eng1n
14.Aralık.2010, 23:19
Zaten Türkiye'ye Britanyalı oyuncuyu çok zor getirirsin Britanyalı oyuncuyu ülkesinden zor çıkarırsın hatta.
bjk4ever
14.Aralık.2010, 23:59
Nasil cok onemli oyuncu? Gayet az oynadi bu sene ve gecen sene bildigim kadariyla, orta alanda Huddlestone, Modric ve Palacios oynuyor, yedekten de Sandro giriyor.
RaSenGan
15.Aralık.2010, 01:30
10-11 > 10
09-10 > 23
08-09 > 39
Son 3 yılda oynadığı toplam maç sayısı.Gittikçe azalıyor oynadığı maçlar.
Lucas Neill
15.Aralık.2010, 02:18
nerazzuri en son Misimovic icin de gelmesi imkansiz adam Schalke'ye gitti demisti bu adamda da imkansiz dedi transferin olma olasiligi yüksek :)
nerazzuri
15.Aralık.2010, 03:53
schalke'yi reddedip gelmişti, hatta öncesinde anlaşmışlardı bile.
birşeyi biliyoruz da söylüyoruz.
galatasaray'dan ayrılır ayrılmaz da schalke'ye gidecek.
nerazzuri
15.Aralık.2010, 03:58
ayrıca jenas hala kullanılıyor. fazla oynamasada hala önemli bir futbolcu, seçeneklerin çok olması hepimizin hoşuna gider.
ayrıca misimovic'i getirmek için çok çalıştı galatasaray. misimovic'ni aklının schalke'de kaldığını da hepiniz adınız gibi biliyorsunuz. bir sebepten dolayı gerçekleşmediği için galatasaray'ı seçti.yoksa size aşık olduğundan değil.
hepsini geçtim bir bosnalıyı böyle alabilrsiniz ama, bir ingilizi türkiyeye getirmeniz zor.
Facx
15.Aralık.2010, 12:44
A2'den 3 takviye
A2 takımını yakından izleyen Gheorghe Hagi-Tugay Kerimoğlu ikilisi, Cem Sultan, Anıl Dilaver ve Berkin Aslan'ı A takıma almaya karar verdi.
Bu üç oyuncunun, devre arası kampına katılacakları ve büyük ihtimalle ligin ikinci yarısında da A takımda yer alacakları öğrenildi. Özellikle, son haftalarda müthiş bir performans sergileyen golcü Cem Sultan ile orta sahada her iki kanatta da oynayabilen Berkin Aslan’dan beklentiler yüksek.
Oley Sonunda Cem i Görebilcez.
Gurbet Operasyonu!
Alman basını, Galatasaray'ın gurbetçi oyuncular Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak istediğini iddia etti. Sarı-Kırmızılılar'ın bu iki futbolcu için kesenin ağzını açtığı belirtildi.
Devre arasında, kadroda ciddi bir revizyon yapmayı planlayan Galatasaray’ın, gurbetçi oyuncular için Almanya’da girişimlere başladığı belirtildi. Alman basını, Sarı-Kırmızılılar’ın hedefinde Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan’ın olduğunu iddia etti. Bu sezon Nürnberg’e kiralanan ve orta sahada forma giyen Mehmet Ekici için Bayern Münih’in kapısını çalmaya hazırlanan Galatasaray’ın, genç yıldız için 3 milyon Euro’luk bir teklif yapacağı öğrenildi. A Milli Takım’da oynamayı seçen 20 yaşındaki futbolcunun, küçüklüğünden beri hayranlık duyduğu Hagi’yle çalışmak için, Sarı-Kırmızılı formayı giymeye hazır olduğu öğrenildi.
İlkay zor görünüyor
Galatasaray’ın, İlkay Gündoğan için de Nürnberg’le pazarlık masasına oturmayı planladığı ancak genç futbolcunun şu anda takımdan ayrılmak istemediği öğrenildi. İlkay’ın, kontrat bitim tarihi olan 2011-12 sezonunun sonuna kadar Nürnberg’de kalmayı planladığı, bu tarihten sonra geleceğiyle ilgili karar vermek istediği belirtildi. Sarı-Kırmızılılar’ın yine de genç orta saha oyuncusunu ikna etmek için girişimlerde bulunacağı ifade edildi.
Kaynaklar:fanatik.com.tr
olursa müthiş olur ancak 2side çok imkansız gibi duruyo :D
Lucas Neill
15.Aralık.2010, 12:59
Kazim ve Tekke haberleri dönüyor twitter'da yavastan yönetim sacmalamaya basladi.
ForsakeN
15.Aralık.2010, 13:01
Ben Kazım'in 5 büyüklerden biriyle anlaşacağını düşünüyorum tekrar. Büyük ihtimal Galatasaray olur bu takım.
Redrum
15.Aralık.2010, 13:12
Berkin, Anıl ve Cem oynasın daha fazla şey kaybetmeyiz, en azından kaybettiğimiz puanlara rağmen gelecekte izleyeceğimiz yeni futbolcular beklentisinde olabiliriz.
Bu arada, İlkay ve Mehmet Ekici'nin alınması düşünülüyorsa, ne pahasına olursa olsun, borç alıp bir şey yapıp edip alınmalı. Yeter ki gelsinler.
Hugo
15.Aralık.2010, 13:40
Tunay Torun ve Taner Taşçı haberleri de var.
Lucas Neill
15.Aralık.2010, 13:57
Ne yapilip edilip kaliteli gurbetcileri almak sart ayrica bildigim kadariyla Erdal Keser milli takim icin gurbetcileri izliyor ondan faydalanmak lazim.
Cengo
15.Aralık.2010, 14:01
"ANCAK OYNATARAK SATABİLİRLER!"
İstanbulspor' da birlikte çalıştığı G.Saray Sportif Direktörü Adnan Sezgin ile de görüştüğünü belirten deneyimli teknik adam, "Bu durumun bana böyle devam etmeyeceğini söyledi. Misimoviç sezon sonuna kadar G.Saray'da kalmak zorunda. Onu iyi fiyata satmaları için oynatmaktan başka çareleri yok" ifadesini kullandı.
-
Misimovic bonservisi ile gelmedi ki satılmaya çalışılsın, o kadar mantıksız olmuş ki Saffet Susic'in bunu söyleme lüksü yok, yalan haber belli ki.
Redrum
15.Aralık.2010, 14:28
Misimoviç bonservisiyle geldi diye biliyorum ben arkadaşlar, kiralık mı geldi?
Ayrıca gurbetçiler için kesinlikle maddi konuda çekinilmemeli ne gerekiyorsa yapılmalı. Türk asıllı o kadar kaliteli oyuncu bulmak zor. Önce Türk oyuncular iyi olsun, yabancı her şekilde bulunur. 21.45 miydi neydi, o şampiyonluğumuzdaki sezona bakın mesela.
Lucas Neill
15.Aralık.2010, 14:30
Misimoviç bonservisiyle geldi diye biliyorum ben arkadaşlar, kiralık mı geldi?
Ayrıca gurbetçiler için kesinlikle maddi konuda çekinilmemeli ne gerekiyorsa yapılmalı. Türk asıllı o kadar kaliteli oyuncu bulmak zor. Önce Türk oyuncular iyi olsun, yabancı her şekilde bulunur. 21.45 miydi neydi, o şampiyonluğumuzdaki sezona bakın mesela.
Yönetim 2 milyon euro gibi para vermis ilk taksit icin geri kalani da performansi begenilirse verilcekmis verilmezse Wolfsburg'a geri döncek deniyordu. Bu durumda 2 milyon euroya adam kiralayip kadro disi birakmis oluyoruz. Sonrada 2012 kriterlerinden ekonomiden dem vuruyoruz.
DisCo
16.Aralık.2010, 00:53
Şuan ki duruma bakıldığında dışardan yabancı oyuncu almak yerine iyi yerli oyuncularla beraber ligimizdeki oyuncuları almakta fayda var.
Hasagiç ve Orhan Şam transferini ben olsam hemen bitirmeye çalışırım.
Lucas Neill
16.Aralık.2010, 12:40
Ben Orhan Sam'in bize fayda saglayacagini düsünmüyorum bildigim kadariyla stoperden cakma sagbek ki bize böyle bi bek lazim degil bu tip adamlar büyük takimlara geldiklerinde is yapamiyorlar teknik kapasiteleri yetmiyor.
Hasagic'in yerine Antep'in kalecisi alinsa daha iyi olur ama onu birakacaklarini sanmam.Sinan Bolat veya Serdar'dan birini almak en dogrusu olur.
Revolution
16.Aralık.2010, 19:21
Baros: Galatasaray benim için son duraktır
Baros ayrılmak istedi mi?
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros'un menajeri Pavel Paska'dan önemli açıklamalar.
Galatasaraylı futbolcu Milan Baros'un menajeri Pavel Paska, Çek futbolcu hakkında basında yer alan haberlere Galatasaray Televizyonu aracılığıyla tepki gösterdi.
Paska, Baros'un Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ve futbolu sarı kırmızılı forma
altında bırakmak istediğini belirterek şöyle konuştu:
"Bazı medya organlarında Milan Baros için ağzımdan yazılmış haberler doğru değil. Ben hiç kimseyle böyle bir şey konuşmadım. Türkiye veya başka bir ülkede böyle bir açıklamada bulunmadım. Şu an şoktayım. İnanın bu benim için kesinlikle bir saçmalık.
Bu bir manipülasyon. Bu bilinçli yapılan bir haber. Ben Galatasaray gibi başka büyük kulüplerle de çalışıyorum. 20 yıldır bu işi profesyonel düzeyde yapıyorum. Bugüne kadar böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Bana göre böyle bir durumda bunu yazanlara büyük bir ceza vermek gerekiyor. Sizin hakkınızda böyle bir haber yapılsa, benim yerimde olsanız ne yaparsınız, nasıl bir tepki verirsiniz?
İki gün önce Milan Baros'la görüştüm. Kendisi bana 'Galatasaray'da çok mutluyum. Galatasaray benim için son duraktır. Futbol kariyerimi burada bitirmek istiyorum. Başka bir kulüpte oynamayacağım. Bu ülkede yaşamayı seviyorum. Ailem de benimle aynı görüşte ki bu benim için çok önemlidir' dedi.
20 yıldır üst seviyede profesyonel menajerlik yapıyorum ama böyle bir iftira ve yalanla hiç karşılaşmadım. Yine de böylesi haberler benim ve Milan Baros için inanın önemli değil. Çünkü Baros Galatasaray'ı çok seviyor ve Galatasaray camiası da onu çok seviyor. Bu durumu bu tür haberler değiştirmeyecektir.
Galatasaray'ın şu andaki durumundan bir an önce kurtulmasını, takımın Türk Telekom Arena'da iyi bir başlangıç yakalamasını diliyorum. Umarım Galatasaray'a ileride başka süperstarlar getirebilirim."
Kaynak: Webaslan.com
IcedEarth
16.Aralık.2010, 19:39
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros'un menajeri Pavel Paska'dan önemli açıklamalar.
Galatasaraylı futbolcu Milan Baros'un menajeri Pavel Paska, Çek futbolcu hakkında basında yer alan haberlere Galatasaray Televizyonu aracılığıyla tepki gösterdi.
Paska, Baros'un Galatasaray'da çok mutlu olduğunu ve futbolu sarı kırmızılı forma
"Bazı medya organlarında Milan Baros için ağzımdan yazılmış haberler doğru değil. Ben hiç kimseyle böyle bir şey konuşmadım. Türkiye veya başka bir ülkede böyle bir açıklamada bulunmadım. Şu an şoktayım. İnanın bu benim için kesinlikle bir saçmalık.
Bu bir manipülasyon. Bu bilinçli yapılan bir haber. Ben Galatasaray gibi başka büyük kulüplerle de çalışıyorum. 20 yıldır bu işi profesyonel düzeyde yapıyorum. Bugüne kadar böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Bana göre böyle bir durumda bunu yazanlara büyük bir ceza vermek gerekiyor. Sizin hakkınızda böyle bir haber yapılsa, benim yerimde olsanız ne yaparsınız, nasıl bir tepki verirsiniz?
İki gün önce Milan Baros'la görüştüm. Kendisi bana 'Galatasaray'da çok mutluyum. Galatasaray benim için son duraktır. Futbol kariyerimi burada bitirmek istiyorum. Başka bir kulüpte oynamayacağım. Bu ülkede yaşamayı seviyorum. Ailem de benimle aynı görüşte ki bu benim için çok önemlidir' dedi.
20 yıldır üst seviyede profesyonel menajerlik yapıyorum ama böyle bir iftira ve yalanla hiç karşılaşmadım. Yine de böylesi haberler benim ve Milan Baros için inanın önemli değil. Çünkü Baros Galatasaray'ı çok seviyor ve Galatasaray camiası da onu çok seviyor. Bu durumu bu tür haberler değiştirmeyecektir.
Galatasaray'ın şu andaki durumundan bir an önce kurtulmasını, takımın Türk Telekom Arena'da iyi bir başlangıç yakalamasını diliyorum. Umarım Galatasaray'a ileride başka süperstarlar getirebilirim."
İnşallah öyle olur. Baros bu formayı en çok hakedenlerden biri takımda, şu sakatlık belasından da kurtulmayı başarabilirse çok daha iyi zamanlar görecek kendisi..
Fearless Coward
16.Aralık.2010, 19:46
Kadlec'i getirse ne iyi olur :D
Facx
16.Aralık.2010, 20:57
demekki sakatlığı geçmicek ve futbolu bırakcak :D
şaka bi yana baros sakat olmadığı süre içerisinde bu takımın en iyi oyuncusudur ancak bi insan bu kadar üst üste sakatlanmaz ki (linderoth la gökhan zan ı saymıyorum onlar insan değil :D )
Fearless Coward
16.Aralık.2010, 21:10
demekki sakatlığı geçmicek ve futbolu bırakcak :D
şaka bi yana baros sakat olmadığı süre içerisinde bu takımın en iyi oyuncusudur ancak bi insan bu kadar üst üste sakatlanmaz ki (linderoth la gökhan zan ı saymıyorum onlar insan değil :D )
Baros'un sakatlanmasına sebep olan onu tam hazır olmadan oynatan teknik direktörleridir..Baros yoksa kolay kolay sakatlanmaz hep tam hazır olmadan oynuyor sonra sakatlanıyor yine öyle gidiyor..
Börk
16.Aralık.2010, 21:15
Baros'un sakatlanmasına sebep olan onu tam hazır olmadan oynatan teknik direktörleridir..Baros yoksa kolay kolay sakatlanmaz hep tam hazır olmadan oynuyor sonra sakatlanıyor yine öyle gidiyor..
Yok yok teknik direktör falan değil.5.haftada sakatlanıyor tüm sezon geçmeyen bir sakatlığa dönüşüyor.İyileşiyor oynatılıyor bir bakıyorsun diğer hafta yok.Baros müzmin sakattır,daha çok sakatlanması da teknik direktörler yüzündendir.
nerazzuri
16.Aralık.2010, 23:34
şaka gibi bir haber.:D
Yaklaşan ara transfer dönemi adına hem yurtiçi hem de yurtdışında transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Beşiktaş'tan Fatih Tekke ve Fenerbahçe'den Kazım Kazım ile anlaştı.
Habertürk'ün verdiği habere göre, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Kazım ile bir süredir temas halinde olan Galatasaray, kulübünden sonra futbolcuyla da anlaştı.
Milan Baros'un yokluğunda forvet hattında sürekli sorun yaşayan Galatasaray aynı zamanda Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in istemediği Fatih Tekke'yi de büyük ölçüde bitirdi.
Galatasaray iki ezeli rakibinden aldığı bu oyuncular için herhangi bir bedel ödemeyecek.
goal.com
RaSenGan
16.Aralık.2010, 23:37
Baros ve Kazım'ın aynı takımda olma ihtimalini düşünemiyorum :D Küfürden geçilmez ortalık :D
C h A o S
16.Aralık.2010, 23:38
Bu adamlar gelirse ertesi gün kulüp binası taşlanır.Florya ateşe verilir.
Lucas Neill
16.Aralık.2010, 23:42
Kazim büyük ihtimalle Ingiltere gidecek deniyor.
Lucas Neill
17.Aralık.2010, 22:58
Adnan Sezgin Bradley'i izliyormus su an ve adam bu sezon ilk defa iyi oynuyormus benim de begendigim bir oyuncu umarim takima katariz.
Fearless Coward
17.Aralık.2010, 23:01
Bradley çok iyi bir oyuncu sezon başındada adı anılıyordu Galatasaray ile..Hemen kapmak lazım onu..
E.Cartman
18.Aralık.2010, 00:38
Adnan Sezgin Bradley'i izliyormus su an ve adam bu sezon ilk defa iyi oynuyormus benim de begendigim bir oyuncu umarim takima katariz.
Adnan Sezgin'in ağzından duysam yine inanmam :n::n: O izleyebiliyor mu adı duyulmuş futbolcuları :D
Lucas Neill
18.Aralık.2010, 00:58
Valla bilmiyorum bende sasirdim ama bu haber dogru galiba :) Ntvsporda da Taner Yalcin ile anlasildigi söyleniyor.
eng1n
18.Aralık.2010, 01:00
Taner Yalcin orta sahada iki yönlü oynayabiliyor galiba FM'de o tarz bir profili vardı bence iyi bir transfer olur, Bradley ise iyi oyuncu ama görev adamı ekstra bir şey vermez top kapar savaşır ayağa pas yapar Galatasaray Elano'yu sattıkdan sonra Misimovicinde kadro dışı kalmasından dolayı yaratıcı oyuncu eksikliği var bana göre orta saha o tarz bir oyuncu alırlarsa iyi olabilir tabi ara transferde gelicek oyuncudan çok bir şey beklemek hata bana göre.
Lucas Neill
18.Aralık.2010, 01:06
Bence Bradley aradigimiz tarz Box2Box tabirine uyan iyi bi oyuncu cok macini izlemedim ama Fm profili iyi oldukca tabi bu önemli degil
eng1n
18.Aralık.2010, 01:09
Bence Bradley aradigimiz tarz Box2Box tabirine uyan iyi bi oyuncu cok macini izlemedim ama Fm profili iyi oldukca tabi bu önemli degil
Fm profili iyi olmuşta bende Dünya kupasında izledim sadece Bradley orta sahada savaşan topu aldığında garanti oynayan oyuncu ama Galatasaray'ın ortasahasında bunu bile yapamayan adamlar olduğundan iyi transfer olur.
Lucas Neill
18.Aralık.2010, 01:59
Simdi farkettim Jem Karacan 2003-04 2004-05 sezonu Gsdeymis :D Bu adami almamiz lazim bence umarim yönetim ilgileniyordur
yunusgs
18.Aralık.2010, 11:39
Bize tam anlamıyla Dempsey gibi bir adam lazım.
Revolution
18.Aralık.2010, 15:55
Osman Tanburacı'nın yeni yazısı...
http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/bulutlar-aglamasa-yesillikler-nasil-guler-mevlanaSXHBQ216800SXQ
Suicider
18.Aralık.2010, 16:35
Zaten bu şaşalı tarihimiz yüzünden son 10 senedir istediğimiz başarıları yakalayamadık hatta son 5 senedir bitik gibiyiz.Her başarısız olduğumuzda bizim tarihimiz var şu kupaları aldık şunları yaptık diye başarısızlığı örtbas etmeye çalıştık şimdide öle yapmayalım lütfen ve bunun içinden nası çıkabiliriz yöneticilerin halletmesi gerekiyor halledemezlerse onların görevine yapacak insanlar bulunur..
Revolution
18.Aralık.2010, 18:14
Zaten bu şaşalı tarihimiz yüzünden son 10 senedir istediğimiz başarıları yakalayamadık hatta son 5 senedir bitik gibiyiz.Her başarısız olduğumuzda bizim tarihimiz var şu kupaları aldık şunları yaptık diye başarısızlığı örtbas etmeye çalıştık şimdide öle yapmayalım lütfen ve bunun içinden nası çıkabiliriz yöneticilerin halletmesi gerekiyor halledemezlerse onların görevine yapacak insanlar bulunur..
Dediklerinize tamamen katiliyorum ama bu yazinin bizim tarihimiz boyle bizim tarihimiz soyle diye degil de bu kadar umutsuzluga kapilmaya gerek yok, biz ne haldeyken neleri basarmisiz diye yazildigini dusunuyorum..
Lucas Neill
18.Aralık.2010, 20:35
Baris'in kaburgasi catlamis en az 2 ay sahalardan uzak.
IcedEarth
18.Aralık.2010, 20:41
Baris'in kaburgasi catlamis en az 2 ay sahalardan uzak.
Umarım "bir filozof gibi düşünürken" neyi yanlış yaptığını da düşünür bu top oynayamayacağı zaman içinde..
http://img257.imageshack.us/img257/561/yardr.jpg (http://img257.imageshack.us/i/yardr.jpg/)
Lucas Neill
18.Aralık.2010, 22:42
Henüz teyit edilmemekle beraber Arda Turan'in kadro disi birakildigi devre arasinda da Villarreal'e satilacagi konusuluyor.
Tribündergi
Zekirdek
18.Aralık.2010, 22:44
Eğer doğru ise akıllara durgunluk verecek bir olay. Ve gerçekse yarın Galatasaray'ın kapısına dikilmeliyiz. http://twitter.com/tribundergi/status/16216223477932032
yunusgs
18.Aralık.2010, 22:44
Henüz teyit edilmemekle beraber Arda Turan'in kadro disi birakildigi devre arasinda da Villarreal'e satilacagi konusuluyor.
Tribündergi
Doğrudur bence bu haber.Konya maçı kadrosuna neden alınmasın böyle olmasa.Zaten yönetimin tek bildiği şey oyuncu satmak.
Lucas Neill
18.Aralık.2010, 22:48
Belki bu sene de kalmaliydi ama hem takima hem kendisine zarar veriyor onun icin en iyisi gitmesi.Bi de Liverpool Tottenham ve dünya devleri konusuluyordu ama Arda'nin su anda gidebilecegi kulüp seviyesi budur.
Zekirdek
18.Aralık.2010, 22:49
Eğer Arda kadro dışı bırakılıp satılmaya çalışılırsa iddaa ediyorumki çok komik bir rakama gider. Arda kazanır ama Galatasaray kaybeder.
Lucas Neill
18.Aralık.2010, 22:50
Zaten paralar konusulmustur önceden belki satildi bile.
Night_Mare17
18.Aralık.2010, 22:53
12 Milyon € A.Madrid ve Villareal Resmi Teklif yapmış Arda'ya.
Lucas Neill
18.Aralık.2010, 22:56
12-15 milyon arasi cok iyi eger satilirsa gelen parayla iyi gurbetci oyuncular alinabilir ve yerli piyasadan da bi cok oyuncu alinir
Zekirdek
18.Aralık.2010, 23:01
12-15 milyon arasi cok iyi eger satilirsa gelen parayla iyi gurbetci oyuncular alinabilir ve yerli piyasadan da bi cok oyuncu alinir
Her ne kadar alınsa bile bir Arda alınamaz. Bence Galatasaray Ya Tutarsa diyip maceraya girmemeli.
nerazzuri
18.Aralık.2010, 23:31
12 Milyon'a maalesef yerli piyasadan 2 tane oyuncu alabilirsin, kaliteli olarak.
uAburak89
18.Aralık.2010, 23:36
Zorunlu Açıklama: Arda Turan
Bugün bazı internet sitelerinde Kaptanımız Arda Turan'ın Konyaspor maç kafilesinde yer almaması üzerine yayınlanan spekülatif haberler nedeniyle kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur.
Sakatlıktan yeni kurtulan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, yoğun maç programı nedeniyle Konyaspor maçı için riske edilmeyip, bir haftada üç maç oynamasında sakınca görülmüş ve kadroya dahil edilmemiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Sportif A.Ş.
nerazzuri
18.Aralık.2010, 23:41
yoğun maç?.:D
Night_Mare17
18.Aralık.2010, 23:42
Arda maç mı yaptı ya
Lucas Neill
18.Aralık.2010, 23:45
Hali saha macinda falan oynadiysa onlari hesaplamislardir :D
uAburak89
18.Aralık.2010, 23:46
O kısmı tam olarak bende anlamadım, G. birliği maçında sonradan oyuna girdi diye hatırlıyorum, diğer iki maçtan kasıt antreman maçları herhalde. :) Bizim resmi site de sapıtmaya başladı..
yunusgs
19.Aralık.2010, 00:05
Atın,atın.Yalnız biraz ufak atın.Bu taraftar bu bahaneleri yiyecek kadar gerizekalı değil.Nerede yoğun maç temposu?Doğru dürüst şeyler yazın da,insanları enayi yerine koymaktan vazgeçin.
Fearless Coward
19.Aralık.2010, 00:13
Zorunlu Açıklama: Arda Turan
Bugün bazı internet sitelerinde Kaptanımız Arda Turan'ın Konyaspor maç kafilesinde yer almaması üzerine yayınlanan spekülatif haberler nedeniyle kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur.
Sakatlıktan yeni kurtulan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, yoğun maç programı nedeniyle Konyaspor maçı için riske edilmeyip, bir haftada üç maç oynamasında sakınca görülmüş ve kadroya dahil edilmemiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Sportif A.Ş.
Buna kim inanır ki? resmi sitede saçmalık üstüne saçmalık.Bıkmadılar rezil olmaktan.Arda hiç durmadan gitsin zaten artık takıma fazla katkı sağlayamaz.İyi bir fiyata giderse çok iyi olur.
eng1n
19.Aralık.2010, 00:31
Hangi 3 maç yav, altına iyi hikaye uydurdum emeğe saygı beyler +rep lütfen falan yazsalarmış daha iyi olurmuş.
Hugo
19.Aralık.2010, 00:33
Allah rızası için transfer yapma yönetim. Allah rızası için.
barahir
19.Aralık.2010, 01:15
Arda devre arası gidecek gibime geliyor..
C h A o S
19.Aralık.2010, 01:18
Her zaman söylediğim gibi Arda bir an önce kendisini avrupaya atmalı.Artık geçti ondan Türkiye ve Galatasaray.Kariyerini düşünüyorsa,yükselmek ve belirli bir yerlere gelmek istiyorsa yeteneklerini farklı takımlarda göstermeli.
Facx
19.Aralık.2010, 01:24
simao beşiktaşa geliyosa arda nın at. madrid e gitmesi çok yüksek bi olasılıktır bence
Fearless Coward
19.Aralık.2010, 01:41
Simao eğer BJK'ye imzayı atarsa(-ki atacak büyük ihtimalle) Atletico mecburen o mevkiye birisini alacak.Bu isim Arda olabilir.Sezon başında istemişlerdi(tabi doğruysa) şimdi daha iyi bir fiyat gelirse yönetim bıraksın Arda'yı.
Clayman
19.Aralık.2010, 01:53
Simao eğer BJK'ye imzayı atarsa(-ki atacak büyük ihtimalle) Atletico mecburen o mevkiye birisini alacak.Bu isim Arda olabilir.Sezon başında istemişlerdi(tabi doğruysa) şimdi daha iyi bir fiyat gelirse yönetim bıraksın Arda'yı.
Evet, istemişlerdi. Hatta forumda o istediklerine dair resmi faks fotokopisinin resmi bile vardı. Faks, Mr. Delnan Polat diye başlıyordu hatta :D Baya bir dalga geçmiştik :D
Fearless Coward
19.Aralık.2010, 01:59
Bende görmüştüm onu resmi sitede.Simao büyük ihtimalle BJK'de zaten.Arda'yı isterlerse fiyatı 12+ Milyon olursa hemen versin yönetim.
LaigLeNoiR
19.Aralık.2010, 02:12
Haberimiz olmadan heralde Uefa,Şampiyonlar ligi maçında falan da oynuyor heralde Arda.
Fearless Coward
19.Aralık.2010, 02:17
Haberimiz olmadan heralde Uefa,Şampiyonlar ligi maçında falan da oynuyor heralde Arda.
3. tur ve Play-off turu oynadı ama şuanki aşamalarda olan takımlarda oynayabilir sanırım.
Clayman
19.Aralık.2010, 02:24
3. tur ve Play-off turu oynadı ama şuanki aşamalarda olan takımlarda oynayabilir sanırım.
Ben de öyle biliyorum.
Lucas Neill
19.Aralık.2010, 02:36
Murat Abi resmi sitenin 3 mac demesine gönderme yapmis :)
Cengo
19.Aralık.2010, 02:55
O kısmı tam olarak bende anlamadım, G. birliği maçında sonradan oyuna girdi diye hatırlıyorum, diğer iki maçtan kasıt antreman maçları herhalde. :) Bizim resmi site de sapıtmaya başladı..
Gençlerbirliği maçı geçen hafta değil miydi? (11 Aralık, bugün 19 Aralık, 19 - 11 = 7)
Yine 3 maç olmuyor, hangi 3 maç? Neye göre yazdılar, yazarken ne düşündüler ne yaptılar çok merak ediyorum.
barahir
19.Aralık.2010, 03:04
Acaba daha önceden yapılan bi açıklamayı copy/paste mi yaptılar :)
RaSenGan
19.Aralık.2010, 03:11
Arda sakatken haftaiçi iki PS maçı yapmış gerçek saymışlar :D
Arda gidip kendini kurtarsın.Yoksa birkaç sene daha kalırsa Hasan Şaş'a benzeyebilir kariyeri.
anil luque
19.Aralık.2010, 04:52
At.Madrid Corinthians'tan Elias'ı aldı bildiğim kadarıyla arkadaşlar. Arda'yı alacaklarını sanmam. V'rreal alabilir ve gerçekten çok iyi olur bence. Ortada Cani-Senna kanatlarda Santi Cazorla ve Arda. İlerde Nilmar-Rossi. Bence V'rreal'e cuk oturur Arda. Ama yönetimin amacı ne onu da anlayabilmek mümkün değil. Taraftarın sabrını deniyorlar heralde. Ben Beşiktaşlı olarak çıldırıyorum GS'nin bu hallerine
nerazzuri
19.Aralık.2010, 05:03
Santi Cazorla'nın ayrılma ihtimali var bu arada. Arda'nın Villareal'e gitme olasılığı bir hayli yüksek.
anil luque
19.Aralık.2010, 05:15
Kaptanlar yol ayrımında hesabı o zaman. Dinamo maçında en son kaptandı Santi. Bence göndermekle büyük hata yaparlar mükemmel bir oyuncu.
Lucas Neill
19.Aralık.2010, 06:10
Bence Arda gitmeli takimdaki gruplasmanin sorumlularindan biri kaptanligin getirdigi baskiyi da kaldiramadi medya da cok üstüne gidiyor su durumda en sagliklisi ayrilmasi.
Revolution
19.Aralık.2010, 11:05
Arda devre arasinda gitsin, sol acigimiz da bos kalsin ohh mis gibi ne ala memleket..
KanaKe
19.Aralık.2010, 11:45
arda gitmek istese bu zamana kadar giderdi.. yurt disini büyük ihtimalle kafasinda bitirdi galatasarayda zaten rahati yerinde gidipte ne yapacak :)
Fearless Coward
19.Aralık.2010, 13:42
KanaKe iyi bi konuya değinmiş şimdi Arda,Sinem'i bırakıp gidemez :D kızın dizisi falan var vs. oda gelmek istemez yurt dışına :D
Lucas Neill
19.Aralık.2010, 13:59
Aslinda biraz düsündükten sonra Arda bu sene de takimda kalmali. Gs'de Baskan ve yönetim planli bir sekilde calissa ve iyi yönetilse satilmasi dogru olabilir. Gelen parayla eksik bölgelere oyuncular alinir ama su an ki yönetimin ben bir plani programi oldugunu düsünmüyorum belki sene sonu Hagi bile gidecek.
Ayriyetten madem 4 transfer olacak ki büyük ihtimalle 2-3 yabanci birkac gurbetci oyuncu gelecek neden bu imkanlar Rijkaard'a taninmadi. Sene basinda adam liste vermis o listeden hic bir oyuncu yok. Yönetim sonra her oyuncu hocanin bilgisi dahilinde alindi diyor tamam hocanin bilgisi dahilinde ama hocanin istedigi degil yönetim demistir su su oyuncular var hangisini alalim adam secmistir.
Baskan demisti Arda'yi kupa kazandirmadan göndermem diye ama Rijkaard'la da kesinlikle devam edicez dedi bakalim yine verdigi sözü tutamayacak mi.
nannar
19.Aralık.2010, 14:09
12 milyon € iyidir... Satılsın...
LadroN
19.Aralık.2010, 14:27
Arda yı kupa maçına saklıyolardır belki:n:.Tek hedefimiz nasılsa.
izmer96
19.Aralık.2010, 14:31
tamamen duyumdan ibarettir bu yazdigimin
Simao --------> BJK
Arda ---------> Atl Madrid
insallah gerceklesir cocugun onu acilir
yunusgs
19.Aralık.2010, 15:10
Arda yı kupa maçına saklıyolardır belki:n:.Tek hedefimiz nasılsa.
Güzel yaklaşım :n:
nerazzuri
19.Aralık.2010, 16:32
ekşi sözlük'te bir yazar, hatta bir kaç yazar;
ingiltere'de cok saglam kaynaklardan aldigim bir bilgiye gore 2.5 milyon euro bonservis bedeli karsiliginda premier league takimlarindan blackpool fc'ye transferi gerceklesmek uzere olan futbolcu.
bize hayirli olsun demek duser artik, yolun acik olsun kaptan.
galatasaray'a 2,3 milyon bonservis bedeli, kendisine yıllık 450,000 £ net ücret verecek olan wigan'ı blackpool fc'ye tercih etmiş büyük kaptanımız. onu çok özleyeceğiz. yine de baktığımız zaman bir alex değildi.
kiz arkadasi sinem kobalt hanimefendi deniz kenarinda bir kente yerlesmek istedigi icin blackpool'u tercih eden futbolcudur.
ek olarak, gorusmeler sirasinda arda'nin "mandalina en cok sevdigim meyvadir, bu renkte forma giymekten onur duyarim" dedigi saglam kaynaklar tarafindan dogrulandi. turkcesi wigan avucunu yalar demis.
tekrar hayirli olsun kaptan, blackpool ile buyuk basarilara kosarsin insallah.
ilginç şeyler oluyor.
Lucas Neill
19.Aralık.2010, 16:34
Dalga gecmisler yav ciddi degil :D en azindan ciddi degildir heralde :D
nerazzuri
19.Aralık.2010, 16:35
son alıntıyı tam okumadım, evet o dalga amaçlı.:D diğer iki alıntı gayet ciddi sanırım.
RaSenGan
19.Aralık.2010, 16:37
Arda devre arasinda gitsin, sol acigimiz da bos kalsin ohh mis gibi ne ala memleket..
Arda gidince o paranın turşusunu kurmayacaklar :) O parayla da yerine adam alacaklar.
uAburak89
19.Aralık.2010, 16:38
İlki ciddiyetle uydurulmuş, ikincisinde son cümle anlam bütünlüğünü bozuyor. :D
nerazzuri
19.Aralık.2010, 16:40
eheh, o lafada bayılıyorum ayrıca. ''tabii,bir alex değil''.:D
Börk
19.Aralık.2010, 16:46
:D
"mandalina en cok sevdigim meyvadir,"
Bu arada meyva değil meyve:P
Lucas Neill
19.Aralık.2010, 17:58
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında, deplasmanda Konyaspor ile oynanacak maç için geldiği Konya'da, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.
Polat, Mevlana Müzesi ziyaretinde, Mevlana'nın 22. kuşaktan torunu Esin Çelebi Bayru'dan, Mevlana Müzesi hakkında bilgi aldı.
Müze çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Polat, Galatasaray'ın her maçta taraftarının desteğine ihtiyacı olduğunu ve Konyalı taraftarları Galatasaray'ı desteklemeye beklediğini belirtti.
Son haftalarda alınan başarısız sonuçlarla ilgili futbolcuların üstünde büyük bir baskı olduğuna dikkati çeken Polat, "Futbolcularımıza daha fazla baskı kurduğumuzda bir netice alamayız. Bu çocuklarımızı kazanmamız lazım. Onun için hep destek tam destek" dedi.
Esin Çelebi Bayru'nun da kendisinin, babasının ve dedesinin Galatasaraylı olduğunu söylemesi üzerine Polat, "Benim sizden anladığım kadarıyla Mevlana'ya kadar gidersek onun da Galatasaraylı olduğu ortaya çıkacak" diye konuştu.
Polat, daha sonra bir grup Galatasaraylı taraftarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Baskanin bu aciklamalarindan sonra revizyonu falan unutalim.
KaPaLı
19.Aralık.2010, 23:17
Arda gidince o paranın turşusunu kurmayacaklar :) O parayla da yerine adam alacaklar.
UEFA kriterleri Aygün. Yok transfer falan. O parayla kulubun mali yapısını düzeltecek Adnan Polat ve Adnan Sezgin.(/w)
besiktas1903
20.Aralık.2010, 01:59
TV8 söyledi az sonra transfer aciklanacakmis..
Lucas Neill
20.Aralık.2010, 02:03
Ibricic de gelmisti Tv8 e göre bakalim bu sefer kimi aciklayacaklar
Fearless Coward
20.Aralık.2010, 02:04
TV8 söyledi az sonra transfer aciklanacakmis..
Alınan oyuncumu yoksa yollanan oyuncumu açıklanacak?
besiktas1903
20.Aralık.2010, 02:09
Alinan oyuncu tanidigim biri görmüs galiba para üstü bir oyuncu'da vermisler
Lucas Neill
20.Aralık.2010, 02:14
Transfer karsiliginda milli bi futbolcu veriliyomus
Lucas Neill
20.Aralık.2010, 02:17
Servet arti Bursadan bi oyuncudur muhtemelen ya Volkan ya Sercan
Facx
20.Aralık.2010, 02:30
ronaldinho ylada anlaşılmıştı bi ara :D yanılmıyosam tv8 di :D
Lucas Neill
20.Aralık.2010, 02:43
Servet arti 5-6 milyon euro= Volkan Sen yani yaklasik 3-4 milyon euroya almis oluyoruz Servet -2 milyon euro bonservise sahip olsa :D
Bordo61Mavi
20.Aralık.2010, 03:16
CimBom napmis oyle :) Cok paralari var heralde Volkan Sene okadar para saydiklarina gore
barahir
20.Aralık.2010, 03:21
Servet arti 5-6 milyon euro= Volkan Sen yani yaklasik 3-4 milyon euroya almis oluyoruz Servet -2 milyon euro bonservise sahip olsa :D
Bi de şöyle bi hesap yapalım: Servet için marsilya 8 MN € veriyodu.. 8+5/6 = 13-14 Milyon € baya iyi bi para ediyo :)
Facx
20.Aralık.2010, 03:38
serveti düz hesap 5 ten hesaplarsak 10-11 m euro e yine fazla bu adama sercanla ikisini verseler neyse
Lucas Neill
20.Aralık.2010, 04:06
5-6 vereceklerini sanmam en fazla 2-3 verilir Servetle birlikte.5-6 verirlerse yaninda Sercan da gelir.
Lucas Neill
20.Aralık.2010, 04:07
Bi de şöyle bi hesap yapalım: Servet için marsilya 8 MN � veriyodu.. 8+5/6 = 13-14 Milyon � baya iyi bi para ediyo :)
Ben zaten yönetim sacmaladigi icin yazdim cok fazla para verilmis olur.
RaSenGan
20.Aralık.2010, 04:10
Umarım Volkan Şen haberleri yalandır.Herkes gelsin o gelmesin.
izmer96
20.Aralık.2010, 10:26
Gelsin gelsin Volkan Sen gelsin , nede olsa takimda sorunlu oyuncu yok !! , bir tane sorunlu oyuncu alicak kadar luksumuz var !!!
KaPaLı
20.Aralık.2010, 11:29
Colin Kazım alırsa Galatasaray hiç şaşırmam.
KanaKe
20.Aralık.2010, 12:05
5-6 vereceklerini sanmam en fazla 2-3 verilir Servetle birlikte.5-6 verirlerse yaninda Sercan da gelir.
fener sezon basinda 10 milyon € teklif etti sadece sercan icin bursa baskani satmadi sence servet + 5 milyon euroya en iyi iki oyuncusunu verirmi?
Lucas Neill
20.Aralık.2010, 12:09
Ya Sercan dediginiz adam ne yapmis bu ligde kac gol atmis tamam yetenekli ama cok üst düzey bir oyuncu degil kendini gelistirmesi lazim 10 milyon euro Fb'nin enayiligidir.Servet en kötü halinde bile 3-4 milyon eurodur. Gelmezlerse gelmesinler yine dedigim gibi gitsinler Almanyaya milyon tane gurbetci topcu var hem daha yetenekli hem karakterli hem altyapilari saglam.
nerazzuri
20.Aralık.2010, 12:54
Ya Sercan dediginiz adam ne yapmis bu ligde kac gol atmis tamam yetenekli ama cok üst düzey bir oyuncu degil kendini gelistirmesi lazim 10 milyon euro Fb'nin enayiligidir.Servet en kötü halinde bile 3-4 milyon eurodur. Gelmezlerse gelmesinler yine dedigim gibi gitsinler Almanyaya milyon tane gurbetci topcu var hem daha yetenekli hem karakterli hem altyapilari saglam.
biraz yavaş olalım.
Lucas Neill
20.Aralık.2010, 12:58
biraz yavaş olalım.
Ne demek istedin anlamadim? Fb'nin enayiligi lafimi kastediyosan o paraya Fb bissürü oyuncu alir ki Niang'i aldilar o paraya giderler ligin üstünde bi ön libero alirlar hic öyle 10 milyon euro edecek adamlar degil Sercan falan.
RasAnt
20.Aralık.2010, 13:12
Kazımı almışmı galatasaray
nerazzuri
20.Aralık.2010, 13:22
Ne demek istedin anlamadim? Fb'nin enayiligi lafimi kastediyosan o paraya Fb bissürü oyuncu alir ki Niang'i aldilar o paraya giderler ligin üstünde bi ön libero alirlar hic öyle 10 milyon euro edecek adamlar degil Sercan falan.
fb değil Fenerbahçe öncelikle dikkat edelim. ayrıca evet enayilikte ne oluyor? Sercan gelecek vaad eden bir futbolcu gayet normal 10 milyon gibi bir rakam teklif edilmesi. Faktörleri biraz açarsak neden normal olduğunu da anlatayım istersen.
Ülkemiz de yabancı kontenjanı diye bir bela var ve -Sercan- gibi yetenekler çok çıkmıyor. Dolayısıyla hiç bir takımda böylesine kaliteli Türk oyuncusunu kaybetmek istemiyor. Fiyatlar yükseliyor, işinize gelirse alırsınız deniyor.
Ve birşeyi kabul edelim, Şu an Trabzonspor dahil, Beşiktaş,Galatasaray ve Fenerbahçe Sercan gibi bir futbolcuya -yeteneğe- muhtaç. Ve emin ol Bursaspor başkanı -satıyoruz- dese aynı rakamı senin takımında verir.
Sercan hakkında söylediklerine de gelirsek, Sercan bu ülkede en kaliteli 4-5 forvet arasına girer. Daha genç gelişecek doğal olarak. Her futbolcudan Arda olunması beklenemez. Bugün Necip'e, Anıl'a,Emre'ye,Gökay'a zaman veriyorsak, Sercan'a da vermemiz lazım.
Sercan daha 19 yaşında ve 77 maçta 22 gol gibi bir rakama ulaşmış, sence bu başarısızlık mı? Bugün senin hangi altyapındaki oyuncun bunları yapıyor?
bu kısma aslında bulaşmak istememiştim, yorumumu yapmadan geçmek istemedim.
Revolution
20.Aralık.2010, 15:37
ronaldinho ylada anlaşılmıştı bi ara :D yanılmıyosam tv8 di :D
Kanal A'ydı o Tv8 değil. :)
Yapmayın lütfen. Sercan henüz 20 yaşında ve üzerine katabileceği şeyler çok var. Driblingleri etkili, kolay adam eksiltebilen bir isim. Onu tam bir forvet gibi yetiştirebilirsek ki bunu yapabiliriz bizi yıllarca rahatlatan bir oyuncu kazanmış oluruz.
Sercan'ı alıp Servet'i vermek de çok akıllıca olur, Servet bu günlerin değerini bilmiyor. Kendisine geri dön diyen teknik direktöre hiç düşünmeden " N'oluyo lan, sanane! " tarzında el kol hareketleri yapabiliyor(Beşiktaş maçı) . Böyle bir oyuncuya özellikle defans oyuncusuna hiç ama hiç ihtiyacımız yok. Gerekirse Ahmet Kesim oynar.
Arda konusuna da değinmeden geçemeyeceğim. -son kendisi ve yakınıyla olan konuşmamdan yola çıkarak yapıyorum bu yorumu- Arda'nın planları arasında Avrupa var bu kulüpler Villarreal, Athletico Madrid olabilir fakat Blackpool'muş filan kıyısından köşesinden geçeceğini hiç ama sanmıyorum. Bazı abilerim,kardeşlerim de Sinem'i bırakamaz demiş; sadece gülüyorum :D Bu sadece bir bahane, kıvırmaca filan olur eğer Arda böyle birşey derse. Arda bu takımın kaptanı ve bu seneyi en iyi şekilde tamamlamayı düşünüyor kafasındaki ilk düşünce bu ama yönetimi tatmin eden bir teklif gelirse gitmeyeceğini sanmıyorum. Gidecektir kendisi.
Hugo
20.Aralık.2010, 16:12
Galatasaray devre arasında transfer yaparsa yapılacak en büyük aptallığı yapmış olur. Neyine transfer yapıyorsunuz? Oynat Musa'yı, Anıl'ı, Cem'i. Gereksiz transferler yapıp en fazla ligi 5-6. bitiririz. Hiç gerek yok. Hatta bir kaç oyunu takımdan yollansın yeter. Kimseyi almaya gerek yok.
Lucas Neill
20.Aralık.2010, 17:35
fb değil Fenerbahçe öncelikle dikkat edelim. ayrıca evet enayilikte ne oluyor? Sercan gelecek vaad eden bir futbolcu gayet normal 10 milyon gibi bir rakam teklif edilmesi. Faktörleri biraz açarsak neden normal olduğunu da anlatayım istersen.
Ülkemiz de yabancı kontenjanı diye bir bela var ve -Sercan- gibi yetenekler çok çıkmıyor. Dolayısıyla hiç bir takımda böylesine kaliteli Türk oyuncusunu kaybetmek istemiyor. Fiyatlar yükseliyor, işinize gelirse alırsınız deniyor.
Ve birşeyi kabul edelim, Şu an Trabzonspor dahil, Beşiktaş,Galatasaray ve Fenerbahçe Sercan gibi bir futbolcuya -yeteneğe- muhtaç. Ve emin ol Bursaspor başkanı -satıyoruz- dese aynı rakamı senin takımında verir.
Sercan hakkında söylediklerine de gelirsek, Sercan bu ülkede en kaliteli 4-5 forvet arasına girer. Daha genç gelişecek doğal olarak. Her futbolcudan Arda olunması beklenemez. Bugün Necip'e, Anıl'a,Emre'ye,Gökay'a zaman veriyorsak, Sercan'a da vermemiz lazım.
Sercan daha 19 yaşında ve 77 maçta 22 gol gibi bir rakama ulaşmış, sence bu başarısızlık mı? Bugün senin hangi altyapındaki oyuncun bunları yapıyor?
bu kısma aslında bulaşmak istememiştim, yorumumu yapmadan geçmek istemedim.
Zaten fb yazmadim Fb yazdim Gs de yaziyorum bu gereksizdi.
Dedigin gibi yabanci kontenjani oldugu icin iyi yerli oyuncuya muhtaciz ama ben yine de 10 milyon verilmesi taraftari degilim Mehmet topuz 9 milyon Tabata 8 milyona satildi bunlar da cok ucuk rakamlar bu parayi vermeyip almazsan transfer piyasasini da yükseltmemis olursun bu iki transferden sonra yerli oyunculara cok para istenmeye basladi.
Kesinlikle sana katiliyorum Sercan yetenekli ama 10 milyon etmez görüsündeyim en fazla edecegi 6 milyondur yabanci sinirlamasi olmasa 4-5 arasidir bence.
Neyse daha ortada dedikodulardan baska bisey yok.Tartisma yaratmak istemedim kusura bakma.
Facx
20.Aralık.2010, 19:05
sercan 5 m euro eder bence en fazla yabancı kontejanına takılmaması dışında bi artısı yok onun gibi birsürü yabancı forvet var
fb konusuna gelirsekb bende fb yazıyorum büyük harflede yazmıyorum takımın resmi kısalatması değilmi bu arakadaş küçük yazıyorum takıntım var sana ne oluyo ?
Deus Dominus
20.Aralık.2010, 22:26
neye göre belirliyorsunuz bu bonservis bedellerini? 10 etmez, 6 eder...yok yok taş çatlasa 5, 4 ten yukarı vermem falan? Football Manager gerçekçi bir oyun olabilir ama 'gerçek'değil, bunu akıldan çıkarmamak lazım.
Sercan 20 yaşında şu an. 17 yaşında fırsat bulmaya başladı takımda. 18 yaşında lig+kupa 30 üzerinde maça çıkıp yanlış hatırlamıyorsam 14-15 gol atma başarısı göstermişti. O zaman Manchester United, Liverpool, Arsenal gibi takımların gözleri üzerindeydi. geçen sezon talihsizdi bence, sakatlıklarla boğuştu, önceki sezonunun yakınına yaklaşamadı ancak bu yıl yine yükselişe geçtiğini düşünüyorum. Bir Türk takımına satılmasına da gönlüm el vermez, İstanbul takımlarında izlemek istemem Sercan'ı. Onun gibi birsürü yabancı forvette yok, olanı da dediğin değerlere getiremezsin. Ancak Afrika'dan atlet getirip futbol öğrenmesini beklersin :)
E.Cartman
20.Aralık.2010, 22:29
Bursa Sercan için 8M€'dan kapıyı açmasaydı Sercan'ın transferini konuşmuyor olurduk çünkü çoktan Avrupa'ya gitmiş olurdu :D:D Sercan'ın kendini kanıtlaması lazımdı CL'de biraz gösterdi kendini ama milli takımla başarı kazanması ya da UEFA veya CL'de minimum bi çeyrek final oynaması gerekiyor Sercan'ın ancak öyle 8M€ verirler Sercan'a
TR.CaPTaiN
20.Aralık.2010, 22:40
Mümkün değil ama ben 3 büyüklerden herhangi birinin başkanı olsaydım kesinlikle iç pazarın yüksek maliyetli oyuncularına yönelmezdim. Kaliteli yabancılar + Almanya, Fransa, Hollanda gibi ülkelerden gurbetçilerle takım oluşturmaya bakardım. Araya 1-2 tane de altyapıdan sıkıştırırsın güzel bir takım oluşturursun. İç pazardan sadece artık giydiği formanın kendisine dar geldiğini futboluyla anlatan istisna oyuncular için şartları zorlardım.
Galatasaray öncelikle önümüzdeki sene yola Hagi'yle çıkıp çıkmayacağına karar vermeli. Eğer bu sezonki sonuçlar ne olursa olsun yola Hagi'yle devam edeceğiz diyorlarsa; şimdiden Hagi'nin almak/göndermek istediği oyuncular üzerinde çalışmalı ve gelecek sezonun temellerini şimdiden atmaya başlamalı. Yok Hagi ZTK'da başarısız olur, ligde de kötü yerde bitirirse biletini keseriz diyolarsa; şimdiden yeni hoca belirlemeleri ve yeni yapılanmaya yeni hocayla başlamaları kendileri açısından daha mantıklı olur.
izmer96
21.Aralık.2010, 10:01
Galatasaray'in akillica yapmasi gereken tek sey var oda 4-5 gereksiz adami gonderip , Turkiye Kupasi icin gerekiyorsa 1 en fazla 2 adam almakdir , ki Galatasaray bu butce bu yonetim sekliyle 2-3 aylik yaz araliginda zaman ve imkan varken dogru transfer yapamazken devre arasindami yapabilicegini zannediyorsunuz , alicaklari oyuncular tamamen piyango olucakdir
bjk_melo_151
21.Aralık.2010, 11:19
Neredeyse Volkan da inanıyordu!
http://img684.imageshack.us/img684/3135/volkansen2012100106121.jpgDün gece geç saatlerde bazı basın kuruluşları, Galatasaray’ın Bursasporlu Volkan Şen’in transferi için Bursaspor’la 5 milyon Euro + Servet Çetin karşılığında anlaştığını duyurması futbol camiasını heyecanlandırdı.
Süper Toto Süper Lig’de 17. Hafta maçlarının oynanmasının ardından gözler transfer piyasasına çevrilmişti ki Galatasaray’ın Bursasporlu Volkan Şen’i kadrosuna kattığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Habere göre Galatasaray Volkan için Bursaspor’la 5 milyon Euro + Servet Çetin karşılığında anlaşmaya varmıştı.
BİR DELİ BİR KUYUYA TAŞ ATTI!..
Olaylar Volkan Şen hayranı bir taraftarın sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Volkan Şen adına açtığı sayfaya ‘Galatasaray’ yazmasıyla başladı.
Takımda kötü gidişin ardından transfer beklentisi içinde olan Galatasaray taraftarları bu yazıyı sevinçle karşılarken Bursasporlu taraftarlarda üzüntü içindeydi.
Tabii bazı basın kuruluşları da bu yazıyı gözden kaçırmamıştı ve bunun üzerine Volkan Şen’in Galatasaray’a transfer olduğu ‘bombasını’ haber olarak yayınlamışlardı! Tabiri caiz ise bir deli bir kuyuya taş attı ve basın mensupları da bu haberle ters köşeye yattı!
VOLKAN ŞEN NOKTAYI KOYDU
Sayfanın kendisine ait olmadığını belirten Volkan Şen, sosyal paylaşım sitelerinde kendi adına açılan yüzlerce sayfa olduğunu, bu sayfanın da bunlardan biri olduğunu belirtti. Kendisiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan yazıların kullanıldığını belirten genç oyuncu, "Böyle bir şey yapılması hoş değil. Ben Bursaspor'un oyuncusuyum. İsmimi kullanarak yapılan bu olaya taraftarlarımızın inanmamasını istiyorum" dedi.
Kaynak: Medyaspor Özel
Lucas Neill
21.Aralık.2010, 13:48
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan: "Bize Volkan ile ilgili Galatasaray'dan bir teklif gelmedi, gelirse biz de Arda'yı isteriz."
Alirlar.Azimle üfleyen duvari delermis.
Revolution
21.Aralık.2010, 15:30
Yüreğime su serpti bu haber.
KanaKe
21.Aralık.2010, 15:43
Bursaspor er yada gec Volkan ile Sercan'i satar Kayseri'nin taktigini uyguluyorlar oyunculardan 2-3 sezon daha faydalanip yerlerini doldurabilecek oyunculari buldularmi iyi paraya satarlar.
Revolution
21.Aralık.2010, 16:24
Arena'ya yakışır takım sözü
Başkanla kucaklaştık, sarmaş dolaş olduk. Bana 'Nasıl yeni stada sahip olduk, Galatasaray'ı da eski günlerine götüreceğiz. Ben bugüne kadar hangi sözümü yerine getirmedim ağabey' dedi
Kulüp Başkanımız Adnan Polat'la sarmaş dolaş olduk. Kendisini çok severim. Başkan olmadan önce de benimle ve Coşkun'la sık sık buluşurdu. Bizlerle tartışırdı. Ama şimdi tam yetkiyle kulübünün başkanı. Kendisine ne söyledim biliyor musunuz; 'Sevgili Başkan, Konyaspor karşısında izlediğimiz Galatasaray takımı herkesin suratını ekşitti. Sarı-Kırmızılı renklerle sahaya çıkmış bir Galatasaray böyle üçüncü sınıf bir takımla oynamamalı.'
HER SÖZÜMÜ TUTTUM
'Turgay Ağabey hiç merak etme' dedi. 'Nasıl yeni bir stada sahip olduk. Şimdi bu statta da Galatasaray'ı eski günlerine götürecek tıpkı Ali Sami Yen'de olduğu gibi yapacağız.'
'Peki dedim bu söylediklerinizi bir Galatasaraylı'ya verilmiş bir söz olarak yazabilir miyim?'
'Elbette Yaz.' 'Ben bugüne kadar verdiğim her sözü yerine getirdim' diye de ekledi.
BAŞKAN Adnan Polat, ayrıca bana 'Galatasaray Futbol Takımı'na yakışır, sahaya çıktığı zaman tribünleri coşturacak yerli-yabancı kimi alabilirsek ne kadar para sarfedebilirsek edeceğiz. Bundan hiçbir Galatasaraylı'nın şüphesi olmasın. Bizden yavaş yavaş beklesinler. Birden değil' sözünü verdi.
BOL GOL ATACAKLAR
Açık söyleyeyim. Başkanın bu söylediklerine gözlerim doldu. Birbirimizin yanaklarından öptük. 'Bu stadın güzelliğinde ve haşmetinde önümüzdeki günlerde bir Galatasaray takımını bu güzel çimlerin üstünde kalelere gol atarken göreceğiz' diye düşündüm. Ve inşallah da yanılmayacağım.
Scout ekibimiz gençleri tarıyor
Her dönem yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken G.Saray'da yeni bir oluşum da büyük önem taşıyor. O da Cüneyt Tanman başkanlığındaki scout ekibi. Başkan Polat bu ekibin işlevini ve Anıl Dilaver gibi gençlerin oynamasını şöyle değerlendirdi: 'Yeni ekibimiz 10 kişilik. Kadro daha da genişleyecek. Bu arkadaşlarımız sadece tecrübeli ve pahalı oyuncuları takip etmeyecek. Gençleri de bulup transfer edecek. Hem alt yapıdan Anıl Dilaver gibileri çıkartacağız hem yetenekli gençleri getireceğiz.'
Turgay Şener'in yazısı...
Redrum
21.Aralık.2010, 20:37
Mesut Mesta'nın ne demek istediğine bakacaksın ilk önce. Adam diyor ki bizim en kaliteli adaımımızı istiyorlarsa bizde onların en kaliteli adamını isteriz. Sen istiyormusun Arda'nın satılmasını. hayır. Ne oldu Volkan Gs ile anılınca doğal, ama Bursasporla Arda anıldıgında hikaye oluyor. Biz zaten istemiyoruz Volka'nın satılmasını.
Anadolu kulupleri yıllarca bu yüzden kaybetti. İyi oyuncularını İstanbul takımlarına sattıgı için. O yüzden o devir değişiyor. Ekmek var para var ama bizdede var. Parayada muhtaç değiliz, oyuncumuzada satmıyoruz. O yüzden kulubumuz öyle saçma sapan işler yapmıyacagını biliyoruz.
Yıldızını satan anadolu kulübü, iflah olmuyor
ERDAL HOŞ - 27.12.2007
Süper Lig'de uzun bir aradan sonra bir Anadolu takımının ilk yarıyı lider bitirmesinin yankıları sürerken lig liderini devre arası zor bir karar bekliyor.
Sadece aldığı başarılı sonuçlarla değil oynadığı futbolla da futbolseverlerin takdirini kazanan Yiğidolarda şimdilerde neredeyse tüm futbolcular ara transferin gözdesi haline geldi. İlk haftalarda Mehmet Yıldız'la başlayan mercek altına alınan futbolcular listesine zamanla sol kanat oyuncusu Hayrettin, başarılı stoperler Sedat ve Murat, sağ kanat oyuncusu Abdurrahman ve attığı kritik gollerle takımına puanlar kazandıran Musa Aydın eklendi.
Şu anda hangi istanbul takımı ister Mehmet Yıldız'ı, Hayrettin, Sedat, Murat veya Abdurrahman'ı?
Bir Okan Yılmaz vardı ne oldu ona?
Zekirdek
21.Aralık.2010, 20:41
@Redrum
Okan Yılmaz en son geçen sene Tepecikspor'da oynuyordu. Şimdiki halini bilmiyorum.
ozaniel
21.Aralık.2010, 20:52
Türkiye'de giden adamın yeri doldurulamadığı için yıldız oyuncular çok önem kazanıyor. Şu an belki Trabzon hariç her takımda bir iki oyuncu takımı sırtlıyor ve alternatifsiz.
Lucas Neill
22.Aralık.2010, 02:35
Bütün Galatasaraylilara gecmis olsun; Bayernli Edson Braafheid'in Galatasaray'in gündeminde oldugu konusuluyor.
Fatih Demireli yazmis nasil bi oyuncu ben hic izlemedim bu senede dogru düzgün oynamamis sanirim
Sirius Black
22.Aralık.2010, 10:25
Twente'de iyi oynamış sanırım fakat Bayern'de dikiş tutturamamış.
Sol bek. Çağlar'a güvenilmeyecek galiba.
Addolorato
22.Aralık.2010, 11:38
Niye hala sol bek alıyoruz anlamıyorum. Hakan Balta , Çağlar , Insua yetmiyormu ?
Sirius Black
22.Aralık.2010, 12:00
Hele Çağlar Konya maçında bu kadar ışık vermişken...
ozaniel
22.Aralık.2010, 21:59
Siz yönetimden ihtiyaç duyulan yere bir transfer yapmasını mı bekliyorsunuz? Zaten Hakan Balta da önlibero(!).
RasAnt
23.Aralık.2010, 00:06
Serdar özkan 1 yıl 6 aymı ne hapse girecekmiş değilmi sahtecilikten plakasını değiştirmiş :D
RaSenGan
23.Aralık.2010, 00:37
Serdar özkan 1 yıl 6 aymı ne hapse girecekmiş değilmi sahtecilikten plakasını değiştirmiş :D
Plakasındaki O harfinin üstüne iki nokta koymuş :D Bizden gitsin de ister hapise girsin ister girmesin :D
Facx
23.Aralık.2010, 01:21
Plakasındaki O harfinin üstüne iki nokta koymuş :D Bizden gitsin de ister hapise girsin ister girmesin :D
yok yok malesef hapse girmiyo denetimli serbestlik tarzı bi ceza almıştı
Revolution
23.Aralık.2010, 15:54
Adnan Sezgin Almanya'daymış.
Taner Yalçın ve Bradley bize yakın gözüküyormuş..
Fearless Coward
23.Aralık.2010, 16:16
Taneri bilmemde Bradley bi gelse çok iyi olacak.
Revolution
23.Aralık.2010, 16:25
Taner'i benim de pek izleme şansım olmamıştı ama şu videodan sonra kesinlikle gelmesi taraftarıyım..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWTYxX3hsU&playnext=1&list=QL
Fearless Coward
23.Aralık.2010, 16:31
Bu adamları Adnan Sezgin istesede bulamaz zaten :D kesin Hagi'nin işidir :D
Revolution
23.Aralık.2010, 16:33
Aynen katılıyorum ve bir de Haldun Üstünel geri dönecek lafları dönüyordu, son aldığım bilgilere göre de sadece spekülasyon gibi gözüküyor bu olay.
Fearless Coward
23.Aralık.2010, 16:35
Keşke gelse Adnan Sezgin belki bu isimleri ikna bile edemez..
Revolution
23.Aralık.2010, 16:41
Katılıyorum tamamen, ben Hagi'nin bu sene başarılı olamayıp gönderileceğini ardından da olağanüstü kongre ve seçimin bizi beklediğini düşünüyorum. Haldun Üstünel yüksek ihtimalle Ali Dürüst'le beraber olacaktır. Aslında Haldun Üstünel diye değil, bu yönetim kulübü gerçek anlamda zedelediği için istiyorum bunu. 4 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde yokuz. Son 2 yıl bir şeyler çabalıyorduk Avrupa Ligi'nde bu sene gruplara kalamadık. İnanılmaz prestij kaybettik dünya çapında. Artık başımızda ismi olan bir hoca da yok -Hagi efsane tamam ama antrenör olarak isim yapmadı-. Artık Giovani, Keita, Baros gibi oyuncuların bu takıma gelmek için bir sebebi yok baktığınızda. Bu seneden tek beklentim Türkiye Kupası'nın kazanılması, yönetim ve teknik ekibin değişmesidir. Başka türlü şaha kalkacağımız yok.
Sirius Black
23.Aralık.2010, 17:26
Taner Yalçın iyiymiş bayağı. Bradley de iyi olur.
KaRaBükLü KraL
23.Aralık.2010, 18:38
Bu Taner iyide azcık kazma değil mi yahu Guiza ile dalga geçiyoduk öyle bişi gelmesinde:zuhahaŞaka bi yana iki oyuncuda fena değil gelsinler:D
Revolution
23.Aralık.2010, 19:44
Bu Taner iyide azcık kazma değil mi yahu Guiza ile dalga geçiyoduk öyle bişi gelmesinde:zuhahaŞaka bi yana iki oyuncuda fena değil gelsinler:D
Taner ortasaha, Guiza'yla ilgisini cozemedim :)
Fearless Coward
23.Aralık.2010, 19:49
O videoda golleri kaçıran Taner değil sanırsam Ümüt :D
Revolution
23.Aralık.2010, 20:00
Videoda paslari veren oyuncu Taner evet , kaciran degil :)
bjk_melo_151
23.Aralık.2010, 22:01
Arena'ya yakışır takım sözü
Başkanla kucaklaştık, sarmaş dolaş olduk. Bana 'Nasıl yeni stada sahip olduk, Galatasaray'ı da eski günlerine götüreceğiz. Ben bugüne kadar hangi sözümü yerine getirmedim ağabey' dedi
Kulüp Başkanımız Adnan Polat'la sarmaş dolaş olduk. Kendisini çok severim. Başkan olmadan önce de benimle ve Coşkun'la sık sık buluşurdu. Bizlerle tartışırdı. Ama şimdi tam yetkiyle kulübünün başkanı. Kendisine ne söyledim biliyor musunuz; 'Sevgili Başkan, Konyaspor karşısında izlediğimiz Galatasaray takımı herkesin suratını ekşitti. Sarı-Kırmızılı renklerle sahaya çıkmış bir Galatasaray böyle üçüncü sınıf bir takımla oynamamalı.'
HER SÖZÜMÜ TUTTUM
'Turgay Ağabey hiç merak etme' dedi. 'Nasıl yeni bir stada sahip olduk. Şimdi bu statta da Galatasaray'ı eski günlerine götürecek tıpkı Ali Sami Yen'de olduğu gibi yapacağız.'
'Peki dedim bu söylediklerinizi bir Galatasaraylı'ya verilmiş bir söz olarak yazabilir miyim?'
'Elbette Yaz.' 'Ben bugüne kadar verdiğim her sözü yerine getirdim' diye de ekledi.
BAŞKAN Adnan Polat, ayrıca bana 'Galatasaray Futbol Takımı'na yakışır, sahaya çıktığı zaman tribünleri coşturacak yerli-yabancı kimi alabilirsek ne kadar para sarfedebilirsek edeceğiz. Bundan hiçbir Galatasaraylı'nın şüphesi olmasın. Bizden yavaş yavaş beklesinler. Birden değil' sözünü verdi.
BOL GOL ATACAKLAR
Açık söyleyeyim. Başkanın bu söylediklerine gözlerim doldu. Birbirimizin yanaklarından öptük. 'Bu stadın güzelliğinde ve haşmetinde önümüzdeki günlerde bir Galatasaray takımını bu güzel çimlerin üstünde kalelere gol atarken göreceğiz' diye düşündüm. Ve inşallah da yanılmayacağım.
Scout ekibimiz gençleri tarıyor
Her dönem yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken G.Saray'da yeni bir oluşum da büyük önem taşıyor. O da Cüneyt Tanman başkanlığındaki scout ekibi. Başkan Polat bu ekibin işlevini ve Anıl Dilaver gibi gençlerin oynamasını şöyle değerlendirdi: 'Yeni ekibimiz 10 kişilik. Kadro daha da genişleyecek. Bu arkadaşlarımız sadece tecrübeli ve pahalı oyuncuları takip etmeyecek. Gençleri de bulup transfer edecek. Hem alt yapıdan Anıl Dilaver gibileri çıkartacağız hem yetenekli gençleri getireceğiz.'
Turgay Şener'in yazısı...
Yazarın adı Turgay Şeren olmasın?:icon_wink:
E.Cartman
23.Aralık.2010, 22:05
-> Galatasaray'da adı sır gibi saklanan oyuncunun adını hatırlayan çıkmayınca transferinden vazgeçildi...
Zaytung'dan müthiş bi son dakika :n::n:
Revolution
23.Aralık.2010, 22:41
Yazarın adı Turgay Şeren olmasın?:icon_wink:
Direkt GSCimbom'dan kopyala-yapıştır yaptığım için gözümden kaçmış haklısınız, özür diliyorum.
Fearless Coward
23.Aralık.2010, 22:48
Zaytung'dan müthiş bi son dakika :n::n:
Hay Allah gitti yıldız oyuncu :D niye adını hatırlayamadılar :n: :n:
Ayrıca şu videoyu izledikten sonra Taner'de gelirse iyi olur tam bir pasör :D
KaRaBükLü KraL
24.Aralık.2010, 07:56
Taner ortasaha, Guiza'yla ilgisini cozemedim :)
Yanlış adama bakıyom ben yahu:n::n:
Yaşlılık:zuhaha
Flawless Victory
24.Aralık.2010, 12:13
Taner'i çok abartıyorsunuz arkadaşlar, Barış ayarında bir oyuncu. Bize çok daha iyi adamlar lazım ama aynı zamanda Keita gibi güçlü ve mücadeleci olmalı.
Hugo
24.Aralık.2010, 13:44
http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2010/12/24/2275533/aslandan-dev-transfer-harek%C3%A2t%C4%B1
http://www.sesselsportverein.de/Euro2008/LukasPodolski.jpg
Aslan'dan dev transfer harekâtı
Devre arasında takıma önemli isimleri kazandırmayı amaçlayan Galatasaray yönetimi, Köln'ün golcü futbolcusu Podolski için 6 milyon avroyu gözden çıkardı.
Night_Mare17
24.Aralık.2010, 14:51
Podolski ' yi bizimkiler bir alsa gidip Adnan Sezgin'in elini öpecem fakat hayal.
anil luque
24.Aralık.2010, 16:27
Podolski mükemmel olur gerçekten. Çok teknik ve sol ayağına çok hakim. Baros'tan sonra ilaç gibi gelir forvete..
Flawless Victory
24.Aralık.2010, 16:32
İyi yerli oyuncular almak lazım.
Revolution
24.Aralık.2010, 17:11
Taner'i çok abartıyorsunuz arkadaşlar, Barış ayarında bir oyuncu. Bize çok daha iyi adamlar lazım ama aynı zamanda Keita gibi güçlü ve mücadeleci olmalı.
Barış ne 2.Bundesliga'da ne de bize geldiğinden beri bu ayarda 1 pas atmadı. Bize böyle geriden takımı rahatlatacak ve pozisyon üretebilecek oyuncu gerekmiyor mu zaten?
http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2010/12/24/2275533/aslandan-dev-transfer-harek%C3%A2t%C4%B1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.goal.com%2Ftr% 2Fnews%2F232%2Fspor-toto-s%25C3%25BCper-lig%2F2010%2F12%2F24%2F2275533%2Faslandan-dev-transfer-harek%25C3%25A2t%25C4%25B1)
http://www.sesselsportverein.de/Euro2008/LukasPodolski.jpg
Aslan'dan dev transfer harekâtı
Devre arasında takıma önemli isimleri kazandırmayı amaçlayan Galatasaray yönetimi, Köln'ün golcü futbolcusu Podolski için 6 milyon avroyu gözden çıkardı.
Podolski eğer Köln'den ayrılacak olsa Dünya Kupası'ndan sonra ayrılırdı diye düşünüyorum, eğer ayrılırsa da bize gelmesi imkansız...
Börk
24.Aralık.2010, 17:12
Podolski bize gelmez,Nuri'nin yaptığında sonra :)
Flawless Victory
24.Aralık.2010, 17:19
Barış ne 2.Bundesliga'da ne de bize geldiğinden beri bu ayarda 1 pas atmadı. Bize böyle geriden takımı rahatlatacak ve pozisyon üretebilecek oyuncu gerekmiyor mu zaten?
Pas atacak da alacak adam da lazım o pası. Bizim öyle bir takım kurgumuz yok ki. Karambole bir gol atarsak atıyoruz. Çok mücadele edip kazanmalıyız.
Revolution
24.Aralık.2010, 17:24
Pas atacak da alacak adam da lazım o pası. Bizim öyle bir takım kurgumuz yok ki. Karambole bir gol atarsak atıyoruz. Çok mücadele edip kazanmalıyız.
Arda Turan, Baros ve Pino rahatlıkla alacaktır o pasları. 4 transfer yapılacak ayrıca ben Taner'in gelmesi taraftarıyım kesinlikle..
Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, Sportif Direktör Adnan Sezgin, Bobo’nun bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin başkanı Juan Figer’le aralarında golcü futbolcunun da bulunduğu bazı futbolcular için transfer görüşmelerinde bulunuyor.
Figer’in futbolcularından bir tanesi sezon başında gündeme gelen Julio Baptista...
HAFTAYA BEŞİKTAŞ’LA PAZARLIK MASASINA OTURACAK
Beşiktaş Yönetimi ise sezon sonu sözleşmesi bitecek başarılı golcüyü gelecek hafta İstanbul’a bekliyor. Kalçasındaki yapısal sorun nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Bobo’nun İstanbul’da ayrıntılı tetkiklerden geçirileceği, futbol oynamasına engel bir durumun olmaması halinde ise menajeriyle pazarlık masasına oturulacağı öğrenildi.
BOBO’NUN TALEBİYLE BEŞİKTAŞ’IN ÖNERİSİ ARASINDA UÇURUM VAR
Beşiktaş yönetimi Bobo’ya yıllık 1 buçuk milyon dolar ücret önermeyi planlıyor; fakat Brezilyalı futbolcunun talebi bunun çok üzerinde. Bobo, tam 2.2 milyon euro istiyor. Bu koşullarda anlaşma yapılması zor gözüküyor.
FIFA kurallarına göre sözleşmesinin bitimine 6 ay kala başka kulüplerle görüşme hakkına sahip olan Bobo’nun, bu nedenle Galatasaray’ın yaklaşımına kayıtsız kalmayacağı bildirildi.
BEŞİKTAŞ, GALATASARAY’A BOBO KONUSUNDA ESNEKLİK GÖSTEREBİLİR
Beşiktaş Yönetimi’nin, sağlıklı ve ücreti makul olan bir Bobo’nun takımda kalmasından yana olduğu ancak aksi durumda Galatasaray’a bonservis konusunda gerekli kolaylığı sağlayabileceği belirtildi.
Bobo’nun para konusundaki esnek olmayan talepleri, eşi Raquel’in twitter hesabından Bobo’ya parasal, konularda, haksızlık yapıldığı yönündeki sözleri Beşiktaş - Bobo ilişkisini bir hayli zayıflattı.
Radyospor - Özgür Sancar
Fearless Coward
24.Aralık.2010, 17:27
Podolski gelsin boğaz köprüsünde olay çıkaracam :D :D
nerazzuri
24.Aralık.2010, 17:58
Podolski gelir de, vasat bir transfer olur. Hiç öyle büyük umutlar beslemeyin derim şahsen.
Ayrıca zaten Köln'den ayrılacağını zannetmiyorum, ona ancak orada sabır gösterirler.
KaRaBükLü KraL
24.Aralık.2010, 19:08
Devre arası Adnan Sezgin Köln'ü sömürcek belli oldu:zuhahaBari almışken Geromel'i de kap gel be Adnan Sezgin:zuhaha:zuhaha
eng1n
24.Aralık.2010, 19:40
Bence podolski iyi bir transfer olmaz sezon sonu nasıl göndericez diye uğraşır Gs zaten geçen sene yılın balonu mu ne öyle bir şey seçildi galiba.
E.Cartman
24.Aralık.2010, 21:40
Podolski'nin yalan haber olduğu fiyatından belli 6M€ ve Adnan Sezgin yanyana durabilir mi sizce :n::n:
KanaKe
24.Aralık.2010, 22:03
Köln birakmaz Podolski'yi kolay kolay :)
Revolution
25.Aralık.2010, 00:12
Transferler bir an önce yapılmalı diyeceğim ama, son gün bile biz transfer bekliyor olacağız büyük ihtimalle.. Beşiktaş Fernandes, Hugo Almeida, Simao'yu lig devreye girer girmez alıyor biz yine son gün vasat bir transfer yaparız. İşlerini ciddiye almıyorlar kesinlikle.
Homer J.S
25.Aralık.2010, 13:19
Sır gibi saklanan ilk isim!
Sarı-Kırmızılılar, orta sahasındaki krizi çözmek için Atletico Madrid (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FAtletico%2520Madrid)’de forma giyen 24 yaşındaki yıldız oyuncuya yöneldi. İspanyol kulübünün ikna edilmesi için seferber olan yönetim kesenin ağzını da açtı!
Habertürk (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FHaberturk) Gazetesi'nin haberine göre; Türk Telekom (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FTelekom) Arena’ya yeni bir kadro ile gitmek isteyen Galatasaray (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FGalatasaray) dört koldan atağa kalkarken, sır gibi saklanan transfer listesinin başında Raul Garcia Escudero’nun yer aldığı öğrenildi.
Cimbom’un, Atletico Madrid’in en önemli isimlerinden biri olan 24 yaşındaki yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak için her türlü fedakârlık yapmaya hazır olduğu, futbolcunun menajeri ile de görüşmelerin sürdüğü bildirildi. 2007-08 sezonunda Osasuna (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FOsasuna)’dan Atletico Madrid’e 13 milyon Euro karşılığında transfer olan genç futbolcunun sözleşmesi 2012’de sona eriyor.
TİAGO’NUN GÖLGESİNDE KALDI
Orta sahada dinamo gibi çalışan, oyunu iki yönlü oynayabilen Raul Garcia için işler bu sezon pek istediği gibi gitmemişti. Juventus (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FJuventus)’tan kiralanan Tiago Mendes’in gelişiyle birlikte 11’deki yerini kaybetmeye başlayan Garcia, sık sık
ikinci devrelerde oyuna dahil olmaya başlamıştı. Bu durumdan rahatsız olan Garcia’nın, G.Saray’ın teklifini değerlendirmeye aldığı bildirildi.
SIKI PAZARLIK YAPILACAK
Bu transfer için çalışmaları yürüten sportif direktör Adnan Sezgin (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FAdnan%2520Sezgin), başkan Adnan Polat (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FAdnan%2520Polat)’a görüşmeler konusunda sık sık bilgi veriyor. Şu an bu transferin önündeki en büyük engel olarak Atletico Madrid’in bu oyuncu için biçtiği yüksek bonservis (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2Fbonservis) ücreti gösteriliyor. Raul Garcia için 6 milyon Euro isteyen Atletico Madrid’le yapılan sıkı pazarlıklar sonunda bu rakamın 4 milyon Euro’ya kadar çekilmesi hedefleniyor.
"İSTANBUL (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FIstanbul) BANA UZAK DEĞİL"
B.Münih’te durumu belirsizlik taşıyan Van (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FVan) Bommel, Aslan’a yeşil ışık yaktı. Ülkesi Hollanda (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FHollanda)’da Telesport’a konuşan 33 yaşındaki ön libero, “6 aylık daha sözleşmem var. Kulübüm ile konuştum ama net bir ifade alamadım. Ama endişeli değilim. Sessizce tatilimi yapacağım ve neler olacağını göreceğim” dedi. G.Saray’ın ilgisinden memnuniyet duyduğunu belirten Van Bommel, “Görüşmeleri menajerim yürütüyor. G.Saray’ın beni istediğinden haberdarım. İstanbul çok uzak değil” yorumu yaptı. Yıldız oyuncu, B.Münih’te Alman olmayan ilk yabancı kaptan olarak tarihe geçmişti.
İNGİLİZLER'DEN 'FAYE İDDİASI'
Ada’da yayın yapan Daily Mail Gazetesi, Galatasaray’ın Stoke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FStoke) City’de oynayan 32 yaşındaki savunma oyuncusu (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2Fsavunma%2520oyuncusu) Abdoulaye Faye’yi istediğini yazdı. Celtic (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FCeltic)’in de takibinde olan Senegalli yıldız, aynı zamanda ön libero mevkiinde de oynayabiliyor. Haberde Tuncay Şanlı (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FTuncay%2520Sanli)’nın takımı Stoke City’nin menajeri Tony Pulis’in Faye’yi kadroda tutmak istediği, ancak G.Saray’ın da bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu ifade edildi.
Kaynak: Milliyet
E.Cartman
25.Aralık.2010, 13:32
Razul Garcia iyi olur Van Bommel ve Faye gelmesin çok yaşlılar ayrıca Mutu haberleri görüyorum internette aman uzak duralım o adamdan :D:D
Hugo
25.Aralık.2010, 13:34
ben hala kimsenin alınmaması gerektiğine inanıyorum. 1 orta saha oyuncusu alınabilir Türkiye Kupası için.
Revolution
25.Aralık.2010, 13:36
Van Bommel saçmalık olur ama Garcia gelebilir..
Fearless Coward
25.Aralık.2010, 13:39
Şu adı sır gibi saklanan isimin adını unuttular bence :D
titates1
25.Aralık.2010, 14:13
Şu adı sır gibi saklanan isimin adını unuttular bence :D
zaytung'dan espri çalmayalım :p
Facx
25.Aralık.2010, 14:50
misimovic honda takası iyi olur aslında :D
nannar
25.Aralık.2010, 17:16
taner çok iyi falan değil gençler abartmayın :)
Ayrıca onun atacağı pasları atabilecek oyuncular çok geldi Galatasaray'a.... Mesele sadece pas atmak değil. o paslara beklerden bindirecek savunmacı ve savunma arkasına koşu yapacak forvet yok bizde :) Eğer Taner alınacaksa Köln'deki o savunma arkasına koşu yapan forvet ve sol bekteki paslara hareketlenen bek oyuncusu da alınmalı :n: Yoksa inanın Hakan Balta'ya o pası atsan Hakan Taner'e küfür eder "35 metre ilerime neden top atıyorsun?" diye :D Ya da Taner bizim Mehmet Batdal'ın koşu yoluna o topları bıraksa bırakın Batdal'ın yetişmesini, Batdal arkasını dönüp hareketlenene kadar kaleci çıkıp topu alır ve üstüne de bir sigara yakacak vakit bulur :D :n:
Revolution
26.Aralık.2010, 00:57
Yekta'yı aldık sanırım, Kallström'de sadece ufak pürüzler kaldı diyen bir tanıdığımdan veriyorum yine bu haberi o kesin aldık diyor ama Kallström konusunda o kadar heyecanlandıktan sonra şimdi temkinli olmak lazım. Yekta'yı aldık, sanırım :)
Since-1907
26.Aralık.2010, 01:38
Yekta bence de devre arası bir takıma gidecek 3 büyüklerden biri olma ihtimali yüksek Beşiktaş'ın yaptığı transferlerden sonra Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gelme ihtimali daha yüksek.
Revolution
26.Aralık.2010, 01:39
http://i.imgur.com/Kavin.png
Şu resmi gördükten sonra bu adamı harcadığımız binlerce kez daha yanıyorum...
yunusgs
26.Aralık.2010, 10:32
Yekta'yı aldık sanırım, Kallström'de sadece ufak pürüzler kaldı diyen bir tanıdığımdan veriyorum yine bu haberi o kesin aldık diyor ama Kallström konusunda o kadar heyecanlandıktan sonra şimdi temkinli olmak lazım. Yekta'yı aldık, sanırım :)
Artık alalım Yekta'yı ya.Alınmasını en çok istediğim adam yurtiçinden.Kallström haberlerine alıştık zaten.Her zaman geliyor...
KaPaLı
26.Aralık.2010, 11:06
Dün akşam Cem Can, Hürriyet'in Gençlerbirliği'yle anlaştığını söylemişti. Bugün çıkan haber şu şekilde;
http://img208.imageshack.us/img208/4595/hurriyet.jpg
Ne kadar doğrudur bilemem tabi.
Cem Can ;
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=534935
Revolution
26.Aralık.2010, 12:05
Aman diyim, sakin boyle bi yanlisa dusmesinler..
Hugo
26.Aralık.2010, 12:14
Taner Yalçın için Köln'e 1Milyon Euro bonservis verip alacağımızı yazmış Goal.com.
Revolution
26.Aralık.2010, 12:38
Taner Yalçın için Köln'e 1Milyon Euro bonservis verip alacağımızı yazmış Goal.com.
İnşallah gerçekleşir bu transfer. Hürriyet için de yalanlama gelir umarım bir an önce inme inecek birazdan bana.
Revolution
26.Aralık.2010, 12:40
Tribündergi'de Michael Bradley'nin ve Kazım Kazım'ın Galatasaray'a yakın olduğu dedikodusu yer alıyor.
anil luque
26.Aralık.2010, 13:36
Hürriyet kesinlikle 3 büyüklerde forma giyebilecek kapasitede bir adam değil. Ama Bradley gelirse çok iyi olur GS ortasahası açısından..
IcedEarth
26.Aralık.2010, 14:11
Hürriyet? Colin Richards? Galatasaray? Aynı cümle içinde?
Yazıklar olsun..
Facx
26.Aralık.2010, 14:24
bizim beleşçi tim 5 gün sonra selçuk inan ve bobo yu yoklarlarsa hiç şaşırmam
yunusgs
26.Aralık.2010, 14:48
bizim beleşçi tim 5 gün sonra selçuk inan ve bobo yu yoklarlarsa hiç şaşırmam
Bobo ve Selçuk'a kimse hayır demez ama olası bir Kazım ve Hürriyet transferleri tam bir fiyasko olur.
Facx
26.Aralık.2010, 14:58
Bobo ve Selçuk'a kimse hayır demez ama olası bir Kazım ve Hürriyet transferleri tam bir fiyasko olur.
tabi orası öyle de benim bahsetmeye çalıştığım şey adama 6 ay kala kontrat önerip 6 ay sonra 6 ay oynamamış olarak gelmeleri asıl olması gerekn şey affelay ve maxi rodriguez transferlerinde olduğu gibi yada 6 ay daha dursun bjk ve ts de sezon sonu gelsinler.
yunusgs
26.Aralık.2010, 15:09
tabi orası öyle de benim bahsetmeye çalıştığım şey adama 6 ay kala kontrat önerip 6 ay sonra 6 ay oynamamış olarak gelmeleri asıl olması gerekn şey affelay ve maxi rodriguez transferlerinde olduğu gibi yada 6 ay daha dursun bjk ve ts de sezon sonu gelsinler.
Tabii,bu konuda haklısın.Önümüzde güzel bir Ali Turan örneği var.
Bordo61Mavi
26.Aralık.2010, 17:58
Hurriyeti alirsa GS yonetimi artik bende istifa etsinler isticem
Revolution
26.Aralık.2010, 19:08
Adanaspor'un Ersan Gülüm'ü Galatasaray'a verdigi iddia ediliyor.
tribundergi
Eğer gerçekleşirse, inanılmaz..
bjk4ever
26.Aralık.2010, 19:24
Koyun mu veriyorsun arkadasim, Ersan'in rizasi olmadan kimse kimseyi birine veremez, kaldi ki devre arasinda boyle birsey imkansiz, Ersan resmen kendini yakar. Kaldi ki S.Adali'nin Adana'da lobisi cok buyuktur, kolay kolay boyle birseye izin vermez, en azindan BJK ile gorusmeden boyle birsey mumkun olmaz. Sene basinda Alexandre Song 4.5 milyon euro'ya geldi diye halay cekenler vardi burada, imkansiz dedigimde GS dusmani vs ilan edilmistim. Boyle bir transfer en azindan simdilik mumkun degil, kandirmayin kendinizi bosuna.
Revolution
26.Aralık.2010, 19:33
Koyun mu veriyorsun arkadasim, Ersan'in rizasi olmadan kimse kimseyi birine veremez, kaldi ki devre arasinda boyle birsey imkansiz, Ersan resmen kendini yakar. Kaldi ki S.Adali'nin Adana'da lobisi cok buyuktur, kolay kolay boyle birseye izin vermez, en azindan BJK ile gorusmeden boyle birsey mumkun olmaz. Sene basinda Alexandre Song 4.5 milyon euro'ya geldi diye halay cekenler vardi burada, imkansiz dedigimde GS dusmani vs ilan edilmistim. Boyle bir transfer en azindan simdilik mumkun degil, kandirmayin kendinizi bosuna.
Ne bu şiddet bu celal?
Tribundergi'nin yazdığı bir iddia farkındaysan paylaştığım. Yaptığım yorum: "Eğer gerçekleşirse..." Peki, siz "devre arasında böyle birşey imkansız, Ersan kendini yakar." diyorsunuz. Devre arasında imkansız biliyoruz ancak Ersan neden kendini yakıyor? Adam Beşiktaş'tan Etimesgut Şeker'e gitmiyor ki Galatasaray'a geliyor, hatta kendini yakmaz daha rahat forma giyer Galatasaray'ın sorunlu defans göbeğinde. Alex Song'un gelmeyeceğini bende söylemiştim, adam genç ve Arsenal'de düzenli forma buluyor neden gelsin demiştim. Beşiktaş'ın elinde opsiyon var onu kullanıp kullanmayacağı da belli değil. Belki de Beşiktaş ile görüşülerek bonservisini verdiler nereden biliyorsunuz ki? En başta söylediğim gibi bu sadece bir iddia zaten...
Fearless Coward
26.Aralık.2010, 19:37
Yav arkadaşım sadece bir iddia paylaşmış arkadaşımız bizde biliyoruz heralde gelmeyeceğini ama biz neler gördük bu alemde olmaz dedikleri transferler oldu..Hiç belli olmaz..
bjk4ever
26.Aralık.2010, 19:42
Cevabim sana degildi zaten, bu habere inanip gaza gelen arkadaslar mutlaka olur zamaninda da oldugu gibi, simdi bu habere inanlar kesin vardir. Hadi inanmiyorsun, ihtimal yok niye paylasiyorsun o zaman?
bjk4ever
26.Aralık.2010, 19:44
Ne bu şiddet bu celal?
Tribundergi'nin yazdığı bir iddia farkındaysan paylaştığım. Yaptığım yorum: "Eğer gerçekleşirse..." Peki, siz "devre arasında böyle birşey imkansız, Ersan kendini yakar." diyorsunuz. Devre arasında imkansız biliyoruz ancak Ersan neden kendini yakıyor? Adam Beşiktaş'tan Etimesgut Şeker'e gitmiyor ki Galatasaray'a geliyor, hatta kendini yakmaz daha rahat forma giyer Galatasaray'ın sorunlu defans göbeğinde. Alex Song'un gelmeyeceğini bende söylemiştim, adam genç ve Arsenal'de düzenli forma buluyor neden gelsin demiştim. Beşiktaş'ın elinde opsiyon var onu kullanıp kullanmayacağı da belli değil. Belki de Beşiktaş ile görüşülerek bonservisini verdiler nereden biliyorsunuz ki? En başta söylediğim gibi bu sadece bir iddia zaten...
Ersan su acidan kendini yakar, boyle bir transfer olursa BJK kadro disi birakir, gelecek sene ise A.Turan'dan farkli olmaz, tam gelisiyor iken buyuk bir gerileme olur. Kaldi ki Ersan'in BJK yerine GS'ye gitmesi icin ne sportif ne ekonomik olarak hicbir neden yok.
Revolution
26.Aralık.2010, 19:50
Cevabim sana degildi zaten, bu habere inanip gaza gelen arkadaslar mutlaka olur zamaninda da oldugu gibi, simdi bu habere inanlar kesin vardir. Hadi inanmiyorsun, ihtimal yok niye paylasiyorsun o zaman?
Ne üslubumu ne de sinirimi bozabileceksin haberin olsun ona göre ortamı kızıştırmaya çalışırsın bundan sonra.
İhtimal neden olmasın? Şimdiden bonservis için anlaşılır, sene sonu gelir. Beşiktaş almayı düşünmüyor belki nereden bilebilirsin? Bu habere inanan da olabilir gayet çünkü "tribundergi" öyle fotomaç gibi bir yer değil. Tekrar üzerine basa basa söylüyorum bu sadece bir iddia, haberin içinde de iddia ibaresi yer alıyor. Bu haberi Fotospor bile yapsa ben bu haberi paylaşabilirim kimseye hesap vermem, sende bana bu soruyu soramazsın buna yetkin yok. Paylaştığım iddia ve iddia üzerine yaptığım yoruma da sen çok üstünmüş gibi cevap veremezsin. Değilsin; çünkü kimse üstün değil bu forumda. İnsan önce yaptığı hatanın farkına varır, siz tam tersine gayret ciddiyetsiz bir şekilde "Hadi inanmiyorsun, ihtimal yok niye paylasiyorsun o zaman?" diyebiliyorsunuz, helal olsun. Sizi yanlış tanımışım.
Facx
26.Aralık.2010, 19:51
neye inanıp inanmıcağımızı veya neye gaza gelip gelmiceğimizi senden öğrencek değiliz heralde ?
Revolution
26.Aralık.2010, 19:54
Ersan su acidan kendini yakar, boyle bir transfer olursa BJK kadro disi birakir, gelecek sene ise A.Turan'dan farkli olmaz, tam gelisiyor iken buyuk bir gerileme olur. Kaldi ki Ersan'in BJK yerine GS'ye gitmesi icin ne sportif ne ekonomik olarak hicbir neden yok.
Kendinizle çelişiyorsunuz, Ersan eğer Galatasaray'a transfer olursa dediğiniz gibi Beşiktaş'ın bilgisi ve onayı dahilinde transfer olacak. Beşiktaş tamam almıyorum ihtiyacım yok dediği bir oyuncuyu Galatasaray'ı tercih etti diye kadro dışı bırakıyorsa amatörlükten öte birşey değildir bu. Ersan'ın Galatasaray'a gelmesi için ekonomik ve sportif olarak da nedenler var merak etmeyin.
Facx
26.Aralık.2010, 19:57
Kendinizle çelişiyorsunuz, Ersan eğer Galatasaray'a transfer olursa dediğiniz gibi Beşiktaş'ın bilgisi ve onayı dahilinde transfer olacak. Beşiktaş tamam almıyorum ihtiyacım yok dediği bir oyuncuyu Galatasaray'ı tercih etti diye kadro dışı bırakıyorsa amatörlükten öte birşey değildir bu. Ersan'ın Galatasaray'a gelmesi için ekonomik ve sportif olarak da nedenler var merak etmeyin.
he bide ersan beşiktaşın kadrolu oyuncusu değildir kadro dışı kalma gibi bi durumda adana ya geri döner en azından.
bjk4ever
26.Aralık.2010, 19:59
Hicbir neden yok su an. BJK sportif olarak daha basarili, kadrosunda daha iyi oyuncular var, daha iyi bir maas verecek durumu var, ve Ersan kendisine sans veren kendisini ispatlamis bir hoca ile calisacak. Besiktas'in Ersan'i istememe gibi bir olay zaten olamaz, bunu sende bende biliyoruz, edebiyat yapmakla olmuyor maalesef.
Kadro disi birakmasi bence de amatorluk, ama bu islerin burada boyle oldugunu hepimiz biliyoruz. GS Ali Turan'da ne yapti ve ne faydasini gordu belli.
RaSenGan
26.Aralık.2010, 20:02
Beyler olayı kişisel tartışmaya çevirmeyelim.İsteyen istediği habere inanabilir bu diğer kişileri ilgilendirmez.Başkalarının düşüncelerine saygı duyalım.Kişisel tartışmaya girmeden devam edelim.
Börk
26.Aralık.2010, 20:04
Ersan'ın gelmesinin çok zor olduğunu bizde biliyoruz ama medyada transferler ihtimal üzerine kurulur.Bu yüzden " bu gelmez,şu gelmez " deme hakkına sahip değilsin.Galatasaray gelmek isteyen herkesi alır,oyuncusunu tribüne gönderir,isterse -Ali Turan- faydalanamaz,kimse karışamaz.
Revolution
26.Aralık.2010, 20:06
Hicbir neden yok su an. BJK sportif olarak daha basarili, kadrosunda daha iyi oyuncular var, daha iyi bir maas verecek durumu var, ve Ersan kendisine sans veren kendisini ispatlamis bir hoca ile calisacak. Besiktas'in Ersan'i istememe gibi bir olay zaten olamaz, bunu sende bende biliyoruz, edebiyat yapmakla olmuyor maalesef.
Kadro disi birakmasi bence de amatorluk, ama bu islerin burada boyle oldugunu hepimiz biliyoruz. GS Ali Turan'da ne yapti ve ne faydasini gordu belli.
Bende şöyle söyleyeyim; Galatasaray'da net ilk 11 oynayacak, merak etmeyin Galatasaray da maaş verebiliyor oyunculara, düzenli oynadığı için milli takıma da düzenli olarak seçilecek milli takımda ilk seçim olan Servet'i kulübünde yedek bıraktığı için orada da ilk 11 çıkacak. Evet Schuster Hagi'den büyük hocadır ama şu da bir gerçek sene sonu Hagi gidecek :)
Bu konuyu daha fazla uzatabilirsiniz isterseniz, artık cevap vermeyeceğim çünkü sidik yarışına döndürüyorsunuz.
Revolution
26.Aralık.2010, 20:09
http://gazetefutbol.de/news/Galatasaray/1085693,Galatasaray-mit-Taner-Yalcin-einig.htm
Böyle bir haber paylaşılmış, Almancası kuvvetli olan çevirirse mutlu olurum; ben çevirirsem facia olabilir :)
besiktas1903
26.Aralık.2010, 20:10
Bende şöyle söyleyeyim; Galatasaray'da net ilk 11 oynayacak, merak etmeyin Galatasaray da maaş verebiliyor oyunculara, düzenli oynadığı için milli takıma da düzenli olarak seçilecek milli takımda ilk seçim olan Servet'i kulübünde yedek bıraktığı için orada da ilk 11 çıkacak. Evet Schuster Hagi'den büyük hocadır ama şu da bir gerçek sene sonu Hagi gidecek :)
Bu konuyu daha fazla uzatabilirsiniz isterseniz, artık cevap vermeyeceğim çünkü sidik yarışına döndürüyorsunuz.
Besiktas'da Kendini ispatladi ve taraftarlar ile arasi iyi ve kalici olmak istiyor. Galatasaray'a yeni hoca gelecek diyorsun, belki yeni hoca yabanci bir defans oyuncusu ister ve Neill ile beraber oynatir ve Ersan yedek kalir. Besiktas'da yabanci oyuncularin cogu ofansif oyuncular ve yabanci kontenjani oldugu için Ersan'i kolay kolay kesmezler.
BaGa TaRKaN
26.Aralık.2010, 20:11
Olmaz Olmaz Diye Hiçbir Şey Yoktur, Her An Her Şey Olabilir. Hele ki Burası Türkiye ise Burada Daha Farklı Olur Her Şey.
Fazla Fanatikliğin Alemi Yok Be Renkdaş Sen Çok da Mükemmel mi Tanıyorsun Beşiktaşı Yönetim Kurulundamısın Nedir? Beşiktaşlı Olmak Demek Takımın İçindeki Herşeyi Bilmek Demek Değildir. Bu Kadar Peşin Konuşmak Heleki Hiç İyi Değildir.
Bu Arada Bana Görede Kolay Olmaz O iş Ama İmkansız Değildir Hiçbirşey.
besiktas1903
26.Aralık.2010, 20:14
http://gazetefutbol.de/news/Galatasaray/1085693,Galatasaray-mit-Taner-Yalcin-einig.htm
Böyle bir haber paylaşılmış, Almancası kuvvetli olan çevirirse mutlu olurum; ben çevirirsem facia olabilir :)
Medya'da haberlere göre 2 külüp Taner'in transferi için anlasmis diyor.
bjk4ever
26.Aralık.2010, 20:20
Sakin ol şampiyon :) Kimseyi buradan yaşından dolayı yorum yapmasını isteyemeyiz,istenemez.Ha bu arada profilinde senin de yaşın yazmıyor.Biraz da seni tanımak gerek.
Ersan'ın gelmesinin çok zor olduğunu bizde biliyoruz ama medyada transferler ihtimal üzerine kurulur.Bu yüzden " bu gelmez,şu gelmez " deme hakkına sahip değilsin.Galatasaray gelmek isteyen herkesi alır,oyuncusunu tribüne gönderir,isterse -Ali Turan- faydalanamaz,kimse karışamaz.
Olasilik var, birde olasilik var. Sene basinda da Arsenal ilk 11 oyuncusunu 4.5 milyon euro'ya alabilecegine inananlar vardi, gunlerde konusuldu, Kallstrom vs de konusuldu, sonuclari gorduk. Ersan'in su an gitmesi imkansiz, herseyi gectim, o sacma iddiada GS'ye verdi diyor. Koyun mu veriyorsun? Boyle bir transfer bir iki saatte bitmez, herseyi gectim Ersan su an BJK oyuncusu, BJK oyuncusu iken kolay degil oyle gidip GS ile transfer konusmak ve anlasmak.
1 GS'nin su an BJK ve FB'den fazla para verme ihtimali cok dusuk.
2 Adana zaten devre arasinda satmaya yanasmaz, hele ki GS'nin onerecegi 2-3 kurusa. Cocuk hala UEFA Kupasinda, parlayip Avrupa'dan taliplisi bile cikabilir, sene sonunu bekleyip fiyatini arttirmak isteyeceklerdir.
3 Ersan su an BJK'nin ilk 11 oyuncusu. GS ile gorustugu an bile neler olabilir dusumek istemiyorum, anlasmayi birak. Su an mill takima yaklasti, BJK'de ilk 11 oynuyor, UEFA'da ilerleyecek belki, ortaya ciktigi an kadro disi kalir, hersey bosa gider.
4 Su an GS'yi BJK'ye tercih etmesi icin hicbir sebep yok. Hagi'nin sezon sonu gitme garantisi var mi? Yok, sacma sapan olasiliklar uzerine konusuyorsun. Kaldi ki Hagi gitse bile kimin gelecegi belli degil. Su an en azindan lig 2.nciligini kovaliyabilecek bir takimda, Avrupa'da devam ediyor, GS'nin seneye ne olacagi bile belli degil.
Ersan GS'ye gitmez demiyorum. Sene biter, GS buyuk para yatirir, iyi transferler yapar, isimli bir hoca getirir, adami ikna eder, BJK'den fazla para verir alir. Ama su an Adana'nin durup dururken Ersan ile GS icin anlasmasi ve Ersan'in gitmeyi kabul edecegini dusunmek komik. Bunlara inaniyorsaniz zaten direkt gidin fotomac, fanatik okuyup kendinizi tatmin edin bence.
Revolution
26.Aralık.2010, 20:25
http://www.kartalhaber.com/haber/13052166/sok-ersan-gulum8217u-gsaray8217a-verdiler.html
Buyur buradan yak.
bjk4ever
26.Aralık.2010, 20:27
Kartalhaber cok dogru haber yapan, guvenilir bir sitedir, tam anlamiyla Besiktas'lilarin cok guvendigi dogru bir sitedir, onlar yazmissa kesin dogrudur. O acidan ben de umudumu kestim, Ersan hayirli ugurlu olsun sizlere.;)
Revolution
26.Aralık.2010, 20:30
Kartalhaber cok dogru haber yapan, guvenilir bir sitedir, tam anlamiyla Besiktas'lilarin cok guvendigi dogru bir sitedir, onlar yazmissa kesin dogrudur. O acidan ben de umudumu kestim, Ersan hayirli ugurlu olsun sizlere.;)
Dalga mı geçtin anlamadım; çünkü kartalhaber sitesini hiç bilmiyorum. Beşiktaş cephesinden bir haber olduğu için paylaştım.
anilton
26.Aralık.2010, 20:32
Söz konusu site biz Beşiktaşlılarca "Kolpahaber" diye bilinir :)
bjk4ever
26.Aralık.2010, 20:34
Dalga gectim, cunku bu haber sitesinde bizimkiler kisaca kolpahaber.com diyor, o site hayirli haberden cok uydurulmus kotu haber veriyor, hatta sahibinin aslinda Besiktas'li olmadigi vs bile konusuluyor. Sahsen guvendigim ve inandigim 2 site var: NTVSpor ve Haber1903, genelde burada yazanlar dogru oluyor.
Revolution
26.Aralık.2010, 20:35
Söz konusu site biz Beşiktaşlılarca "Kolpahaber" diye bilinir :)
Dalga gectim, cunku bu haber sitesinde bizimkiler kisaca kolpahaber.com diyor, o site hayirli haberden cok uydurulmus kotu haber veriyor, hatta sahibinin aslinda Besiktas'li olmadigi vs bile konusuluyor. Sahsen guvendigim ve inandigim 2 site var: NTVSpor ve Haber1903, genelde burada yazanlar dogru oluyor.
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için; transferin olacağı varsa da olmayacak desenize :)
Revolution
26.Aralık.2010, 22:33
Düzeltme: Ersan Gülüm transfer haberi kaynagi konusunda gelen bilgi sonrasinda haberi geri cektik.
DEDIKODU: Ankaragücü'nden Hürriyet'in Galatasaray'a transfer oldugu söyleniyor.
Tribündergi
Ersan konusunda da boşuna yedik birbirimizi..
IcedEarth
26.Aralık.2010, 22:51
Hürriyet gelirse bu takımı takip etmeyi bırakırım. Ta ki işini yapamayanlar çektirip gidene kadar.
Revolution
26.Aralık.2010, 23:52
Hürriyet gelirse bu takımı takip etmeyi bırakırım. Ta ki işini yapamayanlar çektirip gidene kadar.
Aynen.........
Deus Dominus
27.Aralık.2010, 00:53
Zaten şu an satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta, başka bir kulübün devreye girebileceğini düşünmüyorum. Beşiktaş transferi istemez, Ersan Adana'ya dönerse ya da Ersan Beşiktaş'ın teklifini kabul etmeyip kulübüne dönerse o zaman diğer takımlar devreye girebilir.
ozaniel
27.Aralık.2010, 01:43
Takımda Mustafa Sarp ve Barış gibi adamlar varken bence Hürriyet banko oynar. Zaten son maçta Neill ile Balta ön libero oynadı. Adam gibi bir Cana var ortasahada.
Facx
27.Aralık.2010, 04:03
Takımda Mustafa Sarp ve Barış gibi adamlar varken bence Hürriyet banko oynar. Zaten son maçta Neill ile Balta ön libero oynadı. Adam gibi bir Cana var ortasahada.
o ayrı bişey tabide o isimlerden iyi olması Galatasaray standartında olduğunu göstermez zaten sarp la barış gidici ayhanda oynamaz artık seneye(inş :D )
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 04:15
Galatasaray'ın transfer listesindeki 4 isim; Nürnberg'den Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan, Köln'den Taner Yalçın, Anderlecht'ten Lucas Biglia
Twitter Footballove
KanaKe
27.Aralık.2010, 11:44
Ilkay Türkiye'ye gelmez silebilirsiniz listeden :)
Fearless Coward
27.Aralık.2010, 13:51
Şu Lucas Biglia'nın adı zaten son 3 senedir medyada geziyor..Gelecekse gelsin artık..
bjk4ever
27.Aralık.2010, 14:23
Mehmet Ekici'nin gelmesi zaten imkansiz, cunku kendisi su an kirada, sezon sonuna kadar orada kalacak....
nerazzuri
27.Aralık.2010, 14:41
Mehmet Ekici'nin gelmesi zaten imkansiz, cunku kendisi su an kirada, sezon sonuna kadar orada kalacak....
ayrıca sanırım van gaal onu gelecek sezon kadroda düşünüyor. manu da ciddi şekilde ilgileniyor-muş.
Revolution
27.Aralık.2010, 16:16
Bu ortasahaya sen-ben çıksak yine aynı performansı veririz, Hürriyet kesinlikle aradığımız adam değil. Bu yönetim hala akıllanmayacak mı? Günü kurtaracak transferlerle hiçbir yere varamayız? Hürriyet bizim çapımızda bir oyuncu kesinlikle değil. Mehmet Güven oynayacağına Mustafa Sarp oynar hiç değilse diyorduk, yine birşey değişmedi.
Galatasaray'ın transfer listesindeki 4 isim; Nürnberg'den Mehmet Ekici ve İlkay Gündoğan, Köln'den Taner Yalçın, Anderlecht'ten Lucas Biglia
Twitter Footballove
Mehmet'in geleceğini sanmıyorum. Biglia da gelmesin zaten :) Taner Yalçın ve İlkay gelirse süper olur.
Revolution
27.Aralık.2010, 16:18
Neill ile yeniden!
Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Lucas Neill'in sözleşmesinin bir sene daha uzatılacağı ileri sürüldü.
Süper Lig'in ikinci yarısı için dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray iç transferde de bir adım attı ve Lucas Neill'ın sözleşmesini bir yıl daha uzatma kararı aldı.
Geçen sezonun devre arasında sarı-kırmızılı kulübe gelen ve oynadığı futbolla tribünlerin sevgilisi olan Avustralyalı oyuncunun sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesinin uzatılmayacağı haberlerine son vermek isteyen Galatasaray yönetimi, Neill ile Ocak ayında sözleşme yenileyecek.
Gheorghe Hagi'nin ilk yarının son haftalarında stoper mevkinin yanısıra sağ bek ve ön liberoda da görev verdiği Avustralyalı yıldızın performasından çok memnun olduğu ve Avustralyalı için "Kalmalı" raporu verdiği ve taraftarların da 32 yaşındaki Neill'ın sözleşmesinin uzatılması için kulübü faks ve e-posta yağmuruna tuttukları öğrenildi.
Kamp Dönüşü İmzayı Atacak
Tatilini ülkesi Avustralya'da geçiren ve 3 Ocak'ta ikinci yarı hazırlıkları için takım arkadaşlarıyla birlikte Antalya'ya gidecek olan Lucas Neill'ın 11 Ocak'ta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Beypazarı Şekerspor Türkiye Kupası karşılaşmasının ardından Florya Tesisleri'nde Futbol Şubesi Sorumlusu Murat Yalçındağ ve Sportif Direktör Adnan Sezgin ile biraraya geleceği ve sözleşmesini Haziran 2012'ye kadar uzatacağı gelen haberler arasında.
Kaynak: Sabah
KanaKe
27.Aralık.2010, 16:19
mehmetin gelme olasiligi ilkaydan daha yüksek mehmet türk milli takimini tercih etti ayrica öyle vazgecilmez bir oyuncu degil nürnberg icin bonserviside yanilmiyorsam bayernde orada da kolay kolay ilk 11 de düzenli olarak oynayacagini sanmiyorum türkiyeyi tercih edebilir.
Fearless Coward
27.Aralık.2010, 16:21
Neill'le sözleşme uzatılırsa en iyi transferimiz olur..
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 17:00
Ali Turan ile Ayhan Akman'ın menajeri aynı kişi.. Konyaspor'lu yöneticiler ile görüşmeler sürüyor.
Fcn Twitter
Revolution
27.Aralık.2010, 17:19
Hadi inşallah..
RaSenGan
27.Aralık.2010, 18:05
Ali Turan ile Ayhan Akman'ın menajeri aynı kişi.. Konyaspor'lu yöneticiler ile görüşmeler sürüyor.
Fcn Twitter
İşte takıma en faydalı transferler olurlar giderlerse :)
Sirius Black
27.Aralık.2010, 18:05
Evet gerçekten de NTVSpor gayet seviyeli ve ilkeli haber yapıyor.
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 18:30
Antep de Mustafayi istiyormus umarim gider
Revolution
27.Aralık.2010, 18:36
Ayhan, Ali, Mustafa'yi gonderdik diyelim. Oraya Hurriyet'i alinca yaptiklarimizin ne manasi kaliyor? Hurriyet gelecegine Cumhur oynasin asil revizyon budur.
Fearless Coward
27.Aralık.2010, 18:37
Hürriyet'i o kadar takmayın bence yalan haberdir..
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 18:39
Hürriyet haberi büyük ihtimalle dogru ilgileniyoruz yani
Fearless Coward
27.Aralık.2010, 18:41
Şunu da söylemekte fayda var artık ismin bi önemi kalmadı iş yapsın yeter..
Revolution
27.Aralık.2010, 18:45
Habeturk'e gore Baptista,Mutu,Podolski'den birini alacakmisiz..
Volkan Şen
27.Aralık.2010, 18:46
üçündende bir cacık olmaz !
nannar
27.Aralık.2010, 19:10
Galatasaray'a gereken isimler.... :) Bence bu cümleyi artık tersten kurmak lazım. Galatasaray'a gerekmeyen isimler :) Ya da Galatasaray'da beleşten ekmek yiyen,kapasitesi bu takıma yetmeyen isimler... Hakan Balta,Gökhan Zan,Barış Özbek,Ayhan Akman,Serdar Özkan ve artık yeterince şans bulmasına rağmen hala başarılı olamayan Aydın Yılmaz... Mustafa Sarp her ne kadar başarıyı tam anlamıyla yakalayamamış olsa da orta alanda sonradan girip mücadele anlamında ayakta kalacak ve haddini bilerek oynayacak oyuncu olarak kadroda kalabilir. Eksik mevkilere gelince, hadi sol bekte Çağlar ile, Sağ bekte Sabri ile idare ettik diyelim. Kalede de türk kaleci olsun diye Aykut'un yediği tonla hatalı gole 1 yıl daha sabredip onu kazanalım. Defansın göbeğine 1 ya da 2 tane sağlam adam lazım... Lorik Cana DMC mevkisinde yeterli olacak gibi fakat önüne mutlaka oyunun çift yönünü de iyi oynayabilen Xavi ve İniesta'nın 2-3 gömlek altı fakat o tipte oyuncu lazım. Sol kanatta Arda,Sağ kanatta Pino işi götürebilir. Forvette Baros çok sakatlandığı için artık Emenike gibi yere sağlam basan ve kuvvetli,zor sakatlanan bir forvet almanın da zamanı geldi. Hürriyet'e herkes saydırmış ama inanın gelse Mustafa Sarp kadar oynar ve en azından türk olarak iyi kötü bir yedek olur.Yabancı kontenjanında sorunumuz olmadığı düşünülürse saydığım 5 mevkinin 4 tanesi yabancı alınabilir. Ama işte yabancı seçiminden çok süreyi iyi hesap etmek lazım.Devre arasında hangi takım kaliteli oyuncusunu verir? Bence Gençlerden falan takviye yapıp kör topal ilerlemek lazım eğer istenilen kalitede yabancı bulunamazsa.
Ne Mutu, ne de Podolski işimize yaramaz. Baptista eğer oynamak isterse orta alanda da ileri uçta da dediğim gibi oynar. Fakat savunmanın göbeğine oyuncu bulmak çok zor. Ben Hagi'nin yerinde olsam orta alanda Neil'i kullanırım. Çünkü onun tekniği ve oyun zekası Barış-Sarp ve Hakan Balta 3 lüsünün toplamından daha fazladır :n:
Facx
27.Aralık.2010, 19:32
mustafa sarpın barıştan bi farkı yok durduk yere dribling atmalar falan barıştan bile kötü ayhanı sayıpta onu saymamışsın ayhan 33-34 yaşında ondan kat kat iyi hatta son maç fena paslar atıyodu :D
nannar
27.Aralık.2010, 19:37
mustafa sarpın barıştan bi farkı yok durduk yere dribling atmalar falan barıştan bile kötü ayhanı sayıpta onu saymamışsın ayhan 33-34 yaşında ondan kat kat iyi hatta son maç fena paslar atıyodu :D
ayhan yaştan ötürü artık yetmiyor dedim. yoksa ayhan'ın kumaşı zaten vardı. zamanında beşiktaşa rekor fiyata da gelmişti zaten... ama içlerinden biri kalsın deseler ben mustafa sarp derim :D
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 19:58
Mustafa Sarp sahada sadece gezer ne top kapar ne pas atar ne sut ceker ne de sert oynar. Arada bi top kaptigini gördüm Hürriyet bile ondan daha faydali olur.
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 20:01
DEDIKODU: Galatasaray, Lukas Podolski icin FC Köln'e 6M € teklif etti.
Tribündergi
RaSenGan
27.Aralık.2010, 21:34
Tribündergi de hergün birini aldırıyor bize.
E.Cartman
27.Aralık.2010, 21:55
Sağ kanada oyuncu arayan Hagi’nin gönlünde yatan ‘Aslan’ Ada’dan
Vatan Gazetesi'nin haberine göre; transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala TT Arena’nın açılışında taraftarlara sürpriz yapmak isteyen G.Saray, Manchester United’ın genç yıldızı Gabriel Obertan’ın transferi için düğmeye bastı. Teknik direktör Hagi, İngiliz devinde forma şansı bulmakta zorlanan Fransız yeteneğin mutlaka alınması için rapor hazırlarken, yönetim de Ada’dan ayrılma noktasına gelen Obertan için Kırmızı Şeytanlar’ın kapısını aşındırmaya başladı.
UNITEDLILAR’I 2013’e kadar sözleşmesi olan 21’lik futbolcuyu satmak için ikna eden sarı-kırmızılılar, kesenin de ağzını açtı. Milli takımlar düzeyinde Fransa’nın U-16’dan U-21 takımına kadar hemen hemen her seviyesinde forma giyen Obertan için 6-7 milyon Euro’luk bonservisi gözden çıkartan Cimbom, menajerler vasıtasıyla da bu oyuncunun nabzını yokluyor. Stoch’tan önce bir dönem F.Bahçe’nin de ilgilendiği Obertan eğer G.Saray’da oynamaya ikna edilirse, ocak ayında imzalar atılacak.
HAGI’NİN HAYÂLİ
TEKNİK?direktör Hagi’nin uzun süredir uygulamaya koymak istediği oyun sisteminde Obertan’ın çok önemli bir yeri olacak. Takımı ‘10 numara’ üzerine değil, sağ ve sol kanatta etkili top kullanabilen futbolcular üzerine kurmayı planlayan Romen hoca, bu transferin gerçekleşmesi durumunda sol kanatta Arda’ya, sağda ise genç Fransız’a forma verecek. Bu sayede genç ve hızlı kanatlara sahip olacak olan sarı-kırmızılar, taraftarın da uzun süredir hasret kaldığı akıcı futbolu sahaya yansıtabilecek.
Kaynak (http://spor.milliyet.com.tr/obertan-ismi-heyecan-yaratti/spor/spordetay/27.12.2010/1331521/default.htm)
Obertan gelirse süper olur bence ama gelir mi :D
RaSenGan
27.Aralık.2010, 21:59
Neden şu ana kadar hiç forvet haberleri çıkmadı Podolski hariç anlamadım :) Obertan,Kallström ve bir forvet gelse yeter bize (:
ozaniel
27.Aralık.2010, 22:01
Obertan en iyi ihtimal kiralık gelir. ManU bırakmaz.
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 22:01
Bulgar basınına göre Galatasaray, Garra Dembele için 2 milyon euro önerdi.
Fcn twitter
Kimdir bu adam bilen eden var mi?
E.Cartman
27.Aralık.2010, 22:04
2. Sezonun başında kendilerini 425K€'ya Roma almış böyle bir profili var :)
http://img255.imageshack.us/img255/4507/garradembelprofileattri.png
Zekirdek
27.Aralık.2010, 22:10
Garra Dembele'yi pek tanımıyorum ama Bulgaristan Ligi'nde futbolcunun ilahı gelse bu ülkede oynayamaz onu biliyorum. Levski'de olması bir umut belki iyi olabilir diye ama pek sanmıyorum. En azından Galatasaray seviyesinde asla olmayan bir futbolcu.
Ama izleyip karar vermek lazım. Yazdıklarım sadece bir ön yargı.
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 22:12
Garra Dembele'yi pek tanımıyorum ama Bulgaristan Ligi'nde futbolcunun ilahı gelse bu ülkede oynayamaz onu biliyorum. Levski'de olması bir umut belki iyi olabilir diye ama pek sanmıyorum. En azından Galatasaray seviyesinde asla olmayan bir futbolcu.
Ama izleyip karar vermek lazım. Yazdıklarım sadece bir ön yargı.
Popov geldi catir catir oynadi? Dedigin gibi izleyip karar vermek lazim zaten bi dedikodu
Fearless Coward
27.Aralık.2010, 22:36
Dediğim gibi ismin önemi yok Dembele'de gelsin güzel oynadığı sürece sorun yok..
Lucas Neill
27.Aralık.2010, 23:01
Malaga Baptistayi bitirmis büyük ihtimalle
Lorik Cana19
27.Aralık.2010, 23:20
Evet, Malaga Baptista'yı transfer etmiş. Hürriyet'i alırsak artık birşey demeye gerek yok bu yönetime.
Revolution
27.Aralık.2010, 23:21
Baptista da Podolski de gelmesin bize, sorunlu oyuncu cekecek halimiz kalmadi artik. Obertan insallah gelir ama gelirse kiralik gelir. Kiralik oyuncu da Hagi istemiyor. Yani cok zor o is. Dembele'yi de tanimiyorum.
Redrum
27.Aralık.2010, 23:26
Ayakları yere sağlam basan bir oyuncuya benziyor, gelsin yedek yedektir.
Zekirdek
27.Aralık.2010, 23:29
Ayakları yere sağlam basan bir oyuncuya benziyor, gelsin yedek yedektir.
Şahsi görüşüm olarak Galatasaray'ın klübeyi güçlendirmekten öte ilk 11 oynayabilecek oyuncular lazım. Yani Galatasaray'ın sorunu klübenin yetersizliği değil. Ama Baros'un yedeği olarak alınırsa Baros'tan çok o ayrı mesele.
Facx
28.Aralık.2010, 00:19
Evet, Malaga Baptista'yı transfer etmiş. Hürriyet'i alırsak artık birşey demeye gerek yok bu yönetime.
malaga çoştu o zaman önce demichelis sonra baptista