View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 00:05
Carlinhos'tan vazgeçmişiz onun yerine Jeremy Mathieu isimli(adını okuyamıyorum işte :D) sol bek ile ilgileniyoruz sanırım.
petrol_fb12
24.Mayıs.2013, 00:29
Kısa bir süre önce verdiği röportajda Tosic hakkında açıklamalarda bulunan Prekazi, "Geçen yıl G.Saray’a önermek için Fatih hocayı aradım, açmadı. Mesaj attım cevap vermedi. Oysa G.Saray’ın savunma sorununa çare olurdu. Hem sol bek hem stoper oynuyor.
Dusko Tosiç Cok kaliteli bir sol bek.Keşke Büyük takımlarda izleyebilseydik.
MoisHaLe
24.Mayıs.2013, 00:34
Transfer olarak bir defans Chedjou tamamlandı % 99 ihtimalle. melo'nun bonservisi kesinlikle alınmalı veya yerine Gökhan İnler çok güzel olur. Umut'un fiyatına Umut gibi bir topçu bulamayacağımız için Umut'ta kesinlikle alınmalı benim kanaatimce. Ayrıca sol bek arayışa girmeye gerek yok bence çünkü Riera bu sezon ilk kez oynamasına rağmen ve bir takım problemler yaşamasına rağmen çok güzel idare etti önümüzdeki sezon daha da iyi olacaktır kesinlikle. Arda transferi çok güzel olur keşke gelse. Alper transferine gelince iyi ki gelmedi bunu Fenerbahçe aldığı için söylemiyorum. Gerçekten bizim verdiğimiz para da Fener'in verdiği parada çok aşırı fazla. Eskişehir'de oynayan bir topçuydu kısacası benim gözümde ne olacağı belirsiz. Hayırlı olsun Fener'e umarım ellerinde patlamaz. Zaten Alper geçen sene açıklmıştı Fenerli olduğunu yani oraya gitmesine şaşırmadım. hem Fenerbahçe daha fazla para verdi hemde adam Fenerliydi.
GebzeLi1907
24.Mayıs.2013, 00:55
Kısa bir süre önce verdiği röportajda Tosic hakkında açıklamalarda bulunan Prekazi, "Geçen yıl G.Saray’a önermek için Fatih hocayı aradım, açmadı. Mesaj attım cevap vermedi. Oysa G.Saray’ın savunma sorununa çare olurdu. Hem sol bek hem stoper oynuyor.
Fener'e gelecek büyük ihtimalle.
Cengo
24.Mayıs.2013, 01:02
Chedjou'nun menajeri ile görüşülüp uygundur alınmış olabilir ama kulüplerin henüz anlaştığına pek ihtimal vermiyorum. 6 Milyon Euro'ya biteceğini hiç düşünmüyorum. Bu transfer bence en 8-9 M Euro ile biter. Gerçekten öyle olsa açıklanır zaten hemen.
Acele etmeyin yine de. Liverpool varsa işin içinde oraya gider bence.
Chedjou'nun menajeri ile görüşülüp uygundur alınmış olabilir ama kulüplerin henüz anlaştığına pek ihtimal vermiyorum. 6 Milyon Euro'ya biteceğini hiç düşünmüyorum. Bu transfer bence en 8-9 M Euro ile biter. Gerçekten öyle olsa açıklanır zaten hemen.
liverpool şl de oynuyo veya pl yi alma ihtimali var da haberimiz mi yok ?
Liverpool'un o eski itibarı artık yok bence.Galatasaray ve Fenerbahçe,Liverpool takımıyla baş edebilecek durumda şu an.
Cengo
24.Mayıs.2013, 01:07
liverpool şl de oynuyo veya pl yi alma ihtimali var da haberimiz mi yok ?
Liverpool'da oynamak varken Türkiye'ye gelecek oyuncunun akıl sağlığından şüphe ederim.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 01:07
Bu dakikadan sonra pek bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum en fazla menajerinin alacağı ücret biraz problem yaratır.
Fearless Coward
24.Mayıs.2013, 01:09
Liverpool'da sayılı oyuncu kalmışken kim oynamak ister ki Kuyt niye bıraktı o zaman Liverpool'u orada bırakmak varken ? Liverpool çok kötü bir durumda UEFA Avrupa Ligi'nde bile oynamayacaklar gelecek sezonda.Galatasaray ile Fenerbahçe artık Chedjou tarzında adamları rahatlıkla alabilirler yöneticilerimizin transferi sonlandıracağını düşünüyorum ben hadi hayırlısı.
Liverpool'da oynamak varken Türkiye'ye gelecek oyuncunun akıl sağlığından şüphe ederim.
Sneijder in akıl sağlığından şüphe ediyosun o zaman ? Direk Türkiye'ye gelmez diye düşünmekten ziyade geçen sene Şl de son 8 e kalmış bu senede direkt gruplardan başlıcak bi kulübe gelceğini düşünün Liverpool dediğin kulüp ise son lig kupasını 20 yıl önce almış 4-5 yıldır şl ye gidemeyen ki seneyede çok yüksek ihtimal gidemicek(çok net 5 takım da daha iyi liverpooldan) bi takım
Cengo
24.Mayıs.2013, 01:19
Liverpool'da sayılı oyuncu kalmışken kim oynamak ister ki Kuyt niye bıraktı o zaman Liverpool'u orada bırakmak varken ? Liverpool çok kötü bir durumda UEFA Avrupa Ligi'nde bile oynamayacaklar artık Galatasaray ile Fenerbahçe Chedjou tarzında adamları rahatlıkla alabilirler yöneticilerimizin transferi sonlandıracağını düşünüyorum ben hadi hayırlısı.
Kuyt Liverpool'u bırakmadı, Liverpool Kuyt'ı bıraktı. Oyuncuya takım bul, seneye yoksun dersen bulur ve gider. Menajerler ile içli dışlı olursan kaçırmazsın fırsatı. Kuyt'ın bu sezonki kadroda olmayacağını tahmin etmek zor değildi. Brendan Rodgers pişman olmuş sonradan. 30+ yaşlarda oyuncuları bırakıyor İngiliz takımları yeni sözleşme imzalamak yerine.
Liverpool tüm Türk kulüplerinden daha köklü ve büyük kulüptür. Premier League, Şampiyonlar Ligi'nden bile daha değerlidir.Biz ne zaman Şampiyonlar Ligi kazandık? 1-2 sezon ŞL yapmaması bile değiştirmez ve ileride gidemeyeceğini ve başarısız olacağını da göstermez. Chedjou, Liverpool'da oynamak istiyorum diye boşa yorum yapmadı. Teklif var mı, yok mu onu bilmiyorum. Belki de Liverpool'un ilgisini çekmeye çalışıyor. Liverpool'da oynamak yerine Türkiye'ye gelecek oyuncunun gerçekten akıl sağlığından şüphe ederim.
byariff
24.Mayıs.2013, 01:20
Galatasaray tekrar dunya markasi olmustur yaptigi transferler ile AMK gazetesi galatasaraya en yakin guvenilir kaynak listedeki 7-8 oyuncu galatasaraya gelmek için can atiyorlar dedi bahadir cokisler adli muhabir. bu arada chedjou bitti 6m kusur fiyatina hayirli olsun tas gibi stoper aldik. 4 yillik =)
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 01:21
İmzalar atılmış,4 yıllıkmış.
Kaynak: Haluk Yürekli
Cengo
24.Mayıs.2013, 01:21
Sneijder in akıl sağlığından şüphe ediyosun o zaman ? Direk Türkiye'ye gelmez diye düşünmekten ziyade geçen sene Şl de son 8 e kalmış bu senede direkt gruplardan başlıcak bi kulübe gelceğini düşünün Liverpool dediğin kulüp ise son lig kupasını 20 yıl önce almış 4-5 yıldır şl ye gidemeyen ki seneyede çok yüksek ihtimal gidemicek(çok net 5 takım da daha iyi liverpooldan) bi takım
Son dakikaya kadar neden beklettiğini düşünüyorsunuz? Teklif gelmeyince, anlaşılamayınca tek teklif Galatasaray'ı seçti. Siz de söylemişsiniz işte.
byariff
24.Mayıs.2013, 01:25
oba ins dogrudur. fotomaç vs yazsa inanmam ama osman altunterimde saglam kaynaktir.
Transferde yabancı futbolcular konusunda girişimlerini sürdüren Galatasaray, yerli transferi konusunda da genç bir ismin peşine düştü.
Galatasaray, Kayserispor'da forma giyen 19 yaşındaki genç yetenek Okay Yokuşlu'ya talip oldu.
Devre arasında Kayserispor'a kiralık olarak gönderilen Ceyhun Gülselam'ı transfer etmek isteyen Kayserispor'dan Okay Yokuşlu'yu isteyen Galatasaray, bu transfer için Ceyhun Gülselam'ın yanı sıra Aydın Yılmaz'ı da Kayseri ekibine vermeyi planlıyor.
Transferde önceliği yabancı konusuna veren Galatasaray'ın Kayserispor'a yaptığı teklife henüz cevap gelmedi.
19 yaşında orta alanda görev yapan Okay Yokuşlu, Kayserispor'a Altay takımından transfer olmuştu.
TurkFutbol.Com Özel Haber / Emre KACAN
erdem344
24.Mayıs.2013, 01:25
Liverpool > Spor Toto Süper Lig + Ziraat Türkiye Kupası
Kuyt Liverpool'u bırakmadı, Liverpool Kuyt'ı bıraktı. Oyuncuya takım bul, seneye yoksun dersen bulur ve gider. Menajerler ile içli dışlı olursan kaçırmazsın fırsatı. Kuyt'ın bu sezonki kadroda olmayacağını tahmin etmek zor değildi. Brendan Rodgers pişman olmuş sonradan. 30+ yaşlarda oyuncuları bırakıyor İngiliz takımları yeni sözleşme imzalamak yerine.
Liverpool tüm Türk kulüplerinden daha köklü ve büyük kulüptür. Premier League, Şampiyonlar Ligi'nden bile daha değerlidir.Biz ne zaman Şampiyonlar Ligi kazandık? 1-2 sezon ŞL yapmaması bile değiştirmez ve ileride gidemeyeceğini ve başarısız olacağını da göstermez. Chedjou, Liverpool'da oynamak istiyorum diye boşa yorum yapmadı. Teklif var mı, yok mu onu bilmiyorum. Belki de Liverpool'un ilgisini çekmeye çalışıyor. Liverpool'da oynamak yerine Türkiye'ye gelecek oyuncunun gerçekten akıl sağlığından şüphe ederim.
http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2013/01/20/3686499/gerrard-sneijderi-liverpoolda-g%C3%B6rmek-isterim
Premier League şampiyonlar liginden değerli falan değil o yüzden 6 takım kendini yırtıyo ilk 4 e girmek için dimi tamam şampiyonlar ligini kazanmadık belki ama şuanda liverpooldan daha öndeyiz bi kulübün köklü olup olmamasına bakıcaksak nottingham forest ta çok köklü kulüp 2 tane şampiyonlar ligi kupası var
Son dakikaya kadar neden beklettiğini düşünüyorsunuz? Teklif gelmeyince, anlaşılamayınca tek teklif Galatasaray'ı seçti. Siz de söylemişsiniz işte.
liverpooldan teklif geldi maaş daha düşüktü sanırım ama geldi
KaRaBükLü KraL
24.Mayıs.2013, 01:28
Chedjou ile anlaşıldıysa ki inşallah anlaşılmıştır harika bir transfer hem yaşlı değil kalıcı olursa orayı uzun yıllar götürebilecek bir oyuncu.Defansta Semih-Chedjou kalırsa G.Zan,Dany kalırsa Ujfa ile çok sağlam olur savunma göbeği.Bir solbek ve Nani gibi sağlam bir kanat bize yeterli olacak galiba.Ha alınırsa Alper tarzı orta saha bilemem.Ama Chedjou Nani ve sol bek iyidir :)
petrol_fb12
24.Mayıs.2013, 01:30
Aziz Yıldırım
"PARASINI VERDİKTEN SONRA GELMEYECEK OYUNCU YOKTUR" ..
Bütün oyuncuların hayali.Premier Lig'de oynamktır.Lakin bütün liglerin üstünde "ŞAMPİYONLAR LİGİNDE" oynamaktır.
Snijder,Drogba,Chedjou..Bu yüzden Galatasaray'a geldi
Drogba geldiğinde ilk sözünü hatırlayın.
Şampiyonlar Liginde oynamayı dört gözle bekliyorum.
Cengo
24.Mayıs.2013, 01:30
http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2013/01/20/3686499/gerrard-sneijderi-liverpoolda-g%C3%B6rmek-isterim
Premier League şampiyonlar liginden değerli falan değil o yüzden 6 takım kendini yırtıyo ilk 4 e girmek için dimi tamam şampiyonlar ligini kazanmadık belki ama şuanda liverpooldan daha öndeyiz bi kulübün köklü olup olmamasına bakıcaksak nottingham forest ta çok köklü kulüp 2 tane şampiyonlar ligi kupası var
Gerrard söyleyebilir ama kararı o vermiyor.
Premer League'i kazanmak Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaktan zor diye bir deyim var hatırlatırım.
Premier League, NBA'den sonra dünyanın en çok izlenen 2. organizasyonu.
Nottingham Forest'in dahi 2 ŞL şampiyonluğunun olması ligin itibarının ne kadar büyük olduğunu gösterir.
zarateray
24.Mayıs.2013, 01:31
Chedjou hayırlı olsun arkadaslar her ne kadar formayla görüp inanmamız gerekse de kesinmis..Mathieu ve okay yokuslu transferi bekleniyor sırada..Ama bir jem karacan ve Melo ya da gökhan inler alınırsa üzerine bide umut tamamdır bu iş Nani yine çilek olur :))
Gncl1905
24.Mayıs.2013, 01:33
Tamam siz böyle söylüyorsanız kutlamalara başlıyorum kesin alacağız :)
Adamı da hiç izlemedim inşallah denildiği kadar vardır.
petrol_fb12
24.Mayıs.2013, 01:33
Premer League'i kazanmak Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaktan zor diye bir deyim var hatırlatırım.
Nottingham Forest'in dahi 2 ŞL şampiyonluğunun olması ligin itibarının ne kadar büyük olduğunu gösterir.
Premier Lig genel anlamda lakin.Real Madrid-Galatasaray maçını izleyen insan sayısı.300 Milyon'du dünya'da.
Finali tahmini olarak 1 mİlyar kişinin izlemesi bekleniyor.
Dünya'da her zaman Futbol'da Önce ŞAMPİYONLAR LİGİ sonra Premier Lig.
Cengo
24.Mayıs.2013, 01:38
Tamam siz böyle söylüyorsanız kutlamalara başlıyorum kesin alacağız :)
Adamı da hiç izlemedim inşallah denildiği kadar vardır.
Alamaz, asla anlaşılamaz dediğimi göremiyorum?
He tabi Gerrard kafasına göre Sneijder bize gelsin dedi azıcık o günün haberlerine bakarsan görürsün Sneijder i alamayınca Coutinho yu aldılar zaten
en çok superbowl izleniyo bi kere nba izlenmiyo hani bol keseden atıyosun bari destekli at
http://www.renkliweb.com/haber/finans/dunyanin-en-cok-izlenen-spor-etkinlikleri-2012.html
http://www.sportsmediawatch.com/2013/01/2012-numbers-game-the-most-watched-sporting-events-of-the-year/
Gncl1905
24.Mayıs.2013, 01:40
Alamaz, asla anlaşılamaz dediğimi göremiyorum?
Tamam bende alamaz dediğinizi söylemedim ki böyle konuştuğunuza göre dedim :)
DaveJones
24.Mayıs.2013, 01:46
Facx verdiğin linkler Amerika'daki izleme sayılarını vermiş. Ayrıca şampiyonlar ligine katılmak oyuncu tercihlerinde çok büyük bir etken olsa dahi yakın gelecekte hiçbir Türk takımı Liverpool'dan itibar olarak büyük olamaz. Klişe vardır ya hani deve muhabbeti. Gerçekten araplarla karıştırıyor avrupalılar bizi. O yüzden avrupada birkaç yıl boyunca düzenli başarı yakalayamadığımız sürece bizi önemli bir futbol ülkesi olarak görmeleri zor.
Cengo
24.Mayıs.2013, 01:46
He tabi Gerrard kafasına göre Sneijder bize gelsin dedi azıcık o günün haberlerine bakarsan görürsün Sneijder i alamayınca Coutinho yu aldılar zaten
en çok superbowl izleniyo bi kere nba izlenmiyo hani bol keseden atıyosun bari destekli at
http://www.renkliweb.com/haber/finans/dunyanin-en-cok-izlenen-spor-etkinlikleri-2012.html
http://www.sportsmediawatch.com/2013/01/2012-numbers-game-the-most-watched-sporting-events-of-the-year/
Coutinho ile Sneijder'ı bağlamanın hiç bir mantığı yok. Bu bir tercih.
NBA her ülkede izlenir. Dünyanın en çok izlenen organizasyonu NBA'dir.
Super Bowl bir organizasyon değildir. Amerikan Futbolu'nun final maçıdır. NBA Finals gibi.
'Atma' gibi ithamlarda bulunmanız hoş değil. Bu üslup ile birbirimize hitap etmiyoruz biz burada.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 01:52
Liverpool şu an bizle karşılaştırıldığında sportif başarı olarak bir futbolcunun gitmek isteyeceği bir kulüp değil itibar mevzusuna girmiyorum,orada zaten hep öndeydiler,hep öyle kalacaklar ancak gel gelelim ki bizde gelişmeye başlıyoruz ve ŞL'de çeyrek final,Burak,Sneijder ve Drogba itibar anlamında çok şey kattı ve Avrupalılar'ın farklı gözle bakmasına sebep oldu.
Redrum
24.Mayıs.2013, 01:52
Beyler adettendir bir Chedjou profili alsak :)
Coutinho ile Sneijder'ı bağlamanın hiç bir mantığı yok. Bu bir tercih.
NBA her ülkede izlenir. Dünyanın en çok izlenen organizasyonu NBA'dir.
Super Bowl bir organizasyon değildir. Amerikan Futbolu'nun final maçıdır. NBA Finals gibi.
'Atma' gibi ithamlarda bulunmanız hoş değil. Bu üslup ile birbirimize hitap etmiyoruz biz burada.
ikisininde final maçı arasında ki farkı gösterme amaçlı verdim 2. linki zaten super bowl u izleyenler tüm sezonu izlemeyip son anda super bowl u izleyelim demiyolar veya nba finallerini aynı şekilde bulabildiğim somut şeyleri koymaya çalıştım biliyorum super bowl un ne olduğunu zaten öbür linkte marka değerleri vardı . neyse konu iyice dağıldı demek istediğim hiç bir oyuncu teknik direktör başkan yerel ligi(premier league olsun la liga olsun bundesliga olsun serie a olsun) şampiyonlar ligine tercih etmez şampiyonlar ligini alan dünyanın en iyi takımı oluyo o sezon en nihayetinde ki liverpool kendi liginde başarılı olan bi kulüpte değil devri bitti liverpool un
byariff
24.Mayıs.2013, 01:56
hazar buyuka cok ovuyor ins patlamaz beyler :/ :D :D
Chedjou Galatasaray'da. Yillarca Fransa'da yasayan biri olarak iddia ediyorum Turkiye boyle stoper gormedi.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 01:57
http://i.imgur.com/dsTTLgQ.png
12/13 sezonu sonunda ki profili.
hazar buyuka cok ovuyor ins patlamaz beyler :/ :D :D
Chedjou Galatasaray'da. Yillarca Fransa'da yasayan biri olarak iddia ediyorum Turkiye boyle stoper gormedi.
:D önceki sayfalarda da yazdım hiç chedjou yla alakamız yokken adam chedjou da chedjou diyodu büyük ihtimal kankası emre utkucana da o önerdi :D
Redrum
24.Mayıs.2013, 01:57
Chedjou, transfermarkt'e göre, 96 M Euroluk Lille kadrosunun 12M Euroluk değeriyle, Payet'le birlikte en pahalı oyuncusu.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/osc-lille/startseite/verein_1082.html
KaRaBükLü KraL
24.Mayıs.2013, 01:59
Fenerbahçe haklı sürekli bizim ilgilendiklerimizle ilgilenmede.Aykut Kocaman baktı 2 senedir yaptığımız transferler epey verimli biz hangi oyuncuyla ilgilensek o adama yapışıyorlar haklılarda :n:
byariff
24.Mayıs.2013, 02:07
sol bek için valenciadaki Jeremy Mathieu diyorlar ama keske turk bir sol bek bulabilsek...
SAİT71
24.Mayıs.2013, 02:12
Chedjou bence Galatasaray'a gelebilir. Yüksek olasılık. Çünkü Hazır bir oyuncu için Şampiyonlar Ligi etmeni çok önemlidir. Liverpool itibar olayı çok farklı. Tarihiyle duruşuyla kıyaslayınca bizim kulüpler yanına yaklaşamaz. Ancak burda önemli olan oyuncunun seçimi. Daha itibarlı bir kulüp mü, yoksa Şampiyonlar Ligi'nde oynamak mı. Bu seçeneklerden hangisi oyuncunun kafasındaysa o kulübe gider. Bunu burda tahmin yürüterek çözmek zor. x futbolcusunun fikri ve vizyonu ayrıdır Chedjou'nun ki ayrıdır. Ancak bir tahmin yürütmek gerekiyorsa bence; Liverpool'un içinde bulunduğu durum dolayısı ile Chedjou'nun hemen bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isteyeceğini ve Galatasaray'a geleceğini düşünüyorum.
Şuda var Galatasaray Avrupa'ya gidemeseydi onuda geç seneye Avrupa Ligi'ne gitmiş olsaydı bile veyahut Liverpool Ş.L'nde olmuş olsaydı, bu düşüncem tam tersi şekilde olurdu. Yani Şampiyonlar Ligi çok önemli bir etken transferde bana göre.
Cengo
24.Mayıs.2013, 02:51
Chedjou, transfermarkt'e göre, 96 M Euroluk Lille kadrosunun 12M Euroluk değeriyle, Payet'le birlikte en pahalı oyuncusu.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/osc-lille/startseite/verein_1082.html
Aynen. Chedjou için Lille'in kapıyı 12 M€ hatta belki de 15 M€'dan açağını düşünüyorum.
6.5 M€'a almak başarıdır ama gerçekçi olmadığını, haberlerin doğru olmadığını düşünüyorum. Oyuncu ile prensipte anlaşılmayı gazeteciler yanlış anlaşmış ya da kasıtlı yapıyor olabilirler.
Ciddi fark yaratacak oyuncu ama 6.5'a bitirebileceğin herhangi bir oyuncu değil.
Sezon başı oyuncusunu satabileceği fiyatın çok altında gönderecek bir takım değil Lille. Daha altta bir çok oyuncu için 8-10 isteniyorken normal değil.
Henüz bir anlaşma olduğunu düşünmüyorum.
byariff
24.Mayıs.2013, 03:15
biz kapi bekliyoruz hocam sen beklememeye devam et :D
mpaker66
24.Mayıs.2013, 03:53
Top çıkarabiliyor olması çok büyük artı.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 07:52
Bugün resmi açıklama gelir diye düşünüyorum,hadi hayırlısı.
nannar
24.Mayıs.2013, 10:24
Yahu delikanlı sana kalsa vallahi tüm anadolu ekiplerinin göze batan oyuncularını toplayarak şampiyonlar ligini alabiliriz :D tosiç mosiç lazım değil bize. siz alın onu. Bizim hedeflerimiz artık büyüdü. Hem kalitesi hem de ismi olan 5 oyuncun olacak ki onların yanına türk gençleri verebilesin. şu anda Drogba-muslera-sneijder tamam. Eboue ve Melo tam o kıvamda oyuncular değil ama idare eder. bize lazım olan stopere ve sol beke de bu tarz adamlar alıp sonra türklere yönelmek...
davidvilla
24.Mayıs.2013, 10:32
Yahu delikanlı sana kalsa vallahi tüm anadolu ekiplerinin göze batan oyuncularını toplayarak şampiyonlar ligini alabiliriz :D tosiç mosiç lazım değil bize. siz alın onu. Bizim hedeflerimiz artık büyüdü. Hem kalitesi hem de ismi olan 5 oyuncun olacak ki onların yanına türk gençleri verebilesin. şu anda Drogba-muslera-sneijder tamam. Eboue ve Melo tam o kıvamda oyuncular değil ama idare eder. bize lazım olan stopere ve sol beke de bu tarz adamlar alıp sonra türklere yönelmek...
Genel olarak ne demek istediğinizi anlıyorum fakat Tosic gerçekten bu sezon ligimizin en iyi sol bekiydi. Sadece göz önünde olan bir takımda oynamıyor. Yoksa kariyerinde 3 büyük ligde forma giymiş bir oyuncu. GS için yeterli olur mu çare olur mu tabi ki soru işareti. Ama chedjou için burada heyecanlanan insanlar görüyorum, Tosic de chedjou kadar Fransa liginde Almanya liginde oynamış bir oyuncu. Chedjou'nın takımı gibi takımlarda oynamış hem de. Burada bir tezat var ona bakarsanız. Sırf fransa liginden geliyor diye baş tacı chedjou 12 milyon eurolar konuşuluyor valla benim tvden gördüğüm kadarıyla hiç öyle 12 milyon euro'luk bir oyuncu gibi gelmedi.
Kısaca demek istediğim, yabancı liglerden gelen oyuncuları taraftarımız genel olarak nasıl abartıyorsa bu arkadaş da Tr ligindeki oyuncuları o kadar abartıyor. İkisi de bana kalırsa aynı şeye çıkıyor.
nannar
24.Mayıs.2013, 11:10
Ben Chedjou falan bilmem :) Tosic'i de izledim. Esas soru şu ki bu tarz oyuncular mı bizim hedefimiz? Bence eğer ismi cismi belli oyuncular alınmayacaksa , o zaman büyük liglere gitmeden keşif etmek lazım bu tarz oyuncuları. (Chedjou,Tosic vs vs) Çünkü o zaman 2-3 milyon'a bağlanabilir...
davidvilla
24.Mayıs.2013, 11:55
Ben Chedjou falan bilmem :) Tosic'i de izledim. Esas soru şu ki bu tarz oyuncular mı bizim hedefimiz? Bence eğer ismi cismi belli oyuncular alınmayacaksa , o zaman büyük liglere gitmeden keşif etmek lazım bu tarz oyuncuları. (Chedjou,Tosic vs vs) Çünkü o zaman 2-3 milyon'a bağlanabilir...
Dogru ben de katılıyorum buna, mesela geçen sene Alvaro Dominguez At.Madrid'ten Mochengladbach'a gitti (8 m euro)
Bu transfer bir kaç sene içinde 2ye 3e katlanacagı dusunulerek yapıldı.(bence de olabilir)
Madem pek bir başarısı olmayan orta sıra takımlarının oyuncularını alacagız o zaman genç olanlarına yönelelim duyulmadan alalım ileride de satış piyasası olsun.
Şu an bize gereken stoper Pepe Terry vb. gibi hem tecrübesiyle hem de yetenegiyle yararlı olabilecek duzeyde olmalı.
Bordo61Mavi
24.Mayıs.2013, 13:32
Fiorentina Buraka 15 vermis yaziliyor acaba ne kadar dogru
E.Cartman
24.Mayıs.2013, 13:43
34cimbom34 @34cimbom34
necati ateş geri dönüyor
adam yalama oldu anasını satıyım :n::n:
byariff
24.Mayıs.2013, 13:48
ama parasini alarak donsun necati eskisehirde bir kurusunu birakmasin :D
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 14:01
Alacaklarına karşılık bonservisini verirler.
Redrum
24.Mayıs.2013, 14:05
Drogba/Necati, Burak/Umut gelecek sezonu çok rahat geçirirler. Bir de geri dönecek Colin Kazım var, hoca onu da düşünebilir Alternatif olarak.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 14:07
Kazım,Aydın'ın yerini alır bence.
C h A o S
24.Mayıs.2013, 14:09
Drogba/Necati, Burak/Umut gelecek sezonu çok rahat geçirirler. Bir de geri dönecek Colin Kazım var, hoca onu da düşünebilir Alternatif olarak.
Aynen bu hücum hattı iyi olur.Elmander out,Necati in.
Kazım'a ise sıcak bakmıyorum.Hala aklımda nedense disiplinsiz,artist biri olarak kalmış.Bilmiyorum İngiltere'de ne yaptı.Ama Kazım bizde oynarken çok kötü performans göstermedi diye hatırlıyorum.
Redrum
24.Mayıs.2013, 14:25
Aynen bu hücum hattı iyi olur.Elmander out,Necati in.
Kazım'a ise sıcak bakmıyorum.Hala aklımda nedense disiplinsiz,artist biri olarak kalmış.Bilmiyorum İngiltere'de ne yaptı.Ama Kazım bizde oynarken çok kötü performans göstermedi diye hatırlıyorum.
Bizde öyle kötü oynamıyordu, gol falan atıyordu. Artı Fatih Terim altında çalışırken bence fena olmaz. Hem sağ açık hem de forvet için güzel bir alternatif olur.
mpaker66
24.Mayıs.2013, 14:26
adam yalama oldu anasını satıyım :n::n:
ya nolur şu adama inanmayın çok iddalı olsaydı twitlerini silmezdi hemen geri.
Tutunca ben sölemiştim diyor tutmayınca arkadaşlar duyum diyor.
Bende bi duyum söyleyeyim o zaman ya tutarsa: coentrao.
byariff
24.Mayıs.2013, 14:43
SON DAKİKA...Kral Burak Yılmaz gidiyor... Detaylar az sonra http://amkspor.com 'da...
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 14:49
Fiorentina diyorlar,15 milyon euro.
Gncl1905
24.Mayıs.2013, 14:49
Bu ne yahu. Transfer sezonuna amma hızlı girdik. Bu hızı yakalayamıyorum artık :D Şu geliyor, buna teklif yapacaklar, bu gidiyor vs. vs. İlk defa büyüklerimiz kampa transferleri yetiştirecek herhalde.
Burak giderse yerini dolduramayız kesinlikle. Burak mükemmel bir santrafor değil ama Türk olarak kimse yok o seviyede. Yabancı olarak da kapıyı kaçtan açarlar kim bilir. Dalga geçiliyor Burak 20-25 etmez deniyor ama Burak'a 15 bile az şu ortamda. Ha oyuncu gitmek ister, yolu açık olsun; hakkıdır. 27 yaşına gelmiş bir daha Avrupa'ya ne zaman gidebilir kim bilir. Kolaylık yapılır Arda'da olduğu gibi. Hayırlısı neyse o olsun.
Redrum
24.Mayıs.2013, 14:57
Beyler tahmini kadro geliyor :D
-----------------------------------Drogba-------------------------
Arda----------------------------Sneijder------------------Nani
----------------------Selçuk-------------Hamit-----------------
Coentrao----------Chedjou---------Semih----------Eboue
------------------------------Muslera---------------------------
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 14:58
Neresinden tutsak yabancı sınırı elimizde kalıyor.
E.Cartman
24.Mayıs.2013, 14:58
Burak Yılmaz Fiorentina’da!
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz yuvadan uçuyor.
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/05/burak21.jpg
Sarı-kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon yoğun ısrarlar sonucu kadrosuna kattığı Burak Yılmaz Galatasaray’dan ayrılmaya hazırlanıyor.
Bu sezon Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği muhteşem perfomans ile büyük kuluplerin gözdesi haline gelen Burak Yılmaz’a Seri A’nın köklü kulüplerinden Fiorentina’ya gidiyor.
Burak için İstanbul’a gelen Fiorentina’lı yöneticiler Başkan Ünal Aysal ile görüştü. İtalyan ekibi yıldız golcü için 15 milyon teklif etti.
Burak Yılmaz’ın sarı-kırmızılı kulüp ile 4 yıllık sözleşmesi bulunuyordu. Burak Yılmaz,sözleşmesinin iyileştirilmesini, 2 yıl daha uzatılmasını ve senelik aldığı ücretin de 3.2 milyon euro’ya çıkarılmasını istedi. Başkan Ünal Aysal, iyileştirmeye sıcak bakarken Burak’ın senelik aldığı ücreti fazla buldu.
İstediği ücreti veremeyen sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak istediğini söyleyen yıldız futbolcu, gitmerk istediğini söyledi. Bu sabah teknik çalıştırıcı Fatih Terim ile konuşan Burak Yılma ayrılacağını duyurdu.
Galatasaray’da yıllık 2.3 milyon euro alan Burak Yılmaz Fiorentina’da 3.5 milyon euro alacak.
Kaynak: Açık Mert Korkusuz
DipNot: Böyle demişse gerçekten, yolu açık olsun, güle güle ama hiç zannetmiyorum demiş olabileceğini.
Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 15:00
Para konusu cok sacma,1 sene icinde bu kadar para istemez.Zaten aldığı para da çok fazla.
Redrum
24.Mayıs.2013, 15:03
Hem Fiorentina'da oynayıp, hep daha fazla para kazanacaksa, gitmek istemesi çok doğal. Ki bence Burak avrupaya gitmeyi çok istiyor. Çok hırslı bir oyuncu. Büyük ihtimalle gidecektir. Kendisi pek beğenmesem de, yabancı sınırı dolayısıyla çok ama çok zorluk çekeriz kadro anlamında. Güç kaybederiz.
Gncl1905
24.Mayıs.2013, 15:04
Galiba, vergileri çıktıktan sonra, bizden hali hazırda daha çok kazanıyor habere göre. Bana da saçma geldi. 15 MN Euro da az geldi. Para bahane Avrupa'ya gitmek istediğini düşünüyorum.
Revolution
24.Mayıs.2013, 15:19
Burak bu sezonki performansiyla 20 dahi eder ama 15 milyon da cok daha iyi para. Arda'yi 12'ye sattik hatirlatirim. Burak gidip, Arda donerse cok daha iyi olur bence ama kesinlikle su yabanci kontenjanina bir care lazim. Chedjou yerine Omer Toprak'i kovalasak keske.
zarateray
24.Mayıs.2013, 15:25
Burak avrupayı istiyor evet ama bence CL'de oynayacak bir takıma gitmesi daha akıllıca olur.He tabiki Fiorentina'yı kucumsemıyorum ama Gs'ya denk bir kluptur sahsi fikrim olarak.Onlarda yapılanma içindeler demek ki Jovetic'ten gelecek parayı Burak'a ayırdılar
davidvilla
24.Mayıs.2013, 15:27
Beyler tahmini kadro geliyor :D
-----------------------------------Drogba-------------------------
Arda----------------------------Sneijder------------------Nani
----------------------Selçuk-------------Hamit-----------------
Coentrao----------Chedjou---------Semih----------Eboue
------------------------------Muslera---------------------------
http://www.footballuser.com/formations/2013/05/719735_Galatasaray_SK.jpg
Redrum
24.Mayıs.2013, 15:29
Abi allah aşkına şu Emre'yi koymayın artık şu takımlara, lütfen ya :D
Gncl1905
24.Mayıs.2013, 15:30
Kadro yapayım dedim doluya koysam almadı boşa koysam dolmadı. Fatih Terim'e kolay gelsin.
davidvilla
24.Mayıs.2013, 15:33
@Redrum
Yabancı sınırı var napiym :)
Yerine Kazım veya alınırsa Serdar gürler artık. Nani sola geçer.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 15:36
Muslera-Eboue-Dany-Ujfalusi-Chedjou-Riera-Melo-Sneijder-Amrabat-Drogba-Elmander
Kalınlaştırdığım yabancılar gidecektir,Amarabat düşük ihtimal.
Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 15:38
SON DAKİKA: Galatasaray Lille'den Aurelien Chedjou'u ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.
byariff
24.Mayıs.2013, 15:39
chedjou icin kap geldi http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=285200
burak giderse tek sebeble gider seneye fatih terimde fiorentinaya gider :) bu arada satilmasin burak 15m cok az bir fiyat cunki nice degeri olmuyan oyunculara avrupalilar iyi para bayiyorlar o yuzden burak icin en az 25m makul fiyattir. muslera satilsin ama 30m asagi degil oda :D
Namzet
24.Mayıs.2013, 15:39
Chedjou borsaya bildirilmiş olursa güzel transfer olur
himone
24.Mayıs.2013, 15:40
chedjou icin kap geldi http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=285200 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fkap.gov.tr%2Fyay%2 FBildirim%2FBildirim.aspx%3Fid%3D285200)
burak giderse tek sebeble gider seneye fatih terimde fiorentinaya gider :) bu arada satilmasin burak 15m cok az bir fiyat cunki nice degeri olmuyan oyunculara avrupalilar iyi para bayiyorlar o yuzden burak icin en az 25m makul fiyattir. muslera satilsin ama 30m asagi degil oda :D
Burakla Muslera Porto'da olsaydı 60-70 milyon ederlerdi ama GS'da olunca olmuyor :).
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 15:42
Yahu görüşmelere başlamayı bildirmeyin transfer bittiyse onu bildirin :n:
ReaList
24.Mayıs.2013, 15:42
Belli ki Galatasaray transfer planlamasının hepsini yapmış. Alper transferi sekteye uğramasa kısa sürede tüm transferleri bitireceklerdi.
davidvilla
24.Mayıs.2013, 15:43
Muslera-Eboue-Dany-Ujfalusi-Chedjou-Riera-Melo-Sneijder-Amrabat-Drogba-Elmander
Kalınlaştırdığım yabancılar gidecektir,Amarabat düşük ihtimal.
Sol bek de alacagız yabancı olur büyük ihtimalle. 8 yapar senin hesapla.
C h A o S
24.Mayıs.2013, 15:44
Burak gidecekse göğsümüzü kabartan ve takip edeceğimiz takıma gitsin.İtalya ligi düşüşte ve Fio'da rağbet edilen bir takım değil diye düşünüyorum.A.Madrid gibi takıma gitse herkes takip eder.Ben kendi adıma mesela Fio'nun maçlarını Burak var diye izlemem.Umarım doğru değildir.Oraya gideceğine bizde kalsın ŞL'de mücadele etsin.Kendi kariyeri açısından da Fio'ya gidip daha büyük takımlara sıçrama yapıcağını düşünmüyorum.
davidvilla
24.Mayıs.2013, 15:45
Belli ki Galatasaray transfer planlamasının hepsini yapmış. Alper transferi sekteye uğramasa kısa sürede tüm transferleri bitireceklerdi.
Ona misilleme gökhan inler düşünülüyor. O da Fenerbahçeli ya.
Her zaman alternatifler tabi ki vardır da bir de seçim var biliyorsun.
Duydugum kadarıyla Haldun Üstünel göreve gelirsem ilk işim Nani ve Gökhan İnler diye dillendiriyormuş etrafta.
Yani ben pek sanmıyorum şu an çok planlı gittiğimizi. Duruma göre gidiyoruz.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 15:46
Sol bek de alacagız yabancı olur büyük ihtimalle. 8 yapar senin hesapla.
Nani gelmezse 8 yabancı uygundur bence,eğer gelirse o da biraz zorlar ancak 10 yabancı aşırı fazla olur.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 15:53
http://s1.directupload.net/images/130524/dxknq9ya.swf
byariff
24.Mayıs.2013, 15:56
aksama resmiyete dokulur fiyati 6.250 kusur falan oyuncuyada yillik 2.5m + maç basi 10 bin euro.
C h A o S
24.Mayıs.2013, 16:02
Antep'ten Dany'i alıyoruz 3.3 milyon euroya.Temiz iş olur 6 milyon'a gelirse.
Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 16:04
Bu arada,Necati Hayırlı olsun.3.Kez yuvaya geri dönüyor :)
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 16:10
https://pbs.twimg.com/media/BLB3MwICcAA5WGK.jpg:large
Şöyle bir fotoğraf var,insan forma giydirir,biz atkı ile fotoğraf çekitiriyoruz :n:
ShevAnil
24.Mayıs.2013, 16:17
http://amkspor.com/2013/05/24/madridde-hic-istenmedim.html
İnsan keşke diyor. :)
MoisHaLe
24.Mayıs.2013, 16:41
Burak transferi bence asılsızdır hem ücret çok düşük onun 4 te 1 i de Trabzon'a gidecek üstelik hem İtalya ligi kötü hemde Şl'de oynayan bir takım varken neden gitsin Burak. Fio 4. bitirdi ligi ama bakalım. Chedjou nun bonservisini merak ediyorum alacağı ücreti falan umarım en kısa sürede olumlu sonuçlanır görüşmeler eğer konuşulduğu gibi bir miktarsa gerçekten çok başarılı bir transfer olur
fiorentina geçen seneden rossi yi alarak jovetic in yerini doldurdu ayrıca 13 gol atan jovetici 30 m € a satıp 32 gol atan burak ı 15 m € a mı alıcaklar ve bu bizim adımıza karlı olucak şaka gibi valla bizim futbolcumuz diye üstüne etiketi yapıştırmışız galiba ama bu adam şl de 9 maçta 8 gol attı gol ortalamasıyla messinin üstünde finalde müller çoşmazsa gol krallığında ilk 3 içerisinde bitircek ki yılın takımında olmasıda büyük olasılık (zaten grup maçlarının en iyi oyuncusu seçilmişti)
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 16:51
https://twitter.com/34cimbom34/status/337912294585561088
Verebileceğimiz en üst teklifi vermişiz.Kabul etmezse zorlamanın alemi yok.Ben inanıyorum 34cimbom34'e,teknoloji ile pek arası olmayan bir kişi kendisi,o yüzden pek ciddiye alınmıyor ancak yanılmadı hiç.Alper mevzusu ayrı bir konu,son dakika da kaçtı elimizden.
goosfraba
24.Mayıs.2013, 16:54
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten (https://twitter.com/ibrahimseten) şimdi (https://twitter.com/ibrahimseten/status/337911177793388544) F.Bahçeli bir yönetici: "Chedjou ile hiç alakamız yok.. Bazı menajerler Aysal'ı kandırıyorlar demek ki.. Kimse rüya görmesin.."
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 16:56
İbrahim Seten kendi gündem yaratıp oradan prim yapıyor.Hiç sevmiyorum şu adamı.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 17:39
https://twitter.com/Paulkiely11/status/337617949672218624
Bu adam için RVP'nin geldiğini ve Sir'ün emekliye ayrıldığını duyuran ilk kişi diyorlar.İnşallah doğrudur da yıllar sonra muhteşem bir kanada sahip oluruz.
uAburak89
24.Mayıs.2013, 18:29
Burak Yılmaz ve Fiorentina haberi garip geldi, 15 milyon euro'ya satılması normal şartlarda iyi derdim, Arda'nın 12'ye gittiği yerde 15 iyi para, Trabzonspor'a verilecek pay işi bozuyor tabii ama esas hayalkırıklığım Fiorentina'ya gidecek olması. Zamanında Fatih Terim'in gitmesinden dolayı bir antipatim var, hem de şu anda bize kıyasla çok geride olan bir kulüp Fiorentina. Burak'ın yaptığı iddia edilen açıklamalar ve taleplerini de çok garip ve fazla buldum, bu gerçekse gitsin zaten. En değerli Türk forvet oyuncusundan mahrum kalmış olacağız ama her zaman gidenler oluyor, yeri dolar bir şekilde. Emeklerine teşekkür edip, güzel ayrılmak gerekir. Temennim haberin baştan aşağı yalan olması, AMKspor Galatasaray konusunda pek yanılmıyor ama..
byariff
24.Mayıs.2013, 18:48
pek degil hiç yanildiklarini gormedim.
tank degil boga boga :/
Boga
SPORX.COM @sporx 2 dk
Galatasaray Yönetimi, sözleşmesi biten Aydın Yılmaz'a 2 yıllık yeni bir sözleşme teklif etti.
byariff
24.Mayıs.2013, 18:51
insallah yalandir ne aydini abi ya ne aydini.
E.Cartman
24.Mayıs.2013, 19:01
A7 kalsın ya iyidir. Hiç bir şey yapmasa da kritik gollerin adamıdır. 1 şampiyonluk, 1 ŞL 2. tur, 1 Sneijder, 1 de Drogba getirtmiştir takıma :zuhaha
mpaker66
24.Mayıs.2013, 19:42
Aynen öyle :)
Fenerbahçe açıklama yapmış yabancı sınırı 5'e insin diye artık ne kadar korktularsa. Başka açıklaması olamaz. Gidip ne yapıp edip Gökhan inler'i alsak keşke ya madem öle :)
Kaka Leite
24.Mayıs.2013, 19:44
Oh be rahatladım :D
Aydın kalmalı arkadaş genç Aydın, genç Semih -Şentürk- bunlar takımın tadı tuzu kalmalı.
sananes
24.Mayıs.2013, 19:47
Aynen öyle :)
Fenerbahçe açıklama yapmış yabancı sınırı 5'e insin diye artık ne kadar korktularsa. Başka açıklaması olamaz. Gidip ne yapıp edip Gökhan inler'i alsak keşke ya madem öle :)
ne demiş fenerbahçe :)
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 19:48
Ben Sporx'e inanmıyorum,haberlerinin yarısı kolpa,diğer yarısı da başka sitelerden alma.
sananes
24.Mayıs.2013, 19:51
Bu arada umarım Burak Yılmaz satılır. Yani bu ligin üstünde bir forvet. Bunu yazacağıma inanmazdım ama artık kabullendim:) Selçuk İnan kendisine şakayla takılmıştı bir röportajda sanırım. Ayak içim iyidir diyor Burak. Selçuk öbür taraftan başka hangi vuruşun iyi ki sanki diyor:) Bu esasında doğru ama o kadar kuvvetli ki Burak,Pes'te kolayda oynayormuş hissi veriyor anadolu takımlarına karşı. Tüm stoperlerden hızlı ve çevik, gol vuruşu kısıtlı olabilir ama kafa vuruşlarını geliştirdiği gibi onu da geliştirebilir.
Biraz uzun bir yazı oldu ama sonuç olarak umarım iyi bir teklif gelir ve satar galatasaray. Her maç gol atan bir forvet zor bulunuyor.
mpaker66
24.Mayıs.2013, 20:04
ne demiş fenerbahçe :)
Buyur ciğerim http://bit.ly/13PNySl :)
zemlinskis
24.Mayıs.2013, 20:24
Aurelien Chedjou,Galatasaray'a cuk oturan bir transfer olmuştur.Gerek uyruğu,gerek yeteneğiyle Galatasaray'ın sistemiyle örtüşen bir oyuncudur.Takıma yabancılık çekmeyeceği kesindir.Dünyaca ünlü kulüplerin listesinde olmasına rağmen Türkiye'yi seçmesi ligimizin artık yavaş yavaş elit ligler arasına girmeye başlayacağının bir sinyalidir.
sananes
24.Mayıs.2013, 20:30
Buyur ciğerim http://bit.ly/13PNySl :)
inanır mısın daha türksportal'dan fenerbahce.org'a yönlendirilmeden korkmuş fenerbahçe kokusunu aldım. Adeta kokulu korkmuşuz,çok açık eder olduk acizliğimizi :)
Alpere 6küsür milyon euro veren bir takımın ani bir değişikliğe karşı çıkarız açıklaması korkaklıksa algı ile alakalı olabilir. Yorum farkı yani.
KanaKe
24.Mayıs.2013, 20:45
nani yilin transferi olur gelirse.. bizim ligdeki bek oyunculari celimsiz teknik kapasitesi sifir oyuncular nani onlari tabiri caizse parmaginda oynatir...
anil luque
24.Mayıs.2013, 20:50
nani yilin transferi olur gelirse.. bizim ligdeki bek oyunculari celimsiz teknik kapasitesi sifir oyuncular nani onlari tabiri caizse parmaginda oynatir...
Çelimsiz , teknik kapasiteleri sıfır ve bir o kadar kasaplar onu da unutmamak lazım. Nani'yi harcayabilirler de :)
Malum hakemlerimizin yıldızları koruyan bir yanı yok. Zamanında Quaresma'ya tek başına 20 küsür faul yapılan Antalya maçı vardı..
C h A o S
24.Mayıs.2013, 21:07
Amk,Burak Yılmaz Fiorentina'da diye haber yapıp ortalığı bulandırmıştıı.Şimdi Fiorentina'nın Burak aşkı diye çevirmiş.Anlıycağınız Hepsi aynı yolun yolcusu.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 21:09
Şahsen Burak o paraya gitsin isterim ancak oratada Türk forvet kıtlığı varken,göndermenin pek akıl karı olduğunu düşünmüyorum.
nannar
24.Mayıs.2013, 22:32
:n: şaka mı yahu bu fenerbahçe yönetimi? sene başında kulüpler ya da tff tarafından alınan resmi bir karar var da biz mi bilmiyoruz. söylentilere göre mi plan yapmışlar bunlar ? Tabi anladılar onlar da sahada yolumuzu kesecek kadroyu kuramayacaklarını :D
footballer33
24.Mayıs.2013, 22:34
Amk,Burak Yılmaz Fiorentina'da diye haber yapıp ortalığı bulandırmıştıı.Şimdi Fiorentina'nın Burak aşkı diye çevirmiş.Anlıycağınız Hepsi aynı yolun yolcusu.
Şu gazetenin ismine de alışamadım bir türlü. Küfür ediyorsun sandım bir an habere sinirlenip. :icon_smile:
E.Cartman
24.Mayıs.2013, 22:38
AMK'nın haberinde sadece başlık değişmiş, içerik aynı. Fakat şu an bu haber için 3 ihtimal var.
1) Yanlış duyum aldılar
2) Fanatik, Fotomaç sınıfına doğru yol almaya başlıyorlar
3) Yönetim bilerek böyle bir bilgi verdi taraftarın tepkisini ölçme maksatlı
Bana nedense bu sefer 3. ihtimal daha mantıklı gibi geliyor. Fio'dan bi talep var onlarda böylece bi taraftar anketi yaptılar. Ya da ben çok derin düşünüyorum :zuhaha
Önder HOCA
24.Mayıs.2013, 22:57
:n: şaka mı yahu bu fenerbahçe yönetimi? sene başında kulüpler ya da tff tarafından alınan resmi bir karar var da biz mi bilmiyoruz. söylentilere göre mi plan yapmışlar bunlar ? Tabi anladılar onlar da sahada yolumuzu kesecek kadroyu kuramayacaklarını :D
geçen seneden alınmış bir karar var ortada kademeli düşme diye tüzüktede geçiyordu
nannar
24.Mayıs.2013, 23:10
Ona bakacak olursanız bu ülkede futbol dünyasında günü kurtarmak için ne tüzükler ne yönetmelikler değişti. nelerin üstü örtüldü. eğer bahsedildği gibi bir madde varsa değiştiriverirler,sorun yok yani.... burası türkiye! burada işler planlandıgı gibi yürüseydi, kanun ve yönetmelikler gerektiği gibi (değiştirilmeden! ) uygulamaya sokulsaydı şu anda emin olun süper ligin de türk futbolunun da çehresi çok daha farklı olurdu. o sebeple kimse çıkıpta "bakın şu kararı aldınız,bundan cayamazsınız" gibi komik bir açıklamayı desteklememizi beklemesin....
Mamadou
25.Mayıs.2013, 00:00
Chedjou'yu bir kez bile olsun izlemedim. Nasıl bir stoper hiç bilmiyorum. Dany'den iyimi bilmiyorum ama Terim'in kafasında ligde Semih - Yabancı, Avrupa'da iki yabancı olabilir. Semih, Dany, Chedjou, Zan geride oynayabilecek dört oyuncu bu isimler olacaktır muhtemelen. Dört oyuncuda direk ilk 11 oyuncusu. Ligin ikinci yarısında izlediğim Zan baya iyi maçlar çıkarmıştı. Bu formunu korursa oynamaya devam eder. Ayrıca o Valencia'lı sol bek pek iyi değil. Riera'dan pek bir fazlası yok.
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 00:13
Chedjou transferi eğer gerçekleşirse GS tam 12'den vurmuş olur, 5 sene stoper sıkıntısı çekmez yani. :)
Önder HOCA
25.Mayıs.2013, 00:16
Ona bakacak olursanız bu ülkede futbol dünyasında günü kurtarmak için ne tüzükler ne yönetmelikler değişti. nelerin üstü örtüldü. eğer bahsedildği gibi bir madde varsa değiştiriverirler,sorun yok yani.... burası türkiye! burada işler planlandıgı gibi yürüseydi, kanun ve yönetmelikler gerektiği gibi (değiştirilmeden! ) uygulamaya sokulsaydı şu anda emin olun süper ligin de türk futbolunun da çehresi çok daha farklı olurdu. o sebeple kimse çıkıpta "bakın şu kararı aldınız,bundan cayamazsınız" gibi komik bir açıklamayı desteklememizi beklemesin....
ya abi illa konuyu saptırıcan
davidvilla
25.Mayıs.2013, 09:48
pek degil hiç yanildiklarini gormedim.
tank degil boga boga :/
Boga
2. Yorum müthiş :icon_twisted::D
Nocna Mora
25.Mayıs.2013, 12:20
Nani 12 M a geliyormuş diyorlar. sanırım burak'ın parasını buraya harcayagız da bence hic gerek yok.
gelen parayla 2-3 genç oyuncu alsak potansiyeli kanıtlanmış olan okay gibi daha iyi olur bence. ayrıca burak'ta umarım 15 gibi ucuz bir fiyata gitmez. en az 20 ye satmalıyız zaten fiyatın 4te 1i trabzonspor'a gidecek.
mpaker66
25.Mayıs.2013, 12:30
Burak kalacakmış, kendisi söylemiş. Gökhan inler'e çok ihtiyacımız var.
mpaker66
25.Mayıs.2013, 12:57
Bu arada Tolga zengin Avrupa ve Türkiye'den teklifler var demiş, Türkiye'de biz harici teklif yapacak takım yok. Birde emeğini çalmayan takıma gidin dedim demiş Selçuk'a neye. Acaba muslera gidip Tolga'mı gelecek? Kesinlikle kaliteli üst düzey Türkler almalıyız Fener'in açıklamasına inat.
europeanconquer
25.Mayıs.2013, 13:18
Chedjou beşik atmayı alışkanlık haline getirmiş :n:
http://s14.directupload.net/images/130525/wsnvger5.swf
Pazartesi veya salı günü açıklanır diyorlar anlaşıldığı,hadi hayırlısı.
byariff
25.Mayıs.2013, 13:32
transfer bitti rahat olun pazartesi en geç sali aciklancakmis.
Fearless Coward
25.Mayıs.2013, 13:44
Bu arada Tolga zengin Avrupa ve Türkiye'den teklifler var demiş, Türkiye'de biz harici teklif yapacak takım yok. Birde emeğini çalmayan takıma gidin dedim demiş Selçuk'a neye. Acaba muslera gidip Tolga'mı gelecek? Kesinlikle kaliteli üst düzey Türkler almalıyız Fener'in açıklamasına inat.
Naptın sen ya. :D Muslera'yı yollasak bile Tolga'yı almayız ayrıca Beşiktaş ilgileniyordu Tolga ile yanlış hatırlamıyorsam.Muhtemelen onlara gider zaten Muslera en az 1 sezon daha oynar bizde rahat olun o konuda sonra konuşulacak şeyler kaleci mevzusu.Bu arada Chedjou kopta gel be reyiz bekliyoruz bak. :D
goosfraba
25.Mayıs.2013, 13:53
transfer bitti rahat olun pazartesi en geç sali aciklancakmis.
ben de bu mantığı anlamıyorum. transfer bittiyse neden hemen açıklanmıyor?
bizim tarafa da böyle bitti, rahat olun duyumları geliyor ama anlamıyorum açıkcası.
mpaker66
25.Mayıs.2013, 13:58
ben de bu mantığı anlamıyorum. transfer bittiyse neden hemen açıklanmıyor?
bizim tarafa da böyle bitti, rahat olun duyumları geliyor ama anlamıyorum açıkcası.
Çeşitli prosedürler bekleniyor sanırım. Evraklar ulaştırılıyor falandır filandır işte.
byariff
25.Mayıs.2013, 15:04
aynen prosedürler oyuncu evraklari vs vs olabilir. bu arada diego lopez galatasaray diyorlar daha dogrusu as ve marca diyor ciddiymis yani.
0xjasaitis
25.Mayıs.2013, 15:07
aynen prosedürler oyuncu evraklari vs vs olabilir. bu arada diego lopez galatasaray diyorlar daha dogrusu as ve marca diyor ciddiymis yani.
Bu Diego Lopez ikinci devre de Realin kalesindeki adam değil mi? yabancı kaleci ?????
C h A o S
25.Mayıs.2013, 15:11
Ligtv,Lille'nin hafta sonu oynuyacağı St.Etienne maçından sonra Chedjou'nun açıklanacağını söyledi.Fransa ligi bitmeden açıklanmaması mantıklı.Maçta kritik avrupa kupalarına katılma maçı.
Melo içinde girişimler hızlanmış.
europeanconquer
25.Mayıs.2013, 16:18
Burak'a teklif gelmemiş,AMK'nın haberi yalan çıktı.
Kaynak: Lig TV
anil luque
25.Mayıs.2013, 16:42
Vay AMK.
Yalnız Chedjou'yu al orta sahanın ortasına koy , biraz pas çalıştır. Sırıtırsa ben de futbol bilmiyorum. Çok iyi oyuncu gerçekten.
zarateray
25.Mayıs.2013, 17:20
Chedjou cok rahat ön libero oynar bence
SAİT71
25.Mayıs.2013, 17:23
Burak 17-20 arası eder bana göre. Şampiyonlar Ligi referansı bile 15 için yeterli. Birde üst üste ligde gol kralı olmuş. 15 ten yukarı istenmeli.
mpaker66
25.Mayıs.2013, 18:09
Diego Lopez haberini yapan as marca yabancı sınırını bilmiyor heralde.
byariff
25.Mayıs.2013, 18:10
Chedjou ile 4 yillik anlastik her yil 2.2m alacak lilleye ise 7.5m euro bonservis
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 19:17
Ücretler baya iyimiş, bundan iyisi şamda kayısı. :)
Nocna Mora
25.Mayıs.2013, 21:47
Chedjou ile 4 yillik anlastik her yil 2.2m alacak lilleye ise 7.5m euro bonservis
Cok para verilmiş. Gereksiz bence. Melo'yu niye bitirmiyorlar madem bu kadar para var hali hazırda ?
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 21:57
Cok para verilmiş. Gereksiz bence. Melo'yu niye bitirmiyorlar madem bu kadar para var hali hazırda ?
Bonservisi 12 Milyon € zaten. Bence gayet iyi vermişsiniz.
europeanconquer
25.Mayıs.2013, 22:08
Her oyuncunun bir ederi vardır.Ondan fazlasını vermiyoruz biz Ünal Aysal yönetime geldiğinden beri ve bu yıl doruğa çıktı,elde para bol ancak her kuruşunu hesaplayıp gereken oyuncuya gereken parayı veriyoruz.
Fransa Ligi'nde yılın stoperi olan birisi için 7,5 m euro çok değil.
uAburak89
25.Mayıs.2013, 22:11
Amrabat'a 7.5 milyon verdik, Melo'yu sona bırakıp kiraladık, ilk yarıda sahada yoktu. 2. yarı ise bambaşka bir hal aldı, ilk yapılması gereken transfer Melo, yine hataya düşeceğiz sanki.
europeanconquer
25.Mayıs.2013, 22:15
Amrabat Fatih Hoca'nın yoğun baskısı üzerine alındı.Normal olarak Kayserispor tok satıcıyı oynadı ve bizi kazıkladı.
Bu arada kendi fikrimi belirtmek gerekirse en geç Haziran'ın ortasına kadar Melo'yu almış oluruz.
Fearless Coward
26.Mayıs.2013, 00:57
Melo'yu Temmuz başına kadar alırsak sıkıntı olmaz bence.Adam full yatmıştı son anda gelmişti geçen sezon bu sefer aynı hataya düşülmez kamp başlamadan alırız diye düşünüyorum.Daha 1 ay var şimdi gelmedi diye yönetime yüklenmek doğru olmaz elbet vardır bir planları.
petrol_fb12
26.Mayıs.2013, 00:59
Melo'yu Kamp programına yetiştirilirse alınsın.Yoska ŞL maçları dışında verim alınımaz.Sezonun ilk yarısında.
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 01:22
https://pbs.twimg.com/media/BLJAy-TCAAAJSDy.jpg:large
Buralara buralara...
Bir şey diyeceğim,yaz günü o mont nedir ya ? Lille soğuk mu ki ?
petrol_fb12
26.Mayıs.2013, 01:23
Hayırlı Olsun..
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 01:25
Buralara buralara...
Şöyle ön saflara alalım.
KaRaBükLü KraL
26.Mayıs.2013, 01:30
Camiamıza hayırlı olsun.Şahsi fikrim çok iyi bir stoper aldık.İlaç olacağı kanaatindeyim.
ShevAnil
26.Mayıs.2013, 01:32
Fransa ligi cezbedici gelmiyor, hiç izleyemedim televizyon başında. Umarım savunmamızı daha güvenli hale getirebilir Chedjou.
erdem344
26.Mayıs.2013, 01:51
Kesici oyuncu değil top çıkaran oyuncu
İyi stoper aldı gs
Gncl1905
26.Mayıs.2013, 01:51
Hayırlı olur inşallah.
Redrum
26.Mayıs.2013, 01:58
Gökhan İnler BM Şartı kadar şart oldu artık :D
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 02:09
http://img838.imageshack.us/img838/2782/lgt983a.png
Lig TV ayranı fazla kaçırmış.
2.satırda yazanlar ?!?!??!
byariff
26.Mayıs.2013, 02:12
bizde yalan olmaz :smismileyiw2:
ayrica nanide buyuk yol kat ettik ve alpaslan içinde girisimlerimiz baslamis.
Gncl1905
26.Mayıs.2013, 02:16
Gökhan İnler BM Şartı kadar şart oldu artık :D
Bence Gökhan İnler bir hayalden ibaret.
Buralara buralara...
Hocam yaz günü, bursada montla duran etiyopyalı bir arkadaşım var. Adamlar baya sıcaklar demek ki bursada bile montla duruyolar :D
Fearless Coward
26.Mayıs.2013, 02:31
Oralarda yağmur var diye biliyorum ben hayırlı olsun ilk transferimiz.ŞL'de Çeyrek Final'in ötesine gidebilmek için çok iyi bir stoper aldık.Stoperde her zaman ilk tercihimiz olacaktır 2. tercih Dany-Semih'ten birisi olur ligde Semih yaparız ŞL'de Dany güzel olur gerçekten.Hazır yöneticilerimiz Lille'den dönmemişken Payet'i falan da alsak. :p
Aydin
26.Mayıs.2013, 02:43
Aynen. Fransa, Almanya taraflarında kar bile yağıyormuş şu sıralar.
Alicanfmfan
26.Mayıs.2013, 03:26
Stoper mevkisini hallettik. Müthiş bir hamle oldu. Dany-Semih-Ujfa-Chedjou-Gökhan rotasyonumuzda bol. Zaten kadromuz çok iyi birde üstüne müthiş takviyeler geliyor.
Corpus
26.Mayıs.2013, 04:08
Çok güzel transfer.
Yabancı kontenjanını çok zorluyoruz. Bir de Türk bulabilsek çok daha iyi olacak
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 10:36
bizde yalan olmaz :smismileyiw2:
ayrica nanide buyuk yol kat ettik ve alpaslan içinde girisimlerimiz baslamis.
Abi günlerdir Alpaslan diye birinden bahsediyorsun,kim bu adam ? :D
mpaker66
26.Mayıs.2013, 11:36
Şu u19 da acayip bi gol atan çocuk değil mi Alpaslan. Soyadı Öztürk olan? Birkaç inceleme yazısını okumuştumda stili Javi Martinez gibiymiş.
anil luque
26.Mayıs.2013, 11:47
http://img838.imageshack.us/img838/2782/lgt983a.png
Lig TV ayranı fazla kaçırmış.
2.satırda yazanlar ?!?!??!
Neye takıldın la ikinci satırda :D
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 11:49
Galatasaray resmi twitter hesabı öyle bir açıklama yapmadı ki abi :D
Şu u19 da acayip bi gol atan çocuk değil mi Alpaslan. Soyadı Öztürk olan? Birkaç inceleme yazısını okumuştumda stili Javi Martinez gibiymiş.
Sol bekti sanırım kendisi Germinal Berschotta oynuyordu değil mi? Çok yetenekli oyuncu.
himone
26.Mayıs.2013, 12:19
Alpaslan bildiğimiz Belçika'daki çocuk değil mi? Oyunda hep karşılaşıyorum, yanılmıyorsam asıl pozisyonu sağ bek ama sağ açık, defansif orta saha ve orta sahaoynayabiliyor. Tam rotasyon oyuncusu.
KanaKe
26.Mayıs.2013, 12:40
Buralara buralara...
sen ne diyorsun orta avrupa su anda resmen son bahar havasinda :) almanyada öyle buz gibi.. mayisin sonuna geldik daha günesi göremedik... bu arada hayirli olsun chedjou transferi.. galatasarayda savunma problemini kökünden cözecektir birde saglam bir sol bek alindimi bence daha transfere gerek yok burak kalirsa tabi...
mpaker66
26.Mayıs.2013, 13:10
Umarım Türk oyunculara da biraz ağırlık veririz bu dönemde.
byariff
26.Mayıs.2013, 13:16
alpaslan belcikadaki oynuyan hem ortasaha hemde sag bek oynuyan bir oyuncu
Fearless Coward
26.Mayıs.2013, 13:29
Artık Türk oyunculara ağırlık vermemiz şart.Alpaslan'a oyunda bende rastlamıştım potansiyelli bir oyuncu rotasyonda kullanabiliriz kendisini alırız umarım.Bir de Dany'i satıp Ömer hamlesi yapsak çok güzel olur da zannetmiyorum öyle birşey olacağını Dany kalacaktır takımda.Ayrıca hangi yabancılarla yolların ayrılacağı konusunda hoca karar vermiştir umarım.
anil luque
26.Mayıs.2013, 14:23
Galatasaray resmi twitter hesabı öyle bir açıklama yapmadı ki abi :D
pardon kardeşim :D
zeck17
26.Mayıs.2013, 14:28
2.2 milyon euro yıllık ücretle 1.sınıf stoper almak zor iş ve bence bu geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor artık yıldız oyuncular için o kadar fazla maaş verilmeyeceğini gösteriyor
Bu arada recep niyaz sözleşmesini yenilememiş haberleri var iyi bir alternatif olabilir hem abdürrahim albayrak ailesiyle filan görüşmüş zamanında furkan'dan daha faydalı olacağı kesin
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 14:36
Recep yetenekli bir oyuncu bize gelmesini isterim şahsen ancak Fenerbahçe'nin bırakacağını sanmam,Milli Takım'dan dönünce uzatırlar sözleşmesini.Recep'te bize gelmez zaten.
goosfraba
26.Mayıs.2013, 14:37
türkiye için üst seviyede bir stoper olabilir ama dünya standartlarında 1. sınıf diyemeyiz chedjou için.
hummels, vidic, pique...
zeck17
26.Mayıs.2013, 14:52
türkiye için üst seviyede bir stoper olabilir ama dünya standartlarında 1. sınıf diyemeyiz chedjou için.
hummels, vidic, pique...
Bana göre form olarak ilk 20ye girer bu haliyle :)
ForsakeN
26.Mayıs.2013, 15:06
2.2m euro uygun bir rakam chedjou için tebrikler
Corpus
26.Mayıs.2013, 15:22
Başlığı değiştirsek mi :)
hummels, vidic, pique...
bi zahmet o seviyede bi adamıda alamayalım yani :D
goosfraba
26.Mayıs.2013, 15:30
bi zahmet o seviyede bi adamıda alamayalım yani :D
o mesajı da durduk yere yazmamıştım hani :)
Sheriff
26.Mayıs.2013, 15:31
Resmi imzalar atılıp resmi siteden açıklanınca değiştiririz.
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 18:26
Forma sattıracak bir gurbetçi ile anlaşmışız,Arif Kızılyalın diye birisi diyor.
byariff
26.Mayıs.2013, 18:28
Nani galatasaraya cok yakin demistim skybette soluyor bakabilirsiniz
http://www.skybet.com/football/transfer-specials/event/15154620
zarateray
26.Mayıs.2013, 18:28
Forma sattıracak bir gurbetçi ile anlaşmışız,Arif Kızılyalın diye birisi diyor.
Evet bende duydum onu kim acaba? Nuri diyenler var dün Osman Altunterim gece nuri ile ilgili bisey yazdı sanki zarfladı gibi
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 18:38
Eğer doğruysa Nuri Şahin olamaz çünkü Dortmund ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi var.
Gökhan İnler
Arda Turan (Gurbetçi sayılır :D)
Eren Derdiyok
En fazla bu isimler forma aldırır.Mesut ve İlkay ihtimal dahilinde bile değil yani Mesut ve İlkay demem bile abes.
Bordo61Mavi
26.Mayıs.2013, 18:39
Amrabat kalirmi ? Nani gelirse
KaRaBükLü KraL
26.Mayıs.2013, 18:44
G.İnler
Arda Turan
Mesut(çok uçuk ama forma sattıracak adam)
Mesut çok çok küçük bir ihtimal ama bence 0.01'de olsa o ihtimal var.Ama dediğim gibi çoook küçük bir ihtimal :)
mpaker66
26.Mayıs.2013, 20:00
Mesut mu güldürmeyin ;)
Delinin biri bi taş atıyo arkadaş, bu sosyal medya ne böyle ya :)
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 20:17
Değeri en az 50-60 milyon euro adamın, %0.01 ihtimal bile yok.
Namzet
26.Mayıs.2013, 20:56
Özil için erken daha buralar:D
Redrum
26.Mayıs.2013, 21:00
Gökhan İnler, forma sattırır. Arda Turan, forma sattırır. Nuri Şahin sattırır. İlkay sattırır. Ömer Toprak, Serdar taşçı, Eren Derdiyok, belki. Tolga Ciğerci, Mehmet Ekici, Mevlüt Erdinç. Jem Karacan. Bunlardan hangisi gelse yine de sevinirim :D
nannar
27.Mayıs.2013, 00:26
İlkay fena gelişmiş.Satmazlar onu.Hoş o da gelmez zaten.Keşk İlkay ,Ömer ya da Serdar gibi gurbetçileri alabilsek ama zor o iş :) Dünya standartlarında stoper deyince Subotic de feci geliştirmiş kendisini.Dün hayran kaldım adama.
byariff
27.Mayıs.2013, 00:58
Chedjou nasildi izliyen varmiydi
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 01:06
Kötüydü bu maç,adam kaçırdı,ağır kaldı.Pek önemli değil bu adamı aylardır izliyoruz,bir maçta izleyip bir karara varamayız ama kötüydü yani bu maç :D
Nocna Mora
27.Mayıs.2013, 01:27
Gökhan Zan'dan farkı olmadığını düşünüyorum ben halen.
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 01:28
Chedjou'yu izlemediğim için bir yorum yapamam ancak bu adam Fransa liginde yılın stoper seçilmiş bir isim.Haksızlık yapmıyormusun biraz ?
byariff
27.Mayıs.2013, 01:34
1 maça gore yargilayamayiz gelsin izleriz karar veririz.
bu arada chedjou veda etti lilleye.
https://twitter.com/losclive/status/338762516182220803
chedjoyu izliyen bi taraftardan transfer yorumu
Beni kastettiysen ,söyleyeceğimi söylemiştim ;Chedjou benim için Avrupa'nın en iyi 5 stoperinden birisi ,hatta son iki yıl ki formu itibariyle belkide en iyisidir. Hiç şüphesiz Cimbom müthiş bir transfer yaptı.
Bizim ülkede 10 metre önündeki adama pas veren kazma oğlu kazma stoperler için ''topu oyuna sokabiliyor'' diye akıllara zarar yorumlar yapılıyor. Bir kere yanı başında ki adama risksiz pas atabilmek ''topu oyuna sokabilme yeteneği'' falan değildir. Türk futbolseveri önce bir bunu öğrenecek.
İsabetli pas vermekte ,başlı başına bir yetenek değildir. Örneğin Marco Aurelio denen futbol fakiri ,ömrü hayatı boyunca hiç risk almadı ,bir maçta bile oyunu dikine oynayıp ,ofansif zenginlik yaratmadı ama bizim futboldan bi haber milletimiz ''Aurelio yüksek pas oranıyla oynuyo'' palavrasına kendilerini gayet güzel inandırdıkları için bu adam Trabzon ,Fenerbahçe ,Beşiktaş ve daha da kötüsü ulusal takım forması giydi.
Aurelien Chedjou yukarıda ki kalıpların dışında bir adam. Risk almaktan korkmaz ,topu oyuna sokmayı bilir ve daha da önemlisi tamda Galatasaray taraftarlarının seveceği tipte hırslı ,rakibin etkili forvetlerinin baskısından yılmayan bir stoperdir. Cimbomlular kusuruma bakmasınlar ne Dany ne de o yere göğe sığdıramadıkları Semih'ten cacık olmaz fakat ne mutlu onlara ki Chedjou'yu izleme şansını elde edecekler.
Bazı arkadaşlar şöyle düşünebilir ;'' yahu bu herif madem bu kadar iyiydi de bunca yıldır neden büyük bir takıma transfer olamadı'' diye. Yanıt gayet basit ; çünkü Avrupa'nın devleri son yıllarda birbirleriyle ofansif futbolcu alma yarışına girdiler. Hatta bu yarış olmaktan çıktı adeta manyaklığa dönüştü. Bu yüzdendir ki özellikle ofans adamlarının fiyatları akıl almaz boyutlara ulaştı. Dolayısıyla Chedjou gibi adamlar ister istemez gündem dışı kalıyorlar. Tabii bunda menajer etkiside var. Bazı dandik oyuncular çok iyi menajerlere sahipler bu yüzden kendilerini ağırdan sattırmayı başarabiliyorlar. Eğer Chedjou ,Jorge Mendes'in adamı olsaydı Pepe ayısından önce şimdiye 10 kez Real Madrid'e transfer olmuştu.
Moussa Sow transferinde de Beşiktaş forumlarına yazmıştım ''Fenerbahçe süper bir transfer yaptı'' diye. Sow'un Fener ofansına yaptığı pozitif etkiyi Chedjou Cimbom'un defansına yapacaktır.
Darısı bizim Beşiktaş'ın başına.....
Buda baska bir chedjou analizi
Her takım, pozisyon bilgisi gelişmiş, birebirde geçilmeyen, kademe anlayışı üst düzey, süratli ve mücadeleci stoperleri kadrosunda görmeyi hayal eder...
Bu özelliklerin hepsine sahip oyuncuların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Chedjou, bu özelliklerin hepsini bünyesinde barındırmasa da, bu özelliklerin bir çoğuna sahip ve 27 yaşında olmasına rağmen gelişime açık bir oyuncu.
Chedjou bir hamle stoperi değil, denge stoperi. Adı Galatasaray ile anılmaya başlayınca Dany'e benzetenler oldu ama onu Dany'den ayıran en büyük özelliği de bu. Dany'nin bugüne kadar ki Galatasaray performansında, birebirde geçildiğini pek görmemişizdir. Fakat karar verme ve uygulama yeteneği arasında fark olduğu için çoğu kez pozisyonunu kaybetti. Chedjou'nun bunu yaşaması, en azından Süper Lig'de imkansıza yakın. Pozisyon bilgisi ve zamanlaması çok üst düzey. Ayrıca, İbrahimoviç'e attığı çalımın videosunu izleyen çoğu kişi, riskli bir oyun stili olduğunu sanıyor ama o video ciddi anlamda bir istisna.
Defansın şef'liğini kimle oynarsa oynasın kendisi yapmak isteyecektir. Karakteri buna müsait. En alakasız pozisyonlarda bile takım arkadaşlarını sürekli uyarıyor. Özelenen "Ujfa liderliği"ni alacak gibi.
Topu oyuna sokma konusunda mevkisinin en özel oyuncularından biri olduğunu söyleyebilirim. Pas aldığı veya kaptığı topu önündeki oyuncuya oynamadan önce, en kısa sürede en uzun mesafeye nasıl aktarabileceğini düşünüyor. Ayrıca, üstün becerisine rağmen bu konuda pek risk almaz ve garanti görmediği pasları atmaya çalışmaz. Galatasaray taraftarı, Popescu'dan sonra "yeni Popescu" sıfatıyla birçok transfer yaptı ve bu isimlerin arasında Fernando Meira da var. Meira geldiği gün yapılan "topu oyuna çok iyi sokar" yorumlarını hatırlıyorum. O yorumları unutmayanlar, Chedjou için yazdıklarımı okuyunca büyük olasılıkla korkacaktır. Ama Chedjou'nun bu konuda nasıl büyük bir isim olduğunu zaman gösterecek...
Karşılaması gereken hava toplarına sanıldığı kadar hakim değil. Hücumda ise tam tersi, defansta olduğundan çok daha istekli ve duran toplarda sürekli gol arıyor. Bu sezon ligde 3, Şampiyonlar Ligi'nde 1 golü var bunların çoğu duran toplardan, kafayla geldi.
Ekstra Bilgi: l'EQUIPE tarafından yılın defans oyuncusu seçildi.
Nocna Mora
27.Mayıs.2013, 01:55
Biraz önyargılı olduğum doğru evet bakalım izleyip göreceğiz. Umarım iyi çıkar.
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 01:56
"Henüz biten bir şey yok. Ama Galatasaray çok büyük bir kulüp, Aralık ayından beri beni transfer etmek için uğraşıyorlar. Sakatlandığım zaman da benimle irtibata geçtiler. Bu gerçekten beni duygulandırdı. Didier Drogba da konuşmak için beni aradı. Fakat tekrarlıyorum, henüz bitmiş bir şey yok"
http://skorer.milliyet.com.tr/chedjou-nun-ilk-sozleri/galatasaray/detay/1714253/default.htm
Ne kadar doğru ?
byariff
27.Mayıs.2013, 01:59
"Henüz biten bir şey yok. Ama Galatasaray çok büyük bir kulüp, Aralık ayından beri beni transfer etmek için uğraşıyorlar. Sakatlandığım zaman da benimle irtibata geçtiler. Bu gerçekten beni duygulandırdı. Didier Drogba da konuşmak için beni aradı. Fakat tekrarlıyorum, henüz bitmiş bir şey yok"
http://skorer.milliyet.com.tr/chedjou-nun-ilk-sozleri/galatasaray/detay/1714253/default.htm
Ne kadar doğru ?
resmi hesabindan veda yazisi yazdi adam.
https://twitter.com/losclive/status/338762516182220803
zarateray
27.Mayıs.2013, 02:07
Gökhan Töre ile ilgileniliyormuş ayrıca bu İbrahim Seten ne ayak arkadaşlar yarın Fatih Terim istifa edecek diye bomba bir iddia bıraktı ortaya
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 02:10
öyle bir söylenti devre arasındada vardı.
Futbol Dİrektörü olupTeknik Direktürlüğe Hamza Hamzaoğlunu getirme projesi..(HAMZA HAMZAOĞLU) cok doğru bir hamle olur..
Yönetimden coğu istemiyor Fatih Terim'i..Diye biliyorum..Özellikle "MONŞER" Denilen kesim.
byariff
27.Mayıs.2013, 02:11
bende supheleniyorum ama yarin degil seçimlerden sonra oyle bir his var icimde cunki hocanin en iyi yakin dostlari ali durust ve albayrak yeni yonetimde yok o yuzden hoca yalniz kalicak gibi bu durumdan istifa edebilir.
KaRaBükLü KraL
27.Mayıs.2013, 02:13
Gökhan Töre ile ilgileniliyormuş ayrıca bu İbrahim Seten ne ayak arkadaşlar yarın Fatih Terim istifa edecek diye bomba bir iddia bıraktı ortaya
İbrahim Seten'in laflarına genelde güven olmuyor ama gelecekte olacakları da bilemeyiz :)
Alicanfmfan
27.Mayıs.2013, 02:27
Nuri Şahin, Mehmet Ekici, Gökhan Töre falan Allah korusun, beyler yapmayın.
nannar
27.Mayıs.2013, 02:29
Serdar Aziz & Dany takası söylentileri yayılıyor.Yabancı sınırına takılmamak için yapılıyorsa tamam ama kesinlikle para falan verilmesin üstüne :)
Chedjou'yu bilemem ama ben tekrar söylüyorum,ŞL için alıyorsak Vidic,Subotiç,Pique,Ramos,David Luiz,Chiellini,Hummels,Pepe ya da Thiago Silva isimlerinden biri alınmalıydı...
zarateray
27.Mayıs.2013, 02:31
Serdar Aziz & Dany takası söylentileri yayılıyor.Yabancı sınırına takılmamak için yapılıyorsa tamam ama kesinlikle para falan verilmesin üstüne :)
Chedjou'yu bilemem ama ben tekrar söylüyorum,ŞL için alıyorsak Vidic,Subotiç,Pique,Ramos,David Luiz,Chiellini,Hummels,Pepe ya da Thiago Silva isimlerinden biri alınmalıydı...
Biraz gerçekçi olmak lazım diye düşünüyorum saydığın isimlerden pepe hariç diğerlerini Türkiye'ye tatile getirtirsin ancak
Alicanfmfan
27.Mayıs.2013, 02:36
Hocam saydığun oyuncuları almayı bir kenara koydum, o oyuncuların takımlarıda bizim gibi başarı düşünüyor onun için elden çıkarmazlar.
nannar
27.Mayıs.2013, 02:38
Mevcut kadroda elden kesinlikle çıkarılması gereken oyuncular diyince aklıma ilk gelen Elmander oluyor...
Onun dışındaki yabancılardan Riera istenmiyor fakat yerine düşünülen Valencia'nın sol beki Matheu ondan daha fazlasını verecek bir adam değil. Ama eğer İspanyadan takasla Riera verilip Matheu alınacaksa en azından pozisyon olarak orjialini almış oluruz.
Defansın göbeğine Chedju'nun alınmasından sonra Chedju&Semih ikilisi kesin gibi. Dany yedek kalacağına Serdar'la takas edilsin elimiz rahatlasın fikri var galiba yönetimin,bu da güzel...
Sağ bekte Eboue her ne kadar başarılı maçlar çıkarmış olsa da bence hala vazgeçilmezimiz değil.Her an o da topun ağzına gelebilir...
Melo transferi tamamen muamma.Ünal başkan Melo'yu istemiyor. Ama alınırsa kesinlikle çok iyi olacak.
Bunlar içerdeki adımlar.Dışardaki adımlarda ise en önemli unsur Fenerbahçe. Malum biz nereye el atsak hemen talip oluyorlar.En son Umut Bulut'la da ilgilenmeye başlamışlar. :) Sanırım ezeli rakibimizin bir scout ekibi yok,siz bulun biz de talip olalım mantıgıyla işliyorlar. Bu yüzden bizim yönetimin uyanıklık edip sessizce bitirmesini diliyorum transferlerini... Yakında Nani ile de ilgilenir Fenerbahçe :D
nannar
27.Mayıs.2013, 02:46
Eğer Avrupa'da ilk 4'e kalmayı hedefliyorsan o saydıgım isimlerden birini alacaksın arkadaş. Sneijder mevkisinin en iyilerinen biri değilmiy di? İnter parasını ödeyemedi ve adam geldi. Avrupa devlerinin çogu gençlere yöneliyor ve elden çıkarıyor çok para alanları.Bence Vidic,Pique,Ramos,Chiellini ve Pepe hayal değil.Bunlardan biri alınabilir.
nannar
27.Mayıs.2013, 02:58
Ünal Başkan Arda'yı geri getirmeyi istiyoruz demişti.Aziz Yıdırım hemen işe başlamış :n: Yıllık 6-7 milyon € teklif etmiş :D Resmen Trajikomedi bu sezon FB'nin transfer politikası. Guiza ve Bilica'ya mı talip olsak acaba? :p
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 03:01
Eğer Avrupa'da ilk 4'e kalmayı hedefliyorsan o saydıgım isimlerden birini alacaksın arkadaş. Sneijder mevkisinin en iyilerinen biri değilmiy di? İnter parasını ödeyemedi ve adam geldi. Avrupa devlerinin çogu gençlere yöneliyor ve elden çıkarıyor çok para alanları.Bence Vidic,Pique,Ramos,Chiellini ve Pepe hayal değil.Bunlardan biri alınabilir.
Vidic 18 Maça ilk 11 cıkmış Premier Lig'de..Giorgio Chiellini bir o kadar..
Ramos,Pique Saymıyorum bile..
Vidic gelmez bu sene hoca değişti belki bir ümit oynama ümidi..
Chiellini gelince içlerinde bir tek o gelebilir..
byariff
27.Mayıs.2013, 03:02
hocam saydigim isimler arasindan pepe olabilir gerisi imkansiz pepe olurdu aslinda bize hizli stoper kafa toplarinda iyi agresif defansi toplardi rahatlikla.
SAİT71
27.Mayıs.2013, 03:04
Arda ülkemize gelmez bence. En azından bu sezon gelmez. Gelsede Galatasaray'dan başkasına gitmez diye düşünüyorum.
Chedju sağlam oyuncu. Bana göre açığı kapatan bir transfer + maliyetide çok uygun. Fransızlar Türkiye'ye gelmesine şaşırdılar. Daha üst düzey bir lige gitmesini bekliyorlardı.
Namzet
27.Mayıs.2013, 10:13
Ünal Başkan Arda'yı geri getirmeyi istiyoruz demişti.Aziz Yıdırım hemen işe başlamış :n: Yıllık 6-7 milyon € teklif etmiş :D Resmen Trajikomedi bu sezon FB'nin transfer politikası. Guiza ve Bilica'ya mı talip olsak acaba? :p
Aziz Yıldırım Arda'yı daha öncede istiyordu zaten:D Nedir bu A.Y takıntınız abi:)
byariff
27.Mayıs.2013, 13:29
AMK"Ye gore totthennam dany"yi istiyormus 7-8m veriyorlarsa satalim :D
Fearless Coward
27.Mayıs.2013, 13:34
AMK'da iyice sapıttı koskoca Tottenham Dany'e mi kaldı yahu ? :D Zaten savunmaları taş gibi adamların. :D Dany bence giderse Fransa kulüplerinden birine gider ki bence gitse çok iyi olur.Yerine Ömer Toprak'ı alıp müthiş bi stoper hattı kurmuş oluruz.
mpaker66
27.Mayıs.2013, 15:03
Of of Türk oyuncu lazım kaliteli.
erdem344
27.Mayıs.2013, 15:09
Dannynin semihden daha iyi oyuncu olduğu düşùnen tek ben miyim ?
Dannw tam EPL topçusu ama Tottenhamda kadroya giremez
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 15:12
Dany,basit oynasa elit takımlar hariç her takımda oynayabilir ancak basit oynamıyor.Çok fazla riske giriyor.Semih ise basit oynayan gün geçtikçe hatalarını en aza indirgemeye çalışan yetenekli ve önü açık bir stoper.Semih Dany'nin yaşlarında ondan daha iyi olacaktır.
0xjasaitis
27.Mayıs.2013, 15:29
http://amkspor.com/2013/05/27/yilin-takasi.html
İmza kadir çetinçalı olunca bi umutlandım ne yalan söyleyeyim
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 15:36
Arda'nın ödenmeyen parası silinir ve 8 milyon euro verirsek Atletico'nun pek ret cevabı vereceğini sanmam ancak Simeone sıkıntı çıkartabilir.
byariff
27.Mayıs.2013, 15:42
ardanin parasi odenmis diyorlar
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 15:42
Öpücükle mi ?
Edit:
Yani kaynak belirtirsen iyi olur abi :D
byariff
27.Mayıs.2013, 15:47
madrid ulku ocaklari kaynak :D
0xjasaitis
27.Mayıs.2013, 15:48
Haberde ardanın ödenmeyen parasından bahsedilmiyor zaten.Burak arda takası söz konusu.Keşke olsa ama Madrid o kadar bön olmamalı.
Nocna Mora
27.Mayıs.2013, 19:14
https://pbs.twimg.com/media/BLRSScmCAAAIJym.jpg:large
mpaker66
27.Mayıs.2013, 19:51
Robben takımdan ayrılmıyacakmış.
Umut, Gökhan inler, carlinhos gelsin yeter başka oyuncuya gerek yok. Gelirse bide Türk ortasaha Alpaslan mesela yeter, Gökhan inler gelse keşke ama :(
mpaker66
27.Mayıs.2013, 20:06
Bu arada bizimkiler nani ile ilgileniyorsa eğer nani geleceğine belhanda gelsin.
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 20:43
Belhanda ile Nani ne alaka çözemedim ? Biri forvet arkası biri kanat oyuncusu.
mpaker66
27.Mayıs.2013, 21:49
Belhanda kanatta da oynamıyor mu?
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 21:54
Oynarda ne kadar verimli olacağı muamma,ayrıca kanat oyuncusu ararken forvet arkası alıp kanada çevirmeye çalışmak pek doğru gelmiyor bana,kendini kanıtlamış kaliteli bir ''hızlı'' kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
mpaker66
27.Mayıs.2013, 23:56
Hızlı mı sadece? Amrabat varya.
Şöyle diyelim: topu taşıyabilen ve Pas tercihleri doğru olan, problem çözme yeteneği olan hızlı bir kanat oyuncusu lazım bize.
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 00:13
Hızlı mı sadece? Amrabat varya.
Şöyle diyelim: topu taşıyabilen ve Pas tercihleri doğru olan, problem çözme yeteneği olan hızlı bir kanat oyuncusu lazım bize.
Kime lazım değil ki hocam :D
mpaker66
28.Mayıs.2013, 00:19
Kime lazım değil ki hocam :D
Öyle bi oyuncuya sahip olan takımlara lazım değil.
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 00:21
Öyle bi oyuncuya sahip olan takımlara lazım değil.
Türkiye'nin avrupa arenasında en iyi kulüplerinden biri olan galatasaray sahip değilse.Süper ligde 4 büyükler dışında diğer takımları düşenemiyorum bile.
mpaker66
28.Mayıs.2013, 00:30
Türkiye'nin avrupa arenasında en iyi kulüplerinden biri olan galatasaray sahip değilse..Süper ligde 4 büyükler dışında diğer takımları düşenemiyorum bile.
Bunu senden duymak gözlerimi yaşarttı. Oysa ki Erman hurşut aatıf o yetenekteler? 4 büyüklere gelseler en iyi oyuncu olurlar öyle değil mi?
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 00:42
Bunu senden duymak gözlerimi yaşarttı. Oysa ki Erman hurşut aatıf o yetenekteler? 4 büyüklere gelseler en iyi oyuncu olurlar öyle değil mi?
Erman ? Atıf ? Belki karşılaştırma için söylemişimdir.Hurşutu Galatasaray'da görmek güzel olurdu.
Lua Lua'da vardı.Hala var.Shelton performansı düştü.
Neyse büyük kuluplerin kurtarıcıları her zaman küçük topcuları olur.
Aydın Yılmaz Municipal (AXA) Stadı.Dakika 78 Galatasaray 2.Turda..
Aydin
28.Mayıs.2013, 00:56
Erman ? Atıf ? Belki karşılaştırma için söylemişimdir..Hurşutu Galatasaray'da görmek güzel olurdu..
Lua Lua'da vardı..Hala var..Shelton performansı düştü..
Neyse büyük kuluplerin kurtarıcıları her zaman küçük topcuları olur..
Aydın Yılmaz Municipal (AXA) Stadı..Dakika 78 ...Galatasaray 2.Turda..
Şu iki nokta huyun yüzünden defalarca uyarıldığını, yazarlığının alındığını hatırlatırım. Türkçe'yi düzgün kullanacağına verdiğin sözü de hatırlatırım.
mpaker66
28.Mayıs.2013, 00:57
Ya abi ben yukarda kanat oyuncusu diyorum mesele Aydın'ın attığı gole geldi.
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 00:58
Şu iki nokta huyun yüzünden defalarca uyarıldığını, yazarlığının alındığını hatırlatırım. Türkçe'yi düzgün kullanacağına verdiğin sözü de hatırlatırım.
Yeniden başladım düzeltiyorum tamam :)
E.Cartman
28.Mayıs.2013, 20:55
34cimbom34 @34cimbom34
kanatlar arda %75 nani %75 orta saha gökhan inler ile anlaşıldı kulübü ile görüşülüyor
"Geleceği yok ama insan bekliyor işte" başlıklı totemlere başlasak mı acaba :zuhaha
erdem344
28.Mayıs.2013, 21:24
Nani için gelmez diyordum ama yanıldığı mı düşünmeye başlıyorum :D
europeanconquer
28.Mayıs.2013, 21:30
"Geleceği yok ama insan bekliyor işte" başlıklı totemlere başlasak mı acaba :zuhaha
Gelmezleeeeer :0:
mpaker66
28.Mayıs.2013, 22:10
34cimbom34 umut satıyor.
uAburak89
28.Mayıs.2013, 22:37
Başlığa Chedjou eklenmiş ama resmi olarak açıklanmadı ki. Biraz erken davranılmış sanki, resim vs olayını biliyorum ama sonuçta transferin buradan yatma ihtimali var.
Bülent Timurlenk Nuri ismini ortaya atmış bugün, bazı kişiler de Gökhan İnler ile ilgilenildiğini yazıyor, iki isimde çok zor ama gelseler güzel olur. Seçim 22 haziran'da olacak, o zamana kadar transferlerin biteceğini pek sanmıyorum, ay sonunu bulur muhtemelen. Umarım sadece gelecek oyuncular için değil, gönderilecek isimler için de çalışma yapılıyordur, bu ortaya atılan isimler özellikle yabancılar alınacaksa acayip şişkin bir kadromuz olacak.
europeanconquer
28.Mayıs.2013, 22:42
Valla Nuri ve Gökhan birlikte gelirseler süper olur.Üstüne Arda ve Nani ortalığı kavurur,sol beke de Carlinhos oh kebap.Melo geldi sayıyorum :n:
Rüyalar,rüyalar...
petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 22:47
Valla Nuri ve Gökhan birlikte gelirseler süper olur.Üstüne Arda ve Nani ortalığı kavurur,sol beke de Carlinhos oh kebap.Melo geldi sayıyorum :n:
Rüyalar,rüyalar...
Nuri Galatasaray en son tercih olur heleki Fatih Terim olduğu sürece hiç gelemez.Milli takım olaydan dolayı..
http://skorer.milliyet.com.tr/chedjou-dan-aciklama-var-/galatasaray/detay/1715390/default.htm
İki gündür Israrla aynı haberi veriyorlar
Nuri Galatasaray en son tercih olur heleki Fatih Terim olduğu sürece hiç gelemez.Milli takım olaydan dolayı..
http://skorer.milliyet.com.tr/chedjou-dan-aciklama-var-/galatasaray/detay/1715390/default.htm
İki gündür Israrla aynı haberi veriyorlar
Nuri'yi 17 yaşında milli takıma alan Fatih Terim bilmem farkında mısın ? Ayrıca Nuri Galatasaraylı eğer Dortmund'tan ayrılmak isterse alabiliriz ama ben ayrılacağını sanmıyorum kiralık kontratı devam ediyor
KaRaBükLü KraL
29.Mayıs.2013, 00:24
Fatih Terim 2005'te milli takımın başında çıktığı hazırlık maçlarından birinde Almanya ile oynamıştı bilmem hatırladın mı ama ? Nuri'de o maçtaydı golü vardı :) Ne sorunu bu ?
byariff
29.Mayıs.2013, 00:39
Carlinhos bitti haberleri geliyor..
europeanconquer
29.Mayıs.2013, 00:54
Aynen aynen bitti diye haberler çıktı ortaya.25 Haziran'da İstanbul'a gelecek diyorlar.
okayı istiyomuşuz sanırım valla alper yatar yatmaz en çok istediğim adamdı ceyhunu verip üstüne parayla halledilebilir gibi
http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=12660
byariff
29.Mayıs.2013, 02:06
brezilya futbolunu en iyi taniyanlardan biridir alper ocal carlinhos hakkinda bir makalesi.
http://www.hayatimfutbol.com/carlinhos-kimdir.futbol
KaRaBükLü KraL
29.Mayıs.2013, 02:47
Carlinhos şayet gelirse çok kaliteli bir ismi daha kadromuza katmış oluruz.Şahsen çok sevinirim gerçekleşmesi halinde.
petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 04:18
http://skorer.milliyet.com.tr/erman-kilic-surprizi/galatasaray/detay/1715536/default.htm
csblack
29.Mayıs.2013, 04:28
Hocam Nani'yi getirmek GS klübü için sıkıntı olmaz. Fakat onun parasını vermek ve egosunu tatmin etmek büyük sıkıntı olur. Bence gelse de gereksiz bir transfer yapmış olur Galatasaray. Ona vereceği paraları çok daha sağlam transferlere harcayabilir.
Namzet
29.Mayıs.2013, 10:59
Lille ile anlaşma sağlanamamış henüz bugünkü yazılanlara göre
europeanconquer
29.Mayıs.2013, 14:04
AMK Spor bir kaç gün önce açıkladı o iddaaları,eski haberleri yeni diye pişirip pişirip önümüze koyuyorlar.
http://amkspor.com/2013/05/26/iste-chedjou-gercegi.html
byariff
29.Mayıs.2013, 14:10
en geç cuma gunu gelicek chedjou aha buraya yaziyorum :D
europeanconquer
29.Mayıs.2013, 16:08
Bülent Tulun Jem ve Nani için İngiltere'ye gitmiş diyorlar.
byariff
29.Mayıs.2013, 19:18
Gokhan inler haberi italyadada çikmis galiba
http://www.corrieredellosport.it/calcio/calcio_mercato/2013/05/29-323178/%C2%ABGalatasaray,+anche+Inler+nella+lista+dei+des ideri%C2%BB+?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Arda,Inler,Nani,Carlinhos,Chedjou tamamdir yeter kapatalim transferi :D
Suicider
29.Mayıs.2013, 19:21
Onlar bizde ki Fanatiğin haberini kopyalamışlar okadar :D
europeanconquer
29.Mayıs.2013, 19:51
Melo alınsın da artık kim geliyor pek umurum da değil,transferde tek isteğim Melo.
petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 23:00
Galatasaray'ın kalesinde mucizeler yaratan Fernando Muslera'ya Barcelona'dan ilk teklif geldi.
Goal'ün haberine göre Katalan ekip, sezon sonunda kulüple bağlarını kopartacak olan Victor Valdes'in yerine Uruguaylı file bekçisini getirmek için ilk adımı attı. Katalan devinden Güney Amerikalı kaleci için gelen ilk teklif ise 17 milyon avro. Ancak tecrübeli kaleciden bu kadar kolay vazgeçmek isteyemen 'Aslan' ilk teklifi kabul etmedi. Barcelona'nın ikinci bir teklifle Cimbom'un kapısını çalması bekleniyor.
Cimbom'un B planı hazır...
Olası bir ayrılık durumundaysa Galatasaray'ın B planı hazır. Trabzonspor'da forma giyen Onur Kıvrak ile bir süredir ilgilenen Cimbom, Muslera'nın satılması durumunda ilk olarak Bordo-Mavililer'in başarılı kalecisine yönelecek. Geçtiğimiz sezon Burak Yılmaz'ı serbest kalma maddesi yüzünden 5 milyon avroya Galatasaray'a kaptıran Trabzonspor, 25 yaşındaki kalecinin serbest kalma maddesini 4.5'tan 7.5 milyon avroya yükseltmişti.
Başkan Ünal Aysal, daha önce yaptığı açıklamalarda Fernando Muslera ve Burak Yılmaz için gelecek teklifleri değerlendireceklerini pek çok kez dile getirdi.
17 M € mu biz zaten 10-12 ye aldık bu adamı valdesi bile daha pahalıya satarlar
mpaker66
30.Mayıs.2013, 00:01
25 verirlerse düşünebiliriz sadece.
uAburak89
30.Mayıs.2013, 00:16
Her gün başka isim yazılıyor, şimdi de Erman Kılıç'ı aldığımız iddia ediliyor.
Suicider
30.Mayıs.2013, 00:31
Erman biraz bencil bir oyuncu.Ceza sahası dışından ne zaman ayağına gelse şut çekiyor.Arada tutturursa güzel ama çokta fazla atağı yok ediyor böylece.Kadro genişliği açısından yararlı olabilir mi bilemem ama elimizde Furkan vardı onu denesek biraz keşke.
Cengo
30.Mayıs.2013, 00:31
Her gün başka isim yazılıyor, şimdi de Erman Kılıç'ı aldığımız iddia ediliyor.
Murat Hacıoğlu 2 kendisi.
Fearless Coward
30.Mayıs.2013, 00:57
Muslera en azından 1 sezon daha kalacaktır arkadaşlar 25 milyon verseler bile satmamak daha sağlıklı olur.Yani 25 milyon tamam çok iyi para ama Muslera gidince o paraya kimi alabiliriz yabancı olarak Muslera'dan iyisini bulamayız Türk olarak Onur'u alsak Avrupa'da başarı gelmeyebilir sonuçta Onur'un Avrupa'da çok tecrübesi yok.Bu arada Furkan meselesine gelirsek koca sezonda hazırlık maçlarında oynadı sadece.Trabzon maçında bile oynamadı.Bari kiralayalım da Ceyhun gibi göstersin kendisini.Boşuna aldık yazık oluyor adama kiralanır umarım.
byariff
30.Mayıs.2013, 01:42
erman umarim gelir cok iyi bir alternatif olur sol açiga koy oynar sneijderin yerine koy oynar kadro derinligi acisindan iyidir erman sahsen gelmesini isterim.
Fearless Coward
30.Mayıs.2013, 01:53
Şahsen ben Erman ile Engin arasında bir fark görmüyorum yapıları benziyor birbirlerine yaşları da yakın.Zaten yaşı 30'una girecek adam bu saatten sonra bir yararı olmaz Engin'i oynat onu almayı düşünüyorsan daha iyi cebinden para çıkmaz.
byariff
30.Mayıs.2013, 01:55
ermanin bonservisi elinde zaten :D bu arada bugun hasan sas ile necati yemek yediler necati %99 geri donucek gibi.
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 07:05
Erman gelsin bence yararlı olacaktır.Hem kanat oynayabiliyor hem forvet arkası oynayabiliyor.Engin kadar da agresif birisi değil diye biliyorum.Bedava olması da ayrı bir çekici kılıyor transferi.
Sporx'in dediğine göre Melo Brezilya basınına Man. City ile görüşüyorum demiş.Doğruysa eğer geçmiş olsun City ile yarışmamız mümkün değil.
erman = erkan zengin ikiside aynı şey aman allah korusun hiç istemiyorum
zarateray
30.Mayıs.2013, 13:38
Juve neden Melo'yu kadro tutmuyor anlamıs değilim tamam yılın bidonu secılmisti bir sezon ama Galatasaray'da yaptıkları ortada adamın ipini kesmemek lazım hemen
mpaker66
30.Mayıs.2013, 13:42
Chedjyou'ya noldu acaba durumlar ne acaba.
KaRaBükLü KraL
30.Mayıs.2013, 13:55
Aman Erman falan uzak dursun.Gençleşeceğimize inadına yaşlı adamlarla mı ilgileniyoruz biz ?
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 13:58
Genç oyuncular ucuz sanki de biz almıyoruz.Lig standartlarında bedava bir Erman Kılıç gayet iyidir.Sabredin biraz,bu yıl iyi genç oyuncular alacağız adım gibi eminim.
Juve neden Melo'yu kadro tutmuyor anlamıs değilim tamam yılın bidonu secılmisti bir sezon ama Galatasaray'da yaptıkları ortada adamın ipini kesmemek lazım hemen
vidal pogba pirlo marchisio hatta asamoah ortasahaları çok iyi
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 15:29
Ünal Aysal yarım dakika önce;
''Avrupa'nın en iyi stoperini aldık,bana göre.'' dedi.
Chedjou %99 du şimdi kesinleşti.Hayırlı olsun.
byariff
30.Mayıs.2013, 15:30
ay sonu geldi zaten baskan yarin açiklanir galiba :D
mpaker66
30.Mayıs.2013, 15:37
Ünal başkan Melo hakkında kararı birkaç güne verriz dedi. Bence bu Gökhan İnleri'i alırsak Melo gelmeyecek demek. Birkaç güne Gökhan olumlu Yada olumsuz sonuçlanır.
byariff
30.Mayıs.2013, 15:38
Ünal Aysal: Arjen Robben haberlerini gazetelerden okudum. Robben ile hiçbir temasımız olmadı.
Ünal Aysal: Robben'in transfer maliyeti bizim bu yaz transfere ayırmayı planladığımız bütçeden bile daha fazla.
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 15:43
Hem Gökhan hem Melo gelirse şaşırmayın.
Fearless Coward
30.Mayıs.2013, 16:05
Zaten öyle olması lazım sadece Melo yetmez bir isim daha şart.
zeck17
30.Mayıs.2013, 17:13
Bence Erman gibi oyuncuları düşünmemeliyiz bizim seviyemizde takımlar için yanlış tercih nasıl zamanında Mehmet Yıldız alınmadıysa o da alınmamalı
Redrum
30.Mayıs.2013, 17:14
Bence ne Melo gelecek ne Gökhan. Çok iyimser bakıyorsunuz her şeye.
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 17:17
Çünkü her şey çok iyi :) Karamsarlığa lüzum yok,geride kaldı o günler.
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 19:10
Chedjou açıklandı hayırlı olsun tekrardan.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=287115
byariff
30.Mayıs.2013, 19:13
SON DAKİKA: Galatasaray, Aurelien Chedjou için Lille'e 6 milyon 300 bin avro bonservis bedeli ödeyecek.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
LOSC Lille SA (Lille FC) profesyonel oyuncularından Aurelien Chedjou ile 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Lille FC) 6.300.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, her bir sezon için 2.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ve bir kereye mahsus olmak üzere 200.000 EUR imza ücreti ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=287115
valla cok iyi ucretler.
Redrum
30.Mayıs.2013, 19:17
Bedavaya almışız yahu.
Namzet
30.Mayıs.2013, 19:18
Transferde emeği geçenler çok iyi iş başarmış,hayırlı olsun
MoisHaLe
30.Mayıs.2013, 19:35
Helal olsun çok başarılı bir anlaşma olmuş kim yaptıysa emeğine sağlık.
Çok iyi fiyata almışız 8-9 dan aşağı alamayacağımızı düşünen arkadaşlar vardı
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 19:37
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/4126_chedjou.jpg
Paylaşılması klasik...
byariff
30.Mayıs.2013, 19:41
gelmez diyenlerde oldu.. parayi seçti desek fiyat gayet makul.
petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 19:48
ŞL'yi seçti.
eğer ben gözden kaçırmadıysam kapa görüşmelerin başladığını bildirmedik direk açıkladık oyuncuyu aldığımızı çok iyi olmuş böyle :D