View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Revolution
03.Eylül.2011, 13:07
Riera yanlis hatirlamiyorsam Olympiacos'ta 2.7 M € aliyordu. Bu yilligi almasi onun icin normal. Ama Riera son alternatif olana kadar beklememeliydik bence. İnsallah iyi performans gosterir de yilligi filan hikaye olur.
Gyan icin kiralik girisimlerimiz var deniyor. Ben Gokhan Tore'yi cok begeniyorum, insallah Fatih Terim yazmistir transfer tahtasina adini :)
RasAnt
03.Eylül.2011, 13:12
Baya para verilmiş hayırlısı olsun
E.Cartman
03.Eylül.2011, 13:15
Riera iyi de maliyeti çok fazla olmuş. İnşallah iyi oynarda maliyeti konuşulmaz yoksa başımıza bela olur.
Bu arada Galatasaray.org'un giriş resmi de güzel olmuş
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/212_riera.jpg
nannar
03.Eylül.2011, 13:21
1-Muslera
2- Ujfalusi
3-Melo
4-Eboue
5-Riera
6-Baros & Elmander
Başka yabancı alınmaz ya da alınsa bile kadro derinliği için alınır bence. O zaman sahada Muslera-Hakan Balta-Servet-Ujfalusi-Eboue-Sabri-Selçuk-Melo-Riera-Kazım-Baros 11'ini görecek gibiyiz.
nannar
03.Eylül.2011, 13:22
Kazım ve Riera hücumu yönlendiremezse hücum yollarında çok sıkıntı çeker bu 11 :) Orta alana yaratıcı oyuncu lazım diye bağıra bağıra bitirdik transfer sezonunu.
europeanconquer
03.Eylül.2011, 13:23
Eğer Baros giderse yabancı gelir başka türlü gelmez dediğin gibi :).Yiğit Gökoğlan'la transfer dönemini kapatırız diye düşünüyorum.
Hürriyet'de başka bir konuya çok iyi değinmiş.Normalde Hürriyet'i sevmem.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18640144.asp
Fearless Coward
03.Eylül.2011, 13:35
Hayırlı olsun Riera en az 2-3 sezon bizi idare eder...Parayıda pek takmamak lazım yönetim limitimiz yok demişti transfer için...Hedef belli lig şampiyonluğu...Ligi alınca zaten bütçe konusunda pek sıkıntı yaşamayız...
Tatanga17
03.Eylül.2011, 14:04
Hiç sevmiyorum bu adamı ne liverpoolda ne olimpiakosda dikiş tutturabildi. Onun yerine pino kalsaydı daha mutlu olurdum
E.Cartman
03.Eylül.2011, 14:49
GS.org editörü çalıntı içerik kullanmış :D
http://i454.photobucket.com/albums/qq264/benzema7/RieraWelcometoOlympiakos.png
europeanconquer
03.Eylül.2011, 14:50
http://www.galatasaray.org/
Tekrar girin bakın değiştirilmiş :n:
ShevAnil
03.Eylül.2011, 16:08
Başarısız bi transfer. Hayırlısı olsun.
europeanconquer
03.Eylül.2011, 16:20
Oynamadan başarısızmı başarılımı olduğunu göremeyiz :) Ama finansal açıdan daha düşük fiyat olabilirdi.
Tatanga17
03.Eylül.2011, 17:08
Diğerlerine göre çok sönük kaldı Arda'nın yerini doldurmak için görkemli bir transfer yapılmalıydı diye düşünüyorum. Atletico Madrid'de de gea forlan aguero gitti en az onlar kadar yetenekli oyuncu alındı ve taraftar memnun edildi bizde yok öyle birşey
RaSenGan
03.Eylül.2011, 17:16
Elano Misimovic falan alınırken çok memnundu taraftar ama sonuçları gördük.Bize genç yetenek falan lazım değil.Genç oyuncu alsak sonuçlar başarısız oldu mu başlayacak herkes niye genç oyuncu alıyorsun tanınmış birini almıyorsun diye.Yok yaşı geçmiş parası çokmuş falan.Bu takımın bu sene başarılı olması şart.Ve transferler de ona göre yapılıyor paraya bakılmıyor çok uçuk olmadıkça.Riera iyi bir oyuncu takımımıza fayda sağlayacaktır.Engin'le ikisi idare eder orayı.Önce biz başarılı olalım sonra taraftarı çok memnun eden transferler alınır genç yetenekler bulunur.Önce şu ölü deriyi bir atalım üstümüzden.Gerisi zamanla gelir.
Revolution
03.Eylül.2011, 18:11
Bence kesinlikle forvete ihtiyacimiz var. Sabri yerine de Yekta'ya :)
ShevAnil
03.Eylül.2011, 18:20
Oynamadan başarısızmı başarılımı olduğunu göremeyiz :) Ama finansal açıdan daha düşük fiyat olabilirdi.
Performans değerlendirmesi yapmadım. Riera transferi beklentileri karşılayamadı isim olarak. Ücretler konusuna girmek bile istemiyorum ve bence sadece tekniği iyi olan bir oyuncu. Ayrıca başarısız geçen bir sezonun ardından sadece ligde oynayacağımız bir sezon da bence altyapıdan 1 oyuncuya ilk 11 fırsatı tanınmalıydı. Emre Çolak fizik açısından kendisini geliştirebilir, şansı hakettiğini düşünüyorum ama önü iyice kapandı artık. ( Engin-Riera)
SAİT71
03.Eylül.2011, 18:34
Yıllık ücreti hariç makul bir transfer.
Yavuz12
03.Eylül.2011, 18:39
Bu sene en fazla göze batan taraf sol bek olacak.Geçen senenin sorunlu bölgelerinden olup,transfer yapılmayan tek bölge orası.Riera'ya gelince Arda'nın yeri öyle kolay dolmaz diyorum.Zaten son maçta sahada sorumluluk almak ne demekmiş gösterdi;ama Riera'da bizim ligimize uygun bir sol açık diye düşünüyorum tabiki.
Flawless Victory
03.Eylül.2011, 18:41
Gereksiz transfer, Emre oynatılmalıydı. Onun yerine sol bek alınmalıydı. Geçmiş olsun.
byariff
03.Eylül.2011, 19:01
Emre fizik icin yetersiz riera iyi ama yillik maasi fazla geldi bana hayirli olsun umarim ardanin yerini doldurur sol bek"e gelince hakan balta dun aksam"ki gibi iyi oynarsa SIKINTI olmaz.
uAburak89
03.Eylül.2011, 19:03
Sercan Yıldırım Galatasaray'a doğru şeklinde haberler çoğalmaya başladı.
Flawless Victory
03.Eylül.2011, 19:21
Emre fizik icin yetersiz riera iyi ama yillik maasi fazla geldi bana hayirli olsun umarim ardanin yerini doldurur sol bek"e gelince hakan balta dun aksam"ki gibi iyi oynarsa SIKINTI olmaz.
Fizik oynadıkça gelişir, salonda ağırlık kaldırmayla değil. Messi'nin fiziği çok mu yeterliydi de ilk 11'e alındı?
Yavuz12
03.Eylül.2011, 19:29
Dünkü maçta acaba kazakistan atak yaptı diyebilir miyiz?Attıkları gol bile gol değildi. :icon_biggrin:
Avrupada daha geçen seneki adını hatırlayamadığım takıma nefis bir gol pası veren bir futbolcu nasıl bu senede bu takımda ve hatta milli takıma şeçiliyor anlayamıyorum açıkcası.Ben bu kadar yavaş bir bek daha görmedim.Bence hem Galatasaray'ın hem de Türkiye A milli futbol takımının en kötü futbolcusu.
eng1n
03.Eylül.2011, 19:29
Fizik oynadıkça gelişir, salonda ağırlık kaldırmayla değil. Messi'nin fiziği çok mu yeterliydi de ilk 11'e alındı?
Emre messi kadar hızlı bir oyuncu da değil bence.
cimboom
03.Eylül.2011, 19:41
gelmedi die gelmicek değil ya :D bu arada arkadaşı akrabası falan mısın :D
Hehehe, birisi onunla ilgilense benden saklamaz, arkadasiyim 6 yasindan beri. Ayni takimda oynadik 13-14 yaslarina kadar sonra o gitti sansini baska yerlerde denedi ama birbirimizi haftada en az 3-4 kere görurduk, simdi okadar kolay göremiyorum onu ama göruncede sorarim oda ne varsa söyler saolsun :)
Tatanga17
03.Eylül.2011, 19:52
şu forumda Emre'ye şans verilmesi ve ilk 11 de oynatılması gerektiğini düşünen tek ben değilmişim. bende defalarca yazdım buraya ama hep fiziği yetersiz iyi orta açamıyor gibi yorumlar geliyor. Aydına verilen şansın yarısı emreye semihe anıla verilse çok daha yararlı olur
uAburak89
03.Eylül.2011, 22:06
Sercan haberleri son raddeye ulaştı, kendisinden pek haz etmem ama takımda sadece 2 forvet var üstelik yerli açısından sıkıntımız da ortada. Mali açıdan uygun olursa alınmasında fayda var.
Sirius Black
03.Eylül.2011, 22:08
Sercan rotasyona girer. Kanatları ve forvetleri zorlar. :) İyidir iyi, bir de gelişme kaydederse tadından yenmez. Alalım bence.
uAburak89
03.Eylül.2011, 22:11
Mustafa Pektemek'i çok isterdim, Beşiktaş kaptı ve büyük iş yaptı bence. Mustafa 4 ediyorsa, Sercan'a 2-2.5 milyon euro iyidir, potansiyeli var ama ona ulaşılabilecek mi soru işareti. Bakalım transfer olacak mı ve anlaşmanın detayları nasıl olacak.
byariff
03.Eylül.2011, 22:20
Umut Ofkeli ; Sercan Gelicek,Gyan Yatti Benden Bu Kadar.
E.Cartman
03.Eylül.2011, 22:27
Emre'yi kanatta oynarsak kaybederiz, hızlı değil ve fiziken yetersiz ama orta saha 3lüsünden ofansif görev alırsa daha çok işimize yarar. Bu sene Semih ve Emre'yi takıma ısındırırsak süper olur.
collector909
03.Eylül.2011, 22:43
Galatasaray kaliteli transferler yaptı. Ligimiz daha da zevkli geçecek.
E.Cartman
03.Eylül.2011, 22:48
Ankaragücü'nde oyuncular yönetime rest çekmiş, alacakları ödenmezse takımdan ayrılacaklarmış. Hazır bu durumdan faydalanıp Özgür Çek'le Kağan Söylemezgiller'i alsak ya.
Riera bence müthiş bir oyuncu.
İnşallah Sercan'ı almayız.
Flawless Victory
03.Eylül.2011, 23:50
Emre messi kadar hızlı bir oyuncu da değil bence.
Bana kalırsa Hasan Şaş da Arda da hızlı değillerdi ama ikisi de başarılı oldu.
Bana kalırsa Hasan Şaş da Arda da hızlı değillerdi ama ikisi de başarılı oldu.
Katılıyorum. Onlar çabuktu. Dar alanda tık tık çabuklukla geçiyorlar genelde. Yusuf Şimşek için de aynısını söyleyebilirim.
uAburak89
04.Eylül.2011, 01:18
Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Asamoah Gyan defterini kapattı. Gözler Roman Pavlyuchenko ve Sercan Yıldırım transferlerine çevrildi.
Kadrosunu bir forvet oyuncusu ile takviye etmek isteyen sarı-kırmızılılar, Asamoah Gyan için, Premier Lig ekiplerinden Sunderland ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı.
Galatasaray yönetimi, Ganalı golcü için 7 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Ancak Sunderland, 6 milyonu peşin olmak üzere 12 milyon euro'da diretince, sarı-kırmızılı yönetim transferden vazgeçti.
Gyan defterinin kapanması sonrası, rota bir başka Premier Lig ekibi Tottenham'ın Rus forveti Roman Pavlyuchenko'ya çevrildi. Galatasaraylı yöneticiler, resmi teklif yaptıkları Rus golcü için, Tottenham'dan gelecek yanıtı bekliyor.
Galatasaray yönetimi, Bursaspor kulübüyle de Sercan Yıldırım pazarlığını sürdürüyor.
ntvspor
europeanconquer
04.Eylül.2011, 01:20
Roman Pavlyuchenko nerden çıktı ya :s7:
E.Cartman
04.Eylül.2011, 01:24
Ya hazır Tottenham'la temas halindeyken, maliyeti az, yedekte kalmayı sorun etmeyecek, genç ve yetenekli birini alsak ya mesela Giovanni Dos Santos :zuhaha
europeanconquer
04.Eylül.2011, 01:27
Avatarla yazı arasındaki bağlantı harika ya :n:
Redrum
04.Eylül.2011, 01:30
Sercan GS'de hayırlı olsun... Biraz siz dövün dizinizi :D
Kesin mi ?
E.Cartman
04.Eylül.2011, 01:33
Avatarla yazı arasındaki bağlantı harika ya :n:
Kimin ki, hangi bağlantı :n:
Pavyluchenko'nun gelmesini istemiyorum, yabancı hakkımızı Pavyluchenko'dan kullanmak saçma olur.
europeanconquer
04.Eylül.2011, 01:34
Kimin ki, hangi bağlantı :n:
Cartman ile senin yazı arasındaki bağlantı :n:
byariff
04.Eylül.2011, 01:47
sercan bitti deniliyor adnan ozturk ve ibrahim yazici 3.5 saattir gorusuyorlarmis sercan gelirse iyi olur hem forvet hem kanatta oynuyabiliyor acikcasi kazim"a guvenmiyorum istikrarsi o bakimdan sercan iyi olur. pavluchenko gereksiz olur elmander var o tarz, totthennamdan keske seyi alsak onlarin sol bekinin adi neydi uzun sacli bi oglan cok begeniyorum cok teknik.
Addolorato
04.Eylül.2011, 01:54
totthennamdan keske seyi alsak onlarin sol bekinin adi neydi uzun sacli bi oglan cok begeniyorum cok teknik.
Gareth Bale değildir inşallah :D
E.Cartman
04.Eylül.2011, 01:55
Ekotto'dan bahsediyor galiba, Bale'ın saçları uzun değil o kadar. Bi de Bale bildiğin sol açık oynuyor artık :D
europeanconquer
04.Eylül.2011, 01:58
Modric'i diyor olabilir.Ama Modric'de aşırı abartı.
E.Cartman
04.Eylül.2011, 02:03
Sol bek dediğine göre Modric değildir. Ya Ekotto'dur ya da Bale. Bale'ın saçı uzun olmadığına göre, Ekotto'dur :D
europeanconquer
04.Eylül.2011, 02:05
Sol bek dediğine göre Modric değildir. Ya Ekotto'dur ya da Bale. Bale'ın saçı uzun olmadığına göre, Ekotto'dur :D
Öyle de Modric oynayamıyormu solda? :n: :p
E.Cartman
04.Eylül.2011, 02:07
Yav sol bek mi Modric :D Sol iç oynatıyor genellikle Redknapp ya da serbest oynatıyor. Zaten silinir bu konuşmalar büyük ihtimalle uzatmayalım :D
europeanconquer
04.Eylül.2011, 02:09
Bek mi ne beki ben bek diye birşey demedim :eek:
Edit:Adam sol bek demiş ben iki saattir sol kanat anlıyorum :n:
byariff
04.Eylül.2011, 02:09
Ekotto beyler :D
Ibrahim seten : Adnan Öztürk ile Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı, Yazıcı'nın sabahki Ş.Urfa seyahati nedeniyle yarın görüşmek tekrar üzere ayrıldı
Yazıcı bonserviste 3.5 milyon E'ya indi. Öztürk "Çocuk bize gelmek istiyor. Sizde kalırsa oynamaz" diyerek 1 yıl kiralamada diretti
Sercan'ın mnajerleri G.Saray Adası'na çağrıldı. Mnajerler Yazıcı'ya "Sercan G.Saray'a boş mukaveleye imza atacağını söylüyor" dedi
Ertuğrul Sağlam gözden çıkardığı, Sercan G.Saray'ı istediği ve başka talip olmadığı için yarın kiralık anlaşması sağlanabilir
G.Saray Asbaşkanı Adnan Öztürk "Hocamız istiyor,oyuncu istiyor.. Bence görüşme olumlu geçti.. Yarın ola hayrola" diye konuştu
Kiralık, satın alma opsiyonu olsun o zaman gelsin isterim ama basıp 3-4 milyon verip almasınlar. Riera'ya kızan taraftar buna nasıl tepki gösterir o zaman merak ediyorum.
byariff
04.Eylül.2011, 14:21
hayirli olsun istanbulda riera..
http://s1.proxy03.twitpic.com/photos/large/389494262.jpg
KanaKe
04.Eylül.2011, 14:40
aragones zamaninda cok istemisti bu adami
Addolorato
04.Eylül.2011, 14:58
Bana göre Riera Coğrafi olarakta iyi bir transfer oldu. Sonuçta komşudan geliyor bizim ülkemizin şartlarına alışması oldukça rahat olacaktır. Aynı zamanda liglerimizin arasındada çok bir kalite farkı yok bence.
europeanconquer
04.Eylül.2011, 15:12
Hatta bizim ligimiz daha kaliteli diyebiliriz.Neyse Avrupa'ya gitmediğimize göre lig şartlarında çok iyi bir transfer oldu :)
E.Cartman
04.Eylül.2011, 17:11
Galatasaray'da sıcak saatler (04.09.2011)
http://www.radyospor.com/Images/Haberler/450x250/28.10.2010_sercan.jpg
Galatasaray, Riera'yla resmi sözleşme imzaladıktan sonra tüm dikkatini forvet transferine çevirdi.
Sarı kırmızılıların yurtiçindeki alternatifi Sercan konusunda ise sabah saatlerinde sıcak gelişmeler yaşandı.
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Galatasaray Sportif Direktörü ve başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ile Sercan ve Sercan'ın temsilcileri bir araya geldi. Görüşmede Sercan Yıldırım'la anlaşmaya varıldı; ancak kulüpler düzeyinde anlaşma henüz sağlanamadı. Bursaspor, bonservis konusunda 3.5 milyon avroya kadar inerken, Galatasaray son fiyat olarak 3 milyon avro verdi.
Müzakereler aradaki 500 bin avroluk farkın giderilmesi için yapılıyor.
SERCAN ANLAŞTI, KULÜPLER ARASINDAKİ ANLAŞMA HENÜZ GERÇEKLEŞMEDİ
Sercan ve temsilcileri ise Tulun'la yapılan görüşmenin ardından Florya'da bir otel'de Bursaspor Sportif Direktörü Birol Berkem'le görüştüler. Temsilcilerin burada Bursaspor'un bonservis ücreti konusunda biraz daha esnek davranmasını istediği öğrenildi.
Galatasaray'la prensipte anlaşan Sercan'ın bonservis ücreti konusunda kulüpler arasındaki 500 bin avroluk fark giderildiği anda kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Ayrıca tarafların kiralama formülü üzerinde düşündüğü öğrenildi.
Bu arada düşük performansı nedeniyle takımdan gönderilmesi gündeme gelen Milan Baros konusunda bir son dakika süprizi yaşanmayacağı; Galatasaray'ın uzun süre gündeminde kalan Rus Milli Takımı kaptanı Arshavin için ani bir hızlı bir gelişme olabileceği öğrenildi.
BAROS GİDERSE KIŞIN GİDER; ZENİT VE DİNAMO MOSKOVA TALİP OLDU
Moskova'da yaşayan ve pek çok ünlü Rus futbolcusunu yakından tanıyan, futbol menajeri Malik Arkinov, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu ve konuyla ilgili şunları söyledi: "Rus basını Zenit St.Peterburg'la, Dinamo Moskova'nın Milan Baros'u istediğini yazdı. Ancak Rusya'da transfer 31 Ağustos itibariyle bitti; yani son dakikada Baros'un Rusya'ya transferi söz konusu olamaz; ama şunu biliyorum ki Rus takımları onun gibi bir futbolcuyu transfer etmek istiyorlar. Baros, ismi ve kalitesi olan bir futbolcu. Kış döneminde, Rusya'ya transferi söz konusu olabilir."
ARSHAVIN'DE SÜPRİZ YAŞANABİLİR Mİ?
Galatasaray'ın bir dönem gündemine gelen Arshavin için de son dakika süprizinin olabileceğini belirten Arkinov, "Arshavin'in işi artık Arsenal'da çok daha zor. Orta sahaya Benayoun transfer edildi. Mikel Arteta'yı aldı. Dolayısıyla forma şansı daha da azaldı. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bana göre Arsenal onu kış transfer döneminde satabilir. Bedeva gitmemesi için Arsenal onu satabilir. Ayrıca Hazartesi gece yarısına kadar Türkiye'de transfer yapılabileceğini düşündüğümüzde, bence Arshavin'in Galatasaray'a transferi hâla mümkündür. Arshavin'in işi Arsenal'de zor. Galatasaray hızlı davranısı Arshavin konusunda son dakika süprize yapabilir. Rus basını da önceki hafta Galatasaray ve Juventus'un hâlâ Arshavin'le ilgilendiğini yazdı" diye konuştu.
Radyospor
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Eylül.2011, 17:12
hayirli olsun istanbulda riera..
http://s1.proxy03.twitpic.com/photos/large/389494262.jpg
İçip gelmiş :p Net :D
Corpus
04.Eylül.2011, 19:42
Tipten kaybediyor bu adam. Nerde Kewell nerde Riera...
Redrum
04.Eylül.2011, 20:28
Sercan transferini bekliyorum bir an önce. 3-4 M Euro fazla para değil ayrıca.Belki çok sağlıklı bir karşılaştırma olmayacak ama Sercan daha bir iki sene önce 6-7 M Eurolar konuşulan bir oyuncuydu. Teklifler reddediliyordu. Ayrıca geçenlerde Kazım'a teklif gelmişti sanırım 4-5 civarı. Sercan bence Kazım'dan daha iyi sağ kanat oynar. İyi transfer olur.
Flawless Victory
04.Eylül.2011, 21:23
Sercan'a 1 milyon euro bile fazla bence. Sıradan bir oyuncu. Orta sıra takımların oyuncusu. Niye 3-4 milyon verelim?
Flawless Victory
04.Eylül.2011, 21:24
Bu arada resimde en sağdaki polis benim arkadaşım. :D
eng1n
04.Eylül.2011, 21:43
Sercan transferini bekliyorum bir an önce. 3-4 M Euro fazla para değil ayrıca.Belki çok sağlıklı bir karşılaştırma olmayacak ama Sercan daha bir iki sene önce 6-7 M Eurolar konuşulan bir oyuncuydu. Teklifler reddediliyordu. Ayrıca geçenlerde Kazım'a teklif gelmişti sanırım 4-5 civarı. Sercan bence Kazım'dan daha iyi sağ kanat oynar. İyi transfer olur.
Sercan 2 sene önce neyse şu anda o durumda, hiç kendini geliştiremedi 2 sene önce 6-7 M civarı ederi vardı çünkü kendini geliştirip iyi bir oyuncu olabilirdi ama 2 senedir düzenli oynuyor üstüne koyamadı hala bu gidişle de çok parlayacak gibi durmuyor.
Tatanga17
04.Eylül.2011, 22:27
Bursaspor'da kendini geliştiremez. Orada anca kendi kendini geliştirip üzerine birşey koymaya çalışabilirdi ama olmadı. Büyük takımlarda oynaması lazım. Ha bu arada sercan 5 milyon dollara havuzlu villa satın aldı, İstanbul'da.
anil luque
04.Eylül.2011, 22:29
Bursaspor'da kendini geliştiremez. Orada anca kendi kendini geliştirip üzerine birşey koymaya çalışabilirdi ama olmadı. Büyük takımlarda oynaması lazım. Ha bu arada sercan 500 milyon dollara havuzlu villa satın aldı, İstanbul'da.
500 milyon dolar mı ? Sercan 75 yaşına kadar top oynasa o parayı biriktiremez :) Yanlış yazmışsın dostum.
Bu arada futboluna konsantre olup kendini geliştirmeye çalışsa hiç de sıradan bir oyuncu değil Sercan. Ama son dönemlerdeki 'yıldız' adaylarımızın çoğu maalesef böyle. Bkz Serdar Özkan , Batuhan Karadeniz , İ.Akın , Burak Yılmaz vs vs. Ellerine geçen şansları aynı ellerin tersleriyle itti beyefendiler. İçlerinden bir tek Burak Yılmaz toparlayabildi o da olduğu kadar. Sercan önemli bir potansiyel , umarım heba olmaz..
Suicider
04.Eylül.2011, 22:30
5 milyon dolar olmasın o.O
europeanconquer
04.Eylül.2011, 22:48
500 bin dolardır ya 5m dolara 21 yaşındaki bir Türk futbolcu ev alamaz.
Sirius Black
04.Eylül.2011, 22:54
Tipten kaybediyor bu adam. Nerde Kewell nerde Riera...
http://3.bp.blogspot.com/_61gH-fM7oe8/SlxWUjPSkLI/AAAAAAAAA4Y/ICmlaNyX2n8/s320/Carlos-Tevez2-761407.jpg
Tipten kaybediyor nerede Tevez nerede Kewell. :(
Oyuncu özelliklerine göre değerlendirme yapmak çok daha akıllıca olur.
europeanconquer
04.Eylül.2011, 22:56
Abi fotoğraf koyda şu fotoğrafı koyma ya :n:
Nedvedmania
04.Eylül.2011, 22:57
Tipten kaybediyor.
Ribery ...
Kewell'dan faydalı olacağı kesin Riera'nın.
Tatanga17
04.Eylül.2011, 23:08
5 milyon dollar olucak yanlış yazdım
LeqenDary
04.Eylül.2011, 23:09
Kewell'dan faydalı olacağı kesin Riera'nın.
Bu kadar haksızlık etmeyin yahu Kewell'a .Neyi varsa verdi adam taraftarın sevgilisi oldu daha ne yapsın .Sakatlanabilir bu her futbolcunun başına gelebilen bir olay .Riera daha 1 maça çıkmadan Kewell'dan faydalı olacak demek Kewell'a haksızlıktır .
europeanconquer
04.Eylül.2011, 23:09
Vay be Sercan bütün parayı eve yatırmış :0:
Edit:Kewell daha faydalı olabilirdi ama Kronik Karaciğer Rahatsızlığı izin vermedi yani Riera faydalı olursa Kewell'dan daha fazla faydalı olacaktır .
uAburak89
04.Eylül.2011, 23:50
Profesyonel Futbolcu Sercan Yıldırım ve kulübü Bursaspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
byariff
04.Eylül.2011, 23:52
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168826
sercan yildirim hayirli olsun istedigim bir oyuncuydu
europeanconquer
04.Eylül.2011, 23:53
İki yıl önce olsa gelsin derdim.Ama şimdi keşke gelmeseydi diyorum.
cimboom
04.Eylül.2011, 23:58
Niye Sercan? Simdiki Sercan ile Bursaspor'un sampiyon oldugu yildaki Sercan arasinda daglar kadar fark var, hem bizim defans bagriyor takviye lazim diye, nasil görmuyor bizimkiler bunu?
byariff
04.Eylül.2011, 23:59
Galatasaray Luca toni icin bastiriyormus twitterdekiler oyle diyor ertem sener ibrahim seten falan umarim bole bir hataya dusmeyiz..
europeanconquer
05.Eylül.2011, 00:03
Luca Toni'nin her türlü gideri olur Türkiye Ligi'nde ama artık yeter bu forvet haberleri sol beke bir oyuncu alsak hiç fena olmaz hani :)
anil luque
05.Eylül.2011, 00:08
5 milyon dolar da değildir o olsa olsa 500bin dolardır. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun..
Suicider
05.Eylül.2011, 00:30
Her ne kadar sevmesemde bir şansı daha hakediyor.Umarım satış opsiyonlu kiralarız daha iyi olur.
Luca Toni'nin menajeri gazlıyor galiba takım bulamadı kendisine ve Türkiye ligi kaldı transfer olabileceği. Buradan 3-4 milyon euro koparmaya çalışacaklar tabii. Saçma sapan bir transfer olur hatta rezillik olur Luca Toni. Son iki sezonda toplam 10 gol attı ve bence işi bitti artık.
Turgay Bahadır twitter'da Sercan'ın bizle anlaştığını yazmış.
byariff
05.Eylül.2011, 01:07
borsaya bile bildirdik Hugo ayrica o hesap kendi fikrimce Fake..
Edit ; Marco Kırdemir : ''Bugün Diarra ile görüştüm.Kendisi GS'a gelmeyi çok istiyor.Ocak'ta Madrid uygun fiyata inerse GS'a getireceğim.''
borsaya bile bildirdik Hugo ayrica o hesap kendi fikrimce Fake..
Edit ; Marco Kırdemir : ''Bugün Diarra ile görüştüm.Kendisi GS'a gelmeyi çok istiyor.Ocak'ta Madrid uygun fiyata inerse GS'a getireceğim.''
Toni'yi mi bildirdik? Sercan'ı diyorsan biliyorum. O hesabın da fake olmadığını biliyorum.
C h A o S
05.Eylül.2011, 01:31
Yerli forvet şarttı.Sercan denenebilir.
Bana göre sol bek ve stoper hariç güzel takım kurduk.Artık ligde idare ediceğiz bu defansla.En azından Ujfalusi'yi stopere çekebiliriz.Sabri bekte daha iyi.Orta sahada top yapamıyor.Yekta denenmeli orta sahada.
Night_Mare17
05.Eylül.2011, 01:34
Gyan SkySports UK ya aciklama yapmis. Yarin turkiyeye gidecegini soylemis .
Adı bizle geçiyordu inşallah olur bu transfer .
RaSenGan
05.Eylül.2011, 01:37
Yerli forvet şarttı.Sercan denenebilir.
Bana göre sol bek ve stoper hariç güzel takım kurduk.Artık ligde idare ediceğiz bu defansla.En azından Ujfalusi'yi stopere çekebiliriz.Sabri bekte daha iyi.Orta sahada top yapamıyor.Yekta denenmeli orta sahada.
Eboue ? :)
C h A o S
05.Eylül.2011, 01:44
Eboue'yide koysunlar sol beke :D Fatih hoca sanırım Eboue'yi zaten Madrid maçında olduğu gibi defansta kullanmayacak.
Fearless Coward
05.Eylül.2011, 01:50
Eboue ofansta çok etkili nasıl olsa her yerde oynuyor hoca büyük ihtimalle ofansta oynatacak...
Redrum
05.Eylül.2011, 03:35
Sercan her şekilde 3. forvetimiz ve 2. sağ açığımız olur. Sağ açıkta Kazım'a güvenilmez, ilk 11'i zorlar bence. Çok iyi transfer olur.
nannar
05.Eylül.2011, 09:08
Sol bek ve hücumu yönlendirecek bir orta sahamız yok :) Sercan iyi bir transfer olur. Bence bişzde kendini geliştirir.Yaşı da genç daha. Yıllardır Aydın paşaya gösterilen sabır ona gösterilirse çok gelişme kaydeder.
Sercan her şekilde 3. forvetimiz ve 2. sağ açığımız olur. Sağ açıkta Kazım'a güvenilmez, ilk 11'i zorlar bence. Çok iyi transfer olur.
Kazım'a güvenemeyip Sercan'a nasıl güveniyorsun Raşit :)
C h A o S
05.Eylül.2011, 11:59
Az önce CNN'de spor programı vardı.Ertem Şener kesin bir forvet daha gelicek dedi.Toni geliyormuş.Hatta DHA haberi hazırlıyor felan dedi.
Toni sempati duyduğum iyi bir golcü ancak 34 yaşında olması soru işareti.Makul bir transfer olur.
Redrum
05.Eylül.2011, 12:11
Kazım'a güvenemeyip Sercan'a nasıl güveniyorsun Raşit :)
Sercan hızlı, koşular yapan bir adam. Kanata koyduğumuz Kazım o kadar durağan oynuyor ki. Çok ağır.
europeanconquer
05.Eylül.2011, 12:14
Sercan'ın yapabilecekleri sınırlı ama Kazım'ın sağı solu belli olmuyor.
Suicider
05.Eylül.2011, 13:04
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
GS Sercan'ı kiralık olarak değil bonservisiyle aldı.. İlk gelen bilgi 3 milyon € artı Musa Çağıran..
Az önce CNN'de spor programı vardı.Ertem Şener kesin bir forvet daha gelicek dedi.Toni geliyormuş.Hatta DHA haberi hazırlıyor felan dedi.
Toni sempati duyduğum iyi bir golcü ancak 34 yaşında olması soru işareti.Makul bir transfer olur.
Son derece saçma bir transfer olur.
Flawless Victory
05.Eylül.2011, 13:14
Belki gol atarız ama çok da yeriz, bu şartlarda yine ligi 3 veya 4. bitiririz gibi tahmin ediyorum. Savunmamızın aksadığı bölgelere takviye yapılmadı, hâlâ hücum adamı alıyoruz.
Yerli bir solbek falan bulabilsek Allah'ın bir lutfu olarak bir yerlerden çıksa da gelse :)
Stan13
05.Eylül.2011, 13:24
Sercan'ın bonservisi için Bursa'ya 3 milyon € + Musa Çağıran'ı verecekmişiz diyor NTV Spor.
Suicider
05.Eylül.2011, 13:30
Keşke kiralık alsaydık.
Nedvedmania
05.Eylül.2011, 13:31
Sercan icin bursaya 3 milyon euro + Musa Çagıran Bonservisiyle Verilcek.
Sercan ile 5 yıllık sözlesme imzalaycağız.
nannar
05.Eylül.2011, 13:31
Musa Çağıran verilirse komik bir transfer olur. Sercan'a 2 milyon yeterli bence
World Hollow o1
05.Eylül.2011, 13:57
Hey gidi günler zamanında 10M€ denen adamı şimdi kovar gibi yolladılar Bursa'dan.. :)
Flawless Victory
05.Eylül.2011, 14:02
Ya paralar çöpe gidiyor valla. Yazıktır yahu.
Musa Çağıran bu takımın orta sahası olacak adam yahu nereye
Redrum
05.Eylül.2011, 14:04
Bence gayet güzel bir transfer. Sanırım Melo transferinde olduğu gibi buna da tek sevinen benim.
byariff
05.Eylül.2011, 14:32
Sercan'ın bonservisi için 3M Euro + Musa Çağıran verildi.Sözleşme 5 yıllık.
Musa cagiran bank asyanin en iyi ortasahasiydi diye biliyorum.. ama terim hazirlik maclarinda falan begenmedi galiba.
Sercan cok iyi transfer bana gore 90 dogumlu 21 yasinda gelecegi var. yok degil ardada 20-21 yaslarinda parladi diye biliyorum sercan icin son umut kapisi bence galatasaray kendini gosterirse 24-25 yasinda iyi bir fiyata satariz. yukardaki arkadasa katiliyorum kazim"a bende guvenmiyorum ne yapacagi belli degil oynayinca oynuyor yalan yok hakkini yemem ama oynamayinca cok tutuk sevmiyorum. hayirli olsun sercan
byariff
05.Eylül.2011, 14:35
Gokmen Ozdemir ; Son bilgi.. Luca Toni hala gündemde.. Yiğit Gökoğlan görüşmeleri sürüyor. Milan Baros gidebilir.. Detay sormazsaniz sevinirim
europeanconquer
05.Eylül.2011, 14:55
Musa Çağıran kiralık olsa keşke.Büyük ihtimalde kiralıktır.
caglaruzun
05.Eylül.2011, 15:04
Musa'yı vermemiz çok sinirime dokundu. Sercan dediğin daha kendini geliştirecek bir oyuncu. Musa'da kendini geliştirebilecek bir oyuncu ancak ortasaha, ortasaha dedigin takımın ruhudur ya böyle bir adam verilir mi umarım kiralık verilmiştir. 3m€ + musa verildiyse yazık bu giden paralarımıza vur dediysek öldür demedik.
sananes
05.Eylül.2011, 15:07
Bir GS düşmanı olarak yorum; Umarım Baros gider Toni gelir ve hiç sakatlanmadan,cezalı duruma düşmeden tüm maçlarda oynar. :D
Bir spor sever olarak yorum; Lütfen Toni gelmesin,ülkemizin paralarına ve seyir zevkimize yazık. :D
Şaka bi yana.Toni'yi almaz GS.Alırsa da neden böyle bir gereksinim duyduklarını anlayamam cidden.Sercan'sa iyi transfer,eğer bi kaç yerde okuduğum kas incelmesi haberleri doğru değilse tabi.
Sercan'da geçen sene doktorlar kas incelmesi tespit etmişler.Rusya transferi de bu yüzden gerçekleşmemiş hatta.30 yaşından sonra normalde bu yaşta bu olayın gerçekleşmesi enterasan demiş doktorlar.En az 6 ay futboldan uzak dur vs. de demişler ama benimki kulaktan dolma bir bilgi tabiki.Bursaspor ile yakından ilgilenen arkadaşlar bu konuyu daha detaylı biliyorlardır.
Nedvedmania
05.Eylül.2011, 15:13
Galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı var ama buraya koymak istemiyorum :D
europeanconquer
05.Eylül.2011, 15:15
Galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı var ama buraya koymak istemiyorum :D
Kimin fotoğrafı var Sercan'ın mı ? :)
Nedvedmania
05.Eylül.2011, 15:16
Evet. Ama hem forma yakışmamış hemde Sercan biraz garip :D
Edit : Formada Adidas Logosu var. Eski bir foto ondan böyle heralde :D
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150293540401843&set=a.343401791842.154307.340109246842&type=1&ref=nf
Edit 2 : Alttaki yorumlara göre önce Fener forması tutulmuş sonra Galatasaray forması. Ondan böyle bir poz çıkmış ortaya :)
europeanconquer
05.Eylül.2011, 15:17
Koy ya ne olacak eninde sonunda görcez :n:
Nedvedmania
05.Eylül.2011, 15:20
Edit'e ekledim.
europeanconquer
05.Eylül.2011, 15:25
Bende son günlerde giymiş sandım :D Bu fotoğrafdan önce tutulan Fener formalı fotoğrafıda gördüm.Kesinlikle Galatasaray forması daha çok yakışmış :n:
Şuna bak tam bir muamma :p :D
http://resim.ihlassondakika.com/www.ihlassondakika.com(49721).jpg
World Hollow o1
05.Eylül.2011, 15:31
Yanlız Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları tutulurken tebessüm var Galatasaray'ınkinde mutsuz gibi duruyor.. :) :p
SAİT71
05.Eylül.2011, 15:43
Beşiktaş formasında resmen sırıtmış BJK'li adam :D
Ertem Şener yapmıştı bu saçmalığı. Annesi çok güzel oldu diye işaret yapmış galiba GS forması tutulunca. Bilgin Gökberk baya kızmıştı Ertem Şener'e ne biçim haber bu der gibi :)
Tatanga17
05.Eylül.2011, 15:52
Sercan küçüklüğünden beri Galatasaray'lı Türkiye'de Bursaspor'dan başka Galatasaray'da oynayabileceğini söylemişti amcası fakat avrupaya gitmeyi daha çok istiyor.
Birde şu musa ilgimi çekti biz bu adamı bir kere bile maçta oynattığmızı hatırlamıyorum niye gönderiyoruz
RaSenGan
05.Eylül.2011, 16:02
Yanlız Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları tutulurken tebessüm var Galatasaray'ınkinde mutsuz gibi duruyor.. :) :p
Ya da diğer iki takımın forması tutulunca sadece gülüyor :D
World Hollow o1
05.Eylül.2011, 16:06
Umut fakirin ekmeği... :)
Sende haklısın.. :p
byariff
05.Eylül.2011, 17:07
Twitterde gene haberler dolaniyor anelka ile cok ciddi sekilde ilgileniyormusuz
Burdada farfan ile ilgileniyormusuz
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=91617
Tatanga17
05.Eylül.2011, 17:12
Napacaz bu kadar forveti anelka haberi balondur
Galatasaray could be ready to make a bid about 18 million euros for the Peruvian striker of Schalke 04 Jefferson Farfan (26). :O
SAİT71
05.Eylül.2011, 17:23
hyurekli haluk yurekli
Son dakıkada bır suprız olmassa kı olacagını sanmıyorum gsaray transferı kapattı.
Sirius Black
05.Eylül.2011, 18:24
Farfan mı? O da gelsin kardeş.. Haha tabiiy kardeş. :D
europeanconquer
05.Eylül.2011, 18:26
Forvete ihtiyaç yok ki veya kanata.Sol Beke ihtiyaç var.Paraya kıyıp Hasan Ali'yi alsak keşke.
E.Cartman
05.Eylül.2011, 19:52
Farfan gelirse muhteşem olur ama bizim yönetim öldürseler 18M€ vermez, balon haber o. Hasan Ali'yi 3e 5e bakmadan alsak iyi olur, Yiğit Gökoğlan'lada anlaşmada son aşamaya gelinmiş sanırım.
Devil33
05.Eylül.2011, 20:10
H.Ali normalde nasıl hiç izlemedim ama eğer FM'deki gbiyse 3 yıl sonra Milan'a satarız :D
E.Cartman
05.Eylül.2011, 20:13
G.Saray, Manisaspor'la anlaşamadı (05.09.2011)
http://www.radyospor.com/Images/Haberler/450x250/30.8.2011_yigit.jpg
Teknik direktör Fatih Terim'in yerli oyuncular içerisinde listenin ilk sırasında yer alan, başarılı orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan için bugün iki kulüp arasında yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkmadı.
İki kulüp, parasal konuda ortak nokta bulamadı. Galatasaray'ın oyuncu takası teklifini ise Manisaspor kabul etmeyince transfer gerçekleşmedi.
FATİH HOCAMIN BENİ İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM
Yiğit Gökoğlan, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Kulüpler anlaşamadı. Dolayısıyla transferim gerçekleşmiyor. Manisaspor'da devam edeceğim, geçen sezondan daha başarılı olmak için çalışacağım. Ben iyi oldukça sonraki dönemlerde de teklif gelir. Fatih hocamın beni çok istediğini biliyorum. Kendisiyle de konuşma şansımız olmuştu. Beni beğendiğini ve takımda görmek istediğini söylemişti. Ancak transferim gençekeşmedi" dedi.
TRANSFER ARA DÖNEMDE GERÇEKLEŞEBİLİR Mİ?
Yiğit, "Ara transfer döneminde transferin tekrar gündeme gelebilir mi?" şeklindeki soruya ise "Bu konu konuşuldu mu bilmiyorum; ama ben iyi oldukça her zaman teklifler gelecektir" ifadelerini kullandı.
Radyospor
Deus Dominus
05.Eylül.2011, 20:41
goal.com'da bir video izledim bizim kulübün başkanı İbrahim Yazıcı ve Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal ile röportaj yapmışlar anlaşma sonrası. Transfer farklı bir sistemle oldu diyordu ikisi de. Aklıma bonservisinin yarısını mı aldılar gibi bir şey geldi. Türkiye'de bir ilk falan diyordular. Bilgisi olan var mı durumla ilgili?
edit: ligtv haberiymiş linkini de paylaşıyorum.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=97846
E.Cartman
05.Eylül.2011, 20:51
İtalya'daki gibi co-ownership mi yaptılar n'aptılar.
Fearless Coward
05.Eylül.2011, 20:57
İtalya'daki gibi co-ownership mi yaptılar n'aptılar.
Co-own yapmışlar sanırım ortaklık demiş Adnan Öztürk ortalık diyince akla bonservis ortaklığı gelir :D
cimboom
05.Eylül.2011, 20:57
Hayirlisi olsun :D
adnan öztürk ortaklık demiş co-own harbi :D
cimboom
05.Eylül.2011, 20:59
Vay be. Turkiyede yapilabilirmi öyle? bir önceki yazdigimida siliyim :D
RaSenGan
05.Eylül.2011, 21:10
Sercan'ın bonservisinin yarısı için 3 milyon verdiysek yılın kazığını yedik.
Deus Dominus
05.Eylül.2011, 21:19
Ortada dolaşan bonservis bedellerine, takas haberlerine rağbet etmemek lazım, biliyoruz basınımızı. Şimdi birimiz bir twitter hesabı açsa çakma bir hesap, dese ki başkan kankam, dayımın oğlu var kulüpte böyle böyle olmuş, onu bile alır haber yaparlar :)
byariff
05.Eylül.2011, 23:05
Sercan Yildirim transfer aciklamasi ;
Türk futbol tarihinde devrim niteliği taşıyan şampiyonluğumuzda emeği geçen takım arkadaşlarıma ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bursaspor taraftarına teşekkürü bir borç bilirim.Bugünlere gelmemde emeği geçen başta başkanımız İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere Bursaspor idari ve teknik yönetimine minnettarlığımı sunarım.
İlk günden başarı temennilerini eksik etmeyen Galatasaray taraftarına,Teknik Direktör Fatih Terim ile çalışacak olamamı sağlayan ve Galatasaraya transfer olmamda büyük emeği geçen başkanımız Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif kordinatörü Bülent Tulun'a şükranlarımı sunarım.
http://www.facebook.com/notes/sercan-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-official/resmi-transfer-a%C3%A7%C4%B1klamam/282952528388896
europeanconquer
05.Eylül.2011, 23:12
Hayırlara vesile olur inşallah :)
Cengo
05.Eylül.2011, 23:27
Şimdi yazdılar:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Bursaspor Kulübü oyuncularından Sercan Yıldırım ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezon Şirketimizin tek taraflı opsiyonunda olmak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Bursaspor Kulübü'ne 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecek ve Musa Çağıran Bursaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak verilecektir. Oyuncuya ise her sezon için 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve her sezon için 8.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun bir sezonda 30 ve daha fazla resmi müsabakada görev alması halinde takip eden sezona ilişkin sabit transfer ve maç başı ücretleri %10 arttırılarak ödenecektir.
byariff
05.Eylül.2011, 23:27
Tribun dergi ; DEDIKODU : Milan Baros > Fenerbahce ya da L.Moskva , Asamoah Gyan, Pavluchenko > Galatasaray
Night_Mare17
05.Eylül.2011, 23:31
Sercan'ın maliyeti normal ve çok katkı yapacağına eminim . Bu arada Baros gidici , Gyan veya Pavluychenko gelebilir gibi .
cimboom
05.Eylül.2011, 23:31
Yemin ediyorum olasi bir Baros Fenerbahce transferi olursa Galatasaray'ligimi birakirim Yeminimide ederim arkadas. Zaten Baros avrupaya bile giderse ben yikilirim.
europeanconquer
05.Eylül.2011, 23:32
''Musa Çağıran Bursaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak verilecektir.''
Bu nedir Allah aşkına ? :mad:
E.Cartman
05.Eylül.2011, 23:36
Tribündergi'nin dedikodu saçmalık ötesi gibi. Ne Fenerbahçe Baros'u alır ne de biz Gyan ve Pavyluchenko'nun maliyetine gireriz.
cimboom
05.Eylül.2011, 23:37
''Musa Çağıran Bursaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak verilecektir.''
Bu nedir Allah aşkına ? :mad:
Keklenmek demektir malesef :/
byariff
05.Eylül.2011, 23:37
ve sercan resmen galatasarayda
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/11002.php
E.Cartman
05.Eylül.2011, 23:44
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/8249_sercan.jpg
barosu yedeklicek forvet almadık mı şimdi ?
byariff
06.Eylül.2011, 01:08
Elmander varya
Yavuz12
06.Eylül.2011, 01:12
barosu yedeklicek forvet almadık mı şimdi ?
Yok.Sercan bence Baros'tan daha iyi :)
Elmander varya
Elmander hazırlık maçlarında bile doğru düzgün oynamadı.Lig maçlarında nerde oynucak.Ha Sercan sakatlanırsa belki kendine şans bulur.
Night_Mare17
06.Eylül.2011, 01:50
Şimdi geçiyoruz Ocak ayı transferlerine.Drogba için Ali Dürüst haftaya Londra'da olacak :P (zaytung)
sentugo
06.Eylül.2011, 02:03
SercanTürk kontenjanından dolayı çok fırsat bulucak gibime geliyor
Yavuz12
06.Eylül.2011, 02:06
SercanTürk kontenjanından dolayı çok fırsat bulucak gibime geliyor
Yok direk 11 başlıcak bence.Tam nokta transfer.
Elmander hazırlık maçlarında bile doğru düzgün oynamadı.Lig maçlarında nerde oynucak.Ha Sercan sakatlanırsa belki kendine şans bulur.
Yok direk 11 başlıcak bence.Tam nokta transfer.
Adam Sercan'dan kurtulunca uçmuş iyice galiba.
footballer33
06.Eylül.2011, 02:10
Kinaye yaptığınızı düşünüyorum. :)
sentugo
06.Eylül.2011, 02:14
endişesini anlamak mümkün değil. Gs taraftarı olsa, sinirden ve dalga amaçlı böyle yazıyor dersin ama hiç tepkisi yok. Bursa taraftarı olsa böyle şeyler söyleyemez herhalde. Ama bi de haklı çıkarsa hepimiz ters köşeye yatarız.
Deus Dominus
06.Eylül.2011, 09:46
Doğru söylüyor :) Yabancı kontenjanı var, biri kaleye gidecek, ortasaha ve savunmada da önemli yabacı isimler var. Tembellik etmez, sıkı çalışırsa -ki başka şansı yok Galatasaray'da. Fatih Terim çeker kulağını aksi bir durumda :)- Özellikle sağ açık olarak forma şansı bulacağını düşünüyorum. Hatta bir 20 maç oynar derim ben :) Hava değişikliği iyi gelecek Sercan'a.
nannar
06.Eylül.2011, 12:14
Bence Sercan Yıldırım için Galatasaray son şans... Artık burda dikiş tutmazsa Okan Koç gibi erir gider. Ama eğer sıkı çalışıp sahada işini yapma gayretinde olursa Galatasaray'da ben çoğu maçta ilk 11 çıkacağını düşünüyorum. Sercan-Selçuk-Servet-Sabri-Yekta ve Kazım ilk 11'deki türkler olsun inşallah :) Hakan Balta,Aydın,Gökhan Zan, Ayhan gibi isimleri mümkünse hiç görmeyelim :D Gerçi Gökhan Zan biraz derli toplu giriyor sezona ama belli olmaz. Ama Hakan aynı Hakan.... :)
Tatanga17
06.Eylül.2011, 12:19
Fatih Terim Sercana;'' Eğer saha içinde işini yaparsan, bir sonra ki durağın Real Madrid.'' demiş.
Sirius Black
06.Eylül.2011, 17:37
KALECİLER
1 Aykut ERÇETİN
25 Fernando MUSLERA
86 Ufuk CEYLAN
DEFANS
3 Çağlar BİRİNCİ
5 Gökhan ZAN
17 Tomas UJFALUSI
22 Hakan BALTA
26 Semih KAYA
27 Emmanuel EBOUE
76 Servet ÇETİN
ORTA SAHA
4 Felipe MELO
6 Ceyhun GÜLSELAM
7 Aydın YILMAZ
8 Selçuk İNAN
11 Albert RIERA
18 Ayhan AKMAN
35 Yekta KURTULUŞ
50 Engin BAYTAR
52 Emre ÇOLAK
55 Sabri SARIOĞLU
FORVET
9 Johan ELMANDER
15 Milan BAROS
80 Kazım KAZIM
90 Sercan YILDIRIM
Resmi siteye yeni sezon kadromuz da girildi. Hayırlı olsun 11-12 sezonu. :)
Suicider
06.Eylül.2011, 17:42
Sabri orta saha olarak girildiğine göre orta da oynıyacak bu sezon :D
runforafall
06.Eylül.2011, 18:45
Ligin en kaliteli takımı haline geldik.
Play-off ve şu şike soruşturması olmasaydı, güle oynaya şampiyon olacağız bu sene diyebilirdik ama, her şey muamma bu sene lig için..
Diamantes
07.Eylül.2011, 15:04
10 oyuncu değişti kadromuzdan, çok iyi transferler yaptık bu sezon. Başkan yıldız transfer yapmadı sözünü tutamadıda demesin kimse, başkan yıldız transfer yapardı Fatih Terim istemedi, Galatasaray'ın menfaatleri için. Sistemine uygun ve lig için iyi olan oyuncuları transfer etmesini istedi başkanımızda hangi oyuncuyu istediyse alıp getirdi. İki sene önce hatırlıyorumda, Rijkaard'ın istediği bir oyuncu bile alınmamıştı. Rijkaard'dan habersiz alındığı iddia edilen Lorik Cana başlarda yedek bekliyordu.
en iyi transferler konusu olmucakmı bu sene yeri değil ama yazcak yer bulamadığımdan buraya yazim dedim :D
byariff
17.Ekim.2011, 16:47
G.Saraylılar'ı heyecanlandıran gelişme
İNTERNETSPOR-FERDİ IŞIK/ Galatasaray taraftarının beklediği mutlu haber sonunda geldi. Melo, Galatasaray ile 3 yıl daha devam edecek.
Galatasaray'ın Juventus'tan 1 yıllığına kiraladığı 'Pitbull' lakaplı Felipe Melo, oynadığı güzel futbol ile formayı hakettiğini kanıtladı. Her fırsatta Galatasaray'da kalmak istediğini söyleyen Melo için mutlu haber sonunda geldi.
http://www.internetspor.com/data/news/260x198/1313840059-meloterimidman1.jpg
İnternetspor yazarı Ferdi Işık'ın Galatasaray Kulübü'ne yakın kaynaklardan öğrendiği bilgiye göre; Galatasaray, Melo'nun bonservisi konusunda Juventus ile anlaşmaya vardı.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Abdurrahim Albayrak arasında geçen dialog sonrası, bu transferin kulübün mali durumuna göre devre arasında yada sezon sonu açıklanması bekleniyor.
INTERNETSPOR
Night_Mare17
17.Ekim.2011, 16:52
İnşallah inşallah. Abartısız söylüyorum Melo böyle devam ederse Galatasaray Efsanelerinden biri olabilir.
BaGa TaRKaN
17.Ekim.2011, 17:53
Henüz Çok Erken Bence Biraz Daha Beklenilmeli
Lucas Neill
17.Ekim.2011, 17:58
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=6&r=1&hid=100201
1.39 dan sonraki Melo'nun sevinci. Adam ilginc beyler.
europeanconquer
17.Ekim.2011, 20:03
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=6&r=1&hid=100201
1.39 dan sonraki Melo'nun sevinci. Adam ilginc beyler.
13 ve 16. saniye arasındada bir garip seviniyor :n:
Edit:Aynı şeyden bahsediyormuşuz :zuhaha
nannar
17.Ekim.2011, 20:04
Melo en Galatasaray'lıyım diyenden daha Galatasaray'lı oynuyor şu anda.Adam futbol oynamayı seviyor hem de amatör ruhla! Böyle adamlar bazen yedikleri kırmızı kartla sizi yarıda bıraksada kalan tüm maçlarda sırtlarlar. O Galatasaray'ı , Galatasaray da onu sevdi ve bence güzel bir birliktelik olur :)
gs tv dimitar berbatov gs de diye haber geçti ama sadece ön anlaşma yapılmış.
Night_Mare17
06.Kasım.2011, 03:49
Telegol'de geçti.
Revolution
06.Kasım.2011, 10:47
Herşeyden önce bizim açığa ihtiyacımız var. Forvette Elmander-Baros-Sercan bu sene için en azından yeterli. Hem Berbatov gelirse Baros gidecek gibi duruyor ya da 4-4-2'ye dönüş yapacağız. Baros'un gitmesini hiç istemem şahsen.
Keşke Riera yerine Keita'yı alsaydık. Topla gücüyle kuvvetiyle top sürerek adam geçen oyuncu yok takımda. Melo yapıyor arada bir ama bize Keita gibi bir adam lazım tam anlamıyla.
E.Cartman
06.Kasım.2011, 12:34
Kaan'a katılıyorum, kanatlarda topu alıp götürecek oyunculara ihtiyacımız var. Melo orta sahada arada yapıyor bu işi, Eboue'de yapıyor ama Kazım'da Riera'da bunu tam olarak yapamıyor. Keita şart.
RT @tribundergi: AS: Galatasaray, A Madrid TD G. Manzano ile arası açılan ve bu yüzden yeteri kadar süre alamayan Reyes ile ilgileniyor
Deus Dominus
06.Kasım.2011, 17:21
Reyes ipleri kopardı artık. Kolay kolay kadroya giremez, vermiş veriştirmiş teknik direktörüne :) kadro dışı kaldı.
Night_Mare17
06.Kasım.2011, 17:49
Berbatov gelse 10 numaraya falan da gerek yok 10 kişi oynasakta olur. Tek başına maç olur o adam her türlü topa vuruyor.
COLMAN20
29.Kasım.2011, 15:25
Fotomaç haberine göre Gs Jaja'yı düşünüyormuş.
Tam performansı ile oynarsa efsane olur Jaja umarım alırlar, Terim ile anlaşırlar. :)
byariff
29.Kasım.2011, 15:32
Jaja iyi topcu aslinda jaja"yida gectimde kanatlarimiz cok kotu Popito"yu Geri alsalar keske...
Nedvedmania
29.Kasım.2011, 19:40
Reyes Türkiye'deymiş.
byariff
29.Kasım.2011, 20:13
Reyes ispanyadan baska bir takimda oynuyamaz umarim eglenceye gelmistir.
COLMAN20
29.Kasım.2011, 22:09
Jaja iyi topcu aslinda jaja"yida gectimde kanatlarimiz cok kotu Popito"yu Geri alsalar keske...
Jaja çok iyi topçu aslında ama İstanbul'da top oynamaya vakit ayırabilir mi orası muamma işte. :)
Suicider
30.Kasım.2011, 02:09
Jaja'ya falan gerek yok arkadaşlar yapmayın.Zaten yetirince elimizde sorun çıkarmaya müsait oyuncu var.
byariff
30.Kasım.2011, 15:17
İşte Arda'nın yerini dolduracak genç yıldız!
Cimbom, Fatih Terim’in ısrarla istediği Kayserili Amrabat’a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. İki kulüp anlaşma sağlarsa, 24 yaşındaki yıldız 2. yarıda G.Saray forması giyecek
Sarı-Kırmızılı takımda ara transfer öncesi büyük bir hareketlilik var. Reyes’i yüksek maliyeti nedeniyle veto eden teknik direktör Fatih Terim’in, Kayseri’nin başarılı forveti Nordin Amrabat (http://www.htspor.com/etiket/amrabat) için ise vize verdi. G.Saray’ın, Kayseri ile oynadığı maçta sergilediği futbolla Terim’in gözüne giren Faslı yıldızın da Cimbom (http://www.htspor.com/etiket/cimbom)’a gelmey sıcak baktığı ve hocası Şota’dan izin istediği kaydedildi. Amrabat (http://www.htspor.com/etiket/amrabat) için resmi teklif hazırlayan Cimbom (http://www.htspor.com/etiket/cimbom), Kayseri ile anlaşırsa,
Amrabat (http://www.htspor.com/etiket/amrabat) sezonun 2. yarısında Galatasaray (http://www.htspor.com/etiket/galatasaray) formasını giyecek.
ARDA’NIN YERİNE
Fatih Terim’in, hücum gücünü artırmak için takımında görmek istediği Amrabat’ın transferi konusunda bastırıyor. 24 yaşındaki yıldızla yapılan ilk görüşmede, Galatasaray’a gelmek için istekli olduğu görülen Amrabat için hemen girişimlere başlandı. Kayserispor (http://www.htspor.com/etiket/kayserispor) yönetiminin yıldız oyuncu için belirleyeceği bonservis bedelinin ardından yapılacak teklifle Faslı yıldızı renklerine bağlamaya çalışacak olan Cimbom yönetimi, böylece Arda Turan (http://www.htspor.com/etiket/arda_turan)’ın gidişinin ardından ortaya çıkan yaratıcı oyuncu sorununu da çözmüş olacak.
HTSPOR.
byariff
30.Kasım.2011, 15:17
Keskem Dogru haber olsada su adami alsak.. sol acikda firtina gibi eser.
Fearless Coward
30.Kasım.2011, 15:26
Amrabat bana Lincoln'ü andırıyor Fatih hoca disiplini ile çok başarılı olur bence...
byariff
30.Kasım.2011, 15:37
Cok yetenekli bi adam ve izledigim kadari ile sorunlu bir futbolcuya benzemiyor
uAburak89
30.Kasım.2011, 15:46
Sahada 2 futbol topu olursa Ambarat başarılı olur ancak. Adam aldı mı vermiyor, takım oyuncusu değil.
nannar
30.Kasım.2011, 16:15
Sağda Keita solda Culio ile izleyeceğimiz şu takımı şu anda, sağda taç çizgisine akraba olan ve her aldığı topla karşısında adam olmasa bile adamı bekleyip çalım atmaya çalışan Kazım ve solda ceset gibi görüntüsüyle hırstan,arzundan yoksun görüntü çizen bir Riera gibi ikiliye bırakan yönetime şükranlar :) Ne ortada top taşıyan teknik oyuncumuz, ne bindirmelerle atakları zenginleştiren beklerimiz, ne kanatlardan içe kat eden ya da adam gibi orta açan kanat oyuncularımız var :) Mevcut takım savunma anlamında artık bazı sorunları halletmiş gibi görünüyor fakat hücum anlamında tek kelimeyler koca bir SIFIR !
Sirius Black
30.Kasım.2011, 20:36
Amrabat iş yapabilir.
COLMAN20
30.Kasım.2011, 21:55
Fatih Terimin Disiplin ile herkesi adam edebileceğini düşünüyorsanız Jaja'yı alır umarım Gs. Adam akıllı oynarsa Alex malex yalan olur. Zaten kendiside Ligde en beğendiği yabancı oyuncunun Jaja olduğunu söylemişti.
byariff
01.Aralık.2011, 15:34
http://www.webaslan.com/_img/icon_bar/aracizgi.gif http://www.webaslan.com/_img/icon_bar/font_buyult.gif http://www.webaslan.com/_img/icon_bar/font_kucult.gif http://www.webaslan.com/_img/icon_bar/aracizgi.gif http://www.webaslan.com/_img/icon_bar/icon_arkadasinaoner.gif (http://www.webaslan.com/_ajax/arkadasina_gonder.php) http://www.webaslan.com/_img/icon_bar/aracizgi.gif http://www.webaslan.com/_img/icon_bar/icon_print.gif (http://www.webaslan.com/haber_print.php?id=46886) http://www.webaslan.com/_img/icon_bar/aracizgi.gif
G.Saray'a transfer haberi ÇILDIRTTI
Golcü arayan Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'la ilgili son iddia Apoel'li Ailton Jose Almeida (http://www.webaslan.com/ailton-jose-almeida/) oldu. Kıbrıs Rum basını, sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi (http://www.webaslan.com/sampiyonlar-ligi/)'nde bu sezon harikalar yaratan Apoel'i attığı gollerle sırtlayan Brezilyalı oyuncuyu, sarı-kırmızılıların ayartmaya çalıştığını iddia etti. Haberlerde Cimbom (http://www.webaslan.com/cimbom/)'un, 27 yaşındaki oyuncuya daha önce Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) forması giyen menajeri Roger Ljung aracılığıyla transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) teklifinde bulunduğu belirtildi.
http://www.webaslan.com/img/5/2011/adai.jpg
4 MİLYON EURO!
Aslan'a tepki (http://www.webaslan.com/tepki/) gösteren Ada basını, "Türkler başarımızı kıskanıyor. Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), parasıyla önümüzü kesiyor" başlıklarını kullandı. Apoel'de yıllık 400 bin euro'ya oynayan Ailton'un İstanbul'dan aldığı tekliften sonra kafasının karıştığı ve yönetimden zam talep ettiği ifade edildi. Apoel'in, Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ı UEFA'ya şikayet edeceğini yazan Rumlar, Ailton'un sorun çıkarmayı sürdürürse devre arasında 3-4 milyon euro'ya satılacağını vurguladılar.
ZENİT DE PEŞİNDE
Rumlar, Ailton'un kafasını karıştıran takımın sadece Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) olmadığını, Rus Zenit (http://www.webaslan.com/zenit/)'in de Brezilyalı golcünün peşinde olduğunu bildirdi. Apoel, Ailton'u geçen yıl FC Kopenhag'dan 750 bin euro bonservis bedeli ödeyerek almıştı. 2013 yılına kadar sözleşmesi olan Ailton'un satışı ile Kıbrıs Rum Kesimi futbol tarihinin transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) rekorunun kırılması bekleniyor
WEBASLAN
Revolution
01.Aralık.2011, 16:41
Jose Almeida'yı tanımıyorum ama Fatih Terim'e güveniyorum şu tarz transferlerde. Keita gelsin dertler bitsin diyenlerdenim ben. Pino'ya bile razıyım. Bizim kesinlikle en büyük eksiğimiz kanatlar.
Nocna Mora
01.Aralık.2011, 22:30
Amrabat'la falan bu işler olmaz. Eger hedefler büyükse ona göre transfer yapılmalı. Neyse. Takım zamanla oturur isimler netleşir.
byariff
01.Aralık.2011, 22:59
Buyuk isimleride aldik ne oldu ?
byariff
02.Aralık.2011, 16:26
Galatasaray eski yıldızını getiriyor
G.Saray ara transferde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Fatih Terim'in sezon başında da istediği eski Cimbomlu Keita için girişimler sürüyor.
Al Sadd kulübü ile yapılan pazarlıklarda mesafe alınması ve Fildişi Sahilli oyuncunun geri dönmek istemesi de Galatasaray'ın elini güçlendiriyor. Al Sadd'ın gözden çıkardığı Keita için G.Saray 2 milyon dolar bonservis teklif etti.
http://www.internetspor.com/data/news/260x198/1292236197-keita.jpg
Al Sadd bunu az buluyor. Eğer bonserviste anlaşma olmazsa Keita ocak ayında kiralanacak. Keita'nın yerine alınan Kazım bu boşluğu dolduramadı.
INTERNETSPOR
zeck17
05.Aralık.2011, 00:22
keita amrabat ve podolski bu oyunculardan 2 sini alsak ligde çok başarılı oluruz ne yazık ki kanatlarımız berbat
europeanconquer
05.Aralık.2011, 00:28
Bildiğim kadarı ile Elia Juventus'ta fazla forma şansı bulamıyor.Kiralasak ne de güzel olurdu.Normal düşünürsek şu takım solda Pino sağda Keita ile uçar gider.Bize kanatlarda hızlı adam lazım.Hızlı dediğime bakmayın Kazım'da hızlı ama boş boş koşuyor.Hızlı ve boş koşu yapmayan adam lazım diyeyim.
Nedvedmania
05.Aralık.2011, 00:35
Ünal Aysal çok önemli açıklamalar yapıyor.
Amrabatı istedik, kayseri olumsuz yanıt verdi
Hamit her zaman listemizde
Keita listemizde yok
Reyesi istersek yarın alabiliriz.
europeanconquer
05.Aralık.2011, 00:37
Reyes'i istersen yarın alabiliyorsan al be kardeşim artistlik yapma işte.Hiç sevmem böyle konuşmaları.Bu arada hangi kanal ?
Mamadou
05.Aralık.2011, 00:39
TRT 1 Stadyum
sui generis
05.Aralık.2011, 00:40
Ünal Aysal: "Mahkemenin iddianameyi kabul etmesi halinde Sercan'la olan sözlesmemizi feshedecegiz."
yaparsa çok yanlış olur.
barahir
05.Aralık.2011, 00:50
Ünal Aysal: "Mahkemenin iddianameyi kabul etmesi halinde Sercan'la olan sözlesmemizi feshedecegiz."
yaparsa çok yanlış olur.
Düşene bi tekme daha vurmak ne derece insanlığa sığar.. Hem de son çırpınışları olan bi oyuncu için..
eng1n
05.Aralık.2011, 00:51
yaparsa çok yanlış olur.
Bence de yanlış bu sadece iddianame yani iddia edilen şeyler var bunun içinde zaten kanıtlanırsa ve Sercan suçlu bulunursa fesh etmeleri kadar doğal bir şey.
LadroN
05.Aralık.2011, 01:11
yaparsa çok yanlış olur.
Bunu nereden duydunuz bilmiyorum da Ünal Aysal öyle birşey demedi.
uAburak89
05.Aralık.2011, 01:13
Tribündergi güzel uydurmuş. İzliyorum, bütünüyle yalan bir mesaj yazmışlar.
Mamadou
06.Aralık.2011, 18:36
"Galatasaray'a oyuncu satmayacağız!"
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Galatasaray'ın transfer etmek istediği yıldız oyuncuları Noureddine Amrabat'ın transferi ile ilgili çok sert bir açıklama yaptı..
http://www.ajansspor.com/resimv3/recepmamur_kayserispor.jpg
Kayserispor'un resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Galatasaray Kulübü, sözleşmeli oyuncumuz Noureddine AMRABAT ile ilgili olarak kendilerinin de dediği gibi Sayın Ali DÜRÜST aracılığı ile 30 Kasım’da beni aramıştır…
Bu bilgi doğrudur. Ancak oyuncumuz ve temsilcisi en az bir aydır çeşitli aracılar da kullanılarak ayartılmaya çalışılmıştır…
Bunların içinde en tuhaf olanı; Fas Milli Takım Teknik Direktörü Sayın Eric GERETS’in oyuncumuz milli takımda iken kendisiyle Galatasaray adına görüşme yapmasıdır
(07.11.2011 – 14.11.2011 tarihleri arası).
Her iki kulüp arasında bir sorun yaşanmaması için ben, bizzat T.F.F Başkan Vekili Sayın Lütfi ARIBOĞAN’ı arayarak Galatasaray Kulübü ile görüşmesi ve etik olmayan bu yoldan vazgeçmeleri için aracı olmasını rica ettim (30 Kasım’dan önce).
Sayın Lütfi ARIBOĞAN’ın çabalarına rağmen Galatasaray Kulübü’nün ayartma girişimleri durdurulamamıştır. (Sayın Ali DÜRÜST beni bu durum üzerine arayıp; “Bu konu kapanmıştır.”, demesine karşın).
Değerli Kamuoyu;
Bildiğiniz gibi Galatasaray Kulübü’nün hiçbir etiğe uymayan saldırgan, ayartarak transfer yapma stili bugün ortaya çıkmamıştır…
Bu durum bir Galatasaray geleneği olmuştur…
Şöyle ki;
Gökhan ÜNAL, Mehmet TOPUZ, Ali TURAN ve daha bu sezon başında Franco Dario CANGELE’ye de aynı yöntemler denenmiş ve kulübümüze büyük zararlar verilmiştir. Sezon başında Fanco Dario CANGELE’yi satmayacağımızı bildirmemize rağmen; Argantina’da oyuncunun menajerine ulaşılmış, aynı senaryo uygulanmıştır…
Ortaya çıkan durum şudur;
Galatasaray Kulübü; yüksek mali imkanları, mazisinden kaynaklanan Kamuoyu gücü ile bizleri hiçe saymak gibi önlenemez bir kibir içindedir…
Kendilerine her şeyi hak gören; hukuk, kural tanımayan muhteşem mazilerinin oluşturduğu gücün mirasını yiyen bu anlayışın temsilcilerine, Başkanlığı’nı yaptığım Kayserispor; bundan önceki olaylarda olduğu gibi, bu olayda da gereken cevabı verecektir…
Bugün Kayserispor olarak duruşumuz şudur;
Biz oyuncumuz Noureddine AMRABAT’ı satmayacağız. Eğer bir gün oyuncu satmak istersek bu kulüp kesinlikle Galatasaray olmayacaktır…
Kamuoyuna saygılarımla arz ederim…"
Recep MAMUR
BAŞKAN
byariff
06.Aralık.2011, 20:21
Satmayiz diyorsa kesin satarlar aliriz amrabatida sorun degil.
uAburak89
06.Aralık.2011, 23:45
Satmayız diye çığırtkanlık yapan sonra oyuncularını satan kulüp Kayserispor. Bize satmasınlar, satmazlar neden çünkü Galatasaray sadece 2 milyon euro önermiş. Yeter mi onlara yetmez, hem daha iyi alıcıları var her daim var...
Kayseri cephesinden gelen her açıklamaya sadece gülüyorum. Tek kızdığım bizim yönetim. Galatasaray'ın parası ne Amrabat'a verecek kadar, ne de Kayserispor'a verecek kadar değersiz değildir. Bu lafların üzerine hala almak için girişim yaparlarsa, hatalarından dönmezlerse Ünal Aysal'dan, Fatih Terim'e hepsine kocaman eksi yazarım.
Galatasaray üzerinden prim yapıp gündeme kalmaya çalışanlara en güzel cevabı kendi oyuncuları vermiş ayrıca. Radyospor'a bağlanarak, Galatasaray'a gitmek istiyorum diyen Amrabat'ı, oyuncuları "mal" olarak gören zihniyetin iki kere dinlemesi gerek.
ForsakeN
07.Aralık.2011, 21:01
http://www.as.com/futbol/articulo/atletico-pierde-mucho-marcha-reyes/20111207dasdaiftb_40/Tes
Ujfalusi ile AS Gazetesi röportaj yapmış. Reyes hakkında da bişiyler söylemiş Ujfalusi.Atletico'nun taraftar sitesinde röportajın İngilizce çevirisini de buldum. Reyes Türkiye hakkında sorular soruyomuş ve gelicek misin sorusuna "bilmiyorum" yanıtını veriyormuş
Former Atlético Madrid defender Tomáš Ujfaluši, who left the club over the summer to play for Turkish giants Galatasaray, spoke to AS reporter Özgür Sancar on Wednesday ahead of his side’s derby against rivals Fenerbahçe.
The still-beloved Colchonero idol shed some light on how his transfer to the Süper Lig came about in June, and admitted that he has encouraged want-away Atleti winger José Antonio Reyes to join him in Istanbul.
Reyes has reportedly already agreed terms with Galatasaray, and is expected to bolt the Vicente Calderón this coming winter transfer window.
The following is an excerpt from Mr. Sancar’s interview with Ujfa.
Özgür Sancar: You went from being an idol of the Calderón to becoming a star of the Ali Sami Yen…were you expecting that?
Tomáš Ujfaluši: It was a surprise. I was convinced that I would retire at Atlético. My wish was to win a title again; fight for La Liga. I really miss Madrid, my friends and the Rojiblanco supporters. At Atleti I experienced the most beautiful stage of my career. But football is full of surprises and my transfer took place in a matter of days. My friendship with Baros and Terim’s desire to have me here were key. Today we play our biggest derby, against Fenerbahçe. I’m even already one of the team captains.
Ö.S.: Are you happy?
T.U.: Yes, we are second in the league standings and we have a great project. This is the most important institution in the history of Turkey and we have to return to the level of the Galatasaray of the 2000 UEFA.
Ö.S.: Will you retire in Turkey?
T.U.: When I complete my contract I’ll be 36 years old. If I am still in good condition, perhaps I will go to the United States for a year, but who knows.
Ö.S.: You talk about Atleti frequently on Twitter, what do you think about the current team?
T.U.: I can’t say anything about Manzano because I am not familiar with his football philosophy. When my schedule allows me to, there isn’t a game that I miss. The team is doing well in Europa League and looks like another group from the one in La Liga. Kun, Forlán, De Gea, Simão and I were sold, but quality players like Arda, Falcao, Diego, Adrián and Miranda have arrived. With Diego and Falcao’s character, Atleti can grow a lot. Reyes is an excellent player but…
Ö.S.: He’s going to Galatasaray.
T.U.: That’s what it looks like. With Quique, Reyes and I worked together brilliantly on the right wing. He’s a fantastic footballer, very smart, although his success depends largely on being able to retain the ball and he is lethal in one-on-one situations. Atleti is set to lose a lot with his departure. Galatasaray, on the other hand, will grow a lot being able to deploy him as a winger or as a second forward. Over here we’re waiting for [the deal] to be resolved now.
Ö.S.: You’ve been in contact with him right?
T.U.: Yes. We speak often. He has asked me a lot of things about life over here and when I asked him if he was coming he would say ‘I don’t know, I don’t know, I don’t know’. Now, in Turkey, we might have Atleti’s right wing that won the Europa League.
Ö.S.: What do you think about Arda’s start with Atleti?
T.U.: He’s already a total leader on the field and I am very proud of him. Although at Atleti there are already a lot of leaders, Arda is brave and he always tries to do something different.
Ö.S.: Did you watch the [Madrid] derby?
T.U.: Yes. Such bad luck! If it hadn’t been for those dismissals…I hope from my heart that Atleti win the one at the Calderón.
Ö.S.: Do you have a message for Atlético fans?
T.U.: Yes. That I miss them, that I hope to visit them very soon and that I wish them a lot of success.
Lucas Neill
08.Aralık.2011, 05:31
Reyes cok iyi oyuncu ama buraya gelen cogu Ispanyol basarisiz oldu bu yüzden soru isareti.
byariff
08.Aralık.2011, 05:53
valla sol acigida cozduk gibi emre ile engin, bu takima cok saglam bi sag acik ve elmanderin yanina adam gibi forvet alirsak sampiyon oluruz.
nannar
08.Aralık.2011, 09:25
4-2-3-1 düzeninde de başarı gelir.Solda Emre, ortada selçuk,engin,melo ama sağda kazımla bu iş yürümez. Yalnız adamın kralı Elmander... Tek başına bir güç ileri hatta :D Hakan Şükür'den sonra bence kesinlikle en faydalı fırvetimiz olacak yıllardır. Adam hem pres yapıyor,hem pas alıyor dağıtıyor,asist yapıyor ,gol atıyor.Tam bir savaşçı...
Lucas Neill
08.Aralık.2011, 20:48
Gökdeniz'le ilgileniyormusuz sanirim o yönde haberler cikmis.
byariff
08.Aralık.2011, 21:06
gokdeniz bence olursa iyi olur 30-31 yasinda su an 2-3 yil oynar sag acik ve sol acikda oynuyabilen bi adam.
KanaKe
09.Aralık.2011, 19:56
gokdeniz bence olursa iyi olur 30-31 yasinda su an 2-3 yil oynar sag acik ve sol acikda oynuyabilen bi adam.
gökdeniz o süratle ve teknikle 40 yasina kadar oynar tsl de..
Sirius Black
10.Aralık.2011, 20:48
Manzano, Reyes'i bizle görüşüyor diye kadroya almamış. Bence iyi transfer olur.
Fearless Coward
10.Aralık.2011, 20:50
Gökdeniz'i alsak varya ilaç olur ilaç :D zaten KanaKe'de söylemiş çok rahat oynar en az 5 yılı var...
byariff
10.Aralık.2011, 21:29
gokdeniz turkiyeye donmeyi dusunmuyorum demis..
Sirius Black
10.Aralık.2011, 21:32
Kendi bilir.
byariff
12.Aralık.2011, 15:59
Son haftalarda form grafiğini artıran ve ligin zirvesine yerleşen Galatasaray (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray)´ın genç oyuncusu Emre Çolak´ın da performansı dikkat çekmeye başlamıştı.
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/12/12/emre-colak-icin-istanbul-a-geldiler-1830778.Jpeg
Özellikle Fenerbahçe (http://www.milliyet.com.tr/index/Fenerbahce) ve Trabzonspor (http://www.milliyet.com.tr/index/Trabzonspor) maçlarında alınan galibiyetlerde bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Emre Çolak´ın bu performansının yankılarının kısa sürede Avrupa (http://www.milliyet.com.tr/index/Avrupa)´da da duyulduğu öğrenildi.
Macadogru.com'un haberine göre Almanların dünyaca ünlü takımlarından Bayern Münih (http://www.milliyet.com.tr/index/Bayern%20Munih)´in Emre Çolak´ı izlemek için İstanbul (http://www.milliyet.com.tr/index/Istanbul)´a bir görevli gönderdiği ve Alman scoutun az önce Türkiye (http://www.milliyet.com.tr/index/Turkiye)´ye geldiği bildirildi.
Alman görevlinin Emre Çolak´ı Orduspor (http://www.milliyet.com.tr/index/Orduspor)´la oynanacak maçta izleyeceği de gelen diğer bilgiler arasında.
MILLIYET
sananes
12.Aralık.2011, 20:28
Emre için daha erken, hem Galatasaray'a kazandıracakları bitmedi hem de daha yeni oynamaya başlamışken yeni maceralara atılması doğru gelmiyor bana. Bu sezon ve sonraki sezonu türkiye'de geçirsin aynı formda devam ederse bu 2 sezonun sonunda zaten avrupa'nın en güçlü takımları isteyecektir kendisini.
Nedvedmania
12.Aralık.2011, 20:30
Galatasaray Transfer Haberleri başlığı vardı zaten :)
Bana kalırsa Emre'nin gitmemesi lazım. Gitmez zaten :)
Lucas Neill
12.Aralık.2011, 20:37
Gs transfer haber basliginin Bundesliga ligi bölümünde ne isi var?
Nedvedmania
12.Aralık.2011, 20:41
Konu taşıma sırasında tersli yaşanmış :D Almanya konusunu Gs ye taşıyacakken tam tersi olmuş :n:
byariff
12.Aralık.2011, 21:35
alman takimi istedigi icin oraya acmayi uygun gordum
E.Cartman
12.Aralık.2011, 23:26
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=103647
Ayrılda gel Amrabat. Hurma'ya beni bırak gidiyorum ben demiş resmen. İnşallah falan da diyor reyiz :D
deniz.91
13.Aralık.2011, 00:27
gitmek isteyene yol vermek gerek tabi değeri miktarını aldığı sürece ama kayserinin devre arasında bırakacağını sanmam
Deus Dominus
13.Aralık.2011, 01:02
Ne olduğu belirsiz adamlara milyon eurolar saçıyor takımlarımız, böyle bir ortamda değerinin altına mümkünatı yok bırakmaz Kayserispor. Amrabat'ı yabancı bir takım istese 4-5 milyon euroya alır ama bir Türk takımı alamaz.
William Rookwood
13.Aralık.2011, 02:35
10 milyondan aşağı vermezler bence
Sirius Black
13.Aralık.2011, 17:52
Eğer oyuncu gerçekten isterse öyle 10 milyon euroları filan rüyalarında görürler.
nannar
13.Aralık.2011, 18:02
ne 10 milyon € su yahu? Bahsettiğimiz adam sanki Avrupa'nın kalburüstü oyuncusu falan mı ? Biz Muslera,Eboue,Cana gibi isimlere bu paraları vermemişiz.Amrabat için 3-4 milyon €'dan fazla verilmesine karşıyım.Çok üst düzey bir oyuncu değil.
Fearless Coward
13.Aralık.2011, 18:16
Biz Eboue gibi bir oyuncuya 10 Milyon vermedik...Terim zaten kulübü düşündüğü için ucuz ve akıllıca transferler yaptırdı...Muntari de gelecekti Terim istemedi paradan dolayı...Amrabat için de 3-4 Milyon verilir yok derlerse olay biter...
byariff
13.Aralık.2011, 18:17
1.5m + aydin + caglar"i verebiliriz
C h A o S
13.Aralık.2011, 18:25
1.5m + aydin + caglar"i verebiliriz
Aydın-Çağlar-GÖkhan Zan-Riera verelim gitsin bunları :)
Şaka bir yana üsttede söylenildiği gibi maksimum 4milyon euro verilmeli.Nedense Amrabat gelirse bizde çok iyi işler çıkarır hissi var içimde.
William Rookwood
13.Aralık.2011, 18:30
Kayseri ile aramız pek iyi olmadığı için o kadar isteyeceklerini düşündüm. Yoksa oyuncunun değeri en fazla 2-3 milyon eder
DisCo
14.Aralık.2011, 14:02
Sarı-Kırmızılılar, Al Sadd’da oynayan eski futbolcuları Abdul Kader Keita ile F.Bahçe’den bu takıma sezon başı giden golcü Mamadou Niang’ın transferi için el altından girişimlere başladı.
G.Saray’da devre arası transferleri için hareketli günler yaşanıyor. Fatih Terim’in yönetime verdiği listenin ardından, A ve B planlarını yapan yönetim, yerli oyuncular için istenen yüksek fiyatlar nedeniyle yabancı alternatifler üzerinde yoğunlaştı. Terim’in “Türkiye ligini tanıyan ve çabuk adapte olabilecek simler” sözü üzerine 2 tanıdık ismi yeniden takibe alan Cimbom, aynı takımda oynayan eski oyuncuları Abdul Kader Keita ile geçen sezon F.Bahçe forması giyen Niang ikilisi için nabız yoklama kararı aldı.
HEDEF KİRALAMAK
Taraftarların da en çok alınmasını edilmesini istediği isimlerin başında gelen Keita için, sezon başında Katar’ın Al Sadd takımının kapısını çalan ancak son anda çıkan anlaşmazlıkla transferden vazgeçen yönetim, kanatlarda yaşanan sıkıntı üzerine bu oyuncu için yeniden harekete geçti. Hem de sadece Keita değil, F.Bahçe’den Al Sadd’a giden golcü Niang için de arayıştalar. Aslan’ın 2 ismi de öncelikle kiralamak istediği, uygun bonservis bedeli belirlenirse satış opsiyonunun da alınabileceği öğrenildi.
byariff
14.Aralık.2011, 14:54
Keita Gelsinde Gerisi Fasa Fiso.
William Rookwood
14.Aralık.2011, 23:09
Balon haber gibi duruyor
KanaKe
16.Aralık.2011, 16:15
Kayseri ile aramız pek iyi olmadığı için o kadar isteyeceklerini düşündüm. Yoksa oyuncunun değeri en fazla 2-3 milyon eder
sezon sonu gelsin hele :) türkiyeden bir kulüp isterse kayseri en az 10 milyon euro isteyecektir.. avrupaya satmaya kalksa yari fiyatina satar kayseri :)
Alicanfmfan
17.Aralık.2011, 04:28
Sporx'te okudum ;
Amrabat için Elmander+Eboue bide 5 Milyon Euro istemişler :D
LaigLeNoiR
17.Aralık.2011, 04:31
Kayseri - Galatasaray arasındaki gerginlikten dolayı sanırım böyle abartılı teklifler istiyorlar.
Umarım Amrabat'ı Ünal ve Topuz gibi rezil etmezler.
DisCo
17.Aralık.2011, 13:53
Kayserispor yöneticilerinin transfer anlamında ciddi bir eğitim görmesi gerektiğini düşünüyorum. Normalde futboldan anlamayanlar yönetici oluyor diyoruz fakat Kayserispor'un sorumluları bana göre yöneticiliktende anlamıyor.
Avrupa'da çoğu oyuncunun istenildiği, bu oyuncuların transferi için çalışmalar olduğunu görüyoruz. Oyuncusu istenen hangi takım bu kadar trip atıyor onu daha göremedik. Lukaku konusunda Chelsea'nin çok istediğini ve Drogba yerine düşündüğünü duymayan kalmadı. Adamlar sonunda transferi gerçekleştirdiler. Kayserispor'un oyuncuyu satmama hakkı ne kadar doğalsa Galatasaray'ında teklif yapması, ısrarcı olması, oyuncuyu istediğini de açık açık belli etmesi o kadar doğaldır.
Bugün Kayserispor'da oynamak mı? hedeftir yoksa Galatasaray'da mı? Yarın Galatasaray'da oynamak mı? hedef olur Barcelona'da mı? Bu devran böyle yürür. O yüzden oyuncu Galatasaray'a gelmeyi istiyorsa, hayallerimin takımı diyorsa eğer Kayserispor mecbur satmak zorundadır. Geçmişi sürekli örnek veriyorlar ama ders çıkarmadıklarını görüyoruz. Sadece antipati toplamaya yarıyor.
E.Cartman
17.Aralık.2011, 15:25
Kayserispor Troisi transferinde aynı şeyi yapmadı mı neyin tribindeler ki oyuncu satmaya gelince mi ayıp oluyor ki ortada etik olmayan bişey yok.
europeanconquer
17.Aralık.2011, 15:26
İstedikleri açıklamayı yapsınlar.Türk futbolu Kayserispor yönetiminden bıktı usandı.Böyle yöneticilik olmaz.
byariff
20.Aralık.2011, 19:18
Turgut Doğan'dan G.Saray açıklaması
G.Saray (http://www.webaslan.com/g-saray/)'ın kadrosuna katmak istediği A.Gücü'nün genç golcüsü Turgut Doğan Şahin (http://www.webaslan.com/turgut-dogan-sahin/), transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) söylentilerini doğruladı.
Radyospor'da soruları cevaplayan Turgut Şahin, "Benimle şuana kadar bir görüşme söz konusu olmadı fakat menajerim böyle bir teklifin olduğunu söyledi. Ayrıca G.Saraylı yöneticiler kulübümle de görüşmüş olabilirler; ama menajerim önümüzde zorlu bir maç (http://www.webaslan.com/mac/) olduğundan gelişmeleri bana anlatmaktan kaçınıyor" dedi.
Her genç futbolcu gibi kendisinin de üç büyük takımlardan birine transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) olma arzusunun olduğunu vurgulayan genç golcü, "G.Saray gibi büyük bir kulübün benimle ilgilenmesi, transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) teklifinde bulunması sevinç ve mutluk verici. İnşallah A.Gücü'nün de menfaatleri doğrultusunda, kulübüme para (http://www.webaslan.com/para/) kazandırıp gitmek isterim" ifadelerini kullandı.
http://cdn.webaslan.com/img/5/2011/turgut_dogan_11.jpg
FATİH HOCA'NIN BENİMLE İLGİLENMESİ MUTLUK VERİCİ
Genç golcü, G.Saraylı yöneticilerin Fatih (http://www.webaslan.com/fatih/) Hoca'ya 'üzerine çalışılırsa çok iyi bir golcü olur' şeklinde rapor sunduğu Fatih (http://www.webaslan.com/fatih/) Terim'in de transfere olumlu baktığı yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine, "Tabiki bu tarz haberler beni heyecanladırıyor ve daha da teşvik ediyor. Benim adıma güzel şeyler bunlar. Fatih (http://www.webaslan.com/fatih/) Hoca'nın genç futbolculara ne kadar önem verdiğini herkes biliyor. Terim'in beni istemesi de ayrıca mutluk verici. Son maçın ardından herşey ortaya çıkacaktır" şeklide cevap verdi.
3 BÜYÜK TAKIMDA DA OYNARIM; FAKAT GALATASARAYLIYIM
Konuşmasından çocukluğundan beri Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ı tuttuğunu ifade eden Turgut Şahin, Profesyonellik gereği şartlar üç büyük kulübün hangisinde uygun olursa, o kulübün formasını giyebileceğini söyledi.
WEBASLAN
William Rookwood
20.Aralık.2011, 19:56
Güzel olur yetenekli bir futbolcu
SaLviO
20.Aralık.2011, 19:58
Ambaratta büyük takım potansiyeli görmüyorum saten çok yetenekli olsaydı bence psv den o kadar ucuza alamazlardı bence gs için yararlı olmaz
Mamadou
21.Aralık.2011, 18:55
G.Saray'a transfer yasağı istediler!
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yıldız oyuncuları Amrabat'ı Galatasaray'ın ayartmaya çalıştığını belirtirken, sarı kırmızılıları TFF'ye şikayet ettiklerini söyledi..
http://ajansspor.com/resimv3/suleymanhurma_kayserispor_0.jpg
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Galatasaray'ın Amrabat'ı ayarttığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduklarını ve Sarı-kırmızılı kulübe transfer yasağı getirilmesini istediklerini söyledi.
Genel Menajer Süleyman Hurma, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Amrabat'ı Galatasaray'a satma gibi durumun söz konusu olmadığını yineledi. Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur'un ağzından "Peşin para olursa Amrabat'ı satabiliriz" şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğuna vurgu yapan Hurma, "Başkanın 'biz oyuncumuzu satmayacağız. Eğer bir gün oyuncu satmak istersek, bu kulüp kesinlikle Galatasaray olmayacaktır' şeklindeki açıklaması geçerlidir. Biz kadromuzu güçlendirmek için Amrabat'ı satmamız gerekmiyor. Böyle bir şey olamaz" diye konuştu.
Galatasaray'ın oyuncuyu ayarttığı gerekçesiyle gerekli hukuki işlemleri başlattıklarını söyleyen Hurma, "Galatasaray'a transfer yasağı konulması için federasyona gerekli evraklarımızı ve belgeleri ilettik" ifadelerini kullandı.
DisCo
21.Aralık.2011, 19:01
Oyuncuyu ayartmak olarak altını çizdikleri konu nedir?
barahir
21.Aralık.2011, 19:02
Oyuncuyu ayartmak olarak altını çizdikleri konu nedir?
Sanırım kulübün izni olmadan oyuncuyla görüşme gibi bi iddiası var kayseri tarafının..
deniz.91
21.Aralık.2011, 19:04
Amrabatı schalke ve fulham da istiyomuş sanırım ikisinden birine gidebilir
DisCo
21.Aralık.2011, 19:58
Batuhan Karadeniz için konuşmalar geçiyor. Umarım böyle bir transferi gerçekleştirmeyiz.
byariff
21.Aralık.2011, 20:04
Batuhan Karadeniz için konuşmalar geçiyor. Umarım böyle bir transferi gerçekleştirmeyiz.
Terim yeni bir hakan sukur yaratmaya calisiyor batuhandan galiba ama cok simarik.
Fearless Coward
21.Aralık.2011, 20:55
Bu sezon için forvete gerek yok gibi bir kanat alsak daha iyi olur...
William Rookwood
21.Aralık.2011, 21:16
Bencede pek gerek yok. Hazır Avrupa'da yokken, Okan, Mertcan ve Berkin'ide as takıma çıkartıp oynatmak lazım. Devre arasında ise bir kanat oyuncusu ile anlaşsak iyidir.
europeanconquer
21.Aralık.2011, 21:20
Yeni bir Hakan Şükür yerine yeni bir Arif Erdem'i tercih ederim ben.Mesela Sercan Yıldırım.
Sirius Black
21.Aralık.2011, 21:35
İlla yeni bir x yaratacağımıza şahsına münhasır oyuncular bulsak daha iyi olmaz mı?
Night_Mare17
22.Aralık.2011, 00:59
Transfer nöbeti başlasın :D
Nocna Mora
22.Aralık.2011, 03:04
Balotelli için de çok şımarık deniliyor ancak bu adam şu anda dünyada ki en önemli santraforlardan biri. İnsanların kişiliği ile çok ilgilenmeyin. Sahaya çıkıp 2 gol attıktan sonra kimse Batuhan'a neden şımarıksın diyemez ya da neden böyle şöyle yapıyorsun diyemez. Seni futbolu ilgilendirir adamın. Eger alınırsa çok iyi bir transfer olur diye düşünüyorum. Ayrıca Cem Sultan takıma geri dönse çok çok daha iyi olur.
byariff
22.Aralık.2011, 07:33
Olcan,keita,mervan"i , muhammet demiri alsak yeterli.
Gidicekler ; Riera , ayhan , Kazim(iyi yedek olur kalsin ) , birde baros.
europeanconquer
22.Aralık.2011, 13:10
Şu takımda 2 yıl boyunca Mustafa Sarp diye bir futbolcuya dayanıldı.Riera gibi kumaşı belli bir futbolcuyu iki saniyede harcayacaklarını düşünmüyorum.Giderse Aydın ve Serkan gider.Gelecek oyuncular ise mutlaka bir sağ kanat gelmeli,genç bir forvet alınmalı.
nannar
22.Aralık.2011, 13:22
Riera'yı geldiğinden beri ben de eleştiriyorum ama şans verilmesi lazım 1 sezon.
Fakat şans buldukları halde hala istenilen katkıyı sağlayamayan şu isimler bence kesinlikle gönderilmeli;
Aydın Yılmaz,Serkan Kurtuluş,Gökhan Zan
Yerlerine ise türk alınmalı.Zaten kadroda sağlam 6 yabancı + Rieira var. 1 tane genç yabancı alınabilir fakat alınmasa da olur. Türklerden ise mutlaka 1 sol kanat, 1 sağ kanat, 1 stoper ,1 ofansif ortasaha ve 1 santrafor lazım.Özellikle sol kanat ve sağ kanata alınacak oyuncular direk 11'e girecek kalitede olursa ikinci devre ipi göğüsleriz...
mpaker66
22.Aralık.2011, 22:14
Terimde öyle düşünüyor.Beyler rahat olun Terim faktörü var bu işte doğrusunu o yapar...
RaSenGan
22.Aralık.2011, 23:32
Sağ kanada ciddi bir isim alınmalı.Orada tek adam Kazım.O da az çok iyi oynuyor ama çoğu zaman takıma göre çok sırıtıyor oyunu.Sol kanat da sağdan sonra en gerekli yer gibi duruyor.Engin-Riera-Emre yetersiz orada.
Time Cris
22.Aralık.2011, 23:48
Forumlarda az da olsa bir ihtimal İ.Toraman konuşuluyor.Fakat milli takım olayı varmış F.T ile o yüzden zayıf diyorlar
C h A o S
24.Aralık.2011, 15:29
Olcan için son karar...
Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Olcan Adın hakkında alınacak karar sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırıyor
24 Aralık 2011 Cumartesi - 13:20 Webaslan.com
Galatasaray'da yerli transfer için girişimler devam ederken teknik direktör Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan Gaziantepspor'un başarılı orta saha oyuncusu Olcan Adın hakkında alınacak karar sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırmaya başladı.
Bursaspor maçının ardından transferi ile ilgili açıklamalarda bulunacağını kaydeden ancak bu konuda bir demeç vermeyen Olcan için Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın kararı bekleniyor.
Olcan için takas teklifinin yanısıra bir miktar para önermeye hazırlanan Galatasaray'da Terim'in, Aydın Yılmaz ve Serkan Kurtuluş'u gözden çıkardığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Ara transferi 2 ya da 3 isimle kapatmak isteyen sarı-kırmızılı ekibin diğer transfer seçenekleri arasında da Manisaspor'dan Yiğit Gökoğlan bulunuyor.
Kısa bir süre önce açıklamada bulunan Gaziantepspor'un teknik direktörü Abdullah Ercan da Olcan'ı kaybetmek istemediğini ancak gelebilecek tekliflere hazırlıklı olduklarının altını çizdi.
İlk devresi tamamlanan Spor Toto Süper Lig'de 13 maçta sahne alan 26 yaşındaki oyuncu 4 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi.
Fearless Coward
24.Aralık.2011, 15:59
Olcan iyi olur Antep malum kötü günler geçiriyor gelmeye sıcak bakabilir bence...Yerli kaliteli bir isme de ihtiyacımız var zaten...
Sirius Black
24.Aralık.2011, 17:04
http://twitter.com/#!/Cimbom007/status/150441684386328577/photo/1
Suicider
24.Aralık.2011, 17:06
Enteresan gerçek mi acaba?
Sirius Black
24.Aralık.2011, 17:07
Fransız kulübüne İngilizce fax çekilmesi biraz şüphelendirici ama inşallah gerçektir.
Cengo
24.Aralık.2011, 17:10
Fransız kulübüne İngilizce fax çekilmesi biraz şüphelendirici ama inşallah gerçektir.
Faksı renkli mi göndermişler, hiçbir antentli kağıdın bu kadar kötü dizayn edildiğini görmemiştim.
KanaKe
24.Aralık.2011, 17:10
o damgada bir gariplik var büyük ihtimalle shoptur.
europeanconquer
24.Aralık.2011, 17:14
Yalan haber bencede.Ülkede Fransızca bilen bir insan yokta İngilizce'mi gönderiyorlar?Saçmalık bence.Ama doğruysa var ya of of of.
Alicanfmfan
24.Aralık.2011, 17:39
İngilizce ulaslararası dil oldugu için olabilir , mesela bize Türkçe mi faks gönderecekler :)
Ama ihtimal vermiyorum amatör-shop bence. Ama değilsede var ya :)
semih99999
24.Aralık.2011, 18:01
hadi be :D bi kerede yalan haber olmasın
GeNç KaRTaL
24.Aralık.2011, 18:12
Gerçek olsa bile Lille yönetimin tavrı önemli olan.Satmak istemeyecektirler veya çok yüksek bir miktar isteyeceklerdir.Tabii bir de Sow'un ikna edilmesi gerekiyor falan filan.
kalemci
24.Aralık.2011, 18:16
Mirkan Aydın ve Shaqiri isimleri geçiyor.
europeanconquer
24.Aralık.2011, 18:17
Şampiyonlar Ligi'nde elenmeleri ve Galatasaray'ın ligdeki durumuna ve kadroya bakarsak Sow'u ikna etmesi zor olamaz.Ama Lille bırakmaz Sow'u.
Sirius Black
24.Aralık.2011, 18:30
12 milyon euro da iyi para ama. :) Daha ne isteyecekler?
Redrum
24.Aralık.2011, 18:56
Sizce Sow çok üst düzey bir forvet mi? 12 M euro verilse üzülmez misiniz? Anlamıyorum, inşallah herkes sizin gibi düşünmüyordur. Özellikle de yöneticilerimiz.
europeanconquer
24.Aralık.2011, 19:22
Şu devirde üst düzey bir forvetin 15m eurodan dan az bir miktar edeceğini düşünmüyorum.Sow için normaldir bence.
Sirius Black
24.Aralık.2011, 20:17
Sizce Sow çok üst düzey bir forvet mi? 12 M euro verilse üzülmez misiniz? Anlamıyorum, inşallah herkes sizin gibi düşünmüyordur. Özellikle de yöneticilerimiz.
Evet, bence üst düzey bir forvet. 12 milyon euro eder. :)
C h A o S
24.Aralık.2011, 20:21
Bana görede ligimize gelirse darma dağın edicek cinsten bir forvet.Fenerbahçe'de sanırım ilgileniyor.Hangi takım alırsa hücumda çok rahatlar.
E.Cartman
24.Aralık.2011, 21:23
Yok artık LeBron James hakkaten. Sow gelirse yakar yıkar buraları.
Fearless Coward
24.Aralık.2011, 21:27
Sow-Elmander valla Avrupa'da bile başarı gelir bu hücum hattıyla...Ama ben ihtimal vermiyorum Sow'un geleceğine Lille bırakmayacaktır...
byariff
24.Aralık.2011, 21:29
Lillenin sampiyon oldugu yil iyiydi sow bu yil o kadarda iyi degil gervinhonun yoklugundan olabilir , doumbia yada freiburgun forveti Demba Cisseyi alsak..
RaSenGan
24.Aralık.2011, 21:29
Sow show yapar gelirse :D
Night_Mare17
24.Aralık.2011, 21:38
Sow bence gelmesin. 0 katkı alırız.
anil luque
24.Aralık.2011, 21:46
Sow'un geleceğine pek ihitmal vermiyorum açıkçası.
byariff
24.Aralık.2011, 22:21
@sedatkaya_1 Galasaraylılar'a yeniyıl müjdesi..Riera yolcudur abbas, bağlasan durmaz.
William Rookwood
24.Aralık.2011, 22:27
Parayı bastırıp Seydou Doumbia'yı alsak ne harika olur :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Aralık.2011, 22:34
CSKA diyolar Riera için.