View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
byariff
15.Haziran.2012, 14:36
Assiadi ile anlasilmis , Sadece Heerenveen ile anlasilmaya kalmis bonservisi 5-6m diyorlar.
Revolution
15.Haziran.2012, 15:15
Öncelik Adebayor'da ama çok zor. Sonra sırasıyla Demba Ba, Milito geliyor. Bu isimler olmazsa benim bildiğim Nilmar vardı ama Kiev'e gitti diye biliyorum. Daha sonra Brezilya'dan vs scout ekibinin sunduğu isimler var. Bendtner ismini bence basın salladı Euro 2012 etkisiyle. Hamit konusunda menajerine büyük psikolojik savaş veriliyor.
Melo konusunda sadece istendiğini öğrendim ama bir rahatlık var o konuda çözemedim. Bol alternatifli çalışıyormuşuz kriz haberlerine itibar etmemeliymişiz.
Bu işin transfer boyutu, basketbol boyutuna geldiğimizde kimse bence yönetime kızmasın. En başından beri temkinliydim Mahmuti konusunda ve haklı olduğum da belli oldu. Kimse altın yumurtlayan tavuğu göz göre göre kesmez. Oktay Mahmuti maalesef kendi ipini kendi çekti. Liseli diye Erman Kunter getirilmek istendi o yüzden gönderilmek istiyor lafları büyük bir yalan. Bir de Lütfi Arıboğan'la anlaşılabilir Üstünberk görevinde çok da gerekli bana kalırsa, görelim.
65-70 yaşındaki adam babamın ortağı yalan söylemiyordur herhalde :)
Revolution
15.Haziran.2012, 15:17
NTVSpor'da şimdi Lütfi Arıboğan'la anlaşıldığı haberi çıktı :D Ben şimdi açtım TV'yi gerçi daha erken girilmiş olabilir ve o büyüğümüzle saat 12.30-13 civarı konuştum. Şaşırdım açıkçası.
Lütfi Arıboğan Sportif A.Ş Genel Müdürlüğü'ne atanmış. Yalnızca basketbol olmuyor yani değil mi?
LadroN
15.Haziran.2012, 15:20
Öncelik Adebayor'da ama çok zor. Sonra sırasıyla Demba Ba, Milito geliyor. Bu isimler olmazsa benim bildiğim Nilmar vardı ama Kiev'e gitti diye biliyorum. Daha sonra Brezilya'dan vs scout ekibinin sunduğu isimler var. Bendtner ismini bence basın salladı Euro 2012 etkisiyle. Hamit konusunda menajerine büyük psikolojik savaş veriliyor.
Melo konusunda sadece istendiğini öğrendim ama bir rahatlık var o konuda çözemedim. Bol alternatifli çalışıyormuşuz kriz haberlerine itibar etmemeliymişiz.
Bu işin transfer boyutu, basketbol boyutuna geldiğimizde kimse bence yönetime kızmasın. En başından beri temkinliydim Mahmuti konusunda ve haklı olduğum da belli oldu. Kimse altın yumurtlayan tavuğu göz göre göre kesmez. Oktay Mahmuti maalesef kendi ipini kendi çekti. Liseli diye Erman Kunter getirilmek istendi o yüzden gönderilmek istiyor lafları büyük bir yalan. Bir de Lütfi Arıboğan'la anlaşılabilir Üstünberk görevinde çok da gerekli bana kalırsa, görelim.
65-70 yaşındaki adam babamın ortağı yalan söylemiyordur herhalde :)
Forvet transferi yapilacak mi yani?
europeanconquer
15.Haziran.2012, 15:24
NTVSpor'da şimdi Lütfi Arıboğan'la anlaşıldığı haberi çıktı :D Ben şimdi açtım TV'yi gerçi daha erken girilmiş olabilir ve o büyüğümüzle saat 12.30-13 civarı konuştum. Şaşırdım açıkçası.
Lütfi Arıboğan Sportif A.Ş Genel Müdürlüğü'ne atanmış. Yalnızca basketbol olmuyor yani değil mi?
15.06.2012 14:12:36 da açıklanmış
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=214129
Revolution
15.Haziran.2012, 15:24
Forvet transferinin Umut'la bitmediğini girişimlerin olduğunu söyledi. Adebayor için uğraşılıyor ancak olsa bile bence yüksek maliyetli olur bu yüzden hocadan veto yiyebilir,alternatifleri var dedi. Savunmaya da takviye yapmaya çalışıyormuşuz. Dany'yle kapanmamış yani. Bir de ısrarla Barnetta diyor.
Alicanfmfan
15.Haziran.2012, 15:25
Bir iki güne , ''Al Baros'u ver Mandzukic'i '' diye haber yaparlarsa şaşırmayın. :)
Revolution
15.Haziran.2012, 15:25
15.06.2012 14:12:36 da açıklanmış
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=214129 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kap.gov.tr%2Fy ay%2FBildirim%2FBildirim.aspx%3Fid%3D214129)
Ben TV'den gördüm, gecikmişim pardon.
edit: İcra Kurulu Başkanlığı da yapacakmış.
RaSenGan
15.Haziran.2012, 15:28
Forvet transferinin Umut'la bitmediğini girişimlerin olduğunu söyledi. Adebayor için uğraşılıyor ancak olsa bile bence yüksek maliyetli olur bu yüzden hocadan veto yiyebilir,alternatifleri var dedi. Savunmaya da takviye yapmaya çalışıyormuşuz. Dany'yle kapanmamış yani. Bir de ısrarla Barnetta diyor.
Kaan sorsaydın bu kadar yabancı alıcaz da sınır diye bir şey var nerede oynatıcaz hepsini :D
europeanconquer
15.Haziran.2012, 15:32
Ben TV'den gördüm, gecikmişim pardon.
edit: İcra Kurulu Başkanlığı da yapacakmış.
Yok yahu ben sadece bilgilendirme yaptım yanlış bildiğin bir şey yok :D Sen daha önce öğrenmişsin onu belirtmek istedim.
Revolution
15.Haziran.2012, 15:34
Kaan sorsaydın bu kadar yabancı alıcaz da sınır diye bir şey var nerede oynatıcaz hepsini :D
Baros ve Riera yolcu diye biliyorum, Stancu da öyle. Culio ve Pino için kamp bekleniyor dendi ama transfer yapılırsa gözden çıkarılacaklar ya da yurtiçi transferinde takas olarak kullanılabilir.
Bu arada bana Lütfi Arıboğan basketbol şubesinin başında olacak dendi, sportif a.ş'ye getirilmesine şaşırdım esas olarak.
Revolution
15.Haziran.2012, 15:35
Yok yahu ben sadece bilgilendirme yaptım yanlış bildiğin bir şey yok :D Sen daha önce öğrenmişsin onu belirtmek istedim.
He eyvallah sağolasın. :)
RaSenGan
15.Haziran.2012, 15:36
Baros ve Riera yolcu diye biliyorum, Stancu da öyle. Culio ve Pino için kamp bekleniyor dendi ama transfer yapılırsa gözden çıkarılacaklar ya da yurtiçi transferinde takas olarak kullanılabilir.
Bu arada bana Lütfi Arıboğan basketbol şubesinin başında olacak dendi, sportif a.ş'ye getirilmesine şaşırdım esas olarak.
Onlar zaten yedek olacak.Ben ilk 11 için 6 yabancıyı diyorum.Şu an Melo'yuda dahil edersek 5 tane var.Kanat mı alıcaz forvet mi ?
Revolution
15.Haziran.2012, 15:39
Onlar zaten yedek olacak.Ben ilk 11 için 6 yabancıyı diyorum.Şu an Melo'yuda dahil edersek 5 tane var.Kanat mı alıcaz forvet mi ?
Vallahi onu bilmiyorum ama iki mevki için de çalışıldığını biliyorum. Bana söylenen Umut'la transfer bitmedi o mevki için çalışmalar sürüyor. Aynı zamanda kanat için de.
byariff
15.Haziran.2012, 15:52
1 kanat ve 1 forvet alincak. forvette Demba"ba"dan vazgecildi nedeni ayaginda platin oldugu icinmis ve 20m euroyu bulcagi icinmis , Haber dogru haber Dun Ba"nin menajeri hemde kardesi Cira Ba Unal aysal ile gorusmusler
byariff
15.Haziran.2012, 18:02
Sabri'nin menajeri Ali Ekber Güven:"Yurtdışından teklifler var..Trabzonspor'da Sabri'yi istiyor..Önceliğimiz ise Galatasaray"
pele96
15.Haziran.2012, 18:11
Sabri'nin menajeri Ali Ekber Güven:"Yurtdışından teklifler var..Trabzonspor'da Sabri'yi istiyor..Önceliğimiz ise Galatasaray"
bu haber gerçekmi :o
byariff
15.Haziran.2012, 18:16
Evet Gerçek Firat Gunayerde Yazdi.
RaSenGan
15.Haziran.2012, 18:57
Sabri burda kalmazsa Avrupa'ya gider.Onu Premier Lig'te görmek istiyoruz :D
Revolution
15.Haziran.2012, 18:59
http://cdn.galatasaray.org/images/haberler/2/B_13735_B_12534_B_9057_GSKLOGO_B.jpg
http://www.galatasaray.org/i/spacer.gif
15.06.2012 17:00
Açıklama
Son günlerde bazı medya organlarında, transfer çalışmalarının yapılması esnasında, Teknik Direktörümüz Fatih Terim ve Transfer Komitesi Üyesi Sayın Bülent Tulun arasında uyumsuzluk olduğu yönünde asılsız haberlere yer verilmektedir. Bilinmelidir ki; transfer komitesi üyesi Sayın Bülent Tulun, Sayın Fatih Terim’le tam bir uyum içerisinde çalışarak, Sayın Fatih Terim’in bilgisi ve onayı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu tip haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
Saygılarımızla
Galatasaray Spor Kulübü
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13735.php
Kriz vs olmadığını yazmıştım ve biliyordum, yalanlama da gelmiş zaten.
edit: Yazmamışım :zuhaha
Kaka Leite
15.Haziran.2012, 19:00
Sabri burda kalmazsa Avrupa'ya gider.Onu Premier Lig'te görmek istiyoruz :D
O kadar makara yapıyoruz ama ben onu Almanya da görmek isterim (cc)
Bir Lahm daha kazanmış olur Bundesliga özellikle boy olarak hız olarak :p
RaSenGan
15.Haziran.2012, 19:06
O kadar makara yapıyoruz ama ben onu Almanya da görmek isterim (cc)
Bir Lahm daha kazanmış olur Bundesliga özellikle boy olarak hız olarak :p
Bana da Almanya'ya gider gibi geliyo :)
pele96
15.Haziran.2012, 19:16
Bence Anzhi alır yıldızları kaçırmak istemiyorlar gibi :D
bySperman
15.Haziran.2012, 19:23
Valla bizden gitsin de ister Barcelona'ya gitsin :D
Kaka Leite
15.Haziran.2012, 19:26
Valla bizden gitsin de ister Barcelona'ya gitsin :D
Deme öyle taraftarın sevgilisidir Sabri candır kandır. :icon_biggrin:
bySperman
15.Haziran.2012, 19:31
Deme öyle taraftarın sevgilisidir Sabri candır kandır. :icon_biggrin:
Orası kesin ama bu takıma futbolcu olarak vereceği katkının daha fazlasını amigo olarak verir bence :D Özellikle üçlü çektirmede rakip tanımaz Sabri Reyiz :D
Kaka Leite
15.Haziran.2012, 19:59
Orası kesin ama bu takıma futbolcu olarak vereceği katkının daha fazlasını amigo olarak verir bence :D Özellikle üçlü çektirmede rakip tanımaz Sabri Reyiz :D
Sabriii
Adam yapıyor ya (cc)
bySperman
15.Haziran.2012, 20:18
Adam futbolu dışında her alanda takıma katkı sağlıyor :D
byariff
15.Haziran.2012, 20:25
Dr.Gurkan Kubilay : G.Saray,Demba Ba' yı bitirmişti ama teknik heyet son anda istemedi.Şu anda B.Tulun ve Fatih hoca arasında hafif bir iletişimsizlik var.
Gurkab Kubilay : Bu arada ben GS transfer haberi(%100 güvenilir,üst düzey kaynaktan)yazıyorum,yorumu FB'liler yapıyor,sonra da GS'liler,bizi yazmadın diyor
C h A o S
15.Haziran.2012, 20:55
Kim bu doktor ilk defa duydum :DBunlarda başladı twitterda kasmaya.Kim bu kulüp doktoru felan mı?
byariff
15.Haziran.2012, 20:58
kendisi saglam fenerbahcelidir duyumcu falan degil yani yonetimden vs haberler aliyormus fenerbahcenin , tabi bi ara bi iddia programi falan sunuyordu televizyonda
C h A o S
15.Haziran.2012, 21:03
Şimgi Google'da görsellere baktımda hatırladım bu adamı.İsmi yabancıymış bana sadece.
goosfraba
15.Haziran.2012, 21:25
bizim niang ve sow transferini bilmişti.
hatırlayamadığım birkaç transfer haberi daha var.
Nedvedmania
16.Haziran.2012, 12:57
Ünal Aysal : 25 Haziran'da Türk Telekom Arena'da taraftarımıza oyuncularımızı tanıtacağız. Belki daha sonra 1 oyuncu alabiliriz.
GeanyGS
16.Haziran.2012, 13:01
Ünal Aysal : 25 Haziran'da Türk Telekom Arena'da taraftarımıza oyuncularımızı tanıtacağız. Belki daha sonra 1 oyuncu alabiliriz.
Assaidi, Hamit, Melo diye düşünüyorum. Sonra dediği ise forvetimiz olabilir.
Nedvedmania
16.Haziran.2012, 13:17
Hamit gelmeyecek dostum. Ali Dürüst açıklamıştı maaşı çok fazla diye.
uAburak89
16.Haziran.2012, 13:20
Ali Dürüst'ün onayladığı transfer haberi görmedim zaten, Dany'i bile yalanlayabilir kendisi.
GeanyGS
16.Haziran.2012, 13:26
Çok sessiz ve şaşırtmacalı bi transfer politakası var GS'ın bu sene, o yüzden süpriz bekliyorum açıkçası. Ayın sadece 25'nde Umut'la, Dany'e imza attırmazlar umarım.
Revolution
16.Haziran.2012, 13:32
Beyler sinavdan ciktim babamin ofise gidiyorum :D
C h A o S
16.Haziran.2012, 13:52
Kesin bilgiler bekliyoruz senden:D
E.Cartman
16.Haziran.2012, 14:07
Beyler sinavdan ciktim babamin ofise gidiyorum :D
Hadi Kaan güldür yüzümüzü, mutlu et bizi :D
Walter Sakana
16.Haziran.2012, 14:08
G.Saray'a bir şok da Assaidi’den!
Faslı yıldız, son anda 250 bin Euro’luk zam istedi. Galatasaray yönetimi, ‘Anlaşmaya varılan ilk rakamı öderiz’ karşılığını verdi.
HEERENVEEN’in yıldızı Oussama Assaidi ve Newcastle United’ın golcüsü Demba Ba ile görüşmeler yapan Galatasaray, pürüzlerle karşılaştı. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği Assaidi’nin, Aslan’a imza atmak için 1 ay önce 1 milyon 250 bin Euro’ya ‘evet’ dediği öğrenildi. Menajeri ile birlikte İstanbul’a gelen Assaidi, Bülent Tulun’la görüşüp yemek yedi. Menajeri, 250 bin Euro’luk zamla, Assaidi’ye yıllık 1 milyon 500 bin Euro ödenmesini istedi. Tulun’la söz kesen Assaidi’nin bu isteği Florya yönetiminden veto yedi. Konuyla ilgili, “Anlaşmaya varılan ilk rakamı öderiz” yorumu yapıldı.
Kulüpten açıklama
G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun’un kulübü Newcastle ile anlaştığı golcü Demba Ba da, teknik direktör Fatih Terim’e takıldı. Oyuncunun yüksek maliyeti ve ayağındaki 8 santimlik platin nedeniyle transferden vazgeçildiği belirtildi. Öte yandan G.Saray internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Medyada, transfer konusunda Terim ile Tulun arasında olumsuzluk yaşandığına yönelik iddialar asılsızdır” denildi.
http://www.dha.com.tr/oussama-assaidiye-250-bin-euro-resti-_327233.html
byariff
16.Haziran.2012, 14:10
Evet assiadi haberini dun gece twitterde takip ettigim ali naci kucik diye biri soledi galatasaray assiadi ile 1 ay once anlasti fiyat konusunda vs SIKINTI Yok Klubude Kabul etmis ama menajer parayi biraz arttirmis demisti , evet demba ba transferinden vazgecilmis platin nedeniyle.
Walter Sakana
16.Haziran.2012, 14:12
Evet assiadi haberini dun gece twitterde takip ettigim ali naci kucik diye biri soledi galatasaray assiadi ile 1 ay once anlasti fiyat konusunda vs SIKINTI Yok Klubude Kabul etmis ama menajer parayi biraz arttirmis demisti , evet demba ba transferinden vazgecilmis platin nedeniyle.
Verdiğim haber de kendisinin (Ali Naci Küçük/Hürriyet)
Benim kafama takılan Demba Ba'nın ayağında platin olduğu yazılmış. Doğru mu acaba? Kardeşimin ayağında da var ve çok etkiliyor koşmasını.
Edit: Demba Ba konusunda başkanın söyledikleri:
Demba Ba’yı çok beğendiklerini kaydeden Aysal, “Fatih hocamızın isteği doğrultusunda girişimlerimiz oldu. Ancak daha sonra vazgeçtik. Çünkü elimizde Elmander, Umut ve Necati var. Baros’un durumu da belirsiz. Bizim alacağımız golcü çok daha üst düzey bir isim olmalı. Bu isim Demba Ba olamazdı” dedi.
Addolorato
16.Haziran.2012, 14:15
Demba Ba'dan çok daha üst düzey bir isim olarak kimi alacağız çok merak ediyorum. Başkan saçmalamış bence.
ShevAnil
16.Haziran.2012, 14:16
Demba Ba çok üst düzey bir isim bence, bunu Hoffenheim'de yaptığı çıkışla, sonrada Newcastle'de sergilediği performansla yeterince gösterdi. Platin kariyernin başından beri varmıydı? -varsa bir oyuncu böyle performans sergiliyorsa alınmamasının sebebi platin olarak gösterilmemeli.
Alicanfmfan
16.Haziran.2012, 14:35
Demba Ba'nın ayağında platin olmasaydı demekki rüzgarın oğlu gibi birşey olurdu. :D
Revolution
16.Haziran.2012, 15:05
Sportif A.Ş'ye transferlerin devamı da gündemdeymiş şu son zamanda. Kurumsallaşmanın sağlam şekilde devam etmesi isteniyormuş. Demba Ba'nın platin olayını sordum, tamamen bahane ben öyle birşey duymadım maliyeti fazla onun için askıya alındı. Adebayor için uğraşılıyor eğer Demba Ba maliyetine filan çekilirse o tercih edilecek dedi. Milito hala gündemde.
Barnetta'nın Temmuz ayında bonservisi elinde olacak, gündemde o var kesinlikle. Assaidi filan eğer istenen hamleler gerçekleşmezse olacak. Bu arada Andrei Arshavin için de yokluyormuşuz yine.
Lütfi Arıboğan'ın koç arayışlarında başrolde olacağını söyledi ve Erman Kunter, Orhun Ene (maalesef) varmış Türk olarak gündemde. Obradovic'in isteyeceği bütçeyi karşılamamız zormuş.
Yine yeni yeniden Melo ve Hamit'i sordum :D Melo konusunda anlamadığım kadar rahat transfer komitesi dedi ve Hamit konusunda da menajerinin fiyat düşmesi için ilgilenmiyoruz vs dendiğini söyledi.
Beyler neredeyse hergün birşeyler sordum adama kırmıyor beni ama biraz bunalttığımı hissettim bir de sorular biraz aynı oldu hep o yüzden daha fazla uzatmadım :D Benden bu kadar malzeme çıktı :D
RaSenGan
16.Haziran.2012, 15:09
Adebayor veya Demba Ba'dan birisi gelirse harika olur.Yardırır uçar gider :D
E.Cartman
16.Haziran.2012, 15:09
O kadar soru sordun Dos Santos'u sormadın mı, vallaha darıldım :D
Revolution
16.Haziran.2012, 15:10
Çok umutlanmayın bence o maliyetler takımı altüst eder aşağı çekilmezse. Olum sor deseydin sorardık ama Gio'yla ilgili birşey yok diye biliyorum :D
Nedvedmania
16.Haziran.2012, 15:17
Heerenveen Genel Menajeri Johan Hansma; ''Assaidi, Heerenveen'de kalmak istemiyor.Galatasaray henüz bizimle pazarlık masasına oturmadı. Ancak Assaidi ile anlaştıklarına göre bizimle de konuşacaklar. Türk takımına her türlü kolaylığı sağlayacağız..''
Ünal Aysal: 25 Haziran'da transferlerin yüzde 90'ı tamamlanır. Belki bir oyuncu sonra alınabilir, ama bizim planlamamızda bir gecikme olacağını zannetmiyorum. 25 Haziran'da TT Arena'da taraftarımıza oyuncularımızı tanıtacağız.
Ünal Aysal: Assaidi konusunda oyuncu ile sorun yok, kulubuyle görüşüyoruz. Oyuncu Galatasaray'ı seçti...
Ünal Aysal: Demba Ba'dan vazgeçtik. Çünkü elimizde Elmander, Umut ve Necati var. Baros'un durumu da belirsiz. Daha üst düzey bir oyuncuya yönelmeliyiz.
RaSenGan
16.Haziran.2012, 15:24
Bak bak takımla görüşmeden oyuncuyla görüşmüşüz hiç etik değil :n: Avrupalı'nın hali başka :)
Revolution
16.Haziran.2012, 15:26
Oyuncumuzu ayartıyola' :(
mpaker66
16.Haziran.2012, 15:27
Heerenveen Genel Menajeri Johan Hansma; ''Assaidi, Heerenveen'de kalmak istemiyor.Galatasaray henüz bizimle pazarlık masasına oturmadı. Ancak Assaidi ile anlaştıklarına göre bizimle de konuşacaklar. Türk takımına her türlü kolaylığı sağlayacağız..''
Ünal Aysal: 25 Haziran'da transferlerin yüzde 90'ı tamamlanır. Belki bir oyuncu sonra alınabilir, ama bizim planlamamızda bir gecikme olacağını zannetmiyorum. 25 Haziran'da TT Arena'da taraftarımıza oyuncularımızı tanıtacağız.
Ünal Aysal: Assaidi konusunda oyuncu ile sorun yok, kulubuyle görüşüyoruz. Oyuncu Galatasaray'ı seçti...
Ünal Aysal: Demba Ba'dan vazgeçtik. Çünkü elimizde Elmander, Umut ve Necati var. Baros'un durumu da belirsiz. Daha üst düzey bir oyuncuya yönelmeliyiz.
Adam baroş gidici demiş resmen...Daha üst düzey kim olabilir? Merak ettim valla.
ShevAnil
16.Haziran.2012, 15:32
Baros taa sezon başında satılmalıydı, kumar oynandı ama tutmadı, elimizde kaldı baros :)
Sekopej
16.Haziran.2012, 15:33
Bak bak takımla görüşmeden oyuncuyla görüşmüşüz hiç etik değil :n: Avrupalı'nın hali başka :)
İşleyiş öyle değil ki, kulübe oyuncusu ile ilgilendiğini bildiren yazı gönderirsen zaten sorun yok, kulüple görüşmek demek bu. Yoksa kulüple her konuda anlaşıp sonra oyuncuya geçme durumu yok, öyle olsa bu gereksiz zaman kaybı ve oyuncunun olası red kararına göre gereksiz olurdu.
O sebeple kulübü bilgilendirmek yetiyor.
europeanconquer
16.Haziran.2012, 15:42
İşleyiş öyle değil ki, kulübe oyuncusu ile ilgilendiğini bildiren yazı gönderirsen zaten sorun yok, kulüple görüşmek demek bu. Yoksa kulüple her konuda anlaşıp sonra oyuncuya geçme durumu yok, öyle olsa bu gereksiz zaman kaybı ve oyuncunun olası red kararına göre gereksiz olurdu.
O sebeple kulübü bilgilendirmek yetiyor.
Abi şimdi haklısın da Avrupalı'nın hali başka gerçekten.Türkiye'de bonservisi elinde olan oyuncuyu ayrıldığı kulübe sorarak almak gerekiyor.Sonra çıkıyor bir başkan yok Galatasaray fırsatçı da bilmem ne de diye açıklama yapıyor.Sanırım Gaziantep'in oyuncusuyla adımız geçiyor.Başkan açıklama yapıyor ilgilenmiyoruz diye, Gaziantep başkanı çıkıyor Galatasaray oyuncumuzu ayartmasın diyor.Zaten Kayseri'ye değinmiyorum bile.
Walter Sakana
16.Haziran.2012, 16:08
Başkan Aysal, Heerenveen forması giyen Faslı yıldız Ossama Assaidi’nin İstanbul’a getirilmesiyle ilgili olarak, “Kulübünün haberi olmadan böyle bir şey olur mu? Kulübü izin verdi, biz de İstanbul’a getirdik. Assaidi ile sorun yok. Heerenveen ile görüşmeler ise devam ediyor. Katar’dan aldığı cazip tekliflere karşın Galatasaray’ı tercih etti. Assaidi gelecek vaad eden, yetenekli ve başarıya aç bir oyuncu” diye konuştu.
Her ikisi de doğru söylüyorsa kulübünden oyuncuyla görüşmek için izin alınmış, daha sonra oyuncuyla gelmek isteyip istemediği ve şartlar konusunda görüşülmüş, kulübüyle ise henüz bonservis bedeli konusunda bir görüşme olmamış. Assaidi transferine karar verirsek ve oyuncuyla da şartlarda anlaşırsak kulübüyle pazarlığa oturulacak.
Diğer seçenekler ise ya Başkan ya Heerenveen Genel Menajeri yalan söylüyor ya da konuyla ilgili haberlerden en azından biri yalan.
mpaker66
16.Haziran.2012, 16:46
Dany,umut,assaidi,melo,hamit diye düşünüyorum 25 hazirandaki imzaları... Ne dersiniz bi yıldız açıklanır mı?
C h A o S
16.Haziran.2012, 16:50
Hamit'i düşünmeyelim bence gelmesi zor.Türkiye'de Hamit'e 4 milyon eurolar felan vericek kulüp yok.Hamit o kadar anlaştım felan dedi.Aysal ve Terim,Hamit'te bizi çok istiyor diyordu.Hamit yanlış yaptı.Bu saatten sonra Real Madrid'de sezonda toplam 3-5 maça as çıkar.Keşke biraz indirime gitseydi ücretinden.
Nedvedmania
16.Haziran.2012, 17:17
Hamit Altıntop'un menajeri Reza Fezali, oyuncusu hakkında açıklamalar yaptı. Fezali, "Türkiye'ye gelmemiz için oyuncumuza 4 yıllık 20 milyon Euro'luk sözleşme istediğimizi belirttik" dedi.
europeanconquer
16.Haziran.2012, 17:21
Gelmesin allah aşkına.
C h A o S
16.Haziran.2012, 17:25
Hamit Altıntop'un menajeri Reza Fezali, oyuncusu hakkında açıklamalar yaptı. Fezali, "Türkiye'ye gelmemiz için oyuncumuza 4 yıllık 20 milyon Euro'luk sözleşme istediğimizi belirttik" dedi.
Kulübüde verelim üstüne.Hamit'in bu kadar paragöz olucağını tahmin etmezdim.
LadroN
16.Haziran.2012, 17:25
Aman aman uzak dursun o zaman.O kadar bütçemiz varsa Hamit'i alip ne yapicaz.
Bordo61Mavi
16.Haziran.2012, 17:26
Dersinki Hamit degilde Hamsik geliyor :D okadar para ne oyle
Nedvedmania
16.Haziran.2012, 17:38
Üstüne biraz daha para ekleyip Ronaldoyu felan alırız :D
semih99999
16.Haziran.2012, 17:47
ne içmiş :D bu fezali beyin bedava adamda :D
pele96
16.Haziran.2012, 17:50
ne içmiş :D bu fezali beyin bedava adamda :D
20 m € + Bonservis ücreti'de var yani :D
nekop
16.Haziran.2012, 18:02
Ben Hamit'in istediği ücreti abartı bulmuyorum. Ülkesinde 1 alan adam buraya gelince 3-4 katını alıyor. Hamit'te Madrid'de kazandığının birazcık daha fazlasını istemiş.
europeanconquer
16.Haziran.2012, 18:05
Melo 3.3m alırken Hamit'e 5m vermez bizim kulübümüz.
Edit:Muslera bile 2m euro alıyor.5m alacaksa Muslera alsın.Hiç bir yeri kafama takmam bir tek kaleyi takarım.
bySperman
16.Haziran.2012, 18:08
Keşke tesislerin tapusunu isteseymiş :D
europeanconquer
16.Haziran.2012, 18:09
Keşke tesislerin tapusunu isteseymiş :D
Riva'dan bir kaç dönüm de arazi verseydik :n:
bySperman
16.Haziran.2012, 18:11
Riva'dan bir kaç dönüm de arazi verseydik :n:
Oda menajer ücreti :D
Facx
16.Haziran.2012, 20:23
http://spor.milliyet.com.tr/bendtner-uefa-disiplin-kurulu-na-sevk-edildi/spor/spordetay/15.06.2012/1554324/default.htm
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: masabaşı haberininde bu kadarı yani :D
bySperman
16.Haziran.2012, 20:29
20 MİLYON avro mu:confused::confused: Sallama haberin de bu kadarı :D
Facx
16.Haziran.2012, 21:05
20 MİLYON avro mu:confused::confused: Sallama haberin de bu kadarı :D
bide kabul etmişiz :icon_cool:
KanaKe
16.Haziran.2012, 21:37
yillik 20 milyon euro maas nedir yahu ronaldo bile o kadar almiyor :D dalga gecmek icinmi yazilmis desem yok bayagi ciddi ciddi oturup düsünüp yazmislar...
Önder HOCA
16.Haziran.2012, 23:33
yillik 20 milyon euro maas nedir yahu ronaldo bile o kadar almiyor :D dalga gecmek icinmi yazilmis desem yok bayagi ciddi ciddi oturup düsünüp yazmislar...
yıllık 20 değil yıllık 5 mılyon garanti paradan 4 yıllık sözleşme :d
Facx
16.Haziran.2012, 23:49
Bendtner'in Galatasaray'dan yıllık 20 milyon Euro maaş talebinde bulunduğu
KanaKe
16.Haziran.2012, 23:50
ben onu anlayamadim hocam sagolasin :))
RaSenGan
17.Haziran.2012, 00:15
Twitter'da bir Galatasaraylı Hamit ve Adebayor'un GS'a geldiği üzerine çok fena yemin ediyor.Eğer gelmezlerse çok pis çarpılacak :D
https://twitter.com/#!/Cimbom007
byariff
17.Haziran.2012, 00:18
Aman aygun o adam yalancininda yalancisi ona sakin inanma :D
RaSenGan
17.Haziran.2012, 00:20
Aman aygun o adam yalancininda yalancisi ona sakin inanma :D
Valla bilmiyorum çok fena yemin etmiş artık sonu hayrola :D
europeanconquer
17.Haziran.2012, 00:29
Twitter'da bir Galatasaraylı Hamit ve Adebayor'un GS'a geldiği üzerine çok fena yemin ediyor.Eğer gelmezlerse çok pis çarpılacak :D
https://twitter.com/#!/Cimbom007
Bu adam fena çarpılacak. :0:
E.Cartman
17.Haziran.2012, 00:33
Adam ağır kolpacı bide yemin ediyor :n::n: ama bozuk saat bile günde 2 kez doğru zamanı gösterirmiş, adam da 2 isim vermiş. Beyler !!!111!1!
Önder HOCA
17.Haziran.2012, 00:54
Bendtner'in Galatasaray'dan yıllık 20 milyon Euro maaş talebinde bulunduğu
ben hamitle karıştırdı sandım
caglaruzun
17.Haziran.2012, 00:55
Ünal Aysal transferler için şampiyonlar ligi onayını bekliyordu değil mi yanlış bilmiyorum? Öyleyse yavaştan bombaları patlatsın bakalım efsane birini getirmezse beklentimin altında kalır çünkü beklentiyi yükselten kendisi. O kadar genç adamın isminden sonra milito ile doymam ben şahsen. Umarım güzel transferler görürüz.
zeck17
17.Haziran.2012, 00:57
Bu adam fena çarpılacak. :0:
tutarsa deli gibi takipçisi olur adını not ettim ben de takip ederim bilirse :D
zeck17
17.Haziran.2012, 00:59
tutarsa deli gibi takipçisi olur adını not ettim ben de takip ederim bilirse :D
ama fazla abartmış bu nedir abi https://twitter.com/#!/Cimbom007/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2FNMw88joR
C h A o S
17.Haziran.2012, 01:02
Yav adam kolpa yapıyor.Amacıda bu zaten bakın burda bile adı geçiyor:)Allah'a inanmayan biri rahatlıkla yazar böyle.Yoksa akıl karı değil şu yazdıkları.Yahu Adebayor dediğimiz adam yıılık 9 milyon euro almıyor mu?Türkiye'ye gelmesi için heralde bi 15 milyon euro vermişizdir.
Eger kandil gunu bu soylediklerim kolpaysa Allah sabah uyandirmasin.
Kandil gunu Allah'in huzurunda Kuran-i Kerim'in uzerine yemin ederek soyluyorum. Adebayor ve Hamit GALATASARAY"DA!!!!!!!!
Yoneticimizin kendi agzindan duydum. Hamit Galatasaray'da! Tum Kuran ayetlerinin uzerine yemin ederek soyluyorum.
europeanconquer
17.Haziran.2012, 01:04
ama fazla abartmış bu nedir abi https://twitter.com/#!/Cimbom007/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2FNMw88joR
Robben beni benden aldı götürdü zaten :D
Rick Nelson
17.Haziran.2012, 01:47
aslında bu arkadaş belki de yönetim tarafında yazıp çizer.Beklentileri yüksek tutarken inanmayıp düşüğünü bekleyen taraftar , bir anda bunlarla sarsılabilir..
Sanki komplo teorisi kurdum :D
byariff
17.Haziran.2012, 03:51
Çildirt Bizi Unal Basgan....
http://www.1resimler.com/data/media/2436/Eboue_ve_Adebayor_Gol_Sevinci.jpg
Facx
17.Haziran.2012, 04:49
Robben beni benden aldı götürdü zaten :D
bide bunlara bak :D ;
@Cimbom007
Uefa karari acikladiktan sonra Baskan Robben transferini bizzat bitirecek.
@Cimbom007
...veya Lyon Bastos icin Semih Kaya arti 3-5 milyon euro istedi diyelim :)
@Cimbom007
Mourinho Semih Kaya'yi isterse kimse sasmasin.
@Cimbom007
Ordu'lu Gosso'nun menajeri Florya'da!
@Cimbom007
Takvim bugunki haberinde Bastos'u iki gun once ilk biz duyurduk demis. Ulan Allahsizlar, Allahtan korkun ya :)
@Cimbom007
Bastos yalan oldu. Uzgunum
@Cimbom007
Daha oncede soylemistim. Melo'nun yerine Cambiasso alinacak. Umarim yanilirim.
@Cimbom007
Bugun veya yarin Burak hakkinda cok ilginc bir gelisme haberi alacaksiniz.
bu kadar yeter heralde arkadaş büyük sahtekar
Bordo61Mavi
17.Haziran.2012, 04:53
Robbenmi :D
GeanyGS
17.Haziran.2012, 04:54
Reklamın iyisi kötüsü olmaz, saçmalak bile bin takipçi kazanmaya yetiyor. :)
Kaka Leite
17.Haziran.2012, 05:26
Robben'i almışken Ribery'i de alsınlar hem uyumlular hem de bir kanatta Robben varken diğer kanat'a kimse yok ayıp olur.
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 05:40
Robben'i almışken Ribery'i de alsınlar hem uyumlular hem de bir kanatta Robben varken diğer kanat'a kimse yok ayıp olur.
Hem Ribery bu ligi görmüş biri uyum sorunu yaşamaz.
KanaKe
17.Haziran.2012, 11:57
o ikiliyi almisken forvetede gomezi almazlarsa ayip etmis olurlar 100 gol atarlar heralde ligde :D
LadroN
17.Haziran.2012, 11:57
Sizde Anelka'yi alin işte ne güzel.Hatta oyuncu menajer yapin belki Aykut Kocaman'dan iyidir.
KanaKe
17.Haziran.2012, 12:14
Sizde Anelka'yi alin işte ne güzel.Hatta oyuncu menajer yapin belki Aykut Kocaman'dan iyidir.
bu cümledeki mantigi cözemedim ben aciklarmisin bir zahmet :) anelka ne alaka oyuncu menajer ne alaka? tahrik etmek icin sormuyorum cidden anlamadim ondan soruyorum.
LadroN
17.Haziran.2012, 12:19
bu cümledeki mantigi cözemedim ben aciklarmisin bir zahmet :) anelka ne alaka oyuncu menajer ne alaka? tahrik etmek icin sormuyorum cidden anlamadim ondan soruyorum.
Anelka size geldikten sonra Ribery transferini yapmiştik ona Anelka'nin bonusu denmişti baya bir:icon_lol:.anelka shangai shensua'da oyuncu menajer idi en son.
KanaKe
17.Haziran.2012, 12:29
hadi ya hic dumaydim :) shangai'nin menajerini tigana saniyordum ben
Revolution
17.Haziran.2012, 12:46
Beyler soyle adamlar yuzunden hemen galeyana gelmeyin yahu :) Adebayor ve Hamit'le ilgilendigimiz gercek birsey zaten o arkadas da sansini denemis. Inandirici olmak icin de kuran'i allah'i katmis isin icine.
LadroN
17.Haziran.2012, 12:54
Kisa bir sureligine yapmista olabilir.ama bi macta kendini oynattigini faln gordum gibi hatirliyorum bi gazete haberinde.tigana simdi herhalde haklisin.
byariff
17.Haziran.2012, 13:41
Tigana istifa etti anelka su an shangainin basinda hem hoca hemde takimda oynuyor.
caglaruzun
17.Haziran.2012, 14:10
Robinho haberleri başladı.
Alicanfmfan
17.Haziran.2012, 14:54
Fm'de Adebayor Türkiye'ye geliyordu.:D Belki saçma gelebilir ama önceki serilerde Türkiye'ye gelen yabancıların çoğu, gerçekte de transfer olmuşlardı. Hadi hayırlısı.
E.Cartman
17.Haziran.2012, 15:03
Fm'de Adebayor Türkiye'ye geliyordu.:D Belki saçma gelebilir ama önceki serilerde Türkiye'ye gelen yabancıların çoğu, gerçekte de transfer olmuşlardı. Hadi hayırlısı.
Totemin kralını yaptım diyosun yani :zuhaha
KanaKe
17.Haziran.2012, 17:01
Robinho haberleri başladı.
robinho adebayordan daha gercekci sayet gs maasini karsilayabilirse.. bildigim kadari ile milli takim formasinida kaybetti..
europeanconquer
17.Haziran.2012, 17:14
Assaidi'ye 250bin euro daha fazla ver(e)meyen Adebayor'u , Robinho'yu Hamit'i ve daha bir çoğunu nasıl alacak.Daha cepte gördüğümüz Melo'yu bile alamadık.
RaSenGan
17.Haziran.2012, 17:18
Assaidi'ye 250bin euro daha fazla ver(e)meyen Adebayor'u , Robinho'yu Hamit'i ve daha bir çoğunu nasıl alacak.Daha cepte gördüğümüz Melo'yu bile alamadık.
Melo'yu almak mesele değil.Mesele takımın içindeki dengelerin bozulması.Melo'yla da bunun pazarlığı yapılıyor.2.5-2.7 gibi bir fiyata anlaşırlar imzalar Melo.
Revolution
17.Haziran.2012, 17:59
Melo'nun inebileceği en düşük ücrete inmesi için bekleniyor bu kadar. Başka yerde "net" olarak bu parayı alamayacağını biliyoruz. Melo inmezse öyle böyle 3.30'a değil de 3'e 2.70'e imzalayacağız.
zeck17
17.Haziran.2012, 18:39
Bence bundan sonraki transfer prensiplerimiz Bayern Münich gibi olmalı tabi kendimiz de sezonda 1-2 oyuncu yetiştirsek tadından yenmez bir takım oluşur
Alicanfmfan
17.Haziran.2012, 18:42
Bence bundan sonraki transfer prensiplerimiz Bayern Münich gibi olmalı tabi kendimiz de sezonda 1-2 oyuncu yetiştirsek tadından yenmez bir takım oluşur
Yani rakiplerimizin en iyi oyuncularını mı alacağız. :D
Revolution
17.Haziran.2012, 18:51
Yani rakiplerimizin en iyi oyuncularını mı alacağız. :D
Daha küçük takımların en iyi futbolcularını alamıyoruz :D
GeanyGS
17.Haziran.2012, 19:16
Sol kanat 2 Faslı'dan birine emanet edilecekmiş, ya Amrabat ya Assaidi. Her ne kadar Assaidi daha yakın gözükse de Amrabat için S.Hurma bizzat görüşmek istemiş ama Assaiti kadar uygun olacağını sanmıyorum bonservisinin.
byariff
17.Haziran.2012, 19:20
assiadi yetenekli olabilir iyi oyuncu olabilir ama amrabati tercih ederim ligi taniyor ortami biliyor uyum sorunu yasamaz.
bySperman
17.Haziran.2012, 19:21
assiadi yetenekli olabilir iyi oyuncu olabilir ama amrabati tercih ederim ligi taniyor ortami biliyor uyum sorunu yasamaz.
Bende bunu yazacaktım :)
GeanyGS
17.Haziran.2012, 19:25
Katılıyorum, Amrabat'ın GS'a gelmek için verdiği mücadele bile yeter.
Revolution
17.Haziran.2012, 19:26
İkisi de öncelik değil.
bySperman
17.Haziran.2012, 19:28
İkisi de öncelik değil.
Öncelik kimde peki ?
Revolution
17.Haziran.2012, 19:32
Barnetta ve Arshavin. 25 Haziran'dan sonra 1 oyuncu gelebilir dediği başkanın da bu oyunculardan birisi. Çünkü Temmuz'da resmi olarak bonservisi elinde oluyor bu isimlerin. Olmazsa sırasıyla Amrabat ve Assaidi var.
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 19:34
Arshavin ? ? Arshavin ?? ARSHAVİNNN süper olur süper.
bySperman
17.Haziran.2012, 19:45
Arshavin 31'e girecek yakında.Ayrıca fanteziye gerek yok ligi tanıyan ve kendisini bu ligte kanıtlamış bir Amrabat varken Barnetta,Arshavin ve Assaidi'ye gerek yok.
Revolution
17.Haziran.2012, 19:45
Üstte eksik bilgi vermişim. Barnetta'nın bonservisi elinde oluyor ama Arshavin'in resmi olarak Zenit'le kirası Temmuz'da bitiyor. Bir an kontratı bitti gibi yazmışım. Yoksa 1 sene daha kontratı var yanlış bilmiyorsam. Ancak Barnetta'nın bonservisi elinde.
Arshavin ? ? Arshavin ?? ARSHAVİNNN süper olur süper.
İnşallah gerçekleşir bence de.
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 19:48
Arshavin fantezi mi abi ya. Bu adam bizi ipten alır , şampiyonlar liginde tur atlatır.
bySperman
17.Haziran.2012, 19:51
Arshavin fantezi mi abi ya. Bu adam bizi ipten alır , şampiyonlar liginde tur atlatır.
Abart :D Bu arada böyle adamlar için yorum yapıyoruz ama Avrupa'da nasıl bir taktikle oynayacağız onu da bilmiyoruz.Belki de 0-0-0 oynarız :D
Revolution
17.Haziran.2012, 19:56
Abartılan birşey yok. Arshavin uluslararası seviyede bir oyuncu. Kariyeri, kalitesi belli. Amrabat Arshavin'in gittiği kulüplerin kapısından giremez isterse 50 yaşına kadar oynasın.
bySperman
17.Haziran.2012, 19:58
Abartılan birşey yok. Arshavin uluslararası seviyede bir oyuncu. Kariyeri, kalitesi belli. Amrabat Arshavin'in gittiği kulüplerin kapısından giremez isterse 50 yaşına kadar oynasın.
Ama bu işler kariyer ile olmuyor.Gel gelelim oynadığı 2 kulüp var Arshavin'in biri Arsenal diğeri Zenit.
Tamam Arsenal kalitesinde olan bir oyuncu değil ama Amrabat'ta çok kaliteli bir oyuncu ve başarıya aç.
Revolution
17.Haziran.2012, 20:02
Amrabat kalitesiz değil ama Arshavin'le boy ölçüşebilecek bir adam değil. Arshavin milli takımında ne denli üst düzey turnuvalarda forma giydi. Şampiyonlar Ligi'nde aç olmak kadar tecrübe de önemli. Dünyaya kendini ispatlamış bir oyuncu Arshavin ve Amrabat bence kendini daha Türkiye Ligi'nde kanıtlamadı. İsterse Türkiye Ligi'ni ezbere bilsin.
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 20:02
Arshavin'i Euro 2012 ' de izledin mi ?
bySperman
17.Haziran.2012, 20:05
Arshavin'i Euro 2012 ' de izledin mi ?
Evet.Benim Arshavin'in kalitesine dediğim bir şey yok ama takım olarak zaten yaşlıyız ve 31 yaşındaki bir adamı getirmek ne kadar mantıklı ?Arshavin gelip harikalar da yaratabilir,çok kötü bir performansta gösterebilir.Sadece riskli bir transfer olacağını düşünüyorum hepsi bu.
bySperman
17.Haziran.2012, 20:06
Ayrıca maliyetide oldukça yüksektir.
Nedvedmania
17.Haziran.2012, 20:07
Para senin cebinden mi çıkıyor kardeşim (Vurun beyler daha ölmedi :D)
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 20:07
Stoch'un Messi , Quaresma'nın Ronaldo , Burak'ın Van Persie olduğu bir ligde Arshavin coşar.
Revolution
17.Haziran.2012, 20:09
Evet.Benim Arshavin'in kalitesine dediğim bir şey yok ama takım olarak zaten yaşlıyız ve 31 yaşındaki bir adamı getirmek ne kadar mantıklı ?Arshavin gelip harikalar da yaratabilir,çok kötü bir performansta gösterebilir.Sadece riskli bir transfer olacağını düşünüyorum hepsi bu.
Ayrıca maliyetide oldukça yüksektir.
Dediklerin doğru. Ama Amrabat da risktir. Arshavin'in 3 senede vereceklerini Amrabat'ın 10 senede vereceğini dahi iddia etmek güç.
bySperman
Arshavin dünya çapında bir oyuncu ve EURO 2012'de oldukça etkili bir performans sergiledi.Geçen sezonu yedek olarak geçiren Hamit bile takımdan yıllık 5 milyon avro isterken,Arshavin gibi formda ve dünya çapında bir futbolcu neler ister kim bilir.
Revolution
Stoch'un Messi , Quaresma'nın Ronaldo , Burak'ın Van Persie olduğu bir ligde Arshavin coşar.
Selçuk'un da Xavi o zaman :D
Nedvedmania
17.Haziran.2012, 20:12
Selçuk'un da Xavi o zaman :D
Ben de Muslera'ya bi benzetme yapacaktım ama onu birisine benzetmeye gerek yok. Zaten Muslera :)
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 20:14
Semih'in Puyol , Yobo ' nun Pique , Gökhan'ın Daniel Alves , Engin'in Farfan :D
bySperman
17.Haziran.2012, 20:14
Dediklerin doğru. Ama Amrabat da risktir. Arshavin'in 3 senede vereceklerini Amrabat'ın 10 senede vereceğini dahi iddia etmek güç.
Amrabat'ın diğerlerine göre iki önemli artısı var.Birincisi ligi tanıyor.İkincisi bize gelmeye dünden razı.
bySperman
17.Haziran.2012, 20:16
Sabri'nin Ramos,Aykut'un Casillas,Gökhan Zan'ın Nesta :D
Revolution
17.Haziran.2012, 20:19
Amrabat'ın diğerlerine göre iki önemli artısı var.Birincisi ligi tanıyor.İkincisi bize gelmeye dünden razı.
Bizim bu sene lige değil Şampiyonlar Ligi'ne transfer yapmamız lazım.
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 20:20
Aynen onu diyecektim Arshavin Şampiyonlar Ligi'ni tanıyor ama Amrabat ?
byariff
17.Haziran.2012, 20:21
Sampiyonlar ligini taniyan oyuncular aldikda ne oldu bi solesene ?
bySperman
17.Haziran.2012, 20:22
Zaten şampiyonlar ligine transfer yapıyoruz.
Revolution
17.Haziran.2012, 20:23
Sampiyonlar ligini taniyan oyuncular aldikda ne oldu bi solesene ?
Eboue ve Melo'dan bahsediyorsan şampiyon olduk. :) Ben başka ŞL tanıyan oyuncu aldığımızı hatırlamıyorum. He Servet var tabi FB'deyken ŞL görmüştü.
bySperman
17.Haziran.2012, 20:24
APOEL'de şampiyonlar ligini tanıyan kaç oyuncu vardı geçen sene ?
Revolution
Zaten şampiyonlar ligine transfer yapıyoruz.
O zaman geçtim bizim ligi Uganda ligi'ni tanısa ne olur? Arshavin yerine bir oyuncu tercih edilir ama bu Amrabat olmaz. Öyle de değil zaten :)
byariff
Eboue ve Melo'dan bahsediyorsan şampiyon olduk. :) Ben başka ŞL tanıyan oyuncu aldığımızı hatırlamıyorum. He Servet var tabi FB'deyken ŞL görmüştü.
Bu yildan bahsetmedigimi biliyorsun geçmis yillara donelim.:)
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 20:25
O 1 kere olur.
bySperman
Riera'nında şampiyonlar ligi tecrübesi var.
Revolution
Ya allah aşkına model takımımız APOEL mi? Biz kalıcı olalım diyoruz siz APOEL diyorsunuz.
bySperman
17.Haziran.2012, 20:26
O 1 kere olur.
Ama oluyor önemli olanda bu.
bySperman
17.Haziran.2012, 20:26
Ya allah aşkına model takımımız APOEL mi? Biz kalıcı olalım diyoruz siz APOEL diyorsunuz.
Sadece basit bir örnek verdim.
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 20:27
Ama oluyor önemli olanda bu.
Önemli olan 1 kere olması değil hep olması hep.
Addolorato
17.Haziran.2012, 20:27
Bizim takımın en kariyerli oyuncularından biri Riera. İspanya milli takımı , Liverpool , Manchester City gibi takımlarda oynadı. Yerine Amrabat'ı düşünmüyormuyuz. Bu işin tanımakla falan alakası yok hiç bir futbolcu anasının karnında Şampiyonlar Ligini tanıyarak doğmuyor. Sen o seviyeye ulaşma potansiyeli olan oyuncuları alırsın elbet onlarda o lige ayak uydururlar katkı verirler. Amrabat şu an ki form durumuyla Şampiyonlar Liginde katkı verebilir. Ben 31 yaşında ki Arshavin yerine Amrabat'ı , Assaidi'yi tercih ederim.
Revolution
17.Haziran.2012, 20:28
Bu yildan bahsetmedigimi biliyorsun geçmis yillara donelim.:)
Kimi aldık Şampiyonlar Ligi'nde ya da uluslararası organizasyonda banko oynayarak tecrübesi olan? :) Keita ve Gio'dan bahsediyorsan zaten yanmışız. O zamanki savunma hattından teknik ekibine yönetimine kadar herşey çok farklı ve daha iyi. Arshavin'i istememenin tek mantığı Amrabat bize gelmek için uğraştı diye duygusal yaklaşmaktır. Asıl risk Arshavin değil, Amrabat-Assaidi vs.
@Eralp;
Riera adeta İspanyol kontenjanından gitti Liverpool'a ve öyle Şampiyonlar Ligi tecrübesi gördü. Yanlış hatırlamıyorsam 1 sene Espanyol'de iyi bir sezon geçirdi ve senelerdir onun meyvesini yiyor. Ben başka birşey yaptığını görmedim Riera'nın.
bySperman
17.Haziran.2012, 20:29
Önemli olan 1 kere olması değil hep olması hep.
Bizim takımlarımızın APOEL'den ne farkı var ? Bizimde Avrupa'daki başarılarımız 1 kerelik.Hangi takımımız Avrupa'da istikrar yakalamış ?
Revolution
17.Haziran.2012, 20:33
Bizim takımlarımızın APOEL'den ne farkı var ? Bizimde Avrupa'daki başarılarımız 1 kerelik.Hangi takımımız Avrupa'da istikrar yakalamış ?
Biz de istikrar için üst seviyede transfer olsun diyoruz. APOEL'in başarısıyla bizim başarımız arasındaki tek ortak nokta istikrarsız olması. Bunun dışında arasında dağlar kadar fark var. İstersen bir daha izle bizim oynadığımız futbolla APOEL'in oynadığı futbolu. Bizim kapanarak mı kendi topumuzu oynayarak mı onlara kafa tuttuğumuzu bir izle derim.
bySperman
17.Haziran.2012, 20:36
Biz de istikrar için üst seviyede transfer olsun diyoruz. APOEL'in başarısıyla bizim başarımız arasındaki tek ortak nokta istikrarsız olması. Bunun dışında arasında dağlar kadar fark var. İstersen bir daha izle bizim oynadığımız futbolla APOEL'in oynadığı futbolu. Bizim kapanarak mı kendi topumuzu oynayarak mı onlara kafa tuttuğumuzu bir izle derim.
Kapanarak oynamıyoruz ve gerçekten iyi bir takım oyunu oynuyoruz.Eğer istikrar için üst düzey trasnfer gerekiyorsa şunu söylemeliyim ligimiz bu haldeyken yapabileceğimiz üst düzey transferler 30 yaşını devirmiş oyunculardan başkaları değil.
Night_Mare17
17.Haziran.2012, 20:36
İşte farkımız olsun diye uğraşıyoruz.
Revolution
17.Haziran.2012, 20:43
Kapanarak oynamıyoruz ve gerçekten iyi bir takım oyunu oynuyoruz.Eğer istikrar için üst düzey trasnfer gerekiyorsa şunu söylemeliyim ligimiz bu haldeyken yapabileceğimiz üst düzey transferler 30 yaşını devirmiş oyunculardan başkaları değil.
Ben de bunu diyorum zaten. APOEL kapanarak elde etti bu başarıyı neredeyse 2004 Yunanistan'ı gibi. Hatırlatırım 2000'de Taffarel, Popescu, Hagi 30 yaşın üstündeydi. Yerlerini doldurabildikten sonra 30 yaş üstü oyuncu gelmesi yanlış bir hamle olmaktan öte yararlı bir hamle oluyor.
bySperman
17.Haziran.2012, 20:51
Ben de bunu diyorum zaten. APOEL kapanarak elde etti bu başarıyı neredeyse 2004 Yunanistan'ı gibi. Hatırlatırım 2000'de Taffarel, Popescu, Hagi 30 yaşın üstündeydi. Yerlerini doldurabildikten sonra 30 yaş üstü oyuncu gelmesi yanlış bir hamle olmaktan öte yararlı bir hamle oluyor.
Eğer Hagi ile Arşavin'i aynı kefeye koyabiliyorsan haklısın.Ama unutma ki Arşavin 27 yaşında parlayıp Arsenal'e gitmiş.Yılda yaklaşık 60 maç oynayan Arsenal'de 3 yılda sadece 54 maça çıkıp büyük hayal kırıklığı yaratmış bir isim.
Revolution
17.Haziran.2012, 20:53
Oraya sadece Hagi'yi yazıp aynı kefeye mi koymuşum? Yoksa sadece örnek mi vermişim?
GeanyGS
17.Haziran.2012, 20:55
Ben de Arshavin yerine Amrabat veya Assaidi'yi tercih ederim. Hem daha gençler hem daha ucuzlar ve en az Arshavin kadar katkı yaparlar. Arshavin'i çok beğenirim ama bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
bySperman
17.Haziran.2012, 20:56
Oraya sadece Hagi'yi yazıp aynı kefeye mi koymuşum? Yoksa sadece örnek mi vermişim?
Ama 2000'deki başarıyı örnek vermişsin.O sene Hagi'nin yaptığı fanatastik işlerin kupayı kazanmamızda ki etkisi yadırganamaz.Ayrıca Popescu ve Taffarel'de efsanevi oyuncular.Arşavin o düzeyde değil.Onu anlatmak istedim.Neyse çok uzattık konuyu,burda birbirimizi yemenin bir manası yok herşeyi zaman gösterir.
europeanconquer
17.Haziran.2012, 21:09
Ben Arshavin ve Amrabat yerine Assaidi'yi tercim ederim.Hem maliyeti az hem de oldukça yetenekli.
E.Cartman
17.Haziran.2012, 22:18
Arshavin gelsin ya güzel olur 2 yıl rahat götürür bu ligi.
Eğer Hagi ile Arşavin'i aynı kefeye koyabiliyorsan haklısın.Ama unutma ki Arşavin 27 yaşında parlayıp Arsenal'e gitmiş.Yılda yaklaşık 60 maç oynayan Arsenal'de 3 yılda sadece 54 maça çıkıp büyük hayal kırıklığı yaratmış bir isim.
Hayal kırıklığı derken? Arshavin 3 sezonda sadece Ligde 114 maçın 98'inde oynamış hocam. Arsenal'le toplam 138 maça çıkmış 30 gol atmış 40 asist yapmış. Yanlış istatistiğe bakmışsın.
William Rookwood
17.Haziran.2012, 23:16
Arshavin falan gelmez her sene aynı balon haberler
Nedvedmania
17.Haziran.2012, 23:21
Arshavin haberini kim çıkardı bu arada ? Hatta öyle bir haber mi var :D
E.Cartman
17.Haziran.2012, 23:28
Valla Kaan'dan çıktı bu haber. Barnetta ya da Arshavin dedi, Arshavin'e yüklendik :D
zeck17
18.Haziran.2012, 02:52
Daha küçük takımların en iyi futbolcularını alamıyoruz :D
Haklısın hocam fakat biraz takımın maddi durumu iyiye doğru giderse ciddi anlamda bu ligin Bayern Münich i olabiliriz yanlış hatırlamıyorsam münich schalkeden neuer i 30 milyon euroya yakın parayla almıştı yani biraz başarı sonra gelen paralar sonucunda rakiplerimiz satmak isteyecektir hem oyuncular için düzenli olarak şampiyonlar liginde oynarsak daha iyi olur.Ve şu anda haberlerde çıkanlara göre takımımızın 250 bin euronun bile hesabını yaptığı yöndedir eğer böyleyse başarıyla bu sorun gidecektir ve ben bu çıkan haberlere inanmıyor çünkü Galatasaray istediği her oyuncuyu alabilecek durumdadır.(Bunu sadece Gs ile kısıtlamamın sebebi de Fenerbahçenin malum devam eden davası beşiktaşından maddi durumu)
E.Cartman
18.Haziran.2012, 03:36
Bizim Münih olma gibi bi şansımız yok en azından 5-10 senelik bir dönem içinde yok. Bize en güzel idol Porto'dur. CL'de devamlılık, kaldırılan UEFA kupası 3e5e alınıp 40a50ye satılan oyuncular. En gerçekçi ve olması gereken hedef budur. Porto olursak maddi güçte gelir o zaman Bayern hedefini koyabilirsiniz önünüze.
GeNç KaRTaL
18.Haziran.2012, 03:41
Bu ülkede hiç bir zaman bir kulübün alıp başını gitmesine izin verileceğini sanmıyorum.Bugüne kadar verilmedi,bugünden sonra da verilmeyecektir.
bySperman
18.Haziran.2012, 08:57
Bu ülkede hiç bir zaman bir kulübün alıp başını gitmesine izin verileceğini sanmıyorum.Bugüne kadar verilmedi,bugünden sonra da verilmeyecektir.
Kesinlikle.Sadece fm de oluyor.:D
Nedvedmania
18.Haziran.2012, 09:41
Sadri Şener: "Burak düzgün bir çocuktur. Galatasaray'la görüşmediğini söyledi. Onun sözüne güveniyorum"
Bunu açıkladığına göre satmaya niyetleri yok :)
DisCo
18.Haziran.2012, 09:50
Eğer transfer varsa böyle açıklama gelir. Bu yöneticileri hiç tanımamışsın. :)
Nedvedmania
18.Haziran.2012, 10:01
Anlayamadım abi :) Geçenlerde Ünal Aysal açıklama yapmıştı "Satmak isterlerse görüşür, alırız" tarzında. O açıklamadan sonra "Burak "düzgün çocuktur" (Buradan "Bizi bırakıp rakibimize gitmez" lafınıda çıkarabiliriz) Galatasaray'la görüşmediğini söyledi. Onun sözüne güveniyorum" demesi satmak istemediklerini gösteriyor bana. En azından bize satmak istemiyorlar. Yurt dışına gidebilir.
zeck17
18.Haziran.2012, 10:25
Hocam eğer ülkede şu şike davası mıdır nedir 1 yıldır bitmek bilmeyen davada fenerin aleyhine bir sonuç çıkarsa bunun olma ihtimali yükselir beşiktaşında o borcun çoğunu kapatması da en 4 yıl kadar sürer ve Galatasaray'a alıp yürüme hakkı verildiğinde güzelce bir şekilde uefa kupasını aldığımız ve 2002deki milli takımın kadrosunu oluşturduğumuz görülür.
Bizim Münih olma gibi bi şansımız yok en azından 5-10 senelik bir dönem içinde yok. Bize en güzel idol Porto'dur. CL'de devamlılık, kaldırılan UEFA kupası 3e5e alınıp 40a50ye satılan oyuncular. En gerçekçi ve olması gereken hedef budur. Porto olursak maddi güçte gelir o zaman Bayern hedefini koyabilirsiniz önünüze.
Bence şu anda Porto hedefi olmak bana daha zor göründü çünkü bizim ülkemizdeki teknik direktörle fatih hoca da olsun kolaya alışmış hocalar bu ülkede arsene wenger veya ferguson cruyff tarzında sabırlı hoca ve yönetim yoktur ve Galatasaray camiası gibi bir camiada bunun olması daha zor olur.Tabi bu Porto sistemi işine başlanacaksa Liverpool un Trt ile anlaştığı gibi Galatasaray da bu şekilde alt yapıya önem vermeli tabi Liverpool 1 tane götürüyor İngiltereye bizim ise en az 10 tane her dönemden oyuncu yetiştirmemiz gerekir ve oyuncu koçluğu küçük yaş da başlamalıdır ve antrenörlerimizin daha eğitimli olması gerekir futbol konusunda
KanaKe
18.Haziran.2012, 10:30
Anlayamadım abi :) Geçenlerde Ünal Aysal açıklama yapmıştı "Satmak isterlerse görüşür, alırız" tarzında. O açıklamadan sonra "Burak "düzgün çocuktur" (Buradan "Bizi bırakıp rakibimize gitmez" lafınıda çıkarabiliriz) Galatasaray'la görüşmediğini söyledi. Onun sözüne güveniyorum" demesi satmak istemediklerini gösteriyor bana. En azından bize satmak istemiyorlar. Yurt dışına gidebilir.
yurt icine satmak istememeleri normal hele hele istanbula satmak istememeleri gayet normal.. gökdeniz ile fatih tekke zamaninda istanbula transfer olacakken bu adamlarin arabalari kursunlandi aileleri tehdit edildi burak da bunlari biliyordur zaten sadri sener acik acik basinda tehdit etti istanbula giderse trabzona bir daha ayak basamaz diye gs burak transferini unutsun imkansiz bir olay su an icin..
Revolution
18.Haziran.2012, 12:07
Dun yazmistim Melo oyle boyle kalacak diye bugun AMK da yazmis duyumlari aldigim buyugumun gidip elini opecegim ne dese dogrulaniyor gibi ama Barnetta ve Arshavin haberini bir turlu gormedim :D
LadroN
18.Haziran.2012, 14:17
yurt icine satmak istememeleri normal hele hele istanbula satmak istememeleri gayet normal.. gökdeniz ile fatih tekke zamaninda istanbula transfer olacakken bu adamlarin arabalari kursunlandi aileleri tehdit edildi burak da bunlari biliyordur zaten sadri sener acik acik basinda tehdit etti istanbula giderse trabzona bir daha ayak basamaz diye gs burak transferini unutsun imkansiz bir olay su an icin..
Niye Trabzon'a ayak basamiyor imiş?Topuklarindan mi vurdurtacak Trabzon'a inerken Burak'i?
E.Cartman
18.Haziran.2012, 14:19
Dun yazmistim Melo oyle boyle kalacak diye bugun AMK da yazmis duyumlari aldigim buyugumun gidip elini opecegim ne dese dogrulaniyor gibi ama Barnetta ve Arshavin haberini bir turlu gormedim :D
Olurda Adebayor gelirse el öpmeye bende gelicem senle :D
Revolution
18.Haziran.2012, 14:34
Hahaha forumca gideriz :D
Nedvedmania
18.Haziran.2012, 16:02
Eğer transfer varsa böyle açıklama gelir. Bu yöneticileri hiç tanımamışsın. :)
Yeni açıklama var sanırım :)
SADRİ ŞENER: Burak Yılmaz için G.Saray 7 milyon Euro'ya Kadar çıktı ama 10 da verseler Burak'ı bırakmayız.. Avrupa'dan da henüz teklif yok.
Revolution
18.Haziran.2012, 16:09
Allah korumuş bizi o zaman :)
europeanconquer
18.Haziran.2012, 16:11
Yeni açıklama var sanırım :)
SADRİ ŞENER: Burak Yılmaz için G.Saray 7 milyon Euro'ya Kadar çıktı ama 10 da verseler Burak'ı bırakmayız.. Avrupa'dan da henüz teklif yok.
Avrupalı gelir verir 5m euroyu götürür Burak'ı.Sadri Şener'de bu laflarıyla kalır.
Nedvedmania
18.Haziran.2012, 16:13
Avrupalı gelir verir 5m euroyu götürür Burak'ı.Sadri Şener'de bu laflarıyla kalır.
Avrupaya satmayız demiyor ki zaten. Türk takımlarına satmaz. Ben olsam bende satmam :) Türk takımda 7-8'e vereceğime yabancı takımda 5 e veririm :)
europeanconquer
18.Haziran.2012, 16:20
İstesede satmama gibi bir lüksü yok zaten abi :D 5m euroyu getiren Burak'ı götürüyor.Zaten bize gelsin istemiyorum ama sırf yurt içi diye 10m euroyu çöpe atıp 5m euroya boyun eğen kişi kulübün menfaatlerini düşünmüyordur.
Nedvedmania
18.Haziran.2012, 16:22
İstesede satmama gibi bir lüksü yok zaten abi :D 5m euroyu getiren Burak'ı götürüyor.Zaten bize gelsin istemiyorum ama sırf yurt içi diye 10m euroyu çöpe atıp 5m euroya boyun eğen kişi kulübün menfaatlerini düşünmüyordur.
Satmama lüksü yok derken ? 5 ve üstü veren olursa direk gidiyor diye madde mi var ? Öyle ise Sadri Şener nasıl" 7 verdiler bırakmadık" diyebiliyor ?
europeanconquer
18.Haziran.2012, 16:31
Satmama lüksü yok derken ? 5 ve üstü veren olursa direk gidiyor diye madde mi var ? Öyle ise Sadri Şener nasıl" 7 verdiler bırakmadık" diyebiliyor ?
Yurtdışında ki kulüpler 5m euro verince serbest kalmıyormu ki Burak ? Öyle bir madde yok mu sözleşmesinde ?
Nedvedmania
18.Haziran.2012, 16:35
Bilmiyorum bende sana soruyorum :D
bySperman
18.Haziran.2012, 16:57
Yabancı kulüpler 5 verirse Burak'ı alabilirler.
Night_Mare17
18.Haziran.2012, 17:09
Arshavin gelrise yolu tarif et Kaan senden önce ben gideceğim :D
E.Cartman
18.Haziran.2012, 18:09
Bir şeyi 40 kez söylersen olur derler ya hani. uA forumda 40 milyon kez falan Matias Suarez ismi geçti heralde, acayip istek var :n::n: Yönetimden biri girse ya şu foruma :D
zeck17
19.Haziran.2012, 17:09
Matias Suarez çok iyi olur ve internette alper potuk' un Galatasaray'a geleceği yönünde haberler var 3milyon+2 oyuncu verilecekmiş internette çok yazılmaya başlandı
GeanyGS
19.Haziran.2012, 17:13
Şahsen ben Alper'i beğeniyorum. Değişik bir stili var, defansif yönü kuvvetli ama aynı zamanda teknik bir oyuncu. STSL'den gelmesini istediğim 4 isim vardı Alper, Amrabat, Popov ve Dany. Birini aldık bakalım diğerleri ne olacak.
zeck17
19.Haziran.2012, 17:21
Biraz önceki trabzonun soner transferinden sonra büyük ihtimalle alperi istemeyeceklerdir artık ve gerçekte çok izlemedim alperi fakat fmde eskişehirden aldığımda alperi takım küme düşmüştü önceki sezonda ilk 8deydi
Alicanfmfan
19.Haziran.2012, 18:03
Hani ola ki Melo'yu falan alamazsak, Cana'nın geri dönmesini isterim şahsen.
C h A o S
19.Haziran.2012, 18:51
"O, Arjen Roben, Wesley Sneijder gibi Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alıyor"
Ne içtin Fazeli bizede getir.
Hamit, Fener'e Mi, Cim Bom'a Mı?
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Hamit Altıntop, kararını 2 hafta içerisinde verecek. Şu anda tatilde olan Hamit Altıntop, tatil dönüşü menajeri Reza Fazeli bir araya gelecek ve bir karar verecek.
Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a bir açıklama yapan Fazeli, "Hamit şu anda tatilde. 2 hafta içerisinde tatili bitecek. Biraraya geleceğiz ve bir karar vereceğiz. Gelen teklifleri yeniden gözden geçirecek; ancak Hamit, Real Madrid'te de devam edebilir" dedi.
TRANSFER SÜRECİ TAMAMEN KAPANMADI, HAMİT YENİ BİR DEĞERLENDİRME YAPACAK
Galatasaray'la yapılan İstanbul'daki görüşmede bir sonuca ulaşamadıklarını belirten Fazeli, "Galatasaray'la bildiğiniz gibi bir görüşme yaptık. Ancak bu görüşmenin ayrıntılarından asla söz etmem. Ortak bir noktada bulaşamadık. Ancak bu transfer sürecinin tamamen kapandığı anlamına gelmiyor. Temel olarak transfer süreci devam ediyor. Hamit'le yeni bir değerlendirme yapacağız" diye konuştu.
FENERBAHÇE'YLE BİR TRANSFER MÜZAKERESİ OLMADI
Reza Fazeli, Fenerbahçe'yle ilgili iddialar için ise "Fenerbahçe'yle bir transfer müzakeresi içerisinde olmadık; fakat bazı insanlar beni aradı. Bu hep olan, rutin bir şey. Biliyorsunuz Türk kulüpleri her dönem Hamit'le ilgilenmiştir" dedi.
HAMİT'İN TRANSFER KRİTERLERİ
Galatasaray'ın önerisiyle ilgili detaylardan bahsetmek istemediğini yineleyen Fazeli, "Hamit bir karar verecek. Vereceği kararda elbette önemli kriteler var. O, Arjen Roben, Wesley Sneijder gibi Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alıyor. Doğal olarak onun için maddi kriterler kadar yer aldığı takımın yarışmacı özelliği, yarıştığı kulvarlar, iddialı ve iyi bir projeye sahip bir ekip olması da önemlidir" diyerek, Hamit tercihinde belirleyici olacak kriterlerle ilgili ipucu verdi.
MOURINHO HAMİT'İ SEVİYOR VE KALMASINI İSTİYOR
Reza Fazeli, Jose Mourinho'nun Hamit'le ilgili ne düşündüğü yönündeki soruya ise, "Mourinho, kesinlikle Hamit'i çok seviyor. İyi bir karaktere sahip olduğunu ve son derece iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyor. Mourinho, Hamit'in takımda kalmasını istiyor. Ancak gelecek teklifleri değerlendirmek isterse, bunu da saygıyla karşılayacağını belirtiyor. Kısacası, Mourinho'nun Hamit'e bakışında hiçbir sorun yok. Hamit isterse Real Madrid'te devam edebilir, gelen teklifleri değerlendirmek isterse, bu konuda Mourinho onun önünü açıyor" dedi.
REAL MADRİD ELBETTE Kİ SATIŞ BEDELİ TALEP EDİYOR
Fazeli, Real Madrid, Hamit için bonservis ücreti istiyormu sorusuna "Elbette istiyor. Ancak parasal beklentinin ne olduğu konusunda bilgi veremem" dedi.
ALMANLAR GERÇEKTEN HAMİT'E TALİP Mİ?
Fazeli, "Wolfsburg, Werder Bremen, Hamburg ve Valencia" gibi kulüpler Hamit'i gerçekten istiyor mu?" sorusuna ise "Hamit için çok sayıda opsiyon var" demekle yetindi.
perpetua
19.Haziran.2012, 18:56
Hani ola ki Melo'yu falan alamazsak, Cana'nın geri dönmesini isterim şahsen.
Cana, Galatasaray'in orta sahasinda oynayacak bir oyuncu degil bence. :)
Ozverisi, istekli oyunu harika. Ama Cana daha cok bir ligin orta siralarina oynayan ve topu rakibe daha cok veren takimlara uygun bir futbolcu. Mesela Orduspor'da oynasa, Gosso gibi cok ovgu alan bir oyuncu olurdu.
C h A o S
19.Haziran.2012, 18:56
SAĞ VE SOLAÇIK, ORTA SAHA
Ünal Aysal, transfer düşünülen mevkilerle ilgili olarak da şunları söyledi;
"Bizim takımımızın genel olarak herkes biliyor, bir derinliği yoktu geçen sene. Ama malesef her pozisyonda bir kişi veya iki kişi ile götürdük. Ama şimdi bir de Avrupa hedefimiz var. Bunu yerine getirmemiz için bizim sağ ve sol açıklara, bir de orta sahaya bir takviyeye ihtiyaçımız var. Defanstaki eksiğimizi kapattık gibi görünüyor şu anda. Fazla yok aşağı yukarı 4-5 kişilik güzel bir takviyeyle bu takım bu seneyi güzel bir şekilde göğüsler.
İsim veremem. Ama bu ay sonuna doğru bütün isimleri birarada açıklayacağız. Öyle bir planlama ve program yaptık."
Nedvedmania
19.Haziran.2012, 18:59
Ya bunlar da niye hepsini aynı anda açıklıyor ki. Açıklasınlar işte ara ara :D
C h A o S
19.Haziran.2012, 19:03
Forvet almıyacak olmamız beni şaşırttı.Umut bile sadece kapa bildirildi.Necati ile ilk görüşmeler olumsuz geçti.Baros muhtemelen yolcu.Bu durumda yabancı olarak Elmander kalıyor .Valla yabancı bir forvet almazsak hayal kırıklığına uğrarım.
E.Cartman
19.Haziran.2012, 19:03
Bence transferlerin içinde 1-2 tane Mustafa Sarp potansiyelli oyuncu var, birlikte açıklıyolarki diğer isimlerle arada kaynasın bunlar :n::n:
RaSenGan
19.Haziran.2012, 19:16
4-5 kişi demiş başkan.3 bölge kesin zaten kanatlar ve orta saha.Melo kalır desek en fazla 4 oyuncu takıma katılacak.2'si as 2'si yedek olacak.O iki oyuncudan birisi de Türk olucak.Yıldız transferi olacak diyordu Ünal Aysal.O yabancı kim olacak çok merak ediyorum.
sui generis
19.Haziran.2012, 22:45
Eski Beşiktaşlı'dan, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ı şok eden e-posta...
Galatasaray'da "Transferi sen mi yaptın, ben mi yaptım" karmaşası sürerken, Almanya'dan gelen bir e-posta ortalığı karıştırdı.
Milliyet'in haberine göre Başkan Ünal Aysal'a zehir zemberek mail atan isim, bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve şu an Kaiserslautern'in başkanlığı yapan Stefan Kuntz'tan başkası değildi. Bundesliga'dan geride bıraktığımız sezon düşen Kaiserslautern forması giyen Olcay Şahan'ın top koşturduğu kulübün başkanlığını yapan Kuntz'un, çok ağır ifadeler içeren mesajlarının Başkan Ünal Aysal'ı bir hayli şaşırttığı bildirildi.
Kuntz'un ağır ifadeler içeren maili şöyleydi:
"Biz Galatasaray'ı büyük bir kulüp olarak bilirdik. Oyuncumla anlaşmıştınız. Geldi, bize ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine istemeden de olsa kulüp yetkilileriniz ile masaya oturduk. Anlaşma da sağladık. Bunu yaparken de 2 milyon eurodan 1 milyon euroya kadar indik. Resmi yazışmalar oldu. Sonra vazgeçtiniz. Benim oyuncum bu saatten sonra nasıl faydalı olacak. Bu nasıl ciddiyet. Büyük hayal kırıklığı yaşadım".
Davala aramıştı
Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim'in listesinde olan Olcay Şahan için, ilk teması kuran isim yardımcı antrenör Ümit Davala olmuştu.
Davala, genç oyuncuyu arayarak, "Seninle ilgileniyoruz" mesajı vermiş ve bunun üzerine menajerliğini de yapan ağabeyi Osman Şahan İstanbul'a çağrılmıştı. Kulübü ve oyuncuyla anlaşan sarı-kırmızılılarda, Başkan Ünal Aysal da, Almanya'da bulunan eski sarı-kırmızılı oyuncu Erdal Keser'i aramış ve futbolcuyla ilgili olumlu referanslar almıştı.
Teknik patron Fatih Terim'in vazgeçmesi sonrası Olcay transferini askıya alan sarı-kırmızılılara, Almanların tepkisi ise Stefan Kuntz'un sitem dolu mailiyle gerçekleşti. Kaiserslautern 14 Haziran'da toplanırken, Olcay Şahan da takımıyla beraber çalışmalara başladı.
Sabah
Night_Mare17
19.Haziran.2012, 22:55
İmzalamadan vazgeçmekte ne var ki olabilir demek ki daha iyisini bulmuşuz.
E.Cartman
19.Haziran.2012, 22:56
Ulan herkes MIT olmuş CIA olmuş. Telefon konuşmalarını tespit ediyolar, şahsi mailleri buluyolar falan. Ayrıca vazgeçtiysek nolmuş oyuncuyu isteriz, imza aşamasına geliriz ama başka bi gelişme olur almayız kim ne diyebilir. Ciddi anlamda gıcık oluyorum bu yapılanlara sırf gündem yaratıp gazete aldırmak için saçma sapan hareketler yapıyorlar.
Alicanfmfan
20.Haziran.2012, 01:25
Alayını alırız, almayız millete ne ?
SaLviO
20.Haziran.2012, 01:27
ayıp olmuş adama :D :D
byariff
20.Haziran.2012, 01:33
Galatasarayin yaptigi hic etik degil :icon_twisted:
E.Cartman
20.Haziran.2012, 02:04
Demba Ba bitmiş :D uA foruma sardım bu aralar transfer dönemi nedeniyle her yeri geziyorum. Ordan bi abi Demba Ba'yla Assaidi bitti hoca beklemeye aldı onları, onay verdiği an imzalar atılır diyor. Ne kadar doğrudur bilemem ama güvenilir birine benziyor :)
mpaker66
20.Haziran.2012, 12:31
iki kanadada oyuncu arıyorsak keşke belhanda,ait fana, boudebouz,dan birini alsak. Maiga'da forvette tam aradığımız oyuncu olur. Valla çok sabırszlanyorum 25 haziran için.
europeanconquer
20.Haziran.2012, 15:38
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20803646.asp
Bakalım ne çıkacak.
uAburak89
20.Haziran.2012, 15:39
Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
DisCo
20.Haziran.2012, 15:39
Dany'den sonra diyor da Dany bende büyük bomba etkisi oluşturmadı.
europeanconquer
20.Haziran.2012, 15:41
Dany'den sonra diyor da Dany bende büyük bomba etkisi oluşturmadı.
Aynen bende de büyük bir etki oluşturmadı.
Edit:Şimdi Amrabat demesinler.Derlerse ekmek bıçağını tekrar çıkarmanın vakti gelmiş demektir.
uAburak89
20.Haziran.2012, 15:43
Aynen bende de büyük bir etki oluşturmadı.
Edit:Şimdi Amrabat demesinler.Derlerse ekmek bıçağını tekrar çıkarmanın vakti gelmiş demektir.
Bıçağı kap bence. :)
europeanconquer
20.Haziran.2012, 15:44
Bıçağı kap bence. :)
Kırk yılın başında Hürriyet belki adam akıllı haber yapar dedik sen Hürriyet'den önce duyurdun abi :D
uAburak89
20.Haziran.2012, 15:45
Kırk yılın başında Hürriyet belki adam akıllı haber yapar dedik sen Hürriyet'den önce duyurdun abi :D
:)
Bence anlaşılamayacak Kayserispor ile, zaten herkesin malumu kap'a bildirim yapıp olumlu sonuçlandırma oranımız çok düşük. :)
DisCo
20.Haziran.2012, 15:47
Hurma'nın yüksek para istemesini anlıyorum. Neticede elinde büyüklerin istediği oyuncu varsa fazla istersin. Büyük takımda oyuncuyu istiyorsa büyük parayı verir.
En azından kulüp bazında görüşmelerin başlaması olumlu bir gelişmedir. Yarın öbür gün Kayseri tarafından oyuncumuzu ayartıyorlar gibi bir çıkış gelirse bu görüşmeyi hatırlatırız.
mpaker66
20.Haziran.2012, 15:59
bence bitti trnsfer. Geçen sene acemilikten dolayı açıklamışlardı.
LadroN
20.Haziran.2012, 16:06
Kap'a bildirdiysek olmaz o transfer :D
Facx
20.Haziran.2012, 16:09
amrabatı kapa bildirdiğimize göre assaidi GS 'da diyebilir miyiz ? :D
attirson
20.Haziran.2012, 16:13
Bu Kayseri beni öldürücek.Kesin bir dille hem Hasan Ali hem Amrabat'ı satmıyoruz dediler yine sattılar önceki Mehmet Topuz&Gökhan Ünal vakası gibi. :D
Flawless Victory
20.Haziran.2012, 16:25
Transferin gerçekleşme olasılığı % 50'den fazla değil, inşallah olur Amrabat.
RaSenGan
20.Haziran.2012, 16:36
Yine mi Amrabat :D KAP'a bildirilmesiyle transfer kesin yattı :D
C h A o S
20.Haziran.2012, 16:51
Hasan Ali'yi 4-5 milyon euroya elinden çıkaran Kayseri Amrabat için 7-8 den aşşağı istemez.Verilirse 5 milyon euro civarı verilsin.Üstünü isterlerse bıraksınlar anlaşmayı.Başka oyuncu mu yok?Amrabat,Amrabat sıktı iyice valla.Alıyorsak alalımda bitsin şu mesele.
sui generis
20.Haziran.2012, 16:57
15M Euro diye okudum bir yerde. eğer öyleyse imkansız ama sanmam o kadar uçacaklarını..
E.Cartman
20.Haziran.2012, 17:02
15M€ Amrabat'a öldürsen vermezler. Giderler Adebayor'u falan alırlar :D
futureless
20.Haziran.2012, 17:04
Hurma da hemen açıklama yapmış , teklif istediğimizden düşük diye . KAP'a bildirilmiş bir konuda ne diye açıklama yapılır anlamam ki . Adam bildirmiş görüşmeye başladık diye , ne diye çıkıp da teklifi düşük bulduğunu söylüyorsun ? Neden gizli tutmuyorsun şu görüşmeleri ? Az bulduysan git görüştüğün adamlara söyle az bulduk diye , otur yeni teklif bekle . Çok kızıyorum bu adama.
europeanconquer
20.Haziran.2012, 17:09
Teklifi beğenmedilerse almayız bu kadar basit.Galatasaray'a gelecek oyuncu mu bulamayacağız.
RaSenGan
20.Haziran.2012, 17:09
Hurma da hemen açıklama yapmış , teklif istediğimizden düşük diye . KAP'a bildirilmiş bir konuda ne diye açıklama yapılır anlamam ki . Adam bildirmiş görüşmeye başladık diye , ne diye çıkıp da teklifi düşük bulduğunu söylüyorsun ? Neden gizli tutmuyorsun şu görüşmeleri ? Az bulduysan git görüştüğün adamlara söyle az bulduk diye , otur yeni teklif bekle . Çok kızıyorum bu adama.
Bu adamın ofisinde gazeteciler yatıp kalkıyo galiba her dk bi açıklama yapıyo :D Kesin 10 milyon euro istiyodur biz 6-7 vermişizdir :D
Facx
20.Haziran.2012, 17:10
10 çok fazla 6-7 de fazla 4-5 den fazlasını vermeyelim aslında 5-6 ya eljero elia ı alırız da kimsenin aklına gelmiyo :D
Hugo
20.Haziran.2012, 17:12
Ne Amrabatmış birader...
Corpus
20.Haziran.2012, 17:14
Bırakın gelmesin şu adam. 5-6 Milyona gelecek beni deli edecek. Assaidi 2-3 e getiriliyorsa getirilsin yoksa o da gelmesin. Gidin Afrika'dan getirin bir adam. Yıllık 1 milyon verin bakın ne biçim koşuyor.
Trabzonspor
20.Haziran.2012, 17:16
Teklifi beğenmedilerse almayız bu kadar basit.Galatasaray'a gelecek oyuncu mu bulamayacağız.
Olmaz ki ama öyle Galatasaray reddilmez bir kulüp olduğu için istediklerini verir herhalde yönetim.
Facx
20.Haziran.2012, 17:19
Olmaz ki ama öyle Galatasaray reddilmez bir kulüp olduğu için istediklerini verir herhalde yönetim.
Galatasaray reddedilemez bi kulüp değil de amrabat için 5 m euro reddedilemez bi teklif :0:
C h A o S
20.Haziran.2012, 17:22
Almayın kalsın ellerinde.Oyuncu zaten bundan sonra Kayseri forması giymem dedi.İçlerine otursun.Gider Hollanda'da oynarım dedi.İnşallah 2-3 milyon eurolara mecbur kalırlar.
Gncl1905
20.Haziran.2012, 17:24
Almayın kalsın ellerinde.Oyuncu zaten bundan sonra Kayseri forması giymem dedi.İçlerine otursun.Gider Hollanda'da oynarım dedi.İnşallah 2-3 milyon eurolara mecbur kalırlar.
Aynen. Sanki Messi'yi alıyoruz arkadaş. 10 MN Euro'dan açmışlardır kapıyı eminim.
futureless
20.Haziran.2012, 17:30
Amrabat ligimiz için iyi bir oyuncu . Türk olsa 10 milyon euro yu anlarım bi nebze , piyasa öyle , ama yabancı olarak 10 milyon euroya kralını getirebilirsin.5 iyidir.
europeanconquer
20.Haziran.2012, 17:38
Başka bir oyuncu olsa daha fazla baskı yapmalarını isterdim ama yeter artık yahu 6 aydır Amrabat'da Amrabat.Ne Amrabat'mış bu adam.Çilesi bitmiyor valla.Amrabat'a o kadar vereceğimize -artık Kayseri ne kadar istiyorsa- gidelim Assaidi'nin maaşına yıllık 400 bin euro daha katalım onu alalım.Hiç değilse kulübü ile anlaşmışız.
europeanconquer
20.Haziran.2012, 17:53
Bu arada gayet makul bir teklif yapmışız ama aç gözlü insanın hali başka oluyor.
http://live.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/ilk-kez-sporx-acikliyorSXHBQ284186SXQ
RaSenGan
20.Haziran.2012, 17:56
Bu Hurma ne diyo Allah aşkına biri ağzına burnuna vursun şunun. 7 milyon euro vermişiz bu parayı verenle masaya oturmayız demiş.Bi yürü git arkadaş.
bySperman
20.Haziran.2012, 17:57
Ulan 7 milyon Avro'ya Quaresma geldi.
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:00
adamlar haksiz sayilmaz amrabat gibi adami avrupadan almaya kalksan en az 10-15 milyonu gözden cikarman gerekir.. stochtan sonra ligin en iyi yabanci kanat oyuncusu amrabat..
William Rookwood
20.Haziran.2012, 18:02
Bizim takım 7 milyon euro vermez bence Amrabat'a
Hugo
Adamlar sonuna kadar haklı. Aylardır bir adamlar uğraşıyor gibi görünüyor bizim yönetim. Başka bir adam bulun işte alacak değil mi Kayseriden adam alamadığımız ortadayken.
Bordo61Mavi
Bu Hurma ne Hurmadir boyle :D 1.1 milyona al, 15 milyon iste. Kayserinin bu Amrabatli donemdeki basarisi nedir ?
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/kayserispor-amrabat-ile-45-yillik-soezlesme-imzaladi/news/anzeigen_52542.html
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:03
bu ligde tabata,ismail,topuz gibi adamlara 8-9 milyon euro veriliyorsa amrabata rahat 10 milyon euro verilir hani bende fazla buluyorum tabiki fakat piyasa böyle yapacak birsey yok ya parayi vereceksin yada baska oyuncu alacaksin..
Corpus
20.Haziran.2012, 18:03
7 Milyon euro gibi fiyata alırsak. Sezonun en kötü transferini yapmış oluruz. Açık ve net !
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:05
Bu Hurma ne Hurmadir boyle :D 1.1 milyona al, 15 milyon iste. Kayserinin bu Amrabatli donemdeki basarisi nedir ?
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/kayserispor-amrabat-ile-45-yillik-soezlesme-imzaladi/news/anzeigen_52542.html
ona bakarsan mehmet topuz,serdar,hasan ali gibi adamlari bedavaya aldilar onlardan 100% kar yaptilar birakta amrabat gibi yetenekli bi oyuncu icin o kadar istesinler artik.. :)
europeanconquer
20.Haziran.2012, 18:06
7 milyon euroya pazarlığa oturmuyorlar acaba 15 falan versek 20-30 mu isteyecekler ? Avrupa'da 7 milyon euro ya kat kat daha iyi bir oyuncu buluruz.
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:07
7 milyon euroya pazarlığa oturmuyorlar acaba 15 falan versek 20-30 mu isteyecekler ? Avrupa'da 7 milyon euro ya kat kat daha iyi bir oyuncu buluruz.
yok artik o kadarda yüzsüz degillerdir herhalde :D
ShevAnil
20.Haziran.2012, 18:08
Teklifin 7 milyon euro olmasına ne Fatih Terim onay verir, ne de Ünal Aysal. Uydurma bir rakam bence.
europeanconquer
20.Haziran.2012, 18:09
yok artik o kadarda yüzsüz degillerdir herhalde :D
Süleyman Hurma varken her şeyi beklerim ben.
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 18:11
ona bakarsan mehmet topuz,serdar,hasan ali gibi adamlari bedavaya aldilar onlardan 100% kar yaptilar birakta amrabat gibi yetenekli bi oyuncu icin o kadar istesinler artik.. :)
Almiyacaksin, gidip kendin alacaksin disardan. Kayserisporun futbola kattigi bir heyecan varmi, sirf bakkal gibi alip satmakla mesgul. Okadar ciddi paralar donuyor, okadar elde edilen bir gelir var ama vizyon yok. Sirf vizyonu olmadigindan dolayi onlardan adam almiyacaksin.
Galatasarayda vazgecsin bu sevdadan artik, bence oyalama taktigi baska oyuncu ile anlasana kadar ama yeter fazla oyaladilar. Okadar paraya neler neler alinir.
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:16
Almiyacaksin, gidip kendin alacaksin disardan. Kayserisporun futbola kattigi bir heyecan varmi, sirf bakkal gibi alip satmakla mesgul. Okadar ciddi paralar donuyor, okadar elde edilen bir gelir var ama vizyon yok. Sirf vizyonu olmadigindan dolayi onlardan adam almiyacaksin.
Galatasarayda vazgecsin bu sevdadan artik, bence oyalama taktigi baska oyuncu ile anlasana kadar ama yeter fazla oyaladilar. Okadar paraya neler neler alinir.
avrupada da piyasa ayni kardesim amrabat su an avrupada oynuyor olsa yine 10 milyon eurolar konusulacakti adamin kapi gibi daha 3,5 senelik sözlesmesi var hangi kulüp 5-6 milyon euroya birakmak istesin böyle bir adami..
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 18:18
avrupada da piyasa ayni kardesim amrabat su an avrupada oynuyor olsa yine 10 milyon eurolar konusulacakti adamin kapi gibi daha 3,5 senelik sözlesmesi var hangi kulüp 5-6 milyon euroya birakmak istesin böyle bir adami..
1.1 Milyona alindi bu adam :) Amrabat kendine Kayseriye geldikten beri ne katmis. Piyasa diyorsunda ne piyasasi, piyasa burda patliyor birden bire.
uAburak89
20.Haziran.2012, 18:21
7 çok fazla. Kayserispor'a 1 lira bile vermemek lazım aslında, yönetimin bu transferi bitirememesini diliyorum.
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 18:28
Ha 15 milyon verilemk isteniyorsa Kagawa alinsin.
Yok 7 milyonum var deniliyorsa Marko Marin vardi, gitti Chelsea'ye. Tabi bunlar sadece ornek ama verilmesi gerek ornekler, cunki avrupa piyasasi Turkiyenin yari fiyati.
Galatasaray taraftari sanal alemde sesini duyurmasi lazim, illa Amrabat olsun diye ugrasmasinlar zararli cikacaklar.
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:28
1.1 Milyona alindi bu adam :) Amrabat kendine Kayseriye geldikten beri ne katmis. Piyasa diyorsunda ne piyasasi, piyasa burda patliyor birden bire.
aldiginda psv de rezerv takimda oynuyordu kesfedilmemisdi.. 1.1 milyon fazla bile bence.. hollanda nin rezerv liginden adam aliyorsun :)
futureless
20.Haziran.2012, 18:30
Oha 7 milyon euroyu mu az bulmuşlar ? Galatasaray'ın derhal vazgeçmesi lazım bence . Daha önce de dediğim gibi , Türk olsa oyuncu , belki .
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 18:31
aldiginda psv de rezerv takimda oynuyordu kesfedilmemisdi.. 1.1 milyon fazla bile bence.. hollanda nin rezerv liginden adam aliyorsun :)
2008 yılında geldiği Eindhoven ekibinde 50 maça çıktı, 8 gol attı. Amrabat, daha önce Hollanda Ümit Milli Takımı forması da giymişti. 23 yaşındaki oyuncu kanatta ve forvet mevkiinde oynuyor.
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:33
2008 yılında geldiği Eindhoven ekibinde 50 maça çıktı, 8 gol attı. Amrabat, daha önce Hollanda Ümit Milli Takımı forması da giymişti. 23 yaşındaki oyuncu kanatta ve forvet mevkiinde oynuyor.
gecen sezondan bahsediyorum ben 6 maca cikmis sadece.. rezerv takimdaydi gecen sezon.
Nocna Mora
20.Haziran.2012, 18:36
Bence o paraya cok daha kaliteli isimler alınabilir.
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 18:42
gecen sezondan bahsediyorum ben 6 maca cikmis sadece.. rezerv takimdaydi gecen sezon.
Valla ondan onceki 2 sezonda 50+ mac yapmis bir adam, yarim sezonda 10+ mac yapmis bir adamin reservlik bir hali yok, hele kesvedilmemis hali hic yok :)
sui generis
20.Haziran.2012, 18:46
15 istemiyormuş cidden :D adam bildigin satmamak için uçuyor da uçuyor :) biri bu adama dur demeli :)
Facx
20.Haziran.2012, 18:46
çok iyi biliyomuşsun piyasayı eljero elia gibi oyuncu 9 m €a gitti krasic juve ye 15 e gitti 7 - 8 e liverpool a gitti şuan elia ı istesek ben eminim 6-7'e alırız nedir bu amrabat anlamadım devre arasında neyse piyasa daha yüksek oluyoda amrabat yaz transfer sezonunda 5 ten fazla etmicek bi oyuncu
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:50
Valla ondan onceki 2 sezonda 50+ mac yapmis bir adam, yarim sezonda 10+ mac yapmis bir adamin reservlik bir hali yok, hele kesvedilmemis hali hic yok :)
50 mac yaptida sanki 50 mactada 90 dakika mi oynadi bak senin icin oynadigi dakikalari buldum getirdim o dedigin 2 sezonda toplam 2877 dakika oynamis toplam 51 maca cikmis buda mac basina 56 dakika yapar.. 21 kere oyuna sonradan dahil olmus 21 kerede oyundan alinmis yani topu topu 8 macta 90 dakika oynamis simdi 8 macta 90 dakika oynayan adama sen as oyuncu diyorsan hic tartismaya gerek yok sen daha iyisini bilirsin.. gecen sezon kayseride 24 maca cikmis 2013 dakika oynamis sadece 1 kere oyuna sonradan dahil olmus.. sen hala israr edersin simdi psv de bu adam kesfedilmisti dersin :)
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 18:53
50 mac yaptida sanki 50 mactada 90 dakika mi oynadi bak senin icin oynadigi dakikalari buldum getirdim o dedigin 2 sezonda toplam 2877 dakika oynamis toplam 51 maca cikmis buda mac basina 56 dakika yapar.. 21 kere oyuna sonradan dahil olmus 21 kerede oyundan alinmis yani topu topu 8 macta 90 dakika oynamis simdi 8 macta 90 dakika oynayan adama sen as oyuncu diyorsan hic tartismaya gerek yok sen daha iyisini bilirsin.. gecen sezon kayseride 24 maca cikmis 2013 dakika oynamis sadece 1 kere oyuna sonradan dahil olmus.. sen hala israr edersin simdi psv de bu adam kesfedilmisti dersin :)
Sen kesvedilmemis bir oyuncu diyorsun :D bu adam Kayserispordami kesvedilmis.
Okadar macta forma giymis bir adam kac dakika olursa olsun reserv takimdan diyorsan ben konuyu amacindan daha fazla saptirmiyalim derim :D Nasil reserv ve kesvedilmemis yaptin adami halen aklim almiyor
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:53
çok iyi biliyomuşsun piyasayı eljero elia gibi oyuncu 9 m €a gitti krasic juve ye 15 e gitti 7 - 8 e liverpool a gitti şuan elia ı istesek ben eminim 6-7'e alırız nedir bu amrabat anlamadım devre arasında neyse piyasa daha yüksek oluyoda amrabat yaz transfer sezonunda 5 ten fazla etmicek bi oyuncu
kariyerleri düsüste olan adamlari getirip örnek veriyorsun amrabatin kariyeri daha yeni yükselise gecti 1 sene daha kayseride oynasin seneye helalinden 10-15 milyona avrupaya yada rusyaya okuturlar görürsünüz.. krasic dedigin adam juventusa transfer oldugundan beri ortada yok elia desen 2 sene önce dünya kupasinda hollanda milli takimi kadrosundaydi bu sene avrupa sampiyonasina götürülmedi bildigim kadariyla.. üstelik verdigin ücretler bu oyuncular icin bile yüksek benim gözümde bende zaten diyorum amrabat icin su an 10-15 milyon yüksektir benim gözümde ama piyasa böyle elia krasic formlari yerinde olsa bunlarda 10 15 e rahat transfer olurlardi..
Facx
20.Haziran.2012, 18:54
al dostum
http://www.transfermarkt.de/en/engin-baytar/profil/spieler_8399.html
27 maç ortalama 61 dk 5 maç 90 dk oynamış ve as oyuncu napıcaz şimdi ?
KanaKe
20.Haziran.2012, 18:56
Sen kesvedilmemis bir oyuncu diyorsun :D bu adam Kayserispordami kesvedilmis.
Okadar macta forma giymis bir adam kac dakika olursa olsun reserv takimdan diyorsan ben konuyu amacindan daha fazla saptirmiyalim derim :D Nasil reserv ve kesvedilmemis yaptin adami halen aklim almiyor
kesfedilse psv niye 1 milyona biraksin neyse ben daha yazmiyorum 8 macta 90 dakika oynamis bi adamin nesini kesfedecekler..
RaSenGan
20.Haziran.2012, 18:57
Oyuncuyu GS almak istiyor bunu da Fenerli ve Trabzonlu tartışıyor :D
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 19:01
kesfedilse psv niye 1 milyona biraksin neyse ben daha yazmiyorum 8 macta 90 dakika oynamis bi adamin nesini kesfedecekler..
Stoch'ta normal sezonun 9 macinda 90 dakika gorev almis, odami kesvedilmemis :)
Adamin belliki sorunlari olmus kuluple gelmeden onceki sezonu, ama bu demek degildirki reservdi ve kesvedilmemisti :)
KanaKe
20.Haziran.2012, 19:02
amrabat 25 inde kayseride kesfedildi benim düsüncem bu sekildedir kimseyide ikna etmek zorunda degilim herkesin fikri kendine.... isterseniz size örnek vereyim yusuf niye 32 yasinda milli takima yükseldi? cünkü 32 sinde kesfedildi bazi oyuncular 17-18 inde kesfedilir bazilarida gec kesfedilir oyuncunun formuyla takima uyumuyla alakali bi durum..
KanaKe
20.Haziran.2012, 19:05
Stoch'ta normal sezonun 9 macinda 90 dakika gorev almis, odami kesvedilmemis :)
Adamin belliki sorunlari olmus kuluple gelmeden onceki sezonu, ama bu demek degildirki reservdi ve kesvedilmemisti :)
stoch fenere gelmeden önce kendisini twentede kanitlamisti amrabat ise psv de pekde kendini kanitlayamadi senin stoch örnegii olmadi yani..
E.Cartman
20.Haziran.2012, 19:06
Keşfedilme kelimesi olmuyor sanki oraya, kendini gösterdi ya da parlattı demek daha mantıklı gibi. Drogba'da mesela geç parladı ama keşfedilmek farklı bişey, tanıtmak, parlatmak farklı bişey.
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 19:10
stoch fenere gelmeden önce kendisini twentede kanitlamisti amrabat ise psv de pekde kendini kanitlayamadi senin stoch örnegii olmadi yani..
Ben onu kesvedilme icin demedim :) okursan anlarsin
Fenerbahcenin as adami Stochun 90 dakika gorev aldigi mac sayisi ve
PSV'nin RESERV takiminda oyniyan Amrabatin aldigi 90 dk mac sayisi :)
Sen Stochu As kabul ediyosan Amrabata reserv demen cok komik oluyor
KanaKe
20.Haziran.2012, 19:11
Keşfedilme kelimesi olmuyor sanki oraya, kendini gösterdi ya da parlattı demek daha mantıklı gibi. Drogba'da mesela geç parladı ama keşfedilmek farklı bişey, tanıtmak, parlatmak farklı bişey.
öylede denebilir ama sonuc olarak ikiside ayni manaya geliyor oyuncu parlamadan zaten nesini kesfedeceksin ? :)
Revolution
20.Haziran.2012, 19:11
Beyler isler pek iyi gitmiyor diye duydum, hayirlisi.
KanaKe
20.Haziran.2012, 19:12
Ben onu kesvedilme icin demedim :) okursan anlarsin
Fenerbahcenin as adami Stochun 90 dakika gorev aldigi mac sayisi ve
PSV'nin RESERV takiminda oyniyan Amrabatin aldigi 90 dk mac sayisi :)
Sen Stochu As kabul ediyosan Amrabata reserv demen cok komik oluyor
ben onu gecen sezon icin söylemistim sadece 6 maca cikmis rezerv takimdaydi diye.. ki zaten rezerv takimda olmasa 1 milyona kayseriye niye biraksinlar adami psv nin as kadrosundan 1 milyona adam alinabilecegini mi saniyorsun :)
LadroN
20.Haziran.2012, 19:17
Beyler isler pek iyi gitmiyor diye duydum, hayirlisi.
Hangi işler?Amrabat mi sadece?
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 19:18
ben onu gecen sezon icin söylemistim sadece 6 maca cikmis rezerv takimdaydi diye.. ki zaten rezerv takimda olmasa 1 milyona kayseriye niye biraksinlar adami psv nin as kadrosundan 1 milyona adam alinabilecegini mi saniyorsun :)
Oyle boyle adam RESERV ve kesvedilmemis degildi, 2.5 sezonda 50-60 maca cikmisti ve Kayseriye 1.1 milyona gelmisti (biz bank asyadan okadara futbolcu aliyoruz).
Kayseri disiplin sorunlari yuzunden almis olabilir ucuza ama Kayseriye geldikten sonra kendine hic birsey katmadi Amrabat. Mevcut haliylede Kayseriye buyuk maclar haric hic bir katkida bulunmadi (buyuk maclarda dedigim ufak ufak parlamalar).
Mevcut hali ile istikrarsiz bir takimda istikrarsiz bir futbolcu, ne yuzle 15 milyon isteniyor anlamiyorum. Konuyu dahada fazla uzatmiyorum ve herkese iyi gunler diliyorum :)
KanaKe
20.Haziran.2012, 19:21
Oyle boyle adam RESERV ve kesvedilmemis degildi, 2.5 sezonda 50-60 maca cikmisti ve Kayseriye 1.1 milyona gelmisti (biz bank asyadan okadara futbolcu aliyoruz).
Kayseri disiplin sorunlari yuzunden almis olabilir ucuza ama Kayseriye geldikten sonra kendine hic birsey katmadi Amrabat. Mevcut haliylede Kayseriye buyuk maclar haric hic bir katkida bulunmadi (buyuk maclarda dedigim ufak ufak parlamalar).
Mevcut hali ile istikrarsiz bir takimda istikrarsiz bir futbolcu, ne yuzle 15 milyon isteniyor anlamiyorum. Konuyu dahada fazla uzatmiyorum ve herkese iyi gunler diliyorum :)
sen benim yazdiklarimi okumuyosun okusan zaten cevap yazmassin ben kisaca özetlemek gerekirse, dedimki benim standartlarima ve düsüncelerime göre bir oyuncu hangi yasta nerde parliyorsa orada kesfedilmistir.. hadi sanada iyi günler.. bu kadar saldirilacak ne dedim anlamiyorum stresiniz varsa gidin baska bir yerde atin beyler disari cikin hava alin forumda niye stresinizi atmaya calisiyorsunuz? :)
William Rookwood
20.Haziran.2012, 19:25
Amrabat geleceğine Pino kalsın :D
Revolution
20.Haziran.2012, 19:44
Hangi işler?Amrabat mi sadece?
Transfer, genel olarak. Amrabat 3. alternatifti kanat listesinde yabancı olarak. Arshavin-Barnetta-Amrabat-Assaidi. Hoilett yazıldı ama doğrulatamadım.
7-8 tane adam alınacaktı. Şu geçtiğimiz 2 günde işler sarpa sardı ve liste oldukça daraldı. Ünal Aysal da açıkladı zaten 4-5 adam alacağız dedi ve forveti söylemedi mevkii olarak. Adebayor'u alamadık, Ba'yı da o maliyete uygun görmedik. Gel gelelim 7 Milyon €'ya Amrabat'ı layık görüyoruz şu durumda. Hayretler içerisindeyim. Tek bir dileğim var Kayserispor 15 Milyon €'da diretsin ve almayalım şu adamı. 7 Milyon €'ya Arshavin'i istesek alabiliyoruz. Tabii ki yıllığı aynı değil ama "Arshavin" sonuçta. 10-13 Milyon €'ya Demba Ba'yı getirebiliyorsun. Demek istediğim parayı har vurup harman savuralım değil madem Amrabat'a bu parayı verebiliyorsun, üst düzey oyunculardan yana kullanmak daha mantıklı tercih olarak.
Açık ve net söylüyorum savunmaya takviye yapılmaya çalışılıyordu. Forvet transferi için uğraşılıyordu. Melo geldi gibi birşey zaten. Hamit için hala "menajer oyunları" devam ediyor. 2 kanada yerli-yabancı görüşmeler oluyordu. Kabaca 7-8 oyuncu alınacak gibiydi. Sanırım Ünal Aysal da böyle birşey açıkladı ama benim bildiğim ve gerçek de buydu bundan adım gibi eminim. Şimdi o sayı 4-5'e düştü. 25'inde transfer bitmezse şaşırır mıyım? Hem de hiç şaşırmam. Neyin peşindeyiz anlamıyorum. 4-5 gün önceki tıkır tıkır işleyen çarklar adeta bozuldu. Birşeyler dönüyor yönetim içinde ya da paraya kıyamıyoruz.
MeMo
20.Haziran.2012, 19:49
Amrabat olmamış.
uAburak89
20.Haziran.2012, 19:55
Çok şükür. :)
Revolution
20.Haziran.2012, 19:57
Ağzımı seveyim.
futureless
20.Haziran.2012, 20:03
Hayırlısı buydu bence de Galatasaray adına . Hurma dizlerini dövsün .
Bordo61Mavi
20.Haziran.2012, 20:08
Ocak ayinda yari fiyattan aza baska birine verirler :D
uAburak89
20.Haziran.2012, 20:31
Hasan Ali Kaldırım, Türk pasaportlu, ülkenin en kısıtlı mevkisinde top oynuyor, 4 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye satabiliyor işinin ehli Süleyman Hurma.
Amrabat için Galatasaray 7 milyon euro vermeyi kabul ediyor - ki bu çok büyük saçmalık- ama Süleyman bey 15 milyon euro istiyor. Bu işte bir terslik var, devreye Fenerbahçe girse 7.5 milyon'a bu iş biterdi, bence.
Neyse ki en hayırlısı oldu, teşekkürler Süleyman Hurma.
RaSenGan
20.Haziran.2012, 20:38
Hasan Ali Kaldırım, Türk pasaportlu, ülkenin en kısıtlı mevkisinde top oynuyor, 4 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye satabiliyor işinin ehli Süleyman Hurma.
Amrabat için Galatasaray 7 milyon euro vermeyi kabul ediyor - ki bu çok büyük saçmalık- ama Süleyman bey 15 milyon euro istiyor. Bu işte bir terslik var, devreye Fenerbahçe girse 7.5 milyon'a bu iş biterdi, bence.
Neyse ki en hayırlısı oldu, teşekkürler Süleyman Hurma.
Bu beni de çok şaşırtıyor gerçekten.Avrupa'da bin tane Amrabat bulunur.Ama Hasan Ali gibi Türk ve sol bek oynayacak o seviyede olabilen futbolcu çok nadir bulunur.Gel gelelim istenilen bonservis bedelleri çok çok farklı.
Flawless Victory
20.Haziran.2012, 20:39
Amrabat büyük ihtimal Türkiye liginde başka takıma gidecektir.
Biz Afrika'dan ucuz Emenike gibi canavar gibi adamlar getirelim. Başarısız olacaksa onlar olsun bari. Yoksa transfer falan yapamayacağız.