View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Corpus
06.Mayıs.2013, 04:02
Kesinlikle gereğinden fazla verilmiş
byariff
06.Mayıs.2013, 04:06
3m + culio yigit olabilirdi hadi yigitin etcegi para belli ama culio kesinlikle kaliteli bir oyuncu.
MoisHaLe
06.Mayıs.2013, 04:08
Alper iyi bir transfer ancak verilenler çok fazla. Culio satılabilirdi. umarım Alper bunun altından kalkacak güçtedir. vee Meloo kesinlikle bu senede bu takımda olmalı
davidvilla
06.Mayıs.2013, 10:09
Ömer Toprak diyorum ben
Bu hafta efsane top oynadı Ömer. Üzerine sürekli koyuyor bence Avrupa Klüpleri de bu performansı takip ediyordur mutlaka.
uAburak89
06.Mayıs.2013, 11:20
Yiğit hatalı transferdi, onun ayrılacak olması iyi, Culio geldiği sezon katkı verdi ama Fatih Terim istemiyorsa yapacak bir şey yok. Bu iki oyuncunun yanında verilecek para 5.5'sa cidden çok, 3-4 civarında çıkar umarım KAP'a bildirim yapılırsa.
Redrum
06.Mayıs.2013, 12:28
-------------------Drogba---------------Burak-------------
(Elmander) (Umut)
-------------------------Sneijder-----------------------------
(Amrabat)
-------Selçuk-------------------------------Hamit----------
(Yekta) (Alper)
--------------------------Melo---------------------------------
(Z)
----X--------------Y----------------Semih---------Eboue--
(Hakan) (Gökhan) (Dany) (Sabri)
-------------------------Muslera---------------------------
X için çok isim geçiyor. Clichy diye haber yapanlar var. Keşke diyorum. Carlinhos bana andre santostan farksızmış gibi geliyor. Ansaldi gibi bir isim imkansız mı acaba?
Y Ömer Toprak/Serdar veya Lescott/Chedjou ayarında yabancı stoper gerekli. Tabii ki tercihim Ömerden yana.
Z bölgesi beni çok düşündürüyor. Ceyhun acaba seneye takımda mı olur? Yoksa örnegin Emre Can gibi tam o pozisyonun adamı gurbetçi mi alınır? Oraya kaliteli bir Türk bekliyorum, istiyorum.
Bunun dışında Elmander ve Amrabat beni düşündürüyor ama kalacaklar büyük ihtimalle. Bu durumda takımda Kerim Frei'ya falan yer kalmıyor. Tabii alabilirsek ne mutlu.
Edit: Telefondan bu kadar oluyor kaymış bir mod arkadaş belki düzenler :)
byariff
06.Mayıs.2013, 13:30
hamiti sil bence oyunu yavaslatmaktan baska bir ozelligi yok alperi koy oraya ozman cok iyi olur. elmander,ujfalusi,riera bence yolcu
erdem344
06.Mayıs.2013, 13:51
Muslera - Semih - Eboue - Selçuk - Şınayder - Hamit - Drogba - Burak
Bu 8 isim banko 11de.
Sola banko yabancı gelecek , orta alanada alperi direk koymaz bence başka türk oyuncuda yok yani yabancı gelecek , stoper türk olacak büyük bir ihtimalle de Ömer Toprak
Muslera - Carlinhos - Ömer - Semih - Eboue - Selçuk - X - Hamit - Şınayder - Drogba - Burak
Corpus
06.Mayıs.2013, 13:54
Melo'suz Galatasaray ortasahası olmaz
Alicanfmfan
06.Mayıs.2013, 13:57
Melo bizim gizli playmaker'ımız. Stoperlerin arasına girip 213123 kere oyun kuruyor her maçta, defansif yönüde cabası. Hayır bide hırsı falan da var. Bu adam olmadan orta saha diye birşeyimiz olmaz.
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 13:57
Orada ki x Melo olmasın :D Hamit yerine de Alper'i monte ettik mi cillop gibi kadro olur.
Gncl1905
06.Mayıs.2013, 14:01
Stoper, sol bek, Alper, Melo, Umut kesin alınmalı mevcut sistemde. Ya da yerlerine onların ayarında adamlar bulunmalı ancak Umut kalitesinde yedek, yerli bir forvet yok bence.
Melo'nun kalitesi tartışılmaz. Her ne kadar ilk devredeki performansına kızsak da ikinci devre performansı çok çok iyiydi. Onun ayarında birini bulmak zor. Birkaç milyonun hesabını yapacağımıza şu adamı çabuk alalım.
Alper beğendiğim oyunculardan biriydi, umarım alınır ve iyi performans gösterir. Konuşulan 5.5 milyon + Culio + Yiğit çok görünüyor ama Yiğit'den bir şey bekleyen yok herhalde. Baştan yanlıştı o transfer. Culio'yu ise Fatih Terim bir türlü beğenemedi. En azından gönderelim de önleri açılsın. Ödenecek parayı düşürseler çok iyi olacak. Stoper ve sol beke de birilerini bulsunlar.
Kerim Frei de izleniyor, alınacak deniyordu. Gelecek görüldüyse kimseye kaptırmadan alalım. Çok pahalıya patlamaz sanıyorum.
Gökhan Töre ismi de geçmiş ama Rubin'de şans bulamayan adam bizde nasıl bulacak? Gelmesin daha iyi. Milli maçlarda da beğenmemiştim. Hoş milli takım top oynamıyor ya neyse.
byariff
06.Mayıs.2013, 14:03
bana kalsa umut"un bonservisi alinmamali ayaginda top tutamayan forvet forvet degildir benim için al antepten cenki mis...
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 22:29
http://amkspor.com/2013/05/06/o-da-aslan-oluyor.html
Melo da gelsin Gökhan da :(
Cengo
06.Mayıs.2013, 22:41
http://amkspor.com/2013/05/06/o-da-aslan-oluyor.html
Melo da gelsin Gökhan da :(
Gökhan'ın Galatrasaray'a gideceğini sanmıyorum. 3 Temuz öncesi her konu anlaşılmışken iş imzaya kalmışken o dönemde yaşananlar ardından vazgeçildi. Gökhan, Galatasaray'ın teklifini de reddetti Fenerbahçe taraftarı olduğu için. Fenerbahçe devreye girerse bu sefer bitirebilir. Aykut Kocaman çok istiyor transfer etmeyi. Her dönemde listesindeydi. O gazeteye hiç bir koşulda inanılmamalı. Basın kadar yalancısı yoktur bu ülkede. Galatasaray'ın akıllıca yapacağı iş Melo'yu transfer etmek olabilir ama Melo'ya da güvenip yola çıkmak pek mümkün değil.
zeck17
06.Mayıs.2013, 22:54
Burak ve Selçuk kalıcı gibiler lig tvde programda bu konuyla ilgili bir şeyler belirdi çok muhteşem bir haber :)
Konuyla alakası yok ama
programdan bir kesit:http://s7.directupload.net/images/130506/x8eymzl9.swf
byariff
06.Mayıs.2013, 22:58
Gökhan'ın Galatrasaray'a gideceğini sanmıyorum. 3 Temuz öncesi her konu anlaşılmışken iş imzaya kalmışken o dönemde yaşananlar ardından vazgeçildi. Gökhan, Galatasaray'ın teklifini de reddetti Fenerbahçe taraftarı olduğu için. Fenerbahçe devreye girerse bu sefer bitirebilir. Aykut Kocaman çok istiyor transfer etmeyi. Her dönemde listesindeydi. O gazeteye hiç bir koşulda inanılmamalı. Basın kadar yalancısı yoktur bu ülkede. Galatasaray'ın akıllıca yapacağı iş Melo'yu transfer etmek olabilir ama Melo'ya da güvenip yola çıkmak pek mümkün değil.
evet basin yalanci ama AMK galatasaraya en yakin gazete.
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 23:25
Gökhan gelir mi gelmez mi bilemem ancak Melo'nun alternatifi olarak Gökhan ile ilgilendiğimiz doğrudur.
34cimbom34 kaynaklı.
Night_Mare17
06.Mayıs.2013, 23:28
Şu an Galatasaray'ın yaptığı süksenin , piyasanın , popülüritenin ve çıktığı yolun farkında değilsiniz sanırım. Lige hegomanya gelmesi çok büyük ihtimal ve Avrupa'da da büyük işler hedefleniyor. Gökhan'da Napoli'den iyisini bulamazsa Galatasaray'a gelebilir.
E.Cartman
06.Mayıs.2013, 23:30
Aynen katılıyorum işaretlediğim yere bence de bi basın bide politikacılar kadar yalancısı yoktur fakat Açık Mert Korkusuz özellikle Galatasaray konusunda gerçekten isabetli haberler yapıyor. O yüzden bizim gözümüzde farklı yerde bi gazete oldu.
Cengo
06.Mayıs.2013, 23:43
Şu an Galatasaray'ın yaptığı süksenin , piyasanın , popülüritenin ve çıktığı yolun farkında değilsiniz sanırım. Lige hegomanya gelmesi çok büyük ihtimal ve Avrupa'da da büyük işler hedefleniyor. Gökhan'da Napoli'den iyisini bulamazsa Galatasaray'a gelebilir.
Hegamonya?
Fenerbahçe'nin kadrosu alternatifli kadro. 4 transfer Fenerbahçe'yi tekrar şampiyon edebilir.
Gökhan'ın Fenerbahçeli olması nedeni ile Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum. Sezon başı reddetti Galatasaray'ı.
Night_Mare17
06.Mayıs.2013, 23:53
Hegamonya?
Fenerbahçe'nin kadrosu alternatifli kadro. 4 transfer Fenerbahçe'yi tekrar şampiyon edebilir.
Gökhan'ın Fenerbahçeli olması nedeni ile Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum. Sezon başı reddetti Galatasaray'ı.
Şu an hiç öyle bir durum görünmüyor anca Fenerbahçe'ye bir revizyon büyük değişiklik lazım çünkü arkamıza rüzgarı aldık. Gökhan Fenerbahçe'li olabilir ama Fenerbahçe tekrar Gökhan'a teklifte yapmayabilir finansal durumunu bilmiyorum Fenerbahçe'nin. Sezon başındaki Galatasaray'la şimdiki arasında çok fark var. Sneijder , Drogba faktörü Şampiyonlar Ligin'de gelen başarı ve bu başarı devam edecek gibi görünüyor. Gökhan kesin gelir demiyorum ama gelmemesi için bir neden yok bence gelebilir.
Flawless Victory
06.Mayıs.2013, 23:57
Emre Çolak potansiyeli olan bir oyuncu. 1-2 sene kiralık oynasın harika bir oyuncu olabilir. Emre'den niye berbat bir oyuncuymuş gibi bahsediyorsunuz anlamıyorum?
KaRaBükLü KraL
06.Mayıs.2013, 23:59
Hegamonya?
Yahu ne alternatifinden bahsediyorsunuz acaba ?
Fenerbahçe'nin alternatifli(!)kadrosu Benfica maçında orta sahayı zor çıkardı.Onda da yol geçen hanı oldu zaten.Defans o kadar alternatifli deniyordu Egemen veya Yobo'dan biri gitse yerine adam konur ama çok aratır(Gs maçındaki Bekir gibi).Şu an yaptığınız Fenerbahçe'yi körü körüne savunmak başka bir şey değil.Caner'de Fenerli'nin önde gideni ama Galatasaray'ı kabul etti.Bazı yerde para itibar gibi faktörler kendi tuttuğu takımın önüne geçebilir bir futbolcu için.O Fenerli gelmez gibi düz mantık sözler anca havada kalır.
erdem344
07.Mayıs.2013, 00:16
Gökhan ve Melo aynı tip oyuncular değil.Melonun boşluğunu kesinlikle dolduramaz.
Gelir mi diye sorarsanız da İtalyadan buraya takla ata ata gelir :D
FelipeMelo
07.Mayıs.2013, 14:10
Melo-Gökhan birlikte geleceklerse(fazla luks galiba) eyvallah ama Gökhan gelirde Melo'dan vazgecilirse............gunah gunah cumlenin sonunu getiremedim.
nannar
07.Mayıs.2013, 15:30
Melo kesinlikle alınmalı... Defansın önünü ondan daha iyi toparlayan bir oyuncu yok şu anda alabileceğimiz. Javi Martinez alınacaksa eyvallah :D
davidvilla
07.Mayıs.2013, 18:39
Melo kesinlikle alınmalı... Defansın önünü ondan daha iyi toparlayan bir oyuncu yok şu anda alabileceğimiz. Javi Martinez alınacaksa eyvallah :D
Macherano gözden düştü, kurtarmaz mı abi ? :)
mustinho03
07.Mayıs.2013, 19:08
Macherano gözden düştü, kurtarmaz mı abi ? :)
Valla dogruyu soylemek gerekirse ben mascherano begenmiyorum onu alicagimiza melo alinsin daga iyi ;)
Deus Dominus
07.Mayıs.2013, 23:08
Biraz daha alçaktan uçun arkadaşlar, bakın daha Jem Karacan bile gelmeye sıcak bakmıyor Türkiye'ye :D.
http://www1.skysports.com/football/news/11095/8697238/
erdem344
07.Mayıs.2013, 23:10
Gelmezler abi biz kendimizi çok uç noktada görüyoruz.
Hiçbir zaman 1. sınıf futbol ülkesi olamayacağız
europeanconquer
07.Mayıs.2013, 23:22
Burada hiç bir Galatasaraylı taraftarın yaptığı açıklamanın önemi yok,yani elbet her yorumun değeri,önemi çok yüksek ancak somut olarak bir olayı yok,sadece önümüzde ki 3,5 aylık süreci izleyin ve görün.
mpaker66
08.Mayıs.2013, 15:19
Adnan Öztürk Alper transferi olur diye tahmin ediyorum demiş.
Umarım Alper bitmiştir. Jack Wilshere'nin sağ ayaklısı gibi Alper çok iyi dikine oynuyor.
Corpus
08.Mayıs.2013, 15:56
http://amkspor.com/2013/05/08/chedjou-g-sarayda.html
Umarım doğrudur nokta transfer olur defansa.
mpaker66
08.Mayıs.2013, 16:07
Amk'nın bizim transferlerimizdeki olumlu referansı doğru olma ihtimalini artırıyor.. Hadi inşallah.
Fearless Coward
08.Mayıs.2013, 16:29
Chedjou neden olmasın Lille zaten gelecek sezon ŞL'ye katılamayacak UEFA bile zor görünüyor.Devre arasında da haberleri vardı ama alınmamıştı Dany'nin bir üst versiyonu bu eleman inşAllah alınır.
byariff
08.Mayıs.2013, 16:38
Hic izlemedim ama herkes ovuyor fransanin en iyi defansi diyorlar
anil luque
08.Mayıs.2013, 16:52
Adnan Öztürk Alper transferi olur diye tahmin ediyorum demiş.
Umarım Alper bitmiştir. Jack Wilshere'nin sağ ayaklısı gibi Alper çok iyi dikine oynuyor.
Tekniği onun kadar üst düzey değil ama fizik olarak zayıf gözükse de Wilshere'dan o konuda üstün.
mpaker66
08.Mayıs.2013, 16:57
Tekniği onun kadar üst düzey değil ama fizik olarak zayıf gözükse de Wilshere'dan o konuda üstün.
Oyun stili bakımından Wilshere'a benzetiyorum. Tabikî farklılıklar olacaktır.
uAburak89
08.Mayıs.2013, 17:08
Alper için Fb 9 milyon civarı teklif vermiş, onların bize göre daha çok ihtiyacı var, Eskişehir'in tutumu kadar Alper'in de tercihi etkili olacak. Merakla bekliyorum bu transferin nasıl sonuçlanacağını..
mpaker66
08.Mayıs.2013, 17:13
Alper için Fb 9 milyon civarı teklif vermiş, onların bize göre daha çok ihtiyacı var, Eskişehir'in tutumu kadar Alper'in de tercihi etkili olacak. Merakla bekliyorum bu transferin nasıl sonuçlanacağını..
Nihat Özdemir Alper bir daha bu kapıdan içeri giremez dememiş miydi? Ben yanlış mı hatırlıyorum?
Gncl1905
08.Mayıs.2013, 17:45
Nihat Özdemir Alper bir daha bu kapıdan içeri giremez dememiş miydi? Ben yanlış mı hatırlıyorum?
Evet, Fenerbahçe yönetiminden biri böyle bir şey demişti ama ne farkeder; Galatasaray'a yarayacak ya her türlü tükürük yalanır :)
davidvilla
08.Mayıs.2013, 17:57
Burada aman gaza gelip Fb ile çekişmemek lazım. 10m euro verip Alper alınmaz.
Onlar veriyorsa bunu, alsınlar doya doya kullansınlar.
Umarım yönetim sogukkanlı ve akılcı davranır. Mehmet Topuz ile bunu zamanında yaşadık ülke olarak.
europeanconquer
08.Mayıs.2013, 17:57
10 milyon euro ve Alper ?
http://inciswf.com/1269236582.swf
byariff
08.Mayıs.2013, 17:59
aysal 10m euro vermez zaten 5.5 + 2 oyuncu 9-10 civarina geliyor hem 2 oyuncununda yillik parasindan kurtuluruz lakin yine fazla 3.5 + 2 futbolcu olsa tam fiyatiydi alperin.
di canio
08.Mayıs.2013, 18:01
Bazı şeylere yüzeysel bakmamak lazım. Böyle iddialı sözler etmek ne kadar yanlışsa, daha önce herhangi birisi tarafından söylenmiş herhangi bir söz nedeniyle Alper transferinden geri kalırsa Fenerbahçe, bu daha da büyük yanlış olur.
"Galatasaray'a yaramasın" mantığı güdülmesi ne kadar yanlışsa, her şeye bu mantık çerçevesinde bakmak da o kdar yanlış. Alper transferi bu mantıkla yorumlanmamalı bence.
Alper, Fenerbahçe ve Galatasaray için yurtiçinde alınabilecek en önemli yerli yetenek şu anda. Fenerbahçe'nin ihtiyacı Galatasaray'dan daha fazla bana kalırsa. AmaFenerbahçe daha doğrusu benim için asıl önemli olan hem ihtiyacımız olan bir futbolcudan mahrum kalmak, hem onun yarıştığın rakibinde oynaması, hem yabancı kriteri nedeniyle kalite açısından bir elin parmağını geçmeyecek yerli oyuncu havuzu nedeniyle önemli. Selçuk İnan transferi önemli bir kırılma noktasıydı. O dönem belki başka sıkıntılarla uğraşmıyor olsaydık ve Selçuk İnan Fenerbahçe'ye gelseydi son 2 sezon çok farklı olurdu. Alper de potansiyeli itibariyle bu etkiyi yaratabilecek bir oyuncu. O yüzden "Alper bu kapıdan giremez" diyenlerin söyledikleri çok da umrumda değil. Tükürdüğünü yalamak ifadesi keskin bir ifade. Ağızdan bir anda çıkabiliyor laflar. Tükürdüğünü yalamak çok bağlayıcı ise daha önce "bir daha Türkiye'de çalışmam" diyen Fatih Terim de var. Tükürdüğünü yalamaması daha mı hayırlı olurdu? :)
europeanconquer
08.Mayıs.2013, 18:11
Valla Alper'e 10 vereceğimize 5 daha katalım Xabi Alonso'yu almaya çalışalım.Elbet Real kabul etmez ama bizim kulüp için o kalitede olan bir futbolcuya bile en fazla verilecek para budur.
Gncl1905
08.Mayıs.2013, 18:27
Bazı şeylere yüzeysel bakmamak lazım. Böyle iddialı sözler etmek ne kadar yanlışsa, daha önce herhangi birisi tarafından söylenmiş herhangi bir söz nedeniyle Alper transferinden geri kalırsa Fenerbahçe, bu daha da büyük yanlış olur.
"Galatasaray'a yaramasın" mantığı güdülmesi ne kadar yanlışsa, her şeye bu mantık çerçevesinde bakmak da o kdar yanlış. Alper transferi bu mantıkla yorumlanmamalı bence.
Alper, Fenerbahçe ve Galatasaray için yurtiçinde alınabilecek en önemli yerli yetenek şu anda. Fenerbahçe'nin ihtiyacı Galatasaray'dan daha fazla bana kalırsa. AmaFenerbahçe daha doğrusu benim için asıl önemli olan hem ihtiyacımız olan bir futbolcudan mahrum kalmak, hem onun yarıştığın rakibinde oynaması, hem yabancı kriteri nedeniyle kalite açısından bir elin parmağını geçmeyecek yerli oyuncu havuzu nedeniyle önemli. Selçuk İnan transferi önemli bir kırılma noktasıydı. O dönem belki başka sıkıntılarla uğraşmıyor olsaydık ve Selçuk İnan Fenerbahçe'ye gelseydi son 2 sezon çok farklı olurdu. Alper de potansiyeli itibariyle bu etkiyi yaratabilecek bir oyuncu. O yüzden "Alper bu kapıdan giremez" diyenlerin söyledikleri çok da umrumda değil. Tükürdüğünü yalamak ifadesi keskin bir ifade. Ağızdan bir anda çıkabiliyor laflar. Tükürdüğünü yalamak çok bağlayıcı ise daha önce "bir daha Türkiye'de çalışmam" diyen Fatih Terim de var. Tükürdüğünü yalamaması daha mı hayırlı olurdu? :)
Sözlerim biraz ağır kaçmış olabilir özür dilerim öncelikle ben de pişman oldum. Başka bazı yakın zamanda gerçekleştirilmiş transferlerimize de Fenerbahçe'nin bizim teklifimizi duyup teklif yaptığı söylentisini duydum birkaç gün önce; bir an parçaları birleştirip sinirlendim. Sinirimin nedeninin birinci kısmı buydu.
İkinci kısmı ise fiyat. Alper konusuna gelirsek tabii ki o sözlerim; oyuncuyu biz alıyoruz Fenerbahçe çekilsin geri, zaten Alper'i almayacaklarını söylemişlerdi demek değildi. Genel olarak yöneticilerimiz profesyonel olmadığı için sözlerine yıllardır pek takılmıyorum ama rakipten biri söyleyince iyi dalga malzemesi çıkıyor malumunuz :) Alper Türk olarak alınabilecek en iyi oyuncu elbette ki imkanı olan teklif yapsın. Ancak biz ucuza kapatmaya çalışırken pat bir anda fiyat yükseltip 9 MN Euro verilmesi! Hem Türk piyasası pahalı diye konuşuyoruz ama bunu kendi elimizle biz yapıyoruz. Alper'e 9 MN nedir? Ne yapmış bu adam da bu kadar ediyor? En büyük başarısı Eskişehir'de göze batmak olan adamdan bahsediyoruz. Onlarca transfer sayabilirim Alper'den daha büyük isim, daha kaliteli isim daha ucuza alınmıştır. Galatasaray alsa 9 milyona istemem açıkçası. Alper eğer bu fiyata satılacaksa alınmasın daha iyi. 5,5 + 2 oyuncuya çok diyordum, miktar için biraz düşürülmeli diyordum şimdi 9 MN konuşuluyor :)
himone
08.Mayıs.2013, 18:29
Chedjou'nun menajeri Türkiye'ye gelmiş, GS hızlı giriyor galiba. Kaliteli oyuncu keşke bizde öyle bir stopre olsaydı.
Alper için yapılan yorumlara katılmıyorum, tamam bence de 10 milyon fazla ama 30'una gelmiş bir futbolcuyla 22 yaşındaki futbolcu arasında dağlar kadar fark vardır. Şimdi Alper'i alan takım onu 10 yıl kullanabilir ve yıllık maliyeti 1 milyon olur, ama 30'unu geçmiş adamın yıllık maliyeti 4-5 milyondan aşağı olmaz.
C h A o S
08.Mayıs.2013, 18:30
10 milyon euro?Uçmuş Es-Es yönetimi.Ah şu yabancı kuralı serbest bırakılsa böyle açıklamalar yapabilecekler mi merak ediyorum.Genç ve kaliteli oyuncu ancak 10 milyon euroda etmez.
Eskişehir yönetiminden açıklamayı yapan Galatasaray'a söz verdik demiş.Culio'yu,Yiğit'i verip 4 milyon euro felanda para verirsek alırız bence.Alper'de zaten başkanlarına Galatasaray'da oynamak istiyorum demiş.Fatih Terim ile bir görüşsün zaten ertesi gün gelir.Türk oyuncular Fatih Terim ile oynamak için can atar.En büyük etkenimizde zaten o.
Fearless Coward
08.Mayıs.2013, 18:34
Sneijder'e 7.5 milyon veriyoruz Alper'e 10 istiyorlar gelde gülme.Anadolu takımlarından yerli oyuncu almak gerçi kolay değil ister istemez bu kadar para verebiliyorlar ama şunu 5-6'ya çekmeleri gerekir diye düşünüyorum.Bence Jem Karacan'ı alalım hem takımı bir alt lige düştü hem de daha önce bizde oynadı diye biliyorum.Alper'den belki kötüdür bilemeyeceğim onu izlemedim kendisini ama o parayı vereceğimize Jem Karacan'ı alırız daha iyi en azından.
europeanconquer
08.Mayıs.2013, 18:35
9-10 m euro veren olursa buyursun hayrını görsün,şahsen o fiyata Galatasaray'a geldikten sonra ben takımda ki herkesten fazla yararlı olmasını beklerim.Bu sezon Amrabat'ı çok fazla eleştirmemin nedeni de buydu.Bu Amrabat'a olan kızgınlığım değil onda o kadar değeri görüp alan yönetime olan kızgınlığımdır.
darkkobal123
08.Mayıs.2013, 18:35
Yabancı sınırlaması olduğu sürece daha pişmemiş 3 Milyon Euro'luk adama 10 değil 20 bile isterler.
Kryptonite
08.Mayıs.2013, 18:36
Sneijder'e 7.5 milyon veriyoruz Alper'e 10 istiyorlar gelde gülme.Anadolu takımlarından yerli oyuncu almak gerçi kolay değil ister istemez bu kadar para verebiliyorlar ama şunu 5-6'ya çekmeleri gerekir diye düşünüyorum.Bence Jem Karacan'ı alalım hem takımı bir alt lige düştü hem de daha önce bizde oynadı diye biliyorum.Alper'den belki biraz kötüdür bilemeyeceğim onu pek izlemedim kendisini ama o parayı vereceğimize Jem Karacan'ı alırız daha iyi en azından.
Jem Karacan Türkiyede oynamak istemiyorum henüz demiş.Gelmez şuan için.
Fearless Coward
08.Mayıs.2013, 18:38
Onu takımı EPL'ye çıktığı zaman demişti diye hatırlıyorum.Şimdi bir alt lige düştüler bizim için iyi bir fırsat bu.
C h A o S
08.Mayıs.2013, 18:40
Jem Karacan Türkiyede oynamak istemiyorum henüz demiş.Gelmez şuan için.
Sporx 20 gün önce Jem ile röportaj yapmış.Bana kalırsa ciddi teklif yaparsak gelir.Sempatisi varmış zaten bize karşı.
"GALATASARAY'DAN TEKLİF ALMADIM"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un senin transferin için Ada'ya geldiği konuşuluyor. Tulun ile hiç görüştün mü, Galatasaray'ın seninle bir teması oldu mu?
"Galatasaray ile anılmak iyi, gerçekten çok mutluyum. Henüz bana ulaşan resmi bir teklif yok, Bülent Tulun'un İngiltere'ye geldiğinden medya aracılığıyla haberim oldu, şu ana kadar kendisi ile hiç görüşmedim. Reading kulübü de bana Galatasaray'dan bir teklif geldiği konusunda bilgi vermedi"
"GALATASARAY'A KARŞI SEMPATİM VAR"
Galatasaray'dan olası bir transfer teklifi gelirse cevabın ne olur?
"Şu anda Reading'in EPL'deki durumu çok kritik ve dolayısıyla ilk etapta buna odaklanmam gerekir. Sezonun bitmesin ardından teklifler geldiği zaman bunları koşullara uygun bir şekilde değerlendiririz. Kulübümün bana olan yaklaşımı da beni her zaman mutlu ediyor ve onların da menfatlerini düşünmek durumundayım."
Sadece Galatasaray mı, yoksa başka bir Türk takımından teklif gelirse kabul eder misin?
"Şunu söyleyebilirim; ailem ve ben küçüklüğümden beri Galatasaray'ı destekliyorum, Galatasaray'a karşı bir sempatim var. Daha önce bazı takımlardan teklifler aldım ancak o günün şartları bu teklifleri kabul etmemi engelledi."
"DROGBA VE SNEIJDER İLE OYNAMAK GURUR VERİCİ"
Drogba ve Sneijder ile yan yana oynama ihtimali seni heyecanlandırıyor mu?
"Drogba ve Sneijder transferlerinden sonra Galatasaray'ın adı burada çok sıklıkla anılmaya başladı, herkes Galatasaray'ı tanıyor. Drogba ve Sneijder dünyaca ünlü isimler ve kaliteleri de ortada. Her futbolcu hem Drogba hem de Sneijder gibi isimler ile yan yana oynamak ister, bu durumdan gurur duyar. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında çok iyi bir iş çıkarttılar ve bununla birlikte Fenerbahçe de bu sezon Avrupa'da yoluna iyi bir şekilde devam ediyor. Bu gelişmeler Türk futbolu ve bizim gibi dışarıda futbol hayatını sürdüren futbolcular için gurur verici."
"A MİLLİ TAKIM HAYALİM"
A Milli Takım hakkında neler söylemek istersin?
"Daha önce milli takımın hemen hemen tüm alt yaş kategorilerinde forma giydim ve milli takımdaki arkadaşlık ortamından da her zaman çok büyük keyif aldım. İleriki dönemde A Milli Takım'da da forma giymeyi çok istiyorum, milli forma benim ve ailemin gururu"
himone
08.Mayıs.2013, 18:41
Onu takımı EPL'ye çıktığı zaman demişti diye hatırlıyorum.Şimdi bir alt lige düştüler bizim için iyi bir fırsat bu.
Oyunda yıllarca FB'ye gelmek istemedi, sonunda takım küme düştü yine gelmedi. Ertesi sene şampiyonlar ligini aldım oyuncu ikna olma kıvamına geldi bu sefer de takımı 35 milyon istiyor. Eğer oyundaki gibi uçarsa City'den Siva'yı almak daha mantıklı :).
Fearless Coward
08.Mayıs.2013, 18:42
4-5 Milyon verirsek rahat bırakırlar Jem'i.Hem iyi bir alternatif olur bakarsınız 11'de de oynar bakalım hayırlısı.
di canio
08.Mayıs.2013, 18:43
Sözlerim biraz ağır kaçmış olabilir özür dilerim öncelikle ben de pişman oldum. Başka bazı yakın zamanda gerçekleştirilmiş transferlerimize de Fenerbahçe'nin bizim teklifimizi duyup teklif yaptığı söylentisini duydum birkaç gün önce; bir an parçaları birleştirip sinirlendim. Sinirimin nedeninin birinci kısmı buydu.
İkinci kısmı ise fiyat. Alper konusuna gelirsek tabii ki o sözlerim; oyuncuyu biz alıyoruz Fenerbahçe çekilsin geri, zaten Alper'i almayacaklarını söylemişlerdi demek değildi. Genel olarak yöneticilerimiz profesyonel olmadığı için sözlerine yıllardır pek takılmıyorum ama rakipten biri söyleyince iyi dalga malzemesi çıkıyor malumunuz :) Alper Türk olarak alınabilecek en iyi oyuncu elbette ki imkanı olan teklif yapsın. Ancak biz ucuza kapatmaya çalışırken pat bir anda fiyat yükseltip 9 MN Euro verilmesi! Hem Türk piyasası pahalı diye konuşuyoruz ama bunu kendi elimizle biz yapıyoruz. Alper'e 9 MN nedir? Ne yapmış bu adam da bu kadar ediyor? En büyük başarısı Eskişehir'de göze batmak olan adamdan bahsediyoruz. Onlarca transfer sayabilirim Alper'den daha büyük isim, daha kaliteli isim daha ucuza alınmıştır. Galatasaray alsa 9 milyona istemem açıkçası. Alper eğer bu fiyata satılacaksa alınmasın daha iyi. 5,5 + 2 oyuncuya çok diyordum, miktar için biraz düşürülmeli diyordum şimdi 9 MN konuşuluyor :)
Bahsedilen fiyatlar çok abartı bence de. Ama bunun salt nedeni de iki takımın çekişmesi değil. Alper ayarında başka oyuncular da çıkartabilse futbol sistemimiz ya da yabancı sınırlamasından yana olsam da yabancı sınırlaması kalksa ve Alper ayarında yabancılar alınabilse transfer ücretleri çok çok düşer haliyle. Fazla iyimserlik olacak ama Alper trasnferinde bu paraların ödenmesi yurtdışından alınacak oyuncular için ödenmesinden daha hayırlı diye de düşünülebilir. :) En azından bu transferde parayı alan takım akıllı bir şekilde kullanırsa ülke futboluna bir nebze de olsa katkısı olur. Bu fazla iyimser bir yaklaşım tabii.
Kryptonite
08.Mayıs.2013, 18:44
http://www.sportsmole.co.uk/football/reading/transfer-talk/news/karacan-denies-galatasaray-move_83233.html
Gelmeyeceğini ve takımını tekrar bir üstlige taşımak istediğini söylüyor.
C h A o S
08.Mayıs.2013, 18:51
http://www.sportsmole.co.uk/football/reading/transfer-talk/news/karacan-denies-galatasaray-move_83233.html
Gelmeyeceğini ve takımını tekrar bir üstlige taşımak istediğini söylüyor.
Koyulaştırdığım yer yinede açık kapım var teklif bekliyorum anlamında.:)
24 yaşındaki oyuncu transfer sezonunda takımda kalıp kalmayacağı hakkında net konuşmazken,''Geçen yaz takımımla sözleşme uzattım. Herkesin oynamak istediği dünyanın en iyi ligindeydik. Gelecek sezon yeniden çıkmak için uğraşacağız. Şuanda Reading'in oyuncusuyum ve burada olmaya devam ettiğim sürece de mutluyum.Ancak yazın her şey olabilir'' ifadelerini kullandı.
Oyunda yıllarca FB'ye gelmek istemedi, sonunda takım küme düştü yine gelmedi. Ertesi sene şampiyonlar ligini aldım oyuncu ikna olma kıvamına geldi bu sefer de takımı 35 milyon istiyor. Eğer oyundaki gibi uçarsa City'den Siva'yı almak daha mantıklı :).
reading le sene ortasında kardeş kulüp tarzı bi anlaşma yapmıştık istersek oyuncuda gelmek isterse(ki ister yani bakmayın öyle dediğine gelirse şampiyonlar liginde oynucak en nihayetinde ) çok ucuza kapatabiliriz
Oceanus
08.Mayıs.2013, 19:24
Adnan Öztürk: Robben ile ilgilendiğimiz doğru. Ancak daha yolun başındayız.
Diye bir açıklama yapmış.
edit: Chedjou'nun menajeri İstanbul'da! Diyorlar.
himone
08.Mayıs.2013, 20:26
reading le sene ortasında kardeş kulüp tarzı bi anlaşma yapmıştık istersek oyuncuda gelmek isterse(ki ister yani bakmayın öyle dediğine gelirse şampiyonlar liginde oynucak en nihayetinde ) çok ucuza kapatabiliriz
Bizim laflar tamamen geyik, GS istesin %100 gelir. İngiltere 2. liginde oynayan oyuncu şampiyonlar liginde oynayan takımı mı reddedecek.
Mamadou
08.Mayıs.2013, 21:00
edit: Chedjou'nun menajeri İstanbul'da! Diyorlar.
Bu basın adam olmaz :n: Alın okuyun tweetlerini trolün kralı. Bir çok kaynak yazdığı tweeti haber yaptı :n: Skype'de muhabbet ettiğim bir arkadaş. Anlatınca gülmekten yarıldım :n:
https://twitter.com/huseyinbb
Ama isim vermeden menajerinin geldiğini yazan kaynaklar var. Onun doğru olup olmadığını kendide bilmiyor.
erdem344
08.Mayıs.2013, 21:17
Bu jem diyoruzda kaç kere izledik adamı ?
FM profiline göre yorum yapıyoruz burda
Önder HOCA
08.Mayıs.2013, 22:01
Bu jem diyoruzda kaç kere izledik adamı ?
FM profiline göre yorum yapıyoruz burda
ben izledim alper potuk un daha çok mücadele edeni
europeanconquer
08.Mayıs.2013, 22:57
http://www2.sporx.com/futbol/turkiyekupasi/saracoglunda-alper-potuka-soke-eden-tepkiSXHBQ327099SXQ
Alper Potuk'a küfür edilmiş ?
Eğer doğruysa,Alper'in seçimi belli bence.Edilen küfürden değilde Alper'in küfürden önce verdiği tepkiden dolayı,tabi başta da söyledim ; ''eğer doğruysa''
Cengo
08.Mayıs.2013, 23:29
http://www2.sporx.com/futbol/turkiyekupasi/saracoglunda-alper-potuka-soke-eden-tepkiSXHBQ327099SXQ
Alper Potuk'a küfür edilmiş ?
Eğer doğruysa,Alper'in seçimi belli bence.Edilen küfürden değilde Alper'in küfürden önce verdiği tepkiden dolayı,tabi başta da söyledim ; ''eğer doğruysa''
Bir kaç taraftara mı takılacak? Hiç futbolcu olmaması lazım ozaman.
Geçen dönemde bir çok teklif arasından Fenerbahçe'yi kendi isteğim ile tercih ettim demişti, hatırlatırım.
europeanconquer
08.Mayıs.2013, 23:31
Bir kaç taraftara mı takılacak? Hiç futbolcu olmaması lazım ozaman.
Geçen dönemde bir çok teklif arasından Fenerbahçe'yi kendi isteğim ile tercih ettim demişti, hatırlatırım.
Hocam sen mesajımı bir daha oku bence.
erdem344
08.Mayıs.2013, 23:31
Geçen sene kendi isteğimle Fenerbahçeye gidiyorum demişti.
Night_Mare17
08.Mayıs.2013, 23:37
Niye gitmedi ?
KaRaBükLü KraL
08.Mayıs.2013, 23:37
Alper vakti zamanında neden Fenerbahçe'ye gitmedi bilen varsa söyleyebilir mi ?
Önder HOCA
08.Mayıs.2013, 23:43
2 milyonun üstünde istemişti bizimkiler vermemişti
europeanconquer
08.Mayıs.2013, 23:43
Neyse beyler hayırlısı ya bakalım görelim,sürecin sonunda nolacak.
KaRaBükLü KraL
08.Mayıs.2013, 23:46
2 milyonun üstünde istemişti bizimkiler vermemişti
Sorun paraysa şu an denilen 9 milyon € hikayesi gerçekse yıllık 2.4 milyon € rahat rahat verilir Fenerbahçe tarafından.Transfer biter yani.
Alicanfmfan
09.Mayıs.2013, 02:17
Sorun şu ki ; Bugün stadda edilen ağır küfürlere rağmen Alper Potuk, Fener'e giderse, yada bu küfürü eden taraftarın kulübü Alper'i alırsa, yemişim yıllık ücretini, bonservisini !
uAburak89
09.Mayıs.2013, 03:19
Yine bir oyuncu (Alper) ve Gs - Fb çekişmesi. Çalım attı, çalım yedi başlıkları ile tirajını arttıran basın dışında kimse karlı çıkmıyor bu işten. Ancak şöyle bir durum var, geleceği olan mevcut performans ile kadro derinliği yaratacak bir oyuncu var ortada, yaşı 22, tarzı farklı. İki takıma da yararı olur, bana göre Fenerbahçe'nin orta sahası bize göre daha kötü bu nedenle onların daha çok ihtiyacı var.
Galatasaray açısından bakarsak, hocanın beğeniyor oluşuna rağmen eleştirilen bir Hamit var, alternatifi Yekta, Emre, Engin olabiliyor 4-3-1-2 için, Alper bu isimlerden fazla katkı verebilir, Melo'nun yokluğunda Selçuk ön libero oynarken Alper sol iç oynayabilir. Yani transfer etmek istememiz gayet mantıklı, verilen teklif bence fazla yani 5.5 + 2 oyuncu ama bunun da açıklaması yabancı sınırlaması.
Fenerbahçe açısından bakarsak da zaten geçen sene son anda bozulmuştu transfer, şimdiyse ihtiyaçları olan bölgeye takviye yapmak istemeleri normal. Bir de zaten son 2 sezondur şampiyon olan rakibi var, gücüne güç katacak, Alper'i Fenerbahçe alırsa buradan da karlı bir iş yapmış olacak. Aynısı bizim içinde geçerli tabii, bu nedenle bu tarz girişimlerde etik arayanları da anlamıyorum, fiyat arttırma diyenleri de. Fiyat arttırma da mantıklı bir şeydir ayrıca, alamıyorsan rakibinin fazla para vermesini sağlarsın. Bunda bir ayıp göremiyorum.
Bizim yönetimden beklediğim teklifi arttırmamaları ne pahasına olursa olsun almalıyız moduna girmemeleri zaten duygularından arınmış, rasyonel bakan bir başkanımız var gereğini yapacağını düşünüyorum. Eskişehir yönetimi de verdiği sözü tutarsa iki takımın da teklifini kabul eder iş Alper'e kalır. Şampiyonlar Ligine katılması garanti, Türkiye'nin en kariyerleri hocasına sahip takıma gelmek isterse taraftar zaten onu istiyor, çok da güzel olur. Gelmezse de yolu açık olsun. Selçuk İnan'ımız yetiyor fazlasıyla ben Hamit'i de beğeniyorum. Asla yönetime sitem etmem nasıl alamadınız falan diye.
Bunun dışında sanıyorum ilk defa bir Türk takımı kampa tam kadro transferleri bitmiş şekilde girecek, çıkan haberlere göre ciddi çalışma var, Trabzonspor maçının ardından bu haberler daha da artacak gibi. Olur olmaz bilmiyorum ama bunları duymak, görmek sevindirici. Mevcut kadromuz daha da güçlenecek inşallah.
byariff
09.Mayıs.2013, 03:24
turkiyenin bayerni olsak yeter en iyi yerli oyunculari alip.
uAburak89
09.Mayıs.2013, 03:34
Bayern rakiplerinden oyuncu alıyor, basıyor parayı serbest kalma maddesini kullanarak alıyorlar. Onlar gibi olmak çok zor, zaten buna gerek de yok. Türk oyuncu için alt yapı önemli, Semih Kaya kusursuz değil ama aslanlar gibi oynuyor, bu şekilde 1-2 oyuncu daha çıkarsak zaten yabancı oyuncu her türlü bulunuyor. Bence en önemli şey lige uygun sistem ve bunu uygulatacak teknik adam. Bizde de var çok şükür, Fatih Terim varken kafam rahat. :)
byariff
09.Mayıs.2013, 08:05
orasi kesin fatih terim farken herkesin kafasi rahat..
Oceanus
09.Mayıs.2013, 14:07
Cim Bom'un imza aşamasına getirdiği transferde Fenerbahçe son dakika golü atmaya çok yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, Eskişehir'i 8 milyon Euro'luk teklifle ikna etti ancak genç yıldız, “Ben Galatasaray'a gideceğim” dedi!
Kayank : Fanatik.com.tr
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 14:15
Transfer mevzusuna fazla kaptırdım şahsen ben,önce bir lig bitsin ondan sonra zaten yavaş yavaş ortaya çıkar transferde nasıl bir yol izliyoruz.
Alper transferinde ise bence konu çoktan kapandı.
Oceanus
09.Mayıs.2013, 14:15
Julian Draxler, Schalke ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.
Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın gitmesi halinde yerine alınacak forvet listesinde dünya yıldızları yer alıyor.
Galatasaray forması ile Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve ligin bitmesine iki hafta kala 30 gole ulaşan yıldız golcü Avrupa'nın devlerini peşinden koşturuyor. Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması halinde işte Aslan'ın listesinde bulunan golcü isimler : Higuain, Gomez, Dzeko
Oceanus
09.Mayıs.2013, 15:03
Engin Baytar: Galatasaray'ı kafam da bitirdim.
Muslera: Hiç bir yere gitmiyorum. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum.
Mamadou
09.Mayıs.2013, 15:30
Burak satılırsa Dzeko gayet alınır. Daha önceki haberleri okuduğum kadarıyla City gözden çıkardı. Tabi hem oyuncuya ödenecek bonservis ücreti, hemde oyuncunun yıllık maaşı yüksek olur illa. Diğer iki aday Higuain ve Gomez'in Türkiye'ye gelmesi zor bence. Bayern'in Gomez'i bırakacağını sanmam.
uAburak89
09.Mayıs.2013, 15:32
Muslera, Eboue, yeni stoper, yeni sol bek, Melo, Sneijder, Drogba. Şimdiden 7 yabancı yapıyor, ya yerli stoper alacağız, ya Muslera gidecek Onur alınacak veya Melo yerine yerli bir isim aranacak. Hali hazırda yabancı sıkıntımız olacakken, Dzeko falan bana çok mantıksız geliyor. Burak giderse Necati'yi geri alırız bence.
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 15:34
Engin Baytar: Galatasaray'ı kafam da bitirdim.
Muslera: Hiç bir yere gitmiyorum. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum.
Galatasaray da seni 12 Ağustos 2012 günü kafasında bitirdi.
İlk yıl gayet güzel gitti,saçma bir hareketle zaten yavaş yavaş sonuna geldiği kariyerinde üst düzey futbolu 12 Ağustos gecesi bitti.
Muslera'da inşallah yıllar boyu bizimle olur.
byariff
09.Mayıs.2013, 15:45
Medyanin gazina gelmeyin enginin oyle bir aciklamasi yok
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 15:45
Olsa ne olur olmasa ne olur,Engin için Galatasaray serüveni bu yıl bitti bence.
Oceanus
09.Mayıs.2013, 16:00
Galatasaray , Drogba ile 2015 yılına kadar anlaştı.
-AMK
byariff
09.Mayıs.2013, 16:05
Olsa ne olur olmasa ne olur,Engin için Galatasaray serüveni bu yıl bitti bence.
bitmedi seneye bak gor birsey biliyoruz ki konusuyoruz :icon_cool:
mpaker66
09.Mayıs.2013, 16:05
Burak giderse sistem değişir Necati ne yahu :)
Ayrıca bu takımda vazgeçilmez oyuncu muslera'dır onur onun tırnağı olamaz.
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 16:08
bitmedi seneye bak gor birsey biliyoruz ki konusuyoruz :icon_cool:
Abi Engin akraban falan mı :n: Yemin ediyorum Fatih Terim'i bile Engin'den çok eleştirdin.Hayranım Engin'i hala destekleyebilmene.
Mamadou
09.Mayıs.2013, 16:15
Muslera, Eboue, yeni stoper, yeni sol bek, Melo, Sneijder, Drogba. Şimdiden 7 yabancı yapıyor, ya yerli stoper alacağız, ya Muslera gidecek Onur alınacak veya Melo yerine yerli bir isim aranacak. Hali hazırda yabancı sıkıntımız olacakken, Dzeko falan bana çok mantıksız geliyor. Burak giderse Necati'yi geri alırız bence.
Şu Necati'ye çok takılıyorsunuz. Girdiği beş pozisyondan birini gole çevirebiliyor. Adam forvetlikten çıktı 10 numara pozisyonuna devşirdi. Haz etmesem de Avrupa'da Burak'ın verdiği katkının %1'ini bile veremez. Tek vuruş meziyetine sahip santraforun yoksa Avrupa'da başarı falan beklemeyin zaten. En büyük ispatı bu sezon Şampiyonlar liginde atılan gollerin %85'ini Burak attı. Drogba artık o klas bir forvet değil ama tabi takıma verdiği katkıda muazzam. Burak satılırsa savunmadan bir isim kesilir ve Burak ayarında bir forvet alınır. Fatih Terim'in forvet konusunda işi şansa bırakacağını sanmam.
himone
09.Mayıs.2013, 16:19
Niye sadece 11'i düşünüyorsunki. Bu 7 yabancı üstüne 3 tane daha kaliteli adam alır rotasyonla oynatırsın. Şampiyonlar liginde çeyrek finalden ötesini istiyorsan yapacaksın. Yoksa da mevcut kadroyla devam. GS'ın halihazırda ihtiyacı olan pozisyonlarda bir tane bile kaliteli yerli oyuncu yok (Sol bek, stoper, kanat ve Burak satılırsa forvet). Kadronu daha kaliteli yapmak istiyorsan mecburen yabancı.
davidvilla
09.Mayıs.2013, 16:28
Galatasaray da seni 12 Ağustos 2012 günü kafasında bitirdi.
İlk yıl gayet güzel gitti,saçma bir hareketle zaten yavaş yavaş sonuna geldiği kariyerinde üst düzey futbolu 12 Ağustos gecesi bitti.
Muslera'da inşallah yıllar boyu bizimle olur.
Bi dakka bi dakka çok yanlış konuşuyorsun.
Adam kendi keyfine hakeme saldırmadı heralde farkındasın di mi?
Belki de o sahadaki oyunculardan cok daha kazanma hırsıyla bürülü bir Galatasaraylı olarak yaptı o hareketi.
Onun yerinde o an olup da o hareketleri yapmayacak fanatik bir Galatasaraylı var mı ? Ben o an tv'yi kırıyordum az daha.
Tamam hatadır ama yok Gs seni kafasında bitirdi falan çok saçma konuşmuşsun. Adam takımı için, canını dişine taktıgı için, takımına çifte standard uygulandıgını dusundugu için o reaksiyonu gösterdi. 11 maç ceza aliym de yatiym diye dusundugu için değil.
Bizim takıma bir çok yabancı geldi bi kırmızı caksınlar bana da noele erken gideyim diye dusunen.
Engin kötü oynasın önemli değil mücadele etmediği ruhunu koymadıgı bir maç yok. Böyle oyuncuları bir kalemde harcamak cok dogru değil özellikle taraftar olarak bizim harcamamız hiç dogru değil.
Açıkcası Engin yarın atıyorum Mersin İY'na bile gitse benim her zaman alkışlayacagım bir adam olacak.
uAburak89
09.Mayıs.2013, 16:29
Şu Necati'ye çok takılıyorsunuz. Girdiği beş pozisyondan birini gole çevirebiliyor. Adam forvetlikten çıktı 10 numara pozisyonuna devşirdi. Haz etmesem de Avrupa'da Burak'ın verdiği katkının %1'ini bile veremez. Tek vuruş meziyetine sahip santraforun yoksa Avrupa'da başarı falan beklemeyin zaten. En büyük ispatı bu sezon Şampiyonlar liginde atılan gollerin %85'ini Burak attı. Drogba artık o klas bir forvet değil ama tabi takıma verdiği katkıda muazzam. Burak satılırsa savunmadan bir isim kesilir ve Burak ayarında forvet alınır. Fatih Terim'in forvet konusunda işi şansa bırakacağını sanmam.
Necati'yi beğeniyor Fatih Hoca, sezon başı da göndermek istememişti. Burak giderse Umut ile birlikte Necati'yi almak ister diye düşünüyorum. Tarz olarak Burak'tan farklı zaten bence de, Türk olarak alternatif olacaktır. Şablon değişir, Drogba'nın yanına yabancı forvet geleceğine ihtimal vermiyorum.
Niye sadece 11'i düşünüyorsunki. Bu 7 yabancı üstüne 3 tane daha kaliteli adam alır rotasyonla oynatırsın. Şampiyonlar liginde çeyrek finalden ötesini istiyorsan yapacaksın. Yoksa da mevcut kadroyla devam. GS'ın halihazırda ihtiyacı olan pozisyonlarda bir tane bile kaliteli yerli oyuncu yok (Sol bek, stoper, kanat ve Burak satılırsa forvet). Kadronu daha kaliteli yapmak istiyorsan mecburen yabancı.
Muslera, Elmander, Melo, Riera, Drogba, Dany, Amrabat, Eboue, Sneijder, Ujfalusi.
10 yabancımız var şu anda, Riera, Elmander ve Ujfalusi gidebilir, diğer isimler kalacaktır. Rotasyon önemli ama iskelet kadronun olması da önemli. ilk 18'de 6 yabancı olacak seneye bana göre kadromuzda 10 yabancı olmaz, 8 bekliyorum şahsen. Fazlası huzursuzluk yaratır.
Sol bek kesinlikle yabancı olacak yerli yok piyasada, bizde Hakan, sizde Hasan, Bjk'de İsmail var hepsini toplasan ancak bir adam akıllı sol bek çıkar ne yazık ki. Bence kanat oyuncusu almayız, stopere Türk oyuncu hamlesi gelirse şaşırmam ama savunma lideri olacak, oyun kurabilecek Türk stoper yok gibi. Kadro planlaması ve oluşacak kadroyu kullanmak zor olacak gibi gözüküyor. Bence seneye Fatih Terim'in işi daha zor.
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 16:40
Bi dakka bi dakka çok yanlış konuşuyorsun.
Adam kendi keyfine hakeme saldırmadı heralde farkındasın di mi?
Belki de o sahadaki oyunculardan cok daha kazanma hırsıyla bürülü bir Galatasaraylı olarak yaptı o hareketi.
Onun yerinde o an olup da o hareketleri yapmayacak fanatik bir Galatasaraylı var mı ? Ben o an tv'yi kırıyordum az daha.
Tamam hatadır ama yok Gs seni kafasında bitirdi falan çok saçma konuşmuşsun. Adam takımı için, canını dişine taktıgı için, takımına çifte standard uygulandıgını dusundugu için o reaksiyonu gösterdi. 11 maç ceza aliym de yatiym diye dusundugu için değil.
Bizim takıma bir çok yabancı geldi bi kırmızı caksınlar bana da noele erken gideyim diye dusunen.
Engin kötü oynasın önemli değil mücadele etmediği ruhunu koymadıgı bir maç yok. Böyle oyuncuları bir kalemde harcamak cok dogru değil özellikle taraftar olarak bizim harcamamız hiç dogru değil.
Açıkcası Engin yarın atıyorum Mersin İY'na bile gitse benim her zaman alkışlayacagım bir adam olacak.
Bu benim görüşüm seni hiç mi hiç alakadar etmez,normal bir cevap verebilirdim ancak benim yorumumu ''saçma'' gören kişinin kendisini de ben ''saçma'' görürüm.
İyi günler.Engin'le mutuluklar.
davidvilla
09.Mayıs.2013, 16:58
Bu benim görüşüm seni hiç mi hiç alakadar etmez,normal bir cevap verebilirdim ancak benim yorumumu ''saçma'' gören kişinin kendisini de ben ''saçma'' görürüm.
İyi günler.Engin'le mutuluklar.
Saçma kelimesine bu kadar alınacagını düşünseydim yersiz falan derdim zira bence yazdıklarının yersiz oldugunu saçma sıfatıyla belirtmem o kadar da alınmanı gerektiren bir olay değil ;
TDK;
4. sıfat Akla uygun olmayan, pestenkerani, absürt
"Kapıldığı tüm fikirler saçma, kurduğu tüm hayaller boşunaydı." - E. Şafak
5. sıfat Yersiz bulunan
6. Yersiz, akla aykırı, tutarsız söz
"Bırak şu saçmaları! Bir daha bahsini etme." - R. H. Karay
Saçma demek saygısızlık değil yani bu kadar alınmana gerek yok. Saygı gösteriyorum ki yazdıgını kaale alıp cevap vermişim.
darkkobal123
09.Mayıs.2013, 17:03
Engin kaliteli bir futbolcu ancak kesinlikle profesyonel değil. Canını dişine takıp savaşmak başka birşey ; adam olmak, akıllı olmak, profesyonel olmak başka birşey. Birbirine karıştırmamak gerek. Son bir şans verir belkide Fatih Terim, belli olmaz bu işler.
davidvilla
09.Mayıs.2013, 17:11
Engin kaliteli bir futbolcu ancak kesinlikle profesyonel değil. Canını dişine takıp savaşmak başka birşey ; adam olmak, akıllı olmak, profesyonel olmak başka birşey. Birbirine karıştırmamak gerek. Son bir şans verir belkide Fatih Terim, belli olmaz bu işler.
Gattuso cok mu profesyonel soruyorum ?
Vukuatları burdan milanoya yol olur. Ama hala bir Milan efsanesi.
Oceanus
09.Mayıs.2013, 17:12
Enginden Efsane mi olacak ? Sadece gülerim buna :n:
himone
09.Mayıs.2013, 17:20
Muslera, Elmander, Melo, Riera, Drogba, Dany, Amrabat, Eboue, Sneijder, Ujfalusi.
10 yabancımız var şu anda, Riera, Elmander ve Ujfalusi gidebilir, diğer isimler kalacaktır. Rotasyon önemli ama iskelet kadronun olması da önemli. ilk 18'de 6 yabancı olacak seneye bana göre kadromuzda 10 yabancı olmaz, 8 bekliyorum şahsen. Fazlası huzursuzluk yaratır.
Sol bek kesinlikle yabancı olacak yerli yok piyasada, bizde Hakan, sizde Hasan, Bjk'de İsmail var hepsini toplasan ancak bir adam akıllı sol bek çıkar ne yazık ki. Bence kanat oyuncusu almayız, stopere Türk oyuncu hamlesi gelirse şaşırmam ama savunma lideri olacak, oyun kurabilecek Türk stoper yok gibi. Kadro planlaması ve oluşacak kadroyu kullanmak zor olacak gibi gözüküyor. Bence seneye Fatih Terim'in işi daha zor.
İşte tam olarak benim dediğime çıkıyor, takımımda şu pozisyonlara adam lazım diyorsun ama o pozisyonlarda oynayacak oyuncu yok. Zaten 10 yabancı var ve gönderebileceğin de sadece 3 tane yabancın var. Bunun dışında kirada olan yabancı da var diye biliyorum.
Sol bek için Riera'yı göndermek gerek zaten ve yabancı oyuncu sayısı değişmiyor. Ve Ujfalusi ile Elmander'in de kesin gideceğini düşünebilirsin. Eğer kaliteli bir stoper ve forvet istiyorsan bunların yerine alırsın ve yine 10 olur. Onun dışında diğer yabancılardan vazgeçmen lazım ama onların de alternatifi mevcut değil. Bunun sonucunda yine dediğim gibi ya kaliteli yabancılar alıp 10 yabancı yapıcaksın ya da kadronu değitirmeyeceksin. Eğer senin dediğin gibi 8 yabancı olacaksa kadro değişmeyecek demektir.
Muslera, Melo, Riera(yerine her türlü yabancı), Drogba, Dany, Amrabat, Eboue, Sneijder. Bu oyuncular her türlü takımda kalacak zaten. En iyi ihtimalle Dany ve Amrabat ta satılarak transfer yapılabilir ama onun da çok zor olduğunu düşünüyorum. Ve bir ihtimal daha Muslera satılıp Onur alınır ve 1 yabancı transferi olur. Yani 8 yabancının imkansız olduğunu düşünüyorum, seneye her türlü 10. Tabi Ömer Toprak, Onur Kıvrak gibi yerliler transfer edilirse ve Burak takımda kalırsa o zaman 8 yabancı olabilir.
davidvilla
09.Mayıs.2013, 17:24
Efsane olacak demedim zaten. Örnek verdim. Dışarıda bu tip oyunculara nasıl davranılıyor babında.
Ama boşa konuşuyorum anladım, size Lincoln'ler müstahak. Harcayın Enginleri rahat rahat.
Adamın sabit yıllığı 400bin o yetenekte hangi yerli oyuncuyu bu paraya oynatabilirsin.
mpaker66
09.Mayıs.2013, 17:38
Engin efsane olacak diye bi yorum göremedim ben. Lafı anladın ama arkadaşa köstek olmak için böyle bişe yazdın. Ayrıca Engin efsane olacak da yazabilirdi. Alaya almayı gerektirmez bu. Engin efsane olamaz de geç.
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 17:40
Saçma kelimesine bu kadar alınacagını düşünseydim yersiz falan derdim zira bence yazdıklarının yersiz oldugunu saçma sıfatıyla belirtmem o kadar da alınmanı gerektiren bir olay değil ;
Saçma demek saygısızlık değil yani bu kadar alınmana gerek yok. Saygı gösteriyorum ki yazdıgını kaale alıp cevap vermişim.
O hareketinden Galatasaray'da ki kariyerinin bittiğini belirttim.
Amacı Galatasaray'a yarar sağlamaktı belki ancak zarardan başka bir şey getirmedi ve 1 yılı boşu boşuna gitti.Sence böyle bir hareketi yapıp 1 yıl boyu top oynamayan adam önümüzde ki yıllar ne yapar ? Yabancı oyuncular demişsin,bu adamlar da para alıyor Engin'de para alıyor,bedava mı oynuyor ? Bu yıl ki hangi yabancı oyuncudan yürekli oynadı Engin ? Hangi yabancı oyuncu bizi onun gibi yüz üstü bıraktı ? (Melo ayrı bir parantez,kar yağışlı havada mükemmel gözleriyle tükürüğünü gördüler Melo'nun :) )
3 ay önce takıma katılan Drogba bile Engin'den daha çok adadı kendini takıma.Eğer hakeme saldırıp kırmızı kart görmekse takımına sahip çıkmak,onu ben almayayım.
byariff
09.Mayıs.2013, 17:55
Fatih terim egolari diyoruz biz ona engine yaptigini meloya yapamadi cunki "YEMEZ." :)
darkkobal123
Gattuso cok mu profesyonel soruyorum ?
Vukuatları burdan milanoya yol olur. Ama hala bir Milan efsanesi.
Bayrak adam olduğu için Milan efsanesi. Benim gözümde karaktersiz herifin teki, efsane falan değil.
Deus Dominus
Engin oynadığı bütün kulüplerde aynı hareketleri, davranışları ortaya koydu. Beni kimse 'takımını' düşündüğü için böyle agresif ve tutarsız hareketlerde bulunduğuna ikna edemez. Aşırı hırslı, agresif, yenilgiyi hazmedemeyen bir insan evladı işte. Düzelecek olsaydı şimdiye kadar düzelirdi, bir insanın karakteri değişmiyor bir yaştan sonra. Yeteneklerine asla dil uzatamam ama 'sporcu'da olması gereken meziyetlere sahip olmadığını da görüyorum.
nannar
09.Mayıs.2013, 17:57
Alper konusunun Fenerbahçe takımıyla falan alakası yok.Bence Aziz Yıldırım'ın alışılmış hamlesi :) Taraftarı kandırmak için bu kez de Alper transferini kullanarak "bakın gördünüz mü benim başkan olduğum Fenerbahçe , güçlü Galatasaray'ın talip olduğu oyuncuyu bile istedikten sonra rahat alır" mesajı verip koltuğu sağlamlaştırmak ... Eğer bu plan tutacak , Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman Fenerbahçe'de kalacaksa bence Alper Fener'e gitsin. En azından önümüzdeki yıllar için başarıyı garantilemiş oluruz...
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 18:12
Fatih terim egolari diyoruz biz ona engine yaptigini meloya yapamadi cunki "YEMEZ." :)
Melo ne yapmış ?
byariff
09.Mayıs.2013, 18:13
tertemiz adam melo takimi yarida birakmadi ceza almadi kirmizi gormedi hiç
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 18:16
tertemiz adam melo takimi yarida birakmadi ceza almadi kirmizi gormedi hiç
Adama tükürdü dediler,çocuklarının üzerine tükürmediğine yemin etti.Ben de inanıyorum bu adama,ancak Engin tamam haksız bir kırmızı kart görmüş olabilir ancak o kırmızı karttan yaptığı hareketler bitirdi onu,olay kırmızı kart görmesinde değil,kırmızı kartı Muslera'da gördü.
byariff
09.Mayıs.2013, 18:21
muslera pozisyon geregi gordu ? :D neyse ne ya transfer alani burasi sohbette konusuruz onlari alper alinmali hem culionun hemde yigitin bonservisinden kurtuluruz
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 18:22
@byariff
İşte kırmızı kartın önemi yok önemli olan yaptığı hareketler diyorum.
Ben mi kendimi anlatamıyorum yoksa bu forumda benim mesajlarım mı tam okunmuyor onu bir çözemedim gitti,sana değil abi lafım hep başıma geliyor.
mustinho03
09.Mayıs.2013, 18:25
hicbir baba bos yere cocuklarinin üstüne yemin etmez ama melo yapmadigi bir hareketle suclaninca ve kendinden emin oldugu icin etti cocuklarina deli gibi bagli olan herhangi bir insan evladi haksiz oldugu halde yemin etmez aramizdaki cocuk sahibi olanlar bilir.enginin agresifligi hem kendine hem oynadigi takimlara zarar verdi ve veriyor.
davidvilla
09.Mayıs.2013, 18:30
Bir şey geldi aklıma, 10 milyon euro Alper'e değilde BJK'a Oguzhan için teklif edilse o para ilaç gibi gelmez mi BJK'a? Ayrıca Oguzhan 3-4 tane Alper etmez mi ?
Night_Mare17
09.Mayıs.2013, 18:34
Bir şey geldi aklıma, 10 milyon euro Alper'e değilde BJK'a Oguzhan için teklif edilse o para ilaç gibi gelmez mi BJK'a? Ayrıca Oguzhan 3-4 tane Alper etmez mi ?
Oğuzhan Florya'nın kapısından giremez. Taraftar sokmaz onu oraya. Zaten kendide gelmek istemez bizden uzak Allah'a yakın olsun. Bedava versinler yine de gelmesin.
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 18:35
Oğuzhan'ı bize satmazlar hadi satsınlar diyelim Oğuzhan'da 10 m euro etmez.
davidvilla
09.Mayıs.2013, 18:35
Oğuzhan Florya'nın kapısından giremez. Taraftar sokmaz onu oraya. Zaten kendide gelmek istemez bizden uzak Allah'a yakın olsun. Bedava versinler yine de gelmesin.
Tükürme muhabbetinden dolayı mı öyle diyorsun ?
Night_Mare17
09.Mayıs.2013, 18:36
Tükürme muhabbetinden dolayı mı öyle diyorsun ?
Aynen öyle.
O tartışmada bu konuda başlamasın lütfen zamanında çok tartıştık bir sonuca bağlanamadı.
davidvilla
09.Mayıs.2013, 18:40
Aynen öyle.
O tartışmada bu konuda başlamasın lütfen zamanında çok tartıştık bir sonuca bağlanamadı.
Anladım. O konudan bagımsız söyledim ben zaten yukardakini. Yani karşılaştırma yaparsak Alper'den cok daha yetenekli ve klübüyle anlaşılabilme ihtimali daha yüksek gibi duruyor aynı meblağ telafuz edilecekse. Şimdi Bjk taraftarı tabi alamazsınız falan der ama 10m euro'yu BJK'a tak diye verebilen bence rahat alır Oguzhan'ı.
mustinho03
09.Mayıs.2013, 18:49
parayi verdikten sonra bu dunyada alinmicak oyuncu yoktur tabi oyuncuda isterse....futbol artik eskisi gibi degil yok ben gitmem takimda kalayim faso fiso
himone
09.Mayıs.2013, 18:50
Anladım. O konudan bagımsız söyledim ben zaten yukardakini. Yani karşılaştırma yaparsak Alper'den cok daha yetenekli ve klübüyle anlaşılabilme ihtimali daha yüksek gibi duruyor aynı meblağ telafuz edilecekse. Şimdi Bjk taraftarı tabi alamazsınız falan der ama 10m euro'yu BJK'a tak diye verebilen bence rahat alır Oguzhan'ı.
Ben olsam 10 milyona Oğuzhan'ı satarım ama BJK'ın bırakacağını zannetmiyorum. Öyle bir durum olsaydı sene başında Fernandes'i bize satarlardı. Tarafatardan fazlasıyla çekiniyorlar ve sonuna kadar da haklılar. Bu sene mali durumun da daha iyi olduğu düşünüldüğünde Oğuzhan transferinin mümkün olacağına inanmıyorum.
Nocna Mora
09.Mayıs.2013, 19:04
Ersan Adem Gülüm, Ömer Toprak gibi yerli stoperlere yönelmeliyiz yeni sezonda. İkisi de gayet kaliteli stoperler ki Ömer Toprak uluslararası tecrübesi olan da bir isim. Laps diye oturacaktır takıma. Ujifalusi kampta denenecekmiş eğer iyi bir şekilde dönecekse Uji - Semih ikilisi stoperi oluşturacaktır. Gökhan Zan'da yedekler onları. Dany kadroya girmekte zorlanabilir. Sağ bek Eboue, sol bekte de Hakan Balta'yı daha sık görebiliriz bence.
GK: Muslera
DR: Eboue
DC: Ujifalusi (Gökhan Zan) (YENİ STOPER)
DC: Semih
DL: Hakan Balta
MR: Hamit
DMC: Melo
MC: Selçuk
AMC: Sneijder
ML: Emre
FC: Drogba
4-4-1-1 şeklinde bir sisteme dönebiliriz seneye Burak'ın da satılması ile. Yabancı sınırı nedeniyle böyle bir kadro oluşabilir. Belki Emre yerine Kerim Frei'da gelebilir fakat fazlası oldugunu düşünmüyorum.
mustinho03
09.Mayıs.2013, 19:27
dogru söze ne denir? Baskan bize bir röportajda tercüman olmus :)
"YABANCI SAYISININ DÜŞMESİ BÜYÜK FREN"
"Galatasaray markası artık daha da değerli. Şimdi federasyonumuz düşürelim yabancı sayısını diyor. Böyle bir uygulama futbolumuzun dünyada yükselişinin önündeki en büyük fren olur. Bugün hiçbir kulüp bugünden yarına altyapıdan yıldız yetiştiremez. Bir yıldız için en az 7-8 sene yatırım gerek. Hem Avrupa’daki başarılarla sevineceğiz, hem de “hadi bakalım bu çıkışa 5-10 yıl ara veriyoruz” diyeceğiz. Olmaz böyle bir mantık.
Üstelik siz rakiplerinize karşı 2 açıdan haksız rekabete uğruyorsunuz. Birincisi onlar Avrupa Topluluğu üyelerini yerli statüsünden oynatabiliyorlar. İkincisi iç pazarda siz suni olarak şişen fiyatlarla karşılaşıyorsunuz ve bu transferlerden elde edilen gelirler büyük ölçüde aracıların cebine gidiyor. Federasyonların görevi kaliteli transferi özendirmek ve özellikle altyapıları teşvik etmek. Ayrıca bugünden yarına uygulama ve yönetmelik değişimleri değil, uzun vadeli planlamalar yapılması gerekiyor.
Kısıtlamalar Avrupa’da bizleri geri götürür ve Türkiye’nin bir çekim merkezi olmasına sekte vurur. Aksi takdirde ülkemizi ne Avrupalı olmasından ne de kulüplerimizin diğer ülkelerdeki rakipleri ile eşitliğinden bahsedilemez."
Kaynak: MİLLİYET
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 20:32
Fenerbahçe yalanladı ama sinsiden sinsiye gizliden gizliye takip ediyorlardır,bu yüzden acele etmek lazım,gerçi Ünal Başkan ve yönetimine güveniyorum ben,Alper 19 Mayıs'ta açıklanır.
William Rookwood
09.Mayıs.2013, 21:03
Bu Alper ben artık Fenerbahçe'nin kapısından bile girmem dememişmiydi geçtiğimiz senelerde yanlış mı hatırlıyorum ben?
Night_Mare17
09.Mayıs.2013, 22:30
Nani mi ? Hadi inşallah.
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 22:36
Allah aşkına bir stoper ve sol bek alınsın sonra Nani'yi mi alıyorlar çilek mi alıyorlar karpuz mu alıyorlar onu sonrasına bıraksınlar.
E.Cartman
09.Mayıs.2013, 23:28
Nani mi ? Bizden uzak Allah'a yakın. Bu sezonki maçta yaptığı çirkeflikleri unutmadım hâlâ. Ağzının ortasına odunla vurmak istediğim nadir topçulardan aman gelmesin.
uAburak89
09.Mayıs.2013, 23:51
“Transferde önceliğim var. İlk olarak bir sol bek istiyorum. Stoper de transfer etmeyi düşünüyoruz. Ön tarafa da oyuncu bakıyoruz. Tabii Melo var ama Melo kalsa da gitse de orta sahaya bir futbolcu alacağız. Alper Potuk da gündemimizde. Takım içi dengeleri düşünüp ona göre hareket edeceğiz”
“Biz hedeflerimizi yükseltmeye çalışırken en önemli oyuncularımızdan birini kaybetmek istemiyoruz. Muslera’ya teklif gelse bile bırakma niyetinde değiliz. Hele ‘kale’ deyince daha da önemli. Karakteriyle, insanlığıyla ve de yetenekleriyle her zaman dünyanın gözü Muslera’nın üzerinde olacaktır.”
Fatih Terim
byariff
10.Mayıs.2013, 00:21
SON DAKİKA: Alper Potuk için E.Şehir 7 milyon €+Elmander'i istedi.. G.Saray 4.5+Culio+Yiğit'i önerdi.. Aradaki fark az buz değil.. IBRAHIM SETEN
oldu ozman klubun anahtarini verelim.
zeck17
10.Mayıs.2013, 00:24
Yabancı sınırı sen nelere kadirsin öyle...
Eğer Ünal Aysal-Tff görüşmelerinde olumlu bir şey olursa bu sınır hakkında 2-3 milyona biter bu transfer ama şimdi istenen paraya bakın bir de...
petrol_fb12
10.Mayıs.2013, 00:32
Amrabat için verilen 8 Milyon Euro Alper için Sezon başın'da verilseydi.Daha karlı bir transfer olurdu.
byariff
10.Mayıs.2013, 03:18
haluk abi diyorsa vardir birseyler
Haluk YÜREKLİ @Haluk_Yurekli 34 dk
Nani'yi ben de duydum...
zemlinskis
10.Mayıs.2013, 03:19
Alper Potuk transferinden derhal vazgeçilmelidir.Selçuk İnan eğer iyi bir fiyata satılacaksa o zaman düşünülebilir.
europeanconquer
10.Mayıs.2013, 08:10
SON DAKİKA: Alper Potuk için E.Şehir 7 milyon €+Elmander'i istedi.. G.Saray 4.5+Culio+Yiğit'i önerdi.. Aradaki fark az buz değil.. IBRAHIM SETEN
oldu ozman klubun anahtarini verelim.
Seten'e inanmıyorum ben,Alper mevzusu bitti bile bana göre,bakın görün.
Olurda Elmander'i verirsek vereceğimiz para en fazla 3 m euro olur,gerçi o da fazla.
nannar
10.Mayıs.2013, 11:35
Alper & Elmander takasa girecekse bence üzerine para istesek ayıp olmaz :n:
europeanconquer
10.Mayıs.2013, 12:25
http://img607.imageshack.us/img607/8921/21c900f998804c379277cae.png
Ahahaha :n:
Florya'nın 5 kapısı var :n:
KanaKe
10.Mayıs.2013, 14:21
elmander gibi adam eskisehirde top oynamaya gitmez bence... istanbul disinda türkiyede top oynayacagini sanmiyorum onun
zaten elmander böyle ikinci plana atılacak bir oyuncu da değil.yabancı sınırlamasından dışarıda kalacak elmander.tekrar avrupa'ya gider eğer gönderilirse.
nannar
10.Mayıs.2013, 14:55
kasımpaşa teklif etmiş sanırım. bence giderse uche ile birlikte çok can yakarlar.birisi hızlı diğeri pivot santrafor tipinde.iyi ikili olurlar
Fearless Coward
10.Mayıs.2013, 15:01
Eğer Fenerbahçe 3. olup kupayı alırsa Kasımpaşa'da 5. olursa ligde Avrupa'ya gidecekler.Eğer böyle olursa Kasımpaşa'ya gidebilir Elmander.Gerçi böyle olmasa da gidebilir Isaksson faktörü hem de Uche ile oynayacaklar gelecek sezon ilk 3'ü zorlarlar bu şekilde.
petrol_fb12
10.Mayıs.2013, 15:08
Eğer Fenerbahçe 3. olup kupayı alırsa Kasımpaşa'da 5. olursa ligde Avrupa'ya gidecekler.Eğer böyle olursa Kasımpaşa'ya gidebilir Elmander.Gerçi böyle olmasa da gidebilir Isaksson faktörü hem de Uche ile oynayacaklar gelecek sezon ilk 3'ü zorlarlar bu şekilde.
Fener 3.olsa dahi trabzon gidiyor Avrupa'ya.Çünkü Fenerbahce zaten Uefa Avrupa Ligi'ni garantiliyor.Kupayı Fenerbahce alsa bile.
Aynen.Galatasaray 1.olduğu için direk katılacak,Fenerbahçe'de 2.bitirirse Ş.L ön eleme oynayacak.3. Beşiktaş ve 4.Bursa'da Uefa'ya gidecekler.Kupa finali oynayan takımda Trabzon bu durumda Avrupa kupalarına katılır.
darkkobal123
10.Mayıs.2013, 15:26
Yabancı sayısı sınırlı olduğu için Elmander'in gönderilmesi doğru olur. Ama Kasımpaşa yerine Avrupa'da bir takıma gidecektir.
davidvilla
10.Mayıs.2013, 16:32
Fener 3.olsa dahi trabzon gidiyor Avrupa'ya.Çünkü Fenerbahce zaten Uefa Avrupa Ligi'ni garantiliyor.Kupayı Fenerbahce alsa bile.
Talimat bu;
Talimat çok açık değil. Kupayı kazanan lig sıralamasıyla Avrupa ligine gitmeye hak kazandıysa ne olacak o yazmıyor.
MADDE 12 ULUSLAR ARASI KUPA MÜSABAKALARINA KATILIM
1) 2012-2013 sezonu sonunda uluslararası müsabakalara katılım bu maddede yer alan usul
çerçevesinde sağlanır.
2) 2012-2013 Sezonu sonunda;
a)Spor Toto Süper Ligi 1. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
b)Spor Toto Süper Ligi 2. Sırada bitiren takım Şampiyonlar Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
c)Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
d)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
e)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
3) Türkiye Kupası Şampiyonu olan takım Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanırsa,
a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c) Türkiye Kupası Finalisti olan takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
4) Türkiye Kupası’nda final oynamaya hak kazanan 2 takım aynı zamanda lig sıralaması gereği
Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanmışlar ise;
a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.8
b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım olur.
c) Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.
5) Türkiye Kupası’nda şampiyon olan takım, lig sıralaması gereği Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya
hak kazanmış ve kupa finalisti olan takım da ligi 3. veya 4. Sırada bitirirse lig sıralaması gereği
UEFA Avrupa Ligi’ne katılır. Bu durumda;
a)Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. takım olur.
b)Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. takım olur.
c)Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. takım olur.
6)UEFA’nın, UEFA Kulüplerarası Müsabakalara katılma şartlarında yapacağı değişiklikler aynen
uygulanır.
7) Sportif başarı neticesinde UEFA Kulüplerarası Kupa müsabakalarına katılım hakkı elde ettiği
halde, UEFA’nın, kupa müsabakalarına katılım ile ilgili kriterleri karşılamaması nedeniyle bu
müsabakalara katılamayan takımların yerine; bu kriterlere uygun olmak şartıyla Lig sıralaması
gereği takip eden diğer takımlar, Kupa Şampiyonunun katılamaması halinde Kupa Finalisti katılır.
8)Türkiye’nin UEFA Fair-Play sıralaması gereğince fazladan bir takımla UEFA Avrupa Ligine
katılmaya hak kazanması halinde TFF’nin Fair Play ile ilgili uygulamaları neticesinde 1.olan takım
UEFA Avrupa ligine katılmaya hak kazanır. Şayet bu takım sportif başarı nedeni ile UEFA
Kulüplerarası müsabakalara katılmaya hak kazanmış ise Fair Play sıralamasında takip eden diğer
takım katılır.
http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/000013/TFF/STATULER/Spor-Toto-Super-Lig-Statusu-2012-13.pdf
Ama eski sezondaki (2008-2009) talimat şu şekilde;
MADDE 22 - ULUSLARARASI KUPA MÜSABAKALARINA KATILMA: 16
1. UEFA Kulüplerarası müsabakalarına katılmak için UEFA Kulüplerarası Müsabakaları Talimatları ve UEFA ülke
sıralamaları listesine göre tespit edilecek takım sayıları dikkate alınır.
2. UEFA Kulüplerarası müsabakalarına katılmaya hak kazanan kulüplerin KLT hükümleri çerçevesinde lisans almış olması
zorunludur.
3. Şampiyonlar Ligi Müsabakaları;
Şampiyonlar ligi müsabakalarına Turkcell Süper Lig Şampiyonu olan takım katılır.
Şayet UEFA ülke sıralaması listesi gereği bu şampiyona için istenilen takım sayısı birden fazlaysa şampiyonu takip eden
lig ikincisi de katılır.
4. UEFA Kupası Müsabakaları;
UEFA kupası müsabakalarına FORTIS Türkiye Kupası’nı kazanan takım katılır.
Şayet FORTIS Türkiye Kupası’nı kazanan takım aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmışsa Kupa
finalisti UEFA Kupasına katılmaya hak kazanır. Aynı şekilde Kupa Finalisti de Şampiyonlar ligine katılmaya hak
kazanmışsa lig sıralamasında UEFA Kupasına katılmayı hak eden kulüpten sonraki sırayı alan kulüp bu kupaya katılır.
Şayet UEFA ülke sıralaması listesi gereği bu şampiyona için istenilen takım sayısı birden fazla ise Turkcell Süper Lig puan
sıralamasında Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan kulüpleri takip eden sıralamadaki takımlar da UEFA kupasına
katılır.
Kupa şampiyonu olan takım lig sıralaması gereği de UEFA Kupasına katılmaya/gitmeye hak kazanırsa lig sıralamasında
Kupa şampiyonunu takip eden takım UEFA Kupasına katılır.
5. UEFA’nın UEFA Kulüplerarası Müsabakalara katılma şartlarında belirleyeceği talimatlar ve yapacağı değişiklikler
aynen kabul edilir ve uygulanır.
http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TFF/statu2008/lig-statu-29/Turkcell-Super-Lig-Statu-29122008.pdf
O yuzden simdilik ne senin dediğin dogru ne benim dediğim bir belirsizlik var.
Fearless Coward
10.Mayıs.2013, 16:36
Ben de oraya bakmıştım göremedim ama FM'den hatırladığım kadarıyla benim dediğim gibi olmuştu.Bakalım belki kupayı Trabzon alır bu karışıklık da son bulur. :D Bu arada Ünal Başgan,"Fatih hocanın önerdiği isimler var" demiş.Bu isimler arasında Alper,Carlinhos,Ömer Toprak ve Kerim Frei kesin vardır diye düşünüyorum.
petrol_fb12
10.Mayıs.2013, 16:38
abi bana saçma gelen şu oluyor.Fener ligi 3 bitirdi diyelim.Zaten Avrupa Ligi'ni gitmeyi garantiliyor ..Trabzon ligi 7.inci bitirdi atıyorum.Trabzon finale cıktı.Fenerbahce Kupayı aldı.Türkiye Kupası'nın amacı Uefa Avrupa ligi kestirmeden gitmek değil mi ? Fener zaten 3'üncü olmuş.Gitmeyi garantilemiş.Avrupa ligine.Diğer takım gidiyor otomatik olarak.
himone
10.Mayıs.2013, 17:15
3. madde aynı zamanda ligi 3. bitirmesi durumunda da işliyor diye biliyorum. Kupayı alan ligi 2. bitirirse kupa finalisti Uefa'ya katıldığı gibi 3. bitirdiği zaman da kupa finalisti Uefa'ya katılır. Biraz araştırma yapıyım bakalım ne çıkacak.
davidvilla
10.Mayıs.2013, 18:31
abi bana saçma gelen şu oluyor.Fener ligi 3 bitirdi diyelim.Zaten Avrupa Ligi'ni gitmeyi garantiliyor ..Trabzon ligi 7.inci bitirdi atıyorum.Trabzon finale cıktı.Fenerbahce Kupayı aldı.Türkiye Kupası'nın amacı Uefa Avrupa ligi kestirmeden gitmek değil mi ? Fener zaten 3'üncü olmuş.Gitmeyi garantilemiş.Avrupa ligine.Diğer takım gidiyor otomatik olarak.
Atladıgın konu bu canımın içi; :)
3.olan takım UEFA'da 2 ön eleme oynuyor .
Kupa kazanan takım 1 ön eleme oynuyor.
O yuzden FB hem kupayı kazanıp hem de ligde 3.olursa kupa kontenjanından gidiyor 1 ön eleme oynuyor. Ligdeki 3.lük sıfatı 4.ye geçiyor. 4.lük sıfatı da 5.ye geçiyor :) Yani mantık buydu süper final öncesi sezonlarda.
davidvilla
11.Mayıs.2013, 09:35
Yok artık Lebron James
G.SARAY İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamaların ardından görüşmelerin durduğunun altını çizen Şahbaz, "Galatasaray ile görüşmelerimiz devam ediyor. Alper için ilk teklifi uzun süre önce Galatasaray yaptı ve görüşmeler devam ediyor. Transferin içeriği ve şartları hakkında bir açıklama yapmam. Biz Alper için 10 milyon euro istiyoruz. Söyleyeceğim tek şey bu. Alper'e gelince, oyuncuyla transferi için gerekli görüşmeleri yaptık" diye konuştu.
Sporx/Radyospor
petrol_fb12
11.Mayıs.2013, 11:50
Amrabata 8 Milyon Euro verirsen olacağı bu :)
10 Milyon Euro 22 Milyon TL Para yapar.22 Milyon Tl'ye. bir tane sağlam orta saha alınır avrupadan yabancı olur biter.
Birde şöyle bir şey var.
Orta saha için Eskişehirli Alper Potuk’u ilk hedef olarak belirleyen Aslan, maliyeti ne olursa olsun bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. İki kulübün parasal konularda anlaştığı ancak Eskişehir’in 5.5 milyon euro ile birlikte Emre Çolak ve Yiğit Gokoğlan’ı istediği, ancak sarı-kırmızılıların Emre’nin yerine Culio’yu göndermekte ısrarlı olduğu belirtildi.
Redrum
11.Mayıs.2013, 11:54
Efsane Bülent Akın transferimiz gibi olacak bu Alper olayı.
himone
11.Mayıs.2013, 12:30
Amrabat transferini sadece futbolcu olarak düşünmeyin. Bence geçen sene 2 kulüp arasındaki ilişkiler bozulduktan sonra sırf itibar için o para verildi. Yoksa GS'ın itibarında ciddi bir zedelenme olacaktı, Ünal Aysal mükemmel bir yönetim başarısıyla 3-4 milyon demeden bu tartışmaları bitirdi. Bunu sadece basit bir transfer olarak düşünüp 8 milyon demek çok yanlış olur. Yoksa transferi gerçekleştiren yöneticiler de adamın o kadar para etmeyeceğini biliyordur.
Alper de Türk olduğu için bu paralar konuşuluyor, madem o para etmez diyorsun o zaman kendi altyapından yetiştir de görelim. Kusura bakmayın ama bedava transferlere alıştınız.
davidvilla
11.Mayıs.2013, 12:41
Amrabat transferini sadece futbolcu olarak düşünmeyin. Bence geçen sene 2 kulüp arasındaki ilişkiler bozulduktan sonra sırf itibar için o para verildi. Yoksa GS'ın itibarında ciddi bir zedelenme olacaktı, Ünal Aysal mükemmel bir yönetim başarısıyla 3-4 milyon demeden bu tartışmaları bitirdi. Bunu sadece basit bir transfer olarak düşünüp 8 milyon demek çok yanlış olur. Yoksa transferi gerçekleştiren yöneticiler de adamın o kadar para etmeyeceğini biliyordur.
Alper de Türk olduğu için bu paralar konuşuluyor, madem o para etmez diyorsun o zaman kendi altyapından yetiştir de görelim. Kusura bakmayın ama bedava transferlere alıştınız.
Allah allah, 10 milyona siz alın o zaman tutmayalım :)
Kusura bakma ama ben istemiyorum 10 milyona Alper. Kontratı bitsin alırız Bosman diye bir olay var.
Yanlışi hatırlamıyorsam +1'i var Alper'in, seneye de çocuk ben gideceğim dedikten sonra hemen atılır imzalar.
Kusura bakma ama bonservisi belirleyen takım bu tür tehlikeleri de düşünerek belirleyecek.
Sonra cocuk imzalamadı vay efendim ihanet etti.
Dogru transfer hamleleri de o şekilde gerçekleşiyor zaten.
Siz de para saçmaya çok alışmışsınız diyorum ben de kusura bakmayın.
himone
11.Mayıs.2013, 13:37
Allah allah, 10 milyona siz alın o zaman tutmayalım :)
Kusura bakma ama ben istemiyorum 10 milyona Alper. Kontratı bitsin alırız Bosman diye bir olay var.
Yanlışi hatırlamıyorsam +1'i var Alper'in, seneye de çocuk ben gideceğim dedikten sonra hemen atılır imzalar.
Kusura bakma ama bonservisi belirleyen takım bu tür tehlikeleri de düşünerek belirleyecek.
Sonra cocuk imzalamadı vay efendim ihanet etti.
Dogru transfer hamleleri de o şekilde gerçekleşiyor zaten.
Siz de para saçmaya çok alışmışsınız diyorum ben de kusura bakmayın.
Banane adam beleş gitmiş veya para kazandırmış gitmiş. Biz almıyoruz siz de 10 vermek istemiyosanız başka oyuncu alın Alper'i de sözleşmesi bitince bedavaya alırsınız. Sanki yakanıza yapışan var 10 vereceksiniz diye. Siz bütün taraftar burada kimse istemiyorken Burak Yılmaz'ı 25 milyona satıyosunuz da Eskişehir niye Alper'e 10 istemesin. Adam 22 yaşında ve Türk. Bedava transfer yapmak istiyorsan susup sözleşmesinin bitmesini beklersin, hem oyuncuyu kesin alıcaz diyosunuz hem de parasına laf atıyosunuz.
davidvilla
11.Mayıs.2013, 13:44
@himone
-Banane adam beleş gitmiş veya para kazandırmış gitmiş. Biz almıyoruz siz de 10 vermek istemiyosanız başka oyuncu alın Alper'i de sözleşmesi bitince bedavaya alırsınız.
-Aynen katılıyorum
-Sanki yakanıza yapışan var 10 vereceksiniz diye.
- Biz yönetim vermesin o parayı diyoruz tabi ki yakamıza yapışan yok.
-Siz bütün taraftar burada kimse istemiyorken Burak Yılmaz'ı 25 milyona satıyosunuz da Eskişehir niye Alper'e 10 istemesin
- Eskişehir isterse 150m istesin. Ben Eskişehir'in istemesine bir şey demiyorum. 10milyona biz almayalım diyorum çok istediklerini düşünüyorum. Burak'ın da değeri budur isteyen alır istemeyen almaz Bosman konusunda da riski alıyoruz.
-Bedava transfer yapmak istiyorsan susup sözleşmesinin bitmesini beklersin
-Amacımız bedava almak değil makul bir degere kapatmak. Olmuyorsa da sezon sonu bedava almak. Yani susmamızı gerektirecek bir durum yok ortada.
-hem oyuncuyu kesin alıcaz diyosunuz hem de parasına laf atıyosunuz
- Kesin alacagız diyen kim bilmiyorum ama denmiş de olabilir bir lafım yok fakat yukarıda da belirttiğim gibi bonservis ücreti çok yüksek bu paranın verilmesini bir taraftar olarak istemiyorum.
Kesin alınması gerektiğini de düşünmüyorum.
Banane adam beleş gitmiş veya para kazandırmış gitmiş. Biz almıyoruz siz de 10 vermek istemiyosanız başka oyuncu alın Alper'i de sözleşmesi bitince bedavaya alırsınız. Sanki yakanıza yapışan var 10 vereceksiniz diye. Siz bütün taraftar burada kimse istemiyorken Burak Yılmaz'ı 25 milyona satıyosunuz da Eskişehir niye Alper'e 10 istemesin. Adam 22 yaşında ve Türk. Bedava transfer yapmak istiyorsan susup sözleşmesinin bitmesini beklersin, hem oyuncuyu kesin alıcaz diyosunuz hem de parasına laf atıyosunuz.
Burak ne yapmış Alper ne yapmış bi açıp bakmak lazım , ayrıca bizim yorumlarımız seni niye bu kadar alakadar ediyo anlamış değilim beğenmiyosan girme bana göre alper 4 m € dan fazla etmez bundan sana ne ?
Redrum
11.Mayıs.2013, 14:52
Alper 10 M etmez evet kabul. Ama 2 3 4 eder diyenleri anlamak mümkün değil. Oyuncu anadolu kulubünde olunca kötü oyuncu mu oluyor? Şampiyonluga oynayan Trabzonun, şampiyon olan Bursanın kadrosu avrupalı oyuncularla mı doluydu? Burak Yılmaz, sözleşmesinde madde olmasa 10 Mdan aşagı bırakılır mıydı? Selçuk en az 7-8M etmez miydi o zamanlar? Alper her halükarda 5-6 M euro eder. Yabancı sınırı olsa da, olmasa da. Bariz ve net özellikleri olan bir oyuncu Alper. Bu ligin üstünde. Bence bir şekilde alınmalı.
Redrum
11.Mayıs.2013, 14:54
Alper + Necati = 5M + Elmander + Yigit mi yapsak acaba ? :D
europeanconquer
11.Mayıs.2013, 14:59
Bence Culio+Yiğit+5,5m euro yeterlidir.Hak ettiği seviyededir.
byariff
11.Mayıs.2013, 15:02
fazla bile o para 3.5 + culio yigit ideal.
ShevAnil
11.Mayıs.2013, 15:03
Burak 5 milyon euro'ya, Selçuk bonservissiz alındıysa Alper'e pek tabii 10 milyon euro verilmez, ancak gelirlerimiz gün geçtikçe yükseliyor, yabancı sınırlaması düşüyor. Kaliteli Türk oyunculara ihtiyacımız var elde edilen gelirler dolayısıyla oyuncu verilmeden 7-8 milyon euro verilebilir.
Redrum
11.Mayıs.2013, 15:11
Aslında şöyle bir savunmaya girişebiliriz Eskişehire karşı, şu anda Türkiyenin yetiştirdiği en büyük yetenek olan Arda bile 12ye gitti, şartlar çok farklıydı gerçi ama.
mustinho03
11.Mayıs.2013, 15:17
kardes burak ne yapmis alper ne yapmis burak CL zorlu bir kulvarda 8gol atti bu sezon süper lig de cabasi tamam alper genc ve gelisime acik ama bu kontenjan olmasa alper o kadar etmez zaten kontenjan anadolu takimlarinin isine geliyor bu ayri konu ama yine de böyle olmuyor oyuncuyu aliriz almayiz o bizi ilgilendiriyor nihayetinde para bizim takimimizin kasasindan cikiyor
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2013, 15:20
culio yu niye alsin ki adamlar, sizin copunuzu toplamak mecburiyetinde mi? emre ve yigiti istiyorlar, ustune de para deniyor ki bence makul duzeyde istekleri. yabanci sinirlamasinin konusuldugu bir donemde hic dusunmedikleri bir yabanciyi napsin adamlar (: kelepire iyice alisti cimbom. alper turkiyenin potansiyeli en yuksek ve mevcut haliyle bile en iyi ortasahalarindan biri. keske fenerbahceye alabilseydik de selcuk sahin illetinden kurtulsaydik :D cok cok degerli bir adam, ne pahasina olursa olsun almak olmali dusuncesi cimbomun. gerekli fedakarligi yapacaklardir eminim. onun icin harcanan hicbir kurustan pismanlik duymazsiniz bence.
Corpus
11.Mayıs.2013, 15:29
culio yu niye alsin ki adamlar, sizin copunuzu toplamak mecburiyetinde mi? emre ve yigiti istiyorlar, ustune de para deniyor ki bence makul duzeyde istekleri. yabanci sinirlamasinin konusuldugu bir donemde hic dusunmedikleri bir yabanciyi napsin adamlar (: kelepire iyice alisti cimbom. alper turkiyenin potansiyeli en yuksek ve mevcut haliyle bile en iyi ortasahalarindan biri. keske fenerbahceye alabilseydik de selcuk sahin illetinden kurtulsaydik :D cok cok degerli bir adam, ne pahasina olursa olsun almak olmali dusuncesi cimbomun. gerekli fedakarligi yapacaklardir eminim. onun icin harcanan hicbir kurustan pismanlik duymazsiniz bence.
Tamam eli açık olmak lazım da 10 milyon euro nedir yahu. O para da biraz abartı. Sonuçta üzerine 2 de oyuncu veriliyor. 3 + emre + yiğit iyidir :D
byariff
11.Mayıs.2013, 15:30
Turkiyenin en iyi oyuncusu 12m a avrupaya gitmis alpere birak 10m vermeyi 5m fazlasi bile zarar aslinda ben yine iyi niyetli davraniyorum 2 oyuncu + 3.5
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2013, 15:31
Tamam eli açık olmak lazım da 10 milyon euro nedir yahu. O para da biraz abartı. Sonuçta üzerine 2 de oyuncu veriliyor. 3 + emre + yiğit iyidir :D
5M olsun anlasalim :n:
europeanconquer
11.Mayıs.2013, 15:36
Culio bizim çöpümüz değil,yine oynayacak kalitesi var,en azından Emre'den iyi performans gösteriyor ancak Emre genç olduğu için ve yetenekli de olduğu için öyle verecek göz yok bizde,hadi doymadılar 5.5m euro +Emre(kiralık) + Culio + Yiğit'i verelim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2013, 15:41
culio copumuz degil demen hic gercekci degil, yazarken bile 50 kere dusunmussundur. 6 yabanci hakkin olsa culioyu ister misin terimin yerinde olsan. culio 2 sene onceki enkazin kirintisidir, bu cok acik.
mustinho03
11.Mayıs.2013, 15:43
fenerli arkadaslarda kefil nasil olsa baksa na biz en iyisi 10 m verelim alalim :)
europeanconquer
11.Mayıs.2013, 15:56
culio copumuz degil demen hic gercekci degil, yazarken bile 50 kere dusunmussundur. 6 yabanci hakkin olsa culioyu ister misin terimin yerinde olsan. culio 2 sene onceki enkazin kirintisidir, bu cok acik.
Bir an bile düşünmedim,Culio gayet iyi bir oyuncu.Culio'yu kaç kere izlediniz bilmiyorum ancak 2 yıl önce ki enkazın takımı ayakta tutabilen tek oyuncusuydu.Şanssız bir dönemde geldi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2013, 16:06
her transfer doneminde culio icin kose bucak takim aradiklari icin bende oyle bir izlenim olustu. kusura bakma, senin icin iyi bir oyuncu olabilir belki ama galatasarayin kurtulmak istedigi bir oyuncu oldugu bariz ortada. belki eskisehire faydasi da olur bilemem ama benim dusuncem o yonde.
europeanconquer
11.Mayıs.2013, 16:12
Hocam gittiği takımda sağlam kafayla oynarsa,kendisini gelecek sezon sizde görürsünüz.Düşük ihtimal olsa da belki bizle beraber olur,hiç belli olmaz.
europeanconquer
11.Mayıs.2013, 16:25
Yok mesaj gereksiz değil,biz Eskişehir'in Culio'yu alıp almaması hakkında tartışıyorduk,arkadaş geldi büyük ihtimal konuyu yanlış anlamış öyle bir şey dedi.
Kaka Leite
11.Mayıs.2013, 16:27
Yok mesaj gereksiz değil,biz Eskişehir'in Culio'yu alıp almaması hakkında tartışıyorduk,arkadaş geldi büyük ihtimal konuyu yanlış anlamış öyle bir şey dedi.
Tamam işte yanlış anlamış, yanlış bir şey yazmıştı.
himone
11.Mayıs.2013, 16:40
Geçen sene Emre Çolak'ı bir takım transfer etmek isteseydi bugün Alper'e 10 milyon fazla diyen tüm taraftar 15-20 milyon derdi. Hala futbolcuların ücretini attığı gol ve yaptığı asistle belirleyen bir grup var. Bunu en iyi bizim ülkemizin taraftarının bilmesi gerekirken Selçuk İnan ve Sneijder transferleri ile karşılaştırmak doğru değil.
Eskişehir kendi takımı için sadece Emre Çolak'ı değerli görüyordur. Özellikle takımda Tello ve Erkan Zengin varken niye istesinler Culio'yu. Bu sene de ortalıkta yoktu. Ve Eskişehir'de de bir sürü yabancı oyuncu olduğunu unutmamak lazım. Zaten defans hattında 3 yabancıları 11'de oynuyor.
Revolution
11.Mayıs.2013, 16:43
Culio, Engin, Aydin, Sercan cok iyi takas kozlari yerleri transferde. Yigit Gokoglan'i araya sikistiririz fazla gozuksun.
byariff
12.Mayıs.2013, 20:54
Galatasaray adasında taraftarlar "Başkan Robben'i Cimbom'a getir" tezahüratı yapıyor.
nekop
12.Mayıs.2013, 21:51
Culio, Engin, Aydin, Sercan cok iyi takas kozlari yerleri transferde. Yigit Gokoglan'i araya sikistiririz fazla gozuksun.
Engin'in sözleşmesi bitmiyor mu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Revolution
13.Mayıs.2013, 00:34
Engin'in sözleşmesi bitmiyor mu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
1 sene uzatilip takasta kullanilmasi mantikli olur. Bitiyor diye biliyorum ben de.
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 01:04
Bu arada söylemek gerekirse,Alper Potuk veya benzeri transfer %100 gerekiyor.
Bugün de gördük ki Hamit artık başka bir aleme geçiş yapmış,o eski Hamit'ten eser yok.Geldiğinden beridir hadi,hadi,hadi diye diye 33. hafta geçti,gitti.Kötü oynuyor diyemem ancak oyunu çok yavaşlatıyor.Zaten bizi gören kapanmaya başlıyor açığı gördüğümüz zaman da Hamit'e gelen topların çoğu ölüyor.Kesinlikle dikine ve çabuk oynayan bir oyuncu almalıyız o bölgeye.
KaRaBükLü KraL
13.Mayıs.2013, 01:06
Amrabat iyi niyetli falan da tutmadı bizde bence Amrabat satılmalı.Robben gelirse süper olur bizde tabi uygun bir sistemde.
Revolution
13.Mayıs.2013, 01:07
Amrabat'a 1 sene daha sabreder bence Fatih Terim.
europeanconquer
13.Mayıs.2013, 01:09
Amrabat gönderilirise kesinlikle Arda'yı almalıyız,kesinlikle yani işi gücü bırakıp Arda'yı almalıyız.Tabi gelmez büyük ihtimal.
Muslera
Eboue-Semih-x-x
Alper-Melo-Selçuk
Burak-Drogba
Sneijder'de takılsın oralarda :n:
KaRaBükLü KraL
13.Mayıs.2013, 01:10
Tek maçla performans değerlendirmem hiç bir zaman vereceğim sadece bir örnek.Amrabat Elmander'in yerine oyuna girdiğinde ne kadar katkı yaptı acaba.1 ya da 2 dribbling dışında ben hatırlamıyorum çok ekstra bir iş yaptığını.
erdem344
13.Mayıs.2013, 01:12
Bence Semih de bu kalitede değil.
Namzet
13.Mayıs.2013, 01:12
Semihin yanına Terry,Ferdinand gibi sıkı bir defans lazım,sol beke de taiwo tarzı biri fena olmaz,Hamitin yerine alper cuk oturur,Burak yerine çok daha iyi biri alınmalı.. Şampiyonlar liginde final bile oynayabilir galatasaray
Revolution
13.Mayıs.2013, 01:13
Final vs hayal de yabanci kontenjani oldugu surece Burak Yilmaz'dan iyisini almak imkansiz.
KaRaBükLü KraL
13.Mayıs.2013, 01:15
Semihin yanına Terry,Ferdinand gibi sıkı bir defans lazım,sol beke de taiwo tarzı biri fena olmaz,Hamitin yerine alper cuk oturur,Burak yerine çok daha iyi biri alınmalı.. Şampiyonlar liginde final bile oynayabilir galatasaray
Hepsine katılıyorum sol bek için Carlinhos olmazsa Kolarov mesela fena olmaz.Geri dediklerin çok doğru tespitler.
Alicanfmfan
13.Mayıs.2013, 03:11
Burak'ın oyun stilini beğenmiyorum hatta bazen maçları izlerken çok sinirleniyorum. Ancak rezil oynadığı bir maçta bile kendini pozisyona çok iyi sokuyor. Çok iyi köşeleri görüyor, böylesine güzel plase atan adamlar bir elin parmak sayısını geçmez.
Tek eksiği; ofsayt pozisyonlarında kendini ayarlayamıyor gerçi onu son dönemlerde azalttı ama mesela orta saha yakınlarına gelip tek pasları da iyi değil, başarısız oluyor bazen ve dengesiz yakalanmamıza neden oluyor.
Burak Yılmaz, Avrupa standartlarında bir golcüdür arkadaşlar.
byariff
17.Mayıs.2013, 00:56
bu oyuncular ile cok yakindan ilgileniyormusuz
1. Aleksander Dragoviç Basel
2. Nacer Chadli
3- chedjeou
4-robben
5-Carlinhos ama zenitdente teklif varmis zor diyorlar.
byariff
17.Mayıs.2013, 13:31
Kufur etmek istemiyorum.
G.Saray ile Eskişehir arasındaki Alper Potuk transfer pazarlığında, Eskişehir 8 milyon euro artı Elmander'i istedi.
Corpus
17.Mayıs.2013, 13:33
Muslera' yı falan da verelim yahu az olmuş o
C h A o S
17.Mayıs.2013, 13:37
AMK bitirmiş transferi.
Chedjou bitti gibi…
Son şampiyon Galatasaray ilk bombasını patlattı, Aurelien Chedjou’yu kadrosuna kattı.
Devre arasında gündeme gelen Chedjou, Sneijder-Drogba transferleri gerçekleşince sezon sonuna ertelenmişti. Kamerunlu stoperle aylar önce anlaşan sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde Chedjou’nun kulübü Lille ile de orta noktada buluştu. Taraftar sonunda 6.5 milyon euro bonservis ücretinde anlaşma sağladı. Resmi açıklama an meselesi…
Monaco ve Valencia’nın peşinde olduğu Chedjou, Şampiyonlar Ligi faktörü ile Galatasaray’a “Evet” dedi. Fransa Ligue 1’in en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen 28 yaşındaki Chedjou, Tomas Ujfalusi’yi mumla arayan sarı-kırmızılı savunmanın yeni lideri olacak.
Bahadır ÇOKİŞLER/AMK
byariff
17.Mayıs.2013, 13:39
yukardada yazdim
chedjou ve Aleksander Dragoviç (Basel) bu 2 adamla cok ciddi ilgileniyormusuz ikisinden biri olcakmis. sol bek için barcelonadaki adriano yada yine ispanyadan baska bir sol bek zenciymis ismini solemediler :D
Corpus
17.Mayıs.2013, 13:54
yukardada yazdim
chedjou ve Aleksander Dragoviç (Basel) bu 2 adamla cok ciddi ilgileniyormusuz ikisinden biri olcakmis. sol bek için barcelonadaki adriano yada yine ispanyadan baska bir sol bek zenciymis ismini solemediler :D
Aly Cissokho ?
geçen sene haberi çıkmıştı
europeanconquer
17.Mayıs.2013, 13:54
Kulübün anahtarını da verelim,bıraksınlar almayalım,yok böyle bir paragözlük.
Edit:
Elmander'i verelim üstüne 2m euroyu onlar versin.
bu alperin sözleşmesi ne zaman bitiyo
byariff
17.Mayıs.2013, 14:23
Aly Cissokho ?
geçen sene haberi çıkmıştı
aynen o galiba baskada yok galiba drenthe vardi oda simdi rusyada oynuyor.
uAburak89
17.Mayıs.2013, 14:25
Eskişehirspor tok satıcı şu anda, elinde talipleri olan değerli bir oyuncu var. Kolayca bırakmalarını beklemeyin, mühim olan bizim sabrımız ve Alper'in tavrı olacak. Orta yol bulunacaktır diye düşünüyorum.
Bordo61Mavi
17.Mayıs.2013, 15:00
Eskisehirin nakit paraya ihtiyaci var, sadece Kris Boyd davasindan bi ton ceza odiyecekler. Kaldiki bu sezonda kadroya yeterli yatirim yapmasalar Ersun Yanalin yaninda kendi yonetimleride gidecek. Galatasaray sabir ettikten sonra simdiki fiyatlarin cok altinda kapar.
europeanconquer
17.Mayıs.2013, 18:08
Aurelien Chedjou Galatasaray'da.Quaresma'yı da istiyormuşuz,kulübü serbest bırakacakmış diyor.
https://twitter.com/34cimbom34
Ben inanıyorum bu adama,5 aydır biliyorum kendisini yanıldığını görmedim.
byariff
17.Mayıs.2013, 18:12
Aynen Q7 yi bugun 1-2 kisi daha yazdi. bedavaymis hemde..
europeanconquer
17.Mayıs.2013, 18:52
http://eksisozluk.com/entry/33925027
Şeref Aydın da bahsetti ama biraz farklı bir şekilde.
erdem344
17.Mayıs.2013, 19:01
Kaça aldılar acaba o adamı TR ye getirmek kolay olmaz bence
petrol_fb12
17.Mayıs.2013, 19:07
Q7 gelirse Amrabat yolcu demektir.Amrabat 8 aldılar.Kaça satacaklar cok merak ediyorum .
byariff
17.Mayıs.2013, 19:08
Amrabati roma istiyordu galiba bi ara.
europeanconquer
17.Mayıs.2013, 19:09
Valla bonservisine 7-8 gibi bir şey vermişizdir,oyuncuya da 2-3 vermişizdir bence.
Gideceğini düşündüklerim; Çağlar,Elmander,Aydın,Engin,Aykut,Dany veya Ujfa,Emre(kiralık),Furkan(kiralık)
Geleceğini düşündüklerim;Alper,Carlinhos,Chedjou.
Başka gelen-giden olur mu bilemem ancak bu oyuncular hakkında görüşlerim böyle.
Namzet
17.Mayıs.2013, 19:11
Q7 çok çok gereksiz olur,Chedjou nokta transfer olur
europeanconquer
17.Mayıs.2013, 19:15
Q7 gereksiz olur mu bilemiyorum ancak bizim kanat oyuncularımız pek iç açıcı değiller.Bu yıl kanatta iyi oynuyor diyebileceğim bir oyuncu yoktu.Evet 4-3-1-2 oynuyoruz ancak değişik formasyonlara açık bir takım kurmak zorundayız,tek bir diziliş sıkıntı yaratır,oyuncular uyuşmaz,taktik oyunculara uymaz falan bu yüzden çeşitliliği fazla tutmak zorundayız,üstelik gelecek sene 3 kulvarda da gidebileceğimiz kadar gitmeliyiz,bu yüzden ben olumlu bakıyorum transfere.
Ralph
17.Mayıs.2013, 20:07
Quaresma takım oyunu nedir bilmeyen bir adam. Amrabat'ın daha da kafasına buyruk hali diyebiliriz. Bana kalırsa kanını bozar GS'nin.
zeck17
17.Mayıs.2013, 20:07
Adil Rami 10 numara olur keşke o gelse bu arada chedjou nasıl takip eden var mı fransa ligini
erdem344
17.Mayıs.2013, 20:09
Valla bonservisine 7-8 gibi bir şey vermişizdir,oyuncuya da 2-3 vermişizdir bence.
Bu paraya gelirse çok iyi
europeanconquer
17.Mayıs.2013, 20:27
Bu arada tekrar belirtmekte yarar var.Şeref Aydın'ın dediğine göre kendisi bizi istiyor ve biz de ilgilenmeye başlıyoruz.
C h A o S
17.Mayıs.2013, 20:38
Ouaresma nedir ya bize katkı yapmaz.Zaten yabancılarımız kaliteli ve 2 tane direk savunmaya yabancı gelicek.Ouaresma nerede oynayacak?Umarım söylentidir ve ötesi olmaz.
E.Cartman
17.Mayıs.2013, 21:01
Quaresma bizde iş yapar, Fatih hoca ondan maksimum faydayı alır ancak gelmesini istemediğim bir oyuncu, bizden uzak Allah'a yakın olsun mümkünse.
byariff
17.Mayıs.2013, 21:33
Q7 is yapar akillandi bence :D satalim burak yilmazi
4-2-3-1
Eboue-Semih-Terry-Adriano
Alper-Selcuk
Hamit - Sneijder - Q7
Drogbaa
ama yine 7 kisi olduk :/
pele96
17.Mayıs.2013, 21:45
Quaresma suanda cok kotu diye biliyorum.
Redrum
17.Mayıs.2013, 22:53
Nolur Ömer Toprak'ı alın be. Nolur.
C h A o S
17.Mayıs.2013, 23:29
Aysal'ın açıklamaları.
"Alper konusunda çözülmeyecek bir sorun yok ortada. Sadece şu ligler bitsin, biz başkanlar olarak oturup karşılıklı konuşup, bunun göbeğini keseriz. Quaresma ile ilgili böyle bir imkan var, doğru. Ama henüz bizim masaya yatırdığımız bir konu değil. Oturup konuşmamız lazım. Quaresma iyi bir oyuncu olmasına rağmen Türkiye'den maalesef çok iyi intibalarla ayrılmış bir oyuncu değil. Referanslarına bakacağız. Beşiktaş ne düşünüyor, onların tecrübelerini değerlendireceğiz. Bir ihtimal düşünebiliriz. Robben konusu ise, bunu hep ben söylüyorum; 30-40 milyon Euro'luk futbolcular henüz bizim için erken. Bütçemize göre daha dikkatli gitmeliyiz. Elimizdeki kadro zaten çok iyi. Bu kadronun üzerine Robben'i koymak bence gerekmiyor şu etapta. Ama birkaç sene sonra o tip oyuncular da devreye girebilir."
Mamadou
17.Mayıs.2013, 23:30
Quaresma'nın başında disiplinli bir hoca olursa akabilir. Fatih Terim tam Quaresma'yı idare edebilecek tarzda hoca. Ama adam bir senedir futbol oynamıyor. Kolay bir iş değil o adamı eski formuna döndürmek çok eksiği vardır. En son bizden ayrıldığında Q7'nin aşırı kilosu vardı.
darkkobal123
17.Mayıs.2013, 23:43
Quaresmayı herkes ister, hele de bedavaysa. Biz kadro dışı bıraktık bir inatlaşma uğruna. İyi takımda Quaresma çok faydalı olur.
Corpus
17.Mayıs.2013, 23:46
Quaresme gelsin de kilosu milosu farketmez. Yönetim sağolsun bütün sevdiğim oyuncuları topluyor :D
byariff
17.Mayıs.2013, 23:55
Ne 1 yili yahu adam arap liginde estiriyor :D
Mamadou
18.Mayıs.2013, 00:30
Ne 1 yili yahu adam arap liginde estiriyor :D
Hadi ya. Twitter'da yazanlar olmuştu öncesinde oynamıyor diye o yüzden öyle yazdım.
byariff
18.Mayıs.2013, 02:09
Quaresma 9 maçda 5 gol atmis arap liginde.
bu arada necati yuvaya tekrar donuyormus.
Redrum
18.Mayıs.2013, 02:24
Kazım da ayrıca bence bu takımda iş yapar.
Alicanfmfan
18.Mayıs.2013, 02:55
3 senedir sağ açıksız oynuyoruz. Bence en önemli transfer mevkisinin orası olması lazım. Tabi elmas diziliş ile oynarsak o farklı.
Corpus
18.Mayıs.2013, 03:21
Bu takım kanatsız daha çok iş yapıyor bence. Diğer türlü ortasahanın direnci çok fazla düşüyor. Kanatsız devam edilmeli.
manager725
18.Mayıs.2013, 10:59
Q7'i alın ne olur alın. Hem Beşiktaş taraftarı daha da soğur ondan hem de adam takıma tam bir zarar. Galatasaray'ı içten bitirme potansiyeline sahip.:)
Kaka Leite
18.Mayıs.2013, 13:19
Quaresma alınırsa bence çok başarılı olabilir.
Yerin dibine sokulan adam Türkiye'ye gelirken neler yapılmıştı ben halen halen hatırlıyorum. Düzgün bir sistemde, sağlam bir hoca ile eski benliğini bulabilir Quaresma.
Şimdi de bu tarz yorumları görünce ne bileyim insan bir değişik oluyor.
uAburak89
18.Mayıs.2013, 13:50
Q7 çok riskli olur, Necati geri gelecekse Umut alınmayacak demektir. Transfer politikamızı tam çözemedim.
byariff
18.Mayıs.2013, 14:00
Umut bencede alinmamali tamam 10-12 gol atti ama ben sahsen ayaginda top tutamayan forvete forvet demem keza bu burak icinde ayni.
Redrum
18.Mayıs.2013, 14:03
Necati gelecekse, Elmander gidecek demektir. Necati-Umut-Burak-Drogba forvet hattını götürür. Bir de hepsini yedekleyecek Kazım olabilir elimizde. Q7'yi de Fatih Terim istemez bence.
europeanconquer
18.Mayıs.2013, 15:00
http://www.radyospor.com/Futbol/165180/Iste-Quaresma-gercekleri-
Quaresma için gelirse 2m euro alacak diyor Radyospor.
Bu arada Necati'ye ben sıcak bakıyorum,onun yokluğunu Drogba gelene kadar çok hissettik.Skor açısından üretken bir oyuncu zaten değil ancak Umut ve Elmander'e göre daha çok yararlı olabilecek bir oyuncu.Elmander gider,Necati gelir,Umut kalır.
Flawless Victory
18.Mayıs.2013, 15:34
Quaresma'yı almak gibi saçma sapan bir iş yapmayalım ne olur. Oyuncu mu kalmadı dünyada?
nannar
18.Mayıs.2013, 21:37
Necati aşkımız yeniden mi depreşmiş yahu ? :) Drogba-Burak takımda kalacaklarsa alsınlar yanlarına 2 genç forvet işimize bakalım. Elmander ve Umut seneye olmamalı bence. Umut top durduramıyor :D Elmander yabancı. Alsınlar işte 2 genç türk.kalite isimleri sol bek ve stopere alsınlar.Eğer kanat oynayacaksak da Amrabat ve Emre Çolak'ı terapiye göndersinler ve sonuç alamazsak 2 kanata da oyuncu lazım :D
darkkobal123
18.Mayıs.2013, 21:44
Gel Necati, git Necati, yat Necati, kalk Necati. :D Sıkışınca hemen Necati. :D
Namzet
18.Mayıs.2013, 21:53
Necati'yi alacaklarını hiç zannetmiyorum:D
C h A o S
18.Mayıs.2013, 22:20
Malouda bugün Arena'ya gelmiş.Haberleri çıkıyordu zaten.Ama 32 yaşında katkısı olmaz.Zaten oynamıyor bildiğim kadarıyla.Gerek yok aman diyim.
E.Cartman
18.Mayıs.2013, 23:00
https://twitter.com/realflorentm/status/335821745552519169
europeanconquer
18.Mayıs.2013, 23:03
Raad olun beyler Drogba'nın kankası Malouda :n: O yüzden gelmiş.
https://twitter.com/realflorentm/status/335821745552519169
local brad pitt ersin korkut :n:
KaRaBükLü KraL
19.Mayıs.2013, 00:00
Eveeet lig bittiğine göre artık transfer konuşabiliriz :) Necati neden sürekli gidip geliyor.Adam kendi istemiş gitmeyi daha da almayalım.Q7 için nötrüm ama F.Terim olduğundan bilemiyorum.Malouda'da Drogba'nın kankası olduğunu varsayıyorum.Aman gelmesin.O kadar adam var ligin en yüksek yaş ortalaması biz ve Fener'de tecrübeli isim 1-2 tane olur 6-7 tane olmaz :) Seneye öncelikle kaliteli bir stoper ve sol bek ve Melo.Alınırsa Alper alınır orta sahaya ve çok istiyorum alınırsa efsane bir transfer olur Arjen Robben :) Gerisi ekstra olur alınacak olarak.Gidecek isimlerde ise Elmander Çağlar Engin Umut ve kiradaki Culio olur diye düşünüyorum.Bekleyip görmek lazım güzel bir transfer sezonu geçirmek ümidiyle :)
europeanconquer
19.Mayıs.2013, 00:04
Benim en çok istediğim oyuncular;
Alper Potuk
Kerim Frei
Aurelien Chedjou
Bakalım Ünal Aysal neler diyecek transferle ilgili,Kanaltürk'de şu an.
europeanconquer
19.Mayıs.2013, 00:21
Ünal Aysal: Arda'yı istiyoruz ama kısmet,Atletico başkanı ile konuştum,Arda'nın satmayacakları 3 oyuncu içerisinde olduğunu söyledi bende konuyu kapattım.Atletico'nun bundan sonra Arda'ya bir şey katacağını düşünmüyorum,hem kendisine hem de Galatasaray'a,geri dönmesinin büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.
C h A o S
19.Mayıs.2013, 00:31
Aman diyim Fatih hoca ve başkan.Bu adamlar bizi ileriye götürmez.
"Malouda'yı hoca isterse çok güçlü ve deneyimli bir oyuncu.Pazartesi hoca ile karşılıklı oturacağız.Elimizde güzel bir liste var.O listede kim olur kim olmaz konuşacağız."
"Geçen sene düşündük ama Quaresma olmadı.Bu sene olur mu?Olmaz diyemem,ama olabilir.Her aldığınız oyuncu risk sakatlanabilir,takıma uymayabilir.Quaresma konusunda Beşiktaş'ta bir badire yaşadı.Katar'da 15 maçta 14 gol attı."
uAburak89
19.Mayıs.2013, 03:27
Melo alınmazsa çok büyük kayıp olur, formunda bir Melo'nun verdiği katkıyı verecek oyuncu bulmak çok zor.
Sheriff
19.Mayıs.2013, 03:36
Formsuz Melo'nun da ligin ilk yarısında yaptıklarını gördük ama :D
uAburak89
19.Mayıs.2013, 03:37
O riske girilir, kaldı ki erkenden alınırsa sezona hazır girer. Melo bize uydu, macera aramaya hiç gerek yok.
byariff
19.Mayıs.2013, 04:06
Yaya toure gelcekse meloyu almayalim. :D
europeanconquer
19.Mayıs.2013, 08:05
Yaya Toure'nin bonservisi en iyi ihtimalle 20m eurodur abi,oralara daha gelemedik,sabır.
Redrum
19.Mayıs.2013, 11:23
Yaya Toure'yi alırsak Gareth Bale ve Robben'i de alalım :D
zeck17
19.Mayıs.2013, 12:35
Melo son 10-15 maçtır muhteşemdi bu formuyla oynarsa şu anda mevkisindeki ilk 5-10 oyuncudan biri
Galatasaray'dan Quaresma'ya 2 milyon avro
Galatasray, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al-Ahli takımında futbol hayatını sürdüren Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'ya 2 milyon avro önerdi.
Beşiktaş’la sözleşmesini fesh ederek Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al-Ahli takımına transfer olan 29 yaşındaki Portekizli yıldızın Galatasaray’a gelmek istediğini bildirmesi, sarı-kırmızılıların planlarını değiştirmesine yol açtı.
Teknik Direktör Fatih Terim’in raporunu bekleyen sarı-kırmızılı yönetimin, Quaresma’dan çok umutlu oldukları belirtidi. Galatasaraylı idareciler, yıldız futbolcunun zaman zaman sorun çıkaran bir isim olmasına karşın Terim idaresinde başarılı olacağını söyledi. Başkan Ünal Aysal’ın, Quaresma transferini çok istediği, şartların uygun olması halinde transferin gerçekleşeceği bildirildi.
Geçmişte birçok ‘problemli’ oyuncuyu yola getiren ve maksimum fayda sağlayan Fatih Terim’in, Ricardo Quaresma transferine de yeşil ışık yakabileceği öğrenildi. Terim’in, Amrabat’ın beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle Quaresma’nın transferine sıcak baktığı bildirildi.
Quaresma’yla ilgili Florya’dan olumlu rapor gelmesi halinde sarı-kırmızılılar oyuncudan bonservis sorunu hallederek gelmesini isteyecek. Quaresma için yıllık 2 milyon avro ödemeyi planlayan sarı-kırmızılılar, Portekizli oyuncunun maç başı ve başarı primlerini ise yüksek tutacak.
kaynak : eurosport
ForCimbom
19.Mayıs.2013, 12:49
Ujfalusinin sözleşmesi uzatılmadı? Seneye yok o zaman sanırım
Redrum
19.Mayıs.2013, 13:12
Ben Mersin'deki Lawal'ı çok beğeniyorum aynı Yaya Toure gibi o adam. Onu alsak ya. Onda ışık var :D
Fearless Coward
19.Mayıs.2013, 13:24
Ujfalusinin sözleşmesi uzatılmadı? Seneye yok o zaman sanırım
Adam bedavaya oynarım demiş.Fatih hocanın açıklamaları vardı kalacak gibi görünüyor.
byariff
19.Mayıs.2013, 13:25
burhanida alalim bence ciddiyim :D
petrol_fb12
19.Mayıs.2013, 13:29
Defans'ın göbeğine Akaminko Kesinlikle alınabilir.Adam Orjinali Sağ Bek.Defansın göbeğinde oynadığı zaman daha cok verim alınıyor.
europeanconquer
19.Mayıs.2013, 22:22
Eskişehir 6m euro + Elmander + Emre'yi istemiş.
Oldu,Sneijder + 6 m euro verelim isterlerse.Vay anasını ya,başlarım böyle yabancı kuralına.
petrol_fb12
19.Mayıs.2013, 22:25
Oldu,Sneijder + 6 m euro verelim isterlerse.Vay anasını ya,başlarım böyle yabancı kuralına.
Son bunu istemişler..
10 Milyon Euro + Muselara +Drogba'yı istiyormuş :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mayıs.2013, 22:31
6 milyon 5e cekilir, elmander+emre makul ki bu sezon kac maca cikmislar ki bu ikisi. eskisehir de hakli, alper degerli bir oyuncu. aslinda hepsini nakit ister de cimbom takas istiyor.
6 milyon 5e cekilir, elmander+emre makul ki bu sezon kac maca cikmislar ki bu ikisi. eskisehir de hakli, alper degerli bir oyuncu. aslinda hepsini nakit ister de cimbom takas istiyor.
elmander + emre makul mu :icon_razz: elmander + emre yi vericeksek üstüne 4-5 almamız lazım ya alper ne allah aşkına geçen seneki emre çolaktan fazla ne yapmış bu alper ki 1.5 sene önce 5 m € du bu adam ne yaptı o süre içerisinde bu kadar değerlendi (ki o 5 m € u da nasıl hakettiğini anlamadım) almayalım böyle paralar isticeklerse azıcık lobiyle yabancı sınırını kaldırmaya çalışalım yeter
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mayıs.2013, 22:41
elmander takimda luzumsuz hali hazirda, emreye ise taraftarin nasil baktigini biliyoruz. yabanci kisitlamasi olmasa bile alper degerli bir adam. milli takima kadar cikti. emreyle kiyas kabul etmez bence. ustune para istemeleri de makul.
byariff
19.Mayıs.2013, 22:45
yine diyim bari turkiyenin en iyi oyuncusu arda 12.5 a gitmis alper kimde 8 edicek tas catlasin 5m fazlasi zarar.
bende haber vereyim hadi :p :D
Carlinhos cok cok zormus zenit"de istiyormus.
Q7 de hersey tamam bitmis hoca onay verirse alincakmis
Melo %99 bitmis.
Chedjou %99.5 bitmis 2 hafta içinde aciklanmasi bekleniliyormus.
Nani de asama kaydedilmis
ve son olarak hoca Chadliyi cok istiyormus.
Alper ise bitti gozuyle bakiliyor
ve 2 tanede gurbetci gundemdeymis.
C h A o S
19.Mayıs.2013, 23:10
Yarın Aysal,Eskişehir başkanı ile görüşecekmiş.Bakalım nasıl sonuç çıkıcak.
E.Cartman
19.Mayıs.2013, 23:24
Alper'e 5 milyon + Elmander + Emre(kiralık olacak ama) bence makuldür. Yani makuldür derken şu andaki statü ve alt yapı koşulları gereğince makuldür. Alper piyasası sağlam olan bir oyuncu, çizdiği görüntüye bakılırsa dikine oynayan nadir yerli oyunculardan, ayaklarına da hakim, Fatih Terim'le çalışınca çok daha iyi olacaktır. Aslında yabancı sınırsız olsa 2-3 milyon + 1 oyuncuya kapatırdık bu işi de statü elimizi kolumuzu bağlıyor. İstedikleri isme bakarsak. Elmander tıpkı Kewell gibi, Drogba gibi, Selçuk gibi futbol oynamayı bırakınca da kulüpte kalmasını istediğim isimlerden. İş disiplini, çalışkanlığı muazzam seviyede. Ancak bu sene sakatlıklar temelli pek bi katkı veremedi, forvet pozisyonunda zaten 4. alternatif konumunda ayrıca yabancı olması takımdan gitmesini mantıklı kılıyor. Emre Çolak'a gelirsek bana göre en yetenekli yerli oyunculardan ancak mental açıdan ciddi sorunları var ve muhtemelen şu an ben oldum havasında bu yüzden de bu sezon seviye atlaması gerekirken iyice seviye düştü. Onun 1 ya da 2 sezonluğuna kiralık gönderilmesi hem onu kendine getirecek hemde daha çok çalışıp kendisini geliştirmesini sağlayacaktır. Ayrıca Eskişehir'in hocasının bi aksilik olmazsa Ersun Yanal olduğunu hesaba katarsak ben Emre'nin ciddi bir gelişme katedebileceğini düşünüyorum. Yani kaba bi hesapla Alper'e böyle bir teklif yaparsak 5 milyon'a hem iyi bir Alper hemde iyi bir Emre kazanırız bu da önümüzdeki 5-6 sezon orta sahada sorun yaşatmaz bize kolay kolay.
nannar
20.Mayıs.2013, 09:53
5 milyon+elmander ve kiralık olarak emre çok makul ve iki kulübü de memnun eder
kalemci
20.Mayıs.2013, 10:26
Vay arkadaş Emre'yi Arda gibi gören arkadaşlarda varmış ya.
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 11:12
Kimse Emre'yi Arda gibi görmüyor abi,doğrudur birileri birini Arda gibi hatta Arda'dan daha fazla görüyor,onlar da Eskişehir yönetimidir.
mpaker66
20.Mayıs.2013, 11:44
Emre kalmalı bence terim bırakmaz onu.
C h A o S
20.Mayıs.2013, 12:05
Anlamıyorum Quaresma neden bu kadar isteniyor.
http://i.imgur.com/yeMP0HH.jpg
kalemci
20.Mayıs.2013, 12:10
Kimse Emre'yi Arda gibi görmüyor abi,doğrudur birileri birini Arda gibi hatta Arda'dan daha fazla görüyor,onlar da Eskişehir yönetimidir.
O zaman onlara bu kozu vermek önce Federasyonun sonra Galatasaray yönetiminin hatasıdır. Direk görüşmeler kesilirse böyle isteklerde bulunamazlar. Bundan sonrası içinde iyi bir örnek teşkil eder. Eskişehir yönetimine birşey diyemezsin adamlar 10 da ister, karşılığında Drogba'yı da ister. Zorla satmaya çalışmıyorlar sonuçta.
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 12:14
Eğer istekleri yoksa satmıyoruz desinler,oyuncu gitmek istediği zaman uçuk kaçık ücretler istemesinler,oyuncu gitmek istemiyor demeyin,kimse inanmaz,Eskişehir'de belli bir noktadan sonra ileri gidemeyeceğini kendisi dahil herkes biliyor.
Eskişehir'in mali durumu da ortadayken böyle davranmaları kendilerine eziyet.
Gncl1905
20.Mayıs.2013, 12:18
Böyle giderse bu transfer bitmez. Jem Karacan hiç izlemedim açıkçası. Kulübü küme düştü. Adamda Premier Lig etiketi var. İzlensin, beğenilirse alınsın. En az Alper kadar oynar diye düşünüyorum ek olarak da çok daha ucuza kapatırız. Alper değil Xavi, Iniesta alıyoruz sanki.
Redrum
20.Mayıs.2013, 12:32
Quaresma'ya ben de sıcak bakmıyorum, ama Quaresma'nın ölüsü Amrabat'tan iyidir. İlk 11 oynatmak için Quaresma'yı alırsak, ve ona göre sistemi değiştirirsek bu kötü olur. Ama Rotasyon olarak bakarsak, Amrabat'ın koşmak, arada bir dribling yapmak dışında hiç bir fonksiyonu yok. Ne şutu var, ne pası var, ne doğru düzgün orta açabiliyor. Quaresma öyle değil.
E.Cartman
20.Mayıs.2013, 13:31
Her yol Florya’ya çıkıyor
Taraftarın transferini dört gözle beklediği Chedjou, AMK’ya konuştu.
Tarih 21 Ocak 2013… Sneijder ile yatıp Sneijder ile kalkan Türkiye, Aurelien Chedjou ismini öğreniyor çünkü AMK, Galatasaray’ın Lille forması giyen Kamerunlu stoperle ilgilendiği bilgisine ulaşıyor.
Hatta o gün AMK’nın twitter hesabından “27 yaşındaki Chedjou için Bülent Tulun, Fransa’da görüşmeleri sürdürüyor. Kamerunlu oyuncu, Fransa’nın en iyi stoperi olarak gösteriliyor” ifadesi paylaşılmıştı. Ama Sneijder’in ardından sürpriz şekilde kadrosuna dünyanın sayılı golcülerinden Drogba’yı katan Galatasaray, Chedjou transferini ertelemek zorunda kalmıştı.
‘REAL MADRİD MAÇINI İZLEDİM’
Aradan 5 ay geçti, Chedjou sevdası bitmedi. 1985 doğumlu Kamerunlu savunmacı için bu yaz her yol Florya’ya çıkıyor. Sarı-kırmızılı kulübe imza atması an meselesi olan yıldız oyuncuya ulaştık ve transferi ile ilgili son gelişmeleri bizzat kendisinden aldık.
İşte Chedjou’nun AMK’ya özel açıklamaları:
G.Saray çok büyük kulüp. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki maçlarını, Real Madrid’e nasıl elendiğini seyrettim. Kesinlikle çok başarılılardı.”
G.Saray’ın beni istediğini biliyorum. İki kulüp yöneticileri anlaştığı zaman iş biter. Benim için hiçbir sorun yok. Galatasaray’da oynamayı istiyorum. Gelecek sezon İstanbul’da görüşürüz.
AYSAL ‘CHEDJOU’ İLE İLGİLİYİZ’ DEDİ
Önceki akşam Kanaltürk’te yayınlanan ‘Top Bizde’ programına katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Chedjou ile ilgili şunları söylemişti: “İlk transferi stoper mevkiine yapacağız. Kamp döneminden önce bitecek. Chedjou ile ilgiliyiz, eksiğimizi kapatabilecek bir oyuncu ama henüz masaya oturup pazarlık yapmadık. Gelişmeler olumlu diyebilirim.”
CAPONE’Yİ UNUTTURACAK!
1.84 boyuyla hava toplarında geçit vermeyen Chedjou, Lille formasıyla bu sezon üç kulvarda 45 resmi maça çıktı; 4 gol attı, 1 asist yaptı. Galatasaray’daki Semih-Dany-Gökhan Zan üçlüsü bu sezon 1 gol bile atamadı. Görünen o ki Capone’den beri golcü bir savunmacıya hasret sarı-kırmızılı taraftara Chedjou ilaç gibi gelecek!
FRANSIZLAR’A GÖRE EN İYİ 3. STOPER
Fransız basınında çıkan “Ligue 1’de son 10 yılın en iyi 11’i” listesine Galatasaraylılar hiç yabancı değil! Bu sezonun ilk yarısı sarı-kırmızılı formayı giyen Cris, PSG’nin şampiyonluğunda başrolü oynayan Thiago Silva ile birlikte tandemi oluşturuyor. Bu iki stoperi yedekleyen isim, Galatasaray’ın gündemindeki Chedjou’dan başkası değil.
CİMBOM İLE LİLLE PAZARLIK MASASINA
LİLLE ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Aurelien Chedjou, bu sezon Ujfalusi’yi mumla arayan sarı-kırmızılı savunmanın yeni lideri olacak. Bu hafta içinde pazarlığa oturacak iki kulübün orta noktada anlaşmaları bekleniyor. Galatasaray’ın 8 milyon euro ile kapıyı açacak Lille’yi, 6.5 milyon euro ödeyerek ikna edeceği gelen haberler arasında.
ASLAN’IN RAKİPLERİ: VALENCIA&MONACO
Kamerunlu stoperle sadece Galatasaray ilgilenmiyor. Lille’den ayrılacak Chedjou’nun Fransa Ligue 1’e geri dönen Monaco ve İspanyol ekibi Valencia da peşinde. Ama 28 yaşındaki savunmacının ilk tercihi, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak Galatasaray… Chedjou, Lille’deki takım arkadaşı Moussa Sow’a Türkiye’de rakip olmaya çok yakın.
KAAN BORA / AMKSPOR
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 13:34
Hayırlı olsun bence :)
byariff
20.Mayıs.2013, 13:36
bu arada net biçimde hoca Q7 yi istemiyormus Carlinhos zenit ile anlasamamis rota tekrar bize dondu :D
Redrum
20.Mayıs.2013, 13:58
Carlinhos da baya iyi topçuymuş yahu baya araştırdım bugün izledim falan. Keza Chedjou da. Bu iki transfer takıma sınıf atlatır. Ama yabancı sınırına takılacak olmamız çok kötü.
C h A o S
20.Mayıs.2013, 14:08
Aysal geçen gün Sergen Yalçın'ın yer aldığı Kanaltürk'teki programda yabancı sınırı ile ilgili açıklamalar yapmıştı.Yabancı sınırının iniceğini düşünmüyormuş.Sadece YD'nin projesiymiş o 5'e düşme muhabbeti.Kulüpler ile görüşme yapmamış.Söylediklerinden anladığım kadarıyla bu kural yürürlüğe girmez.
Bencede kulüp başkanlarıyla bir görüşme olursa kesinlikle düşmez hatta yabancı sınırı artar.
Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 14:39
Kulüpler birliği anladığım kadarıyla fazlasıyla karşı bu duruma.Dediğin gibi görüşme olursa düşmez tam tersi artabilir de.Bence Avrupa'da başarı isteniyorsa sınırın düşmesi futbolumuzun zararınadır.Zaten sınır düşerse Anadolu takımları oyuncularını büyüklere en az 5M'dan açar ki açıyor da şimdiden.
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 14:40
Bu arada yeni bir şey keşfettim.
Bu yıl forvet transferi yapmayacağız ama Elmander gidecek,4. forvet ise Berk Ünsal olacak.
Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 14:43
Güzel keşif ama bize bir forvet şart bence.Burak tamam ŞL'de 8 gol attı ama Real Madrid gibi takımlara karşı top bile tutamıyor ayağında.Bizim gelecek sene hedefimiz Real Madrid gibi takımları elemekse Drogba'nın yanına yabancı bir forvet şart bence.
Güzel keşif ama bize bir forvet şart bence.Burak tamam ŞL'de 8 gol attı ama Real Madrid gibi takımlara karşı top bile tutamıyor ayağında.Bizim gelecek sene hedefimiz Real Madrid gibi takımları elemekse Drogba'nın yanına yabancı bir forvet şart bence.
şampiyonlar liginde 8 ligde 24 gol atan adamı yedek bırakıcaksın yani :icon_razz: burak ayağında top tutmayada başladı yavaş yavaş ki ayağında top tutamamasının hiç nemi yok o kadar gol atmış adam hala eleştiriliyo beğenilmiyo insaf
Zaten en iyi Türk forvet şu anda Burak,orayı da yabancı yaparsak olmaz.
byariff
20.Mayıs.2013, 14:50
Elmander yerine necati gelcek dun fark ettinizmi kadroda yoktu.. necati eskisehire icra yollatti parasini alamiyormus.
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 14:51
Valla Drogba'nın kampa girecek olması ve Burak'ın gözünü Fatih Hoca'nın korkutmuş olması gelecek yıl her ikisinin de bu yıl oynadıklarından daha iyi bir oyun ortaya koyacağını ön görüyorum ben.
Berk Ünsal gibi fiziği o yaşına rağmen iyi bir oyuncuyu altyapıdan çıkartıp yavaş yavaş şans vermeli Fatih Hoca,sezon öncesi kampına zaten dahil edilecektir,ben yıllar sonra Türk futbolu doğru düzgün bir forvet kazansın istiyorum,Burak Yılmaz'ı saymıyorum adam 2004 de başladığı profesyonel futbolda 2011 yılında kendini buldu.
Nocna Mora
20.Mayıs.2013, 16:25
Türk stoper şart bence Chedjou falan gereksiz. Gökhan Zan'da o kadar oynuyor zaten. Ömer Toprak gibi hem kaliteli hem de yerli bir oyuncu alınsın ki yabancı hakkı daha iyi yerlerde kullanılsın. Mesela sol bek.
Ayrıca Melo'nun ölüsü Alper'den iyidir. Melo'nun alınması gerektiğini düşünüyorum.
davidvilla
20.Mayıs.2013, 16:37
o Chedjou ibrahimovic'e ne yapmış öyle yahu :)
Yuh
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 18:25
Arda,Quaresma,Chadli,Nani.
Bu 4'lü den birisi Galatasaraylı olacakmış.Öncelik Arda'dır tabi ki.
Kaynak: 34cimbom34
Redrum
20.Mayıs.2013, 18:33
Arda,Quaresma,Chadli,Nani.
Bu 4'lü den birisi Galatasaraylı olacakmış.Öncelik Arda'dır tabi ki.
Kaynak: 34cimbom34
Önerme: 34Cimbom34'ün kesin dediği transferlerin hepsi doğru çıkıyor ise,
Arda, Quaresma, Chadli, Nani 'den biri Galatasaraylı olacak demektir.
Allahım hepsi birbirinden güzel :D
davidvilla
20.Mayıs.2013, 18:39
Önerme: 34Cimbom34'ün kesin dediği transferlerin hepsi doğru çıkıyor ise,
Arda, Quaresma, Chadli, Nani 'den biri Galatasaraylı olacak demektir.
Allahım hepsi birbirinden güzel :D
Öncelikle;
Kanat alacaksak cift forveti mi değiştireceğiz Burak'ı mı satacagız Drogba mı yedek kalacak Sneijder mi. Mantıgım pek almıyor
Sonralıkla;
Arda'yı atletico aldıgı paranın 5 m falan üzerine satmadan bırakmaz.
Bunu yapan yönetime de yönetim denmez. O iş olmaz.
Quaresma bilmiyorum bence soru işareti.
Chadli çok isterim
Nani daha çok isterim.