View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
europeanconquer
18.Ocak.2014, 00:25
Adam çıkar çıkmaz,taraftarlar taciz eti herifi :n: Cidden sol bek görmemiş taraftarız :D
E.Cartman
18.Ocak.2014, 00:33
Ciddi ciddi sol bek aldık ya la :zuhaha
Suicider
18.Ocak.2014, 00:46
İlk oynadığımız maçta sakatlarlar bu adamı dış güçler ve futbol lobisi olaya el atabilir :D
uAburak89
18.Ocak.2014, 01:05
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayseri Spor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.750.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 600.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için : 1.200.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için : 1.300.000 TL sabit transfer ücreti ve 10.000 TL maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 1.500.000 TL sabit transfer ücreti ve 12.500 TL maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 1.600.000 TL sabit transfer ücreti ve 12.500 TL maç başı ücreti,
ödenecektir.
Ayrıca, Şirketimiz tarafından Futbolcuya, futbolcunun 2013-2014 sezonunda aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 10 puan elde etmesi halinde 100.000 TL, ekstra ücret ödenecektir. 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 sezonlarının herbirinde aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 15 puan elde etmesi halinde 150.000-TL, 25 puan elde etmesi halinde 100.000-TL ekstra ücret ödenecektir.
Puan hesabı aşağıdaki şekilde yapılacaktır:
İlk onbirde yer alma= 1 (tam) puan
Sonradan oyuna dahil olma= 0.5 (yarım) puan
Onsekizlik kişilik kadroda yer alma= 0.25 (çeyrek) puan
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=332990
E.Cartman
18.Ocak.2014, 01:07
2.750 :eek: 27.500'dür o :zuhaha Salih'i bu kadar ucuza nasıl bıraktı Kayseri hayret.
Night_Mare17
18.Ocak.2014, 01:30
Şaka maka Alex Telles'i aldık ya la
IcedEarth
18.Ocak.2014, 02:56
Bu Alex Telles olayı çok abartıldı. Birçoğumuz daha tek bir maçını bile izlemedik adamın, ama öyle bir hava oluşturuldu ki sanırsın dünyanın en büyük futbol starı geliyor. Umarım elimizde patlamaz kendisi.
Yalnız ben fikrimin sonuna kadar arkasındayım, Riera en azından Şampiyonlar Ligi maçlarında devam etmeli.
E.Cartman
18.Ocak.2014, 03:19
Bu Alex Telles olayı çok abartıldı. Birçoğumuz daha tek bir maçını bile izlemedik adamın, ama öyle bir hava oluşturuldu ki sanırsın dünyanın en büyük futbol starı geliyor. Umarım elimizde patlamaz kendisi.
Yalnız ben fikrimin sonuna kadar arkasındayım, Riera en azından Şampiyonlar Ligi maçlarında devam etmeli.
Ben şu anda ne ismiyle ne performansıyla ilgilenmiyorum, sol bek aldık onun keyfini yaşıyorum :zuhaha
Suicider
18.Ocak.2014, 03:32
Aynen arkadaşın dediği gibi.Bence taraftarın %95 i toplam 2-3 maçını izlememiştir zaten.Herkes sol bek geldi diye seviniyor isme bakmadan :D
mpaker66
18.Ocak.2014, 04:26
Salih'i nasıl bu kadar ucuza bıraktı Kayseri yahu?
Kaka Leite
18.Ocak.2014, 04:36
Hay parmaklarını öpeyim be.
Bu adamın adı ortaya çıktığından beri ''Ulan bir tek ben mi tanımıyorum bu adamı'' diyip duruyorum kendime. :icon_biggrin:
Bu adam ne ara bu kadar iyi oldu da taraftar bu derece gaza geldi. :n:
byariff
18.Ocak.2014, 05:05
Salih'i nasıl bu kadar ucuza bıraktı Kayseri yahu?
kayseride biliyor salihden birsey olmucagini , salihde sirf enerji hirs ve yurek var , teknik anlamda birsey yok.
lexoqe
18.Ocak.2014, 05:51
Bu adamın adı ortaya çıktığından beri ''Ulan bir tek ben mi tanımıyorum bu adamı'' diyip duruyorum kendime. :icon_biggrin:
Yahu adam Brezilya lig serüvenin en iyi sol beki. Daha ne olsun. Türkiye'de geçen sezon kim seçildi bilmiyorum ama Caner ne kadar iyiyse bu adamda o kadar iyi işte. Daha neyin izlenmesi neyin tanınması.
Kaka Leite
18.Ocak.2014, 05:57
Yahu adam Brezilya lig serüvenin en iyi sol beki. Daha ne olsun. Türkiye'de geçen sezon kim seçildi bilmiyorum ama Caner ne kadar iyiyse bu adamda o kadar iyi işte. Daha neyin izlenmesi neyin tanınması.
Bu kafa yapısıyla bakarsan Bony Wilfried'in de şuan İngiltere ligi gol kralı olması gerekiyordu.
İngiltere gol krallığını açıp bakarsan adını bile bulamazsın ama. :)
Ligler arası farklar çok çok büyük. Bu sebeple izlemeden yorum yapmak imkansız bana kalırsa elbet bir klası vardır ancak bazı oyuncular ne kadar iyi olurlarsa olsun özellikleri gittikleri lige yetmiyor.
Caner kadar iyi diyebilmen için bu adamı izlemiş olman gerek.
lexoqe
18.Ocak.2014, 06:07
Bu kafa yapısıyla bakarsan Bony Wilfried'in de şuan İngiltere ligi gol kralı olması gerekiyordu.
İngiltere gol krallığını açıp bakarsan adını bile bulamazsın ama. :)
Ligler arası farklar çok çok büyük. Bu sebeple izlemeden yorum yapmak imkansız bana kalırsa elbet bir klası vardır ancak bazı oyuncular ne kadar iyi olurlarsa olsun özellikleri gittikleri lige yetmiyor.
Caner kadar iyi diyebilmen için bu adamı izlemiş olman gerek.
Brezilya ligi bizim ligden aşağı değil. Şimdi bu oyuncuyu ben mi alıyorum ? Hayır. Galatasaray kulübü alıyor. Ee oyuncunun bantları yok mu ? İllaki vardır. O zaman Galatasaray gözlemcileri ligde en iyi sol bek olarak seçilen adamı izlemişmidir ? Ee illaki. Taraftarın da bu oyuncunun bütün maçlarını izleme gibi bir lüksü olamadığı için herhangi bir sıkıntınında olamaması gerekiyor. Ha bu adam buraya geldikten sonra oradaki performansın aynısı vermezse o zaman deriz ki bu adam burada oynayamadı. Misal Torres örneği. Ama sonuçta kaliteli bir ligin en iyi sol beki seçilmiş bir futbolcusudur.
Kaka Leite
18.Ocak.2014, 06:14
Brezilya ligi bizim ligden aşağı değil. Şimdi bu oyuncuyu ben mi alıyorum ? Hayır. Galatasaray kulübü alıyor. Ee oyuncunun bantları yok mu ? İllaki vardır. O zaman Galatasaray gözlemcileri ligde en iyi sol bek olarak seçilen adamı izlemişmidir ? Ee illaki. Taraftarın da bu oyuncunun bütün maçlarını izleme gibi bir lüksü olamadığı için herhangi bir sıkıntınında olamaması gerekiyor. Ha bu adam buraya geldikten sonra oradaki performansın aynısı vermezse o zaman deriz ki bu adam burada oynayamadı. Misal Torres örneği. Ama sonuçta kaliteli bir ligin en iyi sol beki seçilmiş bir futbolcusudur.
Bant illa ki vardır ama taraftar gözünden izlenen bir oyuncuya gelen yorumlar daha farklı.
Son yılların en iyi oyuncusuymuşta biz izlememişiz gibi bir hava hakim kaç gündür. Ben şahsen tanımıyorum ve Galatasaray ile yazılana kadar adını bir kere bile duymadım.
Galatasaray kulübü illa ki izlemiştir ama izlenmeyen bir oyuncu hakkında Brezilya'nın en iyisi ise sorun yok. Bizim ligdeki Caner ile eşittir demek çok saçma olur.
lexoqe
18.Ocak.2014, 06:20
Bant illa ki vardır ama taraftar gözünden izlenen bir oyuncuya gelen yorumlar daha farklı.
Son yılların en iyi oyuncusuymuşta biz izlememişiz gibi bir hava hakim kaç gündür. Ben şahsen tanımıyorum ve Galatasaray ile yazılana kadar adını bir kere bile duymadım.
Galatasaray kulübü illa ki izlemiştir ama izlenmeyen bir oyuncu hakkında Brezilya'nın en iyisi ise sorun yok. Bizim ligdeki Caner ile eşittir demek çok saçma olur.
Bende diyorum ki eğer Brezilya gibi kalite bir ligin en iyi sol beki ise en az Caner kadar olmalıdır. Belkide Caner'den daha iyidir. :)
Kaka Leite
18.Ocak.2014, 06:22
Bende diyorum ki eğer Brezilya gibi kalite bir ligin en iyi sol beki ise en az Caner kadar olmalıdır. Belkide Caner'den daha iyidir. :)
Ne diyelim inşAllah öyledir de uzun zaman sonra adam gibi bir sol bek izleriz.
Brezilyalı oyunculara Türklerin sempatisi malum zaten. Eğer adam gibi oynarsa uzun yıllar el üstünde tutulur hem mevki olarak hem de oyun olarak.
europeanconquer
18.Ocak.2014, 13:02
https://pbs.twimg.com/media/BeQCjFrCMAAu31K.png
ne kadar iyi olduğundan değil mevkisinden dolayı gaza geldik :icon_cool::icon_cool:
europeanconquer
18.Ocak.2014, 14:00
Yarın hem Salih,hem Umut ilk maçlarına çıkarlar herhalde.
LifeYourself
18.Ocak.2014, 14:44
Bruma reyize herkes destek veriyor.Adamsınız ^^
Nedvedmania
18.Ocak.2014, 14:46
La bu Telles niye hala açıklanmıyor :eek:
lexoqe
18.Ocak.2014, 15:02
La bu Telles niye hala açıklanmıyor :eek:
Alex Telles Galatasaray'da! Oldu mu bu :n:
IcedEarth
18.Ocak.2014, 16:35
Aynı mantıkla Chedjou da geldi. Thiago Silva'nın olduğu ligde en iyi stoper seçildi diye aldık, adam Dany 1.0.1 çıktı resmen.
İzlemediğim adam isterse galaksinin en iyisi seçilsin, yine şüpheyle yaklaşırım. Bence siz de öyle yapın, sonra kötü oynayınca hayal kırıklığı büyük oluyor. Varsın iyi oynasın şüphelerimizi boşa çıkarsın, o zaman da çok güzel bir sürpriz olur. Ama benden burada sanki dünya çapında bir adam alınmış gibi sevinmemi beklemeyin şu aşamada. Hele ki Brezilya ligi gibi fiziksel mücadelenin oldukça zayıf olduğu bir ligden gelen, profesyonel geçmişi 37 maçtan ibaret olan 21 yaşındaki bir oyuncu için 6-7 milyon euro gibi miktarlar konuşulurken.
jevox06
18.Ocak.2014, 17:09
Bu Telles ligde ya fırtınalar estirir ya da orta halli top oynar. Çünkü bu oyuncu oldukça ofansif oynayan bi oyuncu. Biz de lig maçlarında oyunu ileri yıktığımız için pek sorun yaşamaz. Ama Avrupa'da ya orta halli oynar ya da bizi çileden çıkarır. Araya atılan toplar, çok fazla ileri çıkıp geriye gelmemesi, eğer bi de o kanatta oynayan etkili bi oyuncu olursa bu adama bol bol söveriz avrupa maçlarında. Tabi kendini geliştirirse o başka. Insua gibi olmaz bi de bu bebe inşallah :)
lexoqe
18.Ocak.2014, 17:36
Aynı mantıkla Chedjou da geldi. Thiago Silva'nın olduğu ligde en iyi stoper seçildi diye aldık, adam Dany 1.0.1 çıktı resmen.
İzlemediğim adam isterse galaksinin en iyisi seçilsin, yine şüpheyle yaklaşırım. Bence siz de öyle yapın, sonra kötü oynayınca hayal kırıklığı büyük oluyor. Varsın iyi oynasın şüphelerimizi boşa çıkarsın, o zaman da çok güzel bir sürpriz olur. Ama benden burada sanki dünya çapında bir adam alınmış gibi sevinmemi beklemeyin şu aşamada. Hele ki Brezilya ligi gibi fiziksel mücadelenin oldukça zayıf olduğu bir ligden gelen, profesyonel geçmişi 37 maçtan ibaret olan 21 yaşındaki bir oyuncu için 6-7 milyon euro gibi miktarlar konuşulurken.
Yukarıda da dediğim gibi. Buna örnek Chedjou olabilir, Chedjou demek ki burada oynayamıyor. Daha öncede örnek verdim Torres. Bu adamı biliyoruz değil mi bize kendini kanıtlamış bir futbolcu. Neden çünkü çoğu maçlarını izleme fırsatı bulduk. Liverpool aldı ne oldu ? Chelsea ? Bu takımın taraftarları sevinmedi mi Torres'i alırken? Kısa lafım özü, dediğin gibi- 37 maçtan ibaret olan 21 yaşında- ki Brezilya liginin en iyi sol beki seçilen topcusu. Daha da açıklayıcı olunamazdı herhalde.
Biz Fm oynarken açıyoruz Scout programını bakıyoruz PA-CA değerlerine, eğer yüksekse ve yaşı küçükse wonderkid diyoruz :) Bu çok mu etik? Değil ama oyun bu. Gerçekte böyle bir şeyin olması imkansız. Oyuncuyu izleyeceksin, antrenmanına gizlice gideceksin, üstüne çalışacaksın ve istatistiklerine bakacaksın.( Biz bu oyuncunun istatistiklerini biliyoruz sadece. Gözlemciler ise her şeyini biliyorlardır. Eğer izlenmeden araştırılmadan sadece ligin en iyi sol beki seçilmiş diye alınmışsada o zaman dediğin gibi sıkıntı yaşanır.)
byariff
18.Ocak.2014, 19:07
Mancini sabah gstvye açiklama yapmis. telles ile ilgili
Alex Telles'in çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Kendisini 3-4 aydır takip ediyoruz ancak ben öncesinde de tanıyordum. Asıl mevkisi sol bek olan ve sol ayağını çok iyi kullanan bir futbolcu. Telles genç olabilir ama Gremio gibi bir takımda bir süredir forma giyiyor. Takıma büyük katkıda bulunacaktır. Bu arada
başka bir transfer yapıp yapmayacağımızı sorarsanız, bilmiyorum ancak belki savunmaya tecrübeli bir ismi takviye edebiriz. " şeklinde konuştu.
europeanconquer
18.Ocak.2014, 19:25
Sol bek bitti.
Şimdi tecrübeli stoperi 2 hafta boyunca her gün bekleyeceğim.
byariff
18.Ocak.2014, 19:38
Rdolfho diyorlar brezilyadan stoper icin
erdemzorer10
18.Ocak.2014, 21:38
Koray Günter ve Kaan Ayhan isimleri geçiyor stoper mevkisi için.Koray'ın da sezon sonu sözleşmesi bitiyor,aslında mantıklı hamleler olabilir.
Tecrübeli stoper noktasında da kontenjan sorunu aşılırsa Rhodolfo gerek maliyeti gerekse Mancini'nin istediği fiziksel özelliklerde olması sebebiyle direk tercih olur gibi duruyor.
İsmi sıkça geçen Erdin Demir konusunda da birçok arkadaş gibi ben de heyecanlandım,fakat savunması ve kademe anlayışıyla ilgili sıkıntıları olduğu söyleniyor.Yani video gerçekten başarılı ama olur da transfer gerçekleşirse çocuktan hemen ölüyü diriltmesi beklenmemeli.Zaten bu dönemki genel transfer politikamız daralan rotasyonu yeniden sağlamak ve yaş ortalamasını düşürüp potansiyel bir kalite oluşturmak amaçlı.
uAburak89
19.Ocak.2014, 01:04
Dış basın sürekli bize yabancı oyuncu yazıyor, özellikle İtalya'dan. Gabbiadini ismi geçiyor ve Lombardo bu ismi doğruladı deniyor. Bizimkiler yabancı konusunda kendilerine çok güveniyor herhalde, başka bir açıklama getiremiyorum bu duruma.
William Rookwood
19.Ocak.2014, 02:30
Şuana kadar takımdan giden bir yabancı olmadı, üstüne iki yabancı oyuncu daha aldık. Üçüncüsünü nereye sığdıracağız merak konusu.
mpaker66
19.Ocak.2014, 03:06
Gabbiadini heyecan verici yalnız.
Nocna Mora
19.Ocak.2014, 12:23
Riskli transferler yapıyoruz geleceğe yönelik ki bu fazlasıyla heyecan verici.
europeanconquer
20.Ocak.2014, 00:53
Paraya kıyıp Serdar Taşçı-Ömer Toprak ikilisinden birisini almalıyız.Bağırıyor savunma bağırıyor.
Hatta Chedjou'yu gönderelim,Terry olur,Vidic olur,Astori olur herhangi birini alalım.Birde Dany var ama gitmiş olmamasına rağmen gitti sayıyorum onu.
europeanconquer
20.Ocak.2014, 09:57
Adili Endoğan gelmiş İstanbul'a,herhalde bugün yarın açıklanır oda.
Nedvedmania
20.Ocak.2014, 10:26
Bu Telles niye hala açıklanmıyorrrrrrr ?
uAburak89
20.Ocak.2014, 19:25
Telles nerede? Neden açıklanmıyor? Bruma'nın lisans donduruldu mu? Lig maçları yaklaşıyor -transferi biterse- Telles ve İzet oynayabilecek mi? Hoca net şekilde stoper istiyor, alınacak mı? Dany, Amrabat ve hatta Riera ne olacak?
En son isyan ettiğimde KAP'a 3 bildirim gelmişti, yine olsun benzeri..
sabri sonunda gidiyomuş eğer doğruysa şampiyonluk kadar sevinirim
E.Cartman
20.Ocak.2014, 21:20
Sabri giderse son dakikada şampiyonluk kaybetmiş gibi üzülürüm.
himone
20.Ocak.2014, 21:48
Sabri giderse son dakikada şampiyonluk kaybetmiş gibi üzülürüm.
Sen nerden bileceksin o hissi...
byariff
20.Ocak.2014, 21:53
kaptan gitmez gidemez gerekirse yedek kalir galatasaraydan gitmez.
kaptan gitmez gidemez gerekirse yedek kalir galatasaraydan gitmez.
profil resmindeki adamın oynadığı takımda bu adamın oynamasını hatta kaptan olmasını normal karşılıyosun yani
Night_Mare17
20.Ocak.2014, 22:58
Sabri futbolu Gs'de bırakmalı verdiği emekler büyük.
byariff
20.Ocak.2014, 23:30
profil resmindeki adamın oynadığı takımda bu adamın oynamasını hatta kaptan olmasını normal karşılıyosun yani
Alt yapi cocugudur sabri sarioglu sana gore yeteneksiz olabilir ama sahaya cikinca herkesden daha fazla yurekli oynuyan kisidir sabri. o yuzden hagi ile karsilastirman hic olmamis. birisi alt yapi birisi sonradan gelme.
Gncl1905
20.Ocak.2014, 23:36
Sabri kalsın bence de. Bu yaşa kadar oynamış takımda bundan sonra da oynasın da jübilesini yapsın. Çok iyi bir oyuncu olamadı hiçbir zaman ama ihtiyacımız olduğunda hep yanımızdaydı. Yabancı sınırını düşünürsek de gayet iyi bir yedek. Hatta şu 6 aylık performanslarına bakarsak Eboue yerine Sabri'yi tercih ederim. Yabancıya da yer açılır böylece.
Alt yapi cocugudur sabri sarioglu sana gore yeteneksiz olabilir ama sahaya cikinca herkesden daha fazla yurekli oynuyan kisidir sabri. o yuzden hagi ile karsilastirman hic olmamis. birisi alt yapi birisi sonradan gelme.
aydında altyapı çocuğu neden aydına üvey evlat muammelesi yapılıyoken sabri kral ? sabri aydından daha çok şey mi katmış ? kaybettirdiği maçlar ve saha dışındaki rezillikleri dışında neyi var bu adamın yüreğini koyuyomuş sahaya futbol bu futbol yeteneksiz bi adam sırf galatasaray lı diye yılda 1 - 1 .5 m € para alıyor o zaman cafercanın özgürcanın irfan başaranın suçu ne bu adamlar daha mı az galatasaray lıydı bundan veya daha mı yeteneksizdi ? ben takıma katkı yapim diye her sene formaya 150 tl bayılırken bu adamın takıma bir şey katmadığı gibi bi de üstüne toplu topsuz takımı baltalayarak 1.5 m € alması bana dokunuyor
uAburak89
20.Ocak.2014, 23:40
Elinden geleni yaptığından hiç bir zaman şüphe etmedim Sabri'nin ama yeteneği kısıtlı. Mevcut yabancı kontenjanında kesinlikle kalması lazım, hele ki sene sonunda gitmesi gereken ilk yabancı Eboue iken. Yabancı konusunda işler değişirse o zaman durum değerlendirmesi farklı olabilir tabii.
William Rookwood
20.Ocak.2014, 23:41
Şuan Sabri Eboue'den iyi oynuyor. :)
aydında altyapı çocuğu neden aydına üvey evlat muammelesi yapılıyoken sabri kral ? sabri aydından daha çok şey mi katmış ? kaybettirdiği maçlar ve saha dışındaki rezillikleri dışında neyi var bu adamın yüreğini koyuyomuş sahaya futbol bu futbol yeteneksiz bi adam sırf galatasaray lı diye yılda 1 - 1 .5 m € para alıyor o zaman cafercanın özgürcanın irfan başaranın suçu ne bu adamlar daha mı az galatasaray lıydı bundan veya daha mı yeteneksizdi ? ben takıma katkı yapim diye her sene formaya 150 tl bayılırken bu adamın takıma bir şey katmadığı gibi bi de üstüne toplu topsuz takımı baltalayarak 1.5 m € alması bana dokunuyor
Alma kardeşim o zaman verdiğin bir 150 tl'yi reklam edeceksen.Şahsen bana Aydın Yılmaz'ın aldığı para Sabri'den daha çok dokunuyor.Bizde destek çıkıyoruz,bizde para veriyoruz herkesin babasının holdingi onu bunu yok bizde cebimizde harçlıkla ne kadar destek verebilirsek vermeye çalışıyoruz.Futbol her zaman benim gözümde yürek işi olarak var oldu.Ne kadar yeteneği olan adamlar geldi buraya istemeyerek oynadıkları için hiç bir şey veremeden gittiler.Ne kadar yeteneksiz adamlar geldi yüreğiyle oynadıkları için elinden geleni yaptıkları için takımda hep ismi anılan isimlerden oldular.Ben bu adamı kim ne derse desin beğeniyorum,Cafercan olsun Özgürcan olsun İrfan olsun bunlara Sabri git demedi onun vebalini yönetimde araman gerek.Git Riera'nın 3 milyon küsür almasına laf et,git Chedjou'nun Amrabat'ın aldığı paraya laf et ama canıyla başıyla oynayan adama laf etme.
europeanconquer
21.Ocak.2014, 00:32
Sabri olsa da olur,olmasa da olur.Giderse,biraz üzülürüm orası ayrı tabi ki.Her zaman Galatasaray için kendini hırpalayan biri oldu,başardı başaramadı orası ayrı mesele.Mücadelesi yeter,gitse bile son sezonunda geri dönüp jübilesini bizde yapsın isterim ben.
Alma kardeþim o zaman verdiðin bir 150 tl'yi reklam edeceksen.Þahsen bana Aydýn Yýlmaz'ýn aldýðý para Sabri'den daha çok dokunuyor.Bizde destek çýkýyoruz,bizde para veriyoruz herkesin babasýnýn holdingi onu bunu yok bizde cebimizde harçlýkla ne kadar destek verebilirsek vermeye çalýþýyoruz.Futbol her zaman benim gözümde yürek iþi olarak var oldu.Ne kadar yeteneði olan adamlar geldi buraya istemeyerek oynadýklarý için hiç bir þey veremeden gittiler.Ne kadar yeteneksiz adamlar geldi yüreðiyle oynadýklarý için elinden geleni yaptýklarý için takýmda hep ismi anýlan isimlerden oldular.Ben bu adamý kim ne derse desin beðeniyorum,Cafercan olsun Özgürcan olsun Ýrfan olsun bunlara Sabri git demedi onun vebalini yönetimde araman gerek.Git Riera'nýn 3 milyon küsür almasýna laf et,git Chedjou'nun Amrabat'ýn aldýðý paraya laf et ama canýyla baþýyla oynayan adama laf etme.
verdigim parayi reklam mi ediyorum? saka yapiyo olmalisin heralde orda gercekten ne dedigimi anlamamis olamazsin , o oyuncularin gitmesi sabrinin sucu degil yetenegi olmayan kendini kanitlayamayan takima katki saglamayan gider onlar saglamadi ki gitti sabride gitmeli aydinda rierada aldigi paranin hakkini kim vermiyosa gitmeli bu adama verdigimiz sansi parayi altyapiya yatirsaydik simdi ajaxtik yazik valla adam senede bi mac katki vermicek surekli kademesini unutucak adamini kaciricak topla ne zaman buluşsa sacma sapan bi orta veya sut cikarcak tum bunlarin ustune bide galatasaray kaptani olarak belli bi agirlikta olmayip gazetelere abuk subuk roportajlar pozlar vericek bizde buna sirf iyi galatasarayli die katlanicaz olay galatasarayliliksa bende iyi galatasarayliyim sende en azindan haketmedigimiz parayi almiyoruz kulupten sabri su ulkedeki torpilin en buyuk ornegidir kesinlikle
byariff
21.Ocak.2014, 03:08
sabri torpilse , aydin torpilinde torpili yani...
CeNTeR_TR
21.Ocak.2014, 03:12
Sabri Galatasaray ile özdeşlemiş bir isimdir.Yetenek veya kimine göre yeteneksizliğinin yanı sıra birde Sabri'nin Galatasaraylılığı kimliği vardır ve çoğu insan için de önemli olan budur.
Tıpkı Galatasaray bayan basketbol takımında Işıl Alben'in üstlendiği görev gibi.Son senelerde berbat oyununa rağmen taraftarın gözdesidir Işıl.Sebebi ise Fenerbahçe hakkında yaptığı açıklamalardır.Işılsız , Galatasaray düşünemez taraftar.
Ve eminim Sabri ile sosyal paylaşım alanlarında bu kadar çok dalga geçilmeseydi artık gerisini nasıl isterseniz öyle doldurun.
Fearless Coward
21.Ocak.2014, 03:15
Sabri'yi ben profil resmime şahsen şaka dalga geçme amaçlı vs koymadım.Sabri'nin Galatasaraylılığı ortada bence kaptanlığa da son derece yakışıyor.Juventus için Buffon , Roma için Totti neyse bizim için de Sabri odur.Zaten şurda ne kaldı ki bu kadar zaman durdu kalacaktır Sabri Galatasaray'da.Başka takımda yapacağını sanmıyorum başladığı yerde bitirecektir futbolu kaptan giderse gerçekten çok üzülürüm.
Redrum
21.Ocak.2014, 03:20
Sabri'yi ben profil resmime şahsen şaka dalga geçme amaçlı vs koymadım.Sabri'nin Galatasaraylılığı ortada bence kaptanlığa da son derece yakışıyor.Juventus için Buffon , Roma için Totti neyse bizim için de Sabri odur.Zaten şurda ne kaldı ki bu kadar zaman durdu kalacaktır Sabri Galatasaray'da.Başka takımda yapacağını sanmıyorum başladığı yerde bitirecektir futbolu kaptan giderse gerçekten çok üzülürüm.
Valla Juventus için Buffon ve Roma için Totti örneklerini vermek biraz abartılı olmuş. O dediklerin Fenerbahçe'den ayrılmadan önce Alex için geçerliydi. Sabri için bu kadar abartmayalım.
Yalnız Sabri her zaman iyi bir yedek olmuştur, hatta bu sene Eboue'den daha iyi oynuyor, son bir senedir orta açma konusunda çok mesafe kat etmiş durumda ayrıca. Sabri kalmalı.
Fearless Coward
21.Ocak.2014, 03:24
Valla Juventus için Buffon ve Roma için Totti örneklerini vermek biraz abartılı olmuş. O dediklerin Fenerbahçe'den ayrılmadan önce Alex için geçerliydi. Sabri için bu kadar abartmayalım.
Yalnız Sabri her zaman iyi bir yedek olmuştur, hatta bu sene Eboue'den daha iyi oynuyor, son bir senedir orta açma konusunda çok mesafe kat etmiş durumda ayrıca. Sabri kalmalı.
Alex sonradan geldi asıl Alex için geçerli değil.Sabri futbola Galatasaray'da başladı ve Galatasaray'da bitirecektir.Sabri bence değişik bir insan bu adam Bordo maçında galibiyet golünü attı ŞL'de Real maçında Sneijder'e müthiş bir asist yaptı hiç olmadık bi anda sahneye de çıkabiliyor Eboue'den her türlü iyidir Sabri benim gözümde.
bir ara Sabri'nin futbolunu o kadar sevmezdim ki, kaptan olarak çıktığı maçları izlemezdim. Kaptanlık pazubandını sonradan taktığında da maçı izlemeyi bırakırdım. O derece sevmezdim. Hâlâ ilk 11'de Sabri'nin adını görünce "bu adamın orda işi ne" derim. Ama yine de takımda dursun. Yedek dursun, tribünde dursun. Yine de dursun.
Alex sonradan geldi asıl Alex için geçerli değil.Sabri futbola Galatasaray'da başladı ve Galatasaray'da bitirecektir.Sabri bence değişik bir insan bu adam Bordo maçında galibiyet golünü attı ŞL'de Real maçında Sneijder'e müthiş bir asist yaptı hiç olmadık bi anda sahneye de çıkabiliyor Eboue'den her türlü iyidir Sabri benim gözümde.
O bordo maçında tribündeydim. Sabri o kadar kötü oynamıştı maçın başından sonuna kadar laf söylemiştim ama son dakikada gol atıp maç bitince de bize üçlü çektirip kendini affettirmişti.
Ayrıca bence de çirkef eboue oynayacağına Sabri oynasın daha iyi. (şu son yazdığıma ben de inanamıyorum)
Redrum
21.Ocak.2014, 04:31
Valla sonradan gelmesi olarak bakmıyorum ona ben. Metin Oktay'ın İzmir'den gelmesi gibi bir olay oluyor öyle :) Aydın Yılmaz bu gidişle 5 sene daha bu takımda kalır ona da mı efsane diyeceğiz :)
Fearless Coward
21.Ocak.2014, 04:55
Valla sonradan gelmesi olarak bakmıyorum ona ben. Metin Oktay'ın İzmir'den gelmesi gibi bir olay oluyor öyle :) Aydın Yılmaz bu gidişle 5 sene daha bu takımda kalır ona da mı efsane diyeceğiz :)
Aydın'da bizden daha Galatasaraylıdır ama o kadar da değil yani. :D
byariff
21.Ocak.2014, 04:58
boyle birsey var dogrumu yalanmi bilmiyorum sunderland brumayi kiralamak icin 550 bin euro vermis bonservis parasida 17m euroymus yonetim reddetmis
http://www.futbolarena.com/editorden_yollanan/bruma.png
Redrum
21.Ocak.2014, 06:25
Benim duyduğum kadarıyla 550 bin Euro peşin 17 M Euro da satın alma opsiyonuyla yarım sezonluğuna Sunderland'e kiralayacakmışız teklifi kabul etmişiz ancak Bruma Tokat maçında sezonu kapatınca transfer yatmış.
benzema35
21.Ocak.2014, 06:54
Benim duyduğum kadarıyla 550 bin Euro peşin 17 M Euro da satın alma opsiyonuyla yarım sezonluğuna Sunderland'e kiralayacakmışız teklifi kabul etmişiz ancak Bruma Tokat maçında sezonu kapatınca transfer yatmış.
Gerçek değildir herhalde ya , adama bu yaşta o kadar para saydık, ki beklentimizde var gidipte opsiyonlu kiralamazlardı bence .
Redrum
21.Ocak.2014, 08:17
Gerçek değildir herhalde ya , adama bu yaşta o kadar para saydık, ki beklentimizde var gidipte opsiyonlu kiralamazlardı bence .
7 M Euro kar az para değil :)
sentugo
21.Ocak.2014, 13:54
7 M Euro kar az para değil :)
Hiç de 7 milyon euro değil. Zamanında şuraya ayrıntılı bir şekilde yazmıştım.
http://gonulluelestirmen.com/galatasaray-brumadan-zarar-eder/
lexoqe
21.Ocak.2014, 14:15
İyi güzel yazmışsın ama hiç sordun mu kendine, Galatasaray bu oyuncuyu kâr yapmak için mi aldı yoksa başarı elde etmek için mi ? Bu adam hiç oynamayacak mı? Sadece geliştirip satacak mıyız? Biz hep küçük kulüp mü olacağız? Çıtayı ne zaman yükselteceğiz?
Sen sadece tek kalemden olaya bakmışsın. Oysa kulüp çıtayı yükseltmeye çalışıyor. Bruma belkide bizde kalacak hep ve belkide Bruma gibi 2 oyuncumuz daha olacak.
Transferlerde zarar da edilir kâr da. Bazen parasal zarar edersin başarı yakalarsın. Bize düşen bu oyuncuyu iyi geliştirip oynatmak.
sentugo
21.Ocak.2014, 16:46
İyi güzel yazmışsın ama hiç sordun mu kendine, Galatasaray bu oyuncuyu kâr yapmak için mi aldı yoksa başarı elde etmek için mi ? Bu adam hiç oynamayacak mı? Sadece geliştirip satacak mıyız? Biz hep küçük kulüp mü olacağız? Çıtayı ne zaman yükselteceğiz?
Sen sadece tek kalemden olaya bakmışsın. Oysa kulüp çıtayı yükseltmeye çalışıyor. Bruma belkide bizde kalacak hep ve belkide Bruma gibi 2 oyuncumuz daha olacak.
Transferlerde zarar da edilir kâr da. Bazen parasal zarar edersin başarı yakalarsın. Bize düşen bu oyuncuyu iyi geliştirip oynatmak.
Yahu ben 17 milyona satarsa maddi açıdan zarar edeceğini söylüyorum. Performansı hakkında birşey söylemedim ki. Bruma ile 5 yıllık sözleşme imzlandı zaten. Bu da takımda tutmak istedikleri anlamına gelir.
IcedEarth
21.Ocak.2014, 17:53
Yahu ben 17 milyona satarsa maddi açıdan zarar edeceğini söylüyorum. Performansı hakkında birşey söylemedim ki. Bruma ile 5 yıllık sözleşme imzlandı zaten. Bu da takımda tutmak istedikleri anlamına gelir.
Matematikle aranız pek iyi değil sanırım.
Şu anda satılmış olsaydı sadece 10 milyon bonservis ödenmiş olurdu, kaldığı süre boyunca bonusları aktif hale getirecek başarılara henüz ulaşmamış oluyor çünkü. İmza ücretini da sayalım 1 milyon, yarım sezonluk maaşı da 500.000. Toplam ederi 11,5 milyon oluyor. Bonservisinden yapılan kar 7 milyon olacaktı. 7 milyonun %25'i 1,75 milyon eder. 11,5 ile 1,75'i toplarsak 13,25 eder. Yani yarım sezonluk Bruma macerasının bize faturası 13,25 milyona mal olacaktı. 17 milyondan bu miktarı düştüğümüzde ulaştığımız 3,75 milyon da kar oluyor.
Yani yarım sezonda 1 gol ve 6 asist katkıda bulunup aynı zamanda 3,75 milyon da para getirecekti eğer satılsaydı.
benzema35
21.Ocak.2014, 18:05
Şu anda satılmış olsaydı sadece 10 milyon bonservis ödenmiş olurdu, kaldığı süre boyunca bonusları aktif hale getirecek başarılara henüz ulaşmamış oluyor çünkü. İmza ücretini da sayalım 1 milyon, yarım sezonluk maaşı da 500.000. Toplam ederi 11,5 milyon oluyor. Bonservisinden yapılan kar 7 milyon olacaktı. 7 milyonun %25'i 1,75 milyon eder. 11,5 ile 1,75'i toplarsak 13,25 eder. Yani yarım sezonluk Bruma macerasının bize faturası 13,25 milyona mal olacaktı. 17 milyondan bu miktarı düştüğümüzde ulaştığımız 3,75 milyon da kar oluyor.
Yani yarım sezonda 1 gol ve 6 asist katkıda bulunup aynı zamanda 3,75 milyon da para getirecekti eğer satılsaydı.
3.75 kar yarım sezonluk az da değil ama benim anlamadığım olay , o kadar beklenti ile alıp 5 senelik sözleşme imzalattığımız adamı bu kadar erken göndermeye çalışma çabası niye ??
benzema35
21.Ocak.2014, 18:06
Şimdi okudum sanki satarken oyuncuyu baya bir geçirmişler bize :)
Adamların koymadıkları madde yok .
sentugo
21.Ocak.2014, 18:10
Siz Galatasaray taraftarları ne kadar ilginçsiniz. Biriniz diyor ki satılmayacak, performansıyla takıma katkıda bulunacak, bir diğeriniz satılsaydı kar ederdik. Asıl siz benim yazımı okumamışsınız. Bana göre 3,75 milyon kar etmek için 10 milyon ve üstü yatırım yapmak risklidir, garantisi yoktur. Tek dediğim bu, yoksa zaten yazıda da belirttiğim gibi GS'nin kasasına + olarak kalacak paralar var. Yazının başlığının alt metnini - kardan zarar eder - olarak yorumlamanız gerekiyordu.
Sadece 17'ye satıldığında 7 milyon değil 3,75 milyon kar edileceğini bilmenizi istedim
şunu yazarken...
uAburak89
21.Ocak.2014, 18:24
Bruma yatırım olarak mı alındı, yoksa uzun vadede takıma katkı versin diye düşünülerek alındı bilmiyorum. Bildiğim iki şey var, birincisi bu scouting başarısı değil, 10 milyon + geleceğe yönelik farklı maddeler koyarak yatırım yapılmaz. Ben bu adamı 30'a satarım kesin diye ancak FM'de transfer yapılır, gerçek hayatta çok fazla etken var. Potansiyeli olduğu doğrudur, öte yandan geliştirmesi gereken çok hayati özellikleri olduğu gerçeğini de gözardı edemeyiz. İkinci olarak da sakatlık sonrası dönüşü herşeyi etkiler, kar ederek veya zarar etmeyerek satabilmek için önce saha içinde iyi performans almamız lazım. Bu sakatlık ile gelecek sezonun ilk yarısı da Bruma adına çöp oldu bence, yani iki sene falan beklememiz gerekecek akıbetini görebilmek için.
Umarım sahalara iyi bir şekilde döner, takıma katkı sağlar. 2. bir Amrabat'ı kaldırmaz çünkü bu bünye, en azından verim aldık diye avuturuz kendimizi.
Transfer stratejisi olarak genç isimlere yönelmek doğru, yaşlı bir kadromuz var çünkü. Ama maliyet açısından riskli gidiyoruz bence, bu doğrultuda merakla bekliyorum Telles'in şartlarının nasıl olacağını.
IcedEarth
21.Ocak.2014, 18:53
Siz Galatasaray taraftarları ne kadar ilginçsiniz. Biriniz diyor ki satılmayacak, performansıyla takıma katkıda bulunacak, bir diğeriniz satılsaydı kar ederdik. Asıl siz benim yazımı okumamışsınız. Bana göre 3,75 milyon kar etmek için 10 milyon ve üstü yatırım yapmak risklidir, garantisi yoktur. Tek dediğim bu, yoksa zaten yazıda da belirttiğim gibi GS'nin kasasına + olarak kalacak paralar var. Yazının başlığının alt metnini - kardan zarar eder - olarak yorumlamanız gerekiyordu.
Sadece 17'ye satıldığında 7 milyon değil 3,75 milyon kar edileceğini bilmenizi istedim
şunu yazarken...
Ben satılacak demedim, satılmasını istiyorum da demedim. Hatta mantıklı bir yatırım yaptık da demedim. Sadece bahsedilen miktara satılsaydı kar edeceğimizi belirttim.
Yazınızın da tamamını okudum, kesinlikle zarar edileceğinden bahsetmişsiniz yazınızda, sonra altlarda kar ihtimalini hesaplamışsınız. Büyük yatırımdan büyük kar elde edilmesi gerektiğini söylemişsiniz. %50 karı da beğenmemişsiniz. %150 kardan bahsetmişsiniz, ki 40 milyona satsak bile ancak %100 kara ulaşıyoruz, Türkiye şartlarında mümkün olmayan bir miktar bu takdir edersiniz ki. Demek ki oyuncudan alınacak verim dışında 5-10 milyonluk bir karı yönetim yeterli görüyor. Bence de yeterli, büyük ücretlerden yüzde üzerinden kar hesabı yapmak bence de mantıklı değil.
Böyle genç ve potansiyelli bir oyuncuyu daha ucuza Türkiye'ye bırakmazlardı, istediği kadar kulübüyle kavgalı olsun. Sporting elini öpene bu miktarlara bırakacaktı. Hızlı davrandık, transfer bize kısmet oldu. Şanssızlık oldu, saçma bir pozisyonda tecrübesizliğinden kaynaklanan bir hareketle ciddi bir sakatlık geçirdi. Sakatlık geçmişi olmayan bir oyuncunun böyle bir sakatlık yaşayacağını önceden tahmin edemezdik. Ancak döndükten sonra iyi çalışıp oyununu geliştirirse hem başarılarda pay sahibi olur, hem de giderken kulübe belli miktarda kar getirir.
Yazdıklarımdan önce 17 milyona satsak zarar edeceğimizi, yazdıklarımdan sonra karımızın az olacağını söylemenizi ise okuyanların yorumuna bırakıyorum.
Sadece 17'ye satıldığında 7 milyon değil 3,75 milyon kar edileceğini bilmenizi istedim.
sentugo
21.Ocak.2014, 19:10
BYazdıklarımdan önce 17 milyona satsak zarar edeceğimizi, yazdıklarımdan sonra karımızın az olacağını söylemenizi ise okuyanların yorumuna bırakıyorum.
O halde sırasıyla mesajları okuyalım değil mi ?
Redrum'um mesajında sonra benim mesajım şu; "Hiç de 7 milyon euro değil. "
Daha sonra ayrıntılı incelenen bir yazı linkini gönderiyorum.
lexoqe satılmayacağından, performansından yararlanacağından bahsediyor.
Ben de "Yahu ben 17 milyona satarsa maddi açıdan zarar edeceğini söylüyorum." diyerek, yazının okunduğunu ve beklendiği kadar kar yapılamayacağının farkına varılmış olduğunu anlıyorum.
IcedEarth gelip benim söylediğimi destekleyecek şekilde 7 milyon değil 3,75 kar olacağını söylüyor. Ancak bunu söylerken atıflarda bulunuyor.
Onunla aynı noktada olduğumuzu anlatmak için yazının ne amaçla yazıldığını, "yoksa zaten yazıda da belirttiğim gibi GS'nin kasasına + olarak kalacak paralar var. Yazının başlığının alt metnini - kardan zarar eder - olarak yorumlamanız gerekiyordu." şeklinde özetleyerek aynı pencereden baktığımızı aktarmaya çalışırken, yukarıdaki cevabı alıp, sanki fikirlerim değişmiş gibi yansıtmak sanırım aşağıdaki görselin anlatmak istediğine çok benziyor.
http://cdn.motinetwork.net/demotivationalposters.net/image/demotivational-poster/1205/media-media-fake-closing-cheating-funny-demotivational-posters-1336729095.jpg
Konu lütfen devam etsin. Saçma sapan yanlış anlaşılmalardan ötürü güzelim transfer gündemine balta saplamayalım.
byariff
21.Ocak.2014, 19:15
umutun eski hocasi sait kara firtinalar umut hakkinda aciklama yapmis
http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-sarayi-costuracak-muthis-benzetme-SXHBQ364597SXQ
IcedEarth
21.Ocak.2014, 19:18
Evet, belli ki bir yanlış anlaşılma olmuş. Kendi adıma üzgünüm.
Genel çıkarımımı bu mesajdan yaptım çünkü. Biraz sizin bu mesajdaki yanlış ifadeniz, biraz da benim fanatikliğimin verdiği ön yargı olarak tatlıya bağlayalım o zaman :)
Önder HOCA
22.Ocak.2014, 03:04
Profesyonel futbolcu Alex Nicolao Telles ve kulübü Gremio Foot-ball Porto Alegrense ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 6.150.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için: 650.000 EUR imza ücreti, 650.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için : 1.400.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için : 1.500.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 1.600.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 1.700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti, ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya 2013-2014 futbol sezonunda 15 resmi maçta ilk onbirde oynarsa 150.000 EUR ve sonraki her bir sezonda tüm resmi maçlarda ilk onbirde oynarsa her bir sezon için 250.000 EUR daha ödenecektir.
byariff
22.Ocak.2014, 03:06
bonservis 8m euro diyorlardi iyi 6m euroymus ama yillik ucret yine fazla kapali kutu bir oyuncuya acaba brezilyada kac para aliyordu ki ?
IcedEarth
22.Ocak.2014, 03:30
Hayırlı olsun, sonunda uzun zamandır beklenen sol bek transferi de tamam.
Bu transferle birlikte yabancı sayımız 12 oldu. Bruma'nın sakatlığı dolayısıyla Amrabat kalır muhtemelen. Bruma yerine Hajrovic kaydedilir. Bu da Dany-Riera ikilisinden birinin gideceği anlamına geliyor. Dany giderse stoper bölgesinde de açığımız olacak, oraya da bir transfer düşünülür muhtemelen. Riera giderse de Erdin Demir'in gelmesini bekliyorum.
Fearless Coward
22.Ocak.2014, 03:34
Hayırlı olsun.Kendisini hiç izlemedim ancak FM'de Barça'lara falan gidiyor belli ki bir şeyler var adamda.Bekleyip göreceğiz bu sezon pek bir şey beklemiyorum ben kendisinden ŞL'de de Riera'nın oynaması taraftarıyım.
Kerem-19
22.Ocak.2014, 03:39
İnşallah hayırlı olur.Potansiyeli olduğu söyleniyor ama değişik ülke değişik kültüre ne kadar ayak uydurabilecek orası muamma.
Night_Mare17
22.Ocak.2014, 03:41
İşte bu kadar ... Alex Telles Galatasaray'da ... Teşekkürler Ünal Başkan ... Teşekkürler emeği geçenler ... Büyüksün Galatasaray...
uAburak89
22.Ocak.2014, 03:45
Hayırlı olsun.
Redrum
22.Ocak.2014, 03:53
FMde Galatasaray'a aldım rezalet oynuyor adama bütün sempatim bir anda değişti.. 5 maç falan oynadı ortalaması 5.80 falan, Erdin Demir ondan çok daha iyi oynuyor :D
Şaka bir yana hayırlı olsun. Erdin'i de alırsak tadından yenmez..
byariff
22.Ocak.2014, 04:07
essien diyorlar umarim yalandir.
erdemzorer10
22.Ocak.2014, 10:42
Hayırlı olsun.
Oyuncunun şu anki durumuyla aldığı yıllık ücret dengesi pek tutmamış.Umarım potansiyelini yansıtır ve Gremio'daki onu buraya getiren performansını devam ettirir,bizler de yıllardır bitmeyen "wing-back" hasretimize son veririz.
hakan769
22.Ocak.2014, 13:15
FM 2013 FM 2014 profilleri çok farklı adam bir senede fark atmış.
europeanconquer
22.Ocak.2014, 16:08
Essien'den vazgeçmişiz ? :n:
europeanconquer
23.Ocak.2014, 18:20
Riera ve Dany'nin sözleşmelerini fesh edelim,paraları neyse verelim gitsinler yahu.Yollayamayacağız bu gidişle.Amrabat'ta gitsin derdim ama iyi de olsa kötü de olsa 2 kanat oyuncumuzu da kaybettik,Amrabat'ı da yollamak pek mantıklı olmaz veya Amrabat'ı yollarız,Riera kanat oynamak için kalır takımda.
William Rookwood
23.Ocak.2014, 18:53
Bence Riera gitmeli. Artık sol bek aldğımıza göre Riera'yı sol bekte kullanmayacağız. Amrabat gibi hızlı bir kanat oyuncusu varken Riera'yı da kanatta kullanmak mantıklı olmaz.
byariff
23.Ocak.2014, 19:41
Dany , chedjoudan daha iyi. :D ama bekliyelim diyorum chedjou icin 1 yil daha... popescuda oleymis ilk geldiginde oda kotuymus.
Bruma ve Yiğit Gökoğlan'ın Gaziantepsor'a transferi gündemde.
Şu alttaki tivit çok iyi özetlemiş durumu:
Fatih Demireli @FatihDemireli 1m
Eskiden FM oynarken futbolcuyu elden çıkaramayınca başka takım devralıp oyuncuma teklif yapıyordum. Galatasaray gerçeğini yaptı Bruma'yla.
uAburak89
23.Ocak.2014, 21:54
Dün sohbet alanına yazmıştım bunu, gayet akıllıca bir çözüm. ŞL listesine ekleme çıkarma yapabilirken, kendi liginde yapamıyorsun. Öyle TFF'ye böyle hamle. :)
europeanconquer
23.Ocak.2014, 21:55
Bruma ve Yiğit Gaziantepspor'da.
Alex kayıt edilecekmiş herhalde.Hajrovic ise Dany,Riera ve Amrabat üçlüsünden birinin ayrılmasını bekleyecek.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25637876.asp
sui generis
23.Ocak.2014, 21:56
TFF, Bruma'nın izni gerekiyor demedi mi ? Şimdi Antep'e transfer olurken yine Bruma'nın izni gerekiyor. Kolaylık açısından bir fark yok ki. Her türlü Bruma'nın onayı gerekiyor.
europeanconquer
23.Ocak.2014, 21:59
Aynen Bruma'yı ikna etmek çok zor,Antep'te oynamak çok kötü onun için.Birde bağları kopmuş,kopuk kopuk nasıl oynasın Antep'te ?
Hay Allah'ım ya :n: Abi dediğin şeyden gram bir şey anladıysam Arap olayım.
E.Cartman
23.Ocak.2014, 22:10
Muhammet abi, TFF zaten takımla oyuncu anlaşırsa bir şey yapamayız demişti Antep'e de kiralansa Bruma'nın onayı lazım sonuçta bu nedenle iki durumda aynı kapıya çıkıyor, demek istemiş.
uAburak89
23.Ocak.2014, 22:22
Mete Düren fesih lazım dedi, başka sözleşme yapıp kasaya koyarsınız dedi. Yani onlar Delgado için böyle yapmışlar.
Night_Mare17
23.Ocak.2014, 23:15
Bruma itriaz etmez ki Antep'e kiralanma olayına zaten 6 ay oynayamayacak Galatasaray'ın çıkarları için kabul eder onun içi bir sorun teşkil etmez. He bu etik mi konusu açılır yine de bu sefer gülerim işte etikten bahsedilirse ligde daha etik olmayan şeyler döndüğünü hepimiz biliyoruz.
zeck17
23.Ocak.2014, 23:42
Bu çok yaratıcı bir fikir aslında yabancılarını oynatmayan takımlara kiralayalım futbolcuları parası neyse az çok veririz
Bu arada riera ya westbromwiche gider bruma da kiralarsak çok iyi olur 1 hak daha açmak için de chedjou veya dany den birini seçeriz ne yazık ki amrabat yine 4 ayak üstüne düştü
son olarak reading ne güne duruyor her türlü kabul ederler ingiltere de top oynamak isteyen futbolcumuz da gider bir görür
erdemzorer10
24.Ocak.2014, 15:05
Bruma'nın G.Antepspor'a kiralanması etik değil ama mantıklı.Bu şartlar altında da çok eleştirilecek bir konu olmadığını düşünüyorum.Bence asıl sorgulanması gereken nokta Dany,Riera ve Amrabat konusunda hiç ses çıkmaması.
uAburak89
24.Ocak.2014, 15:49
Tarık sözleşme yeniledi, ortalığı ayağa kaldırdılar, etik değil, sözleşme yapmış vs diye, ne oldu şimdi?
Veysel için de Fenerbahçe devreye girmiş, biz Salih'i aldık zaten. Fenerbahçe'de Gökhan'a alternatif lazım, üstelik Eskişehirspor ile daha iyi bir diyalogları var, transfer kısa sürede, onların lehine biter bence.
Bruma konusunda medyaspor ve Türkiye gazetesi sitesinde iki haber mevcut ve pek çok örnek var. İlla etik aranacaksa önce TFF sonra da Antep cephesine bakmak lazım. Yiğit'i kiralamak istemişler ve para vermemek için Bruma'yı dahil ederek yabancı kontenjanını bize satmayı teklif etmişler bir nevi.
Redrum
24.Ocak.2014, 16:43
Tarık sözleşme yeniledi, ortalığı ayağa kaldırdılar, etik değil, sözleşme yapmış vs diye, ne oldu şimdi?
Veysel için de Fenerbahçe devreye girmiş, biz Salih'i aldık zaten. Fenerbahçe'de Gökhan'a alternatif lazım, üstelik Eskişehirspor ile daha iyi bir diyalogları var, transfer kısa sürede, onların lehine biter bence.
Bruma konusunda medyaspor ve Türkiye gazetesi sitesinde iki haber mevcut ve pek çok örnek var. İlla etik aranacaksa önce TFF sonra da Antep cephesine bakmak lazım. Yiğit'i kiralamak istemişler ve para vermemek için Bruma'yı dahil ederek yabancı kontenjanını bize satmayı teklif etmişler bir nevi.
Hakikaten yabancı kontenjanını satmak demek bu tam olarak. Ne hallere düştük gerçekten artık bizim takımla dalga geçiliyor. Riera, Dany, Amrabat, Eboue ve Chedjou sene sonu lütfen hepsi gönderilsin de rahatlayalım artık..
sarianet
24.Ocak.2014, 17:33
yabancı kontenjan saçmalığı sürdükçe etik olsun olmasın bu yöntemlere başvuracaktır kulüpler tff kulüplerin işini kolaylaştıran bi yapı olmalı önünü tıkayan değil
yok altı içerde iki tirübünde iki wcde ne bu kardeşim böyle saçma yabancı sistem mi olur
sui generis
24.Ocak.2014, 17:52
Bu transfer Galatasaray'ın başını ağrıtır bence. Sadece etik bakımdan değil hukuk açısından da sıkıntılı.
Corpus
24.Ocak.2014, 18:03
Bu transfer Galatasaray'ın başını ağrıtır bence. Sadece etik bakımdan değil hukuk açısından da sıkıntılı.
Sıkıntı nedir? (Bilmediğimden soruyorum, kaliteli televizyon yorumcuları legal dediler de genelde, öyle araştırmışlar)
sui generis
24.Ocak.2014, 18:21
Bizim bir hocanın yorumu :
@SerkanErgune: Galatasaray'ın sakat Bruma'yı Gaziantep'e kiralaması, Borçlar hukukuna göre "mutlak muvazaa"lı işlemdir.
---
Mutlak muvazaanın sonucu ise işlemin batıl olması oluyor.
europeanconquer
24.Ocak.2014, 18:23
Hiç bir şekilde sorun çıkaracağını düşünmüyorum,sonuçta oyuncu kiralıyoruz.Etik falan hikaye,zaten ağızlarında etikten başka laf yok; ''Etik etik etik etik etik etik.''
Etiğiniz batsın.
Normal bir oyuncu nasıl kiralanıyorsa,Bruma'da o şekilde kiralanır.Sakat olunca kiralanamaz diye bir madde falan mı var ? Dünya'da ilk kiralık oyuncuyu biz mi yolluyoruz ?
Corpus
24.Ocak.2014, 18:24
Bizim bir hocanın yorumu :
@SerkanErgune: Galatasaray'ın sakat Bruma'yı Gaziantep'e kiralaması, Borçlar hukukuna göre "mutlak muvazaa"lı işlemdir.
---
Mutlak muvazaanın sonucu ise işlemin batıl olması oluyor.
Ben mantık olarak bakıyorum. TFF kiralama işleminde sağlık raporu istemiyormuş. Sadece takımlar kendilerini sağlama almak için sağlık raporuna bakıyor. Ayrıca lisanslı profesyonel bir futbolcu. Kısaca alan memnun veren memnunsa hukuki açıdan bir problem olamaz gibi geliyor.
sui generis
24.Ocak.2014, 18:29
Muvazaa: yapılan işlemle bir başka işlemi saklamaktır.
Hoca da diyor ki, asıl amaç kiralama değil, yabancı sınırı için bu işlemin arkasına saklanma durumu vardır. Bu yüzden gecersizdir diyor.
Zaten geçersiz olsa bile TFF de geçersiz diyecek yürek yok, bir sıkıntı çıkarmazlar.
Gremio Sportif Direktörü Rui Costa Rhodolfo icin, Galatasaray'dan onemli bir teklif aldik gelismeler olabilir demis.
Scout ekibinin alternatifi River Plate'de oynayan uzun bir suredir izledikleri Eder Alvarez oldugu konusuluyor.
River'in kadorsuna baktim, galiba bizim medya Eder Balanta'dan bahsediyor. Zira Eder Alvarez diye bir oyuncu yok :D
EDIT: Eder Balanta Alvares'mis ismi :)
Alinacak stoperin Vertonghen kadar olmasada topu dagitabilecek biri olmali diye dusunuyorum.. Selcuk ve Melo defanstan topu cikartmakla ugrasirken rakip takimlar gerekli onelemi almis oluyorlar..
grkm33
24.Ocak.2014, 18:39
Gremio Sportif Direktörü Rui Costa Rhodolfo icin, Galatasaray'dan onemli bir teklif aldik gelismeler olabilir demis.
Scout ekibinin alternatifi River Plate'de oynayan uzun bir suredir izledikleri Eder Alvarez oldugu konusuluyor.
River'in kadorsuna baktim, galiba bizim medya Eder Balanta'dan bahsediyor. Zira Eder Alvarez diye bir oyuncu yok :D
EDIT: Eder Balanta Alvares'mis ismi :)
Alinacak stoperin Vertonghen kadar olmasada topu dagitabilecek biri olmali diye dusunuyorum.. Selcuk ve Melo defanstan topu cikartmakla ugrasirken rakip takimlar gerekli onelemi almis oluyorlar..
Balanta FM de efsane oluyor yalnız :)
..JoaQuiN..
24.Ocak.2014, 19:14
Balanta ciddi konuşuluyor yalnız.Rhodolfo olmaz ise Balanta Galatasaray'da diyebiliriz.
İnşallah olur böyle bir transfer. :) Telles'den sonra Balanta haberleri çıkınca GS Scoutları FM oynamaya başlamış galiba dedim kendi kendime..
kumbara
24.Ocak.2014, 19:24
Bruma olayında hukuğun açığını kullanma var.
Ahlak dışı bir eylem. Ama maalesef kılıfına uygun.
IcedEarth
24.Ocak.2014, 19:44
Vay be ne etikmiş, sadece bizim için söz konusu ediliyor.
Bunun neresi etik değil anlamıyorum. Adamların maddi sıkıntısı var, oyuncu eksikleri de var. Yiğit Gökoğlan'ı istiyorlar. Yabancı kontenjanlarını da kullanmıyorlar. Yiğit için para vermek yerine yabancı kontenjanlarını sunuyorlar bize.
Bıraksınlar sözleşmeyi donduralım o zaman. Daha ortada fol yok yumurta yok, eski Beşiktaş yöneticisi Mete Düren çıkmış açıklama yapıyor "sözleşmenin dondurulması söz konusu olamaz." diye. Daha 5 sene olmadı Beşiktaş bu yöntemi kullanalı, yasak bir tek bize mi yani?
Şampiyonlar Ligi'nde bile oyuncu kadrosunda değişiklikler yapılabiliyor. Ligimizde, hele de saçma sapan bir yabancı kuralı varken neden değişiklik yapılamıyor?
Adaletten etikten bahsedeceksek her alanda bahsedelim, sadece söz konusu Galatasaray olunca değil.
uAburak89
24.Ocak.2014, 19:53
Etik ve hukuk diyen arkadaşlar, TFF'nin çifte standartları için neden yorum yapmıyorlar? Dondurma işlemine neden izin verilmediğine dair bir açıklama yapamıyorlar? Üstelik örnekleri çokça varken. Art niyetli ve şüpheci olacaksınız bunu adım adım ve her konuda yapmanız lazım. Böyle olunca bir esprisi olmuyor. Tabii öte yandan bu tepkileri görmek keyifli de oluyor tabii, sırf bu sebeple bile güzel bir hamle benim için, umarım bu fikir Lütfi Arıboğan'dan çıkmıştır. :)
Endoğan Adili transferi yalan olmuş, oyuncunun Türk statüsü ile ilgili sıkıntı varmış.
Bruma ilgili ekleme, sene başında yabancı almak sınırsız ve istediğine lisans çıkarmak mümkünken, devre arası bunu yapamamak mantıklı mı?
IcedEarth
24.Ocak.2014, 20:00
Al bir de buradan yak. Adaletten bahsediyorduk değil mi?
Endogan Adili Türk statüsünde oynayamayacağı için geri yollanmış. Sanharib Malki (İsmi bile bildiğin Suriyeli) annesi Türk olduğu için Türk statüsünde oynayabiliyor. Endogan Adili'nin babası Türk, yabancı sayılıyor. Geçiniz bunları, amaç adalet etik filan değil.
byariff
24.Ocak.2014, 20:14
tff kesinlikle art niyetli galatasaraya karsi , malikinin annesi turk babasi yabanci , ama turk statusunde oynuyor , erdoganin ise babasi turk ee bu adam niye oynuyamiyor ben bu iste art niyet ararim..
sui generis
24.Ocak.2014, 20:15
Etik ve hukuk diyen arkadaşlar, TFF'nin çifte standartları için neden yorum yapmıyorlar? Dondurma işlemine neden izin verilmediğine dair bir açıklama yapamıyorlar? Üstelik örnekleri çokça varken. Art niyetli ve şüpheci olacaksınız bunu adım adım ve her konuda yapmanız lazım. Böyle olunca bir esprisi olmuyor. Tabii öte yandan bu tepkileri görmek keyifli de oluyor tabii, sırf bu sebeple bile güzel bir hamle benim için, umarım bu fikir Lütfi Arıboğan'dan çıkmıştır. :)
Endoğan Adili transferi yalan olmuş, oyuncunun Türk statüsü ile ilgili sıkıntı varmış.
Bruma ilgili ekleme, sene başında yabancı almak sınırsız ve istediğine lisans çıkarmak mümkünken, devre arası bunu yapamamak mantıklı mı?
İşinize gelmeyen bir şey söylendiğinde yakıp yıkıyorsunuz.
Ben sadece bir fikri söyledim. İlla budur demedim, çünkü emin değilim. ki etik olmamasına rağmen ben de sizin yerinizde olsam etikmiş falan hiç takmazdım. Hukuk dışı olmadıkça zerre umursamazdım. Ama farklı bir görüşü de yazınca hemen saldırıya geçmeyi hissediyorsunuz. Yabancı sınırını transfer dönemi başlamışken değiştirilmeye çalışıldığında eleştirdiğim gibi başka hukuksuz durumlar olursa eleştiririm tff'nin uygulamasını. Lütfi Arıboğan es geçmez böyle şeyleri kesin o yapmıştır bence de :)
Al bir de buradan yak. Adaletten bahsediyorduk değil mi?
Endogan Adili Türk statüsünde oynayamayacağı için geri yollanmış. Sanharib Malki (İsmi bile bildiğin Suriyeli) annesi Türk olduğu için Türk statüsünde oynayabiliyor. Endogan Adili'nin babası Türk, yabancı sayılıyor. Geçiniz bunları, amaç adalet etik filan değil.
Bunun tek bir sebebi vardır. Malki transfer olmadan Türk vatandaşlığı için başvurmuştur. Yani Kasımpaşa transferinden önce elinde Türk kimliği vardır. Endoğan ise henüz almamıştır. İçişleri Bakanlılığının incelemesi gerekiyor. Onun da uzun süreceği düşünülerek vazgeçilmiştir. Yoksa Endoğan da Türk. sadece kimliği eline alması biraz uzun sürer. Galatasaray da transfer döneminin bitişine yetişemeyeceğini düşünmüş olabilir.
"Galatasaray Kulübü'nün bu futbolcunun başka bir kulübe kiralanmasıyla ilgili federasyonumuza herhangi bir başvurusu yoktur" diyen Düren, "Böyle bir başvuru durumunda, bu hususun etik olmadığı kanaatini taşımakla birlikte, iki kulüp ve oyuncunun anlaşması durumunda TFF'nin müdahil olmasını gerektiren bir husus bulunmamaktadır" diye konuştu.
etik olup olmadığı bunlara mı kalmış ?
uAburak89
24.Ocak.2014, 20:26
http://www.medyaspor.com/haber/tff-artik-gulunc-durumda-18345
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/spor/126953.aspx
http://amkspor.com/2014/01/24/tffden-bruma-aciklamasi-247168/
Önce bu linkleri incelesin etik, ahlak ve adalet bekçisi sevgili arkadaşlar sonra da şu sorulara bir cevap alalım.
1-Basın yoluyla ortaya atılan bir düşünce üzerine, ortada talep dahi yokken, talep bile etmeyin, redderiz demek TFF basın sözcüsünün işi midir?
2-Biz dondurma yapmadık diyen Mete Düren, buna ne der acaba?
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=103778
Etik, ahlak, karakter, dürüstlük ve hatta hukuksuzluk? Ya şimdi yalan söylüyor bu adam ya da o dönem yalan beyanda bulundular? Nerede bu manipülasyon kelimesini çok seven insanlar?
3-Delgado, Fink, Sivok ve daha pek çok isim için bu işlem yapılmışken neden şimdi yapılamıyor?
4-Yine kiralama ilgili resmi bir şey yokken açıklama yapan Mete Düren, TFF açısından sıkıntı yok ama etik değildir diyerek rengini belli ediyor, bu etik mi peki? TFF kurallar ve kaidelere göre yönetiliyor demişti Demirören, bu da o kurallardan biri mi? Her konuda oyçokluğu esas iken, yabancı sınırlaması konusunda oybirliği şartı aranması gibi bir şey herhalde bu da. Olaya göre muamele.
Daha çok sorarım da, boşa gider maalesef.
@benbenim
Yakıp yıkmıyoruz, biz de en doğal hakkımız olarak fikirlerimizi yazıyoruz. Kulüp, renk farketmez. Ben mantık insanıyım, mantıksızlık gördüğüm zaman tepem atıyor.
Adam zeki, normaldir. İcraatleri de devam edecek inşallah. :)
byariff
24.Ocak.2014, 20:30
Madde 9
9- Türk vatandaşı ana ya da babaya bağlı olarak Türk vatandaşlığı kazanılması mümkün müdür?
403 sayılı Türk Vatandaşlık Kanununun 1. Maddesi uyarınca Türk vatandaşı ana veya babadan doğanlar Türk vatandaşlığını kazanma hakkına sahiptirler. Bu yolda yapılacak başvuru üzerine gösterilen ana yada babanın Türk vatandaşı olduğu ilgilinin de bu ailenin çocuğu olduğu tespiti halinde Türk vatandaşlığını kazanırlar. Bu yolla vatandaşlığın kazanılmasına ilişkin bilgi ve belgelerin eksiksiz olması halinde işlemleri makul bir süre içerisinde tamamlanmaktadır. Aksi takdirde eksik bilgi ve belgeler ilgili kurum ve kuruluşlardan temin edilmekte olup işlemin sonuçlandırılması belgelerin temin süresine göre değişmektedir.
Bunun tek bir sebebi vardır. Malki transfer olmadan Türk vatandaşlığı için başvurmuştur. Yani Kasımpaşa transferinden önce elinde Türk kimliği vardır. Endoğan ise henüz almamıştır. İçişleri Bakanlılığının incelemesi gerekiyor. Onun da uzun süreceği düşünülerek vazgeçilmiştir. Yoksa Endoğan da Türk. sadece kimliği eline alması biraz uzun sürer. Galatasaray da transfer döneminin bitişine yetişemeyeceğini düşünmüş olabilir.
mesut özili alsak o da türk statüsünde oynayamıcak o zaman , ne diye milli takıma alamadığımıza üzülmüşüz ki
uAburak89
24.Ocak.2014, 20:41
"Galatasaray Kulübü'nün bu futbolcunun başka bir kulübe kiralanmasıyla ilgili federasyonumuza herhangi bir başvurusu yoktur" diyen Düren, "Böyle bir başvuru durumunda, bu hususun etik olmadığı kanaatini taşımakla birlikte, iki kulüp ve oyuncunun anlaşması durumunda TFF'nin müdahil olmasını gerektiren bir husus bulunmamaktadır" diye konuştu.
etik olup olmadığı bunlara mı kalmış ?
Mete Düren TFF'nin Galatasaray'dan sorumlu yöneticisi olmuş. Yeni görevi. :D
sui generis
24.Ocak.2014, 20:45
Anası veya babası Türk olan herkes Türktür. TFF'nin bunu engelleme şansı yok. Sadece Endoğanın belgelerinin uzun süreceği düşünülmüş olabilir ya da babası Türk asıllıdır, Endoğan doğmadan Türk vatandaşlığından çıkmıştır. Böyle bir şey olursa Endoğan'ın Türk vatandaşlığı yatar.
uAburak89
24.Ocak.2014, 21:00
Endoğan için pürüz yok diyenler de var, o konu karışık galiba.
Guarin ismi geçiyor İtalya basınında, daha aldığımız adama lisans çıkaramıyoruz. Stoper de istiyoruz. Bu nasıl iş anlamadım, yönetim saçmalamaya başladı.
Nedvedmania
24.Ocak.2014, 21:06
Guarin'i Juve istemiyor muydu ya. Sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum Twitter'da. Başka bi italyan takım da istiyor olabilir.
uAburak89
24.Ocak.2014, 21:08
Guarin - Vucinic takas olacaktı galiba, taraftarlar tepki gösterdi.
kumbara
24.Ocak.2014, 21:29
@uAburak89
Mete düren'in delgado ile yapılan anlaşmada anlattığı uygulamalar, fink-sivok gibi oyuncularda da geçerli idi. Bunlar medyadan yada kulaktan dolma değil, o zamandan kalma, bizzat klüp içinden aldığım bilgiler. Umarım düren'in sözleşmeyi fesh ettik açıklamasını okumuşsundur.
Bir diğer konu düren rengini belli ediyor demişsin, eğer beşiktaş'ı kastediyorsan yanılıyorsun. Mete düren beşiktaşlı değildir, aynı demirören'de olduğu gibi. Anlıycağın üyelikten ihraç edilen 4 kasımpaşa'lı beşiktaş üyesi gibi.
Sözleşme dondurulmuştur demesi bildirimde yer alıyor, aynı zamanda doğru bir açıklama. Sözleşme fesh ediliyor ve oyuncu ile yeni bir sözleşm yapılıyor, bir nevi iki tarafta birbirine söz veriyor. Yani işin özü, sözleşme "dondurulmuştur-askıya alnımıştır" bunlardan aynı anlamları çıkartabilrsiz taminimce.
"Etik, ahlak, karakter, dürüstlük, hukuksuzluk ve manipülasyon"
Türkiye liginin çok uzak olmadığı kelimelerden bahsediyosun, elbet çok daha fazla sevenleri vardır.
europeanconquer
24.Ocak.2014, 22:24
Adam sakatlanmış,sezonu kapatmış yahu,TFF'de sınır koymuş 10 yabancı diye.Bu sınırı niye 9'a düşürelim ? Derdiniz nedir sizin yahu ? Aklınızı mı yitirdiniz ? Ne ahlakı,etiği ? Sezonu kapatmış bir oyuncu,boş yere kontenjan mı kaplasın ? Gaziantep'te Yiğit'in bonservisi karşılığında bir yabancı hakkından vazgeçmiş kiralıyor Bruma'yı,bizde gönderiyoruz.Kime ne bundan ? Nasıl bir nefrettir,çekememezliktir yahu.Yasaya uygun ama ahlak dışı diyorsunuz.Kimin ahlağı neyin ahlağı ? Ahlak bu kadar basit bir şey mi ? Etik,ahlak diye başlayacaksak TFF'nin kulüplere peşkeş çekip çıkarttığı maddelerden,kurallardan başlayalım bence,Galatasaray'ın yasaya uygun olup,ahlak dışı olan(!) transferlerinden değil.
TFF'nin içinden biri çıkıp etik etik diye konuşurken sizlerin de konuşması çok normal gerçi.İnsanın aklı almıyor,hem diyor adam etik değil hemde diyor başvuru olursa bir şey yapmamız mümkün değil.Sen etik değil diyorsun,sonra yasal olarak bir şey yapamıyorsun.Yahu bu kadar amatörce,iğrenç bir açıklama olamaz insanın sinirlerini hoplatıyor resmen.Ne yorum yapıyorsun sen ya artık kulüp yöneticisi değilsin,federasyon yöneticisisin.Yorum yapmak senin neyine ? Ne hakla böyle etik dışı bir açıklama yapabiliyorsun ? Etik etik etik etik etik etik,etik etik,etik.Etik etik etik etik.
Ülke futbolu saçma sapan haldeyken herkesin derdi Galatasaray'ın transferde ki etiği ahlağı olmuş.Helal süper devam.
sentugo
24.Ocak.2014, 23:35
Sizleri Ahmet Çakar'ın şu videosu ile baş başa bırakıyorum. :D
Dakika 13:23
Ahmet Çakar "Sen Etik misin ?"
https://www.paylas.com/video/ahmet-cakar-soylesisi--mish-
Sirius Black
24.Ocak.2014, 23:40
Her şeyleri o kadar çamura batmışken TFF'nin kimseye etik dersi vermeye hakkı yok.
Muvazaa açısından ise sıkıntılı bir konu cidden. Bir ayağı sakat. :)
Gncl1905
24.Ocak.2014, 23:49
TFF'yi takan mı var artık ya he deyin geçin.
TFF başkanlık seçimi(seçim var mı onu da bilmiyorum, YD bir anda konduruluvermişti hatırladığım kadarıyla) olsa da kurtulsak şu YD ve saz arkadaşlarından.
nannar
24.Ocak.2014, 23:59
TFF sıvadıkça sıvıyor :D
Bordo61Mavi
25.Ocak.2014, 11:11
TFF'nin etikten bahsetmesi cok komik :)
europeanconquer
25.Ocak.2014, 13:25
Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl, Bruma transferi ile ilgili soruları yanıtladı.
Asıl hedeflerinin Yiğit olduğunu söyleyen Kızıl, “Tabii ki Bruma’yı faydalanmak için almadık. Biz Yiğit’i istiyorduk. Galatasaray Kulübü bize Yiğit için her türlü yardımı yaptı. Biz de onların bir problemini çözdük” dedi.
Kızıl; “Bizim yabancı kontenjanımızda boşluk vardı. Yardımcı olmak için Bruma’yı da aldık. Zaten Bruma’yı oynatacak değiliz” şeklinde konuştu.
(Sabah)
Redrum
25.Ocak.2014, 13:36
Adili Türk statüsünde oynayamayacaksa harbiden artık yeter ya yeter adam bal gibi Türk, genç oyuncu, alamıyoruz adamı.... Hadi gidip Alper Potuk'a 12 M Euro verelim...
LifeYourself
25.Ocak.2014, 13:52
Adili Türk statüsünde oynayamayacaksa harbiden artık yeter ya yeter adam bal gibi Türk, genç oyuncu, alamıyoruz adamı.... Hadi gidip Alper Potuk'a 12 M Euro verelim...
Ben mi yanlış hatırlıyorum Adili oyunda bile türk değil mi?:confused:
europeanconquer
25.Ocak.2014, 14:38
Adili'de bir sıkıntı yok diye duydum ben,hatta 2 gündür antrenmanlara da çıkıyormuş.
http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-endogan-adili-geri/galatasaray/detay/1826817/default.htm
Redrum
25.Ocak.2014, 14:43
Ben mi yanlış hatırlıyorum Adili oyunda bile türk değil mi?:confused:
FM 2011'den beri alırım hepsinde türk vatandaşlığı vardı..
europeanconquer
25.Ocak.2014, 14:56
Heitinga ismi geçiyor.Dany,Riera gönderilebilirse olabilitesi yüksek bir transfer bence.
europeanconquer
25.Ocak.2014, 15:23
Abdullah Kiğılı: "Bruma'nın Gaziantepspor'a kiralanması etik değil"
Nur topu gibi bir etikçimiz daha oldu :)
erdem344
25.Ocak.2014, 16:24
Kığılı git gömlek yap ne işin var futbol da
E.Cartman
25.Ocak.2014, 16:42
Etiksizliklere doyamadık.
Night_Mare17
25.Ocak.2014, 16:58
Ne etikmiş arkadaş hukuken bir engel yoksa istediğimizi yaparız.
byariff
25.Ocak.2014, 19:08
oyuncu alsak etik degil satsak kiralasak etik degil , boyle zihniyetler oldukca futbol bu yuzden ilerlemiyor
Unsal123
25.Ocak.2014, 20:04
ahahaha sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün. ::D
zarateray
25.Ocak.2014, 20:09
Ujfa'nın sözlesmesini dondurmustuk o zaman izin verenler simdi neden vermiyorlar anlamıyorum.Kimse etiklikten bahsetmesin bu federasyon tarihimizin en saibeli en bukalemun federasyonudur
uAburak89
25.Ocak.2014, 21:39
Hollanda basını Heitinga diyor..
europeanconquer
25.Ocak.2014, 21:41
Hollanda basını Heitinga diyor..
Arka sayfa da da yazdım Dany ve Riera gönderilirse,Bruma'da kiralanırsa büyük ihtimal olur Heitinga.Gerçi bizim yöneticiler yabancıları yollamadan da alabilir malum Hajrovic 2 haftadır bekliyor Telles'te bir hafta falan bekler herhalde.
uAburak89
25.Ocak.2014, 21:43
Arka sayfa da da yazdım Dany ve Riera gönderilirse,Bruma'da kiralanırsa büyük ihtimal olur Heitinga.Gerçi bizim yöneticiler yabancıları yollamadan da alabilir malum Hajrovic 2 haftadır bekliyor Telles'te bir hafta falan bekler herhalde.
Benim bildiğim Heitinga her zaman vasat bir oyuncu oldu, üstelik son dönemde de doğru dürüst oynamıyor bile.
europeanconquer
25.Ocak.2014, 21:46
Benim bildiğim Heitinga her zaman vasat bir oyuncu oldu, üstelik son dönemde de doğru dürüst oynamıyor bile.
Heitinga 87 kez Hollanda forması giymiş ve Dany ve Chedjou hariç aklına gelen bütün stoperleri koyalım oraya hayır demem.İllallah getirip takımdan ayrılan Servet bile olur yani,en kötü havadan gelen topları püskürtür.
E.Cartman
25.Ocak.2014, 21:52
Heitinga gelecekse Dany'nin gitmesine gerek yok. Şöyle oturaklı, sağlam bir stoper olmadığı sürece bizim stoper sorunu çözülmez.
uAburak89
25.Ocak.2014, 21:55
Heitinga 87 kez Hollanda forması giymiş ve Dany ve Chedjou hariç aklına gelen bütün stoperleri koyalım oraya hayır demem.İllallah getirip takımdan ayrılan Servet bile olur yani,en kötü havadan gelen topları püskürtür.
Bu sezon sadece 4 maç oynamış, 218 dakika. Devre arası transfer için hiç mantıklı değil. Milli takım konusu da benim için bir kriter değil, Hollanda ve stoper denildiğinde aklıma Jaap Stam'dan başka kimse gelmiyor. Bize lazım olan bence İtalyan stoper. Almış olmak için adam almasınlar, hiç gerek yok. Bu arada Koray Günter de bitmiş diyorlar Almanlar, 1.5 milyon euro diyorlar hatta.
europeanconquer
25.Ocak.2014, 21:59
Bu sezon sadece 4 maç oynamış, 218 dakika. Devre arası transfer için hiç mantıklı değil. Milli takım konusu da benim için bir kriter değil, Hollanda ve stoper denildiğinde aklıma Jaap Stam'dan başka kimse gelmiyor. Bize lazım olan bence İtalyan stoper. Almış olmak için adam almasınlar, hiç gerek yok. Bu arada Koray Günter de bitmiş diyorlar Almanlar, 1.5 milyon euro diyorlar hatta.
Ben dediğimi anlatamadım sanırım.
İsterse amatör ligden adam getirsinler,sahada ki performansını görene kadar benim için Dany'den iyidir.Chedjou'da o yolda emin adımlarla gidiyor.
byariff
25.Ocak.2014, 23:09
mancini o kadar futbol cahili degil evertonda 1 mac oynamis adami almaz.
E.Cartman
25.Ocak.2014, 23:15
Ben dediğimi anlatamadım sanırım.
İsterse amatör ligden adam getirsinler,sahada ki performansını görene kadar benim için Dany'den iyidir.Chedjou'da o yolda emin adımlarla gidiyor.
"Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş" Senin durumun tam bu Oğuzhan. Tamam kötüler ama Heitinga Galatasaray'ın oyuncusu falan değil.
europeanconquer
25.Ocak.2014, 23:18
"Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş" Senin durumun tam bu Oğuzhan. Tamam kötüler ama Heitinga Galatasaray'ın oyuncusu falan değil.
Ben hala anlatamıyorum derdimi.Benim işim iyi kötü muhabbeti değil.Dany'den nefret eder hale geldim,gördükçe elim ayağım titriyor.İstemiyorum takımda,nereye giderse gitsin umurumda değil,onun yerine 10 yaşında ki çocuk oynasa onu gördüğüm kadar sinirlenmem.
E.Cartman
25.Ocak.2014, 23:28
Ben hala anlatamıyorum derdimi.Benim işim iyi kötü muhabbeti değil.Dany'den nefret eder hale geldim,gördükçe elim ayağım titriyor.İstemiyorum takımda,nereye giderse gitsin umurumda değil,onun yerine 10 yaşında ki çocuk oynasa onu gördüğüm kadar sinirlenmem.
Sende bizimkini anlamıyorsun ki. Sen Dany'den nefret ettiğin için gitsin istiyorsun ancak gelsin dediğin adamın Heitinga olduğu gerçeğini gözardı ediyorsun. Biz de diyoruz ki Heitinga geleceğine Dany kalsın, amaçsız gereksiz bir transfer hareketi olur.
europeanconquer
25.Ocak.2014, 23:32
Sende bizimkini anlamıyorsun ki. Sen Dany'den nefret ettiğin için gitsin istiyorsun ancak gelsin dediğin adamın Heitinga olduğu gerçeğini gözardı ediyorsun. Biz de diyoruz ki Heitinga geleceğine Dany kalsın, amaçsız gereksiz bir transfer hareketi olur.
Heitinga değil mevzu,Heitinga'yı kaç kere izlediniz onu da bilmiyorum ben izlemediğim için bir yorum yapmıyorum.
Dany sıkıntı yahu,Dany gitsin kimse gelmesin yine kabulüm.
Heitinga'nın menejeri kim acaba ? Türk falan mı her transfer döneminde bir Türk takımına yazılıyor, yalandır o inanmayın.
William Rookwood
26.Ocak.2014, 01:04
Heitinga, her transfer döneminde başka bir takıma yazılıyor. O yüzden geleceğine ihtimal vermiyorum, gelmesinide istemem.
zarateray
26.Ocak.2014, 05:07
Bize Song Tomas zamanındaki uyumu saglayacak adamlar lazım
Kaka Leite
26.Ocak.2014, 10:15
Bruma olayı benimde çok canımı sıkıyor. Hoş bir olay değil yani sakat adamı Antep'in kiralamayı kabul etmesi de ayrı bir olay ya neyse.
Abdullah Kiğılı'nın da mikrofon uzatana konuşması çok saçma bir olay. Burada sıkıntı yapacak biri varsa o da Antep cephesinden birileri olmalı. Onlar yapmıyorsa sorun değil ama olayın hoş olmadığı gerçeğini değiştirmez bu.
Yetkili kişilerin böyle konularda daha az yorum yapması gerekiyor. TFF neden sözleşmesini dondurmaya izin vermiyor derseniz o zamanda Galatasaraylıları desteklerim o da çok saçma.
europeanconquer
26.Ocak.2014, 11:43
Yahu illa kiralayalım demiyorum ki ben.Başka çaremiz mi var ? Olmadığına göre kimin hoşuna gidip gitmediği pek önemli değil,mecburuz.
KanaKe
26.Ocak.2014, 13:44
bir fenerli olarak kigili dan rahatsizlik duyuyorum adam yönetici oldugundan beri her aciklamasinda galatasaraya salliyor sanki galatasaraya sallamak icin onu yönetici yapmislar.. sanane arkadasim etik mi degil mi :) herkes kendi isine baksin..
William Rookwood
26.Ocak.2014, 14:09
Bazı Anadolu kulüpleri kadrolarındaki oyuncularını satarken Galatasaray'dan astronomik rakamlar isterken diğer takımlara istediği ücretin yarısına satarken etikte, Yiğit'e karşılık Bruma'yı kiralık vermek mi etik değil? Her iki tarafta memnunken üçüncü kişiler neden bu kadar şikayet ediyor anlamış değilim. Herhalde gündemde polemik yaratmak için bahane arıyorlar.
uAburak89
26.Ocak.2014, 14:44
bir fenerli olarak kigili dan rahatsizlik duyuyorum adam yönetici oldugundan beri her aciklamasinda galatasaraya salliyor sanki galatasaraya sallamak icin onu yönetici yapmislar.. sanane arkadasim etik mi degil mi :) herkes kendi isine baksin..
Fenerbahçe ile konuşursa dediklerinin tersi çıkıyor hep, başka çaresi yok. :)
Türkiye kulüplerinin birinci şartı: Rakip takım hakkında ileri geri konuşacak kontenjan zorunluluğu.
Mancini gidip de Heitinga'yı koyacağını sanmıyorum oraya.Farklı varyasyonlar deniyor her maç ama hiç biri oturmadı daha.Kesinlikle stoper alınacak devre arası ya da sezon sonu ve bugün maçta da görüldüğü gibi bir tane makine gibi forvet lazım bize.Yerden ve havadan kuvvetli çalım atacak,pozisyon yaratacak.Oynamayıp diğer oyunculara para yedirene kadar böyle bir oyuncuya gitsin para.
uAburak89
26.Ocak.2014, 23:49
Bize lazım olan sol bek yani aylardır izlendiği için Telles. Sağ bek, her ne kadar tam manasıyla yeterli olmayacak olsa da Tarık. Bir de Ujfalusi tarzında, adam gibi bir stoperdi. Başka transfer yapılacaksa, önce gönderip sonra yapılmalıydı. Biz ne yaptık, ilk gereken adamı en son aldık. Yerli oynar diye düşünerek Hajrovic'i aldık. Sağ bek için Salih'i aldık. Bir de orta alana Umut'u aldık.
Çok net saçmaladık yine transfer işinde. Bir ton para harcayıp takıma nitelik sağlamadıktan sonra transferin ne anlamı var? 2 senenin kredisiyle Selçuk her türlü oynuyor zaten takımda. Melo sene başından beri takımın en iyisi. Ceyhun'u tutuyor Mancini, Yekta var, Emre Çolak var. Umut'u alana kadar yedek forvet alabilirdik mesela. Umut Bulut son zamanlarda sahada yok, Drogba da öyle. Burak Yılmaz bir şekilde atıyor belki bugün oynasa yine atardı, ama yok işte. Başka forvet alternatifi de yok. Mancini basın toplantılarında Amrabat, Dany, Riera gitmeli diyor. Bugün Amrabat maçı çevirsin diye oyuna giriyor. Bu şaka olmalı.
Heitinga da geliyormuş yarın, gelsin anasını satayım, bir o eksik. O da gelsin. Rakip Chelsea Zouma'yı alıyor, biz bu sene 1 lig maçına çıkan Heitinga'yı...
europeanconquer
26.Ocak.2014, 23:56
Heitinga da geliyormuş yarın, gelsin anasını satayım, bir o eksik. O da gelsin. Rakip Chelsea Zouma'yı alıyor, biz bu sene 1 lig maçına çıkan Heitinga'yı...
Bizde bir para babası yok ki Zouma'yı alalım.
uAburak89
27.Ocak.2014, 00:03
Bizde bir para babası yok ki Zouma'yı alalım.
Hajrovic, Umut ve Salih'i almak yerine Astori alınabilirdi mesela.
2 sezondur başarı vardı, şimdi takım yaşlandı, defolar ortaya çıkıyor. İyi bir planlama şartken biz daha da beter ettik. Riera, Amrabat, Dany'i bitirdik zaten, istenmeyen adam ilan edildiler. Hiç transfer yapmasak bundan daha iyi olurdu, en azından para gitmezdi boşuna. Fena fikstür yok, bu takım her türlü 2. olurdu zaten.
europeanconquer
27.Ocak.2014, 00:08
Hajrovic, Umut ve Salih'i almak yerine Astori alınabilirdi mesela.
2 sezondur başarı vardı, şimdi takım yaşlandı, defolar ortaya çıkıyor. İyi bir planlama şartken biz daha da beter ettik. Riera, Amrabat, Dany'i bitirdik zaten, istenmeyen adam ilan edildiler. Hiç transfer yapmasak bundan daha iyi olurdu, en azından para gitmezdi boşuna. Fena fikstür yok, bu takım her türlü 2. olurdu zaten.
Hajrovic,Umut ve Salih'i kaç kez izledin abi,bu kadar erken yorum yapmak hatalı.Kontenjanda yer açılmadan alınan yabancılar için eleştirirsen ona bir şey demem ancak transferler gayet mantıklı.Sırf bu sene için düşünmenin gereği yok.Astori'yi alabilsek alırdık,ondan ''boşverin bunu almayalım'' tarzı vazgeçildiğini sanmıyorum.Sırf Astori için o 3 oyuncuya harcanan parayı harcamak asıl parayı boşa harcamak olurdu.
Bir de Astori'nin defans sorununu tamamen çözdüğünü düşünürsek hiç de boşa gitmiş olmazdı para.Şimdi bir de stopere para verilecek.Planlama yanlış yapıldı sadece umarım tutar yoksa Bruma,Hajrovic,Telles elimizde patlarsa ayağa zor kalkarız bu defa.
uAburak89
27.Ocak.2014, 00:15
Hajrovic,Umut ve Salih'i kaç kez izledin abi,bu kadar erken yorum yapmak hatalı.Kontenjanda yer açılmadan alınan yabancılar için eleştirirsen ona bir şey demem ancak transferler gayet mantıklı.Sırf bu sene için düşünmenin gereği yok.Astori'yi alabilsek alırdık,ondan ''boşverin bunu almayalım'' tarzı vazgeçildiğini sanmıyorum.Sırf Astori için o 3 oyuncuya harcanan parayı harcamak asıl parayı boşa harcamak olurdu.
Ben kötü oyuncu demiyorum, gerekliliğini sorguluyorum sadece. Sol bek, Chedjou'dan dolayı stoper, Eboue'nin gamsızlığından dolayı sağ bek, 4. bir forvet olmadığından yedek forvet lazımdı. Sen bunları alıp, gereksizleri gönderip, ardından da Hajrovic, Umut, Salih, Koray Günter, Adili artık kimi istiyorsan alsaydın, skordan bağımsız iyi iş yapmış olurdun. Önce ilk 11, sonra yedek kulübesi, sonra geniş kadro için transfer yapmak lazım yani.
Amrabat'a 8.6 milyon euro veren, Bruma'ya 10 milyon veren kulüp Astori veya ayarında bir stoper alabilirdi. Ayrıca unutma ki bu ara transfer, geleceğe yönelik transferler geniş sezonda yapılmalı. Bize gelip katkı verecek, hazır adam lazım.
europeanconquer
27.Ocak.2014, 00:21
Ben kötü oyuncu demiyorum, gerekliliğini sorguluyorum sadece. Sol bek, Chedjou'dan dolayı stoper, Eboue'nin gamsızlığından dolayı sağ bek, 4. bir forvet olmadığından yedek forvet lazımdı. Sen bunları alıp, gereksizleri gönderip, ardından da Hajrovic, Umut, Salih, Koray Günter, Adili artık kimi istiyorsan alsaydın, skordan bağımsız iyi iş yapmış olurdun. Önce ilk 11, sonra yedek kulübesi, sonra geniş kadro için transfer yapmak lazım yani.
Amrabat'a 8.6 milyon euro veren, Bruma'ya 10 milyon veren kulüp Astori veya ayarında bir stoper alabilirdi. Ayrıca unutma ki bu ara transfer, geleceğe yönelik transferler geniş sezonda yapılmalı. Bize gelip katkı verecek, hazır adam lazım.
Anladım sen transfer planlamasından bahsediyorsun,kusura bakma.Haklısın o konuda,son derece yanlış bir yol izlendi transferde.
Nocna Mora
27.Ocak.2014, 01:27
Amrabat ve Dany kiralanacak büyük ihtimalle. Riera ne olur bilemiyorum. Sözleşme feshetmek zor çünkü sözleşmesi ağır. Kiralanır o da herhalde İspanya'ya falan.
Amrabat ve Dany kiralanacak büyük ihtimalle. Riera ne olur bilemiyorum. Sözleşme feshetmek zor çünkü sözleşmesi ağır. Kiralanır o da herhalde İspanya'ya falan.
6 ay sözleşmesi kaldı 6 aylık parasını versek hem burdan para kazanmış olur hem gittiği kulüpten bence orta yol bulunur
Redrum
27.Ocak.2014, 13:21
Mancini:
Yönetime “Savunmada önemli açıklar verdik. Bu bölgeye transfer yapmamız şart. Ayrıca Telles ve Hajrovic’in lisansları iki gün içinde çıkartılmalı”
Yabancılara “Dany ve Amrabat, Dünya Kupası’nda oynamak istiyorsa başka takıma gitmeli. Çünkü bizde forma şansı bulamayacklar. Riera için de aynı durum geçerli”
Federasyona “Bruma transferiyle ilgili etik tartışması yaşanıyor. Türk futbolunda etik olmayan birçok tartışma var. Federasyon elimizi kolumuzu bağlıyor”
Bordo61Mavi
27.Ocak.2014, 16:36
Adrian olmassa Amrabat isimize yariyabilirdi. Bizim takimda sag ayagini kullanan adam yok :) herkes solak
Riera için West Brom alacak falan deniyordu. Yalan mı çıktı o iş?
europeanconquer
27.Ocak.2014, 19:00
G.Saray Amrabat'ı Malaga'ya kiraladı.
deniyor.
http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/gsaray-amrabati-gonderdi/604215/1
Not:
Ay hadi inşallah.
http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/gsaray-amrabati-gonderdi/604215/5
Amrabat'ın Malaga'ya kiralandığını iddia ediyor bu site. Sanırım İbrahim Seten'le bir alakaları var o paylaşmış twitterda.
Edit: Zamanlama çok manidar europeanconquer :)
Fearless Coward
27.Ocak.2014, 19:04
Son Dakika : Amrabat Malaga'ya kiralık olarak gönderildi.
uAburak89
27.Ocak.2014, 19:07
Riera ile sözleşme fesih edilir muhtemelen. Dany da bir takıma gönderilir. Heitinga'yı alırlar ucuz diye. Telles dışında ilk 11 için direk katkı verecek biri gelmemiş olacak yani. Telles diyorum da ondan da çok beklentim olduğundan değil, adam en azından naturel sol bek.
Gönderilmesi gerekenlerden biri de Eboue ama, sezon sonuna kalır muhtemelen.
Fearless Coward
27.Ocak.2014, 19:13
Amrabat gittiğine göre Hajrovic ya da Telles'den birisi Elazığ maçında oynar herhalde.Dany ve Riera hakkında da yorumları doğruysa Mancini'nin onlar da 2 gün içinde gidecek anlaşılan.
uAburak89
27.Ocak.2014, 19:21
Yerler İzet'i, önce Telles. Solda Sabri oynuyor, mantıksızlık da nirvanaya ulaşmak üzereyiz.
europeanconquer
27.Ocak.2014, 19:27
Malaga aslında iyi kulüp,formaları,amblemi falan şahane.
..JoaQuiN..
27.Ocak.2014, 19:34
Yanında Riera'yıda kaktırsaydık..Bi alana bi bedava hesabı.Gerçi o zaman ikisi de bedava oluyo.
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2014, 19:35
malaga memleketine de yakin hem, bir vapurla ulkesine gider gelir :D
Nedvedmania
27.Ocak.2014, 20:17
Malaga aslında iyi kulüp,formaları,amblemi falan şahane.
Tabi canım aynen öyle. Özellikle M harfiyle başlayan kulüp nadir bulunur. Hele hele içinde 3 tane A harfi bulunuyorsa var ya üfff. Amrabat çok sağlam yere gitti valla.
Bizi özleme Amrabat.
Fearless Coward
27.Ocak.2014, 20:25
Amrabat iş yapar Malaga'da 5 gol 10 asist yapacak sezon sonunda at fava bekle. :p
..JoaQuiN..
27.Ocak.2014, 20:28
ali naci küçük @nkucukk
Riera'nın Galatasaray ile ilişkisi kesin olarak sona ermiştir...ilerleyen saatlerde açıklanacaktır
europeanconquer
27.Ocak.2014, 20:30
Free Agent güzel kulüp aslında,istediğin zaman antrenmanlara katılabiliyorsun,istersen maça çıkıyorsun,istersen çıkmıyorsun,ne ceza verecek bir yönetim ne de federasyon var kafana göre takılıyorsun.
Riera çok başarılı olur orada,hayırlı olsun.
Edit:
750 bin dolar karşılığında fesh etmişiz sözleşmeyi.
Bordo61Mavi
27.Ocak.2014, 20:37
Yabanci teknik adamin elini masaya vurmasi baska oluyormus demek :)
helal Manciniye dun konustu bugun islem goruluyor
Redrum
27.Ocak.2014, 20:38
Allahım neler oluyor böyle.. Dany de gitse, Rhodolfo + erdin demir + adili gelse..
europeanconquer
27.Ocak.2014, 20:41
Büyük bomba sona saklandı herhalde ;
Dany :)
Sneijder'i tekrar almışız gibi sevineceğim.
Fearless Coward
27.Ocak.2014, 20:51
Dany kalırsa şaşırmam valla ama Heitinga falan diyorlar o da gider herhalde Mancini dün boşuna konuşmamış o kadar. :)
Nedvedmania
27.Ocak.2014, 20:53
Tüh ya Riera gitmeseydi :/
europeanconquer
27.Ocak.2014, 21:08
Dany kalırsa şaşırmam valla ama Heitinga falan diyorlar o da gider herhalde Mancini dün boşuna konuşmamış o kadar. :)
Bana kalırsa Heitinga'yı almaya da gerek yok.Dany'den kötü performans sergilemeyeceğini düşündüğüm Emre Can var ancak Mancini tecrübeli bir stoper istiyormuş.
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2014, 21:08
riera amrabat gitti, bruma sakat, aydin sakat. bu sene kanatsiz bir gs olacak demektir. 352 disinda bir opsiyon kalmadi takim icin, daha once hem kanatli hem kanatsiz oynayabilecek bir kadrosu vardi simdi 352 ye mahkum kalindi.
europeanconquer
27.Ocak.2014, 21:12
riera amrabat gitti, bruma sakat, aydin sakat. bu sene kanatsiz bir gs olacak demektir. 352 disinda bir opsiyon kalmadi takim icin, daha once hem kanatli hem kanatsiz oynayabilecek bir kadrosu vardi simdi 352 ye mahkum kalindi.
Riera zaten 1,5 yıldır kanat oynamıyor.Aydın desen maça çıkmıyordu.Amrabat kontenjandan gitti zaten.
Şu an kanat oynayabilecek oyuncular;
Hajrovic,Emre,Burak,Hamit,Eboue,Sabri.
Bu oyunculardan sadece Hajrovic orjinal kanat.Dediğin gibi 3-5-2 oynayacağız mecbur.Şöyle de bir şey demek gerekirse Alex'ten istediğimiz verimi alabilirsek ve Eboue paşa kendine gelebilirse kanatları çok daha yararlı kullanabiliriz.
uAburak89
27.Ocak.2014, 21:19
İspanyollar Amrabat'ın maaşının yarısını Malaga verecek diyor, bizim basın hepsini. Resmi açıklama gelene kadar hem Amrabat hem de Riera için temkinli olmak lazım.
jevox06
27.Ocak.2014, 21:45
Defansa eğer Dany de gidecekse bir yabancı bir de alternatif Türk alınması iyi olur. Şuan Semih sakatlansa yerine oynayacak topçumuz yok. Zaten 3-5-2 oynayıp stoperlerimizin Antep maçında Balta-Melo-Semih olması çok saçmaydı. Bu taktik tutmaz ama Mancini denesin bakalım. Bu sene şampiyonluk umudum falan kalmadı zaten. Eğlensin biraz Mancini. Zaten dalga geçer gibi her maç farklı taktik farklı oyuncular oluyor. Terim döneminde 2 sezonda da takımın maça çıkacağı sistemi , 11 ini ezbere sayardık. Şimdi sayabilen var mı ? Yok.
grkm33
27.Ocak.2014, 21:50
Sürekli taktik değiştiriyor sabit bir taktiği yok diyenler için çok güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim hatta bu adamın bütün yazılarını okuyun manciniyi anlıyacaksınızdır http://www.medyaspor.com/kose-yazilari/super-zekalilarin-super-lig-i-354
uAburak89
27.Ocak.2014, 22:11
Defansa eğer Dany de gidecekse bir yabancı bir de alternatif Türk alınması iyi olur. Şuan Semih sakatlansa yerine oynayacak topçumuz yok. Zaten 3-5-2 oynayıp stoperlerimizin Antep maçında Balta-Melo-Semih olması çok saçmaydı. Bu taktik tutmaz ama Mancini denesin bakalım. Bu sene şampiyonluk umudum falan kalmadı zaten. Eğlensin biraz Mancini. Zaten dalga geçer gibi her maç farklı taktik farklı oyuncular oluyor. Terim döneminde 2 sezonda da takımın maça çıkacağı sistemi , 11 ini ezbere sayardık. Şimdi sayabilen var mı ? Yok.
Yanılmıyorsam Fatih Terim ile bu sezon 7 maça çıktık, hepsinde de farklı 11 kullandı hoca. O senin dediğin ezbere olan dönem ilk sezon. O da Fenerbahçe maçıyla başladı Emre Çolak dahil edildi, ara transferde Necati ile yeni bir isim daha eklendi. Sakatlık ve ceza dışında aynı kadro kullanıldı. 2. sezonda ise Fatih Terim de kadro istikrarı sağlayamadı zaten.
Tabii bunun yanında Mancini ile bu ihtimal çok düşük, adamın tarzı farklı. Maça göre, rakibe göre, performansa göre, kısacası pek çok etkene göre kadro çıkarıyor. Bizim alıştığımız şey büyük takım maçın gidişatını belirler, kadrosu bellidir, önemli rakip alır. Mancini bizim gibi değil, adamın doğrusu başka.
Bu arada Heitinga işi olmuyor diyenler var, umarım doğrudur.
europeanconquer
27.Ocak.2014, 22:29
Evet Heitinga'dan vazgeçmişiz,demek ki Dany kalıyor :(
Veya daha iyi bir alternatif bulduk onu alacağız.
zeck17
27.Ocak.2014, 22:36
astori,rhodolfo,balanta dan biri gelirse takım için çok iyi olur
3-5-2 oynayacaksak keşke candreva yı da alsak eboueyi gönderip ünkü oyuna katkısı 0 chedjou gibi o da sahada geziniyor
Chedjou dany olayına gelince de şu anda dany i tercih ederim chedjou ya ama chedjou zor ama popescu gibi(ilk sezon kötü ardından olanı biliyorsunuz) olursa bilemem
Drogbanın da sözleşmesi uzatılmamalı keşke oraya da dzeko gelse
europeanconquer
27.Ocak.2014, 22:37
Drogba için sezon sonu beklenmeli.Geri kalan sürede iyi oynarsa uzatırız,oynamazsa zaten uzatmayız.Malum 1 yıllık opsiyonu var.
Redrum
27.Ocak.2014, 23:04
Astori bu ligde Nesta etkisi yapar. O yüzden bence imkansız.
europeanconquer
27.Ocak.2014, 23:08
Astori bu ligde Nesta etkisi yapar. O yüzden bence imkansız.
Astori'ye bende imkan vermiyorum oldukça maliyetli bir transfer olur.Jardel'e verdiğimiz kadar versek bile kabul göreceğini ummuyorum ben.
Nocna Mora
28.Ocak.2014, 00:50
Dany Chedjou'dan cok daha yararlı oluyor bence oynadığında..
William Rookwood
28.Ocak.2014, 01:19
Dany, en azından göze batan bir şey yapıyor iyi yada kötü. Chedjou ise standartını hiç bozmuyor ekstra bir katkı yapmıyor takıma. Mesela geçen seneki Manchester United maçında Dany harika oynamıştı. Chedjou'nun çok iyi oynadığı bir maçı hatırlamıyorum.
lexoqe
28.Ocak.2014, 01:23
Galatasaray, Riera ile olan sözleşmesini 750 bin dolar karşılığında feshetme konusunda anlaşmaya vardı.
Redrum
28.Ocak.2014, 01:51
Dany, en azından göze batan bir şey yapıyor iyi yada kötü. Chedjou ise standartını hiç bozmuyor ekstra bir katkı yapmıyor takıma. Mesela geçen seneki Manchester United maçında Dany harika oynamıştı. Chedjou'nun çok iyi oynadığı bir maçı hatırlamıyorum.
Chedjou İtalya'daki Juventus maçında bence şahane oynamıştı. Chedjou Chedjou gibi oynayacak ama takım istikrarsız. Dany ile bir tutmayın. Dany bir maç çok iyi oynuyor bir maç çok kötü. Bence Chedjou biraz da Lorik Cana, Emmanuel Culio mağduriyeti yaşıyor. Takım kötü olduğu için onu da kötü sayıyoruz. Halbuki takım gol atamıyor. Takımın sorunu gol atamamak gol. Defansta sol bekimiz olmamasına rağmen o kadar aşırı gol yemiyoruz. Ve her maç takım savunmasına kesinlikle 0 katkı yapan 1 oyuncumuz banko olmasına rağmen (Drogba).
byariff
28.Ocak.2014, 02:38
Dany CL de vitrin yapmistir bence geçen yil oynadigi butun maclar harikaydi , hatasini goremedim hic. chedjouya biraz daha zaman diyorum ben ama gorunen koy sanki klavuz istemez gibi dany net daha iyi defans.
bu arada Ontivero"da almisiz ve direk kiralancakmis gelen haberler o yonde.
bir edit daha , bir kac italyan medyasinda yaziyor
doria ile bizde ilgileniyormusuz , gs araya girdigi icin milan transferi bitiremedi vs diyorlar
Di Marzio: il Milan potrebbe prendere Doria dal Botafogo se non va al Galatasaray
https://pbs.twimg.com/media/BfB0qsbCUAA8iaB.jpg
davidvilla
28.Ocak.2014, 11:34
heitinga = chedjou.
umarım gelmez
europeanconquer
28.Ocak.2014, 11:54
Şimdi Amrabat ve Riera gitti Bruma olayı malum Dany takımda kalacak veya bir stoper alacağız.Yine 1 kişilik yabancı kontenjanı kalıyor.Sizce o boşluğu Ontivero ile doldurur mu Mancini ?
IcedEarth
28.Ocak.2014, 14:38
+Dany, Riera ve Amrabat'ın da çok zamanı kalmadı bence. Özellikle Riera ve Amrabat.
Kasım'ın ortasında öngördüğüm senaryo aşağı yukarı gerçekleşti. Bir tek Dany kaldı, o da gider yakında. Bruma da kiralanırsa 4 yabancı boşluk oluşturuyoruz. Hajrovic, Telles gelenler. Kaldı 2 kontenjan. Oralara da bir stoper ve bir forvet getirsek sıkıntı kalmayacak bence.
europeanconquer
28.Ocak.2014, 16:21
https://pbs.twimg.com/media/BfEPaocCcAEDiXC.jpg:large
IcedEarth
28.Ocak.2014, 16:43
Guarin için 10 milyonluk bir teklifimiz olduğu konuşuluyor. Doğruysa muhtemelen Melo'yu 3-5-2'de oyun kuran stoper olarak düşünüyor Mancini.
nannar
28.Ocak.2014, 16:44
haber doğruysa süper diye sevinecez ama 1 ay sonra malaga'da coşacak amrabat :D yazın kenara
IcedEarth
28.Ocak.2014, 17:01
haber doğruysa süper diye sevinecez ama 1 ay sonra malaga'da coşacak amrabat :D yazın kenara
İnşallah coşar da pazar yaratır kendine.
Amrabat büyük takımda oynayacak adam değil. Daha son maçta bunu tekrar tekrar kanıtladı. Hareketlilik getirdi diye tutuluyor da getirdiği hareketlilik karşı kaleden ziyade bizim kalemizde sıkıntı yaratıyor. Bomboş bir kontramız vardı mesela, gitti adama verdi topu geldi. Hele o son dakikalarda açtığı bir orta vardı ki aynısını Sabri açınca hakkında neler neler söyleniyor.
Bizim takım set hücumu oynayan bir takım. Her şampiyonluğumuzda da bu böyle oldu. Amrabat gibi oyuncular set hücumuna uygun değil. Bu tip oyuncularla organize bir hücum yapamazsınız. Çünkü nereye koşu yapacağını, ne zaman şut çekeceğini, ne zaman orta yapacağını, ne zaman çalım deneyeceğini bilmeyen bir oyuncu Amrabat. Bu yaşından sonra da bunları öğrenmesi zor.
Tekrar söylüyorum, inşallah Malaga'da mükemmel oynar. İspanya'nın orta sıra takımlarından birine 5-6 milyona bırakırız, işimize gelir.
europeanconquer
28.Ocak.2014, 17:17
http://www.radyospor.com/Futbol/172997/-Endogan-da-Galatasarayli-olacak-
Forvete ihtiyacımız var,Adili buna çözüm olur mu,bu sene için olabileceğini sanmıyorum.Umut çabalıyor bir yere kadar,Drogba'da artık salmış durumda.Burak desen inişli çıkışlı bir grafiği var.Elmander gibi bir uzun boylu,pres yapan,gol atan,asist yapan,kısacası komple bir forvete ihtiyacımız var.Drogba bu işi rahatlıkla görebilir isterse ama adam hiç uğraşmıyor yahu.Hem ortamı artık anladı hem de yaşı geldi yani.
uAburak89
28.Ocak.2014, 18:11
GSTV açıklıyor, KAP'a bildirim gelmiyor. Kurumsallığa bak hele.
Neyse bir hafta kaldı bu transfer dönemi işkencesinin bitmesine, futbola odaklanabileceğiz nihayet.
Nocna Mora
28.Ocak.2014, 19:49
SON DAKİKA: Galatasaray, Andrea Ranocchia'nın kiralık olarak transferi için Inter ile temasa geçti. (Sky Italy)
davidvilla
28.Ocak.2014, 19:55
heitinga'yı mancini veto etmiş, dogru da yapmış.
uAburak89
28.Ocak.2014, 20:00
O veto haberi doğruysa, bu bir rezillik değil mi? Sene 2014, hala hocaya rağmen transfer yapılmaya çalışılıyorsa, pes!
Günün birinde menajerlerin önerileri yerine, teknik adam ve gözlemcilerin mutabık kaldığı isimler üzerinde -basına sızdırılmadan- transfer yapabilirsek, başarı kaçınılmaz olur herhalde.
Ranocchia için Dortmund'a gidecek deniyordu 8-9 milyon euro civarına. Bu İtalyan basını bizi para babası falan sanıyor herhalde, sabah Guarin, akşam Ranocchia...
Edit: Yiğit ve Bruma'dan sonra Dany de Antep'e gidiyormuş galiba.
europeanconquer
28.Ocak.2014, 20:32
Hem Dany hem Bruma,çok yaşa Antep paşa ! :n:
Haydi bakalım Telles ve Hajrovic halloldu.Şimdi kaldı stoper,ona da Ranocchia diyorlar.Riera'da giderse bir kanat alabiliriz belki forvette olabilir.Bu arada Yekta ile de anlaşmış Antep,ancak Mancini izin vermemiş.
Bordo61Mavi
28.Ocak.2014, 20:41
Allaha sukur Dany soylentisinden kurtulduk :D
Bamba ve Dany Super ligin gelmis gecmis en bomba ikilisi olabilirdi
Ramacchia ilaç gibi olur bence Chedjou ve Ranocchia ŞL'de iyi ikili olurlar diye umuyorum.
http://www.footballuser.com/formations/2014/01/920315_Galatasaray_SK.jpg
Şl için de şöyle bir şey düşündüm.
europeanconquer
28.Ocak.2014, 20:45
Hürriyet'de Koray Günter geldi diyor.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25677791.asp
Night_Mare17
28.Ocak.2014, 20:56
Son çıkan haberlere göre benim kadrom bu olur.
http://www.footballuser.com/formations/2014/01/920319_Galatasaray_SK.jpg
Ranocchia oldu mu gibi galiba Guarin olursa mükemmel olacak.
Koray Günter Galatasaray'da diyorlar hayırlısı.
E.Cartman
28.Ocak.2014, 22:39
Ahahaha kim yapmış bunu ya :zuhaha
https://pbs.twimg.com/media/Bdo9Hz7CQAASv0r.jpg:large
europeanconquer
28.Ocak.2014, 22:41
Aysal'ın son dakika açıklaması:
"Dany G.Antep'e gidecek gibi gözüküyor.. Şöyle bakınca Amrabat, Riera, Dany ve Bruma gidince yabancı kontenjanımız boşaldı.. Stoper mevkii için ilgilendiğimiz Rhodolfo ve Heitinga'da sıkıntı oldu.. Teknik direktörümüz Mancini, bugün yeni bir isimle geldi: Interli Andrea Ranocchia.. Şu anda Inter ve oyuncu ile görüşüyoruz.. Son anda gariplik çıkmazsa kiralık statüsünde anlaşacak gibi gözüküyoruz.."
http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/evet-o-oyuncuyla-gorusuyoruz/604588/5
Aysal'ın son dakika açıklaması:
"Dany G.Antep'e gidecek gibi gözüküyor.. Şöyle bakınca Amrabat, Riera, Dany ve Bruma gidince yabancı kontenjanımız boşaldı.. Stoper mevkii için ilgilendiğimiz Rhodolfo ve Heitinga'da sıkıntı oldu.. Teknik direktörümüz Mancini, bugün yeni bir isimle geldi: Interli Andrea Ranocchia.. Şu anda Inter ve oyuncu ile görüşüyoruz.. Son anda gariplik çıkmazsa kiralık statüsünde anlaşacak gibi gözüküyoruz.."
http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/evet-o-oyuncuyla-gorusuyoruz/604588/5
heitinga da sıkıntı mı olmuş ? allah korumuş valla :D
europeanconquer
28.Ocak.2014, 22:46
heitinga da sıkıntı mı olmuş ? allah korumuş valla :D
Sneijder uyardı herhalde :n: Almayın bunu diye :D Adamın uyarışı bile başka ya ! Bak isme bak Wesley Sneijder !
Bir dakika o başka konuydu.Şaka bir yana yönetim kafasına göre iş yapıyor herhalde ki Mancinin'nin vetosu o bahsettiği sıkıntı.
europeanconquer
29.Ocak.2014, 02:36
Oğuzhan Kayar diye 18 yaşında birini alıyormuşuz Manisa'dan.Var mıdır duyan,bilen,izleyen ?
https://twitter.com/365G24Scom/status/428291526280871936
uAburak89
29.Ocak.2014, 02:40
600 bin euro, oehh..
nerazzuri
29.Ocak.2014, 05:02
Ne Mancini'ymiş. Yumruğu masaya vurduğu gibi dize getirdi yönetimi. :)
Koray,Ranocchia güzel transferler fakat hala eksik olan forvet mevkiine transfer yapılmıyor. Sezon başından beri apaçık ortada.
Ranocchia'ya çok söversiniz benden söylemesi. Kaplumbağa diyorum ben. :)
byariff
29.Ocak.2014, 06:00
Ranocchia evet baya yavas ben surdan sunu anladimki mancini 3-5-2"de sweeper olarak kullanicak Ranocchia"yi bence ayagi duzgun kademesi iyi ama iste yavas baya yinede is yapar ligimizde..
IcedEarth
29.Ocak.2014, 17:21
Resmi siteden bir açıklama yok, ama Burak Yılmaz Twitter'dan Riera'ya veda etmiş.
Riera'da Twitter'dan veda etmiş Galatasaray taraftarına.
Albert Riera
@RIERA11
Her sey icin tesekkurler...
https://o.twimg.com/2/proxy.jpg?t=HBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG93L2 xhcmdlL2R0cWs2Zi5qcGcUwAcUzgUAFgASAA&s=hoIMDJmlvic2w1qxLkTVcRtk-u-dJ6ZyQIIQX4D6oDk
Siteden de silinmiş.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularının sosyal medya platformu Twitter'daki profil adresleri şöyle:
Selçuk İnan @8Selcukinan
Felipe Melo @_FelipeMelo_
Dany Nounkeu @NounkeuD
Wesley Sneijder @sneijder101010
Burak Yılmaz @yilmazburak17
Fernando Muslera @1_Muslera_25
Semih Kaya @semihkaya_26
Yekta Kurtuluş @yek_35
Emre Çolak @emrecolak1010
Nordin Amrabat @Namrabat53
Sabri Sarıoğlu @sbrymr
Eray İşcan @eray_iscan
Engin Baytar @50EnginBaytar
Ufuk Ceylan @ufuk_ceylan
Ceyhun Gülselam @c_gulselam54
Aurelien Chedjou @AurelienChedjou
europeanconquer
29.Ocak.2014, 18:18
https://pbs.twimg.com/media/BfJz6MeCIAAUYjc.jpg
Koray Günter,Liv Hospital'dan çıkarken.
Hadi hayırlı olsun.
footballer33
29.Ocak.2014, 18:23
Tamamen gençlere yöneldiği bir transfer dönemi geçirdi GS. Ben açıkçası bazı hamlelere akıl erdiremedim, bazı hamlelere ise imrenerek baktım. Şampiyonlar Ligi için direk katkı verebilecek 1-2 transfer var; ama onun dışındakiler, genç ve potansiyeli olan isimlerden oluşuyor. Biz de hâlâ transfer yapacaklar diye bekliyoruz bizim yönetimden. Atı alan Üsküdar'ı geçecek! :icon_twisted:
Night_Mare17
29.Ocak.2014, 18:41
Koray Eskişehir , Bursaspor ya da Kayserispor'da olsa bir 10 Milyon Euro isterlerdi sanırım ama galiba 1 Milyon Euro'ya almışız :D
E.Cartman
29.Ocak.2014, 18:43
Valla bu transferler takıma ne etki yapar bilemiyorum ancak FM'de kariyerler şenlenecek :zuhaha
uAburak89
29.Ocak.2014, 18:59
Koray Günter, sözleşmesi bitiyor ve Almanlara göre 2 milyon Euro bonservis veriyoruz. Şaka gibi.
Gelecek, gidecek oyuncuları basına sızdıran ismi KAP'tan sorumlu yönetici yapsak da şu bilgiler en doğru şekliyle ulaşsa artık, hiç fena olmayacak.
Ayrıca böyle ara transfer olmaz. Yönetim belli ki ümidi kesmiş bu sezondan, 2.lik için bu kadar adama gerek yoktu. Muhtemelen şimdiden takıma alışsınlar diye gelecek sezonun temelleri atılıyor. Yaz transfer dönemi çok hareketli geçmez. Umarım direk ŞL'ye katılımı sağlayacak dereceyi alabiliriz, yoksa bu harcamalar çok sakat, can yakar.
Fearless Coward
29.Ocak.2014, 19:04
Hep uzun vadeli transferler yapıyoruz.Madem uzun vadeyi düşüneceksin o zaman sezon başı yapsaydın ya da gelecek sezon.Ara transfer dönemlerinde tam katkı alabileceğin oyuncuları almak gerekir bence tıpkı geçen sezon olduğu gibi Drogba-Sneijder transferleri gibi onlar kalitesinde transferler yapmalıydık.Umarım yönetimin bir bildiği vardır gittiğimiz yol yol değil çünkü ŞL'de daha güçlü bir kadroyla Chelsea karşısına çıkabilirdik bence.
davidvilla
29.Ocak.2014, 19:08
Hep uzun vadeli transferler yapıyoruz.Madem uzun vadeyi düşüneceksin o zaman sezon başı yapsaydın ya da gelecek sezon.Ara transfer dönemlerinde tam katkı alabileceğin oyuncuları almak gerekir bence tıpkı geçen sezon olduğu gibi Drogba-Sneijder transferleri gibi onlar kalitesinde transferler yapmalıydık.Umarım yönetimin bir bildiği vardır gittiğimiz yol yol değil çünkü ŞL'de daha güçlü bir kadroyla Chelsea karşısına çıkabilirdik bence.
çünkü bu modele mancini ile geçtik ve bu da onun ilk transfer sezonu.
byariff
29.Ocak.2014, 19:16
Koray Günter, sözleşmesi bitiyor ve Almanlara göre 2 milyon Euro bonservis veriyoruz. Şaka gibi.
Gelecek, gidecek oyuncuları basına sızdıran ismi KAP'tan sorumlu yönetici yapsak da şu bilgiler en doğru şekliyle ulaşsa artık, hiç fena olmayacak.
Ayrıca böyle ara transfer olmaz. Yönetim belli ki ümidi kesmiş bu sezondan, 2.lik için bu kadar adama gerek yoktu. Muhtemelen şimdiden takıma alışsınlar diye gelecek sezonun temelleri atılıyor. Yaz transfer dönemi çok hareketli geçmez. Umarım direk ŞL'ye katılımı sağlayacak dereceyi alabiliriz, yoksa bu harcamalar çok sakat, can yakar.
sozlesmesi 2016da bitiyormus korayin
davidvilla
29.Ocak.2014, 19:18
bu ne ya her gün birer 2şer birileri gidiyor birileri geliyor.
nasıl takım olacaz biz
Fearless Coward
29.Ocak.2014, 19:25
bu ne ya her gün birer 2şer birileri gidiyor birileri geliyor.
nasıl takım olacaz biz
Mancini reis zaten her maç birisini oynatıyor tam onun istediği takımı kuruyorlar. :p
William Rookwood
29.Ocak.2014, 19:31
Yalnız Dany hızlı da ne oldu, faydasını görebildik mi? Bir stoperin bence en önemli özellikleri, pozisyon bilgisi, gücü, dengesi, iyi markaj edebilmesi ve temiz top kapabilmesi. Temiz toptan kastım Kolo Toure'nin gençlik yıllarında ki top kapma özelliğiydi. Halen öyle mi bilmiyorum takip etmediğim için. Ancak Ranocchia'da bu özellikler varsa yavaş olmasının pek bi önemi yok bence, çünkü Ujfalusi'de hızlı bir oyuncu değildi.
europeanconquer
29.Ocak.2014, 19:33
Bende katılıyorum.Bir stoper için hız çok önemli değildir,olursa tabi ki artısı olur ancak öncelikle nerede duracağını bilmeli.Doğru hamleyi yapacağı zamanı bilmeli.En önemlisi şu lanet hava toplarını karşılayabilmeli.
..JoaQuiN..
29.Ocak.2014, 19:58
Bu Manisa'lı çocuğa 2.250 M vermişiz..Fiyat çok yüksek bence..
uAburak89
29.Ocak.2014, 20:00
sozlesmesi 2016da bitiyormus korayin
Öyleyse durum değişir ama resmi olarak her yerde 2014. Hatta Sarr oynatıldığı için, yani şans bulamadığı için sözleşme uzatmadığı konuşuluyordu.
Ayrıca yine Almanlara göre, geri alma maddesiyle satıyormuş Dortmund. Şartlar bence ağır, umarım yanılıyordur Alman basını.
William Rookwood
29.Ocak.2014, 20:06
FM'de 2014'te bitiyordu sözleşmesi. Eğer sözleşme uzatmadılarsa yine 2014'te biter.
Damigol
29.Ocak.2014, 21:08
Galatasaraylı değilim lakin Lig TV'de ''Galatasaray'da stoperde son alternatif Eder Balanta.'' diye bir haber gördüm.Yoksa...
Redrum
29.Ocak.2014, 21:25
Galatasaraylı değilim lakin Lig TV'de ''Galatasaray'da stoperde son alternatif Eder Balanta.'' diye bir haber gördüm.Yoksa...
Bence imkansız.. Astori muhabbeti de çok dönüyor, o da imkansız, Doria da imkansız. Sneijder & Drogba'yı birlikte getirmekten daha imkansız.
europeanconquer
29.Ocak.2014, 22:52
Kap yağmuru başladı :D
Amrabat;
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334308
Bruma;
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334309
Ontivero;
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334312
Riera;
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334310
Koray Günter;
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334311
byariff
29.Ocak.2014, 22:52
koray gunter
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334311
riera : Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcularımızdan Albert Riera Ortega'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Oyuncuya 2013-14 sezonu sonuna kadar sözleşmesindeki hakedişlerinin dışında herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334310
bruma : http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334309
amrabat : http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334308
ontivero kap : http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334312
Nocna Mora
29.Ocak.2014, 22:55
Ontivero'da geldi demek. Güzel haber. Altyapıda oynar büyük ihtimalle bir iki sezon. Stoper kim olacak onu merak ediyorum. Bir anda 3 kişilik kontenjan açıldı. Hajrovic, Telles ve yeni stoper kaydedilecektir.
europeanconquer
29.Ocak.2014, 22:59
Dany giderse,ki gidecektir.Stoper geleceğine göre 1 kişilik boş yer kalıyor.Ontivero ile mi kullanırız,kanat mı alırız,forvet mi alırız ?
William Rookwood
29.Ocak.2014, 23:31
Ontivero'yu kiralık veririz bence. Telles, Hajrovic ve gelecek stoperi kaydederiz kontejyana.
Redrum
29.Ocak.2014, 23:59
Muslera. Eboue. Chedjou. Telles. Melo. Hajrovic. Sneijder. Drogba. Etti 8. Ontivero + Stoper = 10 işte. ikisini de kaydedebiliriz yahu ben mi yanlış hesaplıyorum..
europeanconquer
30.Ocak.2014, 00:00
Muslera. Eboue. Chedjou. Telles. Melo. Hajrovic. Sneijder. Drogba. Etti 8. Ontivero + Stoper = 10 işte. ikisini de kaydedebiliriz yahu ben mi yanlış hesaplıyorum..
Onun dediğine göre zaten kadromuzda 9 oyuncu kalıyor.Belki Dany gitmedi diye düşünmüştür.
Redrum
30.Ocak.2014, 00:08
Onun dediğine göre zaten kadromuzda 9 oyuncu kalıyor.Belki Dany gitmedi diye düşünmüştür.
Yok şimdi anladım, stoper alırız artı bir tane de yabancı forvet veya kanat alıp onu mu kaydederiz ontivero'yu kaydetmek yerine diye sormuş da öeh yani yeter bu kadar transfer artık :D
europeanconquer
30.Ocak.2014, 00:10
Yok şimdi anladım, stoper alırız artı bir tane de yabancı forvet veya kanat alıp onu mu kaydederiz ontivero'yu kaydetmek yerine diye sormuş da öeh yani yeter bu kadar transfer artık :D
O soruyu soran benim hocam :D Ben, ''Ontivero'yu kiralarız'' dediğinde 1 kontenjanın boş kaldığını söyledim.
İyice karıştı durum.En iyisi olanları,olacakları izlemek,beklemek :u:
William Rookwood
30.Ocak.2014, 00:12
Dany giderse 7 yabancımız kalmıyor mu? Hajrovic bildiğim kadarıyla yabancı statüsünde oynayacak ve geriye kalanlarda Telles, Hajrovic ve gelecek stoper olur.
europeanconquer
30.Ocak.2014, 00:18
Dany giderse 7 yabancımız kalmıyor mu? Hajrovic bildiğim kadarıyla yabancı statüsünde oynayacak ve geriye kalanlarda Telles, Hajrovic ve gelecek stoper olur.
Şu an takımda;
Dany,Eboue,Melo,Sneijder,Muslera,Drogba ve Chedjou var yabancı olarak.Riera,Amrabat ve Bruma gitti.Dany'de giderse 6 yabancı kalıyor.Telles,Hajrovic,stoper 9 oluyor,10'da ya Ontivero olacaktır veya kiraya giderse forvet ya da kanat mı alınır diye soruyorum ben.
William Rookwood
30.Ocak.2014, 00:24
Şu an takımda;
Dany,Eboue,Melo,Sneijder,Muslera,Drogba ve Chedjou var yabancı olarak.Riera,Amrabat ve Bruma gitti.Dany'de giderse 6 yabancı kalıyor.Telles,Hajrovic,stoper 9 oluyor,10'da ya Ontivero olacaktır veya kiraya giderse forvet veya kanat mı alınır diye soruyorum ben.
Ontivero forvet arkası ve sol kanat oynuyor. Fakat mevcut haliyle yabancı kontejyanını kaplaması yerine kiraya gönderileceğini düşünüyorum ben. Youtube'de kendisine ait pek bir şey yok o yüzden nasıldır bilmiyorum.
E.Cartman
30.Ocak.2014, 00:29
Muslera, Eboue, Chedjou, Dany, Riera, Amrabat, Melo, Sneijder, Bruma, Drogba şu an elimizdeki yabancılar ki güzel de bir 4-2-3-1 kadrosu çıkıyor burdan :D Dany, Riera, Amrabat, Bruma gitti kaldı 6. Hajrovic, Telles, Stoper etti 9. Onteviro kiralık gidecek deniyor gitmezse 10 giderse 9. Yoksa bir forvet mi geliyor :zuhaha
europeanconquer
30.Ocak.2014, 00:34
... Yoksa bir forvet mi geliyor :zuhaha
Semti ikitelli...
:0:
Nedvedmania
30.Ocak.2014, 00:43
Takımın transferlerini takip edemiyorum artık. Hayırlısı be gülüm modunda izliyorum gelişmeleri :D
E.Cartman
30.Ocak.2014, 01:02
http://img546.imageshack.us/img546/2337/v1a2.png
William Rookwood
30.Ocak.2014, 01:07
Her oyunda farklı çıkıyor profili. Benim oyunumda daha farklıydı.
nerazzuri
30.Ocak.2014, 01:08
kararlılığı yüksek. :) ben altyapı videolarını izledim, alex'e benzer bir tavrı var saha içinde. oyun stili olarak benziyor. koşanı.
tabi şu an nasıl bir futbolcu bilemiyorum, çünkü güncel videolarını bulamadım.
Nocna Mora
30.Ocak.2014, 01:08
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 3-0'lık Elazığspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam stoper arayışı içinde olduklarını doğruladı.
-Stoper aradığımız doğru. 3-4 isimle görüşüyoruz. Dany yarın aramızdan ayrılacak. Federasyonun aldığı karardan dolayı burada oynaması zor.
- Duran toplarda gol atabilecek oyuncularımız var. Bu yüzden duran toplara çalışıyoruz.
- Drogba'yı tedbir amaçlı oyundan çıkardım. 2 gün önce sakatlandığı bölgeye darbe aldı.
IcedEarth
30.Ocak.2014, 02:26
Stoper transferinden sonra artık oynayacağımız taktiği net olarak belirlememiz gerekli. Bana 3-5-2 devam eder gibi geliyor, çünkü elimizde yeterince açık oyuncusu yok. 3-5-2 devam edecekse bir forvet ihtiyacımız var. Sıkı maçlarda kilidi açabilecek net bir golcü ihtiyacımız var.
uAburak89
30.Ocak.2014, 02:56
İlla ki 10 yabancı olacak diye kural yok. Hiç forvet ismi geçmedi, bence Ontivero ile kontenjan tamamlanır veya kiraya verilir 9 yabancı ile devam edilir.
Taktik olarak da 3-5-2, 4-4-2 veya 4-2-3-1 deneyebilir Mancini.
davidvilla
30.Ocak.2014, 12:33
beyler biri bana bizim kadroyu yazabilir mi ? şimdi kim var kim yok kim kesin gitti anlamadım ben :D
William Rookwood
30.Ocak.2014, 13:18
Riera, Amrabat ve Bruma gitti. Dany'de büyük ihtimalle gidecek fakat şuan gitmesiyle ilgili kesin bir şey yok şuanda. Mevcut kadromuzda Dany ile beraber 7 yabancı var şuan.
Gncl1905
30.Ocak.2014, 13:48
Profesyonel futbolcu Koray Günter ve kulübü Borussia Dortmund GmbH & Co.KGaA (Borussia Dortmund) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Borussia Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir). Borussia Dortmund'a, oyuncunun sözleşme süresi boyunca 20 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR, 40 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR ve 60 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR daha ödenecektir.
Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için : 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için : 800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 1.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti, ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya 2013-2014 futbol sezonunda 10 resmi maçta oynarsa 75.000 EUR ve sonraki her bir sezonda 20'şer resmi maçta oynarsa her bir sezon için 150.000 EUR daha bonus olarak ödenecektir.
E.Cartman
30.Ocak.2014, 13:49
Profesyonel futbolcu Koray Günter ve kulübü Borussia Dortmund GmbH & Co.KGaA (Borussia Dortmund) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Borussia Dortmund ayrıca 2015-2016 sezonunda oyuncuyu 7 Milyon EUR'ya geri alma hakkına sahiptir). Borussia Dortmund'a, oyuncunun sözleşme süresi boyunca 20 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR, 40 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR ve 60 resmi maçta oynaması durumunda ilave 150.000 EUR daha ödenecektir.
Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için : 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için : 800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için : 900.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için : 1.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.500 EUR maç başı ücreti, ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya 2013-2014 futbol sezonunda 10 resmi maçta oynarsa 75.000 EUR ve sonraki her bir sezonda 20'şer resmi maçta oynarsa her bir sezon için 150.000 EUR daha bonus olarak ödenecektir.
Gelecek sen almak isterlerse 7 milyon € vericekler güzel para ama Koray gitmek istemezse yine olmaz o ayrı :D
anil luque
30.Ocak.2014, 13:49
Koray Günter ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanmış.
Sneijder ve Drogba'da bile bu kadar kıskançlık yaşamamıştım :zuhaha
William Rookwood
30.Ocak.2014, 13:51
Geri alma şartı iyi olmamış. Kendisinden çok umutluyum bence Semih ile ikisi oynamalı ligde.
Sirius Black
30.Ocak.2014, 14:07
FM kariyerleri için rahatlatan bir haber oldu bu transfer. Yerli stoper diye yanıp tutuşmamız sona erdi böylece. :)
mpaker66
30.Ocak.2014, 14:13
Mancini bildiğin FM de gibi kuruyor takımı :D
Koray'dan çok umutluyum. Geri alma sadece bu sezon sonu için diye biliyom.
Takımın yaş ort kaçtı kaç oldu acaba :D
Gncl1905
30.Ocak.2014, 14:20
İyi hoş güzel transferde biraz NtvSporculuk yapalım :D
2.5 MN Euro verdiğin adamı 2 sene sonra 7 MN Euro satma riskin var. Dortmund resmen olursa benimdir, olmasa zaten hiç benim olmamıştır demiş. 7 MN Euro gerçi bir Türk takımı için müthiş bir satış parası ama madem artık vizyonumuz değişti, yetiştiren takım olmak istiyoruz dediğinizi anladık transferlerinizden; biraz daha mantıklı sözleşmeler yapın.
Maaş konusuna da gelirsek, hiç ayarlayamıyoruz şu maaş işini; yine fazla. ŞL ve lig tecrübesi kat kat üstün olan Semih'in maaşı, 19 yaşındaki Koray'dan az. Önceki Türklere de çok maaş verdik. Kulübün ekonomisini de biz mi düşüneceğiz diyebilirsiniz ama ekonomik bir krize girersek çeken yine biz, yani taraftar oluyor.
Chedjou'yu kesse bari de kurtulsak izleyen adamdan.
KanaKe
30.Ocak.2014, 14:32
geri satin alma opsiyonu olmasa cok iyi transfer... dortmund geri satin almak isterse koray bir saniye bile düsünmeden gider adam alman ümit milli de oynuyor galatasaraya geldikten sonra alman milli takimina secilmesi cok zor.. bunun yani sira dortmund ile galatasarayi karsilastirmaya bile gerek yok adamlar reale bayerne felan kafa tutuyorlar..
Suicider
30.Ocak.2014, 14:40
Koray iyi oynasın dortmund a geri dönecek formu yakalasında o zaman bakılır o işe.Gitmek isterse de gider bizde alırız 7 milyonu.Sanki Türkiye'de her sene sürekli böyle transfer yapabiliyormuşuz gibi şimdiden geri dönmesini konuşuyosunuz anlam veremiyorum.Durun bakalım kadroya giripte kaç kere ilk 11'de oynayabilecek izleyip görelim.
E.Cartman
30.Ocak.2014, 14:45
O madde sadece 1 senelik. O sene duruma bakılır. 7 milyon güzel para verirlerse alırlar zaten Koray gitmek istemezse 17 milyon da verseler değişen bir şey olmaz.
Redrum
30.Ocak.2014, 14:56
21 yaşında 7M Euro verilecek topçu olması demek, Koray'ı 2 sene banko 11 oynatıp performansından memnun olmamız lazım. Şayet böyle olursa 2 sene yerli kaliteli stoperimiz olur sıkıntımız olmaz sonra da satar kar ederiz. Sorun yok yani :)
uAburak89
30.Ocak.2014, 15:04
Ilginç bir transfer olmuş. Bakalım opsiyon zamanı gelince keşke kullanıp alsalar mı diyeceğiz yoksa inşallah gitmez mi..
byariff
30.Ocak.2014, 15:12
yillik alacagi para fazla , hayirli olsun
zeck17
30.Ocak.2014, 15:34
Bana gayet normal geldi 7 milyon da iyi para
şimdiye kadar kaç kere 7 milyona stoper sattık ki...
erdemzorer10
30.Ocak.2014, 15:45
Henüz daha maça çıkmadan çocuğun geri alım opsiyon maddesi konu olmuş yahu:) Çok normal bi madde o, Avrupa'da yüzlerce örneği var.Ben Koray'ın sözleşmesi bu sene sonunda bitiyor diye biliyordum ama anlaşılan Dortmund hızlı davranıp uzatmış sözleşmeyi.
Koray gelişimini sürdürür ve formayı alırsa tandemde semihle beraber çok iyi bir ikili oluşturabilirler.Bu arada umarım önümüzdeki yıllarda da bu transfer politikamız devam eder.Hayırlı olsun