View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
BaGa TaRKaN
31.Ocak.2010, 14:30
Galatasaraydan Transfer Bekliyoruz:D Deyip Konuyu Dağıtayım:D Yokmu Gene Bir Yıldız Alımı 3 Gün Kaldı Transferlerin Bitmesine:D
IcedEarth
31.Ocak.2010, 14:32
Dün Fenerbahçe konusunda söyledim, bugün burada söylüyorum. Bu saatten sonra yıldız transfer olmaz bence... Hatta bizim transfer yapacağımızı da sanmıyorum ben...
mpaker66
31.Ocak.2010, 14:52
Galatasaraydan Transfer Bekliyoruz:D Deyip Konuyu Dağıtayım:D Yokmu Gene Bir Yıldız Alımı 3 Gün Kaldı Transferlerin Bitmesine:D
Devre arasında bitti ama secon sonu messi ronaldo falan war listede haldun bey gidip istickmiş :D kesin gelir Haldun bey isterse :D
Tartışmaya devam edenlere uyarılar ve cezalar verilecektir. Galatasaray transferlerini tartışıyoruz burada.
MaTRaKaN
31.Ocak.2010, 18:42
Ali Turan gelirse biraz saçma olucak gibi.
Bu arada Mustafa Pektemek ile çok ciddi görüşmelerimiz olmuş.
titates1
31.Ocak.2010, 18:43
Mustafa Pektemek'i beğeniyorum , istemem galatasaraya gitmesini ..
Robbie Keane
31.Ocak.2010, 19:28
Haldun Üstünel isterse bütün Gençlerbirliğini hatta İlhan Cavcavıda alırız :D
baristayfur
01.Şubat.2010, 02:37
Galatasaray'da Dos Santos'un transferinin ardından gönderilen Shabani Nonda, sarı-kırmızılı takıma veda etti.. Düzenlenen törenle Nonda'ya plaket verilirken, duygu dolu anlar yaşandı..
http://www.turkspor.net/images/news/nonda_veda.jpg
Galatasaray Kulübü, futbol takımındaki yabancı kontenjanı nedeniyle yollarını ayırdığı Shabani Nonda'yı, kendilerine yaptığı hizmetlerden dolayı plaketle uğurladı.
Yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takdim edilen plaketin ardından Nonda, eski takım arkadaşlarıyla ve kulüp çalışanları ile vedalaştı.
Galatasaray'da çok güzel bir dönem geçirdiğini belirten Shabani Nonda, kulüp yöneticilerine ve takım arkadaşlarına teşekkür etti. Galatasaray taraftarına da ayrıca teşekkürlerini gönderen Nonda, ''Onların bana gösterdikleri yakınlık sayesinde, küçükken Afrika'da yaşadığım güzel futbol ortamını burada yakaladım ve bana verdikleri desteği hiçbir zaman unutmayacağım'' dedi.
Nonda, ''Bu yıl da şampiyon olmak için hep beraber'' sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Turkspor.net
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 02:41
Monaco'daki Nonda olsaydı 30 tane gol atardı. Biraz yaşlandı artık. Yolu açık olsun.
DenizlispoR
01.Şubat.2010, 10:16
Nondaya plaket verilmesi güzel bir olay :).
mpaker66
01.Şubat.2010, 12:01
Fenerbahçe'ye attığın gol şampiyonluğu getirmişti teşekkürler nonda :D bu arada mustafa pentemek orham sam ı falan sezon sonu bekleyin şimdi gelmesler ama sezon sonu kesin bizdeler aha buraya yazdım görürsünz :D
Revolution
01.Şubat.2010, 13:24
Ah Nonda ah takıma artık katkı sağlayamıyordu ama sevilen bir oyuncuydu yabancı kontenjanı dolu olmasa çok iyi bir yedek olurdu yine ama yolu açık olsun :)
MaTRaKaN
01.Şubat.2010, 14:57
Ne olursa olsun ben seviyordum bu adama :D
Revolution
01.Şubat.2010, 15:35
Transfer döneminin bitiş tarihi bugün müydü ?
BeeTLeJuiCe
01.Şubat.2010, 15:45
Evet öyleymiş :D
Revolution
01.Şubat.2010, 15:45
Teşekkürler Mustafa Abi :)
Sirius Black
01.Şubat.2010, 15:57
Yolun açık olsun Nonda. :) Her ne kadar yavaşta olsa, formda olduğu vakitler harici oynayamasa da seviliyordu. :)
Nedvedmania
01.Şubat.2010, 16:05
http://img191.imageshack.us/img191/4466/yeterustunel.png (http://img191.imageshack.us/i/yeterustunel.png/)
di canio
01.Şubat.2010, 16:27
Hayır, 3'ünde bitiyor sanırım.
Bugün saat 17:00'da bitiyor diye biliyorum ben de.
C h A o S
01.Şubat.2010, 16:34
Altay'dan G.Saray'a!
Altay'da ilk yarının yıldızlarından Musa Çağıran'ın, Galatasaray'a transferi büyük ölçüde kesinleşirken, son dönemde primleri dahi ödeyemez hale gelen yönetim de genç futbolcunun satışından gelecek 1 milyon TL'yle derin bir nefes aldı.
Musa'nın sezon sonuna kadar kalması şartıyla yapılan anlaşmaya göre Galatasaray, 500 bin TL'yi hemen verecek, Altay da bu parayla futbolcuların maç başı alacaklarını ve primlerini dağıtacak. Musa'nın sezon bittikten sonra Galatasaray'la resmi mukavele imzalamasıyla gelecek 500 bin TL de ligin kalan kısmı için güvence olacak.
KONUŞMAZ DA DOĞRULADI
Anlaşmayı doğrulayan Başkan Niyazi Konuşmaz, "Henüz imzalar atılmadı. Galatasaray'la bir aydır konuşuyoruz. Oyuncumuzun sezon sonuna kadar bizde kalması şartıyla bu tranfseri onayladık. Gençlere forma vermenin, onlara şans tanımanın karşılığını hem sahada performans olarak, hem de kulüp ekonomisine katkı olarak alıyoruz" dedi.
Galatasaray'ın Musa Çağıran'ı alarak akıllı bir transfer yaptığını belirten Konuşmaz, "Türk futbolunda en çok ihtiyaç duyulan bölgeye, hem genç, hem yetenekli bir isim alıyorlar. Musa orada da formayı kapar" diye konuştu.
FENERBAHÇE DE DEVREYE GİRDİ
Musa Çağıran'ın transferinde, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği öğrenildi. 18 yaşındaki futbolcuya, Galatasaray'la birlikte talip olan Fenerbahçe'nin, ezeli rakibine göre daha düşük bir bonservis ücreti teklif ettiği için tercih edilmediği ifade edildi. Musa, transferi resmi olarak açıklandıktan sonra, 2003-04 sezonun ortasında 500 bin Dolar bonservisle Beşiktaş'a giden İbrahim Akın'ın ardından, sezon sonunda gönderilme koşuluyla satılan ikinci futbolcu olacak.
NÜFUSA 2 YIL GEÇ YAZDIRILDI
Altay'ın 2007-08 sezonunun ilk yarısında Aliağa Belediyespor'a kiralık gönderdiği Musa Çağıran, aynı sezonun ikinci yarısında geri dönerek (A) Takım kadrosuna dahil edildi. Asıl yeri stoper olmasına rağmen teknik direktör Feyyaz Uçar'ın orta sahada şans verdiği Musa, bu mevkide sergilediği performansla siyah beyazlı ekibin bankoları arasına girdi. Aslen 1990 doğumlu olan Musa Çağıran, bir yaş büyük ağabeyi ile aynı anda askere gitmemesi için nüfusa 1992 doğumlu yazdırıldı.
01.02.2010
Kaynak : DHA
RaSenGan
01.Şubat.2010, 16:36
Teşekkürler Özkan Abi :)
Özkan değil Mustafa :)
ben fmde bu elemana 2013 de 15 milyon euro vermiştim :n:
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, "Galatasaray bu topraklardan çıkabilecek en kurumsallaşmış tek spor markasıdır" dedi.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/adnapolat_tribun.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 14:07 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
Sarı-kırmızılı kulübün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Şubat ayı sayısındaki yazısında Adnan Polat, "Sportif başarının maddi altyapısının oluşturulmasıyla, başarıların sürekliliği mümkün kılınacaktır. Galatasaraylılar olarak sözünü verdiğimiz Büyük Galatasaray Vizyonu budur" değerlendirmesini yaptı.
Galatasaray'ın, yıllarca atıl duran büyük zenginliklerini akıllı ve uzun vadeli bir planlama ile açığa çıkartmakta olduğunu kaydeden Polat, şöyle devam etti:
"Bu güç, kulübümüzün 2. yüzyılının da stratejisinin önünü açıyor. Galatasaray, üstün ahlaki donanımı, güçlü gelenekleri, camiası, kendisine yürekten bağlı taraftarları ve büyük ekonomik potansiyeli ile önümüzdeki dönemin de dünya kulübüdür. Dünya spor sahnesinde, elde edeceği büyük başarılarla adını silinmeyecek biçimde yeryüzünün tüm sporseverlerine ezberletecek ve sevdirecektir. Klasik tanımıyla, Galatasaray bu topraklardan çıkabilecek en kurumsallaşmış tek spor markasıdır. O halde bir bütün olarak biz tüm Galatasaraylılara düşen görev, 2. yüzyılımızın bizlere yüklediği bu yeni görevin farkında olarak çok çalışmak, kulübümüzün saygınlığını her zaman koruyacak şekilde davranmak ve bu yeni anlayışı genlerimizde kodlanmışcasına her gün davranışlarımızla göstermektir."
Galatasaray'ın, böylece sadece kendi vizyonunu gerçekleştirmiş olmayacağını, geçen 100 yılda olduğu gibi kendi vizyonuyla Türk sporunun gelişimine damgasını vuracağını ve yeni dönemde de öncülük misyonunu üstleneceğini dile getiren başkan Polat, yazısını şöyle tamamladı:
"Tarihimizden gelen hedeflerimize ulaşmanın yanı sıra günümüz spor endüstrisinin dayattığı artık ertelenemez dönüşümü tamamlayacak olan yeni dönemde, camiamızın yüz yılı aşkın geleneklerinden damıtılarak oluşturulmuş bulunan Galatasaraylılık değerleri yine en önemli rehberimiz olacaktır. Büyük başarılara ve tarihi zaferlere giden yolun inşasında bize destek veren, eleştirileriyle yol gösteren tüm Galatasaraylılara şükranlarımızı sunuyoruz. Galatasaray'ın her zaman ileriye gitmesini sağlayan hep bu destek olmuştur."
Kewell: Galatasaray'da yeniden doğdum
Galatasaraylı yıldız futbolcu Harry Kewell, Türkiye'deki geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Rijkaard'ı idolü olarak tanımlayan Avustralyalı oyuncu, Arda'nın ise Avrupa'da oynaması gerektiğini söyledi.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/kewell_roportaj_.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 12:26 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği süre içinde taraftarın sevgilisi haline gelen Harry Kewell, teknik direktör Rijkaard, Arda ve Türkiye'deki geleceği hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kewell, takım kaptanı Arda’yla ilgili olarak, "Kariyerinin dönüm noktası olabilecek dönemlerinden birini yaşıyor. Ancak şunu söylemem gerekiyor; eğer kendinizi en iyilerle kıyaslamak istiyorsanız, en iyiler arasında olmak istiyorsanız, oralara gitmeniz gerekiyor" diyerek, genç yıldızın şansını Avrupa'da denemesi gerektiğinin altını çizdi.
Harry Kewell, teknik direktör Rijkaard'ın ise idolü olduğunu belirterek, "Teknik direktörlüğüne hayran olduğum bir adamla çalışıyorum. Futbolcuyken de idollerimden biri olan bir teknik adamla. Ben onun için futbol oynarken çok keyif alıyorum, onun futbola bakış açısını ve yaklaşımını çok seviyorum. Futbol oynamaktan Rijkaard ve Galatasaray sayesinde tekrar keyif alıyorum. Hiçbir bir konuda hiçbir şikayetim yok. Benim için adeta yeniden bir doğuş oldu. " ifadelerini kullandı.
Galatasaray'daki genç oyunculara tecrübelerini aktarmaktan büyük keyif aldığını vurgulayan Avustralyalı yıldız, “Leeds united'da daha genç bir futbolcuyken A takımdaki tecrübeli futbolcular bizimle gelip konuşurlar, bize yardım ederlerdi. Şimdi ben de takımda yardıma ve cesaretlendirmeye ihtiyaç duyan genç futbolcuları gördüğümde onlara ulaşmaya çalışıyorum. Burada önemli olan aynı geminin içinde olmanız ve genç, yaşlı, tecrübeli fark etmez, aynı amaç için birlikte takım olarak savaşmanız” diye konuştu.
Kewell, sarı-kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili olarak önemli ifadeler kullandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kewell, "Tam olarak emin değilim. Şu an kulübümle kontratım var. Buradan memnunum. 9 yıl Leeds'de oynadım, 5 yıl Liverpool'da kaldım. Buraya gelirken 2 yıllık kontrat imzalamıştım. Şu an tek endişelendiğim konu, sezonun geri kalanında takımıma nasıl katkı verip yardımcı olacağım" dedi.
KaF KeF
01.Şubat.2010, 21:58
Aydın Yılmaz, satış opsiyonlu olmak üzere Eskişehirspor'a 2009-2010 sezonu sonuna kadar kiralanmış..
RaSenGan
01.Şubat.2010, 22:05
Aydın Yılmaz, satış opsiyonlu olmak üzere Eskişehirspor'a 2009-2010 sezonu sonuna kadar kiralanmış..
Çok sevindim :)
en doğrusu buydu oynama şansı bulur caneri bile kesemezdi şu haliyle :)
MaTRaKaN
01.Şubat.2010, 22:42
Aydın bi ara iyi parladı ama kumaşı kaliteli değil bence.
ForCimbom
01.Şubat.2010, 23:25
Aydın bi ara iyi parladı ama kumaşı kaliteli değil bence.
kumaşı kaliteli değil demek çok büyük haksızlık ve yanlışlık olur. "aklı yok" desek çok daha yeridir...
Revolution
01.Şubat.2010, 23:28
Özkan değil Mustafa :)
Doğru diyosun Aygün abileri karıştırdım :D
yunusgs
01.Şubat.2010, 23:37
Aydın'ın kiralanması hatta satış opsiyonunun da verilmesi harika olmuş.
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 23:50
Bence Aydın çok yetenekli bir oyuncu. Unutmayalım ki Arda'nın buralara geleceğini kimse bilemezdi, oyuncular 1 sezonda büyük bir sıçrama yapabiliyorlar. Aydın için de bu olabilir. Gençleri elde tutmak lazım.
Revolution
02.Şubat.2010, 00:00
Abi haklısın da Aydın kaç yıldır şans alıyor bu takımda çok inişli çıkışlı oynuyor. Sezon başında gerçekten Aydın bu senenin yıldızı olacak dedik daha sonraki maçlarda isteksiz futbol oynamaya niyeti olmayan bir Aydın vardı sahada.
C h A o S
02.Şubat.2010, 01:51
Aydın'ın bana göre tek olumlu yanı topla birlikte süratlenmesi.Hızdan başka bir şey yok bu adamda.Bitiricilik felan sıfır.Zaten biraz bitiriciliği olsa şimdi bambaşka bir adam olurdu.
scar face
02.Şubat.2010, 03:32
Aydın ın CA SI PA sı hakkında ortalığı ayağa kaldırmıstınız arkadaslar biz objektif davranınca kızmıştınız.Gördünüz mü yarım sezonda Aydın ne yaptı?Sonuçta opsiyonla birlikte kiralanma var yani o oyuncudan kulüp ümidini kesmiş...
baristayfur
02.Şubat.2010, 04:23
Bu yıla kadar Aydın'ı hep destekledim fakat artık gitmesi gerekiodu. Gerçekten Galatasarayda bukadar fazla şans alan ve böyle bi şekilde harcaması onun tüm kredisini bitirdi.
Belki gittiği yerde yeniden patlama yapar tekrar geri gelir. Aksi takdirde kesinlikle takımdan gitmesi gereken bi oyuncu.
Dos Santos takımda kalırsa Aydının hiç şansı kalmaz çünkü yoksa ii bi yedek olarak kalır.
SAİT71
02.Şubat.2010, 10:48
Aydın'ın aklını başına toplaması ve yeteneğini tekrardan ortaya koyması için bir fırsat.. Oda biliyor Gs'nin artık kendisine son şans verdiğini.. Bu şansı kullanmak için Kiralık gittiği yerde elinden geleni yapar.. Belkide ikinci yarının en iyi çıkış yapan oyuncusu olabilir
Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2010, 11:34
Aydın'ın aklını başına toplaması ve yeteneğini tekrardan ortaya koyması için bir fırsat.. Oda biliyor Gs'nin artık kendisine son şans verdiğini.. Bu şansı kullanmak için Kiralık gittiği yerde elinden geleni yapar.. Belkide ikinci yarının en iyi çıkış yapan oyuncusu olabilir
Satış alma opsiyonu bizde ve büyük olasılıklada Aydın Yılmaz artık Eskişehirspor'un futbolcusu...
GodfatheR
02.Şubat.2010, 11:41
İBB'ye gitse kendisi için daha iyi olurdu bence. Abdullah Avcı önemli faktör.
SAİT71
02.Şubat.2010, 11:50
demekki Gs temelli gözden çıkarmışş. Ne diyelim umarım Eskişehirspor'da kendini bulur.. Yeteneği olan birisi..
MaTRaKaN
02.Şubat.2010, 14:30
Hoşgeldin Musa..
Musa Çağıran sezon sonundan itibaren Galatasaray'da..
Altay kulübüyle görüşmeler sona erdi ve genç oyuncunun transferi gerçekleşti. Sezon sonundan itibaren genç oyuncu Galatasaray forması giyecek. Musa anlaşma gereği İzmir temsilcisinin formasını sezon sonuna kadar giyecek. 1992 doğumlu olan genç oyuncu ortasahada forma giyiyor.
kaynak : http://fossacimbom.blogspot.com/
Flawless Victory
02.Şubat.2010, 14:34
Aydın'ın bana göre tek olumlu yanı topla birlikte süratlenmesi.Hızdan başka bir şey yok bu adamda.Bitiricilik felan sıfır.Zaten biraz bitiriciliği olsa şimdi bambaşka bir adam olurdu.
Aydın forvet değil, forvet oynatıldı bazı maçlarda. Bitiriciliği iyi değil diyorsun da, Galatasaray tarihinde en çok şut çekip en az kaleyi bulan Sabri gibi bir oyuncu var, onun bitiriciliği çok mu iyi? Bence kiralanması doğru ama satış opsiyonu verilmesi yanlıştı.
Bu arada Musa FM'de var mı acaba? :)
Addolorato
02.Şubat.2010, 14:35
Aydın forvet değil, forvet oynatıldı bazı maçlarda. Bitiriciliği iyi değil diyorsun da, Galatasaray tarihinde en çok şut çekip en az kaleyi bulan Sabri gibi bir oyuncu var, onun bitiriciliği çok mu iyi? Bence kiralanması doğru ama satış opsiyonu verilmesi yanlıştı.
Var ve profilide bayagı iyi :D
Galatasaray'da milli takımdan geç dönen Keita'ya ceza verilmesi gündemde.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/keita_mac3_.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 14:56 TSİ 02 Şubat. 2010 Salı
Afrika Uluslar Kupası için Angola'ya giden, ancak sarı-kırmızılı takımın kampına geç katılan Abdul Kader Keita'ya ceza yolda.
Teknik direktör Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda hareket edecek yönetim, Fildişi Sahilli oyuncuya ceza vermeyi düşünüyor. Takıma 3 gün geç katılan Keıta'ya 50 bin euro ceza verilmesi bekleniyor.
Robbie Keane
02.Şubat.2010, 18:10
Lincoln Botafago ile anlaşmış.
yunusgs
02.Şubat.2010, 18:37
Var abi.GS ile oynarken yardımcı antrenörüm sürekli al bu çocuğu diye ısrar edip duruyordu :D
ForCimbom
02.Şubat.2010, 19:03
@vego:
frank rijkaard özel izin verdi bu adama.. ne kadar sahtekar bir basınımız var ya...
Selman Ozturk
02.Şubat.2010, 19:06
Ali Turan transferi konusunda Kayserispor yönetimi yine birşeyler saçmalamaya başlamış. Birkaç satır karalamak isterim:
Profesyonellik dediğimiz olgu hayatın her alanında önemli olduğu gibi futbol endüstrisinde de oldukça önemli bir yere sahiptir. Hatta globalleşen futbolda bir parça daha önde olduğunu söylersek yanlış bir tabir kullanmamış oluruz.
Yıllardır futbolumuzun temellerine dinamit koyan, ülke futbolunun gelişimini köklerinden başlayarak engelleyen "Profesyonelleşmemiş Profesyonel Kulüp Yönetimi" kavramına bir örnek de Ali Turan transferi konusunda Kayserispor yönetimi tarafından sergileniyor şu günlerde. Tüzükten, kurallar ve kanunlardan bihaber yöneticiler medyanın da desteğini arkalarına alarak hadlerini aşan sözler sarfediyorlar. Dillerine doladıkları "etik" sözcüğü ile yıllardır medyada gündem yaratmaya çalışanların unuttukları birşey var ki günümüz futbolu "etik" ile değil "Futbol Kanunları" ile yönetiliyor.
Bilindiği gibi Ali Turan'ın sözleşmesi sezon sonunda sona ermekte. Fifa'nın benimsediği ve yürürlüğe koyduğu Bosman Kuralı'nda açıklandığı gibi "Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan bir futbolcu, istediği kulüp ile transfer görüşmesi gerçekleştirebilir, protokol imzalayabilir." ibaresi Galatasaray'ın Ali Turan ile görüşmesinde kanunen hiçbir engel bulunmadığını açıkça ortaya koyuyor. Tıpkı Kayserispor'un kısa bir süre önce aynı kurala dayanarak James Troisi'ye sözleşme imzalatması gibi...
Hal böyleyken oyuncusu ile yeni bir sözleşme zemini arayıp, istenilen şartları yaratması gereken Kayserispor yönetimi, buna yanaşmayıp, büyüklüğünden çekindiği Galatasaray'a saldırma yoluna giderek daha önceki transferlerde uğradıkları maddi ve manevi bozgunları bir nebze de olsa yerel halkın gözünden silmeye çalışmak istemiştir. "Etik" kelimesini kirleten demeçler vererek gelecekte olası bir kaybı daha "Biz suçlu değiliz" şeklindeki gariban edebiyatıyla örtmek istemişlerdir.
Mehmet Topuz'u bir köle gibi pazarlayarak rant elde etmeye çalışan Kayserispor yönetimi benzer durumu bu kez de Ali Turan için ortaya koymaya çalışıyor. Fakat kendileri de farkındadır ki hiçbir karalama, saldırı fayda vermeyecek ve çok değerli bir oyuncularını daha amatör yönetim anlayışıyla kaybedecekler.
Büyük kulüp olabilmek için öncelikle yönetimlerin büyük düşünen, vizyon sahibi kişilerden oluşması gerekiyor. Ne yazık ki Kayserispor gibi Türk futbolu için önemli bir kulübün vizyonsuz, misyonsuz yöneticileri kulübü hızla dibe doğru çekmeye devam ediyorlar. Süregelen zaman zarfında bunu da bir kez daha açıkça ortaya koymuşlardır...
@vego:
frank rijkaard özel izin verdi bu adama.. ne kadar sahtekar bir basınımız var ya...
aynı yorumu bu haberin altındada gördüm ama bunu bilmiyordum tesekkürler:)
yunusgs
02.Şubat.2010, 20:34
Ali Turan transferi konusunda Kayserispor yönetimi yine birşeyler saçmalamaya başlamış. Birkaç satır karalamak isterim:
Profesyonellik dediğimiz olgu hayatın her alanında önemli olduğu gibi futbol endüstrisinde de oldukça önemli bir yere sahiptir. Hatta globalleşen futbolda bir parça daha önde olduğunu söylersek yanlış bir tabir kullanmamış oluruz.
Yıllardır futbolumuzun temellerine dinamit koyan, ülke futbolunun gelişimini köklerinden başlayarak engelleyen "Profesyonelleşmemiş Profesyonel Kulüp Yönetimi" kavramına bir örnek de Ali Turan transferi konusunda Kayserispor yönetimi tarafından sergileniyor şu günlerde. Tüzükten, kurallar ve kanunlardan bihaber yöneticiler medyanın da desteğini arkalarına alarak hadlerini aşan sözler sarfediyorlar. Dillerine doladıkları "etik" sözcüğü ile yıllardır medyada gündem yaratmaya çalışanların unuttukları birşey var ki günümüz futbolu "etik" ile değil "Futbol Kanunları" ile yönetiliyor.
Bilindiği gibi Ali Turan'ın sözleşmesi sezon sonunda sona ermekte. Fifa'nın benimsediği ve yürürlüğe koyduğu Bosman Kuralı'nda açıklandığı gibi "Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan bir futbolcu, istediği kulüp ile transfer görüşmesi gerçekleştirebilir, protokol imzalayabilir." ibaresi Galatasaray'ın Ali Turan ile görüşmesinde kanunen hiçbir engel bulunmadığını açıkça ortaya koyuyor. Tıpkı Kayserispor'un kısa bir süre önce aynı kurala dayanarak James Troisi'ye sözleşme imzalatması gibi...
Hal böyleyken oyuncusu ile yeni bir sözleşme zemini arayıp, istenilen şartları yaratması gereken Kayserispor yönetimi, buna yanaşmayıp, büyüklüğünden çekindiği Galatasaray'a saldırma yoluna giderek daha önceki transferlerde uğradıkları maddi ve manevi bozgunları bir nebze de olsa yerel halkın gözünden silmeye çalışmak istemiştir. "Etik" kelimesini kirleten demeçler vererek gelecekte olası bir kaybı daha "Biz suçlu değiliz" şeklindeki gariban edebiyatıyla örtmek istemişlerdir.
Mehmet Topuz'u bir köle gibi pazarlayarak rant elde etmeye çalışan Kayserispor yönetimi benzer durumu bu kez de Ali Turan için ortaya koymaya çalışıyor. Fakat kendileri de farkındadır ki hiçbir karalama, saldırı fayda vermeyecek ve çok değerli bir oyuncularını daha amatör yönetim anlayışıyla kaybedecekler.
Büyük kulüp olabilmek için öncelikle yönetimlerin büyük düşünen, vizyon sahibi kişilerden oluşması gerekiyor. Ne yazık ki Kayserispor gibi Türk futbolu için önemli bir kulübün vizyonsuz, misyonsuz yöneticileri kulübü hızla dibe doğru çekmeye devam ediyorlar. Süregelen zaman zarfında bunu da bir kez daha açıkça ortaya koymuşlardır...
Tamamen katılıyorum abi.Ellerine sağlık süper bir yazı olmuş.Kayserispor aynı olayı kendisi yapınca etik başkaları yapınca ''futbolcumuz ayartılıyor'' yok öyle yağma!
C h A o S
02.Şubat.2010, 23:28
Sene sonu şu adamı bedavaya alakta bakalım o zaman ne diyecekler..
bjk4ever
03.Şubat.2010, 12:26
Kayserispor en nefret ettigim kuluptur. Gerek G.Unal olayindaki tavirlari, gerek M.Topuz olayindaki tavirlari, gerek Troisi'nin transferi, simdi de A.Turan. GS olsam hic ugrasmam, on sozlesme yaparim ve inadina 5 kurus para odemem. Ister kadro disi biraksinlar ister oynatsinlar, sene sonu bedavaya alirim ve 5 kurus para vermem bu uyaniklara.
Sekopej
03.Şubat.2010, 12:29
Geçen sene bu dönemde Gaziantep Bekir için aynı olayları çıkardı, Bekir de oranın kaptanıydı, kadro dışı bırakılma olayı oldu, Fenerbahçe devre arasında verin, 3-5 para kazanın dedi, inatlaştılar, vermediler. Fenerbahçe'ye asla satmam dedi başkanları ve Fenerbahçe de sezon sonu görüşürüz diyerek oyuncuyla anlaştı ve sezon sonunda da imzayı attı.
Galatasaray da yapsın anlaşmasını, sözleşmesi sona erdiğinde atar imzayı, Kayseri konuşup dursun.
ForCimbom
03.Şubat.2010, 12:45
Geçen sene bu dönemde Gaziantep Bekir için aynı olayları çıkardı, Bekir de oranın kaptanıydı, kadro dışı bırakılma olayı oldu, Fenerbahçe devre arasında verin, 3-5 para kazanın dedi, inatlaştılar, vermediler. Fenerbahçe'ye asla satmam dedi başkanları ve Fenerbahçe de sezon sonu görüşürüz diyerek oyuncuyla anlaştı ve sezon sonunda da imzayı attı.
Galatasaray da yapsın anlaşmasını, sözleşmesi sona erdiğinde atar imzayı, Kayseri konuşup dursun.
öyle yapılacak zaten sanırım. ama umarım 4 ay boyunca top oynamamak çok şey kaybettirmesin ali'ye...
gerrrard
03.Şubat.2010, 13:31
zaten galatasaray'ın şuanda ali'yi alma istemesinin sebebi ali'ye zarar gelmemesi
izmer96
03.Şubat.2010, 15:45
ispanyada marca gazetesinin yazarlarından Jose Felix Diax 4 gün once gagonun kendisine bi sohbet esnasında rijkardla çalışacagım önumuzdeki sene için dedigini belirtti
Addolorato
03.Şubat.2010, 15:49
O zaman ya seneye Rijkaard Real Madrid'e gidiyo yada Gago Galatasaray'a geliyo..
ForCimbom
03.Şubat.2010, 16:14
O zaman ya seneye Rijkaard Real Madrid'e gidiyo yada Gago Galatasaray'a geliyo..
ilk seçenek çok mantıksız olur...
RaSenGan
03.Şubat.2010, 18:34
İnternnette Giovani'nin bonservisinin 6 Milyon Euro olduğu yazıyor.
fmde caner 4 m bonservis:D
medyada caner + gio 9 milyon euro caner 3 müş caner bence alınmalı:)
Suicider
03.Şubat.2010, 19:30
"Galatasaray Futbol A.Ş Altayspor ve Musa Çağırhan ile 1 Haziran 2010 tarihinden geçerli olmak üzere 3 yıllık ön sözleşme imzalamıştır. Yapılan ön sözleşme gereği futbolcu Musa Çağırhan bu sezon sonuna kadar Altayspor Külübünde forma giyecektir.
Musa Çağırhan hoşgeldin diyor, futbol hayatında üstün başarılar diliyoruz.
Galatasaray Futbol A.Ş"
SON DAKİKA... Galatasaray'ın yeni transferi Jo'nun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı
C h A o S
04.Şubat.2010, 15:47
Off bizim sağlık ekibi 3 hafta dediyse en az 1 ay yoktur.Geçmiş olsun ligde de forvetsiz kaldık..
Suicider
04.Şubat.2010, 15:49
zaten Avrupada da forvetsizdik hadi geçmiş olsun keita oynar heralde artık adam kalmadı başka
SAİT71
04.Şubat.2010, 16:23
neredeyse 1 ay yok.. büyük şanssızlık..
Ayrıntılar :)
Antalyaspor maçında sakatlanan Jo’nun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/joskaapak.hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:46 TSİ 04 Şubat. 2010 Perşembe
İSTANBUL - Galatasaray’ın, M.City’den sezon sonuna kadar kiraladığı yeni transferi Jo’nun sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Antalyaspor maçında sol ayak bileğine aldığı darbe sonrasında sakatlanan Jo’nun tedavisine hemen başlandığı belirtilirken Galatasaray Kulübü Jo’nun sakatlığı ile ilgili açıklama yaptı. Kulüp açıklamasında "Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu Joao Silva’nın (Jo) Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında sol ayak bileğine aldığı darbeye bağlı sakatlığının tedavisinin en az 3 hafta süreceği öngörülmektedir" ifadelerine yer verdi.
GALATASARAY'DA SAKATLIK RAPORU
Bunun yanı sıra Antalyaspor karşılaşmasında, kaleci Ufuk'un sol uyluk ön adalesine ve Caner'in ise sol kaval kemiğine aldıklarına darbeler nedeniyle oluşan sakatlıklarının ayrıntılı tetkiklerinin bugün yapıldığı açıklandı.
Sakatlığı süren Mehmet'in tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldığı, Hakan'ın tedavisine de sağlık merkezinde devam edildiği ifade edildi.
Haberin altındaki bir yorum da adnan polat 40 kurban kesmeli 40 fakir doyurmalı:n:
eXcitinG
04.Şubat.2010, 16:34
Leo ya kıymayıp Nonda yı gönderirsen böyLe zor durumda kaLırsın.
Revolution
04.Şubat.2010, 17:13
Nonda'nın ahı tuttu :D
yunusgs
04.Şubat.2010, 18:55
Çok değil 3-4 sene önce en kaliteli forvet hattına sahip olarak gösteriliyorduk.(Necati-Hasan Kabze-Hakan Ş.-Ümit K.)Şimdi ne hallerdeyiz.Şanssızlık ve yönetim hatası forvet hattını yıktı gerçekten.
Suicider
04.Şubat.2010, 19:11
25. Leo Franco
55. Sabri
21. Emre Aşık
76. Servet
22. Hakan Balta
16. Mustafa Sarp
14. Mehmet Topal
11. Keita
19. Kewell
10. Arda
15. Baros
Galatasarayın beşiktaşı 3-0 yendiği maçtaki kadro böyleydi yani bu galatasarayın ideal kadrosudur emre aşık yerine neill i koyduğunuz zaman tam istenilen kadro oluyor..
Peki bunu neden yazdım şu nedenden dolayı bizde kaç maçtır kimler oynamıyor sabri,hakan balta,keita,kewell,baros,mehmet topal yani ideal 11 den 6 kişi yok kaç maçtır..Galatasarayın kötü oynamasının sebebi budur sakatlıklar yüzünden ideal 11 mizle çıkamıyoruz umarım en kısa zamanda ideal 11 imize döneriz ve umarım ki döndüğümüzde de herşey için geç olmaz...
SYLaR
04.Şubat.2010, 19:54
Nonda hakkında sormak istediğim birşey var. biz bu adamı 9 yabancı olayından dolayı gönderdik. Nonda'yı elimizde tutup sadece Avrupa Liginde oynatabilme gibi bir şansımız yokmuydu
Sekopej
04.Şubat.2010, 20:00
Hayır, federasyon 8 yabancı oyuncuya lisans veriyor, federasyon lisans vermeyeceği için hiç bir resmi maçta oynaması mümkün değildi.
Flawless Victory
04.Şubat.2010, 21:02
Serkan yaşını, mahkeme kararıla küçültseydik, şöyle 17 falan o zaman oynatamaz mıydık? :) İyi bir oyuncuydu ama çok ağırdı, biraz hızlanmak lazım artık.
izmer96
04.Şubat.2010, 21:03
Jo' nun sakatligi tam eksik olan seydi takimimiz icin :) allah sonumuzu hayir etsin etti 3. onemli sakatlik , artik dos santos la keita ile idare edicez forvette
RaSenGan
04.Şubat.2010, 21:14
Leo ya kıymayıp Nonda yı gönderirsen böyLe zor durumda kaLırsın.
Leo'nun gönderilmesi çok saçma olurdu abi başka napsalardı
nerazzuri
04.Şubat.2010, 23:06
Leo'nun gönderilmesi çok saçma olurdu abi başka napsalardı
Forvetsiz kalmaktan daha saçma olamazdı heralde.
Lucas Neill
04.Şubat.2010, 23:27
Forvetsiz kalmaktan daha saçma olamazdı heralde.
Onu göndersek kalecilerimiz hatalı goller yese neden gönderildi olcak.Bence Nonda'nın gönderilmesi doğru karar.
nerazzuri
04.Şubat.2010, 23:32
Onu göndersek kalecilerimiz hatalı goller yese neden gönderildi olcak.Bence Nonda'nın gönderilmesi doğru karar.
Yapmayın yahu. Zaten yediği goller hatalı Leo'nun. Biraz iyi kaleci olsa o goller yenmez.
Varonil
05.Şubat.2010, 00:01
Bende bu konuda Ufuk ve Aykut'un şans verilmesi halinde Leo Franco'yu aratmayacağını düşünüyorum.Çünkü Galatasaray'ın 2 yerli kalecisi de iyi.Yani Leo'nun çok bir +'sı yok La Liga tecrübesi dışında.
RaSenGan
05.Şubat.2010, 00:49
Osman Tanburacı'dan bir alıntı
Leo Franco gitsin diyenler o kadar çok ki…
Belki haklılık payları da var. Leo kendini kabuleettiremedi. Güven veremedi. Taraftar onunla hep tedirginlik yaşadı. Bugün de hatalıydı ama kaleci bir takım için en gerekli oyuncu.
Tamam Ufuk çok iyi olabilir ama hiç mi Rijkaard’a saygınız yok!
Rijkaard hangi maçta Ufuk’u oynattı da bu karara vardınız.
Kalecilik öyle bir dakikada kazanılacak şans değil.
Forvette, orta sahada genç ve acemi oyuncu olabilir onun hatasını diğer 10 kişi (kaleci bile) kapatabilir ama kalecinin hatası sizi santraya taşır.
Leo asla gitmez!
yunusgs
05.Şubat.2010, 01:11
Yıllardır kalemizi bir türlü Türklere emanet edemiyoruz.Bunda neyin payı var bilmiyorum ama sanki Türk kalecileri biraz fazla büyütüyoruz gözümüzde.
Fevzi Elmas,ismindeki kaleci şu anda nerede,bileniniz var mı?Yıldız diye lanse edilen Fevzi şu anda Orduspor'da.Bu mu yıldız?
Orkun Usak;Erciyesspor'da övüldü sonra transfer oldu Galatasaray'a.Yediği hatalı gollerle eleştirilmedi mi,eleştirildi.Şimdi futbol oynayıp oynamadığı meçhul.
Aykut Erçetin;İyi kaleci olabilir ama tam şans bulacağı zaman Steau maçını bizden alıp Romenlere verdiği bir gerçek değil mi?
Ufuk Ceylan;Geleceğin yıldızı benzetmesi onun için de geçerli ama ilk ciddi sınavında Antalyaspor karşısında biri %100 hatalı olmak üzere 2 gol yedi.O da beklentileri karşılayamıyor.
Şu anda mevcut olanların içinde en iyisi ve belkide savunma oyuncularına en güven vereni Leo Franco.Çünkü bir ismi var öyle değil mi?
Sekopej
05.Şubat.2010, 01:18
İyi güzel demiş sayın Tanburacı ama aynı Rijkaard değil miydi genç, tecrübesiz Valdes'i kaleye koyup, deneyimli, Dünya Kupası'nın en iyi 2. kalecisi seçilen (1. final oynayan Kahn'dı) Rüştü'yü yedek bırakmıştı. Üstelik yabancı kontenjanı sebep gösterilmişti bunun için.
Eğer güvenirse acemi, genç olması önemli değil bence, Rijkaard formayı verir. Demek ki Aykut ve Ufuk, güvenilecek kaleciler değil. Ha bana kalsa, çoğu kişi gibi Leo geçeceğine bu 2 isimden biri geçsin derim. Tıpkı Trabzon'da Sylva yerine Onur'un geçmesini istediğim gibi. Çünkü kalede Leo yerine bu 2 isimden biri olsaydı, daha fazla gol yemiş olmazlardı şimdiye kadar oynana maçlarda.
bjk4ever
05.Şubat.2010, 10:45
Yerli kalecilerinin konusu surekli tartisiliyor, ama gercekler gayet net bence. Orkun 1. kaleci olarak alinip 1 sene sonra satiliyorsa, Aykut her sene asgari 3-5 mac sans bulup formayi kapamiyorsa, Leo Franco gibi 1 mac kurtarmamis kaleciden kaleyi Ufuk alamiyorsa yerliler dusunsun bence. Turkiye'de Volkan disinda iyi kaleci yok bence, hepsi vasat (H.Arikan, Ufuk da dahil)......
DisCo
05.Şubat.2010, 11:10
Leo Franco'nun yediği golleri tek tek izlediğimizde hepsinin kopya kağıdı olduğunu görebiliriz. Top yanından geçiyor ve hiçbir müdahalede bulunmuyor. Antalyaspor maçında aynısını Ufuk'ta yedi. Leo yiyince olur bizimkiler yiyince günahkar ilan etmek olmaz.
Hem sana daha az masrafı olacak hem kontenjan açılacak hemde oynaya oynaya kendini geliştirme ihtimali olan bir oyuncun varken kötü bir kaleciye kendini mahkum ediyorsun.
Fenerbahçe maçında 2 kritik hata yaptı. Biri gole sebep oldu, diğeride neredeyse oluyordu. Aykut'un Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki hatasını görürüz ama bu görülmez. En azından Aykut'un kurtarılmayacak topları kurtardığını hatırlıyorum. Birde maç sonu çıkıp efendi efendi konuşmasını. Leo'nun maç kazandırdığı kaç maç var. Gelen top yanından geçiyor olacak iş değil. Galatasaray hep iyi yabancı kaleci transfer etmiştir. Bu sene hariç.
Zaten kimse Baros'u keselim yerine Cem Sultan'ı yıldız yapalım demiyor. Aynı ayarda, aynı hataları yapan iki kaleciden Türk'ü seçelim diyoruz. Para vermişsin gönderemiyorsun oynatmazsın olur biter. Para verdin diye hatasını çekecek değiliz.
Flawless Victory
05.Şubat.2010, 15:32
Antalyaspor maçında aynısını Ufuk'ta yedi. Leo yiyince olur bizimkiler yiyince günahkar ilan etmek olmaz.
Ben tam tersin idüşünüyorum. Bence Ufuk yiyince normal, Leo yiyince günah keçisi ilan etmek yanlış. Buradaki yorumların çoğu şimdiye kadar Leo'nun aleyhineydi. Bence Galatasaray'ın alt yapısının zayıf olduğu tek mevki kale. Onun için Leo Franco bence hep oynamalı.
Varonil
05.Şubat.2010, 16:13
Ufuk yiyince normal,Leo yiyince günah keçisi ilan etmek aslında taraftarın o oyuncu ile ilgili beklentisinden kaynaklanıyor.Sonuçta 10 sene La Liga gibi üst düzey bir ligde kalecilik yapmışsın,taraftar kendi takımında o kaleciden iyi bir performans görmek ister.Ama Ufuk Ceylan Manisaspor'dan gelmiştir.22 yaşındadır ve önünde Leo Franco gibi bir kaleci varken kendisinden yüksek bir beklenti olmaz.
RaSenGan
05.Şubat.2010, 21:32
İyi güzel demiş sayın Tanburacı ama aynı Rijkaard değil miydi genç, tecrübesiz Valdes'i kaleye koyup, deneyimli, Dünya Kupası'nın en iyi 2. kalecisi seçilen (1. final oynayan Kahn'dı) Rüştü'yü yedek bırakmıştı. Üstelik yabancı kontenjanı sebep gösterilmişti bunun için.
Eğer güvenirse acemi, genç olması önemli değil bence, Rijkaard formayı verir. Demek ki Aykut ve Ufuk, güvenilecek kaleciler değil. Ha bana kalsa, çoğu kişi gibi Leo geçeceğine bu 2 isimden biri geçsin derim. Tıpkı Trabzon'da Sylva yerine Onur'un geçmesini istediğim gibi. Çünkü kalede Leo yerine bu 2 isimden biri olsaydı, daha fazla gol yemiş olmazlardı şimdiye kadar oynana maçlarda.
Frank Rijkaard'ın röportajından konuyla ilgili bir cevap
“RÜŞTÜ İYİ KALECİYDİ AMA SİSTEM İÇİN SEÇİM YAPTIM”
Örnek vermek gerekirse; 2003 yılında Rüştü Reçber ile beraber çalıştınız. Rüştü, belki Victor Valdes'den daha iyi bir çizgi kalecisiydi. Ama Valdes, Barcelona'nın oyun sistemi için daha uygun bir isimdi. Öyle değil mi?
Rüştü konusunda bir yanlış anlaşılma yaşandı açıkçası. Benim onu sevmediğim yönünde yorumlar yapıldı; ama bu doğru değil. Ben Rüştü'yü seviyordum. İyi bir profesyoneldi. Takım arkadaşları için de iyi bir partnerdi -ki arkadaşları da onu çok seviyordu. Ama o, önünde çok sayıda savunma oyuncusuyla oynayan türden bir kaleciydi; geriden oyunun kurulmasına yardımcı olup topu ayağıyla oyuna sokabilmekten ziyade. Harika bir kaleciydi; ancak yaptığı kurtarışın ardından topu dışarıya ya da çok uzaklara atıyordu. Kalecilik yeteneklerini hiçbir zaman tartışmadım, tartışmam. O, iyi bir kaleci. Ama sistem için bir seçim yapmam gerekiyordu. Bu yüzden tercihimi Victor Valdes'den yana kullandım. Bu, Rüştü'yü sevmediğim anlamına gelmez. Tamamen farklı bir konu. Valdes'in lehine olan bir durum daha vardı. O, önündeki İspanyol savunma oyuncuları ile daha rahat iletişim kurabiliyordu. Ve Rüştü'nün bu durumda öne geçebilmesi için İspanyolca öğrenmesi gerekiyordu. Takdir edersiniz ki, bu da onun için zor bir durumdu.
Galatasaray.org'da röportajın tamamını bulabilirsiniz.
ThersoN
05.Şubat.2010, 21:55
Yapmayın yahu. Zaten yediği goller hatalı Leo'nun. Biraz iyi kaleci olsa o goller yenmez.
o zaman iyi bir kaleci alana kadar gidemez.. leo'yu gönderip jo'ya ya da giovani'ye yer açılması büyük saçmalıktır
goosfraba
16.Nisan.2010, 10:19
Beşiktaş -> Serdar Özkan -> Galatasaray
bu yönde haberler çıkmış.
El Barto
16.Nisan.2010, 10:22
Valla süper olur Serdar'ı alırsa Galatasaray. Gökhan Zan'ı alarak büyük duamızı almıştı zaten Serdar Özkan'ı da alsınlar minnettar oluruz. :D
KaRaBükLü KraL
16.Nisan.2010, 12:13
Allah Korusun Serdar Özkan'a kadar adammı yok Türkiye'de:D
Bu arada Marquez haberi yayılıyo o doğru mu acep:D
IcedEarth
16.Nisan.2010, 12:24
Marquez çok iyi olur, frikikleri de kullanır hem :)
GeNç KaRTaL
16.Nisan.2010, 13:24
Devre arasından beri çıkıyor arada Serdar Özkan ile ilgili Galatasaray haberleri.Gökhan Zan'dan sonra bu iyiliği de yaparsa Galatasaray yönetimi iyi olur valla.
KaPaLı
16.Nisan.2010, 13:31
Cimbom'dan Kartal'a Müthiş Çalım
Üstünel ve Sezgin Özkan'a protokol imzalattı. 2+1 yıllık anlaşma sezon sonunda resmiyete dökülecek
Sağa takviye
G.Saray sezon bitmeden bombayı patlatıyor. Geçen sezon gizli bir operasyon ile Gökhan Zan'a imza attırarak Beşiktaş'a gol atan Cimbom, Serdar Özkan ile de anlaştı. Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile 2+1 yıllık protokol yapıldığı, işi Adnan Sezgin ile Haldun Üstünel'in bitirdiği öğrenildi.
Yine bedelsiz
Beşiktaş'ın kendisine düşük bir rakam teklif ederek adeta "Git" demesine içerleyen Serdar Özkan ile görüşen Sezgin ve Üstünel, "Bizde rahat edersin. Hakkını da alırsın" sözü verince iş bitti. Resmi imzanın sezon sonunda atılacağı öğrenildi. G.Saray böylece hem Sabri'ye bir alternatif buldu hem de yıldız oyuncuyu bonservis bedelsiz aldı.
Fotomaç
KaPaLı
16.Nisan.2010, 13:39
G.Saray böylece hem Sabri'ye bir alternatif buldu
Benim ilgimi çeken yer burası oldu ondan ekledim. Sabri benim bildiğim ( biraz spor bilgim vardır ) sağ bek olarak oynuyo. Yani defansın sağ oyuncusu. Serdar Özkan o bölgede nasıl oynar yahu. Atılırda bu kadar atılmaz. Sütun doldurmak için sallıyo adamlar.
Melekovic
16.Nisan.2010, 14:23
Neri Castillo muydu neydi,ona ne oldu bu arada,balon mu acaba :n:
Aydin
16.Nisan.2010, 14:49
Bu tür gazetelerin içinde bulunduğumdan dolayı şöyle söyleyebilirim ki bu habere fazla inanmayın. Gerçekleşmesi muhtemel gözüküyor ama genellikle böyle gazetelerin yaptığı şey sözleşmesi biten oyuncuları yerli kulüplerimize transfer etmek oluyor.
eXcitinG
16.Nisan.2010, 14:53
Biz Fenerbahçe de verimLi oLamamış oyuncuLarı aLıyoruz, GaLatasaray da bizde verimLi oLamamış oyuncuLara mı eğiLiyor sorusu geLiyor akLıma.
Serdar Özkan ı aLacağına, Aydın YıLmaz a şans ver.
Fearless Coward
16.Nisan.2010, 15:31
Yahu totomaçlara ne inanıyorsunuzki sallayıp duruyorlar anca 1 tanesi tutuyor işte..Sanmıyorum Serdar Özkan ile görüştüğümüzü falan..Onunla görüşeceğimize Aydın'ı takıma çağırırız..Haldun babanın böyle bir oyuncuyu alacağını zannetmiyorum..
ozaniel
16.Nisan.2010, 15:43
İki tarafa da zarar verir Serdar'ın gitmesi. Bizde Gökhan gitti para vererek biraz hızlı versiyonu Kaş'ı kiraladık. Serdar gidince yine para vererek aynı kalitede başka bir adam alacağız. Galatasaray da Serdar'dan faydalanamayacak.
GeNç KaRTaL
16.Nisan.2010, 16:31
İki tarafa da zarar verir Serdar'ın gitmesi. Bizde Gökhan gitti para vererek biraz hızlı versiyonu Kaş'ı kiraladık. Serdar gidince yine para vererek aynı kalitede başka bir adam alacağız. Galatasaray da Serdar'dan faydalanamayacak.
Bunu Mustafa hoca söyledi.Ferrari Gökhan Zan gittiği için alındı.
mpaker66
16.Nisan.2010, 17:00
kaynak:fotomaç :D bu benim için yeterli :D
GeNç KaRTaL
16.Nisan.2010, 17:38
Haldun babanın böyle bir oyuncuyu alacağını zannetmiyorum..
Yurtiçi transferlerde yetkili isim Adnan Sezgin diye biliyorum?
nerazzuri
16.Nisan.2010, 18:02
Yurtiçi transferlerde yetkili isim Adnan Sezgin diye biliyorum?
Evet, yurt içi transferlerde Adnan Sezgin sorumlu.
Fearless Coward
16.Nisan.2010, 18:09
Lafın gelişi dedim ha Haldun Üstünel ha Adnan Sezgin sanmıyorum Serdar haberi basının sallamasıdır bana kalırsa..
DenizlispoR
16.Nisan.2010, 19:21
Govou haberleri başlamadı mı yahu :n:.
el.nino
16.Nisan.2010, 19:24
bi orta saha bi solbek bi forvet yeter bize kanımca
E.Cartman
16.Nisan.2010, 20:09
Govou haberleri başlamadı mı yahu :n:.
şu anda Kuranyi var :D:D Govou'ya daha sıra var ondan önce var daha :D
"Marcelo Gallardo Galatasaray'da.." Bu manşeti bekliyorum. Crespo da olabilir.
wolfson
16.Nisan.2010, 20:44
"Marcelo Gallardo Galatasaray'da.." Bu manşeti bekliyorum. Crespo da olabilir.
Gallardo her sene var saten :D Bi de Ze Roberto vardı neydi o öyle ya :D 3 sene durmadan fotomaç yazdı onu. Millet okumaktan bıkmış fotomaç yazmaktan bıkmamıştı :D
nerazzuri
17.Nisan.2010, 02:04
Ben aslında bir '' Morientes '' haberi bekliyorum.
Transfer haberi beklentileri diye bir konu olsa güzel olurmuş.
TaşkınMahmut
17.Nisan.2010, 04:44
Sene 2002-2003. Gallardo Haberleri boy gösteriyordu (2006'ya kadar).
2006'da Robert Pires baslamisti.
2 Senedir Van Nistelrooy vardi.
Simdide Nery Castillo, Sercan Yildirim ve (Küme Düserse) Mehmet Yildiz haberleri boy göstericek. AdIm kadar eminim ( :
Revolution
17.Nisan.2010, 12:59
Forvete yabancı bir isim alınacağını pek düşünmüyorum Baros'un yedeği olarak yabancı alınıp kontenjan doldurulmayacak bence.. Oyunu çift yönlü oynayabilen Emre Belözoğlu,Nuri Şahin tarzında bir ortasahaya ihtiyacımız var ve 1 sağ 1 de sol beke. Görünüşe göre de Servet'le Gökhan Zan sene sonu yolcu gibi.. Uzun boylu sağlam bir stoper de alabiliriz gibime geliyor.. Takım bu sene biraz değişecek gibi hadi hayırlısı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Nisan.2010, 19:28
Keşke alsa ya Galatasaray Serdar'ı :D Minnettar oluruz...:p
baristayfur
17.Nisan.2010, 22:33
Elano gider Riquelme gelir :)
Revolution
17.Nisan.2010, 23:58
Elano gitmemeli bence kalitesi,kumaşı belli bir oyuncu kendisini mutlak bulacaktır..
izmer96
18.Nisan.2010, 00:01
Galatasaray eger buyuk dusunuyorsa , yeni stadinda buyuk isler becermek istiyorsa artik transfer politikasindada degisiklik yapmasi gerekiyor , Hamit Altintop , Nuri Sahin , Gokhan Inler , Omer Toprak bu oyuncularin 3 u alinmalidir diye dusunuyorum , gelmiycek olanda olmaz bu oyunculardan
El Barto
18.Nisan.2010, 00:28
O değilde Serdar Özkan işi ne alemde. :D
E.Cartman
18.Nisan.2010, 00:30
O değilde Serdar Özkan işi ne alemde. :D
yönetim yalanlamaya bile gerek duymadı o haberi o kadar yalan yani :n::n:
Fearless Coward
18.Nisan.2010, 00:36
Elano gayet iyi adamı defansif oynatıyorlar gol mol beklemeyin dc oynamıştı bi maçta çok iyi hatırlıyorum Rijkaard bu adamı defansif oynatmak içinmi aldı yahu Brezilyada forvet arkası oynadığından gol atıyor,asist yapıyor..Bizde oynasa forvet arkası kim bilir ne yapar.. :) Serdar Özkan'a gelirsek almayız bence 2. bi hataya düşmeyiz :D
World Hollow o1
21.Nisan.2010, 17:55
Yeni transferimiz Ali Turan idmana çıktı.
Galatasarayımız, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30'da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.
Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.
Kendisiyle 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak prensip anlaşmasına varılan Ali Turan, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.
Harry Kewell tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.
Galatasarayımız, çalışmalarını 22 Nisan Perşembe sabahı saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs470.snc3/25803_439254282208_82795302208_5728789_3219068_n.j pg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=5728789&op=1&view=all&subj=391257942235&aid=-1&auser=0&oid=391257942235&id=82795302208)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs470.snc3/25803_439254512208_82795302208_5728793_1833228_n.j pg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=5728793&op=1&view=all&subj=391257942235&aid=-1&auser=0&oid=391257942235&id=82795302208)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs470.ash1/25803_439254412208_82795302208_5728790_5620429_n.j pg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=5728790&op=1&view=all&subj=391257942235&aid=-1&auser=0&oid=391257942235&id=82795302208)
Galatasaray hayran sayfasında böyle yazıyordu.
El Barto
21.Nisan.2010, 17:57
Serdar Özkan? :D
Uchiha Itachi
21.Nisan.2010, 18:15
Serdar Özkan? :D
Zorla satıcak bize Serdar Özkan'ı ya :D
GeNç KaRTaL
21.Nisan.2010, 19:08
Ali Turan'ın sözleşmesi devam etmiyor mu Kayserispor ile?
nerazzuri
21.Nisan.2010, 19:19
Ali Turan'ın sözleşmesi devam etmiyor mu Kayserispor ile?
Hayır,geçtiğimiz günlerde tek taraflı fesh edildi sanırım.
TaşkınMahmut
22.Nisan.2010, 01:56
Hayır,geçtiğimiz günlerde tek taraflı fesh edildi sanırım.
Evet. TFF Tarafindan sozlesme fesh edildi
RodRiGOtELLo14
22.Nisan.2010, 08:19
Mustafa Pektemek haberleri tekrardan başlar. Ayhan+Barış+1 milyon diye :)
Elano'yu Ruslar istiyor diye haberler vardı. Doğruysa satsınlar hemen. İnş dünya kupasında 1 gol atar..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 23:51
Serdar Özkan Galatasaray'da haberi olsa keşke yaa :p :D
Alicanfmfan
23.Nisan.2010, 02:00
Kayseri'ye müthiş bi ders verdik ,
Bence forvete yerli bir alternatif gelecek Musta Pektemek olabilir alınırsa müthiş bir iş basarmıs oluruz,
Gidecek oyuncular hemen hemen belli ; Servet,Topal,Jo,Caner hatta Arda da olabiilir
Orta sahaya Musa Cagıran'ı aldık Mehmet'i aratmaz o .
Revolution
23.Nisan.2010, 12:51
Evet Musa Çağıran Mehmet Topal'ı aratmayabilir ama ondan daha tecrübeli ve daha iyi bir çift yönlü ortasahaya kesinlikle ihtiyaç var. Keşke Nuri'yi alabilsek veya Hamit'i.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Nisan.2010, 14:57
Topal'a takas formulü!
Milli ön libero ile 4 yıllık ön anlaşma imzalayan Valencia'nın 4 milyon Euro'luk teklifi Galatasaray'ı memnun etmedi. Mehmet Topal'da ısrarcı olan İspanyol kulübü, transfer için Zigiç'i de gözden çıkardı
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Galatasaraylı Mehmet Topal İspanya'da gündemden düşmüyor. Menajeri aracılığıyla Valencia ile 4 yıllık ön anlaşma imzalayan Topal konusunda sıcak gelişmeler var. İspanyol ekibi, milli ön libero için 4 milyon Euro'luk teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldı. Ancak sarı-kırmızılıların Valencia'ya yanıtı olumsuz oldu.
İki kulüp arasında görüşmelerin başladığını duyuran Superdeporte gazetesi ve Radyo 9, "Hayır" yanıtını alan siyah-beyazlıların bu transferden vazgeçmeyeceğini kaydetti. Radyo 9'a bağlanan Valencia Teknik Direktörü Unai Emery de, "Yönetimin bilgim dahilinde Mehmet Topal'ın getirilmesi için çalışması var. Topal'ın özelliklerini biliyoruz ve takımı güçlendirmek için aradığımız özelliklere sahip" diyerek 24 yaşındaki oyuncu için ısrarcı olduklarını vurguladı.
ZİGİÇ SESLERİ YÜKSELİYOR!
Galatasaray'ı 4 milyon Euro bonservis ücretiyle ikna edemeyen Valencia cephesi, takas önerisini gündemine aldı ve Sırp oyuncusu Nikola Zigiç'i gözden çıkardı. Jo ile yollarını kesin olarak ayıracak Galatasaray'ın, 2.02'lik forvete sıcak baktığı öğrenildi. İspanyol kulübüyle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zigiç'in, Frank Rijkaard faktöründen dolayı sarı- kırmızılılara "Evet" diyeceği iddia ediliyor. Milli ön libero ile 4 yıllık ön anlaşma imzalayan Valencia'nın, "Zigiç+para" önerisiyle Mehmet Topal transferinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.
LigTv
E.Cartman
24.Nisan.2010, 15:01
Mehmet Topal'ı göndermememiz Lazım bence öncelik Mustafa Sarp olmalı...
nerazzuri
24.Nisan.2010, 15:06
Bülent Timurlenk haftaiçi Twitter'da yazmıştı, ön protokol imzalandı diye.
tmblnt;
Mehmet Topal, Valencia ile 4 yıllık sözleşme için ön protokol imzaladı. 8:40 AM Apr 21st (http://twitter.com/timblnt/status/12569419172) via web
Revolution
24.Nisan.2010, 23:25
Topal'ın gitmesi maddi olarak bize mental ve teknik olarak Mehmet'in yararına.. Hayırlısı olsun.
KanaKe
25.Nisan.2010, 01:09
Topal'in stilini Viera'ya benzetiyorum.. Giderse umarim kendisini gelistirir adindan bol bol söz ettirir.
Alicanfmfan
25.Nisan.2010, 02:09
Sarp gitmez bence alternatif olarak kullanılacaktır.
Revolution
27.Nisan.2010, 20:09
Bugün Habertürk gazetesinde Giovani'nin sene sonu geri yollanacağı yazıyordu. Umarım asılsız haberdir Giovani bizde kalırsa geleceği çok açık..
Revolution
27.Nisan.2010, 20:13
Cim Bom'dan Kartal'a tarihi çalım!
Florya’da G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’le yıllık 1 milyon Euro’ya prensip anlaşmasına varan Serdar’ın Beşiktaş macerası sona erdi.
27/04/10 11:53
http://im.htspor.com/2010/04/27/510955_detay.jpg?1272379205
Bu sezon Beşiktaş’ta istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Serdar Özkan’la Beşiktaş’ın yolları ayrılıyor. Siyah-beyazlı forma altında bu sezon toplamda oynadığı 17 maçta gol ya da asist yapamayan ve bir türlü sözleşme imzalamayan Serdar’ın G.Saray’la görüşmesi Beşiktaş’taki sonunu hazırladı. Siyah-beyazlıların alt yapısından yetişen ve Mustafa Denizli’nin verdiği forma şansını iyi değerlendiremeyen Serdar Özkan, yönetimin sözleşme teklifini de bir türlü kabul etmemişti.
ARDA ÇOK İSTEMİŞTİ
Her fırsatta Beşiktaş ne derse onun altına imzasını atacağını ifade eden Serdar’ın, geçtiğimiz pazartesi günü Florya’da G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’le gelecek sezon için el sıkışması Beşiktaş yönetimini kızdırdı. Bunu duyan siyah-beyazlı yöneticiler genç yıldızla sezon sonunda yollarını tamamen ayırmaya karar verdi. Geçen sezon Gökhan Zan’dan sonra şimdi de ezeli rakibinin bir başka önemli yıldızıyla bonservis bedeli ödemeden anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar Serdar’la yıllık 1 milyon dolar karşılığında prensip anlaşmasına vardı. Daha önce Arda Turan da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yakın arkadaşı Serdar’ın alınması için yönetime birçok kez öneride bulunmuştu.
SERDAR’A CEZA KAPIDA
Özellikle Serdar’ın Sivasspor maçının devre arasında tribünde yer alan bir taraftarla girdiği sözlü tartışma teknik heyet ve yönetimin sabrını taşıran son damla oldu. Daha önce de birçok kez bu tip olaylar yaşayan, teknik ekip ve yönetimden uyarı almasına rağmen bir türlü uslanmak bilmeyen genç yıldıza ceza kapıda. Manisaspor maçına giderken de Mustafa Denizli’nin önünde bir taraftarla tartışan Serdar’a, Beşiktaşlı bir futbolcuya yakışmayan ve etik olmayan davranışlar içerisinde bulunmasından dolayı para cezası verilecek.
(VATAN)
Duaların kabul oldu Emre Abi :D
uAburak89
27.Nisan.2010, 20:32
Gökhan Zan'dan sonra bir gereksiz transfer daha, boşa verecek çok paramız var herhalde. Yazıktır ya.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Nisan.2010, 20:41
Böyle çalıma can feda ;) :D
Teşekkürler Adnan Sezgin :p
KaPaLı
27.Nisan.2010, 20:41
Çalım atmasını Serdar Özkan'dan öğrendim... Arda Turan..
Revolution
27.Nisan.2010, 20:47
Serdar Özkan transferi olursa hiç tepki göstermem. Çünkü doğru kullanılabildiğinde yararlı bir futbolcu ayaklarına hakim. Son vuruşlarda ve topla beraber diğer özelliklerini geliştirirse gerçekten çok can yakar. İlk yarı oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçında son vuruşlarını daha becerikli yapsaydı Beşiktaş farklı kazanırdı.
bitiriciliğini geliştirirse bence bu işe çok yanarız:(
KaRaBükLü KraL
27.Nisan.2010, 21:03
Katılıyorum bu adamda sadece bitiricilik yok eğer o da olursa bu işte karlı çıkan biz oluruz:)
Topal'in stilini Viera'ya benzetiyorum.. Giderse umarim kendisini gelistirir adindan bol bol söz ettirir.
14 numarayı bu yüzden giyiyor zaten. Patrick Vieira da giyiyordu bir ara.
El Barto
27.Nisan.2010, 21:17
Allahım çok şükür eğer haber doğruysa. :n:
Başka bir konuya keşke Serdar'ı da verebilsek yazmıştım malum oldu demekki. :p
İnşallah Serdar Özkan müthiş bir performans gösterir ve bizleri bu söylediklerimize pişman eder. :D
İlk yarı oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçında son vuruşlarını daha becerikli yapsaydı Beşiktaş farklı kazanırdı.
İşte kardeşim becerikli değilk. :D Aslında çok iyiydi de zamanında biraz kendini geliştirebilse iyi baksa zaten çoktan sözleşmesini uzatırdı Beşiktaş. Ama ışık yok adamda... Aynı Okan Koç vakasında olduğu gibi.
GeNç KaRTaL
27.Nisan.2010, 21:21
Yapmayın arkadaşlar Serdar Özkan'ın tek eksiği bitiriciliği felan değil.Bitiricilik sıfır zaten de ne adam geçebiliyor,ne orta açabiliyor.Açıkcası ben bu sezon seyrettiğim maçlarda olumlu bir şey hatırlamıyorum Serdar Özkan adına.He belki potansiyelini Galatasaray'da ortaya çıkararır orasını bilemem.
Okan Koç, çok doğru tespit.
Allah 2. göstermesin okan koçun :n:
E.Cartman
27.Nisan.2010, 21:47
kaynak Vatan haber yalan :D:D yani en azından öyle umuyoruz :zuhaha
eXcitinG
27.Nisan.2010, 23:47
Çalım atmasını Serdar Özkan'dan öğrendim... Arda Turan..
ÖnemLi oLan çaLımı atmasını kimden öğrendiğin değiL, buLunduğun yerde kimLere çaLım atabiLiyor oLman.
RaSenGan
27.Nisan.2010, 23:49
ÖnemLi oLan çaLımı atmasını kimden öğrendiğin değiL, buLunduğun yerde kimLere çaLım atabiLiyor oLman.
Mesele kimlere çalım atabiliyor olmak değil.Mesele çalımdan sonra batırmamak :p
di canio
27.Nisan.2010, 23:52
Ramiz Dayı'ya bağladınız :)
Serdar Özkan'ın Galatasaray'a transferi; Beşiktaş'lıları çok mutlu edecek. Bu sezon başında Gökhan Zan'dan kurtuldular, şimdi de Serdar Özkan'dan kurtulacaklar. Galatasaray yönetimi de Yıldırım Demirören gibi. Yıldırım Demirören bir ara takmıştı, sürekli Fenerbahçe'de oynamış oyuncular transfer ediyordu. Galatasaray yöneticileri de her sezon 1 yıldız sözü gibi her sezon 1 Beşiktaş'lı oyuncu sözü verecek yakında.
eXcitinG
27.Nisan.2010, 23:52
Mesele kimlere çalım atabiliyor olmak değil.Mesele çalımdan sonra batırmamak :p
Ben Serdar Özkanı eLeştiriyorum. Arda ya çaLım atmasını öğretmiş ama kendisi daha çaLım atamıyor, nasıL öğretmiş ona kafam basmıyor.
RaSenGan
28.Nisan.2010, 00:04
Ben Serdar Özkanı eLeştiriyorum. Arda ya çaLım atmasını öğretmiş ama kendisi daha çaLım atamıyor, nasıL öğretmiş ona kafam basmıyor.
Playstation oynarken öğretmiştir abi hatta Arda da onu kastediyordur :D
ozaniel
28.Nisan.2010, 00:11
Galatasaray yöneticileri de her sezon 1 yıldız sözü gibi her sezon 1 Beşiktaş'lı oyuncu sözü verecek yakında.
:n::n::n: Artık seneye de Nobre'yi alır Galatasaray, bütün yeteneksiz adamları yollamış oluruz. :D Eğer haberdeki gibi Serdar senede 1 M€ alacaksa Galatasaray hayatının kazığını yemiş olur. Serdar Özkan Aydın'dan sadece birazcık daha yetenekli bence. Onun yerine Berkin Arslan'ı as takıma alıştırabilir Galatasaray.
KanaKe
28.Nisan.2010, 10:47
GS Serdar'i ilk 11 oynatmak icin almiyordur elbet. Rotasyon icin almislardir.
BaGa TaRKaN
28.Nisan.2010, 11:03
Duyduğum En Güzel Transfer Haberi:D Allah Galatasaray-ı Başımızdan Eksik Etmesin:zuhaha
GeNç KaRTaL
28.Nisan.2010, 12:00
Playstation oynarken öğretmiştir abi hatta Arda da onu kastediyordur :D
Serdar Özkan daha genç olduğu yaşlarda büyük ümitler beklenen bir isimdi.Daha Ertuğrul Sağlam ona şans vermeden önce.Hatta Sergen'in bir açıklaması vardı Serdar Özkan'ın paf takımda oynadığı zaman ile ilgili.Taa paftayken methi duyuluyordu yani.Ertuğrul hoca döneminde piyasaya çıktığında büyük ümitler besleniyordu kendisine karşı ancak futbolunun üstüne koyamadı,kendisini geliştiremedi.Hatta üstüne geriye gitti.Arda üstüne koydu şu an bu duruma geldi.Olay bundan ibaret.Belki Tigana gönderilmeseydi Serdar Özkan bugün çok farklı bir konumda olabilirdi.
Flawless Victory
28.Nisan.2010, 12:18
Serdar Özkan'a futbolcu diyenlere şaşıyorum. Serdar Özkan kadar ben de oynasam 3-5 gol atardım Beşiktaş'ta, bu mu marifet? Kesinlikle yetenekli değil. Neill bile gol attı Galatasaray'da. Galatasaray eğer alırsa gerçekten tarihinin kazığını yemiş olur. Futbolcu olarak 5 para etmez Serdar Özkan. Şiddet olmadan kınıyorum. :)
El Barto
28.Nisan.2010, 12:59
Hadi sırada Nobre var. :zuhaha
Flawless Victory
28.Nisan.2010, 13:30
Bak Rüştü gelirse yok demem. :D
KaPaLı
28.Nisan.2010, 13:33
Hakan Arıkan'ı alıyomuş Galatasaray :D Bugün gazetelerde vardı hep bu haber :D
E.Cartman
28.Nisan.2010, 14:02
bu medya BJK'nın bütün yerlilerini bize transfer edene kadar bıkmayacak anlaşılan :D
BeeTLeJuiCe
28.Nisan.2010, 17:10
FB'li Futbolcular BJK'ye, BJK'liler GS'ye, GS'den de FB'ye yollasınlar tam olsun :)
TaşkınMahmut
28.Nisan.2010, 19:03
Serdar Özkan hani $u Messi'yle Kiyaslanan cocuktu dimi :D Alalim alalim. Real Madrid'e satariz :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Nisan.2010, 22:37
Gökhan Zan'ı Gs'ye yolladıktan sonra Ferrari'yi almıştık...
Bu seferde Serdar'ı yolladıktan sonra Açığa iyi bir adam alırsak ohh tadından yenmez :D:)
Allah Razı Olsun Galatasaray be ! :D
Flawless Victory
28.Nisan.2010, 23:08
Emre Aşık da çakıldı kaldı, o nerden gelmişti Galatasaray'a yav.. :)
Fearless Coward
28.Nisan.2010, 23:27
Çok saçmaladı basın GS o hatayı bi kere yapar yahu zaten resmi açıklama gelmeden basınlara inanmıyorum...Leo Franco ile Bobo'yu takas ediliyor yarın Vatan'da kaçırmayın :n: :n:
ThersoN
29.Nisan.2010, 20:59
Galatasaray eger buyuk dusunuyorsa , yeni stadinda buyuk isler becermek istiyorsa artik transfer politikasindada degisiklik yapmasi gerekiyor , Hamit Altintop , Nuri Sahin , Gokhan Inler , Omer Toprak bu oyuncularin 3 u alinmalidir diye dusunuyorum , gelmiycek olanda olmaz bu oyunculardan
bence hiç biri gelmez
E.Cartman
29.Nisan.2010, 21:56
Yani sallanır da bu kadar mı saLLanır arkadaş :n::n::n:
Totti ve Galatasaray
(FOTOSPOR)
İtalyan yıldız Francesco Totti’ye G.Saray’dan ilginç bir teklif yapıldığı öğrenildi.
Sarı-Kırmızılı bazı yöneticilerin Roma kulübünden Totti’nin bonservisini almak için nabız yokladıkları ve 34 yaşındaki futbolcuya “İki yıl bizde oyna sonra da jübile yap” teklifinde bulundukları iddia edildi.
http://www.sporx.com/images/galeri/29/9513/B_7e8ebda1ef0caa2923156ca6a9993e6e.jpg
eXcitinG
29.Nisan.2010, 23:43
Abi insan biraz araştırır. Totti Romanın hissedarLarından. Yönetimden birisi sayıLır aynı zamanda. Adam gidecek oLsa bu yaşına kadar çoktan giderdi. Herifin 26 yaşından beri Roma da hissesi var. Adam Roma da doğdu, Roma da öLecek. Yuh ya.
ThersoN
29.Nisan.2010, 23:47
Neeskens, Arda ile ilgili bir soru üzerine, ''İstatistiklere bakarsak, Arda en çok asist yapan futbolcumuz. Ayrıca birçok gol attı. Zaten Arda'nın ne kadar iyi futbolcu olduğunu buraya gelmeden de biliyorduk. Bu sene de Galatasaray için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha ispatladı. Transfer konusuna gelince, genç yaşta ve çok kaliteli bir futbolcusunuz. Onun için yurt dışından, büyük takımlardan teklif gelmesi çok doğal. Burada tabii ki önemli olan Arda'nın ne düşündüğü, kulübün ne düşündüğü. Arda'nın, kaptanlığı da çok iyi yaptığını düşünüyorum. Onun liderlik vasıflarına sahip olduğunu ve bunu iyi bir şekilde yerine getirdiğini düşünüyorum'' demiş.
ntvspor
Hakan imzayı attı
Tepkilerden çekindiği için yöneticilere 'Teklif var, imza yok' diyen Beşiktaş'ın kalecisi, seneye kesin Cim Bom'da.
FANATİK
DenizlispoR
01.Mayıs.2010, 10:08
Hakan imzayı attı
Tepkilerden çekindiği için yöneticilere 'Teklif var, imza yok' diyen Beşiktaş'ın kalecisi, seneye kesin Cim Bom'da.
FANATİK
Kaynak fanatik ise inanmıyoruz :n:.Hele kesin varsa direk kolpadır :zuhaha.
GeNç KaRTaL
01.Mayıs.2010, 10:38
Hakan-Galatasaray haberleri çıkıyor sürekli.Umarım Hakan gibi iyi bir kaleciyi kaptırmayız.
El Barto
01.Mayıs.2010, 10:40
Hakan iş yapmaz Nobre'yi verelim. :p
Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 10:42
Fanatik,Fotomaç ve Fotospor'a inananlara selam :n: :n: NtvSpor bile bazen yalan atıyor ben kısacası resmi açıklama gelmeden hiç bir basına inanmıyorum :n: :n: FM'de bile bu kadar sallamıyorlar yav :n: :n:
Revolution
01.Mayıs.2010, 10:53
Yolcudur Abbas!
Galatasaray'da taraftarların gözdesi olan Harry Kewell'la yolların ayrılmak üzere olduğu ortaya çıktı.
01/05/10 10:06
http://im.htspor.com/2010/05/01/511914_detay.jpg?1272697607
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Avustralyalı futbolcuyla "parasal anlamda çözüme yaklaşmadığı" gerekçesiyle yeni anlaşma yapılamadığı belirtildi.
Ayrıca ağır bir sakatlık döneminden sonra toparlanma süreci uzayan Kewell'ın eski formuna kavuşmasının zaman alabileceği bildirildi. Kewell'ın Gençlerbirliği maçıyla birlikte Galatasaray'la vedalaşacağı kaydedildi.
Kiralık oynayan Jo ve Dos Santos'la da yolları ayıracak olan yöneticilerin kaleci Leo Franco içinse yapılacak teklifleri değerlendirecekleri öğrenildi. Yöneticilerin, "Leo Franco iyi bir profesyonel. Ayrılırken sorun yaratacağına inanmıyoruz" ifadelerini kullandığı kaydedildi.
Başkan Adnan Polat; önümüzdeki sezon pahalı transferler yapmayacaklarını, Arda Turan'ı da satmayacaklarını bir kez daha tekrarladı. Polat, teklifler olduğu belirtilen Mehmet Topal ve Servet Çetin için de "Herkesin mutlu olacağı rakamları bulursak transfer gerçekleşir, aksi taktirde böylesine kıymetli futbolcuları yok pahasına verecek değiliz" diye konuştu.
Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında savunmada cezalı Lucas Neil'in yerine kimi oynatacağı konusunda henüz kararını veremediği belirtildi. Hollandalı çalıştırıcı, Servet Çetin - Emre Güngör ikilisinden birini tercih edecek.
(ligtv.com.tr)
Revolution
01.Mayıs.2010, 10:54
İşte Cim Bom'un rotası!
Kemerleri sıkan Aslan’ın transfer rotası kesinleşti.
01/05/10 10:21
http://im.htspor.com/2010/05/01/511917_detay.jpg?1272698676
Franco, Jo ve Kewell yolcu. Caner ve Dos Santos umutsuz. Barış satılacak. Emre Aşık’a jübile önerilecek. Ayhan’dan indirim istenecek. M.Topal ve Arda için maksimum teklif beklenecek!
GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rotasından şaşması nedeniyle 10 milyon Euro’luk bir transfer bütçesi ayırması tümhesapları altüst etti.
Sarı-Kırmızılı yönetim, bu hafta Fenerbahçe ve Bursaspor’un maçlarını galip kapatarak ligde ilk 2’yi garantilemeleri halinde yeni sezon için düşündüğü operasyonu hayata geçirecek. Gönderilecek oyuncularla teker tekermasaya oturacak olan yönetimin, en az 8 isimle yollarını ayırması, bazı futbolcuların da sözleşmelerindeki ücretleri düşürmesi bekleniyor. Cimbom, yabancılardan başta kaleci Leo Franco olmak üzere, Jo ve Kewell’a yol verecek. Kiralık oynayan Caner Erkin’in 3.5milyon Euro olan bonservisinde CSKAMoskova’nın indirim yapmaması halinde bu oyuncu Rusya’ya geri gönderilecek. Yönetim, Dos Santos konusunda teknik direktör Frank Rijkaard’ın ısrarı nedeniyle şu an için kararsız görünüyor.
MEKSİKALI ATEŞ PAHASI!
İngilizler sıcak bakarsa Gio’nun yeniden kiralanması için zemin yoklanacak. Tottenham’ın buna olumsuz yanıt vermesi ve 7milyon sterlinlik bonservis bedelinde yarı yarıya bir indirimyapmaması halindeMeksikalı genç oyuncu da geri dönecek. Emre Aşık’a jübile teklifi
yapılırken, Ayhan Akman’dan sözleşmesindeki rakamlarda indirim istenecek. Barış da taliplisi olan bir kulübe satılacak.Mehmet Topal’ı
Valencia’ya asgari 5 milyon Euro bonservis ücretiyle satmayı planlayan G.Saray, Arda Turan konusunda ise yapılacak en yüksek teklifi bekleyecek. Eğer 15milyon Euro veren bir kulüp çıkarsa Arda’nın fikri sorulacak, genç kaptan “Gitmek istiyorum” derse satılacak.
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, daha iyi bir Galatasaray için daha iyi bir kadro kurulması gerektiğini savunarak, "Bu kadroya mutlaka takviyeler yapılmalı" dedi.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/rijkaard_arda_degisiklik_.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 23:50 TSİ 01 Mayıs. 2010 Cumartesi
Frank Rijkaard, 1-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, sezonun geneliyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Sezona iyi başladıklarını ve Fenerbahçe maçını kaybetmeleriyle birlikte bazı sıkıntılar yaşamaya başladıklarını bildiren Hollandalı çalıştırıcı, "Sezona erken başlamamız nedeniyle birçok oyuncumuz çok fazla maç yaptı ve sezon sonuna doğru düşüşler oldu. Sakatlıkları da unutmamamız gerekiyor. Çok önemli sakatlıklar yaşadık. Bunlara Kewell ve Baros'u sayabiliriz. Başka isimler de sayabiliriz. Kadromuzun da kısıtlı olduğunu düşünüyorum. Yerlerine koyacak aynı ayarda oyuncumuz olamadı. Özellikle ilk yarıda iyi performans sergiledik. İkinci yarıda ise bunu başaramadık. Ne zaman baskılı bir maç olsa, takım olarak bunu kaldıramadık. Bu mental bir problemdi. Psikolojik olarak daha güçlü olmalıydık" şeklinde konuştu.
"DAHA İYİ BİR KADRO KURULMALI"
Galatasaray takımının geçen sezonu 5. sırada tamamladığını, bu sezon ise 3. durumda bulunduğunu belirten Rijkaard, "Daha iyi bir Galatasaray için, daha iyi bir kadro kurularak devam edilmesi gerekiyor. Ama takım ruhundan memnun olduğumu söyleyebilirim" diye konuştu.
Özellikle yaşadıkları kolay puan kayıplarına vurgu yapan Rijkaard, "Çok kolay puan kayıpları yaptık. Ne zaman üzerimizde baskı olsa sıkıntılar yaşadık, gereksiz puan kayıpları yaşadık. Mental olarak daha güçlü olmamız gerekli. İşler iyi gidince, takım iyi oynayınca problem yok, ama ne zaman işler kötüye giderse, problemler de başlıyor. Mental olarak, fiziksel olarak daha baskın oyunculara ihtiyaç var. Bunların geliştirilmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Geride kalan dönem için hata aramanın da çok fazla mantıklı olmadığını ifade eden Hollandalı teknik adam, "Geliştirmemiz gereken şeyler var. Öne geçtiğimiz maçlarda çok basit şekilde hatalar yaparak pozisyonlar verdik. Şimdi önümüzdeki maçlara bakıp iyi sonuçlar almaya çalışacağız. Geçen seneki gibi sezonu erken açmak istemiyoruz" diye konuştu.
Galatasaray'ın mevcut kadrosunun, son yılların en iyi kadrosu olarak lanse edildiği şeklindeki bir soruya Rijkaard, "Ben sizinle aynı fikirde değilim. Bu kadroya mutlaka takviyeler yapılmalı. Tabii ki geçmiş yıllardaki kadroları bilmiyorum. Bu sürekli dile getiriliyor, 'En güçlü kadro' diye. Kağıt üzerinde hangi oyuncunuz olursa olsun, sakatlıklar gibi nedenlerle kullanamadıktan sonra bir anlamı yok. Hangi takımdan 3 önemli oyuncusunu alırsanız, o da sıkıntı yaşayacaktır" cevabını verdi.
"BURSASPOR YERİNİ HAK EDİYOR"
Galatasaray kadrosunun Bursaspor'dan yetersiz olup olmadığı sorusu üzerine Hollandalı çalıştırıcı, Bursaspor'un bulunduğu yeri hak ettiğini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu farklı bir durum. Bizim göze hoş gelen bir futbol anlayışımız var. Bursaspor biraz daha defansif oynayan bir takım. Rakibi sahasında bekleyen ve iyi organize olup bulduğu kontrataklarla sonuca gitmeye çalışan bir ekip. İki farklı oyun mantalitesine sahip takımdan bahsediyoruz. Kıyaslamak doğru olmayabilir. Bursaspor bulunduğu pozisyonu hak ediyor. Biz gereksiz puan kayıpları yaptık, çok gereksiz pozisyonlar verdik ve bu da sıralamayı belirliyor."
Rijkaard, Arda'yla ilgili transfer spekülasyonları için "Eğer kadronuzda Arda gibi kaliteli bir futbolcu varsa, bu tip söylentiler olacaktır" derken, Giovani için de kararın sezon sonu verileceğini belirtti.
guarin14
02.Mayıs.2010, 14:37
Bir orta saha şart!
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Mayıs.2010, 14:40
Gerekiyor gerçekten Galatasaray'a bir MC-DM...
nerazzuri
02.Mayıs.2010, 15:08
Galatasaray'a önce bir kaleci, sonra Neill'in yanına bir stoper. Sonra Çift yönlü bir orta saha Appiah-Essien stilinde. Elano'yuda tamamen ofansif kullanıp duran toplarıda ona verdiğin zaman. Gerisini otur izle. :)
Homer J.S
02.Mayıs.2010, 15:18
Galatasaray'a önce bir kaleci, sonra Neill'in yanına bir stoper. Sonra Çift yönlü bir orta saha Appiah-Essien stilinde. Elano'yuda tamamen ofansif kullanıp duran toplarıda ona verdiğin zaman. Gerisini otur izle. :)
2 şey dışında katılıyorum.
Öncelikle kaleciye gerek yok, aslında var ama yedek kaleci olarak.
Stoper olarakta Emre Güngör veya Ali Turan iyi gider gibi.
Orta sahada da Musa Çağıran oturana kadar Appiah - Essien stilinde bir orta saha şart, katılıyorum.
nerazzuri
02.Mayıs.2010, 15:58
Katılmayabilirsin fikrindir Çağdaş'cım ama bu takım büyük düşünüyor. Doğrumudur?
Aykut,Emre,Ali Turan ile olacak işler değil bana göre bunlar. Bunları sadece Galatasaray için değil, diğer takımlarımız içinde düşünüyorum.
Misal kendi takımım için konuşayım konu biraz dağılacak tabi ama, Deivid,Cristian,Bekir,Bilica,Guiza ile olacak işler değil. Beşiktaş için konuşursak baya bir satırımı alır diyerekten konuyu kapatıyorum :)
Fernando Gago
02.Mayıs.2010, 16:08
Galatasaray son iki sezondur yabancı kalecilerle gidiyor ve sonuç fiyasko .. Ama önceki deneyimlere bakarsak Mondragon Taffarel deneyimleri var .. Yani Yabancı kaleci almak Fenerbahçe'de olduğu gibi pek alakasız kaçmaz Galatasaray için .. Rijkaard yabancı bir kaleci isterse şaşırmamak lazım ..
Galatsaray'ın açığı çok belli Senelerdir bariz bu durum .. Defansif bir ortasaha oyuncusu yok Ve almamaya direniyorlar .. Galatasaray'ın en az 1 tane bu yönde takviye yapması lazım
barahir
02.Mayıs.2010, 17:13
Sorun oyuncularda değil büyük beklentilerde.. Neredeyse tüm GS taraftarı, bir kaleci alındığında taffarel veya mondragon gibi efsane olmasını istiyor, bir 10 numara alındığında hemen Hagi daha iyiydi gibi muhabbetlere giriliyor.. Forvet geliyor hakan şükürle kıyas başlıyor, defans geliyo Popescu deniliyor..
Bunlar aşılmadıkça transfer başarısı da artmaz ne kadar uğraşırsanız uğraşın..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Mayıs.2010, 18:29
Sorun oyuncularda değil büyük beklentilerde.. Neredeyse tüm GS taraftarı, bir kaleci alındığında taffarel veya mondragon gibi efsane olmasını istiyor, bir 10 numara alındığında hemen Hagi daha iyiydi gibi muhabbetlere giriliyor.. Forvet geliyor hakan şükürle kıyas başlıyor, defans geliyo Popescu deniliyor..
Bunlar aşılmadıkça transfer başarısı da artmaz ne kadar uğraşırsanız uğraşın..
Kesinlikle aynı görüşteyim...Kafa yapısı değişmediği sürece başarılı olunması zor.
KanaKe
02.Mayıs.2010, 19:47
Galatasaray'a 1 stoper, 1 sol bek, 1 orta saha + Baros'a alternatif bir forvet lazim. Birde Kewell giderse en az onun kadar kaliteli hücum oyuncusu alinmali.
di canio
02.Mayıs.2010, 20:22
Veli Kavlak ile anlaşıldığı yazılıyor bazı sitelerde.
Lucas Neill
02.Mayıs.2010, 21:12
Evet bende gördüm Veli haberini hem genc hem de iyi bi oyuncu faydali olur takima gelirse.
BeeTLeJuiCe
02.Mayıs.2010, 21:18
FM efsanesi olan Veli'mi bu?
Aydin
02.Mayıs.2010, 21:21
Yaser de fm efsanesiydi.
Yaser'in FM efsanesi olduğu dönem ne zamandı? Ben mi kaçırdım:D
Sirius Black
02.Mayıs.2010, 21:50
FM 08 ve 09 galiba.
Addolorato
02.Mayıs.2010, 21:53
Yaser'in FM efsanesi olduğu dönem ne zamandı? Ben mi kaçırdım:D
FM 2008'i açıyorsun sonra 750.000 €'ya Yaser'i Kartalspor'dan alıyorsun. Yaser'i forvete koyuyorsun ve senede attığı EN AZ 25 golü izliyorsun..
Lucas Neill
02.Mayıs.2010, 21:58
Veli'yi Rapid Salzburg macinda az da olsa izledim mücadeleci teknik bi oyuncuydu.
Aşk-ı Şehir
03.Mayıs.2010, 08:12
Bende size bir haber vereyim. Eskişehirspor ve Galatasaray Adem Sarı için prensip anlaşmasına vardılar. Adem seneye büyük ihtimalle Galatasaray forması giyecek...
nerazzuri
03.Mayıs.2010, 08:21
yahu ben anlamıyorum bu takımlar trasnfer yaparken hiç düşünmeden mi adam alıyorlar?
oyuncunun geleceğini,klüpten gidecek olan parayı hesaplamıyorlar mı?
Adem Sarı gelecek,3 sene oturup gidecek. Yaser'de böyle oldu gencecikti. Bunlara düzenli forma şansı vermezsen nasıl geliştirecek kendini. 1-2 maç şansla olacak işermi bunlar yapmayın.
Elinde Baros gibi bir adam var, yedeğine alacağın bir tane yabancı santrfor var. Oldu peki,diyelim ikisinden biri sakat diğeri cezalı. Ki bunu hepimiz biliyoruz ancak 15-20 hafta geçtikten sonra oluyor. Sen orada otur 20 hafta oynama, anca son 10 dakika gir vs. Sonra o maçta kötü oynayınca yuhlamalar bundan futbolcu olmazlar başlasın.
Değişsin bir kere bu kafa yapısı değişsin. Sadece Galatasaray için söylemiyorum bunu. Kaç tane futbolcu böyle sönüp sessiz sedasız gitti yahu.
Koca klüpsün ya bir oturup hesabını yapamıyorsan ne diyeyim ben.
nannar
03.Mayıs.2010, 09:17
FM efsanesi olan Veli'mi bu?
Yaser de fm efsanesiydi.
:n: koptum :p
Şimdi şöyle diyeyim, Galatasaray'da transfer komitesi sağlam fakat ya biz işi çok kolay zannediyoruz ya da teknik ekip futboldan anlamıyor :) Şöyle bir değerlendirme yapalım kadro üzerinden,
Kalede Leo Franco güven vermiyor, Aykut'a kale en azından 1 sezon bırakılarak ona şans tanınmalı bence...
Savunmada sol bekte Hakan Balta iddaa ediyorum hemen hemen tüm Avrupa kulüplerinde sırıtmadan topunu oynar.hücum yönü biraz zayıf olsa da yer tutuşuyla oyun zekasıyla gayet iyi Galatasaray için... Caner son derece tehlikeli ve riskli bir oyuncu oluyor sol beke konuldugunda.O yüzden sezon sonu gönderilmeli ya da eğer illa alınacaksa sol açıkta kullanılmalı.Fakat sol beke bir yedek lazım.Hakan sakatlandığında Uğur Uçar oynuyor yahu!!! :n:
Savunmanın göbeğinde rijkaard'ın sistemine uyan tek oyuncu Lucas Neill, bu da demekki en az 2 tane (1 as 1 yedek oyuncu daha bulunmalı o tarzda) Emre Aşık,Servet ve emre Güngör 3 lüsünden en fazla birinin kalmasından ,diğerlerinin satılmasından yanayım. Ali turan tutarsa 1 oyuncu daha alınsa yter.
Sağ bekte Sabri üst düzey olmasa da,hatalarla da olsa yüreğini ortaya koyarak oynuyor ve teknik eksikliğini hızyla kapatıyor. Uğur uçar da var... Oraya dama gerek yok.en azından öncelikli değil.
Ön liberoda afedersiniz ama ne kadar kalas adam varsa doldurmuşuz. Mustafa Sarp,Barış, Mehmet topal üçlüsünün hiçbiri ayağına aldığı topları olumlu kullanamıyor. Mehmet güven'den kurtulduk diye sevinirken bunları görünce moralim bozuluyor. Eğer 4-2-3-1 oynayacaksak 2 tane çift yönlü oyuncu lazım bu bölgeye... Barıs ve Mustafa satılabilir. M. topal yedek olarak kalabilir...
Orta alanda Elano hücuma dönük oynadığında gerçekten onu daha keyif veren futbolla izleyeceğiz bence. Fakat o bölgede bir Türk oyuncu lazım yedek olarak kullanabileceğimiz.ayhan artık yaşlandı.Zaten çok üst düzey bir oyuncu da değildi ama en azından fiziksel olarak daha diri bir oyuncu alınabilir. İBB'de Efe İnanç 30 yaşında ama o bölgede çok iyi bir yedek olur mesela...
Kanatlara bakıldığında ise Arda,Keita-Kewell-Dos Santos 4 lüsü var. Kewel artık sakatlıklardan doğrulamıyor. Bence Galatasaray'a çok fazla birşey veremez artık. Arda eğer son haftalardaki gibi isteksiz devam edecekse gitsin, hem türk futbolunu hem de Galatasaray'ı onurlandırsın.ama kalacaksa da yeteneklerini ortaya koymak için duygusallıktan uzak olması lazım. Ne zaman Fb maçı olsa Arda çok kötü oynuyoru.bunun da sebebi duygusal yaklaşımı. Dos Santos ileriye dönük harika bir oyuncu olacak diye düşünüyorum.alınabilirse çok faydalı olur.Keita yetenek olarak çok üst düzey değil ama her zaman mücadele etmeye çalışıyor.Bencilliği de var biraz gerçi ama diğer yabancılar düşünüldüğünde Keita'ya lafımız olmaz :) Sola Arda,Sağa Keita'yı koyup Dos Santos2u kulübede oturtabiliriz ama Volkan Şen alınabilirse kanat sıkıntımız kalmaz.
Forvette ise Jo kesinlikle gitsin. Yavaş kalıyor.Çok ağır adam. Nonda'yı göndermeseydik madem böyle oyuncu olacaksa takımda :) Baros tartışmasız Türkiye'nin en iyisi. Yedek 1 yerli forvet alınabilir...
Yani sonuç olarak Galatasaray'a 1 türk sol bek (yedek), 1 yabancı stoper (As kadroya), 2 yabancı DMC (As kadroya ), 1 türk AMC (yedek) , 1 Türk kanat (yedek ),
1 yerli forvet (yedek) olmak üzere 7 oyuncu transferi lazım bence :)
Baros-Elano-Keita-Neill-Dos Santos var, 2 DMC 1 DC alınınca 6+2 olur işte. 2'si oturur kulübede....
Böyle bir transfer politikasıyla seneye çok sağlam bir kadro uluşturulabilir :D
di canio
03.Mayıs.2010, 12:43
yahu ben anlamıyorum bu takımlar trasnfer yaparken hiç düşünmeden mi adam alıyorlar?
oyuncunun geleceğini,klüpten gidecek olan parayı hesaplamıyorlar mı?
Adem Sarı gelecek,3 sene oturup gidecek. Yaser'de böyle oldu gencecikti. Bunlara düzenli forma şansı vermezsen nasıl geliştirecek kendini. 1-2 maç şansla olacak işermi bunlar yapmayın.
Elinde Baros gibi bir adam var, yedeğine alacağın bir tane yabancı santrfor var. Oldu peki,diyelim ikisinden biri sakat diğeri cezalı. Ki bunu hepimiz biliyoruz ancak 15-20 hafta geçtikten sonra oluyor. Sen orada otur 20 hafta oynama, anca son 10 dakika gir vs. Sonra o maçta kötü oynayınca yuhlamalar bundan futbolcu olmazlar başlasın.
Değişsin bir kere bu kafa yapısı değişsin. Sadece Galatasaray için söylemiyorum bunu. Kaç tane futbolcu böyle sönüp sessiz sedasız gitti yahu.
Koca klüpsün ya bir oturup hesabını yapamıyorsan ne diyeyim ben.
Katılıyorum, değişmeli bu kafa yapısı. Kulüplerin amacı nokta atışı değil bu transferlerde. Camia ve tribünlere karşı; transfer yapıyoruz, geleceğin yıldızlarını kadromuza katıyoruz dedirtmek amaç bence. Ha belki tutar da 1-2 tanesi kalır takımda oynar. Gökhan Gönül misali. Fenerbahçe onu transfer ederken eminim ki takıma monte edip, takımın vazgeçilmezi haline getirmek değildi amaç. Hatta yine bence; Galatasaray transfer etmek istediği için transfer edilmiş olabilir. Gökhan'ın başarısında ki en önemli 2 şey; hoca Zico'nun ŞL, PSV falan demeyip şans vermesi ve Gökhan'ın bu zorlu şansı iyi değerlendirip, formunu devam ettirmesi.
Flawless Victory
03.Mayıs.2010, 17:23
Ben Mustafa Sarp'ın Galatasaray'ın oyuncusu olmadığını düşünüyorum. Mehmet Topal kalmalıdır. Aurello olsa süper olur.
Alicanfmfan
04.Mayıs.2010, 01:01
Servet,Arda,Caner,Topal,Leo,Jo hatta Elano bile olabilir ,
Kesinlikle elden cıkarmak lazım sonrasında adam gibi bir sol bek , defansif bir ön libero ardından yerli alternatiflere yönelmeliyiz...
Aydin
04.Mayıs.2010, 01:45
Servet,Arda,Caner,Topal,Leo,Jo hatta Elano bile olabilir ,
Kesinlikle elden cıkarmak lazım sonrasında adam gibi bir sol bek , defansif bir ön libero ardından yerli alternatiflere yönelmeliyiz...
Arda kalmalı bence. Sabri gitmeli. Bir an önce gitmeli hem de. Orta yapamayan kanat oyuncusu istemiyorum. Sağ bek yeri değil diyorlar. E adamın yeri orta sahanın sağı. Orda oynayınca mı kesecek ortaları? Hırs, koşma falan tek artısı. O da yetmez Galatasaray'da. Şu zamana kadar nasıl sabrettiklerini aklım almıyor zaten.
Bu dediklerine katılıyorum Arda dışında ve bir de Sabri'yi eklerim listene Alican.
Flawless Victory
04.Mayıs.2010, 08:30
Mehmet Topal ayarında yerlri defansif orta saha bulamaz Galatasaray. Bence bir sezon daha sabredilmeli ona.
Del Piero_10
04.Mayıs.2010, 14:26
Leo Franco'nun sözleşmesi feshedildi.
Sezon devam ederken :icon_confused:
KanaKe
04.Mayıs.2010, 14:29
Sacmalik.. bence Leo kötü bir kaleci degil iyi bir yedek olabilirdi...
Del Piero_10
04.Mayıs.2010, 14:49
Galatasaray'ın sezon başında A.Madrid'den bonservis bedeli ödemeden aldığı kaleci Leo Franco, Fenerbahçe derbisinde yediği hatalı golün kurbanı oldu.. Sarı-kırmızılı yönetim tarafından 3 yıllık sözleşmesi tek taraflı fesh edilen Arjantinli file bekçisine herhangi bir tazminat ödenmeyecek. Çünkü Franco da İstanbul'dan ayrılmak istiyordu..
İşin ilginç tarafı ise Franco'nun sözleşmesinin fesh edildiği gün, başkan Adnan Polat'ın yaptığı açıklamalar oldu.. İşte başkanın sözleri: "Rakip takımlarla oynanan müsabakalarda futbolcuların, kalecilerin performanslarına bakıyoruz, orada rahatsızlıklarımız var. Arzu ettiğimiz gerçek anlamda pırıl pırıl, tertemiz bir lig olduğunu söyleyemiyorum. Leo Franco'nun bu saatten sonra kalması hem onun için, hem Galatasaray için hayırlı olmaz."
Flawless Victory
04.Mayıs.2010, 15:44
Aykut kötü kaleci değil ama süreksiz, dalgalı bir performansı var. Leo Türkiye'ye alışamadı belki ama Aykut ile de olmaz.
uAburak89
04.Mayıs.2010, 16:35
Güzel bir haber, umarım yeni takımında daha iyi performans gösterir, takımını yakmaz.
Adnan Polat'ın açıklamalarına göre seneye kale Aykut ve Ufuk'a emanet olacak, aynı zamanda bu açıklama basında geçen olası Hakan Arıkan transferinin de olmayacağı anlamına geliyor bence. Gayet doğru bir karar alınmış oldu, Aykut kötü bir kaleci değil sadece düzenli olarak oynamaya ihtiyacı var.
Revolution
04.Mayıs.2010, 16:40
Aykut kötü kaleci değil ama süreksiz, dalgalı bir performansı var. Leo Türkiye'ye alışamadı belki ama Aykut ile de olmaz.
Zamanında Volkan'ı hatırlamıyor musun Emrah abi ? Yaptığı inanılmaz hatalar Fenerbahçe'yi çok olumsuz etkiledi ama Fener ona bir şans verdi sabretti ve şuan meyvesini nasıl topluyor hepimiz görüyoruz.. Aykut'a biz ne kadar şans verdik ki ? Yaptığı öyle inanılmaz hatalar da olmadı. Sadece 1 maç diktiği top sanırım Sabri'nin sırtına çarptı daha sonra da gol yemiştik sakızla kalecilik yapılmaz lafları çıkmıştı ortaya. Aykut'un bence şansa ihtiyacı var. Hem yedeği de Ufuk Ceylan ona da Aykut'un yeri rahatlıkla emanet edilebilir.
Flawless Victory
04.Mayıs.2010, 16:55
Zamanında Volkan'ı hatırlamıyor musun Emrah abi ? Yaptığı inanılmaz hatalar Fenerbahçe'yi çok olumsuz etkiledi ama Fener ona bir şans verdi sabretti ve şuan meyvesini nasıl topluyor hepimiz görüyoruz.. Aykut'a biz ne kadar şans verdik ki ? Yaptığı öyle inanılmaz hatalar da olmadı. Sadece 1 maç diktiği top sanırım Sabri'nin sırtına çarptı daha sonra da gol yemiştik sakızla kalecilik yapılmaz lafları çıkmıştı ortaya. Aykut'un bence şansa ihtiyacı var. Hem yedeği de Ufuk Ceylan ona da Aykut'un yeri rahatlıkla emanet edilebilir.
Ben Volkan'ın da iyi kaleci olduğunu düşünmüyorum. Sadece bu seneki rüzgâra kapıldı ve moral, motivasyon tavan yaptığı için iyi gidiyor. Bu benim fikrim. Bir kaleci toplara uçmuyorsa ve top gol olmuyorsa iyi kalecidir (bkz. Taffarel, Buffon), bir kaleci toplara uçmuyor ve o toplar gol oluyorsa o kaleci kötü kalecidir. Leo Franco'nun yediği golü Aykut yeseydi, bu gün Aykut gidecekti. O zaman Leo Franco iyi kaleci, Aykut kötü kaleci olacaktı. Ben de bunu anlamıyorum işte.
RaSenGan
04.Mayıs.2010, 17:28
Bugün serviste gelirken radyoda duydum şaşırdım birkaç hafta daha duramamışlar mı sezon bitseydi en azından.Ne diyelim hayırlı olsun umarım Aykut kalemizi en iyi şekilde korur.
LaigLeNoiR
04.Mayıs.2010, 18:34
Ucuz etin yahnisi bu kadar olur.
Hayırlısı olsun.
Galatasaray Kulübü, Arjantinli file bekçisi Leo Franco ile olan sözleşmesini feshetti.
Sezon başında İspanya'nın Atletico Madrid kulübünden bedelsiz transfer edilen ve gösterdiği kötü performans nedeniyle Sarı-kırmızılı yönetimin sezonun ikinci yarısında gözden çıkardığı kaleci Leo Franco ile yollar resmen ayrıldı.
Sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, bugün yaptığı açıklamada Arjantinli kaleci ile yollarını ayırdıklarını belirterek, "Leo Franco ile olan sözleşmemizi feshettik. Kendisiyle karşılıklı olarak anlaştık, kulüp bulduğu takdirde bonservis bedeli istemeyeceğiz" dedi.
LEO FRANCO NE YAPTI?
Sezon başında La Liga takımlarından Atletico Madrid'den bonservis bedeli ödenmeksizin Galatasaray kadrosuna katılan, gerek sarı-kırmızılı taraftarlar gerekse spor basınındaki bazı Galatasaraylı yazarlar tarafından eleştiri oklarının hedefi haline geldi.
Özellikle Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 3-1 yenildiği maçta yaptığı kritik hatalar ile dikkatleri üzerine çeken Leo Franco, sarı-kırmızılı taraftarların da büyük bir tepkisi ile karşılaşmıştı.
İddialı Galatasaray kadrosunun en zayıf halkalarından biri olarak gösterilen Arjantinli file bekçisi, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 26'sı Turkcell Süper Lig, 9'u da UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 35 maça çıktı.
Sarı-kırmızılı takımın en fazla süre alan oyuncularının başında gelen Leo Franco, kalesine 35 maçta 35 gol gördü. Leo Franco, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçta Selçuk'tan yediği hatalı golün ardından bir daha forma şansı bulamamıştı.
Kaynak: sporx.com
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 19:29
Tüh niye gitti Leo ya ?! :D
GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2010, 20:46
Leo Franco alınırken soru işaretiydi zaten.Beklentileri karşılayamadı.Son haftalarda kaleyi Aykut'a kaptırmıştı zaten.Demek ki daha fazla zaman kaybetmek istemedi ve sezon tamamlanmadan yollar ayrıldı.
Flawless Victory
04.Mayıs.2010, 21:17
Sezon zaten tamamlandı Galatasaray için.
IcedEarth
04.Mayıs.2010, 22:08
Resmi sitede Leo'nun sözleşmesi hakkında bir bilgi yok, ayrıca Leo Franco takım kadrosunda da var ama??
RaSenGan
04.Mayıs.2010, 22:22
Resmi sitede Leo'nun sözleşmesi hakkında bir bilgi yok, ayrıca Leo Franco takım kadrosunda da var ama??
Hemen güncellenmez yahu :)
Addolorato
04.Mayıs.2010, 22:23
Niye sözleşmesini fesh ettik anlamıyorum Leo Franco piyasası olan bir kaleciydi 3-4 m € gibi bir bonservise yollayabilirdik bence.
Niye sözleşmesini fesh ettik anlamıyorum Leo Franco piyasası olan bir kaleciydi 3-4 m € gibi bir bonservise yollayabilirdik bence.
Satılmak istediğinde gitmem diyordu.Tek taraflı edilmek istenirdi Leo kabul etmeseydi.Sözleşmesi vardı sonuçta.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 22:29
"Serdar ve Hakan gidebilir!"
''HAKAN VE SERDAR'IN GİTMESİ SIKINTI YARATMAZ''
Düren, henüz sözleşme yenilemeyen kaleci Hakan Arıkan ile Serdar Özkan'ın, Galatasaray'a gitmesinin herhangi bir sıkıntı yaratmayacağını söyledi.
Bu iki oyuncuya teklif yaptıklarını ve kalmalarını istediklerini dile getiren Mete Düren, ''İki oyuncu Galatasaray'a giderse bu Beşiktaş'ta bir sıkıntı yaratır mı?'' şeklindeki bir soruyu da, ''Türk futbolu için hayırlı olsun deriz. Başka bir sıkıntı olmaz'' diye yanıtladı.
Beşiktaş'ın birinci kalecisinin Rüştü olduğunu hatırlatan Düren, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Rüştü kariyerinin zirvesinde olan, ancak sonlarına da gelmiş bir kaleci. Dolayısıyla gelecek Hakan'ın ellerinin arasında ama bunu artık ellerinden kaçırır ya da kaçırmaz bu onun kararı. Biz Hakan'ın kalmasını istiyoruz. Kendisine, kulübün şartları elverdiği ölçüde bir teklif yapılmıştır. Buna rağmen 'başka bir ücretle de olsa başka takıma gidip birinci kaleci olmak istiyorum' derse onun şahsi kararıdır, buna da saygı duymamız gerekir.''
''FUTBOLCULARA PERFORMANSINA GÖRE DEĞER BİÇİLDİ''
Mete Düren, Serdar Özkan için de aynı şeyin geçerli olduğunu anlatırken, ''Futbolculara bir sezondaki veya bir sözleşme dönemi boyunca gösterilmiş performansa göre bir değer biçildi. Serdar da bu bunu beğenip beğenmemekte serbest. Kapımız ona açık. Eğer 'karar verdim, kalıyorum' derse, bizim oyuncumuz olarak kalacaktır. Hayır ben bu parayı beğenmedim, gidiyorum derse onun bileceği iştir'' şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın lisans konusunda bir takım belgelerinin eksik olduğunu kabul eden Düren, ''Bu konuda bir takım belgelerin eksikliğinin söz konusu olduğu doğru, bununla ilgili çalışmalar bu hafta içinde tamamlanacak ve söylenen son tarihten önce bu belgeler verilerek. Bu sorun aşılır. Bütün kulüplerde olduğu gibi bir anlaşma söz konusu, bu anlaşmaya göre davranacağız'' diyerek sözlerini tamamladı
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 22:32
Fener ve Cim Bom onun peşinde!
Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın; Valenciennes'de top koşturan Milan Bisevac'ı transfer etmek istediğini iddia etti.
Gazete, iki ezeli rakibin stoper mevkiine takviye yapmak istediğini ve sezon sonunda Valencienne kaptanlığı yapan Sırp futbolcuyu kadrolarına katmayı hedeflediğini öne sürdü.
2008'den beri Ligue 1'de Valenciennes forması giyen 26 yaşındaki defans oyuncusu, ülkesinde ve Fransa'da hava toplarındaki hakimiyeti ve zamanlamasıyla tanınıyor.
2007'de Kızıl Yıldız'dan Lens'a transfer olarak Fransız futboluna giriş yapan ve bu sezon Valenciennes'de başarılı bir performans sergileyen Bisevac için yaklaşık 4 milyon euro bonservis bedeli istenmesi bekleniyor.
LigTv
E.Cartman
04.Mayıs.2010, 23:24
haber ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa Galatasaray Servet'i 4-6M€ ya Rusya'ya satıp ordan gelecek parayla alabilir Bisevac'ı...
Alicanfmfan
05.Mayıs.2010, 01:23
Kötü kaleci olabilir ben acıkcası begeniyordum ama 1 degil 2 deigl yaptıgı hatalar hep bizi etkiledi olumlu yönde sonrasında sogudum ve begenmemeye başladık ama kesinlikle kariyeri olan bir kaleciydi taraftar her zaman arkasında durdu tribüne cagırdılar destek verdiler Fener macıda bardagı son tasıran damla oldu bize yakısan yine teşekkür edip ugurlamak , gerçi kurtardıgı bi macı hatırlamıyorum ama :) olan oldu umarım bu sene akıllı transferler yapıp star degilde mücadele eden tekmeye kafa sokan oyuncular alınır.
Herşey gönlünce olsun Leo
Leo Leo Leo Francoooo , Franco Franco Leo Francoooo...
Revolution
05.Mayıs.2010, 15:54
Hakan Arıkan'ı pek istemem de Serdar Özkan'ı isterim gerçekten..
Hakan Beşiktaşla anlaşmaya varmış.
Flawless Victory
05.Mayıs.2010, 19:28
Bisevac kim ya antin kuntin adamlar buluyolar..
oh be hakan arıkan beşiktaşta kalacakmış. aykut-ufuk olsun kalemiz..
Fearless Coward
05.Mayıs.2010, 23:33
Bence yetersiz kalır o 2'li Avrupada..Hakan'a gerek yok tabii ki ama inş. yönetim bi hata yapıp yine yabancı kaleci almaz..Onur'u alsak hiç fena olmazdı ama TS bırakmaz :n:
E.Cartman
06.Mayıs.2010, 11:41
Rinaudo iddiası!
http://www.sporx.com/images/1/29/9760_B_001.jpg
Galatasaray’ın, Arjantinli orta saha oyuncusu Andres Rinaudo’ya kanca attığı ileri sürüldü.
Transfer haberleriyle bilinen footballpress.net internet sitesi, ülkesinde Gimnasia Esgrima takımında forma giyen 22 yaşındaki genç oyuncunun Cim-Bom’un yakın takibinde olduğunu iddia etti.
Haberde, İngiliz devi Chelsea’nin de, bonservis bedeli 3 milyon euro olan başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği kaydedildi.
06.05.2010
Kaynak: Sporx
Fearless Coward
06.Mayıs.2010, 13:17
Gerek yok Güney Amerika'lı oyuncu almaya bize Avrupa'lı adam lazım..
E.Cartman
06.Mayıs.2010, 16:25
Rijkaard'dan şok rapor!
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/05/06/rijkaard-dan-sok-rapor--634965.Jpeg
Kadroyu yetersiz bulduğunu açıklayan Hollandalı teknik adam, şimdi de hepsi yabancı olmak şartıyla birer stoper, sol bek, forvet ve iki de orta saha transferi yapılmasını istedi
RAPOR FUTBOL ŞUBESİNDE
Habertürk'ün haberine göre, Galatasaray’ın “Kadromuz yetersizdi” açıklamalarıyla gündeme oturan teknik direktör Rijkaard, yönetime verdiği raporda transfer isteğini yineledi. Rijkaard’ın futbol şubesine ilettiği raporda, “Bir stoper, bir sol bek, iki orta saha oyuncusu, bir de forvete ihtiyacımız” var dediği öğrenildi. Ancak teknik adamın verdiği bu raporda alınacak 5 futbolcu için de, “Yerli değil, yabancı olmasını istiyorum” demesi ve bunda ısrarcı olması, yönetimi ikinci defa şoke etti.
YÖNETİM ARA YOL ARIYOR
İstanbul BŞB maçından sonra yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturan Hollandalı teknik adam, özellikle Harry Kewell ve Milan Baros’un yaşadığı sakatlıkların ardından kadroda büyük bir sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekmiş ve aynı kalitede oyunculara sahip olamadıkları için bu sonucun geldiğini vurgulamıştı. Rijkaard’ın bu isteğine karşılık olarak, gerek mali durumları sebebiyle gerekse yabancı kontenjanı yüzünden büyük sıkıntıya giren yönetimin, ara yol bulmaya çalıştığı belirtiliyor.
İSİMLERİ SEZON BİTİNCE BİLDİRECEK!
Rijkaard’ın yöneticilere verdiği raporda alınmasını istediği isimleri sezon sonunda bildireceği, şimdi yönetim kanadında merakla bu ikinci listenin beklendiği vurgulandı. Hollandalı teknik adamın özellikle savunmaya ve orta sahaya dünya çapında yıldızlar istemesi, yönetimi kara kara düşündürüyor. Rijkaard’ın istediği oyuncuların alınmaması durumunda ise ayrılmasından korkuluyor.
Kaynak: Milliyet
----------------------------------------------------------------------------
Gio, Jo, Kewell, Franco, Elano yollanıcak büyük ihtimal ya da Elano yerine Keita gidecek...
RaSenGan
06.Mayıs.2010, 16:32
Franco gitti zaten :) Sol bek istediğine göre Caner de gidiyor.
yunusgs
06.Mayıs.2010, 17:07
Haber doğruysa eksik yerleri iyi tespit etmiş.Umarım ihtiyaca göre adamlar alınır.
5 yabancı istemiş habere göre. Neill, Keita ve Baros kalır gerisi gider o zaman.
RaSenGan
06.Mayıs.2010, 17:38
5 yabancı istemiş habere göre. Neill, Keita ve Baros kalır gerisi gider o zaman.
Aynen katılıyorum.Neill %100 Baros %95 Keita %75 kalır :) Onun harici hepsi gider.
anil luque
06.Mayıs.2010, 17:42
Doğrusu da o olur bence .. Belki bi nebze Dos Santos da kalabilir ama onun haricindekiler gider.. Elano bana kalırsa dünden razı gitmeye hiçbir şey oynamadı bu sene .. Kewell da kalabilir aslında =)
IcedEarth
07.Mayıs.2010, 02:32
Bu arada Leo Franco'nun feshi resmi sitede hala yok ??
Del Piero_10
07.Mayıs.2010, 10:51
Dünya Kupasındaki performansına göre Keita da gidebilir.
Flawless Victory
07.Mayıs.2010, 14:53
Aynen katılıyorum.Neill %100 Baros %95 Keita %75 kalır :) Onun harici hepsi gider.
Baros için % 5'i nerden kıstın? :D
ThersoN
07.Mayıs.2010, 16:06
Bugun Fanatik te okudum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama yanındaki adama pas atamayan stoper istemiyorum diyerek Servet'i kapının önüne koymuş Rijkaard ayrıca zırt pırt sakatlanan Gökhan Zan ve Emre Güngör'ü de istemiyormuş, Emre Aşık da aktif futbol yaşantısını noktalayacakmış.. Bu isimlerin tek ortak özelliği Euro 2008 kadrosunda bulunmaları ve tecrübeli olmaları..
Bence dogru seçimler yapılırsa bu isimlerden daha iyi adamlarla sağlam bir savunma kurulabilir özellikle Servet'in talibi çok gönderilmeli.. fakat gazetenin de söylediği gibi savunmada çok sağlam tecrübelerden yoksun kalacak takım bir kere de bir den çok defans oyuncusunu takıma adapte etmenin zorlugunu biliyoruz umarım Neill ile iyi bir ikili oluşturacak isim defasın ortasına alınır
İngiliz basınına konuşan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç kaptan ile Arsenal ve Liverpool'un ilgilendiğini doğruladı.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/ardarij.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 10:47 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma
Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan kaptan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç futbolcuya Avrupa'dan gelen teklifleri doğruladı.
Sport.co.uk'a konuşan Bulut, İngiltere'den Arsenal ve Liverpool'un Arda Turan ile ilgilendiğini doğrularken "Arda ile birçok kulüp ilgileniyor. Arsenal ve Liverpool da bu kulüplerin arasında yer alıyor. Şu ana kadar resmi bir teklif yok fakat ücret konusunda araştırma yaptıklarını biliyorum. Buna karşın futbolda hiçbir şey belli olmaz" açıklamasını yaptı.
Arda'nın menajeri Ahmet Bulut 23 yaşındaki genç futbolcunun milli takımla beraber Amerika'da kamp yapacağını ve son kararın bu kamptan sonra verileceğini kaydetti.
El Barto
07.Mayıs.2010, 16:27
Arsenal ve Liverpool'un bugüne kadar yaptığı transferlere bir bakın Arda kadar formsuz bir adamı hiç transfer etmişler mi?
Since-1907
07.Mayıs.2010, 16:30
Arda'nın Premier ligte başarılı olacağını hiç sanmıyorum. Almanya veya İspanyayı tercih etmesi daha mantıklı olur.
Uchiha Itachi
07.Mayıs.2010, 16:30
Gitsin artık bence.Kim isterse gitmeli.Takımda ki dengeleri bozuyor.Oyun içerisinde bir kaptanın, bir 10 numaranın yapmıycağı sıklıkta bencillik yapıyor.Göre göre boş adama atmayıp topu geriye veren, ve bunu her maç yapıp Gio, Elano gibi adamlar dahil bir çoğumuzu çileden çıkaran birisi oldu Arda.
Fernando Gago
07.Mayıs.2010, 16:31
Böyle bir durum varsa Arda'yı tutmak çok çok zor artık ..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 16:54
Keşke İspanya'ya gitse...İngiltere'yi kaldıramaz bana göre.
RaSenGan
07.Mayıs.2010, 16:58
Yalnız İngiltere'ye gitmesi sıkıntı yaratabilir ona.Yine bir sonraki sezon başka bir yere gidebilir.İspanya şu an için ona en uygun ülke bence.Nerede başarılı olacaksa oraya gitsin.
Gitsin artık bence.Kim isterse gitmeli.Takımda ki dengeleri bozuyor.Oyun içerisinde bir kaptanın, bir 10 numaranın yapmıycağı sıklıkta bencillik yapıyor.Göre göre boş adama atmayıp topu geriye veren, ve bunu her maç yapıp Gio, Elano gibi adamlar dahil bir çoğumuzu çileden çıkaran birisi oldu Arda.
Katılıyorum kesinlikle.
GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2010, 17:01
Arkadaşlar bu tür haberleri sabit başlıklar altında paylaşırsak sevinirim.
anilton
07.Mayıs.2010, 18:57
S.Özkan G.Saray'da gibi gibi...:)
World Hollow o1
07.Mayıs.2010, 19:49
Arda iyi topçu ama onun temposu ingiltereyi kaldırır mı bilmem..
hayırlısı olsun, umarım kendisi için en güzel takımı seçer bizimde avrupada bir gururumuz daha olur..
E.Cartman
07.Mayıs.2010, 21:33
Arda bence İngiltere'yi kaldıramaz Torres'in bile zorlandığı Lampard, Gerard iki çok güçlü oyuncuların anca ayakta kaldığı bir ligi Arda'nı biyolojik yapısı kaldırmaz bence...
Varonil
07.Mayıs.2010, 22:22
Arda İspanya'ya giderse orada kolay uyum sağlayabilir bence.Sevilla,Villareal veya Valencia'dan birine gitse çok güzel olur ya. :p
Revolution
07.Mayıs.2010, 22:53
Benayoun gibi sıska bir oyuncu Premier Lig'e uyum sağlayabiliyorsa bence Arda da kaldırabilir tabi ki kendini çok geliştirmesi gerekir yaz kampında. Eğer öyle bir durum varsa hiç beklemeden gitsin Liverpool veya Arsenal'e.
KaPaLı
07.Mayıs.2010, 23:03
Yanlışın var. Benayoun altyapı eğitimini Hollanda'da aldı. Arda'nın doğru düzgün altyapı eğitimi bile yok.
Bu konuda hep örnek verdim. Arshavin ilk gittiği zaman Premier Lig'e. İlk maçta sonra verdiği demeç " Oyundan çıkarken ciğerlerimin ağzımdan çıkacağını hissettim " Arshavin o oyuna alışmadı. Gücünü ekonomik kullanmaya alıştı. Ama yinede 10 km üstü koşuyo. Arda'nın böyle bir fiziksel yapısı ve mental yapısı yok. İspanya tam Arda'ya göre. Al ver futbolu.
Flawless Victory
07.Mayıs.2010, 23:18
Torres bile İngiltere liginden şikayetçi iken bence de Arda orada yapamaz.
izmer96
07.Mayıs.2010, 23:27
Evet Arda yapamaz ingilterede hatta ispanyadada yapamaz italya defans oynuyorlar olmaz , Rusyada is yapar buyuk ihtimalle arkadaslarin yorumundan bu sonuc cikiyor
Revolution
07.Mayıs.2010, 23:56
Yanlışın var. Benayoun altyapı eğitimini Hollanda'da aldı. Arda'nın doğru düzgün altyapı eğitimi bile yok.
Bu konuda hep örnek verdim. Arshavin ilk gittiği zaman Premier Lig'e. İlk maçta sonra verdiği demeç " Oyundan çıkarken ciğerlerimin ağzımdan çıkacağını hissettim " Arshavin o oyuna alışmadı. Gücünü ekonomik kullanmaya alıştı. Ama yinede 10 km üstü koşuyo. Arda'nın böyle bir fiziksel yapısı ve mental yapısı yok. İspanya tam Arda'ya göre. Al ver futbolu.
Haklısın o noktayı atlamışım..
Ancak Arda kaldırabilse bile gerçekten İspanya Ligi onun futbol anlayışına daha çok uyuyor. Dünya Kupası'ndan sonra belli olur bence transferi hayırlısı artık..
Alicanfmfan
08.Mayıs.2010, 00:15
S.Özkan G.Saray'da gibi gibi...:)
Yapma ya , gerçekten dogruluk payı varsa yıkılırım , Anıl
E.Cartman
08.Mayıs.2010, 00:30
Pedro bu performansı göstermeseydi ben derdim ki Arda-Henry takası olur Pedro yedek olur ama şu andaki performanslarıyla Arda, Jeffren'in de arkasına düşer... Ama yine de Arda için en uygunu İspanya'dır. Valencia ya da Villarreal iyi olur Arda için...
LaigLeNoiR
08.Mayıs.2010, 02:05
Serdar Özkan hayırlı olsun :)
Galatasaray çok yetenekli bir oyuncuyla anlaşmış. :p
vuque
08.Mayıs.2010, 02:37
Telefonda ki Ses:Beşiktaş-Galatasaray Oyuncu Değişim Hattı Buyrun.
Başkan:Ben Adnan.Adnan Polat
T:Başkanım İyi Günler.Kimi İstemiştiniz Beşiktaş'tan?
B:Şimdi Öncelikle Söyleyeyim Gökhan Zan Gibi Sakatlıktan Kurtulamayan Birisi Olmasın.
T:Ne Demek Başkanım Siz İsteyin Yeter.Nobre'yi Verelim?
B:Yok O Fener'de Oynadı Olmaz.
T:Hmm Rüştü'de,Yusuf'ta Olmaz O Zaman.Buldum Delgado'yu Verelim Başkanım?
B:Yok Yerli Olsun
T:O Zaman Size Deli İbo'yu Verelim?
B:Akıllıları İdare Edemiyoruz Daha.Olmaz.
T:Başkanım Buldum Serdar Özkan'ı Verelim?
B:Bak Bu Olabilir.Tamam Paket Yapın Gönderin.Sene Sonu Gelsin...
T:Hay Hay Başkanım...
:p
BaGa TaRKaN
08.Mayıs.2010, 02:57
Telefonda ki Ses:Beşiktaş-Galatasaray Oyuncu Değişim Hattı Buyrun.
Başkan:Ben Adnan.Adnan Polat
T:Başkanım İyi Günler.Kimi İstemiştiniz Beşiktaş'tan?
B:Şimdi Öncelikle Söyleyeyim Gökhan Zan Gibi Sakatlıktan Kurtulamayan Birisi Olmasın.
T:Ne Demek Başkanım Siz İsteyin Yeter.Nobre'yi Verelim?
B:Yok O Fener'de Oynadı Olmaz.
T:Hmm Rüştü'de,Yusuf'ta Olmaz O Zaman.Buldum Delgado'yu Verelim Başkanım?
B:Yok Yerli Olsun
T:O Zaman Size Deli İbo'yu Verelim?
B:Akıllıları İdare Edemiyoruz Daha.Olmaz.
T:Başkanım Buldum Serdar Özkan'ı Verelim?
B:Bak Bu Olabilir.Tamam Paket Yapın Gönderin.Sene Sonu Gelsin...
T:Hay Hay Başkanım...
:p
Çok Yaratıcı Olmuş:D Süper:p
Revolution
08.Mayıs.2010, 10:17
Serdar Özkan bizim için iyi bir alternatif olacak bence ne kadar eleştirilse de :D Ancak 1 sol bek,1 ortasaha,1 ön libero,jo gideceğine göre 2 tane de forvet alınması gerekir bence. Hatta 1 de forvet arkası olabilir Elano'nun alternatifi olarak -açıkçası teknik filan değildi ama Sasa Iliç gibi yüreğiyle oynayan forvet arkası ondan sonra gelmedi.- Ancak denildiği gibi Neill,Baros,Keita kalıp diğer tüm yabancılarla yollar ayrılırsa -ki bence ne pahasına olursa olsun dos Santos kalmalı-,yine çok değişik bir transfer sezonu yaşayacağız gibi. Bekleyip göreceğiz artık.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs527.snc3/29968_418862638791_303226053791_5408422_2842829_n. jpg
SAİT71
08.Mayıs.2010, 13:20
Çok beğendiğim bir oyuncu Guti, gelirse süper transfer olacaktır..
Marca,İspanya'nın en popüler gazetesi.Yalan haber yazacaklarını hiç sanmıyorum.
E.Cartman
08.Mayıs.2010, 13:46
Marca,İspanya'nın en popüler gazetesi.Yalan haber yazacaklarını hiç sanmıyorum.
geçen sezon medyanın 1 numaralı kaynağıydı Marca :D:D:D hatta bi olayda Milliyet küçük bi şekilde transfer haberi vermişti Marca bunu alıp biraz büyütmüştü sonra Milliyet manşetten vermişti bu haberi :D:D:D
titates1
08.Mayıs.2010, 15:27
Pedro bu performansı göstermeseydi ben derdim ki Arda-Henry takası olur Pedro yedek olur ama şu andaki performanslarıyla Arda, Jeffren'in de arkasına düşer... Ama yine de Arda için en uygunu İspanya'dır. Valencia ya da Villarreal iyi olur Arda için...
Sen ciddisin inanamıyorum :D Arda ve Barcelona ? Ben isterim Türk futbolcusu çok büyük takımlarda oynasın bizi temsil etsin , hatta Arda gibi topçu kendi takımımımda oynasın isterim ama o kadar iyi bir oyuncu değil , dediğin gibi villareal valencia gelebileceği en büyük yerler , olur da daha büyük takımlar alırsa güvenip balon olur zaten
CeNTeR_TR
08.Mayıs.2010, 16:04
Bunu bir Galatasaraylı olduğun için mi söyledin Yoksa bir sporsever olarak mı söyledin :)
Galatasaraylı olarak söylediğin kesin :)
Arda ile Henry takası olabilir ama Henry'nin yaşının 33 üstüne çıkması lazım.Ayrıca Henry denen oyuncununda Barcelona takımından dediğin gibi villareal seviyesinde takımlarda olması lazım.Biraz gerçekçi olalım Lütfen :)
C h A o S
08.Mayıs.2010, 16:19
Guti gelirse süper olur.Orta sahayı toparlar.
yunusgs
08.Mayıs.2010, 16:47
Guti'nin gelmesini bende çok isterim.2 senedir yaklaşık sürekli haberi yapılıyor Guti'nin.Umarım bu sene gelir.
E.Cartman
08.Mayıs.2010, 16:50
Sen ciddisin inanamıyorum :D Arda ve Barcelona ? Ben isterim Türk futbolcusu çok büyük takımlarda oynasın bizi temsil etsin , hatta Arda gibi topçu kendi takımımımda oynasın isterim ama o kadar iyi bir oyuncu değil , dediğin gibi villareal valencia gelebileceği en büyük yerler , olur da daha büyük takımlar alırsa güvenip balon olur zaten
Bunu bir Galatasaraylı olduğun için mi söyledin Yoksa bir sporsever olarak mı söyledin :)
Galatasaraylı olarak söylediğin kesin :)
Arda ile Henry takası olabilir ama Henry'nin yaşının 33 üstüne çıkması lazım.Ayrıca Henry denen oyuncununda Barcelona takımından dediğin gibi villareal seviyesinde takımlarda olması lazım.Biraz gerçekçi olalım Lütfen :)
Valla benim düşünceme göre formda bir Arda Barca'da oynar ama lige alışması için Villarreal, Valencia gibi takımlarda forma giymesi lazım tabi ki...
goosfraba
08.Mayıs.2010, 16:53
guti'nin ligde başarılı olması için yanına lassana diarra'nın bir alt versiyonu lazım. o da galatasaray'da yok.
Guti kaliteli bi oyuncu ama ne bence transfer edilmemeli he yine bonservis ödemeden gelirse eyvallah.Biraz önce bi sağ bek almalıyız Guti'yi değil bence.
World Hollow o1
08.Mayıs.2010, 16:58
Galatasaray Yabancı transferlerde çok başarılı adımlar atıyor ama sonuç gelmiyor..:(
yunusgs
08.Mayıs.2010, 17:02
Artık kıyaslama işlerinden vazgeçmeli,şapkamızı önümüze koyarak nerede yanlış yaptığımızı düşünmeliyiz Türk Futbolu olarak.Bir oyuncunun diğer bir takım oyuncusuna oranla takıma ne kadar katkı yaptığına bakarsak bu elimize bir şey geçirmez.
Önemli olan bir transferin takıma yaptığı katkı kadar,diğer oyuncuların da yeterince katkı yapabilmesi ve takım olma bilinci ile başarıların yakalanması.
bay e-ko
08.Mayıs.2010, 17:07
Artık kıyaslama işlerinden vazgeçmeli,şapkamızı önümüze koyarak nerede yanlış yaptığımızı düşünmeliyiz Türk Futbolu olarak.Bir oyuncunun diğer bir takım oyuncusuna oranla takıma ne kadar katkı yaptığına bakarsak bu elimize bir şey geçirmez.
Önemli olan bir transferin takıma yaptığı katkı kadar,diğer oyuncuların da yeterince katkı yapabilmesi ve takım olma bilinci ile başarıların yakalanması.
Bu yorumun üzerine daha birşey demeye gerek kalmıyor...
uAburak89
08.Mayıs.2010, 17:37
Guti transferi iyi bir transfer olur bonservissiz olmak kaydıyla.
Revolution
09.Mayıs.2010, 00:38
Guti transferi gerçekten süper olur ama aynen Goosfraba'nın dediğine katılıyorum, Diarra'nın alt versiyonu lazım tam verim alabilmemiz için..
GeNç KaRTaL
09.Mayıs.2010, 11:02
Guti'yi çok beğeniyorum.Bizim takımda görmek istediğim bir isim.Galatasaray alabilirse iyi bir transfer olur bence.
Flawless Victory
09.Mayıs.2010, 11:13
Bize gol atabilen orta saha oyuncusu lazım, gerisi boş (bkz. Elano).
El Barto
09.Mayıs.2010, 11:26
Rijkard ile devam edilecekse kurtarıcı olarak şöyle gol atabilecek bir adam lazım ki Rijkard takımı toparlasın. :)
http://www.youtube.com/watch?v=hokq-7olthE&feature=related
nannar
09.Mayıs.2010, 11:35
o zaman alalım bu ufaklıgı parası neyse verelim de :n:
Xipe Totec
09.Mayıs.2010, 11:42
Serbest kalma maddeside çok fazla değilmiş, tek engel Madrid :D
Alicanfmfan
09.Mayıs.2010, 12:19
Dün Arda'nın ruhsuzlugunu gördükten sonra kesinlikle gitsin , umarım gider , Sabri'yide göndereiblirler yanında.
Deus Dominus
09.Mayıs.2010, 14:46
Barça'dan Bojan'ın adı geçiyordu bir ara Galatasaray için. Belki kiralık gelebilir gelecek sezon. Birde Anthar Yahia ile ilgili bir haber görmüştüm yabancı bir sitede.
KanaKe
09.Mayıs.2010, 15:07
Guti en kötü Ingiltere'de Tottenham ayarinda bir takima gider.. Öyle adamlar Türkiye'ye gelmez 40 yasinda olsa bile..
Revolution
09.Mayıs.2010, 15:08
Bojan'ın kiralık olarak gelmesini açıkçası istemem çünkü bonservisini daha sonra almamız imkansız gibi birşey..
Bu arada sezon başında en güvendiğim isim Rijkaard'dı ancak onun da Bülent Korkmaz'dan daha başarılı olduğu söylenemez. Bülent Korkmaz geçen sene takımın başına sonradan geçti ve 5. olarak bitirdi,elindeki kadro da bundan bayağı kötüydü.. Bülent Korkmaz'ın eline bu kadroyu versek yine en kötü 3. olurdu kanımca. Bunca para harcanın bu kadronun 3. olması çok utanç verici.
uAburak89
09.Mayıs.2010, 15:59
Haldun Üstünel'den yalanlama geldi Guti haberi için, alakamız yokmuş.
Suicider
09.Mayıs.2010, 16:00
Demekki olay hücum hattı oluşturmakla olmuyor demekki olay mustafa sarp,barış,ayhan,topal la olmuyor..Olay savunmayı sağlam tutalım illaki gol atarız la oluyor ( bkz. fener) ozaman bizde o stile geçmemiz gerekiyor.Seneye olacaklar belli yine birkaç transfer yapılacak sezona fırtına gibi giren bir takım herkese 3 er 5 er goller sonra sakatlık vs başlayacak sorunlar çıkmaya başlıyacak ve hooop ilk 5 e zor girecez..Bıktım hersene aynı şeyleri yaşamaktan..
Flawless Victory
09.Mayıs.2010, 16:17
Bir yalan haberi burada tartışıyoruz günlerce, sonra bir yönetici çıkıyor, hiç alâkâmız yok o oyuncuyla diyor, böyle şey gibi kalıyoruz. :) Türkiye özgürlükler ülkesi olmak isterken, özgürlüğü başkalarına her türlü düzenbazlığı yapma hakkı zanneden insanları da yetiştiriyoruz. Şimdi bir gazetenin Galatasaray Guti'ye teklif götürecek demesi ve bunun tamamen yalan haber olması bize ne kadar doğal geliyor değil mi? Halbuki, böyle bir haber sonrasında olay çıkması lazım. O gazetelerin ceza alması lazım. Bir çamaşır makinesi üreticisinin, bu modelimizde 15 ayrı program var diyip onu alanların 10 program bulması gibi bir yalan bu. Gazeteyi elime alınca, bilgimin net olduğu konularda okuduğum haberlerin yalan olduğunu ilk satırda anlayınca çok sinirleniyorum. Buna birileri artık çözüm bulmalı. Belki de bu kadar özgürlük yaramıyordur bizim basına. Bir de özgür değiliz diyorlar, bu da ayrı yalan.
Galatasaray'a gelince, takımın savunma hattı oldukça zayıf bu bir gerçek. Ama savunmayı yerlilerden kuracak kadar iyi yerli savunmacımız da yok. İyi olanlar büyük takımlarda ve onlar da gelmez zaten. Bir Gökhan Gönül, Toraman gelmez, dolayısıyla savunmaya yabancı ve kaliteli oyuncular lazım. Hem sağ hem sol bekte oynayabilecek bir yabancı oyuncu almamız lazım. Sağ bekte artık yerliden ümidimizi kesmemiz lazım.
Orta alana bir tane kaliteli defansif orta saha lazım ama böyle taş gibi, güçlü, uzun bir adam olmalı. Gol ve asistlerle takımı sırtlayabilecek, oyunu kuracak Alex ayarında bir oyuncu, yani 10 numara olmalı.
Forvete de genç değil tecrübeli iyi bir isim alınmalı. Forvette gençlerle olmuyor.
GeNç KaRTaL
09.Mayıs.2010, 18:04
Galatasaray Vederson ile anlaşmış diye duydum dün birisinden.
Revolution
09.Mayıs.2010, 18:22
Haldun Üstünel'den yalanlama geldi Guti haberi için, alakamız yokmuş.
Bu açıklamaya üzüldüm Guti bir pasör oyuncuya ihtiyacımız vardı..
Galatasaray Vederson ile anlaşmış diye duydum dün birisinden.
Vederson gelirse sol bekte iyi bir alternatif olabilir aslında bu sene sözleşmesi bitiyor muydu ?
nerazzuri
09.Mayıs.2010, 18:24
Bu açıklamaya üzüldüm Guti bir pasör oyuncuya ihtiyacımız vardı..
Vederson gelirse sol bekte iyi bir alternatif olabilir aslında bu sene sözleşmesi bitiyor muydu ?
Evet sözleşmesi bitiyor.
titates1
09.Mayıs.2010, 18:29
Wederson Fenerbahçe'de kalır diye düşünüyorum , nerden duydun ?