PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

ForCimbom
01.Eylül.2010, 20:00
Elano o paslardan kaç tane attı da Misimovic gereksiz transfer oldu ?

ya neden bahsediyorsunuz allah aşkına ya, elano türkiye standartların çok üstünde yaratıcılığı olan bir adam, geçen sene ileri hattın çok gerisinde oynatıldığından fazla efektif değildi hücumda ama topu ayağına aldığında her an gol tehlikesi yaratabilecek kapasiteye, pas özelliğine sahip bir oyuncu. gözümün önüne mesela gençlerbirliği'ne attığımız gol geliyor. keita'ya çıkardığı ve kewell'ın tamamladığı pozisyon. sonra jo'yu çok kere kaleciyle karşı karşıya bırakmıştı, eskişehir trabzonspor maçları aklıma gelen vs. vs.

yani demem o ki çok yanlış bir argümanla savunuyorsun bu transferi, tabi ki görüşler fikirler belirtilecektir ama olabilecek en absürd bahaneleri de yazmayın lütfen şuraya. elano pasif bir adam dersiniz, uyumsuz bir adam dersiniz, öyle dersiniz böyle dersiniz ama adamın yaratıcılığına nasıl laf söylüyorsunuz yahu?

anlamak çok güç cidden...

Clayman
01.Eylül.2010, 20:04
ya neden bahsediyorsunuz allah aşkına ya, elano türkiye standartların çok üstünde yaratıcılığı olan bir adam, geçen sene ileri hattın çok gerisinde oynatıldığından fazla efektif değildi hücumda ama topu ayağına aldığında her an gol tehlikesi yaratabilecek kapasiteye, pas özelliğine sahip bir oyuncu. gözümün önüne mesela gençlerbirliği'ne attığımız gol geliyor. keita'ya çıkardığı ve kewell'ın tamamladığı pozisyon. sonra jo'yu çok kere kaleciyle karşı karşıya bırakmıştı, eskişehir trabzonspor maçları aklıma gelen vs. vs.

yani demem o ki çok yanlış bir argümanla savunuyorsun bu transferi, tabi ki görüşler fikirler belirtilecektir ama olabilecek en absürd bahaneleri de yazmayın lütfen şuraya. elano pasif bir adam dersiniz, uyumsuz bir adam dersiniz, öyle dersiniz böyle dersiniz ama adamın yaratıcılığına nasıl laf söylüyorsunuz yahu?

Bu adam geldiğinden bu yana maç kazandırdı mı ben ona bakarım. Arda da mevkisinde oynamasa bile maç kazandırabiliyor. Yeteneğine laf etmedim ben ayrıca, yapıp yapmamasına laf ettim. Yapabileceğini ben de biliyorum ama yapmadıktan sonra ne işe yarar ki ?

Öyle bu adam şunları şunları yapıyor deyip adam alacaksak işimiz iş.

ForCimbom
01.Eylül.2010, 20:07
Bu adam geldiğinden bu yana maç kazandırdı mı ben ona bakarım. Arda da mevkisinde oynamasa bile maç kazandırabiliyor. Yeteneğine laf etmedim ben ayrıca, yapıp yapmamasına laf ettim. Yapabileceğini ben de biliyorum ama yapmadıktan sonra ne işe yarar ki ?

Öyle bu adam şunları şunları yapıyor deyip adam alacaksak işimiz iş.

bu eleştiriyi yaparsın tamam, adam efektif değil insiyatif almıyor ağırlığı yok dersin, (tabi sen yine bu şekilde yazmamışsın yüzeysel bir ifade kullanmışsın ama olsun hadi) okey derim. ama kaç kere öldürücü pas attığını gördün gibi basit gereksiz bir ifade kullanılmasına karşıyım ben.

bana kalırsa zaten bu transferin tek açıklanabilir tarafı elano'nun yeterli derecede sorumluluk almaması ve türk oyuncuların ağırlığı altında ezilmesi oyunda kaybolması gibi nedenler olabilir.

ama şu da var elano şimdi ne olacak?... kimse bunun tatminkar bir cevabını veremiyor işte...

Clayman
01.Eylül.2010, 20:25
bu eleştiriyi yaparsın tamam, adam efektif değil insiyatif almıyor ağırlığı yok dersin, (tabi sen yine bu şekilde yazmamışsın yüzeysel bir ifade kullanmışsın ama olsun hadi) okey derim. ama kaç kere öldürücü pas attığını gördün gibi basit gereksiz bir ifade kullanılmasına karşıyım ben.

bana kalırsa zaten bu transferin tek açıklanabilir tarafı elano'nun yeterli derecede sorumluluk almaması ve türk oyuncuların ağırlığı altında ezilmesi oyunda kaybolması gibi nedenler olabilir.

ama şu da var elano şimdi ne olacak?... kimse bunun tatminkar bir cevabını veremiyor işte...

Yedekte oturur, bu kadar basit. Geçen sene o kadar ümitle transfer edilmişti. Dediğin gibi o sorumluluğu alıp kendini sevdirebilseydi taraftara ve teknik ekibe, Misimovic alınmayacaktı belki de.

Şunu da anlamadım, Dünya Kupası'nda oynamak için bize geldiğini söylemişti. Burda sürekli oynayarak formda kalmak istiyorum demişti. Sürekli oynadı, formda da kaldı ama takıma gram birşey katmadı. O yüzden Misimovic transferine gereksiz diyen herkesle bunu tartışırım.

ForCimbom
01.Eylül.2010, 20:27
Yedekte oturur, bu kadar basit. Geçen sene o kadar ümitle transfer edilmişti. Dediğin gibi o sorumluluğu alıp kendini sevdirebilseydi taraftara ve teknik ekibe, Misimovic alınmayacaktı belki de.

Şunu da anlamadım, Dünya Kupası'nda oynamak için bize geldiğini söylemişti. Burda sürekli oynayarak formda kalmak istiyorum demişti. Sürekli oynadı, formda da kaldı ama takıma gram birşey katmadı. O yüzden Misimovic transferine gereksiz diyen herkesle bunu tartışırım.

yedek kalsın diyorsun da, takımda en fazla maaşı alan adam elano. bildiğim kadarıyla 3.5 milyon euro civarı garanti maaşı var. yönetim bu haldeyken yedek kalmasına izin vermez muhtemelen.

neyse bakıp göreceğiz artık, rijkaard ne şekiller yapacak...

vuque
01.Eylül.2010, 20:28

Kırmızıyla belirttiğim yer hariç yorumuna katılıyorum.Elano varken Misimoviç'i almak bana göre yanlıştır.Elano geçen sene bölgesinde oynatılmadı ki.Bu sene Amc olarak oynatılırsa geçen seneye göre farklı bir Elano izler herkes.
Bana göre elde Elano varken Misimoviç'i almanın tek açıklaması vardır Elano gidici.Şimdi değilse bile devre arasında satılacak...

Clayman
01.Eylül.2010, 20:33
Kırmızıyla belirttiğim yer hariç yorumuna katılıyorum.Elano varken Misimoviç'i almak bana göre yanlıştır.Elano geçen sene bölgesinde oynatılmadı ki.Bu sene Amc olarak oynatılırsa geçen seneye göre farklı bir Elano izler herkes.
Bana göre elde Elano varken Misimoviç'i almanın tek açıklaması vardır Elano gidici.Şimdi değilse bile devre arasında satılacak...

Arda'nın da zaman zaman kendi bölgesine oynamadığını biliyoruz. O nasıl oynadı o zaman ? Ya da aynı şekilde Mehmet Topuz. Katılmıyorum size..

E.Cartman
01.Eylül.2010, 20:35
Arda'nın da zaman zaman kendi bölgesine oynamadığını biliyoruz. O nasıl oynadı o zaman ? Ya da aynı şekilde Mehmet Topuz. Katılmıyorum size..

Arda bölgesinde değil pozisyonunda oynamadı ama yine ofansif bölgede oynadı. Elano ise hem pozisyonunda hem bölgesinde oynamadı fark bu.

vuque
01.Eylül.2010, 20:38
Arkadaşım senin gözden kaçırdığın birşey var ama Arda sol kanattan geliyor Amc oynuyor.Çok bir farkı yok ki ofansif oynuyor yine.Mehmet Topuz çift yönlü iyi bir oyuncu o 2 yönlü oynayabildiği için başka yerlerde de oynayabiliyor(hiç birinde mükemmel değil ama oyunun 2 yönünüde göze batmadan,hata yapmadan oynayabiliyor).
Ancak sen Tek yönlü(Ofansif) Elano'yu çift yönlü oynatmaya çalışırsan,Defansif oynatmaya çalışırsan oyuncu tabii ki birşey yapamaz ;;)
Arda'yı bugün Elano gibi oynat oda başarısız olur.

ForCimbom
01.Eylül.2010, 20:41
Arkadaşım senin gözden kaçırdığın birşey var ama Arda sol kanattan geliyor Amc oynuyor.Çok bir farkı yok ki ofansif oynuyor yine.Mehmet Topuz çift yönlü iyi bir oyuncu o 2 yönlü oynayabildiği için başka yerlerde de oynayabiliyor(hiç birinde mükemmel değil ama oyunun 2 yönünüde göze batmadan,hata yapmadan oynayabiliyor).
Ancak sen Tek yönlü(Ofansif) Elano'yu çift yönlü oynatmaya çalışırsan,Defansif oynatmaya çalışırsan oyuncu tabii ki birşey yapamaz ;;)
Arda'yı bugün Elano gibi oynat oda başarısız olur.

buna benzer birşey yazacaktım, sen iyi açıklamışsın, katılıyorum.

ekleme: arda istemediği bir yerde, sağ kenarda oynadığında da ne yaptığını biliyoruz, küsmeler sakal bırakmalar garip gurip açıklamalar falan. :)

King_91
01.Eylül.2010, 20:45
hala jovanoviç diyor yawww :) kaç kere izledin adamı ? daha doğrusu çocuğu ? prekazi gelecek için önermiştir onu. Ben zannetmiyorum ki musa çağıran'dan daha yetenekli bir oyuncu olsun... öyle aman aman bir genç olsa Gs yönetimi akılsız mı ? kaçırır mı öyle adamı ? muhtemelen izlemeye alacaklardır. Dediğim gibi yarın adnan polat'a yöneltirler bu konudaki soruları. bence basının işkembeden sallamalarına çok kulak asıyorsunuz.... ayhan-barış-elano 3 lüsü dediğin oyunculardan ayhan bu seneye kadar orta alanda her zaman hazır kıta bekleyen bir profesyoneldi. barış alman kültüründe yetiştiği için belirli bir kalitesi var. Elano zaten konuşmaya bile gerek olmayan kalitesi belli bir oyuncu. yani jovanoviç gelince bu adamlardan birini direk kesecek falan mı zannediyorsunuz siz ? Tamam GS'ye yakışmıyor barış ve ayhan fakat jovanoviç dediğiniz genç oyuncunun da ne olduğunu sadece izleyenler ve tanıyanlar bilir. ben bilmiyorum açıkcası

ya benim fikrim alınması şeklinde . musa çağırana şans verilmeyeceğini ikimiz de biliyoruz . keşke verilse . ayrıca jovanovic 25 yaşında . tekrar söylüyorum : madem kötü adam niye çağırdılar türkiye'ye ? galatasaray yönetiminin akılsız olup olmadığı sorusuna daha karar veremedim maalesef .. direk kessin de demedim adamı zaten fazladan bedava alınmış prekazi referanslı bi yedek fena mı olurdu ? ben ayhan dan iyi olduğuna herşeyim üzerine bahse girerim .

Clayman
01.Eylül.2010, 20:49
ya benim fikrim alınması şeklinde . musa çağırana şans verilmeyeceğini ikimiz de biliyoruz . keşke verilse . ayrıca jovanovic 25 yaşında . tekrar söylüyorum : madem kötü adam niye çağırdılar türkiye'ye ? galatasaray yönetiminin akılsız olup olmadığı sorusuna daha karar veremedim maalesef .. direk kessin de demedim adamı zaten fazladan bedava alınmış prekazi referanslı bi yedek fena mı olurdu ? ben ayhan dan iyi olduğuna herşeyim üzerine bahse girerim .

Katılıyorum tamamı ile.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Eylül.2010, 21:37
Galatasaray'ın bence ilk 11'i geçen seneki gibi kaliteli fakat yedekler ne derece asların boşluğunu doldurur o tartışılır.

nannar
01.Eylül.2010, 22:59
Sakatlar düzelir ve ligin kalanında savunma 4'lüsü, ön liberolar ve forvet hattında sakatlık yaşamazsak ligi asılırız. kanatlarda ve AMC mevkisinde alternatiflerimiz var fakat diğer mevkilerde yok :) Mevkilerinde gereken özellikleri kıyaslayacak olursak Sabri = 3xAli turan , İnsua = 2xHakan Balta , Cana = 2xBarış , Mustafa Sarp = 2xAyhan ,
Neill = 5x Gökhan Zan , Baros =3xMehmet Batdal eder bence :p :n:

yunusgs
01.Eylül.2010, 23:41
Sakatlar düzelir ve ligin kalanında savunma 4'lüsü, ön liberolar ve forvet hattında sakatlık yaşamazsak ligi asılırız. kanatlarda ve AMC mevkisinde alternatiflerimiz var fakat diğer mevkilerde yok :) Mevkilerinde gereken özellikleri kıyaslayacak olursak Sabri = 3xAli turan , İnsua = 2xHakan Balta , Cana = 2xBarış , Mustafa Sarp = 2xAyhan ,
Neill = 5x Gökhan Zan , Baros =3xMehmet Batdal eder bence :p :n:

Baros değil 3x Batdal,1.5x tüm takım bile eder hocam.Geçen sene o olmayınca gördük halimizi :D

nannar
02.Eylül.2010, 01:13
Yalnız bu insua facebook ve twitter'a çok takılıyor. adam antremandan otele gelir gelmez fotolarını yayınladı. pc başında geçiriyor sanırım gecelerini...

Revolution
02.Eylül.2010, 01:14
İlk gün heyecanıdır hocam çocuk yeni :)

Hugo
02.Eylül.2010, 01:31
Yalnız bu insua facebook ve twitter'a çok takılıyor. adam antremandan otele gelir gelmez fotolarını yayınladı. pc başında geçiriyor sanırım gecelerini...
oralardan sakat şeyler söylemezse takılsın be abi. gece kulüplerinde çok takılmasın da.. :)

I am in the hotel watching all messages. Thanks everyone. And I cannot wait to wear the Galatasaray shirt!!
twitter'dan

oteldeyim, bütün mesajlara bakıyorum. herkese teşekkürler. ve galatasaray forması giymek için sabırsızlanıyorum.

ForCimbom
02.Eylül.2010, 13:44

bilmemkimlerle playstation başlarında, sinema alemlerinde geçirmekten iyidir :)

nannar
02.Eylül.2010, 13:45
İlk gün heyecanıdır hocam çocuk yeni :)

oralardan sakat şeyler söylemezse takılsın be abi. gece kulüplerinde çok takılmasın da.. :)

I am in the hotel watching all messages. Thanks everyone. And I cannot wait to wear the Galatasaray shirt!!
twitter'dan

oteldeyim, bütün mesajlara bakıyorum. herkese teşekkürler. ve galatasaray forması giymek için sabırsızlanıyorum.

Gs de yeni ama nette eski gibi duruyor :n: Baya bildiğin sanal böcük bu yahu :n:

Aydin
02.Eylül.2010, 13:59

tabii ki futbolcu robottan ibaret. nefes almasın. maç kazansın. kendini fazla kaptırıp taraftar üzülüyor, kan ağlıyor ya hani, onlar da kan ağlasın. taraftar aşırı fanatikse onlar da böyle olmalı. kız arkadaşıyla gezmemeli. çünkü taraftar kan ağlıyor. takımın durumu kötü. herşey yasak onlara.

Revolution
02.Eylül.2010, 14:00
Hocam mümkünse Insua'nın facebook ve twitter profil linklerini gönderebilir misin bana bir yerden :) Aynen internette gece geç saatlere kadar takılmasın, barlarda takılmasın yeter hocam.. Adamlar göz önündeler Insua da genç bir oyuncu böyle şeylerde hevesli olması normal birşeydir herhalde :D

E.Cartman
02.Eylül.2010, 14:05
tabii ki futbolcu robottan ibaret. nefes almasın. maç kazansın. kendini fazla kaptırıp taraftar üzülüyor, kan ağlıyor ya hani, onlar da kan ağlasın. taraftar aşırı fanatikse onlar da böyle olmalı. kız arkadaşıyla gezmemeli. çünkü taraftar kan ağlıyor. takımın durumu kötü. herşey yasak onlara.

çok haklısın abi ama bizim ülke böyle. Ben anlamıyorum 22-23 yaşında gençlerin normal yaptığı şeyler bunlar adamlar zaten hayatlarının büyük kısmını antremanlarda kamplarda geçiriyorlar arada boş vakit oldu mu kız arkadaşlarıyla gezebilirler ya da playstation partisi yapabilirler ne var ki bunda. Ki adamlarda para da bol yıllık 1-2M€ az buz para değil bırakın harcasınlar en iyi arabalara binsinler, en iyi yerlere gitsinler, en iyi evlerde yaşasınlar

Hocam mümkünse Insua'nın facebook ve twitter profil linklerini gönderebilir misin bana bir yerden :) Aynen internette gece geç saatlere kadar takılmasın, barlarda takılmasın yeter hocam.. Adamlar göz önündeler Insua da genç bir oyuncu böyle şeylerde hevesli olması normal birşeydir herhalde :D

http://twitter.com/EmilianoInsua
http://www.facebook.com/EmilianoAdrianInsua

nannar
02.Eylül.2010, 14:06
http://twitter.com/EmilianoInsua

http://www.facebook.com/#!/EmilianoAdrianInsua?ref=ts

nannar
02.Eylül.2010, 14:07
http://www.facebook.com/#!/EmilianoAdrianInsua?ref= ts

ref'ten sonra boşluk yok :) smiley çıktığı için boşluk koydum

Revolution
02.Eylül.2010, 14:11
çok haklısın abi ama bizim ülke böyle. Ben anlamıyorum 22-23 yaşında gençlerin normal yaptığı şeyler bunlar adamlar zaten hayatlarının büyük kısmını antremanlarda kamplarda geçiriyorlar arada boş vakit oldu mu kız arkadaşlarıyla gezebilirler ya da playstation partisi yapabilirler ne var ki bunda. Ki adamlarda para da bol yıllık 1-2M€ az buz para değil bırakın harcasınlar en iyi arabalara binsinler, en iyi yerlere gitsinler, en iyi evlerde yaşasınlar

http://twitter.com/EmilianoInsua (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2FEmil ianoInsua)
http://www.facebook.com/EmilianoAdrianInsua (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 FEmilianoAdrianInsua)

http://www.facebook.com/#!/EmilianoAdrianInsua?ref= ts (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 F%23%21%2FEmilianoAdrianInsua%3Fref%3D%20ts)

ref'ten sonra boşluk yok :) smiley çıktığı için boşluk koydum

Çok teşekkür ederim :)

King_91
02.Eylül.2010, 14:28
Prekazi ateş püskürdü!

Prekazi içini Ligtv.com.tr'ye döktü, Adnan Polat ve Adnan Sezgin'e ateş püskürdü!

Branislav Jovanovic olayının perde arkasını anlatan Cevad Prekazi, sert açıklamalar yaptı. Polat ve Sezgin tarafından İstanbul'a davet edildiklerini ama paçavra gibi bir kenara atıldıklarını söyleyen Prekazi, "Futbolcuyu alırlar, almazlar, önemli değil. Ama bana yapılanlar rezil davranışlar!" dedi.

Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Cem Kurel'e konuşan Galatasaray'ın unutulmaz ismi Prekazi, Belgrad maçından bu yana yaşananları birer birer anlattı. İşte Prekazi'nin açıklamaları:

RIJKAARD JOVANOVİC'İ BEĞENDİ
OFK maçı sırası ve sonrasında Partizan'ın aslında en iyi futbolcusunun Branislav Jovanovic olduğunu söyledim. Ardından Adnan Polat beni aradı. Ben de kendisine Jovanovic'i anlattım. O da beni İstanbul'a çağırdı, futbolcunun CD'lerini istedi. İstanbul'a geldim, Polat Otel'de misafiriydim, Başkan'ı aradım, telefonunu açmadı. Ardından CD'leri Rijkaard'a yolladım. Ve Jovanovic'in futboluyla adeta Rijkaard'ın kopyası olduğunu, Frank'ın CD'leri izlediğinde kendi futbolculuğunu göreceğini belirttim.

BİZİ İSTANBUL'A ADNAN POLAT ÇAĞIRDI
Rijkaard CD'leri izlemiş ve Jovanovic'i beğenmiş. Bunu Adnan Polat söyledi. Bana futbolcunun fiyatını sordu. Ben de kendisine "Ben menajer değilim, para konuşmam ama sizin için öğrenirim" diye yanıt verdim. Sonra öğrenip aradım Başkan'ı, bonservisinin 1 milyon Euro olduğunu, Jovanovic'in de 50 bin Euro aylık istediğini söyledim. Başkan da "tamam" dedi ve Eskişehirspor maçından sonra yine aradı. Ve bizi İstanbul'a çağırdı.

BU İŞİ ADNAN SEZGİN BOZDU
Bu ana kadarki süreçte Adnan Sezgin hiç yoktu. Onunla hiç konuşmamıştım, hep Başkan ile görüşüyordum.

Zaten işi de Adnan Sezgin bozdu. Eskişehir maçının ertesi günü yani pazartesi sabahı Adnan Sezgin beni aradı. Ve parayı nereye yatıracakları gibi sorular sordu. Ben de ona "Ben menajer değilim, para işlerini bilmem. Gelince menajerlere sorarsın" diye yanıt verdim. Bana telefonda "Bugün İstanbul'a geleceksiniz" dedi. Ama 10 dakika sonra Adnan Sezgin bir daha aradı ve bu kez "Gelmeyin, ben sizi akşam ararım" dedi.

Futbolcu kulübünden bonservisini almıştı ve Adnan Sezgin bize gelmememizi söylüyordu. Ben de Yurdaşen Karahasan'ı aradım. Olayı anlattım, çok kızdı. Telefonu kapattık, 10 dakika sonra Adnan Sezgin yine aradı ve "İstanbul'a geliyorsunuz" dedi.

BENİM BİR ADIM VAR, MENAJERLİK YAPMAM!
İstanbul'a geldik ve görüşmeler başladı. Başkan'a "Ben para konularını konuşmam. 22 sene futbol oynadım, benim bir adım var. Ben menajerlik yapmam. 2 menajeri var, onlarla konuşun" dedim. Bunlar konuştular. Ardından Adnan Polat "Siz otele dönün ben sizi arayacağım" dedi.

BİZİ PAÇAVRA GİBİ ATTILAR
Sonra otele gittik. Ama ne arayan var ne soran. Kendimi çok kötü hissettim. Tamam, futbolcuyu beğenmezsin ya da anlaşamazsın. Herhalde daha büyük transfer bitirdiler. Buna kızmıyorum. Ama insan açar birşey söyler. Bizi paçavra gibi attılar, ortada bıraktılar. Ben sözümü tuttum ama Adnan Polat tutmadı. Beni İstanbul'a çağıran Başkan, sonrasında da aramalıydı.

REZİL BİR DAVRANIŞ!
Tek telimeyle rezil bir davranış!!! Bunlar beni artık ararsa tek laf konuşmam! Beni kullandılar! Cevad Prekazi'nin ismi belli, kimseyi kırmamış. Benim tertemiz bir kalbim var, leke getirmem. Ama onlar beni paçavra gibi kullanıp attı. Davranış rezil! Davranış rezil! Galatasaray'a hiç yakışmıyor! Sonra aradı Adnan Sezgin, kendini temizlemek için. Ama bu işi Adnan Sezgin bozdu.

POLAT ÖZÜR DİLEMELİ
Ben Galatasaray taraftarıyım, Galatasaray'a da Türk halkına da kırgın olamam. Hayatımın en güzel günleriydi Türkiye'de yaşadığım dönemler. Ama Adnan Polat beni arayıp özür dilemeli!

kaynak : Ligtv.com.tr

--------------------------------

bakalım başkan bugun ne açıklama yapacak ..

DenizlispoR
02.Eylül.2010, 14:39
Eğer bunların hepsi doğruysa yazıklar olsun Adnan Polat'a.

ForCimbom
02.Eylül.2010, 14:42

öyle bir düşüncede değilim. böyle olduğumu ima ediyorsun hiç bilmeden tanımadan. ne düşündüğüm hakkında çok ufak bir cümleden hareket ederek basit yüzeysel sıradan ve populist bir yorum yapıyorsun.

futbolcunun oynadığı futbolu izlemek için biz para veriyoruz milyonlarca kişi ya ekran başında ya da stadyumda. futbolcu da milyon eurolar kazanıyor zaten. onların keyfinin bekçisi olmayı bırakın hayatlarının lüksünü hayal bile edemeyecek sınıfta yaşıyor buradaki çoğu insan.

ve o lüksü istediği kadar yaşasın zaten. bana ne x adamıyla playstation oynamış, sevgilisi için sinema kapatmış, hiç umrumda bile olmaz.(tabi onu futbolundan ayrı olarak kişisel açıdan sevmememe nedenim olur, o farklı birşey) zaten milyonlarca euro alıyor bu adamlar, harcayacaklar gezecekler tozacaklar. bunda bi problemim yok.

ama şunda problemim var;

bir futbolcu ülkesinin en yetenekli en göz önünde en umut vaadedici en yıldız futbcusuysa eğer,

ve buna karşılık hiç umursamadan 21-22-23 yaşlarında futbolunu geliştirip kendini ileriye taşıyacak hamleleri yapacağı yerde durmadan yiyip içip fiziksel olarak çökerek daha da alt seviyeye iniyorsa, dünyanın en büyük futbol adamlarından biri yanıbaşındayken "ondan birşeyler kapıyım , birşeyler öğreneyim aman" demek yerine kurduğu yeniçeri tayfasıyla o mevcut teknik direktörünün altını oymakla meşgulse, sözde taptığı taraftarının 10 yıllık bir galibiyet hasreti çektiği bir vakitte o gidip sorumluluk alıp , daha önce başka bir yabancıya kaptanlık verildi diye ağlayıp "ben ikinci kaptan bile olmam artık burada" dediği ve sonra zırlayarak kaptanlığı aldığı klüpte kaptan sıfatıyla maçı aldırmak yerine henüz ortada bişey yokken daha maç öncesinde gidip psikolojik olarak maçın içine ediyorsa, sırf istediği mevkide oynatılmıyor diye küsüp sahada yapabileceği en iğrenç şeyi yapıp ter dökmekten 90 dakikayı çıkarırken takımını maç boyu 10 kişi bırakıyorsa, hadi hepsini geçtim, hepsini bir kenara koydum, bu adam 2 senedir sahada "MÜCADELE ETMİYORSA, altının terini bir kez olsun akıtmıyorsa, sözde çok sevdiği ama bi yandan da "beni galatasaraydan soğutmasınlar" cümlesini söyleyecek arsızlığı layık gördüğü taraftarının tek istediği şey olan ' formanın hakkını' vermiyorsa "

istediğim gibi eleştiririm onu.

düşünmekten aciz; gerçek taraftarlık nedir, maddiyat dışında takıma gerçek katkı nedir, ne gibi şeyler değiştirebilirim gibi şeyleri düşünemeyecek kadar basit insanların bana yönelttiği kendileri kadar basit yorumlar hiç umurumda da olmaz.

nannar
02.Eylül.2010, 14:48
be relax guy.... :D

E.Cartman
02.Eylül.2010, 15:09
bu Jovanovic olayında yine Adnan Sezgin'in parmağı var demek vay arkadaş ya resmen yedi bitirdi takımı :D

nannar
02.Eylül.2010, 15:13
“Son gün Baptista da gelmek istedi”
Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Yurdaşen Karahasan; “Galatasaray ligde son oynanan Eskişehir maçına kadar hiç bir futbolcuyu almamıştı. Bu nedenle kulüpte bir panik yaşanıyordu. Ben bu maçtan bir gün sonra yaşanan gelişmelerin bu transferi engellediğini zannediyorum. Prekazi beni aradığında iş işten geçmişti. Çünkü, Galatasaray 8 yabancı oyuncu hakkını tamamlamış durumdaydı. Jovanovic’i bu dönemde alma durumu olmadı. Çünkü Galatasaray Roma'dan Baptista’yı almak istiyordu. Ön çalışmalar yapılmış ve Baptista'nın alınması söz konusuydu. Baptista ise kararsızdı. Başkan bu yüzden Jovanovic transferinde tereddüt etti. Baptista transfer sezonunun bittiği gün kulübe haber vererek Galatasaray’a gelmek istediğini belirtti. Ama iş işten geçmiş Galatasaray Misimovic ve İnsua’yı renklerine bağlamıştı” dedi.

”Prekazi’ye yanlış yapıldı” Galatasaray yönetiminin, Prekazi'ye yanlış yaptığını ifade eden Karahasan; “Prekazi bizim evladımız sayılır. Onu sakinleştirme görevi de bana düştü. Ben yaşananlardan olayın başından beri haberdarım. Misimovic ve İnsua transferleri gerçekleşince Adnan Sezgin geri vites yaptı. Galatasaray 8 yabancıyı tamamladığı için bu oyuncuyu almaktan vazgeçtiler. O nedenle zor durumda kaldılar. Adnan Polat istemeyerek Prekazi'yi zor durumda bıraktı. Prekazi çok tepki gösterdi ama gerçekleri de ona anlatma görevi bana düştü” şeklinde konuştu. “Transfer devre arasında gerçekleşebilir” Prekazi ile geçmişte birlikte çalıştığını, ailece görüştüğü bir insan olduğunu hatırlatan Karahasan, Rijkaad’ın Jovanovic'in kasetlerini izlediğini ve beğendiğini, Galatasaray’ın bu oyuncuyu devre arasında da tekrar değerlendirerek transfer etme durumunun olabileceğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

E.Cartman
02.Eylül.2010, 18:19
Dışarıdan Nasıl Görünüyor ?
Geçtiğimiz gün, blogu takip eden kardeşlerimizden biri; Elano ile Rijkaard arasında sorun olup olmadığını merak ettiğini,zira Eskişehir'de oyundan alınan Brezilyalı'nın hocasına tavır koyduğunu gözlemlediğini söylüyor.Onun bilinçaltında bu oluşumu sağlayan medyanın haber şekli..Elano Dünya Kupası'ndan döndüğünden beri spekülatif haberler aldı başını gidiyor..Konuya açıklık getirelim.

Elano Dünya Kupasında çok ağır bir darbe almış. Maç bitiminde sıcağı sıcağına kendisi de farkında değildi. Fildişi maçının bitiminde kendisiyle görüştüğümüzde gayet iyi olduğunu söylemişti. Ancak takip ettiğiniz gibi, o günden sonra turnuvada forma giyemedi. Sakatlığı ciddiydi. Brezilya turnuvaya veda edince, Elano da hakkı olan tatil için yola çıkmıştı. Kulübün ve teknik heyetin bilgisi dahilinde sezonun yorgunluğunu attı yıldız futbolcu. Sonrasında da döndü ve fiziksel çalışmalar başladı. Ayağı halen acı veriyordu ve üzerine tedavi olması gerekti. Tedavisi ile birlikte ; kendisinden önde giden arkadaşlarına yetişebilmek için kondüsyoner hocaları nezaretinde çalıştı. O dönem için transfer haberleriyle bu durumun örtüşmesi dedikoduları da beraberinde getirdiği doğru . Transfer konusundaki gelişmelere hakim değilim ancak , takımla çalışmamasının ana sebebinin sakatlık ve sonrasındaki fizik durumu olduğunu biliyorum..

Gelelim, takım içindeki durumuna.. Elano'nun sarı-kırmızılı ailede belki de en iyi anlaştığı isimdir Frank Rijkaard. Sürekli konuşur , bazen de şakalaşırlar. Kondüsyoner hocalarla aynı dili konuşan Brezilyalı onlarla da iletişimini kuvvetli kılmayı başarmıştır. Dolayısıyla Eskişehir mücadelesinde de böyle bir durumun yaşanması mümkün değildir. Hatta maç sonu dönüş yolculuğunda kafilenin en neşeli adamlarından biri de Elano' nun ta kendisidir. Uçak havalanmadan hareketli müziklerle galibiyeti kutlayan yıldız futbolcu, ilerleyen dakikalarda da yanında oturan Neill ile birlikte deyim yerindeyse yaramazlık yapıp; ellerindeki yastıkları takım arkadaşlarına fırlattı..Gecenin geç saatindeki yolculukta herkesin yüzünde tebessüm oluşturmayı başardı asi görünümlü genç adam.

Yine hatırlayın Antalya kampında canlı yayın sırasında Kewell gibi mazbut birini bile kahkalara nasıl boğduğunu..Biz yayını sürdürürken kameraların arkasından el hareketleri ve sözleriyle hepimize zor anlar yaşatmış, gülmekten kırıp geçirmişti bizi .

Elano Galatasaray 'ın takım olgusuna en çok katkı sağlayan isimlerden biridir. Yukarıda yazdıklarım ispat olmakla beraber , yaşananların sadece küçük bir kısmı... O yüzden Galatasaraylıların içi rahat olsun.. Sorunu içerde değil , içerdekini dışarıya farklı gösterenlerde arasın.

Futbollica'dan bir Elano yazısı :)

Varonil
02.Eylül.2010, 18:21
Transfer senaryosu mu?

İspanyol kulübü Atletico Madrid'in gerçekte Arda ile ilgilenmediği, teklifin ise bir senaryo olduğu iddia edildi.

Milliyet İspanyol kulübünün CEO'su Gil'in, yakın dostu menajer Mendez'i kıramadığı için teklif yazısını Galatasaray'a yolladığı, gerçekte Arda'yı transfer etmek istemediklerini söylediği ileri sürüldü.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'a, Atletico Madrid'den, transferin bitimine bir gün kala Arda ile ilgili gelen ve yönetim tarafından geri çevrilen 11 miyon euro'luk teklifin perde arkasından ilginç gelişmeler çıktı.

Sarı-kırmızılı yönetime yollanan teklif faksında imzası bulunan ve Atletico Madrid'in hem hissedarı hem de CEO'su olan Miguel Angel Gil'in, kulübün bilgisi haricinde, yakın dostu olan bir menajere iyilik yapmak için böyle bir girişimde bulunduğu ileri sürüldü. Gil'in sözünü ettiği kişinin de Quaresma ve ünlü teknik direktör Mourinho'nun menajeri Jorge Mendez olduğu iddia edildi.

İspanya'da büyük yankı uyandıran teklifle ilgili yakın dostlarına bilgi veren Atletico Madrid CEO'su Miguel Angel Gil'in, menajer Mendez'in kendisinden, Arda'nın, Atletico Madrid'e transferi için resmi bir yazı istediğini söylediği öğrenildi. Gil'in ardından olayı şöyle anlattığı bildirildi:

"Mendez, bunu yakın bir Türk dostu için yapmamı talep etti. Ben de, kendisine, Atletico Madrid'in Arda ile ilgilenmediğini, ayrıca 11 milyon euro'luk bütçesi de bulunmadığını ilettim. Mendez sadece resmi yazının yeterli olduğunu söyledi ve Galatasaray'ın teklifi reddedeceği garantisini verdi. Bu garantiyi aldıktan sonra ben de yakın dostum olan Mendez'e gerekli yazıyı gönderdim. Gerçekte biz, Arda ile hiç ilgilenmedik".

İspanyollar şaşırdı

İspanyol basını da, Atletico Madrid'in teklifini, Türkiye'deki gazeteleri kaynak göstererek yayınladı. Ülkenin önde gelen gazeteleri, internet sitelerinde teklif yazısına da yer verirlerken, şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Gazeteler, Atletico'nun ilgilendiği oyuncuları günler öncesinden basına açıkladığı, son dakika tekliflerinden kaçındığı, ayrıca takımın Arda niteliğinde bir oyuncuya ihtiyacı olmadığı yorumlarını yaptılar.

Arda ile ilgili teklifi önceki gün menajer Ahmet Bulut, Galatasaray yönetimine iletmişti.

02 Eylül 2010 Perşembe - 08:51

Aydin
02.Eylül.2010, 18:36
öyle bir düşüncede değilim. böyle olduğumu ima ediyorsun hiç bilmeden tanımadan. ne düşündüğüm hakkında çok ufak bir cümleden hareket ederek basit yüzeysel sıradan ve populist bir yorum yapıyorsun.

futbolcunun oynadığı futbolu izlemek için biz para veriyoruz milyonlarca kişi ya ekran başında ya da stadyumda. futbolcu da milyon eurolar kazanıyor zaten. onların keyfinin bekçisi olmayı bırakın hayatlarının lüksünü hayal bile edemeyecek sınıfta yaşıyor buradaki çoğu insan.

ve o lüksü istediği kadar yaşasın zaten. bana ne x adamıyla playstation oynamış, sevgilisi için sinema kapatmış, hiç umrumda bile olmaz.(tabi onu futbolundan ayrı olarak kişisel açıdan sevmememe nedenim olur, o farklı birşey) zaten milyonlarca euro alıyor bu adamlar, harcayacaklar gezecekler tozacaklar. bunda bi problemim yok.

ama şunda problemim var;

bir futbolcu ülkesinin en yetenekli en göz önünde en umut vaadedici en yıldız futbcusuysa eğer,

ve buna karşılık hiç umursamadan 21-22-23 yaşlarında futbolunu geliştirip kendini ileriye taşıyacak hamleleri yapacağı yerde durmadan yiyip içip fiziksel olarak çökerek daha da alt seviyeye iniyorsa, dünyanın en büyük futbol adamlarından biri yanıbaşındayken "ondan birşeyler kapıyım , birşeyler öğreneyim aman" demek yerine kurduğu yeniçeri tayfasıyla o mevcut teknik direktörünün altını oymakla meşgulse, sözde taptığı taraftarının 10 yıllık bir galibiyet hasreti çektiği bir vakitte o gidip sorumluluk alıp , daha önce başka bir yabancıya kaptanlık verildi diye ağlayıp "ben ikinci kaptan bile olmam artık burada" dediği ve sonra zırlayarak kaptanlığı aldığı klüpte kaptan sıfatıyla maçı aldırmak yerine henüz ortada bişey yokken daha maç öncesinde gidip psikolojik olarak maçın içine ediyorsa, sırf istediği mevkide oynatılmıyor diye küsüp sahada yapabileceği en iğrenç şeyi yapıp ter dökmekten 90 dakikayı çıkarırken takımını maç boyu 10 kişi bırakıyorsa, hadi hepsini geçtim, hepsini bir kenara koydum, bu adam 2 senedir sahada "MÜCADELE ETMİYORSA, altının terini bir kez olsun akıtmıyorsa, sözde çok sevdiği ama bi yandan da "beni galatasaraydan soğutmasınlar" cümlesini söyleyecek arsızlığı layık gördüğü taraftarının tek istediği şey olan ' formanın hakkını' vermiyorsa "

istediğim gibi eleştiririm onu.

düşünmekten aciz; gerçek taraftarlık nedir, maddiyat dışında takıma gerçek katkı nedir, ne gibi şeyler değiştirebilirim gibi şeyleri düşünemeyecek kadar basit insanların bana yönelttiği kendileri kadar basit yorumlar hiç umurumda da olmaz.

verme para. sana para ver diyen mi var? sinemaya giden futbolcular mı zorluyor seni para verip gel bizim takımı izle diye? sinemaya giden futbolcular "beni zorla kadroya koyacaksınız" mı diyor? hiç boşuna "yüzeysel" gibi laflarla demagoji yapma bence. ya da birşey söyleyeceksen bu oyunculara değil, onları takımda tutanlara laf söylemelisin.

takımını seviyorsun, takımın kötü gidiyorsa kötü gidenleri eleştirebilirsin. bu doğal hakkın. ama kalkıp da sinemaya falan gidiyor diye de sosyal hayatında kız arkadaşıyla yapabileceği doğal şeyleri buraya yazman saçma olur. istediğini yapar. bana desen ki jo gibi gece barlardan topluyoruz adamları diye ona eyvallah haklısın derim. ama bunun dışında sosyalleşmesinden sanane, kime ne?

takım kötü gidiyor diye kız arkadaşıyla neler yaptığını sorgulamak zaten bizim milletimize mahsus birşeydir.

istediğin gibi eleştir. eleştirme diyen yok. ama senin fikrine katılmıyorum ben. sen maçta para verip, sonra 1 kişi kız arkadaşıyla geziyor diye takımını 10 kişi bırakmış olacak, sonra da bütün yükü onun omuzuna bindireceksin. bir de benim söylediklerime yüzeysel diyorsun.

maç başında "oo yumruk havaya" diye tezahurat yapar, yenilince de "aşkımız renklere, sizlere değil" diyen taraftarlardansın galiba. foruma böyle şeyler yazdıktan sonra "tanımadan etmeden yorum yapıyorsun" niye diyorsun? senin yazdığın birşeye cevap vermek için seninle münasebetimin olması mı gerekli? yazdığına karşı olduğunu belirttim sadece. sen de benimkilere karşısındır. karşılıklı saygı çerçevesinde birbirimizin fikirleirne karşı olabiliriz, sonuna kadar bunları da savunabiliriz.

mpaker66
02.Eylül.2010, 18:37
Garip işler oluyo :S

Börk
02.Eylül.2010, 18:42
Playstation'u oynar , sinemaya gider hiç fark etmez. Öyle adamlar var ki eğlencesini yapıyor maçında da krallar gibi oynuyor.Para veriyoruz diye hiç bir oyuncunun özgürlüğünü kısıtlayamayız.

mpaker66
02.Eylül.2010, 19:01
Playstation'u oynar , sinemaya gider hiç fark etmez. Öyle adamlar var ki eğlencesini yapıyor maçında da krallar gibi oynuyor.Para veriyoruz diye hiç bir oyuncunun özgürlüğünü kısıtlayamayız.

bk. cristiano ronaldo

ForCimbom
02.Eylül.2010, 19:22
verme para. sana para ver diyen mi var? sinemaya giden futbolcular mı zorluyor seni para verip gel bizim takımı izle diye? sinemaya giden futbolcular "beni zorla kadroya koyacaksınız" mı diyor? hiç boşuna "yüzeysel" gibi laflarla demagoji yapma bence. ya da birşey söyleyeceksen bu oyunculara değil, onları takımda tutanlara laf söylemelisin.

takımını seviyorsun, takımın kötü gidiyorsa kötü gidenleri eleştirebilirsin. bu doğal hakkın. ama kalkıp da sinemaya falan gidiyor diye de sosyal hayatında kız arkadaşıyla yapabileceği doğal şeyleri buraya yazman saçma olur. istediğini yapar. bana desen ki jo gibi gece barlardan topluyoruz adamları diye ona eyvallah haklısın derim. ama bunun dışında sosyalleşmesinden sanane, kime ne?

takım kötü gidiyor diye kız arkadaşıyla neler yaptığını sorgulamak zaten bizim milletimize mahsus birşeydir.

istediğin gibi eleştir. eleştirme diyen yok. ama senin fikrine katılmıyorum ben. sen maçta para verip, sonra 1 kişi kız arkadaşıyla geziyor diye takımını 10 kişi bırakmış olacak, sonra da bütün yükü onun omuzuna bindireceksin. bir de benim söylediklerime yüzeysel diyorsun.

maç başında "oo yumruk havaya" diye tezahurat yapar, yenilince de "aşkımız renklere, sizlere değil" diyen taraftarlardansın galiba. foruma böyle şeyler yazdıktan sonra "tanımadan etmeden yorum yapıyorsun" niye diyorsun? senin yazdığın birşeye cevap vermek için seninle münasebetimin olması mı gerekli? yazdığına karşı olduğunu belirttim sadece. sen de benimkilere karşısındır. karşılıklı saygı çerçevesinde birbirimizin fikirleirne karşı olabiliriz, sonuna kadar bunları da savunabiliriz.

yazdıklarımı anlamamışsın... ya da şöyle diyeyim, yazdıklarımı anlayacak kadar detaylı okumamışsın mesajımı.

ben birşey anlatmaya çalışıyorum, bir düşünce hakkında bir fikir hakkında yorum yapıyorum, sen sırf cevap vermiş olmak için, üste çıkmak için yazıyorsun (bu da ikinci çözümleme olsun hadi).

verme para. sana para ver diyen mi var? sinemaya giden futbolcular mı zorluyor seni para verip gel bizim takımı izle diye? sinemaya giden futbolcular "beni zorla kadroya koyacaksınız" mı diyor? hiç boşuna "yüzeysel" gibi laflarla demagoji yapma bence. ya da birşey söyleyeceksen bu oyunculara değil, onları takımda tutanlara laf söylemelisin. benim bahsettiğim para verme mevzusu bir anafikirin taşıyıcısı değil, cümle içerisinde bir parça, ama sen onu bana karşı cevap vermek için kullanıyorsun.
tekrar yazıyorum;

Futbolcunun oynadığı futbolu izlemek için biz para veriyoruz milyonlarca kişi ya ekran başında ya da stadyumda. futbolcu da milyon eurolar kazanıyor zaten. onların keyfinin bekçisi olmayı bırakın hayatlarının lüksünü hayal bile edemeyecek sınıfta yaşıyor buradaki çoğu insan. buranın anafikri nedir? anlatmak istediğim? ben şimdi bunu yazarak, "ulan ben para veriyorum ben sana eşşoğlueşşek herif, gideceksin oynayacaksın çatur çutur, ben para veriyorum lan sana ARDAAA!! " demeye mi çalıştım? bu mudur oradaki anafikir? hayır tabii ki. çıkarılabilecek en alakasız yorumu çıkarmışsın buradan. ben de çok iyi yazmamışım bir kopukluk oldu orada biliyorum ama, bak ne demeye çalışmışım;

ve o lüksü istediği kadar yaşasın zaten. bana ne x adamıyla playstation oynamış, sevgilisi için sinema kapatmış, hiç umrumda bile olmaz.(tabi onu futbolundan ayrı olarak kişisel açıdan sevmememe nedenim olur, o farklı birşey) zaten milyonlarca euro alıyor bu adamlar, harcayacaklar gezecekler tozacaklar. bunda bi problemim yok. o paragrafı bir bağlaç olarak düşün ne bileyim, senin dediğinle hiç alakası yok çünkü.

neyse devam ediyorum,

benim arda turan'ın sinema kapatmasıyla, acun'larla emre'lerle bilimum sevmediğim adamla playstation oynamasıyla bir sıkıntım yok. bana ne kardeşim? adamın parası varsa yapsın, harcasın, harcamayacak da ne yapacak ? orası beni ilgilendirmiyor.

ben arda turan'ın galatasaray futbol takımı'ndaki yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla ilgileniyorum;

ve buna karşılık hiç umursamadan 21-22-23 yaşlarında futbolunu geliştirip kendini ileriye taşıyacak hamleleri yapacağı yerde durmadan yiyip içip fiziksel olarak çökerek daha da alt seviyeye iniyorsa, dünyanın en büyük futbol adamlarından biri yanıbaşındayken "ondan birşeyler kapıyım , birşeyler öğreneyim aman" demek yerine kurduğu yeniçeri tayfasıyla o mevcut teknik direktörünün altını oymakla meşgulse, sözde taptığı taraftarının 10 yıllık bir galibiyet hasreti çektiği bir vakitte o gidip sorumluluk alıp , daha önce başka bir yabancıya kaptanlık verildi diye ağlayıp "ben ikinci kaptan bile olmam artık burada" dediği ve sonra zırlayarak kaptanlığı aldığı klüpte kaptan sıfatıyla maçı aldırmak yerine henüz ortada bişey yokken daha maç öncesinde gidip psikolojik olarak maçın içine ediyorsa, sırf istediği mevkide oynatılmıyor diye küsüp sahada yapabileceği en iğrenç şeyi yapıp ter dökmekten 90 dakikayı çıkarırken takımını maç boyu 10 kişi bırakıyorsa, hadi hepsini geçtim, hepsini bir kenara koydum, bu adam 2 senedir sahada "MÜCADELE ETMİYORSA, altının terini bir kez olsun akıtmıyorsa, sözde çok sevdiği ama bi yandan da "beni galatasaraydan soğutmasınlar" cümlesini söyleyecek arsızlığı layık gördüğü taraftarının tek istediği şey olan ' formanın hakkını' vermiyorsa "bak diyorsun ya, jo'yu barlardan toplasak tamam diye, hayır bence eğer jo "işinin hakkını veriyorsa, formasını terletiyorsa, paranın karşılığını veriyorsa" isterse gitsin her gece barlarda yatsın kalksın, puroları sigaraları içsin, gitsin otellerde fantazi yapsın, UMRUMDA OLMAZ, sahada benim istediğimi yaptığı için formanın hakkını verdiği için onunla gurur duyarım sadece.

dediğim gibi çok yanlış anlaşıldım. anlatmaya çalıştığım farklı birşey, arda yukarıda yazdığım yanlışları yapmasın, galatasaray'da oynamanın hakkını versin hiçbirşey umurumda olmaz. ben onu öylesine birşey olarak yazdım, sitem niteliğinde, biraz da insua'nın yaptığının tartılması hususunda kıyas olması için yazdım.

.
.

maç başında "oo yumruk havaya" diye tezahurat yapar, yenilince de "aşkımız renklere, sizlere değil" diyen taraftarlardansın galiba. hayır tabi ki, yine yanılıyorsun, öyle biri değilim. (sonra da" foruma böyle şeyler yazdıktan sonra "tanımadan etmeden yorum yapıyorsun" niye diyorsun? " diyorsun .... hey gidi...)
örneğin sabri benim için geçen yılın en iyi oyuncusudur. sonra neill, keita, baros vs diye uzar. bu adamlar formanın hakkını verdiği için mücadele ettiği için eleştiriyi hak etmediği için onlara birşey demem. sonra.... ben arda'yı kötü sonuçlardan çooook evvelden beri eleştiriyorum. yaklaşık olarak 7-8 aydır ben arda'ya karşı bu görüşleri besliyorum. yani bu takımda oynamanın hakkını vermediğini vs.
.
.
.

foruma böyle şeyler yazdıktan sonra "tanımadan etmeden yorum yapıyorsun" niye diyorsun? senin yazdığın birşeye cevap vermek için seninle münasebetimin olması mı gerekli? buna cevap olarak şunu tekrar alıntılayım,

öyle bir düşüncede değilim. böyle olduğumu ima ediyorsun hiç bilmeden tanımadan. ne düşündüğüm hakkında çok ufak bir cümleden hareket ederek basit yüzeysel sıradan ve populist bir yorum yapıyorsun. ne diyorum burada?

tekrar yazayım;

sen alttaki mesajı yazarak benim o attığın mesajdaki düşüncelerde olduğumu belirtmiş oluyorsun;

tabii ki futbolcu robottan ibaret. nefes almasın. maç kazansın. kendini fazla kaptırıp taraftar üzülüyor, kan ağlıyor ya hani, onlar da kan ağlasın. taraftar aşırı fanatikse onlar da böyle olmalı. kız arkadaşıyla gezmemeli. çünkü taraftar kan ağlıyor. takımın durumu kötü. herşey yasak onlara. oysa ben diyorum ki," ben bu düşüncede değilim arkadaşım, sen benim bir küçük cümleme dayanarak ne düşündüğümü bilmeden , nasıl düşüncelere sahip biri olduğumu bilmeden, bu düşüncelere haiz biri olup olmadığımı tanımadan gereksiz bir yorum yazıyorsun" . bu tırnak içine aldıklarım yine daha önce yazdığım şeylerden ibaret, ama daha fazla açıyorum ki daha rahat anlaşılsın, zira anlamak için daha çok dikkat etmek daha detaylı okumak diye bir alışkanlık yok burada. onun yerine; çoğunlukla düşünmeden, düzeysiz olup olamayacağını hesap etmeden sırf konuşmuş olmak için gönderilen yorumlar var maalesef.(seni kastetmiyorum genel anlamda söylüyorum)

nannar
02.Eylül.2010, 19:45
bir dahaki transfer dönemine kadar kapatalım bence konuyu :n: gerçöi pardon, adnan sezgin ve polat açıklama yaparlar yarına, "galatasaray'da trasnfer bitmez!!!" :p

E.Cartman
02.Eylül.2010, 20:03
Galatasaray'ın eski futbolcusu Cevad Prekazi aracılığı ile İstanbul'a getirip geri gönderdiği Branislav Jovanoviç, Sarı-Kırmızılı kulübe ateş püskürdü.

Galatasaray'ın daveti üzerine Türkiye'ye geldiğini ifade eden 25 yaşındaki ön libero, "G.Saray'a transferimin nasıl gerçekleşmediğine hâlâ inanamıyorum. Halbuki beni 3 yıllık imza atmak için İstanbul'a çağırmışlardı. Fakat beni kandırdılar. G.Saraylı yöneticiler, sözünde durmadı." dedi.

AZ KALSIN AÇIKTA KALIYORDUM

Başkan Adnan Polat'la prensip anlaşmasına vardığını anlatan Jovanoviç, "Hatta alacaklarıma karşılık Partizan'dan bonservisimi alarak İstanbul'a gittim. Ancak İstanbul'a geldiğimde her şey birden değişti. 3 yıl yerine 1 senelik sözleşme teklif ettiler. En sonunda benden vazgeçtiklerini söylediler. Az kalsın açıkta kalıyordum. En önemlisi Türklere olan güvenim sarsıldı." diye konuştu.

Jovanoviç, Sırbistan'ın FK Rad takımı ile anlaştığını da sözlerine ekledi.

http://www.internetspor.com/spor/super-lig/jovanovic-galatasaraya-ates-puskurdu-41736.html

bizim yönetim yüzünden Partizan'dan FK Rad'a düştü ayrıca oralardan gelecek oyuncular için kötü bir referans oldu bunlada kalmadı Prekazi'yi küstürdü kulübe

Aydin
02.Eylül.2010, 20:18
ForCimbom, anlatmak istediğini iyi anlatamıyorsun ya da ben iyi anlayamıyorum. ilk yazdığın ve konunun uzamasına sebep olan şey nedir, şimdi savunduğun şey nedir. ilk önce oradaki farka bak bence. kendinle çelişiyorsun çünkü.

bak diyorsun ya, jo'yu barlardan toplasak tamam diye, hayır bence eğer jo "işinin hakkını veriyorsa, formasını terletiyorsa, paranın karşılığını veriyorsa" isterse gitsin her gece barlarda yatsın kalksın, puroları sigaraları içsin, gitsin otellerde fantazi yapsın, UMRUMDA OLMAZ, sahada benim istediğimi yaptığı için formanın hakkını verdiği için onunla gurur duyarım sadece.

sen böyle birbiriyle çelişen şeyler yazıp, "burada yazdığımız detaylı olarak okunmuyor" diye 100 defa yazsan da birşey değişmez. savunduğun şeyler birbirini tuttuğu sürece seni anlamakta zorluk çekeceğimi sanmıyorum. "üste çıkmak için yazıyorsun" dediğin için ben tartışmayı devam ettirmeyeceğim. son yazacağımı yazdım.

metaLwrath
02.Eylül.2010, 20:57
Kendisine yapılan büyük bir terbiyesizliktir.Madem almayacaktın neden getirdin İstanbul'a..Nice Galatasaray'lıları küstürdüğünüz gibi Prekazi'yi dde küstürdünüz ya ..yazıklar olsun..

Galatasaray için vefa sadece bir semt adı olmakla kalıyor..

E.Cartman
02.Eylül.2010, 23:12
abiler, arkadaşlar bi dakika, şimdi bu olayı vefasızlık diye değerlendirmeyelim. vefa çok ayrı bi şey sırf bi kişiye vefa borcunuz var diye oyuncu alınmaz ya da satılmaz. ama bu Prekazi'ye ve Jovanovic'e büyük bi ayıp yapıldığı gerçeğini değiştirmez.

Revolution
02.Eylül.2010, 23:28
Prekazi'ye bir vefasızlık değildir ama ikisine de yapılan çok büyük bir terbiyesizliktir. Adam Partizan'dan Rad denen takıma gitti birden Galatasaray'a geliyorum diye beklerken. Böyle bir ayıp olamaz. Yazıklar olsun gerçekten utandım iyice bu yönetimden.

ForCimbom
03.Eylül.2010, 01:04
prekazi'nin önerdiği oyuncu katiyen takıma alınacak diye birşey yok. lakin eğer basında iddia edilen " prekazi büyük fedakarlıklar gösterip yönetimin isteği doğrultusunda istanbul'a geldikten sonra yüzüne bakılmadan teneke bağlayıp göndermek misali resmen kovuldu" bu olay doğruysa yönetim büyük bir terbiyesizlik yapmıştır. en azından görüşülmesi bilgi verilmesi en enemlisi insan yerine adam yerine konulması gerekirdi. hele ki bu bir galatasaray efsanesiyken... aaah ah...

Alicanfmfan
03.Eylül.2010, 01:22
Yönetim 2 tane iyi transfer yaptı ve hemen hatasını telafi etti .

E.Cartman
03.Eylül.2010, 01:24
Jovanovic 4 senede 30 maç oynamış, oyuncuyla masaya oturulmuş, bonservise 1M$, 500Bin$'da maaş istemişler. Bizimkiler 300Bin$'a kiralayalım beğenirsek 1M$ daha verelim demişler. Menajer 500Bin€ kiralama bedeli istemiş parayı da kendisine istemiş bizimkilerde parayı bi kuruma veririz demiş sonra anlaşmalar tıkanmış, teşekkür edip göndermişler.

Fatih Tekke konusunda da bizimkiler bilgi almışlar sonra maddi konuda istekleri falan alınmış olmayacağı anlaşılınca BJK'ya gitmiş Tekke.

Suicider
03.Eylül.2010, 01:25
Adnan polat şuanda prekazi konusunu söyledi menejer yüzünden anlaşılmamış oyuncunun bonservisi elinde olmasına rağmen menejer kendine 1m $ oyuncuyada yıllık 500 bin istemiş.Adnan polat bu oyuncuyu kiralayalım beğenirsek bidahaki sene 1m$ verip alalım demiş karşı tarafta fiyat arttırmış.Ayrıca bu oyuncu 4 senede 30 maç oynamış bunun sebebini sorduklarında tatmin edici cevap alamadık dedi Polat..

C h A o S
03.Eylül.2010, 02:04
Adnan Polat haklı.Bir kurum olmadan bu transferi yapamayız dedi.Bende olsam menajerine ödemem parayı yani.

caglaruzun
03.Eylül.2010, 02:14
ya 100% futbol'un tekrarını verirler mi bir bilgisi olan var mı? Tam prekaziye geçtiler izleyemedim devamınıda izleyemeyeceğim.

Revolution
03.Eylül.2010, 02:26
İnternetten bulabilirsin belki ilerleyen günlerde..

GebzeLi1907
03.Eylül.2010, 02:27
Gece sahur saatlerine doğru ya ntv yada ntvspor birisi mutlaka verir tekrarını her programı öyle yapıyorlar.

caglaruzun
03.Eylül.2010, 02:30
Öğrendim ya Cuma günü vereceklermiş. Zaten sonlarını kaçırmışım birtek :)

KaRaBükLü KraL
03.Eylül.2010, 02:32
Bugün(Cuma)yayın içinde vereceğiz dediler

KaRaBükLü KraL
03.Eylül.2010, 02:33

caglaruzun
03.Eylül.2010, 02:34

Günleride unuttuk artık :icon_frown:

Lucas Neill
03.Eylül.2010, 02:38
Ntvsporun sitesinde verilecek galiba videosu.

eng1n
03.Eylül.2010, 02:39
Benim anlamadığım şimdi Jovanovic ile masaya otumuşsun para konusu falanda görüşmüssün ama resmi siteden görüşmedik diye Jovanovic'i yalanladın.

BaGa TaRKaN
03.Eylül.2010, 02:43
Transferler Bitmiş Dedikodu Konuları Başlamış:D Hayırlı Olsun Cümleten:zuhaha

ShevAnil
03.Eylül.2010, 02:44
Benim anlamadığım şimdi Jovanovic ile masaya otumuşsun para konusu falanda görüşmüssün ama resmi siteden görüşmedik diye Jovanovic'i yalanladın.

Ülkemizdeki hemen hemen bütün klüplerin yaptığı birşey değilmi ki bu? :)

Revolution
03.Eylül.2010, 03:13
Ne olursa olsun yapılan açıklamanın gereksiz ve yalan olduğu ortaya çıktı :)

nannar
03.Eylül.2010, 04:54
Tuvalet ihtiyacımı bile reklam aralarında gidererek harfi harfine başkanın tüm açıklamalarını dinledim :) Her ne kadar kızıp öfkelensek de ben hala yönetimin doğru yolda olduğunu zaten söylüyordum fakat programda başkanı dinledikten sonra kafamdaki soru işaretleri giderildi.

başkanın dediklerinden seçmeler:

*Herkes Rijkaard futbolcu istiyor ama yönetim almıyor diyordu,Rijkaard 4 mevkiye oyuncu istemiş ve bunların içinde kaleci ya da forvet yokmuş. Hatta forvet alalım demiş bizim yönetim ama Rijkaard tek forvet oynatacaı için yeterli demiş. Ancak ocak ayı için 19-20 yaşlarında Baros özelliklerinde bir forvet arıyoruz dedi başkan.

* Adnan Başkan geldiğinde borç batağında olan, bankaların kredi bile vermediği mali yapı şu anda birleşmenin de ardından sağlam hale dönüşmüş. Birleşme olayı şöyleymiş. Futbol A.Ş. ve Sportif A.Ş. adı altındaki 2 şirketten birinin giderleri diğerinin gelirleri fazlaymış. Geliri fazla olan şirket halka açıkmış ve gelirini direk hissedarlarla paylaşıyormuş. Şimdi birleşmenin ardından tek bir şirket haline geleceği için gelir-gider dengesi kurulacak ve eğer kar edilirse hissedarlara dağıtılacak.

* Riva arazisinin kullanım hakkı alınmıştı zaten. Çok yakında artık oraların satışları gerçekleşecekmiş fakat oradan gelen paralara yeni gayrimenkuller alınacakmış.

* Kulüp binası herşeyiyle yeni stada taşınacakmış.Bu bence güzel bir haber. Ayrıca amatör branşların hepsine yatırımlar artmış.

* Fenerbahçe stadı sayesinde yıllık 30 milyon €'dan 7 yılda 200 milyon € civarı ek gelir elde etti ve gelecek yıldan itibaren biz onlarla yarışır hale geleceğiz dedi başkan.Futbol anlamında bizden öne geçemediler fakat amatör şubelerde önümüzdeler dedi. Özellikle tesisleşmede onlar önde dedi.

*Aziz Yıldırım'la kavga etmeden Türk futbolunu ileriye taşıma kararı aldık. Medya kavga etmemizi istediği için uydurma haberler yapıyor dedi . Ben buna çok sevindim açıkcası. Gerçekten Gs yönetimi çok planlı ve uzun vadede işler yapıyor.

* Transferi bilerek Dünya kupası sonrasına bıraktık, Misimoviç hocanın ilk isteği olduğu için bekledik. Diğer alternatifleri de alabilirdik ama son ana kadar wolfsburg'un misi yerine oyuncu almasını bekledik dedi. İnsua transferi zaten sona yaklaşınca gerçekleimiş. Sebebi de Çağlar'ın ameliyat olması ve hakan balta'nın aşırı formsuzluğuymuş.

*Avrupadan elenmemizi geciken transferlere değil sakatların çokluğundan dolayı kilit oyuncuların oynamamasına bağladı.

*Elano'yu asla satma düşüncelerinin olmadığını. Oyuncunun sakat oldugu için forma giyemediğini söyledi. Keita konusunda da kararın idari olduğunu, izinlerde 2 gün geç döndüğünü ve en son gençlerbirliği maçından önce izinsiz çekip gidince iplerin koptuğunu söyledi. Zaten Rijkaard da onay vermiş gidişine. Mehmet Topal'ın 2 yıldır gitmek için yalvardığını ve düşük performansının da buna bağlı olduğunu dile getirdi. O yüzden satıldı dedi. Uğur Uçar ve Emre Güngör'ün de kendi istekleri olduğunu dile getirdi. Zaten gitmek istemeyen oyuncuyu satmayız dedi.

*En önemlisi Adnan Sezgin'le ilgili adam baya baya en sağlam adamım dedi. :) Transferde bizim verdiğimiz direktiflere göre hareket ediyor dedi. Adnan Sezgin'in geçmişinden ve kalitesinden bahsetti. Federasyon ve UEFA kurallarını çok iyi bildiğinden,futbolla ilgili herşeyi iyi bildiğinden falan bahsetti.

*Sanırım ilk kaleci Ufuk olacak. Adnan Plat üzerine basa basa Ufuk ve Aykut'ta ısrar edeceğiz dedi. Rijkaard'la ilgili de Nisan ayı gibi 2 yıllık daha sözleşme önereceğiz dedi. Yönetimle hiçbir problemi yok dedi.

*prekazi meselesinde menajerlerle fiyat konusunda anlaşılamadığı içni alınmadığını , prekazinin kırgınlığını gerektirecek bir durumun olmadığını dile getirdi. yukarda bir arkadaş vermiş rakamları zaten.

*Yani bilmiyorum ama çok samimi bir şekilde tüm sorulara cevap verdi. 2 yıl sonra maddi anlamda çok daha iyi duruma geleceğimizi dile getirdi ve yıllık kazanç olarak 250 milyon € gibi bir hedefimizin olduğunu söyledi. Eğer başkan bu kararlılıkla devam ederse 2-3 yıl sonra futbol takımı anlamında da bence elimiz çok daha güçlenir

Gerçekten bundan 3-4 sene önce dilenci haline gelmişti kulüp. 3-4 milyon € içni banka banka geziyordu. Bence biraz daha sabır gösterilmeli Sonuçta GS spor kulübü adı altında biz belki sadece futbol kulübüyle ilgileniyoruz ama bir sürü branş var ve Adnan başkan ve yönetim büyük düşünerek akıllı adımlar atıyorlar. Bu geceki programda gösterdiği samimiyetin karşılığı olarak Galatasaray taraftarından tek ricası "Ali Sami Yen stadının cehennem olduğunu rakiplere tekrar hatırlatın ve bizi desteklemekten vazgeçmeyin" oldu.Yani alınan isimler zaten yabana atılacak oyuncular değil. Eksiklerimiz yok mu ? bize göre var ama rijkaard'ın istediği tüm adamlar alındı dedi Adnan Polat...Artık bekleyip göreceğiz neler olacağını. Bu arada şampiyonlukta en büyük rakibiniz kim diye sordu güntekin :) Adnan başkan hiç tereddüt etmeden "Fenerbahçe" dedi :D Bursa, BJK ve Trabzon'un yarışın gerisinde kalacağını düşündüğünü söyledi :n:

Herkese hayırlı sabahlar :D :p

KaRaBükLü KraL
03.Eylül.2010, 05:10
Güzel özetlemişsin hocam Adnan Polat'ın dediği gibiyse maddi anlamda baya büyük kazanç sağlayacağız galiba

caglaruzun
03.Eylül.2010, 05:14
Tuvalet ihtiyacımı bile reklam aralarında gidererek harfi harfine başkanın tüm açıklamalarını dinledim :) Her ne kadar kızıp öfkelensek de ben hala yönetimin doğru yolda olduğunu zaten söylüyordum fakat programda başkanı dinledikten sonra kafamdaki soru işaretleri giderildi.

başkanın dediklerinden seçmeler:

*Herkes Rijkaard futbolcu istiyor ama yönetim almıyor diyordu,Rijkaard 4 mevkiye oyuncu istemiş ve bunların içinde kaleci ya da forvet yokmuş. Hatta forvet alalım demiş bizim yönetim ama Rijkaard tek forvet oynatacaı için yeterli demiş. Ancak ocak ayı için 19-20 yaşlarında Baros özelliklerinde bir forvet arıyoruz dedi başkan.

* Adnan Başkan geldiğinde borç batağında olan, bankaların kredi bile vermediği mali yapı şu anda birleşmenin de ardından sağlam hale dönüşmüş. Birleşme olayı şöyleymiş. Futbol A.Ş. ve Sportif A.Ş. adı altındaki 2 şirketten birinin giderleri diğerinin gelirleri fazlaymış. Geliri fazla olan şirket halka açıkmış ve gelirini direk hissedarlarla paylaşıyormuş. Şimdi birleşmenin ardından tek bir şirket haline geleceği için gelir-gider dengesi kurulacak ve eğer kar edilirse hissedarlara dağıtılacak.

* Riva arazisinin kullanım hakkı alınmıştı zaten. Çok yakında artık oraların satışları gerçekleşecekmiş fakat oradan gelen paralara yeni gayrimenkuller alınacakmış.

* Kulüp binası herşeyiyle yeni stada taşınacakmış.Bu bence güzel bir haber. Ayrıca amatör branşların hepsine yatırımlar artmış.

* Fenerbahçe stadı sayesinde yıllık 30 milyon €'dan 7 yılda 200 milyon € civarı ek gelir elde etti ve gelecek yıldan itibaren biz onlarla yarışır hale geleceğiz dedi başkan.Futbol anlamında bizden öne geçemediler fakat amatör şubelerde önümüzdeler dedi. Özellikle tesisleşmede onlar önde dedi.

*Aziz Yıldırım'la kavga etmeden Türk futbolunu ileriye taşıma kararı aldık. Medya kavga etmemizi istediği için uydurma haberler yapıyor dedi . Ben buna çok sevindim açıkcası. Gerçekten Gs yönetimi çok planlı ve uzun vadede işler yapıyor.

* Transferi bilerek Dünya kupası sonrasına bıraktık, Misimoviç hocanın ilk isteği olduğu için bekledik. Diğer alternatifleri de alabilirdik ama son ana kadar wolfsburg'un misi yerine oyuncu almasını bekledik dedi. İnsua transferi zaten sona yaklaşınca gerçekleimiş. Sebebi de Çağlar'ın ameliyat olması ve hakan balta'nın aşırı formsuzluğuymuş.

*Avrupadan elenmemizi geciken transferlere değil sakatların çokluğundan dolayı kilit oyuncuların oynamamasına bağladı.

*Elano'yu asla satma düşüncelerinin olmadığını. Oyuncunun sakat oldugu için forma giyemediğini söyledi. Keita konusunda da kararın idari olduğunu, izinlerde 2 gün geç döndüğünü ve en son gençlerbirliği maçından önce izinsiz çekip gidince iplerin koptuğunu söyledi. Zaten Rijkaard da onay vermiş gidişine. Mehmet Topal'ın 2 yıldır gitmek için yalvardığını ve düşük performansının da buna bağlı olduğunu dile getirdi. O yüzden satıldı dedi. Uğur Uçar ve Emre Güngör'ün de kendi istekleri olduğunu dile getirdi. Zaten gitmek istemeyen oyuncuyu satmayız dedi.

*En önemlisi Adnan Sezgin'le ilgili adam baya baya en sağlam adamım dedi. :) Transferde bizim verdiğimiz direktiflere göre hareket ediyor dedi. Adnan Sezgin'in geçmişinden ve kalitesinden bahsetti. Federasyon ve UEFA kurallarını çok iyi bildiğinden,futbolla ilgili herşeyi iyi bildiğinden falan bahsetti.

*Sanırım ilk kaleci Ufuk olacak. Adnan Plat üzerine basa basa Ufuk ve Aykut'ta ısrar edeceğiz dedi. Rijkaard'la ilgili de Nisan ayı gibi 2 yıllık daha sözleşme önereceğiz dedi. Yönetimle hiçbir problemi yok dedi.

*prekazi meselesinde menajerlerle fiyat konusunda anlaşılamadığı içni alınmadığını , prekazinin kırgınlığını gerektirecek bir durumun olmadığını dile getirdi. yukarda bir arkadaş vermiş rakamları zaten.

*Yani bilmiyorum ama çok samimi bir şekilde tüm sorulara cevap verdi. 2 yıl sonra maddi anlamda çok daha iyi duruma geleceğimizi dile getirdi ve yıllık kazanç olarak 250 milyon € gibi bir hedefimizin olduğunu söyledi. Eğer başkan bu kararlılıkla devam ederse 2-3 yıl sonra futbol takımı anlamında da bence elimiz çok daha güçlenir

Gerçekten bundan 3-4 sene önce dilenci haline gelmişti kulüp. 3-4 milyon € içni banka banka geziyordu. Bence biraz daha sabır gösterilmeli Sonuçta GS spor kulübü adı altında biz belki sadece futbol kulübüyle ilgileniyoruz ama bir sürü branş var ve Adnan başkan ve yönetim büyük düşünerek akıllı adımlar atıyorlar. Bu geceki programda gösterdiği samimiyetin karşılığı olarak Galatasaray taraftarından tek ricası "Ali Sami Yen stadının cehennem olduğunu rakiplere tekrar hatırlatın ve bizi desteklemekten vazgeçmeyin" oldu.Yani alınan isimler zaten yabana atılacak oyuncular değil. Eksiklerimiz yok mu ? bize göre var ama rijkaard'ın istediği tüm adamlar alındı dedi Adnan Polat...Artık bekleyip göreceğiz neler olacağını. Bu arada şampiyonlukta en büyük rakibiniz kim diye sordu güntekin :) Adnan başkan hiç tereddüt etmeden "Fenerbahçe" dedi :D Bursa, BJK ve Trabzon'un yarışın gerisinde kalacağını düşündüğünü söyledi :n:

Herkese hayırlı sabahlar :D :p

Hocam ne yaptın sen ya :) Özeti geçmişsin tekrar izlememe gerek kalmadı gerçekten çok samimi bir sohbetti ben diğer başkanlarında böyle programa katılıp açıklama yapmaları taraftarıyım herkes aydınlansın yok yere sözlü saldırılar falan olmasın. Taraftar neden Adnan Polat'ı sorgular onu anlamıyorum dediği doğru sonuçta tek Futbol yok İdari işlerde çok önemli 2 sene sonra lig birincisi olup uefaya katılamamaktan küme düşmekten bahsetti ki en önemli sözü şuydu benim için; "Biz geleceği düşünerek hareket ediyoruz, bugünü kurtarmaya çalışmıyoruz." noktayı koydu işte böyle.

izmer96
03.Eylül.2010, 09:20
Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz !!!!

nannar
03.Eylül.2010, 09:44
Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz !!!!

yaww Remzi iş ortada zaten. Şirket birleşmesi sağlandı, 20 yıldır yapılamayan stad 2. yarıda bitmiş olacak, Riva arazisi meselesini hallettiler,Eskisi gibi "Galatasaray'ın mali durumu çok kötü,borç batağında" şeklinde haberler yapılmıyor artık. Senin tek baktığın futbol takımının şampiyon olamamasıysa eğer o zaman 1996-2000 yılları arasında Beşiktaş ve Fenerbahçe yönetimlerinin sürekli değişmesi lazımdı. Yani sonuç itibariyle başkan çıkıp tüm sorulara samimi bir şekilde yanıt verdi ve "medyaya direk inanmayın, bakın ilk ağızdan doğrular bunlar" diye açıkladı herşeyi. zaten hıncal uluç'a oldum olası gıcık oluyordum, dün akşam nefretim arttı. Adnan Polat'ın star TV de GS adına dilencilik yaptığı programı çok iyi hatırlıyorum ben!!!! Adam GS için varını yogunu,onurunu ortaya koyarak programa çıkıp "Galatasaray kötü durumda ve ona yardım etmek lazım,yardımlarınızı bekliyoruz" dedi.Hatta miller dalga geçti. FB'liler çıkıp "biz de para yardım edelim" diye gırgır geçtiler. Aziz Yıldırım da yardım etsin falan dediler.. Bunu yapmak zorundamıydı Adnan Polat ? O zor günlerde şu an çakal gibi Adnan Polat'ın düşmesini bekleyen muhalif yöneticilerden hiçbiri yoktu piyasada. Taşın en ağır olduğu dönemde rahmetli Özhan başkan ve Adnan Polat taşın altına elini sokarken piyasadan kayboldu hepsi. Şimdi Adnan Polat ve yönetimi Galatasaray'ın mali ve idari yapısını belirli bir seviyeye çekmeyi başardılar ve artık sportif başarının gelmesi normal bir sonuç olur.Zaten prejoler tamamlanmak üzere ve 1-2 yıl içerisinde kulüp refaha kavuşacak. Yani GS yönetimine çok iş kalmayacak. Artık taş hafifledi. Adnan başkan ve ekibi taşı hafifletince çakallar tekrar ortaya çıkmaya başladı.Adnan başkan bunu bu şekilde söylemiyor , dün gece programda " Ne mutlu bize ki Galatasaray'ı tekrar cazip hale getirmişiz, genel kurul için şu anda 2-3 tane başkan adayının liste hazırladığı duyumlarını alıyorum. İnşallah daha da artar,bu Galatasaray'ın yararınadır" dedi.Yani Galatasaray camiasında başkan adaylarının artması bu yönetimin Galatasaray'ı negatif yönde değil, pozitif yönde ilerletmesiyle ilgili. Hıncal Uluç denen herif 2 gün önce kırmızı çizgi programıydı sanırım , "Artık bu yönetimden kurtulacak Gs taraftarı, çok güçlü adaylar var" dedi. Madem bu çok güçlü adaylar 2006 yılında GS dizlerinin üzerine çöktüğünde neredeydi ? Şimdi başarının kaymağını yemek için aday çok olur ama inşallah Adnan Başkan tekrar kazanacaktır. Allah'tan oylama taraftarlar arasında falan olmuyor. Çünkü yaşı küçük olanların medyada yazılıp çizilenlere inanması hadi normal karşılanabilir ama senin gibi yaşı kemale erenler de inanabiliyorsa ve Adnan Polat çıkıpta canlı canlı samimi bir şekilde herşeyi anlattıktan sonra bile ikna olmuyorsa, öyle bir durumda sandıktan kimbilir neler çıkardı :)

Sonuna kadar Adnan Polat ve yönetimini destekleriz. Yeterki her zaman şeffaf ve açık sözlü olunsun....

izmer96
03.Eylül.2010, 10:53
2 transfer + bir aciklama tum sorunlari cozdu diyorsun yani :)

Sirius Black
03.Eylül.2010, 12:42
2 transfer + bir açıklama değil, olanların su yüzüne çıkarılması ya da yapılanların bir özeti.

Adnan Başkan ülkemize "Spor Kulübü"nün futboldan ibaret olmadığını öğretemedi gitti.

LadroN
03.Eylül.2010, 13:25
Bu arada A.Sezgin R.Hodgson un arkadaşıymış vay be :D

nannar
03.Eylül.2010, 13:33
2 transfer + bir aciklama tum sorunlari cozdu diyorsun yani :)

2 transfer+ 1 açıklama değil mesele... Mesele Galatasaray taraftarının buzdağının görünen tarafına bakıp, medyada yazılanları da gerçek kabul ederek kulüp aleyhine yorumlar yapması ve desteğini azaltması ve bundan rahatsız olan başkanın da NTVspor gibi kaliteli bir kanalda 2 saat boyunca canlı olarak tüm sorulara ve konulara açıklık getirmeyi kabul edip bizlere "doğrular bunlardır, bunları bilin de ona göre davranın. Sabredersek önümüz açık" diye haykırması...

Sorunun çözümü sabırdır diye bir sonuç da çıkarmadı başkan. Biz çalışıyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz dedi. Yani sorunu çözmek kadar çözmeye hevesli olmak da önemlidir ve gerek Adnan Polat olsun gerek diğer yöneticiler olsun Galatasaray'a gönül vermiş insanlar. Bunu bilere de davranmak lazım. Kaldı ki Adnan Polat çok zeki ve kaliteli bir iş adamıdır ve bunu da kulübün yapısal , idari ve mali anlamda değişimine yansıttı. Diyebilirsiniz ki Adnan başkan futboldan anlamıyor. Ben de size derim ki o zaman Aziz Yıldırım ya da Demirören'in hiç başkanlığa soyunmaması lazım. Çünkü Adnan Polat'ın futbolun içinde geçirdiği süre ve aldığı görevler sanırım diğer 2 büyük kulüp başkanını ikiye katlar...

nannar
03.Eylül.2010, 14:14
programı izleyemeyenler için programda konuşulan tüm konular burda kaleme alınmış... Lütfen 2. ya da 3. ağızdan duyduklarınıza değil, Galatasaray kulüp başkanının açıklamalarından yola çıkarak kulübü, başarıyı ya da başarısızlığı irdeleyin...

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/7785.php

mpaker66
03.Eylül.2010, 18:11
2 transfer+ 1 açıklama değil mesele... Mesele Galatasaray taraftarının buzdağının görünen tarafına bakıp, medyada yazılanları da gerçek kabul ederek kulüp aleyhine yorumlar yapması ve desteğini azaltması ve bundan rahatsız olan başkanın da NTVspor gibi kaliteli bir kanalda 2 saat boyunca canlı olarak tüm sorulara ve konulara açıklık getirmeyi kabul edip bizlere "doğrular bunlardır, bunları bilin de ona göre davranın. Sabredersek önümüz açık" diye haykırması...

Sorunun çözümü sabırdır diye bir sonuç da çıkarmadı başkan. Biz çalışıyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz dedi. Yani sorunu çözmek kadar çözmeye hevesli olmak da önemlidir ve gerek Adnan Polat olsun gerek diğer yöneticiler olsun Galatasaray'a gönül vermiş insanlar. Bunu bilere de davranmak lazım. Kaldı ki Adnan Polat çok zeki ve kaliteli bir iş adamıdır ve bunu da kulübün yapısal , idari ve mali anlamda değişimine yansıttı. Diyebilirsiniz ki Adnan başkan futboldan anlamıyor. Ben de size derim ki o zaman Aziz Yıldırım ya da Demirören'in hiç başkanlığa soyunmaması lazım. Çünkü Adnan Polat'ın futbolun içinde geçirdiği süre ve aldığı görevler sanırım diğer 2 büyük kulüp başkanını ikiye katlar...

Hocam şimdi galatassaray 3 sene sonra şampiyonlar liginde çeyrek final oynayabilecek mi?Şimdi bi oyuncuyu 19 yaşında alıp 4 sne snra 5 katına satabilecek mi?Yani 4 sene snra bi dünya takımı olacak mı?

E.Cartman
03.Eylül.2010, 19:37
Hocam şimdi galatassaray 3 sene sonra şampiyonlar liginde çeyrek final oynayabilecek mi?Şimdi bi oyuncuyu 19 yaşında alıp 4 sne snra 5 katına satabilecek mi?Yani 4 sene snra bi dünya takımı olacak mı?

Türkiye, Avrupa Birliğine tam üye olabilecek mi ? :zuhaha:zuhaha bu soruların yolu buraya doğru çıkar :D:D bunları bilmek imkansız ama bunların olabilme ihtimalı %60-70 arası 2 sene sonra bakmışız %90 olmuş :)

metaLwrath
04.Eylül.2010, 01:40
Şimdi bi oyuncuyu 19 yaşında alıp 4 sne snra 5 katına satabilecek mi?

bkz.mehmet topal :)

ShevAnil
04.Eylül.2010, 03:53
Misimoviç, Bosna'nın bugün oynanan ve Lüksemburg'u 3-0 mağlup ettikleri maçta 2 asist yaparak maçın adamı seçildi.

Asistleri ;

1. http://www.facebook.com/video/video.php?v=151160614913592&ref=mf

2. http://www.facebook.com/video/video.php?v=151163928246594&ref=mf

yunusgs
04.Eylül.2010, 14:10
2.asistte çok güzel bir orta yapmış.1.sinde ise harika bir uzun mesafeli top atmış.Bu sene final paslarını yapacak kişinin Misimoviç olduğu kesinleşiyor böylelikle bizde.

ForCimbom
04.Eylül.2010, 14:50
2.asistte çok güzel bir orta yapmış.1.sinde ise harika bir uzun mesafeli top atmış.Bu sene final paslarını yapacak kişinin Misimoviç olduğu kesinleşiyor böylelikle bizde.

2. asisti yapan pjanic, misimovic asistten önce topu baya bi taşıyor, herhalde ondan koymuşlar...

Sirius Black
04.Eylül.2010, 15:20
2.golü atan Ibricic miydi bana mı öyle geldi? :D

yunusgs
04.Eylül.2010, 15:26
2.golü atan Ibricic miydi bana mı öyle geldi? :D

Evet.İbricic'ti dün 1.golü atan :D Ama buradaki linklerde,2.golü atan İbricic.

mpaker66
04.Eylül.2010, 17:21
başkanın dedikleri inş. doğrudur ve inş 2 sene içinde dünya külübü oluruz.Yalnız benim anlamadığım şey çift yönlü orta saha istemek varken acaba rijkard neden Misimoviç'i istemiş...Garip gerçekten..

KaRaBükLü KraL
04.Eylül.2010, 18:07
başkanın dedikleri inş. doğrudur ve inş 2 sene içinde dünya külübü oluruz.Yalnız benim anlamadığım şey çift yönlü orta saha istemek varken acaba rijkard neden Misimoviç'i istemiş...Garip gerçekten..
O konu cidden ilginç bi konu.Ama bence Elano geçen seneden defansif oynamaya alıştı hücumuda biliyo Elano'yu çift yönlü olarak kullanıp Misimovic'i ofansif olarak kullanacak.Cana'da ön libero duracak gayet iyi orta saha oluyo

Revolution
04.Eylül.2010, 18:25
4-2-3-1'e döndük artık. Skibbe döneminde de Mehmet Topal-Barış Özbek oynardı ön liberoda şimdi Cana'yla Mustafa Sarp oynayacak. Ben Elano'nun Pino gelene kadar sağ açık oynayacağını düşünüyorum. Pino döner de formayı alırsa Insua oynayamayacak o zaman. 6+2+2'nin saçmalığını bir kez daha anladık. Yabancılara para veriyoruz kullanamıyoruz, çok güzel...

nannar
04.Eylül.2010, 18:48
O konu cidden ilginç bi konu.Ama bence Elano geçen seneden defansif oynamaya alıştı hücumuda biliyo Elano'yu çift yönlü olarak kullanıp Misimovic'i ofansif olarak kullanacak.Cana'da ön libero duracak gayet iyi orta saha oluyo

ben de elano ve misi'yi böyle kullanacağını düşünüyorum. Yani Elano biraz daha geriden oyun kuracak. Önünde ise misi oynucak. Elano bu şekilde savunmaya da yardım ederek oynadıgında 65-70 de bitiyor zaten. Sonra da Mustafa-ayhan ya da barış girer. Sağ kanat pino ver serdar'ın, sol kanat arda ve kewel'in , ileri uç baros-batdal'ın. Bence bu şekil olur işler. Ama Cana giderse sistem çöker :n:

Zekirdek
04.Eylül.2010, 19:54
4-2-3-1'e döndük artık. Skibbe döneminde de Mehmet Topal-Barış Özbek oynardı ön liberoda şimdi Cana'yla Mustafa Sarp oynayacak. Ben Elano'nun Pino gelene kadar sağ açık oynayacağını düşünüyorum. Pino döner de formayı alırsa Insua oynayamayacak o zaman. 6+2+2'nin saçmalığını bir kez daha anladık. Yabancılara para veriyoruz kullanamıyoruz, çok güzel...

Pino rotasyon oyuncusu olacak tahminimce.

ThersoN
04.Eylül.2010, 19:56
http://img28.imageshack.us/img28/8722/adszvdd.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg28.imageshack.u s%2Fi%2Fadszvdd.jpg%2F)

sırıtan iki nokta var bence en önemlisi kaleci eksiği
bir ikincisi ise gökhan zan ya da servetin oynayacagı neill'in yanındaki stoper eksiği beni endişelendiriyor.

Revolution
04.Eylül.2010, 19:57
Kalede Ufuk, stoperde Hakan Balta olacak problem yok :)

E.Cartman
04.Eylül.2010, 21:55
Kalede Ufuk, stoperde Hakan Balta olacak problem yok :)

Hakan böyle devam ederse orda da problem var :D:D ama kısa sürede düzeleceğine inanıyorum ben en nihayetinde profesyonel bir oyuncu :)

C h A o S
04.Eylül.2010, 21:58
Balta,Kazakistan maçında bizdeki performansından daha iyi bir performans ortaya koydu.Hakan'ın ben stoperde daha verimli oynadığını düşünüyorum.Bir bek oyuncusu için gerekli özellklere sahip değil.

nerazzuri
04.Eylül.2010, 22:02
Stoper için de çok yavaş, hantal bana göre.

Revolution
04.Eylül.2010, 22:03
Gökhan Zan ve Servet'ten de yavaş ve hantalsa paparayı yedik :D

nannar
04.Eylül.2010, 23:50
Napalım arkadaş ? kadroda 6 yabancıya izin var ve 11 tane bölge var sahada! sonuçta 5 tane türk bulmak lazım. Arda-Sabri-Ufuk desek 3 oluyor. Yani mecburen 2 türk daha kadroya girecek ve bunlarda Servet-Balta-Mustafa-Ayhan ya da Barış olacaktır.sanki elimizde daha doğrusu türkiye'de hızlı savunmacı var da biz mi almadık ? olanı bu işte... Bekler desen zaten milli takımın bekleri. Ya 2 tane yavaş DC'ye razı olacaz. Ya da savunmaya 2 tane hızlı ve yabancı Dc alıp sağ kanatt Serdar Özkan, orta alanda mustafa ve barış ya da ayhan gibi isimlere razı olacaz. başka çaresi yok.

E.Cartman
05.Eylül.2010, 00:07
Ben Rijkaard'ın sakatlık olmadığı sürece bu 3 kadronu dışına çıkacağını düşünmüyorum açıkcası

http://img840.imageshack.us/img840/2941/adszhx.jpg
http://img841.imageshack.us/img841/1427/adsz2q.jpg
http://img826.imageshack.us/img826/517/adsz3c.jpg

Revolution
05.Eylül.2010, 02:49
3. kadro hariç diğer 2sinin imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum.

yunusgs
05.Eylül.2010, 13:45
3. kadro hariç diğer 2sinin imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum.

Bugün böyle bir haber var Zaman Gazetesi'nde.

Galatasaray'ın beyni Misimovic
Geçtiğimiz sezon 4-3-3'ten taviz vermeyen Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Misimoviç'in gelişiyle birlikte taktik değiştirecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Bosnalı yıldız Misimoviç'in transferinin ardından oyun sisteminde değişikliğe gitmeyi planlıyor. Geçen yıl birçok kötü sonucun ardından 4-3-3 oyun sisteminden taviz vermeyen Hollandalı teknik adam, sık sık 'B planı yok' eleştirilerine maruz kalmıştı.

Transferin son gününde oyun kurucu mevkii için transfer edilen Misimoviç'in alınmasıyla birlikte Rijkaard, 13 Eylül'deki Gaziantepspor maçında takımını 4-2-3-1 oyun sistemiyle sahaya sürecek.

Bir yandan yeni oyun sistemini belirleyen tecrübeli teknik adam, diğer yandan da kulübede oturacak yabancı oyuncuları büyük ölçüde belirledi. Hücumda tek forvet olarak Çek golcü Milan Baros'a forma verecek olan Rijkaard, bu oyuncunun hemen arkasında Misimoviç'le birlikte Arda Turan ve Elano'yu oynatacak.

Çift ön liberoda Ayhan Akman ve Lorik Cana'ya şans vermeyi planlayan Rijkaard, savunmayı ise Sabri, Servet, Hakan Balta ve İnsua'dan oluşturacak. Hollandalı çalıştırıcının Harry Kewell ile yeni transferlerden Kolombiyalı oyuncu Pino'yu kulübede tutması bekleniyor.

05 Eylül 2010 Pazar - 09:52
ZAMAN GAZETESİ

Clayman
05.Eylül.2010, 13:49
4-2-3-1 ile umarım yeni bir dönem ve çıkış başlar...

Revolution
05.Eylül.2010, 14:33
Ortasahamız ;

DMC: Cana
DMC: Mustafa (Barış)
AMR: Elano
AML: Arda
AMC: Misimovic

şeklinde olacaktır bence..

Facx
05.Eylül.2010, 16:39
Ortasahamız ;

DMC: Cana
DMC: Mustafa (Barış)
AMR: Elano
AML: Arda
AMC: Misimovic

şeklinde olacaktır bence..

elano sağ kanatta oynayabilcek bi oyuncu değil orda ya pino ya kewell oynar (s.özkan ve aydın da oynayabilir gerçi xD ) elano brezilyada sağ kanatta oynamıyodu amc olarak daha çok sağa yakın bi şekilde serbest oynuyodu.

Revolution
05.Eylül.2010, 16:46
Zaten sağ açık oynamayacak ki. AMC-AMR arasında serbest oynayacak. Rijkaard bir açıklamasında Elano'nun Brezilya'daki görevini çok beğendiğini ve Galatasaray'da da öye oynatacağını söylemişti. Elano'nun gönderilmemesinin de bir sebebi bu bence...

ThersoN
05.Eylül.2010, 19:25
Galatasaray'a gecikmeli geldi!

5 Eylül 2010 12:08 | NTV Spor ve Ajanslar
Sezon başında Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer olan Serdar Özkan, çocukluğunda ablasının kendisini Galatasaray seçmelerine götürdüğünü ancak parasızlık nedeniyle katılamadığını söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/62/SERDARB%C3%9CY%C3%9CK_Q50EZ.jpg
Galatasaray'a, sezon başında Beşiktaş'tan bonservis bedeli olmadan transfer olan Serdar Özkan, Beşiktaş'ta 12 sene oynadığını belirterek, "Ama buraya kadarmış. Şartlar uymuyorsa yapacak bir şey kalmıyor. Galatasaray'a gelirken kafamda hiç soru işareti yoktu" dedi.
Galatasaray Dergisi'nin Eylül ayı sayısında röportajı yayınlanan Serdar Özkan, her iki kulübün de büyük camialar olduğunu vurgulayarak, "Bir büyük takımdan, başka büyük bir takıma geldim. O yüzden çok zorlanacağımı düşünmüyorum. Bundan sonra Galatasaray'ın başarısı için çalışacağım" diye konuştu.
Serdar, yeni takım arkadaşlarından bir çoğunu eskiden tanıdığını dile getirerek, sözlerini "Şunu da söylemeliyim; Florya'da gerçekten farklı bir hava var. Herkes söylerdi bana, (burada arkadaşlık çok iyi) diye, ama gelince bunu daha iyi gördüm. Kamplarda 10-15 kişi bir odada oluyoruz. Amatör bir ruh var. Ben geldiğimde çok şaşırmıştım bu duruma" dedi.
"ÜST ÜSTE GALİBİYET LAZIM"
Sezon başı kampını çok iyi geçirdiklerini vurgulayan Serdar, buna rağmen sezona iyi başlayamadıklarını söyledi.
Serdar Özkan, ligde ilk iki maçta işlerin iyi gitmediğini belirterek, "Birkaç maçı üst üste kazanmalıyız. Sonra işleri iyi gidecektir" dedi.
Futbola nasıl başladığını da anlatan Serdar, mali durumlarının kötü olmasından dolayı futbola Galatasaray alt yapısında başlayamadığını açıkladı.
Serdar, ablasının çocukluğunda kendisini Florya'ya, Galatasaray'ın alt yapı seçmelerine götürmek istediğini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirterek, "Küçükçekmece'de oturuyorduk. Futbola herkes gibi mahallede oynayarak başladım. Dikkat çekiyordum herhalde ki, birçok kişi anneme ve babama bu çocuğu bizim takıma alalım ya da oğlunuzu bize getirin diyordu. Ablam da beni Florya'ya Galatasaray'ın seçmelerine götürecekti. Ama o zamanlar Florya'da futbol okulu tarzında bir yapı vardı. Yani para ödememiz gerekiyordu. Maddi durumumuz da pek iyi olmadığından Florya'da başlamadım futbola. Yine o sıralarda Beşiktaş'ın da seçmeleri vardı. Girdim, kazandım seçmeleri ve 11 yaşında Beşiktaş'ta futbola başladım" ifadelerini kullandı.
"ARDA İLE ÇOK ESKİ DOSTUZ"
Arda ile ilk kez milli takım seçmeleri sırasında tanıştığını ifade eden Serdar, "İkimiz de 13 yaşındaydık. Onlar Galatasaray'dan, ben Beşiktaş'tan geliyordum. İstanbul Karması'nda başladı arkadaşlığımız. O turnuvada ben en iyi oyuncu ödülünü aldım, Arda da gol kralı oldu. Daha sonra kamplarda oda arkadaşı olduk. Çok iyi bir dostluk başladı ve dışarıda da görüşmeye başladık. Kafamız o kadar uyuşuyor ki onun düşündüğünü ben dile getiriyorum ya da tam tersi" diye konuştu.
Serdar Özkan, Galatasaray'a geldiğinde Arda'nın kendine çok şey kattığını gördüğünü vurgulayarak, "Çok olgunlaşmış. Disiplinli ve ağır bir isim olmuş, kendisine de bunu söyledim zaten. Hem saha dışında hem de saha içinde gerçek bir kaptan gibi" dedi.
Arda ile playstation maçları oynadıklarını anlatan Serdar, "Bu maçlarda kazanan kaybedene hizmet eder. Genelde kazanan ben olduğum için, Arda bana hizmet eder" esprisini yaptı.
Serdar, "En büyük eksiğin ne" sorusunu ise "Benim biraz güç problemim var. 75. dakikadan sonra bu eksikliği hissediyorum. Bunu gidermek için çok çalışıyorum. Fakat ne kadar idman yaparsanız yapın, bu eksik maçla kapatılacak bir durum" diye yanıtladı.

Facx
06.Eylül.2010, 02:56
Zaten sağ açık oynamayacak ki. AMC-AMR arasında serbest oynayacak. Rijkaard bir açıklamasında Elano'nun Brezilya'daki görevini çok beğendiğini ve Galatasaray'da da öye oynatacağını söylemişti. Elano'nun gönderilmemesinin de bir sebebi bu bence...

o zaman ne 4-2-3-1 nede 4-3-3 olur sistem :P

Lucas Neill
06.Eylül.2010, 03:21
Sisteme takilmamak gerek bence pek birakalim da Rijkaard düsünsün onu :)

Revolution
06.Eylül.2010, 14:08
o zaman ne 4-2-3-1 nede 4-3-3 olur sistem :P

Kağıt üzerinde 4-2-3-1 olur...

izmer96
06.Eylül.2010, 14:21
Belki yeri burasi degil ama , cuma gunu Turkiye'ye gelicem , dedimki gelmisken P.tesi gunude gidiyim GS yi izliyim Ali Sami Yen'de ama bu bilet fiyatlari nedir yahu , resmen kazikliyorlar taraftari !

Gaziantepspor Maçı Bilet Fiyatları
Numaralı VIP1: 250 TL
Numaralı VIP2: 200 TL
Numaralı Grup 1: 150 TL
Numaralı Grup 2: 100 TL
Kapalı Alt Grup 1: 150 TL
Kapalı Alt Grup 2: 100 TL
Kale Arkası Kapalı: 45 TL
Kale Arkası Kapalı Rakip: 45 TL
Yeni Açık Alt: 35 TL
Yeni Açık Üst: 35 TL

E.Cartman
06.Eylül.2010, 14:23
valla hep böyle biletler :D

Revolution
06.Eylül.2010, 14:41
Aslantepe'ye geçince minimum 50 olacaktır..

izmer96
06.Eylül.2010, 14:45
yahu asgari ucretin 600 civarinda oldugu bir ulkede en ucuz bilet ki G.Antep gibi ligin ''siradan'' takimina karsi nasil 35 lira olur ? Ben ayrildigimdan beri GSMH tavanmi yapti Turkiye'de ? yada Galatasaray artik ust tabakayami hitap ediyor artik ?

E.Cartman
06.Eylül.2010, 14:49
yahu asgari ucretin 600 civarinda oldugu bir ulkede en ucuz bilet ki G.Antep gibi ligin ''siradan'' takimina karsi nasil 35 lira olur ? Ben ayrildigimdan beri GSMH tavanmi yapti Turkiye'de ? yada Galatasaray artik ust tabakayami hitap ediyor artik ?

valla biz alıştık artık burası Türkiye diyip geçiyoruz :)

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 15:00
Devre arası transfer dönemine kadar kilit.

Night_Mare17
30.Kasım.2010, 16:39
Totthenam'dan David Bentley ve Bogdan Stancu haberleri yoğunlaşıyor.

nerazzuri
30.Kasım.2010, 16:53
Bentley'e ihtimal bile vermiyorum. Blackburn'den çok yüksek bir bedel ile gelmişti Hospur'a (15 milyon paund)

Arda verilip alınacaksa birşey diyemem tabii.

Tek sorun fiyat.

Bordo61Mavi
30.Kasım.2010, 17:52
Bently arti para cikartir Spurs Arda icin :) cokta guzel olur bana gore, white hart lane de ardayi izlerim her hafta

nerazzuri
30.Kasım.2010, 21:14
Gökhan Zan'ın müzmin sakatlği bulaşıcı olabilir. Milan Baros 18 dakika oynadı adalesinden yine sakatlandı.

Bülent Timurlenk / Twitter

izmer96
30.Kasım.2010, 23:24
Bogdan Stancu veya Bentley'den birini getirirlerse daha izlemem bu sezon GS'nin maclarini

Lucas Neill
30.Kasım.2010, 23:38
Elano Santos'a transfer olmus dedikodusu var ciddi galiba haberler.

Lucas Neill
30.Kasım.2010, 23:38
REsmi sitede acikladi

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/8596.php

Volkan Şen
30.Kasım.2010, 23:39
Elano Santos' ta NTvsporda son dakika geçiyor.

Lucas Neill
Rezalet 3 milyona satmislar adami 7 ye aldik :) % 50 sonraki satisda bizdeymis

RaSenGan
Duyuru: Elano Blumer Santos FC’ye Transfer Oldu

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Elano Blumer'in avro 2.900.000 bedelle SANTOS FC'ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu taktirde elde edilen karın %50'si de şirketimize ödenecektir.

Oyuncu aşağıda belirtilen alacaklarından vazgeçmistir:

2010-2011 sezonuyla ilgili olarak tahakkuk etmiş: 1.558.364 Euro
12.000 ABD Doları

2010-11 sezonu sonuna kadar tahakkuk edecek: 1.200.000 Euro

İleriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam: 6.200.000 Euro

Menajer alacağı: 200.000 Euro

olmak üzere şirketimizin toplam taahhüdü 9.158.364 Euro ve 12.000 ABD Doları kadar azalmıştır.

Elano Blumer’e bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif AŞ.

Lucas Neill
30.Kasım.2010, 23:43
Yaz döneminde 3 ün 5 in lafini yapip fazla bonservis istediler alan cikmadi simdi 3 milyon euroya gitti bu transfer icin tez yazmasi gerekir üniversitelerin müthis bir transfer basarisi.

Facx
30.Kasım.2010, 23:44
yok artık ya !!!

Facx
30.Kasım.2010, 23:45
Yaz döneminde 3 ün 5 in lafini yapip fazla bonservis istediler alan cikmadi simdi 3 milyon euroya gitti bu transfer icin tez yazmasi gerekir üniversitelerin müthis bir transfer basarisi.

9m euro falan yazıyo ?

barahir
30.Kasım.2010, 23:45
Galatasaraydan Fenerbahçe'ye şunu al deseler diyeceğim 2 isimden biri oydu.. Özelliklede derbi maçında çok iyiydi..

Facx
30.Kasım.2010, 23:47
Galatasaraydan Fenerbahçe'ye şunu al deseler diyeceğim 2 isimden biri oydu.. Özelliklede derbi maçında çok iyiydi..

öbürü ? :D

bu arada geldiğinde ben lincolnden farklı bi oyuncuyum onla sadece ülkemiz benziyo dien elano ya inş bi ayar çeker lincoln de görür kim kimden farklı

Lucas Neill
30.Kasım.2010, 23:47
9m euro falan yazıyo ?

Sanirim bizden geri kalan yillarda alacagi maasi hesaba katarak 9 milyon azaldi yazmislar

Facx
30.Kasım.2010, 23:48
Sanirim bizden geri kalan yillarda alacagi maasi hesaba katarak 9 milyon azaldi yazmislar

yok abi sanmam o kadarda salak değiller heralde öyle bişey varsa isyan çıkar

Lucas Neill
30.Kasım.2010, 23:50
Resmi sitenin mantigina göre oyuncu alinirken 25 milyon euroya geldi o zaman. Simdi oyuncunun maasindan kurtulduk bi de 3 e sattik 9 milyon cepte diyolar. Kulüp bu sene herseyiyle tam bi fiyasko.

RaSenGan
30.Kasım.2010, 23:51
Bin tane sayı yazmışlar.Maksat Elano'nun transferini kar sağladık olarak göstermek.Rezilliğe rezillik katmışlar.Takımdan gitmesi gereken birisi varsa o da yönetimdir.Elano gitmiş kendini kurtarmış.

Facx
30.Kasım.2010, 23:53
ve evet yönetim misimovic ten sonra elano dan da kurtularak ayhan,barıs,m.batdal,serdar özkan,e.çolak,arda ve m.sarp la şampiyonluğa emin adımlarla yürüyo yönetimin sıradaki hedefi kewell baros neill ve pino olduğunu var sayarsak kesin şampiyonuz

izmer96
01.Aralık.2010, 00:07
Daha bugun diyordum burda Adnan Polat'in gitmeden aticagi darbeler var diye , birini daha atti , yazin 11 milyon a satmadigi adami simdi herhangi bir siradan TSL oyuncusu bedeli olan 2.9 milyon euro'ya satti , helal olsun

Fearless Coward
01.Aralık.2010, 00:09
Rezilliğe devam ediliyor. :)

TR.CaPTaiN
01.Aralık.2010, 00:15
Elano ile Galatasaray kan uyuşmazlığı yaşadı. Kendisinden büyük beklentiler vardı ancak beklentileri karşılayamadı ve hemen hemen hiç katkı yapmadan ayrıldı. Ancak; Elano özellikle Brezilya milli takımının DK kadrosunda bulunmasından dolayı daha iyi pazarlanabilirdi. Şuan ilk 10'a oynayan herhangi bir Anadolu takımından orta seviye bir oyuncu isteseniz herhalde kapıyı 2-3 milyondan açar.

izmer96
01.Aralık.2010, 00:15
Ne halt yediklerini cok iyi biliyorlar utanmadan daha oynamadan alicagi ilerki yillardaki paralari bile yazmislar Elano vazgecti bu alacaklarindan diye , sirf goz boyamak insanlari aptal yerine koymak , adam daha oynamadan haketmedigi paradan vazgecmis vay beee ne buyuk ve guclu bir yonetim bu ya

Oyuncu aşağıda belirtilen alacaklarından vazgeçmistir:
2010-2011 sezonuyla ilgili olarak tahakkuk etmiş: 1.558.364 Euro
12.000 ABD Doları
2010-11 sezonu sonuna kadar tahakkuk edecek: 1.200.000 Euro
İleriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam: 6.200.000 Euro
Menajer alacağı: 200.000 Euro
olmak üzere şirketimizin toplam taahhüdü 9.158.364 Euro ve 12.000 ABD Doları kadar azalmıştır.
Elano Blumer’e bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif AŞ.

Del Piero_10
01.Aralık.2010, 00:23
Gönderilmesi doğru karar. Bu performans ile Avrupa'dan talip bulması zordu, Galatasaray'a vereceği birşey kalmadığı da açık, Brezilya tek istikametti.

Lucas Neill
01.Aralık.2010, 00:24
Bizimkilerin mantigina göre Messiyi falan almadigimiz icin yillik 10-11 milyon kardayiz adamlar islerini biliyolar abi yasasin adnanlar..

Facx
01.Aralık.2010, 00:25
Bizimkilerin mantigina göre Messiyi falan almadigimiz icin yillik 10-11 milyon kardayiz adamlar islerini biliyolar abi yasasin adnanlar..

bide sonraki satıştan %50 pay almışlar ama 1 yıllık sadece rezalet valla

Suicider
01.Aralık.2010, 00:25
Takımdaki temizliğe başlandığında en sonlarda değerlendirilcek bir oyuncuyudu fakat yıllık 3.5 milyon euro alıyordu kendisi bildiğim kadarıyla pino ise 650 bin euro alıyor şuanki performansları açısındanda aldıkları para kadar fark yok mali yükten kurtulmak için verilmiş bir karar..

izmer96
01.Aralık.2010, 00:28
Gönderilmesi doğru karar. Bu performans ile Avrupa'dan talip bulması zordu, Galatasaray'a vereceği birşey kalmadığı da açık, Brezilya tek istikametti.

Eger bu mantikla yola cikiyorsa yonetim hemen sayiyim , Gokhan Zan , Serdar Ozkan , Baris , Hakan Balta , Insua , Ali Turan , muzmin sakat Baros , bir kere iyi performans gostermeyen Aydin bunlarin hepsini elden cikartmasi lazim

Facx
01.Aralık.2010, 00:28
Takımdaki temizliğe başlandığında en sonlarda değerlendirilcek bir oyuncuyudu fakat yıllık 3.5 milyon euro alıyordu kendisi bildiğim kadarıyla pino ise 650 bin euro alıyor şuanki performansları açısındanda aldıkları para kadar fark yok mali yükten kurtulmak için verilmiş bir karar..

mali yük ? sen bu adamı alırken o parayı ödeyip ödeyemeyeceğini hesaplamıyomusun ? ayrıetten 7 m euro ya aldığın bi adamı dk sonra 8-9 m euro a satmayıp devre arasında 3 m euro a satmak ta nedir

Suicider
01.Aralık.2010, 00:37
mali yük ? sen bu adamı alırken o parayı ödeyip ödeyemeyeceğini hesaplamıyomusun ? ayrıetten 7 m euro ya aldığın bi adamı dk sonra 8-9 m euro a satmayıp devre arasında 3 m euro a satmak ta nedir
Bende sana katılıyorum fakat yönetim böyle düşündüğü için yazdım..

Facx
01.Aralık.2010, 00:39
fcnblog FCN Blog
Dedikodu | Galatasaray 20 yaşındaki Marius Alexe'nin transferini bitirmeye çok yakın..

kendisi romanya lıydı yanılmıyosam

RaSenGan
01.Aralık.2010, 00:40
Yine aynı şeyler.Hagi topluyo saçma sapan Romanyalıları.Bu takımdan birkaç yıl hayır gelmez.

Bordo61Mavi
01.Aralık.2010, 00:41
Biz 3 versek bize verirmiydi elanoyu adnan polat

Suicider
01.Aralık.2010, 00:41
ekim sonlarına doğru o adamı fotomaç yazmıştı yani bir nevi yalanlanmış demek :D

Lucas Neill
01.Aralık.2010, 00:43
Hagi bi ara da Plesan diye tutturmustu ins o adama benzemez sonu :D

Uchiha Itachi
01.Aralık.2010, 00:44
Yine aynı şeyler.Hagi topluyo saçma sapan Romanyalıları.Bu takımdan birkaç yıl hayır gelmez.

Fatih Terim'di o rumenleri toplayan karıştırmayın.

RaSenGan
01.Aralık.2010, 00:46
Fatih Terim'di o rumenleri toplayan karıştırmayın.

Olsun sonuçta bu oyuncular yetersiz, kalitesi düşük oluyor hep.

Biz 3 versek bize verirmiydi elanoyu adnan polat

Elano size gitmeyeceği için 3 de verseniz 5 de verseniz farketmezdi :)

izmer96
01.Aralık.2010, 00:49
fcnblog FCN Blog
Dedikodu | Galatasaray 20 yaşındaki Marius Alexe'nin transferini bitirmeye çok yakın..

kendisi romanya lıydı yanılmıyosam

Su adamida getirmezler , yok daha neler

http://i55.tinypic.com/20gigl5.jpg

Facx
01.Aralık.2010, 00:51
fm profiline göre sercandan daha dandik

hatta cem sultan nie hala altyapıda anlamış değilim

Bordo61Mavi
01.Aralık.2010, 00:54
Olsun sonuçta bu oyuncular yetersiz, kalitesi düşük oluyor hep.

Elano size gitmeyeceği için 3 de verseniz 5 de verseniz farketmezdi :)
Orasi ayri mesele, oyuncunun kazandigi para bizim tavan ucretin 2 kati sanirsam :) ama ya Elano evet dese Adnan Polata evet dermiydi ?

izmer96
01.Aralık.2010, 00:54
fm profiline göre sercandan daha dandik

hatta cem sultan nie hala altyapıda anlamış değilim

Ben Romanya'da yasiyorum ilk kez duydum bu Marius Alexe'yi sen hesap et artik

Suicider
01.Aralık.2010, 00:55
bank asyaya bile almam bu adamı bu profile göre

RaSenGan
01.Aralık.2010, 01:00
Orasi ayri mesele, oyuncunun kazandigi para bizim tavan ucretin 2 kati sanirsam :) ama ya Elano evet dese Adnan Polata evet dermiydi ?

Onu kendisi bilir :)

Ziya38
01.Aralık.2010, 01:05
Alexe iyi sanki wikipedia den alinti:

Marius Silviu Alexe (born February 22, 1990) is a Romanian (http://en.wikipedia.org/wiki/Romania) football (http://en.wikipedia.org/wiki/Football_%28soccer%29) Striker (http://en.wikipedia.org/wiki/Striker_%28football%29). He is under contract with Dinamo Bucureşti (http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Dinamo_Bucure%C5%9Fti).
Chelsea (http://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea_F.C.) is believed to want him after a great 2009-2010 season. Dinamo asks €5 million for the player

Baska haberden alinti:

The 20-year-old attacker is considered to be one of the most exciting youngsters around in European football and he's even been touted as 'the new Adrian Mutu' in his native country.

Marius Alexe
Nationality: Romanian
Position: Left forward
Height: 1.86m / 6.1ft.
Weight: 75kg / 165lbs
Estimated market value: €2.5M-5M

One of the most talented players in Romania, without a shadow of a doubt.

Alexe can play as striker or left winger, but functions best on the flank where he can get freedom and cut into the centre, putting his great speed and finishing abilities to good use. His best attributes are his pace and technique on the ball. He can use both feet and has good heading ability.

On the negative side, despite being tall, he is very fragile (also in his mentality), and must toughen up in order to succeed at a higher level.

Emurafu
01.Aralık.2010, 01:09
http://a.yfrog.com/img257/1668/vgp0.jpg

LaigLeNoiR
01.Aralık.2010, 01:25
Bir yıldız transferinden daha büyük zararla çıktı Galatasaray. Hem de bu sezon 2 oldu Misimoviç ile birlikte.

vuque
01.Aralık.2010, 01:30
Su adamida getirmezler , yok daha neler

http://i55.tinypic.com/20gigl5.jpg
Basın açıklamasını görür gibiyim :D

Çetin Pazarlıklar sonucu 6 Milyon Euro gibi "uygun" bir bedelle kulubümüze kazandırdığımız yıldız futbolcu...
....
Galatasaray Sportif AŞ.

Emurafu
01.Aralık.2010, 01:51
NtvSpor'da, Özgür Buzbaş; Misimovic'in affedileceğini hatta haftasonu kadroda olabileceğini söyledi.

cimboom
01.Aralık.2010, 01:53
Misi kurtaracak Galatasaray'imizi öylemi? gunun komedisi. Yada bizim yönetim yilin komedisi :S

bobobobo
01.Aralık.2010, 02:55
elano alacaklarından vazgeçmiş (!)
adnan polata helal olsun valla önümüzdeki 2 yılın ücretlerini vermeden yolladı elano yu ...adnan polat büyük kar yaptı

La BruJiTa
01.Aralık.2010, 11:36
Bir Fenerbahçeli olarak bu tarz bir hareketin sebeplerini bulmaya çalışıyorum sabahtan beri. Bu sabah öğrendim gönderildiğini.Tamam bazı açılardan olay mantıklı görünüyor ki biz oyunda bile ne adamları bazen 0 a öneriyoruz sırf kullanamadığımız için. Mantıksız gelense ne kadar kötü olursa olsun, transfer sezonu beklenmeliydi. Klübün mali durumu hakkında pek fikir sahibi olamadığımızdan bu sözüm ona kurtarılan 6 M€ bu adama ödenen bonservis bedeli ve bugüne kadar ki maaşının yanında ne kadar etkili olur. En acı tarafı ise böyle bir oyuncun varken aynı mevkiide oyanayan Misimovic'i almandır. İkisine ödenen bonservis bedelleri 15-16 M€ yanlış bilmiyorsam. Şimdi 3 M€ ya satıp kurtulduk diye sevinebiliyorlar. Garip bir yönetim anlayışı...

Nedvedmania
01.Aralık.2010, 12:55
Çok çok çok kaliteli bir futbolcu gönderildi. Ama yapacak birşey yok adam oynamıyordu. İstese brazilyadaki gibi oynardı ama oynamadı. Kişisel tercihi. Avrupa kariyeride böylelikle biter. Geçmiş olsun Elano. Sen kaybettin.

cimboom
01.Aralık.2010, 13:03
Haydaaa simdide milliyet haberine göre Baros'da ayrilmak istedigini aciklamis :/ ne oluyor bize ya!!!!!

Lucas Neill
01.Aralık.2010, 13:33
Kurtarsin tabi adam kendini sarpla servetle top oynayacak degil ya.

Emurafu
01.Aralık.2010, 14:16
Baros haberi bence yalandır..

G.Saray Yeni Taffarel'i Buldu

Sarı-Kırmızılı yönetim, Roma'nın Brezilyalı kalecisi Alexander Doni ile prensipte anlaştı.31 yaşındaki tecrübeli kalecinin Türkiye'deki transfer yetkisini elinde bulunduran menajeri Kahraman Arslan, yarın Başkan Adnan Polat ile görüşerek transfere son noktayı koyacak. DONİ, Galatasaray'ın efsane kalecisi Claudio Taffarel'i arayarak Sarı-Kırmızılı kulüp hakkında bilgi aldı.Taffarel'den olumlu cevaplar alan sambacının menajeri Kahraman Arslan da Teknik Direktör Gheorghe Hagi ile görüştü.Rumen teknik adamın yeşil ışık yakması üzerine Arslan, Başkan Adnan Polat'tan randevu aldı. Prensipte yapılan anlaşmaya göre Doni 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında 2+1 yıllığına Galatasaray formasını giyecek. Siftahı Türkiye ile yaptı
Brezilya milli takımının formasını 10 kez giyen Doni ilk ulusal maçına 2007'de Ay-Yıldızlı takımımıza karşı çıktı. Brezilyalı kaleci, kurtardığı penaltılarla ülkesini Copa America şampiyonu yaptı.

Kaynak:Takvim-Milliyet

Revolution
01.Aralık.2010, 14:34
Elano'yu çok ama çok seviyordum ama son Beşiktaş maçından sonra Galatasaray'ı kafasından tamamen bitirdiğini belli etti. Geçen sene kendisini Rijkaard harcadı bana kalırsa en doğrusunu yaptı. Ülkesinde dertsiz tasasız bitirir kariyerini çok da iyi yapar. Yolu açık olsun her zaman yeri bende ayrı olacak ama gitmesi gerekliydi, kendi istiyordu zaten. Elano kendini Lincoln'le bile kıyaslattı ya orada burada daha denecek çok söz yok sanırım.

Misimovic'e bir şans daha verilmesi doğru bence, bu takımda Lincoln'e 2 yıl şans tanınmış Misimovic'e yarım sezon neden tanınmasın? Hagi yeni yetenek çıkarabilir cidden, neden güvenilmiyor anlamadım Ribery de onun döneminde gelmişti.. Bu seneden zerre umudum yok, belki Türkiye Kupası.. Şu takımdan gönderilecek oyuncular bir an önce gönderilsin de isterse A2 takım oynasın. Ama ciddi olduklarını bize göstersinler.

cimboom
01.Aralık.2010, 16:50
Bize kosan oyuncu lazim ve bunu Misi malesef yapmiyor. Tamam hadi Hagi'de o dönem kosmuyordu ama futbol degisti artik. Hem Ufuk Ceylan neyimize yetmiyor, yetenekli bence, harcanmasin.

Lucas Neill
01.Aralık.2010, 17:32
Adnan Polatin aciklamalarina göre Serdar Özkan yolcu sanirim

yunusgs
01.Aralık.2010, 17:54
Adnan Polatin aciklamalarina göre Serdar Özkan yolcu sanirim

Niye alındı,neden gidiyor?O kadar çok hatası var ki yönetimin.Gökhan Zan,Serdar Özkan,Ali Turan...Bir de bunları transferden saymıyor musunuz diyordu Adnan Polat sene başında.Niye saysın ki millet?Ne faydaları oldu takıma?

vego
01.Aralık.2010, 17:57
Gökhan Zan'da Serdar'da ilk başta bedavaya gittikleri için içim bir cız etti.Acaba dedim.Neyseki hata yapan Gs imiş:)

ForsakeN
01.Aralık.2010, 18:08
elano alacaklarından vazgeçmiş (!)
adnan polata helal olsun valla önümüzdeki 2 yılın ücretlerini vermeden yolladı elano yu ...adnan polat büyük kar yaptı

Alacaklarını da bonservise saymış Galatasaray. Yani 1.7+1.2(Elano'nun alacağı)

Zekirdek
01.Aralık.2010, 19:02
Türkiye'den bir yıldız daha katıldı. O transfer haberinde 2 yıl içinde alacağı x ücretinden de vazgeçti diyerek belirtildiğinde haberi Zaytung kaynaklı sanmıştım ama sonra siteye görünce bayabi şaşırdım açıkçası.

Her neyse Galatasaray'da beğendiğim bir futbolcuydu. Galatasaray'dan birini seç takımına al deseler Arda'dan sonra 2. adamdır Elano benim için. Sempatimi kazanmış nadir Brezilya'lılardandır kendisi. Yazın 7-8 Milyon Euro gibi bir rakamlar konuşuluyordu şimdi gönderildiği fiyat ise komedi gibi duruyor.

Facx
01.Aralık.2010, 21:24
Elano'yu çok ama çok seviyordum ama son Beşiktaş maçından sonra Galatasaray'ı kafasından tamamen bitirdiğini belli etti. Geçen sene kendisini Rijkaard harcadı bana kalırsa en doğrusunu yaptı. Ülkesinde dertsiz tasasız bitirir kariyerini çok da iyi yapar. Yolu açık olsun her zaman yeri bende ayrı olacak ama gitmesi gerekliydi, kendi istiyordu zaten. Elano kendini Lincoln'le bile kıyaslattı ya orada burada daha denecek çok söz yok sanırım.

Misimovic'e bir şans daha verilmesi doğru bence, bu takımda Lincoln'e 2 yıl şans tanınmış Misimovic'e yarım sezon neden tanınmasın? Hagi yeni yetenek çıkarabilir cidden, neden güvenilmiyor anlamadım Ribery de onun döneminde gelmişti.. Bu seneden zerre umudum yok, belki Türkiye Kupası.. Şu takımdan gönderilecek oyuncular bir an önce gönderilsin de isterse A2 takım oynasın. Ama ciddi olduklarını bize göstersinler.

lincoln yetenek olarakta kariyer olarakta Gs a yaptığı katkı olarak ta elano ya verir ayarı

ozaniel
01.Aralık.2010, 21:30
Lincoln kariyer olarak Elano'dan geride. Lincoln hiç Brezilya milli takım forması giymedi, Elano 45 kere milli takımla maça çıktı.

Facx
01.Aralık.2010, 21:47
Lincoln kariyer olarak Elano'dan geride. Lincoln hiç Brezilya milli takım forması giymedi, Elano 45 kere milli takımla maça çıktı.

lincoln en azındna gittiği takımlarda balon transfer olmamış ayrıetten lincoln daha önce almanya milli takımını reddetmişti

Fearless Coward
01.Aralık.2010, 22:56
Nası hiç giymedi Lincoln 6 maça çıktı Brezilya ile 2'de golü var diye biliyorum.Ayrıca Lincoln Galatasaray'da oynadığı oyunla Elano'dan kat kat iyiydi birazcık uslu olsa hala şuan Galatasaray'da olurdu takıma katkısı her zaman vardı ama disiplinsiz olduğu için yollanda keşke kalsaydı. :( Ayrıca iş Brezilya milli takımında olmakla olmuyor Elano oynamışta ne olmuş Santos'a gitti işte..

Oghuse
01.Aralık.2010, 23:11
Adnan Polat bugün ligtv'de devre arası 3-4 transfer yapacaklarını söyledi. Bilinen üzere mücadeleci ve genç oyuncular öncelikli tercihleri olacakmış Hagi'nin söylediği isimler doğrultusunda gerçekleşecekmiş.

Hugo
01.Aralık.2010, 23:17
lincoln en azındna gittiği takımlarda balon transfer olmamış ayrıetten lincoln daha önce almanya milli takımını reddetmişti

Lincoln'u dönemin milli takım teknik direktörü istemedi kadroda. Klinsmann'dı galiba.

Facx
02.Aralık.2010, 00:34
Nası hiç giymedi Lincoln 6 maça çıktı Brezilya ile 2'de golü var diye biliyorum.Ayrıca Lincoln Galatasaray'da oynadığı oyunla Elano'dan kat kat iyiydi birazcık uslu olsa hala şuan Galatasaray'da olurdu takıma katkısı her zaman vardı ama disiplinsiz olduğu için yollanda keşke kalsaydı. :( Ayrıca iş Brezilya milli takımında olmakla olmuyor Elano oynamışta ne olmuş Santos'a gitti işte..

valla lincoln ün ben pek disiplinsizliğini görmedim arada kırmızı yiodu orası ayrı luganoda yio adamın stili belli yıldız oyuncu beni rahat bırakın takımı benim üzerime kurun maksimum performans verim dio bknz. skibbe dönemi oyuncular herta maçından sonra kıskançlık yapmasaydı kocaelini yenerdik lincoln ve skibbe en azından biraz daha kalırdı

Emurafu
02.Aralık.2010, 01:44
Kurulan Scout Ekibini Başına Cüneyt Tanman getirilmiş..Başkanda zaten bugün söylemişdi.

Cüneyt Tanman, Maraton'a konuştu!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi isimli programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bu açıklamalardan en önemlilerinden birtanesi de Galatasaray'ın artık bir scout ekibinin olacağı yönündeydi.

Polat, açıklamasında bu görevin başına eski efsanevi kaptanlardan Cüneyt Tanman'ın getirildiğini ve kendisinin akşam saatlerinde Adnan Sezgin'le buluşup sözleşme imzalayacağını söyledi.

Maraton.com.tr olarak yine bir ilke imza attık ve herkesten önce Cüneyt Tanman'a ulaşarak, imza öncesi düşüncelerini aldık.

Galatasaray Futbolcu İzleme Komitesi'nin başına getirilen Cüneyt Tanman, sözleşme imzalamadan hemen önce ilk açıklamalarını Maraton.com.tr Dış Haberler Koordinatörü İlker Ezibay'a yaptı.

İşte Cüneyt Tanman'ın ilk açıklamaları:

Maraton: İmzalar henüz atılmadı sanırım ama herhalde hayırlı olsun diyebiliriz sayın Tanman?

Cüneyt Tanman: Evet imzalar atılmadı henüz ancak hayırlı olsun diyebiliriz. Çünkü bir sorun yok. Şu anda Florya'dayım. Az sonra imza atacağım.

Maraton: Peki sayın Tanman, görevinizin sınırları tam olarak ne olacak?

Cüneyt Tanman:Galatasaray'ın Scout ekibini oluşturacağız. Galatasaray daha önce farklı şekilde oyuncu izliyordu. El yordamı ile oyuncu izleniyordu diyebiliriz. Şimdi bunu bir sistematiğe oturtacağız. Güney Amerika'dan Afrika'ya, Avrupa'ya genç oyuncuları izleyeceğiz. Çok geniş bir oluşum olacak.

Maraton: Bu oluşumun içerisinde hangi isimler yer alacak. Eski oyuncular ya da hocaları görebilecek miyiz bu oluşumun içinde?

Cüneyt Tanman: Evet onlar da olacaklar. Ama bu scout ekibi biraz gizli olacak. Muhtemelen beni daha çok göreceksiniz ama Scout ekibi ile ilgili çok fazla bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Her ismi açıklamayacağız. Beni göreceksiniz başlangıçta.

Maraton: Ne kadarlık bir sözleşme yapacaksınız Galatasaray'la?

Cüneyt Tanman: 2 senelik.

Maraton: Peki yanınızda zaman zaman göreceğimiz yardımcılarınız olacak mı?

Cüneyt Tanman: İdari bir yardımcım olacak. Dediğim gibi onun dışında scoutlar olacak. Gönüllü olarak bize bilgi akışı sağlayacak arkadaşlarımız olacak. Türkiye'de olmayan, Avrupa'da birçok kulübün yapmadığı şekilde, dünyada en iyi yapanlarla yarışacak bir oluşum bu.

Maraton: Bu oluşumun asıl hedefi altyapıya oyuncular kazandırmak mı, yoksa A Takıma oyuncu kazandırmak mı?

Cüneyt Tanman: İkisi de. Hem kısa vadeli hem de uzun vadeli çalışmalar olacak. Teknik heyet kısa vadeli oyuncular isterse ona göre de çalışacağız. Ama tabii ana amacımız, uzun vadeli genç oyuncular kazandırmak.

Maraton: İlk teklifi size kim yaptı? Adnan Polat mı, Adnan Sezgin mi?

Cüneyt Tanman: Bu uzun zamandır düşünülen bir şeydi. Biz Adnan Sezgin beyle görüştük. Benim de özellikle ricam, sadece onunla çalışmaktı. Sportif Direktör'e bağlı olacağım.

Maraton: Yıllar sonra, efsaneleri arasına girdiğiniz Galatasaray camiasının içinde olacaksınız. Bu size bir heyecan getirdi mi?

Cüneyt Tanman: Başka bir görev olsa belki kabul etmezdim. Ama burada kendimi bir şeyler yapabilecek gibi hissettim. Ve görevi hemen kabul ettim.

Maraton: İlk açıklamalarınızı Maraton.com.tr'ye yaptığınız için çok teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz.

Cüneyt Tanman:Ben de çok teşekkür ederim.

MARATON.COM.TR ÖZEL
RÖPORTAJ: İLKER EZİBAY

Nedvedmania
02.Aralık.2010, 12:06
Lincooooln Lincoooooln !

Fearless Coward
02.Aralık.2010, 12:09
Lincooooln Lincoooooln !
Hacı Lincoln mü geliyo yoksa :icon_cool: geliyosa hemen ilk uçakla gelsin :D

Revolution
02.Aralık.2010, 14:32
Yapmayın yahu ne Lincoln'ü? Evet, Elano'dan daha çok katkı verdi oynadı mı tam oynuyordu ama ligdeki deplasmanlarda görmezdik kendisini, bazı maçlar tribe giriyor top almamak için elinden geleni yapardı, hele son zamanlar futbol hariç herşeye vermişti kafasını yokları oynuyordu. Son olarak da Bülent Korkmaz'a küfür etti ki bence gönderilme sebebi asıl buydu..

Nedvedmania
02.Aralık.2010, 15:36
Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Barış Özbek ve daha niceleri gibi "Galatasaraylı" olup saçma sapan oynayacağına disiplinsiz olsun süper oynasın razıyım.

Sizce ?

Revolution
02.Aralık.2010, 15:41
Ayhan konusuna hiç girmeyelim bence birbirimize küfür etmediğimiz halde küfürden forumdan atılan ilk üyeler oluruz :)

Bende Ayhan Akman tarzı oyuncu yerine Lincoln'ü isterim ama ikisi de olmasa daha iyi olur.. Galatasaray gibi bir kulüp böyle oyunculara kalmamalı. Devre arasında 3-4 tane kaliteli oyuncuyla tekrar çıkışa geçebiliriz. Hiç değilse Türkiye Kupası'nı alıp UEFA'ya gideriz..

Nedvedmania
02.Aralık.2010, 15:48
Zaten durum böyle olduğu için Lincolnü istiyoruz. Yoksa takım 4/4lük olsa lincolnden bizene. Dediğimiz şey "Ayhan , mustafa gibi adamların yerine lincoln olsa daha iyi."

Revolution
02.Aralık.2010, 15:57
Bu görüşe tamamen katılıyorum..

Revolution
02.Aralık.2010, 16:02
Ibricic yeniden gündemde

Elano'yu satan, Misimovic'i de geri göndermeyi düşünen Galatasaray'ın Ibricic'i yeniden gündemine aldığı iddia edildi.

02 Aralık 2010 Perşembe - 09:08
Sabah

Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/)'de 14 haftada 17 puan toplayabilen, lider Trabzonspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/)'dan 16 puan fark yiyerek 10. sırada kalan Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/), ocak ayındaki ara transfer dönemi öncesinde düğmeye bastı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Elano ile yollarını ayıran, Misimoviç'i de geri göndermesi gündemde olan sarı-kırmızılılar, Bosnalı yıldızın transferi sırasında ismi gündeme gelen Senijad İbriciç'i yeniden gündemine aldı.
Bosna Hersek (http://www.sporx.com/bosna-hersek/) ve Hırvatistan (http://www.sporx.com/hirvatistan/) pasaportları bulunan, Bosna Milli Takımı'nda oynayan 25 yaşındaki futbolcunun menajeri Andjelko Jurkic dün İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/)'a gelip Adnan Sezgin (http://www.sporx.com/adnan-sezgin/) ile buluştu.

Görüşmede Ağustos ayında alınamayan İbriciç'in G.Saray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'a transferi masaya yatırıldı. NK Zagreb'de 4 sezon oynadıktan sonra 2008'de transfer olduğu Hajduk Split (http://www.sporx.com/hajduk-split/)'te orta sahada oynamasına karşın 2.5 sezonda sadece ligde 34 gol atmıştı.

Hugo
02.Aralık.2010, 18:22
According to a report in ProSport, Premier League champions Chelsea are considering making a move for promising youngster Marius Alexe, currently under contract with Romanian titans Dinamo Bucharest.

The 20-year-old attacker is considered to be one of the most exciting youngsters around in European football and he's even been touted as 'the new Adrian Mutu' in his native country.

Alexe was in superb form in the 2009-10 season and his good performance apparently left a mark with the rest of Europe. Chelsea have scouted the attacker on several occasions and the Blues are reportedly impressed with the young attacker's potential.

The Romania under-21 star has an ongoing contract with Dinamo Bucharest and the White and Reds are reluctant to let go of their star attacker. However, Dinamo could be tempted to cash in on Alexe if an offer in the region of €5 million comes in.

22 Temmuz 2010 haberine göre Chelsea ilgilenmiş Marius Alexe ile.
Kaynak: Goal.com

eng1n
02.Aralık.2010, 19:20
Chelsea böyle genç oyuncuları takibe alıyor özellikle son sezonlarda scout ekibi hep balkanlara çalışıyor sırp oyuncular falan alıyorlar Chelsea araştırmıştır sadece çok yetenekli olsaydı alırdı zaten.

Facx
02.Aralık.2010, 21:52
yehuuu ibricic le şampiyonuz abi kesin

BaGa TaRKaN
02.Aralık.2010, 21:54
Sonunda İbricic'i Türkiyede Göreceğiz Değilmi:D O da Bizi Görebilecek mi:p :zuhaha

izmer96
02.Aralık.2010, 22:34
Misimovic bu sezon Wolfsburg'da 1 mac oynadi ve Galatasaray'da da oynadi , bir oyuncu bir sezon boyunca en fazla 2 takimda oyniyabilir , o yuzden Misimovic sezon sonuna kadar hic bir yere gidemez onu aklinizdan cikarin

Hugo
02.Aralık.2010, 23:14
Misimovic bu sezon Wolfsburg'da 1 mac oynadi ve Galatasaray'da da oynadi , bir oyuncu bir sezon boyunca en fazla 2 takimda oyniyabilir , o yuzden Misimovic sezon sonuna kadar hic bir yere gidemez onu aklinizdan cikarin

Rusya'ya gidebilir. Ya da Wolfsburg'a dönebilir.

Redrum
02.Aralık.2010, 23:33
3-4 kaliteli isimler bu takım adam olur diyenler.. 3-4 kaliteli isimle bucaspor da adam olur bence o konuda kimsenin sıkıntısı olmasın (: Yalnızca o maddi durum kimsede yok, hele hele Galatasaray'da yok yani. O kadar kadro kalabalığının içinde, öyle bir temizlik yapmak gerekiyor ki, ve Türk oyuncu kalitesi de düştü onu yükseltmek de çok çok zor. Durum öyle kolay bir durum değil bence..

Zekirdek
02.Aralık.2010, 23:34
Galatasaray'ın artık şu İbricic'i alması gerekiyor. Kendisini FM 2010'dan tanıyorum ve harikulade bir futbolcu.

Börk
02.Aralık.2010, 23:38
yehuuu ibricic le şampiyonuz abi kesin

Dalga geçiyorsun da mesajlarına bakıyorum Elano,Misimovic,İnsua gelirken çok umutluyuz,çok beklentiliyiz.Ama bir bakıyoruz hiç bir katkı yapamadan hepsi ayrılıyorlar.Ummadık taş baş yarar :)

Homer J.S
03.Aralık.2010, 18:25
Chelsea böyle genç oyuncuları takibe alıyor özellikle son sezonlarda scout ekibi hep balkanlara çalışıyor sırp oyuncular falan alıyorlar Chelsea araştırmıştır sadece çok yetenekli olsaydı alırdı zaten.

Tabi ki canım, Chelsea'de önüne gelen oyuncuyu araştırıyor zaten. Onun için Marius Alexe'ye de şöyle geçerken bir bakalım demişlerdir.

Facx
03.Aralık.2010, 18:34
Dalga geçiyorsun da mesajlarına bakıyorum Elano,Misimovic,İnsua gelirken çok umutluyuz,çok beklentiliyiz.Ama bir bakıyoruz hiç bir katkı yapamadan hepsi ayrılıyorlar.Ummadık taş baş yarar :)

evet abi geçiyorum ne yapim gerçekten sevinim mi ibricic mi kurtarcak yani bizi ?

Börk
03.Aralık.2010, 18:42
evet abi geçiyorum ne yapim gerçekten sevinim mi ibricic mi kurtarcak yani bizi ?

Tamam sana da hak veriyorum da bunu Ayhan'a söylesen bir şey söylemem.İbricic bence çok kaliteli bir oyuncu.

gerrrard
03.Aralık.2010, 19:16
ibricic'i istemiyorum ben şahsen. artık kulübün değil de futbolcuların menfaatlerini düşünüyorum. kendiine yazık etmesin tıpkı baros,elano,misimovic,neill,kewell,insua,cana gibi.

Facx
03.Aralık.2010, 23:40
Tamam sana da hak veriyorum da bunu Ayhan'a söylesen bir şey söylemem.İbricic bence çok kaliteli bir oyuncu.

ölümüne kaliteli olsun sonuçta bize geldiğinde olcak şey belli ayhanla duvar pası yapcak m.sarp a ara pas atcak önce bunlar gitsin kaliteli yerliler alınsın ondan sonra bakılsın yabancılara.

Börk
03.Aralık.2010, 23:44
ölümüne kaliteli olsun sonuçta bize geldiğinde olcak şey belli ayhanla duvar pası yapcak m.sarp a ara pas atcak önce bunlar gitsin kaliteli yerliler alınsın ondan sonra bakılsın yabancılara.

İbriric alınsın,kim demiş ki onlar gitmeyecek diye.mustafa ne zamandır oynamıyor,ayhan'da kalıcı değildir.cana,ibriric,misimovic,selçuk inan gibi bir orta saha fena olmazdı.zor değil bunları yapmak.

Lucas Neill
04.Aralık.2010, 00:04
Tribündergi de Enzo Maresca ile ilgilendigimiz yazildi cok önemli bi transfer olur alinirsa.

E.Cartman
04.Aralık.2010, 00:29
Ibricic bizde bi Ilic etkisi yaratacakmış gibi geliyor

Lucas Neill
04.Aralık.2010, 00:39
Sanirim Hagi ara transferde Romanya'ya el aticak eger Misi gidecekse Ibricic gelmeli.

nannar
04.Aralık.2010, 13:24
ibrikçiyi,hamamcıyı hepsini alsınlar :) gönderilmesi gerekenler gitmedikçe artık maçlara gitsemde tiyatro izler gibi izliyorum :) galibiyet adına zerre kadar umudu olmadan maç izlemek insana acı veriyor ilk zamanlar ama artık alıştık :n:

BaGa TaRKaN
04.Aralık.2010, 15:25
İbişten Haber Yok mu Hala:n:

Sirius Black
04.Aralık.2010, 16:05
Gitmesi gerekenler gitmeden isterse Messi gelsin... :)

LadroN
04.Aralık.2010, 18:07
Bir ara Galatasaray kaybedince okula gitmediğim günler oluyordu.Derbilerde değil sadece atıyorum Konya ya kaybetsek bile.Şimdi ise hiçbirşey hissetmedim.Beşiktaş maçını kaybettikten sonra bile oldukça neşeli bir şekilde okula gidebildim İçimizdeki bu heyecanı öldürenler gitmediği sürece bu takımdan adam olmaz.Kim gelirse gelsin.

E.Cartman
04.Aralık.2010, 18:34
Bir ara Galatasaray kaybedince okula gitmediğim günler oluyordu.Derbilerde değil sadece atıyorum Konya ya kaybetsek bile.Şimdi ise hiçbirşey hissetmedim.Beşiktaş maçını kaybettikten sonra bile oldukça neşeli bir şekilde okula gidebildim İçimizdeki bu heyecanı öldürenler gitmediği sürece bu takımdan adam olmaz.Kim gelirse gelsin.

adam haklı beyler

Revolution
05.Aralık.2010, 00:12
Kazan kaynıyor! Sarı-kırmızı 14 aday

http://cdn.sporx.com/img/2010/11/12/transferin_yildizlari_4aa43_400.jpg

NIKO KRANJAR Tottenham'dan ayrılması beklenen Niko Kranjar için Galatasaray nabız yokluyor. Skysports ve Daily Mail'de yer alan haberlere göre; Galatasaray, Tottenham ile anlaşmak üzere ancak transferdeki en büyük engel Hırvat yıldızın sarı-kırmızılı kulübe sıcak bakmaması...

http://cdn.sporx.com/img/2010/12/02/transferin_yildizlari_91046_400.jpg

DAVID BENTLEY İngiliz medyası ara transfer döneminde Bentley'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakıyor. Bentley için Aston Villa'nın ısrarcı olduğu biliniyor ancak yine İngiliz medyasına göre Bentley'in bir talibi daha var; Galatasaray...

http://cdn.sporx.com/img/2010/12/03/transferin_yildizlari_17dff_400.jpg

EMENIKE Milan Baros'un sağlık durumundaki istikrarsızlık ve Mehmet Batdal'ın tecrübesizliği nedeniyle transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetiminin ilk hedefi Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emenike. Karabükspor'un kararına rağmen Ocak ayında transfer için şansını deneyecek olan sarı-kırmızılılar, oyuncu + para teklifiyle transferi bitirmek istiyor.

http://cdn.sporx.com/img/2010/11/12/transferin_yildizlari_a11d2_400.jpg

MAHAMADOU DIARRA Jose Mourinho'nun gözden çıkarttığı Mahamadou Diarra için Galatasaray çok istekli... Diarra Galatasaray flörtü spekülasyondan da öte bir durum.

http://cdn.sporx.com/img/2010/12/03/transferin_yildizlari_04c02_400.jpg

IBRICIC Geçen sezon transferin son günlerinde adı yüksek sesle Galatasaray ile anılan Ibricic, bir kez daha sarı-kırmızılı takımın gündemine girdi. Bosna Hersek ve Hırvatistan pasaportları bulunan, Bosna Milli Takımı'nda oynayan 25 yaşındaki futbolcunun menajeri Andjelko Jurkic de Galatasaray ile görüşmelerinin olduklarını açıkladı. Transfer meşalesi her an yanabilir.

http://cdn.sporx.com/img/2010/12/03/transferin_yildizlari_b6d9f_400.jpg

YEKTA Kasımpaşa'da yıldızı parlayan Yekta için Galatasaray ve Trabzonspor ısrarlı bir şekilde nabız yokluyor. Orta sahadaki alternatiflerini çoğaltmak isteyen sarı-kırmızılı kulübün A Milli Takım'a da seçilen Yekta'nın transferini ara transfer döneminde bir sonuca ulaştırması bekleniyor.

http://cdn.sporx.com/img/2010/12/03/transferin_yildizlari_191b2_400.jpg

MEVLÜT ERDİNÇ Fransız sports.fr sitesi, Galatasaray'ın Mevlüt Erdinç'i transfer etmek istediğini yazdı. PSG'nin Mevlüt'ü kaybetmeye tahammülü olmadığı fakat Galatasaray'ın parasının Mevlüt ve PSG'yi ikna etmeye yetebileceği ifade edildi. Tarafların devre arasında masaya oturacakları bildirildi.

http://cdn.sporx.com/img/2010/12/03/transferin_yildizlari_0d450_400.jpg

EMANA Geçen sezon transfer döneminde de adı sıkça Galatasaray ile anılan Emana yeşil ışık bir kez daha yandı. Real Betis'ten ayrılmak için tabiri caizse elinden geleni ardına koymayan Kamerunlu yıldızın ara transfer döneminde sarı-kırmızılı formayı giymesi oldukça yüksek bir ihtimal. Galatasaray, Emana için Real Betis'e 3.5 milyon avro'luk bir teklifle gitmeyi hazırlanıyor.

http://cdn.sporx.com/img/2010/11/12/transferin_yildizlari_2d000_400.jpg

VAGNER LOVE Brezilya'da psikolojik sorunlarını çözen (!) Vagner Love, CSKA Moskoa'da bu sezon kusursuz bir performans sergiledi. Vagner Love adı Galatasaray ile anılıyor, hem İngiliz basını hem de Rus basını bu flörtü sıkça dile getiriyor. Ada basını Liverpool'un da Vagner Love'u istediğini ancak bu transferde Galatasaray'ın çok daha fazla istekli olduğunu haberleri arasına taşıyor. İlginç transfer spekülasyonlarından biri...

http://cdn.sporx.com/img/2010/11/12/transferin_yildizlari_bfaba_400.jpg

YAPI YAPO Basel'den ayrılmak istediğini açıklayan Fildişi oyuncu için Galatasaray'ın devrede olduğu biliniyor. Ara transfer döneminde adını en fazla duyacağımız isimlerden biri olan Yapi Yapo için Galatasaray'ın dışında Mainz de ısrarlı.

http://cdn.sporx.com/img/2010/12/03/transferin_yildizlari_cd3e7_400.jpg

ADRIAN MUTU O da aslında Türkiye getiremediklerimizden... Hagi'nin Galatasaray'ın başına geçmesi Mutu iddialarını da arttırdı. Sezon sonunda Fiorentina'dan kopması beklenen Mutu'nun ocak ayı transfer döneminde Florya'dan içeri girmesi İtalyan basını tarafından her ne kadar büyük sürpriz olarak yorumlansa da; transfer bu... Her an her şey olabilir.

http://cdn.sporx.com/img/2010/11/12/transferin_yildizlari_3ac78_400.jpg

JULIO BAPTISTA Roma'dan kopma noktasına gelen Baptista, sezon sonunu beklemeden bavulunu toplamaya başladı. Sancılı geçen Çizme günleri onu farklı maceralara sürükleyebilir. Yıldızını bir türlü parlatamayan Baptista için Santos, Sao Paulo ve Galatasaray nabız yoklamaya başladı. Biz değil, Brezilya basını söylüyor...

http://cdn.sporx.com/img/2010/12/03/transferin_yildizlari_79c91_400.jpg

ANTHONI ANNAN Yine bitmeyen bir sevda... Galatasaray, Rosenborg'ta forma giyen Ganalı ön libero Annan ile olan temaslarını sıklaştırdı. Ganalı oyuncunun menajeri, Galatasaray'ın teklifini doğruladı ancak Rosenborg kulübü Annan'ı 1.5 milyon avro'ya satmaya razı değil..

http://cdn.sporx.com/img/2010/11/12/transferin_yildizlari_340f6_400.jpg

PAVEL POGREBNYAK Stuttgart'ta forma şansı bulamayan Pogrebnyak'ın ara transfer döneminde Bundesliga'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Rus yıldız için Spartak Moskova başta olmak üzere, Everton, Sevilla ve Galatasaray'ın adı sıkça konuşulmaya başlandı. Özellikle Alman basını 6 milyon avro bonservis bedeli Rus golcü için Galatasaray'ın sürpriz bir Misimovic teklifi ile Stuttgart'ın kapısını çalabileceğini iddia ediyor.

sporx.com

goosfraba
05.Aralık.2010, 00:13
içlerinden bir mevlüt gelmez. diğerlerinin olabilirliği var bence.

E.Cartman
05.Aralık.2010, 00:15
Kranjar gelirse sevinirim ben ayrıca Mutu'nun gelmesini istemem açıkcası, adam keş yav :n::n:

Lucas Neill
05.Aralık.2010, 01:48
O kadar cok mevkiye ihtiyacimiz var ki bunlarin bu devre arasinda olmasi imkansiz.

Kalecilerimiz hic bir macta güven vermiyor bi büyük kaleci gibi mac kurtardiklarini görmedim.Cenk'in alinmasini cok istiyordum ama yönetim her zamanki gibi yerli piyasaya önem vermedi.

Savunmada Neill ile sözlesme yenilenmeli ve yanina hizli kesici bi stoper alinmali.

Orta sahanin göbegi ki en eksik bölgemiz en az 2 oyuncu alinmasi lazim.Ayhan yaslandi ve ben Mustafa sarp barisi görmek istemiyorum ilk 11 de.Baris iyi bi yedek olabilir ama Mustafanin bu takimda isi yok.

Sag ve sol kanatta oynayabilecek 1 oyuncuya ihtiyacimiz var Aydin Serdar falan bu adamlari göndermek lazim.Aydini yillardir parlayacak diye bekliyoruz bi isik vermiyor anca Kasimpasa ve kiytirik uefa ön elemelerinde parliyor.

Forvette Baros düzelecek gibi gözükmüyor oraya da 2 transfer sart,

Yönetim eger basari istiyorsa ve Hagi'ye de güveniyorsa istedigi oyunculari getirmek zorunda.

Emurafu
05.Aralık.2010, 03:52
Hajduk Split Baskani Svaguša Ibricic Transferi icin Istanbuldaymis.

Svaguša otišao u Istanbul zbog Ibričića
Do zimske pauze Hajduk će odigrati u nedjelju meč protiv Šibenika, prijateljsku utakmicu s Rosenborgom, te susret posljednjeg kola Evropske lige sa Anderlechtom

Nije tajna da je predsjednik Hajduka Joško Svaguša otputovao u Istanbul, ali jeste da je cilj njegovog putovaja prodaja Senijada Ibričića i Anasa Sharbinija. Svaguša je navodno, krenuo na privatno putovanje u Dubai, ali će se Istanbulu zadržati jedan dan.

Pojavila se i informacija kako se spisku klubova zainteresiranih za usluge Hajdukovog reprezentativca Ivana Strinića našla i italijanska Sampdoria.

Do zimske pauze Hajduk će odigrati u nedjelju meč protiv Šibenika, prijateljsku utakmicu s Rosenborgom, te susret posljednjeg kola Evropske lige sa Anderlechtom. Možda će ovi ogledi biti posljednji za pomenute igrače u Hajdukovom dresu?

http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=11691

goosfraba
05.Aralık.2010, 03:54
bu haber doğruysa muhtemelen ibricic geliyor.

Lucas Neill
05.Aralık.2010, 04:03
Bende tam bu haberi yazacaktim demek ki Misimovic gidiyor

deniz.91
05.Aralık.2010, 10:53
Misimoviç nereye gidecek

eng1n
05.Aralık.2010, 11:35
Almanya'da bir takıma gider veya bir yere gitmez zaten GS misimovic'in bonservisinin yarısını ödemişti diğer yarısını ödemezse wolsburg'a geri dönecek.

deniz.91
05.Aralık.2010, 11:39
Almanya'da bir takıma gider veya bir yere gitmez zaten GS misimovic'in bonservisinin yarısını ödemişti diğer yarısını ödemezse wolsburg'a geri dönecek.
benim bildiğim bir oyuncu bir sezonda 2 takımdan fazla takım değiştiremiyor sedece wolfsburga gidebilir

eng1n
05.Aralık.2010, 12:00
benim bildiğim bir oyuncu bir sezonda 2 takımdan fazla takım değiştiremiyor sedece wolfsburga gidebilir

aaa doğru öyle bir kuralda vardı yalnız bu kural 1 sene mi yoksa 1 sezon mu ? FM'den biliyorum o kuralıda FM'de 1 sene olarak geçiyor galiba.

footballer33
05.Aralık.2010, 17:13
Misimovic şu an G.Saray'da kiralık görünümünde. GS kalan taksitleri ödemezse sezon sonu geri dönecek diye biliyorum. Öderse kendi futbolcusu olacak, ama ödemeyeceği için öyle bir ihtimal yok. :) Bence GS'ye bir kaleci, bir sağ bek, bir sol bek, mevcut kadrodan 1-2 tanesi hariç hepsini yollayıp en az 2 tane orta saha, bir kanat, bir de forvet şart; ama bunların hepsi 11'de oynayacak düzeyde olmalı. Ayrıca Ali Turan, Gökhan Zan ve Servet'ten ikisi gider tahminim, o yüzden en az 1-2 tane defans transferi de gerekecektir.

Corpus
05.Aralık.2010, 17:16
Bence GS'ye bir kaleci, bir sağ bek, bir sol bek, mevcut kadrodan 1-2 tanesi hariç hepsini yollayıp en az 2 tane orta saha, bir kanat, bir de forvet şart; en az 1-2 tane defans transferi de gerekecektir.

Sen naptın yahu :D Biz galatasaray ı kapatalım baştan açalım bari. Sol bek hakan balta , insua , çağlar var. Sen sol bek diyorsun. orta saha evet haklısın düzenlenmeli. Kanat olarak gençlerle idare ederiz yoksa takım düzeni bozulur. Aydın,serdar,arda,kewell,pino idare edilebilir bence.

nerazzuri
05.Aralık.2010, 17:21
Sen naptın yahu :D Biz galatasaray ı kapatalım baştan açalım bari. Sol bek hakan balta , insua , çağlar var. Sen sol bek diyorsun. orta saha evet haklısın düzenlenmeli. Kanat olarak gençlerle idare ederiz yoksa takım düzeni bozulur. Aydın,serdar,arda,kewell,pino idare edilebilir bence.
takımdaki hiç bir oyuncu idare edilemez.

neill ve arda dışında.

bu iki isim dışında komple gönderilip büyük bir revizyon şart.

footballer33
05.Aralık.2010, 17:26
Sen takımından ve saydığın adamlardan memnunsan benim fazla söyleyecek bir şeyim yok o zaman. 3 senedir bu adamlarla oynuyorsunuz da ne oluyor, hal ve durum ortada değil mi? Tek tek saymaya gerek yok, ama senin verdiğin isimler üzerine konuşmak gerekirse Hakan Balta milli takımın bankosuyken şimdi yedek bile değil, İnsua kiralık geldi ve sezon sonu dönecek, Çağlar da sizde ancak yedek durur. Aydın, Serdar ikilisi idare falan edilmez, ikisi de yedeğin yedeği olur anca, Kewell ya sakat ya formsuz ve sözleşmesi bitecek zaten. Tekrar yenileyeceklerini sanmam. Geriye bir tek Arda ve Pino kalıyor, o 2 futbolcu da nereye kadar. :)

Corpus
05.Aralık.2010, 17:38
Takımın mali dengesi var arkadaşlar ayrıca uyum sorunu dene bir olay daha var. Böyle köklü bir değişiklikten sonra bunların idare edilmesi var. Bence bu ülke ve yönetim böyle bir değişikliiği kaldıramaz . Bu sözler ancak lafta kalır .Gerçekçi olmak gerekirse sizin sözleriniz sanal bir yorum kalacaktır :)

vego
05.Aralık.2010, 17:43
Bütün takım değilde bir 5-10 kişi yer değiştirecek gibi.Devre arasımı olur sezon sonumu olur bir dahaki sezon mu olur orasını bilemem.

KaRaBükLü KraL
05.Aralık.2010, 17:50
Takımın mali dengesi var arkadaşlar ayrıca uyum sorunu dene bir olay daha var. Böyle köklü bir değişiklikten sonra bunların idare edilmesi var. Bence bu ülke ve yönetim böyle bir değişikliiği kaldıramaz . Bu sözler ancak lafta kalır .Gerçekçi olmak gerekirse sizin sözleriniz sanal bir yorum kalacaktır :)
Ya mali dengeye katılırımda uyum sorununa katılmıyorum ben.Başarılı olunacaksa 1 sene daha kaybedilebilir hiç bişey olmaz.Hem bi süre sonra geçebilecek bişey bence bu iş.Oyuncular sürekli oynaya oynaya alışır kadroda ısrar etmek gerek

KaRaBükLü KraL
05.Aralık.2010, 17:52
Ayrıca bende tüm takımın baştan aşağı değişmesi taraftarıyım.2006-2007 sezonu bittiğinde geniş bir revizyon olmuştu.Lincoln Linderoth Nonda gibi oyuncular gelmiş İliç Mondi falan gitmişti.Bu sezon sonu aynısını yapsak hiçbişey kaybetmeyiz.Yeterki iyi oyunculardan kurulu bir kadro olsun

Redrum
05.Aralık.2010, 18:28
Yabancı sınırı denilen bir şey var onu aşamayız tabii ki de, ancak gereksiz o kadar yerli var ki. Bunlar ocakta halledilecek şeyler değil. Ocakta bu kadar masrafa girmeye gerek yok elinden geldiğince kör topal ilerletmek lazım takımı. Tabii ki orta sahaya ve forvete birkaç transfer şart. Onun dışında yeni sezonda büyük bir revizyon olacağını düşünüyorum. Elano gibi adamları 3e satarak ocakta revizyon yapacaksak hiç yapmayalım daha iyi.

ozaniel
05.Aralık.2010, 20:10
Trabzon bir sezonda 24 adam almış, ardından bir iki transfer yaparak mevcut kadroyu takviye etmişti. Şimdi durumları ortada, bir iki sene tökezlediler ama hem genç hem de çok kaliteli bir kadro kurdular.

vego
05.Aralık.2010, 20:13
Trabzon bir sezonda 24 adam almış, ardından bir iki transfer yaparak mevcut kadroyu takviye etmişti. Şimdi durumları ortada, bir iki sene tökezlediler ama hem genç hem de çok kaliteli bir kadro kurdular.
Sadri şener'in ilk senesiydi sanırım karadenizspor felan kuruldu.Değil mi?

TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:52
Baptista ve Robert Pires haberleri çıkmadımı daha?

eng1n
05.Aralık.2010, 21:54
Baptista ve Robert Pires haberleri çıkmadımı daha?

Baptista çıktı sanırım da Pires Aston Villa'ya gitti.

TaşkınMahmut
05.Aralık.2010, 21:57
O zaman Marcelo Gallardo ve Emana haberleri çıkar. Alıştık hep aynı isimleri duymaya. Çocukluğumuz geçti neredeyse bu isimlerle.

(Dipnot : Yanlışlık olursa özür dilerim. Rosicky ve Adrian Mutu haberlerinin çıkmasıda yakındır. Bir de Premier Lig'den Everton , Totenham ve M.City takımlarından 1 oyuncu ismi daha ortaya atılacaktır her sene olduğu gibi)

KanaKe
06.Aralık.2010, 00:35
Baptista çıktı sanırım da Pires Aston Villa'ya gitti.
Pires birakmadimi hala :D

Flawless Victory
06.Aralık.2010, 00:38
Bize boğa gibi sağlam, kartal gibi yırtıcı, çita gibi hızlı, çocuk gibi masum bir futbolcu lazım.

RaSenGan
06.Aralık.2010, 00:40
Bize boğa gibi sağlam, kartal gibi yırtıcı, çita gibi hızlı, çocuk gibi masum bir futbolcu lazım.

Takımına alıyosun nüfusuna değil :icon_biggrin:

TaşkınMahmut
06.Aralık.2010, 00:40

Junichi Inamoto (Hiç sakatlanmaz , direk dalar hiç düşünmez , yeterince hızlı , çocuk gibide masum biri)

Deus Dominus
06.Aralık.2010, 01:31
Emenike'yi tarif ediyor :) masum olmasa da sempatik bir tarafı var tabii :D

Lucas Neill
06.Aralık.2010, 01:48
Emenike Fenerliymis galiba :D

Bu takima kesinlikle revizyon sart özellikle kaliteli yerli oyuncu almamiz lazim gurbetcilere önem vermeliyiz.

Facx
06.Aralık.2010, 03:00
Emenike Fenerliymis galiba :D

Bu takima kesinlikle revizyon sart özellikle kaliteli yerli oyuncu almamiz lazim gurbetcilere önem vermeliyiz.

yok abi yanlış hatırlıyosun gs lıydı o :D röportajında söylüyodu daha önce gs a sempatim vardı gibi :D

Lucas Neill
06.Aralık.2010, 03:03
Valla Twitter'da denk geldim aksam Fb'liymis falan yazdilar bilmiyorum tam :)

Facx
06.Aralık.2010, 03:05
http://www.tumspor.com/haber/20100415/Emenike-Galatasaraya-goz-kirpti.php
http://www.habervitrini.com/emenike_galatasarayda_oynamak_istiyor-486839.html

:D

Lucas Neill
06.Aralık.2010, 03:09
Yok bunlari biliyorum da bugün mactan sonra biseyler demis sanirim :D

Facx
06.Aralık.2010, 03:11
Yok bunlari biliyorum da bugün mactan sonra biseyler demis sanirim :D

hmm onu bilmiyorumda adam sonuçta yabancı futbolcu parasına bakar işin :D

Börk
06.Aralık.2010, 13:39
Başkan bize onu al!
Galatasaraylı taraftarlar maçın devre arasında Başkan Polat’a, “Başkan, O'nu al bize” diye seslendi. Polat, 'alacağım' dedi ancak..

Galatasaraylı taraftarlar maçın devre arasında Başkan Adnan Polat’a, “Başkan, Yekta’yı al bize” diye seslendi. Polat ilginç transfer isteğine, “Alacağım, fakat başkanı bırakmıyor ki” yanıtını vererek, Hasan Hilmi Öksüz’ü işaret etti.

Kasımpaşa - Galatasaray karşılaşmasının devre arasında sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat ile taraftarlar arasında dikkat çekici bir diyalog gerçekleşti.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat sigara içmek için protokol tribününden ayrılırken, bazı taraftarlar, “Başkan Yekta’yı al bize” diye bağırdı. Bir an duraklayan Polat bu ilginç transfer isteğine, “Alacağım, ama başkanı vermiyor ki” diye karşılık vererek, Kasımpaşa Başkanı Hasan Hilmi Öksüz’ü adres gösterdi.
Galatasaray’ın, bir süredir Trabzonspor’un da transfer listesinde yer alan Kasımpaşa’nın başarılı oyuncusu Yekta Kurtuluş için resmi girişimde bulunduğu, ancak lacivert-beyazlı kulüpten olumsuz yanıt aldığı ifade edildi.

Milliyet.

Fearless Coward
06.Aralık.2010, 13:42
Paşa Yekta'nın turşusunumu kuracak ne zaten küme düşecekler versinler işte bize :D

Night_Mare17
06.Aralık.2010, 14:27
Polat la bi konuşsam ben ne oyuncular aldırırım Fm den :n:

Cimbom pazarlıklara başladı!
06.12.2010 10:32:26 Adnan Sezgin ve Becali, Stancu ve Torje için masaya oturdu.

Hagi'nin istediği 2 Rumen oyuncu için 1 saatlik pazarlık yapıldı.
http://img5.mynet.com/spr4/polat-sezgin-sahil-29752_501.jpg
Yer: Taksim Hyatt Otel
Mekan: Spazyo Restaurant
Saat: 22.00

Sportif direktör Adnan Sezgin, ünlü menajer ve Hagi'nin yakın dostu Becali ile Kasımpaşa maçı sonrası buluştu. Perşembe günü Romanya'da yayın yapan Digispor TV'sine, "Alexe'yi bilmiyorum ancak, Hagi'nin Stancu ve Torje'yi takip ettiğini biliyorum" diyen Becali, Sezgin ile iki futbolcunun transferi için resmen pazarlık masasına oturdu.

Transferden sorumlu Adnan Sezgin, forvetteki sıkıntıyı 23 yaşındaki Stancu ile çözmek isterken, 1 saatlik pazarlıkta bu oyuncunun yanı sıra Dinamo Bükreşli Torje de masaya yatırıldı. Torje için Becali, "Torje, Romanya'da en dikkat çeken futbolcu. Elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü onu Alman kulüpleri de çok istiyor" ifadesini kullandı.

G.Saray'ın Rumen futbolunun gözde gençlerinin transferini 5 milyon Euro'ya bitirmeyi planladığı öğrenildi

Lucas Neill
06.Aralık.2010, 21:32
Nette bi sitede gördüm Stancuyla ve takimiyla anlasildi yaziyor da beklemek lazim.

ForsakeN
06.Aralık.2010, 22:09
Hagi geldi ya Rumen futbolcular dolar tekrar Galatasaray'a.

Hugo
07.Aralık.2010, 01:46
Şahin'i de alsınlar Yekta'yla beraber alabilirlerse :)

Lucas Neill
07.Aralık.2010, 03:08
Tv8 e göre Ibricic Istanbul'da

Emurafu
07.Aralık.2010, 03:10
tv8 son dakika verdi..İbricic İstanbulla gelmiş..

İbricic gelirr ise misimovicde kazanılabilir aslında..Tek forvet arkalarıda ibricic-misimovic mesela,Neyse bakalım neler olacak..

Bordo61Mavi
07.Aralık.2010, 03:11
Ibricic Attacking midfielder degilmi ? Misimovic gider ozaman :)

Emurafu
07.Aralık.2010, 03:30
2010-2011 performansında Transfermark'a göre;

Bu yıl Avrupa kupalarıda dahil olmak üzere..

31 maçta 10 gol 11 asist yapmış...

Trabzonspor
07.Aralık.2010, 04:59
Paşa Yekta'nın turşusunumu kuracak ne zaten küme düşecekler versinler işte bize :D

Yapılan açıklamalarda hep ts ciddi olarak istiyor bizde onu oraya yollayacağız deniyor.Umarım gelir bize zaten sağlam bir orta alan var onun gelmesi rekabeti de artırır ve daha da sağlamlaşır takım.

izmer96
07.Aralık.2010, 11:05
Sercan ve Volkan Sen icin temasa gecmis GS , su anda hali hazirdi ilk 11 de oyniyan 3-4 oyuncu + para teklif etmis GS Lig TV'de dun gece Sansal Buyuka'nin dedigine gore

LadroN
07.Aralık.2010, 12:07
Allah korusun.Sercan da Volkan Şen de uzak dursun mümkünse.

urwrdskkn
07.Aralık.2010, 13:53
volkan şen hiç gelmesin valla maçların hepsini nerdeyse 10 kişi oynayacaz

RaSenGan
07.Aralık.2010, 17:35
Bizden uzak olsunlar da kime giderlerse gitsinler.Takımda yeterince saç baş yolduran var zaten.

Gncl1905
07.Aralık.2010, 19:49
Galatasaray Eren Albayrak ile anlaşmış.Bursaspor'a 630 000 TL yetiştirme bedeli ödenecekmiş...

Habertürk

Bugün gazetede okudum.Haberin devamında sezon sonu sözleşmesi biteceğinden sezon sonu takıma katılacak denmiş.Eğer Bursaspor yönetimi izin verirse devre arasında da gelebilirmiş...

Sirius Black
07.Aralık.2010, 20:38
Kadro derinliği için iyi, kadro kalitesi için yetersiz.

Facx
07.Aralık.2010, 22:22
yanılmıyosam muhammet demir de sözleşme yenilememişti onuda alabiliriz :D

Lucas Neill
07.Aralık.2010, 23:11
Aston Villa Stephan Ireland'i satisa cikarmis ilgilensek fena olmaz.

Homer J.S
08.Aralık.2010, 21:12
O değil de defansa takviyeyi bir düşünsek?

Lucas Neill
08.Aralık.2010, 21:50
Sol bek almasalar bari takimda 3 tane sol bek var hadi Insua'yi gönderdik diyelim zaten sampiyonluk sansimiz falan yok kör topal Balta ve Caglar'la devam edilir.

Göbege, stopere, kanatlarda oynayabilcek 1 oyuncu ve forvet almak sart.

Baskan da aciklamis 4 transfer yapicaz diye.Gerci bunlarin sözüne güven olmaz.

Lucas Neill
08.Aralık.2010, 22:00
Misi'ye yapilan ayıptır.

Bakın bu görüntüler Bundesliganın en iyi oyuncusu seçildiği ve takımının şampiyon olduğu döneme ait değil; Wolfsburg'un çöküş yaşadığı geçen seneye ait.. Ağzında ciklet ciğneyerek yaptı bunları.. İnanmazsınız ama yer yer gülerek.

Yenilgiye yeteri kadar üzülmemiş ve hatta maçın sonucunda gülmüş, bu yüzden kadro dışı, A2 takımına..

Hagi takıma geleli bir ay bile olmamış, bu adam bu ülkeye geleli 80 gün olmuş. Yanlış yapma hakkı yok mu insanların ? Ali Turan'ı onca gerzek maçına, dişe dokunur tek bir eylemi olmamasına rağmen üstelik Sabri'yi göbeğe çekip oynatma yanlışlarını nasıl yapma hakkın varsa Misimovic'in de buraya göre davranmama, seksen gün içerisinde ülkenin kültürünü ya da on günde teknik adamın beklentilerini algılayamama gibi yanlışları olabilir. Herkes biraz hata yapabilir, daha kaç gün oldu sizlerle tanışalı ?

Yahu geldiği yerde gereğinden fazla futbolu ciddiye aldığından dolayı kendisini öldürmüş bir insan var. Geçen sene Enke'nin ölümünden bu yana Almanyada futbolun bir oyun olduğunu ve maç sonrası her şeyin sonlanması gerektiğini dile getiren milyon tane makale yayınlandı.. Maç bittiği andan itibaren herkes yaşamına dönmeli diyerek onca psikog konuşturuldu vesaire.. Ve sen burada yanlış dahi olsa -ki değil- bir adamı yenilgi sonrası güldüğü için ikinci takıma gönderiyorsun, ayıptır bu.

Bu şekilde kazanacaksa Galatasaray takımı artık kendisini değiştirsin. Her sene milyonlarca euro değerinde bir kurban vermekten bıktık yahu. 96-00 dönemi travması. Bülent Korkmaz da Lincoln'u kapı dışarı etti.. O çok konuşan, susmayan futbolcular Lincoln gittikten sonra on kişi kalmış Eskişehir'e Ali Sami Yen'de yenildiler.. Hacettepe'ye puan kaybettiler.. Misimovic cezası sonrası maç kaybedince gizli saklı psikolojimiz bozuldu diye gazetelere demeçler verildi. Sağlıksız bir ortamın da ötesine geçti artık başka bir sıfat gerekiyor.. Hırs, tutku, kazanma isteği kadar adalet de önemlidir. Mourinho,Klopp, Van Gaal ve hepsi oyunculara dürüst olun, adil olun diye konuşurlar..

Ki nedir yanlış olan.. Bakın Misi HaberTürk'e neler söylemiş..

“Kulüpte hiçbir yetkili benimle konuşmuyor. Ne olacak bilmiyorum. Yaşadıklarıma bakınca büyük bir şaka olduğunu düşünüyorum".

henüz daha ev problemi dahi halledilememiş..

Eşim ve çocuklarım Almanya’ya döndü. Ev konusunda burada problemlerimiz oldu. Şu an eşim Almanya’da. İstanbul’da tek başımayım.

Dahası 'hocam beni affersin' geyiklerine de girmiyor ki haklı. Ne yaptı ki neyi affetsin ?

Galatasaray yönetimi ve yetkilileri benden özür dilemelidir” çağrısında bulunan Misi şöyle devam etti: Öncelikle gelinen bu noktada benim bir suçum yok. Herhangi bir hata ya da yanlış yapmadığımı düşünüyorum. Milli Takım’dan döndükten sonra Adnan Sezgin bana ‘Hagi senden memnun değil’ dedi ve kadro dışı bırakıldım. Saygısız ya da disiplin dışı bir davranışta da bulunmadım. Hatam yokken düştüğüm bu durumdan sorumlu değilim, özür bekliyorum. Beni bu duruma sokanların benden özür dilemesi gerekiyor. Yanlış yerde oynatılmama rağmen elimden geleni yaptım. Ayrıca iyi oynadığımı da düşünüyorum.

Misi geldiğinde tahmin ediyordum ben.. Bir şey olacak, bir sorun çıkacak zira dediğim gibi burası sorunlu bir bölge. Ama diyorduk ki Bundesliga var, Misimovic elde patlamaz, zararı kurtarırız bir şekilde zira adam daha iki sene önce MVP seçildi, ismi büyük. Schalke'den takır takır parasını alacağını bilse de Dieter Hoeness onu Bundesliga içerisine veremedi zira Misimovic şu an Şampiyonlar Liginde coşuyor olacaktı ve bu Wolfsburg'a pahalıya patlardı.. Ama öyle oldu ki markası, ismi de kullanılamaz bugün zira iki farklı takımla sözleşme imzaladı.. Ancak ya Rusya ya Wolfsburg ya da A2 ve Hagi..

Hagi çok zorda kalmazsa affetmez.. Misimovic de ya Rusya'ya ya da bilemiyorum. Sabır..

Eğer bu oyuncunun Almanya ligine dönebilme imkanı olsaydı Schalke de değil Bremen çoktan kapmıştı maksimum beş milyona.. Sonra neden beş milyona aldığı Diego'yu onca güzel performansından sonra 25 milyona satabiliyor.. Neden beş milyona aldığı sorunlu 'Mesut' u 15 milyona..

Schalke'ye çok benziyor Galatasaray'ın durumu. Onlar da Hollandalı denedi sürekli.. Onlar da Hamit'i bedavaya, Mesut'u da yok yere rakiplerine kaptırdılar yönetilememezlikten dolayı. Anlamayacak olsanız da gereksiz yere Lincoln'u da Galatasaray'a. Taraftarlar ne teknik adamla uğraştılar ne de başka bir şey: Burada sık sık gerzek menajer diye andığım Andreas Müller'in istifasını istediler ve aldılar da.. Başkan tüm bu yapısal değişimin farkında olarak parasızlıktan çekerken gitti Magath'ı getirdi başına.. O da başladı devam ediyor..

Galatasaraylılar da tepkisini dile getirdi, bir şeyleri istedi ama alamıyor.. Hala daha bu yönetim futbol aklının yetmediğinin farkında bile değil. Hoeness, kendisine iki kupa kazandırmış duble yaptırmış ve Şampiyonlar Ligi finali oynatmış, onca yetenek ve çokca para kazandırmış Van Gaal'e çıkıştı oyuncuları adına. Gomez,Timo ve Demichelis'e haksızlık yaptığını söyledi üstelik TV ekranlarından.. Dik kafalı dedi, başka bir fikri kabul etmiyor hocamız diye veryansın etti.. Edebildiler.

Teknik adamın işine karışmak değil ama nedenlerini sormak, üzerine de gitmektir. Oyuncu sahipsiz ortada kalmış durumda.. Konuşanı yok, geleni yok gideni yok.. Ne olacağını da bilmiyor, ayıp değil mi yahu, ne oldu ki böyle futbolculuğunu bitirecek kadar acımasız oluyorsunuz ? Güldü diye bu yapılır mı ?

Misi karakterli.. Hata yapmadığının farkında bir de özür bekliyor. Gülüyorsunuz belki ama bu tavrını çok sevdim ben. Klişe değil, o durumda meydan okuyucu çünkü haklı..

Borgesblog yazmis hosuma gitti.

Revolution
08.Aralık.2010, 23:03
Yazı gerçekten güzelmiş.. Özellikle şu günlerde oyuncu kaybetme lüksümüz yok, oyuncu kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapmalıyız, biz o kadar umutlarla aldığımız bir oyuncuyu 1.5 ayda geri postaladık.

Night_Mare17
08.Aralık.2010, 23:10
Artık gitmek istiyorum'

08.12.2010 15:44:03 Galatasaray'ın başarılı futbolcusu, artık ülkesine dönmek istediğini söyledi. http://img5.mynet.com/spr4/kewell-neill-29859_501.jpg
önceki haber (http://spor.mynet.com/haber/artik-gitmek-istiyorum/29859/Onceki) sonraki haber (http://spor.mynet.com/haber/artik-gitmek-istiyorum/29859/Sonraki)
diğer haberler

Fenerbahçe'ye çifte şok! (http://spor.mynet.com/haber/fenerbahceye-cifte-sok/29870) G.Saray ve F.Bahçe onun içi... (http://spor.mynet.com/haber/gsaray-ve-fbahce-onun-ici/29869) F.Bahçe'den Sissoko'ya servet! (http://spor.mynet.com/haber/fbahceden-sissokoya-servet/29868) Misimovic'in derdi anlaşıldı (http://spor.mynet.com/haber/misimovicin-derdi-anlasildi/29867) Emenike'ye FIFA engeli! (http://spor.mynet.com/haber/emenikeye-fifa-engeli/29866) Es-Es'in 24 yıllık hasreti... (http://spor.mynet.com/haber/es-esin-24-yillik-hasreti/29865) Beşiktaş Asbaşkanı'na ödül! (http://spor.mynet.com/haber/besiktas-asbaskanina-odul/29864) Kırık kolla Türkiye'den İsk... (http://spor.mynet.com/haber/kirik-kolla-turkiyeden-isk/29863) Sivasspor Chelsea'yi istiyor! (http://spor.mynet.com/haber/sivasspor-chelseayi-istiyor/29862) R.Madrid, Barcelona derken... (http://spor.mynet.com/haber/rmadrid-barcelona-derken/29861)

Galatasaray'ın Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill, futbolu ülkesinde bırakmak istediğine dair açıklamalarda bulundu.
Football Plus adlı dergiye açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki oyuncu, ülkesinin takımlarından Sydney Wanderers'ın kendisi ile ilgilenmesinden sonra ciddi olarak Avustralya'ya dönmeyi düşündüğünü itiraf etti.
Neill, "Artık ülkeme dönmek ve A League'de forma giymek istiyorum. Her zaman Avustralya futboluna destek vereceğim ve futbolu da kendi ülkemde bırakmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Galatasaray forması ile 34 maça çıkan başarılı oyuncunun 1 golü bulunuyor.
Kaynak: Goal.com

Revolution
08.Aralık.2010, 23:12
Sene sonunda o da gidecektir ve sonuna kadar da haklı. Giden gidene hayırlısı...

Lucas Neill
08.Aralık.2010, 23:44
En sevdigim futbolcular arasina girdi kisa süre icerisinde ayrilirsa cok üzülürüm onun gibi geriden oyun kurabilen defans oyuncusunu zor buluruz

IcedEarth
09.Aralık.2010, 01:20
Ben basının olayı biraz abarttığını düşünüyorum. Bütün oyuncular mı ayrılmak istiyor yani ?

Facx
10.Aralık.2010, 01:34
Cimbom'dan 'Ocak' harekatı!09.12.2010 16:18:24
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, "devre arasında 4 transfer yapacağız" dedi.

http://img5.mynet.com/spr4/cesar-santin-29907_501.jpg

Cimbom'un yapacağı trasferlerin hangi mevkilere olduğu netlik kazandı.

SOL BEK, STOPER, ORTA SAHA VE FORVET

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, yönetim, Hagi'ni talebi doğrultusunda bir forvet, bir stoper, bir oyun kurucu ve sol bek alacak.

Liverpool'dan kiralanan Insua gönderilecek. Hakan Balta'nın da sakatlıklar nedeniyle zaman zaman aksaması, Hagi'nin defansın soluna takviye istemesine neden oldu. Fakat öncelik forvet transferi...

Sercan Yıldırım için temaslar yoğunlaştırılırken, sarı kırmızılılar sürpriz bir ismi gündeme aldı.

BREZİLYALI GOLCÜ CESAR SANTIN GÜNDEMDE

Bu isim Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği başarıyla dikkat çeken Kopenhag'ın Brezilyalı golcüsü Cesar Santin.

Danimarka kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Santin'in bonservis bedeli 3 milyon Euro olarak gözüküyor.

Sportif Direktör Adnan Sezgin'le görüşen futbolcunun menajerinin bu rakamı, 2 buçuk milyon Euro'ya kadar çekebileceğini, Sezgin'in ise indirim yapılması durumunda bu futbolcuyu transfer etmek istediklerini söylediği öğrenildi.

KOPENHAG'TAN AYRILMAK İSTİYOR

Kopenhag formasıyla bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde 4 maç oynayan, 2'sinde 11'de yer alan Santin bu maçlarda gol atamadı. Ligde ise 16 maçta forma giydi, bir gol kaydetti. Geçen sezon ise 27 maçta forma giydiği Danimarka Süper Ligi'nde 11 gol kaydetti.

Porto Alegre doğumlu olan 29 yaşındaki futbolcu, 2008 yılında Kopenhag takımına geldi; ancak bu sezon kendisine çok fazla forma şansı verilmediği için ayrılmayı düşündüğü bildirildi.

Radyospor - Özgür Sancar

kaynak: http://spor.mynet.com/haber/cimbomdan-ocak-harekati/29907?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_spor_link_1

E.Cartman
10.Aralık.2010, 14:07
Santin gerçekten gelicekse, yönetim istifasını versin

Night_Mare17
10.Aralık.2010, 14:24
Kopenhag la Fifa da oynarken Santin ile coşardım cok seri bir oyuncu tam bu liglik ama daha kalitesi olmalı.

Lucas Neill
10.Aralık.2010, 14:26
Ben oyuncunun adini ilk defa duydum ama istatistikleri fena degil gerci oynadigi takimlar iyi degil. Devre arasinda cok iyi oyuncu beklemek mantiksiz bi cok takim iyi oyuncularini devre arasinda göndermez.

ozaniel
10.Aralık.2010, 19:50
Danimarka Ligi'nde 16 maçta bir gol...

Night_Mare17
10.Aralık.2010, 20:00
G.Saray Başkanı Adnan Polat eleştirelerin önünü kesebilmek için müthiş bir strateji belirledi... Üstünel dönüyor hem de flaş bir tranfserle...
G.Saray'da muhalefetin yoğun eleştirisine göğüs germeye kararlı olan başkan Adnan Polat, sürpriz bir manevra yaparak hem çok önemli bir ismi kulübe yeniden kazandıracak hem de transferde müthiş bir atağa kalkacak.

Edinilen bilgiye göre Polat, "transfer sihirbazı" diye adlandırılan ve 3 Temmuz'da istifa eden Haldun Üstünel'i tekrar göreve dönmesi için ikna etti.
Adnan Polat ile Üstünel'in geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmede ikili arasındaki buzlar tamamen erirken izlenecek transfer stratejisi de belirlendi.
Yönetime yönelik tepkileri bitirmeye kararlı olan Polat'ın, "Yetenekli ve genç isimlerin yanı sıra mutlaka flaş transferler de yapmalıyız" dediği, bunun üzerine Üstünel'in ilk önce Tottenham'ın forveti Robbie Keane'i önerdiği öğrenildi.
Polat'ın Hagi ile de görüştükten sonra bu ismi onayladığı kaydedildi. İngiltere'de iyi ilişkileri olan Üstünel'in yakında kolları sıvayıp transfer harekatına başlaması bekleniyor.
Tottenham'ın devre arasında satmaya kararlı olduğu 30 yaşındaki Keane bu sezon lig 5 maçta oynadı, gol atamadı. Kaynak:http://www.haber365.com/HaberProgram/Haldun_Ustunel_Geri_Donuyor/

barahir
10.Aralık.2010, 20:01
Haldun üstünel ve transferlerinin bu takıma zarar verdiğini hala anlamamışlar sanırım..

Lucas Neill
10.Aralık.2010, 20:09
Danimarka Ligi'nde 16 maçta bir gol...

2004–2008 Kalmar 132 (42)
2008– Copenhagen 74 (34)

Wikipediadan baktim bu sezonki performansini bilmiyorum

Revolution
11.Aralık.2010, 00:53
Haldun üstünel ve transferlerinin bu takıma zarar verdiğini hala anlamamışlar sanırım..

Abi bari sen yapma lütfen ya.. Haldun Üstünel'in ne zararı oldu şu ana kadar kulübe? Ya da Haldun Üstünel kafasına göre transfer filan yapıyor da bizim haberimiz mi yok? Galatasaray'a gelmez denen adamları getirdi. Kader Keita en iyi oyuncumuzdu. Elano getirilebilecek en iyi oyun kuruculardan biriydi o fiyata ve onu biz kendimiz kaybettik öyle veya böyle. Lucas Neill defansın tek iyi oyuncusu. Giovani dos Santos, potansiyeli olan hücumun her alanında oynayabilen tek joker oyuncumuzdu. Jo'ysa tek çürük yumurtaydı bunların arasında. Allah aşkına biri bana söylesin Jo'yu aleme Haldun Üstünel mi götürdü, Elano'yu ön libero oynat diye Haldun Üstünel mi söyledi hepsini geçtim Stoch'u almak üzereyken Haldun Üstünel kendi kendine transferi gerçekleştirme diye talimat mı verdi, hadi bunu da geçtim kafasına göre mi yapıyor sayın Üstünel bu transferleri ?

Fearless Coward
11.Aralık.2010, 00:56
Haldun Üstünel işini gayet iyi yapıyordu aldığı oyunculardan Elano,Jo güzel top oynamadılar.Haldun Üstünel ne yapabilirki çıkıp kendisimi oynasın yani.Suç onlarda Haldun Üstünel'in hiç bir suçu yok o sadece işini yaptı kaliteli adamlar getirdi ama aldığı bazı oyuncular güzel top oynamadılar ve yollandılar.Haldun Üstünel geri dönerse çok iyi olabilir o olmadan Keita ayarında kaliteli futbolcu zor buluruz.Haldun Üstünel'in görevi zaten istenilen isimlerle görüşmek sadece.Kendi kafasına göre oyuncu seçip görüşmüyorki..Yönetimin verdiği talimatı yerine getiriyor yoksa bizmi yanlış biliyoruz kafasına göre adam seçiyor..

barahir
11.Aralık.2010, 01:00
ya tamam ben tek suçlu o demiyorum, ancak Türkiye'de bu tür transferler tutmuyo işte.. biz de getirdik anelkayı falan ama çok zor iş onları kadroya monte edebilmek... Ki Rijkaard bile yapamadı bunu..

Clayman
11.Aralık.2010, 01:01

Unutma ki Baros ve Kewell da o varken geldi. Yorum yapmadan, hele ki Haldun Üstünel hakkında yorum yapmadan önce 2 kere düşünün.

Börk
11.Aralık.2010, 01:02
Haldun Üstünel takıma zarar vermiştir bence.Müzmin sakat olduğu bilinen iki adamı takıma getirdi,senelerdir cefasını çekiyoruz.Getirdiği Jo alemlerdeydi.Haldun Üstünel'in transfer sorumlusu olduğu hangi sene başarılı olduk ? 1 mi yoksa 1'den fazla mı ?

Ama hakkını yiyemem.Türkiye'deki en iyi transferleri yaptı,çok başarılı ve adam gibi adam ama olmadı işte.Takımı zarar verdi hepsi sonunda.

barahir
11.Aralık.2010, 01:05
Unutma ki Baros ve Kewell da o varken geldi. Yorum yapmadan, hele ki Haldun Üstünel hakkında yorum yapmadan önce 2 kere düşünün.

Baros ve Kewell son 2 sezonda kaç resmi maça ilk 11 de çıktı önce bunu düşünmek lazım..

Ayrıca sadece Haldun Üstünel için değil, ben zaten yorum yaparken en az 2 kez düşünürüm.

Facx
11.Aralık.2010, 01:50
Baros ve Kewell son 2 sezonda kaç resmi maça ilk 11 de çıktı önce bunu düşünmek lazım..

Ayrıca sadece Haldun Üstünel için değil, ben zaten yorum yaparken en az 2 kez düşünürüm.

o mu sakatladı adamları ? baros un ve kewell ın ilk sezonunda kaç maça çıktıklarınada bak sakatlanana kadar kaç maçta ne kadar verimli olduklarınada bak sanırsam sen bu takıma zararı var derken kendi takımından söz ediyodun.

E.Cartman
11.Aralık.2010, 12:15
Mustafa Sarp'ın, Servet'in, Adnan Sezgin'in verdikleri zararı düşünürsek Haldun Üstünel'e sonsuz zarar hakkı tanırım ben

ozaniel
11.Aralık.2010, 23:26
Haldun Üstünel'in görevi oyuncu ikna etmek, oyuncu seçmek değil. Haldun Üstünel çok üst seviyedeki oyuncuları getirdi, eğer transferler başarısız ise bu bu transferi isteyenlerin suçudur. Ayrıca Galatasaray düüzelcekse bu bir yıldızla olmaz, Cana, Emre Çolak, Milan Baroş, Sabri ve Pino dışındaki bütün oyuncuların satıp yerini altyapıdan gençler ve altyapıdan çıkmaz ise transfer yoluyla alınacak gençlerle doldurmalı ve yeni bir takım kurmalı.

eng1n
11.Aralık.2010, 23:48
Bir teknik direktörün sözü vardı (kimin söylediğini unuttum) Transfer zor iştir sonuçta insana yatırım yapıyorsunuz diye. Haldun Üstünel'in transferleride öyle oyuncular iyi oyuncular yetenekleri var ama olmadı. Adnan Sezgin'in transferleri öyle değil belli bir kapasitesi olan oyuncuları alıyor e tabi bunlar da o kadar oynuyor

Fearless Coward
11.Aralık.2010, 23:51
Beyler hala Haldun Üstünel'in transferleri diyorsunuz Haldun Üstünel sadece oyuncularla görüşüyor yani şu oyuncuyla görüş talimatını veriyorlar ona o ikna edip takıma kazandırıyor oyuncuyu sadece.Bu da onun transferi sayılmıyor kısacası.

Emurafu
11.Aralık.2010, 23:54
inşallah günü kurtarmak için transfer yapmazlar..Busene zaten bitti..Gelecek sene düşünülmesi lazım.ocak ayında gelen yıldız oyuncudan bir cacık olmaz..Adam gibi topunu oynayan,Takıma katkı sağlayan oyuncular gelirse daha iyi olabilir..Ama malesef bizim yönetim yine göz boyamak için trasnfer yapar..

Fearless Coward
11.Aralık.2010, 23:56
Trabzonspor gibi olmamız lazım takımı komple değişip 2-3 sene sonra aynı şimdiki TS gibi olacağımızdan adım gibi eminim.Revizyon yapıp sabretmek lazım sadece.

Revolution
12.Aralık.2010, 01:15
Altyapıdan 3-4 tane sağlam oyuncu çıkarmadıktan sonra bizimkiler revizyon filan yapmazlar, o vizyon yok yönetimde. Her mevkiide sıkıntımız var istisnasız her mevkiide biz yine bu sene sonu kontratı biten vasat yerlileri doldururuz takıma sonra kalkıp bunları transferden saymıyor musunuz deriz. Kiralık oyuncu karşıtlığı gibi saçma bir mantıkla Insua gibi defansın nadir iyi oyuncularından birini harcıyoruz şuanda yanında da Misimovic gibi bir futbolcuyu kazanmaya çalışacağımıza kaybetmek için herşeyi yapıyoruz. Kim gelecek bu oyunculardan iyi Fabio Aurelio'yla Arteta filan mı geliyor da haberimiz yok. Bu sene başından yanlış hamleler yaptık. Giovani'yle başladık bu yanlışa, takımın en iyi oyuncusu Keita'yı satarak devam ettik. Taraftarın gönlü alınsın diye Kewell'la sözleşme yenilendi(tek iyi hareket aslında) daha sonra da 3-4 Milyon'un lafı yapılarak Kallström alınmadı. Misimovic getirildi, kullanılmadı. Elano 2 ay kadro dışı gibiydi satılmak için bekleniyordu 7ler 8ler beğenilmedi 12'ye çıkılmak istendi sonra da 3'e satıp dahiyane bir matematikle kar edilmiş gibi gösterildi. Şuursuzca bir takım hamleler yapılıyor. Hagi 4 tane transfer istemiş bakalım zamanında gerçekleştirilebilecek mi bu transferler? Türk Telekom Arena'ya 10. sırada gidiyor bu takım. Herşey stada bağlandı şu ana kadar stadımız yapılıyor ona emek harcıyoruz dendi futbolu stad mı oynuyor oyuncular mı görecekler umarım sayın başkanımız. Futbol şubesinde önemli bir düşünce değişikliği lazım yoksa günü kurtarmak için yapılan hamleler devam eder biz yükselmeyi beklerken orta sıraya iyice demir atarız. Maalesef diğer tüm alanlarda gösterilen yönetim başarısını futbolda göremiyoruz Adnan Polat yönetiminden. Kan değişikliği şart yönetim ve futbol yöneticisi anlamında. Gerçi Hagi'nin gelecek sezonu görebileceğini de düşünmüyorum.

KaRaBükLü KraL
12.Aralık.2010, 01:43
Trabzonspor gibi olmamız lazım takımı komple değişip 2-3 sene sonra aynı şimdiki TS gibi olacağımızdan adım gibi eminim.Revizyon yapıp sabretmek lazım sadece.
Harfiyen katılıyorum başka türlü bu Galatasaray adam olmaz

KaRaBükLü KraL
12.Aralık.2010, 01:45
Yalnız benim anlamadığım bişey var.Biz Ayhan gibi Servet gibi oyunculara bu kadar sabrederken neden Misimovic hemen kadro dışı bırakılıyo.Bu kadar para verip oynatılmayan Misimovic mi tek suçlu.Barış Özbek Ayhan Servet ve dahası madem Misimovic kadro dışı bırakıldı Hagi tarafından oynamıyo diye.Bu adamların ne işi var her maç as kadroda biri bana açıklasın şu işi yahu

TaşkınMahmut
12.Aralık.2010, 11:37
Bir açıklama okumuştum. Saffet Susiç demişti ki "Misimovic gibi önemli bir oyuncu neden kadro dışı bırakılır. Tek sebebi olduğunu düşünüyorum. Romanya ile aynı gruptayız. Hagi kendi ülkesine yarar sağlamak istiyordur" böyle bişeydi galiba.

Zamanında Ümit Karan'ıda böyle göndermişti Hagi.

nannar
12.Aralık.2010, 12:00
iyiden iyiye saçmalamış.... Hagi onu yapacak karakterde biri olsa ona bu kadar gönül vermezdik.Bu akdar kolay adam harcanmaz diye bağırıyor herkes ama Misimoviç'in yaptığı işe saygısı belki Almanya'da vardır fakat Türkiye'de izlediğim hiçbir maçta o mesleğe saygıyı hissetmedim ben. "Ben paramı da alırım, yan gelir yatarım, sakızla çıkar ,laubali laubali topumu oynar, aldığım topları rakibe verir, birileri birşey dediğinde de "yanımda yıldız oyuncu yokken oynayamıyorum" diyip kenara çekilirim" diyen adamı neden bu kadar çok kolluyorsunuz ben de onu anlamış değilim. Elano her maç nerde oynarsa oynasın canını dişine takıyordu. İşte bu meslek saygısı ve aldığın parayı alın terine dönüştürmektir. Bugün Barış,Ayhan ve Servet gibi isimler Galatasaray'a çok zarar veriyor...Doğrudur... Fakat kim çıkıp diyebilir "Bu 3'lü alın teri dökmüyor, maçlarda yeterince gayret göstermiyor " diye ?Ahlaklı oyuncu olmak ayrı, Yıldız ya da yetenekli oyuncu olmak ayrı. Kim ne derse dedin, benim şu ana kadarki sürede Galatasaray'da izlediğim Misimoviç yeteneklerini sahaya yansıtamadığı için yetenek kısmını bilemem ama futbol ahlakı konusunda sonuç açık ve net....