PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

erdemzorer10
25.Ocak.2013, 02:01
Yabancı stoper geliyorsa şu ünlü "menajerler" Kjaer'i de bi önerse yahu.Adam gerçek anlamda kaya gibi oyuncu Granqvist'in 2-3 milyon fazla maliyetine de alınabilir.Daha önce adı geçtiğinde 7 milyon eurolardan bahsediliyordu.

zeck17
25.Ocak.2013, 02:02
@ThreepWooD seten dediyse kesin yatmıştır o transfer :D ve Granqvist nasıl bir adam seri a da nasıl oynuyor bilen var mı yani kademede ve yer tutmada iyi mi

uAburak89
25.Ocak.2013, 02:03
@ThreepWooD seten dediyse kesin yatmıştır o transfer :D ve Granqvist nasıl bir adam seri a da nasıl oynuyor bilen var mı yani kademede ve yer tutmada iyi mi

Bunu öğrenebilmek için videolarına bakayım dedim, adamın iki golü var, Servet'in Trabzon'a attığı gollerin daha güzeli, ayağı düzgün, teknik gibi duruyor.

Corpus
Drogba' nın gereksizi mi olur yahu? Güldürmeyin adamı :D

Börk
Yukarıda da yazdım 192 boyu var Galatasaray'ın uzun adam sıkıntısına bence ilaç gibi gelecek bir oyuncu yanında Semih veya Dany ile büyük ihtimal Semih olur harikalar yaratır düşüncesindeyim.96 maçta 21 golü var Stoper olmasına rağmen ve tekniği de tartışılmaz bence.Boyuna göre de hızlı kademe konusunda yorum yapacak kadar da izlemişliğim yok diğerlerini biliyoruz onu da gelirse görürürüz inşallah :)

Kaka Leite
25.Ocak.2013, 02:04
Çeviklik sorunu var ve bu da Fm'ye yansıtılmış zaten.

Nocna Mora
25.Ocak.2013, 02:06
Muslera - Eboue Semih Granqvist Riera - Hamit Melo Selçuk - Sneijder - Drogba Burak

Bu kadroda kim kesik yer ? :D Melo olabilir mi acaba.. ?

Börk
25.Ocak.2013, 02:06
Eboue ve Melo olabilitesi en fazla olanlar.Melo yerine Yekta,Eboue yerine Hamit olur gibi gibi.

E.Cartman
25.Ocak.2013, 02:07
Drogba falan tamamda şu anda net gereksiz. Aşırı sol bek ihtiyacı onun kadar aşırı olmasada stoper ihtiyacımız var. Drogba şu anda lüksünde ötesinde bir şey olur. Zaten yabancı sınırlaması var iyice sıkıntıya düşmeyelim.

erdemzorer10
25.Ocak.2013, 02:08
Fatih hoca stoper hattı için hız ve fiziksel güce çok önem veriyor ki bunu kendi ağzından dinledim.Savunma hattını ileride kuran bir Galatasaray için Granqvist doğru tercih midir,bana kalırsa bu oyun mentalitesine daha uygun olan Kolo Toure ve türevleri oyunculardır.

Dipnot:Kuzeyli oyuncular candır orası ayrı :)

uAburak89
25.Ocak.2013, 02:09
Hahaha, amkspor haberi değiştirdi. :D Resmen hikaye yazdılar, önceki haberde kiralık ve 2.7 milyon euro rakamları vardı, yeni haber;

Fildişili yıldızla temasa geçen yönetime Drogba iki seçenek sundu: “Kulübümle anlaşırsam bonservissiz gelir 2.5 yıllık sözleşme isterim. Anlaşamazsam sezon sonuna kadar kiralayın beni.”

Sneijder transferiyle dünya gündemini sallayan G.Saray, şimdi rotayı öyle bir isme çevirdi ki en az Hollandalı kadar taraftarı heyecanlandıracak bir fenomen: Didier Drogba. Geçtiğimiz sezon tribünlerden yükselen “Taraftar çıldırdı, Drogba’yı istiyor” tezahüratını hafızasına kazıyan başkan Ünal Aysal’ın direktifiyle Çin ekibi Shanghai Shenhua forması giyen dünyaca ünlü yıldızla temasa geçildi. 27 Ocak’ta başlayacak sözleşme bile hazırlanırken, Fildişili yıldız parçalı formayı giymek için yeşil ışık yaktı. Drogba sarı-kırmızılı yönetime iki seçenek sundu: “Kulübümle anlaşabilirsem bonservis bedeli olmadan gelir, 2.5 yıllık sözleşme isterim. Eğer anlaşamazsam sezon sonuna kadar kiralayın beni.”

Şu an Afrika Kupası’nda olan yıldız oyuncunun teklifine sıcak bakan yönetim, vereceği rakamı da kafasında belirledi: Bonservissiz gelirse yıllık 4.5 milyon, kiralık gelirse sezon sonuna kadar 2.25 milyon euro.

Börk
25.Ocak.2013, 02:10
Ben Granqvist'in oyun okuma ve oyun kurma tekniği konusunda sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum,fiziği de var tabi daha iyisini almak varken neden Granqvist olsun orasını ben bilemem.Kolo Toure ile Granqvist'i aynı kefede tutacak değilim hangisi gelirse beni mutlu eder açıkcası.Hızı da katarsak Kolo Toure en iyi tercih olur.

erdemzorer10
25.Ocak.2013, 02:14
bu arada transfer dönemlerinin twitter fenomeni "34cimbom34" adlı kullanıcı da Drogba ismini doğruladı.10 forvetiniz varken 11.olarak Drogba gelse yine lüks olmaz kimse kendini kandırmasın :) ki Drogba geçen yılki fizik kondisyonuyla bizim ligimizde rahat 2.5-3 yıl oynar.Tabi erken umutlanmamak gerek henüz çok taze duruyor.

KaRaBükLü KraL
25.Ocak.2013, 02:22
Şu an stoperimiz yokken Drogba gereksizdir.He Ujfa sakat olmayıp çatır çatır oynuyo olsa idi Drogba gayet tabi iyi ve önemli transfer olurdu.Ama durumlar malum Drogba lüks kaçar stoper ihtiyacı varken.Şöyle de bakabiliriz olaya bir adam cebinde 10 lirası varken ve ekmek lazımken gidip avokado alması durumu geçerli şu an

Kaka Leite
25.Ocak.2013, 02:23
Yapmayın gençler Drogba'nın defansif olarak da iyi olduğunu geçen sene Şampiyonlar Liginde gördük bence :icon_biggrin:

zeck17
25.Ocak.2013, 02:30
2012 de şampiyonlar ligini kazandıran 2010 da şampiyonlar ligini kazandıran adam acaba yakında barçadan birini de alır mıyız :D

europeanconquer
25.Ocak.2013, 02:41
Drogba gereksiz diyebilecek kadar iyi bir forvet hattına sahip olduğumuzu düşünmüyorum,evet gol atıyorlar ama maç içindeki oyunu büyük ölçüde olumsuz yönde etkiliyorlar.

LaigLeNoiR
25.Ocak.2013, 02:42
Granqvist transferi sanırım yarın açıklanacak.

Night_Mare17
25.Ocak.2013, 02:56
Drogba'yı bu ligde bir takımın 3 stoperi bile tutamaz.

Kaka Leite
25.Ocak.2013, 02:58

Abartmamak gerek, ver bakalım Veysel ya da Hürriyet'e :icon_biggrin:

Facx
25.Ocak.2013, 02:58
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/davide-astori/profil/spieler_87210.html

ah ah keşke şu adamı alsak ya :D

Corpus
25.Ocak.2013, 02:59
Abartmamak gerek, ver bakalım Veysel ya da Hürriyet'e :icon_biggrin:

Ayıp olmasın da "içlerinden" geçer :n:

europeanconquer
25.Ocak.2013, 03:01

Yapma Tuğrul burası Premier Lig'e benzemez,eline verirler ayağını :n:

Night_Mare17
25.Ocak.2013, 03:11
Agüero falan olsa tamam derim ama Drogba'da da bildiğiniz gibi insan gücünden daha başka bir güç var :D

zeck17
25.Ocak.2013, 03:18
adam bildiğin lokomotif bildiğin kara tren bildiğin afrikanın gelmiş geçmiş en iyi 2-3 futbolcusundan bildiğin adam 7 ay önce barcelonaya nou campta bayern münich e allianz arenada kök söktürmüş...

http://www.goolfm.net/wp-content/uploads/2013/01/Drogba.jpg

Burak Akmanoğlu
25.Ocak.2013, 03:18
"Galatasaray , Drogba'yı alması durumunda sadece imza parası verecek.Bu tür ünlü oyuncular yaptıkları reklam sözleşmeleri ile klübüne para kazandırıyor.Drogba Galatasaray'a evet derse sarı kırmızılı ekip Drogba'nın sponsorlarından yılda 8-10 Milyon Euro kazanacak."

Bu galatasaray için tek kelime ile süper !

Bu mesajı dikkate alan olmadı galiba. :D

Börk
25.Ocak.2013, 03:19
Binmek falan olmamış ama doğrudur :)

zeck17
25.Ocak.2013, 03:23
Binmek falan olmamış ama doğrudur :)

Tamam editledim ama öyle bu adam yani anlatılacak bir kelime yok ve galatasaray yönetimin şu anda çok ciddi bir transfer vizyonu var başarı geldikçe çıtayı yükseltiyoruz ve 2 sene önceye bakarsak da nerden nereye...

byariff
25.Ocak.2013, 03:23
gerçek solemek gerekirse drogbaya ihtiyaç yok granqvist olsa yeterli.

europeanconquer
25.Ocak.2013, 03:26
Yani Mehmet Batdal,Stancu,Pino ile oynarken şimdi Drogba'ya ''gelmesin'' diyecek kadar seçici olduk.Ayıptır yahu,Drogba'ya ''gelmesin'' denir mi ? İleride Drogba rakip forvet ile boğuşurken Sneijder minik boyuyla aradan sıyrılıp sıyrılıp atıverir golleri :n:

Redrum
25.Ocak.2013, 03:26
Drogba gelecekse Elmander'i göndermek lazım gelir sanırım..

europeanconquer
25.Ocak.2013, 03:28
Aslında Baros gitse bir şey fark etmez,zaten statü de yer kaplıyor,hem maaşından da kurtuluruz.

uAburak89
25.Ocak.2013, 03:29
Her puan kaybından sonra akla gelen Baros'un derdi oynamak değil, para kazanmak. Bir sürü teklif gelmiş, hiçbirini kabul etmiyormuş bizden aldığı parayı alamayacağı için. İşin komiği hala bu bitik adamdan medet umanların olması.

Night_Mare17
25.Ocak.2013, 15:05
Herkesin okuması gereken bir yazı.

Wesley Sneijder, Lutfi Arıboğan’ın kanatları altında parçalı formayla poz vermeden sadece 8 saat önce, İngiltere’deki tüm internet haber portallarının manşetinde Liverpool’un efsane kaptanı Steven Gerrard’ın şu ifadesi vardı:

“Wesley ile aynı takımda top oynamayı çok isterim…”
Ada’da bu cümleler sarf edilirken, Milano’da son sözler çoktan söylenmiş, ‘Liverpool’un hayali Galatasaray’ın gerçeği’ olmak üzere bavulunu toplamaya başlamıştı bile.
Aynı saatlerde Türkiye’de bambaşka şeyler anlatılıyordu.
İçi en boş olanı, ama en fazla gürültü koparanı her zamanki gibi Erman Hoca’nın söyledikleriydi…
“Dağdaki çobanın, Karabük’teki işçinin, senin, benim, 70 milyonun 1’er lirası gitti Wesley Sneijder’e… Yazıktır, günahtır” mealinde şeyler söylüyordu Toroğlu.
Günde 1 saat çalışıp asgari 12 saat konuşma üzerine kurulu engin kahvehane kültürüne sahip yurdum insanı için bulunmaz malzemeydi Erman Hoca’nın cümleleri…
Ama tabii ki gerçeklik payı sıfıra yakındı…
“Gerçekler yakın, meşaleleri yakın” diyerek durumu izah etmeye çalışayım:
Galatasaray, bu yıl yaptığı transferler için 29.1 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Hamit için 3.5 milyon Euro, Burak için 5 milyon Euro, Amrabat için 8 milyon Euro, Dany için 3 milyon Euro, Melo için 1 milyon 750 bin Euro, Umut için 350 bin Euro ve Sneijder için 7.5 milyon Euro verildi.
Gelin bir de Şampiyonlar Ligi’nden gelenlere bakalım.
Katılım geliri 8.6 milyon Euro alındı… 3 galibiyet 1 beraberlik için toplam 3.5 milyon Euro yazıldı… Gruptan çıkma bonusu 3.5 milyon Euro daha kazanıldı…
Sezon sonunda netleşecek olan ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalamadığı için Galatasaray’ın tek başına alacağı ‘Market Pool’ geliri ise yaklaşık 15 milyon Euro olarak hesaplandı.
Tüm bunların toplamı 30.6 milyon Euro ediyor. Yani, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi geliri, bonservis giderinden 1.5 milyon Euro fazla.
Sponsorluk, pazarlama, loca, kombine, oyuncu satışı gibi gelirleri bu hesaba katmıyorum bile…
Gelir gideri aştı ki…
Bunca rakamdan iki cevap çıkıyor aslında…
Biri, Sneijder görüşmeleri başladığında “Galatasaray bu parayı nereden bulacak” diyen Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı’ya; diğeri 1 lirasının hesabını soran Erman Toroğlu’na.
Sayın Kiğılı; siz Şampiyonlar Ligi’ne giremediğiniz için Galatasaray’ın Market Pool’dan fazladan aldığı 7.5 milyon Euro, Sneijder’in bonservisi olarak Inter’e ödendi. Kabullenmesi zor biliyorum ama para, sizin paranız aslında!
Ve Sayın Toroğlu: Eğer Galatasaray’ın kasasından yapılan transfer harcamalarının gerçekten her Türk vatandaşının cebinden çıktığını düşünüyorsanız size bir müjdem var.
Gelir gideri aştı! 1 liralık katkınızı belgelemeniz kaydıyla, payınıza düşen 5 kuruşluk kar payınızı almak üzere G.Saray Sportif AŞ’ye uğrayabilirsiniz.

İskender BAYDAR

davidvilla
25.Ocak.2013, 15:13
Yukarıda da yazdım 192 boyu var Galatasaray'ın uzun adam sıkıntısına bence ilaç gibi gelecek bir oyuncu yanında Semih veya Dany ile büyük ihtimal Semih olur harikalar yaratır düşüncesindeyim.96 maçta 21 golü var Stoper olmasına rağmen ve tekniği de tartışılmaz bence.Boyuna göre de hızlı kademe konusunda yorum yapacak kadar da izlemişliğim yok diğerlerini biliyoruz onu da gelirse görürürüz inşallah :)

Uzun zamandır bildiğim bir oyuncu. Groningen ve isveç milli takımından tanıyorum.
İtalya'da pek güven vermedi takımına. Ayakları boyuna göre cabuk ve top tekniği çok iyi fakat savunma cizigisi kurarken hatalar yapabilen bir oyuncu. Danny'ye benziyor biraz. Çok mücadeleci ve sert bir oyuncu da değil. Onun yerine Kjaer'i tercih ederim. Gs için yegane yararlı olabileceğini düşündüğüm konu ise her iskandinav gibi hava toplarındaki hakimiyeti.
Mellberg'in biraz daha avanagı (saha içinde yani) :D Mellberg mi Granqvist mi denirse mesela Mellberg tercih edilir.

@uAburak89

O goller baya oncesine ait. Çok konuşulmuştu zamanında futbol forumlarında. Maradona ile karşılaştıranlar falan vardı :)

He bu arada hepsinin yanı sıra ben Gladbach'lı domgiuez'i hepsine tercih ederim o da ayrı konu. Sezon başında fıstık gibi alınabilirdi At.Madrid'ten.

europeanconquer
25.Ocak.2013, 17:25
34cimbom34 ‏@34cimbom34
KAP'a çift açıklama gelebilir. not:yanılma payım var

Beyler pusuya yatın tekrar :n:

Kaan Souza
25.Ocak.2013, 17:50
Granqvist'i izlemedim de Kjaer gayet fos çıktı ne Wolfsburg'da ne Roma'da iş yapabiliyor.Dany'den formayı alıp ona verceğimize genel yorumlara bakcak olursak Granqvist daha mantıklı olcaktır.

futureless
25.Ocak.2013, 18:08
Granqvist için fazla konuşamam teknik yorum anlamında, ama anladığım kadarıyla bizim Luciano tarzı, çalım falan atıp, verkaça girip ilginç goller atabilen bir defans oyuncusu. Böyle adamlar gelsin ligimize.

MeliksahAydogan
25.Ocak.2013, 18:17
an itibarıyla galatasaraylı yöneticiler bu arkadaşımıza resmi sözleşme imzalatmak için güney afrika'ya uçmuşlardır.

(bkz: srfydn/#31808308)
paylaş25.01.2013 16:04 srfydn

Şeref Aydın bildirmiş , Sneijder'i de bildirmişti zaten bkz kısmında onu kasdediyor ;

Drogba hayırlı olsun :)

Burdan Ulaşabilirsiniz Siteye (http://beta.eksisozluk.com/entry/31887402)

europeanconquer
25.Ocak.2013, 18:30
Lan uçmuşlar :( Vallaha uçmuşlar :( Kop getir Drogba'yı yönetici reyiz :(

Corpus
25.Ocak.2013, 18:30
Benim soğuk su yavaştan ısınmaya başladı :D Hadi hayırlısı

Night_Mare17
25.Ocak.2013, 18:36
Şeref Aydın şu ana kadar tek bir kez yanıldı diye biliyorum. Bu adam diyor sonra haber çıkıyor bu adam biliyor baya dediyse oldu bu iş. Drogba hayırlı olsun bence.

futureless
25.Ocak.2013, 18:36
Benim soğuk su yavaştan ısınmaya başladı :D Hadi hayırlısı

:zuhaha

Drogba ve Granqvist alınırsa kadro mükemmel olacak, eyvallah, ancak yabancı sınırı daha önce de dile getirilmiş bu konuda, nasıl bir yol izlenecek o konuda acaba.

Night_Mare17
25.Ocak.2013, 18:37
:zuhaha

Drogba ve Granqvist alınırsa kadro mükemmel olacak, eyvallah, ancak yabancı sınırı daha önce de dile getirilmiş bu konuda, nasıl bir yol izlenecek o konuda acaba.

Hakan Balta göreve :D

uAburak89
25.Ocak.2013, 18:39
Drogba yalanmış beyler.

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-baskani-aysal-dan-drogba-aciklamasi/galatasaray/detay/1660338/default.htm

europeanconquer
25.Ocak.2013, 18:40
Alışveriş merkezi yerine internet sitesinden yalanlanamıyormuymuş ? Birde bunlar nasıl gazeteci ? Hem Ünal Aysal'ı yakalıyorlar,hem soru soruyorlar ancak fotoğraf yok.

MeliksahAydogan
25.Ocak.2013, 18:41
Drogba yalanmış beyler.

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-baskani-aysal-dan-drogba-aciklamasi/galatasaray/detay/1660338/default.htm

Alakası yok hocam uydurmadır , Şeref Reis teyit ettirmeden sağlama almadan duyurmaz.

hakan769
25.Ocak.2013, 18:44
bize yine kap nöbeti düştü :D

MeliksahAydogan
25.Ocak.2013, 18:44
Alışveriş merkezi yerine internet sitesinden yalanlanamıyormuymuş ? Birde bunlar nasıl gazeteci ? Hem Ünal Aysal'ı yakalıyorlar,hem soru soruyorlar ancak fotoğraf yok.

Aynen katılıyorum :)

uAburak89
25.Ocak.2013, 18:46
:D

Maliyeti yüksek cümlesinden maliyetini bildiğine göre demek ki ilgi var anlamnı çıkaralım hadi gönlünüz olsun, önümüzde de derbi olduğu için konuşmak istememiştir diyerek sinerjiyi sağlayalım. :)

Gncl1905
25.Ocak.2013, 18:48
Pek inanasım gelmiyor haberlere. Juve Drogba sesleri var hala Avrupa'da alıcısı var yani. Onlar da ŞL'de, daha göz önünde bir lig. Belki daha yüksek maaşı biz veririz ama Sneijder'den sonra yine yüksek maaşlı birini almak ne kadar mantıklı olur diye düşünür yönetim ve teknik heyet. 3 tane forvet var iyi durumda. Sneijder ve Drogba'da alınırsa kadroya ilk önce bu iki isim yazılır. Tek forvet oynasak diğerlerine, çift forvet oynasak Sneijder de varken nasıl defans yapılacak. Defans demişken bizim defans transferleri ne olacak. Yabancı sınırını nasıl halletmeyi planlıyorlar acaba. İsimler heyecan verici eyvallah da bunları düşünmeden de edemiyor insan.

Yaşını da hesaba katmadım ama Drogba bana göre 40'ına kadar oynar antrenmanlarını falan savsaklamazsa :D

Corpus
25.Ocak.2013, 18:49
Pek inanasım gelmiyor haberlere. Juve Drogba sesleri var hala Avrupa'da alıcısı var yani. Onlar da ŞL'de, daha göz önünde bir lig. Belki daha yüksek maaşı biz veririz ama Sneijder'den sonra yine yüksek maaşlı birini almak ne kadar mantıklı olur diye düşünür yönetim ve teknik heyet. 3 tane forvet var iyi durumda. Sneijder ve Drogba'da alınırsa kadroya ilk önce bu iki isim yazılır. Tek forvet oynasak diğerlerine, çift forvet oynasak Sneijder de varken nasıl defans yapılacak. Defans demişken bizim defans transferleri ne olacak. Yabancı sınırını nasıl halletmeyi planlıyorlar acaba. İsimler heyecan verici eyvallah da bunları düşünmeden de edemiyor insan.

Juve daha yeni Llorente' yi aldı. Drogba seslerinin kaldığını zannetmiyorum.

uAburak89
25.Ocak.2013, 18:50
İyi defans almak iyi defans yapmak anlamına gelmiyor, tıpkı iyi forvet almanın çok golcü bir takım olmak anlamına gelmediği gibi.

Bir dengesizlik oluşacak gibi gözüküyor, taktik bayağı değişir. Elimizdeki forvetler ile Drogba kıyas edilmez yalnız.

ftw yazmış birşeyler;

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1153210

Bir de hoca istiyormuş cidden, yemişim stoperini alabiliyorsanız alın Drogba'yı dediği söyleniyor..

hakan769
25.Ocak.2013, 19:12
Devre arasında stoper transferi zordur. Kimse elindeki adamı satmaz, satsa da çok iyi bir fiyata satar. 8 10 Milyon Euro isterler bence. Alınan defanslar da takımın düşünmediği vasat oyuncular olur. Man City'deki Kolo Toure'yi ayrı tutabiliriz buna.

Redrum
25.Ocak.2013, 20:00
.....hamit....selçuk.....melo......
Burak..............................sneijder
................drogba......................

Olur mu gençler? İnşallah :D

byariff
25.Ocak.2013, 21:21
Granqvist yatti galiba.

Nocna Mora
25.Ocak.2013, 21:48
Bence stoper transferi olmayacak Hakan Balta daha fazla sans bulacak bu sayede yabancı sınırına da takılmayacağız.

Corpus
26.Ocak.2013, 00:46
Amkspor ‏@Amkspor
Didier Drogba ile 1,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu anlaşma sağlandı.

G.Saray yönetimi pazar günkü Beşiktaş maçı sonrası Didier Drogba transferini açıklayacak.

G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...

.Drogba'nın menajeri Pierre Frelot dün İstanbul'a geldi ve akşam Les Ottomans Otel'de kaldı.

hakan769
26.Ocak.2013, 00:50
inansak mı inanmasak mı bilemedik menajer otel falan baya ayrıntılı olmuş

IcedEarth
26.Ocak.2013, 00:51
Amkspor ‏@Amkspor
Didier Drogba ile 1,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu anlaşma sağlandı.

G.Saray yönetimi pazar günkü Beşiktaş maçı sonrası Didier Drogba transferini açıklayacak.

G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...

.Drogba'nın menajeri Pierre Frelot dün İstanbul'a geldi ve akşam Les Ottomans Otel'de kaldı.

Çocuklar hazır, bıçaklar hazır. E daha neyi bekliyoruz?

uAburak89
26.Ocak.2013, 00:53
Çocuklar sağlam kalsın, onların da hakkı Drogba'nın yardıra yardıfa gidişlerini izlemek. :D

europeanconquer
Hadi inşallah,birde Granqvist bittimi süper olur.

Alicanfmfan
İnsua Atletico Madrid'e gitmiş. Keşke elimizde tutmayı başarabilseydik, sol bek sıkıntımızı uzun yıllar gidermiş olacaktık. Adam gibide izleyemedik takımda , o sene başarısız takımda iyi olsada kalamazdı zaten orası ayrı konu.

Corpus
26.Ocak.2013, 00:54
34cimbom34 ‏@34cimbom34
haberler doğru drogba geliyor

bana söylenen şudur aynen: anlaştık ufak bir pürüz var çözülmeyecek birşey değil

başka transfer olmayacak diyede eklendi

pürüz çözülürse drogba geliyor çözülmez ise stoper geliyor olay bu kısacası

uAburak89
26.Ocak.2013, 00:57
Drogba gelirse stoper gelmeyecekmiş. Dany, Semih, Gökhan Zan var, Ujfalusi ne zaman iyileşir, nasıl döner belli değil. Her ne kadar Drogba da olsa stoper gelmeyecekse alınmasın diyeceğim, diyemiyorum. :D Hakan Balta alternatif olur herhalde 4. stoper olarak.

europeanconquer
26.Ocak.2013, 01:02
Olmadı Melo'yu stoper yaparız.Ujfa zaten Şubat sonu gibi döner.Altyapıdan yeni bir stoper çıkartırız hallolur ya :n:

Corpus
26.Ocak.2013, 01:04
Kewell' ın stoper oynadığı takımda Drogba hayli hayli stoper oynar :D

Night_Mare17
26.Ocak.2013, 01:04
Pazar değilde pazartesi olmasın o : ))

----------------Muslera-----------------

Eboue-------Semih------Dany------Hakan

Hamit-------Selçuk---------Melo

---------------Sneijder------------

---------Burak------Drogba---------

europeanconquer
26.Ocak.2013, 01:08
Yalnız hem Drogba hem Granqvist geleydi iyiydi.

Edit:

Bizim duyumcu başka bir kaynaktan haber almış :n:

34cimbom34 ‏@34cimbom34
granqvist ve drogba diyor bir diğer kaynak arkadaşlarrrrr

uAburak89
26.Ocak.2013, 01:41
Irmak Kazuk bağlanacak birazdan, Sneijder süreci gibi olması için onun da Afrika'ya gitmesi lazım. :D

zeck17
26.Ocak.2013, 01:41
Drogba çok iyi sol bek oynar top kesmesi bindirmeleri filan çok kalitelidir isteyen barcelona-chelsea eşleşmesinin 2. maçını izlesin :)

europeanconquer
26.Ocak.2013, 01:43
Gelsinde 31 Ocak'ta gelse de olur sonuçta milli takımda zaten :D

ThersoN
26.Ocak.2013, 01:46
Drogba gereksiz olur. Vasat üstü de olsa bir stoper alınmalı.

mpaker66
26.Ocak.2013, 01:50
Stoper yada sol bek şart. Drogba lüks.

Corpus
26.Ocak.2013, 01:50
Şu Drogba' ya gereksiz demeyin yahu kendime küfredilmiş gibi hissediyorum :D

Nocna Mora
26.Ocak.2013, 01:53

Drogba'ya burun kıvırmak nedir arkadaslar bir kendinize gelin :D Bence Riera kesik yemez. Oldukca iyi oynuyor çünkü. Hakan stoperde oynar Riera sol bekte devam eder.

Ayrıca bu kadro bana şu kadroyu anımsattı, tek eksik mevcut kadronun biraz ciğersiz olması alttaki kadroya göre.. :)

----------------Taffarel-----------------

Capone-------Bülent------Popescu------Ergün

Okan-------Suat---------Emre(Ümit)

---------------Hagi------------

---------Hakan------Arif---------

europeanconquer
26.Ocak.2013, 01:53
Şu Drogba' ya gereksiz demeyin yahu kendime küfredilmiş gibi hissediyorum :D

Umut,Burak ve Elmander gibi dünya klasında forvetlerimiz varken 8-9 ay önce kulübünün Dünya'nın kulüpler bazındaki en iyi kupasını kazanmasında önemli rol oynayan bir forveti kim ister ?

uAburak89
26.Ocak.2013, 01:54
Toure ile Drogba birlikte gelsin, dertler bitsin. :)

europeanconquer
26.Ocak.2013, 02:03
http://www.drogbageldimi.com/

Beyler :n:

Edit:

http://img825.imageshack.us/img825/6930/screenshot3hu.png

mpaker66
26.Ocak.2013, 02:16
Umarım Besiktas'ı yeneriz, üstüne keyif sigarası olarak Drogba'yi içeriz. Yeni Sneijder gibi heyecan mı başlıyo dersiniz beyler? (az önce Drogba'ya karşı çıkıyodum, şmdi ikna oldum)

europeanconquer
26.Ocak.2013, 02:44
Beyler Drogba'da ki tek pürüzü buldum !!!

http://a1301.hizliresim.com/15/n/j52ch.png

@ykaraca_ Drogba duası etmedi ! :n:

Corpus
26.Ocak.2013, 03:02
"Sneıjder'ın ortasında, Drogba işte böyle yükseldi ve topu Schalke ağlarına bıraktı."

diyemedim ya la :D

zeck17
26.Ocak.2013, 03:52
Drogbanın chelseadeki kariyerinin özeti cidden iyi bir iş çıkarmış chelsea tv
http://www.youtube.com/watch?v=THO26FcYJe4

uAburak89
26.Ocak.2013, 03:57
Bu tarz şeyler konuşuluyordu sabahtan beri, bu sefer haklı Altunterim;

http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=1642

byariff
26.Ocak.2013, 04:04
altunterimde acikladi Sinan Kalpakçıoğlu sneijder transferini bitirdiydi simdide afrikadaymis toure-drogba ikilisi icin ikiside gelirse sen gor ozman kadroyu :D

Corpus
26.Ocak.2013, 04:07
Frikikleri kim kullanacak ? :uzgun:

Sneijder, Selçuk , Drogba, Burak, Hamit ?

Redrum
26.Ocak.2013, 05:03
Drogba ve Toure.. Uçurur uçurur. Oynamaya aç adamlar. Sistem oturtulabilse bir bu takım çok canlar yakar çok..

Facx
26.Ocak.2013, 05:23
Frikikleri kim kullanacak ? :uzgun:

Sneijder, Selçuk , Drogba, Burak, Hamit ?

Sabri ? :D

davidvilla
26.Ocak.2013, 12:49
4-2-31
Muslera
Hamit Semih Balta Riera
Melo Selcuk
Burak Sneijder Amrabat
Drogba

gibi olacak sanırım.

Sene sonu da Muslera iyi bir takıma gider. Eboue de gönderilebilir. Melo tekrar kiralanmayıp Alper alınabilir. Bir de yabancı stoper alınabilir.

E.Cartman
26.Ocak.2013, 12:58
Muslera - Eboue Semih Dany Riera - Yekta Selçuk - Hamit Sneijder - Drogba Burak olur 11imiz.

hakan769
26.Ocak.2013, 13:16
Zapata
Sabri Servet Gokhan Çağlar
BAM
aydın mehmet batdal serdar ozkan

muslera
eboue sabry dany riera
hamit selcuk melo
sneijder
burak drogba

vay anasını

Nocna Mora
26.Ocak.2013, 13:39
Drogba gelirse umarım tek forvete dönmeyiz. Çift forvet her zaman iyidir.

GÜLÜMSE KADERİNE
Drogba aslında iki sene önce değil 12 sezon önce Galatasaray’ın radarına takılmıştı. Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan ve aynı zamanda menajerlik yapan Tunç Üner, Mayıs 2002’de dönemin başkanı rahmetli Özhan Canaydın ile yönetici Özer Saraçoğlu’na bir mektup göndermiş ve Fransa Ligi’nden iki forveti sarı-kırmızılılara önermişti. İşte o iki isimden biri Drogba idi. 25 yaşında Guingamp forması giyen Fildişili yıldızın 600 bin dolara transfer edilebileceği vurgulanmıştı. Drogba dışında önerilen isim ise Metz’in 19 yaşındaki golcüsü Adebayor’du.

Nedvedmania
26.Ocak.2013, 13:43
Arkadaslar pek takip edemedim de Drogba olayi hakkinda hic resmi agizdan bir laf var mi ? Yani Drogba olayi nerden cikti, nasil buyudu :)

RaSenGan
26.Ocak.2013, 14:22
Zapata
Sabri Servet Gokhan Çağlar
BAM
aydın mehmet batdal serdar ozkan

muslera
eboue sabry dany riera
hamit selcuk melo
sneijder
burak drogba

vay anasını

Stoperde Sabry.Ooo muhteşem :D

byariff
26.Ocak.2013, 14:24
4-2-31
Muslera
Hamit Semih Balta Riera
Melo Selcuk
Burak Sneijder Amrabat
Drogba

gibi olacak sanırım.

Sene sonu da Muslera iyi bir takıma gider. Eboue de gönderilebilir. Melo tekrar kiralanmayıp Alper alınabilir. Bir de yabancı stoper alınabilir.

o defans follos olur follos.

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Yekta-Selcuk-Sneijder

Burak-Drogba

nannar
26.Ocak.2013, 14:47
Eğer Drogba ve Toure ikilisi alınırsa ciddi anlamda Süper Lig bitmiş olur :) Ama ben ikisinin birden geleceğine pek ihtimal vermiyorum.Aslında yaşları ileri fakat en azından takımda abilik etmeleri açısından bu 2 oyuncu kulübe çok şey katar... Zaten kanımca Melo ve Umut'un bonservisi alınmaz. Eğer Drogba v Toure gelirse sene sonunda Riera,Baros,Ujfalusi ve Elmander'i bonservisleriyle beraber elden çıkarıp ,kadroda Muslera,Drogba,Eboue,Sneijder,Ambrabat,Danny ve Toure gibi gayet makul bir yabancı kadrosu olabilir. Zaten böyle bir durum olursa Danny yedek olacağından sınıra takılmayız,Fakat mutlaka yerli bir sol bek lazım. :) Bu transferler henüz olmadı fakat olursa hayalimdeki GS 11'i;

.............................Muslera.............. .............

Eboue........Toure...............Semih............ .xxxxx

..................Hamit................Selçuk..... ..............

Burak....................Sneijder................. ...Ambrabat

............................Drogba................ ...............

Burak orda ne arıyor diyenler olabilir belki :) Burak'ın normalde mevkisi orasıydı zaten. Fakat gol attıkça ceza sahasına yaklaştırdılar adamı.Bence tek forvetli sistemde kanat forvet olarak oynarsa güzel işler çıkarabilir.Fakat savunmaya yardım konusunda zayıf kalabilir..

uAburak89
26.Ocak.2013, 14:57
Arkadaslar pek takip edemedim de Drogba olayi hakkinda hic resmi agizdan bir laf var mi ? Yani Drogba olayi nerden cikti, nasil buyudu :)

uA forumda güvenilir bir abiden çıktı mevzu, Sneijder ismi basında yokken söylüyordu, bu sefer de 2 gün önce Drogba dedi, dün twitter'da patladı, sonra da basın haber yapmaya başladı. Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu işi bitirmek için gece Afrika'ya gitmiş durumda. Resmi ağızdan açıklama olarak dün başkan alakamız yok maliyeti yüksek demiş milliyet'e güya, bugün ise transfer konusunda Ali Dürüst konuşacak demiş. Ali Dürüst ise Beşiktaş maçı bitene kadar konuşmayacağını açıklamış transfer konusunda, öncelik maç doğal olarak. Drogba'nın menajeri yönetimle irtibata geçiyor, ilginiz hala devam ediyorsa diye, hocaya soruluyor, stoper bitmek üzere böyle de bir fırsat var şeklinde, hoca da gerekirse stoper almayın alabiliyorsanız Drogba'yı alın diyor. Pazartesi - salı netleşir genel anlamıyla transferler diye düşünüyorum.

byariff
26.Ocak.2013, 15:00
amk olsun seref aydin olsun twitterdeki saglam duyumcularin hepsi soledi hatta dun drogbanin menajeri unal aysal ile yemek yemis Les Ottomans"da bugun kaynaklar dogruluyor bakalim olursa drogba guzel olur ama fazla luks olur bu arada geldigini dusunuyorumda gol attiginda vs yere kayarsa drenaj sistemini kirabilir arenanin :D

davidvilla
26.Ocak.2013, 15:29
o defans follos olur follos.

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Yekta-Selcuk-Sneijder

Burak-Drogba

Öyle folloş olur ama Melo'yu kesmez Yekta için bak görürsün.
Sneijder i de sol kanat oynatmaz.
Dany'yi keserim daha iyi der. Ya Balta oynar ya da turk stoper alacaklar. Drogba gelirse başka çözüm yolu yok.

Burak sağ açık oynarsa Drogba servislerinden cok yararlanır. Gayet de iyi oynar. Trabzon'da Umut varken öyle oynuyordu zaten.

davidvilla
26.Ocak.2013, 15:30
hoca da gerekirse stoper almayın alabiliyorsanız Drogba'yı alın diyor. .

Demek istediğim buydu :) Terim'i tanıyorum ben ya. Arka tarafı bir türlü idare ettirme yoluna gider her zaman :)

uAburak89
26.Ocak.2013, 15:51
Demek istediğim buydu :) Terim'i tanıyorum ben ya. Arka tarafı bir türlü idare ettirme yoluna gider her zaman :)

Ligimiz için de mantıklı olan bu bence, şampiyonlar liginde yapacağımız maksimum 4 maç var ki bunun için de kura şansı gerekiyor, oturmuş bir takım değiliz, geçen seneye göre ilk 11'e giren yeni isimler oldu, çok umutlu değilim o açıdan avrupa konusunda. Hedef gruptan çıkmaktı, başarıldı bir şekilde, Schalke'yi de elersek daha ne olsun derim, gerisi için beklentim olmaz. Hoca da bu şekilde düşünüyor olmalı ki, Drogba alınabiliyorsa stoper alınmasa da olur diyebiliyor. Sol bek için Carlinhos'a takmış resmen, kulübü bir türlü ikna edilemediği için sezon sonuna kalmış, oyuncudan yana sıkıntı olmadığı söyleniyor. Stopere de yerli bir oyuncu alınabilir gelecek sene. Sadece Drogba ile kapatılsa bile transfer dönemi cidden çok sağlam iş olur. Bana kalırsa bizim bu seneki kötü oyunumuzun sebebi kapanan defansı açamamak ve ilerde top tutamamaktı. Ağır çekimde hücum ediyorduk resmen ve yediğimiz kontraları savunamıyorduk. Çilingir geldi, hem de gelebilecek en iyi isimlerden birisi, Sneijder transferi bitti. Şimdi kaldı top tutabilecek bir forvet, yaşı 34 de olsa Drogba bu ligin tozunu atar, onun tarzına yakın isimlerin ne kadar etkili olduğu ortada, istekli bir Drogba muhteşem ötesi olur. Gol yeme sorunumuz da azalabilir oyuna hükmedeceğimiz için, azalmasa bile yediğimizden fazlasını atabileceğimizi düşünüyorum. Bir de bunun yanında işin reklam, prestij boyutu var, ara transferi Sneijder & Drogba ikilisi ile kapatmak bu açıdan da on numara iş olur. İnşallah gelir Drogba, Eboue kampta sürekli sıkıştırsın gel panpa falan desin de olsun bu iş, şampiyonluk şansımız zaten fazla, iyice artmış olur, yürür gideriz. :)

Kontenjan ve seneye gidecekler konusunda da bilgiler var, Baros zaten devre arası bile gidebilir. Muslera'ya çok ciddi talipler varmış, oyuncuya da söz verilmiş, iyi bir paraya satılacakmış. Yerine düşünülen iki isim Onur ve Sinan Bolat'mış. Ujfalusi'nin sözleşmesi bitiyor zaten, umarım teknik ekibe katılır. :) Riera'nın gönderileceği, Melo'nun da tekrar kiralanmayacağı veya satın alınmayacağı söyleniyor. Alper Potuk için girişimler olacakmış yine, gelecek sezonun da planlaması yapılıyormuş yani. Tabii bu planların gerçekleşmesi için şampiyonluk olmazsa olmaz.

KaRaBükLü KraL
26.Ocak.2013, 16:06
Ya Muslera'yı satmaya ne kadar meraklılar bunlar neyin sözünü vermişler ki.Kaç sene sonra adam akıllı kaleci bulmuşuz niye satalım hem de Ş.Ligi gibi bir ciddi hedeften söz edilirken.
Bi kere Onur'u Trabzon vermez bir şekilde alırsak(Burak gibi Selçuk gibi)Trabzon bizi baş düşmanı ilan eder zaten iyice bozuk olan ilişkiler tümden kopar.Sinan ise iyi deniyor ama ne milli takımda çok görebildik ne de Belçika ligini sürekli takip edebiliyoruz.Bence Sinan riskli Onur şu durumda imkansızdır.
Şahsen Şampiyonlar Ligi gibi bir hedeften bahsedilirken Muslera'nın satılması çok kötü olur üzerine ne olursa olsun kaleci konusunda çok sıkıntıya gireriz.Mondi'den sonra gelenlere bakalım Orkun,Aykut,De Santcis,Leo Franco,Ufuk ve Zapata.4 sene içinde 6 kalecinin kaleye geçmesi ne kadar kötü.Muslera'nın gidişi aynı sorunu tekrar hortlatacaktır bence.
Lafın kısası bir takımda atan ve tutan düzgün olacak Muslera giderse bir kanadımız kırılır açık net.

uAburak89
26.Ocak.2013, 16:12
Onur'un sözleşmesinde madde yoksa hayatta alamayız zaten. Muslera'yı ManU istiyormuş, menajeri ciddi teklif var diye iletmiş, sezon sonu bakılır diye söz verilmiş. Adam gitmek istiyorsa, 20 milyon euro üstünde teklif olursa satmayıp ne yapacaksın ? Zorla mı oynayacak bu adam ? Ünal Aysal 15 gün önce falan üstü kapalı zaten bahsetti bundan, değerini bulduğu zaman satılmayacak oyuncu yok dedi. Sinan'ı ben de istemiyorum, Onur'u çok isterim, Trabzonspor'lu arkadaşlar kızmasın göz diktiniz diye de, bence Türkiye'nin en iyi kalecisi şu anda Onur. Trabzon'da da Tolga var zaten, sezon sonu hayırlısı olsun artık.

europeanconquer
26.Ocak.2013, 16:15
Bence Muslera futbolu bırakana kadar takımda kalmalı.Onun gibisini bulamayız ve kaleci sorunumuz tekrar başlar.Açık ve net söylüyorum Muslera ne olursa olsun gönderilmemeli,tabi kendi gitmek isterse ona yapılacak bir şey yok.

Night_Mare17
26.Ocak.2013, 16:26
Selçuk ve Sneijder'den başkası yalaaan.

Night_Mare17
26.Ocak.2013, 16:29

Şeref reyis ekşi'ye yazdı sonra gs forumuna geldi bir tane yöneticiler Afrika'ya uçmuş imza attırmak için. Amk'da imza atıldı diye haberler geçti twitter'dan.

E.Cartman
26.Ocak.2013, 16:32
Sinan değilde illa yerli kaleci isteniyorsa tek yol Onur Kıvrak.

mpaker66
26.Ocak.2013, 16:38
Eray'a güvenip forma versek?

byariff
26.Ocak.2013, 16:41
amk yine yazdi birseyler :D

Bülent Tulun, Sinan Kalpakçıoğlu, Ceylan Çalışkan ve Pierre Frelot dün gece 00.55'te TK 0040 sefer sayılı uçakla Johannesburg'a uçtular.

18 D-E-F-G koltukta Johannesburg'a giden eden Tulun, Kalpakçıoğlu, Çalışkan ve Frelot, Didier Drogba transferine nokta koymaya hazırlanıyor.

Johannesburg'tan Cape Town'a geçecek olan ekip Drogba'nın menajeri Pierre Frelot ile birlikte bugünkü Fildişi-Tunus maçını izleyecek.

Fildişi-Tunus maçı sonrası Didier Drogba ile masaya oturulacak.

mpaker66
26.Ocak.2013, 16:44
AMK diyosa doğrudur, ayrıca çok iddalılar. Sneijderde de bu kadar iddalıydı AMK.

Night_Mare17
26.Ocak.2013, 16:47
AMK Galatasaray haberlerinde yanılmıyor pek. Hele böyle kesin konuştuklarında hiç. Başında Gökmen var zaten. Yalnız Şeref Aydın ile AMK'nın bilgi aldığı kaynak herhalde aynı. Önce Şeref yazıyor arkasından direk AMK giriyor :D

zeck17
26.Ocak.2013, 17:11
Muslera kesinlikle gitmemeli zaten o saydığınız takımların kalecisi vardır ve galatasaray şurda avrupanın son 16 takımından biri buralara oynayan takımlar kalecileri yılalrdır oynayan kalecilerdir hep..Valdes olsun Casillas olsun Buffon olsun Cech olsun..

Flawless Victory
26.Ocak.2013, 17:29
Drogba kaç yaşında şu anda? Bence 29 yaşından büyük oyuncular hep risktir. Hatta mümkünse 25 yaş altı oyuncular almalıyız. Fransa'da falan bir sürü genç yetenek var birkaç milyon TL'ye alınabilecek. Drogba çok para ister. Hem bu kadar yabancı ne olacak zaten yabancı sınırı var.

Nocna Mora
26.Ocak.2013, 17:39
Muslera umarım satılmaz çünkü kalecilerin yasları ilerledikçe cok daha iyi performans gösteriyorlar ve kıymete biniyorlar. Henüz 26 yaşında Muslera ve onu simdi satmak doğru değil bence. 3-4 sezon sonra 29-30 yaşındayken aynı paraya belki daha da fazlasına satılabilir. Bu kulüp için istikrarı getirecektir. Ünal Aysal çok fazla konusmaya basladı. Biri sustursun ve Fatih hocanın dedikleri yapılsın. Satmayı düşünmüyoruz demişti. Hocanın lafı geçsin bi zahmet.. ;)

uAburak89
26.Ocak.2013, 19:29
Galatasaray, Wesley Sneijder'in ardından önemli bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Sarı - Kırmızılılar, Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Galatasaray'da Drogba transferine son noktayı koymak için Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu, Afrika'nın yolunu tuttu.
Sarı-Kırmızılılar, Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili Milli Takımı’nın kampında bulunan yıldız oyuncu ile son pürüzleri giderek sözleşme imzalamayı planlıyor. Drogba'nın, yarın Çin ekibi Shanghai Shenhua ile sözleşmesini feshederek Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

BU SEZON 2 MİLYON EURO KAZANACAK
Drogba'nın maliyeti de belli oldu. Fildişi Sahilli oyuncu, bu sezon sonuna kadar 2 milyon euro garanti paraya oynayacak. 34 yaşındaki golcü oyuncu, gelecek sezon ise 4 milyon euro garanti para alacak.

ntvspor

Night_Mare17
26.Ocak.2013, 19:41

: )) Geliyor ciddi ciddi.

europeanconquer
26.Ocak.2013, 19:57
Harbi harbi geliyor.

europeanconquer
26.Ocak.2013, 21:44
http://img571.imageshack.us/img571/3124/screenshot1ca.png

Yarın gece yarısı açıklanır büyük ihtimalle :)

Burak Akmanoğlu
26.Ocak.2013, 22:15
Drogba hayırlı olsun diyorum Beşiktaş maçından sonra açıklanacaktır. :)

Raheem Lawal.
26.Ocak.2013, 22:15
34cimbom34 Kim peki?

europeanconquer
26.Ocak.2013, 22:19
34cimbom34 Kim peki?

Sneijder transferinde 8 ocaktan beridir ısrarla gelecek dedi,birçok şeyi medyaya yansımadan önce transferin detaylarını falan anlattı yani güvenilir bir duyumcudur kendisi,en azından ben güveniyorum.

Nedvedmania
26.Ocak.2013, 22:55
Ben alacagimizi dusunmuyorum.

Night_Mare17
26.Ocak.2013, 23:09
34cimbom34 , Şeref Aydın , ftw 1905 , Irmak Kazuk. Bu adamlar dışındakilere güvenmeyin fakat bunlar sağlam bilgilerle yazıyorlar.

RaSenGan
26.Ocak.2013, 23:10
Drogba şart değil ama gelirse iyi olur.Burak'ı 3'e katlar.Yaşı 34 olsa bile Drogba gibi bir adam 40'ına kadar rahat oynar bu güçle kuvvetle.Ama nasıl bir diziliş olur orası çok karışık.Eğer iyi bir stoper veya sol bek alınamıyorsa parayı basıp Drogba alınmalı.

byariff
26.Ocak.2013, 23:10
Altunterimde iyidir.

MeliksahAydogan
26.Ocak.2013, 23:11
Drogba şart değil ama gelirse iyi olur.Burak'ı 3'e katlar.Yaşı 34 olsa bile Drogba gibi bir adam 40'ına kadar rahat oynar bu güçle kuvvetle.Ama nasıl bir diziliş olur orası çok karışık.Eğer iyi bir stoper veya sol bek alınamıyorsa parayı basıp Drogba alınmalı.

Hem Drogba hem stoper olacak galiba ;

Stoper için iki aday var ya Kolo Toure ya da Serdar Taşçı.

Facx
26.Ocak.2013, 23:13
keşke amk vatan veya başka bi gazete drogbayı alamıyolar tarzı bi haber yapsa :D

bkz. http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15558.php

:D

Flawless Victory
26.Ocak.2013, 23:45
Drogba şart mı bilmiyorum. Sol bek lazım bize ama nedense hiç gündemde yok.

mpaker66
27.Ocak.2013, 00:30
ftw duyumcu değil.
Fatih hoca baklava oynamak istiyo sanırım.

Homer J.S
27.Ocak.2013, 00:45
ftw duyumcu değil.
Fatih hoca baklava oynamak istiyo sanırım.

Baklava bize gider mi bilemem, Avrupada dağılabiliriz

zeck17
27.Ocak.2013, 00:51

melo-hamit-selçuk önlerinde sneijder bence olur milan bunu yapmıştı tabi onlarınki daha çok daha üst seviyede defansifti ama biz de yapabiliriz drogba transferi de ileride top tutmak içindir zaten ileride top tutmak demek defansı rahatlatmak daha diri kalmasını sağlamaktır bu ekilde olursa galatasaray daha az gol yiyecektir ve kapanan takımları açmamız içinde etkili bir taktik olacaktır

Bakın görün fatih terim çok hızlı bir sol bek alacak çünkü sağ bek ve sol bek de oyuna dahil olmasını istiyor fatih hoca ilerde top oynayacak geriye hızlı dönecek bir takım yapmaya çalışıyor dany+semih+ebouede bunlara çok uygun oyuncular

mwaru
27.Ocak.2013, 01:04
umarım Drogba da gelir.

uAburak89
27.Ocak.2013, 01:05
umarım Drogba da gelir.

Bir Fenerbahçe'li olarak niye böyle dedin, merak ettim. :)

mwaru
27.Ocak.2013, 01:07
Bir Fenerbahçe'li olarak niye böyle dedin, merak ettim. :)

Benim için futbolun güzelliği çok önemlidir,Drogba'nın neler katacağı da ortada.

Facx
27.Ocak.2013, 01:14
Benim için futbolun güzelliği çok önemlidir,Drogba'nın neler katacağı da ortada.

aklıma bişey geldi ama :p

neyse ceza almayalım :D

mwaru
27.Ocak.2013, 01:17

yaz,hemen editle kimse yok burda şuan :p

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 02:35

Baklava değilde 2000 yılındaki sistem. 3 tane yan yana orta saha önlerinde Sneijder iki forvette Drogba - Burak Yılmaz.

Bu arada Drogba'ya heyecanlanamıyorum artık :D

Aynen benim de aklıma geldi :D

Deus Dominus
27.Ocak.2013, 02:40
Sneijder'in geleceği belliydi ama Drogba için pek ümitlenmeyin derim. Stoper alıp transferi kapatır Galatasaray, umarım bizim Serdar Aziz'e göz dikmezler çünkü yerli ve ülke içinden uygun 2-3 stoper var ancak. Aykut, Serdar ve belki biraz Eren -ki o da sakatlık problemlerini sıklıkla yaşayan bir isim.

RaSenGan
27.Ocak.2013, 02:41

Tulumba daha iyi bence :zuhaha

Avrupa'da 4 4 1 1 şeklinde oynanabilir yabancı sorunu olmayacak.

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 02:49

Avrupa'da 4 4 1 1 şeklinde oynanabilir yabancı sorunu olmayacak.

Raporlayabilir miyim ?

Facx
27.Ocak.2013, 03:02
Tribun Dergi ‏@tribundergi
TRANSFER Didier Drogba ve Kolo Toure Galatasaray'da. Pazartesi imzalar atiliyor (via Vatan Spor)

byariff
27.Ocak.2013, 03:16
hayirli olsun drogba ve toure en geç sali gunu açiklanir favlayin bu mesajimi :D

barahir
27.Ocak.2013, 03:25
Drogba'nın gelmesini belki de en çok isteyenlerden birisiyim. Umarım gelir de izlerim..

ShevAnil
27.Ocak.2013, 03:30
Drogba, Toure falan maliyetlerini düşünüyorum da artık bu kadarı bence lüks olur. Sneijder maliyetinin altına zaten girdik, bu kadar kumara gerek yok bekleyelim yarım sezon bir şampiyon olalım da ondan sonra kime yıllık 4 milyon euro veriliyorsa verilsin.

byariff
27.Ocak.2013, 03:46
Emre Tilev ; Veeee kolo toure ve drogba oldu gibi galatasaraylı dostlar

Drogba tra Galatasaray e Anji disposto a offrire 16 milioni netti fino al 2014 @SkySport

uAburak89
27.Ocak.2013, 03:46
@Milanello
Didier Drogba has agreed personal terms with Galatasaray, according to Gazzetta dello Sport.

@Milanello
Anzhi have offered Drogba a contract to June 2014, worth €16m in total. However, GdS reports that he has chosen Galatasaray instead.

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 03:48
Drogba bitmiş.
http://s14.directupload.net/images/130127/n5vo4ph8.swf

Gncl1905
27.Ocak.2013, 03:54
@Milanello
Didier Drogba has agreed personal terms with Galatasaray, according to Gazzetta dello Sport.

@Milanello
Anzhi have offered Drogba a contract to June 2014, worth €16m in total. However, GdS reports that he has chosen Galatasaray instead.

Haberler doğruysa Anzhi hakkımızda pek iyi şeyler düşünmüyordur ellerinden iki adam aldık :D Senijder ile de ilgileniyorlardı haberlere göre.

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 04:01
Adam Çin'de yaşadı birde Rusya'da Anzhi nerenin memleketi bilmiyorum adam gibi bir hayat sürmek isteyecektir o yüzden bizi tercih etmiştir.

furkan58
27.Ocak.2013, 04:08
Adam Çin'de yaşadı birde Rusya'da Anzhi nerenin memleketi bilmiyorum adam gibi bir hayat sürmek isteyecektir o yüzden bizi tercih etmiştir.

Anzhi'ye gitmek istese giderdi :D Zor değil Eto'o'ya yaptıkları gibi Moskova'da bir evde oturup helikopterle giderdi antremanlara :D

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 04:11

Aha gene yakaladım. :D

Samimi bir şekilde söylüyorum, oyuncunun aklında düşünmelerine hastayım abi. :icon_lol:

Alicanfmfan
27.Ocak.2013, 04:26
Football Manager'a artık yeni bir format gerekli bizim lig statüsünde. Oyunda bu oyunculara teklif yapsan ''crash dumps'' alırsın.

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 04:33
Hasan Şaş kaynaklı Drogba bizde.

Arkadaşımın tanıdğı ailecek Hasan Şaş.

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 04:34
Aha gene yakaladım. :D

Samimi bir şekilde söylüyorum, oyuncunun aklında düşünmelerine hastayım abi. :icon_lol:

Eminim öyle düşünmüyorlar :D

LaigLeNoiR
27.Ocak.2013, 04:35
Allah allah, Elmander, Burak, Umut, Baros hadi Baros'u saymayalım hepside iyi golcü bir de Drogba :D yok artık.

zeck17
27.Ocak.2013, 04:44
Bir Galatasary atasözü der ki: Drogba Çin'de olsa bile gidip alınız

Nocna Mora
27.Ocak.2013, 05:07
http://s14.directupload.net/images/130127/n5vo4ph8.swf :n:

---------Muslera
Eboue Semih Toure Riera
----Selçuk Melo Hamit
----------Sneijder
-----Drogba--Burak

7 yabancı oluyor böyle belki sol beke Hakan Balta'yı düşünebilir hoca tekrardan. Melo'nun yerine daha savaşçı olan Engin de oynayabilir belki ?

byariff
27.Ocak.2013, 05:09
yekta olmali melo yerine. enginde savasci kimligiyle o bolgede oynar tabi.

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 05:09
http://s14.directupload.net/images/130127/n5vo4ph8.swf :n:

---------Muslera
Eboue Semih Toure Riera
----Selçuk Melo Hamit
----------Sneijder
-----Drogba--Burak

7 yabancı oluyor böyle belki sol beke Hakan Balta'yı düşünebilir hoca tekrardan. Melo'nun yerine daha savaşçı olan Engin de oynayabilir belki ?

Riera yerine Hakan veya Melo yerine Yekta'yı dener bence yabancı sınırı zorlanınca.

darkkobal123
27.Ocak.2013, 05:10
Yeni Eto'o vakası. :D

europeanconquer
27.Ocak.2013, 10:25
İnşallah tutturur bu sefer Oktay Derelioğlu :n:

uAburak89
27.Ocak.2013, 13:02
Toure olmadı, Drogba'da işlem tamam diyorlar..

mpaker66
27.Ocak.2013, 13:27

Aygün :(

Toure'de bonus olur gelirse, süper süper :D

mpaker66
27.Ocak.2013, 13:48
Hasan Şaş kaynaklı Drogba bizde.

Arkadaşımın tanıdğı ailecek Hasan Şaş.

Hocam senin dediğne güvenerek fenerli bi arkadaşla iddaya grdm, kaybeden forma alacak.

europeanconquer
27.Ocak.2013, 14:27
Hocam senin dediğne güvenerek fenerli bi arkadaşla iddaya grdm, kaybeden forma alacak.

Kaybedersen artık Tuğrul alır formayı :n:

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 15:09

Kaybedersen artık Tuğrul alır formayı :n:

Hocam arkadaşımın kesin bağlantısı var o adamla ve bana öyle dedi ben doğruluğuna inanıyorum rahat ol. :) :D :D

BaGa TaRKaN
27.Ocak.2013, 15:23
Sırada Kim Var Messi mi ? Ronaldo'da Yanında Bonus Olur :)

mpaker66
27.Ocak.2013, 15:26
Hocam arkadaşımın kesin bağlantısı var o adamla ve bana öyle dedi ben doğruluğuna inanıyorum rahat ol. :) :D :D

hadi inşallah tuğrul. :D

ForsakeN
27.Ocak.2013, 15:41
Yahu Galatasaray ne yapıyor :D Futbol 11 kişiyle oynanır, bu kadar oyuncuyu nerede oynatacak :n:

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 15:52
Yahu Galatasaray ne yapıyor :D Futbol 11 kişiyle oynanır, bu kadar oyuncuyu nerede oynatacak :n:

Şampiyonlar Ligin'de böyle olur.
http://www.footballuser.com/formations/2013/01/629173_Galatasaray_SK.jpg

KaRaBükLü KraL
27.Ocak.2013, 16:16
Şampiyonlar Ligin'de böyle olur.
http://www.footballuser.com/formations/2013/01/629173_Galatasaray_SK.jpg

Tarihimizin en pahalı kadrosu.Artı çabuk uyum sağlarsa en başarılı kadrosu olmaya aday bir ekip olur:)

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 16:33
http://img464.yukle.tc/images/9094a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_drogbarun.gif

zeck17
27.Ocak.2013, 17:04
http://img464.yukle.tc/images/9094a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_drogbarun.gif

Arenadaki trabzon maçından sonra da böyle olur inşallah :)

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 17:29
http://inciswf.com/didier.swf

Ses bu kadar gider bir adama :D

urwrdskkn
27.Ocak.2013, 17:31

Bu Sevinci Bekliyoruz Ondan

ReaList
27.Ocak.2013, 20:15
Son Dakika / Galatasaray Fildişi Sahilli golcü Didier Drogba ile 1,5 senelik kesin anlaşmaya vardı

Flawless Victory
27.Ocak.2013, 20:16
Hayırlı olsun. İnşallah bildiğimiz Drogba gibi oynar.

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 20:18
hayırlı olsun dün bir arkadaş sow gibi forvet istiyordu :)

Oceanus
27.Ocak.2013, 20:19
Drogba Galatasarayımızda.

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 20:21
Kaynak neresi ?

Universal
27.Ocak.2013, 20:21
Burada ki herkes bilir ne kadar Fenerbahçe'li olduğumu Galatasaray tartışmasız Türk futbol tarihinin en mükemmel kadrosunu kurdu. Bu kadro Şampiyonlar Liginde çeyrek final yarı final hak eden bir kadro oturur artrık Galatasray'ın her maçını izlerim. (Tabii kazanmalarını istemem. :p )

Gncl1905
27.Ocak.2013, 20:23
Çeyrek final olabilir de yine bir kolay kura çekmez isek yarı final biraz zor :)

Hayırlı olsun. Formu yerindedir inşallah :)

MeMo
Drogba lüks bence Galatasaray için.

OrcunFB
Kaynak neresi ?
Lig Tv kaynak.

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 20:25
Kaynak neresi ?
lig tv son dakika verdi 1.5 yıllık anlaşma sağladı diye

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 20:26
Bırakın beyler şimdi bu istemem ayaklarını :p

Şahsen ben çok beğendim ve mutlu oldum Drogba'yı Türkiye de izleyebileceğimiz için, Sneijder transferinden daha iyi bir transfer oldu bence bu transfer.

Bu adam bundan 6-7 ay önce Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmış birisi, nefis bir transfer oldu.

C h A o S
27.Ocak.2013, 20:28
Drogba lüks bence Galatasaray için.

Katılıyorum.Stoper'e keşke birini alsaydık.

Ancak 1.5 yılda olsa Drogba'yı parçalı formayla görmek güzel olur.Drogba bu valla boğa gibi adam.1.5 sene zaten bence dolu dolu katkı verir.Şu geldiğimiz duruma inanamıyorum.Sneijder ve Drogba.Seneye Melo yerinede ya Alper'i yada sağlam bir yabancı alırsak çok komple bir takım oluruz.

William Rookwood
27.Ocak.2013, 20:29
Kolo Toure'de gelse çok sevineceğim Drogba transferi inşallah doğrudur.

Partenopei
27.Ocak.2013, 20:30
Drogba Galatasaray için lüks olsa da Türkiye'de izlemek müthiş bir duygu .Sırf Sneijder Drogba ikilisi için Galatasaray'ın çoğu maçını izlerim :)

OrcunFB
Gelmesin arkadaş gelmesin. :D

GebzeLi1907
drogba sneijder ikilisi kadıköydeki maçta artık şansı ortadan kaldırır sanırım.aykut la aziz in sonunu getirecek bu iki transfer için ünal aysal a teşekkürler :)

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 20:32
gs forması ne kadardı :P

E.Cartman
27.Ocak.2013, 20:33
gs forması ne kadardı :P

120TL ama 90'a replicalar var istersen :n::n:

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 20:35
koyu fenerli babama alayım bi tane drogba hayranı drogba için chelsea yi tutuyordu artık gsyi tutar :D

ReaList
27.Ocak.2013, 20:43
Sneijder ile yılın transfer bombasını patlatan Galatasaray'ın Hollandalı maestroyu bile gölgede bırakacak bir başka dünya yıldızını renklerine bağladığı iddia edildi.

İddiaya göre; Sarı kırmızılılar, Çin'in Shanghai Shenhua takımında forma giyen Didier Drogba’yı 1,5 yıllığına kadrosuna dahil etti.

KOLO TOURE DE GELİYOR

Galatasaray, bir takviye de savunmaya yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar Manchester City'de forma giyen Kolo Toure'yi de kadrosuna katmak üzere.

Kaynak: Hürriyet

Flawless Victory
27.Ocak.2013, 20:44
Valla olaya taraftar olarak bakmak lazım. Mali durum, kadro dengesi falan bizim düşüneceğimiz şeyler değil. Taraftar olarak yıldız oyuncuların gelmesini her zaman isteriz. Şampiyonlar Ligi'nde Schalke maçlarında Sneijder ve Drogba yokken ümidim yoktu ama transferler yerinde hamlelerse yarı final görmemek için bir sebep yok.

BaFraLı
27.Ocak.2013, 20:45
Kolo Toure ile birlikte ikisini alırlarsa zaten tadından yenmez ama ikisi zor bence.

Drogba'nın da kalitesi belli. Gelen adam Sneijder, gelen adam Drogba olduktan sonra bence istediği kadar lüks transfer olsun. Ki lüks falanda değil. Transfer Drogba. Yok gereksizmiş yok pasta tam olmamış falan yani sonuçta Cristiano Ronaldo'yı kopartıp getirmek bu ülkeye zor.

Bunada şükür.

uAburak89
27.Ocak.2013, 21:00
Ligtv senin yapacağın işi, uyudular uyudular herkes maça konsantre Drogba dediler. Statta arkadaşlarım var, abi gündem Drogba diyor.

darkkobal123
27.Ocak.2013, 21:00
Hayırlı olsun, Türkiye'nin imajı açısından hoş bir transfer.

Sheriff
27.Ocak.2013, 21:06
Biraz gereksiz aslında Drogba ama Drogba Drogbadır, kimse hayır diyemez. 4 tane çok kaliteli forvetiniz olacak. Tabi transfer gerçekten tamamlandıysa.

byariff
27.Ocak.2013, 23:08
kesin ve net burda sagolsun bir abim var galatasaraya cok yakin kisi kendisi soyledi bana drogba ile 1.5 yillik imzalar atildi diye hayirli olsun

nannar
27.Ocak.2013, 23:24
nasıl gereksiz? nasıl lüks arkadaş ya? :) Drogba gelirse burak-umut-elmander kenarda bekler. zaten umut sene sonu gidiyor. bahsettiğiniz adam Drogba! Sow ve Elmander gibi yabancıları bile domine ettiği bir ligde Drogba uzaylı gibi olur.Güç,kuvvet,vuruş tekniği ve hava hakimiyeti...Adamda olmayan tek özellik dribling...

uAburak89
27.Ocak.2013, 23:29
Hasan Şaş: "Drogba dünya çapında. Yönetim bir iki gün içinde açıklama yapacaktır. Ama pozitif gelişmeler olduğunu biliyoruz."

nannar
27.Ocak.2013, 23:31
Drogba'yı parçalı forma ile görmek! Eğer aşı tutarsa bence Fatih Terim'in aklında Şampiyonlar Ligi ile ilgili acayip hayaller var :n:

Facx
27.Ocak.2013, 23:45
nasıl gereksiz? nasıl lüks arkadaş ya? :) Drogba gelirse burak-umut-elmander kenarda bekler. zaten umut sene sonu gidiyor. bahsettiğiniz adam Drogba! Sow ve Elmander gibi yabancıları bile domine ettiği bir ligde Drogba uzaylı gibi olur.Güç,kuvvet,vuruş tekniği ve hava hakimiyeti...Adamda olmayan tek özellik dribling...

umutun gidiceğini hiç sanmıyorum ben 4-3-1-2 oynarsakta 2 forvet oynarız

E.Cartman
27.Ocak.2013, 23:49
Baros'u gitmiş farz ediyorum. Melo kesin gidecek, Riera kapalı kutu, Elmander büyük ihtimal gidecek, Eboue gidişata göre bi sezon daha kalabilir, Muslera'ya iyi bir teklif gelirse gönderilir. Elde kaldı Sneijder, Drogba, Dany, Amrabat. Yabancı sol bek gelse, yabancı kanat gelse bir de yabancı stoper gelse 7 yabancımız olur.

RaSenGan
27.Ocak.2013, 23:52
Drogba gelirse ki gelecek gibi duruyor.Yarın açıklanabilir.Şart değil ama gelirse takım için dengeler nolur bilmiyorum.Tek forvet oynayıp 3 forveti yedek tutmak kötü olur.Sonuçta bu isimler şu an ligte ve ŞL'de gol krallığının başında olan oyuncular.Çift forvet oynarsak da Sneijder nasıl oynar arkası nasıl olur bilmiyorum.Neyse gelsin de Fatih Terim bulur bir yolunu :D

wallaha baq
27.Ocak.2013, 23:52
Drogba'yı parçalı forma ile görmek! Eğer aşı tutarsa bence Fatih Terim'in aklında Şampiyonlar Ligi ile ilgili acayip hayaller var :n:

birde stoper alırsa gs, o hayaller gerçek olur

uAburak89
28.Ocak.2013, 00:39
Drogba'ya gereksiz ve lüks demek son zamanlarda gördüğüm en içi boş yorum. Biz Barca değiliz, Real değilz. Takımda iyi forvetler var deniyor, Elmander kaç gol atmış, esas olayı golden çok baskı yapması, Umut fırsatçı, takipçi, Burak atıyor ama attıklarından daha kolaylarını kaçırabiliyor. Drogba ise komple golcü. Galatasaray'ın Drogba'yı ihtiyacı yok diyenler lig maçlarını bırakın ŞL maçlarını bile 90 dakika izlememiştir bence. Bu sezon değerlendiremeyen fırsatlardan dolayı kaybedilen puanlar gün gibi ortada. Eldeki hücum elemanlarının gol atması tamamen oyun anlayışımızdan dolayı. Ligimizden bir örnek vermek gerekirse Sow bizde olsa puan farkı 5 değil, 10-12 seviyesinde olabilir. Drogba stoperden daha öncelikli bir ihtiyaçtır. Bu lig için harikanın ötesinde olur, yeter ki oynamaya gelsin.

William Rookwood
28.Ocak.2013, 00:51
Kanatsız çift forvet oynucaz Inter gibi zaten şuan ki kadroda en uygunu o olur.

Sheriff
28.Ocak.2013, 00:56
İyide iki forvetiniz gol krallığına oynuyor, Elmander gibi bir oyuncunun yedek kaldığı bir takımınız var. Tamam Drogba geliyorsa eğer mutlaka alınmalı derim bende ama sonuç itibariyle forvet oyuncusuna ihtiyacımız var, mutlaka forvet alınmalı diyebiliyormusunuz?

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 00:58
İyide iki forvetiniz gol krallığına oynuyor, Elmander gibi bir oyuncunun yedek kaldığı bir takımınız var. Tamam Drogba geliyorsa eğer mutlaka alınmalı derim bende ama sonuç itibariyle forvet oyuncusuna ihtiyacımız var, mutlaka forvet alınmalı diyebiliyormusunuz?

Ben diyorum amaç Şampiyonlar Ligi. Burak , Umut veya Elmander ayaklarında pek top tutamıyorlar , topu ileri taşıyamıyolrar ve şutları da çok iyi değil. Burak'ın artısı araya iyi hareketlenmesi bazende güzel kafalar vuruyor , Umut'un artısı pres , fırsatçılık , Elmander'de sırf koşuyor. Drogba geldiğine level atlar takım bir forvette olması gereken her şey var oyun içinde de çok rahatlarız.

uAburak89
28.Ocak.2013, 00:59
Drogba gibi adam alınabiliyorsa evet, zaten Fatih Hoca'da böyle düşünüyormuş. Topu ilerde tutamıyoruz geçen seneki gibi, insan ister istemez kıyaslıyor. Umut zaten kiralık, Elmander sakatlığından sonra eski formundan uzak, sezon sonu yollar ayrılabilir. Anelka ismi geçseydi misal sonuna kadar hayır ama Drogba gelecekse evet.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 01:01
Gol krallığı umurumda değil şahsen.Gol atmak güzel bir şeydir ancak takım oyununu büyük ölçüde etkiliyor forvetler,özellikle de Burak.Tamam Umut-Elmander varken iyi pozisyon yakalıyoruz,iyi oynuyoruz ama bitirişe gelince bütün takım Guiza kesiliyor.Bitirici,güçlü,mücadeleci,hırslı kısacası ayı gibi bir forvete ihtiyacımız var.O da Didier Drogba oluyor.

Sheriff
28.Ocak.2013, 01:06
Arkadaşlar tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz, hepimiz haa Drogba ysa ok diyoruz. Bunun anlamı ne, iyi olan bir mevkiyi daha da iyileştirmek.

Nocna Mora
28.Ocak.2013, 01:09
Tek forvet oynamayalım da bana kafi.

C h A o S
28.Ocak.2013, 01:20
Drogba Çin'de ne yaptı ne etti bilen var mı?

ShevAnil
28.Ocak.2013, 01:22
Drogba Çin'de ne yaptı ne etti bilen var mı?

wikipedia'da 19 maçta 12 gol attığı yazıyor.

C h A o S
28.Ocak.2013, 01:28
wikipedia'da 19 maçta 12 gol attığı yazıyor.

İyiymiş.Demekki yatmaya gitmemiş.

Bu arada ntvpor son dakika veriyor.2.5 yıllık sözleşme imzalamışız.Rüyada görsem şu kadroyu inanmam.Gerçekten yok artık diyorum.

Raheem Lawal.
28.Ocak.2013, 01:30
Ve Aldık Drogba Galatasaray ile 2.5 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Kaynak: Trtspor Trt1.

Sheriff
28.Ocak.2013, 01:31
Sneijder'in aksine Drogba'nın ölüsünün bile yeteceğini düşünüyorum.

uAburak89
Resmi site açıklamadan inanmam.

europeanconquer
Öahohöveeeeeeeeeeeeeyyyyyy

Abovvv fışşşş aneeeeey :n:

Hayırlı olsun :)

Edit:Tabi resmi siteyi beklemekte yarar var :D Timsah olmayalım.

Alicanfmfan
Umut bu sezon 11 gol attı ancak attığı gollerin 8-9'u bi garip, düşerken vurmalar, vuramadığı halde sekip gol olması. Sivas'a attığı harika gol var birde Kayseri'ye attığı güzel kafa golü. Tamam hoş iyi futbolcu ancak Umut'a güvenip, Drogba gelmesin demek ne demektir.

Deus Dominus
28.Ocak.2013, 01:33
Yazık ya... Milli takımın forvetleri Galatasaray'daydı, artık onlarda yedek kalacak... Gidip de Necati'yi, Hasan Kabze'yi, Sinan Kaloğlu'nu, İlhan'ı vs. vs. milli takıma da seçmiyorlar İstanbul'da oynamıyor diye. Fatih Terim'e de Allah sabır versin, varlık içinde yokluk çekmese bari, bu kadar alternatif sıkıntı.
Haa bir futbolsever olarak böyle önemli isimleri ülkemizde izlemek ayrı bir keyif verir o konu ayrı :)

Facx
28.Ocak.2013, 01:33
Drogba gibi adam alınabiliyorsa evet, zaten Fatih Hoca'da böyle düşünüyormuş. Topu ilerde tutamıyoruz geçen seneki gibi, insan ister istemez kıyaslıyor. Umut zaten kiralık, Elmander sakatlığından sonra eski formundan uzak, sezon sonu yollar ayrılabilir. Anelka ismi geçseydi misal sonuna kadar hayır ama Drogba gelecekse evet.

ben umutun tutulcağını ve tutulması gerektiğini düşünüyorum ondan daha iyi türk yedek forvet yoktur maç sıkıştımı sür oyuna çarpa çarpada olsa gol atar

Flawless Victory
28.Ocak.2013, 01:35
Sözleşme imzalandı dedi TRT'de yani spekülasyon veya son anda olmayacak bir durum kalmadı. Drogba Galatasaray'da hayırlı olsun.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 01:35
Drogba hayırlı olsun 1 yılı opisyonlu 2.5 yıllık sözleşmeyi imzalamış.

uAburak89
28.Ocak.2013, 01:37
Irmak Kazuk: 4m€ imza parasi, bu sezonun kalani icin 2m€, onumuzdeki sezon 4m€ ve opsiyon kullanilirsa 2.9m€

Bonservisi yoksa imza parası = bonservis diye düşünebiliriz. Onun dışındaki anlaşma makul gibi.

Facx
Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk
4m€ imza parasi, bu sezonun kalani icin 2m€, onumuzdeki sezon 4m€ ve opsiyon kullanilirsa 2.9m€

edit: verilmiş

neyse eğer gerçekten alındıysa sene sonu elmander gider umut tuttulur eren derdiyoku falan alırsak ayrı tabide oda biraz işin cılkını çıkarmak olur

zeck17
Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk
4m€ imza parasi, bu sezonun kalani icin 2m€, onumuzdeki sezon 4m€ ve opsiyon kullanilirsa 2.9m€

Night_Mare17
Drogba kendisine dokunanı yıkıyor Çin'de ki gollerine falan baktım Drogba aynı Drogba.

Flawless Victory
28.Ocak.2013, 01:39
Muhtemelen diziliş şöyle olacak :

--------------Muslera-----------------------

Eboue--Semih--Dany--H.Balta (Riera)

-----------Selçuk--Melo(Yekta)--------

Hamit----------------------------Sneijder

-----------Drogba--Burak-----------------

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 01:40
Muhtemelen diziliş şöyle olacak :

--------------Muslera-----------------------

Eboue--Semih--Dany--H.Balta (Riera)

-----------Selçuk--Melo(Yekta)--------

Hamit----------------------------Sneijder

-----------Drogba--Burak-----------------

Yok Hocam bence 2000 yılındaki gibi olacak Hamit'i de bir geriye ortaya çek Sneijder'i forvet arkasına çek.

Facx
28.Ocak.2013, 01:41
Yok Hocam bence 2000 yılındaki gibi olacak Hamit'i de bir geriye ortaya çek Sneijder'i forvet arkasına çek.

aynen yekta ve melo topla dribling yapabiliyolar gerektiğinde zaten hamit o tip bi oyuncu sneijder de kanatta oynamaz

europeanconquer
28.Ocak.2013, 01:42
Fatih Terim'in enteresan bir 4-2-3-1 deneyeceğini düşünüyorum.Ama nasıl bir şey olacak onu tahmin edemiyorum.

Flawless Victory
28.Ocak.2013, 01:44
Konu ismine Didier Drogba yazılabilir mi? İmzalamış adam. :)

Kaka Leite
28.Ocak.2013, 01:46
Bu sene Ntvspor'un falan verdiği birçok haber fos çıktı. Resmi olarak gidelim diyorum ben yoksa yazmakta bişey yok yazayım yani sorun değil :icon_biggrin:

Özgür Çetin
28.Ocak.2013, 01:47
Drogba Resmen bitmiş..Az önce Orta Saha programında olayın nasıl gerçekleştigide açıklandı.
Drogba Eboueye Sizde oynamak istiyoruım Parada sorun çıkarmam diyor.Eboue Ali beye iletiyor.Ali beyde Terime.. Drogba imza bedeli 4 milyon euro alacak..

Alicanfmfan
28.Ocak.2013, 01:48
O değilde, sezon sonu Muslera'yı satacağız sanki sürekli dillendiriliyor bu olay. Satacaksak da Astronomik rakama satarız inşallah, kaleyede Onur'u alırsak idare ederiz gibime geliyor.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 01:50
Bu sene Ntvspor'un falan verdiği birçok haber fos çıktı. Resmi olarak gidelim diyorum ben yoksa yazmakta bişey yok yazayım yani sorun değil :icon_biggrin:

Hasan Şaş kaynaklı usta ben dünden biliyorum.

uAburak89
28.Ocak.2013, 01:50
O değilde, sezon sonu Muslera'yı satacağız sanki sürekli dillendiriliyor bu olay. Satacaksak da Astronomik rakama satarız inşallah, kaleyede Onur'u alırsak idare ederiz gibime geliyor.

26 milyon euro deniyor, bakalım.

Resmen açıklanmadan sevinmek yok. Stoper de gelecek diyorlar, Ünal Aysal coştu resmen.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 01:51
Ntvspor sitesi çöktü mü ?

Facx
28.Ocak.2013, 01:51
stoperede kolo toure gelirse fildişi çetesi kurarız :icon_cool:

Flawless Victory
28.Ocak.2013, 01:52
Thiago Silva'yı istiyoruz.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 01:53
Seneyede Muslera'yı satıp Onur'u alırsak bir yabancı hakkımız daha olur yani yabancı stoper ve yabancı sol bek oynayabilir. Kolarov gelir gibime geliyor sol beke ondan kötüsü gelmez artık yönetim baya yukarı çekti seviyeyi transferde.

Börk
28.Ocak.2013, 01:54
Seneye 5 oluyor yalnız ?

Facx
Seneyede Muslera'yı satıp Onur'u alırsak bir yabancı hakkımız daha olur yani yabancı stoper ve yabancı sol bek oynayabilir. Kolarov gelir gibime geliyor sol beke ondan kötüsü gelmez artık yönetim baya yukarı çekti seviyeyi transferde.

sene sonu carlinhos tekrar gündeme gelir bence he tabi kolarovada hayır demem :0:

Kaka Leite
Alın bakalım gençler, içim kan ağlasa da yaptım :icon_biggrin:

Şaka bir yana hayırlı olsun.

europeanconquer
Muslera gönderilmemeli,gönderilirse yine başlayacak kaleci sorunu.Sırf yabancı kontenjanı açacağız diye sağlam olan mevki gönderilirmi hiç ? Başta Fatih Terim izin vermez.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 01:55
Seneye 5 oluyor yalnız ?

Seneye 5 olmuyor.2014-2015 sezonunda 5 yabancıya düşecek.

uAburak89
28.Ocak.2013, 01:56
Seneye 5 oluyor yalnız ?

Seneye 6 yine, kadroda 10, ilk 18'de 6 yabancı şeklinde.

Facx
28.Ocak.2013, 01:56
Seneye 5 oluyor yalnız ?

hayır ondan sonraki sene 5 oluyor ki yanılmıyosam onda da kesinlik yoktu ama seneye de 6 yabancı hakkı var kesin zaten tüp federasyonu gider zamanı dolunca misyonlarını tamamladılar nasıl olsa

nannar
28.Ocak.2013, 01:58
Hazır el atmışken Fil Dişi milli takımından 2-3 oyuncu daha alalım o zaman :n:

Drogba geldiya la!!!! :n:

europeanconquer
Forma numarası 18 olur herhalde ?

Facx
Drogba

Merak edenlere Drogba'nın Çindeki performansı

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 02:00
Burak ile CSKA anlaşmış 17 Milyon Euro'ya diyorlar.

Alicanfmfan
28.Ocak.2013, 02:01
Resmi sitede açıklama yok, ben yine bekleyeceğim açıklamayı. 17 Milyon Euro'ya direk verelim Burak'ı.

nannar
28.Ocak.2013, 02:01
Valla ben resmi imzalar atılana kadar fazla heyecanlanmayalım derim :D

uAburak89
28.Ocak.2013, 02:02

İyi ki bir maç oynamadı. 10 kişi kalmasak girecekti oyuna büyük ihtimalle, hemen başladı dedikodular.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 02:02

Türk futbol tarihinin en kazık transferi olur.

17 Milyon Euro ney laaan :icon_eek:

Ancak yalan haberdir büyük ihtimal,Doumbia varken başka forvete ihtiyaç mı var ? :D

Facx
28.Ocak.2013, 02:04

Ancak yalan haberdir büyük ihtimal,Doumbia varken başka forvete ihtiyaç mı var ? :D

Doumbia 1 senedir sakat geçtimi sakatlığı bilmiyorum da aman diyim sene içinde isterlerse 30 m € versinler hiç bi önemli futbolcu satılmamalı sene sonu için söz versinler en iyi ihtimalle

Alicanfmfan

Bide bartdağın dolu tarafından bak; Adam geçen sezon gol rekoru kırmış bu senenin şampiyonlar ligi gol krallarından biri.

Suss çaktırma işte. :D

nannar
Burak'ı 5 e aldık, 5,1 milyon verseler valla ben satılsın derim :n: Drogba gelmese de satılsın derim :D

E.Cartman
28.Ocak.2013, 02:05
Adam iyi giderken itekleyelim işte. 17 milyon deli para, eğer haber doğruysa düşünmeye gerek yok :D

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 02:07
Hasan Şaş'ın dediği Burak hakkında 17 milyon versinler hemen satarız ama daha bilmiyorum demiş :D

europeanconquer
Bide bartdağın dolu tarafından bak; Adam geçen sezon gol rekoru kırmış bu senenin şampiyonlar ligi gol krallarından biri.

Suss çaktırma işte. :D

Aslında Şampiyonlar Ligi'nde 2-3 gol daha atsa 17 değil 27 milyon euro ya sezon sonunda göndeririz bir Rus kulübüne :n:

zeck17
Galatasaray şu an elinden hiç bir futbolcuyu çıkarmaz gibi Ve galatasarayda seneye melo+baros uijfalusi gidecek kalan isimler muslera-riera-dany-eboue-amrabat-elmander-sneijder-drogba-gelirse kolo yani 9 yabancı eder ve carlinhos gelirse riera da bir şekilde ayrılır gibi ve galatasaray yerli bir stoper sol bek veya orta saha alacaktır ondan güzel bir kadro olacaktır yabancılarda da rotasyon olacaktır 2-3 saha dizilişimiz olacaktır yani her şey güzel gidiyor gibi

Gncl1905
Kimse Burak'a 17 MN vermez. Yalan haberdir. Bugün oyuna girmedi diye biri uydurdu herhalde ama kırmızı olmasa muhtemelen girecekti.

Börk
Artık duralım bence takım içi dengeler bozulacakmış gibi geliyor bana ne satalım ne alalım.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 02:09
http://img593.imageshack.us/img593/9871/unalbaskan.gif

Homer J.S
28.Ocak.2013, 02:11
Drogba konusunda bu kadar gaza gelmeyelim bence

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 02:12
Drogba konusunda bu kadar gaza gelmeyelim bence

Performans konusunda değilsen katılabilirdim de transfer bitti.

Homer J.S
28.Ocak.2013, 02:15
Resmi sitede görmek lazım diye düşünüyorum

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 02:16
Resmi sitede görmek lazım diye düşünüyorum

Yineden evet beklemek gerekiyorda benim aldığım bilgi transfer bitti.

uAburak89
28.Ocak.2013, 02:16
Gelirse çok iyi olacak yahu, inanılmaz sevinirim. Para için gittiği Çin ligindeki istatistikleri, maçlarda yaptıkları bile gayet iyi. Oynamaya geliyor, çok iyi olacak inşallah.

Homer J.S
28.Ocak.2013, 02:17
Yani ben sükunetimi korumayı seviyorum, sonra resmi sitede görünce daha büyük bi aydınlanma oluyor bende :D

Xipe Totec
28.Ocak.2013, 02:19
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lnan5m7vpN1qadafoo1_500.jpg

:)

nannar
28.Ocak.2013, 02:28
Fenerbaheçe'li birinin yaptığı bir yorum gördüm de baya güldüm,paylaşmak istedim; :)

"ünal aysalla geçen sene dalga geçiyorduk çilek diye ama adam manavı topladı!"

mwaru
28.Ocak.2013, 02:30
Burak olayı bana Servet'in Marsilya ile ütopik bir rakamla anlaştığı günleri hatırlatıyor, o zamanlar Marsilya'nın başkanı ölmeseydi gidiyordu Servet,baktılar iş ciddiye bindi Azrail devreye girdi.

nannar
28.Ocak.2013, 02:33
Burak olayı bana Servet'in Marsilya ile ütopik bir rakamla anlaştığı günleri hatırlatıyor, o zamanlar Marsilya'nın başkanı ölmeseydi gidiyordu Servet,baktılar iş ciddiye bindi Azrail devreye girdi.

Harbi Serveti şaka maka kaktırıyorduk az daha 8 milyon €'ya :D

E.Cartman
28.Ocak.2013, 02:33

valla ya ne güzel kakalıyoduk Servet'i 8'e :zuhaha

mwaru
28.Ocak.2013, 02:35
Çok ilginç olay düşünsenize son ve tek ihtimal başkanın ölmesi ve ölüyor.

zeck17
28.Ocak.2013, 02:37
http://i45.tinypic.com/5y4zep.png

Şakacı Taraftarımız :D

Flawless Victory
28.Ocak.2013, 02:47
Valla ben resmi imzalar atılana kadar fazla heyecanlanmayalım derim :D

Abi sözleşme imzalandı diyorlar, Galatasaray ilgileniyor demiyorlar ki.

Flawless Victory
28.Ocak.2013, 02:52
Demek sene başında Shaqiri'yi de alsaydık ne takım oluyormuşuz, vay be.

uAburak89
28.Ocak.2013, 03:19
Kap bildirimi yarın gelecek, transfer de salı günü açıklanacak diyorlar. Stoper veya sol bek için hala çalışmalar sürüyormuş, Baros'un 1-2 güne takımdan ayrılacağı söyleniyor. Son duyumlar bu şekilde. :D

nannar
28.Ocak.2013, 03:29
hazır başlamışken ujfalusi,baros ve riera'yı satıp 1 sol bek 1 de stoper alalım madem :D

uAburak89
28.Ocak.2013, 03:31
İletiyorum ilgili kişilere. :D

byariff
28.Ocak.2013, 03:33
beyler dedigim gibi drogba ile sozlesme imzalandi mesaleleri yakabilirsiniz bana guvenin istihbarat madrid ulku ocaklari.. =)

sakary Ali
28.Ocak.2013, 03:35
Aslında Drogba'nın geldiğine pek sevinemedim gibiydi ancak burada yorumları görünce o kadar da kötü olmadığını gördüm.

Bence Terim hayatta 4312 gibi bir sisteme dönmez. 4231 oynayıp, Muslera-Sniejder-Drogba-Dany-Eboue banko kadroya yazılacak isimler. Bunun dışında acaba orta sahada Hamit-Selçuk yapıp, Burak'ı sağ açığa çekebilir mi? Sol tarafta ya Riera ya da Amrabat'ı kullanabilir. Ancak sol bek transferi şart. Yabancı bir sol bek geldikten sonra Amrabat dışarda kalabilir. Fatih Terim'in işi zor.

Burak eğer satılacaksa bence satılmalı. Kendi kendime hiç bu Rus kulübünün haberlerini görmeden, Trabzon'a geri dönse falan dedim ama zor :)

LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 04:01
1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık anlaşıldı diyor NTVSpor hayırlısı olsun ne diyelim.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 04:12
Ben Hasan Şaş'dan aldım diyorum biligiyi istihbaratı falan boşverin Drogba bizde pof. :D

byariff
28.Ocak.2013, 04:16
Çildirttt bizi baskan çildirttt !!!

http://s1.directupload.net/images/130127/lwdnz76p.swf

Börk
28.Ocak.2013, 04:23
Buradan fanatik gazetesine bir alkış alalım 7 sene önceden Drogba'nın geleceğini bildiler :D

OrcunFB
28.Ocak.2013, 05:23
İnşallah gelmez.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 05:39
İnşallah gelmez.

Geldi bile. :)

OrcunFB
28.Ocak.2013, 05:44
Resmi bir şekilde açıklanmadan umut kesilmez. :D

davidvilla
28.Ocak.2013, 11:21
Toure ne oldu Toure onu söyleyin :)

Hugo
28.Ocak.2013, 11:48
Milan Baroş için palermo ilgileniyor deniyordu. Asılsız mı çıktı o bilen var mı olayı?