View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
uAburak89
30.Ocak.2013, 20:40
Serdar Taşcı'nın ciddi bir maliyeti olur, kulübü de zor bırakır kaptanları sonuçta. Zor gözüküyor.
europeanconquer
30.Ocak.2013, 20:41
34cimbom34 @34cimbom34
gelir gelmez bilemem hedefin ismi serdar taşçı
Hadi bakalım hayırlısı.
erdem344
30.Ocak.2013, 20:44
Serdar takla ata ata gelir.
lexoqe
30.Ocak.2013, 20:50
Oyuncu istesin gerisi gelir.
höwedesi alıp schalke yi stopersiz bırakalım :p
RaSenGan
30.Ocak.2013, 21:32
Ömer veya Serdar olabilirdi ama devre arası sağlam para harcandı Sneijder ve Drogba için.Her ne kadar birkaç yıla bölünse de iyi bir para çıkıcak kulüpten.Üstüne bir maliyetli transfer daha zor olabilir.
byariff
30.Ocak.2013, 21:51
para konusunu takmayin kafaniza shaqiriye ayrilan 13m harcandi, serdar tasciyi izlemedim ama omer toprak semih ikilisi iyi olur.
urwrdskkn
30.Ocak.2013, 21:57
para konusunu takmayin kafaniza shaqiriye ayrilan 13m harcandi, serdar tasciyi izlemedim ama omer toprak semih ikilisi iyi olur.
ben ömer toprağı daha çok isteyenlerdenim çünkü milli takımda müthiş bir ikili olacaklar gelecekte
Lucas Neill
30.Ocak.2013, 22:46
Dennis Aogo yazdi GS'li bi abi twitterdan benim de aklimdan geciyodu bugün bu oyuncu pek izlemedim ama sol bek stoper ön libero sol acik falan oynayabilen cok yönlü bi oyuncu diye biliyorum izleyen fikri olan var mi ?
lexoqe
30.Ocak.2013, 22:57
Dennis Aogo yazdi GS'li bi abi twitterdan benim de aklimdan geciyodu bugün bu oyuncu pek izlemedim ama sol bek stoper ön libero sol acik falan oynayabilen cok yönlü bi oyuncu diye biliyorum izleyen fikri olan var mi ?
Avrupa standartlarına göre çok güzel bir transfer olur.
lexoqe
31.Ocak.2013, 01:39
Seneye de Nuri Şahin'i alır Terim :)
Önder HOCA
31.Ocak.2013, 01:45
Seneye de Nuri Şahin'i alır Terim :)
seneyede dortmund da
IcedEarth
31.Ocak.2013, 14:15
Drogba transferini yaş olayından dolayı eleştiren taraftara sahip 2 takımdan birinin Emre Belözoğlu, diğerinin ise Mamadou Niang ile anlaştığı söylentileri sizce de komik değil mi?
davidvilla
31.Ocak.2013, 14:22
Drogba transferini yaş olayından dolayı eleştiren taraftara sahip 2 takımdan birinin Emre Belözoğlu, diğerinin ise Mamadou Niang ile anlaştığı söylentileri sizce de komik değil mi?
Yani bi ironi var hafiften tabi
hakan769
31.Ocak.2013, 14:37
Serdar Aziz gelse son gün.
IcedEarth
31.Ocak.2013, 14:41
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130131/Son_Aslan_Serdar.html?utm_campaign=Son_Aslan_Serda r (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ajansspor.com% 2Ffutbol%2Fsuperlig%2Fh%2F20130131%2FSon_Aslan_Ser dar.html%3Futm_campaign%3DSon_Aslan_Serdar)
Ne kadar doğru bilmiyorum ama şöyle de bir haber var.
europeanconquer
31.Ocak.2013, 14:43
Ben pek inanmıyorum bu tarz haberlere.
IcedEarth
31.Ocak.2013, 14:49
Ben pek inanmıyorum bu tarz haberlere.
Ben de pek inanmadım zaten, yine de insan umutlanıyor.
hakan769
31.Ocak.2013, 14:50
Serdar Aziz en fazla 3 milyon euro fazlası verilmemeli.
IcedEarth
31.Ocak.2013, 14:55
Serdar Aziz en fazla 3 milyon euro fazlası verilmemeli.
Sadece 3 milyona mümkün değil vermezler. 3 milyon euro+2 oyuncu belki.
IcedEarth
31.Ocak.2013, 15:05
Bu arada Aykut Erçetin geri dönüyor haberleri var.
europeanconquer
31.Ocak.2013, 15:08
Gelsin yadırgamam.9 yıl hizmet verdi sonuçta.
hakan769
31.Ocak.2013, 15:08
Eray Aykut'dan kötü bir kaleci değildir heralde dönmesin.
europeanconquer
31.Ocak.2013, 15:18
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/313139.php
Serdar Aziz yalanmış beyler.
Serdar Taşçı'yı beklemeye devam :D
Lucas Neill
31.Ocak.2013, 15:56
Chivu zu Gala diyollar
byariff
31.Ocak.2013, 16:05
transfer donemi kapandi bosuna beklemeyin
RasAnt
31.Ocak.2013, 18:13
Lampard geliyomuş
europeanconquer
31.Ocak.2013, 18:24
Lampard LA Galaxy ile anlaştı diye duydum ben.
TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ocak.2013, 18:29
Serdar Taşçı'nın Türkiye'de oynayacağını sanmıyorum ama Ömer Toprak gelebilir.
niye gelmesin ki, stuttgarti izliyoruz. hedefsiz bir takim senelerdir, oyle de devam edecek gibi gorunuyor. hem SLde hem de sampiyonluk mucadelesi veren turkiyenin buyuk bir takiminda oynayacak olmak yeterince cazip sebepler. olur da serdar tasciyi kadrosuna katarsa gs cok buyuk is basarmis olur. defansta onemli bir bosluk doldurulmus olur. ne pahasina olursa olsun almali bence serdari gs.
E.Cartman
31.Ocak.2013, 18:35
Serdar Taşçı veya Ömer Toprak 2'lisinden birini alıp Semih'in yanına koymalıyız. Ben şahsen Ömer'i tercih ederim çünkü milli takımı da direk etkiler bu birliktelik.
Lampard ihtimali yok gibi bir şey ama yinede konuşmak gerekirse Lampard'a gerek yok. Tamam defansif özellikleri Selçuk'tan da Sneijder'den de Yekta'dan da veya diğer tandem oyuncularımızdan da iyi ama bize net bir kesici lazım. Melo'nun yerini doldurmayışımızın nedeni bu çünkü. Hem agresif hem iyi top kesiyor ayrıca hava hakimiyeti de iyi bu yüzden iyi bir Melo hem defansı hemde ofansı çok rahatlatıyor. Bizim Lampard'dan önce Melo tarzı birini bulmamız lazım.
Bulstrap87
31.Ocak.2013, 19:03
lampard a ihtiyac yok ki takımda selcuk snijder melo varken lampard gereksiz olur bence.gs stoper ihtiyacı var..
byariff
31.Ocak.2013, 19:30
Dany seneye melo yerine olabilir savunmayada 1 turk aldimmi iyi olur.
Lucas Neill
31.Ocak.2013, 20:02
Aykut :D
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=258336
europeanconquer
31.Ocak.2013, 20:04
Sneijder ve Drogba'dan daha bomba bir transfer :n:
uAburak89
31.Ocak.2013, 20:04
Şaka mı bu ? Tamam Ufuk kötü ama Aykut çok mu iyiydi ? Saçma bir transfer.
OrcunFB
31.Ocak.2013, 20:05
Drogba, Sneijder kimmiş be. :n:
uAburak89
31.Ocak.2013, 20:12
Drogba, Sneijder kimmiş be. :n:
Tanımıyor olman senin ayıbın. :D
Taffarel'in raporu sonucu alınmış Aykut, Ufuk gönderilsin o zaman. 6 aydır antreman yapmayan Aykut kadar olamıyorsa bu takımda işi yok. Kupa maçları ve hazırlık maçlarında rezildi zaten. Eray da tecrübesiz diye düşündüler herhalde, Allah'tan alacağı para çok değil Aykut'un.
12 numaralı forma Aykut'a yakışır, Drogba başka forma alsın. :D
IcedEarth
31.Ocak.2013, 20:13
Yuvana hoşgeldin Aykut.
aykut diyince bende aykut kocamanla alakalı yapılmış bi geyik sandım :D
hakan769
31.Ocak.2013, 20:18
bu adam torpilli galiba başka bi açıklaması olamaz.
mpaker66
31.Ocak.2013, 20:18
aykut diyince bende aykut kocamanla alakalı yapılmış bi geyik sandım :D
O zaten bizden :D Kap'a bildirmeye gerek yok.
Bu arada Aykut niye geldi ya harbi?
başlığın en kısa zamanda yenilenmesini istiyorum :D
europeanconquer
31.Ocak.2013, 20:23
Aynen başlık değişmeli :n:
mpaker66
31.Ocak.2013, 20:24
Bu ne biçim yönetim ya, sırf transfer yapmak için transfer yapıyolar, boşa para harcıyolar aykut ne ya. Yönetim istifa! :D
RaSenGan
31.Ocak.2013, 20:30
Adam 200 bin TL alıcakmış zaten.Diğer oyuncuların çerez parası falan :D Gerek var mıydı yoktu tabi ki ama adam kulüp bulamamış bir nevi vefa olayı olmuş.Sezon sonu ya Eray kiralanır ye Ufuk gider ya Aykut bir alıcı bulur.4 tane kaleciyi napıcaz :D
Sirius Black
31.Ocak.2013, 20:47
Eray fena oynamamıştı oynadığı maçlarda umarım Aykut 3. kaleci olarak gelmiştir. :)
Nocna Mora
31.Ocak.2013, 20:52
Eray'a şans versenize bu bitmiş adamın yerine
KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2013, 20:56
Aykut'un alınma mantığını hala çözemedim ama neyse
Oceanus
31.Ocak.2013, 21:08
Aykut'un alınma mantığını hala çözemedim ama neyse
Bazı takımlar eski oyuncularını alıyorlar onlara gönderme yaptı bizim yönetimde :D
KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2013, 21:12
Bazı takımlar eski oyuncularını alıyorlar onlara gönderme yaptı bizim yönetimde :D
Güzeldi :D
Barış Özbek'i de alalım boşta nasılsa:)
KaRaBükLü KraL
31.Ocak.2013, 21:42
Fenerbahçe'nin Emre ve Ziegler hamlesine Aykut'u alarak karşılık verdik psikolojik üstünlük bizde :D
Night_Mare17
31.Ocak.2013, 21:42
Aykut transferi esprisine.
aykut antrenmanda forvet başına 1 kaleci düşsün die alınmışta olabilir :D
sarianet
31.Ocak.2013, 21:45
galatasaray mükemmel transferler yaptı özellikle drogra tam bi bomba zevkle izleyeceğiz inşallah
zeck17
31.Ocak.2013, 22:16
Ufuk'Un hazırlık maçlarındaki o kötü performansından sonra gerekli gibiydi eray bir kaç daha büyük ve biraz tecrübeli olsa aykut'un geri gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz :)
Özgür Çetin
31.Ocak.2013, 22:25
Aykutun en başından beri karşıydım gitmesine zaten Ufuku 34 maç banko oynat birşey yapamaz.. Aykut o şampiyon oldugumuz sene hatırlamıyorsam 20 lig maçında oynadı. Sİvas maçında 3 gol yedi diye eleştirildi ki bu adma 490 dakıka gol yemedi..İyi oldu en azından Muslera sakatlanırsa biraz daha sakin kalıcaz
Night_Mare17
31.Ocak.2013, 22:27
Abi dedğim gibi ciddi ciddi esprisine bu transfer. Ufukla falan alakası yok.
europeanconquer
31.Ocak.2013, 22:27
Ben hala bir stoper transferi bekliyorum.
Night_Mare17
31.Ocak.2013, 22:31
Ben hala bir stoper transferi bekliyorum.
Popescu iyi gider. :n: :n:
Alicanfmfan
31.Ocak.2013, 22:43
Aykut Erçetin transferini hatır transferi olarak görüyorum ben.
europeanconquer
01.Şubat.2013, 01:42
Stoperden vazgeçmişiz sanırım.İbrahim Seten öyle diyor.Bu günlerde dediği birkaç şey doğru çıkmıştı.İnşallah bu doğru değildir.
byariff
01.Şubat.2013, 04:31
td"de gordum gulmekten kriz girdi bana :D
unal aysal almandaydi arkadas konusmalari yayinlamis.
Ünal Aysal bugün Wiesbaden Sehrine geldi, bana 15 dakika uzak ve benim simdi haberim oldu, kahroluyorum su an.. arkadas tesadüfen görmüs, 3. lig takimlarindan sv wehen wiesbaden ile kooperativ is birligi yapacakmis
http://www.wiesbadener-kurier.de/region/wiesbaden/meldungen/12794299.htm
arkadas eger sallamiyorsa
Ünal Aysal Baskan bugün Wellritzstraßeda Harput'da Taraftarla bulusdu ve sorularimizi yanitladi...
Salih: Ünal Abi, Transfer isleri noldu Stoper alinacakmi Lig Tvde bugün Serdar Aziz Denildi...
Ünal Aysal: Hocamiz istemiyor transferler yaza kaldi...
Salih: Baskan yeter zaaten Ligde 17 Takiminda Pisikolojisini bozdunuz iki transferle...
Ünal Aysal: Yani, birazda Yaza birakalim yazin bozulsun...
BÜYÜKSÜN BASKAN ! ! !
resim cekilmisler, bol bol sohbet etmisler, transfer kapanmis yani
Hessen Eyaleti Başbakanı Volker Bouffier'e, GS Başkanı Ünal Aysal tarafından başbakanlıkta forma verildi.
Konusmasi ;
hahaha yemin ediyorum baskanin kaldigi oteli buldum telefon acip "good evening, here is fatih terim, coach from galatasaray, can you connect me with ünal aysal" diyorum kadin hemen "yes, please hold the line" diyor ama baskan telefona cikmiyor
yemin ediyorum, otelin numarasi 0049 611 1330, http://www.nassauer-hof.de/
simdi tekrar aradim, yine ayni dialog, kadin demez mi "who are you" ben dedim "fatih terim, grande terim coach of galatasaray" kadin "ünal aysal is not in his room, can i give a message" diyor.. bende "he has to call me in my ofis tomorrow at 9 o'clock early, i want transfer ömer toprak" dedim yüksek seslen, kadin "okay, i tell him" dedi
hahahaa ses kaydi bile yaptim!
ses kaydi bile yapmis :D
http://www.filedropper.com/memo_3
zeck17
01.Şubat.2013, 04:34
Hahahaha alıp gelmesin şimdi :D
EndoplazmiK RetikuluM
01.Şubat.2013, 04:40
Hahahah çok iyi :)
Nocna Mora
01.Şubat.2013, 05:05
Haha çok iyi ya :D
Nocna Mora
01.Şubat.2013, 14:42
http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.tl/Yetenekliturkfutbolcu-2011_2012--Oe-zel--Oe-d.ue.lleri.htm
Su gurbetçi çocukları Türk futboluna kazandırsak ya.. :)
byariff
28.Şubat.2013, 00:08
Onuruda almak lazim. sadri baskan yesil isigi yakmis.
Onur Kıvrak için 7.5 milyon Euro’yu getiren alır diye bir açıklamanız olmuştu.
Gene bu kibar tarafı. Burda bir konu var menajerleri galip getiriyorsunuz. Burak Yılmaz’ın adını bile anmak istemediğim bir menajeri var. Onların davranış şekilleri beni kahrediyor. Onur Kıvrak’ı da biri isterse gelir benimle konuşursa daha şık olur.
Galatasaray parayı verse, Onur’u alabilir mi?
Alır ama kırgınlık konusu daha büyüyerek bomba haline gelir. Paraları çok zaten yakın bir zaman da bizim takımı da alabilirler. Galatasaray, Dubai Şeyhi değil galiba. Belki böyle bir imaj yaratmak istiyor. Biz her şeyi alıp satabiliriz diye. Biz zaten Anadolu takımızı ezilmeye mahkumuz.
europeanconquer
28.Şubat.2013, 00:10
Sadri Şener çok duygusal birisi,o duygusallığı başarılı olmasını engelliyor ve açıklamaları ile de itici olmaya devam ediyor.
William Rookwood
28.Şubat.2013, 00:29
Tamamda etik olmayan ne yapılmış. Trabzonspor ile GS arasında düşmanlık değil dostluk vardır. En azından benim için böyle. Trabzonspor'u her zaman sevmişimdir ama Sadri Şener'in açıklamalarını doğru bulmadım. Kulübe para kazandırarak gitti Burak Yılmaz. %20'de satıştan alabileceği payda eklendi.
uAburak89
28.Şubat.2013, 00:45
Sen Engin'i sat, Selçuk'u takımda tutamama, Burak Yılmaz için teklif yapıldığında sözleşmesinde 5 milyon madde varken 6 + Sercan teklifini kabul etme, takımdan ayrılması kesinleşen Burak Yılmaz'ı ikna eden, parasını peşin olarak ödeyen Galatasaray'a laf söyle. Anlamadım gitti bu işi.
Onur konusunda madde varsa oyuncu ikna edilirse gelsin tabii. Sen zaten sözleşmelere o maddeleri koyarak çıkış kapısı yaratıyorsun, Burak için yapılan teklifi kabul etmeyip 7.5 milyon istemişti yanlışım yoksa, yönetim kabul etseydi bunu o zaman da 5'e alınacak adamı niye 7.5'a alıyorsunuz derlerdi. Sözleşmesinde serbest kalma maddesi olan oyuncu için teklif ancak o bedelden az verilmek isteniyorsa yapılır zaten üst sınır belli. Sadri Şener'de enteresan bir mantık var..
ForsakeN
28.Şubat.2013, 01:30
Cidden merak ettiğim birşey var. Bu 6 M+ Sercan teklifinin kaynağı nedir?
uAburak89
28.Şubat.2013, 01:33
Cidden merak ettiğim birşey var. Bu 6 M+ Sercan teklifinin kaynağı nedir?
http://spor.milliyet.com.tr/avrupa-ya-5-g-saray-a-8-milyon-/spor/spordetay/06.07.2012/1563540/default.htm
http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-buraki-neden-alamadi-5-nedenSXHBQ286753SXQ
Ayrıca o dönem Trabzonspor'dan bir yönetici para + takas teklifleri var ama sıcak bakmıyoruz demişti diye hatırlıyorum, tam emin değilim.
ForsakeN
28.Şubat.2013, 01:41
Ben sanki kendini masum gösterme çabası gibi gördüm ilkten ne yalan söyleyeyim. GS aradaki ilişkileri bozmamak için yapmış demekki o teklifi. Doğruluk payı varsa,Trabzon'un kabul etmeyişi de saçma. O teklifi kabul etmeyeceğin bir adama 5M'luk serbest kalma maddesi koydurmayacaksın :D Sadri Şener bu işleri beceremiyor hakikaten.
Flawless Victory
28.Şubat.2013, 02:34
Onur iyi kaleci ama 7.5 milyon çok fazla. Sadece Muslera giderse bu fiyat normaldir diyebiliriz. Ancak 2. kaleci olarak bu para çok.
Alicanfmfan
28.Şubat.2013, 02:47
Zaten Muslera giderse büyük ihtimalle alınır Onur.
byariff
28.Şubat.2013, 03:05
muslerayi 15-20"ye satsak iyi valla , onur icinde 6-7m buyuk bir rakam degil bence deger. aslinda yonetim sinan bolat"i alsak sezon sonu sozlesmesi hem bitiyor hemde kendi takiminda su an kadro disi.
nekop
28.Şubat.2013, 03:23
Tamamda etik olmayan ne yapılmış. Trabzonspor ile GS arasında düşmanlık değil dostluk vardır. En azından benim için böyle. Trabzonspor'u her zaman sevmişimdir ama Sadri Şener'in açıklamalarını doğru bulmadım. Kulübe para kazandırarak gitti Burak Yılmaz. %20'de satıştan alabileceği payda eklendi.
Düzeltme yapayım, %20'lik bir pay eklemediniz. Satış bedeli 5 Milyon Euro+Gelecek Satıştan %25'di zaten.
Geçen seneki ev arkadaşım İzmir, Karşıyakalıydı. Onur'u yakından tanıyan birkaç arkadaşının anlattıklarını bana aktarmıştı. Geçen sene hiç oynamadığı dönemlerde dahi Trabzon'u Trabzonspor'u anlata anlata bitiremiyormuş. Ek olarak Onur'un şehir yaşantısını sevmediğini belirtmişti. Geçtiğimiz aylarda Trabzonspor Dergisi'ne de buna benzer bir açıklama yaptı.
''Bugüne kadar Trabzon'da en ufak bir problem yaşamadım. Bazı dönemler gideceğim yazıldı. Ama ben sadece Avrupa'nın çok büyük bir kulübüne giderim. Onun dışında buraya çok alıştım. Mutluyum Trabzon'da. İnsanların bana yaklaşımından çok memnunum. Burayla ilgili çok güzel bir anım var. Trabzonspor'a transfer olduğumda üçüncü kaleci pozisyonundaydım. Doğru dürüst tanınmıyordum. Benzin istasyonuna gittim. Yakıt aldıktan sonra ödemeyi yapacaktım ancak yanıma cüzdanımı almayı unutmuşum. Ben ne yapacağımı şaşırınca görevliler, 'sen git, ne zaman istersen gelir ödersin' dediler. Bu cevap beni çok etkiledi. Başka bir şehirde böyle bir cevap almanız imkansız. Sonra ailemi arayıp Trabzonspor'a gelerek çok doğru bir karar verdiğimi söyledim. Ben gökdelenlerin olduğu, çok insanın yaşadığı bir şehir aramıyorum. Ben Trabzon gibi bir şehir arıyorum. Buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkür ederim.''
Selçuk'la, Egemen'in kalacağına dair bir inancım yoktu. Burak ölürüm vs. deyince ona inanarak hata yaptık ama Onur'un farklı olduğuna dair bir düşüncem var. Umarım yanılmam ve uzun yıllar kalemizi korur, giderse de İngiltere, İspanya gibi bir lige gider umarım.
William Rookwood
28.Şubat.2013, 03:37
Onur doğru söylüyor aslında. Trabzon gerçekten mükemmel bir yer en azından doğal bir hayat yaşanabilecek bir şehir.
byariff
28.Şubat.2013, 03:54
iyide galatasaraya gelip basamak olarak daha yuksek kluplere siçrama yapabilir.
Mamadou
28.Şubat.2013, 04:00
Onur'un Trabzonspor'dan ayrılacağını sanmam. Satılacak bir oyuncu var ise o Tolga olabilir sezon sonu. İkisi birden Trabzonspor'a fazla.
nekop
28.Şubat.2013, 06:22
iyide galatasaraya gelip basamak olarak daha yuksek kluplere siçrama yapabilir.
Onur'un Avrupa'ya gitmesi için basamak olarak kullanabileceği en ideal takım bence Trabzonspor. Satılırsa yerini doldurabilecek Tolga var ve tüm taraftarlar onu avrupada izlemek istiyor. Muslera'yı sattıktan sonra Onur'u alan Galatasaray'ın onu bırakacağı minimum rakam(7.5 Milyon Euro'ya alınacağını düşünürsek) 12-14 milyon euro civarı olacaktır. Yabancı sınırının azalacağını hesaba katarsak kaleye yabancı transferi çok lüks olacaktır, piyasada yerli alternatifte kalmıyor. O yüzden olası bir satış Galatasaray'ı kaleci mevkisinde 2 gömlek düşürür. Bu rakamlara dahi Avrupa'ya gidememe ihtimali var yani. Ayrıca hepsini geçtim, bir avrupa kulübünün bir türk kaleciye 5-6 Milyon Euro'nun üzerinde bir miktar vereceğini sanmıyorum. Dünya yıldızı dediğimiz Arda'yı bile 12'ye anca satabildik sonuçta. Bence Onur Avrupa'da oynamak istiyorsa şuan doğru kulüpte, Galatasaray'a giderse yıllarca o takımın kalesini başarıyla korur. Kötü bir kariyer olmaz ama yurt dışına çıkma şansı da olmaz.
ozan42
28.Şubat.2013, 06:40
Ayrıca hepsini geçtim, bir avrupa kulübünün bir türk kaleciye 5-6 Milyon Euro'nun üzerinde bir miktar vereceğini sanmıyorum.
Türk zaten kendi kendini bitirmiş şuraya bak !
nekop
28.Şubat.2013, 06:49
Türk zaten kendi kendini bitirmiş şuraya bak !
Var mı aksini gösteren bir örnek? Rüştü hatırladığım kadarıyla bonservissiz gitti, yıllarca dünyanın ilk 10 kalecisi arasına sokulmaya çalışılan Volkan'a teklif geldiğini bile hatırlamıyorum.
byariff
28.Şubat.2013, 14:51
Barcelona Asbaşkanı Jose Maria Bartomeu : Futbolcumuz Adriano Correia ile Galatasaray Kulubu de yakından ilgileniyor.
Barcelona Asbaşkanı Jose Maria Bartomeu : Galatasaray bizimle Adriano için temas kurdu, fakat oyuncuyu PSG ve Milan'da istiyor.
europeanconquer
28.Şubat.2013, 14:53
Olursa süper ötesi olur ancak Carlinhos'u almalıyız bence.Zaten Barca sözleşmesini uzatmayı düşünüyormuş.
nannar
28.Şubat.2013, 15:07
Adriano olur olmasına ama yerli 6 tane iyi adam lazım önce kadroya :) Heryere yabancıyı doldurduk, kadroda selçuk-burak-semih'ten başka 11'de türk yok :D Hamit ve emre çolak bari toparlansa da sayı 5'e çıksa. Sabri'yle 6 olur dicem ama ona da belli olmuyor ki...
Universal
13.Mart.2013, 01:16
Muslera'nın Barcelona ile ön protokol yaptığını yazıyor bazı yerler. Onur Kıvrak'ında Galatasaray'a geleceğini.
Trabzonspor
13.Mart.2013, 02:13
Muslera'nın Barcelona ile ön protokol yaptığını yazıyor bazı yerler. Onur Kıvrak'ında Galatasaray'a geleceğini.
Onur israrla Ts'den baska yerde oynamam diyor. Oda bu kadar konusup daha oncekilerin yaptigini yaparsa maclardaki kufurler vs dahada artar.Birde taraftar onu oncekilerden daha cok seviyor. Gider mi bilmiyorum ama gidecekse de gitmeyecekse de bu tarz aciklama yapmamalilar.
europeanconquer
13.Mart.2013, 02:15
Onur'un giderse yurt dışına gideceğini düşünüyorum.Muslera istemedikçe onu asla ve asla satmamalıyız ve satmayacağızdır :)
nannar
13.Mart.2013, 12:47
onur falan gelmesin arkadaş.muslera bizde kalsın. adam tek başına maç kurtardı kaç kere...
byariff
13.Mart.2013, 14:02
sinan bolat gelsin muslerayi 25"e rahat satariz.
mustinho03
14.Mart.2013, 00:05
sinan bolat gelsin muslerayi 25"e rahat satariz.
Hocam sinan bolati alipta maceraya atilmaya gerek yok...muslera takima iyi adapte oldu ve takimda kalmasi daha yararli..seneler sonra dogru duzgun bir kaleci aldik
mpaker66
14.Mart.2013, 00:10
Ali Ece bugün Melo'nun yerine biriyle anlaşıldi gibi bişey dedi.
E.Cartman
14.Mart.2013, 01:32
Bence Muslera kalmalı ama gidecekse de tek alternatif Onur'dur gerisi macera olur.
darkkobal123
14.Mart.2013, 15:39
Muslera tartışmasız dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri, geçen maç bunu bir kez daha kanıtladı. Kendisi gitmek istemediği sürece satılacağını sanmıyorum.
nannar
14.Mart.2013, 16:11
ben de onu diyorum. neden satıyoruz arkadaş? kaleci kolay bulunan bir mevki değilki. Avrupa'da ilk 5'te olan bir kaleciyi satmak güç kaybıdır.Burak,Sneijder,Drogba,Eboue ya da Selçuk satılırsa yerleri dolabilir ama Muslera'nın yeri dolmaz bence
C h A o S
14.Mart.2013, 16:35
Zamanı geldiğinde istesende tutamayacaksın zaten Muslera'yı.Sezon sonu sıcak gelişmeler yaşanır.Adam röportajlarında hayalinin Premier Lig olduğunu söylemişti.Yarın bir gün Manu yada benzeri bir kulüp kapımızı çalsa Muslera'nın ben Galatasaray'da kalmak istiyorum diyeceğini düşünen var mı?:)
byariff
14.Mart.2013, 16:37
bende gidecegini dusunuyorum , bencede gitmeli yabanci kontenjani açisindan favorilerim sinan ve onur ama onur trabzondan baska yerde oynamam dedi o zor gozukuor simdilik. 20-30m arasi falan satarsak muthis olur.
europeanconquer
14.Mart.2013, 16:41
Yabancı kontenjanı açısından bu takımdan gönderilecek en son kişi Muslera'dır.Muslera ''ben gidiyorum'' demediği sürece Fatih Hoca asla bırakmaz.
Kaka Leite
14.Mart.2013, 16:49
Muslera şu takımdan gidemez, gitmemeli de. Takıma birisi satılacak deseler bence yönetim en son onun adını verir.
Sinan ile Muslera arasındaki farkı anlamak için bence çok maç izlemeye gerek yok. Muslera giderse büyük kayıp olur açık ve net..
musleramicol25
14.Mart.2013, 16:55
kalecinin dönüm noktalarında neler yaptığını hepimiz görüyoruz. böyle bitmek bilmeyen istikrarlı bi kalecinin sırf saçma sapan bi kontenjan için gönderilme mantığı bence yanlış. ama şartlar farklı gelişir, muslera kariyerini düşünürse o zaman tutamayız. umarım gitmez.
darkkobal123
14.Mart.2013, 16:55
Oturan taş yerinden oynatılmamalı, Muslera'nın yerini doldurmakta sıkıntı çekilir. 25 Milyon'a satsan bile adam gibi kaleci bulamayacaksın, 3 senede 3 kaleci değiştireceksin. Hem bu paranın yarısı gidecek, hem de kalede hep sıkıntı çıkacak. He kendisi gitmek isterse, orası ayrı.
Gncl1905
14.Mart.2013, 17:06
Muslera ilk 5'demidir değil midir bilmem de çok çok iyi bir kaleci. Satmak akıl karı değil. He der ki ben gitmek istiyorum artık, zorla tutamayız; yolu açık olsun. Umarım bir gün dünyanın en iyi kalecisi olarak lanse edilir.
Yabancı kontenjanına gelince STSL'de çok zorlanacağımızı sanmıyorum açıkçası. İlla ki ilk 2'de 3'de oluruz. Seneye 6+2 olacak sanırım. ŞL'de gerekirse 7 yabancıyla oynarız. Ligde artık biraz rotasyona gidilmesi gerekecek, bunu kaldırabilecek adamlar alınsın; oynamayınca trip atacak olanlar değil. Türk olarak da çok izleyemediğim için isim veremeyeceğim ama bizim scout ekibimiz yurtdışındaki ve ligdeki oyuncuları izlesin bir kaç iyi adam alınsın kaleci yabancı kalsın sıkıntı olmaz.
Hem yıllarca adam gibi kaleci izleyemedik kalsın adam bir daha yıllarca çile çekmek istemiyorum :)
Alicanfmfan
14.Mart.2013, 17:49
Muslera ; ''Ben gitmek istiyorum.'' demedikten sonra yada astronomik bir rakam dışında bu takımdan kolay kolay gönderilmez. Kurtardıklarını bir yana atarsak çok zeki bir kaleci. Schalke maçında çoğu kaleci o topun üstüne atlayıp zaman doldururdu eminim. Muslera ise aklıyla müthiş bir oyun kurup bize galibiyeti getirdi. Muslera sadece kurtarmıyor yani, dikkat ettiyseniz degajlarıda müthiş yerlere gidiyor.
Olur da (Allah korusun) Muslera giderse, yerine gelecek kaleciyi hemen öyle kolay kolay kabullenemeyeceğiz. İsterse müthiş kaleci olsun, biraz zaman olacak.
zeck17
14.Mart.2013, 19:27
Eğer hedef buralarda düzenli oynamaksa Muslera kalmalıdır ama hedef daha aşağısındaysa bilemem
Corpus
14.Mart.2013, 19:59
Abramovich peşlerinde!
Ocak ayında geri getiremediği Drogba'yı çeyrek final bileti için tebrik eden Abramovich, iddiaya göre Muslera ve Burak'a da talip.
G.saray’ın Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldiği maçı izleyen Chelsea’nin patronu Roman Abramovich, eski futbolcusu Drogba’yı arayıp tebrik etti. Rus işadamının Ocak ayında da takıma geri döndürmek için büyük çaba harcadığı Drogba’ya, Burak hakkında “Yeni partnerin çok iyi golcü” dediği ve “Beckham gibi de yakışıklı. Bize gelse çok forma sattırır. Tarzını beğendim. Nasıl bir karakteri var?” dediği öğrenildi. Drogba ise “Burak hem iyi bir golcü hem de çok samimi ve iyi bir dost. Size S.Bükreş maçında başarılar. Bu sezon rakip değiliz ama seneye olabiliriz” dedi.
AVRUPA’NIN DEVLERİ İKİ YILDIZIN PEŞİNDE
Burak Yılmaz’ın Şampiyonlar Ligi’nde son 6 maçta da gol atması, Muslera’nın ise Schalke deplasmanındaki muhteşem performansı Avrupa’nın devlerinin gözünü G.Saray’a çevirdi. Burak Yılmaz için Chelsea’nin yanı sıra A.Madrid ve Napoli’nin de devrede olduğu biliniyor. Muslera için ise Chelsea ve Barcelona nabız yokluyor. G.Saray Başkanı Aysal, iki yıldızına toplam 50 milyon Euro
değer biçmişti.
Amk
byariff
14.Mart.2013, 20:04
ikisine 50m fena degil olabilir yani. :D ama bence burak ya atletico madrid yada liverpool"a gidebilir.
darkkobal123
14.Mart.2013, 20:22
Bir cümlenin içinde Abramovich ismi geçiyorsa 30 Milyon cepte demektir. Hadi yine iyisiniz. :D
courtis i yok mu bunların ki hala cech var kalelerinde
uAburak89
14.Mart.2013, 22:03
Muslera ve gidişi konu olduğunda hep aynı tepkiler geliyor. Galatasaray'lı herhangi bir kişinin Muslera satılsın/satılmalı dediğini düşünmüyorum. Genelde yorumlar Muslera giderse şeklinde yapılıyor. Kariyerinin en verimli dönemlerinde, ŞL'de vitrin yapmış bir kaleciye büyük liglerden teklif gelirse aklı karışır, gitmek ister. Tutmak da zor haliyle. Tabii ki giderse maddi açıdan iyi bir gelir, takım açısından da ciddi bir sıkıntı doğuracağı aşikar. Sezon sonu belli olur herşey. Takıma katkısı çoğu maçta üst düzey Muslera'nın, iyi ki alınmış diyorum her zaman. Umarım kalmak ister, giderse de yolu açık olur.
darkkobal123
14.Mart.2013, 22:12
courtis i yok mu bunların ki hala cech var kalelerinde
Aynen o kısma pek anlam veremedim bende. Chelsea'nin elinde şuan 21 yaşında olan mükemmel yetenek Courtois var. Uzun bir süre kalelerini sağlama aldılar, emin ellere bıraktılar. Cech'den bu sene belkide kaleyi devralır. Muslera işi olmaz yani, ama Burak neden olmasın diyor insan.
byariff
19.Mart.2013, 16:21
AMK bugun robben"i bize yazmis umarim gelir yaratici bir kanat oyuncusunua ihtiyacimiz var.
http://amkspor.com/2013/03/19/sira-sende-robben.html
E.Cartman
19.Mart.2013, 16:25
Robben'in ne işi var Türkiye'de coşmayalım :D
nannar
19.Mart.2013, 17:01
Robben'in ne işi var Türkiye'de coşmayalım :D
Drogba ve Sneijder için de aynı cümleler kurulmuştu....
Ünal Aysal bu 2 transferden sonra bir röportajında "Galatasaray'ın kadrosu Avrupa'nın en iyi 10 takımı arasına girene kadar transferlerimiz devam edecek,sonra gençlerin yapılanmasına gideceğiz " gibisinden bir demeç vermişti.Ben sezon sonunda da bu tarz büyük transferlerin devam edeceğini düşünüyorum.Takımdan ayrılacak ilk yabancılar ise Danny,Ambrabat ve Riera sanırım... Elmander'i de bu listeye alabilirsiniz.
E.Cartman
19.Mart.2013, 18:04
Drogba ve Sneijder için de aynı cümleler kurulmuştu....
Ünal Aysal bu 2 transferden sonra bir röportajında "Galatasaray'ın kadrosu Avrupa'nın en iyi 10 takımı arasına girene kadar transferlerimiz devam edecek,sonra gençlerin yapılanmasına gideceğiz " gibisinden bir demeç vermişti.Ben sezon sonunda da bu tarz büyük transferlerin devam edeceğini düşünüyorum.Takımdan ayrılacak ilk yabancılar ise Danny,Ambrabat ve Riera sanırım... Elmander'i de bu listeye alabilirsiniz.
Hasan hocam Sneijder'le Drogba'nın durumu biraz farklıydı hem maliyet hem de kulüplerindeki durumları bakımından. Ayrıca Robben'i 7,5 milyon bonservisle kurtaramayız 15-20 bonservise 3-4'te kendine veririz ama Robben bu arkadaş feda olsun ona :zuhaha
byariff
19.Mart.2013, 18:19
dany ayrilmaz riera amrabat ve elmander konusunda haklisin elmanderi net sekilde kasimpasa istiyor amrabatida sezon ortasinda roma istemisti. ama fatih hoca yollamaz amrabati kendi istedi biraz daha sabir sadece.
darkkobal123
19.Mart.2013, 18:54
Kalitesi tartışılmaz ancak sistem gereği geleceğini pek sanmıyorum. Robben'e ayrılacak bütçe ile sol bek ve stoper almak daha mantıklı olur.
KanaKe
19.Mart.2013, 18:57
robben gelir neden gelmesin.. bu sezon resmen cöktü ayrica artan sakatlik problemide var sezon sonu bayernden ayrilacagi kesin..
Nocna Mora
19.Mart.2013, 22:05
Ben yazın bir Ömer Toprak hamlesi bekliyorum. Ersan Adem Gülüm'ün de Galatasaray'da oynamasını canı gönülden istiyorum her ne kadar zor olsada, çünkü gelecek için müthiş yatırım olur ki mevcut performansı da oldukça iyi.
Riera performansını yükseltmişken gönderilir mi bilmiyorum. Pek mantıklı gelmiyor. Hem uluslararası tecrübesi var hem de takımla uyumu yakaladı. Sol bek mevkiisinde de kendisini geliştiriyor. Varlığı her zaman iyi bir alternatif yaratacaktır. Maaşı düşürülmeli tabii ilerleyen yaşı dolayısı ile. Yerine oyuncu alınacaktır ama ince eleyip sık dokumak lazım, bek en önemli pozisyon sistemimizde. Gerçi sistem aynı kalacak mı o da muallak.
Melo olayı var bi de. Alınacak mı alınmayacak mı bilinmiyor. Yaya Toure gelecek deniliyor ve Yaya Toure, Melo'nun yerine şak diye oturur. Müthiş olur, efsane olur, harika olur..
erdem344
19.Mart.2013, 22:10
yaya toure mi? Beyler neyin kafasındayız :D :D
E.Cartman
19.Mart.2013, 22:12
Yaya mı Kolo mu beyler benim bildiğim gelmeye niyetli olan dedikodusu da çıkan stoper olan Kolo ama Yaya içinde haber çıktıysa bilemem, ben duymadım.
Nocna Mora
19.Mart.2013, 22:28
Hem Kolo gelsin, hem Yaya gelsin.. Toure kardeşler ile birlikte takımın boy ortalaması 20'nin üzerine çıksın :n:
europeanconquer
19.Mart.2013, 22:41
Yaya mevkisinin en kusursuz oyuncularından.Önümüzdeki 5 yıl boyu bize gelme ihtimaline ihtimal vermiyorum :D
kolo o kolo :D yaya yı city satıcağını söylese barcelona tekrar sulanır o derece geliştirdi adam kendini :D
darkkobal123
19.Mart.2013, 22:54
Drogba ve Eboue'nin etkisiyle Kolo gelebilir ancak Yaya'nın gelmesine pek ihtimal vermiyorum. :D
OrcunFB
19.Mart.2013, 22:56
Yaya Toure taa Manchester'dan İstanbul'a nasıl yayan gelecek. :n:
uAburak89
19.Mart.2013, 22:59
Devre arasında Drogba ismini ilk söyleyenler, esas bomba sezon sonu diyordu. Sanıyorum yine sağlam bir oyuncu almaya çalışacaklar, Raşit Altun genelde doğru haber yapıyor ama Robben çok ütopik duruyor. Şampiyonluk kilit faktör olur transferler için.
sui generis
19.Mart.2013, 23:01
Robben ütopik değil bence. olabilir.
Homer J.S
19.Mart.2013, 23:14
Tamam da hiç olmamış ki bu :(
europeanconquer
19.Mart.2013, 23:58
Şunu biri hortumla dövsün ya :(
Revolution
20.Mart.2013, 00:36
Tek umudum sezon sonu yabanci kontenjanina bir makyaj yapilmasi. Yoksa Avrupa'daki basarimizin kalici olmasi cok zor.
Robben ütopik değil bence. olabilir.
bence de değilde hazır kanatsız sisteme geçmişken robben ne alaka hiç anlamadım
E.Cartman
20.Mart.2013, 01:15
bence de değilde hazır kanatsız sisteme geçmişken robben ne alaka hiç anlamadım
Sanırım orta saha 4lüsünün 4ününde serbest oynadığı ilk takım olacağız
byariff
20.Mart.2013, 01:24
iyide gunumuz futbolunda sistem yok artik 4-4-2 4-2-3-1 vs vs takilmayin artik sadece fmde sistem var gunumuz futbolunda artik yok :D
Mamadou
20.Mart.2013, 02:15
iyide gunumuz futbolunda sistem yok artik 4-4-2 4-2-3-1 vs vs takilmayin artik sadece fmde sistem var gunumuz futbolunda artik yok :D
Bu yorumuna katılıyorum. Çok fazla takılıyor hocaların tercih ettiği dizilişlere. Bir takımın sahaya dizilimi nasıl olursa olsun önemli olan sahadaki oynanan oyunun akıcılığı, hocanın oyuncu tercihleri, takım bütünlüğü artık bunlar en önemli etkenler. Misal Galatasaray geçen sezon görünümde 4-4-2 oynuyor gibi gözükse de oyun içinde Melo'nun stoperlerin arasına girmesi , Eboue'nin oyunun iki yönünü de oynamasıyla 3-5-2, forvetlerin geriye çok fazla yardım etmesiyle 4-6-0 gibi oynuyordu. Saha içinde çok fazla değişkenlik gösterebiliyor zaten çakılı oynamıyor hiç bir takım.
Bu yorumuna katılıyorum. Çok fazla takılıyor hocaların tercih ettiği dizilişlere. Bir takımın sahaya dizilimi nasıl olursa olsun önemli olan sahadaki oynanan oyunun akıcılığı, hocanın oyuncu tercihleri, takım bütünlüğü artık bunlar en önemli etkenler. Misal Galatasaray geçen sezon görünümde 4-4-2 oynuyor gibi gözükse de oyun içinde Melo'nun stoperlerin arasına girmesi , Eboue'nin oyunun iki yönünü de oynamasıyla 3-5-2, forvetlerin geriye çok fazla yardım etmesiyle 4-6-0 gibi oynuyordu. Saha içinde çok fazla değişkenlik gösterebiliyor zaten çakılı oynamıyor hiç bir takım.
sisteme takılmamak gerek haklısında robben dediğin adam takımdan ayrı düz koşu yapar gibi takımdan ayrı futbol oynayan bi adam hatta son avrupa kupasında sneijder basına bununla alakalı bi demeç vermişti :D
mpaker66
20.Mart.2013, 02:29
yaya toure şu an dünyanın en çok kazanan 10 futbolcusundan biri.
Mamadou
20.Mart.2013, 02:30
sisteme takılmamak gerek haklısında robben dediğin adam takımdan ayrı düz koşu yapar gibi takımdan ayrı futbol oynayan bi adam hatta son avrupa kupasında sneijder basına bununla alakalı bi demeç vermişti :D
Robben Galatasaray'a gelecek ve ona yer açılmayacak. Yada tartışmaya yol açacak alınıp alınmaması. Vay arkadaş GS bu kadar lükse iki sezonda sahip oldu demek :D Robben dediğimiz oyuncu tek Drogba hariç ligde diğer oyuncuların çok çok üstünde bir oyuncudur :)
Alicanfmfan
20.Mart.2013, 03:16
Robben, Yaya Toure falan tuzlu kaçar ancak şööyle , alamazsınız falan çok pahalı falan demeyin isterseniz. :D
nannar
20.Mart.2013, 11:12
:schaf:(/f)Alır geçeriz :D
Robben Galatasaray'a gelecek ve ona yer açılmayacak. Yada tartışmaya yol açacak alınıp alınmaması. Vay arkadaş GS bu kadar lükse iki sezonda sahip oldu demek :D Robben dediğimiz oyuncu tek Drogba hariç ligde diğer oyuncuların çok çok üstünde bir oyuncudur :)
Sneijder da var , o mantıkla düşünürsek robben gelsin torres gelsin o gelsin bu gelsin ama daha yeni yeni tutturduğumuz sistemi ve takım kimyasını robben için mi bozucaz ? ayrıca robben her ne kadar en yetenekli oyunculardan olsada dünyanın en bencil oyuncusu ve tam bir looser :D
europeanconquer
20.Mart.2013, 15:56
Robben Şampiyonlar Ligi'ni kazanmadan gelemez,almayız :n: Üzgünüm.
Redrum
20.Mart.2013, 17:24
Milan Pirlo'nun boşlugunu doldurmak için bizden Selçuk'u alsın, biz gidip Pirlo'yu alalım. Burak Yılmaz'ı satalım, Saviola'yı alalım. Semih'i satalım Toure'yi alalım. Takımda yeterince veteran var beyler, böyle takım olunmaz. Robben iyi oyuncu eyvallah. Ama bu mantıkla ya son birkaç yılın Milan'ı gibi yaş ortalamasını düşürmek için 30 yaşında adamlar alırız, ya da geçen senenin BeşiktaşI gibi ruhsuzluktan ve maddi sıkıntılardan şikayet ederiz.
ForCimbom
20.Mart.2013, 18:08
Robben, Yaya Toure falan tuzlu kaçar ancak şööyle , alamazsınız falan çok pahalı falan demeyin isterseniz. :D
yok usta cristiano ronaldo yu getirsen o kim bee, messi'nin olduğu yerde topçu mu o derler.
himone
20.Mart.2013, 19:28
Robben'i bilmem ama Yaya Toure'nin gelmesine ihtimal vermiyorum. Sonuçta kendi takımında sürekli oynuyor adam niye çıkıp gelsin. Robben'in de geleceğini zannetmiyorum ama alamazsınız da demem.
Fakat şöyle bir gerçek var, bir yıldız oyuncuyu devre arasında almakla sezon başında almak arasında dağlar kadar fark var. Sonuçta devre arasında takımlar bütçelerini öyle rahatça değiştiremiyorlar ve sene başından beri oynamamış adamı almak istemiyorlar. Oyuncu da istediği takıma gidemeyeceğini biliyor. Mesela sene başı olsa GS Sneijder'i bu kadar ucuza alamazdı bence. Hem bonservis hem de yıllık ücret olarak. Bakın alamazdı demiyorum, ucuza alamazdı diyorum!
Alicanfmfan
21.Mart.2013, 01:54
Robben'i bilmem ama Yaya Toure'nin gelmesine ihtimal vermiyorum. Sonuçta kendi takımında sürekli oynuyor adam niye çıkıp gelsin. Robben'in de geleceğini zannetmiyorum ama alamazsınız da demem.
Fakat şöyle bir gerçek var, bir yıldız oyuncuyu devre arasında almakla sezon başında almak arasında dağlar kadar fark var. Sonuçta devre arasında takımlar bütçelerini öyle rahatça değiştiremiyorlar ve sene başından beri oynamamış adamı almak istemiyorlar. Oyuncu da istediği takıma gidemeyeceğini biliyor. Mesela sene başı olsa GS Sneijder'i bu kadar ucuza alamazdı bence. Hem bonservis hem de yıllık ücret olarak. Bakın alamazdı demiyorum, ucuza alamazdı diyorum!
Beyler, Ahmet Çakar'ın fake hesabı. :D
nannar
21.Mart.2013, 02:26
:) Adamsın Ünal Başkan...Messi hakkında dedikodular çıksa bile herkes içinden "acaba alınabilir mi?" diye geçirme ihtimali var artık :n:
byariff
22.Mart.2013, 03:05
BILD gazetesinde cikan habere gore Robben'in istiyormusuz
fatih demireli : Galatasaray/Robben haberini yapan Bild muhabirleri Bayern'in iç dünyasını çok iyi bilen isimler, bu açıdan haberi ciddiye almak lazım
uAburak89
22.Mart.2013, 21:17
Amrabat ve Emre'den sonra Robben'i izlemek inanılmaz olur.
europeanconquer
22.Mart.2013, 21:27
Şu an bu tarz haberlerle kafa yormanın anlamı yok.Hayırlısıyla ligde şampiyon olalım da transfer elbet yapılır.
Amrabat ve Emre'den sonra Robben'i izlemek inanılmaz olur.
bence artık kanatta birini izlemeyelim hazır bulmuşuz sistemimizi
Suicider
23.Mart.2013, 15:10
Bu Burak,Mendes olayı doğru mudur?
europeanconquer
26.Mart.2013, 17:43
http://i.imgur.com/Ju1TpgY.png
Hayırlı olsun beyler :) Melo'da gidici artık.
Redrum
26.Mart.2013, 18:44
alper melonun yerini tutamaz.
Revolution
26.Mart.2013, 20:39
Melo bu performansini sene sonuna kadar surdururse gitmesi cok zor. Alper Melo'nun yerini kesinlikle dolduramaz ama cok iyi alternatif olur.
ozan42
26.Mart.2013, 20:49
Alperle Melo tamamen alakasız oyuncular.Alper bilekleri hızlı dribling yaparak ortasahada top cevıren cınsten teknık bır ısım Melo ise tamamen zıttı daha defansıf bır top kesıcı, gs oraya bır onlıberyo tarzı defansıf bır top kesıcı alması lazım, Alper ile Melo arasında cok fark var mevki olarak.
nannar
26.Mart.2013, 21:07
seneye yaya toure-alper-selçuk-hamit-sneijder 5'lisini göreceğiz :D
europeanconquer
26.Mart.2013, 23:27
Ben Melo ile Alper'i karşılaştırmadım ancak Melo'ya 6,5m euro verilirse Alper alınmaz,ee 34cimbom34 emin olduğuna göre Alper alınır,Melo alınmaz.
Belki bir ihtimal yine kiralarız Melo'yu.
zeck17
26.Mart.2013, 23:30
İlk tercih Gökhan İnler olmalı tabi napoli bırakmayacaktır şampiyonlar liginde oynadıkları için ama zorlamak lazım Fatih Terimin ününden de yararlanmak gerekli gökhan konusunda
europeanconquer
26.Mart.2013, 23:34
Valla gelecek yıl kesin gelecek isimleri söyleyeyim sizlere;
Kerim Frei
Alper Potuk
Carlinhos
Ömer Toprak
Bunlar benim görüşlerim.Kerim ve Carlinhos'u Fatih Hoca çok istiyordu,Alper'i 34cimbom34 söyledi,Ömer'i de ben kendim fikir edindim :D
Mamadou
26.Mart.2013, 23:55
İlk tercih Gökhan İnler olmalı tabi napoli bırakmayacaktır şampiyonlar liginde oynadıkları için ama zorlamak lazım Fatih Terimin ününden de yararlanmak gerekli gökhan konusunda
Gökhan İnler'in Türkiye'ye transferi çok zor yahu. Adam Napoli'nin Cavani ve Hamsik'ten sonra en değerli oyuncusu. En az 20'den açarlar kapıyı kaldı ki oyuncunun tercihi Türkiye olur mu orası da var. Napoli satmaya kalksa bir kaç dev hemen almak için harekete geçer.
davidvilla
27.Mart.2013, 11:44
Selçuk'un savunma yönü gayet iyi bence. Hele son maçlardaki 4-1-2-1-2 gibi ya da işte baklava düzeni 4-4-2 oynayacaksak. Ön liberoda Selcuk onun önünde Alper, Hamit onların önunde Sneijder şeklinde bence takım savunması yonunden fazla sırıtmaz diye düşünüyorum.
tombul taho
28.Mart.2013, 14:33
Selçuk'un savunma yönü gayet iyi bence. Hele son maçlardaki 4-1-2-1-2 gibi ya da işte baklava düzeni 4-4-2 oynayacaksak. Ön liberoda Selcuk onun önünde Alper, Hamit onların önunde Sneijder şeklinde bence takım savunması yonunden fazla sırıtmaz diye düşünüyorum.
aslinda cok dogru bir yaklasim. lakin Hamit ve Alper'e bu sartlarda cok is dusecektir cunku obur turlu butun yuk Selcuk'un sırtında oluyor. Hamit ve Alper'in Football Manager tabiriyle "Cift Yonlu Orta Saha" olmalari gerekiyor bu durumda. surekli gidip gelip Selcuk'a yardim etmeleri gerekiyor ki Selcuk orta sahada yalniz kalmasin. Bir de "Oyun Kurucu" gorevi de var malum ve arada sirada ileri cikmasi da gerekecek. ayrica Alper ve Hamit'in kondisyonlarinin ve fiziklerinin cok cok iyi olmasi gerekiyor bu durumda. gerci zaten ikisi de mucadeleci birer futbolcu.
"muslera - carlinhos, toure, semih, eboue - selcuk - hamit, alper - sneijder - drogba, burak" seklinde bir 11 cok ideal olur bizim icin tabi yabanci sinirlamasina yeri geldiginde takilacagiz dolayisiyla bu ayri bir sikinti olacaktir.
byariff
28.Mart.2013, 15:22
Muslera yerine onur kivrak yazalim oraya :D toure yerinede omer"i alabilsek keske.
europeanconquer
28.Mart.2013, 16:27
Onur bize gelmez abi boşuna ümitlenme bence.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2013, 16:37
"muslera - carlinhos, toure, semih, eboue - selcuk - hamit, alper - sneijder - drogba, burak" seklinde bir 11 cok ideal olur bizim icin tabi yabanci sinirlamasina yeri geldiginde takilacagiz dolayisiyla bu ayri bir sikinti olacaktir.
koyu yazilmislar seneye takimdan ayrilabilir bence. semihi de ekledim ama o belli olmaz, semihe bagli biraz da.
Alicanfmfan
01.Nisan.2013, 02:09
Melo gidecekse de Melo tipinde bir adam ihtiyacımız var. Presi seven, kademeyi bilen ve ters uzun topları becerebilen bir adam. Bilmiyorum Alper, izlediğim maçlarda bütün preslerini faulle sonuçlandırıyordu. Ön Libero dediğimiz mevkide bu tür hareketler sıkıntı olabilir. Melo böyle oynasın kalsın, yeter ki oynasın. :)
Nocna Mora
01.Nisan.2013, 11:48
Melo kalacak bence.
Deus Dominus
01.Nisan.2013, 12:04
R.Madrid'den Xabi Alonso'yu alır getirir Ünal Aysal :D
europeanconquer
01.Nisan.2013, 17:21
Kalbime indirdi :( Yediğim tek 1 Nisan şakası bu.
http://img845.imageshack.us/img845/6903/e5f745d58c0b494288e79e0.png
byariff
02.Nisan.2013, 20:31
Türkiye’ye ilk kez AMK’nın duyurduğu Arda Turan transferinde sıcak gelişme… Real Madrid maçı için İspanya’ya giden Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst ve yönetici Ali Gürsoy, Atletico Madrid kulübünün sahibi Angel Gil Marin ile bir araya geldi. Madrid Hotel Villa Magna’da gerçekleşen ve sadece AMK’nın görüntülediği gizli görüşmede Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut da yer aldı.
Taraflar arasında daha önce olduğu gibi Arda Turan konusunun konuşulduğu, İspanyol kulübünün satmak istediği Adrian isminin de gündeme geldiği öğrenildi. Valencia ile oynanan maçta sakatlanan Arda dün Madrid’e gelen Galatasaray kafilesini otelde ziyaret ettikten sonra takımla birlikte yemek yemişti. 9 Ağustos 2012 tarihinde yine sadece AMK’nın yakaladığı transfer görüşmesinde iki kulüp yöneticileri Başkan Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans’da bir araya gelmişti.
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/04/yasin1.jpg
europeanconquer
02.Nisan.2013, 21:01
Büyük ihtimal Arda'nın taksitlerinin ödemesi içindir görüşmeler.Arda olur da bize gelirse bu kariyerinin son zamanlarında olur. 33-34'ten sonra gelir en erken.
uAburak89
02.Nisan.2013, 21:04
Arda'nın Atletico ile şampiyonluk yaşama şansı yok, Avrupa'da başarıyı zaten kazandı. Çok durmayacağını, ayrılacağını düşünüyorum, bir üst seviye takımlara da gitmesi çok olası gözükmüyor. Gidişini şeklen pek doğru bulmamıştım ama sonuçta o bizden biri. Hagi'nin golüne sevinen top toplayıcı çocuk olarak başladığı hizmetine çoğu zaman layıkıyla devam etti. #66 olarak gelecekse, yabancı yerli ayrımlarına girmeden, kendini üstün görmeyecekse gelsin isterim.
europeanconquer
02.Nisan.2013, 21:10
Yurt dışında oynamış bir futbolcunun yabancı-yerli ayrımı yapacağını sanmıyorum abi :D
uAburak89
02.Nisan.2013, 21:17
Gitmeden önceki son dönemlerinde tabiri caizse takımın papazı olmuştu Arda. Yurt dışı deneyimi elbette olumlu katkı yapmıştır ama Türk insanı huylarından kolay kolay vazgeçmez.
europeanconquer
02.Nisan.2013, 21:49
Valla Arda'nın karakterini tartışmanın son şey olduğunu düşünüyorum.Kamuoyu üstüne gitti diye 30 yaşında ki koskoca adam Guiza oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesinde ağladı.Arda ise bizim memleketin çocuğu hayli hayli etkilenir.
23-24 yaşında ki bir futbolcunun ahlaksızca,saygısızca eleştirilmesi,üstüne gidilmesi sonucunda psikolojik sorunlar yaşamış olma ihtimalini ve bu yüzden öyle davrandığını düşünüyorum.Yoksa Arda'yı herkes tanıyor,biliyor.Kimse hakkında kötü şeyler diyemez.Futboluna zaten hiç bir şey diyemezler.
Kendini üstün görme meselesine gelirsek,öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ancak olsa bile de anormal bir durum değil ki ? Kadro da ki oyuncuların 1-2 gömlek üstüydü Arda Turan.
Neyse yeri değil zaten,gelirse süper olur,inşallah da geri gelir.
Bu arada laflarım sana değildi abi genel olarak konuştum :D
zeck17
02.Nisan.2013, 21:50
Okey masalarının vazgeçilmezleriydi mustafa sarp servet abileriyle filan ama şimdi çok üst düzey futbolcular var hepsi çalışan çabalayan yönden türk oyuncular da durmadan çalışıyor
öyle boş vakit geçiren bir emre çolak var onun da aklı başına gelir yakın zamanda uzun zamandır oynamıyor zaten
darkkobal123
02.Nisan.2013, 22:06
Arda geri dönebilir ancak seneye döneceğini sanmam. Atl. Madrid ile Şampiyonlar Liginde oynayacak çünkü. Bundan sonraki senelerde gelebilir, neden olmasın.
erdem344
02.Nisan.2013, 22:27
Ardada biraz akıl varsa türk ligine geri dönmez.
Olur da geri dönerse çok efsane kadro olur .
Arda - Selçuk - Şınayer - Hamit - Drogba - Burak
Buneyyyy lannnn
byariff
03.Nisan.2013, 01:44
muslera zu barca haberleri duydum fiyati 25-30m arasiymis.
europeanconquer
06.Nisan.2013, 13:09
Atletico Arda'nın parasını ödeyemiyor diyorlar.Sezon sonu kesinlikle Atletico'dan ayrılır Arda.
Atletico Arda'yı başka takıma satıp,borcunu kapatır ya da Arda geri gelir Galatasaray'a.
Kesinlikle eminim bu konudan.
Revolution
06.Nisan.2013, 15:33
Avrupa'da devamli basari istiyorsak takim iskeletini korumaliyiz, her sene takim yenileyerek yakalayamayiz basariyi. Takimin iskeletini olusturan isimlere astronomik teklifler gelmedigi surece birakilmamali hicbir sekilde.
Kaka Leite
06.Nisan.2013, 15:37
Bence, Arda şuan gösterdiği performans ile birçok kulübün gözetimi altındadır. Türkiye'ye dönmesini istemem açıkcası Avrupa da tutunabilmişken orada devam edip geliştirmesi kendini çok iyi olur.
Atletico Arda'nın parasını ödeyemiyor diyorlar.Sezon sonu kesinlikle Atletico'dan ayrılır Arda.
Atletico Arda'yı başka takıma satıp,borcunu kapatır ya da Arda geri gelir Galatasaray'a.
Kesinlikle eminim bu konudan.
falcao yu satıcaklar gerek kalmaz en kötü ardayıda satarlar zaten gelmesini istemem sistemimizi bulmuşuz hazır sol iç mi oynatıcaz arda yı ? ki arda burda kendisini takımın messi si ilan etmezse bende bişey bilmiyorum
europeanconquer
06.Nisan.2013, 16:35
falcao yu satıcaklar gerek kalmaz en kötü ardayıda satarlar zaten gelmesini istemem sistemimizi bulmuşuz hazır sol iç mi oynatıcaz arda yı ? ki arda burda kendisini takımın messi si ilan etmezse bende bişey bilmiyorum
Arda Turan'ı istemeyecek kadar lükse sahip olduğumuzu düşünmüyorum.Hele hele gelecek olan yabancı sınırlamasından sonra en kaliteli yerli oyuncuları almak zorunda kalacağız,ki başında da Arda gelir.
Kalın kısmı umursamıyorum bile.
Deus Dominus
06.Nisan.2013, 16:39
Arda İspanya serüveni ile futbolunu, ama daha çok mental yönünü geliştirdi. Öyle ego, moego hikaye. Her takıma gider, her takımda oynar. Varsayımlar üzerinden atıp tutmak hoş değil Facx.
Arda İspanya serüveni ile futbolunu, ama daha çok mental yönünü geliştirdi. Öyle ego, moego hikaye. Her takıma gider, her takımda oynar. Varsayımlar üzerinden atıp tutmak hoş değil Facx.
varsayım değil sadece milli maçta bi asist yaptığı için iyi oynamış gibi gelebilir ama ben kendisinin hızında olupta o kadar çok çalım deneyen bi kanat oyuncusu görmedim kaç tane top kaptırdı açın izleyin istiyosanız oysaki atletico da nasıl oynuyo bide
europeanconquer
06.Nisan.2013, 16:53
Milli takım top mu oynuyor da Arda'yı eleştiriyorsun Allah aşkına ?
Milli takım top mu oynuyor da Arda'yı eleştiriyorsun Allah aşkına ?
Ordan bunu mu anladın ? Çok bencil oynamasından kahraman olmaya çalışmasından bahsettim ben orda . Neyse ben Ardanın gelmesini istemiyorum kalıcam kalıcam diyip son anda kaçan, gittikten hemen sonra bize yemek vermedi " bu kulüp " diyen adam gelmesin bi zahmet tabi bu benim görüşüm kimsenin bir şey demeye hakkı yok
europeanconquer
06.Nisan.2013, 17:02
Kimsenin bir şey demeye hakkı yok eyvallah,ancak istemiyorum de sadece adam hakkında atıp tutma.Hoş olmuyor.
byariff
06.Nisan.2013, 17:58
yahu belki abdullah avci diyordur biraz daha bireysel oyna diye ? ne biliyorsunuz sahsen ben ardanin geri gelmesini isterim yabanci kontenjanini goz onune alirsak. 4-3-1-2"de muthis is yapar arda. tabi seneyede o sistemle devam edersek.
musleramicol25
06.Nisan.2013, 18:11
fatih terim'in kontrolü altındaki arda bu takımı kaç gömlek üste taşır. gelmesini isterim ama prestij açısından değil, futbolun kalitesinden dolayı avrupa'yı tamamen görmesi daha makul gibi. yoksa yeteri kadar galatasaray adı var.
himone
06.Nisan.2013, 21:00
Ben de Facx gibi düşünüyorum. Milli takımda bundan önceki elemelerde de Hamit ve Arda çok top eziyordu. Arda son maçlarda da aynı şekilde ayağında çok top tutuyor.
Milli takım tabiki Arda yüzünden iyi oynamıyor ama, Atletico'daki Arda ile Mlli takımdaki Arda bana da farklı geliyor.
Alicanfmfan
07.Nisan.2013, 02:52
Ben Arda Turan'ın geri gelmesini istemiyorum. Ama kesinlikle kalıcam diyip sonradan apar topar gidişiyle alakalı değil. İstemeyebiliriz ancak büyük bir ücret kazandırarark gitti kendisi. En azından buna saygı duymalıyız...
Oceanus
07.Nisan.2013, 02:56
Arda gelmesin Avrupada kalmaya devam etsin.
mustinho03
08.Nisan.2013, 19:41
bence ben arda nin kariyerini avrupa sürdürmesini isterim...ardanin da milli takimda birsey yapmadigini söyleyenlere milli takim top mu oynuyorda arda ya yükleniliyor....türkiyeye gelse yine medya yine biktirirlar cocugu
Deus Dominus
08.Nisan.2013, 19:42
Gelmez Arda, 30'unu geçmeden Türkiye'de bir takıma dönmez. O aradığı futbol ortamını, yaşamını buldu.
byariff
10.Nisan.2013, 21:27
Dogrumu acaba kagida baktimda bazi yazialar vs silinmis :D
Galatasaray Futbol Akademi Oyuncu İzleme ekibinden Fahrettin Doğan, Kırıkhanspor Maçında genç futbolcuları izledi.
FAHRETTİN DOĞAN PTT GENÇLİKSPOR’DAN DA OYUNCU BEĞENDİ
Galatasaray Kulübü oyuncu izleme ekibinde yer alan Fahrettin Doğan’ın geçtiğimiz hafta sonunda Çorum’da oynanan U15 Türkiye Futbol Şampiyonası 2. Kademe maçlarını da izlediği öğrenilirken, Doğan’ın PTT Gençlikspor U13 takımından Burak Çamlıbel isimli futbolcuyu da beğendiği öğrenildi.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579663_10151828423778942_1708024698_n.jpg
europeanconquer
10.Nisan.2013, 21:32
Adında iş yok,boş futbolcu :n:
davidvilla
11.Nisan.2013, 10:59
İzleyecek tabi işi ne ? İşi o zaten :)
Corpus
13.Nisan.2013, 19:43
Galatasaray milli yıldızla el sıkıştı, kulübü de izin verirse sezon sonu sarı kırmızılı formayı giyecek.
G.Saray, Eskişehir’in milli yıldızıyla el sıkıştı. Yeni sezon transfer çalışmaları için şimdiden kolları sıvayan G.Saray, Eskişehir’in yıldızı Alper Potuk’u renklerine bağlamak istiyor.
Milli Takım’a kadar yükselen başarılı oyuncuları bünyesine katmak isteyen Aslan’ın, Alper Potuk’la her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.
Alper ile her yıl için 1.3 milyon euro ücret karşılığında anlaşan Cim Bom, maç başına da oyuncuya 15 bin euro verecek.
SÖZLEŞME UZATTI
Trabzonspor’un da çok istemesine rağmen transfer edemediği Alper Potuk, özellikle son Macaristan maçındaki performansıyla göz doldurmuştu.
22 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu sezon başında Eskişehirspor’la sözleşme yenilemiş ve 2 yıllık daha imza atmıştı. G.Saray sezon sonunda masaya oturacağı Eskişehir yönetimini ikna edebilirse bu transfer gerçekleşecek.
Sözcü
Mamadou
13.Nisan.2013, 20:00
Alper'in geçen sezon devre arasında yıllık ücrette anlaşamadığı için FB'ye transferi yatmıştı. O zaman istediği rakam 2 , 2.5 arasıydı diye biliyorum. Ama 1.3'e anlaşılmış tabi maç başı ücret var. Eses 8,9 arası bir bonservis bedeli ister diye düşünüyorum. Birde oyuncu verilir.
GebzeLi1907
13.Nisan.2013, 20:07
Haber gerçek ise eğer Eskişehir yönetiminin tavrını merak ediyorum. Önce onlar ile görüşmeleri gerekirdi.
Night_Mare17
14.Nisan.2013, 00:57
Ütopik bir transfer uğraşı var hiç sanmıyorum. Melo'nun bonservisinde etken o transfer olacakmış.
Night_Mare17
14.Nisan.2013, 23:03
Herkes twitter'dan Alper Potuk'u Emre Utkucan'a ( Gs Baş Gözlemcisi ) sorunca Emre Utkucan'ın attığı tweet
- Bana sürekli twitter uzerinden mesaj yazan arkadaslarıma soyleyecegim tek sey; Rahat olun.
byariff
14.Nisan.2013, 23:06
hadi alper hayirli olsun
GebzeLi1907
14.Nisan.2013, 23:09
Alper müthiş bir ortasaha.Galatasaray alırsa aşırı kaliteli bir ortasahası olacak. Ama Alper Melo nun yerine değil Selcuk un yerine oynayacak bir oyuncu. Selcuk varken bence fazlalık olabilir Alper. 3 lü ortasaha da Alper Selcuk ikilisi çok iş yapabilir ancak Hamit e yer kalmıyor bu sefer.
Galatasaray - Alper konusnda teorim Alper gelirse Selcuk'un gideceği yönünde 15 20 arası bir fiyata elden çıkarılabilir
europeanconquer
14.Nisan.2013, 23:12
Alper bence as olarak alınır,Hamit beklenilen performansı veremiyor.Ayrıca takımda ki orta sahalara baktığımızda Selçuk-Hamit-Yekta-Melo-Engin var Engin ve Yekta gidici gibi duruyor,Selçuk gitmez.
GebzeLi1907
14.Nisan.2013, 23:18
Bu sefer gerek maaş yükü gerek bonservis yükü epey artıcak galatasaray da. Alperi klubü 8 milyon euro gibi bi fiyata verir en az.
Stoper ve sol bek transferleri de olası.
Klup şuan zaten finansal olarak zarar etmeye devam ediyor.
En kötü bir futbolcuyu çıkaracak elden galatasaray bence 20 milyona yakın bir paraya.Ya Muslera ya selcuk benim fikrim..
Göndermeyip Alperi de katarsa aşırı derecede kaliteli bir kadro olacak.
Alper gelişmeye çok açık ve ham yetenekleri çok çok iyi.Çok katkısı olur Selçuk ile yanyanayken, eğer Selcuk giderse, bir zaman sonra aratmaz bence..
zeck17
14.Nisan.2013, 23:22
8 milyon mu yani sneijder pahalıya diyorsunuz..
Bence 3m+2 futbolcuya çözülür bir iş sonuçta bir türk futbolcu çok üst düzey değilse 8milyon etmez hem bence selçuk ve sneijderin yedeği olur ya da takım gol bulunca drogba veya burak'ın yerine girer orta sahada top çevrilir şu anki gibi taktikten taktiğe geçeriz yani
Zarar konusunda da öncede yazdığım gibi o rakamlar stat gelirleri olmadan galatasaray da sezon başı 40bine yakın kombine yaptı hesabını siz edin ordan gelen parayı
alpere 4-5 + bizdeki fazlalıkları veririz gibi geliyo bana :D
GebzeLi1907
14.Nisan.2013, 23:25
Alper 3 büyük dışındaki ligin en iyi oyuncusu şuan :) Türk ve 22 yaşında. Eskişehir yönetimi öyle kolay kolay bırakmaz bence Alper'i tok satıcı konumundalar ayrıca.
Night_Mare17
14.Nisan.2013, 23:30
Bence Alper , Hamit yerine kullanılır 4-1-2-1-2 dizilişinde. Tabi Xabi Alonso olursa kanat oyuncuları alınır diye düşünüyorum.
Not : Xabi Alonso şaka değil yazı bekleyin :n:
europeanconquer
14.Nisan.2013, 23:38
Alper 8m etmez,en fazla 6,5m euro veririz,o da en fazla.Yaptığımız transferler maliyetli gibi gözüküyor ancak oyuncuya göre bakıldığında öyle çok para saçan bir kulüp değiliz,Riera hariç.
Gncl1905
14.Nisan.2013, 23:45
Alper olursa süper iş yapmış oluruz. Hamit'in yerine güzel gider. Aslı yedekli süper bir orta sahamız olur. Melo'nun görevini ise kaldırabileceğini düşünmüyorum. Melo ya erken alınsın ya da onun gibi birı alınsın.
ShevAnil
14.Nisan.2013, 23:48
Melo falan alınmasın, başka adam mı yok? Liglerin bitmesine 5 maç kala oynamaya başladı, tabikide takımda kalabilmek için. :)
europeanconquer
14.Nisan.2013, 23:54
Benim de aklıma gelse de dediğiniz şey kalan haftalarda da böyle oynarsa Melo alınacak,alınır veya alınmalı demiyorum alınacak çünkü çok fena oynuyor çok.
Mamadou
15.Nisan.2013, 00:00
alpere 4-5 + bizdeki fazlalıkları veririz gibi geliyo bana :D
Göbek bağlamış Çağlar ile alt yapıdan bir oyuncu verirsiniz tamamdır :)
Eğer yazdığınız gibi 5,6 gibi bir fiyata bırakırlarsa Eses taraftarı o yönetimi taşla, sopayla kovalasın. Böylesine dinamik bir oyuncunun satışı en az sekiz olmalı. Alper Portekiz veya Hollanda liginde oynasa piyasa değeri 12 , 13 olabilirdi. Türk takımları bu konuda geride olduğu için yerli oyunculara ödenen rakam dokuzu geçmiyor genelde.
europeanconquer
15.Nisan.2013, 00:02
Wesley Sneijder'e 7.5 veren yönetim Alper'e 8 verirse asıl bizim taraftar onları taşla,sopayla kovalar.
Night_Mare17
15.Nisan.2013, 00:07
Wesley Sneijder'e 7.5 veren yönetim Alper'e 8 verirse asıl bizim taraftar onları taşla,sopayla kovalar.
Hocam orada hata Moratti'de :D Amrabat'a 8 vermiş takıma Wesley 7.5'a bıraklır mı :D
nannar
15.Nisan.2013, 00:23
Eboue'nin her maçta neredeyse yerlerde yuvarlanarak oynaması ve kendini yere atmasından tek rahatsız olan ben miyim? Riera gibi neredeyse savunma yönü sıfır olan bir oyuncuyu bile sol beke adapte eden Fatih Terim Hamit gibi savunma yönü ağır basan bir oyuncusu sağ beke monte edip orta alanı melo-selçuk-alper'den kursa daha iyi olmaz mı? em yabancı kontenjanı açılmış olur. Hem de stoperler hariç tüm takım top kullanır hale gelir...
europeanconquer
15.Nisan.2013, 00:24
Amrabat deme elim ayağım titriyor.108 yıllık tarihimizin en büyük kazığı Nordin Amrabat oldu.
ShevAnil
15.Nisan.2013, 00:33
Eboue'nin her maçta neredeyse yerlerde yuvarlanarak oynaması ve kendini yere atmasından tek rahatsız olan ben miyim? Riera gibi neredeyse savunma yönü sıfır olan bir oyuncuyu bile sol beke adapte eden Fatih Terim Hamit gibi savunma yönü ağır basan bir oyuncusu sağ beke monte edip orta alanı melo-selçuk-alper'den kursa daha iyi olmaz mı? em yabancı kontenjanı açılmış olur. Hem de stoperler hariç tüm takım top kullanır hale gelir...
yalnız değilsin abi, ben de sinir oluyorum artık. Bu kadar narin bir futbolcu mu, yoksa hakemle mi oynuyor merak ediyorum. Sürekli yerlerde ve hep kıvranıyor. Düzelemedi, gitti.
Fearless Coward
15.Nisan.2013, 00:35
Alper'i bugünkü yaptıklarından dolayı istemiyorum valla.Zaten 8m çok ona en fazla 3.5-4m verilmeli ki o paraya da vermezler diye düşünüyorum.Melo'nun kalmasını istiyorum ben bu sezon biraz geç alındı onun etkisi olduğunu düşünüyorum gelecek sezon daha iyi olacaktır bence alınmalı.
C h A o S
15.Nisan.2013, 00:47
Alper'i bugünkü yaptıklarından dolayı istemiyorum valla.Zaten 8m çok ona en fazla 3.5-4m verilmeli ki o paraya da vermezler diye düşünüyorum.Melo'nun kalmasını istiyorum ben bu sezon biraz geç alındı onun etkisi olduğunu düşünüyorum gelecek sezon daha iyi olacaktır bence alınmalı.
Ne yaptı ki bugün?
Yerli sıkıntısı olduğu ülkede Alper gibi veli nimetler ilaç gibi geliyor.Alırsak iyi iş yaparız.Sezon sonu ya Fenerbahçe yada bize gelir.Sanırım biz biraz daha öndeyiz.
Eboue nin canı çok tatlı en ufak darbede yanıyo bunu yüzünden anlayabiliyoruz kendini yere attığını düşünmüyorum (süreden çalmak için) bi oyuncu da canı kolay yanıyo diye satılmaz heralde bence hala ligin açık ara en iyi beki eboue meloda bence son 5 maçtan ziyade anca form tuttuğu için çok iyi oynuyo sene başı nasıl kilo bağlamıştı anca verebildi kiloları alıcaksak transfer dönemi başlar başlamaz alıp kampa götürmeliyiz gene bu son maçlardaki performansını sergiler bence hırslı bi oyuncu melo
ozan42
15.Nisan.2013, 00:53
Alper ile Melo'yu kıyaslayanlar anlayamıyorum alper ile melo tamamen farklı tıp oyuncular.suan sızde melo top kesıc,ı durdurucu defansıf ortasaha rolunde oynuyor fakat alper daha cok dribling yaparak saga sola servıs yapan ve ıcerı kat eden bır ortasaha gorevınde oynuyor teknık becerılerı ofansıf becerılerı daha yuksek, defansıf olarak zayıf bır adam alper o yuzden melo yerıne alper tam oturur dusuncesı yanlıs olur.
zeck17
15.Nisan.2013, 00:54
Melo alperle aynı mevkide sayılmaz hem melonun adının yanında alperi karşılaştırmak bile saçma melo olmayınca orta sahanın nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz melo alınmalı tabi engin veya yektadan biri gidecekse alper alınmalı eğer şansları değerlendirse formayı kapar
Hamit sağ bek oynamaz zaten taraftar yavaş oynadığından yakınıyor orada baya kötü oynar(bence tamamen saçma bir olay sonuçta adam çizgideki kanat oyuncusu değil sağ iç oyuncusu topla oynamalı) Eboue naparsa yapsın oynamalı üst düzey bir sağ bek çıktığı maçlardan da anlaşılacağı gibi hem eboue çaldığı sürelerle takımı da dinlendiriyor bence nasıl basketbolda serbest atışta zaman geçiriyorsa oyuncular futbolcularda böyle nefesleniyor
Amrabat bence ya kafasını kullanamıyor ya da taktiğe alışmakta sorun çekiyor önceki yıl oynadığımız 4-4-2 ona göre değildi bazen maçlarda 4-2-3-1 oynarken etkili oluyor ve bence sağ kanatta da denenmeli real madrid maçında bir şeyler yaptı inşallah seneye daha başarılı olur
byariff
15.Nisan.2013, 01:53
eboueden iyi sag bek biliyorsaniz getirin renktaslar ? 10-20 odemek istiyorsaniz tabi bu arada sol bugun yonetime cok yakin bi abi soyledi bir sol açik transferininde sonuna gelmisiz buyuk olcude bitmis yabanciymis ama ismini solemedi sene sonunda açiklariz dedi alper %90 bizde gibi gelirse cok iyi olur melo ile kontrat yapilmali ama anlasmali yapilmali limit koyulmali ornek 10 sari kart ve toplamda 3 kirmizi gordugunde kontrati fesh edilmeli parasini almamak sartiyla boyle kontrat yapilabilir. dedigim gibi melo geçen senedende daha iyi oynuyor mental olarak duzgun bir melo olsa rahat avrupanin en iyi 5 kesici oyuncusundan biridir.
seneye su kadro fena sayilmaz :D
Muslera
Eboue-Semih-O.toprak-Carlinhos
alper-selcuk-melo-sneijder-Sol açik
Drogba
Özgür Çetin
15.Nisan.2013, 01:57
Melo selçuk snaijderin oldugu yerde Alperin alınması saçmalıktır.. Melo varsa Alpere ihtiyaç yoktur.heleki 3 ü de seneye olacaksa hiç ihtiyaç yoktur..
musleramicol25
15.Nisan.2013, 02:04
eğer tek forvet oynayacaksak selçuk-alper-hamit-melo-sneijder ile oynanabilir.
byariff
15.Nisan.2013, 18:33
draxler gelirse olay olur olay kisa ve net.
KanaKe
15.Nisan.2013, 18:38
19 yasinda gelecegi parlak bir oyuncudan bahsediyoruz üstelik bundesligada oynuyor.. drogba transferinden bile zor.
byariff
15.Nisan.2013, 18:41
drogba kolay geldi bize sneijder demek istedin galiba 28 yasinda 2 yil onceye kadar avrupanin en iyi ortasaha oyuncusundan biri olan adam geldiyse draxlerde gelir artik bu isler yasa bakmiyor daha farkli seylere bakiyor.
europeanconquer
15.Nisan.2013, 18:42
34cimbom34 gelecek yılın transfer politikası ile ilgili genel olarak bilgi verdi,aşağıdan yukarı doğru okuyun.
http://i.imgur.com/eB4KEOw.png
http://i.imgur.com/cbw4ITQ.png
http://i.imgur.com/SaKgVmP.png
himone
15.Nisan.2013, 18:48
drogba kolay geldi bize sneijder demek istedin galiba 28 yasinda 2 yil onceye kadar avrupanin en iyi ortasaha oyuncusundan biri olan adam geldiyse draxlerde gelir artik bu isler yasa bakmiyor daha farkli seylere bakiyor.
Kusura bakma ama gayet te yaşa bakıyor. Avrupa'dan o yaşta oyuncu getiremezsin. Sneijder'i Inter zorla gönderdi ama karşında Draxler'ı bırakmayacak bir takım var ve üstüne oyuncu gelişim sürecinde, bu yaşta bir oyuncu zaten 11'de oynadığı bir takımı bırakıp ta GS'a gelmez. Gelmesi için hiçbir sebep yok ortada. Adamın GS'dan daha büyük hedefleri vardır.
KanaKe
15.Nisan.2013, 18:50
@hirmone
aynen.. benimde demek istedigim buydu güzel özetlemissin.
europeanconquer
15.Nisan.2013, 18:51
Schalke Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsa ve Galatasaray şampiyon olursa elbet gelir,ancak tercih sırasında kaçıncı oluruz onu bilemiyorum.
Draxler'i bırakmaz dediğiniz kulüp 3 ay önce Holtby'i bıraktı,Draxler'i de bırakacaklar ancak bizden önce talip olacak bir çok kulüp var.
KaRaBükLü KraL
15.Nisan.2013, 18:56
Kusura bakma ama gayet te yaşa bakıyor. Avrupa'dan o yaşta oyuncu getiremezsin. Sneijder'i Inter zorla gönderdi ama karşında Draxler'ı bırakmayacak bir takım var ve üstüne oyuncu gelişim sürecinde, bu yaşta bir oyuncu zaten 11'de oynadığı bir takımı bırakıp ta GS'a gelmez. Gelmesi için hiçbir sebep yok ortada. Adamın GS'dan daha büyük hedefleri vardır.
Draxler gayet tabi gelir.Herkesin bir fiyatı vardır futbolda ve Schalke'nin o kadar yetenekli dedikleri Holtby'i sırf para için kaça sattığını da biliyoruz.Biraz parayı gösterdikmi çok kolay transfer olur
Gncl1905
15.Nisan.2013, 19:14
Draxler gayet tabi gelir.Herkesin bir fiyatı vardır futbolda ve Schalke'nin o kadar yetenekli dedikleri Holtby'i sırf para için kaça sattığını da biliyoruz.Biraz parayı gösterdikmi çok kolay transfer olur
Yanlış hatırlamıyorsam Holtby'nin sözleşmesi sona eriyordu ve sene sonu bedavadan Tottenham'a gidecek idi zaten. Devre arasında çok küçük bir miktarla 6 ay erken gitmiş oldu.
Draxler'a gelirsek ikinci Bayern'e gidip elimizden kaçan eleman olabilir. İsmini unuttum elemanın :D Adam 19 yaşında Bundesliga gibi bir ligde sürekli forma giyiyor ve bu seneki performansı da iyi gol+asist bakımından. Schalke hiç takip etmiyorum 90 dakikada nasıl bilemeyeceğim. Galatasaray'a karşı izledik sadece ama iki maç üzerinden de değerlendirme yapmak saçma olur. Asıl konuşulması gereken tuzlu olması. Galatasaray'a gelmek istemesini geçtim pahalı transfer olur. Sanmıyorum ama 10 civarına alınabilirse neden olmasın. Gelsin kapımız açık :)
darkkobal123
15.Nisan.2013, 19:46
Draxler bu yaşında kendisini isteyen Dünya devleri arasından Galatasaray'a gelirse olay olur gerçekten.
himone
15.Nisan.2013, 20:36
Schalke Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsa ve Galatasaray şampiyon olursa elbet gelir,ancak tercih sırasında kaçıncı oluruz onu bilemiyorum.
Draxler'i bırakmaz dediğiniz kulüp 3 ay önce Holtby'i bıraktı,Draxler'i de bırakacaklar ancak bizden önce talip olacak bir çok kulüp var.
Holtby para için satılmadı, takip etmemişsiniz. Oyuncunun sene sonunda sözleşmesi bitiyordu ve ayrılacağını açıkladı. Kulüp te bedavaya gideceğine para kazanalım dedi, yoksa hayatta satmazlardı. Draxler de aynı şekilde olursa ancak gider, Schalke takımdan genç oyuncu satacak bir takım değil. Almanya'nın en büyük kulüplerinden birisi en iyi oyuncularından birisini hayatta bırakmaz.
Kryptonite
15.Nisan.2013, 20:52
Holtby para için satılmadı, takip etmemişsiniz. Oyuncunun sene sonunda sözleşmesi bitiyordu ve ayrılacağını açıkladı. Kulüp te bedavaya gideceğine para kazanalım dedi, yoksa hayatta satmazlardı. Draxler de aynı şekilde olursa ancak gider, Schalke takımdan genç oyuncu satacak bir takım değil. Almanya'nın en büyük kulüplerinden birisi en iyi oyuncularından birisini hayatta bırakmaz.
Çok doğru Holtby sezon sonu sözleşmesi bittiği için satıldı ve çok akıllıca bir hamleyle iyi kakaladılar Tottenham'a.Draxlerin şuan için satılacağını hiç sanmıyorum.
Night_Mare17
15.Nisan.2013, 21:05
Xabi Alonso diyorum kimse takmamış o derece inanmıyor kimse :n: :n:
himone
15.Nisan.2013, 21:09
Xabi Alonso diyorum kimse takmamış o derece inanmıyor kimse :n: :n:
Gerçekten çok güldüm :D.
Ama Xabi Alonso'nun gelmesi daha olası bir durum. Adam sonuçta 31 yaşında ve sene başında 32 olacak. Tam Türkiye'ye gelme vakti.
Night_Mare17
15.Nisan.2013, 21:12
Gerçekten çok güldüm :D.
Ama Xabi Alonso'nun gelmesi daha olası bir durum. Adam sonuçta 31 yaşında ve sene başında 32 olacak. Tam Türkiye'ye gelme vakti.
:D Geldi gelecek demiyorum zaten sadece yönetimin Xabi Alonso için uğraşları var. O olmazsa Melo alınacak diye biliyorum.
europeanconquer
15.Nisan.2013, 21:25
Draxler bu yıl sonu gidici gözüküyor,bize kesin gelir demiyorum ancak gelmemesi için bir sebep de göremiyorum,parasını verirsek gelir yani,tabi kendisinin seçimi de önemli.
Ben zaten Draxler'in alınacağını düşünmüyorum,Sneijder'den sonra o bölgeye çok lüks olur Draxler.Gelecek yıl daha çok gurbetçilere yöneliriz diye düşünüyorum.Alacağımız oyuncuları haftalardır söylüyorum ben;
Kerim Frei
Ömer Toprak
Alper Potuk
Carlinhos
Son haftalarda ki olağanüstü performansı nedeniyle Melo
Bir de yine ses getirecek bir transfer yaparız ihtiyaç olan bölgeye,o da büyük ihtimal kanat oyuncusu olur.(Bkz:Arda Turan Oley)
Edit;
Gidecekleri de söyleyeyim hazır gaza geldim :D
Sercan
Ceyhun(belki hiç gönderilmez veya kiralık yine)
Ujfa
Riera
Elmander
Aydın
Engin
Emre(kiralık)
Çok doğru Holtby sezon sonu sözleşmesi bittiği için satıldı ve çok akıllıca bir hamleyle iyi kakaladılar Tottenham'a.Draxlerin şuan için satılacağını hiç sanmıyorum.
kakaladılar mı 1 m € yla mı batıcak Tottenham ? bu arada draxlere düz amc olarak bakmamak lazım benim bildiğim bu adamın orjini kanat ve sol iç te oynayabiliyo
Kaka Leite
15.Nisan.2013, 21:34
Draxler tam serbest adam.
Koy sahaya gezinsin dursun, çok büyük potansiyel var ve nefis bir oyuncu olacak.
Kryptonite
15.Nisan.2013, 21:35
kakaladılar mı 1 m € yla mı batıcak Tottenham ? bu arada draxlere düz amc olarak bakmamak lazım benim bildiğim bu adamın orjini kanat ve sol iç te oynayabiliyo
Pardon benim aklımda 10m diye kalmış.Draxler çok yönlü bir oyuncu şuan için önünde daha çok seçenekleri var Türkiyeye gelmez.
europeanconquer
15.Nisan.2013, 21:39
Bu arada 34cimbom34'ün söylediğine göre yeni sezonda transfer bütçemiz 35 milyon euroymuş.
Edit:
Tweetini boşuna aramayın,yazıp yazıp siliyor eleman :n:
erdem344
15.Nisan.2013, 22:09
Draxler demek en az 20 milyon £ demek o da biraz sıkar bence
europeanconquer
15.Nisan.2013, 22:11
20 milyon euro desen tamam da sterlin biraz fazla olmadı mı ?
Night_Mare17
15.Nisan.2013, 22:17
Daha bu adam bir şey kanıtlamadı 20 M Euro olur en fazla. O verilir ama sterlin arkadaşın dediği gibi verilmez.
erdem344
15.Nisan.2013, 22:30
ne sterlını yanlış olmuş o :)
20 milyon € diyelim .
KanaKe
15.Nisan.2013, 22:38
yahu akli basinda hangi potansiyali yüksek 19 yasinda avrupanin 4 büyük liginden birinde sürekli forma giyen bir oyuncu kalkipta türkiyeye gelir kendinizi o oyuncunun yerine koyun birde.. bizim ligimizdeki oyun kalitesi düsük lig tarihinde kac tane böyle oyuncu gelmis lige 19-20 yaslarinda? istersen önüne sermaye dök yinede gelmez o cocuk türkiyeye bu kadar iddiali konusuyorum gelirsede özür dileriz galatasarayli arkadaslardan..
europeanconquer
15.Nisan.2013, 22:39
Shaqiri geliyordu paraya kıyamadık :) 4 büyük liginde forma giymiyordu ancak eksiği de yok yani.
KanaKe
15.Nisan.2013, 22:40
Shaqiri geliyordu paraya kıyamadık :)
o isin asli bayern araya girdi son anda bayerni tercih etti cocuk..
europeanconquer
15.Nisan.2013, 22:53
Biz vazgeçtikten baya sonra Bayern ile anlaştı Shaqiri diye biliyorum.
europeanconquer
16.Nisan.2013, 22:49
34cimbom34,
Taylan Antalyalı kesin Galatasaray'da dedi.
Bucaspor'da oynuyormuş.Bilen varmı bu futbolcuyu ?
Alicanfmfan
16.Nisan.2013, 23:14
Böyle kesin yargılı cümleler yerine ''Çok yetenekli, zor trasnfer, gelmesi biraz zor.'' gibi cümleler kuralabilir. Yoksa böyle net ve kesin cümleler kullanırsanız. Galatasaray sizi bile alır haberiniz olsun. :)
Burak'a teklifler varmış Atletico Madrid başta olmak üzere.
MuraTBudaN
17.Nisan.2013, 02:09
Draxler umarım gelir ama zor gözüküyor.
Corpus
17.Nisan.2013, 03:42
Xabi Alonso gelsin daha da adam istemem :D
GebzeLi1907
17.Nisan.2013, 04:04
galatasarayın draxlere ihtiyacı yok ki :) lüks olur bence. ilgilendiklerini bile sanmıyorum
Corpus
17.Nisan.2013, 04:40
galatasarayın draxlere ihtiyacı yok ki :) lüks olur bence. ilgilendiklerini bile sanmıyorum
Drogba'ya da lüks denmişti :)
Redrum
17.Nisan.2013, 05:43
Draxler'ın yanına Isco ve Schürrle'yi de alalım.. Hepsi iyi oyuncu dolduralım takıma ne kadar iyi oyuncu varsa
goosfraba
17.Nisan.2013, 09:39
biraz gerçekçi olmakta fayda var bence :)
KaRaBükLü KraL
17.Nisan.2013, 11:48
yahu akli basinda hangi potansiyali yüksek 19 yasinda avrupanin 4 büyük liginden birinde sürekli forma giyen bir oyuncu kalkipta türkiyeye gelir kendinizi o oyuncunun yerine koyun birde.. bizim ligimizdeki oyun kalitesi düsük lig tarihinde kac tane böyle oyuncu gelmis lige 19-20 yaslarinda? istersen önüne sermaye dök yinede gelmez o cocuk türkiyeye bu kadar iddiali konusuyorum gelirsede özür dileriz galatasarayli arkadaslardan..
Burada sıçrama yapmak amacıyla gelir oynar 3 sene sonra yollarız.Hem gelecek genç oyuncunun da işine gelir şimdi atıyorum Real'e gitse direk oynatırlar mı Nuri o kadar iyiydi Almanya'da adam Real'de kadroya giremedi.Kolay değil öyle büyük takımda genç yaşta takıma girmek.Biraz geliştirene kadar büyük takıma gitmesine karşıyım bu tip oyuncuların sonra hayal kırıklığı oluyor.
davidvilla
17.Nisan.2013, 12:23
Donunuzu bile alcaz donunuzu :D
Bu kadar stres yapmayın arkadaşlar sinir harbine çevirmeyin ortamı. İşte güzel transferler yaptık hepimizin beklentileri yükseldi klübe güveniyoruz. Adam gelir gelmez ama yani net kesin tavırla FB-GS tartışmasına cevirmenin alemi yok bence.
himone
17.Nisan.2013, 12:41
FB GS tartışmasına çevirmeyi kesinlikle istemem. Hatta Robben, Yaya Toure, Xavi Alonso transferlerine bile olabilir diyen birisi olarak Draxler transferine kesinlikle ihitmal vermiyorum. FB aynı durumda olsaydı yine ihtimal vermezdim. GS'ın bu sene yaptığını Schalke neredeyse her sene yapıyor, Avrupa'nın en büyük 4 liginden birinin (benim gözümde 2.) takımı. Oyuncu banko 11'de oynuyor, ve GS'a transfer olması kariyer açısından hiçbir ilerleme ifade etmiyor. Benim görüşüm Schalke bir şekilde ikna edilse bile ( o da en azından 15-20 milyon Euro demek) oyuncu kesinlikle kabul etmez. Takımında 1-2 yıl daha kalıp dev kulüplerden birine transfer olmayı hedefliyordur.
Ben Draxler konsunda gelmeyeceğine dair çok iddialıyım. Gelirse de özür dilerim zaten, kimseye bir şey ispatlama veya çekişme peşinde değilim.
Walter Sakana
17.Nisan.2013, 13:55
@KanaKe & @himone
07 Nisan 1983 doğumlu Franck Ribery Galatasaray'a geldiğinde (Ocak 2005) 21 yaşındaydı.
Avrupa transfer piyasasında genç Fransız yıldız adaylarının Alman genç yıldız adaylarından daha fazla rağbet gördüğü gibi bir gerçek de gözönüne alındığında şu an Galatasaray'ın Draxler'ı alması imkansızsa Ribery'i alması imkansız oğlu imkansızdı o zaman.
Gelmez diye bir şey yok, ama İngiltere, İspanya veya İtalya'dan ünlü kulüpler isterse tercihi tabi ki Galatasaray'dan önce o kulüpler olur. O şekilde derseniz katılırım ama gelmez düşüncesine katılmıyorum. Artık para, eskiye nazaran çok daha ön planda.
Walter Sakana
17.Nisan.2013, 14:00
Ben gelmem açıkçası :) Hatta Türkiye ligi son tercihlerimden biri olur şahsen. Ama üstteki mesajda da değindiğim gibi artık eskisi gibi değil, para çok önemli bir faktör. Ayrıca son yıllarda ülkemize gelen ünlü teknik direktörler ve oyuncular sayesinde eskisi kadar katı bakmıyorlar oyuncular Türkiye'ye gelmeye.
Melo, Sneijder, Drogba, Krasic, Kuyt, Sow, Muslera, Eboue, Fernandes... Bu saydığımız isimlerin Türkiye'de oynadığını bildikleri zaman daha sıcak bakıyorlar hiç kuşkusuz. Ayrıca saydığım isimlerden sadece Drogba ve Kuyt 30 yaş üstü. Yani eskisi gibi sadece emeklilik çağı gelmiş yıldızların tercihi değil artık lgiimiz. Rijkaard, Schuster, Cuper gibi teknik adamları da ekleyince yakında Beko Basketbol Ligi gibi Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri bile olabiliriz şu Avrupa'daki başarılar sürekli hale geldiğinde.
Fearless Coward
17.Nisan.2013, 14:11
Draxler Real Madrid'de oynamak istiyormuş Mou kırmaz onu herhalde. :D Valla transfer konusunda şuan ben önce gidenlerin belirlenmesini isterim 10 tane yabancımız var zaten gelecek sezon sayı da azalıyor sanırım önce bunlar önemli diye düşünüyorum şimdi transfer konuşmak için erken bence.Ayrıca yönetime benim güvenim tam 2 sezondur çok sağlam transferler yaptık yine aynı şekilde olacaktır diye düşünüyorum.
Deus Dominus
17.Nisan.2013, 14:17
Nesi erken usta, ligin bitimine kaldı 5 hafta :) Büyük takım planını, programını önceden hazırlamalı, hamlelerini belirlemeli.
Ayrıca Draxler hayali bile kurabilmeniz Polyanna'dan hallice olduğunuzu gösterir arkadaşlar :)
kalemci
17.Nisan.2013, 14:17
@KanaKe & @himone
07 Nisan 1983 doğumlu Franck Ribery Galatasaray'a geldiğinde (Ocak 2005) 21 yaşındaydı.
Avrupa transfer piyasasında genç Fransız yıldız adaylarının Alman genç yıldız adaylarından daha fazla rağbet gördüğü gibi bir gerçek de gözönüne alındığında şu an Galatasaray'ın Draxler'ı alması imkansızsa Ribery'i alması imkansız oğlu imkansızdı o zaman.
Gelmez diye bir şey yok, ama İngiltere, İspanya veya İtalya'dan ünlü kulüpler isterse tercihi tabi ki Galatasaray'dan önce o kulüpler olur. O şekilde derseniz katılırım ama gelmez düşüncesine katılmıyorum. Artık para, eskiye nazaran çok daha ön planda.
Abi benden yaşçada büyüksün daha iyi hatırlaman lazım. Ribery Metzdeyken ortalama bir oyuncuydu. Galatasaray'a geldiğinde de öyle büyük bi yıldız değildi. Hatta belki hatırlamıyorsun Anelka'nın bonusu olarak lanse edilmişti.
Corpus
17.Nisan.2013, 14:25
Draxler Real Madrid'de oynamak istiyormuş Mou kırmaz onu herhalde. :D Valla transfer konusunda şuan ben önce gidenlerin belirlenmesini isterim 10 tane yabancımız var zaten gelecek sezon sayı da azalıyor sanırım önce bunlar önemli diye düşünüyorum şimdi transfer konuşmak için erken bence.Ayrıca yönetime benim güvenim tam 2 sezondur çok sağlam transferler yaptık yine aynı şekilde olacaktır diye düşünüyorum.
Madem öyle Mou alır sonra bize kiralar :D
himone
17.Nisan.2013, 14:32
Abi benden yaşçada büyüksün daha iyi hatırlaman lazım. Ribery Metzdeyken ortalama bir oyuncuydu. Galatasaray'a geldiğinde de öyle büyük bi yıldız değildi.
Ben de onu diyecektim. Ribery Metz'de oynuyordu, Fransa'nın en sıradan takımlarından birisi, diğeri Schalke'de oynuyor neredeyse her sene Avrupa'da finaller görüyor ve Almanya'nın en büyük 3 kulübünden biri. Ribery GS'a gelirken bu şekilde popüler değildi, eğer o şekilde kıyaslama yapılacaksa FB Chelsea'den Stoch'u getirdi. Adam 22 yaşındaydı ve Twente'ye şampiyonluk getirmişti. Ama hiçbirisi Draxler gibi potansiyele sahip değildi ve Schalke gibi bir takımda 19 yaşında banko oynamıyordu. Zaten benim demek istediğim sadece 19 yaşında olmasından kaynaklanmıyor, çocuğun inanılmaz bir potansiyeli var. Ona bakarsanız BJK ta A.Madrid'den Alvez'i almıştı, gencecik çocuktu! Bir de oyuncunun Alman olduğunu da unutmamak lazım, tercihlerini ciddi oranda etkiler.
nannar
17.Nisan.2013, 17:26
:) Ne güzel bir ortam oluşmuş. Eskiden takımımızla ismini telaffuz bile edemeyeceğimiz kalitede futbolcuların transferiyle ilgili artık "gelir mi gelmez mi" diye rakiplerle tartışmak bile zevkli..
byariff
17.Nisan.2013, 18:14
sahsi gorusum taylani izlemedim ama bucasporlu arkadaslar olsun sait hoca olsun twitterdeki spor yazarlari olsun taylan hakkinda cok iyi konusuyorlar salihten falan daha iyi kumasi diyorlar tam bir box the box oyuncusuymus
nannar
17.Nisan.2013, 18:17
Buca altyapısının başarısıdır yalnız bu olay.bence büyük takımlar bir incelesin onların sistemini
Redrum
17.Nisan.2013, 18:46
Draxler'ı tartışmamız komik arkadaşlar birincisi gelmez. Gelmez yani. Dünyanın en popüler gençlerinden birisi. Asıl sorun, bizim bu adamla cidden ilgileniyormuşuz gibi haberler, söylentiler. Draxler'ı almakla kaleye Hugo lloris'i almamız arasında hiçbir fark yok. Forvet arkamızda en verimli çagında dünya starı bir adamımız var. Kerim Frei'ı alıp Sneijder'den bir şeyler kapmasını saglamak ve ara ara şans vermek en mantıklısı. 2 sene sonra sen kendin Frei'ı Draxler gibi popüler bir yıldız adayı haline sokabilirsin. Frei sadece bir örnek. Alper'i ne yap et ama al, Hamit'in rakibi olsun ve formayı zamanla kapsın. Serdar Taşçı Fener haberleri çıkıyor kaptırma Fenere. Ama her şeyden önce, Draxler haberleri çıkmasın, ashley cole haberi çıksın, carlinhos, m'bengue falan olsun gündemimiz. Yoksa yukarıda da belirttigim gibi, Dzeko Torres Robinho 3 ünü birden alalım deseler alalım diyecek taraftarlar görüyorum.
nannar
17.Nisan.2013, 21:17
Gökhan Zan da bülent korkmaz ve suat kaya gibi sonradan sonraya değişirse ve ilk 11'de oynarsa aşırı sevinirim :D
uAburak89
17.Nisan.2013, 21:26
Sezon sonunda doğru transferler yapılacağını düşünüyorum. Nokta atışı transferler yapmamız lazım, ideal kadroya bir sol bek şart şu anda, ayrıca tecrübeli ve kaliteli bir stoper almalıyız. Bunun yanında kadro derinliği açısından Türk oyunculara da yönelmek gerekecek ama sırf yedek olsun diye değil, oynadığında takıma katkı verecek isimler olmalı. Alper güzel bir transfer olabilir bu bağlamda, banko oynamaz ama oynadığında kafamız rahat olur.
Bana göre alınması gerekenler, sol bek(Carlinhos ilk öncelik gibi gözüküyor), stoper, Melo, Alper ve hocanın gözlemcilerle birlikte karar vererek kadroda olmasını istediği genç isimlerden 1 veya 2 transfer olabilir. Son günlerde çıkan Taylan mı olur Kerim Frei mı olur bilmiyorum. Gitmesi gereken isimler de var, bir de gitmemesi gereken ama talibi çıkabilecek isimler var. Bunları zaman gösterecek. Şampiyon olsak da olmasak da bence artık yıldız transferi yapmamamız lazım, çilek sözü fazlasıyla yerine getirildi çünkü.
KanaKe
17.Nisan.2013, 21:27
Burak'a teklifler varmış Atletico Madrid başta olmak üzere.
sezon sonu gider 1,5 sene sonra geri gelir
mpaker66
17.Nisan.2013, 21:28
Alper olsun yeter.
nannar
17.Nisan.2013, 21:44
sezon sonu gider 1,5 sene sonra geri gelir
Emre Belözoğlu gibi mi? Gerçi o 1 sene bile dayanamadı sanırım...
Burak Yılmaz'ın üstüne para verip Gökhan Ünal ile takas ettiğiniz günlerdeki Burak ile şu anki Burak arasındaki kocaman bir fark var :)
KanaKe
17.Nisan.2013, 21:58
Emre Belözoğlu gibi mi? Gerçi o 1 sene bile dayanamadı sanırım...
Burak Yılmaz'ın üstüne para verip Gökhan Ünal ile takas ettiğiniz günlerdeki Burak ile şu anki Burak arasındaki kocaman bir fark var :)
ben burakta ispanya liginde oynayacak kapasite göremiyorum, sezon sonu kesin avrupaya gider ama fazla dayanamaz emre 32 yasinda bile atletico madrid gibi bir takima transfer olabiliyorsa bu oyuncunun ne kadar kaliteli oldugunu gösterir geri gelmeside ne kadar fenerli oldugunu gösterir ..
Gncl1905
17.Nisan.2013, 22:03
ben burakta ispanya liginde oynayacak kapasite göremiyorum, sezon sonu kesin avrupaya gider ama fazla dayanamaz emre 32 yasinda bile atletico madrid gibi bir takima transfer olabiliyorsa bu oyuncunun ne kadar kaliteli oldugunu gösterir geri gelmeside ne kadar fenerli oldugunu gösterir ..
H. Bienvenu'nun oynadığı Güiza'nın gol kralı olduğu ligde Burak tek ayakla oynar :) Kendine göre de bir lig zaten arkada bulacağı boşlukları çok güzel değerlendirebilir takıma uyum sağlarsa. Emre konusuna girmeyeyim.
nannar
17.Nisan.2013, 22:07
:) bundan şüphemiz yok...neyse,helal sana ünal başkan. rakiplerin imrenerek baktığı bu kadro için sana binlerce teşekkürler
Kaka Leite
17.Nisan.2013, 22:07
Guiza'yı ne kadar hafife alıyorsunuz yahu ?
Bu adam Fenerbahçe'ye gelmeden önce kaç maç oturup izledik ? Ben şahsen Guiza'yı beğeniyorum, adam bize gelince bişey oldu.
Gerek atamaması üstüne birde tribün baskısı eklenince bir tutukluk yaşadı ve garibim halen yaşıyor bunu. Ben geçen yılda yazmıştım bunu Burak Yılmaz Türkiye sınırları dışında bana göre oynayamaz..
şampiyonlar ligi türkiye sınırları içinde mi ? adam şl de 8 gol atmış hala gelmiş eleştiriyosunuz insaf cluja attığı arka direk golü dışında boş denilicek bi golde yok hepsi zor pozisyonlar
europeanconquer
17.Nisan.2013, 22:10
Oynar,oynamaz ama biz kazandığımız paranın 4 te 3 ünün keyfini süreceğiz :0:
KanaKe
17.Nisan.2013, 22:36
H. Bienvenu'nun oynadığı Güiza'nın gol kralı olduğu ligde Burak tek ayakla oynar :) Kendine göre de bir lig zaten arkada bulacağı boşlukları çok güzel değerlendirebilir takıma uyum sağlarsa. Emre konusuna girmeyeyim.
bekleneni veremez manasinda kurdum ben o cümleyi.. trabzon yada galatasaray daki gibi bir performansi ortaya koymasi imkansiz orasi türkiye ligine benzemez.. Güiza ispanya liginde 27 gol atmis burak önce bir ispanyaya transfer olsun 1 sezon oynasin ondan sonra güiza ile karsilastirabiliriz ayrica kiskanma ile felan alakasi yok takiminda sow olan adam buragi niye kiskansin :) gerci ben ikisinide abarti buluyorum ama sow en azindan mücadele bakimindan buraktan daha üstün bir oyuncu burak sürekli yerlerde hakemden nasil faul nasil penalti alirim düsüncesinde oynuyor takim defans halindeyken de ortalarda görünmüyor.. schalke macinda gol atmasina ragmen berbat bir oyun oynamisti ayni sekilde madrid karsisindada yoktu burak..
erdem344
18.Nisan.2013, 00:23
Burak Yılmaz bence tam bir ingiliz ligi topçusu koy liverpoola suarezle beraber oynasın. Umarım sezon sonunda gider
Fearless Coward
18.Nisan.2013, 16:20
İspanya'da forvet olmak çok mu zor Allah aşkına en azından bi 10 gol atar Burak o ligde.Falcao giderse yerini Burak'la doldurmayı düşünebilirler 10-15 milyona yollarız temiz. :D Bize yabancı forvet lazım Real maçında Burak'la Umut'u adamlar sahadan sildiler mesela Drogba-Yabancı Transfer daha sağlam olur bizim için gelecek sezon.
Kryptonite
18.Nisan.2013, 16:28
şampiyonlar ligi türkiye sınırları içinde mi ? adam şl de 8 gol atmış hala gelmiş eleştiriyosunuz insaf cluja attığı arka direk golü dışında boş denilicek bi golde yok hepsi zor pozisyonlar
ŞL de 8 gol atmış Madrid maçında ayağına top 1 kere değmemiş.Burakın en iyi oynayabileceği takım Galatasaraydır.Burak ile Guiza da tartışmak anlamsız.Güiza bi takıma büyük paralara gelip hiçbirşey yapamayan oyuncu,Burak ise bedavaya gelip büyük paralara satılacak oyuncu.Fark var aralarında.Burak 2 gömlek üstün Güizadan.
himone
18.Nisan.2013, 16:30
Bence önemli olan lig değil, takımın oyun planı. Ben mesela kontra oynatıyor olsam Burak'ı düşünmez alırım ama topa sahip olmayı ve tek forvet oynamayı düşünüyorsam hayatta Burak'ı almam. Burak belirli taktiklerde oynayabilen bir forvet, her taktiğe uymaz ama uygun taktikte de çok iyi oynuyor. 2 yıldır savunma arkasına atılan toplarda ve ceza sahası karambol posiyonlarında mükemmele yakın oynuyor. GS tek forvet oynamayı planlıyorsa Burak satılır, çift forvet oynamak istiyorsa Drogba Burak ikilisi gayet iyi. Ama ben Burak'ın 15 milyona gideceğini zannetmiyorum, alacak takım 10 milyonu verirse iyidir diye düşünüyorum. Ama bizim Guiza'ya 15 verdiğimiz gibi Burak'a da veren biri çıkabilir :).
Walter Sakana
18.Nisan.2013, 18:40
44 milyon euro?? :icon_eek:
Devre arasında Drogba ve Sneijder gibi iki önemli ismi kadrosuna katan Galatasaray'ın Porto'nun Kolombiyalı forveti Jackson Martinez'in peşinde olduğu iddia edildi.
Portekiz basınında bugün çıkan habere göre sarı kırmızılılar, Porto formasıyla harikalar yaratan yıldız oyuncu için tam 44 milyon euro'luk bir teklif sundu. Haberde ayrıca Porto kulübü başkanı Nuno Pinto da Costa'nın daha önce Kolombiyalı forvet için 60 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği bilgisine de yer verildi.
Haber doğruysa Portekiz basını bizim basını da geçmiş.
darkkobal123
18.Nisan.2013, 18:45
Fotomaç terk. :D