PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

zeck17
06.Haziran.2012, 22:47
O yazdıklarının farkındayım dikkat edersen men edilmesi an meselesi olan takımı örnek vererek sitem ettim zaten. Hatta demek istediğim tüm takımlar Avrupa'dan men edilse demek ki Melo'yu almıycaz, rakiplerimiz Topal'ı, Kuyt'u alırken biz güçlenmek yerine zayıflıycakmıyız? Olası UEFA cezaları bir tek GS'ın mı sonu olacak? Yerel yayın geliri kazancında dünya devleri ile yarışıyoruz, daha farklı kaynaklar elde edinilmeli. GS gibi bir takımın tek geliri yada en büyük geliri ŞL ise vay halimize.

· Barcelona : 200 milyon Euro (yaklaşık)
· Real Madrid: 200 milyon Euro (yaklaşık)
· Atletico Madrid: 43 milyon Euro
· Manchester City: 80 milyon Euro
· Manchester United:80 milyon Euro
· Fenerbahçe : 23 milyon Euro
· Galatasaray: 23 milyon Euro
· Beşiktaş: 18 milyon Euro
İNGİLTERE (PREMİER LİG)
Yayın geliri: 1 milyar 750 milyon Euro
Özet yayın gelirleri: 225 milyon Euro

ALMANYA (BUNDESLiGA)
Yayın geliri: 2.5 milyar Euro ( 4 yıllık)
Özet yayın gelirleri: 280 milyon Euro ( 4 yıllık)

İSPANYA (LA LiGA)
Yayın geliri: 743 milyon Euro
Özet yayın gelirleri: 240 milyon Euro

İTALYA (SERİE A)
Yayın geliri: 1.1 milyar Euro
Özet yayın gelirleri: 150 milyon Euro

TÜRKİYE (SÜPER LİG-BANK ASYA)
Yayın geliri (Digitürk): 256 milyon Euro (Süper Lig)
(TRT-Bank Asya canlı- Süper Lig özet): 32 milyon Euro

aramızda çok fark var ve şampiyonlar ligi gelirleri de havuza bağlı yani ülke puanını arttırdıkça avrupaya giden takım arttığından alacağın para düşüyor net bir para yok yani

Walter Sakana
06.Haziran.2012, 23:03
Afellay haberleri gördüm birçok yerde ama hepsinde de kaynak Fotomaç. Nokta atışı transfer olur doğruysa.

perpetua
07.Haziran.2012, 00:26
Yalnız ben konu itibari ile Melo'dan bahsettim. ŞL'ye kaldığımız halde Melo'dan daha iyisini daha ucuza mı alıcaz? Sanmıyorum. Gitmememiz durumunda Melo'dan kötüsüyle bu sistemle oynayabilir miyiz? Kesinlikle hayır, bu sene 4-4-2'nin verimli olmasının sebebi ne forvetimiz, ne savunmamız Melo-Selçuk ikilisidir. Melo savunma da top çıkarıp, bir sonra ki atakta var olan enterasan bir oyuncu. Her halükarda şimdiye kadar bitmesi gerekirdi, bu bile bitmediyse dediklerinin pek önemi yok açıkcası. Elimizde 160CA'lık adamı tutamıyosak 150'lik almışız, 130'luğu almışız çok önemli değil açıkcası.

Galatasaray'in gelecek sezon ayni 442 dizilisiyle oynayacagini bile bilmiyoruz. Bu varsayimdan yola cikarak Melo lazim demek bana cok dogru gelmiyor.

Lazim olsa da, olmasa da Galatasaray'da ille de birisi alinacak diye ederinin cok ustunde para odeme donemi bitmeliydi ve bitmis gibi gorunuyor.

Gecen sezon Melo'nun Riera ile kavgasi butun dunya medyasinda cikti ve olayi bilmeyen yok.

Aldigi para net 3.3 milyon Euro + mac basina 30 bin Euro. Yani 40 mac oynadi desek 4.5 milyon Euro. Net. Ariza cikartmamis melo 4.5 ediyorsa, ariza cikartmis Melo o kadar etmemeli.

Roma'daki De Rossi 4.5 milyon Euro kazaniyor.
Pirlo 3.5 milyon Euro kazaniyor.
Vidal 3 milyon Euro kazaniyor.
Milan'da Boateng 2.5 kazaniyor.
Gokhan Inler Napoli'den yilda 1.5 milyon Euro net para aliyor.
Hamsik 1.3 milyon Euro kazaniyor.
Lazio'da Ledesma 1.4 milyon Euro kazaniyor.

Simdi bu oyuncular varken, neden Melo'ya yilda net 4.5 milyon Euro versin ki? Ispanyol takimlarinin finansal durumu iyi degil. Fransizlarin ve Almanlarin bu kadar para vermek pek adeti degildir cunku alttan oyuncu fiskiriyor. Ingiltere bir secenek olabilir ama yilda 4.5 milyon Euro vergilerden sonra kazanabilmek icin Melo'ya asagi yukari John Terry, Frank Lampard veya Wayne Rooney seviyesinde brut para vermek gerekli. Kelepir fiyata olmadikca da Ingiltere'den kimse arizali Melo'yu istemeyecektir.

Rusya daha genc oyunculari tercih ediyor.

Kaldi Cin veya Katar. Onlar da zaten bir oyuncuyu ille de isterlerse Turkiye'de hic bir takim onlarin odeyecekleri maaslarla basa cikamaz.

Gecen sezon Galatasaray hamle yapmaya ve yuksek para vererek oyunculari getirmeye mecburdu. Avrupa kupasinda yoktu, takim darmadaginikti ve gelecek oyuncu icin Galatasaray'a gelmek riskti. Bu sezon durum boyle degil. Guclu olan, Sampiyonlar Liginde oynama kozunu elinde bulunduran Galatasaray. Ustelik sadece bu sezon degil, gelecek bir kac sezon yuksek ihtimalle Sampiyonlar liginde oynama kozunu bile ele gecirecek durumda ve bu da sadece Galatasaray'in cazibesini arttiracaktir. Sadece para pesinde kosan futbolcular icin degil, basari pesinde kosan futbolcular icin de.

Bu nedenle de sirf taraftar sevdi diye Melo'ya ederinin cok cok ustunde bir para odenmesini hic mantikli bulmuyorum. Ozellikle bu adamin bonservisi alinacak ve ariza cikartmasi durumunda butun risk Galatasaray'in ustunde olacaksa. Tekrar kiralamak bir baska secenek olarak dusunulecektir tabii.

Gecmise takilip kalmamak lazim. Melo gecen sezon gayet basariliydi ve Galatasaray'in sampiyon olmasina buyuk katki sagladi. Ama onemli olan gecen sezon ne yaptigi degil, gelecek sezonlarda ne yapacagi.

E.Cartman
07.Haziran.2012, 00:29
Gökhan İnler haberi dolanıyordu internette. Gelse süper olur. ŞL'de Fatih Hoca yüksek ihtimal 4-2-3-1'e ya da 4-5-1'e döner. Gökhan-Selçuk-Transfer ya da Melo'dan oluşacak bir orta saha felaket olur.

GeanyGS
07.Haziran.2012, 00:34
Benim kastım yerel yayın geliriydi Barcelona, R.Madrid gibi kulüpler dünyanın dört bir yanından yayın geliri elde ediliyor. NTV bile yayınladığı maçlardan dolayı saydığın kulüplerin kasasına para giriyor. STSL için Digiturk'un şu an ödediği para yıllık 1.100.000TL ve bu oran yılda %10 kadar artış gösteriyor. GS 23milyon euro alıyorsa sadece Türkiye'de ki yayın geliri çünkü GS-FB maçı bile dünyada Türkiye'den başka bir yerde gösterilmiyor.

Galatasaray'in gelecek sezon ayni 442 dizilisiyle oynayacagini bile bilmiyoruz. Bu varsayimdan yola cikarak Melo lazim demek bana cok dogru gelmiyor.

Lazim olsa da, olmasa da Galatasaray'da ille de birisi alinacak diye ederinin cok ustunde para odeme donemi bitmeliydi ve bitmis gibi gorunuyor.

Gecen sezon Melo'nun Riera ile kavgasi butun dunya medyasinda cikti ve olayi bilmeyen yok.

Aldigi para net 3.3 milyon Euro + mac basina 30 bin Euro. Yani 40 mac oynadi desek 4.5 milyon Euro. Net. Ariza cikartmamis melo 4.5 ediyorsa, ariza cikartmis Melo o kadar etmemeli.

Roma'daki De Rossi 4.5 milyon Euro kazaniyor.
Pirlo 3.5 milyon Euro kazaniyor.
Vidal 3 milyon Euro kazaniyor.
Milan'da Boateng 2.5 kazaniyor.
Gokhan Inler Napoli'den yilda 1.5 milyon Euro net para aliyor.
Hamsik 1.3 milyon Euro kazaniyor.
Lazio'da Ledesma 1.4 milyon Euro kazaniyor.

Simdi bu oyuncular varken, neden Melo'ya yilda net 4.5 milyon Euro versin ki? Ispanyol takimlarinin finansal durumu iyi degil. Fransizlarin ve Almanlarin bu kadar para vermek pek adeti degildir cunku alttan oyuncu fiskiriyor. Ingiltere bir secenek olabilir ama yilda 4.5 milyon Euro vergilerden sonra kazanabilmek icin Melo'ya asagi yukari John Terry, Frank Lampard veya Wayne Rooney seviyesinde brut para vermek gerekli. Kelepir fiyata olmadikca da Ingiltere'den kimse arizali Melo'yu istemeyecektir.

Rusya daha genc oyunculari tercih ediyor.

Kaldi Cin veya Katar. Onlar da zaten bir oyuncuyu ille de isterlerse Turkiye'de hic bir takim onlarin odeyecekleri maaslarla basa cikamaz.

Gecen sezon Galatasaray hamle yapmaya ve yuksek para vererek oyunculari getirmeye mecburdu. Avrupa kupasinda yoktu, takim darmadaginikti ve gelecek oyuncu icin Galatasaray'a gelmek riskti. Bu sezon durum boyle degil. Guclu olan, Sampiyonlar Liginde oynama kozunu elinde bulunduran Galatasaray. Ustelik sadece bu sezon degil, gelecek bir kac sezon yuksek ihtimalle Sampiyonlar liginde oynama kozunu bile ele gecirecek durumda ve bu da sadece Galatasaray'in cazibesini arttiracaktir. Sadece para pesinde kosan futbolcular icin degil, basari pesinde kosan futbolcular icin de.

Bu nedenle de sirf taraftar sevdi diye Melo'ya ederinin cok cok ustunde bir para odenmesini hic mantikli bulmuyorum. Ozellikle bu adamin bonservisi alinacak ve ariza cikartmasi durumunda butun risk Galatasaray'in ustunde olacaksa. Tekrar kiralamak bir baska secenek olarak dusunulecektir tabii.

Gecmise takilip kalmamak lazim. Melo gecen sezon gayet basariliydi ve Galatasaray'in sampiyon olmasina buyuk katki sagladi. Ama onemli olan gecen sezon ne yaptigi degil, gelecek sezonlarda ne yapacagi.

De Rossi 4.5m euro alıyor diye Melo'ya 3 verilmez kıyaslamasına oldukça şaşırdım. Rossi'nin bonservisini ödesek Türkiye'de oynamak için en az 5-6 milyon ister. Türkiye'de yaşamak ailesini buraya getirmek ile Roma'da yaşamak arasında ki farkı yok saymışsın. Bir transferde en önemli etkendir halbu ki.

perpetua
07.Haziran.2012, 00:36
Gökhan İnler haberi dolanıyordu internette. Gelse süper olur. ŞL'de Fatih Hoca yüksek ihtimal 4-2-3-1'e ya da 4-5-1'e döner. Gökhan-Selçuk-Transfer ya da Melo'dan oluşacak bir orta saha felaket olur.

Napoli Gokhan icin cok yuksek bonservis ister. Daha gecen sezon 17.5 milyon Euro bayildilar. Gokhan sakatlik falan yasamazsa veya performansi cok dusmezse en erken 4-5 yil sonra, Avrupa'da hic bir takim ona 1 yildan uzun sureli sozlesme vermedigi ve bizim takimlarimizin onune 3 yillik sozlesmeyi koymasi durumunda Turkiye'ye gelir bence.

perpetua
07.Haziran.2012, 01:39
De Rossi 4.5m euro alıyor diye Melo'ya 3 verilmez kıyaslamasına oldukça şaşırdım. Rossi'nin bonservisini ödesek Türkiye'de oynamak için en az 5-6 milyon ister. Türkiye'de yaşamak ailesini buraya getirmek ile Roma'da yaşamak arasında ki farkı yok saymışsın. Bir transferde en önemli etkendir halbu ki.

Yazdigimi tersten okuyorsun.

Mesele De Rossi'yi Turkiye'ye getirmenin maliyeti degil. Mesele Melo'ya baska takimlarin, ne kadarlik bir teklif yapacagi veya yapmayacagi. Eger Melo'nun bir baska takimdan alacagi en yuksek teklif 1.5-2 milyon Euro ise, Turkiye'ye alismis ve Galatasaray'da oynamayi seven Melo'ya 4.5 milyon Euro odemenin pek mantigi yok.

Yillardir boyle yolunuyor takimlarimiz.

GeanyGS
07.Haziran.2012, 01:50
Yazdigimi tersten okuyorsun.

Mesele De Rossi'yi Turkiye'ye getirmenin maliyeti degil. Mesele Melo'ya baska takimlarin, ne kadarlik bir teklif yapacagi veya yapmayacagi. Eger Melo'nun bir baska takimdan alacagi en yuksek teklif 1.5-2 milyon Euro ise, Turkiye'ye alismis ve Galatasaray'da oynamayi seven Melo'ya 4.5 milyon Euro odemenin pek mantigi yok.

Yillardir boyle yolunuyor takimlarimiz.

Tamam da bu yazdıklarına yine aynı şeyleri yazmam gerekecek.

Melo zaten Juve'den de 3.5 alıyordu ve Juventus tarihininde en fazla bonservis ücreti ödenen futbolcusudur. GS'dan da o kadar aldı vergi vs mutlaka vardır. Kaldı ki Melo 4.5 istemiyor o kadar parayı hiç bir futbolcuya verebileceğimizi sanmıyorum ve vermemiz gerektiğini de savunmuyorum. Yine de Melo'nun saydığın isimlerden kalite olarak bir farkı yok, Melo'nun Juventus'ta geçirdiği kötü sezon ödenen bonservisin beklentisiyle alakalıdır. Melo 3 milyona razı bu da makul bir rakam. 3'ün üstünde bir rakamı ne Hamit'e ne Ronaldinho'ya vermemiz kadar saçma bir durum olamaz zaten ama Türkiye'den Avrupa'da alacağından fazlasını istemekte de son derece haklılar. 10 seneye yakın yurt dışında yaşadım emin ol Türkiye'yi Irak'tan farklı görmüyorlar. Evli bir futbolcuyu Türkiye'ye getirmenin ne kadar zor olduğunu tahmin dahi edemezsin. En basiti Kewell ve Neill eşlerini İstanbul'a getirmediler bile. Elazığ deplasmanına gitmekle Parma deplasmanına gitmek arasında ki farktan bahsetmeye gerek bile yok.

Alicanfmfan
07.Haziran.2012, 02:02
Bizleri, ''Irak'' gibi görmelerinin nedeni birazda siyasidir. Lobilerimiz olmadığından her konuda, pasif kalıyoruz.

Nocna Mora
07.Haziran.2012, 02:38
4-4-2 'yi bozmaz umarım Fatih Terim. Bozdugu an biteriz bence..

perpetua
07.Haziran.2012, 09:27
Tamam da bu yazdıklarına yine aynı şeyleri yazmam gerekecek.

Melo zaten Juve'den de 3.5 alıyordu ve Juventus tarihininde en fazla bonservis ücreti ödenen futbolcusudur. GS'dan da o kadar aldı vergi vs mutlaka vardır. Kaldı ki Melo 4.5 istemiyor o kadar parayı hiç bir futbolcuya verebileceğimizi sanmıyorum ve vermemiz gerektiğini de savunmuyorum. Yine de Melo'nun saydığın isimlerden kalite olarak bir farkı yok, Melo'nun Juventus'ta geçirdiği kötü sezon ödenen bonservisin beklentisiyle alakalıdır. Melo 3 milyona razı bu da makul bir rakam. 3'ün üstünde bir rakamı ne Hamit'e ne Ronaldinho'ya vermemiz kadar saçma bir durum olamaz zaten ama Türkiye'den Avrupa'da alacağından fazlasını istemekte de son derece haklılar. 10 seneye yakın yurt dışında yaşadım emin ol Türkiye'yi Irak'tan farklı görmüyorlar. Evli bir futbolcuyu Türkiye'ye getirmenin ne kadar zor olduğunu tahmin dahi edemezsin. En basiti Kewell ve Neill eşlerini İstanbul'a getirmediler bile. Elazığ deplasmanına gitmekle Parma deplasmanına gitmek arasında ki farktan bahsetmeye gerek bile yok.

Melo'nun Juventus'tan aldigi net para yilda 2.6 milyon Euro.
http://juventus.theoffside.com/bianconeri/aquilani/gazzetta-releases-serie-a-salaries.html

Bu parayi Juventus'ta aliyor, ortalama finansal guce sahip bir takimda degil.

Galatasaray'da gecen sezon bunun 1.9 milyon Euro daha fazlasini kazandi, mac basi odemelerle beraber.

Uzatmaya gerek yok. Benim olaya bakis acim degismeyecek. Gecen sezon basinda Galatasaray zor durumdaydi ve Melo'nun fiyatini kabul etmek zorunda kaldi. Bu sezon Melo zor durumda (Riera yumruk vs.) ve Galatasaray'in fiyatina dusmek zorunda. Ilerleyen gunlerde de dusecektir.

europeanconquer
07.Haziran.2012, 09:52
Tamam Melo ile anlaşması zor ama hala UEFA'nın kararları , UEFA'nın kararları diye yırtınacağımıza en önemli olan Melo transferini bir zahmet bitirelim yoksa bizdeen önce birçok kulüp sıraya dizilir duyduğuma göre bunların başında Napoli var.

E.Cartman
07.Haziran.2012, 10:43
Melo Juve'den 2,6M€ kazanırken bu paranın %43'ünü vergiye veriyor. Bizde ise 3,3M€ alırken %13'ünü vergiye veriyor. Yani kaba bir hesapla Melo'nun Juve'den aldığı net para Galatasaray'dan aldığı net paranın nerdeyse yarısı, primleri saymıyorum bile. Ömer abininde dediği gibi elimizde bu kadar koz varken Melo'ya böyle bir para vermek gereksiz bence.

KanaKe
07.Haziran.2012, 11:54
Melo Juve'den 2,6M€ kazanırken bu paranın %43'ünü vergiye veriyor. Bizde ise 3,3M€ alırken %13'ünü vergiye veriyor. Yani kaba bir hesapla Melo'nun Juve'den aldığı net para Galatasaray'dan aldığı net paranın nerdeyse yarısı, primleri saymıyorum bile. Ömer abininde dediği gibi elimizde bu kadar koz varken Melo'ya böyle bir para vermek gereksiz bence.
benim bildigim oyuncularin vergilerinide kulüpler ödüyor türkiyede yani melonun burda aldigi paranin 100% ü cebine giriyordu..

anil luque
07.Haziran.2012, 11:59
benim bildigim oyuncularin vergilerinide kulüpler ödüyor türkiyede yani melonun burda aldigi paranin 100% ü cebine giriyordu..
Kulüp ödemiyor diye biliyorum ben. Oyuncudan %si düşülüyor ve oyuncuya gerisi kalıyor.

pele96
07.Haziran.2012, 11:59
Juventus daki başarı oranı Galatasaray'daki başarı oranının 2 katı olduğunuda düşünmek lazım.

Night_Mare17
07.Haziran.2012, 14:30
Adebayor sesleri yükseliyor.

C h A o S
07.Haziran.2012, 14:31
Adebayor gelsin amuda kalkıp yemek yiyeceğim 1 hafta.

Börk
07.Haziran.2012, 14:35
yemeyen ama ?

furkan58
07.Haziran.2012, 14:35
Adebayor gelsin amuda kalkıp yemek yiyeceğim 1 hafta.

Gelirse caps isteriz he :n:

ShevAnil
07.Haziran.2012, 14:37
Adebayor daha genç. :D

C h A o S
07.Haziran.2012, 14:40
yemeyen ama ?

Gelirse caps isteriz he :n:

Gelme ihtimalini yok denecek kadar az bulduğum için sorun yok.:D

LadroN
07.Haziran.2012, 14:46
Gelme ihtimalini yok denecek kadar az bulduğum için sorun yok.:D

Kandirmayin Galatasaraylilari:icon_biggrin:

C h A o S
07.Haziran.2012, 14:53
Takvim'de gördüm sadece Adebayor haberini.Yıllık ücreti ve bonservisi bize çok lüks kaçar.Gerçi parasının hakkını verir bu adam.Ancak hala piyasası var.Türkiye'ye geliceğini hiç sanmıyorum.

Ünal Aysal'ın geçtiğimiz gün gizlice İngiltere'ye giderek Manchester City ile masaya oturduğu belirlendi. Galatasaray yönetiminin Adebayor'u ikna için tüm şartlarını zorlayacağı, teklifin yıllık 5 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği öğrenildi.
City yönetiminin kapıyı 16 milyon Euro'dan açtığı ifade edildi. Fakat Başkan Aysal'ın yoğun pazarlıkları sonrasında tarafların 13 milyon Euro ve bonuslar karşılığında el sıkıştığı gelen bilgiler arasında.

Night_Mare17
07.Haziran.2012, 14:59
Kira 1 yıl :)

E.Cartman
07.Haziran.2012, 15:09
Adebayor gelirse muhteşem olurda yıllık 5M€ çok be. Bana yıllık 1 milyon versinler Adebayor'dan daha çok gol atarım, garanti veriyorum prim falanda istemiyorum :n::n:

europeanconquer
07.Haziran.2012, 15:13
Drogba o yaşında gelmiyor,Adebayor bu yaşındamı gelecek ?

Fearless Coward
07.Haziran.2012, 15:23
Adebayor'u ikna ederiz etmesine de Terim her zaman ki gibi vetosunu verir :D

perpetua
07.Haziran.2012, 15:45

Hayir. 2.6 milyon Euro net (vergiden sonra) aliyor. Ama bu kontrati aldiginda ligin en iyi oyuncularindan birisi olarak dusunuluyordu. Su anda ise bu gorus hakim degil. Hatta Riera ile olan olaydan sonra itibari daha da zarar gormus durumda.

Melo arada kalmis durumda. Onun maas isteklerini rahatlikla karsilayabilecek cok buyuk kulupler icin yeterli olmadigi dusunulen bir oyuncu, Napoli vs. gibi daha orta seviyedeki kuluplerde ise maliyeti arizali bir futbolcu icin oldukca yuksek bir seviyede.

Napoli'nin odedigi en yuksek maas 2.2 milyon Euro ile Cavani ve Lavezzi.
Lazio Klose'ye 2.1 milyon Euro oduyor.
Udinese Di Natale'ye 1.8 milyon Euro oduyor.
Genoa'nin en cok kazanan oyuncusu 1.3 milyon Euro ile Frey (Palacio ayrildiktan sonra, o da 1.4 milyon aliyordu).
Fiorentina Gilardino'ya 2.3 milyon Euro oduyor (onun arkasinda Montolivo 1.3 milyon aliyordu).

Bunlar cikip Melo'ya 2.5-3 milyon Euro odemeyecektir.

Italya'ya degil, Ispanya'ya gitse durum farkli olmayacak. Ingiltere, Almanya, Fransa farkli olmayacak.

Biz Fiorentina-Genoa vs. seviyesindeki futbolculara Milan-Inter-Juventus'un as oyuncularinin aldigi kadar maas oduyoruz bir kac yildir. Tamam lig kucuk oldugu icin ekstra birseyler odemek gerekli. Ama bu ekstra birseyler yurt disinda alacagi paranin %60-80 fazlasi olmamali.

GeanyGS
07.Haziran.2012, 16:06
Melo'nun Juventus'tan aldigi net para yilda 2.6 milyon Euro.
http://juventus.theoffside.com/bianconeri/aquilani/gazzetta-releases-serie-a-salaries.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fjuventus.theoffsid e.com%2Fbianconeri%2Faquilani%2Fgazzetta-releases-serie-a-salaries.html)

Bu parayi Juventus'ta aliyor, ortalama finansal guce sahip bir takimda degil.

Galatasaray'da gecen sezon bunun 1.9 milyon Euro daha fazlasini kazandi, mac basi odemelerle beraber.

Uzatmaya gerek yok. Benim olaya bakis acim degismeyecek. Gecen sezon basinda Galatasaray zor durumdaydi ve Melo'nun fiyatini kabul etmek zorunda kaldi. Bu sezon Melo zor durumda (Riera yumruk vs.) ve Galatasaray'in fiyatina dusmek zorunda. Ilerleyen gunlerde de dusecektir.

Verdiğin link açılmadı, orda öyle bir rakam geçiryorsa bile vergiler çıktıktan sonradır Melo'nun Juve'den aldığının aynısını GS'dan aldığına eminim. Ayrıca GS'dan maç başı alıyorda Juve'dan almıyor mu?

zaten senin dediğin gibi 4.5 milyon diye bir rakam yok, bugüne kadar fotomaçta bile öyle gerçek dışı bir haber çıkmadı sana böyle bir bilgi nerden geldi? 3-4 gün sonra 2.5-3'e anlaşırlarsa gördün mü deme lütfen. Melo zaten en başından beri da 3'e razı. GS'ın vermek istediği rakam Selçuk'un aldığı kadar.

Bir futbolcunun Avrupa'dan aldığının fazlasını Türkiye'den almaması gerektiğini savunmanın ve aksi halinin yolunmak olduğunun bir fikir olduğunu düşünmüyorum zaten o konuda rahat olabilirsin. Avrupa'dan talipleri olan bir futbolcunun daha fazla para kazanmak dışında STSL'de oynaması için bir neden gösterebilir misin?

Riera'ya verilen 2.7milyon euro yolunmanın önde gideni ama bunu her futbolcu için söylemek abes olur. Senin mantığınla dünyada 3 milyon edecek bir oyuncu yok yada Melo'yu çok küçük falan görüyorsun?

Facx
07.Haziran.2012, 16:07
adebayor haberlerine inanmıyorum daha geçen sezon devre arasında redknapp adebayor u alırız ama ücretinde indirime gitmeli dedi adebayor da gitmiceğini bildirdi ki yaklaşık senelik 5m euro civarı alıyodu yanlış hatıralmıyosam ne biz bu parayı veririz nede daha azına adebayor gelir kaldıki ben hala tottenham a gitceğini düşünüyorum

Önder HOCA
07.Haziran.2012, 16:27
adebayor haberlerine inanmıyorum daha geçen sezon devre arasında redknapp adebayor u alırız ama ücretinde indirime gitmeli dedi adebayor da gitmiceğini bildirdi ki yaklaşık senelik 5m euro civarı alıyodu yanlış hatıralmıyosam ne biz bu parayı veririz nede daha azına adebayor gelir kaldıki ben hala tottenham a gitceğini düşünüyorum

8 yada 9 mılyon alıyor dıye hatırlıyorum bende

edit: haftalık 170.000 pound alıyormuş yıllık yaklaşık 8.160.000 pound

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2105556/Tottenham-plan-clear-fund-Emmanuel-Adebayor-Luka-Modric-deals.html

vego
07.Haziran.2012, 16:28
Yıllık maaşı 9 milyon eruo Adebayor'un.Vergiler düştükten sonra bile ciddi bir rakam kalıyor elde.Zor.Sponsorsuz olmaz.

Night_Mare17
07.Haziran.2012, 16:30
Adebayor'un artık paraya ihtiyacı mı kalmıştır arkadaş :D Gel bedava oyna Ade :D

vego
07.Haziran.2012, 16:33
Adebayor'un artık paraya ihtiyacı mı kalmıştır arkadaş :D Gel bedava oyna Ade :D
:n: Totnım Adebayor'u karşılayamıyor beyler.2 sene önce bende çok istedim Beşiktaş'a gelmesini :n: :schaf: .Ama gerçekçi olmak lazımmış :D

E.Cartman
07.Haziran.2012, 17:02
Şöyle sürpriz yumurtadan çıkar gibi Bale-Modric tarzı 2 adam bulsak sırtımız yere gelmez :D

Facx
07.Haziran.2012, 17:33
Şöyle sürpriz yumurtadan çıkar gibi Bale-Modric tarzı 2 adam bulsak sırtımız yere gelmez :D

bide üstüne yerli messi yi buldukmu tamamdır :icon_cool: :D

Kaka Leite
07.Haziran.2012, 17:47

Üzerinede az Ronaldo ekledik mi tadından yenmez.

Estranged
07.Haziran.2012, 18:05
Üzerinede az Ronaldo ekledik mi tadından yenmez.

İma ettiği şey "ucuz fiyata ilerde Bale ve Modric gibi patlayacak 2 oyuncu bulsak fena olmaz" sanırım :)

RaSenGan
07.Haziran.2012, 18:10
Direnme ve Efsane ol Melo :D

Homer J.S
07.Haziran.2012, 19:07
İstemiyorum Melo'yu falan artık. O kadar Galatasaraylıyım dedin be adam şurada 500000 Euro'nun hesabını yapıyosun bize :D

E.Cartman
07.Haziran.2012, 20:01
Gio Dos Santos'u alsak ya yeniden. Sağda oynar, solda oynar, 2. Forvet oynar, direk forvet oynar, ne iş olsa yapar.

perpetua
07.Haziran.2012, 20:26
Verdiğin link açılmadı, orda öyle bir rakam geçiryorsa bile vergiler çıktıktan sonradır Melo'nun Juve'den aldığının aynısını GS'dan aldığına eminim. Ayrıca GS'dan maç başı alıyorda Juve'dan almıyor mu?

zaten senin dediğin gibi 4.5 milyon diye bir rakam yok, bugüne kadar fotomaçta bile öyle gerçek dışı bir haber çıkmadı sana böyle bir bilgi nerden geldi? 3-4 gün sonra 2.5-3'e anlaşırlarsa gördün mü deme lütfen. Melo zaten en başından beri da 3'e razı. GS'ın vermek istediği rakam Selçuk'un aldığı kadar.

http://www.gazzetta.it/Media/Foto/2010/09/07/juventus_stipendi.jpg

http://img4.ressim.net/out.php/i5785322_melo-aciklama-jpg
3.3 milyon garanti para
+
mac basina 30 bin Euro

40 mac desek

Eder 4.5 milyon Euro.

Fotomac ve benzeri gazeteleri okumayali saniyorum 10-15 yil oluyor. :)

Melo'nun Galatasaray'a gelirken mevcut sozlesmesinden cok daha yuksek rakamlara imza attigini soyledigi bir cok haber var yabanci kaynaklarda. Bunlari bulmak oldukca kolay.

Bir futbolcunun Avrupa'dan aldığının fazlasını Türkiye'den almaması gerektiğini savunmanın ve aksi halinin yolunmak olduğunun bir fikir olduğunu düşünmüyorum zaten o konuda rahat olabilirsin. Avrupa'dan talipleri olan bir futbolcunun daha fazla para kazanmak dışında STSL'de oynaması için bir neden gösterebilir misin?

Riera'ya verilen 2.7milyon euro yolunmanın önde gideni ama bunu her futbolcu için söylemek abes olur. Senin mantığınla dünyada 3 milyon edecek bir oyuncu yok yada Melo'yu çok küçük falan görüyorsun?

Melo'yu kucuk gormuyorum. Piyasasinin dar oldugunu ve Galatasaray'in bundan faydalanmasi gerektigini dusunuyorum. Melo'nun su anda gitmek isteyecegi bir cok kulupten alacagi en yuksek teklif 1.5-2 milyon Euro ise (benim tahminim boyle), Galatasaray'dan gecen sezon oldugu gibi 3.3 + mac basina 30 bin almamali. Turkiye'de oynama primini de dusunursek 2.5-2.6 milyon Euro gibi bir rakama anlasir diye tahmin ediyorum. Ayni maasa sozlesmeyi kabul etmesinin nedeni de Galatasaray'dan alacagi sozlesmenin, Juventus'ta kalan sozlesmesinden daha uzun sureli olacagindandir.

Eger Juventus sozlesmesi bitince Melo'ya 1.5 milyon Euro'luk teklif gelecekse, gelecek 3 yil icin Melo 2.6+2.6+1.5 = 6.7 milyon kazanir. Yilda 2.5 milyon Euro'dan Galatasaray ile 3 yillik sozlesmeden de 7.5 milyon kazanir.

Avrupa'daki bir cok kulubun finansal fair play nedeniyle oyuncu maaslarini olabildigince dusuk tutmaya calistigini da gozardi etmemek lazim. Oyuncu maaslarinin Avrupa genelinde dusecegi bir doneme girdik. Bu da Melo'nun piyasasinin daralmasinda etken.

Riera cok kotu bir hamleydi ama yapildi. O hamle yanlis yapildi diye bundan sonraki hamlelerde ayni hatalari yapmak sadece hatalardan ders alinmadigini gosterir.

GeanyGS
07.Haziran.2012, 20:45
Ronaldinho bile gelse 3'ten fazla vermemeliyiz dedim. Bende Melo'nun maliyeti 4 - 4.5 gibi bir rakam olacaksa kalmasından yana değilim zaten. Konu aslında şimdiye kadar Melo'yu bile bitiremedik dememle başladı ve yönetime ufak bir eleştiriydi. Melo'nun yaptığı piyasasını düşürmez ama taliplerini azaltır bu ikisi farklı şeyler. Ibrahimovic ve Giuseppe Rossi'yi aynı fiyata satışa koysak Rossi'nin talibi daha çok olur ama Ibrahimovic daha fazla kazanır. Aslında aynı şeylerden bahsediyoruz ama ben Melo'nun arada kalan 200-300bin euro için kaybedilmesi taraftarı değilim açıkcası.

europeanconquer
07.Haziran.2012, 21:07
Beyler finans mevzuna takılıp niye kafanızı yoruyorsunuz ben çözemedim hala :D Finansa uymayacak bir hareket yapacaklarını düşünmüyorum.Şahsen finansı da kafama takmıyorum.Önerim sizde takmayın.Ha finans önemli tabi ama bizim için değil,taraftarlar için değil.

ShevAnil
07.Haziran.2012, 21:14
07 Haziran 2012 Perşembe - 15:50
Sporx.com

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Rumen futbolcu Chivu'nun geleceği belirsizliğini koruyor! Inter ile olan sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan 32 yaşındaki sol bek oyuncusu için menajer Becali bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın transfer süreci için beklemede olduğunu belirten Becali, "Chivu'nun transferinde bir şey çözülmüş değil. Türk futbolunda şu anda bir belirsizlik hakim ve Galatasaray da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp oynamayacağının bilgisini bekliyor. Bu kararın açıklanması için 1 aylık bir süre öngörülüyor. Inter tarafıyla da bir görüşmemiz olacak ve daha sonra da kararımızı vereceğiz" dedi.

CHIVU İÇİN NAPOLI DE PUSUDA...

İtalyan basını Galatasaray ile adı anılan Chivu için Napoli'nin de devreye girdiğini duyurdu. Savunma takviye için ilk olarak Lyon'dan Aly Cissokho'yu düşünen ancak Fransız temsilcisinin 11 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesinin ardından transfer sürecini askıya alan Napoli'nin Pandev'den sonra Chivu'yu da transfer edeceği ve Rumen futbolcu ile pazarlık masasında olduğu belirtildi.

perpetua
07.Haziran.2012, 21:38
Beyler finans mevzuna takılıp niye kafanızı yoruyorsunuz ben çözemedim hala :D Finansa uymayacak bir hareket yapacaklarını düşünmüyorum.Şahsen finansı da kafama takmıyorum.Önerim sizde takmayın.Ha finans önemli tabi ama bizim için değil,taraftarlar için değil.

Ben kendimi taraftar olarak gormuyorum ama. :)

Amacim Galatasaray'da transferlerin neden hemen kisa surede bitirilmemis oldugunu kendimce rasyonellestirmekti.

Gncl1905
07.Haziran.2012, 22:40

Evet finansın ne önemi var canım. 2-3 yıl har vurup harman savuralım sonra da 10 yıl çilesini çekelim. Zamanında çektiğimiz sıkıntılar çabuk unutuldu herhalde, ya da Beşiktaş'ın şu anki durumuna bakın. Her şekilde çileyi yine biz taraftar çekiyor :)

europeanconquer
07.Haziran.2012, 23:15
Evet finansın ne önemi var canım. 2-3 yıl har vurup harman savuralım sonra da 10 yıl çilesini çekelim. Zamanında çektiğimiz sıkıntılar çabuk unutuldu herhalde, ya da Beşiktaş'ın şu anki durumuna bakın. Her şekilde çileyi yine biz taraftar çekiyor :)

''Ha finans önemli tabi ama bizim için değil,taraftarlar için değil.''

Bu cümlemden sonra senin verdiğin cevabı ben anımsayamadım.Anlatmak istediğin ne ? Taraftarlar mı finans ile uğraşacak ? veya ben ''paraları herkese dağıtalım'' mı dedim ? Sadece burada finans ile ilgili konuları konuşmamızın hiç kimseye fayda sağlamayacağını anlatmaya çalıştım.Sadece kafanızı yorarsınız.Finansa kafasını yoracaklar yönetim ve Fatih Terim'dir.(Burada bahsettiğim finans transfer ve maaş bütçesi) Taraftar olarak finans ile ilgili somut bir adım atmayı düşünmüyorsan ne diye finansı konuşalım veya kafamıza takalım ? Hadi konuştuk diyelim bize ne fayda sağlıyor ? Fayda sağladığını düşünen varsa buyursun konuşsun.

Night_Mare17
07.Haziran.2012, 23:58
Gonzalo Higuain ile görüşmeler var fakat bu transfer imkansıza yakın yönetim sadece şansını deniyor PSG Higuain'i çok istiyor. Buna benzer 2 isim daha var listede ama dediğim gibi Higuain çok zor.

E.Cartman
08.Haziran.2012, 00:01
Emir Sarıgül, ses getirecek transferler yapıyoruz 15-20 gün içinde bitecek ve kampa yeni transferlerle gireceğiz demiş. Melo'yla da aramızda ufak bir pürüz bulunduğunu bunun da en kısa zamanda çözüleceğini söylemiş.

http://spor.milliyet.com.tr/ses-getirecek-transferler-yapiyoruz/spor/spordetay/07.06.2012/1550642/default.htm

byariff
08.Haziran.2012, 00:04
transferler en geç haziranin sonunda bitcek diyorlar umarim geçen yilki gibi olmaz bu yil hemen bitmeli bitmesi lazim kampta hepsi olmali.

RaSenGan
08.Haziran.2012, 00:11
Anlaşmalar vs. hazırdır UEFA kararına göre açıklanır.Umarım sadece şikeyi yapanlar ceza alır da biz alnımızın akıyla Avrupa'da mücadele ederiz.

Night_Mare17
08.Haziran.2012, 00:21
Higuain transferi olursa kulübün kasasından para çıkmayacak.

caglaruzun
08.Haziran.2012, 00:22
Ya ne çıkacak?

Night_Mare17
08.Haziran.2012, 00:24
Ya ne çıkacak?

Real Madrid diğer takımlara göre bizden daha az bonservis bedeli istiyor olabilir. Bu transfer sponsor da karşılayabilir ama bildiğim kulüpten para çıkmayacak. Yİne söylüyorum transfer çok zor sadece görüşme var. Real Madrid ikna edilecek gibi işin zor olan kısmı Higuain.

RaSenGan
08.Haziran.2012, 00:25
Higuain niye gelsin ya :) Adam R.Madrid'te oynuyor.Gencecik adam geleceği parlak.Madrid'ten ayrılırsa en kötü Premier Lig'e falan gider.Tabi para işin içine girerse PSG de olabilir.

Ya ne çıkacak?

Civciv çıkacak kuş çıkacak :D

caglaruzun
08.Haziran.2012, 00:27
Higuain niye gelsin ya :) Adam R.Madrid'te oynuyor.Gencecik adam geleceği parlak.Madrid'ten ayrılırsa en kötü Premier Lig'e falan gider.Tabi para işin içine girerse PSG de olabilir.

O da doğru yani. Hani adamın yaşı geldi desek, yaşı gelmedi. E adam kötü performans gösteriyor desek e kötü de oynamıyor herif. Neden bize gelsin?

RaSenGan
08.Haziran.2012, 00:37
Türkiye'ye Higuain'in abisi gelir bi tek boşa ümit etmeyelim :D

vego
08.Haziran.2012, 00:42
Türkiye'ye Higuain'in abisi gelir bi tek boşa ümit etmeyelim :D
Ahahahah:icon_biggrin:

byariff
08.Haziran.2012, 11:20
Kadir Çetinçalı ‏ : G.Saray Premier Lig'den önemli bir forvetin transferi için harekete geçti.

Bu sezon Newcastle formasıyla Premier Lig'de 16 gol atan Demba Ba'nın transferi için Galatasaray görüşmelere başladı.

DEMBA BA'nın sözleşmesinde 7 milyon paunda serbest kalır maddesi bulunuyor...

Demba haberi için ilginç yorumlar oluyor. Arkadaşlar ilk kez transfer twitti attım. Benim palavrayla işim olmaz. Olur olmaz bilmiyorum ama Ama tekrar söylüyorum Galatasaray Demba Ba için harekete geçti.

kaynak: https://twitter.com/kadircetincali/status/210991539416080384
https://twitter.com/kadircetincali/status/210991947454742529

SaLviO
08.Haziran.2012, 11:46
newcastle avrupada oynamıcakmı bu sezon ?

europeanconquer
08.Haziran.2012, 11:51
Avrupa Ligi'ne gidiyor.

RaSenGan
08.Haziran.2012, 12:00
Demba Ba gelirse güzel olur.Sow'la kapışırlar :D Adamda 190 boy varmış.19 maçta 15 gol atmış Premier Lig'te.Yaş olarak da iyi.

GeanyGS
08.Haziran.2012, 12:13
7milyon sterlin aşağı yukarı 10 milyon eurodan fazla eder. Bence çok.

Nocna Mora
08.Haziran.2012, 12:17
Demba Ba saglam golcü. Yokluguna Newcastle zorlanmıştı. Çok iş yapar Türkiye'de.

ReaList
08.Haziran.2012, 13:13
İngiltere'deki piyasası çok sağlam bir golcü ve oynadığı zaman çok iyi işler çıkardı. Parayı verebiliyorsa Galatasaray, transfer edebilir. 10-15 milyon € bonservis bedeli + Kontrat dersek, 20 milyon € civarı bir paraya mal olur. Galatasaray'ın böyle bir yükün altına gireceğini sanmıyorum.

KanaKe
08.Haziran.2012, 13:29
Ba Türkiye'ye gelmez 1-2 seneye Chelsea'ye felan transfer olursa sasirmamak lazim.

vego
08.Haziran.2012, 13:30
Ba Türkiye'ye gelmez 1-2 seneye Chelsea'ye felan transfer olursa sasirmamak lazim.
Aynen :D Çelsi seviyor bu tarz oyuncuları.

uAburak89
08.Haziran.2012, 13:32
Adebayor, Higuin, Demba Ba falan, uçuşlardayız yine. :)

William Rookwood
08.Haziran.2012, 13:33
Demba Ba müthiş olur ama Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum

ShevAnil
08.Haziran.2012, 13:43
Demba Ba bence gelebilir, golcu alınacaksa paraya kıyılmalı, piyasası da var istediğin zaman tekrar satabilirsin.

RaSenGan
08.Haziran.2012, 13:56
Gel bize Dem Baba :D

ReaList
08.Haziran.2012, 14:08
Adebayor, Higuin, Demba Ba falan, uçuşlardayız yine. :)

Zaten hep öyledir Demba Ba, Adebayor, Forlan, Drogba, Higuain diye süslenir. Ali Lukunku Galatasaray'da diye gerçekleşir : )

Yüksek bonservis bedeli bulunan oyuncuları sponsor desteği olmadan almak gerçekten güç.

ShevAnil
08.Haziran.2012, 14:40
Galatasaray yönetimi, 27 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu Mohamed Sissoko’nun transferini bitirmek için kulübü Paris Saint Germain’e 5 milyon Euro’luk teklif yaptı

Galatasaray, geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonluğun ardından, yüksek maliyeti ve disiplinsizlikleri nedeniyle bonservisinin alınmasına pek sıcak bakmadığı Felipe Melo ile yol ayrımına gelirken, aradığı yeni ön libero için yine dünyaca ünlü bir yıldıza kancayı taktı.

Fransa’nın Paris Saint Germain takımında forma giyen Mohamed Sissoko için Fransız kulübün kapısını çalan Sarı-kırmızılı yöneticiler, yıldız oyuncunun menajeri ile de temasa geçti. Ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin de transfer listesinde yer alan Malili orta saha oyuncusu için 4 yıllık cazip bir öneri hazırlayan Cimbom, kulübüne de bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro’luk bir teklif sundu.

MALİLİ’NİN KARİYERİ SÜPER
Mohamed Sissoko transferi için tüm imkanlarını seferber eden Galatasaray’ın, yıldız futbolcunun transferine son noktayı koymaya çok yakın olduğu belirtildi. Cimbom, bu transfer biterse, hemen hemen aynı özelliklere sahip olan Melo’nun boşluğunu kapatmış olacak. 27 yaşındaki Malili yıldız oyuncu, daha önce İngiltere’nin Liverpool ve İtalya’nın Juventus takımlarında forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon başı Paris Saint Germain’e transfer olmuştu. 1.87 boyunda olan ve stili ile Vieira’ya benzetilen tecrübeli oyuncu, geçen yıl toplam 30 maçta forma giymiş, 2 de gol atmıştı.

Sporbucks.com

- Doğru bir haber ise gerçekleşmesini çok isterdim.

Walter Sakana
08.Haziran.2012, 17:54
Chivu Inter ile sözleşme yenilemiş.

http://haber.gazetevatan.com/galatasaraya-kotu-haber/456454/5/Spor

Facx
08.Haziran.2012, 17:56
7milyon sterlin aşağı yukarı 10 milyon eurodan fazla eder. Bence çok.

bu adama 10 m euro çok mu ?

LadroN
08.Haziran.2012, 17:58
Chivu Inter ile sözleşme yenilemiş.

http://haber.gazetevatan.com/galatasaraya-kotu-haber/456454/5/Spor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fhaber.gazetevatan. com%2Fgalatasaraya-kotu-haber%2F456454%2F5%2FSpor)
İyi olmuş.Becali gene bir oyuncuyu ittirecekti bize.Ujfa futbolu sezon sonunda bırakıyormuş galiba bu arada.

uAburak89
08.Haziran.2012, 18:00
Gaziantepspor Kulübü Derneği oyuncularından Dany Achille Nouenko Tchounkeu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Gaziantepspor Kulübü Derneği'ne 3.300.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarının her biri için 1.000.000 EUR, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının her biri için 1.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve her sezon için 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

furkan58
08.Haziran.2012, 18:00
NTVSpor son dakika : Gaziantepspor'dan Dany 4 yıllığına galatasarayda

byariff
08.Haziran.2012, 18:01
Muthis bir transfer hayirli olsun

Börk
08.Haziran.2012, 18:01
Şu Gaziantep'in defans oyuncusu olan Dany mi ? Eğer o ise çok güzel bir transfer olmuş.

C h A o S
08.Haziran.2012, 18:02
Dany kadro derinliği açısından makul bir transfer.Valla Antep'te izlediğim kadarıyla ayağına hakim ve kendine güveni olan bir stoper.Sevindim.Hayırlısı olsun.

europeanconquer
08.Haziran.2012, 18:03
Hayırlı olsun.Güzel bir transfer oldu.Gelecek yıl Semih Ujfa Dany ve Gökhan 4 lüsü defansın ortasında olacak sanırım.Belki Gökhan satılır ve yerine biri alınır.

C h A o S
08.Haziran.2012, 18:04
Hayırlı olsun.Güzel bir transfer oldu.Gelecek yıl Semih Ujfa Dany ve Gökhan 4 lüsü defansın ortasında olacak sanırım.Belki Gökhan satılır ve yerine biri alınır.

Gökhan'ı göndermeliyiz bence.Dany-Ujfa-Semih ve ilgilendiğimiz öne sürülen Serdar Aziz alınırsa güzel olur.

Börk
08.Haziran.2012, 18:06
Dany Achille Nounkeu Galatasaray'da

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, geçtiğimiz sezon Gaziantepspor forması giyen Dany Achille Nounkeu ile kesin anlaşmaya varmıştır

http://www.galatasaray.org/​futbol/futbol_as/haber/​13697.php

Facx
08.Haziran.2012, 18:07
3.3 m euro fazla geldi bana :D

ReaList
08.Haziran.2012, 18:07
Geçen sezon düşüş yaşamasına rağmen önceki sezondaki izlenimlerime göre oldukça hızlı ve geriden oyun kurabilen iyi bir oyuncuydu, Ayrıca 25 yaşında Türkiye standartlarına göre genç sayılır. İyi bir transfer iş görür, hayırlı olsun.

C h A o S
08.Haziran.2012, 18:09
3.3 m euro fazla geldi bana :D

Sıkı pazarlık olmuş anlaşılan.Sanırım 5 felan istediler 3.3 e düşürmüşüz.Bana kalırsa 3.3 makul bir rakam.1-2 milyon euroya alsakydık bu seferde Dany için az kalırdı:D

byariff
08.Haziran.2012, 18:11
3.3m bence danny icin normal fiyat zaten yillik alcagi maas dusuk sahsen cok iyi transfer oldu geldigi gunden beri takipcilerinden biriydim hizli,teknik,ozguveni yuksek, biraz topla fazla oynasada iyi bir defans :D

Suicider
08.Haziran.2012, 18:11
Bu transferden anliyoruz ki gizli yürütúyoruz bu isler.Hic beklemedigimiz oyuncular gelebilir.Dany i genel olarak begenirim Türkiye icinden alindgi icinde bonservisi cok fazla degil.Hayirli olsun.

GeanyGS
08.Haziran.2012, 18:12
Arkadaşlar ismi hiç geçmiyor ama Antep'te ki Popov'u da ben çok beğeniyorum. Hem genç hem milli takım tecrübesi olan bir oyuncu. Bizizm ŞL'de çeyrek final oynadığımız kadroya baktığımız da aslında o nokta için dünya yıldızı transferine çok gerek görmüyorum açıkçası. Hele gele 30'nu geçmiş bir futbolcuya muslukların açılması taraftarı değilim Avrupa'nın gençlerine paraya kıyılsın yoksa Popov tarzı bir oyuncu bile sol kanata çare olur bence.

Danny&Popov ikisili hem Avrupa'da ki futbolculardan ucuz hemde ligimizi bilen uyum sorunu yaşamayacak futbolcular.

Amrabat mı Popov mu diye sorsalar, Antep'te ki ilk senesi gibi oynayacaksa düşünmeden Popov derim. FM 11'de bile öyle bi profili vardı ki Chelsea, Juve falan alıyordu.

Daha 2 gün önce yazmıştım, malum olmuş. :)

Benim gerçekten çok çok beğendiğim bir isimdi Danny. Topla çıkabilen, hızlı, bek özellikleri taşıyan bir stoper. Nokta atışı olmuş.

LadroN
08.Haziran.2012, 18:13
Dany'i Terim biraz törpülerse iyi olacak.Çok fazla özgüvenli.Eğer kendisini geliştirirse bu yönde iyi genç bir stoper kazanırız.Beklemek lazım.

RaSenGan
08.Haziran.2012, 18:14
Güzel transfer Danny.Her yıl 1.1 milyon Euro alacakmış.Bonservis de iyi.

C h A o S
Burak Yılmaz için nedense bize geliceğini hissediyorum.5milyon euro serbest yerine Trabzona teklif yaparsak 8-9milyon euroya alabiliriz.Buda Trabzon'un işine gelir.Bizimle ilgilide haberler artmaya başladı.Sanırım Burak'ta Selçuk'la oynamayı çok istiyormuş.
Birde Serdar Kurtuluş ile hiç adımız geçmiyor ancak Eboue'nin iyi bir alternatifi olur.

Addolorato
Dany iyi transfer olmuş. Ujfa zaten fiziksel olarak fazla yeterli olmamaya başlamıştı. Seneye Dany - Semih oynar bence.

attirson
08.Haziran.2012, 18:15
Sevdigim stoper tiplerinden Danny.Hızlı çevik Gs'ye yararlı olacaktır.

byariff
Burak Yılmaz için nedense bize geliceğini hissediyorum.5milyon euro serbest yerine Trabzona teklif yaparsak 8-9milyon euroya alabiliriz.Buda Trabzon'un işine gelir.Bizimle ilgilide haberler artmaya başladı.
Birde Serdar Kurtuluş ile hiç adımız geçmiyor ancak Eboue'nin iyi bir alternatifi olur.

serdar bence gereksiz olur , sabri var hadi sabriyide geçtim ujfaluji var ebouenin alternatifi.

Facx
Burak Yılmaz için nedense bize geliceğini hissediyorum.5milyon euro serbest yerine Trabzona teklif yaparsak 8-9milyon euroya alabiliriz.Buda Trabzon'un işine gelir.Bizimle ilgilide haberler artmaya başladı.

kardeşi varya :D

bu arada dany gelince ujfamı semihmi yoks dany mi yedek olucak eğer dany yedek olucaksada 3.3 m euro yedek bi defans için fazla umarım bilica gibi olmaz :D

Walter Sakana
08.Haziran.2012, 18:16
Serdar Kurtuluş mu? Allah korusun :) Şu Kurtuluş'lardan bir kurtulamadı ya Türk futbolu...

Dany kademeye girmede çabuk ancak topu ayağından çıkarmada da bir o kadar ağır. Genede beğendiğim bir oyuncuydu, sevindim transferine.

europeanconquer
Bu Dany benden tam 10 yaş büyük :D 11.04.1986

C h A o S
serdar bence gereksiz olur , sabri var hadi sabriyide geçtim ujfaluji var ebouenin alternatifi.

Yav Arif ne Sabri'si hala Sabri deyip durmayın:DSabri bundan sonra Galatasaray'a hiç bir faydası olmaz.Sağ beke alternatif şart bence.

RaSenGan
08.Haziran.2012, 18:17
Beyler Danny mi Dany mi :D

MeliksahAydogan
08.Haziran.2012, 18:17
Gökhan'ı göndermeliyiz bence.Dany-Ujfa-Semih ve ilgilendiğimiz öne sürülen Serdar Aziz alınırsa güzel olur.

Serdar Aziz'de olabilir Ömer Toprak'da illa Gökhan Zan gönderilecekse.

byariff
08.Haziran.2012, 18:18
Yav Arif ne Sabri'si hala Sabri deyip durmayın:DSabri bundan sonra Galatasaray'a hiç bir faydası olmaz.Sağ beke alternatif şart bence.

yaw tamam iste alternatif var sag bek"e ujfalusi daha hamitte gelcek :smismileyiw2:

europeanconquer
08.Haziran.2012, 18:19
Beyler Danny mi Dany mi :D

Haber sitelerine,Galatasaray'ın sitesine,Kap'a hiç bakmadın mı be Aygün ? Transferleri sadece forumdan mı öğreniyorsun sen ? Adını soruyor birde :D

Bu arada Danny değil Dany :D

C h A o S
08.Haziran.2012, 18:21
yaw tamam iste alternatif var sag bek"e ujfalusi daha hamitte gelcek :smismileyiw2:

Hamit sanırım biraz para göz çıktı.Çok istiyorum gelmesini ancak denildiği gibi yıllık 4milyon eurolar felan istiyorsa gelmesi mümkün değil.Gerçi 2 gün önce Aysal Hamit'te ufak pürüzler kaldı sorun çıkacağını zannetmiyorum demişti.

GeanyGS
08.Haziran.2012, 18:21
Bu demek oluyor ki Chivu gelmeyecek, bu da 2.güzel haber demek oluyor.

RaSenGan
08.Haziran.2012, 18:23
Haber sitelerine,Galatasaray'ın sitesine,Kap'a hiç bakmadın mı be Aygün ? Transferleri sadece forumdan mı öğreniyorsun sen ? Adını soruyor birde :D

Bu arada Danny değil Dany :D

Baktım Dany yazıyor da burda herkes Danny diyor :D

byariff
08.Haziran.2012, 18:24
Bu demek oluyor ki Chivu gelmeyecek, bu da 2.güzel haber demek oluyor.

Chivu bugun inter ile sozlesme yeniledi.

Danny istanbula gelmis bile :D :D

https://p.twimg.com/Au37asLCQAAwz5F.jpg

Kaka Leite
08.Haziran.2012, 18:24

Sanmıyorum.

europeanconquer
08.Haziran.2012, 18:26

Bu da demek oluyor ki Chivu ikna edilmeye çalışılıyordu,olmayınca daha önceden anlaşılan Dany'yi aldık.Yani Dany yedekde tutuluyordu büyük ihtimal.

GeanyGS
08.Haziran.2012, 18:28
O Dany değil yahu :)

LadroN
08.Haziran.2012, 18:28
Dany'nin boyu kısaydı galiba.Biirde Fm profilini koyar mısınız?Galatasaray maçlarında seyretmiştim ama tam bir fikir sahibi değilim.

MeliksahAydogan
08.Haziran.2012, 18:29

Başka fotoğrafları var mı reis ?

MeliksahAydogan
08.Haziran.2012, 18:31
Dany'nin boyu kısaydı galiba.Biirde Fm profilini koyar mısınız?Galatasaray maçlarında seyretmiştim ama tam bir fikir sahibi değilim.

Boyu 1.86 zaten Elmander'in 1,88 boyu var. Kısa değil.

europeanconquer
08.Haziran.2012, 18:31
Dany kısa değil 184cm boy var adamda.

sentugo
08.Haziran.2012, 18:32
http://img.photobucket.com/albums/v316/hiperkangaskan/DanyNounkeuOverview_Attributes.png

GeanyGS
08.Haziran.2012, 18:37
O resim Dany değil, resimde ki nerden baksan 1.75 boyunda 80-90 kilo bi elaman :)

Dany ztn kapkara bişey. :D

MeliksahAydogan
08.Haziran.2012, 18:40
Bu da demek oluyor ki Chivu ikna edilmeye çalışılıyordu,olmayınca daha önceden anlaşılan Dany'yi aldık.Yani Dany yedekde tutuluyordu büyük ihtimal.

Az önce aldığım bilgiye göre kendisi Dany'nin menajeriymiş.

Bordo61Mavi
3.3 iyi para vermis Galatasaray. Neyseki oyuncunun alacagi dusuk bir fiyat.

Arkasindan topliyabilecek bir oyuncu olursa Dany cok yararli transfer olur. Bazen gereksiz maceralara girmesi yuzunden bunu diyorum.

Galatasaraya hayirli olsun.

MeliksahAydogan
Dany kısa değil 184cm boy var adamda.

Vikipedi'de 1.86 yazıyor ama önemli değil zaten resimdeki kendisinin menajeriymiş.

byariff
08.Haziran.2012, 18:42
resimdeki menajeriymis beyler :D Boyuna bakmayin yahu :D

indie
08.Haziran.2012, 18:47
Hayırlı olsun.

Yıldırım Demirören hala başımızda olsaydı kesinlikle kaptırmaz, Sivok'u üstüne para vererek yollar, Dany'yi 5 milyon euroya alırdı :)

Antep denince akan sular dururdu.

GeanyGS
08.Haziran.2012, 18:51
Harbiden çok sevindim ya, Dany gibi bir adamı alamamak var birde rakibine kaptırmak var. Klasik 4-4-2 stoperi. 2 gün önce de demiştim Dany alınsın diye bide Popov alınırsa gidip loto oynıycam. :)

LadroN
08.Haziran.2012, 18:51
Ben de diyorum ki bu adam kısa mı ? :D

Hazır Antep'e gitmişken Muhammet Demir'i de uygun fiyata alsınlar.

byariff
08.Haziran.2012, 18:53
2"li paket yapsaydik keske dany ve muhammed demirci :D

Zekirdek
08.Haziran.2012, 18:55
İyi bir futbolcu isabetli bir transfer. Beğendiğim bir oyuncudu. Galatasaray'a hayırlı olsun.

LadroN
08.Haziran.2012, 18:56
2"li paket yapsaydik keske dany ve muhammed demirci :D
Demirci değil yahu Demir Demir :D

KanaKe
08.Haziran.2012, 19:00
Muthis bir transfer hayirli olsun

sanki vidici almissiniz gibi :) dany iyi adamda abartmaya gerek yok chivu mivu derken dany geldi..

indie
08.Haziran.2012, 19:01
Demirci değil yahu Demir Demir :D

Bu ikisi 3-4 sene sonra milli tkaımda önlü arkalı oynamaya başlarlarsa spikerlere mavi ekran verdirtirler :)

"Evet, muhammet demirci'den muhammet demir'e bir pas, muhammet demir hemen geri döndü muhammet demirci'ye, muhammet tekrar arkadaşını görüyor, muhammet demir boşa kaçtı, demirci topu istiyor, demirden şık bir çalım, demir demirci dem dem muhammet hebellele...."

europeanconquer
08.Haziran.2012, 19:12
sanki vidici almissiniz gibi :) dany iyi adamda abartmaya gerek yok chivu mivu derken dany geldi..

Servet-Gökhan ikilisinden sonra bu tür transferler bizde Vidic etkisi yaratmıyor değil hani :D

E.Cartman
08.Haziran.2012, 19:14
Valla bence Dany için 3,3M€ makul bir fiyat. Hatta oyuncunun yurt içinden alındığını düşünürsek çok çok makul bir fiyat :D Maaşı da güzel gayet. Bence her yönden kârlı bi transfer.

MeliksahAydogan
08.Haziran.2012, 19:17
Ben de diyorum ki bu adam kısa mı ? :D

Hazır Antep'e gitmişken Muhammet Demir'i de uygun fiyata alsınlar.

Burak , Cenk Tosun , Muhammet Demir yerli forvet alternatifi çok Neco zaten son 1-2 sezon daha oynar sonra zaten bırakır artık.

MeliksahAydogan
08.Haziran.2012, 19:19

Şahsen Chivu'dan daha çok istiyordum Dany'i hem yaş hem fiyat hem sağlayacağı katkı olarak.

İyiki Chivu değil Dany Nounkeu geldi hoşgeldin yeni ASLAN !

MeliksahAydogan
08.Haziran.2012, 19:20
Servet-Gökhan ikilisinden sonra bu tür transferler bizde Vidic etkisi yaratmıyor değil hani :D

Katılıyorum defans bildiğin çağ atladı önceden ;

Servet - Gökhan Zan

Şimdi Ujfalusi - Semih Kaya - Dany Nounkeu önümüzde ki sezon sonuda Gökhan Zan'dan kurtuluruz yerine Ömer Toprak veya Serdar Aziz gelir Ujfalusi futbolu bırakır yerini Dany alır mükemmel olur.

Fearless Coward
08.Haziran.2012, 19:21
Dany'e neden 3 Milyon verdik acaba adam zaten serbest kalacaktı...Büyük ihtimal Antep 1 oyuncu da kolaylık sağlar bize...Popov iyi olur bence...

MeliksahAydogan
08.Haziran.2012, 19:24
Dany'e neden 3 Milyon verdik acaba adam zaten serbest kalacaktı...Büyük ihtimal Antep 1 oyuncu da kolaylık sağlar bize...Popov iyi olur bence...

Serbest kalacak derken renkdaş ?

GeanyGS
08.Haziran.2012, 19:24
Şimdi bide Burak'la Alper Potuk'u alırmışız. Sadri Şener'i linç ederler :)

FM'de 2016'ya kadar sözleşmesi var diye gözüküyor Dany'nin.

byariff
08.Haziran.2012, 19:29

Vidic"i almadik ama turkiye liginin en iyi yabanci defans oyuncularindan birini aldik ki 2 yildan beri takip ettigim bir oyuncu o yuzden bana gore muthis bir oyuncu.

Börk
08.Haziran.2012, 19:48

Allah kimseyi gıybetle sınamasın :)

Night_Mare17
08.Haziran.2012, 20:00
Çok iyi oldu. Stoper artık sağlam gibi Ujfa - Semih'den biri gidince tökezlemeyiz inşallah.

GeanyGS
08.Haziran.2012, 20:06
Bu arada çok enteresan bişey buldum :D

http://www.ligtv.com.tr/haber/fbahce-pfdkda-1

di canio
08.Haziran.2012, 20:12
Bu arada çok enteresan bişey buldum :D

http://www.ligtv.com.tr/haber/fbahce-pfdkda-1

Fenerbahçe tribünlerine tabure fırlatması mı burada o gülücüğün nedeni?

GeanyGS
08.Haziran.2012, 20:16
Fenerbahçe tribünlerine tabure fırlatması mı burada o gülücüğün nedeni?

İlginç gelmesi?

Ezeli rakimizle sorun yaşamış olması?

Lincoln ilk transfer olduğunda zaten gerçek GS'lı dendiği gibi, enteresan geldi.

Ama sürekli sayfayı acaba fenere laf atan var mı diye kontrol etmekten daha entersan değil tabi.

di canio
08.Haziran.2012, 20:19
İlginç gelmesi?

Lincoln ilk transfer olduğunda zaten gerçek GS'lı dendiği gibi, enteresan geldi.

Ama sürekli sayfayı acaba fenere laf atan var mı diye kontrol etmekten daha entersan değil tabi.

Görevli olduğum konuyu takip etmem, nahoş bir harekete böyle tepki verilmesinden daha enteresan değil. Ben, sorumlu olduğum konularda senin göz atmadığın mesajları bile en ince ayrıntısına kadar okuyorum elimden geldiğince. Derdim Fenerbahçe'ye laf atılmış mı diye bakmak değil.

furkan58
08.Haziran.2012, 20:38
İlginç gelmesi?

Haber paylaşmaya geliyoruz , tartışıyoruz ama insanın fikri neyse zikride oymuş demek sen galatasaraya laf atan var mı diye kontrole geliyosun.

GeanyGS
08.Haziran.2012, 20:48
Haber paylaşmaya geliyoruz , tartışıyoruz ama insanın fikri neyse zikride oymuş demek sen galatasaraya laf atan var mı diye kontrole geliyosun.

Alaka kuramadım pek. Yazdıkların da sana ait bir fikir yok sanırım? Çünkü sen de aynı şeyi yapmışsın.

"Hahaha Dany'e bak helal" tarzı bişey yazmadım sadece "enterasan" bişey buldum dedim. GS'la sorun yaşamış, gol atmış, almak isteyipte alamadığımız birini Fenerbahçe'nin alması halinde de gündeme gelebilecek bir durum. Bir kaç gün sonra "haber diye" gazetelerine koyanları da görürüz zaten.

Bende bir atasözü yazıym bari; "İnsan görmek istediğini görür"

pele96
08.Haziran.2012, 20:56
Gerilime gerek yok arkadaşlar :)

malpince
08.Haziran.2012, 21:34
bienvenu vs. dany :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mSOnHBfAqQw

C h A o S
08.Haziran.2012, 21:57
G.Antepspor Basın Sözcüsü Ömer Çelik : Dany'i isteyenler arasında Trabzonspor ve Fenerbahçe'de vardı. Şartlar gereği sattık. [Radyospor]

MeliksahAydogan
08.Haziran.2012, 22:55
G.Antepspor Basın Sözcüsü Ömer Çelik : Dany'i isteyenler arasında Trabzonspor ve Fenerbahçe'de vardı. Şartlar gereği sattık. [Radyospor]

Galatasaray eğer bir futbolcuyu gerçekten istiyorsa ne yapar eder alır.

Hiçbir futbolcu Galatasaray'dan büyük değildir.

LifeYourself
08.Haziran.2012, 23:19

aaaa abi sabriyi küçümseme skillerini izle:D
http://www.youtube.com/watch?v=Z9PgODDRCQI&feature=related
Mevki - Sağ Bek, Sağ Açık
Lakap - Speedy Gonzalez -Reyiz
Öne Çıkan Özelliği - Mücadeleci Yapısı
Forma No - 55

C h A o S
08.Haziran.2012, 23:28
Şu videoyu Ruslara-Katara felan izleticeksin 3-5 ne verirlerse artık kakalıcan :DAma Sabri'yi çok severim orası ayrı.Has Galatasaray'lıdır...

Bordeaux'a ve Bursa'ya attığı golleri hiç unutmayacağım.Bursa maçında ASY'de izliyordum.Hala hatırlıyom o deparı.

Fearless Coward
08.Haziran.2012, 23:32
Sabri her türlü kalmalı sağ beke gerek yok...Şakayla alakası yok Sabri formanın hakkını verir mücadelesiyle zaten fazla oynamıyor bırakın kalsın :D

Önder HOCA
08.Haziran.2012, 23:59
bienvenu vs. dany :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mSOnHBfAqQw

aha bu videoyla bienveunuyu 10 mılyona katara satarız :D

malpince
09.Haziran.2012, 00:00

Stoch'u Kuyt'ı bir kenara bırakıp Dany'yi gerçekten istemek... güzelmiş bu fikir

Facx
09.Haziran.2012, 00:02
Stoch'u Kuyt'ı bir kenara bırakıp Dany'yi gerçekten istemek... güzelmiş bu fikir

hey allahım ya ne alakası var ?

Night_Mare17
09.Haziran.2012, 00:03

Kuyt'ı isteyen kim kardeşim Kuyt'ı ne yapalım biz. Selçuk İnan , Elmander , Dany'i isteyen de sadece bizdik sanki.

RaSenGan
09.Haziran.2012, 00:04
hey allahım ya ne alakası var ?

İlk haliyle kalsaydı mesaj :D

Facx
09.Haziran.2012, 00:04
İlk haliyle kalsaydı mesaj :D

direk ban gelir diye düşündüm :D

C h A o S
09.Haziran.2012, 00:06
Ne gergin insanlarız ota bilmem neye tartışma çıkarıyoruz :n:

Önder HOCA
09.Haziran.2012, 00:06
fb ve ts de gerçekten isteseydi o kadar ucuza alamazdınız kanımca şu ana kadar gerçekten isteyipte alamadığımız bir selçuk inan var oda fatih terim faktörü

RaSenGan
09.Haziran.2012, 00:08
Gerçekten istemedir nedir aga istemediğin adama teklif yapacak halin yok :D Teklifi yaparsın eğer bu adam olmazsa olmaz kesin almalıyız diyosan bastırırsın parayı çeker alırsın ama yok gerçekten istemedi bilmem ne gerek yok bunlara (:

Night_Mare17
09.Haziran.2012, 00:08
fb ve ts de gerçekten isteseydi o kadar ucuza alamazdınız kanımca şu ana kadar gerçekten isteyipte alamadığımız bir selçuk inan var oda fatih terim faktörü

O yüzden 3 Milyon Euro'ya aldık 3 Milyon Euro Dany için bence çok.

uAburak89
09.Haziran.2012, 00:10
Çok gereksiz bir yarış içerisindesiniz, oyuncu transferiyle büyüklük olmuyor.

Dany transferi enteresan oldu, Haldun Üstünel transferleri gibi, sessiz ve derinden. Fatih Terim'in isteği üzerine alındığı söyleniyor, ligimizin iyi stoperlerinden birisi. Ujfalusi'nin üç kulvarda mücadele ederken, yaşı itibariyle yorulma ve maç kaçırma ihtimali olduğu için rotasyona bir oyuncu lazımdı. Türk bir stoper alabilsek daha iyi olurdu ama, Dany de iyi bir transfer.

Önder HOCA
09.Haziran.2012, 00:11
Gerçekten istemedir nedir aga istemediğin adama teklif yapacak halin yok :D Teklifi yaparsın eğer bu adam olmazsa olmaz kesin almalıyız diyosan bastırırsın parayı çeker alırsın ama yok gerçekten istemedi bilmem ne gerek yok bunlara (:

yok adama fb nin yaptığı teklif yok ilgileniyorladı demiş teklif yaptığımızı hiç bir yerde görmedim o yüzden dedim yukardaki arkadaşa cevap versemmi diye düşünüyorum gereksiz
bu arada dany transferi hayırlı olsun iyi bir transfer

24kobebryant
09.Haziran.2012, 00:15
Beyler bu iki takım çoğu oyuncu için yarışıyor genelde ve bazen Galatasaray bazen de Fenerbahçe kapıyor oyuncuları.Bu olağan birşey ve futbolcu kapmakla da büyüklük küçüklük söz edilemez.

Ne gerek var tartışmaya.Oturalım izleyelim.Yarışsınlar iyi teklif yapan kapsın.Biz de maçlarımızı izleyelim.Bu kadar basitken ortaya kırıcı laflar ya da sinirlendirici laflar atmak çok saçma.

Herkese iyi forumlar.

Kaka Leite
09.Haziran.2012, 00:22

Beyler afedersiniz ama adam gelip burada bu tarz şeyler söyler ise kavga da çıkar gürültü de

Ne sevinmeyi ne de üzülmeyi biliyoruz.Sen kalkıp bunu yazıyorsan burada çıkacak kavgaya katlanacaksın.

Şimdi o söylenen ile bunun alakası ne ben onu halen çözemedim ya tamamen bir tahrik mesajı bu adam oraya ne yazmış.Sende fırsatı buldum yapıştırayım demişsin.Tebrikler 12'den vurdun.

Büyüklük transferle olsaydı City dünyanın en iyisi olurdu.Sen bunu düşünemiyorsan zaten burada kavga eksik olmaz...

GeanyGS
09.Haziran.2012, 00:26
"Galatasaray eğer bir futbolcuyu gerçekten istiyorsa ne yapar eder alır" denmesiyle tahrik olan başka kimse var mı? Tanışmak istiyorum.

Kaka Leite
09.Haziran.2012, 00:28
"Galatasaray eğer bir futbolcuyu gerçekten istiyorsa ne yapar eder alır" denmesiyle tahrik olan başka kimse var mı? Tanışmak istiyorum.

Arkadaşım bende olmadım ona bakarsan ancak olanlar var alınanlar var.

Konu ile alakası olmayan bir mesaj bu mesaj senden o adamı haksız bulmanı beklemiyorum zaten bende kalkar o mesaja cevap verirdim ama gerek yok.

Gereksiz olur.

MeliksahAydogan
09.Haziran.2012, 00:32
Arkadaşlar yukarıda bahsi geçen mesajı tahrik amaçlı yazmadığım bildirmek isterim.

24kobebryant
09.Haziran.2012, 00:37
Bu kadar basit bir konunun buralara gelmesinin bizim için büyük bir ayıp olduğunu düşünüyorum.
Şu anda bu mesajı yazmak bile çok saçma ...

Neyse herkese iyi geceler.

GeanyGS
09.Haziran.2012, 00:38
Arkadaşım bende olmadım ona bakarsan ancak olanlar var alınanlar var.

Konu ile alakası olmayan bir mesaj bu mesaj senden o adamı haksız bulmanı beklemiyorum zaten bende kalkar o mesaja cevap verirdim ama gerek yok.

Gereksiz olur.

E sen tahrik olunacak bişey görmüyorsan tahrik olanların niye hakkını savunuyorsun ki? Benden objektif olmamı beklerken sen taraflı davranmış olmuyor musun? Bu forumda en sık rastladığım şey Fenerbahçeli arkadaşların buluttan nem kapıyor olması. Ben bişey yazdım hemen 2 kişi müdahale etti ama Fenerli bir arkadaşımız Dany vs Bienvenu videosu koymuş kimse eleştirmemiş, gerginlik çıkarmamış. Biraz daha sakin olmak lazım.

MeliksahAydogan
09.Haziran.2012, 00:39
E sen tahrik olunacak bişey görmüyorsan tahrik olanların niye hakkını savunuyorsun ki? Benden objektif olmamı beklerken sen taraflı davranmış olmuyor musun? Bu forumda en sık rastladığım şey Fenerbahçeli arkadaşların buluttan nem kapıyor olması. Ben bişey yazdım hemen 2 kişi müdahale etti ama Fenerli bir arkadaşımız Dany vs Bienvenu videosu koymuş kimse eleştirmemiş, gerginlik çıkarmamış. Biraz daha sakin olmak lazım.

Katılıyorum.

Kaka Leite
09.Haziran.2012, 00:41

İlk yazdığın kısım senin içinde geçerli sende şuan başkasını savunuyorsun ;)

Olanlar var ki yazıyoruz, zaten insanlar ne olsa da kavga çıksa durumundalar açıkcası durum böyle iken bu tarz mesajlar yazmak insanlar kendini cevap vermek zorunda hissediyor.

Her neyse konu daha da uzamasın..

Alicanfmfan
09.Haziran.2012, 00:58
Hayırlı olsun. Ligin en iyi yabancı 3 stoperinden biriydi Dany. Zaten biride bizdeydi. :)

LadroN
09.Haziran.2012, 01:05
Şu transferde çalim meselesi tamamen basinin gazi.bir oyuncuyu tüm takimlara yazip sonra x takim y takim çalim atti diyip yaygara kopariyorlar.

Bu arada ben küçuk tuvaletimi sizden daha uzağa yaparim.

MeliksahAydogan
09.Haziran.2012, 01:39
Hayırlı olsun. Ligin en iyi yabancı 3 stoperinden biriydi Dany. Zaten biride bizdeydi. :)

E ? Diğeri :D

ReaList
09.Haziran.2012, 02:27
Mehmet Baransu transfer haberlerine de başladı. Başımıza taş yağacak : )
O'na göre, Hamit Altıntop'un ederi fazla geldiği için transfer kapandı.

titates1
09.Haziran.2012, 02:35
İbrahim Seten 1:30'da açıklayacağım dediği Galatasaray'ın golcüsünü açıkladı 5 dakika önce , Diego Milito'ymuş doğruysa hayırlı olsun , çok kaliteli transfer.

Nedvedmania
09.Haziran.2012, 02:36
İbrahim Seten 1:30'da açıklayacağım dediği Galatasaray'ın golcüsünü açıkladı 5 dakika önce , Diego Milito'ymuş doğruysa hayırlı olsun , çok kaliteli transfer.

O açıkladı diye transfer gerçekleşmiyor ki. Daha önceden de kimleri kimleri dedi gelmedi.

RaSenGan
09.Haziran.2012, 02:50
O açıkladı diye transfer gerçekleşmiyor ki. Daha önceden de kimleri kimleri dedi gelmedi.

İbrahim Seten öyle pek boş bir adam değil.Geçen bir transfer olmuştu hangisiydi hatırlamıyorum şimdi.İlk o duyurmuştu 15 dk. sonra kanallar vermişti haberi.

Nedvedmania
09.Haziran.2012, 02:53
Görcez bakalım :)

Facx
09.Haziran.2012, 02:54
İbrahim Seten öyle pek boş bir adam değil.Geçen bir transfer olmuştu hangisiydi hatırlamıyorum şimdi.İlk o duyurmuştu 15 dk. sonra kanallar vermişti haberi.

kendisi adebayor u da demişti :D o kadar chivu chivu dedikten sonra dany geldi bu dakkadan sonra duyumculara inanmamak gerek :D

titates1
09.Haziran.2012, 03:03
adebayor için gerçekleşicek demedi , ibrahim seten'i bayadır takip ediyorum öyle yalan yazdığını görmedim , zaten kesin demedim ben de zaten diğer gazeteler hep çalıyo diye 1.30'da açıklayacağım dedi , onun için kesinliği olabilir.

Walter Sakana
09.Haziran.2012, 03:24
İbrahim Seten'in başında olduğu Vatan Gazetesi Spor Servisi en güvendiğim kaynaktır spor haberlerinde. Milito haberi umarım doğru olsa bile gerçekleşmez, başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Adebayor'u da karakterinden dolayı istemiyorum.

byariff
09.Haziran.2012, 03:35
Milito"ya bence gerek yok diyorum hep fazla uzaga gitmeye gerek yok diye Forvete bunlardan biri webo.

2. Assaidi ismide geçiyor bu aralar.

William Rookwood
09.Haziran.2012, 03:39
Danny Nounkeu(nonkö) çok iyi bir transfer çok sevindim hayırlı olsun

RaSenGan
09.Haziran.2012, 03:41
Milito"ya bence gerek yok diyorum hep fazla uzaga gitmeye gerek yok diye Forvete bunlardan biri webo.

2. Assaidi ismide geçiyor bu aralar.

Abi Allah aşkına ne Webo'su.Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız Webo'yla olmaz bu işler.Webo öyle ahım şahım bir futbolcu değil ki.Sadece bizim ligimiz ona bu kadar iyi oynama imkanı sunuyor.ŞL'de Webo napabilir ? Milito'yu tartışmaya gerek yok zaten.Ama 33 yaşında olması büyük dezavantaj.

byariff
09.Haziran.2012, 03:47
aygun webo dedigin adam en az 7-8 yil ispanyada oynamis bir oyuncudur rahatlikla kaldirir sampiyonlar ligini. sadece geçmis yillara bak yildiz diye diye hep geriye gittik webo tam bir takim oyuncusudur.

William Rookwood
09.Haziran.2012, 03:51
Milito geleceğine Necati ile idare ederiz. Milito bundan sonra iş yapmaz bence söndü artık.

RaSenGan
09.Haziran.2012, 04:01
aygun webo dedigin adam en az 7-8 yil ispanyada oynamis bir oyuncudur rahatlikla kaldirir sampiyonlar ligini. sadece geçmis yillara bak yildiz diye diye hep geriye gittik webo tam bir takim oyuncusudur.

İspanya'da oynamış ama kaç Avrupa kupası maçı var adamın ? İspanya'da oynaması bir şeyi değiştirmez.Avrupa'da yerler adamı.Türkiye'ye gelmeden önce İspanya'da oynadığı 186 maçta 36 gol atmış bir futbolcudan bahsediyoruz.Dediğim gibi Türkiye ligi ona uygun ve burda Mallorca'da 72 maçta attığı golü 36 maçta atmış.Lig için iyi olur ama Avrupa'da Webo'dan bir şey beklememek gerek.Eğer Avrupa'da hedefimiz iyi bir yerlere gelmekse Webo'nun 2 gömlek üstü adamlara ihtiyacımız var.

di canio
09.Haziran.2012, 04:06
İspanya'da oynamış ama kaç Avrupa kupası maçı var adamın ? İspanya'da oynaması bir şeyi değiştirmez.Avrupa'da yerler adamı.Türkiye'ye gelmeden önce İspanya'da oynadığı 186 maçta 36 gol atmış bir futbolcudan bahsediyoruz.Dediğim gibi Türkiye ligi ona uygun ve burda Mallorca'da 72 maçta attığı golü 36 maçta atmış.Lig için iyi olur ama Avrupa'da Webo'dan bir şey beklememek gerek.Eğer Avrupa'da hedefimiz iyi bir yerlere gelmekse Webo'nun 2 gömlek üstü adamlara ihtiyacımız var.

İspanya Ligi basit bir lig değil ki Aygün. Orada da fazlasıyla üst düzey oyunculara, takımlara karşı oynuyorsun. Hatta AVrupa'da karşılaşabileceğin birçok takımdan daha iyi takımlarla oynuyorsun her hafta.

RaSenGan
09.Haziran.2012, 04:33
İspanya Ligi basit bir lig değil ki Aygün. Orada da fazlasıyla üst düzey oyunculara, takımlara karşı oynuyorsun. Hatta AVrupa'da karşılaşabileceğin birçok takımdan daha iyi takımlarla oynuyorsun her hafta.

Abi elbette basit bir lig değil İspanya ligi.Ama Webo'nun istatistikleri de çok kötü orada.6 maça 1 gol düşüyor ortalama.ŞL'de oynananacak maç sayısı da 6 :) Büyük ihtimalle 4.torbada olacağız ve işimiz çok çok zor olacak.Leblebi gibi gol atan bir forvete ihtiyacımız var.Yoksa leblebi gibi yerler bizi.Türkiye'ye gelebilecek,parası karşılanabilecek sağlam golcüler de haliyle 30larında oluyor.

Bursaspor
09.Haziran.2012, 04:46
Diego Milito, Gökmen Özdemir'in haberi; yarın A.M.K. gazetesinde çıkacak diye biliyorum. İbrahim Seten ile eskiden aynı gazetede çalışıyordu ve geçen sene çoğunlukla Galatasaray cephesinin transferlerini doğru biliyordu. Şimdi oradan ayrılınca tahmin tutturma yüzdesi bir hayli düştü.

ForCimbom
09.Haziran.2012, 04:52
3 milyon euro para değil yahu dany için... ligin en kalite 4-5 stoperinden biri. bizde daha da iyi olacaktır...

GeanyGS
09.Haziran.2012, 05:04
İnşallah Milito doğru değildir. Bizim hızlı, adam eksilten bir forvete ihtiyacımız var. Bu sene en büyük eksiğimizin çalım atıp gol atacak yada asist yapacak bir forvetimiz yoktu. Milito&Elmander ikilisi bir araya getirebileceğim en kötü ikili olur. F.Terim zaten 33 yaşına gelmiş yıllık en az 3-4 milyon euro isteyecek bir oyuncuya onay vermez.

Alicanfmfan
09.Haziran.2012, 10:44
E ? Diğeri :D

Yobo, Ujfalusi ve Dany 3'lüsüydü. :)

E.Cartman
09.Haziran.2012, 11:18
Milito'ya Fatih Terim'in onay vereceğini sanmıyorum.

pele96
09.Haziran.2012, 12:16
Galatasaray'a Emenike veya Burak Yılmaz tiplemesi oyuncular uygun olur.

Gncl1905
09.Haziran.2012, 12:26
Milito nedir ya, umarım böyle bir hataya düşmeyiz.

bySperman
09.Haziran.2012, 12:29
Fatih Hoca asla Milito'yu onaylamaz.Zaten ihtiyacımız yok.

MeliksahAydogan
09.Haziran.2012, 12:54
Burak Yılmaz alınacak gibi bir his var içimde ama haydi hayırlısı bakalım.

C h A o S
09.Haziran.2012, 12:58
Aynen banada öyle geliyor.Fatih hocanın mutlaka listesindedir diye düşünüyorum.Dünde dedim Trabzon 5milyon euroya gideceğine bizim önericeğimiz 8 milyon euroyu felan havada kabul eder.Burak'ta gelmek ister sorun çıkacağını sanmıyorum.

pele96
09.Haziran.2012, 13:02
Bence Burak Yılmaz'ı Fatih Terim kabul etmez ama onun gibi başka bir oyuncuyu havada kapar diye düşünüyorum

kalemci
09.Haziran.2012, 13:32
Milito'yu geçen sene hiç mi izlemediniz yahu ?

europeanconquer
09.Haziran.2012, 13:34
Milito gelirse Baros'dan kat kat katkı sağlar.Baros'dan ümidimi artık ben bile kestim.Adam da dayanıklılık denen bir şey kalmamış.Top geldi mi hemen yere seriyor kendini.Artık Milito mu gelir Burak Yılmaz'mı gelir bilmem ama Baros'la olmaz artık.

William Rookwood
09.Haziran.2012, 13:47
Bizim aradığımız forvet Mlito değil. Cisse Demba Ba tarzı oyuncular lazım

Börk
09.Haziran.2012, 13:49
milito,türkiye liginin kat kat üstü bir oyuncu ama hem yaşıyla olsun hem de oyun tarzıyla olsun aradığımız bir forvet değil.yani gözümüz yükselerde değil yanlış anlamasın kimse :)

kalemci
09.Haziran.2012, 14:06
Milito geleceğine Necati ile idare ederiz. Milito bundan sonra iş yapmaz bence söndü artık.

Bizim aradığımız forvet Mlito değil. Cisse Demba Ba tarzı oyuncular lazım

İki söylem arasında çook büyük fark var. Söndü dediğin adam takımın kötü formuna rağmen, bidon ilan edilmesine rağmen 24 golle gol krallığında 2.oldu. Bence sen Milito'ları karıştırdın. Senin bahsettiğin stopper Milito olmasın ?

milito,türkiye liginin kat kat üstü bir oyuncu ama hem yaşıyla olsun hem de oyun tarzıyla olsun aradığımız bir forvet değil.yani gözümüz yükselerde değil yanlış anlamasın kimse :)

Bende bu şekilde düşünüyorum.

E.Cartman
09.Haziran.2012, 14:18
Milito gelirse ne yapar bilememde Berk'in dediği gibi bize hızlı, adam eksiltebilen bir forvet lazım.

C h A o S
09.Haziran.2012, 14:22
Alalım Burak Yılmaz'ı fazla uzaklara gitmeye gerek yok.Elmander-Burak güzel olur.

MeliksahAydogan
09.Haziran.2012, 14:24
Alalım Burak Yılmaz'ı fazla uzaklara gitmeye gerek yok.Elmander-Burak güzel olur.

Katılıyorum o zaman sağ veya sol kanada bir yabancı alabiliriz.

byariff
09.Haziran.2012, 14:25
Dusundukce guzel kadromuz var ortasaha kanatlara yabanci almaya gerek yok eger sag tarafa hamit"i alirsak zaten yeterli sol tarafta 3 tane isim var culio,engin,emre bence forvete ses getircek hizli bitiriciligi iyi adam lazim.

byariff
09.Haziran.2012, 14:28
Aysal'dan transfer gerçekleri

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal transferde yaşanan gelişmelerini değerlendirdi. Özel işleri için Lüksemburg'a giden Aysal, taraftara umut dolu mesajlar verirken, yabancı sınırlamasının işlerini zorlaştırdığını söyledi.

Türkiye'de uygulanan 6+2+2 sisteminin doğru bulmadığını belirten Aysal, "Transferde elimiz kolumuz bağlanıyor, iç piyasada rakamlar havada uçuşuyor. Türk pasaportlu oyuncular bu nedenle bizim için çok değerli. Türkiye'den yerli futbolcu transferi mümkün görünmüyor. Biz talip olunca 3-5 misli istiyorlar. Bugün yabancı sınırının kalkması gerekir" diye konuştu.

'ADEBAYOR ARTIK İMKANSIZ'

Ünal Aysal, 25 Haziran'a kadar transferi sonlandırmak istediklerini vurgularken, "Hedefimiz ilgilendiğimiz oyuncuları toplu şekilde imza attırmak. Bu mümkün mü? Zor olsa da gerçekleştirme arzusundayız. Adebayor ilgilendiğimiz bir isimdi. Ne var ki, aldığı ücret yüksek ve sanırım bir takımla da anlaşmış. Bu şartlarda Adebayor'un olması imkansız. Hamit'in durumu aynı. O da bizde oynamak istiyor, Real Madrid de bırakmaya sıcak bakıyor. İranlı menajeri ile sıkı bir pazarlık halindeyiz. Ancak bu tavrını sürdürürse Hamit'i almaktan vazgeçeriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak : http://www.webaslan.com/futbol/unal-aysaldan-transfer-gercekleriSXHBQ50968SXQ

C h A o S
09.Haziran.2012, 14:32
Yav Hamit bizi istiyor,Madrid sıcak bakıyor İranlı menajer çekil aradan:DHamit'te artık bi zahmet fedakarlık yapıp gelsin.

MeliksahAydogan
09.Haziran.2012, 14:37
Dusundukce guzel kadromuz var ortasaha kanatlara yabanci almaya gerek yok eger sag tarafa hamit"i alirsak zaten yeterli sol tarafta 3 tane isim var culio,engin,emre bence forvete ses getircek hizli bitiriciligi iyi adam lazim.

O adam için 2 aday var ;

1- Asamoah Gyan

2- Matias Suarez

Yedek olarakta öne geçip arkaya yaslandığımız maçlarda oynayabilecek yerli oyuncu Burak Yılmaz alınırsa forvet müthiş olur zaten Dany transferi ile sanıyorum ki defans oyuncusu almayacağız başka sadece kanat oyuncusu transferi kalıyor oda sağ tarafa zaten Hamit sol taraf içinse belli başlı isimler var ; Gökhan Töre , Sercan Sararer Osuna gibi ...

ShevAnil
09.Haziran.2012, 14:49
Burak bu saatten sonra yedek kalacak bir oyuncu değil, bence ileride Elmander ve Burak ikilisi çok iyi olurlar. Fakat; Burak biraz takım oyunu oynamalı, bencilliğini hiç sevmiyorum.

MeliksahAydogan
09.Haziran.2012, 14:52
Burak bu saatten sonra yedek kalacak bir oyuncu değil, bence ileride Elmander ve Burak ikilisi çok iyi olurlar. Fakat; Burak biraz takım oyunu oynamalı, bencilliğini hiç sevmiyorum.

Valla FT'in 2 tane forvet istediği söyleniyor eğer 2 tane forvet istiyorsa biri yerli (Burak) diğer yabancı olacak.

Night_Mare17
09.Haziran.2012, 14:54
Burak gelsin 40 yapar. Milito'yu istemiyorum , Burak'ı da istemiyorum ama bu adamlar bizde çok iş yapar çünkü çok fazla pozisyona giriyoruz ve bu oyuncular onları gole çevirebilecek oyuncular.

ShevAnil
09.Haziran.2012, 15:06
Valla FT'in 2 tane forvet istediği söyleniyor eğer 2 tane forvet istiyorsa biri yerli (Burak) diğer yabancı olacak.

Eğer Burak transfer edilirse alınacak ikinci oyuncu Muhammet Demir, Cenk Tosun falan olmalı bence dediğim gibi Burak 2 sezondur bir form yakaladı ve artık yedek oturabilecek düzeyde bir oyuncu değil. Ayrıca takımda 4 tane forvet tutmaya gerek yok; Elmander, Necati, Burak, altyapıdaki forvet. Gayet yeterli bir hucum hattı olur.

pele96
09.Haziran.2012, 15:07
Burak Yılmaz çok bencil bir oyuncu Fatih Terim istemez diye düşünüyorum.

C h A o S
09.Haziran.2012, 15:10
Bencil mencil adam atıyor leblebi gibi:)

MeliksahAydogan
09.Haziran.2012, 15:12
Eğer Burak transfer edilirse alınacak ikinci oyuncu Muhammet Demir, Cenk Tosun falan olmalı bence dediğim gibi Burak 2 sezondur bir form yakaladı ve artık yedek oturabilecek düzeyde bir oyuncu değil. Ayrıca takımda 4 tane forvet tutmaya gerek yok; Elmander, Necati, Burak, altyapıdaki forvet. Gayet yeterli bir hucum hattı olur.

Olabilir o zaman sol kanada keşke Kalou getirilebilse müthiş olurdu gerçekten.

Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi (Dany)
Hakan
Hamit
Melo
Selçuk
Kalou
Burak
Elmander

Kadroya bak aman Allah'ım bu kadro çok iş yapar. :)

ShevAnil
09.Haziran.2012, 15:29
Gerçekten bu sene kurulabilecek en ideal kadro bu olur bence, fazla uçmaya gerek yok. Sağlam bir sol açık ve Burak alınsa yeterli olur, tabi Hamit'in alınacağını düşünerek söylüyorum.

DisCo
09.Haziran.2012, 15:31
Türk oyuncularla özdeşleşen bir takımın başkanı yabancı sınır kalkmalı diyor. Ünal Aysan geldiğinde aradığımız başkan demiştim ama arka arkaya çeşit çeşit yanlışlar yapmaya başladı. Yani malum profile hemen adapte oldu. Kendisinden hiç hoşlanmıyorum.

24kobebryant
09.Haziran.2012, 15:39
Türk oyuncularla özdeşleşen bir takımın başkanı yabancı sınır kalkmalı diyor. Ünal Aysan geldiğinde aradığımız başkan demiştim ama arka arkaya çeşit çeşit yanlışlar yapmaya başladı. Yani malum profile hemen adapte oldu. Kendisinden hiç hoşlanmıyorum.

Adam doğru diyor.Yabancı sınırlaması kalkmadıktan sonra Avrupa'da kupa hayal.

2000'de aldık diyeceksiniz.O çok farklı birşey.O kadar kaliteli yerlide bir takımda buluşmaz bir daha.Bence düşünceleri çok mantıklı Ünal Başkanın.Hayır kendisini sevdiğimden demiyorum ancak baktığımız zaman başarı için yabancı şart.

pele96
09.Haziran.2012, 15:42
Adam doğru diyor.Yabancı sınırlaması kalkmadıktan sonra Avrupa'da kupa hayal.

2000'de aldık diyeceksiniz.O çok farklı birşey.O kadar kaliteli yerlide bir takımda buluşmaz bir daha.Bence düşünceleri çok mantıklı Ünal Başkanın.Hayır kendisini sevdiğimden demiyorum ancak baktığımız zaman başarı için yabancı şart.
Bende katılmıyorum buna ondan sonra Türkiye Liginin Bir anlamı kalmayacak Büyükler gidecek Dolduracak kadroyu yabancıyla küçük klüpler gidecek parası yettiğince alcak adamlar sonra başarısızlık üstüne başarısızlık.

Night_Mare17
09.Haziran.2012, 15:44
Küçükler küçükler diye diye başarısızlaştık. Büyükler doldursun artık ne yapalım onlarla başarı gelecek Avrupa'da.

di canio
Aziz Yıldırım yıllar önce söylemişti Aysal'ın yabancı sınırıyla ilgili söylediklerini. Neredeyse vatan haini ilan edilecekti.

byariff
unal aysal dogru diyoru ulkemizde 2m"luk turk oyuncuya 10m fiyat biciyorlar e haliyle yabancilara kaliyoruz yabanci uygulamasi serbest olcak ozman ben gorucem anadolu takimlarini.

Walter Sakana
09.Haziran.2012, 15:46
Önemli olan nasıl bir sistemle oynayacağımız. Buna göre transfer yapmak lazım. Ama bence forvetten daha öncelikli olarak en az 2 kanat oyuncusu transfer etmemiz şart. Bu kanat oyuncuları Stoch tarzı içe katedebilen, çabuk ve teknik oyuncular olmalı. Weiss, Afellay, Kalou üçlüsünden ikisi muazzam olur. Demba Ba da forvet dışında kanatta da oynayabilen bir oyuncu olduğundan mantıklı bir transfer gibi görünüyor. Kanatlara yeterli transferleri yaparsak forvete takviyeye gerek bile olmayabilir bence.

24kobebryant
09.Haziran.2012, 15:47
Bende katılmıyorum buna ondan sonra Türkiye Liginin Bir anlamı kalmayacak Büyükler gidecek Dolduracak kadroyu yabancıyla küçük klüpler gidecek parası yettiğince alcak adamlar sonra başarısızlık üstüne başarısızlık.

Ligimizde çekişme olsun diye Avrupa'da başarılı olmayalım mı ?

Bunu istiyorsan saygı duyarım.

DisCo
09.Haziran.2012, 15:48
Belli oranda yabancı oyuncu olması lazım ama sınırın kalkmasını bugüne kadar Aziz Yıldırım istiyordu. Ben o zamanda eleştiriyordum bugün benim başkanım diyor ve eleştiriyorum.

Bir futbol takımının iskeleti vardır. İskeleti kaliteli yabancılarla doldurursun, devamını yerlilerle tamamlarsın.

Bugün Muslera'yı aldıysan yıllarca kaleni korutacaksın. Eboue gibi bir oyuncuyu aldıysan yıllarca takımında oynayacak. Bu şekilde olacak ki diğer senelerde Dany gibi adamlar alacağına 12 milyon verip daha sağlamını alasın. Her sene alacağın 2-3 sağlam oyuncu ile iskelet dediğimiz yerlerin kalitesini üst seviyeye çıkarıp takım oyunu oynatırsan yerlilerde sırıtmaz ve başarılı olursun.

Sürekli gol bölgesinde, kanatlarında, defansında, orta alanında bir değişim varsa bırakın yabancı oyuncu serbestliğini ne getirsen başarılı olamazsın.

24kobebryant
09.Haziran.2012, 15:53
Kesinlikle oturmuş bir düzen , iskelet konusunda katılıyorum.Ancak malesef genlerimizde yok futbol.Ülkemizde görüyoruz Avrupa seviyesinde oynayacak maksimum 10 oyuncu var.

Kadro derinliğinde de yabancılardan faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.O yüzden serbest olmalı.Bu sayede alt takımlarda dahil ligimizde büyük bir gelişme olabileceğini düşünüyorum.

Örnek verelim ; bugüne kadar küçük takımlar diye tabir ettiğimiz takımlar makul ücretlere çok kaliteli isimler kazandırdılar.Ancak iş Türk oyuncuya gelince klübü çok para istediğinden (ki haklılar kaliteli Türk oyuncu yok piyasada) alamıyorlar.

Şimdi yabancının sınırsız olduğunu düşünsek ; Daha çok ucuz kaliteli yabancı oyuncu kazandıracaklar.böyle böyle başarı da artacaktır.

Tabi bu benim görüşüm diğer görüşlere de saygı duyarım.

pele96
09.Haziran.2012, 15:58
Ligimizde çekişme olsun diye Avrupa'da başarılı olmayalım mı ?

Bunu istiyorsan saygı duyarım.
Şöyle düşünelim.Beşiktaş'ı borçlarından dolayı köşeye ayırırsak.Galatasaray ve Fenerbahçe diye Ligimizde 2 Dev büyük var.Bunların yapacağı transferle Elazığspor'un , Eskişehirsporun hatta Bursaspor'un bile yapacağı transfer aynı olmaz.Fenerbahçe gider Moussa Sow'a 16 M € verir forvet hattındaki sıkıntıyı kapatır.Eskişehir Spor 2 M € Batuhan Karadeniz'i alır böylece fark iyice açılır.6+2+2 bile çokken zor yani.Üst üste Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluklarını izleriz 100 yılda bir denk gelen Bursaspor Şampiyonluğu bile olmaz.

24kobebryant
09.Haziran.2012, 16:02
Şöyle düşünelim.Beşiktaş'ı borçlarından dolayı köşeye ayırırsak.Galatasaray ve Fenerbahçe diye Ligimizde 2 Dev büyük var.Bunların yapacağı transferle Elazığspor'un , Eskişehirsporun hatta Bursaspor'un bile yapacağı transfer aynı olmaz.Fenerbahçe gider Moussa Sow'a 16 M € verir forvet hattındaki sıkıntıyı kapatır.Eskişehir Spor 2 M € Batuhan Karadeniz'i alır böylece fark iyice açılır.6+2+2 bile çokken zor yani.Üst üste Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluklarını izleriz 100 yılda bir denk gelen Bursaspor Şampiyonluğu bile olmaz.

Peki bir de şöyle düşünelim.Bu takımlar örnek verirsek Pinto,Amrabat,Batalla,Scott Carson,Emenike vs vs. Aklıma gelmeyen çok çok kaliteli isimler var.Bu adamları çok ucuza bulabiliyoruz.

Bu sayede o takımlarda transfer yapacaklardır.Emin olabilirsin.Oyuncu bulamamaktan dolay Ceyhun Eriş,Şener Askaroğlu gibi 40 yaşındaki adamlara para bayılmak yerine Afrika'da oyuncu kovalamaları çok çok daha makul diye düşünüyorum.

perpetua
09.Haziran.2012, 16:02

Her ne kadar bunu gecmis donemde Galatasaray alt yapisinin darmadagin edimesinin etkisini kapatmak icin istese de, bence yabanci serbest olmamali hatta zamanla dusmeli.

Ulkede kuluplerin tek sahibi yok. Kar etme derdinde degiller. Boyle olunca da secimle gelen baskanlarin transfer yapip, kulubu borca sokup, sonra da yuzustu birakmasi adet oldu. Hesap soran da yok. Baskanlar kisa donemli seciliyor, kisa donemde oyuncu yetismeyecegine gore saldiriyor transfere.

Kuluplerin alt yapidan futbolcu cikartacak sekilde calismasina neden olacak kurallari koydugu zaman TFF gozume girer.

Egitimci yokmus! Alt yapida hocalik yapmanin, gazetede yazmak, televizyonda laf yetistirmek veya zirt pirt takim degistirerek hic bir yere gitmeyen kuluplerde calismak yerine alt yapidan cikartilacak futbolculara cok sey verecek kisiler oldugunu dusunuyorum.

O kisileri alt yapida calismaya motive edemiyoruz. Gerek yeterince para verilmedigi icin, gerek o kisilerin egolarinin alt yapida egitim verecek kadar torpulenmemis oldugu icin.

Mesela Ziya Dogan yillardir alt yapidan futbolcularin pozisyon almayi bilmeden ciktigini soyluyor. Kume dusme durumunda olan takimlara gitmek yerine hoca bir el atip bir kac adam yetistirse, orta saha futbolcularina nasil ceza sahasina sizilir, nasil kafa vurulur dersini ogretse ve Turk futbolu faydalansa guzel olmaz mi?

Suat Kaya da pekala alt yapida devam edip uzun yillar kendisini futbolcu yetistirmeye adayabilirdi. Ama simdi ya televizyon'da program yapiyor veya Bank Asya'da takim calistiriyor. Simdi de Tugay Kerimoglu ayni yoldan yuruyecek deniliyor.

Herkes yarismaci teknik direktor olmak zorunda degil. Bazilarinin alt yapilara verecek cok seyi var hala bence. Tabii is yapmak isterlerse.

vego
09.Haziran.2012, 16:06
@perpetua

Abi dediğin gibi daha çok para var.Biraz empati yapmak lazım.Neden böyle birşey yapsınlar ki?Bende yabancının serbest bırakılmasından yanayım.

Walter Sakana
09.Haziran.2012, 16:11
Kesinlikle oturmuş bir düzen , iskelet konusunda katılıyorum.Ancak malesef genlerimizde yok futbol.Ülkemizde görüyoruz Avrupa seviyesinde oynayacak maksimum 10 oyuncu var.

Kadro derinliğinde de yabancılardan faydalanmak gerektiğini düşünüyorum.O yüzden serbest olmalı.Bu sayede alt takımlarda dahil ligimizde büyük bir gelişme olabileceğini düşünüyorum.

Örnek verelim ; bugüne kadar küçük takımlar diye tabir ettiğimiz takımlar makul ücretlere çok kaliteli isimler kazandırdılar.Ancak iş Türk oyuncuya gelince klübü çok para istediğinden (ki haklılar kaliteli Türk oyuncu yok piyasada) alamıyorlar.

Şimdi yabancının sınırsız olduğunu düşünsek ; Daha çok ucuz kaliteli yabancı oyuncu kazandıracaklar.böyle böyle başarı da artacaktır.

Tabi bu benim görüşüm diğer görüşlere de saygı duyarım.

Bende görüşüne saygı duymakla birlikte şu şekilde düşünüyorum;

Yabancı sayısı sınırsız olduğu zaman o kadar dandik yabancılar gelecek ki ligimize bir süre sonra yerli oyuncuların yabancı oyunculara tepkisinden çoğu kulüpte huzur diye bir şey kalmayacak. Yerli oyuncular zaten yabancı oyuncuların daha fazla alması, onlara daha toleranslı davranılması, ödemelerde önceliğin onlara verilmesi ve maçlarda yabancı oyuncuların yerliler kadar yürekten oynamaması sebebiyle yabancı oyuncuları pek sevmiyorlar. Sadece Alex ve Hagi gibi çok büyük katkı sağlayan yabancılara saygı duyuyorlar.

Düşünceme göre yabancı sayısı ne kadar düşük tutulursa gelecek yabancı oyuncuların kalitesi de o kadar artar. Çünkü kulüpler daha seçici davranmak zorunda kalır.

Ha sınırsız mı yapacaksın, o zaman İngiltere'deki gibi çalışma izni olayını çıkaracaksın ama oradan farklı olarak bunu sadece AB dışı değil tüm yabancı oyuncular için yapacaksın o zaman olur.

europeanconquer
09.Haziran.2012, 16:12
Yabancı sınırı kalkmadığı için yerli piyasası bu kadar pahalı.Kulüpler ellerinde kaliteli bir yerli oldu mu direk fiyatı en az 5-6 m euro dan açıyorlar.2 sene önce İbrahim Yazıcı Sercan ve Volkan'a toplam kaç milyon euro istemişti ? Hatırlayan var mı ? Baya bir uçuk bir rakamdı.Böyle transfer olmaz,böyle kulüp yönetilmez.

DisCo
09.Haziran.2012, 16:13
Bazı konuları değerlendirirken olması gerektiği gibi bakıyoruz. Mesela yaya geçidi uygulamasının şu şu şu faydaları vardır ve Türkiye'de kullanalım diyoruz. Dışarıdaki yaya geçidi mantığıyla senin ülkendeki yaya geçidi mantığı arasında dağlar kadar fark var. Avrupa'da yaya geçidine adım attığında tır duruyor burada attığında ölürsün. Birisi çıkıp yabancı sınırı kalksın dediğinde biz olması gerektiği gibi bakıp evet evet mutlaka olmalı diyoruz. Önce kendini tanıman lazım. Sen olması gerekeni oldurabilecek seviyedemisin.

Yabancı sınırı 3 diyelim. Kaleye Buffon'u ileriye Drogba'yı kanat bölgesine de Hazard'ı aldın. 4. yabancı olarak Xavi alacaksın ama lanet olası yabancı sınırı seni engelliyor. Ahh bu yabancı sınırı olmasa...

Senin ülkende işleyiş bu değildir. Yabancı sınırının kalkması demek buranın yabancı çöplüğüne dönmesi, işe yaramayan ne kadar yabancı varsa onu iteklemekle meşgul olan menajer çöplüğüne dönmesi demektir.

Siz Stancu, Culio yanına Kaka gelecek sanıyorsunuz ama bu zihniyetler bu iki oyuncunun yanına Pino alır. Neden çünkü futbolu bilmiyoruz.

Her şartta başarı gelmeyeceğini bildiğimiz için her zaman yapılan yola başvuruyoruz. Biz başarılı olacaz da yabancı sınırı bunu engelliyor. Hayır! Sen hiçbir şartta başarılı olamazsın.

İş yabancı sınırında bitseydi yabancı sınırırının olmadığı ülkelerdeki tüm takımlar dünyanın kralı olurdu. Milleti ucuz işlerle kandırıyorlar, görüşlere saygılıyım ama kanmamanız gerektiğini hatırlatmayı da görev sayıyorum.

pele96
09.Haziran.2012, 16:15
Peki bir de şöyle düşünelim.Bu takımlar örnek verirsek Pinto,Amrabat,Batalla,Scott Carson,Emenike vs vs. Aklıma gelmeyen çok çok kaliteli isimler var.Bu adamları çok ucuza bulabiliyoruz.

Bu sayede o takımlarda transfer yapacaklardır.Emin olabilirsin.Oyuncu bulamamaktan dolay Ceyhun Eriş,Şener Askaroğlu gibi 40 yaşındaki adamlara para bayılmak yerine Afrika'da oyuncu kovalamaları çok çok daha makul diye düşünüyorum.
Bunarın yanında birçok başarısız oyuncuda var.Yabancı sınırlaması kalkarsa Türk oyuncu kıtlığı ortaya çıkacaktır 4 Büyüklerde Türk futbolcu kalmayacaktır.
Galatasarayda : Ufuk , Sabri , Hakan Balta , Ceyhun , Engin , Necati vs.
Beşiktaşta : Rüştü , İ.Toraman , İ.Köybaşı , Necip , Muhammed , Atınç vs.
Gibi oyuncular olmayacak Yabancı Ligden farkımız kalmayacaktır.

Alicanfmfan
09.Haziran.2012, 16:17
Forvete Burak'ı istemem şahsen, fazla bencilliği ile öne çıkıyor. Tabi aynı şekilde Galatasaray'da daha çok takım oyununa yönelik performansda gösterebilir. Bu sefer Burak gelirse, sağ açığa yabancı alacağız herhalde.

europeanconquer
09.Haziran.2012, 16:22
Trabzon'un elinde ki tek koz Burak Yılmaz.Onu kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum.Selçuk'da bir hata yaptılar Burak'da yapmazlar.

Walter Sakana
09.Haziran.2012, 16:25
Trabzon'un elinde ki tek koz Burak Yılmaz.Onu kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum.Selçuk'da bir hata yaptılar Burak'da yapmazlar.

Burak taraftarlardan dolayı ayrılmak istiyor benim bildiğim. Birde daha çok para kazanmak isteyebilir.

perpetua
09.Haziran.2012, 16:34
@perpetua

Abi dediğin gibi daha çok para var.Biraz empati yapmak lazım.Neden böyle birşey yapsınlar ki?Bende yabancının serbest bırakılmasından yanayım.

Bu tartismalar bir kac yil once yapildiginda da ayni dusunuyordum, hala da ayni dusunuyorum. Alt yapilardan futbolcu yetistiremezsen senin hic bir takimin basarili olamaz. Sonucta ortaya ancak kirk yamadan bir bohca takim cikar. Toulon turnuvasinda Hollanda'yi seyrediyorsun, adamlarin 20 yas ortalamasindaki takimi A millileri ile ayni futbolu oynuyor. Hepsi ayni alt yapidan cikma da degil ama ulke olarak bir futbol felsefesi secmisler, ona gore bir cok kulup futbolcu yetistiriyor. Euro 2012'de mecburiyetten 17 yasinda bir sol bek ile oynayacaklar.

Porto vs. nasil yabancilari doldurup oynuyor diyemeyiz. Portekiz'in Brezilya ile tarihi bagi var. Brezilya kulupleri bir bakima Portekiz kuluplerinin alt yapisi gibi calisiyor cunku Portekiz'in nufusu yeterli sayida kaliteli futbolcu cikartmaya yetmiyor. Azerbeycan da Brezilya gibi kocaman bir futbol okulu olsa, biz de yararlaniriz. Ama uretmesi gereken biziz ki Azerbeycan bizden yararlansin. Man City veya Chelsea gibi dunyanin en kaliteli futbolcularinin bir cogunu genc yastan alacak halimiz de yok. Eh surekli ikinci veya ucuncu kalite yabancilari getirmek zorundaysak, bu adamlari oynatarak nasil yarisacagiz?

Su anda yeterince kaliteli Turk futbolcu yoksa, dusur Super Ligdeki takim sayisini 12'ye kaliteli ve son 6 siradaki Super Lig kalitesindeki Turk futbolcular geri kalan 12 takima gitsin ve takimlarin kadrolari bu sayede kuvvetlensin kisa donemde.

Bu sirada da alt yapi hamleni yap. Akademiler kur ve futbolcu olabilecek gencleri Turk futbol felesefesine gore yetistir.

Ne zaman alttan daha fazla kaliteli Turk futbolcu cikmaya baslarsa, o zaman en ust ligdeki takim sayisini tekrar yukselt. Bu olana kadar da ligden 1 takim dussun, 1 takim ciksin. Kimse alt ligde bir suru yuksek maliyetli kasar topcu alirim, Super Lige cikip borc kapatirim stratejisi ile kulupleri yonetemesin. Ayrica Super Lig'den kume dusme korkusu yasayacak takim sayisi ne kadar az olursa, kaynaklarini o kadar fazla futbolcu yetistirmeye yonlendirebilirler.

Almanya'nin lisansli futbolcu sayisi X, en ust ligleri 18 takimli. Bizim lisansli futbolcu sayimiz, atiyorum, X/5, en ust ligimizdeki takim sayisi 18. Bunun mantikli aciklanir bir yonu yok.

LifeYourself
09.Haziran.2012, 19:14
açıkcası hamurumuzda futbol olmadığına katılmıyorum.Sadece burda yetiştiremiyoruz.Yurtdışında göçmen bir sürü ultra süper oynayan türk var ve yetişmeye devam ediyorlar.Onlarında genleri burdan geliyor.Sorun yetiştirememekte.Bir kere yönetim boyna değişiyor futbolcular 1-2 sene zor duruyor teknik direktörlerden yarım sezonda ayrılanlar bile var ve en önemli etkenlerden biri 4 büyüklere genç oyuncularını gelişsin diye değilde sırf para için satmaya çalışan anadolu kulüpleri var.sen bu adamları daha küçükken büyüklere versen daha iyi tesislerde daha iyi imkanlarda daha etkili bir gelişim sergilerler.ama herifleri mal gibi kullanırsan tabikide gençler çıkmaz.
Ayrıca ne kadar doğru bilmem şöyle bir haber gördüm
Galatasaray'ın, Romanya'nın yeni 'Hagi'si olarak gösterilen genç yıldız Gabriel Iancu'yu yakın takibe aldığı iddia edildi.

Romanya'nın yeni 'Hagi'si olarak gösterilen Gabriel Iancu'nun, Galatasaray'ın dikkatini çektiği ve Sarı-kırmızılı ekibe transfer olabileceği iddia edildi.

Romanya Milli Takımı'nın gelecekteki 10 numarası olarak gösterilen genç yıldızla ilgili Gheorghe Hagi'nin, Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim'e olumlu bilgiler verdiği bildirildi.

Hagi'nin finansörlüğünü yaptığı Viitorul Constanta'da forma giyen Gabriel Iancu, 18 yaşında ve orta sahanın ortasında oynuyor.

Forvet arkasında da görev alabilen yetenekli oyuncu tıpkı Gheorghe Hagi gibi sol ayaklı ve lider özelliklere sahip.

Gazeteport

europeanconquer
09.Haziran.2012, 19:17
Onlar Türk gibi değil Alman gibi yetişti.Ultra süper oynamalarında Türk olmaları değil Alman ekolü ile yetişmiş olmaları önemli.

LifeYourself
09.Haziran.2012, 19:20
Onlar Türk gibi değil Alman gibi yetişti.Ultra süper oynamalarında Türk olmaları değil Alman ekolü ile yetişmiş olmaları önemli.
yok bir arka sayfada bir usta genlerimizde yok demiş.bende varda yetiştirenimiz yok dedim.Neden efsane bir türk ekolu yapamıyoruz devamsızlıktan bence...

europeanconquer
09.Haziran.2012, 19:25
Aslında futbol genlerimizde var,yok meselesi değil ki.Küçük yaşlardan itibaren istersen San Marino kökenli birini koy Alman takımlarının altyapısına en kötü bizim ligde orta takımlarda oynayacak bir oyuncu olur.

E.Cartman
09.Haziran.2012, 19:33
Khedira çok yetenekli bir futbolcu mu ki ? Değil. Tabii ki belli yetenekleri var ve Almanlar doğru tespit ve eğitimle o yeteneklerini ön plana çıkartmış, doğru yerde oynatmış. Sonuç, adam Real Madrid'de oynuyor.

GeanyGS
09.Haziran.2012, 19:35
Boş adamları çok fazla şişirip, kaliteli gençlere yeteri kadar şans vermediğimiz, psikolojilerinden anlamadığımız için Türk oyuncular bir noktadan sonra gelişemiyor. 3-4 maç iyi oynayan bir genç oyuncuyu yere göğe sığdıramıyoruz adam kendini gelişmeye kapatıyor. Hele bu oyuncu anadolu kulübündeyse hemen büyük takımlar birbiri için yarışıp hem futbolcunun değerini normalin çok üstüne çıkıyor hemde yüksek paraları gören oyuncu baskı altına giriyor, beklentiler artıyor.

Bunların dışında T.Direktörlere yeteri kadar sabır gösterilmediği için onlarda genç oyuncuları oynatmaktan çekiniyor, özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın alt yapılarından A milli takıma oyuncu verememesinin en büyük sebeplerinden biri de bu. Halbu ki genç takımlar seviyesinde oldukça başarılılar.

Adını sanını duymadığımız ülkelerden bile Premier Lig'de oynayan üst düzey oyuncular varken Türk oyuncuların o aşamaya çıkamaması bana hep enteresan geldi.

İşin özü oyunculara çalım atmaktan önce profesyonelliği öğretmemiz gerekiyor.

byariff
09.Haziran.2012, 20:03
Hikmet Karaman : Dany o paraya asla satılmamalıydı fırsat ganimete dönüştü

MeliksahAydogan
09.Haziran.2012, 20:12
Hikmet Karaman : Dany o paraya asla satılmamalıydı fırsat ganimete dönüştü

Yani lehimize.

caglaruzun
09.Haziran.2012, 21:04
Sc Heerenveen'den sağ kanat oyuncusu Luciano Narsingh'i alsak müthiş olur. Elmander'i efsane besler bu adam ya. Hollanda liginde gol kralı olan Bas Dost'un 30 küsür golü var 30 golün rahat 15 tanesi bu adamın şutundan dönen toplardan gol olmuş diğer yarısıda zaten narsingh'in ortalarından gol olmuş. Transfermarkt'tan baktım 3.5m € fiyatı. Yaşıda fazla olmayan genç bir futbolcu.

Night_Mare17
09.Haziran.2012, 22:37
AMK'ya göre Ozan İpek'i istiyormuşuz.

footballer33
09.Haziran.2012, 23:48
Ahahahah. Kaynağa bak! :D

İlk defa okuyunca bir garipsedim ister istemez. :)

Börk
09.Haziran.2012, 23:54
kardeş garipsedin mi naptın anlayamadım ben şahsen :)

footballer33
10.Haziran.2012, 00:02
kardeş garipsedin mi naptın anlayamadım ben şahsen :)
Neden ve neyi anlayamadın? Ne oldu ki? :)

SaLviO
10.Haziran.2012, 01:35
danny çok iyi olmuş

semihi kesmicek anlaşılan

Deus Dominus
10.Haziran.2012, 02:01

Olabilir, Ferhat Kiraz'ı aldı Bursaspor.

Night_Mare17
10.Haziran.2012, 02:23
Ujfa yedek kalır gibi. Dany Ujfa'yı kesebilir ama Semih'i kesemez :D

europeanconquer
10.Haziran.2012, 02:24
İkisini de kesemez :D Biri çok genç ve iyi diğeri çok yaşlı ve iyi.Gitsin yaşıtları ile oynasın Dany :D

Fearless Coward
10.Haziran.2012, 02:26
Semih'i ŞL'de kesin keser ligde zor gibi Ujfa-Dany değişmeli oynar muhtemelen...

Nocna Mora
10.Haziran.2012, 02:30
Cok kaliteli bir stoper Dany. Uji ve Semih'ten birine bişey oldugunda ve ya iste kupa maclarında oynayabilecek ve sezonluk ortalama 15 maca cıkacaktır. Uji'nin yaşlandığını da düşünürsek cok iyi bir transfer oldugunu söyleyebiliriz bence.

pele96
10.Haziran.2012, 12:24
Aslında futbol genlerimizde var,yok meselesi değil ki.Küçük yaşlardan itibaren istersen San Marino kökenli birini koy Alman takımlarının altyapısına en kötü bizim ligde orta takımlarda oynayacak bir oyuncu olur.
75 Milyon Türk Nüfusundan bir Arda çıktı Atletico Madrid'e 3 Milyon Almanyada yaşayan Türklerden 3 Oyuncu Çıktı Real Madrid'e demekki bizim genlerimiz var fakat oyuncular anca kendileri çabalarlarsa oluyor klüplerin verdiği hiçbirşey yok.Klüp tesisleri arttırılmalı.

mpaker66
10.Haziran.2012, 13:12
75 Milyon Türk Nüfusundan bir Arda çıktı Atletico Madrid'e 3 Milyon Almanyada yaşayan Türklerden 3 Oyuncu Çıktı Real Madrid'e demekki bizim genlerimiz var fakat oyuncular anca kendileri çabalarlarsa oluyor klüplerin verdiği hiçbirşey yok.Klüp tesisleri arttırılmalı.

Alt yapılarımız olaylara maddi açıdan bakoyor. Onlarıda bu konuda eleştiremeyiz tabi ki ama amaçları büyük oyuncular yetiştirmek değil. Altyapılarda taktiksel eğitim 0. Bunu herkes biliyor, bi oyuncuyu 13 yaşından alıp sürekli eğitmek yok ülkemizde malesef. Ülkemizin gerçekleri va arkadaşlar. Bu gerçekler göz ardı edilmez. Futbol geni diye bir şey varsa bu ülkemizde fazlasıyla var. Durum böyleyken yabancı sınırlamasını kaldırmak felaket olur.

Flawless Victory
10.Haziran.2012, 13:21
Yabancı hakkını Dany ile dodurmalarınız istemezdim, inşallah başarılı olur ama bize artık sağlam oyuncular lazım.

Flawless Victory
10.Haziran.2012, 13:30
Yabancı sınırı kesinliklle kalkmalı. Bizim için en büyük başarı Avrupa'daki başarıdır. Yerli oyuncular kalitesiz olduğu halde çok yüksek fiyatlar isteniyor. Büyük takımlarımızda en az bir Porto kadar iyi kadro kuracak kapasite var, bu neden kullanılmasın? Biz bir Ajax, Barcelona gibi klüplere sahip değiliz, adamlar sürekli oyuncu çıkarıyor. Biz alt yapıya önem versek dahi dünya yıldızı çıkarmamız zor, çünkü işin içinde kültür ve diğer faktörler de var. Yani sadece alt yapıya destek ver, iyi oyuncu çıksın mantığı yanlış.

DisCo
10.Haziran.2012, 14:05
Yabancı sınırı kesinliklle kalkmalı. Bizim için en büyük başarı Avrupa'daki başarıdır.

Yabancı hakkını Dany ile dodurmalarınız istemezdim

Galatasaray'ın Danny'i alması sınırlı yabancı sıkıntısında mı kaynaklanıyor. Eldeki hakkı Danny ile kullandıkları için mutsuzsun. Yabancı sınırlaması kalkınca Danny yerine şimdi Vidic alabiliriz mi diyecekler.

Daha elindeki hakkı doğru dürüst kullanamıyorsun. Önce bunu başar sonra bana yabancı sınırını kaldırın ki başarılı olayım de.

GeanyGS
10.Haziran.2012, 14:09
Bu sene Dany Semih'i de, Ujfa'yı da keser demedi demeyin. Semih geçen sene Kartal'da 11'e zor giriyordu bu sene en çok konuşulan adam oldu.

Küçük takımlarda savunma oyuncusunun parlaması bir orta sahaya bir forvete göre çok daha zordur. Orta sahadan topu alıp 2-3 kişiye çalım attın mı birilerinin ilgisini mutlaka çekersin ama savunma takımca yapılan bir şey çoğu zaman takım arkadaşının kademe hatası bile senin hatan olarak gözükür.

Seneye herkes Dany'i konuşacak.

byariff
10.Haziran.2012, 14:25
Amrabat: "Kayseri'ye dönmem futbolu bırakırım

Amrabat: "Gerekirse Galatasaray için futbolu bırakırım."

Amrabat: "Benim Galatasaray sevgim çocukluğuma dayanıyor.UEFA finalini Türk komşularımızın evinde TV'de seyretmiş adeta büyülenmiştim."

Amrabat: 'Kayseri'ye asla dönmem.Köle değilim kimse köpek muamelesi yapamaz."

Kaynak:Kaan Bora Özel Röportaj AMK Gazetesi

GeanyGS
10.Haziran.2012, 14:31
Kayserispor'un bu inadını anlamıyorum gerçekten.

Zamanında Ribery, Ortega, Anelka da gittiler gelmediler sanırım bir tek Anelka'nın bonservisinden para alındı o dönem.

Kayseri bir çözüm bulmalı. Bu dakikadan sonra Amrabat'tan verim alır mı? Hayır. Türkiye içinde başka kulübe satabilir mi? O da hayır. E bari para kazanın. Futbolcu referansı çok çok önemlidir transferlerde. Troisi ve Amrabat'tan sonra nasıl transfer yapacak bu takım merak ediyorum.

MeliksahAydogan
10.Haziran.2012, 14:32
Amrabat: "Kayseri'ye dönmem futbolu bırakırım

Amrabat: "Gerekirse Galatasaray için futbolu bırakırım."

Amrabat: "Benim Galatasaray sevgim çocukluğuma dayanıyor.UEFA finalini Türk komşularımızın evinde TV'de seyretmiş adeta büyülenmiştim."

Amrabat: 'Kayseri'ye asla dönmem.Köle değilim kimse köpek muamelesi yapamaz."

Kaynak:Kaan Bora Özel Röportaj AMK Gazetesi

Bu çocuk Galatasaray aşkı ile yanıyor valla harika.

Ünal Başkan bu ayın sonunda tüm transferleri açıklayacaklarını ve baya hareketli bir transfer dönemi geçirdiklerini söylemiş son röportajda.

İnşallah Burak , Amrabat , Hamit , Muhammet Demir , Hasan Ali açıklanır diyorum.

Gncl1905
10.Haziran.2012, 14:32
Bu Amrabat olayı da amma uzadı yahu. Gelcekse gelsin gelemeycekse gelmesin. Bu kadar gitcem diye duran oyuncudan hayır mı gelir. FM'de bile bırakıyorum bu tip oyuncuları, bırakın gelsin sanki Messi :D

Ben S. Hurma'nın ne istediğini biliyorum gerçi bastırcaksın parayı bak nasıl geliyo da işte. Parladı diye normal ederinin 2-3 katını isteyeceklerinden Galatasaray o parayı ödemez, ödemesin de zaten. İyi oyuncu ama normal ederinin fazlasını verip Kayseri'yi daha da zengin etmenin mantığı yok. Mutsuz adamdan verim alabileceklerse alsınlar aklı başka takımlardayken.

Gerçi kaynak da pek inandırıcı gelmedi ama neyse...

Fearless Coward
10.Haziran.2012, 14:46
Amrabat alınmayacaksa çok uzakta değil Popov'u alabiliriz aynı tipte oyuncular Doka da aynı şekilde...

byariff
10.Haziran.2012, 14:50
Galatasaray Ozan Ipek'le anlasma sagladi. Kaynak: ligtv

http://www.ligtv.com.tr/haber/ozan-tamam

Fearless Coward
10.Haziran.2012, 14:51
Ligtv dediyse o iş olmaz :D

William Rookwood
10.Haziran.2012, 14:59
Şampiyonlar liginde oynayacağımızın farkında mı acaba yönetim? Geçen sene en sıkıntı çektiğimiz bölge kanatlardı. Ozan İpek falan bizim işimize yaramaz

byariff
10.Haziran.2012, 15:01
ozan alternatif icin iyi olur arti ozanin defansif yonude kuvvetli bir oyuncu belki hoca onu sol bek yapar :D

William Rookwood
10.Haziran.2012, 15:08
Arif o bölgelerde zaten Culio,Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Yiğit Gökoğlan, Riera, Engin Baytar ve ayriyetten Pino'da var onada şans verebilir. Ama hepsini toplasan adam gibi bir kanat oyuncusu etmez :)

Night_Mare17
10.Haziran.2012, 15:52
Bize Ozan'mış Militoy'muş lazım değil. Yardıracak adam lazım böyle topu aldı mı sonuna kadar gidecek kaptırmayacak.

Flawless Victory
10.Haziran.2012, 16:16
Şu Danimarka'dan Rusya'dan oyuncu bakılmalı.

byariff
10.Haziran.2012, 16:42
Açıklama: Ozan İpek

Bugün Lig TV haber bültenlerinde ve internet sitesinde "Ozan Tamam" başlığı ile yayınlanan haberde yer alan transfer iddiaları gerçek dışıdır.

Bursaspor oyuncusu Ozan İpek ile anlaşıldığı ve transferin bu hafta içinde gerçekleşeceği iddiaları birer hayal ürününden ibarettir.

Haberde adı geçen Ozan İpek'le ilgili kulubümüzün şu ana kadar herhangi bir tasarrufu olmamıştır.

Taraftarlarımızı; resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulubü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13703.php

MeliksahAydogan
10.Haziran.2012, 16:51
Açıklama: Ozan İpek

Bugün Lig TV haber bültenlerinde ve internet sitesinde "Ozan Tamam" başlığı ile yayınlanan haberde yer alan transfer iddiaları gerçek dışıdır.

Bursaspor oyuncusu Ozan İpek ile anlaşıldığı ve transferin bu hafta içinde gerçekleşeceği iddiaları birer hayal ürününden ibarettir.

Haberde adı geçen Ozan İpek'le ilgili kulubümüzün şu ana kadar herhangi bir tasarrufu olmamıştır.

Taraftarlarımızı; resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulubü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13703.php

Ohh bee rahatladım Ozan'a ihtiyacımız yok.

Eğer forvetimiz yabancı olacak bize Sercan Sararer - Gökhan Töre - Hamit üçlüsü yetecektir kanatlar için. :)

RaSenGan
10.Haziran.2012, 16:54
Hamit işi bana yattı gibi geliyor.Zaten o yönde de haberler çıkıyor.Çok uzadı bu olay ve bir türlü anlaşmazlıklar çözülemedi.Umudumu kestim ben o transferden.

DisCo
10.Haziran.2012, 17:05
Ohh bee rahatladım Ozan'a ihtiyacımız yok.

Eğer forvetimiz yabancı olacak bize Sercan Sararer - Gökhan Töre - Hamit üçlüsü yetecektir kanatlar için. :)

Şimdi olaya yaklaşımın senin görüşlerini içeriyor. Değiştirme amacında değilim ama en azından nedenini sorsam geri çevirmezsin diye düşünüyorum.

Bazı isimlere karşı yaklaşma bazılarına karşı ise kaçınma yaklaşımı gösterdiğini görüyorum. Burada istemediğin ismin Ozan, istediklerinin Sercan olması bir anlam ifade etmiyor. Yani isimlere takılmış değilim. Sadece isteyip istememe listeni neye göre yaptığını merak ediyorum.

Ozan'ı gerek geçmişte gerek Bursaspor'da süreklilik arz eden şekilde takip ettiysen istememe nedenini anlarım. Sercan'ı ya da Gökhan'ı Milli takıma seçilmeden önce ve seçildikten sonra sürekli şekilde takip ettiysen onları da isteme nedenini anlarım. Ben bunları yaptığını düşünmediğim için soruyorum. Şayet yaptıysan zaten merakım anlamsız oluyor.

Neticede sen bu oyuncuları uzun süre izlemiş olsan bile anlık izlediğimiz kişiler için çok çabuk fikir sahibi oluyoruz. Beceri yönünden eleştirdiğimiz Umut Bulut'u bile tek maçla alma derdindeyiz. Portekiz maçında mükemmel oynamış.

Bence yeterince takip etmeden doğal seçimler yapıyoruz.

MeliksahAydogan
10.Haziran.2012, 18:01
Şimdi olaya yaklaşımın senin görüşlerini içeriyor. Değiştirme amacında değilim ama en azından nedenini sorsam geri çevirmezsin diye düşünüyorum.

Bazı isimlere karşı yaklaşma bazılarına karşı ise kaçınma yaklaşımı gösterdiğini görüyorum. Burada istemediğin ismin Ozan, istediklerinin Sercan olması bir anlam ifade etmiyor. Yani isimlere takılmış değilim. Sadece isteyip istememe listeni neye göre yaptığını merak ediyorum.

Ozan'ı gerek geçmişte gerek Bursaspor'da süreklilik arz eden şekilde takip ettiysen istememe nedenini anlarım. Sercan'ı ya da Gökhan'ı Milli takıma seçilmeden önce ve seçildikten sonra sürekli şekilde takip ettiysen onları da isteme nedenini anlarım. Ben bunları yaptığını düşünmediğim için soruyorum. Şayet yaptıysan zaten merakım anlamsız oluyor.

Neticede sen bu oyuncuları uzun süre izlemiş olsan bile anlık izlediğimiz kişiler için çok çabuk fikir sahibi oluyoruz. Beceri yönünden eleştirdiğimiz Umut Bulut'u bile tek maçla alma derdindeyiz. Portekiz maçında mükemmel oynamış.

Bence yeterince takip etmeden doğal seçimler yapıyoruz.

Mantıklı bir yaklaşım içerisindesiniz fakat yeterlimidir bilmem ama oyuncuları kısmen takip ettiğim bazı maçlarını izlediğimi bildirmek isterim :)

Corpus
10.Haziran.2012, 18:04
Bize Ozan'mış Militoy'muş lazım değil. Yardıracak adam lazım böyle topu aldı mı sonuna kadar gidecek kaptırmayacak.

Keita diyorsun sen.

Night_Mare17
10.Haziran.2012, 18:26
Keita diyorsun sen.

Evet :D Farfan , Keita türü adamlar :D

Walter Sakana
10.Haziran.2012, 19:31
Fotomaç'ın son bombası Niang :)

NIANG ASLAN OLUYOR
Ünay Aysal önerdi, Fatih Terim kabul etti ve Niang operasyonu başladı. Sır gibi gizli tutulan transfer hamlesi salı günü mutlu sonla noktaladı. (FOTOMAÇ)

LifeYourself
10.Haziran.2012, 20:52
Galatasaray'ın listesinin başında bulunan Takashi İnui konusunda süpriz bir gelişme yaşandı.

Bochum2lu oyuncuyu almak için Galatasaray'ın Nikon'u araya kullanma planı ve Nikon'un, transferdeki bazı dönem ödemelerini yapmaya kabul ettiğini yazdı. Büyük ihtimalle transferin yarın bitebileceği iddia edildi.
netspor24.com

William Rookwood
10.Haziran.2012, 20:53
Takashi İnui kim ya :D

Fearless Coward
10.Haziran.2012, 20:55
Bence Japon alacaksak illa Honda olmalı bu isim...Hem CSKA ŞL'ye gidemedi sıcak bakabilir...

europeanconquer
10.Haziran.2012, 20:56
Amrabat'ın açıklamaları biraz reklam kokmuyor mu ? Ben şahsen pek samimi bulmadım.Ha eğer samimiyse dediklerinde , çok mutlu olurum.

MeliksahAydogan
10.Haziran.2012, 20:58
Takashi Inui için yeni Kagawa diyorlar ama bakalım.

E.Cartman
10.Haziran.2012, 21:05
Küçükten x takımlı olan bi yabancı oyuncumuz eksikti o da oldu Amrabat sağolsun.

pele96
10.Haziran.2012, 21:08
Amrabat'ın açıklamaları biraz reklam kokmuyor mu ? Ben şahsen pek samimi bulmadım.Ha eğer samimiyse dediklerinde , çok mutlu olurum.
Bende samimi bulmadım hiçbir yabancının Türk takımı tutacağını sanmıyorum mesela geçen sene Porta Uefa kupasını aldı hiçbir Türk'ün Ben avrupada artık Porto'yu tutuyorum dediğini sanmıyorum bu sene Atletico Madrid aldı ama Arda Turan'dan dolayı Atleticoyu tutan bir kısım türk taraftar olduğu kanaatındayım.