View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Revolution
04.Haziran.2011, 13:25
Yabancı stoper alınmayacak mı acaba.Alınırsa Ersan'da gelirse Ersan ya da Servet'ten biri yedek kalacak.Servet yedek kalırsa inşallah arıza çıkarmaz.
Alınacak, Fatih Terim de söyledi zaten. Servet yedek kalınca sıkıyorsa arıza çıkarsın bu saatten sonra. Tekmeyi vururuz inşallah tez zamanda.
eng1n
04.Haziran.2011, 13:28
Şu milli takımında ki oyununu görünce Servet'in Fatih Terim'in ondan vazgeçeceğini düşünmüyorum. Sol bekte de Balta'yı oynatır büyük ihtimal.
Rehavi
04.Haziran.2011, 13:31
Servet in saha dışında yaptıklarını bir kenara bırakabilirsek, saha içinde şu an en iyi Türk stoperlerden, belki de en iyisi. Ama diğer konularda bence Galatasaray yönetimi geç bile kaldı. Servet in şimdiye kadar gönderilmesi gerekirdi, o maç sonu açıklamalarından sonra.
LadroN
04.Haziran.2011, 13:36
Allah Fatih Terim'e kolaylık versin.Ersan alınırsa transferi bu kadar olay olmuş bir futbolcuyu yedek bırakmış olacak.Eğer Servet'i oynatırsa.
Facx
04.Haziran.2011, 14:01
15 gün içinde transferler tamamlanır bence. Pazartesi -> Drogba(Cisse), Ersan, Kaleci
bu kadar az transfer le kalcağımızı sanmıyorum fatih terim takımın %50 si gitcek demişti gidenler kadar da oyuncu gelir :D
Revolution
04.Haziran.2011, 14:01
Fatih Terim Ersan'i aldirip da kulubeye oturtmaz.
Ziya38
04.Haziran.2011, 15:05
Muslera gelecek gibi .. Hayirlisi..
RasAnt
04.Haziran.2011, 15:22
Muslera gelecek gibi .. Hayirlisi..
Atma Ziya :p
Revolution
04.Haziran.2011, 16:12
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
DEDIKODU Galatasaray ile Lazio arasinda kaleci Muslera ile Lorik Cana takasi gündemde.
http://www.ilmessaggero.it/articolo.php?id=151586&sez=HOME_SPORT
Revolution
04.Haziran.2011, 16:12
Terim, Culio'yu bırakmıyor
Yönetimin gönderip göndermeme konusunda kararsız kaldığı Emmanuel Culio'ya Fatih Terim sahip çıktı.
Ara transfer döneminde gelen ve kısa sürede takıma uyum sağlayan Arjantinli oyuncu, bu sezon Galatasaray’ın en iyileri arasında yer almıştı. Tecrübeli teknik adamın da Culio’yu çok beğendiği ve yönetime, “Tam bir orta saha oyuncusu. Savunmada da hücumda da çok iyi. Bu bölgeye transfer yapacak olsak da onun kalması bize fayda sağlar” yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. Bunun üzerine, Culio’nun ismi gönderilmesi muhtemel oyuncular listesinden çıkarıldı.
fanatik.com.tr
Sercan Yıldırım görüşmeyi doğruladı
Menajeriyle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek Fatih Terim'le görüşen Sercan, görüşmeyi doğruladı.
Bursaspor’un genç oyuncusu Sercan Yıldırım, önceki gün menajeriyle Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelmiş ve burada Fatih Terim’le görüşmüştü. Yeşil-Beyazlılar’ın başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan’ın sadece dostlarını görmek için tesislere gittiğini açıklamıştı. Ancak genç forvet, menacerinin Sarı-Kırmızılılar’la görüşmelere devam ettiğini söyleyerek transfer iddialarını doğruladı. Fatih Terim’in kendisini milli takıma alan hoca olduğunu ve kendisiyle çalışmak istediğini söyleyen Sercan, “Ancak kulübümle 2014’e kadar sözleşmem var. Her şeyi başkana bıraktım” demeyi ihmal etmedi.
fanatik.com.tr
uAburak89
04.Haziran.2011, 16:21
Çok güzel bir yazı paylaşmak istiyorum, alisamiyen.net'te gördüm, Drogba ile yatıp kalkanların özellikle okuması gerekiyor bence.
----------------------------------------------
Başkan'dan genel beklentilerimiz transfer yapması ve yıldızları Florya'ya çıkarmasına indirgendi. Bunda bir hata yok mu?
Polat yönetimi özellikle ilk yıllarında bu ülkeye gelmesi hayal olan yıldızları getirdi. Elano'ya, Keita'ya hatta geldiğinde Jo'ya şaşırmamış mıydık? Ama Polat, getirdikleri yüzünden değil göndermedikleri yüzünden (buna Adnan Sezgin dahil) mahvoldu.
Aysal ilk geldiğinde benim beklentim ve onun söylediği, Florya'ya disiplin getirmek ve Galatasaray'ın ruhunu canlandırmaktı. Ama sanırım arabanın vitesi farkında olmadan kayıyor ve ilk günlerdeki anlayıştan yavaş yavaş toprak yola savruluyoruz.
Olması gereken öncelikle Florya'nın adamakıllı dezenfekte edilmesiydi. En basitinden kaleci hocası Nezihi ile tercüman Mert Çetin gibi yetersizlikleri tescil edilmiş adamlardan başlanabilirdi, nedir bu hamleyi yapmakta yönetimin elini tutan mesela?
Servet-Balta gibi yetersiz / disiplinsiz; Sarp-Ayhan gibi iyiniyetli ama faydası kalmamış oyuncularla mı gelecek seneleri kurguluyoruz ?
Özü itibariyle gönderilecekler çok kısa sürede gönderilmeli, genel temizlik ve arınmadan sonra kalacaklarla ciddi bir Galatasaraylılık konuşması yapılmalı, Arda ile ilgili karar tartışmaya yer olmayacak şekilde deklare edilmeli ve kalan sağlar hocaya teslim edilmeliydi.
Bugün için öyle bir algı oluştu ki kurtuluşumuz sadece Drogba veya Kim transferine bağlı gibi, oysa bu nitelikte 2-3 yıldır dünya dolusu adamlar geliyor ve gidiyor. Ama 10 kalecidir bu takımı geriye götüren Nezihi Boloğlu ile "the team struggled well today" Mert Çetin veya birçok hak etmeyen oyuncu halen Galatasaray'ın parasını yemeye devam ediyor.
Tugay Kerimoğlu ne yapıyor mesela (ki ben alt yapıda ondan yararlanmasını diliyorum) veya scouting diye yalandan bir sistem kurulmuştu bu halen var mı? Oyuncu adaylarını kim seçer kim önerir, Cüneyt Tanman mı Bülent Tulun mu, bir başkası mı yoksa Fatih Terim mi? Alt yapı için ne yapılıyor?
Bu sene defansta Sabri-Servet-Balta ve Çağlar dörtlüsü ile mi oynayacağız? Ahmet Bulut Arda'nın menejeri olmaya devam edecek mi? Nezihi halen kaleci antrenörümüz mü? Sadece bu son cümlemde yazan şu 20 kelimelik sorun Galatasaray'ı şampiyonluktan edecek kadar önemlidir, niye hiçbir hareket yok?
http://alisamiyen.net/content.php?133-Ba%FEkan-%DCnal-Aysal
Revolution
04.Haziran.2011, 16:32
Yazı güzel abi, yazılanlar da güzel ama zaten bu yazılanların hepsi üzerinde çalışması var Ünal Aysal'ın. Yine sabırsız olduğumuzun bir göstergesi. Fatih Terim takımın yarısından fazlası gidecek diyor daha geçen gün aynı anda 5 oyuncuyla yollar ayrıldı. Önümüzdeki günlerde de Mustafa Sarp, Aykut, satılabilirse Hakan, Serkan, Stancu belki de Aydın gidecek. Ayhan da gelecek yıl son senesini oynar jübile yapar. Kaleci antrenörümüz Taffarel olacak yüksek ihtimal, teklif yapıldı. Teknik heyetimizde eski futbolcularımız var. Ünal Aysal'ın geçtiğimiz günlerde "Altyapıda devrim niteliğinde değişiklikler yapacağız." dedi. Scout ekibinde de birşeyler değişecek profesyonel CEO'lar sayesinde. Her cümlesinde "kurumsallaşma" kelimesi geçen başkan Ünal Aysal'ı lig biteli 1 ay olmadan böylesine eleştirmek bence çok yanlış.
cimboom
04.Haziran.2011, 16:38
O yaziyi yazan arkadas Galatasaray'imizi iyi takip etmiyor galiba, benim bildigim karadiyla Nezih iki hafta önce isine son verilmisti yanlis hatirlamiyorsam. Ilk öncede transferleri bitirmek daha mantikli Florya'yi temizlemekten, cunku transfer dönemi diye bisey var ama Mert Cetin ve digerleri icin öyle bir dönem yok onlar sezonun ortasindada gönderibilirler yada basindada, ama transferlerde böyle bisey yok. Transferler bittikten sonra diger seylerde gelir bence.
Zekirdek
04.Haziran.2011, 16:40
Eğer bahsedildiği üzere Muslera - Cana takası gerçekleşirse Galatasaray yüzyılın kazığını atmış olur. Muslera çok kaliteli bir kaleci. Dünya Kupası'nda gözüme çarpan en iyi isimlerden biriydi.
uAburak89
04.Haziran.2011, 17:04
Yazı güzel abi, yazılanlar da güzel ama zaten bu yazılanların hepsi üzerinde çalışması var Ünal Aysal'ın. Yine sabırsız olduğumuzun bir göstergesi. Fatih Terim takımın yarısından fazlası gidecek diyor daha geçen gün aynı anda 5 oyuncuyla yollar ayrıldı. Önümüzdeki günlerde de Mustafa Sarp, Aykut, satılabilirse Hakan, Serkan, Stancu belki de Aydın gidecek. Ayhan da gelecek yıl son senesini oynar jübile yapar. Kaleci antrenörümüz Taffarel olacak yüksek ihtimal, teklif yapıldı. Teknik heyetimizde eski futbolcularımız var. Ünal Aysal'ın geçtiğimiz günlerde "Altyapıda devrim niteliğinde değişiklikler yapacağız." dedi. Scout ekibinde de birşeyler değişecek profesyonel CEO'lar sayesinde. Her cümlesinde "kurumsallaşma" kelimesi geçen başkan Ünal Aysal'ı lig biteli 1 ay olmadan böylesine eleştirmek bence çok yanlış.
Gelişmeleri bende biliyorum. :) Taffarel'in gelmesini en çok isteyenlerden biriyim, 3-4 ay önce burda da yazmıştım zaten. Ama gelmesi zor gözüküyor bence, çünkü daha önce denendi ve olmadı. Kurumsallaşma lafı iyi güzel de, her taşın altından şahsi danışman sıfatı ile Bülent Tulun çıkıyor. Ayrıca konuşmaları beni rahatsız ediyor şahsen, Arda ile ilgili sorulan soruya Arda benim oyuncum cevabını verebilecek kadar rahat birisi, tavırlarına dikkat etmesi gerekir.
O yaziyi yazan arkadas Galatasaray'imizi iyi takip etmiyor galiba, benim bildigim karadiyla Nezih iki hafta önce isine son verilmisti yanlis hatirlamiyorsam. Ilk öncede transferleri bitirmek daha mantikli Florya'yi temizlemekten, cunku transfer dönemi diye bisey var ama Mert Cetin ve digerleri icin öyle bir dönem yok onlar sezonun ortasindada gönderibilirler yada basindada, ama transferlerde böyle bisey yok. Transferler bittikten sonra diger seylerde gelir bence.
Resmi olarak Nezihi'nin gidişi açıklandı mı, ben mi kaçırdım ? Bence bu işin öncesi sonrası olmamalı, bir arada yapılmalı. Yazıyı yazan arkadaş kadar karamsar değilim ben, sabırsız da değilim, yazının ana fikrine katılıyorum sadece. Çoğu insan sadece transferlere ve özellikle Drogba'ya odaklanmış durumda. Şimdiden söylüyorum eğer ki bu transfer gerçekleşmezse çoğu kişi hayalkırıklığına uğrayacak, sanki bakkaldan ekmek alıyormuşuz durumuna döndü çünkü bu muhabbet.
Lucas Neill
04.Haziran.2011, 17:07
http://3.bp.blogspot.com/-mI94eAjQekk/Teoo5LToIoI/AAAAAAAAAAY/0G4-ZuGaEIU/s1600/dd.jpg
Beyler suna bakin enteresan gercekten. 2002 de olmamis umarim bu sefer gelir.
Ayrica Nezihinin ismi resmi sitede yok
http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/
Revolution
04.Haziran.2011, 17:09
Taffarel olmazsa Mondi olur başkası olur abi ama artık kimse istemiyor Nezih'i. Bülent Tulun'un da kulağı çekilir bence Ünal Aysal tarafından. O cümlelerden ben de rahatsız oldum.
Şu an resmi sitemizde ne futbol takımı bölümünde ne de teknik kadro bölümünde şu anki futbolcu ve antrenörlerimiz yok. Bu da köklü bir değişikliğin göstergesidir bence.
Revolution
04.Haziran.2011, 17:09
http://3.bp.blogspot.com/-mI94eAjQekk/Teoo5LToIoI/AAAAAAAAAAY/0G4-ZuGaEIU/s1600/dd.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com% 2F-mI94eAjQekk%2FTeoo5LToIoI%2FAAAAAAAAAAY%2F0G4-ZuGaEIU%2Fs1600%2Fdd.jpg)
Beyler suna bakin enteresan gercekten. 2002 de olmamis umarim bu sefer gelir.
Sohbet Alanı'na yazdım aynısını cidden enteresan :)
Emurafu
04.Haziran.2011, 17:35
http://i56.tinypic.com/qp1kwo.png
Revolution
04.Haziran.2011, 17:41
İnşallah Muslera gelir. Cana'nın gitmesine üzeleceğim ama maalesef klasik 4-4-2 onun tarzına hiç uymuyor.
vego
04.Haziran.2011, 17:54
RT @togutay: Lazio baskani Lotito Istanbulda. Muslera Cana takasi bitti diyebiliriz.
Tribündergi
Revolution
04.Haziran.2011, 17:55
RT @togutay: Lazio baskani Lotito Istanbulda. Muslera Cana takasi bitti diyebiliriz.
Tribündergi
Haydi bakalım..
okumus
04.Haziran.2011, 18:01
Kaleci transferi bence en önemlisi.Defansta servet'i yanına ve servet sakatlandığında banko oynayabilecek bir Türk stoper(Kesimal çok iyi olur).Sol beke takviye yapılmalı dün akşam milli maçta çağlar çok kötüydü ve Hakan balta'da istediğimiz gibi oynayamıyor.Ortasahaya transfer şart.Forvet transferi de lazım.Bize en azından 6-7 oyuncu lazım.Transferler umarım son dakika transferi olmaz.Yıldız almasalarda olur yeter ki gelenler gidenleri aratmasın.
Revolution
04.Haziran.2011, 18:05
Kaleci transferi bence en önemlisi.Defansta servet'i yanına ve servet sakatlandığında banko oynayabilecek bir Türk stoper(Kesimal çok iyi olur).Sol beke takviye yapılmalı dün akşam milli maçta çağlar çok kötüydü ve Hakan balta'da istediğimiz gibi oynayamıyor.Ortasahaya transfer şart.Forvet transferi de lazım.Bize en azından 6-7 oyuncu lazım.Transferler umarım son dakika transferi olmaz.Yıldız almasalarda olur yeter ki gelenler gidenleri aratmasın.
Abi sen geç kalmışsın biraz Serdar Kesimal Fenerbahçe'de :D Defansta da Ersan geldi diyebiliriz. Yabancı stoper de alınacak. Servet satılacak sanırım. Hakan Balta da elden çıkarılmaya çalışılıyordu en son. Ortasahada Kallström garanti, daha iyisi için çalışılıyor. Forvette de pazartesi Drogba'yı bekliyoruz, o olmazsa Cisse geliyor zaten. Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi yönetim alternatifli çalışıyor sürekli, körü körüne gitmiyorlar.
E.Cartman
04.Haziran.2011, 18:13
Muslera, Buffon'dan iyi olur ama yabancı olduğu için patlama yaparsa elimizde tutmak zor olur yine kaleci sıkıntısına gireriz gibi geliyor :D
C h A o S
04.Haziran.2011, 19:57
Cana'nın gitmesine çok üzülmeyeceğim.Adam kanının son damlasına kadar mücadele ediyor ancak potansiyel bir kırmızı kart adamı.Her maç kart görüyor.Kontrolsüz hareketleri var.Bize her zaman dediğimiz gibi top yapan adam lazım.
vego
04.Haziran.2011, 19:59
Ersan BJK'de deniyor beyler ağzınız sulanmasın :D
Revolution
04.Haziran.2011, 19:59
Aha Ersan da Besiktas'a giderse stoper kalmaz.
Facx
04.Haziran.2011, 20:01
Aha Ersan da Besiktas'a giderse stoper kalmaz.
ben resmi açıklamayı bekliyorum aynı ntvspor adanaspor gs la anlaştı da demişti sonuçta :0:
RaSenGan
04.Haziran.2011, 20:07
Ersan zaten bizim ayarımızda bir futbolcu değil :D
uAburak89
04.Haziran.2011, 20:08
Servet, Gökhan Zan, Semih Kaya ve yabancı stoper. Rotasyon bu şekilde olur bizim, piyasada yerli stoper kalmadı.
Lucas Neill
04.Haziran.2011, 20:10
Ersan'a cok ihtiyacimiz vardi kötü oldu yine Servet'e kaldik.
GeNç KaRTaL
04.Haziran.2011, 20:12
ben resmi açıklamayı bekliyorum aynı ntvspor adanaspor gs la anlaştı da demişti sonuçta :0:
Çok bekleme dostum.BeşiktaşTv'de alt yazı geçmiş.:)
doncarlo
04.Haziran.2011, 20:16
Acaba Fatih Hoca Serdar Aziz'i gündemine hiç almışmı.Oda çok kaliteli bir defans iş yapar GS'de
Lucas Neill
04.Haziran.2011, 20:19
Serdar Aziz de cok yetenekli ama sanmiyorum Bursa'nin onu birakacagini.
yunusgs
04.Haziran.2011, 20:28
Uzun zamandır yazmıyordum,ağzımı açacağım artık.Bu kadar kötü bir savunma hattına bir türlü yerli takviyesi yapamamamız beni yine endişelendirmeye başladı.Hala forvet peşinde koşuyorlar.Yıllardır yaptıkları hatadan ders almadılar.3-4 senedir aynı adamları izlemekten sıkıldım ben artık savunmada.Biz Balta-Zan-Servet-Sabri dörtlüsünün yaptığı hataları her sene izlemek zorunda mıyız?Uyuma transfer komitesi!Adam gibi yabancı bir stoper getirin bari!
footballer33
04.Haziran.2011, 20:28
Serdar Aziz veya Kemal Tokak'tan birini alarak G.Saray bir alternatif oluşturabilir stoper mevkisinde, ancak bir de yabancı stoper gelecek. G.Zan, Servet, Yabancı Stoper ve bu dediğim 2 yerli stoperden birisi G.Saray'ın lig maratonu için yeterli olacaktır.
uAburak89
04.Haziran.2011, 20:31
Serdar Aziz'i bırakmaz Bursaspor, iyi para isterler. Semih Kaya için olumlu yorumlar var, fiziğini de geliştirmiş, bence şans verilmeli.
Facx
04.Haziran.2011, 20:31
stopere ömer toprak serdar taşçı gelebilir yerli olarak
yunusgs
04.Haziran.2011, 20:33
Çok bekleriz bundan sonra yerli stoperi artık.Kulüpte para mı yok anlamadım ki.4M € da yoksa kulüpte,kapatsınlar kulübü.Yine bonservissiz adam almaya devam.Tamam yapılan 2 transfer de çok güzel ama artık para vererek kaliteli adam alma zamanı da geldi.
Gncl1905
04.Haziran.2011, 20:38
Ömer Toprak zaten yeni Almanya'dan bir klübe transfer oldu.Hangisi tam olarak bilmiyorum.Serdar Taşçı'ya gelecek olursak onun da Almanya'yı bırakıp geleceğini zannetmiyorum ama inşallah gelir, kendi takımı da Avrupa'ya kalamadı(yerel kupadan gidebiliyor mu bilmiyorum).
Ersan'ın transferine de sevindim, biz alsak şimdi bir sürü laf olacaktı...
Düzenleme: Bayer Leverkusen'e gitmiş, Hyypiä yerine.3 MN Euro vermişler, şaka gibi :)
Facx
04.Haziran.2011, 20:42
Ömer Toprak zaten yeni Almanya'dan bir klübe transfer oldu.Hangisi tam olarak bilmiyorum.Serdar Taşçı'ya gelecek olursak onun da Almanya'yı bırakıp geleceğini zannetmiyorum ama inşallah gelir, kendi takımı da Avrupa'ya kalamadı(yerel kupadan gidebiliyor mu bilmiyorum).
Ersan'ın transferine de sevindim, biz alsak şimdi bir sürü laf olacaktı...
Düzenleme: Bayer Leverkusen'e gitmiş, Hyypiä yerine.3 MN Euro vermişler, şaka gibi :)
bende leverkusene gitti diye biliyorum da freiburg ta gösteriyo hala
http://www.transfermarkt.de/en/oemer-toprak/profil/spieler_43512.html
Gncl1905
04.Haziran.2011, 20:44
bende leverkusene gitti diye biliyorum da freiburg ta gösteriyo hala
http://www.transfermarkt.de/en/oemer-toprak/profil/spieler_43512.html
Transferler kısmına bak ;)
Galiba yeni sezon öncesi hepsini topluca güncelleyecekler, şuan yeni transferler güncellenmiyor bu sitede...
Facx
04.Haziran.2011, 20:49
Transferler kısmına bak ;)
Galiba yeni sezon öncesi hepsini topluca güncelleyecekler, şuan yeni transferler güncellenmiyor bu sitede...
hm neyse artık serdar taşçı ve serdar aziz dışında bi alternatif kalmadı ki ben onlarıda alıcaklarını sanmıyorum servet yabancı şeklinde olur göbek en azından beklere sağlam adamlar alasalar git gide karamsarlığa kapılıyorum cidden
RasAnt
04.Haziran.2011, 20:54
Evet Ömer Leverkusenle 5 yıllık anlaşma yaptı almanlara bir Serdar Taşçı daha verdik.Serdar gibi oda Alman milli takımını seçer diye düşünüyorum.
Gsnin kaleci forvet değilde defans transferlerini merakla bekliyorum.
IcedEarth
04.Haziran.2011, 20:58
Servet kalacağına altyapıdan Sinan çıksın daha iyi.. Servet o formayı giymesin artık..
SAİT71
04.Haziran.2011, 21:20
Ömer Tr'yi seçip ne yapsın, gidip Azerbaycan ile Belçika ile mi kapışsın? :D
Clayman
04.Haziran.2011, 21:23
Ömer Tr'yi seçip ne yapsın, gidip Azerbaycan ile Belçika ile mi kapışsın? :D
Almanya'yı seçse de onlarla kapışacak :D
SAİT71
04.Haziran.2011, 21:32
Hayır demek istediğim Almanya ile her kupada şampiyon olmak için kapışırsın Tr ile grup elemelerinde 2. olabilmek için Azerbaycan ile Belçika ile kapışırsın :D
Clayman
04.Haziran.2011, 21:36
Hayır demek istediğim Almanya ile her kupada şampiyon olmak için kapışırsın Tr ile grup elemelerinde 2. olabilmek için Azerbaycan ile Belçika ile kapışırsın :D
Onu kastettiğini anladım zaten, ben şaka yapmıştım ama :D
okumus
04.Haziran.2011, 21:47
Beşiktaş'ın yaptığı gibi yaşı geçmiş yıldızlar alacaksak şampiyonluk yine hayal olur yerli kaliteli oyuncular diğer türk takımlarına kaptırılıyorsa yeni başkanımız da kötü başladı diyebiliriz.Yabancı stoper 2 tane alamayız zaten 6 yabancı hakkımız var.2 yabancı defans 1 kaleci 2 forvet 1 ortasaha olsa zaten yabancı hakkı doluyor 2 transfer yaptık şimdiye kadar beşiktaş teker teker imzayı attırıyor.Transferde acele edilmezse yine işe yaramaz sakat oyuncular alırız gibime geliyor.
besiktas1903
04.Haziran.2011, 22:07
Beşiktaş'ın yaptığı gibi yaşı geçmiş yıldızlar alacaksak şampiyonluk yine hayal olur yerli kaliteli oyuncular diğer türk takımlarına kaptırılıyorsa yeni başkanımız da kötü başladı diyebiliriz.Yabancı stoper 2 tane alamayız zaten 6 yabancı hakkımız var.2 yabancı defans 1 kaleci 2 forvet 1 ortasaha olsa zaten yabancı hakkı doluyor 2 transfer yaptık şimdiye kadar beşiktaş teker teker imzayı attırıyor.Transferde acele edilmezse yine işe yaramaz sakat oyuncular alırız gibime geliyor.
Simao 31 yasinda daha rahat 3 yil oynar ve yasli olan sadece Guti o'da bu sene okadar kötü performans sergilemedi. Diger yabancilar Quaresma, Almeida ve Fernandes yasli degil...
footballer33
04.Haziran.2011, 22:12
Pardon ama Guti dışında hangi yabancımızın yaşı geçmiş acaba, ki böyle bir adamı da zaten bu yaşından önce getirmek çok zor oluyor.
Almeida: . 23 Mayıs 1984 - 27 yaşında
Fernandes: 5 Şubat 1986 - 25 yaşında
Quaresma: 26 Eylül 1983 - 28 yaşında
Simao da en az 2-3 yıl rahatlıkla oynar bizde. ;)
Revolution
04.Haziran.2011, 22:14
Gun dogmadan neler dogar arkadaslar, sakin olalim. Ben guveniyorum bu yonetime. Servet'in yanina saglam yabanci alinir yola devam edilir. Ersan alinsaydi superdi ama Adanaspor Besiktas'la anlasti yapacak birsey yok.
okumus
04.Haziran.2011, 22:18
Pardon ama Guti dışında hangi yabancımızın yaşı geçmiş acaba, ki böyle bir adamı da zaten bu yaşından önce getirmek çok zor oluyor.
Almeida: . 23 Mayıs 1984 - 27 yaşında
Fernandes: 5 Şubat 1986 - 25 yaşında
Quaresma: 26 Eylül 1983 - 28 yaşında
Simao da en az 2-3 yıl rahatlıkla oynar bizde. ;)
Benim anlatmak istediğim büyük takımlarında izlediği politikadan uzaklaştığımız.Kaliteli genç oyuncuları alamayıp yaşı ilerlemiş oyunculara yönelmemiz artık dünya futbolunda 25 yaş üstü genç sayılmıyor ve yıldız diye tabir ettiğimiz oyuncuların artık türkiyeye gelme nedeni avrupa klüplerinin genç kadro kurmaları ve genç yıldızları klüplerine katması herşeyden önce verilen yüksek maaş bedelleri.Beşiktaş bu sezon kadrosunu genç oyuncularla zenginleştirirken Galatasaray'ın 33 yaşındaki oyuncuların peşinden koşması beni endişelendiriyor.Drogba'nın yerine bu oyuncular alınabilirdi.Beşiktaş'ı kötülemek amacıyla yazmadım sadece transferde beşiktaş geçen sezon yanlış politika izledi ders almamız gerekirken bizde aynı yoldan yürüyoruz
footballer33
04.Haziran.2011, 22:26
Benim anlatmak istediğim büyük takımlarında izlediği politikadan uzaklaştığımız.Kaliteli genç oyuncuları alamayıp yaşı ilerlemiş oyunculara yönelmemiz artık dünya futbolunda 25 yaş üstü genç sayılmıyor ve yıldız diye tabir ettiğimiz oyuncuların artık türkiyeye gelme nedeni avrupa klüplerinin genç kadro kurmaları ve genç yıldızları klüplerine katması herşeyden önce verilen yüksek maaş bedelleri.
Maalesef o dediğiniz şey Türkiye'de çok zor. Genç yıldız adaylarına yöneldiğimiz zaman 'kim bu yaa, nerden çıktı şimdi bu adam' gibi ifadeler kullanılmaya başlanıyor. Ülkede önyargılı yaklaşımın olduğunu düşünüyorum, istisnalar dışında. Mesela çok uçuk bir örnek olacak belki ama, Barca'nın ilk 11 dışında kulübesine baktığımız zaman öyle adı sanı duyulmuş bir isme rastlayamayız, kulübeleri çok zayıf bile diyebiliriz hepsi genç çünkü. Ancak o gençler sahada şans bulduğu zaman galip gelmeyi de biliyorlar, buna rastladık. Fakat işte orası Barcelona, Avrupa ve orda sabır, zaman ve şans tabirleri var; burda o yok maalesef, çoğumuz tahammülsüzüz. Bu yüzden de çok genç, yıldız adayı dediğimiz yabancılara değil de; daha orta yaşlı isimlere yöneliyoruz. Zaten o gençleri bizden önce birileri mutlaka buluyor ve alıyor ne yazık ki.
okumus
04.Haziran.2011, 22:50
Maalesef o dediğiniz şey Türkiye'de çok zor. Genç yıldız adaylarına yöneldiğimiz zaman 'kim bu yaa, nerden çıktı şimdi bu adam' gibi ifadeler kullanılmaya başlanıyor. Ülkede önyargılı yaklaşımın olduğunu düşünüyorum, istisnalar dışında. Mesela çok uçuk bir örnek olacak belki ama, Barca'nın ilk 11 dışında kulübesine baktığımız zaman öyle adı sanı duyulmuş bir isme rastlayamayız, kulübeleri çok zayıf bile diyebiliriz hepsi genç çünkü. Ancak o gençler sahada şans bulduğu zaman galip gelmeyi de biliyorlar, buna rastladık. Fakat işte orası Barcelona, Avrupa ve orda sabır, zaman ve şans tabirleri var; burda o yok maalesef, çoğumuz tahammülsüzüz. Bu yüzden de çok genç, yıldız adayı dediğimiz yabancılara değil de; daha orta yaşlı isimlere yöneliyoruz. Zaten o gençleri bizden önce birileri mutlaka buluyor ve alıyor ne yazık ki.
Bildiğimiz Türk oyuncuları alamamamız ve defansta bu kadar problemimiz varken Drogba geldi mi gelecek mi diye tartışıyorsak yanlış giden birşeyler var demektir. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bu yıldız adaylarını kadrosuna katması Ünal Aysal ve ekibinin ne yazık ki başarısızlığıdır.
Redrum
04.Haziran.2011, 22:55
İsterseler Drogba'yla Diego'yu alsınlar, defansta Servet - G.Zan veya Balta'yla, bir cacık olmaz bu takımdan. Sağlam yabancı sağlam yabancı deyip duruyoruz kim gelecek yahu sağlam? İsmi geçen bir Granqvist var ki onu da bence alamayız gücümüz yetmez, ki alsak bile o da ağır futbolcu şöyle bir seri adamımız yok. Paşalar gibi Serdar Kesimal dururken alamadık (ali turan meselesinden herhalde). Ersan'ı alamadık. Serdar Aziz'i satmazlar. Ömer Toprak 3-5 liraya transfer oluyor. Serdar Taşçı hayyyatta gelmez. Ee ne olacak şimdi?? Kim gelecek arkadaşlar Bassong mu gelecek? Ezequel Munoz mu gelecek kim gelecek?? Üzülerek söylüyorum ki bence yine kazma bir defans hattıyla oynayacağız. Evet daha çok zaman var ileride, ama transfer yapan yapıyor, yerli piyasasında futbolcu kalmayacak yakında. Bir Selçuk'la Elmander'le bitecek durumda değil Galatasaray'ın işi. Neyse artık zamanlar 6-7.liğe falan oynarız yavaş yavaş ilk 3e oynarız ve 10 sene sonra şampiyonluk için gereken işleri yapmaya başlarız herhalde.
footballer33
04.Haziran.2011, 22:55
Bildiğimiz Türk oyuncuları alamamamız ve defansta bu kadar problemimiz varken Drogba geldi mi gelecek mi diye tartışıyorsak yanlış giden birşeyler var demektir. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin bu yıldız adaylarını kadrosuna katması Ünal Aysal ve ekibinin ne yazık ki başarısızlığıdır.
Serdar Aziz ve Kemal Tokak gibi yaşı genç, geleceği ve potansiyeli olan iki stoper duruyor hala. :) Bunların 2'sini birden alarak da açığınızı kapatabilirsiniz, ki bence G.Saray yabancı stoper dışında bunlardan birini alacaktır artık benim tahminimce, Ersan'ı da alamadıktan sonra.
Corpus
04.Haziran.2011, 22:56
Çok sağlam kaleci arıyoruz yaşı genç olsun diyoruz. Şu Ochoa ' yı bizimkiler bir görse keşke....
http://www.youtube.com/watch?v=wHolIsV0ZGg
Redrum
04.Haziran.2011, 23:13
Çok sağlam kaleci arıyoruz yaşı genç olsun diyoruz. Şu Ochoa ' yı bizimkiler bir görse keşke....
http://www.youtube.com/watch?v=wHolIsV0ZGg
Zannedersem bunun kulubü America idi, ve herifler çok zengin bir kulüp, istediğin kadar para ver satmazlar sanıyorum.
Redrum
04.Haziran.2011, 23:19
Takımda yabancı olması muhtemel mevkilerle, bir kadro kuralım;
----------------------Muslera------------------
--Sabri-----Servet------DC---Balta/Çağlar
--MR-------Selçuk------Kallström---Arda
-------------Baros-------Elmander/veya transfer--
Gördüğünüz gibi 6 yabancı. Arda'ya veya Selçuk'a bir şey olduğu anda, takım pert. Bitmiş olacak yani. Alacağımız yabancı DC de sağlam olacak ya, sanki Pique'yi alacağız. Bir halt olmayacak o sol bek durduğu sürece. MR için transfer haberi dahi çıkmadı. Kallström kesin mi bilmiyoruz. Biz hala Drogba Drogba diyelim. Kulübün kasasını boşalttığımız sürece David Villa gelse ne olacak?? Ne olacak ya diğer yerlere transfer yapamadığımız sürece?? Çook işimiz var, çok.
Corpus
04.Haziran.2011, 23:19
Zannedersem bunun kulubü America idi, ve herifler çok zengin bir kulüp, istediğin kadar para ver satmazlar sanıyorum.
Sonuçta oyuncu öyle bir ligde oynayacağına bu yaşında Avrupa'da oynamayı daha fazla ister diye düşünüyorum. Oyuncunun aklını çelersek zaten kulübün yapabileceği pek birşey kalmaz.
Lucas Neill
04.Haziran.2011, 23:23
Albayrak Udinese'den Inler ve Zapata ile ilgilenildigini ama bu transferlerin kolay olmadigini, bitirdikleri transferler oldugunu transfer komitesi onayladiktan sonra aciklanacakmis kampa kadar bütün transferler bitecek demis.
Redrum
04.Haziran.2011, 23:25
Albayrak Udinese'den Inler ve Zapata ile ilgilenildigini ama bu transferlerin kolay olmadigini, bitirdikleri transferler oldugunu transfer komitesi onayladiktan sonra aciklanacakmis kampa kadar bütün transferler bitecek demis.
Zapata? İmkansız bence. Gökhan İnler daha bir imkansız. Keşke olsalar.
Revolution
04.Haziran.2011, 23:26
Zapata-İnler super olur ama, Zapata Ersan guzel olurdu be. Adana'yla pazartesi gorusmemiz vardi ne oldu o is? Besiktas'la anlastiklari icin gorusmeyecek miyiz?
uAburak89
04.Haziran.2011, 23:26
Albayrak isim verdiyse unutmak lazım o transferleri. Adam dün Ersan'ı alan 10 yıl rahat eder dedi, bugün sonuç ortada.
Zaten Gökhan İnler transferinin olma ihtimali %1 benim gözümde.
NisRoc
04.Haziran.2011, 23:29
Ochoa'nın kontratı bitti bu sene..
GeNç KaRTaL
04.Haziran.2011, 23:45
Zapata-İnler super olur ama, Zapata Ersan guzel olurdu be. Adana'yla pazartesi gorusmemiz vardi ne oldu o is? Besiktas'la anlastiklari icin gorusmeyecek miyiz?
Ersan'ı aldık.Daha neyi görüşeceksiniz? :icon_biggrin:
Revolution
04.Haziran.2011, 23:58
Hayirli olsun o zaman :)
E.Cartman
05.Haziran.2011, 00:04
o zaman alınabilir, kurbağa gibi mübarek zaten :D
biz yine de görüşelim Şemsi abi Bayram Akgül'e güven olmaz bakarsın pazartesi GS.org'da Ersan Galatasaray'da diye yazılır :n::n:
Zapata + Gökhan ikilisinin aynı anda gelme ihtimali %0,1.
Sirius Black
05.Haziran.2011, 00:07
Bizim kova Zapata'nın geri gelip stoper oynama olasılığı daha fazla gibi. :zuhaha
eng1n
05.Haziran.2011, 00:08
Yamulmuyorsam Ochoa Olympiakos ile anlaştı
Revolution
05.Haziran.2011, 00:36
Aman Ochoa'dan allah muhafaza. Tam bir youtube kalecisi.
Ersan konusunda da feci caya geldim, kesin gozuyle bakiyordum resmen :D
RaSenGan
05.Haziran.2011, 00:41
Ochoa dünya çapında değil ki :) Başkan dünya çapında demişti.Bana kalırsa sağlam bi kaleci gelsin de kendi çapında olsa da olur.
okumus
05.Haziran.2011, 00:43
Ochoa dünya çapında değil ki :) Başkan dünya çapında demişti.Bana kalırsa sağlam bi kaleci gelsin de kendi çapında olsa da olur.
Keşke başkan baştan böyle konuşmasaydı çıtayı tavan yaptırdı :) Casillas geliyormuş
doncarlo
05.Haziran.2011, 00:43
Ochoa'nın talibi çok zaten çok fazla maaş istiyor en iyisi daha temiz kalecilere yönelinmesi.
RaSenGan
05.Haziran.2011, 00:46
Keşke başkan baştan böyle konuşmasaydı çıtayı tavan yaptırdı :) Casillas geliyormuş
Ortada bir şey var olmasa böyle konuşmazdı :) Ama o konuşmadan beri uzun bir süre geçti hala yok ortada bir şey o düşündürücü biraz.
Nedvedmania
05.Haziran.2011, 00:50
Vardır bi bildikleri :)
Not : Kaan Özel Mesaj kutuna bakarmısın :)
eXcitinG
05.Haziran.2011, 00:51
Bir dönem deLi gibi America Mex takımının maçLarını izLerken bende bu adam Avrupa da iş yapar diye düşünüyordum ama sonra büyük düşüşe geçti performansı. Gerçi takımı da çok dağıLdı. Ochoa GaLatasaray da oynayacak, taraftarı rahatLatacak bir kaLeci değiL. Güney Amerika kaLeciLerine çok güven oLmaz. KoLombiyaLıLar dışında.
Revolution
05.Haziran.2011, 00:56
Ben yonetime kendimden cok guveniyorum. Politikalarini bildigim icindir belki de ama artik hayirlisi :)
Lucas Neill
05.Haziran.2011, 00:57
http://twitpic.com/57030v
Arkadaslar bu adam bizim stoperimiz. 1 tane yabanci stoper almak sart.
okumus
05.Haziran.2011, 01:04
Futbol zekasıda aynen böyle işte :D
Revolution
05.Haziran.2011, 01:04
Hahahahaha hic gulecegim yoktu :D
Nedvedmania
05.Haziran.2011, 01:12
Resim yavaş yavaş açılıyordu Gökhan'ın eline gelene kadar bekledim sonra başka sayfaya geçtim resim o sıra yüklensin diye. Tekrar sayfayı açmamla kahkaha atmam bir oldu :D Hiç beklemiyordum böyle birşey :D
bjk4ever
05.Haziran.2011, 01:13
Ekmegi verirken omzu cikmis, milli takim kadrosundan cikartilmis ve hazirlik kampini kaciracakmis.
anil luque
05.Haziran.2011, 01:16
İçine domates peynir ataydın Gökhan kuru kuruya gider mi öyle ayıp sana..
Revolution
05.Haziran.2011, 01:23
Ersan Galatasaray'in kendisiyle gorusmedigini soylemis LigTV'de bir nebze olsun icim rahatladi adamla gorusup de anlasamasak icime otururdu.
Rehavi
05.Haziran.2011, 01:53
Ersan Galatasaray'in kendisiyle gorusmedigini soylemis LigTV'de bir nebze olsun icim rahatladi adamla gorusup de anlasamasak icime otururdu.
Yanlış bilmiyorsam başkanla anlaşamadınız, çünkü anlaşılmış olsa Ersan ı ikna etmeye çalışırdınız. Bayram Akgül sözünü tutma olayına takıldı herhalde, bu arada yönetimi tekrar tebrik ederim, öyle ya da böyle istedikleri fiyata aldılar adamı.
Galatasaray ın kadro konusuna gelirsek, bence hedefleri çok yukarıya koydunuz ama eldekilerde oyuncu yahu... Yekta-Kazım bitmiş oyuncular değil henüz. Hakan Balta Terim ile çıkışa geçecektir. Sabri yine kötü oyuncu değil.
Yaşı geçmiş oyuncu konusu geçmiş ama Kewell 30 yaşında bu takıma geldi. Neler yaptığı ortada zaten. Bana kalırsa seneye Galatasaray en azından bir toparlanma içine girecek kadar başarılı olsa yeter. Beşiktaş-Fenerbahçe ve hatta son transferleriyle Trabzon bu seneye bayağı iddialı giriyorlar. Galatasaray tamamen toplama bir takımla sezona başlayacak, elbette eksikler olacak ama siz kalkıp Hakan Balta-Çağlar ikilisini sol bekte yok sayarsanız, Sabri yi sağ bekte yok sayarsanız tabi ki yabancı sınırına takılırsınız. Bu adamlar mevkilerinin Türk statüsündeki en iyileri olamasalarda Türkiye Ligi ni kaldıramayacak kadar da zayıf değiller.
Revolution
05.Haziran.2011, 02:20
Dediklerinizde haklisiniz hak veriyorum gercekten. Pazartesiyi bekliyorum Drogba/Cisse, Kaleci aciklanir insallah.
okumus
05.Haziran.2011, 02:21
Yaşı geçmiş oyuncu konusu geçmiş ama Kewell 30 yaşında bu takıma geldi. Neler yaptığı ortada zaten. Bana kalırsa seneye Galatasaray en azından bir toparlanma içine girecek kadar başarılı olsa yeter. Beşiktaş-Fenerbahçe ve hatta son transferleriyle Trabzon bu seneye bayağı iddialı giriyorlar. Galatasaray tamamen toplama bir takımla sezona başlayacak, elbette eksikler olacak ama siz kalkıp Hakan Balta-Çağlar ikilisini sol bekte yok sayarsanız, Sabri yi sağ bekte yok sayarsanız tabi ki yabancı sınırına takılırsınız. Bu adamlar mevkilerinin Türk statüsündeki en iyileri olamasalarda Türkiye Ligi ni kaldıramayacak kadar da zayıf değiller.
Hocam birincisi Kewell'in galatasaray'a kazandırdığı bir şey yok.İkincisi toparlanmaya girecek kadar başarılı olsun yeter demişsin yetmez.Üçüncüsü söylediğin futbolculara yeteri kadar fırsat verildi yapabildikleri ortada.Sabri'ye kimse kötü oyuncu diyemez ama yedeği yok.Sanırım galatasaray'ın büyüklüğünün ve eksiklerinin farkında değilsin.
KanaKe
05.Haziran.2011, 02:25
drogba yerine cisse gelsin rahat 25 ol atar.. o adamin önüne sirf top atacaksin o süratle ligdeki bütün defanslari alt üst eder.
okumus
05.Haziran.2011, 02:29
drogba yerine cisse gelsin rahat 25 ol atar.. o adamin önüne sirf top atacaksin o süratle ligdeki bütün defanslari alt üst eder.
Drogba'yı almışız dedi bir arkadaşım ''hadi lan dalga geçme'' oldu ilk tepkim (biraz daha kabacaydı ama forumda yazılmaz şimdi) ama sonradan mantıklı düsününce 33 yaşındaki bir oyuncuya bu kadar çok para verilmesi hiçte mantıklı gelmedi.Bence Cisse olsa daha iyi olur illa yaşlı yıldız olacaksa Di Natale'ye versinler o parayı gol makinası gibi adam.
Rehavi
05.Haziran.2011, 02:52
Hocam birincisi Kewell'in galatasaray'a kazandırdığı bir şey yok.İkincisi toparlanmaya girecek kadar başarılı olsun yeter demişsin yetmez.Üçüncüsü söylediğin futbolculara yeteri kadar fırsat verildi yapabildikleri ortada.Sabri'ye kimse kötü oyuncu diyemez ama yedeği yok.Sanırım galatasaray'ın büyüklüğünün ve eksiklerinin farkında değilsin.
Kewell ın Galatasaray performansını beğenmeyen tek Galatasaraylı sensindir herhalde. En basitinden Uefa çeyrek finaline kadar takıma kattıkları bile yeter. Bu takım teknik direktörsüz şampiyon oldu, Kewell ın kattıkları ortada, ayrıntıları fazla bilmesem de bu adam kötü oynamadı bu takımda. Doğru parçalarla doğru sistemle 33 yaşındaki adamdan da verim alırsın, 18 yaşındaki gençten de...
Söylediğim futbolcuları beğenmiyorsan söylediğim yerlere yabancı oyuncu almalısın. G. Gönül ün yokluğundan milli takımda hala Sabri oynuyor. Belki Serkan Balcı olabilir ama onu alamazsın. Alternatif ise bir şekilde takım içinden çıkacak... Belki Orhan Şam alınabilirdi ama çok da gerekli değil, sonuçta bu sezon oynanacak maç sayısı sınırlı sayıda. Belki artı 2 nin biri yabancı sağ bek olabilir. Sol bekte 3 alternatif konuşuluyor, İsmail-Çağlar-Hakan... 2 si sendeyken istemiyorsan, yapacak birşey yok, illa ki yabancı alacaksın... Hasan Ali falan demeye hiç gerek yok, eldekilerden çok çok farklı oynamayacaktır. Vereceğin milyon eurolarda cabası olur. Stoper olarak da herhalde Serdar Kesimal-Ersan dan bahsediyoruz. Tamam Ersan elden kaçmış olabilir ama Adanaspor başkanınında sezon başından Beşiktaş a verdiği bir söz var. Bu transferi tamamlayamadı diye yönetime kızmanın manası yok. Serdar Kesimal ı da gördük zaten, Servet yanında ne kadar döküldü.
Sen ister kabul et ister etme, bu sene Galatasaray için ilk 2 büyük başarıdır. Kalkıp şampiyon da olabilir o ayrı ama kabul etmek gerekir ki bu süreç biraz sancılı. Rakipler şu an için bir adım daha öndeler. Yoksa ben gayette farkındayım Avrupa da ülkemizi en çok ve en başarılı şekilde temsil eden takımın Galatasaray olduğunu. Ama bunu düşünüp de biz şampiyon olamazsak başarısızlıktır demek emek verenlere haksızlık olur.
Nedvedmania
05.Haziran.2011, 03:09
Kewell'ın kattığı birşey yok mu ? :) Düşünmeden yazdın heralde. Kewell'ın yedek klubesinde oturması bile takım için bir artı.
europeanconquer
05.Haziran.2011, 03:40
Hayallerimiz gerçek olmaya başlıyor :m:
http://fanatik.ekolay.net/Es-Es-Mustafanin-pesinde_3_Detail_245_227332.htm
BAM B si gitti MA sı kaldı :zuhaha Şimdide M si gidiyor.Sıra A sı na geliyor :icon_razz:
kalemci
05.Haziran.2011, 03:42
Terim ayhanı göndermez bence.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 10:44
Ayhan bu sene gitmez yeniden oluşturulacak takımda kaptanlık yapacak biri lazım, Fatih Terim'in işine yarayacak bir abi lazım. Arda da gitmeyecek gibi duruyor. Yeni bir kadro yapacak olursak.
---------------Transfer----------------
Sabri---Servet---Transfer----Balta
Kazım---Selçuk---Kallström---Arda
----------Elmander--Drogba-------
5 tane yabancı var şu anda 11'de taktik değişir tek forvet olursa Elmander ya da Drogba yerine bir yabancı olur sağ taraftada Pino - Kazım değişikliği olursa 6 yabancı olur. Tabi bunlar Arda gitmezse olur. Arda giderse orayada bir yabancı gelir.
eng1n
05.Haziran.2011, 10:50
Hiddink Chelsea'ye giderken yanında Arda'yıda götürür mü acaba ?
E.Cartman
05.Haziran.2011, 10:59
Kallström tamam, Mellberg sırada
Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, Expressen gazetesine transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) tabiri yerindeyse İsveç (http://www.sporx.com/isvec/) Milli Takımı'nın
yarısını kadrosuna katmaya kararlı. başkan Ünal Aysal (http://www.sporx.com/unal-aysal/)'ın danışmanı Bülent Tulun (http://www.sporx.com/bulent-tulun/), Expressen gazetesine transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Mili maç izlenecek
Tulun, gazeteye yaptığı açıklamada kulüp yöneticilerinin salı günü Stockholm (http://www.sporx.com/stockholm/)'e gidip, görüşmelere başlayacaklarını ve Kim Kaallström ile 50 milyon krona (6 milyon Euro) anlaşmaya varılacağını söyledi.
Tulun şunları söyledi: "Ben ve kulüp başkanımız salı günü Stockholm (http://www.sporx.com/stockholm/)'e gelerek İsveç-Finlandiya maçını izleyeceğiz. Maçtan sonra da Kim Kaallström ve menajeri Roger Ljung ile görüşüp anlaşmayı sonuçlandıracağız. Kulüp başkanımıza milli takımın tamamını tanıtıp talip olabiliriz" dedi.
Bülent Tulun (http://www.sporx.com/bulent-tulun/) ayrıca diğer bir milli oyuncu Olof Mellberg (http://www.sporx.com/olof-mellberg/)'i de transfer etmek istediklerini açıkladı.
Milli takım kalecisi Andreas Isaksson (http://www.sporx.com/andreas-isaksson/) da G.Saray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'a gitmek istediğini belirtirken, Birmingham (http://www.sporx.com/birmingham/)'dan ayrılacak Sebastian Larsson (http://www.sporx.com/larsson/)'un da G.Saray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'a gitmesi durumunda iyi bir takım oluşturacaklarını söyledi.
Kaynak: SporX
Bu arada heryerde Klose yazılıyor, adam iyi ki serbest kaldı. 4 büyüklerin hepsine getirdiler adamı :n::n:
Sirius Black
05.Haziran.2011, 11:03
50 milyon deyince bi an başım döndü. Ama Euro değil Kronmuş. :zuhaha
Redrum
05.Haziran.2011, 11:07
Kazım'a kalırsa o sağ kanat, bir cacık olmaz. En azından yerli de olsa iyi oyuncular veya gelecek vaadeden oyuncu almalıyız ya piyasada hiç mi oyuncu yok hiç mi scout sistemimiz yok bizim??
Mellberg'le falan da olmaz o işler. Madem Ersan'ı alamadık, Servet'in yanına çok seri ve top kullanabilen bir oyuncu almamız şart.
KaPaLı
05.Haziran.2011, 11:13
Yanlız farkındamısınız Galatasaray sürekli bir koloni yaratıyo takım içerisinde. Neill, Kewell gitti şimdi sıra İsveç'lilerde. Riskli.
Revolution
05.Haziran.2011, 11:39
Kallstrom'un gelmesi cok sevindirici en cok da ben sevindim :) Mellberg cok saglam adamdir, insallah gelir ama Larsson'la Isaksson evlerden irak. Ozgur'un yaptigi kadrodan farkli olarak ya sag acik ya da sol bek alinabilir yabanci olarak. Forvette de Elmander-Drogba degil Drogba-Baros oynamali bence.
@İsmail abi; Abi her takimda yabanci olarak 3 tane ayni milliyetten adam var neredeyse :) Fenerbahce(Alex-Baroni-Santos), Besiktas(Q7-Simao-Fernandes-Almeida), Galatasaray da (Kallstrom-Mellberg-Elmander) olur :)
okumus
05.Haziran.2011, 11:51
Kazım'a kalırsa o sağ kanat, bir cacık olmaz. En azından yerli de olsa iyi oyuncular veya gelecek vaadeden oyuncu almalıyız ya piyasada hiç mi oyuncu yok hiç mi scout sistemimiz yok bizim??
Mellberg'le falan da olmaz o işler. Madem Ersan'ı alamadık, Servet'in yanına çok seri ve top kullanabilen bir oyuncu almamız şart.
Çok haklısın Kazım'ın peşpeşe 3 maç iyi oynamışlığı yok
Revolution
05.Haziran.2011, 11:59
Mellberg 34 yasindaymis yahu zaman ne cabuk geciyor. Kallstrom'u savunmaya da Granqvist'i alalim bence daha temiz olur. 32+ futbolculara bu kadar da bel baglamamak lazim.
anil luque
05.Haziran.2011, 12:08
Neden İsveçliler'den gidiyor ki Galatasaray ? Hadi Kallström ihtiyaç duyulan bir isim ve şu şartlarda mantıklı bir transfer ama stopere nice adam bulunur.
bjk4ever
05.Haziran.2011, 12:09
Kallstrom'un gelmesi cok sevindirici en cok da ben sevindim :) Mellberg cok saglam adamdir, insallah gelir ama Larsson'la Isaksson evlerden irak. Ozgur'un yaptigi kadrodan farkli olarak ya sag acik ya da sol bek alinabilir yabanci olarak. Forvette de Elmander-Drogba degil Drogba-Baros oynamali bence.
@İsmail abi; Abi her takimda yabanci olarak 3 tane ayni milliyetten adam var neredeyse :) Fenerbahce(Alex-Baroni-Santos), Besiktas(Q7-Simao-Fernandes-Almeida), Galatasaray da (Kallstrom-Mellberg-Elmander) olur :)
Neye gore kime gore?
Revolution
05.Haziran.2011, 12:09
Neden İsveçliler'den gidiyor ki Galatasaray ? Hadi Kallström ihtiyaç duyulan bir isim ve şu şartlarda mantıklı bir transfer ama stopere nice adam bulunur.
Onu biz de bilemiyoruz valla Anil ama herhalde pazar fiyatlari fazla olmadigi icindir.
Revolution
05.Haziran.2011, 12:11
Neye gore kime gore?
Kallstrom'le anlasildigini bir baskan soylemedi. Bulent Tulun da transferi bitirecegini soylemis. İste bu sebepten, bu adamlara gore.
anil luque
05.Haziran.2011, 12:12
Ünal baba şımartmış bayağı sizi 6 milyon euro pazar fiyatı ne zamandan beri az oldu :D
okumus
05.Haziran.2011, 12:14
Ünal baba şımartmış bayağı sizi 6 milyon euro pazar fiyatı ne zamandan beri az oldu :D
Ersan'a 4 milyon verildiği bir ortamda 6 milyonluk yıldız ucuzdur :D
Revolution
05.Haziran.2011, 12:14
Kallstrom icin cok normal bir fiyat Anil, stoperler icin de cebimizden cok para cikacagini sanmiyorum :)
Yalniz Isaksson ve Larsson gelirse inanilmaz uzulurum. Bu arada bazi kaynaklar Muslera+2 M€=Lorik Cana diyorlar.
Revolution
05.Haziran.2011, 12:15
Bana Ersan demeyin :p Saka maka helal olsun o adama verilen para. Yerli piyasasina gore gayet normal, biz de Yekta'ya devre arasi 4 verdik.
okumus
05.Haziran.2011, 12:21
Federasyon bu sene sahada oynayan yabancı sayısını arttırsa da rahatlasak alınabilecek yerli kalmadı en azından yabancı alırdık.8 yabancı 3 türk olsa uçar bu takım.
Beşiktaşta Fener'de transferler kutlamalar
Bizimde bir yıldızımız olsa
Ünal başkan bize Kallstrom'ü neden almıyorsun?
cimboom
05.Haziran.2011, 12:39
Isveclilerin cogundan uzak dursak iyi olur ya, Kim Källström ve Elmander tamamda digerleri olmaz ya.
Rehavi
05.Haziran.2011, 12:39
Fenerbahçe ye eklenecek Bilica da var :) Beşiktaş a eklenecek Fink-Ernst-Hilbert üçlüsü var, Tabata-Nobre-Bobo-Sidnei var :D
anil luque
05.Haziran.2011, 12:40
Ersan'ın önünde o 4 milyon euroyu 14-24 yapacak uzun yıllar var bunu da göz önünde bulundurmak lazım:) Ama sonuçta çok iyi bir transfer Kallström.
Revolution
05.Haziran.2011, 12:42
Yardim icin sagolasin abi :D
okumus
05.Haziran.2011, 12:42
Ersan'ın önünde o 4 milyon euroyu 14-24 yapacak uzun yıllar var bunu da göz önünde bulundurmak lazım:) Ama sonuçta çok iyi bir transfer Kallström.
Ersan'a 4 milyon normalse Kallstrom'e 6 milyon çok ucuz diye söyledim yoksa ersan iyi futbolcu kötülemedim. :D
anil luque
05.Haziran.2011, 12:43
Ersan'a 4 milyon normalse Kallstrom'e 6 milyon çok ucuz diye söyledim yoksa ersan iyi futbolcu kötülemedim. :D
doğrudur abicim :)
okumus
05.Haziran.2011, 12:48
---------------Transfer----------------
Sabri---Servet---Transfer----Balta
Kazım---Selçuk---Kallström---Arda
----------Elmander--Drogba-------
Sabri'ye yedek lazım.Balta'nın yerine hızlı bir sol bek lazım sabri kazım'ın açıklarını kapatır ama Balta arda'nın açıklarını yine kapayamaz oraya da 1 yabancı şart aslında.Arda'yı rahatlatmak lazım
eng1n
05.Haziran.2011, 12:50
Yeni gördüm yemin ederim sandalyeden düşüyordum. Balık falan besliyorsa yazık ya.
ekşi'de bu foto ile ilgili bir entry olayı özetliyor
"Umut Sarıkaya karikatürü gibi fotoğraf" :D
Revolution
05.Haziran.2011, 12:51
Ben bu takimda Balta'nin oynayacagina inanmiyorum zaten. Eger sol bek alinmazsa banko Caglar oynar.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 12:54
Ben bu takimda Balta'nin oynayacagina inanmiyorum zaten. Eger sol bek alinmazsa banko Caglar oynar.
O zaman üzüleceksin Kaan. Fatih Terim Balta'yı kesmez :D
Şu Gökhan'ın foto konusunda da hadi ekmeği geçtik hayvanın boyu kadar ekmek veriyor orda aynştayn :D:D
Revolution
05.Haziran.2011, 12:55
Bonservis veren ciksa satacagiz Ozgur ne kesmesi :D
okumus
05.Haziran.2011, 12:57
O zaman üzüleceksin Kaan. Fatih Terim Balta'yı kesmez :D
Şu Gökhan'ın foto konusunda da hadi ekmeği geçtik hayvanın boyu kadar ekmek veriyor orda aynştayn :D:D
Ama harbiden de soyadıyla özdeşleşiyor hakan.Geriye yaslanıp oynayacaksak her maç hakan her türlü ilk 11 oynar ama kanatlar atağa destek verecekse Balta'yla olmaz.Çağlar iyi oyuncu ama sakatlıktan yeni çıktı milli maçtada gördük kendine güveni azalmış bakalım ne olacak
KaRaBükLü KraL
05.Haziran.2011, 13:07
Madem İsveçli alıyoruz İbrahimovic'i getir Ünal Başkan:zuhaha
Hugo
05.Haziran.2011, 13:10
Gollerden sonra da Abba çalalım.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 13:15
Madem İsveçli alıyoruz İbrahimovic'i getir Ünal Başkan:zuhaha
O kadar da olmaz heralde Ümit :zuhaha
altunterim (http://twitter.com/#%21/altunterim) Osman Altunterim
Terim'in izlediği maçta Pranjic var, Torje var, Mutu var.. Romanya'da Traore var.. Hangisi derseniz Torje ve Traore..
LadroN
05.Haziran.2011, 13:21
http://twitpic.com/57030v (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitpic.com%2F5703 0v)
Son zamanlarda gördüğüm ve en çok güldüğüm resim oldu o ne ya :D.Henrik Larsson gelmesimde.:p
Revolution
05.Haziran.2011, 14:27
Simone Pepe ve Sebastian Larsson serbest kaliyormus.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Haziran.2011, 14:28
Simone Pepe ve Sebastian Larsson serbest kaliyormus.
Simone Pepe nasıl serbest olacak yahu ? Daha geçen sezon başı Juve'ye imza atmamış mıydı ?..
Revolution
05.Haziran.2011, 14:32
Sike skandalina mi ne ucundan da olsa karismis, serbest kalacak diyorlar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Haziran.2011, 14:33
Sike skandalina mi ne ucundan da olsa karismis, serbest kalacak diyorlar.
Bak o olabilir... Çünkü gerçekten daha geçen yıl Juventus'a giden oyuncunun serbest kalması saçma olacaktı.
Zekirdek
05.Haziran.2011, 14:38
Ben Simone Pepe'yi kiralık olarak biliyorum. Nasıl olacak bu iş.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 14:52
http://a3.twimg.com/profile_images/1367424814/8_normal.jpg
Bir orta saha yabancı.. Selçuk'un yanına.. Sonra bir de santrafor.. Ee.. Bu kadar adam alınacak da madem, eldekiler ne olacak? İşte sorun o!
3 dakika önce (http://twitter.com/#%21/altunterim/status/77325910335950848)
http://a3.twimg.com/profile_images/1367424814/8_normal.jpg
Bir yabancı kaleci alacak Galatasaray.. Tamam.. Ersan'ın gidişinden sonra bir de yabancı stoper.. Gökhan Zan da kalacak kesin.. H.Balta da..
4 dakika önce (http://twitter.com/#%21/altunterim/status/77325733780926464)
Börk
05.Haziran.2011, 14:55
Her duyum doğru olacak değil ya,bizde patladık Ersan'da :) Bundan sonra duyum alsam da yazmam :D
Revolution
05.Haziran.2011, 15:05
Telefondan giriyorum NTVSpor'da Unal Aysal'in pilav gununde yaptigi aciklamalar var bir arkadasim koyabilir mi acaba buraya? Bu adamin rahat konusmasina bayiliyorum, guven veriyor :)
KanaKe
05.Haziran.2011, 15:12
fatih terimin vazgecilmez ikilisi gökhan ile servet varken defansa takviye beklemeyin derim :)
Lucas Neill
05.Haziran.2011, 15:17
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yönetim olarak camiaya verdikleri sözleri tutacaklarını ve bundan kimsenin şüphesi olmamasını söyledi.
Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen "Geleneksel Galatasaray Pilavı"na katılan ve burada 50. mezuniyet yılını kutlayan isimlerden bazılarının plaketlerini veren Ünal Aysal, basın mensuplarına da açıklamada bulundu.
Galatasaray camiasına ve sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik tek bir mesajı olduğunu söyleyen Aysal, "Verdiğimiz sözleri tutacağız, kimsenin endişesi olmasın. Başarı sözü verdik. Başladığımızı yer belli ve ileriye dönük her gün bu başarının ne şekilde gelişeceğini izleyeceksiniz. Ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray'ın hizmetindeyiz. Bu hizmeti en iyi şekilde serileyeceğiz, bundan emin olun" diye konuştu.
Programlarında yer verdikleri çalışmaların planlandığı gibi gerçekleşmeye başladığının altını çizen Aysal, "Programımızda yer verdiğimiz ne varsa hepsi tıkır tıkır saat gibi çalışıyor. Hem kurumsal, hem mali, hem de sportif yapılanma konusundaki çalışmaları arkadaşlarımız ekip olarak ciddi bir şekilde sürdürüyorlar. Bir sıkıntıyla karşılaşacağımızı sanmıyorum. 100 günün sonunda camiamıza dönüp, (Şunları yapabildik) diyebileceğimize inanıyorum. Şu anda 1 yıllık ve 3 yıllık programları bir kenara bıraktık. Özellikle 100 günlük programı yerine getirmeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Alt icra komitelerimizi kurduk, onlar devreye girdiler. Sadece yönetim kurulu üyelerinin değil, dışardaki Galatasaraylıların da katkısını bu sisteme azami bir şekilde dahil etmek istiyoruz. Gayet iyi gidiyor. Mali, sportif ve kurumsal yapılanmada temellerin üzerine çıkmaya başladık" şeklinde konuştu.
Ayrıca, Galatasaray Pilavı'nın kendileri için önemini vurgulayan Ünal Aysal, "Galatasaray'ın geleneksel olarak tüm ögelerinin bir araya geldiği bir olay. Beraberliğin, dayanışmanın sergilendiği bir olay. Hep birlikte yaşıyoruz. Bu bir bayram bizim için" dedi.
"Geleneksel Galatasaray Pilavı" organizasyonuna, başkan Ünal Aysal ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Adnan Öztürk, Ahmet Ocaklı, Semih Haznedaroğlu ve Sedat Doğan da katıldı.
Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen tören bölümüne katılan 50. mezuniyet yılını kutlayan isimlerden bazılarının plaketlerini takdim eden Aysal, daha sonra yemekhanede pilav yedi.
Revolution
05.Haziran.2011, 15:18
Fatih Terim kendisi soyledi yabanci stoper alinacagini :)
@Lucas Neill; Sagolasin Lucas :)
Lucas Neill
05.Haziran.2011, 15:35
Nevzat Dindar baskanla konusmus pilav gününde Drogba olmuyor yazdi Abramovic birakmiyormus ama avrupanin en iyi 2 kalecisinden biri gelecek dedi.
Revolution
05.Haziran.2011, 15:37
Ah be Drogba hayallerimiz vardi :D Casillas mi Julio Cesar mi :zuhaha
RaSenGan
05.Haziran.2011, 15:38
Petr Cech :eek:
Rehavi
05.Haziran.2011, 15:39
Yahu sürekli bir yukarıları hedefliyoruz, ortada isimler fink atıyor. Sizce Avrupa nın en iyi iki kalecisi kimdir diye başlık açacağım şimdi :D Ben bile meraklandım :) Gerçekten sizce kim Avrupa nın en iyi iki kalecisi? Bence biri Casillas da diğeri de Cech dir herhalde. Son zamanlarda Avrupa yı pek takip edemiyorum gerçi ama...
Revolution
05.Haziran.2011, 15:41
Ben de Casillas Julio Cesar derdim :) Bu arada Cisse geliyorsa Baros gitmemeli bence.
RaSenGan
05.Haziran.2011, 15:42
Yahu sürekli bir yukarıları hedefliyoruz, ortada isimler fink atıyor. Sizce Avrupa nın en iyi iki kalecisi kimdir diye başlık açacağım şimdi :D Ben bile meraklandım :) Gerçekten sizce kim Avrupa nın en iyi iki kalecisi? Bence biri Casillas da diğeri de Cech dir herhalde. Son zamanlarda Avrupa yı pek takip edemiyorum gerçi ama...
Mesele o iki ismi bulmak değil ki :) Mesele o adamların o takımları bırakıp buraya gelmesi :) İşin mantıksız kısmı orası.Ama bunu söyleyen adama göre Avrupanın en iyi 2 kalecisi çok farklı isimler de olabilir :D
Rehavi
05.Haziran.2011, 15:43
Bence o istatistiklerle Cisse geliyorsa gerisine pek takılmayın :)
Lucas Neill
05.Haziran.2011, 15:47
Nevzat Dindar abartmis deniyor sadece kalitesini belli etmis bi kaleci demis Ünal Aysal :D
E.Cartman
05.Haziran.2011, 15:51
Nevzat Dindar'a güvenmeyin yine bombalamış :D. Şayet Drogba gelmezse bütün duyumcular, medya hepsi fena patlar :n::n: Bir de Yalçın Dümer var ki işini bile kaybedebilir valla :D
LadroN
05.Haziran.2011, 15:55
Nevzat Dindar'a güvenmeyin yine bombalamış :D. Şayet Drogba gelmezse bütün duyumcular, medya hepsi fena patlar :n::n: Bir de Yalçın Dümer var ki işini bile kaybedebilir valla :D
Yalçın Dümer'in işi sallamak değil mi ya :D.İşini kaybetseydi Alex Song olayında kaybederdi o.Artık bu hafta 1 transfer açıklanır diye umuyorum.
Revolution
05.Haziran.2011, 16:02
Yalcin Dumer'in bu seferki bombasi namusu serefi tum herseyi uzerine Drogba Abdi İpekci'deki macta tribunde olacak yemini :D
Rehavi
05.Haziran.2011, 16:08
Yalcin Dumer'in bu seferki bombasi namusu serefi tum herseyi uzerine Drogba Abdi İpekci'deki macta tribunde olacak yemini :D
Ciddi olamazsın :D Bir insan bunun için yemin eder mi yahu :icon_eek: hele bahsettiğimiz şeyler üzerine...
Revolution
05.Haziran.2011, 16:10
Aynen oyle, isler daha sakat :D
Sirius Black
05.Haziran.2011, 16:14
Yalçın Dürüm'ün üstüne yok sallamakta. :zuhaha
Revolution
05.Haziran.2011, 16:32
Unal Aysal'in Drogba konusunda sadece beklemedeyiz dedigi de soyleniyor. Bu arada Loveforfootball simdi de Kallstrom ve Cisse hazir kita gibi demis. Adam onceden Kallstrom veto yedi diyordu :D
Night_Mare17
05.Haziran.2011, 16:36
Sabri'nin Milli Maçta yaptığı ortaları gören Drogba, Chelsea ile 15 yıllık sözleşme imzaladı.
okumus
05.Haziran.2011, 16:37
Sabri'nin Milli Maçta yaptığı ortaları gören Drogba, Chelsea ile 15 yıllık sözleşme imzaladı.
Sabri'nin ortalar çok iyiydi aslında ben şaşırdım açıkcası
Rehavi
05.Haziran.2011, 16:41
O zaman Sabri yi Chelsea ye alsınlar, madem Drogba gelmiyor :)
Sirius Black
05.Haziran.2011, 16:42
Bu arada bazi kaynaklar Muslera+2 M�=Lorik Cana diyorlar.
Fena kazık atmış oluruz öyleyse. :D
Selçuk - yabancı orta saha - Culio - Yekta 4-4-2'nin orta sahasını götürür zaten. Lorik'i de böyle yararlı bir takasta kullanırsak, Muslera gibi geleceği parlak olan ve şu an bile gayet iyi olan bir kaleciyi alırız, hem de kasaya 2 milyon € girer. Harika valla.
okumus
05.Haziran.2011, 16:51
http://gsgazete.com/forum/kallstrom-icin-isvec-seferi-t7913.0.html
http://gsgazete.com/forum/kewella-muthis-teklif-t7912.0.html
E.Cartman
05.Haziran.2011, 16:52
Şu Muslera kazığı süper olurda Issakson gelirse bütün emekler boşa gider söyliyim :D
Sirius Black
05.Haziran.2011, 16:53
Isaksson olursa bu kadar söylentiden sonra attan inip eşeğe binmeye benzeyecek olay. :n:
mehmetd
05.Haziran.2011, 17:00
Ayrica Nezihinin ismi resmi sitede yok
ona bakarsan belirttiğin yerde fatih terim in de adı yok.:)
yeri yanlış gibi ayrıca adam huzurevini chelsea de geçirecek değil herhalde:D
grkm33
05.Haziran.2011, 17:00
http://www.yukleresim.com/images/15484031771524723465.jpg
Muslera nın wikipedi si bu arkadaslar hem gs de gibi göstermişler hemde Konyaspoar yazıyor o konyaspor olayı nedir bilen varmı
SAİT71
05.Haziran.2011, 17:04
Wikipedia üyeler tarafından düzenlenebilen bir sisteme sahip. Girip hertürlü bilgisini değiştirebilirsiniz. Tabi daha sonra moderatörler doğru bilgi olan veritabanıyla değiştirirler... Kısacası Wiki kaynak göstermek için pek güvenilir bir yer değil :)
Ziya38
05.Haziran.2011, 17:11
Muslera nın wikipedi si bu arkadaslar hem gs de gibi göstermişler hemde Konyaspoar yazıyor o konyaspor olayı nedir bilen varmı
Buyur bunu izle karar ver:)
http://www.youtube.com/watch?v=BheVgGBf6aU
Revolution
05.Haziran.2011, 17:12
http://www.yukleresim.com/images/15484031771524723465.jpg
Wikipedia üyeler tarafından düzenlenebilen bir sisteme sahip. Girip hertürlü bilgisini değiştirebilirsiniz. Tabi daha sonra moderatörler doğru bilgi olan veritabanıyla değiştirirler... Kısacası Wiki kaynak göstermek için pek güvenilir bir yer değil :)
Azıcık gülelim o zaman :D
http://www.youtube.com/watch?v=BheVgGBf6aU
Lucas Neill
05.Haziran.2011, 17:15
@mehmetd
Fatih Terim'in daha imza töreni bile olmadi ki.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 17:18
Hepimiz Altan Tanrıkulu'yuz. Bundan sonra Wikipedia resmi kaynak, Kallström'de önemli bir golcüdür :n::n:
SAİT71
05.Haziran.2011, 17:26
Vay be bu kadar olur... Altan Tanrıkulu'yu böyle bilmezdim :D
Revolution
05.Haziran.2011, 17:27
Güzel bir yazı gördüm paylaşayım.
Şu geçtiğimiz günden benim çıkardığım sonuç, bu şekilde düşünen ve hareket eden bir taraftar güruhunun bu kadar iyi niyetli ve çabadar bir başkanı ve yönetim kurulunu haketmediği yönünde. Yaşı 20'nin üstünde olan bir çok arkadaş çok net bir şekilde geçmiş 9 yılımızı hatırlayacaktır. Şu Özhan Canaydın ile başlayan dönemden bahsediyorum. Kısaca özetlemek isterim;
Klüp Uefa şampiyonu olmuş, 4 sene üstüne bir sene ıskarta geçilmiş ve ardından yine şampiyon olunmuş bir takıma geldi Özhan Canaydın. Elimizde ki kadro bugünden çok farklı değildi teslim alındığı zaman. Arada ki farklar yabancıların kiralık olması ve eldeki yerlilerin yaşlarının artık kemale ermiş olmasıydı. Doymuşlukta söz konusuydu tabii zira çoğunluk Uefa kadrosuydu hala. Özhan Canaydın ne yaptı peki, Terim'i getirdi başa. Sonra gördü ki klübün durumu içler acısı, kasada zırnık yok, üstüne üstlük Mondragon gibi bir kalecin var ve ezeli rakibin elinden almak üzere. Bütün imkanlar seferber edildi ve zorla da olsa Mondragon alındı. Sonrasına para kalmadı tabii. Fatih hocanın listesinde bulunan oyunculardan hiç biri alınamadı. Üstüne Fatih hoca bir liste daha verdi. Onlarda olmadı. Galatasaray transfer yapmak mecburiyetindeydi çünkü 25 kişilik kadro bile oluşturamıyordu hoca. Son çare olabilecek derme çatma oyuncular alındı. O kadroya rağmen son 2 haftaya kadar şampiyonluk kovalandı.
Sonra ki sezon ise Olimpiyat zamanıydı. Giden, yaşayanlara malum olacağı üzere değil orda başarılı olmak, maç oynamak bile zor. Belediye örneği apayrı bir örnek zira büyük takım değil Belediye. Sami Yen yıkıldı, yıkılmadı denklemleri arasında heba edilen bir sene olarak geçti tarihin sayfalarına.
Bir sonra ki sezon Hagi ve Sami Yen ile dönüş yapıldı. Galatasaray evine kavuştu ancak taraftar sabırsızdı elbette. Hagi için kavgalar çıktı tribünde ve belki de tribünün en önemli oluşumlarından biri elini ayağını tribünden çekmek durumunda bırakıldı. Boşa geçen bir sezon kupa da alınan başarıyla teselli edildi kısmen.
Çok fazla uzatmadan mucizevi denizli şampiyonluğu haricinde her branşta rezil olmuş, resmen küçülmüş bir Galatasaray bıraktı arkasında rahmetli. Derken büyük umut Adnan Polat çıktı meydana. Herkes onu istiyordu, adına tezahuratlar bile yapılırdı, öyle ya taraftarın içinden biriydi o. Ancak bilinmeyen şey egosuydu. Egosu tek adamlıktan başka hiçbir şeyi kabul etmedi. Hep dediğim dedikti, sandı ki Galatasaray tarihinde ki tüm başarılar ona ait. Oysa ki son ayrılışından önce Saftig faciası yaşatmıştı yine Galatasaray taraftarına. Bu 3 yıllık dönemi de farklı olmadı. Yanlış transferler, hoca seçimleri ve belki buradan anlatamayacağım pek çok şey daha. Giderken İbrahim Polat yani babasının sözleri kulaklarda çınlayarak gitti "Galatasaray'a başkan olsun da Ege Seramik kurtulsun".
Şu 9 senenin sonunda neydi Galatasaray'ın hali peki? 2 şampiyonluk vardı kazanılan. Avrupa da bir çeyrek final kapısından dönülen üstelik yine yönetimsel hatalar yüzünden dönülen bir kapı. Üstüne üstlük bütün gelirleri temlik altında ve toplamda 400 milyon borcu olan bir Galatasaray.
Günümüze gelirsek, Avrupa'da boy gösteremeyecek, taraftarıyla kavgalı, iç huzuru kaçmış bir Galatasaray devraldı Ünal Aysal. Devralalı sadece 20 gün oldu üstelik. Peki durum nedir? Bizim "muhteşem" taraftarımız bir çoğu hiç ilgilenmediğimiz, bir kısmıda ilgilenip çeşitli faktörler sebebiyle alamadığımız ve almadığımız oyuncular yüzünden 20 günlük veli nimetine laf atıyor, eleştiriyor. Yerli kalitesi kötüymüş. Serdar Kesimal, Ersan, Pektemek, Orhan Şam bu yerli kalitesini yükseltecek, Galatasaray'ı şampiyonluktan şampiyonluğa koşturacaktı oysa.
Başkanım, sen Türkiye'de futbolu bilmezsin, Avrupa'ya benzemez burası. Biz de her erkek evladı bir teknik direktör, her biri bir scout, her biri bir futbol direktörü çünkü. Her oyuncunun kaç edeceğini bilirler. Menejerlik oyunları oynayarak, kadro kurarak şampiyon olunduğunu sanırlar. Oysa Galatasaray çok kötü kadrolarla bile şampiyon olabilmiş, avrupada başarı sağlayabilmiş bir takımdır. Hayatında sol bek oynanamamış bir Victoria bile şampiyonlar liginde başarılı olmuştur, sonrasında da Çaykur Rize'de oynamıştır. Ama yok bizim taraftarımız müşkülpesenttir. Hiçbir şeyi beğenmez. İster ki her gün birisini alalım, 31 mayısta transfer kapansın. Sonra her gün yeni bir 11 yazarız yeşil kağıdın üstüne Galatasaray'ı şampiyonluktan şampiyonluklara koştururuz. Moral, motivasyon gibi kelimeler yoktur futbolun içinde. 2 sene önce takımı şampiyon yapan adamlar 2 sene sonra futbolu unutmuştur, doğru bir taktik ve yerinde motivasyon ile bile futbol oynayamazlar bir daha. Onlar haklılar başkanım, sen bırak bu işi yol yakınken. Yaşın da gelmiş 70lere, sağlığını bozma hiç. Boşver...
grkm33
05.Haziran.2011, 17:34
http://www.youtube.com/watch?v=BheVgGBf6aU (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DBheVgGBf6aU)
:D :D :D Tamamdır anlasıldı :D
Revolution
05.Haziran.2011, 17:36
http://www.youtube.com/watch?v=BheVgGBf6aU (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DBheVgGBf6aU)
Aynı şeyi yazmışız kardeş, kusura bakma görmemiştim :)
mehmetd
05.Haziran.2011, 17:50
@mehmetd
Fatih Terim'in daha imza töreni bile olmadi ki.
iyi de belirtilen linkte hangi baş antrenör,antrenör vs. falan var ki?ben o manada dedim.
linki tekrar dikkatli incelemeni tavsiye ederim.
Sirius Black
05.Haziran.2011, 17:56
iyi de belirtilen linkte hangi baş antrenör,antrenör vs. falan var ki?ben o manada dedim.
linki tekrar dikkatli incelemeni tavsiye ederim.
Nezih Ali Boloğlu kulübün sözleşmeli personeliydi fakat adı yok artık. Demek ki bu yolların ayrıldığını gösterir. Sizin verdiğiniz Fatih Terim örneği ise bununla alakalı değil çünkü daha kendisi sözleşme dahi imzalamadı ve kulübün "resmi" personeli değil şimdilik.
Sirius Black
05.Haziran.2011, 17:57
Flood olacak ama yazmadan edemedim. Bugün Fanatik gazetesinde mi ne Miralem Pjanic'in adı bizle anılmış ve yaşı 31 olarak söylenmiş. Teallam. Adam 90'lı yahu.
Revolution
05.Haziran.2011, 18:02
Sonradan internet sitesinde düzelttiler onu :)
E.Cartman
05.Haziran.2011, 18:04
Sonradan internet sitesinde düzelttiler onu :)
aynen düzelttiler onu. 31 yaşındaki ön libero diye tanıtmışlardı :D
Revolution
05.Haziran.2011, 18:05
Lig TV'ye göre Djibril Cisse'ye Fatih Terim'den izin çıkmamış. Doğru karar bence, Baros varken onu gönderip yerine Cisse'yi getirmek riskti. Rota Kallström'e çevrilmiş.
Revolution
05.Haziran.2011, 18:08
http://www.calcioline.com/2011/06/05/lazio-fernando-muslera-piace-al-galatasaray-86814/
Kaynağa göre Muslera Galatasaray'da gibiymiş :)
ShevAnil
05.Haziran.2011, 18:14
Lig TV'ye göre Djibril Cisse'ye Fatih Terim'den izin çıkmamış. Doğru karar bence, Baros varken onu gönderip yerine Cisse'yi getirmek riskti. Rota Kallström'e çevrilmiş.
Bence o risk alınmalı, sezonun yarısında sakatlık sebebiyle oynayamayan ve oynadığı maçlarda da banko 1 sarı kart görerek 4. maçta cezalı duruma düşen, yaşı 30 lara dayanmış bir oyuncudan para kazanıp, Yunanistan ligi gibi az gol atılan ligde bu kadar gol atan bi oyuncunun alınmasını tercih ederim.
RaSenGan
05.Haziran.2011, 18:18
Bence o risk alınmalı, sezonun yarısında sakatlık sebebiyle oynayamayan ve oynadığı maçlarda da banko 1 sarı kart görerek 4. maçta cezalı duruma düşen, yaşı 30 lara dayanmış bir oyuncudan para kazanıp, Yunanistan ligi gibi az gol atılan ligde bu kadar gol atan bi oyuncunun alınmasını tercih ederim.
Cisse de Baros da 30 yaşında :)
Revolution
05.Haziran.2011, 18:18
Disiplin sorununun Fatih Terim'le, fizik kuvvetinin de yaz kampıyla aşılacağını düşünüyorum ben. Sağlıklı bir Baros'un neler yapabileceğini biliyoruz :)
ShevAnil
05.Haziran.2011, 18:23
Cisse 30 oldumu yahu :D İki futbolcuda benzer oyuncular, kâr işine bakar bence. Baros'un değişebiliceğini düşünmüyorum, hatta sezon başında kalsa bile devre arasında Fatih Terim gönderir Baros'u :p
RaSenGan
05.Haziran.2011, 18:28
Cisse 30 oldumu yahu :D İki futbolcuda benzer oyuncular, kâr işine bakar bence. Baros'un değişebiliceğini düşünmüyorum, hatta sezon başında kalsa bile devre arasında Fatih Terim gönderir Baros'u :p
Daha olmamış 2,5 ay sonra olacak 30 :D
mehmetd
05.Haziran.2011, 18:47
Flood olacak ama yazmadan edemedim. Bugün Fanatik gazetesinde mi ne Miralem Pjanic'in adı bizle anılmış ve yaşı 31 olarak söylenmiş. Teallam. Adam 90'lı yahu.
pjaniç 31 olsa ben almazdım,
gerçi şu an alamıyorum ama ilerde alabilirim bi 40yada 60 m dan fiyatı düşse 20lere:( olması gerektiği gibi
Nezih Ali Boloğlu kulübün sözleşmeli personeliydi fakat adı yok artık. Demek ki bu yolların ayrıldığını gösterir. Sizin verdiğiniz Fatih Terim örneği ise bununla alakalı değil çünkü daha kendisi sözleşme dahi imzalamadı ve kulübün "resmi" personeli değil şimdilik.
taffarel gelecekti galiba, gitsin bu durumda.
ayrıca linkte hiçbir çalıştırıcı yok sadece nezihi değil bu da henüz sözleşme olmadığı için kimsenin adı girilmediğinden kaynaklanıyor.fatih hoca bile yok derken onu diyordum.
onun dışında gitmesi dediğim gibi doğal.
Revolution
05.Haziran.2011, 22:45
Bu arada izleyenler Sebastian Larsson'u çok iyi buluyorlar. Sağ kanatta oynuyormuş, ayağına hakim çabuk bir adammış. Geriye destek de veriyormuş.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 22:50
Bu arada izleyenler Sebastian Larsson'u çok iyi buluyorlar. Sağ kanatta oynuyormuş, ayağına hakim çabuk bir adammış. Geriye destek de veriyormuş.
Kazım, Pino, Larsson sağ kanatta 3 adam var solda adam yok :zuhaha Larsson gelirse Pino gider. Ama Pino bu sene gitmeyecek gibi duruyor yani Larsson yalan haber :D:D
Revolution
05.Haziran.2011, 22:52
http://www.youtube.com/watch?v=wsr51y47iek
http://www.youtube.com/watch?v=mliFB72tMFA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BKwGdHrvSBE&feature=related
Bu 3 video değişik ve güzel golleri alttaki videoda yine bir frikik, sonunda da Fabianski'nin güzel kurtarışı.
http://www.youtube.com/watch?v=VGDd6LwGNHc&feature=related
Bu adama kanım ısındı nedense, İsveçlileri severim herhalde ondan :D Yoksa youtube'dan oyuncu beğenecek olursak Mustafa Sarp'ı ben Real Madrid'e aldıracak videoyu da çıkartır koyarım :D
Revolution
05.Haziran.2011, 22:53
Kazım, Pino, Larsson sağ kanatta 3 adam var solda adam yok :zuhaha Larsson gelirse Pino gider. Ama Pino bu sene gitmeyecek gibi duruyor yani Larsson yalan haber :D:D
Pino bence tam bir sol açık. Adam sağdan çizgiye inecek bir adam değil ki. Soldan çabukluğu ve çevikliğiyle içeri kıvrılacak ya pas atacak ya kaleye abanacak tam bu tip bir adam :D Bülent Tulun da ilgileniyoruz demiş.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 22:57
Pino bence tam bir sol açık. Adam sağdan çizgiye inecek bir adam değil ki. Soldan çabukluğu ve çevikliğiyle içeri kıvrılacak ya pas atacak ya kaleye abanacak tam bu tip bir adam :D Bülent Tulun da ilgileniyoruz demiş.
Bence Pino'dan sol kanatta olmaz ya hadi neyse :D o adam çift forvette 2. forvet olarak görev yapar o zaman değeri çok rahat katlanır. Elmander-Baros ya da Drogba-Baros falan diyoruzda yalan onlar Baros yerine Pino koyulmalı bence. Ama bunu Fatih hoca yapar mı bilemem. Yine sağ kanatta sıkıştırırlar Pino'yu gibi geliyor.
Revolution
05.Haziran.2011, 23:00
Bu arada Sebastian Larsson bu sene İngiltere'de 49 maça çıkmış, 6 gol atıp 14 asist yapmış. Bu sene oynadığı 5 milli maçta 5 asist, 1 golle oynamış.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 23:01
Anlaşılan sen baya sevdin bu adamı Kaan :D
Revolution
05.Haziran.2011, 23:03
Anlaşılan sen baya sevdin bu adamı Kaan :D
He valla, bu arada 25 yaşındaymış :D
Night_Mare17
05.Haziran.2011, 23:13
Bu da Larsson'un profili.
http://yukleresim.com/images/03947947667810830186.png (http://yukleresim.com/) Yukleresim.com (http://yukleresim.com)
Top kapma değeri baya yüksek girilmiş . 4-4-2 nin sağ tarafında iş yapabilecek bir oyuncu gibi.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 23:17
http://www.transfermarkt.de/en/moritz-leitner/leistungsdaten/spieler_82243.html
Almanya U19 milli takımının 10 numarası bu arkadaş. Teknik kapasitesi cidden çok yüksek bence A2 takımına alınmalı tabi alınabilirse. Bence FM 12 ya da 13'ün yıldızını şimdiden bulmuş olabiliriz. :D 2-3 sezon içinde Bayern'e falan gider zaten :)
Revolution
05.Haziran.2011, 23:21
Kulube mektup yazalim resmini cekelim belki ileride yildiz olur koyariz resmini elimizden kacti diye :D
E.Cartman
05.Haziran.2011, 23:22
Kulube mektup yazalim resmini cekelim belki ileride yildiz olur koyariz resmini elimizden kacti diye :D
Hadi mail atalım :n::n:
Fearless Coward
05.Haziran.2011, 23:25
2 Gün yoktum hala transfer yok vay arkadaş :D artık açıklasınlar yav Ersan'ı da kaptırmışız zaten kimi alacaklar defansa ?
KaPaLı
05.Haziran.2011, 23:28
Sebastian Larsson'u ben Arsenal'de oynarken duymuştum ilk. Çok severdim o zamanlar : ) Çok maça çıkmadı ama psikopat gibi onu takip ederdim. Alınırsa çok iyi olur. Bek oynama özelliğide var Larsson'n.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 23:28
Dayan Kaan abi bu geceden itibaren bombalar patlayacak :p
Night_Mare17
05.Haziran.2011, 23:29
Dayan Kaan abi bu geceden itibaren bombalar patlayacak :p
Tek o dayanmasın ben intihar düzeyine geldim :n: Emin misin bu gece patlayacağına :D
eXcitinG
05.Haziran.2011, 23:31
http://www.transfermarkt.de/en/moritz-leitner/leistungsdaten/spieler_82243.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.transfermarkt. de%2Fen%2Fmoritz-leitner%2Fleistungsdaten%2Fspieler_82243.html)
Almanya U19 milli takımının 10 numarası bu arkadaş. Teknik kapasitesi cidden çok yüksek bence A2 takımına alınmalı tabi alınabilirse. Bence FM 12 ya da 13'ün yıldızını şimdiden bulmuş olabiliriz. :D 2-3 sezon içinde Bayern'e falan gider zaten :)
Adam zaten Nuri nin yerine Dortmund a transfer oLdu. ALmanya nın Makedonya iLe oynadığı maçta spiker söyLemişti. Hatta aLman gazeteciLer çok büyük rakamLara Dortmund a gittiği beLirtmişLer ama rakamı söyLememişLer.
Yani sen burda izLeyip adamı görene kadar başkaLarı zaten bunLarı görüyor ve aLıyor.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 23:32
Tek o dayanmasın ben intihar düzeyine geldim :n: Emin misin bu gece patlayacağına :D
İnanırsak başarırız baktık açıklanmıyor feyk meyk biz bi GS.org giriş fotosu hazırlayalım :n::n:
uAburak89
05.Haziran.2011, 23:33
Galatasaray'da transfer bitmez. :D
E.Cartman
05.Haziran.2011, 23:33
Adam zaten Nuri nin yerine Dortmund a transfer oLdu. ALmanya nın Makedonya iLe oynadığı maçta spiker söyLemişti. Hatta aLman gazeteciLer çok büyük rakamLara Dortmund a gittiği beLirtmişLer ama rakamı söyLememişLer.
Yani sen burda izLeyip adamı görene kadar başkaLarı zaten bunLarı görüyor ve aLıyor.
Hadi ya :uzgun: Dortmund'a transfer olduğunu bilmiyordum. Dortmund, Nuri gibi parlatır, Madrid'e satar onu da o zaman:D Yazık oldu Ünal Başkan alcaktı onu daha :zuhaha
europeanconquer
05.Haziran.2011, 23:35
Psikolojim bozuldu resmen.Az sonra resmi açıklamayı yapıcam :smismileyiw2: Ne diyorum ben ya :icon_redface: Günde en az 10-20 isim duyuyorum.Sözde bunların %30 ile anlaşılmış açıklanacakmış diye bekliyorum.Hala bekliyorum.Beklemeye devam :schaf:
Revolution
05.Haziran.2011, 23:36
İste Turk ve Alman mentalitesi arasidaki fark tesadufen de olsa ortada :) Ozgur A2 takima alalim diyor, elin Alman'i Dortmund'a direkt adam yapacak. Dortmund da seneye ŞL oynayacak altini cizeyim :)
eXcitinG
05.Haziran.2011, 23:37
GaLatasaray yine transfer konusunda en geç kaLan takım oLdu. Beşiktaş,Fenerbahçe ve hatta Trabzonspor biLe transferi bitirmek üzere iken neredeyse AnadoLu takımLarı biLe transferLerin yarısını yaptı GaLatasaray haLa bekLemede. Geçmiş yıLLarda Türkiye de ki takımLarın çoğu geciken transfer sıkıntısı çok yaşadı. GaLatasaray biraz daha bekLemeye devam eder, oyuncuLarı kamp dönemine yetiştiremezse Ligin iLk yarısında GaLatasaray ı Fatih Terim de kurtaramaz.
uAburak89
05.Haziran.2011, 23:41
GaLatasaray yine transfer konusunda en geç kaLan takım oLdu. Beşiktaş,Fenerbahçe ve hatta Trabzonspor biLe transferi bitirmek üzere iken neredeyse AnadoLu takımLarı biLe transferLerin yarısını yaptı GaLatasaray haLa bekLemede. Geçmiş yıLLarda Türkiye de ki takımLarın çoğu geciken transfer sıkıntısı çok yaşadı. GaLatasaray biraz daha bekLemeye devam eder, oyuncuLarı kamp dönemine yetiştiremezse Ligin iLk yarısında GaLatasaray ı Fatih Terim de kurtaramaz.
Bence yönetim ve Fatih Terim'in düşüncesi en azından 6 iyi hatta çok iyi yabancının etrafında mevcut yerli oyunculardan iyi ve vasat olanları toparlamak, geçen sene dibe vuran performanslarını arttırmalarını sağlamak. Bu nedenle geç kalmış gibi görünsekte sadece yerli transferinde geç kaldığımızı düşünüyorum.
E.Cartman
05.Haziran.2011, 23:44
İste Turk ve Alman mentalitesi arasidaki fark tesadufen de olsa ortada :) Ozgur A2 takima alalim diyor, elin Alman'i Dortmund'a direkt adam yapacak. Dortmund da seneye ŞL oynayacak altini cizeyim :)
A takımda kupa maçlarında bile forma şansı bulamayacağını bildiğim için A2 dedim. Bana kalsa ohooo takımda 26 yaşın üstünde adam tutmam :D
uAburak89
05.Haziran.2011, 23:48
Kalede Ufuk (yedek), defansta Servet, Sabri, Hakan/Çağlar (ilk 11), Gökhan Zan yedek, ortasaha da Selçuk, Arda (ilk 11), Yekta ve Kazım (Yedek) mevcut yerli durumu bu şekilde. Zaten piyasada alınacak ve direk ilk 11'e koyulacak çok fazla oyuncu yoktu Galatasaray açısından. Alabileceğimiz vasat üstü yerli oyuncuların ikisini Beşiktaş, ikisini Fenerbahçe aldı ancak bunlardan Serdar ya da Ersan Servet'i hemen kesebilir miydi bu soru işareti çünkü teknik direktörümüz Fatih Terim. Orhan Şam Sabri'den formayı alabilir miydi, hiç sanmıyorum. Bence Pektemek'i biz almalıydık, ancak o da banko oynayamazdı. Galatasaray seneye sadece lig ve kupa'da mücadele edecek bunu da düşünmek gerek. Şu anda yabancı olarak takımda kalması kesin olan sadece Elmander var o da yeni transfer zaten. Bunun dışında, Pino, Culio, Cana, Stancu ve Baros için her an süpriz durumlar olabilir, yapılacak etkili transferler takımın çehresini değiştirebilir bence.
Revolution
05.Haziran.2011, 23:52
Ben hala pazartesi birseyler bekliyorum :D
E.Cartman
05.Haziran.2011, 23:56
http://www.yukleresim.com/images/36078277216479264414.png
Redrum
05.Haziran.2011, 23:58
Sebastian Larsson, aradığımız adam bence, MR için. Böylece takımda Kazım, Arda, Pino gibi kanat oyuncuları var her iki kanatta da oynayabilen. Aydın da eh işte. Larsson ilaç olur. Kallström-Larsson-Elmander'in yanına bir de isveçli stoper aldık mıydı, çok sağlam olur :)
Revolution
05.Haziran.2011, 23:59
Ozgur kendin yaptiysan cok basarisiz :D
E.Cartman
06.Haziran.2011, 00:01
Ozgur kendin yaptiysan cok basarisiz :D
Şöyle bi deniyim dedim ortamı :zuhaha
Redrum
06.Haziran.2011, 00:03
http://www.yukleresim.com/images/36078277216479264414.png
Ya yapmayın şunu. İnanmıştım...
Fearless Coward
06.Haziran.2011, 00:07
Bence tam tersine bir şeyler beklemeyelim ki oyuncu gelsin :D yönetim beklenmedik zamanda patlayacak sanırım :D
cimboom
06.Haziran.2011, 00:08
Arkadaslar artik resmi sitemizde bile böyle bisey cikarsa inanmayacam anasini satiyim :D o hale geldim simdi
Revolution
06.Haziran.2011, 00:13
Ben Pazartesi bekliyorum birseyler ama beklentim dusuk Drogba'dan umidi kestim acikcasi Larsson gelse takla atacak kivama getirdim kendimi :D
okumus
06.Haziran.2011, 01:56
Ben Pazartesi bekliyorum birseyler ama beklentim dusuk Drogba'dan umidi kestim acikcasi Larsson gelse takla atacak kivama getirdim kendimi :D
Fatih hoca Romanya'dan 2 oyuncuyu takibe almış biri Romanya gol kralı diğeri de dinamo'nun defans oyuncusuymuş.Beklentilerin altında transferler olabilir.
Alicanfmfan
06.Haziran.2011, 06:44
Fatih hoca Romanya'dan 2 oyuncuyu takibe almış biri Romanya gol kralı diğeri de dinamo'nun defans oyuncusuymuş.Beklentilerin altında transferler olabilir.
Aman Allah korusun artık takımda bir tane bile Rumen görmek istemiyorum , Bosna maçındaki Rumen taraftarlardan sonra...
Night_Mare17
06.Haziran.2011, 12:27
http://twitter.com/#!/MusleraCom
@MusleraCom
Fernando Muslera
Update: Goodbye Lazio + Galatasaray Add Muslera to Keeper List http://www.fernando-muslera.com
yunusgs
06.Haziran.2011, 12:35
http://twitter.com/#!/MusleraCom
@MusleraCom
Fernando Muslera
Update: Goodbye Lazio + Galatasaray Add Muslera to Keeper List http://www.fernando-muslera.com
Uzun yıllar sonra kalemizi iyi bir kaleciye emanet edeceğiz gibi duruyor.Hadi hayırlısı.
Corpus
06.Haziran.2011, 13:12
Güzel transfer oldu kalemizi uzun yıllar başarıyla koruyabilecek bir kaleci.Uzun zamandır ilk kez bir transfere bu kadar güveniyorum.
mehmetd
06.Haziran.2011, 13:13
romanya gol kralı bizde zaten de ne oluyor:icon_lol:
bu iş biraz hagi kokuyor gibi geldi bana.
Redrum
06.Haziran.2011, 16:14
Adamın kendisi bile bye bye Lazio derken, neden hiç bir resmi ağızdan veya siteden transfer haberi duymuyoruz yahu?
okumus
06.Haziran.2011, 16:22
romanya gol kralı bizde zaten de ne oluyor:icon_lol:
bu iş biraz hagi kokuyor gibi geldi bana.
Açıkcası yalan haber olsaydı paylaşılmazdı Galatasaray Gazetesi haberi olduğu için burada paylaşma gereği duydum.Drogba'dan da vazgeçilmiş sanırım farklı oyunculara yönelinmiş.Ünal Aysal drogba'yı bizim yerimize başkaları gündeme getirdi bizde kamuoyunda oluşan beklentileri düşünerek teklifte bulunduk ama transfer zor görünüyor diye açıklama yapmış.
Sirius Black
06.Haziran.2011, 16:27
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/42115/muslera-imza-asamasinda---
Hadi açıklayın şu adamı bugün gözünüzü seveyim.
yunusgs
06.Haziran.2011, 16:42
Haberler sonunda çıkmaya başladı Muslera ile ilgili.Ntvspor ve Sporx yazdı.
Revolution
06.Haziran.2011, 16:58
Pazartesi, pazartesi diye tutturdum oluyor gibi birşeyler sanki :)
Emurafu
06.Haziran.2011, 17:26
Muslera imza aşamasında...
Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi, çıkmaza girdiği Buffon transferinden sonra yöneldiği Fernando Muslera'da imza aşamasına geldi.
İtalyanların dünyaca ünlü kalecisi Gianluigi Buffon transferinde çıkmaza giren ve bu gelişmenin üzerine Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı gündemine alan Galatasaray, 24 yaşındaki futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Güney Afrika'nın evsahipliği yaptığı 2010 Dünya Kupası'nda ülkesi Uruguay ile 3.lük yaşayan Muslera, Diego Forlan ile birlikte organizasyonda ülkeleri adına en dikkat çeken isimlerden bir tanesiydi.
İtalyan kulübü ise, sarı kırmızılılarda forma giyen Lorik Cana'yı kadrosuna katmak istiyor. Arnavut futbolcu ile imza aşamasına gelen Lazio ile Galatasaray kulüpleri, her iki transferi de ayrı ayrı değerlendirirken, transferi takas yollu sonlandırmaya yanaşmıyor.
STANCU ROMANYA'YA MI DÖNÜYOR?
Öte yandan Rumen medyası, Galatasaray'da forma giyen Stancu'nun Steaua Bükreş'e kiralık olarak dönebileceğini yazıyor.
Ntvspor.net
RaSenGan
06.Haziran.2011, 17:30
Muslera'da hiç kaleci tipi yok :D Futbolcu tipi de yok adamda :D Benden küçük gösteriyor valla çok beybi feys :D
eng1n
06.Haziran.2011, 17:36
Zapata'da hiç kaleci fiziği yoktu en azından Muslera uzun :D
Sirius Black
06.Haziran.2011, 17:39
Lugano da beybi feys ama bi tozuttu mu gözler yerinden oynuyor. :zuhaha
Emurafu
06.Haziran.2011, 17:54
Lotito: 'Muslera can leave Lazio'
Claudio Lotito has opened the door for Nando Muslera to leave Lazio, but “nobody has requested Stefano Mauri.”
Uruguayan goalkeeper Muslera has turned down a contract extension and is heavily linked with a move to Galatasaray.
“If Muslera wants to leave, then we’ll see what happens,” declared Lazio President Lotito.
“I believe that if a player does not want to stay, then he is free to go. If he doesn’t wish to remain, then I’ll accept that and act accordingly.”
Another Biancocelesti star, midfielder Mauri, is thought to be of interest to Inter and Juventus.
“Nobody has requested Mauri, so I don’t think he is linked with any club other than Lazio.”
http://www.football-italia.net/jun6p.html
Emurafu
06.Haziran.2011, 17:54
Muslera'nın tibi ergen olmayan liseli gibi:D
Revolution
06.Haziran.2011, 17:55
Aynen adam bildiğimiz Baby Face :D
Revolution
06.Haziran.2011, 18:06
Indien Guus Hiddink hoofdtrainer van Chelsea wordt, moeten in elk geval vijf spelers vrezen voor hun continuïteit op Stamford Bridge. Didier Drogba, Salomon Kalou, Nicolás Anelka, Yuri Zhirkov en Florent Malouda mogen van de Nederlander allen naar een nieuwe werkgever uitkijken. Drogba, Kalou en Zhirkov staan sowieso open voor een andere werkomgeving. (Diverse Britse tabloids)
Hiddink Chelsea'nin başına geçerse gönderilecek oyuncular diyor haberde. Kalou-Drogba gelsin mis :D
Revolution
06.Haziran.2011, 18:14
http://www.galatasaray.org/images/haberler/86/B_10230_B_9057_GSKLOGO_B.jpg
http://www.galatasaray.org/i/spacer.gif
06.06.2011 17:02
Zorunlu Açıklama: Hürriyet Gazetesi
6 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Hürriyet Gazetesi’nde yer alan ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’e atfedilen yazıda, Didier Drogba’nın şahsı ve kulübü Chelsea FC ile doğrudan görüşmeler yapıldığı ve anlaşıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
europeanconquer
06.Haziran.2011, 18:23
Al işte zurnanın zırt dediği yere geldik :0: Ama yinede anlaşıldığı diyor görüşüldüğü demiyor :D
Revolution
06.Haziran.2011, 18:25
Açıklamanın içinde ufak kelime oyunları var dikkatli okursanız farkedeceksiniz :)
europeanconquer
06.Haziran.2011, 18:29
Açıklamanın içinde ufak kelime oyunları var dikkatli okursanız farkedeceksiniz :)
:s7: ......
Revolution
06.Haziran.2011, 18:31
Yalanlamada Adnan Öztürk'e atfedilen yazıda diyor ve doğrudan görüşmeler-anlaşmalar diye belirtilmiş. Hiç görüşüp anlaşmasak Fenerbahçe'nin yaptığı gibi bu futbolcuyla görüşme yapmayacağız, ilgilenmiyoruz tarzı birşeyler derdik.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 18:34
Muslera'yı alırsa Galatasaray,kaleci sıkıntısını kökten halleder.
europeanconquer
06.Haziran.2011, 18:39
Yalanlamada Adnan Öztürk'e atfedilen yazıda diyor ve doğrudan görüşmeler-anlaşmalar diye belirtilmiş. Hiç görüşüp anlaşmasak Fenerbahçe'nin yaptığı gibi bu futbolcuyla görüşme yapmayacağız, ilgilenmiyoruz tarzı birşeyler derdik.
Sağol.Bende ona benzer birşey anlamıştım demek ki doğru anlamışım :)
Revolution
06.Haziran.2011, 18:41
Ben bu kadar dillenen bir transferin gerçekleşme ihtimalini zor görüyorum yine de. Ne bileyim, bahsettiğimiz adam Drogba yahu.
Facx
06.Haziran.2011, 18:53
ben drogba transferine güveniyorum :D
bu arada muslera yı ne yalan sölim hiç tanımıyorum :D ligimizdeki iyi kalecilerle kıyaslaştırırsak kaçıncı olur ?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 18:54
ben drogba transferine güveniyorum :D
bu arada muslera yı ne yalan sölim hiç tanımıyorum :D ligimizdeki iyi kalecilerle kıyaslaştırırsak kaçıncı olur ?
2.olur. Volkan'dan sonra.
Revolution
06.Haziran.2011, 18:58
2010'un en iyi kalecisi Casillas
15:41 | 04 Ocak 2011Real Madrid (http://www.milliyet.com.tr/index/Real%20Madrid)’in İspanyol kalecisi Iker Casillas (http://www.milliyet.com.tr/index/Casillas), 2010 yılında dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterildi.
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) değerlendirmesinde 304 puanla zirvede yer alan Casillas’ı, 124 puanla Inter (http://www.milliyet.com.tr/index/Inter)’in Brezilyalı kalecesi Julio Cesar (http://www.milliyet.com.tr/index/Cesar), 56 puanla da Chelsea (http://www.milliyet.com.tr/index/Chelsea)’nin Çek kalecisi Petr Cech takip etti.
IFFHS (http://www.milliyet.com.tr/index/IFFHS)’nin değerlendirmesine göre 2010 yılının dünyada en iyi 10 kalecisi şöyle:
Kaleci Kulübü Ülkesi Puan
--------------- ----------- ------- ----
1-Iker Casillas Real Madrid İspanya (http://www.milliyet.com.tr/index/Ispanya) 304
2-Julio Cesar Soares Espindola Inter Brezilya (http://www.milliyet.com.tr/index/Brezilya) 124
3-Petr Cech Chelsea Çek Cum. 56
4-Manuel Neuer Schalke 04 (http://www.milliyet.com.tr/index/Schalke%2004) Almanya (http://www.milliyet.com.tr/index/Almanya) 53
5-Maarten Stekelenburg Ajax (http://www.milliyet.com.tr/index/Ajax) Hollanda (http://www.milliyet.com.tr/index/Hollanda) 48
6-Victor Valdes Barcelona (http://www.milliyet.com.tr/index/Barcelona) İspanya 38
7-Fernando Nestor Muslera Lazio Uruguay 37
8-Edwin van (http://www.milliyet.com.tr/index/Van) der Sar Manchester United (http://www.milliyet.com.tr/index/Manchester%20United) Hollanda 32
9-Gianluigi Buffon Juventus (http://www.milliyet.com.tr/index/Juventus) İtalya (http://www.milliyet.com.tr/index/Italya) 28
10-Timothy Matthew Howard Everton (http://www.milliyet.com.tr/index/Everton) ABD (http://www.milliyet.com.tr/index/ABD) 15
IFHHS'e göre 2010'un en iyi 7. kalecisi.
Revolution
06.Haziran.2011, 18:59
SON DAKİKA: Galatasaray'ın yeni kaleci hocası Taffarel bugün İstanbul'a geldi.. Hayırlı olsun..
Doğruysa bu seneki en iyi transferlerimizden biri olur.
E.Cartman
06.Haziran.2011, 19:07
Eğer ilk 2 den biri geliyorsa bu listeye göre Julio Cesar hayırlı olsun :n::n: Israrla söylüyorum biz Milano'dan bir adam alıcaz arkadaş o da Julio Cesar olsun :zuhaha
Revolution
06.Haziran.2011, 19:09
Ben Julio Cesar'dansa, Muslera'yı daha çok isterim. Sıkı bir Cesar fanı olarak söylüyorum bunu :)
Redrum
06.Haziran.2011, 19:15
2010'un en iyi kalecisi Casillas
15:41 | 04 Ocak 2011Real Madrid (http://www.milliyet.com.tr/index/Real%20Madrid)’in İspanyol kalecisi Iker Casillas (http://www.milliyet.com.tr/index/Casillas), 2010 yılında dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterildi.
Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) değerlendirmesinde 304 puanla zirvede yer alan Casillas’ı, 124 puanla Inter (http://www.milliyet.com.tr/index/Inter)’in Brezilyalı kalecesi Julio Cesar (http://www.milliyet.com.tr/index/Cesar), 56 puanla da Chelsea (http://www.milliyet.com.tr/index/Chelsea)’nin Çek kalecisi Petr Cech takip etti.
IFFHS (http://www.milliyet.com.tr/index/IFFHS)’nin değerlendirmesine göre 2010 yılının dünyada en iyi 10 kalecisi şöyle:
Kaleci Kulübü Ülkesi Puan
--------------- ----------- ------- ----
1-Iker Casillas Real Madrid İspanya (http://www.milliyet.com.tr/index/Ispanya) 304
2-Julio Cesar Soares Espindola Inter Brezilya (http://www.milliyet.com.tr/index/Brezilya) 124
3-Petr Cech Chelsea Çek Cum. 56
4-Manuel Neuer Schalke 04 (http://www.milliyet.com.tr/index/Schalke%2004) Almanya (http://www.milliyet.com.tr/index/Almanya) 53
5-Maarten Stekelenburg Ajax (http://www.milliyet.com.tr/index/Ajax) Hollanda (http://www.milliyet.com.tr/index/Hollanda) 48
6-Victor Valdes Barcelona (http://www.milliyet.com.tr/index/Barcelona) İspanya 38
7-Fernando Nestor Muslera Lazio Uruguay 37
8-Edwin van (http://www.milliyet.com.tr/index/Van) der Sar Manchester United (http://www.milliyet.com.tr/index/Manchester%20United) Hollanda 32
9-Gianluigi Buffon Juventus (http://www.milliyet.com.tr/index/Juventus) İtalya (http://www.milliyet.com.tr/index/Italya) 28
10-Timothy Matthew Howard Everton (http://www.milliyet.com.tr/index/Everton) ABD (http://www.milliyet.com.tr/index/ABD) 15
IFHHS'e göre 2010'un en iyi 7. kalecisi.
Bence ne Stekelenburg 5, ne Valdez 6., ne de Howard 10. en iyi kaleci dünyada. Dolayısıyla Muslera için de çok gerçekçi bir sıralama olduğunu sanmıyorum. Volkan Muslera'dan iyidir veya Muslera Volkan'dan iyidir diyemem, ligimiz için gerçekten çok iyi bir transfer olur.
Revolution
06.Haziran.2011, 19:19
Sadece 2010 yılındaki performanslara göre yapılmış bir sıralama bu zaten :)
uAburak89
06.Haziran.2011, 19:21
En çok duyumcu bizde var niyeyse, feci bayıldım artık her kafadan ayrı ses, her gün yeni isimler, birbirinin kopyası haberler sadece isimler değişiyor. En güzel Haldun Üstünel dönemiydi, sabah kalkıyorsun transfer açıklanmış. :)
Kaç gündür Drogba aşağı Drogba yukarı adam gelecek en fazla 2 gün sürecek etkisi. Günlerce Selçuk İnan ismi yazıldı, keşke gelse denildi adam geldi etkisi 1 gün sürdü. Bu transfer dönemi çok sancılı oluyor, tabii bunda bilinçsiz kesimin de çok büyük katkısı var, birileri ortaya isim atıyor, transfer olmayınca bunu alacaktık ya, nasıl kaçırdık deniyor, aslında gerçekten ilgimizin olup olmadığı bile meçhulken nasıl alamadık muhabbetine geliyoruz bir anda.
Revolution
06.Haziran.2011, 19:28
Haklısın aslında Burak abi :) Şu an bence kaleci-stoper-ortasaha transferi öncelik olmalı. Önce şu transferler açıklansın da sonra yıldız gelirse ne ala.
KanaKe
06.Haziran.2011, 19:51
muslera iyi kaleci ama dünyada ilk 7 ye girebilecek bir kaleci kesinlikle degil.. böyle düsünmek fanatikliktir ayni sekilde volkanda dünyada en iyi 10 kaleci arasina giremez.
Revolution
06.Haziran.2011, 19:53
Galatasaray'da transfer şekilleniyor
6 Haziran 2011 18:25
Galatasaray transferde atağa kalktı. Bülent Tulun bugün Paris'te Drogba'nın menajeriyle bir araya geldi. Tulun yarın Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala ile birlikte Münih'e geçerek Klose ile görüşecek. Yönetimin bu hafta içinde kaleci Muslera ile de anlaştığını açıklaması bekleniyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/154/gshaber3_DJMGH.jpg
HALUK YÜREKLİ - Galatasaray'ın transferdeki öncelikli üç ismi belli oldu. Sarı-kırmızılılar, Drogba, Klose ve Muslera için temaslarını sıklaştırdı.
Bülent Tulun, Drogba'nın menajeriyle Paris'te bir araya geldi. Bu görüşmede Tulun'un Drogba'nın menajerine '15 gün için bu transferin netleşmesini istiyoruz' dediği öğrenildi.
Tulun Drogba'nın menajeriyle yaptığı toplantının ardından Klose için Münih'e geçecek. Tulun'a Münih'te Fatih Terim'in yardımcısı Ümit Davala da eşlik edecek. Sarı-kırımızılılar, Klose transferi büyük aşama kaydetti. Bayern Münih'ten ayrıldığını açıklayan Alman golcü, sarı-kırmızılı formaya çok yakın. Münih'te gerçekleşecek zirveden imza çıkması yüksek ihtimal.
Galatasaray'da Fatih Terim, yeni sezonda kaleyi Muslera'ya emanet etmek istiyor. Lazio'nun 24 yaşındaki Uruguay'lı kalecisi ile her konuda anlaşma sağlandı. Galatasaray yönetimi Cana'yı da transfer etmek isteyen Roma ekibiyle pazarlıklarda son noktaya geldi. Mustlera transferinin bu haftaiçinde sarı-kırmızılı kulyüp tarafından açıklanması bekleniyor.
Galatasaray yönetimi, tüm transferler için son tarih olarak 20 Haziran'ı belirledi. Yönetim, teknik direktör Fatih Terim'e 2 hafta içinde transferlerin sona ereceğini iletti. Fatih Terim, 6+2+2 yabancı kuralını kullanmayacak ve kadroda sadece 8 yabancı futbolcuya yer verecek.
Şu ana kadar yönetime, Cana dahil 5 yabancı futbolcu ile çalışmak istemediğini belirten Terim, istediği 6 yabancı futbolcu transferinin gerçekleşmesi halinde Pino, Culio, Baros ve Stancu, 4'lüsünden ikisiyle de yollarını ayıracak
uAburak89
06.Haziran.2011, 19:58
Klose'yi Valencia istiyor diye biliyorum, İspanya ligi ve Şampiyonlar Ligi fırsatı varken Türkiye'ye gelir mi, sanmam.
Revolution
06.Haziran.2011, 19:59
Klose'nin gelmesini hiç istemem, kulüp performansı son yıllarda çok düşük. Milli takımdaki gibi performansı asla veremiyor. Ayrıca;
http://img808.imageshack.us/img808/2605/93075634.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimageshack.us%2Fph oto%2Fmy-images%2F808%2F93075634.jpg%2F)
http://img710.imageshack.us/img710/9919/as2fh.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimageshack.us%2Fph oto%2Fmy-images%2F710%2Fas2fh.jpg%2F)
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
\/
http://img854.imageshack.us/img854/7672/11011692.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimageshack.us%2Fph oto%2Fmy-images%2F854%2F11011692.jpg%2F)
:D
KaRaBükLü KraL
06.Haziran.2011, 20:01
Klose'yi hiçbir şekilde istemiyorum.Gelecekse Drogba ya da alternatifi gelsin
Revolution
06.Haziran.2011, 20:11
6 tane yabanci alacagimiz soyleniyor. Muslera-Bougherra-Kallstrom-Pjanic-Larsson-Drogba olsa ruya gibi olur.
Not: Evet, Larsson'a taktim :D
Fearless Coward
06.Haziran.2011, 20:30
Bu hafta da transfer açıklanmayacak gibi duruyor...Beşiktaş transferlerini nerdeyse bitirdi bizim daha çabuk olmamız lazım bu yavaşlıkla işimiz zor en çok duyumcular bizde ama boş duyumlar işte hani transfer hala açıklanmıyor...
Lusage
06.Haziran.2011, 20:34
Kemal Tokak için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimleri var. Kemal eğer yönetim kendisini göndermez ise takımda kalmak istiyor.
Revolution
06.Haziran.2011, 20:40
İnsallah yapilir bu transfer. Genc ve duydugum kadariyla kaliteli bir stoper. Yabanci-Servet-Kemal-Semih olsa bari savunma hattimiz.
Sirius Black
06.Haziran.2011, 20:55
Muslera 24 yaşında ve 2010 Dünya Kupası'nın en iyi kaleci performanslarından birini gösterdi belki de. Eğer performansı yükselerek devam ederse ve kendini geliştirmeye devam ederse gelecekte ilk 10'a aday olacaktır. Şöyle 5 yıllık bir anlaşma yapsak çok şahane olur. :D
Revolution
06.Haziran.2011, 20:57
5 yil olursa hakikatten iyi olur.
Börk
06.Haziran.2011, 20:59
Çok sabır iyi değil bazen.Acele etmeliyiz biraz.
Sirius Black
06.Haziran.2011, 21:03
Geç olsun, güç olmasın. İyi isimler gelsin, Temmuz başına yetişsin yeter. :)
Revolution
06.Haziran.2011, 21:11
Aynen kampa yetissin transferler yeter.
E.Cartman
06.Haziran.2011, 21:34
Drogba'yı Kel Haldun halleder yav :zuhaha Kemal gelirse çok iyi olur bir de Serdar Aziz'i alsak süper olur bu sene iyice pişer onlar, seneye de süper defans hattı oluşur :D Semih-Serdar-Kemal, Servet yedek olur bir de yabancı olursa tadından yenmez
6 tane yabanci alacagimiz soyleniyor. Muslera-Bougherra-Kallstrom-Pjanic-Larsson-Drogba olsa ruya gibi olur.
Not: Evet, Larsson'a taktim :D
Larsson gelmicek boşuna umutlanma :zuhaha Pjanic gelirse zaten asıl bomba o olur.
Bu hafta da transfer açıklanmayacak gibi duruyor...Beşiktaş transferlerini nerdeyse bitirdi bizim daha çabuk olmamız lazım bu yavaşlıkla işimiz zor en çok duyumcular bizde ama boş duyumlar işte hani transfer hala açıklanmıyor...
Kampa yetiştiği sürece geç kalınmış sayılmaz kaan abi.
Fearless Coward
06.Haziran.2011, 21:42
Lig Tv : İstanbul B.Belediyespor başkanı şu an Florya'da ve Fatih Terim ile, İbrahim Akın için görüşüyor.
Bir tane de benden :D
RaSenGan
06.Haziran.2011, 21:43
Abi neyin geçinden bahsediyosunuz :D Transfer döneminin kapanacağı hafta adam gelirdi önceki senelerde :D
C h A o S
06.Haziran.2011, 21:47
İbrahim Akın'ı severim üstün bilek yetenekleri olan futbolcu.Gelirse güzel olur.Ama ben hala savunmaya nasıl takviyeler yapılacak onu merak ediyorum.2 stoper ve sol bek şart.Aslında sağ bekde şart.Defansın komple yenilenmesi lazım.
Revolution
06.Haziran.2011, 21:49
Bizim altyapidaki bekleri takip eden var mi? Ben İbrahim'i hala istemiyorum :)
Night_Mare17
06.Haziran.2011, 21:51
İbrahim Akın ne yahu onla mı şampiyon olacağız.
nekop
06.Haziran.2011, 22:04
Galatasaray'ın kalesine geçecek isim çok şanslı bence. Geçen seneki kalecilerden sonra maç başına 1 top tutsa bile efsane olur. :D
Rehavi
06.Haziran.2011, 22:07
Olabilir bizde istemiyoruz :p Mümkünse Sercan Yıldırım ı da birileri alsın büyüklerden, onu da biz almadan :) Korkuyorum, istenen fiyatla gerçek ederi arasında uçurumlar var. Yine Sezer Öztürk de öyle...
Zaten Galatasaray ın önünde yapacağı çok transfer var daha. Yazdıklarınıza göre en az 10 oyuncu falan gelmesi lazım. Bunların gelmesi her türlü temmuz başını bulur. Ama zaten Beşiktaş ın da temmuz başını bulacaktır, forvet transferi ile kaleci transferi... Bizim yöneticilerin son dönemde popüler bir lafı var... Yıldız transferi çabuk bitmiyor, zor oluyor :) Sizde de gördüğüm kadarıyla elimizi sallasak yıldıza çarpıyor, transfer hedefi olarak. Öyle kolay kolay sonlanmayacak gibi duruyor bu sene transferleriniz :) Ama şöyle de birşey var, ne kadar geç olursa olsun, geçtiğimiz senelere göre çok daha erken bitecek gibi büyüklerimizin transferleri...
E.Cartman
06.Haziran.2011, 22:25
Bence Sercan ve Volkan süper olur sonuçta belli bir kalitenin üstünde olan isimler bunlar. Hem Larsson'da gelirse üstüne bir de Arda kalırsa bizim kanatlar süper olur :D Bir de defansı halletsek...
Revolution
06.Haziran.2011, 23:01
Sercan ve Volkan bence de kaliteyi yukseltir. Genc oyuncular zaten.
Facx
06.Haziran.2011, 23:18
sol bek olarak berk neziroğulları sağbek olarak çetin güngör ki geçen sene jan derks rijkaard a çıkabilir a takıma raporu vermişti bi maç yedekten girmişti 90 da falan da şuan kiralıktı galiba
Revolution
06.Haziran.2011, 23:19
O zaman insallah bu sene bir bek patlama yapar da kurtuluruz.
Rick Nelson
07.Haziran.2011, 12:44
Muslera tamamlanmış. Klose de büyük ihtimalle Galatasaray'da .. Bir yönetici ( yardımcı da olabilir ) Drogba ile görüşmek için İngiltere'ye gitmiş.Çok hareketli bir transfer dönemi olacak gibi ;) Beklere takviye yapmamız gerekli.Sabri'nin de yedeği olmak zorunda.Defans ortasına fişek gibi , ilk dokunuşu iyi olan bir stoper gerekli.Kanatlara da takviye yaparsak mükemmel bir takım oluruz.Seneye ilk 3'de olabiliriz.
Time Cris
07.Haziran.2011, 13:03
Çetin urfasporda süründü bu sene a2 de bile oynayamaz artık o
Revolution
07.Haziran.2011, 14:48
Drogba gelecekse Klose'ye hic gerek yok. Baros'un kalmasi daha hayirli olur. Bekliyoruz transferleri, faydali transferler olacagina inaniyoruz. :)
cimboom
07.Haziran.2011, 16:31
TS'nin yeni transferi Didier Zokora: "Benim gibi Drogba gibi önemli oyuncuların Türkiye'ye gelmesi Türkiye Ligi için olumlu olacaktır."
Night_Mare17
07.Haziran.2011, 16:57
TS'nin yeni transferi Didier Zokora: "Benim gibi Drogba gibi önemli oyuncuların Türkiye'ye gelmesi Türkiye Ligi için olumlu olacaktır."
Drogba'nın geleceğini nerden öğrendin sen yahu :confused: . Yoksa konuştıunuz mu:u:
okumus
07.Haziran.2011, 17:37
Drogba'nın geleceğini nerden öğrendin sen yahu :confused: . Yoksa konuştıunuz mu:u:
Milli takım arkadaşları ve fildişinin 2-3 gün önce maçı vardı konuşmuş olma ihtimalleri yüksek.
Trabzonspor
07.Haziran.2011, 18:25
Galatasaray'ın Mutu aşkı alevlendi
Fiorentina'nın gözden çıkardığı Rumen golcü ile tekrar ilgilenmeye başlayan Galatasaray'ın, başarılı oyuncuya teklif götürdüğü ileri sürüldü...
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/122400/122415_news.jpg
Cuma günü Romanya'nın Bosna Hersek'i 3-0 yendiği maçı canlı olarak izleyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Fiorentina'nın Rumen yıldızı Adrian Mutu'yu kadrosuna katmak üzere girişimlere başladığı iddia edildi.
Corriere dello Sport'un haberine göre Elmander'i kadrosuna katarak yabancı transferinde ilk bombayı patlatan sarı kırmızılılar, şimdi de adı daha önce doping skandallarına karışan golcü oyuncuyu yakın takibe aldı. Mutu'yu izlemek üzere Romanya'ya gittiği öne sürülen Fatih Terim'in deneyimli golcünün alınması için yönetime rapor verdiği belirtildi.
Rumen yıldıza üç senelik 8 milyon avro teklif etmeyi planlayan Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde golcü oyuncunun menajeriyle irtibata geçeceği ileri sürüldü.
--------------------------------------------------------------------------------
GS alsa şu adamıda bi rahatlasa şu basın.Her transfer döneminde en az 20 kere yazıyorlar adam GS için :)
okumus
07.Haziran.2011, 18:46
Bence yanlış transfer olur Mutu söylediğin gibi her transfer döneminde galatasaray'lı oluyor :D
Klose bence daha iyidir
E.Cartman
07.Haziran.2011, 18:54
Klose'de Mutu'da gelmesin hatta bana kalsa Drogba'da gelmesin 1'i keş diğer 2'si emekliliğinde para sıkıntısı çekmemek için geliyor. Ben böyle adam görmek istemiyorum takımımda. Ama 3'ünden biri kesin gelecekse Drogba gelsin en azından fiziken bizim ligi daha kolay kaldırır.
Corpus
07.Haziran.2011, 22:30
Galatasaray'ın Mutu aşkı alevlendi
Bir an Mutu'nun Galatasaray aşkı alevlendi diye okudum :D Bizdeki nasıl aşksa artık Mutu'da bize aşık oldu :D
nekop
07.Haziran.2011, 22:36
Gazetecinin teki sordu. Drogba Galatasaray hakkında size birşey sordu mu görüştünüz mü diye. Bu cevabı verdi.
Night_Mare17
07.Haziran.2011, 22:36
İsveç - Finlandya maçı 3-0 . İlk gol Kallström ' den geldi . 3. golde Larsson mükemmel bir asist yaptı ibrahimovic attı.
Fearless Coward
07.Haziran.2011, 22:39
İsveç - Finlandya maçı 3-0 . İlk gol Kallström ' den geldi . 3. golde Larsson mükemmel bir asist yaptı ibrahimovic attı.
Ne alaka Tuğrul :D burası GS Transfer haberi boş mesaj niye atıyorsunki :D bu arada Mutu her sene bize geliyor zaten :D
Revolution
07.Haziran.2011, 22:40
Larsson-Kallstrom elele :p