PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 [115] 116 117 118 119 120 121

SAİT71
15.Haziran.2014, 22:17
Bülent Korkmaz gelse nasıl olur acaba :)

uAburak89
15.Haziran.2014, 22:24

Sneijder intihar edebilir muhtemelen.

Walter Sakana
15.Haziran.2014, 22:30
Bülent'i istemem, takıntıları ve taktiksel eksiklikleri var. Ha takımın başına gelse belki "hadi koçum" "hadi aslanım" diye ilk sezon ligde başarılı olabilir ama gerisi gelmez diye düşünüyorum. Uzun vadede kendini biraz daha geliştirirse olabilir ama şu aşamada bildiğimiz Bülent Korkmaz'la zor. TV'deki taktiksel yorumlarını da beğenmiyorum çünkü. Takımda oyuncular arası ayrım yapacak bir isim.

Ama onun gibi kulübün içinden yetişmiş bir isim düşünmek mantıklı tabi. Aynı Diego Simeone, Josep Guardiola örneklerinde olduğu gibi. Bahsettiğim isimler zaten futbolculuk dönemlerinde taktiksel eğitimlerini sağlam aldıkları için şimdi teknik direktörlük kariyerlerinde de başarılı olabiliyorlar. Bizde ise ligimizde oynayan oyuncular bu açıdan kendilerini pek geliştiremiyorlar maalesef.

uAburak89
15.Haziran.2014, 22:34
Bülent'i istemem, takıntıları ve taktiksel eksiklikleri var. Ha takımın başına gelse belki "hadi koçum" "hadi aslanım" diye ilk sezon ligde başarılı olabilir ama gerisi gelmez diye düşünüyorum. Uzun vadede kendini biraz daha geliştirirse olabilir ama şu aşamada bildiğimiz Bülent Korkmaz'la zor. TV'deki taktiksel yorumlarını da beğenmiyorum çünkü. Takımda oyuncular arası ayrım yapacak bir isim.

Ama onun gibi kulübün içinden yetişmiş bir isim mantıklı olur tabi. Aynı Diego Simeone, Josep Guardiola örneklerinde olduğu gibi.

Abi yerli kim olabilir ki? Bence yerli hoca alternatifi olmadığı için yabancıya gidiliyor zaten.

Facx
15.Haziran.2014, 22:37

takımdaki tüm yabancıları küstürüp yedek bırakıp %100 yerli kadrosuyla bi 10. oluruz maçlarda banko alt olur

nannar
15.Haziran.2014, 22:38
Tugay'a şans verilirse olur...

Walter Sakana
15.Haziran.2014, 22:43
Abi yerli kim olabilir ki? Bence yerli hoca alternatifi olmadığı için yabancıya gidiliyor zaten.

Kısa vadede Mustafa Denizli en uygun adaydı bence. Bunun dışında Bülent Korkmaz da olabilir ama şimdi değil. Kulüp onu gelecek için yetiştirsin. Gitsin büyük teknik direktörlerin yardımcılığını yapsın Mourinho gibi. Öğrensin, kendini geliştirsin takım ondan sonra ona emanet edilsin.

Gitsin öğrensin derken kendi başına değil tabi. Kulüp kendisiyle konuşacak, takımı falanca sene sonra sana emanet edeceğiz diyecek ve bu bahsettiğim eğitim sürecinde hep kulübün yönlendirmesiyle ve desteğiyle hareket edecek.

Hamza Hamzaoğlu, Okan Buruk gibi isimler de aynı şekilde. Hatta Abdullah Avcı bile olabilirdi. Milli takımdan dolayı çoğumuz artık istemez kendisini ama Ersun Yanal da milli takımda başarılı olamayan bir isim sonuçta (şampiyon olmasına rağmen hala beğenmiyorum kendisini o ayrı).

ekleme: illa yerli olması da şart değil. Kulüple özdeşleşmiş Hagi, Taffarel, Prekazi, Simoviç gibi efsane yabancılardan biri de olabilir. Onlar da yerli gibi, pek farkı yok. Hagi'nin futbol zekasından dolayı ondan çok umutluydum ama 2 denemede de beklentimin altında kaldı. İlki biraz erkendi gerçi. Tek sıkıntı inatçı ve agresif olması.

byariff
15.Haziran.2014, 22:50
yerli olarak biri gelcekse hikmet karaman gelsin gerisi yalan.

uAburak89
15.Haziran.2014, 22:52
Kısa vadede Mustafa Denizli en uygun adaydı bence. Bunun dışında Bülent Korkmaz da olabilir ama şimdi değil. Kulüp onu gelecek için yetiştirsin. Gitsin büyük teknik direktörlerin yardımcılığını yapsın Mourinho gibi. Öğrensin, kendini geliştirsin takım ondan sonra ona emanet edilsin.

Gitsin öğrensin derken kendi başına değil tabi. Kulüp kendisiyle konuşacak, takımı falanca sene sonra sana emanet edeceğiz diyecek ve bu bahsettiğim eğitim sürecinde hep kulübün yönlendirmesiyle ve desteğiyle hareket edecek.

Hamza Hamzaoğlu, Okan Buruk gibi isimler de aynı şekilde. Hatta Abdullah Avcı bile olabilirdi. Milli takımdan dolayı çoğumuz artık istemez kendisini ama Ersun Yanal da milli takımda başarılı olamayan bir isim sonuçta (şampiyon olmasına rağmen hala beğenmiyorum kendisini o ayrı).

Mustafa Denizli adaylar arasında değil dedi başkan, sebebini söylemedi ama.

Hamza Hamzaoğlu da Fatih Terim'in adamı, mümkün değil gelmez. Bizim takımdaki papazlara söz geçirebilecek biri lazım, onların saygısını kolayca kazanacak biri.

Walter Sakana
15.Haziran.2014, 22:56
Tabi ben Hamza, Okan gibi isimleri bu sezon için söylemedim. Uzun vadede düşünülebilir diye değindim. Özellikle Hamza ve Okan dediğin gibi biraz yumuşak kalabilir.

Takımı önümüzdeki yıllarda emanet edeceğimiz biri hazırlansın şimdiden. Onu istiyorum özetle.

MoisHaLe
15.Haziran.2014, 23:00
Yerli olarak Mustafa Denizli, Şenol Güneş dışı hocalar bizi yer bitirir. Ünal Aysal kursun takımı daha iyi:)

GicaHagi
15.Haziran.2014, 23:10
sozumun arkasindayim ne diyorsak o lucescu buraya gelicek gsnin hocasi olacak

Aga sanki kaynak senmissin gibi konusuyosun da twitterdan takip ettigin duyumculardan yaziyorsun buraya gelip o kadar iddiali olma :)

byariff
15.Haziran.2014, 23:12
hic bi zaman kaynak benim demedim ki hep demisimdir twitterden aliyorum diye suan twitterdekilerin duyumcularin hepsi yazdi lucescu olmadi vs diye , ama gelicek lucescu "bence"

herkes su kaynagin dedigine bakti duyumcular bile https://twitter.com/FNN_Ukraine 1805 takipcisi olan kaynak nasil guvenilir olsun ki ben oyuzden hala umitliyim lucescu konusunda 20 hazirana kadar bi bekliyelim

yukarda galiba cihan ve bir kac arkadas koymus unal aysal lucescu ile anlasamadik vs demis oda medyanin balonu ben aradim aradim baskanin oyle birsey dedigini goremedim ne video var ne bisi var

Suicider
15.Haziran.2014, 23:22
Hagi gelmesin de...

0xjasaitis
15.Haziran.2014, 23:24
Tugay gelsin şu takımın başına zamanı geldi bence. Onun kadar teknir direktör perspektifi olan bir efsanemiz yok bana göre. Tugay Simione etkisini hissettir bu takıma. Hem de geleceğe yatırım olur uzun vadede takımı yönetir. İnşaallah olur

uAburak89
15.Haziran.2014, 23:50
http://shakhtar.com/en/news/31914

Yarın Lucescu basın toplantısı yapacakmış, gidecek adam kulübün Ceo'su ile toplantı yapmaz herhalde.

Kontrat uzattıklarını açıklarlarsa şaşırmam. Hakan Çalhanoğlu vol.2 olacak resmen, sözleşme uzatmak için kullanılıyoruz bir nevi.

Cengo
16.Haziran.2014, 00:11
http://shakhtar.com/en/news/31914

Yarın Lucescu basın toplantısı yapacakmış, gidecek adam kulübün Ceo'su ile toplantı yapmaz herhalde.

Kontrat uzattıklarını açıklarlarsa şaşırmam. Hakan Çalhanoğlu vol.2 olacak resmen, sözleşme uzatmak için kullanılıyoruz bir nevi.

Doğru mantık kurmuşsunuz. Öyleymiş.

https://twitter.com/EurosportCom_TR/status/478248073613697025

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 00:22
Şimdi Ünal düşünsün:)

uAburak89
16.Haziran.2014, 00:24
Doğru mantık kurmuşsunuz. Öyleymiş.

https://twitter.com/EurosportCom_TR/status/478248073613697025

Aklıma takılan tek nokta var, açıklamada landmark event yani dönüm noktası demişler. 10 yıldır kulübün başında olan adamla kontrat yenilemek nasıl dönüm noktası olarak nitelendirebilir, o kısım tam oturmuyor. Yarın öğreniriz artık neyi kastettiklerini.

footballer33
16.Haziran.2014, 00:28
Oh bee, bir an Luce gelecek diye ödüm kopmuştu! :) Yarın sözleşme uzattığını açıklasın da iyice rahatlayalım.

C h A o S
16.Haziran.2014, 00:29
Bende hep yerli teknik direktöre sıcak bakarım.Şenol Güneş'i hep Galatasaray'da görmek istemişimdir ama olmadı.Şimdi değil ancak ileride mutlaka Hamza hoca Galatasaray'da görev yapacaktır.Bunların dışında yukarıda ismi geçenlerden Mustafa Denizli göreve gelip Tugay'ı yanında yardımcı yaparsa bence olumlu olur.
Böyle bir yabancı sınırı varken elin yabancısı rahat kadro kuramaz ve sorun olur.Keşke yerli biri gelse.Ancak çok zor.Başkanın ağzından yerli lafı çıkmadı.Hiç güvenmiyor heralde yerli hocalara.

En iyisi Tugay'ı ve kral Hakan Şükür'ü getiriceksin.Bu takıma sinerji katıcak ve oyuncularla özellikle yerli oyuncularla sürekli bağı olucak birileri lazım.

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 00:32
Di Matteo nasıl olur sizce ?

William Rookwood
16.Haziran.2014, 00:38
Belki bir sürpriz olur da Lucescu ile anlaşırız. Onun dışındaki hocalara sıcak bakamıyorum açıkçası.

Flawless Victory
16.Haziran.2014, 00:48
Yunanistan'ın Avrupa Şampiyonu olduğunda takımın başında olan Otto Rehhagel gibi kurt bir hocanın gelmesi lazım. Gençlerin gelmesini doğru bulmuyorum. Artık deneme tahtası olacak bir klüp değiliz. Türkiye'de de Şenol Güneş dışında seçenek yoktu ama geçti.

E.Cartman
16.Haziran.2014, 04:35
DK bölümünde yazdım buraya da bırakıyım bunu.

Bu arada Hajro'yu Werder istiyorsa itekleyelim hemen. Ya sistemi takır takır işleyen bir takımda sistem oyuncusu olur ya Anadolu'yu dolaşır ya da ülkesine döner. Kararımı verdim artık gözüken o ki net overrated. Haa bu sözlerimi de yutturabilir bana ilerde ama ufak ihtimal.

uAburak89
16.Haziran.2014, 14:41
Lucescu yalan oldu, bakalım kim gelecek..

europeanconquer
16.Haziran.2014, 14:46
Arif abi bekliyoruz.

byariff
16.Haziran.2014, 14:47
2002"nin intikamini aldi resmen 1-1 oldu :( dediki shaktar kontrat sunmadi onume ama ben kalmayi tercih ediyorum yani diyorki 69 yasindayim iyi para kazaniyorum burda

olm biblo dedikte orayi demedim yani sadece biblo dedim agizada biblo sokulur degil mi :n::n:

europeanconquer
16.Haziran.2014, 14:48
Sana attığı gol ile skor kaç kaç oldu abi ? :zuhaha

uAburak89
16.Haziran.2014, 15:07
Mancini yetersiz ve Galatasaray için uyumsuz bir teknik direktördü belki ama adam gibi adamdı. İyi adamın hakkını yersen, ayak oyunları ile gitmeye zorlarsan, başına geleceklere razı olacaksın.

Şimdi olacaklar belli, Galatasaray camiası müdahale edeceği zamanı iyi bilir. Ünal Aysal tartışılmayacak bir hoca getirmek zorunda, yoksa olağanüstü kongre yakın, meşaleleri yakın!

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 15:10
Şimdi Luce defteri tamamen kapandı mı? Birdaha adı geçmez inşallah.

E.Cartman
16.Haziran.2014, 15:49
2002"nin intikamini aldi resmen 1-1 oldu :( dediki shaktar kontrat sunmadi onume ama ben kalmayi tercih ediyorum yani diyorki 69 yasindayim iyi para kazaniyorum burda

olm biblo dedikte orayi demedim yani sadece biblo dedim agizada biblo sokulur degil mi :n::n:
Kıvırma İspanyol o biblo buraya gelecek :zuhaha

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2014, 18:23
Lucescu'nun olmamasına sevindim.:)

footballer33
16.Haziran.2014, 18:25
Aslında Luce'nin gelmeyi hiçbir zaman can-ı gönülden istediğini düşünmüyorum. Türkiye'den nasıl ayrıldığı ve gittikten sonra yaptığı açıklamalar ortada çünkü. Türkiye'yi, Çavuşesku'nun Romanyası'na bile benzetmişti.

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 18:33
Ünal Aysal kimi getirecek merak ediyorum. Taraftarın beklentisi malum. Gidipte Martin Jol'ü falan getirirse büyük tepki görür.

europeanconquer
16.Haziran.2014, 19:38
Takımın başında bir teknik direktör olsun da kim olduğu hiç umurumda değil.

GicaHagi
16.Haziran.2014, 19:44
Ronald Koeman Southampton'la anlasmis listedeki isimler birer birer gidiyor. Muhtemelen Martin Jol veya Mustafa Denizli gelicek. Ama bu ikisiyle de avrupada basari zor. Icimden bi ses Sneijder'i falan kaynak yaraticaz diye satariz diyor.

europeanconquer
16.Haziran.2014, 20:21
Adam gelmiş 30 yaşına,en fazla 10 milyon euro veren çıkar.Biz verim almaya bakalım.Kaynak yaratacaksak illa Muslera'yı satarsak yaratırız ama onunla da sözleşme uzattık.Bence iyi böyle.Bu oyuncuları takımda tutarak alacağımız başarılarla,daha fazla kaynak yaratabiliriz.

Bordo61Mavi
16.Haziran.2014, 20:27
Zamaninda okadar yazdik, Senol Gunesi getirmesi lazimdi Galatasarayin ama gidip Mancini'yi getirdiler. Simdide aday gosterdikleri herkes birer birer ellerinden kaciyor

uAburak89
16.Haziran.2014, 20:30
Mustafa Denizli ve Avrupa denince aklıma hep Fenerbahçe ile 0 çekmesi geliyor.

SAİT71
16.Haziran.2014, 20:47
Mustafa Denizli ligi kazandırabilir belki ama Avrupa'da pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Eğer öncelikli olarak lig düşünülüyorsa Denizli uygun bir isim, diğer türlü işe yaramaz. Ertuğrul Sağlam tarzında bir hoca uygun olur bence.

europeanconquer
16.Haziran.2014, 20:54
Yahu 4. yıldız önemli de valla umrumda değil şu aşamada,ben sonuna kadar 50 yaş altında birisinin takıma getirilmesini tercih ederim.50 yaş altında olmayacaksa kim gelmiş veya gelmemiş umrumda değil.Valla sinirlendim bak.

E.Cartman
16.Haziran.2014, 20:59
Yahu 4. yıldız önemli de valla umrumda değil şu aşamada,ben sonuna kadar 50 yaş altında birisinin takıma getirilmesini tercih ederim.50 yaş altında olmayacaksa kim gelmiş veya gelmemiş umrumda değil.Valla sinirlendim bak.

Jose Mourinho
26 Ocak 1963 (51 yaşında)

:confused:

europeanconquer
16.Haziran.2014, 21:38
Jose Mourinho
26 Ocak 1963 (51 yaşında)

:confused:

La olum Jose Mourinho bize gelir mi la ? La bak iyice Angaralı özüme dönüyorum.Olum kafanı peynir ekmekle mi yedin la ? Napıyon sen ? Mourinho ney la,sağ kanada da Ronaldo'yu alalım istiyorsan ? Forvete'de Luis Suarez'i aldık mı tamam Mourinho alınmayacak kupaları bile alır la,Libertadores falan,gideriz Afrika Uluslar Kupası'nı falanda kazanırız.Dany'de sağ bekimiz olur.

E.Cartman
16.Haziran.2014, 21:59
La olum Jose Mourinho bize gelir mi la ? La bak iyice Angaralı özüme dönüyorum.Olum kafanı peynir ekmekle mi yedin la ? Napıyon sen ? Mourinho ney la,sağ kanada da Ronaldo'yu alalım istiyorsan ? Forvete'de Luis Suarez'i aldık mı tamam Mourinho alınmayacak kupaları bile alır la,Libertadores falan,gideriz Afrika Uluslar Kupası'nı falanda kazanırız.Dany'de sağ bekimiz olur.
Yok yere kendini yorma Oğuzhan lütfen. Bir önceki mesajdaki tezini anında çürüttüm. :0:

Fearless Coward
16.Haziran.2014, 22:06
Mancini gitti dedik de keşke gitmeseymiş arayacağız gibi duruyor. Adam başarısız mıydı değildi kesinlikle. Bence ilk sezonuna göre iyi işler çıkartmıştı. Bir şansı hakediyordu şimdi sen onu yollayıp Luce'yi de alamadın. Piyasaya bakıyoruz öyle tanındık adam gibi hoca da yok hiç. Ünal Başgan ayvayı yedi ben diyeyim size.

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2014, 22:09
unal basgan lucescu olmazsa da cilek niteliginde adaylarimiz var dedi TD icin, rahat olun. jose olmaz da yine kariyerli, dunya capinda birini getirirler bence.

europeanconquer
16.Haziran.2014, 22:10
Yok yere kendini yorma Oğuzhan lütfen. Bir önceki mesajdaki tezini anında çürüttüm. :0:

Tamam ülen seni mi kıracağım,getirsinler Feldkamp'ı o zaman görürüz babafingoyu*.

Tanım*:

Yelkenli bir teknede eğer direk üç kısımdan ibaret ise, en üstteki parçaya verilen ad.

MoisHaLe
16.Haziran.2014, 22:17
Mancini gibi bir adamı yollarsan böyle olursun. Ne demişler alma mazlumun ahını:)

uAburak89
16.Haziran.2014, 22:19
unal basgan lucescu olmazsa da cilek niteliginde adaylarimiz var dedi TD icin, rahat olun. jose olmaz da yine kariyerli, dunya capinda birini getirirler bence.

Abi bu tanımlamaya uygun ve boşta teknik direktör yok. Bizimkiler de tazminat verebilecek konumda değiller. Sıkıntı büyük yani. :)

europeanconquer
16.Haziran.2014, 22:24
Alman ekolü iyidir mesela Matthias Sammer falan güzel olabilir :D Başka da Alman olmaz,ABD'yi bırakırsa da belki Klinsmann olabilir.

30 Temmuz'a kadar anlaşırsak benim şartlarıma uyuyor Klinsmann,daha 49 yaşında :zuhaha

jevox06
16.Haziran.2014, 22:49
Bu gidişle Hagi gelecek beyler. Gelse başarılı da olabilir zannımca

uAburak89
16.Haziran.2014, 22:54
Hagi gelmesin ya, iyi ya da kötü olduğundan değil. Bu adam bizim efsanemiz, ondan iyisi gelmedi, gelmesi de bence mümkün değil. Onun bir kez daha istifaya davet edilmesini istemiyorum, yeteri kadar ayıp ettik zaten.

byariff
16.Haziran.2014, 23:36
olcan bitmis arkadaslar , bu hafta imzalarmis.

europeanconquer
16.Haziran.2014, 23:37
olcan bitmis arkadaslar , bu hafta imzalarmis.

Abi sen bir kaç hafta yazma ya Lucescu'dan sonra ''Sneijder bu sene bir yere gitmiyor.'' desen adam 2 gün sonra gider valla :zuhaha

Edit:

Bu arada söylediği doğru.

5 milyon euro + Salih Dursun'a Olcan'ı almışız sanıyorum.

byariff
17.Haziran.2014, 00:21
5 degil 2.5

europeanconquer
17.Haziran.2014, 00:24
Ama ben hoca belli olana kadar açıklanacağını sanmıyorum.Hoca ile anlaşıldığı zaman sormaları lazım ''Hoca biz bu oyuncu ile anlaştık,alalım mı ? '' diye.

MoisHaLe
17.Haziran.2014, 00:29
Olcan transfer inşallah doğrudur:) çok isterim gelmesini baya işimize yarar.

GicaHagi
17.Haziran.2014, 01:02
Yeni hoca istemese bile Olcan alinir zaten takimda yerli skntisi var hoca da hayir demez

uAburak89
17.Haziran.2014, 01:35
Salih Dursun'a verilen para 2.75 milyon euro. Ederi 1 milyon bile değil o ayrı konu da daha alalı 6 ay oldu. Sözleşmesinin bitimine bir sene kalan Olcan için 3.5 milyon + Salih teklifi fazlasıyla bonkörce bence. Tabii Trabzonspor cephesi Salih Dursun'u takımda görmek istiyorsa.

europeanconquer
17.Haziran.2014, 12:07
Löw diyollağ...

Löw gelirse Mancini gibi alışma süresi uzun sürer çünkü malum,adam Almanya'nın başında,rahat Haziran sonuna kadar Brezilya'da kendisi,mantıklı bir hamle olmaz.

byariff
17.Haziran.2014, 14:30
Hikmet hocam gelsin ligi herturlu alir ama avrupada ne yapa bilemem. Sahsen surekli kendini gelistiren bir hoca bir sansi hak ediyor

europeanconquer
17.Haziran.2014, 14:35
Yahu ne Hikmet Karaman'ı abi,bize Türk hoca sadece ; Terim,Güneş ve Denizli gelebilir.Diğerleri fos.

Derwall'in genç versiyonunu bulabilsek keşke.

Homer J.S
17.Haziran.2014, 15:38
Abi yıl olmuş 2014 hala hikmet hoca diyosun. Fatih Terim galaxy s5, 2000 liraysa hikmet karaman çift hatlı çakma samsung 199 lira.

davidvilla
17.Haziran.2014, 15:43
hikmet karaman hakkında tam yorum yapacağım, bir gülme geliyor :D

Banega
17.Haziran.2014, 15:47
Ya beyler Yılmaz Vural'a ne dersiniz? Adamla o kadar dalga geçiliyor ama hiç istediği şansı alamadı.Tam Türk takımına uygun bir hoca olduğunu düşünüyorum ben.Oyuncuları Fatih Terim gibi gazla çalıştırır.Bir şansı hakediyor bence.

MoisHaLe
17.Haziran.2014, 15:56
Arkadaşlar biz deneme tahtası mıyız yahu? Yılmaz Vural, Hikmet Karaman şans hakediyor diye mi gitti Mancini? Mancini den daha üstün biri gelmezse eğer yönetimin işi zor. Ünal aysal bunun altında ezilir. Kulübü iyice kendi oyuncağı yaptı. Hevesini alınca inşallah ardında bir enkaz bırakmaz.

Banega
17.Haziran.2014, 16:00
Arkadaşlar biz deneme tahtası mıyız yahu? Yılmaz Vural, Hikmet Karaman şans hakediyor diye mi gitti Mancini? Mancini den daha üstün biri gelmezse eğer yönetimin işi zor. Ünal aysal bunun altında ezilir. Kulübü iyice kendi oyuncağı yaptı. Hevesini alınca inşallah ardında bir enkaz bırakmaz.

O konuda haklısın da, işte Aysal Lucescu'ya güveniyordu, olmadı.Şu an boşta olan ünlü hoca aklıma gelmiyor.Bende isterim Löw gelsin, Heycknes gelsin ama olmuyor işte.

europeanconquer
17.Haziran.2014, 16:01
Ünal Aysal yönetimi hatalı olabilir,başarısız olabilir ancak kulübün çitasını,itibarını her türlü yükseğe taşımışlardır,gittikleri zaman da çok başarılı bir Galatasaray olmasa da artık her sene şampiyonluğa oynayan bir Galatasaray olacaktır.Başkanı ''şampiyonu biz belirleyeceğiz.'' gibi vizyonsuz,ezikçe cümleler kurmayacaktır.

Ama ben bu teknik direktör seçiminde Ünal Aysal'a güvenmiyorum,getirilecek teknik adam çoğumuzun içine sinmeyecek.Onun da ömrü en fazla Mancini kadar olacak.

byariff
17.Haziran.2014, 16:08
Tamam beyler vurmayin :D

Facx
17.Haziran.2014, 16:40
Gerets gelse keşke

semih99999
18.Haziran.2014, 17:03
bize diego simeone gibi hırslı bi takım yaratacak ya da Klopp gibi sistemli bi hoca lazım işte benzer birini bulun :D

europeanconquer
18.Haziran.2014, 17:32
bize diego simeone gibi hırslı bi takım yaratacak ya da Klopp gibi sistemli bi hoca lazım işte benzer birini bulun :D

Abdurrahim Albayrak :n:

E.Cartman
18.Haziran.2014, 18:56
Ottmar Hitzfeld diyolla

byariff
18.Haziran.2014, 19:18
Emekli olcak aciklamisti

europeanconquer
18.Haziran.2014, 19:28
Artık birisi olsun yahu,çıldıracağım.Mancini'yi özledim ben :(

Kocasız kalamayan orta yaşlı kadınlar gibi hissediyorum kendimi.Tanım pek uygun olmadı ama durum bu :(

E.Cartman
18.Haziran.2014, 19:29
Artık birisi olsun yahu,çıldıracağım.Mancini'yi özledim ben :(

Kocasız kalamayan orta yaşlı kadın gibi hissediyorum kendimi.Tanım pek uygun olmadı ama durum bu :(

Sen cozuttun iyice bi kaç gün düşünme bunları çık gez falan. Yoksa yolun yol değil :zuhaha

europeanconquer
18.Haziran.2014, 19:30
Sen cozuttun iyice bi kaç gün düşünme bunları çık gez falan. Yoksa yolun yol değil :zuhaha

Koca istiyom,gel beni al,al beni laaan al beniii !

:zuhaha

byariff
18.Haziran.2014, 21:00
Thomas tuchel kim cogu takip ettigim kisi keske gsye gelse falan diyorlar nasil bir hoca ki hic takip etmedim

uAburak89
18.Haziran.2014, 21:25
Thomas tuchel kim cogu takip ettigim kisi keske gsye gelse falan diyorlar nasil bir hoca ki hic takip etmedim

Yeni Klopp. Keşke gelse.

byariff
18.Haziran.2014, 21:47
tip olarakda benziyormus evet. :D

europeanconquer
18.Haziran.2014, 21:53
Tuchel çok güzel olur.Bende tanımıyorum ama genç olarak Ümit Özat'ı getirsenler derim ki hani bir plan var,gelecek için sistem oturtsun diye geldi derim ama yaşlı istemiyorum,Alex Ferguson'u getirsinler istemem.(İSTEDİ)

:n:

Fearless Coward
18.Haziran.2014, 21:59
Tuchel çok beğendiğim bir hoca o da Kloop gibi Mainz'de başladı bizle şaha kalkar tamamen. :D

jevox06
18.Haziran.2014, 22:54
Ralf Rangnick geliyo galiba beyler. Bu hoca hakkında bilgisi olan ?

europeanconquer
18.Haziran.2014, 22:58
İşe yaramaz bence.

mwaru
18.Haziran.2014, 23:10
Ralf Rangnick geliyo galiba beyler. Bu hoca hakkında bilgisi olan ?

2 ay sonra tükenmişlik sendromu der bırakır.

E.Cartman
18.Haziran.2014, 23:12
Tuchel falan sende bende sevinç yaratır da standart bir Galatasaray taraftarını kesmez. 2. haftadan itibaren ayağını kaydırmaya çalışırlar.

SAİT71
18.Haziran.2014, 23:39
Daum falan gelmesinde :)

europeanconquer
18.Haziran.2014, 23:53
Daum falan gelmesinde :)

Bunlar hep provokasyon,bunlar hep dış mihrakların işi.

Kardeşlerim,bunların tuzağına düşmeyin !!! Kulübümüz,takımın başına çok iyi olmasa da,dünyaca ünlü veya potansiyel ünlü bir hocayı getirecektir !!!! Paralel yapının oyununa kanmayın !!!!

Yeni Galatasaray'ın önünü kesmeye çalışıyor bunlar !!!?!?!?!?

:zuhaha

jevox06
19.Haziran.2014, 00:12
Yok beyler ne Daum'u allasen. %90 Ralf Rangnick gelicek. Arif abi kadar olmasada sağlam duyumlar aldık :n::n:

uAburak89
19.Haziran.2014, 01:15
Hajrovic gereksizi sözleşmesini tek taraflı fesih edip üstüne de 4.6 milyon Euro istiyormuş. Bu transferde emeği geçenlerin yatacak yeri yok.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 01:19
Hajrovic adam değilmiş onu anladık,sözleşmeni fesh edersin onu anlarımda 4,6 milyon euro nedir arkadaş ?

Uğurlar olsun,yolu inşallah açık olmazda Galatasaray forma giyebileceği en iyi kulüp olur.

Birde yüzsüz yüzsün ben Galatasaray'da oynamak istiyorum falan açıklama yapmıştı geçenlerde.Yahu sen artık bedavaya oynasan bile barınamazsın kulüpte.

Amrabat var ya aşkmış,canmış,cananmış.Bütün kötü sözlerim,hakaretlerim,artık hakkında ne ters söylediysem üzgünüm,performansı iyi değildi ama adam gibi adamdı.

byariff
19.Haziran.2014, 01:31
Oyuncunun parasini aninda yatiran klup yok zatende hayrovicin yaptigi terbiyesizlik

uAburak89
19.Haziran.2014, 01:34
Bosna için Türk halkının desteğini de bekliyordu dalga geçer gibi.

Parasını alamadıysa şikayet etmek hakkıdır, ancak bu aynı zamanda biraz ayıp ve karaktersizlik. Sonuçta açlıktan ölmemiştir. Hajrovic gibi 2.sınıf futbolcuyu almak, Türk olarak oynatırız diye düşünmek bizim yönetimin hatası.

Hajrovic kendini bir halt sanıp Galatasaray'ı basamak olarak görmüş. Hem oynayamayıp hem de parasını alamayınca da aklı çakallığa gitmiş. Ribery ve Ferrari örnekleri gibi olur bu işin sonu. Fifa oyuncudan taraf her zaman.

Salih Dursun, Hajrovic gibi saçma transferlerin bedelini ağır ödeyeceğiz gibi gözüküyor. Çok yazık.

Ribery ile Hajrovic'in ortak noktası Bülent Tulun. Adnan Sezgin'den kurtulduk Bülent Tulun yine hortladı. Kabus gibi.

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 01:42
Hajrovic sen kimsin ya neyi başardın neyi kanıtladın da kendini bir şeyler sanar oldun Allah aşkına. İnşallah başka hiçbir yerde de dikiş tutamaz da bu genç yaşında yaptığı hatayı çok ağır bir şekilde öder.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 01:47
-Düğün için gitti,bu bilindik bir şey adamın düğün fotoğrafları bile var.
-Parasını alamadı,FIFA'ya başvurdu dediler,hakkıdır,para ödensin normale döner herhalde dedik.
-Kendisi röportaj verdi ; http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/05/22/ozel-roportaj-izet-hajrovic-galatasarayda-hicbir-futbolcu-parasini-alamiyor/
-Sıkıntı sadece parasını alamadığından kaynaklı gözüküyordu röportajda.
-Eee bu adamın parası da yattı.
-Paranı aldın,alacağın yok,4,6 milyon euro isteyip erken fesih için başvuruyorsun.

Menajerlerin gazlamasıyla Hajrovic çakallık yapmaya kalktı,çok belli,%51 Hajrovic bu davayı kazanan taraf olacaktır diye düşünüyorum ama Galatasaray taraftarının ahı elbet tutar bir gün.

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 01:52
Bu adamın yaptığı tam bir yamyamlık. Kendini ne sanıyor acaba? Menejerlerin aklına uyarak hareket ediyorsa azıcık mantıklı davransın. Ben zannetmiyorum şu adamı bizden daha iyi bir kulübün alıpta daha çok şans vereceğini.

Ayrıca parası ödenmedi mi ? Ödendiyse, Gs'de oynamak istiyorum deyip bu neyin talebi? Bunun için kurallar ne diyor acaba, net bilen var mı?

europeanconquer
19.Haziran.2014, 01:54
Bu adamın yaptığı tam bir yamyamlık. Kendini ne sanıyor acaba? Menejerlerin aklına uyarak hareket ediyorsa azıcık mantıklı davransın. Ben zannetmiyorum şu adamı bizden daha iyi bir kulübün alıpta daha çok şans vereceğini.

Ayrıca parası ödenmedi mi ? Ödendiyse, Gs'de oynamak istiyorum deyip bu neyin talebi? Bunun için kurallar ne diyor acaba, net bilen var mı?

FIFA bu tarz konularda oyuncuyu 6-0 önde başlatıyor.Hajrovic'te vurmuş 7-0 olmuş.O iş yaş,taksitlendirir falan filan o parayı ödetir bize FIFA,pek şans tanımıyorum ben bize.

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 01:57
Günü gününe para ödeyen kaç kulüp var ki ? İş hayatında bile yanlış bilmiyorsam 2-3 ay alamadıktan sonra başvuru yapabiliyorsun. Bu adamın maaşı şu an ödenmişse fifa 2 ay geciktirdin deyip bize para ödetirse çok saçma.

twitterı falan yok mu şunun? İçimdekileri döksem keşke..

europeanconquer
19.Haziran.2014, 01:59
Günü gününe para ödeyen kaç kulüp var ki ? İş hayatında bile yanlış bilmiyorsam 2-3 ay alamadıktan sonra başvuru yapabiliyorsun. Bu adamın maaşı şu an ödenmişse fifa 2 ay geciktirdin deyip bize para ödetirse çok saçma.

twitterı falan yok mu şunun? İçimdekileri döksem keşke..

Instagram'ı var ; hajrovicizet14

Fearless Coward
19.Haziran.2014, 02:01
Tuchel %100 geliyor beyler hep Arif mi yapacak böyle şeyleri sıra bende. :p Güzel günler bizi bekliyor. :p Twitter'da baya çalkalanmış TT bile olmuş adamın ismi. :D

europeanconquer
19.Haziran.2014, 02:05
Tuchel %100 geliyor beyler hep Arif mi yapacak böyle şeyleri sıra bende. :p Güzel günler bizi bekliyor. :p Twitter'da baya çalkalanmış TT bile olmuş adamın ismi. :D

Abi pek tanımıyorum adamı ama taklalar atarak kutlarım,çünkü genç.

Kaynağın neresi ?

Edit:

Bu arada Mancini'ye verilmesinden korktuğumuz tazminat Hajrovic'e verilecek :zuhaha

Fearless Coward
19.Haziran.2014, 02:11
Kaynağım çok gizli açıklayamam (yok desene şuna sen :zuhaha) yalnız bize böyle potansiyelli hoca iyi gider Avrupa'da başarı için böyle hoca lazım bize yoksa bende bilirim Mustafa Denizli'yi alıp ligi almayı.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 02:11
http://i.radikal.com.tr/150x113/2014/01/15/fft16_mf1916126.Jpeg

THIS IS GALATASARAY BABY

E.Cartman
19.Haziran.2014, 02:14
Kaynağı tam olarak bu :zuhaha

http://i.imgur.com/tjcP7ZL.png
http://i.imgur.com/A3w6bMI.png

europeanconquer
19.Haziran.2014, 02:17
Sevineyim mi ? Gerçek hesap mı ?

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 02:19
Doğruysa hayırlısı olsun. Şu takım bir hoca istikrarı sağlasın. Ne var şu adamda 5-10 yıl bizim takımı yönetse..

Fearless Coward
19.Haziran.2014, 02:20
Hesap gerçek beyler rahat olun Başgan halletti hoca işini. :D

europeanconquer
19.Haziran.2014, 02:21
Doğruysa hayırlısı olsun. Şu takım bir hoca istikrarı sağlasın. Ne var şu adamda 5-10 yıl bizim takımı yönetse..

Aynen takımın Sneijder'dan sonra ki maestrosu da Oğuzhan Kayar olur umarım.O arkadaştan ben çok umutluyum.O kadar para verdik birde :zuhaha

Hajrovic gitti ya şimdi ona sardım,o da FIFA'ya verir bizi :n:

Flood olacak ama yapmak zorundayım.

İnanmayın beyler hacker yine iş peşinde,uğraşıp duruyor bizlerle.

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 02:23
http://i.hizliresim.com/O2jW44.png

Flood olacak ama yapmak zorundayım.

İnanmayın beyler hacker yine iş peşinde,uğraşıp duruyor bizlerle.

Yani buda mı gol değil ?

Redrum
19.Haziran.2014, 02:24
Hajrovic bence iyi topçu, ben seviyorum. İnşallah başarılı olur. Geldiği günden beri herkeste kendisine karşı bir nefret vardı değişik bir antipati vardı nedenini anlayabilmiş değilim. Biraz da ezik bir tip zaten. O yüzden ayrı bir sempatim var. Bana bu haberler doğruymuş gibi gelmiyor pek ama yönetimin zaten onu göndermek için de bahane arıyormuş gibi bir havası vardı (veya medyanın).

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 02:25
Hajrovic bence iyi topçu, ben seviyorum. İnşallah başarılı olur. Geldiği günden beri herkeste kendisine karşı bir nefret vardı değişik bir antipati vardı nedenini anlayabilmiş değilim. Biraz da ezik bir tip zaten. O yüzden ayrı bir sempatim var. Bana bu haberler doğruymuş gibi gelmiyor pek ama yönetimin zaten onu göndermek için de bahane arıyormuş gibi bir havası vardı (veya medyanın).

kapa başvurduğu hakında bilgi verilmiş.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 02:26

Yahu abi FIFA'dan bildirim gelmiş daha ne doğru değili,KAP'a falan bildirildi.İyi topçu olduğuna bende katılıyorum,1 saat önceye kadar da en çok arkasında duran belki de bendim ama bizi söğüşlemeye gelmiş anlaşılan.

@MoisHaLe

Bence bu da gol değil ama çekirge de 2 kez sıçrar hani :zuhaha Bekleyelim görelim.

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 02:28
Hey Allahım ya ne hallere düştük be Ünal Reyiz.. Hallet şu problemleri de içimiz ferahlasın yahu..

Ayrıca şöyle bir gerçek var ki; Tuchel gelsin 5-10 sene idare etsin diyorum da taraftarların büyük çoğunluğunun tepkisi, bu kim nereden buldular, çok mu aradılar tarzı olacak ve direkt kanı başarısız olacağı yönünde olacak. 3-5 maç kötü giderse de yuhalanmalar başlar.

mwaru
19.Haziran.2014, 02:32
Hesap fake : https://twitter.com/thomastuchel şimdi de değişti tweetler falan sıfırlandı.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 02:32
Hesap fake : https://twitter.com/thomastuchel şimdi de değişti tweetler falan sıfırlandı.

https://twitter.com/ThomasTuchel_GS/status/479370449739325442

Muhtemelen bu da fake veya hacklenmiş hesap.

Walter Sakana
19.Haziran.2014, 02:33
http://i.hizliresim.com/O2jW44.png

Yani buda mı gol değil ?

arkadaş bişe ekliyorsunuz, çevirisini de yazın yahu çatlatmayın adamı :D

mwaru
19.Haziran.2014, 02:34
https://twitter.com/ThomasTuchel_GS/status/479370449739325442

Üzgünüz böyle bir sayfa yok diyor. Ne oluyor Tuchel beni mi engelledi acaba :d

@WalterSakana

Gs'de çalışacağım için çok heyecanlıyım falan diyor abi.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 02:35
Üzgünüz böyle bir sayfa yok diyor. Ne oluyor Tuchel beni mi engelledi acaba :d

@WalterSakana

Gs'de çalışacağım için çok heyecanlıyım falan diyor abi.

http://i.imgur.com/kYLULLw.png

Silmiş twiti demek ki hacklenmiş veya fake :n: Hesabın adını değiştirmiş birde.

Birileri fena goygoy yapıyor :D

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 02:35
@Walter Sakana
Kısacası hayallerimizle oynandı:) hala hocamız yok. yetimiz.

uAburak89
19.Haziran.2014, 02:58
Biz önce bir futbol aklı transfer edelim, paraları gereksizlere dökmeyelim. Ondan sonra Löw, Tuchel muhabbeti yapılsın.

Önce yaşanan rezilliğin hesabı verilsin. Sorumluları bedel ödesin.

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 02:59
Ünal başkanın kurumsallaşma yeteneği işte. bu adama böyle bir sözleşmeyi kim yaptıysa o ödesin parayı.

jevox06
19.Haziran.2014, 03:01
Allah Kerim Fatih Terim !

Yeniden Oluyomuş Bir De :n::n: Hepimiz Aynı Marşı Söyleriz

İmparator ... İmparator ... İmparator Fatih Teriiiiimm ... İmparatorrr İm-pa-ra-tor İmparator Fatih Terim :D

europeanconquer
19.Haziran.2014, 03:02
Bülent Tulun'dan başkası değil sorumlu.Kulübe faydası yok bu adamın,ben hiç görmedim.

Fearless Coward
19.Haziran.2014, 03:08
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/109039/galatasarayda-tuchel-sesleri

Adamlar yazmış işte balon değil demekki var bir şeyler. :D Hadi bağalım.

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 03:10
Tuchel gelse de olmaz ki ya.. Taraftarların çoğunluğu istemez. 3-5 kötü giden maçtan sonra yuh sesleri başlar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2014, 03:14
gelirse eger tuchel icin sabir gerekli, sistem adami. mainz ile iyi bir kariyeri var. yurt disinda ne kadar basarili olur muamma tabi. gs ve alman ekolu yillardir cok uyumluydu. biraz uzaklasilmisti. yerinde bir secim olabilir bence.

attirson
19.Haziran.2014, 14:07
Sneijder Manu'dan teklif gelmesi halinde gidecegini söylemis.

erdem344
19.Haziran.2014, 14:10
Bu futbolla kimse almaz onu

Dünya kupasında 2 maçta da çok kötüydü özellikle son maç da son pasları hep kötü kullandı

bilmania
19.Haziran.2014, 14:32
Sneijder zaten o tarz bir oyuncu değil ki. Zamanı gelince uzaktan bir şut çeker, ya da çok iyi bir arapası atar o da gol olur. Direk skora katkı sağlayabilen bir oyuncu.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 14:38

Dünya kupasında 2 maçta da çok kötüydü özellikle son maç da son pasları hep kötü kullandı

He canım he.

Galatasaray'da mutlu olduğunu belirten Sneijder, "Kulübümde kendimi ispatladım ve oraya çok alıştım. Buna rağmen Van Gaal'den teklif almam halinde göz ardı edemem" ifadesini kullandı.

Gitmek isterse gider,kimseyi zorla tutmuyor Galatasaray.Giderse üzülürüz tabi orası ayrı.

Facx
19.Haziran.2014, 15:01

he he ilk maç 2 asisti babam yaptı zaten

(2.maçı kaçırdım)

sneijder ın röportajını tamamen milli takım kampında olmasına bağlıyorum ben van gaal i sevdiklerini bile düşünmüyorum oyuncuların bide üstüne bu adam evini buraya taşıdı diğer futbolcular gibi mevsimlik işçi tarzı tek başına takılmadı ailesi burda yaşıyor eşi türkçeyi yeni öğrenmiş ben sözleşme süresi dolmadan gitmeyi düşüneceğini sanmıyorum

Banega
19.Haziran.2014, 15:24
Sneijder'in açıklaması normal ya, öyle ayrılmak istiyor gibi bir anlam çıkarılmamalı.

Haklısın ya, bence Meireles'i almalılar.Sneijder berbat oynuyor.Yaptığı iki asistte şanstı sadece.

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2014, 15:26
her teknik direktor ulkesinde guvendigi adamlari gittigi takima goturur. sneijder > manu ihtimali o yuzden yuksek bence. su anki milli takimdan 2-3 kisiyi daha yaninda goturur buyuk ihtimal. zaten manunun transfer ihtiyaci da malum. sino ile yol ayrimina gelinebilir. aciklamalar da transfer zemininin olustugunu gosteriyor.

urwrdskkn
19.Haziran.2014, 15:31
Tuchel Tercihi Diğer Bacağımıza Kurşun Sıkma Gibi Olacak Gibi Gözüküyor...

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 15:58
Sneijder'in bizi bırakacağını hiç zannetmiyorum. Karı-Koca burayı seviyorlar ve buraya yerleştiler yani. Dil dersleri de alıyorlar.

mwaru
19.Haziran.2014, 15:58
Yahu adam ikinci macta gayet de kotu oynadi ne diye hemen saldiriyorsunuz insanlara anlamiyorum. Sneijder kotu oynadi diyebilmek icin once meireles kotuydu, bruno rezildi, emenike yoktu sahada demek mi lazim ? Niye bu kadar hazimsizsiniz insan fikrini soyleyemez mi ?

europeanconquer
19.Haziran.2014, 16:04
Yahu adam ikinci macta gayet de kotu oynadi ne diye hemen saldiriyorsunuz insanlara anlamiyorum. Sneijder kotu oynadi diyebilmek icin once meireles kotuydu, bruno rezildi, emenike yoktu sahada demek mi lazim ? Niye bu kadar hazimsizsiniz insan fikrini soyleyemez mi ?

Sneijder kötü oynadı demek için kötü oynaması gerekiyor.Hollanda'nın çoğu atağını Sneijder organize etti,Depay ile sol kanadı daha verimli kullandılar.Depay Sneijder'a göre daha iyi oynadı ama Sneijder'da kötü oynamadı.Savunmaya yardım etti,oyunu rahatlattı,oyunu genişletti.Sadece bir kaç tane pas hatası oldu,eğer onlar kötü oynadı denmesi için gerekçeyse evet kötü oynadı.

byariff
19.Haziran.2014, 16:04

2. maçta kotuydu dese olurdu ama 2 mactada kotuydu demek ilk macdaki iki asistine guzel oynuna haksizlik olurdu. he tabi herkesin fikrine saygi duymak lazim o arkadasa goru kotu oynamis olabilir

mwaru
19.Haziran.2014, 17:30
2. maçta kotuydu dese olurdu ama 2 mactada kotuydu demek ilk macdaki iki asistine guzel oynuna haksizlik olurdu. he tabi herkesin fikrine saygi duymak lazim o arkadasa goru kotu oynamis olabilir

Ben de bunu diyorum. C.Ronaldo, Messi gibi futbolcular bile tribünden tepki görüp ıslıklanıyor yani demem o ki futbol subjektiftir.

SAİT71
19.Haziran.2014, 18:03
Sneijderin burdan transferi için DK performansına gerek yok, van gaal istediği zaman Man Utd'ye transfer edevilir. Zaten takmış durumda Tr'de oynamasına. Osebeple Dk kotu oynasada transferini değiştirmez

KanaKe
19.Haziran.2014, 19:37
galatasaray en iyisini yapar sneijderi satmakla sneijder cani istedigi zaman oynayan bir oyuncu dünya kadarda para aliyor galatasaraya reklamdan baska birsey kazandirmadi.. melo icinde teklif varmis bence oda zaman gecmeden satilmali 10 milyon euro gayet iyi bir para yerleri mutlaka dolar..

Redrum
19.Haziran.2014, 19:41
Sneijder geçen sene takımın en çok gol atan ikinci oyuncusu (bir gol farkla Burak birinci), bütün golleri ve asistleri spektaküler, takımda iki tane kanat olsa o zaman görürdük ligin tozunu attırırdı ki bana göre yine de attırdı. Sneijder gibi profesyonel oyuncu ligimize az gelir. Takımda her zaman kalması taraftarıyım, 15-20 M Eurolar gelir geçer ama her zaman bir Sneijder gelmez bu takıma.

SAİT71
19.Haziran.2014, 19:58
Bence Sneijder ligimiz için artı bir oyuncu, kalmasından yanayım. Man Utd'ye gidip ne yapacak. Kurmuş düzenini. Eşi bile bizden birisi oldu, Türkçe falan konuşuyor. Herşey pozitif.

E.Cartman
19.Haziran.2014, 20:25
galatasaray en iyisini yapar sneijderi satmakla sneijder cani istedigi zaman oynayan bir oyuncu dünya kadarda para aliyor galatasaraya reklamdan baska birsey kazandirmadi.. melo icinde teklif varmis bence oda zaman gecmeden satilmali 10 milyon euro gayet iyi bir para yerleri mutlaka dolar..
Aynı Sneijder'i mi izledik acaba ? Ya da sen gerçekten Sneijder'i izledin mi ? Hani şu yerlilerin çoğu laylaylom durumdayken Melo'yla birlikte savaşan tek adam olan Sneijder'den bahsediyoruz değil mi ?

KanaKe
19.Haziran.2014, 20:29
sneijder kötü oyuncu yada kötü performans sergiledi demedimki niye hemen yanlis anliyorsunuz? adam mac seciyor resmen hepsi bu cani istedigi zaman oynuyor her macta savastigini görmedim sahsen.. kagit üzerinde istatistiklere bakarsak evet gecen sezon iyi bir performans sergiledi ama aldigi paraya deger mi? bence degmez...

E.Cartman
19.Haziran.2014, 20:58
sneijder kötü oyuncu yada kötü performans sergiledi demedimki niye hemen yanlis anliyorsunuz? adam mac seciyor resmen hepsi bu cani istedigi zaman oynuyor her macta savastigini görmedim sahsen.. kagit üzerinde istatistiklere bakarsak evet gecen sezon iyi bir performans sergiledi ama aldigi paraya deger mi? bence degmez...
Bende zaten Sneijder'e kötü dedin ya da kötü performans sergiledin demedim ki. Aynı Sneijder'i izlememişiz dedim. Hala da aynı fikirdeyim. Sneijder'e de maç seçerek oynadı diyorsak takımı hepten çekelim ligden.

europeanconquer
19.Haziran.2014, 22:29
Sneijder maç seçiyorsa,bence aynen devam etsin seçtiği maçlara.

http://i.imgur.com/HrkT6hi.png

http://i.hizliresim.com/ZNE63Z.gif

http://82.222.152.134/imgsdisk/2014/04/06/060420142145588456748.jpg

Daha çok var ama bunlar yeterlidir diye düşünüyorum.

attirson
19.Haziran.2014, 22:35
Sneijder'ın maç secme konusunda birşey diyemeyecegim ama eger maç seciyorsa koydukların secilecek maçlar zaten. :D Fb , Juve , Ts hepsi önemli vitrin maçlarıydı.Fb ve Juve zaten önemli maçlar Ts maçı da ligdeki durum acısından önemli bir maçtı.

MoisHaLe
19.Haziran.2014, 22:36
Adam Juve'ye attığı golle parasını çıkardı:)

europeanconquer
19.Haziran.2014, 22:40
Sneijder'ın maç secme konusunda birşey diyemeyecegim ama eger maç seciyorsa koydukların secilecek maçlar zaten. :D Fb , Juve , Ts hepsi önemli maçlardı.

Bursa deplasmanı,kupa finali,Arena'da ki Karabükspor maçı,Arena'da ki Bursaspor maçı.

7 maç etti ve bu 7 maç sazı eline alıp fena çaldığı maçlar.Daha sayabileceğim çok maç var.

Facx
20.Haziran.2014, 00:34
sneijder maç seçiyo diyen adam bizim maçları izlemeyip düz argümanlarla sallıyodur sneijder en kıytırık takımla maç yaparken bile bizim cezasahası önüne kadar gelip pres yapıyo

E.Cartman
20.Haziran.2014, 14:38
Ceyhun Gülselam: ''Bence Klopp bile Tuchel'in yanında hikaye kalır. Sahadaki futbolcu gibi savaşır. Futbolu iyi bilir, taktik ustasıdır.''
Aha Ceyhun yeni hocaya da kapağı attı :zuhaha

semih99999
20.Haziran.2014, 19:27
yav ne oldu tuchel filan alın şu adamı altyapıyı ve bütün transferleride ona bırakın gerçi sanmıyorum hocasız kalcaz diye tırsıyorum :D

Fearless Coward
20.Haziran.2014, 19:37
Başgan'ın hoca falan alacağı yok yeni sezona hocasız giriş yapmak istiyor canı sıkılmış. :zuhaha Yok bu böyle olmayacak Aysal başgan takımı Sabri ve Melo'ya emanet etsin hem hoca hem kaptan olsunlar. :D Ya da maç maç oynasınlar bi maç Sabri bi maç Melo TD olsun diyeceğim de Melo hep oynaması şart o yüzden Sabri reis'e büyük iş düşer. :zuhaha

byariff
20.Haziran.2014, 20:02
Baskan acale etmiyor supriz olaylar olcak cunki 17 temmuzda

europeanconquer
20.Haziran.2014, 20:22
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/son-dakika-iste-galatasaray-in-listesindeki-ilk-isim-eurosport-ozel_sto4295339/story.shtml

Eurosport,okuma,okutturma.

Hadi Arif abiyi anlarımda böyle habercilik mi olur arkadaş ?

MoisHaLe
20.Haziran.2014, 20:41
Hahahaha :) kesin bu bölümü okuyup haber yaptılar:)

E.Cartman
20.Haziran.2014, 20:50
Doğru söyleyin lan hanginiz Eurosport'ta çalışıyor. Vallahi kızmıcaz.

byariff
20.Haziran.2014, 21:02
hikmet karaman oleyyy :D :D bir kac kisiyle konustum 17 temmuzu bekliyor dediler baskan o yuzden hocada cok aceleci degilmis eger malum klubun kume dusmesi kesinlesirse baskan hoca icin cok cok para harcamicak direk hikmet hocayi getircek :D

Fearless Coward
20.Haziran.2014, 21:08
Kulüp niye küme düşüyor Arif şaka mısın ? :D

byariff
20.Haziran.2014, 21:10
Malum klubun diyorum olm biz degil :D yani fenerbahceyi kastediyorum

E.Cartman
20.Haziran.2014, 21:11
17 temmuz ne demek beyler farkında mısınız :D

europeanconquer
20.Haziran.2014, 21:32
Değil malum kulüp bütün kulüpler küme düşse başkan Hikmet Karaman'ı getirmez.

SAİT71
20.Haziran.2014, 21:54
O zaman kesin yalandır Karaman olayı :)

byariff
21.Haziran.2014, 00:24
Tomas tuchelde sona yaklasilmis diyolar hikmet hocama yollar kapaniyor yine galiba

Facx
21.Haziran.2014, 02:13
17 temmuz ne demek beyler farkında mısınız :D

doğum günümden 3 gün sonrası :icon_cool:

europeanconquer
21.Haziran.2014, 20:42
Tuchel ile anlaşmışız Mainz 4-5 milyon euro bonservis(!?!?) istiyormuş.

Ftw öyle diyor.

Fearless Coward
21.Haziran.2014, 20:48
Tuchel dedik o kadar geliyo reis. Rahat olun ben Arif değilim. :zuhaha

byariff
21.Haziran.2014, 20:54
Hazirandan beri maasi odenmiyormus adamin ben olsam tuchelin yerinde istifa ederim gs versin bunun alacaklarini 1-2m euro mainze niye 4-5 oduyelim bunu hemen baskana ileteyim ben

Nocna Mora
21.Haziran.2014, 23:05
Tam bir fiyasko bence Mancini'nin gönderilmesi. Lucescu gelecek diye bir gaza geldi yönetim yolladılar Mancini'yi. Simdi de takım ortada. İlginc...

europeanconquer
21.Haziran.2014, 23:15
http://cdn2.memuruz.net/wp-content/uploads/2014/06/galatasaray-da-yeni-teknik-adam-thomas-tuchel-kimdir-spor-haberleri.jpg

Hayırlı olsun.Tam istediğim gibi bir teknik adam geldi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Haziran.2014, 23:23
Low falan yaziyodu butun medyada, tuchel mi gelicek simdi. lucescu gelseydi iyiydi de tuchel soru isareti. turkiyeyi taniyacak falan, SL deneyimi de yok. imzalar atilmadan bu transfere pek inanasim gelmiyor. daha kariyerli birini ister unal basgan.

uAburak89
21.Haziran.2014, 23:24
Resmi açıklama gelmeden inanmamak lazım. Malum bizim basının utanıp sıkılma huyu yok, bugün Tuchel derler olmadığı zaman da başka isim için bitti derler.

Redrum
21.Haziran.2014, 23:46
http://devrimderki.blogspot.de/2014/06/rulebreaker-thomas-tuchel.html

Buyurun o zaman hocamızın bir röportajı. Yakından tanıyalım :D

MoisHaLe
21.Haziran.2014, 23:47
Hadi gari ya bi hoca bulamadık.

Walter Sakana
21.Haziran.2014, 23:48
Skibbe de Tuchel gibi potansiyelli falan deniyordu, onun gibi çıkmasın da...

Diğer yandan bir de Löw örneği var. Önce Fenerbahçe'den sonra Adanaspor'dan kovuldu gitti şimdi nerede.

Facx
21.Haziran.2014, 23:49
Skibbe de Tuchel gibi potansiyelli falan deniyordu, onun gibi çıkmasın da...

kızcaksınız belki ama skibbe çok ta kötü değildi bence :D lincoln sakatlandıktan sonra takım çökmüştü zaten takımın defansının hali içler acısıydı onun dışında çok iyi hücum futbolu oynadıyodu :D bu tuchel i de bi tek ben tanımıyorum sanırım :D

byariff
21.Haziran.2014, 23:52
totthennam luverkusen schalke zamaninda istemis ama olmamis totthenam niye olmadi bilmiyorum ama almanyadaki yasayanlara gore mainz yonetimi 5-6m euro istemis hocayi almak istiyorsaniz diye..... gerçektende tuchell icin yorumlar olumlu ayni klopp gibi psikoloji ve pedagoji eğitimi almis , kloppdan daha fazla cilgin vs diyorlar orasini bilemiyorum tabi ama tek bildigim birsey var yonetim buyuk risk aldi... cl tecrubesi yok + sneijder gibi burak gibi muslera(neysede) melo gibi yuksek oyuncu profilleriyle hic calismamis acaba mainzdeki gibi burayada agirligini koyabilcekmi ? hep beraber gorecegiz...

+ fark ettinizmi bilmiyorum artik galatasaray yonetimi ve aysal sosyal medyayi dikkate aliyor lucescu denildi onunla ilgilendik sora herkes tuchelle yuklendi tuchell ismi cikti birden adam bitme asamasina geldi aysal baskan taraftarin isteklerini yerine getirmeye calisiyor sahsen.

adettendir fm 14 profiliymis

http://i.imgur.com/bSbyNCv.png

jevox06
21.Haziran.2014, 23:58
Hayırlı olsun yeni teknik direktörümüz. Tam istediğim tip bir hoca geldi. Genç , hırslı ve aç. Başarılı olacağını düşünüyorum.

Kaan Souza
22.Haziran.2014, 00:21
Çok kalmaz gibi geliyor bana.Mancini'ye filan sabredilmiyor Tuchel'i harcarlar.Umarım başarılı olur.

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 01:42
Ünal Başgan, Ottmar Hitzfeld adayların arasında demiş.

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 03:16
Hitzfeld gelirse Gökhan İnler'de gelir at fava bekle

Kaka Leite
22.Haziran.2014, 03:55
Kabataslak bir bakış açısıyla yazmak gerekirse.

Tuchel çok büyük bir risk çünkü son sezonlarda bile Mainz ile yaptığı büyük bir iş yok. Bu sezon 7. ondan önceki sezonlarda da 12-15 arası gidip gelmiş.

O kadar ilgili birisiyim hiç hatırlamıyorum ''Mainz'in başında kim var len'' diyip ufak bir araştırma isteği duyduğumu.

İtalya - Almanya ve İngiltere liglerini sıkı takip ederim. Almanya liginde beni en çok cezbeden adamı her zaman yazıyorum Lucien Favre.

Gladbach'ın başına geçtikten sonra takıma bir şey katıp, katmadığına bakarım ben. Play Out döneminden alıp Şampiyonlar Ligi seviyelerine getirdi takımı.

Transfer başarısı desen bana göre inanılmaz. Belki genç oyuncu alıp yetiştirmedi ama bana göre elindeki adamdan en iyi yararlanmayı bilen nadir adamlardan birisi.

Gladbach gibi bir takımdan Reus gibi bi oyuncu gitti ve yerini hemen doldurdular.

Tuchel'in gözle görülür bir başarısı yok.

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 04:10
Favre 56 yaşında Tuchel 40 Cenker. Üstelik Tuchel kariyerinin başında henüz. Büyük risk ancak ilk deneyimine göre Mainz'de fena işler yapmadı. Herkes ilk deneyiminde başarılı olacak diye bir kaide yok. Üstelik çok iyi bir takım alacak başarılı olabilir bence hiç belli olmaz.

byariff
22.Haziran.2014, 04:10
avrupa ligine gidiyorlar cenker iste , gladbach ile mainzide bir tutma kadro kalitesi olarak , ekonomi olarak

Kaka Leite
22.Haziran.2014, 04:14
Favre 56 yaşında Tuchel 40 Cenker. Üstelik Tuchel kariyerinin başında henüz. Büyük risk ancak ilk deneyimine göre Mainz'de fena işler yapmadı. Herkes ilk deneyiminde başarılı olacak diye bir kaide yok. Üstelik çok iyi bir takım alacak başarılı olabilir bence hiç belli olmaz.
Yahu bende diyorum ki niye Favre gibi bir adam varken böyle bir iş yapılıyor?

Favre'yi de geçtim o kadar teknik adam varken bu riske giriliyor?

Favre'yi orada o düzeydeki teknik adamlar olarak görebilirsiniz, o karşılaştırma onun içindi.

Fearless Coward
22.Haziran.2014, 04:15
Tuchel'i almak istiyorsa başgan uzun vadeli düşünüyor demektir. Ama o zaman da Mancini'yi niye gönderdin derler adama başgan ilginç adam baya. :D Durun bakalım ne olacak daha kesinleşmedi hoca işi.

SAİT71
22.Haziran.2014, 04:18
Tuchel bana biraz Skibbe'yi biraz Bülent Korkmaz'ı hatırlattı. Yetenek açısından kıyaslamıyorum, sadece onlarda o yıllarda bir teknik direktöre göre genç yaştalardı. Şahsi fikrim Tuchel tarzındaki adamlardan bir anda sportif başarı beklenmemesidir. Eğer böyle genç bir teknik adam geliyorsa sabırda gösterilmeli. Bence Tuchel ismi kapalı kutu. İyi olabilir, kaliteli olabilir ancak malum ülkemizde belli bir istikrar yakalayıp başarılı olmak zor. Bunun dışında beklenmedik bir şekilde çok başarılı da olabilir. Ancak bence işi kolay olmayacak kesinlikle. Bir Mainz değil Galatasaray bunun bilinciyle gelmesi lazım. Artı ülkemizdeki baskıyı da göz önüne almalı.

MoisHaLe
22.Haziran.2014, 04:21
Tuchel tarzı isimler doğru kişiler lakin bizde kimse dayanmaz. Mancini'nin gönderildiği yerde böyle bir ismi harcarlar.

europeanconquer
22.Haziran.2014, 10:13
Tuchel değil,Mourinho'yu getir yine başarısız olma ihtimali vardır.Bu ihtimali düşüneceksek hiç hoca getirmeyelim takım kendi halinde takılsın.Tuchel kapalı kutu ama bir yerden başlamak gerekiyor.

Hsyn53Yvz
22.Haziran.2014, 11:47
Tuchel kariyerinin başında ama Galatasaray için biraz erken sanki böyle genç ve acemi hocalar. Beşiktaş veya Trabzonspor olsa anlarım ama Galatasaray bu adama pek emanet edilmez gibi. Hitzfeld gelirse Galatasaray için çok daha iyi olur, bu arada Jorge Jesus haberleri çıkmaya başladı bir de.

uAburak89
22.Haziran.2014, 15:42
Gelirse sevinirim, nasıl ki her transfer tutacak diye bir kural yok, her hoca da kesin başarılı olacak da diyemeyiz aynı şekilde başarısız olur da. Taktiksel zekasıyla ön plana çıkan bir isim Tuchel. Genç ve hırslı olmasıyla taraftarın seveceğini düşünüyorum. Yalnız Mancini'ye kıyasla çok daha fazla kadro ile oynamayı seven bir yapısı var. Gerçi o özellikleri burada değişebilir, Mainz ile Galatasaray, Alman Ligi de Türkiye Ligi kıyaslanamaz çünkü.

Gönül ister ki Simeone, Mourinho, Klopp gelsin ama gerçekçi bakınca alternatif çok az. Fatih Terim, Mustafa Denizli, Lucescu ve Gerets kısır döngüsünden kurtulmak lazım artık. Şu anda ismi geçen hocaların tecrübeli olanlarının çoğunun kariyeri düşüşte. Tuchel ise tam tersi, adeta bir wonderkid.

Lucescu'yu herkes isterken bir grup insan Lucescu yaşlı diyordu, 2-3 sene sonra ne olacak diyordu. Şimdi aynı grup Tuchel için de genç diyor. Bazılarının işi sadece eleştirmek çünkü.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara da yardımcı olayım, yazıları okuyarak daha mantıklı değerlendirmeler yapılabilir;

http://devrimderki.blogspot.com.tr/2010/09/thomas-tuchel-kanunlar.html?m=1

http://devrimderki.blogspot.com.tr/2010/10/tuchel-presi.html?m=1

http://devrimderki.blogspot.com.tr/2011/01/tuchel-taktigi.html?m=1

http://devrimderki.blogspot.com.tr/2012/05/rangnick-hakknda-cok-sey.html?m=1

http://devrimderki.blogspot.com.tr/2014/05/tuchel-mainz-brakt.html?m=1

http://devrimderki.blogspot.de/2014/06/rulebreaker-thomas-tuchel.html

byariff
22.Haziran.2014, 15:47
tuchel gerçekten bitmis hayirli olsun arkadaslar bu gece veya yarin gece resmi siteye dikkat aciklanabilirmis.

ha bu arada tucheli hic tanimam nasil hoca oldugunu ama twitterde ilgaz cinar biraz yazdi hakkinda mancini gibi oyuncularin yerleriyle oynarmis baya bu huyunu sevmeyebilirsiniz. :D

Banega
22.Haziran.2014, 16:38
Arif'e güveniyoruz, hayırlı olsun diyelim o zaman. :zuhaha Sabır şart fakat.

Dün de adaylar arasında Jorge Jesus'u görmüştüm.En sevdiğim teknik direktörlerden biri.Keşke o gelseydi.Çok iyi futbol oynatıyor.Umarım Tuchel işi iptal olur da, Jesus gelir.Tuchel'i de isterim de, Türkiye Ligini tanıyor mu? Sanmıyorum.Hele Fenerbahçe geçen seneki gibi puan farkını açarsa İstifa İstifa diye ayaklanır herkes.Yoksa en başından beri Mancini'nin kalması taraftarıydım ama Türkiye'de bu işler zor.

0xjasaitis
22.Haziran.2014, 17:29
Kabataslak bir bakış açısıyla yazmak gerekirse.

Tuchel çok büyük bir risk çünkü son sezonlarda bile Mainz ile yaptığı büyük bir iş yok. Bu sezon 7. ondan önceki sezonlarda da 12-15 arası gidip gelmiş.

O kadar ilgili birisiyim hiç hatırlamıyorum ''Mainz'in başında kim var len'' diyip ufak bir araştırma isteği duyduğumu.

İtalya - Almanya ve İngiltere liglerini sıkı takip ederim. Almanya liginde beni en çok cezbeden adamı her zaman yazıyorum Lucien Favre.

Gladbach'ın başına geçtikten sonra takıma bir şey katıp, katmadığına bakarım ben. Play Out döneminden alıp Şampiyonlar Ligi seviyelerine getirdi takımı.

Transfer başarısı desen bana göre inanılmaz. Belki genç oyuncu alıp yetiştirmedi ama bana göre elindeki adamdan en iyi yararlanmayı bilen nadir adamlardan birisi.

Gladbach gibi bir takımdan Reus gibi bi oyuncu gitti ve yerini hemen doldurdular.

Tuchel'in gözle görülür bir başarısı yok.

Tuchelli Mainz lige ilk çıktığında ( 2009 ) sezonu 9. bitirmiş.
Sonraki sezon yani tuchelin 1.ligdeki 2.sezonu 5. bitirmiş ve uefaya gitmiş. Sonraki 2 sezon orta sıralarda dolansa da bu sezon yeniden Avrupa ligi ön eleme oynyama hak kazanmış Tuchel ile Mainz. Lucian Favre çok iyi bir t.direktör. Fakat Tuchelin ondan aşağı kalır yanı yok. Mainz lige çıktığından beri hiç düşmeye oynamadı. Mainz ile M.gladbachın karşılaştırılması çok doğru değil çünkü ne kadro kaliteleri ne de bütçeleri denk takımlar değiller. Tuchelin başarısı yok demişssin gözle görülür ama Favrenin de yok . Başarı yalnızca kupa kazanmak, şampiyonluklar yaşamak değildir. Kimine göre küme de kalmak da başarıdır. Almanya ligi seyircisine binaen en sevdiğim ve takip ettiğim ligdir. Tuchell Galatasaray için kapalı kutu olabilir. Ama yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi terim-denizli-luce döngüsünden kurtulmak lazım. Bana göre 2 yıl önce bu değişiklik yapılsaydı Bielsa derdim bugün yapıldı keşke Tuchell gelse diye iç geçirdim. Başarılı olur ya da olmaz ama Tuchel bana göre rüştünü ispat etmiş biridir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 17:35
Arif'e güveniyoruz, hayırlı olsun diyelim o zaman. :zuhaha Sabır şart fakat.

Dün de adaylar arasında Jorge Jesus'u görmüştüm.En sevdiğim teknik direktörlerden biri.Keşke o gelseydi.Çok iyi futbol oynatıyor.Umarım Tuchel işi iptal olur da, Jesus gelir.Tuchel'i de isterim de, Türkiye Ligini tanıyor mu? Sanmıyorum.Hele Fenerbahçe geçen seneki gibi puan farkını açarsa İstifa İstifa diye ayaklanır herkes.Yoksa en başından beri Mancini'nin kalması taraftarıydım ama Türkiye'de bu işler zor.

jesus gelirse GS acik ara sampiyon olur. bizde buyuk takimlar hucum oynamali, bizim ligin geregi o. superligi tanimayan yabanci TDler genelde temkinli oyunu tercih ediyorlar. tuchelden de kontrollu oyun bekliyorum, ama jesus oyle degil. fitratina aykiri :D

mancini de kontrollu oyun delisiydi, 10 kusur beraberlik aldi gitti. cok normal cunku zaten oynadigin rakipler de mac baslamadan 1 puana razilar.

E.Cartman
22.Haziran.2014, 17:39
jesus gelirse GS acik ara sampiyon olur. bizde buyuk takimlar hucum oynamali, bizim ligin geregi o. superligi tanimayan yabanci TDler genelde temkinli oyunu tercih ediyorlar. tuchelden de kontrollu oyun bekliyorum, ama jesus oyle degil. fitratina aykiri :D

Aman Jorge Jesus uzak dursun bizden. Bi final kazanma geleneğimiz var onu da kaybetmeyelim :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 17:41
Aman Jorge Jesus uzak dursun bizden. Bi final kazanma geleneğimiz var onu da kaybetmeyelim :zuhaha

turkiye kupasi disinda final var mi ki, avrupada zaten uzak ihtimal. uzun lig maratonunda zarari dokunmaz jesusun :n:

mwaru
23.Haziran.2014, 17:31
Jesus'u çok ofansif kadro çıkartıyor diye eleştirirler avrupada iyi oyuna bakmadan.

davidvilla
23.Haziran.2014, 19:58
tuchel gerçekten bitmis hayirli olsun arkadaslar bu gece veya yarin gece resmi siteye dikkat aciklanabilirmis.

ha bu arada tucheli hic tanimam nasil hoca oldugunu ama twitterde ilgaz cinar biraz yazdi hakkinda mancini gibi oyuncularin yerleriyle oynarmis baya bu huyunu sevmeyebilirsiniz. :D
olm aciklanmazsa bulucam seni ispanya'da :) :)

Redrum
24.Haziran.2014, 03:10
Tuchel gelsin de şöyle 25 sene GS başında kalsın be arkadaş ne olur yahu.

uAburak89
24.Haziran.2014, 14:24
Tuchel gelsin de şöyle 25 sene GS başında kalsın be arkadaş ne olur yahu.

25 mi? :) Ben 2.5 sene kalsa memnun olurum şahsen.

E.Cartman
24.Haziran.2014, 15:37

Şu biblolu fotoyu alalım artık İspanyol :n::n:

Galatasaray ve Thomas Tuchel'in ilişkilendirildiğini bildiğini ifade eden Felix Ahns, "Herkes gibi biz de Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi takımı olduğunu, büyük bir vizyona sahip bulunduğunu biliyoruz. Şunu söylemeliyim Tuchel, Galatasaray kendisiyle ilgileniyorsa, bununla gurur duyar. Ancak kısa dönemde bizim Almanya dışında çalışma düşüncemiz yok. Tabii ki hiçbir düşünce hayata geçmediği sürece mutlak değildir" diye konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/tuchel-in-menajerinden-galatasaray-1901962-skorerhaber/

byariff
24.Haziran.2014, 15:41
milliyetene ne bakiyorsun kardesim :D hem biblo vs demedim tuchel gsde sayilir bitti transferi. :D

uAburak89
24.Haziran.2014, 16:12
Şu biblolu fotoyu alalım artık İspanyol :n::n:

Haber yalan, Tuchel'in menajeri yokmuş. :)

jevox06
24.Haziran.2014, 16:54
" Ünal Aysal : Thomas Tuchel, Galatasaray'ı çalıştırmaktan onur duyacağını ancak bir yıl dinlenmek istediğini söyledi "

Biblo :n::n:

byariff
24.Haziran.2014, 17:02
Ulan sen 40 yasindasin ne dinlenmesi ya....bida duyum falan yok :(( girin twittere bakin :D

MoisHaLe
24.Haziran.2014, 17:03
Hahaha.. Bu gidişle Feldkamp'ı getiririz biz :)

semih99999
24.Haziran.2014, 17:04
" Ünal Aysal : Thomas Tuchel, Galatasaray'ı çalıştırmaktan onur duyacağını ancak bir yıl dinlenmek istediğini söyledi "

Biblo :n::n:

acaba bayern filan istese dinlenir mi bırakın abi bizi isteyen birilerini alalım :uzgun:

byariff
24.Haziran.2014, 17:13
O degil kala kala denizliyi getircekler :((

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Haziran.2014, 17:16
mustafa denizli de alman ekolu sayilir, idare edin artik :n:

Fearless Coward
24.Haziran.2014, 17:22
Hocaya gerek yok valla Sabri ve Melo gayette iyi hocalık yapar. :D

Falcao9
24.Haziran.2014, 17:30
Tuchel için Mainz bonservis istiyor. Gs ise bonservis ödemeden almak istiyor.

Bence Tuchel dinlenicem ayağına sözleşmesini fesh edicek. Böylece Gs'ye bonservissiz gidicek.

Nedvedmania
24.Haziran.2014, 17:55
Arif keşke kesin konuşmasan :)

uAburak89
24.Haziran.2014, 18:15
Şu anda ismi geçenlerden Spalletti en mantıklısı. Kısa zamanda iyi bir teknik adam ile anlaşılır umarım.

E.Cartman
24.Haziran.2014, 18:22
Şu anda ismi geçenlerden Spalletti en mantıklısı. Kısa zamanda iyi bir teknik adam ile anlaşılır umarım.
Ben de Spaletti gelecek en sonunda diye yazmaya geldim :D Bence de görünenlerden en mantıklısı bu.

Fearless Coward
24.Haziran.2014, 18:38
Löw haberleri var güzel olur valla. Hitzfeld - Löw - Spaletti olacaksa bunlardan birisi olsun zaten başka isim gelmedi aklıma. :D

Namzet
24.Haziran.2014, 19:04
Tuchel,Aysal'ı arayıp bu sene takım çalıştırmayacağını söylemiş

europeanconquer
24.Haziran.2014, 19:27
Kap açıklamasına kaldık,kimi yazsalar yalan oldu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Haziran.2014, 19:48
Löw haberleri var güzel olur valla. Hitzfeld - Löw - Spaletti olacaksa bunlardan birisi olsun zaten başka isim gelmedi aklıma. :D

low gelirse sabri onlibero oynar :n:

spaletti ne alman ekolu ne de hollanda. unal basganin aradigi ozellikleri barindirmiyor. ama mancini sonrasi sistemin devam etmesi adina iyi bir hamle olur.

meksikanin hocasi miguel herrerayi begeniyorum ben, bostaysa yoklamak lazim. hirsli, basariya ac, genc de sayilir :)

Falcao9
24.Haziran.2014, 20:05
Ben olsam Kosta Rika'nın hocasını getirirdim.

William Rookwood
24.Haziran.2014, 20:08
Benim gönlumden jorge jesus geciyor ama takimimiza uygun bir hoca sectikten sonra ismin bir önemi yok bence. Iyi düşünüp karar kilmak lazim.

Banega
24.Haziran.2014, 20:17
Jorge Jesus-Jurgen Klinsmann-Spalletti

Bu üçünden biri gelirse gerçekten iyi olur.

Jorge Jesus'u özellikle istiyorum, Fatih Terim benzeri, göze çok hoş gelen bir hücum futbolu oynatıyor.Takımı mükemmel yapar.

Ama, kim gelirse gelsin işi çok zor olacak.Özellikle yabancı hocalar için yabancı sınırı büyük bir handikap.

byariff
24.Haziran.2014, 22:14
Jurgen Klinsmann"nin avrupa tecrubesi yok 1 yil munihde hocalik yapmis sadece kafalarda soru isareti bence.. jorge jesus ise birakmaz bence benficayi , spaletti olabilir ama italyan hoca girmesin floryaya , ya turk ya alman olsun.. yada gerets gelsin 4-1-2-1-2 diamond"u tekrar oynuyalim saidou yerine melo ilic yerine sneijder :D kanatlarda bruma hamit akariz. :D

Corpus
24.Haziran.2014, 23:04
Tuchel,Aysal'ı arayıp bu sene takım çalıştırmayacağını söylemiş

Yazdığın kızın bu aralar sevgili istemiyorum cevabından farksız bir cevap. 2 Haftaya sevgili bulur

Banega
25.Haziran.2014, 14:00
Rastgele gezerken bir habere rastladım.Doğruysa, Crespo Arjantin Basınına ''"Ancelotti PSG'deyken, eğer başka takıma giderse beni de yanına alacağını söyledi. Sonra Real Madrid'e gitti, ancak Perez "Zidane olmalı" deyince, benden özür diledi ve çağırmadı. Sonrasında Galatasaray ile görüştüm. Ancak onlar da bir anda Mancini ile anlaştı. Böyle şeyler futbolda olur, bir yerden başlamam lazım." demiş.Belki yönetim gene gizli bir şekilde görüşüyor olabilir.Sağ gösterip sol vurabilirler.Sanmıyorum gene de.

http://kralspor.ensonhaber.com/hernan-crespo-galatasaraydan-teklif-almistim-2014-06-12.html

sarianet
25.Haziran.2014, 15:03
Sanırım dünya kupasını bekliyor yönetim

zemlinskis
25.Haziran.2014, 15:33
Hikmet Karaman'dan başka kimseler uçuramaz bu takımı.

egebartu
25.Haziran.2014, 16:30
San Marino bile teknik direktörünü bizden önce belirledi :n:

Namzet
25.Haziran.2014, 16:43
Yazdığın kızın bu aralar sevgili istemiyorum cevabından farksız bir cevap. 2 Haftaya sevgili bulur
Bencede biraz tuhaf :)

jevox06
25.Haziran.2014, 17:18
Hazır Prandelli istifa etmişken bi yoklasak onu. En beğendiğim hocalardan biridir kendisi. Galatasaray'a da mutlaka çok yararı dokunur.

sananes
25.Haziran.2014, 18:15
Galatasaray aslında Capello'yu alsa :)

MoisHaLe
25.Haziran.2014, 19:10
Capello, Prandelli falan olacağını Hikmet Karaman gelsin daha iyi :)

byariff
25.Haziran.2014, 19:47
capello mancinidende beter

jevox06
25.Haziran.2014, 19:49
capello mancinidende beter

Abi duyum var mı duyum :D

byariff
25.Haziran.2014, 21:12
yok kardesim valla olsa senin olsun. :D ama td icin sanki mustafa denizli gelcek diyorlar

Cengo
27.Haziran.2014, 15:46
https://pbs.twimg.com/media/BrIU6qsIQAER-I-.jpg

byariff
27.Haziran.2014, 15:50
moyes galatasaray icin istanbuldaymis adam valizlerinide almis demekki bu is oldu umarim olmaz aysal 100 yilin hatasini yapar sene sonunda kendi ayaginada SIKAR....

Fearless Coward
27.Haziran.2014, 15:53
Şaka di mi şaka ? Lütfen şaka diyin. Hikmet hocayla Yılmaz Vural'ı alırım onu alacağıma hatta giderim Hagi'yi alırım da Moyes'i almam.

MoisHaLe
27.Haziran.2014, 16:01
Abi ne oluyor ya.. Takımın başına beni geçirsinler ama bu adamı geçirmesinler.. olur mu böyle bir şey ya??

Fearless Coward
27.Haziran.2014, 16:03
Aysal başkan getirirse onu göreve net futboldan anlamıyordur. :D Sırf ManU'yu yönetti diye mi getirecek göreve peh ManU'yu batırdığını unutmasın. Everton'la da hiç gözle görülür bi başarısı olmadı hep orta sıralardaydı.

europeanconquer
27.Haziran.2014, 16:06
Aysal başkan getirirse onu göreve net futboldan anlamıyordur. :D Sırf ManU'yu yönetti diye mi getirecek göreve peh ManU'yu batırdığını unutmasın. Everton'la da hiç gözle görülür bi başarısı olmadı hep orta sıralardaydı.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2048508&postcount=17774

Aynen.Nedense o teknik direktörde hiç sevmediğim bir şey var.Moyes alınacaksa eğer hiç teknik direktör alınmasın daha iyi.

Totemci tayfa toplaşın :zuhaha

byariff
27.Haziran.2014, 16:20
hadi insallah dogrudur

Aysal: "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil." (DHA)

omersal
27.Haziran.2014, 16:28
Haha geçen sene Manu ile dalga geçen GSli arkadaşlarıma selamlar :D İnşallah doğru haberdir :p

Fearless Coward
27.Haziran.2014, 16:35
Yalnız Aysal başkan telefondan da konuşabilirdi adamla. :D İstanbul'a niye geldi o zaman bu adam sırf Aysal'la görüşeyim diye mi . :D :D

E.Cartman
27.Haziran.2014, 16:35
Adamlar protestu için uçak uçurdu stadın üstünde bir TD'nin yanlış tercih olduğunu belli etmek için daha ne tarz bir işaret bekliyorlar acaba :n::n:

http://www.spordasondakika.com/upload/2014/03/8712.jpg

Chosen One deniliyordu önceden Wrong One oldu sonradan :D

William Rookwood
27.Haziran.2014, 16:36
Ünal aysal onceligimiz değil, sadece fikir alışverişinde bulunduk demiş. Umarim dogrudur.

BaGa TaRKaN
27.Haziran.2014, 16:47
Bomba Bir İsim Bence Moyes Başarılı Olur :D

Leonadias
27.Haziran.2014, 19:49
Diyorlar ki ; mali fair-play den ötürü sıkmamız lazım kendimizi ama gidip Moyes'in kapısını çalıyorlar, o adamın Mancini'den eksiği yok fazla ama tabii fiyat olarak biraz daha isteyebilir fakat yine de yükset maliyetli olacaktır.
Öte yandan kısa vadede başarı isteyen Türk toplumu uzun vadede başarıyı sunacak bu teknik direktörüde fazla barındırmaz buralarda

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Haziran.2014, 20:13
moyes evertonda iyiydi diye biliyorum. manu kariyeri biraz zamansiz oldu aslinda. faydali olabilir bence. unal basganin da vizyonuna uygun bir isim. tabi moyes kabul eder mi, o ayri. mancini istedigi transferleri yapamadigi icin gitti, bu sene de transfer butcesini dusunursek pek sicak bakmayabilir moyes. ayrica ingiliz basininda cikan rakamlar da az buz degil, kemer sikan bir yonetimin onerebilecegi rakamlara benzemiyor. o rakamlarla anlasma saglanmasi mumkun degil. pazarlik yapilacaktir mutlaka.

William Rookwood
27.Haziran.2014, 20:57
Kimseyi alamıyorsak Denizli yada Hikmet Karaman'ı getirelim bari. En azından ligde şampiyon olma olasılığımız artar Türk hocalarla.

E.Cartman
27.Haziran.2014, 21:09
Geliyorsa Hikmet Hoca gelsin. İyi yönde çok acayip bir takımla karşılaşabiliriz öyle bir durumda.

byariff
27.Haziran.2014, 21:28
hikmet hocayi bende istiyorum ama iste cogu kisi tepkili sikeye yataklik yapti diye...

Fearless Coward
27.Haziran.2014, 21:35
Ünal Aysal önceliğimiz 2 Alman hoca demiş. Hitzfeld,Klinsmann ve Löw üçlüsünden bahsediyor sanırım. Moyes alternatifler arasındaymış.

Unsal123
27.Haziran.2014, 21:38
hikmet hocayi bende istiyorum ama iste cogu kisi tepkili sikeye yataklik yapti diye...
Gelse diyelim şampiyon yaptı gelecek sezon gene hoca aranıcaktır. :icon_biggrin:

uAburak89
27.Haziran.2014, 21:54
Löw ve Klinsmann zor. Löw zaten kulüp düzeyinde bir şey başaramamış bir isim. Klinsmann'a destek çıkılsa Derwall etkisi yapabilir ama adam neden gelsin ki? ABD'de oldukça seviliyor, uzun süreli sözleşmesi ve projesi var. Ünal Aysal Moyes'in yolunu yapıyor bence, o da farkındadır durumun.

Ferguson'un tavsiye ettiği adam boş adam değildir, Moyes de tıpkı Mancini gibi çok hafife alınıyor. Ancak şöyle de bir gerçek var İngiltere Ligi sonrası buraya ayak uydurması çok zor olur Moyes'in bence.

Eldeki oyunculardan kısa sürede verim alıp şampiyonluğa oynatabilecek tek adam Denizli gibi ama onun da ismi hiç geçmiyor. Geçen her gün aleyhimize, bu sezona da yazık edecek gibiyiz.

byariff
27.Haziran.2014, 21:58
moyes olayina birde soyle bakiyorum manuda tamam basarisiz oldu , eger galatasaraydada basarisiz olursa moyese avrupa klupleri bir daha zor teklif yapar ayni sonu rijkaard gibi katar arabistan olur , moyesin hocaliginda kupasi yok yanilmiyorsam o yuzden hirsli gelicektir basariya aç bir hoca birde boyle bakalim diyorum ama yinede istemiyorum ben. :D

ha bu arada su an cok guvendigim bir kaynak yazdi lucescuda yanildi ama onda sebebler belliydi...

"Yeni teknik direktörümüz gündem dışı bir isim olucak çok az pürüz kaldı..."

William Rookwood
27.Haziran.2014, 22:08
Aslında hiç planlı-programlı iş yapmıyoruz. Kim iyiyse, kim tutarsa onu takıma getirmeye çalışıyoruz. Şuan ön plana çıkana adaylarda buna en iyi örnek. Dünya Kupasına katılan takımların başındaki teknik direktörlerle anlaşmaya çalışıyoruz, vizyonumuz çok dar gerçekten. Ben olsam direk Türk bir hoca ile anlaşırım en azından ülkeyi tanıyan bilen birini almış olurum. Hem maddi hemde sportif anlamda başarı da gelir.

Fearless Coward
27.Haziran.2014, 22:08
Aysal bence Moyes'i takımın başına getirirse taraftarın tepkisini alacağını tahmin ediyordur. O yüzden sanmıyorum ben geleceğini. Bu zamana kadar da beklediğine göre Dünya Kupası'nda olan hocalardan birini düşünüyor belli ki.

Night_Mare17
27.Haziran.2014, 22:19
David Moyes gelse Mancini'den kötü olmaz. Fatih Terim etkisi de yapabilir Manu ile kanı uyuşmadı kötü teknik direktör olmuş olsa Sir Alex Ferguson bu isim benim veliahtım demez. 11 yıl Everton'da çalışmak kolay iş değil takımı ilk 4'e sokmak için uğraştı hep büyüklere kafa tuttu ve bence başarılı da oldu. Ben gelmesini çok istiyorum şu an troll konusu olsa bile vizyonu , popüleritesi çok yüksek bir hoca David Moyes'u öyle her takım alamaz , o da her takıma gitmez bundan sonra onu almamız bir ayrılacık olur bizim için Avrupa'da adını duyuran bir kulüp olduğumuzu gösterir. Löw geleceğine Moyes gelsin ha dersiniz ki Klinssman o adam devrim de yapabilir bu ülkede rezil de olabilir Bayern performansını unutmayalım. Klinssman ya da Moyes'a hayır demem ama Löw gibi saçma bir tercih yapılmaz umarım.

Sadixx
27.Haziran.2014, 23:00
Ünal aysal ın açıklamaları gerçekten çok komik kendimizi hint kumaşı zannetmekten ne zaman vazgeçeceğiz acaba. Dünyanın bir numaralı liginde antrenörlük yapmış birisi gelip avrupada ligi 10.sırada bulunan bir takımına gelmek istiyor ve sen böyle açıklamalar yapıyorsun. Tamam takımına faydalı olamayacağına inanıyor olabilirsin ama takımın real madrid ayarındaymış gibi açıklama yapmak nedir.

mwaru
27.Haziran.2014, 23:49
Moyes mu marka yapmayin arkadaslar o adamin calistiracigi en buyuk takim gs olur. Everton ve manu kariyerinde kupasi yok. Hem Evertondan ayrildiktan sonra everton gercek potansiyeline ulasti az daha clye gidiyorlardi. Klinsman, bayernde rezil donem gecirdi suan calistirdigi abd de buyuk takim edasiyla oynamiyor iyi kontra atak yapan bir takim yaratmis. Belliki kendisini gelistirmis klinsman. Bi sans verilebilir ama emin degilim.

MoisHaLe
28.Haziran.2014, 00:22
Hikmet hoca gelsin artık yaa.. Bu ne yokluktur arkadaş.. her kıza asılan ergenlere döndük vallahi.

byariff
28.Haziran.2014, 01:19
Spaletti olurmu sizce o ismi medyaya dusmuyen?

Walter Sakana
28.Haziran.2014, 01:54
Yaşasın!

http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/509/geom_EJEP8.jpg

E.Cartman
28.Haziran.2014, 01:56
Spaletti olurmu sizce o ismi medyaya dusmuyen?

Spaletti adı çıktı medyada. NTVSpor'da adaylar arasında saymışlardı, pek konuşulmadı ama çıktı :D Andre Villas Boas olmasın o medyada hiç çıkmayan aday :D

nerazzuri
28.Haziran.2014, 02:22
Hikmet Karaman fikri garip bir şekilde güzel geliyor bana. :) Moyes,Villas Boas,Klinsmann vs. Mancini sonrası kumar olur Galatasaray için bana göre.

mpaker66
28.Haziran.2014, 02:45
Klinsmann olacak bence.

byariff
28.Haziran.2014, 04:10
Spaletti adı çıktı medyada. NTVSpor'da adaylar arasında saymışlardı, pek konuşulmadı ama çıktı :D Andre Villas Boas olmasın o medyada hiç çıkmayan aday :D

pardon ya spaletti demisim prandelli olacak italyan milli takimindan istifa eden sanki o gibi bir his var icimde ismi medyada cikmayan...

E.Cartman
28.Haziran.2014, 04:38
pardon ya spaletti demisim prandelli olacak italyan milli takimindan istifa eden sanki o gibi bir his var icimde ismi medyada cikmayan...

Prandelli benim de aklımdan geçti istifa edince ama bizimkilerin -en azından bir süreliğine- İtalyanlara yöneleceğini zannetmiyorum.

Kaka Leite
28.Haziran.2014, 05:15
Gelse diyelim şampiyon yaptı gelecek sezon gene hoca aranıcaktır. :icon_biggrin:

Bizim ülkemizde takımı şampiyon yapan bir hoca kolay kolay kovulmaz. El üzerinde tutarlar hatta o yüzden gelip şampiyon yaparsa hoca falan aranmaz.

Asıl soru şampiyon yapabilir mi?

Bence asıl soru hedeflenen şey nedir? Günü kurtarmak mı yoksa geleceğe yönelik bir iş yapmak mı?

Medyadaki çoğu isime inanmayın. Ünal Aysal bana göre medyada yoklama yapıyor şuan Moyes de bu işlerden birisi verilen tepkiye göre Moyes'ı yeni hoca ilan etmesi olası.

Çünkü eğer bu sezon yıldız alınmaz ise Aysal için hiç iyi olmaz. Böyle bir olası durumda ortaya atabileceği bir bahanesi olmalı.

davidvilla
28.Haziran.2014, 09:42
Valla ben basindan beri spalletti diyorum. Prandelli olmaz o da mancini gibi bir adam. Ama spalletti tam bizlik. Ruh enerji tutku o tip bir adam.

IcedEarth
28.Haziran.2014, 15:46
Emre Can Coşkun takımdan ayrılmış. Yeni takımı Aydınspor.

eng1n
28.Haziran.2014, 16:43
Hajrovic bedava ayrılmış Gs için yarım sezonda çöpe atılan 3.5 M € ve daha tazminat alması da söz konusu.

Namzet
28.Haziran.2014, 16:52
Daha yeni başladılar durun bakalım daha kimler nasıl paralarla gönderilecek?

uAburak89
28.Haziran.2014, 16:53
Ribery rezaletinden daha büyük bir olay bu. Ribery en azından takıma katkı sağlamıştı. Hajrovic transferinin elle tutulur bir yanı yok. Baştan sonra fiyasko. Ünal Aysal'ın istifa etmesi gerekiyor, bu ayıp Galatasaray'a yakışmaz.

Sen olayı anlayamamışsın galiba, adam gönderilmedi, kendisi gitti.

mpaker66
28.Haziran.2014, 17:35

Namzet
28.Haziran.2014, 17:39
Ribery rezaletinden daha büyük bir olay bu. Ribery en azından takıma katkı sağlamıştı. Hajrovic transferinin elle tutulur bir yanı yok. Baştan sonra fiyasko. Ünal Aysal'ın istifa etmesi gerekiyor, bu ayıp Galatasaray'a yakışmaz.

Sen olayı anlayamamışsın galiba, adam gönderilmedi, kendisi gitti.

Niye alındı? Niye oynamadı? Niye gitti ? Hata yaptınız,gidecek oyuncular olacak daha onu kastediyorum,sizin gibi

Avatarım ile konunun ne alakası var onu çözemedim,sanırım sizin bakış açınız orasını bilemem.

uAburak89
28.Haziran.2014, 17:49
@Namzet

Hajrovic oynayıp, kalmış olsaydı da gidecek başka oyuncular olacaktı zaten. Kadro çok fazla şişmiş durumda. Alakayı ve bağlantıyı kuramadım ben.

Hajrovic Türk olur umuduyla alındı, olamayınca kontenjana takıldı ayrıca gelirken kanat oyuncusu dendi ama bu özellikleri ile kanat oyuncusu olma şansının olmayacağı anlaşıldı, bulduğu az sayıdaki şansı da değerlendiremeyince gitti.

Ona bedelsiz gitme ve tazminat isteme fırsatını veren bizim yönetim maalesef. Umarım iyi bir takıma gider en azından o zaman zararın boyutu azalmış olur. İyi maaş alabileceği bir takıma giderse Fifa bizdeki kontratı ile yeni kontratı karşılaştırıp tazminatı belirleyecek. Beşiktaş & Ferrari olayındaki gibi olursa hapı yuttuk demektir.

Namzet
28.Haziran.2014, 17:51
@Namzet

Hajrovic oynayıp, kalmış olsaydı da gidecek başka oyuncular olacaktı zaten. Kadro çok fazla şişmiş durumda. Alakayı ve bağlantıyı kuramadım ben.

Hajrovic Türk olur umuduyla alındı, olamayınca kontenjana takıldı ayrıca gelirken kanat oyuncusu dendi ama bu özellikleri ile kanat oyuncusu olma şansının olmayacağı anlaşıldı, bulduğu az sayıdaki şansı da değerlendiremeyince gitti.

Ona bedelsiz gitme ve tazminat isteme fırsatını veren bizim yönetim maalesef. Umarım iyi bir takıma gider en azından o zaman zararın boyutu azalmış olur. İyi maaş alabileceği bir takıma giderse Fifa bizdeki kontratı ile yeni kontratı karşılaştırıp tazminatı belirleyecek. Beşiktaş & Ferrari olayındaki gibi olursa hapı yuttuk demektir.

İşte aynı düşünüyoruz,yönetim kadroyu şişirdi;bugün Haijroviç kendi isteğiyle gitti yarın başka bir oyuncu tazminatıyla gidebilir yönetimin hatasından bahsediyorum.

byariff
28.Haziran.2014, 21:59
Olcan pazartesi aciklaniyormus , sonunda artik hayirli olsun..

himone
28.Haziran.2014, 22:06
Hajrovic'in en başından alınması hataydı zaten, yerli olacak dendi ama yerli de olamadı takıma verdiği bir şey de yok. Şimdiden 4 milyon Euro'ya mal oldu, daha fazla da verilebilir. Yabancı kuralına karşıyım ama bazen şu transferleri görünce demek ki sınır da olmasa kulüpleri batıracaklar diyorum. Hajrovic serbest kalmasa da başarısız bir transferdi şimdi üstüne tuz biber oldu. Yöneticilerimiz baştan sona başarısızlık abidesi.

Fearless Coward
28.Haziran.2014, 22:07
Arif yeme bizi Pazartesi açıklanmazsa bi Real forması al bana. :D

europeanconquer
28.Haziran.2014, 22:09
Hajrovic iyi bir futbolcu ancak iyi bir insan değil.Detaya indiğimiz zaman bir kaç kulüp hariç dünya da ki hiç bir kulüp oyuncusuna günü gününe parasını veremez.Hajrovic fırsatçının tekiymiş inşallah başarılı falan olamaz.Daha da fazla şey yazabilirim ama forum kuralları.

byariff
28.Haziran.2014, 22:43
Arif yeme bizi Pazartesi açıklanmazsa bi Real forması al bana. :D

sen once bi msnye gel :D :D

sarianet
28.Haziran.2014, 23:24
gs yönetimi moyesi gösterip hikmet karamana razı edecek herhalde takımı ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği :)

William Rookwood
28.Haziran.2014, 23:52
Hikmet Karaman, Moyes'den daha fazla yararlı olur. Yabancı teknik direktörleri ön plana çıkarak tek unsur prestij, başka bir şey değil. :)

Namzet
28.Haziran.2014, 23:57
Hikmet Karaman, Moyes'den daha fazla yararlı olur. Yabancı teknik direktörleri ön plana çıkarak tek unsur prestij, başka bir şey değil. :)

Katılıyorum en azından ligi biliyor.

europeanconquer
29.Haziran.2014, 00:08
İngiltere liginde oynayan oyuncuların,takım çalıştıran teknik direktörlerin %99'u Türkiye'de iş yapar,Moyes'la dalga geçiliyorsa,bizim ligimizle daha fazla dalga geçiliyor.Öyle Hikmet Karaman gibi komik komik laflar etmeyin.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2014, 00:34
Olcan pazartesi aciklaniyormus , sonunda artik hayirli olsun..

olcan eylulde 29 olacak, potansiyeline ulasmis bir oyuncu. bence su haliyle vasat bir futbolcu. gelirse sadece rotasyon guclenir. cok da onemli bir transfer degil bence arif.

Falcao9
29.Haziran.2014, 01:06
Olcan'ın gittiği ile ilgili kaynak hangi gazete/haber sitesi?

MoisHaLe
29.Haziran.2014, 01:08
Olcan eğer olduysa çok işimize yarar bence.

byariff
29.Haziran.2014, 02:16
Olcan'ın gittiği ile ilgili kaynak hangi gazete/haber sitesi?

Twitterde saglam bi kaynak pazartesi aciklaniyormus...
Abi 29 yasinda ama bence 2 yil daha is yapar ha satamayiz tabi ama ligde 8 gol civari atsa yeter.. Insallah ucuza almisizdir

davidvilla
29.Haziran.2014, 02:19
Okay yokuslu yu istemisiz bence umarim aliriz cok beğendiğim bir oyuncu yerli Gerard :)

europeanconquer
29.Haziran.2014, 02:35
Kayseri lig düştüğüne göre almak çok zor olmamalı,umarım alırız gerçekten yetenekli bir oyuncu.

di canio
29.Haziran.2014, 02:39
Kayseri lig düştüğüne göre almak çok zor olmamalı,umarım alırız gerçekten yetenekli bir oyuncu.

Süleyman Hurma'nın Kayserispor'a geri döndüğü şeklinde bir haber okumuştum geçenlerde. Zor olabilir :)

byariff
29.Haziran.2014, 18:35
Verilen paraya yazik 29 yasindaki adam icin 4.5m +1 oyuncu ne demek ya.

Night_Mare17
29.Haziran.2014, 18:38
Beyler bence Moyes'a kaldık :n:

Unsal123
29.Haziran.2014, 20:00
Bizim ülkemizde takımı şampiyon yapan bir hoca kolay kolay kovulmaz. El üzerinde tutarlar hatta o yüzden gelip şampiyon yaparsa hoca falan aranmaz.

Asıl soru şampiyon yapabilir mi?

Bence asıl soru hedeflenen şey nedir? Günü kurtarmak mı yoksa geleceğe yönelik bir iş yapmak mı?

Medyadaki çoğu isime inanmayın. Ünal Aysal bana göre medyada yoklama yapıyor şuan Moyes de bu işlerden birisi verilen tepkiye göre Moyes'ı yeni hoca ilan etmesi olası.

Çünkü eğer bu sezon yıldız alınmaz ise Aysal için hiç iyi olmaz. Böyle bir olası durumda ortaya atabileceği bir bahanesi olmalı.
Ünal Başgan kovar hiç acımaz. :D Bana göre geleceğe yönelik iş olmalı ama başkan ne düşünüyor bilemeyiz.