View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
E.Cartman
13.Ocak.2010, 23:25
Bu Sabri gitmez Aygün:zuhaha
Ziya38
14.Ocak.2010, 01:45
http://www.galatasaray.org/images/giris/4922__323-lucas-neill-gsda.jpg
barahir
14.Ocak.2010, 01:48
2 yıl sonunda nihayet.. ayrıca bedavaya almak varken para verip mi alındı şimdi
Sekopej
14.Ocak.2010, 01:51
Kewell gitmesin diye de baskı yapmak için de kullanılır. Hayırlı olsun, artık basın yazacak başka isim bulacak herhalde.:p
Alicanfmfan
14.Ocak.2010, 01:52
Süper oldu sagbek oynayacagını sanmıyorum stoper oynayacaktır kendisi muhtesem oldu bu.
Kewell'da kesinlikle kalacak takımda.
GeNç KaRTaL
14.Ocak.2010, 02:08
Haydi bakalım en sonunda.Nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyorum.Hayırlı olsun..
Lucas Neill
14.Ocak.2010, 02:12
İyi transfer umarım takıma da uyum sağlar hem sağ bek hem stoper çok iyi oldur.
Lucas Neill
14.Ocak.2010, 02:16
http://img59.imageshack.us/img59/1824/610x1m.jpg (http://img59.imageshack.us/i/610x1m.jpg/)
Bu da güzel bi foto:)
Flawless Victory
14.Ocak.2010, 02:16
Tecrübeli oyuncu iyidir. Hayırlı olsun.
el.nino
14.Ocak.2010, 08:43
inşallah iyi olur bu transfer.bu kewell'ın vücut ne öle yav bir türlü yapamadım öyle vücut:D:D
SAİT71
14.Ocak.2010, 08:55
Ohoo sevindim doğrusu gayet isabetli bir transfer. Süper oldu..
MaTRaKaN
14.Ocak.2010, 09:24
Ben Uğur'un 1 yıla kadar Lucas Neill'dan daha iyi olacağını biliyorum.
Bana sanki biraz gereksiz gibi geldi :/
Ayrıca Bizim Stoper almamız lazım!
KaPaLı
14.Ocak.2010, 09:41
Dün fırtınalar koparıyolardı yalan haber diye 2-3 saat sonra Galatasaray.org açıkladı :n:
Sağbek oynatacaksa Uğur - Sabri ne olacak. Haa yok stoper oynayacaksa Gökhan Zan - Emre Güngör - Emre Aşık - Semih Kaya - Kewell (:p) hangisi gidecek takımdan.
Suicider
14.Ocak.2010, 09:55
Dün fırtınalar koparıyolardı yalan haber diye 2-3 saat sonra Galatasaray.org açıkladı :n:
Sağbek oynatacaksa Uğur - Sabri ne olacak. Haa yok stoper oynayacaksa Gökhan Zan - Emre Güngör - Emre Aşık - Semih Kaya - Kewell (:p) hangisi gidecek takımdan.
Emre güngör her zaman sakat zaten emre aşık artık yaşı geldi ama her zaman oynamaya hazır lucas ilk 11 çıkar servetle sağ bek zor durumda kalınca oynayabilir gökhan zan yedek oturur zannediyorum..
IcedEarth
14.Ocak.2010, 09:55
Haldun Üstünel bu sefer beni ters köşeye yatırdı, basının yazdığını getirdi... Ben açıkçası pek de sevinmedim bu transfere, daha iyisi alınamaz mıydı??
Suicider
14.Ocak.2010, 09:57
Haldun Üstünel bu sefer beni ters köşeye yatırdı, basının yazdığını getirdi... Ben açıkçası pek de sevinmedim bu transfere, daha iyisi alınamaz mıydı??
şu anki mali durumda alınabilecek en iyi oyuncu ya bedava oyuncu alırız şu durumda yada anca bu kadar para veririz şu dönemde 1.5m dan fazla bi oyuncuya verebileceğimizi sanmıyorum..
MaTRaKaN
14.Ocak.2010, 11:00
Aslında çok fazla beklenti içine girdiğimizden bu hayal kırıklığımız ;)
Alicanfmfan
14.Ocak.2010, 11:05
Yahu Neill sağda oynamayacak stoper oynayacak.
KanaKe
14.Ocak.2010, 11:31
Neill yedek icin alinmis belli. Hem sag beke alternatif hem stopere. Iyi bir transfer.
Lucas Neill
14.Ocak.2010, 12:59
Ne yedeği ya Gökhan Zan Emre güngör iyi mi bu adamdan hep sakatlar zaten.Ara transfer döneminde dünya yıldızı mı alacaktık hem de avrupada oynama şansı olan biraz mantıklı olalım.Bu yıldan sonra da çok büyük paralara oyuncu alınacağını sanmıyorum artık.
Nedvedmania
14.Ocak.2010, 13:55
Güzel transfer. Bence çok yararlı olucak. Hayırlı olsun :)
Suicider
14.Ocak.2010, 14:18
adamlar arkasından üzülüyor bizim arkadaşlar da sıradan transfer diyor şuan nokta transfer yaptığımızı düşünüyorum diyoruz ki servet in yanına pas yapan tecrübeli bir adam lazım tamam işte bu da lucas neill oluyor ara transferde nestayı mı alcaktık hem UEFAda da oynayabilecek diye biliyorum..
Neill kaliteli bi oyuncu çok faydalı olucağına inanıyorum.
el.nino
14.Ocak.2010, 15:59
everton'lılar ağlayacak gökhan zan'ı verelim onlara:D:D
BeeTLeJuiCe
14.Ocak.2010, 16:00
Neill sağ bek değil mi? Alican stoper oynayacak demiş ama...
PesimiSTyLa
14.Ocak.2010, 16:17
Neill sağ bek değil mi? Alican stoper oynayacak demiş ama...
Sağ Stoperde de oynuyor Mustafa.
Aradığımız oyuncu tipi gibi top kullanma becerisi olan bir isim. Kesiciliği, hızı çok üst düzey olmasa da G.Zan dan iyidir. Servetin asıl yeri sol stoper, bu da sağ stoper; iyi bir ikili olabilirler.
Tam bir lider oyuncu, gittiği her takımda(Everton hariç) kaptanlık yaptı. EPL de hiç 30 maçın altına düşmemiş. Everton ile 13 lig maçına çıkmış. Kewell'a kalması için bir mesaj niteliğinde de bir transfer olsa gerek bu.
Devre arasında az parayla alınacak iyi bir oyuncu oldu. Premiere lig gibi üst düzey bir ligde sürekli oynayan bir oyuncu her daim TSL de iş yapar. Uyum sorunu yaşamaz herhalde, Kewell yardımcı olur ona :icon_smile:
Hakan - Servet - Neill - Sabri daha iyi bir defans hattı oluştu. tabi defans takım işi. Önde oynayacak oyuncuların da yardımları gerekir. Bjkdeki Ernst gibi mesela. Hayırlı olsun takımımıza.
scar face
14.Ocak.2010, 16:34
Everton da stoper olarak izledim sağ bekte oynuyor
Sirius Black
14.Ocak.2010, 17:06
İyi transfer. Güzel oldu. :) Teşekkürler yönetime, başarılar Neill'e...
RaSenGan
14.Ocak.2010, 17:15
Hayırlı olsun iyi bir transfer oldu.
yunusgs
14.Ocak.2010, 17:24
Nihayet!Sonunda!Sene başında takviye yapılması gereken stoper mevkine sonunda bir adam alınabildi.
Yıllarca İngiltere'de top koşturmuş,tecrübeli bir isim Neill.Gayet isabetli oldu bu karar.Zira bu defans 37 yaşına girecek Emre Aşık,müzmin sakat Emre Güngör ve bekten stoper yapılmaya çalışılan Hakan Balta ile yürümezdi.
Suicider
14.Ocak.2010, 18:22
Milan Baros şoku!
Galatasaray'da Milan Baros şoku yaşanıyor. Sezonun 10. haftasında Fenerbahçe maçında sakatlanan ve 25 Ekim tarihinden beri futboldan uzak olan Milan Baros'un futbola dönüşü en az 6 hafta daha uzadı.
GOLCÜ TRANSFERİ KESİNLEŞTİ
Milan Baros'tan gelen bu kötü haber sonrasında Lucas Neil'in transferi için İngiltere'de bulunan yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İstanbul'a dönemeyecekler. Sarı kırmızılı iki yöneticinin, bir süre daha Londra'da kalarak, Milan Baros'a alternatif bir golcünün transferini gerçekleştirip, İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.
Kaynak : DHA
yunusgs
14.Ocak.2010, 18:34
Nasıl sakatlıklardır anlamadım gitti.Geçen sene Servet,Mehmet Topal.Bu sene Baros,Gökhan Zan.Ne kadar uzun sürüyor bu sakatlıklar ya :mad:
Alıntıdır. Donanımhaberden. iloveyouhagi nikli arkadaşımız çevirmiş.
keşke ingilizce bilen birisi çevirseymiş :) adamlar "ilk 11 oyuncusu değil" demiş, arkadaş ", arkadaş "keşke gitmeseydi "gibi çevirmiş.
adamlar "ilk 11 için tercih edilmiyor ama..." demiş, arkadaş "elbette bu onun tercihi" diye çevirmiş.
"eğer defanstan biri gidecekse ben de onun gitmesini tercih ederdim" demiş, arkadaş çevirirken tam tersini yazmış.
"bir yıl daha kalıp kendini kanıtlayabilir, ama kanıtlayabileceğini pek sanmıyorum" u "bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum" şeklinde yazmış.
Doğal olarak görmek istediğini görmüş arkadaş.
Benim fikrimce kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu. Hakan Baltanın sol versiyonu gibi düşünülebilir. Epl havası solumuş olması sebebiyle Elanoyla, ve doğal olarak vatandaşı Kewelle iyi anlaşacak olması ve düşük maliyeti de artıları.
MaTRaKaN
14.Ocak.2010, 19:21
keşke ingilizce bilen birisi çevirseymiş :) adamlar "ilk 11 oyuncusu değil" demiş, arkadaş ", arkadaş "keşke gitmeseydi "gibi çevirmiş.
adamlar "ilk 11 için tercih edilmiyor ama..." demiş, arkadaş "elbette bu onun tercihi" diye çevirmiş.
"eğer defanstan biri gidecekse ben de onun gitmesini tercih ederdim" demiş, arkadaş çevirirken tam tersini yazmış.
"bir yıl daha kalıp kendini kanıtlayabilir, ama kanıtlayabileceğini pek sanmıyorum" u "bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum" şeklinde yazmış.
Koptum ya :n: :zuhaha
Lucas Neill
14.Ocak.2010, 19:30
Adam yaklaşık 500 maça çıkmış galiba Epl'de en çok forma giyen yabancı oyuncuymuş galiba ama yanlış mı bilmiyorum.Boş adam değil kesinlikle.
IcedEarth
14.Ocak.2010, 20:10
Boş adam değil, beni eleştirmişsiniz, yanlış anlaşılmasın, elbette ki bu adam faydalı olacaktır. Ama daha iyisini de biraz daha para verip alabilirdik sanki, üstelik daha genç birini de alabilirdik bu paraya. 2 yıldır adı geçiyor bu adamın, sürekli olumlu olumsuz söylentiler çıkıyor hakkında... Bu saatten sonra umabileceğim tek şey bizim için maksimum fayda sağlamasıdır. Neill şu anda stoper mevkiisinde Servet'ten sonra yazılacak 2. oyuncudur, umarım bu görüşümüzü destekler biçimde Servetle uyum sağlayabilir...
Eray Dengiz
14.Ocak.2010, 20:19
adam sağ bek fakat son 2-3 yıl stoperde görev yapıyor yani bir anlama DRC oluyor kendisi. Galatasaray'da stoper Servet-Neill ikilisinden oluşur sağ kanatta Uğur-Sabri değişimli oynar.
yunusgs
14.Ocak.2010, 21:44
Boş adam değil, beni eleştirmişsiniz, yanlış anlaşılmasın, elbette ki bu adam faydalı olacaktır. Ama daha iyisini de biraz daha para verip alabilirdik sanki, üstelik daha genç birini de alabilirdik bu paraya. 2 yıldır adı geçiyor bu adamın, sürekli olumlu olumsuz söylentiler çıkıyor hakkında... Bu saatten sonra umabileceğim tek şey bizim için maksimum fayda sağlamasıdır. Neill şu anda stoper mevkiisinde Servet'ten sonra yazılacak 2. oyuncudur, umarım bu görüşümüzü destekler biçimde Servetle uyum sağlayabilir...
İyi oyuncular devre arası çok paraya gelir Göktuğ.Şu an için en makulu ve en ucuzu Neill'di.
Crocodile1963
14.Ocak.2010, 21:54
Milan Baros şoku!
Galatasaray'da Milan Baros şoku yaşanıyor. Sezonun 10. haftasında Fenerbahçe maçında sakatlanan ve 25 Ekim tarihinden beri futboldan uzak olan Milan Baros'un futbola dönüşü en az 6 hafta daha uzadı.
GOLCÜ TRANSFERİ KESİNLEŞTİ
Milan Baros'tan gelen bu kötü haber sonrasında Lucas Neil'in transferi için İngiltere'de bulunan yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İstanbul'a dönemeyecekler. Sarı kırmızılı iki yöneticinin, bir süre daha Londra'da kalarak, Milan Baros'a alternatif bir golcünün transferini gerçekleştirip, İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.
Galatasaray'da 8 tane yabancı oldu. Forvete nasıl yabancı bir alternatif alacaklar merak doğrusu ?
Alicanfmfan
14.Ocak.2010, 22:25
Linderoth'un sözlemşmesini dondururuz sorun degil .
Baros'a da cok üzüldüm ya king olmayacak sa mutlaka hızlı bir santrafor lazım bana Sercan gibi geliyor üstelik Ruud da gelebilir.
E.Cartman
14.Ocak.2010, 23:26
Bende Ruud'u isterim ama Cardozo'yla bizimkiler anlaşsa kötü mü olur diye tahmin ediyorum hem FM'de de yararlanırız:zuhaha Palermo maçını izliyorum da Liverani tam bizim ihtiyacımız gibi bir oyuncu oyunu iyi yönlendiriyor gerektiğinde preste yapıyor ama bu ilk izleyişim o yüzden kesin konuşmak istemiyorum ayrıca 33 yaşında olması da ayrı bir mesele...
el.nino
15.Ocak.2010, 00:26
sanırsam sercan yılıdırımı alıyoruz.adnan sezgin radyosporda açıkladı.
sentugo
15.Ocak.2010, 00:28
Benim fikrimce kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu. Hakan Baltanın sol versiyonu gibi düşünülebilir. Epl havası solumuş olması sebebiyle Elanoyla, ve doğal olarak vatandaşı Kewelle iyi anlaşacak olması ve düşük maliyeti de artıları.
Hayır hepsi doğru.. Sen yanlış anlamışsın..
ilk 11 için tercih edilmiyor demek istemiyor orda yazan adam.. Takımın önde giden oyuncularından değil diyor..
Eğer defanstan biri gidecekse onun gitmesinin istiyorum dememiş adam.. Eğer kulüpten birti gidicekse Yobo olmalı demiş.. Doğru düzgün okursan görüceksin.. him derken yobo'yu kastediyor...
Orada harbidende bu transferin şimdi olmayacağı görüşünde adamlar... Adamlar en fazla sezon sonu bedava gider diye düşünmüşler ve yazmışlar zaten..
Bu arada banane Lucas'tan da arkadaşlara yanlış bilgilendirme olmasın..
Sekopej
15.Ocak.2010, 00:28
Yayıncı kuruluştan gelecek para arttı ya, direk gelecek parayı Sercan'a yatıracaklar herhalde.:D
sentugo
15.Ocak.2010, 00:29
Ertuğrul Sağlam: Hiç bir oyuncumuzu satmayacağız ancak astronomik rakamlara da hayır diyemeyiz..
el.nino
15.Ocak.2010, 00:31
5.5 m euro +2 oyuncu. yeterlimi :D
sentugo
15.Ocak.2010, 00:32
Valla ben Bursa'da kalsın isterim bana sorma :D
Hangi oyuncular? :D :D
Yok yok cidden.. Ama Osman Tamburacı'da yazısında yazmış... Sercan ile görüşülüyor diye.. Bilmiyorum inşallah gitmez..
Crocodile1963
15.Ocak.2010, 00:38
5.5 m euro +2 oyuncu. yeterlimi :D
Yeeettmezzz.
2 senedir oradan oraya transfer ettiniz. Yok babası açıkladı yok dedesi konuştu. Sonuç, Sercan hala Bursaspor'da. . .
RaSenGan
15.Ocak.2010, 00:40
10 M + Arda + Elano versek belki bir düşünürler :)
Alicanfmfan
15.Ocak.2010, 00:41
Sonucu transfer sezonu kapanmadan söyleyemezsin ,
Crocodile1963
15.Ocak.2010, 00:42
10 M + Arda + Elano versek belki bir düşünürler :)
Elano'nun yıllık alacakları yüksektir. Başkan Yazıcı çok maaş vermez :D
RaSenGan
15.Ocak.2010, 00:43
Elano'nun yıllık alacakları yüksektir. Başkan Yazıcı çok maaş vermez :D
Onu da biz öderiz canım ek madde koyarlar sözleşmeye :D
el.nino
15.Ocak.2010, 00:45
Yeeettmezzz.
2 senedir oradan oraya transfer ettiniz. Yok babası açıkladı yok dedesi konuştu. Sonuç, Sercan hala Bursaspor'da. . .
teklif aynen böyle ibrahim yazıcı da hayır dememiş.
sentugo
15.Ocak.2010, 00:50
Hangi 2 futbolcu verilecek ama..
Bir sol bek verseler bari.. Gerçi Gs'de de oyk ki..
MaTRaKaN
15.Ocak.2010, 00:55
Linderotg Gönderilip yerine iyi kaliteli bir isim alınmalı
Hayır hepsi doğru.. Sen yanlış anlamışsın..
ilk 11 için tercih edilmiyor demek istemiyor orda yazan adam.. Takımın önde giden oyuncularından değil diyor..
Eğer defanstan biri gidecekse onun gitmesinin istiyorum dememiş adam.. Eğer kulüpten birti gidicekse Yobo olmalı demiş.. Doğru düzgün okursan görüceksin.. him derken yobo'yu kastediyor...
Orada harbidende bu transferin şimdi olmayacağı görüşünde adamlar... Adamlar en fazla sezon sonu bedava gider diye düşünmüşler ve yazmışlar zaten..
Bu arada banane Lucas'tan da arkadaşlara yanlış bilgilendirme olmasın..
Kardeşim herkesin çevresinde ingilizce bilen birileri gerçekten vardır. Ancak bahsettiğim liselerimizde öğretilen garabet ya da pc oyunları oynarken sökülen değil, ingiliz-amerikalı arkadaşlarla normal muhabbet edebileceğin seviyede lisan. Herkes gitsin sorsun onlara. Yeri değil belki söylememin ama eğitimimi ingilizce aldım, hobi olarak film-dizi çevirileri yapıyorum, peder direk ingiliz filolojisi mezunudur, aileden gelir lisan merakı vs. Yani resmi ingilizceyi de, günlük ingilizceyi de, argoyu da anlar ve ayırt edebilirim. Yabancılarla da türklerle de futbol muhabbetim olduğundan, futbol forumlarında konuşulan ingilizceyi de, adamların ne demek istediklerini anlayacak kadar bilgim var.
Tek tek açıklamak istemem ama madem değindin, he isn't first choice demek (mevkiisinde) ilk seçim değildir demektir. Yani gidip de adamı forvetler arasında, ortasahalarla kıyaslamaz aklı başında kimse. Bu da otomatikman adamı yedek yapar, değil mi?
Yobo olayında cümle çok açık. Adamın yazdığı benim dediğim gibi. Yok sen "ciğerini bilirim o taraftarın, ama kendisi ingilizce konuşamaz, ifade sorunu var" diyorsan başka.
Yukarıda yazılan ingilizce alıntılardan çıkan sonuç benim dediğim gibi. everton forumunda çok başka şeyler yazıyorsa, o zaman alıntıları yanlış almış.
O yüzden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup atlamayalım. Beni de boşu boşuna polemiğe sokmamış olursun. Sonuçta ben Neill için kaliteli ve iyi bir transfer deyip, komik bir duruma parmak bastım. Ne aka kara, ne de karaya ak demenin lüzumu yok.
MaTRaKaN
15.Ocak.2010, 10:52
Tamam arkadaşlar bizene Yabancı Adamlardan :D
Tartışma çıkarmayalım :)
Flawless Victory
15.Ocak.2010, 11:06
Sercan o kadar da iyi bir oyuncu değil. Belli bir süre iyi oynar ondan sonra devreleri yanar. Galatasaray yönetimi doğru olanı yapacaktır. Zaten hemşehrim var sorun çıkmaz. :)
Nedvedmania
15.Ocak.2010, 16:02
Yeni transferimiz Lucas Neill 4 numaralı formayı giyecek.
Popescu'da 4 numaralı formayı giyiyordu. Popescu gibi başarılı olması dileğiyle.
Sirius Black
15.Ocak.2010, 16:31
Başarılar Neill, bakalım forvet transferi ne olacak? Yerli birisi gelir diye düşünüyorum, Halil Altıntop olabilir mesela.
Redrum
15.Ocak.2010, 16:49
Kardeşim herkesin çevresinde ingilizce bilen birileri gerçekten vardır. Ancak bahsettiğim liselerimizde öğretilen garabet ya da pc oyunları oynarken sökülen değil, ingiliz-amerikalı arkadaşlarla normal muhabbet edebileceğin seviyede lisan. Herkes gitsin sorsun onlara. Yeri değil belki söylememin ama eğitimimi ingilizce aldım, hobi olarak film-dizi çevirileri yapıyorum, peder direk ingiliz filolojisi mezunudur, aileden gelir lisan merakı vs. Yani resmi ingilizceyi de, günlük ingilizceyi de, argoyu da anlar ve ayırt edebilirim. Yabancılarla da türklerle de futbol muhabbetim olduğundan, futbol forumlarında konuşulan ingilizceyi de, adamların ne demek istediklerini anlayacak kadar bilgim var.
Tek tek açıklamak istemem ama madem değindin, he isn't first choice demek (mevkiisinde) ilk seçim değildir demektir. Yani gidip de adamı forvetler arasında, ortasahalarla kıyaslamaz aklı başında kimse. Bu da otomatikman adamı yedek yapar, değil mi?
Yobo olayında cümle çok açık. Adamın yazdığı benim dediğim gibi. Yok sen "ciğerini bilirim o taraftarın, ama kendisi ingilizce konuşamaz, ifade sorunu var" diyorsan başka.
Yukarıda yazılan ingilizce alıntılardan çıkan sonuç benim dediğim gibi. everton forumunda çok başka şeyler yazıyorsa, o zaman alıntıları yanlış almış.
O yüzden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup atlamayalım. Beni de boşu boşuna polemiğe sokmamış olursun. Sonuçta ben Neill için kaliteli ve iyi bir transfer deyip, komik bir duruma parmak bastım. Ne aka kara, ne de karaya ak demenin lüzumu yok.
Bence de sen haklısın o konuda.
Well, if we were to lose someone at CB I'd prefer it to be him. He's Yobo Mk II as far as I'm concerned, plus there's not much left on his contract anyhow. Bad timing though.
GwladysStGlory, Yesterday, 12:27 AM
Alıntı:
Eğer defansın ortasından bir oyuncu kaybedeceksek, bu kişinin o olmamasını tercih ederim. Uzak bir ihtimalde olsa bu kişi Yobo olmalı, ek olarak sözleşmesinin bitmesine çok zaman yok. Kötü bir zamanlama.
Asıl çeviri ise şu olmalı: Eğer defansın ortasından birini kaybedeceksek, tercihim o(Lucas)dur. O şu an Yobo'nun yedeği bildiğim kadarıyla, ayriyetten kontratı da bitmek üzere zaten. Ne olursa olsun yanlış zamanlama.
İlk cümle konusunda ise %100 eminim.
Suicider
15.Ocak.2010, 17:05
Acaba forvete kimi alıcaz çok merak ediyorum he birde bizim yabancı hakkımız dolu mu ? doluysa eğer ya sercan yada Halil gelicek ozaman..
E.Cartman
15.Ocak.2010, 18:18
Halil Altıntop için pazarlıklar sürüyor
Sarı-kırmızılı takımımızın Milan Baros'un sakatlığının uzamasının ardından golcü arayışlarını hızlandırdı.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/halilaltintop.jpg
Futbol Şube Sorumlumuz Haldun Üstünel, İngiltere'de birkaç değişik yabancı santrafor ile temaslarını sürdürürken, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Schalke 04'te çok fazla forma şansı bulamayan Halil Altıntop'u transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.
Galatasarayımız'ın Halil için Schalke'ye Lincoln-Halil takasını önerdiği, ayrıca Alman kulübünün bu takası kabul etmemesi halinde 3 milyon Euro bonservis bedeli verebileceklerini de belirttiği ifade edildi.
Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın sezon başından beri bir türlü gözüne giremeyen Halil'in Alman kulübünden ayrılmaya sıcak baktığı ve Türkiye'de de sadece Galatasaray'da oynama düşüncesinde olduğu öğrenildi.
Galatasarayımız ile Schalke 04 arasındaki transfer pazarlıklarını sürerken, Sarı-kırmızılılar 1 hafta içerisinde bu transferi gerçekleştirmek istiyor.
Kaynak: DHA
Lucas Neill
15.Ocak.2010, 19:17
Alabilirsek çok iyi olur çünkü yabancı oyuncu almamız zor.
E.Cartman
15.Ocak.2010, 19:21
Ben bizimkilerin yerinde oLsam Lincoln + 3M€ bile verirdim :D:D:D
sentugo
15.Ocak.2010, 20:58
Aynen o cümlede öyle diyormuş.. Ama benim anlamadığım bu sezon Neill ligte 12 maçta oynamış.. Kupada da 2 maçta forma giymiş.. Yani ilk 11 oynamış Everton'da.. Peki bu adam niye ilk tercih değil diyor..
yunusgs
15.Ocak.2010, 21:39
Yabancı bir forvet kiralamak aslında en mantıklısı.Takımında forma şansı bulamayan yetenekli bir adam kiralasak çok iyi olur.
Suicider
15.Ocak.2010, 22:56
Yabancı bir forvet kiralamak aslında en mantıklısı.Takımında forma şansı bulamayan yetenekli bir adam kiralasak çok iyi olur.
şu an yabancı sınırımız doldu sanırım o yüzden yerli oyuncalara yöneliyorlar..
Revolution
15.Ocak.2010, 23:04
Halil'in gelmesini çok isterim belki burada kendini daha iyi gösterip çok daha fazla şeyler katabilir kendine..
el.nino
15.Ocak.2010, 23:08
vagner love ı alsalardı ölürlermiydi.dondursunlar linderoth'un kontratını
Lucas Neill
16.Ocak.2010, 00:12
vagner love ı alsalardı ölürlermiydi.dondursunlar linderoth'un kontratını
Çok basit zaten her şey o gelseydi bu gelseydi.Çok para var sanki bi de çok basit bi işmiş gibi ahkam kesiyoruz.
el.nino
16.Ocak.2010, 01:26
Çok basit zaten her şey o gelseydi bu gelseydi.Çok para var sanki bi de çok basit bi işmiş gibi ahkam kesiyoruz.
vagner love kiralık:)
ShevAnil
16.Ocak.2010, 01:54
Fmdeki gibi bedavaya kiralanmıyorki dostum (:
el.nino
16.Ocak.2010, 03:55
vereceğin para en fazla 1m dolar olsun yaa.:Donuda bulamıycaksa gs transfer yapmasın ztn.
mpaker66
16.Ocak.2010, 12:16
bence halil kaliteli olur baros dönünce de gerektiğinde açık oynayabilio.Magath onu 4-3-3 ün sağında oynatıodu inş olurr
KaPaLı
16.Ocak.2010, 12:18
Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, İngiltere'de birkaç değişik yabancı santrafor ile temaslarını sürdürürken, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Schalke 04'te çok fazla forma şansı bulamayan Halil Altıntop'u transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.
Galatasaray'ın Halil için Schalke'ye Lincoln-Halil takasını önerdiği, ayrıca Alman kulübünün bu takası kabul etmemesi halinde 3 milyon Euro bonservis bedeli verebileceklerini de belirttiği ifade edildi.
Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın sezon başından beri bir türlü gözüne giremeyen Halil'in Alman kulübünden ayrılmaya sıcak baktığı ve Türkiye'de de sadece Galatasaray'da oynama düşüncesinde olduğu öğrenildi.
Galatasaray ile Schalke 04 arasındaki transfer pazarlıklarını sürerken, Sarı-kırmızılılar 1 hafta içerisinde bu transferi gerçekleştirmek istiyor.
Dün kim Lincoln - Halil takası yapalım demişti : )
sentugo
17.Ocak.2010, 12:01
Dün belliydi zaten.. Ntvspor'da ben görmüştüm bu olayı..
E.Cartman
17.Ocak.2010, 13:12
"Bana 3 isim getir"
Milan Baros’un sakatlığını 1.5 ay uzatan platin operasyonu, G.Saray’ın bütün planlarını bozdu.
http://www.sporx.com/images/1/29/4558_B_adnanpolat006.jpg
Başkan Adnan Polat, beklenmedik bu gelişme üzerine Haldun Üstünel’i arayarak talimatını verdi; “Acilen bir golcüye ihtiyacımız var. Bana üç isim getir. Birini mutka alalım.” Başkan Polat, Avrupa’da transfer turuna çıkan Üstünel’e şunları söyledi;
“Senden üç isim istiyorum. Bu oyuncuların huyunu, suyunu, özelliklerini, fiyatları öğren. Gerekli değerlendirmeyi yapıp içerisinden birini seçeceğiz. O transferi yapmadan gelme.”
Geçtiğimiz hafta gittiği İngiltere’de Lucas Neill’ın transferini gerçekleştiren Üstünel, başkandan aldığı talimat üzerine temaslarını sıklaştırdı.
Halil ve Sercan
Sarı kırmızılıların öncelikli hedefi yabancı bir golcü. Ancak, kontenjanın dolu olması ellerini kollarını bağlıyor. Ancak bir yabancının ayrılması durumunda bu transferi gerçekleştirebilecekler. Aksi halde rotayı yerli golcüye çevirecekler.
Listenin başında ise Halil Altıntop ile Sercan Yıldırım bulunuyor. Halil Altıntop’un bonservisi için Schalke 04 kulübüyle 3 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varan, milli futbolcuya da yıllık 2.5 milyon Euro öneren sarı kırmızılılar, beklediği olumlu yanıtı alamaması durumunda eski göz ağrısı olan Bursasporlu Sercan Yıldırım’a yönelecekler.
Yabancı kontenjanı açılmazsa yerli olacak
Kadrosunda 8 yabancı oyuncu (Leo Franco, Linderoth, Kewell, Nonda, Baros, Elano, Keita, Neill) bulunduran G.Saray’ın kontenjanı dolu. Peki sarı kırmızılılar yabancı golcüyü nasıl transfer eder? Bu ancak birinin ayrılmasıyla mümkün. Gönderilmesi muhtemel isim Tobias Linderoth. İsveçli futbolcu gitmezse, G.Saray mecburen yerli bir golcü alacak.
17.01.2010
Kaynak : Hürriyet
Homer J.S
17.Ocak.2010, 13:16
Mevlüt'ü isterdim de çok geç tabi.
PesimiSTyLa
17.Ocak.2010, 14:57
Van Nistelrooy: Considering Gala move
..Real Madrid striker Ruud van Nistelrooy has revealed he is considering a move to Turkish giants Galatasaray.
Van Nistelrooy has struggled to force his way into the Real side this season and he has also been hampered by injury problems.
The former Manchester United ace has been linked with a return to the Premier League, with Liverpool and Tottenham Hotspur rumoured to be interested.
Stoke City have confirmed a wish to sign the 33-year-old, but reports have suggested Galatasaray are favourites to capture the Dutchman.
Galatasaray are coached by Van Nistelrooy's compatriot Frank Rijkaard and a two-and-a-half year contract is reported to be on the table.
Van Nistelrooy is now giving serious thought to linking up with Rijkaard in Turkey after spending the past three-and-a-half years with Real.
He is quoted in the Sunday Mirror as saying: "Frank called me and asked, 'Do you want to come to Turkey?'
"I have to think about it because Galatasaray is a great club with a positive approach."
http://www.skysports.com/story/0,19528,11827_5866610,00.html
Skysport önemli bir kaynak. Çık gel olm Ruud :icon_smile:
ShevAnil
17.Ocak.2010, 15:08
türkçesi ? (:
Ziya38
17.Ocak.2010, 15:10
türkçesi ? (:
17 Ocak 2010 Pazar
Orhan SENCER/İSTANBUL, (DHA)
İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen ve Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Hollandalı golcü Ruud Van Nistelrooy'un, sarı kırmızılı takıma transfer olmaya hazır olduğu öğrenildi.
İngiltere'nin Mirror gazetesi, İngiltere'nin Stoke City kulübünden teklif alan ve Tottenham ile Liverpool kulüplerinin de yakından ilgilendiği Ruud Van Nistelrooy'un, İngiltere'den gelen teklifleri geri çevirerek, Galatasaray'ı tercih edeceğini iddia etti. "Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Hollandalı golcüyü 8 milyon Pound karşılığında 2.5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayabileceğine inanıyor" ifadesini kullanan gazete, Van Nistelrooy'un ise şu açıklamalarına yer verdi:
"Frank Rijkaard beni arayarak, 'Türkiye gelmek ister misin' dedi. Bunu düşünmeliyim. Çünkü Galatasaray büyük bir kulüp ve olumlu yaklaşımları var."
ShevAnil
17.Ocak.2010, 15:12
8 m Pound mu :D
el.nino
17.Ocak.2010, 15:14
8 m pound değildir olamazda zaten.:Dama gerçekten gelmesini isterim klası yeter ruud'un.hemde türkiye'ye prestij.
KanaKe
17.Ocak.2010, 15:23
Bedavaya vericek halleri yok. Azda olsa para isteyeceklerdir.
PesimiSTyLa
17.Ocak.2010, 15:26
8 milyon diye iddia edilen rakam madride verilecek bonservis değil. 2.5 sezon için Ruud'a teklif edilen rakam. Madrid bonservis talep etmiyor, sembolik bir rakama bırakacak.
El Barto
17.Ocak.2010, 15:29
2,5 yıl için neredeyse 20milyon abartı gibi geldi.
el.nino
17.Ocak.2010, 15:31
2,5 yıl için neredeyse 20milyon abartı gibi geldi.
bence de o kadar para verilmesin yani.2 tane adam alırız o paraya
ShevAnil
17.Ocak.2010, 15:31
8 M pound verilecekse 2.5 sene için bnce gelmesin.. (:
mpaker66
17.Ocak.2010, 15:44
ya ben bonservisine 1 m bile wermem o ayrı mesele de galiba 8 milyndn kasıt 2.5 yılda alacağı paraa.Yani ben öyle umut ediyorum :D:D
PesimiSTyLa
17.Ocak.2010, 15:48
Yıllık 3 milyon euroya denk geliyor. Ruud gibi bir oyuncu için çok değil. Anca o paralara gelir Türkiye'ye. Elano da 3 küsür alıyor.
Madrid bonservis istemiyor. İddia edilen para Ruuda 2.5 yılda verilecek ücret.
Ruud gelsin de 3 milyon sorun değil :icon_smile:
ShevAnil
17.Ocak.2010, 15:50
4 Milyon Euroya denk geliyor diye düşünüyordum :S
mpaker66
17.Ocak.2010, 15:56
ya bonservis istemiolar daha ne tam bizim istediğimiz şekilde...
El Barto
17.Ocak.2010, 16:06
Yıllık 8 Milyon TL'ye denk geliyor ki kabaca 4 Milyon €. Aslında pekte abartı bir rakam değil hiçbir şey yapmayıp 3,5 milyon alanlar varken Türkiye sınırları içinde. Ruud iyi iş yapar hem bence. Alınabiliyorsa alınmalı. Tabii sağlık yönünden bir sakıncası yoksa.
PesimiSTyLa
17.Ocak.2010, 16:09
Ruud gelsin de, derdimiz alacağı 3-3.5 milyonu az-çok diye tartışmak olsun :icon_smile:
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 5-10 forvetinden biri bu eleman. 17 numarayla parçalı altında onu görmek muazzam birşey olurdu :icon_smile: Umarım yazıldığı gibi gelmeye yakındır. Yine de çok kaptırmamak lazım. Sonra gelmezse hayal kırıklığı olur, kolay değil böyle bir ismi Türkiyeye getirmek...
El Barto
17.Ocak.2010, 16:12
Sıcak bakıyor olması mantıklı geliyor. İyi para, UEFA'da yoluna devam eden bir takım, geçmişinde UEFA başarısı var, Frank teknik direktör, Baros, Kewell gibi isimler... Bence gelmeye ikna edilebilir.
Homer J.S
17.Ocak.2010, 16:15
Düşünsenize..
Hani böyle bilgi mesajları geliyor ya gol olunca, orada golü atan isim Ruud Van Nistelrooy olarak yazıyor.
Hayal etmesi bile heyecan verici.
E.Cartman
17.Ocak.2010, 16:47
Ben Ruud'un Türkiye'de iş yapabileceğini düşünüyorum ama çok fazla şey beklemeyelim çünkü ülkemizde futbol çok sert ve Ruud'da yeni çıktı sakatlıktan ve fazla zorlayacağını sanmıyorum kendini ama onun bu kredisi 2,5 sene götürür kendisini o ayrı:n::n: gelçi daha kesin bişey yok:D
BeeTLeJuiCe
17.Ocak.2010, 17:10
RVN'nin ölüsü Türkiyede 10üstü gol atar.
Bknz: PVH
Nedvedmania
17.Ocak.2010, 17:11
Ruud haberi daha yenimi düştü piyasaya :D Ben 2 hafta önceden duymuştum :D
Gelirse süper olur.
SAİT71
17.Ocak.2010, 17:23
İş yapar. Yürüyerek oynasa bile yılda 18-20 golü bulur.
el.nino
17.Ocak.2010, 17:46
sırf fm'de oynatmak için alsınlar:D:D:Dşaka bir yana ben her türlü 10 golü geçebileceğini düşünüyorum.nasıl olsa kanatlardan oynayan bir takımız.hava topları bizde olur.keşke gelse hadi ruud seni bekliyoruz.müthiş de forma satar gstorelar.
tarikko
17.Ocak.2010, 17:55
RVN'nin ölüsü Türkiyede 10üstü gol atar.
Bknz: PVH
Katılıyorum..
RaSenGan
17.Ocak.2010, 18:02
İsmi yeter :) Gelirse çok iyi olur umarım gelir.
IcedEarth
17.Ocak.2010, 18:45
Ruud gelirse Baros ne olacak, Baros 1 ay sonra döndüğünde 3-2-5 mi oynayacak bu takım? FIFA 99 olsa hadi neyse, hangi birini keseceğiz bu adamların? Gelmesini isterim tabii ki, ama gerektiğinde yedek oturmasını da bilecekse gelsin. Baros'la forma savaşını göze kestirebiliyorsa buyursun, başımızın üstünde yeri var. Maddi külfetini forma alarak ve sponsorluklarla da karşılarız bir şekilde. Ama Van Nistelrooy yerine daha akıllı bir transfer yapılabilir, bulunur gelecek vaadeden ucuz bir oyuncu, Baros'un rotasyonu yapılır... Malum Baros bizde maksimum 2 sene daha oynar, sonra kalma buralarda...
GeNç KaRTaL
17.Ocak.2010, 19:48
Ruud harika bir transfer olur..
Ruud gelirse Baros ne olacak, Baros 1 ay sonra döndüğünde 3-2-5 mi oynayacak bu takım? FIFA 99 olsa hadi neyse, hangi birini keseceğiz bu adamların? Gelmesini isterim tabii ki, ama gerektiğinde yedek oturmasını da bilecekse gelsin. Baros'la forma savaşını göze kestirebiliyorsa buyursun, başımızın üstünde yeri var. Maddi külfetini forma alarak ve sponsorluklarla da karşılarız bir şekilde. Ama Van Nistelrooy yerine daha akıllı bir transfer yapılabilir, bulunur gelecek vaadeden ucuz bir oyuncu, Baros'un rotasyonu yapılır... Malum Baros bizde maksimum 2 sene daha oynar, sonra kalma buralarda...
Ruud da nöbetçi golcümüz olur. Nasıl olsa garanti paraya gelecektir. Oynamamayı dert etmesin bir zahmet :)
sentugo
17.Ocak.2010, 21:00
Ruud gelmicek..
TÜrk bir stanrafor alacakmış gs.. Türkiye'nin prensiymiş güya..
Lucas Neill
17.Ocak.2010, 23:16
Sercan mı Türkiye'nin prensi olan yoksa Halil mi?
BeeTLeJuiCe
17.Ocak.2010, 23:22
Yoksa Semih mi?
Revolution
17.Ocak.2010, 23:53
Yahu en büyük korkum Mevlüt'ü getirmeleri içimden bi ses o diyor ama umarım öyle olmaz fiyasko olur..
KanaKe
17.Ocak.2010, 23:54
Mevlüt Türkiye'ye gelmez zaten.
Revolution
18.Ocak.2010, 00:01
Mevlüt Türkiye'ye gelmez zaten.
İnşallah..
eXcitinG
18.Ocak.2010, 02:27
İnşaLLah geLmez dediğiniz adam bu yıL Fransa Liginde 8 goL attı.
barahir
18.Ocak.2010, 02:40
Mevlütü PSG ne kadara aldı? yaklaşık 12 mn€.. Satar mı? satar ama en az 15'e. Gs verebilir mi? bence hayır?
Lucas Neill
18.Ocak.2010, 04:05
Neeskens Nistelrooy'la hiç bi konuşmamız olmadı dedi.
mpaker66
18.Ocak.2010, 10:19
bugn jo haberleri vardi ins jo gelir yahu :D
Flawless Victory
18.Ocak.2010, 10:46
Oo yine transfer yalanları dönüp duruyor. Galatasaray çok baskı olursa transfer yapar bence, onun dışında göstermelik bir transfer yapar.
SAİT71
18.Ocak.2010, 11:05
Gs Mevlüt'ün bonservisini karşılayamaz orası ayrı ama Mevlüt açıklamıştı bir gün Galatasarayda oynayacağım diye.. Bence şartlar oluşsaydı gelirdi Mevlüt. İyide iş ypar Galatasaray'da. Her ne kadar milli takımda beğenmesemde adam golleri sıralıyor fransada..
MaTRaKaN
18.Ocak.2010, 14:17
Nistelrooy kendi ağızından TR'de oynamak istemediğini açıklamış.
Nedvedmania
18.Ocak.2010, 14:26
Ruud gelmiyorki zaten. Yönetim açıkladı herhangi bir teklifimiz olmadı diye.
E.Cartman
18.Ocak.2010, 17:23
Jo pazarlığı!
http://www.milliyet.com.tr/jo-pazarligi-/spor/sondakika/18.01.2010/1187455/
Milan Baros’un sakatlığını uzatmasının ardından forvet arayışlarına hız veren Galatasaray, aradığı ismi Ada’da buldu.
Lucas Neill transferini başarıyla sonuçlandıran sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ’ın İngiltere’den uzun zamandır dönememesinin sebebi olan Jo için ikilinin Manchester City ile pazarlıkta olduğu öğrenildi.
Ünlü İngiliz kulübünün Everton’a kiralık verdiği Brezilyalı golcüyü isteyen Galatasaray, 1.5 yıllık kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro önerdi.
CSKA Moskova’da yıldızını parlattıktan sonra iki yıl önce Manchester City’e transfer olan ancak İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan ve Everton’un yolunu tutan 23 yaşındaki Jo, burada da sorun çıkarınca kadro dışı kaldı.
Linderoth gönderilecek
Bu sezon sadece 15 lig maçında forma giyebilen golcü için bir haftadır pazarlık masasında olan yöneticiler, Manchester City’nin yanısıra Everton ve Jo’yu da ikna etmeye çalışıyor. Sarı kırmızılı takımın yeni transferi Neill ve Elano’nun da yakından tanıdıkları Jo için aracı oldukları öğrenildi.
Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray yönetimi ise bu transferi gerçekleştirebilmek için Linderoth’u gönderecek.
Revolution
18.Ocak.2010, 17:48
Jo'u almamız çok iyi olur ancak kaynak nedir acaba?
eXcitinG
18.Ocak.2010, 18:09
Ben oLsam GS yönetimi yerinde iyice patLama yapmadan LiLLe den Gervinho yu aLırım. Adam yeni Robinho bence.
Nedvedmania
19.Ocak.2010, 00:00
Adnan Polat : Çok önemli bir Santraforla anlaşmak üzereyiz
el.nino
19.Ocak.2010, 00:16
inşallah iyi birisi gelir.
SAİT71
19.Ocak.2010, 00:34
Bana Halil gibi geliyor.. bilmiyorum ama onun ismi geçiyordu..
MaTRaKaN
19.Ocak.2010, 12:19
Baros anca Nisan'ın ilk haftasına yetişecekmiş :(
Forvet almamız kesinleşti...
Lucas Neill
19.Ocak.2010, 15:04
Lucas imzaladı 12 numarayı giyecek bu sene.
SAİT71
19.Ocak.2010, 15:53
Hayırlı olsun. Gayet profesyonel birisi gibi duruyor. Yalnız basın mensuplarının sorularına uyuz oldum. yok Türkiye ligi oradan bakınca emekliliği yaklaşmış futbolcuların geldiği ligmi yoksa güzel bir ligmi, galatasarayda kewell'dan başka oyuncu sayabiliyormusun sayda görelim :D Ne yapacaksın ki bunları ne katkısı var bu soruların.. Adamlar evet emeklilik ligi emekli olmaya mı geldim diyecek? Yeter bu kadar saçma sorular. Her oyuncu geldiğinde ligimiz nasıl hadi bize oyuncu say..
Lucas Neill
19.Ocak.2010, 16:13
Serdar Eylik'i Orduspor'a sezon sonuna kadar kiralık vermişiz.
Flawless Victory
19.Ocak.2010, 16:14
Bu arada Serdar Ordu'ya kiralanmış.
KaPaLı
19.Ocak.2010, 16:19
Saldır Ordu Trabzon'u yenersin : p
Neill'in iyi transfer olduğunu düşünüyorum ben. Servet'in yanına atletik oyuncu lazımdı.
el.nino
19.Ocak.2010, 17:52
duyduğum bir habere göre galatasaray ryan babel'i kiralamaya çalışıyormuş.ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama galatasaray'a yakın birinden bizzat duydum.
KanaKe
19.Ocak.2010, 18:16
Babel'i kiralayip nerede oynatacaklar :) Forvet alacak bence GS.
el.nino
19.Ocak.2010, 18:17
Babel'i kiralayip nerede oynatacaklar :) Forvet alacak bence GS.
babel defans mı oynuyo
SAİT71
19.Ocak.2010, 18:29
Babeli forvette oynatırlar zaten alırlarsa :D
KanaKe
19.Ocak.2010, 19:01
Babel forvet degilki benim bildigim sol ve sag kanat oyuncusu :)
Lucas Neill
19.Ocak.2010, 19:06
Babel Ajax'ta forvet oynuyodu Liverpool'a gelince sola geçti.Henry misali.
Nedvedmania
19.Ocak.2010, 19:57
Lucas Neill - İlk Açıklamaları
(Videonun sonunda "open the forma" diyor :n: )
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1316243302657&ref=nf
Galatasaray’ın İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton’dan transfer ettiği Avustralyalı oyuncu Lucas Neill, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda düzenlenen imza töreni ile kendisini 1.5 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde Lucas Neill’in yanı sıra Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haşhaş, Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün, eski futbolcularımızdan Muzaffer Sipahi de hazır bulundu.
İmza töreninde ilk olarak söz alan Ali Haşhaş, uzun süredir transferi için çalıştıkları Lucas Neill'i kulübe kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Haşhaş, "Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'a bu transfer çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Yeni transferimiz Lucas Neill ise, 15 senedir İngiltere'de oynadığını belirterek, "Galatasaray gibi muhteşem bir kulüpten de böyle bir teklif gelince, kabul ettik. Buna kendimiz hazırlamıştık." ifadelerini kullandı.
İstanbul'a adaptasyon süresinin kısa süreceğini inandığını belirten Neill, "Kewell gibi çok yakın bir arkadaşım var. Antrenörümüz Neeskens de bir arkadaş gibi. Hiçbir zorluk çekeceğimiz düşünmüyorum. Şu anda ben buradayım. 1.5 senelik bir kontratım var. Kewell'ın Galatasaray hakkında ne kadar olumlu yorumları olduğunu biliyorum. İnşallah burada kalması yönünde benim de bir etkim olur" dedi.
Galatasaray'da Kewell'ın dışında birçok tanıdığı futbolcunun olduğunu söyleyen Lucas Neill, "Sabri, Leo Franco, Elano, Nonda ve kaptanımız Arda'yı tanıyorum. Tugay Kerimoğlu çok değer verdiğim bir insan ve o da çok iyi yorumlar yaptı. Graeme Sonuess'ı ve bayrak dikme olayını iyi biliyorum. Souness'ın Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu da biliyorum. Ben de belki farklı bir şeyler yaratabilirim. Bunun parçası olmaktan memnun olurum." dedi.
Neill oynadığı bölge ile ilgili, "Defans yapmayı çok seviyorum. Topla oynamayı ve oyun kurmayı da çok seviyorum. Bu özelliklerim Galatasaray'a da olumlu yansıyacaktır. Benim için önemli olan ilk olarak ilk 11'de oynamak. Forvet oynatılırsa orada da oynarım ama defans oyuncusuyum. Savunmanın her yerinde oynayabilirim." dedi.
Neill, Süper Lig ile ilgili olaraksa, "Türkiye Ligi'nin çok sert ve kaliteli olduğunu İngiltere'de de söylüyorlar. Türkiye Ligi'ni Harry Kewell'dan dolayı da takip ediyordum. Galatasaray İngiltere'de de çok tanınan bir kulüp hatta Avrupa'da çok sevilen ve takip edilen bir takım. Buraya gelmemde onun da etkisi çok büyük oldu. Şimdi bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum" dedi.
Daha sonra bu sezon giyeceği 12 numaralı formasını eski futbolcumuz Muzaffer Sipahi'nin elinden alan Neill, yeni forması ile basın mensuplarına poz verdi. Kendisini 1.5 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzalayan Neill son olarak, taraftarlara "Şampiyon Galatasaray" mesajını gönderdi.
Liverpool'da Babel krizi çözüldü
İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'da sorunlu günler yaşayan Hollandalı futbolcu Ryan Babel, teknik direktör Rafael Benitez'den özür dilemesinin ardından takıma geri döndü.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 17:32 TSİ 19 Ocak. 2010 Salı
Bu sezon beklentilere cevap veremeyen Liverpool’da adı transfer dedikodularına karışan Ryan Babel takımda kaldı.
Benitez, Stoke maçında kadroya alınmadığı için kendisini eleştiren futbolcunun, ofisine gelerek özür dilediğini söyledi.
Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen futbolcunun hatasını kabul ettiğini ifade eden Benitez, ''Özür dilemesi benim için yeterli. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum'' dedi.
Ahan da Babel kaldı :)
MaTRaKaN
19.Ocak.2010, 20:13
Roman Pavlyucenko,Jo,Mido,Darren Bent yakın markajda demedi demeyin :D
RaSenGan
19.Ocak.2010, 20:31
Tanıdığı oyunculardan ilk Sabri'nin ismini söylemiş :n:
Roman Pavlyucenko,Jo,Mido,Darren Bent yakın markajda demedi demeyin :D
Darren gelse ne manyak olur be :)
Nedvedmania
19.Ocak.2010, 23:48
Tanıdığı oyunculardan ilk Sabri'nin ismini söylemiş :n:
He ya benimde dikkatimi çekti :D
mpaker66
20.Ocak.2010, 11:52
bu hafata biter dedi adnan bey hadi bakalım kaliteli isimler dönüyo jo pavly babel falan inş. kıytırık biri gelmes babel gelirse baros dönünce kanat falanda oynar ama şu linderoth dn kurtulmak lazımm
E.Cartman
20.Ocak.2010, 12:27
Bugün yarın bomba patlar
20 Ocak 2010 Çarşamba * 08:54
Cim-Bom’da bir numaralı gündem maddesi olan golcü transferi bugün ya da yarın kesinlik kazanacak.
Cim-Bom'da bir numaralı gündem maddesi olan golcü transferi bugün ya da yarın kesinlik kazanacak. Yaklaşık 2 haftadır adeta İngiltere'ye üs kuran Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ'ın listelerinde bulunan oyuncularla ilgili mutlu sona çok yakın oldukları ve en geç 48 saat içinde resmi açıklamanın yapılacağı öğrenildi.,
Başkan Adnan Polat'ın da önceki gün müjdesini verdiği golcü için, kendilerine önerilen oyuncuları mercek altına alan sarı-kırmızılı idarecilerin, Avrupa Ligi'nde oynama kriterine öncelik verdikleri ve buna uymayan isimlerin liste dışında tuttukları ifade edildi.
Bu arada Galatasaray'a, kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü Liverpool'lu golcü Ryan Babel'den kötü haber geldi. Stoke City maçında kadroya alınmayınca buna tepki gösteren ve kadro dışı kalan Hollandalı forvet, menajer Rafael Benitez'den özür dilerek takıma geri döndü.
Kaynak: Milliyet
Kaynak: WebasLan:D
tarikko
20.Ocak.2010, 13:54
Galatasaray günlerdir sürdürdüğü forvet arayışında mutlusona ulaştı ve Everton'da forma giyen Brezilyalı yıldız Jo'yla kesin olarak anlaşmaya vardı.
Uzun süredir İngiltere'de bulunan Futbol Şube Sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ , hem genç forvet Jo'yu hem de kulübünü ikna etmeyi başardığı, hatta bonservis opsiyonu Galatasaray'da olmak üzere kiralık olarak sözleşme yapıldığı ve Brezilya'lı futbolcunun bu hafta sonu İstanbul'a getirileceği bildirildi.
Sarı - kırmızılı takım kiralık olarak anlaşmaya vardığı Jo 'nın dışında bir İngiltere Premier Ligi'nde forma giyen bir başka golcü futbolcuyla daha ilgilendiği anlaşmaya varıldığı taktirde Nonda ile yolların ayrılacağı öğrenildi.
Bu arada geçen sezonun ortalarında Manchester City'den Everton'a kiralık olarak giden 22 yaşındaki golcü futbolcu izinsiz olarak ülkesine gittiği için Everton kulübü tarafından 1 Ocak 2010'da kadrodışı bırakılmıştı. 2008 yılında CSKA Moskova'dan Manchester City'e transfer olan Jo için İngiliz Kulübü 24 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.
Sakatlığı nedeniyle 12 Aralık'tan beri forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu Everton'da oynadığı 26 maçta 5 gol kaydetti. Brezilya milli takımında da görev alan Jo , sezon başında Manchester City'e dönmüş ancak Tevez , Adebayer ve Santa Cruz gibi önemli futbolcuları transfer edilmesi üzerine oynama şansı azaldığı için yeniden Everton'a kiralanmıştı.
Galatasaray'ın kiralık larak anlaşmaya vardığı Jo dışında bir İngiltere Premier Ligi'nde forma giyen bir başka futbolcuyla daha ilgilendiği ve her iki futbolcunun transferinin de gerçekleştirilebileceği ileri sürüldü. Yöneticilerin haftasonuna kadar transferi bitirerek İstanbul'a dönmeyi planladıkları da kaydedildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Varonil
20.Ocak.2010, 13:59
Eğer bu haber doğruysa Galatasaray Baros'un eksikliğini hissetmeyeceği gibi varlığını da unutur :)
el.nino
20.Ocak.2010, 14:18
ben baros'un varlığını unutmam onun gibi türkiye gelmiş bir k.anderson birde jardel vardır benim için.jo onun kadar hızlımı bilmiyorum ama inş babel'de gelecek birde satn alma opsiyonuyla alsalar ne güzel olur.hem geleceğin yıldızları.
uAburak89
20.Ocak.2010, 14:21
Gelirse Avrupa Liginde oynayamaz, muhtemelen kolpa haber.
Nedvedmania
20.Ocak.2010, 16:07
Haber doğruymuş. Arkadaşımın dayısı sheratonda çalışıyo orda transfer haberini görmüş.Jo'nun kondisyon gelişme raporları rıfat kınayla birlikte haldun üstünelin dosyasındaymış.
Bakalım ilerleyen günlerde açığa kavuşur
adnan sezgin radyosporda açıklamış
800bin euro kiralık,8 milyon euro satın alma opsiyonu
Hayırlı olsun.Çok sevindim
Duyan var mı ?
ShevAnil
20.Ocak.2010, 16:27
iyide Uefa'da oynadı Jo. nasıL olabilir :(
1.5 yıllık kiralık geliyormuş sanırım.
Nedvedmania
20.Ocak.2010, 16:41
Evet Adnan Sezgin radyo sporda açıklamış. Çoğu yerde bu radyospor haberini gördüm.
Hayırlı olsun o zaman :)
el.nino
20.Ocak.2010, 16:41
evet jo geliyormuş.ama anlamış değilim uefa'da oynayabilecek mi?
Nedvedmania
20.Ocak.2010, 16:45
Şuanda NTV spor da bu haber var. Yavaş yavaş yayılıyor :)
Nedvedmania
20.Ocak.2010, 16:46
Transferin açıklanması için bir yabancının gönderilmesi gerekiyor. Önce Lindo takımdan gönderilir hemen arkasından da açıklanır transfer.
http://img706.imageshack.us/img706/4047/48044065.jpg (http://img706.imageshack.us/i/48044065.jpg/)
:n:
TouchPad'le bu kadar :D
Nedvedmania
20.Ocak.2010, 17:00
Bari yeni formayla yapsaydın :D
yunusgs
20.Ocak.2010, 17:17
Yanlış seçim.Türkiye liginde Baros'suz nasıl nasıl idare ederiz ama Avrupa'da olmaz.Hatalı karar.
Sirius Black
20.Ocak.2010, 17:48
Avrupa'da oynamadıktan sonra Jo ligde o kadar işimize yaramaz ki...
GodfatheR
20.Ocak.2010, 17:56
Demek ki G.Saray'ın da ilk hedefi lig şampiyonuğu.
ShevAnil
20.Ocak.2010, 17:58
Nonda ve Linderoth gönderilip 2 forvet alınacak deniliyor. Nekadar doğru ki (:
Sirius Black
20.Ocak.2010, 18:04
Pek sanmıyorum bunu ama eğer Jo transferi kesinleşirse, bu transferden o anlam çıkar.
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 18:18
Jo bizim için harika bir transfer olur bunu kimse inkâr edemez.
LadroN
20.Ocak.2010, 18:19
Jo gelirse A.Madrid maçlarında nonda oynar A.madridi elersek Baros kalan maçlarda oynar. Ama Süper ligde kim oynayacak Jo mu Baros mu Nonda mı:D Baros oynıyak büyük bir ihtimal ozaman nonda çöpe karışık birşe olur jo gelirse:D
Dün blogta belirttik bir transfer haberi bugün yarın olacaktır diye, bugünde işte beklenen gelişme geldi. Galatasarayımızın transferi önümüzdeki bir kaç saat içersinde resmi ağızlar tarafından açıklanacaktır..
Teşekkürler Tobias Linderoth..
Teşekkürler Buz Adam..
FCNBlog
Doğru mudur acaba? 17:29'da yazmışlar.
Doğruysa Tobi gidiyor. Bakalım kim geliyor? Jo şaşırtmaca da olabilir. Benjaji gelmesin de :D
Lucas Neill
20.Ocak.2010, 19:37
Bu transfer günü kurtarmak için değil ki sonuçta geleceği olan bi transfer yani satın alma opsiyonu da bizde olacak 6 ay kiralayıp geri göndermicez ki adamı.Eğer transfer gerçekleşirse tabi:)
E.Cartman
20.Ocak.2010, 20:06
Galatasaray'da Jo heyecanı...
Galatasaray, nihayet yeni forvetine kavuşuyor. Everton'da kiralık olarak oynayan Jo'nun Galatasaray'a kiralık olarak transferi için sarı kırmızılı yöneticilerle Manchester City'nin anlaşmaya vardığı bildirildi. Ancak Jo Galatasaray'da Avrupa Ligi maçlarında forma giyemeyecek
Yurt dışında forvet transferi için temaslarda bulunan Galatasaray yöneticileri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın, Brezilyalı golcü Jo'nun işini bitirdiği öğrenildi.
İngiliz Daily Mail gazetesinin duyurduğu habere göre; bonservisi Manchester City'de olan ve Everton'da kiralık olarak forma giyen Jo ile bonservis opsiyonu da Galatasaray'da olacak şekilde sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlandı.
Üstünel'in Jo ile birlikte bu hafta sonu İstanbul'da olması bekleniyor.
2008 yazında 24 milyon euro karşılığında CSKA Moskova'dan İngiltere'nin Manchester City takımına transfer olan Jo, burada bazı problemler yaşayınca Ocak 2009'da Everton'a kiralık olarak gönderildi. Everton'da da yeterince forma şansı bulamayan Jo'nun 2010 yazında kiralık sözleşmesi sona eriyor ve Manchester City'ye geri dönecek.
Adnan Sezgin: Detayları konuşuyoruz, açıklama yapacağız
Galatasaray, nihayet yeni forvetine kavuşuyor. Everton'da kiralık olarak oynayan Jo'nun Galatasaray'a kiralık olarak transferi için sarı kırmızılı yöneticilerle Manchester City'nin büyük ölçüde anlaşmaya vardığı bildirildi.
Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklama yapan Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Şu anda detayları konuşuyoruz. Toplatının ardından açıklama yapacağız" ifadelerini kullandı.
Bonservisi Manchester City'de olan Joa Alves De Asis Silva, kiralık olarak Everton'da oynuyordu. 23 yaşındaki futbolcu Everton'da UEFA Avrupa Ligi maçına çıktığı için Galatasaray'a transfer olması durumunda Avrupa Ligi maçında oynayamayacak.
DHA'nın servis ettiği haber ise şöyle
Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, (DHA)
Galatasaray çok önemli bir transfer bombasını patlatmak üzere.
Yaklaşık 20 gündür İngiltere'de bulunan futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın, Lucas Neil'in ardından Manchester City'nin bu sezon Everton'da kiralık oynayan yıldızı Jo Alves'in transferinde önemli gelişmeler kaydettiği öğrenildi. Bonservisi M.City'de olmasına rağmen bu sezon Everton forması giyen Brezilyalı yıldız Jo'nun, Everton'da sorun yaşaması üzerine Galatasaray devreye girdi. Bitirilmesi çok zor görünen transferde Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın hem Manchester City, hem de Everton kulüpleri ile büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi. Sarı kırmızılı iki yöneticinin 22 yaşındaki genç golcü ve menajeri ile görüşmelerini sürdürdükleri ve her an bu transferinin gerçekleşme şansının arttığı sızan haberler arasında. Ancak Jo'nun daha önce Avrupa Kupası'nda forma giydiği için, sarı kırmızılı takımın Atletico Madrid ile oynayacağı Avrupa Kupası maçlarında yer alamayacak olması, bu transferde tek olumsuz nokta olarak gösteriliyor.
JO KİMDİR?
Tam adı: Joao Alves de Assis Silva
Doğum tarihi: 20.03.1987
Ülkesi: Brezilya
Boy: 1.90 cm
Oynadığı kulüpler: Corinthians, CSKA Moskova, Manchester City, FC Everton (Kiralık)
Milliyette böyle duyurmuş ama anladığıma göre daha kesin bir şey yok yani hemen umutlanmayalım :D:D
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 20:39
Arkadaşlar herkez tutturmuş bir Uefa...
En fazla 1-2 tur gideriz bence hiçte kendimizi kandırmayalım.
Lig şampiyonluğu bence daha ön planda..
http://fossacimbom.blogspot.com/2010/01/bitti.html
http://1.bp.blogspot.com/_7FpXyEyhCbk/S1dEqLjfN9I/AAAAAAAACXg/ilEHwpYJZ5M/s320/Jo.jpg
Manchester City'li forvet oyuncusu resmen Galatasaray'da..
Sezon sonuna kadar kiralık ve satın alma opsiyonuyla birlikte..
Hayırlı uğurlu olması dileğiyle..
Detaylar daha sonra..
Resmi sitede bir şey yok.
Revolution
20.Ocak.2010, 20:54
Bence Jo değil de başka biri alınacak aynı Keita alınırken Govou isteniyormuş gibi gösterilerek.. Sadece bir içgüdü ama Jo'ya hayır diyecek biri olacağını sanmıyorum :)
BeeTLeJuiCe
20.Ocak.2010, 20:58
Bence Jo değil de başka biri alınacak aynı Keita alınırken Govou isteniyormuş gibi gösterilerek.. Sadece bir içgüdü ama Jo'ya hayır diyecek biri olacağını sanmıyorum :)
M.City'den Jo dışında gelebilecek iki forvet var, Benjani ve Santa Cruz. Ama Jo'nun gelme olasılığı daha yüksek, Benjani'yi alacaklarını sanmıyorum, Santa Cruzda daha sezon başında transfer oldu Tevez ve Adebayor arkasında bir süre daha beklemeyi isteyebilir.
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 21:00
http://fossacimbom.blogspot.com/2010/01/bitti.html
http://1.bp.blogspot.com/_7FpXyEyhCbk/S1dEqLjfN9I/AAAAAAAACXg/ilEHwpYJZ5M/s320/Jo.jpg
Manchester City'li forvet oyuncusu resmen Galatasaray'da..
Sezon sonuna kadar kiralık ve satın alma opsiyonuyla birlikte..
Hayırlı uğurlu olması dileğiyle..
Detaylar daha sonra..
Resmi sitede bir şey yok.
Bu siteye ne kadar güvenebiliriz?
Eray Dengiz
20.Ocak.2010, 21:00
eğer Madrid maçını geçersek listeler yeniden verileceği için Jo oynayabilir.
Bu siteye ne kadar güvenebiliriz?
Ben sadece Galatasaray.org'a güvenirim:D
Ama çok net konuşuyorlar bir de Adnan Sezgin yalanlamamıştı haberi.
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 21:03
Everton ve MC sitelerine de baktım bişi yok.
el.nino
20.Ocak.2010, 21:22
bu adamın müthiş bir sol ayağı var izledim.kaleyi görsede görmesede yapıştırıyo şutu.gerçekten form tutarsa müthiş olur.uefa'da da kewell forvet oynayacak zaten nonda'yı oynatmazlar.biraz abartıyorum ama gitsinler babel'i de kiralasınlar opsiyonlu olarak seneye de alalım:D:Djo çok iyi oynarsa baros'u satarız bir yedek alırız.kewell'da gidicek zaten onun yerinde de babel oynar.:D:Duçtum biraz kusura bakmayın
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 21:32
tahatto93 @ Biraz yavaş hayal kur bu ne böyle :n:
Everton'da kadro dışı bırakılan Jo'nun kiralık sözleşmesi fesh edildi.
6 aylık kiralanan Brezilyalı oyuncu için satın alma opsiyonu eklendi.
Satın alma opsiyonun ücreti ise 9 milyon euro civarı.
Bu gece veya en geç yarın gece açıklanması bekleniyor.
FCNBlog.
Lucas Neill
20.Ocak.2010, 21:53
Adamlar baya kesin konuşmuşlar vardır heralde bi bildikleri inş transfer olur.
el.nino
20.Ocak.2010, 21:53
canım istedi yahu:Dbakalım jo gelecek mi bana bir şaşırtmaca olabilir gibi geliyor.takımımıza en çok katkı sağlayacak futbolcuyu transfer ederler inşallah.
SAİT71
20.Ocak.2010, 22:00
Of işte manyak bir transfer diye buna derim.. Tr için harika bir transfer olur. Çokta iş yapar.. Gelirse Haldun u tebrik etmek gerek.. Gerçekten ligimiz adına kaliteli bir transfer olmuş olacak.
el.nino
20.Ocak.2010, 22:08
sanırsam dediklerim çıkacak ama nonda'da gidiyor.bakalım yarın izliycez bombayı.
Aşk-ı Şehir
20.Ocak.2010, 22:15
Jô iyi transfer olur. Ancak Jô tipinde bir oyuncu değil daha çok hem arkası dönük oynayabilen hemde bitirici bir forvet lazım Galatasaray'a. FM2010'daki Oscar Cardozo gibi birşey lazım yani. Jo ile Baros hemen hemen aynı tipte futbolcular. Ben bu konuda Galatasaray'ın Benjani veya bir zaman ilgilenilen Santa Cruz'un getirileceğini düşünüyorum nedense. Hele ki dediğiniz gibi Nonda'da gidecekse...
el.nino
20.Ocak.2010, 22:18
Jô iyi transfer olur. Ancak Jô tipinde bir oyuncu değil daha çok hem arkası dönük oynayabilen hemde bitirici bir forvet lazım Galatasaray'a. FM2010'daki Oscar Cardozo gibi birşey lazım yani. Jo ile Baros hemen hemen aynı tipte futbolcular. Ben bu konuda Galatasaray'ın Benjani veya bir zaman ilgilenilen Santa Cruz'un getirileceğini düşünüyorum nedense. Hele ki dediğiniz gibi Nonda'da gidecekse...
jo'yu izlemedin galiba hem arkası dönük hem bitirici.bir gir malum yasaklı siteye izle video'sunu.
Santa Cruz sakatlandı. 2-3 ay yok.
PesimiSTyLa
20.Ocak.2010, 22:35
Diğer sayfada verilen blog sitesinin sahibini ultrAslan forumdan tanıyorum. Kulüpten haberler alıyor ama futbolda verdiği haberlerde çok yanlış çıkan da oldu. Onun için fazla bel bağlamayın oraya :) Basketbol konusunda girdiği haberlerinse %100ü doğrudur, o konuda güvenebilirsiniz.
Jo ismi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama en çok konuşulan ve bitti denilen şuanda o. Yönetim EPLyi mesken tuttu, bütün transferler oradan :icon_smile: Tarz olarak Baros gibi hareketli, Baros'tan artı olarak hava toplarında daha etkili bir isim. Henüz yaşı genç ve gelirse mutlaka yararı olur. City'de Elano-Jo-Robinho 3lüsünün lakabı "Çete"ymiş. Elano da takımda anlaşırlar gelirse :icon_smile: EL de oynayıp oynamama durumu muamma ama bana kalırsa ilk hedef ŞLye direk gidebilme açısından lig şampiyonluğu olmalıdır. ELde de gidebilirsek gideriz zaten gücümüzün yettiği kadar.
NTVspor Radyoda Hem Jo hemde Dos Santos'un istendiğin söylemişler aksam vakti. Bu durumda hem Tobi, hem Nonda gönderilmeli. Bilmiyoruz tabi yine ne kadar doğru ama 2 adet transfer de olursa şaşırmamak lazım.
IcedEarth
20.Ocak.2010, 22:35
Galatasaray yönetimi dev santrafor Peter Crouch'un transferini bitirmek üzere.
Gelen bilgilere göre İngiliz futbolcunun transferi yüzde 90 bitti.
1905 GSYİAD Derneği'nin olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada 'İçiniz rahat olsun herhalde bu hafta içinde santrfor transferi yapacağız' diye müjde veren Başkan Adnan Polat'ın Peter Crouch'u işaret ettiği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, attığı gollerden sonra yaptığı robot dansı yüzünden Mr.Roboto lakabını alan Peter Crouch'la büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
Crouch'un kulübü Tottenham ile bonservis görüşmeleri ise devam ediyor. 2.01'lik pivot santrfor için Portsmouth'a 10 milyon pound gibi bir rakam ödeyen Tottenham'ın talep ettiği yüksek bonservis bedelinde indirim için pazarlık yapılıyor. Tottenham'ın Galatasaray'ın önerdiği rakama inmemesi durumunda Sarı-Kırmızılı yöneticilerin masaya kiralık formülünü de getirmesi bekleniyor. Pazarlıkların olumlu sonuçlanması halinde Crouch'un transferinin kısa süre içinde Galatasaray'ın resmi internet sitesinden açıklanacağı bildirildi. Mr.Roboto bu sezon 29 maçta Tottenham forması giydi. Crouch bu maçlarda 4'ü lig olmak üzere toplam 12 gol atarken, 6 da asist yaptı. İngiliz futbolcunun Galatasaray'ın teklifini kabul etmesinde Rijkaard ve Neeskens gibi isimlerin yanı sıra Harry Kewell'ın ardından Lucas Neill'ın da Galatasaray'a gelmesinin etkili olduğu vurgulandı.
ABBEY CLANCEY DE GELECEK Mİ?
Peter Crouch'un sevgilisi olan ünlü model Abbey Clancey'nin de İstanbul'a gelmeye ikna olduğu sızan bilgiler arasında. Bu transfer gerçekleştiği takdirde Clancey bundan böyle İstanbul'da dikkatleri üzerine toplayacak.
ALACAKLARINA KARŞILIK BONSERVİS
G.Saray yönetimi, Crouch'a yabancı kontenjanında yer açmak için Linderoth'un sözleşmesini feshetmeye çalışıyor
Galatasaray'ın transfer komitesi İngiltere'de Crouch ve Tottenham ile görüşmelerini sürdürürken, Sarı-Kırmızılı diğer yöneticiler de Linderoth sorununu çözmek için yoğun çaba sarf ediyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Linderoth'a alacaklarına karşılık bonservisini vermeyi teklif etti. Linderoth'un ise sezon sonuna kadar alacaklarını tahsil etmekte ısrar ettiği bildirildi.
Kaynak: yazete.com
Kaynak ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ben de böyle birşey buldum...
E.Cartman
20.Ocak.2010, 22:47
Jo'da oLur Crouch'da olur ikiside birbirinden iyi ama ben Jo'yu tercih ederim:D
RaSenGan
20.Ocak.2010, 22:47
Gelen gelene :) En iyisi hiçbir habere inanmayıp o kişiyi beklemek.
E.Cartman
20.Ocak.2010, 22:52
Gelen gelene :) En iyisi hiçbir habere inanmayıp o kişiyi beklemek.
umut güzeL şeydir:n::n:
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 22:56
Jo mu Crouch diye mi soran olursa tabii Jo koşacak adam lazım bize robot değil:n:
SAİT71
20.Ocak.2010, 22:58
Bence Crouch Coruch u galatasarayda düşünemiyorum hem diri hem uzun yanda da süper silahları var. Keita asist kralı Crouch gol kralı olur. Tıpkı Hakan Şükür ün kafayla attığı goller gibi Crouch acayip iş yapar. Ben Crouch'u tercih ederdim Jo'ya. Ama ikiside harbi golcü adamlar.
sentugo
20.Ocak.2010, 23:08
oooo ne haberler dönüyrmuş burda :D
Bence ikiside gelemez.. 10 milyon 9 milyon euro'lar konuşuluyor.. Ve Gs'den bahsediyoruz..
el.nino
20.Ocak.2010, 23:09
Bence ikiside gelemez.. 10 milyon 9 milyon euro'lar konuşuluyor.. Ve Gs'den bahsediyoruz..
birde kiralıktan bahsediyoruz haberin var dimi.
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:10
Yalnız sitedeki yorumları okudum çok ilginç yorumlar var bekleyip görcez:D
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:17
2009/2010 Ara Transfer döneminde Galatasaray SK takımına bonservisi ile transfer olmuştur. http://www.mcfc.co.uk/Players (http://www.mcfc.co.uk/Players) Manchester City resmi sitesi futbolcu listesinde kiralık verilen futbolcuların yanında (*) bulunuyor! Jo listeden tamamen çıkarılmıştır. Galatasaray.org resmi siteden gece saatlerinde transferin açıklanması bekleniyor.
Alıntı:Vikipedi
Yuh diyorum Vikipedi ne derece doğru ama adamın forma no bile belli.Merak eden Vikipediye girsin
http://i50.tinypic.com/969vs7.jpg
SAİT71
20.Ocak.2010, 23:19
wikipedia'da bir adam, kulübün tarihini çevirip resmen maradona yapmış kendini. :D
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 23:22
Ricardo Oliveira olayına döndü iyice :n:
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:24
wikipedia'da bir adam, kulübün tarihini çevirip resmen maradona yapmış kendini. :D
Vikipedi de manyak çok inanırım yalnız Jo olayı moderatörlerin işi olmalı.Saçma şey yok baksana:D
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:24
Ricardo Oliveira olayına döndü iyice :n:
Hakkaten ne adam.Gelirse portakal keserim zaten:n:
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 23:25
Aboww..!!
Her yerde kesin yazmaya başladı.Acaba Geldimi harbiden ?
Bunca kaynak yalan yazmaz heralde :)
[Ricardo içinde aynı şeyleri dedik ama :)]
http://www.gs1905.org/galatasaray-transfer-joao-alves-de-assis-silva/
Aha ! :D
IcedEarth
20.Ocak.2010, 23:26
Galatasaray o söylediğin paraları sezon başında nasıl verdiyse Elano için Keita için, şimdi de verebilir. Ama ben bonservisiyle aldığımızı düşünmüyorum, böyle riskli bir transferi önce kira yoluyla denemek, satış opsiyonu sayesinde de beğenilirse almak çok daha mantıklı olacaktır.
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:26
Aboww..!!
Her yerde kesin yazmaya başladı.Acaba Geldimi harbiden ?
Bunca kaynak yalan yazmaz heralde :)
[Ricardo içinde aynı şeyleri dedik ama :)]
Bi ilginçlik daha klüpte 17 numara boş Vikipedi haklı çıkacak galiba:n:
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 23:28
Millet artık kalıbını basmaya başladı transfer oldu diye :D
En az 10 yerde gördüm.
KaRaBükLü KraL
Galatasaray o söylediğin paraları sezon başında nasıl verdiyse Elano için Keita için, şimdi de verebilir. Ama ben bonservisiyle aldığımızı düşünmüyorum, böyle riskli bir transferi önce kira yoluyla denemek, satış opsiyonu sayesinde de beğenilirse almak çok daha mantıklı olacaktır.
Haklı olabilirsin ama böyle bi adamın transferinin neresi riskli acaba:)Kalite adam.Boş bir isim almıyoruz yani:)
KaRaBükLü KraL
Millet artık kalıbını basmaya başladı transfer oldu diye :D
En az 10 yerde gördüm.
Aynen yemin ediyolar falan çok fantastik bir transfer olayı oluyo ha:D
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:30
İngiliz gazeteleri de tamam demiş işe bak:D
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:30
Everton'da kiralık olarak oynayan Jo'nun Galatasaray'a kiralık olarak transferi için sarı - kırmızılı yöneticilerle Manchester City'nin büyük ölçüde anlaşmaya vardığı bildirildi. Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklama yapan Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Şu anda detayları konuşuyoruz. Toplatının ardından açıklama yapacağız." ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber7.com
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 23:31
Galatasaray.org ne zaman açıklayacak acaba.
Artık %100 inanmak istiyorum bu harika transfere :n:
SAİT71
20.Ocak.2010, 23:31
Şu yorum oldukça dikkat çekici;
Arkadaşlar Jo artık Galatasaray'ı mızda 6 aylığına kiraladık,satın alma opsiyonu bizde...satın alma opsiyonu ise 9 milyon euro civarında...hayırlıı olsunnn
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:33
Galatasaray SK
Transfer to Galatasaray (http://en.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_S.K._(football_team)) in the second half of the 2009-2010 Season Completed.
Bunun Türkçe karşılığı Jo GS'de:D
IcedEarth
Haklı olabilirsin ama böyle bi adamın transferinin neresi riskli acaba:)Kalite adam.Boş bir isim almıyoruz yani:)
İsim kalite, ama Brezilyalı oyuncular risk grubudur, disiplinsiz hareket konusunda çok profesyonel isimlerdir. Lincoln yüzünden Brezilya'lı topçu duyunca benden uzak olsun diyesim geliyor, Elano da korkuttu da Allah'tan toparlanmaya başladı...
MaTRaKaN
http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-jo-heyecani-/spor/sondakika/20.01.2010/1188512/default.htm
http://www.ntvmsnbc.com/id/25046828/
http://www.cnnturk.com/2010/spor/futbol/01/20/galatasaray.joyu.bitirmek.uzere/560223.0/index.html
http://www.htspor.com/spor-haber/201909-GSarayin-Jokeri.aspx
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100120/jo_galatasarayda().html?ref=cokok7_2
http://www.tumspor.com/haber/20100120/Galatasaray-Jo-ile-anlasti-iddiasi-GALERI.php
Bunca Gazete sitesi yalan söylemez heralde :zuhaha
KaRaBükLü KraL
Şu yorum oldukça dikkat çekici;
Bana kalırsa bonservisi ile aldılar
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:34
http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-jo-heyecani-/spor/sondakika/20.01.2010/1188512/default.htm (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Fgalatasaray-da-jo-heyecani-%2Fspor%2Fsondakika%2F20.01.2010%2F1188512%2Fdefau lt.htm)
http://www.ntvmsnbc.com/id/25046828/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvmsnbc.com%2 Fid%2F25046828%2F)
http://www.cnnturk.com/2010/spor/futbol/01/20/galatasaray.joyu.bitirmek.uzere/560223.0/index.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.cnnturk.com%2F 2010%2Fspor%2Ffutbol%2F01%2F20%2Fgalatasaray.joyu. bitirmek.uzere%2F560223.0%2Findex.html)
http://www.htspor.com/spor-haber/201909-GSarayin-Jokeri.aspx (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.htspor.com%2Fs por-haber%2F201909-GSarayin-Jokeri.aspx)
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100120/jo_galatasarayda().html?ref=cokok7_2 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ajansspor.com% 2Ffutbol%2Fsuperlig%2Fh%2F20100120%2Fjo_galatasara yda%28%29.html%3Fref%3Dcokok7_2)
http://www.tumspor.com/haber/20100120/Galatasaray-Jo-ile-anlasti-iddiasi-GALERI.php (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tumspor.com%2F haber%2F20100120%2FGalatasaray-Jo-ile-anlasti-iddiasi-GALERI.php)
Bunca Gazete sitesi yalan söylemez heralde :zuhaha
Bencede:zuhaha
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:36
İsim kalite, ama Brezilyalı oyuncular risk grubudur, disiplinsiz hareket konusunda çok profesyonel isimlerdir. Lincoln yüzünden Brezilya'lı topçu duyunca benden uzak olsun diyesim geliyor, Elano da korkuttu da Allah'tan toparlanmaya başladı...
Disiplinsizlik bana kalırsa Lincoln'e özgü.Yarım senedir Elano'da öyle bi sorun yok Allaha Şükür:DOlursa adaptasyon süreci biraz olur ama o da olmaz galiba çünkü Elano var kolay uyum sağlar diye düşünüyorum:)
Revolution
20.Ocak.2010, 23:37
Umarım gelir Keita'yla inanılmaz bir ikili olur görüşündeyim ama Crouch olayı varsa kesinlikle gelmesin.
Revolution
20.Ocak.2010, 23:39
Disiplinsizlik bana kalırsa Lincoln'e özgü.Yarım senedir Elano'da öyle bi sorun yok Allaha Şükür:DOlursa adaptasyon süreci biraz olur ama o da olmaz galiba çünkü Elano var kolay uyum sağlar diye düşünüyorum:)
Elano Alman ekolüyle büyümüş bir futbolcu Lincoln'le aynı kefeye koymamak lazım Brezilyalılar risk grubudur abimize katılıyorum.. Jo'nun inişli çıkışlı profilinin arkasında da bu var.
Lucas Neill
20.Ocak.2010, 23:43
Elano bi Brezilyalı olarak kampa geç gelmemiştir Elano için fazla söze gerek yok:D
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 23:46
Kadroya bak be :D:D
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/20/8376.bmp (http://urlal.com/dqqf)
KaRaBükLü KraL
20.Ocak.2010, 23:49
Hey maşallah uçarız kesin:D
E.Cartman
20.Ocak.2010, 23:54
Daha bide Baros var:zuhaha
Kadroya bak be :D:D
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/20/8376.bmp (http://urlal.com/dqqf)
Bu seneki Sabri'ye 10 tane Uğur verseler yine kabul etmezdim:)
MaTRaKaN
20.Ocak.2010, 23:58
Daha bide Baros var:zuhaha
O döndü,form yakaladı diyene kadar Nisan-Mayısı bulur bence :uzgun:
Emmoğlu bi git hele ya kafan kaç milYon ? :n:
Bence sen git emmoğlu.Denizli Bld. maçındaki Uğur'u diyorsan 50 tane Uğur verseler yine değişmem:D
MaTRaKaN
21.Ocak.2010, 00:49
Afferim aynı kafa devam o zaman sana :D Uğur geleceğin en iyi sağbeki olacak Türkiye'de :D
Lucas Neill
21.Ocak.2010, 00:53
Savunma anlamında iyi olacak olabilir ama hücum anlamında aynı şeyi söylemek mümkün değil bence.
Ziya38
21.Ocak.2010, 00:54
Verildimi bilmiyorum ..
G. Saray'dan iki bomba!
Galatasaray çılgınca bir transfer hamlesini gerçekleştirmek üzere. Yaklaşık 20 gündür Avrupa'da bulunan Sarı-kırmızılı takımın futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Lucas Neill'in transferinin hemen sonrasında 2 transfer bombası daha patlatıyor.
Milan Baros'un sakatlığının uzamasının ardından öncelikle golcü arayışına yönelen Sarı-kırmızılılar, Manchester City'nin Everton'da kiralık oynayan Brezilyalı yıldızı Jo Alves'i Sarı-kırmızılı renklere katmak üzere. Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Jo'nun sezon sonuna kadar kiralık ve sezon sonunda bonservisiyle birlikte alma önceliğini de kapsayan bir transfer anlaşmasını bitirme noktasına getirdi. Galatasaraylı iki yönetici Jo'nun transferi için hem Manchester City, hem de Everton kulüpleriyle anlaşmayı sağladı. Bu gece geç saatlerde ise futbolcunun menajeriyle bu transferin detayları görüşülecek.
Galatasaray'ın dış transferde ikinci bombası ise Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan öğrencisi olan ve bu sezon formasını giydiği Tottenham Hotspur'da yeterince forma şansı bulamayan Giovani dos Santos. Meksikalı futbolcunun menajeri, Galatasaray Kulübü ile anlaşmaya çok yakın olduklarını belirterek, Tottenham ile de anlaşılması halinde de bu transferin gerçekleşebileceğinin sinyalini verdi. Ancak Jo ve Dos Santos'un transferinin gerçekleşmesi için Sarı-kırmızılı kulübün yabancı kontenjanında yer açması gerekiyor. Lucas Neill'in transferi sonrasında 8 yabancı kontenjanını dolduran Sarı-kırmızılılar, Linderoth ve Shabani Nonda'nın sözleşmelerinin feshi için iki futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladılar. Linderoth ve Nonda ikna edilirse Galatasaray'ın Jo ve Dos Santos'un transferini resmiyete dökmesi bekleniyor.
21.01.2010
IcedEarth
21.Ocak.2010, 01:00
Bu kadar hücumcuyu ne yapacağız Allah için? Nonda ve
Linderoth gider bir forvet bir de çift yönlü ciğersiz orta saha alınırsa tamamdır bu iş bence...
Lucas Neill
21.Ocak.2010, 01:06
Bu kadar hücumcuyu ne yapacağız Allah için? Nonda ve
Linderoth gider bir forvet bir de çift yönlü ciğersiz orta saha alınırsa tamamdır bu iş bence...
Aynen katılıyorum buna hem de top tekniği iyi olursa bu orta sahanın daha iyi olur
el.nino
21.Ocak.2010, 01:12
inanmak istiyorum jo'dan sonra anlaştığımız diğer isim giovanni dos santos.allah'ım bugünleridemi görecektik.:Dsüper bir takımımız oldu.
RaSenGan
21.Ocak.2010, 01:12
inanmak istiyorum jo'dan sonra anlaştığımız diğer isim giovanni dos santos.allah'ım bugünleridemi görecektik.:Dsüper bir takımımız oldu.
Hayal kurmak güzeldir :D
el.nino
21.Ocak.2010, 01:13
aygüncüm aynen öyle gio'da bizde artık.
RaSenGan
21.Ocak.2010, 01:18
Keşke öyle olsa :) Zaten gelseler sezon sonu gidecekler heralde.Bonservisleri çok el yakar.
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2010, 01:19
Fotomaç'ın haberine görede artık Jo Galatasaray'da
el.nino
21.Ocak.2010, 01:19
biliyosun ki tv gelirleri falan arttı.bide şl'ye gidersek 10m euro gibi bir para geliyor.bence imkansız değiller.
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2010, 01:20
Keşke öyle olsa :) Zaten gelseler sezon sonu gidecekler heralde.Bonservisleri çok el yakar.
Alabilirler de çünkü Martta olağanüstü kongre var.Sağlam transferler olacak mutlaka o yüzden ben beklerim ikiside olabilir:)Hayal değil yane:)
RaSenGan
21.Ocak.2010, 01:21
Fotomaç'ın haberine görede artık Jo Galatasaray'da
Hehe :D Fotomaç :)
biliyosun ki tv gelirleri falan arttı.bide şl'ye gidersek 10m euro gibi bir para geliyor.bence imkansız değiller.
Ama DoSantos gelirse Kewell gider.
nannar
21.Ocak.2010, 01:22
800 bin € kiralık bedeli + 8 milyon satın alma opsiyonu ile JO ile anlaşılmış sanırım ama resmi sitede çıkmadan emin olmayız.Sonuçta her an pürüz çıkabilir...
el.nino
21.Ocak.2010, 01:25
800 bin € kiralık bedeli + 8 milyon satın alma opsiyonu ile JO ile anlaşılmış sanırım ama resmi sitede çıkmadan emin olmayız.Sonuçta her an pürüz çıkabilir...
tabikide pürüz çıkabilir ama resmi sitede giriş sayfası falan değişti böyle olunca genellikle transferleri koyuyorlar:D
RaSenGan
21.Ocak.2010, 01:26
Açtım resmi siteyi arada sayfayı yeniliyorum :D
nannar
21.Ocak.2010, 01:27
aynen ben de resmi siteyi yeniliyorum :D
Lucas Neill
21.Ocak.2010, 01:27
Gece 2-3 gibi açıklayabilirler eğer transfer varsa genellikle öle oluyodu:)
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2010, 01:29
Basket maçı ile ilgili haber vardı.Buna çevirmişler.Gece 2-3 neyse o zaman Jo Galatasaray'da der artık
Lucas Neill
21.Ocak.2010, 01:35
Resmi siteye giremiyorum yav:D
RaSenGan
21.Ocak.2010, 01:37
Zorla biraz girersin :D Belki bir sürprizle karşılaşırız :)
E.Cartman
21.Ocak.2010, 01:52
Gio ve Jo geLirse ben daha ne isterim:D:D Jo diyoLarda Haldun ÜstüneL Adebayor'la geLmesin:zuhaha
sentugo
21.Ocak.2010, 02:06
galatasaray jo için yaklaşık 236.000 sonuç
var google da arattım :D Yuh diyorum .D
Revolution
21.Ocak.2010, 02:06
Giovanni de Jo'nun yanına gelirse bu Arda'nın sezon sonu gideceğinin habercisidir resmen..
http://img59.imageshack.us/img59/8818/xavii.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/2/ibratx.jpg
Hobaa :D
RaSenGan
21.Ocak.2010, 02:47
Ben bu geceden umudumu kestim :)
Bence sabah 9 da açıklarlar. Gazeteler yazamasın diye :D
Lucas Neill
21.Ocak.2010, 03:21
Bence bi kaç gün daha açıklanmayacak.
Lucas Neill
21.Ocak.2010, 03:28
Osman Tanburacı Jo'nun transferi Linderoth'a bağlı demiş.Eğer Nonda'yla da anlaşılırsa yine bir yabancı alınacak diyor.Seneye gelecekler de şimdiden peylenmiş demiş ben burdaki peylenmişi çözemedim ama:D
Lucas Neill
21.Ocak.2010, 03:35
Üşenmedim araştırdım:D Para vererek bir şeyi önceden kendine ayırtmakmış :D:D
Abi adam Rezerve edilmiş dememiş işte. Öyle dese güzel Türkçemiz diye başlıyonuz yahu :D
Aferim Tamburamın Tellerine :D
Knightmare
21.Ocak.2010, 10:01
Yeni Şafak'ta okudum, şok oldum! gs Jo'yu aldı diyor gazete!!! 1.5 yıllık kiralık anlaşması yapılmış. sezon sonu 9milyon €'ya bonservisi alınabilirmiş falan :D
Linderoth'a yol göründü.
birde bir oyuncu daha istiyolar Premiere League'den. o da olursa Nonda gidici :)
yalnız şöyle bi sorun var...Avrupa Ligi'nde oynayamayacak Jo haber doğruysa. Everton formasıyla oynamış olmalı.
E.Cartman
21.Ocak.2010, 11:27
sezon sonu gelcekleri peylemişler demekki:zuhaha daha anlaşılır bir dille kaporayı vermişler:zuhaha
mpaker66
21.Ocak.2010, 12:01
yaw heryerde jo yazıo bide nonda giderse dos santos dünde haldun bey bügun yarın biter demişti hadi hayırlısı
C h A o S
21.Ocak.2010, 12:19
Jo ve Santos'u ikna ettiysek Nonda ve Linderoth'u göndermek kolay.İnşaallah gerçekleşir bu transferler.Santos'un transferi Kewell ile ilgili olabilir belki.Acaba Kewell sözleşme yenilemeyi kabul etmiyecek mi?
Revolution
21.Ocak.2010, 12:22
Kewell yedek kalırsa problem yaratacağını düşünmüyorum eğer ki Dos Santos gelirse kesinlikle Arda bu sene sonunda gider o 2 oyuncuya verdiğimiz parayı Arda'dan çıkarırız zaten.
MaTRaKaN
21.Ocak.2010, 12:35
Bu kadar ofans oyuncusu varken Dos Santos'u nerde oynatıcaz biraz mantıklı olun :)
Jo için hâla kesinleşmiş bir şey yok merakla bekliyoruz.
Varonil
21.Ocak.2010, 12:36
Linderoth çıldırtıyor!
Linderoth, Galatasaray yöneticilerini çileden çıkardı. Sarı kırmızılıların dolu olan yabancı kontenjanını açmak için sözleşmesini feshetmek istediği İsveçli futbolcunun taviz vermez tavrı, sabırları taşırdı.
Linderoth ile biraraya gelen yöneticilerin fesih pazarlığından yine sonuç alınamadı.
Yıllık 1.3 milyon Euro’yu cebine koyan ve uzun süren sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’da toplam 20 maç oynamadan 2.5 yılda 3.2 milyon Euro kazanan Linderoth’un, “Paramı almadan gitmem. Kalan 6 aylık param olan 600 bin Euro’yu ödemezlerse sezon sonunu beklerim. Zaten çocuklarımın okulu da şu anda burada” dediği öğrenildi.
İsveçli oyuncu bu parayı da peşin olarak istiyor.
21.01.2010
Kaynak : Hürriyet
Revolution
21.Ocak.2010, 12:47
Bu gayet normal yani ne o olursa olsun adam alacaklarını isteyecektir umarm bu sorun hallolur da transferin önü açılır.
el.nino
21.Ocak.2010, 13:13
tamam da sen bir işe giriyosun çalışmadan maaş alıyorsun varmı böyle birşey.seni işten çıkarıncada diyosun ki önümüzdeki 6 ayın maaşını da vermezsen çıkmıyorum diyor.
Revolution
21.Ocak.2010, 13:26
Adam yöneticilerin kafasına silah dayayıp almamış ki parasını bizimkiler jest yapmış ama bunu futbolcudan beklemek yanlış. Sonuç olarak adam alacağı paraya bakıyor.
MaTRaKaN
21.Ocak.2010, 13:27
Nedir bu adamdan çektiğimiz yıllardır yapıştı bırakmıyo...!!
Nedvedmania
21.Ocak.2010, 13:51
Beyler transfer ile ilgili bir açıklama beklemeyin. Açıklanması için önce linde nin gönderilmesi lazım.
E.Cartman
21.Ocak.2010, 17:08
Jo ve Gio:zuhaha Yakışmış formalar vallaha...
http://i47.tinypic.com/fz3kf4.jpg
http://i50.tinypic.com/2e2mt0k.jpg
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2010, 17:21
Bence de güzel olmuşlar:D
MaTRaKaN
21.Ocak.2010, 18:46
Artık biran önce kesinleşse haberler :D
Revolution
21.Ocak.2010, 19:31
Cidden yaa meraktan öleceğiz :D
KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2010, 19:47
Hadi ya olsun bitsin şu iş:D
Sirius Black
21.Ocak.2010, 20:11
Pazar günü bitecek iş, içime öyle doğuyor. :D
Suicider
21.Ocak.2010, 20:13
linderoth gitmeden hiç bişey açıklanamaz o yüzden ilk iş lindo nun gönderilmesini bekliyoruz :D
BaFraLı
21.Ocak.2010, 20:17
Joooooooooooooooooooooooooooo
Galatasaray'da :D
http://www.galatasaray.org/images/giris/942__327-jo_gsda.jpg
Hayırlı Olsun
IcedEarth
21.Ocak.2010, 20:18
Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da
Kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Manchester City takımı oyuncusu, Brezilyalı Joao Alves De Assis Silva ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varılmıştır.
Joao Alves De Assis Silva'ya hoşgeldin diyor, Sarı Kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Joao Alves De Assis Silva Hakkında
Asıl adı Joao Alves De Assis Silva olan Jo, 20 Mart 1987'de Sao Paulo'da doğdu. Futbol yaşantısına Corinthians'ta başlayan Joao Alves, 2003 yılında A Takıma yükseldi. Brezilyalı yıldız, Corinthians'ta 2003-2005 yılları arasında forma giydiği 54 maçta 23 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti. Jo, 2005'te Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer oldu.
Brezilyalı golcünün yıldızı 3 sezonluk CSKA Moskova macerasında parladı. Moskova ekibinde 53 karşılaşmada 30 gol atan Joao Alves, 2008 yılının yaz döneminde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'ye transfer oldu. City formasıyla 9 karşılaşmada 1 gol kaydeden Brezilyalı golcü oyuncu, Everton'a kiralandı. Joao Alves, 2008-2009 sezonun ikinci yarısında oynadığı 12 maçta 5 gol kaydetti. Everton'ın Avrupa Ligi maçlarında forma giyen Jo, Galatasaray'ın Avrupa Kupası maçlarında oynayamayacak.
10 kez Brezilyalı Milli Takım forması giyen Joao Alves'in, 3 golü bulunuyor. Brezilyalı golcü, uzun boyu ve atletik yapısının yanısıra hızı, tekniği ve son vuruşlardaki becerisiyle ön plana çıkıyor. Joao Alves, özellikle sol ayağıyla çektiği etkili ve isabetli şutlarıyla tanınıyor. 1.89 boyundaki yıldız oyuncu, forvet mevkiinde görev yapıyor.
RaSenGan
21.Ocak.2010, 20:19
Ve açıklandı resmi sitede :) Jo Galatasaray'da.
Suicider
21.Ocak.2010, 20:21
linderoth gitmeden hiç bişey açıklanamaz o yüzden ilk iş lindo nun gönderilmesini bekliyoruz :D
kaç gündür bişey yazmıyorum heran açıklanacak diye tam yazdım açıklandı yuh :D
Sirius Black
21.Ocak.2010, 20:21
Haldun Abi'de bana lafımı giydirdi.
Pazar günü bitecek iş, içime öyle doğuyor.
Satın alma opsiyonuyla ilgili bir şey yazıyor mu sitede?
Varonil
21.Ocak.2010, 20:26
Müthiş transfer,mutlaka satın alma opsiyonu da alınmıştır.İngiltere'de yapamadı.Çok iyi bir golcü.Daha önce söylediğim gibi Galatasaray taraftarları Baros'un yokluğunu hissetmeyecektir.Hayırlı olsun.
eXcitinG
21.Ocak.2010, 20:26
HeLaL oLsun süper bir transfer
MaTRaKaN
21.Ocak.2010, 20:28
Yine kırdık geçirdik ortalıgı.
HeLaL HaLDuN üSTüNeL..
nannar
21.Ocak.2010, 20:32
Bir büyük iş daha Haldun babadan ;) Türkiye'de estirir bu oğlan... Ama her zamanki gibi kötüleyenler ya da "madem bu kadar iyiydi de neden kulübünde oynamadı" diyenler de çıkacaktır :D
TaşkınMahmut
Süper transfer
yunusgs
Her zaman söylediğimiz gibi en büyük transfer HaLDuN ÜsTüNeL.
A.Madrid'i elersek,Jo ileriki turlarda bize çok katkı sağlar.Ligde ise bu kadro ile artık ne Rijkaard'ın ne de başka birisinin kadroya mana bulma hakkı kalmadı.
E.Cartman
21.Ocak.2010, 20:33
In Haldun we Trust diyelim tekrardan :D:D:D Haldun Üstünel'den 1-2 tane daha olsa Robinho falan bize gelir heralde:zuhaha
Suicider
21.Ocak.2010, 20:33
alındığına göre resmi olarak linderoth ta gitmiş olması lazım dimi ?
Nedvedmania
21.Ocak.2010, 20:34
Evet Adnan Sezgin radyo sporda açıklamış. Çoğu yerde bu radyospor haberini gördüm.
Hayırlı olsun o zaman :)
Dün demiştim :D
Revolution
21.Ocak.2010, 20:39
Hayırlısı olsun umarım bu forma altında çok gollerini izleriz.. :)
MaTRaKaN
21.Ocak.2010, 20:39
alındığına göre resmi olarak linderoth ta gitmiş olması lazım dimi ?
Daha Linderoth'un gittiğine dair kesin bir haber yok.:u:
Crocodile1963
21.Ocak.2010, 20:41
Helal olsun Galatasaray'a. . .
E.Cartman
21.Ocak.2010, 20:42
adınında maşallahı var yani "Joâo Alves da Assis Silva" :n::n: