PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

deniz.91
17.Haziran.2009, 19:07
Serveti iyi parayta satmış ama orda zaten eksiklik vardı yerine kimi lacakalar

batuhanry
17.Haziran.2009, 19:07
Çıkan haberlerin sanki kaç tanesi gerçek ? Biraz güvenin yönetime. Geçen sene hiç isimleri çıkmayan adamları aldık. Bu sene dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birini ve ekibini aldık. İhtiyacımız olan mevkiler de belli. Eninde sonunda alınacaklar. Sadece bir-iki gün daha sabredin. Yönetim transferi 25 Haziran' a kadar bitirmek için çalışıyor. Ayrıca olumsuz düşünmeni sağlayabilecek bir durumda yok ortada. Bizim çok transfer yapan kulüplere göre daha oturmuş bir kadromuz var. Hem Adnan Polat' ın da dediği gibi "Değişimin son dönemindeyiz." Onlar ise yeni başladılar. Dediğim gibi biraz sabır. Sonunda mutlu olacak olan yine biz olacağız. :p

Nedvedmania
17.Haziran.2009, 19:08
Bu gidişle bomba transfer zor gibi görünüyor.Bir transfer haberi bile çıkmıyor insan mecbur olumsuz düşünüyor..

En bomba transferi yaptık işte Frank geldi başımıza daha ne istiyorsun :)

Enterokinaz
17.Haziran.2009, 19:33
Sadece 2 DC ile bitmiyoki.Bunların sakatlığında yerini doldurabilecek yedekler lazım.Geçen sene Servet öldüğünde(:D) gördül takımın defansını.
Emre'ler ve Semih ne işe yarıyor ?

gerrrard
17.Haziran.2009, 19:47
Emre Güngör zırt pırt sakatlanıyor, Emre Aşık'a güven olmaz zaten yakında bırakacak, genç Semih tek başına ne yapacak?

Addolorato
17.Haziran.2009, 19:49
Kayserispor'dan Eren Güngör'ü alabilirsek çok güzel olur aslında (:

Enterokinaz
17.Haziran.2009, 19:53
Zırt pırt sakatlanıyor diye adamdan umut mu keselim yani ?

Emre Aşık yakında bırakacak ama bu yıl futbolunu oynayacak yine, onu da mı keselim ?

Semih'e artık güvenmeyeceksek, ne zaman güveneceğiz bu adama ?

Clayman
17.Haziran.2009, 19:54
Servet'in gitmesi kadro açısından kötü finansal açıdan muhteşem oldu. 8 milyon Servet için süper bir miktar. Süper kar etti Galatasaray bu transferden. Artık mali durumumuzda düzeldiğine göre bombaları beklemek kalıyor bize :)

Enterokinaz
17.Haziran.2009, 19:55
Servet'in gitmesi kadro açısından kötü finansal açıdan muhteşem oldu. 8 milyon Servet için süper bir miktar. Süper kar etti Galatasaray bu transferden. Artık mali durumumuzda düzeldiğine göre bombaları beklemek kalıyor bize :)

Resmi sitede bir açıklama göremedim ben ?

gerrrard
17.Haziran.2009, 19:56
Emre Güngör hala tam olarak iyileşemedi. Rijkaard'ın ekibi bu sorunu çözerse rahatlıkla oynayabilir elbette.

Emre Aşık benim en çok sevdiğim oyunculardan. Ama artık bırakma yaşı geliyor onun. Ben tamamen keselim demedim. İdeal yedek olabilir.

Semih'e güvenmiyorum demedimki ben. Semih tek başına ne yapacak ?

Oghuse
17.Haziran.2009, 19:57
Servet transferini TRT de yayınladıysa doğrudur..

batuhanry
17.Haziran.2009, 20:11
Aceto, Babel ve Biglia da sona yaklaşıldığını yazmış...

Enterokinaz
17.Haziran.2009, 20:12
Aceto yazmış ise inanırım ben, üfürükten sallamıyor..

Addolorato
17.Haziran.2009, 20:13
İkiside muhteşem oyuncular gelirlerse süper olur ama pek sanmıyorum Babel'in gelecegini.

MaTRaKaN
17.Haziran.2009, 20:22
En bomba transferi yaptık işte Frank geldi başımıza daha ne istiyorsun :)
Ona lafım yok harika transfer ama oyuncu transferinde en azından gerçekleşene kadar bi kaç haber yayınlasalar bizimde haberimiz olsa fena olmaz mı? :)

Enterokinaz
17.Haziran.2009, 20:24
Ona lafım yok harika transfer ama oyuncu transferinde en azından gerçekleşene kadar bi kaç haber yayınlasalar bizimde haberimiz olsa fena olmaz mı? :)

Yönetim en iyileri bu yıl getirecek, inanıyorum ben. Transfer bitmeden açıklama yapılmasına gerek yok. Biraz sabır.. ;;)

Universal
17.Haziran.2009, 20:25
Servet gitmesi iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama; iyi bir ücrete satıldı. Umarım Galatasaray yıllardır aradığı stoperi takıma transfer edebilir. Başlarında ki isim takıma her türlü oyuncuyu getirebilecek bir ikna kabiliyetine sahip.

E.Cartman
17.Haziran.2009, 21:29

Transfer basına sızdığı zaman fiyat artıyomuş ve bazı oyuncuLarın yapıLan yorumLardan doLayı ve haberin izinsiz basına sızmasından doLayı vazgeçiyomuş buna örnek oLarak Juninho Transferini verebiLiriz LincoLn geLmeden önce Juninho'yLa anLaşıLmıştı ama haber basına sızınca Juninho geLmek istemedi bunuda LincoLn geLdikten sonra açıkLadıLar zaten...

PesimiSTyLa
17.Haziran.2009, 21:53

Bülent Timurlenk yazdıysa birseyler vardır orada. İnşallah bi aksilik çıkmazda dedigi cıkar. Beklemedeyiz.

Redrum
17.Haziran.2009, 22:06
Biglia ön libero değil mi?
Hayırdır niye ön libero arıyoruz?
Yoksa iki stoper, sağ bek ve santrafor bulduk mu?

PesimiSTyLa
17.Haziran.2009, 22:13
Biglia ön libero değil mi?
Hayırdır niye ön libero arıyoruz?
Yoksa iki stoper, sağ bek ve santrafor bulduk mu?

Sistem geregi 4-3-3 oynayacagız. Şuanki elimizdeki isimlere bakarsak Topal-Barış-Ayhan olur bu 3lü. Bu isimlerden hangisi ileri top tasır, ayagında top tutup, oyunu acar? Hiçbiri. O yüzden Ayhan yerine bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bu da Biglia olacak gibi söylentiler var ki ilaç olur.

Redrum
17.Haziran.2009, 22:18
Lincoln ne nane yemeye duruyor takımda?

PesimiSTyLa
17.Haziran.2009, 22:22
Ne nane yer bilmiyorum ama 4 3 3 sisteminde Lincoln tipi oyuncuyu orta 3lüde oynatırsan ortasahan yol gecen hanına döner. Koşmayan, basmayan oyuncunun yeri yok orada.

Redrum
17.Haziran.2009, 22:29
Ama Lincoln elimizde duracak sanırım, bunun için 4-2-3-1 tarzı oynarız gibi geliyor bana.. Forvet de almayacağız gibi çünkü..

gerrrard
17.Haziran.2009, 22:35
Büyük bir ihtimalle 4-1-2-2-1 oynayacağız diye düşünüyorum. Lincoln'ün çoğu maçta koştuğunu gördük. Eğerki Rijkaard nazı bebek Lincoln'ü oynatırsa yararlı olabilir

BeeTLeJuiCe
17.Haziran.2009, 23:02
Eğer Servet satılırsa, Galatasaray Ankaraspor'dan Ediz ile anlaşabilir demedi demeyin :) Kaynak benim. :)

Redrum
17.Haziran.2009, 23:05
Aceto da bunu söylüyor:)

PesimiSTyLa
17.Haziran.2009, 23:05
Ediz ismi konuşuluyor zaten :p

BeeTLeJuiCe
17.Haziran.2009, 23:09
Ediz'den ne kadardır haberiniz var bilmiyorum ama, Lig bitmeden önce GS'în gündemindeydi. :)

Ediz'e ek olarak Ankaraspor'dan paket halinde bir transfer olabilir GS için.

Redrum
17.Haziran.2009, 23:12
Uğur Demirkol falan mı, kim mesela? :)

Lucas Neill
17.Haziran.2009, 23:27
Emre Güngör hala tam olarak iyileşemedi. Rijkaard'ın ekibi bu sorunu çözerse rahatlıkla oynayabilir elbette.

Emre Aşık benim en çok sevdiğim oyunculardan. Ama artık bırakma yaşı geliyor onun. Ben tamamen keselim demedim. İdeal yedek olabilir.

Semih'e güvenmiyorum demedimki ben. Semih tek başına ne yapacak ?

Abi bence stoper oynayan adam yaşantısına idmanına dikkat ederse rahat 37-38 ine kadar oynar eskisi kadar çabuk olamaz ama tecrübesiyle halleder işini.O yüzden Emre Aşık çok faydalı oynuyo takımda.

matrockmamy
17.Haziran.2009, 23:41
stoper içni gündeme gelen isimleri söylermisiniz? sadece merak :D haldun üstünel prof çünkü. kimlei keşfetti diye merak ettim :D

Sirius Black
17.Haziran.2009, 23:44
Arkadaşlar, bence çıkan isimleri ayıklayalım. Diğer isimler üzerine konuşalım. :n:

zemlinskis
18.Haziran.2009, 01:24
Servet'ten gelecek 8 m euroluk gelir bu yılki transferle iyi bir kaynak oldu.Bu durumda da bombalar patlamazsa bu takım ne zaman iyi oyuncu transfer edecek merak ediyorum.Son yıllarda gelen yabancı oyunculardan Baros ve Kewell dışında bir tane iyi örnek gösterin.Yeter artık takımı için savaşan oyuncu istiyoruz.Lincoln gibi korkaklarla oynanmıyor futbol...

Gangstaa
18.Haziran.2009, 02:53
G.Saray'da Babel bombası

http://www.yazete.com/pics/news/170620091209357831227_2.jpg

Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip, henüz başka bir oyuncu ile el sıkışmadı. Fakat Rijkaard ile büyük sükse yapan Cimbom, Avrupa basınının manşetlerinden düşmüyor.

İngiliz Gazetesi Daily Mail bugün manşetten verdiği haberinde; Hollandalı çalıştırıcının, Liverpool'da forma giyen vatandaşı Ryan Babel'i istediğini yazdı.

Livepool Menajeri Rafael Benitez'in ısrarla istediği Glen Johnson'ın 20 milyon euroya Liverpool'a gelmesinin an meselesi olduğu ve buna karşılık Babel'in de 10 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle Galatasaray'a verilebileceği belirtildi.

Ryan Babel kimdir

Doğum tarihi: 19 Aralık 1986

Ülkesi: Hollanda

Boyu: 185 cm

Kilosu: 79 kg

Mevkii: Ortasaha, Forvet

Oynadığı kulüpler:

2004-2007: Ajax
2007- : Liverpool

Haberde ayrıca Babel'in, Liverpool'da yeterince forma şansı bulamamasının, bu transferin gerçekleşme olasılığını güçlendirdiği yazıldı.

bySilver
18.Haziran.2009, 02:54
Rijkaard Babel'i İstiyor!

Liverpool Teknik Direktörü Rafa Benitez’in, Glen Jhonson ile 17 milyon sterlinlik bir transfer anlaşması imzalamayı planladığını duyuran gazete, Rijkaard’ın da Babel için 8 milyon sterlin önermeye hazırlandığını iddia etti.

Gazete, Babel’in, Ajax’tan 2 yıl önce Liverpool’a geldiğinden beri fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğunu da savunurken, böyle bir transferin söz konusu futbolcu için "taze bir başlangıç" anlamına gelebileceğini kaydetti.

E.Cartman
18.Haziran.2009, 02:54
BiLmiyorum farkındamısınız ama Servet'in transferi ne yetkiLi bi ağızdan duyuruLdu ne GaLatasaray.org a veriLdi ve üstüne üstLük Adnan Sezgin daha kesinleşmiş bir şey yok dedi...

PesimiSTyLa
18.Haziran.2009, 03:22
Meira transferide aynen böyle oldu. İmzalar atılana kadar acıklanmıyor.

MaTRaKaN
18.Haziran.2009, 03:55
Babel beni çok heyecanlandırıyor :D
İnşallah doğrudur da alırız bu oyuncuyu :)

Alicanfmfan
18.Haziran.2009, 04:08
Çok iyi bir adamı cok iyi bir paraya sattık hem bizim için hemde Servet için hayırlı olur umarım.

Gangstaa
18.Haziran.2009, 04:51
Servet kazandırdı tarih yazdı

http://www.yazete.com/pics/news/170620091217137832054_2.jpgG.Saray 8 milyon euro karşılığında Servet Çetin'i Marsilya'ya verdi..

Galatasaray ile Marsilya arasındaki Servet Çetin pazarlığı nihayet sona erdi.

Galatasaray'a en çok para kazandıran oyuncu olan servet kulupteki bu paraylar kulüp tarihine geçmiş oldu.

Galatasaray, milli futbolcusu Servet'i 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız kulübü Marsilya'ya sattı.

Taraflar arasında süren pazarlıkta Galatasaray, Servet'in bonservisi için Marsilya'dan 10 milyon euro istemişti.

Pazarlığa 6 milyon euro ile başlayan Marsilya ise, rakamı dün gece geç saatlerde 8 milyon euroya çıkardı.

Servet'in de gitmek için başkan Adnan Polat'tan talepte bulunması üzerine sarı kırmızılılar Marsilya'nın teklifini kabul etti ve başarılı savunma oyuncusunun bonservisini Fransız kulübüne verme kararı aldı.

Bu arada Servet Çetin'in de bu transfer karşılığında Marsilya'dan yıllık yaklaşık 2 milyon euro ücret alacağı öğrenildi

Addolorato
18.Haziran.2009, 05:17
Marsilya başkanı istifa etmiş herşey olabilir bence Servet kalabilir bizde. Umarım kalır ya Servet'in degeri para ile ölçülmemeli :D

Alicanfmfan
18.Haziran.2009, 05:19
Resmi siteden herhangi bi acıklama geldi mi yada resmi agızlardan ?

Gangstaa
18.Haziran.2009, 05:28
Başkanları istifa ettiyse bu iş yatar büyük ihtimalle.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Resmi imza atılmadı ama tüm gazeteler televizyonlar kesin olarak anlaşıldığını duyuruyorlar.

E.Cartman
18.Haziran.2009, 15:12
HALDUN ÜSTÜNEL HANGİ ÜLKEDE HANGİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYOR

Turkspor.net önceki gün gece NİCE'NİN 22 YAŞINDAKİ KARA BELASI LOİC REMY'i açıklamıştı.. Son listedeki isimlerle görüşmeler devam ettikçe turkspor.net teker teker açıklamaya devam edeceğini söylemişti.. Evet görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.. Galatasaray çok akıllı gidiyor.. Zaman daralıyor ancak herşey sarı kırmızılı FUTBOLUN PATRONLARININ kontrolü altında.. Geçen sezon olduğu gibi NOKTA ATIŞLARI ile gerekli yere ÜÇ GENÇ, PARLAYAN YILDIZ'ı imzaya getirme çalışmaları devam ediyor.. Turkspor.net LOİC REMY den sonra İKİNCİ KARA BELA yı açıklamaya hazırlanırken, çok ilginç gelişmeler oldu.. ÜSTÜNEL ANİDEN DÜN ÖĞLEDEN SONRA İSVİÇRE'YE UÇTU .. ÜSTÜNEL KİMİNLE GÖRÜŞTÜ..
http://www.turkspor.net/images/news/senderoos.jpg
Evet bu gece turkspor.net G.Saray'ın görüştüğü ikinci KARA BELA yı açıklayacaktı.. Ancak dün öğlenden sonra çok ani bir kararla Haldun üstünel rotasını değiştirdi..
Galatasaray'da transfer görüşmelerinin tek ismi haline gelen Haldun üstünel öğlenden sonra ilk uçakla İSVİÇRE'ye uçtu..

Turkspor.net istihbarat kaynakları harekete geçerek, olayı kısa bir araştırmadan sonra çözdüler..

Evet Haldun Üstünel, İsviçre 'de 24 yaşında 1.91 boyndaki stoper SENDEROS ile masaya oturdu..

Turkspor.net istihbarat kaynakları transferin çok büyük bir ihtimalle sonuçlandığı haberini verdi..

Philippe Senderos
14 şubat 1985 İsviçre doğumlu
2003 yaz transfer döneminde alt yapısından yetiştiği Servette takımından yaklaşık 2.5 milyon pound bonservis bedeli karşılığı Arsenal'e transfer oldu. Ancak geçirdiği sakatlık nedeniyle bir sezon forma giyemediği.2004-2005 sezonuyla forma bulmaya başladı. 2008-2009 sezonun başında Milan'a 1 yıllığına kiralandı. İngiliz ekibinde geçirdiği 5 sezonda , 113'ü ilk 11 olmak üzere toplam 115 kez ARsenal forması giydi. Bu süreçte rakip fileleri ise 4 kez havalandırdı.

Senderos yaşadığı sakatlık nedeniyle yeni takımı Milan'da da başlarda forma şansı bulamazken, Serie A'nın ikinci yarısıyla Milan savunmasında ki yerini aldı. Ligde 14, UEFA kupasında da 5 karşılaşmada görev yaptı. Senderos kalmak istese de, Milan gelecek sezon İsviçreli oyuncuyla devam etmeyeceğini açıkladı.

İsviçre milli takımının çeşitli kademelerinde yer alan Senderos, 2002 yılında Avrupa 17 Yaş altı şampiyonluğu kazanan İsviçre takımının kaptanıydı. 2005'in Mart ayından itibaren ise İsviçre A Milli takımının formasını giymeye başladı. Milli takımıyla, 2006 Dünya Kupası'nda forma giydi. Turnuva sırasında burnu kırıldı, omuzu çıkıt. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye ile aynı grupta mücadele eden İsviçre milli takımının tüm grup maçlarında 90 dakika forma giydi.
Senderos, Türkiye ile İsviçre arasında oynanan, 2006 Dünya Kupası play-off maçılarında da İsviçre savunmasında görev yapıyordu. Hatta eşleşmenin ilk maçında Türkiye, İsviçre'ye 2-0 mağlup olurken, ev sahibi takımın ilk golünü Senderos atmıştı.
Arsenal 2005-2006 sezonunda şampiyonlar liginde tam 10 maç üst üste gol yemeyerek bir rekor kırdı. Şampiyonlar ligi tarihine geçen bu başarıda Arsenal savunmasında ki stoperlerden biri Philippe Senderos'du.
1.91 boyunda ki İsviçreli futbolcu hava toplarında ki hakimiyeti, dayanıklılığı, azmi ve kuvveti ile Avrupa'nın önde gelen savunma oyuncularından. Duran toplarda ileri çıkarak gol arıyor ve bunda da başarılı oluyor. Handikap olarak nitelendirilebilecek en büyük eksiklik ise, Senderos'un zaman zaman geçirdiği uzun süren sakatlıklar.
İspanyol bir baba ile sırp bir annenin çocuğu olan Senderos tam altı dil biliyor.
Bunlar, İngilizce,Fransızca,İspanyolca,İtalyanca,Portekizc e ve Almanca.
http://www.turkspor.net/images/news/senderos_kafa_gol.jpg

KAYNAK: TURKSPOR.NET

E.Cartman
18.Haziran.2009, 15:44
Alternatifler hazır!

18 Haziran 2009 Perşembe * 05:17

Servet Çetin'i Marsilya'ya satan yönetimimiz, Servet'in yerine gelecek alternatifleri şimdiden belirlemeye başladı.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/oleguer001.jpg
Hürriyet gazetesinin 18 Haziran tarihli haberine göre 8 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Marsilya'ya transfer olan Servet'ten gelecek para, dış transfere aktarılacak. İspanyol Oleguer ile Avustralyalı Lucas Neill, listenin ilk sıralarında yer alıyor.

İki yıl önce 500 bin dolara Sivasspor'dan transfer ettiği Servet Çetin'i 8 milyon Euro'ya Marsilya'ya veren Galatasarayımız, milli stoperin boşluğunu kaliteli bir yabancı ile doldurmak istiyor. Fransız kulübünün yıllık 2 milyon Euro'luk teklifine olumlu yanıt veren Servet, dün sabah başkanımız Adnan Polat'la özel bir görüşme yaptı.

Polat, "Senden memnunuz. Rijkaard da senin kalmanı istiyor" diyerek milli stoperi kararından vazgeçirmeye çalıştı. Gitmeyi kafasına koyan Servet, "Hazır böyle bir teklif varken ne olur bırakın gideyim" karşılığını verdi. Bunun üzerine başkanımız, "Hayırlısı olsun" dedi.
Servet'i 8 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Marsilya'ya verecek olan Galatasarayımız, buradan gelecek parayla defansında oluşacak boşluğu doldurmayı planlıyor. Servet'in yerine öne çıkan iki aday var, Oleguer ile Lucas Neill. Her iki futbolcunun da hem defansın sağında, hem de göbeğinde görev yapabilmesi transferlerini cazip kılıyor.

İkisi de joker gibi

Barcelona'da Rijkaard'ın öğrencisi olan ve geçtiğimiz sezon Ajax'a giden İspanyol Oleguer ve İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham'la olan sözleşmesi sona eren Avustralyalı Lucas Neill için Futbol Şube Sorumlumuz Haldun Üstünel'in girişimlerde bulunacağı ifade edildi.

Üstünel'in Oleguer için Ajax'a 3.5 milyon Euro bonservis ücreti teklif edeceği, İngiliz kulübünün yıllık 1.6 milyon Euro'luk teklifini az bulan Lucas Neill'in de alternatif isim olarak ön plana çıktığı ifade edildi. Yönetimimiz Rijkaard'ın istediği Caceres için de Barcelona'nın kararını beklediği öğrenildi.

Öte yandan İngiliz Daily Mail Gazetesi, Galatasarayımızın, Liverpool'un Hollandalı forvet oyuncusu Ryan Babel'i istediğini yazdı. Hollandalı futbolcunun, ülkesindeki gazetelere, "Bundan sonra sürekli forma giyebileceğim bir takımda oynamak istiyorum" diyerek takımımıza sıcak baktığı ifade edildi. 23 yaşındaki futbolcu için Liverpool'un en az 8 milyon Euro isteyeceği belirtiliyor.

Kaynak: WebasLan.com

MaTRaKaN
18.Haziran.2009, 15:58
Oleguer gelmemeli..

bySilver
18.Haziran.2009, 16:01
Oleguer takımın dengesini bozabilir.

PesimiSTyLa
18.Haziran.2009, 16:10
Oleguer sabri gibi birseymiş yahu, gelmesin o :D Senderos defansa cok iyi olur eger alınabilirse. NTVspor da Volkan Şen için görüşmelere başladıgımızı söylemiş, umarım alabiliriz. TSLden istedigim ve ihtiyacımız olan 2 oyuncudan biri Volkan. Digeri de Ediz.

Redrum
18.Haziran.2009, 16:13
Oleguer çok iyi oyuncu değildi ki zaten?
Ediz + Bir yabancı stoper alınmalı. Ama sağ bek kesinlikle ama kesinlikle alınmalı. Yabancı veya türk. Orhan Şam alınabilir mesela. Sabri'ye kalırsa yine pek bir anlamı olmayacak.. Hucüm hattına sanırım oyuncu alamayacağız:)

Lucas Neill
18.Haziran.2009, 16:16
Bu turkspor.net herkese yalan medyası diyo kendilerinin her dediği doğru sanki:DYalan medyasında çıkan haberlerin hepsini kendileri de yazdılar sonradan biz biliyoduk başka biri hedef falan diyolar:D

anil luque
18.Haziran.2009, 16:17
Ben Galatasaray'ın hücum hattına neden oyuncu aradıgını hala çözebilmiş değilim ..
4-3-3 deniyor ileriki üçlü Baros-Kewell-Arda olur büyük ihtimal ve bu durumda orta sahayı güçlendirmek gerekir ama hala Oliveiralar Halil Altıntoplar vs vs .. Bilen bir arkadas acıklayabılr mı?

MaTRaKaN
18.Haziran.2009, 16:19
Ben Galatasaray'ın hücum hattına neden oyuncu aradıgını hala çözebilmiş değilim ..
4-3-3 deniyor ileriki üçlü Baros-Kewell-Arda olur büyük ihtimal ve bu durumda orta sahayı güçlendirmek gerekir ama hala Oliveiralar Halil Altıntoplar vs vs .. Bilen bir arkadas acıklayabılr mı?

4-3-3 Oynayacağımız kesin değil ki..

anil luque
18.Haziran.2009, 16:22
Sonuçta en kuvvetli ihtimal 4-3-3 zaten o yüzden Servet-Topal ikilisinden yalnızca birini gönderin dedi Rijkaard ve bu da Servet oldu ortasahada saglam bır adam kalması ıcın Topal gıtmedı bence ..

Gangstaa
18.Haziran.2009, 19:27
Flaş! Servet Florya'da kalabilir

http://www.yazete.com/pics/news/180620091333001512028_2.jpgServet Çetin'in Marsilya'ya transferi sürpriz bir şekilde yine muammaya dönüştü.

Servet'in transferi için Galatasaray'la görüşen Marsilya yönetimi, bugün yaşanan gelişmelerin ardından dağılıyor.

Zira Olimpik Marsilya'da yaşanan hızlı günün sonunda ilk başta görevini koruyacağı açıklanan Başkan Pape Diouf'un koltuğunda kalmayacağı öğrenildi. Servet Çetin'in transferi de bu nedenle son anda iptal olabilir.

Marsilya Kulübü'nde Başkan Pape Diouf ile İzleme Komitesi'nin şefi Vincent Labrune arasında yaşanan kriz, sonuç olarak Diouf'un görevden uzaklaşmasına sebep oldu. Kulübün sahibi Robert Louis-Dreyfus'la bugün bir görüşme yapan Diouf'la ilgili olarak ilk çıkan haberler, görevini koruyacağı şeklindeydi. Ancak daha sonra bu kararın değiştiği öğrenildi. Kulübün sahibi Dreyfus, akşam saatlerinde Marsilya'nın internet sitesinden bir açıklama yayınlatarak, 5 yıldır kulübü yönetecen Pape Diouf'un görevine son verildiğini açıkladı ve kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Transferin sorumlusu da ayrılıyor

Bu gelişmelerin ardından, Servet Çetin'in transferini gerçekleştirmek üzere olan Marsilya yönetimi dağılmış oldu. Ayrıca Marsilya'da transferin 1 numaralı sorumlusu konumundaki Sportif Direktör Jose Anigo'nun da görevinden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dolayısıyla Servet Çetin'in Marsilya'ya transferi bu gelişmelerin ardından tamamen muamma hâline geldi. Yeni gelecek yönetimin, bu transferi yeniden ele alıp almayacağı şimdilik bilinmiyor.

Sportif Direktör Jose Anigo, bugün yaşanan gelişmeleri değerlendirdiği açıklamasında, Marsilya'nın durumu için endişelendiğini ve "alabora olan bir kulübe" hiçbir oyuncunun gelmek istemeyeceğini söyledi.

gerrrard
18.Haziran.2009, 20:37
Abi bence stoper oynayan adam yaşantısına idmanına dikkat ederse rahat 37-38 ine kadar oynar eskisi kadar çabuk olamaz ama tecrübesiyle halleder işini.O yüzden Emre Aşık çok faydalı oynuyo takımda.

Tamam işte ideal yedek olabilir :D

Tam 4-3-3 değilde 4-1-2-2-1 oynayacağız gibime geliyor. Bende hala çözemedim açıkcası ofans gayet iyi zaten. Fakat yedek sıkıntısı var. Baros oynamıyınca çok zorlanıyoruz mesela o yüzden bir forvet alınabilir. Kewell'ın devamlılığı yok onun yerinede 1 adam alınabilir. Alınmasa da pek sorun olacağını sanmıyorum ama.

gerrrard
18.Haziran.2009, 21:05
Bu arada Servet'in yerine sanki Heitinga gelecek gibime geliyor

E.Cartman
18.Haziran.2009, 21:46
Galatasaray Volkan Şen'in peşinde
Teknik direktörlüğe Frank Rijkaard'ı getiren ve Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı kadrosuna katan Galatasaray, Bursaspor'un bir diğer genç futbolcusu Volkan Şen'in peşine düştü.

NTV Spor
Güncelleme: 11:25 TSİ 18 Haziran. 2009 Perşembe
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/SporÖzel/volkansenkapakta.widec.jpg

İSTANBUL – Bursaspor’dan Mustafa Sarp’ı kadrosuna katan Galatasaray, yine aynı takımın genç yıldızı Volkan Şen'i transfer etmek için harekete geçti.

Bursasporun altyapısından yetişen ve geçen sezon oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken 1987 doğumlu Volkan Şen için Galatasaray yönetiminin Bursaspor ile temasa geçtiği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin Bursaspor'a Mehmet Güven ile birlikte bir miktar para teklif ettiği bildirildi.

Kaynak: NTVSpor

MaTRaKaN
18.Haziran.2009, 21:48
Hangi mevkide oynuyor bu Volkan?

Redrum
18.Haziran.2009, 21:51
*amrl.....

E.Cartman
18.Haziran.2009, 21:56
Duyduğuma göre Senderos'La anLaşmışLar Servet'in imzası bekLeniyomuş doğru mudur benden başka duyan var mı??

Ziya38
19.Haziran.2009, 02:42
Var.. belli degil daha ..

Ziya38
19.Haziran.2009, 04:52
G.Saray'la Bursaspor transfer pazarlığında...

Galatasaray, Bursaspor'un Ümit Milli Takım'dan iki genç yıldızı Sercan ve Volkan için yeşil-beyazlı kulüple pazarlığa başladı.

19-6-2009 0:0

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yönetici Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile birlikte Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'dan 2 genç oyuncuyu resmen istedi.

Dün akşam Akmerkez'deki Papermoon Restorant'ta bir araya gelen her iki kulüp yöneticileri iki genç oyuncunun transferi için sıkı bir pazarlığa oturdular. Sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'nin de talip olduğu Sercan'a karşılık Bursaspor'a 3 oyuncu + 3 milyon Euro önerdiler. Galatasaray Kulübü ayrıca Volkan için de bir oyuncu + 1 milyon Euro teklif etti. Böylece Sarı-kırmızıllar iki genç için Bursaspor'a toplam 4 oyuncu ve 4 milyon Euro teklif etti.
Beşiktaş'ın eski Genel Menajeri Sinan Engin'in de şahit olduğu Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ile yapılan pazarlıktan olumlu sonuç alınmadığı öğrenildi. Ancak her iki kulüp yöneticilerinin önümüzdeki günlerde bir kez daha bu çok takaslı transferi görüşmek üzere bir araya gelecekleri bildirildi.

KADİR ÇETİNÇALI / İSTANBUL-DHA

Universal
19.Haziran.2009, 05:15
Volken Şen, Galatasaray için güzel bir transfer olur. Galatasaray bu yıl sağ açıkta oyuncu sıkıntısı yaşadı. Volkan Şen burası için iyi bir yerli tercih olur. 87 doğumlu olmasıda zaten büyük avantaj.

PesimiSTyLa
19.Haziran.2009, 06:55
Sercan transfer edilebilse Babel almış gibi sevinirim; fakat cok para istiyor Bursa, sanmıyorum gerceklessin bu transfer.

World Hollow o1
19.Haziran.2009, 12:47
Yuh..

4 Oyuncu + para :D

Knightmare
19.Haziran.2009, 13:41
geçen yılda Serkan Kurtuluş'u almıştınız Bursa'dan, o da fazla forma şansı bulamadı. Volkan'ın da sonu aynı olmasın :)

E.Cartman
19.Haziran.2009, 14:11
Tam bizlik!

19 Haziran 2009 Cuma * 08:01

Rijkaard'ın transfer edilmesi yönünde rapor sunduğu Maduro, savunma ve orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Kulübü Valencia'nın yaşadığı ekonomik kriz de Cim Bom için avantaj.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/maduro.jpg
Hedwiges Martinez Maduro... Valencia onu 2007-2008 sezonunun başında Ajax'tan 2 milyon Euro'ya transfer etmişti. Savunma ve orta sahanın her bölgesinde görev yapabilen 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon İspanyol kulübünün formasıyla La Liga'da 22, UEFA Kupası ve Kral Kupası'nda da 6'şar maça çıktı. Tıpkı Aslan'ın hocası Frank Rijkaard gibi Surinam asıllı Hollanda vatandaşı olan Maduro, 47 yaşındaki çalıştırıcının raporu doğrultusunda şimdi de Galatasaray'ın transfer listesinde. Kulübü Valencia'nın ekonomik kriz içinde olması ve futbolcularına gelen her teklifi değerlendirmeye alması, Galatasaray'ın elini güçlendiriyor.

Haldun Üstünel Mekik Dokuyor
Transfer çalışmaları için yurt dışında bulunan ve Hollanda, İspanya, Almanya üçgeninde mekik dokuyan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in, Maduro için Valencia'yla görüşme yapması bekleniyor. Maduro'nun yanı sıra Zurab Khizanishvili ve Martin Caceres de Galatasaray Yönetimi'nin ilgilendiği stoperler arasında yer alıyor.

MADURO KİMDİR?
Tam adı: Hedwiges Martinez Maduro
Doğum tarihi: 13 Şubat 1985
Boyu: 1.85
Pozisyonu: Stoper, ön libero
Ülkesi: Hollanda (12 maç)
Takımı: Valencia (29 maç, 1 gol)
Önceki takımı: Ajax (70 maç, 9 gol)

Kaynak: Fanatik

Sirius Black
19.Haziran.2009, 14:29
Yahu artık yapsınlar transferi sıkıldık beklemekten...

ShevAnil
19.Haziran.2009, 14:59
Fotomaç 3-4 gündür. Babel bitti diye yazıyor. Gerçekleşirse büyük olay olur fakat o bölgeye lincoln gitmeden transfer yapılması yanlış.

MaTRaKaN
19.Haziran.2009, 15:17
Yahu artık yapsınlar transferi sıkıldık beklemekten...
Aynen ya zaten yalan haberlerden bıktık..

eXcitinG
19.Haziran.2009, 15:18
Maduro ya ne gerek var ki. Maduro daha çok defansif orta saha oLarak oynuyor. Ajax da bazı maçLarda savunmanın ortasında da oynadı. Savunma ortası için bence yerine daha iyi oyuncuLar oLabiLir. Defansif orta saha anLamında zaten hiç gerek yok. GaLatasaray Türkiye de bu aLanda en iyi oyuncuLara sahip.

Redrum
19.Haziran.2009, 15:33
Arkadaşlar sanırım transfer sezonu temmuz 1'de açılıyor. Ben o zamana kadar bir açıklama olur sanmıyorum, 1-7 Temmuz içinde de transferleri bitiririz gibi geliyor bana..

Aşk-ı Şehir
19.Haziran.2009, 15:38
Arkadaşlar sanırım transfer sezonu temmuz 1'de açılıyor. Ben o zamana kadar bir açıklama olur sanmıyorum, 1-7 Temmuz içinde de transferleri bitiririz gibi geliyor bana..

Transfer sezonu açıldı bile. Yanılmıyorsam 9 Haziran - 2 Eylül arası transfer dönemi...

anil luque
19.Haziran.2009, 15:48
Transfer sezonu açılalı 2 hafta oluyor yahu ne 1 temmuzu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada senın aklın FM'de kalmıs kardes oyunda 1 temmuzda acılıyor =)

anilton
19.Haziran.2009, 15:56
G.Saray'da forvet alınacak mı?Ü.Karan gitti,Nonda bitti,Yaser ne alemde belli değil?

Baros dışında Özgürcan gelir sanırsam.Cem Sultan değerlendirilebilir.Birde yabancı alınır heralde...

Redrum
19.Haziran.2009, 15:57
Fm'de öyle valla, ben bilmem:)

MaTRaKaN
19.Haziran.2009, 16:01
G.Saray'da forvet alınacak mı?Ü.Karan gitti,Nonda bitti,Yaser ne alemde belli değil?

Baros dışında Özgürcan gelir sanırsam.Cem Sultan değerlendirilebilir.Birde yabancı alınır heralde...
İnan şu an Gs'ye hangi mevkii alınacak,kim alınacak kimse bilmiyor :)

sentugo
19.Haziran.2009, 16:04
Defans alınacak tabii ki.. ve bir de forvet.. Sonra biticek transfer.. Zaten kaleci Leo Franco

Alicanfmfan
19.Haziran.2009, 19:31
Serveti göndermeyim yanına Senderos u alırsak işte o zaman şahane olur...

MaTRaKaN
19.Haziran.2009, 19:46
Servet-Senderos uymaz bence ikiside yavaş oyuncular çünkü

Alicanfmfan
19.Haziran.2009, 19:50
Servet o kadarda yavas bir oyuncu degil

Aşk-ı Şehir
19.Haziran.2009, 19:51
Ümit Karan olayı ne Galatasaray'da? Ümit Karan gitti mi? Yoksa serbest felan mı bırakıldı?

gerrrard
19.Haziran.2009, 19:55
Servet-Senderos aynı tip oyuncular gerek yok bence. Aslında iki azman fena olmaz:icon_twisted:

Alicanfmfan
19.Haziran.2009, 20:00
Bana kalırsa stoper dedigin uzun ve hayvani olmalıdır , servet cokta yavas degil yani , ikiside çok iyi ikili olurlar rakip forvet kaybolur aralarında :D

sentugo
19.Haziran.2009, 20:36
Servet yavaş.. Ayhan, Mehmet Topal, Barış, emre Güngör onun yavaşlığını gideriyorlardı.. Bu yüzden Servet Sırıtmıyordu.. Ki Servet2in satılması karşıyım sonuçta Servet2in oynaamdığı dönemlerde Galatasaray'ın ne kadar zorlandığı ortada..

Ancak Osman Tamcuracının yazısında eğer servet satılırsa 2 defans alınacağı falan yazıyor.. ancak fazla aceleci olmayacaklarmış.. henüz kimse ile anlaşılmış değilmiş ve medyadaki haberlerin çoğu da yalanmış.. Bahsedilen Sendorus falan yalan yani..

Bu arada Gs ancak bonservisi elinde olan oyunculardan alırmış.. Lucas Neil gibime gelir bu oyuncuda..

Alicanfmfan
19.Haziran.2009, 20:39
Lugano olmasın :D

Allah korusun.

Gangstaa
19.Haziran.2009, 20:45
Cimbom'da Neill tamam

http://www.yazete.com/pics/news/190620090855467042836_2.jpgWest Ham'ın Avustralyalı kaptanıyla her konuda anlaşma sağlandı.

Neill'in menajeri pazartesi İstanbul'a gelerek transferi sonlandıracak.

Galatasaray, İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham'ın Avustralyalı kaptanı Lucas Neill ile her konuda anlaşma sağladı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun yıllık 2 milyon Euro ücret alacağı bildirildi. Neill'in menajerinin pazartesi günü İstanbul'a gelip yöneticilerle görüşeceği ve transferi sonlandıracağı belirtilirken, Neill'ın Avustralya Milli takımından arkadaşı Harry Kewell'la birlikte direkt olarak Almanya kampına katılacağı gelen haberler arasında.

ÜÇ MEVKİDE OYNAYABİLİYOR

Galatasaray'a gelmesi beklenen Neill, sağ bek stoper ve defansif orta saha görevlerini üstlenebiliyor. Transferinde aracı olduğu bildirilen Kewell'la çok iyi dost olan Neill, West Ham'dan önce Blackburn ve Millwall formaları giydi. 'Görev adamı' kimliğine bire bir uyan Neill, hırslı futboluyla beğeni topluyor.

Enterokinaz
19.Haziran.2009, 21:03
Cimbom'da Neill tamam

http://www.yazete.com/pics/news/190620090855467042836_2.jpgWest Ham'ın Avustralyalı kaptanıyla her konuda anlaşma sağlandı.

Neill'in menajeri pazartesi İstanbul'a gelerek transferi sonlandıracak.

Galatasaray, İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham'ın Avustralyalı kaptanı Lucas Neill ile her konuda anlaşma sağladı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun yıllık 2 milyon Euro ücret alacağı bildirildi. Neill'in menajerinin pazartesi günü İstanbul'a gelip yöneticilerle görüşeceği ve transferi sonlandıracağı belirtilirken, Neill'ın Avustralya Milli takımından arkadaşı Harry Kewell'la birlikte direkt olarak Almanya kampına katılacağı gelen haberler arasında.

ÜÇ MEVKİDE OYNAYABİLİYOR

Galatasaray'a gelmesi beklenen Neill, sağ bek stoper ve defansif orta saha görevlerini üstlenebiliyor. Transferinde aracı olduğu bildirilen Kewell'la çok iyi dost olan Neill, West Ham'dan önce Blackburn ve Millwall formaları giydi. 'Görev adamı' kimliğine bire bir uyan Neill, hırslı futboluyla beğeni topluyor.
Kaynak nedir ?

Gangstaa
19.Haziran.2009, 21:23
Fotomac ve yazete.com
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transferde listesine son şeklini veren Galatasaray işe öncelikle forvet hattındaki İKİ KARA BELA ile başladı..

Turkspor.net önce REMY'i verdi ve ardından İKİNCİ KARA BELA'yı açıklayacağını belirtti.

Ancak Servet'in Marsilya'ya satılması ile birlikte rota bir anda İsviçre'ye dönünce ve Senderos transferinde çok ciddi yol katedilince, turkspor.net olayı kaçırmamak için dün gece SENDEROS'u açıkladı..

Turkspor.net şimdi ise iki gün önce açıklamak için hazırlandığı ancak Senderos haberi için bugüne bıraktığı ikinci KARA BELA yı gecikmeli olarak açıklıyor..

İŞte G.Saray'ın İKİNCİ KARA BELASI..

DİEUMERCİ MBOKANI BEUZA..

Evet Standart Liege'nin 23 yaşında 1.85 boyundaki Kongolu golcüsü Mbokani Rijkaard'ın Galatasaray'daki değişim için en çok istediği isimlerin başında..

Galatasaray yönetimi Standart Liege forması ile başarılı bir sezon geçiren ve 20 gol atan Siyahi futbolcu ile temas halinde..

2013 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Mbokani ile yıllık 1.5 milyon euro ya üç yıllık teklif sunan Galatasaray'ın teklifine kongolu golcünün TAMAM dediği ancak Standart Liege ile bonservis için masaya oturulacağı gelen bilgiler arasında..

Dieumerci Mbokani

22.11.1985 Kongo doğumlu genç oyuncu, ülkesinde Belor AC ve TP Mazembe takımınlarında oynadıktan sonra, 2006 yılında Belçika'ya geldi. YEni adresindeki ilk durak ise Anderlecht takımı oldu. Siyahi oyuncu sezon boyunca 9 kez Anderlecht forması giyerken, toplam 4 gol atmayı başardı. Bu gollerden üçünü ise tek maçta attı.Sezon sonu Anderlechtle şampiyonluk yaşayan Mbokani, 2007 yazında Standart Liege takımına transfer oldu.İlk sezonunda yine şampiyonluk yaşayan golcü oyuncu, bu kez bu şampiyonlukta takımına katkısı oldukça fazlaydı. 2007/2008 sezonunda 32 maçta 15 gol attı.

Mbokani, geride bıraktığımız sezonda Standar Liege formasıyla çıktığı 41 maçta , raki fileleri 20 kez havanladırmayı başardı. 2013 yılına akdar takımıyla sözleşmesi olan siyahi oyuncu ile ilgili en ciddi dedikodu, İngiliz takımı Fulham ile ilgili. Londra ekibinin 23 yaşındaki genç youncu için 5 milyon poundluk bir teklif yapamaya hazırlandığı şeklinde...

İNANILMAZ YETENEKLİ, TEKNİK, ÇABUK, KIVRAK AMA İKİNCİ BİR LİNCOLN OLUR MU?

Dieumerci Mbokani, hızı , tekniği ve son vuruşlardaki yeteneğiyle ön plana çıkan bir isim. Ancak en büyük handikap yaşadığı disiplin sorunları. Belçika'daki ilk takımı Anderlecht'ten gönderilme nedenide Mbokani'nin disiplinsiz tavırları oalrak gösteriliyor

ALLAH'A ŞÜKÜR G.SARAY YOLUNDA..

YA DA GİTTİ HAKAN ŞÜKÜR.. GELİR Mİ ALLAH'A ŞÜKÜR..

Mbokani nin ön ismi DİEUMERCİ ...

DİEUMERCİ Kongo dilinde DİEU: Allah.. Tanrı MERCİ:Teşekkür anlamına geliyor

yani birleşik olarak.. ALLAH'A TEŞEKKÜR..

Bir başka deyişle

ALLAH'A ŞÜKÜR..

Ön adı ALLAH'A ŞÜKÜR anlamına gelen Mbokani, transferi imza ile sonuçlanırsa başlıklar şimdiden hazır...

HOŞGELDİN ALLAH'A ŞÜKÜR..

GİTTİ HAKAN ŞÜKÜR.. GELDİ ALLAH'A ŞÜKÜR

ALLAH'A ŞÜKÜR G.SARAY İŞİ BİTİRDİ..
Kaynak : Turkspor.net
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mbokani çok iyi bir oyuncu galatasaraya gelmesini çok isterim açıkçası.Turkspor.net genelde doğru haberler veriyor bakalım ilerleyen günlerde imza atılacakmı yoksa turkspor.netde fasonmu..

titates1
19.Haziran.2009, 21:49
Hayatımda okuduğum en komik haberlerden biriydi o ne ya şükür gitti şükür geldi falan =)

King_91
19.Haziran.2009, 23:28
bu tip yıldız olmayan gençler mi alacaz yoksa kewell baros tarzı transferler mi yapıcaz cidden merak ediyorum . eğer genç alacaksak çok eleştiriliriz hem basından hem kendi taraftarımızdan bu adamın ismini duyan çok kişi tereddüt eder ki bence de böyle adamların transferleri biraz kapalı kutu oluyor . gerçi adamı tanımıyorum belki cidden iyidir . ama kewell baros gibi adamları getiren transfer politikası bence daha yerinde

Gangstaa
20.Haziran.2009, 00:16
Kewell ve barosa sözüm yok ama bence transfer politikası değişmeli.30 31 yaşındaki oyuncular çok büyük yıldız değilse alınmamalı.

MaTRaKaN
20.Haziran.2009, 03:49
Mbokini gelmek istemediğini söylemişti bi kaç hafta önce takımda mutluymuş..

Enterokinaz
20.Haziran.2009, 03:58
taraflı yandaş medya içinde Galatasaray taraftarı tek site turkspor. sonsuz saygım vardır oraya. :)

Nedvedmania
20.Haziran.2009, 16:15
ALLAH'A ŞÜKÜR G.SARAY YOLUNDA..

YA DA GİTTİ HAKAN ŞÜKÜR.. GELİR Mİ ALLAH'A ŞÜKÜR..

Mbokani nin ön ismi DİEUMERCİ ...

DİEUMERCİ Kongo dilinde DİEU: Allah.. Tanrı MERCİ:Teşekkür anlamına geliyor

yani birleşik olarak.. ALLAH'A TEŞEKKÜR..

Bir başka deyişle

ALLAH'A ŞÜKÜR..

Ön adı ALLAH'A ŞÜKÜR anlamına gelen Mbokani, transferi imza ile sonuçlanırsa başlıklar şimdiden hazır...

HOŞGELDİN ALLAH'A ŞÜKÜR..

GİTTİ HAKAN ŞÜKÜR.. GELDİ ALLAH'A ŞÜKÜR

ALLAH'A ŞÜKÜR G.SARAY İŞİ BİTİRDİ..[/SIZE][/FONT]
Kaynak : Turkspor.net

Ne saçmalamış bu ?

BeeTLeJuiCe
20.Haziran.2009, 16:20
Zahmet edip okusanız anlardınız. Mbokani'nin adı kendi dilinde Allah'a Teşekkür anlamındaymış, eğer Mbokani Türkiye'ye gelirse Gazetelerin atabileceği manşetleri örnek vermişler.

Haberleri ilk biz yaparız diyorlar ya alın size örnek başlıkda verelim demişler.

sitte
20.Haziran.2009, 16:25
Güzel bir adı varmış ama önce mbokani değil KRAL HAKAN ŞÜKÜR

Gangstaa
20.Haziran.2009, 17:29
G.Saray Babel ile anlaştı

http://www.yazete.com/pics/news/200620090852272631518_2.jpgHollandalı futbolcu ile prensipte anlaşan G.Saray, Servet'in resmiyet kazanması sonrası bu transferi taraftarına açıklayacak.

Marsilya Kulübü yöneticileri bugün İstanbul'a gelerek Servet transferini noktalayacaklar. G.Saray yönetimi de, Hollandalı açıklamak için Servet-Marsilya flörtünün resmileşmisini bekledikleri Babel transferini resmen ilan edecekler. Marsilya Kulübü'nde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Fransızlar bugün İstanbul'a gelecek ve Servet'le ilgili imzaları atacaklar. Mili futbolcu konuyla ilgili olarak, "Ortada kaldığım iddiaları komik. İki kulüp de anlaşma sağladı. Bu iş artık bitmiştir" yorumunu yaptı. Servet'in gidişi sonrası Babel ve Neill transferi de sarı kırmızılı taraftarlara açıklanacak. Neill'in pazartesi günü Türkiye'ye gelmesi beklenirken, Liverpool'da forma giyen Babel'de mutlu sona çok yaklaşıldı. Sarı kırmızılı kulüp Servet'ten gelecek 8 milyon euro parayla bu iki transferin ödemelerine katkı yapacak.

yazete.com

MaTRaKaN
20.Haziran.2009, 17:33
Babel gelirse inanılmaz bişey olur kesinlikle :)

titates1
20.Haziran.2009, 18:08
Zahmet edip okusanız anlardınız. Mbokani'nin adı kendi dilinde Allah'a Teşekkür anlamındaymış, eğer Mbokani Türkiye'ye gelirse Gazetelerin atabileceği manşetleri örnek vermişler.

Haberleri ilk biz yaparız diyorlar ya alın size örnek başlıkda verelim demişler.

okuduk zaten , komik gelen de o oldu , atabileceği manşet örnek verilen haber mi olur .. saçmalamışlar işte

Knightmare
20.Haziran.2009, 18:14
haberi yazmışlar biraz kısa gelmiş :D bakmışlar nasıl uzatabiliriz diye bunu bulmuşlar :p kızmayın adamlara

matrockmamy
20.Haziran.2009, 18:41
babel gelebilir, gelirse de faydalı olur. bence gs istese alabilir.

E.Cartman
21.Haziran.2009, 04:18
BabeL doğruysa iyi oLur khiziashviLi(doğru yazmadıysam kusura bakmayın)'yLe anLaşıLmış resmi imzaya bekLeniyomuş Leo Franco yine aynı şekiLde Lucas NeiL'de 2,5M€ bonservisLe aLınmış...

Alicanfmfan
21.Haziran.2009, 04:24
Neill'in bonservisi elinde degil miydi :s

World Hollow o1
21.Haziran.2009, 04:25
Galatasaray Babel'i kadrosuna katarsa Türkiye'de çok şeyler değişir..

Gerçekden bu tür transferleri görünce daha bir zevkli ortama getiriyor takımlar ligi, ama şu var fos çıkma ihtimalini göz önüne alınması gerekiyor..

babel bildiğim kadarıyla genç oyuncu daha genç yaşının verdiği para gözlük burda onu ne kadar tatmin eder oda merak konusu benim için.:)

gerrrard
21.Haziran.2009, 04:29
Babel sadece futbol oynamak için Liverpool'daki aldığı paranın daha azını alabilecek kadar iştahlı futbol oynamaya. 22 yaşında müthiş bir yetenek. Henry+Trezeguet=Babel diyorlar :D Alınma ihtimali %5 bile değil ne yazıkki.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Mbokani gelirse müthiş olur. Harika bir forvet.

MaTRaKaN
21.Haziran.2009, 05:57
Babel sadece futbol oynamak için Liverpool'daki aldığı paranın daha azını alabilecek kadar iştahlı futbol oynamaya. 22 yaşında müthiş bir yetenek. Henry+Trezeguet=Babel diyorlar :D Alınma ihtimali %5 bile değil ne yazıkki.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Mbokani gelirse müthiş olur. Harika bir forvet.
Her yerde Babel için haber çıkıyor.İngiliz medyasında bile.
bence alınacak Gökay ;)

Aydin
21.Haziran.2009, 06:03
Babel'in gelmesi bence biraz zor ama gelirse ve kendini bir şekil gösterirse aldığımızın 2 katına satabiliriz.

Alicanfmfan
21.Haziran.2009, 06:15
Babel diyorlar ama yönetim bence Deco yu getirecek :D

Sekopej
21.Haziran.2009, 06:20
Inter Deco'yu bitirdi haberleri dolaşıyordu, Türkiye'yi seçeceğini sanmam. Babel bir basamak olarak görebilir, Galatasaray ŞL'de olsa hemen kabul ederdi bence Babel, şimdi ikna edebilmek için ücretini biraz daha arttırmak gerekir. Yine de getirilmeyecek, imkansız bir oyuncu değil.

Genç yaşta gelen iyi oyuncuların sayısı artsın ki ligimizin kalitesi artsın.

PesimiSTyLa
21.Haziran.2009, 06:37
Bugün Haldun Üstünel Rijkaard ile birlikte döndü Türkiyeye. Haldun Üstünel "Galatasaraya yakışan kaliteli isimler alacagız, bunun için zaman gerekiyor, taraftarımız sabırlı olsun" dedi. Bunları söylerken gayet güzel de gülüyordu, ben kendisine güveniyorum. Servet olayı resmiyet kazandıktan sonra acıklanabilir 1-2 isim.

LaigLeNoiR
21.Haziran.2009, 06:41
Yahu Servet de gidince defansa ne olacak ? Bence çok ciddi sıkıntı yaşayacak bu bölgede Galatasaray.

Emre Aşık ve Emre Güngör kaldı elde galiba.En az 2 tane çok kaliteli stoper almak lazım ki.Bulmak da kolay değil.Hayırlısı olsun.Babel'i nerede oynatacak Galatasaray merak ediyorum.

Bence G.Saray ilerdeki Kewell-Arda-Baros 3'lüsünü bozmasın Lincoln'ün yerine de başka bir 10 numara veya Lincoln kalırsa 4'lü yeterli ilerisi için.

Babel tam olarak bir forvet değil daha çok sol kanatta forvete yakın oynuyor.Bu bölgede de Galatasaray'da zaten aynı tipte bir oyuncu olan Kewell var.G.Saray orta sahanın ortasına ve defansa takviye yapmalı bence.Ha bir de kaleye.

MaTRaKaN
21.Haziran.2009, 06:46
Yahu Servet de gidince defansa ne olacak ? Bence çok ciddi sıkıntı yaşayacak bu bölgede Galatasaray.

Emre Aşık ve Emre Güngör kaldı elde galiba.En az 2 tane çok kaliteli stoper almak lazım ki.Bulmak da kolay değil.Hayırlısı olsun.Babel'i nerede oynatacak Galatasaray merak ediyorum.

Bence G.Saray ilerdeki Kewell-Arda-Baros 3'lüsünü bozmasın Lincoln'ün yerine de başka bir 10 numara veya Lincoln kalırsa 4'lü yeterli ilerisi için.

Babel tam olarak bir forvet değil daha çok sol kanatta forvete yakın oynuyor.Bu bölgede de Galatasaray'da zaten aynı tipte bir oyuncu olan Kewell var.G.Saray orta sahanın ortasına ve defansa takviye yapmalı bence.Ha bir de kaleye.
Kaleye takviye yapıldı zaten eksik yerlerimiz sağ bek,defans,ve Baros'un yanına forvet

Alicanfmfan
21.Haziran.2009, 07:18
Babel'i alıp Servet'i satmamızın nedeni , Kewell'ı stopere çekip Babel'e, Kewell'ın görevini vermek herhalde :D

MaTRaKaN
21.Haziran.2009, 07:49
Süper düşünce Alican :D

deniz.91
21.Haziran.2009, 14:56
Babel müthiş bir imza olur gelirse merakla bekliyorum sonucunu

tarikko
21.Haziran.2009, 16:03
Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Meksikalı yıldız Giovani Dos Santos'un Atletico Madrid ile sözleşme imzalamak üzere olduğu ifade edildi.

Meksikalı futbolcu için 4.7 milyon avro'yu gözden çıkaran Madrid temsilcisi, Tottenhamlı yöneticileri de ikna ederek bu transferi sonuçlandırmak istiyor.
Dos Santos ile her konuda anlaşan ve oyuncuya yıllık 1.2 milyon avro teklif eden Atletico Madrid, Meksikalı yıldızın transferine göre Maxi Rodriguez'i de serbest bırakacak.

19 yaşındaki Giovani Dos Santos Barcelona'ya 2002/03 sezonunda transfer olmuş ve 15 yaş altı takımına katılmış ve A takımdaki ilk maçını 2007-08 sezonunda oynayarak Frank Rijkaard'ın kadrosunda aralıklı olarak yer bulmuştu.
Meksika Milli Takımı forması altında 11 resmi karşılaşmaya çıkan Dos Santos, Ipswich Town'a kiralanmadan önce 12 kez giydiği Tottenham forması ile 1 gol atabilmişti.
Genç yetenek Ipswich forması ile 8 kez çıktığı Championship maçlarında ise 4 gol kaydetti. Meksikalı oyuncu geçen sezon başında Barcelona'dan Tottenham'a 6 milyon avro karşılığında transfer olarak, otoriteleri şaşkına çevirmişti. Barcelona, Dos Santos'un Atletico Madrid'e olası transferinden yüzde 20'lik bir ücret alacak.

Sporx

Alicanfmfan
21.Haziran.2009, 16:14
dos santos gelirse , Maxi rodriguez'i serbest bırakacakmıs , Atm Madrid.

Böyle haber olmaz inanmıyorum ben Maxi'yi katiyen brakmazlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama MAxi gitmek isterse orası ayrı tabi ki :D

LaigLeNoiR
21.Haziran.2009, 16:50
Kaleye takviye yapıldı zaten eksik yerlerimiz sağ bek,defans,ve Baros'un yanına forvet

Leo Franco mu alındı kaleye ?

Orta sahanın ortasında sence sıkıntı yok mu ?

Redrum
21.Haziran.2009, 17:53
Orta sahanın ortasından ziyade sağ bekte sıkıntı var, orta sahanın ortasına transfer yaparlarsa vallahi çok yazık olur. Yabancı hakkını orda harcamaya gerek yok şu anda. Öncelikle stoper ve sağ bek. Ama kesinlikte Sabri'ye kalmamalı o sağ bek, kalbura dönüyor sağ kanadımız..
Ha para bolsa orta sahaya da alınır, ama ben sanmıyorum daha iki kaliteli stoper alacağız..

E.Cartman
22.Haziran.2009, 01:02
BabeL doğruysa iyi oLur khiziashviLi(doğru yazmadıysam kusura bakmayın)'yLe anLaşıLmış resmi imzaya bekLeniyomuş Leo Franco yine aynı şekiLde Lucas NeiL'de 2,5M€ bonservisLe aLınmış...

Özür diLerim haberLeri karıştırmışm 2,5M€Le aLınan Khizanishvilli'ymiş şimdi fark ettim...

E.Cartman
22.Haziran.2009, 03:27
G.Saray'da yerli operasyon!
http://www.sporx.com/images/1/29/9340_B_orhansam001.jpg
Cim Bom’da yerli operasyonu hız kesmeden sürüyor. Sarı-Kırmızılı yönetim Ediz Bahtiyaroğlu için Ankaraspor’la, Orhan Şam için de Gençlerbirliği’yle pazarlık halinde.

Bu iki oyuncunun da Galatasaray’la sözleşme imzalamaya hazır olduğu, ancak kulüplerinin istediği yüksek bonservis ücretleri nedeniyle sıkıntı yaşandığı belirtildi.

Transferin sonuçlanabilmesi için, Ediz ile Orhan’ın kendi kulüplerine baskı yapması planlanıyor.

Takımı gençleştirme operasyonu çerçevesinde gündeme alınan Ediz Bahtiyaroğlu savunmanın göbeğinde, Orhan Şam ise sağ bekte görev yapıyor.

21.06.2009

Kaynak : Fanatik

-------------------------------------------------------------------------------------

Yeni Pizarro atağı
http://www.sporx.com/images/1/29/4790_B_pizarro001.jpg
Galatasaray Yönetimi, golcü arayışları çerçevesinde Claudio Pizarro ile ciddi olarak ilgilenmiş ve Perulu golcü Werder Bremen’in Shakhtar’la oynadığı UEFA Kupası Finali için İstanbul’a geldiğinde transfer görüşmesi yapılmıştı. Ancak tecrübeli futbolcunun çok yüksek ücret istemesi nedeniyle geri adım atan Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Frank Rijkaard’dan gelen istek doğrultusunda bir kez daha harekete geçti.

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in, öncelikle Pizarro’nun menajeri Carlos Delgado’yla temas kurduğu ve yıldız oyuncunun Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıp bakmadığı hakkında bilgi istediği öğrenildi. Genç yöneticinin Pizarro ile pazarlığa geçmeden, bu kez de Chelsea’ye başvurup bonservis konusunu görüşeceği belirtildi.

Diğer sebebi Hayrettin!

Yönetimin bu son atağında Rijkaard’ın isteği kadar, taraftar da önemli rol oynadı. Zira Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya için Özgürcan ve Alparslan’ın verilecek olması büyük tepki çekti.

Taraftarlar internet sitelerinde, “Geçen sezon Baros’u, Kewell’ı alıyorduk, şimdiyse Mustafa Sarp ve Hayrettin’i...” gibi yorumlar yaparak yönetime karşı tavır takındı.

CLAUDİO MİGUEL PİZARRO BOSİO

Doğum tarihi: 3 Ekim 1978
Boy: 1.86
Ülkesi: Peru
Mevkii: Forvet

LİG Maç Gol Asist
Bundesliga 175 77 30
Premier Lig 21 2 1
Şampiyonlar Ligi 27 8 2

OYNADIĞI TAKIMLAR

1995-1996 Deportivo Pesquero
1997-1998 Deportivo Pesquero
1999-2000 Alianza Lima
2001-2002 Werder Bremen
2002-2008 Bayern Münih
2008-2009 Chelsea
2009-2010 Werder Bremen

21.06.2009
Kaynak : Fanatik

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 03:33
Orhan Şam ile sözleşme imzaladı diye haberler cıkmıstı Galatasaray-Hacettepe macından sonra , Galatasaray'a geliodu yani oda mı yalan.

E.Cartman
22.Haziran.2009, 03:56
Rijkaard geLdi medya coştu neyin yaLan neyin doğru oLduğunu anLamak için GS yönetiminde tanıdığının oLması gerek :D:D:D Duyduğuma göre BabeL işi tamamen yaLanmış Listede babeL yokmuş Senderos'La Frei Türkiye'de oynamak istemiyorum demiş Remy'de de Lyon sorun çıkarıyomuş...

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2009, 05:20
Remy Lyon'da oynamıyoki Lyon neden sorun çıkarsın. :n:

gerrrard
22.Haziran.2009, 07:12
http://nl.wikipedia.org/wiki/Ryan_Babel

Hollanda wikisinde Ryan Babel'in şuanki bulunduğu kulüp Galatasaray.

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2009, 07:22

http://www.babelofficial.com/en/my_current_club.asp

Ryan Babel'in sitesine göre :)

gerrrard
22.Haziran.2009, 07:26
Resmi birşey açıklanmadan elbette yazamaz Babel ben Galatasaray'dayım diye. Leo Franco henüz resmi değil ama İngiliz ve İspanyol wikisine göre Galatasaray'da, Türk wikisine göre At.Madrid'de. :) Servet Turk wikisine göre Galatasaray'da, Fransa wikisine göre Marsilya'da.

Aydin
22.Haziran.2009, 07:51

muhtemelen bir Türk yapmıştır. istesem ben de girer Babel'i Mardinspor'lu yapabilirim.

gerrrard
22.Haziran.2009, 07:55
Aydın abi http://nl.wikipedia.org/wiki/Galatasaray_SK Bu linktende göreceğin üzere Galatasaray'ın kadrosunda Babel var ve Galatasaray'ın sayfası editlenemiyor. Yani anlayacağın buun yapan bir Hollandalı.:)

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 09:07
o zaman hollandalı kişi babel'i mardinli yapsın. veya bunu yapan hollanda'da yaşayan bir Türk. ihtimal çok, zor değil. :)

wiki'yi geçiniz.

E.Cartman
22.Haziran.2009, 14:24
Remy Lyon'da oynamıyoki Lyon neden sorun çıkarsın. :n:

Satarken önceLik hakkı koymuşLar anLaşmaya eğer klubü izin verirse Lyon'un ya kabuL etmesi Lazım ya da kendisi aLması Lazım Lyon'da anLaşırsanız biz aLırız demiş...

King_Theoden
22.Haziran.2009, 14:47
Bakın İbrahimler demedi demeyin Babel seneye sarı-kırmızı forma giyecek. Varmısınız iddasına? Nesine?

KaPaLı
22.Haziran.2009, 14:50
Ben varım abi :D Babel gelmesini çok isterim TSL'de oynamasını falan ama abi çook zor transfer. Adam 22 yaşında ve onu kaçıracak kulup yok :confused:

titates1
22.Haziran.2009, 14:51
Ben varım iddiaya girelim =)

King_Theoden
22.Haziran.2009, 14:52
OLmaz sen İbrahim değilsin ki :D Ama içimden bir ses dediğimi diyor. İçimdeki ses Romayı da kestediyor olabilir :D

gerrrard
22.Haziran.2009, 15:01
o zaman hollandalı kişi babel'i mardinli yapsın. veya bunu yapan hollanda'da yaşayan bir Türk. ihtimal çok, zor değil. :)

wiki'yi geçiniz.

Wiki'nin editörleri öyle kafalarına göre takılamazlar. Hepsi Wikipedia'nın yöneticileri. Yanlış bilgi yaparsalar zaten diğer yöneticiler silerler. Hadi Galatasaray'ın sayfasında edit butonu olsa neyse. Ama öyle birşey yok :D

bySilver
22.Haziran.2009, 15:08
Halil' in wikisinde Sebatsporlu yapmıştım GS li idi. Düzeltmişler Schalke olmuş :zuhaha

Nedvedmania
22.Haziran.2009, 15:13
Wiki'nin editörleri öyle kafalarına göre takılamazlar. Hepsi Wikipedia'nın yöneticileri. Yanlış bilgi yaparsalar zaten diğer yöneticiler silerler. Hadi Galatasaray'ın sayfasında edit butonu olsa neyse. Ama öyle birşey yok :D

Geçen senede rooney Galatasaraydaydı wikiye göre.

gerrrard
22.Haziran.2009, 15:15
Geçen senede rooney Galatasaraydaydı wikiye göre.

Yahu anlamadığınız bir nokta var. Rooney'i Galatasaray'da yazarsın çünkü sayfasını değiştirebiliyorsun. Ama Galatasaray'ın sayfasını değiştiremiyorsun. Anlamadığınız nokta bu.

titates1
22.Haziran.2009, 15:29
OLmaz sen İbrahim değilsin ki :D Ama içimden bir ses dediğimi diyor. İçimdeki ses Romayı da kestediyor olabilir :D

Ya sen öyle san ilk adım ibrahim benim de :p

-gerard

wikiyi düzeltirler , wiki kaynağı sağlam bir yer değil

gerrrard
22.Haziran.2009, 15:40
@titates1

Tamam işte. Bunu yapan bi Türk yada sıradan bi okuyucu değil. Çünkü edit butonu yok Bunu yapan Wiki'nin editörleri. Bak ben Babel'in takımını demin Liverpool yapmıştım 10 dk geçmeden silmişler yanlış diye. :)

Çok istiyorsanız yaparmışınız ya Babel'i şuraya x'i buraya. Galatasaray'ın kadrosundan Babel'i silmeyi deneyin bi acaba silinecek mi?

titates1
22.Haziran.2009, 15:45
=)) Ryan Babel (http://nl.wikipedia.org/wiki/Ryan_Babel)* ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/20/Flag_of_the_Netherlands.svg/20px-Flag_of_the_Netherlands.svg.png (http://nl.wikipedia.org/wiki/Bestand:Flag_of_the_Netherlands.svg) Nederland (http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederland) * Nog niet officieel getekend

şu * yıldızın anlamını bir çeviren olur mu official ne demek hepimiz biliyoruzdur ingilizceye benziyosa nog - non official olabilir mi sence de ?

gerrrard
22.Haziran.2009, 15:47
O Leo Franco'da da var ama Leo'nun geleceği kesin mesela. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Henüz resmen imzalamadı ama imzalayacak ibaresi yani o.

titates1
22.Haziran.2009, 15:49
Tamam dostum inancını takdir ettim daha diyecek bir şeyim yok , inşallah gelir =)

gerrrard
22.Haziran.2009, 15:56
Yok canım est.:) Eğer dikkat ettiysen ben önceki mesajımda gelme ihtimali %5 bile değil ama Babel kendini göstermek için az parayı bile göze alır diyordum. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde olsa anlardımda bilmiyorum kim çeldi aklını. :D

E.Cartman
22.Haziran.2009, 17:22
Transfer zirvesi

Adnan Polat ve kurmayları dün Florya´da takımın yeni patronu Rijkaard ile bir araya geldi. Tabii ki en can alıcı konu; transferdi. Ünlü hoca yönetime bir kez daha, “Oliveira ya da Pizarro. İkisinden birini istiyorum” dedi.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_259283_aslanmanset4233.jpg
Sarı-Kırmızılı kulüpte sezon açılışına 1 gün kala Florya’da müthiş bir buluşma gerçekleşti. Başkan Adnan Polat, Futbol Şube Sorumluları Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları Johan Neeskens ile Albert Roca Pujol, Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya geldi. Saatler süren bu zirvede yeni sezon öncesi planlamalar yapıldı, transferde son durum masaya yatırıldı, Rijkaard’ın izlediği sezonun en iyi ve en kötü maçları tartışıldı. Sarı-Kırmızılılar, burada çizilen yol haritasına göre hareket edecek. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Rijkaard izlenimlerinden gayet memnun ve ortaya çok iyi bir takım çıkacağından emin. Şu anda taraftarın merakla beklediği transferler de yolda. Dünkü toplantıda bir kez daha gündeme gelen kaliteli bir golcü ve stoper için 1 hafta içinde somut adımlar atılması bekleniyor. Forvete Brezilyalı yıldız Oliveira ya da Perulu Pizarro’dan birisini isteyen Rijkaard’ın stoper adayları ise şunlar: Martin Caceres (Barcelona), Oleguer (Ajax), Hedwiges Maduro (Valencia), Zurab Khizanishvili (Blackburn).

Raşit Altun

KaynaK: FanaTik

Gangstaa
22.Haziran.2009, 17:24
Lincoln ilk antremana katılmamış yine..

KaPaLı
22.Haziran.2009, 17:27
Bildiğimiz Lincoln pek değişiklik olmamış :)

Gangstaa
22.Haziran.2009, 17:32
Rijkaard - Lincoln ilk çatışma yaşandı (http://www.yazete.com/Rijkaard---Lincoln---bilk-catisma-yasandib_16068.html)
Galatasaray Rijkaard yönetiminde kalabalık bir taraftar önünde ilk çalışmasını yaptı.

Galatasaray Futbol takımı yeni Teknik Direktörü Frank Rijkaard ve yardımcısı Johann Neeskens yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sezonun ilk çalışmasını yaptı...
Milliyet'in haberine göre, Brezilyalı Lincon, mazeretsiz olarak ilk antrenmana çıkmadı. Sadece milli oyuncuların 25 Haziran'a kadar izinli olduğu sarı-kırmızılı kulüpte Brezilyalı oyuncu yine sorunlu bir şekilde sezona başlamış oldu.
UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açan sarı-kırmızılılar, ilk antrenmanlarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı.

Yeni teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde saat 10.30’da yapılan antrenman taraftarlara ve basına açık gerçekleştirildi. Brezilyalı futbolcu Lincoln hiçbir mazeret bildirmeden ilk antrenmana katılmadı.

Kalabalık bir taraftar ve medya ordusunun takip ettiği çalışmada özellikle alt yapıdan gelen futbolcuların çokluğu dikkat çekti.

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 17:39
Baslıga baksana tamamen anti-Galatasaray medyası sırf bu haber için demiyorum daha niceleri :)

IcedEarth
22.Haziran.2009, 17:41
La git artık ya istemiyorum dünya yıldızı olsan...

ShevAnil
22.Haziran.2009, 18:00
2 senedir yazıyorum ama lincoln efendi 5 maç oynuyo şov yapıyo taraftarı kandırıyor. Artık göndersinler ilk teklife.

matrockmamy
22.Haziran.2009, 18:13
ya bir fenerliyim ama gs ye zarar vermesine rağmen lincoln e anormal antipatim var. gerçekten fazlalık... gitsin artık ya

KaPaLı
22.Haziran.2009, 18:14
Ben lincoln demeyin Arda deyin dediğimde bazıları çok tepki gösteriyodu :)

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 18:23
Basının gazına gelmeyin hemen herşeyi ögrenip sonra yorum yapalım.

Nocna Mora
22.Haziran.2009, 18:33
Lincoln forever ;)

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 18:35
Taylan o kadarda degil olm :D

gerrrard
22.Haziran.2009, 18:38
Lincoooln Lincoooln yavrum bee Rijkaard'a bile meydan okuyor koçum benim :n:

Gangstaa
22.Haziran.2009, 18:44
Sadece milli takıma giden oyuncular izinliymiş Lincoln antremana katılması gerekirken mazeret bildirmeden antremana gelmemiş.Olay bu yollansın takımdan bencede zaten rijkaardın sisteminde ona yer yok.

Onurap
22.Haziran.2009, 18:47
Çok güzel lincoln seni bitirmeye çalışan medyanın ekmeğine yağ sürmeye devam et..

Nedvedmania
22.Haziran.2009, 18:54
Basının gazına gelmeyin hemen herşeyi ögrenip sonra yorum yapalım.

Katılıyorum.

MaTRaKaN
22.Haziran.2009, 19:04
Belkide gazetecilerin uydurmasıdır..

El Comandante
22.Haziran.2009, 19:07
Galatasaray Sahaya İndi

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan çalışma ile başladı.

Bu sabah saat 09:00’da Acıbadem Hastanesi’nden gelen ekip oyunculardan kan alımı yaparak sağlık testlerinin ilk aşamasına başlandı.

Teknik direktör Frank Rıjkaard, antrenör Johan Neeskens, kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu, kondisyoner Albert Roca Pujol saat 10:30’da futbolcularla bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Bu toplantının ardından saat 11:00’da oyuncularımız gruplar halinde sıçrama ve laktat testlerine katıldı.

Öğle yemeğinin ardından saat 14:00’da oyuncularımızın sağlık testlerine Acıbadem Hastanesi’nde devam edilecek.

Bu sabah yapılan çalışmaya Tobias Linderoth, Barış Özbek, Shabani Nonda, Emre Aşık, Yaser Yıldız, Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz, Orkun Usak, Volkan Yaman, Mehmet Güven, Mustafa Sarp, Emre Güngör, Uğur Uçar, Serkan Kurtuluş, Semih Kaya, Ferdi Elmas, Alpaslan Erdem, Serkan Çalık, Murat Akça, Özgürcan Özcan, Fırat Kocaoğlu, Emirhan Ergün, Emrah Yollu, Emre Çolak, Cem Sultan, Serdar Eyilik, Caner Öztel, Erhan Şentürk katıldı.

Üniversite sınavları bulunan Servet Çetin izinli olarak bu çalışmaya katılmadı.

Geri kalan oyuncularımız 25 Haziran Perşembe günü sezon hazırlık çalışmalarına başlayacak. Harry Kewell ise 1 Temmuz 2009 tarihinde çalışmalara katılacak.

Bu sabah yapılan çalışmada hazır bulunmayan Cassio Lincoln için Yönetim Kurulunun alacağı karar doğrultusunda yaptırım uygulanacak.

Takımımızın haftalık çalışma programı önümüzdeki saatlerde resmi sitemizden duyurulacaktır.

galatasaray.org

Nocna Mora
22.Haziran.2009, 19:33
O benim kralım :) İstediğini yapar :)

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 19:35
Taylan , millete Bülent Korkmaz'ı savundugu için sen Galatasaray'lı degilsin diyorsun , şimdi lincoln'e istedigi şeyi yapar diyorsun birisi gelip sana sen Galatasaraylı degilsin derse ona cevap verme hakkın oldugunuda sanmıyorum.

Gangstaa
22.Haziran.2009, 19:37
Taylan Galatasaraylı değil zaten Lincolnlü :G

MeMo
22.Haziran.2009, 20:13
Basının ne suçu var anlamadım Lincoln her zaanki hareketleri bu.1 haftaya gelir mazereti hazır olarak,çalışmalara devam eder bence.

PesimiSTyLa
22.Haziran.2009, 20:13
G.Saray Gökhan Zan'ı mı alacak?
Galatasaray'ın Servet Çetin'in Marsilya'ya verilmesinden sonra savunmadıki boşluğu Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan'ın transfer ederek dolduracağı iddia edildi.

Beşiktaş ile henüz anlaşma sağlayıp, sözleşme yenilemeyen Gökhan Zan'ın, Florya yolunda olduğu ve sarı kırmızılı kulübün futbol şubesi genel meneceri Adnan Sezgin ile görüşüp, prensipte anlaştığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'ın henüz kendisiyle sözleşme yenilemek için görüşme bile yapmadığı Gökhan Zan'ın büyük kırgınlık yaşadığı ve kulübüyle bağlarını koparmak üzere olduğu ifade edildi.

Servet'in ayrılmasıyla birlikte 2 stoper transfer etmeyi planlayan sarı kırmızılılar, Servet'in milli takımdaki partnerini transfer ederek savunmadaki önemli bir problemi çözmeyi hedefliyor. Ancak Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile çok yakın dost olmaları bu transferin hikayesini daha da ilginç hale getiriyor.
22.06.2009
Kaynak : DHA

Yedek kulübesi için iyi bir transfer olur. Bir de yabancı stoper alınıp Servet'in boşluğu doldurulmuş olur. Yine de Ediz'i tercih ederim Zan'a :p

Bordo61Mavi
22.Haziran.2009, 20:18
Lincolnun kendi aptaligi, Riijkard onun en iyisini ortaya cikarabilir :) ama o ilk antremana bile katilmiyor.

Galatasaray acilen yollamasi gerekiyor daha fazla takimin huzurunu bozmasin

Gangstaa
22.Haziran.2009, 20:19
Kadro derinliği açısından Gökhan Zan iyi olur aslında ama gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.Gerçekleşirsede 2-3 sene sonra yeni bi emre aşık görebiliriz belki.Alırız inşallah :)

PesimiSTyLa
22.Haziran.2009, 20:27
Derken almışız Zan'ı. 2 yıllık sözlesme imzalanacakmış bu aksam 18.00 de. GS TVde altyazı geccmiş. Hayırlı olsun. Bedavaya iyi transfer :) Bir de yabancı stoper bekliyoruz.

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 20:28
Bedavaya Milli Takımın stoperini kadromuza kattık hayırlı olsun...

kral_67
22.Haziran.2009, 20:29
Gökhan Zan'ı aldık...

kesin transfer yani...

neden aldık ama orası kesin değil...

kendi ekseni etrafında 3 günde dönen bir adamı Servet'in yerine koyacaz anlaşılan...

deniz.91
22.Haziran.2009, 20:29
Hayırlı olsun benim pek sevmediğim bir oyuncu

Bordo61Mavi
22.Haziran.2009, 20:30
Milli stoper Galatasaray akkili hamle yapti

Addolorato
22.Haziran.2009, 20:32
Gökhan Zan'ı almışız. Pek beyenmesemde stilini sonuçta Beşiktaş ve Milli Takımın stoperi.

MaTRaKaN
22.Haziran.2009, 20:33
Pek sevmediğim bi futbolcu ama defansa bedavaya takviye yaptık iyi oldu

LaigLeNoiR
22.Haziran.2009, 20:34
Gökhan Zan'ın ismi geçerken G.Saray'lılar almayalım ne gerek var şunu tercih ederiz diyor.Ancak kesin denilince Milli takımın defansı deniliyor :D Vay be ne güzel dünya :)

Hayırlı olsun G.Saray'a.

Homer J.S
22.Haziran.2009, 20:35
Kesin mi bu?

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 20:36
Sonucta Milli Takım stoper Beşiktaş'ın şampiyonlugunda payı cok büyük , kulübüye iyi bir takviye yaptık.

ShevAnil
22.Haziran.2009, 20:36
Beşiktaşın defansını dağıtan oyuncuyu beşiktaştan galatasaraya getirdik tebrikler..

eGowiCh
22.Haziran.2009, 20:37
Gökhan Zan resmen Galatasaray'da!!!

Flaş bir transfer oldu bu, sonuçta Beşiktaş'ta yıllarca forma giymiş ve kaptanlığa kadar yükselmiş bir oyuncu. Galatasaray'a transfer olacağını tahmin etmezdim, Galatasaray büyük bir çalım atmış oldu Beşiktaş'a.

Ben hiç beğenmiyorum Gökhan Zan'ı, Servet'in boşluğunu da doldurabileceğini sanmıyorum ama Kewell'ı stoper oynatmaktan iyidir. :D

Homer J.S
22.Haziran.2009, 20:37
Tamam, resmi sitede açıklamayı gördüm, çok sevmiyorum kendisini ama olsun, kulübeye iyi takviye. Yürürken sakatlanan Emre Güngör'ün iyi bir yedeği olabilir.

kral_67
22.Haziran.2009, 20:40
Emre Güngör'ün yarısı etmez...

Emre Aşık ve Semih var

madem birde yabancı stoper alınacak...

ne gerek vardı ki şimdi Gökhan transferine...

CeSC FaBReGaS
Avrupa standartında futbol oyanacağız deniliyor üstüne birde neredeyse kağnı kadar ağır olan bir stoper alınıyor.Hiç sevinmedim açıkcası ama kulübe açısından Kewell'dan iyidir stoper için.

ShevAnil
bu arada arkadaşlar yanlış anlamasın ama beşiktaşda bu transfer döneminde kötü durumlara düştü :)

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 20:41
Bu transferin anlamı cok büyük iyi oyuncu oldugu için alınmadı , bence anlamayan arkadaslar var bu transferin sebebini.

KaPaLı
22.Haziran.2009, 20:42
Gökhan Zan yararlı olacağını pek sanmıyorum ama Egemen'in dediği gibi geçen sezon sakatlıktan çok başı yanmııştı en azından yedek 1 stoperi olacak Rijkaard'ın.

MaTRaKaN
22.Haziran.2009, 20:44
Bu transferin anlamı cok büyük iyi oyuncu oldugu için alınmadı , bence anlamayan arkadaslar var bu transferin sebebini.

Niye alındı Alican? ben pek anlamadımda :)

El Comandante
22.Haziran.2009, 20:45
Sok oldum gercekten. Gökhan Zan'i hic begenmiyorum ben. Pozisyon alma özelligi olmayan, sakatlik sorunu yasayan, hantal bir oyuncudur kedisi.
Eger bu isin icinde Adnan Sezgin varsa, yaziklar olsun ona ...

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 20:45
Beşiktaş'a çalım olarak bedavaya yedek kulübesi için ezeli rakibinin kaptanının başka bir ezeli rakibe gitmesi bence karsı taraf için cok zor bir durumdur.

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 20:46
bonservsissiz oyuncu, ekstra hiçbir özelliği yok.

çok uzak ihtimal olsa da, servet gibi utandırmasını bekliyorum hepimizi. hayırlısı.

gerrrard
22.Haziran.2009, 20:46
Servet'in yerine alındıysa vah başımıza gelenler !!!

anilton
22.Haziran.2009, 20:47
Gökhan Zan kendisine hala teklif yapılmadı diye bozulup G.Saray'a gitmiş anlaşılan.Çok bişey kaybettiğimizi düşünmüyorum.G.Saray'ın da çok bişey kazandığını düşünmüyorum.Sonuç olarak milli takımın stoperi.Ama her zaman söylediğim gibi Türkiye'nin en iyi 3-5 stoperinden biri.Tecrübesi ile kadroya derinlik katar kendisi...

Hayırlı uğurlu olsun...

dakara
22.Haziran.2009, 20:49
iyi bir yedek olur gökhan zan

DenizlispoR
22.Haziran.2009, 20:49
Cam Adam hayırlı olsun :D.GS iyi bir yedek stoper kattı kadrosuna.Daha çok umarız yedektir :D.

anilton
22.Haziran.2009, 20:50
Beşiktaş'a çalım olarak bedavaya yedek kulübesi için ezeli rakibinin kaptanının başka bir ezeli rakibe gitmesi bence karsı taraf için cok zor bir durumdur.

Ümit Karan'la,Hasan Şaş'ı alarak durumu 2-1 yapmamız lazım...:D:D

gerrrard
22.Haziran.2009, 20:51
Beşiktaş'ın en iyi transferi Gökhan Zan'dan kurtulmak oldu. :)

eGowiCh
22.Haziran.2009, 20:51
Bence G.Zan banko oynar, çünkü şu an takımda başka stoper yok :D Yabancı bir stoper alınıp G.Zan ile beraber oynar. Emre de Semih de ilk 11 oynamaz diye düşünüyorum.

DenizlispoR
22.Haziran.2009, 20:52
Bizdende Luganoyu alın 1-1 olsun :zuhaha(Lütfen alınma şaka anlamında söyledim :))

PesimiSTyLa
22.Haziran.2009, 20:53
Dünya yıldızı almış gibi uçmanın anlamı yok. Aynı sekilde sacma bir transfer gibi lanse etmenin de anlamı yok. Gökhan üst düzey bir stoper degil, evet. Hatta devre arasına kadar oynadıgı maclarda defansını sıklıkla zor durumda bırakan bir adamdı. 2. devre performansını yükseltti; ama ortalama düzeyde bir isim. İlk 11 oynayacagını sanmıyorum. Zaten yabancı bir stoper alınacak. Eger Rijkaard performansını begenir, hazır görürse, ilk 11de görev verirse de O bunu bizden daha iyi bilir. Stoperde alternatiflerin artması için bedavaya yapılmış bir transfer. Kewell en azından stoper oynamayacak. :)

BeeTLeJuiCe
22.Haziran.2009, 20:53
Gökhan Zan ile bizde ilgilendik fakat olmamış anlaşılan.
Galatasaray Servet'i yollamaz ise Milli Takımımızın 2 stoperi birbirini çok daha iyi tanıyabilir.

Fakat Servet gideceği için yapılmış bir transfer sanırım.
Gökhan GS'ye mutlaka güç katacaktır.

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 20:54
Bence G.Zan banko oynar, çünkü şu an takımda başka stoper yok :D Yabancı bir stoper alınıp G.Zan ile beraber oynar. Emre de Semih de ilk 11 oynamaz diye düşünüyorum.

anlaşılan çok mutlusun da, servet'i nereye attın ?

anilton
22.Haziran.2009, 20:56
Servet kalırsa eğer,işte o zaman süper bir iş yapmış olur G.Saray...

eGowiCh
22.Haziran.2009, 21:00
anlaşılan çok mutlusun da, servet'i nereye attın ?

Servet Marsilya'ya gidiyor. Servet gitmese büyük ihtimalle alınmazdı zaten G.Zan.

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 21:03
servet marsilya'ya gitmiyor. en azından şu an ortada böyle birşey yok. o nedenle gitmiş gibi yorum yapmak lüzumsuzdur.

fthz
22.Haziran.2009, 21:06
Bu Demirören'i çok seviyorum ya Gökhan Zan gibi oyuncuyu nasıl unutur ya da bırakır anlamış değilim :D Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun Gökhan, ne yalan söyleyeyim Gökhan Zan'ı Fenerbahçe'de görmek isterdim. Servet Fransa'ya gitmezse çok iyi bir ikili olur Gökhan-Servet.

EreN
Gökhan Zan'ın çok yanlış bir transfer olduğunu düşünüyorum. Hataya tahammülü olmayan GS defansına saatli bomba etkisi yaratacak bir transfer. Tek artıları Türk olması ve milli takım tecrübesi.

PesimiSTyLa
3 oyuncu aldık, 3ü de bonservissiz. Yönetim şaka maka parayı Babel'e mi saklıyor ne yapıyor? :D Neill'de alınsa bonservissiz, Servet giderse onun parası ile Babel, 4-5 milyona da bir baska yabancı stoper yada ortasaha aldık mı tamamdır :p

EreN
22.Haziran.2009, 21:10
Ediz vs genç bir oyuncu alınsa daha iyiydi bence.

Homer J.S
22.Haziran.2009, 21:12
Servet gitmez diye düşünüyorum. Gökhan Zan'da yabancı bir stoper alınırsa yedek kalmaya mahkum, ama cidden Servet'in yerine alındıysa çok çok çok yazık bize.

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 21:13
servet kalırsa, gökhan ile iyi ikili oluşturacaktır. milli takımın defans hattını tamamlıyoruz hayırlısıyla.

hayırlısı olsun. şu andan itibaren hiçbir arkadaş gökhan zan'a sallamazsa sevinirim. takımımızın futbolcusudur artık.

ShevAnil
22.Haziran.2009, 21:16
Niye benim takımımın futbolcusu diye birşey deme hakkına sahip değilmiyim.

KaPaLı
22.Haziran.2009, 21:16
Bu nasıl düşünce yaa :) Galatasaray'ın aldığı adamları kötüleyemezmi kimse ? Veya öyle demeyeyimde yorum yapamazmı ? :)

EreN
22.Haziran.2009, 21:17
Gökhan zan oynar oynamasına ama servet kalitesinde değil. Onun yerine alındıysa harbiden hatadır. Ama yedekte paşa paşa oturur. Gerek duyulduğunda koy hazır oyuncu...

bySilver
22.Haziran.2009, 21:19
Sadece milli oyuncuların 25 Haziran'a kadar izinli olduğu sarı-kırmızılı kulüpte Brezilyalı oyuncu yine sorunlu bir şekilde sezona başlamış oldu.

Galatasaray sahaya indi
Galatasaray Futbol takımı yeni Teknik Direktörü Frank Rijkaard ve yardımcısı Johann Neeskens yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sezonun ilk çalışmasını yaptı. Kalabalık bir taraftar ve medya ordusunun takip ettiği çalışmada özellikle alt yapıdan gelen futbolcuların çokluğu dikkat çekti..

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 21:19
olumlu veya olumsuz yorum yapmaya kimse karışamaz tabi. ama çıkıpta kalas, odun gibi sözler sarfetmeye gerek yok. ki daha önce hiç rastlamadım zaten.

gerrrard
22.Haziran.2009, 21:20
Eğer Gökhan Zan ilk 11 için alındıysa transfer edeni yolda görürsem gebertirim.:D Umarım Adnan Sezgin'in fikri değildir.

Gangstaa
22.Haziran.2009, 21:22
Bedavaya güzel transfer.Hayırlı olsun.

uAburak89
22.Haziran.2009, 21:25
Şaşırdım, bu transfer Haldun Üstünel değil, Adnan Sezgin işidir muhtemelen. Gökhan Zan kadro derinliği açısından iyi transfer, ilk 11 için ekstra çabası gerekecektir. Türk olması ve maliyet düşüklüğü olumlu gözüküyor. Hayırlı olsun. :)

KaF KeF
22.Haziran.2009, 21:25
İlk antrenmana çıktı
sözleşmesi fesh edildi

Galatasaray geçtiğimiz sezon başında Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Ferdi Elmas'ın sözleşmesini karşılıklı mutabakata vararak fesh etti. Genç oyuncu, Galatasaray'ın bu sabah yeni teknik direktörü Frank Rijkaard yönetiminde gerçekleştirdiği sezonun ilk antrenmanında yer almıştı. Ferdi Elmas daha önce Türkiye'de Çaykur Rizespor ve Ankaraspor formaları da giymişti. Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: "Oyuncumuz Ferdi Elmas ile Galatasaray Futbol AŞ arasındaki sözleşme karşılıklı mutabakata varılarak fesh edilmiştir.
Galatasaray Futbol AŞ"

22.06.2009

Kaynak : Sporx.com

RaSenGan
22.Haziran.2009, 21:26
Gökhan Zan yedekte durucaksa çok iyi bir transfer.Güzel bir yedek olur.Ama ilk 11 için alındıysa Allah yardımcımız olsun.Umarım yedekte olur.

MaTRaKaN
22.Haziran.2009, 21:31
Gökhan Zan tam bir bomba ya çok kötü bir transfer olucak yada çok güzel
Bu arada Ferdi'ye boşuna para ödüyorduk zaten gitmesi iyi oldu.

PesimiSTyLa
22.Haziran.2009, 21:32
İlk 11 için alındıysa tabiri de nasıl birsey anlamadım :D Kadroyu yapacak isim, floryanın tek hakimi Rijkaard. Secimleri o yapacak. Transfer olurken kimse kimseye garanti veremez. Rijkaard isterse Emrelerden birini oynatır, ister semih, ister gökhan, isterse Hakan'ı stopere ceker. Ayrıca Hakanı gelecek sezon stoperde görürsek sasırmayın. Rijkaard geriden oyun kurabilen stoperleri sever. Hakan geriden oyun kurabilen bir isim, ayrıca stoperde de kusursuz bir oyuncu. Stoper bozması sol bek zaten. O yüzden defansif acıdan cok iyi, hucum anlamında zayıf.

serdarkmare
22.Haziran.2009, 21:36
gökhan zanı türk liglerinde ve türklük statüsünde düşünürsek yerinde bir transfer olmuş...

Nedvedmania
22.Haziran.2009, 21:39
3 oyuncu aldık, 3ü de bonservissiz. Yönetim şaka maka parayı Babel'e mi saklıyor ne yapıyor? :D Neill'de alınsa bonservissiz, Servet giderse onun parası ile Babel, 4-5 milyona da bir baska yabancı stoper yada ortasaha aldık mı tamamdır :p

3 mü ? Mustafa sarp , Gökhan Zan diğeri kim

MaTRaKaN
22.Haziran.2009, 21:39
İlk 11 için alındıysa tabiri de nasıl birsey anlamadım :D Kadroyu yapacak isim, floryanın tek hakimi Rijkaard. Secimleri o yapacak. Transfer olurken kimse kimseye garanti veremez. Rijkaard isterse Emrelerden birini oynatır, ister semih, ister gökhan, isterse Hakan'ı stopere ceker. Ayrıca Hakanı gelecek sezon stoperde görürsek sasırmayın. Rijkaard geriden oyun kurabilen stoperleri sever. Hakan geriden oyun kurabilen bir isim, ayrıca stoperde de kusursuz bir oyuncu. Stoper bozması sol bek zaten. O yüzden defansif acıdan cok iyi, hucum anlamında zayıf.
Hakan zaten tam bir istikrar abidesi kötü oynadığı maçı fazla hatırlamıyorum üsteklik stoperde de iyi oynuyor..

uAburak89
22.Haziran.2009, 21:40
3 mü ? Mustafa sarp , Gökhan Zan diğeri kim

Leo Franco'yu kastediyor galiba.

MaTRaKaN
22.Haziran.2009, 21:41
Leo Franco için para ödendi yanılmıyorsam 1.5m €

ShevAnil
22.Haziran.2009, 21:44
Leo Franco bedelsiz olarak takıma katılıcak.

PesimiSTyLa
22.Haziran.2009, 21:48
Leo Franco transferinden bahsetmiştim. Kendisi bedelsiz alındı. Sözlesmesi 1 Temmuzda bittigi için resmi olarak açıklanmadı. Almanya kampına direk katılacakmış.

nannar
22.Haziran.2009, 21:54
anca sağlam bir yerli yedek olur gökhan zan... ilk 11 de kesinlikle düşünülmemesi lazım

EreN
22.Haziran.2009, 22:09
Ferdi kaç yaşındaydı?

tarikko
22.Haziran.2009, 22:11
Ferdi kaç yaşındaydı?
24 diye biliyorum ben ..

MaTRaKaN
22.Haziran.2009, 22:17
Ferdi Elmas 24 yaşında.

E.Cartman
22.Haziran.2009, 22:45
arkadaşLar bi yandan da gökhanın gelmesi iyi oLdu o kadar da kötü bi oyuncu değiL Gökhan hemde bonservissiz aLınması çok iyi oLdu iLerde satarsak zarar etme durumumuz yok bi de bu yönden bakaLım :D:D:D Defansa adı geçen diğer isim o da Lucas NeiLL o da bonservissiz daha ne istiyoruz ki Genç ve yabancı oyuncuLarın Türkiye'ye geLmek istemediğini herkes biLiyor örneğin Senderos Türkiye'de oynamak istemediğini söyLemiş Frei 29 yaşında genç değil ama yine aynı cevabı vermiş...

Emurafu
22.Haziran.2009, 22:47
Yurt içi transfer ile Sezgin ilgileniyor..Haldun üstünel Yurt dışı ile ilgileniyor..Başkan söylemişdi..Haldun üstünel yurt içi ile ugrasmıyor:D

Knightmare
22.Haziran.2009, 23:00
ya bedava milli takımın defans oyuncusunu almışsınız, ister oynatın ister turşusunu kurun. ne diye bu kadar yaygara yapıldı :) sanki bonservisine milyon dolarlar ödenerek alındı :)

Hugo
22.Haziran.2009, 23:01
Bence iyi transfer Gökhan Zan. Ama bir stoper daha almamız şart.

PesimiSTyLa
22.Haziran.2009, 23:08
Üstünel müjdeyi verdi!
Gökhan Zan'ın imza töreninde konuşan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Servet Çetin ve Lincoln konularıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Üstünel, Servet için henüz bitmiş bir şeyin söz konusu olmadığını söylerken, Gökhan Zan transferinin, Servet Çetin olayıyla bir ilgisi olmadığını sözlerine ekledi.

Üstünel sözlerini şöyle sürdürdü: "Servet için henüz bir gelişme yok, önümüzdeki hafta Marsilya'nın ikinci başkanı bizi ziyaret edecek, önümüzdeki hafta anlaşırsak transferi gerçekleşecek. Gökhan Zan transferinin bu transferin gerçekleşip, gerçekleşmemesiyle bir ilgisi yok."

Üstünel, Galatasaray'ın bugün yaptığı sezonun ilk antrenmanına katılmayan Lincoln ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Lincoln'ün durumunu yarınki yönetim kurulunda değerlendireceğiz. Lincoln ile temaslarımız oluyor ama bu konuyu kendi içimizde değerlendirip, kamuoyununu bilgilendireceğiz."

Haldun Üstünel, transferle ilgili olarak da çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü, hiç beklenmeyen anlarda sürpirz isimlerle karşınıza çıkacağız diyerek, taraftarlarına da müjdeyi verdi.

22.06.2009

----

"Kararımı bugün verdim"
FLAŞ! Galatasaray'ın yeni transferi Gökhan Zan, kendisini sarı-kırmızılı renkelere bağlayan iki yıllık sözleşmeyi imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve sarı-kırmızılı takımın efsane oyuncularından Gündüz Kılıç da katıldı.

Toplantıda ilk olarak sözü alan Galatasaray Futbol Şube sorumlusu Haldun Üstünel şunları söyledi: "Savunma hattını güçlendireceğine inandığımız bir arkadaşımız, imza atacağının mutluluğunu yaşıyoruz. Bu transferi hocamızın bilgisi doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bu sezon başlattığımız yeni bir uygulamamız var, Galatasaray'a emeği geçen bir abimiz olan Gündüz Kılıç yanımızda."

"ŞAMPİYON TAKIMIN KAPTANI OLARAK GELDİM"

Gökhan Zan ise şöyle konuştu: "Öncelikle herkese teşekkür ediyorum, belki biraz ani oldu. Belirli bir dönem belirsizlik içerisindeydim, tabi Galatasaray gibi büyük bir camiadan bana teklif gelmesi, beni heyecanlandırdı ve onurlandırdı. Kararımı bugün verdim, yeni formamı giyeceğim günü her arkadaş gibi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu transferde emeği geçen herkese, Galatasaray camiasına, Başkanımız Adnan Polat'a, Haldun Üstünel'e ve herkese teşekkür etmek istiyorum. Bildiğiniz gibi Beşiktaş'ta acı ve tatlı bir çok anıyla ve en önemlisi şampiyon bir takımın kaptanı olarak Galatasaray'a geldim. Sonuçta profesyonel bir futbolcuyum, verdiğim kararın Galatasarayımıza hayırlı olmasını ümit ediyorum. Beşiktaş camiasını bu kararımı anlayışla karşılayacağını umuyorum ve onlara da başarılar diliyorum. Umarım hem Galatasarayımız ve benim adıma hayırlı olur.

Galatasaray camiasının benimle yakından ilgilenmesi ve şefkatleri benimi için çok önemliydi. Bu formayı giyeceğim için son derece heyecanlıyım. Kararımı bugün verdim, artık geriye bakmamak lazım. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamak ve UEFA'da başarı elde etmek istiyorum."

"FRANK RIJKAARD ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM"

Gökhan Zan sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray biliyorsunuz, Türkiye'nin en önemli camialarından bir tanesi, Avrupa'da ön planda olan ve Avrupai bir takım. Galatasaray'ın Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek olması ve benim de bu mücadeleyi verecek olmak beni mutlu ediyor. Galatasaray'ın büyüklüğünü konuşmaya gerek yok. Frank Rijkaard çok büyük bir isim, hem kişiliği hem de teknik adamlığıyla ön planda olan bir hocayla çalışacak olmanın onurunu yaşıyorum.

Avrupa'dan da teklifler aldım, Galatasaray'ı tercih etmemin sebepleri, benimle yakından ilgilenmeleri ve Galatasaray isminin büyüklüğü. Avrupa'da başarılı olan bir takıma gelmek benim için çok önemliydi. "

"BEŞİKTAŞ'A SÜRE VERDİK"

Haldun Üstünel, bu transfer Beşiktaş'a bir darbe midir sorusuna şu yanıtı verdi: "Sonuçta profesyonel bir hayatın içinde yaşıyoruz, Gökhan geleceğiyle ilgili olarak bu kararı aldı. Biz bu transferde belirli bir süre geride durduk ve Beşiktaş Kulübü'ne belli bir süre verdik. Biz de bu transferi gerçekleştireceklerini düşündük ama bu gerçekleştirmedi. Gökhan'ın da Galatasaray'da forma giymek istemesi ve Beşiktaş'ın tutumu bu transferin gerçekleşmesine neden oldu."

22.06.2009

RaSenGan
22.Haziran.2009, 23:25
Ohh iyi Servet'le ilgisi yok.Yedeğe alınmış demek ki.

BeeTLeJuiCe
22.Haziran.2009, 23:41
http://www.sporx.com/img/2009/06/22/2884387a5dfd1583897ac3cae4aefff7.jpg

Galatasaray'ın bu sezonki formalarından biri olacak heralde.
Birde göğüs reklamı Türk Telekommu oldu artık?

MaliKaya
22.Haziran.2009, 23:43
Gokhan kesinlikle cok yerinde bir transfer. En az Servet kadar faydali olacaktir takima. Besiktas ile cok iyi bir sezon gecirmemesine bakmayin. Galatasaray'da ne ölü adamlar dirildi. Gokhan Zan da bunlardan biri olacak ve tkimin vazgecilmezi olacagina inancim tam.

Clayman
22.Haziran.2009, 23:44
Servet Marsilya'ya gidiyor. Servet gitmese büyük ihtimalle alınmazdı zaten G.Zan.
Servet hala Galatasaray'ın oyuncusu bunu unutma:);)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

http://www.sporx.com/img/2009/06/22/2884387a5dfd1583897ac3cae4aefff7.jpg

Galatasaray'ın bu sezonki formalarından biri olacak heralde.
Birde göğüs reklamı Türk Telekommu oldu artık?
Muhtelemen yeni formalarımızdan biri. Göğüs reklamının da Türk Telekom olmasının sebebi de Türk Telekom ile yapılan stadın isim anlaşması dahilindedir heralde.

PesimiSTyLa
22.Haziran.2009, 23:55
http://img200.imageshack.us/img200/6848/b06f1ee83632e84d9748e29.jpg

Antrenman forması o. Ama kırmızı forma olacak deniliyor bu sene. Buna benzer birsey olur heralde. Telekom reklamı da bu sekilde olacak formada.

Bir de lila-mor gibi alternatif forma olacagı söyleniyor. Onun da Fiorentina formasının biraz daha koyu rengi olacagı duyumu var.
Forma konusu acılmışken belirteyim dedim :p

bySilver
22.Haziran.2009, 23:59
Antrenman forması pek hazzıma gitmedi :D öndeki reklam çok basit olmuş :)

MaTRaKaN
23.Haziran.2009, 00:32
Her transferde olduğu gibi bu transferinde iyi mi yoksa kötü mü olduğunu sahada göreceğiz...

gerrrard
23.Haziran.2009, 00:40
Türk Telekom in, Avea out mu oluyor bu durumda?

PesimiSTyLa
23.Haziran.2009, 00:44
yahu Telekom ile anlasma aylar öncesinden yapılmıştı, dünyadan haberiniz yok :D Hem forma, hemde stad ismi konusunda TRdeki en büyük sponsorluk anlasması. Avea da kollarda yazacak, eskiden Ülker yazıyordu.

gerrrard
23.Haziran.2009, 00:47
Yahu öyle bir anlaşma var biliyoruz da formalarda da varmı diye soruyoruz. Hiç yakışmamış bu arada.

MaTRaKaN
23.Haziran.2009, 00:57
Bence güzel olmuş yakışmış yani

Revolution
23.Haziran.2009, 01:07
Gökhan Zan'a boşa maaş verip, bir de sürekli sakatlığıyla uğraşacağımıza bunları yapmayıp Semih Kaya'yı oynatıp yetiştirseydik keşke..Hayırlısı neyse o olsun

DisCo
23.Haziran.2009, 01:12
Maket dahi olsa şampiyon olmuş bir takımın kaptanını alıyorsun.
Para ödemiyorsun.
Sattığın zaman para kazanacaksın.

Gökhan çok iyi topçu mu değil. Ancak Galatasaray forması onuda kalıba sokacaktır.

scar face
23.Haziran.2009, 01:28
Sporxi acınca baya sasırdım beklemiyordum bu transferi zaten kararını bugün vermis..Gökhan,Servetin stepnesi olarak alındı.Servet kalırsa da yabancı stoper almayacaktır Gs...

Baris1905uA
23.Haziran.2009, 01:55
Çok iyi transfer yaptık,üstelik bedelsiz.

IcedEarth
23.Haziran.2009, 02:10
Şüphelerim var, umarım Gökhan bizi yanıltır, at gibi oynar, Avrupa'ya gider. Ha Servet'in yerine ise kötü, Servet'in yanına ise iyi transferdir...

uAburak89
23.Haziran.2009, 02:18
Servet gitse de kalsa da yabancı stoper lazım bu takıma. Emre Güngör ilk sezon iyidi ama geçen sezondan sonra bence soru işareti. Emre Aşık her zaman iyi alternatif, ama yaşı belli artık. Semih Kaya tamamen hocamıza kalmış bir olay, bence oynatsa da bir şey diyemez kimse oynatmasa da. Hakan Balta sol bek oynasın, stopere falan geçmesin, çünkü solda Volkan Yaman pek verimli değil.

Stoper, forvet, sağ bek ve sağ açık için oyuncu lazım bence.

Alicanfmfan
23.Haziran.2009, 02:26
Galatasaray Sivasspor'dan Hayrettin için , Mehmet Güven ve iki isim daha teklif etmiş , yanıt henüz gelmemişti belki bu transfer gerçekleşirse hakan'ın stoper oynama ihtimalide dogabilir.

uAburak89
23.Haziran.2009, 02:34
Alpaslan oynasın daha iyi yahu Hayrettin yerine. Gerçi Mehmet Güvenden kurtulmak da kulağa hoş geliyor. xD

PesimiSTyLa
23.Haziran.2009, 02:51
Diğer 2 isim Aydın ve özgürcanmış. Kulübün anahtarını da verelim tam olsun :p Hayrettine hiç gerek yok bence. Umarım doğru degildir.

Stoper, forvet, sağ bek ve sağ açık için oyuncu lazım bence.

Servet kalırsa Stoper ve sag acık bölgesinde oynayabilen bir yabancı alınır (Örn: Neill) diye düşünüyorum. Servetin gitmesi halinde de Stoper ve Sag bek alınır bencede. Sag acık ve Forvet de ayrı ayrı olmaz diye düşünüyorum. Zaten 4 3 3 oynayacagımız için winger tipi kanatlarda da oynayabilen bir forvet alınır (Örn: Babel) diye düşünüyorum :)
Toparlarsam; Stoper, sag bek, Forvet 3 adam alınr. Diye tahmin ediyorum. Lincoln'ünnsatılabilme durumuda olursa bir ortasaha alınabilir.

uAburak89
23.Haziran.2009, 02:58
Neill ve Babel olsa zaten bomba olur. :) Aslında Nonda satılsa, Baros'a daha iyi bir alternatif alınsa da fena olmazdı, havadan etkili. 4-3-3 oynarsak Baros ile değişmeli oynayabilecek, ya da 4-4-2 de çift forvet olarak beraber oynayabilirlerdi. Tabii maliyet, kontenjan bir sürü etken var. Rijkaard ve Haldun Üstünel ikilisine güvenip bekleyelim bakalım. :)

E.Cartman
23.Haziran.2009, 03:50
Üstünel müjdeyi verdi!
http://www.sporx.com/images/1/29/4974_3211_sondakika002.jpg
Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''Transfer dönemi yeni başladı. Temaslarımız devam ediyor. Hiç beklemediğiniz bir anda yine bazı isimlerle karşınıza çıkacağız'' dedi.

Haldun Üstünel, transfer için teknik direktörleri Frank Rijkaard ile birlikte çalıştığını ifade ederek, ''Biz, bundan sonraki süreçte transferlerle ilgili olsun, sezonla ilgili olsun, hocamızla ortak hareket etme kararı aldık. Bundan sonra yapacağımız her transfer hocamızın bilgisi dahilinde olacaktır. Gökhan Zan transferi de hocamızın bilgisi dahilinde olmuştur'' diye konuştu.

-SERVET'İN TRANSFERİ-

Üstünel, Servet'in transferi konusunda gelecek hafta Olympique Marsilya Kulübü yetkilileriyle biraraya geleceklerini belirterek, ''Her konuda anlaşabilirsek transfer gerçekleşir'' diye konuştu.

Üstünel, Gökhan Zan'ı, ''Servet gidecek'' anlayışıyla transfer etmediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Kadromuzda stoper mevkiinde eksik olduğu inancındaydık. Bu bölgeye takviye yapmak istiyorduk. Zaten Servet'in durumu belirsizliğini kuruyor. Biz, böyle bir süreçte Gökhan'a Galatasaray forması giydirmeyi uygun gördük. Servet için henüz bir gelişme yok. Önümüzdeki hafta içinde Marsilya Kulübü temsilcileri buraya gelip, bizi bir kez daha ziyaret etmek istiyorlar. Tabii ki ziyaretlerinde her konuda anlaşabilirsek, transfer gerçekleşecek.''

-LINCOLN'UN DURUMU-

Üstünel, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takımın yaptığı çalışmalara zamanında katılmayan Brezilyalı oyuncuları Cassio Lincoln'un durumunu, yarın yapacakları yönetim kurulu toplantında değerlendireceklerini söyledi. Üstünel, Lincoln ile temas halinde olduklarını ifade ederek, ''Bu konuyu kendi bünyemizde değerlendirip, daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız'' dedi.

22.06.2009
Kaynak : AA

Suicider
23.Haziran.2009, 04:12
hiç sevmediğim bir adam sürekli sakatlanma riski var bu transferin tek olumlu yanı bonservis ödemememiz kendisi iyi bir yedek olacaktır

LaigLeNoiR
23.Haziran.2009, 04:53

Vay be neler düşünüyorsun Alican bravo sana :)

Bu mesajlara en güzel yanıtı da Anıl vermiş.Sana daha büyük bir bravo :D

G.Saray da mutlak iş yapar Gökhan Zan o kadar kötü bir oyuncu değil ancak hiç bir zaman güven veren bir oyuncu değil.Beşiktaş'ta oynarken de güvenemedim bir türlü.G.Saray'ın bence eğer Servet giderse 2 stopere daha ihtiyacı var.

maNga 33
23.Haziran.2009, 04:57
Gökhan Zan transferi iyi oldu
yıldız oyunlar bekliyoruz cimbomdan

MaTRaKaN
23.Haziran.2009, 13:52
Bu gün yapılacak toplantı ile büyük bir ihtimal Lincoln'ün takımdan gitmesi istenecek

onur1390
23.Haziran.2009, 14:10
lincoln kesin gidecek gibi

E.Cartman
23.Haziran.2009, 15:09
G.SARAY'A AVRUPALI YILDIZLAR.. İŞTE ADNAN POLAT'IN İKİ YILDIZ ALACAĞIZ DEDİĞİ İSİMLER

Rijkaard ile yeni sezona merhaba diyen G.Saray'da işler planlanan gibi gitmedi.. Hollandalı teknik adamın listesindeki AVRUPA'NIN YILDIZ ADAYI GENÇ İSİMLER'den görüşme yapılanlardan olumsuz cevaplar alındı.. Listedeki diğer isimler görüşme bile yapılmadan TÜRKİYE'de oynamak istemediklerini ilettiler.. Yaptığı açıklamada "Benim istediğim futbolcular önemli değil, önemli olan G.Saray'da forma giyecek futbolcular" diyen Rijkaard'ın sözleri istediği futbolcuların alınamayacağının göstergesiydi.. G.Saray şimdi eski yıldızlarına döndü..İŞTE ADNAN POLAT'IN İKİ YILDIZ dediği isimler.. TURKSPOR.NET FARKI İLE...
http://www.turkspor.net/images/news/adnan_polat_yenigs.jpg
Turkspor.net Rijkaard'ın gençleştirme listesinden önce 6 Haziran günü LUCAS NEİL'DE DURUM NE? RİJKAARD NE ZAMAN İSTANBUL'DA başlığı ile verdiği haberde LUCAS NEİL İLE GÖRÜŞÜLDÜĞÜ HABERİNİ ŞÖYLE VERİYORDU...

TURKSPOR.NET İN NEİL İLE İLGİLİ 6 HAZİRAN'DA VERDİĞİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Lucas Neil adı geçen senede Galatasaray'ın gündemini uzun süre meşgul etmişti..

Galatasaray’da Servet'in Marsilya'ya gitmesine nokta konulmak üzere iken Gökhan Zan'dan sonra savunma arayışlarına devam eden sarı kırmızılılar. Kewell’ın de vatandaşı olan Avustralyalı 31 yaşındaki deneyimli savunmacısı ile son görüşmeyi yaptı. Neil ile daha önce görüşülmüş ancak Rijkaard'ın listesi öne çıkınca askıya almıştı..

Evet Galatasaray'ın önceki gün görüştüğü ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı BİRİNCİ YILDIZ LUCAS NEİL..

Lucas Neil kimdir?
Avusturalyalı futbolcu 9 mart 1978
Ülkesinde başlayan futbol kariyerini 1995 yılında İngiltere'ye gelerek sürdürdü. Ada'daki ilk kulübü Mİlwall'du. 6 yıl boyunca tam 152 kez formasını giydiği takımı adı 13 de gol attı Lucas Neil. 2001 senesinde ise toplam maliyeti 1 milyon pound karşılığı Blackburn Rovers'a transfer oldu.İStikrarlı bir futbolcu olan Neil burada da 6 yıl forma giydi.

TUGAY İLE TAKIM ARKADAŞLIĞI YAPTI.. O BİR KAPTAN..
Tugay Kerimoğlu ile takım arkdaşlığı yaptı. 2007 ylında Londra ekibi WEst HAm United'a transfer olan Lucas Neil, bir sezonun ardından takım kaptanlığına getirildi. Neil'in Sezon sonu sözleşmesi bitti ve serbest kaldı. Kulübünün sözleşme uzatma önerisinide 2009'un ilk günlerinde geri çevirmişti. Lucas Neil aynı zamanda Avusturalya milli takımının da kaptanlığını yapıyor.

DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLACAK..
Daha çok savunmanın sağında görev yapan Lucas Neil, defansın ortasında stoper olarakta görev yapabiliyor. İnatçı, mücadeleci ve tatlı sert futboluyla forma giydiği takımlarda taraftarın sevgisi hep kaznamayı başarmış bir futbolcu.

RİJKAARD'IN YARDIMCISI NEESKENS LUCAS NEİL İÇİN NE DEMİŞTİ..
Onunla ilgili en iyi tanımlamayı yapan isim ise hiç de yabancı değil. Şuan Galatasaray'da Rijkaard'ın yardımcısı olan Johan Neeskens... Hollandalı futbol adamı, Avusturalya milli takımında Guus Hiddink'in yardımcılığını yaparken Neil için şu ifadeyi kullanıyordu "en iyi kulüplerin her hangi birinde oynayabilir"...

İŞTE İKİNCİ YILDIZ..
Transfer gelişmelerini adım adım takip eden turkspor.net Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın İKİ YILDIZ dediği İKİNCİ YILDIZI da açıklıyor..

EVET İŞTE İKİNCİ YILDIZ..
FİZİK… BAŞARILI… KARİYERLİ… RENKLİ… SORUNLU… MEDYATİK..

Adı .. DJİBRİL CİSSE..
Remy, Mbokani gibi AVRUPA'nın gelecekteki yıldızları ile görüşmelerinde problemler çıktığı için YILDIZLARA yönelen Galatasaray önceki gün Djibril Cisse ile görüşerek çok önemli bir yol katetti..

GALATASARAY BAŞKANI POLAT'ın YILDIZ FUTBOLCU CİSSE ile el sıkıştığı gelen bilgiler arasında...

LUCAS NEİL'İN Gelmeye EVET dediği ve G.Saray'dan haber beklediği turkspor.net istihbarat kaynakları tarafından son verilen bilgiler arasında..

Cisse için ise bugün yarın son noktanın konulması bekleniyor..

Her iki futbolcunun G.Saray kampına en kısa sürede katılacaklarına kesin gözü ile bakılıyor...

DJİBRİL CİSSE KİMDİR..
Efsanevi teknik adam Guy Roux'nun takımı Auxerre'in alt yapısından yetişen Cisse, bu takımda 6 yıl forma giydi ve 2 kez Fransa Liginde gol kralı oldu.
Daha sonra 2004 yılında, 14 milyon pound bonservis bedeli karşılığı Liverpool'a transfer oldu.
AYAĞI KIRILDI..
Ancak Fransız golcü için her şey yolunda gitmedi. Sezon başlayı henüz 3 ay olmuştu ki, Cisse, Liverpool'un Blackburn Rovers ile deplasmanda karşılaştığı bir Premier lig maçında rakip oyuncunun müdahalesi sonucu yerde kaldı. Haberler kötüydü, siyahi oyuncunun sol ayağı kırılmıştı.

ALTI AY SONRA SAHALARA DÖNDÜ..
Cisse sahalara 6 ay sonra dönebildi. Liverpool'un şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu İstanbul'da ki finalde de sahadaydı, penaltı atışlarından birini kullandı ve gole çevirdi. 2005-2006 sezonunda menajer Rafa Benitez'in taktiksel anlayışında yer bulmakta zorlanan Cisse verimsiz bir sezon geçirdi.

BİR KEZ DAHA AYAĞI KIRILDI..
Ancak yinede 2006 Dünya Kupası için Fransa milli takımı aday kadrosuna çağrıldı. Talihsizlik Cisse'nin karşısına yine çıktı. Fransa'nın kupa öncesi Çin ile oynadığı hazırlık maçının 10. dakikasınde Cisse'nin bu kez sağ ayağı kırıldı.
Cisse düanya kupasından olsa bile sakat sakat Marsilya'ya kiralandı. Ekim 2006'da tekrar idmanlara başladı ve Kasım ayının sonlarında Marsilya formasıyla ilk golünü attı. Sakatlık dönüşü Cisse ligde 21 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırdı.

50 MAÇTA 22 GOL ATTI..
2007-2008 sezonun başında ise Marsilya 8 milyon pound karşılığı Cisse'nin bonservisini satın aldı. Sezon boyunca lig, Avrupa ve kupa maçları dahil toplam 50 kez Marsilya forması giyen Cisse, 22 gol attı.

Geçtiğimiz sezonun başında ise Marsilya ile 2 maça çıkan Cisse, transfer döneminin kapanmasına günler kala, golcü arayan Sunderland'e kiralık olarak geldi. İngiliz takımında 29'u ilk 11 olmak üzere 35 premier lig maçına çıkan Djibril Cisse, 10 gol attı.

OPSİYONLU AMA 12 MİLYON EURO..
Cisse sezon içerisinde Sunderland'de kalmak istediğini pek çok kez dile getirse de İngiliz ekibi satın alma opsiyonunu kullanmadı. Sözleşme gereği Sunderland Cisse'yi bonservisiyle almak isterse Marsilya'ya 12 milyon euro ödemek zorundaydı.

GÜÇLÜ FİZİK… BAŞARILI… KARİYERLİ… RENKLİ… SORUNLU… MEDYATİK...
1981 doğumlu 1.85 boyundaki Cisse iki büyük sakatlık geçirse de, hızlı geri dönüşlerle bu sakatlıkların üstesinden gelmeyi başardı. Güçlü fiziğiyle gol yollarında her daim etkili olabilen Fransız futbolcunun en büyük özelliği ise saha dışındaki problemleri. Özel hayatında başı pek çok kez polisle derde giren Cisse, sürekli değişen saç ve sakallar tarzıylada ilginç bir karakter. Taxi-4 filminde oynayarak sinema dünyasında da yetenekli olduğunu göstermiş. Cisse'nin bir başka dikkat çeken özelliği ise dövme tutkusu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: Turkspor.net

Redrum
23.Haziran.2009, 15:19
Cisse bize gelir gelmez orta ayağı da kırılır. Boşverin ya, zaten sistemimizde yeri yok Cisse gibi bir adamın.

MaTRaKaN
23.Haziran.2009, 15:33
Turkspor.net'in haberlerine inanmıyorum buraya koyulan tüm haberler fos çıktı

Alicanfmfan
23.Haziran.2009, 15:49
Cisse bize gelir gelmez orta ayağı da kırılır. Boşverin ya, zaten sistemimizde yeri yok Cisse gibi bir adamın.

Çok agır bir ifade, orta ayagı üslübu...:uzgun:

tarikko
23.Haziran.2009, 15:50
Bu Turkspor Hamit ve Halil İstanbul'da Ali Yıldırm'la birlikte oteldeler diyen site değilmi :n:

MaTRaKaN
23.Haziran.2009, 16:17
Bu Turkspor Hamit ve Halil İstanbul'da Ali Yıldırm'la birlikte oteldeler diyen site değilmi :n:

Tam üstüne bastın :icon_lol:

King_91
23.Haziran.2009, 16:29
turkspor kadar medyayı kötüleyip abuk subuk haber yapan site yok sanırım :D ayrıca bi hayrettin mevzusu dönmüş hayrettin oynayacağına alpaslan oynasın yetişsin 10 sene sıkıntı çekmeyelim .

gerrrard
23.Haziran.2009, 16:44
Babel transferinde pürüz çıktı. Servet gidemezse Babel yatacak.

eXcitinG
23.Haziran.2009, 17:25
Gökhan Zan GaLatasaray a hayırLı uğurLu oLsun. İyi bir stoper aLdı GaLatasaray.

IcedEarth
23.Haziran.2009, 17:31
Bu turkspor da çok kolpa bi site gerçekten... On haberinden 9'u yalan 1'i tartışmalı... 100 isim söylüyorlar 2'si doğru çıkıyor sonra biz bu işi biliyoruz diye geçiniyorlar...

Redrum
23.Haziran.2009, 17:47
Çok agır bir ifade, orta ayagı üslübu...:uzgun:
Yanlış anlama, hemen somutlaştırma be abicim:) Bir sene sağ ayağı kırılmış bir sene sol ayağı kırılmış, bizim takımda sapasağlam adamlar senelik ameliyatlar geçiriyor, Cisse'nin de böyle bir duruma düşeceğini düşündüm.

JunkChorn
23.Haziran.2009, 18:03
Türkspor.net'i hiçbir şey bilmeden arkadaşlara sesleniyorum:

Dedikleriniz doğrudur, yazdıkları çoğu haber 'boş' çıkmıştır. Ancak, lütfen biraz dikkat edip bu haberlerin ilk nerede çıktığını; sonra nerede çıktığına bakın! Medya'nın büyük kısmı onlardan alıyor haberleri. Sonra da Türkspor.net kirletiyor oluyor. Haberi alan adam altına kaynak bile yazmıyor yahu.

Nedvedmania
23.Haziran.2009, 18:38
Türkspor.net'i hiçbir şey bilmeden arkadaşlara sesleniyorum:

Dedikleriniz doğrudur, yazdıkları çoğu haber 'boş' çıkmıştır. Ancak, lütfen biraz dikkat edip bu haberlerin ilk nerede çıktığını; sonra nerede çıktığına bakın! Medya'nın büyük kısmı onlardan alıyor haberleri. Sonra da Türkspor.net kirletiyor oluyor. Haberi alan adam altına kaynak bile yazmıyor yahu.

hayırdır oradamı çalışıyorsun. Ne bu sinir :D

Bende bi site açarım her gün 100 tane futbolcuyu yazarım ilk ben yazdım olurum. Turksporun yaptığı bu kadar basit.

gerrrard
23.Haziran.2009, 19:04
Turkspor'un açıkladığı karabelalar noldu ? :D

MaTRaKaN
23.Haziran.2009, 19:07
Turkspor'un açıkladığı karabelalar noldu ? :D
Karabela olmadıklarını anlaşıldı ve mahallelerinde kaldılar
:D:D

Gangstaa
23.Haziran.2009, 23:00
Ümit karan Eskişehirsporla anlaşmış en kısa zamanda eskişehir galatasaraydan ümitin bonservisini almak için girişimlere başlayacakmış.Kaynak : Cnn

JunkChorn
24.Haziran.2009, 01:45
hayırdır oradamı çalışıyorsun. Ne bu sinir :D

Bende bi site açarım her gün 100 tane futbolcuyu yazarım ilk ben yazdım olurum. Turksporun yaptığı bu kadar basit.

Sinir mi?
Ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu. Ben de bir site açarım demek o kadar basit mi peki? Ben diyorum ki; piyasa düşen tüm haberler ilk orada çıkıyor! Tutup olayı nereye çekiyorsun. Evet basit, diğerlerinin çaldığı kadar.

Nedvedmania
24.Haziran.2009, 02:53
Sinir mi?
Ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu. Ben de bir site açarım demek o kadar basit mi peki? Ben diyorum ki; piyasa düşen tüm haberler ilk orada çıkıyor! Tutup olayı nereye çekiyorsun. Evet basit, diğerlerinin çaldığı kadar.

Evet sinir. Çok sinirlisin bence. Evet ilk onlar yazıyor olabilir ama 10 adam söylüyorsa 1 i doğru çıkıyor. 5 i diğer sitelerde yayınlanıyor. Yok pardon 10 değil 100 adam söylüyor 2-3 ü transfer oluyor. Aslında iyibir araştırma yapılmalı türksporun haberlerini :D İlk söylemek güzel birşeyse bende buraya bütün futbolcuları yazarım yaninada gs ilgileniyor fb ilgileniyor derim ilk ben demiş olurum :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse tamam gereksiz yere tartışmayalım herkez biliyor turksporun nasıl haberler çıkarttığını :)

JunkChorn
24.Haziran.2009, 03:03
Evet sinir. Çok sinirlisin bence. Evet ilk onlar yazıyor olabilir ama 10 adam söylüyorsa 1 i doğru çıkıyor. 5 i diğer sitelerde yayınlanıyor. Yok pardon 10 değil 100 adam söylüyor 2-3 ü transfer oluyor. Aslında iyibir araştırma yapılmalı türksporun haberlerini :D İlk söylemek güzel birşeyse bende buraya bütün futbolcuları yazarım yaninada gs ilgileniyor fb ilgileniyor derim ilk ben demiş olurum :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse tamam gereksiz yere tartışmayalım herkez biliyor turksporun nasıl haberler çıkarttığını :)

Gerçekten diyecek hiç sözüm yok sana. Hiçbir şeyi dinlemeden konuşuyorsun. Sana diyorumki, evet çok fazla haberi yalan oluyor. Yani boş çıkıyor. Ama 'zahmet edip' lütfen takip et. O zaman göreceksin haberlerin içeriği birebir alınıyor. Yani sallasa da, sallamasa da haberleri çalınıyor? Neden acaba? Sen gelip ben de yaparım diyorsun. Her dediğimin aksini söylemeye devam et lütfen.

Saim Altunterim'i tanıyorum, duyduğunu yazıyor. Yalan çıksa da çıkmasa da haberlerini alıyor işte. Hala Türkspor'u savunuyorum diye düşünmen çok garip. Sinir evet.

El Comandante
24.Haziran.2009, 03:21
Gerçekten diyecek hiç sözüm yok sana. Hiçbir şeyi dinlemeden konuşuyorsun. Sana diyorumki, evet çok fazla haberi yalan oluyor. Yani boş çıkıyor. Ama 'zahmet edip' lütfen takip et. O zaman göreceksin haberlerin içeriği birebir alınıyor. Yani sallasa da, sallamasa da haberleri çalınıyor? Neden acaba? Sen gelip ben de yaparım diyorsun. Her dediğimin aksini söylemeye devam et lütfen.

Saim Altunterim'i tanıyorum, duyduğunu yazıyor. Yalan çıksa da çıkmasa da haberlerini alıyor işte. Hala Türkspor'u savunuyorum diye düşünmen çok garip. Sinir evet.

Ogulcan, bir haber sitesinin basin tarafindan kullanilmasi o siteyi güvenilir kilmaz. Kolpa basini bilmiyormus gibi davranma lütfen. Taraftar forumlarinda bazi kisiler vardir, tüyolar veren. Bu tüyolari bile mansetlere tasiyan bir basinimiz vardir bizim. Bunlari taraftar forumlarinda takilan herkes gayet iyi bilir.
Önemli olan o sitenin güvenilir haberler yapabilmesidir. Bundan da süpheliyim acikcasi, Turkspor bol keseden sallayan bir zihniyettedir.

Enterokinaz
24.Haziran.2009, 03:22
kolpa basın içinde galatasaray'a sağdan soldan sallamayan tek site turkspor, haberine inanmasam da saygı duyarım her zaman.

transfer konusunda hepsi bir, fark yok aralarında.

JunkChorn
24.Haziran.2009, 03:23
Ogulcan, bir haber sitesinin basin tarafindan kullanilmasi o siteyi güvenilir kilmaz. Kolpa basini bilmiyormus gibi davranma lütfen. Taraftar forumlarinda bazi kisiler vardir, tüyolar veren. Bu tüyolari bile mansetlere tasiyan bir basinimiz vardir bizim. Bunlari taraftar forumlarinda takilan herkes gayet iyi bilir.
Önemli olan o sitenin güvenilir haberler yapabilmesidir. Bundan da süpheliyim acikcasi, Turkspor bol keseden sallayan bir zihniyettedir.

Benim dediğimi gerçekten anlamıyorsunuz.
Diyecek hiç sözüm yok. Aynı şeyleri söylüyoruz hala tartışıyoruz!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

kolpa basın içinde galatasaray'a sağdan soldan sallamayan tek site turkspor, haberine inanmasam da saygı duyarım her zaman.

Haklısın katılıyorum, ama benim demek istediğim yalan da olsa ilk Turkspor yazıyor. Diğer gazeteler/siteler, aynı içeriği oradan alıyor. Ama sonra bunu diyince ben de yaparım oluyor.

Enterokinaz
24.Haziran.2009, 03:27
Benim dediğimi gerçekten anlamıyorsunuz.
Diyecek hiç sözüm yok. Aynı şeyleri söylüyoruz hala tartışıyoruz!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Haklısın katılıyorum, ama benim demek istediğim yalan da olsa ilk Turkspor yazıyor. Diğer gazeteler/siteler, aynı içeriği oradan alıyor. Ama sonra bunu diyince ben de yaparım oluyor.

turkspor'un taktik belli. sinerji oluştur, taraftar için uygun bir ambiyans yarat, ismi ortaya at. atlasın diğer basın organları, arından haberin kolpalığı belli olsun. kıs kıs gül köşeden.

tutarsa ; orası ayrı işte.

saygı tabiki.

JunkChorn
24.Haziran.2009, 03:31

turkspor'un taktik belli. sinerji oluştur, taraftar için uygun bir ambiyans yarat, ismi ortaya at. atlasın diğer basın organları, arından haberin kolpalığı belli olsun. kıs kıs gül köşeden.

tutarsa ; orası ayrı işte.

saygı tabiki.

Budur işte. Saygı duyulmasına gerek de yok bazen.
Rezil bir Türkçe var ortada. Yarısı büyük, yarısı küçük. Ama adamların haberlerinin hepsi çalınıyor. Tek demek istediğim bu. Adım turkspor'u koruyor oluyor, sağolsun arkadaşlar okumadan üzerimize geliyor. Hadi biz de açalım oluyor :)

Teşekkürler.

Enterokinaz
24.Haziran.2009, 03:33
rica ederim. anlatılanı anlamayı istemek önemli.

türkçe kısmına katılıyorum, turkspor bu konuda kesinlikle küfredilesi cinsten neredeyse. ciddiyet hat safhada, gerisi 0. :)

leo franco'da geldi. sırada defans transferi var sanırım. beklemedeyiz.

PesimiSTyLa
24.Haziran.2009, 03:33
Diger sitelerin oradan haber alıyor olması onların kolpa olduklarını degiştirir mi? Rijkaardı ilk biz duyurduk diyen siteden bahsediyoruz. Halbuki Rijkaard haberin ilk duyuran sitenin Galatasaray.org oldugunu hepimiz biliyoruz. Konuşmaya değmez. Başlarda Saim Altunterim'in iyi bir Galatasaraylı oldugundan dolayı haberlere itibar ediyordum fakat; özellikle bu son 2 haftada iyice cılkını cıkardılar. Heleki Remy haberindeki yaptıkları dönüşü değme dansözler yapamazdı.

E.Cartman
24.Haziran.2009, 03:35
Bence SporX daha doğru bi site ama şunu söyLiyim SporX hem kendi haberLerini yapan hemde medyadan haber aLan site ordaki her haber doğru değiL ama kaynağı sporx oLan haberLer geneLLikLe doğru çıkıyo...

JunkChorn
24.Haziran.2009, 03:35
Servet giderse Galatasaray'ın Gökhan hariç iki stopere ihtiyacı var. Gökhan Zan iyidir ama çok zorlar uzun maratonda. Okuduğum bir yazıdan bilgi paylaşayım:

74: Gökhan Zan'ın Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de forma giydiği maç sayısı.
18,5: Gökhan Zan'ın Beşiktaş formasıyla 4 sezonda ligde ortalama sezonluk oynadığı maç sayısı.
6145: Son 4 sezonda Gökhan Zan'ın oynadığı toplam dakika sayısı. /90 yaptığımızda, 17 maça denk geliyor sezonluk ortalaması.
63: Son 4 sezonda Gökhan Zan'ın TSL'de tamamladığı 90 dakika sayısı. Sezonluk ~16'ya denk geliyor.
73: Son 4 sezonda TSL'de Gökhan Zan'ın forma giydiği maçlarda Beşiktaş'ın yediği gol sayısı. (Yazan arkadaş (http://www.fcbosa.com/2009/06/rakamlarla-gokhan-zan.html))

Gökhan Zan'a gü-ve-nil-mez. Hele de Meira, Song, Servet gibi isimlerden sonra.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaptan falan diyorzu ama sezonda 18 maç oynayıp ve ~16, 90 dakika forma giymesi beni kuşkulandırıyor. Bu sayılar güzel şeyler anlatıyor. Rijkaard da bunun farkındadır.

Nedvedmania
24.Haziran.2009, 03:40
Hem burdan hem özel mesajdan saldırıyorsun olmuyorki böyle :D :beyazbayraksmile:

JunkChorn
24.Haziran.2009, 03:42
Kapandı işte mevzu, Gökhan Zan'ın sayılarına dikkat et bence :) Bilmiyorum o konuda ne düşünüyorsun.

Eğer Servet kalırsa yanına Gökhan'dan daha iyi bir stoper mutlaka alınmalı. Hatta Semih'i de düşünerek bir tane daha alınmalı.

Enterokinaz
24.Haziran.2009, 03:44
servet kalırsa gökhan'ın iyi bir form yakalayabileceğini düşünüyorum ama bu riski alamayız. gökhan kenarda beklemeli şimdilik.

lucas neill bekleniyor stoper olarak, bakalım ne olacak ?

forvet içinse, sağ kanatta da oynayabilen, hızlı, teknik futbolcular akıllarda var. gomis gibi, babel gibi. bu tür oyuncular dışındaki tercihler yanlış olabilir.