PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

LaigLeNoiR
02.Eylül.2009, 23:36
Murat Mehmet Güven geçtiğimiz yıl haketmediği kadar forma şansı buldu. Yetenekleri oldukça kısıtlı bir oyuncu. Galatasaray'da zaten oynayamayacaktı. Yaser de geçtiğimiz yıl şansını kullanamadı.Ben bu yıl ümitliydim ancak hazırlık kampında öyle bir performans sergiledi ki kendi kredisini kendi tüketti. Yaser'in bundan öte gideceğini de düşünmüyorum.

Orkun iyi bir yedek kaleciydi, ancak Ufuk ondan da iyi bir yedek kaleci.Hatta belki önümüzdeki yılların 1 numarası. Yaşının henüz 22 olması da gelecek için umut veriyor.

+700.000 Euro para verildiği söyleniyor. İbrahim Kaş'ın 1 yıllık kira ücreti olduğu söylenen 900.000 küsürlük rakama (ne kadar doğru bilmiyorum) bakıldığında oldukça cüz'i bir miktar...

Selman abi bilmiyorum Yaser'i G.Saray'a gelmeden Kartalspor'da ne kadar takip ettin ama bu oyuncu gerçekten bir yıldızdı. Süper liginde yıldız adaylarındandı. Tek hatası direkt olarak bir büyük kulübe gitmek oldu. Onun daha çok pişmesi lazımdı ama G.Saray bu fırsatı ona vermeden bonservisiyle verdi.

Aynı dönemdeki partneri İskender ondan daha zayıf bir takıma gitti ve İBB'de iki senedir baya bir maçta oynadı ve gol de attı. Yaser ile İskender karşılaştırıldığında Kartalspor'da, Yaser'in 2 gömlek üstün olduğunu çok rahat görebiliyorduk ama dediğim gibi G.Saray ondan erken vazgeçti.

Bence Yaser'i kiralamalıydı G.Saray, artı ellerinde Özgürcan gibi de bir forvet var. Bu iki isimi her hangi bir Süper Lig takımında forvete koy en az 25 gol atarlar toplam. Tabi ben yönetimde değilim işlere karışamam ama Ufuk'a karşı 2 oyuncuyla birlikte verilip bir de üstüne 700 bin Euro vermek hiç ama hiç mantıklı gelmiyor bana.

Beşiktaş yönetimine de isteyen istediğini söyler :) Ben de katılıyorum size Tabata transferindeki cömertlik konusunda.

feanorringeril
03.Eylül.2009, 04:49
Mehmet Güven' in bu takıma verebilecek bir şeyi yoktu, kapasitesi oldukça düşük bir oyuncuydu ve pek bir gelişme de gösteremedi.

Yaser Yıldız 'ın ne olduğunu pek anlayamadık. Fizik olarak yetersizdi süper lig için bile. Bunun dışında birkaç maçta istekli görüntüsü ile dikkat çekti. Kafamda soru işareti olarak beliren de bir tek Yasar var, acaba diyorum. Ama herkese şans veren Rijkaard ona vermiyorsa gerçekten inanmadığı içindir diye düşünüyorum.

Orkun' un ise kaleye geçtiğinde güven verme konusunda bağırdığında gür çıkan sesi kadar başarılı olamadığı açıktı. Belki daha fazla şans bulabilse farklı olurdu fakat Galatasaray gibi klüplerde oynadığınızda kimse size sabır göstermek istemiyor, neyiniz varsa verebilmelisiniz ilk yakaladığınız fırsatta. Orkun ve Aykut yedek olmayı fazla kabullendiler gibi geliyor uzaktan baktığınızda. Orkun' a yapılan en büyük haksızlık -ve Aykut' a- geçen sezon Sanctis' in bir ara rezalet hatalar yaptığı dönemde dahi doğru düzgün şans verilmemesiydi ki bunun da sorumlusu Skibbe' dir diye düşünüyorum. Lincoln olayları vs. takım takımlıktan çıkmıştı, birazcık disiplini ve demokrasiyi çimenlerde mumla arıyorduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Caner Erkin transferinden çok memnun kaldım.
Bir taraftar olarak Ufuk' tan daha çok sevindim diyebilirim. Hakan Balta' nın sezon içinde formsuz olduğu haftalar olabiliyor. Arkasında onu gerçekten zorlayacak ve geçebilecek kapasitede birinin olması çok faydalı. Ayrıca çok genç bir oyuncu, izlediğim birkaç maçında çok beğendiğim bir stili vardı. Buradan yola çıkarsak kendisini bir miktar daha geliştirdiğinde ilerisi için milli takımda da bol bol ilk 11' de başlamaması için bir sebep yok. Balta ile hem Galatasaray' da hem milli takımda sıkı bir mücadeleye girmeleri hem kendileri hem Galatasaray hem de milli takım için faydalı olur.

mpaker66
04.Eylül.2009, 20:00
en iyi transferleri büyükler arasında en az para harcayarak yaptıkkkk.bu da harika bişiii

erdemzorer10
04.Eylül.2009, 22:21
@Laiglenoir

Tabi ben yönetimde değilim işlere karışamam ama Ufuk'a karşı 2 oyuncuyla birlikte verilip bir de üstüne 700 bin Euro vermek hiç ama hiç mantıklı gelmiyor bana.

Ufuk'a karşılık --->>Orkun Usak+M.Güven+ Yaser Yıldız verildi.Bir para ödemesi yapılmadı.

hakan769
05.Eylül.2009, 06:17
Orkun Mehmet Güven ve Yaserin en azindan maaşlarından kurtulduk bir iş yaptıkları yoktu ..

Alicanfmfan
16.Aralık.2009, 10:34
Bursaspor İglesias ve yeni bir adamı denemeye aldı i muhtemelen Sercan'ı alacagız.

SAİT71
16.Aralık.2009, 11:45
Banada öyle geliyor. Yöneticileride açıkladı sanırım. Bizde Volkan Şen ve Sercan ı satacağız diye.. Zaten yeni bir oyuncuda denemeye alındı.. sercan iyi iş yapacaktır büyük takımlarda... Milli takımdada daha rahat oynar kendini dahada geliştirirse..

SAİT71
17.Aralık.2009, 16:00
Kim sallıyor yahu bunu. 2 gün önce Ertugrul Sağlam bu konuda çok güzel şeyler söyledi. Keşke dinleseydiniz. Ben satılmıyacagına inanıyorum

Bi sitede okumuştum.. Demek ki yalanmış..:icon_confused:

nerazzuri
20.Aralık.2009, 16:38
Defansa ve Forvete takviye yapacakları kesinleşti sanırım.

Bakalım yine hangi süpriz isimler gelecek merak içindeyim:)

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2009, 16:47
Galatasaray sürpriz transferleri sezon başında yapıyor.Son zamanlarda ben hatırlamıyorum devre arasında yaptıkları sürpriz bir transfer.Zaten devre arasında iyi transfer yapmak çok zor.Biz geçen sezon devre arasında bu kaideyi bozmuştuk ama istisnalar kaideyi bozmuyor işte..:icon_smile:

nerazzuri
20.Aralık.2009, 16:49
ehehe avatara kaydı gözüm hemen:icon_smile: Geniş kapsamlı bir araştırma ile yapılabilecek şey aslında, Haldun Üstünel'in boş durmadığını varsayarsak benim hala umudum var:D

MeMo
20.Aralık.2009, 18:13
ehehe avatara kaydı gözüm hemen:icon_smile: Geniş kapsamlı bir araştırma ile yapılabilecek şey aslında, Haldun Üstünel'in boş durmadığını varsayarsak benim hala umudum var:D

Galatasaray'ın iyi transfer yapmasından mı umudun var Serkan ? :p

Defansa transfer kesinlikle yapılmalı yapar zaten GS yönetimi...

Lucas Neill
21.Aralık.2009, 02:40
Galatasaray sürpriz transferleri sezon başında yapıyor.Son zamanlarda ben hatırlamıyorum devre arasında yaptıkları sürpriz bir transfer.Zaten devre arasında iyi transfer yapmak çok zor.Biz geçen sezon devre arasında bu kaideyi bozmuştuk ama istisnalar kaideyi bozmuyor işte..:icon_smile:

Bu devre arası çoğu takımımız için iyi transfer yapmaya olanak sağlayabilir.Dünya kupasında oynamak isteyen kendi takımlarında yedek bekleyen iyi oyuncular var bu futbolculara yöneleceklerdir.Bu da kolaylık sağlayabilir iyi ve yararlı transfer konusunda.

SAİT71
21.Aralık.2009, 02:54
Acaba CL'de oynamış olan oyuncular EL'de oynayabilir mi? Eğer öyleyse kısmen daha avantajlı transferler yapabiliriz.

Coloccini'yi alsın bence Galatasaray :D

Knightmare
21.Aralık.2009, 18:14
olmuyo bildiğim kadarıyla :) başkan imkan yok, yapamayız falan diyordu ama belli de olmaz, seviyorum bu tranfer dönemini heyecanlı oluyor :D

el.nino
21.Aralık.2009, 18:17
olmuyo bildiğim kadarıyla :) başkan imkan yok, yapamayız falan diyordu ama belli de olmaz, seviyorum bu tranfer dönemini heyecanlı oluyor :D

evet heyecanlı oluyor dediğin gibi.bence gs bir yerden bulur yine para.olmazsa yönetim toplasın arasında.sakız parası onlar için.

Crocodile1963
22.Aralık.2009, 00:29
Galatasaray ile 1 Eylül 2008 tarihinde 5 yıllık sözleşme imzalayan Serkan, bu sezon (A) takımda hiç forma giymedi. 19 yaşındaki genç futbolcu, lig, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında şu ana kadar forma şansı bulamadı.

Teknik direktör Frank Rijkaard tarafından forma verilmeyen Serkan Kurtuluş, bu sezon 9 kez A2 Ligi'nde oynadı.

GEÇEN SEZON LİGDE 8 MAÇ OYNADI
Rijkaard döneminde gözden düşen Serkan, geçen sezon Michael Skibbe yönetimindeki ekipte ise zaman zaman forma şansı buluyordu.

Serkan Kurtuluş, geçen sezon Turkcell Süper Lig'de 8 maçta 470 dakika oynamıştı.

Genç futbolcu, yine geçen sezon 3 Avrupa kupası maçında 234 dakika sahada kalırken, Hamburg ile İstanbul'da oynanan kritik maçta ilk 11'de forma giymişti.

Htspor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kurtuluş kardeşler ne hale düştüler. Yazık vallahi yazık. Biri G.Antep'te kadroya giremez, biri G.Saray'de dakika yüzü görmez. Babası çok mutluydu halbuki durumdan çocuklarım İstanbul'a transfer oldu diye.

SAİT71
22.Aralık.2009, 04:49
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/171320080805042903208.jpg

G.Saray'da başkan Polat; yönetici Haldun Üstünel, Adnan Sezgin, Rijkaard ve Neeskens ile buluştu Zirveden iki yabancı transferi (santrfor&stoper) için karar çıktı. İlk hedef Hollandalı Van Nistelrooy..

Süper Lig'in ilk yarısını lider Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde tamamlayan Galatasaray, transfer operasyonu için vakit kaybetmedi ve dün Florya'da başkan Adnan Polat, yönetici Haldun Üstünel, Adnan Sezgin teknik direktör Rijkaard ve yardımcısı Neeskens biraraya geldi. Hollandalı hocanın sunduğu rapor doğrultusunda öncelikle kadroya yapılacak takviyelerin görüşüldü ve toplantıdan stoper ile santrfor mevkiine yabancı futbolcu transferi yapılması kararı çıktı. Rijkaard'ın, Baros'un Şubat başında sahalara dönecek olması ve Nonda'dan da beklediği verimi alamaması nedeniyle mutlaka tecrübeli bir golcünün transferini şart koştuğu, Servet'in yanında görev yapacak bir stoperin de alınmasını istediği bildirildi.
BONSERVİSİ BEDAVA!
Hollandalı teknik adamın verdiği transfer listesinin ilk sırasında vatandaşı Van Nistelrooy yer alıyor. Real Madrid'de bu sezon Higuain, Benzema, Ronaldo ve Raul'lu kadroda forma şansı bulamayan tecrübeli golcünün devre arasında İspanyol kulübünden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Nistelrooy için Real Madrid'in bonservis istemeyeceği ve Roma'nın düşük transfer teklifini kabul etmeyen Nistelrooy'un, Galatasaray'a 'evet' diyebileceği gelen haberler arasında. Geçtiğimiz günlerde bademcik operasyonu geçiren Van Nistelrooy'u, Avrupa Ligi'nde de oynatabilecek olan sarı-kırmızılılar, Ocak ayının ilk günlerinde bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Galatasaray, Van Nistelrooy'un transferinde bir aksilik yaşadığı takdirde ise uzun süredir listesinde bulunan Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım ile takım arkadaşı Volkan Şen'e yönelecek.
KARİYERİNİN SONBAHARINDA
Van Nistelrooy 1 Temmuz 1976 doğumlu... Ülkesinde Heerenveen'de dikkat çekti ve PSV'de parladı. 3 sezonda 62 gol attığı PSV'den Manchester United'ın yolunu tutan Nistelrooy, Premier Lig'de bütün gollerini ceza sahası içinden atmıştı. 5 sezonda ligde 95 gole imza atan ve 4 yıl önce Real Madrid'e transfer olan Nistelrooy'un La Liga kariyerinde 46 golü bulunuyor. Nistelrooy bu sezon bir maçta 10 dakika oynadı ve 1 gol attı. (sabah)
===============================================
===============================================

RaSenGan
22.Aralık.2009, 17:56
10 dakikada 1 gol atmışsa bizde yarım sezonda gol kralı olur :p Gelirse çok iyi olur.Nistelrooy Nistelrooydur.Ülkemizde iyi işler yapar.

goosfraba
22.Aralık.2009, 17:57
Fenerbahçe ile de anılıyor.

MaTRaKaN
22.Aralık.2009, 18:23
Nistelrooy'u her transfer sezonunda getiriyolar :) Bıktık artık..

Ahmet Göktaş
22.Aralık.2009, 19:01
Var bizim gazetelerin böyle fantezileri. Bir adama taktımı takıyorlar sanki adam gazeteye 1 milyon euro vermiş beni fenere, gsye, bjkye aldırın diye.

Her sene Eto - Ronaldinho-Henry el ele Fenere

Lucas Neill- Nistelrooy - Ze roberto Galatasaray

Beşiktaş içn dedikleri adamlar aklıma gelmedi şimdi.

SAİT71
22.Aralık.2009, 22:41
Yahu geçenlerde bir buçuk yıl önceki bir habere rastladım Fener Eto için 90 milyon Euro yu gözden çıkardı diyordu valla güldüm okurken haberi.. Zamanındada çok haber yaptılar bu adamı.. Ama şimdi gelebilir. Özellikle Galatasaray ın hocaları Hollandalı o yüzden bir sempatisi olabilir yada anlaşabileceğini düşünerek imza atabilir.. Kaliteli birisi gelirse rahat oynar TSL'de.. Böyle oyuncuları almalıyız.. TSL imaj yapsın :)

BaGa TaRKaN
23.Aralık.2009, 18:12
GALATASARAY ARADIĞI GOLCÜSÜNÜ BULDU!

Eskişehirspor'dan problemli bir şekilde ayrılan Gineli futbolcu Youla'nın Galatasaray'la el sıkıştığı iddia edildi...

G.Saray devre arasındaki ilk transfer bombasını Youla ile patlatıyor. Yönetici Haldun Üstünel, Eskişehir'de kadro dışı kalan golcü futbolcuyla gizlice görüştü ve el sıkıştı.

Fotomaç'ın haberine göre: Eskişehir yönetimiyle masaya oturacak olan G.Saray, Youla'ya karşılık kırmızı-siyahlı kulübe Aydın Yılmaz'ı önerecek.

Yo'u'la çıktı
Kulübü ile bağlarını koparan Gineli'yi ikna eden G.Saray'ın, Eskişehirspor'a Aydın Yılmaz'ı önereceği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile tartışan ve kulübüyle bağlarını tamamen kopartan Souleymane Youla, Galatasaray takımına çok yakın.

Başkan yardımcısı Haldun Üstünel'in ülkesine gitmeden önce görüştüğü ve "Seve seve gelirim" yanıtını aldığı Gineli milli futbolcu için sarı-kırmızılı yönetim, Eskişehirspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İmza noel sonrasında
Gol yollarında sıkıntı çeken G.Saray'ın, Youla'yı ara transferde renklerine bağlamak için Eskişehirspor'a takas teklif edeceği öğrenildi.

Gözden çıkarılan Aydın Yılmaz pazarlıkta koz olarak kullanılacak. Eskişehirspor'un Gineli oyuncuyu kiralamaya daha sıcak bakabileceği vurgulanıyor. Sürpriz olmazsa Youla, Noel dönüşü Aslan olacak.

İNTERNETSPOR

KanaKe
23.Aralık.2009, 21:38
Ufff ne süper golcü ama :D basin birde abartmasa 3 büyüklerin yaptiklari transferleri güzel olacak..

el.nino
23.Aralık.2009, 22:21
Ufff ne süper golcü ama :D basin birde abartmasa 3 büyüklerin yaptiklari transferleri güzel olacak..

katılıyorum.sanki adam avrupa gol kralı.bu adamı alıcağıma kimseyi almam devam ederim.

KaPaLı
24.Aralık.2009, 10:24
Dün Ediz'in ağzından öğrendik Galatasaray'la anlaşmış Ediz. Sezon sonu veya devre arasında gidecekmiş takımdan.

Aşk-ı Şehir
24.Aralık.2009, 11:24
katılıyorum.sanki adam avrupa gol kralı.bu adamı alıcağıma kimseyi almam devam ederim.

Geçin dalganızı geçin. Takıma gelince çağırırsınız tribünlere. Nasıl olsa var böyle bir olay. :n:

MaTRaKaN
24.Aralık.2009, 11:25
Goran Pandev,Stefan KieBling,Lavezzi ile görüşmeler oluyormuş.Fanatik söylüyor :)

Hugo
24.Aralık.2009, 12:54
Önceki mesajdaki adamlardan tek alabileceğimiz oyuncu Kießling. Lavezii ve Pandev çok zor. KieSling 2 sene önce de gündemdeydi sanırım. Hatta photoshopta Galatasaray forması giydirdiğimi bile hatırlıyorum :D

Aşk-ı Şehir
24.Aralık.2009, 13:36
Bence en zoru şu an Kißling. Çok formda ve piyasası çok arttı. En kolayı ise Goran Pandev ve Youla. :D İkiside kadro dışı şu anda...

KanaKe
24.Aralık.2009, 15:37
Bence en zoru şu an Kißling. Çok formda ve piyasası çok arttı. En kolayı ise Goran Pandev ve Youla. :D İkiside kadro dışı şu anda...
Pandev serbest bence hepsinden daha kolay getirmesi :)

nerazzuri
24.Aralık.2009, 15:40
Pandev İnter'le çoktan anlaştı :)

Lucas Neill
24.Aralık.2009, 16:33
Cim Bom'da stopere 4 aday
Galatasaray, sezonun ilk yarısı boyunca savunmada yaşadığı sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla bir dizi stoperle anlaşma zemini aramaya başladı.

Sarı kırmızılı takımın savunmasındaki isimlerin sezonun büyük bir bölümünü sakatlık sorunları yaşamaları, Gökhan Zan ve Emre Güngör, ayrıca Emre Aşık'ın daha da yaşlanıp eski formundan uzak görünmesi üzerine Başkan Adnan Polat ve yönetimi mutlaka savunmaya yabancı bir stoper transfer etme kararına vardı. Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın da savunmaya mutlaka takviye istemesi üzerine harekete geçecek olan Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in önümüzdeki günlerde önemli bir savunma oyuncusunu sarı kırmızılı renklere katması bekleniyor. Sarı kırmızılı transfer komitesinin belirlediği isimler ise şunlar:

1-TOMAS UJFALUSİ: Atletico Madrid forması ile İspanya'da futbol hayatını sürdürüyor. 31 yaşında 1.82 boyunda. 78 kez Çek Milli formasını giydi ve 2 gol attı. Sözleşmesi 2011 yılına kadar olan Ujfalisi'nin transferi gerçeklemesi son derece ilginç olacak, Avrupa Kupası'nda Atletico Madrid ile eşleşen Galatasaray rakibinin önemli bir oyuncusunu transfer etmiş olacak. Ayrıca bir gerçek var ki, Atletico Madrid savunması İspanya Ligi'nin en zayıf savunmalarından biri olarak gösteriliyor.

2- DİEGO GODİN: Villarreal Kulübü'nde top koşturan Urugaylı oyuncu 23 yaşında. 1.87'lik boyu ile hava toplarında son derece etkili olan Godin, 34 kez Uruguay Milli ve milli forma ile 3 gol attı. Bonservisi 5-7 milyon euro olarak belirlene Godin'intransferini mümkün kılan etken ise sözleşmesinin bu sezon sonu bitecek olması.

3- JAN SİMUNEK: Almanya'nın son şampiyonu Wolfsburg Kulübü'nda forma giyen Simunek, Çek Milli Takımı formasını da 2 kez giydi. 22 yaşında ümit veren bir genç oyuncu. 1.87 boyunda ve sözleşmesi 2011 yılında bitiyor.

4- KHALİD BOULAHROUZ: Fas asıllı bu oyuncu aynı zamanda Hollanda vatandaşı olduğu için Portakallar'ın Milli Takımında oynuyor. 27 yaşında kulübü Stuttgart ile olan sözleşmesi 2012 yılında bitiyor.

24.12.2009
Kaynak : DHA

Ahmet Göktaş
24.Aralık.2009, 16:38
Hemen favori ismimi söylüyorum :D Jan Simunek bence.

Redrum
24.Aralık.2009, 18:37
Godin gelse şahane olur. Gerçi sanmıyorum, çok kaliteli bir transfer yapabileceğimizi.

DenizlispoR
24.Aralık.2009, 19:17
Eren Güngör'ü al işte .

MaTRaKaN
24.Aralık.2009, 19:42
KHALİD BOULAHROUZ favorim benim :)

E.Cartman
24.Aralık.2009, 19:47
Godin ve Simunek yararlı olur hem gençler hem iyiler ama Ujfalusi gelirse de hayır demem:D

el.nino
24.Aralık.2009, 20:20
ujfalusi gelsin madrid'in kötü olan savunmasından en iyi adamı alalım:Dbu arada pandev'in inter'le anlaştığını nereden öğrendin serkan abi.

Alicanfmfan
25.Aralık.2009, 00:13
Khalid müthiş olur , hem Rijkaard'ın vatandası neden olmasın :)

Valla İso inşAllah Ediz gelmez öyle bir hataya düşmez umarım yönetimimiz , hiç istemiyorum , Pandev de gelirse muhtesem olur muhtesem.

KaPaLı
25.Aralık.2009, 09:44
Alican adam kendi ağzından söyledi anlaştığını. Hatta bizim Telekomla oynanan hazırlık maçında yardımcı antrenör sahanın ortasında bağırmış zaten Galatasaray'la anlaştın oyna biraz diye. Orda inanmamıştım ama kendisine sorunca inanmak zorunda kaldım. Hayırlı olsun.

Alicanfmfan
25.Aralık.2009, 13:28
Hadi ya kötü oldu bu , Ocak ta mı gelecek ?umarım yatar transfer ya ,

Eren91
25.Aralık.2009, 14:23
Youla gelmesinde :D

tarikko
25.Aralık.2009, 18:53
Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Serdar Özkan'ın Galatasaray ile görüştüğü iddası, Beşiktaş Yönetimini harekete geçirdi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin fazla forma şansı vermediği Serdar Özkan ile sarı-kırmızılı yöneticilerin biraraya geldiği ve "Galatasaray'da oynamak ister misin?" teklifini ilettikleri öğrenildi. Özkan'ın bu soruya, "Beşiktaş ile sözleşmem sürüyor. Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamayı tabii ki isterim. Fakat kulübümün benim için alacağı kararı bekliyorum. Henüz bir görüşme yapmadık" yanıtını verdiği belirtildi.

Ntvspor

BaGa TaRKaN
25.Aralık.2009, 18:57
İnşallah Gider Serdar Gsye Kurtuluruz Sonunda. 13 Yaşından Beri Süper Yıldız Masalı İle Uyutulan Taraftar Ne Olduğunu Anladı Serdar'ın. Bir Adam 10 Senedir Hiç mi Gelişmez Yahu Ona Sunulan Ayrıcalık Batuhan'a Sunulsa Ondan Kat Kat Daha İyi Olur.

Knightmare
25.Aralık.2009, 20:33
ya ne ayrıcalık sundular Serdar Özkan'a ben onu anlamadım, kötü bir oyuncu değil ki Serdar, belki biraz bencil diyebiliriz :) hoş gözden çıkarılmış belli, büyük ihtimalle ayrılacak takımdan ama kime gider belli olmaz. GS'ye giderse de iyi bir yedek olabilir o kadroda.

SAİT71
25.Aralık.2009, 20:54
Bonnart G.Saray'a iddiası!

http://www.sporx.com/images/1/29/8953_B_bonnart001.jpg
Olympique de Marseille Kulübü'nün defans oyuncusu Laurent Bonnart ile Galatasaray'ın ilgilendiği açıklandı.Fransa merkezli Football365 sitesinin haberine göre, Marsilya ile bu haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Laurent Bonnart ile nikah tazelemeyecek. Teknik Direktör Didier Deschamps'ın bu oyuncuya sıcak bakmamasından dolayı sözleşmesinin yenilenmeyeceği ve Marsilya'nın satış listesine konmasına kesin gözü ile bakılan Laurent Bonnart ile Galatasaray'ın ilgilendiği belirtildi.
Galatasaray'ın dışında Saint Etienne Kulübü'nün de bu oyuncu ile ilgilendiği açıklandı.

25.12.2009

Kaynak : AA

__________________________________________________ ______________

GeNç KaRTaL
25.Aralık.2009, 21:08
Gökhan Zan'dan sonra bu iyiliği de yapar mı acaba Galatasaray yönetimi? :icon_smile:

Ahmet Göktaş
25.Aralık.2009, 21:40
Önder ayrılmış Fener'den . O da boşta onuda alabilir Galatasaray.

Serdar'a gelince ,keşke gitse ama serdar gs'ye gitmez malesef :)

uAburak89
25.Aralık.2009, 22:29
Sakatlıklar nedeniyle defansında sorunlar yaşayan Galatasaray'ın, Kayserispor'un stoperi Ali Turan ile sezon sonu için anlaştığı öğrenildi!..

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi, 2 gün önce gerçekleştirdiği gizli bir operasyonla transferde ilk imzayı Kayserisporlu Ali Turan'a attırdı!..

31 Mayıs 2010 tarihinde takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Ali Turan'ın, 2 gün önce sarı kırmızılı yöneticilerler bir araya geldiği ve gelecek sezon için kendisini sarı kırmızılı kulübe bağlayan anlaşmayı imzaladığı belirtildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

RaSenGan
25.Aralık.2009, 22:33
Emre Aşık'ın yerine yedek olarak geçer heralde Ali Turan.

KaPaLı
26.Aralık.2009, 09:41
Ali Turan tercihi ilginç olmuş.

Hugo
26.Aralık.2009, 11:03
Serdar Özkan'ın menajeri çıkartıyordur bu haberleri. Beeşiktaş'ta kalması için.

el.nino
26.Aralık.2009, 13:19
valla gs yerli transferleri bedavaya kapatıyor.ali turan'ın gökhan 'dan iyi olduğu kesin.paraları yabancıya veriyor.serdar özkan'da yedek olur.oda aydın dan iyi :D

Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 13:30
Serdar ve Holoskoyu alacağı haberleri dönüyor piyasada , tamamen menajerlerin yaptırdıgı palavralar bunlar. Çünkü Gökhan gibi olmasın diye istedikleri fiyata anlaşmaya çalışacaklar.

Hani Sivok , Bobo felan olsa belki gider GS'ye derim ama , Serdar,holosko, Ernst, Toraman gibi isimler bu takımı hiçbir koşulda terk etmeyecek isimler.

el.nino
26.Aralık.2009, 13:45
Serdar ve Holoskoyu alacağı haberleri dönüyor piyasada , tamamen menajerlerin yaptırdıgı palavralar bunlar. Çünkü Gökhan gibi olmasın diye istedikleri fiyata anlaşmaya çalışacaklar.

Hani Sivok , Bobo felan olsa belki gider GS'ye derim ama , Serdar,holosko, Ernst, Toraman gibi isimler bu takımı hiçbir koşulda terk etmeyecek isimler.

orası belli olmuyor.para nerde adam orda.örneği var türkiyede.

KaPaLı
26.Aralık.2009, 13:49
O hiç belli olmaz. Bakarsınız yarın birgün dediğiniz adamlar giymiş formayı.

Suicider
26.Aralık.2009, 14:27
Devleri birbirine düşürdü

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Mehmet Eren için Galatasaray ve Beşiktaş arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. Her iki takım da başarılı futbolcuyu transfer edebilmek için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Mehmet'in menajeri Mahmut Güneş, "Mehmet Eren için Galatasaray ve Beşiktaş'la görüştüm. Sezon sonunda Mehmet'in Kayserispor'la mukavelesi bitiyor. Önümüzdeki hafta içerisinde transfer kesinlik kazanacak" dedi.

Biz ne Galatasaray ne de Beşiktaş'la maddi konuları görüşmedik. Kayserispor'la anlaşırsanız sev seve geliriz dedik; çünkü Mehmet, Kayserispor'da çok mutlu, yönetim de onu çok seviyor" şeklinde konuşan Güneş, Beşiktaş'ın bu konuda biraz daha ciddi olduğunu söyledi. Yıldırım Demirören'in seçimle ilgili çalışmalarını düzenlemesinin ardından bu konuya ciddi bir şekilde eğileceğini düşündüğünü ifade eden Güneş, İspanya'dan Mallarco'nun da Mehmet Eren'i istediğini söyledi.

Mehmet Eren'in Kayserispor'la sözleşmesi 31 Mayıs 2010'da bitiyor.

Savunma dahil pek çok mevkide oynayabilen başarılı futbolcu, Kayseri Erciyesspor'da forvet oynamıştı, şu an formasını giydiği Kayserispor'da ise sol kanatta görev yapıyor.

Kaynak : Hürriyet

Ahmet Göktaş
26.Aralık.2009, 14:29
orası belli olmuyor.para nerde adam orda.örneği var türkiyede.

Dediğim adamlar o kategoriye girmiyor işte. :) Diğerlerini bilemem.

el.nino
26.Aralık.2009, 14:49

bzide öle diyoduk.

deniz.91
26.Aralık.2009, 15:28
Ali Turan sezon sonunda gsye gelebilir ama devre arasında gimteyecek kesinlikle sezon sonu olursada bonservissiz gitmeyecek ali turan sözleşme imzalayacak para kazandırıp gidecek

GodfatheR
26.Aralık.2009, 16:30
Kayseri'ye çomak sokmaya çalışıyor değerli Türk medyası. Sercan, Volkan Şen, Ozan İpek muhabbetleri bitti. Şimdi Ali Turan, Mehmet Eren muhabbetleri başladı. Rahat bırakın adamları yahu : )

MeMo
26.Aralık.2009, 16:51
"Çözüm Lincoln'de"

Galatasaray eski futbol şubesi sorumlularından Fatih Gökşen, sözleşmesi feshedilen Cassio Lincoln'ün geri çağrılması gerektiğini söyledi. Gökşen, Brezilyalı futbolcunun sıkıntılara çözüm getirebileceğini belirtti.

Fatih Gökşen, bu dönemde yapılacak pahalı transferin takıma zarar getireceğini savunarak, "Bunun için dikkatli davranmak lazım. Takım içindeki dengeleri de düşünmek gerekir. Kumar oynayacağımıza Lincoln'ü devre arasına takıma kazandıralım" dedi.

Lincoln'ün bu yaşananlardan sonra burnunun sürtülmüş olarak geri dönebileceğini dile getiren eski yönetici Gökşen, "Huyunu suyunu bildiğimiz topçuyla iyi bir otoriteyle birlikte, hem Avrupa'da hem ligde daha iyi konuma geleceğini düşünüyorum. Macera arayıp başka futbolculara gideceğimize Lincoln'ü takıma geri kazandıralım. Çağırırsın dikkatini çekersin, ikazlarını yapıp, devre arasında iyi bir antrenmana tabii tutarsın. Hiç olmazsa yıl sonunda iyi bir paraya satma şansın olur. Bu benim kendi düşüncem'' diye konuştu.

Fatih Gökşen, şu andaki takımın ne frikikten, ne de oyun kurucunun marifetleriyle gol atamadığını, Lincoln'ün bu sıkıntılara çözüm getirebileceğini anlatırken, teknik direktör Frank Rijkaard'ın da bu oyuncuya hayır demeyeceğini savundu.

Kaynak : NtvSpor

IcedEarth
26.Aralık.2009, 17:16
Eksik olsun öyle frikikçi de oyun kurucu da. Lincoln'ün gelmesini kesinlikle istemiyorum...

İçimizdeki Lincoln aşkını nasıl da bitirdiğini bak da gör Lincoln. Bunu anca sen başarabilirdin zaten...

tarikko
26.Aralık.2009, 17:36
(SPORX ÖZEL HABER) Galatasaray transferde taarruza hazırlanıyor! Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın takıma takviye yapılması için talepte bulunmasının ardından, yöneticiler dört bir koldan transfer için harekete geçti. Galatasaray'da öncelikli hedefler ise forvet ve stoper takviyesi. Forvet için iç piyasada girişimde bulunulan isimler ise Trabzonsporlu Gökhan Ünal ve Eskişehirspor'un Gineli golcüsü Souleymane Youla.

Trabzonspor'da bir türlü isteneni veremeyen ve baskı altında bulunduğu için de kendini toparlayamayan Gökhan Ünal için Galatasaray yeni bir girişimde daha bulundu. Fatih Tekke transferinde son aşamaya gelen bordo-mavililerin bu transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'ın teklifini kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu transferde ise en büyük sıkıntı Gökhan Ünal'ın yüksek bonservis ücreti. Bordo-mavili kulübe yaklaşık 7 milyon Avro'ya mal olan Gökhan için Galatasaray para artı oyuncu teklifi yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz çarşamba günü oynanan Galatasaray - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçında Adnan Polat'ın, bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener ile bu konuyu konuştuğu ve Gökhan için isteklerini belirttiği öğrenildi.

AYDIN + PARA
Youla konusunda ise Galatasaray'ın yaptığı teklifi Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal da doğrularken, Youla'nın Rıza Çalımbay hakkında yaptığı açıklamalardan sonra takıma bir daha dönemeyecek olması, bu transferin gerçekleşme ihtimalini de kuvvetlendiriyor. Eskişehirspor'un sezon başında da kadrosuna katmak isteidiği Aydın Yılmaz artı para teklifiyle Youla'yı Galatasaray'a vermeye sıcak baktığı konuşuluyor.

Eskişehirspor ise Youla'dan boşalan forvet hattını, Batuhan Karadeniz ile doldurmaya çok yakın. Batuhan konusunda Es-Es ısrarını sürdürürken, Beşiktaş'ın golcü oyuncuyu 6 aylık kiralık göndermesine kesin gözüyle bakılıyor.
Eskişehirspor yurt dışında da transfer girişimlerini sürdürüyor. Kırmızı-siyahlıların Belçika liginde forma giyen bir oyuncunun transferini bitirmeye çok yakın olduğu bildirildi.

el.nino
26.Aralık.2009, 18:13
Ali Turan sezon sonunda gsye gelebilir ama devre arasında gimteyecek kesinlikle sezon sonu olursada bonservissiz gitmeyecek ali turan sözleşme imzalayacak para kazandırıp gidecek

gs'de hemen para verip alıcak sanki.alırsa bedava alır.bedava alamazsa gider yabancıya verir parayı.

Knightmare
26.Aralık.2009, 18:52
Yeniş Şafak'ta Hamit Altıntop'la ilgili bir haber vardı gördünüzmü bilmem :) sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş Hamit'in. Haldun Üstünel 3milyon €verelim satın yoksa sezon sonu bedava alırız demiş :D

RaSenGan
26.Aralık.2009, 19:46
Gündem transfer

Kulübümüzün Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Frank Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda devre arasındaki transfer döneminde bir forvet ile bir savunma oyuncusunu kadrolarına katmaya çalışacaklarını söyledi.

Kulübümüzün Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda devre arasındaki transfer döneminde bir forvet ile bir savunma oyuncusunu kadrolarına katmaya çalışacaklarını söyledi.

Transferin başarılı ismi Üstünel, Rijkaard'la transfer konusunda gerekli ön görüşmeleri yaptıklarını belirterek, "Hocamız Rijkaard, takımda transfer yapılmasını istediği mevkiler konusundaki görüşlerini bize iletti. Takıma kaliteli bir savunma ve forvet oyuncusu alınmasını istedi. Biz de bu yönde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yerli veya yabancı görüştüğümüz bazı oyuncular var. Ligin ikinci yarısının başlama tarihine kadar bu iki transferle takımımızı takviye etmeye çalışacağız." açıklamasını yaptı.

Üstünel, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Harry Kewell'la ilgili henüz bir görüşme yapmadıklarını anlatarak, "Kewell'ın sezon sonuna kadar sözleşmesi devam ediyor. Şu anda bu oyuncu ile görüşmek gündemimizde yok. Ligin ikinci yarısı başladığında Kewell'la oturur konuşuruz. Takımda kalması için her türlü fedakarlığı yaparız. Kewell'ın da çok sevdiği Galatasaray'dan ayrılacağını düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Sarı-Kırmızılı takımda kiralık oynayan ve son iki maçta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin'in kalıp kalmayacağının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını dile getiren Haldun Üstünel, sözlerini şöyle tamamladı: "Caner kaliteli bir isim. Son iki maçta ortaya koyduğu performansla kalitesini gösterdi. Ancak biz günlük performanslardan çok istikrara önem veriyoruz. Sezon sonunda Caner'in genel durumunu değerlendirip takımda kalıp kalmayacağına karar vereceğiz."

Bu arada Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, medyada adı Aslan'la anılan Trabzonsporlu Gökhan Ünal'la ilgilenmediklerini söyledi. Sezgin, "Şu anda gündemimizde Trabzonsporlu Gökhan Ünal yok." ifadesini kullandı.

Kaynak : Zaman

SAİT71
26.Aralık.2009, 20:54
galatasaray gökhanı ne yapacak? Yalan haberdir bence..

Alicanfmfan
26.Aralık.2009, 22:58
İyi de Galatasaray yedek forvet arıyor yani bana kalırsa , Baros'tan daha üstün isimlere yönelinmeyecek daha Gökhan bence uyabilir , Baros gelince kızaga çekilir.

barahir
26.Aralık.2009, 23:08
Önder ayrılmış Fener'den . O da boşta onuda alabilir Galatasaray.

Serdar'a gelince ,keşke gitse ama serdar gs'ye gitmez malesef :)

Boşta derken açıklık getireyim.. Onun da bi bonservis bedeli var.. Almak isteyen olursa belirlenen parayı verir, alır..

Revolution
26.Aralık.2009, 23:13

Emre Belözoğlu'na tapardım ben 5 yaşındayken futbolcu kartları vardı ya hani Emre'yi kaybedince ağlardım gerçek Galatasaraylı olduğuna inanmıştım ama onu sevenlere öyle bi kazık attı ki şimdi etmediğim küfür kalmıyor.. Kimin ne yapacağı belli olmuyor gerçekten.

ozaniel
26.Aralık.2009, 23:13
Yani Önder'in durumu Lincoln'un durumu gibi mi olacak?

nerazzuri
26.Aralık.2009, 23:22
Emre Belözoğlu'na tapardım ben 5 yaşındayken futbolcu kartları vardı ya hani Emre'yi kaybedince ağlardım gerçek Galatasaraylı olduğuna inanmıştım ama onu sevenlere öyle bi kazık attı ki şimdi etmediğim küfür kalmıyor.. Kimin ne yapacağı belli olmuyor gerçekten.
Kazık nedir. Ne kadar saçma bir yorum olmuş amacın nedir açıkcası anlayabilmiş değilim arkadaşım.

Galatasaray'a gelirim deyipte Fenerbahçe ile mi sözleşme imzaladı ? Türkiye'ye dönücem dedi Galatasaray niye zahmet edipte biraz çaba sarfetmedi.

Bu tür yazılar sadece tahrik ediyor, küfürünü içinden edersin olur biter foruma yansıtmaya hiç gerek yok arkadaşım. Bende bir taraftar olarak futbolcumuza laf ettirmem.

Hepsini geçtim ki, kadıköydeki taraftara bakıyorumda. Sizlere ihtiyacı yok Emre'nin.

tarikko
26.Aralık.2009, 23:32
Ediyorsan et niye buraya yazıp milleti tahrik etmeye çalışıyorsun..

BaGa TaRKaN
26.Aralık.2009, 23:35

Yanılmıyorsam Emre Küçükken Futbola Başladığında Fenerin Alt Yapısındaydı Zaten

tarikko
26.Aralık.2009, 23:37
Zeytinburnuspor'un altyapısındaydı..

Lucas Neill
26.Aralık.2009, 23:37

Zeytinburnuda başladı benim bildiğim ordan GS ye geldi.

BaGa TaRKaN
26.Aralık.2009, 23:49
Zeytinburnuspor'un altyapısındaydı..

Zeytinburnuda başladı benim bildiğim ordan GS ye geldi.

Yok Yav:smismileyiw2: Ben Kimle Karıştırdım:icon_eek: Galiba Emre Aşık'la Karıştırdım:D Emre'ler Olunca Hatlar Karıştı:n:

Revolution
26.Aralık.2009, 23:50
Kazık nedir. Ne kadar saçma bir yorum olmuş amacın nedir açıkcası anlayabilmiş değilim arkadaşım.

Galatasaray'a gelirim deyipte Fenerbahçe ile mi sözleşme imzaladı ? Türkiye'ye dönücem dedi Galatasaray niye zahmet edipte biraz çaba sarfetmedi.

Bu tür yazılar sadece tahrik ediyor, küfürünü içinden edersin olur biter foruma yansıtmaya hiç gerek yok arkadaşım. Bende bir taraftar olarak futbolcumuza laf ettirmem.

Hepsini geçtim ki, kadıköydeki taraftara bakıyorumda. Sizlere ihtiyacı yok Emre'nin.

Ediyorsan et niye buraya yazıp milleti tahrik etmeye çalışıyorsun..

Kimseyi tahrik etmeye çalıştığım filan yok o amaçla da yazmadım.. Hiçbir zaman bu forumda kimseyi de tahrik etmeye de çalışmadım yani. Ayrıca ben doğuştan Galatasaraylıyım,bana Avrupa'da Galatasaraylı Emre diyorlar dedikten sonra Fenerbahçe'ye gelip ben doğuştan Fenerbahçeliyim demek bana göre kazıktır. Fenerbahçe taraftarları ne diye üstüne alınıyor anlamış değilim.. Bazı arkadaşlar dediklerimi yanlış anlamışsa da özür dilerim amacım insanları kışkırtmak değil kusura bakmayın..

SAİT71
26.Aralık.2009, 23:51
Emre Galatasaray'da oynarkende tüm takım Fenerli olduğunu biliyormuş zaten.. Futbolda profesyonellik var.. Mesela Servette sizde veya Nobre Rüştü vs. Böyle şeyleri artık kabul edelim.. Yarın bir gün Tuncay Galatasaray'a giderse hiç üzülmem..

Revolution
26.Aralık.2009, 23:52
Yani Önder'in durumu Lincoln'un durumu gibi mi olacak?

Aynen öyle oldu..

nerazzuri
26.Aralık.2009, 23:58
Kimseyi tahrik etmeye çalıştığım filan yok o amaçla da yazmadım.. Hiçbir zaman bu forumda kimseyi de tahrik etmeye de çalışmadım yani. Ayrıca ben doğuştan Galatasaraylıyım,bana Avrupa'da Galatasaraylı Emre diyorlar dedikten sonra Fenerbahçe'ye gelip ben doğuştan Fenerbahçeliyim demek bana göre kazıktır. Fenerbahçe taraftarları ne diye üstüne alınıyor anlamış değilim.. Bazı arkadaşlar dediklerimi yanlış anlamışsa da özür dilerim amacım insanları kışkırtmak değil kusura bakmayın..
Galatasaray'da oynarkende zaten biliniyordu Fenerbahçe'li olduğu.

Revolution
27.Aralık.2009, 00:11
Galatasaray'da oynarkende zaten biliniyordu Fenerbahçe'li olduğu.

Taraftar bilmiyordu ve doğuştan Galatasaraylıyım diye açıklamaları var çok kez.. Neyse konu daha fazla uzamasın kusura bakmayın beyler tekrar.

BaGa TaRKaN
27.Aralık.2009, 00:22
Gökhan Galatasaray'a Gidici Gibi Tek Engel Trabzon Yönetimi ve Şenol Güneşin Kararı.

http://i46.tinypic.com/s5vczp.jpg

KanaKe
27.Aralık.2009, 00:26
Koskoca Hakan Sükür bile acikladi Emre Fenerbahce'li diye.. Siz hala üstüne gidiyorsunuz :) Hakan Sükür'den iyimi bileceksiniz

RaSenGan
27.Aralık.2009, 00:56
Keita'nın kuzenini almışız 17 yaşındaymış.:)

BaGa TaRKaN
27.Aralık.2009, 01:05
Keita'nın kuzenini almışız 17 yaşındaymış.:)

:D:D Yok Yav Hadi Hayırlısı Galatasarayda Kadrolaşmaya Gidiyor Tamamdır:p

Birde Servet Gibi Kuzen Olsa Ne İyi Olur Hiç Defansa Adam Aramaz Gs:zuhaha

Bu Arada Bu Kuzen İnşallah Appiah'ın İlk Hali Gibi Olmaz:D:D Yoksa O da Gittiğinde Yıldız Mıldız Olur Ne me Lazım:D

Alicanfmfan
27.Aralık.2009, 01:08
Tabi kimseye inanmamak lazım , küfür etmeye kimsenin hakkı yok herkes karar verebilir ama karar verirkende çıkıp günler öncesinden laflar demez

Mehmet Topuz ''Dünyaları verseler Fener'de oynamam'' :

Bir çok örnegi var.

nerazzuri
27.Aralık.2009, 01:15
Tabi kimseye inanmamak lazım , küfür etmeye kimsenin hakkı yok herkes karar verebilir ama karar verirkende çıkıp günler öncesinden laflar demez

Mehmet Topuz ''Dünyaları verseler Fener'de oynamam'' :

Bir çok örnegi var.
Topuz ayrı bir olay. Emre'den bahsediyoruz. Ki Emre'nin Fenerbahçeli olduğu apaçık ortada yıllardır :)

Hugo
27.Aralık.2009, 01:20
Ya ne Gökhan Ünal'ı ya..
Onu alana kadar Hasan Kabze'yi falan geri alalım yahu.

Lucas Neill
27.Aralık.2009, 01:20
Topuz ayrı bir olay. Emre'den bahsediyoruz. Ki Emre'nin Fenerbahçeli olduğu apaçık ortada yıllardır :)

İyi yav en büyük fenerli emre stada ismini falan versinler ne kadar uzadı konu transfer hayret yav:D

BaGa TaRKaN
27.Aralık.2009, 01:21

Yoo Hiçbir Farkı Yok Bence İkiside Aynı. İş Menfate Bakar Her Zaman Emreyi Emre Yapan Gs Oldu Fenerbahçeli Olması Önemli Değil.

Topuz'a da Gelince O da Menfat Uğruna Kendisine Doğru Olabilecek Olayı Yaptı Gerçi Menejerinin Ayartmasıyla Oldu Ya Neyse. Futbolda Profesyonellik ve Menfaat Her Zaman Önde Gelir. Onun Dışındakiler Her Zaman Göstermelik Olur.

Addolorato
27.Aralık.2009, 01:22
Konumuz GaLatasaray transfer haberLeri Emre BeLozoglu hangi takımLı degil

Birazdan bu renkte böyle bir yorum gelmeden herkes bıraksa keşke tartışmayı :)

nerazzuri
27.Aralık.2009, 01:25
Burada böyle, Emre üzerinden başka yönlere laf atılacaksa devam ederim. kapatırsanız bende sevinirim.

Addolorato
27.Aralık.2009, 01:26
Valla benim için farketmez ben sadece olacagı söyledim :D

BaGa TaRKaN
27.Aralık.2009, 01:30
Ya Napacağınız Emreyi Topuzu Adamlar Hallerinden Memnun Alan Memnun Satan Memnun:D Takımda Sahaya O An Kim Çıkıyorsa Siz Ona Bakın. Yönetimde Teknik Heyette İstediğini Alır Satar:)

BaGa TaRKaN
27.Aralık.2009, 01:57
Galatasaray Eski Futbol Şubesi Sorumlularından Fatih Gökşen'in AA'ya Verdiği Demeçte "Yeni Transfer Yapılıp Macera Aranılacağına, Lincoln'un Geri Çağırılmasını Önerdi."

Olabilirmi Acaba:D:D

SAİT71
27.Aralık.2009, 02:36
Öyle birşey Galatasaray'ın büyüklüğüne gölge düşürecek bir hareket olur. Lincoln para benim için önemli değil Galatasaraydan aldığım yetiyor dedikten sonra o oyuncuyu kadrona çağırmayı nasıl düşünebilirsin aklım almıyor..

Xipe Totec
27.Aralık.2009, 10:44
Yönetimi her yerde eleştiren eksi yönetici(!) değilmi bu adam.. Yönetimi yermek adına yapmayacakları yok..

Revolution
27.Aralık.2009, 13:04
Bu arada Keita'nın kuzeni kim yahu :D

Ziya38
27.Aralık.2009, 13:06
Galatasaray'da Çağlar Operasyonu!

Hakan Balta’ya kaliteli bir alternatif arayan Galatasaray, Denizlisporlu Çağlar Birinci için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, milli sol beke karşılık, bir miktar paranın yanı sıra, Alparslan’ı bonservisiyle, Aydın’ı kiralık vermeyi teklif etti.

Frank Rijkaard’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Denizlispor’un sol beki Çağlar Birinci’yi kadrosuna katmak üzere.

Hakan Balta’ya alternatif olması için sezon başında CSKA Moskova’dan Caner Erkin’i kiralayan, ancak genç oyuncunun defansif anlamda eksiklerinin bulunması yüzünden yeniden arayışa geçen sarı-kırmızı yönetim, Çağlar’ı renklerine bağlamak için resmen düğmeye bastı. Cim-Bom’un, 25 yaşındaki sol beke karşılık Ege kulübüne para artı takas önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, sezon başında çift taraflı fıtık ameliyatı geçiren ve ilk haftalarda forma giyemeyen Çağlar’ın sağlık raporlarını inceletmek üzere istediği, futbol komitesinin ise Denizli Başkanı Ali İpek’le gizlice masaya oturduğu ifade edildi.

Resmi imzaya çok yakın

Sarı-kırmızılı yönetimin, özellikle geçen sezon ortaya koyduğu performansla milli takıma kadar yükselen Çağlar’a karşılık, Denizlispor’a bir miktar paranın yanı sıra Alparslan’ı bonservisiyle, Aydın’ı ise kiralık olarak teklif ettiği bildirildi.

Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü ve başarılı futbolcunun birkaç gün içinde imza atarak resmen Galatasaraylı olabileceği vurgulandı.

Kaynak: Milliyet

KaPaLı
27.Aralık.2009, 13:47
Eğer alırsa Galatasaray çok yanlış iş yapar. Alparslan'ı kullanmak daha mantıklı.

Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2009, 14:05
Çağlar: Aydın (K) + Alpaslan + para etmez...

RaSenGan
27.Aralık.2009, 14:17
Bu arada Keita'nın kuzeni kim yahu :D

Galatasaray, alt yapısına antrenör Johan Neeskens'in oğlunun ardından Keita'nın kuzenini de kattı. Camara idmanlarda göz dolduruyor.

Galatasaraylı Abdel Kader Keita'nın dayısının oğlu da sarı-kırmızılı kulübe transfer oldu. Fildişi Sahilli yıldızın akrabası olan Camara'nın, A2 Takımı ile idmanlara çıktığı ve performansıyla göz doldurduğu öğrenildi.

Bilindiği gibi yardımcı antrenör Johan Neeskens'in 17 yaşındaki oğlu Armand da Galatasaray altyapısında ter döküyor. Keita, 20 yaşındaki kuzeni için, "Camara'yı öz kardeşim gibi seviyorum. Belki devre arasında Bank Asya 1. Lig takımlarına pişmesi için kiralık verilecek" dedi.

Camara ise, "Galatasaray'da olmaktan gurur duyuyorum" açıklamasını yaptı.

Haber7.com

RaSenGan
27.Aralık.2009, 14:34
"Galatasaray, devre arasında Ali’yi alamaz"

Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ali Turan’la ön sözleşme imzalaması, Kayserispor’u kızdırdı. Sarı kırmızılı kulübün genel menajeri Süleyman Hurma, kaptanlarını devre arasında 500 bin Euro artı Aydın Yılmaz karşılığında renklerine bağlamayı planlayan G.Saray’a rest çekti. Hurma, “Galatasaray, devre arasında Ali’yi alamaz” dedi.

Süleyman Hurma, Hürriyet’e şunları söyledi:

“G.Saray’ın bu yaptığı etik değil. Çünkü Ali Turan, Kayserispor’un sözleşmeli futbolcusudur. G.Saray Kulübü, benim sözleşmeli futbolcumla iznimiz olmadan nasıl görüşebilir? Adı üstünde büyük kulüp. Onlar kendilerine her konuda haklı görürler.

Teklif bile vermediler

G.Saray, Ali için bize teklif vermedi. Ali Turan Kayserispor’un kaptanı. Bu takıma büyük hizmetler verdi. Biz kendisine ‘seninle devre arasında görüşeceğiz’ dedik. O da ‘tamam’ dedi. Anlaşırız ya da anlaşmayız. Bunu kendi bilir. Ancak şunu şöyleyeyim, biz Ali Turan’ı devre arasında bırakmayacağız. Eğer yeni bir anlaşma olmazsa sezon sonunda sözleşmesi bitiyor, o zaman istediği yere gidebilir.”

Mehmet Topuz’un F.Bahçe’ye transferi sonrası Beşiktaş’la yaşadığı krize de değinen ve “İkinci bir Topuz krizi yaşamak istemiyorum” diyen Süleyman Hurma, şöyle devam etti:

Baskı kuramazlar

“Mehmet Topuz konusunda yüzde 100 haklıyız. Buna rağmen İnönü Stadı’nda 95 dakika küfür yedim. Ben, Beşiktaş Kulübü’ne ve taraftarına ne yaptım? Çarşı Grubu’na bir şey mi dedim? Bizim futbolcumuzu kapatan, otelde ayartıp, kaçıran onlar. Haksız olan biz olduk. O yüzden Ali Turan konusunu daha fazla kurcalamasınlar. Bugüne kadar transferlerde bizim istemediğimiz bir şey olmadı. Kimse bize baskı kuramadı, kuramaz da.”

Gökhan’ı ‘G.Saray alamaz’ demişti

Galatasaray, iki yıl önce Gökhan Ünal için benzer bir girişimde bulununca Süleyman Hurma’nın tepkisi sert olmuştu. Hurma, o zaman şunları söylemişti: “Defalarca söyledik, satmayacağız. Bu girişimler sonucu futbolcumuzun kafası karıştı, motivasyonu bozuldu, performansı düştü. Bunun tek sorumlusu G.Saray’dır. Gökhan Ünal’ı satmayacağımız tek kulüp G.Saray’dır. Gökhan Ünal’ı herkes alabilir ama Galatasaray alamaz.”

Babası gitmesini istiyor

Ali Turan’ın Kayserispor ve Erciyesspor’da 6 yıl genel kaptanlık yapan babası Mehmet Turan, “Oğlum kendi kararını verecek yaşta ve olgunlukta” dedi. Baba Turan, şunları söyledi: “Uzun yıllar yöneticilik yaptığım Kayserispor’u küçümsemiyorum her futbolcunun ve her ailenin üç büyüklerde oynaması gibi düşüncesi her zaman vardır. Onun vereceği karara saygı duyarım.”

Kaynak : Hürriyet

MaTRaKaN
27.Aralık.2009, 14:54
Böyle ünsüz isimlerle değilde yine yıldız isimlerle anlaşsak ne manyak olur :)

E.Cartman
27.Aralık.2009, 14:54
Bu transfer olayları çok garip ama Süleyman Hurma böyle dediyse Ali Turan transferi şimdilik(!) yalan olur:D:D bi de bizim medya Alparslanı bi gönderemedi gitti GS'den:n:

Trabzonspor
27.Aralık.2009, 15:37
Bizim yönetimde cale'yi satıp çağları almak istiyotmuş ancak cale için istenilen para verilmiyormuş denizlide 2m€ ıstıomuş çağlar için.

Alicanfmfan
27.Aralık.2009, 23:42
Süleyman Hurma'ya ögretmek lazım futbol bir insan ticareti degil , oyunucunun secimide cok önemli , nasıl Mehmet Topuz'u ameyane bir tabir ile söylersek ''köle'' gibi kullandı , konusmaya devam etsin , Hurma.

Bordo61Mavi
29.Aralık.2009, 06:49
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2786534/Benitez-has-to-try-Arda.html

Cokta guzel yakisir o stada ve formaya ama Liverpoolda para yok nasil olcak bu is :) Babel arti bi 8-9 milyon fena olmas hani

Knightmare
29.Aralık.2009, 11:15
YeniŞafak'ta Boulahrouz'la ilgili haber vardı, ne kadar doğrudur bilemem. Stuttgart 4.5 milyon €istiyormuş, Neeskens falan devreye girmiş öyle yazıyordu gazetede. GS yönetimi teknik heyeti iyi takip ediyor bu oyuncuları, Boulahrouz'da bu sene forma şansı bulamayan takımdan ayrılması muhtemel isimlerden :D

Oghuse
29.Aralık.2009, 11:47
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2786534/Benitez-has-to-try-Arda.html

Cokta guzel yakisir o stada ve formaya ama Liverpoolda para yok nasil olcak bu is :) Babel arti bi 8-9 milyon fena olmas hani

Alttaki yorumlar kısmı bi hayli ilginç.:icon_smile:

Nocna Mora
29.Aralık.2009, 12:31
Arda'yı tanımıyolarrr :D

Bordo61Mavi
29.Aralık.2009, 13:24
Alttaki yorumlar kısmı bi hayli ilginç.:icon_smile:

Burdaki insanlar hep boyle :D 21 senedir ingilteredeyim benden iyi bilemesiniz. Kendi oyuncularini sisiriyolar Arda gibilere
salliolar.

En azindan bi tanesi yazmiski youtube videolarindan bakilirsa Babel+Voronin = Arda. klas bi oyuncuya benziyor diyor

Ayrica sezon basi 9 milyon sterlinlik bi anlasmadan son dakikada caymis Liverpool

Lucas Neill
29.Aralık.2009, 14:21
http://img694.imageshack.us/img694/7743/fotomac3a7hamithaberi1.jpg (http://img694.imageshack.us/i/fotomac3a7hamithaberi1.jpg/)

Haber aynı gün biri kırsal alanda biri şehirde yayınlanan fotomaç gazetesinin görünce yarıldım :D

Suicider
29.Aralık.2009, 14:24
ahahhah bu ne yaa :D :D

E.Cartman
29.Aralık.2009, 22:57
böLgelere göre yaLan atmaya başLamışlar demekki :D:D:D:D:D

SAİT71
29.Aralık.2009, 23:24
Sanırsam daha öncedende bu tür bir resim vardı.. O nedenle alıştık bu şeylere :D

Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2009, 12:53
Aydın Yılmaz konusunda bi bilgisi olan var mı? Benim bildiğim bizim anlaşmak üzere olduğumuz. :)

Alicanfmfan
30.Aralık.2009, 13:51
Ağzından bal damlıyor , Mustafa İnşAllah İnşAllah :D

E.Cartman
30.Aralık.2009, 19:23
Alparslan Başkent'e gitti!
http://www.sporx.com/images/1/29/4795_3355_8746_sondakika003.jpg
Gençlerbirliği, Galatasaray'ın genç oyuncusu Alparslan Erdem'i transfer etti. Ara transfer çalışmalarını sürdüren başkent ekibi, 21 yaşındaki solbek Alparslan Erdem'i 2,5 yıllığına kadrosuna kattı. Genç futbolcu Alparslan, Gençlerbirliği'ne katılmaktan mutlu olduğunu söyledi.

30.12.2009

IcedEarth
30.Aralık.2009, 19:47
Gökhan Ünal için Nonda+Hakan Balta+ para istiyorlarmış :zuhaha

Lucas Neill
30.Aralık.2009, 19:50
Gökhan Ünal için Nonda+Hakan Balta+ para istiyorlarmış :zuhaha

Elano'yu da kiralık verelim hatta bi 3 puan hediye edelim:D

E.Cartman
30.Aralık.2009, 19:56
Elano yetmez hocam Kewell'ı da verelim tam olsun hatta çok ısrar ederlerse bi de Arda'yı veririz tam oLur :D:D:D:D

E.Cartman
30.Aralık.2009, 20:13
Süper yıldızlar

Teknik direktör farkı, dünyaca ünlü futbolcuların Galatasaray’ı tercihinde büyük rol oynuyor. Rijkaard ismi, Cimbom’un transferdeki en büyük kozu!

Galatasaray'ın Hollandalı teknik patronu Frank Rijkaard’ın ismini duyan yabancı yıldızlar Galatasaray’dan başka bir takımı düşünmüyorlar. Bunların başında da, daha yakın bir zamana kadar Beşiktaş ile adı anılan İspanyol Guti geliyor. Real Madrid’in gözden çıkardığı Guti, Türkiye’ye giderse bu ekibin sadece Galatasaray olacağını dile getirince Beşiktaş kulübü Guti ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Paraguaylı Pablo

Paraguay'ın Club Rubio Nu takımında santrfor olarak görev yapan 1987 doğumlu ve 1.92 metre boyundaki genç golcü Pablo Velazquez de Rijkaard sebebiyle Galatasaray’a gelme kararı aldı. 29 maçta 24 golü bulunan Paraguaylı yıldıza verilecek para 3 milyon Euro olarak dile getirildi. Stuttgart’ta forma giyen Fas asıllı Hollandalı defans oyuncusu Khalid Boulahrouz da Rijkaard için Galatasaray’ı seçen yıldızlardan.

Kaynak: Fotospor

Fotospor Belki bu sefer tutturur ne dersiniz:D

SAİT71
31.Aralık.2009, 03:30
Benitez: Arda Turan'ı alabiliriz

http://image.tumspor.com/photos/692254996.jpg

İngiltere'nin güçlü takımlarından Liverpool Teknik Direktörü Rafa Benitez, önemli açıklamalarda bulundu.

Benitez: Arda Turan'ı alabiliriz
İngiltere'nin güçlü takımlarından Liverpool Teknik Direktörü Rafa Benitez, önemli açıklamalarda bulundu. Benitez, son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından yaptığı açıklamada kötü oynayan ya da görevini gereği gibi yerine getirmeyen oyuncuların takımdan gönderilebileceğini söyledi.

The Sun gazetesinin duyurduğu haberde Rafa Benitez, memnun olmadığı oyuncular yerine Arda'yı almak istiyor. Açıklamasında Arda'yı alabileceklerini belirten Benitez'in takımdaki Ryan Babel, Andrea Dossena ve Andriy Voronin'i göndereceği söyleniyor.
Gazetenin haberinde Arda Turan'ın Arsenal tarafından da istendiği ancak ünlü oyuncunun Liverpool'da oynamak istediğine dikkat çekiliyor. The Sun, Liverpool'un Arda için 9 milyon sterlin bonservis ücreti ödeyeceğini de yazdı.
Arda'nın açıklamalarına da yer veren gazete, Arda Turan'ın, "Galatasaray'da görevimi tamamladıktan sonra Avrupa'da bir takıma gitmekten mutluluk duyarım. En çokta köklü bir kulüp olmasından dolayı Liverpool'da oynamak istedim."sözlerine yer verdi.

Cihan

http://www.tumspor.com/haber/20091230/Benitez-Arda-Turani-alabiliriz.php

Lucas Neill
31.Aralık.2009, 12:36
Ali Turan Galatasaray'da!
Kayserispor'un, Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaştığı bildirildi. Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi: ''Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur.Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz.''

31.12.2009

Trabzonspor
31.Aralık.2009, 12:59
Şampiyonluk yarışında olan Kayseri neden çok iyi bir oyuncusunu rakibine satar anlamam.

nerazzuri
31.Aralık.2009, 12:59
Kayserispor, Ali Turan'ı Galatasaray'a verdiğini açıkladı.
125.000 € + a-2 takımından 1 futbolcu.

KaPaLı
31.Aralık.2009, 13:02
Emre Aşık - Emre Güngör - Gökhan Zan - Servet Çetin - Ali Turan. Sağ kanatta oynatacak desem Sabri bu sezon çok iyi performans gösteriyo.

Lucas Neill
31.Aralık.2009, 13:04
Emre Aşık - Emre Güngör - Gökhan Zan - Servet Çetin - Ali Turan. Sağ kanatta oynatacak desem Sabri bu sezon çok iyi performans gösteriyo.

Emre aşık 40'ına kadar oynamıcak sonuçta:D Gökhan Zan'ın Emre Güngör'ün performansı belli.Bence iyi bi yabancı alınabilirse stoper olarak alınacak ya da sezon sonuna bırakılcak.Bu sezon sonu da Servet satılır ve gelen yabancıyla Ali Turan işi götürür.

KaPaLı
31.Aralık.2009, 13:09
Emre Güngör'ün performansı onu Milli takıma çıkarmıştı yanlız. Bu sezon sakatlanmadığı zamanlarda bile adam forma yüzü göremiyo.

Lucas Neill
31.Aralık.2009, 13:18
Emre Güngör'ün performansı onu Milli takıma çıkarmıştı yanlız. Bu sezon sakatlanmadığı zamanlarda bile adam forma yüzü göremiyo.

Hep sakatlanıyo ki 10. 15. dk da oyundan çıkıyor.Düzelse çok sağlam bi stoper ama toparlayamadı kendini fizik olarak.Ali Turan sert oynayan bi oyuncu bu yüzden iyi oldu Emre Aşık'tan başka bu şekilde oynayan stoperimiz yoktu savunmaya sertlik getirir umarım faydalı olur.

PesimiSTyLa
31.Aralık.2009, 13:22
hayırlı olsun. bu sezon üst düzey performans gösteriyordu ali. topla da servet ve gökhandan daha iyi. 125bin de azmış, zaten sözleşmesi bitiyordu. Bir yabancı stoper daha alınacak, gelen duyumlar o yönde. Emre G. satılabilir.

Lucas Neill
31.Aralık.2009, 13:40
Kayserispor ve Galatasaray arasında Ali Turan bilmecesi yaşanıyor. Kayserispor'da Galatasaray'da forma giymek istediği için kadro dışı bırakılan Ali Turan'ın transferindeki son durum hala netlik kazanmadı.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan ve Ali Turan'ı 125 bin Avro ve A2 takımından bir futbolcu karşılığı Galatasaray'a verdiklerini açıklayan Kayserispor Basın Sözcüsü Yüzel Şahin'in açıklamalarına karşın Kayserispor Başkanı Recep Mamur böyle bir transferden haberdar olmadığını söyledi.

Ali Turan'ın Galatasaray'a transfer olduğu yönündeki haberler üzerine Kayserispor Başkanı'nın yönetimi olağanüstü bir toplantıya çağırdığı kaydedildi.

Ali Turan transferindeki tüm ayrıntılar ve son dakika haberler Ntvspor.net'te olacak...

YÜCEL ŞAHİN NE DEMİŞTİ?
Kayserispor'un, Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaştığı bildirildi. Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi: "Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz."

Satmıyoruz Süleyman:D

DenizlispoR
31.Aralık.2009, 14:10
Mehmet Topuz v2 diyorum :zuhaha.

KanaKe
31.Aralık.2009, 14:24
Galatasaray Kayseri ile ugrasmasin bosuna :) Önder'i verelim size :D

PesimiSTyLa
31.Aralık.2009, 14:34
Galatasaray Kayseri ile ugrasmasin bosuna :) Önder'i verelim size :D

Önder sizde kalsın, kazımla falan grup buluşmalarında eksiklik oluşmasın :icon_smile:

Hurma ortalığı kızıştırıyor ama biz benzemeyiz kimseye, 3-4 milyon verecek değiliz. Gelirse iyi transfer olur, gelmezsede başkalarıyla görüşürüz.

Hugo
31.Aralık.2009, 15:29
http://www.kayserispor.org.tr/tur/haberphoto/ali_turan05.jpg

Duyuru
31.12.2009
Takım kaptanımız Ali Turan ve temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerden anladığımıza göre Ali Turan Galatasaray kulübüne gitmek üzere kulübümüzden ayrılmak istemektedir.

Kulübümüz bu durumdaki bir oyuncuyu kamp kadrosunda bulundurmayı uygun görmeyerek Antalya kamp kadrosundan çıkartmıştır.

Artık Ali Turan Galatasaray'da diyebiliriz sanırım :)

Karşılığında A2 oyuncusu verilecek dedi Kayserisporlu yönetici. Emre Çolak veya Serdar Eylik'i vermeyiz inşallah.

E.Cartman
31.Aralık.2009, 15:35
Rijkaard'ın Emre Çolak ve Serdar Eylik'i bırakacağını sanmıyorum Berkin de olmaz büyük ihtimalle:D bir stoper vermiş olabiliriz...

Oghuse
31.Aralık.2009, 15:53
Ali Turan yerine Aydın Toscalı alınsa çok daha makbule geçerdi..

E.Cartman
31.Aralık.2009, 17:17
Transfer yılan hikayesine döndü hep bu basın sözcüsü yüzünden :D:D:D

KaPaLı
31.Aralık.2009, 17:50
Serdar Eylik büyük ihtimalle verilecek olan adam.

E.Cartman
31.Aralık.2009, 17:57
Serdar Eylik büyük ihtimalle verilecek olan adam.

Serdar Eylik verilirse kiralık verilir hocam sanmıyorum Rijkaard'ın bırakacağını...

Sirius Black
31.Aralık.2009, 18:07
Serdar giderse büyük hata olur.

deniz.91
31.Aralık.2009, 18:18
Galatasarayın yine gökhan ünalda yaptığı straftejiyi uygulamaya çalışıyor önce gelip kulüpten istese alide gitmek istediğini kulübe söylese bu iş bitmişti şimdi ama Hurma yine inada bindiyse vermez gsye ha ali turan nereye giderse gitsin kayserispor birşey kaybetmez eren güngör dönüyor takıma zaten

KaPaLı
31.Aralık.2009, 18:20
Galatasaray'ın yaptığı ayıp. Gökhan Ünal için yapmışlardı daha önce 1 sene kullanamamıştı onu Kayserispor. Beşiktaş'ta aynısını Mehmet Topuz için yaptı ama kuluple anlaşan takım aldı oyuncuyu. Şimdi araya Fenerbahçe veya Beşiktaş girse Ali Turan istese Süleyman Hurma ilk sırayı onlara verir.

Hugo
31.Aralık.2009, 18:41
Ya adamın sözleşmesi bitecek zaten sezon sonu. Nesi ayıp?
En kötü imzalar şimdi gelir seneye. Süleyman Hurma inat etse ne olur?

MeMo
31.Aralık.2009, 19:49
Önder sizde kalsın, kazımla falan grup buluşmalarında eksiklik oluşmasın :icon_smile:

Hurma ortalığı kızıştırıyor ama biz benzemeyiz kimseye, 3-4 milyon verecek değiliz. Gelirse iyi transfer olur, gelmezsede başkalarıyla görüşürüz.

Kazım'la her gün haber çıkıyo laf sokmak da serbest olmuş sanırım :)

PesimiSTyLa
31.Aralık.2009, 20:01
nesi ayıpmış? fb gecen sene bekiri nasıl aldı? bosman kuralı deniliyor buna. kuraldan madem hiç haberiniz yok, fm den bilmeniz lazım. sözleşmesi biten oyuncuyla görüşebiliyoruz. troisiyi nasıl aldı ks? oliçi nasıl almıştı bayern? emre b, okan nasıl gitmişti bizden? hepsi bosmanla...

Facx
31.Aralık.2009, 20:12
Alparslan Başkent'e gitti!
http://www.sporx.com/images/1/29/4795_3355_8746_sondakika003.jpg
Gençlerbirliği, Galatasaray'ın genç oyuncusu Alparslan Erdem'i transfer etti. Ara transfer çalışmalarını sürdüren başkent ekibi, 21 yaşındaki solbek Alparslan Erdem'i 2,5 yıllığına kadrosuna kattı. Genç futbolcu Alparslan, Gençlerbirliği'ne katılmaktan mutlu olduğunu söyledi.

30.12.2009

off ya gidip alparslanı veriolar :S bide bedavaysa varya :icon_evil: :icon_mad:

Alicanfmfan
01.Ocak.2010, 04:11
Çok ayıp yaptık valla , Bekir nasıl alındıysa bizde Ali'yi aldık bonservis miktarı bile verdik.

Geçmiş olsun Hurma , futbolcu ''köle'' degildir , kapak olsun :)

Artık SA-T-T-IK diye aviş hazırlatırsın ;)

ozaniel
01.Ocak.2010, 05:05
Yazık oldu Ali Turan'a. Artık yedek kulübesinde bekler. Galatasaray da stoper sıkıntısını hafifletti.

Aydin
01.Ocak.2010, 05:19
Kazım'la her gün haber çıkıyo laf sokmak da serbest olmuş sanırım :)

Laf sokmak değil ki. Ben de istemiyorum gece alemine akan futbolcu. önder, kazımla birlikte ya da kazımsız alemlere akıyordu. bence de fenerde kalsın bize geleceğine.

Oyundan bilmeniz lazım. Sözleşmesi bitimine 6 ay kala, oyuncularla görüşebiliyorsunuz. Bu ayıp değil. Galatasaray bir ayıp yapmışsa bunu Manisasporlu Sezer ve Ufuk olayında yapmıştır. Çünkü onların kontratının bitmesine 1 sene vardı sezon başındayken.

Ali Turan konusunda ayıp falan yok yani.

Alparslan o fizikle sol bekte oynaması için Real Madrid'deki Marcelo'nun tekniğine ve çabukluğuna sahip olması gerekir. Onda da bu potansiyeli gören var mıydı bilmiyorum. Ayrılması kendisi için daha hayırlı olmuş bence.

KaRaBükLü KraL
01.Ocak.2010, 11:37
Çok ayıp yaptık valla , Bekir nasıl alındıysa bizde Ali'yi aldık bonservis miktarı bile verdik.

Geçmiş olsun Hurma , futbolcu ''köle'' degildir , kapak olsun :)

Artık SA-T-T-IK diye aviş hazırlatırsın ;)

Katılıyorum Ayrıca 2 sene önce M.Topuz ve G.Ünal'ı SAT-MI-YO-RUZ diye afiş asmışlardı.Şimdi G.Ünal TS'de M.Topuz FB'de boş laf yani yaptıkları şeyler:D

E.Cartman
01.Ocak.2010, 11:56
Laf sokmak değil ki. Ben de istemiyorum gece alemine akan futbolcu. önder, kazımla birlikte ya da kazımsız alemlere akıyordu. bence de fenerde kalsın bize geleceğine.

Oyundan bilmeniz lazım. Sözleşmesi bitimine 6 ay kala, oyuncularla görüşebiliyorsunuz. Bu ayıp değil. Galatasaray bir ayıp yapmışsa bunu Manisasporlu Sezer ve Ufuk olayında yapmıştır. Çünkü onların kontratının bitmesine 1 sene vardı sezon başındayken.

Alparslan o fizikle sol bekte oynaması için Real Madrid'deki Marcelo'nun tekniğine ve çabukluğuna sahip olması gerekir. Onda da bu potansiyeli gören var mıydı bilmiyorum. Ayrılması kendisi için daha hayırlı olmuş bence.

Aynen katılıyorum abi oyunda yapınca değil burda mı ayıp hem GS istese sezon sonunu bekler para da vermezdi para + oyuncu verdik bide

E.Cartman
01.Ocak.2010, 12:16
Ali resti gördü!

NEVZAT DİNDAR
1.1.2010
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/12/31/fft17_mf472440.Jpeg
Galatasaray’ı istediği için Kayseri’de kadro dışı kalan başarılı futbolcu, sezon sonunu bekleyerek bedelsiz gelecek. Aslan, yıllık 600 bin TL alan Ali Turan’a 3 yılda 4 milyon TL verecek

Galatasaray ile Kayserispor arasındaki Ali Turan restleşmesi, taktik savaşına döndü. Cim-Bom, Ali Turan’ın, Kayseri tarafından kadro dışı bırakılması üzerine, “bekle, gör” politikasına geçti.
Başarılı futbolcunun Galatasaray’a gelmek istemesini koz olarak kullanan sarı-kırmızılılar, Kayserispor tarafından Futbol Federasyonu’na şikayet edilmeleri halinde, “Ali Turan bizde oynamak istiyor. Transfer önerisi de bu oyuncunun menajerinden geldi” savunmasını yapacak.
Cim-Bom ile iki ay önce sözleşme imzaladığını öğrenen ve harekete geçen Kayserispor’la sözleşme yenilemeye yanaşmayan Ali Turan gerekirse sezon sonunu bekleyerek bedelsiz olarak Galatasaray’a gelecek. Tecrübeli oyuncunun menajeri Özcan Üstüntaş da bu gelişmeyi doğruladı.
Bu arada Ali Turan’ın, Galatasaray’a gelmesi halinde yıllık ücretini 2’ye katlayacağı ortaya çıktı. Kayserispor’dan yıllık 600 bin TL alan 26 yaşındaki oyuncuya, Cim-Bom’un üç yıllık sözleşme karşılığında 4 milyon TL (yıllık 1 milyon 300 bin TL) önerdiği bildirildi.
Öte yandan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ali Turan’la gizlice anlaştıkları iddiaları için, “Böyle bir şey söz konusu değil” dedi.

Açıklama komedisi!
Kayserispor cephesinden, Ali Turan’la ilgili dün üst üste yapılan ve birbiriyle tamamen aksi yönde olan açıklamalar, “pes” dedirtti. İlk açıklama Asbaşkan Şaban Miraboğlu’ndan geldi. Miraboğlu, Galatasaray’a gitmek isteyen Ali Turan’ın kadro dışı bırakıldığını söyledi. Bu açıklamadan 10 dakika sonra Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Ali için kulüplerin anlaştığını bildirdi. Şahin, “125 bin euro ve A2 takımından bir oyuncu karşılığında anlaştık. Galatasaray etik kurallara uymuştur” diyerek herkesi şoke etti. Şahin’in sözleri ardından zor durumda kalan Kayserispor’un internet sitesine Galatasaray’la anlaşma yapılmadığı ve Ali’nin kadro dışı olduğu açıklaması konuldu.

IcedEarth
01.Ocak.2010, 12:41
Bu kadar yüksek maaşla ve sene sonunda gelecekse ben istemiyorum Ali Turan filan. Gitsinler adam gibi yabancı stoper alsınlar Servet'in yanına illa alacaklarsa. Coloccini ikinci ligde, gidin alın çok mu zor ya...

Alicanfmfan
01.Ocak.2010, 15:17
Milliyete inanmayın yahu..

Aydin
01.Ocak.2010, 16:23
http://img694.imageshack.us/img694/7743/fotomac3a7hamithaberi1.jpg (http://img694.imageshack.us/i/fotomac3a7hamithaberi1.jpg/)

Haber aynı gün biri kırsal alanda biri şehirde yayınlanan fotomaç gazetesinin görünce yarıldım :D

Bu resmi yeni gördüm. Gazeteler genellikle 2 baskı yaparlar. Taşra baskısı ve şehir baskısı diye. Taşra baskısı matbaaya daha önce gönderildiğinden dolayı tampon haber yaparlar. Yani fazla önemi olmayan bir şeyi manşet olarak yaparlar. Fotomaç için her türlü yalan haber girdiklerinden dolayı başlığı "Hamit geldi" yapsalarmış da olurmuş yani.

E.Cartman
01.Ocak.2010, 21:15
Noel Baba'dan yeni yıl hediyeleri
2010'a Paris'te giren transfer sihirbazı Haldun Üstünel bu akşam Madrid'e geçiyor, ilk hedef Ujfalusi. Ancak genç yöneticinin, asıl bombayı sır gibi sakladığı öğrenildi.
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm828828.jpg
Transfer harekâtına hız veren Galatasaray’da, Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel yılbaşı tatilini geçirmek üzere Fransa’ya gitmişti. 2010’a Paris’te giren genç yönetici, operasyona hız vermek için bu akşam Madrid’e geçecek. Hiçbir transfer dönemini boş geçmeyen ve Sarı-Kırmızılı kulübe yıldız yağdıran Üstünel’in ilk hedefi, Atletico Madrid forması giyen Tomas Ujfalusi.

Baros ikna edecek
Bir taraftan Milan Baros’un da ikna etmeye çalıştığı Çek stoperin bonservis bedelini düşürmek isteyen Haldun Üstünel, Madrid’in idarecileriyle masaya oturacak. Tarafların anlaşma sağlaması halinde Ujfalusi’nin Antalya kampına yetiştirilmesi hedefleniyor. Galatasaray bu transferi maksimum 2.5 milyon Euro’ya bitirmenin hesapları içinde.

Sadece 3 kişi biliyor
Buna karşın Üstünel’in çok konuşulacak bir transferin daha peşinde olduğu, ancak bu ismin sır gibi saklandığı öğrenildi. Genç yöneticinin konuyla ilgili olarak sadece Başkan Adnan Polat ve teknik direktör Frank Rijkaard’la temas halinde olduğu bildirildi. Transferde önümüzdeki günlerde net adımlar atılması planlanıyor.

Kaynak: Fanatik

E.Cartman
01.Ocak.2010, 21:57
Lafa transferle girelim;
Galatasaray dünya kazan o kepçe oyuncu arıyor…
Hem keseye hem takıma uyacak oyuncu peşindeler…
Tekrar tekrar yazıyorum; forvet istemez!... Ali Turan uyar, orta alana da bir itici güç gelirse iş biter. Altın goller için altın topa değecek ayaklar da ‘Altıntop’lardan olmalı…
Bu kadar ipucu yeter!

Galatasaray yönetimiyle yakın ilişkiler içinde olduğunu bildiğim Osman Tanburacı'nın sporxde yazdığı son yazıdan bir kısım transfer haberi verdi bize sanki :D:D
http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/7831

SAİT71
01.Ocak.2010, 23:44
Bence Gs alabilirse Hamit i süper olur.. En azından kiralayabilirse... Halil altıntopu beğenmiyorum ben...

E.Cartman
02.Ocak.2010, 00:01
Bence Gs alabilirse Hamit i süper olur.. En azından kiralayabilirse... Halil altıntopu beğenmiyorum ben...

Ben Halil'inde gelmesini isterim açıkçası hiçbir şey olmasa bile en azından o bölgeye rekabet getirir

Revolution
02.Ocak.2010, 12:16
Ben Halil'inde gelmesini isterim açıkçası hiçbir şey olmasa bile en azından o bölgeye rekabet getirir

Katılıyorum Halil o bölgede değişilmez bir alternatif olacaktır.

tarikko
02.Ocak.2010, 15:11
Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.

Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, “ kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi” diye konuştu.

Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

Sporx

Homer J.S
02.Ocak.2010, 15:22
Bu ne yahu..

uAburak89
02.Ocak.2010, 16:38
Acınası bir adamın saçma sapan sözleri...

deniz.91
02.Ocak.2010, 16:42
Galatasaray tipik yerli oyuncu alma taktiğini uygulamaya devam ediyor.Daha önce Gökhan Ünalda, Sezer Öztürkte vs olduğu gibi.Ama kayseri yine her zamanki tavrını sürdürecek gibi.Bence bu transferin devre arası gerçekleşme ihtimalı 0a indi gibi kayseri başka bir kulüp bulupta satarsa aliyi başka takıma gider yoksa sezon sonuna kadar paf takımla çalışır ondan sonra istediği takıma giderki ikinci seçenekte olmayacak gibi hurma para kazanmadan yollamaz.

Bu arada yöneticimizin yaptığı açıklama saçma olmuş yanlış hareketini düzeltme çabası içinde sanırım

Suicider
02.Ocak.2010, 17:06
Yücel Şahin kendi klübü ve kayseri halkıyla dalga geçiyor farkında değil galiba

E.Cartman
02.Ocak.2010, 20:45
Galatasaray'la dalga geçmek ne demektir Ali Turan'ın performansı düşerse tek sorumlusu Yücel Şahin'dir kimse GS'ye bakmasın nasıl bir açıklamadır ve nasıl bir düşüncedir ki kendini Galatasaray gibi bir kulüple dalga geçecek seviyede ve üstünlükte görmek bu sadece GS'ye değil başka takımların başına da gelebilirdi biri bu adama öğretmeli bence görevlerini...

Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2010, 23:47
Galatasaray'la dalga geçmek ne demektir Ali Turan'ın performansı düşerse tek sorumlusu Yücel Şahin'dir kimse GS'ye bakmasın nasıl bir açıklamadır ve nasıl bir düşüncedir ki kendini Galatasaray gibi bir kulüple dalga geçecek seviyede ve üstünlükte görmek bu sadece GS'ye değil başka takımların başına da gelebilirdi biri bu adama öğretmeli bence görevlerini...

Ben küstahlığını beğendim. Artık Anadolu takımları direk pes etmiyo. Dişini gösteriyo. Bu da tabi sizlerin canını sıkıyo. Son derece normal ama işe birde onların penceresinden bakabilin.;) Tamam açıklama son derece amatörce ama bunu diyebilme cesaretinin oluşması çok iyi...

ForCimbom
03.Ocak.2010, 00:44
Ben küstahlığını beğendim. Artık Anadolu takımları direk pes etmiyo. Dişini gösteriyo. Bu da tabi sizlerin canını sıkıyo. Son derece normal ama işe birde onların penceresinden bakabilin.;) Tamam açıklama son derece amatörce ama bunu diyebilme cesaretinin oluşması çok iyi...

garip bir düşünce. bu kuru cesaretin kime ne faydası olacak ki? kime niye dişini gösteriyor olsun? resmen kendi saçmalığını son derece rezilce sıvamaya çalışıyor. nesi cesaret? cesaret olsa neye yarar?

Alicanfmfan
03.Ocak.2010, 01:00
Kiminle dalga geçtiginin farkına var önce koskaca asırlık bir futbol kulübü ukalaca ve terbiyesizce dalga geçtim diyorsun ama Galatasaray seninle bir dalga geçer farkında olmazsın , saygıdan ve seviyeden herşeyden yoksun herif...

Revolution
03.Ocak.2010, 01:13
Ali Turan Ankaragücü yolunda
Kayserispor menajeri Süleyman Hurma, Ali Turan’ın transferi için Ankaragücü ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.
NTV Spor
Güncelleme: 23:41 TSİ 02 Ocak. 2010 Cumartesi

ANTALYA - Galatasaray’a transferi gerçekleşmeyen Ali Turan, Ankaragücü yolunda.

Kayserispor yönetimi tarafından Antalya kampına götürülmemesinin ardından menajer Süleyman Hurma, Antalya kampında NTV Spor muhabiri Özgür Buzbaş’a, Ali Turan’ın Ankaragücü’ne transferi için prensipte anlaştıklarını açıkladı.

Menajer Süleyman Hurma, "Ali Turan bizim kaptanımızdır, ancak kafasında transferi düşünen bir kişinin kampta sağlıklı çalışamayacağını düşünerek kendisini Kayseri’de bıraktık. Ali Turan cezalı değil. Bu yaşanan gelişmeler sonrasında Kayserispor yönetimi olarak tavrımızı çok açıkça ortaya koyduk. İşlerin bu noktaya gelmesini biz istemezdik. Başkanımız, Ali Turan’ın transferi için Ankaragücü ile yaptığı görüşmeler sonrasında prensipte anlaştı. Kendilerine transferin gerçekleşmesi için salı gününe kadar süre verdik" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de ifade eden Hurma, “Takip ettiğimiz genç oyuncular var onları kadromuza dahil edeceğiz. Orta sahaya da yabancı bir transferimiz gerçekleşecek” diye konuştu.

Bu sefer de Ali Turan Ankaragücü'ne gitmez sezon sonu bize gelir..

Revolution
03.Ocak.2010, 01:16
Galatasaray'da transfer harekatı
Galatasaray transferde rotasını Gençlerbirliği'ne çevirdi. Sarı-kırmzılı yönetim, Kayserispor'un Ali Turan'ın transferini engellemesiyle Başkent ekbinde forma giyen Orhan Şam ve Aykut Demir için harekete geçti.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:57 TSİ 02 Ocak. 2010 Cumartesi

İSTANBUL - 4 ocak pazartesi başlayacak transfer dönemi öncesinde savunma oyuncusu arayışlarını sürdüren Galatasaray, Gençlerbirliği'nden Orhan Şam ve Aykut Demir için harekete geçti.

Galatasaray, Ali Turan'la anlaşmaya varmasına rağmen Kayserispor yönetiminin sorun çıkarması üzerine savunma için yerli oyuncu arayışlarına hız verdi. Transferde önceliği savunmaya veren Galatasaray, özellikle Hollanda doğumlu Aykut'un transferine büyük önem veriyor. Ümit milli takımının da formasını giyen Aykut, stoper ve sağ bek olarak görev yapabiliyor.

Sarı-kırmızılılar'ın Aykut'a alternatif olarak Orhan Şam'ı düşünüyor. Gençlerbirliği'nin başarılı stoperinin transferi için geçen sezon da devreye giren Galatasaray, 23 yaşındaki Orhan Şam için Başkent ekibine teklifte bulunacak.

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'nden kadrosuna katmak istediği bir diğer isim ise golcü Mustafa Pekmetek. Milan Baros'un sakatlığıyla sezonun ilk bölümünde golcü sıkıntısı yaşayan Galatasaray, Rijkaard'ın raporu doğrultusunda Mustafa Pektemek için Başkent ekibine teklif götürecek.

Sarı-kırmızılılar'ın hedefi bu üç isimden en az ikisini kadrosuna dahil etmek. Galatasaray, Başkent ekibine üç isim için Aydın, Serkan Çalık ve Serkan Kurtuluş'u önerecek.

Galatasaray'dan son olarak Alparslan Erdem, Gençlerbirliği ile anlaşmaya varmıştı.

Transferde bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray, ikinci yarı hazırlıkları için İstanbul'da toplanacak. Pazartesi günü Antalya'ya gidecek sarı-kırmızılar'da yabancı oyuncuların takıma ne zaman katılacağı merak ediliyor.

Teknik heyet, tatilini ülkelerinde geçiren, Elano, Leo Franco ve Kewell'ın 3 ocak'ta İstanbul'da bulunmaları için uyarıda bulunmuştu.

Aşk-ı Şehir
03.Ocak.2010, 01:38
garip bir düşünce. bu kuru cesaretin kime ne faydası olacak ki? kime niye dişini gösteriyor olsun? resmen kendi saçmalığını son derece rezilce sıvamaya çalışıyor. nesi cesaret? cesaret olsa neye yarar?

Fenerbahçe gelse Arda ile anlaşsa. Sonra Arda gidip yönetime ve teknik heyete ben Fenerbahçe ile anlaştım beni yollayın dese. Sizin tavrınız ne olur? (Arda gitmez diye bir cevap beklemiyorum ;))

gerrrard
03.Ocak.2010, 01:44
Fenerbahçe gelse Arda ile anlaşsa. Sonra Arda gidip yönetime ve teknik heyete ben Fenerbahçe ile anlaştım beni yollayın dese. Sizin tavrınız ne olur? (Arda gitmez diye bir cevap beklemiyorum ;))

Bunun konuyla nasıl bir bağlantısı var

Aşk-ı Şehir
03.Ocak.2010, 01:46
Bunun konuyla nasıl bir bağlantısı var

Nasıl ne alakası var yahu? Ben mi gidip anlaştım Ali Turan'la?

scar face
03.Ocak.2010, 01:56
Gsye pişer,Ankaragücü yer :)

hayırlısı olsun Ali Turan için.

IcedEarth
03.Ocak.2010, 02:04
Mustafa bu adamın sözleşmesinde son 6 ay değil mi? Bosman kuralları çok açık, artık istediğimiz zaman kulübüne danışmadan görüşebiliriz kendisiyle, sözleşmesi bittiği anda da gelir. Ama ben istemiyorum açıkçası kendisini, O mevkiide kendisinden daha iyi isimler var. Bence bir tane hakkımız da varken yabancı stoper getirmeliyiz. Türkiye'de maalesef stoper fazla yetişmiyor, yetişenlerin en iyileri de zaten bizde şu anda.

PesimiSTyLa
03.Ocak.2010, 02:17

şu 6 aydan az mevzusu neden inatla görmezden gelinip ezbere konuşuluyor?
fmden de mi bilmiyoruz yahu? emre b, okan bizden nasıl gitti intere?

uefa böyle bir hak vermiş, gidip aliyle anlaştık. "sezon sonu bedavaya gideceğim, izin verin şimdi gideyim." şimdi gelse bir miktar para, muhtemelen oyuncu da verilecekti. ne var şimdi bunda ?

ks de kendi bilir, satmasın; 6 ay pafa atsın adamı. onu mal gibi görüp öyle davransın. yasal olarak oyuncuyla anlaşan bizim yaptığımız etik değil; topçuya mal gözüyle bakmak etik bu ülkede.

alinin gelmesini istiyordum ama tüm bu olanlardan sonra umarım a.gücü'ne gider. ks ile de umarım transfer hukukumuz olmaz bundan sonra.

Cengo
03.Ocak.2010, 02:28
Mustafa bu adamın sözleşmesinde son 6 ay değil mi? Bosman kuralları çok açık, artık istediğimiz zaman kulübüne danışmadan görüşebiliriz kendisiyle, sözleşmesi bittiği anda da gelir. Ama ben istemiyorum açıkçası kendisini, O mevkiide kendisinden daha iyi isimler var. Bence bir tane hakkımız da varken yabancı stoper getirmeliyiz. Türkiye'de maalesef stoper fazla yetişmiyor, yetişenlerin en iyileri de zaten bizde şu anda.

Kural der ki 6 aydan az sözleşmesi olan oyuncu ile görüşmek serbesttir.Bu konuda eleştirilmesi oldukça abes olur zaten ki Kayserispor'un amacı oldu bittiye getirip üstünü kapatmak.Zira Galatasaray'dan alacağından bir miktar daha fazlasını (örn: 300k) ve özellikle de Ankaragücü'nün elindeki fazla fazla futbolculardan 2şer-3er toplamak istiyorlar sanırım.Bu zihniyet pek hoş değil ama oyuncu gitmek isterse de yapılabilecek bir şey olmaz en nihayetinde.

Türk takımları tüccar zihniyetinden pek kurtulamaz, dolayısı ile Anadolu'dan şampiyon çıkmaması doğal.

İki dip not, Yücel Şahin o şekilde bir açıklama yapmadığını söyledi.Gençlerbirliği menajeri de 2 oyuncu için bize gelen bir teklif yok dedi.

Lucas Neill
03.Ocak.2010, 03:50
Kayseri baktı Fb'den Bjk'den ses yok Ankaragücünü kattı araya fiyat arttırmak için:) Hala etik değil diyen arklar Fm oynamıyo galiba daha ne kadar anlatacak burdaki herkes bunu size..

Aydin
03.Ocak.2010, 04:34
Etik değil diyen arkadaşlar için bir önceki sayfadaki mesajımı tekrar yazayım:

Kulübü ne kadar Ankaragücü ile anlaşırsa anlaşsın, oyuncu gitmek istemiyorum dedikten sonra satamazlar.

Süleyman Hurma "İlk defa bu kadar büyük bir fırsat yakaladım" dediğini söylemişti Ali Turan'ın. Ali Turan gerçekten böyle düşünüyorsa gitmeyi reddeder ve sözleşmesinin bitmesini bekler.

Kayserispor Mehmet Topuz konusunda doğru yaptı. Ama Ali Turan konusunda yanlış yapıyor. Elbette para kazanmak isteyip Ankaragücü ile anlaşmları doğal. Ama kalkıp da Ali Turan'ı ayartıyorsunuz diyemezler. Kızacaklarsa Uefa'ya Fifa'ya kızmalılar böyle bir kural olduğundan dolayı.

Yaygara çıkartmaya çalışıyor gibiler. Bunu yiyeceğimizi sanmıyorum.

Biz de kalkıp o zaman Kewell'ı isteyen Fulham, Zenit vs. gibi takımlara çamur atalım o zaman. Hatta fotomaçın haberlerine inanıp, Fenerbahçe'ye de çamur atalım. Onlar da Kewell'ı istiyormuş.

KaPaLı
03.Ocak.2010, 09:32
Hadi Ahmet Gökçek bastırr :D Sende git Ali Turan'la görüş alalım Ali'yi :n:

Bu ne yahu. Her transferi olay bu Kayseri'nin.

Hugo
03.Ocak.2010, 11:01
Gençlerbirliği menajeri de 2 oyuncu için bize gelen bir teklif yok dedi.

İlhan Cavcav Orhan'ı Galatasaray istiyor ama vermeyeceğiz demişti geçen gün.

E.Cartman
03.Ocak.2010, 13:06
yav Ali Turan mevzusunda bence de gayet etiğe uyan bir mevzu GS bunu daha öncede yaptı Kewell'la ve Leo Franco'yla sözleşmelerinin bitimine 6 ay kala anlaşıldı ama medya da çıkmadı sezon sonu geldiler...

Sirius Black
03.Ocak.2010, 14:42
Bu ne yahu. Her transferi olay bu Kayseri'nin.

İşte bakılması gereken en önemli noktalardan biri. Katılıyorum İsot Abi.

Revolution
03.Ocak.2010, 15:06
"Sarı-kırmızı, sarı-lacivert arasında!"

Galatasaray'ın, Kayserispor'dan transfer etmek için büyük çaba gösterdiği Ali Turan transferinde, Ankaragücü'nün devreye girmesi tüm işleri karıştırdı. Süleyman Hurma'nın Ankaragücü ile prensipte anlaştık açıklaması üzerine editörümüz Hilmi Sever, Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven ile görüştü. Ankaragücü Kongresi'nde bulunan ve önemli açıklamalarda bulunan Ender Yurtgüven, Ali Turan için Kayserispor'la her konuda anlaştıklarını, oyuncu ve menajeriyle de görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Kayserispor açısından bir sıkıntıları olmadığını ve bonservis bedeli konusunda anlaştıklarını açıklayan Yurtgüven, Ali Turan'ı ikna etmek için yeniden konuşacaklarını belirtti.
Bu transferin takas ile değil, bonservis ücreti karşılığında olacağını söyleyen Yurtgüven, Ali Turan'ı kadrolarına katmayı çok arzuladıklarını ifade etti.
Yurtgüven, Ali Turan'ın 'Galatasaray'a verilmiş bir sözüm var ve şu an için Galatasaray'da oynamayı düşünüyorum." dediğini ve kulübüye anlaştıkları oyuncuyu Ankara'ya getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Haber: Hilmi SEVER

Açıkçası ben Ali Turan'ın gelmesini istiyorum Servet'ten ve Emre Aşık'tan şey öğrenir kendini geliştirir çok iyi bir alternatif olur hatta Gökhan Zan yerine her türlü oynar.

Suicider
04.Ocak.2010, 23:49
G.Saray ile G.Birliği anlaştı

Gençlerbirliği, devre arası transferde girişimlerini sürdürürken, Galatasaray Kulübü ile Serkan Çalık konusunda anlaşma sağladı. Her iki kulübün şartlarda anlaşmasına karşın, sarı-kırmızılı oyuncuyla ücret konusunda pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, sözkonusu transfer konusunda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuyla fiyat konusunda aralarında ''uçurum'' bulunduğunu belirterek, ''Biz kulübüyle bonservisi için 150 bin avroya anlaştık. Serkan'ın Yunanlı menajerinin bize son teklifi sadece futbolcu için 250 bin avro oldu. Bu rakam Gençlerbirliği için çok büyük. Serkan'ın bir de sakatlık problemi var, ancak kendisi 2,5 aydır normal idmanlarına devam ediyor. Yine de anlaşma öncesinde sağlık kontrolleri yapılacak. Görüşmelerimiz sürüyor'' diye konuştu.

KanaKe
05.Ocak.2010, 01:05
250 bin avro Serkan icin gayet normal.. Ilhan Cavcav icin cerez parasi :)

KaPaLı
05.Ocak.2010, 09:28
Serkan Kurtuluş sanmıştım ilk duyduğumda. 1 yıl top oynamamış adam için iyi para

KaPaLı
05.Ocak.2010, 12:07
Galatasaray, Almanya Bundesliga Ligi takımlarından Wolfsburg'un Portekizli stoperi Ricardo Costa'yı renklerine bağladı.

Gökhan Zan'ın sakatlanmasından sonra stoper mevkiinde sorun yaşanan sarı-kırmızılı takım çözümü Almanya'da buldu.

Galatasaray, Wolfsburg'un 29 yaşındaki Portekizli stoperi Ricardo Costa'yı transfer etti.

DHA

KanaKe
05.Ocak.2010, 12:12
Fena oyuncu degil fakat Galatasaray'in defansina cözüm olacagini sanmiyorum.

SAİT71
05.Ocak.2010, 12:24
RICARDO COSTA KİMDİR?

Tam adı Ricardo Miguel Moreira da Costa olan 1981 doğumlu 29 yaşındaki Portekizli futbolcu Almanya Bundesliga'da top koşturuyor.
Ricardo Costa alt yapıdan çıktığı Portekiz'in Porto takımında 2001'den 2007'ye kadar 75 maçta forma giydikten sonra Alman ekibi Wolfsburg'a transfer oldu. 183 cm boyunda olan Costa defansın göbeğinde görev yapıyor.

Hayırlı olsun..

PesimiSTyLa
05.Ocak.2010, 14:13
Aradığımız adam mı değil mi bilmiyorum.
Tek sevindirici nokta Lincoln ile takas edilmeye çalışıldığı. Kesinleşen birşey yok henüz.

hakan769
05.Ocak.2010, 14:37
Resmi site duyurmadi daha haberi

el.nino
05.Ocak.2010, 15:42
Ricardo Costa-Lincoln takası oluyormuş sanırım.Kesin anlaşılmış futbolcuyla.

gerrrard
05.Ocak.2010, 15:53
Biri fm profilini koyabilir mi?

Revolution
05.Ocak.2010, 15:57
Transfer tam bir kapalı kutu. Umarım başarılı olur hayırlı olsun.

Ziya38
05.Ocak.2010, 15:59
Biri fm profilini koyabilir mi?

http://i47.tinypic.com/2hs7ko7.jpg

Revolution
05.Ocak.2010, 16:01
Fm profiline göre aradığımız adam değil gibi yani yine Servet tarzında bir oyuncu.

KaPaLı
05.Ocak.2010, 16:14
Dün akşam WFL'yle kariyer açtım daha :D

Bu adamı oynattım defansı öne çıkarmadığmdanmıdır nedir iyi oynadı bende

Facx
05.Ocak.2010, 16:54
meira hiç gitmemeliydi o yüzden

Sirius Black
05.Ocak.2010, 17:56
Transfer kesinleşti mi?

Homer J.S
05.Ocak.2010, 18:35
Hala resmi sitede haber yok.

MaTRaKaN
05.Ocak.2010, 19:20
Costa Alman gazetesine Gs ile görüşüyorum demiş.

Suicider
05.Ocak.2010, 19:41
Bu Ali Turan İle İlgili Kayseri Klübü Şikayet Etmiş Gs yi Benim Anlamadığım Fm de Klübü İle Görüşmeden Oyuncu İle Görüşebiliyoruz Sözleşmesinin Bitimine 6 Ay Kala, Geçen Sene Fener Bekir Olayıda Böyle Olmuştu Biz mi Yanlış Biliyoruz Yöneticiler mi Bilmiyor?

KaF KeF
06.Ocak.2010, 17:49
Costa, Valencia'yı tercih etti

500 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında Kulübü Wolfsburg ile anlaşılan ve kendisinden de sözlü olarak "Evet" cevabı alınan Portekizli oyuncu son anda Valencia'yı tercih etti.

DHA'nın 6 Ocak 2010 tarihli haberine göre; sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan 28 yaşındaki Portekiz milli takım oyuncusu Ricardo Costa için 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Alman kulübü ile anlaşan Yönetici Haldun Üstünel, bugün de bu oyuncunun menajeri ile masaya oturdu. İmzaların atılması beklenirken, son anda Valencia'nın devreye girmesi işi bozdu. Üstünel, Paris'ten Wolfsburg'a geçerek buluştuğu menajerlere 1 yılı opsiyon olmak üzere toplam 2.5 yıllık sözleşme önerdi. Bu süreyi az bulan ve daha uzun bir gelecek sağlamak isteyen Costa'nın Valencia'nın 3.5 yıllık kontrat isteğine sıcak baktığı ve tercihini de Portekiz'e sınır ülke İspanya'dan yana kullanmak istediği belirtildi. Bir yandan futbolcuya verilecek ücretin hesabını yapan bir yandan da yine bir Portekizli olan eski futbolcusu Meira örneğinde olduğu gibi Costa'nın da uyum sorunu yaşayabileceğini düşünen Üstünel bu kez eli boş dönmüş oldu.

06.01.2010

Kaynak : DHA

PesimiSTyLa
06.Ocak.2010, 18:00
Basın acayip. Kendi kendilerine costa'yı bize yolladılar, şimdi de costa şoku diyorlar :icon_smile: Adnan Sezgin yalanlamıştı adamı zaten, bundan sonra adının bizimle yazılamayacağına sevindim.

MaTRaKaN
06.Ocak.2010, 19:33
Biz zaten daha iyisine lâyıkız :D Costa kimmiş :n: (Kedi ciğer misali :zuhaha)

el.nino
06.Ocak.2010, 19:41
Köln'den Geromel'i alsınlar.:DGerçekten Lugano'dan iyi.

KanaKe
06.Ocak.2010, 19:51
Galatasaray Costa'yi isteseydi alirdi bence.. öyle alinamayacak bir oyuncu degil :) baska isimlere yöneldiler anlasilan..

E.Cartman
06.Ocak.2010, 21:44
Bize Costa'yı zaten medya getirmedi mi:D:D baktılar iş yok geri götürdüler:zuhaha

KaRaBükLü KraL
06.Ocak.2010, 21:48
Bize Costa'yı zaten medya getirmedi mi:D:D baktılar iş yok geri götürdüler:zuhaha
Katılıyorum.Birsürü reklam yaptılar Ricardo Costa falan:DŞimdi de utanmadan şok diyolar:D

BeeTLeJuiCe
06.Ocak.2010, 22:29
Köln'den Geromel'i alsınlar.:DGerçekten Lugano'dan iyi.

Geromal süper defans, Ama Galatasaray'a yar etmezler onu. Gidecek olursa Avrupa'nın büyük takımlarından biri kapar. Sene başında Fener'de ilgilendi, sonra baktılar olmuyor, Lugano ile anlaşıldı.

nannar
06.Ocak.2010, 23:06
Medyanın balonlarını konuşup boşa ağız yormayalım bence...yine ters köşe yapar haldun üstünel... bence sessizce beklemeliyiz :)

Revolution
07.Ocak.2010, 17:11
Oh içim rahatladı Costa'nın gelmeyişiyle ayaklarına daha hakim bir stoper almalıyız topu oyuna uzun toplarla da sokabilen..

Suicider
07.Ocak.2010, 17:17
"Sercan için en ciddi teklif Galatasaray'dan"

Bursaspor'un, transfer döneminde adı sıklıkla anılan forvet oyuncusu Sercan Yıldırım'ın menajeri Metin Korkmaz, genç futbolcu için bütün takımlardan teklif geldiğini ama şu anda en ciddi teklifin sahibinin Galatasaray olduğunu bildirdi.

Sercan Yıldırım'ın vefat eden dedesi Tahir Yıldırım'ın cenaze törenine katılan ve bir ara Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile özel görüşen Korkmaz, gazetecilerin Sercan'ın transferiyle ilgili sorularını yanıtladı. Korkmaz, Sercan'a, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüpten teklif geldiğini ama şu anda Galatasaray Kulübü'ne daha yakın olduklarını dile getirdi.

''Sercan'a Beşiktaş'ın Batuhan, Serdar Özkan artı 2 milyon Avro teklifi hala geçerli mi?'' sorusuna ise Korkmaz, ''Evet, geçerli. Birçok teklif var. Bütün takımlardan teklifler var ama şu anda en ciddi teklif Galatasaray'dan. Değerlendiriyoruz. Bu transfer Cuma gününe kadar olursa olur, olmazsa Sercan'ın Bursaspor'da kalmasından yanayız'' yanıtını verdi. Korkmaz, Galatasaray'ın teklifinin sorulması üzerine, ''Galatasaray, Sercan'a karşılık Aydın Yılmaz artı iki futbolcu teklif etti'' dedi.

Bu arada, Tahir Yıldırım'ın cenazesi Bahar Camisi'nde kılınan namazın ardından Ahmetpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Kulüp Müdürü Osman Nuri Biçer ve yeşil-beyazlı camianın önde gelen isimleri de katıldı.

Crocodile1963
07.Ocak.2010, 17:33
Arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama Sercan'ı almaya Galatasaray'ın parası yetmez.

Yazıcı 10 M € 'dan aşağıya Sercan'ı satmayacak. Bu parayı da Galatasaray vermez. . .

RaSenGan
07.Ocak.2010, 17:39
Futbol hayatını Bursaspor'da bitirir o zaman :)

Revolution
07.Ocak.2010, 17:42
Umarım Sercan gelir bize katkısı çok büyük olacaktır..

Crocodile1963
07.Ocak.2010, 17:45
Futbol hayatını Bursaspor'da bitirir o zaman :)

Bizim için bir mahsuru yok ölene kadar oynasın bu camiada. Ayrıca son 1-2 gündür yaşananlar bu transferi imkansız kılıyor. . .

gerrrard
07.Ocak.2010, 19:02
Sercan'ı umarım almayız.

el.nino
07.Ocak.2010, 19:21
valal menajeri aydın+2 oyuncu demiş.fiyatı makul seviyeye çekmişlerdir.gs de 10m euro vericek kadar aptal değil bence.o fiyata avrupada çok daha kaliteli adamlar var.

World Hollow o1
07.Ocak.2010, 20:49
Arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama Sercan'ı almaya Galatasaray'ın parası yetmez.

Yazıcı 10 M € 'dan aşağıya Sercan'ı satmayacak. Bu parayı da Galatasaray vermez. . .

o kadarda değil diyorum hani 100 yıllık tarihi olan Türkiyenin en iyi 3 Takımından birisinin bi 19 yaşındaki çocuğu almaya parası yoksa Dev kulüb değildir heralde.

o kadarda büyültmeyin Sercan Yıldırım'ı Galatasaray'dan bahsediyorsun herhangi bir Anadolu kulubünden değil..

ShevAnil
07.Ocak.2010, 20:51
Almak istese 10 m Euroyu rahat rahat verir Galatasaray ;)

PesimiSTyLa
07.Ocak.2010, 20:52
10 milyon verecek para elbette vardır Galatasarayda. Yalnız 10 milyonu Sercana verecek kadar amiyane tabirle "enayi yönetici" yoktur bizde..

Crocodile1963
07.Ocak.2010, 20:53
o kadarda değil diyorum hani 100 yıllık tarihi olan Türkiyenin en iyi 3 Takımından birisinin bi 19 yaşındaki çocuğu almaya parası yoksa Dev kulüb değildir heralde.

o kadarda büyültmeyin Sercan Yıldırım'ı Galatasaray'dan bahsediyorsun herhangi bir Anadolu kulubünden değil..

Yapma Allah aşkına Galatasaray dev kulüp oluyorsa ManU, Barça, R.Madrid ne oluyor ?

Herhangi bir Anadolu kulübü dediğin takımları da küçük görme. Ne yapacakları belli olmaz.

Sonuç olarak diyorum ki Galatasaray'ın o kadar parası vardır ancak Sercan için belirtilen paraları vermeyeceği için bu transfer şu anki ortamda olmaz. . .

E.Cartman
07.Ocak.2010, 21:01
GS'nin 10M€ su tabiki vardır ama aynı zamanda GS'nin ekonomik durumu da vardır ve her ne kadar Sercan gibi yetenekli biri olsada GS kolay kolay kimseye 10M€ vermez hele ki devre arasında hiç vermez...

scar face
07.Ocak.2010, 23:26
10 mn € var da ödedi diyelim ondan sonra bi kac yıl Inamoto,Lukunku,Saidou gibi transferler yapmak zorunda kalırlar bence.

Nedvedmania
07.Ocak.2010, 23:30
Artık hiçbir transfer haberini okumuyor. Arada sokakdan geçerken dizili gazetelere bakıyorum. Bugün 2-3 ünde Sercan Galatasarayda yazıyordu. İnanmadım tabi :) Açtım www.Galatasaray.org u baktım öyle bir haber yok o zaman konuşmayada gerek yok :D

PesimiSTyLa
07.Ocak.2010, 23:55
10 mn € var da ödedi diyelim ondan sonra bi kac yıl Inamoto,Lukunku,Saidou gibi transferler yapmak zorunda kalırlar bence.

Neden? Sezon başı Keita'ya 8.5, Elano'ya 7 milyon € verdik. Geçtiğimiz sezon Baros'a 5.5, Meira'ya 4.5 milyon verdik :icon_smile: Bunları kimse kimseye peşin vermiyor yalnız, vadeyle. Zaten çoğu takım da trink 10 - 20 milyonu veremez.

scar face
08.Ocak.2010, 00:18
Neden? Sezon başı Keita'ya 8.5, Elano'ya 7 milyon € verdik. Geçtiğimiz sezon Baros'a 5.5, Meira'ya 4.5 milyon verdik :icon_smile: Bunları kimse kimseye peşin vermiyor yalnız, vadeyle. Zaten çoğu takım da trink 10 - 20 milyonu veremez.
İşte bir yüklü transfer daha yapılırsa sonuc yine eskisi gibi olur.Ayrıca bu transferlrde sponsor desteğinin bulunduğnu biliyor muydu?

World Hollow o1
08.Ocak.2010, 00:32
Yapma Allah aşkına Galatasaray dev kulüp oluyorsa ManU, Barça, R.Madrid ne oluyor ?

Herhangi bir Anadolu kulübü dediğin takımları da küçük görme. Ne yapacakları belli olmaz.

Sonuç olarak diyorum ki Galatasaray'ın o kadar parası vardır ancak Sercan için belirtilen paraları vermeyeceği için bu transfer şu anki ortamda olmaz. . .

Dev kulüpden kastım Ülkemiz içindeki kapsamdı. belirtmek isterim

PesimiSTyLa
08.Ocak.2010, 00:49
İşte bir yüklü transfer daha yapılırsa sonuc yine eskisi gibi olur.Ayrıca bu transferlrde sponsor desteğinin bulunduğnu biliyor muydu?

Ezbere konuşma Burak :icon_biggrin: O bahsettiğin dönem çook mazide kaldı kardeşim. 3 yıldır transfere sağlam paralar harcıyoruz, 3 sene de hiç bir sıkıntı olmadı. Lincoln, Linderoth ile başladı; bu sezon Keita, Elano, Rijkaard falan devam ediyor, edecek de... Bir de tüm bunlar Avrupa kupalarından gelen gelirlerle falan yapılmadı, zaten bir gelir yok ŞL ye hasret olduğumuz için. Kendi yarattığımız kaynaklardan. Seneye olası bir ŞL katılımı olursa oradan gelecek 15 milyon gibi bir ücretle daha da iyileri gelir...

gerrrard
08.Ocak.2010, 01:27
Ezbere konuşma Burak :icon_biggrin: O bahsettiğin dönem çook mazide kaldı kardeşim. 3 yıldır transfere sağlam paralar harcıyoruz, 3 sene de hiç bir sıkıntı olmadı. Lincoln, Linderoth ile başladı; bu sezon Keita, Elano, Rijkaard falan devam ediyor, edecek de... Bir de tüm bunlar Avrupa kupalarından gelen gelirlerle falan yapılmadı, zaten bir gelir yok ŞL ye hasret olduğumuz için. Kendi yarattığımız kaynaklardan. Seneye olası bir ŞL katılımı olursa oradan gelecek 15 milyon gibi bir ücretle daha da iyileri gelir...

Peki bunları neyle aldık Emre?

PesimiSTyLa
08.Ocak.2010, 01:50
Lincoln'ü sponsor desteği ile aldık, diğerlerini kendi kaynağımızla. Kulübün finansal durumunu ben tutmuyorum. O paraların nasıl ödendiğini başkan divanda kendisi açıklıyor. "Galatasaray'ı zor duruma düşürecek 1 lira harcamadık" diyor.

Siz onu geçin, Marqueze yoğunlaşın, sinerji oluşturun. Keza her an bir bomba daha patlayabilir :) -bilir diyorum sonra yarın birgün bomba elimde patlamasın. :icon_smile: Konuşulan isim o...

SAİT71
08.Ocak.2010, 03:17
Banada Galatasaray İyi bir stoper alacak gibi geliyor.. Ben olsam Sercan'a 10 milyon euro vermem. Sercan kaliteli ama daha 10 milyon euroluk işler yaptığını görmedik. Kendini daha geliştirmeli. Ben olsa sezon sonuna kadar orada devam ederdim. 2 oyuncu artı 2 milyon euro felan ideal bir fiyat olur Sercan için..

KaPaLı
08.Ocak.2010, 09:26
Galatasaray aldı onları evet. Ama daha yerinde olmayan stadın kombine satışlarıyla aldı : ) Loca paralarıyla aldı. Şu anda bile eğer kulubun borcu yok diye gözüküyosa gelecek 3-4 senede çıkacak o borçlar yavaş yavaş. Günlük bakıyo herşeye yönetim.

scar face
08.Ocak.2010, 12:48
İşte maalesef futürsuzca para sacıyor Gs yönetimi bunu demeye çalışıyorum Emre.Eski yıllara geri dönmeniz maddi acıdan sizi cok zorlar

el.nino
08.Ocak.2010, 13:56
bu stad olduktan sonra öyle birşeyin olacağını pek sanmıyorum burak abi.

PesimiSTyLa
08.Ocak.2010, 14:00
Galatasaray aldı onları evet. Ama daha yerinde olmayan stadın kombine satışlarıyla aldı : ) Loca paralarıyla aldı. Şu anda bile eğer kulubun borcu yok diye gözüküyosa gelecek 3-4 senede çıkacak o borçlar yavaş yavaş. Günlük bakıyo herşeye yönetim.

Kombine ? Kombine satışları başlamadı ki daha :icon_smile: Localardan şuanlık elde edilen 60 milyonluk paraya da hiç dokunulmadığını bu paranın şirketlerin birleştirilmesinde kullanılacağını başkan kendi açıkladı...

el.nino
08.Ocak.2010, 14:07
Kombine ? Kombine satışları başlamadı ki daha :icon_smile: Localardan şuanlık elde edilen 60 milyonluk paraya da hiç dokunulmadığını bu paranın şirketlerin birleştirilmesinde kullanılacağını başkan kendi açıkladı...

şirketler birleştikten sonrada çok daha büyük transfer bütçemiz olacak.oraya giden para bütçeye eklenicek.

Crocodile1963
08.Ocak.2010, 17:31
"İmkansız!"

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Bursasspor'lu Seran için noktayı koydu ve "İki kulüp arasında uçurum var. Bu şartlarda transferi yapmamız imkansız" dedi.

Polat, Bursaspor başkanı İbrahim yazıcı ile pazarlık yaptığını ancak sonuca ulaşamadığın belirtirken "Sercan için istenilen rakam çok yüksek. Bu paraları ödememiz mümkün değil. Tamam genç ve gelecek vadeden bir futbolcu ama bu günden sonra transfer için somut bir gelişim olmasın beklemiyorum" diye görüş belirtti.

Ligtv.com.tr

Suicider
08.Ocak.2010, 17:35
Hayırlısı olsun...

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2010, 00:35
Anadolu takımlarına bekledikleri tavizi vermemelerinden dolayı Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum.Bu konuda diğerlerinin de örnek almaları dileğiyle..

nannar
09.Ocak.2010, 00:44
Anadolu takımlarına bekledikleri tavizi vermemelerinden dolayı Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum.Bu konuda diğerlerinin de örnek almaları dileğiyle..

aynen...Valla Anadolu ekipleri özellikle antep ve kayseri resmen soyguncu gibi :n: Antep2i zengin etti bjk... Valla açık ve net söylüyorum Sercan'a 5 milyondan fazla verilirse giden paraya acırım...Sonuçta yabancı takımlar ne veriyorsa biz de o kadar verelim. Biz daha mı zenginiz ? Adamlar Arda'ya bile 10-12 milyon ancak veriyorlar. Biz deli miyiz 10 milyon'a alalım ?

RaSenGan
09.Ocak.2010, 02:16
Anadolu takımları iyi bir oyuncuya sahip olunca kendilerinde dünya yıldızı varmış gibi düşünüyorlar.10 milyon € az bile onlar için.:)

SAİT71
09.Ocak.2010, 08:17
Bence Anadolu takımları doğru olanı yapıyor. Herkese kendi malı daha güzel ve değerlidir. Ülkemizde oyuncu kısırlığınıda göz önüne katarsak bu yetenekte, Avrupa daki büyüklerin takibinde oyuncuya bu fiyatı "istemeleri" normaldir. Yalnız bu fiyatı oyuncu hakeder demiyorum istemeleri normaldir. Ben Anadolu takımlarımızı boyun eğmedikleri için kutluyorum. Nice yabancı oyuncular hemde bildiğin sap gibi ne paralara oynuyorlar Sercan'a istemişler çok mu abest.. Bence normal.

KaPaLı
09.Ocak.2010, 10:25
Herkes tepki gösteriyo ama Galatasaray Arda'yı 5-6 milyon € 'ya satarmı ? Bursaspor'un elinde 2 tane çok yetenekli oyuncusu var. Bunlar içinde tabiki yüksek paralar isteyecek. Herkes kendi oyuncusunun değerini ister. Buda yabancı kısıtlaması olduğu için oluyo. Avrupa'dan Brezilya'dan Sercan ayarında adamlar 3-4 milyon € 'ya alabilirken Türk olduğu için 10 milyon €'lar konuşuluyo.

Revolution
09.Ocak.2010, 23:04
Herkes tepki gösteriyo ama Galatasaray Arda'yı 5-6 milyon € 'ya satarmı ? Bursaspor'un elinde 2 tane çok yetenekli oyuncusu var. Bunlar içinde tabiki yüksek paralar isteyecek. Herkes kendi oyuncusunun değerini ister. Buda yabancı kısıtlaması olduğu için oluyo. Avrupa'dan Brezilya'dan Sercan ayarında adamlar 3-4 milyon € 'ya alabilirken Türk olduğu için 10 milyon €'lar konuşuluyo.

Evet Galatasaray Arda'yı 5-6 M€'ya satmaz çünkü herkesin de kabul edebileceği gibi arda 5-6 M€'luk bir adam değil. Ama evet Sercan çok yetenekli ve potansiyeli olan bir isim. Ancak şu da doğru ki Sercan 10 M€ yetmez. Futbol bu duygusallığa gerek yok yani Bursa'nın elinde potansiyeli yüksek 2 oyuncu var diye bunları 10 M€'dan mı satışa çıkaracak? O zaman Pazarspor da çok potansiyelli bir oyuncu yetiştirince ayda yılda 1 oyuncu yetiştirsin 10M€'ya satmaya çalışsın yerli diye. Tabii ki de böyle durumlarda yabancılara yönelirler kulüpler yerliler yerine.

yunusgs
09.Ocak.2010, 23:19
Yalnız şu da var.Avrupalılar kesinlikle bu parayı veripte Türk futbolcu almazlar.Bu paralar sadece yurt içinde geçerlidir.Anadolu klüplerinin belirlemiş olduğu bonservis bedellerinden bahsediyorum.

KaPaLı
10.Ocak.2010, 10:48
Evet Galatasaray Arda'yı 5-6 M€'ya satmaz çünkü herkesin de kabul edebileceği gibi arda 5-6 M€'luk bir adam değil. Ama evet Sercan çok yetenekli ve potansiyeli olan bir isim. Ancak şu da doğru ki Sercan 10 M€ yetmez. Futbol bu duygusallığa gerek yok yani Bursa'nın elinde potansiyeli yüksek 2 oyuncu var diye bunları 10 M€'dan mı satışa çıkaracak? O zaman Pazarspor da çok potansiyelli bir oyuncu yetiştirince ayda yılda 1 oyuncu yetiştirsin 10M€'ya satmaya çalışsın yerli diye. Tabii ki de böyle durumlarda yabancılara yönelirler kulüpler yerliler yerine.

Sana göre Arda o kadar etmez ama Avrupalı için Arda'nın değeri odur. Yani herkes görmek istediği gibi görür oyuncuların değerini.

Sercan 10 milyon € eder demiyorum bende ama yok yok alacak adam yok.

Revolution
10.Ocak.2010, 11:00
Sana göre Arda o kadar etmez ama Avrupalı için Arda'nın değeri odur. Yani herkes görmek istediği gibi görür oyuncuların değerini.

Everton daha geçen sene Mehmet Topal'a 7M€ önerdi Arda 5-6 M€ mu şimdi? Arda'ya yapılan tekliflerin 5-6 M€ olduğunu hiç sanmıyorum.. Evet Sercan Bursa için önemli bir oyuncu olabilir ama her takım da kendisi için önemli oyuncuları 10M€'dan satışa çıkarırsa vay halimize..

yunusgs
10.Ocak.2010, 11:26
Galatasaray'dan,Fenerbahçe'den,Beşiktaş'tan Avrupalı klüpler oyuncu alırken istenilen ücretleri verirler ama Anadolu klüplerine o kadar para vermezler.Çünkü bu 3 büyük takım göz önünde olduğu için oyuncularını izlemek çok daha kolay.

BeeTLeJuiCe
10.Ocak.2010, 11:39
O yüzden şimdiye kadar yurtdışına hep bedavaya adam yolladık (Tuncay, Emre, Okan, vs), bir kaç oyuncu dışında (Baliç, Okocha, vs).

Kendinizi kandırmayın, yurtdışındaki takımlar Türkiyeden bir oyuncuya o kadar para veripde almaz, ha alırsada ucuza genç yetenek alır, yoksa Ardaymış, Gökhan Gönülmüş bunları hiç parasına yada sözleşmesi bitince kaparlar.

Neyse daha fazla uzatmadan konunu Galatasaray Transfer haberleri olduğunu unutmayalım diyorum...

gerrrard
10.Ocak.2010, 12:08

Arda 5-6 milyon € mu? Abi bunu yazarken kendinde miydin? :D

Liverpool forumlarına bak bakalım kaç milyon €'lar konuşuluyor.

KaPaLı
10.Ocak.2010, 12:17
Arda 5-6 milyon € mu? Abi bunu yazarken kendinde miydin? :D

Liverpool forumlarına bak bakalım kaç milyon €'lar konuşuluyor.

Gökay anlatmak istediğimi anlamıyosunuz. Ben Arda 5-6 milyon € eder demiyorum. Ama hiçbir avrupa takımı Salvio'ya Jovetic'e verdiği parayı Arda'ya vermez. Bu böyle yani kandırmayalım kendimizi. Arda, Kranjcar'dan veya Modric'ten kötü futbolcumu asla değil. Ama'lar var işte işin içinde.

El Barto
10.Ocak.2010, 12:25
İsmail'e katılıyorum. Bir oyuncu için milyar dolarlar dahi isteyebilirsiniz eğer sözleşmeli oyuncunuz ise ama reelde bunu verecek bir kulüp olmadığından oyuncunun değeri öyle gözükse de asla bir veren olmadığından o parayı oyuncunun değerine o demek manasız. L'pool forumlarını ben de okudum 10-15 milyonlardan bahsediliyor ve yazanlar oldukça hevesli görünüyor alınması yönünde ama ben de 10-15 milyon gibi bir rakam vereceğini sanmıyorum hiç bir takımın Arda için. Özellikle çokta üst düzey bir sezon geçirmiyorken.

Şöyle bir şey var ki Arda bu parayı etmez mi? Bence eder. Şu andaki en yetenekli Türk oyuncudur bence Arda. 15 milyon belki azdır bile onun için. 2. yarıda üst düzey bir performans sergilerse sezon sonu iyi bir transfer yapabilir.

gerrrard
10.Ocak.2010, 12:25
Gökay anlatmak istediğimi anlamıyosunuz. Ben Arda 5-6 milyon € eder demiyorum. Ama hiçbir avrupa takımı Salvio'ya Jovetic'e verdiği parayı Arda'ya vermez. Bu böyle yani kandırmayalım kendimizi. Arda, Kranjcar'dan veya Modric'ten kötü futbolcumu asla değil. Ama'lar var işte işin içinde.

Abi ben senin ne demek istediğini anladım emin ol. Türk futbolcularının Avrupa çapınca çok kötü bir imajı olduğu su götürmez gerçek fakat ben şimdi Liverpool forumlarına bakıyorum inan 15 milyon €'lar konuşuluyor.

Umarım Arda Türk futbolcularının kötü imajını yokeder.

Nedvedmania
10.Ocak.2010, 14:50
Liverpool forumları demişken Açılan bir Arda konusu 5-6 sayfa büyüklüğünde.

Bence Arda Seneye Gider Liverpoola

Revolution
10.Ocak.2010, 15:36
Neyse bırakalım Arda'yı artık daha da ne stoper ne de forvet alabildik bu arayı iyi değerlendirmemiz lazım umarım çok geçe kalmayız..

yunusgs
10.Ocak.2010, 16:02
Neyse bırakalım Arda'yı artık daha da ne stoper ne de forvet alabildik bu arayı iyi değerlendirmemiz lazım umarım çok geçe kalmayız..

Doğru söylüyorsun Kaan.Ama para olmadan bu 2 bölgeye de adam alamayız gibime geliyor.

Revolution
10.Ocak.2010, 16:13
Aynen Yunus ama en azından bir stoper alabilmeliyiz alternatif olarak.. Umarım kaynak sağlanır.

IcedEarth
10.Ocak.2010, 22:01
Liverpool Arda'yla ilgilenmiyor zaten ya, biz bunları kendimiz uyduruyoruz. Adamlar 10 Milyon Pound kadar bir parayı gözden çıkarmadı canım olur mu öyle şey, burası Türkiye (!)

DenizlispoR
10.Ocak.2010, 22:10
Liverpool Arda'yla ilgilenmiyor zaten ya, biz bunları kendimiz uyduruyoruz. Adamlar 10 Milyon Pound kadar bir parayı gözden çıkarmadı canım olur mu öyle şey, burası Türkiye (!)
Giriş sert oldu baya Göktuğ :zuhaha.

MaTRaKaN
10.Ocak.2010, 22:21
Daha 20 gün var biraz sabredelim en iyi transferi yine biz yapacağız ;)

SAİT71
11.Ocak.2010, 15:00
Son aday Metzelder!

http://www.sporx.com/images/1/29/6298_B_metzelder002.jpg

Galatasaray'da 3-0'lık Orduspor galibiyetinin ardından gözler transfere çevrildi. Gökhan Zan'ın sakatlığında Emre Güngör ve Emre Aşık'tan da istediği verimi alamayan Rijkaard'ın, yönetimden "acil stoper transferi" beklediği öğrenildi. Sabah Gazetesi'nin 11 Ocak 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; listenin ilk sırasında Real Madrid'in Alman savunmacısı Christoph Metzelder yer alıyor.
Geçen hafta İspanyol medyasına "Kulübüm benimle sözleşme yenilemedi" diyerek ayrılık sinyali veren Metzelder'in Galatasaray ile sıcak bir temasta olduğu ve transferinin devre arasında bitebileceği konuşuluyor.

Kaynak : Sabah

Revolution
11.Ocak.2010, 17:02
Gelmesin sakın hiç gerek yok.

E.Cartman
11.Ocak.2010, 18:05
Kaynak Sabah'sa %95 yalandır :D:D:D:D

yunusgs
11.Ocak.2010, 18:14
Her transfer döneminde 3 büyüklerden birine geliyor Metzelder.Yeter artık bıktık.

Hugo
11.Ocak.2010, 18:59
Diego Godin deyip duranlar var bazı sitelerde. Hadi hayırlısı :D

E.Cartman
11.Ocak.2010, 19:38
Cimbom'dan Pavlyuchenko atağı!

İngiliz gazetesi The Times, Galatasaray'ın Tottenham Hotspur'un gözden çıkardığı Roman Pavlyuchenko ile ilgilendiğini ve görüşmelerin sürdüğünü yazdı.

2008'de Spartak Moskova'dan Tottenham'a 13.9 milyon pound'a transfer olan ancak Harry Redknapp'a kendini kabul ettiremeyen Rus golcünün Premier Lig'de bu sezon hiç bir maça ilk 11'de çıkamadığı hatırlatıldı. White Hart Lane'den gitmesine kesin gözüyle bakılan Pavlyuchenko'nun Jermain Defoe, Peter Crouch ve Robbie Keane'in ardından dördüncü tercih olduğu dile getirilirken, geçmişteki düşüncelerinin artık değiştiği de belirtildi.

Geçmişte Liverpool, Fulham, Valencia, Zenit St Petersburg ve Spartak Moskova'ya dönüşü gündeme gelen Rus golcünün Galatasaray'a gidebileceği haberde yer aldı. The Times, Galatasaray'ın Rus golcü için görüştüğü ve bonservisi için görüşmeler yaptığını kaydetti.

(Radyospor)

Kaynak: Milliyet.com.tr

BaGa TaRKaN
11.Ocak.2010, 20:02
Transfer Sezonu Bitecek Daha Bizim Takımlar Oyuncu Alacak:D Heralde Yeni Sezon İçin Düşünüyorlar:n:

MaTRaKaN
11.Ocak.2010, 20:29
Bak hep aklımdan Pavlyuchenko geçiyo :D

Bizim arkadaşlarda söledim daha dı geçmez iken:D

İstesek gelir ;)

E.Cartman
11.Ocak.2010, 20:56
istesek gelirmiş:D:D:D hocam Türkiye'de Pavlyuchenko'yu istemeyecek takım mı var:zuhaha

BaGa TaRKaN
11.Ocak.2010, 21:00
istesek gelirmiş:D:D:D hocam Türkiye'de Pavlyuchenko'yu istemeyecek takım mı var:zuhaha

Tabikide Var:D Tff 2lig Takımları:n: O da Yasak Olduğu İçin:zuhaha

E.Cartman
11.Ocak.2010, 22:37
Tabikide Var:D Tff 2lig Takımları:n: O da Yasak Olduğu İçin:zuhaha

Sonuçta isterler ama hocam onlarda istesenizde alamazsınız diye bir durum var:zuhaha:n::n::zuhaha

MaTRaKaN
11.Ocak.2010, 22:56
İstesek gelir derken,para manasında parayı basarsak çok rahat gelir :n:

SAİT71
12.Ocak.2010, 05:15
3.5 milyon euro dan aşağı gelmez bu adamlar.. O parayı onlara vereceğimize genç yetenekleri geliştirmede kullanmak gelecek için daha mantıklı. Zaten kadro olarak iyi almasa çok birşey kaybetmez..

Aşk-ı Şehir
12.Ocak.2010, 12:58
Harika çocuk Aslan oldu

NEVZAT DİNDAR ÖZEL HABER

Galatasaray, Hollanda’nın Go Ahead Eagles takımında attığı gollerle vitrine çıkan Halil Çolak’ı kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, Derks’in eski öğrencisi olan 21 yaşındaki genç yetenek için 600 bin euro ödeyecek

Cim-Bom sürpriz bir transfere imza attı, Hollanda’da top koşturan Türk golcü Halil Çolak’ı renklerine bağladı.
Ara transfer dönemine büyük umutlarla giren ve Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın raporu doğrultusunda dört koldan çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim ilk olarak 2. lig temsilcisi Go Ahead Eagles’da harikalar yaratan 21 yaşındaki Halil’in işini bitirdi. Galatasaray, 1988 doğumlu sol iç ve santrfor mevkiinde oynama özelliği olan genç yetenek için Go Ahead Eagles’a 600 bin euro (yaklaşık 1 milyon 260 bin TL) bonservis bedeli ödeyecek.
Sarı-kırmızılı kulübün altyapı koordinatörü olan Hollandalı Jan Derks’in, 21 yaşındaki Halil’in transferinde başrolü oynadığı ortaya çıktı. Geçmişte Go Ahead Eagles’i çalıştıran Derks’in, eski öğrencisi olan golcü oyuncunun transfer edilmesi için yönetime başvurduğu öğrenildi.
Hollanda ekibinin şimdiki teknik direktörü olan Hollandalı eski yıldız oyuncu Marc Overmars’ın da, Ajax kulübü ve milli takımdan yakın arkadaşı Frank Rijkaard’a, Halil Çolak’la ilgili olumlu referans verdiği kaydedildi. Rijkaard’la bir görüşme yapan Overmars’ın, “Bu oyuncuyu sakın kaçırmayın. Çok büyük yıldız olacak” ifadelerini kullandığı vurgulandı.
Hollanda’da 2. ligin en değerli oyuncusu seçilen ve sezonun ilk yarısında Go Ahead Eagles formasıyla 23 resmi maçta 13 gol, 7 asistlik performans ortaya koyan Halil Çolak’ın kısa süre içinde İstanbul’a gelerek uzun süreli bir sözleşme imza atacağı ifade edildi.

Halil Çolak kimdir?
Yaşı: 20 (29.06.1988) - Boy: 1.76
Kulübü: Go Ahead Eagles

Sezon Kulüp Maç Gol
2007-08 SC Cambuur 11 1
2008-09 G.A.Eagles 23 6
2009- G.A.Eagles 23 13

Saman altından su yürütme operasyonu... Acaba doğru mu bu transfer?

IcedEarth
12.Ocak.2010, 13:40
22 yaşına gelmiş :zuhaha Arda'dan 1 buçuk yaş küçük, alırsak umarım belli bir seviyede gelir, bunun gelişmeye vakti kalmamış çünkü...

besiktas1903
12.Ocak.2010, 15:21
Halil Colak naar Galatasaray?
Geschreven door redactie deventervoetbal.nl

De vooraanstaande Turkse voetbalsite Milliyet meldt vandaag dat Halil Colak voor zes ton door Galatasaray zou zijn overgenomen van GA Eagles. De Deventenaar zou op voorspraak van Marc Overmars en Jan Derks bij de club van trainer Frank Rijkaard een langdurend contract aangeboden hebben gekregen. Colak zelf heeft vanochtend in een reactie aan onze site inmiddels laten weten dat er van het bericht op de Turkse website niets waar is...

Colak yalanlamis..

nerazzuri
13.Ocak.2010, 19:28
Everton'dan Neill açıklaması!

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da yönetim, defans oyuncuları Lucas Neill için Galatasaray'ın yaptığı 750 bin Sterlinlik teklifi düşündüklerini bildirdi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) internet sitesinde yer alan habere göre, Galatasaray, savunma oyuncusu Lucas Neill için Avustralyalı futbolcunun kulübü Everton’a 750 bin Sterlinlik teklif götürdü.
West Ham United ile sözleşmesi sona erdikten sonra serbest oyuncu statüsüne geçen 31 yaşındaki Neill, geçen yıl Eylül ayında Everton ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Avustralya Milli Futbol Takımı’nın da formasını giyen futbolcu, David Moyes’in takımında 12 lig, 2 de kupa maçına çıkmıştı.

Haberde, "Everton, Galatasaray ile anlaşmaya varırsa, Lucas Neill UEFA Avrupa Ligi’nde de oynama şansı bulacak" denildi.

GeNç KaRTaL
13.Ocak.2010, 19:40
Şu Neill'ı alsın artık Galatasaray yav.:icon_smile:

C h A o S
13.Ocak.2010, 19:42
Sudan ucuz alırsak iyi bir transfer olur.

E.Cartman
13.Ocak.2010, 20:21
Lucas Neil denildiği gibi paragöz biriyse gelmesini istemem çünkü takımı yarı yolda bırakabilir ki İngiltere'de bi gazte de onun için LuCASH Neill diye başlık atmışlardı...

ozaniel
13.Ocak.2010, 20:24
Hangi oyuncu para için oynamıyor ki? Lugano da parayı beğenmediği için Fenerle anlaşmadı ama anlaştıktan sonra Fener'in "bana göre" en iyi oyuncusu oldu. Takımı yarı yolda bırakacak biri de değil.

E.Cartman
13.Ocak.2010, 20:47
Hangi oyuncu para için oynamıyor ki? Lugano da parayı beğenmediği için Fenerle anlaşmadı ama anlaştıktan sonra Fener'in "bana göre" en iyi oyuncusu oldu. Takımı yarı yolda bırakacak biri de değil.

abi para için oynamak farklı paragöz olmak farklı para vermezsen tabi ki oynamaz ama biraz fazla para verildi mi hemen gitmek isteyecek oyuncuysa istemem yani:D

nekop
13.Ocak.2010, 21:29
abi para için oynamak farklı paragöz olmak farklı para vermezsen tabi ki oynamaz ama biraz fazla para verildi mi hemen gitmek isteyecek oyuncuysa istemem yani:D

Neill gelmiş 31 yaşına artık Galatasaray'dan daha fazla kazanamaz hiçbir yerde.Galatasaray'dan yıllık 2 milyon euro alacak desek bu paranın tamamını cebine koyacak.Oysa İngiltere vs. gibi liglere gitse alacağı paranın neredeyse yarısı vergiler yüzünden kesilecek.Ancak Araplar falan almak isterse problem çıkartabilir. :D

IcedEarth
13.Ocak.2010, 22:14
Ya Kewell geldiğinden beri yanına bir Avustralyalı uydurmaya çalışıyorlar. Yine yalan haber...

nerazzuri
13.Ocak.2010, 22:27
Ya Kewell geldiğinden beri yanına bir Avustralyalı uydurmaya çalışıyorlar. Yine yalan haber...

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da yönetim, defans oyuncuları Lucas Neill için Galatasaray'ın yaptığı 750 bin Sterlinlik teklifi düşündüklerini bildirdi.

Yönetim açıklamış afedersinde. Birşeyler biliyorsunki yalan diyorsun, açıklarsan sevinirim bende bilmek isterim.

IcedEarth
13.Ocak.2010, 22:51
Yönetim açıklamış afedersinde. Birşeyler biliyorsunki yalan diyorsun, açıklarsan sevinirim bende bilmek isterim.
Nerede açıklamış, gösterin yönetimin açıklamasını görelim, evet doğrudur diyelim... 2 yıldır Neill geliyor, bırakın da yalan diyebilme hakkını kendimizde görelim.Şahsına bi lafım yok zaten, ben sadece Neill haberlerinin yalan olduğunu söyledim, üstüne alınmana gerek yok ;)

E.Cartman
13.Ocak.2010, 23:03
Everton are considering a £750,000 bid from Turkish club Galatasaray for defender Lucas Neill, the club have confirmed.
http://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1156583.html#everton+consider+neill

ShevAnil
13.Ocak.2010, 23:07
Bnde inanmıyorum. Alıcak olsak sene başında alırdık.

RaSenGan
13.Ocak.2010, 23:11
Sabri'yi satıyo muyuz Milan yada Fio'ya :D