PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

nannar
10.Haziran.2010, 20:00
Stoch maden bu kadar mükemmel de neden Chelsea bıraktı ? :n: Bırakın bunları.... Dos Santos mükemmel olsaydı Barcelona da kalırdı. Bojan hala orda :) He onların artıkları bizim için mükemmel derseniz o zaman tamam derim... Eğer Galatasaray adına Stoch haberi duyulduysa mutlaka yönetim ters köşe yapacaktır, izleyin ve görün :)

LadroN
10.Haziran.2010, 20:02
Martin Petrov diz sakatlığı geçirmiş yeni.Pek yararlı olmaz diye düşünüyorum.Ayrıca bence Elano'nun altternatifine gerek yok .Emre Çolak'tan çok umutluyum.

wolfson
10.Haziran.2010, 20:04
Stoch maden bu kadar mükemmel de neden Chelsea bıraktı ? :n: Bırakın bunları.... Dos Santos mükemmel olsaydı Barcelona da kalırdı. Bojan hala orda :) He onların artıkları bizim için mükemmel derseniz o zaman tamam derim... Eğer Galatasaray adına Stoch haberi duyulduysa mutlaka yönetim ters köşe yapacaktır, izleyin ve görün :)

Bunu düşünmediysem şerefsizim :D Geçen sene de Lyona Govou diye gidilip baros alınmıştı :D Bu sefer de Joe Cole geliyomuş. Adam ayrılmış chelseaden. Ama bu rüyada rüya görmek gibi bi şey :D

RiG0BeRT
10.Haziran.2010, 20:05
Martin Petrov diz sakatlığı geçirmiş yeni.Pek yararlı olmaz diye düşünüyorum.
Artık onları araştırmakta kulübe kalmış.Bana yararı olsa araştırır herşeyini bulurum.Nonda'da çok önemli bi sakatlık geçirmişti ama Türkiye'de uzun süreli sakatlık problemi yaşamadı.

RiG0BeRT
10.Haziran.2010, 20:06
Joe Cole Chelsea gibi bi takımdan bile haftada 100K Pound istiyodu ve verilmedi.Türkiye'ye gelmek için 200K Pound haftalık ister heralde.Bu imkansızında imkasızında :n:

nannar
10.Haziran.2010, 20:08
Bir de yıllardır futbol takip eden biri olarak çok acayip birşeyi fark ettim :n:

hani Fm oynarken oyuncunun özellikleri 3 sütunda gösterilir... 1. sütunda yetenekleri, 2. sütunda mental özellikleri , 3. sütunda ise fiziksel özellikleri yer alır. Bizim ülkeye yapılan transferlerde 2. sütun genelde arka planda kalıyor :) Avrupa devlerinde ise dikkat ettim önceliği mental özelliklere veriyorlar. Sonra yeteneğe ve fiziksel özelliklere bakıyorlar.En güzel örnekleri Dos Santos ,Joaquin, Cassano, Mutu, Ortega,Riquelme vs vs... Bu oyuncular ya büyük takımlara hiç gelmediler ya da gelseler de tutunamadılar. Yeteneklerinden şüphe yok bence :) Ama işte mental olarak yeterli değiller üst düzey takımlar için.Arda Turan konusunda da ben aynı şeyi düşünmeye başladım.Eğer büyük bir kulübe gitmek istiyorsa mental açıdan kendini geliştirmesi lazım.Bu Stoch eğer mental açıdan yeterli görülseyd inanın bırakılmazdı.Bizdeki Keita da öyle :)

LadroN
10.Haziran.2010, 20:11
Bir de yıllardır futbol takip eden biri olarak çok acayip birşeyi fark ettim :n:

hani Fm oynarken oyuncunun özellikleri 3 sütunda gösterilir... 1. sütunda yetenekleri, 2. sütunda mental özellikleri , 3. sütunda ise fiziksel özellikleri yer alır. Bizim ülkeye yapılan transferlerde 2. sütun genelde arka planda kalıyor :) Avrupa devlerinde ise dikkat ettim önceliği mental özelliklere veriyorlar. Sonra yeteneğe ve fiziksel özelliklere bakıyorlar.En güzel örnekleri Dos Santos ,Joaquin, Cassano, Mutu, Ortega,Riquelme vs vs... Bu oyuncular ya büyük takımlara hiç gelmediler ya da gelseler de tutunamadılar. Yeteneklerinden şüphe yok bence :) Ama işte mental olarak yeterli değiller üst düzey takımlar için.Arda Turan konusunda da ben aynı şeyi düşünmeye başladım.Eğer büyük bir kulübe gitmek istiyorsa mental açıdan kendini geliştirmesi lazım.Bu Stoch eğer mental açıdan yeterli görülseyd inanın bırakılmazdı.Bizdeki Keita da öyle :)
+1 Keita bu yetenekle büyük bir takımda oynardı mental açıdan zayıf.Bunun en büyük örneği Roberto carlos a attığı yumruk.Rakibin golü yiyince sersemlemiş gle gidiyosun git sen yumruk at:D

vego
10.Haziran.2010, 20:13
Joe Cole Arsenal'de.

nannar
10.Haziran.2010, 20:13
İşte geçen seneden beri herkes Keita'ya hayran ama bize Ernst'i versinler Beşiktaş'a verelim Keita'yı :D Valla ben 1 dk bile düşünmeden kabul ederdim yönetimin yerinde olsam :D

wolfson
10.Haziran.2010, 20:14
Keitanın sürekliliği yok. Bir maç iyi bir maç kötü. Ben de ernsti tercih ederim.

sentugo
10.Haziran.2010, 20:14
Geçen sene başında Volkan Şen,Ozan İpek,Batalla , Ergic ve Turgay Bahadır gibi isimleri kimse telaffuz etmiyordu :)

Ama başında Ertuğrul Sağlam vardı, Rijkard bambaşka bir antrenör

RiG0BeRT
10.Haziran.2010, 20:19
Bence Arda'nın Yaktiksel,Zihinsel ve Fiziksel olarak çok kötü olan bi özelliği yok.Çok iyi adam eksiltebiliyo,Asist yapar,Hızı oldukça iyi,Top kapar,Gol atar.Daha ne olsunki :)

Revolution
10.Haziran.2010, 20:27
Aynen Ertuğrul Sağlam elinde malzemeyle sistem yapmaya çalışıyor.. Rijkaard ise tutturduğu bir sisteme sürekli oyuncuları farklı farklı monte etmeye çalışıyor, tutarsa ne ala.. Ama tutmazsa? Buyrun geçtiğimiz sezon,inişli çıkışlı bütün oyuncuların profilleri..

IcedEarth
10.Haziran.2010, 20:34
Hasan abiciğim tamam dediğin doğru da bu Stoch işi bence çok başka bir şey. Galatasaray yönetimi geçen sene bütün trasnferleri habersiz yaptı bu Stoch işi 1 ay önce belli oldu. Ve fener kaptı. Bu tür haberler çıkmasaydı fener bu transferi yapmayabilirdi. Mükemmel bir adamı aldılar. Kanatlarda süper hızlı iki ayağını da kullanıyor, milli takımında 10 numara, dünya kupasına gidiyor ve genç. Daha ne olsun abi :D Biz oyuncuyu getirdik fener aldı gitti. İyi kazık yedik. Gidip bir brezilyalı alırlar şimdi o da fos çıkar. Hadi bakalım sat satabiliyorsan elanoyu. Gerçi bizim gazetelere göre alacak varmış ya elanoyu hayırlısı :D Bütçe o kadar kötü diyorsun da o zaman Rijkaard'ı niye takımda tutuyorsun? Bize şuan oyunu okuyabilen biri lazım. Ben bunu yakın çevremle çok tartıştım hepsindeki genel kanı şu. Rijkaard'ın adıyla oyuncu alınacakmış lan para mı var da oyuncu alıyorsun :D Serbest olan oyuncuların başı bağlanmaya başlandı bile :D İşimiz çok zor bu sene. Hele Rijkaardla daha zor. 2 farkla gerideyken bile çift forvete dönmeyen bir adamla çok zor. Rijkaard'ı da gönderemiyoruz zaten :D Eğer alacağı o kadar fazla olmasa kovmuştu yönetim eminim ben :D Rijkaardı dünya kupasından sonra biri alır ve biz de kurtuluruz inşallah :D

Rijkaard'ı yolladıktan sonra kimi getirecekler peki? Fatih Terim'i mi?

nannar
10.Haziran.2010, 20:36
Bence Arda'nın Yaktiksel,Zihinsel ve Fiziksel olarak çok kötü olan bi özelliği yok.Çok iyi adam eksiltebiliyo,Asist yapar,Hızı oldukça iyi,Top kapar,Gol atar.Daha ne olsunki :)

işte bunlar mental değil :D çok kötü özelliği yok ama büyükler adam alırken hepsinin en iyi olduğu adamları alıyorlar

nannar
10.Haziran.2010, 20:37
:n: Rijkard gitse ertesi gün Fatih Terim gelsin diye başlar çanakçılar... Zaten Türk futbolundan başka hiçbir yerde yoktur denediği halde yanlışını tekrarlayan millet :D

wolfson
10.Haziran.2010, 20:38
Rijkaard'ı yolladıktan sonra kimi getirecekler peki? Fatih Terim'i mi?

Bir çok kişi var gelebilecek bence. Bana göre kazanmaya aç ve oyunu çok iyi izleyebilen birinin gelmesi lazım. Rijkaard ne benim istediğim saldırganlığı veriyor takıma ne de oyunu izleyebiliyor. Fatih Terim'i tercih ederim Rijkaard'a :D

Fearless Coward
10.Haziran.2010, 20:38
Revolution afedersin ama belki o yakın kaynak seni oynatıyor olmasın.. :) Tabii doğruysada bilemem ama Arda kalmalı bence şu transferleride görelim artık sabırsızlanıyor taraftar :D

yunusgs
10.Haziran.2010, 20:40
Yine Osman Tanburacı'nın söylediğine göre transferler 5 Temmuz'a kadar bitirilecekmiş.

Fearless Coward
10.Haziran.2010, 20:42
Valla bu hafta bi transfer yapalım yabancı onu çok istiyorum açıkcası :)

IcedEarth
10.Haziran.2010, 20:42
Bir çok kişi var gelebilecek bence. Bana göre kazanmaya aç ve oyunu çok iyi izleyebilen birinin gelmesi lazım. Rijkaard ne benim istediğim saldırganlığı veriyor takıma ne de oyunu izleyebiliyor. Fatih Terim'i tercih ederim Rijkaard'a :D
İyi de Rijkaard'ın elindeki hangi oyuncu beklenilen saldırganlığı yansıtacak oyuncu ki? Ben açıkçası teknik ekibimizden memnunum, ellerindeki malzeme cidden yetersizdi yani. Adam orta sahaya dayalı taktiği Mustafa Sarp'la kurmak zorundaydı, ne yapsın yani?

Revolution
10.Haziran.2010, 20:44
Revolution afedersin ama belki o yakın kaynak seni oynatıyor olmasın.. :) Tabii doğruysada bilemem ama Arda kalmalı bence şu transferleride görelim artık sabırsızlanıyor taraftar :D

Kaynak kuzenim olunca hiç sanmıyorum :)

wolfson
10.Haziran.2010, 20:50
İyi de Rijkaard'ın elindeki hangi oyuncu beklenilen saldırganlığı yansıtacak oyuncu ki? Ben açıkçası teknik ekibimizden memnunum, ellerindeki malzeme cidden yetersizdi yani. Adam orta sahaya dayalı taktiği Mustafa Sarp'la kurmak zorundaydı, ne yapsın yani?

Ya biz Feldkampla şampiyon olurken bundan iyi bir kadroyla mı olduk? Ve ya geretsle olurken? O zamanlarda Galatasaray ruhu çok aktifti. Sene başında elanoyu alırken Rijkaard ofansif orta saha niyetine mi aldı yoksa göbek niyetine mi :D Eğer orta saha göbek niyetineyse yazıklar olsun o menajere ve yönetime. Şunu anlamalılar bence orta sahada göbek alacaksan bana göre bir italyan bir ingiliz almalısın. O oyuncular hem çok saldırgan hem de çok dayanıklı. Ama elanoya bakarsak asla bir orta saha değil. Alex olmaya çalışır gibi ama çeyreği bile değil. Eğer elano adam olsaydı Mustafa Sarpa gerek kalmazdı. BEnim bildiğim Barış MCde oynuyor. Ama rijkaard gelince MRye çekildi. Barış çok saldırgan niye mcde oynamadı?

Revolution
10.Haziran.2010, 20:52
Yine Osman Tanburacı'nın söylediğine göre transferler 5 Temmuz'a kadar bitirilecekmiş.

5 Temmuz biraz erken değil mi yahu?

ShevAnil
10.Haziran.2010, 20:53
Ön eleme maçlarımız var bu yüzden öyle demiştir. Takım önceden ısınsın diye (:

wolfson
10.Haziran.2010, 20:54
5 temmuzda bitecekse bu sene fazla yıldız gelmeyebilir.

IcedEarth
10.Haziran.2010, 20:59
Ya biz Feldkampla şampiyon olurken bundan iyi bir kadroyla mı olduk? Ve ya geretsle olurken? O zamanlarda Galatasaray ruhu çok aktifti. Sene başında elanoyu alırken Rijkaard ofansif orta saha niyetine mi aldı yoksa göbek niyetine mi :D Eğer orta saha göbek niyetineyse yazıklar olsun o menajere ve yönetime. Şunu anlamalılar bence orta sahada göbek alacaksan bana göre bir italyan bir ingiliz almalısın. O oyuncular hem çok saldırgan hem de çok dayanıklı. Ama elanoya bakarsak asla bir orta saha değil. Alex olmaya çalışır gibi ama çeyreği bile değil. Eğer elano adam olsaydı Mustafa Sarpa gerek kalmazdı. BEnim bildiğim Barış MCde oynuyor. Ama rijkaard gelince MRye çekildi. Barış çok saldırgan niye mcde oynamadı?
Çünkü bu sistemde Barış tipi oyuncu oyunu baltalar, o mevkiide oynayacak oyuncu pas yapabilmeli, agresifliği doğru yerde kullanmalı, Barış gibi durup dururken oyuncuya tekme savurmamalı. Barış maalesef düzgün pas yapmaz, rotasyonda kullanılmayı kabul etmez.
Ayrıca doğrudur Gerets zamanında Feldkamp zamanında filan kadrodaki oyuncular kaliteli isimler değildi ama sisteme uygun oyunculardı, kadro daha derindi ve takımı kenetleyen abileri vardı başlarında. Rijkaard'ı getiriyorsan başa, sisteme uygun oyuncuları da takip edeceksin, parayı gözden çıkaracaksın. Bu adam günü kurtarmak için getirilmedi zaten, sistem yerleştirmek için getirildi. Ayrıca futboldaki başarısızlığımızın ana nedenlerinden biri as oyuncularımızın geçirdiği uzun süreli sakatlıklardır. Açıkçası ben Baros'un sakatlığı olmasaydı şampiyonluk ipini rahatça göğüsleyebileceğimize inanıyordum. Maalesef rezalet bir sağlık ekibimiz var, adamlar at gibi Linderoth'a 2 senede futbolu bıraktırdılar.

Fearless Coward
10.Haziran.2010, 21:06
5 temmuzda bitecekse bu sene fazla yıldız gelmeyebilir.
Sanki geçen sene fazla yıldız geldi ha.5 oyuncumu ne aldık..Bu sene o sayıyı kesin geçeriz..

nannar
10.Haziran.2010, 21:08
Ben de şimdi msn'de arkadaşlar aynı şeyi konuşuyordum.Baros sakatlanmasa % 99 şampiyonduk :) Kim ne derse desin çok etkiledi. Rjkard'a çamur atmak bu kadar kolay olmamalı.Barca'da ilk sezonda o kadar yıldızla ilk dverede düşme hattına indi ama yönetim desteğini sürdürdü ve sonra yaptıkları ortada... Acele etmeyin. Galatasaray iyi yolda.Bu sezon alınan oyuncular gerçekten mücadele gücü yüksek oyuncular.Pas yapamayan orta alan oyuncusu istemiyorum ben artık takımda.Mustafa, Barış hep aynı... Yani çift yönlü adamlara kavuşursa Rijkard aklındaki sistemi oturtur. Oturursa da Galatasaray ekolü ortaya çıkar.Barcelona ben kendimi bildim bileli kısa paslarla alan daraltarak oynuyor. Sisteme uygun adamlar olunca iş görür hale geldiler. Acele etmeyin...

Hugo
10.Haziran.2010, 21:09
Geçen sene futbol manager transferi gibi yaptık. iyi profilli adamlar aldık ama olmadı. bu sezon değişik bir politikamız var. grellayı alamadığımıza da sevindim ayrıca. biraz daha beklemekte yarar var zaten. transfer mevsimi daha yeni başladı.

Lucas Neill
10.Haziran.2010, 22:48
Kewell icin Dünya Kupasindan sonra karar verilcekmis.Kewell bni dünya kupasinda izleyin Gs de futbolu birakmak istiyorum ne kadar para verirseniz verin demis gercekten helal olsun ins tekrar formamizi tekrar giyer.

Fearless Coward
11.Haziran.2010, 00:29
Kewell geri alınırsa çok sevinirim valla..

KaRaBükLü KraL
11.Haziran.2010, 06:22
Kewell geri alınırsa çok sevinirim valla..
Aynen Kewell dursun bizde yaw:D

uAburak89
11.Haziran.2010, 11:17
2 senedir basında adı çıkan yabancı oyuncu almadık, süprizler hep gece oldu sabah kalktık transferleri gördük. Adnan Sezgin yabancı oyuncu işine el atmazsa yine iyi transferler gelecektir.

nannar
11.Haziran.2010, 12:02
el attı bildiğim kadarıyla :D Haldun Üstünel artık yurt dışında görüşme yapmayacak diye haber okudum :D

nannar
11.Haziran.2010, 12:03
Görev Sezgin'in!

11 Haziran 2010 Cuma * 08:34

Başarısız geçen sezonun ardından özellikle yabancı futbolcuların performansları yüzünden operasyon kararı alan ve kadroda yeniden yapılanmaya giden Cim-Bom’da, Üstünel (http://www.webaslan.com/ustunel/)’in artık yurt dışında temaslarda bulunmayacağı bildirildi

uAburak89
11.Haziran.2010, 12:17
O zaman yandık işte. Yaşasın Bouzid...

metaLwrath
11.Haziran.2010, 13:28
Allahım yarabbim ..

Yaptığı transferlerde başarılı olduğu görülmüş mü bu adamın..Başarısızlığın faturası Haldun Üstünel'e kesildi .. Hele ki bu son Stoch olayı..

Adnan Sezgin çok yanlış bir tercih çok...

Yavuz12
11.Haziran.2010, 13:44
Kaleci de alınmayacakmış.Her maç gol yeyen bir takım zaten bu.Güzel bir kaleci şart bence.Haldun da yapmayacakmış transferleri.Oh ne güzel oldu.

izmer96
11.Haziran.2010, 13:54
Kimse bu kadar cabuk umitsizlige kapilmasin , bu sezon transfer konusunda iyi is cikaricaklarini dusunuyorum , Rijkaard'in ilk seneside degil artik ona danisilmadan hic bir oyuncu alinmiycak , ruhu olan savasicak 3-4 adam yeterlidir bu takima

metaLwrath
11.Haziran.2010, 13:59
Sezgin hancı ,Rijkaard yolcu olduğu sürece değişmeyecek gibi görünüyor yanlış transferler zinciri..

Börk
11.Haziran.2010, 15:01
Avustralyalı oyuncuyu satış listesine koyan Blackburn Rovers ile görüşmelere başladığı ileri sürülen sarı-kırmızılı kulübün, Emerton için 2.5 milyon avro'yu gözden çıkarttığı ifade edildi. Galatasaray, sağ kanatta süratli futbolu ve müthiş enerjisiyle dikkat çeken oyuncunun transferini bitirmesi halinde Neill ve Kewell'dan sonra 3. Avustralyalıyı kadrosuna katmış olacak.

Kaynak : Spor iks

BaFraLı
11.Haziran.2010, 15:03
B Avustralya'lı sevgisi de nerden çıktı anlamıyorum. Adam gelmiş 31 yaşına. Sen git genç ve potansiyelli oyunculara yönelsene. Hayret bişey ya.

Börk
11.Haziran.2010, 15:06
Sağ kanatta gücü tükenmeyen bir Keita var.Artık sol tarafa oyuncu düşünseler.

Yavuz12
11.Haziran.2010, 15:10
Şimdi şöyle de bakmak lazım olaya Haldun Üstünel devre arasında 2 tane yanlış transfer yaptı.Biri kesinlikle JO ALVES'tir ki bu oyuncu o kadar da göze batacak bir oyuncu değildi.Sonuçta CSKA Moskova dan Man City ye 17 M EURO YA transfer olmuş.Tek sorun UEFA da oynamayacak olmasıydı.Diğer yanlış sayılabilecek transfer ise,Giovanni Dos Santos'tur.O da ne zamandır oynamıyordu ve yeteneğini zaten biliyoruz.Herkes biliyor.

Değişik bir açıdan bakarsak bu olaya,bu iki transfer Linderoth ve Nonda nın sözleşmelerinin feshedilmelerine neden oldu.Linderoth a tamam;ama Nonda gidince takımdan Atletico Madrid maçına forvetsiz çıkmak zorunda kaldık.Böylece Uefa dan elenmiş olduk.

Nonda güzel oynar mıydı bilmem;ama en azından hava toplarını alırdık.Hadi o da olmadı hiç forvette oynamamış bir oyuncu koymak zorunda kalmazdık.

Hepsini bir kenara bırakırsak,geçen sene yaz dönemindeki transfer sezonunda Haldun Üstünel son gün bir yabancı forvet oyuncusuyla anlaşmıştı.(Hatırlarsanız 7 yabancı futbolcuyla bitirmiştik o transfer sezonunu)Fakat bu transferi Frank Rijkaard istememişti.Bunun nedeni de bu transferi gereksiz görmesiydi.Yani Atletico Madrid maçında forvetsiz oynamamızın bir nedeni de buydu.

Şimdi Adnan Sezginden bahsediliyor.Adnan Sezgin Thomasları,İnamotoları gibi oyuncuları yıldız transferler olarak gösterilmesinin yanı sıra Skibbe gibi bir teknik adamı da Galatasarayın başına getirmişti.Tamam çok kötü bir hoca değil kabul ediliyorum,ama Ali Sami Yen de alınan 5-2 lik mağlubiyetle nasıl gönderildiğini ve Bülent Korkmaz ın gelip,ligi nasıl 5.bitirdiğimizi hatırlayın.Zaten bu yanlışlardan dolayı yabancı transferlere Haldun Üstünel bakmaya başladı.

Gelin ikisinin aldığı adamların bazılarını karşılaştıralım

Adnan SEZGİN-- İnomoto , Thomas , Skibbe
Haldun ÜSTÜNEL-- ELANO , NEILL,RİJKAARD

Peki ikisininde yaptığı hataları karşılaştıralım.

Haldun Üstünel,devre arasında gereksiz iki transfer yaparak Uefa da elenmemize neden oldu.(O penaltı pozisyonunu saymıyorum...)Ligi 3.bitirdik.

Adnan Sezgin,kalitesiz yabancı oyuncuları alarak ligi 5.bitirmemize neden oldu.

VE DE ŞİMDİ YAŞANAN STOCH VAKASI...

Adnan Sezgin Stoch un bonservisini düşürmeye çabalarken,aradan Fener geliyor 2 günde bitiriyor transferi kamuoyunu hayırlı olsun hadi bakalım deniliyor.Haldun Üstünel baksa bu genç oyuncuyu kesin alacaktık.Eminim bundan.Şu örnekten bile Galatasaray'ın ne kadar büyük bir yanlış yaptığı ortada...

İyi günler dilerim...

ShevAnil
11.Haziran.2010, 17:50
Haldun Üstünel kafasına göremi yaptı o transferleri? Yanlış yapmışlar eğer Haldun Üstünel'e boykot koydularsa :D

Merev
11.Haziran.2010, 18:17
Galatasaray, Grella'dan vazgeçti!

Yıllık 1.5 milyon Euro da indirime gitmeyen Avusturalya'lı oyuncudan vazgeçildi. Sık sık sakatlanması ve aşırı sert oyunu tercih etmesi Galatasaray'ı geri adım attırmak zorunda bıraktı.

Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/06/grelladan-vazgecildi-basn-sozcusu-elano.html

Alicanfmfan
11.Haziran.2010, 22:34
31 yasındaki oyuncuya 1.5 Milyon Euro fazlaydı zaten , Stoch'da bu parayı vermedik diye Fener'i tercih etti.

Daha uygun daha karlı transfeler yapacaktır Galatasaray yönetimi.

LeqenDary
11.Haziran.2010, 23:28
Adnan Sezgin yabancı transfere el attı diye korkmayın, Galatasaray'ın artık hataya tahammülü kalamadı hem yönetimin hem taraftarın..Bu doğrultuda yıldız değil de daha çok takıma faydalı olacak adamları alacaktır yönetimimiz kimsenin kuşkusu olmasın..

Revolution
11.Haziran.2010, 23:32
Yahu benim anlamadığım tamam Haldun Üstünel devre arasında 2 yabancı getirdi, Joao Alves en büyük yanlış oldu tamam ama bu adamları Haldun Üstünel Florya'ya gelip "Size 2 adam getirdin alın" demiyor ki.. Haldun Üstünel'e oyuncular söyleniyor o da gidip görüşüyor. Haldun Üstünel Galatasaray'ın yapılamaz denilen transferlerini yapmıştır Türkiye'ye de üst düzey oyuncular getirilebileceğini ispatlamıştır.. Şimdi çıkıp biz bu adamı günah keçisi mi yapıyoruz? O zaman bize yazıklar olsun...

uAnil94
11.Haziran.2010, 23:54
Yahu benim anlamadığım tamam Haldun Üstünel devre arasında 2 yabancı getirdi, Joao Alves en büyük yanlış oldu tamam ama bu adamları Haldun Üstünel Florya'ya gelip "Size 2 adam getirdin alın" demiyor ki.. Haldun Üstünel'e oyuncular söyleniyor o da gidip görüşüyor. Haldun Üstünel Galatasaray'ın yapılamaz denilen transferlerini yapmıştır Türkiye'ye de üst düzey oyuncular getirilebileceğini ispatlamıştır.. Şimdi çıkıp biz bu adamı günah keçisi mi yapıyoruz? O zaman bize yazıklar olsun...
aynen katılıyorum.Adama isim veriyolar.O da gidip bitiriyor transferi bu konuda da çok başarılı...

uAburak89
12.Haziran.2010, 00:28
Yabancı sınırlamasının da etkisiyle Kewell takımda kalacak şeklinde haberler görmeye başladım. Umarım doğrudur, Harry futbolu Galatasaray forması altında bırakmalıdır.

Hugo
12.Haziran.2010, 00:51
Yarım saat sonra sözleşme imzalasınlar Kewell'la..

Fearless Coward
12.Haziran.2010, 11:17
Ya şimdi ha Haldun Üstünel ha Adnan Sezgin kafasına göre almıyorlarki admaları? teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer yapıyorlar..Yoksa bizmi yanlış biliyoruz? açıkcası kim alırsa alsın görevi adam gibi bi adam getirsinler onu istiyor taraftarımız..

Flawless Victory
12.Haziran.2010, 11:30
Yıldız istemiyoruz artık, gelen oyuncu faydalı olsun da. Capone 90'lı yıllarda geldiğinde kim tanıyordu? Savaşçı bir defansif orta saha lazım. Fakat Galatasaray transfere Topal'ı sattığından daha fazla para vermeyecek. Sözleşmesi bitmiş oyunculardan da kaç tanesi kaliteli bilmiyorum. Ribery'de olduğu gibi biz her zaman az para ödeyerek veya para ödemeden yıldızları alacak güçteyiz. Bir çok ülkede lobimiz var. Transferde sabırlı olmamız lazım. Rakipler iyi transferler yapabilir ama bu bizden iyi olacakları anlamına gelmez. Birbirine uyumlu oyuncular alabilirsek ve kafası rahat bir Arda ile çok iyi oluruz. Adnan Polat Arda'yı satmayacağını söylüyor zaten. Avrupa'nın büyük liglerinin büyük takımları dışında hiç kimseye satmam diyor. Büyük klüpler de henüz bir teklif yapmış değil.

izmer96
12.Haziran.2010, 12:20
Rota Kazım Kazım

12 Haziran 2010 Cumartesi * 09:42

Stoch’u ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasarayımız, Slovak oyuncunun rövanşını almak için hiç hesapta olmayan bir isimle temasa geçti.

http://www.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif Stoch'u ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasarayımız, Slovak oyuncunun rövanşını almak için hiç hesapta olmayan bir isimle temasa geçti. Sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'nin milli oyuncusu (http://www.webaslan.com/su/) Kazım Kazım'ın peşinde olduğu iddia edildi

Webaslan.com

Sekopej
12.Haziran.2010, 12:25
Rövanş nasıl oluyor bu yahu, verir 5 milyon bonservis bedeli, alır Kazım'ı. Fenerbahçe'den bonservisiyle oyuncu almayı rövanş olarak düşüneni hiç görmemiştim.:p

Fearless Coward
12.Haziran.2010, 12:27
Haberin sallama olduğunu hepimiz biliyoruz boşuna yorum yapmaya gerek yok bence Seko..

nannar
12.Haziran.2010, 12:30
Aman diyim sakın! :(

yunusgs
12.Haziran.2010, 12:37
Delinin biri taş atmış yine kuyuya.

The.Crow
12.Haziran.2010, 12:39
Rövanş dedikoduları hat safhada. Ben Fenerliyim. Bu aralar misilleme için Semih'in adı geçiyor ama bence Galatasaray misilleme yapacaksa Tuncay ile yapmalı işte o zaman gerçekten misilleme olmuş olur.

Sekopej
12.Haziran.2010, 12:41
Haberin sallama olduğunu hepimiz biliyoruz boşuna yorum yapmaya gerek yok bence Seko..

Zaten sallama da haber ama hiç mi kafaları çalışmıyor, Semih için yazsalar ki şu anda bile Semih'i almak için yine bonservis parası ödemesi gerekir Galatasaray'ın ama hadi federasyonda dava, şu karar çıkabilir vs gibisinden haberi bir şeye dayandırırsın da, Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusunu alarak nasıl rövanş olacak, bunu hiç akıllarına getiremiyorlar mı anlamıyorum.

Revolution
12.Haziran.2010, 12:55
Ben Fenerbahçe'ye misilleme yapacağımızı düşünmüyorum.. Fenerbahçe'nin de Stoch'u biz görüşüyoruz diye aldığını da hiç düşünmüyorum.. Sol açığa gelecek vaadeden iyi bir oyuncu almamız lazım Arda gideceği zaman orayı emanet edebileceğimiz hızlı,ayağına hakim bir oyuncuya ihtiyacımız var. Umarım Arda takımda kalır, çünkü Tottenham ve Liverpool devrede olduğu sürece Arda'nın kafası karışabilir düşünmeye başlamış bile zaten ama gerçekten kendini bu takıma vermiş bir Arda tozu dumana katar. Sağ bek için Belletti adı geçti Lig TV'de geçen gün gelirse o da faydalı olur ve kesinlikle çok iyi bir ön liberoyla çift yönlü ortasahaya ihtiyacımız var.. Bu bölgelere kaliteli transferler yaparsak her kulvarda başarılı oluruz diye düşünüyorum ama karşımızda transfer politikasını değiştirmiz ve bütçesi bizden çok daha yüksek olan bir Fenerbahçe var. Onlarla oynadığımız tüm maçları bu sene kazanmamız lazım,hepsini...

sananes
12.Haziran.2010, 13:59
yok kazım'ın kontratı 2011 mayısında bitiyomuşta falanda yazıyolar o haberi servis edenler güya bak sene sonu bitiyo kontratın o zaman alalım seni der gibi yani net yazılmamıs ama o haber bunu hissettiriyo sallamasyonun daniskasını yazmışlar ortalığı karıştırmaya çalışıyo her zamanki gibi medya

Fearless Coward
12.Haziran.2010, 14:24
Totomaç neler yazmış öyle Krasic'e Elano+4 milyon CSKA buna sıcak bakıyormuşta falan filan çok FM oynuyor bunlar ya :n: :n:

Hugo
12.Haziran.2010, 14:52
Tshabalala-Modise-Sibaya üçlüsünde 2sini alsınlar şampiyonuz :D
Kaleci Khune de Türkiye Ligine gelse fena olmaz.

Revolution
12.Haziran.2010, 16:12
Tshambalala gelirse Türk spikerleri arasında kaos çıkar :D Marek Heinz geldiğinde bile adını nasıl söyleyeceğini şaşırıp, sonunda Marek demeye karar vermişlerdi :D

ThersoN
12.Haziran.2010, 16:30
Stoch konusunda yönetimin beceriksizmiş gibi gösterilmesine karşıyım, mevcut kadroda FBnin Stoch'a bizden daha fazla ihtiyacı var eğer takım elinden Keita ya da Arda'yı bu sezon çıkarmayacaksa /ki hiç sanmıyorum/ bu durumda Stoch'un transferi zorunlu değil ve Fbnin verdigi kadar para verilmesi yanlış onun yerine bütçeye uygunluğu dogrultusundan Grella'dan daha iyi bir orta saha oyuncusu alınmalı.. Ayrıca kaleci ve bek açıgı da unutulmamalı..

yunusgs
12.Haziran.2010, 20:16
Tshabalala-Modise-Sibaya üçlüsünde 2sini alsınlar şampiyonuz :D
Kaleci Khune de Türkiye Ligine gelse fena olmaz.

Kaleci olarak Khune de olabilir ama Enyeama alınsa tadından yenmez :D

Revolution
12.Haziran.2010, 20:43
Kaleciden ziyade kaliteli orta saha ve ön libero almamız lazım...

Revolution
12.Haziran.2010, 23:00
Bu arada aldığım son bir habere göre Arda Turan için 12 Milyon € teklif gelmiş ve yönetim teklifi 17-18lerde kabul edermiş en fazla.. Arda yönetim ve antrenörle arasındaki pürüzleri ortadan kaldırmış en azından 1 sene daha kalmayı düşünüyor. Ancak teklif verenin hangi kulüp olduğunu öğrenemedim ve Arda'nın kafasını tamamen Galatasaray'a vermesi transferden daha çok sevindirdi beni :)

Alicanfmfan
12.Haziran.2010, 23:24
Bu arada aldığım son bir habere göre Arda Turan için 12 Milyon € teklif gelmiş ve yönetim teklifi 17-18lerde kabul edermiş en fazla.. Arda yönetim ve antrenörle arasındaki pürüzleri ortadan kaldırmış en azından 1 sene daha kalmayı düşünüyor. Ancak teklif verenin hangi kulüp olduğunu öğrenemedim ve Arda'nın kafasını tamamen Galatasaray'a vermesi transferden daha çok sevindirdi beni :)

Yönetim ve antrenör le pürüzleri kaldırmısta , barısmıslar , ama esas barısması gereken en önemli şey yani taraftarımızdır .

Revolution
13.Haziran.2010, 00:00
Katılıyorum ama hiçbir baba öz oğluna küs kalamaz bence :)

Revolution
13.Haziran.2010, 12:21
İkinci Stoch vakası!

Miroslav Stoch'u Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, bu transferin rövanşını Julio Baptista ile almak istiyor.İtalya basınında hemen hemen her gün yer alan Baptista, Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi.
Football Itallia ve Corriere dello Spor'ta yer alan habere göre Fenerbahçe ve Galatasaray Baptista'yı kadrosuna katmak için kıyasıya rekabet halinde.
Özellikle Galatasaray'ın bu transferde oldukça istekli olduğu ve Baptista için 6.5 milyon avro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkarttığı ileri sürüldü.
Roma kalecisi Doni ile de temas halinde olduğu iddia edilen Galatasaray'ın Doni ve Baptista için Roma'ya 10 milyon avro'luk bir teklif ettiği ve İtalyan kulübünün de bu teklife oldukça sıcak baktığı Çizme basınında sıkça işleniyor.
Real Madrid ve Arsenal'den sonra Roma'da da istediği ortamı bulamayan Baptista'nın 2010 Dünya Kupası'ndan sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Roma ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızın peşinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ve Tottenham da bulunuyor.
Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kurmak isteyen Tottenham'ın Baptista'yı transfer edebilmek için iyi bir teklifle Roma'nın kapısını çalması bekleniyor.
Baptista'nın yanı sıra Galatasaray'ın talip olduğu bir başka Romalı Doni için de başta AC Milan olmak üzere Sampdoria'nın devrede olduğu biliniyor.

13.06.2010

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Baptista'yı alırsak eğer Sol Açık'ta çok faydalı olur içeriye doğru yaptığı cut'larla.. Ama yine basında çıkan isimlerin dışında çok farklı birini alırsak hiç şaşırmamak gerekir. Ben yine öyle birşey bekliyorum...

BeeTLeJuiCe
13.Haziran.2010, 12:29
Basın taktı bi rövanş'a. Eeee böyle haberler dikkat çekiyor nede olsa.

Stoch ile ilgili bir diğer haber de, Fenerbahçe transferi bitirip, açıklamak için DK bitmesini bekliyormuş, fakat GS ile Stoch haberi çıkınca 10 Haziranda açıklamışlar.

Fearless Coward
13.Haziran.2010, 14:41
Artık bizimde bir bomba patlatma zamanımız geldi bence..BJK,FB alıyor adamları biz izliyoruz resmen..

Lucas Neill
13.Haziran.2010, 14:49
Baskanin konusmalarindan sonra rahatim bu maddi imkansizliklara ragmen yine iyi oyuncular gelecektir ins ne kadar yönetime kizsamda güveniyorum.

Revolution
13.Haziran.2010, 14:53
Yine kimsenin beklemediği bir transfer yapacağımızı artık sadece umut ediyorum..

Yavuz12
13.Haziran.2010, 14:58
Fenerbahçe Stoch u alır,Beşiktaş Quaresma yı alır,Galatasaray bakalım ne yapacak..

Nedvedmania
13.Haziran.2010, 16:17
Fenerbahçe Stoch u alır,Beşiktaş Quaresma yı alır,Galatasaray bakalım ne yapacak..

Lukunku ve İnamato'yla ilgileniyormuşuz yeniden :)

RaSenGan
13.Haziran.2010, 16:20
Açıkçası ben yıldız oyuncu istemiyorum.Gelen yıldızları da gördük.İyi iş yapacak,takıma yarar sağlayacak oyuncuları alırsak beni mutlu eder.

Addolorato
13.Haziran.2010, 16:22

Biz Fener Baronileri , Josicoları Beşiktaş Diattaları , Tabataları alırken alıyorduk Keitaları , Barosları , Kewell'ları , Elano'ları. Varsın bu sene yıldız almayalım..

Alicanfmfan
13.Haziran.2010, 23:28
Bu sene yıldızdan cok takım için savasan oyuncu iki senedir yıldız aldık , basın hep üstümüzde durdu , bırakalım yıldızlarıda savasan oyuncular gelsin zaten birçok yıldızımız var...

Servet , Ayhan gibi topculardan kurtuluruz umarım.

Cengo
14.Haziran.2010, 00:34
İkinci Stoch vakası!

Miroslav Stoch'u Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, bu transferin rövanşını Julio Baptista ile almak istiyor.İtalya basınında hemen hemen her gün yer alan Baptista, Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi.
Football Itallia ve Corriere dello Spor'ta yer alan habere göre Fenerbahçe ve Galatasaray Baptista'yı kadrosuna katmak için kıyasıya rekabet halinde.
Özellikle Galatasaray'ın bu transferde oldukça istekli olduğu ve Baptista için 6.5 milyon avro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkarttığı ileri sürüldü.
Roma kalecisi Doni ile de temas halinde olduğu iddia edilen Galatasaray'ın Doni ve Baptista için Roma'ya 10 milyon avro'luk bir teklif ettiği ve İtalyan kulübünün de bu teklife oldukça sıcak baktığı Çizme basınında sıkça işleniyor.
Real Madrid ve Arsenal'den sonra Roma'da da istediği ortamı bulamayan Baptista'nın 2010 Dünya Kupası'ndan sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Roma ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızın peşinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ve Tottenham da bulunuyor.
Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kurmak isteyen Tottenham'ın Baptista'yı transfer edebilmek için iyi bir teklifle Roma'nın kapısını çalması bekleniyor.
Baptista'nın yanı sıra Galatasaray'ın talip olduğu bir başka Romalı Doni için de başta AC Milan olmak üzere Sampdoria'nın devrede olduğu biliniyor.

13.06.2010

Baptista'yı alırsak eğer Sol Açık'ta çok faydalı olur içeriye doğru yaptığı cut'larla.. Ama yine basında çıkan isimlerin dışında çok farklı birini alırsak hiç şaşırmamak gerekir. Ben yine öyle birşey bekliyorum...

Baptista oldukça ofansif bir oyuncu, santrafor, forvet arkası veya orta saha ortasında oynar genellikle.Sol kanatta oynayabilecek bir oyuncu değil, hiç sol kanatta oynadığını da görmedim.Üstdüzey bir fiziği vardır ama oldukça ağırdır.

Fearless Coward
14.Haziran.2010, 00:38
Öncelik defansif orta saha"
13 Haziran 2010 16:39

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, transferde önceliklerini açıkladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/41/polatimiz600_QJY5Q.jpg
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, öncelikli olarak yaptıkları planlamada, orta sahaya defansif üst düzey iki oyuncu almak istediklerini söyledi.

Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru'nda gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası final yarışlarına katılan Polat ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, protokol tribününde bir araya
geldi.

Yıldırım ve Polat Galatasaraylı ve Fenerbahçeli sporcuların yanına giderek, sporculara başarılar diledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Polat, su sporlarında Türkiye'nin içinde bulunduğu durumla ilgili bir soru üzerine, Türkiye'nin olimpiyatlarda başarılı olamadığını, bunun en önemli nedeninin de büyük kulüplerin amatör sporlara yeterince eğilmemesi olduğunu belirtti.

Sporda başarılı olmak için tesis, ekipman ve genç sporcu yetiştirilmesi gerektiğine dikkati çeken Polat, ''Bundan netice almak için de bir süreç lazım. Türkiye'de malum, insanlarda her şey var da sabır yok. Hemen başarı olsun istiyorlar. Bizim şu anda kendi amatör sporlarımızla ilgili yaptığımız program var. Tesis yatırım programı, makine ekipman programı ve genç sporcuları yetiştirme programı. Bu, biraz zaman alacak'' dedi.

Polat, amatör sporlarda alınan günlük neticelere bakmaksızın yatırım programını sürdüreceklerini ifade ederek, belirli bir süreçte netice alacaklarına inandığını kaydetti.

Haliç'te Fenerbahçe ile ortaklaşa yapmayı düşündükleri kürek yarışlarının sorulması üzerine Polat, ''İngiltere'de Oxford Cambridge'nin her yıl Londra Thames Nehri üzerinde yarışları var. Senede bir kez yapılıyor ve çok ilgi çekiyor. Biz de İstanbul Haliç'te her yıl böyle bir yarış yapmak istiyoruz. 8 tekle, Galatasaray ve Fenerbahçe sporcuları yarıştırılıp kürek sporunu biraz kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Bana göre hoş bir şey olacak. Eylül ayında sanıyorum bunu gerçekleştiririz, öyle bir karar aldık'' diye konuştu.

Polat, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım ile bir araya gelmelerinin ve karşılıklı olarak sporcuları ziyaret etmelerinin spora katkısı konusunda da görüş belirterek, Fenerbahçe ile üst düzeyde rekabet içinde olduklarını, aynı zamanda yüzyılı geçen bir dostlukları bulunduğunu belirtti.

Rekabette bazen dostluğu sıkıntıya sokacak şeylerin olduğuna dikkati çeken Polat, ''Bunlara anlık ve günlük şeyler diye bakıyorum. Sporun zaten ruhunda dostluk ve kardeşlik yatıyor. Biz onu Galatasaray olarak koruyup, kollayıp, muhafaza etmeye çalışıyoruz'' dedi.

Transfer sezonundaki gelişmelere de değinen Polat, öncelikleri arasında orta sahaya bir iki futbolcu transfer etmelerinin yer aldığını ifade etti.

Orta sahaya transfer yaptıktan sonra diğer mevkilere ihtiyaç duyulursa yeni transfer yapabileceklerine işaret eden Polat, şunları söyledi:
''Ama şu an yok. En fazla herhalde iki oyuncu alabiliriz, ama transferde bu dönemlerde birçok şey olabiliyor. Cazip teklifler olabiliyor. Gelen ve giden olabiliyor. Öncelikli olan, bir an evvel yapmış olduğumuz planlamada orta sahaya defansif anlamda üst düzey iki oyuncu almak. Adaylarımız var, onlarla da görüşmelerimiz sürüyor. Biz bir futbolcu veya kulüple görüşmüyoruz, aynı anda 7-8 futbolcu ve kulüple görüşüyoruz.''

Galasataray'ın daha önceki sezonlarda yıldız futbolcuları transfer etmesinin hatırlatılması üzerine Polat, ''Yıldız anlayışınıza bağlı. Senin veya benim yıldız anlayışım farklıdır. Benim için en ideali yıldızı transfer etmek değil, yıldızı yaratmak önemli. Keşke böyle genç futbolcuları bulup da yıldızları yaratabilsek. İsim olarak hiçbir şey söylemem'' dedi.

Final yarışmalarını izleyen Aziz Yıldırım, gazetecilerin açıklama isteklerini geri çevirdi.

Kaynak : NtvSpor

Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2010, 02:06
Bence Galatasaray Baptista'yı alacak. Hatırladığım kadarıyla Baptista Sevilla'da iken ön libero oynuyordu...

KanaKe
14.Haziran.2010, 02:16
Bence Galatasaray Baptista'yı alacak. Hatırladığım kadarıyla Baptista Sevilla'da iken ön libero oynuyordu...
adam 5 senedir ön libero oynamiyor gerci kolay kolay defansif özelliklerini kaybedecegini sanmiyorum ama baptista eger ön liberoda oynatilacaksa hic alinmasin daha iyi.. barosun arkasinda daha iyi oynar.

Revolution
14.Haziran.2010, 11:35
Baptista oldukça ofansif bir oyuncu, santrafor, forvet arkası veya orta saha ortasında oynar genellikle.Sol kanatta oynayabilecek bir oyuncu değil, hiç sol kanatta oynadığını da görmedim.Üstdüzey bir fiziği vardır ama oldukça ağırdır.

Demek istediğim 4-3-3 dizilişinde sol açık'ta gizli forvet olarak oynayabilir aynı Henry'nin oynadığı gibi..

Umarım başkanın dediği 2 defansa yönelik ortasaha oyuncusundan biri çift yönlü ortasahadır..

Revolution
14.Haziran.2010, 11:54
Üstünel istifa mı ediyor?

Galatasaray'da Haldun Üstünel'in bugün istifa edeceği ileri sürüldü. Sarı-kırmızılılarda transfer görüşmeleri yapmak için Londra'ya giden, ancak burada istediği sonucu alamayan Üstünel, önceki gece İstanbul'a dönmüştü.
Sarı-kırmızılı yöneticinin bugün Galatasaray Başkanı Adnan Polat'la bir görüşme yapacağı ve istifa mektubunu vereceği kaydedildi.
Polat'ın istifayı kabul etmeyeceği ifade edilirken, Üstünel'in ısrarcı olması durumunda ise mektubu işleme koyacağı gelen haberler arasında.

14.06.2010

Kaynak : Sabah

Haber Sabah'ın ama eğer bu haberin doğruluk payı varsa yönetim herşeyi yüzüne gözüne bulaştırıyor demektir, ben bu transfer döneminde neler yapacağımızı hiç kestiremiyorum; fakat doğruya doğru bir umutsuzluk var içimde...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 01:29
Keita satılıyor mu?

Galatasaray'ın Dünya Kupası'nda gösterecekleri performansa göre fiyatlarının artmasını beklediği Keita ve Elano'yu elden çıkarmayı planladığı belirtildi. İki futbolcuya da teklifler geldiği, Elano için 9, Keita için de 8 milyon euro bonservis bedeli önerildiği ileri sürüldü. Sarı kırmızılıların teklifleri beklemeye aldığı ve Dünya Kupası sonrası değerlendirme yapmayı kararlaştırdığı ifade edildi. Güney Afrika'daki Dünya Kupası finallerinde Keita Fildişi Sahili, Elano da Brezilya milli takımının formasını giyiyor.

Yönetimin yabancı transferlerini bu iki futbolcudan gelecek parayla yapacağı bildirildi.

Galatasaray'ın Schalke ile yollarını ayıran Halil Altıntop ile görüşmelerinin sürdüğü, yıllık 2.5 milyon euro isteyen gurbetçi futbolcunun fiyat indirmesinin beklendiği bildirildi.

LigTv

Hugo
15.Haziran.2010, 01:32
Keita satılırsa yuh derim.

IcedEarth
15.Haziran.2010, 20:38
Bu sene pek umutlu değilim nedense transferden..

Fearless Coward
15.Haziran.2010, 20:40
M.Diarra var gündemimizde tabi doğruysa..Aslında alınabilecek bir d.orta saha..İnş. alabiliriz..

Varonil
15.Haziran.2010, 20:42
Keita'nın satılması tamamiyle aptallık olur.Bugünkü Portekiz maçında oyuna son 8 dakikada girsede yaptığı paslar ve çalımlarla Fildişi'ni ileriye taşıdı.

Galatasaray'ın şu anki bulunduğu durumla Keita takımın en değerli oyuncularından biridir diye düşünüyorum.

Hugo
15.Haziran.2010, 22:21
Keita'yı satanı ben de satarım şimdiden söyleyeyim ona göre transfer yapsınlar :p

yunusgs
15.Haziran.2010, 22:34
Aptallığın en büyüğü olur Keita satılırsa.Geçen senenin tüm faturası Keita'ya mı kesilecek?Adam daha ne yapsın?Kanadı her zaman işletti,seyir zevkimizi arttırdı,goller attı,asistler yaptı.Fatura kesilmesi gereken birileri varsa,bu kesinlikle Keita değil,Elano,Mustafa Sarp,Leo Franco,Jo,Ayhan,Barış,Emre Güngör gibi isimlerdir.

Revolution
15.Haziran.2010, 22:57
Gecen seneye bir fatura kesilecekse eger Yunus`un dedigi gibi bu kesinlikle o oyuncular degildir, Rijkaard`dir.. Yunus`un dedigine gore yorum yapacak olursam, Elano ne yapsin tamamen defansif oynatildigi icin, ne zaman hucumda gorduk biz Elano`yu.. Defanstan top cikarma gorevi verildi adama tamamen. Mustafa Sarp ne yapsin adamin futbol zekasi belli,yetenekleri belli bu takimda Mehmet Topal sakatlanirsa filan diye onun yedegi olarak oynayabilirdi.. Leo Franco,Baris,Emre Gungor ne yapsin demeyecegim o kadar da degil :D Ancak ne olursa olsun bu oyunculara bel baglanarak olacak is degildi bu. 34 macin 20sinde cift on liberoyla oynadik ve hepimiz Giovani,Elano yanyana oynadigi zaman ne kadar verimli hucum ettigimizi gorduk..

yunusgs
15.Haziran.2010, 23:04
Gecen seneye bir fatura kesilecekse eger Yunus`un dedigi gibi bu kesinlikle o oyuncular degildir, Rijkaard`dir.. Yunus`un dedigine gore yorum yapacak olursam, Elano ne yapsin tamamen defansif oynatildigi icin, ne zaman hucumda gorduk biz Elano`yu.. Defanstan top cikarma gorevi verildi adama tamamen. Mustafa Sarp ne yapsin adamin futbol zekasi belli,yetenekleri belli bu takimda Mehmet Topal sakatlanirsa filan diye onun yedegi olarak oynayabilirdi.. Leo Franco,Baris,Emre Gungor ne yapsin demeyecegim o kadar da degil :D Ancak ne olursa olsun bu oyunculara bel baglanarak olacak is degildi bu. 34 macin 20sinde cift on liberoyla oynadik ve hepimiz Giovani,Elano yanyana oynadigi zaman ne kadar verimli hucum ettigimizi gorduk..

Hayır,benim de kızdığım nokta bu zaten Kaan.Bu oyunculara bel bağlamamız.Demek istediğim Keita'ya sıra gelene kadar bu takımda ondan çok çok daha az katkı sağlayanlar,bu takıma zarar verenler var.

Revolution
15.Haziran.2010, 23:07
Sana hak veriyorum Yunus ve o Keita satilacak laflarina da pek dogruluk payi vermiyorum.. Zaten saydigimiz oyuncular Elano disinda ancak yedek olacak duzeydeler. Biz bu adamlara 1 sezon bel bagladik bunun da tek sebebi Rijkaard`dir yani. Bu anlayisin degismesi lazim bu oyuncular ancak yedek olabilirler belki bazilari o bile degil...

Yavuz12
17.Haziran.2010, 21:16
G.Saray'a sürpriz bir isim!
Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye göre transfer döneminde sessiz kalan Galatasaray çalışmalarını büyük bir titizlik ile sürdürüyor.

Önceki sezonlara göre transferde daha temkinli davranan ve politikasını yıldız olmayan, savaşan, mücadele eden oyuncular üzerine kuran sarı-kırmızılı kulübün Twente'de oynayan Sırp stoper Slobodan Rajkovic'in ardından bu kez de Hapoel Tel Aviv'in kalecisi Vincent Enyeama'yı takibe aldığı ileri sürüldü.

Sport.co.uk adlı internet sitesinden Nigel Brown'un haberine göre; Galatasaray, Nijerya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Enyama'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Sarı-kırmızılı kulüp Enyama konusunda sessizliğini korurken, Nijeryalı kalecinin menajeri Andreas Muller Galatasaray'ın Enyema'yı transfer etmek istediğini dile getirdi.

Enyema için West Ham United ve Arsenal'in de devrede olduğunu ifade eden Muller, "Enyama için West Ham United ve Arsenal ile de görüşmelerimiz oldu ancak Galatasaray bu transferde çok istekli ve diğer takımlara göre bu transferde bir adım önde" dedi.

Enyama'nın transferi için Galatasaray ile görüşmelerinin sürdüğünü dile getiren Muller, "Arsenal, West Ham United ve Galatasaray ile birlikte Enyama için 8 teklif birden geldi. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz ancak transfer konusundaki son kararı tabii ki Enyama verecek" ifadelerini kullandı.

Arjantin'in Nijerya ile oynadığı maçta göstermiş olduğu başarılı performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Enyama 2007 yılından bu yana İsrail takımlarından Hapoel Tel Aviv'de forma giyiyor.

2002 yılından bu yana Nijerya Milli Takımı formasını da taşıyan 27 yaşındaki kalecinin, 2010 Dünya Kupası'nın ardından Hapoel Tel Aviv'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2010 yılına kadar Hapoel ile sözleşmesi bulunan 1.85 boyundaki Vincent Enyeama'nın transfermakt'taki bonservis bedeli 2 milyon avro olarak gözüküyor ancak oyuncunun özellikle Dünya Kupası'ndaki başarılı performansı ve gelen tekliflerin 2 milyon avro'luk rakamı katlaması bekleniyor.
2002 yılından bu yana Nijerya Milli Takımı formasını da taşıyan 27 yaşındaki kalecinin, 2010 Dünya Kupası'nın ardından Hapoel Tel Aviv'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak:Sporx

Revolution
17.Haziran.2010, 21:19
Edit: Haber zaten yayınlanmış

Enyeama gelirse eğer gerçekten çok iyi bir transfer olur..Yabancı kaleci transferine karşıyım ama Enyeama gelirse eğer çok faydalı olur bize..

Şu Elano satılacak haberleri doğruysa eğer hayatımızın hatasını yaparız. Elano'yu 15-20 Milyon €'ya satamayacağız, en fazla 10 Milyon €'ya bırakabiliriz eğer satacak olursak. Elano yerine o kalitede bu fiyata kimseyi bulamayız ve Elano asıl yerinde oynarsa bu sezon bize inanılmaz katkısı olur. Keita'nın yedeği olarak da Serdar Özkan'ın yeteceğini düşünmüyorum, dos Santos'u kesinlikle almamız lazım sağda solda ortada oynayabiliyor çok çok iyi alternatif olur. Hatta bu sezonun sonlarında olduğu gibi Elano ve Giovani yanyana oynarsa çok keyif alırız oynanan futboldan. Hala transferde çok sönüğüz artık Fanatik,Fotomaç bile sallama haber yapmıyor hakkımızda :D Bu fırtına öncesi sessizlik mi yoksa gerçekten kötü durumda olduğumuzun göstergesi mi o da belli değil.. Ama gerçek olan birşey var ki transferleri erken tamamlamamız gerekiyor takımın birbirine uyum göstermesi için. Zaman herşeyi gösterecek ama nedense 2 senedir içimde olan umut bu sene hiç mi hiç yok...

SAİT71
17.Haziran.2010, 23:10
Bence Elano tam sistem adamı. SAtılmamalı diyorum. Ligimizde Elano gibi isim oyuncuları tutabilirsek daha iyilerini getirebiliriz. Brezilya'daki verimliliğini ve daha çok sorumluluk alışını Galatasaray'dada uygulayabilirse iyi bir performansa ulaşır..

Geçen ki maçta baktım Kaka dökülüyor ama Elano Takımın dinamosu her pozisyonda o var. Her pasta onun dokunuşları var..

di canio
17.Haziran.2010, 23:15
Bu forumda yapmıştım sanırım aynı yorumu; Elano ülkemize maç kondisyonu sıkıntısı yaşamaması için geldi bence. Dunga'nın kafasında ki takım belliydi. Elano milli takımda oynayacağını biliyordu ve amacı oynadığı takıma faydalı olmaktan çok maç yapıp, Haziran'a kadar hazır kalmaktı. Öyle de yaptı Elano. Ne sert bir müdahale yaptı, ne de yapılabilecek bir müdahalenin içinde yer aldı sakatlanmamak adına. İdare etmek istedi Galatasaray'da, idare etti. Ama önümüzdeki sene daha iyi oynayacağı düşüncesindeyim.

Alicanfmfan
17.Haziran.2010, 23:46
Bu forumda yapmıştım sanırım aynı yorumu; Elano ülkemize maç kondisyonu sıkıntısı yaşamaması için geldi bence. Dunga'nın kafasında ki takım belliydi. Elano milli takımda oynayacağını biliyordu ve amacı oynadığı takıma faydalı olmaktan çok maç yapıp, Haziran'a kadar hazır kalmaktı. Öyle de yaptı Elano. Ne sert bir müdahale yaptı, ne de yapılabilecek bir müdahalenin içinde yer aldı sakatlanmamak adına. İdare etmek istedi Galatasaray'da, idare etti. Ama önümüzdeki sene daha iyi oynayacağı düşüncesindeyim.

Brezilya Milli Takımı ; Sağ açıkta serbest bir Elano arkasında Maicon yanlarında Melo - Silva

Galatasaray'da ; Ön libero da adam kovalayan Elano yanlarında Topal ve Sarp.

Kıyaslayabilirsek , Elano'yu cok yanlıs kullandı Frank Rijkaard.

di canio
18.Haziran.2010, 01:05
Brezilya Milli Takımı ; Sağ açıkta serbest bir Elano arkasında Maicon yanlarında Melo - Silva

Galatasaray'da ; Ön libero da adam kovalayan Elano yanlarında Topal ve Sarp.

Kıyaslayabilirsek , Elano'yu cok yanlıs kullandı Frank Rijkaard.

Brezilya orta sahada kanat kullanmadan oynuyor bence. 4-2-2-2 gibi bir sistem Burada da daha çok orta alanda oynuyor, ama geride değil. Daha hücuma dönük. Haklısın, iki takımda oynadığı pozisyon farklı. Ama Galatasaray'da Brezilya'da oynadığı pozisyonda da oynasa futbolu değişmeyecekti bence. Varsayımlar üzerine konuşmak yanlış olur ancak benim gördüğüm Elano'nun düşüncesi yukarıda yazdığım yönde.

Börk
18.Haziran.2010, 12:21
Enoh sesleri!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Hürriyet'e verdiği röportajda, "Bize iyi bir 6 numara lazım" demiş ve özellikle ön liberoya önemli takviyeler yapacaklarının altını çizmişti.
Ve bu doğrultuda sarı kırmızılı yönetim transfer için düğmeye bastı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Salı sabahı 08.00’de Amsterdam’a transfer seferine çıkan Futbol A.Ş Müdürü Adnan Sezgin’in ve yönetimin rotasına giren ilk ismin Ajax’tan Eyong Enoh olduğu öğrenildi.

24 yaşında ve savaşçı

Frank Rijkaard ile sürekli transfer konusunda temas halinde olan Sezgin’in, Hollandalı çalıştırıcının da önerisi üzerine Amsterdam’ın yolunu tuttuğu, 24 yaşındaki futbolcunun transferi için temaslarda bulunacağı kaydedildi. Ajax’ın alt yapısından yetişen ve bu sezon Hollanda ekibinin değişmez ismi olan Kamerunlu futbolcunun, savaşçı özelliği ile teknik direktör Rijkaard’ın gözüne girdiği belirtildi.

2 yıllık opsiyonu kullanılmadı

Ajax ile 2 yıllık daha opsiyonlu sözleşmesi olan Enoh için Hollanda ekibinin henüz bu oyuncunun opsiyonunu kullanmadığı, Adnan Sezgin’in bu futbolcunun menajeri ile görüştüğü iddia edildi.

Amsterdam’a önceki gün giden Sezgin’in ise burada birçok oyuncuyu daha takip altına aldığı, görüşmeler yaptığı kaydedildi.

Flawless Victory
18.Haziran.2010, 12:26
Bize 6-10-11 numara değil 63 numara da gelse önemli değil, yeter ki iyi oynasın.

Revolution
18.Haziran.2010, 15:25

Elano'nun bu kadar saçma bir düşünce içinde olacağını hiç düşünmüyorum.. Dunga o takımın sahibi değil, elbet bir gün gidecek oradan belki bu sene belki de sonraki sene. Eğer bu sene ayrılmazsa Elano takımdan önündeki tek vitrin Galatasaray olacak.. Diyelim ki gerçekten idare ediyor ve sonraki sene de ayrıldı takımdan Dunga. Elano oynaması da gerektiği yerde oynadığı halde "idare ettiği" için milli takıma da alınmadı.. Gitmek istese hangi kulübe gidecek ? Galatasaray onu tutmak istemeyecek, onun da gidebileceği takım en fazla Galatasaray kalitesinde olacak.. Şimdi 1 yıl milli takıma gireceğim diye idare ettiğini düşündüğünüz Elano mu karlı çıktı 1 turnuvada oynadı diye? Ki Elano'nun son yaptığı açıklamalardan da anlaşılabileceği gibi gelecek sene için oldukça motive olmuş Galatasaray'da oynamaya kendisi..

Enoh'a gelinceyse kendisini hiç canlı olarak izlemedim daha doğrusu ismini dahi duymadım ama Rijkaard, Hollanda'daki oyuncuları iyi biliyor.. Artık yapılacak transferlere güvenmekten başka yapacağımız birşey yok.

indie
18.Haziran.2010, 15:26
Fm 2010'da ilk sezon sonunda isimli olup da satışa-kiralığa çıkarılan, türkiyeye gelmeye sıcak bakan ne kadar oyuncu varsa Galatasaray'ın listesinde. Ciddi ciddi düşünüyorum artık arada bağlantı olduğunu. Geçen sene Jo, Santos'ta da durum böyleydi, önceki sezon Baros-Kewell'de de, şimdi Kacar, Diarra, Enoh da aynı şekilde :)

Sanırım bu durum yerli-yabancı fm scoutlarının başarısını da ortaya koyuyor.

Revolution
18.Haziran.2010, 15:58
İlginç gerçekten :)

İsteğe uygun ön libero!

Cim-Bom aradığı ilk ön liberoyu Almanya’da buldu. Mehmet Topal’ı Valencia’ya gönderdikten sonra orta sahasını defansif iki oyuncuyla takviye etme kararı alan Galatasaray’ın Wolfsburg’da forma giyen Josue’nin peşinde oldukları belirlendi.Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin önceki gün Amsterdam’a gitti ardından dün Almanya’ya geçerek daha önce Lincoln ve Meira’nın transferlerinde beraber çalıştıkları ROGON Menajerlik Şirketi’yle yeniden temas kurdu. Bu şirkette Roger Witmann’la iyi ilişkisi olan Sezgin, düşündükleri oyuncuların kriterlerini içeren dosyayı sundu.
Rijkaard’ın isteklerine uygun
Rogon’lu yetkililer ise Wolfsburg’un Brezilyalı kaptanı Josue’yi önerdi. 31 yaşındaki sambacının, orta saha ile savunma arasındaki köprü görevini başarıyla yerine getirdiği ve müthiş pas temposuyla Rijkaard’ın istediği özelliklere sahip olduğu kaydedildi. Brezilya’nın Dünya Kupası kadrosunda yer alan Josue, 2007’de transfer olduğu Wolfsburg’un kaptanlığını da yapıyor.
Wolfsburg’un önceki sezon elde ettiği lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan tecrübeli futbolcunun 8 milyon euroluk bonservisinin 4-5 milyon euroya çekilmesi durumunda transfer edileceği kaydedildi. Josue’nin gelmesi halinde Elano’nun da kesinlikle kadroda tutulacağı ifade edildi.
Sezgin, Köln’de forma giyen gurbetçi Taner Yalçın için de girişimde bulundu. Ancak Alman ekibi genç oyuncuyu vermeyeceğini bildirdi. Bugün İstanbul’a dönecek olan Sezgin, Başkan Adnan Polat’a bilgi verecek.
Josue kimdir?
Yaşı: 31 (19.07.1979)
Kulübü: Wolfsburg
Ülkesi: Brezilya
Pozisyon: Orta saha
Boyu: 1.69 metre

18.06.2010

Kaynak : Milliyet

di canio
18.Haziran.2010, 16:40
Elano'nun bu kadar saçma bir düşünce içinde olacağını hiç düşünmüyorum.. Dunga o takımın sahibi değil, elbet bir gün gidecek oradan belki bu sene belki de sonraki sene. Eğer bu sene ayrılmazsa Elano takımdan önündeki tek vitrin Galatasaray olacak.. Diyelim ki gerçekten idare ediyor ve sonraki sene de ayrıldı takımdan Dunga. Elano oynaması da gerektiği yerde oynadığı halde "idare ettiği" için milli takıma da alınmadı.. Gitmek istese hangi kulübe gidecek ? Galatasaray onu tutmak istemeyecek, onun da gidebileceği takım en fazla Galatasaray kalitesinde olacak.. Şimdi 1 yıl milli takıma gireceğim diye idare ettiğini düşündüğünüz Elano mu karlı çıktı 1 turnuvada oynadı diye? Ki Elano'nun son yaptığı açıklamalardan da anlaşılabileceği gibi gelecek sene için oldukça motive olmuş Galatasaray'da oynamaya kendisi..

Enoh'a gelinceyse kendisini hiç canlı olarak izlemedim daha doğrusu ismini dahi duymadım ama Rijkaard, Hollanda'daki oyuncuları iyi biliyor.. Artık yapılacak transferlere güvenmekten başka yapacağımız birşey yok.

Yazdıklarım tamamen bu Dünya Kupası'na yönelikti. Değil Dunga, milli takımıyla Dünya Kupası'na katılan hiçbir hocanın turnuva öncesi takımdan ayrılma ihtimali yok denecek kadar azdır. Bu da sabit kadrolu Dunga'nın kadrosunda olan Elano'nun Dünya Kupası'na kadar idare ettiği iddiamla aynı doğrultuda. Dünya Kupası Galatasaray'dan daha önemli bir vitrin ve Elano da bu vitrinde güzel sergiliyor şu ana kadar kendini. Dunga turnuva sonrası ayrılabilir. Elano da benim iddia ettiğim dönemden bağımsız olarak, arkasına Dünya Kupası performansını da alarak devam eder futboluna Galatasaray'da ya da transfer olursa başka takımda.

E.Cartman
18.Haziran.2010, 19:12
oLdu mu şimdi bu :(
http://i45.tinypic.com/zvfw4.jpg

KaPaLı
18.Haziran.2010, 20:24
Anlaşılmış 1 milyon €'ya..

izmer96
18.Haziran.2010, 20:26
Anlaşılmış 1 milyon €'ya..

hayirli olsun Ankaragucu'ne bence iki takimda icinde iyi bir transfer olmus , bize Sabri'yi zorliycak yerinin garanti olmadigini hissettiricek bir sag bek gerek , Ugur bence GS kalitesinde bir oyuncu degil

Yavuz12
18.Haziran.2010, 21:55
Bence 1M euro çok az.Adam genç bir kere.Galatasarayda bu sene gençleri yolluyolar valla.Çağlar Birinci uğruna 4 genç, şimdi de küçük bir para uğruna Uğur...

ForCimbom
18.Haziran.2010, 22:18
Bence 1M euro çok az.Adam genç bir kere.Galatasarayda bu sene gençleri yolluyolar valla.Çağlar Birinci uğruna 4 genç, şimdi de küçük bir para uğruna Uğur...

uğur'dan artık galatasaray birşey kazanamayacak ve pazarlık yapan adam da bunu bilir. ayrıca başka yönleri de var olabilir bu transferin. saçma sapan gruplaşmalar falan var ya hani...

KaPaLı
18.Haziran.2010, 22:19
1 milyon TL'ymiş arkadaşlar fiyat.. 4 yıllık anlaşma sağlanmış Uğur'la.

Alicanfmfan
18.Haziran.2010, 22:29
Hadi hayırlı olsun

Sakatlıktan sonra kendini bir türlü toparlayamadı inşAllah gittigi takımda tekrardan formunu zirvesine cıkar.

Güle güle Küçük Kaptan...

Revolution
18.Haziran.2010, 23:47
Uğur her zaman kalbimizde olacak ben ne olursa olsun takımda kalmasını isterdim ama yakışmaz ona şimdi sarı lacivert :)

G.Saray'ın büyük sırrı!
Rijkaard’ın “Asıl sorunumuz orta saha” raporu üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, Olimpik Lyon’dan Kim Kallström’ün peşine düştü. 27 yaşındaki önlibero, sertliği ve yüksek tekniğiyle tanınıyor!
18/06/10 09:49
http://im.htspor.com/2010/06/18/524640_detay.jpg?1276889053

HTSPOR

ROTA YİNE FRANSA
Stohch’un Fenerbahçe’ye gidişi sonrası Lig TV’deki ‘2’ye 1’ programına katılan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, önce ezeli rakiplerine esip gürlemiş, sonra transfer çalışmalarıyla ilgili ipuçları vermişti. Polat’ın “Orta sahaya defansif 2 oyuncu alacağız” sözleri taraftarın kafasına kazınırken, başkanın işaret ettiği yıldızı HABERTÜRK ortaya çıkardı. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın “En büyük sıkıntımız orta sahada. Buraya gereken takviyeleri yapabilirsek istediğimiz takımı sahada görebiliriz” raporu üzerine düğmeye basan Sarı-Kırmızılılar, Lyon’da forma giyen Kim Kallström’ün peşine düştü.

MENAJERİNDEN MÜJDE GELDİ
Tecrübeli yıldız için ilk temas menajeri aracılığıyla yapıldı. Daha önce Galatasaray’da forma giyen Roger Ljung ile gerçekleştirilen görüşme oldukça olumlu bir atmosferde geçti. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Kallström’ün Rijkaard’la birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağını bildirmesi, Sarı-Kırmızılı yönetim için ilk ışık oldu. Kim Kallström’ün transferi konusunda Roger Ljung dışında Galatasaray’ın bir avantajı daha dikkat çekiyor. O da daha önce Baros ve Keita transferleri sırasında Lyon ile kurulan olumlu ilişkiler...

PAZARLIKLAR BAŞLADI
Yapılan ilk görüşmede Lyon’un kapıyı 9 milyon Euro’dan açtığı öğrenildi. Galatasaray’ın bu rakamı aşağıya çekmek için pazarlıklara başladığı, yönetimin 7 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ifade edildi. 2006 yılında Fransa’nın Rennes takımından 6 milyon Euro karşılığında Lyon’a transfer olan Kallström, İsveç Milli Takımı’nın da değişmez ismi olarak dikkat çekiyor. Lyon formasıyla çıktığı 125 maçta 13 gole imza koyan Kallström, gerektiğinde sol kanatta da görev alabilen çok yönlü bir oyuncu. İsveçli’nin uzaktan attığı sert ve isabetli şutların yanı sıra 1.83’lük boyu da hava topları için önemli bir avantaj teşkil ediyor.

IcedEarth
18.Haziran.2010, 23:53
Uğur gitmemeliydi, savunmanın iki tarafında da rotasyona katılabilirdi, üstelik stoper asıllı bir oyuncuydu. Umarım bu satıştan vazgeçilir, Küçük Kaptan'ın yeri bizim gönlümüzde ayrıdır.

Flawless Victory
19.Haziran.2010, 00:27
Kallström ilacımız değil ki. Mücadeleci oyuncu alacağız diyip de Kallström'ü alırlarsa büyük yanlış yaparlar.

Revolution
19.Haziran.2010, 00:50
Evet Emrah abi ama Kallström-Elano-Keita-Baros bu 4lü inanılmaz olur yedekleri bir de Giovani olursa düşünemiyorum.. Arkalarına da güçlü bir ön libero alırsak çok sağlam olur...

yunusgs
19.Haziran.2010, 00:53
Satın,satın bakalım.Yakında ilk 11 çıkaracak takım kalmayacak elimizde.Defansta böylece kimsenin alternatifi kalmadı artık.Sadece Emre Güngör ve Gökhan Zan kaldı.2 bekin de yedeği yok şu anda.

Revolution
19.Haziran.2010, 00:54
Hakan'ın yedeği Çağlar Yunus.. Sağ bek için de bir aralar Belletti ismi geçiyordu.

KaPaLı
19.Haziran.2010, 00:57
Ali Turan sağ bek oyuncusu. Uğur'dan daha sert oyuncu olduğu kesin. Zaten önünde defansa yardım etmeyen oyuncular olduğu için daha iyi olacaktır Galatasaray için.

Revolution
19.Haziran.2010, 01:19
Ali Turan bence stopere alternatif olarak alındı.. Kesinlikle Sabri'nin önüne ondan birkaç gömlek üstün bir sağ bek alınacağına eminim. Rijkaard da anladı onunla gitmeyeceğini...

Revolution
19.Haziran.2010, 13:05
Polat yetkiyi verdi

http://www.sporx.com/images/1/29/1683_B_mar.jpg
Galatasaray'da yabancı transferinde en ciddi aday Marquez oldu. Geçen sezon orta sahada ciddi sıkıntılar yaşayan ve yabancı transferinde önceliği, iki defansif orta saha oyuncusuna veren sarı-kırmızılılar, Barcelona'nın Meksikalı yıldızını transfer etmek için kesin kararını verdi. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Rijkaard'ın Katalan ekibini çalıştırdığı dönemden eski öğrencisi... Hollandalı teknik adamın, İstanbul'daki transfer zirvesinde, yönetime ilk sırada bu ismi önerdiği öğrenildi. Marquez, Dünya Kupası'nda sergilediği performansla kafalardaki soru işaretlerini de sildi.Başkan Adnan Polat, ünlü futbolcunun sarı-kırmızılı takıma kazandırılması için talimatı verdi. Galatasaray Başkanı'nın, Meksika'nın Fransa'yı 2-0 yendiği karşılaşmayı televizyondan izlediği, önceki gece ön liberoda başarılı bir oyun çıkaran Marquez'e hayran kaldığı bildirildi.
Sezgin'e yetki verdi
Başkan Polat'ın, Hollanda-Almanya arasında mekik dokuyan Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'i sıcağı sıcağına arayarak, “Bu oyuncuyu kaçırmayalım. Hocamızın da olumlu referans verdiği bir futbolcu” diyerek Sezgin'e yetki verdiği ifade edildi. Sezgin'in maçı Rijkaard'ın yardımcısı Neeskeens ile birlikte takip ettiği, Hollandalı ünlü futbol adamının da bu gelişmeden mutluluk duyduğu bildirildi. Neeskens'in, Barcelona'daki yönetim değişikliğine dikkat çektiği, transferin önünde hiçbir engelin bulunmadığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine, dün İstanbul'a dönen Sezgin'in Rijkaard ve Neeskens'in kuracağı temasların ardından İspanya'ya gideceği vurgulandı.

19.06.2010

Revolution
19.Haziran.2010, 13:06
Son aday Biglia!
Cimbom,Lucas Biglia’yı gündemine aldı. 24 yaşındaki yıldıza Rijkaard da ‘olur’ verdi. Anderlech’te oynayan Arjantinli için görüşmeler sürüyor.
19/06/10 09:08
http://im.htspor.com/2010/06/19/524881_detay.jpg?1276928183

Galatasaray’ın son önlibero adayı Belçika’dan eski bir gözağrısı... Geçtiğimiz sezon başında da renklerine bağlamak için yoğun mücadele verdiği, tarihi rakibi Fenerbahçe’nin de uzun süreden beri takip ettiği Anderlecht’in Arjantinli yıldızı Lucas Biglia için bir defa daha düğmeye basan Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncu için yeni bir teklifte bulundu.
Yapılan ilk görüşmelerden olumlu sonuç alındığı öğrenildi. 24 yaşındaki Biglia’yı 2 yıldır takip eden ve oldukça beğenen yöneticilerin, bu transfer için teknik direktör Frank Rijkaard’dan da ‘olur’ aldığı belirtildi. Arjantinli futbolcu için geçtiğimiz yılistenen 6 milyon Euro’luk bonservis bedelinde ciddi bir indirim yapmaya hazırlanan Belçika kulübünün de transferde zorluk çıkarmayacağı konuşuluyor.

DİĞER ADAYLARA DA BAĞLI
Biglia, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen görüşmelerde de Galatasaray’a gelmek istemiş ancak kulübü ile yapılan bonservis görüşmelerinde anlaşma sağlanamayınca bu transferden vazgeçilmişti. Şimdi bir kez daha gündeme gelen Biglia’nın kaderi, diğer adaylarla yapılacak görüşmelere göre şekillenecek.

Obertan bombası!
Fransız basını müthiş bir iddia ortaya attı...
18/06/10 14:07

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren Galatasaray için bir transfer iddiası da Fransız basınından geldi.

Galatasaray'ın, Manchester United'ın 21 yaşındaki Fransız yıldızı Gabriel Obertan'la ilgilendiği iddia edildi. Fransız basınında yer alan haberlere göre, Manchester United'ın teknik patronu Sir Alex Ferguson'ın tecrübe kazanması için Obertan'ın kiralık verilmesini onayladığı, Sarı-kırmızılı ekibin de bu yıldızı transfer etmeye en yakın kulüplerden birisi olduğu belirtildi. Haberde, Fransız futbolcuyu isteyen takımlar arasında İskoçya'dan Glasgow Rangers ile Fransa'dan Nancy ve Saint Etienne'in de bulunduğu okuyuculara aktarıldı.

Manchester United'ın 2009 yılı Temmuz ayından Bordeaux'dan transfer ettiği Fransız futbolcu, 'Kırmızı Şeytanlar'da geçen sezon sadece 7 maçta forma giyebilmiş ancak gol sevinci yaşayamamıştı. Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyen 26 Şubat 1989 doğumlu genç yıldız orta sahanın ortasında forvete dönük olarak görev yapıyor. Obertan 2009 yılında düzenlenen Toulon Turnuvası'nda Fransa Milli Takımı'nın en iyi oyuncusu seçilmişti.

yunusgs
19.Haziran.2010, 13:14
Offf her sene aynı adayları görmekten sıkıldık ya sıkıldık.Baptista,Biglia,Kallström.

ShevAnil
19.Haziran.2010, 15:07
Kiralıkda olsa Obertan'ı çok isterim.

HooijDonk07
19.Haziran.2010, 17:42
Obertan'ı alır GalataSaray inş. sevdiğim bi oyuncu izleriz Türkiye'de

BeeTLeJuiCe
19.Haziran.2010, 17:47
Obertan ile FB'de ilgileniyordu sanırım.

KanaKe
19.Haziran.2010, 20:38
Obertan kiralik gelirse pek bir fayda saglayamaz zaten adam daha henüz tam performansini ortaya koyamadi koymasi icin düzenli olarak 1-2 sene oynamasi lazim.

LeqenDary
19.Haziran.2010, 20:45
Kiralık oyuncu istemiyoruz artık..Bu sene hepsi tam bir fiyaskoydu,takıma kendileri veremediler..1 hafta içinde hiç beklenmedik bi transfer bekliyorum yönetimden .

E.Cartman
19.Haziran.2010, 21:03
bizim futbol sistemimize narin futbolcu uymaz fizikli adamlar almamız lazım hatta zenci oLmaLı :n::n:

Revolution
19.Haziran.2010, 21:03
Bu sene aldığımız kiralık oyuncuların bazıları isteneni veremedi diye kiralık oyuncuya tamamen karşı olmak yanlış bence.. Hatırlatırım biz 2001-2002 senesinde şampiyon olup 3. yıldızı aldığımızda kadronun çoğu kiralık oyunculardan oluşuyordu...

Hugo
20.Haziran.2010, 10:21
Fransız La Parisien gazetesi, Bordeaux'nun Sabri Sarıoğlu için Galatasaray'a 8 milyon euro teklif ettiğini ancak 'ret' yanıtı aldığını ileri sürdü. Gazete, Fransız ekibinin Tigana'nın isteği üzerine Sabri için teklifini 8 milyon euro'ya kadar yükselttiğini fakat Cimbom'un 10 milyon euro talep ettiğini iddia etti.

ilahi totomaç. 8 verdiler de 10 istedik he :D

Flawless Victory
20.Haziran.2010, 10:30
Sabri mi? 3'e 5'e bakmayın satın..

yunusgs
20.Haziran.2010, 13:18
Nerede o günler.Sabri'den kurtulmak mümkün mü?Aslında iyi bir sağ bekimiz olsa Sabri orta sahanın kanatlarının yedeği olabilir ama,işte o bek yok.

gerrrard
20.Haziran.2010, 13:25
sabri'yi hala eski sabri sananlar var sanırım?

CeNTeR_TR
20.Haziran.2010, 13:38
sabri'yi hala eski sabri sananlar var sanırım?

Ne manada ? Sabri eski Sabriyken iyiydi kötü mü oldu ? Yoksa kötü olan Sabri iyi oyuncumu oldu ?

E.Cartman
20.Haziran.2010, 15:29
Aranan kan İspanya'da

Cim-Bom, Kamerunlu ön libero Modeste M’Bami’yi renklerine bağlıyor. M'Bami için kulübüne 1 milyon avro ödeneceği ileri sürüldü.

http://www.webaslan.com/img/3/2010/mb.jpg

Orta sahasını defansif iki oyuncuyla güçlendirme kararı alan Cim-Bom aradığı ilk ön liberoyu İspanya'da buldu.

Vincenzo Grella defterini kapattıktan sonra yeni bir strateji belirleyen Galatasaray'ın, Almeria forması giyen Kamerunlu Modeste M'Bami için yoğun temaslarda bulunduğu ve 27 yaşındaki siyahi orta saha oyuncusuyla prensipte anlaştığı öğrenildi. Alman kulübü Hoffenheim'in ciddi olarak ilgilendiği M'Bami'nin, sarı-kırmızılı takımla anlaşması üzerine devreden çıktığı vurgulandı.

Almeria ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan M'Bami'nin sözleşmesindeki bir maddeyi koz olarak kullandığı ve bu yüzden İstanbul'a gelmesinde sorun yaşanmadığı bildirildi. İspanya'da yaşanan mali krizin futbol sektörünü de etkilemesi yüzünden Almeria'dan parasını alamayan Kamerunlu futbolcunun, Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı kulübün daha önce Fransa'da Marsilya, PSG ve Sedan formaları giyen M'Bami'nin sözleşmesindeki 1 milyon euroluk tazminatı ödeyerek transferi bitireceği vurgulandı.

Poulsen misillemesi!

Öte yandan Cim-Bom'un, Juventus'ta oynayan Poulsen'le ilgilendiği bildirildi. Stoch'u Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'ın, ezeli rakibinin geçen sezon yoğun çabalara rağmen ikna edemediği başarılı ön liberonun peşinde olduğu ileri sürüldü. Danimarka'nın, Dünya Kupası kadrosunda yer alan 30 yaşındaki Poulsen'in, kulübü Juventus'la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Milliyet

mpaker66
20.Haziran.2010, 17:51
offf artık aLın birini yahu genç oyncu aLın artık 10 yabancı hakkımızz var aLın ucuza genç oyuncuLarı snra kar ederiz ...

KaPaLı
20.Haziran.2010, 18:58
Uğur Uçar takımdan ayrıldıktan sonra Orhan Şam'ı düyünüyomuş Galatasaray.. Para + oyuncu teklifi yapmışlar Gençlerbirliğine..

Fearless Coward
20.Haziran.2010, 21:44
Orhan iyi olur aslında..Valla artık haberler gelir heralde bu hafta gelmezse zaten kafayı yicem :D

izmer96
21.Haziran.2010, 01:40
Galatasaray M'Bamiye kaldiysa vay halimize

Fearless Coward
21.Haziran.2010, 01:47
Haber Milliyet olduğundan %95 yalan..

IcedEarth
21.Haziran.2010, 22:46
Çağlar Birinci Galatasaray’da

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Denizlispor forması giyen Çağlar Birinci ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Profesyonel futbol takımı oyuncularımız Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Semih Kaya'nın bonservisleri ile, Serdar Eylik'in ise bir sezon kiralık olmak üzere Denizlispor'a transferleri konusunda anlaşılmıştır.

Sol bekte rotasyon sağlandı, ama birçok yetenekli genç elden çıkarıldı. Şimdi sıra önliberolarda..

DenizlispoR
21.Haziran.2010, 22:57

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Denizlispor forması giyen Çağlar Birinci ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Profesyonel futbol takımı oyuncularımız Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Semih Kaya'nın bonservisleri ile, Serdar Eylik'in ise bir sezon kiralık olmak üzere Denizlispor'a transferleri konusunda anlaşılmıştır.

Sol bekte rotasyon sağlandı, ama birçok yetenekli genç elden çıkarıldı. Şimdi sıra önliberolarda..
Serdar yerine 1 kaleci vermişler bize , üzüldüm yahu :(.Yine de güzel bir transfer :).

Hugo
21.Haziran.2010, 23:01
Serdarın kiralık verilmesi iyi olmuş.

Revolution
21.Haziran.2010, 23:15
Verdiğimiz bütün oyuncular Denizli'nin lokomotifi olacak göreceksiniz.. Çok vuracağız kafamızı taşlara Semih'i ve Murat'ı verdiğimiz için.. Serdar'ın kiralık verilmesi ise müthiş olmuş gerçekten... Hayırlısı olsun :)

ForCimbom
22.Haziran.2010, 00:21
Verdiğimiz bütün oyuncular Denizli'nin lokomotifi olacak göreceksiniz.. Çok vuracağız kafamızı taşlara Semih'i ve Murat'ı verdiğimiz için.. Serdar'ın kiralık verilmesi ise müthiş olmuş gerçekten... Hayırlısı olsun :)

neye dayanarak bunu iddia ediyorsun?

verilen oyuncular ya sakatlık vs. dikiş tutturamayanlar ya da kendini geliştirmekten aciz yurdum bank asya potansiyellileri... hata yok bu transferdeki takaslarda bence. 1,5 milyon avro abartı tabi ama...

CeNTeR_TR
22.Haziran.2010, 00:25
Galatasaray'ı tebrik etmek lazım.Ellindeki zamanında sükse yapan genç oyuncuları kiralık olarak veya bonservisi ile vererek takas yoluyla transferde kullanıyorlar.

Sonuçta bu oyuncuların hepsi A takımda oynayamayacakdı zaten o yüzden Galatasaray genelde karlı çıkan takım konumunda.

Alicanfmfan
22.Haziran.2010, 03:38
Arkadaşlar , sizce Rijkaard ve ekibi bu futbolcu kıtlıgında bu futbolcularda ışık görseler satarlar mı , bence satmazlar

nannar
22.Haziran.2010, 10:18
Bence de satmazlardı . :) Merak etmeyin, işe yarayacak adamı satmazlar (ki satmamışlar bakın SerdarEylik'i ) Zamanında Zafer Şakar, Cafercan Aksu ve bir oğlan daha vardı orta sahada adını anımsamıyorum, bunlara da yıldız olacak,satmayın diye düşündük ama bakın hiçbiri de yok piyasada... Yani Serdar Arda'nın Manisa'da yaptıgını Denizlispor'da yapabilirse seneye A takım kadrosunda yer alır, yapamazsa seneye onu da takasla verirler...

yunusgs
22.Haziran.2010, 10:19
Zaten Murat Akça 20 yaşında.Parlayacak olsa Arda gibi 17-18 yaşınd parlardı.Semih de sık sakatlanıyor zaten.O da 19 yaşında..Demekki yönetim onda da ışık görmemiş.

Zekirdek
22.Haziran.2010, 10:23
Nerede o günler.Sabri'den kurtulmak mümkün mü?Aslında iyi bir sağ bekimiz olsa Sabri orta sahanın kanatlarının yedeği olabilir ama,işte o bek yok.

Uğur'u satmadan önce düşüneceklerdi. Uğur benim gözümde gelecek vaadediyordu.

Erhan Şentürk Diyarbakır'da kiralıydı ama fena oynamamıştı o maçta. Poziyonlara falan girmişti.

Zekirdek
22.Haziran.2010, 10:25
Bence de satmazlardı . :) Merak etmeyin, işe yarayacak adamı satmazlar (ki satmamışlar bakın SerdarEylik'i ) Zamanında Zafer Şakar, Cafercan Aksu ve bir oğlan daha vardı orta sahada adını anımsamıyorum, bunlara da yıldız olacak,satmayın diye düşündük ama bakın hiçbiri de yok piyasada... Yani Serdar Arda'nın Manisa'da yaptıgını Denizlispor'da yapabilirse seneye A takım kadrosunda yer alır, yapamazsa seneye onu da takasla verirler...

Adını anımsayamadığım Oğuz Sabankay. Ama ben gerçekten Cafercan'dan birşeyler bekliyordum. FM 2006'da 5 sezon forvet arkası oynatarak Arsenal'e falan satmıştım.

World Hollow o1
22.Haziran.2010, 11:00
Arkadaşlar , sizce Rijkaard ve ekibi bu futbolcu kıtlıgında bu futbolcularda ışık görseler satarlar mı , bence satmazlar

Bu olayı böyle kestirip atmamak gerekiyor, bu oyunculara yıldız oyuncular içinde şans vereceksin ki ondan sonra yıldız oyuncu olabilir mi olmayabilir mi göreceksin..
Öyle Galatasaray bana çok ahım şahım takım değil alt yapıdan sanki 5 dakikada bir oyuncu yetişiyorda reykart ışık görmemişmiş..

Emre Çolak çok mu iyi ? hayır çünkü takımdaki herkes topu nasıl yönlendireceğni biliyor Emre'de onlara eşlik ediyor sıfır hata ile oynamaya çalışıyor diğer gençlerede böyle 5 10 maçlık şanslar verilirse ondan sonra görülecektir yetenekli olup olmadığı bu oyuncuyu sadece kiralık gönderipde orada bir numara yapmadı tamam bunu sat gitsin düşüncesi olmaması gerekiyor sonuçta eğer sen bu oyuncudan gelecekte takımına fayda göreceğini düşünüyorsan bunları yapman gerekiyor...

DenizlispoR
22.Haziran.2010, 12:23
Bu olayı böyle kestirip atmamak gerekiyor, bu oyunculara yıldız oyuncular içinde şans vereceksin ki ondan sonra yıldız oyuncu olabilir mi olmayabilir mi göreceksin..
Öyle Galatasaray bana çok ahım şahım takım değil alt yapıdan sanki 5 dakikada bir oyuncu yetişiyorda reykart ışık görmemişmiş..

Emre Çolak çok mu iyi ? hayır çünkü takımdaki herkes topu nasıl yönlendireceğni biliyor Emre'de onlara eşlik ediyor sıfır hata ile oynamaya çalışıyor diğer gençlerede böyle 5 10 maçlık şanslar verilirse ondan sonra görülecektir yetenekli olup olmadığı bu oyuncuyu sadece kiralık gönderipde orada bir numara yapmadı tamam bunu sat gitsin düşüncesi olmaması gerekiyor sonuçta eğer sen bu oyuncudan gelecekte takımına fayda göreceğini düşünüyorsan bunları yapman gerekiyor...

Sözlükte olsak @1 adam haklı beyler derdim :p.

ForCimbom
22.Haziran.2010, 13:48

yanlış...

bir kere baştan şöyle bir olay var. türkiyede hiçbir altyapıda adam gibi eğitim verilmiyor. adam gibiyi bırak eğitim bile verilmiyor. hurra dik topu sonra koş oraya futbolu oynattırılıyor. bu sistemsizlik ve eğitim yoksunluğunun yanına bir de oyuncuların aşırı fiziksel zayıflığı eklenince altyapıdan a takım kalibresinde adam çıkması aşırı zorlaşıyor. arada sırada altyapıya iyi hoca gelirse veya arda , semih vs. gibi kendini geliştirmeye çalışanlar olursa onlar sivriliyor ve a takımda kalıcı olabiliyorlar.

serdar, semih, murat, fırat cafercan vs vs hepsi bu kötü durumda maalesef.

ve bu adamların geri dönüşümünü sağlamak da çok zor ve gereksiz bir proje sınıfına girer. onun yerine bu oyuncuları takasta vs kullanıp anadolu'da kendilerini denemesi ve geliştirmesi için fırsat veriliyor. zaten olur da(yüzde 1-2) aşırı parlamaya başlarsa o adamın döneceği klüp galatasaray olur ilk olarak.

siz şimdi bu oyuncular satılınca harcandığını düşünüyorsunuz ama onlar daha önceden kaçırdılar aslında treni. bu onların suçu mu? bence hayır kesinlikle değil. altyapıya hiç verilmeyen önem ve saçma yönetim mantaliteleri bunun suçlusu.

eğer altyapıya gerekli önem verilirse bi gün ispanya gibi falan olabiliriz. 70 milyonluk ülke. ne biçim yetenekli çocuklar var içeride. onların işlenmesi sağlanırsa işte o zaman biz de messi ler ronaldo lar çıkartırız.

saygılar...

World Hollow o1
22.Haziran.2010, 14:25
bir kere baştan şöyle bir olay var. türkiyede hiçbir altyapıda adam gibi eğitim verilmiyor. adam gibiyi bırak eğitim bile verilmiyor. hurra dik topu sonra koş oraya futbolu oynattırılıyor.Biraz konu dışı olacak ama sanırım alt yapı maçlarını sen en son şöyle 10 yıl önce falan izledin..
son 5 yılda türkiyede alt yapılarda çok güzel gelişmeler var ilk önce kişilik veriliyor sonrasında futbol eğitimi veriliyor.

çok uzak değil daha 1 2 ay önce U16 final maçı vardı BJK - Denizlispor o maçta bile o çocuklar oyunu defansdan kuruyorlardı. :)

Benim için problem yok, sonuçta benim alt yapım değil ben oynamıyorum hakları yendi ve ya yenmedi bilemem ama benim spor sever olarak tek bir düşüncem var Emre Çolak'a verilen şanslar Bu gençlerede verilseydi hiç değilse başka takıma gönderildiklerinde savunmaları ; arkadaş biz oynattık sen değerlendiremedin olurdu bu oyuncuları ben A2'den başka hiç bir yerde duymadım..

ForCimbom
22.Haziran.2010, 14:38
Biraz konu dışı olacak ama sanırım alt yapı maçlarını sen en son şöyle 10 yıl önce falan izledin..
son 5 yılda türkiyede alt yapılarda çok güzel gelişmeler var ilk önce kişilik veriliyor sonrasında futbol eğitimi veriliyor.

allah allah... neden biz göremiyoruz o zaman bu gelişimleri?? keşke 10 yıl önceki gibi olsa.. o zaman tugay lar emreler falan vardı...

a takıma çıkan hiçbir oyuncuda mental yeterlilik yok. ne zaman nerede ne yapacaklarını bilmiyorlar. tekniği biraz yüksek olan öne çıkıyor o kadar. oyun zekası çok yüksek dediğimiz arda bile 1 saatte karar verebilen bir adam neyden bahsediyorsunuz allah aşkına ya...

World Hollow o1
22.Haziran.2010, 14:59
illa bu gelişim Galatasarayla ilgili olacak diye bir şart yok izmir'e bursa'ya ankara'ya akdenize vs. çoğu şehire gittiğin zaman pırıl pırıl gençlerin çok iyi şartlarda ve çok iyi antranörlerle yetiştiğini görebilirsin..

Birde şöyle birşey var Alt yapı denildiğinde 18 yaşına gelince süper ligde takır takır top oynamasını beklememek gerekir alt yapı ilk öğretim okulu ile birlikde başlar aile karakter vs. vs. neyse umarım bu gönderilen gençler orada çalışmalarına daha çok dikkat ederler iyi seviyelere gelirler. :)

di canio
22.Haziran.2010, 15:16
allah allah... neden biz göremiyoruz o zaman bu gelişimleri?? keşke 10 yıl önceki gibi olsa.. o zaman tugay lar emreler falan vardı...

a takıma çıkan hiçbir oyuncuda mental yeterlilik yok. ne zaman nerede ne yapacaklarını bilmiyorlar. tekniği biraz yüksek olan öne çıkıyor o kadar. oyun zekası çok yüksek dediğimiz arda bile 1 saatte karar verebilen bir adam neyden bahsediyorsunuz allah aşkına ya...

İyi de sadece Galatasaray için söylüyorum (genele yayarsak da bu düşünceyi aynı şey geçerli), bu sezon transfer edilen Ali Turan, Çağlar Birinci, Serdar Özkan da bir takımın altyapısından çıkmadılar mı? Bu oyuncuları transfer etmeni gerektiren şey nedir? Senin güvenip, gençlerini teslim ettiğin hocaların yetiştirdiklerini yetersiz diye gönderiyorsun hemen hemen hiç şans vermeden; fakat başka bir kulübün, ihtimali çok yüksektir ki senden daha az para ödeyebildiği ve senin hocalarından daha alt seviyede hocaların yetiştirdiği oyunculara bel bağlıyorsun. Dediğim gibi bu Fenerbahçe, Beşiktaş için de geçerli. Milyonlar saçılıyor transfer için. O altyapı nasıl yetiştirip, pişiriyorsa, sen yetiştir, şans ver, güven, sen pişir oyuncunu. Bu da başka bir bakış açısı bence. Denilebilir ki büyük kulübüz, pişmesini bekleyemeyiz. O zaman hak veririm.

Ülkemizdeki altyapı sistemi çok saçma bence de. Benim düşünceme göre bir takım öncelikle altyapısından oyuncuları çıkartmalı kadrosuna, onlara şans vermelidir. Yetersiz gördüğü pozisyona transfer yapmalıdır. Ancak bizde tam tersi oluyor. Transfer yapılıyor, hala eksik bir yer kalabilmişse ve başka transfer imkanı yoksa altyapı akıllara geliyor. Saçma gelebilir bu düşüncem sizlere. Ancak böyle bir düşünce yapısı, gereksiz harcanan transfer ücretlerini de düşürecektir.

Börk
22.Haziran.2010, 15:35
Marquez G.Saray'a doğru!

Galatasaray, Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın ısrarla istediği Rafael Marquez transferinde mutlu sona doğru adım adım ilerliyor.
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Dünya Kupası’nda Meksika formasıyla başarılı maçlar çıkaran tecrübeli savunma oyuncusu, finallerin ardından Barcelona Kulübü ile masaya oturacağını açıkladı.

Barça’da, Teknik Direktör Guardiola’nın yedek kulübesine mahkum ettiği Marquez, durumunun bu görüşmeden sonra netlik kazanacağını söyledi.

İspanyol Sport gazetesi, Meksikalı futbolcunun yeni sezonda Nou Camp’ta topbaşı yapma olasılığının bulunmadığını iddia ederken, Marquez’le ilgili yaşanan bu gelişmelerin kendisini isteyen Galatasaray’ın elini güçlendirdiğine dikkat çekti.

Bu arada İtalyan basını, Galatasaray’ın yanı sıra Juventus’un da, Marquez’in peşinde olduğunu ileri sürdü. Haberde geçen sezon savunmasında ciddi problemler yaşayan Juve’nin, Meksikalı futbolcuyla ciddi olarak ilgilendiği ifade edildi.

E.Cartman
22.Haziran.2010, 15:41
İspanyol Sport gazetesi Marquez'le ilgili yaptığı haberde kaynağı Sabah Gazetesi olarak göstermiş :D:D:D yani yalan haber :n::n:

Börk
22.Haziran.2010, 15:43
Elano için 5.8 milyon avro!

2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takım forması altında başarılı bir performans gösteren ve attığı goller ile dikkatleri üzerine çeken Elano için İtalyan devi Inter'in devrede olduğu ileri sürüldü.
Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Rafael Benitez'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Elano için Inter 5.8 milyon avro ödemeye hazır.

Bu yıl transfere ciddi bir bütçe ayırmayan ve kadroya sadece bir kaç takviye yapmayı planlayan Inter Başkanı Massimo Moratti, Elano'nun bonservis bedelinden dolayı bu transferi ideal bir hamle olarak görüyor.

Rafael Benitez'in da hayranı olduğu Elano'yu kadrosuna katabilmek için girişimlere başlayan Inter'in en kısa süre içerisinde Galatasaray'a resmi teklifte bulunacağı belirtildi.

Elano'nun Galatasaray'a 7 milyon avro'luk bir bonservis bedeli ile transfer olduğunun altı çizilen haberde ayrıca Brezilyalı futbolcunun İtalyan pasaportunun olduğunun ve yıllık 3.5 milyon avro ücret talep ettiğinin de üzerinde duruldu.

Öte yandan Inter'in Javier Mascherano için de girişimleri sürüyor. Rafael Benitez'ın ısrarla takımda görmek istediği oyuncu için harekete geçen Inter, Liverpool'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Dış transferde önemli hamleler yapan Inter, iç transferde de Diego Milito'nun sözleşmesini uzatmak istiyor.

http://www.sporx.com/img/2010/06/221277206922.jpg

izmer96
22.Haziran.2010, 15:44
ben yanlis bilmiyorsam 2012 yilina kadar olan yeni bir sozlesme imzaladi marquez barcelona ile

Börk
22.Haziran.2010, 15:45
ben yanlis bilmiyorsam 2012 yilina kadar olan yeni bir sozlesme imzaladi marquez barcelona ile

Remzi abi bilmiyorum da,kaynak Sporx ve aynı zamanda haber bugün yazılmış.

izmer96
22.Haziran.2010, 15:48
Remzi abi bilmiyorum da,kaynak Sporx ve aynı zamanda haber bugün yazılmış.

Sporx u pek sallamamak lazim son zamanlarda fanatik , fotomacdan farklari yok transfer haberlerinde

Fearless Coward
22.Haziran.2010, 16:09
Valla Marquez neden olmasın ki Rijkaard'da var sonuçta işin içinde..Eğer ilgileniyorsak sıcak bakabilir gelmeye bence..

ForCimbom
22.Haziran.2010, 17:23
İyi de sadece Galatasaray için söylüyorum (genele yayarsak da bu düşünceyi aynı şey geçerli), bu sezon transfer edilen Ali Turan, Çağlar Birinci, Serdar Özkan da bir takımın altyapısından çıkmadılar mı? Bu oyuncuları transfer etmeni gerektiren şey nedir? Senin güvenip, gençlerini teslim ettiğin hocaların yetiştirdiklerini yetersiz diye gönderiyorsun hemen hemen hiç şans vermeden; fakat başka bir kulübün, ihtimali çok yüksektir ki senden daha az para ödeyebildiği ve senin hocalarından daha alt seviyede hocaların yetiştirdiği oyunculara bel bağlıyorsun. Dediğim gibi bu Fenerbahçe, Beşiktaş için de geçerli. Milyonlar saçılıyor transfer için. O altyapı nasıl yetiştirip, pişiriyorsa, sen yetiştir, şans ver, güven, sen pişir oyuncunu. Bu da başka bir bakış açısı bence. Denilebilir ki büyük kulübüz, pişmesini bekleyemeyiz. O zaman hak veririm.

Ülkemizdeki altyapı sistemi çok saçma bence de. Benim düşünceme göre bir takım öncelikle altyapısından oyuncuları çıkartmalı kadrosuna, onlara şans vermelidir. Yetersiz gördüğü pozisyona transfer yapmalıdır. Ancak bizde tam tersi oluyor. Transfer yapılıyor, hala eksik bir yer kalabilmişse ve başka transfer imkanı yoksa altyapı akıllara geliyor. Saçma gelebilir bu düşüncem sizlere. Ancak böyle bir düşünce yapısı, gereksiz harcanan transfer ücretlerini de düşürecektir.

iyi de ben gelen oyuncuların (ali turan, serdar özkan vs.) mental yeterlilikte olduğunu savunmuyorum ki. onların da dağlar kadar eksiklikleri var ve zaten rotasyon elemanı olacaklar.

ayrıca ben burada zaten yönetimin mantalitesini suçluyorum altyapı konusunda. yani ben zaten karşıt görüşteyim. ama "mevcut durum" itibariyle bu oyuncuları göndermek hata değildir. zira bir fayda görülemeyecektir. çünkü bu adamlara ne doğru düzgün bir altyapı ne de kendi kendilerini geliştirmeleri için de kişisel ruh eğitimi tarzında birşeyler verilmiştir. nereden tutsan elinde kalıyor. istediğin kadar şans ver, kendini geliştirmeyen adam yine geliştirmeyecektir. anca 100 tane adamdan bikaç tane çıkar işte arda semih falan. diğerleri anadolu'da oynadıkça biraz da fiziğini geliştirdikçe ahan da ali turan gibi çağlar gibi büyüklerde rotasyon elemanı olurlar. hepsi bu.

barahir
22.Haziran.2010, 17:25
Sporx u pek sallamamak lazim son zamanlarda fanatik , fotomacdan farklari yok transfer haberlerinde

Sporx zaten haberleri diğer sitelerden topluyo.. Bunların arasında dediğin siteler de var.. Aldığı zaman kaynağında da yazıyo fanatik vb.

di canio
22.Haziran.2010, 17:34
iyi de ben gelen oyuncuların (ali turan, serdar özkan vs.) mental yeterlilikte olduğunu savunmuyorum ki. onların da dağlar kadar eksiklikleri var ve zaten rotasyon elemanı olacaklar.

ayrıca ben burada zaten yönetimin mantalitesini suçluyorum altyapı konusunda. yani ben zaten karşıt görüşteyim. ama "mevcut durum" itibariyle bu oyuncuları göndermek hata değildir. zira bir fayda görülemeyecektir. çünkü bu adamlara ne doğru düzgün bir altyapı ne de kendi kendilerini geliştirmeleri için de kişisel ruh eğitimi tarzında birşeyler verilmiştir. nereden tutsan elinde kalıyor. istediğin kadar şans ver, kendini geliştirmeyen adam yine geliştirmeyecektir. anca 100 tane adamdan bikaç tane çıkar işte arda semih falan. diğerleri anadolu'da oynadıkça biraz da fiziğini geliştirdikçe ahan da ali turan gibi çağlar gibi büyüklerde rotasyon elemanı olurlar. hepsi bu.

Ben seni suçlamadım, yanlış anlama.

"çünkü bu adamlara ne doğru düzgün bir altyapı ne de kendi kendilerini geliştirmeleri için de kişisel ruh eğitimi tarzında birşeyler verilmiştir. nereden tutsan elinde kalıyor. istediğin kadar şans ver, kendini geliştirmeyen adam yine geliştirmeyecektir." yazmışsın. Ben de demek istiyorum ki Ali Turan, Serdar Özkan, Çağlar Birinci, veya herhangi bir oyuncu düzgün altyapıya sahip mi? Sahipse, onnların yetiştiği takımlar altyapıda bu eğitimleri verebiliyorken sen neden veremiyorsun? Verebiliyorsan, neden genç oyuncularına güvenmiyorsun? Sahip değillerse, elde genç kendi altyapından, kendi güvenip gençlerini teslim ettiğin hocaların yetiştirdiği oyuncular yerine; huyunu suyunu bilmediğin oyuncuları (bazen de para vererek) kadrona katıyorsun?

Kadro dönüşümü için gençler de kullanılabilirdi. Ali Turan, Serdar Özkan, Çağlar Birinci'ye yakın performans gösterip gelişebilirlerdi. Galatasaray altyapısının kalitesini biliyoruz hepimiz. Ben de sisteme karşıyım onun için yazdım bunu. Senin yazdıkların da benim yazdıklarımla kesiştiği için alıntı yaptım.

IcedEarth
22.Haziran.2010, 17:50
illa bu gelişim Galatasarayla ilgili olacak diye bir şart yok izmir'e bursa'ya ankara'ya akdenize vs. çoğu şehire gittiğin zaman pırıl pırıl gençlerin çok iyi şartlarda ve çok iyi antranörlerle yetiştiğini görebilirsin..

Birde şöyle birşey var Alt yapı denildiğinde 18 yaşına gelince süper ligde takır takır top oynamasını beklememek gerekir alt yapı ilk öğretim okulu ile birlikde başlar aile karakter vs. vs. neyse umarım bu gönderilen gençler orada çalışmalarına daha çok dikkat ederler iyi seviyelere gelirler. :)
Alt yapının iyi olduğu söylenen ülkelerde 18 yaşında değil 17 yaşında çocuklar takır takır top oynuyor. 20ye kadar bir ışık görülmezse zaten şutlanıyorlar çoğu zaman. Bizde de farklı birşey yapılmadı. Gözlemlediğim kadarıyla Murat Akça ve Semih Kaya'nın fizikleri stoper olmak için yetersiz ve ikisi de artık 20 yaşına geldiler. Fırat Kocaoğlu vasat bir kaleci, Erhan Şentürk ise 20yi zaten çoktan geçmiş olmasına rağmen pek bi numarasını göremedik. Serdar Eyilik için ise bu yıl karar verilir artık, bakalım olacak mı olmayacak mı..

Revolution
22.Haziran.2010, 18:05
Ben sadece kendi görüşlerimi söyledim lokomotifi olacaklar diye.. Biz yıllardır Mehmet Güven'e,Sabri'ye,Aydın'a şans verdik durduk sürekli aynı kişiler. Ne zaman kalkıp da bu takımda Semih ve Murat oynatıldı? Oynatılsaydı bence Gökhan Zan'dan pek de bir farkları olmazdı.. Oğuz,Zafer ne zaman oynadı bu takımda Mehmet Güven yerine? Mehmet Güven 4 yıl boyunca şans aldı oynadığı tek maç 3-2 yendiğimiz Liverpool maçı onda da Liverpool yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmıştı. Aydın'ı da kattım o listeye ama Aydın'a Mehmet Güven ve Sabri kadar şans versek belki de Serdar Özkan'ı almayacaktık bu sene.. Kim ne derse desin altyapımızdan çıkan her oyuncu biryerlerle oynuyor o veya bu şekilde. Bizim eksiğimiz kendi içimizden çıkardığımız oyuncuya şans vermiyor olmamız. En büyük örnekse Barcelona, adamlar Victor Valdez'i yıllardır oynatıyor ve bana kalırsa Victor Valdez daha bu sene adam oldu.. Kulüpçe ve en önemlisi ülkece kendi değerlerimize sabretmeyi öğrenmeliyiz. En büyük eksiklerimizden biri de bu...

Umarım Rafa Marquez haberleri doğrudur Lucas Neill'le çok iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum.. Savunmadan orta sahaya top sokmaya Elano gelmez artık böylece :) Ama çok iyi bir ön libero gerekli ama tahta bacak olmamalı :)

Fearless Coward
22.Haziran.2010, 18:09
Umarım Elano'yu takımda tutarız bence bu sene iş yapabilir Brezilyadaki gibi oynarsa tabi..Bu arada Govou haberleri çıkmaz artık adam Panat'a gitmiş :n: :n:

Revolution
22.Haziran.2010, 18:23
Elano'yu bırakacağımızı hiç sanmıyorum kendi de kalmak istediğini her fırsatta söylüyor zaten :)

nannar
22.Haziran.2010, 18:39
Valla Elano forvet arkasında ceza alanına yakın oynarsa iş görürü...Bunu anlamayacak menajer satsın onu :)Geçen sene harcadılar adamı resmen ön libero ve MC'de

izmer96
22.Haziran.2010, 19:00
Elano'yu bu gosterdigi performansdan sonra sanmiyorumki rijkaard biraksin , fakat 10 m ve uzeri bi teklif gelirse verir yonetim

CeNTeR_TR
22.Haziran.2010, 19:07

Başkanlık seçiminden sonra takımda kalıp kalmayacağı belli olacak diye okumuştum Fanatikde.

izmer96
22.Haziran.2010, 19:10
Başkanlık seçiminden sonra takımda kalıp kalmayacağı belli olacak diye okumuştum Fanatikde.

Meksika - Fransa macini izlerken burda (yurt disindayim) spiker marquez'in kontratinin 2012 ye kadar uzatildigini soylemisti ordan biliyorum bende ama belkide yanlis demisde olabilir spiker

ForCimbom
22.Haziran.2010, 19:27

barça'da başkanlık seçimi yapıldı diye biliyorum ben ??...

Fearless Coward
22.Haziran.2010, 19:48
Evet yapıldı seçim ama kaldımı kalmadımı kararı verildi artık onu bilmiyorum..Ama Giovani'yi alırsak Marquez'le bir konuşur mutlaka :)

Yavuz12
22.Haziran.2010, 20:53
Marquez alınmayacak.Çok pahalıymış...

Alicanfmfan
22.Haziran.2010, 22:21
Elano'yu isteyen , 20 Mİlyon Euro'yu gözden cıkarması lazım

izmer96
22.Haziran.2010, 22:22
Elano'yu isteyen , 20 Mİlyon Euro'yu gözden cıkarması lazım

abartmamak lazim , gorursunuz Rijkaard aksini soylemezse 11 - 12 ye birakirlar elanoyu

Alicanfmfan
22.Haziran.2010, 22:25
Niye abartayım satmak istemiyoruz , abartı bi rakam gelirse anca bırakırız.

Revolution
22.Haziran.2010, 22:26
Afrika'da ortaya koyduğu bu futbolu devam ettirirse 3 yıllık kontratı var 20 Milyon'dan aşağıya gitmez gerçekten.. Bugün Habertürk'ün yazdığına göre yönetim de 20'den aşağıya bırakmayacakmış..

KanaKe
23.Haziran.2010, 02:17
5.8 milyon euro elano icin az olur üstelik alici inter gibi bonkör bir takimsa o fiyat 15-20 lere cikmali.

di canio
23.Haziran.2010, 02:51
Kalitesini zaten kanıtlamış, ayrıca DK'nın da en iyi performansını gösterenlerden birisi olan oyuncu eğer transfer olacaksa ucuza gitmez, alıcısı da olur. Elano satılırsa güzel paraya gider. 5'e, 8'e gidecek oyuncu değil bence.

indie
23.Haziran.2010, 03:41
Elano'nun kalitesine diyecek yok, ancak Galatasaray'ın ısrarla denediği ama kadrosunun uymadığı 4-3-3 sisteminde çok yanlış yerlerde oynatılıyor. Bence 10 milyon bile gelse bırakırlar. Daha geçen sezon 7 milyon euroya transfer edilmiş, takımla kaynaşamamış, sistem üzerine kurulup çevresine de kafasına uygun oyuncular alınmadıkça da kupadaki performansını asla sergileyemeyecek oyuncu için yönetim 20 milyonda diretmez. Hadi bu sene satmadın 15e, seneye kupa da yok 30 yaşında adama 5 milyon bile vermeyebilirler.

Ha bana kalsa Arda ve Keita gibi oyuncuları elden çıkarır, kaynak yaratır, modern futbola daha uygun olan Elano'nun anlaşabileceği tarzda transferler yapmaya bakardım. Büyük bir operasyon olurdu tabii.

Hugo
23.Haziran.2010, 11:23
Galatasaray - Alex Song Haberi

http://www.webaslan.com/haber/38070/bombayi-patlatiyoruz/?ref=ABM1

Arsenal'in Kamerunlu yıldızıyla 3 yıllık anlaşma sağlayan Galatasarayımız, İngiliz kulübüne de bonservis bedeli olarak 4.5 milyon Euro ödeyecek. Müthiş transferin birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Fearless Coward
23.Haziran.2010, 11:24
Fanatikte yazmış Alex Song'u..Aslında neden gelmesin ki sonuçta amcasıda eski bir Cimbom'lu..

sentugo
23.Haziran.2010, 11:32
Song 15M imiş beyler :D Hayallerde uçmayın

anil luque
23.Haziran.2010, 11:36
Eğer gerçekleşirse mükemmel bir transfer olur ama ben biraz zor oldugu görüşündeyim , genç ve potansiyelli bir oyuncu ayrıca Arsenal'de doğrudan kadroya girebiliyorken Galatasaray'a geleceğini pek sanmıyorum ..

World Hollow o1
23.Haziran.2010, 11:48
Şimdi yorumlarda satmak istemiyoruz 20 MN falan deniyorda sanki bana yönetimden arkadaşlarda satmıcaz diyorlar.. :)

Neden satılmasın Elano Türkiyede sanki tek başına maç mı kurtaracak kurtarmaz çünkü Elano alışmış teknik kapasitesi iyi olan oyuncularla oynamaya Türkiyede servetle sabriyle anca bu kadar.

İyi bir fiyatla gelinirse neden satılmasın..

Fearless Coward
23.Haziran.2010, 12:19
Valla 15 Milyonsa almayız sanki para var bizde :D

LadroN
23.Haziran.2010, 12:25
Bu haberi Ntvspor da görmeden inanmam.

nannar
23.Haziran.2010, 12:26
Alex Song mükemmel olur ama sanmıyorum ben de :)

Addolorato
23.Haziran.2010, 12:31
Alex Song gibi gelecek vaad eden bir futbolcuyu 4.5 M €'ya bırakmazlar gibime geliyor. Arsene Wenger'in böyle bir hata yapacağını sanmıyorum ama yaparsada güzel olur valla :D

anil luque
23.Haziran.2010, 12:33
Uğur Uçar 1.300.000 TL karşılığında Ankaragücü'ne transfer oldu..
Ntvspor'da son dakika bilgisi..

Flawless Victory
23.Haziran.2010, 12:50
Biri editöre girip Galatasaray'a alsın da oynayalım, başka türlü olmaz. :D

nannar
23.Haziran.2010, 12:50
1,3 milyon gayet iyi rakam bence

C h A o S
23.Haziran.2010, 12:52
Valla bencede iyi satmışız:)

Bordo61Mavi
23.Haziran.2010, 13:01
Cimbom sattikca satiyor :) Acik artirim gibi

KanaKe
23.Haziran.2010, 13:14
1,3 milyon gayet iyi rakam bence
1.3 milyon tl yalniz o euro degil.. bence cok ucuza gitmis demekki rijkaard ugur ucarda gs de oynayacak kapasite olmadigini gördü satilmasina izin verdi.

Revolution
23.Haziran.2010, 13:20
Alex Song doğruysa inanılmaz bir haber..

World Hollow o1
23.Haziran.2010, 13:25
Webaslan'da haberi fanatikden almış.
Ne kadar doğru olur bilemem, ama olursada çok harika bir transfer olur İPL gibi olmaya başlarız yavaş yavaş.. :)

perpetua
23.Haziran.2010, 13:28
Song :D

Amcasi mesaj atsin da gelirken Arsenal'den 1-2 oyuncuyu daha yaninda getirsin. Vermaelen ve Arshavin hic fena olmaz.

Yoksa acaba Rigo'nun baska yegeni de mi var? :)

Revolution
23.Haziran.2010, 13:39
Kaynak Fanatik'se yalan olduk :D

LeqenDary
23.Haziran.2010, 13:45
Çok zor ama olursa da müthiş olur Song..Uğur'u beğenirdim ama sakatlığı bir türlü atlatamadı ama Ankaragücü'nde çıkışa geçerse rahat Avrupa'ya transfer olur.

yunusgs
23.Haziran.2010, 14:09
Emre Güngör G.Antep'te
Galatasaray'ın futbolcusu Emre Güngör Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'a transfer oldu.
Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama...

"Profesyonel futbolcumuz Emre Güngör'ün Gaziantepspor'a transferi gerçekleşmiştir. Emre Güngör'e Kulübümüze olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında üstün başarılar dileriz."

Hayırlısı olsun.Bu sene yaptığı hatalar ve sakatlıklarıyla canımızdan bezdirmişti bizi.

C h A o S
23.Haziran.2010, 14:11
2 Milyona sattık.Bence Emre'yi de gayet iyi bir rakama sattık.

Revolution
23.Haziran.2010, 14:23
Oyuncuları bir oraya bir buraya veriyoruz bakalım kimler gelecek yerlerine.. Sağ bek alternatifi kalmadı,stoperler Servet-Ali Turan-Gökhan Zan-Neill ve Servet-Gökhan'dan birisi gidecek yerlerine ayağına hakim bir stoper lazım.. Ön liberoda sadece Mustafa Sarp var ondan çok daha iyi birisini getirmemiz lazım.. Orta sahada Ayhan-Barış-Musa var,Ayhan'dan artık birşey beklemiyoruz yani doğruya doğru onun yerine Avrupa standartlarında bir oyuncu almamız lazım Barış da onun yedeği olmalı.. Bir tek forvet arkası ve sağ açık mevkiileri tamam. Elano-Emre,Keita-Serdar var oralarda... Sol açıkta Arda var sadece belki de Kewell olacak belli değil ama Kewell olursa çok büyük ihtimal 3. alternatif olacak oraya da bir transfer lazım.. Forvete geldiğimizdeyse Baros-Mehmet Batdal var sadece.. Bence kesinlikle Giovani'yi almamız lazım sağda solda ortada gerekirse forvet bile oynuyor. Bu kadar çok yönlü ve yeteneği de olan bir oyuncuyu kaçırmamalıyız..

Hugo
23.Haziran.2010, 14:25
Sırayla satıyoruz. Eskiden yapmazdık böyle. Boş beleş giderdi oyuncular. Aslında iyi oluyor, değeriyle gönderiyoruz. Gidenler gitsin Elano, Arda ve Keita netlik kazansın sonra alacağımız adamları alır işi bitiririz. En son biz alalım bizimkiler akılda kalsın :D

Revolution
23.Haziran.2010, 14:28
Elano ve Keita'yı fazla yüksek bir teklif gelmeden bence satmayız.. Arda'yı da satmamalıyız bence ona bu sene ihtiyacımız var çünkü Arda gitse onun kalitesinde bence kimseyi alamayız o bölgeye...

Özgür Çetin
23.Haziran.2010, 14:29
ALEX SONG GALATASARAYDA
rsenal'in Kamerunlu yıldızıyla 3 yıllık anlaşma sağlayan Galatasarayımız, İngiliz kulübüne de bonservis (http://www.webaslan.com/s/) bedeli olarak 4.5 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) Euro ödeyecek. Müthiş transferin birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.

http://www.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif Orta sahayı savaşçı oyuncularla güçlendirmek isteyen Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), müthiş bir bomba (http://www.webaslan.com/bomba/) patlatmak üzere. Arsenal'in temel taşlarından Alexandre Song, adım adım Cim Bom'a yaklaşıyor. İngiliz kulübüyle 4.5 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) Euro bonservis (http://www.webaslan.com/s/) bedeli karşılığında anlaşma sağlayan yönetim (http://www.webaslan.com/yonetim/), Song'a 3 yıllık imza (http://www.webaslan.com/imza/) attıracak.

Genç yıldız (http://www.webaslan.com/yildiz/), ilk yıl için 2, ikinci yıl için 2.250, 3. yıl için de 2.5 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) Euro alacak. Song'un Nijeryalı menacerinin yüzde 10'dan fazla pay istemesi şu anda transferin önündeki tek engel. Ancak bu durumun da kısa sürede çözülmesi bekleniyor. İsmi açıklanmayan Galatasaraylı bir işadamının 4.5 milyon (http://www.webaslan.com/lyon/) Euro'luk bonservis (http://www.webaslan.com/s/) bedelini kendi cebinden vereceği bildirildi.

Dünya (http://www.webaslan.com/dunya/) Kupası'nda son maçlar (http://www.webaslan.com/maclar/) öncesi gruptan çıkma şansını tamamen yitiren Kamerun'un yıldızı Song, Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) ve Trabzonspor'un eski oyuncusu (http://www.webaslan.com/su/) Rigobert Song'un kuzeni. Tecrübeli futbolcunun transferde önemli rol üstlendiği, Rijkaard faktörünün de Alex Song'un kararını etkilediği ifade edildi.

WEBASLAN.com

Yaklaşık 15 Dk. önce Yalçın Dümer'in Radyospor'a çıkıp konuştuğunu ve ;

ALEXANDRE SONG ile kesin olarak anlaştığımızı bugün veya yarın açıklanabileceğini söylemiş...

Ayrıca 4.5 Milyon €'nun yönetimimiz tarafından ödeneceğini ve geri kalanınında sponsor tarafından karşılanacağını söyledi

anilton
23.Haziran.2010, 14:34
Uğur'u anlarım ama Emre hali hazırda Milli takım stoperi.Sadece ve sadece alınacak yabancı için kaynak yaratılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Ayrıca Emre için 1 milyon €'da az bir bedel...

FreeStyLR
23.Haziran.2010, 14:44
Süper transfer bence quaresmadan sonraki en ii transfer T.S.L 'de

yunusgs
23.Haziran.2010, 14:47
Eğer gerçekse en sonunda yönetim sabrımızın karşılığını bize verdi.

perpetua
23.Haziran.2010, 14:50
Uğur'u anlarım ama Emre hali hazırda Milli takım stoperi.Sadece ve sadece alınacak yabancı için kaynak yaratılmaya çalışıldığını düşünüyorum.Ayrıca Emre için 1 milyon €'da az bir bedel...

Bildigim kadariyla Emre'nin ozel yasamina hic dikkat etmemesi Galatasaray'dan ayrilmasinda onemli bir faktor. Emre'nin futbolunu cok begenirim ama yarim sezon oynayip, 2 yil surekli sakatlanan oyuncu icin yapilacak cok sey yok. 1-2 sannsizlik olabilir ama Emre'de bu 6-7 oldu.

Bence Antep'de kafasini toplayip basarili olur. Belki 2-3 yil sonra daha bilinclenmis bir sekilde tekrar Istanbul'a transfer olur.

C h A o S
23.Haziran.2010, 14:52
Of Song gelirse muhteşem olur.Birde Diarra'yı aldık mı orta alan süper olur.Sanırım Uğur ve Emre yapılacak bir transfer için satıldı.Çünkü aynı günde 2 oyuncumuzu satmak bana acil kaynağa ihtiyaç olduğunu gösteriyor.Bakalaım neler olacak.

KanaKe
23.Haziran.2010, 15:14
alex song arsenalde as oyuncu degilmi? arsenalin as oyuncusunu bu kadar ucuza birakabilecegini sanmiyorum..

Revolution
23.Haziran.2010, 15:18
Galatasaray'a kötü haber!

http://www.sporx.com/images/1/29/5198_B_pol001.jpg
Valencia'ya giden Mehmet Topal'ın yerine orta sahaya iyi bir ön libero arayan Galatasaray'a talip olduğu Juventus'lu Christian Poulsen'den kötü haber geldi. Danimarkalı oyuncunun menajeri Joern Bonnesen yaptığı açıklamada Poulsen'in Juventus ile iki yıllık daha sözleşmesin olduğunu ve takımdan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.
Galatasaray ile bir takım görüşmelerinin olduğunu ancak somut bir teklif almadıklarının altını çizen Bonnesen, "Poulsen için bazı teklifler alıyoruz ancak oyuncu şu anda Torino'da multu ve burada kalmak istiyor. Son iki yıldır bazı Türk takımları ile Poulsen'in adı geçiyor ancak hiçbirin resmi bir teklif almadık. Resmi teklif alır ve kulüpler somut bir adım atarsa tabii ki Poulsen'i bu konuda haberdar eder, karar vermesinde yardımcı olurum" dedi.
Christian Poulsen'in şu anda Danimarka Milli Takımı ile Güney Afrika'da bulunduğunun altını çizen Bonnesen, "Yeni sezon öncesi Juventus'un yeni teknik direktörü ile bir takım görüşmeler yapacağız. Poulsen'in Juventus'taki yerini öğrenmek bizim için ilk planda çok önemli. Çeşitli görüşmeler yapacağız ancak Poulsen tarafından Torino'da kalmak hiçbir sıkıntı yaratmayacak" şeklinde konuştu.
30 yaşındaki Danimarkalı oyuncu geçen sezon transfer döneminde Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. Uzun bir süre Türk spor basını tarafından işlenen Poulsen - Fenerbahçe flörtü daha sonra sarı-lacivertli kulübün Brezilyalı oyuncu Christian'ı transfer etmesiyle rafa kaldırılmıştı.
2010 Dünya Kupası'nda yaptığı basit hatalar ile dikkatleri üzerine çeken Poulsen'in bonservis bedelinin 6.5 milyon avro olduğu daha önceden açıklanmıştı.

23.06.2010

titates1
23.Haziran.2010, 15:21
4.5 milyon euroyu kulüp , geri kalanını sponsorlar karşılayacak deniyor zaten , o kadar ucuza gelmez

ForCimbom
23.Haziran.2010, 15:37
yahu alexandre song gelir mi hiç? adam arsene wenger in kaç yıldır üzerinde durduğu 11 oynattığı birisi. barça'dan busquets i alabilirmisiniz? aynen o şekil song da imkansızdır , çok net.

şimdiki haliyle bonservisi 15 milyon avro falan zaten... iyi sallamışlar.

ForCimbom
23.Haziran.2010, 15:40
Bildigim kadariyla Emre'nin ozel yasamina hic dikkat etmemesi Galatasaray'dan ayrilmasinda onemli bir faktor. Emre'nin futbolunu cok begenirim ama yarim sezon oynayip, 2 yil surekli sakatlanan oyuncu icin yapilacak cok sey yok. 1-2 sannsizlik olabilir ama Emre'de bu 6-7 oldu.

Bence Antep'de kafasini toplayip basarili olur. Belki 2-3 yil sonra daha bilinclenmis bir sekilde tekrar Istanbul'a transfer olur.

ömer abi bunun yanında galatasaray ın oynamaya çalıştığı sistemdeki en önemli unsurlardan biri olan soğukkanlılığın emre'de bir gram olmaması da bence etkilidir bu transferde.

Hugo
23.Haziran.2010, 15:51
http://video.fanatik.com.tr/Biz-ne-dersek-o-(M-Cafe)_1_31436.htm?auto=1

Yalçın Dümer bir şeyler söylemiş. Song olmazsa başka bir Kamerunlu olabilir diyor.

bjk4ever
23.Haziran.2010, 15:52
Webaslan su Stoch'un GS'de oldugunu aciklayan site degil mi? Su an Song'u degil 4.5, 14.5 milyon karsiliginda bile alamazsin. Iyi sallamislar, ama olursa o paraya inanilmaz bir transfer olur tabii, ama hayal....

Hugo
23.Haziran.2010, 15:58
Webaslan su Stoch'un GS'de oldugunu aciklayan site degil mi? Su an Song'u degil 4.5, 14.5 milyon karsiliginda bile alamazsin. Iyi sallamislar, ama olursa o paraya inanilmaz bir transfer olur tabii, ama hayal....

Webaslan haberleri kendi yapmıyor. DHA'nın haberiydi o Stoch haberi. Onlar sadece Galatasarayla ilgili haberleri sitelerine koyup altında da kaynak belirtiyorlar. Bu haberi de Fanatikten almışlar altında da yazıyor zaten. Düzgün bakın önce.

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2010, 16:07
Ankaragücü'nden sonra Galatasaray'da oynamak için 1 basamak atlaması gerekiyordu, bunu başaramadı ve doğal olarak yeni başlangıç için Gaziantepspor'a gitti. Türkiye'de bir oyuncu çok iyi oynadığı maçta ciddi bir hata yaparsa o maçta oynadığı oyun tamamen çöpe gider. Bu durum pek de anormal değil. Bunun da ötesinde saatli bomba etiketi yerler ve büyük takımda dikiş tutturmaları iyice zorlaşır.

Uğur ve Emre'nin gidişi Galatasaray için pek kayıp sayılmaz. Neill, Servet, Ali Turan, Gökhan Zan var ve muhtemelen bir yabancı daha alınacak. Ama Emre Güngör yerine Gökhan Zan'ın satılması Galatasaray açısından daha mantıklı olurdu gibi geliyor bana.

http://video.fanatik.com.tr/Biz-ne-dersek-o-(M-Cafe)_1_31436.htm?auto=1

Yalçın Dümer bir şeyler söylemiş. Song olmazsa başka bir Kamerunlu olabilir diyor.

Betis La Liga'ya yükselemedi; Emana olabilir.

yunusgs
23.Haziran.2010, 16:14
Ben de Emana olarak düşünmüştüm.İyi oyuncu.Pozisyonlara da girdi Kamerun'un son maçında.Gelirse iyi olur.

Revolution
23.Haziran.2010, 16:21
Evet Emana iyi bir savaşçı olur ortasahada.. Gelmesini isterim...

Börk
23.Haziran.2010, 17:44
Mehmet Topal'ı Valencia'ya sattıktan sonra orta sahasını 2 ön libero ile güçlendirmek için kolları sıvayan Galatasaray, Tiago Mendes'in peşine düştü.
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Quaresma’nın Beşiktaş’a transferinde büyük rol oynayan menajer Jorge Mendes geçen sezon Atletico Madrid’de kiralık olarak top koşturan Portekizli Tiago’yu da, Galatasaray’a satmak için düğmeye bastı.

Sarı-kırmızılı yönetimin, bonservisi Juventus’ta bulunan 29 yaşındaki futbolcu için hem İtalyan kulübüyle hem de Mendes’le temas kurduğu öğrenildi.

Dünya Kupası’nda, Portekiz Milli Takımı formasıyla başarılı maçlar çıkaran Tiago’nun da, Galatasaray’a sıcak baktığı bildirildi. Jorge Mendes, Cim-Bom’un teklifini doğrularken Atletico Madrid’in geçen sezonun ikinci yarısında başarılı bir performans sergileyen Tiago’yu kadrosunda tutmak istediği kaydedildi. İspanyol kulübünün, Portekizli yıldızı yeniden kiralamak için Juventus’a teklif yaptığı belirlendi.

Ancak Juventus, Tiago’yu kiralamaya yanaşmayarak 8 milyon euro bonservis bedeli istedi. Bu gelişme üzerine devreye giren Galatasaray’ın, 6 milyon euro karşılığında transferi bitirmek istediği ifade edildi. Tiago devre arasında gittiği Atletico Madrid’de 18 maçta, 2 kez golle buluştu.

Tiago kimdir?
Yaşı: 29 (02.05.1981)
Kulübü: Juventus
Pozisyon: Orta saha
Boyu: 1.83 metre

Fearless Coward
23.Haziran.2010, 17:46
Yav bu basınıda anlamak güç bi maçta kim çoşarsa hemen onu yazıyorlar..Kaynak zaten Milliyet olunca gelme ihtimali %0.99..

Varonil
23.Haziran.2010, 18:09
Emana'yı alabilirse Galatasaray gerçekten çok iyi bir iş başarmış olur.Galatasaray'ın o mevkideki bütün eksikliklerini kapatacak bir oynucu Emana.Real Betis'in 2.Lige yükselememiş olması bu transferi kolaylaştıracaktır,Galatasaray uygun bir bonservis bedeli ile bitirebilir bu transferi.

nerazzuri
23.Haziran.2010, 20:31
Juventus, Forlan'ı almak için At.Madrid'de bir miktar para ve Tiago'yu önerecek-miş.

Revolution
23.Haziran.2010, 22:59
Ben bu transfer işinden iyice kestim umudumu..

goosfraba
23.Haziran.2010, 23:07
Alex Song geçen sezon 37 maçta ilk 11'e çıkmış bir isim. Arsene Wenger'in '' en çok gelişmeyi gösteren oyuncum '' dediği Song'u bırakacağını sanmıyorum.

Haber kolpa bence.

ForCimbom
23.Haziran.2010, 23:42
tekrar ediyorum alex song un galatasaray şu haldeyken buraya gelmesi busquets in pedro nun nani nin falan türkiye ye gelme ihtimali kadardır. 4,5 milyon demişler bir de... yazık ya... insan araştırıp sallar biraz...

Alicanfmfan
24.Haziran.2010, 01:08
Ugur , Emre'yi satmısız iyi topculardı ama tabi ki oynamayan adamları elden cıkarmak en dogrusu .

İnşAllah gittigi takımlarda başarılı olurlar.

izmer96
24.Haziran.2010, 09:36
FORMASI BİLE HAZIR!

24 Haziran 2010 Perşembe * 07:58

Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı Alexandre Song'un Sarı-Kırmızılı ekipte kaç numaralı formayı giyeceği büyük ölçüde netlik kazandı.

http://www.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif Galatasarayımız'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı Alexandre Song'un Sarı-Kırmızılı ekibimizde kaç numaralı formayı giyeceği büyük ölçüde netlik kazandı. Genç yıldız (http://www.webaslan.com/yildiz/), kuzeni Rigobert Song gibi 4 numaranın sahibi olacak.

Cim Bom sonunda bombayı patlattı, Arsenal'li Alexandre Song'un işini büyük ölçüde bitirdi. Yönetim, şu anda Kamerun'la Dünya (http://www.webaslan.com/dunya/) Kupası'nda yer alan genç yıldızın giyeceği formayı bile belirledi. İngiliz ekibinde 17 numaralı formayı giyen Song, Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'da 4 numarayı sırtında taşıyacak. 2004-2008 yılları arasında Sarı-Kırmızılı ekipte oynayan kuzeni Rigobert Song da aynı formayı giyiyordu. Yönetim bu şekilde yeni transferine ilginç bir jest yapacak. Bu arada Alexandre Song'un, milli takım (http://www.webaslan.com/milli-takim/) kampında Rigobert Song'tan Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) ve Türkiye (http://www.webaslan.com/turkiye/) hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Taraftar memnun
Galatasaray'ın bu transferi, taraftarları da bir hayli mutlu edecek. Sarı-Kırmızılılar, forumlarda ve haber yorumlarında, Song'un çok yerinde bir transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) olduğunu ve takıma büyük katkı sağlayacağı yönünde görüş belirttiler. Taraftarlar (http://www.webaslan.com/taraftarlar/) ayrıca Kamerunlu yıldızın henüz 22 yaşında olduğuna ve ileride iyi bir bedele satılabileceğine de dikkat çekti.

Özgür Çetin
24.Haziran.2010, 10:12
Formada hazırza bitmiş bu iş

bjk4ever
24.Haziran.2010, 10:18
Alex Song o paraya gelmez bosuna heyecanlanmayin. Tiago daha olasilikli bir transfer, o da cok buyuk guc katar GS'ye, tam GS'nin aradigi adam bana gore.

KaPaLı
24.Haziran.2010, 10:47
Genç yıldız (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Fyildiz%2F), kuzeni Rigobert Song gibi 4 numaranın sahibi olacak.

Amcası değilmiydi Rigobert. Bazı yerlerde amcası yazıyo bazı yerlerde yeğeni :icon_biggrin:

http://img155.imageshack.us/img155/3964/alexsong.jpg

izmer96
24.Haziran.2010, 10:58
Kapali resim fake degilmi?

nannar
24.Haziran.2010, 12:15
fake remzi fake :D

World Hollow o1
24.Haziran.2010, 12:35
Alex Song o paraya gelmez bosuna heyecanlanmayin. Tiago daha olasilikli bir transfer, o da cok buyuk guc katar GS'ye, tam GS'nin aradigi adam bana gore.

Anlamadığım konu şu ; BJK'e quaresma geliyor hilbert geliyorda Galatasaray'a Fenerbahçe'ye şu gündemdeki oyuncular gelmiyor bi çözmedim arkadaş.

Quaresma ile Hilbert'i alınca tek yıldızı sizin mi alacağınızı sanıyorsunuz?

titates1
24.Haziran.2010, 12:45
Song farklı bir olay keşke gelse izlesek ligimizde de , mümkün gözükmüyor , amcası para yüzünden ayrıldı diye biliyorum , ayrıca onu geçtim kariyeri büyük yükselişte , arsene wenger'in en güvendiği oyunculardan biri , arsene wenger kolay oyuncu satıyo olabilir ama oyuncu kariyeri bu kadar yükselişe geçmişken kalkıp da Türkiye ligine gelmesi , mantık dışı gerçekten

bjk4ever
24.Haziran.2010, 12:50
Anlamadığım konu şu ; BJK'e quaresma geliyor hilbert geliyorda Galatasaray'a Fenerbahçe'ye şu gündemdeki oyuncular gelmiyor bi çözmedim arkadaş.

Quaresma son 2 senedir performansi vasati asmayan, Inter tarafindan satis listesine konmus bir adam. Hilbert yine sozlesmesi bitmis bir oyuncu, ciddi taliplileri yok. Song 22 yasinda gecen sene Arsenal ilk 11'inde oynamis, ciddi potansiyeli olan ve Wenger'in planlari arasinda yer alan bir oyuncu, performansi her sene daha uste cikiyor. Gelme olasiligi disinda haberlerde belirtilen rakam olan 4.5 milyon euro en hafif tabirle 'komik', ki o rakamin ustune bir 10 milyon euro koysan bile bu transfer olmaz. Hos, zaten sen Avrupa futbolunu takip etmiyorsan ve Song/Hazard/Sanchez/Krasic ile Quaresma/Hilbert arasindaki farki bilmiyorsan zaten tartismaya da gerek yok....

E.Cartman
24.Haziran.2010, 12:53
Amcası değilmiydi Rigobert. Bazı yerlerde amcası yazıyo bazı yerlerde yeğeni :icon_biggrin:

http://img155.imageshack.us/img155/3964/alexsong.jpg

ben kuzeni diye biliyorum isot :n::n:

Song farklı bir olay keşke gelse izlesek ligimizde de , mümkün gözükmüyor , amcası para yüzünden ayrıldı diye biliyorum , ayrıca onu geçtim kariyeri büyük yükselişte , arsene wenger'in en güvendiği oyunculardan biri , arsene wenger kolay oyuncu satıyo olabilir ama oyuncu kariyeri bu kadar yükselişe geçmişken kalkıp da Türkiye ligine gelmesi , mantık dışı gerçekten

aynen katılıyorum ama gelirse Türkiye'de transferde dönüm noktası olur performansı düşen, sakatlanan oyuncular değilde böyle yükselen oyuncular gelmeye başlar artık...

LeqenDary
24.Haziran.2010, 13:38
Song haberlerine fazla inanmıyorum ama gelirse havaalanına gitmeyen fenerli olsun .

anil luque
24.Haziran.2010, 14:28
Bir Beşiktaşlı olarak Song'un gelmesini çok çok isterim ligimizin geleceği açısından ama daha önce de belirttiğim gibi zor gözüküyor bu transfer.. Transfer sihirbazı yine şapkadan tavşan çıkarmazsa tabi.. =)

World Hollow o1
24.Haziran.2010, 14:55
Quaresma son 2 senedir performansi vasati asmayan, Inter tarafindan satis listesine konmus bir adam. Hilbert yine sozlesmesi bitmis bir oyuncu, ciddi taliplileri yok. Song 22 yasinda gecen sene Arsenal ilk 11'inde oynamis, ciddi potansiyeli olan ve Wenger'in planlari arasinda yer alan bir oyuncu, performansi her sene daha uste cikiyor. Gelme olasiligi disinda haberlerde belirtilen rakam olan 4.5 milyon euro en hafif tabirle 'komik', ki o rakamin ustune bir 10 milyon euro koysan bile bu transfer olmaz. Hos, zaten sen Avrupa futbolunu takip etmiyorsan ve Song/Hazard/Sanchez/Krasic ile Quaresma/Hilbert arasindaki farki bilmiyorsan zaten tartismaya da gerek yok....

Şimdi şöyle birşey var, avrupa ligini takip etmeyle farkı görme vs. bunlara girmeye gerek yok :)
Benim düşüncem şudur, Quaresma eğer Türkiyeyi tercih ediyorsa bunlar neden tercih etmesin benim fikrime katılırsın veya katılmazsın beni ilgilendirmez, ama hayatta gelmez falan gereği yok bunların çoğu topçu hayatta gelmiyordu ama resmi açıklamayı görünce kimse sesini çıkartmadı.. ;)

izmer96
24.Haziran.2010, 15:21
Song GS'ye gelirmi ? GELIR

Wenger Song'u birakirmi ? EVET BIRAKIR

Song 4,5 M Euro yami gelir ? Kesinlikle hayir o adamin bonservisi 8-9 dan baslar

bjk4ever
24.Haziran.2010, 17:14
Şimdi şöyle birşey var, avrupa ligini takip etmeyle farkı görme vs. bunlara girmeye gerek yok :)
Benim düşüncem şudur, Quaresma eğer Türkiyeyi tercih ediyorsa bunlar neden tercih etmesin benim fikrime katılırsın veya katılmazsın beni ilgilendirmez, ama hayatta gelmez falan gereği yok bunların çoğu topçu hayatta gelmiyordu ama resmi açıklamayı görünce kimse sesini çıkartmadı.. ;)

Quaresma'nin tercih ettigi Turkiye'yi neden Song'un tercih etmeyecegini anlatayim:

1 Song ARSENAL'da ilk 11 oyuncusu, Quaresma cogu zaman Inter'de kulubede bile oturmuyor.
2 Song henuz 22 yasinda ve her sene daha iyiye gidiyor, Quaresma inanilmaz dususte.
3 Song Arsenal icin su an vazgecilmesi zor bir oyuncu, Inter ise Quaresma'yi yamayacak kulup ariyordu.
4 Arsenal Song'u transfer listesine koydugu an veya gorusmelere acik oldugunu belirttigi an Avrupa'daki buyuk ve bunun altindaki kuluplerin yarisi ister, hele ki bonservisi 4.5 milyon euro ise, menajeri daha FB/GS/BJK'nin adini isitmeden Song satilir, Quaresma'yi ise BJK disinda kayda deger bir takim istemedi.

Yeterince aciklayici sanirim? Ayrica Avrupa futboluna vs girmeyelim diyorsun tamam, ama Arsenal'i takip etmis olsan zaten boyle bir ihtimalden bile bahsetmezdin normalde....

Revolution
24.Haziran.2010, 21:28
Quaresma'nin tercih ettigi Turkiye'yi neden Song'un tercih etmeyecegini anlatayim:

1 Song ARSENAL'da ilk 11 oyuncusu, Quaresma cogu zaman Inter'de kulubede bile oturmuyor.
2 Song henuz 22 yasinda ve her sene daha iyiye gidiyor, Quaresma inanilmaz dususte.
3 Song Arsenal icin su an vazgecilmesi zor bir oyuncu, Inter ise Quaresma'yi yamayacak kulup ariyordu.
4 Arsenal Song'u transfer listesine koydugu an veya gorusmelere acik oldugunu belirttigi an Avrupa'daki buyuk ve bunun altindaki kuluplerin yarisi ister, hele ki bonservisi 4.5 milyon euro ise, menajeri daha FB/GS/BJK'nin adini isitmeden Song satilir, Quaresma'yi ise BJK disinda kayda deger bir takim istemedi.

Yeterince aciklayici sanirim? Ayrica Avrupa futboluna vs girmeyelim diyorsun tamam, ama Arsenal'i takip etmis olsan zaten boyle bir ihtimalden bile bahsetmezdin normalde....

Aynen katılıyorum.. Quaresma kendine çıkış için basamak arıyordu. Beşiktaş'ta bütün olanaklar Quaresma için hazır.. Ama Song öyle değil, Song Arsenalden ayrılırsa en az 10 Milyon'a alabiliriz ve bize geleceğini,tercih edeceğini açıkçası düşünmüyorum..

World Hollow o1
24.Haziran.2010, 22:28

Bu benim duygusal düşüncemdir bu adamı bu ülkede izleme isteğimden dolayı böyle bir duygusal düşüncem var gelir gelmez beni ilgilendirmez.. :)
O kadar zahmete gerek yoktu.
İlla düşüncemi belirtmem için Arsenal'i takip etmem gerektiğini düşünmüyorum..

bjk4ever
24.Haziran.2010, 22:37
Bu benim duygusal düşüncemdir bu adamı bu ülkede izleme isteğimden dolayı böyle bir duygusal düşüncem var gelir gelmez beni ilgilendirmez.. :)
O kadar zahmete gerek yoktu.
İlla düşüncemi belirtmem için Arsenal'i takip etmem gerektiğini düşünmüyorum..

Biz burada duygularimizla hareket etsek buranin Forza'dan, Antu'dan ne farki kalir? Ben mantiktan yanayim, hele ki baska renkten insanlarin oldugu bir forumda yaziyorsam. Duygularla olsa ohoooo, ben neler yazarim neler derim neler....

Hugo
25.Haziran.2010, 00:40
Fotomaç Andre Ayew'i yazmış. Bugün acaba şu afrikadan kimi alsak diye düşündüm ve ilk aklıma Ayew gelmişti.
Bonservisi Marsilya'da. Transfer zor bence.

World Hollow o1
25.Haziran.2010, 00:42
Biz burada duygularimizla hareket etsek buranin Forza'dan, Antu'dan ne farki kalir? Ben mantiktan yanayim, hele ki baska renkten insanlarin oldugu bir forumda yaziyorsam. Duygularla olsa ohoooo, ben neler yazarim neler derim neler....

Tamam sensin..

Revolution
25.Haziran.2010, 01:01
Fotomaç Andre Ayew'i yazmış. Bugün acaba şu afrikadan kimi alsak diye düşündüm ve ilk aklıma Ayew gelmişti.

Halimize bak abi ya Fotomaç,Fanatik'in yazdıklarını konuşmaya başladık artık :D

KaPaLı
25.Haziran.2010, 01:06

Andre Ayew, Gaziantepspor'la anlaştı diye biliyorum..

Varonil
25.Haziran.2010, 01:21

Yok artık,doğru mu bu gerçekten İsmail abi? :icon_eek:

Flawless Victory
25.Haziran.2010, 03:08
Dünya Kupası sonuna kadar bir gelişme olmayacak sanırım. Elano'nun durumunu beklerler. Belki ciddi bir teklif gelir satılır.

Ahmet Göktaş
25.Haziran.2010, 03:28

Biraz sakin :icon_smile:

İnter Quaresmaya 20 milyon euro üstünde bir bedel ödemiş ve Quaresmadan istediğini alamamış tabiri caizse büyük bir kazık yemiş. Az da olsa bu parayı çıkarma niyetinde hemen atladı Beşiktaşın teklifine.

Song ise Arnsenal defansının gelecekteki lideri olarak görülüyor , ve 4.5 milyon euro deniliyor. Kimse alamaz demiyor ki Galatasaray, Arsenal satmaz.

Emana Tiago'dan 2 kat dha fazla katkı yapar.

nerazzuri
25.Haziran.2010, 07:32
Başkasıdır o başkası. marsilyadaki Türkiye'ye gelmez. :)

izmer96
25.Haziran.2010, 09:29
Aslan Song'u bekliyor

Yabancı transferindeki bombayı Alex Song’la patlatan Galatasaray, genç yıldızı beklemeye başladı.Fanatik Gazetesi'nin haberi şöyle devam ediyor: "Cim Bom için sevindirici haber, Kamerun’un gruplardan çıkamaması oldu. Afrika ekibi, ilk iki maçında sıfır çekince 2. tur şansını yitirdi ve turnuvaya erkenden veda etti. Dün gece oynanan Hollanda maçıyla birlikte Kamerun’un Güney Afrika macerası tamamlanmış oldu. Alex Song’un turnuvadan sonra Londra’ya geçmesi ve burada eşyalarını toplaması bekleniyor. Genç yıldız önümüzdeki hafta içinde İstanbul’a gelerek kendisini Sarı Kırmızı renklere bağlayacak imzayı atacak."

World Hollow o1
25.Haziran.2010, 12:20
Biraz sakin :icon_smile:

İnter Quaresmaya 20 milyon euro üstünde bir bedel ödemiş ve Quaresmadan istediğini alamamış tabiri caizse büyük bir kazık yemiş. Az da olsa bu parayı çıkarma niyetinde hemen atladı Beşiktaşın teklifine.

Song ise Arnsenal defansının gelecekteki lideri olarak görülüyor , ve 4.5 milyon euro deniliyor. Kimse alamaz demiyor ki Galatasaray, Arsenal satmaz.

Emana Tiago'dan 2 kat dha fazla katkı yapar.

Sen sakin ol ;)
Yukarıda belirttim ben duygusal anlamda bu oyuncuları ülkemizde izlemek istediğim için gelebilme olasılıklarını söyledim, gerisi beni ilgilendirmez..

Aşk-ı Şehir
25.Haziran.2010, 12:22
Fatih’lere G.Saray talip
25 Haziran 2010 Cuma

Eskişehirspor alt yapısından yetişen Fatih Aydın ile Fatih Ceylan’a Galatasaray talip oldu. Yakından kaynaklardan alınan bilgiye göre iki genç futbolcuyu özellikle Galatasaray başkanı Adnan Polat’ın çok istediği ve transfer için Eskişehirspor yönetimi ile temasa geçildiği bildirildi. Eskişehirspor yönetimi ve alt yapı yetkililerinin bu transfere sıcak bakmadığı Fatih Aydın ve Fatih Ceylan’ın takımda kalacağı belirtildi. Fatih Aydın Eskişehirspor’un Diyarbakır ile oynadığı ligin kapanış karşılaşmasının son dakikalarında A takım forması giymişti

Kaynak: Eskişehir İstikbal Gazetesi

İkiside çok yetenekli. Umarım elimizden kaptırmayız Galatasaray'a...

Revolution
25.Haziran.2010, 12:30
Birşey soracağım abi ikisi hangi mevkiide oynuyor ve biraz bilgi verebilir misin onlar hakkında :)

Aşk-ı Şehir
25.Haziran.2010, 12:53
Birşey soracağım abi ikisi hangi mevkiide oynuyor ve biraz bilgi verebilir misin onlar hakkında :)

Fatih Nuri Aydın; Ofansif orta saha oynuyor. AMC yani. Çok çok yetenekli. Hatta G.Afrika'ya götürülen Akademi Milli Takımındada yer alıyor.

Fatih Ceylan; Forvet U-15 akademi liginde 9 gol attı. Oda çok yetenekli. Tıpkı Fatih Nuri Aydın gibi G.Afrika'ya götürüldü...

Revolution
25.Haziran.2010, 13:08
Teşekkürler bilgiler için abi peki bu sadece bir haberden mi ibaret yoksa gerçekten böyle bir girişim olduğu hakkında bilgi geldi mi size?

Cengo
25.Haziran.2010, 13:27
Song satılmaz, Song'un satılması demek Arsene Wenger'ın yıllardır oluşturduğu politikanın çöpe atılması demek.

Arsenal geleceğini altyapı üzerine inşaat ediyor.Sistemleri tamamen bunun üzerine, kritik bölgelerde üstdüzey oyuncu gereksinimi olduğu için yine de transfer yapabiliyorlar örn. Arshavin, Viera, Nasri, Adebayor gibi ...

Song'u almak Chelsea'den Gallas'ı almaktan daha zor şu an(Chelsea Gallas'ı bırakacak muhtemelen, esas hedef bu olmalı).Arsenal'in sistemini inkar edebilmesi için maddi bir sebebi olmalı.Yoksa anlamı başarısızlık olur, Arsene Wenger koltuğunu bırakmaya niyetli değil.Real Madrid dedikodularını bile, kurduğum-savunduğum altyapı sistemi onlar ters diyerek hemen reddetmişti.

Arsenal'in Song'u bırakması demek, Vela'nın, Ramsey'in, Sagna'nın , Gibbs'in, Diaby'nin, Wilshere'ın,Bendtner'ın vs vs. de artık yerlerini sorgulamaları demek. Arsenal bu sistemin takımı, kimseyi harcayamaz, harcarsa iç karışıklıktan uzun bir süre kurtulamazlar.

Kısaca Song sadece dedikodudan öteye geçemez kanımca ama kiralık gelebilir.

LadroN
25.Haziran.2010, 14:10
Galatasaray Havalanıyor
Rijkaard'ın isteleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da şimdiki hedef kanatlara takviye yapmak.Sarı Kırmızılı'ların Feyenoord'lu Leroy Fer ve Lille'li Ludovic Obraniak'la
ilgilendiği iddia ediliyor.

Kamerunlu genç yıldız Alex Song’u kadrosuna katmaya hazırlanan Cim Bom’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Dos Santos’un bonservisini almayan ve Kewell’ı göndermeyi düşünen Galatasaray’ın bu ikilinin yerine kanatlarda forma giyebilecek oyuncu aradığı biliniyor. Hollanda ve Fransa basınında Sarı-Kırmızılı ekip için iki yeni isim ortaya atıldı. Bunlar Leroy Fer ve Ludovic Obraniak. Feyenoord’ta forma giyen Fer’i Rijkaard’ın yakından takip ettiği ve yönetime kendisiyle ilgili rapor verdiği iddia edildi. 20 yaşındaki genç oyuncu hem sol bekte, hem de sol açıkta görev yapıyor.

Obraniak çok yönlü
Geçtiğimiz sezon Lille formasıyla Fenerbahçe’ye karşı forma giyen Obraniak ise ofansif olarak her mevkide oynayabiliyor. Çok yönlü bir oyuncu olması, teknik heyeti cezbediyor. Keita’yla Polonyalı oyuncunun menacerliğini yapan firmanın aynı olması, yönetimin bu transferde elini güçlendiriyor. Her iki oyuncunun da bonservis bedelleri 5 milyon Euro civarında. Ancak Ludovic Obraniak’ın kontratı önümüzdeki yaz biteceği için bu oyuncunun daha düşük bir bedelle transfer edilmesi mümkün.
Kaynak:Fanatik

Facx
25.Haziran.2010, 14:21
Song'u almak Chelsea'den Gallas'ı almaktan daha zor şu an.

gallas chelsea de deilki zaten 2006 dan beri arsenalde :D

nese bunu geçelim bende açıkcası gelceğine pek inanmıyorum çok çok istesemde :D ama bana göre song wengerin direkt olarak ideal 11 inde deil ama her sene 30 tane adam sakatlandığından 11 e çok kez giriyor

bjk4ever
25.Haziran.2010, 14:51
Hayret, halbuki Song isi bitmisti, kesindi ve formasi da hazirdi.:)

Aslan Alex Song'u bitiremedi!
Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren Galatasaray'ın, Arsenal'in Kamerunlu yıldızı Alex Song için yaptığı transfer teklifi İngiliz ekibi tarafından yeterli bulunmayarak reddedildi.

Galatasaray, Slovak yıldız Miroslav Stoch'u ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırdıktan sonra çıktığı ikinci transfer seferinden de eli boş dönüyor.

Bir süredir İngiltere'de Arsenalli yetkililerle pazarlık masasına oturan Sarı-kırmızılı yöneticilerin Kamerunlu yıldız Alex Song için yaptığı 4 milyon poundluk (4.8 milyon euro yani yaklaşık 9.5 milyon TL) transfer teklifinin Arsenal Kulübü tarafından reddedildiği açıklandı.

Konuyla ilgili olarak Daily Mail Gazetesi'nde yer alan ve kısa sürede İngiliz İnternet medyasına yayılan haberde, Galatasaray'ın Song için hafta başından beri görüşmeler yaptığı ancak yapılan son teklifin Arsenal tarafından tatmin edici olmadığı gerekçesiyle reddedildiği bildirildi.

Kamerun Milli Takımı'yla birlikte 2010 Dünya Kupası Finalleri için Güney Afrika'da bulunan Song'un Kamerun'un ilk turda elenmesi nedeniyle Londra'ya döneceği ve birkaç hafta içinde de Galatasaray'a imza atacağı iddia ediliyordu.

Arsenal'in 23 yaşındaki orta saha yıldızı Alex Song, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger tarafından Premier Lig'in en çok gelişim gösteren oyuncusu olarak gösteriliyordu. Wenger, Song'un ilerde Premier Lig'in en iyi yabancı oyuncularından biri olacağını her fırsatta dile getiriyordu. Kamerun Milli Takımı'nın da 2008 yılından beri düzenli olarak formasını giyen Alex Song, bir dönem Galatasaray forması da giyen Trabzonsporlu Rigobert Song'un da yeğeni.kaynak: ajansspor

Aşk-ı Şehir
25.Haziran.2010, 14:52
Teşekkürler bilgiler için abi peki bu sadece bir haberden mi ibaret yoksa gerçekten böyle bir girişim olduğu hakkında bilgi geldi mi size?

Kardeşim bana böyle bir bilgi gelmedi. Yerel gazetede çıkan bir haber bu Fatih Nuri Aydın profesyonel sözleşme imzaladı. Yani bonservis verilmeli. Bizim yönetim daha bu yaştaki bir çocuk için 2-3 MN TL istiyor. Fatih Ceylan'ın profesyonel sözleşmesi yok. Ama imzalatılacaktır. Gönderileceklerini düşünmüyorum ben. :)

izmer96
25.Haziran.2010, 14:54

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içerisinde sürdüren Galatasaray'ın, Arsenal'in Kamerunlu yıldızı Alex Song için yaptığı transfer teklifi İngiliz ekibi tarafından yeterli bulunmayarak reddedildi.

Galatasaray, Slovak yıldız Miroslav Stoch'u ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırdıktan sonra çıktığı ikinci transfer seferinden de eli boş dönüyor.

Bir süredir İngiltere'de Arsenalli yetkililerle pazarlık masasına oturan Sarı-kırmızılı yöneticilerin Kamerunlu yıldız Alex Song için yaptığı 4 milyon poundluk (4.8 milyon euro yani yaklaşık 9.5 milyon TL) transfer teklifinin Arsenal Kulübü tarafından reddedildiği açıklandı.

Konuyla ilgili olarak Daily Mail Gazetesi'nde yer alan ve kısa sürede İngiliz İnternet medyasına yayılan haberde, Galatasaray'ın Song için hafta başından beri görüşmeler yaptığı ancak yapılan son teklifin Arsenal tarafından tatmin edici olmadığı gerekçesiyle reddedildiği bildirildi.

Kamerun Milli Takımı'yla birlikte 2010 Dünya Kupası Finalleri için Güney Afrika'da bulunan Song'un Kamerun'un ilk turda elenmesi nedeniyle Londra'ya döneceği ve birkaç hafta içinde de Galatasaray'a imza atacağı iddia ediliyordu.

Arsenal'in 23 yaşındaki orta saha yıldızı Alex Song, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger tarafından Premier Lig'in en çok gelişim gösteren oyuncusu olarak gösteriliyordu. Wenger, Song'un ilerde Premier Lig'in en iyi yabancı oyuncularından biri olacağını her fırsatta dile getiriyordu. Kamerun Milli Takımı'nın da 2008 yılından beri düzenli olarak formasını giyen Alex Song, bir dönem Galatasaray forması da giyen Trabzonsporlu Rigobert Song'un da yeğeni.kaynak: ajansspor

Besiktas quaresma ile 2 ay boyunca ugrasirken cikar 15 - 20 quaresma olmadi bilmemne haberlerinde , olmaz bu is bilmem ne diyenlere sinirlenen besiktaslilarin gelipde boyle dalga gecer gibi yazi yazmalari hos olmamis , ama saglik olsun futbol 11 kisi ile sahada oynaniyor sezon sonunda kimin gulup kimin uzulucegini goruruz

Nedvedmania
25.Haziran.2010, 14:57
Hayret, halbuki Song isi bitmisti, kesindi ve formasi da hazirdi. :)

Onuda diyen basın , bunuda diyen basın.

izmer96
25.Haziran.2010, 14:59
bilmeyenlere iletiyim GS nin son teklifi reddedildi , simdi song icin 6m euro luk bir teklif daha yapilicak , hafta sonundada Song ile gorusulucek ingilterede , transfer bitmis degil henuz

Del Piero_10
25.Haziran.2010, 15:02
Song, Arsenal'in zaten sıkıntı çektiği mevkideki az sayıda oyuncudan biri. Galatasaray kendine zor bir hedef seçmiş ancak alırsa büyük iş yapar.

Cengo
25.Haziran.2010, 15:02
gallas chelsea de deilki zaten 2006 dan beri arsenalde :D

nese bunu geçelim bende açıkcası gelceğine pek inanmıyorum çok çok istesemde :D ama bana göre song wengerin direkt olarak ideal 11 inde deil ama her sene 30 tane adam sakatlandığından 11 e çok kez giriyor

Doğru Arsenal'de, bir yandan da çalışıyorum iş yerindeyim, o kadar çok Arsenal yazdım ki beynim durdu bir an =))
Arsenal bıracak, öyle okuyun.

Revolution
25.Haziran.2010, 15:26
Kardeşim bana böyle bir bilgi gelmedi. Yerel gazetede çıkan bir haber bu Fatih Nuri Aydın profesyonel sözleşme imzaladı. Yani bonservis verilmeli. Bizim yönetim daha bu yaştaki bir çocuk için 2-3 MN TL istiyor. Fatih Ceylan'ın profesyonel sözleşmesi yok. Ama imzalatılacaktır. Gönderileceklerini düşünmüyorum ben. :)

Teşekkürler abi verdiğin bilgiler için..

Ben Song transferinin olacağına hala imkan vermiyorum nedense :)

yunusgs
25.Haziran.2010, 15:32
Bu da hedef saptırmaca olabilir.Geçen sene medya hiçbir transferimizi bilememişti.Bu sene de Song diyorlar,atıyorum Haruna gelebilir.

ForCimbom
25.Haziran.2010, 15:49

önce imkansız bir transferi yaz, bitme aşamasına geldi vs diye gaza getir, sonra galatasaray işi bitirmedi diye yaz. basının klasik oyunları işte... ulan basın siz yokmusunuz....

ForCimbom
25.Haziran.2010, 15:51
Bu da hedef saptırmaca olabilir.Geçen sene medya hiçbir transferimizi bilememişti.Bu sene de Song diyorlar,atıyorum Haruna gelebilir.

haldun üstünel gibi bir adam gönderiliyor, ve yerine adnan baba getiriliyor. . . o tarz nüansları hoş şeyleri beklemiyorum ben artık transfer konusunda. carrusca'dan vs. hallice bir adam olursa sevineceğim. aha da buraya yazıyorum...

Revolution
25.Haziran.2010, 16:25
Aynen katılıyorum ForCimbom'a.. İnamoto tarzında bir adam gelir ön liberoya. Stopere de Bouzid'in başka versiyonu. Bu sene çok yanlış başladık çok.. Biz bazı şeylerden ders alındığını düşünürken, asıl sorunlara inmeyip doğru olan kısımları bozarak başarılı olmaya çalışıyor yönetim.. Hep söyledim yine söylüyorum bu transfer döneminden hiç ama hiç umudum yok benim.

bjk4ever
25.Haziran.2010, 16:34
haldun üstünel gibi bir adam gönderiliyor, ve yerine adnan baba getiriliyor. . . o tarz nüansları hoş şeyleri beklemiyorum ben artık transfer konusunda. carrusca'dan vs. hallice bir adam olursa sevineceğim. aha da buraya yazıyorum...

Haldunla Adnanla alakasi yok. Sen son 2 sene yildiz alacagim diye gereksiz adamlara milyon eurolar sacip dengesiz kadrolar kurarsan ve ustelik bunu gelecekti gelirlerini kirdirarak yaparsan bu durumlara dusersin. GS son 2 sene harcadigi absurd paralarin ve buna ragmen gelmeyen basarinin sikintisini cekiyor bana gore. CL geliri desen yillardir yok, oyuncu geliri kisitli, ligde basari zaten yok, tabii bu maddi sikintilari da dogruyor....

ForCimbom
25.Haziran.2010, 16:49
Haldunla Adnanla alakasi yok. Sen son 2 sene yildiz alacagim diye gereksiz adamlara milyon eurolar sacip dengesiz kadrolar kurarsan ve ustelik bunu gelecekti gelirlerini kirdirarak yaparsan bu durumlara dusersin. GS son 2 sene harcadigi absurd paralarin ve buna ragmen gelmeyen basarinin sikintisini cekiyor bana gore. CL geliri desen yillardir yok, oyuncu geliri kisitli, ligde basari zaten yok, tabii bu maddi sikintilari da dogruyor....

var.

adnan polat yönetimi geldiğinde de aynı martavallar okunuyordu. yok para yok ne transferi falan fişman. sonra milan baros lar meira lar elano lar keita lar biliyoruz. yani para yok zannetmeyin. en basitinden türk telekomla 100 milyon dolarlık anlaşma yapıldı stat için. daha neler neler var sponsor geliri olaraktan. seneye stad olunca para neymiş herkes görecek öyle konuşacak. şuanda da pek bir para sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. bir transfer döneminde bütün parayı bayılacak kadar aptal olmadıkları kesin.

adnan haldun'a gelince... şöyle düşün. haldun üstünel bütçemizin sınırlarını zorlayacak adamları eveleyip geveleyip bir şekilde getiriyor-du. adam bu işin master ını yapmış. insan ilişkileri ikna kabiliyeti vs. yani transfer konusunda uzamanlık derecesinde. bunun akademik altyapısı var hiç kimse inkar edemez. adnan sezgin in ise ne kadar yetersiz ve kabiliyetsiz olduğunu biliyoruz. o da tam tersi şekilde, paranın yettiği adamları getirmekte bile sıkıntı çekiyor, bitiremiyor.türk transferlerinde bunu görebiliriz. ali turan, ufuk ceylan, sezer öztürk, vs. vs. bu sezon yabancı transferlere de o bakıyor, gördük stoch işini. son hamleleriyle bitirdi sağolsun. 3 hafta boyunca fütursuzca zaman geçirdi. sonuç? sıfıra sıfır elde var sıfır.

.
.
.

neyse... aslında buradaki asıl sorun adnan polat'ta bence. ne yapacağını iyice sapıttı bana kalırsa. sonumuz hayrola...

Yavuz12
25.Haziran.2010, 17:55
Forcimbom a tamamiyle katılıyorum...

IcedEarth
26.Haziran.2010, 09:37
Mehmet Topal'ın yerine transfer düşünülmüyor mu acaba? Ligden çekilsek daha iyi öyle bir durum varsa..

Hugo
26.Haziran.2010, 13:38
http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2010/06/26/1996196/dos-santos-kal%C4%B1yorum-dedi?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Dos Santos "Kalıyorum" dedi
Galatasaray, Gio’nun bonservisini almadı ama Meksikalı, maaşını hala ödediği Türkiye’deki koruması Onurhan Gündüz’e “Yüzde 80 kalıyorum” diyerek İstanbul'u sevdiğini söyledi.

nerazzuri
26.Haziran.2010, 13:40
Dos Santos bence de kalmalı.

C h A o S
26.Haziran.2010, 13:42
İnşaallah kalır.Bence ligimize alışırsa çok iyi bir performans gösterir.

ForCimbom
26.Haziran.2010, 14:32
Mehmet Topal'ın yerine transfer düşünülmüyor mu acaba? Ligden çekilsek daha iyi öyle bir durum varsa..

düşünülüyordur , zaten görüşülüyor da. adnan polat açıklama yaptı 2 tane yabancı ön libero alacağız diye.

ama önemli olan nasıl oldukları. kuru kuru transfer yapcaz demekle olmuyor. inamoto lar bouzid ler geleceklerse hiç yapmasınlar, cumhur ları falan oynatalım...

CeNTeR_TR
26.Haziran.2010, 15:36
Song işi yatıyor heralde.

Bugün bir gazete okudum Arsenal 5 milyon Euro'dan daha yüksek bir fiyat istiyormuş.

LadroN
26.Haziran.2010, 16:04
Polat'tan transfer açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, orta saha oyuncuları ağırlıklı bir transfer politikası izlediklerini söyledi.
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu’nun ikinci toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Polat, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

"Rakiplerimizin transferleri olunca, herkes ertesi gün bizim de transfer yapmamızı bekliyor" ifadelerini kullanan Polat, "Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transfer mevsiminin bitmesine 2 aydan fazla zaman var. En uygun olan futbolcuları alacağız. Transferlerimiz orta saha oyuncuları ağırlık olacak, ona konsantreyiz. 8-10 değişik futbolcu ve kulüple görüşüyoruz" şeklinde konuştu.

Kulüp ikinci başkanı Mehmet Helvacı ise 2010 Dünya Kupası’nın devam ettiğine dikkati çekerek, "Galatasaray’ın aradığı oyuncu seviyesi, tabii ki o seviyedir ve biz de futbolcuları izleme fırsatı buluyoruz" dedi.