View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
yunusgs
29.Ağustos.2010, 14:22
Ortada daha biten bir şey yok arkadaşlar.Transfer netleşsin,ondan sonra tepkimizi koyarız ortaya.
Varonil
29.Ağustos.2010, 14:22
5.5 çoktur azdır o konuya girmeyeceğim ama,bir Sasa İlic etkisi yaratabilir İbricic.Antohny Annan gelirse asıl bomba transfer o olur yalnız.
Facx
29.Ağustos.2010, 14:28
ibricic ya adamım. en kısa zamanda adnan sezginin fm ye başlaması lazım :D hiç değilse ordan oyuncuları keşfedip alır ibricic gibi adamların kaç m € ettiğinide öğrenir :D
izmer96
29.Ağustos.2010, 14:28
tabi bizim halkimizda unutkanlik oldugu icin Adnan Polat'in gecen sezon 3 tane dunya yildizi alip giricez TT Arena'ya dedigini unuttuk , onuda gectim daha 1-2 ay once 5 tane adam alicaz bunlarin 3 u dunya capinda taninan kaliteli adamlar olucak dediginide unuttuk ,
Ibricic ve Pino Adnan lar icin dunya capinda taninan ve kaliteli adamlarsa diyecek birsey kalmiyor bize , muzmin sakat oldugu yonetimimize soylenmesine ragmen fiyati ucuz diye KEITA'yi satip yerine aldiklari Pino gerceginide unutmamak gerek ,
Ama biz cok unutkaniz 3 galibiyet alir takim herseyi unuturuz , Adnanlarda GS'yi kendi ciftlikleri gibi kullanmaya devam ederler , finansal problemleride herzaman bir kacamak olarak kullanirlar , onlarda hakli Adnanlar gelene kadar bu takim finans olarak mukemmeldi ya ! Adnanlara kaldi hesap !
E.Cartman
29.Ağustos.2010, 14:31
Adnan Polat ilk başkanlığında büyük bir cesaret örneği göstererek kimsenin elini atmadığı Galatasaray'a tek aday olarak başkan oldu finansı fazlasıyla düzeltti şimdi de o cesareti gösterip Sezgin'i kovmasını bekliyoruz
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 14:32
Hajduk Split 6.5 milyon euroya inmiş Gsaray ise 5.5 milyon euroya çıkmış hala arada ufak tefek pürüzler varmış. Misimoviç içinde girişimler devam ediyormuş.
RaSenGan
29.Ağustos.2010, 14:34
Adamlar buldu bizim gibi enayiyi ne kadar koparsam kardır diyor.
Facx
29.Ağustos.2010, 14:40
hajduk 6.5 ta kalsın ne de olsa bu adnan lar exra cimri 1m euro vermezler (inş.) bu transferde iptal olur :D
Sirius Black
29.Ağustos.2010, 14:43
Sezgin baba bize Grella'yı getir. :)
yunusgs
29.Ağustos.2010, 14:48
Takım sözde finansal krizde ama İbricic'e 6.5 M Euro verecek kadar rahat durumdalar.İnşallah doğru değildir bu haber.
Facx
29.Ağustos.2010, 14:49
şimdi aklıma geldi gio nun opsiyonu 4-6 m euro falan deilmiydi onu almayıp bunu mu alıyolar yıldız adayı olarak
LeqenDary
29.Ağustos.2010, 14:52
Tamam lanse edilen fiyat yüksek olabilir ama adı duyulmamış diye kötü bir adam olduğu söyleyemeyiz .Bir gelsin oynasın belki de İlic kadar katkı sağlayacak ? İlic'de geldiğinde böyleydik ama o adam formanın hakkını veren ender yabancılardandı .
Facx
29.Ağustos.2010, 15:05
ilic bu fiyata gelmedi
LeqenDary
29.Ağustos.2010, 15:11
ilic bu fiyata gelmedi
Daha bu adamın transferi kesin değil ,fiyatı belli olsun .İnanmayın her habere ,resmi sitede açıklanınca tepkimizi dile getiririz .
E.Cartman
29.Ağustos.2010, 15:45
Resmi açıklama gelene kadar yazmayı pek düşünmüyordum hatta 12-13 gündür taslak olarak blogumuzun kayıtlarında analizi, videosu, resmi haberinin girişi duruyordu. Yine de fazla birşey söylemek pek doğru olmayacak, resmi site açıkladıktan sonra diğerleriyle birlikte analizlerini, videolarını yayınlayacağız. Ama hemen hemen her alanda bu konu ile ilgili sorular geliyor, bu konu karşımıza çıkıyor. İşin doğrusu Misimovic zaten gelmeyi kabul etmişti, gelecekti. Wolfsburg izin vermemişti. Sonrasında yeşil-beyazlı takım Diego'yu transfer etti, Schalke aradan çekildiğini açıkladı ki ilk günden beri aradan çekilirler yada Wolfsburg vermez diyordum. Öyle de oldu, Schalke'ye vermedi Wolfsburg, Diego'yuda renklerine kattılar. Ve bu hafta Misimovic kadro dışı kaldı, 20 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
Erken konuşmak doğru değil, hatta büyük konuşmak doğru değil ama hoşgeldin Aslan parçası! Sizleri daha fazla bekletmek olmaz, twitter'da girdik blogta da paylaşalım. Boşnak oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı. Resmi açıklama her an gelebilir, borsaya bir iki gün sonra (haftasonu olduğu için) bildirilebilir. Resmi açıklama gelsin, analizide, videosuda, indexide hazır. Yeter ki resmi açıklama gelsin.
Transferin son günlerine girilirken haliyle nabız artıyor, heyecan yükseliyor ve gelişmeler arka arkaya patlıyor. Galatasaray'ın transfer listesinde ki isimleri zaten gün boyunca twitter'da konuşuyoruz. Gündemi uzun süredir meşgul eden ortasaha oyuncularının transferlerinin yanı sıra ciddi gelişmelerde devam ediyor. Daha önce Emana ile görüşen ekibimizin son adayı Gana'lı genç defansif ortasaha oyuncusu Anthony Annan oldu. Transfer döneminin başlarında bir takım girişimler vardı fakat Norveç ekibi çift haneli rakamlara çıkınca transfer yalan olmuştu. Bugün oyuncunun menajeri tarafından Norveç basınına açıklamalar yapıldı. Galatasaray transfer döneminin bitimine günler kala Gana'lı ortasaha oyuncusu için 30 milyon kron yani 3.7 milyon euro teklif etti.
Emana olmazsa her halükarda Annan olacak. Zaten şu anda transferinde de ciddi gelişmeler yer alıyor. Emana'da bir takım sıkıntılar var, Betis ile bonservis konusunda anlaşma sağlanırsa Kamerunlu imzayı atacak. Plasede Annan bekliyor ki transferin bitimine kalmış şurada 3 gün. Yani her an herşey olabilir. Emana mı Annan mı derseniz şimdilik Emana. Tabii transfer şartlarında hala 5 milyon euro gibi bir bedel yazıyorsa. Cana-Emana-Misimovic ortasahası Galatasaray'ı bir kaç gömlek yukarıya taşıyacaktır. Emana olmazsa Annan geldiğinde de üzülmem işin doğrusu. Potansiyeli olan, gelecek vaadeden çok kaliteli bir isim. Zaman zaman stoperde oynayabiliyor. Haydi hayırlısı, bizde son yaşadıklarımızdan sonra net ibareler kullanmıyoruz. Sizleri anlıyoruz fakat sizde bizi anlayın.
Dünya Kupası sonrasında tüm dikkatleri üzerine çekmişti Gana'lı oyuncu. Bizde o dönemlerde 'Neden Düşünülmez' kategorisinde onu yorumlamış ve tartışmıştık. 17 Haziran tarihinde Anthony Annan'ı tanıtan bir yazımız vardı. Kendisini tanımayan arkadaşlarımız varsa onları buraya alabiliriz.
FCN'den Misimovic ve Annan haberleri :)
izmer96
29.Ağustos.2010, 16:09
Galatasaray, Senijad Ibricic ile anlaştı!
Transfer döneminin sessiz takımı Galatasaray, beklenen hamlesini yaptı ve Hajduk Split'li Ibricic'i renklerine bağladı.
23
39
29 Ağustos 2010 Pazar - 00:54
Sporx.com
http://www.sporx.com/img/3/2010-2/ibricic11.jpg Haber: Hilmi SEVER
-SPORX ÖZEL- Galatasaray transfer konusundaki sessizliğini bozdu! Sezona çok kötü başlayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne erkenden veda eden Galatasaray, Hajduk Split'in Boşnak futbolcusu Senijad Ibricic'i renklerine bağladı. Galatasaray'ın Ibricic'in bonservisi için Hajduk Split'e 5,5 milyon avro ödeyeceği öğrenildi. Orta saha ve forvet arkasında görev yapabilen Ibricic, golcü kimliğiyle dikkatleri çekiyor.
Bu transferi ise Hırvatistan'da bulunan Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin bitirdi. Sezgin son günlerde özellikle Galatasaraylı taraftarların eleştirilerin odağında bulunuyordu.
Bu arada Gaziantepspor'un da Ibricic'in transferi gerçekleştirmek üzere iki yöneticisiyle Hırvatistan'a gittiği, ancak Galatasaray'ın devreye girmesi üzerine geri çekildiği öğrenildi.
KaRaBükLü KraL
29.Ağustos.2010, 16:18
Ya illaki kötü transfer yapacaksınız bari parayı az verin Keita'nın M.Topal'ın paraları nereye gidiyo bu mu dünyaca ünlü oyuncu bu sene GS'den hiç bi halt olmaz.
Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 16:23
5.5 çok uçuk para ibricib için.
yunusgs
29.Ağustos.2010, 16:28
5.5 çok uçuk para ibricib için.
İbricib değil Ahmet,İbricic :D
erdemzorer10
29.Ağustos.2010, 16:29
şimdi aklıma geldi gio nun opsiyonu 4-6 m euro falan deilmiydi onu almayıp bunu mu alıyolar yıldız adayı olarak
7milyon paund du onun opsiyonu
Börk
29.Ağustos.2010, 16:29
Transfer resmiyete kavuşmadan resmi olarak yalanlansın o zaman göreceğim ben sizi :)
erdemzorer10
29.Ağustos.2010, 16:35
İbricic konusunda da izlemeden etmeden nasıl bu kadar kesin yargılara varılıyor anlamıyorum..Gelecek oyuncu illa tanınmış olacak diye bi kaide yok..ki daha kesin bişey de yok ortada..
E.Cartman
29.Ağustos.2010, 16:41
burda Ibricic'e kimse laf etmiyor ki konuşulan paraya saydırıyoruz biz şimdi Ledesma'ya 7M€, Misimovic'e 8M€ veremeyen yönetimin Ibricic'e 5,5M€ vermesini tartışıyoruz :D
Börk
29.Ağustos.2010, 16:42
burda Ibricic'e kimse laf etmiyor ki konuşulan paraya saydırıyoruz biz şimdi Ledesma'ya 7M€, Misimovic'e 8M€ veremeyen yönetimin Ibricic'e 5,5M€ vermesini tartışıyoruz :D
Bir Ladesma'yı İnter'in istemesi ve pazarlıklar sonucu 10M€'dan az istenmeyeceği belliydi.Ladesma gelir miydi onu da bilemeyiz.Misimovic'e bir şey diyemem,zaten kesin vazgeçildi diye bir şey de çıkmadı.
E.Cartman
29.Ağustos.2010, 16:44
Bir Ladesma'yı İnter'in istemesi ve pazarlıklar sonucu 10M€'dan az istenmeyeceği belliydi.Ladesma gelir miydi onu da bilemeyiz.Misimovic'e bir şey diyemem,zaten kesin vazgeçildi diye bir şey de çıkmadı.
tamamda Börk Inter'den önce bize 7M€ dediler bizimkiler 5 verdi sonra Inter araya girince fiyat yükseldi o aradaki zamanda 7M€ verselerdi çoktan bizdeydi Ledesma
Börk
29.Ağustos.2010, 16:46
tamamda Börk Inter'den önce bize 7M€ dediler bizimkiler 5 verdi sonra Inter araya girince fiyat yükseldi o aradaki zamanda 7M€ verselerdi çoktan bizdeydi Ledesma
Finansal kriz yüzünden indirim istediler Lazio'dan.Lazio'da yanaşmayınca bir anda hiç beklenmedik bir şekilde araya İnter girdi.Artık iş işten geçmiş bir Ladesma'yı ya da başka birini konuşmak gereksiz :)
MaTRaKaN
29.Ağustos.2010, 16:48
Adnan İstifa etsin İbricic 5.5 € ye gelirse.
Suicider
29.Ağustos.2010, 16:51
Bizim laf etmemizin sebebi daha önce ben birini hatırlamıyorum böyle 23-24 yaşında alıp bir iki sene oynatıp burda patlama yapmasını ve yüksek miktara satılmasını..Keşke gelse burda süper oynasa ama geçmişe bakarak konuşuyoruz..
yunusgs
29.Ağustos.2010, 16:52
Bizim laf etmemizin sebebi daha önce ben birini hatırlamıyorum böyle 23-24 yaşında alıp bir iki sene oynatıp burda patlama yapmasını ve yüksek miktara satılmasını..Keşke gelse burda süper oynasa ama geçmişe bakarak konuşuyoruz..
Zaten o tip oyuncular kolay kolay Ağustos'un son gününe kalmaz.Kapılır erkenden.
Addolorato
29.Ağustos.2010, 16:53
Ibricic hem 10 numara hem forvet oynayabilecek bir oyuncu. Gelirse çok faydalı olur birde Annan'da gelirse dertler biter.
Jiemubaike
29.Ağustos.2010, 17:34
Bu adam daha ucuza alınabilirmiş gereksiz yere para harcıyorlar çok varya...
M.Scofield
29.Ağustos.2010, 18:30
Hajduk Split'in Bosnalı yıldızı İbricic'in transferi için görüşmeye giden yönetici Murat Yalçındağ ve sportif direktör Adnan Sezgin, bonservis pazarlığında uzlaşma sağlayamayınca transferin gerekleşmediği ileri sürüldü.
Bugün, Hırvat Medyası'nda yer alan haberlere göre G.Saray'ın 6,5 milyon euro, artı, İbricic'in gelecek satışından yüzde 25 Hajduk Split'e pay ödenmesi şeklindeki astronomik teklifinine rağmen Hırvat Kulübü bunu kabul etmedi.
G.Saray'a ile anlaşan ve İstanbul'a gelmek için son derece istekli olan İbricic'in ise Hajduk Split Kulübü'nün başkanıyla görüşerek, transferine izin verilmesini istediği öğrenildi. Ancak, oyuncusunun bu isteğine rağmen geri adım atmayan Hajduk Split Kulübü, sarı kırmızılılardan en az 8 milyon euro talep ediyor.
Hürriyet
RaSenGan
29.Ağustos.2010, 18:32
Bu adam Messi de benim mi haberim yok anlamadım.Ne uğraşıyorlar bu adamla 8 milyonmuş 4 milyon etmez o adam.
Addolorato
29.Ağustos.2010, 18:37
Bu adam Messi de benim mi haberim yok anlamadım.Ne uğraşıyorlar bu adamla 8 milyonmuş 4 milyon etmez o adam.
Nerden biliyorsun hiç maçınımı izledin Hajduk Split'te oynuyor ya 8 M € etmez.
nannar
29.Ağustos.2010, 18:39
son güne kalırsan 3 liralık malı 13 liraya da satar sahibi.... "allah topunuzun belasını versin" demek geçiyor içimden ama forum kurallarına aykırı olur belki diyerek vazgeçiyorum :p bugün gs maçı var dimi ? onu da unutmuşum.... unutturanlar utansın!!! Es-es maçı için açılan ankette % 70 Es-es galibiyeti önde gidiyor. bu takımı bu hallere sokanlar utansın.... İbrikçi gelse de olur gelmese de olur. Rijkaard'ı da gönderip ucuz yollu bir antrenör bulsunlar. PAF'tan eksik mevkilere adam çıkarıp devam etsinler bu sezon. Bence en dogrusu bu olur ...
Zekirdek
29.Ağustos.2010, 18:48
Adamların kafası çalışıyor. Galatasaray mecburi transfer yapacak. Takım rezalet taraftar sıkıntılı verilen sözler tutulmalı. Adamda bir daha böyle yağlı klüp bulamam diyip maksimum fiyata satmaya çalışıyor. Adnan Polat'ta Misimovic'e vermediği paryı İbricic'e verdiğine göre son günlerde içine Sugar Dady kaçmış olmalı.
Suicider
29.Ağustos.2010, 18:51
Bence 8 az bu oyuncu için En az 14-15 verilmeli Mesuttan daha kaliteli bir oyuncu zaten..
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 19:32
İbricic fena bir oyuncu değil esasında. Kaliteli ve etkili bir oyuncu bana göre de değeri 4 milyon euro falandır. Ancak kulübünün 7 milyon euro istemesi normaldir. Hajduk Split'te o kadar iyi adamlar yok. Ellerindeki en iyi oyuncuyu da kendi değerinden birkaç milyon euro fazlaya satmak istemeleri abes değil. G.Saray'a düşen ise bu oyuncuyu 5 milyon euro civarı transfer etmektir. Bence 5.5 milyon euro çok uçuk bir rakam değil arkadaşlar. Artık transfer piyasasında 1-2 milyon euroya iyi oyuncular yok. Hele hele yabancı oyuncu.
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 21:22
galatasarayda oyuncular içinde oluşan bir sorun var.Eskiden fenerde olan brazilyalı tayfa gibi bizde de türk tayfası var kendilerini üstün görüyorlar.Arda son maçta istediği zaman nasıl pas atabileceğini gösterdi aydına attığı pasla.Bir kere barosa niye atmadı 90 dk boyunca o pası.Bence temizlemek için tüm türkleri satsın gs adnanlar değişsin bir sene harap olsun ama bu kanserden kurtulsunlar...
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 21:40
ibricic mücadele gücü yüksek aynı zamanda oyunu okuyabilen teknik bir oyuncu gibi görünüyor. topla oynamayı seven ancak biraz bencil takılan bi arkadaş sanki. bu açıdan hasan şaş veya arda geliyor aklıma bir çırpıda. :)
misimovic'i ben alex'e benzetiyorum biraz da. öldürücü paslar da dahil her türlü pas trafiğine katkıda bulunabilen, tekniği yüksek ve oyunu iyi okuyan bir oyuncu. cana'nın önünde elano ile şans verilmesi mantıklı olabilir.
ibricic mücadele yönü, fiziğini kullanabilmesi ve tekniği ile öne çıkıyor. misimovic'te ise bunlardan teknik dışındaki diğer ikili mutlaka var ama kulvarları farklı bana göre.
Revolution
29.Ağustos.2010, 21:41
Aha bir gelen oyuncu daha Alex'e benzetildi, geçmiş olsun şimdiden :p :zuhaha
RaSenGan
29.Ağustos.2010, 21:43
Kaleci,stoper,bekler,orta saha,forvet eksiklikleri varken Elano gibi adamın olduğu mevkiiye adam aramak ne kadar mantıklı,akıllıca bir davranıştır..Forvet,kale,orta saha adam al diye bağırıyor resmen bunlar İbricic'in falan diyor.
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 21:47
Kaleci,stoper,bekler,orta saha,forvet eksiklikleri varken Elano gibi adamın olduğu mevkiiye adam aramak ne kadar mantıklı,akıllıca bir davranıştır..Forvet,kale,orta saha adam al diye bağırıyor resmen bunlar İbricic'in falan diyor.
galatasaray'da mantık arama kardeşim bence. ;;)
Deus Dominus
29.Ağustos.2010, 21:51
Elano'nun yanı sıra birde gelecek vaadeden Emre Çolak var
Revolution
29.Ağustos.2010, 21:53
Denge'nin olduğu yerde mantık, stad'ın olduğu yerde yıldız, 'Adnan' olduğu yerde transfer aranmaz Galatasaray camiası içinde.
M.Scofield
29.Ağustos.2010, 22:07
3 aydır transfer yapamayan bu yönet,m 2 gün kala neler yapacak çok merak ediyorum
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 22:16
transfer döneminin son sözünü revo söyledi:zuhaha
başka birşey demeye gerek yok:zuhaha
Suicider
29.Ağustos.2010, 22:42
Beyler hepimiz sinirliyiz moraller bozuk bulaşmayın millete :D Elano sağ açık mı oynacak acaba?
partizanlion
29.Ağustos.2010, 22:48
Denge'nin olduğu yerde mantık, stad'ın olduğu yerde yıldız, 'Adnan' olduğu yerde transfer aranmaz Galatasaray camiası içinde.
çok güzel söylemişsin.. kesinlikle katılıyorum..
Lucas Neill
29.Ağustos.2010, 23:46
3 aydır transfer yapamayan bu yönet,m 2 gün kala neler yapacak çok merak ediyorum
Ne 3 ayi yav 6 aydir bagiriyo takim transfer diye :)
drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 23:50
bugün barış'ın skorun 2-0 olmasını engellediği o pozisyonda, zeki bir adam olsa, pas verebilecek bi adam olsa, misimovic olsa fena mı olurdu ? ( :
Nedvedmania
30.Ağustos.2010, 00:54
Şuanda açıklamaları çok uygun. Taraftarın moralini iyice düzeltiler.
Beklemedeyim ...
yunusgs
30.Ağustos.2010, 00:56
Şuanda açıklamaları çok uygun. Taraftarın moralini iyice düzeltiler.
Beklemedeyim ...
Evet.Bu moralin üstüne bir,iki tane de transfer gelirse,doping olur.
Börk
30.Ağustos.2010, 00:58
Evet Misimovic transfer bitti demiş.Hayırlı olsun.
Facx
30.Ağustos.2010, 00:59
abdülrahim albayrak az önce 2-3 oyuncu alıncak dedi(futbol şubesininde başına gelmiş xD ) ve hatta ibricic hakkında bu hafta maçları vardı onların ondan sonra sorun çözülcek dedi galiba ibricic tranferi doğru .D
yunusgs
30.Ağustos.2010, 01:00
abdülrahim albayrak az önce 2-3 oyuncu alıncak dedi(futbol şubesininde başına gelmiş xD ) ve hatta ibricic hakkında bu hafta maçları vardı onların ondan sonra sorun çözülcek dedi galiba ibricic tranferi doğru .D
Adam,adam ya.O diyorsa,doğru olma olasılığı var da,aşırı fanatiklikten dolayı yanlış bir şeyler söylemiş de olabilir :D
Facx
30.Ağustos.2010, 01:00
jadson transferi 4 m euro a olcakmış son anda yatmış abdülrahim albayrak açıkladı :D bu adam harbi komik bütün bilgileri döktü bi anda :D
BaGa TaRKaN
30.Ağustos.2010, 01:01
TRTnin Son Dakika Haberi:
Misimoviçle 4 Yıllığına Anlaşılmış.
Yarın İstanbula Geliyormuş.
Nedvedmania
TRT Stadyum programı son dk olarak duyurdu. Bu sefer cidden geldi.
Hayırlı olsun. Misimovic takımdaki favoru adamlarımın arasına girecek gibi geliyor :)
M.Scofield
Misimovic Galatasarayda
RaSenGan
Umarım Elano gitmez bu transfer gerçekleşirse.
BaGa TaRKaN
30.Ağustos.2010, 01:02
İyi İlk Önce Yazmışım Sevindim:p Saniye Farkıyla:n:
Nedvedmania
30.Ağustos.2010, 01:02
Obaa Yeni futbol şube sorumlumuz Abdülrahim Albayrak olmuş. Süper oldu bu :)
yunusgs
30.Ağustos.2010, 01:05
Transfer(ler) gerçekleşirse,Milli maç arasından sonra da büyük ihtimalle tüm sakatlıklar düzelecek,kimsenin hiçbir mazereti kalmaz.
yunusgs
Bu süper haber.Yeniden Ali Sami Yen'de onun gol sevincini görmek güzel olacak.
izmer96
Rijkaard su anda basin toplantisi duzenliyor ve transfer bitmeden 2-3 oyuncunun gelmesini bekliyoruz dedi , ben anliyamiyorum 2 gunde 3 adammi alicak Adnanlar?
Facx
30.Ağustos.2010, 01:06
tamamdır 3 transfer var tahminimce bunlar annan(emana) misimovic ibricic
Börk
30.Ağustos.2010, 01:06
Rijkaard su anda basin toplantisi duzenliyor ve transfer bitmeden 2-3 oyuncunun gelmesini bekliyoruz dedi , ben anliyamiyorum 2 gunde 3 adammi alicak Adnanlar?
Yalan söyleyecek değil ya :)
uAnil94
30.Ağustos.2010, 01:07
Abdülrahim Albayrak İbricic transferi için onlarında bugün maçı vardı.Yarın netleşir dedi.
Facx
aynısını kanaltürkte abdülrahim albayrak ta dedi
LeqenDary
Jadson transferi yatmış 1 hafta önce .Lucescu önermiş Abdurrahim Albayrak'a .5 milyon euro'ya kadar inmiş sonra 10'a çıkmış Shakhtar başkanı .Shakhtar'ın 10numarası dedi muhtemelen Jadson'dur .
BaGa TaRKaN
Para Bol Galiba Bende Gitsem Banada Verirlermi Yahu:zuhaha
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 01:08
Adnan Sezgin'e nolmuş :D:D
TRTnin Son Dakika Haberi:
Misimoviçle 4 Yıllığına Anlaşılmış.
Yarın İstanbula Geliyormuş.
2 haberide resmi site açıklamadan inanmam arkadaş bi kez düştük o tufaya bütün medya Ledesma + Rosicky GS'de dedi ertesi gün hepsi geri vites yaptı :D:D
BaGa TaRKaN
30.Ağustos.2010, 01:10
Adnan Sezgin Mali Direktör Ona Bişey Olmaz:D O Para Babası Fakir Babası:p
Revolution
30.Ağustos.2010, 01:11
Misimovic'in gelmesini çok istiyorum. Elano kondisyonuna kavuştuğu zaman sağ açığa da geçer iyi olur. Pino gelince de ortada Elano-Misimovic oynar 10 numara hücum futbolu izleriz :)
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 01:11
Adnan SEZGİN
Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş Genel Müdürü
(bkz. Galatasaray.Org) (http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/)
Facx
30.Ağustos.2010, 01:12
pino gelince diyosunuzda pino kewell ı keser mi ? yooo :D
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 01:12
pino gelince diyosunuzda pino kewell ı keser mi ? yooo :D
Arda kesilir, Kewell kesilmez :D
BaGa TaRKaN
30.Ağustos.2010, 01:13
Ulen Öz Ben Ne Diyom Alla Alla:D Para Babası Dedik Ya:zuhaha
King_91
30.Ağustos.2010, 01:13
Arda kesilir, Kewell kesilmez :D
bu hiç olmaz :D
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 01:14
Ulen Öz Ben Ne Diyom Alla Alla:D Para Babası Dedik Ya:zuhaha
ben Adnan Sezgin tamamen yönetimden çekilsin istiyorum :D hatta üyelikten atılsın :D:D
Nedvedmania
30.Ağustos.2010, 01:15
Adnan polat çakallığını konuşturuyor yine. Abdulrahim Albayrak'ı alarak taraftara kendini affettirmeye çalışıyor :)
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 01:17
bu hiç olmaz :D
olur olur bal gibi olur :D:D
Adnan polat çakallığını konuşturuyor yine. Abdulrahim Albayrak'ı alarak taraftara kendini affettirmeye çalışıyor :)
:k::k::k::k:
Ahmet Göktaş
30.Ağustos.2010, 01:19
Transfer listesinde adı geçmeyen bir oyuncu olacak yeni transfer. Kaynak sağlam. İsmi Misimovic , boşnak.
Revolution
30.Ağustos.2010, 01:20
Adnan Polat listeye Abdulrahim Albayrak'ı alıp sonra son anda çıkararak büyük ayıp etmişti. Bir nebze olsa affettirmiştir kendini Abdulrahim Albayrak'a.. Ibricic yalan olmuş bu arada beyler, Misimovic de tıkanmış gibiymiş. Kaynak LigTV.
edit: Ibricic'e Aston Villa da talipmiş ...
izmer96
30.Ağustos.2010, 01:23
Su anda LIG TV de canli acikladilar , Misimovic ile dunden bugune hic bir yol katedilmemis , Ibricic icin ise en son adnan sezgin'in ciktigi rakam 6,5 milyon euro fakat Hajduk Split kabul etmemis cunku ayni anda Aston Villa'da talipmis ibricic'e , Adnan Sezgin yarin istanbul'a eli bos donucegini belirttiler , kendi yaptiklari yorumda ise bir efor la Misimovic'i bitirmeye calisicagi Galatasaray'in
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 01:26
Adnan Polat listeye Abdulrahim Albayrak'ı alıp sonra son anda çıkararak büyük ayıp etmişti. Bir nebze olsa affettirmiştir kendini Abdulrahim Albayrak'a.. Ibricic yalan olmuş bu arada beyler, Misimovic de tıkanmış gibiymiş. Kaynak LigTV.
edit: Ibricic'e Aston Villa da talipmiş ...
Su anda LIG TV de canli acikladilar , Misimovic ile dunden bugune hic bir yol katedilmemis , Ibricic icin ise en son adnan sezgin'in ciktigi rakam 6,5 milyon euro fakat Hajduk Split kabul etmemis cunku ayni anda Aston Villa'da talipmis ibricic'e , Adnan Sezgin yarin istanbul'a eli bos donucegini belirttiler , kendi yaptiklari yorumda ise bir efor la Misimovic'i bitirmeye calisicagi Galatasaray'in
ben demiştim :D:D zaten burdan başka hiçbi yerde yok Misimovic haberi TRT'nin sitesinde de yok :D
Adnan Sezgin'e nolmuş :D:D
2 haberide resmi site açıklamadan inanmam arkadaş bi kez düştük o tufaya bütün medya Ledesma + Rosicky GS'de dedi ertesi gün hepsi geri vites yaptı :D:D
bu arada Misimovic'le anlaşılmış Wolfsburg'la anlaşmamış daha :D:D
Börk
30.Ağustos.2010, 01:27
Boşnak gazetesi noldu peki :/
Clayman
30.Ağustos.2010, 01:32
Bu basının bir dediği bir dediğini tutmuyor. TRT'de Misimovic'in oynayacağı yer tartışılıyorken LİG TV'de Misimovic'in %90 gelmeyeceği söylenmiş. Hangisine inanalım ?
Revolution
30.Ağustos.2010, 01:35
En iyisi scoutgs'ye inanmak :0:
Börk
30.Ağustos.2010, 01:36
Bence Misimovic gelecek.Ben Misimovic'in Boşnak gazetesine söylediğini inanırım.
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 01:37
Su anda bende galatasaray.org acık ve dakikada bir yenılıyorum
Revolution
30.Ağustos.2010, 01:38
Evet pazartesiye girdik... Bugün herşey belli olacak artık.
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 01:40
Su anda bende galatasaray.org acık ve dakikada bir yenılıyorum
bende aynı durumdayım senle :D
KaRaBükLü KraL
30.Ağustos.2010, 01:43
Hadi bakalım iyi bi ofans oyuncusu bi mc ve bi dc çok iyi olur kalan günlerde ama Adnan Sezgin olduğu için ben hiç bişey beklemiyorum:zuhaha
Nedvedmania
30.Ağustos.2010, 01:46
Geçende sabah 4'te yazmıştın:n:
İsteyen beklesin ben zaten sahura kadar pc başındayım :D
Nedvedmania
30.Ağustos.2010, 01:47
rs(sirp cumhuriyeti) ve bosna tv kanallari misimovicin galatasarayla kesin olarak anlastigini duyurdu
4 yillik sozlesme yarin imzalanacakmisspor programinda misimovicin ikna olmasinda elvir balicin onemli rol oynadigini soyledi.Tereddutler icinde olan misimovic milli takim teknik direktor yardimcisi eski galatasarayli balic den "hic dusunme istanbula git" direktifiyla hareket ettigini soyledi
tamami tarafsizca haberlerin cevirisidir
murat ozkaya
saraybosna-bosna hersek
:director: Beyler Cihan 02.43'te açıklanacak dedi açıklanmazsa siteden üyeliğimi sildiririm diyor :icon_eek:
Aha halk isyan ediyor :D
Revolution
30.Ağustos.2010, 01:49
Misimovic geldi galiba beyler, hayırlı uğurlu olsun diyelim..
LeqenDary
30.Ağustos.2010, 01:51
Abdurrahim Albayrak Adnan Polat'la konuşmuş ,2-3 transfer yapılacakmış kesin .Ben bu adama inanırım, bakalım :) .
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 01:52
Cana-Elano
----Misimovic
bence gayet iyi 3 lü değişiyor
LeqenDary
30.Ağustos.2010, 01:55
Bu siteye de güvenmeyeceğim arkadaş her habere atlıyorum aha geldi diye sonuç 0 :n:
Revolution
30.Ağustos.2010, 01:57
http://www.galatasaray.org/images/giris/8541__gstv-heryerde.jpg
Eğer GSTV reklamı görüyorsanız 2 vakte kadar Ronaldinho sarı-kırmızılı forma altında imza atacak (u)
KaRaBükLü KraL
30.Ağustos.2010, 01:57
Beyler Misimovic hayırlı olsun Hürriyet açıkladı:n::n:
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 01:59
Açıklanınca forumu titretin o derece :D
RaSenGan
30.Ağustos.2010, 02:03
Cihan msn nickinde "Misimovic Galatasaray'da" yazıyordu niye değişti ki o merak ettim :D
Bu gece gelir artık birisi herhalde.Bekliyoruz bakalım :)
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 02:04
Bence imzalandı su anda ama transfer donemı bıtınce acıklanacak kıldır bizim yönetim
Nedvedmania
30.Ağustos.2010, 02:05
Cihan msn nickinde "Misimovic Galatasaray'da" yazıyordu niye değişti ki o merak ettim :D
Açıklamak istemiyorum :(
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 02:06
Yattı deme :D
yunusgs
30.Ağustos.2010, 02:06
Bence imzalandı su anda ama transfer donemı bıtınce acıklanacak kıldır bizim yönetim
Yok artık.Bu kadar beklettiler,bir 2-3 gün daha bekletirlerse olmaz.
DisCo
30.Ağustos.2010, 02:21
Konunun ciddiyetini saptırmayalım.
furkan601
30.Ağustos.2010, 02:23
sanırım transfer bitti.
Revolution
30.Ağustos.2010, 02:24
Sabah ola hayrola diyorum artık sadece.
Börk
30.Ağustos.2010, 02:24
sanırım transfer bitti.
Emin misin ?
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 02:27
Ağaç olduk bir açıklama yapılmalı artık
Clayman
30.Ağustos.2010, 02:29
Sabaha kadar açıklanır umarım.
LifeYourself
30.Ağustos.2010, 02:30
nasılsa en az sahura kadar ayaktayız bekleyip görek:)
C h A o S
30.Ağustos.2010, 02:36
Annan gelsin Annan.Adam 90 dakika sağa sola koşar mücadele eder.Bizede öylesi lazım.İnşallah yanında Misimovic'de gelir.
Börk
30.Ağustos.2010, 02:38
Bu kadar yaklaşmışken bitiririz bence Misimovic'i.
Lucas Neill
30.Ağustos.2010, 02:44
ransfer döneminin bitmesine az bir süre kala Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Ganalı milli oyuncu Annan transferinde mutlu sona yaklaştı.
Rosenborg'un 3-2 yendiği Start maçının ardından açıklamalarda bulunan Annan, Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulunuyor.
Ganalı oyuncu "Bu akşam menajerimle konuştum. Şu anki planım önce milli görevimi yerine getirip ondan sonra Türkiye'ye gitmek. Ben Galatasaray'la anlaştım artık karar Rosenborg'un" şeklinde konuştu.
Ntvspor
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 02:45
Yarına akar bu transferler birlikte açıklarlar bence simdi misi yarın annan ondan 2 saat sonrada sinan bolat acıklansın :D
Lucas Neill
30.Ağustos.2010, 02:46
Mutlaka bir sol bek almaliyiz Hakan Balta kötü performans gösteriyo Caglar sakat Serdar sagbekten cakma sol bek.
Revolution
30.Ağustos.2010, 02:47
Sinan Bolat gelirse ya Ufuk'a ya Sinan'a yazık olur. Annan Misimovic gelirse çok iyi olur ama Elano ne olacak ?
C h A o S
30.Ağustos.2010, 02:47
Oh oh Annan gelir inşallah.
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 02:48
Annan - Elano
--Misimoviç--
LeqenDary
30.Ağustos.2010, 02:49
Sinan Bolat gelirse ya Ufuk'a ya Sinan'a yazık olur. Annan Misimovic gelirse çok iyi olur ama Elano ne olacak ?
Durur zaten 1 tane banko sakatımız var (bknz. Pino :) ) .Sağda Elano ortada Misimovic Annan Cana gayet hoş olur .
C h A o S
30.Ağustos.2010, 02:49
Valla kendi düşüncem olarak söylüyeyim.Orta saha Cana ve Annan olur.Solda Arda,forvet arkası Misimovic,Sağ tarafta Pino yada Elano olur.Açıkcası Elano kaliteli bir oyuncu ancak Misimovic'i tercih ederim.Ayrıca kadronun geniş olması şart.Hele bir gelsinlerde oynayan oynar:)
Revolution
30.Ağustos.2010, 02:52
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/15360_Galatasaray_SK.jpg (http://www.footballuser.com/15360/Galatasaray_SK)
C h A o S
30.Ağustos.2010, 02:55
10 numara kadro bence.Yeterki yapsınlar şu transferleri.
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 02:58
Kesin olan bir şey var Annan, Ibricic ve Misimovic'le anlaşıldı ama kulüpleriyle son 2 gün kalmasına rağmen 1-2M€'nun hesabını yapıyor valla küfredesim var kendilerine :D:D
Revolution
30.Ağustos.2010, 03:02
Rijkaard nasıl ki Jan Polak'ı getirtmedi, bu saatten sonra hiç kimse Rijkaard'ın onayı olmadan gelemez.
erdemzorer10
30.Ağustos.2010, 03:26
Annan-Misimovic beklediğimize değer
KaRaBükLü KraL
30.Ağustos.2010, 03:28
Annan-Misimovic olursa süper olur gerçekten ama son sözü yine resmi site söyleyecek:DO yüzden bekleyip göreceğiz diyelim:)
Alicanfmfan
30.Ağustos.2010, 03:57
Bence Annan'da Cana'da aynı tipte oyuncular , hamal tarzı dedigimiz oyuncular çift yönlü adam alsınlar Allah aşkına.
Revolution
30.Ağustos.2010, 04:00
2 gün kalmışken transfer döneminin bitmesine, futbol için çok kıymetli olan çift yönlü oyuncuların gelmesi imkansıza yakın bana kalırsa..
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 04:11
Açıklama yok mu yav hala
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 04:30
Elano sabahın 5 inde acıklanmıştı hatırlıyorum merakım daha artıyorda ama foruma bir sessizlik geldi heyecan azaldı
Nedvedmania
30.Ağustos.2010, 04:55
Hala birşey yok. Sabah ola hayrola :)
LifeYourself
30.Ağustos.2010, 04:58
sabah 6 ya kadar burdayım ama haber maber çıkmaz...
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 05:01
Umudum tükendi bu sabah icin yarın ogleden sonra
Facx
30.Ağustos.2010, 05:36
hocam oyuncu transferi olunca elbet haberiniz olur yani :D niye bu kadar kasıyosunuz anlamıyorum :D
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 05:41
3 aydır transfer bekleyen bir taraftar için normal :D
bySilver
30.Ağustos.2010, 06:34
Gidin yatın artık bu gece transfer yok arkadaş söyledi.
LifeYourself
30.Ağustos.2010, 06:40
yarında transfer olur mu bilinmez...
RaSenGan
30.Ağustos.2010, 06:52
Ben de yatıyorum artık kimsenin geleceği yok bu gece umarım uyandığım zaman birisi gelmiş olur artık Annan mı gelir İbricic mi Misimovic mi bilemiycem yeter ki transfer olsun çok sıkıldım.
izmer96
30.Ağustos.2010, 09:06
Bugun mu transferde son gun ?
nerazzuri
30.Ağustos.2010, 09:08
Bugun mu transferde son gun ?
Perşembe günü 2 Eylül'de bitiyor.
nerazzuri
30.Ağustos.2010, 09:14
Büyük bir aksilik olmaz ise, ( her ihtimale karşı söylemek lazım ) Annan Galatasaray'da.
izmer96
30.Ağustos.2010, 09:17
Perşembe günü 2 Eylül'de bitiyor.
Daha 3 gun varmis , bende bugun son gun saniyordum ne kadar azda olsa 3 gun iyi bir suredir umarim annan + bir defans + iyi bir orta saha yada forvet alinicak her nekadar Adnanlara guvenim pek kalmasada
Börk
30.Ağustos.2010, 09:21
Büyük bir aksilik olmaz ise, ( her ihtimale karşı söylemek lazım ) Annan Galatasaray'da.
Peki Misimovic hakkında bir bilginiz var mı ?
izmer96
30.Ağustos.2010, 09:27
bizim yonetimin transfer anlayisi icin cok guzel bir laf etmis birisi
''iftara taze pide almaya gidip , sahura bayat ekmekle donmek''
MaTRaKaN
30.Ağustos.2010, 11:02
Annan ve İbricic geLdi diyorLar.
Nedvedmania
30.Ağustos.2010, 11:43
Diyolar , Diyolar. Açıklansın artık :)
nannar
30.Ağustos.2010, 12:22
kim diyor ulen ? :n:
partizanlion
30.Ağustos.2010, 12:52
Konuşup durucaz bugün de :) transfer yarına kalır yine :D
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 12:55
var mı hatırlayan :zuhaha:zuhaha:zuhaha
http://media1.ntvspor.net//C/I/60/barusso_gs_forma_600300_48CG8.jpg
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22397/son-dakika-transferleri-yaramiyor
KanaKe
30.Ağustos.2010, 13:47
aslinda barusso kumasi iyi adamdi fakat galatasarayin oyun sistemine uymadi daha cok kapanan takimlarda is yapar anadolu takimlarinda oynasa yildiz olmustu..
DenizlispoR
30.Ağustos.2010, 13:48
var mı hatırlayan :zuhaha:zuhaha:zuhaha
http://media1.ntvspor.net//C/I/60/barusso_gs_forma_600300_48CG8.jpg
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22397/son-dakika-transferleri-yaramiyor
İnamoto daha çok yakışırdı :D.
izmer96
30.Ağustos.2010, 13:49
Bana Adnan Sezgin'in yaptigi bir tane iyi transfer soyliyebilirmisiniz ? ben hatirlamiyorum , haaa dersinizki isler kotu gidiyor ondan boyle Adnan Sezgin dusmanligi basladi , kesinlikle alakasi yok bu adam futboldan kesinlikle anlamiyor 3 yil oncede anlamiyordu bugunde anlamiyor degisen fazla birsey yok bunun yaninda ikna kabiliyetide sifir !
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 13:49
aslinda barusso kumasi iyi adamdi fakat galatasarayin oyun sistemine uymadi daha cok kapanan takimlarda is yapar anadolu takimlarinda oynasa yildiz olmustu..
valla izleyemedik ki değerlendirelim :D:D Roma'dan geldi 25 dakka oynadı toplamda :D
Sirius Black
30.Ağustos.2010, 13:54
Penaltıdan golü vardı. :p
metaLwrath
30.Ağustos.2010, 14:05
hatırlayan var mı ?
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:xeJNtBSQBFmZnM:http://img175.imageshack.us/img175/8149/inamoto03og4.jpg&t=1
partizanlion
30.Ağustos.2010, 14:09
Üstün Japon teknojisini kim hatırlamaz :D
izmer96
30.Ağustos.2010, 14:16
http://site.mynet.com/emre_ank06/mynet_resimlerim/carussca.jpg
izmer96
30.Ağustos.2010, 14:19
Adnan Sezginin yakin zamanda getirdigi adamlar
İnamoto, Carrusca, Lincoln, Meira ve Ahmed Barusso
King_91
30.Ağustos.2010, 14:32
hatırlayan var mı ?
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:xeJNtBSQBFmZnM:http://img175.imageshack.us/img175/8149/inamoto03og4.jpg&t=1
ben seviyodum bu adamı :D alışma sürecini atlatamadı yoksa çok iyiydi :D bordeaux'a da süper gol çakmıştı :zuhaha
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 14:37
ben seviyodum bu adamı :D alışma sürecini atlatamadı yoksa çok iyiydi :D bordeaux'a da süper gol çakmıştı :zuhaha
uzaktan şutları çok iyi diye tanıtmışlardı sanırım videolara bakıp aldılar bu adamı :D:D bütün şutları stad dışına gidiyodu bi tane sağlam oturttu o da Bordeux kalesine gol oldu :n::n:
Sirius Black
30.Ağustos.2010, 14:39
http://1.bp.blogspot.com/_ZtnVaWklPKw/Sk02OLddm5I/AAAAAAAAAvw/ZD3TBSd18ok/s400/baros+imza.jpg
Hatırlayanınız var mı ?
Arkadaşlar kendimizi şartlandırmayalım, kötü olmak zorunda değil.
izmer96
30.Ağustos.2010, 14:40
Sezgin getirmediki baros'u
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 14:44
http://1.bp.blogspot.com/_ZtnVaWklPKw/Sk02OLddm5I/AAAAAAAAAvw/ZD3TBSd18ok/s400/baros+imza.jpg
Hatırlayanınız var mı ?
Arkadaşlar kendimizi şartlandırmayalım, kötü olmak zorunda değil.
Atıl yanındaki adamları hatırlıyo musun peki ?? Bugün kü yönetimden Adnan Polat, Yiğit Şardan, Mehmet Helvacı var ama sayın Adnan Sezgin yok
partizanlion
30.Ağustos.2010, 14:48
Ribery'i kim getirmişti? Adnan Sezgin mi? :)
King_91
30.Ağustos.2010, 14:53
uzaktan şutları çok iyi diye tanıtmışlardı sanırım videolara bakıp aldılar bu adamı :D:D bütün şutları stad dışına gidiyodu bi tane sağlam oturttu o da Bordeux kalesine gol oldu :n::n:
adnan sezgin'in transferleri futboluyla yüzümüzü güldürmese de saçmalıklarıyla güldürmeyi başarıyor .. iyi adam yahu sezgin . yıllar sonra ibrikçi'ye de böyle gülmeyiz inşallah :zuhaha
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 14:59
Ribery'i kim getirmişti? Adnan Sezgin mi? :)
Canaydın döneminde geldiğine göre yüksek ihtimal Adnan Sezgin :D
partizanlion
30.Ağustos.2010, 15:06
Canaydın döneminde geldiğine göre yüksek ihtimal Adnan Sezgin :D
Tek onu tutturdu onu da baktı adam iyi sezon sonu kaçırttı :D
harbiden nasıl tutturmuş onu hayret :)
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 15:12
valla ya adamın getirdiği tek doğru düzgün adam Ribery, onla da hala CAS'da davamız var :D:D
yunusgs
30.Ağustos.2010, 15:23
Misimovic'e Lincoln taktiği!
Galatasaray'ın transferini askıya aldığı Zvjezdan Misimovic, Bosna Hersek medyasına verdiği demeçte, "Galatasaray'a tarih yazmaya gidiyorum" dedi. Yönetimin Wolfsburg'a "Lincoln taktiği" uyguladığı öğrenildi.
Taraftarların kadroda görmeyi çok istediği futbolcuların başında Zvjezdan Misimoviç geliyor. Wolfsburg başta Boşnak yıldızı satmayacağını açıklamıştı. Ancak Diego transferinin ardından Misimovic gözden çıkarıldı. Schalke'nin de devreden çekilmesiyle bu futbolcunun Sarı-Kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Ancak Wolfsburg'un 8 milyon Euro'yu 1 yıl içerisinde istemesi yüzünden yönetim transferi askıya aldı. Yönetim bunun üzerine daha önce Lincoln transferinde uyguladığı taktiği devreye soktu.
Her konuda anlaşma sağlanan Misimovic, Wolfsburg yönetimine rest çekerek, "Burada kalmak istemiyorum. Beni Galatasaray'a satın" dedi. Zvjezdan Misimovic, önceki gün kendi ülkesinde basına çok önemli açıklamalar yaptı.
"Tarih yazacağım"
Başarılı orta saha oyuncusu, "Galatasaray'a tarih yazmaya gidiyorum. Takımı yakından takip ediyorum. Son zamanlarda zor günler geçirse de Galatasaray çok büyük ve önemli tarihi olan bir kulüp. Yeniden ayağa kaldırmakta zorluk çekmeyeceğiz" dedi. Yönetimin, transferin bitimine sayılı saatler kala Misimoviç'e imza attırabileceği öğrenildi.
30 Ağustos 2010 Pazartesi - 08:59
Fanatik
Sirius Black
30.Ağustos.2010, 15:23
Kurumlar kişilerden üstündür. :)
Sezgin başarısız, o ayrı. Demek istediğim illa ki berbat gelecek diye şartlanmamıza gerek yok.
Cengo
30.Ağustos.2010, 15:28
Annan için hiç teklif almadıklarını söyledi Rosenborg kulübü ve zamanın az kalmasından satmayacaklarını düşünüyorlar.
http://www.rbk.no/incoming/article178459.ece
Çeviri için:
http://translate.google.com/translate?hl=tr&sl=no&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.rbk.no%2Fincoming%2Farticle1784 59.ece
yunusgs
30.Ağustos.2010, 15:32
"Üç futbolcu ile görüşüyoruz"
Galatasaray'ın deplasmanda Eskişehirspor 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Mehmet Helvacı taraftarların merakla beklediği transfer konusunda bir açıklama yaptı.
Deplasmanda Eskişehirspor'u 3-1 yenen Galatasaray Kulübü'nün İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, transfer için 3 futbolcu ile görüştüklerini söyledi. Helvacı,"En az 2 futbolcu almak istiyoruz" dedi.
Eskişehirspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Helvacı, transfer süresinin bitimine az kalması nedeniyle kamuoyunun heyecanlanıp sabırsızlandığını kaydetti. Helvacı, "Biz işi aceleye getirmek istemiyoruz. En iyi en uygun transferi yapmaya çalışıyoruz. Şuan 3 futbolcu ile görüşüyoruz. Bunlar içerisinde birbirlerinin alternatifi olanlar var. En az 2 futbolcu transfer etmek istiyoruz"
Mehmet Helvacı, Teknik Direktör Frank Rijkaard ile bir sıkıntılarının olmadığını, Rijkaard'ın da bu konuda kendileriyle doğrudan görüşmediğini söyledi.
30 Ağustos 2010 Pazartesi - 08:21
DHA
Neyi aceleye getiriyorsun Sayın Helvacı?3 gün kaldı.
Suicider
30.Ağustos.2010, 16:07
Yarin aksam 5te bitiyor transfer dimi?
yunusgs
30.Ağustos.2010, 16:14
Yarin aksam 5te bitiyor transfer dimi?
Yarın değil,1 Eylül'de bitiyor.
Suicider
30.Ağustos.2010, 16:19
Tamam ozaman yarın sabah açıklarlar artık herhalde :)
LaigLeNoiR
30.Ağustos.2010, 16:41
Misimovic'e Lincoln taktiği!
Galatasaray'ın transferini askıya aldığı Zvjezdan Misimovic, Bosna Hersek medyasına verdiği demeçte, "Galatasaray'a tarih yazmaya gidiyorum" dedi. Yönetimin Wolfsburg'a "Lincoln taktiği" uyguladığı öğrenildi.
Taraftarların kadroda görmeyi çok istediği futbolcuların başında Zvjezdan Misimoviç geliyor. Wolfsburg başta Boşnak yıldızı satmayacağını açıklamıştı. Ancak Diego transferinin ardından Misimovic gözden çıkarıldı. Schalke'nin de devreden çekilmesiyle bu futbolcunun Sarı-Kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Ancak Wolfsburg'un 8 milyon Euro'yu 1 yıl içerisinde istemesi yüzünden yönetim transferi askıya aldı. Yönetim bunun üzerine daha önce Lincoln transferinde uyguladığı taktiği devreye soktu.
Her konuda anlaşma sağlanan Misimovic, Wolfsburg yönetimine rest çekerek, "Burada kalmak istemiyorum. Beni Galatasaray'a satın" dedi. Zvjezdan Misimovic, önceki gün kendi ülkesinde basına çok önemli açıklamalar yaptı.
"Tarih yazacağım"
Başarılı orta saha oyuncusu, "Galatasaray'a tarih yazmaya gidiyorum. Takımı yakından takip ediyorum. Son zamanlarda zor günler geçirse de Galatasaray çok büyük ve önemli tarihi olan bir kulüp. Yeniden ayağa kaldırmakta zorluk çekmeyeceğiz" dedi. Yönetimin, transferin bitimine sayılı saatler kala Misimoviç'e imza attırabileceği öğrenildi.
30 Ağustos 2010 Pazartesi - 08:59
Fanatik
Şu haberde inandığım tek şey var o da en altta belirtilen Tarih.
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 17:01
Şu haberde inandığım tek şey var o da en altta belirtilen Tarih.
alın bu da aynı kaynaklı haberin, taptığınız ntvspor versiyonu;
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/22430/tarih-yazmaya-gidiyorum (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvspor.net%2F haber%2Ffutbol%2F22430%2Ftarih-yazmaya-gidiyorum)
Galatasaray'dan önce Misimovic açıkladı
30 Ağustos 2010 15:39 | NTVSpor.net
Uzun süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Zvjezdan Misimovic, sarı-kırmızılı taraftarlara müjdeli haberi verdi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/60/misim600_MCE0S.jpg
Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş verdiği Zvjezdan Misimovic, Boşnak basınına önemli açıklamalarda bulundu.
Kariyerine Türkiye'de devam edeceğini belirten Misimovic, "28 yaşındayım. Kariyerimin büyük bir bölümünü Bundesliga'da geçirdim. Yeni bir şey denemek istiyorum. Galatasaray gerçekten büyük bir kulüp. Sarı-kırmızılı takımda büyük başarılar kazanacağımı düşünüyorum" dedi.
Yıldız futbolcu, "Galatasaray gerçekten çok sabırlı davrandı. Beni çok istediler, bana saygı gösterdiler ve beni beklediler. İki kulüp anlaştığı için çok mutluyum. Galatasaray'a tarih yazmaya gidiyorum. Galatasaray çok köklü bir kulüp ve çok iyi bir taraftara sahipler. Bu da orayı seçmemin en önemli nedenlerinden biri" diyerek sözlerini tamamladı.
Ayrıca Nezavisne Novine' de yer alan haberde, iki kulübün her konuda anlaştığı ve Misimovic'in 4 yıl boyunca Galatasaray'da forma giyeceği yer aldı.
Revolution
30.Ağustos.2010, 17:04
Ben Misimovic'e inanırım arkadaş. :D Misimovic geldiğine göre yanına bir oyuncu daha alıp paket yapacaklar ki taraftara şirin gözüksünler ;;)
Clayman
30.Ağustos.2010, 17:14
Ben de durmadım, ismi yazan gazetenin sitesine girdim ve haberi bulup Google amcaya çevirttim :D Buyrun çevrilmiş hali:
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/66865/Misimovic-u-Galatasaraju.html&sl=hr&tl=en
nerazzuri
30.Ağustos.2010, 17:22
Yarın değil,1 Eylül'de bitiyor.
1 Eylül değil, 2 Eylül :)
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 17:27
2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi 1 Eylül 2010 tarihinde sona erecek.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=10583
Federasyon uzatmazsa 1 Eylül'de bitiyor :)
nerazzuri
30.Ağustos.2010, 17:31
Ben 1 gün uzattı diye biliyorum.
mpaker66
30.Ağustos.2010, 17:36
1 eylül'de bitiyo.Ve hala yöneticiler acele etmiyoruz diyolar :D şaka gibi :D
LaigLeNoiR
30.Ağustos.2010, 17:50
Her sene 1 gün uzatılır 2 Eylül'de son bulur transferler.
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 17:52
Her sene 1 gün uzatılır 2 Eylül'de son bulur transferler.
sorun yok o zaman :D nası olsa bizimkiler aceleci değil
Addolorato
30.Ağustos.2010, 17:53
Misimovic gelecek gibi duruyor. Bari Elano'da sağ açığa geçse takımdaki kazma sayısı azalsa.
mpaker66
30.Ağustos.2010, 18:14
Misimovic gelecek gibi duruyor. Bari Elano'da sağ açığa geçse takımdaki kazma sayısı azalsa.
Servet'le barış olduktan sonra istersen 8 tane messi olsun o kazma sayısı azalmaz :D :icon_lol: :icon_lol:
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 18:39
sağ açık pino'nun (tabi sakatlanmazsa) elano sağ açık oynayamaz...
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 19:02
Elano MC oynar
Revolution
30.Ağustos.2010, 19:04
Misimovic ve Elano MC oynarsa Elano'yu yine geriden top çıkartırken görürüz.
vuque
30.Ağustos.2010, 19:05
Son durum nedir transferlerde?
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 19:08
Misimovic ve Elano MC oynarsa Elano'yu yine geriden top çıkartırken görürüz.
o zaman gelmesin misimovic. veya elano gitsin.
King_91
30.Ağustos.2010, 19:08
Son durum nedir transferlerde?
Gergin bekleyiş sürüyor :zuhaha
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 19:12
Misimovic MC oynamaz o AMC arkasına 2 MC onlardan birisi Elano biri Cana
LeqenDary
30.Ağustos.2010, 19:12
Bence 1 tanesi beklediğimiz oyuncu (Annan İbricic Misimovic'den biri ) bir taneside sürpriz oyuncu olacak .Bakalım bugün yarın göreceğiz nasıl olsa .
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 19:13
Misimovic MC oynamaz o AMC arkasına 2 MC onlardan birisi Elano biri Cana
o iş de sakat. çok kırılgan olur yine orta sahamız.
bence elano takımdayken misimovic transferi çok saçma.
Night_Mare17
30.Ağustos.2010, 19:15
Nasıl kırılgan olur ya Bence Cana toplar orayı Elano da 2 yönlü oynar Misi de AMC
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 19:16
Nasıl kırılgan olur ya Bence Cana toplar orayı Elano da 2 yönlü oynar Misi de AMC
elano iki yönlü bi oyuncu değil. sallt ofans adamı. fiziği yeterli değil savunma yapmak için kesinlikle.
nannar
30.Ağustos.2010, 19:19
RESMİ SİTEDEN ÖNCE AÇIKLIYOR, MÜJDELİ HABERİ VERİYORUZ..
MİSİMOVİÇ GELİYOR..
TÜM GALATASARAY CAMİASINA HAYIRLI OLSUN..
SON DAKİKA.. 17.40...
Adnan Sezgin ve Murat Yalçındağ TSN nin daha önce açıkladığı gibi ZAGREP den İstanbul'a geliyorlar.. Şu saatlerde Atatürk Havaalanında olmaları bekleniyor..
VEEEEEE.. MİSİMOVİÇ BU AKŞAM GELİYOR.. SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ OLMAZSA, BU AKŞAM SAAT 22.00 CİVARINDA İSTANBUL'da OLACAK.
TSN istihbarat ekibinin bildirdiğine göre Boşnak Yıldız Zvjezdan Misimoviç, İstanbul'a menajeri Fali Ramadani ile geliyor..
kaynak : TSN
bu kez tamam sanırım... :D
Revolution
30.Ağustos.2010, 19:20
Eğer Annan da gelirse şöyle birşey olabilir. Cana-Annan DMC-MC arasında oynarlar(malum bloklar arası boşluk 5 km olmasın :D). AMR'de Elano "advanced playmaker" olur. AML'de Arda. AMC'de Misimovic ofansif ortasaha, ileri uçta Baros. Pino iyileşince joker olur kulübede sağ sol ortada oynayabiliyor Giovani gibi, Kewell zaten en iyi yedeğimiz Serdar da tribünde oturur.
Varonil
30.Ağustos.2010, 19:24
Annan transferi ne durumda? Olumlu yönde sonuçlandığını okumuştum,yeni bir gelişme var mı?
Night_Mare17
Pardonda bu TSN ne :D
vego
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/15497_Galatasaray_SK.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.footballuser.c om%2F15497%2FGalatasaray_SK)
Misimoviç gelince çıkacak en iyi kadro bu olur herhalde.
Revolution
30.Ağustos.2010, 19:25
TurkSpor.Net :)
ForCimbom
Eğer Annan da gelirse şöyle birşey olabilir. Cana-Annan DMC-MC arasında oynarlar(malum bloklar arası boşluk 5 km olmasın :D). AMR'de Elano "advanced playmaker" olur. AML'de Arda. AMC'de Misimovic ofansif ortasaha, ileri uçta Baros. Pino iyileşince joker olur kulübede sağ sol ortada oynayabiliyor Giovani gibi, Kewell zaten en iyi yedeğimiz Serdar da tribünde oturur.
elano kenarda "oynayamaz". kenarda oynayan adamın illa ki dribbling yapması hızlı olması dengeli olması gerekir. elano'da yok bunlar !....
nannar
Hakan'ı silin şu kadrolardan Allah aşkına yahu :n:
TSN : turkspor.net
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 19:26
Annan transferi ne durumda? Olumlu yönde sonuçlandığını okumuştum,yeni bir gelişme var mı?
A. Annan bi gelse elano ile birlikte orta sahaya sınıf atlatır, üçbeş level yukarı çıkartır. keşke gelse...
Revolution
30.Ağustos.2010, 19:27
elano kenarda "oynayamaz". kenarda oynayan adamın illa ki dribbling yapması hızlı olması dengeli olması gerekir. elano'da yok bunlar !....
O zaman şöyle açıklayayım. Elano kenarda oynamayacak. AMC-AMR arası serbest takılacak. Top geldiğinde içeri kat edecek arapas atacak şut çekecek çalımlayıp gol atacak. (bkz:Brezilya 2010) :0:
KaRaBükLü KraL
turkspor.net:D
nannar
Aslında Elano AMR oynar. Ama kanat anlamında değil. Sabri zaten bindirmeli oynayan bir bek olduğu için kanattan iner çizgiye kadar. elano ise aldığı toplarla direk orta açabilir, kanat değiştirebilir ya da içe girerek ceza alanı dışından şut falan vurabilir. DC'lerle DMC arasına sıkışmaktansa çizgiye yakın oynarsa daha etkili olabilir fizik itibariyle. Ama bu sistemde çok önemli bir eksik ortaya çıkar. O da Elano ve Arda'nın top rakipteyken savunmada beklere yardımı :)
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 19:32
O zaman şöyle açıklayayım. Elano kenarda oynamayacak. AMC-AMR arası serbest takılacak. Top geldiğinde içeri kat edecek arapas atacak şut çekecek çalımlayıp gol atacak. (bkz:Brezilya 2010) :0:
Aslında Elano AMR oynar. Ama kanat anlamında değil. Sabri zaten bindirmeli oynayan bir bek olduğu için kanattan iner çizgiye kadar. elano ise aldığı toplarla direk orta açabilir, kanat değiştirebilir ya da içe girerek ceza alanı dışından şut falan vurabilir. DC'lerle DMC arasına sıkışmaktansa çizgiye yakın oynarsa daha etkili olabilir fizik itibariyle. Ama bu sistemde çok önemli bir eksik ortaya çıkar. O da Elano ve Arda'nın top rakipteyken savunmada beklere yardımı :)
bakın ikiniz de içeri katetmekten çalımdan falan bahsediyorsunuz. elano bunları yapamaz. elano'nun dribbling yeteneği yok. ve bi de kaç kere elano'nun topu tutup sürüp şut çektiğini gördünüz yahu? 1 tane şutu var geldi geleli kayseri'ye attığı gol . boş pozisyondayken attığı bir gol o da.
brezilya milli takımı'nda da kanat oynamadı. 4321 de orta üçlünün sağında oynadı.
Varonil
Fenerbahçe'de Deivid'in pozisyonu da bu şekildeydi.Eğer hem Annan hem de Misimoviç gelirse Elano'dan bu şekilde maksimum verimi alır Galatasaray,bu şekilde takım da daha istekli ve hızlı pas yapan bir yapıya bürünecektir.Yalnız burada nannar'ın da dediği gibi Arda ve Elano'nun top rakipteyken defansa yapacağı yardım ne kadar iyi olur orası tartışılır.
DenizlispoR
Beyler bu kadar heyecan yapacağınıza uçak sitelerinden biletlere bakmayı deneyin ,gelip gelmediğini görürsünüz :p :D.
izmer96
30.Ağustos.2010, 19:34
Ben hala Elano'nun oldugu yerde Misimovic neden alinir orasini anlamis degilim ,misimovic gelirse elano mc mi oyniycak yine ? yani elano cana ve amc de misimoviclemi oyniycaz ? takim savunmasini beceremiyen galatasaray bu orta saha 3 lusu ile her mac 2 gol rahat yer , fazlasini atarmi bilemem ama en az 2 gol yer kalbur ustu tum takimlardan
Getirsinler goz boyamak icin Misimovic'i ama sakin defansa , sol beke , orta sahaya saglam adam almasinlar , sakin !
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 19:34
Beyler bu kadar heyecan yapacağınıza uçak sitelerinden biletlere bakmayı deneyin ,gelip gelmediğini görürsünüz :p :D.
uçak sitelerinden kimlerin o uçağa bindiği yazıyor mudur sence? :0:
RaSenGan
30.Ağustos.2010, 19:47
Misimovic'in gelmemesini Elano yüzünden istemiyorum..Şu an içi adı geçen isimlerden en yararlısı Annan olur.Orta Saha Cana-Annan önlerinde Elano harika olur.
DenizlispoR
30.Ağustos.2010, 19:50
uçak sitelerinden kimlerin o uçağa bindiği yazıyor mudur sence? :0:
Afedersiniz,zaten Türkiye'de 15 milyon uçak firması olduğundan bakmak zor gelebilir :icon_smile:.
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 20:02
TSN açıkladıysa yüzdesi artar transferin cidden Adnan Sezgin'e yakınlar :D o yüzden Sezgin gitsin TSN kapansın :n::n:
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 20:10
Afedersiniz,zaten Türkiye'de 15 milyon uçak firması olduğundan bakmak zor gelebilir :icon_smile:.
bakmak değil öğrenmek zor gelebilir olmasın :)
benim dediğimle alakası olmayan bi yorum :)
sen gir bakalım x uçak firmasının sitesine, öğrenmeye çalış o x firmasının y seferinde kimlerin olduğunu, öğrenebilirsen de buraya yazarsın zaten :)
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 20:12
Galatasaray'dan Jovanovic sürprizi
30 Ağustos 2010 19:16 | NTVSpor.net
Galatasaray, Partizan'ın genç orta saha oyuncusu Marko Jovanovic'i İstanbul'a getirdi.
Ledesma, Misimovic, Annan, Ibricic derken Galatasaray, Partizan'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Marko Jovanovic'i renklerine bağlıyor.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/22444/galatasaraydan-jovanovic-surprizi
vöheeeeyyyy yüzyılın ters köşesi oldu :D:D
Prekazi, Ledesma'dan daha iyi demişti. Prekazi diyorsa bi bildiği vardır.
KaRaBükLü KraL
30.Ağustos.2010, 20:13
Haydaaa:zuhahaPrekazi dedi aldılar yaw:D:D:D
yunusgs
30.Ağustos.2010, 20:14
O da nereden çıktı?
MaTRaKaN
30.Ağustos.2010, 20:14
Biraz önce bi resim gördüm bu transfer haberleri iLe iLgiLi acaip güLdüm.Sizde gülün istedim :D
2 ay BekLedik ama sonunda İnanıLmaz bi isimLe anLaştık :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs134.snc3/18176_279908194345_211344044345_3093596_6751910_n. jpg
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 20:15
TSN isimler karıştı diye haber yapar şimdi Misimovic değil Jovanovic der :n::n: TSN Adnan'la Murat, Hırvatistan'dan geldi demişti Misimovic'in orda ne işi var :D:D
Revolution
30.Ağustos.2010, 20:15
Annan işi yattı belli ki.. Jovanovic-Misimovic geliyor. "İç"ler acısı bir durumdayız deyip iğrenç esprimi patlatıp gözlerden kaybolayım :zuhaha
LifeYourself
30.Ağustos.2010, 20:16
Biraz önce bi resim gördüm bu transfer haberleri iLe iLgiLi acaip güLdüm.Sizde gülün istedim :D
2 ay BekLedik ama sonunda İnanıLmaz bi isimLe anLaştık :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs134.snc3/18176_279908194345_211344044345_3093596_6751910_n. jpg
gayet genç ve gelecek vadeden bir oyuncu:zuhaha
yunusgs
30.Ağustos.2010, 20:17
Daha hala resmi sitede bir hareket yok.
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 20:18
Annan işi yattı belli ki.. Jovanovic-Misimovic geliyor. "İç"ler acısı bir durumdayız deyip iğrenç esprimi patlatıp gözlerden kaybolayım :zuhaha
mümkünse bi daha foruma uğrama hocam :zuhaha:zuhaha:zuhaha
gayet genç ve gelecek vadeden bir oyuncu:zuhaha
biraz sert bi oyuncu sanki çok kart yer :D:D
M.Scofield
30.Ağustos.2010, 20:19
Jovanovic Galatasaray'da!
Galatasaray, Partizan'da forma giyen Marko Jovanovic'i İstanbul'a getirdi. 22 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray'ın efsane isimlerinden Cevad Prakazi'nin tavsiyesi üzerine İstanbul'a getiren sarı-kırmızılıların genç futbolcuyla sözleşme imzalaması bekleniyor. Gelişmeleri Lig TV'den Hasan Onar bildiriyor...
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 20:19
Daha hala resmi sitede bir hareket yok.
yahu bu acele niye? ince eleyip sık dokunuyor, daha vakit var.
sabırlı olun biraz (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
yunusgs
30.Ağustos.2010, 20:20
Jovanovic Galatasaray'da!
Galatasaray, Partizan'da forma giyen Marko Jovanovic'i İstanbul'a getirdi. 22 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray'ın efsane isimlerinden Cevad Prakazi'nin tavsiyesi üzerine İstanbul'a getiren sarı-kırmızılıların genç futbolcuyla sözleşme imzalaması bekleniyor. Gelişmeleri Lig TV'den Hasan Onar bildiriyor...
İstanbul'a geldiyse,bu iş biter.
LeqenDary
Prekazi dediyse iyidir .Bu Jovanovic ne oynuyordu tam defansif ortasaha mı ofansif mi ?
Revolution
Misimovic Galatasaray'da tarih yazacağım diyor. Jovanovic İstanbul'a gelmiş. Kimlerin geldiğini anlamak bu kadar zor olmasa gerek :)
yunusgs
30.Ağustos.2010, 20:21
Prekazi dediyse iyidir .Bu Jovanovic ne oynuyordu tam defansif ortasaha mı ofansif mi ?
Galiba aradığımız tipte adam.Çift yönlü orta saha.
E.Cartman
çift yönlü bir oyuncu yanına bi de Misimovic çok iyi olur hatta Misimovic-Elano-Jovanovic-Cana 4'lüsüyle oynarsak değişik bi fantazi olabilir :D:D
M.Scofield
hem defansda hemde ön liberoda
nannar
30.Ağustos.2010, 20:23
prekazi'nin dediği elemanla anlaşılacak sanırım. nedir bu oğlan, nasıldır ?
MaTRaKaN
30.Ağustos.2010, 20:24
Prekazi maçta söylemişti Rijkaard'a kaset verdim diye izlemesi için.
Prekazi öve öve bitiremedi açıkçası..
Suicider
30.Ağustos.2010, 20:24
Marko Jovanovic henüz 22 yaşında ve bir defans oyuncusu. Sert futbolu, mücadeleci yapısı ve teknik futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Jovanovic 2005-2007 yılları arasında Teleoptik'te forma giydi. Bu takımda 54 maça çıkan ve 1 golün altına imza atan genç futbolcu, 2007 yılında ise Partizan'a transfer oldu. Partizan'da 44 maça çıkan Marko Jovanovic Sırbistan U21 Takımı'nda ise 22 kez forma giydi.
Defans diyor sporx te
Suicider
30.Ağustos.2010, 20:25
Reykard defans istiyorum demişti o yüzden aldılar sanırım bu adamı
Revolution
4-2-3-1'e dönüyoruz anlaşılan..
MaTRaKaN
Defanstan çok Ön Libero asLında.DC,DMc yani.
E.Cartman
Neill, Cana, Elano, Kewell, Pino, Baros, Misimovic, Jovanovic, Annan
bu sondaki 3'lü gelirse süper olur :D:D
yunusgs
30.Ağustos.2010, 20:27
Prekazi söylediği için güvenebiliriz.Adam altyapı antrenörü.Jovanovic'in de yaşı genç.Prekazi son derece yakından tanıyordur onu.
M.Scofield
30.Ağustos.2010, 20:27
2 veya 3 oyuncu alcaz diyorlarda belkide 3 oyuncu alıcaz diğer ikiside annan ve mısımovic olabilir
Cengo
30.Ağustos.2010, 20:28
Prekazi, Branislav Jovanovic'i önermişti diyorlar bir çok yerde, konuşulan ise Marko Jovanovic.
yunusgs
30.Ağustos.2010, 20:29
Prekazi, Branislav Jovanovic'i önermişti diyorlar bir çok yerde.
OFK Belgrad'la oynadığımız 2.maçta yorumcuydu ve kendi ağzıyla söyledi.
ForCimbom
30.Ağustos.2010, 20:29
Prekazi, Branislav Jovanovic'i önermişti diyorlar bir çok yerde, konuşulan ise Marko Jovanovic.
o iş karışık, partizan'da benzer mevkilerde oynayan benzer iki tane jovanovic var.....
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 20:30
Jovanovic, akşam saatlerinde sarı-kırmızılıların efsane oyuncularından Prekazi ile birlikte İstanbul'a geldi. Sırp oyuncu daha sonra transfer görüşmeleri için kulüp binasına geçti. (http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22444/galatasaraydan-jovanovic-surprizi)
yunusgs
30.Ağustos.2010, 20:31
Jovanovic, akşam saatlerinde sarı-kırmızılıların efsane oyuncularından Prekazi ile birlikte İstanbul'a geldi. Sırp oyuncu daha sonra transfer görüşmeleri için kulüp binasına geçti. (http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/22444/galatasaraydan-jovanovic-surprizi)
Artık Prekazi ile birlikte gelmişse,bu transfer olur.
Revolution
30.Ağustos.2010, 20:32
Doğru Jovanovic'i alıyoruz 22 yaşında demişti Prekazi de :D Adnan Sezgin kurt adamdır işini bilir Jovanovic'leri karıştırmaz :zuhaha
Cengo
30.Ağustos.2010, 20:33
Ben de bir Galatasaray forumunda okudum, ondan dolayı yazdım zaten.Bilmem ben hangisi doğru :)
Dediğin doğrudur herhalde.
E.Cartman
Doğru Jovanovic'i alıyoruz 22 yaşında demişti Prekazi de :D Adnan Sezgin kurt adamdır işini bilir Jovanovic'leri karıştırmaz :zuhaha
Sezgin'dir ne yapsa yeridir diyorum ben :D:D ama Prekazi'yle gelmiş Jovanovic :D
MaTRaKaN
YanLış adamı aLırsak ne güLerim :D
Revolution
30.Ağustos.2010, 20:35
Bence yanlışını getirecektir Prekazi uyandırmıştır bizimkileri yakında açıklarlar :zuhaha
gerrrard
30.Ağustos.2010, 20:43
fm ye göre defans oyuncusu ve gayet kötü özelliklere sahip. harika bir transfer.
Sirius Black
30.Ağustos.2010, 20:51
Prekazi'ye güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum. 22 yaşında, tutarsa iyi olur.
Jovanovic + Misimovic bekliyorum.
Cengo
30.Ağustos.2010, 20:56
Branislav Jovanovic demiş, dinledim az önce, hakikaten Branislav diyor:
http://hotfile.com/dl/65797647/ed9222f/prekazi.mp3.html
Revolution
30.Ağustos.2010, 20:58
Branislav Jovanovic demiş, dinledim az önce, hakikaten Branislav diyor:
http://hotfile.com/dl/65797647/ed9222f/prekazi.mp3.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fhotfile.com%2Fdl%2 F65797647%2Fed9222f%2Fprekazi.mp3.html)
:zuhaha :zuhaha :zuhaha :zuhaha Adnan Sezgin daha ne diyeyim :zuhaha
Sirius Black
30.Ağustos.2010, 21:00
Prekazi getirdi dememişler miydi?
Yanlış adamı getirecek değil herhalde İstanbul'a.
O kadar da değildir, hadi canım. :p
Facx
30.Ağustos.2010, 21:00
şaka maka harbi yalnış adam alındı galiba :D
Revolution
30.Ağustos.2010, 21:01
Tek temennim basının yanlış yazması şuanda :zuhaha
uAnil94
30.Ağustos.2010, 21:02
http://www.yukleresim.com/images/96134837659012690984.jpg
http://www.yukleresim.com/images/55803030949811261262.jpg
Suicider
30.Ağustos.2010, 21:03
yanlış adamsa ne gülerim he :D
Facx
30.Ağustos.2010, 21:05
bu adam defansmış fm ye göre prekazinin öerdiği çift yönlü mc :S
Clayman
30.Ağustos.2010, 21:05
http://img840.imageshack.us/img840/4205/21branislavjovanovic.png (http://img840.imageshack.us/i/21branislavjovanovic.png/)
Alacağımız Jovanovic bu sanırım :D
E.Cartman
30.Ağustos.2010, 21:07
Sezgin'dir ne yapsa yeridir diyorum ben :D:D ama Prekazi'yle gelmiş Jovanovic :D
hay şom ağzıma :D:D:D
nerazzuri
30.Ağustos.2010, 21:08
Marko değil, Branislav Prekazi'nin önerdiği.
Suicider
30.Ağustos.2010, 21:08
Adnan Sezgin çift yön lü orta saha yerine yanlışlıkla çift yönlü(sağ-orta) defans getirirse hiç şaşırmam :D Birde aradğımız çift yönlü oyuncuyu bulduk diye açıklama yapar :D
Lucas Neill
30.Ağustos.2010, 21:09
Belki bizimkiler gercekten bu adami istemislerdir yav Prekazinin önerdigini degil umuyorum öyledir:D :D
Corpus
Teknik 15 sadece başka hiçbir özelliği yok Çift yönelü mc ama 2 yönüde berbat hadi hayırlısı :D
Sirius Black
Ben de kararsız kaldım şimdi.
Harbi harbi yanlış adamı mı alıyoruz? :D
RaSenGan
30.Ağustos.2010, 21:10
Eğer bu defans olan adamı alacaksak hiç almayalım daha iyi.Ama bu Branislav'ın neresi Ledesma'dan iyi anlayamadım onu da.
Lucas Neill
30.Ağustos.2010, 21:11
Fm profili her sey mi yav hangi oyuncu oldugu bile belli degil sallamayin futbolculara hemen :)
Revolution
30.Ağustos.2010, 21:12
Prekazi'nin önerdiği adama güvenirim de hangisini alıyoruz arkadaş :zuhaha
Clayman
30.Ağustos.2010, 21:13
Cidden bu adam mı daha iyi Ledesma'dan ? :)
Lucas Neill
30.Ağustos.2010, 21:14
Ledesma, Misimovic, Emana, Annan, Ibricic derken Galatasaray, sürpriz bir ismi renklerine bağlamak üzere.. Sarı-kırmızılılar Partizan'ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Branislav Jovanovic'i İstanbul'a getirdi.
Jovanovic, akşam saatlerinde sarı-kırmızılıların efsane oyuncularından Cevad Prekazi ve yöneticiler Murat Yalçındağ ve Adnan Sezgin ile birlikte İstanbul'a geldi. Sırp oyuncu daha sonra transfer görüşmeleri için Florya'ya geçti.
Ntvspor
Revolution
30.Ağustos.2010, 21:16
Haberi değiştirmişler beyler ohh inanılmaz rahatladım şuanda..
LeqenDary
30.Ağustos.2010, 21:17
Düzelttiler Branislav yazıyor heryerde :D .
LeqenDary
30.Ağustos.2010, 21:20
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Marko Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Clayman
30.Ağustos.2010, 21:20
Branislav yazıyor da o da o kadar iyi dğeil bence :) Ama tabi FM profili herşey değil. Gerçekte daha iyi olabilir. Bakalım göreceğiz...
Revolution
30.Ağustos.2010, 21:22
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Marko Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü
Bunlar da ayda yılda bir oyuncuyla anlaşıyoruz o da yanlış çıktı diye havalanmışlar hemen yalanlıyorlar :zuhaha
Facx
öylesinemi geldi bu jovanovic xD
LeqenDary
Fm'ye göre baksak zamanında Tsigalko dünyanın en iyi oyuncusuydu :D
yunusgs
30.Ağustos.2010, 21:23
Galatasaray Spor Kulübü
Olacak şey mi şimdi bu?Jet hızıyla yalanlandı her şey :D
Revolution
Zorunlu Açıklama
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü
Eee Branislav da yalanlanmış ?
yunusgs
Benim anlamadığım adam yanlış mı görüyor,yoksa yalan haber yapacak ve bu kadar insanın tepkisini toplayacak kadar cesaretli mi bu Lig TV muhabiri?
RaSenGan
30.Ağustos.2010, 21:24
Galatasaray Spor Kulübü
Marko'yu yalanlamışlar biz zaten Branislav'ı getirmedik mi :D
Derken o da yalanlanmış :D
Cengo
Galatasaray Spor Kulübü
Onlar da düzeltmişler, Branislav yazıyor artık :D
"Zorunlu Açıklama
Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü"
LeqenDary
İş karıştı Marko yaptılar sonra değiştirip aynı açıklamayı Branislav için yaptılar .Kafam karıştı çok fena .
Lucas Neill
30.Ağustos.2010, 21:25
Resmi site de karistirdi oyunculari :D D:
LeqenDary
3. bir Jovanovic olmasın bu Partizan'da bu ne yahu :D .
Sirius Black
Fm profili her sey mi yav hangi oyuncu oldugu bile belli degil sallamayin futbolculara hemen :)
Katılmaktayım.
Her şey FM'ye göre olsaydı Tsigalko dünya starıydı beyler. Tamam süper db filan ama o kadar da değil hani. Ribery'nin profil harika mıydı ? CA 150 PA 170 miydi? :D
E.Cartman
Zorunlu Açıklama
Galatasaray Spor Kulübü
Eee Branislav da yalanlanmış ?
Branislav "da" yalanlanmamış her yerde Marko yazınca bizimkiler onu yalanlamış, medya düzeltince Branislav diye bizimkilerde düzeltmiş :D:D