View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Enterokinaz
11.Haziran.2009, 22:19
deco gibi futbolcular iş yapmıoyr avrupada. böyle yedek kalıyorlar. türkiyede iyi oynayabilir ama avrupa hedefleri için isabetsiz bir transfer olur bence
Şaka yaptığını söyle nolur ?
Avrupa'da şu anda Deco gibi teknik deposu, nokta pas atabilen bir futbolcu daha var mı ? Türkiye'ye gelmesi büyük yankı uyandıracak bir oyuncudur Deco.
Avrupa hedefleri içinde nokta atışı olur, adamda istenen her özellik var.
PesimiSTyLa
11.Haziran.2009, 22:55
Deco mu iş yapmaz? Deco'nun futbolunu mu tartışacagız? Keşke gelse; ama imkansıza yakın gelmesi Türkiye'ye.
Varonil
11.Haziran.2009, 22:59
Kamuoyu bizi ne hale getirmiş,Deco'yu beğenmiyoruz ;)
Galatasaray'a gelebilecek konumda olsa da keşke,o zaman bu Arda'lı,Kewell'lı Galatasaray takımında seyrederdik Deco'yu.
MaTRaKaN
11.Haziran.2009, 23:08
Deco yerine kimi istersiniz? Messi,Pirlo falaln??
Arkadaşlar yapmayın Deco beğenilmez mi ya :D
muratali
11.Haziran.2009, 23:17
deco hagiyle kıyaslancak kalitede bi oyuncudur bneim gozumde.yani teraziye koysan belki hagi biraz daha agır basar o da eski gunlerin hatrına sanırım.türkiyeye deco mevkisinde gelen en iyi oyuncu hagidir ve yaptıkları ortadadır.deco gibi bi adam gelirde siz avrupada iş yapmaz derseniz cok buyuk hata yaparsınız.ayrıca yedek kaldıgı kulup chelseadir.lig premier ligdir.o ligde 33 yasında tutunması cok zordu zaten.
matrockmamy
11.Haziran.2009, 23:20
kardeşlerim. deconun kalitesini tartışacak değilim. ama yaşı ilerledi diye biliyorum ve mevkisi gereği de rijkaard eğer total futbol oynatacaksa. yani oyunu rkp sahaya yıkıp yüksek tempo yapacaksa, decoyla ortasahada açık verebilirsiniz iyi ortasahası olan takımlara. 25-30 arası alınsaydı bunları söylemezdim ama :)
deconun tekniğinde ortasaha oyuncusu çok az dünyada.
King_91
11.Haziran.2009, 23:32
adam ağustos 77 doğumlu 40 yaşında değil ;)
MaTRaKaN
11.Haziran.2009, 23:41
Deco'nun ölüsü bu ligi çoşturmaya yeter..
Enterokinaz
12.Haziran.2009, 00:37
kardeşlerim. deconun kalitesini tartışacak değilim. ama yaşı ilerledi diye biliyorum ve mevkisi gereği de rijkaard eğer total futbol oynatacaksa. yani oyunu rkp sahaya yıkıp yüksek tempo yapacaksa, decoyla ortasahada açık verebilirsiniz iyi ortasahası olan takımlara. 25-30 arası alınsaydı bunları söylemezdim ama :)
deconun tekniğinde ortasaha oyuncusu çok az dünyada.
Rijkaard'ın klasik 4-3-3 sistemine göre düşünülecekse, belki de farklı isimlere yönelmeliyiz ama Deco gibi bir "total" futbolcu, bir takımda - hele ki Türkiye'de - kadroda yer bulmakta zorlanmaz kesinlikle.
E.Cartman
12.Haziran.2009, 00:54
Deco'yu Deco yapan Porto'dan aLıp Barca'ya getiren Rijkaard'dır ve Rijkaard'ın sisteminde oyunu kuracak adamdır pas dağıtacağı için koşmasına fazLa gerek yoktur yaşı da bu yüzden pek sorun yaratmaz o yüzden geLsin... :D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer rotası çizildi
11 Haziran 2009 Perşembe * 17:49
Futbol şube sorumlumuz Haldun Üstünel, bugün Amsterdam'a giderek teknik direktörümüz Frank Rijkaard ile bir araya geldi.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/rijkaard11.jpg
Takımımız Galatasaray'ın transferde hareketli günlere başlıyor. Futbol şube sorumlumuz Haldun Üstünel, bugün Amsterdam'a giderek teknik direktörümüz Frank Rijkaard ile bir araya geldi.
Haldun Üstünel ile Frank Rijkaard şu sıralarda görüşmelerini sürdürürken öncelikle transferde bir yol haritası çıkarmaya karar verdiler. Haldun Üstünel'in daha önce temaslarda bulunduğu futbolcular ile ilgili ayrıntıları Hollandalı teknik adama anlattığı ve Rijkaard'ın onay vermesi durumunda transfer için harekete geçeceği öğrenildi.
Üstünel ile Rijkaard'ın pazar gününe kadar Hollanda ve İspanya'da transfer görüşmelerinde bulunacağı ve Sarı-kırmızılı ikilinin pazar günü İstanbul'a birlikte ödenecekleri öğrenildi.
MBOKANİ'DEN RET
Haldun Üstünel'in yürüttüğü transfer çalışmalarında ise Standart Liege'in golcüsü Dieumerci Mbokani için ret yanıtı geldi. Bu sezon Belçika Ligi'nde Standart Liege'nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kongo'lu forvetin transferi için girişimde bulunan Haldun Üstünel'e olumsuz yanıt verildiği öğrenildi.
Belçika kulübü Mbokani'nin satmayı düşünmediklerini belirterek, genç futbolcuyu bir sezon sonra 15 milyon Euro'ya satmayı planladıkları bildirildi.
webaslan
kral_67
12.Haziran.2009, 00:59
çok büyük beklentiler oluşmaya başladı...
decolar babeller falan ama bazı gerçekler göz ardı ediliyor...
keşke illie, filipescu, capone, marcio gibi çok ismi olmayan ama kaliteli isimler alınsa...
Enterokinaz
12.Haziran.2009, 00:59
Deco'yu Deco yapan Porto'dan aLıp Barca'ya getiren Rijkaard'dır ve Rijkaard'ın sisteminde oyunu kuracak adamdır pas dağıtacağı için koşmasına fazLa gerek yoktur yaşı da bu yüzden pek sorun yaratmaz o yüzden geLsin... :D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer rotası çizildi
11 Haziran 2009 Perşembe * 17:49
Futbol şube sorumlumuz Haldun Üstünel, bugün Amsterdam'a giderek teknik direktörümüz Frank Rijkaard ile bir araya geldi.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/rijkaard11.jpg
Takımımız Galatasaray'ın transferde hareketli günlere başlıyor. Futbol şube sorumlumuz Haldun Üstünel, bugün Amsterdam'a giderek teknik direktörümüz Frank Rijkaard ile bir araya geldi.
Haldun Üstünel ile Frank Rijkaard şu sıralarda görüşmelerini sürdürürken öncelikle transferde bir yol haritası çıkarmaya karar verdiler. Haldun Üstünel'in daha önce temaslarda bulunduğu futbolcular ile ilgili ayrıntıları Hollandalı teknik adama anlattığı ve Rijkaard'ın onay vermesi durumunda transfer için harekete geçeceği öğrenildi.
Üstünel ile Rijkaard'ın pazar gününe kadar Hollanda ve İspanya'da transfer görüşmelerinde bulunacağı ve Sarı-kırmızılı ikilinin pazar günü İstanbul'a birlikte ödenecekleri öğrenildi.
MBOKANİ'DEN RET
Haldun Üstünel'in yürüttüğü transfer çalışmalarında ise Standart Liege'in golcüsü Dieumerci Mbokani için ret yanıtı geldi. Bu sezon Belçika Ligi'nde Standart Liege'nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kongo'lu forvetin transferi için girişimde bulunan Haldun Üstünel'e olumsuz yanıt verildiği öğrenildi.
Belçika kulübü Mbokani'nin satmayı düşünmediklerini belirterek, genç futbolcuyu bir sezon sonra 15 milyon Euro'ya satmayı planladıkları bildirildi.
Haldun abi kafayı takarsa, gider alır. ;) :)
goosfraba
12.Haziran.2009, 01:00
Haberleri koyarken kaynak gösterelim arkadaşlar.
E.Cartman
12.Haziran.2009, 01:09
Yazmayı unutmuşum abi kusura bakma...
Kaynak: webasLan
Alicanfmfan
12.Haziran.2009, 02:51
Lincoln gönderilecek büyük ihtimal Deco gelecek İnşAllah :)
E.Cartman
12.Haziran.2009, 03:05
Lincoln gönderilecek büyük ihtimal Deco gelecek İnşAllah :)
Amiiiinnnnnnn :D:D:D
matrockmamy
12.Haziran.2009, 03:27
mbokani keşke gelse iyi pankart açılır :D
Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 03:47
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5374893,00.html
Deco ayrilmak istiyor :) kesin. Riijkard Cimbom icin buyuk sans.
Deco is yapmaz diyenlerede ben gulerim :D Ligdeki cogu yabanci oyuncuda Deco nun kalitesinin yarisi bile yok ama is yapiolar :)
tarikko
12.Haziran.2009, 03:52
Deco gelse tartışmasız yılın transferi olur ve Galatasaray takımı çok iyi işler yapar Deco önderliğinde :)
Cengo
12.Haziran.2009, 04:02
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5374893,00.html
Deco ayrilmak istiyor :) kesin. Riijkard Cimbom icin buyuk sans.
Deco is yapmaz diyenlerede ben gulerim :D Ligdeki cogu yabanci oyuncuda Deco nun kalitesinin yarisi bile yok ama is yapiolar :)
Deco Mourinho dedi, büyük ipucuyu verdi.
Deco 5,4M€ alıyordu Chelsea'den.
Bu parayı Türkiye'de kimsenin vermek isteyeceğini sanmıyorum.
Piyasası varken Türkiye'yi küçümsemesi de muhtemel.
Gelirse olay olur ama bana göre çok zor.
Lucas Neill
12.Haziran.2009, 04:08
Rijkaard'ın gelmesinden sonra hiç bişey imkansız değil ama Deco'nun geleceğini pek sanmıyorum ama yönetim yine tüm şartları seferber ederse neden olmasın..
Varonil
12.Haziran.2009, 04:09
5,4 Mn € şu şartlarda 3 Büyüklerden hiçbiri karşılayamaz.Ki haliyle Cengiz Abi'nin de dediği gibi Mourinho'nun takımı İnter'e gitme ihtimali çok yüksek.
Lucas Neill
12.Haziran.2009, 04:11
Ya adam kazanmış zaten yıllardır ne olur bu sene 2 milyon euroya oynasa:D
Alicanfmfan
12.Haziran.2009, 04:12
Valla 1-2 Milyon dolar daha fazla veririz Lincoln'den adam en azından oynuyor Lincoln oyuncak bebek gibi ne yapacagı belli olmuyor umarım Deco gelir Lincoln'ü sutlarlar.
Alicanfmfan
12.Haziran.2009, 04:23
Leo Franco ile 3 yıllık sözleşme imzalamışız galiba , hayırlı olsun.
Refleskleri yerinde olan bir kaleci , arjantinli kaleciler genelikle iiyi olurlar , yan toplardaki ustalıgı bence yeterlidir , en azından çizgiden ayrılabiliyor.Leo Franco da çok önemli bir transfer böyle bir oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık , galiba:D
Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 04:23
Deco Mourinho dedi, büyük ipucuyu verdi.
Deco 5,4M€ alıyordu Chelsea'den.
Bu parayı Türkiye'de kimsenin vermek isteyeceğini sanmıyorum.
Piyasası varken Türkiye'yi küçümsemesi de muhtemel.
Gelirse olay olur ama bana göre çok zor.
Mourinho nun onu isticeni pek sanmiyorum nedense :) Daha yonlu bi orta saha oyuncusu ariyor o, en basit ornegi Darren Fletchera talip olmustu. Deco ofansif anlamda guc katacaktir ve Mourinho bunu aramio
Del Piero_10
12.Haziran.2009, 04:28
Mourinho nun onu isticeni pek sanmiyorum nedense :) Daha yonlu bi orta saha oyuncusu ariyor o, en basit ornegi Darren Fletchera talip olmustu. Deco ofansif anlamda guc katacaktir ve Mourinho bunu aramio
Aradığı tipte oyuncu olarak Motta'yı aldı şimdi Deco ihtiyacı olan adam.
Motta-Cambiasso-Muntari
-------Deco-------
King_91
12.Haziran.2009, 04:29
mourinho deco'yu arıyomu bilmem ama deconun bizi aramadığı bir gerçek sanırım :D yine de haldun üstünelin insan üstü ikna kabiliyetiyle belki birşeyler olabilir .
PesimiSTyLa
12.Haziran.2009, 04:32
Deco'yu Türkiye'ye getirmek çok zor bir iş, gelme ihtimali de cok düşük; ama İnter'in de 32 yasına gelmiş Deco'yu alacagını sanmam.
Liverpool Babel'i satılığa koymuş ve bizim Babel için girişimlere başladığımız söyleniyor. Kendisinin diger ülkelerden kalburüstü takımlar istemediği müddetce bize gelme ihtimali olabilir. Gelirse eger müthiş bir transfer olur. Kolay transfer olmadığı için bu da zor bir transfer ama umarım görürüz Sarı-Kırmızı altında Babeli. Tabi gelen haberler doğruysa.
Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 04:33
Babel tabiki daha iyi bi secenek olur yasida genc Cimboma daha cok para kazandirir
Nocna Mora
12.Haziran.2009, 04:39
leo franco kesin mi?
bay e-ko
12.Haziran.2009, 05:47
Radyoda leo franconun kontratını uzattığını duydum bu gece.
ne kadar doğru acaba?
Alicanfmfan
12.Haziran.2009, 05:49
Valla , İspanyol Gazeticiler Leo'nun kesin olarak Galatasaray ile sözleşme imzaladıgını bastıra bastıra söylemişler.
ShevAnil
12.Haziran.2009, 05:50
Rijkaard Türkiye'ye geldikten sonra imzaya çağırılıcakmış Leo Franco.
PesimiSTyLa
12.Haziran.2009, 19:23
The Times gazetesi Rijkaard'ın Lincoln'ün yerine eski öğrencisi Gio dos Santos'u istedigini yazmış. Tottenham'a 4.7 MN Pounda geldigini de belirtmişler.
Kaynak;
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/article6481880.ece
Frank Rijkaard, the Galatasaray coach, has inquired about signing Giovani dos Santos to replace Lincoln, a Brazilian attacking midfield player. Rijkaard coached Giovani at Barcelona before the Mexico forward moved to Tottenham for an initial £4.7 million last summer.
Enterokinaz
12.Haziran.2009, 19:27
Dos Santos'un isminin geçmesi bile heyecanlandırıyor beni, umarım gerçekleşir bu transfer.
Addolorato
12.Haziran.2009, 19:32
Lincoln gidiyor sanırım haberde Lincoln yerine Dos Santos'u alacagımız yazıyor.
Enterokinaz
12.Haziran.2009, 19:34
Bu sadece bir "tahmin". Lincoln'ün durumu hakkında Rijkaard bir açıklama yapacaktır eminim.
matrockmamy
12.Haziran.2009, 20:22
lincoln gider diye tahmin ediyorum ve dos santosun geleceğini düşünmüyorum.
sentugo
12.Haziran.2009, 22:13
Osman Tanburacı Leo Franco transferini doğruladı..
Daha önceden de Mustafa Sarp ve Rikard'ın geleceğini söylemişti..
Bakalım neler olucak.
E.Cartman
12.Haziran.2009, 22:53
Leo Franco'yLa yakLaşık 3 ay önce anLaşıLdı zaten :D:D adam istanbuLa geLdi fLoryayı gezdi Hadımköydeki Bişey 2000 sitesinden viLLa kiraLandı çocuğunun okuL oLayı haLLediLdi... :D:D
Enterokinaz
12.Haziran.2009, 22:55
Leo Franco'yLa yakLaşık 3 ay önce anLaşıLdı zaten :D:D adam istanbuLa geLdi fLoryayı gezdi Hadımköydeki Bişey 2000 sitesinden viLLa kiraLandı çocuğunun okuL oLayı haLLediLdi... :D:D
Sen nereden biliyorsun bunları ?
E.Cartman
12.Haziran.2009, 22:58
Turkspor.net ve GS'deki arkadaşLarım saoLsun :D:D
Rijkaard dönüyor
12 Haziran 2009 Cuma * 18:07
Galatasarayımızın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard İstanbul'a dönüyor.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/rijkaard.jpg
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard İstanbul'a dönüyor.
Sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönen Hollandalı teknik adam, yardımcılığını yapacak Johan Neeskens ve kondisyoneri ile birlikte bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek. İki gündür Amsterdam'da sarı kırmızılı yönetici Haldun üstünel ve yardımcılarıyla birlikte transfer planlarını oluşturan Rijkaard bu kez İstanbul'da kalacağı evi belirleyecek ve takımının Almanya'da yapacağı hazırlık kamp planına son şeklini verecek.
Bu arada Frank Rijkaard ile transferde izleyeceklerini yol haritasını belirleyen yönetici Haldun Üstünel ise Amsterdam'dan Almanya'ya geçti. Haldun Üstünel'in öncelikle Lincoln - Halil Altıntop takasını gerçekleştirmek için Shalke kulübü ve futbolcu menacerleri ile masaya oturacağı öğrenildi. Üstünel'in, Halil'i Galatasaray gelmek için büyük oranda ikna ettiği ancak Lincoln'ün Shalke'ye dönmesi için pazarlıkların sürdüğü ileri sürüldü.
Kaynak: DHA
barahir
12.Haziran.2009, 23:09
Yapma ben bile biliyorum:)
E.Cartman
13.Haziran.2009, 03:03
Marsilya Servet'ten vazgeçmiyor
http://www.sporx.com/images/1/29/5448_B_servet016.jpg
Fransa basınında Selon La Provence'de yer alan habere göre marsilya Servet Çetin'den vazgeçmiyor...
Eric Gerets'in çok istediği ve devre arasında gerçekleşmeyen transfer yine gündeme geldi. Gerets'in takımdan ayrılmasına rağmen 28 yaşındaki oyuncuyu isteyen Fransız ekibi önce Souleyman Diawara ile masaya oturacak.
Bu transfer gerçekleşmezse Galatasaray'ın savunmadaki etkili ismi Servet için görüşülecek. Savunmada yaşadığı zaaflar nedeniyle şampiyonluğu Bordeaux'ya kaptıran Marsilya bu kez işi sıkı tutup defanstaki boşluğu Diawara veya Servet ile doldurmayı planlıyor.
12.06.2009
Kaynak : DHA
PesimiSTyLa
13.Haziran.2009, 05:10
http://www.holigan.com.tr/images/News/5980800.jpg
Rijkaard, yardımcısı Johan Neskeens ve Kondisyoneri İstanbul'a gelmişler. Önümüzdeki hafta bizim için hareketli geçecek.
http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=2491
Pesimistr
13.Haziran.2009, 05:15
Hayırlısı olsun.Artık yavaş yavaş transferler açıklanmaya başlar.
Nocna Mora
13.Haziran.2009, 05:15
Kondisyoner gelmiş hayırlı olsun :) da kimin kondisyoneri? takımın mı rjikaard ın özel mi? anlamadım
PesimiSTyLa
13.Haziran.2009, 05:17
Rijkaard'ın nesine kondisyon yüklenecek? Kendi ekibini getirmiş, oyuncular için.
Nocna Mora
13.Haziran.2009, 05:22
Rijkaard, yardımcısı Johan Neskeens ve Kondisyoneri
diyince kendi kondisyoneri gibi duruor kusra bakma anlayamadıgım için
Cengo
13.Haziran.2009, 05:22
Veteranlar maçı varmış yarın, oynar mı acaba?
barahir
13.Haziran.2009, 05:27
Keşke oynasa da izlesek, bakalım halen eskisi gibi döktürüyo mu..
Lucas Neill
13.Haziran.2009, 13:16
İyi oynarsa maçta Aziz Yıldırım ön libero eksiğini kapatmak için Gs ile görüşmelere başlıcakmış:D
E.Cartman
13.Haziran.2009, 16:31
Dos Santos'u getiriyor!
13 Haziran 2009 Cumartesi * 09:42
Teknik direktörümüz Frank Rijkaard'ın Galatasarayımıza Meksikalı genç yıldız Giovanni Dos Santos'u getireceği iddia edildi.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/rijkaard11.jpg
Teknik Direktörümüz Rijkaard'ın Barcelona'daki eski göz ağrısı Giovanni Dos Santos'u sarı-kırmızılılara getireceği iddia edildi.
İngiliz The Times gazetesinde yer alan haberde, Meksikalı genç yıldızın 4.7 milyon paunda Tottenham'dan alınabileceği belirtildi. Ancak Galatasaray Yönetimi bu oyuncu için bir girişimlerinin olmadığını açıkladı.
Kaynak: Milliyet
__________________________________________________ _______________
Yeni hedef Piquionne!
13 Haziran 2009 Cumartesi * 10:02
Galatasarayımızın, transferde Standart Liege'de oynayan Dieumerci Mbokani'yi alamaması üzerine Lyon'un golcüsü Piquionne'a yöneldiği iddia edildi.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/piquionne.jpg
Gelecek sezon için Milan Baros ve Shabani Nonda ikilisinin yanına bir yabancı golcü daha almak isteyen G.Saray, listeye Olympique Lyon'un forveti Frèdèric Piquionne'u da aldı.. Rijkaard'ın gözdesi Dieumerci Mbokani'yi kulübü Standard Liege'in satmaması üzerine Hollandalı hocanın önerdiği diğer isimlere yönelen sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz transfer dönemlerinde ismi Beşiktaş'la da anılan Piquionne'a yöneldi.
Teknik direktör Rijkaard'ın kanat için Giovani Dos Santos'u ikna etmesinin ardından Tottenham ile pazarlıklar başlayan G.Saray yönetimi, forvet hattını güçlendirmek amacıyla 31 yaşındaki oyuncu için Fransız ekibiyle temas kuracak.
Kaynak: Vatan
Enterokinaz
13.Haziran.2009, 16:34
Giovani dos Santos transferi çok zor görünüyor, fazla umutlanmak istemiyorum o konuda. Piquionne için yorum bile yapmaya gerek yok, basın uydurması yine.
Yönetim sağ gösterip sol vuracak yine, hissediyorum.
E.Cartman
13.Haziran.2009, 17:10
Giovani dos Santos transferi çok zor görünüyor, fazla umutlanmak istemiyorum o konuda. Piquionne için yorum bile yapmaya gerek yok, basın uydurması yine.
Yönetim sağ gösterip sol vuracak yine, hissediyorum.
Dos Santos'dan umudum var benim de Piquionne konusunda katıLıyorum insan biraz destekLi atar Dos Santos yaLan oLsada yine Rijkaard'ın eski öğrencisi faLan bi yerden bağLıyabiLirLer ben Piquionne yi nasıL bağLıcakLar onu merak ediyom :D:D
Ille de Oliveira!
Sarı-Kırmızılı ekip, iki yıldır transfer listelerinde bulunan Ricardo Oliveira'dan vazgeçmiyor.
http://www.sporx.com/images/1/29/9707_B_rc001.jpg
Bu oyuncu konusundaki ısrarını sürdüren Galatasaray'ın Frank Rijkaard'ın da çok istediği Brezilyalı golcüyü renklerine bağlamak için çalışmalarına hız verdiği kaydedildi.
İspanyol basını, Atletico Madrid'in Arjantinli kalecisi Leo Franco ile anlaşan Cim Bom'un yine La Liga'da transfer arayışını devam ettirdiğini öne sürdü. Real Betis'e yakınlığıyla bilinen "eldasmarque" isimli internet sitesi Aslan'ın Yeşil-Beyazlı kulüple temasa geçerek, sambacı forveti istediğini açıkladı. Haberde Galatasaray'ın 29 yaşındaki yıldız için 5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu kaydedildi.
16 MAÇTA, 6 GOL ATTI
İspanya 1. Ligi'ne veda eden Real Betis'in yüksek maaş alan oyuncuları ve yıldızları, uygun teklifler karşısında satması bekleniyor. Yeşil-Beyazlı ekibe devre arasında Real Zaragoza'dan gelen Ricardo Oliveira forma giydiği 16 karşılaşmada 6 gol atıp, bir asist yaptı.
Brezilyalı golcünün, kulübüyle 2013 yılı haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. 13 kez Brezilya Milli Takımı formasını da giyen Oliveira bu maçlarda 4 kez fileleri havalandırdı.
13.06.2009
Kaynak : Fanatik
Enterokinaz
13.Haziran.2009, 17:13
Cahilliğimi bağışlayın fakat, bu Oliveira'nın ekstra ne özelliği var ? Yani komple bir golcü mü, sprintermi, kafa toplarında etkili mi ?
MaTRaKaN
13.Haziran.2009, 17:26
Basında çıkan hiçbir habere inanmayın derim ben.Yine medyada hiç haberi çıkmamış birilerini alıcaz
E.Cartman
13.Haziran.2009, 18:16
İşte Büyük ihtimaLLe bi yaLan haber daha:D:D
Bitir de gel!
13 Haziran 2009 Cumartesi * 09:57
Galatasarayımızda transfer harekatlarının değişmez ismi Haldun Üstünel, Halil ve Hamit için Almanya'ya gitti.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/haldunustunel.jpg
Gelecek sezon hem lig hem de Avrupa'da fırtına gibi esmeyi hedefleyerek takımın başına Hollandalı Frank Rijkaard'ı getiren Galatasarayımızda futbolcu transferi için de düğmeye basıldı. Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri kıskacına alan sarıkırmızılılarda, transfer harekatlarının değişmez ismi Haldun Üstünel dün Almanya'ya gitti. Öncelikle Hamit için Bayern Münih kulübü ile bir görüşme yapacak olan Üstünel'in daha sonra Schalke Kulubü ile Halil için masaya oturacağı öğrenildi.
İMZAYA GELECEKLER
Prensipte anlaşılan her iki futbolcunun da bonservis sorunlarının bu hafta içinde çözülmesi halinde önümüzdeki hafta içinde Florya'ya imza atmaya gelecekleri iddia edildi.
Kaynak: Sabah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Takımın sağ beki yok"
13 Haziran 2009 Cumartesi * 09:51
Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, Galatasarayımızın geçen sezonki maçlarını izleyip kararı verdi.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/rijkaard043.jpg
Hollandaya'ya G.Sarayımızın geçen sezonki maçlarının bulunduğu 30 CD ile giden Frank Rijkaard, transferde önceliği belirledi. Hollandalı teknik adam, "Bu takımın öncelikli olarak bir sağ beke ihtiyacı var" dedi. Önceki gün Amsterdam'da G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'le bir görüşme yapıp transfer stratejisini belirleyen Rijkaard, "Evet, takıma bir santrfor takviyesi yapmamız lazım. Ancak, izlediğim kadarıyla takımın ideal bir sağ beki yok. Rakiplerimiz bu kanattaki zaaflarımızdan hep faydalanmış. İlk olarak bu kanadı güçlendirmeliyiz" dedi.
Uğur da dönecek
Bir dönem Hasan Şaş'ın bile forma giydiği sağ kanat savunuculuğuna geçen sezon Sabri Sarıoğlu, Serkan Kurtuluş ve Barış Özbek soyunmuş, ancak bekleneni verememişti. Sarı kırmızılı yönetimin, sakatlığı nedeniyle geçen sezon faydalanılamayan bu bölgenin ideal oyuncusu Uğur Uçar'ın dönecek olmasına rağmen transferde önceliği sağ beke verdi.
Sarı kırmızılı kulübün yurt dışında yaptığı transferlerde başrolü oynayan yöneticisi Haldun Üstünel, Frank Rijkaard'la yaptığı görüşmenin ardından sağ bek ve santrfor transferleri için harekete geçecek. Üstünel'in bu iki mevki için İngiltere ve İspanya'da temaslarda bulunacağı öğrenildi.
Kaynak: Hürriyet
MaTRaKaN
13.Haziran.2009, 20:05
Sağ kanat oyuncusu için birinci öncelik Lucas Neill'miş. (Ntv Spor)
E.Cartman
13.Haziran.2009, 20:19
Sağ kanat oyuncusu için birinci öncelik Lucas Neill'miş. (Ntv Spor)
Lucas NeiLL'i istemeLerinin asıL sebebi hem stoper hem'de sağ bek oynıyabiLiyo oLmasıymış...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.sporx.com/images/1/29/6441_B_gudjohnsen004.jpg
Galatasaray'ın transfer gündemindeki isimlerden Eidur Gudjohnsen'e Barcelona'nın izin verebileceği bildirildi.
İzlandalı futbolcunun, eski hocası Frank Rijkaard'ın Galatasaray'a teknik direktör olmasından sonra Galatasaray'da oynamaya daha sıcak baktığı öne sürülmüştü.
Barcelona cephesinin İzlandalı milli futbolcu için "İstikrarlı bir futbolcumuz. Şimdilik bize Galatasaray'dan gelen bir teklif yok. Ancak gelirse başkanımız Laporta da Rijkaard'ın başarılı olmasını çok istediğinden uzlaşma mümkün" görüşünde olduğu bildirildi.
2010'DA SERBEST KALIYOR
Gudjohnsen için Barcelona'nın 2006'da Chelsea'ye ödemiş olduğu 12 milyon euroluk bonservis bedeli transferin önündeki en önemli engel olarak değerlendiriliyor.
Yine de İzlandalı yıldızın Eylül ayında 31 yaşını dolduracağı ve gelecek sezon da sözleşmesinin sona erecek olması Galatasaray'ın elini güçlendiren unsurlar olarak gösteriliyor.
12.06.2009
Kaynak : Sabah
E.Cartman
13.Haziran.2009, 23:56
ADNAN POLAT, "TARAFTARIMIZI HEYECANLANDIRACAK TRANSFERLER YAPACAĞIZ.."
Galatasaray başkanı Adnan Polat Lig Tv de yayınlanan GÜNÜN KONUĞU programına konuk oldu. Ömer Güvenç'in sorularını yanıtlayan başkan POLAT, Rijkaard'ın yardımcılığına bir Türk getireceğiz derken, HERKESİ HEYECANLANDIRACAK TRANSFERLER YAPACAKLARINI BELİRTTİ.. BAŞKAN POLAT, İLGİNÇ SORULARA NET VE YİNE İLGİNÇ CEVAPLAR VERDİ..
http://www.turkspor.net/images/news/adnan_polat_yenigs.jpg
İşte Adnan Polat'ın maraton tarafından derlenen açıklamaları:
“YENİ BİR SAYFA AÇTIK”
İşin mali boyutuna bakınca TFF topladığı bütün paraları kendi ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra kulüplere katkı olarak dağıtmalı. Onu yapıyorlar bence doğru yapıyorlar. Bu TFF’yi şartsız destekleyenlerin başında geliyordum. Konu hakemlerin yaptığı hatalar değil, benim kavgam futbolun daha iyi yönetilmesi ve değerinin daha da arttırılmasıydı. Özgener’e destek verirken “lütfen anti futbola prim vermeyin” dedik. Yıldızı oyuncuların değerleri çok fazla. Bu nedenle kötü sahalarda oynamak istemiyoruz. Çok kötü sakatlıklar oluyor. Uğur 16 aydır futbol oynayamıyor bu nedenle. Futbolda hakemler değil, futbol öne çıksın. Seyirciler hakemi değil, takımları izlemeye geliyorlar. Vakit geçirmeye tolerans tanınmasın. Bu konularda ilerleme görülmeyince ilk yarıda yaptığımız ikazlara rağmen bu konuda ilerleme görülmeyince 2. yarıda bu itirazımızı kamuoyuna duyurduk. Yeni bir sezon başlıyor futbol barışı için yeni bir sayfa açtık. İnşallah bundan sonra Özgener Federasyonu bizlerin telkinlerini dinlerler.
“4 TEKNİK DİREKTÖRLE BİZZAT GÖRÜŞTÜM”
Bizim başından beri kafamızda 4 teknik direktör vardı. Bunları 4’üyle de görüştüm. Uzun uzun görüştük. 3-4 saatlik görüşmeler oldu. 4’ünün de özgeçmişi çok üst düzeydi ama karakter olarak G.Saray’a uyar mı? Onlara uyup uymayacağını anlamak için görüştük. Hepsi de kıymetli hocalardı. Rijkaard Türkiye’ye gelmeye ikna oldu. Bütün Avrupa’da hep birinci haber olarak çıktı bu transfer. Türkiye’nin futbol imajına katkısı oldu. Rijkaard’ın çalıştırdığı takımı diğer ülkelerde de izleyeceklerdir. Bu futbolcularımız için de bir şanstır.
“RIJKAARD’IN BİR TÜRK YARDIMCISI OLACAK”
Rijkaard’ın yanına bir yardımcı hoca ya da bir sportif direktör düşünüyoruz. Bu kişinin çok iyi lisan bilmesi, uluslar arası olması lazım. G.Saray’daki adaylar içinde kim olabilir onu tartışıyoruz.
“İKİNCİLİK BİZİM İÇİN BAŞARI DEĞİL”
G.Saray sezona başladığında yarıştığı tüm şampiyonalara kazanma için çıkar. 2.’lik bizim için başarı değildir. Süper Lig şampiyonluğu da bir amaç değil araçtır. G.Saray’ın 25 kişilik kadrosundan geçen 2 seneden 4-5 tane futbolcu kalmış olacak. Futbolcuların birbirlerini tanımaları bir süreç gerektiriyor. G.Saray bu değişim döneminde daha iyi bir takım olacaktır. Geleceğe yönelik yatırım yapıyoruz ama
“ŞAMPİYONLUĞUN GARANTİSİ YOK”
Aziz Bey seçim öncesi 3 sene üst üste şampiyonluk sözü verdi ve de vermeliydi bence. F.Bahçe ya da G.Saray’ın amaçları şampiyonluktur her zaman. Böyle bir şeyi hedeflersiniz ama bunu garanti edemezsiniz.
“SEYRANTEPE CANIMI SIKIYOR”
Seyrantepe canımı çok fazlasıyla sıkıyor. Bu stat bitecek. 2010-11 sezonunda açılışı yapmak amacındayız. Stadı biz değil, TOKİ yapıyor. Biz bu protokolü yaparken Sayın Başbakan protokole imza koydu ve bu stat zamanında bitecek dedi. Sayın Başbakan’ın sözüne imzasına güvenmeyeceğim de kime güveneceğim.
“BÜLENT KORKMAZ, G.SARAY’IN BAŞINA TEKRAR GELECEKTİR”
Bülent Korkmaz bir riske girdi G.Saray için. Geldikten 4 hafta sonra geldi istifa mektubunu verdi. “Ben G.Saray’ın bir neferiyim. Buraya ne zamanın tarihini yazarsanız o zaman ayrılırım” dedi. G.Saray’ın başına tekrar gelecektir. Birkaç sene sonra inşallah tekrar G.Saray başında göreceğiz onu.
“HASAN İLE VEDALAŞACAĞIZ”
Futbolcular geliyor ve yüreğini koyuyorlar bu işe ama bir dönem geliyor ki o takıma faydalı olmaları mümkün olmuyor. Göndermek istiyorsunuz ama bu sefer gitmek istemiyor. O zaman da adımız vefasıza çıkıyor. Hasan ile konuşacağız ve güzel bir şekilde vedalaşacağız.
“ADNAN SEZGİN YURT İÇİNDEN SORUMLU”
G.Saray’ın altyapıdan gelen bir fubolcu ordusu var. 70 tane futbolcuyla uğraşıyor Adnan Sezgin. Çok ozr bir iş bu. Adnan onla uğraşırken Haldun Üstünel de yurt dışı transferiyle uğraşıyor. Her ikisi de beni bilgilendiriyorlar.
“SIRADAN AVRUPA TAKIMLARINA FUTBOLCUMU GÖNDERMEM”
Birçok futbolcumuzun gönlünde yatan Avrupa’da oynamak ama ben onlara “G.Saray’a bir Avrupa kupası kazandırmadan göndermem sizi” dedim. İkincisi de gidecekleri takımlar sıradan takımlar olmamalı. Kendi ülkelerinde ilk 5 içerisinde yer alan takımlar olmalı.
“ARDA HAKKINDA GÜZEL DÜŞÜNCELERİMİZ VAR”
Arda’ya daha fazla sorumluluk verilmesi konusunu Rijkaard ile görüşeceğiz. Arda hakkında güzel düşüncelerimiz var.
“G.SARAYLILARI HEYECANLANDIRACAK TRANSFERLER YAPACAĞIZ”
Transferi tek başına Rijkaard yapmıyor. Bugün kendisi ve yardımcısıyla görüşeceğiz transfer konusunu. G.Saraylıları heyecanlandıracak transferler yapacağız.
Kaynak: Turkspor.net
Onurap
14.Haziran.2009, 00:04
Başkan Öss öncesi içime su serptin.. :D
Addolorato
14.Haziran.2009, 00:33
Bugün Metin Oktay Tesislerinin önünden geçtim vallahi sadece göz ucuyla baktım içeri ona ragmen içim heyecanla doldu :D. Vallahi ben futbolcu olsam direk imza atarım :D
MaTRaKaN
14.Haziran.2009, 00:35
İçimde tek bir şüphe yok kesinlikle çok kaliteli transferler yapıcağız
Nocna Mora
14.Haziran.2009, 00:50
http://images.icnetwork.co.uk/upl/nejournal/apr2009/7/8/stoke-city-1-newcastle-united-1-847979296.jpg (http://images.icnetwork.co.uk/upl/nejournal/apr2009/7/8/stoke-city-1-newcastle-united-1-847979296.jpg)Bu sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Newcastle United kaosa sürükleniyor.Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik krizden bunalan Mike Ashley, Newcastle United'ı önce 400 milyon pounda satışa çıkardı ancak talip çıkmayınca fiyatı 100 milyon pounda çekmek zorunda kalmıştı.Şu ana kadar Newcastle United'a satınalma konusunda herhangi bir teklif gelmezken, takımda bulunan yıldız futbolcular da geleceklerini sorgulamaya başladı. Özellikle Obefimi Martins ve Alan Smith ikilisi Newcastle United'dan ayrılmak istediklerini her fırsatta söylerken, diğer oyuncuların da kendilerine kulüp aramaya başladıkları ifade edildi. http://england.worldcupblog.org/files/2008/10/michael-owen.jpgYılların Newcastle United'i de küme düştü. Premier Lig'in en köklü kulüplerinden olan Newcastle kağıt üzerinde bakınca bazı yıldızlarınıda elinde bulundurmasına rağmen ekonomik sıkıntılar yüzünden bu durumlara düştü. Kulübün sahibi kulübü satılığa çıkardı kimse almadı. Eskiden olsa Arap işadamları hemen balıklama atlarlardı ama ligden düştükleri için piyasa değerleride düştü. Bu yüzden kulübüde satamıyorlar ve kriz giderek büyüyor. Newcastle'nin kadrosunda önemli futbolcular bulunuyor. Bir zamanlar İngilizlerin altın çocuğu olan Owen kariyerinin en kötü dönemlerini burada geçiriyor. Inter'de yıldızlaşan Martins Newcastle'de demir atmış durumda. Leeds United'in Avrupa'nın prensi dedikleri döneminin yıldızı olan ve Manchester United'de de oynamış olan Alan Smith'de bu kadroda bulunuyor. Premier Lig'de yıldızlaşan ve Chelsea'de de oynamış olan Damien Duff'da bu kadronun kağıt üzerindeki kaliteli futbolcularından. Sonra Cacapa, Geremi, Viduka gibi hala piyasası olabilecek düzeyde olan futbolcularda bu kadronun elemanları. Newcastle'de kulübün satışı olmasada ekonomik kriz güçlenecektir, hadi kulübü sattı diyelim bu futbolcular Premier Lig'de oynamayacaklarsa bu kulüpte durmayacaktır. Aslında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlar için bu takımda oynayan yıldızlar ideal futbolcular gibi gözüküyor. Owen, Martins, Viduka bugün üç büyüklerde oynarlarsa büyük işler yapabilirler. Bu olmadı Avrupa'nın çeşitli büyük liglerinde de bu futbolcular forma giyebilir. Hemde küme düşen takım olarak krizde de olduklarını düşünürsek fazla büyük bonservis ücretleride istenmez.
Sömürün Newcastle United'ı
Bu sezon İngiltere Premier Lig'den düşen Newcastle United kaosa sürükleniyor.Kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik krizden bunalan Mike Ashley, Newcastle United'ı önce 400 milyon pounda satışa çıkardı ancak talip çıkmayınca fiyatı 100 milyon pounda çekmek zorunda kalmıştı.Şu ana kadar Newcastle United'a satınalma konusunda herhangi bir teklif gelmezken, takımda bulunan yıldız futbolcular da geleceklerini sorgulamaya başladı. Özellikle Obefimi Martins ve Alan Smith ikilisi Newcastle United'dan ayrılmak istediklerini her fırsatta söylerken, diğer oyuncuların da kendilerine kulüp aramaya başladıkları ifade edildi.
Yılların Newcastle United'i de küme düştü. Premier Lig'in en köklü kulüplerinden olan Newcastle kağıt üzerinde bakınca bazı yıldızlarınıda elinde bulundurmasına rağmen ekonomik sıkıntılar yüzünden bu durumlara düştü. Kulübün sahibi kulübü satılığa çıkardı kimse almadı. Eskiden olsa Arap işadamları hemen balıklama atlarlardı ama ligden düştükleri için piyasa değerleride düştü. Bu yüzden kulübüde satamıyorlar ve kriz giderek büyüyor. Newcastle'nin kadrosunda önemli futbolcular bulunuyor. Bir zamanlar İngilizlerin altın çocuğu olan Owen kariyerinin en kötü dönemlerini burada geçiriyor. Inter'de yıldızlaşan Martins Newcastle'de demir atmış durumda. Leeds United'in Avrupa'nın prensi dedikleri döneminin yıldızı olan ve Manchester United'de de oynamış olan Alan Smith'de bu kadroda bulunuyor. Premier Lig'de yıldızlaşan ve Chelsea'de de oynamış olan Damien Duff'da bu kadronun kağıt üzerindeki kaliteli futbolcularından. Sonra Cacapa, Geremi, Viduka gibi hala piyasası olabilecek düzeyde olan futbolcularda bu kadronun elemanları. Newcastle'de kulübün satışı olmasada ekonomik kriz güçlenecektir, hadi kulübü sattı diyelim bu futbolcular Premier Lig'de oynamayacaklarsa bu kulüpte durmayacaktır. Aslında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımlar için bu takımda oynayan yıldızlar ideal futbolcular gibi gözüküyor. Owen, Martins, Viduka bugün üç büyüklerde oynarlarsa büyük işler yapabilirler. Bu olmadı Avrupa'nın çeşitli büyük liglerinde de bu futbolcular forma giyebilir. Hemde küme düşen takım olarak krizde de olduklarını düşünürsek fazla büyük bonservis ücretleride istenmez.
http://sportifcumleler.blogspot.com/2009/06/somurun-newcastle-united.html
Yazıda belirtildiği gibi 3-4 büyüklerimiz harekete geçseler iyi olur :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
reklam değildir blog ztn benim değil :) paylasmak istedim newcastle ı sömürmemiz gerek :n:
E.Cartman
14.Haziran.2009, 02:14
Yeni kampanya başLataLım NewcastLe SömürüLmeLi meseLa Martins GS'Li oLmaLı :D:D
Bugün Metin Oktay Tesislerinin önünden geçtim vallahi sadece göz ucuyla baktım içeri ona ragmen içim heyecanla doldu :D. Vallahi ben futbolcu olsam direk imza atarım :D
abi oranın ortamı müthiş orada değişik bi hava var insanı havaya sokuyo:D:D:D
Nocna Mora
14.Haziran.2009, 02:38
Ben oraya çok gittim geçen sene gs basketbol okulu adına :) mondragon la orda el sıkışmıştım :) basket okulu ile a takım yanyana yerlerde yapıolar tabii teller var ama olsun :D arda ya günaydın arda abi demiştik o da günaydın demişti bi keresinde :) yalnız çok güzel yer yani böyle sakinleştirici bi havası var cidden ;)
Lucas Neill
14.Haziran.2009, 02:55
Moratti Deco için girişimde bulunmadıklarını açıklamış eğer Gs ilgileniyosa ve de alırsa mükemmel olur ama zor gibi..
Alicanfmfan
14.Haziran.2009, 03:33
Tobi'ye son bir şans daha verilecekmiş bu cok iyi oldu artık sakatlıktan tamamen cıktıgına göre eski savasan , oynayan Tobi'yi görebilecegiz yeni transferimiz olur İnşAllah :)
Bu arada bir dipnot olarak Emre Aşık'ın bir acıklamasını koyayım bu Beşiktaş macından sonra abuk sabuk laflar dönmeye başlamıstı ;
''GALATASARAYLI OLDUĞUMU HİÇ GİZLEMEDİM''
Geçmiş sezonlarda Beşiktaş (http://www.webaslan.com/besiktas/) ve Fenerbahçe'de de forma giyen Emre Aşık (http://www.webaslan.com/emre-asik/), Galatasaraylı olduğunu ise gizlemediğini söyledi.
Fenerbahçe'ye transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) olduğu dönemde 18-19 yaşında olduğunu hatırlatan sarı-kırmızılı oyuncu, şöyle devam etti:
''O zaman bana bir gazeteci sorduğunda Galatasaraylı olduğumu söyledim. Ama gazetelere çok yanlış yansıtıldı. Sonra Beşiktaş (http://www.webaslan.com/besiktas/)'a geldim. Beşiktaş (http://www.webaslan.com/besiktas/)'ta dönemin ikinci başkanı Hüsnü Güreli 'Sen çocukluktan Beşiktaşlısın değil mi?' diye sordu, ben de 'Hayır, Galatasaraylıyım' dedim.
Ben bu gerçeği hiç gizlemedim. Ama oynadığım bütün takımlarda en iyi şekilde mücadele ettim. Karşı takım Galatasaray da olsa hep sonuna kadar mücadele ediyordum. Galatasaray'a karşı oynarken de Galatasaraylı olduğumu hiçbir şekilde aklıma getirmiyordum. En iyi şekilde oynamaya çalışıyordum.''
Emre Aşık (http://www.webaslan.com/emre-asik/), kendine çok iyi baktığını vurgulayarak, ''Tecrübeli olduğumu da düşünüyorum ve bunun avantajını kullanıyorum. Haftada (http://www.webaslan.com/ada/) 4-5 gün fitnessa gidiyorum ve özellikle sabah antrenmanlarından sonra öğle uykusuna çok dikkat ediyorum. Uyku futbolcu için çok önemli diye düşünüyorum'' dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Selman Ozturk
14.Haziran.2009, 03:45
Owen ismi geçmiş yukarıda. Tamamen asparagas. Heyecan olmasın boşuna.
Zaten Owen "50 milyon sterlin verseler Galatasaray'a gitmem.Biz ailecek Newcastle'lıyız." diye açıklama yapmış, Hatta Newcastle forması giymiş... :)
Nocna Mora
14.Haziran.2009, 03:51
yok abi owen değil tüm newcastle oyncuları mesela martins gibi ;)
Selman Ozturk
14.Haziran.2009, 03:55
yok abi owen değil tüm newcastle oyncuları mesela martins gibi ;)
Yok kardeşim sitemim sana değildi. Hergün onlarca isim geçiyor medyada. Ve 1 tanesi bile doğru değil. Gudjohnsen "Gelirim" demiş güya. Nereye? Tatile mi ? 5 çayına da bekleriz... :0:
HooijDonk07
14.Haziran.2009, 03:55
Owen ismi geçmiş yukarıda. Tamamen asparagas. Heyecan olmasın boşuna.
Zaten Owen "50 milyon sterlin verseler Galatasaray'a gitmem.Biz ailecek Newcastle'lıyız." diye açıklama yapmış, Hatta Newcastle forması giymiş... :)
Abi zaten Newcastle'da baska Aston Villa filan deseydin :p Ama Gs Dos Santosla ilgileniyormuş alırsa valla o adam sampiyon yapar Gsyi
MaTRaKaN
14.Haziran.2009, 04:13
Yok kardeşim sitemim sana değildi. Hergün onlarca isim geçiyor medyada. Ve 1 tanesi bile doğru değil. Gudjohnsen "Gelirim" demiş güya. Nereye? Tatile mi ? 5 çayına da bekleriz... :0:
Fazla büyük konuşmamak lazım.
Alicanfmfan
14.Haziran.2009, 04:37
Sag gösterip sol vuruyor bizim Haldun üstad pek takılmayın bu haberlere :D , Almanya'ya gitmişse muhakkak birini kapıp getirir ucakla :D
NirvanaFX
14.Haziran.2009, 04:44
Ben Cimboma 2. Bir ribery istiyorum sadece sonları benzemesin :D
PesimiSTyLa
14.Haziran.2009, 04:52
Acıkcası Owen'ı istemem. 2 haftada bir sakatlanan bir adam. Futbolu tamamen kafasından silmiş, yakında emeklilik kararını acıklarsa sasırmamak lazım. Sakat Kewell'ı aldık saglamlastı ve üst düzey performans verdi diye buna güvenip şansımızı pek zorlamayalım bence :p
Bir owen yerine Gudjohnsen cok daha iyi iş yapar.
E.Cartman
14.Haziran.2009, 14:54
http://www.turkspor.net/images/news/rijkaard_imza.jpg
RIJKAARD'IN ADI NEREYE VERİLİYOR?..
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olan Hollandalı Frank Rijkaard'ın adı bir firma tarafından ilginç bir yere veriliyor.. Peki bu kararı alan firma kim ve Hollandalı hocanın adı nereye verilecek?.. İŞTE DETAYLAR!..
Hollanda’dan Türkiye’ye en fazla turist getiren Türk sermayeli Corendon Turizm ve Hava Yolu Şirketi, uçaklarından birine
"Rijkaard" adını verme kararı aldı.
Corendon Genel Müdürü Berk Güden, AA muhabirine yaptığı açıklamada,
Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard’ın Galatasaray’a transferinin ülkesinde
büyük yankı uyandırdığını söyledi.
Hollandalıların futbolu çok sevdiklerine dikkat çeken Güden,
"Rijkaard’ın transferi Türkiye’ye karşı bir sempati doğurdu. İstanbul’un
yaşanabilir olduğunu göstermek Türkiye için çok ciddi bir reklam" dedi.
Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Van Hooijdonk’un da Hollanda’da
Türkiye’nin elçisi gibi çalıştığını, her katıldığı toplantıda Türkiye’den
bahsettiğini ve Türkler tarafından çağrıldığı her etkinliğe katıldığını dile
getiren Berk Güden, "Onun transferi de ilgi çekmişti, ama Rijkaard çok büyük bir
olay. Üstelik birkaç tane de futbolcu alır ve Türkiye’nin buradaki popülerliği
daha artar" diye konuştu.
Filolarında 5 uçak bulunduğunu belirten Güden, "Uçaklarımızdan birine
’Rijkaard’ adını vereceğiz. Fenerbahçe taraftarları için uçaklardan birine de Van
Hooijdonk adını verebiliriz" dedi.
HOLLANDA’DAN KAMP İÇİN FUTBOL TAKIMI GETİRECEKLER
Hollanda’dan kışın kamp için 20 futbol takımını Antalya’ya getirmeyi
planladıklarını vurgulayan Berk Güden, "Bizim için Rijkaard transferi isabet
oldu. Artık Türkiye’ye 30 takımı getirebiliriz. Bunun da tek sebebi Rijkaard"
dedi.
Futbol takımlarının kış dönemi Antalya’da kamp yapmalarının Türk
turizmine de büyük katkı sağlayacağını belirten Güden, bu sayede otellerin açık
kalacağını ve çalışanların da işlerine devam edebileceğini kaydetti.
Corendon Hava Yolunun kurulduğu 2005’ten bugüne kadar Türkiye’ye 1
milyona yakın yolcu taşıdığını ifade eden Güden, geçen yıl Antalya’ya 240 bin
turist getirdiklerini, bu sene krize rağmen 250 bin kişi getirmeyi
hedeflediklerini söyledi.
---------------------------------------------------------------------------
http://www.turkspor.net/images/news/gs_logo.jpg
NEESKENS G.SARAY İÇİN NE DEDİ?..
Galatasaray'da Rijkaard'ın yardımcılığını yapacak olan Hollandalı futbol efsanesi Johan Neeskens, Sarı Kırmızılı takım hakkında açıklamalarda bulundu.. Peki Neeskens Galatasaray'ı beğendi mi?.. İŞTE DETAYLAR!..
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard'ın yardımcısı Johan Neeskens, sarı-kırmızılı takımda yüksek potansiyele sahip oyuncuların olduğunu söyledi.
Johan Neeskens, GSTV'ye yaptığı kısa açıklamada, Galatasaray'ın son birkaç yıl içinde büyük gelişme kaydettiğini ifade ederek, ''Takımda yüksek potansiyelli oyuncular var. Bu da takımla daha kolay anlaşmamız için zemin hazırlıyor'' dedi.
Bu arada, teknik direktör Frank Rijkaard, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile bir toplantı yaptı. Rijkaard, toplantının ardından ekibiyle birlikte tesislerde incelemelerde bulundu.
MaTRaKaN
14.Haziran.2009, 14:58
Artık transfer görmek istiyoruz :D
Clayman
14.Haziran.2009, 15:10
Haldun baba yine herkesi ters köşeye yatırcak gibi bi his var içimde :D Bakalım bu sefer kimi getircek:)
Emurafu
14.Haziran.2009, 15:12
Oleguer isimleri çıkmaya basladı..Ben şahsen oleguer'i istemiyorum...Kendisini iyi bulmuyorum..Ayrıca çok agır bir savunma oyuncusu. Katalan oldugu halde barcadan gönderildi..Yoksa Katalan oyuncular kolay kolay barca'dan gönderilmezler..
Clayman
14.Haziran.2009, 15:41
Katılıyorum sana. Oleguer'i ben de istemiyorum. Şu anda savunmaya yapılabilecek en iyi takviye Lucas Neill'dir. Onu alabilirsek derdimize çare buluruz...
MaTRaKaN
14.Haziran.2009, 16:21
Mehmet Yıldız ve Oliveira G.Saray'da
Frank Rijkaard transferi ile dünyayı sarsan G.Saray, birbirinden ünlü yıldızları da kadrosuna katmaya başladı. Sarı-kırmızılıların, Mehmet Yıldız'ın transferini de bitirdikleri belirtildi. G.Saray'ın Mehmet Yıldız için Sivasspor ile Ümit Karan + 2 milyon euro karşılığında el sıkıştığı vurgulandı.
Mehmet Yıldız transferinde imza aşamasına gelen G.Saray yönetimi, Real Betis'li Ricardo Oliveira'da da mutlu sona çok yaklaştı. Yönetici Haldun Üstünel, Betis ile 5 milyon euro'ya el sıkışırken; başkan Adnan Polat'ın Brezilyalı golcünün ismini yarın açıklayacağı iddia edildi.
Kaynak : Fotomaç
Cengo
14.Haziran.2009, 16:39
Kaynak: Fotomaç
World Hollow o1
14.Haziran.2009, 16:41
ben hiç zannetmiyorum Bülent Uygun Ümit Karan'ı takımına alsın.
tarikko
14.Haziran.2009, 16:43
Dün de Nihat ve Tevez Beşiktaştaydı Fotomaç'a göre :n: Artık Fotomaç'ın haberlerini buraya eklemeyin yahu yeter :)
Bordo61Mavi
14.Haziran.2009, 16:57
Ben fotomaca kustum bize daha yildiz transfer etmiyor :D Hep size hep size
Gangstaa
14.Haziran.2009, 17:00
Mehmet Yıldızdan nefret ediyorum.Galatasaray'a gelmesinde nereye giderse gitsin.Tek düze bi oyuncu Galatasaraya yakışcak bi oyuncu değil.
Aşk-ı Şehir
14.Haziran.2009, 17:05
Ben fotomaca kustum bize daha yildiz transfer etmiyor :D Hep size hep size
Sen Fotospor oku İbrahim.:p Demedi deme İbrahim Fotospor size David Silva'yı getirir. :n:
Galatasaray'ın transferlerini merakla bekliyorum...
Pesimistr
14.Haziran.2009, 17:05
Bugün rüyamda R.Oliveira 'yı almıştık...Hayırlısı :D
Nedvedmania
14.Haziran.2009, 17:27
Mehmet Yıldız ve Oliveira G.Saray'da
Frank Rijkaard transferi ile dünyayı sarsan G.Saray, birbirinden ünlü yıldızları da kadrosuna katmaya başladı. Sarı-kırmızılıların, Mehmet Yıldız'ın transferini de bitirdikleri belirtildi. G.Saray'ın Mehmet Yıldız için Sivasspor ile Ümit Karan + 2 milyon euro karşılığında el sıkıştığı vurgulandı.
Mehmet Yıldız transferinde imza aşamasına gelen G.Saray yönetimi, Real Betis'li Ricardo Oliveira'da da mutlu sona çok yaklaştı. Yönetici Haldun Üstünel, Betis ile 5 milyon euro'ya el sıkışırken; başkan Adnan Polat'ın Brezilyalı golcünün ismini yarın açıklayacağı iddia edildi.
Kaynak : Fotomaç
Sende bu fotomaç haberine inanıp koydun buraya yani :n:
Gangstaa
14.Haziran.2009, 17:42
G.Saray Hakan Şükür'ün peşinde
http://www.yazete.com/pics/news/130620091850392779640_2.jpgHakan Şükür'ü yeni bir formülle döndürmek için Adnan Polat arayışta.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, genç oyuncuların çok sevdiği ve örnek aldığı Hakan Şükür'ü yeniden takımda görmek istiyor.Bunun için görüşmeler sürüyor...
Yeni sezon için takımı Teknik Direktör Rijkaard'a emanet eden Galatasaray'da Hakan Şükür'ün de yeniden takıma dönmesi söz konusu.
Ancak Başkan Adnan Polat, Hakan Şükür'ü hangi konumda takıma getireceği konusunda kararsız. Yıllarca SarıKırmızılı takımın kaptanlığını yapan ve genç oyuncuların örnek aldığı Hakan Şükür, Rijkaard'a yardımcı hoca olarak önerilecek. Bunu kabul etmezse başka bir formül gündeme getirilecek.
GELECEĞİN HOCASI
Başkan Adnan Polat'ın bu hafta içinde Hakan Şükür'le konuyu bir kez daha görüşmesi ve karara bağlaması bekleniyor. Geçen sezon kaçan şampiyonluktan sonra herkesin, "Hakan Şükür olsa bu sezon şampiyon olurduk" şeklindeki kanaatinin de Polat'ın bu kararı almasında etkili olduğu belirtiliyor. Polat'ın Hakan Şükür'e kendisini yetiştirmesi ve gelecekte Galatasaray 'ın hocası olması konusunda telkinde bulunduğu iddia ediliyor.
Başkan Polat daha önce Hakan Şükür'le yollarını ayırmış ancak Galatasaray Sportif AŞ'de görev almasını istemiş ama Hakan Şükür ise bu teklifi kabul etmemişti. TRT'de yorumculuk yapmaya başlayan kral şimdi yeniden Florya'ya dönme hazırlığı yapıyor. Hakan'ın da Galatasaray 'da bir şekilde görev almak istediği konuşuluyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynağı eklemeyi unutmuşum,kaynak:yazete.com :)
E.Cartman
14.Haziran.2009, 18:08
Hakan Şükür haberi bence garanti yaLan fotomaç'a da güvenmiyorum ama mehmet yıLdız geLdiyse GS'ye yararLı oLur mu biLemem...
Emurafu
14.Haziran.2009, 18:09
Gürcü Khizanishvili
Galatasaray’la anlaştı
Son haber...
Kulağıma geldiğine göre;
Galatasaray, Blackburn Rovers’ın savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili’yle anlaştı. Meira’nın yerini alabilecek olan Gürcü futbolcu Khizanishvili şu an Türkiye’de. Kısa süre önce kulübüyle 2011’e kadar mukavele imzalamış olan Khizanishvili için kulübü Blackburn Rowers ile de bonservis bedeli üzerinde anlaşmaya varıldı. Khizanishvili, Frank Rijkaard’ın onayı alındıktan sonra Galatasaray’a imzayı atacak.
Osman Tanburacı’nın yazısından..
Bu arada Halil Altıntop ileanlşadıgımız söyleniyor..
Gangstaa
14.Haziran.2009, 18:19
O kim yaa.Adı sanı belli olmayan adamları alıyoruz sonra fos çıkıyor.
KaPaLı
14.Haziran.2009, 18:23
Blackburn'de oynayan defans oyuncusu. Tugay sebebiyle izlemiştim bayaa sağlam oyuncu ama pek hızı yok gibi geldi bana.
maNga 33
14.Haziran.2009, 18:27
Halil Altıntop iyi olur bana göre
Gangstaa
14.Haziran.2009, 18:31
Khzinashvili'nin profiline bakın bi :DRijkaard'ın bu oyuncuyu isteyeceğini hiç sanmıyorum..
http://img191.imageshack.us/img191/2346/khzinashvili.png (http://img191.imageshack.us/i/khzinashvili.png/)
Selman Ozturk
14.Haziran.2009, 18:41
Fazla büyük konuşmamak lazım.
Fazla büyük konuşmuyorum. Sadece bildiğim şeylerin paylaşılabilecek kadarını paylaşıyorum. Hiçbir mesajımın altında Kaynak: Fotomaç , Kaynak: Totomaç , Kaynak : Fanatik vs. yazmaz. Yazdığım şeylerin kaynağı benim. Umarım açıklayıcı olmuştur.
KaPaLı
14.Haziran.2009, 18:43
Selman abinin kaynakları çok sağlamdır.. GS TV'nin yeni oluşumunda yer alacağını söylüyodu boş haber yazmaz kendileri :)
Emurafu
14.Haziran.2009, 18:59
Sarı-kırmızılı takım geçen yıl başını çok ağrıtan stoperde çözümü İngiltere'de buldu. Yeni Şafak'tan Abdullah Eğilmez'in haberine göre; Tugay'ın eski takımı Blackburn Rovers'ten takım arkadaşı Khizanishvili 3 yıllığına G.Saraylı oldu.
Galatasaray'da sezon boyunca kriz yaşanan stoper mevkiisine ilk transfer gerçekleştirildi. Blackburn Rovers'ın Gürcü stoperi Zurab Khizanishvili ile her konuda anlaşıldı. Blackburn Rovers'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan sarı-kırmızılı takım, Khizanishvili'ye ise yıllık 1.4 milyon euro verecek. Gürcistan Milli Takımı'nın da en önemli oyuncularından biri olan tecrübeli futbolcu ile 3 yıllık anlaşma imzalandı. Khizanishvili'yi şu anda Bodrum'da birlikte tatil yaptığı eski takım arkadaşı Tugay Kerimoğlu tavsiye etti.
Geçen sezon Blackburn Rovers'ta fazla şans bulamayan Khizanishvili'nin Tugay'ın tavsiyeleri, G.Saray'ın UEFA'da oynayacak olması ve Rijkaard gibi bir teknik adamla çalışılacak olması gibi etkenlerden dolayı sarı-kırmızılı takımı tercih ettiği belirtildi.
Sarı-kırmızılı takımın Mustafa Sarp ve Leo Franco'dan sonra gerçekleştirdiği 3. transfer olan Zurab Khizanishvili 27 yaşında ve 1.85 boyunda. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta görev alabilen Gürcü oyuncu özellikle hava topları hakimiyeti ile biliniyor.
Abdullah Eğilmez / Yeni Şafak
bugra 1905
14.Haziran.2009, 19:10
Mehmet Yıldızdan nefret ediyorum.Galatasaray'a gelmesinde nereye giderse gitsin.Tek düze bi oyuncu Galatasaraya yakışcak bi oyuncu değil.
Asıl Galatasaray Mehmetin Klasına Yakışmaz:D:D
Redrum
14.Haziran.2009, 19:17
O kim yaa.Adı sanı belli olmayan adamları alıyoruz sonra fos çıkıyor.
Bilmem hatırlar mısın Ribery'i ilk aldığımızda kimler ne diyordu??
Sirius Black
14.Haziran.2009, 19:27
Asıl Galatasaray Mehmetin Klasına Yakışmaz:D:D
Doğru Mehmetin 2nd Klasına yakışmaz. :u:
bugra 1905
14.Haziran.2009, 19:35
Doğru Mehmetin 2nd Klasına yakışmaz. :u:
Yahu Şaka Yaptık Kızmayın
Şaka Bir Yana Mehmetin 2.Yarı Performansı Düştüyse Bunun Baş Sorumlusu Galatasaraydır Transfer Haberleri İle Yıprattı M.Y 9u
Ben Bülent Hocanın Satacağını Sanmıyorum E Nede Olsa Şampiyonlar Liginde Mücadele Ediyoruz
PesimiSTyLa
14.Haziran.2009, 19:37
İşte yeni kaptan!
Galatasaray'da zaman zaman krize neden olan kaptanlık konusu çözüme kavuştu.
http://www.htspor.com/2009/06/14/resim/haber_ic_152785.jpg
Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni kaptanı Arda Turan oldu.
Sarı-kırmızılı yönetim, gelecek sezon kaptanlık pazubandının Ayhan Akman'dan alınıp Arda'nın koluna takılması kararı aldı. Başkan Adnan Polat, genç oyuncuyla yaptığı kısa görüşmede "Artık kaptanımız sensin. Hayırlı olsun" dedi.
Sosyal sorumluluk projelerinde en ön saflarda yer alan Arda, yeni görevine hemen ısındığını gösterdi.
Sarı-kırmızılı kulübün, önümüzdeki günlerde kaptanlıkla ilgili açıklama yapması bekleniyor.
En çok O'na yakışır :icon_cool:
Khzinashvili konusu ne bilmiyorum ama anlasıldıgı söyleniyor; acıkcası Lucas Neill cok daha iyi olur bana kalırsa.
Halil ile de anlasıldıgı söyleniyor.
World Hollow o1
14.Haziran.2009, 19:42
Arda'da bu kapasite var. ;)
Sabri fesatlanmazsa iyidir...
Pesimistr
14.Haziran.2009, 19:46
Her oyuncuyu Fm'ye bakarak yorumlamamak lazım.Baros'da FM'de çok iyi değil :)
Bordo61Mavi
14.Haziran.2009, 20:38
Ona bakarsaniz Tolga Zengin'e Fmde en az 20 kulup talip oluyor en az yuzde 90 ida avrupadan. Genelikle Juventusa gidiyor :)
Alicanfmfan
14.Haziran.2009, 20:40
Arda'da bu kapasite var. ;)
Sabri fesatlanmazsa iyidir...
Hiçbirşey yapmaz Sabri abisi oda Arda'nın kaptan olmasına sevinmiştir bizde gruplasma yoktur ;)
E.Cartman
14.Haziran.2009, 21:00
Sen Fotospor oku İbrahim.:p Demedi deme İbrahim Fotospor size David Silva'yı getirir. :n:
FotoGoL'ünde ondan aşağı kaLır yanı yok en son FotoGoL'ü 1 ay önce faLan okudum diyodu ki Eto'o Fener için Barca'ya imza atmıyor... :D:D:D:D
Pesimistr
14.Haziran.2009, 21:05
Arda zaten kaptan olmadan öncede takımın lideriydi.Saha da herşeyini vererek oynuyan bir oyuncu.Kaptanlık çok yakışacak...:)
#66 Arda Turan
Gangstaa
14.Haziran.2009, 21:22
Bilmem hatırlar mısın Ribery'i ilk aldığımızda kimler ne diyordu??
Ben hatırlamıyorum Ribery için kötü oyuncudur dendiğini.Ayrıca ribery ile bu adamı karşılaştıramazsın.
1) Ribery geldiğinde gençti ve gelecek vaad ediyordu.Ayrıca Fransa milli takımı tarafındanda takip ediliyordu.Oysaki bu adam 27 yaşında ve bu yaşına kadar Gürcistan gibi bir takımda sadece 25 kez forma giymiş.
2) Ribery gibi oyuncuyu milyonda bir bulursun.
3) Bu oyuncunun profili oyunda kötü olabilir ama gerçektede bunun çok üstünde olacağını sanmıyorum.
4) Bu oyuncu Blackburn'un as oyuncusu bile değil.
5) Biz dünya kulübü olmaya çalışıyoruz diyen bir kulüp başkanı böyle oyuncular almamalıdır.
Pesimistr
14.Haziran.2009, 21:31
Alınmamış bir oyuncuyu tartışıyorsunuz..Gazetelerdeki veya yorumcuların söylediği futbolcuları hemen ciddiye almamak gerekir..Resmi açıklama gelmeden tartışmak gereksiz.
Redrum
14.Haziran.2009, 21:32
Ben hatırlamıyorum Ribery için kötü oyuncudur dendiğini.Ayrıca ribery ile bu adamı karşılaştıramazsın.
1) Ribery geldiğinde gençti ve gelecek vaad ediyordu.Ayrıca Fransa milli takımı tarafındanda takip ediliyordu.Oysaki bu adam 27 yaşında ve bu yaşına kadar Gürcistan gibi bir takımda sadece 25 kez forma giymiş.
2) Ribery gibi oyuncuyu milyonda bir bulursun.
3) Bu oyuncunun profili oyunda kötü olabilir ama gerçektede bunun çok üstünde olacağını sanmıyorum.
4) Bu oyuncu Blackburn'un as oyuncusu bile değil.
5) Biz dünya kulübü olmaya çalışıyoruz diyen bir kulüp başkanı böyle oyuncular almamalıdır.
Ben o oyuncuyu savunmak için dememiştim, ama illa Gudjohnsen, Saviola gibi tanınmış oyuncu isteyen taraftalara sitem ettim biraz da. Bu şekilde nereye varacağız?
TR.CaPTaiN
14.Haziran.2009, 22:53
Cevat Güler ile yollar ayrıldı. Ntvspor
uAburak89
14.Haziran.2009, 23:01
Neden böyle bir karar alındı gerçekten çok merak ediyorum.
Gangstaa
14.Haziran.2009, 23:03
Yenilik iyidir.Kadroda genç antrenörlere yer verilmeli bence.
PesimiSTyLa
14.Haziran.2009, 23:03
Florya tamamen Rijkaard ve ekibine bırakılıyor. Rijkaard-Neskeens ve Pujol 3lüsüne. Rijkaard gelirken Barcada 6 sene kondisyonerlik yapmış Albert Roca Pujol'u da yanında getirdi dolayısı ile Cevat Hocanın calışabilecegi bölüm kalmadı. Herşey için teşekkürler Cevat Güler.
Maksic
14.Haziran.2009, 23:08
Emeklerin için çok teşekkürler Cevat hoca seni unutmaz bu taraftar..İlerleyen yıllarda umarım Galatasaray teknik direktörü olarak geri dönersin..
Emurafu
14.Haziran.2009, 23:20
Yeni görev:ALBERT ROCA'nın
Dogrusunu söylemek gerekirse Kulübe böyle profesyonel adamlar lazımdi..Barca'da nın arka planında kalanlar bize geldiler..Ekipler komple degisiyor..
Buarada yeni kondisyoner hakkında biraz bilgi verim:)
Basın özellikle Rijkaard’ tan başını kaldırıp Neeskens’ i araştırmaya başlamışken, ben de yeni kondüiyonerimiz Albert Roca Pujol’u araştırmaya devam ediyorum. (Geçen sene takımın berbat kondisyonunundan sonra Pujol’un özellikle araştırılması gerektiğini düşündüm.) 6 sene Barcelona’ da çalışmış kendisi. Bir blogu (web sitesi de denilebilir) var. O blogunda kendi antrenman tekniğini pdf dosyası haline getirmiş. İspanyolca bir belge olmasına rağmen resimlerle kendi antreman tekniğini anlatmış. Bana hayli ilginç geldi. Yaklaşık 70 sayfalık bir doküman. GSTV’de Rijkaard, Neeskens ve Pujol’ün tesisleri gezerken not aldıklarını gördüm. Özellikle de Pujol sürekli not alıp, bir takım isteklerde bulunmuş. http://www.albertroca.com Bu yeni kondisyonerimizin web sitesi. http://www.albertroca.com/wp-content...lbert-roca.pdf
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cevat hoca falanda emeklilikleri geldikleri içinde ayrılmışlar..Komple değişim var..Sıra geldi saglık ekibine,Onlarında basına milli takım'ın saglıkçısı gelecekmiş.
MaTRaKaN
14.Haziran.2009, 23:21
Rijkaard çok güzel yaptı eski adamlarını toplayarak.
Emurafu
14.Haziran.2009, 23:34
Sağlık Kurulunun başına da Burhan Uslu getirilmeye çalışılıyormuş. ancak biraz sorun varmış..Rijkaard’ın da Frank van Deursen önerisi olmuş
Florya’da devrim dedikleri bu olsa gerek..İyi şeyler oluyor..İşide profesyonel adamlar geliyor..
Nezih hocada gönderilmiş..Bakalım kaleci antrenörü kim olacak..
Hugo
14.Haziran.2009, 23:46
taffarel ne iş yapar. kaleci antrenörlüğü yapıyorsa süper olur :)
Emurafu
15.Haziran.2009, 00:18
Florya'nın anahtarı rijkaard'a verildi..Ekibinin arasına Taffarel'i istermi hiç zannetmiyorum..Kaleci antrenörüde Hollandalı olabilir belki Türk birini getirirler..Adnan Sezgin busene herseye karışamaz..
ForCimbom
15.Haziran.2009, 00:24
Yeni görev:ALBERT ROCA'nın
Dogrusunu söylemek gerekirse Kulübe böyle profesyonel adamlar lazımdi..Barca'da nın arka planında kalanlar bize geldiler..Ekipler komple degisiyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cevat hoca falanda emeklilikleri geldikleri içinde ayrılmışlar..Komple değişim var..Sıra geldi saglık ekibine,Onlarında basına milli takım'ın saglıkçısı gelecekmiş.
arka planı değil hocam ne arka planı adam 6 sene barçada görev yapmış ..
Emurafu
15.Haziran.2009, 00:34
Teknik Heyet Belli Oldu.
Rijkaard gelirken yanında kendi ekibinde Neeskens ve Roca'yıda getirmişti.
Cevat Güler ve Nezih Ali Boloğlu'nun görevlerini bırakmalarıyla staff ekibi hemen hemen oluşmaya başladı.
Staff ekibinde tek eksik şu anda kaleci antrenörü..
Oda yakın zamanda belirlenecektir Rijkaard'ın isteği bir isim olarak..
Manager: Frank Rijkaard
Asistant Manager: Johan Neeskens
Fitness Coach: Albert Pujol Roca
Bu arada Biglia ismi geçmeye basladı..İnsallah diyorum..Gio ve biglia'yı alsak varya;)
E.Cartman
15.Haziran.2009, 00:35
Takım tamamen Rijkaard'a emanet GS'de büyük değişim var bu Rijkaard'ın uzun süreLi düşünüLdüğünün kanıtı bence Rijkaard bu sene şampiyon oLamasada gitmicek kendi adamLarını topLuyo vaLLaha Rijkaard en iyisi...
Emurafu
15.Haziran.2009, 00:36
Forcimbom@
Arka plan derken isimleri daha çok geçmeyen..Kulüb içinde çok iş yapıyorlar..Ama basında isimleri geçiyormudur hayır o bakımdan söyledim..Barca'nın başarısında onlarıda payı vardı..
ForCimbom
15.Haziran.2009, 00:38
Forcimbom@
Arka plan derken isimleri daha çok geçmeyen..Kulüb içinde çok iş yapıyorlar..Ama basında isimleri geçiyormudur hayır o bakımdan söyledim..Barca'nın başarısında onlarıda payı vardı..
"arka planında kalanlar" sözcük öbeğini kullanman ve benim bunu görmem neticesinde yaptım o yorumu. Tamam şimdi sorun yok, anlaşılmıştır..:0:
Nedvedmania
15.Haziran.2009, 00:40
Selman abinin kaynakları çok sağlamdır.. GS TV'nin yeni oluşumunda yer alacağını söylüyodu boş haber yazmaz kendileri :)
Geçen sene de arjantinli bi adam la anlaşmışız diyordu ama ... :D
Pesimistr
15.Haziran.2009, 00:41
Çok büyük ve büyük olduğu kadar da güzel değişimler yapıyoruz.Artık istikrar olacak gibi hoca konusunda.İstikrar olursa başarıda olur.Aynen devam yönetim :)
MaTRaKaN
15.Haziran.2009, 00:41
Biglia ismi çoğu yerde geçmeye başladı
E.Cartman
15.Haziran.2009, 00:52
çoğu yerde vefasızLık yapıLdığı söyLemLeri gördüm iyide biz adamı zorLa kovmadık ki adam gitmek istemiş GS'de gidebiLirsin demiş :D:D iLginç bi durum :D
ForCimbom
15.Haziran.2009, 01:23
Biglia ismi çoğu yerde geçmeye başladı
demek ki gelmeyecek(aa)
uAburak89
15.Haziran.2009, 02:12
Adnan Sezgin, takımdan ayrılacağına dair haberler çıkan kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu'nun ise görevini sürdüreceğini de açıkladı.
maraton.com.tr
Enterokinaz
15.Haziran.2009, 02:41
Nezih Ali Boloğlu ile devam edilmesi güzel, keşke Cevat hoca da kalsaydı. Yönetimin takdiri, bize saygı duymak düşer.
Revolution
15.Haziran.2009, 03:03
Ben seneye için değil de 2 sene sonrası için inanılmaz ümitliyim.. Versinler bu adamın eline takımı 5 yıl - 7 yıl.. Artık uzun vaadede düşünmemiz lazım.
E.Cartman
15.Haziran.2009, 04:28
zaten Rijkaard'dan ilk sene bişi bekLemicen :D Barca'da 6.oLmuş meseLa ama şöyLe bişey daha var GS o zamanki barca'ya göre daha avantajLı çünkü fatih terimden geLen pas yapabiLen oyunu yönLendirebiLen bi havası var o yüzden bu sene şampiyon oLamasakta ilk 3ün aLtına düşüceğimizi sanmıyorum...
E.Cartman
15.Haziran.2009, 04:51
http://www.turkspor.net/images/news/ustunel_rijkaard.jpg
G.SARAY'DA FUTBOLUN PATRONLARI 30 KİŞİLİK LİSTEDEKİ İSİMLERİ NEYE GÖRE ELEDİ.. RİJKAARD'IN OLMAZSA OLMAZLARI NE?
turkspor.net manşetinde transferi mümkün olmayan 30 ismi verirken, aslında bu haber içinde başka bir haberi barındırıyordu.. Son 4-5 gündür Galatasaray'da futbolun patronları 30 kişilik liste üzerinde çalışarak, Rijkaard kriterlerine göre 3 mevkiye alternatifli listeyi belirlediler.. Turkspor.net istihbarat kaynakları bu kriterleri elde ettiği için YALAN LİSTESİNİ HAZIRLADI.. RİJKAARD'IN OLMAZSA OLMAZLARI NE? ..BAŞKAN ADNAN POLAT "TARAFTARIMIZI HEYECANLANDIRACAK TRANSFERLER YAPACAĞIZ"derken neyi kastetti. İŞTE TRANSFER EDİLECEK İSİMLERİ ORTA ÇIKARTAN RİJKAARD KRİTERLERİ..
Spor medyasında hergün onlarca yaşını başını almış, bir tanesi neredeyse G.Saray'ın transfer bütçesinin yarısına malolacak isimler yer alırken, Galatasaray'da futbolun patronları ve özellikle yeni Teknik Direktör Frank Rijkaard Günlük başarılar için değil, Galatasaray'ın geleceğini teminat altına alacak, G.Saray adı ile birlikte yıldızlaşarak Avrupa futbolunda MARKA olacak isimleri yönetimle birlikte belirledi..
Turkspor.net istihbarat kaynakları çok önemli ipuçlarını ele geçirdiler...
12 si Galatasaray kulübünün 18 i de Rijkaard ın olmak kaydı ile tam birleştirilen ve üzerinde çalışılan 30 futbolcunun çoğu bir anda elendi..
Çünkü Rijkaard'ın önemli kriterleri bu tercihlerde rol oynadı..
İŞTE TRANSFER EDİLECEK İSİMLERİ ORTA ÇIKARTAN RİJKAARD KRİTERLERİ..
1- Mevki olarak 2-6-9 tabir edilen.. Yani sağbek, göbek ve forvet için üç yabancı futbolcu transfer edilecek..
2- BURASI ÇOK ÖNEMLİ.. Transfer edilecek futbolcuların yaşı EN FAZLA 25-26 olacak.. 30 kişilik Listede bu yaş sınırı üzerindeki bütün futbolcular anında üzeri çizildi
3- Genç ancak adı sanı bilinmeyen ucuz adam değil... Her biri en az 3-4 milyon eurodan başlıyor..
4- Genç, hırslı, forma aşkı ile oynayacak, takım ruhunu içide taşıyan, AHLAKLI futblocular tercih edildi.
5- Rijkaard'ın çok yakından tanıdığı kısa sürede Dünya futboluna yıldız olarak sunulabilecek, G.Saray ismi ile büyüyerek, G.Saray'ın başarılarına katkıda bulunacak ve ileride Galatasaray'a büyük paralar kazandıracak geleceğin yıldızlar tercih edildi..
6- Turkspor.net istihbarat kaynaklarının bildirdiğine göre aranan kriterlere uyan futbolcuların ve resmi görüşmelerin başlayacağı futbolcuların YARISINDAN FAZLASI SİYAHİ FUTBOLCU.. Bu da demek oluyor ki BÜYÜK İHTİMALLE 3 futbolcudan en az BİRİ YA DA İKİSİ SİYAHİ GENÇ YILDIZ olacak..
7- Galatasaray'ın transfere ayırdığı bütçe 3 futbolcuya yeterse ve imkan olursa ön liberoya alternatifler arasından bir isim daha eklenecek. Bu isim için Bonservisi olmayanlar ya da düşük olanlar tercih edilecek..
8- Tesbit edilen 3 mevki için alternatifli isimlerle ön görüşmeler başlamış durumda.. hafta ortasında resmi görüşmeler başlayacak..
9- G.Saray'da futbolun patronlarını bu isimler gerçekten heyecanlandırıyor.. Özellikle Rijkaard üç mevkide alternatif listesindeki ilk sıra isimlerini G.Saray'a kazandırırsa, GENÇ, DİNAMİK, TAKIM RUHUNU İÇİNDE TAŞIYAN bir Galatasaray. Başkan Polat'ı heyecanlandırdığı gibi taraftarı da heyecanlandıracak..
SOMUT İSİMLER VAR MI?
Listeden aldığımız somut isimler yok..
ANcak kriterlere ve güçlü olmayan istihbaratlara göre yaptığımız 11 kişilik bir liste var..
Ne var ki bu kriterlere göre sizlerinde mutlaka hemen aklınıza gelen isimler olacaktır..
NEDEN SUSTUK..
Bu kriterleri bir kaç gün önceden biliyorduk.. Ancak YALAN MEDYASI, biraz daha MORİENTES, OLİVEİRA, NİSTELROOY, DECO vs ile uğraşsın istedik.. onun için 30 kişilik YALAN TRANSFER LİSTESİ yayınladık..
BAKALIM YALAN MEDYASI GENÇLEŞECEK Mİ?
Haber adına, istihbarat adına söyleyecek tek sözü, verecek tek haberi olmayan TRİLYONLUK HOLDİNG MEDYASI turkspor.net in bu haberinden sonra hiç olmazsa, genç yetenekleri araştırmaya başlayacak..
Hiç olmazsa , 30-35 lik adamları getirmeyecekler.. Böyle umuyoruz..
Medya haberlerinde buna da katkı sağlayarak mutluluk duyacağız..
Ancak herşey ortadayken, hala 30-35 lik adamları manşetlere çıkaranlar olacak mı, bunu da hep birlikte göreceğiz..
TURKSPOR.NET ÖZEL HABER..
Bi kaç böLüm siLdim Turkspor'un yaLan medyasıyLa iLgiLi sözLeri vardı haberLe aLakası oLmadığı için siLdim
isteyenLer için yazının orjinaLi
http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=50192
PesimiSTyLa
15.Haziran.2009, 05:05
zaten Rijkaard'dan ilk sene bişi bekLemicen :D Barca'da 6.oLmuş meseLa ama şöyLe bişey daha var GS o zamanki barca'ya göre daha avantajLı çünkü fatih terimden geLen pas yapabiLen oyunu yönLendirebiLen bi havası var o yüzden bu sene şampiyon oLamasakta ilk 3ün aLtına düşüceğimizi sanmıyorum...
Rijkaard ilk sezon Barca'nın ortahalli kadrosu ile ilk devre korkunc bir devre yasasa da sonradan üst üste aldıgı galibiyetlerle ligi Sampiyon olan valencis'nın 5 puan ardından 2. bitirdi.
canalkan34
15.Haziran.2009, 05:51
köklü değişim çok iyi oldu. Cevat hoca iyi çalıştırmıyordu takımı bana göre. Sakatlara bakınca o çıkıyor ortaya.
Knightmare
15.Haziran.2009, 13:44
haksızlık etmiş olursun. Cevat hoca iyi bir antrenördü bana göre. Sakatlıklar oyunculardan da kaynaklanır, tüm suç antrenörün değil.
King_91
15.Haziran.2009, 14:01
Cevat Hoca iyi miydi kötü müydü bilmem ama artık işleri daha profesyonelleşmenin zamanı geldi bence .
Knightmare
15.Haziran.2009, 14:12
Tetikçi Aslan (FOTOSPOR)
Cim-Bom yönetimi, Rijkaard’ı da işin içine katarak, Real Madrid’in Hollandalı 25 yaşındaki golcüsünün transferi için kolları sıvadı. Dün Florya’da bir araya gelen Başkan Adnan Polat, yeni hocayla transferi masaya yatırdı... Polat, birkaç gün önce İspanya’ya giden yönetici Haldun Üstünel’in, Madrid’te Huntelaar için girişimlerde bulunulup, ‘kiralık sözü’ aldığını müjdeledi!
haberi okumaya başladığımda 'oldu gözlerim doldu!' diye bir tepki verdimde sonra kiralık sözünü görünce tepkimi geri aldım :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Savunma Barça’dan (MİLLİYET)
Galatasaray, Caceres ve Henrique Adriano Buss için Barcelona ile prensipte anlaştı. İki oyuncunun da kiralık olarak sarı-kırmızılılara katılacağı, Rijkaard’ın gelecek sezon da devam etmesi durumunda bonservis bedellerinin masaya yatırılacağı belirtildi.
bu haberde milliyet'ten.
Aşk-ı Şehir
15.Haziran.2009, 14:26
köklü değişim çok iyi oldu. Cevat hoca iyi çalıştırmıyordu takımı bana göre. Sakatlara bakınca o çıkıyor ortaya.
Bu sezon hangi Galatasaray'lı futbolcu kendine iyi bakmış onu bir irdeleyip sonra Cevat Hoca'ya çamur atmak lazım. Eğer hepsi iyi bakmışsa (ki sanmıyorum) sorun Cevat Hoca'dadır...
E.Cartman
15.Haziran.2009, 14:36
Guardiola ile görüştü!
15 Haziran 2009 Pazartesi * 04:59
Galatasarayımızda yeni hedef Barcelona'nın iki kenç oyuncusu Caceres ve Henrique Adriano Buss.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/caceres.jpg
Milliyet gazetesinin 15 Haziran tarihli haberine göre Galatasarayımız, Caceres ve Henrique Adriano Buss için Barcelona ile prensipte anlaştı. İki oyuncunun da kiralık olarak takımımıza katılacağı, Rijkaard'ın gelecek sezon da devam etmesi durumunda bonservis bedellerinin masaya yatırılacağı belirtildi
Galatasarayımız, savunmasını Barcelona'dan oluşturdu. Katalan ekibinin iki defans oyuncusu Martin Caceres ile geçtiğimiz sezon Alman Ligi'nde Bayer Leverkusen'de oynayan Brezilyalı Henrique Adriano Buss ile anlaşma sağladı. Her iki oyuncunun da takımımıza bir yıl kiralanacağı belirtildi. Teknik Direktörümüz Rijkaard'ın gelecek sezon devam etmesi durumunda ise taraflar bonservis bedelini masaya yatıracak.
Begiristain ile görüştü
Geçtiğimiz hafta takımımız ile sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönen Hollandalı teknik direktör, yakın arkadaşı Barça'nın Sportif Direktörü Txiki Begiristain'ı telefonla arayarak randevu istedi. Begiristain ile Barcelona'da sözleşen Rijkaard, Brezilya'nın Palmeiras Kulübü'nden 10 milyon euroya transfer edilen Henrique ile geçen yıl Villarreal'den alınan Uruguaylı futbolcu Martin Cacerese'ye talip oldu.
Barcelona Teknik Direktörü Guardiola ile de bir görüşme yapılarak, bu oyuncuların önümüzdeki sezon durumu soruldu. Guardiola, Henrique'nin gidişine onay verirken, Cacares konusunda Meksikalı Marquez'in sakatlığına bağlı olduğunu söyledi. Ancak Katalan ekibinin teknik patronu, Rijkaard'ın Galatasarayımızda başarılı olması için Caceres konusunda ısrarcı olmayacağının da altını çizdi.
Bu gelişmeler üzerine iki futbolcu ile telefon görüşmesi yapan teknik direktörümüz, “Galatasaray'a geliriz” yanıtını aldı. Teknik direktörümüz Rijkaard, Begiristain'dan ayrıca Hleb ile Gudjohnsen'in durumunu sorduğu da öğrenildi. Yönetimimizin, transferde yaşanan bu ilerlemenin ardından somut adımlar atması bekleniyor.
Martin Caceres kimdir?
Doğum tarihi: 17 Mart 1988
Uyruğu: Uruguay
Boyu: 1.82 m
Oynadığı kulüpler:
2006-2007: Defensor Sporting (26 maç 4 gol)
2007-2008: Villarreal
2007-2008: Recreativo
(34 maç 2 gol)
2008: Barcelona (13 maç)
Milli takım kariyeri
2008: Uruguay (15 maç)
Henrique kimdir?
Doğum tarihi: 14 Ekim 1986
Uyruğu: Brezilya
Boyu: 1.85 m
Oynadığı kulüpler:
2006 2008: Coritiba:
(21 maç 1 gol)
2008: Palmeiras
(20 maç 1 gol)
2008: Barcelona
2008 2009: Leverkusen
(kiralık) (27 maç)
Haberin OrjinaLi:D
---------------------------------------------------
Leo Franco çok iddialı
15 Haziran 2009 Pazartesi * 08:22
Atletico Madrid'den transfer edilen Leo Franco, "Taraftarın önüne çıkacağım ilk günü düşündükçe sabırsızlanıyorum" dedi.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/leo_franco46779.jpg
Atletico Madrid'den transfer edilen ve ilk kez şampiyonluğa oynayan bir takımda yer alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Leo Franco, "Taraftarın önüne çıkacağım ilk günü düşündükçe sabırsızlanıyorum" dedi. Kendisini şimdiden kupalara motive etmeye çalıştığını kaydeden Arjantinli file bekçisi, "Uzun yıllar İstanbul'da kalmak ve milli takımda da vazgeçilmez olmak istiyorum" ifadesini kullandı.
Kaynak: Fanatik
eXcitinG
15.Haziran.2009, 14:48
Henrique ve Cecares bir kaç sezon içinde Avrupa nın en iyi savunması oLabiLecek potansiyeLde oyuncuLar.
Eğer GaLatasaray ikisini birden aLırsa uzun yıLLar savunma probLemi yaşamaz.
Hugo
15.Haziran.2009, 14:49
Leo Franco haberi resmi sitede duyruldu mu?
Homer J.S
15.Haziran.2009, 14:54
Hayır, duyrulmadı sanırsam.
E.Cartman
15.Haziran.2009, 15:11
Marsilya'ya mı gidiyor?
15 Haziran 2009 Pazartesi * 05:02
Tecrübeli defans oyuncumu Servet Çetin yuvadan uçuyormu ?
http://www.webaslan.com/img/3/2009/servet1-1231481927.jpg
Milliyet gazetesinin 15 haziran tarihli haberine göre Marsilya'nın teklifini kabul eden Servet'in menajeri Mithat Halis, Fransız ekibinin ilgisinin yeni olmadığını söyledi. Sportif Direktör Jose Anigo ise, “Ortalığın sakinleşmesini bekliyoruz” dedi
Galalatasaraımızın yıldız futbolcusu Servet Çetin yuvadan uçuyor. Marsilya'nın 1 yıldır peşinde olduğu ve devre arasında 7 milyon euro önerdiği tecrübeli futbolcunun, yol ayrımında olduğu ortaya çıktı. Cim-Bom'un 8 milyon euroya bu transfere yeşil ışık yakacağı belirtildi.
Avrupa'da futbol oynama isteğini her fırsatta dile getiren Servet'in aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı için Marsilya fikrine sıcak baktığı kaydedildi.
Türkiye kötüye gidiyor
Futbolcunun menajeri Mithat Halis de, gelişmeleri doğrulayarak, “Türkiye'de futbolun geldiği nokta ortada ve her geçen gün kötüye gidiyor. Marsilya'nın Servet'i istemesi aslında yeni olan birşey değil, eskilere dayanıyor. 2002'de Denizlispor, UEFA Kupası'nda tarih yazarken, Lorient ve Lyon gibi Fransız takımlarına karşı sergilediği futbolla dikkatleri çekmişti. Marsilya da ilk teklifini o zaman yapmıştı. Gerets eğer takımın başında yeni sezon için kalsaydı bugün Servet, Marsilya'daydı” dedi.
Bu transferi L'Equipe gazetesine değerlendiren Olimpique Marsilya Sportif Direktörü Jose Anigo da, “İlgilendiğimiz bir futbolcu. Ancak ilerleme kaydetmek için ortalığın biraz sakinleşmesini bekliyoruz” diye konuştu.
Benim haberi aLdığım kaynak: WebasLan.com
Alicanfmfan
15.Haziran.2009, 15:15
Giderse 2 tane çok saglam stoper almamız lazım olacak.
MaTRaKaN
15.Haziran.2009, 15:21
Cacares ve henrique alınırsa süper transferler olur.Ayrıca Huntelaar'ın gelmesi zor gibi..
Knightmare
15.Haziran.2009, 15:28
Real Madrid Villa transferini gerçekleştirirse belki kiralanabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2009, 16:10
Huntelaar ile Juve'de ilgileniyor sanırım...Trezeguet'in yerine alacaklar.
Varonil
15.Haziran.2009, 17:00
Bugünkü Fanatik'te Oleguer ismini okudum.Galatasaray ilgileniyormu bilmiyorum ama gelirse Galatasaray'ın savunmadaki sıkıntısına ilaç olabilecek bir futbolcu.Hem maliyeti Cacares ve Henrique'ye göre biraz daha az.
King_Theoden
15.Haziran.2009, 17:20
Arkadaşlar verildi ise özür dilerim ama şu linklere bir göz atın, Tottenhamın taraftar sitesi bu :D
Bu bizden birinin açtığı konu:
http://www.tottenhamhotspurs.tv/forum/transfer-news/7001-giovani-dos-santos-galatasarayda.html
Buda yine o Tottenham forumunda açılan bir konu.
http://www.tottenhamhotspurs.tv/forum/transfer-news/6943-giovani-dos-santos-galatasaray.html
Birde Arda ile bir konu açmışlar :
http://www.tottenhamhotspurs.tv/forum/transfer-news/6967-arda-turan.html
Redrum
15.Haziran.2009, 17:27
Adamlar diyor ki, Gio'nun ayrılmasını istemem, ama Arda'yla takas edilcekse bir dakka durmasınlar. Lanet olsun bu çocuk süper:)
ForCimbom
15.Haziran.2009, 17:34
Adamlar diyor ki, Gio'nun ayrılmasını istemem, ama Arda'yla takas edilcekse bir dakka durmasınlar. Lanet olsun bu çocuk süper:)
Gio yu 5,5 Milyon pound a bırakıyorlar, Arda'nın değeri 20 milyondan aşağı değil, avuçlarını yalasınlar..
Nocna Mora
15.Haziran.2009, 17:46
Arda'yı alabileceklerini düşünüyolar :n:
E.Cartman
15.Haziran.2009, 17:47
o dos santos GS'de resmini ne güzeL yapmışLar bi an gerçek sandım önce GS.org a gittim sonra aLttaki yazıLarı okudum anLaştığı iddaasymış :D:D
eXcitinG
15.Haziran.2009, 17:56
AdamLar Arda yı sahipLenmiş :D
MaTRaKaN
15.Haziran.2009, 17:56
Gio'nun bize gelme ihtimali sizde %kaç arkadaşlar??
ForCimbom
15.Haziran.2009, 18:01
Gio'nun bize gelme ihtimali sizde %kaç arkadaşlar??
Bilemeyiz, yönetim 5-6 milyon euro ya kıyarsa koşa koşa gelir, daha geçen sene 2 ligde kiralık oynamış..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: totenham ın td si hiç düşünmüyormuş kendisini bu da bir dip not..
Redrum
15.Haziran.2009, 18:14
Tamam da Gio'yu nereye alacağız? Forvet arkası Lincoln, yollanması düşünülmüyor. Sol kanat Arda, sağ kanat Kewell.. Bu adama yer bulun gelsin:)
ForCimbom
15.Haziran.2009, 18:16
Tamam da Gio'yu nereye alacağız? Forvet arkası Lincoln, yollanması düşünülmüyor. Sol kanat Arda, sağ kanat Kewell.. Bu adama yer bulun gelsin:)
gio gelirse lincoln out abi, nasıl yollanmıyor? ..:)
Clayman
15.Haziran.2009, 18:26
Arda hiçbi şekilde Dos Santos'la takas edilemez edilmemeli...
MaTRaKaN
15.Haziran.2009, 18:42
Dos Santos Çok kaliteli bir oyuncu eğer gelirse Lincoln gider.
Enterokinaz
15.Haziran.2009, 18:45
Arda sol açık, Gio sağ açık oynar. Kewell forvet arkası oynar, Lincoln bavullarıyla birlikte temelli gider.
Onu çok dert etmeyin.
Nedvedmania
15.Haziran.2009, 18:45
Yahu Arda Daha yeni Kaptan Seçildi. Takımdan Gönderilebileceğine inanıyormusunuz siz ?
Nocna Mora
15.Haziran.2009, 18:51
http://img197.imageshack.us/img197/8001/dossantos.png
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
----------------------------------------------
dos santos'dan başka su adamlara da bi baksak iyi olur:)
Mantıklı Transfer Önerileri (http://yetenekavcisi.blogspot.com/2009/06/mantkl-transfer-onerileri.html)
http://www.resimler.tv/data/media/2/amator-futbol-sahasi.jpg (http://www.resimler.tv/data/media/2/amator-futbol-sahasi.jpg)
10) Douglas (FC Twente)
Genç Brezilyalı, fiziksel olarak çok güçlü bir oyuncu. Geçen sene stoper bölgesine adapte olan Douglas, Hollanda'daki bütün forvetlerin korkulu rüyası haline geldi.
9) Georginio Wijnaldum (Feyenoord)
18 yaşını yeni dolduran oyuncu, Feyenoord'un geleceği en parlak ismi olarak göze çarpıyor. Tekniği ve kondisyonu çok yüksek olan Wijnaldum, yaşının çok üstünde bir olgunlukta futbol oynuyor.
8) Marcus Berg (FC Groningen)
Gerçek bir golcü. Son 1.5 yılda Groningen'in en önemli ismi haline geldi. Şimdiden İsveç Milli Takımı'nda forma giymeye başlayan futbolcu, bu sezon Roda deplasmanında dört gole imza atmıştı.
7) Jan Vertonghen (Ajax)
Kibar Belçikalı çocuk, ligin ilk yarısında Ajax savunmasında çok önemli işler yaptı. Futbol zekası çok yüksek. Hem sol bek hem de ön libero olarak oynayabiliyor.
6) Eljero Elia (FC Twente)
Çok çabuk bir oyuncu, tekniği oldukça iyi ve çok gol atıyor. Sözleşmesini yeni uzattı; ancak sezon sonunda Twente'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
5) Miralem Sulejmani (Ajax)
Geçen yaz Hollanda'nın en pahalı yerli transferi olmuştu. Ligin ilk yarısında önemli bir sakatlık yaşadı. Ancak şimdi geri döndü ve Ajax için varlığı hayati önem taşıyor.
4) Dirk Marcellis (PSV)
Hollanda'nın en yetenekli genç savunmacısı. Çok soğukkanlı ve sağlam bir oyun ortaya koyuyor. Jaap Stam'ın veliahtı olarak gösterilen Marcellis, iki yıldır PSV defansında banko oynuyor.
3) Moussa Dembélé (AZ)
Çok güçlü, hızlı, tekniği iyi ve dribling yeteneği çok yüksek. Bir forvette olması gereken her özelliği bünyesinde barındırıyor. Bitiriciliğini biraz geliştirirse, Avrupa'nın en önemli santraforlarından biri haline gelebilir. (Sanırım chelsea ye gidiyo 18milyon bonservisle)
2) Ibrahim Afellay (PSV)
Müthiş bir çalım yeteneği var. Topla birlikte çok hızlı, tekniği çok yüksek ve etkili paslar atıyor. Bu sezon gol sayısını da arttırdı. Şimdiden PSV'nin ve Hollanda Milli Takımı'nın yıldızlarından biri.
1) Luis Suarez (Ajax)
Muhtemelen şu an Hollanda Ligi'nin en iyi oyuncusu. Asistleriyle ve golleriyle Ajax'a hayat veriyor. Tekniği, driblingi, bitiriciliği ve kararlılığı üst seviyede. Hayalindeki lig olan La Liga'ya transfer olması olası.
http://www.resimlerden.com/futbol/football.JPG (http://www.resimlerden.com/futbol/football.JPG)
Sözleşmesi bitecek bazı oyuncular...
1- Carlos Tevez (Man unt)
2- Michael Owen (New Castle)
3- Ricardo Vaz Té (Bolton)
4- Maniche (Atl. Madrid)
5- Mario Alberto Santana (Fiorentina)
6- Andrea Russotto*** (Napoli)
7- Maximiliano Pellegrino (Atalanta)
8- Thimothée Atouba (HSV)
9- Pantelic (Herta)
10- Fred (Lyon)
11- Modeste M'bami (Marsilya)
12- Ben Sahar (De Graafshap)
Bordo61Mavi
15.Haziran.2009, 18:57
Modrice 20 milyon sterlin veren, Arda icin 15 ustunede Gio yu versin
ForCimbom
15.Haziran.2009, 18:58
Yahu Arda Daha yeni Kaptan Seçildi. Takımdan Gönderilebileceğine inanıyormusunuz siz ?
Arda hiçbi şekilde Dos Santos'la takas edilemez edilmemeli...
gençler ne oluyor yahu:zuhaha biz takas edelim dedik sanki:zuhaha
Redrum
15.Haziran.2009, 19:02
Bunlar nedir, Hollanda'da yılın oyuncuları mı?
Nocna Mora
15.Haziran.2009, 19:04
hollanda'yı izleyen birisi yazmış bende buldum koydum :)
Clayman
15.Haziran.2009, 19:07
gençler ne oluyor yahu:zuhaha biz takas edelim dedik sanki:zuhaha
Arda konusunda biraz hassasım da:DAllahın gavurları da Arda'yı sahiplenmiş kesin bizde kesin bizde diye ondan celallendim biraz :D
anilton
15.Haziran.2009, 19:12
6) Eljero Elia (FC Twente)
Çok çabuk bir oyuncu, tekniği oldukça iyi ve çok gol atıyor. Sözleşmesini yeni uzattı; ancak sezon sonunda Twente'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Elia gerçekten çok iyi oyuncu.Babel'i alamıyorsan onu alacaksın...
http://www.youtube.com/watch?v=xL-6O94l308
matrockmamy
15.Haziran.2009, 19:58
gio gelmesi çok iyi bir transfer olmaz bence. sonuçta tottenham ingde 4-10 arasındaki bir takım ve dos santos onlar tarafından düşünülmeyen bir isim. bu şamp isteyen bi takımı heycanladırmamalı ancak yedek olmalı bence.
ForCimbom
15.Haziran.2009, 20:05
gio gelmesi çok iyi bir transfer olmaz bence. sonuçta tottenham ingde 4-10 arasındaki bir takım ve dos santos onlar tarafından düşünülmeyen bir isim. bu şamp isteyen bi takımı heycanladırmamalı ancak yedek olmalı bence.
nereden biliyorsun rijkaard ın elinde parlamayacağını? bu adamda potansiyeli gören o kadar yetiştiren tanıyan rijkaard, bunları bilmiyormuyuz..
Clayman
15.Haziran.2009, 20:08
Elia'yı nasıl olur da büyük kulüpler kapmaz. Bu adam tam bir baş belası. Bu kadar müthiş adam eksiltebilen, nefis top saklayan, gol atan, asist yapan, top kontrolü harika düzeyde olan bir adam nasıl olur da Twente'de kalır ? Bize geleceğini hiç sanmıyorum...
matrockmamy
15.Haziran.2009, 20:10
ForCimbom (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=26045) sen de haklısın aslında. bonservis karşılığı fazla değilmiş yeni gördüm. bence o parayı daha sonra satınca kazanabilir gs. bu riske girilmeli.
Redrum
15.Haziran.2009, 20:29
Üzülerek söylemeliyim ki, İngiltere liginin 4-10 sıralamaları arasında giden takım, bizim ligimizdeki ilk 3 -ve bilimum diğer takımlarımızdan- daha kaliteli veye eşdeğer. Şu anda Galatasaray'da, Tottenham'da banko oynayabilecek bir oyuncu var mı sizce? İyi düşünün ama, Arda falan demeyin hemen; buradaki tempoyu zor kaldırıyor o çocuk.
Bu sene şamp. isteyen bir takım Turkcell süper ligi şamp. istiyor, Premier ligin değil. Bu yüzden yedekte kalacak bir oyuncu değil, belki de Türkiye liginde gayet kaliteli bir oyuncu statüsünde olacak. Onu bunu geçtim; bu adamın zaten yaşı belli potansiyeli belli, bu adamı tartışmanın mantığı yok:). Tottenham satar mı satmaz mı orasını bilemem ama.
ForCimbom
15.Haziran.2009, 20:34
Üzülerek söylemeliyim ki, İngiltere liginin 4-10 sıralamaları arasında giden takım, bizim ligimizdeki ilk 3 -ve bilimum diğer takımlarımızdan- daha kaliteli veye eşdeğer. Şu anda Galatasaray'da, Tottenham'da banko oynayabilecek bir oyuncu var mı sizce? İyi düşünün ama, Arda falan demeyin hemen; buradaki tempoyu zor kaldırıyor o çocuk.
Bu sene şamp. isteyen bir takım Turkcell süper ligi şamp. istiyor, Premier ligin değil. Bu yüzden yedekte kalacak bir oyuncu değil, belki de Türkiye liginde gayet kaliteli bir oyuncu statüsünde olacak. Onu bunu geçtim; bu adamın zaten yaşı belli potansiyeli belli, bu adamı tartışmanın mantığı yok:). Tottenham satar mı satmaz mı orasını bilemem ama.
dediğim gibi td leri düşünmüyormuş bu adamı ve de 5-6 milyon a bırakıyorlar galiba. tabii klüple anlaştıktan sonra sorun kalmaz zira adam geçen sene 2 ligde kiralık oynamış üstüne galatasaray bir de rijkaard faktörü...
anilton
15.Haziran.2009, 20:43
Sezer, G. Saray'da...
Manisaspor'un Turkcell Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan ve Bank Asya 1. Lig'de geçtiğimiz sezonun en değerli oyuncusu seçilen Sezer Öztürk, Galatasaray'a transfer oluyor...
EYÜP TURAN / İSTANBUL
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, önümüzdeki günlerde Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Bank Asya 1. Lig'de şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e çıkan Manisaspor ile sözleşmesi devam eden Sezer Öztürk, kulüplerin anlaşması halinde birkaç gün içinde Sarı-kırmızılı formayı giyecek. Almanya'da tatil yapan 24 yaşındaki futbolcunun, Çarşamba günü İstanbul'a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
İHA
Onurap
15.Haziran.2009, 20:47
Mantığa bakarmısın tempoyu kaldırabilirmiymiş..Senin demene göre hiç bi büyük takım kendinden küçük takımlardan transfer yapmamalı.
Ki bana göre Galatasaray tottenhamdan daha kaliteli bir takımdır..
MaTRaKaN
15.Haziran.2009, 20:47
İyi bir oyuncu ama bence yalan bir haber bu kadar geniş orta sahamız varken Sezer'e hiç gerek yok..
Nedvedmania
15.Haziran.2009, 20:50
http://img197.imageshack.us/img197/8001/dossantos.png
Bu resmi koymaktaki amaç ne onu anlıyamadım :)
Redrum
15.Haziran.2009, 20:57
Mantığa bakarmısın tempoyu kaldırabilirmiymiş..Senin demene göre hiç bi büyük takım kendinden küçük takımlardan transfer yapmamalı.
Ki bana göre Galatasaray tottenhamdan daha kaliteli bir takımdır..
:)
O senin düşüncen, ama bence çok subjektif bir düşünce.
Arda Tottenham'da banko 11 oynar mı? Oradaki tempoyu kaldırır mı? Bunlar garanti şeyler değil.
Bakın Tuncay Şanlı dediğimiz futbolcu, 2-3 yıl önce en iyi Türk futbolcumuzdu.. Buna itirazı olan var mıydı acaba? Hayır.. Bu adam kraldı.. İngiltere kolay bir lig değil.. Benzetme amaçlı söylüyorum; NBA gibi düşün.. Tuncay'ın buradaki oyun stiliyle oraya gittikten sonraki stilini ayırt edemeyen var mı acaba? Ki Tuncay, Bonservisi elinde olmasına rağmen Middlesbrough'ya gitti.. M'Boro Tottenham'dan daha kalitesiz bir ekip..
Ben demiyorum ki hiç bir büyük takım küçük takımdan transfer yapamaz.. Ama Arda tipi bir oyuncu İngiltere'de kolay kolay tutunamaz diyorum.. Emre belözoğlu'yu da gördük mesela:)
ForCimbom
15.Haziran.2009, 21:10
:)
O senin düşüncen, ama bence çok subjektif bir düşünce.
Arda Tottenham'da banko 11 oynar mı? Oradaki tempoyu kaldırır mı? Bunlar garanti şeyler değil.
Bakın Tuncay Şanlı dediğimiz futbolcu, 2-3 yıl önce en iyi Türk futbolcumuzdu.. Buna itirazı olan var mıydı acaba? Hayır.. Bu adam kraldı.. İngiltere kolay bir lig değil.. Benzetme amaçlı söylüyorum; NBA gibi düşün.. Tuncay'ın buradaki oyun stiliyle oraya gittikten sonraki stilini ayırt edemeyen var mı acaba? Ki Tuncay, Bonservisi elinde olmasına rağmen Middlesbrough'ya gitti.. M'Boro Tottenham'dan daha kalitesiz bir ekip..
Ben demiyorum ki hiç bir büyük takım küçük takımdan transfer yapamaz.. Ama Arda tipi bir oyuncu İngiltere'de kolay kolay tutunamaz diyorum.. Emre belözoğlu'yu da gördük mesela:)
arda la liga gibi tekniğe dayalı liglerde çok iş yapar, eğer bugüne kadar adam gibi fizik yüklemesi yapılsaydı bugün epl de çok rahat her takımda ilk 11 olabilirdi, bu türk futbolunun gerçeği altyapılarımız zayıf her ne kadar en iyisi gs de bile olsa..
King_91
15.Haziran.2009, 21:14
Kzinashvili'yle anlaştığımızı yazıyor Ligtv.com.tr . inşallah doğru değildir .
MaTRaKaN
15.Haziran.2009, 21:27
Kzinashvili kim yaa :S
Yaparsak çok çok gereksiz bir transfer olur
King_Theoden
15.Haziran.2009, 21:46
Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Blackburn Rovers’ın 28 yaşındaki Gürcü savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili'nin transfer görüşmeleri için Türkiye’ye geldiği öğrenildi !..
Best FM’de yayınlanan “Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi” programına katılan Trabzonspor’un eski futbolcularından Arçil Arveleadze, Zurab Khizanishvili ile iyi arkadaş olduğunu belirterek, “Zurab ile iki gün önce konuştum. Şu an Türkiye’de. Bana görüşmelerde sona yaklaştıklarını söyledi. Yakında net bir açıklama yapılır. Kesinlikle Galatasaray için iyi bir transfer olur” dedi.
Khizanishvili’nin zeki bir savunma oyuncusu olduğunu söyleyen Arçil, “5 senedir İngiltere Premier Ligi’nde oynuyor. Zaten Tugay da kendisini çok iyi tanıyor. Hem havadan hem yerden çok etkili. Uzun yıllardır da Milli Takım’da oynuyor. Artık 28 yaşında ve tecrübe de kazandı, inşallah olur” şeklinde konuştu.
FM deki profile bakarsak umarım balondur...
E.Cartman
15.Haziran.2009, 21:56
Karar haftası!
15 Haziran 2009 Pazartesi * 17:46
Galatasarayımızda yaklaşık 5 gündür Avrupa'nın 4 değişik ülkesinde transfer çalışmalarını sürdüren futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, kulübe raporunu sundu. Şimdi karar zamanı!
http://img.webaslan.com/img/3/2009/haldunustunel.jpg
Galatasarayımızda transfer dedikodularına her gün değişik isimler eklenirken, sarı kırmızılı yönetim yine sessiz ve derinden çalışmalarını sürdürüyor.
Yaklaşık 5 gündür Avrupa'nın 4 değişik ülkesinde transfer çalışmalarını sürdüren futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, İstanbul'a döndü ve transfer görüşmeleri için başkan Adnan Polat ve teknik direktör Frank Rijkaard'a ayrıntılı bir rapor hazırladı. Üstünel, sarı kırmızılı kulübün başkanı ve teknik direktörü ile yapacağı toplantılar sonunda transfere son şekli vermek üzere yeniden Avrupa yollarına düşecek.
Bugün gazetelerde çıkan Barcelona'nın yedek futbolcularının transfer haberleriyle ilgili görüşünü açıklayan Haldun Üstünel, "Yazılan isimler ile ilgimiz yok. Rijkaard ile Barcelona arasındaki ilyişkiye dayanarak birçok transfer dedikodusu üretiliyor. Biz transferde son sözümüzü söylemedik ve hala kimsenin duymadığı isimler üzerinde çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.
Bu arada Haldun Üstünel'in öncelikle Halil Altıntop ile Lincoln'ün takas transferini gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Üstünel'in bu konuda teknik direktör Frank Rijkaard'ı ikna ettiği ve Hollandalı teknik adamında sıcak bakmadığı Brezilyalı yıldızın gönderilmesine onay verdiği belirlendi.
Kaynak: DHA
Gangstaa
16.Haziran.2009, 01:42
Kzinashvili doğruysa yönetimi tebrik ediyorum.Saçma sapan adamları getirmekten bıkmıyorlar.
RaSenGan
16.Haziran.2009, 01:57
Khizinashvili mi artık her neyse o nerden çıktı bilmiyorum.Öyle bir hataya düşülmez umarım.
PesimiSTyLa
16.Haziran.2009, 02:12
Khzanishvili alınmaz, yönetim belki almak için nabız yoklamıştır ama Rijkaard aldırmaz onu rahat olun.
E.Cartman
16.Haziran.2009, 02:20
FLORYA'DA HAREKETLİ DAKİKALAR..
Galatasaray'da bugün öğlen saatlerinden itibaren Florya'da hareketli saatler yaşanıyor.. Transferde listesine son şekli veren Galatasaray, AVRUPA'DA GELECEĞİN YILDIZLARI olacak isimleri kadrosuna dahil etmek için bütçesini de güçlendirmek ve bir an önce TARAFTARLARINI HEYECANLANDIRACAK isimlere imza attırmak istiyor.. YENİ YILDIZLARI KADROSUNA KATMAK İSTEYEN, GALATASARAY, YERLİ YILDIZLARINDAN BİRİ İÇİN BİR AVRUPA TAKIMI İLE ŞU DAKİKALARDA EL SIKIŞMAK ÜZERE..
Bilindiği gibi çok uzunca bir süredir Marsilya kulübü G.Saray'ın biyonik adamı Servet Çetin ile ilgileniyordu..
Servet Çetin ise her fırsatta MARSİLYA'da oynamak istediğini dile getiriyordu..
Nitekim bugün öğlen saatlerinde Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, Fransız ekibinin Sportif Direktör Jose Anigo Florya'ya gelerek pazarlık masasına oturdular..
Servet Çetin ile her konuda anlaşan Marsilya ile Galatasaray arasındaki pazarlığın son noktaya geldiği turkspor.net istihbarat ekibi tarafından gelen en son bilgi..
Galatasaray ile Marsilya kulübünün de anlaşmasının an meselesi olduğu bildirildi..
Transfer listesine şon şekli veren ve TARAFTARI HEYECANLANDIRACAK isimler ile masaya oturarak bir an önce imza attırmayı düşünen Galataray Servet için 8 milyon euro isterken, Marsilya'nın son teklifinin 7 milyon euro olduğu yine gelen bilgiler arasında..
Servet'i kesinlikle Marsilya'ya verecek olan Galatasaray, Servet'ten alağı rakamla transfer bütçesini güçlendirecek Servet transferi sonuçlanır sonuçlanmaz YENİ TRANSFERLERİ için masaya oturacak.
KaPaLı
16.Haziran.2009, 02:21
Mehmet Topal gidecek bence.
E.Cartman
16.Haziran.2009, 02:22
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/06/15/fft17_mf284033.Jpeg
Khizanishvili'ye Rijkaard engeli
Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Blackburn Rovers’ın 28 yaşındaki Gürcü savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili'nin Tugay ile birlikte tatil için Türkiye'ye geldiği ve sarı-kırmızılılara önerildiği ortaya çıktı.
Galatasaray Gürcü futbolcuyu renklerine katmak için harekete geçecekti ancak Hollandalı teknik direktörü Rijkaard onaylamadığı için transfer görüşmeleri gerçekleşemedi.
Trabzonspor’un eski futbolcularından Arçil Arveleadze, Zurab Khizanishvili ile konuştuğunu belirterek Galatasaray ile görüşmelerde sona yaklaşıldığını iddia etmişti.
Kaynak: MiLLiyet
Enterokinaz
16.Haziran.2009, 02:26
Milliyet gibi gazetelere inanmam fakat, umarı söyledikleri doğrudur.
PesimiSTyLa
16.Haziran.2009, 02:27
Rijkaard kadroyu korumak istiyor
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard, Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden teklif alan Mehmet Topal ve Servet Çetin'in satılmasına karşı çıktı. Hollandalı teknik adam, kadronun korunmasını ve bazı bölgelere takviye yapılmasını istedi.
NTV Spor
Güncelleme: 20:51 TSİ 15 Haziran. 2009 Pazartesi
İSTANBUL - Ülkesinde Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaptığı maçları izleyen Frank Rijkaard, özellikle Fransa'dan teklifler alan Servet Çetin ile İngiliz kulüplerinin ciddi olarak ilgilendiği Mehmet Topal'ın transferine olumsuz rapor verdi.
Hollandalı teknik adamın yöneticilere, Servet Çetin ve Mehmet Topal'ın satılması halinde defansif olarak zaaf içine gireceklerini söylediği belirtiliyor. Rijkaard'ın sözleşmesi süren futbolcuların kadroda kalmasını ve takviyeler yapılmasını istediği ifade edildi.
Galatasaray yönetiminin Avrupa'daki transfer girişimleri ise devam ediyor. Sarı kırmızılı yöneticiler Rijkaard'ın eski öğrencisi Eidur Gudjohnssen için görüşmeleri devam ettiriyor. İzlandalı futbolcunun durumunun önümüzdeki hafta netlik kazanacağı bildirildi.
Yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki hafta başında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayacak Galatasaray'da yönetim kurulunun, Arda Turan'ı kaptanlığa getirmesi bekleniyor.
Öte yandan sarı kırmızılı yönetim, sözleşmesi sona eren yardımcı antrenör Cevat Güler'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Ziya38
16.Haziran.2009, 02:43
Servet O . Marsilya ile anlasmis.. 10 M Euro..
Emurafu
16.Haziran.2009, 02:45
Selamlar.
Yeni öğrendiğim bir haberi paylaşıyorum. Servet Çetin konusunda Galatasaray’la O. Marseille anlaştı. Galatasaray bu transferden 10 milyon Euro kazanacak. Bu durumda sol bek ve yabancı stoper transferi daha da önem kazandı Galatasaray’da.
Sevgilerimle.
Melih Şabanoğlu
Haber dogru ise 10M inanılnmaz bir para..Eminim bazı sorunları çözecek..Yönetim Servet'i sattı ise alternatifi hazırdır..Alınacak para iyi yerde kullanılacaktır..Rijkaard gitmesini istemiyordu demekki parayı görünce oda kabul etti..
Varonil
16.Haziran.2009, 02:49
10 Milyon euro :eek: Haber doğruysa eğer,müthiş bir transfer başarısı.Tebrik edilmesi gerekir Galatasaray yönetiminin
uAburak89
16.Haziran.2009, 02:56
Servet 600.000 Euro'ya alınmıştı galiba, eğer haber doğruysa 10 milyon euro gerçekten çok iyi para.
Pesimistr
16.Haziran.2009, 03:05
Kzinashvili doğruysa yönetimi tebrik ediyorum.Saçma sapan adamları getirmekten bıkmıyorlar.
Adnan Polat yönetiminin son 2 sene de yaptığı transferlerde sadece İsmail Bouzid saçmadır.Diğerleri çok iyi transferlerdir.
uAburak89
16.Haziran.2009, 03:06
Bu transfer gerçekleşirse, Marsilya'dan Ribery'nin intikamını bir nebze de olsa almış oluruz, çünkü bana kalırsa Servet asla 10 milyon euro etmez..
Pesimistr
16.Haziran.2009, 03:09
Bu transfer gerçekleşirse, Marsilya'dan Ribery'nin intikamını bir nebze de olsa almış oluruz, çünkü bana kalırsa Servet asla 10 milyon euro etmez..
10 milyon euro etmez doğru.Ancak çok iyi dikiş tutmuştu.Bize faydası çok büyüktü.Umarım alternatifleri iyi olur.Yoksa Servet''i aramayalım :) Alternatifleri iyi olursa marsilya'ya kazığı çakmış oluruz :D
Gangstaa
16.Haziran.2009, 03:26
Daha düne kadar skibbeyi getiren yönetime laf atıyodunuz şimdi bi rijkaardı getirdi haldun üstünel diye favori adamınız oldu geçin bu işleri.Barosla kewell doğru transfer tamam bişe dediğimiz yok ama lincolnüde bouizidede carruscayıda skibbeyide bu yönetim getirdi.Dediklerin içinde lincolnü saymıyorum zaten rijkaard kewell ve barostan başka oyuncuda sayamazsın.
Redrum
16.Haziran.2009, 03:28
Adnan Polat tecrübesizliğinin azizliğine Galatasaray uğradı daha önce ve çok yara aldı. Fakat yavaş yavaş bazı şeyler oturmaya başlıyor..
Varonil
16.Haziran.2009, 03:30
Türkiye şartlarında bu transferler (Harry Kewell,Milan Baros,Frank Rijkaard) takdir kazanmıyorsa bu yönetimin hepsi birden istifa etsinler o zaman ;)
Gangstaa
16.Haziran.2009, 03:33
Adnan Polat tecrübesizliğinin azizliğine Galatasaray uğradı daha önce ve çok yara aldı. Fakat yavaş yavaş bazı şeyler oturmaya başlıyor..
Çok doğru bi cümle söyledin fakat Nedvenmanianın söylemiyle, Barosu Rijkaardı getiren yönetimin Khzinashvili gibi ne olduğu belirsiz oyuncularla ilgilenmesini anlayamıyorum.
Alicanfmfan
16.Haziran.2009, 03:34
bana göre Linderoth ve Fernando Meira'da Türkiye şartlarının üstünde transferlerdi.
anil luque
16.Haziran.2009, 03:37
Hiç alakası yok Alican. Geldikleri ligler yahut takımlar çok mu üstü düzey takımlardı sanki??
Gangstaa
16.Haziran.2009, 03:38
Ayrıca Baros'a kewella rijkaarda kötü transfer dediğim yok yanlış anlaşılmasın yukarıdada dediğim gibi bunları getiren yönetimin khzinashvili ile ilgilenmesini hazmedemiyorum okadar.
Cengo
16.Haziran.2009, 03:39
Servet Marsilya ile anlaşmış 7 M€ karşılığı.
http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/06/je-mappelle-servet-cetin.html
Gangstaa
16.Haziran.2009, 03:41
Hiç alakası yok Alican. Geldikleri ligler yahut takımlar çok mu üstü düzey takımlardı sanki??
Geldikleri takımlar üst düzey takımlar değildi ama meira önemli bi oyuncuydu ozamanlar.Meiranın fiyasko çıkacağını kimse tahmin edemezdi.Linderoth konusunda bişe diyemicem vasat bi takımdan geldi zaten hakkında yorum yapacak kadarda izleyemedik.
anil luque
16.Haziran.2009, 03:44
Galatasaray yana yana stoper arıyor üstüne Servet'i satıyor (tabi gerçekse) .. Nasıl iş anlamadım ..
Emurafu
16.Haziran.2009, 03:44
Servet'in 10M karşılıgı gittigide söyleniyor..
anil luque
16.Haziran.2009, 03:45
Geldikleri takımlar üst düzey takımlar değildi ama meira önemli bi oyuncuydu ozamanlar.Meiranın fiyasko çıkacağını kimse tahmin edemezdi.Linderoth konusunda bişe diyemicem vasat bi takımdan geldi zaten hakkında yorum yapacak kadarda izleyemedik.
Kopenhag'dan gelmişti yanlıs hatırlamıyorsam .. Meira'nın oyunculuguna lafım yok zaten ama her kalıtelı oyuncu bu lıg sartlarına gore ust duzey olacaksa bzım lıg hıc oynanmasın ya da Anelka, Kleberson ne bileyim Hagi gibi isimler mucize sayılsın .. Yok böyle birşey ..
Nedvedmania
16.Haziran.2009, 03:45
Daha düne kadar skibbeyi getiren yönetime laf atıyodunuz şimdi bi rijkaardı getirdi haldun üstünel diye favori adamınız oldu geçin bu işleri.Barosla kewell doğru transfer tamam bişe dediğimiz yok ama lincolnüde bouizidede carruscayıda skibbeyide bu yönetim getirdi.Dediklerin içinde lincolnü saymıyorum zaten rijkaard kewell ve barostan başka oyuncuda sayamazsın.
Kim atıyordu laf ? Ben atmıyordum. Haldun her zaman benim favori adamım. Lincoln ün süper transfer olduğu gerçek. Tek sorunu hocalarla anlaşamaması.
Ön yargı yapmayalım.
Cengo
16.Haziran.2009, 03:46
Servet'in 10M karşılıgı gittigide söyleniyor..
10, 7 ve 4 M€ duydum 3 ayrı kaynaktan.
Hangisi doğru belli olacak.
Nedvedmania
16.Haziran.2009, 03:46
Neyse sen yönetime güvenmemeye devam et. Herkez biliyor zaten neyin ne olduğunu.
MaTRaKaN
16.Haziran.2009, 03:49
Servet gitmesine üzüldüm ama 10 Milyon euro ve 7 Milyon euro gibi bir paraya gittiyse eğer onun yerini çok rahat doldururuz...
Gangstaa
16.Haziran.2009, 03:52
[quote=Nedvedmania;1464760]Lincoln ün süper transfer olduğu gerçek. Tek sorunu hocalarla anlaşamaması.
Ön yargı yapmayalım.quote]
Lincoln Galatasaraya geldikten sonra böyle olmadı.Lincoln Schalkedede böyleydi hatta bu yüzden ayrıldı Schalkeden.Böyle sorunlu oyuncuyu bilmeden getirmediler yani.
Ön yargıma gelince;Khzinashvili için konuştuğunu sanıyorum,daha öncede yazmıştım blackburnun as oyuncusu bile değil ve gürcistan gibi bir takımda 28 yaşına kadar sadece 26-30 maç arası forma giymiş.Ne beklersin bu adamdan?Yeni bir Popescumu?Caponemu?Yoksa Servetmi? Ama bak Oleguer transferi gerçekleşse,adamın kariyeri belli kim olduğu belli,Oleguer maç oynamadan kimse ona birşey söyleyemez.
Alicanfmfan
16.Haziran.2009, 03:54
Linderoth isveç mili takımının 2.kaptanıydı , Meira'da Portekiz de yeri garanti idi ayrıca cokta kaliteliydi.
RaSenGan
16.Haziran.2009, 03:56
Servet giderse kötü olur.Umarım yapılacak transferler iyi olur.Kaliteli,dünyaca tanınmış isimler istiyoruz.
Gangstaa
16.Haziran.2009, 03:58
http://www.yazete.com/pics/news/150620091837060358275_2.jpg
G.Saray'ın Zurab Khizanishvili ile 2.5 milyon Euro'ya anlaştığı iddia edildi.
Goal.com'da yer alan haberde Blackburn Rovers'ın savunma oyuncusuyla Galatasaray'ın el sıkışmaya yakın olduğu belirtildi. 27 yaşındaki stoper için Tugay'ın da devreye girdiği ve sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık sözleşmenin yapılacağı da söyleniyor.
Yalan olmasını umuyoru(z)
anil luque
16.Haziran.2009, 03:59
Linderoth isveç mili takımının 2.kaptanıydı , Meira'da Portekiz de yeri garanti idi ayrıca cokta kaliteliydi.
Abicim benim kalitelerine, oyunculuklarına lafım yok ama her kalburüstü oyuncuyu böyle baştacı edeceksek, vay be bizim lige göre iyi lan bu (mazur görün lanı) gibi yorumlar yapacaksak bizim lig Ntvspor'daki Fildişi Ligi gibi birşey o zaman :D
E.Cartman
16.Haziran.2009, 03:59
Şu cümLene bi şey söyLiyim skibbe carrusca ve LincoLn transferLerini yapan Haldun ÜstüneL değiL adNan sezgin'dir adnan bey bunLarı getirirken KeweLL Baros'La haLdun ÜstüneL bi anda öne çıktı Adnan Sezgin'in transferLeRi yararLı oLmadığı için bugün yabancı transferiyLe Haldun ÜstüneL ilgiLeniyor. Adnan PoLat Adnan Sezgin'i bitirmemek için iç transferde görevLendirdi...
PesimiSTyLa
16.Haziran.2009, 04:00
4 Milyon Euro mu? Çok komik bir rakam nerede yazıyor ki? 4 Milyona Servetin pabucunu satmaz yönetim.
7-10M arası bir rakama satılır, eger satılırsa.
Gangstaa
16.Haziran.2009, 04:01
Haldun üstünel yaptı demedim,genel olarak yönetimi kastediyorum.Sonuçta en son sözü Adnan polat söyler.
NirvanaFX
16.Haziran.2009, 04:04
Servet'i satmak mı? Galatasaray bu sene çok gol yediyse defans oyuncusu yetersizliğinden ona rağmen hala defans oyuncusu satıyoruz.Hayır yönetimin elinde çok mu iyi isimler var transfer edilicek merak ediyorum.
Pesimistr
16.Haziran.2009, 04:06
Haldun üstünel yaptı demedim,genel olarak yönetimi kastediyorum.Sonuçta en son sözü Adnan polat söyler.
Yahu kardeşim ortada olmayan bir transfer için neden yönetimi kötülüyorsun ? Bu haber yalan haber.Yönetim Servet gibi bi adamı satacak üstüne kendi takımında bile bu sezon 5 maç oynamış bir adamı mı getirecek ? Akıl var mantık var.Daha geçen Başkan Polat taraftarı heycanlandıracak transfer yapacağız dedi.Bu mu bizi heycanlandıracak ? Hem takımın başında Rijkaard var.Transferlerle o ilgileniyor.O istemişse eğer bu adamı vardır bi bildiği.Ha o istememişse zaten alınmaz.Yönetime ve Rijkaard'a güvenelim.Kolpa basın hergün 150 tane isim yazıyor.İnanmayın bu haberlere.Boşu boşuna tartışıyorsunuz bu ismi...
sentugo
16.Haziran.2009, 04:21
İstememiş zaten.. Bu konu ile istemediği hakkında çıkna haberler de var.
E.Cartman
16.Haziran.2009, 04:24
Marsilya'dan Servet'e 6 milyon Euro
Fransa'nın Marsilya takımının, Galatasaray'ın ve milli takımın başarılı futbolcusu Servet Çetin'e olan ilgisi gün geçtikçe artıyor.
15-6-2009 20:54
http://www.holigan.com.tr/images/News/4697230.jpg
Fransız kulübünün ısrarlı teklifleri karşısında önceleri geri adım atan Sarı-kırmızılı kulüp, başarılı savunma oyuncusunu satmak üzere.
Fransız kulübün günlerdir süren transfer teklifini bir çok defa reddeden Sarı-kırmızılılar, Marsilya'nın önerdiği bonservis bedelini 6 milyon Euro'nun üzerine çıkarmasıyla bu teklifi daha da ciddiye düşünmeye başladılar.
Öte yandan Servet'in satılmasıyla elde edilecek gelir ile en az iki yabancı stoper almayı planlayan Sarı-kırmızılı kulüp, bir ya da iki gün içerisinde Servet'in bonversini Marsilya'ya vereceği öğrenildi.
KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA
Emurafu
16.Haziran.2009, 04:26
Melih sabanoglu olayi saptirmaya basladi.
Cunku birisi 7 dedi oda 10’da diretiyorlar diyor.
Ama az once satildi dedi.
Ve az once ntspor alt yazida Servet veto yemis Rijkaardan
Tek gercek Galatasaray.org
ForCimbom
16.Haziran.2009, 04:27
10 milyon euro etmez doğru.Ancak çok iyi dikiş tutmuştu.Bize faydası çok büyüktü.Umarım alternatifleri iyi olur.Yoksa Servet''i aramayalım :) Alternatifleri iyi olursa marsilya'ya kazığı çakmış oluruz :D
yapmayın yahu, servet çok üst düzey bir oyuncu, bugün fellaini denen eleman sırf fizikli diye 20 milyon avroya epl ye gitti, ki servet daha iyidir bence defansif açıdan.. zaten servet in şu anki değeri 9 milyon avro , bence 11-12 den açılmalıydı kapı..
Gangstaa
16.Haziran.2009, 04:29
Bence iyi rakam.Serveti kulüpten kovalayanlar şimdi başlarını taşa vuruyodur :p
ForCimbom
16.Haziran.2009, 04:31
Çok doğru bi cümle söyledin fakat Nedvenmanianın söylemiyle, Barosu Rijkaardı getiren yönetimin Khzinashvili gibi ne olduğu belirsiz oyuncularla ilgilenmesini anlayamıyorum.
sen hiç tasalanma, bunların hepsi ters köşe, yine sağ gösterip sol vuracaklar, hiç dert etme...
senin eleştirdiğin adam ve arkadaşları, 4 sene önce değeri 59 milyon dolar olan takımın bugünkü piyasa değerini 159 milyon dolara kadar getirdiler, bunu araştırabilirsin. senin saymadığın bir sürü şey de var tabi, servet i e.güngör ü balta yı linderoth u barış ı getiren de adnan polat tır, öyle fason değil onun işleri sen meraklanma..
Gangstaa
16.Haziran.2009, 04:33
EE bi zahmet onlarıda yapacaklar zaten.Onlarıda yapmasalar nerde kaldı Glatasaraylılık?
E.Cartman
16.Haziran.2009, 04:34
sen hiç tasalanma, bunların hepsi ters köşe, yine sağ gösterip sol vuracaklar, hiç dert etme...
senin eleştirdiğin adam ve arkadaşları, 4 sene önce değeri 59 milyon dolar olan takımın bugünkü piyasa değerini 159 milyon dolara kadar getirdiler, bunu araştırabilirsin. senin saymadığın bir sürü şey de var tabi, servet i e.güngör ü balta yı linderoth u barış ı getiren de adnan polat tır, öyle fason değil onun işleri sen meraklanma..
bu da ayrı bi bakış açısı :yildiz:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bencede servet 10M€ etmez çok az geLir servete o dünyada bi örneği yok adamın siz gördünüz mü 3 ayrı yeri sakat oLup ta oynayan bi adam...
Gangstaa
16.Haziran.2009, 04:36
Linderoth içinde süper transfer olarak yazıp durmayın her iki mesajda bir.Adamın oynadığını mı gördünüzde kendinizden emin bir şekilde çok iyi transfer yazıyorsunuz ?
ForCimbom
16.Haziran.2009, 04:38
Arkadaşım önce üslubunu düzelt.Yazmışsın oraya türk oyuncuları.Biz neyden bahsediyoruz sen neyden bahsediyorsun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Linderoth içinde süper transfer olarak yazıp durmayın her iki mesajda bir.Adamın oynadığını mı gördünüzde kendinizden emin bir şekilde çok iyi transfer yazıyorsunuz ?
geldiğinden beri sadece tsl de 20 maç oynadı linderoth :0:(::)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10, 7 ve 4 M€ duydum 3 ayrı kaynaktan.
Hangisi doğru belli olacak.
abi yuh, 4 milyon da olmasın bir zahmet, minimum değeri 9 milyon avrodur, kesmeyelim adamı artık naptınız..
Gangstaa
16.Haziran.2009, 04:43
Benim bahsettiğim bir saatten beri tartıştığım dış transfer politikası.Mesajlarımın hepsini okusaydın Khzinashviliden konunun buralara kadar uzadığını görürdün.Ayrıca Lincoln Sanctis Meira isim olarak tamam bir sorun yok.Fakat Lincolnü iyi gözlemlemiş olsaydın Schalkedede böyle sorunlar çıkarttığını biliyor olurdun ve ona göre transfer ederdin.Ha yönetim Lincolnün tavırlarını bile bile riske girdiyse diyecek bişey yok.
Sanctis için zaten hiç birşey dememe gerek yok.Geçen sene hiç maç oynamamış bir adam.Bak buraya dikkat bizde nasıl oynadığından bahsetmiyorum..Hiç bir Avrupa takımı böyle transfer yapmaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Meirayı unuttum,önceki sayfada yazmıştım Meira iyi transfer kaliteli bir isimdi.Tutup tutmayacağını kimse bilemezdi.Bunun için yönetimi eleştirmedim zaten.Yaptıkları süper transferlerin yanında saçma sapan isimlerin alınmasına karşı olduğumu tekrar tekrar yazıyorum...
ForCimbom
16.Haziran.2009, 04:48
Benim bahsettiğim bir saatten beri tartıştığım dış transfer politikası.Mesajlarımın hepsini okusaydın Khzinashviliden konunun buralara kadar uzadığını görürdün.Ayrıca Lincoln Sanctis Meira isim olarak tamam bir sorun yok.Fakat Lincolnü iyi gözlemlemiş olsaydın Schalkedede böyle sorunlar çıkarttığını biliyor olurdun ve ona göre transfer ederdin.Ha yönetim Lincolnün tavırlarını bile bile riske girdiyse diyecek bişey yok.
Sanctis için zaten hiç birşey dememe gerek yok.Geçen sene hiç maç oynamamış bir adam.Bak buraya dikkat bizde nasıl oynadığından bahsetmiyorum..Hiç bir Avrupa takımı böyle transfer yapmaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Meirayı unuttum,önceki sayfada yazmıştım Meira iyi transfer kaliteli bir isimdi.Tutup tutmayacağını kimse bilemezdi.Bunun için yönetimi eleştirmedim zaten.Yaptıkları süper transferlerin yanında saçma sapan isimlerin alınmasına karşı olduğumu tekrar tekrar yazıyorum...
en başta dediğim gibi, böyle saçma adamlarla inan yönetim ilgilenmez, hele hele coşturmacalı geçen seneki transfer döneminden sonra. yahu kendi liginde 15.sıradaki takımda sürekli yedek adamı alıp ne yapsınlar? sağ gösterip sol vuracaklar 2 senedir böyle bu.
sanctis in savunmacılığını çoğu yerde yaptım bıktım artık ama özet geçecek olursam bu adam çok kaliteli bir kaleci tek şanssızlığı önünde yarım sezon boyunca tek stoperle oynaması ve yine defansın diğer bölgelerindeki istikrarsızlık sakatlıklar vs.. lincoln olayına gelince lincoln ün ilk sene 2.senenin başında neler yaptığını hepimiz biliyoruz, böyle bir adama 4,5 milyon euro vererek sahip oldular ve bu kadar ucuza kapatmak da bir başarı böylesi bir YILDIZ için.
Gangstaa
16.Haziran.2009, 04:52
[quote=ForCimbom;1464872] en başta dediğim gibi, böyle saçma adamlarla inan yönetim ilgilenmez, hele hele coşturmacalı geçen seneki transfer döneminden sonra. yahu kendi liginde 15.sıradaki takımda sürekli yedek adamı alıp ne yapsınlar? sağ gösterip sol vuracaklar 2 senedir böyle bu.
quote]
Eğer diyerek bende bundan bahsettim zaten.Fakat bazı arkadaşlar Khzinashviliyi savunur şekilde yorumlar yazdılar ve konu buraya kadar uzadı.Neyse kapansın artık eğerki alınırsa tekrar tartışılır.Ayrıca Sanctisi tartışmaya gerek yok artık bizim oyuncumuz değil zaten.Lincolnüde Allaha havale ediyorum :D
E.Cartman
16.Haziran.2009, 04:55
Gangstaa işte sorun bu LincoLn transferinin yapıLdığı dönemde Adnan PoLat finansLa iLgiLeniyodu Adnan Sezgin'e tam yetki veriLmişti transferde ama yaptığı yanLış hamLeLer yüzünden bu sene transferLe iLgiLenen HaLdun ÜstüneL...
Gangstaa
16.Haziran.2009, 04:59
Adnan Sezgin içinde ayrı bir konu açmak gerek zaten.Medyada,eski futbolcularda, kimse hakkında iyi bahsetmiyor.Hala takımda tutulmasıda şaşkınlık konusu.
@ForCimbom
Baştan Gsli olduğumu söyleseydim demek hiç tartışma çıkmıcaktı :p
Pesimistr
16.Haziran.2009, 05:07
@ForCimbom
Kardeş Servet üst düzey bir futbolcu diyorsun.Tamam çok iyi mücadele ediyor.Fiziğini çok iyi kullanıyor dolayısıyla kafa toplarında da hakim.Ancak önündeki adama pas atamayacak kadar da yeteneksiz.Kornerlerde kafa topuna çıkıyor hepsini dağa taşa gönderiyor.Yetenek ve Teknik 0..Bu kadar tutunmasının sebebi fiziği olmasıdır.O Yüzden çok üst düzey bir futbolcu değil.Ha ama günümüzde fenerbahçe Özer'e bile 10 milyon euro harcıyorsa , Servet'in hakkı 15 Milyon Euro'dan az olmamalıdır.
ForCimbom
16.Haziran.2009, 05:13
@ForCimbom
Kardeş Servet üst düzey bir futbolcu diyorsun.Tamam çok iyi mücadele ediyor.Fiziğini çok iyi kullanıyor dolayısıyla kafa toplarında da hakim.Ancak önündeki adama pas atamayacak kadar da yeteneksiz.Kornerlerde kafa topuna çıkıyor hepsini dağa taşa gönderiyor.Yetenek ve Teknik 0..Bu kadar tutunmasının sebebi fiziği olmasıdır.O Yüzden çok üst düzey bir futbolcu değil.Ha ama günümüzde fenerbahçe Özer'e bile 10 milyon euro harcıyorsa , Servet'in hakkı 15 Milyon Euro'dan az olmamalıdır.
kardeş benim dediğim de o, bugün tekniklikten nasibini alamamış oyuna sokma olayı olmayan lugano ya üst düzey avrupa klüpleri talip oluyor da
servetimize çok mu görülüyor?.. futbol artık fizik yönden çok önemli olmaya başladı, servet in de dehşet bir fiziği+cüssesine karşılık hızlı bir yapısı var. defansif olarak da çok mücadeleci iyi marke ediyor. daha ne olsun yahu..
Pesimistr
16.Haziran.2009, 05:15
Haklısın birşey demiyorum.10 Milyon Euro'ya satılırsa Türkiye rekoru kırılır.Ancak ben satılmasına karşıyım.3 - 5 kuruş için satacağız ve sonra Servet ayarında adam aramaya başlıyacağız.Servet gibisini zor buluruz..Kalmalı bence.
uagsbrk
16.Haziran.2009, 05:18
O değilde herkez biliyo sanırım 1 hafta içinde transferin bitmesi gerektiğini.
Gangstaa
16.Haziran.2009, 05:19
Vasat takımlarla maç yapıcaz açıkçası çokta acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.Ama şu defans hattı çözüme kavuşursa çok iyi olur.
goosfraba
16.Haziran.2009, 05:23
Mesaj kontrol. 15 dk sonra açılacak.
goosfraba
16.Haziran.2009, 05:36
Devam edebilirsiniz.
Gangstaa
16.Haziran.2009, 05:37
http://www.yazete.com/pics/news/150620091351450357605_2.jpgGalatasaray, Caceres ve Henrique Adriano Buss için Barcelona ile prensipte anlaştı.
İki oyuncunun da kiralık olarak sarı-kırmızılılara katılacağı, Rijkaard’ın gelecek sezon da devam etmesi durumunda bonservis bedellerinin masaya yatırılacağı belirtildi
Cim - Bom, savunmasını Barcelona’dan oluşturdu. Katalan ekibinin iki defans oyuncusu Martin Caceres ile geçtiğimiz sezon Alman Ligi’nde Bayer Leverkusen’de oynayan Brezilyalı Henrique Adriano Buss ile anlaşma sağladı. Her iki oyuncunun da Galatasaray’a bir yıl kiralanacağı belirtildi. Teknik Direktör Rijkaard’ın gelecek sezon devam etmesi durumunda ise taraflar bonservis bedelini masaya yatıracak.
Begiristain ile görüştü
Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönen Hollandalı teknik direktör, yakın arkadaşı Barça’nın Sportif Direktörü Txiki Begiristain’ı telefonla arayarak randevu istedi. Begiristain ile Barcelona’da sözleşen Rijkaard, Brezilya’nın Palmeiras Kulübü’nden 10 milyon euroya transfer edilen Henrique ile geçen yıl Villarreal’den alınan Uruguaylı futbolcu Martin Cacerese’ye talip oldu.
Barcelona Teknik Direktörü Guardiola ile de bir görüşme yapılarak, bu oyuncuların önümüzdeki sezon durumu soruldu. Guardiola, Henrique’nin gidişine onay verirken, Cacares konusunda Meksikalı Marquez’in sakatlığına bağlı olduğunu söyledi. Ancak Katalan ekibinin teknik patronu, Rijkaard’ın Galatasaray’da başarılı olması için Caceres konusunda ısrarcı olmayacağının da altını çizdi.
Bu gelişmeler üzerine iki futbolcu ile telefon görüşmesi yapan Hollandalı teknik adam, “Galatasaray’a geliriz” yanıtını aldı.
Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Begiristain’dan ayrıca Hleb ile Gudjohnsen’in durumunu sorduğu da öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların, transferde yaşanan bu ilerlemenin ardından somut adımlar atması bekleniyor.
Martin Caceres kimdir?
Oynadığı kulüpler:
(34 maç 2 gol)
Milli takım kariyeri
Henrique kimdir?
Oynadığı kulüpler:
(21 maç 1 gol)
(20 maç 1 gol)
(kiralık) (27 maç)
ForCimbom
16.Haziran.2009, 05:41
http://www.yazete.com/pics/news/150620091351450357605_2.jpgGalatasaray, Caceres ve Henrique Adriano Buss için Barcelona ile prensipte anlaştı.
İki oyuncunun da kiralık olarak sarı-kırmızılılara katılacağı, Rijkaard’ın gelecek sezon da devam etmesi durumunda bonservis bedellerinin masaya yatırılacağı belirtildi
Cim - Bom, savunmasını Barcelona’dan oluşturdu. Katalan ekibinin iki defans oyuncusu Martin Caceres ile geçtiğimiz sezon Alman Ligi’nde Bayer Leverkusen’de oynayan Brezilyalı Henrique Adriano Buss ile anlaşma sağladı. Her iki oyuncunun da Galatasaray’a bir yıl kiralanacağı belirtildi. Teknik Direktör Rijkaard’ın gelecek sezon devam etmesi durumunda ise taraflar bonservis bedelini masaya yatıracak.
Begiristain ile görüştü
Geçtiğimiz hafta Galatasaray ile sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönen Hollandalı teknik direktör, yakın arkadaşı Barça’nın Sportif Direktörü Txiki Begiristain’ı telefonla arayarak randevu istedi. Begiristain ile Barcelona’da sözleşen Rijkaard, Brezilya’nın Palmeiras Kulübü’nden 10 milyon euroya transfer edilen Henrique ile geçen yıl Villarreal’den alınan Uruguaylı futbolcu Martin Cacerese’ye talip oldu.
Barcelona Teknik Direktörü Guardiola ile de bir görüşme yapılarak, bu oyuncuların önümüzdeki sezon durumu soruldu. Guardiola, Henrique’nin gidişine onay verirken, Cacares konusunda Meksikalı Marquez’in sakatlığına bağlı olduğunu söyledi. Ancak Katalan ekibinin teknik patronu, Rijkaard’ın Galatasaray’da başarılı olması için Caceres konusunda ısrarcı olmayacağının da altını çizdi.
Bu gelişmeler üzerine iki futbolcu ile telefon görüşmesi yapan Hollandalı teknik adam, “Galatasaray’a geliriz” yanıtını aldı.
Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Begiristain’dan ayrıca Hleb ile Gudjohnsen’in durumunu sorduğu da öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların, transferde yaşanan bu ilerlemenin ardından somut adımlar atması bekleniyor.
Martin Caceres kimdir?
Oynadığı kulüpler:
(34 maç 2 gol)
Milli takım kariyeri
Henrique kimdir?
Oynadığı kulüpler:
(21 maç 1 gol)
(20 maç 1 gol)
(kiralık) (27 maç)
fm ye göre ikisi de gelişime açık baya üst düzey topçular, gelmeleriniisterim ben...
tarikko
16.Haziran.2009, 05:43
Kaynakta yazsan iyi olurdu :)
Lucas Neill
16.Haziran.2009, 06:05
Haldun Üstünel bu futbolcularla ilgilenmiyoruz demiş..
MaTRaKaN
16.Haziran.2009, 13:54
O haberin kaynağı neresi?
deniz.91
16.Haziran.2009, 14:41
GS Cacaresi kiralayabilirse müthiş bir transfer olur
E.Cartman
16.Haziran.2009, 14:41
İŞTE GALATASARAY'IN GÖRÜŞTÜĞÜ "KARA BELA".. YİNE İLK KEZ TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..
Transfer çalışmalarını çok büyük bir gizlilik içinde yürüten G.Saray'ın 30 kişilik listeye son şeklini verdiğini, çok kısa sürede görüşmelerin başlayacağını duyurmuş, üç önemli kriter vermiştik.. GENÇ... GELECEĞİN YILDIZI.. SİYAHİ.. ve İŞTE TURKSPOR.NET VARAN 1..LEO FRANCO.. VARAN 2 MUSTAFA SARP'tan sonra TÜRKİYE'DE İLK DEFA G.SARAY'IN LİSTE BAŞINDAKİ KARA BELA'sını AÇIKLIYOR.. 22 YAŞINDA.. SİYAHİ.. AVRUPA FUTBOLUNUN YENİ THİERRY HENRY'Sİ DENİLEN NİJERYA ASILLI FRANSIZ.... İŞTE GELECEĞİN YILDIZI KARA BELA..
http://www.turkspor.net/images/news/remy_guzel.jpg
Turkspor.net Galatasaray'da transfer için şekillenen listede ki futbolcuların çok genç olduğunu, teknik direktör Rijkaard'ın takip ettiği, bildiği genç yeteneklerle yola çıkacağını ve G.Saray'ı başarıya taşıyacağını yazmış, GELECEĞİNİN YILDIZLARININ yaşlarının en fazla 25 olacağını ve siyahi olduklarını belirtmişti..
İşte G.Saray'ın hucümü yönelik sağ kanadına almak için özellikle Rijkaard'ın liste başı yaptığı ismlerden ilkini yine TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..
http://www.turkspor.net/images/news/remy_komp1.jpg
İŞT YALAN medyasının yüzlerce ismi arasında adı hiç geçmeyen , 22 YAŞINDA 1.84 BOYUNDAKİ FRANSIZLARIN GELECEĞİN THİERRY HENRY'Sİ DEDİKLERİ İSİM..
FRANSA'NIN NİCE TAKIMINDA OYNAYAN ASLEN NİJERYALI OLAN GENÇ YILDIZ LOİC REMY..
Loic Remy
1987 doğumlu, 1.84 boyundaki forvet Lyon alt yapısından yetişti. 2006/2007 sezonuyla birlikte Lyon'da forma giymeye başladı.2007/2008 sezonunun 2. yarısını Lens takımında kiralık oalrak geçirdi. Burada 10 maçta 3 gol attı. Ardından geride bıraktığımız sezonun başında Lyon, Remy'i Nice'e sattı.Böylece genç oyuncu ilk kez düzenli olarak forma şansı buldu. Remy geçen sezon Nice formasıyla çıktığı maçlarda 2'si penaltıdan olmak üzere 13 gol attı. Bu istatistikleri 2 asist ile süsleyen Remy bu sezon bir de kırmızı kart gördü.
Dünya futbolunun yeni Thierry Henry'si olarak adlandırılan Remy'nin adı daha önce Atletico Madrid ile anılmıştı. İspanyol kulübünün, genç Fransız için 10 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi düşündüğü haberleri yazılmıştı. Aynı zamanda Newcastle United, Fiorentina ve Sevilla takımlarının da sezon içerisinde Remy'i izlettirdiği biliniyordu.
Galatasaray teknik direktörü Rijkaard'ın GELECEĞİN EN BÜYÜK YILDIZI OLACAK dediği Remy ile görüşmelerin kısa sürede sonlandırılması ve imza atılmasının bekleniyor...
King_Theoden
16.Haziran.2009, 14:43
Bu haber balon. Geçen yıl 8mn Avroya aldılar Lyondan ve iyi bir sezon geçirdi.
RIDVAN TLM
16.Haziran.2009, 15:11
remy cok ıyı oyuncu...ama alınabılecegını sanmıyorum
Nedvedmania
16.Haziran.2009, 15:48
Şu cümLene bi şey söyLiyim skibbe carrusca ve LincoLn transferLerini yapan Haldun ÜstüneL değiL adNan sezgin'dir adnan bey bunLarı getirirken KeweLL Baros'La haLdun ÜstüneL bi anda öne çıktı Adnan Sezgin'in transferLeRi yararLı oLmadığı için bugün yabancı transferiyLe Haldun ÜstüneL ilgiLeniyor. Adnan PoLat Adnan Sezgin'i bitirmemek için iç transferde görevLendirdi...
Yahu Lincoln ün Neresi Kötü Transfer ? Lincoln Türkiyeye geldiğinde İçiniz kıpır kıpır değilmiydi ? Beşiktaş Maçına Kadar Lincoool Lincoooln diye bağırmıyormuydunuz ? Daha Siz Transferle Futbolcunun form u arasındaki farkı anlıyamamışsınız. Belki Bu alıcağımız dandik adam gelip burda yılın futbolcusu seçilicek. Bu da bi ihtimal. İsme göremi konuşuyorsunuz forma göremi ?
Hadi ismi ele alalım. Lincoln , Linderoth , Baros , Kewell , Meira , Morgan De Santics Bunların hepsi İsim yapmış adamlar. Meira Linderoth Kendi Milli Takımlarının Kaptanları. Baros Zaten Tartışılmaz. Lincoln ün Almanyada Neler Yaptığını biliyorsunuz. Aynı şeyi Galatasaraydada Yapardı. Yapmaya başladı ama sonra küstü nazlandı bıraktı. De Santics İtalyanın ikinci kalecisi.
Forma Göre ele alırsak. Lincoln ( Tek Devre Oynamasına karşın ligin Asist Kralı. Türkiyede başka böyle bi adam varmı ?) Baros (Gol Kralı) Kewell (Füzeci)
Bu saydıklarım sadece yabancılar. Türk olarak Emre Güngörüde sayabilirdik.
İşte Sorun burda. İsmini mi tartışacağız yoksa Formunumu ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ön yargıma gelince;Khzinashvili için konuştuğunu sanıyorum
Hayır ön yargıyı o adam için değil yönetim için söyledim
Gangstaa
16.Haziran.2009, 16:09
Caceres geleceğin Puyol'u olur
http://www.yazete.com/pics/news/160620090947590365028_2.jpgG.Saray'ın Hocası Rijkaard, Aslan'ın son stoper adayını çok övdü.
Aslan´ın son stoper adayını işte bu sözlerle öven Rijkaard, “Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Biraz tecrübe kazanırsa, Puyol´dan farkı kalmaz” diyerek transferine garanti verdi.
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği doğrultusunda transfer listesine aldığı Martin Caceres’in transferi için Barcelona’yla görüşmelere devam ediyor. İspanyol kulübünün kiralamaya sıcak baktığı Uruguaylı stopere, Hollandalı hoca tarafından tam not verildiği öğrenildi. Rijkaard’ın rapor sunarken, 22 yaşındaki oyuncudan ‘yeni Puyol’ diye bahsettiği ve kiralık sözleşmesine mutlaka satın alma opsiyonu koydurulmasını istediği bildirildi. Kulüpten elde edilen bilgiye göre, 47 yaşındaki hoca, Caceres hakkında şu ifadeleri kullandı: “Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Mevcut savunmamız çok ağır. Caceres bu açığı kapatacaktır. Süratli olduğu kadar hırslı, çevik ve güçlü de. İlk hamlelerde çok başarılı. Hava toplarına da hakim...”
ALINMASINI O İSTEMİŞ
“En büyük eksiği tecrübesizlik. Ayrılmadan önce, alınmasını ben istemiştim. Barcelona onu transfer ederken büyük paralar ödedi (16.5 milyon Euro), fakat Pique ile Marquez’in üstün performansı nedeniyle forma bulmakta zorlandı. Bizde tecrübe açığını da kapatırsa, iddia ediyorum; en az Puyol kadar kaliteli bir savunma oyuncusu kazanırız.”
Kaynak: Fanatik & yazete.com
İlk defa bir haberin doğru olmasını bu kadar çok istiyorum :)
uAburak89
16.Haziran.2009, 16:10
Adının duymadığımız adamlar gelecek bence, Haldun bu işi iyi yapıyor.
ForCimbom
16.Haziran.2009, 16:10
Caceres geleceğin Puyol'u olur
http://www.yazete.com/pics/news/160620090947590365028_2.jpgG.Saray'ın Hocası Rijkaard, Aslan'ın son stoper adayını çok övdü.
Aslan´ın son stoper adayını işte bu sözlerle öven Rijkaard, “Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Biraz tecrübe kazanırsa, Puyol´dan farkı kalmaz” diyerek transferine garanti verdi.
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği doğrultusunda transfer listesine aldığı Martin Caceres’in transferi için Barcelona’yla görüşmelere devam ediyor. İspanyol kulübünün kiralamaya sıcak baktığı Uruguaylı stopere, Hollandalı hoca tarafından tam not verildiği öğrenildi. Rijkaard’ın rapor sunarken, 22 yaşındaki oyuncudan ‘yeni Puyol’ diye bahsettiği ve kiralık sözleşmesine mutlaka satın alma opsiyonu koydurulmasını istediği bildirildi. Kulüpten elde edilen bilgiye göre, 47 yaşındaki hoca, Caceres hakkında şu ifadeleri kullandı: “Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Mevcut savunmamız çok ağır. Caceres bu açığı kapatacaktır. Süratli olduğu kadar hırslı, çevik ve güçlü de. İlk hamlelerde çok başarılı. Hava toplarına da hakim...”
ALINMASINI O İSTEMİŞ
“En büyük eksiği tecrübesizlik. Ayrılmadan önce, alınmasını ben istemiştim. Barcelona onu transfer ederken büyük paralar ödedi (16.5 milyon Euro), fakat Pique ile Marquez’in üstün performansı nedeniyle forma bulmakta zorlandı. Bizde tecrübe açığını da kapatırsa, iddia ediyorum; en az Puyol kadar kaliteli bir savunma oyuncusu kazanırız.”
Kaynak: Fanatik & yazete.com
İlk defa bir haberin doğru olmasını bu kadar çok istiyorum :)
aynen..
fm ye bakılırsa çok sağlam potansiyeli var. uzun soluklu oyunlarımda çok üst düzeylere geldi bu adam, ne diyelim; inşallah gelir ..
E.Cartman
16.Haziran.2009, 17:06
aynen..
fm ye bakılırsa çok sağlam potansiyeli var. uzun soluklu oyunlarımda çok üst düzeylere geldi bu adam, ne diyelim; inşallah gelir ..
FM'deki gibi oLursa satın aLma opsiyonu koymayabiLirLer bana vermemişLerdi 3.Sezonumda 30M€ a aLmıştım :D:D
MaTRaKaN
16.Haziran.2009, 17:47
Barcelona Cacares'e çok para verdi yanılmıyorsam satmaları zor bence
ForCimbom
16.Haziran.2009, 17:52
Barcelona Cacares'e çok para verdi yanılmıyorsam satmaları zor bence
kiralık versinler o da olur:p
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Haziran.2009, 18:22
Servet'te gittikten sonra Galatasaray'ın mutlaka çok kaliteli 2 DC almaları lazım...
LadroN
16.Haziran.2009, 20:00
caceres iyi oyuncu fakat satın alınması imkansız bunun için kiralık diyorlar kiralık gelicekse hiç gelmesin sağlam bir stoper alınsın 3 sene oynasın caceres gelirse 1 sene oynar gidder kesin çözüm olmaz zaten transferin gerçekleşme ihtimali pek yok gibi
RaSenGan
16.Haziran.2009, 21:37
Servet'in gittiği kesin mi ? Her yerde haberi görülüyo ama kesin bi şey görmedim ben.
Redrum
16.Haziran.2009, 21:58
Caceres ile Henrique (her ikisi de kiralık) bence bizi bir sezon çok iyi götürür.. Bu sırada stoper buluruz seneye için.. Böyle birkaç güne sıkıştırmamak lazım.. Ama yok mu şöyle Song gibi defans?
E.Cartman
16.Haziran.2009, 23:15
Başkanımızdan transfer müjdesi
16 Haziran 2009 Salı * 18:45
Başkanımız Adnan Polat, takıma 2-3 takviye yapacaklarını anlattı ve "O oyuncuları aldığımız zaman transferi kapatacağız" dedi.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/adnanpolat001.jpg
Başkanımız Adnan Polat, futbol takımlarının büyük bir değişim geçirdiğini, ancak bu yıl, değişimin artık son dönemi olacağını söyledi.
Adnan Polat, GSTV'ye yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleri Frank Rijkaard ve yardımcısı Johan Neeskens'in, tartışılmaz kariyerlere sahip olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: ''Hocamız ve ekibi, bir haftadır Galatasaray'ın her maçını izlediler ve notlar aldılar. Muhakkak ki takımın ve futbolcuların kalitesini gördüler, değerlendirmelerini ona göre yaptılar. Galatasaray takımı büyük bir değişim yaşıyor. Bu sene bu değişimin artık son dönemidir. Bundan sonra değişim bitmiş olacak ve yeni bir süreç başlayacak. Bu süreçte de yönetici olarak bizler olsun, teknik heyet olsun, profesyonel yöneticilerimiz olsun, oyuncular olsun elimizden geleni yapacağız. İnşallah Galatasaraylıları, Türk futbolunu mutlu edecek, sevindirecek neticeler elde ederiz.''
MITSUBISHI LANCER
1990 / 150.000 km
6.500 TL
Galatasaray'a uygun yıldız futbolcular transfer etmek ve takımın eksiklerini gidermek istediklerini dile getiren Polat, ''Teknik heyetin tavsiyeleri ve bizim ekonomik koşullarımız doğrultusunda yeni arkadaşların kimler olacağı belli olacak. Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Her gün gazetelere göz atıyorum, bugüne kadar Galatasaray'a 200'e yakın futbolcuyu transfer ettiler. Hepsini transfer etsek, herhalde 20 takım halinde, aynı anda Türkiye liglerinde ve Avrupa'da oynayabilirler'' dedi.
Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve takıma 2-3 takviye yapacaklarını anlatan Adnan Polat, ''O oyuncuları aldığımız zaman transferi kapatacağız, ama taraftarlarımız, bizim ağzımızdan veya Galatasaray internet sitesi ve GSTV'den açıklama olmadıkça, yazılanlara çok itibar etmesin'' diye konuştu.
Kaynak: Anadolu Ajansı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
RekLam çıktı araya :D:D Mitshubishi Lancer :D:D
Eren91
16.Haziran.2009, 23:23
İnşallah Transferler Fason Çıkmaz... Carrusca ve Bouzid Gibi
E.Cartman
17.Haziran.2009, 00:28
İnşallah Transferler Fason Çıkmaz... Carrusca ve Bouzid Gibi
Sanmıyorum ki bu sefer öyLe oLsun çünkü Rijkaard ilgiLeniyo transferLe biLdiğim kadarıyLa ki Carrusca bence boş transfer değiLdi yeterince şans buLamadı... Cruz AzuL'da da sakatLıktan toparLanamadı...
Corpus
17.Haziran.2009, 01:11
Arkadaşlar LOİC REMY hakkında ne diyorsun turkspor un dediğine göre Baros un yeni partneri olacakmış?
http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=50231
Nedvedmania
17.Haziran.2009, 01:15
Adnan Polat İstifa ! Türkspor Başa !
Turkspordaki adamlar keşke bizim takımın başkanı olsaydı. Hergün bi bomba hergün bi bomba. Ne güzel olurdu :D
dakara
17.Haziran.2009, 01:32
bence bir oyuncunun kiralık olarak gelip gelmemesi önemli değil önemli olan size o bir sene içinde maksimum performans vermesi eğer gs bu sene öyle çok kaliteli bir defans bulamazsa bir sene idare eder cecaresle sonraki sene arar mesela gourcuff bordeux'a çok büyük bir katkı sağladı hadi diyelim ki milan onu satmasaydı böyle olduğu için bordeuxun şampiyonluğu elinden mi alınıcaktı ama bordoeux gourcuffu kiralamak yerine orta halli bir oyuncuyu satın alsaydı kesinlikle şampiyon olamazdı
Belgorth
17.Haziran.2009, 03:42
aslında kiralık oyuncuları oynatmak oldukça iyi de bir taktik sayılır birkaç bakımdan. kaliteli kiralık oyuncularla UEFA Kupası'nda üst turlara kadar çıkarsak şayet bu hem takımın ününe ün katacak hem de bir sonraki sene, satılık ya da kiralık, yetenekli genç oyuncuların ikna edilmesinde kolaylık sağlayacaktır. düşünsenize, başarılı bir takım üstelik genç yeteneklere kendisini göstermek için fırsat da veriyor. vitrine çıkmak için bulunmaz bir fırsat gibi görünecektir. ayrıca yüksek bir bedel ödenmek durumunda da kalınmayacaktır ve ekonomik külfet olmaz. bize en yakın Manisa'ya kiralanan Arda vardır mesela, orada hem kendini geliştirmiş hem de kendini gösterebilmiştir Arda. oysa Galatasaray'da kalsaydı o kadar fazla forma bulamayacak ve biz de şu anda böyle bir oyuncuya sahip olamayacaktık. Arda'nın Manisa'ya kiralık gitmesi o sene hem Manisa'nın ligde kalmasına yardımcı olmuş, hem kendisini geliştirmesine olanak sağlamış hem de Galatasaray Arda'yı kazanmasına olanak sağladı. ve görünen herkes bir şeyler kazandı. bu nedenle, şayet kan tutarsa, kiralık oyuncu almak kötü bir şey değil iyi bile bir şeydir.
King_91
17.Haziran.2009, 04:15
ama bi de şöyle bi şey var . sen adama gerekli şansı verirsin yıldızı parlar ama sene sonunda adam öteki takıma döner :D
Redrum
17.Haziran.2009, 13:57
Florya´da üç gündür Servet için pazarlık yapan Marsilya 8.6 milyon Euro´yu verdi ve transferi gerçekleştirdi. Milli stoperin boşluğunu ise Zurab ve Caceres dolduracak.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_258638_kolajjj423.jpg
Uzun süredir stoper arayışında olan Galatasaray Yönetimi, şimdi de elindeki en iyi savunma oyuncusunu gönderdi. Önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen Marsilya Kulübü’nün avukatı Julien Fournier, tecrübeli futbolcu için önce 7 milyon Euro önerdi, yöneticiler ise “Bu teklif yeterli değil” dedi. Kıran kırana devam eden pazarlıklar sonrası Sarı-Kırmızılılar, Fransızlar’ın verdiği 8.6 milyon Euro’luk teklifi kabul etti. Servet’in de daha önce Marsilya ile her konuda anlaştığı ve topu yönetime atarak, “Kulüpler anlaşırsa benim için sorun yok” dediği biliniyordu.
Güneyde Cim Bom’a ısınıyor!
Bu gelişmelerin ardından Servet’in yerine en kuvvetli iki aday olarak Gürcü Zurab Khizanishvili ve Uruguaylı Martin Caceres öne çıkıyor. Blackburn’de forma giyen Zurab, birkaç gündür Tugay Kerimoğlu ile birlikte Antalya ve Bodrum’da tatil yaparak, Cim Bom’a ısınıyor! Barcelona’nın stoperi Caceres ise Rijkaard’ın gelecek planlarında önemli yer tutuyor.
Türk stoperi yollayalım, yabancı iki stoper alalım hemde daha çok masraf ederek.. Çok güzel.
Servet-Emre kalsa valla daha iyiydi..
NirvanaFX
17.Haziran.2009, 14:03
Sadece 2 DC ile bitmiyoki.Bunların sakatlığında yerini doldurabilecek yedekler lazım.Geçen sene Servet öldüğünde(:D) gördül takımın defansını.
PesimiSTyLa
17.Haziran.2009, 16:15
Galatasaray yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor.
İngiltere'nin saygın gazetelerinden Daily Mail'de yer alan bir habere göre Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Rijkaard'ın Liverpool'da mutsuz olan Hollandalı golcü Ryan Babel'i transfer etmek istediği iddia edildi.
Liverpool'un teknik patronu Benitez'in, Glen Johnson ile 17 milyon poundluk bir transfer anlaşması yapmayı planladığının belirtildiği haberde, Rijkaard'ın da Babel için 8 milyon poundluk bir teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.
Haberde ayrıca Babel'in Liverpool'a geldiğinden beri fazla oynama şansı bulamadığı için mutsuz olduğu belirtilirken, Hollandalı oyuncunun Galatasaray'a transfer olması halinde bunun Babel için yeni bir başlangıç olabileceği ifadeleri de yer aldı.
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80227_2_090617114958.jpg
E.Cartman
17.Haziran.2009, 16:35
Ben GS'nin 8M£ vereceğini sanmıyorum ama kiraLama yoLuna gidebiLirLer bence yada bi şekiLde fiyatı indirirLer...
maNga 33
17.Haziran.2009, 16:38
17 milyon $ mı çok fazla
PesimiSTyLa
17.Haziran.2009, 16:41
NTVsporda son dakika gecmiş, Servet 8M €'ya Marsilyaya satılmış. Servette artık avrupaya gitmek istiyordu, delikanlılık yapıp gecen sezonun devre arasında sırf Galatasaray para kazanabilsin diye sözlesme imzalamıştı ve şimdi cok iyi bir paraya gidiyor.
E.Cartman
17.Haziran.2009, 16:51
servet bize 500Bin€ ya geLmişti şimdi 8M€ yani tam 16katına satmışız:D:D:D
Lucas Neill
17.Haziran.2009, 16:53
Hayırlı olsun ucuza alıp çok büyük bi fiyata anlaştık marsilyayla.Zaten Servet'te avrupada oynamak istiyodu.Ama yerine iki tane çok iyi savunma oyuncusu almamız lazım bu durumda.
MaTRaKaN
17.Haziran.2009, 17:07
Acaba gelecek para ile hangi isimler alıncak?
Redrum
17.Haziran.2009, 17:17
Gelecek parayla ben Servet'in yerini doldurabileceğimizi hiç sanmıyorum..
Lucas Neill
17.Haziran.2009, 17:28
Leo Franco ile anlaşıldı dendi resmi imza hala atılmadı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Haziran.2009, 17:38
Leo Franco ile anlaşıldı dendi resmi imza hala atılmadı.
Atılmıştır yahu ! Sadece hani diğer transferleride bitirip medya önünde imza atılacaktır :u: (Bana göre)
MaTRaKaN
17.Haziran.2009, 18:11
Millet takır takır transfer yapıyor biz suskun oturuyoruz bakalım neler olucak..
Nedvedmania
17.Haziran.2009, 18:30
Kim o millet ? Ayrıca çok transfer yapınca ne oluyor ? Bi ara Beşiktaş 13 tane transfer yapmışlardı ama o sene ligde 4. mü 5. mi ne olmuşlardı :) Transferin ne zaman ve kaç tane olduğu önemli değildir. Transferin son günü gelir bomba bi transfer yaparız sonuç yine aynı olur :)
MaTRaKaN
17.Haziran.2009, 18:43
Bu gidişle bomba transfer zor gibi görünüyor.Bir transfer haberi bile çıkmıyor insan mecbur olumsuz düşünüyor..