View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
bySperman
13.Mayıs.2012, 12:48
Burak ihtiyacımız olan tipte bir futbolcu.Selçuk ile de çok iyi anlaşıyor.Çok iyi bir transfer olur.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 12:53
Hamit ve Lass'dir muhtemelen ama Melo>Lass
lass > 2 x Melo artı 2 x cristian
Fearless Coward
13.Mayıs.2012, 12:58
Bence Burak'a sıcak bakmıyorum...Avrupa'da daha sağlamına ihtiyacımız var lig için yeterli orası ayrı...
DisCo
13.Mayıs.2012, 13:09
Torres'i kiralayamazmıyız?
Burada kendini bulur.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 13:10
Burada kendini bulur.
hangi torresi abi şu chelsede oynayanımı :D :D :D
MeliksahAydogan
13.Mayıs.2012, 13:11
lass > 2 x Melo artı 2 x cristian
Lass Melo'ya göre daha defansif Melo'nun hücumda çok büyük katkısı var Selçuk'la da uyum yakalamışken maceraya atılmaya gerek yok.
Gncl1905
13.Mayıs.2012, 13:14
Forvet, kanat kesin lazım. Hasan Ali'yi de alsak fena olmaz :)
SaLviO
13.Mayıs.2012, 13:15
melo lass kadar bileklerine hakim değil ve lass kadar oyunun içinde değil benim görüşüm bi lass değil
IcedEarth
13.Mayıs.2012, 13:15
Burada kendini bulur.
Aynı hayali ben de görüyorum abi.. Parçalı pek yakışır kendisine :)
DisCo
13.Mayıs.2012, 13:16
hangi torresi abi şu chelsede oynayanımı :D :D :D
Liverpool'a geliş veya Liverpool dönemi olsaydı belki mümkün olmayabilirdi. Kötü bir sezon geçirdi ve İngiltere'de alay edilmedik noktası kalmadı. Buna rağmen hala çok büyük bir oyuncu ve maliyeti bir an da ucuzlamaz ama bu tarz oyuncuların belli dönemlerde kendi memleketlerine ya da Türkiye gibi yerlere geldiğini biliyoruz.
Torres içinde o dönemlerden birisi şuan.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 13:19
Liverpool'a geliş veya Liverpool dönemi olsaydı belki mümkün olmayabilirdi. Kötü bir sezon geçirdi ve İngiltere'de alay edilmedik noktası kalmadı. Buna rağmen hala çok büyük bir oyuncu ve maliyeti bir an da ucuzlamaz ama bu tarz oyuncuların belli dönemlerde kendi memleketlerine ya da Türkiye gibi yerlere geldiğini biliyoruz.
çooookk zor bi ihtimal bence :D
eng1n
13.Mayıs.2012, 13:21
Torres, Di Matteo geldikten sonra yükselişe geçti ve di matteo hakkında olumlu açıklamalar yaptı seneye çok daha iyi bir Torres izleyeceğiz Chelsea'de.
Türkiye'ye gelme ihtimali 0 bence, Torres için R.Madrid dedikodusu bile varken imkansız.
Estranged
13.Mayıs.2012, 13:22
Elano, Jo, Santa Cruz gibi oyuncular belki, hatta Tevez gibi sorunlu oyuncular belki, ama as oynatılan ve son maçlarda umut veren Torres gelmez diye düşünüyorum.
DisCo
13.Mayıs.2012, 13:25
Ben Chelsea'nin forvet transferi yapacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın İngiltere muhabbetini bildiğim için de kiralanabilir diyorum. Rooney'i hayatta alamazsın ama Torres'in bir ihtimali var o da kiralayabilirsin.
Yoksa bana kalsa kaç milyon euro ise Neymar'ı alırım. Verimli kullandıktan sonra satarım. Falcao'ya Madrid o kadar para verdi. Bence adam o paranın karşılığını misli misli verdi. 3-5'e oyuncu alacağımıza iş yapacak oyuncuya 20 verirsin daha iyidir.
sarianet
13.Mayıs.2012, 13:29
gelirse zevkle izleriz ama son zamanlarda torres umut verdi chelsea da umarım gelir :) ama kolay bi transfer değil :)
byariff
13.Mayıs.2012, 13:52
Hasan Ali Kaldirim , Melonun Bonservisi , Hamit , Amrabat , Ve Çok saglam bir Forvet , Gelsin baska birsey istemem.
DisCo
13.Mayıs.2012, 13:54
Sivasspor'dan Grosicki'de iyi iş yapar. Hatta Amrabat'tan daha hayırlı olur.
Estranged
13.Mayıs.2012, 13:54
Ben Chelsea'nin forvet transferi yapacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın İngiltere muhabbetini bildiğim için de kiralanabilir diyorum. Rooney'i hayatta alamazsın ama Torres'in bir ihtimali var o da kiralayabilirsin.
Yoksa bana kalsa kaç milyon euro ise Neymar'ı alırım. Verimli kullandıktan sonra satarım. Falcao'ya Madrid o kadar para verdi. Bence adam o paranın karşılığını misli misli verdi. 3-5'e oyuncu alacağımıza iş yapacak oyuncuya 20 verirsin daha iyidir.
Neymar da uç bir örnek olmuş, devre arasında 40 Milyon € teklif edildiği söylentileri dönüyordu Real Madrid için.
Drogba takımdan ayrılacak, Mata forvette denenmedi, Genç forvetler sadece ekonomik nedenlerden takımda tutuluyor bana kalırsa. Bu takımın forveti şu an Torres'tir, seneye transfer yapılması durumunda ikinci forvet olacaktır, ve isterse 2. forvet olsun, yine de yeterince fırsat alacağını düşünüyorum.
Galatasaray için gönlümden geçen oyuncu Didier Drogba, ne yalan söyleyeyim Türkiye'de en çok görmek istediğim oyuncu, yaşı da geldi artık :)
byariff
13.Mayıs.2012, 13:58
Sivasspor'dan Grosicki'de iyi iş yapar. Hatta Amrabat'tan daha hayırlı olur.
bence grosicki duz bir oyuncu ve bu sene performansi o kadar iyi degildi geçen yil"a gore. ama amrabat"ta o yetenek potansiyel var ne yapcagi belli olmuyan bir topçu hem uyum sorunuda yasamaz diye dusunuyorum turkiyeyi taniyor.
DisCo
13.Mayıs.2012, 14:00
Aslında anlatmak istediğimin tam örneği Ronaldinho - Psg olayıdır.
İyi oyuncuyu 15-20 alırsın sonra Neymar hesabı Madrid gelir 40 verir. Hem sen oyuncudan verim alırsın hem para kazanırsın.
Tabi bizim bunları yapabilmemiz için yabancıların bağlılığını sağlamamız lazım. Porto Hulk'u nasıl elinde tutuyorsa adam sözleşmesi bitince kaçmıyorsa bu şekilde yapalım ki para kazanalım.
Yoksa Stancu'ya ver o kadar parayı sonra başından atmak için uğraş projelerini yıllardık izledik. Bir kere de bunu denesinler.
Fearless Coward
13.Mayıs.2012, 14:03
Amrabat ve Doka ikisine de hayır demem iki oyuncu da bencil gibi gözükse de Terim'le daha iyi işler yapabilirler...Amrabat zaten o kadar da bencil değil kupa maçında mesela harikaydı bitirici adam lazım ona yoksa pas atmaz :D Doka'da çok etkili bir isim 2 isimden biri alınırsa güzel olabilir çok pahalıya kapatmayız bence...
anil luque
13.Mayıs.2012, 14:25
Torres ihtimali 0 bile değil benim gözümde.
KanaKe
13.Mayıs.2012, 14:28
torresi türkiyeye getirse getirse aziz baskan getirir oda hapiste oldugu icin gelmesi imkansiz :)
Lucas Neill
13.Mayıs.2012, 14:37
O degil de simdi euro 2012'den oyuncu begenecegiz samp liginde su gelsin bu gelsin diyecegiz hayat bize güzel degil de kime güzel :)
kalemci
13.Mayıs.2012, 15:05
Yukarıda Hulk örneği vermişsin Disco'da bu konu için yanlış bir örnek olur bence son 1.5 yıldır. Aşağıda ki resimde ne demek istediğimi daha net görebilirsin. Kendini bu hale getirdikten sonra ne yüksek bonservisi nede taliplisi kaldı.
http://img190.imageshack.us/img190/9739/hulkxh.jpg (http://img190.imageshack.us/i/hulkxh.jpg/)
http://img98.imageshack.us/img98/955/565323621.jpg (http://img98.imageshack.us/i/565323621.jpg/)
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 15:08
Forvete Robin van Persie gelse nolur ki :D :D Torres'de olur :n: Kanata da Gareth Bale'i alırız :p Bunlar olmaz tabi de en az bunlar kadar yetenekli oyuncular almamız gerekiyor.
mehmetcoo
13.Mayıs.2012, 15:09
Alttaki resim photoshop. Boyun bölgesine bakarsanız ten rengindeki ton farkını göreceksiniz.
Deus Dominus
13.Mayıs.2012, 15:30
Amele yanığı ile süper olmuş :n:
Galatasaray'ın Riera, Baros, Melo ile devam edeceğine hiç inanmıyorum. Bu oyuncuların yerine çok daha iyilerini bulabileceklerini de biliyorum, şampiyonlar ligi faktörü, Fatih Terim ismi ve maddiyatta işin içine girince istedikleri transferleri gerçekleştirmeleri çok da zor olmaz herhalde.
byariff
13.Mayıs.2012, 15:35
bencede Riera,Baros,Serkan Kurtlus , Çaglar , Sercan (Kiralik ) , Mehmet Batdal , Servet Bu adamlar gidicek gibi gitmelide. melo konusunda kararsizim ben sahada goruyorum bazen rakibin arkasindan kosmuyor
Yukarıda Hulk örneği vermişsin Disco'da bu konu için yanlış bir örnek olur bence son 1.5 yıldır. Aşağıda ki resimde ne demek istediğimi daha net görebilirsin. Kendini bu hale getirdikten sonra ne yüksek bonservisi nede taliplisi kaldı.
http://img190.imageshack.us/img190/9739/hulkxh.jpg (http://img190.imageshack.us/i/hulkxh.jpg/)
http://img98.imageshack.us/img98/955/565323621.jpg (http://img98.imageshack.us/i/565323621.jpg/)
düzenleme
fake değil ama o kadar göbek yok şuan http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/full/574109704.jpg?key=577800&Expires=1336910685&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=1vRB8S20MocDHxfcUCssfaCcRc7wqYtmXPq4~~DJ ~Pf5zO5-XjSvVdmLEHNzeYDQtc9bNQVY9Em6YOYPRgBxGr2g9dkg6pr49g YBYLRsTfL4gm-jJrXHcfYW6gUDLoJbCM9IXA3NFX5Oa7FVlgHS6pEDEbIM4VJMn ENvR59WC5Y_
SaLviO
13.Mayıs.2012, 15:47
hiç fake gibi durmuyor
hiç fake gibi durmuyor
fake değil ama topluyo gene vücudu :p kilolu milolu hertürlü oynar hulk :D
DisCo
13.Mayıs.2012, 15:52
Sorun yoksa Hulk ile Torres'i getiriyorum. :n:
Sekopej
13.Mayıs.2012, 15:53
Galatasaray transferi durdurmamış mıydı yahu UEFA'dan ceza gelecek diye?
MeliksahAydogan
13.Mayıs.2012, 15:55
Hasan Ali Kaldirim , Melonun Bonservisi , Hamit , Amrabat , Ve Çok saglam bir Forvet , Gelsin baska birsey istemem.
Zaten bu oyuncuların peşindeyiz sanırım eğer bu transferler gerçekleşirse ki yüksek ihtimalli ;
Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
Hasan Ali
Hamit
Melo
Selçuk
Amrabat
Elmander
-X- (Transfer)
Şeklinde olur kadromuz fakat yabancı kontejanında sorun yaşarız forvet transferimiz yerli oyuncu olmak zorunda kalır.
nekop
13.Mayıs.2012, 16:24
Burak'la anlaşıldığı Trabzonspor'a 5 M € verileceği konusunda haberler var ne kadar doğrudur acaba ?
Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
Burak Yılmaz'ın 5 milyon euroya serbest kalma maddesi sadece yabancı kulüpler için geçerli. O yüzden bu tarz haberlere inanmayın. Galatasaray Burak'ı almak isterse bence satacağımız fiyat 10 milyon eurodan az olmaz.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 16:25
nikon japon oyuncu getiriyordu ne oldu o iş
kagawayı getircek çaktırmıyoruz :icon_cool:
MeliksahAydogan
13.Mayıs.2012, 16:27
Evet o konuyu tamamen unuttuk bakalım Nikon'dan bir adım gelecek mi ?
Sabırsızlanıyorum bir an önce açıklanmasını istiyorum transferlerin.
LifeYourself
13.Mayıs.2012, 16:29
inamato?:p
GeanyGS
13.Mayıs.2012, 16:29
Burak Yılmaz'ın 5 milyon euroya serbest kalma maddesi sadece yabancı kulüpler için geçerli. O yüzden bu tarz haberlere inanmayın. Galatasaray Burak'ı almak isterse bence satacağımız fiyat 10 milyon eurodan az olmaz.
sağlam bir kaynaktan duyduğuma göre 5milyon+Sercan yada Culio gibi bi anlaşma olabilirmiş.
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 16:35
Burak Yılmazın Şampiyonlar ligi maçlarınıda gördük, nefes dahi alamadı full ofsayt full ofsayt eğer avrupada başarı istiyorsa Galatasaray Burak yılmaz yetmez almamalı bence ligde büyük işler yapabilir ama Avrupa maçlarında öyle gezemiyorsun bizim ligdeki gibi
ForCimbom
13.Mayıs.2012, 16:37
ben de böyle biliyorum.
eng1n
13.Mayıs.2012, 17:14
sırf reklam verildi diye adam getirilir mi beyler ? :D bence Japonya'da türkiye ligi maçları yayınlansın böylece bedava izleriz internetten Türkiye Ligini :D
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 17:16
sırf reklam verildi diye adam getirilir mi beyler ? :D bence Japonya'da türkiye ligi maçları yayınlansın böylece bedava izleriz internetten Türkiye Ligini :D
Reklam diye değil anlaşmada böyle bir madde var :) Japon bir futbolcu gelicek olursa bunun masraflarını Nikon ödeyecek :D
Reklam diye değil anlaşmada böyle bir madde var :) Japon bir futbolcu gelicek olursa bunun masraflarını Nikon ödeyecek :D
o zaman japon milli takımında ne kadar iyi adam varsa toplayalım :icon_cool:
SaLviO
13.Mayıs.2012, 17:17
resmi olarak aciklandimi o madde
nekop
13.Mayıs.2012, 17:20
sağlam bir kaynaktan duyduğuma göre 5milyon+Sercan yada Culio gibi bi anlaşma olabilirmiş.
Sanmıyorum bizimkilerin böyle bir anlaşmaya tamam diyeceğini. Sercan'ında Culio'nunda bence şuan değeri maksimum 1-1.5 milyon eurodur. Burak Yılmaz'ı 5 milyon'a avrupaya gönderirlerse alacakları tepki, Galatasaray'a bu şekilde satarak alacakları tepkiden çok çok daha az olur.
ForCimbom
13.Mayıs.2012, 17:24
Sanmıyorum bizimkilerin böyle bir anlaşmaya tamam diyeceğini. Sercan'ında Culio'nunda bence şuan değeri maksimum 1-1.5 milyon eurodur. Burak Yılmaz'ı 5 milyon'a avrupaya gönderirlerse alacakları tepki, Galatasaray'a bu şekilde satarak alacakları tepkiden çok çok daha az olur.
kesinlikle. hayallerde uçmamak lazım. 30 küsür gol atmış o biçim piyasa yapmış adamı kolayına kimse satmaz.
kalemci
13.Mayıs.2012, 17:39
Alttaki resim photoshop. Boyun bölgesine bakarsanız ten rengindeki ton farkını göreceksiniz.
Keşke öyle olsa ama değil ne yazık ki :)
bySperman
13.Mayıs.2012, 17:51
Ben Burak transferine çok sıcak bakıyorum.Takımdaki yerli forvetlerin hepsini(Necati,Sercan,Mehmet) toplasan bir Burak etmez.Kesinlikle çok faydalı olur özellikle süper ligte.
nannar
13.Mayıs.2012, 18:05
Burak Yılmaz'ın bitiriciliğini beğenmiyorum ben.Tüm Trabzon ona çalıştı ve sistem onun üzerine kuruldu bu sezon.Kaç tane pozisyonunu izledim karşı karşıya kalecinin üzerine vurdugu.eğer gelecekse yedek olarak gelebilir fakat Burak yedek oturmayı kabul etmez,formu düşer. Bence Muhammet Demir gibi genç bir forvet alabiliriz yedeğe. As kadroya ise mutlaka kaliteli bir yabancı santrafor lazım.
europeanconquer
13.Mayıs.2012, 18:11
Burak Galatasaray'da oynayamaz.Takım oyuncusu değil.Aşırı bencil.Biraz takım oyunu oynayabilse Trabzon bu yıl da şampiyonluğa oynardı.Zaten Avrupa takımı gelir verir 5 milyon euroyu.Burak'ı alır götürür.Bize daha çok Baros tarzı bir oyuncu lazım.Baros bu yıl sakatlanmasa 12-13 gole ulaşırdı rahat.Ama şanssızlık bırakmadı peşini.Biz de Baros'u bırakmayız umarım.
bySperman
13.Mayıs.2012, 18:12
Ama önümüzdeki sezon yerli forvet ihtiyacımız olacak.Ne yaşı geçmiş Necati nede Sercan ve Mehmet Batdal'dan hayır var bize.
bySperman
13.Mayıs.2012, 18:14
Andres Guardado'nun sözleşmesi yaza bitiyor bence bu adam kaçmaz
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/andres-guardado/profil/spieler_20506.html
RaSenGan
13.Mayıs.2012, 18:30
Melo'nun kalacağını düşünürsek şu an kesinlikle transfer yapmamız gereken iki kanat ve bir forvet var.Ve bunlardan sadece 1'i yabancı olacak.Yerli oyuncu olarak da bu bölgelere alınabilecek çok fazla alternatif yok.Hamit ve Burak da burada ön plana çıkıyor.Ama sanmıyorum Burak'ı alacağımızı.Avrupa'ya gider o.Hamit ise Mourinho'ya bağlı.O izin verirse reddedeceğini sanmıyorum.
bySperman
13.Mayıs.2012, 18:41
Hamit kesin gelir.Real Madrid'de forma giyemeyeceği aşikar.Yabancı transferinden önce yerlileri halletmeliyiz.
ThersoN
13.Mayıs.2012, 21:12
Ciddi anlamda yırtıcı bir kanat bir de hızlı forvet almamız lazım. şampiyon olduk diye eksiklerin üstünü örtmemek lazım. özellikle şampiyonlar ligini düşününce necati,engin gibi isimlerle çok ilerleyemeyiz.
Ancak tüm bunlara rağmen bir çok arkadaş şu gitsin bu gitsin diye bir çok isim yazmış. Tabi ki gitmeyi hak edenler var katılıyorum ama takım bu sene başarılı bir arkadaşlık ortamı oluşturdu, bunun çok yara almasını istemem.
footballer33
14.Mayıs.2012, 01:37
kagawayı getircek çaktırmıyoruz :icon_cool:
Kagawa, Manchester United ile anlaşmadı mı? Şu aşamada getirmek de imkansız zaten, anlaşmamış olsa bile. Bu sene fiyatı tavana vurdu çünkü.
MeliksahAydogan
14.Mayıs.2012, 01:38
Burak Yılmaz'ın bitiriciliğini beğenmiyorum ben.Tüm Trabzon ona çalıştı ve sistem onun üzerine kuruldu bu sezon.Kaç tane pozisyonunu izledim karşı karşıya kalecinin üzerine vurdugu.eğer gelecekse yedek olarak gelebilir fakat Burak yedek oturmayı kabul etmez,formu düşer. Bence Muhammet Demir gibi genç bir forvet alabiliriz yedeğe. As kadroya ise mutlaka kaliteli bir yabancı santrafor lazım.
Katılıyorum.Muhammet Demir gerçekten güzel olur.Ya anlamadığım tek şey Fatih Terim kimleri adam etmedi Engin , Aydın , Melo çatır çatır oynadı bi sorunu olmadı kavga olayı dışında oda halledildi ama şu Sercan adam olmamakta diretiyor mu FT bir takımamı kiralayacak bir bildiği mi var anlamadım gitti madem adam etmeyecektin niye aldın sayın hocam anlamadım doğrusu.
MeliksahAydogan
14.Mayıs.2012, 01:40
Ama önümüzdeki sezon yerli forvet ihtiyacımız olacak.Ne yaşı geçmiş Necati nede Sercan ve Mehmet Batdal'dan hayır var bize.
Necati hadi bir nebze olsun yerli tecrübeli forvet sıfatıyla kulübede oturabilir fakat Batdal gideceği kesin Sercan konusunda FT karar verecek büyük ihtimalle kiralanır veya lig içi yerli oyuncu alırken takas yoluyla kullanılabilir kiralanmasından yanayım elbet FT onuda adam edecek İnşallah.
Kagawa, Manchester United ile anlaşmadı mı? Şu aşamada getirmek de imkansız zaten, anlaşmamış olsa bile. Bu sene fiyatı tavana vurdu çünkü.
şakasına dedim ben onu honda gelsin yeter :D
William Rookwood
14.Mayıs.2012, 01:46
Sercan'ın bir yere gittiği yok. Scott ile Fatih hoca özel bir antreman uyguluyor Sercan'a. Bu sene yavaş yavaş ısındırmaya başlar diye düşünüyorum.
Kaka Leite
14.Mayıs.2012, 19:29
Ünal Aysal ve Ali Dürüst, Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ı transfer etmek gibi bir planlarının bulunmadığını açıkladılar.
Addolorato
14.Mayıs.2012, 19:30
Villarreal küme düşmüş diyorlar. Acaba bir Rossi akar mı ?
William Rookwood
14.Mayıs.2012, 19:31
Bence o Nilmar olur
kalemci
14.Mayıs.2012, 19:40
Rossi diyorsunuz hala da adam 1 yıldır top oynamadı ve daha 6-7 ayı var sakatlığının düzelmesinin.
byariff
14.Mayıs.2012, 19:46
Nilmar"da hep yedek kaliyor acaba ne kadar faydali olur bilemem ama bu adamlarda ;
De guzman , wakaso , Zapata , olabilir
Lucas Neill
14.Mayıs.2012, 20:07
Dirk Kuyt'i alabilsek keske Elmander'le ikisi ilerde müthis pres yaparlar.
hakan769
14.Mayıs.2012, 20:08
Dirk Kuyt'i alabilsek keske Elmander'le ikisi ilerde müthis pres yaparlar.
ne isimiz var abi 33 34 yasindaki adamla , simdi onu alsan bonservisine para yillik ücretine bi ton para en fazla 2 yil oynuycak.
kalemci
14.Mayıs.2012, 20:14
Sende adamı mezara soktun resmen :) 31 yaşında Kuyt, bu tarz oyuncular için bence yaş çok sorun değil, yanlış toprakta doğmuş Kuyt tam bi Alman :)
Corpus
14.Mayıs.2012, 20:17
Kuyt - Elmander forvet hattı bu lige fazla :D
Lucas Neill
14.Mayıs.2012, 20:19
Kuyt'in bonservisi yok bildigim kadariyla serbest kaliyor adam da 31 yasinda rahat 3 sene daha oynar.
Fearless Coward
14.Mayıs.2012, 20:20
Kuyt - Elmander çok yavaş olur yav bize bence siyah oyuncu lazım aç susuz oluyorlar :D
byariff
14.Mayıs.2012, 20:20
Sturridge gelsin dicemde , genç adam ve birakmazlar gibi :D
hakan769
14.Mayıs.2012, 20:21
ingiltere liginden topcu aramaya devam edebiliriz bizim lig icin cok üstün ordaki adamlar.
semih99999
14.Mayıs.2012, 22:10
kuyt keşke gelse yav :) onu bırakında kakayı alıyomuşuz :D
SaLviO
14.Mayıs.2012, 22:13
kuyt hamburg ile anlaştı
Corpus
14.Mayıs.2012, 22:15
kuyt hamburg ile anlaştı
Yapma yahu. Link falan var mı ? Nerenin haberi bu ? Fanatik' in Almanya şubesi falansa umutlarımız boşuna sönmesin :D
SaLviO
14.Mayıs.2012, 22:16
hamburg hocası söylemişti ya bende okumuştum bi yerden
kalemci
14.Mayıs.2012, 22:21
Hamburg hocası ilgilendiklerini söylemişti dostum.
SaLviO
14.Mayıs.2012, 22:22
Hamburg hocası ilgilendiklerini söylemişti dostum.
olabilir tam emin değilim
Gncl1905
14.Mayıs.2012, 22:42
Euro 2012'de oynayacak adam alacaklarsa ellerini çabuk tutsunlar adam parlar falan :)
Lucas Neill
14.Mayıs.2012, 22:43
Feyenord'la da anlasti denmisti ama maasi cok az bulmus reddetmis. Ünal Aysal bi ara sarisin mavi gözlü forvet diyodu bi aralar umarim Kuyt olur bu sarisin :D
sarianet
14.Mayıs.2012, 22:44
ünal aysaldan kaliteli transfer bekliyorum fatih terim ve ünal aysal yaş tahtaya basmaz :)
SaLviO
14.Mayıs.2012, 22:47
Feyenord'la da anlasti denmisti ama maasi cok az bulmus reddetmis. Ünal Aysal bi ara sarisin mavi gözlü forvet diyodu bi aralar umarim Kuyt olur bu sarisin :D
ünal aysal buffon,forlan,reyes,fabiano,şakiri bunlarıda söylemişti :D :D :D
kuyt gelmiş 40 yaşına ne işi var gsde boşverin onu :D :D
Lucas Neill
14.Mayıs.2012, 22:48
ünal aysal buffon,forlan,reyes,fabiano,şakiri bunlarıda söylemişti :D :D :D
kuyt gelmiş 40 yaşına ne işi var gsde boşverin onu :D :D
Daha 31 yasinda yahu :D Zaten Aysal'in agzindan hangi oyuncu ciktiysa transferi yatti totem yapio heralde adam diyecegim de yanlis anlamis olayi :D :D
sarianet
14.Mayıs.2012, 22:48
birde şu srcanı verin trabzona şenol hoca icabına baksın ya fatih hoca da adam edemediyse :D
byariff
14.Mayıs.2012, 23:16
Ünal Aysal : Melo'nun kalması için bazı şartları kabül etmesi lazım.
Ünal Aysal : Melo'nun şartları arasında maddi şartlarda var. Maaş farkında fedakarlık yapmak isterse...
RaSenGan
14.Mayıs.2012, 23:17
Anlaşılan Juventus'la ücret sorunu yok.Melo indirimi kabul ederse kalır.Ki büyük ihtimalle kabul eder.
europeanconquer
14.Mayıs.2012, 23:19
Melo iyi hoş da fedakarlık yapacağını sanmam ben.Hepimiz biliyoruz ki yaptıkları gösteriş için.Yeni bir orta saha gerekecek gibi.
RaSenGan
14.Mayıs.2012, 23:21
Melo iyi hoş da fedakarlık yapacağını sanmam ben.Hepimiz biliyoruz ki yaptıkları gösteriş için.Yeni bir orta saha gerekecek gibi.
Niye yapmasın :) Adam burda krallar gibi yaşıyor.Hayatında atmadığı kadar gol attı nerdeyse.10 numaralı formayı giyiyor.Takım arkadaşıyla kavga etmesine rağmen affedildi.Daha nolsun ? (:
europeanconquer
14.Mayıs.2012, 23:23
Niye yapmasın :) Adam burda krallar gibi yaşıyor.Hayatında atmadığı kadar gol attı nerdeyse.10 numaralı formayı giyiyor.Takım arkadaşıyla kavga etmesine rağmen affedildi.Daha nolsun ? (:
Endüstriyel futbol bu.Para yoksa adam da yoktur.Melo'nun fedakarlık yapmasını beklemeyin adam sonuçta aile babası.Juventus'da oynamadan alacağı parayı Galatasaray'da oynayarak alacağına tercih eder diye düşünüyorum ben.İnşallah yanıltır beni.Bende istiyorum kalmasını ama biraz gerçekçi olmak lazım.
byariff
14.Mayıs.2012, 23:25
Ünal Aysal : Bonservis ödemeyeceğimiz 60'a yakın futbolcu var.
Lucas Neill
14.Mayıs.2012, 23:26
Trabzon he derse Burak bizde gibi.
RaSenGan
Endüstriyel futbol bu.Para yoksa adam da yoktur.Melo'nun fedakarlık yapmasını beklemeyin adam sonuçta aile babası.Juventus'da oynamadan alacağı parayı Galatasaray'da oynayarak alacağına tercih eder diye düşünüyorum ben.İnşallah yanıltır beni.Bende istiyorum kalmasını ama biraz gerçekçi olmak lazım.
Adam milyonlar alıyor o parayla bırak aileyi gelecekteki 7 sülalesini geçindirir :D
europeanconquer
Sanki bu futbolcular ekmek kuyruğuna girer gibi bizim kulübün kapısına diziliyor :n:
Adam milyonlar alıyor o parayla bırak aileyi gelecekteki 7 sülalesini geçindirir :D
Bilemeyeceğim ben pek umut vermiyorum. :D
Alicanfmfan
Sağlam bir sağ açık ve forvet almalıyız. Duracell'i düşünemiyorum Elmander ile, rakiplerimiz top yapamaz. :)
SaLviO
14.Mayıs.2012, 23:27
Ekonomiyi düzeltmek için yapılan doğru hamleler
Oceanus
14.Mayıs.2012, 23:31
Nuri ve Hamit kiralık olumlu.
Ünal Aysal
SaLviO
14.Mayıs.2012, 23:33
Nuri ve Hamit kiralık olumlu.
Ünal Aysal
tam ne dedi bu konu hakkında
byariff
14.Mayıs.2012, 23:34
Ünal Aysal : "Nuri ve Hamit'e kiralık gelecekse ikisi içinde son derece müspet olur."
Oceanus
14.Mayıs.2012, 23:34
tam ne dedi bu konu hakkında
Kiralık Nuri ve Hamit ne diyorsunuz dedi.
Ünal Aysal transfer müspet dedi.
sarianet
14.Mayıs.2012, 23:35
hamit zaten bu sene allahın emri gibi ama nuriyi bırakacağını sanmıyorum josenin bırakırsa selçuk nuri melo üçlüsü türkiyenin anasını ağlatır :D
europeanconquer
14.Mayıs.2012, 23:35
Müspet ne demek beyler :n:
SaLviO
14.Mayıs.2012, 23:36
olumlu demek :D heralde
sarianet
14.Mayıs.2012, 23:36
olabilir gibi bişi :D
Fearless Coward
14.Mayıs.2012, 23:37
Olumlu diyor işte...Nuri zor bence Mou bırakmayabilir ama Hamit gelir kesinlikle hatta bonservisini de alabiliriz...
Oceanus
14.Mayıs.2012, 23:38
Drogba'yı çok beğeniyormuş başkan.
SaLviO
14.Mayıs.2012, 23:40
bende çok beğeniyorum :D :D :D
byariff
14.Mayıs.2012, 23:40
Ünal Aysal : "Şuan birinci önceliğim basketbolda şampiyon olmak."
Fearless Coward
14.Mayıs.2012, 23:42
Drogba'yı kim beğenmiyorki :D geleceğini sanmıyorum ben Kalou hadi neyse belki gelir o :D
Universal
15.Mayıs.2012, 01:41
Uğur Boral, Galatasaray'a transfer olmuştur, transferi kendisinden öğrendim şampiyonluk günü.
hakan769
15.Mayıs.2012, 01:43
Uğur Boral, Galatasaray'a transfer olmuştur, transferi kendisinden öğrendim şampiyonluk günü.
uğur boral mi? Gereksiz.
byariff
15.Mayıs.2012, 01:46
fatih hocanin sevdigi tarzda oyuncu hizli mucadele eden ama bencede gereksiz olur.
RaSenGan
15.Mayıs.2012, 02:07
Gereksiz olduğunu düşünmüyorum ben.Seneye hem Avrupa hem lig hem kupada varız çok fazla maç oynanacak.Bu tür oyuncular gerekli takımda.
William Rookwood
15.Mayıs.2012, 02:12
Ne Uğur Boral'ı yahu bitmiş o adam. Samsunspor maçlarında saç baş yoldurtuyordu
Kaka Leite
15.Mayıs.2012, 02:14
Ne Uğur Boral'ı yahu bitmiş o adam. Samsunspor maçlarında saç baş yoldurtuyordu
2 maç oynamadı mı o adam ne ara yoldun :D
semih99999
15.Mayıs.2012, 02:18
ugur boral mı yok yav yalan haberdir fatih hoca eski kankalarını toplamaya başlıyo :D hemen bir nihat kahveci hamlesi bekliyorum
footballer33
15.Mayıs.2012, 02:21
ugur boral mı yok yav yalan haberdir fatih hoca eski kankalarını toplamaya başlıyo :D hemen bir nihat kahveci hamlesi bekliyorum
Nihat, futbolu bırakmasaydı bu söylediğin olabilirdi. :icon_lol:
europeanconquer
15.Mayıs.2012, 02:31
Uğur Boral bence çok iyi bir hamle.Sakatlanmasa Fenerbahçe'de ilk 11 i zorlayabilirdi diye düşünüyorum.Eğer fiziksel olarak kendini toparlarsa Emre'den çok çok çok daha çok katkı yapacaktır :D
William Rookwood
15.Mayıs.2012, 03:17
2 maç oynamadı mı o adam ne ara yoldun :D
Uğur 2 si Türkiye kupası olmak üzere 12 maç oynadı gerçekten hiç verimli değildi nerede o Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda ki Uğur. Sakatlıklar bitirmiş resmen adamı :)
Sekopej
15.Mayıs.2012, 09:53
Uğur 2 si Türkiye kupası olmak üzere 12 maç oynadı gerçekten hiç verimli değildi nerede o Fenerbahçe'de oynadığı zamanlarda ki Uğur. Sakatlıklar bitirmiş resmen adamı :)
Uğur Fenerbahçe'de, nerede o eski Uğur dedirtecek kadar bile oyun oynamadı ki.:)
İyi oynadığı maçlar sayılıdır, en büyük eksisi bu oldu kendisinin. Sevilla maçında zirve yapmıştı ama ertesi maç yine yokları oynuyordu. Belki de Sevilla maçından da iyi olduğu, performansını artık devamlı mı yapacak dediğimiz maçta sakatlanması da Fenerbahçe kariyerinin bitmesine vesile oldu.
Yine çıkar, arada maç kazandıracak kadar oynar ama o kadar. 30'undan sonra devamlılık kazanabileceğini sanmıyorum.
Gncl1905
15.Mayıs.2012, 10:50
Uğur çok kötü bir hamle olur. En iyi döneminde bile 1 maç iyi oynayıp 10 maç oynamayan bir oyuncuydu şimdi kim bilir ne haldedir. Böyle saçma bir hamle yapacağını sanmıyorum Terim'in...
Alicanfmfan
15.Mayıs.2012, 14:41
Ben inanmıyorum bu transfere, inşAllah böyle gereksiz bir hamle yapılmamıştır.
byariff
15.Mayıs.2012, 14:52
John Guidetti İsveçli Forvet. Elmander Onermis 23 maçta 20 gol atmis hollandada
William Rookwood
15.Mayıs.2012, 15:47
Bu arada Pino ne oldu Arap takımı sözleşmesini fesh etmişti en son
GeanyGS
15.Mayıs.2012, 15:54
O değil de Tuncay'ı alırlar diye çok korkuyorum.
Walter Sakana
15.Mayıs.2012, 16:37
Heerenveen'den BAS DOST'un ismi geçmişti bir ara. Bu sezon 39 maçta 38 gol 9 asisti var (ligde 34 maç 32 gol). 22 yaşında 1.92 boyunda. A milli olmamış henüz ama pahalı bir oyuncu, transfermarkt değeri 8m €.
byariff
15.Mayıs.2012, 17:21
Heerenveen'den BAS DOST'un ismi geçmişti bir ara. Bu sezon 39 maçta 38 gol 9 asisti var (ligde 34 maç 32 gol). 22 yaşında 1.92 boyunda. A milli olmamış henüz ama pahalı bir oyuncu, transfermarkt değeri 8m €.
evet BAS DOST biliyorum hollanda liginde iyi bir topçu ama bizim ligimizde oynuyabilirmi bilmiyorum hollanda"dan alinan oyuncular bazen FIS olabiliyor + Guidetti Fb-Gs maçini izlemeye gelmis istanbula.
Sirius Black
15.Mayıs.2012, 18:54
Guidetti hoş olurdu. :)
GeanyGS
15.Mayıs.2012, 21:00
Melo için son kavgayı koz olarak kullanarak Juve ile 7 milyon euroya anlaşılmış ama Melo yıllık ücrette indirime gitmek istemiyormuş hatta yıllık 4milyon euro garanti para talep etmiş diye duydum.
LifeYourself
15.Mayıs.2012, 21:38
Bu arada Pino ne oldu Arap takımı sözleşmesini fesh etmişti en son
sakattı iyileşince takıma geri dönücek galiba(uzun süreli bir sakatlıktı)
John Guidetti İsveçli Forvet. Elmander Onermis 23 maçta 20 gol atmis hollandada
fmde beşiktaş almıştı yakışıklı adam:icon_twisted:
eng1n
15.Mayıs.2012, 23:08
Melo için son kavgayı koz olarak kullanarak Juve ile 7 milyon euroya anlaşılmış ama Melo yıllık ücrette indirime gitmek istemiyormuş hatta yıllık 4milyon euro garanti para talep etmiş diye duydum.
yıllık 4 M € istiyorsa o kadar şovu sadece taraftarın gözüne girmek için yapmamış demek.
GeanyGS
15.Mayıs.2012, 23:10
yıllık 4 M € istiyorsa o kadar şovu sadece taraftarın gözüne girmek için yapmamış demek.
Bu sene primiyle beraber 4milyon eurodan fazla alarak en çok kazanan oldu zaten. GS yönetimi yeni sözleşme için indirim yapmasını istiyormuş sadece.
byariff
15.Mayıs.2012, 23:33
Melo kalacak gibi görünüyor, tabi Juve ve Melo ile pazarlıklara göre kalıcak ya da gidecek....(Albayrak kalacağını düşünüyorum dedi)
erdem344
15.Mayıs.2012, 23:40
guidetti citynin oyuncuru degil mi
ForCimbom
15.Mayıs.2012, 23:51
arkadaşlar,
nuri söylentilerinde, herkesin ısrarla gözden kaçırdığı bir şey var, adam herhalde bonservisiyle gelmeyecek. daha kaç maç oynadı da 15 milyon avroluk yatırım bir anda çöpe gidecek? mourinho şans bulduramadığı adamı bol maç çıkaracağı bir klübe göndermeyi uygun görebilir. çok namümkün değil. ama bu takım galatasaray gibi bir önceki takımı olan ve iskelet kadronun bir parçası olduğu dortmund'un gerisinde olan bir takım olur mu bilemiyorum. yani sorarlar adama neden bıraktın o zaman dortmund'u diye...
Revolution
16.Mayıs.2012, 00:15
Hamit, Burak Yılmaz, Hasan Ali Kaldırım. Alınabilecek en iyi ve ihtimali yüksek yerliler gibi duruyorlar.
kalemci
16.Mayıs.2012, 03:13
Mou en azında 6-7 senedir çok çok sevmez gençlerle çalışmayı onları pişirmeyi, ama pişirttirmezde, kafasında Nuri ile ilgili bi plan vardır yada yoktur. Eğer varsa ve Nuri bu plana uyarsa kadroda tutar yada bu plana uymazsa yada planı yoksa kiralıkmış bonservismiş pek sallamaz bence onun için ikisinin de aynı kapıya çıktığını düşünürsek.
europeanconquer
16.Mayıs.2012, 12:20
Şöyle bir resim var.Taksiye dikkat.Sağ altda da ücretsizdir yazıyor.Yani John Guidetti İstanbul'da.
http://live.sporx.com/img/2012/05/16/guii_55.jpg
byariff
16.Mayıs.2012, 12:26
fb-gs maçini izlemeye gelmisti bu eleman acaba izliyenler varmi"ki nasil hizli bir oyuncumu ? :D
Deus Dominus
16.Mayıs.2012, 14:05
Vay be çok yetenekli bir çocukmuş izlediğim videolar etkiledi beni :)Hızlı, top tekniği yüksek, gol vuruşu nasıl yapılır biliyor kerata :) Kendine güveni de var belli, bilmiyorum izlediğim 3-4 video ne kadar sağlıklı fikir verir ama attığı goller, yaptığı asistler öyle şansa olmuş gibi durmuyor, kafası çalışan, yetenekli oyuncuların yapabileceği türden hep. Penaltıları da çok iyi kullanıyor.
Transferini bitirebilirler mi bilemiyorum ama kadroya katabilirse Galatasaray çok büyük iş yapmış olur. Sorun Feyenoord'da çok iyi sezon geçirmiş haliyle bonservisini de yükseltmiş olması. Manchester City kolay bırakmaz diye düşünüyorum, ayrıca sanırım Feyenoord, Schalke de transferini istiyor, en azından taraftarları :D (videoların altındaki yorumlarda yiyecekler birbirlerini :p)
byariff
16.Mayıs.2012, 14:24
Elmander Ne Yapar Ne Eder Bu Çoçugu ayartir getirir takima :D
RaSenGan
16.Mayıs.2012, 15:10
Transfer politikamız Ünal Aysal ile daha öncekinin tam tersi haline geldi.Önceden oyuncu alındığı vay be diyorduk.Şimdi performansını görünce öyle diyoruz.Açıklamalara göre de bu durum devam edecek.Gerekli yerlere gerekli oyuncular alınacak belli ki.Ben Güney Amerika'dan da bir transfer bekliyorum takıma genç ve geleceği parlak.
Walter Sakana
16.Mayıs.2012, 16:42
Transfer politikamız Ünal Aysal ile daha öncekinin tam tersi haline geldi.Önceden oyuncu alındığı vay be diyorduk.Şimdi performansını görünce öyle diyoruz.Açıklamalara göre de bu durum devam edecek.Gerekli yerlere gerekli oyuncular alınacak belli ki.Ben Güney Amerika'dan da bir transfer bekliyorum takıma genç ve geleceği parlak.
Ben sanmam G.Amerika ya da Afrika'dan transfer yapacağımızı. Ünal Aysal geçen bir programda Eboue'nin performansıyla ilgili soruya "Eboue ile ilgili tereddütlerim vardı ama başarılı oldu. G.Amerika ve Afrikalı oyuncular pek istikrarlı olmuyorlar genelde" tarzı bir şeyler söylemişti.
goosfraba
16.Mayıs.2012, 16:51
John guidetti atmosferi görmeye geldim demiş.
eXcitinG
16.Mayıs.2012, 17:08
Guidetti City nin oyuncusu. KiraLık oLarak bu sezon Feyenoord ta muhteşem maçLar çıkardı. 6-7 tane vatandaşLığı oLan garip bir isim. İsveçLiLer ondan yeni İbra oLmasını bekLiyor. İbrahimoviç de onunLa iLgiLi yaptığı yorumLardan kendisinden sonra Guidetti nin yernini rahatça doLdurabiLeceğini söyLüyor. Feyenoord bonservisini aLmak için City nin kapısını çoktan çaLdı. GaLatasaray aLmak istiyorsa eLini çabuk tutmaLı.
RaSenGan
16.Mayıs.2012, 17:13
Ben sanmam G.Amerika ya da Afrika'dan transfer yapacağımızı. Ünal Aysal geçen bir programda Eboue'nin performansıyla ilgili soruya "Eboue ile ilgili tereddütlerim vardı ama başarılı oldu. G.Amerika ve Afrikalı oyuncular pek istikrarlı olmuyorlar genelde" tarzı bir şeyler söylemişti.
Abi bir ara Ümit Davala gitmişti G.Amerika'ya.1 haftaya yakın orda kalıp araştırmalar yapmıştı.Ona yönelik söyledim ben o transferi.Bir iki isim belirlemiştir ordan.Geleceğe yatırım amaçlı yapılabilir belki bir transfer.Ama direk ilk 11 için alınmaz zaten.Hiç ismi de geçmiyor o bölgeden bir oyuncunun.
byariff
16.Mayıs.2012, 17:14
aslinda cok uzaga gitmemek lazim amrabat,webo.
erdem344
16.Mayıs.2012, 17:22
webo mu ? webo kaç yaşındaki alsınlar alıp en fazla 2 3 yıl oynar uzun vadeli düşünmek lazım
Walter Sakana
16.Mayıs.2012, 17:33
aslinda cok uzaga gitmemek lazim amrabat,webo.
Amrabat'ı ben de beğeniyorum ama bir yandan da alırsak Beşiktaş gibi olur muyuz diye düşünüyorum. Hücum hattındaki ve orta sahadaki oyuncuların hepsi ileride bastığı, iyi mücadele ettiği için iyi bir takım savunmamız vardı. Kanatlar beklere yardıma geliyordu. Amrabat aynı Q7 tarzı bir oyuncu ve top rakipteyken sahada yok pek. Bu tür oyuncuların Alex gibi Hagi gibi Batalla gibi en az 15 civarında gol ve asist katkıları olmalı ki savunma yapmamaları kabul edilebilsin. Günümüzde Messi bile top rakibe geçtiğinde deli gibi pres yaparken Q7, Amrabat tarzı oyuncuların zamanının geçtiğini düşünüyorum ben. Mesela Keita ve Kewell'ı da çok beğeniyorduk ama o sezon çok gol yedik ve pek başarılı olamadık takım savunmamız zayıf olduğu için.
byariff
16.Mayıs.2012, 18:28
Ibrahim Seten : Ünal Aysal, Dimitar Berbatov ile anlaşmış.. Fatih Terim "pahalı" diye veto etmiş..
Ziya38
16.Mayıs.2012, 18:33
Ibrahim Seten : Ünal Aysal, Dimitar Berbatov ile anlaşmış.. Fatih Terim "pahalı" diye veto etmiş..
I.Seten transfer dönemlerinde geliyor sanirim twitter'e :) Sesi cikmiyordu bir kac aydir;;)
Revolution
16.Mayıs.2012, 19:17
Bu sene gördük ki burun kıvırdığımız çoğu transfer bizi ziyadesiyle sevindirdi. Melo alınırken dediğimiz laf kalmazken şimdi herkesin en sevdiği oyuncu sıfatında neredeyse. Başımızda bu isimler olduğu sürece yapılacak her transfere olumlu bakıyorum. Ama Shaqiri'ye dövünmemek elde değil :)
LifeYourself
16.Mayıs.2012, 19:49
Fatih hoca veto ettiyse vardır bir bildiği:)
Gncl1905
17.Mayıs.2012, 09:54
Twitter'da bir eleman Berbatov ve Kalou ile kesin anlaşıldı yazmış...
bySperman
17.Mayıs.2012, 10:16
Twitter'da bir eleman Berbatov ve Kalou ile kesin anlaşıldı yazmış...
İkisini de istemem. :D Tabi benim isteyip istememin bir önemi yok :D
nannar
17.Mayıs.2012, 14:06
Kalou gelsin.
uAburak89
17.Mayıs.2012, 14:07
Şampiyonluk sevinci 24 saat bile yaşanmıyor, hemen transfer dedikoduları o gelsin bu gitsin..
byariff
17.Mayıs.2012, 19:59
TribunDergi ; Alessandro Nesta twitter hesabindan gidebilecegi takimlar olarak Galatasaray, Lazio ve NYRB'i saydigi tweetini sildi.
erdem344
17.Mayıs.2012, 20:06
nestamı yok daha neler gelmesin böyle isimler ülkemize ya resmen paraya geliyor
Addolorato
17.Mayıs.2012, 20:18
Kalou'ya pek inanmamak lazım. Bugün 3 gazete okudum Habertürk Beşiktaş'a Hürriyet Galatasaray'a Fotomaç'ta Trabzonspor'a getiriyordu Kalou'yu.
erdem344
17.Mayıs.2012, 20:18
Kalou'ya pek inanmamak lazım. Bugün 3 gazete okudum Habertürk Beşiktaş'a Hürriyet Galatasaray'a Fotomaç'ta Trabzonspor'a getiriyordu Kalou'yu.
her takıma lazım :D :D
Walter Sakana
17.Mayıs.2012, 21:02
Lucio Inter'den ayrılacağını açıklamış diye bir haber okudum. Adam 34 yaşında ama hala üst düzey bir oyuncu. Keşke ilgilense bizimkiler, şampiyonlar liginde de çok katkısı olur.
byariff
18.Mayıs.2012, 03:33
Osman Altunterim ; Galatasaray bu transfer dönemini cok hareketli geçirecek. Hazır olun ama cok uçmayın.. Zira yıldız falan beklemeyin , Özellikle yerli oyuncu konusunda hareketlilik cok olacak.. Yabancı için TFF'nin yabancı sayısı kararına gore hareket edilecek.. En az 8-9 oyuncu yolcu! Ayrıca Tugay Kerimoglu ve alt yapıdan baya bir hoca da takımdan ayrılacak.. Fatih hoca 2000'den sonra kalsaydı yapmayı planladığı isleri şimdi yapacak! Bunun için Baskan Unal Aysal ile tam bir uyum icinde! Danışmanlar, 3. tekil şahıslar aradan çıktı! Yerli konusunda içeride hareket alanı yok! Kimin kapısını çalsanız uçuşta.. Bu yüzden Avrupalı Türk gencleri sıkı markajdalar..
Gs habercisi tam bildigim kadari ile
bySperman
18.Mayıs.2012, 08:07
Osman Altunterim ; Galatasaray bu transfer dönemini cok hareketli geçirecek. Hazır olun ama cok uçmayın.. Zira yıldız falan beklemeyin , Özellikle yerli oyuncu konusunda hareketlilik cok olacak.. Yabancı için TFF'nin yabancı sayısı kararına gore hareket edilecek.. En az 8-9 oyuncu yolcu! Ayrıca Tugay Kerimoglu ve alt yapıdan baya bir hoca da takımdan ayrılacak.. Fatih hoca 2000'den sonra kalsaydı yapmayı planladığı isleri şimdi yapacak! Bunun için Baskan Unal Aysal ile tam bir uyum icinde! Danışmanlar, 3. tekil şahıslar aradan çıktı! Yerli konusunda içeride hareket alanı yok! Kimin kapısını çalsanız uçuşta.. Bu yüzden Avrupalı Türk gencleri sıkı markajdalar..
Gs habercisi tam bildigim kadari ile
Bence çok doğru bir hamle olur.Anadolu kulüplerinde bir oyuncu 2 hareket yaptımı 5 milyon değer biçiyorlar.Avrupa'da ki gençler hem daha iyi altyapı eğitimi alıyorlar hemde daha ucuzlar.Örneğin neredeyse hiç oynamayan Yiğit Gökoğlan'a tam 3,5 milyon Euro verdik ki bence Avrupa'da bu fiyata daha iyilerini bulabiliriz.
eng1n
18.Mayıs.2012, 22:41
Kalou Feyenoord'a gidebilir kendisi de açıklama yapmış.
Revolution
19.Mayıs.2012, 02:24
Kalou'nun gelmesini çok isterim ama birşeyi atlıyoruz. Kalou da Fildişili yani bizim 2 oyuncumuz bu sene değil diğer sezon Afrika Kupası'na gidecek. O zamana kadar kim öle kim kala diyeceksiniz ama bunlar bence önemli detaylar. Düşünsenize bir aynı anda Eboue'nin de Kalou'nun da gittiğini. Sağ kanat çöker adeta. İnşallah Hamit-Gökhan Töre gelir. Hamit her alana alternatif olur aynı zamanda.
Farfan'ı alabilseydik keşke.
byariff
19.Mayıs.2012, 05:15
Kalou'nun gelmesini çok isterim ama birşeyi atlıyoruz. Kalou da Fildişili yani bizim 2 oyuncumuz bu sene değil diğer sezon Afrika Kupası'na gidecek. O zamana kadar kim öle kim kala diyeceksiniz ama bunlar bence önemli detaylar. Düşünsenize bir aynı anda Eboue'nin de Kalou'nun da gittiğini. Sağ kanat çöker adeta. İnşallah Hamit-Gökhan Töre gelir. Hamit her alana alternatif olur aynı zamanda.
Farfan'ı alabilseydik keşke.
Afrika Kupasi artik sezon bitince olucak
MeliksahAydogan
19.Mayıs.2012, 09:45
Hamit konusu artık kesin gibi bonservisi ile alınacak bonservissiz gönderebilirmiş Real ama çok cüzi bir miktarada gönderebilir.Nuri konusunda ise kiralama gibi bir yol izleyeceğiz sanırım.Gökhan Töre'nin alınması harika olur.Bide Hasan Ali ' yi alırsak müthiş olacak ama Fener'in araya girdiğine dair haberler var.
Redrum
19.Mayıs.2012, 12:18
Hamit konusu artık kesin gibi bonservisi ile alınacak bonservissiz gönderebilirmiş Real ama çok cüzi bir miktarada gönderebilir.Nuri konusunda ise kiralama gibi bir yol izleyeceğiz sanırım.Gökhan Töre'nin alınması harika olur.Bide Hasan Ali ' yi alırsak müthiş olacak ama Fener'in araya girdiğine dair haberler var.
Bu 4 oyuncu uçurur Galatasaray'ı. Nuri'ye gerek bile yok.
MeliksahAydogan
19.Mayıs.2012, 12:31
Ozan İpek ile prensipte anlaşmaya varıldığı bonservis konusunda Bursaspor ile sıkı pazarlık halinde olunduğuna dair haberler bir anda bütün web'i sarmış durumda 29 Mayıs'ta imzaların atılacağı söyleniyor.
Revolution
19.Mayıs.2012, 12:31
Nuri bana kalırsa çok zor. Daha büyük liglerde büyük takımlardan rahatlıkla alıcısı çıkacaktır Nuri'nin. Gökhan Töre kolay değil ama olmayacak iş de değil. Biz bence öncelik olarak Melo işini halletmeliyiz en kısa zamanda. Dediğiniz gibi Hasan Ali çok iyi bir alternatif olacaktır.
Gökhan'ın alternatifi Ozan İpek deniyor.
meddah
19.Mayıs.2012, 13:05
Real Madrid Nuri'yi bırakacaksa eğer, herkesten önce Nuri'nin boşluğunu doldurabilmek için takımı şekilden şekile sokmak zorunda kalan Klopp dayanır kapılarına. Üstelik, Barrios'u ederinin üzerinde bir fiyata satmış, muhtemelen Kagawa'yı Barrios'un tahmini 2 katı fiyata satacak, kadrosunda daha 15 milyonun üzerinde etiketi olan 5-6 tane adamı var; velhsasıl, isterse Nuri'nin bonservisini de hiç sıkışmadan geri alabilir.
Nedir ki, Dortmund'a Nuri'yi geri aldırmayacak, Nuri'ye Dortmund yerine Galatasaray'ı seçtirecek faktör?
Revolution
19.Mayıs.2012, 13:21
Nedir ki, Dortmund'a Nuri'yi geri aldırmayacak, Nuri'ye Dortmund yerine Galatasaray'ı seçtirecek faktör?
Aynen öyle.
MeliksahAydogan
19.Mayıs.2012, 13:29
Zaten en baştan beri kiralık formülü düşünülüyor arkadaşlar Nuri'nin bir seçim yapmasına gerek yok kiralık oynayıp forma şansı bulur Galatasaray'da.
uAburak89
19.Mayıs.2012, 13:29
Hamit, Nuri, Diarra muhabbeti dönüyor ya bu günlerde, aklıma Ujfalusi, Reyes, Forlan paketi geliyor ister istemez. Atletico'dan en zayıf halkayı alabilmiştik ve yine öyle olur Hamit gelebilir sadece o da Fatih Terim etkisiyle ve verilecek dolgun ücretle.
C h A o S
19.Mayıs.2012, 13:47
Hamit,Gökhan Töre ve Hasan Ali yerli olarak uçurur bu takımı.Kulüpleri bırakıyorsa üçe beşe bakmadan almak lazım.Özellikle Hamit'i çok isterim Galatasaray'da görmek.
mehmetcoo
19.Mayıs.2012, 17:29
Barnetta'nın bonservisi elinde ve Leverkusen Şampiyonlar Ligi'nde değil. Bunu bir koz olarak kullanabiliriz. Ayrıyetten Younes Belhanda alınabilse çok çok güzel olur, tam aranan tipte bir kanat oyuncusu. Hamit, Gökhan Töre ve Ömer Toprak yerli olarak müthiş alternatifler olur ek olarak. Forvet olarak da Matias Suarez'i alabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz ama o kadar kolay değil tabii ki :)
ShevAnil
19.Mayıs.2012, 17:34
Barnetta koca bir sezonu maç yapamadan geçirdi, sakatlıkları yüzünden.
Homer J.S
19.Mayıs.2012, 18:36
Barnetta'nın bonservisi elinde ve Leverkusen Şampiyonlar Ligi'nde değil. Bunu bir koz olarak kullanabiliriz. Ayrıyetten Younes Belhanda alınabilse çok çok güzel olur, tam aranan tipte bir kanat oyuncusu. Hamit, Gökhan Töre ve Ömer Toprak yerli olarak müthiş alternatifler olur ek olarak. Forvet olarak da Matias Suarez'i alabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz ama o kadar kolay değil tabii ki :)
Belhanda'yı alacak gücümüz olsa zaten :)
RaSenGan
20.Mayıs.2012, 12:15
Drogba hayal oldu beyler :D
bySperman
20.Mayıs.2012, 12:24
Doka "Galatasaray beni istiyor." demiş.Sizce faydalı olur mu ?
Anderlechtteki Matias Suarez'e premier ligden iş izni çıkmamış. bu da pazarını daraltıyor biraz. biz de ilgilenmiştik sanırım bir ara.
bySperman
20.Mayıs.2012, 13:08
Anderlechtteki Matias Suarez'e premier ligden iş izni çıkmamış. bu da pazarını daraltıyor biraz. biz de ilgilenmiştik sanırım bir ara.
Hala ilgileniyoruz diye biliyorum.
eng1n
20.Mayıs.2012, 14:34
Ali Dürüst'ün açıklaması vardı devre arasında Matias suarez için çok para istiyorlar vazgeçtik diye.
Suicider
20.Mayıs.2012, 16:17
Ben bu senede öyle çok pahalı transferler beklemiyorum en fazla 7-8 veririz gibi geliyor bir adama,onunda çok iyi biri olması gerekiyor.Ünal Aysal'ın geçen açıklaması vardı sözleşmesi biten birsürü iyi oyuncu var diye,daha çok onlara yönelecez gibi.
Melo için Juventus'tan indirim bekliyoruz.Ya tekrardan kiralayacaz,yada daha uygun bonservis ücretinden alıcaz.Sözleşmesindeki 12-13m euro yu verebileceğimizi sanmıyorum.
Hamit için büyük ihtimal oldu deniyor ama hemen inanmamak lazım.Eğer gelirse gerçekten çok iyi olur tam bir joker oyuncu.Sağ açık,sağ bek,orta saha nereye koysak oynar.Gelmesini isterim.Sol açığa'da şöyle Stoch tarzı alıp çizgiye inecek,yada içeri katedip şut çekicek sağlam bir adama ihtiyacımız var.Bu mevki için 7-8m euro gözden çıkarılabilir.Riera'yı da satacak gibi durmuyor bizimkiler ama umarım satarız olmuyor çünkü adam yürüyemiyor bile sahada.
E.Cartman
20.Mayıs.2012, 16:56
Kanatlara birer tane Keita koysak uçarız :D
Corpus
20.Mayıs.2012, 17:13
Ben Keita'nin gelmesini hala istiyorum :D
DisCo
20.Mayıs.2012, 17:28
Hamit için Liverpool diyorlardı.
Gelirse ne yapar bilemiyorum ama ben gelmesi taraftarı değilim. İstikrarsız olması nedeniyle oynayamıyor. Yoksa oynadığı takımlara baktığımızda önemli takımlardır.
RaSenGan
20.Mayıs.2012, 19:39
Ben bonservissiz 2 oyuncu alacağımızı düşünüyorum.Sonra da sağlam bir oyuncuya sağlam bir bonservis verip alabiliriz.
Hamit için Liverpool diyorlardı.
Gelirse ne yapar bilemiyorum ama ben gelmesi taraftarı değilim. İstikrarsız olması nedeniyle oynayamıyor. Yoksa oynadığı takımlara baktığımızda önemli takımlardır.
Hamit bu ligin en az 1 gömlek üstünde bir futbolcu.Bu ligte istikrar abidesi olur :)
eng1n
20.Mayıs.2012, 19:58
Galatasaray'ın yedek kulübesini ciddi şekil de güçlendirmesi gerek geçen sezon bile 2 kulvar da yarışamadı seneye 3 kupada da olacağı için rotasyon önemli.
Night_Mare17
20.Mayıs.2012, 20:15
Gökhan Töre , Hamit şart.
DisCo
20.Mayıs.2012, 20:55
Geçen sezon Selçuk, Eboue ve Muslera dışında tamamdır dediğimiz bir transferimiz yoktu. Sezon ilerledikçe diğer transferlerinde Galatasaray sisteminde nokta atışı olduğunu gördük. Yani diğerleri kesin değildi.
İşi yine olur/olmaz döngüsüne bırakmak yerine başarılı olmak isteniyorsa doğru kararlar verilmelidir. Muslera gibi.
Galatasaray bu sezon ciddi gelirler elde etti. Bu gelirler ile eldeki parayı doğru kullanmak lazım. Transfer işinin başında olsaydım Beşiktaş'tan Fernandes'i hemen alırdım.
Selçuk, Fernandes, Melo - Yedekleri: Engin, Emre, Ceyhun
Transferi böyle yapmazsan sıkıntı yaşamak kaçınılmazdır. O yüzden kanat ve golcü işinde de iş sıkı tutulmalı ve önemli isimler kadroya katılmalıdır. Her yıl 2-3 bölgeni güçlendirsen Avrupa'da söz sahibi olursun.
Biz kaleciyi, savunmayı güçlendiriyoruz ama kanatlarımız eksik kaldı. Şimdi kanatlara -abartarak söylüyorum- Ribery ve Robben alırız tutar Muslera'yı, Eboue'yi satarız.
Bu anlayışla Avrupa'da oynarsın ama ilerleyemezsin.
Walter Sakana
21.Mayıs.2012, 01:02
Herkes Hamit diyor ama alttaki haber doğruysa ya unutacağız ya da fena bir kazık yiyeceğiz demektir:
Galatasaray'ı şaşkına çeviren rakam!
Hamit Altıntop krizi...
Doğrudan katılacağı Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Galatasaray’a, Hamit Altıntop’tan kötü haber geldi.
Devler Ligi arenasında uzun bir aradan sonra boy gösterecek olan sarı-kırmızılılarda transfer listesinin ilk sırasında olan Hamit’in yüksek maliyeti problem yarattı. Real Madrid ile kurulan temaslarda İspanyol kulübünün, 29 yaşındaki milli futbolcu için astronomik bir rakam istediği öğrenildi. Geçen sezon bedelsiz kadrosuna kattığı Altıntop için 10 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Real Madrid’in, kiralama bedeli olarak ise 5 milyon euro talep etmesi büyük şaşkınlık yarattı.
Felipe Melo’yu 1.5 milyon euroya kiralayan sarı-kırmızılıların, Hamit Altıntop için belirlenen 5 milyon euroluk kiralama ücretini çok yüksek buldukları kaydedildi.
Teknik Direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği ilk ismi İstanbul’a getirmek için şartları zorlayan Galatasaray’ın karşısına ikinci problem olarak ise Hamit’in kulübünden aldığı yüksek ücret çıktı. Real Madrid’den senelik 4.5 milyon euroya yakın bir rakam alan Altıntop’un kazandığı yüksek paranın da Cim-Bom’u ciddi bir biçimde düşündürdüğü kaydedildi.
İndirim bekleniyor
Takım içi dengeleri bozmak istemeyen Galatasaray’ın, Hamit transferini yüksek maliyeti nedeniyle askıya aldığı vurgulandı. Başarılı futbolcu için kiralama formülü üzerinde durulurken, İspanyolların ve Hamit’in indirime yanaşmaması durumunda transferin gerçekleşmeyeceği bildirildi.
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/galatasarayi-saskina-ceviren-rakam/451799/5/Spor
Suicider
21.Mayıs.2012, 01:40
Sanmıyorum öyle birşey olacağını,eğer olursada alamayız zaten okadar para veremeyiz.
europeanconquer
21.Mayıs.2012, 11:35
Sol tarafa Eljero Elia sağ tarafa Jeferson Farfan olsa olmazmı ? :( Çok mu şey istiyorum ? :(
DisCo
21.Mayıs.2012, 11:48
Kanatlardan biri için Amrabat diyorlar. Hızlı oyuncuları hep severim ama Amrabat'ın kontrolsüz bir hızı var. Kontrolsüz olduğu için yeteneklerini tam yansıtamadığını düşünüyorum.
Geçmiş dönemlerde Caner Erkin içinde bunu söylemiştim. Acayip kabiliyetli bir oyuncu ama bir maç harikalar meydana getiriyor diğer maç öldürmek istiyorsun. Galatasaray'da oynarken bir Trabzonspor performansı var bir de A. Madrid maçındaki durumu.
Kontrolü olan oyuncuları almak lazım.
erdem344
21.Mayıs.2012, 12:05
nuri türkiyeye gelmem demiş :D
europeanconquer
21.Mayıs.2012, 12:16
Ben olsam bende gelmem :D
Gncl1905
21.Mayıs.2012, 21:55
https://twitter.com/#!/efe1965
Alper Potuk ismi geçiyor...
byariff
21.Mayıs.2012, 21:58
bence berbatov"u alcagiz..
zeck17
21.Mayıs.2012, 23:09
ben galatasarayın bu sene 30 milyona yakın harcayacağını düşünüyorum büyük ihtimalle transferler hasan ali+amrabat+doka+burak yılmaz+alper potuk+hamit altıntop olabilir ve sol kanat için rierayı büyük ihtimalle elden çıkaracağız çünkü zaten seneye culio geliyor bu senede fatih hoca süpriz yapıp 2 tane alt yapıdan genç bulup ilk 11 e yerleştirebilir
erdem344
21.Mayıs.2012, 23:12
hasan aliyi fener aldi bence solbek hakan devam edicek gibi
KanaKe
22.Mayıs.2012, 00:25
ben galatasarayın bu sene 30 milyona yakın harcayacağını düşünüyorum büyük ihtimalle transferler hasan ali+amrabat+doka+burak yılmaz+alper potuk+hamit altıntop olabilir ve sol kanat için rierayı büyük ihtimalle elden çıkaracağız çünkü zaten seneye culio geliyor bu senede fatih hoca süpriz yapıp 2 tane alt yapıdan genç bulup ilk 11 e yerleştirebilir
hala kayseriden adamlari yaziyorsunuz yahu kayseri gs ye oyuncu felan vermez bu saatten sonra ancak süleyman hurma ayrildimi olabilir..
ulan bi ali turan'ı aldık diye alamıyoruz bir daha oyuncu şu işe bak sebep olan adama bak bir de :)
erdem344
22.Mayıs.2012, 00:35
ulan bi ali turan'ı aldık diye alamıyoruz bir daha oyuncu şu işe bak sebep olan adama bak bir de :)
sıkıntı ali turanda değildi bence geçen seneki amrabat konusundan geliyor sıkıntı kulüple görüşmeden oyuncuyla anlaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra durum böyle oldu
bilmiyorum herkesden bir dedikodu olduğu için pek itibar etmemek gerek öyle haberlere.eğer oyuncuyla anlaşılsaydı takımda görürdük ambarat'ı senelerdir kimlerle anlaşmadık ama sözde kaldı :) . somut verilere göre ali turan olayı göze çarpıyor.
Fearless Coward
22.Mayıs.2012, 00:39
Tekrar söylüyorum Kayseri'den alırsak Amrabat'ı alırız daha da alamayız oradan adam...Balta zaten 2008'e geri döndü Hasan Ali'nin alınmaması isabetli olmuş...Balta'da istikrarlı bir oyuncuya dönüştü tekrar...Hoca Avrupa için yetersiz görüyorsa yabancı alabilir oraya...
GeanyGS
22.Mayıs.2012, 00:40
Süleyman Hurma zaten GS düşmanı o dönem Ali Turan tuz biber olmuştu. Amrabat olayından önceside var.
erdem344
22.Mayıs.2012, 00:42
bilmiyorum herkesden bir dedikodu olduğu için pek itibar etmemek gerek öyle haberlere.eğer oyuncuyla anlaşılsaydı takımda görürdük ambarat'ı senelerdir kimlerle anlaşmadık ama sözde kaldı :) . somut verilere göre ali turan olayı göze çarpıyor.
oyuncu ile anlaşıldığını albayrakda açıklamıştı
avrupa'da hakan balta çok aksar bence.oraya hasan ali gibi değil sağlam bir oyuncu alınmalı gurbetçi bir türk veya yabancı bir sol bek olabilir.çünkü bir bek oyuncusu çok önemli takım için.ortadaki oyuncularımız zaten sağlam adamlar bir sol bek,bir forvet,1 kanat ve bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.aslında bu oyunculara ihtiyacımız şu şekilde var bu sene Şampiyonlar Ligi'nde umarım ülkemizi temsil edeceğiz.orta sahanın ortasına hızlı ve yapışan bir oyuncu,kanatlara da hızlı dikine gidebilen bir oyuncuya ihtiyacımız var.forvete de hızlı adam geçebilen pozisyon yaratabilen bir oyuncu.parası neyse verilsin şampiyonlar ligindeki gelirleri düşünmek gerek :)
KanaKe
22.Mayıs.2012, 00:52
ali turan olayi yüzünden arasi acilmadi iki kulübün.. daha önce gökhan ünal olayi vardi hatirlarsan.. kendisi basina galatasarayla anlastim diye demec vermisti ardindan iki kulübün arasi acilmisti bizden habersiz bize teklif vermeden oyuncuyla nasil anlasirsiniz diye... ali turan olayi ile iyice birbirine giren iki kulüp ambarat olayi ile tam papazlik oldular hala bu saatten sonra sizde amrabat ile hasan ali yi yazip duruyorsunuz yazarken kendiniz inaniyormusunuz bu iki oyuncuyu su anda alabileceginize?
byariff
22.Mayıs.2012, 01:05
Fazla yabanci transferi yapmicaz bence Tff"ye kalirsak 4-5"e indirceklermis bence turk oyunculara daha çok yonelcegiz.
byariff
22.Mayıs.2012, 03:48
Chivu"yu aldik yonunde haberler var yabanci basinlardada çikmis , ne kadar dogru bilmiyorum ama umarim dogru haberdir chivu.
erdem344
22.Mayıs.2012, 09:10
chivu defansda joker adamdır tecrübesi ile ikinci ufja etkisi yaratır ama .... (interin hocasu endonezya kampına götürmemiş ve ünal aysalın bedava oyuncu tarzında ama yaşı 32 şu ortamda alacağı en düşük ücret 2.5 - 4 arası bişey olur )
muslera
chuviu
ufja
eboue
elmander
xx
süper lig için 1 yabancı hakkı kalıcak.Bu durumda hamit altıntopun kesinlikle gelmesi lazım
europeanconquer
22.Mayıs.2012, 11:32
Süleyman Hurma köle taciri,oyuncularda köle.Oyuncularının düşünceleri önemli değil.Kendisi parayı gördümü kulübü bile satar.Kayseri'den oyuncu falan beklemeyin Galatasaray'a.
Alicanfmfan
22.Mayıs.2012, 13:05
Kayseri ve Gençlerbirliğinin oyuncularının her daim alıcıları var. Galatasaray dışında tabi. Kayserispor'dan inşallah oyuncu almayız, bana kalsa Kayseri'den sakız bile almam. :)
Berbatov'u takımda görmek isteriz, ancak Chivu'nun da yıllık alacakları en aza indirgenebilirse, çok faydalı olur.
byariff
22.Mayıs.2012, 15:05
hamit transferi bugun marca"dada cikti marcanin basligi su sekilde hamit galatasaraya çok yakin.
http://www.marca.com/2012/05/22/futbol/equipos/real_madrid/1337678386.html
GeanyGS
22.Mayıs.2012, 16:27
hamit transferi bugun marca"dada cikti marcanin basligi su sekilde hamit galatasaraya çok yakin.
http://www.marca.com/2012/05/22/futbol/equipos/real_madrid/1337678386.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.marca.com%2F20 12%2F05%2F22%2Ffutbol%2Fequipos%2Freal_madrid%2F13 37678386.html)
altta yorum yapan kişi "işe en kötüsünden başlamak iyi sırada lass ve kaka var" tarzı bişey yazmış.
Bordo61Mavi
22.Mayıs.2012, 17:45
Ulan twitter yuzunden neye inanacagimizi sasirdik. Elia'nin ismi Turkiyeden Galatasaray ve Trabzonspor ile geciyor
anil luque
22.Mayıs.2012, 17:48
Elia'nın Trabzon'a geleceğine pek ihtimal vermiyorum ben şahsen.
Lass ve Kaka konusunda yorum yapan arkadaş da biraz uçmuş sanki.
RaSenGan
22.Mayıs.2012, 17:48
Ulan twitter yuzunden neye inanacagimizi sasirdik. Elia'nin ismi Turkiyeden Galatasaray ve Trabzonspor ile geciyor
Elia geçen yaz bizim gündemdeydi zaten abi.Resmi sitede paylaşılan resmin arkasındaki tahtada ismi yazıyordu :D
GeanyGS
22.Mayıs.2012, 17:52
Ben orada ki yorumun çevirisini yazdım, R.Madrid'li bir taraftarın Lass ve Kaka'nın kulüpten gitmesini istemiş. GS'a geldiğini söylüyorum gibi bi anlam çıkardıysan garip olmuş.
Bordo61Mavi
22.Mayıs.2012, 18:33
Elia'nın Trabzon'a geleceğine pek ihtimal vermiyorum ben şahsen.
Ben hic ihtimal vermiyorum :D
Elia geçen yaz bizim gündemdeydi zaten abi.Resmi sitede paylaşılan resmin arkasındaki tahtada ismi yazıyordu :D
Galatasaray alabilir valla, gelmesini isterim ligimize :D ontahtada yanlis hatirlamiyorsam bi kac isim daha yaziyordu :D
GALATAS4R4Y
22.Mayıs.2012, 18:39
Hamit gelsede çok faydalı olucağını sanmıyorum eski Hamit değil.
byariff
22.Mayıs.2012, 19:13
Seref Aydin : Kaiserslautern takiminda top kosturan 24 yasindaki gurbetci Olcay Sahan 1.000.000 € karsiliginda Galatasaray’a transfer oldu. Hayirli Olsun.
di canio
22.Mayıs.2012, 19:27
Transfer haberleriyle ilgili lütfen kaynak belirtelim arkadaşlar. Ayrıca twitter'da her dolaşan haberi de paylaşmamak daha sağlıklı olur. Zira bana göre twitter artık reklam alanı haline geldi. Kişiler reklamlarını yapabilmek için birilerinin ilgisini çekecek şeyleri doğruluğunu-yanlışlığını önemsemeden çekinmeden paylaşabiliyorlar.
byariff
22.Mayıs.2012, 19:30
Kaynak verdim zaten ki seref aydin sagdan soldan duyma degil yonetimden tanidiklari varmis , eboue transferinide kendisi solemisti.
di canio
22.Mayıs.2012, 19:40
Sana eğer bizzat söylemediyse Şeref Aydın, bir bağlantı adresi falan yok mu?
byariff
22.Mayıs.2012, 19:46
tabiki bizzat bana solemedide twit adresinde yayinladi.
https://twitter.com/srfydn/status/204946167526735872
Nocna Mora
22.Mayıs.2012, 21:04
Bizim tek ihtiyacımız bir kanat oyuncusu ama savunma arkası koşuları çok iyi yapan ve çok hızlı bir isim olması lazım. Çünkü takım cok hantal. Hızlı oyuncuya ihtiyaç var. Çapraz koşular yapacak sağlam bir kanat gerekiyor. Eğer o tip bir oyuncu alırsak seneye ligi çok rahat domine ederiz..
berkay123456
22.Mayıs.2012, 21:15
Bizim tek ihtiyacımız bir kanat oyuncusu ama savunma arkası koşuları çok iyi yapan ve çok hızlı bir isim olması lazım. Çünkü takım cok hantal. Hızlı oyuncuya ihtiyaç var. Çapraz koşular yapacak sağlam bir kanat gerekiyor. Eğer o tip bir oyuncu alırsak seneye ligi çok rahat domine ederiz..
Biri Keita mı dedi :n:
Nocna Mora
22.Mayıs.2012, 21:23
Keita'nın yaşı geçti artık. Fiziksel olarak düşmeye başlayacak. İyi paraya sattık bir daha öyle bir paraya satamayız. Zararına da oyuncu almamalıyız. Baska alternatifler lazım (:
berkay123456
22.Mayıs.2012, 21:25
Şakasına dedim zaten, geçti yaşı artık.Ama bence hiç gitmemeliydi.Elia konuşuluyor, ne kadar bencil oynasa da gelmesini çok isterim.
byariff
22.Mayıs.2012, 22:27
Berbatov ile anlastik haberleri geliyor..
http://www.click-manchester.com/sport/manchester-united/1216352-galatasaray-close-in-on-manchester-united-ace-berbatov.html
elias tı yanılmıyosam o. elia dehşet olur bize juventusta hiç oynamadı zaten ucuzdan bırakırlar :schaf:
RaSenGan
22.Mayıs.2012, 22:31
Berbatov gelirse güzel olur.Kalitesi belli bir oyuncu.Fiziği de sağlam.Ligin üstünde bir forvet.Elmander ve Berbatov ikilisi çok iyi iş yapar bence.
elias tı yanılmıyosam o. elia dehşet olur bize juventusta hiç oynamadı zaten ucuzdan bırakırlar :schaf:
O da olabilir Elia diye kalmış benim aklımda :D
C h A o S
22.Mayıs.2012, 23:11
Berbatov üst düzey bir forvet.ŞL'de işimize çok yarar.Alabiliyorsak vakit kaybetmeden almalıız.Ayrıca Chivu ve Hamit'te takıma 2 seviye atlatır.
kalemci
23.Mayıs.2012, 02:54
Elia İngiliz forumlarında da fazla geçiyor EPL takımlarıyla, ayrıca Almanya'dan da talibi çokmuş. Schalke ve Gladbach tarzında. Elia Almanya'da tavan yaptığı için Reus yerine Gladbach ciddi bir teklifte bulunmuş deyollaaa
DisCo
23.Mayıs.2012, 10:55
Chelsea, 2012 yılında sözleşmesi biten Drogba ile sözleşme yenilemeyeceğini açıkladı.
Ntvspor
RaSenGan
23.Mayıs.2012, 11:24
Drogba cok zor hatta imkansız bence. Gelse harika olur ama çinden çok sağlam para alabilir. Bizde tam tersi yabancılar arasında ücret farkının olması pek istenmeyen bir şey.
Bordo61Mavi
23.Mayıs.2012, 14:57
Cok isterim Drognanin gelmesini ama Cin'den 15 milyonmu veriyorlarmis senelik, o parayida reddetmek cok kolay bisey olmasa gerek.
byariff
23.Mayıs.2012, 15:01
Yarin Mourinho Çiragan sarayina geliyormus sonrada fatih hoca ile yemek yiceklermis galiba hamit transferi biter
zeck17
23.Mayıs.2012, 15:34
hala kayseriden adamlari yaziyorsunuz yahu kayseri gs ye oyuncu felan vermez bu saatten sonra ancak süleyman hurma ayrildimi olabilir..
para her kapıyı açar amrabat gelmeye hevesli olduğunu biliyor eric gerets konuşmuştu fas milli takımında abdürrahim albayrak da defalarca konuştu ve konu galatasaray olunca abdürrahim albayrak işi halletmek için her şeyi yapar kupa töreninde olduğu gibi adam kupayı kadıköyde almamızı sağladı tek başına
kalemci
23.Mayıs.2012, 15:36
Yarin Mourinho Çiragan sarayina geliyormus sonrada fatih hoca ile yemek yiceklermis galiba hamit transferi biter
Mourinho Türkiye'ye panele geliyormuş. Birde Arif Hamit'in bonservisi için 10 milyon istiyor Real deyolla, orada da var mı bu söylenti ?
bu sabah da Sabah gazetesinde , Fenerbahçe'nin Krasic'le 8 Milyon Euro'ya anlaştığı,Melo'ya da bonservis olarak gerekli miktarı verdikleri ve Melo'nun ikna olursa gelebileceği yazıyordu.Araştırmadan etmeden saçma sapan haber yaptılar ve bir iki tane salak yüzünden baya yayıldı bu haber.Melo'nun opsiyonu bir kere Galatasaray'da,haberlerimiz bile bu kadar pislikçe işte :)
byariff
23.Mayıs.2012, 17:11
Mourinho Türkiye'ye panele geliyormuş. Birde Arif Hamit'in bonservisi için 10 milyon istiyor Real deyolla, orada da var mı bu söylenti ?
valla oyle bir soylenti yok 10m euro falan ama hamit yillik 3m alcak diye soylenti var.
+ Terim, "Hamit ile görüşüyorum. Milli Takım'da birlikte uzun süre çalıştık. Karşılıklı saygı ve sevgimiz var. Görüşmemizin olumlu sürdüğünü söyleyebilirim. Detaylar var, çözülmeyecek gibi değil" diye konuştu. ( DHA )
Walter Sakana
23.Mayıs.2012, 18:25
valla oyle bir soylenti yok 10m euro falan ama hamit yillik 3m alcak diye soylenti var.
+ Terim, "Hamit ile görüşüyorum. Milli Takım'da birlikte uzun süre çalıştık. Karşılıklı saygı ve sevgimiz var. Görüşmemizin olumlu sürdüğünü söyleyebilirim. Detaylar var, çözülmeyecek gibi değil" diye konuştu. ( DHA )
Terim'den Hamit açıklaması
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetici Abdürrahim Albayrak'ın medya mensuplarına verdiği yemekte DHA ile yaptığı özel görüşmede Real Madrid'in Türk yıldızı Hamit ile bizzat kendisinin görüştüğünü açıkladı. Terim, "Hamit ile görüşüyorum. Milli Takım'da birlikte uzun süre çalıştık. Karşılıklı saygı ve sevgimiz var. Görüşmemizin olumlu sürdüğünü söyleyebilirim. Detaylar var, çözülmeyecek gibi değil" diye konuştu.
Fatih Terim, Hamit çok yönlü bir yetenek olduğuna vurgu yapıp, "sadece orta alanda değil gerekirse sağbek hatta solbekte bile oynayabilecek yetenekde bir oyuncu. Karakterini hepiniz biliyorsunuz mükemmel bir sporcu, transferi gerçekleşirse bize çok olumlu katkı yapar" diye konuştu.
TERİM-MOURİNHO ZİRVESİ YARIN İSTANBUL'DA
Transfer sözkonusu olduğunda ağzı son derece sıkı olan Fatih Terim'in bu konuşması, Hamit'in transferinde sona yaklaşıldığı izlenimi uyandırdı. Hamit'in transferinin yarın İstanbul'a gelecek olan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Morinho'nun, Fatih Terim ile yiyeceği yemekte kesinlik kazanması bekleniyor.
http://haber.gazetevatan.com/terimden-hamit-aciklamasi/452616/5/Spor
byariff
23.Mayıs.2012, 19:20
Chivu´nun menajeri Becali: Galatasaray´in kararini bekliyoruz!
Becali: Türk basını çok abartır. Ama Galatasaray ile güzel bir ilişkimiz var. Chivu'nun bu konuda tereddütü yok. GS'ın kararını bekliyoruz.
Becali: Chivu'nun Galatasaray'a transferi konusunda, belki haftaya belki de Cuma günü cevap alacagiz. Görecegiz!
Becali: Chivu icin 3 yillik sözlesme istedigimizi bildirdik. Para konusunda sikinti yok. Yönetimin cevabini bekliyoruz.
Becali: Bugün Fatih Terim yönetimle birlikte karar verip bize bugün cevaplarini bildireceklerini düsünüyoruz. Hagi ve Popescu GS´i önerdi!
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcm5ld3MuaXQtODA1OTc
RaSenGan
23.Mayıs.2012, 19:40
Chivu transferi nasıl olacak bilmiyorum.Gelirse çok iyi olur da nerede oynayacak ? Hadi onu geçtim yabancı sınırı ne olacak ? Zaten şu an 5 yabancı var o gelirse 6 olacak.Kanatlara,forvete Türk oyuncu mu alıcaz ? Alsak da ne faydası olacak ?
uAburak89
23.Mayıs.2012, 19:42
Ligde Chivu stoper oynar, yanında Semih. Şampiyonlar Liginde Chivu sol bek, stoper Semih - Ujfalusi veya Hakan sol bek, stoper Ujfalusi - Chivu.
byariff
23.Mayıs.2012, 19:43
Chivu transferi nasıl olacak bilmiyorum.Gelirse çok iyi olur da nerede oynayacak ? Hadi onu geçtim yabancı sınırı ne olacak ? Zaten şu an 5 yabancı var o gelirse 6 olacak.Kanatlara,forvete Türk oyuncu mu alıcaz ? Alsak da ne faydası olacak ?
chivu sampiyonlar liginde gucume guç katar ve sol bek defans gobek ve melonun gorevinde oynuyabiliyor yani DM mevkinde sahsen yararli olur. ama bir yandanda dusunuyorum tff yabanci sayisini 4-5"e dusurcek diyorlar ozman SIKINTI Olur iste.
SaLviO
23.Mayıs.2012, 19:43
ujfayi kesmez bence hakan oynucak bence
mpaker66
23.Mayıs.2012, 20:07
amrabat, hamit, berbatov,melo, chivu... Bence tam işimizi görürler ama olcay tarzı gençelerde gelip kadro derinliği oluşmalı.
DisCo
23.Mayıs.2012, 21:16
Drogba'ya iyi bir teklif gelirse parayı tercih etmesi normal olanıdır. Tabi Galatasaray'ın Drogba'yı getirme konusunda eli zayıf değildir.
Oyuncu ile görüşüp Galatasaray'ı, Galatasaray'ın hedeflerini anlattığın zaman Şampiyonlar Ligi'ne giden bir takımda onun liderliğine olan ihtiyaç diye gazı verdiğin zaman, koreografili maçları gösterip taraftarı, stadı, tesisleri, İstanbul'u gösterdiğin zaman en önemlisi Eboue'yi kullandığın zaman oyuncunun içindeki futbol aşkını canlandırıp para yerine futbolu yani Galatasaray'ı seçmesini sağlayabilirsin.
Bunlar yönetici marifetine kalmış işlerdir. Açıkçası Drogba'nın yaşı ilerlemiş olsa da gol bölgesinde iş yapabilecek oyuncudur. Sercan bizim çocuğumuz gönül isterdi ki ona milyon dolarları verelim ama bizden olması futbol için yetmiyor. Sercan gibilerine verdiğimiz paraları toplasak Drogba'nın parasını öderiz.
mpaker66
23.Mayıs.2012, 23:35
drogba mı berbatov mu tabi ki drogba... Ama ikisininde sonraları yok. Genç oyuncu ister Fatih hoca bence.Başarıya aç oyuncu. Kupayı almak için ölümüne savaşan ama yetenekli oyuncular. Bunun ayarlamasını yapar Fatih Hoca. Bence stancu kalsın çünkü bu sene her şeyini verecektir.Baroş gitsin yerine kaliteli bir forvet.ve tabi ki Hamıt... Yarın olumlu bı haber duyarız inşallah görüşmeden sonra...
TFF,yabancı sayısını 4'e 5'e düşüremez,düşürmemeli.Yıldırım Demirören bunu yapacak bir adam değil bir kere yabancı sayısını düşürmek Türk Futbol'unun popüleritesinin artmasında büyük engeldir.Bir bakımdan da ne kadar yabancı o az Türk futbolcu yetişir anlamına gelse de önce Dünya futbolunda bir yer edinmemiz gerek.Çünkü Türk futbolcuların Avrupa'ya satışını bir parmakla sayılacak kadar değil de diğer pazarlar gibi olmasını sağlamamız lazım bunun içinde daha çok tanınmak lazım.Ondan sonra gereken herşey yapılır zaten :)
GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2012, 00:25
Bir bakımdan da ne kadar yabancı o az Türk futbolcu yetişir anlamına gelse de
Konuyla alakasız olacak,bu yüzden kusura bakmayın ve umarım konunun ekseni başka yöne kaymaz ama söylemeden geçemeyeceğim.Ne kadar çok zorunlu Türk oyuncu oynatma zorunluluğu,o kadar çok Türk oyuncuları yatmaya teşvik etmektir bence.
Konuyla alakasız olacak,bu yüzden kusura bakmayın ve umarım konunun ekseni başka yöne kaymaz ama söylemeden geçemeyeceğim.Ne kadar çok zorunlu Türk oyuncu oynatma zorunluluğu,o kadar çok Türk oyuncuları yatmaya teşvik etmektir bence.
Belki orası öyle de ama istemiyorum ben ligimde de Türk'den çok yabancı oyuncu görmek ama bu eşitlenebilir.4-5 çok az bi sayı olur bence şu an yerinde.
Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 00:33
Nedense Hamit'i türkiyede görmek pek istemiyorum kendi adıma bana çok iyi bir adam gibi gelmiyor yetenekli evet ama artık öldü diye düşünüyorum.
byariff
24.Mayıs.2012, 00:35
ne kadar az yabanci oyuncu o kadar çok çok pahali turk oyuncusu unutmayin.:)
kalemci
24.Mayıs.2012, 00:36
29 yaşında ki adamı da öldürdük ya :)
Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 00:38
29 yaşında ki adamı da öldürdük ya :)
Herşey yaş değil malesef.Ben tam anlatamadım derdimi diyelim :icon_frown:
Fearless Coward
24.Mayıs.2012, 00:39
Hamit'in ölüsü bile yeter yahu kaldıki Hamit daha ölmedi 2-3 sene rahat rahat oynar...Kaldıki daha 30 bile olmadı...Tek mevkide oynasa alınmazdı ancak hem sağ hem de ortada oynuyor yani Melo'da alınır Hamit'te sorun çıkmaz bu konu da...
RaSenGan
24.Mayıs.2012, 00:40
Dimitar Berbatov @dimi_berbatov9
I can let you know that my agent has receive phone call from Juventus and Galatasaray. Nothing more can be told to you though.
Eğer gerçek hesabıysa :D
Edit : Gerçek değilmiş :)
Fearless Coward
24.Mayıs.2012, 00:42
Juve'yi ne yapacaksın yedekte oturturlar seni :D
SaLviO
24.Mayıs.2012, 00:42
gelicek bu adam chivuyuda bedavaya alicaklar ustune hamit ve meloda gelicek
Suicider
24.Mayıs.2012, 00:43
Sahteymiş hesabı.
byariff
24.Mayıs.2012, 00:49
hoca listesini 1 hafta sonra vercekmis bugun unal aysal soyledi bakalim listede kimler olcak benim tahminim turk oyuncular daha çok olcak gibi.
Fearless Coward
24.Mayıs.2012, 01:08
Melo'nun fedakarlık yapması lazım demiş başkan umarım yapar da çok uzamadan bitiririz işi...Zaten Juventus'un zorluk çıkaracağına pek ihtimal vermiyorum iş Melo da bitecek gibi...
ForCimbom
24.Mayıs.2012, 01:57
hoca listesini 1 hafta sonra vercekmis bugun unal aysal soyledi bakalim listede kimler olcak benim tahminim turk oyuncular daha çok olcak gibi.
bunu cidden söyledi mi?
yuh yuh yuh. yuh kere yuh artık.
koca sezon bir gıdım uğraşmamışlar, üstüne sezon bittikten sonra da 2 hafta geçiyor, daha yeni transfer stratejisi oluşturacaklar.... daha bunun euro 2012sini falan saymıyorum....
ondan sonra bizim niye bir şampiyonlar ligimiz yok , başkan bize neden avrupada kupa getirmiyorsun ? diyip ağlarız...
ForCimbom
24.Mayıs.2012, 01:58
Melo'nun fedakarlık yapması lazım demiş başkan umarım yapar da çok uzamadan bitiririz işi...Zaten Juventus'un zorluk çıkaracağına pek ihtimal vermiyorum iş Melo da bitecek gibi...
juventus yönetimi açıklamış fenerbahçe resmi teklif götürmüş meloya....
Nedvedmania
24.Mayıs.2012, 01:59
Yok artık. Nerde açıklama ?
Alicanfmfan
24.Mayıs.2012, 02:00
Delinin biri kuyuya taş atmış yine, bizde çıkaramayacağız anlaşılan. Melo haberi uydurmaymış, Sabah gazetesinde yazıldı, sonra patladı gitti.
ForCimbom
24.Mayıs.2012, 02:02
zibilyon ayrı yerde rastladım.
juventus yöneticisi Bilmemnetti fenerin ziegler krasic meloyu istediğini açıklamış.
Nedvedmania
24.Mayıs.2012, 02:05
Resmi bir yazı, video olmadan inanmam.
di canio
24.Mayıs.2012, 02:07
Arkadaşlar her mesajdan sonra tekrar tekrar yazmayayım. Transfer konularının bir kuralı var. Çıkan her duyumu paylaşamazsınız. Eğer böyle bir transfer haberi varsa, bağlantı adresini de ekleyin lütfen. Kaynak olarak bir adres belirtilmeyen mesajlar yazmayın.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=2094046#post2094046
11- Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır.Twitter veya Facebook’tan alıntı yapıldığında mutlaka link eklenmelidir.Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.
ForCimbom
24.Mayıs.2012, 02:08
valla burada sabahtan akşama kadar geyik niteliğinde muhabbet dönüyor. ciddiye alınma konusunda burası için o kadar da alt sıralarda kalmaz diye düşündüm.
europeanconquer
24.Mayıs.2012, 20:58
http://live.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/bu-oyuncu-aslan-olabilirSXHBQ281127SXQ
Müthiş olur.
DisCo
24.Mayıs.2012, 20:59
http://live.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/bu-oyuncu-aslan-olabilirSXHBQ281127SXQ
Nilmar'ın transfer haberinden bahsediyor.
Kaynak: Guardian
DisCo'dan amme hizmeti :)
byariff
24.Mayıs.2012, 21:06
sahsen gelmesini istemem cunki hep yedek kaldi sorunlu bir futbolcu.
Alicanfmfan
25.Mayıs.2012, 00:50
Galatasaray'a gelen yabancı futbolcuların hangisi düzgündü. Hangisi ilk 11'in değişilmeziydi veya hangisinin en parlak dönemiydi. 1-2 tane istisna vardır belki.
Galatasaray'ın özelliği, aldığı yabancı oyuncuların çoğunu parlatıyor, bu konu hem futbolcular için geçerli hemde takımımız için. Yabancı uyruklu futbolculara 2.Baharı yaşatmada bizden iyisi yoktur.
Baros, Keita, Melo ve bunun birçok örneği mevcut.
Gncl1905
25.Mayıs.2012, 01:48
sahsen gelmesini istemem cunki hep yedek kaldi sorunlu bir futbolcu.
Villarreal'de 3 yılda 115 maça çıkmış, yıl ortalaması neredeyse 40 maç. Nasıl yedek Arif :D Sen mi İspanya'dasın ben mi :D
Sorunlu mu yararlı olur mu bilmem ama piyasası olan bir futbolcu. Villarreal küme düşmüşken bırakmazlar orada onu elbet biri alır da bize gelir mi bilmem...
kalemci
25.Mayıs.2012, 01:55
Villarreal'de 3 yılda 115 maça çıkmış, yıl ortalaması neredeyse 40 maç. Nasıl yedek Arif :D Sen mi İspanya'dasın ben mi :D
Sorunlu mu yararlı olur mu bilmem ama piyasası olan bir futbolcu. Villarreal küme düşmüşken bırakmazlar orada onu elbet biri alır da bize gelir mi bilmem...
En son 90 dakika mart ayında oynamış ve ondan sonra geri kalan maçlarda 200 dakika oynayabilmiş ve bu seneyi baz alarak söylüyorum Beşiktaşlı Edu'dan daha fazla süre alıp daha az gol atabilmiş.
Gncl1905
25.Mayıs.2012, 01:57
En son 90 dakika mart ayında oynamış ve ondan sonra geri kalan maçlarda 200 dakika oynayabilmiş ve bu seneyi baz alarak söylüyorum Beşiktaşlı Edu'dan daha fazla süre alıp daha az gol atabilmiş.
Evet gol sayısı çok az benimde dikkatimi çekti. 115 maçta 34 gol atabilmiş.
Bir ara sakattı galiba ne zamandı tam hatırlamıyorum...
europeanconquer
25.Mayıs.2012, 02:01
Elmander-Nilmar ikilisi olursa elbet biri gol krallığına oynar.Şimdi İspanya Ligi ile bizim ligimizde oynanan futbol aynı değil.O yüzden 115 maçta 34 gol bence iyi bir rakam sayılabilir sezon başı ortalama 10 küsür gol atmış İspanya'da.
DisCo
25.Mayıs.2012, 02:02
İspanya'da atamamışsa burada hiç atamaz.
byariff
25.Mayıs.2012, 02:05
bu sene icin dedim ya ben :D yok yok gelmesin.
europeanconquer
25.Mayıs.2012, 02:07
Valla komedi gibiyiz ya da haber komedi :n:
http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2012/05/20/3115291/barcelona-nilmarin-pe%C5%9Finde
byariff
25.Mayıs.2012, 02:08
al iste kanatlara sercan ile gokhan toreyi , forvete elmander , drogba off off diyorum :D
kalemci
25.Mayıs.2012, 02:12
İspanya'da atamamışsa burada hiç atamaz.
Guiza attı ama :icon_lol: En azından Beşiktaş'ı boş geçmiyordu :n:
kalemci
25.Mayıs.2012, 02:14
Elmander-Nilmar ikilisi olursa elbet biri gol krallığına oynar.Şimdi İspanya Ligi ile bizim ligimizde oynanan futbol aynı değil.O yüzden 115 maçta 34 gol bence iyi bir rakam sayılabilir sezon başı ortalama 10 küsür gol atmış İspanya'da.
İzlediğim kadarıyla İspanya liginde gol atmak bizim ülkemizde gol atmaktan biraz daha kolay dostum. Fizik bizde ki kadar ön planda değil daha çok teknik isteniyor taktiklerinde ve genelde savunmalarında bi El Yasa, İbrahim Kaş, Yalçın vs vs gibi kasaplar yok :)
europeanconquer
25.Mayıs.2012, 02:16
İzlediğim kadarıyla İspanya liginde gol atmak bizim ülkemizde gol atmaktan biraz daha kolay dostum. Fizik bizde ki kadar ön planda değil daha çok teknik isteniyor taktiklerinde ve genelde savunmalarında bi El Yasa, İbrahim Kaş, Yalçın vs vs gibi kasaplar yok :)
Pepe tek başına yetmez mi abi ? :n:
kalemci
25.Mayıs.2012, 02:21
Pepe tek başına yetmez mi abi ? :n:
Bi Çağdaş Atan değil :n: Hadi oldu diyelim bi Aykut hiç değil :n: Pepe'nin garezi olduğu oyuncular, takımlar var. Mesela Elyasa'nın garezi olmadığı oyuncu veya takım yok :icon_biggrin:
europeanconquer
25.Mayıs.2012, 02:25
Bi Çağdaş Atan değil :n: Hadi oldu diyelim bi Aykut hiç değil :n: Pepe'nin garezi olduğu oyuncular, takımlar var. Mesela Elyasa'nın garezi olmadığı oyuncu veya takım yok :icon_biggrin:
O zaman biz alalım Hulk'ı(normal yeşil olan) o zaman yakalaşabiliyorlarmı görelim :D
DisCo
25.Mayıs.2012, 02:25
Türkiye'de futbol sert oynanıyor dendiğinde diğer ülkelerde pamuk tadında anlamını çıkarıyoruz. İngiltere maçlarını izlediğimde gördüğüm bir olay mutlaka herkesin dikkatini çekmiştir.
Rakip 3. bölgede, yayın önünde, ceza alanın içinde rahat rahat pas yapıyor. Müdahale edilmesi gereken yerde savunma yapan takım müdahalesini yapıyor.
Bizde kaleci degaj yaparken savunmaya çalışıyoruz. Bunu yaptığın zaman rakip sürekli baskı yediğinden ortaya koyacağı performansı koyamaz.
Bu yüzden Elmander'i beğeniyoruz çünkü gol atmasa bile o güreş tutuşu hoşumuza gidiyor.
byariff
25.Mayıs.2012, 14:17
Fatih Demireli : Galatasaray'ın Gökhan Töre ile ilgilendiğini menajeri Bektaş Demirtaş doğruladı.
https://twitter.com/FatihDemireli/status/205951428810915840
sporx yada ntvspor yazarlarindan biriydi galiba
bySperman
25.Mayıs.2012, 16:25
Fatih Demireli : Galatasaray'ın Gökhan Töre ile ilgilendiğini menajeri Bektaş Demirtaş doğruladı.
https://twitter.com/FatihDemireli/status/205951428810915840
sporx yada ntvspor yazarlarindan biriydi galiba
Gökhan Töre'nin gelmesi harika olur :)