View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Revolution
17.Temmuz.2011, 23:43
Bülent Korkmaz'ın mirasına sahip çıkamadık.
DenizlispoR
17.Temmuz.2011, 23:51
Asıl BAM'ın M'si ne olacak , B de gitti sadece A kaldı. Ayhan yalnızlık hissetmesin :(.
Sirius Black
18.Temmuz.2011, 00:02
Artık GAS var. :(
GökhanAyhanServet.
Gölge Savaşçı Mustafa Sarp #16, unutmayacağız!
Nedvedmania
18.Temmuz.2011, 00:30
Adnan Öztürk : Fabiano ve Muslera ile ilgili zaten açıklamayı yapmıştık.
Fabiano ile ilgili ek bir açıklama yapmadık ama Muslera'nın eli kulağındadır,1-2 güne taraftarlarımıza müjdeyi vereceğiz inşallah.
Kanaltürk spikeri : Cambiasso ve Marica isimleri geçiyor ?
Adnan Öztürk : Arkadaşlarımız ciddi bir şekilde çalışıyor.
Şu anda bize düşen onları zor durumlarda bırakmayacak beyanatlar vermektir.
Adnan Öztürk : Liverpool maçı ile birlikte inşallah herkesin takdir edeceği,herkesin beğeneceği bir takımla sahaya çıkacağız.
europeanconquer
18.Temmuz.2011, 01:56
Artık GAS var. :(
GökhanAyhanServet.
Gölge Savaşçı Mustafa Sarp #16, unutmayacağız!
Servet'den ne istiyorsunuz anlamış değilim :0:
Facx
18.Temmuz.2011, 02:59
artık 3Ay var
aydın
aykut
ayhan
:D
Sirius Black
18.Temmuz.2011, 12:25
Servet'den ne istiyorsunuz anlamış değilim :0:
Hainliğini unutmuş değiliz.
"Bu teknik direktörümüzün son şansı."
"Tek handikapımız yabancılar."
"Ben bana güvenilen yerde oynarım."
Ankaragücü maçı gözlerimin önünde. :)
William Rookwood
18.Temmuz.2011, 13:36
http://www.gshaberajansi.com/resimler/haber/buyuk/haber_4e23e00ab56b9.jpg
FERNANDO MUSLERA BİZİM, İMZAYI ATTI
!
Galatasaray transferde bu kez turnayı gözünden vurdu! Copa America'da çeyrek finalde ev sahibi Arjantin'i kupa dışına iten Uruguay Milli Takımı'nın kalesinde devleşen Fernando Muslera'ya turnuva öncesinde imza attıran sarı-kırmızılılar şimdi transferin keyfini sürüyor.
Geçtiğimiz günlerde oynanan ve 90 dakikası 1- 1 biten maçta kalesinde devleşip Messi ve arkadaşlarına birden fazla gol sevinci yaşatmayan Muslera, penaltı atışları sonunda ülkesi Uruguay'da adeta millikahraman oldu.
YENİ FİYATI 20 MİLYON EURO!
Carlos Tevez'in penaltısını kurtarıp Uruguay'ı yarı finale taşıyan Muslera'nın Galatasaray tarafından transferinin resmen açıklanmaması nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlar ekran başında "Avrupa'nın devleri ya Lazio'nun aklını çelerse?" diye endişelenirken, net açıklama Sportif Koordinatör Bülent Tulun'dan geldi.
Sabah gazetesine konuşan Bülent Tulun, "Muslera ile her konuda anlaştık. Menajerine de imzayı attırdık. Ortaya koyduğu performans bizi endişelendirmiyor; aksine sevinç yaratıyor" ifadelerini kullandı. Lorik Cana'nın bonservisi ve 3 milyon Euro karşılığında Lazio ile Muslera'nın bonservisi için anlaşma sağlayanGa latasaray yönetimi, Uruguaylı genç kalecinin Copa America'daki muhteşem performansı sonrasında değerinin en az 3 katına çıktığını düşünüyor. Manchester United'ın kadrosuna kattığı De Gea için Atletico Madrid'e 25 milyon Euro ödediğini ifade eden Galatasaray yönetim kurulu üyelerinden biri "Muslera'nın değeri artık 20 milyon Euro" diye konuştu.
Kaynak: Sabah
yunusgs
18.Temmuz.2011, 13:50
http://www.gshaberajansi.com/resimler/haber/buyuk/haber_4e23e00ab56b9.jpg
FERNANDO MUSLERA BİZİM, İMZAYI ATTI ! Tarih: 18 Temmuz 2011 | Okunma: 601 | Yorum: 0
Galatasaray transferde bu kez turnayı gözünden vurdu! Copa America'da çeyrek finalde ev sahibi Arjantin'i kupa dışına iten Uruguay Milli Takımı'nın kalesinde devleşen Fernando Muslera'ya turnuva öncesinde imza attıran sarı-kırmızılılar şimdi transferin keyfini sürüyor.
Geçtiğimiz günlerde oynanan ve 90 dakikası 1- 1 biten maçta kalesinde devleşip Messi ve arkadaşlarına birden fazla gol sevinci yaşatmayan Muslera, penaltı atışları sonunda ülkesi Uruguay'da adeta millikahraman oldu.
YENİ FİYATI 20 MİLYON EURO!
Carlos Tevez'in penaltısını kurtarıp Uruguay'ı yarı finale taşıyan Muslera'nın Galatasaray tarafından transferinin resmen açıklanmaması nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlar ekran başında "Avrupa'nın devleri ya Lazio'nun aklını çelerse?" diye endişelenirken, net açıklama Sportif Koordinatör Bülent Tulun'dan geldi.
Sabah gazetesine konuşan Bülent Tulun, "Muslera ile her konuda anlaştık. Menajerine de imzayı attırdık. Ortaya koyduğu performans bizi endişelendirmiyor; aksine sevinç yaratıyor" ifadelerini kullandı. Lorik Cana'nın bonservisi ve 3 milyon Euro karşılığında Lazio ile Muslera'nın bonservisi için anlaşma sağlayanGa latasaray yönetimi, Uruguaylı genç kalecinin Copa America'daki muhteşem performansı sonrasında değerinin en az 3 katına çıktığını düşünüyor. Manchester United'ın kadrosuna kattığı De Gea için Atletico Madrid'e 25 milyon Euro ödediğini ifade eden Galatasaray yönetim kurulu üyelerinden biri "Muslera'nın değeri artık 20 milyon Euro" diye konuştu.
Kaynak: Sabah
Ufak atsınlar.Gülüp geçilir :n:
zemlinskis
18.Temmuz.2011, 13:54
asparagas haberler bunlar ... bu sene de aykut a kaldık desenize ...
Sirius Black
18.Temmuz.2011, 13:57
Kalmadık. :)
William Rookwood
18.Temmuz.2011, 14:48
http://www.gshaberajansi.com/resimler/haber/buyuk/haber_4e240798c3424.jpg
Cambiasso heyecanlandırdı Teknik direktör Fatih Terim'in en çok istediği isim olan Esteban Cambiasso'nun Arjantin basınına verdiği demeçler, Sarı-Kırmızılılar'ı heyecanlandırdı.
31 yaşındaki yıldızın, Galatasaray’a olumlu yanıt verdiğini ve İnter’in onayını beklediğini söylemesi üzerine taraftarlar adeta coştu. Yapılan yorumlarda, Cambiasso’nun dünyanın en iyi defansif orta sahalarından olduğu belirtilirken, gelmesi halinde Aslan’ın sınıf atlayacağı kaydedildi.
zemlinskis
18.Temmuz.2011, 14:53
Anlayamıyorum elinde Selçuk İnan gibi bir cevher var ne diye Cambiasso gibi seneye futbol hayatına son verecek bir oyuncuya bu kadar takıyorsun ? Kimse kusura bakmasın gerçekten bu kafayla başarı falan zor ...
C h A o S
18.Temmuz.2011, 14:58
Cambiasso'nun seneye futbol hayatına son vericeğini nerden biliyorsun?Rahat 3 yıl daha oynar o adam.
William Rookwood
18.Temmuz.2011, 15:08
4-4-2 oynayacağı için çift yönlü ortasaha lazım ona.
Nedvedmania
18.Temmuz.2011, 15:09
yönetimin bir iş yaptığı yok . tek yaptıkları olumlu gelişme Fatih Hoca'yı yeniden takıma kazandırmak şu ana kadar ...
Anlayamıyorum elinde Selçuk İnan gibi bir cevher var ...
Selçuk İnan havadan indi sanırım takıma :)
LeqenDary
18.Temmuz.2011, 15:14
Anlayamıyorum elinde Selçuk İnan gibi bir cevher var ne diye Cambiasso gibi seneye futbol hayatına son verecek bir oyuncuya bu kadar takıyorsun ? Kimse kusura bakmasın gerçekten bu kafayla başarı falan zor ...
Senin yüzünden hevesim kaçıyor yahu bişiler yazıcam yazmıyorum .Cambiasso ilk 11 oynuyor büyük ihtimalle de bize gelmez zaten .2-3 sene izlersin inter 11inde onu .
zemlinskis
18.Temmuz.2011, 15:15
Cambiasso 'yla uğraşacaklarına bir an önce iyi bir kaleci ve sol bekle anlaşssalar iyi ederler ... Malumunuz yoksa Aykut ve Balta'yla sene boyu kazalar yaşamamız an meselesidir ...
RaSenGan
18.Temmuz.2011, 15:18
Cambiasso 'yla uğraşacaklarına bir an önce iyi bir kaleci ve sol bekle anlaşssalar iyi ederler ... Malumunuz yoksa Aykut ve Balta'yla sene boyu kazalar yaşamamız an meselesidir ...
Muslera'yla anlaşan kim ?
zemlinskis
18.Temmuz.2011, 15:23
valla görünüşe göre gazeteler çoktan anlaşmış . Satışları patlatmak adına iyi bir anlaşma yapmışlar.
RaSenGan
18.Temmuz.2011, 15:26
valla görünüşe göre gazeteler çoktan anlaşmış . Satışları patlatmak adına iyi bir anlaşma yapmışlar.
Bunu gazeteler demiyor sadece.Tüm dünya diyor başkan diyor.Gerçi sana kalsa Kazım da Barcelona'da oynayacak adam :)
zemlinskis
18.Temmuz.2011, 15:38
O adam antremanlarda çapraz koşulara başlamadan burda konuşmalarımız boşuna ... O da nerden çıktı ne ara demişim Kazım Barcelona'da oynayacak adam diye ?
C h A o S
18.Temmuz.2011, 15:38
Cana'yıda boşa verdik o zaman Lazio'ya değil mi?
Neyse Muslera gelirse forumu bırakıcaktı.Az kaldı Copa America'nın bitmesine...
Sirius Black
18.Temmuz.2011, 15:40
Cambiasso 30 yaşında. Ağustos'da 31 olacak. Tabi futbolda 32 yaş zorunlu emeklilik olduysa bilemeyeceğim dostlar. :)
Sirius Black
18.Temmuz.2011, 15:41
Ve tabii 4-1-5 oynayacağımızı da bilmiyordum Selçuk İnan tek başına oynar artık orta sahada... :)
deniz.91
18.Temmuz.2011, 15:47
kardeş senin yazıların uzun zamandır dikkatimi çekiyor özellikle bu başlık altında sürekli olumsuz mesajlar yazarak ortalığı karıştırma gibi bir hava içindesin bu tavrından vazgeç bence
uAburak89
18.Temmuz.2011, 15:49
Arkadaşlar biraz sakin olalım ve fikirlere saygı gösterelim. Fikirleri kabul ettirmeye çalışmak doğru bir tutum değil. Ayrıca kişisel tartışmalardan kaçınırsak hepimiz için iyi olur.
Burada yazılanlar, söylenen fikirler olumlu ya da olumsuz hava yaratabiliyor ancak bunların bir hükmü yok. Olumlu olmak moral açısından iyi ancak herşeye toz pembe bakmak da yine bizlere zarar. Ölçüyü iyi ayarlamak gerek.
zemlinskis
18.Temmuz.2011, 15:50
niye ortalığı karıştırayım ki burda doğruları söylediğimiz için sevilmiyoruz ...
uAburak89
18.Temmuz.2011, 15:55
niye ortalığı karıştırayım ki burda doğruları söylediğimiz için sevilmiyoruz ...
Doğru ya da yanlış göreceli kavramlardır, yazdıkların sana göre doğru. Örnek olarak takip ettiğim kadarıyla Kazım için çok olumlu cümlelerin var, bense bir Galatasaraylı olarak kendisinin Galatasaray forması giyiyor olmasından dolayı mutsuzum. Ayrıca performansını da beğenmiyorum. İşi benim dediğim doğru olayına getirirsek sabaha kadar tartışabiliriz. Ama bunun kimseye bir yararı olmaz.
zemlinskis
18.Temmuz.2011, 15:57
Doğru ya da yanlış göreceli kavramlardır, yazdıkların sana göre doğru. Örnek olarak takip ettiğim kadarıyla Kazım için çok olumlu cümlelerin var, bense bir Galatasaraylı olarak kendisinin Galatasaray forması giyiyor olmasından dolayı mutsuzum. Ayrıca performansını da beğenmiyorum. İşi benim dediğim doğru olayına getirirsek sabaha kadar tartışabiliriz. Ama bunun kimseye bir yararı olmaz.
Bu sene Fatih Terim'in gelişiyle adam olacaktır Kazım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Antremanlarda da kendisiyle özel olarak ilgileniyormuş duyduğuma göre .
uAburak89
18.Temmuz.2011, 16:00
Bu sene Fatih Terim'in gelişiyle adam olacaktır Kazım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Antremanlarda da kendisiyle özel olarak ilgileniyormuş duyduğuma göre .
Ben kendisini Galatasaray'a transfer olduktan sonraki tutumu ile değil, öncesi ile değerlendiriyorum. Herkes ikinci hatta üçüncü bir şansı hakeder ancak ben senin kadar umutlu değilim Kazımdan. Umarım sen haklı çıkarsın, sonuçta ortak isteğimiz Galatasaray başarısı. Ben sevmesem de Kazım bu takımın bir parçası hatta Fatih Terim etkisi ile çok ciddi bir parçası, davranışları ve performansının düzelmesini, üst seviyelere çıkmasını isterim.
Addolorato
18.Temmuz.2011, 16:03
Ben çok seviyorum Kazım'ı. O kaosun içinde geçen sene çok iyi oynadı bana göre. Bu sene geliştirir kendini biraz daha.
Nedvedmania
18.Temmuz.2011, 16:04
Neyse Muslera gelirse forumu bırakıcaktı.Az kaldı Copa America'nın bitmesine...
Öyle birşey dedi mi ?
zemlinskis
18.Temmuz.2011, 16:04
Ben kendisini Galatasaray'a transfer olduktan sonraki tutumu ile değil, öncesi ile değerlendiriyorum. Herkes ikinci hatta üçüncü bir şansı hakeder ancak ben senin kadar umutlu değilim Kazımdan. Umarım sen haklı çıkarsın, sonuçta ortak isteğimiz Galatasaray başarısı. Ben sevmesem de Kazım bu takımın bir parçası hatta Fatih Terim etkisi ile çok ciddi bir parçası, davranışları ve performansının düzelmesini, üst seviyelere çıkmasını isterim.
Kazım sadece futbola konsantre olduğunda çok verimli olabilecek bir oyuncudur . Bu sene kesinlike performansını katlaması gerekiyor . Arda ve Kazım'ın kanatlarda gayet iyi işler çıkaracağını düşünmekteyim. Lakin kaleci ve sol bek mevkiilerine beklenen transferlerin gerçekleşmemesi can sıkmaktadır.
uAburak89
18.Temmuz.2011, 16:15
Ben çok seviyorum Kazım'ı. O kaosun içinde geçen sene çok iyi oynadı bana göre. Bu sene geliştirir kendini biraz daha.
Yarım devre değerlendirme yapmak için yeterli değil bana göre, takım vasatın altında oynuyordu öne çıkması normal bir durum bence.
Kazım sadece futbola konsantre olduğunda çok verimli olabilecek bir oyuncudur . Bu sene kesinlike performansını katlaması gerekiyor . Arda ve Kazım'ın kanatlarda gayet iyi işler çıkaracağını düşünmekteyim. Lakin kaleci ve sol bek mevkiilerine beklenen transferlerin gerçekleşmemesi can sıkmaktadır.
Kaleci Muslera oldu gibi, bunu gösteren çok fazla veri var. Cana gitti, kulüp KAP'a bildirim yaptı, dış basında geçiyor, Lazio yeni kaleci bile aldı. Turnuva nedeniyle açıklanmıyor olabilir bu transfer, belki oyuncu ile son bir görüşme yapacaklardır. Sol bek için transfer bence de gerekli, beklentim bu yönde ancak kulüp tarafından oluşturulmadı bu beklenti. Sol bek için oyuncu alacağız diyen olmadı, tabii gazetelerde söylenmiş gibi yazılan haberler olmuş olabilir ama Fatih Terim sol bek istiyorum demedi diye biliyorum. Bu bölgeye yapılacak bir transfer benim için süpriz olur.
C h A o S
18.Temmuz.2011, 16:17
Bknz:
...........
Muslera transferi dün akşam ki akılalmaz kurtarışlarla birlikte yatmıştır. Camiamıza hayırlı olması dileğiyle ... Ortalıkta resmi bir açıklama da yok zaten. Unutturacaklar ...
gelirse siteden ayrılırım diyebilecek kadar eminim diyebilirim ... çok sağlam kaynaklardan bilgiler aldım. Copa America çalkalanıyor .
E.Cartman
18.Temmuz.2011, 16:19
Kazım'dan bende umutluyum bu sezon Fatih Terim'le daha da yükseleceğine inanıyorum performansının. Cambiasso konusuna gelince de Selçuk Yekta Culio Ayhan orta sahası bizi başarıya götürmez Selçuk'a bi şey oldu mu eski hale döneriz. Ayrıca Cambiasso seneye nası emekli olsun yav adam 31 yaşına gelecek ayın sonunda girecek :zuhaha Guti, Alex bu ligde 35 yaşında oynuyorsa Cambiasso 37'sine kadar oynar.
Öyle birşey dedi mi ?
Dedi.
gelirse siteden ayrılırım diyebilecek kadar eminim diyebilirim ... çok sağlam kaynaklardan bilgiler aldım. Copa America çalkalanıyor .
GALATAS4R4Y
18.Temmuz.2011, 16:20
Takım bence çok iyi hale gelicek gümbür gümbür oynicaz ama tek üzüntüm avrupada yokuz :(
Nedvedmania
18.Temmuz.2011, 16:30
O zaman geçmiş olsun.
Bülent Tulun, "Muslera ile her konuda anlaştık. Menajerine de imzayı attırdık. Ortaya koyduğu performans bizi endişelendirmiyor; aksine sevinç yaratıyor"
Muslera transferi dün akşam ki akılalmaz kurtarışlarla birlikte yatmıştır. Camiamıza hayırlı olması dileğiyle ... Ortalıkta resmi bir açıklama da yok zaten. Unutturacaklar ...
Bülent Tulun zaten unutturmak için üstteki açıklamayı yaptı :)
byariff
18.Temmuz.2011, 16:34
Cambiasso daha 31 yasina girmedi agustosda gircek hagi 32"de geldi neler yaptigini biliyoruz cambiasso en az 3 yil oynar carlos kac yasinda geldi ? 33-34.
uAburak89
18.Temmuz.2011, 16:35
Bülent Tulun bunları söylerken çekilmiş bir videosu var mı yoksa gazete haberi mi bunlar Cihan ?
Cambiasso'nun yaşını değerlendirirken kıyaslama yaptığınız oyuncuların onun mevkisinde ya da onun görevini üstlenen oyuncular olması lazım. Hagi ile kıyaslamak bence ilginç, çünkü Hagi'nin pozisyonu ile Cambiasso'nun ki çok farklı. Orta sahaya yapılacak transfer bence en fazla 27-28 yaşında olmalı. Fiziki açıdan da kuvvetli olması gerekli çünkü. Cambiasso üst düzey bir oyuncu bunu kabul ediyorum ancak alacağı yıllık ücret de oldukça tuzlu olacak. Bence çok mantıklı bir transfer hamlesi olmaz, tabii yerine daha iyisi alınabilecekse. Kallström'ü tercih ederim şahsen.
byariff
18.Temmuz.2011, 16:38
Umut ofkeli yazmis bu adamin dedikleri %80 cikiyor bakalim...
umut ofkeli ; Muslera'nin yarin resmi olarak aciklanacagi soyleniyor..
Sirius Black
18.Temmuz.2011, 16:39
Turnuva bitmeden açıklanmaz bence.
Nedvedmania
18.Temmuz.2011, 16:42
Bülent Tulun bunları söylerken çekilmiş bir videosu var mı yoksa gazete haberi mi bunlar Cihan ?
Ben videosunu görmedim. Ama o uydurma olsa bile dün gece Adnan Öztürk "Muslera'nın eli kulağındadır,1-2 güne taraftarlarımıza müjdeyi vereceğiz inşallah." dedi.
E.Cartman
18.Temmuz.2011, 17:58
Cambiasso'nun yaşını değerlendirirken kıyaslama yaptığınız oyuncuların onun mevkisinde ya da onun görevini üstlenen oyuncular olması lazım. Hagi ile kıyaslamak bence ilginç, çünkü Hagi'nin pozisyonu ile Cambiasso'nun ki çok farklı. Orta sahaya yapılacak transfer bence en fazla 27-28 yaşında olmalı. Fiziki açıdan da kuvvetli olması gerekli çünkü. Cambiasso üst düzey bir oyuncu bunu kabul ediyorum ancak alacağı yıllık ücret de oldukça tuzlu olacak. Bence çok mantıklı bir transfer hamlesi olmaz, tabii yerine daha iyisi alınabilecekse. Kallström'ü tercih ederim şahsen.
Burak abi dediklerin doğru da BAM'dan sonra orta sahada Cambiasso görmek zaten yeterince ilginç olur. Cambiasso bi sezon topa vurmasa bile kabulümdür :D
GALATAS4R4Y
18.Temmuz.2011, 20:37
Cambiasso çok fazla oynamaz ama orta sahaya çok katkısı olur kısa sürede tecrübesiyle,transferlerde tek handikapımız avrupada oynamamamız :/
zemlinskis
18.Temmuz.2011, 22:17
kesinlikle katılıyorum. çok şükür mantıklı konuşan birine rastladım sitede ...
Revolution
18.Temmuz.2011, 22:28
Ben de Kallström'ü tercih ederim Cambiasso yerine.
Revolution
18.Temmuz.2011, 22:33
http://www.goal.com/it/news/3701/copa-america-2011/2011/07/18/2580042/muslera-eroe-duruguay-snobba-la-lazio-mi-rimpiangono-non-lo
Sadece kupaya odaklanmış. Turnuvadan sonra,Türkiye macerasina konsantre olacakmis. Tevezin oraya vuracağını biliyordum demiş.
Emrah abi'nin GSCimbom'da yazdığı post'tan alıntıdır.
Revolution
18.Temmuz.2011, 22:35
Loveforfootball (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball) Love Football
Volkan Sen'e teklif yapildi.1M Euro pesin, 1.5M Euro seneye olmak uzere 2 taksit.
Loveforfootball Love Football
Sadece parayi biliyorum.Musa varmi bilmiyorum.Musa+Kurtulusta olabilir.
E.Cartman
Kaan para biriktirip sana bi tane Kallstörm forması alıcam :zuhaha
Revolution
Kaan para biriktirip sana bi tane Kallstörm forması alıcam :zuhaha
Sebasti Larsson da isterim :D
Night_Mare17
18.Temmuz.2011, 23:04
Sebasti Larsson da isterim :D
O da benden :n:
Emurafu
18.Temmuz.2011, 23:05
http://www.goal.com/it/news/3701/copa-america-2011/2011/07/18/2580042/muslera-eroe-duruguay-snobba-la-lazio-mi-rimpiangono-non-lo
Sadece kupaya odaklanmış. Turnuvadan sonra,Türkiye macerasina konsantre olacakmis. Tevezin oraya vuracağını biliyordum demiş.
Emrah abi'nin GSCimbom'da yazdığı post'tan alıntıdır.Sadece messinin atacağı yeri bilmiyormuş. Çakal videolarını falan izlemiş.
Muslera yarın açıklanması bekleniyormuş (Bence kupadan sonra açıklanır)
Fan sayfasındakilerde onunla görüşmüş. Artık Galatasaray'ın oyuncusuyum demiş.
Emurafu
18.Temmuz.2011, 23:09
Muslera, eroe d'Uruguay, snobba la Lazio: "Mi rimpiangono? Non lo so, penso solo alla Coppa"
Il portiere dell'Uruguay è stato protagonista nel quarto di finale contro l'Argentina, parando il rigore a Tevez che ha permesso alla Celeste di approdare in semifinale.
C'è grande euforia nel ritiro dell'Uruguay e tra i tifosi della Celeste dopo la vittoria ottenuta ai rigori contro l'Argentina che ha proiettato la squadra di Tabarez in semifinale contro il Perù. Protagonista della serie dagli undici metri l'ex-portiere della Lazio Fernando Muslera, passato da poco al Galatasaray. Ecco il suo commento al match.
"Per i rigori devo ringraziare il mio intuito ed un po' di studio. Il giorno prima avevo guardato delle registrazioni di tutti i rigoristi dell'Argentina ed avevo idea di come avrebbero potuto tirare, sapevo che Tevez avrebbe incrociato. Solo Messi è imprevedibile. La parata più difficile della partita è stata quella sulla punizione di Tevez negli ultimi minuti della partita, c'è stata una deviazione da parte della barriera. La Lazio avrà rimpianti? Non lo so, adesso il mio primo pensiero è vincere questa Coppa. Il Perù è un osso duro, ma credo che possiamo fare bene. Poi mi concentrerò sulla mia nuova avventura in Turchia".
Felaket tellallığı değil amacım , gerçekler maalesef acıdır. Haftalar öncesinden böyle bir transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını hele ki Copa America gibi bir turnuvadan sonra kesinlikle daha büyük bir kulübe transfer olacağını burda bağıra çağıra söylemiştim.
Not : Has Cimbom'luyum ...
Geçmiş olsun..(::) (Bavulları topla:D:D)
GALATAS4R4Y
18.Temmuz.2011, 23:28
Abi artık bu kaleci bizim yabancı gazeteler bile haber yapıyo biz emin değiliz daha ama artık şu kaleci sorunumuza bunla son verceğimize inanıyorum 2-3 sene kalemizi korur iyi bi fiyata yollarız sonra :)
E.Cartman
18.Temmuz.2011, 23:48
Sonra bi 5 sene daha kaleci sıkıntısı çekeriz :n::n:
GALATAS4R4Y
18.Temmuz.2011, 23:52
aynı performansını arttırırsa 2-3 seneye bizde kalcağını sanmıyorum tabi 1-2 sene sonra avrupada üstün bir başarı yakarlarsak (İNŞ.) iş değişir :)
Suicider
19.Temmuz.2011, 00:01
Önce bir gelsin 1-2 sene iyi oynasında sonrasını o zaman düşünürüz bence :)
GALATAS4R4Y
19.Temmuz.2011, 00:06
bu adamı dünya kupası maçlarında izliodum en son acayip,gereksiz goller yiyodu dedim bu ne biçim kaleci ama baya ilerletmiş galiba galatasaraya faydalı olsunda :)
Revolution
19.Temmuz.2011, 00:39
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
VIDEO | Fernando Muslera : "Galatasaray'ın başarısı için elimden geleni yapacağım" http://bit.ly/nXInLL
GALATAS4R4Y
19.Temmuz.2011, 00:56
muslerayı başka takımlarda istemişmiydi bizim haricimizde?
William Rookwood
19.Temmuz.2011, 00:59
Valencia ve Aston Villa istemişti bildiğim kadarıyla, gazetede okumuştum.
GALATAS4R4Y
19.Temmuz.2011, 01:02
demek ki takımın hedeflerinden bahsedince adam valencia,aston villayı reddetip burayı tercih etti ama muslera için o kadar uğraştık ki kredisi hemen tükenmez ufuk gibi.
GALATAS4R4Y
19.Temmuz.2011, 01:03
Almanya kampına forvet takviyesini yetiştirmek isteyen Galatasaray'da gündeme gelen son isim Juventus'un kule forveti Amauri!
webaslan.com (http://www.webaslan.com/futbol/g-saray-amauriyi-istiyor-amaSXHBQ44120SXQ)
Sirius Black
19.Temmuz.2011, 18:31
Fernando Muslera oooleeeey oolleyy oolleeeey. :D Zaten her türlü 2 maç yapacaklar, bari kupayı alıp gelse.
uAburak89
19.Temmuz.2011, 18:38
Burak abi dediklerin doğru da BAM'dan sonra orta sahada Cambiasso görmek zaten yeterince ilginç olur. Cambiasso bi sezon topa vurmasa bile kabulümdür :D
BAM dedin mi iş değişir tabii, BAM ve Cambiasso aynı cümle içinde geçerse, ortada bir kıyas olursa o zaman isterse 35 yaşında olsun her türlü kabulümdür. :) Ben daha iyisi alınabilecekse gelmesin Cambiasso diyorum. :) Ayrıca sadece yeni yapılacak transfer değil, Selçuk İnan da orta sahanın çehresini değiştirecek zaten. Bunun dışında Yekta, Culio gibi isimlerde var. Zaten 4-4-2 oynayacağız büyük ihtimalle, göbekte oynayacak 4 iyi oyuncu olur yapılacak transferle birlikte, bu da gayet yeterli bu sezon için. BAM'dan geriye Ayhan kalacak sadece, o da zaten pek oynamaz bence, sene sonunda da futbolu bırakır bu kabus biter. :)
E.Cartman
19.Temmuz.2011, 19:07
Paraguay'ın sol açığını alsak iyi olur aslında Estigarribia mıydı neydi adı. Maicon'u epey zorladı geçen gece.
C h A o S
19.Temmuz.2011, 20:43
Sabri sağ bekte tek kaldı.Oraya mutlaka bir transfer şart.
Revolution
19.Temmuz.2011, 20:44
Nei gelsin o adamın gelmesini çok istiyorum. Cambiasso'ya da servetler saçmayalım bence Kallström'ü alalım. Forvete de takviye yapılırsa yapılsın, yapılmazsa Elmander-Baros-Stancu-Anıl var.
byariff
19.Temmuz.2011, 20:50
sabriye alternatif olarak hakan aslantas olabilir serkandan kat kat iyi bir oyuncu ve begeniyorum da o adami.
Cambiassoya yillik 4-5m vermek biraz tuzlu geldi bana git 25-26 yasindaki lassana diarrayi al yillik 4-5 m"un altinda bir fiyata alirsin.
Night_Mare17
19.Temmuz.2011, 21:23
Gündemimizde olan Melo Amerika Kampı'na götürülmedi . Hadi inşallah.
RaSenGan
19.Temmuz.2011, 21:25
Melo'yu hiç ama hiç istemiyorum.
europeanconquer
19.Temmuz.2011, 21:26
Aynen.Nedense o oyuncuda hiç sevmediğim bir şey var.Melo alınacaksa eğer ortasahaya adam hiç alınmasın daha iyi :)
Revolution
19.Temmuz.2011, 21:26
Melo'yu ben de istemiyorum.
Night_Mare17
19.Temmuz.2011, 21:27
Melo'yu beğennmedik . Mustafa Sarp akar .
Revolution
19.Temmuz.2011, 21:32
Şu mantığı da anlamıyorum. Atıyorum Melo beğenilmiyor veya atıyorum Alou Diarra beğenilmiyor. O zaman yapılan "BAM var ne gerek var" tarzı iğnelemeler saçmalık. Aradığımız adam Melo değil. Melo adama durduk yere çift giren, sıçrayan adama tekmeyle vuran veya diz çıkararak hava mücadelesine giren bir adam. Dünya Kupası'nda da başını yaktı Brezilya'nın. 2 senedir de bidon 11'de zaten. Bu adamı yakıştırıyorsanız Galatasaray'a buyrun gelsin.
Sirius Black
19.Temmuz.2011, 21:48
Melo gelirse olabilir fakat 2 yıldır bidon 11'in abonesi olmuş bir adamın yerine daha iyileri alınabilir diye düşünüyorum.
goosfraba
19.Temmuz.2011, 22:01
melo mourinho'nun listesinde.
Revolution
19.Temmuz.2011, 22:03
Oh süper...
E.Cartman
19.Temmuz.2011, 22:04
Melo Türkiye'den uzak dursun. Dünyanın en en en en en overrated oyuncusu bu adam, Juve'ye transfer olduğundan beri yılın bidon 11'inde Barış'ın Brezilyalı versiyonu. Sırf Brezilyalı diye buralara gelmiş bi adam.
RaSenGan
19.Temmuz.2011, 22:05
Melo geçen sezon 11 sarı 2 kırmızı görmüş burda oynasa ligde 10 maç zor oynar :D
SyNdRoMe23
19.Temmuz.2011, 22:12
Zaten Lugano yeteri kadar rahatsız ediyor bir de Melo'ya hiç gerek yok bence.
Emurafu
19.Temmuz.2011, 23:58
Sonuna kadar uruguayliyim, Mus... Az sonraa :)
Twitter (http://twitter.com/#!/buseterim/status/93407905696595968)
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 00:03
Alemin kralı geliyoo, geliyoooo. :D
Allahım Ufuklar, Aykutlar bizi ne hallere düşürdü.
Emurafu
20.Temmuz.2011, 00:06
Galatasaray Official
FUTBOL | Yeni transferimiz az sonra resmi sitemiz www.galatasaray.org 'da aciklanacak...
LeqenDary
20.Temmuz.2011, 00:09
Melo gelmesinde kim gelirse gelsin yahu o kadar nefret ediyorum .
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 00:10
Bir de çıkıyormuş şimdi, "Mustafa Sarp ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalandı hayırlı uğurlu olsun." :zuhaha
uAburak89
20.Temmuz.2011, 00:13
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Nestor Fernando Muslera ile Şirketimiz arasında varılan mutabakata göre; Futbolcuyla 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre Futbolcuya her sezon için 2.000.000 EUR ödenecektir.
Ayrıca Futbolcunun federatif haklarında pay sahibi olan Wanderers Montevideo kulübüyle Futbolcunun federatif haklarının tamamen kulübümüze devri karşılığında Wanderers Montevideo'ya 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6.750.000 EUR miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır.
C h A o S
20.Temmuz.2011, 00:14
Hele şükür sonunda:)
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 00:18
Nestor Fernando Muslera Galatasaray'da.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/26587/ vöeeeeeeeeeeeeyyy
IcedEarth
20.Temmuz.2011, 00:21
Yalnız inanılmaz pahalı oldu.. Cana hakkında bir açıklama bekliyorum, çünkü KAP bildiriminde Cana'dan hiç bahsedilmemiş.. Muslera anladığım kadarıyla direk 6 Milyon 750 Bin Euro bonservis bedeliyle alındı.. Cana'yı da 5'ten sattığımızı düşünüyorum. Yani aşağı yukarı Cana+1,75 Milyon Euro'ya geldi Muslera..
Cengo
20.Temmuz.2011, 00:22
melo mourinho'nun listesinde.
Melo Mourinho'nun listesinde ise Mourinho intihar etsin.
Fio'da iken fena bir oyuncu gibi değildi ama Juventus'ta foyası ortaya çıktı. Orta sahadan basit yan pas yapıp arapası diye ileri şişiren Melo'dan ne köy olur ne kasaba. Juventus'u izlerken o kadar sıkılıyorsun ki Melo'ya söylenmekten kendimi alamıyorum.
Asrı hatası olur, yediği kazığı çıkarmaya çalışıyor Juventus.
RaSenGan
20.Temmuz.2011, 00:23
Resmi site çöktü :D Çook uzun yıllar sonra kalemiz sağlamda :)
Emurafu
20.Temmuz.2011, 00:25
Canayı lazio'yu ikna etmek için verdik. Asıl parayı Uruguay takımına verdik hakları onlar elinde bulunduruyormuş.
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 00:25
Yalnız inanılmaz pahalı oldu.. Cana hakkında bir açıklama bekliyorum, çünkü KAP bildiriminde Cana'dan hiç bahsedilmemiş.. Muslera anladığım kadarıyla direk 6 Milyon 750 Bin Euro bonservis bedeliyle alındı.. Cana'yı da 5'ten sattığımızı düşünüyorum. Yani aşağı yukarı Cana+1,75 Milyon Euro'ya geldi Muslera..
Daha önceki açıklamada Cana'nın Lazio'ya gönderildiği söyleniyordu. Sanırım, Muslera'nın bonservis haklarının çoğu Lazio'da değildi. Biz o hakları aldık, üstüne de Cana'yı verip Cana için para aldık. Bence böyledir. :)
Bence aşağı yukarı Cana + 2 milyon euro'ya filan gelmiştir.
Cengo
20.Temmuz.2011, 00:29
Daha önceki açıklamada Cana'nın Lazio'ya gönderildiği söyleniyordu. Sanırım, Muslera'nın bonservis haklarının çoğu Lazio'da değildi. Biz o hakları aldık, üstüne de Cana'yı verip Cana için para aldık. Bence böyledir. :)
Cana ile Muslera'yı takas edip üzerine 6,75 M€ vermiş oluyorsun bu durumda.
IcedEarth
20.Temmuz.2011, 00:30
Öyle olduğunu sanmıyorum.. Net bir açıklama beklemek gerek kulüpten..
di canio
20.Temmuz.2011, 00:31
Eğer dediğin gibiyse neyse de, Cana + 6.750.000 EUR ise çok pahalı bir transfer olmuş bence. 3 yıla yayılmış 6.750.000 EUR'dan bahsediliyor KAP açıklamasında. 5 yıllık anlaşma yapılması çok güzel olmuş.
goosfraba
20.Temmuz.2011, 00:32
zemlinskis'i değil de transferi konuşursak, konu dışına çıkmamış oluruz.
LeqenDary
20.Temmuz.2011, 00:33
6.75 milyon euro çok para değil Muslera için.Çıkışta genç kaleciden bahsediyoruz neresi fazla ?
KaPaLı
20.Temmuz.2011, 00:36
Cana konusunda bir açıklama yok. Bence Lazio oyuncunun bir kısım haklarına sahipti, bu haklardan feragat etmek için Cana'yı istedi ve Muslera'nın haklarını Uruguay takımına verdi. Cana için para verdik gibi birşey yok.
Nedvedmania
Çok güzel oldu. Kaleci inşallah sapıtmaz ilerde :D
uAburak89
Bonservis olayı 6.750 + Cana şeklinde. Lazio ile hesap Cana ile kapatılıyor, diğer kulübe de nakit veriliyor. Oyuncunun bonservis maliyetine en az 12 milyon euro diyebiliriz yani. Biraz fazla ancak 5 yıllık anlaşma ve ücret olarak 2 milyon euro bu transferdeki olumlu noktalar olmuş. Cana'nın gidişine üzülsem de yapacak bir şey yok ne yazık ki, Muslera iyi bir performans gösterirse bu para mevzuları ikinci planda kalacaktır.
Zekirdek
20.Temmuz.2011, 00:37
Galatasaray çok iyi bir kaleci transfer etti. Hayırını görsünler.
M.Scofield
bırakalım para hesabını çok iyi bir kaleci aldık onu konuşalım
Sirius Black
. :)
di canio
20.Temmuz.2011, 00:38
6.75 milyon euro çok para değil Muslera için.Çıkışta genç kaleciden bahsediyoruz neresi fazla ?
6.750.000 EUR + Lorik Cana ise pahalı dedim. Lorik Cana'nın transfermarkt.de (http://www.transfermarkt.de/de/lorik-cana/profil/spieler_12149.html)'de piyasası 8.500.000 EUR olarak verilmiş. Eğer transfer böyle gerçekleşmişse 15.250.000 EUR'ya gelmiş olur. Ki, bence pahalı. Bir açıklama yapılırsa net bir şekilde anlaşılır.
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 00:38
Bonservis olayı 6.750 + Cana şeklinde. Lazio ile hesap Cana ile kapatılıyor, diğer kulübe de nakit veriliyor. Oyuncunun bonservis maliyetine en az 12 milyon euro diyebiliriz yani. Biraz fazla ancak 5 yıllık anlaşma ve ücret olarak 2 milyon euro bu transferdeki olumlu noktalar olmuş. Cana'nın gidişine üzülsem de yapacak bir şey yok ne yazık ki, Muslera iyi bir performans gösterirse bu para mevzuları ikinci planda kalacaktır.
Hım, tamam o zaman, fark etmez. Genç, yükselişte, sükse yapmış bir kaleci için kötü bir fiyat değil. Kaleci çok önemli, paraya kıyılabilir. :)
Nedvedmania
20.Temmuz.2011, 00:39
bırakalım para hesabını çok iyi bir kaleci aldık onu konuşalım
Katılıyorum. Para işlerinde kafa yorucağımıza transferin tadını çıkaralım. Bi terslik olmazsa bu kaleci kalemizi uzun yıllar koruyabilir.
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 00:40
6.750.000 EUR + Lorik Cana ise pahalı dedim. Lorik Cana'nın transfermarkt.de (http://www.transfermarkt.de/de/lorik-cana/profil/spieler_12149.html)'de piyasası 8.500.000 EUR olarak verilmiş. Eğer transfer böyle gerçekleşmişse 15.250.000 EUR'ya gelmiş olur. Ki, bence pahalı. Bir açıklama yapılırsa net bir şekilde anlaşılır.
O biraz abartık olmuş. Biz Cana'ya 4,5 milyon euro bonservis verdik. Şu anki değeri odur, başka bir şey değil.
6,75 + 4,50 = 11,25... En fazla ederi budur.
Gerçi para konuşmanın anlamı yok kulübün muhasebecisi filan değiliz, eminim ölçülüp biçilip yapılmıştır...
di canio
20.Temmuz.2011, 00:44
O biraz abartık olmuş. Biz Cana'ya 4,5 milyon euro bonservis verdik. Şu anki değeri odur, başka bir şey değil.
6,75 + 4,50 = 11,25... En fazla ederi budur.
Gerçi para konuşmanın anlamı yok kulübün muhasebecisi filan değiliz, eminim ölçülüp biçilip yapılmıştır...
Para da konuşulmalı :) Konuşulmadığı için kulüplerimiz birçok oyuncunun parasını ödeyemiyor. Dediğin gibi de olabilir. Bence o da fazla bir kaleci için. 5 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon euro'ya anlaşılması çok önemli bir artı.
Maliyeti yüksek gelse de çok kaliteli bir transfer olduğu gerçeğini değiştirmez. Umarım uyum sorunu falan gibi şeylerle uğraşmadan, iyi performans sergiler.
uAburak89
20.Temmuz.2011, 00:44
Birebirde yetenekli ancak yan topta zaafları olan bir kaleci Muslera, eksiklerini Taffarel faktörü ile giderebileceğini düşünüyorum. İhtiyacımız olan bir bölgeye, hem bugün için hem de gelecek için yapılan bir yatırım. Verim alınmasa bile satılacağı zaman büyük zarar ettirmez Muslera. Tek sıkıntı ödenen paralar ve Cana gibi bir oyuncunun gidiyor oluşu. Ancak Muslera'yı direk almak istesek çok daha ciddi paraları ödememiz gerekecekti ki mevcut durumda bu zor gözüküyor.
byariff
20.Temmuz.2011, 00:47
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/19/9587.jpg
hayirli olsun gelecegi belliydi zaten yillik 2m cok iyi para bu yasta bir kaleciye arti dunyanin en iyi 10 kalecisi arasinda uzun yillar hizmet edebilir tekrardan galatasarayima hayirli olsun
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 00:47
Para da konuşulmalı :) Konuşulmadığı için kulüplerimiz birçok oyuncunun parasını ödeyemiyor. Dediğin gibi de olabilir. Bence o da fazla bir kaleci için. 5 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon euro'ya anlaşılması çok önemli bir artı.
Maliyeti yüksek gelse de çok kaliteli bir transfer olduğu gerçeğini değiştirmez. Umarım uyum sorunu falan gibi şeylerle uğraşmadan, iyi performans sergiler.
Bence büyük paralar ödenebilir bir kaleciye. Atanla tutan iyi olacak demişler. :)
M.Scofield
20.Temmuz.2011, 00:49
şu forvet transferi yerine defenasın vede orta sahaya bi oyunca alsalar tam olacak
goosfraba
20.Temmuz.2011, 00:54
konu dışı mesajlar hakkında bir açıklama yapayım.
yönetim olarak gerçekten sabrediyoruz, silmekle kalıp...
bu yüzden şu andan itibaren atılan konu dışı mesajlar uyarı puanıyla beraber silinecek.
mamikaran
20.Temmuz.2011, 00:57
yazamadım kaç gündür.transfermarkt.de bikaç gün önce muslera'yı gs kadrosuna almıştı.
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 00:58
-----------------Muslera--------------------
---Sabri----Ujfa----Semih--------Çağlar-
-Kazım(trn.?)-Selçuk-Cambiasso---Arda-
------------Baros------Elmander-----------
Keşke Semih patlama yapsa, Çağlar da form tutsa. :) 2 kangrenden kurtarsalar bizi... Tabii böyle şeyler beklemek yerine oraya 2 transfer yapabiliriz. Fakat sanırım savunmaya takviye yapılmayacak.
(trn.?) : Transfer?
Ve tabii keşke Cambi gelse. :)
William Rookwood
20.Temmuz.2011, 01:04
Pino gidecekse, iki ortasaha birde defans ile transfer sezonunu kapatırız diye düşünüyorum.
IcedEarth
20.Temmuz.2011, 01:04
-----------------Muslera--------------------
---Sabri----Ujfa----Semih--------Çağlar-
-Kazım(trn.?)-Selçuk-Cambiasso---Arda-
------------Baros------Elmander-----------
Keşke Semih patlama yapsa, Çağlar da form tutsa. :) 2 kangrenden kurtarsalar bizi... Tabii böyle şeyler beklemek yerine oraya 2 transfer yapabiliriz. Fakat sanırım savunmaya takviye yapılmayacak.
(trn.?) : Transfer?
Ve tabii keşke Cambi gelse. :)
Bana göre savunmaya 2 transfer şart.. Sağ bek için yedeğimiz yok, Sabri'ye birşey olsa işimiz yaş.. Sol tarafımız zaten Allah'a emanet.. Göbekte de rotasyonumuz yeterli değil..
europeanconquer
20.Temmuz.2011, 01:07
Artık saçma sapan goller yemek yok artık 60m den gol yemek yok! Muslera geldi sıkıntı gitti :D Çok mutluyum Mondi'den sonra adam akıllı bir kaleci geldi sonunda :)
GALATAS4R4Y
20.Temmuz.2011, 01:08
kaldık bi defans takviyesine her yer tamam bence ama defansda sol-orta-sağ nere giderse işimiz yaş :)
Emurafu
20.Temmuz.2011, 01:13
Melo transferi gerçekleşebilir.
Emurafu
20.Temmuz.2011, 01:14
Melo :Çok iyi teklif aldım
Melo:Juveden Ayrılıyorum.
@hazar_buyuka
Hazar Büyüka
Italya uzmani gazeteci Adam Digby'ye gore Felipe Melo'nun manejeri dun Istanbul'a gelip oglen anlasma saglamis.
Adz77 Adam Digby
Am told Melo's agent went to Istanbul yesterday & returned to Turin this lunchtime with an agreement, hence the comments from player
Suicider
20.Temmuz.2011, 01:35
Muslera hayırlı olsun.Zaten belli olan bir transferdi resmi açıklama bekliyoduk.İnşallah bizi yanıltmaz ve uzun süre klübe hizmet eder.
Melo konusuna gelince kendisini sevmiyorum gelmesinide istemiyorum umarım gelmez.
goosfraba
20.Temmuz.2011, 01:36
arkadaşlar avatar paylaşacak bölümlerimiz var.
lütfen konuyu amacından saptırmayalım.
GALATAS4R4Y
20.Temmuz.2011, 01:37
O kadar kaleci sıkıntısı çektik ki adam geldi bayram ettik Buffon gelmiş gibi sevindim sanki Muslerada genç yetenekli o ayrı :)
Nedvedmania
20.Temmuz.2011, 01:45
Ünal Aysal aslında sözünü tutmuş oldu. Şu anda dünyanın en iyi 7. kalecisini getirdi :)
E.Cartman
20.Temmuz.2011, 01:46
Muslera Arjantin maçında Tevez'in frikiğini kurtardıktan sonra tamamen gözüme girmişti zaten :D Bonservisi için 6.75M€ + Cana verdik bencede. Bonservis'in Lazio'daki kısmı için Cana, Uruguay takımındaki kısmı için 6.75M€.
Suicider
20.Temmuz.2011, 01:51
Önümüzdeki birkaç gün parası konuşulacaktır transfer değil hazırlıklı olun.Ben muhasebe çalışmaya başladım şimdiden :)
ultraslanerdem
20.Temmuz.2011, 01:55
Melo yanlış transferden başka birşey değil umarım yalan haberdir...
KaRaBükLü KraL
20.Temmuz.2011, 02:17
Muslera transferi ile kalemiz emin ellerde artık:)Dünyanın şu an en kaliteli kalecileri arasında.Faydası kesinlikle olacaktır.Hemde çok:)
Trabzonspor
20.Temmuz.2011, 04:16
GS kalesine sağlam bir ada aldı.Hayırlı olsun.Ama ben kalede yabancı oyuncu taraftarı değilim.
Facx
20.Temmuz.2011, 05:09
GS kalesine sağlam bir ada aldı.Hayırlı olsun.Ama ben kalede yabancı oyuncu taraftarı değilim.
onuru verin o zamanda yabancı adam aramayalım bizde :icon_cool:
GALATAS4R4Y
20.Temmuz.2011, 10:34
leo franco,de sanctis den pekde bişey beklemiyoduk zaten ama ışık var bu kalecide.
ancar
20.Temmuz.2011, 11:57
Niye De Sanctis kötü bir kaleci mi?
ultraslanerdem
20.Temmuz.2011, 12:01
Niye De Sanctis kötü bir kaleci mi?
Performansı hiç iyi değildi bizde...
Revolution
20.Temmuz.2011, 12:05
Abi seni buralarda gormek ne guzel :)
Eee Cana'yi kaca verdik simdi biz ?
ultraslanerdem
20.Temmuz.2011, 12:12
:) sizleride görmek güzel.
Cana + 6.75 M Euro verdik Muslera için diye biliyorum...
uAburak89
20.Temmuz.2011, 12:12
Abi seni buralarda gormek ne guzel :)
Eee Cana'yi kaca verdik simdi biz ?
Şu anda ki açıklamaya bakarsak, hayrına verdik Cana'yı.
ancar
20.Temmuz.2011, 12:26
Sizde iyi oynamadı orası doğru ama bence iyi bir kaleciydi. Muslera'yı beğenirim ama oda abuk sabuk goller yer her kalecide olduğu gibi ama GS iyi bir kaleci aldı uzun yıllar sonra Mondi'den sonra
Revolution
20.Temmuz.2011, 12:33
Ama ben resmi açıklamada Lorik Cana Lazio kulübüne transfer olmuştur, ilerleyen günlerde Cana'yla ilgili gereken açıklamayı yapacağız tarzı birşey hatırlıyorum.
edit-> Evet açıklamayı da buldum.
Açıklama: Lorik Cana
Profesyonel oyuncumuz Lorik Cana'nın SS Lazio'ya transferi ile ilgili oyuncu ve kulüp ile prensipte anlaşma sağlanmış olup detaylar sözleşme imzalandığında kamuoyuna açıklanacaktır.
Galatasaray Sportif AŞ
Fearless Coward
20.Temmuz.2011, 12:47
Öncelikle Muslera hayırlı olsun...Geleceğini günler öncesinde biliyorduk...Şimdi 1 forvet ve 1 orta saha almalıyız...Sabri'nin oynamadıgı zamanlar Ujfa sağ bek oynayabilir...Önceligimiz forvet ve orta saha olmalı yönetimde böyle düşünüyor zaten Ünal başkan açıklama yapmıştı...
Revolution
20.Temmuz.2011, 12:54
Bu sene inşallah Semih kendini gösterir de biz de savunma hattında bir nebze rahatlarız. Ben Cambiasso'yu da Melo'yu da Muntari veya Kallström'e tercih etmem. Forvete kimin geleceği kapalı kutu zaten.
Corpus
20.Temmuz.2011, 13:11
Bu kadar formda ve havaya girmiş genç bir kaleci kötü oynayamaz :) Tüm transferler arasında en sevindiğim transfer oldu hayırlı olsun.
Bildiğim kadarıyla bir kaleci için havaya girmiş ve kendine güveniyor olması yeteneği kadar önemlidir.
Fearless Coward
20.Temmuz.2011, 13:13
Forvete Amauri'yi yazmıştı İtalyan basınlar şahsen ben istemem daha genç bi forvet lazım bize...Forvet veya orta saha transferinden 1'i zaten İtalya liginden olur gibime geliyor...Lyon ile de ilişkilerimiz gayet iyi Kallström gelirse sürpriz olmaz...
Addolorato
20.Temmuz.2011, 13:15
Şu anda ki açıklamaya bakarsak, hayrına verdik Cana'yı.
Muslera'nın haklarının bir kısmı Montevidio Wanderers'taydı 6.75 M €'ya hakları aldık. Lazio'da ki kısmı içinde Cana'yı verdik.
Fearless Coward
20.Temmuz.2011, 13:16
Yav amma taktınız şu para olayını sanki siz ödüyorsunuz yav oturun doya doya izleyin bu adamları bir daha gelmezler...Parayı dert etmeyin fazla...Ha ayrıca biz Tabatalara 8 Milyon verenleri gördük takmamak lazım bu para olayını Muslera için 6.75M bile az diyebilirim ben...
Revolution
20.Temmuz.2011, 13:18
Ben Amauri-Kallström gelirse gayet sevinirim. Amauri kule gibi adam. Amauri-Elmander forvetin yarmaları (:D) , Stancu-Baros poacher'ları olur. Amauri-Baros/Stancu , Elmander-Baros/Stancu veya Amauri-Elmander. Her türlü feci delici 2liler.
Açıkçası Copa America'dan sonra 6.75+Cana verdiysek de ben sesimi çıkarmam.
uAburak89
20.Temmuz.2011, 13:18
Muslera'nın haklarının bir kısmı Montevidio Wanderers'taydı 6.75 M €'ya hakları aldık. Lazio'da ki kısmı içinde Cana'yı verdik.
Bir önceki sayfada detaylı olarak yazmıştım zaten, sadece Cana kısmı için cevap verdim Kaan'a. :) Ayrıca bunlar hala kesin değil, şu anda görünen kısım. Yakında aydınlatıcı bir açıklama gelecektir.
GALATAS4R4Y
20.Temmuz.2011, 13:46
şöyle Hulk gibi bi forvetimiz olsun başka bişey istemem.
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 14:18
Kaleci vuruşu hariç topa değebilen bir kalecimiz oldu arkadaşlar duygulu anlar yaşıyorum saatlerdir. :D
Cengo
20.Temmuz.2011, 14:45
Bir önceki sayfada detaylı olarak yazmıştım zaten, sadece Cana kısmı için cevap verdim Kaan'a. :) Ayrıca bunlar hala kesin değil, şu anda görünen kısım. Yakında aydınlatıcı bir açıklama gelecektir.
Lazio Muslera'nın haklarını neden düşük bedele versin ki? Elindeki hakkı mutlaka bir bedele satmak isteyeceklerdi. Takas ile bu hakkı vermiş olmaları daha akla yatkın gibi, mutlaka kar elde etmek isteyeceklerdir. Aksi taktirde zarar ederler, zannetmiyorum bu şekilde olacağını.
zemlinskis
20.Temmuz.2011, 14:52
Muslera camiamıza hayırlı olsun. Transferini duyunca hüngür hüngür ağladım ...
E.Cartman
20.Temmuz.2011, 18:13
Muslera'ya ne verdiysek helal olsun.
uAburak89
20.Temmuz.2011, 18:58
Lazio Muslera'nın haklarını neden düşük bedele versin ki? Elindeki hakkı mutlaka bir bedele satmak isteyeceklerdi. Takas ile bu hakkı vermiş olmaları daha akla yatkın gibi, mutlaka kar elde etmek isteyeceklerdir. Aksi taktirde zarar ederler, zannetmiyorum bu şekilde olacağını.
Lazio elinde bulundurduğu hakları Cana takası ile veriyor diyorum bende zaten, düşük bedelden kastınız nedir ?
Flawless Victory
20.Temmuz.2011, 19:08
Muslera traş.
guarin14
20.Temmuz.2011, 19:24
Montevidio Wanderers takımında ki hakkıda nasıl bi haksa 6.75 mn € değerinde :D
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 20:00
Real'den ikili paket yapıp Gago ve Drenthe'yı alacağımız haberleri var. :) Baltazar'a kulübe yolu mu yoksa ? :D
William Rookwood
20.Temmuz.2011, 20:24
Gago ve Drenthe çok iyi oyuncular. Drenthe sol kanatı alıp götürür. :)
yunusgs
20.Temmuz.2011, 20:59
Harika oldu bu transfer.Günlerdir açıklanmasını bekliyorduk Muslera'nın.Sancılı bir dönem geçirdik ama değdi.Uzun yıllar sonra kalemizi koruyacak iyi bir kalecimiz oldu.Bravo yönetim.
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 21:25
-----------Muslera-----------
Reyiz-Ujfa-Semih-Drenthe
Kazım-Selçuk-Gago-Arda-
-----Baros---Elmander----
Fena değil ha? Stoper alınabilir bu transferlerin üzerine bir tane de. :) Servet'i kadroda varsaymıyorum, istemiyorum. :) Tabi Drenthe ve Gago'nun da gelmesi lazım. :D
mamikaran
20.Temmuz.2011, 21:48
7 yabancıya izin verilseydi iyi olabilirdi bu kadro
Sirius Black
20.Temmuz.2011, 21:57
Bir daha say bence. :)
LadroN
20.Temmuz.2011, 21:59
7 yabancıya izin verilseydi iyi olabilirdi bu kadro
Hangi kadro?Sirius'un kini söylüyorsan orada 6 yabancı var :)
mamikaran
20.Temmuz.2011, 22:10
reyiz'in sabri olduğunu sonradan anladım:)
zemlinskis
20.Temmuz.2011, 22:56
-----------Muslera-----------
Reyiz-Ujfa-Semih-Drenthe
Kazım-Selçuk-Gago-Arda-
-----Baros---Elmander----
Fena değil ha? Stoper alınabilir bu transferlerin üzerine bir tane de. :) Servet'i kadroda varsaymıyorum, istemiyorum. :) Tabi Drenthe ve Gago'nun da gelmesi lazım. :D
Bu dediğin kadro Football Manager de kurulsa Şampiyonlar Ligi'ni alırdı. Tabi Semih'in yerine Servet olacak ...
byariff
21.Temmuz.2011, 00:38
Drenthemi allah korusun gelmesin hizli oyuncu iyi oyuncu lafim yok ama adam burda ispanyada parasini alamadi die 4 gun antremanlara gelmedi cok sorunlu bir oyuncu
goosfraba
21.Temmuz.2011, 00:40
parasını alamayan oyuncunun antrenmana çıkmaması sorunlu diye nitelendirilmemeli.
C h A o S
21.Temmuz.2011, 01:19
Piyasada zaten kaç tane adam akıllı sol bek varki?Drenthe bizim için çok iyi olur.Ondan iyisi zaten bana göre Marcelo,Evra felan.Alırmıyız bilmiyorum ancak Balta'dan sonra ilaç gibi gelir.
zemlinskis
21.Temmuz.2011, 01:21
Drenthe bana kalırsa Marcelo ' dan yetenekli bir sol bektir. Lakin sorunlu futbolcudur .
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 01:34
Sol tarafı alır götürür ya, atak yapar defans yapar her türlü iş görür
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 03:57
Cambiasso gelmişte haberimiz yok.
http://www.ceroacero.es/jugador/esteban_cambiasso/actual/ficha/0/default/1014/?search=1&search_string=cambiasso&menu=esc
Zekirdek
21.Temmuz.2011, 04:16
Cambiasso gelmişte haberimiz yok.
http://www.ceroacero.es/jugador/esteban_cambiasso/actual/ficha/0/default/1014/?search=1&search_string=cambiasso&menu=esc
Birde Vikipedi'ye bakmak lazım. Ama son zamanlarda fos çıkmaya başladı.
Revolution
21.Temmuz.2011, 12:21
İngiliz basını yanıyor! Eboue!
Galatasaray'da defansın sağına transferi düşünülen Fildişili yıldız Emmanuel Eboue transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte tüm gelişmeler ve detaylar...
21 Temmuz 2011 Perşembe - 09:51
Webaslan.com
http://www.webaslan.com/img/5/2011/emmanuel-eboue_29265.jpg
Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'da transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) harekatı tüm hızıyla devam ederken, teknik direktör Fatih (http://www.webaslan.com/fatih/) Terim'in defansın sağına, orta sahaya ve bir de forvete takviye istemesinin ardından transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) için öne çıkan isimler de netlik kazanmaya başladı.
Terim'in raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim (http://www.webaslan.com/yonetim/), Arsene Wenger'in gözden çıkardığı 28 yaşındaki Fildişi Sahilli sağbek Emmanuel Eboue (http://www.webaslan.com/emmanuel-eboue/)'nin transferini bitirmek için devreye girdi.
İngiliz medyasında ilk olarak People'ın ortaya attığı Arsenalli Emmanuel Eboue (http://www.webaslan.com/emmanuel-eboue/)'nin Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'a transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) olacağı iddiasından sonra, İngiltere'deki yankılar ülkemiz basınında da sıkça yer almaya başladı. Daha sonra Ada'nın diğer saygın gazeteleri de manşetlerinde Eboue'nin sarı-kırmızılılara transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) olacağını okuyucularına duyurdu.
Arsenal ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Eboue için Arsenal yönetiminin en az 5 milyon avro (http://www.webaslan.com/avro/) istediği gelen haberler arasında yer alıyor.
LadroN
21.Temmuz.2011, 12:27
Eboue gelip Sabri Kazım'ın yerine geçecekse bırakalım Sabri orada tek alternatif kalsın.Sabri'yi hücumda izlemeye gönlüm elvermez.Tamam sağ bek olarak iyi de hücum olarak 0.
Revolution
21.Temmuz.2011, 12:31
Sabri bence kulübede oturur. Kazım'dan hızı hariç hiçbir kulvarda üstün değil.
LadroN
21.Temmuz.2011, 12:40
Gazeteciler Fatih Terim Sabri'yi önde düşünüyor diyorlar.Olmayan şeyde değil hani.Eboue falan gelirse zaten sağ kanat transferi olmaz.Fatih Hoca Sabri var orada der büyük ihtimal.
Revolution
21.Temmuz.2011, 12:43
Fatih Terim'in o bölgeyi bu kadar boşlayacağına inanmıyorum.
LadroN
21.Temmuz.2011, 12:49
Oraya Volkan Şen alınırsa alınır.O bölgeye başka isim geleceğini zannetmiyorum.Bir sağbek bir orta saha belki 1 forvet ile transferi kapatırız.Forvet olmazsa Volkan olabilir.
Revolution
21.Temmuz.2011, 13:21
Eboue - Melo soylentileri gittikce artti. Melo bence kesinlikle aradigimiz adam degil.
Muslera-Eboue-Ujfalusi-Melo-Elmander-Baros. 11deki yabancilarimiz bu sekilde olur transferler gerceklesirse. Ama bana kalirsa forvet de sart kanat da sart. Hic degilse Cisse alinsaydi.
SyNdRoMe23
21.Temmuz.2011, 13:26
Melo alınırsa çok yazık olur ya
zemlinskis
21.Temmuz.2011, 13:58
Emmanuel Eboue ' nin Sabri ' den bir artısı olduğunu düşünen var mı acaba ? Hatta Sabri ondan da hızlıdır. Ne diye isteniyor ki anlamış değilim. Hem yabancı kontenjanını dolduracak. Çok gereksiz bir transfer olur bence . Özellikle sol bekte yaşanan sıkıntıları gördükçe bir Drenthe transferi ilaç gibi gelecektir.
GALATAS4R4Y
21.Temmuz.2011, 14:13
Melo'yu hiç bir taraftar istemiyo heralde.
RaSenGan
21.Temmuz.2011, 14:47
Fatih Terim Sabri'yi sağ kanatta da düşünüyormuş antrenmanlarda.Sağ bekte transfer kanatta Sabri de oynayabilir :)
Redrum
21.Temmuz.2011, 15:45
Melo'yu ben istiyorum. Tekniği iyidir, defansif yönden de iyidir. Juventus'tayken yılın bidonu seçildi diye adamı yerden yere vurmayın :)
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 15:46
Sabri'nin gerçek pozisyonu sağ açık zaten, o bölgede çok iyi oynuyor
C h A o S
21.Temmuz.2011, 15:56
Elano,Lincoln,Misimovic gibi adamlardan çok beklentimiz oldu ancak hepsi hayal kırıklığına uğrattı.Melo pozisyon olarak farklı bir mevkide ancak denildiği gibi çok kötü bir transfer olmaz.Gelirse bekleyip görmek lazım.Ancak bana görede aradığımız adam değil.Bize top yapabilen adam lazım.Orta saha için adı geçen oyunculardan Muntari,Cambiasso,Kallström gibi adamlardan bir gömlek düşük Melo.
Redrum
21.Temmuz.2011, 16:00
Elano,Lincoln,Misimovic gibi adamlardan çok beklentimiz oldu ancak hepsi hayal kırıklığına uğrattı.Melo pozisyon olarak farklı bir mevkide ancak denildiği gibi çok kötü bir transfer olmaz.Gelirse bekleyip görmek lazım.Ancak bana görede aradığımız adam değil.Bize top yapabilen adam lazım.Orta saha için adı geçen oyunculardan Muntari,Cambiasso,Kallström gibi adamlardan bir gömlek düşük Melo.
Bence de o isimlerden 1 gömlek düşük fakat bizim orta sahamızdaki Sarp Ayhan gibi oyunculardan çok çok daha iyi bir oyuncu. Top tekniği açısından da kötü değil. Bu adam bir zamanlar forvet arkası oynuyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam.
E.Cartman
21.Temmuz.2011, 16:06
"Felipe Melo ile görüştüm"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın kaleci antrenörü Taffarel, sarı kırmızılıların transfer gündeminde yer alan Felipe Melo hakkında açıklamalarda bulundu.
21 Temmuz 2011 Perşembe - 14:58
Sporx.com
Galatasaray'ın kaleci antrenörü Taffarel, Almanya kampında yeni transferler hakkında ve gündemdeki Felipe Melo hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Taffarel, "Muslera çok önemi bir çok kaliteli ve önemli bir isim. Genç yaşında rağmen çok yetenekli ve üst düzey bir tecrübeye sahip. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Muslera'nın gelişi diğer kalecilerimizin de gelişmesi için önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Umarım takıma da bir an önce adapte olur.
Yaşının genç olması ve tecrübeli bir kaleci olması benim ikna olmamda etkendi. En önemlisi ise şu an Copa America'da yer aldığı için takıma katıldığında hazır bir kaleci olarak gelicek" ifadelerini kullandı.
"FELİPE MELO İLE GÖRÜŞTÜM"
Galatasaray'ın Juventus'tan transfer etmek istediği Felipe Melo ile görüştüğünü söyleyen Taffarel, "Felipe Melo ile telefonda görüştüm. Yüzde yüz bitti diyemem ama transfer edilirse takıma büyük katkı sağlayacaktır. Daha önce Alex (http://www.sporx.com/alex-de-souza/) de Fenerbahçe'ye gelmeden önce beni aramıştı ve olumlu şeyler söylemiştim. Şimdi bile konuştuğumuzda halen bana teşekkür eder. Felipe Melo da beni araddı bilgi aldı" şeklinde konuştu.
http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/felipe-melo-ile-gorustumSXHBQ241109SXQ
C h A o S
21.Temmuz.2011, 16:11
Melo,Taffarel'i aradığına göre demekki teklif yapmışız.Sanırım Melo alınacak orta sahaya.İçime öyle doğuyor.Bakalım neler olacak.Ligde 2-3 hafta geç başlayabilir.Aslında transferlerde geç kalnmış olunmuyor.Başka adamlarada yönelebiliriz.
europeanconquer
21.Temmuz.2011, 16:15
Melo'ya hala karşıyım.Daha sakin biri alınabilir.Çok dengesiz girişleri var.Bir Mustafa Sarp'tan Ayhan Akman'dan tabi ki iyidir ama Kallström,Muntari veya Cambiasso daha iyi olur.
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 16:19
Amauri yerine Jo alınsa daha iyi, City gözden çıkardı.
europeanconquer
21.Temmuz.2011, 16:21
Jo Internacional'e transfer oldu.
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 16:24
Amauri ve bir başka pivot santrafor genel olarak bizim aradığımız adam olmayabilir fakat, Fatih Terim'in 2000 yılındaki kadrosunda Hakan Şükür ve Jardel gibi pivot oyuncuları bulunuyordu
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 16:35
Jardel Fatih Hoca'dan sonra geldi. :) UEFA Kupası'nı alan kadroda yoktur kendisi. :)
europeanconquer
21.Temmuz.2011, 16:58
Forvete Jelle Vossen alınsa güzel olur :) Pek bilinmedik ama yetenekli görüyorum onu :) FM den tanıdım Vossen'i :)
zemlinskis
21.Temmuz.2011, 17:12
Forvete ihtiyaç falan yok . FM tabiriyle left back ve attacking midfielder mevkilerine acil transfer gerekiyor .
uAburak89
21.Temmuz.2011, 19:07
Felipe Melo'yu almak çok saçma olacak.
GsDoruk
21.Temmuz.2011, 19:15
Sol tarafa Drenthe'yi, orta sahaya da Muntari'yi alip transferi kapayabiliriz.
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 19:19
Bu ihtimal dahilinde. Sol bek alsak gerçekten çok iyi olur. :)
Facx
21.Temmuz.2011, 19:32
+1 forvet alırız
chelsea lukaku yu bitirmek üzereymiş lukaku biterse drogba ayrılabilir takımdan :schaf:
eng1n
21.Temmuz.2011, 20:57
Melo
Felipe melo diye aratınca youtube'da. içinde attığı goller de olan ender videolardan.
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 21:01
Tam kasap bir oyuncu
yunusgs
21.Temmuz.2011, 21:06
Bu adam geçenlerde yılın bidonu seçilmedi mi?Ülkemizde iş yapabilir ama agresifliği gözümü korkutmuyor değil.
di canio
21.Temmuz.2011, 21:12
Felipe Melo'nun 1 yıllığına kiralanması konusunda görüşmelere başlandığı bildirilmiş borsaya. / Lig Tv
uAnil94
21.Temmuz.2011, 21:15
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
FELIPE MELO DE CARVALHO'nun Juventus Football Club S.A.'dan kiralanmasi ile ilgili oyuncu ve Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.
Çok iyi oldu kiralık olması opsiyonlu olursa tadından yenmez
Night_Mare17
21.Temmuz.2011, 21:16
Keita'da bize gelmeden önce yılın bidonuydu Fransa'da.
Sirius Black
Gelirse mutsuz olmayacağım fakat kutlama yapmayacağım da açık. Gelsin, hoşgelsin. Umarım iyi bir performans sergiler. :)
uAburak89
Umarım anlaşma sağlanmaz.
Bu arada şu yılın bidonu olayı ile ilgili aklıma takılan bir nokta var, bu yakıştırma oyuncunun sadece kötü performansına göre mi veriliyor. Yani yılın bidonu seçilen yılın en kötü oyuncusu mu oluyor yoksa oyuncunun aldığı para yani fiyat/performans oranı da dikkate alınıyor mu ? Ek olarak Melo gelirse bu ödüle sahip 2. futbolcu oluyor galiba ligimizdeki, ilki 2008'de bu ödülü olan Quaresma. Umarım Melo gelmez, gelirse de performansı Q7 gibi olur.
Corpus
21.Temmuz.2011, 21:19
Bu adam geçenlerde yılın bidonu seçilmedi mi?Ülkemizde iş yapabilir ama agresifliği gözümü korkutmuyor değil.
Bu adam bidonsa Ayhan ve M.Sarp nedir Yunus ? :0:
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 21:20
Yalnız daha öncelerinde Vieri de bidon seçilmiş mesela. :) Keita da aynı şekilde. O olayı takmıyorum pek.
SyNdRoMe23
21.Temmuz.2011, 21:22
Quaresma'da bidon seçilmişti José aldığında. ama Melo çok agresif adam. ben ondan dolayı iş yapmaz diyorum. bizim ligde değişik kararlar verilebiliyor çünkü.
Suicider
21.Temmuz.2011, 21:22
Sevmediğim bir adam gelmesini de istemiyorum diye yazmıştım daha öncede.İllada alcaklarsa bari kiralık alsınlar napalım o formayı giydimi mecburen destekleyecez kendisini.
ancar
21.Temmuz.2011, 21:24
Galatasaray Juventus'ta forma giyen Felipe Melo ile transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirdi
AA
Börk
21.Temmuz.2011, 21:25
Bu medya çok büyüttü Galatasaray'a gelecek oyuncuları.Drogba,Forlan gibi oyuncularla Galatasaray'ı defalarca yan yana getirdiler olmadı çoğu.Bu getirmelerden sonra Muslera geldi beğenmedik,çünkü Buffon'u alacaktık ya biz.Şimdi Melo geliyor yine beğenmiyoruz.Milli takım oynamış,Juventus gibi bir takımın orta sahası Melo.Her şey ortada İnamato orta sahası hatta daha beteri Sarp,Ayhan ve Barış orta sahasıyla oynayan bu takımın Melo'yu öpüp de başına koyması lazım.İnşallah gelir :)
Emurafu
Bjk'nin Fernandes transferi gibi olur. Melo gelecek sezonda bizden gitmek istemez böylece çok daha ucuza bonservisini alırız.
Sirius Black
Tamam Cambiasso ismi geçince biraz hafif kaçmış olabilir fakat adamı yerin dibine sokmaya gerek yok. 0 diyemeyiz. Bazı şeyler okuyorum (bu forumda olabilir de olmayabilir de...) yok efendim Mustafa Sarp, yok Barış'ı niye yolladık filan. O kadar da değil yani.
uAburak89
21.Temmuz.2011, 21:26
Bu arada Ünal Aysal kiralık oyuncumuz olmayacak, almayacağız dememiş miydi ?
Emurafu
21.Temmuz.2011, 21:26
Bu arada şu yılın bidonu olayı ile ilgili aklıma takılan bir nokta var, bu yakıştırma oyuncunun sadece kötü performansına göre mi veriliyor. Yani yılın bidonu seçilen yılın en kötü oyuncusu mu oluyor yoksa oyuncunun aldığı para yani fiyat/performans oranı da dikkate alınıyor mu ? Ek olarak Melo gelirse bu ödüle sahip 2. futbolcu oluyor galiba ligimizdeki, ilki 2008'de bu ödülü olan Quaresma. Umarım Melo gelmez, gelirse de performansı Q7 gibi olur.
timblnt Bulent Timurlenk
İtalya'da yılın bidonu ödülü en yeteneksiz toçuya verilmez. Transfer maliyeti, şöhretiyle ters orantılı kötü performans gösteren ödülü kapar
Emurafu
21.Temmuz.2011, 21:29
Bu arada şu yılın bidonu olayı ile ilgili aklıma takılan bir nokta var, bu yakıştırma oyuncunun sadece kötü performansına göre mi veriliyor. Yani yılın bidonu seçilen yılın en kötü oyuncusu mu oluyor yoksa oyuncunun aldığı para yani fiyat/performans oranı da dikkate alınıyor mu ? Ek olarak Melo gelirse bu ödüle sahip 2. futbolcu oluyor galiba ligimizdeki, ilki 2008'de bu ödülü olan Quaresma. Umarım Melo gelmez, gelirse de performansı Q7 gibi olur.Baros ve Keitadada Bidon'a seçilmişdi;)
eng1n
21.Temmuz.2011, 21:30
Melo'nun bidon seçilmesi çok kötü oynamasından dolayı değil. Juve bu adama 20 M € civarı bir para verip aldı. Para-sahada ki oyun anlamında kötü kaldığından dolayı Bidon seçiliyor adam.
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 21:31
Bu arada Ünal Aysal kiralık oyuncumuz olmayacak, almayacağız dememiş miydi ?
Opsiyonlu olabilir. Ya da o kadar büyük bir söz değil, unutulmuştur. :)
Nasıl bir orta saha/hücum hattı olur acaba? 2 varyasyon geliyor aklıma.
Ceyhun
Selçuk Melo
Kazım ----- Arda
Baros
Kazım Selçuk Melo Arda
------Baros Elmander----
eng1n
21.Temmuz.2011, 21:33
Opsiyonlu olabilir. Ya da o kadar büyük bir söz değil, unutulmuştur. :)
Nasıl bir orta saha/hücum hattı olur acaba? 2 varyasyon geliyor aklıma.
Ceyhun
Selçuk Melo
Kazım ----- Arda
Baros
Kazım Selçuk Melo Arda
------Baros Elmander----
Üstteki kadro ile GS lig de doğru düzgün atak yapamaz o üstteki kadro anca ŞL'de güçlü takımlara karşı falan kullanılabilir çünkü lig de zaten Galatasaray'a karşı Anadolu kulüpleri defansif oynuyor bir de böyle defansif kadro ile sahaya çıkılırsa pozisyon bulmakta sıkıntı çeker galatasaray.
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 21:33
Melo'ymuş Ebuoe'ymiş oymuş buymuş bunlar Galatasaray'ın seviyesinde oyuncular değil. Bize Fabregas gibi adam lazım.
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 21:36
Üstteki kadro ile GS lig de doğru düzgün atak yapamaz o üstteki kadro anca ŞL'de güçlü takımlara karşı falan kullanılabilir çünkü lig de zaten Galatasaray'a karşı Anadolu kulüpleri defansif oynuyor bir de böyle defansif kadro ile sahaya çıkılırsa pozisyon bulmakta sıkıntı çeker galatasaray.
Her daim kullanılır demiyorum zaten. Deplasmandaki derbi maçları, kupada turu getiren maçlarda filan kullanılabilir.
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 21:37
Melo'ymuş Ebuoe'ymiş oymuş buymuş bunlar Galatasaray'ın seviyesinde oyuncular değil. Bize Fabregas gibi adam lazım.
Muslera diye birini getirmişler bi de... O da kimmiş yahu? Casillas'dan aşağısı olmaz demedik mi dostlar? :icon_biggrin:
eng1n
21.Temmuz.2011, 21:37
Biraz fazla oldu sanki. Eboue Arsenal'de oynuyor Galatasaray'ın seviyesin de mi değil ?. Melo da aynı şekilde.
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 21:38
Biraz fazla oldu sanki. Eboue Arsenal'de oynuyor Galatasaray'ın seviyesin de mi değil ?. Melo da aynı şekilde.
İroni yapmış sanırım. Ben öyle anladım yani. :)
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 21:40
Neden herşeyi dalgaya vuruyorsunuz? Benim demek istediğim şu; Juventus'un Arsenal'ın beğenmeyip elinden çıkardığı oyuncuları biz niye alalım? Biz, Arsenal'ın Juventus'un beğenipte almak istediği oyuncuları almalyıız.
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 21:42
Neden herşeyi dalgaya vuruyorsunuz?! Benim demek istediğim şu; Juventus'un Arsenal'ın beğenmeyip elinden çıkardığı oyuncuları biz niye alalım. Biz, Arsenal'ın Juventus'un beğenipte almak istediği oyuncuları almalyıız diyorum.
Demek ki yanlış anlamışım ironi değilmiş. Avrupa kupalarına gidemeyen Galatasaray'a da, şike skandalıyla çalkalanan Türkiye'ye de oyuncu getirmek zordur. Ancak böyle isimler gelebilir. Ara sıra Muslera gibi istisnalar olur.
Sizin yaptığınız tariften ben Eden Hazard, Hulk gibi isimleri çıkarıyorum. Hayal görmenin manası yok. :icon_wink:
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 21:49
Sirius# Corpus, uzakdan bakıldığında kimin hayal gördüğü, kimin gerçek hayatta yaşadığı ortada. Sizin gözünüzde Galatasaray nedir bilmem ama, benim gözümde Galatasaray taraftarı böyle değil. Bir takım günlük başarıya göre değerlendirilmez. Her takımının inişli çıkışlı zamanları olur, ne yani bir yıl kötü oynadı diye hiç bir oyuncu gelmeyecek mi? Ben şu yazıdan, günlük başarılara sevinen gelen oyuncuları pofpoflayıp alkışlayan bir taraftar kitlesi olarak görüyorum, ne yazık ki! Kendi takımına şu isimleri yakıştıramıyorsan, sana koftiden taraftar derim ben.
Corpus
21.Temmuz.2011, 21:55
@William Rookwood
Ben bir Galatasaray taraftarıyım ancak bu konularda kesinlikle objektifim. Bir proje gibi her açıdan ve içinde bulunduğumuz duruma göre düşünecek olursak. Arsenal , Barcelona , Tottenham gibi takımların satmak istemeyeceği oyunculara talip olup almamız İMKANSIZ. Biz şu durumda bu takımlardaki 30 yaş üstü oyunculara çok para vererek ancak getirebiliriz.
kalemci
21.Temmuz.2011, 21:56
performansı Q7 gibi olcaksa ne mutlu size :)
Sirius Black
21.Temmuz.2011, 21:56
Halihazırda bir sol bek ihtiyacımız var. Stoper de gelse hoş olur ama sanmıyorum geleceğini. Kanat oyuncusu da fena olmazdı. :) Volkan Şen alınırsa iyi olur. Forvet alınırsa Stancu ile yollar ayrılır. :)
SyNdRoMe23
21.Temmuz.2011, 22:01
Baros ve Keitadada Bidon'a seçilmişdi;)
Baros ve Keita'nın bidon seçilmesi imkansız. İtalya'da veriyorlar ödülü. Ama Keita ayrıldığında Lyon'lular sevinmişti orası ayrı...
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 22:04
@William Rookwood
Ben bir Galatasaray taraftarıyım ancak bu konularda kesinlikle objektifim. Bir proje gibi her açıdan ve içinde bulunduğumuz duruma göre düşünecek olursak. Arsenal , Barcelona , Tottenham gibi takımların satmak istemeyeceği oyunculara talip olup almamız İMKANSIZ. Biz şu durumda bu takımlardaki 30 yaş üstü oyunculara çok para vererek ancak getirebiliriz.
Amma abarttın, küme mi düştük ligi sonuncu mu bitirdikde böyle birşey gerçekleşsin. Bugun ki Barcelona bu sene ligi 8. bitirse böyle oyuncular mı transfer edecek? Sizin demek istediğiniz olay; büyük bir takım bir sene içerisinde başarısız olursa iyi oyuncu alamaz, aynen bu.
Benim demek istediğim şey ise; para ile oynayıp 28-29 yaşında ki istenmeyen bir futbolcuyu almak yerine, genç ve dinamik oyunculara yönelelim. Böylece hem maddi hem başarı bakımdan çok daha iyi durumda oluruz. Bugun Hazard hangi takımda oynuyor, Lille. Lille, bizim takımımızdan büyük bir camia mı? Tabii ki hayır, he şimdi diyeceksiniz Lille Fransa şampiyonu oldu Galatasaray'dan çok daha başarılı olmuş son 2 senede. Camianın büyüklüğü son 2 seneye göre mi değerlendiriliyor?
yunusgs
21.Temmuz.2011, 22:05
Kiralık gelmesi güzel.Opsiyonunu alırlar umarım.İyi bir performans sergilerse kaçırmamak gerek.Kötü performans sergilerse de yol verilir.Akıllıca bir hamle yönetimden.
RaSenGan
21.Temmuz.2011, 22:06
Melo'yu sevmiyorum istemiyorum da.Ama gelirse de iyi oynar.Bizim lig kasap dolu zaten Melo gelse ne değişir (: Zaten %99 anlaşılır.Melo gitmek istiyor Juve göndermek istiyor.
Ayrıca Bidon olayı oyuncunun değeri ve performansıyla alakalıymış.Kötü performans değil kendisine biçilen değeri performansıyla gösteremeyen oyuncular bidon olarak seçiliyormuş ki bu adam 25 milyon Euro'ya gelmiş.Niye öyle bir para vermişler onu da bilmiyorum :D
izmer96
21.Temmuz.2011, 22:10
Melo'yu sevmiyorum istemiyorum da.Ama gelirse de iyi oynar.Bizim lig kasap dolu zaten Melo gelse ne değişir (: Zaten %99 anlaşılır.Melo gitmek istiyor Juve göndermek istiyor.
Ayrıca Bidon olayı oyuncunun değeri ve performansıyla alakalıymış.Kötü performans değil kendisine biçilen değeri performansıyla gösteremeyen oyuncular bidon olarak seçiliyormuş ki bu adam 25 milyon Euro'ya gelmiş.Niye öyle bir para vermişler onu da bilmiyorum :D
yasi genc olan arkadaslar hatirliyamiyor olabilir ama Melo Fiorentina'da mukemmel oynuyordu Juve'ye gelmeden once , ayni Diego'nun Wolfsburg'da dokturupde Juve'de hic birsey yapamadigi gibi , yada Iaquinta'nin Udinese ile sampiyonlar liginde harikalar yaratipda Juve'ye gelip hic bir sey yapamadigi gibi , ornekler cok , Melo cok iyi oyuncu , bize gelicegine sasirdim biraz , cok iyi oyuncu , selcukla ikisi Galatasaray'da yillardir gormeyi ozledigimiz orta sahada top yapan basan isiran bir ikili olusturucaklar
Corpus
21.Temmuz.2011, 22:12
Amma abarttın, küme mi düştük ligi sonuncu mu bitirdikde böyle birşey gerçekleşsin. Bugun ki Barcelona bu sene ligi 8. bitirse böyle oyuncular mı transfer edecek? Sizin demek istediğiniz olay; büyük bir takım bir sene içerisinde başarısız olursa iyi oyuncu alamaz, aynen bu.
Benim demek istediğim şey ise; para ile oynayıp 28-29 yaşında ki istenmeyen bir futbolcuyu almak yerine, genç ve dinamik oyunculara yönelelim. Böylece hem maddi hem başarı bakımdan çok daha iyi durumda oluruz. Bugun Hazard hangi takımda oynuyor, Lille. Lille, bizim takımımızdan büyük bir camia mı? Tabii ki hayır, he şimdi diyeceksiniz Lille Fransa şampiyonu oldu Galatasaray'dan çok daha başarılı olmuş son 2 senede. Camianın büyüklüğü son 2 seneye göre mi değerlendiriliyor?
1-Bir oyuncunun gideceği takımı belirlemek için oynadığı takımdan çok gösterdiği performansa,yaşına ve düşünce yapısına bakmak daha mantıklıdır.
2- Galatasaray sadece son sene başarısız değil 2-3 senedir eski Galatasaray gibi oynamıyor. Ligde varsak Avrupa'da yokuz, Avrupa'da varsak ligde kötüyüz bir türlü dengeyi tutturamıyoruz. Bazen 2sinde de olmuyoruz orası ayrı. Kadro yapımıza bir bak istersen. Ortasahamızda 2 top çeviremiyoruz. Misimovic geldi ki kendisi Almanya'da yılın oyuncusu seçilmiş ve son zamanların en formda oyun kurucusuydu. Sonuç yok olup gitti. Elano geldi. Ayağı düzgün istediği yere top atan gerekirse dribbling yapan bir oyuncu noldu yok olup gitti. Keita mız vardı rüzgarın oğluydu sağ kanatta. O büyük düşünen yönetim 8 milyon için sattı. Madem Galatasaray ımız o dediğin gibi büyük oyuncular alacak kapasitede niye Keita yı satıyor ? Yerine Arshavin mi gelecek ?
kalemci
21.Temmuz.2011, 22:15
Melo'nun Fio daki performansı mükemmeldi Real bile adı geçmişti vakti zamanında diye hatırlıyorum.Ama üstteki arkadaşın son cümlesine katılmıyorum.Top yapabilecek bir ortasaha değil bence çok iyi markajcı ve savunmacı :) uzaktan şutları çok can yakar bu sene :)
eng1n
21.Temmuz.2011, 22:17
Tabii ki Eden Hazard'ın kafasından geçeni bilemem ama bence Hazard Galatasaray'ın 11 önce kazandığı başarılara değil son 2-3 yılına bakar gibi ve son 2-3 yılda Lille daha iyi takım. Bir de lig durumu var Hazard Dünyada izlenen liglerin(Ligue 1, Seria A, Premier Lig, La Liga) yerine Türkiye Ligini tercih etmez diye düşünüyorum.
William Rookwood
21.Temmuz.2011, 22:21
İşte bu durumda birşey yapamayız, sonunda güzel bir konuya değinildi. 8 milyonu düşünüp Keita2nın satılması yönetimin suçudur. Fakat deplasmanlarda kötü oynaması ve karakterinin kötü olması yüzünden satıldı büyük bir ihtimalle. Bursaspor'a göre bir takım oluşturuldu bu sene ve sonuçlarının öyle olacağına kanaat getirildi.
E.Cartman
21.Temmuz.2011, 22:45
BAM'dan sonra Melo çok iyi olur ama ben Melo'nun gelmesini istemiyorum, beğenmiyorum bu adamı. Ama gelir topunu oynar destekleriz, sonuçta üstünde Galatasaray forması var. Kiralık gelmesi daha iyi oldu, beklediğimizi alamazsak zarara uğramayız.
@William Rookwood
Hocam kusura bakma ama fazla uçmuşsun. 2001 yılında kalmışsın sen. Bizim Barca'nın, Tottenham'ın almak istediği oyuncuları almamız imkansızdır şu halimizle. 2005'ten beri sürekli çöküyoruz. Bugün Türkiye'ye Hazard'ı, Sanchez'i -ki bunlar senin dediğin takımların istediği futbolcular- getirmek imkansızdır. Ne maddi açıdan onlara yeteriz ne de vitrin olabiliriz. Bugün Tottenham sürekli şampiyonlar ligine gitmesede kurduğu kadro ve oynadığı futbolla EPL'de şampiyonu belirliyecek takımlar arasında ve CL'ye gitme şansıda çok fazla. Ayrıca şüphesiz ki bütün oyuncular için Tottenham'dan dünya devlerine transfer olmak. Şu anda ki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan dünya devlerine transfer olma şansından daha kolaydır. Şu bi gerçek ki Türk futbolu hiç iyi bir durumda değil. Takımların elle tutulur hiç bir başarısı yok, istikrar yok, futbol sert değil sakatlamak üzerine kurulu, sistem yok, vizyon yok. Rijkaard'ın dediği gibi aslında her şeyden biraz var ama hiçbiri tam değil. Tavsiyem bu rüyandan biran önce uyanman ve gerçekleri görmeye çalışmandır. Her şey itibar değildir. Genç oyuncu gelicekse kendini gösterebileceği kulvar arar. ZTK'da kendini gösterse ne yazar. Barcelona 8. olsa böyle transfer yapamayacak mı demişsin. Barcelona bi sene 8. olur ama ertesi sezon ligi alır sonraki sezon CL'yi alır. Barcelona 10 yılda 1 kez 8. olur 9 kez ilk 2'dedir, CL'de en az yarı finaldedir. Eğer bizde böyle olabilirsek bu takımların takip ettikleri adamları alabiliriz. Ama şu an için imkansızdır.
Revolution
21.Temmuz.2011, 22:52
Melo'yu zaten istemiyordum bir de kiralik icin gorusmelere baslanmasi canimi sıktı. Son donemde Brezilyalilar'dan cektigimiz zaten dusunduruyordu beni bir de uzerine kiralik olmasi Jo'yu hatirlatti bana.
Nedvedmania
21.Temmuz.2011, 22:59
Melo gelicek gibi duruyor. Kiralık almamız bence daha iyi. Ne olucağı belli değil çünkü. Umarım iyi futbol oynar.
Börk
21.Temmuz.2011, 22:59
Bizim eksiğimiz ileride pozisyon bulmaktı çünkü ileride yaratıcılık olarak Selçuk ve Arda'ya bel bağladık.Ama Selçuk'lu,Arda'lı orta sahaya da çirkefli,sert bir oyuncu lazım Melo gibi.Cambiasso'yu,Essien'i alamıyorsan bu adamı alacaksın.
Geçen sene % 86 pas yüzdesiyle oynadığını hatırlatalım.Pas yapamıyor falan denmesin.Dünya kupasında Robinho'ya yaptığı asist.
http://www.youtube.com/watch?v=3DOnOjCZfwo&feature=related
byariff
21.Temmuz.2011, 23:08
Brezilyali adam sonucta kasapda olsa en azindan teknigi vardir cunki brezilyadan teknik oyuncular cikar genellikle ne bilim yani en azindan biraz teknikligi vardir gelirse iyi olur bakalim ...
E.Cartman
21.Temmuz.2011, 23:19
Melo gelirse orta sahada çirkef adamımız olacak, iyi pas dağıtan da var (Selçuk). Bu orta sahaya bi Kallström şart. O zaman dadından yenmez :zuhaha
footballer33
21.Temmuz.2011, 23:20
Bu medya çok büyüttü Galatasaray'a gelecek oyuncuları.Drogba,Forlan gibi oyuncularla Galatasaray'ı defalarca yan yana getirdiler olmadı çoğu.Bu getirmelerden sonra Muslera geldi beğenmedik,çünkü Buffon'u alacaktık ya biz.Şimdi Melo geliyor yine beğenmiyoruz.Milli takım oynamış,Juventus gibi bir takımın orta sahası Melo.Her şey ortada İnamato orta sahası hatta daha beteri Sarp,Ayhan ve Barış orta sahasıyla oynayan bu takımın Melo'yu öpüp de başına koyması lazım.İnşallah gelir :)
Bir Beşiktaşlı olarak aynen katılıyorum bu yoruma. Tutturduk bir dünya yıldızı, popülizm falan gidiyoruz. O istediğimiz büyük yıldızların gelebilmesi için ya futbol hayatının son demlerini yaşıyor olması lazım (Guti, R.Carlos, Hagi vs. gibi) ya da gözden düşmüş olup Türkiye'yi basamak olarak görmesi lazım (Carew, Anelka, Q7 vs. gibi). Bunların dışında önemli bir futbolcu almaya kalktığında bazen para bile yeterli olmayabiliyor.
NOT: Melo, bu konuda paylaşılan videodaki faulleri Türkiye'de de yaparsa çok olaylı ve gergin maçlar izleyebiliriz. :)
Corpus
21.Temmuz.2011, 23:26
NOT: Melo, bu konuda paylaşılan videodaki faulleri Türkiye'de de yaparsa çok olaylı ve gergin maçlar izleyebiliriz. :)
Türkiye'de bazı çirkef oyunculara müsamma gösteriliyor zaten. Melo bu konuda sıkıntı çekmez. Geçen sene Cana , Neill gibi isimlerimiz vardı gerçekten sert oynayan ve aşırı derecede kart sıkıntısı çekmediler.
caglaruzun
21.Temmuz.2011, 23:29
Şu gelişmelere göre Melo kesin gelicek bence. Çünkü Juve, Arturo Vidal ile anlaştı yanlış hatırlamıyorsam. Melo'yu gözden çıkardılar zaten. Kiralık olarak gelmesi bence iyi birşey çünkü parlama yapabilir bizim ligimizde ucuz bir şekilde bonservisinide alabilirsek seneye daha iyi olur düşüncesindeyim.
Aşk-ı Şehir
22.Temmuz.2011, 00:15
Melo kötü bir oyuncu değil. Heleki Selçuk - Melo ikilisi muhteşem bir karışım oluşturabilir. Selçuk; Deep Lying Playmaker, Melo; Box to Box. :) Bence Galatasaray'lı arkadaşlar bu kadarda üzülmemeli. 25 milyon € Melo için çoktu. Fiorentina'da coşmuştu orası ayrı konu. Zaten Fatih Terim Fiorentina cephesinden muhakkak görüş almıştır..
Addolorato
22.Temmuz.2011, 01:18
Felipe Melo muhteşem olur yanlız. Epey sert bir arkadaşımız ama oyunu hem defans hemde ofansını oynayabilen bir adamımız oldu sonunda. Selçuk - Melo ikilisi çok can yakar arkalarında gerekirse Ceyhun oynar gerekirse 4-4-2'de de ortasahayı çekip çevirirler.
Suicider
22.Temmuz.2011, 01:19
Felipe Melo nun şu vidyosu biraz dengesiz olduğunu gösteriyor :)
http://www.youtube.com/watch?v=PGPEDU8dZWU&feature=player_embedded
William Rookwood
22.Temmuz.2011, 01:34
http://www.youtube.com/watch?v=PGPEDU8dZWU&feature=player_embedded (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DPGPEDU8dZWU%26feature%3Dplayer_embedde d)
Gece gece güldüm. :D
footballer33
22.Temmuz.2011, 01:39
http://www.youtube.com/watch?v=PGPEDU8dZWU&feature=player_embedded (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DPGPEDU8dZWU%26feature%3Dplayer_embedde d)
Sabri'nin Brezilya versiyonu, ligimize renk katacağına inanıyorum gelirse. :) Ama sert futbolu abartmaz umarım ve uzun süreli sakatlıklara yol açmaz.
yunusgs
22.Temmuz.2011, 01:46
Bu adamı derbilerde oynatmamak gerek :D
Suicider
22.Temmuz.2011, 01:51
http://www.youtube.com/watch?v=jQvQAsmKSv4&feature=related
şöyle bir vidyo var topu kapınca sevinmesi.Altakki yorumlardan birinde şöyle birşey var ;
That was probably his only successful tackle of the season.
Ve bu en çok beğenilen yorumlardan :) :)
Zekirdek
22.Temmuz.2011, 01:52
Gerçekten çok güzel bir videomuş. Gece gece güzel güldük. Yine de ligimize böyle renk katacak bir oyuncunun gelmesini isterim.
E.Cartman
22.Temmuz.2011, 02:28
@Suicider (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=96640)
Şu 2 videoyu izledim ya adama karşı olan düşüncelerim değişti o kadar maçını izledim hiç dikkatimi çekmemişti :D Fenerbahçe maçında gol attığını düşünsenize bu adamın acaip eğlenceli olur :n::n:
William Rookwood
22.Temmuz.2011, 03:49
Gio Dos Santos gibi bir kanat oyuncusu lazım.
Emurafu
22.Temmuz.2011, 03:57
Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Melo gerçekte önlibero değildir. 2 senedir falan oraya çekildi. B2B oynamayı çok sever. Paslarıda gayet düzgündü.Dengesizliği çok abartılıyor. Canada gelince çok kart yer diyorlardı.
http://www.youtube.com/watch?v=GZMq96CBPRQ
http://www.youtube.com/watch?v=rTfI5owNw5M&feature=related
KaPaLı
22.Temmuz.2011, 08:38
Almeria'da oynarken bu adama tapıyolardı. Fio'da yine aynı şekilde iyi performans göstermişti. Juve'deki performansı yanıltıcı olabilir, zaten o takımda herkes kafasına göre oynadı son 2-3 sezon. Gelirse ben etkili olacağını düşünüyorum. Kumaşı sağlam oyuncu.
Hem Gilberto Silva gibi, Melo'dan daha düz bir oyuncu yıllarca EPL'de oynadı yahu. Melo sertliğiyle bile katkı yapar ortasahaya.
Corpus
22.Temmuz.2011, 12:21
Melo'nun tüm gariplikleri :D
Melo
Dakika 1 e yakın bir takla var ki çok fena :D 15 tur falan
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Temmuz.2011, 12:31
Bidon olayına çok takılmayın bence.Melo gayet sağlam oyuncu,fayda sağlar kesinlikle.
Sirius Black
22.Temmuz.2011, 13:58
Melo akşam saatlerinde kampa katılacak. - NTVSpor.
byariff
22.Temmuz.2011, 14:29
Akşam saatlerinde Galatasaray'ın Almanya kampına katılacak Melo ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak.
NTVSPOR
europeanconquer
22.Temmuz.2011, 14:41
Bu Melo tam fırlama ya videolarını izledim gül gül öldüm :zuhaha Ben gelsin istemiyordum ama gelen oyuncuya da Bayern Münih'li taraftarlar gibi davranacak değiliz.Galatasaray forması giyen her oyuncuya saygımız vardır.
byariff
22.Temmuz.2011, 14:50
Felipe Melo 1 + 1 yilligina kiralanacak. Opsiyonu 8 Mio.€ ! Yillik 2.250.000 € alacak, Juventus 50% ödeyebilir. Kiralama bedeli 1.125 - 1.5
Felipe Melo, Dünya Kupası'nda %92 pas isabeti ile bu alanda turnuvanın en iyi oyuncusu oldu. Geçen sezon ligde %85 pas isabeti ile oynadı.
Sirius Black
22.Temmuz.2011, 15:05
Opsiyon da iyiymiş ha. İyi top oynarsa kullanırız opsiyonu. :)
Sirius Black
22.Temmuz.2011, 15:12
http://www.youtube.com/watch?v=6LFZJIm3mD0 Nerede deli var buluyor bizimkiler. :zuhaha
C h A o S
22.Temmuz.2011, 15:19
Geçmiş sayfalarda da söyledim Melo kötü transfer değil.Baya bir karşı çıkan var ancak içimden bir his herkesi yanıltacak diyor.
Şimdi inşallah sağ ve sol beke adam alınır.Sağ beke transfer şart zaten.Sabri tek kaldı orada.
RaSenGan
22.Temmuz.2011, 15:25
Melo'yu oyunundan ötürü istememek doğru olmaz zaten.Barış-Mustafa'dan Melo-Selçuk'a geçmek ne demek :) Sadece çirkefliği çok fazla adamın :)
C h A o S
22.Temmuz.2011, 15:30
Takıma o tür çirkef adamlarda lazım:)Cana mücadeleci kişiliği ile çok sevilmişti.Melo'nunda böyle bir etki yapıcağını düşünüyorum.
ForsakeN
22.Temmuz.2011, 15:30
Böyle oyunculara ihtiyacımız var . Ben istiyorum gelmesini. Bir Lugano daha fena mı olur
RaSenGan
22.Temmuz.2011, 15:35
Gattuso vs Melo http://www.youtube.com/watch?v=xcXlC8B7w8g :D
Aydin
22.Temmuz.2011, 15:38
Böyle oyunculara ihtiyacımız var . Ben istiyorum gelmesini. Bir Lugano daha fena mı olur
Keita'da çirkefti ama yetenekliydi. Hem yeteneksiz olup hem çirkef olan (örn: sabri) hiç çekilmiyor.
Sirius Black
22.Temmuz.2011, 16:33
F.Terim: "Almanya'ya gelirken aramizdan ayrilanlar oldu. Görünen o ki aramizdan hala ayrilmak isteyenler var"
Balta dışarııı, Balta dışarııı. :D
GALATAS4R4Y
22.Temmuz.2011, 16:46
ligde ertelencek takım kamplarda uyum sağlıyor bu kadroyla bide avrupada yokuz tüm konsantrasyon lige gene derbileri kazanamayıp şampiyonluğa oynamazsak yazık derim :)
zemlinskis
22.Temmuz.2011, 16:59
Football Manager tabiriyle ' quality signing ' Felipe Melo ...
Night_Mare17
22.Temmuz.2011, 17:57
Adebayor diyorlarrrr
Facx
22.Temmuz.2011, 18:02
Adebayor diyorlarrrr
kim diyo :icon_cool:
byariff
22.Temmuz.2011, 18:05
kim diyo :icon_cool:
twitter diyor
Corpus
22.Temmuz.2011, 18:06
Bir deli kuyuya taş atıyor olmasın ?
byariff
22.Temmuz.2011, 18:10
Galatasaray, Emmanuel Adebayor ve Emmanuel Eboue ile ilgileniyor. (Kaynak: Melih Şabanoğlu)
William Rookwood
22.Temmuz.2011, 18:14
Adebayor kiralık, Eboue bonservisli olarak gelebilir
Fearless Coward
22.Temmuz.2011, 18:14
Melo,Selçuk'un yanına cuk oturur valla...İyi transfer yapmış bizim yönetim tebrik etmek lazım...Bidonmuş falan demeyin hiç M.Sarp'ta Bursada kraldı bizde bidon oldu :D ben kötü olduğunu da düşünmüyorum valla iyi top oynarsa opsiyonunuda kullanırız zaten...
byariff
22.Temmuz.2011, 18:32
G.Saray'ın yeni transferi Melo akşam ilk kez yeni takımı ile antrenmana katılacak. Melo'yu karşılamak için otelden iki isim şu anda ayrıldı. - Ali Naci Küçük - Hürriyet
eng1n
22.Temmuz.2011, 18:35
Dance
Eboue almışken yanında dans edebilmesi için Adebayor'uda alacak galiba GS
LeqenDary
22.Temmuz.2011, 18:36
Melo'yu hiç istemiyordum ama gelmeden de kötülemek olmaz .Gelsin oynasın inşallahta iyi oynar ama çok antipatik geliyordu İtalya'dayken .Eboue yerine sağlam bir sol bek alsak daha iyi Sabri idare eder orayı bu sene malum sadece ligle kupa var .Adebayor ise süper olur .
uAburak89
22.Temmuz.2011, 19:15
Felipe Melo kiralama bedeli 1.5 milyon euro, opsiyon ise 13 milyon euro.
Kaynak Juventus resmi sitesi.
Sirius Black
22.Temmuz.2011, 19:16
Hadi hayırlı olsun. :)
Börk
22.Temmuz.2011, 19:18
http://www.juventus.com/wps/portal/en/news/melo%20galatasaray%20news%20eng%2022july2011/!ut/p/b1/xZHJjqNAEES_xR9AU-z4yA7GLC6WAi4IsMfYUCy22fz142lpjn3uSCmlkPLwIoPMyITM umK-XYvXre-K9p_P-JzmpT20DQoAP9aB5fiWEcphTPk0icjErLZV7a1F11SYbI2a5q6 NNs9ZH0o6HhycJRP9WJB-GlVD9KuRfTNqfUoLY-9F6K5wnstM-z86z81Rq3MaEWyswTcVejoXTRF59nkX37dePxDJmxlXqEtlbrq Gk2raUk1RUgKcpptrBnV5iwW4pHYR0EE3TbV5rlpCkG3iAgEQX ucY1cf1LUf2mHgozHSuX9y9tvtkyL5jgh8kATL9HAg5DYCxlyk JGMxRBlZk6-ZRFigvoMmQTACbB_dlYPY98FUzcm-vwD8qtR06e5eycmfbn92weXuBG31gqybjyx6ufWYcmsbgpoaHf TnYSY_bW3Pw2mIYTy0_FoUxTCXSezzUGA_eo5PnKy9dlRo1K_M f7IeCIPPbYD99jPo1sAOZ3Ur8tVT4C3wxIsPTDMUz9GezIk_G9 5Tm1N5ZNA3ma0Uj1oq2BIYQqniEVuhdHadOBDsxfJYIH7xUNOl 9TrDIjQTcZCBJyHOIczjOR6eo3MSWNbUrT3mqrDbwTl2KIj_Qj JzIgvgiceyfNzGAmS5j9axaWLm-WoTUSGqOSz-5OUrxu1LtqhWiGB-gaDKj7c5XOOGQplr_NMYVusfUsWYei_zsCmfBolCIzBjHnTivC g_9e_bcka7Z4ws54HkQqe9hrtJu9xd5ST_p/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?pragma=no-cache
Juventus Football Club S.p.A. announces that the agreement with Galatasaray Sportif Sinai Ve Ticari Yatirimlar A.S. for the temporary disposal of the registration rights of the player Felipe Melo De Carvalho has been reached. The contract envisages the payment by Galatasaray of € 1.5 million in three instalments to be paid during 2011/2012 financial year.
The agreement also includes the option right, to be exercised by Galatasaray within 31 May 2012, for the definitive acquisition of the football player at a price of € 13 million.
uAburak89
22.Temmuz.2011, 19:25
Opsiyon kullanılmaz, gelecek sene başarı gelirse o paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir.
Sirius Black
22.Temmuz.2011, 19:29
Fernandes'in opsiyon da 8 milyon'du ama 2'ye anlaştılar. :) İyi oynarsa 7-8 milyon euroya neden bağlamayalım ki? :)
E.Cartman
22.Temmuz.2011, 19:29
Opsiyon 13M€ ama daha düşük miktara transfer edilebilir. 13M€ verirsek kabul etmek zorundalar sadece. (Bkz. Matias Fernandes)
uAburak89
22.Temmuz.2011, 19:30
Fernandes'in opsiyon da 8 milyon'du ama 2'ye anlaştılar. :) İyi oynarsa 7-8 milyon euroya neden bağlamayalım ki? :)
Bağlarsan da opsiyonu kullanmamış oluyorsun. :) Opsiyon göstermelik olmuş benim demek istediğim, yani oyuncu alınacaksa en fazla 5-6 verilir. Aynı şeyi diyoruz yani. :)
Ek olarak;
Bülent Timurlenk: Melo'ya 13 milyon opsiyon koyan Juventus, Aquilani'nin 18 milyon opsiyonlu bonservisine 6 verdi. 29 yaş 2 yıl kontrattan o parayı alamazlar.