View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
RiG0BeRT
15.Temmuz.2010, 18:20
bu adama verilen tepkiyi anlayamıyorum . inamoto'yu getirdiğinde para mı vardı da getirmedi adam . kendi oyuncumuzun parasını ödeyemiyorduk . kimin gelmesini bekliyoduk ki ? bi kewell , bi baros kaç para alıyor biliyosunuzdur inşallah . çok beğendiğimiz haldun üstünel'in de karavanaları oldu . sonuçta cana'yı da bu adam getirdi . beklemekte fayda var . ben para olduğu sürece transferi yapan kişinin çok önemli olmadığını düşünüyorum . sonuçta real madrid'in adamlarının çok yetenekli olmasına gerek yok :D 10m euro veriyoruz geliyon mu diyolar adam da geliyo buyuk ihtimal :D ha derseniz ki daha ucuza halledebilir onu haldun üstünel'in de yaptığını pek sanmıyorum .
Baros'un geldiği dönemlerde de finansal durumun pek iyi olduğu söylenemez.Eğer ki İnamoto'ya kadar düştüyseniz hiç transfer yapılmasın daha iyi :) 2 Senedir Kontrat bitiminde aldığımız yerli oyuncularda da Haldun Üstünel'in payı çok büyük.İnşallah yüzümüzü kara çıkartır Adnan Sezgin ama hiç sanmıyorum.1-2 Transfer yapılcak olsa belki kurtarabilirdi ama 4 Yabancı transferinden daha söz ediliyor.Bu 4 Transferden en kötü ihtimalle 3 tanesi tartışmasız isimler olmalı..
King_91
15.Temmuz.2010, 18:34
Baros'un geldiği dönemlerde de finansal durumun pek iyi olduğu söylenemez.Eğer ki İnamoto'ya kadar düştüyseniz hiç transfer yapılmasın daha iyi :) 2 Senedir Kontrat bitiminde aldığımız yerli oyuncularda da Haldun Üstünel'in payı çok büyük.İnşallah yüzümüzü kara çıkartır Adnan Sezgin ama hiç sanmıyorum.1-2 Transfer yapılcak olsa belki kurtarabilirdi ama 4 Yabancı transferinden daha söz ediliyor.Bu 4 Transferden en kötü ihtimalle 3 tanesi tartışmasız isimler olmalı..
ben cana'dan sonra biraz umutlandım :D zaten rijkaard'ın onayı olmadan adam getirmiycegine göre çok da umutsuz değilim . en kötü isimsiz ama taktiğimize oturan gelecek vaadeden adam olur bence ..
Uchiha Itachi
16.Temmuz.2010, 01:49
Keita ile dos santos'un videolarını izledim bir az önce.2 side takımdan gitti birkez daha üzüldüm.Hele hele Keita'yı satmanın mentalitesi açıklanamaz.Bu yüzden bu sene hiç bir maçı izlememe kararı aldım.
RaSenGan
16.Temmuz.2010, 01:51
Aldığım duyumlara göre Cuma günü yani bugün bir transfer açıklanacak :p
Alicanfmfan
16.Temmuz.2010, 02:07
Ehehehehe kaynagın saglammı Aygün ona göre bekliyeyim sabaha kadar :)
Alicanfmfan
16.Temmuz.2010, 02:13
Keita ile dos santos'un videolarını izledim bir az önce.2 side takımdan gitti birkez daha üzüldüm.Hele hele Keita'yı satmanın mentalitesi açıklanamaz.Bu yüzden bu sene hiç bir maçı izlememe kararı aldım.
Aslında yanlıs yani bi Galatasaray taraftarının böyle düşünmesi eger böyle düşünürsek diger taraftarlardan farkımız kalmaz , Galatasaray taraftarı iyi gündede kötü günde de hep yanındadır takımın.
Ancak ; dedigin gibi Keita ve Dos Santos gitti , sen bunların yerine daha iyilerini alamazsan taraftarın diyecekleri herşeye katlanırsın ama bundada yönetim futbolcu vs zarar görmez yine Galatasaray zarar görür yine 1 yıl boşa gider.Bizim karnımız tok artık yemeyiz , kaybedilen önemli bir maçtan sonra cıkıp ''Bu macı kaybettik ama gerie kalan x de x yaparak şampiyon olacagız'' laflarına.
RaSenGan
16.Temmuz.2010, 02:24
Ehehehehe kaynagın saglammı Aygün ona göre bekliyeyim sabaha kadar :)
Kaynak : İDBŞ
Uchiha Itachi
16.Temmuz.2010, 02:48
Aslında yanlıs yani bi Galatasaray taraftarının böyle düşünmesi eger böyle düşünürsek diger taraftarlardan farkımız kalmaz , Galatasaray taraftarı iyi gündede kötü günde de hep yanındadır takımın.
Ancak ; dedigin gibi Keita ve Dos Santos gitti , sen bunların yerine daha iyilerini alamazsan taraftarın diyecekleri herşeye katlanırsın ama bundada yönetim futbolcu vs zarar görmez yine Galatasaray zarar görür yine 1 yıl boşa gider.Bizim karnımız tok artık yemeyiz , kaybedilen önemli bir maçtan sonra cıkıp ''Bu macı kaybettik ama gerie kalan x de x yaparak şampiyon olacagız'' laflarına.
Haklısın Alican ben işin duygusal tarafındayım zaten.Böyle diyorum ama sezon başlarken gider yine ligtv ye bayılırım paraları.Yinede Keita gibi canını dişine takan bir adamın gitmesini kaldıramıyor insan.
nerazzuri
16.Temmuz.2010, 06:05
L'Equipe gecenin bir vakti Kamerunlu ön libero Landry N'Guemo'yu Galatasaray istiyor diye yazmış.
Bülent Timurlenk / Twitter
RaSenGan
16.Temmuz.2010, 13:18
KEWELL'DAN MÜJDE VAR !
Avustralyalı yıldız, Galatasaray'la maç başı ve 1+1 yıllık anlaşma sağladı. Harry Kewell, vatandaşı Neill'le birlikte pazartesi günü Hollanda'daki kampa katılıyor
Galatarasay taraftarının fendi ağır bastı ve sarı-kırmızılı yönetim Harry Kewell konusunda geri adım attı. Gerek profesyonelliği gerekse performansı ile Türkiye'de özel bir hayran kitlesi oluşan Avustralyalı yıldızın uzun süreli sakatlıklar yaşadığını ve yüksek bir ücret aldığını öne sürerek, sözleşmesini yenilemeyen Galatasaray yönetimi, Kewell ile devam etme kararı aldı. Daha önce Kewell'ın Dünya Kupası'nda göstereceği performansa göre hareket etme kararı alan Galatasaraylı idareciler, yabancı oyuncu transferinde yaşanan aksaklıklar sonrası teknik direktör Rijkaard'ın, "Gerektiğinde kanatta gerektiğinde ileri uçta oynayabilen Kewell'ı takımda tutalım" sözleri ve taraftarların da gönlünü kazanmak üzere harekete geçerek tecrübeli futbolcuyu ikna ettiler. Avustralyalı oyuncu, yönetimin kendisine yaptığı yıllık 500 bin Euro artı maç başı 20 bin Euro teklifini kabul etti. Önceki görüşmelerde 2 yıllık sözleşme isteğinde ısrar eden Kewell, Galatasaray'ın 1+1 yıllık sözleşme şartına da 'evet' dedi.
ROY HODGSON FAKTÖRÜ
Kewell'ın Galatasaray'ın son teklifi kabul etmesinde, Roy Hodgson'ın Liverpool'un başına geçmesi etkili oldu. Hodgson'ın, Fulham'da kalması halinde Kewell'ın Premier Lig'e dönme ihtimali bir hayli yüksekti. Ancak İskoç teknik adam kulüpten ayrılınca bu transfer suya düştü ve Kewell da tekrar Galatasaray'a dönüş yaptı. Kewell ve Neill, pazartesi günü Venlo'daki kampa katılacak.
Kaynak: Sabah
Varonil
16.Temmuz.2010, 13:19
Galatasaray'ın şu anki kadro sıkıntısında ilaç gibi oldu Kewell'ın tekrar takıma katılması.Pino da gelince bu bölgede sıkıntı kalmayacak artık.
King_91
16.Temmuz.2010, 14:51
inşallah doğru haberdir . alacağı ücret de baya makul olmuş . kalması doğru karar kewell gibi bi adama ihtiyacımız var çünkü ..
KanaKe
16.Temmuz.2010, 14:53
kewell saglam oyuncu türkiyede her türlü is yapar sahsen kendi takimimda görmek isterdim :)
Aydin
16.Temmuz.2010, 16:55
pino resmen galatasarayda(ymış ligtv ye göre)
RaSenGan
16.Temmuz.2010, 17:09
Aldığım duyumlara göre Cuma günü yani bugün bir transfer açıklanacak :p
Demiştim ben :icon_cool:
ForCimbom
16.Temmuz.2010, 17:17
resmi sitede görmeden hayatta inanmam :)
Homer J.S
16.Temmuz.2010, 19:30
Aynen.
Son dakika haberi geçmiş bi de Lig TV..
RaSenGan
16.Temmuz.2010, 19:32
Yahu ben daha gece verdim haberi inanın bana :p
LeqenDary
16.Temmuz.2010, 20:20
Ne Kewell ne Pino ne Kallström hiçbirini resmi sitede açıklamadılar..Bu haftasonuda açıklamazlarsa ümidi kesicem artık 3ündende ..
ForCimbom
16.Temmuz.2010, 20:25
Ne Kewell ne Pino ne Kallström hiçbirini resmi sitede açıklamadılar..Bu haftasonuda açıklamazlarsa ümidi kesicem artık 3ündende ..
transferi geçtim ben sezondan ümidi kesmek üzereyim... bu kadar vurdumduymazlık olmaz... hiç mi hatalardan ders almazlar bunlar ya...
LeqenDary
16.Temmuz.2010, 20:44
Pino 3haftadır bitti diyorlar bari açıklayın şu bitenleri, meraktan çatladık kaç haftadır..Resmi açıklama gelmediği sürece bitmemiş transfer demektir . Her gün başka adam çıkıyor, bari Kewell kalsa..Kewell giderse yıkılırım zaten çoğu GS taraftarı da kalmasını istiyor .
Revolution
16.Temmuz.2010, 21:21
Bir an önce Kallström,Kewell,Pino'nun takıma katılması lazım.. Atı alan Üsküdar'da yani.
Alicanfmfan
16.Temmuz.2010, 22:02
Keita gitti Pino geldi , bonservis miktarı eger ki 3 'ten fazla ise saçma bi transfer olur.
Keita gibi bi adamı şutlayıp , Pino'ya da 3 ten fazla verirsen sen transferden anlamıyorsundur demekki .
Fearless Coward
16.Temmuz.2010, 22:11
Pino'yu belki ilk 11 için almamışızdır Alican sonuçta 5 yabancı alınacak ve hepside ilk 11 oyuncusu olmayacak..Pino'da bunlardan biridir..
King_91
16.Temmuz.2010, 22:11
Keita gitti Pino geldi , bonservis miktarı eger ki 3 'ten fazla ise saçma bi transfer olur.
Keita gibi bi adamı şutlayıp , Pino'ya da 3 ten fazla verirsen sen transferden anlamıyorsundur demekki .
bence 3 bile fazla .. 1,5-2 olması lazım
Alicanfmfan
16.Temmuz.2010, 22:26
Pino'yu belki ilk 11 için almamışızdır Alican sonuçta 5 yabancı alınacak ve hepside ilk 11 oyuncusu olmayacak..Pino'da bunlardan biridir..
Öyle birşy olur mu yahu sen ilk 11'in degisilmez isimini satmıssan direk 11'e girecek bir adam alacaksın yani illa 10 yabancıyı kullanmayalım 2 si tribünde oturacak saçmalıgın daniskası olur hem para vereceksin hedem 2 yabancını tribünde oturacaksın zaten baslı basına bir hata var ortada.
Varonil
16.Temmuz.2010, 23:02
Sezgin Cissokho'nun peşinde
Galatasaray'ın Hollanda kampı tüm hızıyla sürerken, sarı kırmızılı kulübün beklenen transferleri ne zaman gerçekleştireceği merakla bekleniyor. Sportif Direktör Adnan Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard'ın isteklerini karşılayabilmek amacıyla yine kamptan gizlice ayrılıp, yollara düştü. Adnan Sezgin'in Olimpic Lyon'un sol kanat oyuncusu Aly Cissokho'nun transferi için görüşmek amacıyla Fransa'ya gittiği belirlendi. Sol kanatta savunma ağırlıklı oynayan Cissokho aynı zamanda hücuma yüksek oranda destek verebiliyor.
KEWELL DÖNÜYOR
Öte yandan Galatasaray'da bir sürpriz gelişme de Harry Kewell’da yaşandı. Avustralyalı yıldız ile gelecek sezon devam etmeye pek sıcak bakmayan sarı kırmızılı yönetimi, yıldız oyuncunun garanti para isteğinde büyük oranda indirim yapması üzerine kadroda tutmaya karar verdi. Galatasaray'dan yılda 2,5 Milyon Euro kazanan Kewell, ücretinde 500 Bin Euro garanti para, maç başına 20 Bin Euro indirince, sözleşmesinin uzatılmasına karar verildi.
FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ GOLCÜLER SAKAT
Galatasaray'ın Hollanda kampında bütün dikkatler Fenerbahçe ile oynanacak Spor Toto Dostluk Kupası maçına çevrildi. Hollanda kampının başlamasına 1 hafta olmasına rağmen henüz beklenen transferler gerçekleşmezken, sarı kırmızılı takımın iki golcüsü Milan Baros ve Mehmet Battal'ın sakatlıklarının sürmesi, teknik direktör Frank Rijkaard'ı F.Bahçe maçı öncesi sıkıntıya sokuyor. Milan Baros'un aşil tendonundaki rahatsızlığı sürüyor. Golcü oyuncu bu sabah yapılan antrenmana da katılamadı. Homberg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Mehmet Battal'ın ise sağ ayak bileğinde ağrı olduğu ve ödem olmaması için antrenmana çıkarılmadığı açıklandı. Kulüp doktoru Murat Çevik iki oyuncunun da tedavisinin sürdüğünü belirtti ancak F.Bahçe maçında yer alıp almamalarının henüz belli olmadığını söyledi.
16.07.2010
Kaynak : DHA
Alicanfmfan
17.Temmuz.2010, 00:08
Yok yok , Adnan Sezgin İnamato'yu geri alabilir hatta Carrusca'ya gün dogar.
ForCimbom
17.Temmuz.2010, 00:59
Sezgin Cissokho'nun peşinde
Galatasaray'ın Hollanda kampı tüm hızıyla sürerken, sarı kırmızılı kulübün beklenen transferleri ne zaman gerçekleştireceği merakla bekleniyor. Sportif Direktör Adnan Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard'ın isteklerini karşılayabilmek amacıyla yine kamptan gizlice ayrılıp, yollara düştü. Adnan Sezgin'in Olimpic Lyon'un sol kanat oyuncusu Aly Cissokho'nun transferi için görüşmek amacıyla Fransa'ya gittiği belirlendi. Sol kanatta savunma ağırlıklı oynayan Cissokho aynı zamanda hücuma yüksek oranda destek verebiliyor.
KEWELL DÖNÜYOR
Öte yandan Galatasaray'da bir sürpriz gelişme de Harry Kewell’da yaşandı. Avustralyalı yıldız ile gelecek sezon devam etmeye pek sıcak bakmayan sarı kırmızılı yönetimi, yıldız oyuncunun garanti para isteğinde büyük oranda indirim yapması üzerine kadroda tutmaya karar verdi. Galatasaray'dan yılda 2,5 Milyon Euro kazanan Kewell, ücretinde 500 Bin Euro garanti para, maç başına 20 Bin Euro indirince, sözleşmesinin uzatılmasına karar verildi.
FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ GOLCÜLER SAKAT
Galatasaray'ın Hollanda kampında bütün dikkatler Fenerbahçe ile oynanacak Spor Toto Dostluk Kupası maçına çevrildi. Hollanda kampının başlamasına 1 hafta olmasına rağmen henüz beklenen transferler gerçekleşmezken, sarı kırmızılı takımın iki golcüsü Milan Baros ve Mehmet Battal'ın sakatlıklarının sürmesi, teknik direktör Frank Rijkaard'ı F.Bahçe maçı öncesi sıkıntıya sokuyor. Milan Baros'un aşil tendonundaki rahatsızlığı sürüyor. Golcü oyuncu bu sabah yapılan antrenmana da katılamadı. Homberg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Mehmet Battal'ın ise sağ ayak bileğinde ağrı olduğu ve ödem olmaması için antrenmana çıkarılmadığı açıklandı. Kulüp doktoru Murat Çevik iki oyuncunun da tedavisinin sürdüğünü belirtti ancak F.Bahçe maçında yer alıp almamalarının henüz belli olmadığını söyledi.
16.07.2010
Kaynak : DHA
cissokho demek ha :zuhaha .. buna ağzımla bile gülmem ya neyse... ulan bizim sol bek ihtiyacımız yok bir kere. ihtiyacımız olsa bile bu adam geleceği en parlak genç oyunculardan biri.hatta sol bek olması çok daha önemli kılıyor onu. dehşet fiziği ve hücum katkısı onu paha biçilimez bir genç oyuncu yapıyor. ancak 20-30 milyon avroyu koklatırsa bir klüp, o zaman verebilirler.bu haber tam bir saçmalık...
not: biraz spor gazetesi yazısı gibi oldu ama idare edin artık. :D
Homer J.S
17.Temmuz.2010, 11:43
Adnan Polat'ı dinledim geçen.. Kulübün aylar sonra ilk kez kar edeceğini söyledi. :n: Pazartesi gününe kadar açıklanmalı transferler.
bjk4ever
17.Temmuz.2010, 11:44
Aldığım duyumlara göre Cuma günü yani bugün bir transfer açıklanacak
Demiştim ben :icon_cool:
Yahu ben daha gece verdim haberi inanın bana :p
Ne oldu kardesim? Hani haber? Demek ki iddiali konusmamak lazimmis.....
izmer96
17.Temmuz.2010, 11:45
Adnan Polat'ı dinledim geçen.. Kulübün aylar sonra ilk kez kar edeceğini söyledi. :n: Pazartesi gününe kadar açıklanmalı transferler.
oda Keita'dan gelen bonservis parasi iledir zaten :)
izmer96
17.Temmuz.2010, 11:54
Juventusun Elanoyu bu kadar almak istiyorsa Sissokko da bize gelicek , ama ben sissokko nun gelmeyi kabul edicegini dusunmuyorum o yuzden 9 - 10 arasi gider buyuk ihtimalle elano
RaSenGan
17.Temmuz.2010, 13:42
Alıntı yaptığın ilk mesajın sonunda da ":p" var abi.Alican abi sormuş kaynak nedir sağlam mı diye.Ben de İDBŞ yazdım.Yani İçime Doğan Bir Şey :) Sonra birden LigTv %99.9 transfer bitti diyince bugün açıklanır umuduyla alıntı yaptığın ikinci mesajı yazdım.Sonra yine gün içerisinde gelir umuduyla o mesajı yazdım.Herkes bir duyum aldım diyordu ben de bir şeyler sallayayım dedim.Ben de çok gördüm şu tarihte şu oyuncu kesin İstanbul'da diyenleri vs. Bu duyum alma konusunda makara yapmıştım daha önce ve benim bu mesajlarımda bir ciddiyet bir gerçekçilik yoktu.Baktım herkes duyum alıyor ben de alayım dedim.Az daha tutuyordu ama olmadı :)
King_91
17.Temmuz.2010, 14:11
yıllar demiş olmasın :zuhaha
CeNTeR_TR
17.Temmuz.2010, 14:54
Aygün makara yapıyor orada :) Ciddi bir durum yok yani (:
Zaten :p ve İDBŞ kısaltmaları konuyu ti-ye aldığını gösteriyor.
C h A o S
17.Temmuz.2010, 15:58
Pino'da sona doğru yaklaşılıyor.İnşallah Kalström ve Pino'yu bitiririz.
bjk4ever
17.Temmuz.2010, 16:26
Alıntı yaptığın ilk mesajın sonunda da ":p" var abi.Alican abi sormuş kaynak nedir sağlam mı diye.Ben de İDBŞ yazdım.Yani İçime Doğan Bir Şey :) Sonra birden LigTv %99.9 transfer bitti diyince bugün açıklanır umuduyla alıntı yaptığın ikinci mesajı yazdım.Sonra yine gün içerisinde gelir umuduyla o mesajı yazdım.Herkes bir duyum aldım diyordu ben de bir şeyler sallayayım dedim.Ben de çok gördüm şu tarihte şu oyuncu kesin İstanbul'da diyenleri vs. Bu duyum alma konusunda makara yapmıştım daha önce ve benim bu mesajlarımda bir ciddiyet bir gerçekçilik yoktu.Baktım herkes duyum alıyor ben de alayım dedim.Az daha tutuyordu ama olmadı :)
O zaman sorun yok, hatta takdir ettim, cunku bende en az senin kadar 'duyumculardan' nefret ederim.:icon_lol:
yunusgs
17.Temmuz.2010, 18:03
Pino geldi
Baptista sırada
Beklenen transfer yapıldı.Lorik Cana’dan sonra; dik kafalı, pervasız, disipline gelmez, serazat Keita gitti yerine Monaco’dan Kolombialı Juan Pablo Pino geldi.
AS Roma’dan Baptista’nın gelmesi an meselesi. İşte bu transfer de patlarsa geriye sadece orta sahaya Lorik Cana gibi bir tabanca daha gerekecek.
Leo istenmiyor ama Galatasaray’ın bu konuda kovdum onu diyecek hali yok ki… Derse adam değerden düşer. Nitekim Leo, Zaragozsa’yla anlaştı gidiyor. Mühim olan Galatasaray aradaki farkı üstlenmesin. Gayret ve uzama onun için… Çünkü Leo Galatasaray’dan iyi para alıyor.
Kewell ile yollar zaten ayrıldı. Sözleşme bitti, Galatasaray da uzatmadı. Hal böyleyken Kewell geri dönmek istiyor. Kewell geri dönemez. Galatasaray onu istemez.
Ancak;
Yıllık alacağında önemli bir indirim yaparsa iyi bir yedek olarak kenarda oturur.
Osman Tanburacı'nın yazısından bazı kısımlar.Tamamını okumanızı öneririm.Baptista gelirse harika olur.
C h A o S
17.Temmuz.2010, 18:24
Tanburacı'ya güvenirim.Pino bitti zaten büyük ihtimal.Baptista'da gelirse hem forvet,hemde ofansif orta saha için iyi bir alternatifimiz olucak.Kalström'de gelirse tadından yenmez.
Cana-Kalström
Arda-Baptista-Pino
--Baros--
Corpus
17.Temmuz.2010, 18:59
Baptista yı çok beğenirim umarım gelir :)
izmer96
17.Temmuz.2010, 18:59
Pino yu kadroya koymussun da , o adamin ilk 11 icin alindigini sanmiyorum , ki eger oyleyse Keita satilip Pino'yu alip oynatmak attan inip essege binmek olur
yunusgs
17.Temmuz.2010, 19:00
Pino yu kadroya koymussun da , o adamin ilk 11 icin alindigini sanmiyorum , ki eger oyleyse Keita satilip Pino'yu alip oynatmak attan inip essege binmek olur
Ben de zannetmiyorum Baptista gelirse.Baptista kanatta oynar.Elano da forvet arkası.
LeqenDary
17.Temmuz.2010, 19:28
Pinoyla Baptista alınırsa %100 Elano satılacak..Nereden bulucağız o kadar parayı .Sizin dediğiniz adamlar gelirse Elano satılır .
RaSenGan
17.Temmuz.2010, 19:45
Pino gelirse bir maç S.Özkan oynar bir maç Pino oynar falan değişir durur onlar ikisinden de fayda sağlamış oluruz.Baptista gelirse Elano satılır.Elano satılırken takasla bir de orta saha alırsak o zaman Kallström işi suya düşebilir gibi geliyor bana.Umarım Kallström katılır takıma.
O zaman sorun yok, hatta takdir ettim, cunku bende en az senin kadar 'duyumculardan' nefret ederim.:icon_lol:
:icon_lol:
King_91
17.Temmuz.2010, 20:02
istikrarsız ve disiplinsiz keita satılıp istikrar abidesi ve alman disipliniyle futbol oynayan baptista alınırsa bu transferi ayakta alkışlarım . hatta şapka çıkarırım !
uAburak89
17.Temmuz.2010, 20:10
Bence yine süpriz bir isim gelecek, basında adı çıkan oyuncu almama durumu devam edecek.
nannar
17.Temmuz.2010, 20:12
bence de sürpriz isim gelecek gibi ama bilmiyorum. yani sürpriz dediğim hiç ismi geçmeyen değil ama kesinleşmeden 1 gün önce yazılacak bir isim olacak.... Lorik Cana öyle oldu mesela
bjk4ever
17.Temmuz.2010, 20:13
Ben de zannetmiyorum Baptista gelirse.Baptista kanatta oynar.Elano da forvet arkası.
Baptista kanatta mi oynar? :icon_eek:
ForCimbom
17.Temmuz.2010, 20:18
şu şartlarda baptista'nın alınması için adnan polat'ın gerçekten sapıtmış olması lazım. yok öyle bir ihtimal ...
vego
17.Temmuz.2010, 20:20
Baptista gelirse ve Elano gitmezse Elanonun veriminin artacağına eminim.
RaSenGan
17.Temmuz.2010, 20:29
Ben de finansın çökeceğine eminim :D
vego
17.Temmuz.2010, 20:37
Ben de finansın çökeceğine eminim :D
Orasını bilemem:n:
ForCimbom
17.Temmuz.2010, 21:09
tabi canım, defansta da ayağı iyi diye arda'yı oynatırız artık...
Revolution
17.Temmuz.2010, 21:34
Baptista gelirse Elano kesinlikle gönderilir ve Baptista'nın Elano'dan daha çok katkı yapacağına eminim. Fizik olarak da çok güçlü bir oyuncu Elano'ya kıyasla. Umarım bu transfer gerçekleşir. Pino işi bitti gibi gözüküyor. Keşke Kallström gelse her gece dua ediyorum artık Kallström gelsin diye yahu :D Cana-Kallström-Baptista inanılmaz bir ortasaha olur.
izmer96
17.Temmuz.2010, 21:36
Sissokko gelirse cok iyi olucak ama ben ihtimale vermiyorum bu transfere
Corpus
17.Temmuz.2010, 22:30
Cissokho mu geliyor sissokko mu ? Kafam karıştı :zuhaha
izmer96
17.Temmuz.2010, 22:40
Cissokho mu geliyor sissokko mu ? Kafam karıştı :zuhaha
Juventusdaki eski Liverpool lu dmc Sissokko dedikodulari cikti , elano + para karsiliginda
MaTRaKaN
17.Temmuz.2010, 22:53
Kim uydurdu bu Batista oLayını ?
yunusgs
17.Temmuz.2010, 23:11
Kim uydurdu bu Batista oLayını ?
Osman Tanburacı bugünkü yazısında belirtmiş.
MaTRaKaN
17.Temmuz.2010, 23:57
O adamın hayatı saLLama oLmuş.
E.Cartman
17.Temmuz.2010, 23:57
Tanburacı, Muntari ve Annan Galatasaray'a yakın demiş. Şimdi kalan 3 yabancı Baptista, Muntari ve Annan olsa ne güzel olur :D :zuhaha
goosfraba
18.Temmuz.2010, 00:26
leo franco zaragoza'da.
yunusgs
18.Temmuz.2010, 00:52
leo franco zaragoza'da.
Beklenen bir hamleydi.Gitmesi takım için iyi oldu.Onun yaptığını Aykut ve Ufuk da rahatlıkla yapabilir.
Addolorato
18.Temmuz.2010, 01:45
Resmi sitede birşey yok fakat gitmesi iki taraf içinde iyi olur. Leo Franco kendisini maça verdiğinde oldukça iyi bir kaleci fakat konsantrasyon problemi çok fazla. İspanya'da kendisine gelip Arjantin milli takımına geri dönebilir.
King_91
18.Temmuz.2010, 01:55
leo franco zaragoza'da.
inşallah doğru haberdir . 1-2m bundan da bişey gelse süper olurdu aslında ama muhtemelen alacaklarına karşılık bonservis tarzı bişey olmuştur .
Resmi sitede birşey yok fakat gitmesi iki taraf içinde iyi olur. Leo Franco kendisini maça verdiğinde oldukça iyi bir kaleci fakat konsantrasyon problemi çok fazla. İspanya'da kendisine gelip Arjantin milli takımına geri dönebilir.
topu topu 5 kere oynamış zaten ( yada ben öyle biliyorum) sanmıyorum geri dönebileceğini
Alicanfmfan
18.Temmuz.2010, 01:57
Kariyerliydi , profesyoneldi ancak odundu , bir tane kurtardıgı mac hatırlamıyorum nadirdir , gene sakinligi efendiligi ile giderken en azından ''Hoşçakal'' dememize neden oldu.
Leo , Leo , Leo Francooooooooooo
Franco , Franco , Leo Francoooooooo
Addolorato
18.Temmuz.2010, 01:59
topu topu 5 kere oynamış zaten ( yada ben öyle biliyorum) sanmıyorum geri dönebileceğini
Sanırım 2006 Dünya Kupasında Arjantinin oynadığı 5 maçta forma giymişti. Yetmezmi yahu :D
RaSenGan
18.Temmuz.2010, 02:02
Sanırım 2006 Dünya Kupasında Arjantinin oynadığı 5 maçta forma giymişti. Yetmezmi yahu :D
Peki ondan önce veya ondan sonra giyebilmiş mi :D
Addolorato
18.Temmuz.2010, 02:05
Peki ondan önce veya ondan sonra giyebilmiş mi :D
Ben orasına karışmam bir kere giyebildiyse neden bir daha giymesin. Bu adam La Liga'da en fazla forma giymiş yabancı kaleci. Fenerbahçe maçında hasta yatağında olan çocuğunda olmasaydı aklı o golü yemezdi ve büyük ihtimal bu sezonda kalacaktı takımda.
Corpus
18.Temmuz.2010, 02:14
Ben orasına karışmam bir kere giyebildiyse neden bir daha giymesin. Bu adam La Liga'da en fazla forma giymiş yabancı kaleci. Fenerbahçe maçında hasta yatağında olan çocuğunda olmasaydı aklı o golü yemezdi ve büyük ihtimal bu sezonda kalacaktı takımda.
Onu oraya çıkartan yönetimde suç demekki günahını almışım ...
King_91
18.Temmuz.2010, 02:16
onu suçlamak için değil ama herkesin sorunları var iş hayatı dışında herkesin zor dönemi olmuştur . ama sorun şu ki ben - ve inanıyorum ki yönetim - onun biletini tek maçta kesmedi . sadece athletico maçına bakarak 5 sene sözleşme imzalamadığı gibi . kaleci dediğin yeri geldiğinde tek başına maç alabilmeli . bkz. de sanctis , mondragon , taffarel , rüştü , volkan ... ekstra hiç bir hareketi yok adamın . tamam biraz şanssızdı çok mükemmel goller de yedik bu sene :D ama hiç mi ekstra hareketleri olmaz . beğenmediğim aykut'un bile kazandırdığı maçlar var . ben onun için arjantin gibi bir ülkenin kaleciliğini yapabileceğine inanmıyorum . hep düşünürdüm bize gelmeden önce leo iyi kaleci nasıl arjantinde oynamaz abbondanzieri çok mu iyi falan diye .. adamların bi bildiği varmış :D
Onu oraya çıkartan yönetimde suç demekki günahını almışım ...
sen inanıyomusun ki bi futbolcu oğlum çok hasta bu maça çıkamam diyecek tek.direktör ve yönetim buna müsaade etmeyecek . kaldı ki biz eşi hasta diye kewell'ı göndermiş , kaç hafta kalli'siz oynamış bi takımız
MaTRaKaN
18.Temmuz.2010, 12:22
Mondragon'u özLedim..
Bekq
18.Temmuz.2010, 13:51
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs056.snc4/35141_410915544607_71468539607_4573634_6779070_n.j pg
Robinho'yu almayan takım kalmadı valla. :D Artık kime yazacaklarını şaşırdılar. :D
KaRaBükLü KraL
18.Temmuz.2010, 13:56
Transferleri A.Sezgin yönettikçe anca ''RÜYA'' olur zaten:D:D:D
uAnil94
18.Temmuz.2010, 15:57
Duyuru: Leo Franco ve Marcelo Carrusca
Profesyonel futbolcularımızdan Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’nın sözleşmeleri, oyuncularla yapılan karşılıklı anlaşma sonucu feshedilmiştir.
Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’ya kulübümüze verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendilerine yeni kariyerlerinde üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif A.Ş
Hayırlı olsun Galatasaray'a.
King_91
18.Temmuz.2010, 16:21
Duyuru: Leo Franco ve Marcelo Carrusca
Profesyonel futbolcularımızdan Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’nın sözleşmeleri, oyuncularla yapılan karşılıklı anlaşma sonucu feshedilmiştir.
Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’ya kulübümüze verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendilerine yeni kariyerlerinde üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Sportif A.Ş
kimbilir kaç para ödedik gitsinler diye
LeqenDary
18.Temmuz.2010, 16:49
Karşılıklı fesh edilmiştir, yazıyor..Tek taraflı da para ödeniyordu galiba .Yani ben öyle biliyorum .
barahir
18.Temmuz.2010, 16:51
Karşılıklı fesh edilmiştir, yazıyor..Tek taraflı da para ödeniyordu galiba .Yani ben öyle biliyorum .
Karşılıklı olunca anlaşılıp feshediliyor.. Yani yine para ödeniyo.
RaSenGan
18.Temmuz.2010, 16:51
Ben de öyle biliyorum.
RaSenGan
18.Temmuz.2010, 16:52
Karşılıklı olunca anlaşılıp feshediliyor.. Yani yine para ödeniyo.
Ödeniyorsa da çok ufak bir rakam ödeniyordur.
LeqenDary
18.Temmuz.2010, 16:55
Normalden az yada hiç ödenmiyor .Ama FM'de daha az ödeniyordu karşılıklı olunca .
barahir
18.Temmuz.2010, 16:56
E yani:) Oturup pazarlıklar yapılır. Oyuncu 3 ister klüp 1 verir derken 2 de anlaşırlar (bkz. Daum).. Ama tek taraflı olursa oyuncu 2 yıllık alacağının tamamını ve tüm primlerini ister.. Klüp vermek istemez. Konu FİFA'ya hatta CAS'a kadar uzanır... (bkz. Del Bosque, Aragones)
Sekopej
18.Temmuz.2010, 16:59
Tek taraflı fesh edeceksen, sözleşme sonuna kadar alacaklarını verip, adama hiç fikrini sormadan kapının önüne koyuyorsun.
Karşılıklı olduğunda ise anlaşıp kaç para vereceğine karar veriyorsun. Sözleşme bitene kadar olan alacağını vermeden halletmeye çalışıyorsun, burada da duruma bonservis giriyor, oyuncu bonservisini alacağından daha düşük bir fiyata anlaşıyor, çünkü şu aşamada Galatasaray'ın onu satmasındansa bonservisi elinde olduğunda daha kolay takım bulur.
1 senelik alacağına yakın bir paraya karşılık anlaşılmıştır, göndermek isteyen Galatasaray olmasaydı ve oyuncu gitmek isteseydi mesela, ödenmemiş alacaklarına karşılık bonservisi verilirdi, bu durumda bu yaşanmamıştır ama Leo Franco da fazla yüksek bedel istememiştir.
Carrusca'ya ise para ödendiğini sanmıyorum, bonservisi verilmişti eline, gönderilmiştir.
KaRaBükLü KraL
18.Temmuz.2010, 17:37
Hele şükür gitmişler özellikle Leo Franco'nun gitmesi beni svindirdi:)
uAburak89
18.Temmuz.2010, 17:38
Adnan Sezgin'in iki başarısız transferinden kurtulduk sonunda.
Clayman
18.Temmuz.2010, 17:41
Pino ve bittiyse Kallström'ün açıklanması için bu 2 oyuncunun gitmesi mi beklendi acaba ? Bugün yarın açıklanmasını umuyorum :)
TR.CaPTaiN
18.Temmuz.2010, 18:08
Ntvspor'un haberine göre Kewell ile 1 yıllık sözleşme yenilenmiş.
uAburak89
18.Temmuz.2010, 18:09
Ben de tam bunu yazmak için giriyordum, son dakika gelişmesi olarak verildi.
Kewell'ı Aslantepe'de izlemek çok harika olacak...
Lucas Neill
18.Temmuz.2010, 18:11
Mükemmel haber gidip formasini almayan :D
Clayman
18.Temmuz.2010, 18:18
Kalması gerektiğini düşünüyordum, nitekim kaldı da. Tekrar hoşgeldin Oz Büyücüsü...
Sekopej
18.Temmuz.2010, 18:24
Adnan Polat'ın dediği 5 yabancıya dahil mi değil mi acaba Kewell?:p
Clayman
18.Temmuz.2010, 18:27
Orası bilinmiyor :D İnşallah değildir :D
ForCimbom
18.Temmuz.2010, 18:31
dahil veya değil. bence iki türlü de sözünü yerine getiremeyecek adnan polat yönetimi. getirse bile en dandiğinden yabancıları getirirler. onu da son güne kadar bekletirler artık...:u:
SAİT71
18.Temmuz.2010, 18:37
Anlaşılan ezeli rakip taraftarlarıda yönetimlerinin bu tavırlarından şikayetçi. ORtak paydamızın olması güzel birşey..
Corpus
18.Temmuz.2010, 18:57
Bence carrusca ve leo nun gitmesini de transfer saydılar :D
cana , carrusca , leo,kewell :D
Kaldı 1 transfer :icon_cool:
Revolution
18.Temmuz.2010, 19:37
Pino bittiyse yarın Kewell'la birlikte açıklanır. Çünkü artık haftasonu tranfer yaptığımızı açıklayamıyoruz önce KAP'a bildirmemiz gerektiği için. Kallström de gelirse bence inanılmaz olur.
Addolorato
18.Temmuz.2010, 19:51
Leo Franco ve Carrusca'nın gittiğini nasıl açıklayabiliyorsak haftasonu aldığımız oyuncularıda açıklarız. Ama oyuncu alamıyoruz para yok. Para olunca Haldun Üstünel gider para yoksa Adnan Sezgin. Çünkü Haldun Üstünel'in vizyonu var gider İnamoto'yu alıp gelmez. Fakat Adnan Sezgin vizyonsuzdur hiç düşünmez alır gelir İnamoto'yu. Ya transfer yapmayacaktık yada Adnan Sezgin'e bırakacaktı yönetim bu işi. Bu adam nasıl Lorik Cana'yı aldı hala hayret ediyorum o ayrı konu.
Revolution
18.Temmuz.2010, 20:42
Ben gazetede okumuştum haftasonu açıklayamayacağımızı onun için söyledim. Cana'yı Sezgin değil de Rijkaard getirmiştir bence :)
Alicanfmfan
18.Temmuz.2010, 21:36
Çok iyi haberler bunları şimdi gelecek oyuncuları heyecanla bekliyoruz.
eGowiCh
18.Temmuz.2010, 23:07
Cana ve Kewell, bence iyi iş çıkardı yönetim. Keita'nın satılması her ne kadar büyük bir hataysa da, Franco ve Carrusca'dan kurtulmak ve Kewell ile yeniden anlaşmak çok iyi iş.
Galatasaray yine yabancı kaleci alacak mı bilmiyorum ama Ufuk Ceylan'a fırsat verilmeli, bana göre Recep Onur nasıl yükseliş yaptıysa aynısını Ufuk da yapacak potansiyelde.
uAburak89
18.Temmuz.2010, 23:10
Adnan Polat'ın yabancı kaleci alınmayacak ve defansa takviye yapılmayacak şeklinde söylemleri vardı diye hatılrlıyorum.
bjk4ever
18.Temmuz.2010, 23:22
GS yabanci kaleci ve yabanci stoper olmazsa cok zorlanir. Aykut berbat bir kaleci, Ufuk icin henuz erken net birseyler soyleyebilmek icin. Defansta da Neill'in yanina adam lazim, yerli stoperlerle olacak is degil.....
eGowiCh
18.Temmuz.2010, 23:35
Aykut'un ligin son haftalarında yükselen bir performansı vardı, ancak bence istikrarlı bir kaleci değil. Ufuk'un kumaşı çok kaliteli, bana göre geleceğin milli kalecisi. Şans verilmeliydi geçen sezon ama 18'e bile alınmadı çoğu maç. Manisaspor'da kalsa iyiydi, daha fazla şans bulurdu.
Alicanfmfan
18.Temmuz.2010, 23:45
Aykut o canından cok sevdigi çizgisinden ayrılmayacaksa daha ck 2.planda kalır gibime geliyor.
LeqenDary
19.Temmuz.2010, 00:00
Adnan Sezgin Haldun Üstünel muhabbeti saçma geliyor bana ..Rijkaard'ın istediği doğrultusunda herşey .Gio da öyleydi başarısız oldu suç Haldun Üstünel'e kaldı .Sonra Adnan Sezgin geldi başa, tabi istifa edecek adam .
ForCimbom
19.Temmuz.2010, 00:05
Aykut'un ligin son haftalarında yükselen bir performansı vardı, ancak bence istikrarlı bir kaleci değil. Ufuk'un kumaşı çok kaliteli, bana göre geleceğin milli kalecisi. Şans verilmeliydi geçen sezon ama 18'e bile alınmadı çoğu maç. Manisaspor'da kalsa iyiydi, daha fazla şans bulurdu.
her zaman teknik direktörlerden daha iyi biliriz zaten. rijkaard eblehti de ufuk gibi bi kaleciyi hazırlık maçlarında bile en son tercih ediyor.
adamın barlardan gece alemlerinden çıktığı yokmuş, kaç defa çıktı gazetelerde demet akalın'la vs takıldığı... futbolcu adam kendine bakmadığı sürece çalışmadığı sürece istediği kadar iyi olsun, bi halt olmaz. ufuk da bu yolda emin adımlarla ilerliyor...
IcedEarth
19.Temmuz.2010, 00:36
Yönetime teşekkür ediyorum, bu yıl formama Kewell yazdırma şansını bana tanıdığı için.. 2 yıldır bu fırsatı teptim, nce Baros, sonra Arda yazdırdım. İkisinde de şüphelerm vardı. Baros-Lincoln, Arda-Keita gibi.. İkisinde de Eylülün sonlarında kararımı verip yazdırdım. Ama bu yıl daha formalar çıkmadan kimi yazdıracağımı biliyorum..
IcedEarth
19.Temmuz.2010, 00:46
Bir teşekkür de burdan Kewell'a.. Sevenlerini üzmediği için, her şeyin para olmadığını bir kere daha bize gösterdiği için..
Lucas Neill
19.Temmuz.2010, 01:02
Resmi siteden de aciklandi Kewell'in takimda kaldigi.
Clayman
19.Temmuz.2010, 01:07
Yönetime teşekkür ediyorum, bu yıl formama Kewell yazdırma şansını bana tanıdığı için.. 2 yıldır bu fırsatı teptim, nce Baros, sonra Arda yazdırdım. İkisinde de şüphelerm vardı. Baros-Lincoln, Arda-Keita gibi.. İkisinde de Eylülün sonlarında kararımı verip yazdırdım. Ama bu yıl daha formalar çıkmadan kimi yazdıracağımı biliyorum..
Tamamen katılıyorum. Bu sene ben de formamın arkasına Kewell yazdıracağım :)
Sekopej
19.Temmuz.2010, 01:09
Her sene 19.07'de Fenerbahçe bomba patlatacak derken, Fenerbahçe'ye nispet olsun diye bugün Galatasaray patlatıyormuş bombaları.:p
King_91
19.Temmuz.2010, 01:14
Kewell'ın kalması kesinleşti .. en kötü ihtimalle çok süper bi yedeğimiz olur .
Hugo
19.Temmuz.2010, 01:18
Galatasaray resmi twitter hesabına "my name is kewell, kewell from galatasaray!" yazdılar :)
Revolution
19.Temmuz.2010, 01:30
Pino'yu aldık artık sanırım.. Sol açık da tamam. 3 transfer tamamlandı kaldı 2 transfer. 1i çift yönlü ortasaha olacak diğeri de çok büyük ihtimalle ya sağ bek ya da forvet olur bence. Kallström gelirse kadromuz inanılmaz olacak gerçekten diğer kalan son transferse kapalı kutu zaten..
C h A o S
19.Temmuz.2010, 01:43
Kewell için resmi açıklamada geldi.Çok sevindim valla.Yeni transfer yapmışız gibi geldi bana.:)
Hugo
19.Temmuz.2010, 01:45
biz muhtemelen tribünde 2 yabancı oturtamayacağız bu sağlık ekibiyle. O yüzden ne kadar alabiliyorsak alalım :p
Revolution
19.Temmuz.2010, 02:49
Yalçın Dümer (http://www.facebook.com/profile.php?id=1847227162) BAROS, ARDA , ELANO, KEWELL, CANA, PİNO, MEHMET BATDAL VE 3 TANE GELECEK YABANCI FENA SAYILMAZ HANİ...
Dedi Facebook'ta anlaşılan Kewell yeni transferden sayılmıyor :)
Hugo
19.Temmuz.2010, 08:27
yalçın dümer tam kolpacı. Bi tane doğru haber yapmadı. Sonra biz ne diyorsak o diye reklam yapıyorlar kendi sitelerinde.
RaSenGan
19.Temmuz.2010, 13:33
IMKB'YE BİLDİRDİK!
Kulübümüz Arjantinli futbolcuları Leo Franco ile Adrian Carrusca'yla ilgili olarak İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) açıklama gönderdi
Galatasaray Sportif Sınai ve Yatırımlar A.Ş'den İMKB'ye gönderilen özel durum açıklamasında, Franco'yla ilgili olarak, ''Profesyonel futbolcumuz Leonardo Neoren Franco'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir'' denildi.
Öte yandan, dün kulüple sözleşmesi fesih edildiği belirtilen Carrusca'nın durumu için ise İMKB'ye farklı bir açıklama iletilerek, ''Profesyonel futbolcumuz Marcelo Adrian Carrusca, Arjantin Kulübü Club Atletico Banfield'a bu sezon sonuna kadar kiralanmıştır'' ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: Anadolu Ajansı
anilton
19.Temmuz.2010, 14:09
Resmi siteye feshedildi,borsaya kiralandı diyorlar Carrusca için.Bu nasıl oluyor. :)
King_91
19.Temmuz.2010, 14:24
Resmi siteye feshedildi,borsaya kiralandı diyorlar Carrusca için.Bu nasıl oluyor. :)
bu kontratının son senesi olduğu için aynı kapıya çıkıyo :D parasını ödemiycez nasıl olsa :zuhaha
izmer96
19.Temmuz.2010, 15:15
kalsaydi Carrusca ya daha karpuz kesecektik ...
Addolorato
19.Temmuz.2010, 15:55
Artık herkes Pino'ya Galatasaray'da diye bakıyor. Sanırım bugün açıklanabilir Pino.
El Barto
19.Temmuz.2010, 16:03
Carrusca'da balon değil balonüstü bir şey çıktı ha. :D
ShevAnil
19.Temmuz.2010, 17:55
Pino hayırlı uğurlu olsun
RiG0BeRT
19.Temmuz.2010, 18:00
Pino Galatasaray'da.Tahminen 2.5M Euro'ya transfer edildi.Gelcek vaadeden yetenekli bi oyuncu.Devamlılık sağlarsa ve Fizik olarak kendini geliştirirse Keita'nın boşluğunu rahat doldurur.
Hayırlı olsun..
Addolorato
19.Temmuz.2010, 18:04
Juan Pablo Pino ile Prensip Anlaşmasına Varıldı
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Fransa’nın AS Monaco takımında forma giyen Juan Pablo Pino ile prensip anlaşmasına varmıştır.
Kulübüyle ve kendisiyle prensip anlaşmasına varılan Juan Pablo Pino İstanbul’da gerçekleştirilecek sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşme imzalayacaktır.
Revolution
19.Temmuz.2010, 18:15
Transfere hız verdik belli ki. Kallström gelirse inanılmaz olur. Umarım kulübüyle pazarlıklar sürüyordur.
Revolution
19.Temmuz.2010, 18:18
yalçın dümer tam kolpacı. Bi tane doğru haber yapmadı. Sonra biz ne diyorsak o diye reklam yapıyorlar kendi sitelerinde.
Aynen iyi bir Galatasaraylı ama aynı derecede kötü bir gazeteci. Her görüşülen oyuncu için Galatasaray'da diyor ve şuana kadar böyle diyerek bildiği tek oyuncu Lincoln. :D Yönetimle içli dışlı olduğu için ben yazdım onu da.
Facx
19.Temmuz.2010, 18:19
valla pino yu tam olarak bilmediğim için yorum yapamıcamda kewell süper oldu
Revolution
19.Temmuz.2010, 18:22
Ben videolarını izlediğim kadarıyla Pino'yu şöyle gözlemledim; hızlı,çevik,ayağına hakim,adam eksiltebilen.. Keita'nın yerini doldurabilir mi meçhul ve zor gözüküyor. Ama potansiyeli olan bir oyuncu hayırlı olsun bence katkısı olacak..
KaRaBükLü KraL
19.Temmuz.2010, 18:23
Pino hayırlı olsun:)Bi forvet ve Kallström gelirse çok iyi olur:)
izmer96
19.Temmuz.2010, 18:23
Pino hayirli ve ugurlu olsun buyuk ihtimalle +2 dusunulerek alinan bir adam , umarim 2. bir Carrusca vakasi yasamayiz
Zekirdek
19.Temmuz.2010, 18:24
Pino hayırlı olsun Galatasaray'lı arkadaşlara. Resmi sitede açıklandı.
Revolution
19.Temmuz.2010, 18:28
Serdar Özkan'a emanet etmeyiz sağ açığı göreceksiniz Pino çoğu maç ilk 11de çıkacak.. Kallström lafları artık duruldu iyice inşallah yalan olmaz. Batdal'ın da maşallahı var şu ara form tutmaya başlayacak gibi. Bize komple forvet lazım mümkünse genç :D
hakan769
19.Temmuz.2010, 18:36
--------- Aykut Erçetin ----
Sabri -- Neill -- H. Balta -- Çağlar
------------- Lorik Cana -------------
------------- Elano ---------------
Pino ------ Arda -------- Kewell
------------- Baros ------------------
Aha 11 Budur
izmer96
19.Temmuz.2010, 18:38
Aha 11 Budur
o elano , cana orta sahasiyla bizi kevgire cevirirler
RaSenGan
19.Temmuz.2010, 18:39
Aha 11 Budur
Her maç 3 yeriz artık.
Revolution
19.Temmuz.2010, 18:41
Yahu takımı arkadaş zaten 10 kişide bırakmış nedir bu tepki :D
RaSenGan
19.Temmuz.2010, 18:43
Yahu takımı arkadaş zaten 10 kişide bırakmış nedir bu tepki :D
Matematik'in kaç Kaan :D Ben de öyle sandım başta ama saydım 11 kişi :)
goosfraba
19.Temmuz.2010, 18:44
bence galatasaray 1 tane de stoper aldı.
Revolution
19.Temmuz.2010, 18:47
Matematik'in kaç Kaan :D Ben de öyle sandım başta ama saydım 11 kişi :)
DMC ve MC'yi ayrı görünce şaşırdım :D Tepkilerinize katılıyorum ve bu konunun büyümemesi için umut ediyorum ayrıca asıl konu olan matematiğe gelince 4 cevabını verip kayıplara karışıyorum :D
RiG0BeRT
19.Temmuz.2010, 18:52
---------------Ufuk-------------------
Neill----Servet---Hakan B.--Çağlar
-----------Cana---Kallstrom---------
Pino----------Kewell------------Arda
---------------Baros-------------------
Biran önce Elano Satılıp yerine Kallstrom yada onun özelliklerinde Çift yönlü ortasaha alınmalı.
RaSenGan
19.Temmuz.2010, 18:57
Eğer mevkiinde oynayacaksa Elano kesinlikle kalsın isterim takımda.Ama adama defans yaptırılacaksa satılsın çok daha iyi.
Revolution
19.Temmuz.2010, 19:00
http://www.footballuser.com/Formations/2010/07/5960_Galatasaray_SK.jpg (http://www.footballuser.com/5960/Galatasaray_SK)
Daha ne olsun ?
Varonil
19.Temmuz.2010, 19:02
Lig ve Avrupa Ligi için oldukça yeterli bir kadro.Ama bunun yanında birkaç takviye daha yapacak sanırım Galatasaray.
Homer J.S
19.Temmuz.2010, 19:09
http://www.footballuser.com/Formations/2010/07/5962_Galatasaray_SK.jpg
Kadromuz şöyle olsa tadından yenmez.
Facx
19.Temmuz.2010, 19:10
aman hocam bu kez kewell neill gibi bi ikileme girme :D malum ne zaman ikileme girsen seçmediğin oyuncu sezon sonunda gitmiş :D
RaSenGan
19.Temmuz.2010, 19:18
Kadro çok iyi olur Kallström gelirse.Yedekte de etkili isimler var.Bir de gelecek oyuncular var.
Facx
19.Temmuz.2010, 19:21
o formation yapılabilen site iyiymiş bi tane yaptım bunun gibi olur diye düşnüüyorum 4-3-3 kadromuz(arada 4-2-3-1 de oynucakmışız neeskens demişti )
http://www.footballuser.com/Formations/2010/07/5964_Galatasaray_SK.jpg (http://www.footballuser.com/5964/Galatasaray_SK)
Revolution
19.Temmuz.2010, 19:22
Kallström bu yıl 2 forma alır birine Kewell diğerine Kalltröm yazarım :D Bu arada Elano'nun arkasında Emre Çolak var transfere gerek yok..
vego
19.Temmuz.2010, 19:24
Resmi siteden açıklanmış Pino hayırlı olsun
Facx
19.Temmuz.2010, 19:25
elano giderse diye yazmıştım o /transfer i :D
DisCo
19.Temmuz.2010, 19:31
Pino çok iyi bir oyuncu mu? Ben ilk defa duyuyorum adını. :)
Oghuse
19.Temmuz.2010, 19:33
http://www.galatasaray.org/images/giris/7236__435-elmago-juanpablopino.jpg
mpaker66
19.Temmuz.2010, 19:57
bakalım...bi kalström bide hem forvet hem kanat oynayabilecek bi oyuncuyla bu iş biter ;) bide mustafa pentemek inş :)
Homer J.S
19.Temmuz.2010, 19:58
Pino çok iyi bir oyuncu mu? Ben ilk defa duyuyorum adını. :)
Kapalı kutu.
IcedEarth
19.Temmuz.2010, 20:06
aman hocam bu kez kewell neill gibi bi ikileme girme :D malum ne zaman ikileme girsen seçmediğin oyuncu sezon sonunda gitmiş :D
Kewell - Mustafa Sarp iyidir o zaman :P
Clayman
19.Temmuz.2010, 20:14
Kewell ile ilgili tek sıkıntım, kaç numaralı formayı giyeceği. 19 numarayı Cana aldığına göre Kewell kaç numarayı giyecek ?
Pino hakkında ise hiçbir fikrim yok. Hiç izlemedim, o yüzden nasıl bir futbolcu bilmiyorum fakat iyi olduğunu söylüyorlar :) İnşallah iyi çıkar. (Kendimi karpuz almış gibi hissettim :D)
uAburak89
19.Temmuz.2010, 20:26
Sabah uyandığımda ilk iş resmi siteye bakmak oldu, girişte Harry Kewell'ı görmek harika bir duyguydu, sanki yeni bir transfermiş gibi heyecanlandım. Sol tarafındaki yazı da aynı güzellikteydi, My name is Kewell, Kewell from Galatasaray...
Pino transferi için nötr durumdayım, izlediğim bir oyuncu değil. En azından mevki açısından doğru bir transfer, Aydın bitik durumda, Serdar Özkan'a güvenmek başlı başına saçmalık, bir alternatif daha olması gerekiyordu. Geçen sene belki de en sorunsuz gözüken mevki olan sağ kanat şu anda bana göre en belirsiz bölge. Umarım Serdar Özkan beni şaşırtır, Pino iyi bir performans gösterir, Aydın için bir şey demiyorum, ondan umudu çoktan kestim...
hakan769
19.Temmuz.2010, 20:33
Her maç 3 yeriz artık.
3 yesek 5 atarız Gerets de böyle oynatıyodu :D
King_91
19.Temmuz.2010, 20:36
hayırlı olsun pino takımımıza . kapalı kutu olmasına rağmen çok umutluyum pino'dan . hem rijkaard'ın istediği bi isim olması hem de genç olması artılarından . Şanssız sakatlıklar yaşamaz kendini geliştirirse "adamlar ucuzken bulup getirmiş abi" diyip imrendiğimiz adamlardan bi tane de bizde olur .
Clayman
19.Temmuz.2010, 20:37
3 yesek 5 atarız Gerets de böyle oynatıyodu :D
Geçen sene için de başında böyle konuşuyorduk, sonumuz kötü oldu :) Bu sene temkinli davranmak gerek biraz, konuşmak için erken :)
hakan769
19.Temmuz.2010, 20:41
http://www.footballuser.com/Formations/2010/07/5990_Galatasaray_SK.jpg
Revolution
19.Temmuz.2010, 20:45
Bu kadro yürümez.. Biliyoruz ki zaten böyle oynamayacağız..
hakan769
19.Temmuz.2010, 20:51
fm de ben bole oynatıyom süper :D
Revolution
19.Temmuz.2010, 20:54
Başarılar.. :)
El Barto
19.Temmuz.2010, 20:55
http://www.footballuser.com/Formations/2010/07/5990_Galatasaray_SK.jpg
Fantastik bir çalışma olmuş. :D
hakan769
19.Temmuz.2010, 21:01
Elano yerıne Kallström olursa bu taktık süper olur
Facx
19.Temmuz.2010, 21:06
kewell 7 numarayı giyebilir diye düşünüyorum
Lucas Neill
19.Temmuz.2010, 21:09
Kewell 7 giycek büyük ihtimalle.
Revolution
19.Temmuz.2010, 21:15
Serdar Özkan 7 numara istediğini ama Aydın 7 numaralı formayı giydiği için 77 numara giyeceğini açıkladı. Daha forma numaraları verilmedi bence Kewell 19 numara giymeye devam edecek. Cana da 21 giyer iş çözülür :D
RaSenGan
19.Temmuz.2010, 21:23
Aydın'a nasıl numara veriyorlar anlamıyorum :)
Lucas Neill
19.Temmuz.2010, 21:23
Ne aydini ya 0 numara fln giysin o :D
uAburak89
19.Temmuz.2010, 21:24
Kewell ve Cana gibi iki profesyonel futbolcu forma numarasına takılmazlar, büyütülecek konu değil. Yönetim Kewell'ın 7 numarayı almasını isteyecektir yalnız, olası forma satışlarından dolayı.
RaSenGan
19.Temmuz.2010, 21:37
"El Mago"nun ne olduğunu bilen var mı ? Pino'nun lakabı herhalde ama ne anlama geliyor acaba ?
hakan769
19.Temmuz.2010, 21:39
bende 7 verdım yakı$ır :D
hakan769
19.Temmuz.2010, 21:40
"El Mago"nun ne olduğunu bilen var mı ? Pino'nun lakabı herhalde ama ne anlama geliyor acaba ?
büyücü anlamında :D
Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2010, 21:41
İspanyolca bir kelimeye benziyor. ;) İspanyolca sözlükten bakabilirsin Aygün. Ama tahminime göre sihirbaz, büyücü gibi bişeydir. Çünkü yıllar evvel Futbol Mundial'e çıkmıştı Pino ve orda söylemişti diye hatırlıyorum. :)
Redrum
19.Temmuz.2010, 21:41
Sihirbaz.
Öz büyücüsü de bizde, takım neye döndü yahu? :)
El Barto
19.Temmuz.2010, 21:47
Birde Sabri var. O da bakla falı bakabiliyormuş. :zuhaha
Revolution
19.Temmuz.2010, 21:52
Sabri üfürükçü :D
Uchiha Itachi
19.Temmuz.2010, 21:57
Sabri Şaman.Gökyüzüne şut çekerek yağmur yağdırıyor.
RaSenGan
19.Temmuz.2010, 22:00
Harry Potter'a döndü takım :D
Revolution
19.Temmuz.2010, 22:01
:D :D Şaka maka adam yıllardır sağ bek'in "değişilmez"i :D
nerazzuri
19.Temmuz.2010, 22:01
Serdar Özkan 7 numara istediğini ama Aydın 7 numaralı formayı giydiği için 77 numara giyeceğini açıkladı. Daha forma numaraları verilmedi bence Kewell 19 numara giymeye devam edecek. Cana da 21 giyer iş çözülür :D
19 numarayı Lorik Cana aldı. Kewell başka bir numara seçecek.
Transfer olurken bir şartıda bu Cana'nın. 19 numara.
E.Cartman
19.Temmuz.2010, 22:03
Pino resmen açıklandı hayırlı olsun :k:
hakan769
19.Temmuz.2010, 22:06
Kewell'a Yakışır 7
RaSenGan
19.Temmuz.2010, 22:07
Pino resmen açıklandı hayırlı olsun :k:
Adam İstanbul'a gelecek neredeyse :n:
E.Cartman
19.Temmuz.2010, 22:13
:D:D:D:D ben geç kaldım eve yeni geldim daha :D:D
C h A o S
19.Temmuz.2010, 22:15
Pino istanbul'a inmiş.NtvSpor.
uAburak89
19.Temmuz.2010, 22:15
Minimum iki yabancı daha alacağımızı düşünüyorum, birisi kesin orta saha olacaktır, diğer mevkiyi merak ediyorum.
Revolution
19.Temmuz.2010, 22:20
Biri ortasaha diğeri forvet olacak bence çünkü geçen seneki gibi 2 forvetle çıkmayız yola çok sakat iş olduğunu hepimiz gördük.. Bu arada Aydın takımda kalırsa Kewell bence 17 giyer.
Fearless Coward
19.Temmuz.2010, 22:21
Pino hayırlı olsun ne diyelim..Sahada göreceğiz her şeyi..Yarın sağlık kontrolleri varmış Kewell ile Pino'nun..
hakan769
19.Temmuz.2010, 22:22
Kim Kallström gelse Of be süper olur
C h A o S
19.Temmuz.2010, 22:23
Ntvspor Pino'nun gelişini göstericek birazdan.
Revolution
19.Temmuz.2010, 22:26
Umarım havaalanında karşılanmaz Cana gibi..
uAburak89
19.Temmuz.2010, 22:30
Oyuncu karşılama bir hastalığa dönüştü. Mesela bugün Kewell karşılandı mı bilmiyorum, ama 1000 kişi karşılasa bile hiç problem değil, adamın yaptıkları belli. Sadece rakamsal değerlerle açıklanacak şeyler de yapmadı üstelik, tribünlerin sevgilisi konumunda. Oysa yeni bir transferi karşılamak o adama sen oynasanda oynamasanda kral olacaksın mesajı vermekten başka bir şey değil. Somut bir şey görmeden karşılama yapmak yerine, formanın hakkını veren oyuncuyu giderken uğurlamak çok daha mantıklı bir davranış olabilir, keşke bunu yapabilsek...
Alicanfmfan
19.Temmuz.2010, 22:47
Kewell kaldı ya valla bence en büyük transfer ..
# Harry Kewell...
C h A o S
19.Temmuz.2010, 22:56
Kewell taraftar için kaldığını söyledi.Taraftara Vefa borcunu olduğunu ve daha henüz performansımı görmediniz diye açıklama yaptı.Şimdi ntvsporda izledim.Gerçekten Kewell gibi bir futbolcumuz olduğu için çok şanslıyız.
Varonil
19.Temmuz.2010, 23:06
Samimi olacağım,Pierre Van Hooijdonk ile birlikte Türkiye'ye gelmiş en profesyonel oyunculardandır Kewell.Galatasaray'da beğenerek izlediğim bir isim.1 sene daha kalacak olması bütün Galatasaraylıları çok mutlu etti.
Addolorato
19.Temmuz.2010, 23:29
Kewell Aslantepe'de oynamadan gitse üzülürdüm be...
Revolution
19.Temmuz.2010, 23:45
Kewell futbolu umarım burada bırakır..
Revolution
19.Temmuz.2010, 23:56
Sanırım formalar transferler bittikten sonra tanıtılacak.. Açıkçası çok merak ediyorum bu seneki formaları.
izmer96
20.Temmuz.2010, 00:24
Bu sene formalar sadece internetten tanitilicak
Facx
20.Temmuz.2010, 00:30
Biri ortasaha diğeri forvet olacak bence çünkü geçen seneki gibi 2 forvetle çıkmayız yola çok sakat iş olduğunu hepimiz gördük.. Bu arada Aydın takımda kalırsa Kewell bence 17 giyer.
aydın geçen sene kiralık gitmişti bu yüzden 7 numara hala onda olmayabilir gerçi hazırlık maçlarında kaç numarayı giydi bilmiyorum kewell 11 numarayıda alabilir
Revolution
20.Temmuz.2010, 00:38
7 numaranın onda olduğunu Serdar Özkan açıkladı hatta bunun için 77 giyeceğim dedi.. 11 numarayı Kewell alırsa ağlarım hiç yakışmaz ona :D
King_91
20.Temmuz.2010, 00:56
Umarım havaalanında karşılanmaz Cana gibi..
cana'yı kimse karşılamadı ki . pino'yu da az sayıda taraftar karşılamış . inşallah bi gelenek başlatmış oluruz da şu havaalanları mahşey yerine dönüp oyuncunun bi yeri kalkmaz . gerçi guti gelince ortalık yıkılacak büyük ihtimalle :D
vego
20.Temmuz.2010, 01:03
Oda onu istiyor zaten :n: inşallah karşılanmaz diye;)
Alicanfmfan
20.Temmuz.2010, 01:05
Bu sene formalar sadece internetten tanitilicak
Gerçekten mi , o zaman Lansman gecesi olmayacak anlasılan.
King_91
20.Temmuz.2010, 01:19
Oda onu istiyor zaten :n: inşallah karşılanmaz diye;)
jeton şimdi düştü :D neremle okumuşum mesajı kimbilir :zuhaha
izmer96
20.Temmuz.2010, 01:22
Ligin baslamasina 25 gun kaldi , hala eksiklerimizi kapatamadik , kalip kalmiycagi belli olmiyan bir ELANO , taraftara kuskun eski performansini aratan ARDA , su an icin alternatifi olmayan BAROS , ari gibi islemesine ragmen satilan KEITA , yerine alinan kapali kutu PINO , defansda tek basina cabalayan NEILL'in yanina nispeten hizli kademesi olan bir defans , sag bekde gunu gununu tutmayan SABRI , kalede SIKINTI ! ,ego ugruna Haldun Ustunel'i gonderen ADNAN POLAT , orta sahada topu 2 tarafli oyniyabilen bir MC
Sorunlar cok fazla , ne olucagi belirsiz , keyifsiz bir Rijkaard , istim ustunde bir yonetim su anda hersey kaf daginin arkasinda hic bir tahmin bile yapamadigim bir sezon , ama takim oyle bir haldeki sanki kaliteli bir orta saha ve kalitali bir defans la bayagi is yapicak da bir hali var , bildigin oyun hamuru gibi istedigin sekle sokabilirsin , umarim yoneticiler bu hamuru iyi yogururlar gecen sene dustugumuz duruma dusmeyiz
sentugo
20.Temmuz.2010, 01:23
kewell 7 numara giyecekmiş...
Facx
20.Temmuz.2010, 01:40
kewell 7 numara giyecekmiş...
kaynak ???
Revolution
20.Temmuz.2010, 01:40
Kaynak var mı acaba 7 numaraya dair? Bence kalede ve savunmada bir sıkıntı yok.. Acil ihtiyaç olan yerlere bir bir yapıyoruz transferleri. Sağ bek yıllardır yok bizde bu bir gerçek öyle veya böyle Sabri orada götürüyor bu işi. Ali Turan ve Lucas Neill da gerekirse o mevkiide oynayabilirler. Stoperde Ali-Servet-Gökhan-Neill oldukça yeterli gözüküyor gönül isterdi ki 1-2 odun yerine daha iyi stoperler olsun ama yerli olunca bu kadar oluyor :) Çift yönlü bir oyuncu kesinlikle alınacak orası belli Baros'un alternatifi de alınacak ama ekonomimiz kısıtlı bunun için ince eleyip sık dokuyoruz. Zamanında en çok lafı eden bendim bu yönetime ama zaman gösterdi ki yönetim aklı başında hareket ediyor. 1-1.5 hafta içinde bence transferi bitiririz..
Fearless Coward
20.Temmuz.2010, 01:41
Kewell futbolu burada bırakmaz Leeds'te bırakır bence..
Revolution
20.Temmuz.2010, 01:43
Leeds United taraftarları Kewell'ı hain olarak görüyor bize geldiği için..
nerazzuri
20.Temmuz.2010, 01:51
Kewell futbolu burada bırakmaz Leeds'te bırakır bence..
Leeds'e geri dönemez. :)
Addolorato
20.Temmuz.2010, 02:01
Ben Pino'dan çok ümitliyim. Sonuçta Monaco'dan futbolcu alıyoruz. Fransa'dan aldığımız hiç bir adam boş çıkmadı şu zamana kadar. Gerek Baros olsun gerek Keita olsun hepsi gereken katkıyı maddi ve performans açısından sağladılar. Pino daha 23 yaşında ileride parlatıp iyi bir paraya satabiliriz diye düşünüyorum.
Homer J.S
20.Temmuz.2010, 12:08
Ligin baslamasina 25 gun kaldi , hala eksiklerimizi kapatamadik , kalip kalmiycagi belli olmiyan bir ELANO , taraftara kuskun eski performansini aratan ARDA , su an icin alternatifi olmayan BAROS , ari gibi islemesine ragmen satilan KEITA , yerine alinan kapali kutu PINO , defansda tek basina cabalayan NEILL'in yanina nispeten hizli kademesi olan bir defans , sag bekde gunu gununu tutmayan SABRI , kalede SIKINTI ! ,ego ugruna Haldun Ustunel'i gonderen ADNAN POLAT , orta sahada topu 2 tarafli oyniyabilen bir MC
Sorunlar cok fazla , ne olucagi belirsiz , keyifsiz bir Rijkaard , istim ustunde bir yonetim su anda hersey kaf daginin arkasinda hic bir tahmin bile yapamadigim bir sezon , ama takim oyle bir haldeki sanki kaliteli bir orta saha ve kalitali bir defans la bayagi is yapicak da bir hali var , bildigin oyun hamuru gibi istedigin sekle sokabilirsin , umarim yoneticiler bu hamuru iyi yogururlar gecen sene dustugumuz duruma dusmeyiz
Abi biraz fazla negatif yaklaşmışsın olaya, bence hiçbir şey bu kadar kötü değil.
Corpus
20.Temmuz.2010, 13:18
Ya bizim sıkıntımız hücum değil ki savunma. Niye halen üst düzey stoper değilde üst düzey hücum oyuncusu arıyoruz acaba.
LeqenDary
20.Temmuz.2010, 13:26
Forvete gerek olduğunu düşünmüyorum..Kewell da gayet başarılıydı geçen sezonun ilk yarısında forvette .Artık 2 yönüde oynayan bir ortasaha, stoper ve sağ bek gerekli .
Börk
20.Temmuz.2010, 13:28
Eğer Kallström gelirse kadroda yabancı sayısı fazlasıyla artacak.Defansa Neill'in yanına yabancı bir stoper alındığı varsayarsak ,defansta 2 yabancı , orta sahada pino,kewell,cana,kallström dörtlüsüyle 4 yabancı,tek forvet Baros'la birlikte 6 yabancıyı geçiyor.Ya Serdar Özkan'ı izleyeceğiz ya da Serdar Taşçı gibi bir stoper bulacağız.
King_91
20.Temmuz.2010, 13:36
Eğer Kallström gelirse kadroda yabancı sayısı fazlasıyla artacak.Defansa Neill'in yanına yabancı bir stoper alındığı varsayarsak ,defansta 2 yabancı , orta sahada pino,kewell,cana,kallström dörtlüsüyle 4 yabancı,tek forvet Baros'la birlikte 6 yabancıyı geçiyor.Ya Serdar Özkan'ı izleyeceğiz ya da Serdar Taşçı gibi bir stoper bulacağız.
defansa yabancı stoper alınacağını sanmıyorum . öyle veya böyle türkiyenin neredeyse en iyi stoperleri bizde . hakan balta , zan , ali turan , servet .. bunlara ek bi de yabancı almak şu an için lüks olur
Börk
20.Temmuz.2010, 13:46
defansa yabancı stoper alınacağını sanmıyorum . öyle veya böyle türkiyenin neredeyse en iyi stoperleri bizde . hakan balta , zan , ali turan , servet .. bunlara ek bi de yabancı almak şu an için lüks olur
hiç biri neill kadar kaliteli değil.hakan balta'yı geçen sene izledik öyle ahım şahım da bir oyuncu değil.zan ve servet ise yavaşlar.ali turan'ı izlemedim ama bunlardan kalite olduğunu düşünmüyorum.servet'i satarak serdar taşçı'yı alsak fena olmaz.
yunusgs
20.Temmuz.2010, 13:49
Forvet transferi olmayacak bence.Baros,Mehmet Batdal gerçek santraforlarımız.Pino ve Kewell da gerektiğinde o bölgede oynayabilir.Diğer yabancıların ön libero,sağ bek ve forvet arkası olacağını düşünüyorum.
goosfraba
20.Temmuz.2010, 13:49
serdar taşçı bu yaşta türkiye'ye gelmez.
ForCimbom
20.Temmuz.2010, 14:04
--------------aykut(ufuk, emirhan)---
sabri-----neill-----servet------balta---
----------------cana------------------
----------kallström--elano---------
pino(kewell)-----------------arda
----------------baros---------------
kallström ün yerine başka bir oyuncu da transfer edilebilir elbet ben oyuncu formatının kalström gibi olacağını belirtmek için yazdım.
servet oynamasa bile muhtemelen hakan balta stopere geçer sol bekte çağlar oynar yani savunmaya transfer yapılmaz herhalde.
kale aykut'la veya ufuk'la gitmez. oraya yabancı alınmalıydı. ama cana geldikten sonra geç kalındı artık alınamaz. zira cana yerine iki yönlü bi adam alınsaydı ve ön libero'da bir türk olsaydı o zaman bir yabancı hakkımız daha olacaktı. bence cana'dan önce kallström vs. gibi çift yönlü bir adam alınmalıydı, ön libero daha sonra duruma göre türk veya yabancı birisi alınırdı.
şimdi hem cana yı alıp hem kaleyi yabancıya vermeye kalksak ya sağ kanattan ya forvetten ya da defanstan bir yabancıyı çıkartmamız gerekecek , onlar da imkansız olduğuna göre ya oyun kurucuyu ya da çift yönlüyü türk seçmemiz gerecek. bu daha da imkansız olduğuna göre kaleye bir yabancı alınamaz artık sanırım.
ama genç yabancı potansiyelli bir kaleci bulunursa +4 için onu bilemem. ne biliyim şöyle fm'den baksalar alsalar matej delac, alphonse areola vs. o zaman cuk otururdu hani :D:D
Varonil
20.Temmuz.2010, 14:09
Ufuk'un bence 1.ci kaleci olabilecek bir potansiyeli var,ama daha fazla forma şansı bulması lazım.Önünde oynayacağı defansla uyumunu yakalarsa ligde,kupada hatta Avrupa Ligi'nde bile götürür kaleyi.Arkasında da Aykut gibi bekleyen bir kalecinin olması formayı kaptırmamak için devamlı çalışmaya iter.
Geçen yılın son haftalarında Hakan Balta stopere geçmişti,bu yıl da Rijkaard öyle devam edebilir.Çağlar iyi bir form yakalarsa sol bekte değişmez isim olacaktır.
Asıl süpriz çıkışı Musa Çağıran'dan bekliyorum ben bu sene Galatasaray'da.
titates1
20.Temmuz.2010, 14:21
pino yedek olarak alındı bence , ne ardayı nede kewellı kesebilir.
ForCimbom
20.Temmuz.2010, 14:23
Ufuk'un bence 1.ci kaleci olabilecek bir potansiyeli var,ama daha fazla forma şansı bulması lazım.Önünde oynayacağı defansla uyumunu yakalarsa ligde,kupada hatta Avrupa Ligi'nde bile götürür kaleyi.Arkasında da Aykut gibi bekleyen bir kalecinin olması formayı kaptırmamak için devamlı çalışmaya iter.
Geçen yılın son haftalarında Hakan Balta stopere geçmişti,bu yıl da Rijkaard öyle devam edebilir.Çağlar iyi bir form yakalarsa sol bekte değişmez isim olacaktır.
Asıl süpriz çıkışı Musa Çağıran'dan bekliyorum ben bu sene Galatasaray'da.
aşırı iyimsersiniz. ufuk kendine çeki düzen vermezse ondan kaleci falan olmaz. potansiyel var diyorsun. herkeste potansiyel var. aydın'da da vardı. ama değerini bilmedi çalışmadı yattı. ufuk da aynen öyle devam ediyor. aykut desen kesinlikle güvenilir bir kaleci değil, her an hata yapma olasılığı var.
bana kalırsa ne balta'dan iyi bir stoper, ne de çağlar'dan iyi bir bek olur. tsl için iyi olurlar ama avrupa'da kupa getirmeye yetmez bu adamlar(ama hakan balta sol beke geçerse tabii ki yeter bence, o sol bekte çok ayrı bir oyuncu oluyor). yabancı defans aranacağına gidip eren i alsınlar kayseri'den. biraz tuzlu olabilir ama değer bence. mücadeleci çalışkan cesur agresif bir oyuncu. ayağı da kötü değil. neill'in yanına iyi gider. hatırlıyorum 08/09 senesinde kayseri maçında baros'u bitirmişti. biraz sert oynamıştı ama olsun sonuçta baros'u etkisiz hale getirdi. bizde çok iş yapar.
orta üçlüye türk oyuncu gelecekse en fazla ön libero pozisyonu için gelebilir bence. çünkü hiçbir türkte(birkaç tane istisna hariç, onlar da emre belözoğlu vs. adamlar) o mevkiyi kaldırabilecek mental altyapı ve yaratıcılık yok. ama ön libero için belki bulunabilir. ama oraya da cana'yı aldık. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı. bence yanlış strateji izliyoruz..
bakalım artık, hayırlısı...
nerazzuri
20.Temmuz.2010, 14:25
Forvet transferi olmayacak bence.Baros,Mehmet Batdal gerçek santraforlarımız.Pino ve Kewell da gerektiğinde o bölgede oynayabilir.Diğer yabancıların ön libero,sağ bek ve forvet arkası olacağını düşünüyorum.
Yapma yahu, ne Kewell'ı , ne Pino'su. Transfer yapmazsanız o bölgeye yine çok ah vah edersiniz. Kewell,Arda ile geçen süreçteki haliniz ortadaydı.
Kesinlikle bir transfer şart oraya.
Homer J.S
20.Temmuz.2010, 14:37
Yapma yahu, ne Kewell'ı , ne Pino'su. Transfer yapmazsanız o bölgeye yine çok ah vah edersiniz. Kewell,Arda ile geçen süreçteki haliniz ortadaydı.
Kesinlikle bir transfer şart oraya.
Ama Serkan abi önceliklerimiz var.. Neticede kulübün durumu ortada, ekonomik olarak durum pek parlak değil. Öyle ha diyince transferde yapamıyoruz.
Öncelik orta saha, defans.. Para kalırsa forvet.
King_91
20.Temmuz.2010, 14:50
pino yedek olarak alındı bence , ne ardayı nede kewellı kesebilir.
kewell sol , arda amc oynuyo zaten . kesmesine gerek yok ..
titates1
20.Temmuz.2010, 14:53
kewell sol , arda amc oynuyo zaten . kesmesine gerek yok ..
Arda amc'de ne kadar faydalı oldu ki şimdi olsun bence kanatlarda kullanılmalı kewell'la beraber ortada elano cana ve yeni transfer oynamalı
Börk
20.Temmuz.2010, 14:56
Arda amc'de ne kadar faydalı oldu ki şimdi olsun bence kanatlarda kullanılmalı kewell'la beraber ortada elano cana ve yeni transfer oynamalı
Arda'nın sezon başlarında Amc'deki performansını ne çabuk unuttunuz ?
RiG0BeRT
20.Temmuz.2010, 14:59
Ben Pino'dan çok ümitliyim. Sonuçta Monaco'dan futbolcu alıyoruz. Fransa'dan aldığımız hiç bir adam boş çıkmadı şu zamana kadar. Gerek Baros olsun gerek Keita olsun hepsi gereken katkıyı maddi ve performans açısından sağladılar. Pino daha 23 yaşında ileride parlatıp iyi bir paraya satabiliriz diye düşünüyorum.
En önemlisi Ribery'i unutmuşsun :) Pino azim eder ve devamlılık sağlarsa,Türkiye'de patlama yapabilir..
sentugo
20.Temmuz.2010, 15:13
ya benim bildiğim gs bir tane Baros'u yedekleyecek bir yabancı forvet alacak.. Genç birisi olacakmış ve gerektiğinde kanatlarda da oynayabilirmiş..
bir tane yıldız ortasaha oyuncusu alacak
bu transferler Avrupa'dan olacak.. Brezilya,Arjantin ve İspanya gibi ülkelerde oynayan oyuculardan değil..
bu alınacak oyuncular kendi klüplerinde kampa katılmış oyuncular imiş..
kewell 7 numara giyecek diye biliyordum ama belli olmaz..
King_91
20.Temmuz.2010, 15:18
ya benim bildiğim gs bir tane Baros'u yedekleyecek bir yabancı forvet alacak.. Genç birisi olacakmış ve gerektiğinde kanatlarda da oynayabilirmiş..
bir tane yıldız ortasaha oyuncusu alacak
bu transferler Avrupa'dan olacak.. Brezilya,Arjantin ve İspanya gibi ülkelerde oynayan oyuculardan değil..
bu alınacak oyuncular kendi klüplerinde kampa katılmış oyuncular imiş..
kewell 7 numara giyecek diye biliyordum ama belli olmaz..
demek torres geliyo .. 26 yaşında ama olsun , iş yapar
edit : avrupa'dan olup da ispanyadan olmamasının nedeni nedir ki ?
sentugo
20.Temmuz.2010, 15:21
yıldız ortasaha oyuncusu dedim :D Forvet dedim..
forvet oyuncusu qaynı pino gibi adını daha yeni duyduğumuz birisi olucak işte..
E.Cartman
20.Temmuz.2010, 15:22
"Transferlerimiz devam ediyor. Acele etmiyoruz. İstediğimiz oyuncuların bonservisi uygunsa alıyoruz; değilse uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. 1 taransferi daha öncelikle bir şekilde yapmalıyız. Daha çok gelecek vaaden oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Bir transferi öncelikli olarak yapmamız gerekiyor. Ondan sonra kalacak 2 oyuncu daha genç isimler olacak" dedi.
Kaynak (http://www.internetspor.com/spor/turkcell-super-lig/oncelikli-olarak-1-transfer-yapmaliyiz-36448.html)
o transfer Kallstörm olsa bari :D:D:D
sentugo
20.Temmuz.2010, 15:24
öf işte az önce dediğim gibi işte.. Yıldız ortasaha oyuncusu
diğer oyuncuda genç :D
Not: Kallstörm yattı gibi..
titates1
20.Temmuz.2010, 15:25
Arda'nın sezon başlarında Amc'deki performansını ne çabuk unuttunuz ?
Unutmadım , Andre Santos'da sol kanatta çok iyi başlamıştı hatta bir arkadaş sol kanatta oynayamayacağını savunmuştu burda ben oynayabileceğini ama sonuçta o arkadaş haklı çıkmıştı beşiktaşlı bir arkadışımızdı yanlış hatırlamıyorsam , oynayamaz demiyorum Arda da oynar ama Arda kanatta Pino'dan çok daha verimli olabilecekken neden oynasın , Pino'yu izlemedim bilmiyorum ama Fransdan bir kaç teknik adama sormuşlar bugun gazetede gördüm hava toplarının çok zayıf olduğunu , bitiriciliği olmadığını , ayaklarına hakim çok kolay adam geçebilen bir oyuncu olmasına rağmen inanılmaz istikrarsız olduğunu söylüyorlar.
Addolorato
20.Temmuz.2010, 15:29
En önemlisi Ribery'i unutmuşsun :) Pino azim eder ve devamlılık sağlarsa,Türkiye'de patlama yapabilir..
Ribery birşey katmadı bize. Para kazandırmadı sadece yarım sezon fena oynamadı ve gitti. O yüzden yazmadım.
C h A o S
20.Temmuz.2010, 15:34
"3 futbolcu daha alacağız"
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, 3 futbolcuyu daha kadrolarına katacaklarını söyledi.
Galatasaray ile Fenerbahçe'nin yarın Almanya'da yapacağı özel karşılaşmayı izleyecek olan ve sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı Hollanda'ya gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Adnan Polat, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kulüp olarak transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Polat, 3 futbolcu daha almayı planladıklarını dile getirerek, ''Aceleci davranmıyoruz. Arzu ettiğimiz oyuncuları, bütçemize uygun hale getirerek transfer ediyoruz. Şimdi bir transfer daha yapmamız lazım. Sonraki 2 oyuncuyu ise genç ve gelecek vaat eden futbolcular olarak düşünüyoruz'' dedi.
Takımla sözleşmesi uzatılan Kewell'la ilgili değerlendirmede bulunan Adnan Polat, ''Oyuncumuzla sözleşme şartlarında anlaşmazlığımız vardı ve bu konu uzun sürdü. Umarım daha uzun yıllar Galatasaray'da oynar. Çünkü Kewell, kişiliği ve futbolculuğuyla örnek biri. Bizimle devam ediyor olması mutluluk verici'' diye konuştu.
Addolorato
20.Temmuz.2010, 15:36
Çift yönlü bir ortasaha alsak yeterli. Ama illa gelecek vaad eden oyuncu istiyorsak bir tane defans ve forvet alınabilir şöyle genç ve klübede oturabilecek. Nasılsa çok sakatlık oluyor elbet oynayacaktır.
Nedvedmania
20.Temmuz.2010, 16:11
Ribery birşey katmadı bize. Para kazandırmadı sadece yarım sezon fena oynamadı ve gitti. O yüzden yazmadım.
Ribery 5-1 lik maçın mimarıydı. Herkes top çıktı diye bırakırken o topun peşinden gidip, yetişip, topu oyuna sokup, gol attıran adamdı :)
Varonil
20.Temmuz.2010, 16:12
Galatasaray Sportif Sanayi ve Yatırımlar A.Ş'den İMKB'ye yapılan açıklamada, Harry Kewell'la 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığı belirtilirken, ''Sözleşme bedeli olarak oyuncuya 2010-2011 sezonu için 1 milyon 80 bin Avro sabit transfer ücreti, 30 bin Avro maç başı ücreti ödenecektir'' denildi.
20.07.2010
Kaynak : AA
Kalmak için önemli sayılabilecek bir fedakarlık yapmış Kewell.Galatasaray taraftarları Kewell gibi profesyonel bir futbolcu takımda kaldığı için gurur duymalı.Taraftar için kaldım da demişti zaten yanlış hatırlamıyorsam.
izmer96
20.Temmuz.2010, 16:20
cok kaliteli cift yonlu oyniyabilen bir mc , 1 tanede kademesi kuvvetli hizli dc lazim bize , geri eksiklikler bir sekilde hallolur
King_91
20.Temmuz.2010, 16:23
kewell 99 giycek yazıyo ligtv'de .. şakadır inşallah
E.Cartman
20.Temmuz.2010, 16:23
resmi sitede de 99 yazıyor Kewell'ın numarasına
Harry Kewell ile Sözleşme İmzalandı
Profesyonel oyuncumuz Harry Kewell ile 2010-2011 sezonu için 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcumuz Harry Kewell 2010-11 sezonunda 99 numaralı formayı giyecek.
Galatasaray Sportif AŞ
Ziya38
20.Temmuz.2010, 16:24
kewell 99 giycek yazıyo ligtv'de .. şakadır inşallah
Hayir, dogrudur. Resmi site ye bak..
Sekopej
19 numaranın Cana'ya verilmesine elbette üzüldüm ama yeni numaram da şans getirir umarım demiş ama hangi numarayı giyeceğini söylememişti.
Sekopej
Derken resmi site söylemiş.:D
Addolorato
20.Temmuz.2010, 16:25
Ribery 5-1 lik maçın mimarıydı. Herkes top çıktı diye bırakırken o topun peşinden gidip, yetişip, topu oyuna sokup, gol attıran adamdı :)
İyi senimi kıracağım. Hadi bir maçın mimarı olsun :)
Homer J.S
20.Temmuz.2010, 16:26
99... İyidir.
vego
20.Temmuz.2010, 16:29
Vay be çoğu milli takım stoperi GS'de hala stoper aranıyor.Türk futbolunu bir sorgulamak lazım.
hakan769
20.Temmuz.2010, 16:36
99 ne ya pf 7 varken ..
eGowiCh
20.Temmuz.2010, 16:43
Pino transferi çok sönük kaldı, Keita kadar katkı verecek mi bakalım.
King_91
20.Temmuz.2010, 16:44
99 saçma oldu bence de bari herhangi anlamı olan bi numara olsaydı , rastgele seçilmiş bi numara yerine
Homer J.S
20.Temmuz.2010, 16:47
Ümit Karan giydi o formayı en son..
vego
20.Temmuz.2010, 16:48
Formayı Kewell seçti galiba havaalanında ben ve ekibim yeni bir numara seçeceğiz.7 giyemyeceğim için üzgünüm gibi bişeyler söylemişti.
izmer96
20.Temmuz.2010, 16:49
2 tane yildiz alicaz diyen yonetim acikki Cana yi yildizdan saymis , anladigim kadari ile de Pino ilk 11 e dusunulen bir adam , bu sene bize yine stresli bir sezon yolu gozukuyor
Homer J.S
20.Temmuz.2010, 16:49
Formayı Kewell seçti galiba havaalanında ben ve ekibim yeni bir numara seçeceğiz.7 giyemyeceğim için üzgünüm gibi bişeyler söylemişti.
7 değil 19 için üzgündü.
Varonil
20.Temmuz.2010, 16:50
7 varken 99 numara anlamsız geldi bana,ama oyuncunun tercihi sonuçta.
Homer J.S
20.Temmuz.2010, 16:51
2 tane yildiz alicaz diyen yonetim acikki Cana yi yildizdan saymis , anladigim kadari ile de Pino ilk 11 e dusunulen bir adam , bu sene bize yine stresli bir sezon yolu gozukuyor
Abi gözünü seveyim yapma, Cana yıldız yahu.
vego
20.Temmuz.2010, 16:52
7 değil 19 için üzgündü.
numarayı yanlış hatırlamışım o zaman:icon_smile:
Clayman
20.Temmuz.2010, 16:53
7 numara Aydın'da duracağına Kewell'da dursa çok hoş olurdu yani.
Nedvedmania
20.Temmuz.2010, 16:55
İsterse 0 numarayı giysin Kewell tekrar bu formayı giyecekya o yeter.
Börk
20.Temmuz.2010, 16:55
remzi abi de bir şeyi beğenemedi :p
Hugo
20.Temmuz.2010, 20:47
99 benim de forma numaram yahu. en sevdiğim sayılardan :D
Revolution
20.Temmuz.2010, 21:27
Allahım yapma Kewell yapma ya forma alacağıma dair söz vermiştim allahım beni mi sınıyosun :D
Facx
20.Temmuz.2010, 22:00
99 olucağına numarasız çıksız daha iyi :D
bjk4ever
20.Temmuz.2010, 22:40
Pino hakkinda olumlu konusup umutlusunuz da adim gibi eminim hicbiriniz GS'ye gelmeden evvel adamin adini daha once duymamistiniz, ben sahsen Avrupa futbolunu yakindan takip ederim ve daha once hic duymamistim adini. Bunu kotu transfer veya kotu futbolcu vs anlaminda soylemiyorum, tamamen beklentiler ile kalite arasindaki farki anlatabilmek adina soyluyorum....
Addolorato
20.Temmuz.2010, 22:44
Pino hakkinda olumlu konusup umutlusunuz da adim gibi eminim hicbiriniz GS'ye gelmeden evvel adamin adini daha once duymamistiniz, ben sahsen Avrupa futbolunu yakindan takip ederim ve daha once hic duymamistim adini. Bunu kotu transfer veya kotu futbolcu vs anlaminda soylemiyorum, tamamen beklentiler ile kalite arasindaki farki anlatabilmek adina soyluyorum....
Ribery'nin de kimse adını duymamıştı fakat sonra büyük futbolcu oldu. Büyük ihtimalle çoğu kişi Fransa ligini yeterince takip etmediği için duymamıştır. Takip etse bile Monaco eski günlerinden uzak olduğu için pek göz önünde olan bir takım değil.
Revolution
20.Temmuz.2010, 22:44
Pino'dan bahseden herkes zaten daha önce hiç adını duymadığını, izlemediğini ama sadece umutlu olduğunu söylüyor.. Ondan beklenti şuan sadece Serdar'dan daha iyi performans göstermesi :)
Bu arada geçtiğimiz 1 saat içinde Aydın'a etmediğim küfür kalmadı Turksportal Interactive aracılığıyla ondan özür diliyorum (u)
bjk4ever
20.Temmuz.2010, 22:46
Ribery'nin de kimse adını duymamıştı fakat sonra büyük futbolcu oldu. Büyük ihtimalle çoğu kişi Fransa ligini yeterince takip etmediği için duymamıştır. Takip etse bile Monaco eski günlerinden uzak olduğu için pek göz önünde olan bir takım değil.
Ribery Metz'i tasiyan ve baska Fransiz kuluplerin de gozdesi olan adamdi, Pino Moncao'da bile performans sergileyemeyen bir adam. Her transferin Ribery gibi cikmasini beklemek utopyadir, boyle 10 tane oyuncu alirsin 1'i iyi cikar, ki Ribery zaten cok cok ucuk bir ornek.
bjk4ever
20.Temmuz.2010, 22:47
Pino'dan bahseden herkes zaten daha önce hiç adını duymadığını, izlemediğini ama sadece umutlu olduğunu söylüyor.. Ondan beklenti şuan sadece Serdar'dan daha iyi performans göstermesi :)
Bu arada geçtiğimiz 1 saat içinde Aydın'a etmediğim küfür kalmadı Turksportal Interactive aracılığıyla ondan özür diliyorum (u)
Beklenti buysa ona zaten otomatikmen uyar, bunu Serdar Ozkan'i takip etmis bir BJK'li olarak rahatlikla soyleyebilirim.:)
Revolution
20.Temmuz.2010, 22:49
Şimdilik beklentimiz bu uzun vaadeli beklentimiz de Keita'yı aratmaması ve yaşı henüz genç Rijkaard ve ekibi onu yetiştirebilir :)
King_91
20.Temmuz.2010, 22:49
ben biliyordum .. ayrıca yeni transferdir her zaman beklenti olur . bişey beklemediğin adamı transfer etmezsin zaten
bjk4ever
20.Temmuz.2010, 22:52
Şimdilik beklentimiz bu uzun vaadeli beklentimiz de Keita'yı aratmaması ve yaşı henüz genç Rijkaard ve ekibi onu yetiştirebilir :)
Rijkaard'a gencler konusunda cok guvenmeyin derim. Adam sonucta sihirbaz degil, olmayan bir yetenegi cikaramaz. Is yine oyuncuya bakar sonucta.
Revolution
20.Temmuz.2010, 22:56
Rijkaard'a gençlere verdiği şanslar ve onları yetiştirdiği için çok güveniyoruz, sihirbaz olduğu için değil :)
bjk4ever
20.Temmuz.2010, 23:07
Acikcasi Rijkaard'in hep konusulanin aksine bu konuda pek basarili oldugunu dusunmuyorum. Sparta doneminden bahsetmiyorum zaten, orada ekonomik olarak kulubu batirdi, sportif olarak da kume dusurdu. Barcelona'da onun himayesinde sicrama yapmis kac oyuncu var? Iniesta ciddi ilerleme kaydetti, ama o zaten oynayan bir oyuncu idi. Valdes'i aldi oynatti, ama hangimize gore Valdes cok cok iyi kaleci? Bana gore degil. Messi zaten Rijkaard doneminde cikti, ama asil sicramayi ve patlamayi Guardiola doneminde yapti. G. dos Santos'u cikardi, ama iyi performans gosteremedi ve gitti zaten.
Gecen sene hangi oyuncuyu parlatti? Sene basinda 8 milyon euro reddedilen Topal kotu sezon gecirip 5'e acele bir sekilde satildi. Arda muthis bir Avrupa Kupasinin ardindan 20 milyon euro idi, kotu bir sezon gecirdi ve su an fiyati dustu. Servet keza sene basinda 8 milyon euro'ya gidecekken kotu bir sezonun ardindan simdi 2-3 milyon euro veren zor bulunur. Bunlar disinda H.Balta da kotu bir sezon gecirdi, Elano, Jo, dos Santos ve L.Franco keza oyle. Sadece Keita ve sonradan gelen Neill toparladi diyebiliriz. Baros, Kewell ve Sabri surekli sakatti zaten, Ugur da beklenen performansi veremedi ve E.Gungor gibi o da satildi. Genclerden ise S.Eylik birkac mac oynadi, simdi gitti yine. E.Colak yine birkac mac oynadi, ama diger oyuncularin verimsiz/sakat olmasina ragmen o da tam olarak parlayamadi, seneye de cok mac oynamasi zor. Yani Rijkaard icin hep oyunculari duzeltir, performans alir vs deniyor ama pratikte bu hic boyle olmuyor......
Alicanfmfan
20.Temmuz.2010, 23:17
Hiç bir oyuncuyu izlemeden iyi yada kötü diyip yorumlamak , akıllıca olmaz oynasın belki tutar Monaco'da ki performansını 5 'e katlar yada kötü oynar verim alamayız o zaman olumlu yönlerini yada olumsuz yönlerini konusuruz.
Lucas Neill
20.Temmuz.2010, 23:20
Acikcasi Rijkaard'in hep konusulanin aksine bu konuda pek basarili oldugunu dusunmuyorum. Sparta doneminden bahsetmiyorum zaten, orada ekonomik olarak kulubu batirdi, sportif olarak da kume dusurdu. Barcelona'da onun himayesinde sicrama yapmis kac oyuncu var? Iniesta ciddi ilerleme kaydetti, ama o zaten oynayan bir oyuncu idi. Valdes'i aldi oynatti, ama hangimize gore Valdes cok cok iyi kaleci? Bana gore degil. Messi zaten Rijkaard doneminde cikti, ama asil sicramayi ve patlamayi Guardiola doneminde yapti. G. dos Santos'u cikardi, ama iyi performans gosteremedi ve gitti zaten.
Gecen sene hangi oyuncuyu parlatti? Sene basinda 8 milyon euro reddedilen Topal kotu sezon gecirip 5'e acele bir sekilde satildi. Arda muthis bir Avrupa Kupasinin ardindan 20 milyon euro idi, kotu bir sezon gecirdi ve su an fiyati dustu. Servet keza sene basinda 8 milyon euro'ya gidecekken kotu bir sezonun ardindan simdi 2-3 milyon euro veren zor bulunur. Bunlar disinda H.Balta da kotu bir sezon gecirdi, Elano, Jo, dos Santos ve L.Franco keza oyle. Sadece Keita ve sonradan gelen Neill toparladi diyebiliriz. Baros, Kewell ve Sabri surekli sakatti zaten, Ugur da beklenen performansi veremedi ve E.Gungor gibi o da satildi. Genclerden ise S.Eylik birkac mac oynadi, simdi gitti yine. E.Colak yine birkac mac oynadi, ama diger oyuncularin verimsiz/sakat olmasina ragmen o da tam olarak parlayamadi, seneye de cok mac oynamasi zor. Yani Rijkaard icin hep oyunculari duzeltir, performans alir vs deniyor ama pratikte bu hic boyle olmuyor......
Servet'in kazmaliklari Rijkaard'in sucu mu.
Varonil
20.Temmuz.2010, 23:22
İşe tek taraflı olarak bakmak yanlış,sonuçta Rijkaard'ın elinde sihirli değnek yok.Rijkaard'ın işi bu genç oyuncular arasından takımda oynamaya yeterli gördüklerine şans vermek.Futbolcu çalışmıyorsa tüm suç Rijkaard'da değil.
Ayrıca burasının bir Hollanda veya bir İspanya olmadığını Rijkaard geçirdiği bu sezon içerisinde anladı.Malesef gençlere şans verme konusunda çok sabırlı değiliz ve oyuna değil de skora endeksli yorumlar yapıyoruz futbolcular hakkında.Bu da Rijkaard'ın tavrında etkili oluyor.
Revolution
20.Temmuz.2010, 23:23
Dediklerinin bazısında haklısın evet ama bazı şeyler var ki bahsettiklerinden bunlar Rijkaard'ın elinde değil. Valdes'i oynattı da Guardiola geldiğinde de oynatmaya devam etti ve olgunlaştı. Ama bana sorarsanız iyi kaleci değil. Giovani'ye Messi'ye Quaresma'ya gereken şansı her zaman tanıdı. Quaresma tutunamadı pek, Giovani istikrarı sağlayamadı, aralarında da en disiplinlisi olan Messi rahatlıkla formayı kaptı.. Oyuncuyu oynatıp onun üzerine titremek Rijkaard'ın elinde disiplini sağlamaksa oyuncunun. Jo'nun nasıl bir disiplinsiz olduğunu hepimiz gördük bunun sebebi Rijkaard mı? Arda'nın neden moralinin bozulup formsuz olduğunu hepimiz biliyoruz bunun sebebi de mi Rijkaard? Kewell da Baros da oynadığı bütün maçlar çok iyi işler çıkardı. Uğur gelecek vaadediyordu belki de çok iyi bir sağ bek olacak ama sakatlıklardan kurtulamıyor, keza Emre Güngör de öyle. Emre Çolak da Elano'nun 1 numaralı alternatifi. Elano sözleşmesi bitene kadar takımda kalıp sonra ayrılırsa yerini Emre Çolak alacak.. Sadece Elano konusunda katılıyorum defansif oynattı Elano'yu çok büyük hata etti..
King_91
20.Temmuz.2010, 23:33
bu saydıklarının kaçının suçlusu rijkaard ? bence eleştirmiş olmak için söylemişsin birkaçını . Gençler bizim ülkemizde hep çok şişirilir . Gerçekten o kadar iyi olmadığı anlaşılınca suçlu rijkaard . yok böyle bi dünya . arda da kiralık verildi geldikten sonra noldu belki aynı şey serdar eylik'e de olacak . belki de iyi olmadığı için satılacak . pat diye oynayacak hali yok gençlerin . yavaş yavaş olur bu işler .
ForCimbom
21.Temmuz.2010, 01:36
Ribery Metz'i tasiyan ve baska Fransiz kuluplerin de gozdesi olan adamdi, Pino Moncao'da bile performans sergileyemeyen bir adam. Her transferin Ribery gibi cikmasini beklemek utopyadir, boyle 10 tane oyuncu alirsin 1'i iyi cikar, ki Ribery zaten cok cok ucuk bir ornek.
pino iyidir kötüdür ona girmicem de, ribery'yi biz ö.canaydın döneminde, yani fiyasko transferler devrinde sadece 2 milyon avroya almıştık. ne gözdesinden bahsediyorsun allah aşkına... bir golü vardı metz'de bize gelmeden önce...
Revolution
21.Temmuz.2010, 01:39
Pino oynadıkça herkese cevap kendiliğinden verilecektir. Daha fol yok yumurta yokken konuşmak çok mantıksız.
Bu arada bence transferi Ağustos başına kadar bitiririz.
Alicanfmfan
21.Temmuz.2010, 01:40
Ribery konusunda bjk4ever a katılıyorum , zaten bu marsilyanın bi tuzagıydıda neyse.
Ribery Fransa Ligi'nden gidince , Fransız basını Lige Yıldırım Düştü demişti. Zaten daha önceden milli takımada cagrılıyordu.
LaigLeNoiR
21.Temmuz.2010, 01:40
Pino'nun adını duymamıştım daha önce. İzleyip görelim, umarım iyi bir oyuncu çıkar biz de izlemekten keyif alırız.
IcedEarth
21.Temmuz.2010, 01:42
Bence son 3 yabancı hakkı banko oynayacak FM tabiriyle box to box midfielder, tribünde beklemesini bilecek yetenekli, genç bir santrafor ve aynı şarta uyacak çok yönlü bir defans oyuncusu olmalı. Sağ bekte Sabri'nin yokluğunda sıkıntı yaşanır, sol bekte de Çağlar istenilen düzeyde oynamazsa problemimiz olacak. Orta saha kesin alınacak ama diğer ikisinin dediğim kriterlerde olması pek mümkün görünmüyor.
ForCimbom
21.Temmuz.2010, 01:48
messi yi rijkaard çıkarttı, rijkaard parlattı. orta sahadan alıp 7 kişiyi çalımlayıp attığı golü de, tanrı'nın eli v.2 yi de rijkaard varken yaptı. yani parlama dönemi guardiola'nın çok öncesine dayanıyor bu bir.
iniesta'yı altyapıdan çıkarıp a takıma monte eden de rijkaard'dır. iniesta nın öncesinde van bommel, deco gibi adamlar oynuyordu sonra iniesta'yı o aldı o oynattı. yani o yokken iniesta vardı falan demek çok saçma.
puyol'un yine asıl sıçraması riijkaard'ın geldiği döneme denkti.
ve asıl unutulan, xavi... xavi rijkaard yokken sıradan bir altyapı oyuncusu kalibresi ve tanınırlığındaydı. rijkaard orta sahanın ortasına onu monte ettikten sonra "profesör" "hatasız kul" gibi lakapları almaya başlayacaktı.
ve hatta yanılmıyorsam eto'o yu da rijkaard transfer ettirdi ve bildiğimiz efsanevi forvet performansını onun döneminde yaşadı.
giovani dos santos'u yine a takıma çıkaran isim rijkaard'dır. 2008 sezonunun sonuna kadar 2. bir messi patlaması bekleniyordu ondan. ta ki rijkaard ayrılınca ilk 11 garantisi isteyip bunun sonucunda takımdan aforoz edilinceye kadar. yani onun kötü bir dönemi yok asla barça'da. aksine müthiş beklentilerleyken ayrılmak zorunda kaldı...
bojan krkic. ilk olarak rijkaard'ın döneminde şans bulmaya başladı. hatta şöyle diyeyim. rijkaard'ın son senesinde 31 la liga maçına çıkmış(14 ü ilk 11 olarak). guardiola gelince bu sayı 2009'da 23'e( sadece6'sı ilk 11), 2010'da ise yine 23'e(11 tanesi ilk 11) düşmüş.
falan filan...
ForCimbom
21.Temmuz.2010, 01:49
Ribery konusunda bjk4ever a katılıyorum , zaten bu marsilyanın bi tuzagıydıda neyse.
Ribery Fransa Ligi'nden gidince , Fransız basını Lige Yıldırım Düştü demişti. Zaten daha önceden milli takımada cagrılıyordu.
ribery ilk a milli maçını bizden ayrıldıktan tam 1 yıl sonra mayıs 2006'da yaptı. :u:
Alicanfmfan
21.Temmuz.2010, 01:52
Fransa milli takımı dedim , a milli yada ümit milli demedim , bize gelmedn önce ümit milli deydi.
Revolution
21.Temmuz.2010, 01:54
Marsilya Metz'e 2 milyon € bonservis ödememek için bunca oyuna mı kalkıştı yahu :D
E.Cartman
21.Temmuz.2010, 01:54
ve asıl unutulan, xavi... xavi rijkaard yokken sıradan bir altyapı oyuncusu kalibresi ve tanınırlığındaydı. rijkaard orta sahanın ortasına onu monte ettikten sonra "profesör" "hatasız kul" gibi lakapları almaya başlayacaktı.
hatta Xavi bu performansında Rijkaard'ın çok etkisinin olduğunu söyledi bu sezon, birebir hatırlamıyorum ama Xavi'ye forvet hattından 25-30 metre geride oynayarak daha çok iş yapabileceğini ve ileriyi daha iyi görebileceğini söylemiş Xavi ilk olarak buna anlam veremesede oynadıktan sonra kendiside fark etmiş tabi ben Xavi'nin yalancısıyım :n::n: