PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

bySilver
06.Haziran.2009, 00:06
Hiç belli olmaz Ronaldinho'da gelir belki :D

Bu imkânsız adam Ronaldinho ile kanlı :p

Gangstaa
06.Haziran.2009, 00:11
Sorun değil Deco da olabilir bak aklıma geldi sağ bek içinde belleti :D

MaTRaKaN
06.Haziran.2009, 00:15
"Adnan Polat : Takım revizyona gidecek Şimdiki takımndan sadece 4-5 oyuncu kalıcak"

Transfer sezonu baya hareketli geçecek demek ki..

eXcitinG
06.Haziran.2009, 00:17
İmzaLadı. HayırLı uğuruLu oLsun.

Uchiha Itachi
06.Haziran.2009, 00:18
"Adnan Polat : Takım revizyona gidecek Şimdiki takımndan sadece 4-5 oyuncu kalıcak"

Transfer sezonu baya hareketli geçecek demek ki..

Kewell - Baros - Barış - Ayhan - Servet ee diğerleri ? :D

Suicider
06.Haziran.2009, 00:18
baros kewell mehmet topal arda turan servet hakan balta kalsın gerisini yollasınlar özellikle hasan şaş ümit karan nonda sabri ve lincoln biran önce gönderilmeli daha fazla bu takıma yararlı olamazlar sabri yedek oalrak kalabilir

anilton
06.Haziran.2009, 00:19
Bence G.Saray'ın kadroyu fazla bozmaması gerekir.An itibariyle en iyi kadro G.Saray'dadır bana göre.Birkaç gereksiz oyuncuyu yollayıp,birkaç kaliteli takviye yapılırsa çok iyi duruma gelebilir takım...

Knightmare
06.Haziran.2009, 00:21
şimdiki takımdan sadece 4-5 oyuncu kalacak demek takımı sıfırdan kuruyoruz demek gibi birşey. 15-20 oyuncu nasıl alabilir ki bir takım bir transfer sezonunda :D

kaliteli isimlerin kadroya katılacağından şüphem yokta, sizin başkanında ağzı kulaklarında biraz fazla sıkıyor galiba :D

Suicider
06.Haziran.2009, 00:21
adnan polat alt yapıya önem vericez bu birkaç sene de olan birşey ama türkiye de kimse bu sabrı gösteremiyor diyor ve bunu 3 sene 5 teknik adam değiştirmiş biri söylüyor hadi bakalım görücez ne olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rijkaard:Türkiye nin en büyük klübünde çalışmak benim için bir onur ve burada yeni bir başlangıç yapacağız..

Enterokinaz
06.Haziran.2009, 00:24
Rijkaard konuşuyor şu anda, adamın mutlu ve heyecanlı olduğu her zerresinden belli.. :)

Universal
06.Haziran.2009, 00:24
Rijkaaard hakkında şüpheliyim, Galatasaray bir kumar oynadı. Sonucunu bekliyorum. Barcelona gibi iyi bir takımdan geldi, ekstra birşey sarfetmesine gerek yoktu. Kadro iyiydi oynatıyordu ama; Galatasaray'da aynı kadro yok... Performansını merakla bekliyorum...

E.Cartman
06.Haziran.2009, 00:26
şimdiki takımdan sadece 4-5 oyuncu kalacak demek takımı sıfırdan kuruyoruz demek gibi birşey. 15-20 oyuncu nasıl alabilir ki bir takım bir transfer sezonunda :D

kaliteli isimlerin kadroya katılacağından şüphem yokta, sizin başkanında ağzı kulaklarında biraz fazla sıkıyor galiba :D

abi sen yannış annamışn ya adnan poLat dediki takımda 4-5 kişi kaLdı eski dönemden takım revizyonunun son senesi bu dedi :D:D

Enterokinaz
06.Haziran.2009, 00:29
Rijkaaard hakkında şüpheliyim, Galatasaray bir kumar oynadı. Sonucunu bekliyorum. Barcelona gibi iyi bir takımdan geldi, ekstra birşey sarfetmesine gerek yoktu. Kadro iyiydi oynatıyordu ama; Galatasaray'da aynı kadro yok... Performansını merakla bekliyorum...

Rijkaard Barcelona'da bugünün temellerini atan adamdır. Ve dünya üzerinde total futbolcu, toplu hücum toplu savunma olayını - kendi de çok iyi yaptığı için zamanında - dünya üzerinde en iyi yapan hocalardan birisidir. Galatasaray'da Barca'daki sistemi çok iyi oturtabilir. Ama bu 1 yıllık bir süreç bile olabilir. Ben çok umutluyum.

MaTRaKaN
06.Haziran.2009, 00:30

Sen yanlış anlamışsın ayrıca ben Adnan Polat ne dediyse onu yazdım..
Eğer yanlış bişi yazdımsa affola :D

Knightmare
06.Haziran.2009, 00:32
abi sen yannış annamışn ya adnan poLat dediki takımda 4-5 kişi kaLdı eski dönemden takım revizyonunun son senesi bu dedi :D:D
yaw yok ben tv'ye bakamıyorum şu an internet kafedeyim :D üstte öyle bir paylaşım gördüm o yüzden yorumum bu şekilde oldu :)

Transfer sezonu baya hareketli geçecek demek ki.. Pazzini_06 :)

MaTRaKaN
06.Haziran.2009, 00:33
Şimdiki takımı yanlış yazmışım pardon eski takımdan olcaktı o :D

Nocna Mora
06.Haziran.2009, 00:36
ee baska ne dedi

Gangstaa
06.Haziran.2009, 00:37

Bir önceki sayfada marca gazetesine yazan bir Barca taraftarının görüşlerini yazmıştım.O yorum herşeyi anlatıyor..Rijkaard Barca'nın başına geçtiğinde ronaldinho xavi messi öyle aman aman oyuncular değildi.Onların bugün yıldız olmasında ve Guardiolanın kupa koleksiyonu yapmasında en büyük pay Rijkaard'ındır.

Suicider
06.Haziran.2009, 00:38
Yardımcılarım konusunda yönetimle konuşup karar vericez coşkulu karşılanmama şaşırmadım türkiye nin bir futbol ülkesi olduğunu biliyorum dedi..
sanırım skibbe nin açıklamasını sordular 2-3 transferle avrupa da başarılı olur takım die rijkaard ta eski t.d e saygı duyduğunu ve yorumunun değerli olduğunu söyledi.

Clayman
06.Haziran.2009, 00:40
Rijkaard Barcelona'da bugünün temellerini atan adamdır. Ve dünya üzerinde total futbolcu, toplu hücum toplu savunma olayını - kendi de çok iyi yaptığı için zamanında - dünya üzerinde en iyi yapan hocalardan birisidir. Galatasaray'da Barca'daki sistemi çok iyi oturtabilir. Ama bu 1 yıllık bir süreç bile olabilir. Ben çok umutluyum.
Harfi harfine katılıyorum..:)

Suicider
06.Haziran.2009, 00:40
takımdaki bütün oyuncular hakkında yeterli bilgiye sahip değilim oturup dersime iyi çalışmam gerekiyor geçmiş kasetleri izleyecem ondan sonra yönetimle oturup kalıcak gidecek oyuncuları konuşacağız diyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe den teklif aldınız mı diye sordular Türkiye den başka bir takımla görüşmediğini söyledi

Aydin
06.Haziran.2009, 00:42
Barcelona'daki 4-3-3 sisteminin temelini Rijkaard atmıştır. Van Gaal'in 4-4-2 sisteminden vazgeçerek şimdi imrenerek baktığımız Barcelona futbolunun kurucusudur. Guardiola da akıllı bir hareketle sistemi değiştirmedi ve yoluna devam ediyor.

Barça'da yaptığı devrimin 3'te 1'ini bizde yaparsa bu kadroyla ligi her türlü domine ederiz. Ama önemli olan Avrupa zaten.

MaTRaKaN
06.Haziran.2009, 00:43
ee baska ne dedi
Rijkaard'a sordu bi bayan Perezin Hollandalı oyuncuları bırakması üzerine Hollandalı oyuncuları alacakmısnız diye Rijkaard "Oyuncunun hangi ülkeden olduğu fark etmez.Takım için Performansı iyi oyuncu alıcaz" gibi bişeyler dedi

Sekopej
06.Haziran.2009, 00:47
Fenerbahçe için gündeme geldiğinde kendisini istemediğimi söylemiştim, beğenmediğim birisi ama isminin büyüklüğü ve yanında Hooijdonk'un da gelmesini düşününce heyecanlanmıyor değildi insan. İsim olarak çok büyük ve buraya son çalıştırdığı takım Barcelona olarak geliyor.

Ligimizin tanınırlılığının ve kalitesinin artması açısından çok iyi oldu. Gelecek tüm yabancılar süper star olmayacaktır ama mutlaka 1-2 tane transferi gerçekleştiğinde tüm dünyada ses getirecek oyuncu gelecektir.

rakibin başarısızlığını isteyeceğimize, bu başarılarını kıskanıp daha iyisini yapmak için çalışmalıyız. Eğer yıldız oyuncular gerlise bu diğer takımları da hırslandıracaktır, daha keyifli bir lig izleriz.

Hayırlı olsun Galatasaray camiası için.

E.Cartman
06.Haziran.2009, 00:55
yaw yok ben tv'ye bakamıyorum şu an internet kafedeyim :D üstte öyle bir paylaşım gördüm o yüzden yorumum bu şekilde oldu :)
Pazzini_06 :)

TV de öLe demedi :D:D o yüzden biraz çarpıtmışLar bu sezon revizyonun son senesi geçmiş yıllara baktığımızda 2 sezon önce başlanan revizyondan bu yana sadece 4-5 oyuncu kaldı dedi... Bu revizyonun son senesi Rijkaard'da bu revizyonun içinde dedi yani harfi harfine uymasada böLe dedi :D:D

Sekopej
06.Haziran.2009, 01:01
Hooijdonk'u mu getiriyor. Oyy süper vallahi:D

Yok yahu öyle birşey.:D Ben Rijkaard Fenerbahçe için gündeme geldiğinde gelmesinden memnun olmayacağımı belirtmiştm, sonra burada konuşuldu, hani yanında Hooijdonk da olsa 2 isim, hayal kurmak bile çok heyecan verici demiştim, kendisini beğenmememe rağmen.:D Burada da Rijkaard'ın isminin ne kadar büyük olduğunu belirtmek istedim.:)

Universal
06.Haziran.2009, 01:05
Bir önceki sayfada marca gazetesine yazan bir Barca taraftarının görüşlerini yazmıştım.O yorum herşeyi anlatıyor..Rijkaard Barca'nın başına geçtiğinde ronaldinho xavi messi öyle aman aman oyuncular değildi.Onların bugün yıldız olmasında ve Guardiolanın kupa koleksiyonu yapmasında en büyük pay Rijkaard'ındır.

İkinizide aynı yanıtı yazayım, ben başarısız bir kişi demedim. Şüpheliyim dedim. Başarılı olursa ne hacet. Şapkamı çıkarırım. Ama bu tarz büyük takımlardan gelen isimlerin işleri çok zor. Çünkü orada ki kadroyu bulamıyacak. Büyük ihtimallede zorlanacaktır. Birde bizim seyircilermiz İspanyol seyircileri gibi anlayışlı olmadığından bir kaç olumsuz sonuçta ipi bile kesilebilir. Şu gerçek var, Türkiye'ye ve Galatasaray'a iyi bir reklam değeri kattı ve Galatasaray'ın yabancı transferlerini gerçekleştirirken büyük bir avantaj olabilir.

PesimiSTyLa
06.Haziran.2009, 01:12
Barcelona'daki 4-3-3 sisteminin temelini Rijkaard atmıştır. Van Gaal'in 4-4-2 sisteminden vazgeçerek şimdi imrenerek baktığımız Barcelona futbolunun kurucusudur. Guardiola da akıllı bir hareketle sistemi değiştirmedi ve yoluna devam ediyor.

Barça'da yaptığı devrimin 3'te 1'ini bizde yaparsa bu kadroyla ligi her türlü domine ederiz. Ama önemli olan Avrupa zaten.

Aynen katılıyorum. Başlarda biraz sıkıntı cekebiliriz, bunun için sabretmemiz gerekir, daha sonra sistem oturdugunda da cok büyük bir devrim gerceklestirmiş olacaktır Rijkaard.

EreN
06.Haziran.2009, 01:13
Güzel transfer oldu.

Sekopej
06.Haziran.2009, 01:21
Yönetim değişim yapacağını ve bu değişimin alt yapıyla yapılacağını söylerse Galatasaray camiası sabırlı olacaktır. Ama değişim yapacağız deyip, tüm takımı transferlerle değiştirmeye kalkarlar ve başarısız sonuçlar alınırsa homurdanmalar fazla olacaktır.

Adnan Polat'ın açıklamalarına göre de alt yapıdan çok oyuncu kadroda değerlendirilecek, sıkıntılı dönem yaşansa da taraftarın desteği, ufak tefek çatlak sesler olsa da, çok fazla olacaktır.

Revolution
06.Haziran.2009, 01:58
Sonunda Özgürcan,Oğuz gibi isimler şans bulacak yani.. Kewell'ın alternatifi sol kanat veya Kewell'dan iyi bir sol kanat ve Baros'un yanına iyi bir forvet almamız şart..

Gangstaa
06.Haziran.2009, 02:12
Solda Arda var zaten.Asıl sağ açık ondan dahada önemli sağ bek lazım.

Aydin
06.Haziran.2009, 02:38
Sabri'yi göndererek en büyük transferi yaparız aslında. başka birşey istemiyorum.

EreN
06.Haziran.2009, 03:06
Bakmayın siz, gs gerçekten akıllı hamleler yapıyor. Eskisi gibi günü kurtarayım amaan derdinde değil.

tarikko
06.Haziran.2009, 03:16
Valla süper iş yaptı Galatasaray Rijkaard'ı alarak yapacakları sağlam transferlerle büyük başarılara imza atabilirler..

Lucas Neill
06.Haziran.2009, 03:17
İyi bir sağ bek gerek görülürse orta saha ve forvet alırsak takım çok iyi olur...

Emurafu
06.Haziran.2009, 03:21
-----Topal------
--Emana[Transfer]--------
----------Nuri[Transfer]
Arda-----------------Kewell
--------Baros-----------

Rijkaard 4-3-3'ü seven bir hoca,Barca'yada o getirmişdi..Uygulayacagı sistem buna yakın olacaktır..Özellikle Nuri,Emana'da alınırsa bu sisteme cuk oturur diyorum:;),Belki iyi bir forvet gelirse,Baros sag taraf'a geçer..Arda,Nuri'nin yerinde oynar..Yanlız emana kesin alınması lazım:).

Addolorato
06.Haziran.2009, 03:22
Gündemde Emana varmı ? yoksa olsa iyi olurmu diyorsun.

tarikko
06.Haziran.2009, 03:23
Gündemde var Emana..Betis küme düştüğü için bu ihtimal biraz yüksek gibi duruyor ..

BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 03:24
GS ve FB forumlarında Emana gelse iyi olur diyorlar. Yoksa Emana için Fransız ve İspanyol takımları devrede.

MaTRaKaN
06.Haziran.2009, 03:27
Nuri gelmez ama Emana gelebilir çünkü artık Betis'te kimse kalmaz bence...

anilton
06.Haziran.2009, 03:28
Emana'ın sözlşemesinde Betiş düşerse serbets kalır maddesi varmış galiba...

Lucas Neill
06.Haziran.2009, 03:28
Emana ön libero demi onu alcaklarsa demek ki topalı satcaklar.

anilton
06.Haziran.2009, 03:30
Emana çift yönlü bir oyuncu.Aynı zamanda Betis'in bu sene en çok gol atan futbolcusu...

Lucas Neill
06.Haziran.2009, 03:31
Emana çift yönlü bir oyuncu.Aynı zamanda Betis'in bu sene en çok gol atan futbolcusu...

Hadi ya faydalı bi eleman o zaman ama peşinde bir sürü kulüp vardır onun şimdi biraz zor gibi gelmesi ama Rijkaard'tan sonra insan bi daha düşünüyo gelir mi gelmez mi diye:)

Emurafu
06.Haziran.2009, 03:45
Hadi ya faydalı bi eleman o zaman ama peşinde bir sürü kulüp vardır onun şimdi biraz zor gibi gelmesi ama Rijkaard'tan sonra insan bi daha düşünüyo gelir mi gelmez mi diye:)Boşuna mı Emana kilit oyuncu diyorum(::)(::)..Rijkaard sisteminde Çift yönlü oyuncular her zaman iş yapar..Oda sever böyle oyuncuları..

Onurap
06.Haziran.2009, 03:50
Emana essien tarzı bir oyuncu gerçekten inanılmaz..Peşinde bir sürü kulüp vardır almamız zor ama Haldun bilir işini.. :D

E.Cartman
06.Haziran.2009, 04:03
Rijkaard geLdi ya şimdi onun piyasasıyLa hangi oyuncu geLebiLir deseLer gerçekLik payı oLduğunu bilcem fotospor yazsa bile :D:D

Uchiha Itachi
06.Haziran.2009, 04:07
Rijkaard iyi işler yapabilir.Kadro 1 kaç takviye ile başarıya fazlasıyla müsait duruma gelir.Eğer ki Rijkaard futbolcuları dışarıyı gösterip ''Sizin onlardan ne farkınız var?'' hırsını aşılarsa çok güzel şeyler olur diye düşünüyorum.

matrockmamy
06.Haziran.2009, 04:13
rijkaard çok iyi oyuncular getirebilir ama gelecek oyuncu td den çok kulübe bakar bence :) sonuçta lig 5.si ve şampiyonlar ligine gitme şansı yok. maaşlar gecikebilir. bunun gibi şeyler.. emana gelebilir ama dünya yıldızı beklemiyorum. en azından vaart falan gibi. emana gerçekten iyi olur. [gs için :D]

perpetua
06.Haziran.2009, 04:25
Eveet.. şimdi oyuncuların bahanesi kalmadı. Büyük paralara karşı getirilen teknik direktörü yollamak, nispeten daha az para kazanan ve karşılığında para getirecek oyuncuları gözden çıkartmaktan daha pahalı olduğuna göre artık mazeret yok.

Ya kendilerine verilen taktiğe göre oynayacaklar, ya da Galatasaray serüvenlerinin sonuna ulaşacaklar. Yönetim'in yaptığı bence gayet net bir şekilde oyunculara göz dağı vermek. Ya işinizi layıkıyla yapacaksınız, ya da sizden daha değerli olan (aldığı maaş nedeniyle) hocanıza sizi tercih etmeyeceğiz.

Umarım oyuncular (özellikle Türk oyuncular) bu gerçeği kabul eder ve ona göre profesyönelce yaşar ve davranır.

Universal
06.Haziran.2009, 04:50
Galatasaray, dünyaca ünlü bir teknik adam getirdi, Mehmet Topuz olayı çıktı, bu transfer güme gitti...

Nedvedmania
06.Haziran.2009, 04:53
Güme gittiğini kim söyledi ? UEFA nın resmi sitesinde manşet haber bu. Ayrıca biz şimdi rahat rahat uyuyacağız ama sizin içinizde bir kurt dolaşarak uyuyacaksınız :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Burdaki kurt Mehmet topuz kurdudur yanlış anlaşılma olmasın

(Niye mesaj editleyemiyoruz ya çok gıcık bi durum :D )

Universal
06.Haziran.2009, 04:56
Büyük ihtimalle yarın ki gazete manşetleri Mehmet Topuz olacak. :D Bu yüzden güme gitti dedim. =))

Cengo
06.Haziran.2009, 04:59
-----Topal------
--Emana[Transfer]--------
----------Nuri[Transfer]
Arda-----------------Kewell
--------Baros-----------

Rijkaard 4-3-3'ü seven bir hoca,Barca'yada o getirmişdi..Uygulayacagı sistem buna yakın olacaktır..Özellikle Nuri,Emana'da alınırsa bu sisteme cuk oturur diyorum:;),Belki iyi bir forvet gelirse,Baros sag taraf'a geçer..Arda,Nuri'nin yerinde oynar..Yanlız emana kesin alınması lazım:).

Onlar orta saha oyuncusu, 4-3-3 kanatları forvet fizikli, seri oyuncular olur.
Çünkü içeriye forvetin hemen arkasına kadar gelen oyuncular olur.

Barca şu an 4-5-1 gibi oynuyor, çünkü Henry ve Messi yaklaşınca çok pas yapmaları daha çok kolaylaştı.Rijkaard onları çok ileride bırakıp arkaya kaçırmaya çalışıyordu.

Guardiola çok pas yapıp, topla çok oynarak rakibi defans yapmaya zorluyor.
O hızlı pas trafiği ki, hem de kaptırmadan, defans yorulup açık veriyor.Arkaya kaçırmaya uğraşmıyorlar bile.Maç boyu pas yapıyorlar sürekli, aşırı bir çaba yok. :rolleyes:

O kadar teknik ve atletik oyuncular kurulu olmadıkça başka hiçkimse Guardiola sistemini oynatamaz.2 snde top kanat mı değiştirir yahu? Bu nasıl oyun zekasıdır..

Nuri neyse de Emana'nın çok sayıda transfer teklifi alacak olmasından dolayı çok zor.Nuri de herhalde İtalya, İspanya, İngiltere üçlüsünden birine gitmek için uzun süreli bağlacıyı sözleşme yapmaz sanıyorum.Zaten yetenekli bir Türk genci varsa dönmesin lütfen, parlarsın orada.Tüm içtenlikle söylüyorum, bir İngiliz Tugay derse ağlayacaka kadar gurur duyarım..

perpetua
06.Haziran.2009, 05:31
Galatasaray, dünyaca ünlü bir teknik adam getirdi, Mehmet Topuz olayı çıktı, bu transfer güme gitti...

Çok da iyi oldu bence...

Uğraşsın lokal medya Mehmet Topuz ile, Beşiktaş ile, Fenerbahçe ile.

Gazeteleri başarı değil, kavga gürültü satıyor ne de olsa...

SAİT71
06.Haziran.2009, 06:52
Şimdi Galatasaray Riijkard ı aldı ikide yıldız alırsa muhtemelen oyunda Popülarite tavan yapacaktır :D Aynı şy Fb içinde geçerli :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Öyle değil mi sayın araştırmacılar... Lütfen artık şu 8.300-8.500 leri görelim ya :D

anil luque
06.Haziran.2009, 14:00
Galatasaray mükemmel bir iş yaptı bence .. Frank Rijkaard çok şey katacaktır Aslanlara

nannar
06.Haziran.2009, 14:10
Frank Rijkard'ın gelmesi gerçekten çok hoş oldu... Van gaal ve Cruyf gibi isimlerin oynattıgı total futbol adı verilen ve şu anda tüm Dünya'ya "Barcelona ve diğerleri" olarak bakılmasına sebep olan u futbol anlayışını uygulamaya çalışan bir hocanın gelmesi bizim için bir şanstır ancak bugünden itibaren en önemli şet sabırdır :) Barcelona'da Rijkard 5 sene kaldı... Bizde 3 sene sabır edilirse oradaki başarıları yakalar... Diğer kulüpler adına üzülerek söylüyorum ama Galatasarayımız Türkiyenin en potansiyelli takımıdır alt yapı anlamında... Yıllardır alt yapıdan oyuncu alıyoruz... Buna ragmen oguz şabankay,cafercan,özgürcan vb isimler hala sağda solda geziyor :) Bir takımda ekol oluşturmak o takımın alt yapısına el atmaktan geçiyor... Rijkard da bunu yaparak kulübün kapısından girer girmez küçük futbolculara da bu zihniyetin aşılanması yönünde çalışmalar yaparsa fiziksel vce teknik açıdan gelişmesine rağmen mental açıdan zayıf kalan türk gençleri artık iniesta veya xavi gibi zeki hale gelebilir :) maalesef barış özbek gibi teknikten yoksun oyuncular bile Alman ekolünden dolayı sahada sırıtmadan oynayabilirken , en teknik türk gençleri bile mental zihniyet yüklemesi yapılmadıgından dolayı sahaya çıktıgında ya yıldız oluyor ya da çöküyor :) Burak , Fazlı , Aydın, Ferhat, Can Arat, Olcay Adın vb birsürü yıldız daha parlayamadan sönemnin eşiğine geldi :D

BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 14:11
Şimdi Galatasaray Riijkard ı aldı ikide yıldız alırsa muhtemelen oyunda Popülarite tavan yapacaktır :D Aynı şy Fb içinde geçerli :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Öyle değil mi sayın araştırmacılar... Lütfen artık şu 8.300-8.500 leri görelim ya :D

Öyle olsaydı Arap kulüpleri tüm futbolcuları kolaylıkla almazmıydı?

Tercih etmelerinin nedeni takımın popülaritesimi? Yoksa daha çok para kazanmaları mı?

Lucas Neill
06.Haziran.2009, 14:30
Arap kulüpleri 35 inden sonra alıyolar genellikle yıldızları:) Türkiye'ye gelen yıldız oyuncuları mesela Güiza Baros Kewell falan onları transfer edemezlerdi...Arkadaş bu yüzden demiş olabilir bencede biraz daha popülaritelerin artması lazım gerçekte de olduğu gibi yıldız isimler artık ülkemize gelebiliyorlar...

MaTRaKaN
06.Haziran.2009, 14:52
Mehmet Topal ile Everton yakından ilgileniyormuş.Sabah haberlerinde söylediler.

gerrrard
06.Haziran.2009, 14:54
Everton geçen sene ilgileniyordu onun yerine Fellaini'yi aldılar. Liverpool,Valencia falan ilgileniyordu en son Liverpool zaten aylardır Mehmet Topal'ın takibinde. Valencia'da aynı şekil.

Knightmare
06.Haziran.2009, 14:55
:D 10 numara oldu! yorgan gitti kavga bitti olur mu dersiniz? :D

Nedvedmania
06.Haziran.2009, 16:15
Adnan Polat Eski takımdan 3-4 kişi kalıcak dedi. Bunlar Arda,Kewell ,Baros , Servet. Belki birkaç kişi daha kalır. Ama transfer olacak kişiler şunlar
Mehmet Topal
Sabri
Morgan DE SANCTIS
Tobias LINDEROTH
Cassio LINCOLN
Hasan ŞAŞ
Mehmet GÜVEN

Bunlar garanti gider. Kiralık yada satılık

PesimiSTyLa
06.Haziran.2009, 16:20
Siz nasıl anladınız bilmiyorum ama Adnan Polat gecen sezonki takımdan 3-4 kişi kalacak falan demedi. "Gecen 3-4 sezon önceki takımdan 4-5 oyuncu yeni takımda, başlattıgımız revizyonun son evrelerindeyiz" gibi birsey söyledi.

Lucas Neill
06.Haziran.2009, 16:34
3-4 oyuncu kalacaksa barış hakan balta ayhan falan nolcak böle saçma şey olmaz zaten revizyon yapıldı her sene takımı mı değiştircez siz yanlış anlamışsınızdır.

Nedvedmania
06.Haziran.2009, 16:48
Adnan Polatın Cümlesi Tam olarak Şu

" Bu senenin transfer mevsimi bittiğinden beri Galatasaray’da eskiden 3-4 oyuncu kalacak ve yapılanma bitmiş olacak."

Eskiden ne kastetdi onu bilemem :)

nerazzuri
06.Haziran.2009, 16:51
Adnan Polat'ın anlatmaya çalıştığı şey. Takımın tamamen değişmesi, yani 2-3 sene öncesindeki takımdan 3-4 oyuncu kalacak. Takım tamamen değişmiş ve yapılanma bitmiş olacak.

önceki takımdan 3-4 oyuncu kastı ; Hasan Şaş,Sabri vs. vs.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Adnan Polat Eski takımdan 3-4 kişi kalıcak dedi. Bunlar Arda,Kewell ,Baros , Servet. Belki birkaç kişi daha kalır. Ama transfer olacak kişiler şunlar
Mehmet Topal
Sabri
Morgan DE SANCTIS
Tobias LINDEROTH
Cassio LINCOLN
Hasan ŞAŞ
Mehmet GÜVEN

Bunlar garanti gider. Kiralık yada satılık
Kewell,Servet,Baros zaten yeni yapılanma sürecinde alınan futbolcular.

3-4 oyuncudan kasıt yukarıda da belirttim; Hasan,Sabri,Arda. Gerets döneminteki takımdan yada ondan önce Terim döneminteki takımdan kalan oyuncular 3-4 oyuncudur.

Sekopej
06.Haziran.2009, 16:54
Tamam işte eski olarak 4-5 seneden bahsetmiştir o.:) Zaten Hasan da ayrılınca UEFA'yı kazanan ekipten kimse kalmamış olacak. Ümit Karan da ayrılıyor, Sabri Linderoth, Lincoln derken işte temzilenmiş olur takım. Yoksa geçen seneden 3-4 kişi kalamaz yahu, o kadar iyi adam var.:)

Nedvedmania
06.Haziran.2009, 16:56
Ya her neyse işte :D gereksiz adamlar gidecek yerine yeni yıldızlar gelicek :) Bekliyip görelim :n:

RoNNiE91
06.Haziran.2009, 18:14
"Topuz doğuştan Galatasaraylıdır"

Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı. Konuya ilişkin en çarpıcı değerlendirme ise eski Galatasaray Yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi. Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı" dedi.

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu iddia etti.

Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."

(Radyospor.com)

MaTRaKaN
06.Haziran.2009, 18:21
Lütfen Topuz transferine bide Gs girmesin :D

Aydin
06.Haziran.2009, 18:29
Ben Arda gibi Galatasaraylı isterim. Dansöz Galatasaraylı istemem. Kalsın topuz falan. hiç topa girmeyelim.

Hugo
06.Haziran.2009, 18:47
G.Saray'dan üçüncü Neill harekâtı

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/09_04/122neill_468x334.jpg

Teknik direktör sorununu Frank Rijkaard ile çözen G.Saray yönetimi rotasını transfere çevirdi... Hedefteki isimlerden ilk ise Lucas Neill...
Galatasaray transfer komitesi, önceki görüşmelerinde ikna edemediği Lucas Neill ile bir kez daha görüşecek. West Ham'da forma giyen oyuncusunun sözleşmesi dolmak üzere.
Goal.com'un haberine göre: Galatasaray'ın savunma için düşündüğü isimlerin başında artık Lucas Neill geliyor. Avustralyalı olmasına karşın profesyonel kariyerinin tamamını İngiltere'de geçiren 31 yaşındaki oyuncuyla daha önce iki kez irtibat kuran sarı kırmızılı yöneticilerin, Frank Rijkaard'ın göreve getirilmesinin ardından son bir kez daha Neill ile temas kurmaya hazırlandığı öğrenildi.
Galatasaraylı yöneticiler, Neill'i ikna etmek konusunda bu kez kendilerine güveniyorlar. Sarı kırmızılı takımda Neill'in vatandaşı ve milli takımdan arkadaşı Harry Kewell'ın da forma giyiyor olmasının, bu oyuncuyu ikna etme amaçlı olarak kullanılan kozlardan biri olduğu belirtiliyor.
West Ham'dan kesin ayrılıyor
Sağbek ya da stoper olarak oynayabilen Lucas Neill, 2007 yılından bu yana forma giydiği West Ham United ile bu sezon biten sözleşmesini yenilememe konusunda kesin karar aldı.
Neill daha önce 2001-2007 yıllarında Blackburn Rovers ve 1995 ila 2001 arasıysa Millwall'da top koşturmuştu. Tecrübeli savunma oyuncusu 1996 yılından bu yana düzenli olarak aday kadrosuna çağrıldığı Avustralya A Milli Takımı'yla toplam 48 maça çıktı.
Neill'ın peşinde Yunanistan'ın Olimpiyakos takımının da olduğu öğrenildi.

nannar
06.Haziran.2009, 19:27
Aman diyim topuz falan kalite topçu ama kalsın :D zaten yeteri kadar laçkalaştı adamın transferi :D

MaTRaKaN
06.Haziran.2009, 20:42
Rijkaard hızlı başladı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü görevine hızlı başladı. Hollandalı teknik adam, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezdikten sonra yöneticilerle transfer konusunu masaya yatırdı.

İSTANBUL - Ancellotti'den boşalan Milan teknik direktörlüğü için adı geçen Frank Rijkaard, İtalyan kulübünün eski oyuncusu Leonardo ile anlaşmasının ardından Galatasaray'ın yaptığı teklifi kabul etti.
Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme yapan Hollandalı teknik adam, yeni görevine hızlı başladı.
Sarı kırmızılı yönetimden transferde tek yetkili olma sözü alınca çalışmalara başlayan Rijkaard, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yöneticilerle geç saatlere kadar gündemdeki isimleri görüştü.
Sarı kırmızılı kulübün stat projesi hakkında bilgi alan Frank Rijkaard'ın kamp programı üzerinde değişiklik yapması da bekleniyor.
Hollandalı teknik adamın antrenmanların haziran ayının son haftasında başlamasını istediği öne sürüldü.
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon oynadığı maçların kasetlerini alan Frank Rijkaard, sabah erken saatlerde İstanbul'dan ayrıldı.

Pesimistr
06.Haziran.2009, 21:02
Helal Olsun Rijkaard'a :)

bjk_melo_151
06.Haziran.2009, 21:15
Frank Rijkaard'la Galatasaray'a başarılar. Mehmet Topuz'dan dolayı kaynadı kusura bakmayın.:)

Nedvedmania
06.Haziran.2009, 21:35
Frank Rijkaard'la Galatasaray'a başarılar. Mehmet Topuz'dan dolayı kaynadı kusura bakmayın.:)

Neye kusura bakmayalım ?

tarikko
06.Haziran.2009, 21:44
Bugün'ün haberine göre Rijkaard'ı takımın başına getiren Galatasaray yönetimi, Hollandalı hocanın isteğiyle Deco ve Pizarro'yu bitirmek için yeniden atağa kalktı. Gidecek yıldızlar da belirlendi...

Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard'ı takımın başına getiren Galatasaray, şimdi gözünü yıldız transferlere dikti. Rijkaard'la yapılan görüşmeler sırasında birçok yıldız sözü veren yöneticiler, başarılı teknik adamın isteğiyle düğmeye bastı.

Rijkaard'ın Barcelona'dan talebesi olan Portekizli Deco'yu öncelikle istediği ve yöneticilerin de daha önce yıldız oyuncuyla yaptıkları görüşmeleri Hollandalı hocaya aktardıkları öğrenildi. Deco'yu ikna görevini Rijkaard'a bırakan yöneticiler de W.Bremen'in Perulu yıldızı Pizarro için de yeniden temaslara başlayacak.

FRANCO'YA ONAY VERDİ

Yönetimin ön protokol yaptığı kaleci Leo Franco transferine onay veren Rijkaard'ın savunmanın göbeğine iyi bir stoper istediği de ifade edildi. Hollandalı teknik adamdan transfer edilecek oyuncular hakkında detaylı bir liste alan Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, iyi bir stoper için görüşmelere başladığı da belirtildi.

Rijkaard'ın pek çok maç kasetini izlediği ve takımdan gönderilmesini istediği birçok oyuncuyu belirlediği ancak bu konuda daha sağlıklı karar vermek için birkaç gün izin istediği ifade edildi. Yöneticilerin Hasan Şaş, Ümit Karan ve Sanctis gibi isimlerin gönderildiğini Rijkaard'a ilettikleri, gidecek diğer isimlerin de haftaya açıklanacağı bildirildi.

Maraton

Knightmare
06.Haziran.2009, 21:49
Deco için Inter'de devrede diye biliyorum ben. Ama Pizarro olabilir, zaten geçen sezonu kiralık geçirmişti. Çok iyi transfer olur GS bitirirse.

Alicanfmfan
06.Haziran.2009, 21:55
O degilde , Hasan'ı sutlamayalım juübile teklif edilmeli yada kulüp için başka bir görev verilmeli.

Knightmare
06.Haziran.2009, 21:59
yaw çok agresif o :D kulüp içinde görev verilirse bağırır çağırır döver oyuncuları :D

Suicider
06.Haziran.2009, 22:21
yaw çok agresif o :D kulüp içinde görev verilirse bağırır çağırır döver oyuncuları :D

abi adam adana lı asar keser oyuncuları valla :D

Nocna Mora
06.Haziran.2009, 23:22
bi jubile yapsak iyi olur aslında :)

kral_67
06.Haziran.2009, 23:47
Adnan Polat'ın söylediği en önemli söz yerli oyuncularımızın hepsi alt yapıdan olacak sözüdür...

Barcelonanın yerli oyuncularının hepsi alt yapısından zannediyorum tamamen Barcelona modeline dönüyoruz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tabi ekliyeyim bu söz bu sene için geçerli değil 2-3 sene içinde olacak sanırım...

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 00:19
Tv 8 Spor Bülteninden Yapılan Açıklama:
Rijkaard eski oyuncuları Hleb ve Gudjonsen için transfer girişimlerine başladı.Ayrıca Nonda'nın gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

uAburak89
07.Haziran.2009, 00:30
Frank Rijkaard'ın gelmesine çok sevindim, sabırlı olursak güzel günler yakındır. :) Ve tabii ki Forza Haldun Üstünel.. :)

Clayman
07.Haziran.2009, 00:34
Lucas Neill'in gelme ihtimali çok yüksek. Kewell ve Rİjkaard'ın gelişini avantaj olarak kullanabilirsek Neill'i bağlayabiliriz. Tam bizim aradığımız adam, Song tarzı...

brotha
07.Haziran.2009, 00:43
Tv 8 Spor Bülteninden Yapılan Açıklama:
Rijkaard eski oyuncuları Hleb ve Gudjonsen için transfer girişimlerine başladı.Ayrıca Nonda'nın gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

gudjohnsen icin besiktas inda girisimleri var ve yuzde 90 anlasma sagladi. eger oncelikli 2 tane oyuncu var onlarin alinamamasi durumunda gujohnsen buyuk ihtimalle besiktasa gelicek.

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 00:44
Lucas Neill ile Song karşılaştırması biraz saçma olmuş welet1905 :)
Mevkilerinden tut oyun tarzlarına göre bile çok farklı oyuncular

uAburak89
07.Haziran.2009, 00:48
Hasan Şaş'ın aldığı para Linderoth'un yarısı falandır muhtemelen. İkisi de sakat, ama nedense Hasan Şaş'ın adı çıkmış bir kere...

Efsane olduğu için tutmazlar, bizim kulüpte herşey tam da vefa eksik.

Belgorth
07.Haziran.2009, 01:04
bende bunu anlamıyorum işte, vefa da vefa. yapmayın, etmeyin arkadaşlar. yönetimin şu ana kadar bu tür konularda haksızlık ettiği tek insan sayabiliriz benim görüşüme göre, o da Bülent Korkmaz'dır. bütün eski futbolculara "artık yaşlandın, gelecek sene seni karoda düşünmüyoruz, gel jubileni yapalım." demiş kulüptür Galatasaray. ama bizim futbolcular kendilerine çok iyi bakıyorlar ya "yok ben bilmem kaç sene daha oynamak istiyorum." diye çıkarlar. e o zaman ne yapacak ki takım, oynatmayacağı adama para mı verecek? "o zaman teşekkür ediyoruz, istediğin yere gidebilirsin." diyerek bırakıyorlar serbest olarak tabi, o futbolcular da gelmişler zaten 34-35 yaşına, kimse almıyor, sonra da Galatasaray'da vefa eksik. bence Galatasaray'da vefa eksik değil, futbolcularda akıl eksik. sen bilmiyor musun artık düzgün oynamanın çok zor olduğunu, kimsenin seni almayacağını, kabul etsene jubile teklifini. ama yok etmezler. Hasan'da aynı durumda, ona da "gel jubile yap." dendi ama o "ben oynayacağım" diye tutturdu. iyi o zaman, buyur oyna nerede oynamak istiyorsan, bu kadar basittir bu. dediğim gibi, "ben oynamak istiyorum" dediğinde, kadroya giremese bile sözleşme yenilenmesi gereken tek kişi Bülent Korkmaz'dı, Galatasarayımın -vefasızlık da denilebilir belki- yaptığı tek hata budur.

El Comandante
07.Haziran.2009, 01:18
bende bunu anlamıyorum işte, vefa da vefa. yapmayın, etmeyin arkadaşlar. yönetimin şu ana kadar bu tür konularda haksızlık ettiği tek insan sayabiliriz benim görüşüme göre, o da Bülent Korkmaz'dır. bütün eski futbolculara "artık yaşlandın, gelecek sene seni karoda düşünmüyoruz, gel jubileni yapalım." demiş kulüptür Galatasaray. ama bizim futbolcular kendilerine çok iyi bakıyorlar ya "yok ben bilmem kaç sene daha oynamak istiyorum." diye çıkarlar. e o zaman ne yapacak ki takım, oynatmayacağı adama para mı verecek? "o zaman teşekkür ediyoruz, istediğin yere gidebilirsin." diyerek bırakıyorlar serbest olarak tabi, o futbolcular da gelmişler zaten 34-35 yaşına, kimse almıyor, sonra da Galatasaray'da vefa eksik. bence Galatasaray'da vefa eksik değil, futbolcularda akıl eksik. sen bilmiyor musun artık düzgün oynamanın çok zor olduğunu, kimsenin seni almayacağını, kabul etsene jubile teklifini. ama yok etmezler. Hasan'da aynı durumda, ona da "gel jubile yap." dendi ama o "ben oynayacağım" diye tutturdu. iyi o zaman, buyur oyna nerede oynamak istiyorsan, bu kadar basittir bu. dediğim gibi, "ben oynamak istiyorum" dediğinde, kadroya giremese bile sözleşme yenilenmesi gereken tek kişi Bülent Korkmaz'dı, Galatasarayımın -vefasızlık da denilebilir belki- yaptığı tek hata budur.

Katiliyorum.
Hasan Sas artik miladini doldurmustur, bize faydasi dokunmayacaktir bundan sonra. Yönetimin kendisine jübile teklif etmesi lazim, eger kabul etmezse o zaman mecburen yollar ayrilir.
Hasan Sas 2005-2006 sezonundan sonra dogru düzgün top oynadigi yok. Bu zamana kadar kulüpte kalmasi bile büyük vefa örnegidir. Baska kulüpte oynasaydi, su ana kadar coktan takimdan yollanmisti. Burada vefasizlik sorunu yoktur, futbolcularin kibir, ego ve hirs sorunu vardir. Bir zamandan sonra oynayamayacak duruma gelen futbolcularin gecmisteki basarilarina aldanarak hala üst düzey performans gösterme hayali vardir, ama olaya biraz realist acidan bakmak gerekiyor.
Bülent Korkmaz da ayni durumdan dolayi takimdan yollandi. Kendisi son senesinde yedek kulübesinde oturdu, oynayamayacagi belliydi ama kendisi hala takimda kalmaya diretince, jübile teklifini reddedince istenmeyen sonuclar ortaya cikti. Keza Hakan Sükür, Ergün Penbe gibi futbolcular da da bu sorun yasandi.
Hepsine büyük saygi duyuyoruz, sevgi tasiyoruz Uefa kupasini kazandiklarindan dolayi, ama gecmisle yasayanin gelecegi olmaz. Futbolcularin bunu anlamasi gerekiyor....

uAburak89
07.Haziran.2009, 01:25
Ben takımda kalsın demiyorum, ama bu kadar ismi söylenmesin artık. Üzerine espriler yapılmasın, en son şampiyonluktaki payları unutulmasın.

BaFraLı
07.Haziran.2009, 01:27
@Coskun Özdemir

Adamı kaç kere 11de gördünde böylemi yorum yaptınki abi :).Bu sezon pek oynamadı ztn :D

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 01:47
Ben geçen sezon gitmesinden yanaydım ama bir minnet duygusudur gidiyor tamam eskiden çok büyük katkısı oldu ama adı üstünde ESKİDEN..

IcedEarth
07.Haziran.2009, 01:50
Bir Emana transferi bir de sağlam bir stoper transferi bizi çok iyi yerlere getirir bence. Forvette alternatif isimler kiradan dönüyor, Özgürcan ve Cem Sultan gibi isimleri bu sene A takımda göreceğiz galiba. Sağ bekte Uğur'a güvenilir, yedeği de Serkan Kurtuluş zaten. Sol bekte müthiş gelecek vadeden Alpaslan var Hakan Balta'nın yedeği olarak. Kalede bence artık yabancı aramak yerine Aykut'a güvenilmeli, Türkiye'nin refleks konusunda en harika isimlerinden, sadece güvene ihtiyacı var. Stopere Servet'in yanına çevik bir oyuncu lazım, ki Servet hata yapsa bile bu isim yetişebilsin. Orta sahaya Emana alınırsa mükemmel olur, o olmazsa oyunu çift yönüyle oynayan bir adam mutlaka gerekli. Kewell Arda ikilisi kanat bindirmelerinde çok önemli, Baros'a yakın oynarlar aynı zamanda, tıpkı Barcelona'nın Messi Henry'si gibi... Lincoln Linderoth Nonda Ümit Volkan Sabri Hasan Mehmet Güven ile de yolar ayrılmalı...

tarikko
07.Haziran.2009, 02:25
Karşıyaka`nın 18 yaşındaki futbolcusu Rıdvan Şimşek`i Galatasaray yakın takibe aldı. Bu sezon oynadığı futbolla Ümit Milli Takımı`na kadar yükselen sağ kanat oyuncusu için G.Saray nabız yokluyor.
Menajer Mehmet Öztürk’e görüşmelerin yapılması için yetki veren KSK, Rıdvan’a 1 milyon dolar fiyat biçti.
Teknik Direktör Reha Kapsal’la yarın son kez masaya oturup anlaşma zemini arayacak Karşıyaka’da sağ kanat oyuncusu Rıdvan Şimşek’in peşine Galatasaray düştü. Bu sezon hırçın davranışlarıyla dikkat çeken sağ bek Sabri’yi satış listesine koyan İstanbul temsilcisi, bu boşluğu KSK’nin 19 yaşındaki futbolcusu ile doldurmanın hesabını yapıyor. Oynadığı futbolla Ümit Milli Takım kadrdosuna çağrılan Rıdvan Şimşek’in transfer görüşmeleri için Menajer Mehmet Öztürk’e yetki veren yeşil kırmızılı yönetim, iki yıl daha sözleşmesi bulunan genç futbolcu için 1 milyon dolar fiyat biçti. Galatasaray’ın yanı sıra Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Kayserispor’un da transfer listesinde olduğu öğrenilen Rıdvan Şimşek, “Karşıyaka’nın altyapısında yetiştim, şansımı iyi kullanmak için çok çalıştım. Bundan sonra kararı verecek olan kulübüm. Çünkü benim sözleşmem sürüyor” diye konuştu. Bu arada Başkan Akif Ersezgin’le önceki gün masaya oturan Teknik Direktör Reha Kapsal, cuma günü herşeyin netleşeceğini dile getirdi. Karşıyaka dışında şu ana kadar hiç bir kulüple görüşmediğini belirten Kapsal, “Benim için öncelik Karşıyaka’da. Burada camia olarak bu sezon önemli bir aşama kaydettik. Karşıyaka yönetimi ile görüşüp sonuca vardıktan sonra ya buraya imzamı atarım, ya da başka kulüplerle transfer görüşmesi yaparım” dedi.

kafsinkaf.org

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 02:45
Sağ kanat için iyi bir Genç yetenek

zemlinskis
07.Haziran.2009, 03:06
Öncelikle Kaleci sorunumuz çözülmeli..Leo Franco geldi mi ? Geldiyse güzel transfer olmuş..Defansta Servet'in yanında çabuk bir adam alınmalı fakat emre aşık ve emre güngör güzel alternatifler..Orta sahaya gelecek olursak M.Topal Arda Kewell kesinlikle kalmalı.Lincoln gönderilmeli.Marcelo Carrusca Cruz Azul'den geri dönüyor..Kesinlikle bir şans verilmelidir.Emana transferi harika olur.Forvette Baros'un yanına güçlü bir santrafor getirilebilirse bu yıl çok başarılı oluruz..

sitte
07.Haziran.2009, 03:10
Rijkaard'ın Barca'da oynatacağı taktikle yani br nevi Total Dominasyonla oynayacağımızı düşünürsek bence aşağıda oluşturduğum kadroyla lig tadından yenmez ;)

-----------------------Kameni---------------

Uğur(Neill)-----Ujfalusi-----Servet-------H.Balta

-----------------------Topal-------------------

------------Ayhan---------------Emana--------

--Arda---------------------------------------Kewell

-------------------Baros--------------------------

Clayman
07.Haziran.2009, 03:29
Lucas Neill ile Song karşılaştırması biraz saçma olmuş welet1905 :)
Mevkilerinden tut oyun tarzlarına göre bile çok farklı oyuncular
Arkadaşım bir kere sen bu yorumu ezbere yapmışsın her kelimenden belli. Öncelikle Neill'in nerde oynadığını bilmiyorsun, onu öğren bence. Hatta sana söyleyeyim, Lucas Neill dediğimiz adam stoper ve sağ bek oynayabilen bir adam, aynı "Song" gibi bu 1. 2.'si bilmem hiç Premier Lig maçlarını izliyor musun, Neill'i yorumcular oyun tarzından, davranışlarından dolayı Song'a benzetiyorlar. Önce adam hakkında bir araştırma yap da öyle elalemin yorumuna saçma de :)

Onurap
07.Haziran.2009, 03:36
Neill çok iyi olurda maaşını nasıl halledeceğiz?

Gangstaa
07.Haziran.2009, 04:20
Bence Galatasaray dünya kulübü olmak istiyorsa Neill gibi oyuncuları değilde daha dünyanın gözü önünde kaliteli oyuncular transfer etmeli.Yanlış anlamayın sakın Neille kötü oyuncu demiyorum.

Alicanfmfan
07.Haziran.2009, 04:33
Sabri'ye orta sahada ne bilim bi yerlerde son bi şans daha verilsin silip atmayalım :Ç

BeeTLeJuiCe
07.Haziran.2009, 04:35
Sabri'ye orta sahada ne bilim bi yerlerde son bi şans daha verilsin silip atmayalım :Ç

Saha kenarında iş verilebilir. Futbolculara çok hızlı su taşıyabilir :D

Gangstaa
07.Haziran.2009, 04:37
Sabri iyi futbolcu bence yedek bekleyebilir bu sezon :D

ShevAnil
07.Haziran.2009, 05:52
Sabri gidicek, gitmeside gerekir. Galatasaraylılığına lafım yok ama 1 maç iyi oynuyor 5 maç zarar veriyor.Diğer Gitmesi gereken isimlerse orkun,volkan,mehmet g,linderoth,lincoln,nonda'dır.

PesimiSTyLa
07.Haziran.2009, 05:55
Sabri satılmaz. Ayrıca bence iyi bir yedek olur :p

Belgorth
07.Haziran.2009, 06:08
Sabri'den cacık olmaz. lise zamanında, ben lise sondayken o lise 1. sınıftaydı, bir İstanbul liselerarası finalinde karşılıklı oynama fırsatı bulmuştum. o zaman da bu kadar oynuyordu. bu oyun stili ve yeteneği, evet 15-16 yaşlarındayken çok büyük yetenek olarak görünmenize neden olabilir ama yaşınız artık 25'e geldiğinde halen daha 15-16 yaşındaki haliniz gibi oynuyorsanız kusura bakmayın, dediğim gibi cacık bile olmaz demektir sizden. Galatasaray'lılığına diyebileceğim hiçbir şey yok ama takıma yararından çok zararı var. bu sezon da kadroda bu kadar uzun süre tutulmasının nedeni de Bordeaux maçında son dakikada attığı goldür. ama bence başka bir takıma gönderilmesinin vakti geçiyor bile.

Aydin
07.Haziran.2009, 06:39
Sabri satılmaz. Ayrıca bence iyi bir yedek olur :p

Bence iyi bir yedeğin yedeği olabilir.

EreN
07.Haziran.2009, 12:23
haayııır, sabri gidemeez :D
Sabri gibi über süper bir adam...

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 14:08
Bazen çok iyi işler yapabiliyor ama çok istikrarsız gitmeli bence.

King_91
07.Haziran.2009, 14:17
Bazen çok iyi işler yapabiliyor ama çok istikrarsız gitmeli bence.

en son yaptığı iyi işi ben hatırlamıyorum :D bordeaux maçıdır herhalde

LaigLeNoiR
07.Haziran.2009, 14:17
Yahu bu Sabri'yi ben niye çok seviyorum :)

Alicanfmfan
07.Haziran.2009, 15:27
Sabri'yi böyle küçük düşürücü alay edici laflar kullanmayalım sizin takımlarınızdada çok var böyle adamlar kendi oyuncunuzla dalga geçerseniz daha iyi olur

Sabri kalacaktır, ona güveniyoruz :D

Revolution
07.Haziran.2009, 15:38
Bence Galatasaray dünya kulübü olmak istiyorsa Neill gibi oyuncuları değilde daha dünyanın gözü önünde kaliteli oyuncular transfer etmeli.Yanlış anlamayın sakın Neille kötü oyuncu demiyorum.
Dünya kulübü para basıp oyuncu almakla olunmuyor ki.. 2000'de hangi oyuncularımız tüm dünya tarafından tanınıyordu ki ? Bu iş için biraz ruh,biraz yürek gerekiyor..

Uchiha Itachi
07.Haziran.2009, 15:40
Bende çok seviyorum Murat Abi neden anlayamadım bir türlü.

Alicanfmfan
07.Haziran.2009, 15:46
Dünya kulübü para basıp oyuncu almakla olunmuyor ki.. 2000'de hangi oyuncularımız tüm dünya tarafından tanınıyordu ki ? Bu iş için biraz ruh,biraz yürek gerekiyor..

Taffarel , Hagi , Popescu , Hakan Şükür , Bülent Korkmaz , Ümit Davala vsvs uzar gider :)

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 15:50
2000'de Kupayı aldıktan sonra bir sürü oyuncumuz dünya tarafından tanınıyordu.

IcedEarth
07.Haziran.2009, 16:09
Sabri'yle baya dalga geçiliyor bu platformlarda, ama Sabri canla başla mücadele eden bir insan. Tamam bazı hareketleri zararlı, fazla agresif ve çabuk gaza geliyor, ama yine de olgunlaşmış bir Sabri mükemmel bir rotasyon oyuncusu olur Galatasaray'da...

Knightmare
07.Haziran.2009, 16:19
sizin kadar Fatih Terim'de çok seviyor Sabri'yi :D

IcedEarth
07.Haziran.2009, 16:39
Ben bu formaya hizmet eden her oyuncuyu severim. Sabri sağ bek olmamasına rağmen bütün bir sezon özveriyle orada oynadı, gollerin çoğunu o kanattan yesek bile Sabri o kanatta aslanlar gibi çalıştı. Elinden gelen budur Sabri'nin o mevkiide. Sağlam bir sağ bekin önüne koysunlar Sabri'yi (mesela sakatlık dönemini tamamen atlatmış, tamamen hazır bir Uğur Uçar), sağ kanattan adam geçemez. Sabri'nin sadece biraz ayak hakimiyetine, bir de ciddi bir profesyonel yardıma ihtiyacı var. Otokontrol konusunda ciddi bir problemi var çünkü...

Alicanfmfan
07.Haziran.2009, 18:33
Sezonun en önemli transferi

http://www.yazete.com/pics/news/070620090902110182861_2.jpgKatalan ekibinin patronu, “Türkler bu yılın en önemli transferini yaptılar.

Rijkaard, Galatasaray ileBarcelona arasında bir köprü oluşturacaktır. Biz bu köprüyü inşaa etmeye hazırız” diye konuştu

Galatasaray’ın başına Frank Rijkaard’ın geçmesi, Avrupa’da geniş yankı uyandırırken, bu ismin işbaşı yapmasının, sarı-kırmızılılara bir çok kapıyı açacağı da bir kez daha ortaya çıktı. Barcelona Başkanı Joan Laporta, Cim-Bom’a ve Rijkaard’a tam destek vereceğini ifade etti.
Sarı-kırmızılıların çok önemli bir ismi takımın başına getirdiğini ifade eden Laporta, Racc Radyosu’na yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Barcelona’nın dünyada bir numaralı hale gelmesinde Rijkaard’ın rolü çok büyük... Bana göre Türkler, bu yılın en önemli transferini yaptılar. Rijkaard, Barcelona’nın evladıdır ve kapılarımız ona her zaman açıktır.”

Futbol entellektüeli
Barcelona Kulübü ile Rijkaard’ın sürekli temas halinde olduğunu da hatırlatan Başkan Laporta, “Sanırım Rijkaard ismi Barça ile Galatasaray arasında bir köprü oluşturacaktır. Biz bu köprüyü inşaa etmeye hazırız” dedi.
Bu arada, Rijkaard ismi Katalan medyasında da büyük yankı buldu. Rijkaard’ın tam bir futbol entellektüeli olduğunu savunan gazeteler, Galatasaray da Rijkaard ile yeni bir dönem başlayacağını savundular.

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 18:38
Bi para yardımı falan gelirse ne iyi olur dimi :p

Lucas Neill
07.Haziran.2009, 19:14
Gudjohnsen'i Hleb'i bedava versinler:D

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 19:22
Rijkaard'ın eleştirdiği futbolcu

Rijkaard şaşkınlığı geçmiş değil. Ülkesine giden ünlü çalıştırıcı iki ismi zikretti. Birini övdüğü diğerini eleştirdiği iddia ediliyor..

Cim Bom’un yeni hocası, yöneticilerle Fransa- Türkiye maçını izledi. Arda'yı beğenen Sabri'yi eleştiren Rijkaard, maç kasetleriyle evine gitti.

Sarı-Kırmızılı yönetimin takımın başına getirdiği Frank Rijkaard, görevine hızlı başladı. Önceki gece imza sonrası Florya Tesisleri'ni gezen ardından da yöneticilerle Fransa-Türkiye maçını izleyen 46 yaşındaki ünlü çalıştırıcı, isteklerini anlattı. Başkan Adnan Polat, yöneticiler Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bulunduğu görüşmede, Rijkaard'ın Fransa karşısında Arda'yı çok beğendiği, Sabri'yi ise eleştirdiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı yönetimden transferde tek yetkili olma sözü alan Hollandalı teknik adamın Neill ve Leo Franco'ya onay verdiği belirtildi. Geceyi birkaç saatlik uyku ile geçiren ünlü hoca, sabahın erken saatlerinde de Galatasaray’ın bir sezonluk maç kasetleriyle ülkesine uçtu. Ülkesine gitmeden önce havaalanında önemli açıklamalarda bulundu.

EN BÜYÜK HEDEFİ NE?

Galatasaray'a 2 yıllık imza atan Hollandalı çalıştırıcı Frank Rijkaard, burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söylerken, "Galatasaray'a gelmek benim için büyük bir meydan okuma, çok önemli bir sorumluluk ve risk alma.'' dedi.

FAZLA DÜŞÜNMEDİM

Dün yapılan imza töreninin ardından bu sabah erken saatlerde tekrar ülkesi Hollanda'ya dönerken Atatürk Havaalanı'nda Cihan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik adam, transferinin çok kısa sürede gerçekleştiğini, 2-3 hafta önce teklif aldığında fazla düşünmeden karar verdiğini ve hemen Türkiye'ye gelerek imza attığını söyledi.

HEDEF GÖZE HOŞ GELEN FUTBOL OYNAMAK

Türkiye'nin önemli ve en büyük kulüplerinden birine geldiğini yineleyen Rijkaard, Galatasaray'dan teklif aldığında karar vermekte zorlanmadığını da belirtirken hedefinin sorulması üzerine ise, ''Galatasaray'ın teklifini seve seve kabul ettim. Burada çok güzel işler yapacağımızı tahmin ediyorum, bunun için çalışacağız. Hedefimiz tabii ki kupalar kazanmak, şampiyon olmak ama en büyük hedefimiz iyi ve göze hoş gelen bir futbol oynamak. Benim için bu başarıdan önce gelir." dedi.

Rijkaard, Türkiye'ye ve İstanbul'a transferinin aniden geliştiği için ülkede bir şaşkınlık olduğu hatırlatılarak düşüncelerinin sorulması üzerine ise, ''Türkiye'yi ve İstanbul'u bilmeyenler ve tanımayanlar olumsuz düşünebilir. İstanbul çok güzel bir şehir. Burada insanlar çok samimi ve sıcak kanlı. Türkiye çok önemli bir ülke ve İstanbul çok güzel bir şehir. Bizim için de Türkiye çok önemli bir ülke.'' diye konuştu.

TAKIMI İZLEYİP EKSİK YERLERE TAKVİYE İSTEYECEK

Bu arada sabah erken saatlerde ülkesine dönen Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard ve menejeri Perry Overeem'ın bir hafta kalacakları Hollanda'da Galatasaray'ın geride kalan sezonda oynadığı maçların kasetlerini izleyeceği, eksik gördüğü yerlere transferler yapmak için görüşmeler yapacağı belirtildi. Hollandalı teknik adamın bir hafta sonra İstanbul'a dönerek transfer çalışmalarını ve kamp programını burada oluşturacağı, takımı da yakından tanımaya çalışacağı söylendi.

kaynak : http://www.internethaber.com

nerazzuri
07.Haziran.2009, 19:23
Gerçekten çok önemli. Johan Cruyf'da tam destek verecektir. Galatasaray göz önünde olacaktır.

Çok çok akıllıca transferler. Baros olsun Kewell olsun, ve özellikle Rijkaard.

Açık konuşmak gerekirse imrenmiyor değilim.

Knightmare
07.Haziran.2009, 19:41
Gerçekten çok önemli. Johan Cruyf'da tam destek verecektir. Galatasaray göz önünde olacaktır.

Çok çok akıllıca transferler. Baros olsun Kewell olsun, ve özellikle Rijkaard.

Açık konuşmak gerekirse imrenmiyor değilim.

aynen katılıyorum. imrenme kısmı da dahil :)

Aydin
07.Haziran.2009, 22:06
Sabri'yle baya dalga geçiliyor bu platformlarda, ama Sabri canla başla mücadele eden bir insan. Tamam bazı hareketleri zararlı, fazla agresif ve çabuk gaza geliyor, ama yine de olgunlaşmış bir Sabri mükemmel bir rotasyon oyuncusu olur Galatasaray'da...

Olgunlaşmış derken? 25 yaşına geldi. herşeye itiraz ediyor. yemekte hesap geldiğinde ona bile itiraz eder bu adam. Galatasaray formasıyla emek veriyor, yerinde oynatılmıyor deniyor ama bir adam hiç mi gelişme göstermez kariyeri boyunca. 2003'te kadroya girdiği günkü sabri ile bugünkü sabri arasındaki tek fark şımarıklığındaki artıştır bana kalırsa.

Sabri de Arda kadar Galatasaraylılığını öne çıkartıyor ama neden Arda daha çok seviliyor? çünkü efendi adam. tek fener maçında efendiliğinden kaydı. onun dışında bir falsosunu görmedik. (2-3 sene önceki bordeux maçı da var gerçi). ama bunun dışında sabri her maçta herşeye itiraz ediyor. tamam Hagi'de itiraz ediyordu ama en azından bu antipatik itiraz etme olayını yaptıklarıyla kapatabiliyordu. gerçi sabriden istediğimiz çok birşey de değil yani. sadece 1 orta yapsın adamın kafasına. başka birşey istemiyorum.

Alicanfmfan
07.Haziran.2009, 22:26
Biri sana küfür etsin o zaman sen ne yaparsın , bazı insana küfür bile etsen maçta umursamaz bazısıda Sabri gibi yediremez birde böyle düşünün hakem kararlarına filan tamam abartıyor itirazı ama onun huyu.

anilton
07.Haziran.2009, 22:30
Evet Sabri aşırı agresiftir.Her maç hakemlere bağırır,çağırır,el kol yapar.Ama bu düzeltilmeyecek bir huy değil.Oturup ciddi boyutta konuşulursa,yapmaya devam etmesi halinde ceza vs alacağı söylenirse en aza indirger bu hareketleri...

Sabri sağ bek için iyi bir yedek olur.Sağ açıkta oynayabilecek teknik kapasiteye ve zekaya sahip değildir zaten.Bu yüzden sağ bek için alternatif olarak takımda bulunması derinlik verir kadroya...

Maksic
07.Haziran.2009, 22:45
Sabri'den 2.lig futbolcusu bile olamaz bu istediği kadar Galatasaray'lı olsun bu arada bende Galatasaray'lıyım bunuda belirteyim sonra çekemiyor diye düşünenler olmasın..Bi Bordeaux maçında attığı gol var Allah için ondan başka yaptığı doğru bi işi hatırlamıyorum Sabri'nin..Bu arada Rijkaard işi çok güzel oldu transferde bombayı patlatırsak şampiyonluğun en büyük favorisi biz oluruz..

Gangstaa
07.Haziran.2009, 22:53
Sonuç olarak Sabri bu takımdan yollanmamalı.Kadro derinliği açısından çok iyi bir alternatif.Abarttığınız kadar kötü bir futbolcuda değil Sabri.

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 23:04
Rijkaard maç kasetlerini izledikten sonra yönetime Sabri'yi eleştirmiş..

Aydin
07.Haziran.2009, 23:06
Biri sana küfür etsin o zaman sen ne yaparsın , bazı insana küfür bile etsen maçta umursamaz bazısıda Sabri gibi yediremez birde böyle düşünün hakem kararlarına filan tamam abartıyor itirazı ama onun huyu.

e gitsin başka meslekle uğraşsın. niye başkaları küfür yemiyor da o yiyor? küfür edene değil ettirene bakacaksınız. küfür etmek zaten ayıp. 30 bin kişi küfür ediyorsa herbirine karşılık mı vereceksin.

yetenekli olsa bir nebze sabredeceğiz ama ben hem orta yapamayan bir kanat adamını hem de herşeye itiraz edip bağırıp çağıran bir yeteneksizi takımımda yedek olarak görmek bile istemem.

MaTRaKaN
07.Haziran.2009, 23:09
Arkadaşlar Sabri'den önce gönderilmesi gereken çok isim var.(Nonda,Linderoth,Lincoln,Hasan Şaş,Ümit Karan gibi)

ShevAnil
07.Haziran.2009, 23:14
Bu adama 24 saat dayak atacaksın yinede huyumdan dönmem der. O kadar büyük abisi vardı hiç örnek almamış. Artistin önde gideni.

Gaziosmanpaşa çocuğu normaldir :D

Selman Ozturk
07.Haziran.2009, 23:51
Sabri'nin bu haşarı hareketlerinin sebebi yıllardır süren otorite boşluğuydu.Eğer sizin başınızdaki adam yerel olarak sizden daha az üne sahipse sinir yapısı bozuk insanlar Sabri gibi tepkiler verirler.

Peki aynı Sabri'nin şampiyonlar ligi yahut Uefa maçlarına dikkat edelim. Var mı yanlış bir hareket? Hayır. Nedir öyleyse buna sebep? Sebep şu : Seni yöneten hakem senden daha çok tanınabilirliğe sahip , senin karşındaki futbolcu (genelde) senden daha fazla itibar görüyor. İşte bu sebepleri göz önüne aldığından Sabri, avrupa maçlarında sadece futboluyla ön planda oluyor.

Bu durum nasıl düzeltilebilir ? Şöyle ki bu durum bir Rijkaard'ın , bir Capello'nun , bir Scolari'nin ağırlığıyla düzelir. Şimdi Sabri'nin başında ondan çok daha itibarlı biri var. Rijkaard'ın birkaç ikazı Sabri'nin bu haşarılığını en aza indirecektir. Bekleyip göreceğiz...

RIDVAN TLM
08.Haziran.2009, 00:01
bazen ınanılmaz oynuyo avrupa capında bı bek dıyosun almanya lıverpool maclarında oldugu gıbı bazende takımı rezıl edıyo 18 yasındakı sabrı neyse 25 ındekıde o bı fark yok ustune bek koymadı acıkcası bıraz top kapmayı ogrendı bıraz pozısyon almayı....ama gonderılmemelı alternatıf olabılır

IcedEarth
08.Haziran.2009, 12:18
Olgunlaşmış derken? 25 yaşına geldi. herşeye itiraz ediyor. yemekte hesap geldiğinde ona bile itiraz eder bu adam. Galatasaray formasıyla emek veriyor, yerinde oynatılmıyor deniyor ama bir adam hiç mi gelişme göstermez kariyeri boyunca. 2003'te kadroya girdiği günkü sabri ile bugünkü sabri arasındaki tek fark şımarıklığındaki artıştır bana kalırsa.

Sabri de Arda kadar Galatasaraylılığını öne çıkartıyor ama neden Arda daha çok seviliyor? çünkü efendi adam. tek fener maçında efendiliğinden kaydı. onun dışında bir falsosunu görmedik. (2-3 sene önceki bordeux maçı da var gerçi). ama bunun dışında sabri her maçta herşeye itiraz ediyor. tamam Hagi'de itiraz ediyordu ama en azından bu antipatik itiraz etme olayını yaptıklarıyla kapatabiliyordu. gerçi sabriden istediğimiz çok birşey de değil yani. sadece 1 orta yapsın adamın kafasına. başka birşey istemiyorum.

Abicim olgunlaşmadan kastım yaş olarak değil, zihinsel olarak olgunlaşmadır. Otoriter bir insanın kontrolünde Sabribence çok önemli bir silah olabilir. Ama dediğim gibi MUTLAKA psikolojik destek alması lazım profesyonel kişilerden...

World Hollow o1
08.Haziran.2009, 13:36

bunu böyle açıklayamazsın..
yediremezse 10 dk sonra bir pozisyonda aynı eşleşme gelir indirirsin adamı al sana en büyük küfüre cevap..

King_91
08.Haziran.2009, 14:36
Allah'tan şu Mehmet Topuz olayı çıktı da basın bizi kurcalamayı bıraktı biraz da olsa . Rahat rahat yapsın Üstünel'im transferlerini .

MaTRaKaN
08.Haziran.2009, 16:05
Çok doğru dedin valla King_91

Aydin
08.Haziran.2009, 18:26
Abicim olgunlaşmadan kastım yaş olarak değil, zihinsel olarak olgunlaşmadır. Otoriter bir insanın kontrolünde Sabribence çok önemli bir silah olabilir. Ama dediğim gibi MUTLAKA psikolojik destek alması lazım profesyonel kişilerden...

tamam da olgunluk yaşla birlikte gelir, yaşadıklarınla birlikte gelir. adamın olgunlaşmasını bekleyeceğiz diye sağ kanadımızı orta yapamayan bir kanat adamına mı bırakalım?

hadi tamam dediğiniz gibi otoriter bir teknik adam da geldi. bu hareketleri falan yapmadı. e sonra nolcak. adamı sağ açık yapsanız, doğru düzgün adam geçemez orta yapamaz. bek yapsanız zaten yeri değil çok hata yapıyor ve ileri çıktığında yine orta yapamıyor. sadece hızlı. tek avantajı bu.

her tarafı Galatasaraylı olsa, maçlarda antipatik hareketler yapmasa ne olur yani. yeteneği konusunda bir ilerleme kaydedemedikten sonra ne yapayım.

Enterokinaz
08.Haziran.2009, 19:05
Sabri'nin bu haşarı hareketlerinin sebebi yıllardır süren otorite boşluğuydu.Eğer sizin başınızdaki adam yerel olarak sizden daha az üne sahipse sinir yapısı bozuk insanlar Sabri gibi tepkiler verirler.

Peki aynı Sabri'nin şampiyonlar ligi yahut Uefa maçlarına dikkat edelim. Var mı yanlış bir hareket? Hayır. Nedir öyleyse buna sebep? Sebep şu : Seni yöneten hakem senden daha çok tanınabilirliğe sahip , senin karşındaki futbolcu (genelde) senden daha fazla itibar görüyor. İşte bu sebepleri göz önüne aldığından Sabri, avrupa maçlarında sadece futboluyla ön planda oluyor.

Bu durum nasıl düzeltilebilir ? Şöyle ki bu durum bir Rijkaard'ın , bir Capello'nun , bir Scolari'nin ağırlığıyla düzelir. Şimdi Sabri'nin başında ondan çok daha itibarlı biri var. Rijkaard'ın birkaç ikazı Sabri'nin bu haşarılığını en aza indirecektir. Bekleyip göreceğiz...
Mantıklı ve akıllıca bir tespit. Katılıyorum. Rijkaard ile Sabri'de büyük değişimler olacağına inanıyorum..

IcedEarth
08.Haziran.2009, 19:27
tamam da olgunluk yaşla birlikte gelir, yaşadıklarınla birlikte gelir. adamın olgunlaşmasını bekleyeceğiz diye sağ kanadımızı orta yapamayan bir kanat adamına mı bırakalım?

hadi tamam dediğiniz gibi otoriter bir teknik adam da geldi. bu hareketleri falan yapmadı. e sonra nolcak. adamı sağ açık yapsanız, doğru düzgün adam geçemez orta yapamaz. bek yapsanız zaten yeri değil çok hata yapıyor ve ileri çıktığında yine orta yapamıyor. sadece hızlı. tek avantajı bu.

her tarafı Galatasaraylı olsa, maçlarda antipatik hareketler yapmasa ne olur yani. yeteneği konusunda bir ilerleme kaydedemedikten sonra ne yapayım.

Sabri 0 yetenek değil bana göre... Sadece futbola konsantre olmakta problem çekiyor. Gelişme kaydedememesi de tamamen kafadan kaynaklanan bir durum bana göre. 28 yaşına gelince çok daha farklı bir Sabri izleyeceğimiz kanaatindeyim.
Bana kalırsa Sabri'ye bu yıl profesyonel destek eşliğinde son bir şans verilmeli. Bu kadar kolay harcamamalıyız Sabri'yi...

MaTRaKaN
08.Haziran.2009, 19:28
Rijkaard herkezi yola getirecektir.Linconl'ü bile..

maNga 33
08.Haziran.2009, 21:49
Galatasaray'la sözleşme imzalamasından sonra maçların cd'lerini alan ve ülkesine giden Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın öncelikle bir santrfor, bir sağ bek, bir de stoper istediği öğrenildi.

Frank Rijkaard'dın futbol şubesi yöneticileri ile yaptığı tele konferansta ''Hücum olarak çok iyi isimlere sahibiz fakat hem havadan hemde yerden iyi oynayabilecek bir golcüye ihtiyamıcız var. Savunmanın göbeğine ve sağına da kesinlikle takviye yapmamızı gerekiyor,''ifadelerini kullandığı belirtildi.

Rijkaard'ın Amsterdam'da Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'le bir araya geleceği ve transfer konusunu görüşeceği bildirildi.

Haldun Üstünel'in bugüne kadar yaptığı transfer görüşmeleri ve futbolcuların durumlarıyla ilgili bir rapor hazırladığı ve bu raporu Hollandalı teknik adama sunacağı bildirildi. Hollandalı Teknik adamın perşembe günü Istanbul'a geleceği ve çalışmalarına burda devam edeceği öğrenildi.

İlgili video: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57506 (http://www.fmsporlive.com/forum/mseo_redirect.php?u=http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57506)

Alicanfmfan
08.Haziran.2009, 21:52
Oliveira-Gudjohnsen
Neill
G.Milito

Olabilir bi yerde okumustum sakatlıktan yeni cıkan rijkaard'ın eski ögrencisi G.Milito için Barça bonservisi konusunda kolaylık yapabilirmiş ne kadar dogru bilemem.

titates1
08.Haziran.2009, 21:55
İlk üçü olabilir de , militonun gs'ye gelmesi biraz zor

King_91
08.Haziran.2009, 21:55
inşallah sağ bek almayız . yoksa uğur ve serkan kurtuluş'u harcamış olacağız

MaTRaKaN
08.Haziran.2009, 22:37
Oyuncu almadan önce keşke gidenleri belirleselerde onlar gitse hem + para olur

Gangstaa
08.Haziran.2009, 22:43
Milito dışında diğer 3ünün bize pek bi faydası olmaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Newcastledan çok oyuncu ayrılcak oradan bi martins owen veya jonas felan gelse çok süper olur :D

tarikko
08.Haziran.2009, 23:09
Tümer Metin’in de formasını giydiği Yunanistan birinci ligi ekiplerinden Larissa, Galatasaraylı Ümit Karan ile sözleşme imzalıyor.

Larissa Kulübü’nün başkanı Kostas Piladakis, geride kalan hafta içerisinde özel işleri dolayısıyla ziyaret ettiği İstanbul’da Ümit Karan’ın transferini de bitirme noktasına geldi. Galatasaray’da bu sezon beklentilere karşılık veremeyen ve adeta istenmeyen adam haline gelen Karan’ın da bu transfere sıcak baktığı biliniyor.

Ümit Karan'ın takımdan gönderilmesi için sarı-kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Frank Rijkaard’ın da onayını alan Galatasaray Yönetimi, Larissa kulübüyle el sıkıştı.

Ümit Karan’ın Yunan ekibinden senelik 500 bin Euro alacağı ve resmi sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanacağı öğrenildi. Larissa’nın, Galatasaray’a ödeyeceği bonservis bedeliyse gizli tutuluyor.

Maraton

Pesimistr
08.Haziran.2009, 23:12
inşallah sağ bek almayız . yoksa uğur ve serkan kurtuluş'u harcamış olacağız

Sağ bek almamız lazım.Uğur çok yetenekli ancak 1 yıldır sakat ve sakatlıktan döndükten sonra durumunu bilmiyoruz.Tekrar sakatlığı aynı yerden gerçekleşirse futbol bile oynuyamayabilir.Serkan ise bazen iyi bazen kötü...Eboue boştaymış.Bonservisi elindeymiş.Alınabiliyorsa yönetim onu almalı.

Del Piero_10
08.Haziran.2009, 23:14
Eboue boşta değil, sezon ortasında yeniledi Arsenal ile.

Pesimistr
08.Haziran.2009, 23:19
Eboue boşta değil, sezon ortasında yeniledi Arsenal ile.

Vallaha bazı Galatasaray sitelerinde bonservisi elinde diye söylendi.Bilmiyorum yanlışta olabilir.Ancak mutlaka sağ bek alınmalı.

Lucas Neill
08.Haziran.2009, 23:55
Oliveira-Gudjohnsen
Neill
G.Milito

Olabilir bi yerde okumustum sakatlıktan yeni cıkan rijkaard'ın eski ögrencisi G.Milito için Barça bonservisi konusunda kolaylık yapabilirmiş ne kadar dogru bilemem.

Geçenlerde Milito'nun bi daha ameliyat olduğunu okumuştum sezonun ilk maçlarını kaçırabilir falan diyodu..

Belgorth
09.Haziran.2009, 00:10
bence hangi mevkiye kimlerin alınması gerektiğini konuşmadan önce eldeki kadroyu incelemek lazım, sonra da kadrodaki bu isimlerin hangilerinin Rijkaard'ın oynattığı taktik diziliş ve oyun stiline uyacağını konuşmak daha doğru olur. varsa eksik alanları da bu şekilde daha rahat belirleriz gibi geliyor.
öncelikle kesinlikle gidecekler listesine bakmak lazım. Hasan Şaş, Ümit Karan ve Nonda bu takımdan kesinlikle gönderilecek adamlar olarak görünüyor. her üç oyuncu da Rijkaard'ın ayağa hızlı paslarla ileriye hızlı çıkma stiline gelemeyecek oyuncular. Hasan Şaş topla oynamayı çok seviyor, Ümit Karan disiplin olarak zayıf, Nonda ise bu stil için çok yavaş. diğer yandan Sabri çeşitli çıkışları ve bir oyun standardı yakalayamaması nedeniyle çok antipati topladı yönetimde, yüksek ihtimal o da gönderilecekler listesinde. halihazırda da De Sanctis gitti bile. bu oyuncuların hepsinin gönderildiğini düşündüğümüzde kalede iki isim kalıyor Aykut ve Orkun. Rijkaard'ın yetenekli ama tecrübesiz isimleri hata yapsalar dahi oynatarak deneyim ve güven aşılamayı sevdiğini biliyoruz, özellikle kalede bunun örneğini Valdes'te gördük. bu nedenle Aykut orada bir avantaja sahip gibi görünüyor. Orkun ise iyi bir yedek bu durumda. bir de adı sürekli geçen Ufuk alınabilirse Rijkaard'ın genç ve yetenekli kaleciler sevgisini karşılayacak kadro sağlanmış olacaktır. sağ bek için Uğur ve Serkan var. iyileşmiş bir Uğur, kim ne derse desin, Türkiye'nin en iyi sağ bek oyuncusudur ancak uzun süreli sakatlığı ve sakatlığının önem derecesi akıllarda soru işaretleri doğuruyor. Serkan ise tipik bir sağ bek değil ne yazık ki. istikrarı olmadığı gibi bazen çok kötü kademe hataları yapıyor ki baş ağrıtır cinsten. bu mevkiye bir transfer gerekebilir. defansın ortası için elde Servet, Emre Güngör, Emre Aşık ve Semih var. Emre Güngör ve Semih hariç diğer oyuncular yapı itibariyle defanstan top çıkartabilecek oyun zekasına ve yeteneğine sahip oyuncular değiller ki Emre Güngör'de Semih'te bu konuda kısıtlı oyuncular üstelik. Servet'in bu sene de takımın banko oyuncularından olacağı yadsınamaz bir gerçek, Rijkaard yanına bir oyuncu arayacaktır. bir oyuncu alınsa dahi ben hem Emre Güngör'ün hem de Semih'in bu sene bol bol forma şansı bulacaklarını düşünüyorum. Emre Aşık'sa her zamanki gibi ne zaman ihtiyaç duyulsa çıkıp oynayacak oyuncu olarak kalmaya devam edecek. sol bek en sorunsuz mevki gibi duruyor Hakan Balta'nın varlığı nedeniyle. tamamiyle bir istikrar abidesi Hakan Balta ve birçok kişinin ortak dile getirdiği bir görüş olarak 2000 jenerasyonundan Ergün Penbe'nin veliahtı tam anlamıyla. onun yokluğunda ise orada oynayabilecek Volkan ve Alpaslan mevcut zaten. her ikisi de ihtiyaç duyulduğunda oynayabilecek oyuncular. orta sahada ise işler biraz karışık. elimizde aynı mevkide oynatabileceğimiz müzmin sakat Linderoth'dan başlamak üzere Ayhan, Mehmet Topal, Barış, Mehmet Güven ve yeni transfer Mustafa Sarp var. Mehmet Güven bu kişiler içerisinde en az şansa sahip kişi oyuna dahil olduğunda sergilediği savrukluk nedeniyle. şayet satılmazsa Mehmet Topal ise değişmez isim. Barış yüksek orandaki pas hatası Ayhan ise topu ayağında çok tutuması nedeniyle Rijkaard'ın oynatacağı oyunda sıkıntı yaşayabilir ve yaşatabilirler. Mustafa Sarp Rijkaard stiline çabuk adapte olabilecek bir oyuncu, gelecek sene onu ilk 11'de sık sık görebiliriz ve hatta değişmez isimlerden bile olabilir.orta sahanın ileriye dönük oyuncularını düşündüğümüzde ise bir bolluk ve zenginlik sözkonusu. Aydın, Lincoln, Ferdi, Kewell ve Arda olarak sayabileceğimiz ileri orta saha elemanlarının hepsi Rijkaard'ın stiline birebir oturuyor. özellikle -her ne kadar gönderilme ihtimali olsa da- Lincoln tam Rijkaard için yaratılmış bir oyuncu. tek handikap Lincoln'un Rijkaard disiplinine uyum sağlayıp sağlayamayacağı. Arda zaten Rijkaard'ın dediği gibi Galatasaray'ın Messi'si olabilecek bir oyuncu tabi Rijkaard'ın ona öğreteceklerini öğrenebilir ve onun sözünden çıkmazsa. Aydın'ın -tabi yine gönderilmezse- bir patlama yapması ihtimali var. Kewell'ı ise konuşmaya bile gerek yok. yine bu oyuncular arasında en az şansı olan Ferdi gibi duruyor. forvet ise değişik bir durumda, Baros tabi ki son kral olarak değişmez oyuncu ancak ona eşlik edecek ya da yedeği olacak oyuncu sıkıntısı var. Baros dışında elde sadece Yaser ve yine müzmin sakatlarımızdan Serkan mevcut. Yaser iyi bir yedek olarak takımda kalacaktır. diğer yandan yine bu mevkide, takıma dönecek olan ve neredeyse Bank Asya 1. Ligi gol kralı olmanın eşiğinden dönen Özgürcan mevcut ancak buraya kesinlikle bir oyuncu transferi şart gibi duruyor yine de. bütün bunlar göz önüne alındığında aslında bu sene için, Avrupa'da yüksek başarı değil de takımda bir oyun sistemi oturtulması düşünülüyorsa bir sağ bek, belki topu oyuna sokabilecek bir stoper, belki bir kaleci ve kesinlikle bir forvet oyuncusuna ihtiyaç var. belki dediğim mevkileri de dışarıda bırakırsak aslında takıma sadece sağ bek ve iyi bir forvat alınsa bile yeterli gibi duruyor bana göre.

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 01:13
Belgorth Bence ortasahadaki tahminlerinde biraz yanlışlık var Ayhan ve Barış Rijkaar'ın istediği tarz oyuncular.Mücadeleci topa iyi yön veren oyuncular bunlar..Mustafa Sarp'ı izleme fırsatım hiç olmadı o yüzden bişi demek istemiyorum ama yazının tamamını okudum ve çok doğru tespitler yapmışsın..

Gangstaa
09.Haziran.2009, 01:16
Eğer transfer olmazsa ayhan barış ve mehmet topal orta sahada banko oynayacak zaten.İlerdeki oyuncularda iyi tek eksiklik bir stoper bir kaleci birde sağ bek..

Nocna Mora
09.Haziran.2009, 01:30
eğer 4-4-2 oynayacaksak kimler oyanayacak_?

Aykut
yeni sağ bek
servet
yeni stoper
hakan balta
Mehmet Topal
Arda
Kewell
Lincoln
Baros
yeni forvet

bence böyle oynayamayız 4-5-1 olmalı ama yeni forvet geliyorsa baros kesilecektir...

tarikko
09.Haziran.2009, 01:32
eğer 4-4-2 oynayacaksak kimler oyanayacak_?

Aykut
yeni sağ bek
servet
yeni stoper
hakan balta
Mehmet Topal
Arda
Kewell
Lincoln
Baros
yeni forvet

bence böyle oynayamayız 4-5-1 olmalı ama yeni forvet geliyorsa baros kesilecektir...

Baros'un kesileceğini hiç sanmıyorum..Gelirse forvet çift oynayabilir Galatasaray..

Pesimistr
09.Haziran.2009, 01:32
Rijkaard 4-3-3 sistemiyle oynatıyor genelde.

Nocna Mora
09.Haziran.2009, 01:33
o zaman orta sahadaki oyuncu bollugundan kurtulmak gerejk :D

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 01:41
Geçen senenin gol kralını ve gol makinası hiç bi hocanın kesmeye gücü yetmez büyük kumar olur kendi taktiksel bilgilerini kendine saklarsan daha iyi olur Taylan :)

Nocna Mora
09.Haziran.2009, 01:46
bunlar benim değil ben öyle oynatmam :) :D o nası oynatcak merak ediorum çünkü orta saha da kesemeyecğei çok adam var

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 01:47
O zaman 4-3-3 oynayamaz yada farklı bir sisteme dönüştürür :D

Pesimistr
09.Haziran.2009, 02:02
..............Transfer ( Kaleci )
Transfer - Transfer - Servet - H.Balta
.......Transfer - Mehmet T. - Arda
.......Transfer - Baros - Kewell

Böyle Oynatabilir.

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 02:04

Böyle Oynatabilir.

Orta sahamız yeteri kadar dolu zaten o yüzden transfer yapılacağını sanmıyorum ortahaya.

ShevAnil
09.Haziran.2009, 02:06

Böyle Oynatabilir.

Franco

Transfer - Transfer - Servet - Balta

Barış - Mehmet T. - Ayhan

Kewell - Baros - Arda

böylede olabilir aslında..

Pesimistr
09.Haziran.2009, 02:06
Orta sahamız yeteri kadar dolu zaten o yüzden transfer yapılacağını sanmıyorum ortahaya.

Anıl orta sahamız dolu diyorsun ama Ayhan artık yaşlandı.Barış dersen çok koşuyor, mücadele ediyor ancak topu iyi kullanamıyor.Rijkaard topu iyi kullanamayan oyuncuları sevmez.O yüzden orta sahayıda sağlamlaştırmak açısından oraya da transfer yapılacaktır...Mehmet Güven'i felan saymıyorum zaten :)

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 02:13
Lincoln bu dakikadan sonra hiçbirmizin bile görmek istemedigi bir oyuncu hali oldu ama Rijkaard a diş bileyemez belki başlar aldıgı paranın hakkını vermeye...

Pesimistr
09.Haziran.2009, 02:16
Lincoln bu dakikadan sonra hiçbirmizin bile görmek istemedigi bir oyuncu hali oldu ama Rijkaard a diş bileyemez belki başlar aldıgı paranın hakkını vermeye...

Alican inşallah öyle birşey olur ama 2 yıldır her sezon başında aynı umutları besliyoruz.Adam canı istedimi oynuyor , istemedimi oynamıyor.Diğer futbolcular antreman yaparken Lincoln efendi 10 gün geç geliyor antremanlara..Yoksa süper yetenekli birisi.Ancak kaprisleri yüzünden eriyip gidiyor.Lincoln oynamaya başlasın abartısız söylüyorum Türkiye'de ondan iyisi yok.Zaten yarım sezon oynaması bile yetti asist kralı olmasına.Birde her maç böyle oynadığını düşünsenize.Ama adam 2 senedir aynı.Kim gelirse gelsin değişen birşey yok.

Gangstaa
09.Haziran.2009, 02:18
Transfer Kaleci
Transfer Sağ Bek-----Transfer Stoper----Servet----Hakan Balta

Mehmet Topal

Barış Özbek---------Ayhan Akman

Arda-------------------------------------------------------Kewell

Milan Baros

İşte Barcanın dizilişi.Bu şekilde oynayacağız büyük ihtimalle.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Orta sahaya çift yönlü bi eleman iyi olur.Ama transfer olmazsa Ayhanda iyi oynar

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 02:21
Emana ile görüşüyormusuz eger anlasılırsa süper bir transfer olur oyunu iki yönlü oynayabiliyor.Eger Lincoln gibi biri oynamaz ise çift forvet oynarız görüşündeyim yönetimde ünlü bir forvet istiyor dogal olarak alacagımız forvet yedek olmayacagından çift forvet oynarız.

Addolorato
09.Haziran.2009, 02:22
Alican inşallah öyle birşey olur ama 2 yıldır her sezon başında aynı umutları besliyoruz.Adam canı istedimi oynuyor , istemedimi oynamıyor.Diğer futbolcular antreman yaparken Lincoln efendi 10 gün geç geliyor antremanlara..Yoksa süper yetenekli birisi.Ancak kaprisleri yüzünden eriyip gidiyor.Lincoln oynamaya başlasın abartısız söylüyorum Türkiye'de ondan iyisi yok.Zaten yarım sezon oynaması bile yetti asist kralı olmasına.Birde her maç böyle oynadığını düşünsenize.Ama adam 2 senedir aynı.Kim gelirse gelsin değişen birşey yok.

Özer Hurmacı sanırım bu sezon asist kralı oldu :icon_biggrin:

Gangstaa
09.Haziran.2009, 02:25
Çift forvete gerek yok bence.Günümüzde büyük takımların çoğu tek forvet oynuyor artık.Arkadan Arda ve Kewell destek vericek zaten.

Pesimistr
09.Haziran.2009, 02:27
Özer Hurmacı sanırım bu sezon asist kralı oldu :icon_biggrin:

Özer ve Lincoln beraber asist kralı oldular.

Nocna Mora
09.Haziran.2009, 02:27
o barışın yerine lincoln oynamalı son arkadasın yazdıgı kadroda tabii bence :)

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 02:28
O zaman yönetim neden Oliveira gibi meşhur isimlerin peşinden kosuyor Galatasaray çift forvet oynamalıdır bana kalırsa...

Pesimistr
09.Haziran.2009, 02:33
O zaman yönetim neden Oliveira gibi meşhur isimlerin peşinden kosuyor Galatasaray çift forvet oynamalıdır bana kalırsa...

Vallaha Alican basındaki haberlere inanma derim.Yönetim 2 senedir basını ters köşeye yatırıyor..Basında ismi çıkmayan futbolcuları getiriyor.Alışkanlık haline getirdiler :D

Gangstaa
09.Haziran.2009, 02:35
Rijkaardın as takım için forvet isteyeceğini sanmıyorum ben şahsen.Yönetim bomba patlatmak için alabilir alırsa.Onun yerine stoperle orta sahaya bi yıldız alınsın.

Belgorth
09.Haziran.2009, 02:35
@Pazzini_06
benim Ayhan ve Barış'ta dikkat çekmek istediğim noktalar her ikisinin de tam olarak Rijkaard'ın istediğini, şu anki halleriyle- karşılayamayacak olması. her ikisi de çok faydalı oyuncular, bunu inkar etmiyorum. koşan ve mücadele eden adamlar ama Barış 10 pasının 4'ünü filan rakibe atıyor. Ayhan ise inanılmaz üksek bir pas yüzdesiyle oynuyor ama topu ayağında çok tutuyor. keşke Barış ve Ayhan'ı toplayıp 2'ye bölerek 2 tane oyuncu yaratabilsek, tam Rijkaard'ın istediği yapıda oyuncularımız olurdu ama şu anki halleriyle bir yönleri eksik. ama oynayamazlar mı, tabi ki oynarlar, TSL'de başarılı bile olurlar hatta.

taktiksel açıdan bakarsak şayet, Rijkaard'ın 4-5-1'e yakın bir 4-3-3 oynatacağı kesin gibi, bu durumda kanat adamları forvete dönük oynamak durumunda kalacaklardır. ben Arda-Kewell kanat değiştirme organizasyonlarının bu sene de devam edeceğini düşünüyorum. zaten her ikisi de buna büyük ölçüde alışmış durumda artık ve bu durum rakip takımın dengesini de bozan bir yapıya neden oluyor. şöyle bir diziliş olabilir belki:
---------------------Aykut-------------------
Transfer - Servet - Transfer - Hakan
----Barış - Mehmet Topal - Ayhan----
-------------- Arda - Kewell-------------
---------------------Baros--------------------

şu kadro diziliminde bile yedekte Lincoln gibi bir sihirbaz (her ne kadar çok kaprisli olsa da yeteneği tartışılmaz), Emre Güngör, Semih ve Aydın gibi gelecek vaadeden adamlar var. bir de yeni bir forvet gelecek gibi duruyor. sakatlık derdi yaşamazsak önümüzdeki sene ligde iyi işler yapabiliriz, Avrupa'da ise 2-3 sene içerisinde başarı gelir, şayet yönetim ve taraftar olarak biz Rijkaard'ın arkasında durabilirsek.

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 02:36
Farketmez yahu Galatasaray yinede çift forvet oynamalıdır bol pozisyona girmelidir , yediginden fazlasını atmalıdır arka saglam olmalı ama Gerets döneminde neydik

Ümit---Necati-----Hakan

Ara sıra Hasan Kabze de giriyordu 4 forvet oluyorduk maç bası 4-5 tane atıyorduk :D

Pesimistr
09.Haziran.2009, 02:38
4-3-3 oynarken zaten Kewell , Arda gibi isimler gizli forvet olacaklar.Bol bol gol atacağız :D

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 02:51
Rijkaard ya 4-3-3 sistemiyle oynamassa.Barcelona'da bunu kullandı diye bizde de kullanacak diye bir kaide yok bence.

Belgorth
09.Haziran.2009, 03:13
4-3-3 oynatmayabilir tabi ki. aklındaki taktiği bilmiyoruz sonuçta ama şu ana kadar yönettiği 3 takım olan Hollanda Milli Takımı, Rotterdam ve Barcelona'da hep 4-3-3'ün varyasyonlarını oynattı. sevdiği oyun stili olan takım halinde hücum takım halinde savunma anlayışına da en uygun taktiktir 4-3-3 diziliş açısından, Hollanda'dan ortaya çıkan Total Futbol anlayışı da bu dizliş üzerine kuruludur neredeyse. hiçbirimiz zihin okuyamıyoruz ya da geleceği göremiyoruz tabi ama geçmişte ne yaptığına bakarak gelecekte yapacaklarına dair tahminlerde bulunmaya çalışıyoruz ;)

Gangstaa
09.Haziran.2009, 03:20
Yine Sabri konusu açılmış :D tartışmayı bırakında habertürkü açın Arda canlı yayına çıkacak az sonra :D

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 03:37
Hakan Ünsal Ve Sergen Yalçın'ı dinliyordum biraz önce ve bence bu 2 adam futboldan harbi anlıyorlar :D
Yaptıkları yorumlar yerinde ve akıllıca yapılmış yorumlar aklımda kalan bir kaç yorum var onları söylemek istiyorum şimdi ; (Hakan ve sergen konuşuyo gibi düşünün)
Rijkaard Adnan Polat'tan iyi oyuncu transferi garantisini almadan gelecek bir teknik adam değil ve kesin almıştır bu sözü.
İyi bir Menejer oyunlarını kullanabildiği zaman iyi bir menejerdir.Rijkaard Sabri ve Linconl'ü kenera çekerek konuşacak ve onları güzel oynattıracak.Galatasary'da zaten agresif olmasına rağmen Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden biri olan Sabri ve istediği zaman neler yapabileceğini gördüğümüz Lincoln diye 2 kaliteli oyuncu var eğer Rijkaard bunları takıma kazandırırsa ve Total Futbol için bi kaç nokta transfer yaparsa Galatasaray sadece ligde değil Avrupa'da da büyük başarı yakalayacaktır

eXcitinG
09.Haziran.2009, 03:50
Bobo ya beş para etmez, Sabri ye Dünya yıLdızı muameLesi yapan Sergen değiLmi bu, az önce NTV de bır bır konuşuyordu..

90 dakika programında çok güzeL yorumLadıLar bu oLayLarı, çok daha kaLiteLi ve keyifLi bir programdı..

HıncaL uLuç Rijkaard transferi için şöyLe birşey dedi ''Rijkaardı bırakın, bu gün yardımcısını Fenerbahçe Teknik direktör oLarak aLacak oLsa ve taraftara sorsaLar Neeskens mi Daum mu diye bakım bakaLım hangi cevabı vericekLer, GaLatasaray Neeskens gibi bir ismi yardımcı oLarak aLdı tepesine de Rijkaardı dikti, bundan ötesi yoktur dedi.

Haşmet BabaoğLunun da Rijkaard iLe İniesta arasında geçenLeri anLattığı yazı da çok güzeLdi.

Bıdı bıdıcı Sergen ve Hakan yerine bu adamLarı dinLerim daha iyi.

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 03:58
@ eXcitinG : Sen belli ki Sergen'in Beşiktaş için yaptığı yorumlara kızmışsın ben onları hiç dinlemediğim için bişi diyemiyecem ama Galatasaray için yaptıkları yorumlar bence çok doğru

Pesimistr
09.Haziran.2009, 04:03
Neeskens zaten ayrı bir konu.Rijkaard kadar sevindirici bir durum.Gerçekten 1 taşla 2 kuş vurmak diye buna denir.

Cengo
09.Haziran.2009, 04:04
Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden biri olan Sabri

Bu cümleye takıldım..

Lucas Neill
09.Haziran.2009, 04:07
Bence yine medyada ismi pek yazılmayan kaliteli isimler gelecek takıma..

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 04:26
Bu cümleye takıldım..
Bence de burda Sabri'ye büyük haksızlık yapılıyor.Tamam agresif ve biraz kendine hakım olamayan bi oyuncu olabilir ama istediği zamanda çok iyi şeyler yapabilecek bir oyuncu ve Rijkaard Sabri'yi kazanırsa Sabri çok iyi işler yapıcak..

Cengo
09.Haziran.2009, 04:32
Bence de burda Sabri'ye büyük haksızlık yapılıyor.Tamam agresif ve biraz kendine hakım olamayan bi oyuncu olabilir ama istediği zamanda çok iyi şeyler yapabilecek bir oyuncu ve Rijkaard Sabri'yi kazanırsa Sabri çok iyi işler yapıcak..

Beklenti güzel bir şey ama yine de Sabri için pek beklenti içinde olmayın derim.

Sheriff
09.Haziran.2009, 04:55
Beklenti güzel bir şey ama yine de Sabri için pek beklenti içinde olmayın derim.
Ben hiç beklenti içinde olmayın derim :n: Yanlış anlamayın ama bu ligde oyun stili olsun, yetenek olsun, karakter olsun en sevmediğim oyunculardan biridir. Tabi bu benim görüşümdür. Bağzı oyunculara karşı ön yargım var, Örneğin Sabri, Selçuk Şahin, Servet, Ayhan, Gökhan Zan, kafama taş düşse bunlardan bilirim, ağızlarıyla kuş tutsalar bana yaranamazlar :zuhaha

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 04:59
Sheriff , bak şimdi onlar kahrolmustur sana yaranamadıkları için .

Gangstaa
09.Haziran.2009, 05:02
Sabri inşallah bu sezon gitmezde iyi oynarda tüm yorumculara yazarlara forumdaki yorumculara iyi bir ders verir ;)

sitte
09.Haziran.2009, 05:37
--------------------Kameni/Leo/Asenjo------------------------------

Lucas Neill-------Ujfalusi---------Servet-----------Hakan Balta-------

----------------------Mehmet Topal---------------------------------

---------------Emana---------Ayhan Akman--------------------------

Arda-------------------------------------------------------Kewell----

--------------------------Milan Baros---------------------------------

Bu 11 kafama yatıyor gelelim bu 11 deki transferlere:

Kameni - Benim kaleye istediğim ilk aday ayrıca bonservisi elinde bonservis konusunda hiçbir sıkıntımız yok.

Neill - Ondan daha iyi sağ bek gelmesini bende istiyorum ancak onunda bonservisinin elinde olması sorun olmasını azaltıyor tek sorun Ada da oynadığı ve orada çok kazandığı için çok para isteme ihtimali.Gerçi çok istese bile Lincoln'den az ister :D

Ujfalusi - gerçekten Servet gibi sağlam ve kaliteli bir stoper eğer topu oyuna sokucak Ujfalusi'den daha iyi birisi aranıyor deniliyorsa buna da olur deriz ;)

Emana - İşte burda yazan basan topu ayağında tutan Xavi,İniesta gibi hem hücum hem de defansın önünde 90 dakika koşarak pres yapan bir oyuncu bu özellikleri nedeniyle ayrıca kulübünün küme düşmüş olmasından dolayı bonservisinin de düşecek olmasını düşünürsek bu oyuncu için elimizden geleni yapıp bu oyuncuyu almamız lazım....

Peki bu oyuncuları almak hayal mi???

Cevap hayır ;

1 - Rijkaarda deyince oyuncunun gelmesi için bir etkileyicilik söz konusu ,
2 - GALATASARAY deyince daha büyük bir etkileyicilik var ortada ,
3 - En az 7-8 tane gitmesi gereken oyuncu sayıyoruz bunları ortalama
1 milyon dolar dan satarsak ayrıca Rijkaard'ı getirmişsin onun için ayırdığın transfer ücretlerini de eklersek yukarıdaki kadroyu kurarsak karlı bile çıkabiliriz:D

Demek istediğim tüm GALATASARAY'lılar Haldun Üstünel gibi güvendiğimiz bir transfer komitemizin en önünde bir abimiz var ben biraz düşünerek bu kadroyu kurdum ve takımı karlı duruma çıkardım neden Haldun abi daha iyisini daha mantıklı şekilde kuramasın ?

Evet bana bir heyecan geldi ve önümüzde inşallah hayırlı günler görücez GALATASARAY'ımız adına bunu seziyorum ve bütün heyecanla transfer dönemini takip etmeye devam ;)

ShevAnil
09.Haziran.2009, 05:53
Galatasaray Franco'yla kesin olarak anlaştı diye biliyorum. Anlaşmadımı ?

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 06:02
Mehmet Topal birçok avrupa kulübü tarafından isteniyormus bence önünün acılması lazım hem kendi acısından hemde kulübümüzüm menfaatleri acısından çok cok iyi bir futbolcuydu o ayrı kalırsada daha iyi olur ama Mustafa Sarp transferi bu olayın olma ihtimalini yükselltti , Sarp ,Ayhan Barıs'ın arkasında yedek bekleyecek ve rötasyon oyuncusu olacaktır.

--------Linderoth---------

----Barıs---------Ayhan--

Çok diri ve iyi bir orta sahamız olur , Linderoth artık bu sezon başlayabilir umarım oynamaya geldiginden beri mr makinasına girmemiş olan Linderoth bizde 2 sezonda ancak 10 maça cıkabildi büyük şansızlık var üstümüzde su sakatlık konusunda ,Terminatör'den çok iyi bir geri dönüş bekliyorum artık.

Sakatlıgı kronikleşti haberleri vardı kalçasında kemik büyümesi sorunu vardı ancak aramıza bekliyoruz Tobi'yi artık oynasın yahu millet ön libero görsün :),Zaten oynayan bir Linderoth Tr'nin en iyi ön liberolarındandır Ersnt ile birlikte.

YusufT19
09.Haziran.2009, 10:30
--------------------Kameni/Leo/Asenjo------------------------------

Lucas Neill-------Ujfalusi---------Servet-----------Hakan Balta-------

----------------------Mehmet Topal---------------------------------

---------------Emana---------Ayhan Akman--------------------------

Arda-------------------------------------------------------Kewell----

--------------------------Milan Baros---------------------------------

Bu 11 kafama yatıyor gelelim bu 11 deki transferlere:

Kameni - Benim kaleye istediğim ilk aday ayrıca bonservisi elinde bonservis konusunda hiçbir sıkıntımız yok.

Neill - Ondan daha iyi sağ bek gelmesini bende istiyorum ancak onunda bonservisinin elinde olması sorun olmasını azaltıyor tek sorun Ada da oynadığı ve orada çok kazandığı için çok para isteme ihtimali.Gerçi çok istese bile Lincoln'den az ister :D

Ujfalusi - gerçekten Servet gibi sağlam ve kaliteli bir stoper eğer topu oyuna sokucak Ujfalusi'den daha iyi birisi aranıyor deniliyorsa buna da olur deriz ;)

Emana - İşte burda yazan basan topu ayağında tutan Xavi,İniesta gibi hem hücum hem de defansın önünde 90 dakika koşarak pres yapan bir oyuncu bu özellikleri nedeniyle ayrıca kulübünün küme düşmüş olmasından dolayı bonservisinin de düşecek olmasını düşünürsek bu oyuncu için elimizden geleni yapıp bu oyuncuyu almamız lazım....

Peki bu oyuncuları almak hayal mi???

Cevap hayır ;

1 - Rijkaarda deyince oyuncunun gelmesi için bir etkileyicilik söz konusu ,
2 - GALATASARAY deyince daha büyük bir etkileyicilik var ortada ,
3 - En az 7-8 tane gitmesi gereken oyuncu sayıyoruz bunları ortalama
1 milyon dolar dan satarsak ayrıca Rijkaard'ı getirmişsin onun için ayırdığın transfer ücretlerini de eklersek yukarıdaki kadroyu kurarsak karlı bile çıkabiliriz:D

Demek istediğim tüm GALATASARAY'lılar Haldun Üstünel gibi güvendiğimiz bir transfer komitemizin en önünde bir abimiz var ben biraz düşünerek bu kadroyu kurdum ve takımı karlı duruma çıkardım neden Haldun abi daha iyisini daha mantıklı şekilde kuramasın ?

Evet bana bir heyecan geldi ve önümüzde inşallah hayırlı günler görücez GALATASARAY'ımız adına bunu seziyorum ve bütün heyecanla transfer dönemini takip etmeye devam ;)

Komiksin :icon_smile: Galatasaray ismi senin sandigin kadar büyük filan degil. Türkiye'nin en iyi klüblerinden biri olabilir ama Avrupa'da ilk 30 bile girmesi zor. Birde lig farki var, Ingiltere'de herkesin önünde ortaseviyede bir takimdami oynarsin yoksa Türkiyedemi?

Rijkaard'in gelmesi iyi oldu, birazcik daha taninmislik edindik böylece.
Ednan Bolat'in ayirdigi büdje mühtemelen 5-10M €'dur fazlasi degildir. Tabi buna oyuncu satisindan gelecek para'da eklenecek.

M.Güven, A.Yilmaz, Orkun,Nonda?, Süper yenetek Sabri!, Volkan Yaman, H.Sas ve Ümit Karan gibi oyuncular gönderilmeli, Morgan zaten gidiyor.

-----------------------------Transfer------------------------------

Ugur-------Transfer---------Servet-----------Hakan Balta-------

-------------------------Tobias-------------------------------------

---------------Transfer--------------Arda--------------------------

-Transfer-------------------------------------------------Kewell---

--------------------------Milan Baros-------------------------------

Cafercan'in ve Özgürcan'in en azindan denenmesi gerektigini düsünüyorum.

Ayrica M.Topal'i iyi bir bonservis bedeli ile satip, ek büdje yaratmis oluruz.

King_91
09.Haziran.2009, 13:58
Tobi'den umudumuzu keselim bence ... Müthiş bir ön libero , çok kaliteliydi çok da severim kendisini ama Rijkaard'ın onu izleyebileceği bir maç kaseti bile yok . 2 sezonda 10maç oynamış mı belli değil oynayıp oynamayacağı da belli değil . Böyle bir adama bel bağlamamız ne kadar doğru olur ?

feanorringeril
09.Haziran.2009, 15:06
Frank Rijkaard' ın önce bütün futboluları alışkanlıklarından kurtarması gerekecek. Oyun içinde kendine saçma sapan alışkanlıklar edinen bir sürü futbolcumuz var. Arda dahil. Saçma sapan ezberler edindi oyuncular kendilerine, önce bunlar giderilip Rijkaard' ın ve Neskeens' in doğru alışkanlıklar yüklemesi lazım takıma. Mesela defans bloğunun üstüne dribling eden oyuncu olunca sürekli geri geri devam ederek top ayağındaki oyuncuya pozisyon hediye etmesi...(en basit örnek, beşiktaş maçı; yusuf' un golü.)

Zamanlama hataları, karar verme anında duraksama sonucu bol keseden top kaybı, kondisyon yetersizliğinden dolayı oyunu yürüyerek oynama çabaları, top sadece ayağa gelince aksiyon gösterme, Arda' nın hız eksiği, son vuruşlardaki eksiği (buna orta açmadan şutlarına herşeyi ekleyebilirsiniz)..

Benim ilk istediğim, Galatasaray' ın düzenli bir oyun oynaması. Kim ne yapacağını bilsin, herkes ortak hareket etsin.

Ver topu Arda' ya, Arda üç kişi arasına girsin. Topu otuz saniye ayağında tutsun, sonra aldığı yere geri pas. Kewell bile ilk geldiğinde daha iyi oynuyordu, ne biçim antrenman ne biçim hazırlık yapıldı, ne gösterildi ne taktik verildi futbolculara ben anlamdım son sezon.

Önce hangi sistemi oynayacağımızdan çok, hakikaten "sistem" ile oynamamız önemli.

Ondan sonra da transferler. Şayet bence orta sahaya (ne Topal' ın, ne Barış' ın ne Ayhan' ın yeterli olduğunu düşünüyorum) hakikaten oyunu iki yönlü oynayan, dayanıklı; tekniği olan ve doğru kararlar verebilen, sürekli oyunun içinde olan bir orta saha oyuncusu lazım.

Sağ ve sol beklerin çok yüksek kondisyona sahip oyuncular olması lazım, sürekli koşmaları, doksan dakika boyunca durmamaları lazım. Orta açabilmeleri, bacaklarını kullanmayı bilmeleri lazım.

Ben "temel" ilkelerin eksik olduğunu düşünüyorum.
- En bşata kondisyonsuzluk; dolayısıyla maç içinde sadece ilk 25 dakika ne yaptığının farkında olan dutbolcular.
-Orta açamamak. Bizim takımda bir oyuncu yok ki, sağ çizgide ayağına topu verin, topu sürsün ve doğru yere orta açsın.
-Alışkanlık belli; "topu sür, dur, geri dön, nefes al, ortayı öyle aç."
-Şut çekerken ya abanmak, ya da kaleciye bowling topu yuvarlar gibi vurmak.
-Alan savunması yaparken kademe oluşturamamak.
-Adam marke ederken bunun sadece gerisinde durarak yapıldığını sanmak.
-Defans çizgisi oluşturamamak.
-Defans oyuncularının kendilerini oyunun bir parçası olarak görmemeleri; oyunun içinde olmamaları.
bir sürü şey geliyor aklıma yazdıkça, sorun "sistemli oynama" sorunu. Futbolcularımızın malesef çoğu fizik yönden zayıf oyuncular, ve futbolun %70' i fizik, %30' u teknik. ilk otuz dakikadan sonra koşamayan, üç dakika durup bir dakika koşabilen oyuncular "mahkum oynamaya" mahkum oluyor. Adamın gücü kalmamış mücadele etmeye, top kontrolü iyi olsa kaç yazar. vücudunu geliştirmemiş ikili mücadelede vücudunu kullanamıyor, faul yapmak zorunda kalıyor..

mpaker66
09.Haziran.2009, 15:31
Çok ii noktlara değinmişşsin..

Bence rijkard ın 4-3-3 oynaması için takımda pas özelliği yüksek oyuncular olması lazım defanstaki oyuncular da meira gibi ileri oynamalı pas hatası yapmamalı.Ayrıca defansı çok ileri çıkardığı için hızlı olması lazım servet bu noktada bi soru işareti.Bence Galatasaray'a bi tane forvet de lazım Baros sağ da da oynayabilir hızından dolayı ayrıca iyide top sürüyo.Ayrıca Arda'nında sol çizgiden kurtulması lazım 4-3-3 oynamak istiyorsak daha çok ceza sahasına kat etmesi lazım çizgiden fazla bi ayrımıyor...

Sirius Black
09.Haziran.2009, 15:56
---------------transfer-----------------------
-transfer--servet------transfer---hakan balta-
-----------------m.topal---------------------
------------transfer-------barış--------------
kewell--------------------------------arda---
-------------------baros-------------------

bu transferler de neill -sağ bek-, emana -orta saha- olabilir. ancak kaleye somut bir isim düşünemiyorum...

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 17:03
Bence yine kimsenin beklemediği medyada hiç adı geçmeyen transferler yapılacak

Suicider
09.Haziran.2009, 17:36
herkes kaleye ya aykutu yazmış yada başka yabancı kaleciler yazmış e bizimkiler leo franco yla anlaşmadı mı ben mi yanlış biliyorum ?

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 17:38
Haftaya İstanbul'a geliyor haberleri bile vardı :s

Suicider
09.Haziran.2009, 17:40
:S nese önümüzdeki günlerde görücez inş faydalı birini alırlar

anilton
09.Haziran.2009, 17:41
Aykut gidiyor arkadaşlar...

tarikko
09.Haziran.2009, 17:42
Galatasaray'ın Bursaspor'dan transfer ettiği Mustafa Sarp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini sarı kırmızılı kulübe bağlayan imzayı attı!..

Mustafa Sarp imza töreninde yaptığı açıklamada, Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Bülent Korkmaz'a transferindeki katkıları nedeniyle teşekkür etti. Sarı kırmızılı takımın yeni hocası Rijkaard'ın çok büyük bir isim olduğunu belirten Mustafa Sarp, "Kendi adıma ve hocamız adına hayırlı olsun. Geçmişte Bursaspor forması ile mücadele etsem de Galatasaraylıyım ancak en iyi oynadığım maçlar Galatasaray maçları olmuştur" dedi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ise imza töreninde yaptığı açıklamada transferler hakkında bilgi verdi. Haldun Üstünel, takımın bir revizyona gittiğini belirterek, "Hasan Şaş, Ümit Karan ve kaleci Aykut'u hiçbir zaman unutmayacağız" dedi ve bu futbolcularla yollarını ayıracaklarını belirtti.

Üstünel, Ümit Karan'a menajeri aracılığıyla teklif geldiğini ve bunu görüşeceklerini söylerken, kiralık olarak oynayan oyuncuları için de son kararı Teknik Direktör Rijkaard'ın vereceğini ifade etti.

Haldun Üstünel, yabancı transferlerle ilgili ise şöyle konuştu:

"Programımızda yerli ve yabancı futbolcular var. Tabiki çalışmalarımız devam ediyor. Biten transferler hakkında sizler detaylı bilgi vereceğiz."

Maraton

uAburak89
09.Haziran.2009, 17:45
Yolların ayrılacağı 3 oyuncunun da yolu açık olsun. Ne Ümit Karan'ı, ne Hasan Şaş'ı, ne de Aykut'u unutur bu taraftar. Şahsen ben Aykut için üzüldüm, oldum olası sevmişimdir onu. Umarım gittiği takımda başarılı olur.

Lucas Neill
09.Haziran.2009, 17:46
Aykut Antep'le görüşüyomuş galiba inş oynayabileceği bi takıma gider...

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 17:47
Hayırlı olsun Mustafa Sarp , Bursasporlu taraftarların en begendigi birkaç isimden biriydi gerek beyefendiligi gerekse formasının hakkını vermesi iyi bir alternatif olabilir:)

Aykut bence gitmez , 2.Kaleci olmaya devam eder gerektiginde de oynar oynamsa bile parasını takır tukur alır :)

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 19:11
Mustafa Sarp İmzayı Attı

Bursaspor'dan transfer ettiğimiz Mustafa Sarp, bugün kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisi Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen imza törenine, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Murat Yalçındağ ile Haldun Üstünel'in yanı sıra unutulmaz futbolcumuz Bülent Eken katıldı.

İmza töreninde ilk olarak Haldun Üstünel söz aldı. Üstünel, imza töreninde Galatasaray’ın efsane isimlerinden Bülent Eken’in de yer aldığını belirterek, “Bugün Galatasaray’a yeni bir genç kardeşimiz katılırken, Galatasaray’ın efsane bir isminin de burada olmasını istedik. Galatasaray’ın geçmişine adlarını şerefle yazdırmış büyüklerimizi anmak ve yeni nesillere aktarmak istiyoruz. Bundan sonra imza törenlerimizde bu uygulamamız devam edecek” dedi.

Haldun Üstünel, Mustafa Sarp’ı uzun zamandır takip ettiklerini belirterek, “Sarı kırmızı arma altında uzun yıllar başarıyla mücadele edeceğini umuyorum. Bu transferin Galatasarayımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İmza töreninde ayrıca, Mustafa Sarp'ın yeni sezonda 16 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

http://i41.tinypic.com/2cx92pt.jpg

http://i43.tinypic.com/14c9s00.jpg

http://i40.tinypic.com/5koqw9.jpg

http://i39.tinypic.com/1z2i24k.jpg

Kaynak : Galatasaray.org

Lucas Neill
09.Haziran.2009, 19:35
Carrusca'nın numarasını giyecek:) Bu arada biz Carrusca'yı sattık mı ?

uAburak89
09.Haziran.2009, 19:36
Cruz Azul'da kiralık olarak oynuyor olması lazım.

deniz.91
09.Haziran.2009, 19:39
Hayırlı olsun sağlam bir ön libero iyi bir alternatif olabilir

Lucas Neill
09.Haziran.2009, 19:52
Emre Aşık ile 1 yıl sözleşme imzalamışız.Bu sene çok iyi mücadele etti bence kalması çok iyi oldu.

Nocna Mora
09.Haziran.2009, 20:09
carrusca 17 değilmiydi

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 20:10
Mustafa Sarp iyi bir oyuncu inşallah Gs ilede başarılı olur

Clayman
09.Haziran.2009, 20:37
carrusca 17 değilmiydi
16'ydı Carrusca..

Suicider
09.Haziran.2009, 20:41
güzel transfer umarım başarılı olur.ümit karan hasan şaş ve aykutun bencede artık ayrılma vakitleri gelmişti aykut ilk 11 oyuncusu ve 11 de oynamayı hakediyor ümit karan ve hasan şaş artık eskisi gibi değiller tamam çok emekleri geçti ama kalsalar bir yararları olmaz artık hepsine başarılar diliyorum

anilton
09.Haziran.2009, 20:41
Kapo a la cote en Turquie

Décidé à quitter Wigan, avec lequel il est sous contrat jusqu'en 2011, Olivier Kapo a émis la semaine dernière l'envie de poursuivre sa carrière en France. Mais selon les informations de L'Equipe, l'ancien Auxerrois aurait surtout des touches en Turquie. Fenerbahçe et Galatasaray sont les deux clubs intéressés.

http://foot-transfert.videodesport.com/transferts-kapo-a-la-cote-en-turquie/

Suicider
09.Haziran.2009, 20:43
ee ne diyor

anilton
09.Haziran.2009, 20:45
Türkiye'ye yakın diyor.F.Bahçe ve G.Saray ilgileniyor diyor...

Addolorato
09.Haziran.2009, 20:49
Kapo sanırım Premier League'de oynuyordu Wigan'da. İyi bir futbolcu ama ben Galatasaray'da görmek istemem.

Enterokinaz
09.Haziran.2009, 21:43
Olivier Kapo'yu transfer etmemiz için geçerli bir sebep bile bulamıyorum ben. :)

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 21:50
Gerçekte izlemedim ama Fm profili gerçekten iyi

Enterokinaz
09.Haziran.2009, 21:54
Tamam da, mevki olarak bize çok lazım bir oyuncu değil. Asıl yeri sol açık olması lazım, şu anda takımımızda transfere ihtiyacı olmayan tek bölge sol taraf, haksız mıyım ?

Oyun kurucu olarak kesinlikle Kapo'dan daha iyi futbolcular getirebiliriz. Rijkaard'ın ismiyle, başarılarıyla ve Haldun Üstünel'le, çopu futbolcu hayal olmaktan çıktı artık.

Addolorato
09.Haziran.2009, 22:08
Ayrıca Cruz Azul'dan dönen Carrusca var daha elimizde. Ben o adamın yeteneklerini çok beyeniyorum fakat fizik olarak çok zayıf son bir şans daha verilmesinden yanayım ama Rijkaard ve yönetim bilir tabi en dogrusunu.

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 22:11
Carrusca'yı bi kere Liverpool maçında izlemiştim ve harika yetenekleri olduğunu görmüştüm denedebilir ama satıladabilir..

Enterokinaz
09.Haziran.2009, 22:14
Carrusca'yı bi kere Liverpool maçında izlemiştim ve harika yetenekleri olduğunu görmüştüm denedebilir ama satıladabilir..

Carrusca Cruz Azul kirasında ne fiziksel ne de mental olarak geliştiremedi kendini, ilk maçların ardından kulübeye kazık çaktı. Bir daha saha da bile görünmedi. Bu halde ki bir oyuncunun takıma kazandırılması, performans beklenmesi çok büyük süreçtir. Tutup tutmayacağı bile meçhul zaten. Herşey bir yana, yabancı kontenjanı boşluğu için gönderileceğini düşünüyorum.

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 22:15
Cruz Azul'da dediğin gibi olduysa eğer İstanbul'a gelmesi bile hata olur o zaman

Addolorato
09.Haziran.2009, 22:17
Özbekistan 1. Ligi’ni ikinci bitiren Pakhator’un başkanı Babayan, Samet Aybaba’ya teknik direktörlük teklifinde bulundu. Aybaba yıllık 2 milyon euro’ya ‘Evet’ derse Özbekistan’a gidecek. Babayan’ın Galatasaray’dan Sabri, Beşiktaş’tan Rüştü ve Gökhan Zan’ı da istediği belirtildi.

Sabri'ye talip çıktı :p

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 22:20
Sabri Özbekistan'a gideceğine ölür daha iyi bence zaten Özbekistan'a gittiğinde ölmüş olacak :D

BeeTLeJuiCe
09.Haziran.2009, 22:39
Özbekler çok para veriyor futbol için. Scolari bile Zico'nun eski takımı Bundyokor mu ne ona transfer olmuş.
Sabri yıllık 3mn€ deseler koşarak gider :)

MaTRaKaN
09.Haziran.2009, 22:42
Koşarak gitse bile bence futbol hayatını çok olumsuz yönde etkileyecek bir hamle olur..

Onurap
09.Haziran.2009, 23:17
Gitsin..Birazda özbek kuşlarını vursun.. :p

nerazzuri
09.Haziran.2009, 23:59
Koşarak gitse bile bence futbol hayatını çok olumsuz yönde etkileyecek bir hamle olur..
Burada çok olumlu etkliyor:) Bence gitsin, hiç değilse para kazansın.

Sheriff
10.Haziran.2009, 00:01
Sheriff , bak şimdi onlar kahrolmustur sana yaranamadıkları için .
Kahrolup kahrolmamalarından sanane? Benim söylediğim laftan sanane?
Ya yazma ya düzgün mesaj yaz..

E.Cartman
10.Haziran.2009, 03:48
Carrusca Cruz Azul kirasında ne fiziksel ne de mental olarak geliştiremedi kendini, ilk maçların ardından kulübeye kazık çaktı. Bir daha saha da bile görünmedi. Bu halde ki bir oyuncunun takıma kazandırılması, performans beklenmesi çok büyük süreçtir. Tutup tutmayacağı bile meçhul zaten. Herşey bir yana, yabancı kontenjanı boşluğu için gönderileceğini düşünüyorum.

Carrusca'nın Cruz AzuL da sakatLık geçirdiği için bekLenen performansı veremedi ve yedek kLubesine kazık çaktı...

Carrusca gerçekten iyi bi futboLcu ama iLk oLarak mentaL anLamda güçLenmesi Lazm ben bunu Rijkaard'ın yapabiLeceğine inanıyorum. Carrusca zaten GS'deyken 2 maç mı 3 maç mı ne 11'de çıktı biri ilk maçıydı geLdikten 3-4 gün sonra oynamıştı daha oyun stiLini biLmio Türkiyenin iLetişim yok falan 2. Maçı LiverpooL oLdu onda da coştu zaten ama yine yedek bırakıLdı sonra 3. maçta kafa oLarak bittiği için oynatıLmayacağı beLLi oLduğu için oynamadı bu kadar bunun açıkLaması değerLendiriLebiLirse iyi para edebiLecek bi oyuncu Carrusca.

PesimiSTyLa
10.Haziran.2009, 04:04
Hala mı Carrusca, Cafercan ? Onların bu takımda işi yok. Balonduular ve söndüler. Kabul edin artık şunu, daha fazla beklenti içine girmeyin :)

nannar
10.Haziran.2009, 04:06
valla carrusca'ya tahammülümüz kalmadı artık :Dhiç gerek yok...

Nedvedmania
10.Haziran.2009, 04:08
Carrusca Yaşıyormu hala ya :D Yine dandik bi klübe vermemiz lazım onu.

MaTRaKaN
10.Haziran.2009, 04:11
Arkadaşlar sizde de sabır denilen bişi yok:D
Hele bi gelsin bi hazırlık maçı yapsın bi bakalım durumu nasıl diye..

PesimiSTyLa
10.Haziran.2009, 04:13
Sabredecek ne var ki? Galatasaray 25ine merdiven dayamış bir adamın iyi oynamasını bekleyecek, onu egitecek kulüp degil. Floryaya geri dönemez onlar. Ne Carrusca, ne Cafercan nede Necati.

Alicanfmfan
10.Haziran.2009, 04:27
Kahrolup kahrolmamalarından sanane? Benim söylediğim laftan sanane?
Ya yazma ya düzgün mesaj yaz..

Tamam bir daha mesaj yazarken sana ö.m atarım , ne zaman mesaj yazacagımıda sana sormam , burayada gelip Sabri bana ne yapsa yaranamaz yazarsan böyle bir cevap alman normaldir.

E.Cartman
10.Haziran.2009, 15:17
Sarı fırtına yolda

10 Haziran 2009 Çarşamba * 08:31

Cimbom'un peşinde olduğu Barcelona'nın yıldızı Gudjohnsen'in, İspanyol gazetecilere "Büyük olasılıkla Galatasaray'a gideceğim" dediği belirtildi.
http://www.webaslan.com/img/3/2009/gudjohnsen26.jpg
Cimbom'un peşinde olduğu Barcelona'nın yıldızı Gudjohnsen'in, İspanyol gazetecilere "Büyük olasılıkla Galatasaray'a gideceğim" dediği belirtildi.

Galatasaray'ın yeni hocası Rijkaard'ın kendisini istediğini vurgulayan İzlandalı golcünün, "Rijkaard'a 'Sen varsan ben de varım' cevabı verdim. Umarım bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandığı kaydedildi.

Sarı fırtına geliyor

Barça'nın ünlü golcüsü Eidur Gudjohnsen, "Rijkaard varsa ben de varım" diyerek transfere yeşil ışık yaktı.

Rijkaard'a imza attırarak dünya çapında ses getiren Galatasarayımız, yeni bir bomba daha patlatmak üzere. İki sezondur Eidur Gudjohnsen ile ilgilenen ancak transferinde yol alamayan sarı-kırmızılılar, Rijkaard'ın havası ile birlikte İzlandalı
CHRYSLER C3
2006 / 73.000 km
45.000 EUR
golcüyü kadrosuna katmak için gün saymaya başladı. Hollandalı hocaya övgü yağdıran Gudjohnsen,

İspanyol basınına "Rijkaard'ın olduğu yerde ben de varım. Büyük olasılıkla Galatasaray'a gideceğim" dedi.

5 MİLYON EURO ÖNERDİ

Bu sözler üzerine Barcelona ile görüşmelerini hızlandıran sarı-kırmızılılar, 2010'a kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için 5 milyon euro teklif etti. Başkan Laporta ile yakın ilişkileri bululan Rijkaard'ın da katılımıyla görüşmelerin sürdüğü ve önümüzdeki hafta içinde imzaların atılabileceği bildirildi. 2006'da Chelsea'den Barça'ya transfer olan İzlandalı oyuncu, fazla forma şansı bulamaması nedeniyle kulübünde mutlu değildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neill imzaya yakın

10 Haziran 2009 Çarşamba * 08:27

Yönetimimiz, İngiltere'nin West Ham United kulübünde forma giyen Lucas Neill ile her konuda anlaşıldığı iddia edildi.

http://www.webaslan.com/img/3/2009/lucas_neill4745.jpg
Yönetimimiz, İngiltere'nin West Ham United kulübünde forma giyen Lucas Neill ile her konuda anlaşıldığı iddia edildi.

Bu transferde aracı olan Kewell vatandaşını ikna ederken, yönetimin son noktayı önümüzdeki hafta koyacağı ve futbolcuyu İstanbul'a getirterek imza attıracağı ileri sürüldü.

Kaynak: Fotomaç

deniz.91
10.Haziran.2009, 15:44
Galatasaray sağlam transferler peşinde bu ikisinide alabilrise birde kalaciyle çok iyi yerelere gelebilir buz uefada

IcedEarth
10.Haziran.2009, 16:30
Ben olsam bu 2 transferi de gerçekleştirmem. Özellikle Lucas Neill yerine çok daha iyi bir oyuncu bulabileceğimize inanıyorum...

PesimiSTyLa
10.Haziran.2009, 16:47
Lucas Neill bedavaya alınabilecek cok iyi bir oyuncu. Stoper ve sagbek oynayabiliyor. Kariyerinin tamamını EPL de gecirmiş; Milwallde 150 küsür, west ham ve Blackburn takımlarında 260 küsür maca cıkmış. Kalitesiz bir isim olsaydı orada işi olmazdı. İsim olarak bir yıldız olmayabilir, ama ihtiyacımız olan mevkii için alabilecegimiz bir görev adamı.

IcedEarth
10.Haziran.2009, 17:01
Meira transferinde de bunları konuştuk, kaliteli dedik, yarım sezon tutunabildi. Üstelik yaşı da 31 şu anda. Ciddi şüphelerim var bu transfer konusunda. Daha iyi bir isim bulmalıyız bence stoper mevkiine.

E.Cartman
10.Haziran.2009, 18:44
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/06/10/fft17_mf277154.Jpeg
Rijkaard eski öğrencisi için devrede

Yeni sezona bomba gibi transferlerle başlamak isteyen G.Saray’da Giovanni dos Santos için girişimler hızlanmaya başladı. Frank Rijkaard’ın, Barcelona’dan eski öğrencisi olan ve şu anda İngiliz temsilcisi Tottenham’da forma giyen 20 yaşındaki Meksikalı yıldıza ’seni almak istiyorum, bir yere imza atma’ şeklinde yaptığı telkin üzerine sarı-kırmızılılar harekete geçti. G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, yarın Amsterdam’a uçarak Hollandalı teknik adamla Giovanni dos Santos’un transferiyle ilgili buluşacak.

İkili buradan da Londra’ya uçarak Tottenham’la, Giovanni için bir görüşmede bulunacak. Meksikalı yıldız sarı-kırmızılı takıma gelmeye oldukça sıcak bakarken, İngilizler de yaklaşık 5 milyon Euro talep ediyor.

‘BÜYÜK PROJE İÇİN GELDİM’

G.SARAY’A iki yıllık imza atan Rijkaard, Hollanda’ya döner dönmez hemen Dos Santos’u arayarak ilginç bir teklifte bulundu... Hollandalı teknik adam genç futbolcuya “Ben G.Saray’a büyük bir proje için geldim. En az 4 yıl burada kalmayı planlıyorum. Benim yanıma geleceksin. 4 yıl sonra seni kendi ellerimle Avrupa’nın en büyük kulüplerine yollayacağım. Sen para sorununu da düşünme... Benim yanıma gel. Yeniden eski parlak günlerine döneceksin” diyerek Meksikalı eski öğrencisini G.Saray’a gelme konusunda ikna etti. Bu konuşma sırasında Hollandalı teknik adamın G.Saray’daki gerçek sözleşmesinin süresi de ortaya çıktı... Tam 4 sezon!

MALİYETİ ÇOK DAHA DÜŞÜK

YÖNETİM ise bu durumdan çok memnun... Çünkü Dos Santos’un maliyeti Castillo’ya göre çok daha ucuz... Castillo’yu Shakthar, Olympiakos’tan 23 milyon Euro’ya almıştı. Ve kendisinden faydalanamayarak iki sezon üst üste kiraya göndermişti. Şimdi ise satmak istiyorlar ve en az 12 milyon Euro talep ediyorlar. Dos Santos ise Barcelona’dan Tottenham’a 6.5 milyon Euro’ya gitmişti. Tottenham’daki hoca değişiminden sonra ligin ikinci yarısında Ipswich Town’a kiralanmıştı. Tottenham genç oyuncuyu 4-5 milyon Euro arasında elinden çıkartmayı düşünüyor.

MENAJERİ DE ‘OKEY’ VERDİ

OYUNCUNUN menajeri ise tanıdık bir isim... Pini Zahavi. Zahavi daha önce Rüştü’nün menajerliğini yapmış ve tecrübeli file bekçisini Barcelona’ya götürmüştü. Zahavi bu transferin mümkün olduğunu, oyuncusu Dos Santos’un Rijkaard’ın gittiği her yere gidebileceğini belirterek “Giovanni, Rijkaard’a çok inanıyor. Onunla çalışmak istiyor. G.Saray’a transferi bunun için mümkün” diye konuştu. G.Saray ise bu transfer için tüm maddi imkanları seferber etmiş durumda.

ÜSTÜNEL-RIJKAARD BİTİRECEK

SARI-KIRMIZILILAR 4-5 milyon Euro arasındaki bonservis bedeli için Tottenham ile masaya oturacaklar. Bu parayı ya bir sene kiralık önümüzdeki sezon satın alma opsiyonuyla ödemek ya da bonservisi satın alıp parayı 3 yılda ödemek gibi iki seçeneği masaya koyarak Tottenham’ı ikna etmeye çalışacaklar. Bu transferin bu hafta yönetici Haldun Üstünel ile teknik direktör Frank Rijkaard’ın Amsterdam’da buluşmasından sonra bitmesi bekleniyor.

Kaynak: MiLLiyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/06/10/fft17_mf277144.Jpeg
İşte Rijkaard'ın yönetime verdiği rapor

Aslan’ın hocası takımı kasetlerden izledikten sonra Lincoln, Hasan, Ümit ve Aykut’un gitmesine karar verdi. Rijkaard yönetime, Nonda ve Sabri’den yararlanacağını bildirdi

Galatasaray’da yaprak dökümü mevsimi geliyor. İmza attıktan sonra Cim-Bom’un maç kasetlerini alıp ülkesine dönen Aslan’ın yeni hocası Rijkaard, yönetime futbolcular hakkındaki raporunu verdi. Hollandalı teknik adam, oyuncuları tek tek değerlendirdiği raporunda başta Brezilyalı yıldız Linclon olmak üzere 5-6 ismi gözden çıkardı.

Galatasaray bir yandan yeni transferler ile kadrosunu güçlendirmeyi planlarken, bir yandan da yurt dışından Servet ve Mehmet Topal için gelen transfer tekliflerine direniyor. Frank Rijkaard'ın, Galatasaray'ın maçlarını izledikten sonra öncelikle bu iki oyuncunun kesinlikle satılmaması yönünde istekte bulunduğu öğrenildi. Ancak Mehmet Topal'ın gitmek için diretmesi durumunda sarı kırmızılı yönetimin başarılı ön libero yerine alternatif transfer arayışında bulunduğu bildirildi. Mustafa Sarp ile bir gün önce mukavele imzalayan sarı kırmızılıların ayrıca Manisaspor'un 24 yaşındaki ön liberosu Yiğit İncedemir'i düşündükleri ileri sürüldü. Ancak 2011 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Yiğit için Galatasaray'ın, takas teklifinde bulunacakları ifade edildi.

DİSİPLİNSİZ, BENİM SİSTEMİME UYMAZ

Rijkaard’ın raporunda Lincoln için ‘Yetenekli ama disiplinsiz. Benim oyun sistemimde yararlı olamaz’ yazdığı belirtildi. Hollandalı hocanın ‘Hasan ve Ümit hiç verimli olamamışlar. Aykut kalede güven vermiyor. Linderoth ve Serkan Çalık’tan da yararlanamayız. Ama Sabri ve Barış faydalı olur’ yazdıği bildirildi.

NONDA İŞİME YARAR

Aslan’ın yeni hocasının Nonda’nın kalmasını ‘Az oynatılmış. Ben Nonda’dan verim alırım’ sözleriyle istediği öğrenildi. Rijkaard’ın Arda için de ‘Bize çok şey katacak. Seneye onu tutmamız zor olur’ diye yazdığı belirlendi.

King_91
10.Haziran.2009, 18:54
giovani dos santos keşke gelse ama çok zor hatta imkansız diyorum ben .

E.Cartman
10.Haziran.2009, 19:02
Topal Valencia'ya yakın
http://www.sporx.com/images/1/29/4265_B_Mehmet-Topal006.jpg
Galatasaraylı futbolcu Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, başarılı oyuncunun transferi konusunda İspanyol Valencia ve Sevilla kulüpleriyle görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Altıparmak, Radyospor'a yaptığı açıklamada, milli oyuncunun transferi hakkında, ''Valencia ve Sevilla ile görüşmeler devam ediyor. Tahmin ediyorum Valencia Galatasaray'a teklif yapacak'' dedi.

Batur Altıparmak, Mehmet'in Sevilla'nın ikinci alternatifi olduğunu ifade ederek, ''Mehmet Topal, kalacak mı yoksa Avrupa'ya mı gidecek, bu konuda net bir bilgi veremem. Menajeri olarak birtakım görüşmeler yapıyorum. Ben Valencia ile görüşme yapıyorum. Sevilla ile görüşmelerimiz devam etmesine rağmen Mehmet, Sevilla'nın ikinci alternatifi. Sevilla şu anda Tottenham Hotspurs'dan Didier Zokora'yı transfer etmeye çalışıyor. Eğer Zokora olmazsa Mehmet'i almak için Galatasaray'a başvuracaklar'' diye konuştu.

Yıldız oyuncu konusunda Valenci'nın yöneticilerine gerekli bilgileri verdiğini kaydeden menajer Altıparmak, ''Bize yazılı bir teklif gelmesi durumunda Galatasaray'ın kapısını çalacağız. Mehmet Topal, her futbolcu gibi yurt dışında oynamak istiyor. Ama Galatasaray'da da hiçbir sorunu yok. Buna karar verecek olan Galatasaray. Kulüp izin verirse Mehmet Avrupa'ya gider'' değerlendirmesinde bulundu.

Batur Altıparmak, ayrıca, menajerliğini yaptığı, geçen sezon Hacettepe'de forma giyen Orhan Şam için Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimi olduğunu, ancak kulübünün bu futbolcuyu satmak istemediğini söyledi.

10.06.2009
Kaynak : AA

Onurap
10.Haziran.2009, 19:08
İyi bir fiyata satılsın..Çok panik bir oyuncu zaten..

tarikko
10.Haziran.2009, 19:15
Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve İspanya'nın ikinci lig takımlarından Real Sociedad'ta kiralık olarak forma giyen Necati Ateş, Türkiye'ye dönmek istediğini belirtti.

Lig Tv'de yayınlanan "Futbol Gündemi" isimli programa bağlanan Necati Ateş gelecek planlarından bahsetti.

Necati Ateş yaptığı açıklamada "Burada sezon 2 hafta sonra bitiyor. Sezon bittikten sonra Türkiye'ye Galatasaray'a döneceğim. Galatasaray ile hala 1 senelik sözleşmem bulunuyor. Geldiğimde yöneticilerimizle oturup konuşacağız. Şartlarımız uyarsa Galatasaray ile devam etmek isterim.

Aracılar vasıtası ile Yunanistan'dan teklif alıyorum ama benim ilk tercihim Galatasaray. Yöneticilerimizde uygun görürse yeniden Galatasaray forması giymek isterim.

Bu ayın 21'inden sonra Türkiye'ye geleceğim ve Galatasaray yönetimi ile görüştükten sonra planlarımı yapacağım" dedi.

Maraton

deniz.91
10.Haziran.2009, 19:52
Nihat bu sene Sociedadda 1 gol atmış snaırım:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Nihat bu sene Sociedadda 1 gol atmış snaırım:)
Pardon Necati:)

Oghuse
10.Haziran.2009, 20:03
Haldun Üstünel bu sezon herhangi bir yerli oyuncunun yurt dışına gitmeyeceğini Arda'nın Ada'ya transfer olacağı söylentileri içinse Arda giderse sadece Galatasaray Adası'na gidebilir dedi.. :D

Addolorato
10.Haziran.2009, 20:13
giovani dos santos keşke gelse ama çok zor hatta imkansız diyorum ben .

Dos Santos çok genç bir futbolcu olmasına ragmen kariyeri düşüş içerisinde Premier League'e adapte olamadı hatta devre arası Championship ekiplerinden birine kiraya verilecekti. Ben Dos Santos için neden olmasın diyorum ama Tottenham bırakırmı bilemem.

matrockmamy
10.Haziran.2009, 20:14
Gudjonsenin faydalı olacağına inanmıyorum [iyi oynarsa bu mesajı koymayın lütfen :D kaliteli adam sonuçta ]
diğer adamı da 1 maç falan izlemiştim çok extra bi olayı yok ama sırıtmaz yani :D

E.Cartman
10.Haziran.2009, 20:40
Dos Santos çok genç bir futbolcu olmasına ragmen kariyeri düşüş içerisinde Premier League'e adapte olamadı hatta devre arası Championship ekiplerinden birine kiraya verilecekti. Ben Dos Santos için neden olmasın diyorum ama Tottenham bırakırmı bilemem.

Tottenham'ın yeni teknik direktörü Dos Santos'u istemediğini beLirtti zaten devre arasnda gittiği ipswich ide sırtLadı diyebiLiriz premier Lig deki hızLı ve fizik isteyen oyuna aLışamadı tek sorunu bu barceLoNa da A takıma çıktığında Yeni RonaLdinho geLio demişLerdi ben izLediim maçLarda da oyunundan gayet memnundm :D:D Hem düşüş içinde oLması daha iyi Rijkaard ve Gs onun için daha iyi oLur geLmeden önce BaRos a da böLe dioduk adam GoL KraLı oLdu KeweLL sakat dedik hem performansı düşüo dedik kaç maç kurtardı bence ön yargıLı davranmamak Lazım genişçe bi düşünüp öLe yorumLamak Lazım...

King_91
10.Haziran.2009, 20:40

inşallah gelir . ayrıca tottenham'da düşüşe geçmesi normal her sene 100 adam geliyo takıma :D

PesimiSTyLa
10.Haziran.2009, 22:24
Galatasaray teknik direktörlük koltuğuna Frank Rijkaard'ı getirdikten sonra rotayı tamamen transfere çevirdi ve dümeni Hollandalı teknik adama emanet etti.

Belçika basınında yer alan bir habere göre Frank Rijkaard, Galatasaray yönetiminden Liverpool'da oynayan vatandaşı Ryan Babel'i istedi.

Haberde ayrıca Babel'in Rijkaard'ın elinde bulunan transfer listesinde en üst sırada olduğu da iddia edilirken, şu anda ekonomik sıkıntı içerisinde bulunan Liverpool'un teknik direktörü Rafa Benitez'in de kadrosunda çok sık kullanmadığı Hollandalı yıldızın transferine onay verebileceği belirtildi.

Hollanda futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olan 23 yaşındaki Ryan Babel, güçlü fiziği ve kolay adam eksiltmesi ile tanınıyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER : İLKER EZİBAY

Hayali bile güzel :)

Alicanfmfan
10.Haziran.2009, 22:29
Babel gelirse Yusuf gibi yürüyerek adam geçiyor çok iyi olabilir hayalde degil aslında...

Suicider
10.Haziran.2009, 22:29
dos santos u bonservisiyle alamasak bile bence kiralayabiliriz

Onurap
10.Haziran.2009, 22:55
Babel 4-3-3 için ideal bir oyuncu..

ShevAnil
10.Haziran.2009, 23:16
Babel ve Gio beraber gelsin defans almasakda olur :D

Gangstaa
11.Haziran.2009, 00:00
Rijkaardın sisteminde eğer babel gelirse kewell yedek kalır.Demekki kewellı istemiyor Rijkaard.Ama başka bi sistem düşünüyorsa orası ayrı.

Alicanfmfan
11.Haziran.2009, 00:03
Kewell gibi bir topcu bence yedek kalamaz :s

Nocna Mora
11.Haziran.2009, 00:06
lincoln ayrılmayı düşünmüomuş star haber dedi :D

Suicider
11.Haziran.2009, 00:20
adam haklı nie gitsinki keyfi yerinde sene başında birkaç maç iyi oynarım taraftarı kandırır yatarım diyor :D

Nocna Mora
11.Haziran.2009, 01:31
O yüzden 1.devre lincoln lincoln lincoln diye bagırıyordunuz di mi ;)

Onurap
11.Haziran.2009, 01:35
adam haklı nie gitsinki keyfi yerinde sene başında birkaç maç iyi oynarım taraftarı kandırır yatarım diyor :D

Barosun attığı 20 golün 16 sınında lincolnün payı var penaltılarda dahil.!!!

Lincoln bu takımın en faydalı oyuncusu oldu bu sene ayrıca toplamda 23 asisti var..Riijard la coşacak az kaldı..

E.Cartman
11.Haziran.2009, 01:35
LincoLn kadar iLginç futboLcu görmedi bu dünya gitsinde kurtuLaLım...

King_91
11.Haziran.2009, 02:36
isterse dünyanın en yetenekli adamı olsun - ki çok yetenekli ona bir sözüm yok - takımımda onun gibi bir adam görmek istemiyorum . herkes bir tarafını yırtarken o yatacak . beyefendi istediği zaman asist yapacak gol atacak . yok ya !

muratali
11.Haziran.2009, 02:44
gio 6 milyon euroya tottenhama transfer olmuş ve forma şansı bulamayarak ispwich towna kiralanmıştı sene arasında.redknapp ise yaptığı açıklamalarda gioyu acıkca istemediğini belirtmişti.galatasaray 4-5 milyon euroluk bi bonservis bedeli ile gioyu renklerine baglayabilir.hatta nedense bu sene icindeki en olabilitesi yuksek transfer olarak goruyorum bu transferi.

Enterokinaz
11.Haziran.2009, 03:16
Giovani dos Santos, Ryan Babel gibi isimler Türkiye Ligi için çok üst düzey ve kaliteli futbolcular. Hayalini kurmak bile güzel ki hayal değil artık. Giovani dos Santos gibi bir sağ kanat ne güzel olurdu şu takıma. 4-3-3 içinde ideal bir futbolcu.

muratali
11.Haziran.2009, 03:39
"Ben G.Saray’a büyük bir proje için geldim. En az 4 yıl burada kalmayı planlıyorum. Benim yanıma geleceksin. 4 yıl sonra seni kendi ellerimle Avrupa’nın en büyük kulüplerine yollayacağım. Sen para sorununu da düşünme... Benim yanıma gel. Yeniden eski parlak günlerine döneceksin"

yani eğer milliyette geçen bu sözler gerçekten denseydi ben bu gazla koşarak gelirdim türkiyeye:D

E.Cartman
11.Haziran.2009, 03:47
RİJKAARD GELMEDİ.. ÜSTÜNEL GİDİYOR. G.SARAY'DA TRANSFERDE SICAK GÜNLER BAŞLIYOR..

Galatasaray'da resmi imza töreninden sonra ülkesi Hollanda'ya giden Frank Rijkaard'ın bu akşam İstanbul'da olması yarın ise yönetim ile birlikte toplanılarak transfer için listeler üzerinde ilk değerlendirmelerin yapılması bekleniyordu. Ancak proğram değişti.. Rijkaard gelmiyor.. Üstünel gidiyor.. Galatasaray'da transfer masaya yatırılıyor. İŞTE DETAYLAR..
Galatasaray'ın yeni ve genç teknik adamı Frank Rijkaard , sarı kırmızılı takımın geçen sezon oynadığı maçların kasetlerini alarak ülkesine gitmiş, Perşembe günü yani bugün geleceğini yönetime iletmişti..

Daha sonra transfer listeleri üzerindeki görüşmelerin bir an önce yapılması için dün gelip bugün kolların sıvanması bekleniyordu..

Ancak Hollandalı Teknik adam Başkan Polat ve Haldun Üstünel ile yaptığı görüşmelerde Galatasaray'ın maç kasetlerini izlemeye devam ettiğini bunun için İstanbul'a gelmesinin konsantrasyonunu kesintiye ugratacağını söyleyerek, "Cuma gününe kadar bu kasetleri bitirmiş olurum. Eğer isterseniz sizi evimde ağırlayayım. Transfer listelerini burada değerlendirelim" dedi..
http://www.turkspor.net/images/news/ustunel_rijkaard.jpg
Bu teklif kabul görünce, Haldun Üstünel'in Cuma günü Hollanda'ya gitmesi kararlaştırıldı..

Haldun Üstünel, Cuma günü Galatasaray'ın uzun süre yürüttüğü transfer görüşmeleri ile ilgili hazırlanmış olan futbolcuların dosyaları ile birlikte Hollanda'ya gidecek..

Üstünel ve Rijkaard birlikte iki gün boyunca alternatifli isimler belirleyecekler ve yeni haftada belirlenen isimlerle transfer görüşmeleri resmen başlatılacak..

Turkspor.net bugüne kadar transferi gerçekleşen iki futbolcudan birinin Leo Franco , digerinin ise yerli transfer Mustafa Sarp olduğunu yazmıştı..
Nitekim Mustafa Sarp resmi imzayı attı.

Sadece Lucas Neil ile görüşüldügü M.City 'nin devrede olduğu, Pizarro ile de bir ön görüşme yapıldığını yazmıştı..

Turkspor.net istihbarat kaynakları 3 mevkide alternatifli 12 futbolcunun bir çoğunun isimlerine ulaşmasına rağmen, bu isimlerden bazılarının belki de hiç görüşmeye değer bulunmadan listeden çıkartılması ihtimalini düşünerek gündeme getirmedi..

Ancak önümüzdeki hafta başından itiraber turkspor.net yine her zaman olduğu gibi G.Saray'ın resmi transfer görüşmelerini istihbarat kaynaklarının ulaştırdığı bilgelere göre spor medyasında ilk kez duyuracak..

Kaynak: Turkspor.net

Lucas Neill
11.Haziran.2009, 04:38
Bu türkspor transfer haberlerinde hep sallıyo kaç tane kesin diye hoca sölediler olmadı:D

E.Cartman
11.Haziran.2009, 04:51
Bu türkspor transfer haberlerinde hep sallıyo kaç tane kesin diye hoca sölediler olmadı:D

Türkiye'de Görüp görebiLeceğin en doğru haber sitesi'dir söyLedikLeri TDlerLe hep görüşüLdü ama son anda vazgeçiLdi o yönetimin bir oyunuydu FenerBahçe'ye daum un geLdiğini ilk söyLiyen di hemde haftaLar önce Mustafa Sarp ı yine bu site ilk duyurdu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
:D:D:D vaLLaha gördüğüm en iyi haber sitesidir :D:D

matrockmamy
11.Haziran.2009, 04:59
Rijkaard da süper çıkmış :D

E.Cartman
11.Haziran.2009, 14:45
NİSTELROOY OLMADI DECO VERELİM..

Neredeyse bir ay boyunca, spor medyası, gazeteleri, televizyonları ve internet siteleri ile Nistelrooy'u Galatasaray'a doğru yola çıkardı.. Getirdi.. İmza attırdı.. işi bitirdi.. TURKSPOR.NET ise ısrarla NİSTELROOY G.SARAY'IN GÜNDEMİNE BİLE GELMEDİĞİNİ yazdı durdu.. Simsar menajer gazeteciler haberlerinin bomba çıkmasından sonra Nistelrooy'u F.Bahçe ye pazarlamaya çalıştılar. O da eridi gitti. Şimdi ise gündemde DECO var.. Acaba G.Saray DECO ile görüştü mü? Ya da görüşmeye devam ediyor mu?
http://www.turkspor.net/images/news/deco.jpg
Sözde bazı istihbarat kaynakları olduğunu söyleyen şarlatanlar, her gün yeni bir isim açıklıyorlar.. Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için geriye dönüp hesap soran da yok..
Giden gidiyor.. Yalan eriyor.. Gelen yeni yalan eskisinin yerini alıyor.
Bir kaç uyanık, zavallı insanların umutları ile oynarken, haberi içerden aldıkları yalanları ile kendilerine hava katmaya çalışıyorlar..
Son günlerde ise DECO ismi yine internette kol geziyor..

NİSTELROOY NE KADAR GERÇEK İSE DECO DA O KADAR GERÇEK..

Turkspor.net sitemizin daha çabuk açılabilmesi için yorum bölümünü kapatmak durumunda kaldığınızı daha önce belirtmiştik.. Şimdi yollayamadığınız yorumlarda DECO işi bitmiş, size gelen bilgi var mı? Turkspor.net yazmadan inanmayız" dediğinizi duyar gibiyiz..

Evet DECO olayı da Nistelrooy gibi menajerlerin ve Yalan Medyası nın uydurması.. Tabi bunu gerçek gibi satmaya çalışan bir sürü şarlatan da irili ufaklı sitelerinde yazınca, sanki DECO yola çıkmış gibi bir durum ortaya çıkıyor..

Oysa turkspor.net istihbarat kaynaklarının yaptığı araştırmada Deco ismi de Galatasaray'ın gündemine asla ve asla gelmedi..

Turkspor.net her zaman olduğu gibi hiç bir varsayım ya da menajerler aracılığı ile oluşturmaya çalışılan transfer haberlerine sayfalarında yer vermiyor..

Hatta bir kaç gündür neredeyse, resmi imzalar hariç transfer görüşmesi haberi bile vermiyor...

Çünkü turkspor.net özel haber olarak bir transfer haberi veriyorsa, o transfer görüşmesi resmi olarak başlamış demektir..

Bitti diyorsa da bitmiş demektir..
Ancak özellikle Galatasaray'da bunu söylemek için, önce Teknik Direktör Rijkaard ve Haldun Üstünel'in cuma, cumartesi ve pazar günü listeler üzerindeki çalışmalarının bitmesi tesbit edilen isimlerle resmi görüşmelerin başlaması gerekmekte..

Resmi görüşmelerin başlaması ile bu defa konuşan turkspor.net olacak, spor medyası geriden de gelse, turkspor.net haberlerini iki gün sonra takip etmiş olsa da gerçek görüşmeleri vermiş olacak...

Kaynak: Turkspor.net

King_91
11.Haziran.2009, 14:50
ben de dizileri çok fazla mı izledim acaba diyordum . rijkaard 2 günde 1 sezon bitirmeye çalışıyo bizim maçlar baya sarıyo sanırım :zuhaha

E.Cartman
11.Haziran.2009, 15:01
ben de dizileri çok fazla mı izledim acaba diyordum . rijkaard 2 günde 1 sezon bitirmeye çalışıyo bizim maçlar baya sarıyo sanırım :zuhaha

:D:D:D:D:D:D:D:D

Yok sadece en iyi ve en kötü oynadığımız maçLarLa bi kaç tane de ortada geçen maçLarı izLiyomuş...;)

Sheriff
11.Haziran.2009, 15:11
Tamam bir daha mesaj yazarken sana ö.m atarım , ne zaman mesaj yazacagımıda sana sormam , burayada gelip Sabri bana ne yapsa yaranamaz yazarsan böyle bir cevap alman normaldir.
Ne münasebet, sen nasıl bana böyle alaycı bir mesaj atarsın.. İstediğin herşeyi yazamazsın burda.

Alicanfmfan
11.Haziran.2009, 15:40
Bu futbolcular ne yapsalar bana yaranamazlar sevmiyorum diyip sonuna gülücük smiley ı yazarsan , yazarım sana yaransalar ne olacak yaranmasalar ne olacak o futbolcuların umurlarında mı ?

E.Cartman
11.Haziran.2009, 21:21
Telefonla "Deco müjdesi"!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, GSYİAD tarafından Kalamış Tesisleri'nde düzenlenen "Şampiyonların Gecesi"nde şarkılar şöylüyor, yüzü gülüyordu...

http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/06/11/fft16_mf278927.Jpeg
Peki neydi Başkan Polat'ı bu kadar mutlu kılan?

Henüz gecenin başlarıydı, Başkan Adnan Polat'ın telefon çaldı, arayan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'di. Geceye katılması beklenen Haldun Üstünel, Frank Rijkaard'dan gelen bin haber üzerine soluğu Murat Yalçındağ ile birlikte Amsterdam'da almıştı...

Üstünel, Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan öğrencisi Deco'yu ikna ettiğini ve görüşmelerin son derece sıcak geçtiğini Başkan Adnan Polat'a söylüyordu. Bu haber Başkan Polat'ı heyecanlandırmıştı. Çünkü dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Deco'nun transferinde sona yaklaşılmıştı.

Chelsea'de forma giyen Deco'nun gelmesi halinde Lincoln ile yolların kesin olarak ayrılacağı; hatta Başkan Polat'ın yakın çevresine "Üçüne beşine bakmadan vereceğim" dediği öğrenildi.

Bu arada İspanya basını Galatasaray'ın Atletico Madrid'in Arjantinli kalecisi Le Franco ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KaynaK: MiLLiyet

King_91
11.Haziran.2009, 21:29
Ah bir gelse ...

matrockmamy
11.Haziran.2009, 21:31
deco gibi futbolcular iş yapmıoyr avrupada. böyle yedek kalıyorlar. türkiyede iyi oynayabilir ama avrupa hedefleri için isabetsiz bir transfer olur bence

King_91
11.Haziran.2009, 21:42
deco gibi futbolcular iş yapmıoyr avrupada. böyle yedek kalıyorlar. türkiyede iyi oynayabilir ama avrupa hedefleri için isabetsiz bir transfer olur bence

deco gibi kim geldi de bu kanıya vardın ?

eXcitinG
11.Haziran.2009, 21:53
Deco gibi adam Türkiye ye bırakın Avrupa ya zor geLir :)