View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Nedvedmania
06.Temmuz.2010, 17:29
Fotomaçtan bi farkımız kalmadı :)
Nedvedmania
06.Temmuz.2010, 17:29
Çok bomba isimlerle görüşülüyormuş Seyrantepeden aldım haberleri..
İnşaatçılar mı söyledi :n:
Fearless Coward
06.Temmuz.2010, 17:37
:n: şaka yapıyoruz :D
Homer J.S
06.Temmuz.2010, 17:56
Keita yakışmıyordu Galatasaray'a. Ayrıca %100 verim de alınamadı.
Hani bi ara facebookta videolar çıkmıştı görsün Galatasaraylılar çirkef oyuncularını diye. Şimdi anlamışlardır ki Galatasaray büyük kulüptür.
Facx
06.Temmuz.2010, 18:00
baros ta topu eliyle kontrol ederk goller atıyo atmaya çalışıyo kendini yere atıyo senin mantığına göre oda yakışmıyo ben futbolcunun performansına bakarım şahsen
RiG0BeRT
06.Temmuz.2010, 18:00
Keita bizde 2 Sene daha kalsa Cebimizden para verip anca yollardık.8.150M Euro ve 200 Bin Alacağındanda vageçmiş.Bu zamanda çok çok iyi para.
GS Yönetimi yerini dolduramayacak olsa Keita'yı satmazdı.Çok kaliteli en az 2 Yabancı alınıp hem Taraftarın kalbi alınır hemde TT Arena Doldurulur.
El Barto
06.Temmuz.2010, 18:04
Keita bizde 2 Sene daha kalsa Cebimizden para verip anca yollardık.8.150M Euro ve 200 Bin Alacağındanda vageçmiş.Bu zamanda çok çok iyi para.
GS Yönetimi yerini dolduramayacak olsa Keita'yı satmazdı.Çok kaliteli en az 2 Yabancı alınıp hem Taraftarın kalbi alınır hemde TT Arena Doldurulur.
Keita hakkında okuduğum en iyi yorum bu. :) Biz genelde böyle para karşılığı oyuncu satmaya alışık olmadığımız için garipsiyoruz. Ama işte iyi oyuncuyu formda olduğu bir zamanda satabiliyorsun ancak. Verilen para da 2 tane öyle alacak kadar büyükse hemen satmak en akıllıcası.
Ama yeri dolmazsa ise orası ayrı...
Ziya38
06.Temmuz.2010, 18:10
İtalyan medyası, Elano'yu almak için ısrarcı olan Juventus'un bu futbolcu için Tiago'yu Galatasaray (http://www.cnnturk.com/guncel.konular/galatasaray/63/index.html)'a önerebileceğini iddia etti.
(CNNTURK.COM) -- İtalyan medyası, geçtiğimiz sezon da Elano'ya talip olan Juventus'un bu oyuncunun transferinde kararlı olduğunu savunuyor.
Juventus'un Brezilyalı orta saha oyuncusu için Galatasaray (http://www.cnnturk.com/guncel.konular/galatasaray/63/index.html)'a para ve Portekizli Tiago'yu önerebileceği iddia ediliyor.
Galatasaray (http://www.cnnturk.com/guncel.konular/galatasaray/63/index.html)'ın Elano için en az 12 milyon euro istediği, bunu fazla bulan Serie A (http://www.cnnturk.com/guncel.konular/avrupa.futbolu/442/index.html) kulübünün, Atletico Madrid ile anlaşamayan Tiago'yu verebileceği belirtiliyor.
Defansif orta saha oyuncusu Tiago, kiralık olarak oynadığı Atletico Madrid dışında Benfica, Chelsea ve Lyon'da da forma giydi
http://www.cnnturk.com/2010/spor/futbol/07/06/elanoya.karsilik.tiago.iddiasi/582404.0/index.html
El Barto
06.Temmuz.2010, 18:11
Muntari-Elano takası yazılıyor birde.
Facx
06.Temmuz.2010, 18:16
keita gitti elano gitmez diye düşünüyorum.
E.Cartman
06.Temmuz.2010, 18:17
---------Ufuk--------
Sabri-Neill-Ali-Çağlar
------Diarra---------
---Kallström-Elano--
Susaeta-------Arda
(Obertan)
-------Baros---------
böyle de olabilir aslında :D:D
:k:
Keita hakkında okuduğum en iyi yorum bu. :) Biz genelde böyle para karşılığı oyuncu satmaya alışık olmadığımız için garipsiyoruz. Ama işte iyi oyuncuyu formda olduğu bir zamanda satabiliyorsun ancak. Verilen para da 2 tane öyle alacak kadar büyükse hemen satmak en akıllıcası.
Ama yeri dolmazsa ise orası ayrı...
:k:
Facx
06.Temmuz.2010, 18:21
diarra deilde annan gelse daha iyi olur ve annan transferi diarra dan daha mantıklı
E.Cartman
06.Temmuz.2010, 18:26
Transfermarkt.de'den sağ kanatta oynıyabilecek oyunculara bakıyorumda 5M€ bonservisli Susaeta var, 3,5M€ bonservisli Obertan var, 3M€'luk Jonathan Legear var, 1,5M€ bonservisli Vladimir Weiss ve David Hoilett var, bunlar hem geleceğe dönük hemde iyi transferler olarak değerlendirilebilir aslında...
RiG0BeRT
06.Temmuz.2010, 18:40
Elano'ya karşılık Tiago + 7M Euro hiç de fena olmaz.Eğer gerçekten Elano'yu istiyosa Juventus bi ara yol bulunur.
Aşk-ı Şehir
06.Temmuz.2010, 18:44
Vladimir Weiss kadar torpilli adam görmedim ben. :p
E.Cartman
06.Temmuz.2010, 18:48
11 Temmuza kadar 2 ya da 3 transferin açıklanacağını düşünüyorum ben
Nedvedmania
06.Temmuz.2010, 18:50
Kallsröm cuma günü istanbula gelebilirmiş.
Nedvedmania
06.Temmuz.2010, 18:53
KEİTA NEDEN SATILDI?
Galatasaray taraftarının sarı kırmızılı yönetimden kadronun güçlendirilip, yeni transferler yapılmasını beklerken Keita'nın satılması adeta soğuk duş etkisi yaptı.
Ancak Keita'nın satışı Dünya Kupası sonrasında beklenen bir gelişmeydi.
Sarı-Kırmızılı yönetim Mehmet Topal'ı 5 milyon euroya sattıktan sonra, Keita'yı da 8 milyon 150 bin euroya elden çıkarıp 12 milyon euroya aşan bir transfer bütçesi oluşturdu. Ayrıca Keita'da Mehmet Topal gibi 200 bin euro alacağından feragat etti.
DHA'dan Kadri Çetinçalı'nın haberine göre; Keita'nın transferini geçen yıl 7,5 milyon euroya 3 taksitte 2 yıl vadeli olarak gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetim bu kez peşin 8.150 milyon euroya satarak öncelikle ekonomik anlamda kar etmiş oldu. Keita'nın transferini gerçekleştiren Haldun Üstünel futbol şubesindeki görevinden istifa etti. Üstünel'in yetkilerini devralan sportif direktör Adnan Sezgin ise Üstünel'in aldığını kolayca sattı.
Keita'nın satılmasının tek nedeni sadece para değil elbette. Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartı, teknik direktör Frank Rijkaard da yöneticiler de bir türlü unutamadı. Çünkü maç önncesi 1 hafta süreyle Keita'ya F.Bahçe maçındaki atmosfer anlatıldı. Tahriklere, provakasyonlara kapılmaması için sıkı sıkı uyarıldı. Ancak Keita, Roberto Carlos'a yaptığı hareketle takımını 10 kişi bırakıp yenilgide belki de en büyük etkeni oluşturdu.
Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da yer alan yıldız oyuncu izin zamanlarında İstanbul'dan ayrıldığı zamanlarda sürekli geç geldi. Bu konuda da uyarıldı ancak Keita aynı alışkanlığını sürdürüp, izinlerinden geç dönmeye devam etti.
G.Saray'ın mali durumunu bilmeyen yok. Futbolcu alacaklarında zaman zaman gecikmeler yaşandı. Ancak geçen yıllarla kıyaslandığında hiç de abartılacak bir durum yoktu. Sarı kırmızılı kulüpte yakın geçmişi bilmeyen Keita, transfer ödemelerinde birkaç günlük gecikme dahi olsa tepki gösteriyor, sorun çıkarıyordu. Ödeme yapılana kadar antrenmanlarda isteksiz çalışıyor ve takım arkadaşlarını da etkiliyordu.
Ali Sami Yen'de oynanan iç saha maçlarında üst düzey performans gösteren Keita, yine yönetime göre deplasman oyunlarında ise oldukça etkisizdi. Bu konudan teknik direktör Frank Rijkaard ayrıca sıkıntı duyuyordu.
Keita'nın saha içindeki bazı centilmenlik dışı hareketleri de sarı kırmızılı yönetimi rahatsız etti. Bazı maçlarda rakipleri ile gereksiz tartışmalar içine girmesi ve hakemi aldatıcı hareketlerde bulunması sıkıntı yarattı.
Son olarak Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili-Brezilya maçında hakemi aldatıp, Kaka'nın atılmasına neden olması bile başkan Adnan Polat ve diğer yöreticileri rahatsız etti. Bütün bu etkenler ve sıcak para bir araya gelince Keita'nın satılması önlenemez bir hal almıştı. Ve beklenen satış gerçekleşti.
King_91
06.Temmuz.2010, 19:05
bi bildikleri vardır inşallah demekten başka yapacak bir şey yok . fiyaskoyla sonuçlanmaz inşallah .
Fearless Coward
06.Temmuz.2010, 19:09
Kallsröm cuma günü istanbula gelebilirmiş.
sanadamı inşaatcılar söyledi :n: :n:
şaka bir yana Kallström bitti gibi gözüküyor..
GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2010, 19:23
Robinho için bir gelişme var mı diye sporx'e girdiğimde Keita'nın satıldığı haberini gördüğümde şaşırdım açıkcası.Bugüne kadar basında tek bir haber bile görmemiştim gideceği hakkında.Yeni transfer ya da transferler için satıldığı aşikar.Bu satışın iyi mi olduğu ya da kötü mü olduğu yönünde bir ön görüde bulunmak pek sağlıklı değil bence.Yapılacak hamleler ve hamlelerin getireceği fayda ile bu konuda edineceğimiz fikir daha sağlıklı olacaktır.Kısacası zamanla anlayacağız.
yaman76hakanFB
06.Temmuz.2010, 19:24
Keita gitmiş. Yahu oldu olacak bizim takım alsaymış... Krasiç'le, bilmem kimle uğraşacaklarına... Bonservis ücreti de çok makul... Madem bir çizgi oyuncusu istiyorlar sağ açığa...
Estranged
06.Temmuz.2010, 19:43
Bomba olmasın aman...
Eli yüzü düzgün olsun topa vurmayı bilsin yeter.
Ribery geldi aklıma bunu okuyunca.. :n:
izmer96
06.Temmuz.2010, 19:54
Galatasaray ''SAVASCI'' bir takim olusturma zihniyeti ile yureksiz ve devamliligi olmayan oyunculari satiyor ve saticakda o yuzden yarin Elano'nun satildigini gorursek kimse sasirmasin , asil onemli olan Elano'yu makul bir takas + para tarzi transferde yada 10m euro lar civarinda satmakdir.
Gundemimizde olan Annan ve Diarra konusuna gelince ben kesinlikle Annan'dan yanayim dunya kupasinda izleme firsati buldum , kesinlikle GS'nin aradigi bir defansif orta saha , rakibi yipratir , cevik ve gozu korkmadan her topun onune atiyor kendisini , ve eger Elano giderse ki sahsi fikrim kesinlikle 1 hafta yada 10 gun icinde oda gider yerine topu 2 yonlu oyniycak Kallstrom un monte edilmesidir ardindan kanata Keita'nin yerine bir alternatif bulunmali
uAburak89
06.Temmuz.2010, 21:38
Avatarımı değiştirmek gelmiyor içimden... Sağlıklı düşünce yönetimin tutumu mantıklı, ancak işin içine duygular girince yok artık ya diyor insan. Haldun Üstünel istifa ettiğinde önce Kewell şimdi Üstünel sıradaki kim dedim, bir daha sorarsam. Adnan Polat'a herşeye rağmen destek bitmez, çünkü kimse mükemmel değil ama iyi transferler yapmalılar takımın gücü oldukça azaldı.
Revolution
06.Temmuz.2010, 21:41
O kadar doluyum ki Keita'nın satılması hakkında hiç konuşmayayım daha iyi.. Baros'la Arda satılsa bu kadar üzülürdüm.. Keita'nın yerine kim bilir kim gelecek 8 milyon'a böyle bir çizgi oyuncusunu bulamayız.
guarin14
06.Temmuz.2010, 21:45
O kadar doluyum ki Keita'nın satılması hakkında hiç konuşmayayım daha iyi.. Baros'la Arda satılsa bu kadar üzülürdüm.. Keita'nın yerine kim bilir kim gelecek 8 milyon'a böyle bir çizgi oyuncusunu bulamayız.
Geçen sene Keita'yı bulmuşuz,istendimi bulunur
Fernando Gago
06.Temmuz.2010, 22:03
Keita'nın satılmasına çok şaşırdım . Yönetimin bir bildiği vardırdan fazla bir şey diyemiyorum . Santos Kewell Keita'dan hatta Aydın'dan sonra kanatlar iyice boşaldı . Yönetim Serdar Özkan'a mı güveniyor bilinmez ..
GebzeLi1907
06.Temmuz.2010, 22:04
beni galatasaray ın başına getirseler ilk göndereceğim adam keita sonra baros.
güzel para ama para kazanmak namına iş yapmamalı bence hep başarıyı düşünen klup.
keita klube uyumunu tam manada sağlamış en üst düzey verim alınacak kıvama gelmişti.
yeni gelecek adamın bu denli uyum sağlayacağı soru işareti.
Deus Dominus
06.Temmuz.2010, 22:24
Elano sağ açık gibi oynamadı mı dünya kupasında? Belki Rijkaard'da onu sağ açık olarak kullanmayı düşünüyor olabilir.
Facx
06.Temmuz.2010, 22:28
beni galatasaray ın başına getirseler ilk göndereceğim adam keita sonra baros.
güzel para ama para kazanmak namına iş yapmamalı bence hep başarıyı düşünen klup.
keita klube uyumunu tam manada sağlamış en üst düzey verim alınacak kıvama gelmişti.
yeni gelecek adamın bu denli uyum sağlayacağı soru işareti.
işte bu yüzden gs ın başında deilsin :0:
bu arad en üstte yazdığın şeyle alttakiler nie çelişkili ? :D
Varonil
06.Temmuz.2010, 22:31
tuttosport'un manşeti: juvelano... habere göre gs, elano için 12 mil istiyor... tiago, transferde takas + para olarak kullanılabilir... Ersin Düzen-Twitter
GebzeLi1907
06.Temmuz.2010, 22:37
işte bu yüzden gs ın başında deilsin :0:
bu arad en üstte yazdığın şeyle alttakiler nie çelişkili ? :D
ben zaten fenerli olduma vurgu yapıp gs ye zarar vermek istesem manasıyla söyledim onu
ne celişkisi var onuda anlamadım
ilk cümlem gayet açık bi ironiden ibaretti.
Revolution
06.Temmuz.2010, 22:51
Elano'yu da satarsak artık zaten ...
Facx
06.Temmuz.2010, 23:17
ben zaten fenerli olduma vurgu yapıp gs ye zarar vermek istesem manasıyla söyledim onu
ne celişkisi var onuda anlamadım
ilk cümlem gayet açık bi ironiden ibaretti.
açıkcası kullanıcı adındaki 1907 dikkatimi çekmemişti :D tamam şimdi sorun yok
marquez + baptista + kallstörm(yalnış olabilir :) ) alınırsa yönetimi haldun üstünel ve keita konusunda affedebiilirim :icon_cool: (çoğu kişi de benim gibi düşünür :icon_cool: )[Çok Şeymi İstedim Ne :D ]
KanaKe
06.Temmuz.2010, 23:25
Elano'yu da satarsak artık zaten ...
Adnan Sezgin satacak herkesi tek tek Baros ile Arda'yi da satarsa sasirmayin :)
Revolution
06.Temmuz.2010, 23:30
İsterse Messi gelsin ben Haldun Üstünel'e yapılanlardan dolayı bu yönetimi affetmem.
King_91
06.Temmuz.2010, 23:39
elano bizim aradığımız bir tipte sağ açık değil ki eğer elanoya güveniliyorsa hata yapılıyor . elano ne zaman doğru düzgün dribbling yapmış iki omuzda yerde .. keita pehlivan gibi adamdı
E.Cartman
07.Temmuz.2010, 00:20
ntvspor 'Yarın bile transfer yapabiliriz': Galatasaray Kulübü
Başkanı Adnan Polat, "yarın bile transfer yapabiliriz" dedi. http://bit.ly/aC08Bj
Twitter'dan :D
yunusgs
07.Temmuz.2010, 00:48
elano bizim aradığımız bir tipte sağ açık değil ki eğer elanoya güveniliyorsa hata yapılıyor . elano ne zaman doğru düzgün dribbling yapmış iki omuzda yerde .. keita pehlivan gibi adamdı
Antalyaspor maçında adamı sırtına aldı götürdü asist yaptı.Ankaragücü maçında 3 kişi arasından tek başına golünü attı.Gerçekten pehlivandan farksızdı.
ThersoN
07.Temmuz.2010, 01:38
Keita'nın gitmesine bişiy diyemedim, ne iyiydi ne de kötü, açıkçası gizli brezilyalı uyumsuz, maç seçen, sorunlu bir insan ama bence bu sene faydalı oldugu bölümler de oldu
Corpus
07.Temmuz.2010, 01:49
Ne yapıyorlar şu takıma anlamadım gitti ....
Revolution
07.Temmuz.2010, 01:56
Galatasaray de Turquía enfocó su mira en Alexis Sánchez
http://static.betazeta.com/www.ferplei.com/up/2010/04/Alexis-Sanchez.jpg
Se amplía aún más el abanico de clubes que quiere contar con los servicios del delantero chileno Alexis Sánchez, ya que este martes se sumó el Galatasaray de Turquía entre los interesados.
El vicepresidente del elenco otomano, Adnan Polat, manifestó que existe un interés por el tocopillano y la prensa de ese país ya da por hecha la incorporación del seleccionado nacional, quién según versiones locales debería sumarse en las próximas horas al equipo.
Udinese no soltaría por menos de 20 millones de euros a Alexis Sánchez y esa quizás sería la principal traba para Galatasaray.
Kaynak:Ferplei » Galatasaray de Turquía enfocó su mira en Alexis Sánchez (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ferplei.com%2F 2010%2F07%2Fgalatasaray-de-turquia-enfoco-su-mira-en-alexis-sanchez%2F)
Alexis Sanchez'le anlaştığımız söyleniyor ve GSCimbom'da Florya'da çalışan bir ağabeyi olduğunu söyleyen kişi de anlaştığımızı onayladı.. Ama eğer haberdeki gibi 20 Milyon € vereceksek bırakalım Serdar oynasın. Sanchez 20 Milyon€ etmez.
Corpus
07.Temmuz.2010, 02:01
2 ayda kırarlar bacağını 20 milyon vermeye gerek yok :zuhaha
Nedvedmania
07.Temmuz.2010, 02:24
Bir hafta şehir dışında olacağım. İnternete giremeyeceğim. Bu süre içinde Kim Kallström transferi gerçekleşmiş olur. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun yazayim ben :)
izmer96
07.Temmuz.2010, 09:19
A. Sanchez haberini ilk kez duyuyorum ki takip etmedigim transfer platformu yok , buyuk ihtimalle balon haberdir cunku ne Galatasaray'in vericegi 20 M euro var nede su anda en ihtiyac duydugumuz yer kanat , oncelikle orta sahaya 2 adam almalari lazim
King_91
07.Temmuz.2010, 10:16
A. Sanchez haberini ilk kez duyuyorum ki takip etmedigim transfer platformu yok , buyuk ihtimalle balon haberdir cunku ne Galatasaray'in vericegi 20 M euro var nede su anda en ihtiyac duydugumuz yer kanat , oncelikle orta sahaya 2 adam almalari lazim
kanada nası ihtiyacımız yok :D elanoyla olmaz arkadaşlar bizde . kanatların hızlı olması alıp gitmesi lazım brezilya'daki gibi iş yapamaz bence elano sağda . kaldı ki bence çok ahım şahım oynamadı 2 gol atmasına rağmen brezilya'da da . ben hala elano'nun amcde oynaması gerektiğini düşünüyorum . böylece arda da sola geçer .
-------------baros---------------
---arda---elano---transfer---
-----transfer---transfer------
yunusgs
07.Temmuz.2010, 11:24
Acaba yönetim geri dörtlüye transfer düşünmüyor mu?Sağ bek ya da sol bek?Olmadı bir kaleci.Artık şu arka tarafa da bakalım bir transfer sezonunda.Yıllardır Balta,Sabri,Aykut.
Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 11:48
Sanchez'e 20 Milyon vermez bizim cimri klüp onu almaya çalışırsa çok pazarlık yapar Udinese ile.. :D aslında yönetimde haklı bi yandan tutumlu olmak lazım..
Facx
07.Temmuz.2010, 13:29
Sanchez'e 20 Milyon vermez bizim cimri klüp onu almaya çalışırsa çok pazarlık yapar Udinese ile.. :D aslında yönetimde haklı bi yandan tutumlu olmak lazım..4-5 yıla böleriz yada alıcak olursak :D
El Barto
07.Temmuz.2010, 13:32
Arda Turan İtalya'nın büyük bir kulübü ile anlaşmış. Transfer %21 gerçekleşmiş. Geriye kalan %79'un da bir hafta içerisinde kesinleşmesi bekleniyormuş. Kulübünde büyük ihtimalle Roma olacağı söyleniyor.
nerazzuri
07.Temmuz.2010, 13:41
Arda Turan İtalya'nın büyük bir kulübü ile anlaşmış. Transfer %21 gerçekleşmiş. Geriye kalan %79'un da bir hafta içerisinde kesinleşmesi bekleniyormuş. Kulübünde büyük ihtimalle Roma olacağı söyleniyor.
Bu % leri nasıl hesaplıyorsunuz bize de öğretin.:D
E.Cartman
07.Temmuz.2010, 13:48
Galatasarayımızın 29 yaşındaki Fildişi'li yıldız oyuncusu Abdel Kader Keita gelecek sezonda Katar takımlarından Al Sadd SF formasını giyecek. Galatasarayımız bu transferden 8 milyon 150 bin euro bonservis bedeliyle birlikte Keita'nın alacakları olan 200 bin euronun yanı sıra bir önceki takımı olan Fransız temsilcisi Lyon takımına ödenecek taksitlerle birlikte toplamda 14 milyon euro civarında gelir elde edecek. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz sezon başında transfer edilen 29 yaşındaki yıldız oyuncunun bonservisi toplamda 8.4 milyon euro üzerinden 3 yılda ödenmek koşuluyla her yıl 2.8 milyon euro'luk taksitler halinde ödenecekti. Gelen ve alınan son bilgilere göre geride kalan iki taksidi Katar temsilcisi ödeyecek. Böylece Galatasaray'ın ödeyeceği 5.6 milyon euroluk taksitlerde Galatasaray'a bu sezon transfer bütçesi olarak kalacak.
Kaynak (http://fossacimbom.blogspot.com/2010/07/2010-2011-abdel-kader-keita.html)
şimdi eğer doğru anladıysam Al Sadd Keita için 8 milyon 150 bin € + kalan taksitler (5.6M€) olarak anlaşmış yani Keita 8M€'ya değil feragat ettiği 200 bin €'yla birlikte 14M€'ya satılmış oluyor o zaman bu transfer büyük başarıdır derim ben :k::k::k: hatta Alexsis Sanchez'i bile alabiliriz derim :n::n:
KaRaBükLü KraL
07.Temmuz.2010, 13:51
Valla eğer şartlar öyleyse müthiş bişey olmuş derim.Özgür'e katılırım ve Alexis ile anlaşılmış olabilir derim ben:)
KaPaLı
07.Temmuz.2010, 13:51
Bu nasıl başarı oluyo yahu saçmalığa bak :]
Günlük düşünmese zaten böyle birşeye kalkışmazdı yönetim. Eee seneye ne olacak ? 5 milyon € cepten çıkacak :]
KaRaBükLü KraL
07.Temmuz.2010, 13:52
Ha bide Gyan Asamoah ve Kallströmle anlaştığımızı duydum ama onu hiç duyan varmı toplam 11 Mn € verilmiş ikisine:)
Sekopej
07.Temmuz.2010, 13:52
Eğer öyle bir durum olsa resmi siteden açıklanırdı diye düşünüyorum. Çünkü taraftar zaten tepkili satılmasına, bu durumda 14 milyona sattık açıklaması yapılırdı ve en azından taraftar tepki göstermezdi bu fiyat sebebiyle.
Bir de tersten düşünelim, ya Galatasaray'ın ödeyeceği 5.6 üzerine 2.5 milyon verip de aldıysa Al Saad?:p
KaRaBükLü KraL
07.Temmuz.2010, 13:54
Bu nasıl başarı oluyo yahu saçmalığa bak :]
Günlük düşünmese zaten böyle birşeye kalkışmazdı yönetim. Eee seneye ne olacak ? 5 milyon € cepten çıkacak :]
Hayır Lyon'a olan borç bitmiş bi kere seneye nasıl 5 milyon € cepten çıkacak yine Lyon'a para gidecekti ondan kurtulmuşuz daha ne olacak:)
E.Cartman
07.Temmuz.2010, 13:58
Ha bide Gyan Asamoah ve Kallströmle anlaştığımızı duydum ama onu hiç duyan varmı toplam 11 Mn € verilmiş ikisine:)
Gyan mı nayır nolamaz :n::n::n:
Eğer öyle bir durum olsa resmi siteden açıklanırdı diye düşünüyorum. Çünkü taraftar zaten tepkili satılmasına, bu durumda 14 milyona sattık açıklaması yapılırdı ve en azından taraftar tepki göstermezdi bu fiyat sebebiyle.
Bir de tersten düşünelim, ya Galatasaray'ın ödeyeceği 5.6 üzerine 2.5 milyon verip de aldıysa Al Saad?:p
Serkan abi düşünmeyelim öyle bir şey :n::n:
sentugo
07.Temmuz.2010, 14:16
bu konuda bir yararım olsun.. Gs klübü gelecek sene olan taksitleri ödemeyecek.. Keita'yı alan klüp ödemiş zaten..
Galatasarayımız bilindiği gibi şirketlerin birleşmesi doğrultusunda Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden bilgilendirme açıklamaları yayınlamakta ve bildirimler yapmaktadır. Gerek oyuncu transferleri, gerek şirketlere bağlı diğer şirketlerin giderlerinden gelirlerine kadar bir çok konuyu Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden bildirimler yayınlıyor. Amma velakin bu bildirimlerin en büyük özelliği istenildiği takdirde gizli olarak yayınlanabilmesi. Gizli olarak yayınlanabilen bu bildirimler Galatasaray tarafından istenildiği zaman öznel olarak yayınlanabiliyor. Örneğin transferlerde yalnızca oyuncular adına ödenen bonservis bedelleri, yıllık ücretler açıklanırken eğer takasta kullanılan oyuncular varsa onlarında isimleri belirtiliyor.
Özellikle bugün tekrar tekrar yaşanılan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirme zorunluluğu karmaşasına şunu belirterek açıklık getirmek gerekiyor. Galatasaray her detayı, her olguyu detaylı bir biçimde bildirmek zorunda değildir. Borsaya bağlı değiliz biz Beşiktaş takımı gibi. Onlar Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden değil, IMKB üzerinden bilgilendirmeler yapıyor ve şirketlerinin yapısı gereği bu açıklamaları tüm detayları ve tüm kuruşlarına kadar açıklamak zorundalar. Fakat bizim böyle bir zorunluluğumuz bulunmuyor, çünkü biz borsaya herhangi bir bildirim yapmıyoruz. Dernek ve şirket yönetim yapısı olarak Galatasaray'da ki bildirimler şeffaflık adı altında yalnızca kamuyu bilgilendirme amacıyla yapılan bildirimler.
Bu hafta yapılan hiç bir bildirimde Galatasaray adına oyuncumuz Abdelkader Keita için Katar temsilcisi ile görüşmeler yapıldığına dair tek bir bildirim dahi yapılmamış, bugün resmi siteden bir kaç dakika evvel transfer bildirisi yayınlanmıştır. Fakat daha evel baktığınız dönemde Uğur Uçar, Emre Güngör ve Çağlar Birinci transferleri adına görüşmelere başlanmıştır diyerek bildirimler yapılmış, sonrasında transferleri hakkında tüm detaylar tek tek açıklanmış, belirtilmiştir. Bugün yönetimdeki en yetkili kişi olarak bilinen başkan Adnan Polat'ın açıklamaları doğrultusunda önümüzdeki iki gün içerisinde transferlerin açıklanacağı net bir biçimde ortaya çıktı. Fakat hiç bir şekilde Galatasaray yönetimi ve şirketi adına herhangi bir oyuncuyla görüştüğümüze dair bir bildirim yapılmadı.
Keita'nın transferinde Lyon takımına 5.6 milyon euroluk ödememiz gereken taksitleri Al Sadd SF takımının ödemeyi kabul ettiğini söylemiştik. Bu bilgi sonrasında borsa, bildirme zorunluluğu, şirketler falan denildi fakat tekrar belirtiyoruz ki; Beşiktaş gibi şirket yapısı gereği tüm gelişmeleri IMKB'ye bildirmiyoruz. Şirketimizin yapısı gereğince kamuoyunu aydınlatmak amacıyla Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden bildirimler yayınlıyor, bilgilendirmeler ile kamuoyunda bilgi akışını sağlıyoruz. Galatasaray kasasına girmeyen veya girmeyecek olan herhangi bir kuruşun dahi o platformda adının geçmesi olamaz, keza orada yapılan bildirimler mali bütçelerde olduğundan ötürü vergi ödemekten tutunda, o bütçelerden sorumlu tutulmaya kadar devam ediyor.
Herkesin bildiği gibi Abdel Kader Keita adlı oyuncuyu geçen sezon Lyon takımından 8 milyon 400 bin euro karşılığında transfer etmiş ve bahsi geçen bonservis bedeli toplam bedelde üç yılda taksit olarak ödenecekti. Yıllık 2 milyon 800 bin euro olarak Lyon takımına bonservis bedelinin üçte birlik kısmının ödenmesi planlanmıştı. Fakat bugün açıklanan transfer doğrultusunda Al Sadd SF takımından 8 milyon 100 bin euro bonservis bedeli alınırken, oyuncununda Galatasaray'dan yıllık alacağının son kısmı olan 200 bin euro'da kulübümüzde kaldı. Al Sadd SF takımıyla yapılan görüşmeler ve protokoller doğrultusunda geçen sezon ödemeyi kabul ettiğimiz 8 milyon 400 bin euronun 2 milyon 800 bin euroluk ilk yıllık ödemesi hariç (ki toplam bedel olarak 5 milyon 600 bin euro yapıyor) geri kalan taksitleri Katar temsilcisi ödeyecek. Katar takımı transfer bedeli olarak Galatasaray'a 8 milyon 100 bin euro ödeyecek. Diğer bahsi geçen Galatasaray adına Katar takımı tarafından ödenecek ve o meblağ hiç bir şekilde Galatasaray'ın kasasına tek kuruş olarak dahi girmeyecek. Ayrıca bu bedelin belirtilmemesinde ki en büyük etkininde (şu anda sadece bir söylenti) ödenmesi belirtilen iki yıllık taksitlik tutarların geçmiş sezona ait olması nedeniyle belirtilmediği de gelen bilgiler arasında. Bu bedel neden belirtilmedi, ne için açıklanmadı ortada büyük bir soru işareti ve bizde merak ediyoruz açıkcası fakat bir gerçek var ki; kalan iki taksit bizim tarafımızdan ödenmeyecek.
FCN
Sekopej
07.Temmuz.2010, 14:29
Keita'nın alacağı 200 bin dolardan vazgeçildiğini bile açıklayan yönetim, 2 taksidin ödenmesi yapılmayacak açıklamasını da gayet yapabilirdi.
Bana kalırsa yukarıda yazdığım gerçek olabilir, 5.6 üzerine gelecek para Galatasaray'a kalır, Galatasaray günü gelince Lyon'a ödeme yapar. Bu nedenle de yönetim hiç Lyon'a ödenecek tutarı karıştırmıyor işin içine.
GebzeLi1907
07.Temmuz.2010, 14:32
araplar sanchez'i falanda alıverseydi madem eli değmişken :)
bence böyle bişey olsa davulla zurnayla duyruldu 14 milyona satıldı çok da iyi oldu diye
sekopej'in de dediği gibi 200 bini bile açıklayan yönetim 5.6 milyonu kaç defa açıklardı kimbilir..
sentugo
07.Temmuz.2010, 14:37
Galatasaray kasasına girmeyen veya girmeyecek olan herhangi bir kuruşun dahi o platformda adının geçmesi olamaz, keza orada yapılan bildirimler mali bütçelerde olduğundan ötürü vergi ödemekten tutunda, o bütçelerden sorumlu tutulmaya kadar devam ediyor.
diyor.. Benim için makul bir sebep
gerçi banane
GebzeLi1907
07.Temmuz.2010, 14:40
iyide gs nin lyona ödemesi gereken borç var kasasına girmeyecek belki ama kasasından çıkacak bi miktar yani o beyan edilmiş, o nasıl olacak
Sekopej
07.Temmuz.2010, 14:46
İyi de yazı çok açıklamalı, yani Beşiktaş gibi herşeyi bildirmesek de olur diyor, sonra başka şey diyor, kılıfına uydurulmak için fazla bilgi verip, haa demek öyleymiş yorumu yapılsın diye uzatılmış bir yazı olduğunu düşünüyorum.
Galatasaray'ın o parayı kasasına almasına gerek yok, ödeme yapmayacağız demesi de yeterli.
Gerçi onun için de birşeyler yazmışlar, taksitler geçen sene tarihiyle ödenmesi gerekirdi falan diye, Lyon geçen sene alması gereken parayı 2 sene sonra almayı kabul eder mi?
Bir yöneteci açıklama yapar bu haberlerden sonra mutlaka, orada öğreniriz. Eğer taraftar tepki gösterdi diye, bir şekilde böyle bir haber çıkartıp, aslında karlı iş yaptık gibi göstertmiyorlarsa başarılı bir transfer olmuş olur.
RiG0BeRT
07.Temmuz.2010, 15:04
Millet kafayı Keita'nın ücretiyle bozdu.Allahtan ucuza verdik.20M'a satsak artık forum yıkılırdı heralde :n: Ben hangi oyuncu olursa olsun,Uygun fiyat geldiğinde ve Para ediyoken satılmasına destek veriyorum.Dünyada sadece Keita yok.
Elano'nun da Juventus'a Tiago + Para karşılığında satılması çok mantıklı olur.Bizim MC ve DMC pozisyonuna 2 tane savaşçı ortasaha almamız gerekiyor.Tiago'da bu mevkide oldukça iyi oyuncu.Yanına Kallstromde alınırsa Göbek sorunu hallolur.
AMR mevkisine Alexis Sanchez en uygun isimlerden.Hem yaşı hemde yeteneğiyle geleceğe harika bi yatırım olacağı kesin.Galatasaray 10-15M Euro'yu gözden çıkarırsa Sanchez transferi gerçekleşir.
Kaleci olarakda Leo Franco'nun ne olursa olsun acilen gönderilmesi lazım.Yerine Kameni alınırsa bu takımın sırtı yere kolay kolay gelmez..
Homer J.S
07.Temmuz.2010, 15:06
Galatasaray.org'un sayfasına sürekli yenile yapıyorum, bir süredir açılmıyor.
Heyecanlandım valla.
LadroN
07.Temmuz.2010, 15:36
Adnan Polat ın basın toplantısı varmış.Onu yazmışlar heyecana gerek yok.:D
Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 16:17
Bu arada Marquez Barça'da kalacakmış keşke bize gelebilseydi kötü oldu..
Hugo
07.Temmuz.2010, 16:22
Luganoyu alalım yahu. 3buçuk milyona serbest kalıyormuş.
Corpus
07.Temmuz.2010, 16:24
Daha önceden keita alındı şimdi de kallström belki LYon bir indirim yapar. Çok sık gider olduk :zuhaha
El Barto
07.Temmuz.2010, 16:25
Siz alırsınız da Lugano gelir mi? :D
Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 16:26
Lugano'yu almaz yönetim :D
Facx
07.Temmuz.2010, 16:31
Daha önceden keita alındı şimdi de kallström belki LYon bir indirim yapar. Çok sık gider olduk :zuhaha
ondan öncede baros :D
Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 16:39
Bu hafta içine kadar bi adam alırsak iyi olur h.sonu zaten borsa kapalı :D
sentugo
07.Temmuz.2010, 17:54
gs borsaya bildirmiyor.. beşiktaş onu yapıyor.. gs KAP (Kamuyu Aydınlatma Platformu ) a bildiriyor.. o yüzden hafta sonuda açıklanabilir..
ForCimbom
07.Temmuz.2010, 18:48
minimum 1 hafta falan transfer olmayacak yüksek ihtimalle. işler karışık...
RiG0BeRT
07.Temmuz.2010, 20:02
UEFA Oyuncu Kayıtlarına kadar süreleri var.Ama transferlerin biran önce yapılması çok daha iyi olur..
Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 21:16
.................................................. .......sonundahttp://img80.imageshack.us/img80/8359/gstransfercopy.png
barahir
07.Temmuz.2010, 21:19
Şakacı çocuk :)
Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 21:20
:n: :n: olursa bunu yollucam maille..
A.FaruK
07.Temmuz.2010, 21:22
CS5 mi :D :D
Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 21:28
Hayır eski cs :D cs5 olsa daha iyi olurdu..
nannar
07.Temmuz.2010, 22:06
Haldun üstünel gizliden transfer yapınca onu seviyordunuz,keita'yı hiç duyurmadan 8 milyona Adnan baba satınca herkes tepkili :n:
Belki çogu kişi bana kızacak ama haldun üstünel'in görevden ayrılması bir yana da transfer politikası son derece iyi gidiyor kanımca. Galatasaray'dan ayrılanları bir düşünelim...
Emre Güngör : Yeterince şans bulmasına ragmen bireysel hatalarla bir çok maçı kaybetmemize sebep oluyordu ve bir türlü istenilen formu yakalayamadı
Uğur Uçar : Sağ bekte fena değildi ama hücum yönü çok zayıf kalıyordu. Günümüz futbolunun olmazsa olmazı haline gelen çift yönlü bek özeliiği olmadıgı için satılması iyi oldu
Mehmet Topal : 1 sezon çok iyi oynamasına rağmen son 2 sezonda çok pas hatası yapıyordu. Yaşı genç oldugu için ilerleyen yıllarda açıklarını kapatıp kendini geliştirebilirdi ama 5 milyon iyi para. Sonuçta kaybolup gitme ihtimali de vardı kalsaydı :D
Caner Erkin: Sol bekte kesinlikle oynamaması lazım. Sol açıkta ise 15 ortada 1 isabet ancak buluyor. Yetenekli ama oyun zekası neredeyse sıfır.bonservisinin alınmamasına sevindim.
Jo : Zaten GS de olmaması gerekiyordu ve kendisi de kaçtı
Dos Santos : Seyir zevki var ama halı saha topçusu gibi. Yani adam süper oynuyor diyorsun ama üretemiyor.Bal yapmayan arı gibiydi... alınmaması iyi oldu
Keita: Saman alevi gibi parlıyor ve parladıgı anlarda da skora etki ediyordu.Fiziksel anlamda çok iyi durumdaydı. Ama oyunda mental açıdan yeterli değildi.Kolay sinirleniyor ve hakemleri çok aldatmaya çalışıyordu. Her ne kadar izlemeyi sevsem de GS de olmasını istemediğim türden bir oyuncuydu ve kar edilerek satılması çok iyi oldu.
Serdar Özkan tamamen bir kumar.... tutarsa yeni Arda olur. Tutmazsa Okan Koç olur.Mehmet Batdal sabırla bekleyen iyi bir yedek olur. Musa Çağıran formayı kapabilir. İlk 11 izlerseniz şaşırmayın. Çağlar bence Gs de kendini çok geliştirecek.Yeni bir Servet örneği olabilir.ali Turandan da umutluyum. orta alana yapılacak olan 2 tane çift yönlü oyuncu ve bir de kanat oyuncusu bizi başarıya götürür inşallah.
King_91
07.Temmuz.2010, 23:25
bence de en az 3 transfer şart .. 2 orta saha 1 sağ kanat ..
Revolution
07.Temmuz.2010, 23:27
Bir de sol açık lazım ve forvet de..
Revolution
07.Temmuz.2010, 23:35
Bence yarınki basın toplantısında transferler açıklanacak.. Çünkü hiçbir zaman Adnan Polat basın toplantısını resmi siteden duyurduğunu hatırlamıyorum yanlışım varsa heyecanıma verin :)
ForCimbom
07.Temmuz.2010, 23:37
Haldun üstünel gizliden transfer yapınca onu seviyordunuz,keita'yı hiç duyurmadan 8 milyona Adnan baba satınca herkes tepkili :n:
Belki çogu kişi bana kızacak ama haldun üstünel'in görevden ayrılması bir yana da transfer politikası son derece iyi gidiyor kanımca. Galatasaray'dan ayrılanları bir düşünelim...
Emre Güngör : Yeterince şans bulmasına ragmen bireysel hatalarla bir çok maçı kaybetmemize sebep oluyordu ve bir türlü istenilen formu yakalayamadı
Uğur Uçar : Sağ bekte fena değildi ama hücum yönü çok zayıf kalıyordu. Günümüz futbolunun olmazsa olmazı haline gelen çift yönlü bek özeliiği olmadıgı için satılması iyi oldu
Mehmet Topal : 1 sezon çok iyi oynamasına rağmen son 2 sezonda çok pas hatası yapıyordu. Yaşı genç oldugu için ilerleyen yıllarda açıklarını kapatıp kendini geliştirebilirdi ama 5 milyon iyi para. Sonuçta kaybolup gitme ihtimali de vardı kalsaydı :D
Caner Erkin: Sol bekte kesinlikle oynamaması lazım. Sol açıkta ise 15 ortada 1 isabet ancak buluyor. Yetenekli ama oyun zekası neredeyse sıfır.bonservisinin alınmamasına sevindim.
Jo : Zaten GS de olmaması gerekiyordu ve kendisi de kaçtı
Dos Santos : Seyir zevki var ama halı saha topçusu gibi. Yani adam süper oynuyor diyorsun ama üretemiyor.Bal yapmayan arı gibiydi... alınmaması iyi oldu
Keita: Saman alevi gibi parlıyor ve parladıgı anlarda da skora etki ediyordu.Fiziksel anlamda çok iyi durumdaydı. Ama oyunda mental açıdan yeterli değildi.Kolay sinirleniyor ve hakemleri çok aldatmaya çalışıyordu. Her ne kadar izlemeyi sevsem de GS de olmasını istemediğim türden bir oyuncuydu ve kar edilerek satılması çok iyi oldu.
Serdar Özkan tamamen bir kumar.... tutarsa yeni Arda olur. Tutmazsa Okan Koç olur.Mehmet Batdal sabırla bekleyen iyi bir yedek olur. Musa Çağıran formayı kapabilir. İlk 11 izlerseniz şaşırmayın. Çağlar bence Gs de kendini çok geliştirecek.Yeni bir Servet örneği olabilir.ali Turandan da umutluyum. orta alana yapılacak olan 2 tane çift yönlü oyuncu ve bir de kanat oyuncusu bizi başarıya götürür inşallah.
keita benim içimde ukde olarak kaldı. gücüm-vaktim olsa sabaha kadar tartışırım. keita bu lige gelebilecek en yetenekli 3-4 futbolcudan biridir. ayrıca 9 milyon avroya aldık 8.15 e sattık. 1 yıllık ücreti de cabası. neyin karından bahsediyoruz? :)
bir de, bence aşırı iyimsersin... bir kere serdar özkan gece klüplerinden barlardan çıkmayan bir adam. galatasarayda da şuanda tümüyle bir disiplin problemi var. geçen seneki başarısızlığın en büyük nedeni kesinlikle buydu. hal böyle olunca, serdar özkan ın düzelmesini nasıl bekleyebilirz??..
sonra.. mehemt batdal, musa çağıran.. bu adamlar anadolu klüplerinden çıkma, istanbul'a ilk defa gelen genç bekar adamlar... gençliklerinin ve istanbul un tadını çıkartmak isteyeceklerdir. e hali hazırda klüpte müthiş bir disiplin boşluğu varken bu adamların kendilerine hakim olmalarını kendilerini bırakmamalarını nasıl bekleyebiliriz? popo-göbek salan arda ya bir dur demeyen hesap sormayan sayın rijkaard mı frenleyecek otorite kuracak bu adamlara?... ya da eli ayağı birbirine dolaşmış karmakarışık adnan polat yönetimi mi ilgilenecekler?.. hiç huyları değildir, söyleyeyim...
sentugo
07.Temmuz.2010, 23:46
keita 9 a değil 7.75 e alındı diye biliyorum ben :)
ForCimbom
07.Temmuz.2010, 23:51
keita 9 a değil 7.75 e alındı diye biliyorum ben :)
yok, öyle değil...
ilk geldiğinde herkes tarafından biliniyordu 8,5 milyon avroya alındığı ama nasıl çevirdiler şimdi anlamıyorum.
l’olympique lyonnais informe du transfert de l’attaquant international ivoirien abdul kader keıta au club de galatasaray pour un montant net minimum de 8,5 m€ équivalent à la valeur résiduelle du contrat, auxquels pourront s’ajouter 500 000 € en fonction des performances sportives du club d’ıstanbul.
lyon resmi sitesi ... vakti zamanında, yani keita bize geldiğinde yazdıkları açıklama.
8,5 milyon avro + 500 bin avro da performansa bağlı olarak. keita nın performansını biliyoruz. toplamda 9 milyon avro bonservis ödendi kısacası işte...
Yavuz12
08.Temmuz.2010, 00:16
Galiba Keita yı alan kulüp lyon a olan taksitleri de ödemeyi kabul etmiş.Yani 13M a gitmiş oluyor Keita.29 yaşındaydı diye biliyorum.o yüzden ben bu transferden mutluyum açıkçası...
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 00:24
Galiba Keita yı alan kulüp lyon a olan taksitleri de ödemeyi kabul etmiş.Yani 13M a gitmiş oluyor Keita.29 yaşındaydı diye biliyorum.o yüzden ben bu transferden mutluyum açıkçası...
yalan... :icon_lol: uydurma haber çok bariz birşey bu... klüp neden aptallık yapıp kazancını az göstersin ki?... hele ki adnan polat gibi başkanı olan popülist bir yönetim...
ayrıca bu aynı zamanda alıntıyı yazan kişinin dediği gibi;
Lyon'a odenmesi gereken taksitler bir gider kalemi olduklarindan ve sirketin muhasebe kayitlarinda bulunduklarindan dolayi ayni gelirler gibi giderlerdeki azalislar da bildirilme zorunlulugu tasimaktadir. Bunun yani sira kap'a gizli bilgi veremezsiniz. Boyle bir durum soz konusu degil. Keita transferi yapilan bildirimden farkli kosullari iceremez. Bu manupilasyona girer ve yaptirimlari cok agirdir.
yasal olarak da hiç mümkün değildir...
ayrıca keita 27 sinde geldi şuanda 28 yaşında.. hatta bazı yerlerde aslında 83 doğumlu olduğu yazıyor...
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 00:24
Yarın transferler açıklanabilir bence..
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 00:28
Her gün diyosun bunu abi :D
Facx
08.Temmuz.2010, 00:28
hangi transfeler :D
Corpus
08.Temmuz.2010, 00:32
Her gece oltayı atıyoruz böyle bekliyoruz balık gelsin diye:D
Yavuz12
08.Temmuz.2010, 00:38
Bu da Bursa taraftarına gelsin...
Bu gece o gece :)
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 00:40
yarınki basın toplantısından önce transfer olmaz kesinlikle. boşuna uykunuzu harap etmeyin derim. :)
hatta bana kalırsa en az 1 hafta falan daha beklenilecek.. zira elano nun da satışı gündemde... taşlar çok yerinden oynayacak. bu yüzden temkinli davranıp, ağırdan almak isteyeceklerdir...
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 00:45
Her gün diyosun bunu abi :D
Yav yarın gelmezse biri ben getiririm merak etme bugün Alexis'i getirdim yarın bakarsın Messi'yi getiririm :n: :n: her şey olabilir yarın :D
yunusgs
08.Temmuz.2010, 00:47
yarınki basın toplantısından önce transfer olmaz kesinlikle. boşuna uykunuzu harap etmeyin derim. :)
hatta bana kalırsa en az 1 hafta falan daha beklenilecek.. zira elano nun da satışı gündemde... taşlar çok yerinden oynayacak. bu yüzden temkinli davranıp, ağırdan almak isteyeceklerdir...
Madem bu adamları satacaktık,o zaman niye aldık?Bari şimdi bu kadar sıkıntı çekilmezdi.Geçen sene Elano lükstü büyük ölçüde.O zaman niye aldık bu adamları?Her sene yeni kadro.Her sene başarı hayal.
Yavuz12
08.Temmuz.2010, 00:47
Bana göre Hollanda Kampına kadar alınacak olan transferler çoktan bitti..Haldun Üstünelin istifasını vermeden önce söylediği bir şey vardı,o da Baroş ve Neill dışında herkesi satabiliriz diye.Yabancı olarak bir Elano kaldı evet o da gidici gibi görünüyor bana ve gidişine pek de üzülmem açıkcası.
Ama yine de transferler bugün açıklanacak diye bir kaide yok;fakat basın toplantısında Haldun Üstünel e de değinecek Adnan Polat ve onun gidişine rağmen güzel transfler yapıyoruz demek isterse bugün açıklatabilir diye düşünüyorum...
Crocodile1963
08.Temmuz.2010, 00:50
Bu da Bursa taraftarına gelsin...
Bu gece o gece :)
Bursa'dan duyum mu var yoksa ? :icon_smile:
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 00:54
Madem bu adamları satacaktık,o zaman niye aldık?Bari şimdi bu kadar sıkıntı çekilmezdi.Geçen sene Elano lükstü büyük ölçüde.O zaman niye aldık bu adamları?Her sene yeni kadro.Her sene başarı hayal.
bi yerde haklısın, takımın dinamikleriyle çok oynanıyor. ama şöyle birşey var. elano 7,5 a alındı, ve bazı kaynaklara göre juve 12 milyon euro yu gözden çıkarmış. dk performansı malum. verilebilir o para. verilirse de satılmalı. ayrıca elano lüks değil, tam tersine çok eksik bir transferdir. yanına sağlam bir orta saha kurgulansaydı bugün çok daha farklı olurdu herşey. bizim oynayacağımız sistemin en hayati değer taşıyan birimi orta saha. ve ironiye bakın ki en berbat bölgemiz de orta sahaydı geçen sene. yani eksik olan birşeyler var orada. lüks çok hatalı bi tanımlama olmuş :)
yunusgs
08.Temmuz.2010, 00:57
bi yerde haklısın, takımın dinamikleriyle çok oynanıyor. ama şöyle birşey var. elano 7,5 a alındı, ve bazı kaynaklara göre juve 12 milyon euro yu gözden çıkarmış. dk performansı malum. verilebilir o para. verilirse de satılmalı. ayrıca elano lüks değil, tam tersine çok eksik bir transferdir. yanına sağlam bir orta saha kurgulansaydı bugün çok daha farklı olurdu herşey. bizim oynayacağımız sistemin en hayati değer taşıyan birimi orta saha. ve ironiye bakın ki en berbat bölgemiz de orta sahaydı geçen sene. yani eksik olan birşeyler var orada. lüks çok hatalı bi tanımlama olmuş :)
Tabi ki sen de haklısın.12 verilecekse satılabilir.Lüks derken şunu kastettim.Yani geçen senenin başında Keita,Kewell,Arda varken orta sahada,Elano bu isimlerin üstüne alındı ve yer açılmak için çok uğraşıldı kendisine.Ama yanında kaliteli bir orta saha olsa bugün bu eziyetler çekilmeyecekti.
Redrum
08.Temmuz.2010, 00:58
Elano sağ açığımız olacak bence. Sol açık için serdar ve Arda var. Kewell elimizde kalır mı artık bilmiyorum. bir ön libero, bir de çift yönlü orta saha kesinlikle lazım zaten. O orta saha kurgusunu yeniden yapılandırmamız gerek. Stoper de gerekebilir.
E.Cartman
08.Temmuz.2010, 01:04
ister misiniz yarın basın toplantısına Adnan Polat - Sanchez - Kallström - Annan dörtlüsü çıksın :n::n:
Facx
08.Temmuz.2010, 01:06
ister misiniz yarın basın toplantısına Adnan Polat - Sanchez - Kallström - Annan dörtlüsü çıksın :n::n:
:D çıksınlar çıkmasınada :D ışınlanarakmı gelcekler bi anda :D
Sirius Black
08.Temmuz.2010, 01:06
Taksim'e çıkarım diyeceğim de ta oralara gelemem şimdi. :zuhaha
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 01:07
Yarın 1 güzel transfer açıklansın anında taksimdeyim bayraklarla :D
E.Cartman
08.Temmuz.2010, 01:12
:D çıksınlar çıkmasınada :D ışınlanarakmı gelcekler bi anda :D
valla sabahtan binerler uçağa gelirler :n::n: hem Haldun Üstünel hala yönetimde bi ayar çeker o :zuhaha:zuhaha
Revolution
08.Temmuz.2010, 01:15
Yahu şunu anlamıyorum ne Keita ne de Elano bizim takımdaki ekstra oyuncular değil ki yani demek istediğim Keita gidince yine onun yerine birini almayı çalışıyoruz Elano gidince bu yine böyle olacak. Elano kesinlikle gitmemeli kalsın burada. Keita da gitmemeliydi bana kalırsa ama o gitti şimdi onu aratmayacak 1 oyuncu almak zorundayız. Forvet almak zorudayız. Ön libero almak zorundayız. 2 yönlü ortasaha ve sağ bek almak zorundayız.
Suicider
08.Temmuz.2010, 01:18
2 tane transfer yapsınlar öpüp te başınıza koyun ben pek fazla bişey beklemiyorum kalström gelsede annan gelsede hiçbiri keitanın satılmasını kewell ın serbest bırakılmasını affettiremez..
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 01:20
Adnan Polat gerekli mevkiileri transferler yapılacak dedi öyle 1-2 transfer olmaz.:)
E.Cartman
08.Temmuz.2010, 01:24
Yahu şunu anlamıyorum ne Keita ne de Elano bizim takımdaki ekstra oyuncular değil ki yani demek istediğim Keita gidince yine onun yerine birini almayı çalışıyoruz Elano gidince bu yine böyle olacak. Elano kesinlikle gitmemeli kalsın burada. Keita da gitmemeliydi bana kalırsa ama o gitti şimdi onu aratmayacak 1 oyuncu almak zorundayız. Forvet almak zorudayız. Ön libero almak zorundayız. 2 yönlü ortasaha ve sağ bek almak zorundayız.
hocam bu yorumdan sonra Allah'ta bizi kahretsin dedim :n::n: ama alınma yani :)
cidden Baros gidince gol atamıyoruz zaten orta saha da Mustafa Sarp'la, Barışla olmayacak bu iş, Serdar'la sağ açık yürümez bi de sağ açık lazım ama sağ bekte Sabri götürür bu sene sakatlık falan bi şey olursa da o bölgede Ali Turan, Neil veya Serkan oynayabilir...
Suicider
08.Temmuz.2010, 01:24
Onlara göre şuan gerekli mevki sadece orta saha.Ortaya 2 oyuncu alırlar geçmiş olsun baros sakatlanır mehmet batdal la oynarız elano sakatlanır serdar özkanla oynarız yada barış sağ açık oynar..Sağ bek almazlar sabri ve ali turan yeterli diye düşünüolar hücum almaları lazım yedek olarak yabancı genç alsalar iyi olur ama sanmııyorum..Hala aklım santosta benim madem kanat oyuncusu satacan iki kanattada oynayan adamı nası almassın valla delirecem yahu
Suicider
08.Temmuz.2010, 01:27
Umarım Adnan Sezgin yine yeni inamotalar carruscalar getirmez...
Facx
08.Temmuz.2010, 01:29
Onlara göre şuan gerekli mevki sadece orta saha.Ortaya 2 oyuncu alırlar geçmiş olsun baros sakatlanır mehmet batdal la oynarız elano sakatlanır serdar özkanla oynarız yada barış sağ açık oynar..Sağ bek almazlar sabri ve ali turan yeterli diye düşünüolar hücum almaları lazım yedek olarak yabancı genç alsalar iyi olur ama sanmııyorum..Hala aklım santosta benim madem kanat oyuncusu satacan iki kanattada oynayan adamı nası almassın valla delirecem yahu
aynen ya bide özellikle şu bal yapmayan arı yorumlarına katılmıyorum adam bi gol atsa rahatlıcak ve sürekli şut çekmicekti bence şanssızlık o kasımpaşa maçında kaleci birden terse uçup kurtarmasaydı şutu çok daha iyi olucaktı die düşünüyorum rijkaard sana güveniyorum bastır santos için :D
Revolution
08.Temmuz.2010, 01:33
Santos kesinlikle alınmayacak ve evet belki gol atsa rahatlayacaktı dos Santos ama o rahatlama yine yeterli olmazdı yönetime.. Fenerbahçe maçında karşı karşıya kaldığı golü atsaydı şimdi süresiz kontrat yapmıştık :D
E.Cartman
08.Temmuz.2010, 01:33
Umarım Adnan Sezgin yine yeni inamotalar carruscalar getirmez...
Carrusca değerlendirilebilseydi belki bu kadar kanat sorunumuz olmazdı çünkü kumaşı sağlam bir oyuncuydu biraz fiziksel takviyeyle çok iyi bi oyuncu olabilirdi ki L'pool maçında da hissettirmişti bunu...
Suicider
08.Temmuz.2010, 01:37
Carrusca değerlendirilebilseydi belki bu kadar kanat sorunumuz olmazdı çünkü kumaşı sağlam bir oyuncuydu biraz fiziksel takviyeyle çok iyi bi oyuncu olabilirdi ki L'pool maçında da hissettirmişti bunu...
Tabiki olabilirdi ama ısınamadım ona bir türlü geldiği zaman arda nın parlamasıda onun şansızlığı.
Revolution
08.Temmuz.2010, 01:37
Carrusca mı? Carrusca'dan olsa olsa forvet arkası olabilirdi. Kanat için yavaş ve güçsüz bir oyuncuydu. Sadece teknikti.
E.Cartman
08.Temmuz.2010, 01:38
Carrusca mı? Carrusca'dan olsa olsa forvet arkası olabilirdi. Kanat için yavaş ve güçsüz bir oyuncuydu. Sadece teknikti.
işte diyorum ya biraz fiziki destek verilebilseydi kanatta da oynardı
Tabiki olabilirdi ama ısınamadım ona bir türlü geldiği zaman arda nın parlamasıda onun şansızlığı.
evet o da vardı ama o çok iyi oynadığı Liverpool maçından sonra bile şans vermediler ona hem Arda biraz daha genç olduğu için sağ kanatada alıştırılabilirdi bu sayede :)
bende Pollyanna gibi oldum yav :n::n::n:
Revolution
08.Temmuz.2010, 01:40
Carrusca'yı bile değerlendirmek için formül üretir olduk ya vay halimize
LeqenDary
08.Temmuz.2010, 01:40
Pazar'a kadar 2 transferin açıklanmasını bekliyorum..Biri Kallström diğeri de Annan yada Gattuso olması dileğiyle :p
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 01:45
Alexis - Vidal olsa takım tadından yenmez :D
Suicider
08.Temmuz.2010, 01:46
Keita yı sattıklarında taraftardan büyük tepki alacaklarının farkında olmaları gerekir.Bunu telafi etmek içinde iyi bir oyuncu getireceklerdir diye düşünüyorum ama bu sene kanmayacağım hiç birine.Geçen sene başlarkende elano keita falan geldiğinde uçuyoduk noldu? yine hüsran..Kim gelirse gelsin iyi transfer diyebilmek için en az 6-7 lig maçı izlememiz gerek hemen havalara uçmamamız gerektiğini düşünüyorum.Sonra daha çok üzülüyoruz çünkü..
LeqenDary
08.Temmuz.2010, 01:51
Keita yı sattıklarında taraftardan büyük tepki alacaklarının farkında olmaları gerekir.Bunu telafi etmek içinde iyi bir oyuncu getireceklerdir diye düşünüyorum ama bu sene kanmayacağım hiç birine.Geçen sene başlarkende elano keita falan geldiğinde uçuyoduk noldu? yine hüsran..Kim gelirse gelsin iyi transfer diyebilmek için en az 6-7 lig maçı izlememiz gerek hemen havalara uçmamamız gerektiğini düşünüyorum.Sonra daha çok üzülüyoruz çünkü..
Evet,Türkiyedeki şu havaalanı karşılamaları kalksa çok güzel olacak..Adam hayatında hiç görmediği kadar taraftarı havaalanında görünce,tatil havasına giriyor..
Corpus
08.Temmuz.2010, 01:56
gökhan zan mı oynucak şimdi defansda:D
Suicider
08.Temmuz.2010, 01:59
Reykart en son Neill ve Baltayı beraber oynatmış ve memnun kalmıştı stoperde.Bu seneyede öyle başlayabilir.Bu arada servet gitmek istemesine rağmen hala satılamadı o ne olacak acaba ?
Revolution
08.Temmuz.2010, 01:59
hocam bu yorumdan sonra Allah'ta bizi kahretsin dedim :n::n: ama alınma yani :)
cidden Baros gidince gol atamıyoruz zaten orta saha da Mustafa Sarp'la, Barışla olmayacak bu iş, Serdar'la sağ açık yürümez bi de sağ açık lazım ama sağ bekte Sabri götürür bu sene sakatlık falan bi şey olursa da o bölgede Ali Turan, Neil veya Serkan oynayabilir...
Demek istediğim bu işte neden 1 bölgeyi tek oyuncuya bırakıyoruz? Hakan Balta örneği en büyüğü.. Volkan Yaman gittiğinden beri adamı kesecek bir oyuncu kalmadı doğal olarak performansı düştü. Sağ bek'i Sabri'ye emanet etmek 34 maç 90 dakika pimi çekilmiş bombayı sahada tutmak demek. Ne zaman patlayacağı belli olmuyor Sabri'nin bunu hepimiz biliyoruz kademe anlayışı çok zayıf. Serkan 3 senedir sahaya adımını atmadı adamakıllı. Belki bu sene Türk futbolu 1 sağ bek kazanacak o da Serkan ama şimdiden nasıl güvenebiliriz bu kadar Sabri'nin cezasını Uğur'la veriyorduk ama bu adama zamanında hiç güvenmedik. Belki çok karamsarım belki çok şey istiyorum ama madem yolladığın adamların yerini dolduramayacaksın o zaman satma bari takımı koru. Hollanda kampına yetişse bari transferler. Şuan sadece herşeyi umut ediyoruz,bakalım iftihar edebilecek miyiz...
BaGa TaRKaN
08.Temmuz.2010, 02:02
Sağ Bek Arıyorsa Gs Beni Görsün:D Boştayım Profesyonelim her Takımda Oynarım:p
LeqenDary
08.Temmuz.2010, 02:05
------------------Ufuk--------------------
Sabri-----H.Balta(servet)----Neill-----Çağlar(H.Balta)--
--------------Transfer(mustafa)-------------------
--------Elano-------Transfer-------------
Transfer(serdar)-----------------------Arda---
---------------Baros----------------------
Bence bu şekilde olur kadro..
Özgür Çetin
08.Temmuz.2010, 02:07
Orta sahaya adam şart.
Yoksa stoperde Hakan balta-servet ikiliside gayet iyi oynar
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 02:07
Ufuk kaleye iyi gitmez bence kalecide almak lazım güzel bi tane..
Revolution
08.Temmuz.2010, 02:11
Kaç senedir yabancı kaleci gitmiyor bu sefer de Aykut-Ufuk'a şans verelim Leo'dan ve Sanctis'ten daha çok verim alırız..
LeqenDary
08.Temmuz.2010, 02:14
Aykut'un Steaua maçlarında kaybettiği o güveni Ufuk bu sene kazanacaktır,eminim..Aykuttan çok daha yetenekli bir kaleci..Yabancıya hiç gerek yok güvensinler Ufuk'a..
nannar
08.Temmuz.2010, 02:20
İyide adamın oturtmaya çalıştıgı sistem Barça'da oynattığı sistemse,bu sistemde Elano'ya yer yok ! Neden ? Çünkü diziliş ve görevler şu şekilde o sistemde..Barça'daki isimlerle yazalım.
.........................................Gk(Victor Valdes)........................................... ....
Wing Back(Dani alves)................DC (pique)..........DC (puyol)...................Wing back (abidal)
..............................................Def. Mid.(S. Busquets)......................................... ..
............................Box to box(Xavi)....................Box to box(iniesta).....................
inside forv(messi)....................................... .....................................inside forv(henry)
........................................comlplete forvard(İbrahimoviç).............................. ..........
bu sistemde AMR ve AML ters ayaklı adamlar ve içe top sürüyorlar. orta sahalar ise hem savunmada hem de hücumda çok etkili çift yönlü adamlar. Bekler ileri çıkabilen,DC ler de pasla oyun kurabilen adamlar olmalı. Zaten sırf bu yüzden Neill-Hakan Balta ikilisi üzerinde duruluyor DC bölgesinde.Solda Çağlar ve sağda sabri mevkilerinde uzman olmasalar da mevkinin gerektirdiği çift yönlülüğe sahipler. ön liberoda kesinlikle oyuncumuz yok :) orta alana hadi Elano'yu koyduk diyelim (ama savunma yönü zayıf kalır),diğer MC ye mutlaka mükemmel bir oyuncu lazım bu görevi başarabilecek.AML'de Arda içe kat edebilen bir oyuncu.Gerektiğinde çizgiden de gidebiliyor.Sağda Keita iki işi de yapabiliyordu.O gittiğine göre oraya da adam lazım :) Yani kale hariç ilk 11'de şu anda 3 tane direk eksiğimiz var. Ama kadroda derinlik için ya da kalitenin artması için sol açık hariç tüm bölgelerde takviye yapılabilir :D Mevcut kadroda işini kesinlikle hatasız yapar diyebildiğim sadece 3 oyuncu var... Bunlar da Arda-Neill ve Baros :n:
goosfraba
08.Temmuz.2010, 04:45
loric cana ve juan pablo pino galatasaray'da
IcedEarth
08.Temmuz.2010, 05:03
loric cana ve juan pablo pino galatasaray'da
Kaynak ne Umut?
goosfraba
08.Temmuz.2010, 05:19
Kaynak ne Umut?
scoutgs...
Corpus
08.Temmuz.2010, 05:34
hayırlısı ne diyelim :)
Suicider
08.Temmuz.2010, 06:03
cana iyi gibi duruyor pinoyu çok bilmiyorum
Suicider
08.Temmuz.2010, 06:13
Heryerde bu iki transfer yazıyor gerçek mi acaba sabah ola hayrola
nannar
08.Temmuz.2010, 11:08
doğruysa cana istenilen türde bir isim ama diğer eleman konusunda yine kumar oynadık sanırım :D
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 11:10
3 saat sonra Adnan Polat'ın basın toplantısı var eğer o 2 isim doğruysa onları açıklar büyük ihtimal..
Varonil
08.Temmuz.2010, 11:11
Lorik Cana tam Galatasaray'ın aradığı türden bir isim ama Kallström de gelirse bu transfer anlamlı olur.
Juan Pablo Pino'yu hiç izlemedim,2.ci Carrusca etkisi yaratmaz umarım Galatasaraylılarda.
yunusgs
08.Temmuz.2010, 11:19
Pino hakkında hemen ufak bir araştırma yaptım.Lakabı 'sihirbaz'mış.Bize de her gelen ya büyücü ya sihirbaz oluyor ya neyse.Kolombiya doğumlu,23 yaşında.Monaca forması giyiyor.Sağ kanatta oynuyor ve İTÜ sözlük yorumcularına göre,Keita'nın genç versiyonu.3'e alınıp 9'a satılabilecek bir isim deniyor.
nannar
08.Temmuz.2010, 11:22
http://izlea.com/346043
buyrun size pino :) bu adam keita2ya çok benzer işler yapar. Ama onun kadar güçlü değil.onun kadar çevik de değil. fakat onu 8 e satıp bunu 1-2 ye aldılarsa iyi. sonuçta genç bir oyuncu ve kendini geliştirebilir. yalnız aynı keita gibi bu da kendisi oynamayı seviyor :D
yunusgs
08.Temmuz.2010, 11:28
Bu transfer gerçekleşirse içime yatar.Frikik de kullanabiliyor.Gol de atıyor,asist de yapıyor.
King_91
08.Temmuz.2010, 11:28
bence ilk izlenim olarak başarısız bi transfer pino . geçen sezon monaco'da bile 14 maç oynayabilmiş 1 asisti var sadece :/ banko ilk 11 oynatacağımız adamın daha farklı olmasını beklerdim . bakalım inşallah haksız çıkarım . gerçi daha açıklanmadı ama bu scoutgs ..
cana'yı tartışmaya gerek yok zaten .
yunusgs
08.Temmuz.2010, 11:30
bence ilk izlenim olarak başarısız bi transfer pino . geçen sezon monaco'da bile 14 maç oynayabilmiş 1 asisti var sadece :/ banko ilk 11 oynatacağımız adamın daha farklı olmasını beklerdim . bakalım inşallah haksız çıkarım . gerçi daha açıklanmadı ama bu scoutgs ..
cana'yı tartışmaya gerek yok zaten .
Keita'da geldiğinde Lyon'da 1 sezon yatmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Ön yargılı olmamak lazım bence.Gelsin,oynasın,sonra yorum yapalım.
KaRaBükLü KraL
08.Temmuz.2010, 11:34
Cana'yı severim çokta iyi futbolcu gelsin ama bu Pino haberi İnşAllah yalan haberdir.Eğer Pino gibi bi adam alacaklarsa Santos'u niye gönderdiler o da bal yapamayan artı konumunda:)Pino gelecekse bile gelmesin Santos'u yine kiralayalım daha iyi:)
King_91
08.Temmuz.2010, 11:37
Keita'da geldiğinde Lyon'da 1 sezon yatmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Ön yargılı olmamak lazım bence.Gelsin,oynasın,sonra yorum yapalım.
tabi öyle de ister istemez keita falan satılınca yerine daha iyi bir adam bekleniyo . ayrıca benim fikrime göre monaco'da 14 maç yapan lyon'da 18'e giremez . tekrar söylüyorum inşallah yanılırım . haksız çıkmaya razıyım ..
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 11:38
Ümit'cim Santos'un bonservisi daha çok Pino'dan hem Santos zaten EPL'de oynamak istediğini açıkladı..Bırakın Adnan başkanın basın toplantısını bekleyelim belki bu transferler hiç olmamıştır..
nannar
08.Temmuz.2010, 11:51
yawww isimle yorum yapmaktan hala bıkmıyoruz :) geçen sezon transfer şampiyonu bizdik ama şampiyon bursa oldu. yani sahaya inmeden Lorik Cana için bile harika transfer demeyeceğim :D sahaya insin,Neill gibi topunu oynasın sonra yönetim iyi iş yapmış deriz... İsim önemli değil. Pino da olur, fino da :n: yeterki sahaya inip adam gibi topunu oynasın
KaRaBükLü KraL
08.Temmuz.2010, 11:53
Ümit'cim Santos'un bonservisi daha çok Pino'dan hem Santos zaten EPL'de oynamak istediğini açıkladı..Bırakın Adnan başkanın basın toplantısını bekleyelim belki bu transferler hiç olmamıştır..
Hayır alamasak bile yine kiralayalım bence çünkü Santos yarım sezon oynadı alışmıştırda onu almak daha iyi onu anlatıyorum:)
KaPaLı
08.Temmuz.2010, 11:57
Cana ve Pino doğruysa tam yerinde transferler.. Cana uzun yıllar Fransa'da oynadı. Savunma anlamında üst düzey bir oyuncu. Pino bir dönem fenerede yazmışlardı. Forvet arkası ve Kanatta oynama özelliği var. Teknik, hızlı bir oyuncu.
KaRaBükLü KraL
08.Temmuz.2010, 11:59
Arkadaşlar Pino haberi galiba doğru baksanıza forma numarasını bile girmiş adamlar.20 Numara:n:
http://img401.imageshack.us/img401/1736/pinox.jpg (http://img401.imageshack.us/i/pinox.jpg/)
KanaKe
08.Temmuz.2010, 12:01
vikipedi verdiyse haberi kesin dogrudur :)
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 12:05
Cana'da da yazıyor aynısı..
Kulüp kariyeri [değiştir (http://forum.turksportal.net/w/index.php?title=Lorik_Cana&action=edit§ion=2)]
Kariyerine amatör olarak Lausanne Sports (http://forum.turksportal.net/w/index.php?title=Lausanne_Sports&action=edit&redlink=1)'da başladı. 2000-2002 yılları arasında PSG (http://forum.turksportal.net/wiki/Paris_Saint_Germain) genç takımında forma giydi. Paris'te ilk maçına 19 Nisan 2003 tarihinde FC Nantes Atlantique (http://forum.turksportal.net/wiki/FC_Nantes_Atlantique) karşısında çıktı. 2003-04 sezonunda Paris Saint Germain'in başına Vahid Halilhodziç (http://forum.turksportal.net/wiki/Vahid_Halilhodzi%C3%A7)'in getirilmesiyle takımda forma şansı bulmaya başladı. Aynı sezon takımıyla Coupe de France (http://forum.turksportal.net/wiki/Coupe_de_France) sevinci yaşarken, ligde 32 maça çıkıp 1 gol attı. Ülkesinde ise Yılın Futbolcusu ödülüne layık görüldü.
2005-06 sezonu başında Olimpik Marsilya (http://forum.turksportal.net/wiki/Olimpik_Marsilya)'ya transfer oldu. Burada ilk lig maçına 27 Ağustos 2005 tarihinde çıkarken, ilk golünü 16 Ekim 2005'te eski takımı Paris Saint Germain'e karşı 1-0 biten maçta attı. 2007-08 sezonu başında Habib Beye (http://forum.turksportal.net/w/index.php?title=Habib_Beye&action=edit&redlink=1)'nin Newcastle United (http://forum.turksportal.net/wiki/Newcastle_United)'a transfer olmasıyla Olimpik Marsilya'nın takım kaptanlığına getirildi.
Arnavut futbolcu 24 Temmuz 2009 tarihinde 6 milyon £ karşılığında dört yıllığına Sunderland AFC (http://forum.turksportal.net/wiki/Sunderland_AFC)'ye transfer oldu.[1] (http://forum.turksportal.net/vb/#cite_note-goal-0)20K11 yılında 7.8milyon €'ya Galatasaray Spor Kulubüne transfer olmuştur.Kaynak:Adnan Sezgin
deniz.91
08.Temmuz.2010, 12:05
Birkaç gündür göz atıyorum herkes bir iism atıyor ortaya hepside eksin diyor :)
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 12:07
Adnan Sezgin'den bu kadarı bile iyi bence..Cana ve Pino Galatasarayımıza h.olsun..
GebzeLi1907
08.Temmuz.2010, 12:14
Cana kesin mi anlaşılmış mı
bence çok güç katar galatasaray'a
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 12:14
vikipediden Cana :
Kulüp kariyeri [değiştir (http://forum.turksportal.net/w/index.php?title=Lorik_Cana&action=edit§ion=2)]
Kariyerine amatör olarak Lausanne Sports (http://forum.turksportal.net/w/index.php?title=Lausanne_Sports&action=edit&redlink=1)'da başladı. 2000-2002 yılları arasında PSG (http://forum.turksportal.net/wiki/Paris_Saint_Germain) genç takımında forma giydi. Paris'te ilk maçına 19 Nisan 2003 tarihinde FC Nantes Atlantique (http://forum.turksportal.net/wiki/FC_Nantes_Atlantique) karşısında çıktı. 2003-04 sezonunda Paris Saint Germain'in başına Vahid Halilhodziç (http://forum.turksportal.net/wiki/Vahid_Halilhodzi%C3%A7)'in getirilmesiyle takımda forma şansı bulmaya başladı. Aynı sezon takımıyla Coupe de France (http://forum.turksportal.net/wiki/Coupe_de_France) sevinci yaşarken, ligde 32 maça çıkıp 1 gol attı. Ülkesinde ise Yılın Futbolcusu ödülüne layık görüldü.
2005-06 sezonu başında Olimpik Marsilya (http://forum.turksportal.net/wiki/Olimpik_Marsilya)'ya transfer oldu. Burada ilk lig maçına 27 Ağustos 2005 tarihinde çıkarken, ilk golünü 16 Ekim 2005'te eski takımı Paris Saint Germain'e karşı 1-0 biten maçta attı. 2007-08 sezonu başında Habib Beye (http://forum.turksportal.net/w/index.php?title=Habib_Beye&action=edit&redlink=1)'nin Newcastle United (http://forum.turksportal.net/wiki/Newcastle_United)'a transfer olmasıyla Olimpik Marsilya'nın takım kaptanlığına getirildi.
Arnavut futbolcu 24 Temmuz 2009 tarihinde 6 milyon £ karşılığında dört yıllığına Sunderland AFC (http://forum.turksportal.net/wiki/Sunderland_AFC)'ye transfer oldu.[1] (http://forum.turksportal.net/vb/#cite_note-goal-0)20K11 yılında 7.8milyon €'ya Galatasaray Spor Kulubüne transfer olmuştur.Kaynak:Adnan Sezgin
yunusgs
08.Temmuz.2010, 12:19
Doğruysa,biraz fazla para ödenmiş sanki.
Aşk-ı Şehir
08.Temmuz.2010, 12:21
vikipedi verdiyse haberi kesin dogrudur :)
Aynen. :n:
nerazzuri
08.Temmuz.2010, 12:23
26 yaşındaki bir ön libero için gayet normal bir rakam 8 milyon €. Hele hele bu isim Loric Cana ise. Biz Cristan'a 7 milyon € vermişken.
Bana göre bu transfer olduysa Kallström'den de daha önemli bir transferdir. Cana muhteşem bir defansif orta saha oyuncusu.
Homer J.S
08.Temmuz.2010, 12:26
Yine kesin olmayan isimlere seviniyoruz.
Hani gelecek isim Kallström'dü.. 10 dakikada silip attık gördüğünüz gibi. :) Hiçbir şey kesin değil.
nerazzuri
08.Temmuz.2010, 12:28
Yine kesin olmayan isimlere seviniyoruz.
Hani gelecek isim Kallström'dü.. 10 dakikada silip attık gördüğünüz gibi. :) Hiçbir şey kesin değil.
Benim şahsen arkadaşımdan aldığım ve burada paylaştığım duyumu görmüşsündür sanırım.
Kallström ve gelecek 2 yabancı açıklanacak. :)
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 12:30
Fransa Liginden kesin bi isim açıklanacak orası kesin arkadaş Adnan Sezgin boşuna gitmedi Fransa'ya :D
Homer J.S
08.Temmuz.2010, 12:31
Benim şahsen arkadaşımdan aldığım ve burada paylaştığım duyumu görmüşsündür sanırım.
Kallström ve gelecek 2 yabancı açıklanacak. :)
İşte o zaman saygıyla eğilirim önünde. :)
Redrum
08.Temmuz.2010, 12:31
Viki'ye senin benim gibi adamlar yazıyor.
KaPaLı
08.Temmuz.2010, 12:56
Şu haberleri kim yazıyosa hakkaten sağlam yerden atıyo.
Genç yetenek ocak ayında Hollanda’nın Ajax ekibine transfer olmuştu. Dünya Kupası öncesi bonservisi 1 milyon 250 bin euro olan Rodeiro için 2 milyon euro gözden çıkarıldı.
Nicolas Lodeiro'yu 2milyon €'ya alıyolarmış. Nasıl habercilik anlayışıdır bu.
TaşkınMahmut
08.Temmuz.2010, 12:56
Wiki'de istediğinizi yapabilirsiniz.
Buyrun mesela ;
Gonzalo Gerardo Higuaín (d. 10 Aralık 1987, Brest,Fransa) Fransız asıllı Arjantinli futbolcu. Real Madrid'de 20 numaralı formayı giymektedir.7 Haziran 2010 tarihinde Real Madrid'le sözleşmesini 6 yıl daha uzatarak 2016 yılına kadar Real Madrid'de oynayacağını garanti etmiştir.Ayrıca Gonzalo Higuaín,Beşiktaş'ta da forma giymiş olan Federico Higuaín'in erkek kardeşidir.2010 Dünya Kupasında 4 gol atmayı başarmıştır.2010/2011 Sezonu için Tavşanlı Linyitspor'un 65.000.000 €'luk teklifini kabul etmiştir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Gonzalo_Higuain
http://img687.imageshack.us/img687/9555/higuaina.jpg
KanaKe
08.Temmuz.2010, 12:57
Ligtv gec kalmamis yine taraftar forumlarindan alip vermisler haberi :)
Homer J.S
08.Temmuz.2010, 13:10
Kewell'a sözleşme imzalatacağız yani daha doğrusu ben böyle düşünüyorum. Kewell'a sözleşme imzalatıldıktan sonra yapacağımız 2 tane orta saha transferi ile transferi kapatırız diye tahmin ediyorum.
LadroN
08.Temmuz.2010, 13:14
Saat 13:00 bekleyin.Ne olacağı açıklanır.11 Temmuz'a kadar bitse 1 transfer bari:D
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 13:55
Herkes NtvSpor'a dalsın :D
Varonil
08.Temmuz.2010, 14:04
Yiğit Şardan ve Haldun Üstünel ile ilgili konuştu transfer açıklaması yapmayacak sanırım.
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 14:22
Geldi transfer konusuna..
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 14:23
Belki 1-2 tanesi bitmiştir diyo :)
5 oyuncu alınacakmış.
yunusgs
08.Temmuz.2010, 14:23
Belki de 1-2 tanesi şu anda bitmiştir derken neyi kastetti acaba sayın Polat :D
yunusgs
08.Temmuz.2010, 14:24
5 tane yabancı futbolcu mu?Ooo çok güzel :D
RaSenGan
5 yabancı gelecekse ohoo :D
Fearless Coward
5 oyuncu alıncakmış yabancı vay be :D 3 isim belli gibi Pino-Cana-Kallström..
yunusgs
08.Temmuz.2010, 14:25
5 oyuncu alıncakmış yabancı vay be :D 3 isim belli gibi Pino-Cana-Kallström..
2 tanesi de sağ bek ve kaleci olabiir.
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 14:26
Bir sağ bek ve bir sağ kanat alınabilir.
Yabancı kaleci alınmayacak denilmişti önceden.
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 14:27
kaleye Sinan Bolat alsak golde atar aslan :D
E.Cartman
08.Temmuz.2010, 14:32
5 yabancı almayı düşünüyormuşuz hatta 2 tanesi her an bitebilirmiş :k:
yunusgs
08.Temmuz.2010, 14:40
Bu soru da şeye benzedi.Anne-Baba baskısı olmasa ders çalışır mıydınız? :D
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 14:42
Cana ve Pino'yu sordular cevap vermedi :D
yunusgs
08.Temmuz.2010, 14:42
Bana futbolcu ismi sorma,ben futboldan anlamam :D Demekki var bir şeyler.
King_91
08.Temmuz.2010, 14:52
stoch transferi ile ilgili soruya;
-onların yaptığını biz olgunlukla karşıladık. bakalım onlar olgunlukla karşılayabilecek mi?
krasic mi geliyo nedir :D
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 14:54
:n: ya başkan biraz net konuşur insan krasic mi geliyo acep :D
yunusgs
08.Temmuz.2010, 14:54
:n: ya başkan biraz net konuşur insan krasic mi geliyo acep :D
Bana isim sormayın dedi.Daha ne desin :zuhaha
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 14:55
Ayrıca Hazard da olabilir bu isim Fransa'da lar bide :D :n:
yunusgs
08.Temmuz.2010, 14:56
Ayrıca Hazard da olabilir bu isim Fransa'da lar bide :D :n:
Kampın ilk 1-2 gününe yetişecekse bu isim(ler) bugün-yarın açıklanabilir.
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 14:56
UEFA listesini yollayacağız daha ona kadar açıklanır inş..
Zekirdek
08.Temmuz.2010, 14:58
Lorik Cna çok sağlam biri FM 2006'dan biliyorum. Galatasaray'ı taşır.
KaRaBükLü KraL
08.Temmuz.2010, 15:12
Başkan bize Krasici getir:n::n:
KaPaLı
08.Temmuz.2010, 15:16
-onların yaptığını biz olgunlukla karşıladık. bakalım onlar olgunlukla karşılayabilecek mi?
Hep diyorum Adnan Polat tribüne oynuyo diye, işte kanıtı :] Lütfen alın Krasic'i.
Corpus
08.Temmuz.2010, 15:18
Adnan Polat'tan net açıklama :
Ben futboldan anlamam! :zuhaha :D:D:D
Redrum
08.Temmuz.2010, 15:19
Krasic'e verdiğimiz paranın karşılığını alamayız bence. Gerek yok Krasic'e falan.
RiG0BeRT
08.Temmuz.2010, 15:30
Fransa Ligi Türkiye Ligiyle benzer özellikler taşıyor.Öncelikle Fiziksel özellikler ön planda.Galatasaray'ın da Fransa Ligin'den oyuncu transfer etmek istemesi oldukça mantıklı.Fransa'da oynayabilen bi oyuncu Türkiye'de de rahatlıkla oynayabilir(Baros,Keita,Ribery,Bi aralar Defansın sağında oynayan Perez).Aynı şekilde Türkiye'den giden oyuncularda Fransada kendini gösterebiliyor(Tekrar Ribery,Carew,Mevlüt,Kazim Kazim).
Adnan Polat 5 Yabancı transferi yapılacağını söyleyince aklıma gelen ilk şey Elano'nun gönderilmesi oldu.Neil,Baros bence Galatasarayda yeri en sağlam olan yabancılar.Kewell'a da sözleşme önerilmiş.Büyük ihtimalle oda kabul edecektir.5 Yabancı transferide olacaksa bu üç isimle toplam 8 yabancı olacaktır.Dışarda kalan Elano,Leo Franco gönderilcektir.
Sirius Black
08.Temmuz.2010, 15:31
Hep diyorum Adnan Polat tribüne oynuyo diye, işte kanıtı :] Lütfen alın Krasic'i.
'Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe' diyen sayın Aziz Yıldırım da oynuyor tribüne. :smismileyiw2:
Corpus
08.Temmuz.2010, 15:32
Bu video ' dan sonra diyorum ki Cana tam bizlik :)
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/hirsli-cevik-ve-agresif-lorik-canaSXTVQ17156SXQ?ref=VDGEI1
RiG0BeRT
08.Temmuz.2010, 15:38
stoch transferi ile ilgili soruya;
Bu cevaptan sonra Transferleri daha çok merak etmeye başladım.
Krasic,Hazard ve bi kaç hafta önce Fenerbahçe'nin ilgilendiği Balazs Dzsudzsak akla ilk gelen isimler..!
LadroN
08.Temmuz.2010, 15:41
Krasic olmaz.Hazard falan olur belki.İhtiyaç olan mevkilere düzgün oyuncular alınsında kim alınırsa alınsın.
goosfraba
08.Temmuz.2010, 15:43
25 m euro cash para verirseniz hazard belki gelebilir.
goosfraba
08.Temmuz.2010, 15:47
ha bir de sonraki satıştan yüzde 40 lille'ye verilecek tabi.
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 15:48
25 m euro cash para verirseniz hazard belki gelebilir.
:zuhaha
krasic in de pek farkı yok.. o da 10-15 kağıttan aşağı hayatta gelmez.
bikaç sayfa önce demiştim. transfer için daha biraz daha sabır gerekiyor.. şöyle 3-4-5 gün falan en azından... çok kıl oluyorum böyle durumlara...
ancak cana-kallström+elano tarzında bir orta sahamız olacaksa beklerim... ama öyle bir ışık göremiyorum maalesef...
RiG0BeRT
08.Temmuz.2010, 15:48
Hazard'a City'nin bile vereceği en fazla bonservis 20M Euro.Bence henüz parlamamış ve gelişimini tamamlayamamış bi oyuncu için 25M'dan bahsetmek biraz hayalcilik.
Lille 25M Euro isteyebilir ama sadece ister.O fiyata satamaz.Ama 25M TL olabilir.
LadroN
08.Temmuz.2010, 15:50
ha bir de sonraki satıştan yüzde 40 lille'ye verilecek tabi.
Benim sözlerim sizi neden bukadar rahatsız etti anlamıyorum.Aramızdada bir sorun yok biraz sakin lütfen kendi düşüncemi söyledim.
HooijDonk07
08.Temmuz.2010, 15:50
Hazard'a City'nin bile vereceği en fazla bonservis 20M Euro.Bence henüz parlamamış ve gelişimini tamamlayamamış bi oyuncu için 25M'dan bahsetmek biraz hayalcilik.
Lille 25M Euro isteyebilir ama sadece ister.O fiyata satamaz.Ama 25M TL olabilir.
15 M TL 20 M TL arası verebilir Galatasaray.Ama Henry'i istiyor olabilirler.
Redrum
08.Temmuz.2010, 15:51
'Türkiye'nin en büyük kulübü Fenerbahçe' diyen sayın Aziz Yıldırım da oynuyor tribüne. :smismileyiw2:
Gio dos santos, Jo transferleri bence yönetimin tribünlere oynadığını, taraftarı kandırdığını gösterir.
goosfraba
08.Temmuz.2010, 15:51
lille'nin bize biçtiği fiyat ve şartlar.
ayrıca neye güldün bilmiyorum ama krasic için 18 m euro ödüyoruz...
ThersoN
08.Temmuz.2010, 15:53
adnan polat; 5 yabancı alacagız!
ama ne zaman?
goosfraba
08.Temmuz.2010, 15:54
Benim sözlerim sizi neden bukadar rahatsız etti anlamıyorum.Aramızdada bir sorun yok biraz sakin lütfen kendi düşüncemi söyledim.
benim kimseyle bir sorunum yok. olmasını da istemem zaten. ayrıca beni rahatsız eden birşey de yok. hazard için 25 m euroyu bir çırpıda, taksitsiz ödeyin. sonra bir de sonraki satıştan yüzde 40 lille'ye verilecek diye şartlarda anlaşın kulübüyle. belki o zaman gelir diyorum. gerçekleri söylüyorum. kaldı ki lille'nin bize (fb) biçtiği fiyat ve şartlar bu.
ForCimbom
lille'nin bize biçtiği fiyat ve şartlar.
ayrıca neye güldün bilmiyorum ama krasic için 18 m euro ödüyoruz...
anlamadın sen beni... espri tadındaki yorumuna güldüm. ayrıca da burada galatasaray ın hazard ve krasic le ilgisi olabileceği teorileri kuruluyor. ona ithafen yazdım krasic hakkındaki yorumumu.
Sirius Black
Gio dos santos, Jo transferleri bence yönetimin tribünlere oynadığını, taraftarı kandırdığını gösterir.
Onlar da tıpkı Baros, Kewell gibi kumardı sadece tutmadılar, tutunca alkış tutmayınca yuha zihniyetini benimsemiyorum.
LadroN
08.Temmuz.2010, 15:55
Birden öyle arka arkaya mesajlar gelince ne oluyo dedeiim birden tamam anladım.
RiG0BeRT
08.Temmuz.2010, 15:57
Lille gerçekten o kadar istiyosa bence hiç satmaya heveslenmesin.Zaten o fiyata Hazard'ı satmak değil başka bişeydir :) Bu paralar çok büüyk paralar ve bu paralar herzaman verilmez.
Başkan Adnan Polat'da Arda için en az 30M Euro istiyodu.Ama şimdi dönen rakamlar 15M Euro.
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 15:58
Bu arada Eden Hazard 25m olabilir 4 seneye bağlarız ne var bunda :D :D
Del Piero_10
08.Temmuz.2010, 15:59
Fenerbahçe başlığını da yazmıştım ilk defa ismi anıldığında. Hazard'ı beklemeyin arkadaşlar.
RiG0BeRT
08.Temmuz.2010, 16:00
Bu arada Eden Hazard 25m olabilir 4 seneye bağlarız ne var bunda :D :D
Galatasaray'ın öyle bi salaklık yapacağını sanmıyorum Kaan :) 25M Euro bu.Çakıl taşı değil :) Arda için bile millet 15-20M Euro veremezken Hazard'a 25M Euro verilmesi çok saçma olur.
LadroN
08.Temmuz.2010, 16:01
Bu arada Keita için galiba taksitlerini Katar kulübü ödüyormuş.Çünkü Adnan Polat 1 hafta sonra satsaydık 550 bin euro luk taksidini ödemek zorunda kalacaktık Keita yı yaklaşık 9m euro sattık gibi birşeyler söyledi.
C h A o S
08.Temmuz.2010, 16:06
5 yabancı alıcak olmamaız beni şaşırttı açıkcası.Bence 2 ortasaha,1 tane stoper,1 tane hücum yönü yüksek ortasaha, ve son olarakda kaleci alınacak.Dün ntvsporda kaleci arayışları var denilmişti.
LadroN
08.Temmuz.2010, 16:23
Kaleci alınmaz.Yabancı kontejyanına takılırız.Kaleci alırsak stoper oynatamayız.Sahada 6 yabancı olması gerek.Zaten yabanıcı kaleciye gerek yok.Dünyadı tüm kaleciler 5-6 kişi dışında aynıdır.Kalecilerin performansları yediği goller önündeki savunmaya ve defansif yönlü oyunculara bağlıdır.Ufuk ile Aykut' güvenilmeli artık.
Varonil
08.Temmuz.2010, 16:25
Bence Ufuk Ceylan 1.ci kaleci olmalı Galatasaray'da.Maç tecrübesi muhabbetinden filan da yedek oturmaya gerek yok,Manisaspor'da 1.ci kaleciydi zaten.Kısa sürede kendisini daha da geliştirip Milli Takıma yükselebilecek bir oyuncu.
C h A o S
08.Temmuz.2010, 16:27
Kaleci alınmaz.Yabancı kontejyanına takılırız.Kaleci alırsak stoper oynatamayız.Sahada 6 yabancı olması gerek.Zaten yabanıcı kaleciye gerek yok.Dünyadı tüm kaleciler 5-6 kişi dışında aynıdır.Kalecilerin performansları yediği goller önündeki savunmaya ve defansif yönlü oyunculara bağlıdır.Ufuk ile Aykut' güvenilmeli artık.
Bencede dediğin gibi kaleci alınmamalı.Ufuk ve Aykut yeter bize.Özellikle Ufuk'dan iyi bir patlama bekleniyor.Genç ve gelecek vaad ediyor.İnşallah uzun yıllar değişilmez kalecimiz olur.
Sekopej
08.Temmuz.2010, 16:29
Stoch'u hala Fenerbahçe elimizden aldı diye mi düşünüyorlar yahu, hiç mi takip etmiyor Adnan Polat açıklamaları, Haldun Üstünel'i taraftarın önüne atacağım diye ve populist olmak için açıklamalarına devam ediyor.
Ne diyeyim, inşallah bizim olgunlukla karşılamayacağımız bir ismi getirir de, bizim yönetim de bunu olgunlukla karşılamayıp, hırs yapıp, daha büyük bir yıldız getirir. Bu tür rekabetle de ligimizin kalitesi artar.:p
Bu bahsedilen isim de PSV'den Dzsudzsak olabilir, Fenerbahçe bu transferden vazgeçti çünkü, sol tarafa Stoch alındı, Caner de geldi. Sağ tarafa isim düşünülüyor, Hazard'ın da gelme ihtimali çok düşük ama onun bir ihtimali olursa, sağ sol farketmez Hazard' alınır yoksa sol kanat düşünülmüyor, Dzsudzsak konusunda ciddiyse Galatasaray, alabilir, alınamayacak bir isim değil çünkü.
Facx
08.Temmuz.2010, 16:38
bu cana bizim ligde en az 5 maça ceza yüzünden çıkamaz :D sporx teki video u izledim adam resmen eziyo çok agresif iyi oyuncu aranan kan :D mücadeleci :D
LadroN
08.Temmuz.2010, 16:41
Yıllardır Galatasaray orta sahasında böyle adam yok.Gelirse iyi olur.Cana kasap gibi:D
Facx
08.Temmuz.2010, 16:44
Yıllardır Galatasaray orta sahasında böyle adam yok.Gelirse iyi olur.Cana kasap gibi:D
buyüzden lige kısa sürede uyum sağlar :D:D:D
RiG0BeRT
08.Temmuz.2010, 16:47
Kasap arıyosanız bizim mahalle kasabını verek Galatasaray'a :n: Parada istemez :n:
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 16:51
Stoch'u hala Fenerbahçe elimizden aldı diye mi düşünüyorlar yahu, hiç mi takip etmiyor Adnan Polat açıklamaları, Haldun Üstünel'i taraftarın önüne atacağım diye ve populist olmak için açıklamalarına devam ediyor.
kimseyi taraftarın önüne atmıyor adnan polat... laflar çarpıtılmasın. adam haldun üstünel le ilgili konuşurken her kelimeyi her cümleyi bekleye bekleye düşüne düşüne kurdu. incitmemek için olumsuz yorumlanmaması için.
adnan polat bir röportajda -hürriyet ya da ligtv ydi- stoch transferine açıklık getirmişti. ama bizim ultra süper zeki basın mensuplarımız 985451815 kere aynı soruyu sormanın ne kadar aptalca olduğunu düşünmeden sormaya devam ediyor. öncelikle adnan polat ın buradaki bakış açısını kendine göre yorumluyor herkes. adnan polat diyor ki " biz bugüne kadar rakiplerimizin ilgilendiği futbolcuya talip olmadık, etik bulmadık. biz de aynı şeyi beklerdik. " . o röportajda da şunu demişti " daha yeni haberim oldu . önceki gün aradılar beni 'başkanım fenerbahçe devreye girdi bizim üstümüzde fiyat veriyorlar biz de yükseltelim mi?" diye sordular. ben de hayır dedim." yani burada suçlu varsa zaten o suçu adnan polat üstüne alınıyor.
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 16:53
bu cana bizim ligde en az 5 maça ceza yüzünden çıkamaz :D sporx teki video u izledim adam resmen eziyo çok agresif iyi oyuncu aranan kan :D mücadeleci :D
aynı ligden mi bahsediyoruz?
lugano oynuyor bu ligde :0:.. kaç kırmızı görmüş? ...:icon_wink:
goosfraba
08.Temmuz.2010, 16:53
ilsinho (shakthar) şuan serbest. bence galatasaray sağ kanadını bu oyuncu ile değerlendirebilir.
Varonil
08.Temmuz.2010, 17:05
Boşta olması da çok iyi Galatasaray için.Şu an sağ kanattaki sorun tamamen hallolur İlsinho ile ama Galatasarayın gündemindemdir orası meçhul.
LeqenDary
08.Temmuz.2010, 17:10
Lorik Cana gelise müthiş olur..Cana - Kallström - Elano 3lü ortasaha böyle kurulursa ben bu sezondan büyük şeyler beklerim..Birde bence Servet satılıp stopere bir yabancı alınacak..Sağ kanata da yabancı gelecek tabi ki..
sentugo
08.Temmuz.2010, 17:38
Hayır arkadaşlar Elano gidici bu açıklamalardan sonra..
Sekopej
08.Temmuz.2010, 18:10
kimseyi taraftarın önüne atmıyor adnan polat... laflar çarpıtılmasın. adam haldun üstünel le ilgili konuşurken her kelimeyi her cümleyi bekleye bekleye düşüne düşüne kurdu. incitmemek için olumsuz yorumlanmaması için.
adnan polat bir röportajda -hürriyet ya da ligtv ydi- stoch transferine açıklık getirmişti. ama bizim ultra süper zeki basın mensuplarımız 985451815 kere aynı soruyu sormanın ne kadar aptalca olduğunu düşünmeden sormaya devam ediyor. öncelikle adnan polat ın buradaki bakış açısını kendine göre yorumluyor herkes. adnan polat diyor ki " biz bugüne kadar rakiplerimizin ilgilendiği futbolcuya talip olmadık, etik bulmadık. biz de aynı şeyi beklerdik. " . o röportajda da şunu demişti " daha yeni haberim oldu . önceki gün aradılar beni 'başkanım fenerbahçe devreye girdi bizim üstümüzde fiyat veriyorlar biz de yükseltelim mi?" diye sordular. ben de hayır dedim." yani burada suçlu varsa zaten o suçu adnan polat üstüne alınıyor.
Ben bugünkü açıklamaları için demedim, bugün zaten dinlemedim bile kendisini. Ben Haldün Üstünel'in kırgınım diyerek istifasıyla sonuçlanan süreçten bahsetmiştim.
Ayrıca Fenerbahçe'nin Twente maçlarından beri takip ettiğimiz bir oyuncuydu, zaten anlaşmıştık kendisiyle, dünya kupasından sonra duyuracaktık ama Galatasaray ile ilgili haberler çıkmaya başlayınca, transferi sonlandırıp duyurduk açıklaması da var. Yani bu durumda kim kimin ilgilendiği futbolcuyla ilgilenmiş oluyor? Ben bu konuda Aykut Kocaman'a güvenirim, Adnan Polat'a değil, kusura bakmayın.:)
Ama güzel işte, Adnan Polat hırs yapmış, Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir oyuncuyu almak için, umarım alır da, bizimkiler de hırs yapıp daha iyisini almaya uğraşırlar, bu sayede kaliteli oyuncuların sayısı artar. Zaten 1 hafta 10 güne 2 takımın da transferleri belli olur.
Yavuz12
08.Temmuz.2010, 18:20
Boşta olması da çok iyi Galatasaray için.Şu an sağ kanattaki sorun tamamen hallolur İlsinho ile ama Galatasarayın gündemindemdir orası meçhul.
Serbest transfer piyasasından yararlanacağız diyolardı daha transfer sezonu açılmamışken,bir ihtimal...
CeNTeR_TR
08.Temmuz.2010, 18:28
Hadi hadi İnşAllah Alır Galatasaray Krasiç'i
Ek olarak : Mesajımın silinecek bi tarafı yok yahu bu kadarda yapmayın ;)
Alındığı zaman en çok ben mutlu olacam bu kadar kötü bir futbolcuyu Galatasaray aldı diye :)
Addolorato
08.Temmuz.2010, 18:31
Lorik Cana resmen Galatasaray'da ..
Lorik Cana Galatasaray’da
Galatasaray, İngiltere’nin Sunderland FC takımında forma giyen orta saha oyuncusu Lorik Cana ile 4 yıllık anlamaya varmıştır.
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/7277.php
FreeStyLR
08.Temmuz.2010, 18:33
Çok iyi oldu bu transfer tam aradığımız ön libero..
Corpus
08.Temmuz.2010, 18:33
İşte bu çok güzel oldu bence :)
yunusgs
08.Temmuz.2010, 18:34
Çok güzel oldu bu transfer.Bonservis ücreti için de 4.5 M Euro deniyor.Gayet iyi bir miktar.
Facx
08.Temmuz.2010, 18:34
aradığımız kan gibi ama bakıp görcez inş. verimli olur
Varonil
08.Temmuz.2010, 18:35
Mehmet Topal'ın gidişinden sonra o bölgedeki eksiklilk hallolmuş oldu.Savaşçı bir oyuncu,Galatasaray'a çok faydalı olacaktır.
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 18:36
Tam aradığımız bir isimdi sıra Kallström'de..
DenizlispoR
Cana mükemmel transfer :).
Facx
geçen sene 5 m sterline gitmiş sunderland e
yunusgs
08.Temmuz.2010, 18:37
Bonservisi 4.5M Euro,yıllık alacağı ise 2M Euroymuş.
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 18:38
Ön Libero sorununu da hallettik böylece.Hayırlı olsun.Bakalım Pino da gelecek mi pek istemiyorum açıkçası onun gelmesini.
yunusgs
08.Temmuz.2010, 18:40
Kaldı alacağımız 4 yabancı böylece.
vego
Lorik Cana Kimdir?
Lorik Cana, 27 Temmuz 1983’te, bugünkü Kosova’nın başkenti Priştina’da doğdu. 7 yaşındayken, o dönemde savaşın hakim olduğu Yugoslavya’dan ailesiyle birlikte göç eden Cana, futbola ilk adımını bu ülkede, Lausanne takımının altyapısına katılarak attı. 16 yaşında Arsenal altyapısına davet edilen, ancak İngiliz pasaportu alamadığı için bu fırsattan yararlanamayan Arnavut oyuncu, yine de Paris Saint-Germain’e transfer olarak hedeflerine bir adım yaklaştı. 2000-2002 yılları arasında Fransız ekibinin altyapısında eğitim gören Cana, 19 yaşında A Takım kadrosuna katıldı.
A Takım’daki ilk sezonunda yalnızca 3 maçta fırsat bulan genç oyuncu, hem futbolunun olgunlaşması hem de Luis Fernandez’in yerine Vahid Halilhodžić’in takımın başına geçmesiyle birlikte 2003-04 sezonunda kendisine önemli bir yer edindi. O sezon Ligue 1’de 30’u ilk 11’de olmak üzere 32 maçta (2594 dakika) forma giyen Cana, bu maçlarda bir gol attı, dokuz sarı, iki de kırmızı kart gördü. Son derece istikrarlı bir oyuncu olan orta saha oyuncusu, takip eden sezonda da yine 30’u ilk 11’de 32 karşılaşmada (2650 dakika) oynadı, bir gol attı, dokuz sarı, tek kırmızı kart ile sezonu kapattı. Cana, 2003-04 sezonunda alınan ikincilikle Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan PSG’nin tüm grup maçlarında doksan dakika forma giydi.
2005-06 sezonuna aynı takımda başlayan Cana, teknik direktörlük koltuğuna Guy Lacombe’un oturmasıyla birlikte ilk 11’dekini yerini kaybeder gibi oldu ve tansfer döneminin son günlerinde 4.000.000 € karşılığında Olympique Marseille takımına transfer oldu. Başlangıçtan itibaren ilk 11’deki yerini ayırtan Arnavut oyuncu, PSG’deki iki maçına ek olarak sezon sonuna kadar 28 karşılaşmada forma giydi, üç asist yaptı ve tek golünü eski takımına karşı alınan tek gollü galibiyette attı. Ligde 13 sarı kart görerek bu alanda ortalamanın üzerinde bir profil çizen Cana, UEFA Kupası’nda da sekiz karşılaşmada forma giydi; toplamda iki kulvarda 3090 dakikalık süre aldı.
2006-07 sezonunda tamamı ilk 11’de olmak üzere ligde 33 maçta (2864 dakika) forma giyen mücadeleci oyuncu, iki golü ve bir asistine sekiz de sarı kart ekledi. Inter-Toto ve UEFA Kupası’nda toplam 5 maça çıktı. 2007-08’de kariyerinin ikinci Şampiyonlar Ligi deneyimini yaşayan Lorik Cana, tümünde 90 dakika sahada kaldığı grup maçlarının ardından UEFA Kupası’nda da üç maçta 270 dakika forma giydi. Cana, o sezon ligde ise yine hepsi ilk 11’de 34 maçta (3037 dakika) oynadı ve iki gol, üç asist ve on sarı kart istatistiğini tutturdu. Arnavut oyuncu Marsilya’daki son sezonunda ise ligde 27, Avrupa Kupaları’ndaki 12 maçta oynadı; birer gol ve asistine yedi sarı kartı ekledi.
Geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Sunderland’e 6.000.000 € karşılıında transferi gerçekleşen Lorik Cana, ilk sezonunda takımının lider oyuncusu konumuna gelerek bir futbol deneyiminden daha başarılı ayrıldı. Cana, geçtiğimiz sezon takımıyla 35 maça çıktı.
Agresif, mücadeleci ve inatçı futbolu, liderlik özelliği ve oyuna iki yönlü katkısıyla son derece önemli bir futbolcu olan Lorik Cana, artık orta sahadaki mücadelesine Galatasaray’ın başarısı adına devam edecek
Corpus
Kaldı alacağımız 4 yabancı böylece.
geri sayıma mı geçtin yunus :D
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 18:41
Sarı-kırmızılı ekibimiz bu transfer için Sunderland'e 2 yıl içinde toplam olarak 4 milyon 500 bin euro ödecek.
yunusgs
Çok da istikrarlı ayrıca.35 maç gayet iyi bir sayı Premier Lig'de.Öncesinde de her sezon baya maç oynamış.
Sirius Black
Gerçekten çok iyi oldu.
yunusgs
08.Temmuz.2010, 18:42
geri sayıma mı geçtin yunus :D
Aynen öyle Zafer.Günlerden beri bekliyoruz hepimiz :D
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 18:43
Valla Pino ve Kallström'ü de almış olabiliriz..Pino ve Kallström bunlardan biri daha açıklanır yakında..
LeqenDary
08.Temmuz.2010, 18:43
Çok iyi oldu bu zaten bekleniyordu,sıra Kallström'de ;)..Ard arda patlayabilir bombalar..
yunusgs
08.Temmuz.2010, 18:44
Valla Pino ve Kallström'ü de almış olabiliriz..Pino ve Kallström bunlardan biri daha açıklanır yakında..
İçimdeki his yarın ya da Cumartesi açıklanacak ikisinden biri :)
eXcitinG
08.Temmuz.2010, 18:45
MarsiLya nın da kaptanLığını yapıyordu SunderLand a gitmeden önce. İyi bir transfer yaptı GaLatasaray.
Corpus
08.Temmuz.2010, 18:45
Ben hergün bir bomba bekliyorum :) :)
yunusgs
08.Temmuz.2010, 18:46
Bu arada Premier Lig'den oyuncu alma furyasına devam.Neill,Baros,Kewell,Elano,Nonda,Cana.
Gncl1905
08.Temmuz.2010, 18:47
Mehmet Topal'ı 5 MN Euro'ya satıp Lorik Cana gibi birini 4.5 MN Eruo'ya almak mükemmel :)
Yıllık 2 MN Euro çok bir miktarda değil...
Tebrikler Galasataray güzel bir transfer yaptık umarım beklentileri karşılar...
Ayrıca oyuncunun transfermarkt sitesindeki değeri 12 MN Euro, hala bizde gözükmüyor ama :)
Facx
08.Temmuz.2010, 18:48
http://www.galatasaray.org/images/giris/4842__432-LorikCana.jpg
resmide koymuşlar hemen :D
4.5 m € olduğunu nerden öğrendiniz bu arada :D
yunusgs
08.Temmuz.2010, 18:49
Ben Ntvspor'dan öğrendim 4.5M Euro olduğunu.
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 18:49
Valla FB bile 7M verdi Cristiana biz 4.5M'a Cana süper transfer bence hatta o 4.5M'da peşin değildir kesin :D
yunusgs
08.Temmuz.2010, 18:50
Sarı-kırmızılı ekibimiz bu transfer için Sunderland'e 2 yıl içinde toplam olarak 4 milyon 500 bin euro ödecek.
Valla FB bile 7M verdi Cristiana biz 4.5M'a Cana süper transfer bence hatta o 4.5M'da peşin değildir kesin :D
Değilmiş gerçekten :D
izmer96
Lorik Cana transferi hakkinda ilk dusuncem tam GS lik adam oldu ama nasil performans gostericek , nasil uyum sagliycak merak ediyorum , umarim Mehmet Topal in yerini fazlasiyla doldurucakdir , merak edenlere FM profilinide koyalim
http://i27.tinypic.com/3088i6x.jpg
LeqenDary
2 yıl içinde taksitle verilecek :D..
Fearless Coward
hiç güzel olmamış ya ben daha iyisini yapardım :D
Homer J.S
08.Temmuz.2010, 18:51
İşte buydu duymak istediğimiz. :)
Facx
08.Temmuz.2010, 18:51
fm profili gerçekten çok iyi
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 18:52
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=121145
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 18:55
ayrıca fm'de adaptability özelliği 20 :D ... pressure da 17 :D ... kişisel olarak da çok sağlam bir adam aldık demektir bu... uyum sorunu çekmez herhalde:D ...
Corpus
08.Temmuz.2010, 18:57
Yıllık 2 milyon + maç başına ücretide varmış.
Ahmet Göktaş
08.Temmuz.2010, 18:58
Çok iyi adam daha ne söylenebilirki.
Haldun üstünel dönemi gibi şöhret, kıskandırma vs. için yapılmış değil , tam nokta transfer olmuş.
Tebrik ediyorum Galatasray yönetimini.
Kalsström vs. gelirse seneye Beşiktaş-Galatasaray çok zevkli bir yarışın içine girer.
Umarım gelir böyle oyuncular dahaca ligimize. Hayırlı olsun arkadaşlar.
yunusgs
08.Temmuz.2010, 18:59
Çok şükür,bu sene sağlam bir ön libero izleyebileceğiz.
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 19:00
Demiştim size bombalar açıklancak teker teker :D açıklanıyor işte :D bu arada akşam taksimdeyim bayraklarla..sözümü tutarım ben :D
Homer J.S
08.Temmuz.2010, 19:02
Harikulade bir transfer oldu Galatasaray için, yönetimi tebrik ediyorum.
Ve inanıyorum ki ilk transferin etkisi geçmeden 2.'si gelecek.
izmer96
08.Temmuz.2010, 19:03
adnan polat 5 adam alicaz dedi bugun , eger bu 5 adamdan biri kallstrom degilse ben ne bidaha duyum aldim diye yorum yazarim nede burdaki kaynaklarima guvenirim :)
Sekopej
Zaten Brezilya'dan ya da Güney Amerika'dan adam alınacağına, avrupadan almak daha mantıklı, orada iyi olanı zaten İspanyol ve Portekiz kulüpleri erkenden kapıyor.
Avrupadan transfer yapmak aslında daha kolay ve artık ülkemize de gelmeleri sıkıntı yaratmıyorlar pek, bu tür transferler ligin kalitesini de arttıracaktır, en kötüsü Keita'da olduğu gibi, seneye taliplisi çıkabilir ve 4.5'a alınan oyuncu 5-6 satılabilme şansı var. Piyasası olan oyuncular sonuçta bunlar, astronomik ücret verilmeden alınıp yine zarar etmeden satılabilecek isimler.
Başarılı bir transfer, hayırlı olsun Galatasaray için.
deniz.91
Ortasaya çok diri bir oyuncu iyi bir hamle hayırlı olsun
KaRaBükLü KraL
08.Temmuz.2010, 19:11
Çok sağlam ve çok güzel bi transfer oldu:)M.Topal'ın boşluğu rahat rahat dolacak.İstediğim bi isimdi oldu şu geri kalan 4 bomba kim onu da merak ettim şimdi:D
LadroN
08.Temmuz.2010, 19:11
Zaman…İnsana, doğaya, canlısına, cansızına, maddesine, maneviyatına katar çoğu zaman. Etkiler, geliştirir, bazen çözer, bazen de çökertir. Futbolu da pas geçmedi elbette. En basitinden tutun; futbolu gittikçe güzelleştirmeye, hızlandırmaya, daha da heyecanlı hale getirmeye çalışanların üretmeye, değiştirmeye çalıştırdığı kurallar. Kuruluşu, düzeni, sistemi, ekonomisi, popularitesi, hepsi birbiriyle ilişkili olarak gelişiyor günden güne. Ancak zamanın saha içine direkt bir katkısı var ki, o da sistemler ve taktikler üzerine muhakkak.
Günden güne topa daha çok sahip olanın ve topun daha çok arkasında durabilenin oyunu oluyor futbol. Ortada libero kalmamış, bek dediklerimizden artık kanat performansı bekler olmuşuz, orta sahamızı baktığımızda her yerde görmek isteriz. Golcüler santrforlardan kanatlara, daha boş alanlara kaymış, arkadan gelenler önem kazanmış. Bu gelişimde de özellikle bir mevkii daha ön plana çıktı. Yeri geldiği zaman savunmanın içinde, yeri geldiği zaman ön liberonun önünde, bazen kanatların içinde, bazen ofansif oyuncuların arkasında kademede, bazen de forvetin yanında. O sistemler savunmaya doğru gelişim gösterdikçe, oyunu her yönde oynayan oyuncular gittikçe daha özel oldu. Önce hepsine ön libero dediler, sonra oyun kurucu, bazen iki yönlü orta saha demek moda oldu, bazen de daha yakışıklısından box to box. Lakin bu çocukların tanımlayıcısı zaman gittikçe veteran bile olsa, değerleri hep arttı. Buyurun…Dünya Kupası 2010. Ön plana çıkan oyunculara bakalım. Schweinsteiger, Khedira, Mesut, Annan, Boateng, Sneijder, Bradley…
Bazen takımları liderini aradı, bazen piresini. Bazıları orta sahadaki ağır ağabeylerinin eksikliğini çektiler, bazen dinamizmden yoksun kaldılar. Kah disiplinlisini, kah yeteri kadar çirkef olabilenini. Sırtı dönük top alabilmesinden, topu iyi saklayabilmesine, dağıtabilmesine, pas kabiliyetine, kaç ciğerli olduğundan oyun zekâsına kadar her şey önem kazandı.
Senelerdir kurulan kadrolara, gelen yabancı oyunculara, yapılan yatırımlara itirazı yoktu kimsenin. Lakin her seferinde bütünü tamamlayan parçalardan birinin eksik kalması, diğer parçalarında ritminin bozulmasını, o yapılan yatırımların karşılığının alınamamasına sebep oldu ne yazık ki. Futbol bütünselliğin ön plana çıktığı bir oyun. Taşlardan birinin eksikliği, eksikliği bile olmasa, sistemle, düzenle çıkışması diğer bütünün işleyişini komple bozabildiği bir oyun. Bu yüzden taktiklerin, oyuncu seçimlerinin ya da eldeki mevcut oyunculara göre doğru taktiği seçmenin önemi büyük.
Kimi zaman kaleci eksik kaldı, kimi zaman stoper. Olan stoperin gönderildiği de oldu. Eldekilere güvenmek zoruna kaldığımız, olmayacak duaya amin deyip, görünüşte uzak kalsakta, ikinci UEFA Kupası zaferini kıl payı kaçırmak durumunda kaldığımız oldu. Alınanların, güvenilenlerin eksikleri gideremeyecek kabiliyette olduğun anlaşıldığı durumlarda. Geçtiğimiz sezonda bunlardan biriydi. Rakipte Ernst, Emre gibi oyuncular varken senin orta sahanda Mustafa Sarp, Barış, Ayhan oynuyordu. Mustafa dinamikti, Barış sertti, Ayhan yeri geldiğinde akıllıydı ama hiç biri o forvet hattına yakışacak derinlikte kabiliyetlere sahip değildi. Takımın en ortası bozulunca, takımında en ortadan bölünmesi beklenecek bir gelişmeydi.
En azından şimdilik, o gedik için, tamam bu sefer oldu diyebileceğimiz bir isim Lorik Cana. Yaşına, yaşına rağmen büyük tecrübesine, hırsına, azmine, yeri geldiği kadar kullandığı çirkefliğine, orta sahada ağır ağabeyliğine, dinamizmine, oyun zekasına, delikanlılığına kadar yukarıda saydığımız ve onu değerli kılabilecek, Galatasaray’ında, taraftarında ciddi anlamda eksiklik çektiği, özlemini duyduğu bir çok özelliğe sahip.
Kısaca tanıyalım, teorik bilgilere bir bakalım. 27 Nisan 1983 Kosova doğumlu Lorik Cana ve Arnavutluk Milli Takımı için oynuyor. Ailesi savaştan kaçıp İsviçre’ye yerleşmiş. O günleri şöyle anlatıyor.
“Kosova’yı anne babam ve kızkardeşimle terk etmek zorunda kaldım. O zaman yedi yaşındaydım. Mülteci olarak İsviçre’ye gittik. En kötüsü de mülteci olduğumuzdan ve savaştan dolayı sekiz yıl boyunca hareket edememiz ve geri dönememiz oldu. İsviçre’de, ailemin geri kalanını ve arkadaşlarımı görememe ihtimalini düşüne düşüne sekiz dokuz yıl kaldım.
Kolay değildi çünkü ne kadar kalabileceğiniz belli değildi. Ama Fransızca öğrendim, iyi bir okula gittim ve iyi çalıştırıcılarla, iyi antreman sahalarında ve rahat imkanlarda futbol oynadım. Evet kolay değildi, ancak iyi imkanlarla yaşama şansı da buldum.
Her zaman aileme, halkıma, ülkeme bir şeyler kazandırmak istedim. Bu benim için hayatımdaki en önemli şey. Benim amacım, benim hedefim. Her zaman zirvede olmalıyım çünkü ülkemin imajı açısından bu çok önemli. Arnavutluk’un pek fazla ünlü vatandaşı yok, bu yüzden benim yapacakların önemli.
Tanrı’ya şükür, savaşta ailemden çok fazla kayıp olmadı. Evlerini kaybettiler, her şeylerini kaybettiler, çok zor zamanlardı. Şimdi durum biraz daha iyi. Ekonomi iyiye gidiyor ama o zamanlar futbol bile oynamak çok zordu.
Bütün bu olanlar bana bu gücümü verdi. Ve nereye gidersem gideyim, bana en iyisini verebilecek enerjiyi. Ülkemdeki insanların, ailemin ve arkadaşlarımın benimle gurur duyduğunu biliyor ve bu gurura layık olmaya çalışıyorum, çalışacağım da. Ailemin normal yaşantısına dönmesi zor oldu. P.S.G.’de ilk genç kontratımdan bu yana onlara para gönderiyorum. Sadece daha iyi yaşayabilsinler diye. Zaten bu işi birde bu yüzden yapıyorum. “
İsviçre’de yaşarken çok önemli bir fırsatı da kaçırmış Cana. Çok genç bir yaşta Arsenal’e denenmeye giderken, İsviçre sınırında vizeleri geçerli olmadığı için geri çevrilmiş.
Hem İsviçre hem de Fransız pasaportu var. İsviçre için teklif gelmesine rağmen, kendisini P.S.G.’de ispatladıktan sonra o ülkesine dönüp onlar için oynamaya karar vermiş. Ülkesinde de yılın oyuncusu seçildiği yıllar oldu ki bu elbette Arnavutluk’un pek futbolcu ihraç etmediğinden de olabilir. Kız arkadaşı da 2008 Dünya Güzeli Kosovalı Zana. Basına da buradan bol malzeme çıkabilir, alıştığımız haber sitelerine, pardon resim sitelerine haber olabilir.
Kariyerine amatör olarak Lausanne Sports ‘da başlamış. 2000-2002 yılları arasında PSG Genç takımında forma giymiş. PSG ‘de ilk maçına 19 Nisan 2003 tarihinde FC Nantes Atlantique karşısında çıkmış. PSG ‘nin başına tanıdık bir isim, Vahid Halilhodziç ‘in getirilmesiyle takımda forma şansı bulmaya başlamış ve o sezon takımıyla Fransa Kupası sevinci yaşarken ligde 32 maça çıkıp 1 gol atmış. Aynı sezon ülkesinde ise Yılın Futbolcusu ödülüne layık görüldü. P.S.G.’deki kariyerinden sonra 2005-06 sezonu başında Olympique Marseille ‘ya transfer olurken dilimize destroyer, yok edici gibi çevrilen Fransızca Le Destructeur lakabını kazanmış. Burada ilk lig maçına 27 Ağustos 2005 tarihinde çıkarken ilk golünü 16 Ekim 2005 ‘de eski takımı PSG ‘ye karşı 1-0 biten maçta atar Cana. 2007-08 sezonu başında Habib Beye ‘nin Newcastle United ‘a transfer olmasıyla Olympique Marseille ‘nın takım kaptanlığına getirilir. Marsilya’da oynarken, o asparagas haberler değil de, ciddi ciddi özellikle birçoğu Premier Lig takımı olmak üzere Avrupa’nın önde gelen bir çok kulübü ile adı anıldı. Hani bu da moda oldu ya, gelin Arsenal takımına olası bir transferini değerlendiren Gunners taraftarlarının dediklerine bir bakalım ;
“Tam olarak aradığımız oyuncu. Her hafta Chelsea’yi, ManU’yu ve Liverpool’u izlediğimde sahada onurlu ve kararlı duruşu ile oyuncular görüyorum. Bize de bu tarz sahada kanını dahi akıtabilecek, cesareti ile örnek olabilecek oyuncular gerekli.”
“Saha içinde yüzde yüzünü veren gerçek bir lider. Hem defansif açıdan, hem ofansif açıdan bizim sorunlu olduğumuz bölgelerde gerek savunması gerekse pozisyon yaratabilmesi açısından değerli bir oyuncu. Önünde oynayan orta sahalar ile üçgenler kurarak, ofansif oyunculara alan açabilecek kadarda zeki.”
“Arsene zaman kaybetmeden Cana’yı almalı. Tam olarak Arsenal’in ihtiyacı olduğu adam. Gücü, dinamizmi ve hem havadan hem yerden defansif kabiliyeti ile gerçekten inanılmaz. Ofansı da orta saha oyuncuları kadar iyi. Yıkıcı doğasından pek çoğunuz şüphe edebilir lakin onun disiplin cezası geçmişi onu temize çıkarmaya
Evet, sert diyoruz, ağır abi diyoruz, delikanlı diyoruz ya. Hani geçen sezon Kadıköy’de orta saha oyuncularımızın boğazlarını sıkan, dirsek atan oyunculara hiç beklemedikleri kadar profesyonel bir şekilde cevap verebilecek tarzda koruyucu da bir lider. Nitekim Marsilya’da oynadığı beş sezonda sadece bir kez kırmızı kart gördü Lorik Cana. Ancak o performansına rağmen Lucho Gonzalez transferine kaynak yaratmak için gözden çıkartıldı Marsilya’da. O da, resmi rakamlara göre 5 Milyon Avro karşılığında, o çok istendiği Premier Lig’in, Sunderland’in yolunu tuttu. Menajer Steve Bruce, onun takıma katılmasına en çok sevinenlerdendi şüphesiz.
“O çok değerli bir oyuncu ve onu kadromuza kattığımız için mutluyum. İyi karakterli, çok yönlü, kaliteli, tecrübeli bir oyuncu. Sunderland adına fantastik bir imza oldu. Marsilya’nın kaptanlığını yapmış, genç olmasına rağmen hem çok tecrübeli hem de çok yetenekli olduğunu biliyoruz. Bu sene taraftarlarımızın seyir keyfini arttıracak bir isim ile anlaştık.”
Ki, Dean Whitehead’in Stoke City ile anlaşmasından sonra Steve Bruce onu hemen kaptanlığa yerleştirdi.
“Bazıları onun yabancı bir oyuncu olduğunu ve yeni olduğunu düşünebilirler. Lakin dilimizi gerçekten mükemmel konuşuyor, iyi bir yaşta, tecrübeli ve hem ülkesinde hem de Marsilya’da kaptandı. Sanırım onu izleyenler beni anlayacak ve onu neden kaptan yaptığımı göreceklerdir.”
Sezon boyunca Premier Lig’de 31 maça çıkan Cana, Sunderland adına kötü geçen sezonda, kötü demeyelim de, beklentilerin altında geçen bir sezonda takımın iyileri arasında gösterildi.
Hayal edilmesi, ikna edilmesi ve sonuçta transfer edilmesi zor bir oyuncu Lorik Cana. Kısa sürede kendini muhakkak Galatasaray taraftarına sevdirecek ve taraftarında “Ey 2000 ruhu” çağrılarına kişisel olarak kesinlikle cevap verecektir. Bütündeki diğer parçalarda yerli yerine oturunca, şüphesiz hem onun anlamı, hem de anlam katacağı diğer oyuncularla takımın verimi gerçekten yükselecektir. Biz kendisine ScoutGS ailesi olarak adam gibi adama, delikanlıya hoş geldin diyoruz.
Kaynak:ScoutGs
MeMo
08.Temmuz.2010, 19:26
Valla kıskandım Cana'yı :D Hiç izlemedim bu oyuncuyu ama FM ve izleyenler hep iyi olduğunu söylüyor :D Hücuma katkısı nasıldır acaba Cana'nın ?Bilmediğim için soruyorum
Aşk-ı Şehir
08.Temmuz.2010, 19:28
Güzel transfer yapmış Galatasaray. Cana çok iyi bir kesici...
izmer96
08.Temmuz.2010, 19:31
Benim Lorik Cana transferinde kafami karistiran bir durum var , Marsilya'da surekli banko oyniyan bir adamdi 8 milyon dolar civari bi para ya gecen sezon Sunderland'e satildi , bunun nedenini merak ediyorum ikinciside Sunderland neden hemen aldiginin ertesi sezonu ayni paraya satiyor Lorik Cana'yi?
BeeTLeJuiCe
08.Temmuz.2010, 19:32
Galatasaray bu sene bol bol Cana'sız kalmaya hazır olsun. Sert oynayan biri, hakemlerimizde göz önüne alınınca baya bir kart görecektir.
GodfatheR
08.Temmuz.2010, 19:33
Cristian 7 değil 5 e alındı.
Görev adamı Cana. G.sarayın ön libero derdine derman olacaktır.
Nocna Mora
08.Temmuz.2010, 19:33
Benim Lorik Cana transferinde kafami karistiran bir durum var , Marsilya'da surekli banko oyniyan bir adamdi 8 milyon dolar civari bi para ya gecen sezon Sunderland'e satildi , bunun nedenini merak ediyorum ikinciside Sunderland neden hemen aldiginin ertesi sezonu ayni paraya satiyor Lorik Cana'yi?
Sırf Premier Lig'de oynamak için gitti. Takım ayrımı yapmadan İngilitere olsun yeter mantığıyla Sunderland'i seçti işte..
"''Mehmet Topal'ı 5 milyon avro'ya gönderip, yerine 4.5 milyon avro'ya Cana'yı almak''.."
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 19:34
Cana'nın kariyeri :
2002-2005 | PSG | 69 maç 2 gol
2005-2009 | Marsilya | 122 maç 17 gol
2009-2010 | Sunderland | 31 maç 0 gol
Gncl1905
08.Temmuz.2010, 19:35
Cristian 7 değil 5 e alındı.
Görev adamı Cana. G.sarayın ön libero derdine derman olacaktır.
transfermarkt.co.uk sitesinde 7 MN Euro yazıyor...
Ayrıca Servet'in Lugano'nun Emre'nin bu kadar kart gördüğü bir ligde Cana'nın da fazla fazla kart göreceğini düşünmüyorum...
LadroN
08.Temmuz.2010, 19:36
Paylaştığım uzun yazıda Lucho Gonzalez transferine kaynak yaratılmak amacıyla satıldığı belirtilmiş.
Homer J.S
08.Temmuz.2010, 19:36
Galatasaray bu sene bol bol Cana'sız kalmaya hazır olsun. Sert oynayan biri, hakemlerimizde göz önüne alınınca baya bir kart görecektir.
Mustafa abi, Lugano'yu falan aklımıza getirince ben o kadar da korkmuyorum.