View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
RiG0BeRT
08.Ağustos.2010, 22:18
Yarın Milan Baros'la 2 Yıllık mukavele imzalanacakmış.Barosla birlikte bi yabancıylada imza atılırsa şaşırmayın :)
Revolution
08.Ağustos.2010, 22:19
Artık böyle sürprizler beklemiyorum geçen seneydi onlar :)
goosfraba
08.Ağustos.2010, 22:19
Rosickynin gelmemesi belkide Baptistanın gelmesine vesile olur , ve de gelirse Baptista bu ligi domine eder , istediğin yere de koyarsın taş gibi oynar her mevkide ileride. Hayırlısı olsun bakalım.
domine etmek, galatasaray'ı şampiyon etmek anlamında mı?
eğer öyleyse ve yazdıklarına bakacak olursak sezon sonu kupanın bir kulpundan beşiktaş, diğer kulpundan galatasaray tutacak. :icon_lol:
Revolution
08.Ağustos.2010, 22:20
1 hafta bizde 1 hafta onlarda kalır anlaşırız :zuhaha
metaLwrath
08.Ağustos.2010, 22:21
bu arada Pino'nun müzmin sakat olduğuna dair haberler var.Bizde de sakatlanınca hortlatayım dedim konuyu..
arşivden..
Juan Pablo Pino müzmin sakat mı ?
* 12.07.2010
Önce G.Saray resmi sitesinin yanlışlıkla idman haberinde fotoğrafını kullandığı, ardından dün bir gazetenin "Pino geldi" diyerek İstanbul Atatürk Havaalanı'nda çekilmiş (!) bir fotoğrafını yayınladığı Kolombiyalı yıldız dün takımıyla birlikte Güney Kore'de ter döktü. Monaco'nun Incheon United ile 2-2 berabere kaldığı maça ilk onbirde başlayan ancak sakatlanarak 23. dakikada oyundan çıkan Juan Pablo Pino için Fransızlar'la pazarlıkların son aşamasına gelen Galatasaray, oyuncunun geçmişte de yaşadığı sakatlıklardan çekiniyor. Fransız medyası da son iki sezonda yaşadığı adale sakatlıkları nedeniyle Monaco'nun Pino'dan istediği verimi alamadığının altını defalarca çizmişti.
http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/07/12/juan_pablo_pino_muzmin_sakat_mi
Revolution
08.Ağustos.2010, 22:24
Pino'nun sakatlığı darbeye dayalı bir sakatlık. Kronik sakatlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.
KaRaBükLü KraL
08.Ağustos.2010, 22:28
Şaka yapıyorsun heralde :) Bu kadro karpaty ye normal şartlarda fark atar.
bu kadroyla bile yeneriz
Yok yahu eleriz tabi ama ister istemez bi çekiniyo adam Ukrayna takımları ters geliyo:)Bende eleyemezsek ayıp diye düşünüyorum ama futbol bu belli olmaz:)
IcedEarth
08.Ağustos.2010, 23:18
Ayrıca başlığı belirtmeyi unutmuşum.
Rosicky - Time to end my wait for a trophy
Sonuna kadar kupayı bekliyeceğim
Burayı yanlış çevirmişsiniz..
Kupa bekleyişimi sona erdirme vakti diyor başlıkta..
nannar
08.Ağustos.2010, 23:19
bence yarın açıklanır :)
Flawless Victory
08.Ağustos.2010, 23:20
Anlaşılan yine bize esmer günler düştü.
ForCimbom
09.Ağustos.2010, 00:20
rosicky gelince bu palavracı ntvspor ve muadili yalan medyası kuruluşları nasıl dönecekler acaba merak ediyorum.
rosicky'nin menajerinin adı pavel paska bu arada ntv'ye selam olsun... ;;)
Hugo
09.Ağustos.2010, 00:26
Evet, Pavel Paska'ymış menajeri Google'dan öğrendiğim kadarıyla. :D
Revolution
09.Ağustos.2010, 00:26
Eğer dediğin doğruysa böyle bir skandal olamaz .
Hugo
09.Ağustos.2010, 00:28
Jiri Rosicky abisiymiş ama 2010'a ait İngilizce haberlerde Pavel Paska diye geçiyor menajeri.
E.Cartman
09.Ağustos.2010, 00:29
evet Rosicky'nin menejeri Pavel Paska ama Jiri de Rosicky'nin abisi aynı zamanda Paska'nın ortağıymış menejerlik şirketinde galiba :)
uAburak89
09.Ağustos.2010, 00:29
Pavel Paska aynı zamanda Milan Baros'un da menajeri.
Hugo
09.Ağustos.2010, 00:30
International Sport Management, s.r.o.
Paska, Pavel ( from )
Kuka, Pavel (was Player)
Zvara, Ondrej ( from )
Rosický, Jirí ( from ) (was Player)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/international-sport-management-s-r-o-/details/berater_71.html
Resmen bütün Çek Cumhuriyetine menajer olmuş adamlar :D
"The chief agent for the Arsenal number 7 Jiri Rosicky told Sport.co.uk in response to his client being linked with Hamburg, Fiorentina, and CSKA Moscow"
27 Temmuzdan bir haber.
Ahmet Göktaş
09.Ağustos.2010, 00:34
domine etmek, galatasaray'ı şampiyon etmek anlamında mı?
eğer öyleyse ve yazdıklarına bakacak olursak sezon sonu kupanın bir kulpundan beşiktaş, diğer kulpundan galatasaray tutacak. :icon_lol:
Baptista ligi domine eder dedim. Kişisel olarak sezon boyunca inanılmaz oynayıpta takımı şampiyon olamayan eminim her sezon 10 larca oyuncu vardır .
E.Cartman
09.Ağustos.2010, 00:35
Jan Polak'ın da menajeri bunlar Rosicky'yi beklerken uçaktan Polak inmesin :n::n:
hazır onlarla konuşuyorken Vaclav Kadlec'i de alsak ya :D
Revolution
09.Ağustos.2010, 00:36
Yalnız bu NTVSpor'a bir tepki vermemiz gerekmiyor mu? Kaç saattir yas tutuyorum :D
Selman Ozturk
09.Ağustos.2010, 00:44
Cana, koşuyor, mücadele ediyor, fizik gücü üst düzeyde. Eğer çift ön libero oynayacaksanız bu tarz oyuncunun yanında 1 tane yumuşak bilekli, geriden oyun kurabilen, aynı zamanda da Cana prese çıkmışken onun açığını kapatabilecek kadar iyi düzeyde bir kademeci ön libero almanız gerek. Örneğin; Fellaini. Ledesma da yumuşak bilekli bir ön libero fakat iyi bir markajcı değil, kademe anlayışı yetersiz. Ha olmaz mı derseniz; elbette iyi bir transfer olur ancak 1 değil 2 oynaması gerek her maç.
Bu taktik anlayışında ön lieroların önüne koyulabilecek en iyi oyunculardan biri Elano'dur. Ben kalmasından yanayım. Eğer giderse de Rosicky doğru bir tercih olabilir. Buraya koyulacak oyuncunun da tekniği (pas alıp verme hızı ve yüksek oranda isabet) üst düzey olmak zorunda.
Ahmet Göktaş
09.Ağustos.2010, 00:47
Galatasaray Ledesma-Baptista'yı alırsa , Cana -Ledesma-Baptista-Kewell-Baros-Arda gibi 6 oyuncusunun etrafına zaten belli bir kalitesi olan Türk oyuncuları iyi yerleştirirse ve takım uyumunu iyi sağlayıp Avrupa için konsantre olursa 2000'deki başarı çok zor olmaz.
Çünkü en önemli şey Avrupada yerli oyuncu kadronuzun iyi olması , şuandada en iyi yerliler Galatasarayda bence. Ama 2000'deki çok farklı birşeydi gerçi tüm camianın kilitlenmesi gerek.
--------Cana--Ledesma-------
------------Baptista--------------
:icon_eek:
Revolution
09.Ağustos.2010, 00:54
2000'deki başarıyı yakalamamız imkansıza yakın. Takımda öyle bir birlik beraberlik olduğu gözükmüyor. Arma için savaşan kaç oyuncumuz var? Veya bize Avrupa ön elemesinde Manchester, Milan çıksa biz bunları eleriz diyebilecek kaç oyuncumuz var yürekten? Ben Skibbe döneminin başlarında inanmıştım sadece olabileceğine ama Lincoln gibi disiplin abidesi bütün takımı altüst etti...
E.Cartman
09.Ağustos.2010, 01:00
2000'deki başarının mimarlarından biri Hagi'dir bize bir Hagi lazım ama ben Hagi'nin sahanın içinde attığı gollere, yaptığı asistlere göre demiyorum bunu Hagi gibi bi anda takımı kendi seviyesine çekecek bir oyuncu lazım Türkiye'ye gelen yabancıların bi süre sonra Türkiye ortamına uyuyorlar ve performansları düşüyor takımları kendi seviyelerine çekeceklerine onlar takımın seviyesine düşüyor bu seviye yanlış anlaşılmasın profesyonellikten bahsediyorum :) ama Hagi kendi hırsı çalışkanlığıyla takımı da kendine uydurdu... bana göre Emre Belözoğlu'nun bu kadar hırslı olmasının altında Hagi'nin de etkisi büyük... mesela bu Hagi'nin yaptığının bi benzerini Tuncay yapıyordu Fener'de hırsıyla takımı ateşliyodu ve kendi seviyesine getiriyordu Fener'inde mücadele gücü artıyor skoru buluyorlardı güvenleri de artıyordu :)
berkay19
09.Ağustos.2010, 01:11
2000'deki başarıyı yakalamamız imkansıza yakın. Takımda öyle bir birlik beraberlik olduğu gözükmüyor. Arma için savaşan kaç oyuncumuz var? Veya bize Avrupa ön elemesinde Manchester, Milan çıksa biz bunları eleriz diyebilecek kaç oyuncumuz var yürekten? Ben Skibbe döneminin başlarında inanmıştım sadece olabileceğine ama Lincoln gibi disiplin abidesi bütün takımı altüst etti...
Lincoln'e değil de futbolcusunun üzerine yürüyen Haldun Üstünel'den de bahset. :D Eğer Rosicky ve Ledesma transferi noktalanamazsa açıkçası bu senede şampiyonluk hayal olabilir. Yanlış anlaşılmasın tek oyuncuyla şampiyon olacağız diye bir şey yok ama gerçekten yeterli olmadığımız mevkii'lere yapılacak iki transfer bu(Elano'yu gitti sayıyorum) ama rakiplerimizden de böyle düşünen çok. Şimdiden çoğu kişi namağlup şampiyon olacaklarını düşünüyor. Saygım sonsuz. Bekleyeceğiz ve göreceğiz.
LifeYourself
09.Ağustos.2010, 01:21
lincoln skibbe döneminde asist kralıydı.O kadar kötü oynayan adamları ilk 11 de oynatıyoruz ama bir lincolne şans vermiyoruz adam küser.Biz hiç lincolnun açısından bakıyor muyuz acaba?
neyse konu lincoln değil
bu arada hagi'nin bir özelliğide asla büyüklenmemesi.Mesela bir maçta Hagi'ye bağırıyor Fatih terim.Şimdi böyle birşey olsa ülkelerine falan kaçıyor oyuncularımız
berkay19
09.Ağustos.2010, 01:32
lincoln skibbe döneminde asist kralıydı.O kadar kötü oynayan adamları ilk 11 de oynatıyoruz ama bir lincolne şans vermiyoruz adam küser.Biz hiç lincolnun açısından bakıyor muyuz acaba?
neyse konu lincoln değil
bu arada hagi'nin bir özelliğide asla büyüklenmemesi.Mesela bir maçta Hagi'ye bağırıyor Fatih terim.Şimdi böyle birşey olsa ülkelerine falan kaçıyor oyuncularımız
Maalesef dediğin gibi kimse Lincoln gözünden bakmıyor. Haldun Üstünel adamın üstüne yürüyecek Lincoln'den de iyi performans beklenecek. Sadece bağırma olsaydı keşke.
metaLwrath
09.Ağustos.2010, 01:36
Maalesef dediğin gibi kimse Lincoln gözünden bakmıyor. Haldun Üstünel adamın üstüne yürüyecek Lincoln'den de iyi performans beklenecek. Sadece bağırma olsaydı keşke.
hem de içkili bir halde ..
berkay19
09.Ağustos.2010, 01:38
hem de içkili bir halde ..
Anlamadım. Haldun Üstünel mi içkili halde?
metaLwrath
09.Ağustos.2010, 01:40
Anlamadım. Haldun Üstünel mi içkili halde?
evet lincoln öyle bir açıklama yapmıştı..
Brezilyalı yıldız, o günü şu sözlerle aktarmış: “G.Saraylı yöneticilerin bana karşı davranışları biraz karmaşıktı.. Çünkü çoğu Avrupa’da hiç çalışmamış.. Ama şahsen Adnan Sezgin’i çok kalibiyetli buluyorum.. Gerçekten futboldan anlıyor.. Bununla birlikte Haldun’un (Üstünel) Almanya’da Hamburg’a karşı oynadığımız maçtan sonra alkollü, içki kokan bir halde soyunma odasına girip benimle tartışması beni negatif etkileyen bir olaydır.. Bu, kabul edilemez bir tavırdı..
ozaniel
09.Ağustos.2010, 01:43
O ifadeye inanıyor musunuz cidden? Haldun Üstünel bunu yalanladı ve zaten bunu yapmayacak kadar profesyonel biri.
Selman Ozturk
09.Ağustos.2010, 01:45
Yapmayın arkadaşlar. Lincoln'ü mü koruyorsunuz Allah aşkına. Öğle yemeğinde yemek salonunda "Ben istemezsem bu antrenmanı bana kimse yaptıramaz" diye bağıran bir serseriden, Sivasspor deplasmanına "Ben paramı bu işten kazanıyorum, oraya gidip kendimi riske edemem" diyerek gitmeyen bir sorumsuzdan, antrenmandaki lakayt hareketlerinden dolayı Bülent Korkmaz'ın uyarısına maruz kaldıktan sonra "Bu kim? Beni tanımıyor galiba..." diyerek teknik direktörünü tüm futbolcuların içinde aşağılayan bir ukaladan söz ediyoruz. Ben de sıkı bir Lincoln sempatizanıydım. Ta ki gözümün önünde bu hareketleri yapana kadar. Yıllarca Galatasaray'ın parasını sömürüp, hiçbirşey vermeden gitti. Kalkıp böyle bir oyuncunun arkasından yas tutuyorsak, vay halimize...
berkay19
09.Ağustos.2010, 01:49
Hayır Lincoln'ün söylediklerine inanmamamızı istiyorsunuz ama Lincoln hakkında söylenenlere inanmamızı istiyorsunuz. Haldun Üsünel zaten o gün bitti benim için.. İstifa etmesine de benden çok sevinen olmamıştır. Ne yani Adnan Sezgin Lincoln'ü teselli ederken Sezgin'in elinden alıp saldıran Haldun Üstünel mi haklı?
LifeYourself
09.Ağustos.2010, 01:49
arkasından yas tutmaktan çok bülent hoca gelmeden önce skibbe baştayken yaptığı asistlerle takıma çok şey kattı.Ama hep kötüydü gibi gözükmesini anlamıyorum.
metaLwrath
09.Ağustos.2010, 01:50
Yapmayın arkadaşlar. Lincoln'ü mü koruyorsunuz Allah aşkına. Öğle yemeğinde yemek salonunda "Ben istemezsem bu antrenmanı bana kimse yaptıramaz" diye bağıran bir serseriden, Sivasspor deplasmanına "Ben paramı bu işten kazanıyorum, oraya gidip kendimi riske edemem" diyerek gitmeyen bir sorumsuzdan, antrenmandaki lakayt hareketlerinden dolayı Bülent Korkmaz'ın uyarısına maruz kaldıktan sonra "Bu kim? Beni tanımıyor galiba..." diyerek teknik direktörünü tüm futbolcuların içinde aşağılayan bir ukaladan söz ediyoruz. Ben de sıkı bir Lincoln sempatizanıydım. Ta ki gözümün önünde bu hareketleri yapana kadar. Yıllarca Galatasaray'ın parasını sömürüp, hiçbirşey vermeden gitti. Kalkıp böyle bir oyuncunun arkasından yas tutuyorsak, vay halimize...
Kesinkes Lincoln'ü savunmuyorum şahsen.Ama objektif bakmaya çalışıyorum.Aklı başında bir yöneticinin Lincoln'ün seviyesizliği karşısında böyle mi davranması gerek sizce ? O gün akşamı göndermeliydi belki de Lincoln'ü .. ve Bülent Korkmaz değerinden bahsetmeliydi.
Lincoln'ün yaptığı çok ayıptır.Ama alkollü bir şekilde de futbolcu azarlanmaz ..
berkay19
09.Ağustos.2010, 01:51
evet lincoln öyle bir açıklama yapmıştı..
Bu var bir de Galatasaray'ın bir Avrupa Ligi -o zaman ki adıyla UEFA KUPASI- maçının sonunda Haldun Üstünelin Lincoln üzerine yürümesi resmen saldırması sebep oldu. Hatta şahit bulsaydı Haldun Üstünel'İn yanına kalmazdı yaptığı.
Selman Ozturk
09.Ağustos.2010, 01:54
Arkadaşlar ben Haldun Üstünel'in tavrının doğru olduğunu savunmuyorum, o kısma hiç girmedim. Ancak ben 3 yıldır Galatasaray'ın içindeyim. Her futbolcuyla, her yöneticiyle iç içeyim. Lincoln'ün yaptıkları, kulübe verdiği zararlar yukarıdakilerle sınırlı değil. Çok daha fazlası da var elbette. Oyuncular arasında öyle bir huzursuzluk başlamıştı ki Lincoln 1 sene daha kalsaydı ne Arda'sı kalırdı ne Kewell'ı. Hepsini soğuturdu bu takımdan. Böyle bir kişilik yoksununun hala tartışılıyor olması benim garibime giden. Bırakın, ne hali varsa görsün. Uzak olsun da...
berkay19
09.Ağustos.2010, 02:04
Açıkçası bu kadar içinde olduğunuzu bilmiyordum durumun. Ama yine de az da olsa katkısı olmuştur Lincoln'ün. Neyse kapatalım bu konuyu da hocam benim kulübümüzde en sevdiğim, en güvendiğim en umutlu olduğum adam Aydın Yılmaz niye açılamıyor bir türlü ya!? : )
metaLwrath
09.Ağustos.2010, 02:09
Her sezon yıkıp baştan yapılan işler yüzünden ,mart ayı gelince ayıldığımızda elimizde hiçbir şey kalmıyor..
Selman Ozturk
09.Ağustos.2010, 02:18
benim kulübümüzde en sevdiğim, en güvendiğim en umutlu olduğum adam Aydın Yılmaz niye açılamıyor bir türlü ya!? : )
Fırında bir poğaçanın üstünü yağlayıp altını kuru bırakırsan üzeri gayet hoş, pişmiş görünür, ama eline bir alırsın ki dibi yapışmış, kömür gibi olmuş, yenmez halde. Aydın da böyle üstü yağlı, altı kuru poğaçalar misali..
Bizim gençlerimiz (Tüm Türkiye altyapısı) altyapı eğitimlerini çok geç tamamlıyorlar. Bu eğitim tamamlanmadan da oyuncu çok fazla göz önünde olunca "Ben tamamım" düşüncesine kapılıp kendini salıveriyor. Yukarıdaki benzetmeyle bağdaştıracak olursak medyamız ve bizler en ufak bir güzel hareketinde poğaçanın (oyuncunun) üzerini bir güzel yağlıyoruz, ama altını hiç kimse düşünmüyor ve böylece altı yapışıp yenmez hale geliyor. Oyuncunun kendisi de bu övgüye, ilgiye kendini kaptırıp gelişim sürecini boşveriyor. Aydın da bu çarkın dişlisine kurban gidenlerden biri. Şu saatten sonra patlaması da oldukça zor. Dilerim yanılırım.
Şimdiki korkum ise Emre Çolak. Emre'de de bu yöne doğru bir sapma var. Ama Arda ve Sabri O'nu fazlasıyla himaye ediyorlar. Eğer Emre bu himayeye kulak asıp kendini sadece futbolunu geliştirmeye verirse Galatasaray için çok büyük kazanç olacağı aşikâr...
berkay19
09.Ağustos.2010, 02:22
Zaten Aydın bu sene patlar patlar patlayamazsa ben ki acayip Aydın hayranıyım ben bile umudu keserim. Bu arada cevap için teşekkür ederim daha iyi açıklanamazdı herhalde.
Bakarsın Emre Çolak herkesi yanıltıp diğer gençlerin aksine büyük bir yıldız olabilir. Peki Arda için ne düşünüyorsunuz? Bu saatten sonra üst düzey bir ligin üst düzey bir takımında oynayabilir mi?
IcedEarth
09.Ağustos.2010, 02:57
Olayın şu boyutunu da ele alalım. Diyelim ki siz Bülent Korkmaz'sınız. Bu kulübün 25 yıllık efsanevi oyuncusu, taraftarın dokunulmazı. Hamburg maçında kulübünüzün başındasınız, maç berabere gidiyor, işler fena değil deplasman için. Birden takımın stoperi atılıyor, zaten sıkıntılı olan bir bölge burası. O bölgeye yedeğimiz olmadığından ora Kewell ile dolduruluyor maç içinde. Orta sahayı güçlendirmek gerek, bunu yapmak için de çıkarılabilecek 3 oyuncu var. Arda - Baros - Lincoln. Baros en önemli gol ayağın, çıkaramazsın. Arda savaşan oyuncu, ileri geri oynar çıkaramazsın. Tek kalan Lincoln, orta sahadan sonrasında pres yapmak istemez, zaten antrenmanlarda da disiplin yoksunu. Orta sahada fiziksel ve mental özellikleri en zayıf oyuncun Lincoln. Bu oyuncuyu çıkarmazsan gol yiyeceğin kesin gibi. Çıkarıyorsun Lincoln'ü, dolduruyorsun orta sahadaki boşluğu, ama o da nesi? Lincoln hakaretler ve çeşitli isyanlar içinde geliyor kulübeye doğru. Ses çıkarmıyorsun, maçta da skoru korumayı başarıyorsun. Soyunma odasında takımına son yılının ilk devresi dışında neredeyse hiçbir katkı vermemiş Lincoln gelip sana küfür etme cesaretini kendinde buluyor. Bu durumda yöneticinin tepkisi haklı bir tepki değil midir hocanın otoritesi adına? Bence Haldun Üstünel o olayda yapacağı en iyi şeyi yapmıştır, ki olayın alkollüyken geçmediğini aşağı yukarı hepimiz tahmin edebiliyoruz, tipik bir Lincoln yalanı yani.
Gönül isterdi ki bu oyuncudan maksimum verim alalım, bir Hagi kadar olmasa da onun da takıma ekstra katkısı olsun.. Ama adam yeteneklerini kullanmak istediğinde kullandı, istemediği hiçbir şey yapmadı ve kulübümü seviyorum ayağı çekerken bir yandan da deplasmana gitmeyi reddetti. O deplasmanda oynayan Barış'ı, o deplasmanlardan birinde futbol kariyerini ulaşacağı yerin yarısına bile gelmeden kaybeden Uğur'u 1000 kere daha fazla seviyorum Lincoln'den.
izmer96
09.Ağustos.2010, 09:21
Galatasaray Ledesma-Baptista'yı alırsa , Cana -Ledesma-Baptista-Kewell-Baros-Arda gibi 6 oyuncusunun etrafına zaten belli bir kalitesi olan Türk oyuncuları iyi yerleştirirse ve takım uyumunu iyi sağlayıp Avrupa için konsantre olursa 2000'deki başarı çok zor olmaz.
Çünkü en önemli şey Avrupada yerli oyuncu kadronuzun iyi olması , şuandada en iyi yerliler Galatasarayda bence. Ama 2000'deki çok farklı birşeydi gerçi tüm camianın kilitlenmesi gerek.
--------Cana--Ledesma-------
------------Baptista--------------
:icon_eek:
Finalide BJK ile oynariz ne guzel olur :D
hakan769
09.Ağustos.2010, 11:47
hadi açıklayın artık şu transferleri be ..
yunusgs
09.Ağustos.2010, 12:08
Artık gelsin şu transferler de,ligin ilk maçında yine Ayhan-Barış-Sarp üçlüsünü izlemeyelim.
Revolution
09.Ağustos.2010, 12:29
Bugün Elano satıldı satıldı, satılmadı geçmiş ola.
anil luque
09.Ağustos.2010, 12:37
Evet bugün Elano gitmezse Baptista-LEdesma yalan olr zannedersem.. Çünkü Elano'dan gelecek paraya bel bağlanmıştı..
Cengo
09.Ağustos.2010, 12:39
Bugün Elano satıldı satıldı, satılmadı geçmiş ola.
Neden bugün ki? Neden yarın değil?
anil luque
09.Ağustos.2010, 12:41
Neden bugün ki? Neden yarın değil?
Bugün Elano satılır yarın da yeni transferler açıklanır falan diye heralde.. yani ben öyle düşündüm..
Revolution
09.Ağustos.2010, 12:44
Çünkü bugün Elano satılırsa yarın transferler biter ve yarın UEFA'ya isim bildirmede son gün.. Rosicky'yle Ledesma'yı 1 hafta sonra alıp da UEFA'ya bildiremezsek bu ortasahayla bu turu geçeceğimiz hakkında şüphelerim var. 2 tane Avrupa maçı da yenilerin takıma uyum sağlaması için müthiş bir fırsat. Elenirsek oluşacak durumu düşünmek bile istemiyorum.
IcedEarth
09.Ağustos.2010, 12:51
O takımın bizi eleyebilecek kalibrede olduğunu sanmıyorum. Sanıyorum transfer yetişmeyecek de. Bu turu da artık bu orta saha ile geçip transferi netleştirmemiz gerekecek..
Revolution
09.Ağustos.2010, 12:52
OFK da bizi yenecek kalibrede değildi belki de Kewell'a penaltı yapılmasa çok farklı şeyler konuşuyorduk.
IcedEarth
09.Ağustos.2010, 12:54
OFK da bizi yenecek kalibrede değildi belki de Kewell'a penaltı yapılmasa çok farklı şeyler konuşuyorduk.
Bunun sadece orta saha yüzünden olduğunu sanmıyorum. Oyuncuların üzerinde genel bir ruhsuzluk hakim, ve Arda bunu dağıtacak bir kaptan değil gibi. Takımın içinde abi denilecek bir tek Ayhan kaldı, o da fazla ağırlık koymuyor gibi. Eskiden olsa böyle birşey Bülent Korkmaz devreye girer dağıtırdı ortalığı da şimdi maalesef o takım ruhundan eser yok.
Clayman
09.Ağustos.2010, 12:57
Ortalıkta Elano + 3 milyon € = Alan Dzagoev haberleri dolaşıyor. Dzagoev de Rijkaard'la çalışmak istediği için gelebilirmiş.
Revolution
09.Ağustos.2010, 13:00
Dzagoev süper ötesi olur. Dzagoev'le ,Baptista'dan da Rosicky'den de uzun vaadede çok daha fazla verim alırız.
yunusgs
09.Ağustos.2010, 13:00
Keşke Dzagoev gelse.Hem genç hem de tam bir 10 numara.Büyük kulüpler istiyordu adamı,bize gelmez diye düşünüyorum.
Clayman
09.Ağustos.2010, 13:03
Okuduğum haberlerde geçen sene Chelsea başta olmak üzere Avrupa'nın büyük kulüpleri bu oyuncunun peşindeymiş fakat CSKA satmaya yanaşmamış. Elano'ya astronomik bir maaş teklif edilince o da CSKA'ya gitmeye sıcak bakmış.
Ayrıca Dzagoev de Rijkaard'la çalışma fırsatı bulacağı için gelmeye sıcak bakıyormuş. Gelmez diye kesin bir yargı söylemek yanlış olur Yunus :)
Revolution
09.Ağustos.2010, 13:04
Dzagoev'i alırsak Ledesma gelmeyecek sanırım kaynak olmadığı için.
yunusgs
09.Ağustos.2010, 13:04
O tip durumlar varsa,haklısın o zaman.Zaten CSKA'nın Elano için ne kadar istekli olduğunu biliyoruz.Gelirse çok mükemmel bir iş başarmış olur yönetim fakat bir de şu yanı var;Elano'yu satıp kaynak oluşturmaya çalışan yönetim,Elano+3 M Euro verir mi?Burasını da düşünmek lazım.
Clayman
09.Ağustos.2010, 13:06
ROMA İNDİRİME GİTTİ
Galatasaray, Julio Baptista'nın transferinde artık gün sayıyor. Dün İtalya'nın yolunu tutan ve Roma temsilcileriyle bir araya gelen başkan Adnan Polat, büyük aşama kaydetti. İtalyan ekibinin istediği 6 milyon euro'luk bonservis bedelini 5 milyon euro'ya çekmeyi başaran Polat, oyuncuya da yıllık 2.5 milyon euro garanti para ve maç başına 20 bin euro teklif etti. 28 yaşındaki golcü futbolcunun, Galatasaray'ın önerisinden memnun kaldığı ve "Evet" demeye yakın olduğu bildirildi.
BUGÜN AÇIKLANABİLİR
Transferler için kaynak yaratmak isteyen Roma'nın da Galatasaray'dan yana olduğu ve Brezilyalı yıldıza baskı yaptığı ifade edildi. Roma ve oyuncudan olumlu yanıtlar alan Polat'ın bugün transfere son noktayı koyması beklenirken, hazırlıksız yakalanmamak için "Baptista'nın formalarını hazırlayın" talimatı verdiği ve bu konuda çalışmaların başladığı bildirildi.
Kaynak: Webaslan.com
Clayman
09.Ağustos.2010, 13:07
O tip durumlar varsa,haklısın o zaman.Zaten CSKA'nın Elano için ne kadar istekli olduğunu biliyoruz.Gelirse çok mükemmel bir iş başarmış olur yönetim fakat bir de şu yanı var;Elano'yu satıp kaynak oluşturmaya çalışan yönetim,Elano+3 M Euro verir mi?Burasını da düşünmek lazım.
Karşılığında müthiş bir yetenek alıyorsun Yunus. Onu unutma. Dzagoev'i almaya kalksan minimum 15-20 milyon € arası bir değer çıkacak kasadan. Yanlış düşünüyorsun.
Revolution
09.Ağustos.2010, 13:09
Aklıma geldi de Adnan Polat misilleme olacak filan diyordu ne olacak o iş :zuhaha
yunusgs
09.Ağustos.2010, 13:10
Karşılığında müthiş bir yetenek alıyorsun Yunus. Onu unutma. Dzagoev'i almaya kalksan minimum 15-20 milyon € arası bir değer çıkacak kasadan. Yanlış düşünüyorsun.
Doğru söylüyorsun.Bu şekilde alıp 2 sene sonra satsan,20-25 M Euro karşılığında satacaksın belki.Ama ben şunun yanlış olduğunu düşünüyorum;sadece Dzagoev gelirse orta sahaya oyunun çift yönünü de oynayabilecek bir mc alınmayacak.Sonuç olarak yine Ayhan ya da bir başkası oynayacak.O yüzden böyle dedim.
yunusgs
09.Ağustos.2010, 13:11
Aklıma geldi de Adnan Polat misilleme olacak filan diyordu ne olacak o iş :zuhaha
O iş yattı galiba Kaan :D
Revolution
09.Ağustos.2010, 13:12
Belki Musa oynar da yeni bir Emre Belözoğlu çıkar ortaya. Ronaldinho için diyordu onu belli ki :D
yunusgs
09.Ağustos.2010, 13:13
Belki Musa oynar da yeni bir Emre Belözoğlu çıkar ortaya. Ronaldinho için diyordu onu belli ki :D
Musa'nın bu sene rotasyonda şans bulacağını düşünüyorum.Türkiye Kupası'nda falan oynayacaktır.Zira Ayhan da ömrünün son gününe kadar bu kulüpte kalacak değil ya :D
Revolution
09.Ağustos.2010, 13:14
Ayhan bu sene sonu zaten ya bırakır ya da Antep'e döner orada bırakır :)
Clayman
09.Ağustos.2010, 13:14
Doğru söylüyorsun.Bu şekilde alıp 2 sene sonra satsan,20-25 M Euro karşılığında satacaksın belki.Ama ben şunun yanlış olduğunu düşünüyorum;sadece Dzagoev gelirse orta sahaya oyunun çift yönünü de oynayabilecek bir mc alınmayacak.Sonuç olarak yine Ayhan ya da bir başkası oynayacak.O yüzden böyle dedim.
O konuda da sen haklısın. Ama zaten alınırsa şayet ofansif bir orta saha oyuncusu alınacaktı. Kaldı ki kasaya Keita'nın satışından giren 8 milyon € ve Mehmet Topal'ın satışından giren 5 milyon €'luk paralar var. Bu parayla Baptista ve Ledesma alınabilir. Dzagoev'e yapılan resmi bir teklif varsa söylediğim gibi, gerçekleşmesi an meselesi olan bir transfer bence.
yunusgs
09.Ağustos.2010, 13:19
ROMA İNDİRİME GİTTİ
Galatasaray, Julio Baptista'nın transferinde artık gün sayıyor. Dün İtalya'nın yolunu tutan ve Roma temsilcileriyle bir araya gelen başkan Adnan Polat, büyük aşama kaydetti. İtalyan ekibinin istediği 6 milyon euro'luk bonservis bedelini 5 milyon euro'ya çekmeyi başaran Polat, oyuncuya da yıllık 2.5 milyon euro garanti para ve maç başına 20 bin euro teklif etti. 28 yaşındaki golcü futbolcunun, Galatasaray'ın önerisinden memnun kaldığı ve "Evet" demeye yakın olduğu bildirildi.
BUGÜN AÇIKLANABİLİR
Transferler için kaynak yaratmak isteyen Roma'nın da Galatasaray'dan yana olduğu ve Brezilyalı yıldıza baskı yaptığı ifade edildi. Roma ve oyuncudan olumlu yanıtlar alan Polat'ın bugün transfere son noktayı koyması beklenirken, hazırlıksız yakalanmamak için "Baptista'nın formalarını hazırlayın" talimatı verdiği ve bu konuda çalışmaların başladığı bildirildi.
Kaynak: Webaslan.com
İnşallah artık bu haber bari doğrudur da açıklanır bugün transfer.
Homer J.S
09.Ağustos.2010, 13:21
Ledesma olacak bence. Lazio, Sao Paulo'dan Hernanes'i aldı zaten.
Revolution
09.Ağustos.2010, 13:21
Adnan Polat sene başında 5 milyon €'muz var demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir hesap yapacak olursak. Keita'yı 8 Milyon'a sattık. Mehmet'i 5 Milyon'a sattık. Leo Franco'ya 1 milyon € verdik.Musa'yı 450 bin €'ya aldık. Pino'yu 3.5 milyon euro'ya aldık. Cana'yı 4.5 milyon Euro'ya aldık.Çağlar'ı 1.5 Milyon€'ya aldık. Toplamda 1 milyon 150 bin €'muz kalıyor oyuncu transferleri sonrası. 5 milyon da biz de vardı 6 milyon 550 bin € eder. Dzagoev'i Elano+3 milyon € karşılığında alsak Ledesma'yı da sponsorlarla 5 milyon 500 bin €'ya kapatsak fena olmaz hani :)
Clayman
09.Ağustos.2010, 13:22
Ledesma olacak bence. Lazio, Sao Paulo'dan Hernanes'i aldı zaten.
Aynısını düşünüyorum Çağdaş. Hernanes'i aldığı için Ledesma'yı büyük ihtimal gönderecek Lazio ve bu kulüp de inşallah biz olacağız :)
yunusgs
09.Ağustos.2010, 13:27
Aynısını düşünüyorum Çağdaş. Hernanes'i aldığı için Ledesma'yı büyük ihtimal gönderecek Lazio ve bu kulüp de inşallah biz olacağız :)
Zaten Ledesma'yı bu sene satamazlarsa,kontratının son yılı içinde olduğu için Ledesma yeni kontrat imzalamaya sıcak bakmayacaktır ve seneye bedelsiz olarak ayrılacaktır kulüpten.Bu yüzden Lazio'nun Ledesma'yı bu sene satması lazım.
Addolorato
09.Ağustos.2010, 13:48
Adnan Polat sene başında 5 milyon €'muz var demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir hesap yapacak olursak. Keita'yı 8 Milyon'a sattık. Mehmet'i 5 Milyon'a sattık. Leo Franco'ya 1 milyon € verdik.Musa'yı 450 bin €'ya aldık. Pino'yu 3.5 milyon euro'ya aldık. Cana'yı 4.5 milyon Euro'ya aldık.Çağlar'ı 1.5 Milyon€'ya aldık. Toplamda 1 milyon 150 bin €'muz kalıyor oyuncu transferleri sonrası. 5 milyon da biz de vardı 6 milyon 550 bin € eder. Dzagoev'i Elano+3 milyon € karşılığında alsak Ledesma'yı da sponsorlarla 5 milyon 500 bin €'ya kapatsak fena olmaz hani :)
5 M €'muz yoktu 5 trilyonumuz vardı. Yani 2.5 M €..
Revolution
09.Ağustos.2010, 14:16
O zaman bizden bi cacık olmaz hadi git Elano :D
Rick Nelson
09.Ağustos.2010, 15:09
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/08/09/milan-baros-un-buyuk-fedakarligi-774528.Jpeg
Sakatlığı sebebiyle geçen sezon sadece 17 maç forma giyebilen Çek futbolcu, Sarı-Kırmızılı kulüple nikah tazelerken bir milyon euroluk fedakarlığa imza attı
Milan Baros'un apar topar imza atmasının perde arkasında ilginç olayların yaşandığı ortaya çıktı. Rubin Kazan'ın yanı sıra Wolfsburg ve Hoffenheim sezon sonu sözleşmesi bitecek olan golcü futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden transfer etmek için düğmeye basınca Başkan Adnan Polat, Adnan sezgin'e Çek yıldız ve menajeriyle derhal görüşme talimatı verdi. İstanbul'a davet edilen menajer Pavel Paska ile pazarlık masasına oturuldu. Sarı-Kırmızılılar, yıllık 2 milyon euro alan Çek oyuncuya 500 bin euro daha zam yaptı. Paska 'Galatasaray'ın teklifi Rubin Kazan'ın önerdiği rakamdan 1 milyon euro daha az. Bu şartlarda sözleşme imzalamak sana mantıklı geliyor mu' diye sordu. Baros 'Sevdiğim ve sevildiğim yerdeyim' karşılığını verdi. Paska bunun üzerine Sezgin'e, 'Oyuncuma Ruslar yıllık 3.5 milyon euro teklif ediyor. Ancak Milan burada oynamak istiyor. Size kendini borçlu hissediyor' diyerek teklifi kabul ettiğini bildirdi. Baros da Sezgin'le el sıkışırken 'Sakatlığım sebebiyle geçen sezon faydalı olamadım. Sizlere borcum var. Bu borcu bu sezon ödeyeceğim' diye söz verdi.
Gerçekten "Galatasaray'lı" bir futbolcu..
nannar
09.Ağustos.2010, 15:33
bence ledesma ve rosicky ile genç bir forvet alacaklar. ama sanırım ağustos sonunu bulacak bu 3 isimin bitmesi...
yunusgs
09.Ağustos.2010, 15:36
bence ledesma ve rosicky ile genç bir forvet alacaklar. ama sanırım ağustos sonunu bulacak bu 3 isimin bitmesi...
O zaman yandık hocam.2 ön eleme ve 3 lig maçı gidiyor kafadan.
berkay19
09.Ağustos.2010, 15:38
Abi o ne ya? Hiç almasalardı :D
RodRiGOtELLo14
09.Ağustos.2010, 15:42
Ledesma ve Baptista gelecektir bence.
Bu arada biz transferlere nakit para vermiyoruz hepsi taksitli alınıyor FM gibi :D
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2010, 15:43
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/08/09/milan-baros-un-buyuk-fedakarligi-774528.Jpeg
Sakatlığı sebebiyle geçen sezon sadece 17 maç forma giyebilen Çek futbolcu, Sarı-Kırmızılı kulüple nikah tazelerken bir milyon euroluk fedakarlığa imza attı
Milan Baros'un apar topar imza atmasının perde arkasında ilginç olayların yaşandığı ortaya çıktı. Rubin Kazan'ın yanı sıra Wolfsburg ve Hoffenheim sezon sonu sözleşmesi bitecek olan golcü futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden transfer etmek için düğmeye basınca Başkan Adnan Polat, Adnan sezgin'e Çek yıldız ve menajeriyle derhal görüşme talimatı verdi. İstanbul'a davet edilen menajer Pavel Paska ile pazarlık masasına oturuldu. Sarı-Kırmızılılar, yıllık 2 milyon euro alan Çek oyuncuya 500 bin euro daha zam yaptı. Paska 'Galatasaray'ın teklifi Rubin Kazan'ın önerdiği rakamdan 1 milyon euro daha az. Bu şartlarda sözleşme imzalamak sana mantıklı geliyor mu' diye sordu. Baros 'Sevdiğim ve sevildiğim yerdeyim' karşılığını verdi. Paska bunun üzerine Sezgin'e, 'Oyuncuma Ruslar yıllık 3.5 milyon euro teklif ediyor. Ancak Milan burada oynamak istiyor. Size kendini borçlu hissediyor' diyerek teklifi kabul ettiğini bildirdi. Baros da Sezgin'le el sıkışırken 'Sakatlığım sebebiyle geçen sezon faydalı olamadım. Sizlere borcum var. Bu borcu bu sezon ödeyeceğim' diye söz verdi.
Gerçekten "Galatasaray'lı" bir futbolcu..
Sakın bunun sebebi Rusya'daki ve Almanya'daki vergi oranları olmasın. :)
Revolution
09.Ağustos.2010, 15:45
Vergiler'den düşerek bu miktarı alıyordur Baros kimse enayi değil bu lafları yiyecek kadar.
ForCimbom
09.Ağustos.2010, 15:46
Sakın bunun sebebi Rusya'daki ve Almanya'daki vergi oranları olmasın. :)
sakın bu haber sallama olmasın :)
bir oyuncunun sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmadan hiçbir klüp o oyuncunun takımıyla anlaşmadan o oyuncuyla görüşemez. siz daha iyi bilirdiniz.
:0:
yunusgs
09.Ağustos.2010, 15:49
Haberin kaynağı dahi belli değilken,gazetelerin sallama bir haberi olma olasılığı yüksek iken,Baros Galatasaray taraftarının sevgilisi iken tabii ki de takımını değiştirmez.
Revolution
09.Ağustos.2010, 15:50
Bu isimlerin bitmesi Elano'ya bakar abi :)
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2010, 16:23
sakın bu haber sallama olmasın :)
bir oyuncunun sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmadan hiçbir klüp o oyuncunun takımıyla anlaşmadan o oyuncuyla görüşemez. siz daha iyi bilirdiniz.
:0:
Menejerler ne için var. Futbol dünyasının bu kadar masum olduğunumu düşünüyosun? :)
ForCimbom
09.Ağustos.2010, 16:26
Menejerler ne için var. Futbol dünyasının bu kadar masum olduğunumu düşünüyosun? :)
eğer öyle birşey vardıysa da çok gizli yürütülmesi gerekir. bu gizliliği nasıl çözebilir sizce bizim kaliteli türk medyamız?
ayrıca bunun masumlukla falan hiç alakası yok bariz çok ağır yaptırımlar var bu konuda. chelsea'ye konulan transfer ambargosunu hatırlayın... ayrıca ashley cole olayı vs vs ...
Revolution
09.Ağustos.2010, 16:30
Kulüpler oyuncularla tabiki görüşür ama bu sana yıllık bu kadar veririz bu kadar maç başına alırsın diye olmaz da biz seni takımda görmek istiyoruz gelmek ister misin diye olur. Kulüple anlaşınca da oyuncuyla pazarlık yapılır..
Rick Nelson
09.Ağustos.2010, 16:51
http://www.milliyet.com.tr/milan-baros-un-buyuk-fedakarligi/spor/sondakika/09.08.2010/1274173/default.htm?ref=facegs
kaynak..
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2010, 17:07
eğer öyle birşey vardıysa da çok gizli yürütülmesi gerekir. bu gizliliği nasıl çözebilir sizce bizim kaliteli türk medyamız?
ayrıca bunun masumlukla falan hiç alakası yok bariz çok ağır yaptırımlar var bu konuda. chelsea'ye konulan transfer ambargosunu hatırlayın... ayrıca ashley cole olayı vs vs ...
Doğru haklısın. Kaynağıda şimdi gördüm. :D
KaRaBükLü KraL
09.Ağustos.2010, 17:18
Bence Ledesma Baptista ve bi kaleci alınması lazım 2 kalecide bizi yakabilecek potansiyelde yedek forvet zaten Baptista,Kewell oynar mesela ama kalecilere ben hiç güvenmiyorum Ufuk'ta bana göre iyi bi kaleci değil Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçında gelen tek topu kalesinde gördü Aykut'ta son maç ne kadar iyi olursa olsun yediği gol o kurtarışların yanında hiç hoş olmadı...
Revolution
09.Ağustos.2010, 17:25
Kaleci alınacaksa bunun yabancı olma ihtimali 0. Yabancı kaleci-Neill-Cana-Ledesma-Rosicky-Pino-Baros 7 yabancı ediyor.
KaRaBükLü KraL
09.Ağustos.2010, 17:27
Sinan Bolat tarzı iyi bi kaleci alınabilir:)Bu kalecilerle koca sezon yürümez
berkay19
09.Ağustos.2010, 17:28
Kaleci alınacaksa bunun yabancı olma ihtimali 0. Yabancı kaleci-Neill-Cana-Ledesma-Rosicky-Pino-Baros 7 yabancı ediyor.
Tamam bir de Baptista 8 :D
E.Cartman
09.Ağustos.2010, 17:28
bence Emirhan oynasın refleksleri ve birebirleri oldukça iyi tecrübede kazanırsa kaleye ambago koyar 15 yıl kaleci sorunu çekmeyiz :D
yunusgs
09.Ağustos.2010, 17:30
Beşiktaş almadan önce Cenk'i almalıydık Denizli'den.Denizli küme düştüğünde,Denizli'den alınabilecek en iyi yerli oyuncuydu.
Revolution
09.Ağustos.2010, 17:30
Tamam bir de Baptista 8 :D
Rosicky'yi yazdım Baptista yerine :)
berkay19
09.Ağustos.2010, 17:33
Rosicky'yi yazdım Baptista yerine :)
Hmm o zaman 7 yabancı olsun sonuçta 8 yabancımızda olsa bu 8 yabancı 34 maçın 34'ünde de oynamayacak heralde :D
Revolution
09.Ağustos.2010, 17:38
Kim oturacak yedekte :D
berkay19
09.Ağustos.2010, 17:40
Kim oturacak yedekte :D
Abi zaten Pino bir ay yok. Mutlaka ileride ded sakatlıklar, kart cezaları olacaktır yani :D
Revolution
09.Ağustos.2010, 17:42
Zaten hayal bunlar 3ünü alamayız.. Artık satılsın şu Elano.
Suicider
09.Ağustos.2010, 17:47
Eğer pinoyu ilk 11 için düşünüp aldılarsa yazık oldu diyebilirim.Çok sakatlanan bir oyuncu geçmişindede bunu görebiliyoruz..Zaten sakatlanmayan oyuncu bile bize gelince sakatlanıyor bunlar hala sakat adam alıyolar anlamıyorum adam yine sakatlanmış en az 1 ay yok..Bu sene 15 maç oynasın öpüpte başımıza koyalım..Ama eğer ilk 18 için aldılarsa soradan girerek takımı ateşleyecek bir oyuncuya benziyor nese izleyip görecez..
berkay19
09.Ağustos.2010, 17:49
Ne yani Serdar Özkan mı ilk 11 başlasın sizce?
yunusgs
09.Ağustos.2010, 17:49
Eğer pinoyu ilk 11 için düşünüp aldılarsa yazık oldu diyebilirim.Çok sakatlanan bir oyuncu geçmişindede bunu görebiliyoruz..Zaten sakatlanmayan oyuncu bile bize gelince sakatlanıyor bunlar hala sakat adam alıyolar anlamıyorum adam yine sakatlanmış en az 1 ay yok..Bu sene 15 maç oynasın öpüpte başımıza koyalım..Ama eğer ilk 18 için aldılarsa soradan girerek takımı ateşleyecek bir oyuncuya benziyor nese izleyip görecez..
İlk 11 için aldılar bence.Başka oynayacak adam yok o bölgede.Ama,mc ve amc transferleri olursa,Arda sağda Kewell solda oynayabilir.
Suicider
09.Ağustos.2010, 17:50
Tabiki hayır serdar da ilk 18 oyuncusudur.Bence şuanda cana dışında ilk 11 de direk oyanabilir deidiğmiz adam almadık ama geçen sene ilk 11 oynayan keita mehmet topal uğur uçar gibi oyuncuları sattık daha da güçleneceğine güçsüzleşti takım..
berkay19
09.Ağustos.2010, 17:55
Tabiki hayır serdar da ilk 18 oyuncusudur.Bence şuanda cana dışında ilk 11 de direk oyanabilir deidiğmiz adam almadık ama geçen sene ilk 11 oynayan keita mehmet topal uğur uçar gibi oyuncuları sattık daha da güçleneceğine güçsüzleşti takım..
Abi iyi de Serdar Özkan da, Pino da iyi bir hazırlık dönemi geçirdi tek bir sakatlıkla direk vaz mı geçtik?
Revolution
09.Ağustos.2010, 17:59
Pino'nun çok yetenekli bir oyuncu olduğuna inanıyorum ve oynadıkça daha da açılacak. Şu sakatlığı sorunsuzca atlatıp kendini toplaması yeterli bunu kanıtlaması için..
Suicider
09.Ağustos.2010, 18:00
Vazgeçmek değilde adamın geçmişine bakıyoruz habire sakatlıklarla boğuşmuş daha bu genç yaşında e bide daha 2 maçta ilk 11 bile değil soradan girmesine rağmen sakatlanınca insan ümitsizliğe kapılıyor..Bide Türkiye liginin sertliğni hepimiz biliyoruz inş birşey olmaz da oynar ama açıkçası benim ümidim yok pek..Benim bildiğim bir oyuncu gönderiliyorsa yerine en az onun kadar iyi oynayan bir oyuncu bulunmuş olmalı keita gitti pino geldi..
berkay19
09.Ağustos.2010, 18:03
Tabi canım Pino ve Serdar bir Keita etmez orası kesin ama iyi paraya sattığımız için daha çok transfer kaynağı yarattık. Ama bu kaynaklar yanlış kullanıldı veya kullanılmadı :D hiçbir transferimiz için sponsora gerek olduğunu düşünmüyorum eğer Elano da iyi paraya satıldıysa ama icraat yok hala :D
nannar
09.Ağustos.2010, 18:13
icrahat değil icraat :) ay sonuna kadar daha çok yazar çizeriz :D
berkay19
09.Ağustos.2010, 18:16
icrahat değil icraat :) ay sonuna kadar daha çok yazar çizeriz :D
:D :D :D :D Abi pek yapmazdım böyle hatalar ama forumda tonla hata var beni buldun ya :D şaka ya düzelttiğin için sağol.
mpaker66
09.Ağustos.2010, 18:51
dzagoev gelirse havaalanına atletle koşarım :D ya hadi bekle bekle öldük adnan bey :D
yunusgs
09.Ağustos.2010, 18:54
dzagoev gelirse havaalanına atletle koşarım :D ya hadi bekle bekle öldük adnan bey :D
Daha çook bekleyeceğiz gibi duruyor.Bu sene transferden,Beşiktaş hariç hiçbir takımın yüzü gülmedi doğru dürüst :D
berkay19
09.Ağustos.2010, 19:05
Daha çook bekleyeceğiz gibi duruyor.Bu sene transferden,Beşiktaş hariç hiçbir takımın yüzü gülmedi doğru dürüst :D
Onların da pek gülmeyecek. Hilbert'e para verip serbest bırakıyorlar falan ayrıca 3 adam alıp da şampiyon olunmuyor maalesef..
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2010, 19:12
Benim yüzüm öyle bir gülüyor ki. :D
nannar
09.Ağustos.2010, 19:14
Beşiktaş'ın olayı farklı. Demirören 1 sezon küfür yedi statta. Mecbur kaldı adam almaya. illa biz de adnan polat'a mı saydıralım yani? Hem Alınan 3 adamla bu iş olmaz. daha 2 si geldi zaten . Quaresma Porto'daki günlerine dönerse, Guti yaşını göstermeden oynayabilirse ve yeni gelecek olan adam ( eğer gelirse) uyum sağlarsa BJK şampiyonlukta mücadele edebilir.yoksa lig üzeri kadroları yok. Aksine bence Gs kadrosunun derinliğine ancak yetişebiliyorlar. Geçen sayfaların birinde bir arkadaş 2 tane 11 çıkarmış GS'den. Hiçbir takımda çıkmaz işte öyle 2 tane 11 :) Fenerbahçe'nin kadrosu yıldan yıla güçsüzleşiyor.Beşiktaş bu yıl biraz toparladı.Bizim sorunumuz kadrodaki yıldızlardan ziyade yıldızların hepsinin hücum alanında olması. Neill'den başka defansif yönlü iyi oyuncumuz yoktu. Lorik Cana geldi, bir de Ledesma gelirse dengelenecek. Ama Süper lig için derseniz zaten 2 tane 11 rahat çıkar bizim takımdan
nannar
09.Ağustos.2010, 19:19
Arda-Baros-Kewel-Neill-Cana-Elano toplam 6 tane sağlam oyuncumuz var şu anda. Diğer oyuncuların da 2-3 tanesi vasat.Diğerlerinin tümü vasatın üzerinde ve Türkiye liginin iyi topçuları.Yani Eğer 2 tane daha yıldız alınırsa Elano gitse bile kadromuzda ilk 11'de en az 6-7 tane kaliteli oyuncumuz olacak. Bence küçümsenecek isimler değil bunlar. Fenerbahçe'de Gökhan Gönüliemre ve Lugano'dan başka bence bu türden isim yok. Beşiktaş'ta Bobo,Ernst,Ferrari sayılabilir.Nihat form tutar sa o da fark yaratan oyuncu olabilir . Şimdi Guti ve Quaresma da eklendi. Yani eğri oturup doğru konuşmak lazım. Cristian'la Cana bir olmadığı gibi, Sabri ile Gökhan Gönül ya da , Ernst ile ayhan Akman aynı oyuncular değil :) Sahada ağırlığı olan isimleri bunlar bence 3 büyüklerin.
RiG0BeRT
09.Ağustos.2010, 22:27
Baptista,Ledesma,Kameni yada Enyeama gelse süper olur :)
Revolution
09.Ağustos.2010, 22:29
Zaman geçtikçe oyuncu almamız da Elano'yu satmamız da iyice zorlaşıyor.
yunusgs
09.Ağustos.2010, 22:49
Arda-Baros-Kewel-Neill-Cana-Elano toplam 6 tane sağlam oyuncumuz var şu anda. Diğer oyuncuların da 2-3 tanesi vasat.Diğerlerinin tümü vasatın üzerinde ve Türkiye liginin iyi topçuları.Yani Eğer 2 tane daha yıldız alınırsa Elano gitse bile kadromuzda ilk 11'de en az 6-7 tane kaliteli oyuncumuz olacak. Bence küçümsenecek isimler değil bunlar. Fenerbahçe'de Gökhan Gönüliemre ve Lugano'dan başka bence bu türden isim yok. Beşiktaş'ta Bobo,Ernst,Ferrari sayılabilir.Nihat form tutar sa o da fark yaratan oyuncu olabilir . Şimdi Guti ve Quaresma da eklendi. Yani eğri oturup doğru konuşmak lazım. Cristian'la Cana bir olmadığı gibi, Sabri ile Gökhan Gönül ya da , Ernst ile ayhan Akman aynı oyuncular değil :) Sahada ağırlığı olan isimleri bunlar bence 3 büyüklerin.
Benim demek istediğim;isim olarak yüzleri güldü Beşiktaşlıların hocam.Performansları için beklememiz lazım tabii ki.
Baptista,Ledesma,Kameni yada Enyeama gelse süper olur :)
Kaleci için aslında Castellazzi'yi çok isterdim ama İnter transfer etti adamı.
izmer96
09.Ağustos.2010, 22:59
Rijkaard'a Allah sabir versin , beklentiler inanilmaz , yeni stad , yeni formalar , ama eski sezondan nerdeyse hic degismeyen bir kadro ve ayi problemler unlarin ustune ligin baslamasina 5 gun kala gelen giden oyuncuda yok
Revolution
09.Ağustos.2010, 23:02
2 sağlam transfer yapmadan o stad dolmaz.
yunusgs
09.Ağustos.2010, 23:03
Osman Tanburacı diyorum başka bir şey demiyorum.Adam hala çok iddialı :D
Bekleyin iki gün içinde transfer bitecek
Baptista’yı neredeyse bir ay önce dedim, son noktaya ancak geldi.
Baptista tamam diye;
Yeni Şafak’ta yazdım…
Sporx’te kaç kere yazdım…
Beyaztv’de söyledim…
Biliyorsunuz garanti olmadan yazmam.
Bende palavra yok!
vego
09.Ağustos.2010, 23:04
o stadın ben derbi ve avrupa dışında dolacağını zannetmiyorum:) ne yalan söyleyeyim
Revolution
09.Ağustos.2010, 23:05
Baptista-Ledesma olursa çok iyi olur. Rosicky-Ledesma olursa süper olur. Dzagoev-Ledesma olursa muhteşem ötesi olur :)
vego
09.Ağustos.2010, 23:08
hobaaaaaaaa dzagoev nerden çıktı:n:
yunusgs
09.Ağustos.2010, 23:11
Elano UEFA'ya bildirildi
UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Karpaty Lviv ile karşılaşacak olan Galatasaray, günlerdir satılacağı konuşulan Brezilyalı futbolcu Elano'nun adını, UEFA'ya bildirdi.
Sarı-kırmızılı takımın yeni transferlerinden Juan Pablo Pino'nun sakat olması ve taraftarın beklediği transferlerin de gerçekleşmemesi nedeniyle, UEFA Avrupa Ligi maçlarında Elano forma giyebilecek.
09.08.2010
Kaynak : DHA
Yalnız Ntvspor'un söylediğine göre;bu olay Elano'nun satılmayacağına anlamına gelmiyormuş.Yönetimin onu Karpaty maçına kadar satmayı planladığını söyledi Ntvspor.
Revolution
09.Ağustos.2010, 23:13
Elano UEFA'ya bildirildiyse yalan olduk beyler geçmiş olsun.. Bu adam ya Avrupa'da oynayan bir takıma gitmeyecek anlamına geliyor ya da kimse gelip gitmiyor.
yunusgs
09.Ağustos.2010, 23:13
Elano UEFA'ya bildirildiyse yalan olduk beyler geçmiş olsun.. Bu adam ya Avrupa'da oynayan bir takıma gitmeyecek anlamına geliyor ya da kimse gelip gitmiyor.
Hayır Kaan.Dediğim gibi,Karpaty maçına kadar satmak istiyormuş yönetim.
vego
09.Ağustos.2010, 23:14
doğru oynatmak önemli değil önemli olan kaydetmek o zaman iş bitiyor Elano bu sene GS'de
(Rusya'ya gitmezse)
yunusgs
09.Ağustos.2010, 23:16
doğru oynatmak önemli değil önemli olan kaydetmek o zaman iş bitiyor Elano bu sene GS'de
(Rusya'ya gitmezse)
Ben mutlaka oynatılması gerek diye biliyorum.Başka takımda oynamaması için.
Lucas Neill
09.Ağustos.2010, 23:16
Avrupa liginde oynayan oyuncu Samp liginde oynayabiliyor mu ?
vego
09.Ağustos.2010, 23:17
hmm o zaman ne olur ne olmaz diye bildirdiler satamazsak diye.
Avrupa liginde oynayan oyuncu Samp liginde oynayabiliyor mu ?
oynayamaz
yunusgs
09.Ağustos.2010, 23:18
hmm o zaman ne olur ne olmaz diye bildirdiler satamazsak diye.
Evet.Pino'nun da sakatlanması planları bozdu.Yoksa bildirilmezdi Elano'nun ismi.
Revolution
09.Ağustos.2010, 23:19
Eğer maçta 1 saniye bile oynarsa hiçbir şekilde satamayız. Ama kadroya girip de oynamazsa ismi daha sonra bildirilebiliyor diye biliyorum.
yunusgs
09.Ağustos.2010, 23:20
Eğer maçta 1 saniye bile oynarsa hiçbir şekilde satamayız. Ama kadroya girip de oynamazsa ismi daha sonra bildirilebiliyor diye biliyorum.
Zaten 26 Ağustos'a kadar her şey netleşmiş olacak.O yüzden 1.maçta oynamaması kafi.
Revolution
09.Ağustos.2010, 23:22
26 Ağustos'a kadar da satamıyorsak zaten cacığı yemişiz :D
vego
09.Ağustos.2010, 23:22
ama geçen sene Kayserinin orkun transferinde orkunun lisansını manisa çıkardı diye gidemedi KS'ye
Gs de çıkarmıştı sonra verdi maniasaya ama gs hiç oynatmamıştı(şimdi aklıma geldi:D)
Ayrıca Fm yede bakarsak kaydettirmek yetiyor.
Lucas Neill
09.Ağustos.2010, 23:23
Fiyatini arttirmak icin olabilir bu durum
yunusgs
09.Ağustos.2010, 23:25
Bana göre tek açıklaması herhangi bir sürprize izin vermemek.Olaki zor bir durumda kalınırsa -transfer yapılamama gibi- Elano devreye girecek ve ön elemede forma giyerek,orta sahayı bir nebzede olsa rahatlatacak.
Revolution
09.Ağustos.2010, 23:26
Ben Jo'dan hatırlıyorum adam 1 maça mı ne çıkmıştı biz özel izin istemiştik UEFA'dan oynaması için reddedilmişti o zaman söylemişlerdi maçta süre almasa bildirebilirdik diye ordan söyledim..
vego
09.Ağustos.2010, 23:28
hmm bende fm de yaşadığım Jadson krizinden biliyorum:D
RiG0BeRT
09.Ağustos.2010, 23:29
Herhangi bi oyuncu UEFA Kadrosuna bildirilip oynatılırsa başka bi takıma transfer olduğunda o takımın Avrupa Kupası maçlarında oynayamaz.Ancak Transfer edildiği takımda UEFA Kadrosuna alınıp hiç oynamazsa transfer olduğu takımın Avrupa maçlarında oynayabilir diye biliyorum ben :)
Revolution
09.Ağustos.2010, 23:30
Bu arada içimde kalan birşeyi soracağım FM'den konu açılmışken :) Giovani'nin opsiyonunun 8 milyon € olduğu söylendi sene sonunda ama FM'de sadece 3.5 Milyon €'ydu. Fm bu durumlarda bire bir doğru bir kaynak mı ?
RaSenGan
09.Ağustos.2010, 23:31
Dzagoev kim ya ilk kez ismini duydum ben :)
Revolution
09.Ağustos.2010, 23:32
Futbolcu :0:
yunusgs
09.Ağustos.2010, 23:36
Bu arada içimde kalan birşeyi soracağım FM'den konu açılmışken :) Giovani'nin opsiyonunun 8 milyon € olduğu söylendi sene sonunda ama FM'de sadece 3.5 Milyon €'ydu. Fm bu durumlarda bire bir doğru bir kaynak mı ?
Bence doğru bir kaynak değil.Takımlar arasındaki anlaşmalar gizli tutulabiliyor.Bu durumda da tahmini değerler yapılmak zorunda kalınabiliyor.
IcedEarth
09.Ağustos.2010, 23:39
Elano yerine Rosicky gelmeyecekse gitmesin zaten. Hatta Elano direk kalsın, diğer transferlerden elde ettiğimiz parayla Ledesma gelirse başka transfer olmasa da olur..
Aşk-ı Şehir
09.Ağustos.2010, 23:41
Aydın Yılmaz'ın opsiyon değerini data çıkana kadar bilmiyordum. Ömer abi boş bırakmak zorunda kaldı. 7.5 Milyon TL gözüküyodu oyunda. Ancak sonradan öğrendik gerçekte 750.000 liraymış. Anlatmak istediğim random bırakılmış olabilir o değer. :)
Revolution
09.Ağustos.2010, 23:43
Vay anasını sağolun arkadaşlar :)
LeqenDary
10.Ağustos.2010, 00:49
Hani bugün açıklanıyordu transferler .Yarında açıklanmazsa işimiz kötü, artık üümidi kesiceğim yarın açıklanmazsa .
Clayman
10.Ağustos.2010, 01:01
Bir ara sabaha karşı açıklama fırtınası esiyordu, belki bu sabaha karşı açıklanır, bir umut :D
Revolution
10.Ağustos.2010, 01:02
Ben Elano'nun satılmasını bekliyorum sadece :)
metaLwrath
10.Ağustos.2010, 01:08
kaynak sağlam.. http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/08/listedeki-elano.html
Bülent Timurlenk..
Suicider
10.Ağustos.2010, 01:12
scoutgs pino ve cana içinde hayırlı olsun yazmış ertesi gün cana,1 hafta sora pino gelmişti..Şimdide rosicky ve ledesma için hayırlı olsun yazıyor büyük ihtimal gelecekler herhalde?..
LeqenDary
10.Ağustos.2010, 01:25
Bir ara sabaha karşı açıklama fırtınası esiyordu, belki bu sabaha karşı açıklanır, bir umut :D
Valla ya Haldun Üstünel zamanında 5'de bir transfer açıklanmıştı :D .Bir an önce bitsin de şu 3 adam .
Revolution
10.Ağustos.2010, 01:26
Elano gece 4.30'da açıklanmıştı galiba :D
Hugo
10.Ağustos.2010, 01:28
Hayır sabah 9da açıklandı diye biliyorum ben :)
Bu arada Avrupa Liginde oynayan CL'de oynayabiliyor artık. Geçen sene değişmişti o kural.
LeqenDary
10.Ağustos.2010, 01:30
Ne umduk ne bulduk ondanda .İnşallah tutar şu transferler, bir de taktiği ve ideal 11 i oturttunmu şampiyonluğun en önemli adaylarından biri oluruz .
Revolution
10.Ağustos.2010, 01:34
Ondan hücum bulduk geldiği ilk maç ileride oynatıldı 30 metreden astı. Rijkaard'sa onu Barça'da ilk başta Deco'ya yapmaya çalıştığı gibi geriden top çıkartmaya çalıştı ama birşeyi atladı Elano'nun yanında ayrıyeten bir de Ronaldinho yoktu. Elano geçen seneki en iyi oyuncularımızdan biriydi bana kalırsa kendine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Geride oynatıldığı için sadece skora çok etki edemedi.
LeqenDary
10.Ağustos.2010, 01:37
Ondan hücum bulduk geldiği ilk maç ileride oynatıldı 30 metreden astı. Rijkaard'sa onu Barça'da ilk başta Deco'ya yapmaya çalıştığı gibi geriden top çıkartmaya çalıştı ama birşeyi atladı Elano'nun yanında ayrıyeten bir de Ronaldinho yoktu. Elano geçen seneki en iyi oyuncularımızdan biriydi bana kalırsa kendine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Geride oynatıldığı için sadece skora çok etki edemedi.
Beklenen fazlaydı bekleneni veremedi diyorum ben kötü oyuncu değil tabiki de .Taktik uymamış olabilir tabi ama bekleneni veremediği aşikar .
Lucas Neill
10.Ağustos.2010, 01:39
Yaninda Mustafa Sarp ve Baris oynadi normal bence kötü oynamasi :)
hakan769
10.Ağustos.2010, 01:51
Orta sahaya transferler yapılırsa Elanoyu Brezılyada oynadığı gıbı sağ kanatta değerlendırmelıyız ..
Suicider
10.Ağustos.2010, 06:25
salı yada en geç çarşamba birisini açıklamaları lazım artık..
MaTRaKaN
10.Ağustos.2010, 10:52
Rosicky'nin menejeri Gs'den resmi bi tekLif aLmadıkLarını açıkLadı ;)
anil luque
10.Ağustos.2010, 11:55
Alsalar dahi Rosicky de Arsenal'de kalmak istedğini bildirdi..
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 12:16
Daha önce Anderlecht'in Galatasaray ile görüştüğünü açıkladığı Jan Polak için bir açıklama da Milan Baros'un menacerinden geldi.
Polak transferi taraftarlardan tepki görünce Galatasaray yönetimi, Çek oyuncu ile ilgilenmediklerini açıklamıştı. Ancak Milan Baros'un yanı sıra Polak'ın da menacerliğini yapan Pavel Paska, Çek Cumhriyeti'nde yayın yapan Noviny gazetesine verdiği demecinde, "Galatasaray Polak ile anlaştı. Transfer bitti. Şu anda sadece imzaları bekliyoruz" ifadelerini kullandı. SS Lazio'dan Christian Ledesma ile görüşen ancak ücret konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın bunun üzerine Polak'a yöneldiği tahmin ediliyor.
29 yaşındaki Jan Polak, 2007 yılından bu yana formasını giydiği Anderlecht ile birer lig, kupa ve süper kupa şampiyonluğu yaşadı.
Goal.com
IcedEarth
10.Ağustos.2010, 12:17
Yüzde 99 yalan haber..
Revolution
10.Ağustos.2010, 12:45
Rosicky'nin menejeri Gs'den resmi bi tekLif aLmadıkLarını açıkLadı ;)
Jiry Rosicky diye tanıtılan kişi Rosicky'nin menajeri değil. Pavel Paska Rosicky'nin menajeri. Hiç kimse bunu araştırmadığı için yapılan yalan yanlış bir haber herkesin dilinde. Elano satılmadan kimle görüşülmüş kimle görüşülmemiş anlayamayız. Ama Elano satılınca 2-3 gün içinde transferin biteceği aşikar.
Daha önce Anderlecht'in Galatasaray ile görüştüğünü açıkladığı Jan Polak için bir açıklama da Milan Baros'un menacerinden geldi.
Polak transferi taraftarlardan tepki görünce Galatasaray yönetimi, Çek oyuncu ile ilgilenmediklerini açıklamıştı. Ancak Milan Baros'un yanı sıra Polak'ın da menacerliğini yapan Pavel Paska, Çek Cumhriyeti'nde yayın yapan Noviny gazetesine verdiği demecinde, "Galatasaray Polak ile anlaştı. Transfer bitti. Şu anda sadece imzaları bekliyoruz" ifadelerini kullandı. SS Lazio'dan Christian Ledesma ile görüşen ancak ücret konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın bunun üzerine Polak'a yöneldiği tahmin ediliyor.
29 yaşındaki Jan Polak, 2007 yılından bu yana formasını giydiği Anderlecht ile birer lig, kupa ve süper kupa şampiyonluğu yaşadı.
Goal.com
%99 değil %1000 yalan haber. Ledesma'yla anlaştık.
anilton
10.Ağustos.2010, 12:52
Jiry Rosicky diye tanıtılan kişi Rosicky'nin menajeri değil. Pavel Paska Rosicky'nin menajeri. Hiç kimse bunu araştırmadığı için yapılan yalan yanlış bir haber herkesin dilinde. Elano satılmadan kimle görüşülmüş kimle görüşülmemiş anlayamayız. Ama Elano satılınca 2-3 gün içinde transferin biteceği aşikar.
Yanılıyorsun.
International Sport Management menajerlik şirketi var.Ve bu şirkette 4 menajer ortak çalışıyorlar.
Pavel Paska
Pavel Kuka
Ondrej Zvara
Jiri Rosicky
Revolution
10.Ağustos.2010, 12:54
Demek ki benim yanlışım varmış. :) Üzüldüm açıkçası Rosicky'yi çok beğenirdim..
Revolution
10.Ağustos.2010, 13:08
Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönen Elano Blumer'in adı Ukrayna temsilcisi Karpaty Liviv ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-off elemeleri için verilen listeye dahil edildi. 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu hatırlanacağı üzere Dünya Kupası'nda çok iyi bir performans göstermiş ve 2 maçta 2 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı. Grupta oynanılan Fildişi Sahilleri karşılaşmasında Tiote'den aldığı darbe sonrasında kaval kemiğinde ödem oluşan Elano Blumer bir çok takımın radarına girmeyi başarmıştı. Kaval kemiğindeki ödemin 6 haftalık süre sonrasında tamamen geçmesi ve oyuncunun hafif antremanlara başlaması sonrasında adı UEFA'ya bildirildi. Elano'nun tam hazır olmaması nedeniyle gelecek hafta oynanacak olan Karpaty maçlarında forma giymesi beklenmiyor.
Hemen belirtelim bu durum sonrasında Elano'nun transferinin yada herhangi bir transferin iptal olduğu falan yok. Ayrıca Pino'nun sakatlığıda beklenenden daha hafif olduğu için Kolombiyalı oyuncu en geç 3 hafta içinde sahalara dönebilecek. Elano'ya bağlı herhangi bir transfer yapmıyoruz. Son cümlemizde belirttiğimiz gibi Brezilyalı oyuncunun maçlarda forma giymesi beklenmiyor.
Fossacimbom'dan alıntıdır. Pino'nun 3 hafta içinde dönebilecek olması sevindirici..
izmer96
10.Ağustos.2010, 13:13
Yahu Elano'yu listeye aldigin an tum sezon boyunca baska bir takimda avrupa kupalarinda mucadele edemiyor , bu adamin bonservisini karsilayabilicek takimda avrupa kupalarinda oyniyan bir takimdir , bu mantikda kim transfer etmek ister Elano'yu merak ediyorum
Lucas Neill
10.Ağustos.2010, 13:15
Listeye alinip oynamazsa baska kulüplerde avrupa kupalarinda oynar.
Revolution
10.Ağustos.2010, 13:15
Elano eğer süre alırsa başka takımda mücadele edemiyor abi Jo 10 dakika mı ne oynamıştı onun için bildiremedik onun adını hatta özel izin istedik vermediler oynadı diye.
Sekopej
10.Ağustos.2010, 13:17
Hatta bu maçlarda oynasa bile ŞL'ye giden bir takım aldığında, ŞL maçlarında oynayabiliyor, geçen sene bu kuralı değiştireceklerdi, UEFA'nın sitesine girip bakmak lazım tam doğrusuna.
anilton
10.Ağustos.2010, 13:17
Oynatılmazsa sorun yok.Ayrıca Avrupa Ligi ile Şampiyonlar Ligi'ni de ayırdılar.Yani oynasa bile ŞL'de oynayan herhangi bir takımda forma giyebiliyor.
hakan769
10.Ağustos.2010, 13:34
bunların transfer yapacağı yok en uygun taktik bu ..
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/10246_Galatasaray_SK.jpg
Revolution
10.Ağustos.2010, 13:42
3 yabancı transfer yapacağız da kimler olacak allah kerim :D
Corpus
10.Ağustos.2010, 14:37
Yıllardır onlarca transfer yapılır ama sabri her zaman yerindedir . Koçum benim :)
RiG0BeRT
10.Ağustos.2010, 14:55
Serkan Kırıntılı serbest.Aslında alsak fena olmaz.
E.Cartman
10.Ağustos.2010, 14:58
Camoranesi gittikten sonra 14M€'ya Juve'ye gidecekmiş, Elano :D Milliyet'te okudum :)
Clayman
10.Ağustos.2010, 15:28
Elano Juve'ye gider, orda döktürür biz de avcumuzu yalarız bence. Juve'de oynamazsa barınamaz zaten.
vego
10.Ağustos.2010, 15:31
14 m aldıktan sonra avuç yalamaya gerek yok:zuhaha
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:32
Diego ile Melo varken Juve 3. bir brezilyaliyi zor kaldirir. Elano'yu bir ara Inter istiyor diyorlardi sayet dogruysa Inter'e gidebilir rotasyon oyuncusu olarak.
Clayman
10.Ağustos.2010, 15:34
Diego Wolfsburg'a gitmiş ama.
nannar
10.Ağustos.2010, 15:35
Sabaha karşı rüyamda Gs'nin resmi internet sitesinin girişinde 3 tane tanınmadık yabancı genç oyuncu ile anlaşıldığı ve bunların Sivasspor'a kiralanacağı haberini gördüm :n: Rüyamda hemen scout açıp PA'larına bakayım dedim. 2 tanesi 160 PA civarı diğeri de 145 PA gibi birşeydi :D İnşallah rüyam çıkmaz :D 3 oyuncunun da CA'sı 120 civarıydı :)
E.Cartman
10.Ağustos.2010, 15:35
Diego ile Melo varken Juve 3. bir brezilyaliyi zor kaldirir. Elano'yu bir ara Inter istiyor diyorlardi sayet dogruysa Inter'e gidebilir rotasyon oyuncusu olarak.
Moratti çoktan yalanladı bile :n::n:
Misimovic'e talip olduğumuz hakkında bi haber yapmış SporX ama 17M€'ymuş bonservisi :)
vego
10.Ağustos.2010, 15:36
diego gidiyor melo takımda kalırsa İtalyan mafyası temzileyecek:zuhaha
Homer J.S
10.Ağustos.2010, 15:39
Elano gitmemeli, gönderilmemeli.
Geçen sene, koca bir sezon boyunca mevkisinde oynamadı ve şu anda Galatasaray camiası onu eleştiriyor. Ama adım gibi eminim ki Rijkaard onun gitmesini istemiyor. Öncelikle çok klas bir oyuncu.. Hani bir diğer tabirle futbolu biliyor Elano. Brezilya milli takımında da neler yaptığını gördük. Eğer takım onu gönderirse çok büyük bir hataya düşmüş olur. İleri 4'lüde müthiş iş çıkartabilir Elano. Sakatlık problemi falan da yok, gördük. Orta sahaya yapılacak transferden sonra şöyle bir ileri 4'lü kurarsa Galatasaray başarılı olur bence.
Serdar ----------------------- Elano --------------------------- Arda
-------------------------------- Baros ---------------------------------
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 15:40
Elano gibi bir oyuncudan kurtulma aşasına gelmişseniz, aşmışsınız.
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 15:42
Moratti çoktan yalanladı bile :n::n:
Misimovic'e talip olduğumuz hakkında bi haber yapmış SporX ama 17M€'ymuş bonservisi :)
Misimovic zor transfer.
Schalke 04, Fiorentina ve At. Madrid peşinde.
KanaKe
10.Ağustos.2010, 15:43
Sabaha karşı rüyamda Gs'nin resmi internet sitesinin girişinde 3 tane tanınmadık yabancı genç oyuncu ile anlaşıldığı ve bunların Sivasspor'a kiralanacağı haberini gördüm :n: Rüyamda hemen scout açıp PA'larına bakayım dedim. 2 tanesi 160 PA civarı diğeri de 145 PA gibi birşeydi :D İnşallah rüyam çıkmaz :D 3 oyuncunun da CA'sı 120 civarıydı :)
cok fazla fm oynamanin yan etkisi galiba :D
Sekopej
10.Ağustos.2010, 15:46
Elano bence bu sene satılırsa, iyi fiyata gitmiş olur, kalırsa seneye bu fiyata satılamaz, Galatasaray al-sat yaparak para kazanmayı düşündüğüne göre, satması iyi olur, seneye Dünya Kupası yok, üstelik Elano'nun artık milli takımda da sürekli oynayacağını düşünmüyorum. İyi para kazanılması için tam fırsatı.
nannar
10.Ağustos.2010, 16:33
Elano avrupa ligi için kadroya da verilmiş zaten. az önce ntvspor alt yazıda geçti... Sanırım 1 tane orta saha alınacak :D
hakan769
10.Ağustos.2010, 16:35
Polat'tan transfer açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ihtiyaçları olan en az 1-2 futbolcu bulunduğunu ve onları almak istediklerini belirterek, ''Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir'' dedi.
Adnan Polat, İDO'nun daveti üzerine Haliç Tersanesi'ni ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu hafta başlayacak olan Süper Lig'in hayırlı olmasını dileyen Polat, ''Kavgasız, gürültüsüz, küfürsüz bir lig olmasını diliyorum. Hakemlerimizin özellikle cesurca kuralları uyguladığı bir lig olsun istiyorum. Futbol sert bir oyun. Topa sertliğe 'evet' ama futbolcuya sertliğe müsamaha gösterilmemesini diliyorum. Taraftarların bol katılımlı bir lig olmasına katkıda bulunmasını diliyorum. Galatasaray'ın şampiyon olmasını diliyorum'' diye konuştu.
Polat, bir gazetecinin, Galatasaray'ın yurt dışındaki hedeflerine ilişkin sorusu üzerine de Galatasaray'ın hedeflerini anlatmaya gerek olmadığını, takımın katıldığı tüm turnuvalarda en yukarıya oynama hedefi olduğunu, onun dışında hiçbir şeyin Galatasaray'ı tatmin etmeyeceğini söyledi.
''TRANSFERDE BİRKAÇ GELİŞME VAR''
Bir gazetecinin, transferlerin ne aşamada olduğunu sorması üzerine de Polat, bu hafta yarım günlüğüne İtalya'ya gittiğini ve oradan da Belgrad'a geçtiğini, ancak basının bir haftadan beri kendisinin İtalya'da olduğunu yazdığını anlattı. Polat, transfer görüşmeleri yaptıklarını, yönetim kurulunun almış olduğu bütçe kararına uygun bir şekilde hareket etmeye çalıştıklarını kaydetti.
Bütçelerine uymayan futbolcuları almayı düşünmediklerini belirten Polat, ''Birkaç gelişme var. Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir. İhtiyacımız olan en az 1-2 futbolcu var. Onları almak istiyoruz'' dedi.
ELANO VE ARDA'NIN DURUMU
Adnan Polat, bir gazetecinin, Elano'nun durumunu sorması üzerine de ''Elano şu anda Galatasaray'ın futbolcusu. Kendisi Dünya Kupası'nda çok iyi bir başlangıç yaptı. Fakat kötü bir sakatlık... Kasıtlı bir faulle Dünya Kupası'nda devre dışı kaldı. Halbuki iki maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı. Zaten Elano milli takımdan çıktıktan sonra milli takım da etkilendi. Şu anda tedavisi sürüyor. Satılacak futbolcumuz yok. Ama dünyada satılmayacak futbolcu da yok'' karşılığını verdi. Bir gazetecinin, Arda'nın satılıp satılmayacağı yönündeki sorusuna da Polat, ''Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor'' dedi. Başkan Polat, transfer edilecek isimlerin sorulması üzerine de ''Gazetelerde çıkan isimlerin yüzde 1'ini alsaydık 3 tane 11'lik kadro kurmuş olurduk. Başka bir şey söylemek istemiyorum'' diye konuştu.
http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2010/08/10/polattan_transfer_aciklamasi_549153455065
Homer J.S
10.Ağustos.2010, 16:54
Rijkaard, Çek yıldızın transfer edilmesi için ısrar etti, Rosicky ise camiayı adeta kahretti.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a uzun süredir peşinde olduğu Arsenal'in Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky'den kötü haber geldi.
Rosicky, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyi düşünmüyorum" dedi.
İKİNCİ KEZ SARSILDI
Sarı-Kırmızılı yönetimin İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Rosicky için son bir teklif daha yaptı. İlk görüşmelerde Rosicky için 5 milyon Euro teklif eden ancak olumlu cevap alamayan Sarı-Kırmızılılar, Rijkaard’ın ısrar etmesi sonucunda Arsenal’in kapısını ikinci kez çaldı. Galatasaray, bu sefer teklifini 5.5 milyon Euro’ya kadar yükseltip cevap beklemeye başlarken Rosicky'den gelen haberle adeta sarsıldı.
ARSENAL'DE ÇOK MUTLUYUM
2006 yılından beri Arsenal forması giyen Rosicky, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak ülkesinde yayın yapan Sport.cz adlı internet sitesine konuşarak, "Bu tür spekülasyonları normal karşılıyorum. Futbol endüstrisinin içinde olan şeyler. Benimle ilgilenen tüm kulüplere teşekkür ediyorum çünkü bu beni yüceltiyor. Ancak tekrarlamak zorundayım ki, Arsenal'de olduğum için çok mutluyum. Kulübüm benim kalmamı istediği sürece başka bir kulübe gitmeyi düşünmüyorum. Bu nedenle, Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyeceğim. Tabii gelecekte neler göreceğimizi bilmiyorum" dedi.
MENAJERİ SÖYLEMİŞTİ
Ocak ayında Arsenal'le sözleşme yenileyen Rosicky'nin ağabeyi ve aynı zamanda menajeri olan Jiri Rosicky de yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun Arsenal'de kalacağını ve transferinin söz konusu olmadığını söylemişti.
Kaynak: Radyospor
metaLwrath
10.Ağustos.2010, 16:54
çok büyük felaket senaryoları yaratmaya gerek yok gibi ..Elano kalırsa yararlı olacaktır bu sezon.Yalnız Ledesma ve bir forvet şart..
yunusgs
10.Ağustos.2010, 17:03
Cim Bom'a Baros müjdesi
Galatasaray'ın golcü oyuncusu Milan Baros'tan sevindirici haber geldi.
Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürürken, Milan Baros da takımla birlikte çalıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılı futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Galatasaray'ın sabahki idmanında Milan Baros da takımla birlikte çalıştı. Milli takım kampında bulunan oyuncuların katılmadığı antrenmanda Elano Blumer fizyoterapistler nezaretinde takımdan ayrı koşu yaparken, Juan Pablo Pino'nun ise tedavisine sağlık merkezinde devam edildi.
Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
10 Ağustos 2010 Salı - 14:36
AA
En iyi haberde bu herhalde.
yunusgs
10.Ağustos.2010, 17:05
"Transferde gelişme var"
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Arda Turan'ı satmayacaklarını bir kez daha yineledi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ihtiyaçları olan en az 1-2 futbolcu bulunduğunu ve onları almak istediklerini belirterek, ''Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir'' dedi. Adnan Polat, İDO'nun daveti üzerine Haliç Tersanesi'ni ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Bu hafta başlayacak olan Süper Lig'in hayırlı olmasını dileyen Polat, ''Kavgasız, gürültüsüz, küfürsüz bir lig olmasını diliyorum. Hakemlerimizin özellikle cesurca kuralları uyguladığı bir lig olsun istiyorum. Futbol sert bir oyun. Topa sertliğe 'evet' ama futbolcuya sertliğe müsamaha gösterilmemesini diliyorum. Taraftarların bol katılımlı bir lig olmasına katkıda bulunmasını diliyorum. Galatasaray'ın şampiyon olmasını diliyorum'' diye konuştu.
Polat, bir gazetecinin, Galatasaray'ın yurt dışındaki hedeflerine ilişkin sorusu üzerine de Galatasaray'ın hedeflerini anlatmaya gerek olmadığını, takımın katıldığı tüm turnuvalarda en yukarıya oynama hedefi olduğunu, onun dışında hiçbir şeyin Galatasaray'ı tatmin etmeyeceğini söyledi.
-''TRANSFERDE BİRKAÇ GELİŞME VAR''-
Bir gazetecinin, transferlerin ne aşamada olduğunu sorması üzerine de Polat, bu hafta yarım günlüğüne İtalya'ya gittiğini ve oradan da Belgrad'a geçtiğini, ancak basının bir haftadan beri kendisinin İtalya'da olduğunu yazdığını anlattı. Polat, transfer görüşmeleri yaptıklarını, yönetim kurulunun almış olduğu bütçe kararına uygun bir şekilde hareket etmeye çalıştıklarını kaydetti.
Bütçelerine uymayan futbolcuları almayı düşünmediklerini belirten Polat, ''Birkaç gelişme var. Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir. İhtiyacımız olan en az 1-2 futbolcu var. Onları almak istiyoruz'' dedi.
-ELANO VE ARDA'NIN DURUMU-
Adnan Polat, bir gazetecinin, Elano'nun durumunu sorması üzerine de ''Elano şu anda Galatasaray'ın futbolcusu. Kendisi Dünya Kupası'nda çok iyi bir başlangıç yaptı. Fakat kötü bir sakatlık... Kasıtlı bir faulle Dünya Kupası'nda devre dışı kaldı. Halbuki iki maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı. Zaten Elano milli takımdan çıktıktan sonra milli takım da etkilendi. Şu anda tedavisi sürüyor. Satılacak futbolcumuz yok. Ama dünyada satılmayacak futbolcu da yok'' karşılığını verdi.
Bir gazetecinin, Arda'nın satılıp satılmayacağı yönündeki sorusuna da Polat, ''Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor'' dedi.
Başkan Polat, transfer edilecek isimlerin sorulması üzerine de ''Gazetelerde çıkan isimlerin yüzde 1'ini alsaydık 3 tane 11'lik kadro kurmuş olurduk. Başka bir şey söylemek istemiyorum'' diye konuştu.
10 Ağustos 2010 Salı - 14:24
DHA
E.Cartman
10.Ağustos.2010, 17:41
Rijkaard, Çek yıldızın transfer edilmesi için ısrar etti, Rosicky ise camiayı adeta kahretti.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a uzun süredir peşinde olduğu Arsenal'in Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky'den kötü haber geldi.
Rosicky, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyi düşünmüyorum" dedi.
İKİNCİ KEZ SARSILDI
Sarı-Kırmızılı yönetimin İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Rosicky için son bir teklif daha yaptı. İlk görüşmelerde Rosicky için 5 milyon Euro teklif eden ancak olumlu cevap alamayan Sarı-Kırmızılılar, Rijkaard’ın ısrar etmesi sonucunda Arsenal’in kapısını ikinci kez çaldı. Galatasaray, bu sefer teklifini 5.5 milyon Euro’ya kadar yükseltip cevap beklemeye başlarken Rosicky'den gelen haberle adeta sarsıldı.
ARSENAL'DE ÇOK MUTLUYUM
2006 yılından beri Arsenal forması giyen Rosicky, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak ülkesinde yayın yapan Sport.cz adlı internet sitesine konuşarak, "Bu tür spekülasyonları normal karşılıyorum. Futbol endüstrisinin içinde olan şeyler. Benimle ilgilenen tüm kulüplere teşekkür ediyorum çünkü bu beni yüceltiyor. Ancak tekrarlamak zorundayım ki, Arsenal'de olduğum için çok mutluyum. Kulübüm benim kalmamı istediği sürece başka bir kulübe gitmeyi düşünmüyorum. Bu nedenle, Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyeceğim. Tabii gelecekte neler göreceğimizi bilmiyorum" dedi.
MENAJERİ SÖYLEMİŞTİ
Ocak ayında Arsenal'le sözleşme yenileyen Rosicky'nin ağabeyi ve aynı zamanda menajeri olan Jiri Rosicky de yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun Arsenal'de kalacağını ve transferinin söz konusu olmadığını söylemişti.
Kaynak: Radyospor
ScoutGS patladı :D:D
izmer96
10.Ağustos.2010, 17:49
SCOUTGS nin hala Rosicky Galatasarayda baslikli haberinin ana sayfalarinda olmasida ayri bir ilginc raslanti
yunusgs
10.Ağustos.2010, 18:35
Baptista gelecek büyük ihtimalle Rosicky'nin yerine.
KaRaBükLü KraL
10.Ağustos.2010, 18:40
Katılıyorum Julio Baptista Galatasarayımıza gelcek büyük bi ihtimalle
Revolution
10.Ağustos.2010, 19:08
Elano satılmadan kimseyi alamayız kaynak yok 3 Milyon € paramız var.
Revolution
10.Ağustos.2010, 19:36
Kimlerdi onlar Has Hüs hocam :D
Bu arada Adnan Polat satılacak oyuncumuz yok demiş verdiği demeçte yattı bence transferler.
nannar
10.Ağustos.2010, 19:44
Valla isimlerini anımsamıyorum ama dediğim gibi adı sanı bilinmedik genç isimlerdi :n:
Revolution
10.Ağustos.2010, 19:45
Allah sonumuzu hayır etsin :zuhaha
KaRaBükLü KraL
10.Ağustos.2010, 19:47
Daha hala bütçemiz var bi Elano'ya bakmıyo kesinlikle transfer olacak bence hem demiş A.Polat en az 1-2 ihtiyaç var diye...
hakan769
10.Ağustos.2010, 19:47
Ts nın kadro bızımkınden üstün helal olsun ..
LeqenDary
10.Ağustos.2010, 19:50
Elano satılmıyor kesin Adnan Polat yine yuvarlak laflar etmeye başlamış .Satılacak futbolcumuz yok demiş .Bence Baptista yada Ledesma'dan biri gelecek, bir de forvet alıcağız gibime geliyor .
Clayman
10.Ağustos.2010, 19:55
Bence sadece Ledesma gelecek. Başka transfer yapabileceğimizi düşünmüyorum..
Revolution
10.Ağustos.2010, 19:59
Bana Altidore'u kiralarız, Ledesma'yı da sponsorla alırız gibime geliyor.
nannar
10.Ağustos.2010, 20:14
Ts nın kadro bızımkınden üstün helal olsun ..
:n: bugün duydugum en komik şey budur sanırım :D
Revolution
10.Ağustos.2010, 20:21
Aynen. Abartmanın lüzumu yok.
E.Cartman
10.Ağustos.2010, 20:28
Sabri sakatlığından dolayı milli kadrodan çıkarılmış bi de sağ bek ihtiyacımız doğmasın sakın :D
LifeYourself
10.Ağustos.2010, 20:32
varya hiç sabrinin mevkisine adam gerek diye konuşmuyoruz
o kadar adamı evirip çeviriyoruz ama adam kaç senedir orda milli takımda bile orda:zuhaha
bu arada hashüs hoca regen görmüş:zuhaha
Revolution
10.Ağustos.2010, 20:36
Serkan Kurtuluş oynar. Belki 2 hafta filan düzenli oynarsa yeni bir sağ bek kazanırız.
KanaKe
10.Ağustos.2010, 21:07
rosicky her sezon 4-5 ay sakat rijkaard ne yapsin öyle oyuncuyu.. adnan sezgin istemistir rijkaardin isteyecegini sanmiyorum
LifeYourself
10.Ağustos.2010, 21:14
bir kere sakatlandı herifi çıtkırıldım yaptınız bir arkadaş burda her sezon en az 30 maç oynamış olduğunun fikstürünüde koydu ama yok
E.Cartman
10.Ağustos.2010, 21:16
:n: bugün duydugum en komik şey budur sanırım :D
Aynen. Abartmanın lüzumu yok.
yalnız şöyle bi durum var Selçuk'la, Ceyhun bizde olsaydı şu anda orta saha için tranfere bu kadar fazla ihtiyaç olmayacaktı ama tabi ki bizden iyi değil kadrosu TS'nin :D:D
Revolution
10.Ağustos.2010, 21:19
Ceyhun Cana'nın yedeği olacaktı Selçuk'sa iyi bir 2 yönlü oyuncu değil ama yararlı olurdu bize doğru :)
RaSenGan
10.Ağustos.2010, 21:21
rosicky her sezon 4-5 ay sakat rijkaard ne yapsin öyle oyuncuyu.. adnan sezgin istemistir rijkaardin isteyecegini sanmiyorum
Saçmalıyorsun.Adam 1 sezon hariç diğer sezonlar 30'un üstünde maçlar oynamış sadece ligde.
Revolution
10.Ağustos.2010, 21:31
Rosicky'yi istemeyeni şu durumda biz istemeyiz gerçekten :zuhaha
nannar
10.Ağustos.2010, 21:54
yalnız şöyle bi durum var Selçuk'la, Ceyhun bizde olsaydı şu anda orta saha için tranfere bu kadar fazla ihtiyaç olmayacaktı ama tabi ki bizden iyi değil kadrosu TS'nin :D:D
Trabzonspor'dan istediğim 2-3 oyuncu var benim.Yani Galatasaray'da ilk 11'i zorlayabilecek isimler Selçuk İnan,Giray Kaçar ve Ceyhun Gürselam. Ama bizim takımdan Trabzon'a verildiğinde direk ilk 11'e girecek en az 7-8 oyuncu sayarım :D Yani arkadaş biraz abartmış Trabzonun kadrosu iyi diye :)
LifeYourself
10.Ağustos.2010, 22:06
trabzon uefa finalini zorlar:zuhaha
nannar
10.Ağustos.2010, 22:58
Sadri başkan Liverpool turdan ümitsiz demiş:D bizim yerimize daha güçsüz bir takım isterlerdi, geçmişte onları eledik, yine eleyebiliriz demiş. keşke eleseler de baya bir reklam olsa :D Valla ben acayip sevinirim liverpool'u TS elerse...
anil luque
10.Ağustos.2010, 22:59
Baptista transferi yarın açıklanacak arkadaşlar..
anil luque
10.Ağustos.2010, 23:01
büyük ihtimal diyim bu arada..
izmer96
10.Ağustos.2010, 23:07
baptista ledesma bizde olucak umarim
Revolution
10.Ağustos.2010, 23:10
Baptista transferi yarın açıklanacak arkadaşlar..
Kaynağın sağlam mı kardeşim heyecan bastı da :)
LeqenDary
10.Ağustos.2010, 23:14
Bu kadar beklemenin sebebi Rosicky'dir .Ben şu scoutgs'ye güveniyorum, hala silmemişler Rosicky Galatasaray'da ifadesini .Bir bildikleri olduğu aişkar .Elano satılmayacağı için ya Ledesma ya Baptista ya Rosicky gelecek ortasahaya, forveti bilemem .
anil luque
10.Ağustos.2010, 23:14
Ne olduğunu sormayın , bunca insanı da yalan haber yapıp hayal kırıklığına uğratmak istemem.. Sadece sağlam bir arkadaşımdan duydum açıklanabilir yani..
Revolution
10.Ağustos.2010, 23:20
Yok onun için sormamıştım.. Teşekkürler paylaştığın için. Şu 2-3 günü heyecanla bekliyorum artık herşey şekillenir :)
anil luque
10.Ağustos.2010, 23:22
Arkadaş tam ben yazdıktan sonra söyleme falan ddi o yüzden kaynak veremicem ama kendimce sağlam.. Rica ederim , işte dediğim gibi yarın şekillenebilir.. =)
C h A o S
10.Ağustos.2010, 23:24
Transferleri mutlaka ama mutlaka bu hafta içinde bitirmeliyiz.Artık birilerimi gelcek yoksa transfer yapılmayacak mı hepsi belli olmalı.Bekle bekle bir yere kadar.Lig başlıyor ancak gerekli takviyeler yapılmadı.İnşallah beklediğimize değer.
King_91
11.Ağustos.2010, 00:08
Ben nedense baptista'nın başarılı olacağına inanmıyorum , brezilyalılardan yarar gelmedikçe daha fazla brezilyalı alıyoruz anlamıyorum bunu brezilyalıların çoğu ayyaş işte niye uğraşıyoz ki :D bilmiyorum belki de ben yanılıyorum ama keita'dan daha istikrarlı olduğunu sanmıyorum baptista'nın . rosicky gelecekse eyvallah . ledesma'ya da zaten lafım yok .
Revolution
11.Ağustos.2010, 00:16
Elano, Baptista filan çok farklı isimler yurtdışında eğitim almışlar. Hele ki Elano alem filan olsun yapacak son kişi dini mezhepi gereğince..
ForCimbom
11.Ağustos.2010, 00:19
Elano, Baptista filan çok farklı isimler yurtdışında eğitim almışlar. Hele ki Elano alem filan olsun yapacak son kişi dini mezhepi gereğince..
robinho, adriano , ronaldo bunlar da marsta değil yani yurtdışında eğitim almış adamlar, kişilik önemli olan burada, altyapı eğitimi çok farklı olmadıkça(barçadaki gibi) pek bi etkisi olmaz...
Revolution
11.Ağustos.2010, 00:20
Ama bu isimler Brezilya altyapısında yetiştiler. Elano aynı zamanda Alman vatandaşı ve Alman disipliniyle yetişmiş bir isim. Dediğim gibi de mezhebi gereğince içki,kumar,alem vs. böyle şeylere girmeyen birisi...
RaSenGan
11.Ağustos.2010, 00:26
Elano asıl mevkiinde oynatılsa neler yapar adam.Ama ön liberoya daha yakın oynuyo forvete daha yakın oynayacağına.
ForCimbom
11.Ağustos.2010, 00:28
Ama bu isimler Brezilya altyapısında yetiştiler. Elano aynı zamanda Alman vatandaşı ve Alman disipliniyle yetişmiş bir isim. Dediğim gibi de mezhebi gereğince içki,kumar,alem vs. böyle şeylere girmeyen birisi...
baptista için söyledim ben...
robinho adriano ronaldo bu alemcilerin ve otçuların hepsi brezilya'da eğitim almış adamlar.
baptista nın da bunlardan pek bi farkı yok...
Revolution
11.Ağustos.2010, 00:29
Elano satılıp Baptista-Rosicky'den birisi bir de Ledesma değil de sadece Ledesma gelecekse hiç satılmasın.
TaşkınMahmut
11.Ağustos.2010, 00:29
Ben Rijkaard Olsam ;
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/10389_Galatasaray_SK.jpg
Revolution
11.Ağustos.2010, 00:30
baptista için söyledim ben...
robinho adriano ronaldo bu alemcilerin ve otçuların hepsi brezilya'da eğitim almış adamlar.
baptista nın da bunlardan pek bi farkı yok...
Baptista bunlara nazaran daha disiplinli bir oyuncu aslında ama dediğine katılıyorum Brezilyalı oyuncu yerine parası neyse verelim Rosicky gelsin :D
edit: Eğer bende Rijkaard olsam mevcut kadroyla böyle bir 11 çıkarırdım..
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/10393_Galatasaray_SK.jpg (http://www.footballuser.com/10393/Galatasaray_SK)
King_91
11.Ağustos.2010, 00:38
Baptista bunlara nazaran daha disiplinli bir oyuncu aslında ama dediğine katılıyorum Brezilyalı oyuncu yerine parası neyse verelim Rosicky gelsin :D
edit: Eğer bende Rijkaard olsam mevcut kadroyla böyle bir 11 çıkarırdım..
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/10393_Galatasaray_SK.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.footballuser.c om%2F10393%2FGalatasaray_SK)
büyük kumar olur bu kadro . en ufak hatada harcanır adamlar . sabri,servet,sarp'ı hayatta kesemez . keşke sen olsan da bi denesek en azından .
Revolution
11.Ağustos.2010, 00:44
Şans vermeden kimseyi kazanamayız. Biz adamları kulübede oturtuyoruz kumar olacak diye oynatmıyoruz. Musa'yla Serkan'ı koysak bu kadroya adamlar formayı kapmak için sonuna kadar savaşırlar. Servet artık iyice hantallaşmış. Mustafa desek bir öyle bir böyle. Artık iyice şans vermemiz lazım. Aydın sakat olmasa sağa da Aydın'ı yazardım.
RaSenGan
11.Ağustos.2010, 00:46
Rijkaard'ın yerinde olmadan bu kadroları hazırlamak kolay.Ama o koltuğa oturunca her şey değişiyor.O da biliyor o oyuncuları denemeyi.Ama kötü sonuçlar baş gösterince başlıyor herkes Rijkaard'a yüklenmeye.
Börk
11.Ağustos.2010, 00:53
Rijkaard'ın yerinde olmadan bu kadroları hazırlamak kolay.Ama o koltuğa oturunca her şey değişiyor.O da biliyor o oyuncuları denemeyi.Ama kötü sonuçlar baş gösterince başlıyor herkes Rijkaard'a yüklenmeye.
Doğru bir yorum olmuş Aygün.
Her şeyi her şeyiyle düşünmek lazım.Sabri şu an çok formda.Serkan yine 34 maç yedek bekler.
Revolution
11.Ağustos.2010, 00:54
O zaman genç oyuncu almayalım Aygün. Kimse şans verilmedikçe gösteremez kendini, düzenli olarak oynamadıkça.
@Berk: Sabri sakat olduğu için Serkan yazdık biz de kafayı yemedik yahu :zuhaha
ozaniel
11.Ağustos.2010, 00:59
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/10395_Galatasaray_SK.jpg
Elano'dan tam fayda almak için Elano'nun amc oynaması gerekli. Bence zaten Galatasaray'ın kadrosu da 4-2-3-1'e daha uygun. Musa geriden top çıkaran oyuncu olur, tabii oraya transfer yapılmazsa. Elano geride harcanıyor bence.
RaSenGan
11.Ağustos.2010, 01:00
Geçen sene Emre Çolak oynamadı mı takımda oynadı.Bu sene Musa da oynar Ali Turan da oynar Serkan da oynar.Türkiye Kupası'nda falan onlar da oynar..Benim anlamadığım şey Mustafa Sarp,Ayhan beğenilmezken yerine adam alınsın diye bas bas bağırırken gençleri ilk 11'de görmek istemeniz.
Revolution
11.Ağustos.2010, 01:06
Musa, Ayhan beğenilmiyor evet de beğenilmiyorsa gençlere şans verilsin 1 maç 2 maç. Biz de biliyoruz bu adamlarla olmayacağını zaten ben bu kadroyu 1-2 maç için yazdım. Ledesma gelsin 1 tane de yetenekli forvet kiralayalım bu sene önümüz açık bence..
ShevAnil
11.Ağustos.2010, 01:09
Kalede Aykut olduğu sürece Ledesma-Rosicky-Baptista beraber gelse fayda etmez :D
RaSenGan
11.Ağustos.2010, 01:10
Musa, Ayhan beğenilmiyor evet de beğenilmiyorsa gençlere şans verilsin 1 maç 2 maç. Biz de biliyoruz bu adamlarla olmayacağını zaten ben bu kadroyu 1-2 maç için yazdım. Ledesma gelsin 1 tane de yetenekli forvet kiralayalım bu sene önümüz açık bence..
1-2 maçla mı kazandırılacaklar takıma :)
Revolution
11.Ağustos.2010, 01:20
10 maçta 1 oynayacaklarına 2 maç çıkarlar aslan gibi toplarını oynarlar. Oyuncuların güveni kendine gelir, sonraki süreçte sık sık görev alırlar. Arda Turan'ı kaç maçta kazandık biz? Sadece buradaki Mlada Boleslav maçı.
ShevAnil
11.Ağustos.2010, 01:39
Ledesma'nın menejeri İtalya basınına oyuncusunun İnter veya Juventus'dan birisiyle anlaşıcağını söylemiş :)
vego
11.Ağustos.2010, 01:39
Ledesma'nıın menajeri Ya İnter'e ya Juve ye gidecek
NTVSpor
E.Cartman
11.Ağustos.2010, 01:46
ScoutGS'yle FCN fena şekilde patladılar demek oluyor bu haberler :D
Börk
11.Ağustos.2010, 01:48
scoutgs bütün otoritesini kaybetti.
Lucas Neill
11.Ağustos.2010, 01:54
Ulen sevindiydik ne güzel baska bahara kaldi hevesler :D Bi yanlis anons da bize oldu :D
Clayman
11.Ağustos.2010, 01:55
Bakalım Baptista bizim dışımızda hangi takımla anlaşacak ? :D
ShevAnil
11.Ağustos.2010, 01:57
NTVSpor'da Mehmet Demirkol sabah Scoutgs için isim vermeden " Geçen sene tüm transferleri önceden ve doğru şekilde söylemişlerdi. Sitenin Haldun Üstünel'le bir yakınlığı vardı. Bu yüzden bu sene söyledikleri tutmuyabilir " gibisinden bişeyler demişdi.
ForCimbom
11.Ağustos.2010, 02:00
bence asıl ntv ninki yanlış anons.. sallıyorlar bana kalırsa....
ledesma ve rosicky bizde bence... her çıkan her habere inanmak çok gereksiz... bilmiyormuyuz sanki basınımızı...
LeqenDary
11.Ağustos.2010, 02:04
Beklemek her derde deva .Sabır Allah sabır .Bir an önce bitirin şu transferleri, medya başladı yine .
Lucas Neill
11.Ağustos.2010, 02:10
Scoutgs acikladiktan sonra basladi zaten bu haberler bana da sallama gibi geliyor, Ntvspor fln hic haber yapmamisti Ledesma ve Rosicky ile ilgili ins Scoutgs yanilmaz.
IcedEarth
11.Ağustos.2010, 03:20
Rosicky olmasa bile Ledesma kadroya katılmalı, yoksa çok başımız ağrır..
LifeYourself
11.Ağustos.2010, 03:50
tamda ramazandayız işte sabır ayı çifte sabır:zuhaha
Varonil
11.Ağustos.2010, 05:30
Eğer menejeri doğru söylüyorsa Scoutgs bütün otoritesini kaybeder.Ama eğer doğruysa ben Ledesman'nın menejerinin tamamiyle ortalığı karıştırmak ve oyuncunun piyasasıını yükseltmek için böyle birşey dediğini düşünüyorum.
anil luque
11.Ağustos.2010, 10:10
Bakalım Baptista bizim dışımızda hangi takımla anlaşacak ? :D
Baptiasta bugün büyük ihtimal sizde..
yunusgs
11.Ağustos.2010, 11:19
Baptiasta bugün büyük ihtimal sizde..
İnşallah öyle olur artık bugün.Beklemekten sıkıldık.
Sekopej
11.Ağustos.2010, 12:11
Yalnız Ledesma haberini yapan NTV değil, gece bülteninde yabancı basında çıkanhaberler köşesi var, oarada İtalyan medyasında çıkan haber olarak verdiler Inter ve Juventus'un Ledesma'yı düşünebileceğini.
Revolution
11.Ağustos.2010, 12:49
Ledesma olayı doğruysa - ki Serkan Abi açıklamış - scoutgs nasıl bir açıklama yapacak merak ediyorum. Onu geçtim transfer dönemi bitince Rosicky ve Ledesma gelmeyince neler yapacaklar çok merak ediyorum..
Varonil
11.Ağustos.2010, 12:56
Kaçan balık büyük oluyor!
Galatasaray'ın istemediği Dos Santos ve Jo kendi kulüplerinde başarılı bir performans sergilemeye devam ediyor.
11 Ağustos 2010 Çarşamba - 11:46
Sporx.com dış haberler2009-2010 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve performansıyla vasatı aşamayan Giovani Dos Dantos, 2010 Dünya Kupası'nda yakaladığı ivmeyi Tottenham'da da sürdürmeye devam ediyor. Tottenham'ın hazırlık kampında gösterdiği başarılı perforfmansla dikkatleri üzerine çeken Dos Santos'a hocası Harry Redknapp'tan da övgü dolu sözler geldi.
Hotspur'un resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Redknapp, Giovani'nin performansından çok memnun olduğunu ve bu sezon kendisinden çok şey beklediğini söyledi. Santos'un forma şansı bulduğu maçlarda kendisini göstermesini bildiğini dile getiren deneyimli teknik adam, "Dos Santos, Dünya Kupası'ndan formda döndü. Meksika Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda oldukça başarılı maçlar çıkarttı ve kendisinin ne denli kaliteli bir futbolcu olduğunu herkese gösterdi. Onun Afrika'daki performansını Premier League'de geçireceğimiz tüm sezon boyunca aynı şekilde görmek istedim" dedi.
Meksikalı genç oyuncu için övgü dolu sözler sarfeden Redknapp, "Dos Santos gerçekten çok zeki bir oyuncu. Topla çok etkili oynuyor ve sahanın her yerinde ne isterse onu yapabiliyor. Top kontrollü de çok başarılı" ifadelerini kullandı.
Barcelona'da göstermiş olduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ancak Katalan temsilcisinde fazla forma şansı bulamadığından dolayı 5 milyon avro gibi şaşırtıcı bir bonservis bedeli karşılığında 2008 yılında Tottenham'a transfer olan Giovani Dos Santos, 2008 yılının ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandı. Ipswich Town'da yaşadığı sorunlar ile 'tavan yapan' Santos, 2009-2010 sezonunda ise satış opsiyonlu olarak Galaatsaray'a kiralandı. Büyük umutlar ile geldiği Galatasaray'da beklentilerin çok uzağında kalan Meksikalı oyuncu, 2010 Dünya Kupası'nda da ise oldukça başarılı bir performans sergiledi. Afrika'daki performansı ile bir anda Avrupa transfer piyasasının aranılan isimlerinden biri olan Giovani Dos Santos'un adı uzunca bir süre Genoa, AC Milan, Fiorentina ve Marsilya ile anıldı.
Giovani Dos Santos'un başarılı performansı Tottenham'ı sevindirirken; Galatasaray'ı üzdü! Tıpı Giovani gibi Galatasaray'ı üzen bir başka isim de Jo... Geçen sezon Galatasaray'da beklentilerin çok uzağında kalan Jo, bunun yanı sıra İstanbul'da yaşadığı özel hayatı ile de sarı-kırmızılı taraftarlardan büyük bir tepki toplamıştı. Galatasaray'ın Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan maçta sakatlanan Milan Baros'un yerine sezonun ikinci yarısında Manchester City'den kiraladığı Jo, bu sezon başında geri döndü yıldızlar topluluğu City'de adeta yeniden doğdu... Son 2 yılda transfere 400 milyon avro, bu yıl ise toplam 70 milyon avro para harcayan Manchester City'de varolma mücadelesi veren Jo, City'in hazırlık maçlarında gösterdiği performansla herkesi büyüledi. Roberto Mancini tarafından sıkça kadroda yer verilen Jo, City'in oynadığı son 5 hazırlık maçında 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.
Hazırlık kampındaki hırsı, mücadeleci yapısı ve istekli tavırlarıyla İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin de gözüne giren Jo'nun en azından sezonun ilk yarısında Manchester City'de kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Jo'nun talipleri arasında başta Zenit olmak üzere Blackburn Rovers, Bolton, Hamburg ve Getafe bulunuyor. Bonservis bedeli yaklaşık 6.5 milyon avro civarında olan Brezilyalı oyuncu, geçen sezon Galatasaray'da sadece Denizlispor, Kasımpaşa ve Ankaragücü karşısında gol atma başarısı göstermişti.
IcedEarth
11.Ağustos.2010, 12:57
Jo hakkında en ufak bir üzüntüm bile yok açıkçası.. Ama Gio kaçmamalıydı elden.
Revolution
11.Ağustos.2010, 13:02
Şimdi aynı haberi paylaşacaktım. Jo'dan son maça kadar umudum vardı ama son maçta kaçışı gözümde bitirdi onu. Giovani'yi 6-7 Milyon € verip alabilirdik. İnanılmaz bir joker olurdu bizim için. 1-2 yıl içinde patlama yapıp daha iyi bir kulübe gideceğini düşünüyorum.
yunusgs
11.Ağustos.2010, 13:06
Jo için ben de gram üzülmüyorum.Disiplinsiz adamın teki.Gio alınabilirdi fakat bu parasızlık içinde alınması zordu.Keşke alınabilseydi ama olmadı.
Sekopej
11.Ağustos.2010, 13:06
Tabi bu değil ki İtalya basını hep doğru haberler yapar, onların basının da uydrması olabilir ben sadece Inter ve Juventus'un ilgilendiği haberinin Türk basınından çıkmadığını belirtmek için yazdım. menajer oyunu da olabilir, bakın Inter ve Juventus devreye girecek onlar girmeden bitirin tranfseri diyerek daha fazla para koparma peşinde olabilir.
Revolution
11.Ağustos.2010, 13:07
Tottenham son olarak Arda= Gio + 5 teklifi yaptılar bizimkiler bu rakamı 8e 10a çekmeye çalıştı ama olmadı.. Yazık oldu.
yunusgs
11.Ağustos.2010, 13:08
Arda'yı vereceksek Gio işi olmazdı.Fiyat da 8-10 olunca ve de kaynak olmayınca iş yattı.
King_91
11.Ağustos.2010, 14:30
Scoutgs acikladiktan sonra basladi zaten bu haberler bana da sallama gibi geliyor, Ntvspor fln hic haber yapmamisti Ledesma ve Rosicky ile ilgili ins Scoutgs yanilmaz.
ben de aynı fikirdeyim . kimsenin 1 kere bile ismini söylemişliği yoktu şimdi herkes fikir sahibi .. fazla itibar etmiyorum bunlara .. bir gün oldu bir gün olmadı diyorlar .. tabi ki rosicky'nin geleceğine fazla inanmıyorum o da ayrı konu ..
gio için kulüp de çok girişim yaptı diye biliyoruz ama 7-8m verecek paramız yok yarım sezon 1 asist yapmamış bir adama gelecekte her ne kadar çok iyi olacağını düşünsem de .. ayrıca çok sevdiğimiz haldun üstünel opsiyonunu 7-8e alacağına almasa da olurmuş ..
E.Cartman
11.Ağustos.2010, 14:34
geleceğimiz parlak gibi duruyor yalnız, Hagi Talent Cup'ta U17 takımımız, Barça U17'yi 2-1 yenmiş bi de son 20 dakka 10 kişi oynamışlar :) :k:
nannar
11.Ağustos.2010, 14:39
hani baptista? :D
King_91
11.Ağustos.2010, 14:39
geleceğimiz parlak gibi duruyor yalnız, Hagi Talent Cup'ta U17 takımımız, Barça U17'yi 2-1 yenmiş bi de son 20 dakka 10 kişi oynamışlar :) :k:
Gençlerimiz hep bir yerde kupalar kazanıyor zaten . sorun bunlara sonra ne oldukları ? cm4'ten beri irfan başaran bekliyoruz ..
King_91
11.Ağustos.2010, 14:40
geliyomuş uçağa binmiş .. yeni mesaj attı :D
yunusgs
11.Ağustos.2010, 14:48
Gelecektir hocam,sabırla beklemek lazım :D
yunusgs
11.Ağustos.2010, 14:48
Gençlerimiz hep bir yerde kupalar kazanıyor zaten . sorun bunlara sonra ne oldukları ? cm4'ten beri irfan başaran bekliyoruz ..
Doğru.Kaybolup gitmeselerdi şimdiye kadar ne gençler geliyordu.En bariz örneklerinden birisi de Cem Sultan.
yunusgs
11.Ağustos.2010, 14:50
Baros sahaya çıktı
Sakatlığından yavaş yavaş kurtulan Milan Baros, hazırlık maçında forma giydi.
Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktr Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Albert Roca Pujol, Carlos Cuadrat ve Nezih Ali Boloğlu yönetimindeki çalışma saat 09.30'da başladı.
Galatasaray, sabah antrenmanında A2 Takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Sakatlığı geçen Milan Baros, karşılaşmanın son yarım saatinde forma giydi. Elano Blumer, fizyoterapistler eşliğinde sahada ve salonda özel olarak çalıştı.
Sağ kalça dış bölgesinde hissettiği ağrı ve gerilme nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Sabri Sarıoğlu'nun tedavisine sağlık merkezinde başlandı. Juan Pablo Pino'nun tedavisine ise devam edildi.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın akşam saat 18.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
11 Ağustos 2010 Çarşamba - 12:40
Sporx.com
Harika bir haber.İnşallah Baros artık sakatlanmaz.
Clayman
11.Ağustos.2010, 14:54
Anlaşıldı, Elano gitmiyor, transfer de yalan oldu böylece, hayırlı olsun.
King_91
11.Ağustos.2010, 15:00
hemen umutsuzluğa kapılma yahu :D .. hatta bence geciktikçe yıldızın boyutu büyüyor gibi geliyo .. öylesine bi adam için bu kadar beklemezler . en kötü ihtimalle benim beğenmediğim baptista gelir artk bu satten sonra .. bence ..
yunusgs
11.Ağustos.2010, 15:00
Neden böyle bir kanıya vardın şimdi? :D
Clayman
11.Ağustos.2010, 15:03
hemen umutsuzluğa kapılma yahu :D .. hatta bence geciktikçe yıldızın boyutu büyüyor gibi geliyo .. öylesine bi adam için bu kadar beklemezler . en kötü ihtimalle benim beğenmediğim baptista gelir artk bu satten sonra .. bence ..
Neden böyle bir kanıya vardın şimdi? :D
Beyler, şu yönetimi tanıyın artık :D Ne zaman böyle transfer haberleri dolaştı da iyi bir oyuncu geldi ? Getirdikleri en iyi oyuncuların hiçbiri basına sızmadı. Yapmayın Allah aşkına.
Yunus'cum, antrenmana çıkan adamı göndereceklerini pek sanmıyorum, o yüzden dedim onu. Tabi bu bir şaşırtma da olabilir ama bu saatten sonra Elano satılmadan iyi oyuncu getirmek imkansız maddi açıdan.
yunusgs
11.Ağustos.2010, 15:05
Beyler, şu yönetimi tanıyın artık :D Ne zaman böyle transfer haberleri dolaştı da iyi bir oyuncu geldi ? Getirdikleri en iyi oyuncuların hiçbiri basına sızmadı. Yapmayın Allah aşkına.
Yunus'cum, antrenmana çıkan adamı göndereceklerini pek sanmıyorum, o yüzden dedim onu. Tabi bu bir şaşırtma da olabilir ama bu saatten sonra Elano satılmadan iyi oyuncu getirmek imkansız maddi açıdan.
Mutlaka birileri gelecek,ama iyi ama kötü.Elano satılmazsa 2-3 M Euro karşılığında 2 adam gelebilir.Gerçekten her şey Elano'ya bağlı.
King_91
11.Ağustos.2010, 15:07
haberlerde çıkmasının tek nedeni bence scoutgs . ondan önce 1 kişinin ledesma dediğini dumamıştım . bu arada elano'nun avrupa kadrosuna alınması falan da strateji sayılabilir bence . tamamen gözden çıkarmadık almazsanız oynar nasıl olsa tarzında :D
IcedEarth
11.Ağustos.2010, 15:08
Baros sahaya çıktı
Sakatlığından yavaş yavaş kurtulan Milan Baros, hazırlık maçında forma giydi.
Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktr Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Albert Roca Pujol, Carlos Cuadrat ve Nezih Ali Boloğlu yönetimindeki çalışma saat 09.30'da başladı.
Galatasaray, sabah antrenmanında A2 Takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Sakatlığı geçen Milan Baros, karşılaşmanın son yarım saatinde forma giydi. Elano Blumer, fizyoterapistler eşliğinde sahada ve salonda özel olarak çalıştı.
Sağ kalça dış bölgesinde hissettiği ağrı ve gerilme nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Sabri Sarıoğlu'nun tedavisine sağlık merkezinde başlandı. Juan Pablo Pino'nun tedavisine ise devam edildi.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın akşam saat 18.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
11 Ağustos 2010 Çarşamba - 12:40
Sporx.com
Harika bir haber.İnşallah Baros artık sakatlanmaz.
Allah rızası için yine paldır küldür almasınlar kadroya.. Adam bir tam kurtulsun, bir hafta geç oynasın, yeter ki yeniden sakatlanmasın. İlk hafta riske edilmesin, yenilsek de ben razıyım..
nerazzuri
11.Ağustos.2010, 15:21
İtalya'da diyorlar ki: Baptista, Galatasaray'a gitmek istemiyor. Türkiye'yi 2. sınıf lig gördüğünden yakıştıramamış kendine.
Bülent Timurlenk / Twitter
Revolution
11.Ağustos.2010, 15:25
İlk kötü haber Baptista'dan bakalım ilerleyen günler neler gösterecek..
IcedEarth
11.Ağustos.2010, 15:41
Ben Baptista'yı pek istemiyorum zaten..
Hugo
11.Ağustos.2010, 15:42
"Galatasaray'da transfer bitmez."
Revolution
11.Ağustos.2010, 15:46
Başlamıyor ki adam gibi :D