PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

vego
04.Ağustos.2011, 19:08
Yekta var diyelim.Hem sonuçta yabancı.

Corpus
04.Ağustos.2011, 19:10
Kalitesinin yeni oluşturulan takıma yetmeyeceği anlaşıldı ve gönderildi. Anlaşılan Fatih hoca yabancı haklarını kaliteli ilk 11 oyuncularından oluşturmak istiyor. Yedek kalitesinde yabancı istemiyor. Güzel bir sistem.

Redrum
04.Ağustos.2011, 19:20
Kalitesinin yeni oluşturulan takıma yetmeyeceği anlaşıldı ve gönderildi. Anlaşılan Fatih hoca yabancı haklarını kaliteli ilk 11 oyuncularından oluşturmak istiyor. Yedek kalitesinde yabancı istemiyor. Güzel bir sistem.

Manıklı ama 10 yabancı (kadroda 8) hakkı var. Fatih Terim her ne kadar 6 yabancı hakkı kullanacağız dese de alternatiflik 2 yabancının kimseye zararı olmazdı. Culio'nun yerini neyle dolduracaklar? Culio gerçekten gitmemesi gereken bir oyuncuydu. Bulabileceğimiz en iyi yedekti bence. Revolution'un dediği basketboldaki tabiriyle tam bir 6. adam olabilecek adam bence Culio.

RaSenGan
04.Ağustos.2011, 20:16
Manıklı ama 10 yabancı (kadroda 8) hakkı var. Fatih Terim her ne kadar 6 yabancı hakkı kullanacağız dese de alternatiflik 2 yabancının kimseye zararı olmazdı. Culio'nun yerini neyle dolduracaklar? Culio gerçekten gitmemesi gereken bir oyuncuydu. Bulabileceğimiz en iyi yedekti bence. Revolution'un dediği basketboldaki tabiriyle tam bir 6. adam olabilecek adam bence Culio.

6 değil 8 yabancıyı kullanacağını söylemişti Fatih Terim :) Tribündeki +2'yi kullanmayacağım demişti.

Flawless Victory
04.Ağustos.2011, 21:57
Culio gibi mücadeleci ve yetenekli bir oyuncuyu gönderiyorsak hâlâ akıllanmamışız demektir. Bi düdük olmaz bizden.

Redrum
05.Ağustos.2011, 01:21
Culio gibi mücadeleci ve yetenekli bir oyuncuyu gönderiyorsak hâlâ akıllanmamışız demektir. Bi düdük olmaz bizden.

Ben bunu Lass'ı aldık şeklinde yormak istiyorum, buna inanmak istiyorum.

byariff
05.Ağustos.2011, 03:57
culio"yu gonderdiysek demekki ondan daha iyi birini alcaz yok alamazsak yaziklar olsun diyorum yonetime boyle adam yollanirmi yahu ya en sevdigim adamlardan biriydi hic bisey demiyorum yaziklar olsun ...

byariff
05.Ağustos.2011, 04:23
Kadrosunu yerli takviyesiyle güçlendirmek isteyen Galatasarayımız. Manisasporun orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan konusunda son noktaya geldi. Daha önce Abdürrahim Albayrak tarafından yürütülen bu transferde ciddi para talebi üzerine vazgeçmiştik. Ancak Manisa'nın indirime gitmesi ve oyuncu takasını kabul etmesi üzerine transferde son noktaya gelindi.

Börk
05.Ağustos.2011, 04:27
yiğit gökoğlan için culio'dan vazgeçmedik umarım.

byariff
05.Ağustos.2011, 04:32
son olarak sunu soleyim culio"nun yasi biraz gecti gibi bisey 27 galiba umarim ordusporda kendini iyice gosterirde su gonderenlerini yuzunun utandirir diyorum

Börk
05.Ağustos.2011, 04:40
culio zaten ordu'da döktürür giderse,opsiyonu da verirler bizimkiler.çok büyük iş yaptı ordu :)

ozaniel
05.Ağustos.2011, 04:45
Bence Melo'nun gelmesi nedeniyle Culio gitti. Bence Culio iyi bir rotasyon oyuncusu olurdu, hele Melo çok belirsiz bir oyuncuyken. İşini ciddiye alan, oyun disiplini olan ve ortasahaya bu kadar dinamizm getiren bir oyuncu bulmak zor, helal olsun Ordu'ya.

Revolution
05.Ağustos.2011, 13:11
Ben Trabzonspor yerinde olsam Culio ve Pino'yu kacirmazdim. İkisi de Senol hocanin elinde parlarlar.

Corpus
05.Ağustos.2011, 13:20
@byariff

Naptın sen be arkadaş. Bir culio gitti diye utanmasan erken seçime gideceksin.

Fearless Coward
05.Ağustos.2011, 14:00
Vardır yönetimin bir bildiği...Yoksa boşuna yollamazlardı Culio'yu...Elbet almışızdır bir oyuncu...

Revolution
05.Ağustos.2011, 14:03
Yalniz ortasaha alacagimiz icin degil forvet alacagimiz icin de gonderiis olabilir Culio. Eger 4-4-2 oynayacaksak ortasahada cok topcumuz var. Selcuk-Melo-Yekta-Ceyhun-Emre-Ayhan

Redrum
05.Ağustos.2011, 14:19
Yalniz ortasaha alacagimiz icin degil forvet alacagimiz icin de gonderiis olabilir Culio. Eger 4-4-2 oynayacaksak ortasahada cok topcumuz var. Selcuk-Melo-Yekta-Ceyhun-Emre-Ayhan

Ayhan'ı saymıyorum ben. Emre yetersiz, yedeğin yedeği sayılabilir bence. Hele ki MC için. Ceyhun keza MC için yetenekleri kısıtlı, daha ziyade ön liberoda kesici oynar, duruma göre taktiksel değişikliklerde. Elimizde bence bir Melo, Selçuk ve Yekta var. Yekta yedek için yeterli bir isim. Ama 4-4-2 oynamak sıkıntılı bence, bunu kaldıracak MClerimiz var diyelim (selçuk ve melo), kanatlarımız yok. Arda 4-4-2 kanadı olamaz. Aynı şekilde Kazım da. Bence bu takım bir tek 4-3-3 oynar DMC Ceyhun, MCler Melo ve Selçuk, AML Arda AMR Elmander FC Baros. Kazım AMR ve FC için rotasyon oyuncusu olur. Bu durumda bize yine bir MC lazım, örneğin Lass olsa Melo'yu DMCye çekeriz. Ceyhun ve Yekta gibi de iki yedeğimiz olur. Ah ah bir de Ekici'yi almış olsaydık..

Nedvedmania
05.Ağustos.2011, 15:51
Vardır yönetimin bir bildiği...Yoksa boşuna yollamazlardı Culio'yu...Elbet almışızdır bir oyuncu...

Keita giderken de öyle diyorduk :)

Facx
05.Ağustos.2011, 15:56

yok artık keita yla culio die yetenekleri kısıtlınında ötesi olan bi adamı bir mi tutuyosun ? ayrıetten o zaman Adnan's vardı . Adnan's a sözünü geçiremeyen bi Rijkaard vardı şimdi İse Ünal Aysal ve istediği oyuncuyu aldırtcak bi Fatih Terim var.

Revolution
05.Ağustos.2011, 15:58
Aynen Culio'yla Keita farklı dünyalar resmen Cihan, abartmışsın :)

Fearless Coward
05.Ağustos.2011, 16:01
Yahu Culio neymiş adam kalsa yedekte kalacaktı zaten...Belki yedek bile olamazdı o ayrı konu...Tamam güzel top oynuyor ama ben kendisini nedense Galatasaray'a yakıştıramıyorum...Keita ile bir tutman çok saçma onu...Emin ol yeni yönetim en iyisi için uğraşıyor...

Tatanga17
05.Ağustos.2011, 16:02
Daha sitede resmi açıklama yok.

Nedvedmania
05.Ağustos.2011, 16:03
Kalitelerini kıyaslama amaçlı demiyorum. Zaten kıyaslanamaz :) Demek istediğim her gönderilen iyi adamın yerine yenisi gelir diye düşünüyorduk. Biri gönderildiyse yerine daha iyi alınmıştır heralde diye düşünüyoruz. Ama böyle olmadığını geçen senelerde çok defa gördük. Hele forvet bölgesindeki transferler hatalarını hatırlamak istemiyorum. Aynı hatayı bu yönetim yapmaz inşallah.

Revolution
05.Ağustos.2011, 16:05
Culio sol kanadın yedeği olarak da kalabilirdi. Resmen kanatlarda yedek yok. Ha pardon Aydın var :D

Nedvedmania
05.Ağustos.2011, 16:06
Birde her şeyi ilk 11 olarak düşünüyorsunz. Bu takımın sağlam yedeklere de ihtiyacı var. Sonra biri sakatladımı takım felçli halde kalıyor. Culio iyi bir yedek olurdu.

byariff
05.Ağustos.2011, 16:19
katiliyorum culio iyi bir yedek olurdu sol tarafta ardanin yedegi kim yillardan beri patliyacak olan aydin"mi fizigi yetersiz emre"mi ? culio hem Mc hem Sol acik oynuyabilen bir adamdi iyi bir alternatif olurdu..

vego
05.Ağustos.2011, 18:14
Arda aşkı yeniden alevlendi!
İspanya'nın köklü kulüplerinden Atletico Madrid, Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ı transfer etmek için yeniden harekete geçti.

05 Ağustos 2011 Cuma - 16:59
Sporx.com
Haber: Hilmi SEVER
http://twitter.com/hilmisever

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. İspanyol Kulübü Atletico Madrid'in Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan aşkı bitmek bilmiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımda kalacak açıklamasına karşın, Atletico'nun ısrarlı girişimleri Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan'ın İspanya'ya transfer ihtimalini yeniden gündeme getirdi.

İspanyol kulübünün yöneticilerinin Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan için son tekliflerini yaptıkları Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan ve menajerinin bu akşam bir araya geleceği, ardından da Galatasaray yönetiminin bu teklifi değerlendireceği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan'ın transferine izin çıkabileceği gelen haberler arasında.

Arjantinli yıldızı Kun Aguero'yu Manchester City'ye satan ve Atletico Madrid, parasal anlamda da önemli bir rahatlama yaşadı. Bu rahatlık, İspanyol Kulübü'nün, Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan transferinde yeniden harekete geçmesini sağladı.

Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan'ın Atletico Madrid'e olası transferi ise hiçbir şekilde 'takas' yoluyla gerçekleşmeyecek. Bilindiği gibi Galatasaray'ın Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan ile uzun bir süre yakından ilgilenmişti.

Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan ile İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Chelsea de yakından ilgilenmişti. Türk spor basınında Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan'ın adı Lyon ve Paris Saint Germain ile de geçiyordu ancak edindiğimiz bilgilere göre bu haberler gerçekliği yansıtmıyor. Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/) Turan için şu an tek ve en güçlü aday Atletico Madrid.

vego
05.Ağustos.2011, 18:40
Resmileşmiş Culio (http://www.orduspor.org.tr/haberdetay.php?id=820)

Revolution
05.Ağustos.2011, 18:52
4 yilligina anlasmis. Yolun acik olsun Draculio !

vego
05.Ağustos.2011, 18:53
sporxcom: Orduspor'un Culio için ödeyeceği bonservis bedeli 1 milyon 900 Bin Euro.

byariff
05.Ağustos.2011, 18:54
2 m"a al 1.9"a sat helal olsun yonetim boyle bir adami nasil vermisler hala anliyamiyorum culio umarim orduda yine iyi performansini gosterirde yollayanlari utandirir.

Emurafu
05.Ağustos.2011, 18:54
Juan Emmanuel Culio Orduspor’ da

Orduspor Profesyonel Futbol A Takımı’ na yeni bir isim daha katıldı.

Ordusporumuz, Galatasaray’ ın Arjantinli oyuncusu Juan Emmanuel Culio ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır.

Juan Emmanuel Culio, önümüzdeki günlerle, Bolu kampına dahil olacaktır.

Kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı olmasını dileriz.
Orduspor Kulübü

1.9M bonservis verildi. Yarısı peşin, diğer yarısı Haziran yayında verilecek.Başkan yerel tv'de söyledi.

Tatanga17
05.Ağustos.2011, 19:04
İlginç. Geçen sene en iyi performans veren futbolcuydu. Anlaşılan Fatih Terim kalabalık kadrodan hoşlanmıyor.

cimboom
05.Ağustos.2011, 19:07
Ben tatilde oldugum icin Galatasarayi ve hazirlik dönemini pek takip edemedim, ama takip etmis olan arkadaslarimin cogu Culio'nun hazirlik döneminde Fatih hocayla uyusmadi falan dediler, maclardada görunuyormus bu uyusmamazlik. Bilmem ne kadar dogru. Ama yolu acik olsun Culio'nun.

RaSenGan
05.Ağustos.2011, 19:17
Üzüldüm cidden.Yüreğiyle oynayan,yetenekli,taraftarın sevdiği bi adamdı.Umarım çok daha iyi yerlere gelir.Fatih Terim'in bir bildiği vardır sanırım.Yalnız neden Ordu'ya gitti onu anlayamadım.Ücreti yüksek olabilir belki o yüzden tercih etmiştir.

C h A o S
05.Ağustos.2011, 19:52
Pino ve Culio gibi kanatlarda kullanabileceğimiz 2 adam gönderildi.Arda ve Kazım sakatlandığında ve ya cezalı duruma düştüğünde kimleri oynatacağız merak ediyorum.Kanatlar zayıf kaldı.Pino ve Culio takımda kalmalıydı.

byariff
05.Ağustos.2011, 20:22
Pino ve Culio gibi kanatlarda kullanabileceğimiz 2 adam gönderildi.Arda ve Kazım sakatlandığında ve ya cezalı duruma düştüğünde kimleri oynatacağız merak ediyorum.Kanatlar zayıf kaldı.Pino ve Culio takımda kalmalıydı.

yillardir patliyacagi gunu bekledigimiz aydin var ayhan olabilir mesela sol ayagiyla liverpool macinda elmandere asist yapmisti =) bu adamlar yeter iste :)

cimboom
05.Ağustos.2011, 20:27
Pino gittimi? ben neler kacirmisim böyle ya :S

byariff
05.Ağustos.2011, 20:44
pino gitmedi daha ama 2.ci hazirlik kampina goturulmedi kendine kulup bul diye fatih terim onuda istemedi takimda.

RaSenGan
05.Ağustos.2011, 20:44
Culio kiralık gitmiş 350 bin Euro'ya.Sezon sonu 1.550 milyon Euro'ya bonservisini alabilirmiş Orduspor.

uAburak89
05.Ağustos.2011, 21:13
İki tarafın açıklaması da farklı, ne biçim transfer bu. :D Culio takımda kalmalıydı, hem göbekte hem de sol da oynayabiliyordu. Fatih Terim neden istemedi kadroda anlamak güç.

eng1n
05.Ağustos.2011, 21:57
kazimavci Kazim Avci
aykutTyildirim tarafından
Roma da Başkan ve yönetim değişmeseydi GS li Culio Roma ya transfer olucakti.. Roma nerde Ordu nerdee.. Ordu ya katkısı büyük olucak bence

Emurafu
06.Ağustos.2011, 00:15
Culio'yu başkanın dediği gibi 4 yıllık almışız..Oyuncu ile 4 yıllık anlaşılmış.

Gs tarafından kiralık gösterilmiş.Tıpkı misimovic transferindeo lduğu igib,.Ödemeler taksitmiş. Wolfsburg'dada misi kiralık görüküyordu.

Nedvedmania
06.Ağustos.2011, 01:13
"medical park hastanesinde eboue için dosya açılmış"

Baya önce demiştim zaten hayırlı olsun diye. Tekrar diyelim. Hayırlı olsun :)

zemlinskis
06.Ağustos.2011, 01:14
Yönetim ne yapıyor anlamak çok güç.

Emurafu
06.Ağustos.2011, 01:15
İki tarafın açıklaması da farklı, ne biçim transfer bu. :D Culio takımda kalmalıydı, hem göbekte hem de sol da oynayabiliyordu. Fatih Terim neden istemedi kadroda anlamak güç.

Anlaşma böyle olmuş.4 yıllık anlaşılmış.

Gs'den Culio'yu bonservisiyle aldık. 350 bin Euro'su peşin verildi. Gerisi Haziran'da verilecek. Haziran'da beklemediğimiz bir sıkıntı olma sıdurumunda geri kalan miktarı ödemeden vazgeçme hakkımız var. Görünürde kiralık gibi ama herşey bizim Hazirandaki durumumuza bağlı. Sakatlık, küme düşme, futbolcudan istenen verim alınamama gibi durumlarda maddi bakımdan zarar görmemek için bu şekilde anlaşma yapılmış.

Culio'yu Terim seneyede zatwen istemezdi. Ordu için ilerde kaptan olur.

Emurafu
06.Ağustos.2011, 01:16
"medical park hastanesinde eboue için dosya açılmış"

Baya önce demiştim zaten hayırlı olsun diye. Tekrar diyelim. Hayırlı olsun :)Vay vay nerden öğrendin..Renkdaş.

Fearless Coward
06.Ağustos.2011, 01:19
Yönetim ne yapıyor anlamak çok güç.
Sana tavsiyem biraz sus derim o kadar konuştun yok Ujfalusi bela olacak yok bilmem ne Ujfa şuan en iyi transferimiz konumunda Eboue'yi de mi beğenmedin ? bu iyi bir olay oda çoşarsa şaşırmam :D bu adam sol bektede rahatlıkla oynayabilir rahat olun...

byariff
06.Ağustos.2011, 01:20
Twitterde yaziyordu acilmis diye dosyasi

sahsi gorusum madem forvet alcaz ver ozman stancuyu kiralik yada sat gitsin culio kalsaydi fatih hoca yanlis yapti umarim culio orduda cok iyi top oynarda ders olur bu bize.

Fearless Coward
06.Ağustos.2011, 01:21
Culio'nun gidişinden etkileneceğimizi sanmıyorum Fatih hocaya danışılmıştır mutlaka o kullanmak istemiyodur bence...

Nedvedmania
06.Ağustos.2011, 01:22
Vay vay nerden öğrendin..Renkdaş.
Bi arkadaşım söyledi. Doğrudur veya yanlıştır 1-2 güne öğreniriz. Zaten resmi olarak görüşüyoruz. Son maçın kadrosunada alınmadı. Herşey bizi gösteriyor.

Emurafu
06.Ağustos.2011, 01:25
Bi arkadaşım söyledi
Ftw'de yazmışda..

Nedvedmania
06.Ağustos.2011, 01:32
Ftw'de yazmışda..

Evet kaynak o heralde.

Hkan
06.Ağustos.2011, 11:12
Stancu da kiralanacak diyorlar. Terim daha önce 6+2'yi kullanacağını belirtmişti. 3 yabancı istiyor gibi duyumlar var, büyük ihtimalle konuşulanlar ışığında Adebayor, Lass ve Eboue.

Revolution
06.Ağustos.2011, 12:50
3unu birden almamiz cok zor bence ve Fatih Terim zaten Lassana'dan maddiyati sebebiyle vazgectigimizi acikladi.

Fearless Coward
06.Ağustos.2011, 13:43
"Galatasaray'dan teklif aldım"

http://www.sporbucks.com/gallery/i/ee105a0867e249b800650b12988ab449.jpg?

Brezilyalı oyuncu Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı.

Fernando Muslera ve Felipe Melo transferinin ardından transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray'da Diego Ribas heyecanı yaşanıyor... Brezilyalı yıldız, resmi twitter hesabından kendisine sorulan sorular üzerine, "Evet... Galatasaray'dan teklif aldım" açıklamasını yaptı.

FİYATI 8 MİLYON EURO
Teknik direktör Fatih Terim'in orta alana yaratıcı bir futbolcu istemesinden dolayı, bu açıklamanın ardından tüm gözler Diego'ya çevrildi. Fakat Brezilyalı yıldızın yüksek maliyeti transferin önünde büyük bir engel olarak duruyor. Bonservis ücreti 8 milyon Euro olan Diego, Almanya'da yılda 4.5 milyon Euro kazanıyor. Tecrübeli yıldız geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid'den teklif almış fakat rakam konusunda anlaşma sağlanamamıştı.

ŞARTLARI ZORLAYACAKLAR
Başkan Ünal Aysal ve yönetimin yine de Diego konusunda şartları sonuna kadar zorlamak istedikleri gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Fransız basınında yer alan iddialara göre PSG ve Galatasaray, Manchester United'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov'la ilgileniyor. Daha önce de Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen Berbatov'un fiyatının 18 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Sabah

LadroN
06.Ağustos.2011, 14:24
Diego'ya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten artık bize kanat lazım.

europeanconquer
06.Ağustos.2011, 14:39
Bence Eboue transferi ile transferi bitirirler.Eğer Fatih Terim Stancu'yu istemezse bir tane forvet alınabilir.

Fearless Coward
06.Ağustos.2011, 14:49
Eboue transferi ile transferin bitmeyeceği çok net...Hem başkan hem hoca forvetin mutlaka alınacağını söyledi...

Emurafu
06.Ağustos.2011, 15:33
Fatih Terim: Muslera'ya 11 ağustos'a kadar izin verdik.

Revolution
06.Ağustos.2011, 21:16
"Sakın durmayın"

Galatasaray'da yönetim teknik direktör Fatih Terim'in istediği transferleri gerçekleştirebilmek için çalışmalarını sürdürürken Başkan Ünal Aysal'ın yöneticilerden hiç birşeyin transfer çalışmalarına engel olmamasını ve bütün transferlerin en kısa sürede tamamlanmasını istediği belirtildi.

Aysal'ın yaşanan olayların kendileri dışında gerçekleştiğinin altını çizerek ''Biz yaptığımız planlar çerçevesinde belirlediğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Ne hocamızın istediği oyuncular için yapılacak görüşmelerimizde ne de diğer projelerimizde herhangi bir değişiklik olmayacak.'' dediği öğrenildi.

Başkan Ünal Aysal'ın yöneticilere teknik direktör Fatih Terim'in verdiği listede yer alan oyuncuların transferlerinin de bir an önce bitirilmesi yönünde talimat verdiği ve bu doğrultuda golcünün yanısıra Terim'in ısrarla istediği bir isim olan Arsenal'in sağ beki Eboue'nin de transferinin bir an önce bitirilmesi için yoğun çaba harcandığı vurgulandı.

Eboue ve Arsenal'le prensip anlaşmasının sağlandığı, detayların çözümlenmesinin ardından transferin önümüzdeki hafta içinde netlik kazanacağı belirtildi. Teknik direktör Terim'in transferde önceliği golcüye verdiği bu sebeple yönetimin Eboue konusunda kararsız kaldığı ifade edildi.

1 haftalık iznin ardından hazırlıklarına yeniden başlayan Galatasaray çalışmalarını A ve Ümit milli takım kamplarında bulunan 10 futbolcunun yanısıra İsveç milli takımında giden Elmander, Romanya milli takım kadrosunda yer alan Stancu ve Çek milli takımına çağrılan Baros'tan yoksun sürdürecek.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=96366

Revolution
06.Ağustos.2011, 21:17
Eboue-Diego-Forvet(kanat). Rüya gibi olur.

byariff
06.Ağustos.2011, 21:35
eboue keita drogba gelse ne guzel olur varya of of :D

Tatanga17
06.Ağustos.2011, 21:38
Diego'ya gerek yok bence. 4-5-1 oynayacaksan Diarra lazım.

Sirius Black
06.Ağustos.2011, 22:59
Baros
Arda--Diego--Kazım
Selçuk--Melo

Fena da olmaz hani. :D

Fearless Coward
06.Ağustos.2011, 23:05
Baros

Arda--Diego--Kazım
Selçuk--Melo

Fena da olmaz hani. :D
Aynen yav çokta ofansif olmaz...

Revolution
06.Ağustos.2011, 23:08
Lukaku'yu Anderlecht Chelsea'ye satmış. Yoksa Drogba :p

Fearless Coward
06.Ağustos.2011, 23:09
Drogba sözleşme uzatmadı mı yahu ?

Revolution
06.Ağustos.2011, 23:10
Drogba sözleşme uzatmadı mı yahu ?
Uzattı abi galiba da adam 3. forvet konumuna düştü resmen :)

Fearless Coward
06.Ağustos.2011, 23:13
Drogba gelsin başımızın üstünde yeri varda bizde Chelsea gibi Lukaku tarzında bir forvet alsak fena olmaz en azından uzun yıllar forvet sıkıntısı çekmeyiz...

Addolorato
07.Ağustos.2011, 00:19
Hocam Lukaku gelse ertesi sene büyük klüpler sulanır uzun yıllar forvet sıkıntısı çekeriz yine. Gelsin Drogba 40 yaşına kadar oynar :D.

byariff
07.Ağustos.2011, 04:34
yigit gokoglan haberleri gene ciddi ciddi dolasmaya basladi twitterde bakalim ne olcak hic izlemedim ama cok hizliymis rahat adam eksiltebiliyormus kendisi zaten atletizimden futbola gelmis ama bitiriciligi kotuymus twitterde ole yazmislardi

Revolution
07.Ağustos.2011, 04:37
Hic istemiyorum Yigit'in gelmesini. Aydin'dan eksigi var fazlasi yok.

Börk
07.Ağustos.2011, 15:24
Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu, Sao Paulo ile anlaştığını ancak Galatasaray'a geldiğini söyleyerek transfer konusunda da müjde verdi.

Galatasaray'ın Juventus'tan yeni transferi Felipe Melo, Brezilya'nın en ünlü gazetelerinden Globo'nun internet sitesine telefonla özel bir röportaj verdi.

Felipe Melo'nun röportajında en dikkat çeken nokta Galatasaray'ın Manchester City'in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor'u transfer etmek için çalışmalarda bulunduğunu söylemesi oldu.

Galatasaray ile ilk temasının Almanya'da olduğunu belirten Melo, "Galatasaray taraftarı gerçekten muhteşem. Onlar ile tanışmamız ilk kez Almanya'da oldu ve orada 3 bin taraftar vardı. Türkler de Brezilyalı futbolseverler gibi. Havaalanından maça kadar her zaman size destek oluyorlar. Liverpool ile oynanan maçta da büyük bir coşku vardı ve taraftarların bana olan ilgisinden memnun kaldım" dedi.

Kendisinin aldığı maaş hakkında konuşan Melo, "Medyada benim en yüksek maaşı aldığım söyleniyor ancak bu doğru değil. Para tabii ki önemli ancak asıl önemli olan burada insanların bana güvenmesiydi. Bana olan güven, beni fazlasıyla mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Zekirdek
07.Ağustos.2011, 16:24
Yalnız Yiğit'i çok uzun zamandır izliyorum. Öncelikle Fenerbahçe'ye transfer olup kanat rotasyonunda yer almasını çok isterdim. Çok yetenekli, sürati muazzam, bitiriciliği kötü, görev verildiğinde sağ bektede görev alabiliyor. Ayakları inanılmaz kuvvetli fakat çok sigara içtiği söyleniyor.

Revolution
07.Ağustos.2011, 16:34
Mancini Adebayor'un biletini kesti!
Manchester City Menajeri Roberto Mancini Emmanuel Adebayor konusunda net açıklamalarda bulundu.
07 Ağustos 2011 Pazar - 15:31
Webaslan Dış Haberler
http://www.webaslan.com/img/5/2011/adebayor44.jpg
Video http://www.webaslan.com/_img/video/camera_icon.jpg
sporxtv.com (http://www.sporxtv.com/)

http://www.webaslan.com/_img/video/ayrac.gif http://www.sporxtv.com/flv/2011/07/26/1311679503_icon.jpg (http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/g-sarayda-hedef-togo-krali-adebayorSXTVQ25447SXQ)
G.Saray'da hedef Togo Kralı Adebayor ! (http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/g-sarayda-hedef-togo-krali-adebayorSXTVQ25447SXQ)
http://www.webaslan.com/_img/bullet_video.gif (http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/g-sarayda-hedef-togo-krali-adebayorSXTVQ25447SXQ) izle (http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/g-sarayda-hedef-togo-krali-adebayorSXTVQ25447SXQ)

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) listesinde olduğu iddiaları sadece Türk spor basınında değil Ada basınında da yüksek sesle konuşulmaya başlanan Emmanuel Adebayor hakkında Manchester City (http://www.webaslan.com/manchester-city/)'in menajeri Roberto Mancini (http://www.webaslan.com/roberto-mancini/) önemli bir açıklamanın altına imza (http://www.webaslan.com/imza/) attı.

Community Shield'de Manchester United (http://www.webaslan.com/manchester-united/) ile oynanan maçtan mnce bir açıklama (http://www.webaslan.com/aciklama/) yapan Mancini, Adebayor ve Bellamy'in bu sezon planları arasında olmadığını belirtti. Adebayor ve Bellamy'i kadrosunda düşünmediğini açıklayan Mancini, "Kararımı yönetime bildirdim." diyerek topu bir anda City yöneticilerinin üzerine attı.

Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/)'den Sergio Agüero (http://www.webaslan.com/aguero/)'nun transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) edilmesi ve Carlos Tevez'in takımda kalmaya ikna edilmesiyle takımdaki forvet (http://www.webaslan.com/forvet/) sayısı Dzeko ve Balotelli ile birlikte 4'e yükselen Manchester City (http://www.webaslan.com/manchester-city/)'de Bellamy'in yeniden Cardiff'e dönmesi ve Adebayor'un da satılması ya da kiralanması gündemde...

Yüksek bonservis bedelinden dolayı Adebayor'u kiralamak için City'e ile masaya oturmayı planlayan Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), Togolu oyuncunun haftalık 160 bin poundluk ücretinde de indirime gitmesini bekleyecek.

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın dirsek temasında olduğu Adebayor için Tottenham da devreye girdi. Menajer Harry Redknapp'ın ısrarla transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) edilmesini istediği Adebayor için girişimlere başlayan Tottenham, Togolu oyuncunun olası transferi halinde Rus yıldız (http://www.webaslan.com/yildiz/) Roman Pavlyuchenko (http://www.webaslan.com/roman-pavlyuchenko/)'yu takımdan gönderecek.

Revolution
07.Ağustos.2011, 16:35
Ver Yiğit'i al Pino'yu...
Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarlı bir şekilde yönetiminden iki orta saha oyuncusu transfer edilmesini istemesi, yönetimin Felipe Melo transferinden sonra rotasını yerli piyasaya yol açmasını sağladı.
07 Ağustos 2011 Pazar - 09:18
Webaslan.com
http://www.webaslan.com/img/5/2011/yigi.jpg

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'da transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) çalışmaları son sürat devam ediyor. Liglerin ertelenmesinden dolayı transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) çalışmalarını ağırdan alan Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), transferde hata (http://www.webaslan.com/hata/) yapmamak için oldukça dikkatli davranıyor.

Teknik direktör (http://www.webaslan.com/teknik-direktor/) Fatih (http://www.webaslan.com/fatih/) Terim'in ısrarlı bir şekilde yönetiminden iki orta saha oyuncusu transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) edilmesini istemesi, yönetimin Felipe Melo (http://www.webaslan.com/felipe-melo/) transferinden sonra rotasını yerli piyasaya yol açmasını sağladı.

Terim'in de ısrarlı bir şekilde transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) edilmesini istediği Yiğit Gökoğlan (http://www.webaslan.com/yigit-gokoglan/) için Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/) ile masaya oturan ve Serkan Kurtuluş (http://www.webaslan.com/serkan-kurtulus/) ve Mustafa (http://www.webaslan.com/mustafa/) Sarp artı bir miktar parayı teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) eden Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), Ege temsilcisinden olumsuz yanıt almıştı.

Transferi takas (http://www.webaslan.com/takas/) yoluyla çözmek isteyen Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) yönetimi, Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/)'un Yiğit Gökoğlan (http://www.webaslan.com/yigit-gokoglan/) karşısında 3.5 milyon avroluk bonservis bedeli talep etmesinin ardından teklifini bir kez daha gözden geçirdi.

Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/) ile ikinci kez bir görüşme yapan Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) yönetimi, Yiğit Gökoğlan (http://www.webaslan.com/yigit-gokoglan/) için bu kez de Juan Pablo Pino (http://www.webaslan.com/pino/)'yu gözden çıkarttı. Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/)'a Yiğit karşılığında Pino (http://www.webaslan.com/pino/)'yu teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) eden Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), Ege temsilcisinden ise olumlu yönde bir tepki (http://www.webaslan.com/tepki/) aldı. Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/) ile Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) arasındaki görüşmeler Pino (http://www.webaslan.com/pino/) artı bir miktar para (http://www.webaslan.com/para/) karşılığında devam ediyor.

22 yaşında olan ve Ege ekibinin en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Yiğit, geçen sezon 27 Süper Lig maçında forma giydi. Bu maçların 9'una ilk 11'de başlayan genç oyuncu 3 gol (http://www.webaslan.com/gol/) ve 6 asiste imza (http://www.webaslan.com/imza/) attı.

Orta sahanın sağında görev yapan Yiğit, sağ bekte de görev yapabiliyor. Eski Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/) Teknik Direktörü Hikmet Karaman (http://www.webaslan.com/hikmet-karaman/) bu sezon genç oyuncudan forvet (http://www.webaslan.com/forvet/) arkasında da yararlandı. Eski 100 metre koşucusu olan Manisasporlu futbolcu, hızı, etkili ortaları ve şutlarıyla da dikkat çekiyor.

Addolorato
07.Ağustos.2011, 16:36
Stancu gitsin Adebayor gelsin.

-- Selçuk - Melo - Sabri --

-- Elmander - Baros - Adebayor --

Revolution
07.Ağustos.2011, 16:37
Arda sol bek herhalde Eralp :D

Addolorato
07.Ağustos.2011, 16:50
Arda sol bek herhalde Eralp :D

Sabri'nin yerine koyalım o zaman. 5 atar 3 yeriz her maç :D.

Revolution
07.Ağustos.2011, 18:15
Lig TV Manisa'ya Serkan+Mustafa + 1 M € teklif ettigimizi soylemis Yigit Gokoglan icin.

Zekirdek
07.Ağustos.2011, 18:23
Lig TV Manisa'ya Serkan+Mustafa + 1 M € teklif ettigimizi soylemis Yigit Gokoglan icin.

Manisa'da mali açıdan büyük sorun var. Nakit para talep edeceğini düşünüyorum. Manisa'da sağ bekte Ömer Aysan var ondan dolayı Serkan'a gerek yok. Murat Erdoğan'da futbola geri döndüğüne göre orta sahada Murat, Mehmet, Bekir, Yiğit İ ve İwanski 5'lisi orta saha için yeterli.

byariff
07.Ağustos.2011, 18:31
Fatih Terim'ın ısrarla istediği Yiğit Gökoğlan için Manisaspor'la anlaşma sağlandı gibi..Haftaiçinde Yiğit imza atabilir..

Umut Ofkeli ;
Muslera bu akşam 18:30 civarı Istanbul'a geliyormuş hadi gözümüz aydın :)

cimboom
07.Ağustos.2011, 20:18
Geldi :)
http://t.co/IByDYr4

byariff
07.Ağustos.2011, 21:04
hadi tekrar hayirli olsun =)

Tatanga17
07.Ağustos.2011, 22:59
Pino'yu verip Yiğit'i almak ne kadar akıllıca hamle tebrik ediyorum :(

byariff
07.Ağustos.2011, 23:13
Muslera Reyiz.. :D

http://a1108.hizliresim.com/11/8/7/14183.jpg

yunusgs
08.Ağustos.2011, 00:21
Harika görünüyor Florya çimlerine ayak basması Muslera'nın.Güvenebileceğimiz bir kalecinin orada durması harika.Zapata,Leo Franco gibi facialardan sonra orada Muslera'nın olması insana güven veriyor.

Emre Çolak'da da baya kol kası var ama güç yok adamda :D

Facx
08.Ağustos.2011, 00:23
Harika görünüyor Florya çimlerine ayak basması Muslera'nın.Güvenebileceğimiz bir kalecinin orada durması harika.Zapata,Leo Franco gibi facialardan sonra orada Muslera'nın olması insana güven veriyor.

Emre Çolak'da da baya kol kası var ama güç yok adamda :D

eray işcan o :D

RaSenGan
08.Ağustos.2011, 00:28
http://twitpic.com/62kka0

Hey yavrum hey :D

Suicider
08.Ağustos.2011, 00:44
Bu muslerayı nedense jesicca alba ya benzetiyorum :D

Revolution
08.Ağustos.2011, 02:24
Ben de Sabri'yi Kim Kardashian'a :zuhaha Saka bir yana hocam etme, eyleme :D

Oghuse
08.Ağustos.2011, 02:39
http://twitpic.com/62kka0

Hey yavrum hey :D

Fernando Muslera: "Gerek ligde, gerekse Avrupa kupalarında sonuna kadar kazanmak için mücadele edeceğim."

Birisi açıksözlü olup bu sezon Avrupa'da oynayamayacağını söylemeli. :D Ya da TT Arena Avrupa yakasında diyip teselli etmeli. :D

Fearless Coward
08.Ağustos.2011, 02:41
Yok yahu bu sezonu kastetmemişki ayrıca oda biliyor Galatasaray'ın Avrupa Kupalarında olmadığını...1-2 hafta önce röportajını okumuştum...

Oghuse
08.Ağustos.2011, 02:42
Ben şakasına takılıyorum zaten. :D Ve genelde son sezonlarda kalecilerimiz hep tek sezonluk olduğu için de dem vuruyorum aslında.

di canio
08.Ağustos.2011, 03:06
Leo Franco, Morgan de Sanctis bunlar kötü kaleci değildi. Muslera kadar da iyi kalecilerdi bence. Her iyi oyuncu her gittiği takımda iyi oynayamıyor maalesef. Bu iki kaleci gelirken de güven duyuluyordu genel anlamda, şimdi facia deniyor. Umarım olmaz ama Muslera'nın akıbeti de aynı olabilir. Ama Fatih Terim'in takımın başında olması onun için bir avantaj olur. Galatasaray'da kaleci konusundaki sıkıntının nedeni bence kötü kaleciler olduğundan değil, kalecilere duyulan güvensizlik ve acelecilikten. Zapata'nın kaleciliğini bilmiyorum, Galatasaray'da izlediğimiz kadarı da yorum yapmak için pek yeterli değil bence. Ben dışarıdan bir göz olarak Ufuk Ceylan'da ısrar edilmesi taraftarıydım. Bence daha fazla şans verilmeliydi. Ufuk'un üzerine Zapata'nın alınması yanlıştı. Bu sezon Avrupa'da mücadele etmiyorken, Türkiye Ligi için Ufuk yeterli olurdu. Tabi böyle bir durumda belki seneye Muslera alınamazdı. Muslera gibi bir kaleci, şartlar oluşmuşken alınmalı.

Revolution
08.Ağustos.2011, 03:08
Abi Leo Franco'nun Muslera'nin bas parmagi kadar oldugunu dusunmuyorum ama De Sanctis iyi kaleciydi hakikatten. Muslera'yi aldik abi bu arada.

Suicider
08.Ağustos.2011, 03:14
Leo Franco affedersiniz ama odun gibi bir adam bence hiç esnek değil sevmiyorum öyle kalecileri ben.De sanctis fena kaleci değildi.Muslera bence uyum sağlarsa çok iyi bir kaleci umarım bir sorun çıkmazda uzun süre bizim takıma hizmet eder.

Bu arada bencede sorun kalecilerde değildi kaleci antrenöründeydi :)

di canio
08.Ağustos.2011, 03:15
Abi Leo Franco'nun Muslera'nin bas parmagi kadar oldugunu dusunmuyorum ama De Sanctis iyi kaleciydi hakikatten. Muslera'yi aldik abi bu arada.

Biliyorum alındığını. Bu sezon Ufuk'ta ısrar edilmeliydi. Öyle bir durumda Muslera şimdi alınmayıp, sonraya bırakılırsa alınamayabilirdi demek istemiştim.

Revolution
08.Ağustos.2011, 03:18
Simdi anladim abi :) Ufuk bize geldiginden beri nasil odunlasti anlatamam. Bir insan kaleci olup da bu kadar mi duz olur. Ceviklik denen sey yok resmen. Cinnet getirtiyor adama.

Fearless Coward
08.Ağustos.2011, 03:20
Taffarel takıma çok ayrı bir hava kattı hazırlık maçlarındada gördük bunu Ufuk ve Aykut,Liverpool ve İnter'den gol yemedi...

di canio
08.Ağustos.2011, 03:37
Simdi anladim abi :) Ufuk bize geldiginden beri nasil odunlasti anlatamam. Bir insan kaleci olup da bu kadar mi duz olur. Ceviklik denen sey yok resmen. Cinnet getirtiyor adama.

Büyük takımlarda oynamak kolay değil. Hele de kaleci olarak. Sabır gösterilmedi bence Ufuk'a. Kaleci oynadıkça açılır. Şimdiki kadar yorumlayamasam da Rüştü'nün Fenerbahçe'deki ilk zamanlarını hatırlıyorum. O da faciaydı. Volkan'ın da Fenerbahçe'deki ilk zamanlarını hatırlıyorsunuzdur. Potansiyel varsa sabrettikçe gösterir kendisini. Gösteremezse de yol verilir. Ufuk'ta da ben o potansiyeli görüyordum Manisaspor'dayken. Keşke şans verilseydi.

Tatanga17
08.Ağustos.2011, 16:25
Leo Franco kaleci falan değil yahu bildiğin inşaat amelesi. Geçen sezon Zaragoza maçlarını izleyenler bana hak verecektir

zemlinskis
08.Ağustos.2011, 16:46
Leo Franco Galatasaray tarihinin gördüğü en kötü kalecidir. Muslera'nın nasıl bir performans göstereceğiyse soru işareti .

Sirius Black
08.Ağustos.2011, 18:19
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10778.php

byariff
08.Ağustos.2011, 18:58
Bu sabahki yapılan görüşmelerde Eboue'nin menajerine de istediği para verilmiştir.Artık her konuda kesin anlaşıldı.Gözler resmi sitede.

ftw1905 ; Eboue bitmiş diyen arkadaşlar için yazıyorum...Şeref Aydın yazmışsa bitmiştir, Misitv söylemişsede bitmiş olduğu gibi diyeyim...Sıradaki ?

Börk
08.Ağustos.2011, 19:06
Hayırlı olsun Eboue o zaman :) Eboue sağ veya sol bekte oynatırız umarım :)

runforafall
08.Ağustos.2011, 19:31
4-4-2 de ki, sağ açık da oynayabilir Eboue daha iyi bile olabilir hem, iyi orta açar, savunur da o kanadı. Sağ bek Ujfalusi, önünde Eboue, daha ne olsun :)

Börk
08.Ağustos.2011, 19:34
aslında çok iyi olur,melo,selçuk orta sahası,ama sağda kazım'ı kullanacak gibi fatih terim :)

ShevAnil
08.Ağustos.2011, 19:52
Sağ tarafda yığınla oyuncumuz oldu, sol tarafda ise ilk 11 oyuncusu bile zar zor çıkartıyoruz.

Emurafu
08.Ağustos.2011, 21:27
Emmanuel Eboue yeni oyuncumuzdur.

hayirli ugurlu olsundur.

Srfydn - #735249

Hayırlı olsun. Şeref bitti dedi.

Sirius Black
08.Ağustos.2011, 21:31
Muslera
Ujfalusi--Gökhan-Servet-Baltazar
Eboue--Sabri--Melo--Selçuk--Arda
Baros

Şöyle bir 4-5-1 oynayabiliriz.

Flawless Victory
08.Ağustos.2011, 21:45
Bence sol beke sağlam bir oyuncu alınması lazımdı. Sağ taraf öncelikli olmamalıydı ama Eboue geldiyse hayırlı olsun.

Fearless Coward
08.Ağustos.2011, 21:51
Eboue sol bek oynarsa muazzam bir ilk 11 olur...

Tatanga17
08.Ağustos.2011, 22:03
Muslera
Sabri--Ujfalusi-Servet-Eboue
Kazım--Ceyhun(transfer)i--Melo--Selçuk--Arda
Baros

böyle daha iyi gibi :)

byariff
08.Ağustos.2011, 22:50
4-5-1 oynamayiz bence 4-2-3-1 yada 4-4-1-1 olabilir eger yonetim forvet almaz ise umarim almazlar diego tarzi ofansif ortasaha alsa iyi olur emana gelse keske dicem ama galiba katar ligine gidiyor

RaSenGan
08.Ağustos.2011, 22:54
Muslera
Eboue--Ujfalusi-Servet-Balta
Kazım--Sabri--Melo--Selçuk--Arda
Baros

Böyle oynarız (: Fatih Terim Sabri'yi hep göbekte denedi.

DenizlispoR
08.Ağustos.2011, 23:16
Muslera
Eboue--Ujfalusi-Servet-Balta
Kazım--Sabri--Melo--Selçuk--Arda
Baros

Böyle oynarız (: Fatih Terim Sabri'yi hep göbekte denedi.
2. Eboue ne ara geldi yahu. :confused: :icon_twisted:

RaSenGan
08.Ağustos.2011, 23:26
2. Eboue ne ara geldi yahu. :confused: :icon_twisted:

Nasıl bakıyorsan artık kadroya :icon_biggrin:

Soldaki Eboue'yi görmemişim (:

hakan769
09.Ağustos.2011, 14:49
Arda Turan Büyük ihtimal ayrılıyor
https://twitter.com/#!/_ertemsener/status/100873852015476736

Fearless Coward
09.Ağustos.2011, 15:01
Ertem Şener'e göre Kaka Beşiktaştaydı diye bir hatırlatma yapayım...

Revolution
09.Ağustos.2011, 15:05
Arda gitmek istiyorsa gitsin gerçekten kabak tadı verdi bu haberler. Son 2.5 yılda Galatasaray'ın en göz önünde oyuncusu olması onun kaprislerini arttırdı iyice, Fatih Terim bile zaptedemiyorsa gitsin de dünya kaç bucak görsün. Bu habere inanmak istemiyorum ama Ertem Şener boş adam değildir. Ertem Şener Kaka Beşiktaş'ta dedi ama Kaka'ya bir girişim olduğu doğruydu.

byariff
09.Ağustos.2011, 15:07
unal aysalda dogruladi arda gitmek istiyor diye bence tutmak yanlis olur gitmek istiyorsa gitsin artik simdi sol aciga kimi alcaz merak ediyorum keske culio"m kalsaydi...

hakan769
09.Ağustos.2011, 15:21
----
"Arda gitmek istiyor!"

Galatasaray'ın 1 numaralı gündem maddesi Arda Turan hakkında Başkan Ünal Aysal Lig TV'ye çok çarpıcı açıklamalar yaptı! Arda'nın ücretinde %50'ye varan artışa gittiklerini belirten Aysal, buna rağmen yıldız futbolcunun gitmeyi istediğini söyledi. Arda'nın mutsuzluk ya da para nedeniyle değil, Avrupa'da oynamak için gitmek istediğini belirten Ünal Aysal, "Bir karar almışsa bunun önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek" dedi.

Lig TV Haber Müdürü Bahri Havadır'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Arda'nın Galatasaray'dan ayrılmak üzere olduğunun sinyallerini net biçimde verdi. Sözlerine Arda'nın takımda kalmasını istediğini belirterek giren Aysal, "Kalması için çok konuştuk, hala konuşuyoruz. Terim de Arda'nın kalmasını istiyor" dedi.

Medyada "Arda para yüzünden gitmek istiyor" ve "Arda mutsuz olduğu için gitmek istiyor" şeklinde haberlerin yer aldığını hatırlatan Aysal, bu iddiaları reddetti. Arda'nın yıllık ücretinde %50'ye varan bir artışa gittiklerini belirten Galatasaray Başkanı ardından şu çarpıcı açıklamayı yaptı:

"Ama tüm bunlara rağmen Arda gitmek istiyor. Sebebi mutsuzluk, para veya başka şey değil. Sadece yurtdışı tecrübesi yaşamak istediğini söylüyor. Eğer bir futbolcu bunu çok çok istiyorsa yapacak birşey yok. Bu isteğine saygı duymak lazım. Birgün Arda da tıpkı Hakan Şükür gibi Avrupa'ya gidip sonra Galatasaray'a dönebilir"

Ünal Aysal, "Peki Arda gidişini 1 yıl erteleyemez mi?" şeklindeki soruya da açık yüreklilikle yanıt vererek, yıldız futbolcunun bu konudaki sabırsızlığını vurguladı. Arda'nın Avrupa'ya gitmeyi çok istediğini tekrarlayan Aysal, "Bir karar almışsa bunun önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek" dedi.
----

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=96477

Hugo
09.Ağustos.2011, 16:38
Atletico Madrid 13 Milyon bonservis önermiş diyorlar.

Corpus
09.Ağustos.2011, 16:59
Arda giderse Sergen'den " Galatasaray'da sıkıntı var " sözlerini çok çok duyarız diye düşünüyorum.

hakan769
09.Ağustos.2011, 17:10
https://twitter.com/#!/_ertemsener/status/100912336465952770

Ertem Şener : Arda Atletico Madrid'de .. Galatasaray yönetimi açıklama yapmaya hazırlanıyor ..

Börk
09.Ağustos.2011, 17:27
arda gidip yerine onun kalitesinde bir yabancı alınmazsa çok tepki olur.

zemlinskis
09.Ağustos.2011, 19:19
Gönderin artık şu Arda'yı bu adam Türkiye'de yapamıyor . Yeteneğini köreltecek biraz daha kalırsa . Uygun bonservis bedeliyle takımdan ayrılması doğru karar olacaktır .

eng1n
09.Ağustos.2011, 19:20
13 M € bitmiş transfer galiba

Tatanga17
09.Ağustos.2011, 19:24
Arda açıklama yaptı; medyada çıkan haberlerin hepsi asılsız.

C h A o S
09.Ağustos.2011, 19:38
Arda nerede yaptı böyle bir açıklama?Senden duydum bir tek.

LeqenDary
09.Ağustos.2011, 19:48
Arda kendi ağzımdan yaptığım tüm açıklamalar asılsız demiş galiba .Ünal Aysal yada bir başkası yalanlamadı transferi .Yoksa anında yayınlardı bildiri Ünal Aysal kendi ağzından .

goosfraba
09.Ağustos.2011, 20:25
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=150274

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Börk
09.Ağustos.2011, 20:26
iyi bir paraya gider inşallah

Facx
09.Ağustos.2011, 20:30

Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

o galiba önceki bildiri

barahir
09.Ağustos.2011, 20:34
Yahu gidiyosa gitsin hakkaten, fenerli olarak beni bile sıktı bu muhabbet :)

RaSenGan
09.Ağustos.2011, 20:36

11.04.2011 08:46:41

goosfraba
09.Ağustos.2011, 20:37
şimdi ayıktım eskiymiş o açıklama, kusura bakmayın :)

byariff
09.Ağustos.2011, 20:43
Ligtv Son Dakika

Anlaşma sağlandı!

Ve Arda Turan Atletico Madrid'e gidiyor!

Galatasaray yönetimi genç futbolcunun transferi konusunda Atletico Madrid'le prensip anlaşmasına vardı.

Arda'nın milli maç sonrasında İspanyol kulubine imza atması bekleniyor.

fcnblog

Atletico Madrid'in teklifinin 15 milyon euro civarında olduğu ve Arda'nın yönetimden gitmek için izin istediği söyleniyor.

RaSenGan
09.Ağustos.2011, 20:46
LigTv diyorsa Arda kalıyor :)

Addolorato
09.Ağustos.2011, 20:49
Arda giderse Atletico'ya iyi bir tercih yapmış olur. Bu sene çok güç kaybettiler ve Arda bu takımda yıldız olabilir.

sananes
09.Ağustos.2011, 20:56
eski bir atletico taraftarı olarak arda'yı izlemekten memnun olurum orada ama fatih hoca izin vermez buna.

byariff
09.Ağustos.2011, 21:32
Twitterde bu galatasaray kulubunden haber alan arkadaslarin hepsi yolun acik olsun arda yazdi galiba gitti gidiyor..

RaSenGan
09.Ağustos.2011, 21:35
NtvSpor son dakika veriyor.5 yıllık 2,5 Milyon Euro'luk imza atacağı söyleniyor.12 milyon euro bonservis.

Tatanga17
09.Ağustos.2011, 21:35
Adam açıklama yaptı bunlar napıyor, kendilerini rezil etmekten başka birşey değil

Sirius Black
09.Ağustos.2011, 21:37
12 milyon euro diyorlar bonservisi için.

byariff
09.Ağustos.2011, 21:39
12m az bence 15 falan isteselerdi keske yolun acik olsun arda turan

Arda12 milyon euro karşılığında A.Madrid'e transfer oldu..Eğer önümüzdeki sezon Madrid Şamp Ligi'ne katılırsa Gs 1 milyon euro daha alacak

eng1n
09.Ağustos.2011, 21:43
Adam açıklama yaptı bunlar napıyor, kendilerini rezil etmekten başka birşey değil

Sen de şu açıklamanın kaynağını versen nerede yapmış ben göremiyorum hiç bir haber sitesinde falan.

El mundo Deportivo'ya göre 10 M € bonservis
http://www.mundodeportivo.com/20110809/atletico-madrid/arda-turan-esta-a-punto-de-fichar-por-el-atletico-de-madrid_54198254369.html?cid=twitter

Flawless Victory
09.Ağustos.2011, 21:51
Eksiğimiz kaliteli yerliyken kaliteli yerli kaybediyoruz.

Revolution
09.Ağustos.2011, 21:52
Gozlerim doldu resmen, bu ayrilik en kotu gunde olmamaliydi. Yolun acik olsun #66 Arda Turan. Bonservis bedeli belki de gercek degerinin yarisi. Arda bugun transfer olacagini yalanlamadi dikkatli okuyun aciklamayi.

Tatanga17
09.Ağustos.2011, 21:52
Sen de şu açıklamanın kaynağını versen nerede yapmış ben göremiyorum hiç bir haber sitesinde falan.

El mundo Deportivo'ya göre 10 M € bonservis
http://www.mundodeportivo.com/20110809/atletico-madrid/arda-turan-esta-a-punto-de-fichar-por-el-atletico-de-madrid_54198254369.html?cid=twitter (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.mundodeportivo .com%2F20110809%2Fatletico-madrid%2Farda-turan-esta-a-punto-de-fichar-por-el-atletico-de-madrid_54198254369.html%3Fcid%3Dtwitter)

Facebook'ta gördüm arda turan sayfasında resmi sitede açıklama yok kısacası BALON HABER. NTVspora göre forlan ve reyesde geliyordu noldu ??

sentugo
09.Ağustos.2011, 21:53
Arda Turan adına sevinmelisiniz bence.. Orda kendini kanıtlayıp daha da büyük klüplere gidebilir.

Börk
09.Ağustos.2011, 21:54
Arda Turan'ın bu takımda büyük bir başarı yakalamadan,kupa kaldıramadan gitmesini hiç istemem.Seviniyorum o yüzden adına :)

Corpus
09.Ağustos.2011, 21:54
Arda Turan adına sevinmelisiniz bence.. Orta kendini kanıtlayıp daha da büyük klüplere gidebilir.

Herkes onun adına seviniyor ancak Galatasaray'ımız adına üzülüyoruz. Kaybetmememiz gereken bir yıldızdı.

Night_Mare17
09.Ağustos.2011, 21:56
Aslında bu transfer yararlı olur . 12 M € az bir ücret değil kendi bütçemize 12 M € girdi ve belkide alamadığımız oyuncuları alıp eksiği kapayacağız.

Military
09.Ağustos.2011, 21:57
O kurtarsın bari kendini gitsinde kanıtlar hem kendini.

SAİT71
09.Ağustos.2011, 21:57
Arda adına sevindim. Bu ülkede futbolunu daha fazla geliştiremezdi. En azından İspanya'nın en büyük 3-4 takımından birisine gitti. Orada futbol olarak çok daha fazlasını yaşayacaktır. Umarız kendini daha fazla geliştirip milli takımada daha fazla katkı verir diğerleriyle birlikte...

Flawless Victory
09.Ağustos.2011, 21:59
Real Madrid'e gideceğine, A.Madrid'e gitsin.

leventb12
09.Ağustos.2011, 21:59
Çok iyi oldu GS açısından çünkü ; GS'nin mali borsaya bakarsananız 6M açık varmış , Fatih Terim orayı kapatır Melo gelmiş bence dahada onun gibi yıldız gelir

RaSenGan
09.Ağustos.2011, 22:01
tribundergi Tribun Dergi
Dani Hidalgo: Arda, Madrid'den ayrılırsa Galatasaray yine bu transferden pay alacak. TR'ye tekrar dönmesi halinde sadece GS'ye dönebilecek

Nedvedmania
09.Ağustos.2011, 22:03
Yolun gercekten acik olsun Arda

Tatanga17
09.Ağustos.2011, 22:03
Resmi bir açıklama yok herhangi birşey yok herkes kesin gözüyle bakıyor. Arda sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacağını söyledi kaç defa.

Revolution
09.Ağustos.2011, 22:05
Arda yerine cok saglam 3 adam almaliyiz. Kanat, 10 numara, forvet. Pino da takimda kalmali. Butun sistem coktu su an. Fatih Terim'in isi iyice zorlasti.

Revolution
09.Ağustos.2011, 22:06
Resmi bir açıklama yok herhangi birşey yok herkes kesin gözüyle bakıyor. Arda sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacağını söyledi kaç defa.

Ruyadan uyanma vakti kardesim, Arda gitti :)

Tatanga17
09.Ağustos.2011, 22:07
Ruyadan uyanma vakti kardesim, Arda gitti :)

i ne rüyası Allah aşkına var mı bir belge, kanıt veya açıklama?. Haber kanallarına göre forlan, drogba ve reyesde geliyordu ne oldu

hakan769
09.Ağustos.2011, 22:09
ntvspor da alt yazı geçti; 5 yıllığına atletico madridle anlaşmış ..

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/229729_2310892094216_1306797894_2842964_6117531_n. jpg

yolun acık olsun be kaptan ..

Revolution
09.Ağustos.2011, 22:09
Sinem Kobal kuzenim. İftardan once aradim biliyosun gitmek istiyor gecen yildan beri dedi, gerisini sormadim onun uzerine. Arda gitti. Olaganustu bir gelisme olmasi lazim gitmemesi icin.

leventb12
09.Ağustos.2011, 22:10
i ne rüyası Allah aşkına var mı bir belge, kanıt veya açıklama?. Haber kanallarına göre forlan, drogba ve reyesde geliyordu ne oldu

Ünal Aysal 5 dk önce açıklama yaptı yarın İspanya'ya gidecek ve kontrat imzalıcak

Tatanga17
09.Ağustos.2011, 22:11
Haber doğruysa Real Madrid'den Barcelona'ya geçiş gibi olur. Madrid'in tek farkı, oyuncu yetiştirip büyük kulüplere satması arada bir kaç başarıya imza atıyor fakat ligde genel olarak 8. 9 olarak bitiyor. Tebrik ediyorum gerçekten attan inip eşşeğe binmek buna denir

Revolution
09.Ağustos.2011, 22:11
Gidis sekli olmadi be Arda olmadi ya.

LadroN
09.Ağustos.2011, 22:12
Arda yerine cok saglam 3 adam almaliyiz. Kanat, 10 numara, forvet. Pino da takimda kalmali. Butun sistem coktu su an. Fatih Terim'in isi iyice zorlasti.
Bütün sistemin çöktüğü falan yok yahu.Transfer politikamız değişecek o kadar sadece :).Olası bir Eboue transferi Arda'nın gitmesi halinde iptal olur ndiye düşünüyorum.Arda kalitesinde o mevkide oynayacak Türk olmadığına göre yabancı alınacak.Ama sol kanada harbiden sağlam oyuncu almamız gerekecek.Pino Arda giderse takımda kalmalı mutlaka.

leventb12
09.Ağustos.2011, 22:16
Kaan Sinem Kobal ne alaka ?

Börk
09.Ağustos.2011, 22:17
sinem kobal ile arda turan birlikteler.sinem kobal'ın da haberi vardır gidişinden.

Tatanga17
09.Ağustos.2011, 22:17
Ünal Aysal 5 dk önce açıklama yaptı yarın İspanya'ya gidecek ve kontrat imzalıcak

Herkes aynı fikirde olmak zorunda mı?

Night_Mare17
09.Ağustos.2011, 22:19

Arda'nın sevgilisi.

sarianet
09.Ağustos.2011, 22:21
transfere sevindim gerçekten la ligada bu sene türk rüzgarı esecek

wolfson
09.Ağustos.2011, 22:21
12 mn alıcakmışız. O paraya forvet,kanat, oyunkurucu almamız lazım. Saten biraz da bize de vardı. Ve ayrıca bir kanat daha alınmalı diye düşünüyorum. Şuan pino ve kazım kaldı sanırım sadece.

leventb12
09.Ağustos.2011, 22:22
Pardon unutmuşum.

sarianet
09.Ağustos.2011, 22:27
ya gaatasarayda kazım stanku elmander baroş var daha ne forveti

RaSenGan
09.Ağustos.2011, 22:31
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=164160

Kap'a da bildirildi.

Emurafu
09.Ağustos.2011, 22:33
12m için yönetime kızmaya gerek yok. Lincoln'ü biz nasıl ucuza almıştık. Arda'nın yaptığı baskı malesef Madrid'e yaradı. Yönetim fiyatı artıramadı. Elide mahkumdu. Sürekli bırakın beni gitmek istiyorum demiş. Arda'dan sonra yönetiminde planları alt üst oldu. Terim'in falanda kesin morali bozulmuştur. Yapılacak hamleleri merak ediyorum.

Şeref malesef yine bildi :\

Off ya, yabancı kontejanı olmasa çok rahat açığını kapatırdık. Piyasada sağlam yerli oyuncu almakta zor

byariff
09.Ağustos.2011, 22:44
Fatih terimin planlari hep alt ust oldu 12m iyi paraya sattik bence yerli olarak o kanada ozan ipek,olcan adin bunlardan biri alinmali diyorum forvete gerek yok su sol aciga adam gibi birini alsak ebou gelse bide yeterlidir bana gore

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Ağustos.2011, 22:45
Kaan Kobal-Sinem Kobal :) Kuzen :)

Sirius Black
09.Ağustos.2011, 22:45
Ozan İpek'le Olcan Adın'ı üst üste koysanız da Arda Turan etmez. Oraya yabancı birileri alınmalı. Yerlilerle o açık kapatılamaz.

byariff
09.Ağustos.2011, 22:47
Ozan İpek'le Olcan Adın'ı üst üste koysanız da Arda Turan etmez. Oraya yabancı birileri alınmalı. Yerlilerle o açık kapatılamaz.

yigidin hakkini yeme arda gecen sezon ne oynadi bana solermisin ozan ipek"i pek izlemedim gecen sene ama olcan adin gercektende yeniden dogmus gibiydi cok guzel oynuyordu bence olcan adin alinmaliydi culio"yuda bosuna gonderdik bence olcan ile culio o kanatta is yapardi turkiye liginde.

RaSenGan
09.Ağustos.2011, 22:49
Muslera-Ujfalusi-Melo-Baros-Elmander desek 5 yabancı var ilk 11'de.Arda yerine yabancı gelebilir.Elmander ilk 11 olmayabilir.Böyle olursa Eboue falan da gelebilir.Ama şu var ki yabancı oyuncu kadar kaliteli yerli de lazım.

Tatanga17
09.Ağustos.2011, 22:50
Olcan yedek olur o bölgeye çok sağlam bir yabancı şart

Zekirdek
09.Ağustos.2011, 22:52
Martin Zeman falan gibi birileri alınırsa olabilir aslında. Olcan'da orada kaliteli bir yedek olabilir.

Fearless Coward
09.Ağustos.2011, 22:53
Keita,Mersin ile görüşüyormuş sanırım keşke bizimkiler bi el atsa...

Sirius Black
09.Ağustos.2011, 22:54
yigidin hakkini yeme arda gecen sezon ne oynadi bana solermisin ozan ipek"i pek izlemedim gecen sene ama olcan adin gercektende yeniden dogmus gibiydi cok guzel oynuyordu bence olcan adin alinmaliydi culio"yuda bosuna gonderdik bence olcan ile culio o kanatta is yapardi turkiye liginde.

Kusura bakmayın ama oyuncular bir sezonla değerlendiremez. Arda Turan geçen sezon şanssız bir sakatlık geçirdi.

Olcan Adın dediğimiz kişi Gaziantepspor'da parlamış birisidir. Kontra futbolunun meyvelerini topladı. Büyük takım topçusu olduğunu düşünmüyorum. Ozan İpek'i konşmanın anlamı bile yok.

Yiğidi öldürüyorum, yerden yere vuruyorum, duvarlara sürtüyorum ve diyorum, ikisini üst üste koy ikiyle çarp Arda Turan etmezler. :)

RaSenGan
09.Ağustos.2011, 22:55
Arda'nın yokluğunu hem performans hem sevgi olarak kapatabilecek tek adam Keita şu an :)

byariff
09.Ağustos.2011, 22:58
Keita gelse iyi olur ama sol kanatta o kadar verimli olmaz sag kanat"a gore Martin Zeman"i tanimiyorum ama hizli bir oyuncu oldugunu duydum

Emurafu
09.Ağustos.2011, 23:11
Madrid ŞL ligine katılırsa 1M verecekmiş. Uefa'ya giderse 500bin tl verecekmiş.

Facx
09.Ağustos.2011, 23:12
Keita gelse iyi olur ama sol kanatta o kadar verimli olmaz sag kanat"a gore Martin Zeman"i tanimiyorum ama hizli bir oyuncu oldugunu duydum

keita solda da sağda oynadığı kadar iyi oynuyo mesela hatırladığım 4-2 yendiğimiz kasımpaşa maçında solda oynayıp 2 gol(3 te olabilir tam hatırlamıyorum) atmıştı

byariff
09.Ağustos.2011, 23:21
Juan Manuel Vargas iddiasi var galatasaray icin

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/calciomercato/2011/08/09-139144/Juve-Vargas%2C+la+strategia%3A+incontro+agenti+e+societ %C3%A0

hakan769
09.Ağustos.2011, 23:21
Eden Hazard'ı almanın tam zamanı ..

Sirius Black
09.Ağustos.2011, 23:24
Vargas iyi olabilir. Elimize sıcak para geçmişken iyi bir ödeme planıyla Hazard'a teklif götürürüz ama bizi tercih etmez.

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2011, 23:35
Bu senede gitmeseydi dahada gidemezdi. Turk futbolunun yuzudur Arda, artik dahada cok gorecez Turklerin avrupanin buyuk takimlarinda InsAllah.

DisCo
09.Ağustos.2011, 23:36
Kaç yılda bir iyi oyuncu yetiştiriyoruz. Onuda ucuz fiyatlara satıyoruz. Bize gelen yabancı da bizden yetişeni de takımı satıp gidiyor. Arda'dan daha kötü oyuncular 20 M'lara transfer oluyor. Yöneticisi,oyuncusu bu işi bilmiyor.

M.Scofield
09.Ağustos.2011, 23:48
yaptıığımız bütün transferlere bedeldir ardanın gitmesi çok kötü oldu gerçekten

Emurafu
09.Ağustos.2011, 23:49
Lincoln'ü biz nasıl ucuza almıştık. Arda'nın yaptığı baskı malesef Madrid'e yaradı. Yönetim fiyatı artıramadı. Elide mahkumdu. Sürekli bırakın beni gitmek istiyorum demiş. Arda'dan sonra yönetiminde planları alt üst oldu. Terim'in falanda kesin morali bozulmuştur. Yapılacak hamleleri merak ediyorum.

guarin14
10.Ağustos.2011, 00:03
Arda ilk parladıgı zamanlarda kuzenimle baya bi tartışmıştık,o 20-25 mn € gibi fiyatlara satarız Arda'yı demişti.Türk futbolcusuna o kadar para hayatta vermezler demiştim en fazla verecekleri 10-12 mn € civarı olur demiştim.Bakalım eğer giderse ne kadara gidecek.

Biraz klişe olacak ama Arda eğer Belçikalı,Hırvat,Sırp falan olsaydı yukarıda ki yüksek fiyatlara çok rahat gidebilirdi.

barahir
10.Ağustos.2011, 00:09
Arda satılabilecek maksimum fiyata satıldı bence.. Maalesef Türk futbolcuların pazarı bu kadar avrupada..

europeanconquer
10.Ağustos.2011, 00:11
Yolun açık olsun Arda.Umarım Madrid'de çok başarılı olur ve göğsümüzü kabartır.Dikkat ettiyseniz Atletico Arda'yı Agüero'nun yerine aldı :D Yani ben öyle düşünüyorum.Galatasaray'a çok şey kazandırdı.Umarım altyapıdan tekrar bir Arda yetişir ama öncelikle yıldız bir orta saha alınmalı Arda gitti diye şimdi napcaz dememeliyiz.Olmuşla ölmüş'e çare yoktur.

Fearless Coward
10.Ağustos.2011, 00:16
Arda Turan'ın Transferi Konusunda Anlaşma Sağlandı

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Atletico Madrid'in bu transfer karşılığında Galatasaray A.Ş.'ye 12.000.000 Euro transfer bedeli ve 1.000.000 Euro bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

Galatasaray Sportif AŞ

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 00:19
İçimde bir burukluk oldu . :(

Zekirdek
10.Ağustos.2011, 00:22
Atletico forması Arda'ya yakışacak. Arda'yı izleyerek gururlanacağız bu sene.

uAburak89
10.Ağustos.2011, 00:25
Yolu açık olsun. Galatasaray güç kaybetti, özellikle bu sene Arda önemli bir rol oynayacaktı ancak aklı burada olmayan oyuncudan verim alınmaz, hayır gelmez. Kendi tercihidir, saygı duymak gerekir. Onun Galatasaraylılığından şüphe etmedim, etmiyorum ancak bu sene gitmek istemesi, en başta değilde şimdi moraller yerine gelmişken gitmesi, benim açımdan hayalkırıklığıdır. Bu transferle Galatasaraylıları üzmüş, samimi olmayan ve Arda kendini geliştirmek için gitmeli diyenleri ise sevindirmiştir Arda. (Objektif olanlar, olduğunu düşünenler alınmasın lütfen, onları tenzih ediyorum.)

footballer33
10.Ağustos.2011, 00:26
Hayırlı olsun, şahsen sevindim bu habere. Türk futbolcularının sayısı Avrupa'da ne kadar çok artarsa o kadar iyi bizim için. G.Saray için de kârlı bir anlaşma olmuş. Barahir'in dediği gibi, Türk pazarı ancak bu kadar ediyor. Öncelikli satın alma hakkı da anlaşmanın iyi taraflarından birisi. Şimdi yerine yapılacak transferleri merak eder oldum.

uAburak89
10.Ağustos.2011, 00:30
Ayrıca bu transfer bir kez daha göstermiştir ki, ntvsporun Galatasaray'a karşı olan tutumu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Yaptıkları klipte Arda'nın Galatasaraydaki maçından görüntü yok, şaşırdık mı ? Hayır. Muslera'nın gelişini Fenerbahçe muhabiri Aykut Yıldırıma yorumlatmak ve söz konusu şahsın Muslera'nın hakları için Galatasaray 9 milyon 750 bin euro -doğrusu 6 milyon- verdi demesi de tesadüf zaten.

Sanıyorum Arda en pahalı Türk futbolcu ünvanın aldı Mevlütten ?

leventb12
10.Ağustos.2011, 00:32
Eden Hazard'ı almanın tam zamanı ..

Abi forvetede Neymar amcye Ganso yapma Allah aşkına Hazard gelebilme ihtimali varmı sence tüm devler peşindeyken..

SAİT71
10.Ağustos.2011, 00:34
Şimdi 12 verirler eğer Arda gibi oyuncular önyargıyı yıkabilirse 18-20lerede ederi olan oyuncularımızı satarız ileride. Bence şu şartlarda rakam iyi. 13-14 e çekilebilirdi belki ama perde arkasında neler var tabi orasını bilmek lazım.

MeMo
10.Ağustos.2011, 00:38
Ayrıca bu transfer bir kez daha göstermiştir ki, ntvsporun Galatasaray'a karşı olan tutumu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Yaptıkları klipte Arda'nın Galatasaraydaki maçından görüntü yok, şaşırdık mı ? Hayır. Muslera'nın gelişini Fenerbahçe muhabiri Aykut Yıldırıma yorumlatmak ve söz konusu şahsın Muslera'nın hakları için Galatasaray 9 milyon 750 bin euro -doğrusu 6 milyon- verdi demesi de tesadüf zaten.

Sanıyorum Arda en pahalı Türk futbolcu ünvanın aldı Mevlütten ?

Klip konusunda 1 senedir görüntü gelmiyor TRT dışındaki kanallara büyük ihtimalle ellerinde görüntü yok.Sebeplerden biri bu olabilir.

sui generis
10.Ağustos.2011, 00:39
@tribundergi Atletico Madrid yönetimi Arda Turan'a bonservis parası ödememek için Galatasaray'a, Forlan ve Reyes'i bonservisleri ile önerdi. (Lig TV)

uAburak89
Şimdi 12 verirler eğer Arda gibi oyuncular önyargıyı yıkabilirse 18-20lerede ederi olan oyuncularımızı satarız ileride. Bence şu şartlarda rakam iyi. 13-14 e çekilebilirdi belki ama perde arkasında neler var tabi orasını bilmek lazım.

Yapılan yorumlara göre, gelecek sene sözleşmesinin bitiyor oluşu ve Arda'nın yönetime baskı yapması karşı tarafın elini güçlendirmiş. Benim gözümde Arda şu anda en iyi Türk futbolcudur. Kare asım, Arda, Nuri, Gökhan Gönül ve Hamit. Arda'nın ederi de 15 milyon eurodur, en az. Ancak şartlar bu rakamlara çekmiş, Galatasaray Lincoln'ü nasıl beklenenden ucuza aldıysa, A. Madrid de Arda'yı aynı şekilde transfer etti.

RaSenGan
Reyes ve Forlan gelirse iyi olur :)

Arshavin ile anlaşıldığı hatta yarın açıklanacağı söyleniyor.

uAburak89
10.Ağustos.2011, 00:42
Klip konusunda 1 senedir görüntü gelmiyor TRT dışındaki kanallara büyük ihtimalle ellerinde görüntü yok.Sebeplerden biri bu olabilir.

Ntvspor'un yayınladığı Galatasaray maçı yok mu? Bildiğim kadarıyla hazırlık maçı yayınladılar. En basitinden oradan görüntü koyabilirlerdi. Sadece bu olay ile konuşmuyorum zaten, üst üste koyuyorum bu kadar tesadüf çok fazla.

SAİT71
10.Ağustos.2011, 00:42
Yapılan yorumlara göre, gelecek sene sözleşmesinin bitiyor oluşu ve Arda'nın yönetime baskı yapması karşı tarafın elini güçlendirmiş. Benim gözümde Arda şu anda en iyi Türk futbolcudur. Kare asım, Arda, Nuri, Gökhan Gönül ve Hamit. Arda'nın ederi de 15 milyon eurodur, en az. Ancak şartlar bu rakamlara çekmiş, Galatasaray Lincoln'ü nasıl beklenenden ucuza aldıysa, A. Madrid de Arda'yı aynı şekilde transfer etti.

Aynen.. Perde arkasında oyuncunun gitme isteği kuvvetliyse Madrid tarafı bunu kullanmış olabilir. Bana görede en kötü 15 e gitmeliydi. Lakin şöyle bir şeyde var Mesela 2010 dünya kupasında biz olsak ve bir çeyrek final yapsaydık Arda da baş kahramanlardan biri olsaydı geçen sezonda ligde çok harikalar yaratsaydı yine o rakamı verirlerdi. Herşey ters gelişti açıkçası.

mpaker66
10.Ağustos.2011, 00:43
kesinlikle ardanın boşluğunu doldurmalıyız genç bi oyuncuyla.kim olur bilmem ama dolmalı...başarya kendini göstermeye aç biri olmalıki en az arda kadar çalışmalı...

Fearless Coward
10.Ağustos.2011, 00:44
Arshavin gelir umarım çok yönlü bir oyuncu çok çok faydalı olacaktır bize...

mpaker66
10.Ağustos.2011, 00:48
Arshavin gelir umarım çok yönlü bir oyuncu çok çok faydalı olacaktır bize...

arshavin mi? 23 yaşındaki arda 12milyon 30 yaşındaki arshavine 18milyon verirsek ne deyim ben...:mad:

KaPaLı
10.Ağustos.2011, 00:49
Galatasaray çok büyük yanlış yaptı. Arshavin'de gelse Arda kadar başarılı olur olmaz tartışılır ama Arda hem maddi hem manevi olarak kulubu rahatlatıyodu.

Fearless Coward
10.Ağustos.2011, 00:51
arshavin mi? 23 yaşındaki arda 12milyon 30 yaşındaki arshavine 18milyon verirsek ne deyim ben...:mad:
Arshavin'e 18 milyon vereceğimizi nerden çıkardın yahu ayrıca Alex kaç yaşında ve geçen sezon neler yaptıkları ortada Arshavin gelse en az 3 sezon mükemmel işler çıkartır...

byariff
10.Ağustos.2011, 00:51
arshavin ve eboue gelirse ardanin yoklugunu hissetmeyiz.

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 00:53
Galatasaray çok büyük yanlış yaptı. Arshavin'de gelse Arda kadar başarılı olur olmaz tartışılır ama Arda hem maddi hem manevi olarak kulubu rahatlatıyodu.

Yerli yıldız oyuncuları Avrupa'ya göndermezsek kim gidecek Avrupa'ya.

Emurafu
10.Ağustos.2011, 01:04
Galatasaray çok büyük yanlış yaptı. Arshavin'de gelse Arda kadar başarılı olur olmaz tartışılır ama Arda hem maddi hem manevi olarak kulubu rahatlatıyodu.Zor oynatamazdık. Terimde konuşmuş ikna olmamış.

Emurafu
10.Ağustos.2011, 01:05
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
G.Saray'ın muhtemel 3 yeni transferi.. Arshavin, Eboue, Engin Baytar..

gkmnozdmir
Yiğit Gökoğlan ve 2 gurbetçi ayrı bir paket olacak..

Birisi Mervandır.

byariff
10.Ağustos.2011, 01:05
Loveforfootball (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball)

2 haftadır söylediğim Yiğit Gökoğlan'da artık sona yaklaştık.Pınar Argun'a göre de Arshavin ile anlaşılmış.

Mervan Çelik'te GS'a çok yakın diyebiliriz.

RaSenGan
10.Ağustos.2011, 01:12
tribundergi Tribun Dergi
Arda Turan, gelecek perşembe günü basın toplantısı düzenleyerek veda edecek ve akşam saatlerinde Madrid'e hareket edecek

Engin Baytar da diyorlar.Aman uzak kalsın.

uAburak89
10.Ağustos.2011, 01:22
Şenol Güneş'in hakkından gelemediği Engin'i takımımda görmek istemem.

byariff
10.Ağustos.2011, 01:25
Mervan Celik hakkinda bir video tabi hersey videoya gore belli olmaz nasil oynadigi falan ama genede bakalim

http://www.youtube.com/watch?v=VbGCIPLqJpM&feature=related

byariff
10.Ağustos.2011, 01:31
Fatih Demireli Sporx yazari ;

Galatasarayın gündemindeki gurbetçiler Bayern Münih'ten Cüneyt Koz ve Wolfsburg'dan Tolga Ciğerci

RaSenGan
10.Ağustos.2011, 01:31
At.Madrid forumlarında Agüero'nun yerine Arda'dan daha iyisini alamazdık diyorlarmış (:

Fearless Coward
10.Ağustos.2011, 01:32
Mervan sağlam bir oyuncuya benziyor en azından kolay düşmeyen bir oyuncu ligimiz için önemli bir artı bu....

eXcitinG
10.Ağustos.2011, 01:34
Arda için en güzeLi oLdu. Tam kendi stiLine uyan bir Lige gidiyor ve orada Nihat tan da daha başarıLı oLacaktır. 27-28 yaşLarına geLdiğinde MiLLi takımımızda bir süperstarımız oLAcak. Ayrıca Arshavin geLirse Arda dan daha yararLı ve verimLi oLacaktır. Bazı arkadaşLar duygusaL yakLaşıyor ama Arshavin 30 yaşında da oLsa kariyeri ve geçmişi ortada, yetenekLeri ortada. Arda ya göre kat kat artıLarı var. Arda dan daha süratLi ve daha seri çaLım atan, dikine giden ayrıca ardaya göre son vuruşLarda daha iyi bir bitirici ve soğukkanLı. Arshavin i Arda iLe kıyasLamam biLe. Adam Zenit`e tek başına UEFA kupası aLdırdı. Bu adamdan bahsediyoruz.

ozaniel
10.Ağustos.2011, 01:35
Bence Arda için güzel bir haber oldu, futbolunu orda iyice geliştirebilir. Ayrıca Türkiye pazarı yaratmak için Avrupa'da başarılı oyuncuların olması gerek.

Emurafu
10.Ağustos.2011, 01:48
Arshavin ciddi şekilde bizimle anılmaya başlandı. Eboue'yi zaten almıştık. Şeref aydın söylemişdi.

Eboue +Arshavin paketi gelebilir. (Ali naci küçük,nevzat dizdar,gökmen özdemirde yazdı)

E.Cartman
10.Ağustos.2011, 01:52
Arda'nın gidişine üzüldüm ama Arda için en iyisi oldu. Arda yerine Arshavin gelirse çok iyi olur ama şu durumda bize gelebilecek oyuncular içinden hiçbiri beni Gio'nun gelmesi kadar sevindirmez gibi geliyor. Ünal Başkan çıksa Gio ve Keita'yla anlaştık dese yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım :n::n:

Facx
10.Ağustos.2011, 01:57
keita gio arshavin drogba gelsin :D (hayali bile güzel :D )

LeqenDary
10.Ağustos.2011, 02:04
Gio geldide noldu Allah aşkına ? Keita gelsin başımızın üstünde yeri var ama Gio'nun gelmesini hiç istemem .Arda için en iyisi oldu ama bu yıl takımı bırakması içimi burktu ..İnşallah İspanya'dan iyi temsil eder bizi bundan hiçbir şüphem yok .Arshavin gelirse kaymak olur sola inşallah bu transferi sonlandırır yönetim .

RaSenGan
10.Ağustos.2011, 02:10
Güle Güle Arda Turan http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10789.php

9 Ağustos 2006 Mlada Boleslav maçıyla Galatasaray serüveni başladı.9 Ağustos 2011'de bitti.

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 02:16
Bitmez bu hikaye burda. Elbet bir gün geri dönecektir. Futbolcu veya teknik ekipte olarak.

cimboom
10.Ağustos.2011, 02:20
Mervan'mi?????? :O Benim arkadasimdir o, 5-6 sene önce ayni takimda oynuyorduk, belki daha fazlada olabilri :O

Börk
10.Ağustos.2011, 02:22
Güle güle Arda çok sevdik biz seni :)

Belki de son bir kez vedalaşmaya vermedi gönlü izin.Arda hassas çocuk,çok seviyor Galatasaray'ı,ağlardı giderken eminim.Yolun açık olsun büyük kaptan :)

cimboom
10.Ağustos.2011, 02:43
Güle güle Arda çok sevdik biz seni :)

Belki de son bir kez vedalaşmaya vermedi gönlü izin.Arda hassas çocuk,çok seviyor Galatasaray'ı,ağlardı giderken eminim.Yolun açık olsun büyük kaptan :)

Zaten veda konusmasi yapacakmis milli mactan sonra bir gun. Hheralde orda aglar :)

RaSenGan
10.Ağustos.2011, 02:48
A.Madrid forumlarında Arda Turam yazıyor daha adamın adını mı bilmiyorlar yoksa onların dilde mi sorun var bilmiyorum :D

Addolorato
10.Ağustos.2011, 02:50
Yarın milli maçta oynarsa son kez canlı olarak izlemiş olacağım heralde. Belki yıllar sonra Nihat gibi geri döner. İnşallah gururlandırır bizi.

runforafall
10.Ağustos.2011, 02:53
Nihat gibi olmasın abi sonu naptın ağzından yel alsın :)
Arda gibi gitsin Arda gibi dönsün. Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil edip, başka takımlarada yükseleceğini düşünüyorum ben. O potansiyele sahip çünkü.

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 02:54
Havaalanına gidip uğrlayasım var :)

Addolorato
10.Ağustos.2011, 02:58
Nihat gibi olmasın abi sonu naptın ağzından yel alsın :)
Arda gibi gitsin Arda gibi dönsün. Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil edip, başka takımlarada yükseleceğini düşünüyorum ben. O potansiyele sahip çünkü.

Tabi Nihat'ın Türkiye zamanları gibi olmasın ama İspanya'da çok iyi işler yaptı Nihat. Zaten bir Nihat , Tugay birde ucundan Emre birşeyler yapabildi Avrupa'da. Nuri , Hamit falan saymıyorum Mevlüt'te aynı şekilde çünkü onlar Türkiye'den gitmediler.

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 03:00
Mehmet Topal'da var :)

byariff
10.Ağustos.2011, 03:09
mehmet topal gelecegin tugayi zaten avrupada ilk yilinda ilk 5 mac haric valencianin banko oyuncusu oldu topaldan cok umitliyim ben..

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 03:19
Bu Keita - Mersin olayı şaka heralde demi ?

Bordo61Mavi
10.Ağustos.2011, 03:19
Engin ve Fatih Terim Allah sizi olasi bi Engin fiyaskosundan korusun. Oynadigi zaman cok iyide adamin ayari tutmuyor.

Fearless Coward
10.Ağustos.2011, 03:21
Gökdeniz'i de unutmamak lazım Barça'ya da gol atmıştı Ş.L'de...Arda'da atacak inşAllah...

Fearless Coward
10.Ağustos.2011, 03:22
Bu Keita - Mersin olayı şaka heralde demi ?
Lincoln olayı gibi anca görüşürler :D

Revolution
10.Ağustos.2011, 03:36
Hala icimde buyuk yara var ama eminim ki Arda'yi Atletico madrid formasiyla gordugumde gozlerim dolacak. Gururlandirirsin bizi insallah. Yolun acik olsun Kaptan!

Börk
10.Ağustos.2011, 03:42
o boşluk herkesin içinde var kaan.tam dedik bu takım bir şeyler başaracak fatih terim,transferler derken arda'nın gitmesi üzdü bizi.

byariff
10.Ağustos.2011, 03:54
Hani Gemiyi En son Kaptan Terk Ederdi uzulduk be arda neyse hakkinda hayirlisi ne ise o olsun bir yandanda gitmesi iyi oldu gormus ogrenmis olur avrupa futbolunu hevesini alir tekrar doner turkiyeye =)

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2011, 04:14
Hayırlı olur inşallah Arda için.Her 2 yönden de sevindim transfer olmasına.:icon_biggrin:

Flawless Victory
10.Ağustos.2011, 08:01
Türk futbolcular "süreksiz" futbolları sebebiyle, ne kadar yetenekli olursa olsunlar Avrupa'da tercih edilmiyor, edilenler ise ucuza gidiyor. Malesef durum bu. Arda'ya başarılar dilerim artık. Yerini dolduracak bir oyuncu transfer edemeyiz, sadece idare edecek oyuncu alabiliriz bu saatten sonra.

goosfraba
10.Ağustos.2011, 08:11
arda ile çok uğraştılar burada. kafası hiç rahat değildi ama orada iyi olacaktır. madrid'e alışma sürecini de nuri, hamit ve mesut ile atlatır.

FenoMachine
10.Ağustos.2011, 08:47
Hayırlı olsun bir fenerli olarak çok sevindim avrupada izlemek bizi daha çok gururlandırıcaktır maçlarını kaçırmıyıcağım inşallah.

deniz.91
10.Ağustos.2011, 11:04
Yolu açık olsun her zaman derim arda büyük oyuncudur kendini ordada hemen kabul ettirecektir hayırlı olsun

Corpus
10.Ağustos.2011, 11:24
Umarım güzel bir isim ile yerini doldururlar.Bu günden sonra Baros ' u falan da satamaya kalkmasınlar. Yoksa çok açık söylüyorum "yakarız bu gezegeni" !!

Sirius Black
10.Ağustos.2011, 12:34
İspanya'da sanmasınlar seni yalnız, biz yine buralARDAyız. (alıntıdır)

byariff
10.Ağustos.2011, 13:27
arda yanindayim aramizda otobus ile 15 dakka var seni gormeye gelicem insallah :D

Revolution
10.Ağustos.2011, 13:33
Arda'nin huznunu ancak Keita bastirabilir.

byariff
10.Ağustos.2011, 13:41
İngiliz Daily Mirror gazetesi: " Galatasaray, Arshavin ile her konuda anlaştı"”

Revolution
10.Ağustos.2011, 13:44
Aman allahim.

Corpus
10.Ağustos.2011, 13:45
Aman allahim.

Bu da rahatlatabilir bence:D

Revolution
10.Ağustos.2011, 13:48
Stancu gitsin Adebayor gelsin.

-- Selçuk - Melo - Sabri --

-- Elmander - Baros - Adebayor --

Şom agizli Eralp :D

Scocco
10.Ağustos.2011, 13:54
Arda Turan için umarız hayırlı olur. Atletico Madrid'in başarılarında pay sahibi olması en büyük temmenim.

Hugo
10.Ağustos.2011, 14:15
İngiliz Daily Mirror gazetesi: " Galatasaray, Arshavin ile her konuda anlaştı"”

Ben bulamadım bu haberi. Daily Mirror web sitesinde yok böyle bir haber.

byariff
10.Ağustos.2011, 14:21
Ertem Sener ;
son dakika ;galatasaray forlan'dan VAZGEÇTİ !!!! (yıllık 6.250 milyon istemiş) veto fatih hocadan”

bende o haberi twitterden gormustum Hugo

Hugo
10.Ağustos.2011, 14:23
Ben siteyi baya kurcaladım ama bir şey bulamadım. Bugün The Times Arshavin-Anzhi ilişkisini yazmış.
Arshavin'in ve eşinin gezmeye tozmaya olan merakını biliyorum. Onlara Rusya'nın Beckhamları deniliyordu Zenitte oynarken. Bu gibi etkenler onun İstanbula gelmek istemesini kolaylaştırabilir ama bunları kenara koyarsak Arshavinin yerinde ben olsam Anzhi'ye giderim.

Addolorato
10.Ağustos.2011, 14:26
Şom agizli Eralp :D

Adamı bir kadroya yazmayı unuttuk harbiden gitti :D.

byariff
10.Ağustos.2011, 14:35
Ali Dürüst Arshavin icin : "Gündemimizdeki oyunculardan bir tanesi, olabilir" dedi..

Ali Dürüst : “Şu anda Arda’nın yerini dolduracak 1 ve de bir başka mevkiiye olmak üzere iki transfer yapmayı planlıyoruz. ”

Revolution
10.Ağustos.2011, 14:46
Hepsi senin yüzünden :p

Bu arada Arda'nın yerine yabancı gelirse Eboue alınmayabilir. Sınırlamaya takılıyor çünkü. Muslera-Eboue-Ujfalusi-Melo-ortasaha-Sol açık-forvet

eng1n
10.Ağustos.2011, 15:03

Arda herhalde forumda takılıyor, senin kadroda kendini göremeyince alındı Arda :D

hakan769
10.Ağustos.2011, 15:09
Emmanuel Eboue Kesin de .. Arshavinde gelir umarm ..

Zekirdek
10.Ağustos.2011, 15:13
Aslında Galatasaray sol beke Sebastian Boenisch gibi birini alsa çok güzel olur. FM 2010 değişilmez sol bekimdi defans anlamında mükemmel fakat hücumda sıkıntıları vardı. Sağ bek için ise yabancı lüks olur diye düşünüyorum.

Revolution
10.Ağustos.2011, 16:49
umutofkeli (http://twitter.com/#%21/umutofkeli) Umut Öfkeli
Ali Durust: "Reyes ve Forlan gecmiste kaldi. Arshavin olabilir."

Ali Durust: " Biri Arda'nin yerine digeri de baska mevkiye olmak uzere 2 transfer daha yapmayi dusunuyoruz."

Ali Durust: "Adebayor gundemimizde degil, Arshavin olabilir."

Addolorato
10.Ağustos.2011, 17:12
Arshavin ve Eboue gelir transferi kapatırız.

Revolution
10.Ağustos.2011, 17:13
ftw1905 Eboue ve Arshavin'in geldigini soyledi. Misitv'sinden almis yine haberi.

byariff
10.Ağustos.2011, 17:36
Ayrica anzhi baros"a 10m teklif etmis bonservis olarak eger dogruysa direk satilsin baros

europeanconquer
10.Ağustos.2011, 17:48
Baros'a 20-30 verseler bile satılmamalı şu an takımda en çok ihtiyaç duyulan oyuncu Baros.

Varonil
10.Ağustos.2011, 17:49
Arda direkt ilk 11'in değişmezi olabileceği bir takıma gitti,çok sevindim bu transfere Türk futbolu adına.Umarım başarılı olur,hayırlı olsun.

Revolution
10.Ağustos.2011, 17:50
10 M € gayet iyi bir rakam ama takimi bu kadar dagitmak iyi mi olur, onu bilemem.

europeanconquer
10.Ağustos.2011, 17:51
Para çok çok çok iyi ama takımın dengesini de düşünmek lazım.Forveti baştan sona değiştirmek ortasaha ile uyumu azaltır diye düşünüyorum.

deniz.91
10.Ağustos.2011, 17:52
Ardanın yerini doldurabilecek en iyi oyuncu şuan için arshavindir bence

LadroN
10.Ağustos.2011, 17:53
Baros kaç verirlerse versinler gitmemeli.

Corpus
10.Ağustos.2011, 18:02
Baros giderse ....

Oraya koyacak kelime bile bulamıyorum.

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 18:06
Baros'un gideceğini nerden çıkarttınız ?

Corpus
10.Ağustos.2011, 18:09
Baros'un gideceğini nerden çıkarttınız ?

Bir arkadaşın yazdığı bu mesajı varsaydık. Gideceği değilde teklif geldiğini çıkarttık diyelim

Ayrica anzhi baros"a 10m teklif etmis bonservis olarak eger dogruysa direk satilsin baros

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 18:12
Görmemişim o mesajları. Sayfayı farkında olmadan hızlı indirdim sanırım :)

byariff
10.Ağustos.2011, 18:22
ftw1905 ; Eboue ve Arshavin Galatasaray'da! Kaynak Misitv. Bu is bitmistir :)

ordaki yorumlara gore misitv"nin dedigi hersey cikmis misimovic transferini 1 ay onceden falan solemisler yaziyordu

byariff
10.Ağustos.2011, 18:40
Engin baytar hayirli olsun

http://www.trabzonhaber.com.tr/spor/ilk-bizden-ogrenin.htm

LoverFootball ; Engin Baytar, Hasan Sas'i arayip Trabzon'un kendini bozdugunu, duzeldigini ve GS'a gelmek istedigini soylemis.Terim tamam derse gelecek.

Facx
10.Ağustos.2011, 19:10
Engin baytar hayirli olsun

http://www.trabzonhaber.com.tr/spor/ilk-bizden-ogrenin.htm

LoverFootball ; Engin Baytar, Hasan Sas'i arayip Trabzon'un kendini bozdugunu, duzeldigini ve GS'a gelmek istedigini soylemis.Terim tamam derse gelecek.

Allah korusun