PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

europeanconquer
21.Haziran.2011, 14:37
Kaleci 1-Savunma-1 Forvet-2 Sağ kanat-1 Ortasaha -1 6 yabancı oyanatabileceğimizi düşünürsek alacağımız ortasaha oyuncusunun en kalitesi olması lazım.Muntari iş yapar mı sanmıyorum bence daha iyisi olmalı.Ayrıca şimdi düşündüm de Beşiktaşlıların yaptığı hesaplamaları yapacaz sanırım bu sene şu çıksa şu girer mi ki dur bir sayalım kaç yabancı var ? :D
Mesela ? :0:

Börk
21.Haziran.2011, 14:40
Muntari'den kalitelisini bekliyorsan hayalperestliği sen yapıyorsun kardeşim :)

okumus
21.Haziran.2011, 14:41
Mesela ? :0:

1 oyuncu değiştirdiğini düşün sahada 6 yabancı var Arda sakatlandı yerine kim oynar Pino pino girerse 7 yabancı olur o zaman Cana'yı da çıkaralım Selçuk girsin gibi düşüncelere girebiliriz. :D

okumus
21.Haziran.2011, 14:43
Muntari'den kalitelisini bekliyorsan hayalperestliği sen yapıyorsun kardeşim :)

Muntari bana kalırsa aradığımız oyuncu değil.Müthiş arapaslar atacak oyunun temposunu ayarlayacak bir oyuncu değil.Fiziksel olarak iyi özelliklere sahip olabilir ama teknik olarak ne kadar yeterli olur bilemiyorum.

Revolution
21.Haziran.2011, 14:44
Kaleci 1-Savunma-1 Forvet-2 Sağ kanat-1 Ortasaha -1 6 yabancı oyanatabileceğimizi düşünürsek alacağımız ortasaha oyuncusunun en kalitesi olması lazım.Muntari iş yapar mı sanmıyorum bence daha iyisi olmalı.Ayrıca şimdi düşündüm de Beşiktaşlıların yaptığı hesaplamaları yapacaz sanırım bu sene şu çıksa şu girer mi ki dur bir sayalım kaç yabancı var ? :D
Ujfalusi alabileceğimiz kaliteli oyunculardan bir tanesiydi. Kale için de Muslera-Frey geçiyor onlar da kaliteli isimler. Reyes zaten tartışılmaya değmez. Forvete Drogba, orta sahaya Muntari deniyor. Biz ne zaman bu kadar kaliteli adamı bir araya aldık merak ediyorum. Önceden Keita'yı alır arkasına hemen bir Gökhan Zan'ı sıkıştırıverirdik. Şimdi bonservissiz aldığımız adamlar bonservisli olsaydı en az 5 Milyon €'dan kapının açılacağı adamlar.

Fenerbahçe'de 20 yıldır böyle bir adam hep olmuştur ve en az kırmızı kart gören oyunculardandır.Anlayan anlamıştır herhalde.
Katılmıyorum. Ülkemizde senelerdir Fenerbahçe'de yok böyle futbolcular. Çoğu takımda var kırmızı kart gördükleri maç sayısı da 2yi 3ü geçmez.

Night_Mare17
21.Haziran.2011, 14:45

Elimizde Gourcuff , İniesta , Xavi , Fabregas var hangisni istersiniz ?

Revolution
21.Haziran.2011, 14:47
1 oyuncu değiştirdiğini düşün sahada 6 yabancı var Arda sakatlandı yerine kim oynar Pino pino girerse 7 yabancı olur o zaman Cana'yı da çıkaralım Selçuk girsin gibi düşüncelere girebiliriz. :D
Kazım girer, sanki alternatif tek kanadımız Pino.

europeanconquer
21.Haziran.2011, 14:50

Ben onu sormadım :zuhaha Muntari'den daha iyi kim olabilir diye sordum :)

okumus
21.Haziran.2011, 14:57
Ujfalusi alabileceğimiz kaliteli oyunculardan bir tanesiydi. Kale için de Muslera-Frey geçiyor onlar da kaliteli isimler. Reyes zaten tartışılmaya değmez. Forvete Drogba, orta sahaya Muntari deniyor. Biz ne zaman bu kadar kaliteli adamı bir araya aldık merak ediyorum. Önceden Keita'yı alır arkasına hemen bir Gökhan Zan'ı sıkıştırıverirdik. Şimdi bonservissiz aldığımız adamlar bonservisli olsaydı en az 5 Milyon €'dan kapının açılacağı adamlar.

Parayı verip kaliteli oyuncu alınca başarı geliyorsa ben Türkiye'de ve Avrupa'da bunun tam tersi bir sürü takım biliyorum.Mesele kaliteli adam almak değil işine yarayacak adam almak.Keita'nın bu takıma katkısı tartışılmaz son yıllarda gelen en iyi yabancıydı satmamızda en büyük hatamızdı bana göre.Ben üzülüyorum açıkcası madem bütün mesele parası olan başkandı satılsaydı klüp araplara adamlar istemişlerdi onlarda daha çok para var.Maaşını bonservisini bile tartışmazdık klüp borç batağında olmazdı.

Katılmıyorum. Ülkemizde senelerdir Fenerbahçe'de yok böyle futbolcular. Çoğu takımda var kırmızı kart gördükleri maç sayısı da 2yi 3ü geçmez.

Kemalettin efsanesi ne çabuk unutuldu. :)

okumus
21.Haziran.2011, 15:00
Ben onu sormadım :zuhaha Muntari'den daha iyi kim olabilir diye sordum :)

Ben Kallstrom'ün gelmesini daha çok isterim.

malpince
21.Haziran.2011, 15:02

avrupa kupasına gidemiyor galatasaray. muntariden iyi adamlar doğal olarak dizilmeyecektir kapıya. ya da uçuk fiyatlar vermeniz gerekir. bence muntariden iyisini bulmanız çok zor olur :)

Börk
21.Haziran.2011, 15:19
Kendi düşüncelerini savunurken,ne milleti aşağılayalım ne de onların fikirlerine saygısızlık yapalım.Konu transferlerle devam etsin kişisel tartışmaya devam etmeyelim.

E.Cartman
21.Haziran.2011, 15:35
Muntari'den iyisi Lass ya da Alou Diarra'dır. Onlarında ne kadar geleceğini hepimiz biliyoruz :D Kallström'le Muntari'de farklı oyunculardır. Kallström oyunun ofansif yönünü daha iyi oynar Muntari ise defansif yönünü. Ama şunu da söyleyelim bir Cana değil :p :n::n:

okumus
21.Haziran.2011, 15:38
Muntari'den iyisi Lass ya da Alou Diarra'dır. Onlarında ne kadar geleceğini hepimiz biliyoruz :D Kallström'le Muntari'de farklı oyunculardır. Kallström oyunun ofansif yönünü daha iyi oynar Muntari ise defansif yönünü. Ama şunu da söyleyelim bir Cana değil :p :n::n:

Kardeş ben zaten Muntari'yle Kallstrom aynı tür oyuncular demedim demediğim içinde Kallstrom gelse daha iyi olur dedim Zaten yorumlarımdan da anlaman gerekirdi.

E.Cartman
21.Haziran.2011, 15:46
Hayır Kallström gelirse daha iyi olur dediğin için yazdım zaten. Cana'nın gideceği kesin gibi. Muntari yerine Kallström gelirse defansif olarak bir tek Ceyhun kalacak o da hem yeterli değil hem de performansı şu an için soru işareti. Bir Mehmet Topal etkiside yaratabilir Maldonado'da :D

LadroN
21.Haziran.2011, 15:47
Benim anlamadığım hem takım delik deşik olur diyorsunuz hemde Selçuk yanına Kallstrom diyorsunuz.Ben anlamadım bu işi.

Redrum
21.Haziran.2011, 15:49
Benim anlamadığım hem takım delik deşik olur diyorsunuz hemde Selçuk yanına Kallstrom diyorsunuz.Ben anlamadım bu işi.

Arkalarında bir ön libero koyulunca delik değiş olmuyor.
Yani orta sahayı;

Reyes---Selçuk---Muntari----Arda

Şeklinde kurmak var,

----------Cana(veya başka bir ön libero)------
------Selçuk------Kallström------------------
Reyes------------------------------Arda--------

Şeklinde kurmak da var. Hangisi delik deşik olur sence?

LadroN
21.Haziran.2011, 15:55
Arkalarında bir ön libero koyulunca delik değiş olmuyor.
Yani orta sahayı;

Reyes---Selçuk---Muntari----Arda

Şeklinde kurmak var,

----------Cana(veya başka bir ön libero)------
------Selçuk------Kallström------------------
Reyes------------------------------Arda--------

Şeklinde kurmak da var. Hangisi delik deşik olur sence?
2. kadro iyi tabii ki.Zaten ben bu sene 4-4-2 oynayacağımızı da düşünmüyorum.Ama bazen çok tutarsız davranıyoruz.Bazı arkadaşların isteklerine göre orta sahaya gidip Fabregas'ı almamız lazım.Açıkçası ben çok umutsuz değilim onu söyliyeyeim yani:).Bu arada sabah NTVSPOR da gördğm.Drogba'nın menajeri Drogba'nın Türkiye'de oynamak istediğini açıklamış.

europeanconquer
21.Haziran.2011, 15:55
Yiğitler gelirse rahatlarız bence orta saha açısından.Bu yılki yediğimiz gollere bakarsak geneli kontra atak.Orta saha'da büyük bir eksikliğimiz var.Mustafa Sarp'da giderse çok iyi olacaktır.Defansa gelince Servet'in neyini beğenmiyorlar anlamadım.Bence en iyi Türk stoper Servet.Sabri'nin ofansif özellikleri biraz geri kalıyor.Hakan Balta Fatih Terim'in gelişiyle formunu yakalayacaktır.Çağlar daha ne oynuyor onu bile bilmiyoruz.Serkan'ın yerine mutlaka biri alınmalı.Stopere takviye şart bir sakatlık durumunda mahvolur takım.Forvet ise Forlan ve Drogba'dan biri olacaktır.Transferlerimiz gerçekten ince elenip sık dokuluyor kimsenin şüphesi olmasın.Bu yıl zirveyi zorlarız.Anam ne yazmışım be :0:

okumus
21.Haziran.2011, 16:07

Düşünürsen tüm mesajları okursan anlarsın.Kontradan gol nasıl olur bir düşün? Takım karşı yarısahada top çevirirken pas hatası yapar rakip kapar uzun pas hızlı forvet yavaş defans yetişemezse GOL ! Kallstrom pas yüzdesini arttırır en azından tempoyu ayarlar.Muntari bal yapmayan arı gibi ordan oraya koşup top kapıp yanlış pas verdikten sonra ne işe yarar.Selçukta sonuçta bir Alex değil.

guarin14
21.Haziran.2011, 16:13
Burda böyle şeyler yapma Ujfalusi,yazık adamlara ...

http://momento24.com/en/wp-content/uploads/2010/09/messi-ujfalusi.jpg

Corpus
21.Haziran.2011, 16:19
En sevdiğim oyuncu tipi :D:D

DenizlispoR
21.Haziran.2011, 16:28
Lugano kalıbına uygun rakip buldu :D .

E.Cartman
21.Haziran.2011, 16:29
Düşünürsen tüm mesajları okursan anlarsın.Kontradan gol nasıl olur bir düşün? Takım karşı yarısahada top çevirirken pas hatası yapar rakip kapar uzun pas hızlı forvet yavaş defans yetişemezse GOL ! Kallstrom pas yüzdesini arttırır en azından tempoyu ayarlar.Muntari bal yapmayan arı gibi ordan oraya koşup top kapıp yanlış pas verdikten sonra ne işe yarar.Selçukta sonuçta bir Alex değil.

İyi de goller sadece böyle yenmiyor ayrıca Muntari o kadarda kazma bi adam değil yani. Mustafa Sarp, Barış, Ayhan gördük biz. Muntari bunların toplamını 5'e katlar.

Redrum
21.Haziran.2011, 17:02
2. kadro iyi tabii ki.Zaten ben bu sene 4-4-2 oynayacağımızı da düşünmüyorum.Ama bazen çok tutarsız davranıyoruz.Bazı arkadaşların isteklerine göre orta sahaya gidip Fabregas'ı almamız lazım.Açıkçası ben çok umutsuz değilim onu söyliyeyeim yani:).Bu arada sabah NTVSPOR da gördğm.Drogba'nın menajeri Drogba'nın Türkiye'de oynamak istediğini açıklamış.

Hem 4-4-2 oynamayacağız diyorsun hem de hala Drogba diyorsun işte ben bunu anlayamıyorum ya.. 5 tane forvet var takımda.

Sirius Black
21.Haziran.2011, 17:04
Psikopatlığın sonu belli 4 kırmızı kart skor 6-0

Her şeyi olumsuz görüyorsun. Yeter yav. 6-0 göresin varsa izleme takımı. Yok 5. bile olamayız yok 6-0. Kimi tutuyorsun bilemedim.

Trabzonspor
21.Haziran.2011, 17:09
Yalnız ben futbolcu olsam o Ujfalijinin imza atarken ki halini sahada görsem topu kendim bırakırım:D

E.Cartman
21.Haziran.2011, 17:16
Albayrak: Taraftar hazırlansın

15:49 | 21 Haziran 2011http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/06/21/albayrak-taraftar-hazirlansin-1427801.Jpeg
Galatasaray (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray) yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak (http://www.milliyet.com.tr/index/Abdurrahim%20Albayrak), Galatasaray camiasına Radyospor (http://www.milliyet.com.tr/index/Radyospor) aracılığıyla önemli mesajlar verdi. Albayrak, " Reyes ve Forlan için inşallah olacak derken, Galatasaray taraftarına da seslenerek, kombineleri, formalarını ve bayraklarını hazırlasınlar çok başka bir Galatasaray geliyor" dedi.
ÜNAL AYSAL'DAN ALLAH RAZI OLSUN
Radyospor'da Özgür Sancar ile Spor Kazanı programına katılan Albayrak, Ünal Aysal'a övgüler yağdırırken; " Taraftarların gönlü rahat olsun. Aysal başkan işini bir yana bırakıp Galatasaray için çok heyecanlı bir şekilde çalışıyor. İşlerin bir an önce bitmesi için çok uğraşıyor. Aysal başkandan allah razı olsun. Ben çok heyecanlı bir insanım. Ama Ünal Aysal benden daha heyecanlı. Fatih hocada aynı heyecanla çalışmalarını yürütüyor. Galatasaray taraftarının gönlü rahat olsun, kombineleri, formalarını, bayraklarını alsınlar. Şimdiden alsınlar ki ilerde bulamayabilirler. Çok başka bir Galatasaray geliyor " dedi.
TRANSFERE DAMGAMIZI VURDUK
Albayrak, yapılan transferleri değerlendirirken, transfere damgalarını vurduklarını söyledi; " Galatasaray'ın parasını harcarken çok dikkatli olmak lazım. Elmander, Selçuk ve Ceyhun'u bonservis (http://www.milliyet.com.tr/index/bonservis) bedeli ödemeden aldık. Bu 3 oyuncuyu bonservisi ile almaya kalksanız çok yüksek bedeller öderseniz. Elmander gibi bir yıldız nerden baksanız 15 milyon avro (http://www.milliyet.com.tr/index/avro) civarındadır. Bu nedenlerle transfere damgamızı vurduğumuzu söyleyebilirim " dedi.
REYES VE FORLAN TRANSFERİ İLE BAŞKAN DAKİKA DAKİKA İLGİLENİYOR
Galatasaray camiasının merakla beklediği Forlan ve Reyes transferine de değinen Albayrak; " Madrid seferimiz oldu. Ujfalusi'yi kadromuza kattık. Reyes ve Forlan'da inşallah olacak. Başkanımız bu transferle dakika dakika ilgileniyor. Başkanımız bu işte çok kararlı. Dünya çapında bir iş adamı (http://www.milliyet.com.tr/index/is%20adami). Kendisi kalkıp Madrid'e gidiyorsa buna şapka çıkarmak lazım, ayatkta alkışlamak lazım. Aysal başkanımızın ne kadar iddialı olduğunu taraftarımız bilsin. Pırıl pırıl bir sezon Galatasaraylıları bekliyor " diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Milliyet

yunusgs
21.Haziran.2011, 17:24
Yalnız ben futbolcu olsam o Ujfalijinin imza atarken ki halini sahada görsem topu kendim bırakırım:D

İsim yazma sorunu başlamış.Ujfalusi Mustafa abi :D Gerçekten zor bir ismi var :)

okumus
21.Haziran.2011, 17:29
Her şeyi olumsuz görüyorsun. Yeter yav. 6-0 göresin varsa izleme takımı. Yok 5. bile olamayız yok 6-0. Kimi tutuyorsun bilemedim.

Ne zaman transfer bitecek ne zaman hazırlık kampına katılacaklar ne kadar zamanda takıma ayak uyduracaklar bunlar önemli sorular.Ben kötümser değilim kendime göre gördüğüm yanlışları söylüyorum tekrar aynı facialar yaşanmasın istiyorum .

eng1n
21.Haziran.2011, 17:30
İsim yazma sorunu başlamış.Ujfalusi Mustafa abi :D Gerçekten zor bir ismi var :)

Şahsen Ctrl-V kullanarak yazıyorum sakallı abimizin ismini.

E.Cartman
21.Haziran.2011, 17:33
Bence 27 Haziranda Florya'daki kamp gidecek ve kalacak oyuncuları belirleyecek 2 Temmuz'daki asıl kampta bütün transferler ve kalan oyuncular hazır olarak gelecek.

Sirius Black
21.Haziran.2011, 17:39
Ne zaman transfer bitecek ne zaman hazırlık kampına katılacaklar ne kadar zamanda takıma ayak uyduracaklar bunlar önemli sorular.Ben kötümser değilim kendime göre gördüğüm yanlışları söylüyorum tekrar aynı facialar yaşanmasın istiyorum .

Kampa kadar oyuncular gelmesin ondan sonra söylersiniz söyleyeceğiniz. Şu an moral baltalamaktan başka bir işe yaramıyor yazdıklarınız.

ForCimbom
21.Haziran.2011, 17:49
Kampa kadar oyuncular gelmesin ondan sonra söylersiniz söyleyeceğiniz. Şu an moral baltalamaktan başka bir işe yaramıyor yazdıklarınız.

kimsenin moral bozduğunu sanmıyorum ünal aysal'ın vaatlerinin bir kısmı gerçekleşmemesine karşın neredeyse kimseden bu konuya ilişkin birşey duymadım işitmedim. bkz: kaleci transferi 1 hafta içinde gerçekleşecek bkz: gstv ücretsiz olacak bkz: terim'in isteği doğrultusunda transfer yapacağız diye gider. bu yüzden o tarz eleştirilere olumlu yaklaşmak lazım, yok moral bozucu yok pesimist diye yargılamamak lazım nitekim yıllarca polyanna tavırlarla her vaade boyun eğmeyle yeterince sorun yaşadık.

transferlerinin önemli olan bir bölümünün kampa yetişmeyeceğinden de adım gibi eminim bu arada. ;;)

Sirius Black
21.Haziran.2011, 17:56
Transferler Terim'in istediği doğrultusunda yapılmıyor mu diyorsunuz? Nerden biliyorsunuz. Daha dün 1 bugün 2 Galatasaray TV diyorsunuz. Digiturk ile sözleşmesi cartı curtu var o işlerin o kadar kolay mı? Kaleci transferi rötar yapmış olabilir fakat kamp başlayana kadar kimsenin eleştirmeye hakkı yok. ";;)"

ForCimbom
21.Haziran.2011, 18:01
Transferler Terim'in istediği doğrultusunda yapılmıyor mu diyorsunuz? Nerden biliyorsunuz. Daha dün 1 bugün 2 Galatasaray TV diyorsunuz. Digiturk ile sözleşmesi cartı curtu var o işlerin o kadar kolay mı? Kaleci transferi rötar yapmış olabilir fakat kamp başlayana kadar kimsenin eleştirmeye hakkı yok. ";;)"

azıcık daha sorgulama..

adnan polat "daha dün" ceyhun elmander ve selçuk'un önceki yönetimin transferi olduğunu söyledi. terim'le daha sözleşme imzalanmadı ayrıca kaleci transferinde terim'in istemedeği adamlar getirilmeye çalışılıyor. başkan ayrı açıklama yapıyor yönetici ayrı açıklama yapıyor. yeterli mi?

gstv konusu ilk icraatımız olacak dedi aysal. sen gerçekten koskoca galatasaray yönetiminin gerçekten mesai harcayıp da yapamadığını mı düşünüyorsun? vakitleri yoksa, sence bu bi önceki yönetimin en büyük basiretsizliklerinden birinin yeni yönetimde de tezahürü olmuş olmaz mı?

Sirius Black
21.Haziran.2011, 18:05
Adnan Polat'ın her dediği doğru muydu ki bunlar olacak?

Demek ki bir şey çıkmış ki olmamış ya da ileriye ertelenmiş.

ForCimbom
21.Haziran.2011, 18:08
keşke zamanında da adnan polat'ın her dediğine inanmayacak sorgulama bilinci olsaydı, inan bugünlere gelmezdik ;;)

okumus
21.Haziran.2011, 18:08
kimsenin moral bozduğunu sanmıyorum ünal aysal'ın vaatlerinin bir kısmı gerçekleşmemesine karşın neredeyse kimseden bu konuya ilişkin birşey duymadım işitmedim. bkz: kaleci transferi 1 hafta içinde gerçekleşecek bkz: gstv ücretsiz olacak bkz: terim'in isteği doğrultusunda transfer yapacağız diye gider. bu yüzden o tarz eleştirilere olumlu yaklaşmak lazım, yok moral bozucu yok pesimist diye yargılamamak lazım nitekim yıllarca polyanna tavırlarla her vaade boyun eğmeyle yeterince sorun yaşadık.

transferlerinin önemli olan bir bölümünün kampa yetişmeyeceğinden de adım gibi eminim bu arada. ;;)

En sonunda gerçeği gören biri çıktı ne güzel özetlemişsin tutulamayan vaatleri.Her gerçekleşmeyen transfer seferinden sonra aynı açıklamayı ne kadar çok duymaya başladık.'' Taraftarımız gönlünü ferah tutsun'' Çıksın desin ki yönetimden biri ''Yıldız transferi için çabalıyoruz olursa müthiş olur ama olmazsa da kimsenin hayalleri yıkılmasın.Bizler sizlere tutamayacağımız sözler verdik hata ettik transferler sadece parayı basmakla olmuyormuş herşey bu kadar basit değilmiş özür dileriz ''

Night_Mare17
21.Haziran.2011, 18:09
azıcık daha sorgulama..
gstv konusu ilk icraatımız olacak dedi aysal. sen gerçekten koskoca galatasaray yönetiminin gerçekten mesai harcayıp da yapamadığını mı düşünüyorsun? vakitleri yoksa, sence bu bi önceki yönetimin en büyük basiretsizliklerinden birinin yeni yönetimde de tezahürü olmuş olmaz mı?

Sezon başında açılacak zaten. Yoksa açılması yasak. Digitürk ile sözleşmesi var.

ForCimbom
21.Haziran.2011, 18:12
Sezon başında açılacak zaten. Yoksa açılması yasak. Digitürk ile sözleşmesi var.

mesela ben bunu hiçbir resmi ağızdan duymadım. ki duymam gerekirdi zira vaatlerin arasında bu vardı. eylemin gerçekleşme süreceinde sıkıntı olması problem olmayabilse de söylem-gerçekleştirme hattında problem var. yapacam diyorsan yapacaksın. yapacam diyip yapamadıysan da açıklaman olacak.

LadroN
21.Haziran.2011, 18:15
Hem 4-4-2 oynamayacağız diyorsun hem de hala Drogba diyorsun işte ben bunu anlayamıyorum ya.. 5 tane forvet var takımda.
Bilmiyorum ben mi yanlış yazdım da ben Drogba'yı istiyorum mu dedim o mesajda :D.Takımda çok forvet olduğu doğru ben de artık forvet transferini gereksiz görüyorum.Bu arada şu kontra atak muhabbeti gerçekten ilginç olmuş yok o kaptırırsa yok o yetişemezse falan.Şahsen benim aklıma şu an alabileceğimiz hızlı bize gelebilecek bir stoper gelmiyor.

Sirius Black
21.Haziran.2011, 18:17
keşke zamanında da adnan polat'ın her dediğine inanmayacak sorgulama bilinci olsaydı, inan bugünlere gelmezdik ;;)

Geçen yıldan beri sorgulanıyor zaten Polat. Rastgele yazdınız yani şimdi bunu. 1 yıldır yönetim istifa diye inliyordu ortalık.

ForCimbom
21.Haziran.2011, 18:20
Geçen yıldan beri sorgulanıyor zaten Polat. Rastgele yazdınız yani şimdi bunu. 1 yıldır yönetim istifa diye inliyordu ortalık.

ben hiç öyle birşey hatırlamıyorum. adnan polat protesto olayına kadar büyük bir çoğunluk tarafından destekleniyordu çok iyi biliyorum.

.
.
.
.
.

bence en önemli transfer kaleci transferi ondan sonra çift yönlü orta saha. bunlar olmadan ben asla güvenerek izleyemem maçları.

E.Cartman
21.Haziran.2011, 18:30
Abi sizinkisi felaket tellallığı şu anda açıklanması gereken 4 transfer var. Forvet, Orta Saha, Reyes, Kaleci. 27 Haziran'da takım Florya'da toplanıyor. 2 Temmuz'da Hollanda kampı var. Eğer 2 temmuzda bu transferler açıklanmamış olursa bende yargılamaya başlarım. Florya'daki kampa sonradan katılabilir transferler o belli olmaz, ona bişey diyemem çünkü konuşulan isimleri getirmek kolay değil. Ama yönetim daha yeni, uğraştıkları bir ton mali mesele var, amatör şubeler var, basketbol şubesi var o yüzden zorlamamak lazım. Adnan Polat dönemini ne çabuk unuttunuz. Transfer döneminin son günü 2-3 adamla imzaladığımızı biliyorum ben. Şimdi ise tutturmuş transferler geç kaldı diyorsunuz. Biraz sakin olun, rahat olun. Baktık ki Hollanda kampında bu adamlar gelmemiş istediğiniz kadar sövün. Bu yaptığınız objektiflik değil sizin..

ForCimbom
21.Haziran.2011, 18:35
ya istifaya davet etmiyoruz zaten analiz yapıyoruz sorgulama yapıyoruz ben de o kadar umutsuz değilim ama gidişat pek farklı gelmiyor eskilerinkinden o yüzden söylüyorum.

mehmetd
21.Haziran.2011, 18:49
ya istifaya davet etmiyoruz zaten analiz yapıyoruz sorgulama yapıyoruz ben de o kadar umutsuz değilim ama gidişat pek farklı gelmiyor eskilerinkinden o yüzden söylüyorum.

evet öncekiler de forlan,reyes,kallström,drogba,muntari,muslera,elma nder ile ilgileniyordu.
o yüzden hiçbir fark yok.

sabreden derviş acından..yok onun da doğrusu zaten sabriye gtmiş:D kemal derviş,
acunda elvermiş.:icon_razz:

olmadı galiba:icon_confused: daha iyi espri bulan var mı?

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2011, 19:05
Arkadaşlar insanların yorum yapma haklarına kısıtlama çabasında bulunmazsak sevinirim.Kurallar dahilinde herkes görüşünü yazmakta özgürdür.İnsanların düşünceleri için bunları yazmaya hakkınız yok falan demeye gerek yok.Birisinin görüşü hoşuna gitmiyorsa,ya kendi görüşlerini yazarsın,ya da görmezden gelirsin.Bu kadar basit.Sağlıklı bir tartışma platformu için dikkat edelim lütfen bunlara.

uAburak89
21.Haziran.2011, 19:33
Reyes + Forlan toplam bonservis bedeli 14 milyon euro olacakmış diyor dış basın, daha doğrusu Ujfalusi ile beraber 16 milyon euro yazmışlar. Forlan yıllık 7 milyon euro, Reyes 4-4.5 milyon euro alacakmış. Kaynak Marca.

ForCimbom
21.Haziran.2011, 19:45
öeeyhh... 7 milyon çüş yani... reyes de 4-5 çok... böyle paralar vermez yönetim bence. marca zaten oranın fotospor'u değil miydi?

okumus
21.Haziran.2011, 19:54
Forlan Madrid'te mutluyum transfer olmayı düşünmüyorum diye basın toplantısı düzenledi.

evet öncekiler de forlan,reyes,kallström,drogba,muntari,muslera,elma nder ile ilgileniyordu.
o yüzden hiçbir fark yok.

Hatırlarsan bir kasaba takımı da Messi'yi resmi şekilde istemişti.İstemekle olmuyor imza attırmak lazım.
Somut adımlar görmek istiyoruz bu da hakkımız.Bizler yönetime baskı yapmazsak yanlışlarını dile getirmezsek hatalar yapabilirler.Ağlamayan bebeye emzik vermezler.Adnan polat'ın aldığı oyuncular da fena değildi ama hazırlık kampı görmediler daha sonra da toparlayamadılar kötü oynayınca da bahaneleri benzer oldu Hazırlık kampında yoktum .Sanırım Ujfalusi'nin gelmesinden sonra Baros gönderilmeyecek o yüzden yönetim forvet konusunda rahat davranıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Haziran.2011, 20:41
marca zaten oranın fotospor'u değil miydi?

Değildi. Real Madrid ve Atletico Madrid'in neredeyse resmi gazetesi. En çok tiraj yapanıydı da galiba...

ForCimbom
21.Haziran.2011, 21:01
Değildi. Real Madrid ve Atletico Madrid'in neredeyse resmi gazetesi. En çok tiraj yapanıydı da galiba...

fotomaç da çok tiraj yapıyor.

eto fener'de ronaldinho fener'de tarzı haberleri yapan bu gazete değil miydi ben yanlış mı hatırlıyorum?

uAburak89
21.Haziran.2011, 21:23
Reyes yalan oldu, adamlar satmıyoruz demişler. Resmi açıklama yaparak.

Metni translate ile çevirince, 3 oyuncu için teklif aldık Ujfalusi için ekonomik koşullar yerindeydi Türk kulübü ile görüşmesine izin verdik. Reyes için yaptığımız toplantı sonucu kalmasına karar verilmiştir diyor. Sanıyorum oyuncu bizi reddetmiş kulüpten ziyade, Forlan ile ilgili herhangi bir şey dememişler.

Revolution
21.Haziran.2011, 21:24
Reyes yalan oldu, adamlar satmıyoruz demişler. Resmi açıklama yaparak.
İşte buna çok üzüldüm. Reyes'i kesinlikle almalıydık.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Haziran.2011, 21:25
fotomaç da çok tiraj yapıyor.

eto fener'de ronaldinho fener'de tarzı haberleri yapan bu gazete değil miydi ben yanlış mı hatırlıyorum?

Tiraj konusunu yanlış hatırlıyabilirim belki ama Marca Real&Atletico Madrid'in gazetesidir. O takımlarla ilgili yaş tahtaya basmazlar.

Revolution
21.Haziran.2011, 21:27
Tiraj konusunu yanlış hatırlıyabilirim belki ama Marca Real&Atletico Madrid'in gazetesidir. O takımlarla ilgili yaş tahtaya basmazlar.
Reyes yalan olduysa, direkt bastılar :D

E.Cartman
21.Haziran.2011, 21:27
Vay arkadaş, hani Reyes bugün geliyordu. Duyumcular yine fena patladı. Biz de Reyes'i garanti görüp Forlan konusunda tartışıyoduk :zuhaha

http://www.clubatleticodemadrid.com/Web/noticia/template_noticia/noticia1.php?idnoticia=24791&previo=0

Facx
21.Haziran.2011, 21:31
reyes yoksa gio dos santos u istiyoruz :D

nouma16
21.Haziran.2011, 21:33
bence atletico daha fazla para koparmak için böyle yapıyor. forlan'ı bilemiyorum ama reyes kesinlikle gelir galatasaray'a.

uAburak89
21.Haziran.2011, 21:33
Forlan da patlar, seziyorum, hissediyorum. Yakındır. Necati ve İbrahim Akın'ı alırız artık Reyes ve Forlan yerine. :D

Revolution
21.Haziran.2011, 21:36
Yine yetişmeyek transferler kampa bu gidişle. Konuşmak için erken, ben de konuşmak istemiyorum ama şu son gelişme beni karamsarlığa itiyor.

ForCimbom
21.Haziran.2011, 21:39
bence reyes gelecek ama forlan; ı-ıh.

Oghuse
21.Haziran.2011, 21:40
Forlan'ı hiç konuşmaya gerek yok, gelmesi çok düşük ihtimal..

eng1n
21.Haziran.2011, 21:42
Benim bildiğim Marca Real'in hemen hemen resmi gazetesi gibi ama ATM için aynı şeyler geçerli değilir.

Bence de Reyes gelecek Galatasaray'a ama Forlan gelmez diye düşünüyorum gelirsede 5-6 M € gelir senede ki bu da takım içinde ki dengeleri bozar.

uAburak89
21.Haziran.2011, 21:47
Yönetim yanlış yaptı, erken bildirdi KAP'a. Alırız diye düşündüler ama öyle kolay değil işte, ders olsun bu durum onlara. Ersan transferinden sonra ikinci olay oldu bu, o zamanda sanki almışız gibi çıktı Albayrak alırsak 10 sene rahat ederiz falan gibisinden konuştu. Bence bu yönetimin, transfer işleri ile ilgilenenlerin Haldun Üstünel'den ders alması lazım, kimse bilmiyordu kimin geleceğini. Şimdi ise adamla konuşmadan ismini söylüyorlar, haliyle beklenti artıyor. Şimdi Reyes olmadı, Forlan da yaş, Drogba zaten ütopik daha da zor. Bu adamların isimleri söylendi bizzat başkan tarafından, bu mevkilere yapılacak başka oyuncu transferleri gölgede kalacak, belki bu kadar üst düzey isimler olmayacak ama faydalı olacak olsalar bile insanlara yetmeyecek. Gol kaçırdığında işte alacaktık Forlan'ı çatır çatır atacaktı muhabbetleri dönecek buna eminim.

Ben bunları yazarken Ali Dürüst bize resmi bildirim olmadı demiş, arkadaş adamlar dünyaya duyurdu sen uyuyorsun resmen. Çok amatörce işler yapıyorlar, böyle kurumsal yapı mı olur yahu ? Birazdan Albayrak çıkar taraftar rahat olsun A. Madrid'in sitesi hacklenmiş der. :D

E.Cartman
21.Haziran.2011, 21:54
Burak abi yönetim KAP'a aldık diye bildirmedi ki görüşmeye başlandı diye bildirdi, sıkıntı yok o yüzden :D

RaSenGan
21.Haziran.2011, 21:54
Bir de Forlan geliyomuş Reyes gelmiyomuş :D

E.Cartman
21.Haziran.2011, 21:56
yalnız ATM'nin site hacklenmiş galiba cidden :zuhaha siteye girilemiyor şu anda. site düzelince açıklama kalkacak diyenler var.

uAburak89
21.Haziran.2011, 21:57
Burak abi yönetim KAP'a aldık diye bildirmedi ki görüşmeye başlandı diye bildirdi, sıkıntı yok o yüzden :D

Orasını bende biliyorum da, KAP'a bildirme nedenleri, Başkan ve yanındakilerin Madrid'e gidişi, dönüşte açıklama yapması. Yoksa normalde hem kulüp hem oyuncu ile anlaştıktan sonra bildirim yapıyorlar. Tabii birisi çıkıp isim vermezsa, aldık demezse. Bizim bu yönetimin ayarı yok ki, her haltı söylüyorlar. :D Mesela KAP için örnek Beşiktaş'ın Pektemek transferi, kulüp ile görüşmelere başladık dediler, en fazla 30 dakika içinde oyuncu için de bildirim yaptılar. Yani KAP olayı işin formalitesi aslında.

ForCimbom
21.Haziran.2011, 21:59
plase luis fabiano diye duydum. ne kadar doğruysa...

E.Cartman
21.Haziran.2011, 22:02
Daha tecrübesiz bunlar, öğrenecekler bu işi :D Ama duyumcular hatta büyük medya şirketleri falan hepsi sürekli patlıyor kimseye güven kalmadı artık bende :D:D Açıklama da aynen duruyor ATM'nin sitesinde :n::n:

deniz.91
21.Haziran.2011, 22:04
ünal aysal bu olayla karizmayı çizdirdi kanımca

E.Cartman
21.Haziran.2011, 22:06
Asıl komedi Reyes Galatasaray'da diye Galatasaray.org'dan açıklama gelirse olur. İşte o zaman medya darma duman olur :zuhaha

Night_Mare17
21.Haziran.2011, 22:08
Siteye giriyor fakat o haberin linkine girmiyor acaba kalktı mı haber ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Haziran.2011, 22:08
Asıl komedi Reyes Galatasaray'da diye Galatasaray.org'dan açıklama gelirse olur. İşte o zaman medya darma duman olur :zuhaha

Kafan çok karışmış Özgür. Ne diyorsun yahu :D

Night_Mare17
21.Haziran.2011, 22:10
A. Albayrak: Elmander gibi bir yıldız nerden baksanız 15 milyon avro civarındadır. Bu nedenle transfere damgamızı vurduğumuzu söyleyebilirim

Hedefler küçülüyor.

ForCimbom
21.Haziran.2011, 22:27
az söylemiş. bence elmander gibi bir adamın 30 milyondan aşağı alamazsınız bonservisini. ama bedavaya bırakabilirsiniz onda problem yok (!!)

Redrum
21.Haziran.2011, 22:30
az söylemiş. bence elmander gibi bir adamın 30 milyondan aşağı alamazsınız bonservisini. ama bedavaya bırakabilirsiniz onda problem yok (!!)

Abartmış olduğu bir gerçek, yalnız şu da var ki, Elmader kalitesinde bir orta saha, sağ kanat, kaleci ve stoper(hala istiyorum evet) alırsak, takım gayet iyi olur bence. Fazla uçmaya gerek yok. Yok Drogba'ymış, yok Forlan'mış, yok Reyes'miş. Vallahi hiç istemiyorum ya bu adamların gelmesini.

footballer33
21.Haziran.2011, 22:42
Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamalarla inanılmaz antipatik oluyor, bir Beşiktaşlı olarak ben bile çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Ersan için söylediklerinden sonra Elmander için konuştukları da gereksiz ve saçma. Sanki 'Reyes ve Forlan olmayacak, tepki çekmeyelim bari taraftarın ağzına bir parmak bal çalalım' düşüncesiyle konuşuyor gibi geldi bana. Gerçekten de, Haldun Üstünel'den biraz işi öğrenmeleri lazım, hatta biraz değil baya bir öğrenmeleri lazım.

E.Cartman
21.Haziran.2011, 23:13
Hadi kulübün twitter adresini Haldun Üstünel göreve diye bombardımana tutalım :zuhaha

E.Cartman
21.Haziran.2011, 23:29
Forlan ve Drogba'da sıcak gelişmeler!

16:18 | 21 Haziran 2011http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/06/21/forlan-ve-drogba-da-sicak-gelismeler--1427863.Jpeg
Galatasaray (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray) dış transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, dünya yıldızı iki oyuncu, Forlan ve Drogba (http://www.milliyet.com.tr/index/Drogba) konusunda çok önemli gelişmeler yaşandı.

Lig TV'nin haberine göre; Forlan'ın "3 yıllık sözleşme (http://www.milliyet.com.tr/index/sozlesme) isterim ve yıllık da 7 milyon euro verirseniz gelirim" demesinin ardından, Galatasaray yönetiminin Uruguaylı oyuncunun transferinden vazgeçtiği öğrenildi.

Forlan ile ilgili bu gelişme yaşanırken, bir süredir konuşulan Drogba'da da önemli yol katedildiği belirlendi.

Drogba ve menajerinin dün Galatasaray Sportif (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray%20Sportif) Koordinatörü Bülent Tulun'u telefonla arayarak "Biz Chelsea (http://www.milliyet.com.tr/index/Chelsea) ile anlaşamadık. Eğer teklifiniz geçerliyse ve ortak bir noktada buluşursak, gelmeye hazırız" dedikleri ifade edildi.

Drogba'nın da Bülent Tulun ile bir süre konuştuğu ve Galatasaray'a gelmek istediğini söylediği belirtilirken, Fildişi Sahilli oyuncunun menajerinin ayrıca "Drogba yıllık ücretinin dışında İngiltere (http://www.milliyet.com.tr/index/Ingiltere)'de reklamlardan ve sponsorlardan en az 2 milyon euro kazanıyor. Şartlarınızı bize en kısa zamanda bildirin ve bu işi noktalayalım" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Sarı-kırmızılılarda ön anlaşma yapılan Atletico Madrid (http://www.milliyet.com.tr/index/Atletico%20Madrid)'li Reyes'in de haftasonuna kadar İstanbul (http://www.milliyet.com.tr/index/Istanbul)'da olacağı ve yıllık 3 milyon euro karşılığında sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Bu arada Lorik Cana (http://www.milliyet.com.tr/index/Lorik%20Cana)'nın, Lazio kalecisi Muslera'ya karşılık, İtalyan kulübüne takasını kabul ettiği öğrenildi.

Öte yandan İngiliz basını (http://www.milliyet.com.tr/index/Ingiliz%20basini) bu sezonu Sunderland (http://www.milliyet.com.tr/index/Sunderland)'de kiralık olarak tamamlayan Muntari'nin Galatasaray'a gidişinin çok yakın olduğunu, Interli oyuncunun da bu transfere sıcak baktığını yazdı.

Kaynak: Milliyet.

europeanconquer
21.Haziran.2011, 23:48
Atletico Madrid'in resmi sitesinde öyle bir haber göremiyorum.(Reyes'le ilgili)

Edit:Şimdi gördüm :zuhaha

Addolorato
21.Haziran.2011, 23:57
Muntari , Drogba ve Muslera gelsin transferi kapatalım. Reyes'te gelirse hayır demem tabi :D.

C h A o S
22.Haziran.2011, 01:07
Ünal Aysal hiç bir zaman Forlan ve Reyes hakkında kesin konuşmadı.En büyük hatası uçaktan indiğinde açıklama yapmasıydı.Basına bu kozu verdi.Başta ntvspor olmak üzere medya resmen adamları Galatasaray'lı yaptı.Bizde taraftar olarak Forlan ve Reyes'i kadromuzda gibi gördük.Transfer olacağı kesin ancak bunlar 1 haftadamı olur yoksa 4-5 hafta sonramı olur belli değil.Kesin olan şu ki 10 gün içinde felan gideceklerin ve geleceklerin belli olmas lazım.Lige takımın birbirini tanıyarak girmesi lazım.

Revolution
22.Haziran.2011, 01:27
NTVSpor bu transfer doneminde yaptigi neredeyse 10 haberden 4unde filan yanildi. Onlarin da revizyona gitmesi lazim.

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2011, 01:30
Reyes Galatasaray için iyi bir transfer olabilirdi ancak alınamadığında da büyük üzüntüye sebebiyet verebilecek bir oyuncu değil. Birçok önemli takımda forma giydi ama bu takımlar için yeterli istikrarı sağlayamadı.

Facx
22.Haziran.2011, 01:33
g.dos santosu alsınlar işte reyes olmadıysa :D

Revolution
22.Haziran.2011, 01:40
Bazi yerlerde Ali Durust'un gorusmeler suruyor dedigini ve Atl. Madrid'in bu aciklamasina anlam veremedigini soyledigi geciyor.

urwrdskkn
22.Haziran.2011, 09:30
Bazi yerlerde Ali Durust'un gorusmeler suruyor dedigini ve Atl. Madrid'in bu aciklamasina anlam veremedigini soyledigi geciyor.
evet yani bugün gelmesi beklenen reyes in bir anda taraf değiştirip takımda kalması sizce de garip değilmi

E.Cartman
22.Haziran.2011, 10:44
Jose Antonio Reyiz dedik bağrımıza bastık yaptığına bakın, ayıptır, günahtır. :n::n:

g.dos santosu alsınlar işte reyes olmadıysa :D

Aynen ya Gio'yu geri getirsinler

vego
22.Haziran.2011, 11:04
Reyes'ten kötü haber

21 Haziran 2011 20:46 | NTVSpor.net
Atletico Madrid Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Jose Antonio Reyes'in gelecek sezon takımda kalacağını ve Galatasaray'a bu oyuncuyu satmayacağını açıkladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/158/reyes3_NKISQ.jpg
Atletico Madrid Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, futbolcusu Jose Antonio Reyes'in gelecek sezon takımda kalacağını duyurdu. Madrid ekibinin başkanı Enrique Cerezo da, Jose Antonio Reyes'in önümüzdeki sezon kesinlikle Vicente Calderon'da kalacağını açıkladı.
Atletico Madrid Kulübü, Reyes'in menajeri Mariano Aguilar ile kulübün spor direktörü Jose Luis Perez Caminero ile bugün Sevilla kentinde bir görüşme yapıldığını açıkladı. Atletico Madrid, Galatasaray'dan gelen teklifin reddedilip, gelecek sezon Reyes'in takımda kalması için taraflar arasında anlaşma sağlandığını bildirdi.
İspanyol kulübü, ayrıca geçen hafta Ujfalusi, Reyes ve Forlan için Galatasaray'dan teklif aldıklarını ilk kez duyurarak, ''Sadece defans oyuncusu Ujfalusi'nin, Atletico Madrid için gerekli ekonomik şartların sağlanması halinde, Galatasaray ile görüşmesine izin verildiğini'' açıkladı.
Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst ise, "Resmi bir açıklama olsaydı haberimiz olurdu. Biz görüşmelere devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
CEREZO: REYES VİCENTO CALDERON'DA KALACAK
Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo ise iki yıldız oyuncusunun transferi konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.
Madrid ekibinin resmi internet sitesinin haberine göre, Uruguaylı oyuncu Forlan için aldıkları teklifi doğrulayan Cerezo, "Forlan Galatasaray'dan iyi bir teklif aldı. Gidip gitmemek onun elinde, kararı kendisi verecek" ifadelerini kullandı.
Jose Antonio Reyes'in ise takımdan ayrılmayacağını kesin bir dille ifade eden Atletico Madrid Kulübü Başkanı, "Resmi siteden açıkladığımız gibi önümüzdeki sezon da bizimle, Vicente Calderon'da kalacak" diye konuştu.

vego
22.Haziran.2011, 13:04
"Defter hala kapanmadı"
Atletico Madrid'in dün itibariyle resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Reyes'in Atletico Madrid'de kalacağı duyurulurken Galatasaray cephesinden hem Reyes hem de Forlan için açıklama geldi.

22 Haziran 2011 Çarşamba - 11:46
DHA
Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'da Forlan (http://www.sporx.com/forlan/) ve Reyes konusu kapanmadı...

Atletıco Madrıdli oyunculardan sadece Ujfalusi'yi renklerine katan Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/), Reyes ve Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'dan umudunu kesmedi.

İkinci Başkan Ali Dürüst (http://www.sporx.com/ali-durust/), yaptığı açıklamada görüşmelerin sürdüğünü belirterek, Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'ın kulübü ile sorunlarını çözmeye çalıştığını, Reyes'in ise satılmayacağının açıklanmasına rağmen bu oyuncuyu takipte olduklarını söyledi.

Ali Dürüst; bu transferlerin ilk günden itibaren bitmiş gibi yazılmasının medyadan kaynaklandığını belirterek; "Biz bu oyuncular için kulüp ile anlaştık. Bu transferler bitti diye bir açıklama yapmadık. Bunu medya böyle yazdı. Ben ilk günden de söylemiştim. Görüşmeler sürüyor. Defter hala kapanmadı. En büyük sıkıntı Forlan (http://www.sporx.com/forlan/) ile A.Madrıd arasında yaşanıyor. Uruguaylı oyuncu belki daha fazla kazanmak istiyor, belki alacakları var bilemiyorum ama biz takipteyiz.

Bu arada kulübün -satmıyoruz- açıklamasına rağmen Reyes konusu bile hala kapanmadı. Görüşmeler sürüyor." diye konuştu.

vego
22.Haziran.2011, 13:36
Madrid Forlan için tarihi belirledi; 4 Temmuz...
Reyes transferi konusunda hayal kırıklığına uğrayan Galatasaray'da Forlan için yeni bir umut doğdu.

22 Haziran 2011 Çarşamba - 12:24
AA
Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/) kulübünün spor direktörü Jose Luis Perez (http://www.sporx.com/perez/) Caminero, ''Reyes kalacak. Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'ın ise 4 Temmuz'a kadar vakti var'' dedi.

Caminero, Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ın transfer için müzakerelere başladığı Jose Antonio Reyes (http://www.sporx.com/jose-antonio-reyes/) ve Diego Forlan (http://www.sporx.com/forlan/) ile ilgili Cadenaser radyosuna açıklama yaptı. Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/) kulübünün yöneticisi, ''Reyes'in menajeriyle konuştum. Çünkü ilk ağızdan gitmesini değil, tam tersine kalmasını istediğimizi söylemek istiyordum. O da bizimle kalacağını, burada mutlu olduğunu, yeni projemize güven duyduğunu, bu renklerle bağdaştığını, taraftarla mutlu olduğunu söyledi'' ifadesini kullandı.

Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) kulübü ile görüştüklerinde sadece gelen teklifleri dinlediklerini ve bunları futbolcuların menajerlerine ilettiklerini belirten Caminero, ''Türkler müzakereden ne anlıyor bilmiyorum. Biz büyük bir kulübüz gelen teklifleri dinlemek bizim zorunluluğumuz. Forlan (http://www.sporx.com/forlan/) için gelen teklifi de dinledim ve menajerine ilettim. Ama aynı zamanda 4 Temmuz'a kadar karar vermesi gerektiğini de söyledim'' diye konuştu.

Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/)'in yeni sezon hazırlıkları için toplanacağı 4 Temmuz tarihini, Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'ın son karar tarihi olarak gösteren Caminero, "Eğer 4 Temmuz'a kadar gelen hiçbir teklifi kabul etmezse bizimle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak ve son 4 yılda olduğu gibi bizim formamızı giyecek" dedi.

''O zaman Reyes ve Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'a söyledikleriniz farklı. Reyes'e kal, Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'a da istediğini yap dediniz. Öyle mi?'' şeklindeki soruya ise Caminero, ''Evet, 4 Temmuz tarihine kadar'' yanıtını verdi.

Öte yandan İspanyol basını (http://www.sporx.com/ispanyol-basini/), Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'ın Türkiye'ye gitmek istemediğini savunarak, Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/) tarafından kendisine yeni kulüp bulunması için süre tanındığı yorumları yapıldı. Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/) ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunan ve sezon başına 4,5 milyon avro kazanan Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'a Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ın sezon başına 6 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/)'e de bonservis bedeli olarak 8 milyon avro önerdiği iddia ediliyor.

Reyes'in ise twitter'dan gönderdiği mesajda ''Onlara, bu kulüpten ayrılmam çok zor çünkü burada mutluyum dedim. Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)'daki finalden sonra bu kulüpte olmanın ne olduğun

KanaKe
22.Haziran.2011, 13:37
reyesin gelmesin eben basindan beri ihtimal vermiyordum adam gecen sene atleticonun en iyi oyuncularindan birisiydi.. forlan bir ihtimal gelebilir diyordum ama oda olmadi..

Revolution
22.Haziran.2011, 13:37
Yılan hikayesine döndü bu iş de. Bu kadar uzadıktan sonra olumlu sonuç çıkacağına da inanmıyorum.

KaRaBükLü KraL
22.Haziran.2011, 13:50
Forlan Reyes'in aklını çeldi demekki:zuhaha

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2011, 14:28
Veloso Galatasaray'ı reddetmiş.

http://www.football-italia.net/jun22i.html

vego
22.Haziran.2011, 15:52
Muslera'nın diğer talipleri;Tottenham,Arsenal,Fulham.GS'nin alternatifleri;Victor(Gremio),Almunia(Arsenal)

Night_Mare17
22.Haziran.2011, 15:57
Gil Marin: "Forlan'in menejerine kendisini artik istemedigimizi soyledik ve kulup bulmasini istedik"

eXcitinG
22.Haziran.2011, 16:06
Gil Marin: "Forlan'in menejerine kendisini artik istemedigimizi soyledik ve kulup bulmasini istedik"

O açıkLama çarpıtıLmış sanırım. ForLan`a 4 temmuz a kadar süre veriLmiş. 4 Temmuz da A.Madrid in kamp dönemi başLıyormuş ve o zamana kadar gidip, gitmemesi için karar vermesi söyLeniLmiş. 4 Temmuz a kadar başka bir kuLüp iLe anLaşmazsa geLip, kapma katıLacak dedi.

vego
22.Haziran.2011, 16:09
Johan Dahlin,Guillermo Molins,Sebastian Larsson

Cüneyt Tanman ekibi tarafından verilen listenin başında olduğunu söyleyeyim

Scout ekibi, futbolcuların sadece maç değil, antrenman performanslarını da değerlendiriyor ve özel yaşantıları ile ilgili de rapor veriyor!

Tık yok ama yönetimden.. Neyse ki bu Scout ekibinin şevkini kırmıyor!

@altunterim

E.Cartman
22.Haziran.2011, 16:34
Türkiye'de ilk kez ciddi çalışan gerçek bir scout ekibimiz var galiba :zuhaha Ama ne yazık ki işe yaramıyor :D Ama bu sene için fazla beklentiye girmemek lazım bu sene taraftarı stada çekecek hamleler yapacaklar bu kesin. Ama 2-3 seneye her şey çok farklı olabilir. Mehmet Demirkol'un dediği gibi Porto modelini örnek almalıyız. Ve biz örnek alıyoruz galiba :zuhaha

ForCimbom
22.Haziran.2011, 16:38
şu muslera denen adam sanki buffonmuş gibi muamele yapılıyor, vazgeçilmez addediliyor ki gıcık oluyorum...

uAburak89
22.Haziran.2011, 17:23
Drogba > Malaga diyorlar...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Haziran.2011, 17:29
Drogba > Malaga diyorlar...

Bikaç saate resmileşir diyorlar...

Revolution
22.Haziran.2011, 18:45
Ulan Malaga.

Night_Mare17
22.Haziran.2011, 18:57
Lyon başkanı Aulas, Ederson-Kallström ve Pjanic'in satış listesinde olduğunu açıkladı.

Kallström - Pjanic gelse 4-3-3 oynasak tadından yenmez :n:

Revolution
22.Haziran.2011, 19:04
Kallstrom ve yaninda da Pjanic veya Ederson gelirse cok iyi olur. Hos o kadarina da ihtiyac yok Kallstrom gelse yeter Lyon'dan.

Revolution
22.Haziran.2011, 19:05
Lyon başkanı Aulas, Ederson-Kallström ve Pjanic'in satış listesinde olduğunu açıkladı.

Kallström - Pjanic gelse 4-3-3 oynasak tadından yenmez :n:

4-3-3 oynanmaz Turkiye'de, hele bu savunma hattiyla.

Revolution
22.Haziran.2011, 20:15
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
Lazio başkanı Claudio Lotito: Fernando Muslera ile anlaşamadık. Bize uygun bir teklif yapan kulübe satacağız

Biraz hızlansak transferde iyi olacak, kamp yaklaştı.

E.Cartman
22.Haziran.2011, 21:31
Eğer Haldun Üstünel'de yetki olsaydı Drogba, Reyes, Muntari, Kallström şu anda Florya'da antreman yapıyorlardı :D

Corpus
22.Haziran.2011, 21:42
Şampiyonluğun defans ile kazanılacağını bir öğrensek ve transferlerimizde ilk kaleci ve stoper ile yapsak benimde içim rahat etse olmaz mı yahu...

Revolution
22.Haziran.2011, 22:53
Eğer Haldun Üstünel'de yetki olsaydı Drogba, Reyes, Muntari, Kallström şu anda Florya'da antreman yapıyorlardı :D
Aynen yahu.

E.Cartman
22.Haziran.2011, 23:46
Beyler size bi kötü haberim var. Mustafa Sarp serbest bırakılmadığı sürece Galatasaray'da.

MustafaSarp (http://twitter.com/#%21/MustafaSarp) Mustafa Sarp

@sergendag (http://twitter.com/sergendag) Ben Galatasaray'lı Mustafa Sarp'ım.gelen teklifleri reddediyorum.avrupadan teklif gelirse bakıcaz.

Revolution
22.Haziran.2011, 23:48
Beyler size bi kötü haberim var. Mustafa Sarp serbest bırakılmadığı sürece Galatasaray'da.

MustafaSarp (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2FMustafaSarp) Mustafa Sarp

@sergendag (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fserg endag) Ben Galatasaray'lı Mustafa Sarp'ım.gelen teklifleri reddediyorum.avrupadan teklif gelirse bakıcaz.
Ben Mustafa Sarp'ın fake twitter'ını açmıştım sene başı dalgasına 3 tweet girmiştim sonra bıraktım, 202 takipçisi olmuş bunu görünce baktım vay anasını dedim :zuhaha

E.Cartman
23.Haziran.2011, 00:13
Bu gerçek yalnız :D:D

Revolution
23.Haziran.2011, 00:17
Bu gerçek yalnız :D:D
Yazdığı şeylere baktım da pek ihtimal vermedim :)

C h A o S
23.Haziran.2011, 00:20
Allahım yarabbim avrupadan teklif gelirse bakıcaz demiş.Kendini nasıl bir oyuncu olarak görüyor acaba?Pehh

okumus
23.Haziran.2011, 00:28
Ulan Malaga.

Malaga'ya giderse aptallık eder bence.

Ayrıca M.Sarp Rusya ligi'ni kasdetmiş olabilir yoksa Avrupa'daki ikinci liglerden ancak teklif alır onların da birçoğunda yaş sınırı var. :D Adam pro adam king yahu

mehmetd
23.Haziran.2011, 00:36

MustafaSarp (http://twitter.com/#%21/MustafaSarp) Mustafa Sarp

@sergendag (http://twitter.com/sergendag) Ben Galatasaray'lı Mustafa Sarp'ım.gelen teklifleri reddediyorum.avrupadan teklif gelirse bakıcaz.

yazı pek normal gelmedi bana.

Revolution
23.Haziran.2011, 00:39
Şu sessiz günlerde bir bomba patlasa şöyle tüm medyayı toz duman edecek(Drogba). Reyes de olur gerçi bunca olumsuz haberden sonra kara bulutları dağıtır. Hızlanmamız lazım Kallström'ü alabiliyorsak da alalım böyle adamları reddetme lüksümüz yok.

Eminoski
23.Haziran.2011, 02:21
bizim kulüp Ayhan ile görüşüyormuş %90 bitti deniyor.

Facx
23.Haziran.2011, 02:52

hadi inşallah :D sarp ı da yolladıkmı tamamdır :D

Revolution
23.Haziran.2011, 02:53

İnsallah, hayirlisi.

Redrum
23.Haziran.2011, 13:00
Şu sessiz günlerde bir bomba patlasa şöyle tüm medyayı toz duman edecek(Drogba). Reyes de olur gerçi bunca olumsuz haberden sonra kara bulutları dağıtır. Hızlanmamız lazım Kallström'ü alabiliyorsak da alalım böyle adamları reddetme lüksümüz yok.

Bence Kallström'ü istemediğimiz, beklettiğimiz falan gibi haberler çıkmıştı, palavranın da üstü palavra onlar. Kallström yahu bu. Havada kapmanız gereken adam. Parayı bastırıp almanız gereken adam. Drogba'yı Forlan'ı morlanı bırakıp ne gerekiyorsa yapmamız gereken adam bu. Ama hala Drogba da drogba ey gidi allahım..

Revolution
23.Haziran.2011, 13:11
Bence Kallström'ü istemediğimiz, beklettiğimiz falan gibi haberler çıkmıştı, palavranın da üstü palavra onlar. Kallström yahu bu. Havada kapmanız gereken adam. Parayı bastırıp almanız gereken adam. Drogba'yı Forlan'ı morlanı bırakıp ne gerekiyorsa yapmamız gereken adam bu. Ama hala Drogba da drogba ey gidi allahım..

Aynen katiliyorum Kallstrom'den iyisi dediler ama. kallstrom'den iyisi Muntari filan degil. Senelerdir boyle bir futbolcumuz yok. Kallstrom gelirse emekli olana kadar o mevkiide sikinti cekmeyiz. Kampa 4 gun kaldi, yine yetismeyecek transferler.

Revolution
23.Haziran.2011, 13:20
Satılık...
Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Galatasaray'ın transfer listesinde olan Pjanic, Ederson ve Kallström ile ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar...
23 Haziran 2011 Perşembe - 09:35
Webaslan Dış Haberler
http://www.webaslan.com/img/5/2011/sx58-1308810875.jpg

Jose Antonio Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/) transferini sonlandıramayan ve Diego (http://www.webaslan.com/diego/) Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/)'ı ikna etmeye çalışan Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'a Ederson (http://www.webaslan.com/ederson/), Kallström (http://www.webaslan.com/kallstrom/) ve Pjanic (http://www.webaslan.com/pjanic/)'ten iyi haber geldi.

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) listesinde olan ve bu üç oyuncu için de temaslarını sıcak tutan Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın kısa bir süre önce Lyon'a resmi (http://www.webaslan.com/resmi/) bir teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) yapacağı ileri sürülmüştü. Ünal Aysal (http://www.webaslan.com/unal-aysal/) ve ekibinin yaptığı Madrid seferinin ardından gözler bu kez de Fransa seferine çevrildi. Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) umutlarını arttıran haber ise Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas (http://www.webaslan.com/jean-michel-aulas/)'dan geldi.

Cleud Puel'in görevine son veren ve takımın başına Remi Garde'yi getiren Jean-Michel Aulas (http://www.webaslan.com/jean-michel-aulas/), kadroda ciddi bir yapılanmaya gideceklerini ve Kallström (http://www.webaslan.com/kallstrom/), Pjanic (http://www.webaslan.com/pjanic/) ve Ederson (http://www.webaslan.com/ederson/)'u satacaklarını duyurdu. Lyon'da bazı oyuncuların önemini kaybettiğinin altını çizen Jean-Michel Aulas (http://www.webaslan.com/jean-michel-aulas/), "Yeni sezonda genç oyuncuların üzerinde daha fazla durulacak ve teknik direktör Remi'nin takımda görmek istediğini isimler ile görüşeceğiz" dedi.

Webaslan.com'un edindiği istihbaratlar sonucunda Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), Ederson (http://www.webaslan.com/ederson/), Pjanic (http://www.webaslan.com/pjanic/) ve Kallström (http://www.webaslan.com/kallstrom/) için resmen devreye girecek ve önümüzdeki günlerde Lyon'a teklifini sunacak. Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), daha önce Ederson (http://www.webaslan.com/ederson/) ve Kallström (http://www.webaslan.com/kallstrom/) için Lyon'a 15 milyon avroya yakın bir rakam teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) etmiş ve bu rakamlar Fransız basınında da uzunca bir süre konuşulmuştu.

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'dan gelecek olan teklife sıcak bakması beklenen Jean-Michel Aulas (http://www.webaslan.com/jean-michel-aulas/), daha önce de Cesar Delgado ve Toulalan'ı elden çıkartmıştı. Bu sezon kulüpte yeni bir yapılanmaya gidecek olan Jean-Michel Aulas (http://www.webaslan.com/jean-michel-aulas/), Webaslan.com'un daha önceki analizlerinde duyurduğu gibi maliyeti yüksek olan oyuncuları bir bir elden çıkarmaya başladı.

Lyon ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Ederson (http://www.webaslan.com/ederson/) ve Kallström (http://www.webaslan.com/kallstrom/)'ün hem yıllık maliyetlerinden kurtulmak isteyen hem de bu iki oyuncudan da para (http://www.webaslan.com/para/) kazanma planları yapan Jean-Michel Aulas (http://www.webaslan.com/jean-michel-aulas/), böylelikle Ederson (http://www.webaslan.com/ederson/)'a ödenen 2.8 milyon avro (http://www.webaslan.com/avro/), Kallström (http://www.webaslan.com/kallstrom/)'e de ödenen 3.7 milyon avroluk yıllık ücretinden kurtulmuş olacak.

Revolution
23.Haziran.2011, 13:23
Ve Lazio başkanı konuştu
Lazio kulübü başkanı Claudio Lotito Galatasaray'ın ilk kaleci hedefi olarak bilinen Muslera'ya kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.
23 Haziran 2011 Perşembe - 09:43
Webaslan Dış Haberler
http://www.webaslan.com/img/5/2011/muslera32645645.jpg
Lazio (http://www.webaslan.com/lazio/) kulübü başkanı Claudio Lotito (http://www.webaslan.com/lotito/) medyada konuşulan transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) haberleri üzerine Juventus'la ad geçenı Lichtsteiner'den Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın ilk kaleci (http://www.webaslan.com/kaleci/) hedefi olarak bilinen Muslera (http://www.webaslan.com/muslera/)'ya kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Tutto Sport (http://www.webaslan.com/sport/)'ta yer alan açıklamalarda Lotito (http://www.webaslan.com/lotito/)'nun özellikle Muslera (http://www.webaslan.com/muslera/) konusundaki açıklamaları dikkat çekiciydi. "Muslera'nın yüksek ekonomik beklentilerinden dolayı yeni kontrat (http://www.webaslan.com/kontrat/) imzalayamadık." diyen Lotito (http://www.webaslan.com/lotito/), kalecinin menajeri Fonseca'nın Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'la da anlaşamadığını iddia etti. Lotito (http://www.webaslan.com/lotito/) " Biz de şu an beklemedeyiz, Muslera (http://www.webaslan.com/muslera/)'nın kararını bekliyoruz" diyerek de şimdilik nokta koymuş oldu.

Uzun süredir konuşulan Lichtsteiner'in Juventus'a transferine de değinen Lotito (http://www.webaslan.com/lotito/), Juventus'un sahibi Agnelli ailesiyle iyi ilişkilerinin de etkisiyle bu transferde uzlaşmak istediklerini belirtti. Ancak oyuncunun hala Lazio (http://www.webaslan.com/lazio/)'nun kontratlı oyuncusu olduğunu ve o giderse onun kalitesinde birini almaları gerektiğini belirten Lotito (http://www.webaslan.com/lotito/),bu yüzden oyuncu ve takımın taleplerinin karşılanması gerektiğine vurgu yaptı.

Lotito (http://www.webaslan.com/lotito/) Floccari için gelen sorularaysa, henüz onu da kimseye satmadıklarını ama kimsenin de vazgeçilmez olmadığını belirterek tekliflere açık olduklarını söyledi. Lazio (http://www.webaslan.com/lazio/) başkanı transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) listelerinde olduğu iddia edilen Cisse için gelen sorularaysa "Şu an 7 forvetimiz var!" diyerek net bir cevap verdi.

Öte yandan Avrupa (http://www.webaslan.com/avrupa/) basınındaki Muslera (http://www.webaslan.com/muslera/) haberleri de bitmek bilmiyor. Muslera (http://www.webaslan.com/muslera/)'nın Premier Lig'de Tottenham ya da Arsenal forması giymek istediği, Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın bütün bu gelişmelerden sonra Gremio'nun Brezilyalı kalecisi Victor'la, Arsenal'in tecrübeli eldiveni Almunia arasında tercih yapacağı iddia ediliyor.

Revolution
23.Haziran.2011, 13:24
Necati ve İbrahim can atıyor ama...
Galatasaray, yerli transferindeki temaslarını sıcak tutuyor. İşte Necati Ateş ve İbrahim Akın hamlesindeki son gelişmeler, detaylar...
23 Haziran 2011 Perşembe - 11:05
Webaslan.com
http://www.webaslan.com/img/5/2011/necatiates.jpg

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) bir yandan yabancı transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) piyasasında hamlelerini yaparken; diğer bir yandan da yerli transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) piyasasındaki rotasını çizmeye başladı. Necati (http://www.webaslan.com/necati/) Ateş ve İbrahim Akın (http://www.webaslan.com/ibrahim-akin/) ile yakından ilgilenen bu alternatif bir kadro (http://www.webaslan.com/kadro/) oluşturmak için bu iki futbolcu ile sıcak temasını koruyan Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), yapılacak olan yabancı transferleri de göz (http://www.webaslan.com/goz/) önüne alarak Necati (http://www.webaslan.com/necati/) ve İbrahim transferlerini ağırdan alıyor.

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'da oynamak istediğini her fırsatta dile getiren Necati (http://www.webaslan.com/necati/) Ateş konu hakkında; "Görüşmelerimiz sürüyor. Çıkacak olan kararları bekliyoruz" ifadelerini kullanırken; Antalyaspor (http://www.webaslan.com/antalyaspor/) Başkanı Hasan (http://www.webaslan.com/hasan/) Akıncıoğlu, "Necati Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'da oynamak istiyor. Biz Necati (http://www.webaslan.com/necati/)'nin önünü tıkamak istemiyoruz. İki gün önce Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) ile transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) görüşmesini yaptık. Eğer Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) istediğimiz bonservis bedelini verirse bu transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) gerçekleşecek" dedi.

Necati (http://www.webaslan.com/necati/) Ateş'in yanı sıra İbrahim Akın (http://www.webaslan.com/ibrahim-akin/) konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor! Fatih (http://www.webaslan.com/fatih/) Terim'in ısrarlı bir şekilde transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) edilmesini istediği İbrahim Akın (http://www.webaslan.com/ibrahim-akin/) için Trabzonspor da resmen devreye girdi. İbrahim Akın (http://www.webaslan.com/ibrahim-akin/) için İstanbul Büyükşehir Belediyespor (http://www.webaslan.com/istanbul-buyuksehir-belediyespor/) ile görüşmelere başlayan Trabzonspor, Göksel Gümüşdağ (http://www.webaslan.com/goksel-gumusdag/)'dan "Öncelik Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'da" cevabını aldı.

29 Haziran (http://www.webaslan.com/haziran/)'da yapılacak olan Türkiye (http://www.webaslan.com/turkiye/) Futbol (http://www.webaslan.com/futbol/) Federasyonu başkanlık seçimleri nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor (http://www.webaslan.com/istanbul-buyuksehir-belediyespor/)'daki görevinden istifa (http://www.webaslan.com/istifa/) edecek olan Göksel Gümüşdağ (http://www.webaslan.com/goksel-gumusdag/), daha önce yaptığı açıklamada İbrahim Akın (http://www.webaslan.com/ibrahim-akin/)'ın Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'a transferinin seçimlerden önce sonuçlanabileceğinin sinyallerini vermişti.

E.Cartman
23.Haziran.2011, 13:28
Şu 4 gün içinde Kaleci, Kallström bi de Forvet açıklansın gerisi teferruat. Bu arada Lyon hem genç oyunculara yönelip hemde 21 yaşındaki Pjanic'i neden bırakıyor anlamadım. Yoksa yine hiç uğraşmadan yapılan bir masa başı haber mi?

Revolution
23.Haziran.2011, 13:29
Şu 4 gün içinde Kaleci, Kallström bi de Forvet açıklansın gerisi teferruat. Bu arada Lyon hem genç oyunculara yönelip hemde 21 yaşındaki Pjanic'i neden bırakıyor anlamadım. Yoksa yine hiç uğraşmadan yapılan bir masa başı haber mi?
Hayır Özgür, geçen gün Lyon teknik direktörü yaptığı basın toplantısında bu oyuncuların satılık olduğunu duyurdu. Biz Kallström'ü alsak yeter.

E.Cartman
23.Haziran.2011, 13:33
Pjanic'i alma imkanı varsa kaçırmasınlar bence, o adam kaçmaz.

Redrum
23.Haziran.2011, 13:37
Haberin doğruluğuna inanmıyordum, ama madem teknik direktör açıklama yapmış. 3ü de kaçırılmaz derim ben.

Revolution
23.Haziran.2011, 13:49
Sürpriz iddialar... Galatasaray, Sulley Muntari için Inter'e yaptığı teklifi bir miktar daha yükseltirken; İtalyan basını Galatasaray için sürpriz bir iddia daha ortaya attı. İşte gelişmeler ve o iddialar...
23 Haziran 2011 Perşembe - 12:34
Webaslan Dış Haberler
http://www.webaslan.com/img/5/2011/kkd.jpg
Jose Antonio Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'ten olumsuz cevap alan ve Diego (http://www.webaslan.com/diego/) Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/)'dan da cevap bekleyen Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), diğer yandan da orta sahaya yapacağı takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın orta alana yapacağı takviye için iki ismin ön plana çıkıyor; Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/) ve Kallström... Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) her iki oyuncu için de temaslarını sıcak tutarken, özellikle İtalyan medyası sarı-kırmızılı takımın Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/)'nin transferini sonlandırmak için geri sayıma geçtiğini gündeme taşımaya başladı.

Webaslan.com olarak edindiğimiz bilgiler ışığında Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/) için Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'e 7 milyon avroluk bonservis bedeli, Ganalı yıldıza da yıllık 2.5 milyon avro (http://www.webaslan.com/avro/) garanti ve maç (http://www.webaslan.com/mac/) başına 15 bin avro (http://www.webaslan.com/avro/) para (http://www.webaslan.com/para/) teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) ettiğini sizler duyurmuştuk.

Webaslan.com'un duyurduğu bu haber Türk spor basınına birer bir şekilde yansırken; İtalyan basını tarafından da desteklendi. Aradan geçen kısa bir sürenin ardından Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'in Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/)'den daha fazla para (http://www.webaslan.com/para/) kazanmak istemesi transferi çıkmaza sürüklerken; İtalyan kaynaklı La Gazetta dello Sport (http://www.webaslan.com/sport/), Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'i ikna edebilmek için 7 milyon avorluk teklifini 8 milyon avroya çıkarttığını yazdı.
Öte yandan İtalyan basının bir diğer iddiası da yine Inter (http://www.webaslan.com/inter/) eksenli... Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın Sulley Muntari (http://www.webaslan.com/sulley-muntari/)'nin yanı sıra Thiago Motta (http://www.webaslan.com/thiago-motta/)'yı da istediğini dile getiren İtalyan medyası bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yeni teknik direktör olması muhtemel olan Gian Piero Gasperini'ye bağlı olduğunu ileri sürdü.

Genoa (http://www.webaslan.com/genoa/)'da Diego (http://www.webaslan.com/diego/) Milito, Houssine Kharja, Thiago Motta (http://www.webaslan.com/thiago-motta/) ve Andrea Ranocchia gibi isimler ile birlikte çalışmış olan Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'i yeni teknik direktör adayı, göreve başlaması halinde Thiago Motta (http://www.webaslan.com/thiago-motta/)'nın takımdan ayrılmasına izin (http://www.webaslan.com/izin/) vermeyecek.

http://www.webaslan.com/img/2011/06/23/munts.jpg

Redrum
23.Haziran.2011, 13:55
İyi olur gelirlerse (tabii Cana giderse). Kampa kadar yetişmeyecekleri kesin ama ben aklımdaki kadroyu yazayım artık;
---------------------Muslera-------------------
--Sabri-----Ujfalusi---------Servet---Balta
--------------------Muntari-------------------
---------Selçuk-------------Kallström------
Transfer(pino)--------------------Arda---
------------------Baros(elmander)--------

Yeter ki şu kaleci, muntari ve kallström alınsın. Sağ kanada pino kazım elmander falan koyulur bir şekilde halledilir o.

Flawless Victory
23.Haziran.2011, 14:04
Lorik Cana gibi savaşçı bir oyuncu alamayız. Gitmesine karşıyım.

Ayrıca biz transferler için çok çaba harcıyoruz, böyle olunca oyuncular şımarıyor, gelince de oynamıyorlar zaten. Oyuncuların ücret yükseltme çabaları oluyor. Bir sene de şu hazırlık kampları başlamadan transferi bitirelim yahu.

Redrum
23.Haziran.2011, 14:05
Lorik Cana gibi savaşçı bir oyuncu alamayız. Gitmesine karşıyım.

Ayrıca biz transferler için çok çaba harcıyoruz, böyle olunca oyuncular şımarıyor, gelince de oynamıyorlar zaten. Oyuncuların ücret yükseltme çabaları oluyor. Bir sene de şu hazırlık kampları başlamadan transferi bitirelim yahu.

Katılıyorum, ancak Muslera için takas edeceğız lafları dönüyor ya. Kaldı ki bana kalırsa ne Muslera gelecek ne Muntari ne Kallström (Drogba'yı falan saymıyorum bile).

mpaker66
23.Haziran.2011, 14:17
ah başkan ah. ntv spor da kaleci transferini haftaya bitircez dünyaca ünlü biri olacak demişti hala ses seda yok...Mehmet Demirkol'un dediğine göre avrupadaki gibi görüştüğü oyuncularıda açıklıyomuş başkan.anlaştığıklarını değil.reyes transferide böyle olmuş...gerçekten geç kaldık...bırakın drogbayı forlan'ı artık biz genç oyuncu istiyoruz.Türk yabancı farketmez. scout ekibimiz varmış ne güzel çalışıyolarmış onlardan bilgi alalım. Terim'in elbet bildiği takip ettiği oyuncular vardır.Türk milli takımı havuzundan... Yabancı..Onlara bakalım...Porto modeli gerçekten...Terim'den hiç bi açıklama gelmedi.çok sessiz gerçekten...Terim geldiyse ağırlığını ortaya koyup istediği kadro savaşan kadro kurulmalı...istediği futbolcularla...

Revolution
23.Haziran.2011, 14:19
Şu imza törenleri topluca ne zaman yapılacak merak ediyorum. Ters köşe de olabiliriz.

Sirius Black
23.Haziran.2011, 14:22
Var ya Pjanic gelse hayat bayram olsa filan. :)

RaSenGan
23.Haziran.2011, 14:33
---------------------Transfer-------------------
--Sabri-----Ujfalusi------Servet------Balta
--------------------Cana----------------------
---------Selçuk-------------Transfer-------
Transfer----------------------------Arda---
------------------Elmander(Baros)--------

Şöyle olsa iyi olur.Kanatta Pino,Kazım da olabilir orası transfer için daha geri planda şu an.Kaleci ve orta sahayı bulalım sonra orayı düşünürüz.

Flawless Victory
23.Haziran.2011, 14:33
Ben olsam açarım FM'yi, kim gelecek vaadediyor, gidip onları izlettiririm, sonra kimse uyanmadan getiririm Türkiye'ye. Agüero'yu kaç sene takip ettik biz oyunda ama klüplerin farkına varması seneler sonra oluyor. Bu bir yana...

Oyuncu izleyen birinin şunları yapması gerek :

1. Oyuncu ne kadar teknik? Oyuncunun teknik yeteneğini keşfedebilmek için sahada topsuz alanda yaptıklarına da bakmak gerek. Bir oyuncu sadece ayağına top geldiğinde yeteneğini gösterebiliyorsa ondan bir şey olmaz.

2. Oyuncu oyunu ne kadar iyi okuyor? Top ayağındayken kafasını ne kadar kaldırıp etrafına bakıyor? Yoksa oyuncu kafasını hiç kaldırmadan burnunun dikine top mu sürüyor bunlara kesin bakmak lazım.

3. Bizim gözlemci dediğimiz kişiler, oyuncu 2 gol, 1 asist yapmışsa hemen not ediyor, 2. maçında yine 1 gol, 1 asist yapmışsa tamam bu çocuk çok iyi diyor. Peki bu adam sahada başka ne yapıyor? Söyleyeyim. Futbolcu bu icraatlarının haricinde sahada mevkisinin yan görevlerinin hiçbirini yapmıyor. Takımı atağa çıkaramıyor, top kapma yeteneğine gerek olmasa bile savunma anlamında boşlukları dolduramıyor, kaleye 2'ye 2 giderken arkadaşının kendisine pas atmaya çalıştığını algılayamayıp içeri hareketlenmiyor. Buna bir çok şeyi daha sayabiliriz. Fakat buna rağmen sırf gol attığı, asist yaptığı için göklere çıkarılabiliyor.

Sonuç : Gözlemci gönderdik, oyuncu araştırmasını profesyonel kişilere bıraktık gibi söylemlere çok inanmıyorum. Bizim için çok faydası yok. Şu ana kadar büyük klüplerimiz ne zaman 19-20 yaşlarında bir yıldız adayı getirdi ki? Bu işin taraftar gözüyle tribünde maç izlemek kadar kolay olmadığının farkına varmaları gerekir.

Börk
23.Haziran.2011, 14:43
Kimi alacağımızı şaşırdık bu yüzden adam alamıyoruz :D

Revolution
23.Haziran.2011, 14:48
Ben olsam açarım FM'yi, kim gelecek vaadediyor, gidip onları izlettiririm, sonra kimse uyanmadan getiririm Türkiye'ye. Agüero'yu kaç sene takip ettik biz oyunda ama klüplerin farkına varması seneler sonra oluyor. Bu bir yana...

Oyuncu izleyen birinin şunları yapması gerek :

1. Oyuncu ne kadar teknik? Oyuncunun teknik yeteneğini keşfedebilmek için sahada topsuz alanda yaptıklarına da bakmak gerek. Bir oyuncu sadece ayağına top geldiğinde yeteneğini gösterebiliyorsa ondan bir şey olmaz.

2. Oyuncu oyunu ne kadar iyi okuyor? Top ayağındayken kafasını ne kadar kaldırıp etrafına bakıyor? Yoksa oyuncu kafasını hiç kaldırmadan burnunun dikine top mu sürüyor bunlara kesin bakmak lazım.

3. Bizim gözlemci dediğimiz kişiler, oyuncu 2 gol, 1 asist yapmışsa hemen not ediyor, 2. maçında yine 1 gol, 1 asist yapmışsa tamam bu çocuk çok iyi diyor. Peki bu adam sahada başka ne yapıyor? Söyleyeyim. Futbolcu bu icraatlarının haricinde sahada mevkisinin yan görevlerinin hiçbirini yapmıyor. Takımı atağa çıkaramıyor, top kapma yeteneğine gerek olmasa bile savunma anlamında boşlukları dolduramıyor, kaleye 2'ye 2 giderken arkadaşının kendisine pas atmaya çalıştığını algılayamayıp içeri hareketlenmiyor. Buna bir çok şeyi daha sayabiliriz. Fakat buna rağmen sırf gol attığı, asist yaptığı için göklere çıkarılabiliyor.

Sonuç : Gözlemci gönderdik, oyuncu araştırmasını profesyonel kişilere bıraktık gibi söylemlere çok inanmıyorum. Bizim için çok faydası yok. Şu ana kadar büyük klüplerimiz ne zaman 19-20 yaşlarında bir yıldız adayı getirdi ki? Bu işin taraftar gözüyle tribünde maç izlemek kadar kolay olmadığının farkına varmaları gerekir.
Katılıyorum Emrah abi. Bana bu görevi verseler yemin ederim inciğine cinciğine kadar araştırırım bütün futbolcuları. İdmanlarından özel hayatlarına kadar öğrenirim herşeyi. Bir yerlerden de çıkarırım adam, millet isteyince nasıl yapıyor biz neden yapamayalım? Buradan tüm Türkiye'ye sesleniyorum Memedali Bey :p

KaPaLı
23.Haziran.2011, 14:51
Muntari tam olarak defansif ortasaha değil. Daha çok box to box tarzı bir oyuncu ama hucum gücü daha yüksek. Cana gibi defansif bir general lazım Galatasaray'a.

okumus
23.Haziran.2011, 14:52
Katılıyorum, ancak Muslera için takas edeceğız lafları dönüyor ya. Kaldı ki bana kalırsa ne Muslera gelecek ne Muntari ne Kallström (Drogba'yı falan saymıyorum bile).

Yahu arkadaş gidersin İtalya'ya ben Muslera'yı istiyorum bonservisi nedir diye sorar basar parayı alırsın.Biz uğraşacağımıza bundan sonra Cana'yı almak için Lazio uğraşırdı.Vermiyorlar mı hiçbir şekilde satmam Cana'yı Lazio'ya 2 kulüpte ulaşamaz istediğine en iyisi de futbolcular maaş arttırmak için şımarıklık yapamazlar.

okumus
23.Haziran.2011, 14:54
Dünya'da başka kaleci mi kalmadı arkadaş Taffarel öneriyor ben kefilim diyor daha ne bekliyorlar anlamadım gitti.Sadece kaleci alsınlar ben artık ona bile rağzıyım.Şu dünyanın en çok gol atan kalecisini alabiliriz mesela gol sorununu da çözer :D

Revolution
23.Haziran.2011, 15:01
Bugün yönetim kurulu varmış. Çıkar belki birşeyler.

E.Cartman
23.Haziran.2011, 15:08
Dünya'da başka kaleci mi kalmadı arkadaş Taffarel öneriyor ben kefilim diyor daha ne bekliyorlar anlamadım gitti.Sadece kaleci alsınlar ben artık ona bile rağzıyım.Şu dünyanın en çok gol atan kalecisini alabiliriz mesela gol sorununu da çözer :D

nokta transfer

europeanconquer
23.Haziran.2011, 15:09

Rogerio Ceni'de olur :p Hiç değilse artık frikiklerden golümüz olur :zuhaha

Yönetim birçok söz verdi.Sözlerine uysalar iyi olur.Fatih Terim'in karışmaması çok enteresan.Bir kaleciye bile razıyız artık.Ünal Aysal başkan olarak seçildiğinden beri burada çıkmayan tartışma kalmadı.Bir aydır birbirimizi yiyoruz.

Flawless Victory
23.Haziran.2011, 15:44
Taffarel'in önerileri dikkate alınmalı.

Revolution
23.Haziran.2011, 15:54
Reyes transferini Manzano engelledi!
İspanyol basını Galatasaray'ın yıldız futbolcu Jose Antino Reyes'i transfer edememesindeki nedeni açıkladı. İşte o haber ve detaylar...
23 Haziran 2011 Perşembe - 13:59
Webaslan ve AA
http://www.webaslan.com/img/5/2011/manzano.jpg

İspanyol basını, Jose Antonio Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'in Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'a gitmeyip Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/)'de kalmasında kilit ismin, teknik direktör Gregorio Manzano (http://www.webaslan.com/gregorio-manzano/) olduğunu iddia etti.

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın, Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'e şu anda Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/)'de kazandığının iki katını teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) ettiği, ancak buna rağmen İspanyol futbolcunun kabul etmediğini yazan Marca gazetesi, Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'in kalmasındaki gerçek nedenin Manzano olduğunu savundu. İspanyol teknik adamın, telefon konuşmasında gelecek sezon için yeni projesini ve takımda öncelikli bir rol oynayacağını Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'e anlattığı ve ikna ettiği kaydedildi.

Öte yandan, kurumsal değişimle birçok yöneticisini değiştiren Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/), çarşamba günü yapılan yönetim (http://www.webaslan.com/yonetim/) kurulunda da önemli kararlar aldı. Kulübün en büyük hissedarı Miguel Angel Gil (http://www.webaslan.com/gil/) Marin, yönetim (http://www.webaslan.com/yonetim/) kurulu başkanı olarak kalmaya devam ederek yetkilerini genişletirken, 2. en büyük hissedar olan kulüp başkanı Enrique Cerezo (http://www.webaslan.com/enrique-cerezo/)'nun sadece kurumsal işlerle ilgilenmesine karar verildi.

Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/)'in yeni stat (http://www.webaslan.com/stat/) ve spor kompleksi projesi ile stratejik ittifaklar ve sponsorlar konusuna Gil (http://www.webaslan.com/gil/) Marin bakacak.

__________________________________________________ _________________________________________

Bu gelişmeler Ünal Aysal'ın prestijine büyük darbe vurdu.

okumus
23.Haziran.2011, 15:55
Rogerio Ceni'de olur :p Hiç değilse artık frikiklerden golümüz olur :zuhaha

Yönetim birçok söz verdi.Sözlerine uysalar iyi olur.Fatih Terim'in karışmaması çok enteresan.Bir kaleciye bile razıyız artık.Ünal Aysal başkan olarak seçildiğinden beri burada çıkmayan tartışma kalmadı.Bir aydır birbirimizi yiyoruz.

Her frikik heyecan olur taraftar ateşlenir :D

E.Cartman
23.Haziran.2011, 15:58
Ünal Aysal: Drogba Haber Bekliyor ama Öncelik Forlan'da! (Haber)

Transferdeki olumsuz haberlerle dağılan G.Saray taraftarına, başkan Ünal Aysaldan garanti geldi.
Türkiye'de yer yerinden oynamıştı.. G.Saray Başkanı Ünal Aysal, bundan 1 hafta önce özel uçağına atlayıp, akşam saatlerinde döndüğü İstanbul’da 3 bomba transferin müjdesini verdiğinde.. Fakat geride bıraktığımız 1 haftada sular terse akar gibi gözüktü, özellikle İspanya’dan gelen haberler ve açıklamalar ‘Jose Antonio Reyes ve Diego Forlan A.Madrid’den ayrılmıyor’ yönündeydi.

Fakat Atletico Madrid’i biraz tanıyanlar, İspanyol kulübüne güvenilmeyeceğini de gayet iyi biliyordu. Açık konuşalım, bizim gazete olarak düşüncemiz, “Atletico taraftar ve medya baskısından korkarak bu transferlerin kesin olarak yattığını açıklıyor”du. Bu düşüncenin gerçeklik payı olup olmadığı öğrenmemizin tek bir şansı vardı. O da sayın Ünal Aysal..

Kendisinin çok yoğun tempoda çalıştığını bildiğimiz için, çok kısa bir biçimde düşüncemizi ve onun ne düşündüğünü sorduk.. Önce bize tatlı tatlı güldü ve şu cümleleri kurdu başkan: “Siz düşüncenizde çok da yanlış bir iz üstünde değilsiniz. Fakat şunu söyleyebilirim ben bu konular hakkında artık konuşmak istemiyorum. Zaman konuşma değil, icraat zamanı.

‘MEDYAYI ÖĞRENDİM!’

Taraftarlara şu mesajı verebilirim. İçleri gerçekten rahat olsun en iyi futbolcuları en iyi şartlarda getireceğiz. Buna söz veriyorum. Çünkü ekibimizle durmadan çalışıyoruz. Bir de şunu gördüm ki, bu tip büyük transferleri yaparken medyada çıkan haberler pozitif sonuç doğurmuyor. Dolayısıyla bu saatten sonra sessiz ve derinden gideceğiz. Bizi izlemeye devam edin.”

‘DROGBA’YLA EL SIKISTIK AMA ÖNCELİK FORLAN’IN’

G.SARAY taraftarının beklediği transferleri yapabilmek adına nefes alacak zamanı zor bulan başkan Ünal Aysal’ı daha fazla rahatsız etme şansımız yoktu. Bu yüzden sarı-kırmızılı kulübün transferlerinde 1 numaralı yetkili olan ismi bizde saklı bir yöneticiye ulaştık.. Ve taraftarı rahatlatacak çok önemli bilgileri sizlerle paylaşıyoruz:

“Yazılanlarda, çizilenlerde ‘Drogba’dan sevindirici haber’ gibi ifadeler kullanılıyor. Fakat biz Fildişili oyuncuyla zaten el sıkıştık. Kendisinin isteklerini karşılayacağımızı ilettik, o da bizde oynamaktan zevk alacağını söyledi. Yani biz Drogba’yla anlaştık. İstediğimiz an G.Saraylı olur.

‘Pekiniye olmuyor?’ diye sorabilirsiniz. Şöyle açıklayayım.. Bizim önceliğimiz Forlan. Çünkü biz Atletico Madrid’den transfer yaparken onların omurgasını almak için yola çıktık. Defansı, orta sahası ve forveti. Yani Ujfalusi, Reyes ve Forlan. Bu yüzden Diego Forlan’ın son kararını bekliyoruz.”

‘FORLAN KALAN ALACAĞINI KURTARMAK İÇİN UĞRAŞIYOR’

“Drogba'da durum bu.. Diego Forlan’da ise işler biraz daha karışık. Uruguaylı oyuncu, geçen sezon büyük sıkıntılar yaşadığı Atletico Madrid’de kalmak istemiyor. Yönetim onu kesinlikle yollayacak. Kendisi ‘Madrid’de mutluyum’ diyerek hem Atletico’da kalan geçen sezondan alacağını kurtarmak hem de bizden daha yüksek bir ücret almayı hedefliyor.

BİZ bu oyuncuyu çok istiyoruz. Ve almak için de her şeyi yapacağız. Tabii bunu başarırken ne kazıklanacağız, ne de körü körüne transfer yapacağız. Şimdi kendisinin Copa America’dan dönmesini bekliyoruz.”

‘REYES İÇİN KULÜBÜYLE ANLAŞTIK, BASKI SEBEBiYLE SUSUYORLAR’

“Biz Reyes için kulübüyle anlaşma sağlamıştık. Hatta 3 oyuncu için de.. Rakamlar zaten medyada da yer buldu. Önceki gün A.Madrid’in “Reyes ve Forlan’ı satmıyoruz” açıklaması bize göre bir strateji. Çünkü bize yapılmış bir resmi açıklama yok. Atletico Madrid taraftarının şu an kulübe büyük tepkisi olduğunu yakından takip edenlerdeniz. İki yıldızın gitme ihtimali onları çılgına çevirdi.

Bence bu transfer haberlerini soğutmak için yapılmış bir hamle. Bizim düşüncemiz 1 hafta sonra tüm açıklamalar değişecektir. Tabii Atletico ters bir adım atarsa, ne yapabiliriz o zaman bakacağız.”

‘BEĞENMEYENLER YAKIN ZAMANDA UJFALUSI’YLE TANISACAK!’

“Medya'da ve internet ortamında Atletico’dan sadece Ujfalusi’yi aldığımız söylenerek, dalga geçiliyor. Yani söylemlerde Ujfalusi’yi ‘yaramaz’ adam olarak gösteriyorlar. Ama o inanılmaz bir defans oyuncusu. Savunmamızın ağabeyi, defansın da çimentosu olacak.

Yeter ki maraton başlasın ve Çek yıldız sahaya çıksın. O zaman Ujfalusi’nin ne kadar yararlı olduğunu herkes görecek. Bizim defansta böyle bir tecrübeye ihtiyacımız vardı, yaşının 33 olması hiç önemli değil. Gencecik oyunculardan daha eforlu.”

Haber365

http://www.medyarazzi.com/haber/20110623/356918/2036372/unal-aysal-drogba-haber-bekliyor-ama-oncelik-forlan-da-%C2%A0-haber.html

okumus
23.Haziran.2011, 16:04
Yalan haber bu

Revolution
23.Haziran.2011, 16:06
Ben de haberin doğruluğuna inanmıyorum.

Börk
23.Haziran.2011, 16:10
O değil de bende telaşlanmaya başladım artık.Şu zamana kadar yönetim olsun transfer politikası olsun sesimi çıkarmadım.Ama gerçekten geç kalındı transferde.Bir bir transferlerin olumsuz geçtiği haberleri geliyor,daha 4 Temmuz'u bekleyecekmişiz.

Revolution
23.Haziran.2011, 16:14
O değil de bende telaşlanmaya başladım artık.Şu zamana kadar yönetim olsun transfer politikası olsun sesimi çıkarmadım.Ama gerçekten geç kalındı transferde.Bir bir transferlerin olumsuz geçtiği haberleri geliyor,daha 4 Temmuz'u bekleyecekmişiz.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bugün yönetim kurulundan inşallah birşeyler çıkar da kurtarırız paçayı.

yunusgs
23.Haziran.2011, 16:27
Bir de şu var.Yönetim transferde geç kalmaya başladı,bu kısım doğrudur.Ama acele ediyor olmamızın temel sebepleri arasında diğer rakiplerimize bakıp onları transferlerini tamamlamış gibi kabul etmemiz de önemli bir yer tutuyor.Umarım yönetim elini çabuk tutar da kampa yetişir transferler.

okumus
23.Haziran.2011, 16:47
Bir de şu var.Yönetim transferde geç kalmaya başladı,bu kısım doğrudur.Ama acele ediyor olmamızın temel sebepleri arasında diğer rakiplerimize bakıp onları transferlerini tamamlamış gibi kabul etmemiz de önemli bir yer tutuyor.Umarım yönetim elini çabuk tutar da kampa yetişir transferler.

Kaç sezondur transfer son haftalara hatta son günlere bırakılıyordu ve kimsenin istemediği oyuncuları alıyorduk ve müthiş transferler yaptık deniyordu bizler de mutlu oluyorduk.Artık bu sezon bu transfer taktiğini yemeyeceğimizi görmeleri gerekir.Bence transferde ; transfer sezonu sonunda başkan sözünü tutamazsa istifa etmeli.Diğer kulüplerimiz doğru olanı yaptılar ve hemen istedikleri oyuncularla anlaştılar ve transfer ettiler. Galatasaray yönetimiyse hata yaptı ve yapmaya da devam ediyor.Takımımızın yıllardır oynadığı bir sistemi bir ekolü olmuş olsa acele edilmese de olur fakat bizim sürekli birbiriyle oynayan ve sürekli aynı taktiği oynayan bir takımımız yok ve bir alışma süreci olacak ben bu yüzden acele edilmeliydi diye düşünüyorum.Sonuçta Trabzon-BJK-fenerbahçe'nin oturmuş bir sistemi kadrosu var sadece eksik yerlere oyuncu alıyorlar ama bizde büyük bir revizyon var.

Revolution
23.Haziran.2011, 16:50
Kaç sezondur transfer son haftalara hatta son günlere bırakılıyordu ve kimsenin istemediği oyuncuları alıyorduk ve müthiş transferler yaptık deniyordu bizler de mutlu oluyorduk.Artık bu sezon bu transfer taktiğini yemeyeceğimizi görmeleri gerekir.Bence transferde ; transfer sezonu sonunda başkan sözünü tutamazsa istifa etmeli.Diğer kulüplerimiz doğru olanı yaptılar ve hemen istedikleri oyuncularla anlaştılar ve transfer ettiler. Galatasaray yönetimiyse hata yaptı ve yapmaya da devam ediyor.Takımımızın yıllardır oynadığı bir sistemi bir ekolü olmuş olsa acele edilmese de olur fakat bizim sürekli birbiriyle oynayan ve sürekli aynı taktiği oynayan bir takımımız yok ve bir alışma süreci olacak ben bu yüzden acele edilmeliydi diye düşünüyorum.Sonuçta Trabzon-BJK-fenerbahçe'nin oturmuş bir sistemi kadrosu var sadece eksik yerlere oyuncu alıyorlar ama bizde büyük bir revizyon var.
Aynen öyle ya bütün transferlerin bitmesini bekliyorlar hepsini açıklamak için ya da gidişat kötüye gitmeye başladı.

edit: İstifa kısmına katılmıyorum.

yunusgs
23.Haziran.2011, 16:56
Şu takımın ekonomik durumu bir düzelmedi gitti.Biraz da bunlar bu yüzden.Fenerbahçe rahat bir şekilde Emenike'ye 9M € verirken,sen 5-6M € istenen oyuncularda kıran kırana pazarlığa girişiyorsun.Tamam,paran olmayabilir,Avrupa kupalarına da gidememiş olabilirsin ama o zaman da çözüm üret artık.Altyapına dön de bir bak bakalım,kimler var kimler yok.Biraz Ajax'ı,Porto'yu örnek al kendine.

Revolution
23.Haziran.2011, 16:59
Şu takımın ekonomik durumu bir düzelmedi gitti.Biraz da bunlar bu yüzden.Fenerbahçe rahat bir şekilde Emenike'ye 9M € verirken,sen 5-6M € istenen oyuncularda kıran kırana pazarlığa girişiyorsun.Tamam,paran olmayabilir,Avrupa kupalarına da gidememiş olabilirsin ama o zaman da çözüm üret artık.Altyapına dön de bir bak bakalım,kimler var kimler yok.Biraz Ajax'ı,Porto'yu örnek al kendine.
Ünal Aysal altyapıda Türkiye'de devrim niteliğinde yenilikler yapacağız demişti. Henüz Fatih Terim de açıklanmadı, hiç kimse açıklanmadı. Birşeyler dönüyor da ben anlam veremedim.

europeanconquer
23.Haziran.2011, 17:16
Sonunda Fatih Terim'de patladı :0: Kesin haber değil ama.

http://fanatik.ekolay.net/Terimi-kizdirdilar_3_Detail_32_229097.htm

Bordo61Mavi
23.Haziran.2011, 17:22
4 temmuzu beklememesi lazim Unal Aysalin, hem Drogba haber bekliyor demeleri komik olmus :) Chelsea adamin kalmasini istiyor

Homer J.S
23.Haziran.2011, 17:37
Sakin olmak lazım bence. Yönetimin her şeyi kontrol altında tuttuğunu düşünüyorum, Fatih Terim'de konuşmuyor üstelik.

E.Cartman
23.Haziran.2011, 17:37
Hadi bakalım hayırlısı, amansız bekleyişimiz sürüyor :D

Revolution
23.Haziran.2011, 17:47
Haberde sesi tüm tesisleri inletti cümlesini görünce gülmeye başladım :D

mehmetd
23.Haziran.2011, 17:56
ben bazı arkadaşların forvete gerek yok ne drogbası forlanı laflarına katılmıyorum.
geçen sene takımın forvetsiz oynadığı untulmamalı,barosa güven olmaz gene giderse
gene forvetsiz kalırız.
ama orta sahaya takviye de gerekir.ona katılıyorum.
bazı arkadaşlar örnek kadrolar koymuşlar,o kadrolara katılıyorum.

Sirius Black
23.Haziran.2011, 18:00
Eğer 4-2-3-1 tarzı bir şeyler oynayacaksak ya da 4-3-3 forvetler yeterli fakat 4-4-2 oynayacaksak 1 forvet daha lazım.

Revolution
23.Haziran.2011, 18:08
4-4-1-1, 4-4-2 oynayacağız bence. Ne yapıp edip bir forvet daha alacaklar. Toplamda 5-6 yabancı alacağız demişti zaten Ünal Aysal. Bu transferler öyle veya böyle biter bunu herkes biliyor ama maksat kampa yetiştirmek.

E.Cartman
23.Haziran.2011, 18:17
Yalnız olay gerçek galiba. Bugünki kurulda da açıklanabilirmiş. Fatih Terim transferde tek yetkili olacakmış. Onu bunu bilmem arkadaş Galatasaray transfer tarihinin en başarılı yönetimi Haldun Üstünel liderliğindeki Futbol Şubesiydi. Hem kimsenin hiçbir şeyden haberi olmuyordu, hemde çok iyi adamlar getirilmişti. Performansları Haldun Üstünel'i ilgilendirmezdi. Ama Haldun Üstünel'in ismi Adnan Polat'ı geçince, Sayın Polat kendine yediremedi ipini çekti ama kendini de yaktı.

Revolution
23.Haziran.2011, 18:22
Yalnız olay gerçek galiba. Bugünki kurulda da açıklanabilirmiş. Fatih Terim transferde tek yetkili olacakmış. Onu bunu bilmem arkadaş Galatasaray transfer tarihinin en başarılı yönetimi Haldun Üstünel liderliğindeki Futbol Şubesiydi. Hem kimsenin hiçbir şeyden haberi olmuyordu, hemde çok iyi adamlar getirilmişti. Performansları Haldun Üstünel'i ilgilendirmezdi. Ama Haldun Üstünel'in ismi Adnan Polat'ı geçince, Sayın Polat kendine yediremedi ipini çekti ama kendini de yaktı.
Haldun Üstünel'le seçim öncesi anlaşmak isteyen yönetimler olmuş ama Haldun Üstünel kabul etmemiş.

vego
23.Haziran.2011, 18:24
Sinan Bolat hiç mi düşünülmüyor.Yoksa Sinan mı GS'yi düşünmüyor ?

Revolution
23.Haziran.2011, 18:24
Sinan Bolat hiç mi düşünülmüyor.Yoksa Sinan mı GS'yi düşünmüyor ?
Ünal Aysal, Sinan Bolat'ın kendisi ve kulübüyle anlaşıldığını ama kendisinin ilk tercih olmadığı söylemişti önceden.

okumus
23.Haziran.2011, 18:48
Ünal Aysal, Sinan Bolat'ın kendisi ve kulübüyle anlaşıldığını ama kendisinin ilk tercih olmadığı söylemişti önceden.

Alsınlar 2.ci kaleci olsun :D

Revolution
23.Haziran.2011, 18:51
Alsınlar 2.ci kaleci olsun :D
Onu da Sinan kabul etmiyor :)

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2011, 18:52

Aynı programda 1 hafta içerisinde dünyaca ünlü bir kalecinin geleceğini de söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Biz transfer etmek istediğimizde S.Liege yönetimi satmayı düşünmediğini söylemiş.Ünal Aysal ya çok iyi para verdi,ya da diğer transferlerdeki tahmininde yanıldığı gibi onda da yanıldı.

okumus
23.Haziran.2011, 19:09
Onu da Sinan kabul etmiyor :)

Bazen yalan söylemekte gerekir 1.ci kalecisin diyebilirlerdi en azından eşşeği sağlam kazığa bağlamış olurlardı şimdi en azından Sinan var diyecektik.

Revolution
23.Haziran.2011, 19:12
Bazen yalan söylemekte gerekir 1.ci kalecisin diyebilirlerdi en azından eşşeği sağlam kazığa bağlamış olurlardı şimdi en azından Sinan var diyecektik.
Yahu adama 1. kalecisin deyip üstüne Muslera'yı getirince adam anlamayacak mı 2. kaleci olduğunu? Böyle birşey yapmamıza ne gerek var ki hem, bir oyuncunun kariyerini bizim gönlümüzü hoş tutmak için niye karartsınlar?

okumus
23.Haziran.2011, 19:14
Yahu adama 1. kalecisin deyip üstüne Muslera'yı getirince adam anlamayacak mı 2. kaleci olduğunu? Böyle birşey yapmamıza ne gerek var ki hem, bir oyuncunun kariyerini bizim gönlümüzü hoş tutmak için niye karartsınlar?

İmzayı attıktan sonra sıkıntı olmaz hem azimle 1.ci kaleci olmak için çabalar :D

goosfraba
23.Haziran.2011, 19:15
+ takım içinde huzursuzluk çıkarır bu durum. dürüst olunması lazım.

Revolution
23.Haziran.2011, 19:17
İmzayı attıktan sonra sıkıntı olmaz hem azimle 1.ci kaleci olmak için çabalar :D
Ne gerek var böyle şeyler yapmamıza zaten yabancı kaleciden umduğumuzu bulamazsak alırız Sinan'ı.

footballer33
23.Haziran.2011, 19:18
Ne gerek var böyle şeyler yapmamıza zaten yabancı kaleciden umduğumuzu bulamazsak alırız Sinan'ı.
Tabi o zamana kadar biz almazsak. :D Bknz. Ersan Adem Gülüm. :p

okumus
23.Haziran.2011, 19:18
Bir takımda 2 kaliteli kaleci olamaz o zaman sizin dediğinize bakarsak oysaki büyük takımlarda hep 2 tane iyi kaleci vardır.Sonuçta her maç muslera oynayacak diye bir durum yok.Kötü bir performans gösterdiği taktirde kaleyi Sinan'a teslim edersin hem rekabet olur hem de kalite.

okumus
23.Haziran.2011, 19:20

Bir de öyle bir durumda var.Drogba'yla anlaşıldı ama Forlan bekleniyor.Sinan'la anlaşıldı ama Muslera bekleniyor ... Nasıl bir mantıktır Allah aşkına.Bu gidişle hepsini diğer kulüpler kapacak

Eminoski
23.Haziran.2011, 19:26
kimseyle anlaştıkları yok ki bugün Drogbayla anlaşıp bekletip forlandan haber beklicek halleri yok öyle bir lüksleri yok Drogba tamam dese Galatasaray kulübü gene 1 uçak dolusu adamla almaya gider.Sinan'la da anlaşılmamıştır ayrıca belkide hiç teklif yapmadılar.

Revolution
23.Haziran.2011, 19:27
Biz Ersan için teklif bile yapmadık ki Adanaspor'a. Sadece Galatasaraylılar gelmesini çok istedi Beşiktaş'la anlaşamayınca. Önceliği de Beşiktaş'a bıraktık.

Revolution
23.Haziran.2011, 19:28
kimseyle anlaştıkları yok ki bugün Drogbayla anlaşıp bekletip forlandan haber beklicek halleri yok öyle bir lüksleri yok Drogba tamam dese Galatasaray kulübü gene 1 uçak dolusu adamla almaya gider.Sinan'la da anlaşılmamıştır ayrıca belkide hiç teklif yapmadılar.
Diğer dediklerinize katılıyorum da başkan kendisi anlaştık dedi.

Sirius Black
23.Haziran.2011, 19:30
Top başı yapana kadar kesin bi kaleci lazım. Kampa kadar da diğerlerinin gelmesi lazım. Top başına 4 gün kaldı sanırım.

Eminoski
23.Haziran.2011, 19:30
Son günlerde olanlardan sonra imzayı görmeden anlaştıklara inanmıyorum.Madrid'ten 3 oyuncu ile geldikdedi kontrat yıllarınıda söylemişti başkan ama 1 tanesi geldi.Dün öğlen Eskişehir'de olan adam 1 saat sonra Trabzona imza atıyor ortalık karışık yani :)

footballer33
23.Haziran.2011, 19:34
Biz Ersan için teklif bile yapmadık ki Adanaspor'a. Sadece Galatasaraylılar gelmesini çok istedi Beşiktaş'la anlaşamayınca. Önceliği de Beşiktaş'a bıraktık.
O halde, neden tüm medyada Adanaspor'a Ersan için G.Saray teklif etti diye haberler dolaştı. Hatta biz Ersan'ı açıkladıktan 2 gün sonrasına randevu bile almıştı G.Saray Ersan için Adana ile görüşme konusunda. Hepsi birden yalan mı söylüyor?

Revolution
23.Haziran.2011, 19:34
Son günlerde olanlardan sonra imzayı görmeden anlaştıklara inanmıyorum.Madrid'ten 3 oyuncu ile geldikdedi kontrat yıllarınıda söylemişti başkan ama 1 tanesi geldi.Dün öğlen Eskişehir'de olan adam 1 saat sonra Trabzona imza atıyor ortalık karışık yani :)
Başkanın dönüşte dediklerini tekrar okumanız sizin için faydalı olacaktır. Başkan asla anlaştık demedi sadece kimin kaç yıllık kontrat istediğini söyledi.

Revolution
23.Haziran.2011, 19:36
O halde, neden tüm medyada Adanaspor'a Ersan için G.Saray teklif etti diye haberler dolaştı. Hatta biz Ersan'ı açıkladıktan 2 gün sonrasına randevu bile almıştı G.Saray Ersan için Adana ile görüşme konusunda. Hepsi birden yalan mı söylüyor?
O medyaya göre Ersan Adem Gülüm'le de Adana'yla da anlaşmıştık, Ersan imzaya geliyordu. Siz Ersan'ı açıkladıktan sonra 2 gün sonraya randevu aldık ki teklif yapalım değil mi? Önceliği Beşiktaş'a bıraktık. İstesek Beşiktaş Adana'yla görüştüğü gün gider fiyat arttırırdık.

footballer33
23.Haziran.2011, 19:38
O medyaya göre Ersan Adem Gülüm'le de Adana'yla da anlaşmıştık, Ersan imzaya geliyordu. Siz Ersan'ı açıkladıktan sonra 2 gün sonraya randevu aldık ki teklif yapalım değil mi? Önceliği Beşiktaş'a bıraktık. İstesek Beşiktaş Adana'yla görüştüğü gün gider fiyat arttırırdık.
Aynı şeyi söylüyoruz zaten. :) Neyse, bildiğim bir şey var ki Sinan konusunda da acele etmeniz lazım şayet almak istiyorsanız. Hatta Sinan-Ufuk ikilisi hiç de fena olmaz sizin için ve kontenjan da açık kalır. ;)

Revolution
23.Haziran.2011, 19:39
Aynı şeyi söylüyoruz zaten. :) Neyse, bildiğim bir şey var ki Sinan konusunda da acele etmeniz lazım şayet almak istiyorsanız. Hatta Sinan-Ufuk ikilisi hiç de fena olmaz sizin için ve kontenjan da açık kalır. ;)
Asıl hedefimiz Sinan olsa çoktan almıştık zaten, başkanın açıklamaları bunu gösteriyor. Ufuk'tan hiç umudum yok da bize yerli kaleci gitmiyor yahu buna inanmaya başladım gerçekten.

E.Cartman
23.Haziran.2011, 19:42
Bence Musleray'mış oymuş buymuş uğraşmayalım parayı basıp Sinan'ı alalım.

okumus
23.Haziran.2011, 19:42
Asıl hedefimiz Sinan olsa çoktan almıştık zaten, başkanın açıklamaları bunu gösteriyor. Ufuk'tan hiç umudum yok da bize yerli kaleci gitmiyor yahu buna inanmaya başladım gerçekten.

Ufuk'un yediği hatalı gollerden sonra benimde hiç umudum kalmadı ama Sinan gelirse faydalı olabilir kanısındayım

Rehavi
23.Haziran.2011, 19:55
Bende şimdiye kadar Galatasaray dan Serdar ve Sinan ı alarak kaleci transferini bitirmesini beklerdim. Zaten -her ne kadar fazla oyuncu alınmasa da- kontenjan sıkıntısı var, Türk kaleciyle orayı kapatmak mantıklı olabilirdi.

mehmetd
23.Haziran.2011, 21:09
bence 1.isim olarak sinan ı düşünmemelerinin nedeni:
-ufuğun da iyi bir isim diye lanse edilmesi ama bir katkısının olmaması
-geçen sene bjk bi adam almıştı sinan gibi fm in yıldızı bir adamı
sonra geri gitti herhalde,doğru dürüst de oynamadı.

yani türk kaleciye pek güven yok.
serdar k,volkan babacan falan örnek
volkan ünlü vardı mesela volkan babacan diye vardı
p.cavit akman vardı fm 2006 da sonra ne oldu? hiç.
o yüzden yerli alınmak istenmiyor sanıyorum.

yunusgs
23.Haziran.2011, 21:16
Bence Musleray'mış oymuş buymuş uğraşmayalım parayı basıp Sinan'ı alalım.

Standart Liege'in tok satıcı olduğunu söylemişti BJK yönetimi.Zaten transfer sezonunun başında adı bizimle de anılmıştı.Maddi sıkıntılar içerisinde Standart'ın istediği ücret ödenemiyor herhalde Özgür.

Sirius Black
23.Haziran.2011, 21:18
bence 1.isim olarak sinan ı düşünmemelerinin nedeni:
-ufuğun da iyi bir isim diye lanse edilmesi ama bir katkısının olmaması
-geçen sene bjk bi adam almıştı sinan gibi fm in yıldızı bir adamı
sonra geri gitti herhalde,doğru dürüst de oynamadı.

yani türk kaleciye pek güven yok.
serdar k,volkan babacan falan örnek
volkan ünlü vardı mesela volkan babacan diye vardı
p.cavit akman vardı fm 2006 da sonra ne oldu? hiç.
o yüzden yerli alınmak istenmiyor sanıyorum.

Sırf FM yıldızı olup da fos çıktı diye yerli kaleci alınmayacağını sanmıyorum. Tabi yönetimin FM diye bir oyun olduğunu bildiğini bile zannetmiyorum.

mehmetd
23.Haziran.2011, 21:22
Sırf FM yıldızı olup da fos çıktı diye yerli kaleci alınmayacağını sanmıyorum. Tabi yönetimin FM diye bir oyun olduğunu bildiğini bile zannetmiyorum.

ben fm e göre alıyorlar demedim ki.
ama fatih hoca biliyordur fm i belki.
neyse ben fm e göre manası çıkartmak istemedim.ismi söylenen türklerin
sonunda başarısız oldıuğu için alınmadığını söylemek istedim.

şu anda gs nin deneme yanılma ya ihtiyacı yok.
o yüzden iyi adam denilen biri yerine;yabancı kendini kanıtlamış birisini almak istiyorlardır manasında dedim.

E.Cartman
23.Haziran.2011, 21:22
Valla tok mok paraya kıymak lazım bazen Yunus Adnan Sezgin sayesinde 500bin için Cenk Tosun'u 1 milyon için Romero'yu bıraktık daha devre arasında. Tam terside olabilir fiyatlar :D:D

Rehavi
23.Haziran.2011, 21:28
aİyi hoş da, şu an Fenerbahçe-Trabzon-Beşiktaş ın kalecileri Türk statüsünde oyuncular. İçlerinden belki de en zayıf halka Beşiktaş tır ama bu kaleciler yetersiz mi deseler, Uefa yı almak için bile yeterli derim. Lafın kısası iyi Türk kalecilerimiz var, bunların en iyilerinden bazıları bana kalırsa Serdar ve Sinan... İkisi birlikte çok rahat Galatasaray ın kaleci açığını kapatır diye düşünüyorum. Ayrıca gelecek potansiyelli yabancı kalecinin bir iki sezon sonra gitmek istemeyeceğinin garantisini kimse veremez ama Volkan gibi çok iyi bir kaleci bile yıllardır Fenerbahçe de devam ediyor.

Muslera eğer tutarsa, iki sezon sonra Galatasaray dan ayrılmak isteyebilir belki Sinan için de aynı durum geçerli olabilir ama Türk oyuncuları elimizde tutmak her zaman daha kolay gibi.

E.Cartman
23.Haziran.2011, 23:39
"Şu Ünal Aysal'ın sahte Twitter hesabında Reyes'i aldık denilince İspanya'da ortalık karışmış. Taraftarlar bazı yöneticilere ciddi tehditler etmişler, yürüyüş yapmaya karar vermişler falan. Ondan sonra ATM yönetimi Reyes'i satmaktan vazgeçmiş. Vazgeçmelerinin tek nedeni transferin basına sızmasıymış." deniliyor ama ne kadar doğru bilemem.

Revolution
23.Haziran.2011, 23:43
Ben iyice umutsuz oldum.

Night_Mare17
23.Haziran.2011, 23:56
Galatasaray'da transfer bitmez beyler . Bunu unutturmuyorlar.

E.Cartman
24.Haziran.2011, 00:05
http://a2.twimg.com/profile_images/1367440104/Football_normal.jpg
Loveforfootball (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball) Love Football

Ve didier drogba ile masaya oturmak için randevu alınır.tek alternatiftir.(forlan,cisse vs.) artık alternatif yoktur.hiç ama hiç zor değil

17 saniye önce (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball/status/83988754502656000)

İnşallah doğrudur. Ayrılda gel Drogba :zuhaha

Revolution
24.Haziran.2011, 00:12
Drogba gelirse 1-2 gun icinde tum ibre bize doner. Hadi insallah.

E.Cartman
24.Haziran.2011, 00:27
Loveforfootball (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2FLoveforfootball) Love Football

bu arada Veloso ismi yönetimin gündeminde.bugün çıkan haberlerdeki gibi bir reddetme yok.çünkü daha bir teklif bile yok ama olacak.

3 dakika önce (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2FLoveforfootball%2Fstatus%2F8399367622061260 8)

Loveforfootball (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2FLoveforfootball) Love Football

bütün imkanlar seferber edildi demek yanlış olmaz.reyes yüzünden kendine gelemeyen ters köşe olan sadece taraftarmı sanıyorsunuz?

8 dakika önce (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2FLoveforfootball%2Fstatus%2F8399240181489664 1)

@erdemboranhan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2Ferde mboranhan) hocam ne klose'u? klose lazio'ya imza atalı 2 hafta oluyor.klose GS yakınlaştırması bir menajer oyunuydu.lig tv de sazandı.

10 dakika önce (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2FLoveforfootball%2Fstatus%2F8399190585521356 8)

@CanerNalbant1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2FCane rNalbant1) klose ile ilgilenen tek türk kulübü TS'dır.drogbayı bırakmayan yeni hoca gelsin ve o söylesin diyen başkan Abrahamovichtir.

13 dakika önce (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2FLoveforfootball%2Fstatus%2F8399107595764121 6)

1.141 twitimi de tarayın ne ersana kesin dedim.ne klose'e kesin dedim.ne de baros gitti dedim.ilk defa kesin konuşmak gerekirse Drogba yakın

16 dakika önce (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2FLoveforfootball%2Fstatus%2F8399022643911065 7)

Revolution
24.Haziran.2011, 00:30
Drogba-Keita gelse havaalanina gitmezsem seref yoksunuyum :D

Revolution
24.Haziran.2011, 00:47
İrmak Kazuk simdi NTVSpor'da konustu.

Reyes ve Forlan konusunda girisimler devam ediyormus. Yogun calisma varmia bu konuda. Muslera Premier Lig'e gidecekmis buyuk ihtimalle. Drogba Chelsea'yle kesin olarak anlasamamis.

Revolution
24.Haziran.2011, 01:12
alternatif diye bahsedilenler taffarel'in bulduğu isimler.victor,doni filanmı bilmiyorum.ancak doni yaramaz.

@rahmibasaran (http://twitter.com/rahmibasaran) ancak Cana'da ikna edilmiş durumda.aradaki menajerlerin sıkıntısı da çözülürse takas gerçekleşecek.yüzde 90 Muslera GS'da.

Börk
24.Haziran.2011, 01:14
güzel duyumlar geliyor hadi bakalım :)

KaPaLı
24.Haziran.2011, 01:36
onu yazmadım bunu yazmadım diyen kafa zaten futbolcu transfer olduktan sonra tek tek tweetlerini temizliyo. Ne gerek varki böyle yazmaya :)

Revolution
24.Haziran.2011, 01:37
onu yazmadım bunu yazmadım diyen kafa zaten futbolcu transfer olduktan sonra tek tek tweetlerini temizliyo. Ne gerek varki böyle yazmaya :)
Yok abi bu adam hiç patlamadı :D

Nedvedmania
24.Haziran.2011, 01:38
Duyum işi yaş oldu artık. Tek gerçek GS.org

Redrum
24.Haziran.2011, 01:53
Bence bu çok iyimser bir bakış açısı, zira Sinan'ı satmıyorlar. Galatasaray'ın Sinan'ı beğenmemek, önceliğe koymamak gibi bir şansı yok. Ünal Aysal'ın dediğine bakacaksanız 2 hafta önce dünyaca ünlü kaleci almıştık bile.

Suicider
24.Haziran.2011, 02:08
Pino orduya mı gidiyormuş ? Gerek varmıydı böyle birşeye ozaman sağ açığa adam mı alacaklar ?

okumus
24.Haziran.2011, 02:10
Drogba gelirse 1-2 gun icinde tum ibre bize doner. Hadi insallah.

Drogba'nın imza attığını bir düşünün istediğimiz hangi oyuncu Drogba'yla oynamak için can atmaz.Transferler kolaylaşır.Kıysınlar artık paraya zaten forma satışları ve kombine satışları artacaktır.Takımın buna ihtiyacı var.

Revolution
24.Haziran.2011, 02:11
Pino orduya mı gidiyormuş ? Gerek varmıydı böyle birşeye ozaman sağ açığa adam mı alacaklar ?
Pino kendi twitter'ından böyle birşey olmadığını açıkladı.

Drogba'nın imza attığını bir düşünün istediğimiz hangi oyuncu Drogba'yla oynamak için can atmaz.Transferler kolaylaşır.Kıysınlar artık paraya zaten forma satışları ve kombine satışları artacaktır.Takımın buna ihtiyacı var.
Katılıyorum, her türlü katkı sağlar bu bize.

Facx
24.Haziran.2011, 03:24
Bence bu çok iyimser bir bakış açısı, zira Sinan'ı satmıyorlar. Galatasaray'ın Sinan'ı beğenmemek, önceliğe koymamak gibi bir şansı yok. Ünal Aysal'ın dediğine bakacaksanız 2 hafta önce dünyaca ünlü kaleci almıştık bile.

yanlış anlamada sinan bolatı kaç kez izledin ? mesela ben hiç izlemedim nası biri olduğunu bilmem tek bildiğim ŞL inde kafayla gol atıp s.liege i uefa ya götürmesi iyi kalecidir kötü kalecidir bilmem tabide bi çok kişi sırf ordan tanıyıp "Sinan iyi kalecidir" diyo o yüzden sordum.(İzleyipte beğenmişsen ayrı tabi )

Redrum
24.Haziran.2011, 11:23
yanlış anlamada sinan bolatı kaç kez izledin ? mesela ben hiç izlemedim nası biri olduğunu bilmem tek bildiğim ŞL inde kafayla gol atıp s.liege i uefa ya götürmesi iyi kalecidir kötü kalecidir bilmem tabide bi çok kişi sırf ordan tanıyıp "Sinan iyi kalecidir" diyo o yüzden sordum.(İzleyipte beğenmişsen ayrı tabi )
Ne Sinan'ı izledim, ne Muslera'yı, Casillas'ı bile izlediğim söylenemez. FM diyorsa doğrudur mantığıyla yaklaşıyorum biraz(milli takıma falan da seçilmişti). FMde her iyi olan adam iyi çıkmıyor tabii bu bir gerçek, ama kötü olan adam da çok nadir iyi çıkıyor be. Zapata'nın ne olduğu belli değil miydi mesela?
Sinan'ı alırlar almazlar bir şey diyemiyorum ama "2. plandaydı istesek her türlü alırdık" gibi şeyler saçma geliyor.

Nedvedmania
24.Haziran.2011, 13:01
İçimizi rahatlatan bir haber :)

Ünal Aysal : Şimdi Bana Kötü Diyenler 10 Gün Sonra Konuşsun.
Galatasaray Başkanı, yönetim toplantısında transferle ilgili önemli mesajlar verdi, "Bugün bizi eleştirenler 10 gün sonra, 'muhteşem bir takım kuruldu' diyecekler" ifadelerini kullandı..

Revolution
24.Haziran.2011, 13:04
Vallahi bu habere sevindim sevinmesine de kac haftadir 10 gun 10 gun deniyor yahu.

Nedvedmania
24.Haziran.2011, 13:08
Bu son 10 gün olduğu için (Kampa son 10 gün) benim içim rahat. Hatta şimdiden heyecanlandım :)

Revolution
24.Haziran.2011, 13:10
Bu son 10 gün olduğu için (Kampa son 10 gün) benim içim rahat. Hatta şimdiden heyecanlandım :)

Kampa 10 gun varsa isler degisir, merakla bekliyorum :)

Nedvedmania
24.Haziran.2011, 13:13
10 felan kalmadı mı ? Ben demiyordum burda öyle yazılıyordu :D

Revolution
24.Haziran.2011, 13:14
Ben 28inde giriyoruz diye biliyordum kampa, Unal Aysal demisse onunki dogrudur dogal olarak :D

yunusgs
24.Haziran.2011, 13:22
Evet,bu güzel bir açıklama.Yalnız birkaç gün içinde transfer açıklamalarını görmezsek yine sabırsızlanmaya başlayacağız.Umarım şu 3-4 günlük süreçte 1-2 kişi açıklanır.

ForCimbom
24.Haziran.2011, 13:47
açıklama yapmaktan kolay birşey var mı şu ülkede beyler ? :)

okumus
24.Haziran.2011, 13:57
10 gün diyerek ay yediler daha ne beklemesi benim Ünal Aysal'a iyi demem için Messi'yi falan getirmesi lazım şu saatten sonra Forlan artık bana basit bir transfer gibi gelmeye başladı bu kadar çok konuşulunca :D

RasAnt
24.Haziran.2011, 13:59
Dediklerini yapsalar bari Forlan,Reyes,Drogba,Muslera merakla bekliyorum bunları :) o kadar umutlandırdılar taraftarlarını :)

Sirius Black
24.Haziran.2011, 14:06
Kampa 8 gün var. 2 Temmuz'da kamp var.

Facx
24.Haziran.2011, 14:56
Forlan'dan Müjde

http://www.sporbucks.com/gallery/i/dad6fbb7f12b6b2c039092961e2ce63e.jpg?

Prag’da bulunan Ujfalusi’yi arayan Diego Forlan, müjdeyi verdi.

Galatasaray taraftarı, son 1 haftada çok acı çekti.. Başkan Ünal Aysal’ın özel uçağıyla gittiği Madrid’den, Ujfalusi, Reyes ve Forlan müjdesiyle dönmesinin ardından hem A.Madrid’in hem de 2 yıldızın ‘değişken’ fikirleri, sarı-kırmızılı renklere gönül verenleri fazlasıyla üzdü, umutlarını kırdı.

FAKAT durum hiç de o kadar vahim değil. Önce şöyle diyelim.. Bu 3 isim için “İlk olarak kimi istersiniz?” diye sorsak çoğu kişinin cevabı sanırsak Forlan olur. Yani Uruguaylı, Reyes’ten çok daha fazla istenen, arzu edilen dünyanın sayılı oyuncularından birisi. Ve o geldiği an, G.Saray taraftarının yüzü gülecek..

FORLAN ÇOK İLGİLİ

Peki gelir mi? Bunun bilgisini en yetkili kişilerden aldık. G.Saray’a imza atan Ujfalusi’nin tatil için gittiği Prag’dan müjdeli haberi sarı-kırmızılılara verdiğini öğrendik. Çek yıldızın yetkililere anlattıklarına göre Reyes ve Forlan, telefonla eski takım arkadaşlarına ulaşıp durum değerlendirmesi yaptı.. İlk olarak arayan Reyes, “G.Saray’a gitmek istiyorum. Fakat yaptığım araştırmaya göre Türkiye’de futbol çok sert oynanıyor. Bu benim tarzımı zora sokar, bu yüzden tedirginim. Daha net bir şey yok ama ilk günkü kadar sıcak değilim. Hâlâ tam kararımı vermedim, çok tedirginim. Kararımı yakın zamanda vereceğim” diyerek Ujfalusi’ye olası olumsuz sonucun haberini önceden vermiş oldu.

AMA Forlan, İspanyol yıldız gibi konuşmadı.. Copa America için Uruguay Milli Takımı’yla kampta olan 32 yaşındaki süper golcü, “İstanbul nasıl? Beğendin mi?” diye sorduğu Ujfalusi’den olumlu cevaplar alınca, “G.Saray’ın teklifi çok cazip. Menajerimle de görüşmüşler. Sen de İstanbul’u beğendiysen değişik bir tecrübe olabilir. Kesin bir şey söyleyemem ama yüzde 90 yanına geliyorum. Yakında her şey netleşir, milli takım kampının ardından ne olacağı ortaya çıkacak” diyerek Reyes’e göre daha ‘gelir’ ifadeler kullandı.

2 yıldız için gelecek hafta daha net sonuçların doğması bekleniyor. Fakat Forlan’ın dedikleri, şimdiden bir ‘bayramın’ habercisi gibi..

Cerezo: Rotası İngiltere

A.Madrid'de başkanlığı süren ancak sadece kurumsal işlerle ilgilenmesine karar verilen Enrique Cerezo yetkisi olmamasına karşın Forlan transferiyle ilgili konuştu. Cerezo “Diego geleceğine karar verecek. Ancak ilk tercihi İngiltere görünüyor” dedi.

‘Reyes bitti ama açıklamayın’

İspanyol basını, Reyes transferinin kesin yattığını hatta yıldız futbolcunun Madrid’de kalmasında teknik direktör Gregorio Manzano’nun kilit isim olduğunu iddia ederken, G.Saray’ın içi rahat. Çünkü transfer çoktan bitti. Açıklanmamasının sebebi ise kurumsal olarak büyük değişim içinde olan A.Madrid’in en büyük hissedarı ve yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil’in “Beni zor duruma bırakırsınız. Lütfen biz söyleyinceye kadar transferi açıklamayın” diyerek ricada bulunması.

Kurth ve Calzada’ya veto

Galatasaray'da haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı dün yapılırken, yeni kurumsal yapıda görev alması beklenen iki isme vize çıkmadı. Daha önce kulüpte aktif görev alacakları konusunda Adnan Öztürk’e söz verilen Tomas Kurth ve Estebe Calzada’nın futbol komitesinin oylarıyla işe alınmamalarına karar verildi.

Kaynak: http://www.sporbucks.com/haber/8607/forlandan-mujde-

KanaKe
24.Haziran.2011, 15:10
atmasyonda bizim basinin üstüne yok :) yukarida ki haberde buna cok güzel bir örnek..

Night_Mare17
24.Haziran.2011, 16:23
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94339

Başkanın açıklamaları.

William Rookwood
24.Haziran.2011, 16:25
Sıkıldık beklemekten, hergun bir elimde kumanda bir elimde mause yeni bir haber var mı diye bekliyorum..

Facx
24.Haziran.2011, 16:29
yanlız başkan drogba taraftarın talebi olarak geldi dikkate aldık dedi gio u da isteyelim onu almak basit olur hem :D

okumus
24.Haziran.2011, 16:34
Başkanımızın açıklamalarından : - ''Ağustos ayında sezon açıldığı vakit sahada zımba gibi ve kaliteli bir takım görecekler." bu açıklamadan benim anladığım kamp devam ederken transferler gerçekleşecek transferler kampa yetişmeyecek ve geçen sezon ki gibi olacak.

Night_Mare17
24.Haziran.2011, 16:37
Başkanımızın açıklamalarından : - ''Ağustos ayında sezon açıldığı vakit sahada zımba gibi ve kaliteli bir takım görecekler." bu açıklamadan benim anladığım kamp devam ederken transferler gerçekleşecek transferler kampa yetişmeyecek ve geçen sezon ki gibi olacak.

Benim anladığım ise transferler tamam olcak yakın zamanda. Ağustos'ta sezon açılınca maçlarda zımba gibi takım olcak :n:

okumus
24.Haziran.2011, 16:40
Benim anladığım ise transferler tamam olcak yakın zamanda. Ağustos'ta sezon açılınca maçlarda zımba gibi takım olcak :n:

Öyle olsa kampa kadar transferler bitecek derdi değil mi?

Rehavi
24.Haziran.2011, 16:49
Açıkcası bende 1.5 aydan önce transferlerimiz bitmez anladım.

Sirius Black
24.Haziran.2011, 16:59
İyi de adam kendi kendine demiyor ki Ağustos ayında diye. Muhabir soruyor Ağustos ayında sezon açıldığında nasıl bir Galatasaray olacak diye, başkan da sözlerini söylüyor. Bundan 1.5 aydan önce transferler bitmezi anlamak biraz komik olmuş.

okumus
24.Haziran.2011, 17:01
İyi de adam kendi kendine demiyor ki Ağustos ayında diye. Muhabir soruyor Ağustos ayında sezon açıldığında nasıl bir Galatasaray olacak diye, başkan da sözlerini söylüyor. Bundan 1.5 aydan önce transferler bitmezi anlamak biraz komik olmuş.

Bence komik değil her zaman haklı çıktığım gibi ne yazık ki bunda da haklı çıkma ihtimalim çok yüksek dedi dersiniz :)

Sirius Black
24.Haziran.2011, 17:13
İçgüdüleriniz size kalabilir fakat bu sözlerden onları çıkarmanız sizi haklı yapmaz çünkü olmayan bir şeyi olmuş gibi gösteriyorsunuz.

nannar
24.Haziran.2011, 17:13
Ünal başkan tm çalışmalarımız kampa bütün transferleri yetiştirmek üzere demişti. Yani yetişirse hepsini kampa yetiştirmeyi hedefliyorlar ama bakalımAçıkcası gönlü olmadıkça be C. Ronaldo da olsa istemem. Kulübe hevesle imza atacak yıldız bulsunlar.Forlan dı Reyes di , eğer istemiyorlarsa gelmesinler... Galatasaray'ın ilacı illa da bu iki isim değil. Galatasaray büyüklüğüne leke getirecek şekilde transfer yaparak astronomik ramakları ödeyerek katar kulübü statüsüne gireceğine şu anki takımla da biz sezona girmeye razıyız. Zaten şu anda bile geçen sezona göre savunma ve orta alan toparlandı. Forvete de takviye geldi. Ama işte Avrupa için yetmez. Bence ısrarcı olunmamalı bu tarz oyunculara karşı.Çünkü zorla ikna ettiğin adam oynamıyor türkiyede...

E.Cartman
24.Haziran.2011, 17:27
http://a1.twimg.com/profile_images/1410878200/28_normal.jpg
umutofkeli (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Fumutofkeli) Umut Öfkeli

Manisaspor'lu Yiğit İncedemir: "GS'den resmi olarak teklif aldım. GS'da oynamak, sarı kırmızılı formayı giymek benim için büyük bir onurdur"

26 saniye önce (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Fumutofkeli%2Fstatus%2F84251194066862080)

Radyosporda Özgür Sancar'ın programına katılıp söylemiş bu lafı. Bu arada başkanın röportajında sezon açılışında nasıl bir takım görecekler sorusuna başkan ağustos ayında zımba gibi bir takım görecekler demiş. Yani transferlerin ağustosa uzayabileceği falan değil konu. Soru öyle gelmiş.

Addolorato
24.Haziran.2011, 17:31
Ahaha Muntari , Kallström beklerken Yiğit İncedemir gelirse artık birşey söylemiyorum. Ceyhun'u aldık zaten Yiğit'in görevini yapması için bize çift yönlü ortasaha lazım.

Gncl1905
24.Haziran.2011, 18:13
GALATASARAY KAMP PROGRAMI
Galatasaray Futbol Takımı, 2011-2012 sezonu hazırlıklarına 27 Haziran Pazartesi günü, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde topbaşı yaparak başlayacak.

Yurt dışı kamp programının ilk bölümü için Galatasaray 2 Temmuz Cumartesi günü Avusturya'nın Wörgl kenti yakınlarına gidecek. 12 Temmuz Salı günü İstanbul'a dönecek sarı kırmızılı ekip, yurt dışı yaz kampının ikinci etabı için ise daha sonra Almanya'ya gidecek.

Sarı kırmızılılar, Avusturya kampında iki de hazırlık maçı oynayacak.

Kaynak: NTVSpor

27 hazirana artık iş günü kalmadı...

Sirius Black
24.Haziran.2011, 18:18
2 Temmuz bence önemli tarih. O vakte kadar olmazsa işte o zaman şapkayı öne koyup düşünme zamanı yönetim için.

Rehavi
24.Haziran.2011, 19:00
Seneye nasıl bir Galatasaray göreceğiz?
Ağustos sonu, ağustos ortasında zımba gibi bir takım görecek taraftarlar, rahat olsunlar... Kampa yetiştirmek gibi bir kaygı var gibi gelmedi bana, ama komikse de elimden birşey gelmez :)

Sirius Black
24.Haziran.2011, 19:05
"Sezon açıldığı zaman nasıl bir Galatasaray görecekler?"

2. dakika 50. saniye

sezon ne zaman açılıyor? Ocak ayında filan mı? Ağustos'da işte. :)

Rehavi
24.Haziran.2011, 19:11
:) Ya çok takıldık, açıkcası bana pek dert değil bu konu ama kampın başına burada kalmış 5-10 gün. Sende bende biliyoruz ki bu tarihe kadar bütün transferler bitmez. Ben başkan olsam ve bana sorsalar, medyanın ve taraftarın sabırsızlandığını bildiğim ortamda, transferlerimin kampa kadar yetişeceğini açıklamaktan çekinmem.

Neyse asıl sorun yine son dakikaya kalıp kalmayacağı, kalburüstü oyuncular elenip yine son günleri bulursak kaybeden hem Galatasaray hem de Türk futbolu oluyor.

ForCimbom
24.Haziran.2011, 19:19
edit.......

ForCimbom
24.Haziran.2011, 19:21
yeni yönetim hakkında güzel bir yorum için;

http://devrimderki.blogspot.com/2011/06/unal-aysal-fark.html

Zekirdek
24.Haziran.2011, 19:55
http://a1.twimg.com/profile_images/1410878200/28_normal.jpg
umutofkeli (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Fumutofkeli) Umut Öfkeli

Manisaspor'lu Yiğit İncedemir: "GS'den resmi olarak teklif aldım. GS'da oynamak, sarı kırmızılı formayı giymek benim için büyük bir onurdur"

26 saniye önce (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Fumutofkeli%2Fstatus%2F84251194066862080)

Radyosporda Özgür Sancar'ın programına katılıp söylemiş bu lafı. Bu arada başkanın röportajında sezon açılışında nasıl bir takım görecekler sorusuna başkan ağustos ayında zımba gibi bir takım görecekler demiş. Yani transferlerin ağustosa uzayabileceği falan değil konu. Soru öyle gelmiş.

Yigit o aciklamanin aynisinida cocukken Galatasarayliyim diye devre arasinda soylemisti.

Revolution
24.Haziran.2011, 21:03
Yigit'e gerek yok bence kaliteli oyuncu ama cok da begenmiyorum kendisini.

Transferler kampin 2. haftasina yetisirse en az kayipla atlatiriz. O kadar da sikinti olmaz o zaman. Fatih Terim, yonetimle ic ice ne de olsa transferlerin az cok ne zaman bitecegini biliyor takimin calisma sistemini ona gore hazirlar.

Sirius Black
24.Haziran.2011, 21:07
Kaleci transferi büyük aciliyet kazandı. Forveti ilerleyen vakitlerde de alırız fakat kaleci transferi çok büyük ihtiyaç şu an.

E.Cartman
24.Haziran.2011, 23:17
Dış basında Club Brugge'lu Ronald Vargas'ın ismi geçiyormuş. 25 yaşında AMC oynuyo bu adam. Bu sezon 28 maçta 16 gol atmış 7 asist yapmış.

Ronald Vargas

okumus
25.Haziran.2011, 00:02
Attığı paslardan oyun zekası iyi gibi top cambazlığı da var ama aradığımız 10 numara olamaz.Ama iyi bir kanat oyuncusu olabilir.Youtube şişirmesi bir oyuncu gibi aynı Pino'ya benziyor.Kendi takımından daha düşük kalite takımlarla yapılan maçlarda kendini göstermiş gibi ama belli de olmaz belki iyi işler yapabilir

E.Cartman
25.Haziran.2011, 00:39
Aynen katılıyorum. Bileklerine hakim hızlanması iyi ama aranan kan değil. Aslında 1-2 maçını izlersek ve topsuz alanda yaptıklarını görürsek iyi olur. Ama scout ekibi bulmuş önermiş öyle deniliyor. Cüneyt Tanman yaş tahtaya basmazmış gibi geliyor. Ama gelirse Pino gibi iyi alternatif olacağı düşüncesindeyim. Ofansif bölgede forvet hariç her yerde oynar.

Sirius Black
25.Haziran.2011, 00:47
Belçika Ligi'nde çok iyi isimler var aslında. Ama aradığımız mevki 10 numara mı? Orta sahaya çift ciğer bi arkadaş arıyoruz diye biliyordum ben.

vego
25.Haziran.2011, 00:52
4-2-3-1 lik adam bu.

okumus
25.Haziran.2011, 00:53
Aynen katılıyorum. Bileklerine hakim hızlanması iyi ama aranan kan değil. Aslında 1-2 maçını izlersek ve topsuz alanda yaptıklarını görürsek iyi olur. Ama scout ekibi bulmuş önermiş öyle deniliyor. Cüneyt Tanman yaş tahtaya basmazmış gibi geliyor. Ama gelirse Pino gibi iyi alternatif olacağı düşüncesindeyim. Ofansif bölgede forvet hariç her yerde oynar.

Rıdvan Dilmen'in bir açıklaması vardı ''Bir futbolcunun top cambazı olması teknik bir oyuncu olduğunu göstermez '' şeklinde .Bugün Barça'nın maçlarını gösteriyordu Ntvspor'da Messi bile topla çok fazla oynamıyor hep basit paslar yapıyorlar.Vargas biraz fazla topla oynamayı seven bir oyuncu gibi bize daha isabetli ve basit pas oynayacak maçın gidişatına göre tempoyu ayarlayacak oyuncular lazım diye düşünüyorum.Söylediğin gibi bir kaç maçını izleyebilsek daha iyi karar verilir. Bence Reyes'in alternatifi olarak düşülüyor olabilir ama Pino kalacaksa gereksiz transfer olur gibi.

E.Cartman
25.Haziran.2011, 00:54
Madem Rıdvan Dilmen'den girdik ekleyelim "Bir Alex değil" :zuhaha:zuhaha

okumus
25.Haziran.2011, 00:57
Belçika Ligi'nde çok iyi isimler var aslında. Ama aradığımız mevki 10 numara mı? Orta sahaya çift ciğer bi arkadaş arıyoruz diye biliyordum ben.

Dünya'da çift yönlü hakkıyla oynayabilen kaç oyuncu var Allah aşkına biraz gerçekci olalım

Madem Rıdvan Dilmen'den girdik ekleyelim "Bir Alex değil" :zuhaha:zuhaha

Bu yorumun üstüne daha bir şey yazmam :D :D :D

Revolution
25.Haziran.2011, 01:02
Bugün Coşkun Özarı'nın cenazesinden sonra Ünal Aysal ve Fatih Terim buluşmuşlar. Görüşme oldukla olumlu geçmiş.

Transferler gerçekleştikçe gidecek oyuncular açıklanacakmış.

Kaynak: NTVSpor - Irmak Kazuk

William Rookwood
25.Haziran.2011, 01:05
Bir Alex değil mesela

Revolution
25.Haziran.2011, 01:53
Vargas, Sasa Ilic'in daha tekniği ve hızlısı gibi. Oyun görüşlerini benzettim ben :) Topa vuruşları daha iyi olursa lokum gibi adam :D

europeanconquer
25.Haziran.2011, 05:23
Yok artık.Eğer böyle bir şey varsa yönetimin oturup düşünmesi gerekir.

http://fanatik.ekolay.net/Muntari-rest-cekti_3_Detail_32_229294.htm

Redrum
25.Haziran.2011, 09:43
Yok artık.Eğer böyle bir şey varsa yönetimin oturup düşünmesi gerekir.

http://fanatik.ekolay.net/Muntari-rest-cekti_3_Detail_32_229294.htm

Bunların hikaye olduğunu hepimiz biliyoruz.. Fabregas'ı mı alacağız??

nannar
25.Haziran.2011, 10:09
Vargas fizik olarak zayıf,şutları da zayıf. Tek artısı oyun zekası ve tekniği olabilir. Ama bizim ligde iş görmez. 2 maç sonra bacağını eline verirler.

Revolution
25.Haziran.2011, 11:43
Ah Fanatik ah :)

Sirius Black
25.Haziran.2011, 12:38
Dünya'da çift yönlü hakkıyla oynayabilen kaç oyuncu var Allah aşkına biraz gerçekci olalım

Trabzonspor "Gustavo Colman" ismini nasıl yarattıysa biz de öyle bir isim bulabiliriz. Sanki bulunmaz hint kumaşı arıyoruz.

uAburak89
25.Haziran.2011, 13:18
Ünal Aysal'ın açıklamaları genel olarak herkesin yüreğine su serpmiş ama, ben çok kötü bir yolda olduğumuzu düşünmeye başladım. Şu ana kadar gerçekleşen 4 transfer var, Elmander, Selçuk, Ceyhun ve Ujfalusi. Bu transferlerden Elmander ve Selçuk banko ilk 11'e yazılabilir, son derece olumlu transferler bonservis ücretleri de yok. Ceyhun iyi bir alternatif, rotasyon için olumlu. Ujfalusi bence hem yaşı, hem aldığı ücret, hem bonservis bedeli ile fiyasko bir transfer. Umarım performansı çok üst düzey olur da ben utanırım.

Geleyim başkanın açıklamalarına. Drogba diyorlar, Drogba bize taraftar ve basın vs diye cümleye başlayınca benim tepem attı. Sen FM delisi taraftar yada Fotospor gibi gazeteleri mi baz alarak transfer yapıyorsun ? Böyle saçma şey mi olur, ben bir transfer politikamız olduğuna zerre kadar inanmıyorum. Çünkü sistem için oyuncu transferi yapılmıyor. Forvet için ismi geçenler Drogba ve Forlan, hatta belki Fabiano gerçi Fabiano daha yeni gitti Brezilya'ya maça bile çıkmadı. Bu isimlerin hepsi farklı tipte oyuncu. Hiçbirisi diğerinin alternatifi olamaz biz sadece isim transferi mi yapacağız, böyle bir takım mı olacağız diye endişeleniyorum.

Kaleci 1 haftaya gelecek dediler, dünya çapında falanı geçtim, ekstrem hareketler beklemiyoruz, eli yüzü düzgün bir kaleci alsınlar yeter. Kaç hafta geçti ortada kaleci falan yok. Bu takımın sağ beki idare ediyor, Sabri pek maç kaçırmazsa tabii, Ujfalusi geldi o da oynar sağ bekte. Ama dediğim gibi Ujfalusi büyük soru işareti. Sol bekte Hakan Balta ve Çağlar'a mı güveneceğiz bir sezon boyunca, en son şampiyon olduğumuz senede bıraktı Hakan Balta futbolu sanki, kafasında bitirmiş gibi. Çağlar'ın da bir numarasını göremedik. Stoperlerde aynı şekilde, şampiyonluk hedefi olan bütün takımların stoperleri bizden daha kaliteli. Kimse çıkıp açıklama yapmıyor bir stoper daha alacağız diye. Orta saha da sıkıntı var, Kallström ismi söylendi, şimdi ısrarla Muntari deniyor. Bunlar da aynı tipte oyuncu değil. Bir de scout ekibi olayı var tabii, bu ekip öneriyorsa Kallström diye kusura bakmasınlar onu ben de öneririm. Yok başka önerileri varsa o zaman o isimlerden genç oyuncular da alınsın yada ekibi feshetsinler boşuna para almalarına gerek yok. Göstermelik scout ekibi olsa ne olur olmasa ne olur.

Gidecekler, kalacaklar hiçbirisi belli değil bence, önce gelecek oyunculara bakacaklar, transferin son dönemleri gidenler belli olacak diye düşünüyorum. Hazırlık kampını çok kötü geçiren bir oyuncu bile takımda kalabilir, şaşırmam. Fatih Terim yerli oyuncuların performansını arttırabilir cümlesini çok sık okuyorum ve kısmen de olsa katılıyorum ancak ya olmazsa ? Taraftar açısından güven çok önemli, şu takımın oyuncularını yazıyorum sırayla ilk 3'e gireriz diyemiyorum. Rakiplerimizin oturmuş kadroları ve yaptıkları takviyeler ortada. Bizde sezon başında inanılmaz bir baskı olacak, çok kırılgan bir yapıya sahibiz. Çok değil 3 maç kaybedilsin üst üste, ne imparator Fatih Terim kalır, ne iki dakikada büyük başkan olan Ünal Aysal. Çünkü taraftar sadece Drogba için değil, genel olarak çıldırmış durumda. Pusuda bekliyor resmen.

Fazla uzattım ama burada da görüyorum herkesin modu saatlik değişiyor, çok fazla beklenti içerisinden olmayın, başkanın son açıklamasını tarafsız olarak bir kez daha izleyin derim. Adam futboldan anlamıyorum derken hakikaten haklıymış, resmen oyuncu için malın fiyatı cümlesini kullanıyor. Futbol aklım olacak dedi, o akıl Bülent Tulun ve akılsızın teki. Yaptığı yorumlar fiyaskoydu her zaman, dünyaya takip ettiğine inanmıyorum tamamen menajerlerin etkisi ile oyuncu transferi yapılmaya çalışılıyor bence. Bir de başkanın Madrid'e A.Madrid başkanı ile tanışmak için gittim cümlesi o da ayrı bir komedi. Ünal Aysal'ın da uyum sürecini bekleyeceğiz anlaşılan, umarım şu 1 hafta 10 gün içinde düzgün transferler olurda bu yazdıklarımın hepsi bana kapak olur.

okumus
25.Haziran.2011, 14:46
Kapak falan olmaz hocam çünkü. yazdıklarının hepsi çok doğru . Büyüklerimiz daha iyi bilir biz karışmayalım onlar en iyisini yaparlar mantığından kurtulmalı herkes.Galatasaray'da ne hikmetse büyükler konuşuyor hep bazısı konuşmayı bilmiyor bazısının da futbol anlayışı 10-20 sene öncesinde kalmış . Ben 3-4 senedir aynı şeyi yazıyorum. 1 kaleci - 1 stoper - 1 sağ bek - Ortasahanın ortasına Appiah tarzı bir adamla teknik oyunun temposunu belirleyen bir 10 numara ve bir de iyi bir forvet lazım.Yıllardır ben takımın eksiği nerede biliyorum her gelen teknik adam kafasına göre oyuncular alıyor yönetimde hiç sesini çıkarmıyor çünkü çoğu futboldan anlamıyor . Sadece Fatih hoca durumun farkında diye düşünüyorum.Keşke Hagi geleceğine o gelseydi ve transferlere o günden başlansaydı. Bence Fatih hoca istediği oyuncuların listesini verdi ve bunların en azından %70'i alınmadan imza atmayacak çokta doğru yapacak. Ünal başkanın bu kadar telaşla birşeyler yapma çabası bundan kaynaklanıyor bence.

Revolution
25.Haziran.2011, 14:49
Dediklerinizde haklısınız ama şu anlık haklısınız. Ben artık zamana bıraktım neyin ne olacağını. Bekliyorum, hele bir takım şekillensin o zaman konuşacağım. Adnan Polat'a gösterdiğimiz toleranstan sonra bu adamlara 2 hafta tolerans gösterebilirim kesinlikle. Ellerinde olmayan sorunlar çıkmış olabilir, bu adamlar muazzam değil sonuç olarak. Senin benim gibi insanlar. Başta yapılan açıklamalar yanlıştı, onları da o anın gazına veriyorum. Dediğim gibi sadece şu anlık :)

europeanconquer
25.Haziran.2011, 15:10
Adam gelmedim değil gelemedim diye konuşmuş.Kaçan balık büyük oldu.

http://fanatik.ekolay.net/Iste-gercekler_3_Detail_32_229291.htm

Sirius Black
25.Haziran.2011, 15:22
Eğer gerçekse kaçan balık büyük değil devasa olmuş.

Fearless Coward
25.Haziran.2011, 15:28
Yeter Fanatik yeter :)

Rehavi
25.Haziran.2011, 15:31
Fanatik haberlerine itimat etmeyin bence.

Nedvedmania
25.Haziran.2011, 15:32
Hakan Ünsal: "Chelsea, Arda Turan'a karşılık Drogba ve Malouda'yı bonservisleriyle birlikte vermeyi teklif etti!"
Hakan Ünsal: "Şimdi top Galatasaray yönetiminde.. "Evet" dedikleri an, son yılların en büyük transfer takası gerçekleşmiş olacak!"
Hakan Ünsal: "Luis Fabiano ve Muslera imza atmaya hazır, ikisi de Galatasaray'dan haber bekliyorlar."

Corpus
25.Haziran.2011, 15:36
Gerçekçi gelmedi bana :)

europeanconquer
25.Haziran.2011, 15:37
Yeter Fanatik yeter :)

Yetti be yetti :p

Fanatik haberlerine itimat etmeyin bence.

Tamam etmem :D

uAburak89
25.Haziran.2011, 21:21
Frankfurt altyapısından 18 yaşındaki Okan Derici transfer edilmiş, solak, hücümda çok yönlü bir oyuncu olduğunu söylüyor takip edenler, bilenler. Teknik kapasitesi yüksekmiş, Fatih Terim kampa katılmasını istemiş. Kaynak Osman Altunterim, transfer konusunda emin olmadan konuşmuyor pek kendisi, bakalım artık.

yunusgs
25.Haziran.2011, 22:19
Frankfurt altyapısından 18 yaşındaki Okan Derici transfer edilmiş, solak, hücümda çok yönlü bir oyuncu olduğunu söylüyor takip edenler, bilenler. Teknik kapasitesi yüksekmiş, Fatih Terim kampa katılmasını istemiş. Kaynak Osman Altunterim, transfer konusunda emin olmadan konuşmuyor pek kendisi, bakalım artık.

İnşallah doğrudur.Böyle olursa bizim takım da doğru yolu bulmuş olur ve oradaki cevherlerden faydalanmaya başlar.

Zekirdek
25.Haziran.2011, 22:58
Okan Derici'nin FM'de profili kötüdü fakat geleceğin Metin Oktay'ı yazıyordu. Sanırım FM 2010'du.

Corpus
25.Haziran.2011, 23:00
Geleceğin Feyyaz Uçar'ı . FM 2011

Facx
25.Haziran.2011, 23:01
Okan Derici'nin FM'de profili kötüdü fakat geleceğin Metin Oktay'ı yazıyordu. Sanırım FM 2010'du.

bence bu tip şeylerde fm ye pek bakmamak gerek bkz. cenk tosun

Revolution
26.Haziran.2011, 01:15
L1 / lyon : Aulas en mode mineur - Lyon - Football 365, toute l'actualité du foot (http://www.football365.fr/france/infos-clubs/lyon/article_538041_l1-lyon-Aulas-en-mode-mineur.shtml)

Lyon başkanı Kallström konusunda kulüple her konuda anlaştığımızı söylemiş. Kallström gelsin, ilk işim formasını almak olacak :)

okumus
26.Haziran.2011, 01:27
L1 / lyon : Aulas en mode mineur - Lyon - Football 365, toute l'actualité du foot (http://www.football365.fr/france/infos-clubs/lyon/article_538041_l1-lyon-Aulas-en-mode-mineur.shtml)

Lyon başkanı Kallström konusunda kulüple her konuda anlaştığımızı söylemiş. Kallström gelsin, ilk işim formasını almak olacak :)

İnşallah istekli gelir benim çok beğendiğim bir oyuncu Lyon nasıl satıyor hala anlamış değilim M.Sarp Barış Özbek'ten sonra Fabregas etkisi yaratır :D Hadi hayırlısı

Facx
26.Haziran.2011, 12:46
http://video.fanatik.com.tr/Dos-Santostan-efsane-gol_1_33584.htm?auto=1

off alsak ya şu adamı tottenham zaten oynatmıyo

Revolution
26.Haziran.2011, 13:14
Kesinlikle geciktik.

nannar
26.Haziran.2011, 13:24
:) geçmiş yıllara bakınca aslında şu anda selçuk,cayhun,elmander ve ujfalusi yani 4 tane transfer yapıldı.

Revolution
26.Haziran.2011, 14:07
Geçmiş yıllarda da bir halt yemedik ki hocam, şu transferler kampa yetişmeliydi.

nannar
26.Haziran.2011, 14:12
valla kampa yetişse de yetişmese de oyuncular kaliteli olduktan sonra 1 ayda takımı toplarlar. Rijkaard zamanında 8 maçta 7 galibiyetle başlamıştık sanırım. sanki o zaman kampa mı yetişti transferler? :D

mpaker66
26.Haziran.2011, 15:15
bizim burda böle tartışmamızın tek sebebi başkandır...Beklentileri fazlasıyla yükseltmesidir...