View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
deniz.91
08.Temmuz.2009, 15:03
GS Nondadan kurlursa iyi bir transfer yapmış gibi olur kanımca
E.Cartman
08.Temmuz.2009, 15:14
İki takviye istedi
08 Temmuz 2009 Çarşamba * 08:27
Rijkaard'ın, UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacakları Tobol maçı öncesi mevcut kadronun yeterli olacağını söylediği, ancak 30 Ağustos’a kadar en az iki futbolcuyu istediği öğrenildi.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/rijkaard_idman457.jpg
Transferin hızlı takımı Galatasaray gözünü yeni yıldızlara çevirdi. Kamp çalışmalarını Bochum'da sürdüren sarı kırmızılılar yoğun bir tempo içinde yeni sezona bilenirken, teknik direktör Frank Rijkaard ve yöneticiler de bundan sonra transferde belirleyecekleri stratejiyi masaya yatırdılar. Temaslarda bulunduğu İsviçre'den önceki gün dönen futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel ile Teknik Direktör Frank Rijkaard transfer zirvesi yaptı.
Bazı isimler var
Üstünel, “Hocamız takıma kısa sürede alıştı. Eksik yerleri belirledi ve onun isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım hakkındaki fikirlerini aldım. Ona bazı gelişmelerle ilgili bilgiler verdim. En son Keita'yı renklerimize bağladık. Ancak, transfer defterini henüz kapatmadık. Hocamız, iki oyuncu daha istiyor. Birini büyük ihtimalle savunmaya, diğerini de orta sahaya yapacağız. Kafamızda bazı isimler var. Şartları değerlendirip kısa sürede bu işleri bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
Hollandalı teknik adamın, UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacakları Tobol maçı öncesi mevcut kadronun yeterli olacağını söylediği, ancak 30 Ağustos'a kadar en az iki futbolcuyu istediği öğrenildi.
Kaynak: Hürriyet
MaTRaKaN
08.Temmuz.2009, 15:20
Bu demek oluyor ki daha transfer yapacağız..
Ziya38
08.Temmuz.2009, 15:21
Bu demek oluyor ki daha transfer yapacağız..
Kaynak: Hürriyet :icon_wink:
Homer J.S
08.Temmuz.2009, 16:13
Aman diyim sağ beke yabancı almasınlar.. Uğur'a yazık olur..
Corpus
08.Temmuz.2009, 16:30
Orta sahaya transfer istemiş ama ortasaha da genç yaşlı birçok oyuncu var yazık olacak onlara :( mustafa sarp , mehmet topal , eğer dönerse linderoth , barış özbek , ayhan , mehmet güven bunlar sadece göbek ortasahalarımız kanatları saymadım
Homer J.S
08.Temmuz.2009, 16:32
Mehmet Güven'i sayma bence.. Ayhan,Mustafa Sarp iyi birer yedek olurlar. Linderoth konusunda kesin bi şey yok zaten..
Corpus
08.Temmuz.2009, 16:36
mehmet güven i satsınlar en azından hem para gelir hem genç bir oyuncunun önü kapanmamış olur :)
IcedEarth
08.Temmuz.2009, 17:46
Mehmet Güven ve Mustafa Sarp Galatasaray seviyesinde olan oyuncular değil, Linderoth sürekli sakat, 3 tane sağlam oyuncumuz var, ki orta sahanın göbeğinde oynatacağımız adam sayısı da 3. Transfer şart...
deniz.91
08.Temmuz.2009, 20:29
Keita 9 numaramı giyecek yoksa 11m gsnini resmi sitede 9 yazıyo yine
Corpus
08.Temmuz.2009, 20:46
Mehmet Güven ve Mustafa Sarp Galatasaray seviyesinde olan oyuncular değil, Linderoth sürekli sakat, 3 tane sağlam oyuncumuz var, ki orta sahanın göbeğinde oynatacağımız adam sayısı da 3. Transfer şart...
işte benim anlamadığımda bu madem bunlar takımımızın standartında oyuncu değil neden transfer edildi ?
Hugo
08.Temmuz.2009, 21:00
Bir stoper ve bir orta saha alacağı dedi Haldun Üstünel.
Enterokinaz
08.Temmuz.2009, 21:08
9 numarayı giyecek, son karar.
Ziya38
08.Temmuz.2009, 21:10
9:icon_wink:
MaTRaKaN
08.Temmuz.2009, 21:41
Coloccini haberleri çoğu yabancı forumlarında konuşulmaya başlanmış bazıları kesin bile diyorlar..
Hugo
08.Temmuz.2009, 21:41
Aurielio 1,5 Milyon Euro'ya satılık listesine konulmuş.. Alacağımız orta saha oyuncusu olabilir mi acaba?
Sekopej
08.Temmuz.2009, 21:46
Aurielio 1,5 Milyon Euro'ya satılık listesine konulmuş.. Alacağımız orta saha oyuncusu olabilir mi acaba?
1,5 Betis, 5,5 milyon dolar da Fenerbahçe verilirse olabilir.
E.Cartman
08.Temmuz.2009, 21:49
Rijkard +24 oyuncu istemiyo diye biliyorum zaten yönetim de bu saatten sonra +24 oyuncu transferi yapmaz diye düşünüyorum hele orta sahaya hiç yapmaz stoperlerin ömrü biraz daha uzun oluyo onda 26-27 yaşnda olabilir belki...
Hugo
08.Temmuz.2009, 21:59
1,5 Betis, 5,5 milyon dolar da Fenerbahçe verilirse olabilir.
Aurelio'nun cezası vardı değil mi? Onunla ilgili de haberler vardı.
PesimiSTyLa
08.Temmuz.2009, 21:59
Olabilir. Daha önce de teklif yapmıştık Ona. Sakatlığı da düzeliyorsa bu transfer neden olmasın? (::)
IcedEarth
08.Temmuz.2009, 22:00
işte benim anlamadığımda bu madem bunlar takımımızın standartında oyuncu değil neden transfer edildi ?
İyi bir noktaya değindin. Ama şöyle düşünmüş olabilirler, bedava oyuncu, aslında belki de oynatılması düşünülen bir adamdır, onu bilemeyiz tabii. Ama bana göre Mustafa Sarp hiçbir zaman Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olmadı, olamaz da...
erdemzorer10
08.Temmuz.2009, 22:08
Galatasaray zaten geçen sene kurduğu kadrosuyla ligin ve uefa nın en iddalı takımlarından biriydi tek eksiği teknik ekipti ve buraya da dünyaca tanınan world class ayarında bir ekip getirerek bu boşluğu doldurdu üstüne de nokta transferler yaptı..ben şu dakikadan sonra potansiyel genç bir yetenek olmaması halinde transfere para vermemize gerek olduğunu düşünmüyorum..
Corpus
08.Temmuz.2009, 22:09
İyi bir noktaya değindin. Ama şöyle düşünmüş olabilirler, bedava oyuncu, aslında belki de oynatılması düşünülen bir adamdır, onu bilemeyiz tabii. Ama bana göre Mustafa Sarp hiçbir zaman Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olmadı, olamaz da...
bedava oyuncu ama haftalık maaşları var :) Az da olsa zarardır kulübe . emre çolak gibi gençlerde yetişiyorken gereksiz bence böyle oyuncular
Redrum
08.Temmuz.2009, 22:24
bedava oyuncu ama haftalık maaşları var :) Az da olsa zarardır kulübe . emre çolak gibi gençlerde yetişiyorken gereksiz bence böyle oyuncular
Bu oyuncular takımda rotasyonu sağlar arkadaşlar:) Mustafa sarp tabiki çok kaliteli bir oyuncu değil; ama takımı canlandırır, yorucu bir maçtan sonra takımı ayakta tutar vesaire. Emre çolak ve dierleri mental ve fiziksel olarak o seviyede değiller:)
Alicanfmfan
09.Temmuz.2009, 03:40
Sarp olabilir ama Mehmet Güven olmaz olamaz yani
Ben Emre Colak'tan cok ümitliyim ...
Hugo
09.Temmuz.2009, 15:03
ABDUL KADER KEİTA KAÇ YAŞINDA TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..
Galatasaray'ın Olimpic Lyon'dan transfer ettiği sağ kanadın Kara Belası , Fildişi sahillerinden Abdul Kader Keita'nın 27 yaşında olduğu biliniyor.. ANCAK GERÇEK ÖYLE DEĞİL.. TURKSPOR.NET İSTİHBARAT KAYNAKLARI özel bir sohbet sırasında ilginç bir gerçeği öğrendi. TURKSPOR.NET ABDUL KADER KEİTA'NIN GERÇEK YAŞINI AÇIKLIYOR..
Turkspor.net istihbarat kaynakları, bu transferi gerçekleştiren isimlerle yaptığı sohbette ilginç bir gerçeği öğrendi..
Kayıtlarda yaşı 27 olarak görünen Keita'nın ANNE YAŞININ 25 olduğu, yaşının iki yaş büyük yazdırıldığı ortaya çıktı..
turkspor.net özel haber
kaynak gösterilmeden kullanılamaz,
Keita'dan sonra Trezeguet
Juventus´un yeni sezonda kadroda düşünmediği ve resmen satış listesine koyduğu Trezeguet, Cim Bom´a önerildi.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_261605_09FAN01TRE-B-Y4233.jpg
Galatasaray’ın Lyon tarihinin en pahalı transferi Keita için 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi birçok menacerin iştahını kabarttı. Juventus’un yeni sezonda kadroda düşünmediği ve resmen satış listesine koyduğu Trezeguet, Cim Bom’a önerildi. Juve, Fransız golcü için 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi ama pazarlıkların başlaması halinde rakamın çok daha makul seviyeye gelebileceği bildirildi. Özellikle Başkan Adnan Polat’ın bu futbolcuyu çok istediği ifade edildi.
fanatik
E.Cartman
09.Temmuz.2009, 15:10
Trezeguet yaşında bir futbolcuya 10M€ çok fazla zaten kaynak fanatik ayrıca Basında çıktı kesin böyle bişey yok... Yine Adnan Polat'ın açıklamasına dayanarak 25 yaş üstü oyuncuların transfer haberlerine inanmayalım derim...
MaTRaKaN
09.Temmuz.2009, 15:16
Transfer sezonunu kapattık gibime geliyor başka oyuncu alıcağımızı sanmıyorum..
IcedEarth
09.Temmuz.2009, 15:23
Trezeguet şu anda ihtiyacımız olan bir oyuncu değil. Tabii ki Trezeguet her takımda oynayabilecek bir oyuncu, ama bizim zaten Baros gibi üst düzey bir santraforumuz varken Trezeguet'ye 10 milyonu geçtim 5 milyon bile verme lüksümüz yok. Orta sahaya yapılacak bir takviyeyle Galatasaray transfer sezonunu kapar, sağ bekte Uğur Uçar ve Sabri yeterlidir çünkü...
PesimiSTyLa
09.Temmuz.2009, 16:19
Madem sallıyorsun, oturaklı salla. Trezegueti alsak sistem geregi Baros'u mu yedek oturtacagız? Yoksa Trezeguet mi yedek olacak? Ortasaha olmadı defans salla bari. Trezeguet'miş, hay Allah :D
Homer J.S
09.Temmuz.2009, 17:39
Bence dikkat edilmesi gereken Keita'nın 25 yaşında oluşu.. :zuhaha Yoksa alıştık diğerlerine.
UlquioRRa
09.Temmuz.2009, 20:38
Trezeguet. Fanatik her zaman ki gibi iyi sallıyor. :D
Corpus
09.Temmuz.2009, 20:47
Trezegeut olmaz bence ihtiyacımız yok bence pek :) belki devre arasında forvet alınır eksiğe bakılarak ama şuan olmamalı
matrockmamy
09.Temmuz.2009, 21:06
bence nonda satılıp 1 pivot alınmalı.
Corpus
09.Temmuz.2009, 21:08
bence nonda satılıp 1 pivot alınmalı.
nonda nın satılmasıyla ilgili haberler çıktı belki satılabilir :) Fakat bildiğimiz gibi nonda eskiden çok sağlam oyuncuydu şimdi biraz kötü olsada . Rijkaard belki işine yarayacağını düşünebilir veya eski Shabani Nonda yı geri getirebilir
mpaker66
09.Temmuz.2009, 22:24
Bi tane neil veya neil tipinde bi defans hem sağ hem göbekte oynayan bi tane iyi top kullanabilen bi ortasaha eğer nonda satılırsa bi tane de forwet transfer tamam ;)
zemlinskis
10.Temmuz.2009, 00:06
Nonda ya adam akıllı oynasın ya da bavulunu toplayıp gitsin...Onda yeterli potansiyel var ve istediği zaman oynuyor.Geçen sezonun son maç Sivas karşısında nasıl oynadığını hepimiz gördük..Dediğim gibi formunu yakalayamayacaksa yeni bir forvet gelmeli...
Selman Ozturk
10.Temmuz.2009, 01:46
Nonda ya adam akıllı oynasın ya da bavulunu toplayıp gitsin...Onda yeterli potansiyel var ve istediği zaman oynuyor.Geçen sezonun son maç Sivas karşısında nasıl oynadığını hepimiz gördük..Dediğim gibi formunu yakalayamayacaksa yeni bir forvet gelmeli...
Kardan adam olur o Nonda'dan adam olmaz bu saatten sonra. 1 numaralı gidici olması gerekiyor...
E.Cartman
10.Temmuz.2009, 02:39
Kardan adam olur o Nonda'dan adam olmaz bu saatten sonra. 1 numaralı gidici olması gerekiyor...
abi akşam akşam gülmekten yerlere yattım süper bi tanım olmuş nonda için :D:D:D
Selman Ozturk
10.Temmuz.2009, 03:37
abi akşam akşam gülmekten yerlere yattım süper bi tanım olmuş nonda için :D:D:D
E öyle ama yahu :icon_biggrin: Çok antipatik :)
KaPaLı
10.Temmuz.2009, 21:13
Az önce dolaşırken bu haberi gördüm.
Az önce son dakika haberi olarak verdiler ,
Galatasaray ile Marco arasında Ön Protokol imzalanmış 16'ında cıkacak federasyon kararı sonrası imzalar atılacakmış
Şuan tek engel Federasyonmuş...
BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2009, 21:15
5 milyon küsür €'muzu alalım nerde istiyosa orda oynasın :)
KaPaLı
10.Temmuz.2009, 21:16
Öyle tabi Mustafa bizim için sorun değil :)
IcedEarth
10.Temmuz.2009, 21:45
Sizin 5,5 milyon euro bizi bağlayan bir durum değil, Betis'le halledeceksiniz...
KaPaLı
10.Temmuz.2009, 21:50
Bu ceza Kulube verilmiş bir ceza değil. Oyuncuya verilmiş bir ceza. Yani şu anda Aurelio'yu alacak kulup o cezayı ödemeyi kabul etmek zorunda. Deniz Barış'ta aynısı olmuştu Fenerbahçe 1 milyon $ ödemişti Gençlerbirliğine.
Sekopej
10.Temmuz.2009, 21:50
Sizin 5,5 milyon euro bizi bağlayan bir durum değil, Betis'le halledeceksiniz...
Betis'i bağlayan bir durum değil ki, ceza Aurelio'ya verildi, Aurelio'yu kim alırsa o ödeyecek. Betis ödemedi çünkü bizim federasyonun aldığı bir karar olduğundan yurt içinde bir takıma giderse bu tazminat ödenir şeklinde söylentiler vardı. Federasyon'un bir karar açıklayacağı söyleniyor, kaldırılacağını sanmıyorum ama fiyatta düşüş olabilir. Yurt içinden Galatasaray'a gelirse zaten anlaşırken bu tazminatı da ödemeyi kabul etmiş olur Galatasaray.
PesimiSTyLa
10.Temmuz.2009, 21:53
16'sında bekledigimiz karar cıkmazsa alınmaz zaten Aurelio'da.
BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2009, 21:54
Hatta teklif yapalım Marco onlara gitsin 5,5 vermesinlerde 2 versinler bide Linderoth versinler :)
Sapasağlam bir Linderoth, Aurelio'dan daha iyidir.
PesimiSTyLa
10.Temmuz.2009, 21:56
Sapasağlam bir Linderoth, Aurelio'dan daha iyidir.
Biz bu olasılığı daha göremedik :n:
Enterokinaz
10.Temmuz.2009, 21:57
Galatasaray Fenerbahçe'ye 5,5 milyon euro verecekse almaz aurelio'yu. rahat olun. ;)
BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2009, 21:57
Size nasip olmadı :D Adam size gelene kadar uzun süreli sakatlık geçirmemiş sizde oynayamadı bile garibim :)
Yazarken yanlışlık olmuş, sapasağlam linderoth, Aurelio'nun şu anki halinden daha iyidir. :)
Enterokinaz
10.Temmuz.2009, 21:58
ama gerçekten dua edelim hep beraber, şu linderoth bir top oynasın ya. :D
Clayman
10.Temmuz.2009, 22:01
ama gerçekten dua edelim hep beraber, şu linderoth bir top oynasın ya. :D
Amin :D Bu sene oynayacak inşallah :D
Sekopej
10.Temmuz.2009, 22:06
Galatasaray Fenerbahçe'ye 5,5 milyon euro verecekse almaz aurelio'yu. rahat olun. ;)
Euro değil zaten dolar olması lazım cezanın. Bize parayı ödesin de Aurelio, nereye giderse gitsin.
Enterokinaz
10.Temmuz.2009, 22:08
Euro değil zaten dolar olması lazım cezanın. Bize parayı ödesin de Aurelio, nereye giderse gitsin.
aurelio gelsin istemem. para biriminden bende emin değilim, bi arkadaştan görüp yazdım. =)
erdemzorer10
10.Temmuz.2009, 22:10
Aurelio nun sakatlığının ciddi olabileceği ve bundan sonraki futbolunu da etkileyebileceği söyleniyor kaldı ki orta sahada Ayhan,M.Sarp,Linderoth(düzelirse),M.Topal,Barış gibi üst düzey oyuncularımız var..o bölgeye bir de Aurelio nun gelmesi çok doğru olmaz bence..
hakan3392gs
10.Temmuz.2009, 22:18
yha biz marco'yu napcaz ön libero adam bolluğuna döndü.
Galatasaray'daki ön liberolar:
Ayhan(As)
Barış Özbek(As)
Linderorth(Oynarsa As)
Mehmet Topal(As)
Mustafa Sarp(As)
Corpus
10.Temmuz.2009, 23:00
yha biz marco'yu napcaz ön libero adam bolluğuna döndü.
Galatasaray'daki ön liberolar:
Ayhan(As)
Barış Özbek(As)
Linderorth(Oynarsa As)
Mehmet Topal(As)
Mustafa Sarp(As)
Böyle söyleniyor ama bir Orta saha alınacakmış takıma söylenene göre :)
Clayman
10.Temmuz.2009, 23:09
Kafam acayip karışmış durumda. Transfer yok diyen Adnan Polat'a mı inanmalı yoksa takviye yapacağız diyen Haldun Baba'ya mı ? :D
PesimiSTyLa
10.Temmuz.2009, 23:33
Kafam acayip karışmış durumda. Transfer yok diyen Adnan Polat'a mı inanmalı yoksa takviye yapacağız diyen Haldun Baba'ya mı ? :D
Transfer calışmalarımız sürüyor diyen Rijkaard'a :) Polat transfer bitti demedi zaaten. "Suan düşünmüyoruz, hersey olabilir" diye de acık kapı bıraktı.
Selman Ozturk
10.Temmuz.2009, 23:37
"Fazla düşünmek metabolizmanın bozulmasına yol açıyor." diyen doktor Steve Hogg'a inan bence...
Bunlar da yanıltma taktikleri olabilir. Medyayı paçalarından düşürmek istiyor Adnan Polat. Bu konuda da kararlı :)
Clayman
10.Temmuz.2009, 23:48
Şuan inanılmaz hafifledim :n:
MaTRaKaN
10.Temmuz.2009, 23:56
Sapasağlam bir Linderoth
Artık bu lafı duyduğumda gülmeye başlıyorum :)
IcedEarth
11.Temmuz.2009, 01:15
Linderoth mu şanssız, biz mi şanssızız karar veremiyorum. Linderoth kariyerinin zirvesine çıkmışken bu sakatlıkla 2 yıldır top oynayamaz oldu, biz ise hayatında mr makinesi görmemiş Linderoth'a 2 senedir boş yere para veriyoruz...
Alicanfmfan
11.Temmuz.2009, 01:40
Sözleşmesi biten futbolcuyu ne zamandır 5 Milyon Euro deniniyor :zuhaha
Şaka herhalde gelir paşa paşa oynar sadece Betis'e bonservis bedelini öderiz ;;)
Sekopej
11.Temmuz.2009, 01:45
Sözleşmesi biten futbolcuyu ne zamandır 5 Milyon Euro deniniyor :zuhaha
Şaka herhalde gelir paşa paşa oynar sadece Betis'e bonservis bedelini öderiz ;;)
Federasyon'un verdiği tazminat olunca 5 milyon dolar denir elbette. Federasyon karar verince oluyor.
Alicanfmfan
11.Temmuz.2009, 01:48
Sizce Galatasaray , Fb'ye 5 milyon Euro öder mi ödemez onun için bu haber yalan...
Sekopej
11.Temmuz.2009, 01:50
Ben orasını bilmem, kendisi mi öder gideceği kulüp mü öder, ödesin de beni ilgilendiren tek o.
Universal
11.Temmuz.2009, 01:56
Sizce Galatasaray , Fb'ye 5 milyon Euro öder mi ödemez onun için bu haber yalan...
Belli olmaz, Fenerbahçe Emre için 500bin € ödedi Galatasaray'a yetiştirme ücreti, Galatasaray'da ödeyebilir.
nekop
11.Temmuz.2009, 02:26
Size nasip olmadı :D Adam size gelene kadar uzun süreli sakatlık geçirmemiş sizde oynayamadı bile garibim :)
İngiltere'de oynarkende ağır bir sakatlık geçirmişti.Yaklaşık 1 sezon oynayamamıştı yine..
PesimiSTyLa
11.Temmuz.2009, 04:06
Aurelio konusunu fazla uzatmak, burda ödersiniz, ödemezsiniz tartışması yapmak doğmamış bebege don içmektir. Daha bir imza yok ortada. Denildigi gibi önprotokol var ve 16 temmuzda tahkimin verecegi karar bekleniyorsa; karar zaten Aurelio lehine olmazsa o iddia edilen protokol varsa iptal edilir; tahkim kararını Aurelio lehine degiştirirse o zaman imza atılır. Kimsede kimseye birsey ödemez.
Homer J.S
13.Temmuz.2009, 15:57
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/07/13/fft17_mf314542.Jpeg
İşte Cimbom'un gündemindeki Japon bombacı!
Rijkaard istedi, Neeskens izledi...
Orta sahaya takviye arayan Galatasaray'ın, Japonya Milli Takımı oyuncusu Keisuke Honda'yı istediği ortaya çıktı. Rijkaard'ın yardımcısı Neeskens'in, Honda'yı Hollanda'da izlediği belirtirken, genç oyuncudan da G.Saray açıklaması geldi.
Galatasaray'da gündem Honda. Lincoln'ün gönderilmesinin ardından orta sahaya yeni bir hücum ağırlıklı oyuncu aramaya başlayan sarı-kırmızılı takımın, Hollanda Birinci Lig takımlarından VVV-Venlo'da forma giyen Japon futbolcu Keisuke Honda'ya resmen talip olduğu öğrenildi.
Hollanda basınına yansıyan haberlerde, Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Johan Neeskens'in, Cumartesi günü Hollanda'ya giderek, Venlo'nun Venray takımıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasında Honda'yı çıplak gözle izlediği ifade edilirken, konuya ilişkin görüşleri sorulan Honda, "Galatasaray gibi bir takımla büyük bir memnuniyetle görüşürüm" şeklinde konuştu.
Bonservis bedelinin 10 milyon avro civarında olduğu öğrenilen Honda'nın peşinde PSV, Ajax, Twente ve AZ Alkmaar gibi Hollanda ekipleri de bulunuyor.
23 yaşındaki Honda, 2008-2009 sezonu başından bu yana formasını giydiği Venlo'yla 50 karşılaşmaya çıkarken, bu maçlarda 18 gol kaydetti. Çok hırslı oyun karakteriyle bilinen Honda, müthiş serbest vuruş golleriyle de tanınıyor. Honda geçtiğimiz yıldan bu yana düzenli olarak Japonya'nın A milli takımına da çağrılıyor.
Eğer Honda transferi gerçekleştirilirse, Galatasaray, Junichi Inamoto'dan sonra ikinci kez bir Japon futbolcuya kadrosunda yer vermiş olacak.
(Goal.com)
Hugo
13.Temmuz.2009, 16:02
Honda'yı millli takımlarında izlemiştim. İyi oyuncuydu.
PesimiSTyLa
13.Temmuz.2009, 16:42
Açıkçası sadece adını duymuştum, nasıl bir oyuncu bilmiyorum. Haberde dendigi gibi Rijkaard ve Neskeens izlemiş, alınmasını istemişlerse Onlara güvenim sonsuz, iyi oyuncu demek ki. Yalnız bonservisi 10 milyon denmiş haberde, öyleyse eger bu transfer başlamadan biter :p
King_91
13.Temmuz.2009, 20:02
Nonda yetiyodu şimdi bi de Honda çıktı :D
E.Cartman
13.Temmuz.2009, 20:14
Ohoo Beşiktaş Ferrari aldı biz Honda aLıyoz bi Porche, Lamborghini falan yokmuydu... :zuhaha ilk kez duydum ismini vallaha hiç bi yorum yapmayacağım :D:D
MaTRaKaN
13.Temmuz.2009, 20:19
İnamoto olayına dönmesin ? :D
titates1
13.Temmuz.2009, 20:20
Çekik gözlülerin Türkiyede başarı sağlayabileceğine inanmıyorum..
PesimiSTyLa
13.Temmuz.2009, 21:21
Videolarına bakılırsa Frikiklerde ve uzaktan şutlarda baya etkili bir oyuncu;
http://www.youtube.com/watch?v=wrtcEhHtgWk
23 yasında henüz genç ve PSV nin falan da takibindeymiş. Rijkaard'ın raporu doğrultusunda Neskeens izlemiş oyuncuyu ve olumlu rapor vermiş sanırım. Lig TV haberlerinde oyuncunun Hollanda kampı boyunca izlendigini söylediler. Gelişmeler önümüzdeki günlerde netlesecekmiş. Adnan Polat da "Transfer yaparsak, genç, gelecegi olan bir isim alırız" demişti. Honda o tanıma uyuyor.
Takımının 10 milyon istedigi deniliyor ama aynı takım 2 sezon önce Amrabat için de 6-7 milyon istemiş; PSV'ye 2.3Milyona satmışlar daha sonra. 3-4 Milyona bu transfer olabilir diye düşünüyorum. Oyuncu izlenilmiş ve begenilmiş henüz, teklif yok anladığım kadarıyla, ilerleyen zamanlarda ne olacak görecegiz.
Fietra 10
13.Temmuz.2009, 22:02
Venlo'da çok iyi bir sezon geçirmiş galiba..Bizim taraftar forumundaki gurbetçi arkadaşlar öve öve bitiremiyordu Honda'yı..Ayrıca klasik Capon'lardan değilmiş bu :D fizik olarak gayet iyi ve bitirici bir oyuncu oldugu söyleniyor..Venlo elinde tutmakta zorlanacak gibi Galatasaray ciddi şekilde ilgileniyorsa Galatasaray'a veya Eredivisie'nin üst sırayı zorlayan ekiplerinden birine transfer olacak..Bence akıllı bir hamle olur..2'ye alıp 5-10 satılabilecek bir oyuncu gibi duruyor..
PesimiSTyLa
13.Temmuz.2009, 22:13
Bir blogda 19 Mayısta Honda için yazılmış bi entry.
KEISUKE HONDA
http://www.jupilerleague.nl/img-nieuws/big/20090120171928-VVV_Venlo_Keisuke_Honda_27_9_08.jpg
Wolfsburg'da bir Magisches Dreieck var biliyorsunuz., Grafite, Dzeko ve Misimovic'ten oluşan. İkincisi de oluşmak üzere. Tabi bunun sihri performanslarından çok aynı milliyetten olma üçlü şeklinde karşımıza çıkacak. Eğer Bundesliga lideri Hollanda 2. Ligi'ni bu sene birinci sırada bitirerek Eredivisie'ye yükselen VVV Venlo'nun Japon oyuncusu Keisuke Honda'yı transfer ederse kendisi Yoshito Okubo ve Makoto Hasebe'den sonra takımın üçüncü Japon oyuncusu olacak. Honda futbola Gamba Osaka takımının akademisinde başlamış bir isim. 16 yaşındayken de Seiryo Koleji futbol takımında eğitimi sırasında forma giyiyor. Okuluyla Japonya çapında düzenlenen finalerde, okul tarihinde ilk kez yarı finale yükseliyorlar. Bu performans onu Japon futbol federasyonu tarafından her sene yayınlanan "gelişme göstermeye müsait oyuncu" listesine girmesini sağlıyor. Japon Ligi takımlarından Nagoya Grampus Eight kapıyor onu 2005 yılında. 3 sene orada düzenli olarak oynadıktan sonra 2008 yılının Ocak ayında VVV Venlo Eredivisie'de zor günler geçirirken Honda'yı transfer ediyor. Bu transferin ardındaki isim geçtiğimiz yıl PSV'yi şampiyonluğa götüren Sef Vergoossen. Vergoossen 2006-07 sezonunda Nagoya Grampus Eight'in başında iken öğrencisi olan Honda'yı PSV'nin başındayken Venlo'ya tavsiye ediyor. İyi de yapıyor, bugün geldiğimiz noktaya bakıldığında.
Honda her geçen gün kendisini geliştiren bir oyuncu. Geçtiğimiz yıl Venlo kentine ayak basar basmaz uyum sorunu şeklinde bir süreç yaşamadan takıma adapte oldu ve 14 maçta forma giydi. Takım küme düşmesine rağmen ayrılmadı ve Nordin Amrabat'ın sezon başında ayrılmasına rağmen birkaç hafta önce Eredivisie'ye dönen Venlo'nun en büyük kozu oldu. Sezonun en iyi oyuncusu seçildi Jupiler League'de. Takımının oynadığı 38 maçın 36'sında yer aldı ve bir forvet oyuncusu olmamasına rağmen 16 gol attı. Bu performans onun Japon milli takımına da çağırılmasına ön ayak oldu tabi. 2 kez milli formayı giydi şu ana dek. Avrupa'ya ayak bastığından beri yükselen performansı, Japon futbolculara yabancı olmayan Wolfsburg'un ilgisini çekti tabi. Peşinde olan takımlar listesi PSV, Ajax, Feyenoord, AZ, Twente, Hoffenheim, Bayer Leverkusen, FC Köln, Fulham, Bolton Wanderers şeklinde uzuyor gidiyor. Kulüp başkanı Hai Berden'e göre ilk resmi başvuruyu yapan Wolfsburg olmuş. Kulüpler şu anda görüşmede. Honda büyük ihtimal, gelecekteki 2 takım arkadaşı Okubo ve Hasebe ile de konuşuyordur. Hasebe Wolfsburg onbirinin önemli oyuncularından bu sene. Wolfsburg tarihinin ilk Japon oyuncusu. Okubo ikincisi olmuştu. Honda da üçüncüsü olacak büyük ihtimal. Driblingleri etkili, her Japon futbolcuda görüldüğü gibi (bir tek bizim Inamoto'da göremedik) inatçı, ama fizik gücünü geliştirmesi gereken bir oyuncu. Artısı, Japon oyuncularda genelde görmediğimiz şekilde hava toplarında söz sahibi ve uzaktan şutları etkili olması. Premier Lig için henüz erken olduğunu ve Bundesliga'nın kendisini daha da geliştirmesi için uygun olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca Honda'da ilk tercih olarak Hollanda'da kalmayı seciyormuş. Hollanda'nın büyük takımlarından biri olursa burada kalmayı istiyorum demiş sanırım.
Bordo61Mavi
14.Temmuz.2009, 00:06
Bu sene ligi marka doldurduk
Besiktas - Ferrari aldi :D
Trabzon- Hugo Boss err yane Hugo Broos le anlasti
Cimbom- Honda yi istio
Fenerbahcedende marka bisiler istiyoruz artik :D
Galatasarayin bu oyuncuya ihtiyaci varmi cok tartisilir bana gore ligin en kaliteli kadrosu suan ellerinde. En buyuk transferi zaten yaptilar, Franki getirerek
E.Cartman
14.Temmuz.2009, 03:51
Bence Honda gelsin ama bi modifiye yapmak lazım mesela bi turbo taksak güzel bi jant bide bodykit tamamdır :D:D:D
Sheriff
14.Temmuz.2009, 04:02
Honda Nonda'yı anımsatıyo, bence bir daha düşünün :zuhaha
E.Cartman
14.Temmuz.2009, 04:15
Honda Nonda'yı anımsatıyo, bence bir daha düşünün :zuhaha
Abi Nonda yine bi ara iyi oynadı dua edelim ki Inamoto gibi oLmasın :D:D
IcedEarth
14.Temmuz.2009, 15:07
Orta saha transferi yapılacaksa şimdiye kadar bitmeliydi, gerçekten geç kaldı yeni transfer.
Corpus
14.Temmuz.2009, 15:10
Abi Nonda yine bi ara iyi oynadı dua edelim ki Inamoto gibi oLmasın :D:D
inamoto dedin de aklıma geldi :D İlk geldiğinde bu adam uzaktan müthiş şutları var deniyordu :) ilk maçında ilk şutu korner direğinin yanından dışarı gitmişti :zuhaha
Homer J.S
14.Temmuz.2009, 15:15
Ama yanlış hatırlamıyorsam Bordeaux'a uzaktan bi gol atmıştı. :zuhaha
PesimiSTyLa
14.Temmuz.2009, 18:20
Transferi kapatmadık. Keita'nın imza töreninde:
Haldun Üstünel acıkladı; "En az 1 oyuncu transferi daha yapacagız. Gerektigi taktirde bu sayı artabilir" dedi.
Biri yerli mi yabancı mı diye sordu, Haldun Reis; "Kesinlikle yabancı olacak" dedi. Yalnız bunu müthiş karizmasıyla müthiş vurgulayarak söyledi. Bir bomba daha gelebilir :)
Lucas Neill
14.Temmuz.2009, 18:29
Lincoln gider orta saha veya hızlı bi stoper sağ bek gelir bence..Bu arada Keita'ya GSM verdi her zaman kapsama alanında olsun diyerek bu da gönderme oldu lincoln'e:D
Hugo
14.Temmuz.2009, 18:32
Taraftarlar coştu Keita imzaladı
Galatasaray'ın yeni transferi Abdul Kader Keita, Florya Metin Oktay Tesislerinde taraftarların da bulunduğu coşkulu ortamda resmi sözleşmeyi imzaladı. Yönetici Haldun Üstünel "Bir yabancı transferimiz daha olacak" dedi
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/keitaimzalad%C4%B1.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 14:35 TSİ 14 Temmuz. 2009 Salı
İSTANBUL - Galatasaray'ın Lyon'dan transfer ettiği Abdul Kader Keita, taraftarların büyük sevgi gösterileri eşliğinde Florya Metin Oktay tesislerinde resmi sözleşmeye imza attı.
Yönetici Haldun Üstünel imza töreninde yaptığı konuşmada "Keita'yı 3-4 senedir takip ediyorum, kendisinin yeteneğine ve Galatasaray'a büyük faydasının olacağına inanıyorum" dedi.
ÜSTÜNEL: EN AZ BİR YABANCI TRANSFERİ YAPACAĞIZ
Haldun Üstünel "Hocamızla çalışmalarımız devam ediyor. En azından bir futbolcu daha transfer edeceğiz. Transferimiz kesinlikle yabancı olacak" dedi
İmza törenine katılan ve Keita'ya formasını veren sarı-kırmızlıların eski futbolcularından Yılmaz Gökdel de Keita'nın Galatasaray'da başarılı işlere imza atacağını söyledi.
Keita 9 değil 11 giyecek. Hayırlı uğurlu olsun.
PesimiSTyLa
14.Temmuz.2009, 18:36
Keita şov vardı törende. Konuşmaya "Selamun Aleyküm" diye başladı.
Bir muhabirin sorusuna; "Ben inançlı bir aileden gelen Müslüman bir insanım" diye başladı ve bu tercüme edilirken tribün yıkıldı :D
sitte
14.Temmuz.2009, 18:38
En az 1 transfer yapacağız .
O da kesinlikle yabancı olacak
Haldun Reis
Clayman
14.Temmuz.2009, 18:43
Haldun Baba'nın söyledikleri ve Keita'nın konuşmaları çok ümitlendirdi beni :)
PesimiSTyLa
14.Temmuz.2009, 19:24
Lyon'dan Galatasaray'a transfer olan Abdul Kader Keita için bugün Florya Metin Oktay tesislerinde tören düzenlendi...
Galatasaray'ın Lyon'dan yeni transferi Abdul Kader Keita, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda, basına ve taraftara açık bir imza töreniyle kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imzaladı.
Metin Oktay Tesisleri'nde Keita için düzenlenen imza töreninde Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Fildişili oyuncunun açıklamalarından satır başları şöyle:
Keita'nın uzun süredir takip ettikleri bir oyuncu olduğunu belirten Üstünel, "Keita zun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncu. Yöneticilik zamanımda 3-4 yıl izlediğimiz bir oyuncuydu. Yoğun çabalar sonucunda Keita'yı Galatasaraylı olarak aramızda görmenin mutluluğunu sizlerle birlikte yaşıyoruz" dedi.
Selamın aleyküm diye ilk sözlerini söyleyen Keita ise şöyle devam etti: "Sizin aranızda olmaktan çok mutluyum. Galatasaray'a gelmemde taraftarın çok büyük rolü oldu. Elimden geleni yaparak Galatasaray'a faydalı olmaya gayret edeceğim. Galatasaray büyük bir aile ve bu ailenin bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
Hakkında yapılan dedikodular hakkında konuşan Kita, "İnsanlar sizi tanımadıkları zaman dedikodular yaparlar. Gerçek kalitemi özel hayatımla değil saha üzerinde performansımla göstereceğim. İnançlı bir aileden gelen müslüman biriyim. Bu tür dedikoduları ortaya atanların sağladığı bir menfeat olduğunu düşünüyorum. Gerçek performansımı sahada göstereceğimi biliyorum" diye konuştu.
Keita açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Galatasaray'da olduğum için çok mutluyım. Galatasaray çok büyük bir kulüp, belki Lyon'dan da büyük bir kulüp. Galatasaray'da oynamak benim için bir gurur kaynağı, ülkem içinde gurur kaynağı. Ben herhalde Türkiye'de oynayacak ilk Fildişili oyuncuyum. Bu da önemli bir olay. Bana gösterilen ilgiyi boşa çıkarmamaya çalışacağım.
Rijaard çok bütük antrenör. Futbolcuların ondan çok şey öğreneceklerini düşünüyorum. Orta sahanın sağında veya solunda oynadım bazen santrafor oynadığım da oldu. Hücum oyuncularının oynayamayacağı durumlarda santrafor mevkiinde de oynayabilirim.
Lille'den Lyon'a transfer olurken ödenen 18 milyon Euro'yu hak etmiş olduğuınu düşünüyorum. Lille'e Katar'dan 3 milyona gelmiştim. Galatasaray beni transfer etmek istediyse belli özelliklerim dikkati çekmiştir. Galatasaray'a mal olduğum 8 milyonun karşılığını vermek istiyorum. Hedefim maliyetimi karşılığını çıkartmaktır.
Aslında bu kadar büyük bir ilgiyi beklemiyordum. Bu ilgi benim için çok büyük bir mutluluk kaynağı. Benim yapmam gereken taraftara yaklaşmak. Taraftar oyuncuya yaklaşmaz, oyuncu taraftara yaklaşır. Bu ilgiyi hak etmem lazım. Performansımla taraftara yaklaşmam lazım."
--------------
Keita ile sözleşme imzalayan Galatasaray'da taraftara Haldun Üstünel'den bir müjde daha geldi.
Transfer sezonunu henüz kapatmadıklarını söyleyen Sarı kırmızılı ekibin başarılı yöneticisi Haldun Üstünel, "En az bir transfer daha yapacağız. Alacağımız isim kesinlikle yabancı olacak. Gerekirse bunun dışında bir isim daha kadromuza katacağız" dedi.
E.Cartman
14.Temmuz.2009, 19:49
Yabancı statümüz dolu gözüküyor Lincoln'den dolayı Lincoln'ün sözleşmesi fesh edilince bir kişilik boş yer olacak bence topu oyuna sokabilecek bir savunma oyuncusu alabilirler ya da sağ bek... :D
sitte
14.Temmuz.2009, 22:14
Keita'ya top verince neler yaptı öyle arkasına attırmalar falan :D
MaTRaKaN
14.Temmuz.2009, 22:40
Yeni transfer hangi bölgeye olucak acaba?
King_91
14.Temmuz.2009, 22:44
gazetelerde falan ne güzel durulmuştu haberler . haldun babanın bu açıklamasıyla atışlar başlar yine :D
dakara
14.Temmuz.2009, 22:53
bence alınacak oyuncuyu yine kimse tahmin edemicek
erdemzorer10
14.Temmuz.2009, 23:31
orta sahaya çift yönlü bi oyuncu tercihimdir..çünkü Arda nın bu sene beklenildiği gibi orta sahada değil sol açıkta oynayacağı söyleniyor..bgn Levent Tüzemen konuşmasında belirtti bunu ki kendisine güvenirim..
Alicanfmfan
15.Temmuz.2009, 00:45
Sag bek olarak Habib Beye alınacak :)
Oghuse
15.Temmuz.2009, 00:52
Sag bek olarak Habib Beye alınacak :)
Kaynak nedir?
barahir
15.Temmuz.2009, 01:02
Habib beye? Uğur o adamı 1 e bölüp 43546513 ile çarpar!!
E.Cartman
15.Temmuz.2009, 01:03
Kaynak nedir?
İçine doğmuştur :zuhaha
Yarın Eminim ki Fotospor, Fotomaç ya da Fanatikte hatta hepsinde Sneijder ya da van der Vaart hakkında haberler göreceğiz :D:D Hatta bu Robben'e bile sıçrayabilir :zuhaha
tarikko
15.Temmuz.2009, 01:07
Habib Beye gereksiz bir transfer olur bence.
PesimiSTyLa
15.Temmuz.2009, 01:09
Sağ Bek almaz yönetim. Ugur Leverkusen macında iyiydi. Ugur 11 de olacak.
Stoper yada Ortasaha alacaklar bence.
IcedEarth
15.Temmuz.2009, 01:19
Uğur'un yerine adam alınmamalı. Küçük Kaptan tıpkı idolü gibi futbolunun sonuna kadar Galatasaray formasını terletip bir efsane olarak ayrılmalı...
Alicanfmfan
15.Temmuz.2009, 02:54
Zaten stoper alırlarsa bıraksınlar transferi felan... Semih-Emre-Servet-Kücük Emre-Gökhan- gerekirse Hakan ve Mehmet .... geçen sene cok lazımsa neden sattılar meira'yı...
Ben stoper alıncagını felan zannetmiyorum belki orta sahaya transfer olabilir.
RaSenGan
15.Temmuz.2009, 03:05
Orta sahanın göbeğine alınır.Barış,Ayhan,Topal'dan ikisi yedek olur.Orta sahadan başka yere transfer pek gerekmiyo.
E.Cartman
15.Temmuz.2009, 03:06
Orta Sahaya barışın pas yapabilen versiyonu alınır büyük ihtimalle ;) :D
erdemzorer10
15.Temmuz.2009, 18:33
Orta Sahaya barışın pas yapabilen versiyonu alınır büyük ihtimalle ;) :D
o dediğinin fiyatı 15milyon € dan başlıyor..heheh :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o dediğinin fiyatı 15milyon € dan başlıyor..heheh :D
tabi benim temennim de o yönde bir transfer bunu da ekliyeyim ;)
.
.
.
MaTRaKaN
15.Temmuz.2009, 20:25
Arkadaşlar NTV Spor'dan daha demin duyduklarımı aktarıyorum ;
_Galatasaray Porkekizli bir oyuncuyla anlaşabilir.İsim vermek istemiyorum ama gelirse Gs'li taraftarlar çılgına dönebilir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Duyduğum yer ; Spor Servisi'nde yorum yapan şişman adamın yanındaki adam :n:
Nocna Mora
15.Temmuz.2009, 20:37
cem gonderilecekler listesindeymis dun okudum milliyette
Gangstaa
15.Temmuz.2009, 20:53
Arkadaşlar NTV Spor'dan daha demin duyduklarımı aktarıyorum ;
_Galatasaray Porkekizli bir oyuncuyla anlaşabilir.İsim vermek istemiyorum ama gelirse Gs'li taraftarlar çılgına dönebilir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Duyduğum yer ; Spor Servisi'nde yorum yapan şişman adamın yanındaki adam :n:
Evet Deco :D
Night_Mare17
15.Temmuz.2009, 21:24
Evet Deco :D
%100 mü ? kesinse cıldırırım :)=
RaSenGan
15.Temmuz.2009, 22:04
%100 birisiyle ilgileniliyodur.Ama Deco olduğu kesin değil.Portekizli olup bizi çıldırtacak kaç oyuncu var ki ? Deco ve C.Ronaldo sadece.CR olmayacağına göre Deco'dur heralde :)
Knightmare
16.Temmuz.2009, 00:12
niye Meireles ya da Moutinho da çıldırtır bence :D
Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 00:24
Hadi bakalım bekliyoruz...
MaTRaKaN
16.Temmuz.2009, 14:47
%100 birisiyle ilgileniliyodur.Ama Deco olduğu kesin değil.Portekizli olup bizi çıldırtacak kaç oyuncu var ki ? Deco ve C.Ronaldo sadece.CR olmayacağına göre Deco'dur heralde :)
Veloso,Moutinho,Meireles,Simao aklıma gelenler bunlar :D
Clayman
16.Temmuz.2009, 14:55
Bence bizim yöneticiler de FM oynuyo :n:
MaTRaKaN
16.Temmuz.2009, 16:49
Fm oynayan yöneticler çok bence güzel bir şey bu :n:
KaF KeF
16.Temmuz.2009, 17:41
Tiago'da olabilir Portekizli oda...Juve'de oynayan..
RaSenGan
16.Temmuz.2009, 17:43
Veloso,Moutinho,Meireles,Simao aklıma gelenler bunlar :D
Meireles hariç çıldırmam ben (:
Nedvedmania
16.Temmuz.2009, 17:56
Burdun FM deki güzel portekizliler :D Seçin bakalım hangilerine çıldırırsınız :D
http://img200.imageshack.us/img200/2148/adszxtu.jpg (http://img200.imageshack.us/i/adszxtu.jpg/)
anilton
16.Temmuz.2009, 17:56
Porto Lucho'yu sattığı için bu sene yeni şef Meireles olacak,satmazlar onu...
Veloso G.Saray'ın aradığı tip değil.Orada kapı gibi M.Topal var zaten...
Simao ve Quaresma'da aynen Veloso gibi.Keita,Arda ve Kewell gibi üç üst düzey oyuncusu var o bölgede...
Moutinho'nun kariyerinin henüz başında Türkiye'ye gelerek kariyerini sekteye uğratacağını düşünmüyorum...
Ve geriye kalıyor Deco.Hayatım boyunca izlemekten en zevk aldığım futbolcuların başında gelir.O müthiş zeka,muhteşem paslar.Gelsin Türkiye'ye,kimde oynarsa oynasın...:)
Nedvedmania
16.Temmuz.2009, 17:57
Burdun = Buyrun olucak :D
MaTRaKaN
16.Temmuz.2009, 19:28
Deco ve Merieles en çok aklıma yatan 2 isim ayrıca Quresma'da olabilir..
Xipe Totec
16.Temmuz.2009, 19:55
Açıkçası moutinho'yu beklerim :) ama öyle ucuza vereceklerinide zannetmiyorum :D hadi haldun aga coştur bizi :n:
PesimiSTyLa
16.Temmuz.2009, 20:03
Burda konuşulduğu kadar başka hiçbir yerde konuşulmuyo portekiz olayı :)
Adı gecen oyunculardan sadece Tiago ve Deco akla yatkın isimler.
zemlinskis
16.Temmuz.2009, 20:28
keşke Quaresma gelebilse...
PesimiSTyLa
16.Temmuz.2009, 20:37
Quaresma'yı ne yapalım yahu? Sag tarafa Keita'yı aldık. Solda Arda var Kewell var. Hem 2. bir Lincolnü kaldırmaz kulübün bünyesi, yeteneklerine lafım yok ama profesyonel bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum Quaresma'nın.
Zaten maaliyetinide karsılayamayız.
Hugo
16.Temmuz.2009, 20:45
Tiago gelse süper olur aslında.
sitte
16.Temmuz.2009, 20:47
Arda solda oynamayacak Arda orta sahanın üçlüsünde oynayacak sağda Quaresma solda Keita ortada Baros olursa tadından yenmez ;)
erdemzorer10
16.Temmuz.2009, 20:59
Manuel Fernandes tercihimdir..
PesimiSTyLa
16.Temmuz.2009, 21:02
Arda solda oynamayacak Arda orta sahanın üçlüsünde oynayacak sağda Quaresma solda Keita ortada Baros olursa tadından yenmez ;)
Arda ortada yapamaz. O zaman Kewell yedek olacak ve Arda da gercek mevkisi olmayan yerde oynayacak. Çok lüks ve yanlış tercih olur.
MaTRaKaN
16.Temmuz.2009, 21:12
Ofansif yönlü bi oyuncu almayız bence.İki yönlü orta saha en iyisi..
Aydin
16.Temmuz.2009, 21:17
Figo'yu almasınlar da...
Homer J.S
16.Temmuz.2009, 21:21
Yok abi Figo bakmaz bize. :zuhaha Bence transfere ihtiyacımız yok ya neyse..
RaSenGan
16.Temmuz.2009, 21:21
Figo'yu almasınlar da...
:) O futbolu bırakmıyor muydu ?
dakara
16.Temmuz.2009, 22:10
ya da rui costa falan:D
MaTRaKaN
16.Temmuz.2009, 22:11
Bırakmıyordu gibi bişi yok bıraktı bile :n:
KanaKe
16.Temmuz.2009, 23:25
Yeni transferin Portekiz'li olacagini Haldun Üstünel mi söyledi ?
tarikko
17.Temmuz.2009, 02:54
Yeni transferin Portekiz'li olacagini Haldun Üstünel mi söyledi ?
Hayır,Mehmet Demirkol söyledi :) Bana inandırıcı gelmedi pek ama bakalım neler olacak :)
uagsbrk
17.Temmuz.2009, 05:01
quaresme olma ihtimali daha mantıklı.
Sheriff
17.Temmuz.2009, 05:13
Evet Figo ve Rui Costa ihtimallerinden daha mantıklı kesinlikle :zuhaha
deniz.91
17.Temmuz.2009, 14:37
Helder Postigadır:)
MaTRaKaN
17.Temmuz.2009, 15:37
Postiga gelirse kimsenin çoşacağını sanmıyorm :n:
Oghuse
17.Temmuz.2009, 15:59
Abel Xavier'miş oyuncu..
Yanlız deli-kuyu ilişkisi kaç gündür devam ediyor.. :D
mpaker66
17.Temmuz.2009, 16:14
Bak buraya yazıyorum o oyuncu Manuel fernandes...
titates1
17.Temmuz.2009, 16:23
jorge andrade olabilir ismi çıkmamış , yıldızı sönmüş , ucuz , stoper iki senedir alınan oyuncularla aynı ...
Alicanfmfan
17.Temmuz.2009, 16:26
Sakatlanmasaydı yıldızı sönmemiş olacaktı , stoper almıyacaklar gibime geliyor.
mpaker66
17.Temmuz.2009, 17:13
Yok bence de defans almazlar bi tane iki yönlü orta saha alırlar başka yapmazlar..
Oghuse
17.Temmuz.2009, 17:21
Portekizli adam Fernando Meira çıksa ne komik olur.. :D
E.Cartman
17.Temmuz.2009, 18:30
Deco geLsin 2-3 sene oynasın emekLi oLsun sonra Rijkaard'ın yanında Ant. olsun :zuhaha
MaTRaKaN
17.Temmuz.2009, 19:53
Deco gelebilir neden olmasın..
Homer J.S
17.Temmuz.2009, 21:19
Deco falan gelmez.. Kandırmayalım kendimizi. :)
Hugo
17.Temmuz.2009, 21:22
Quaresma'ya inanılıyorsa Deco'ya da inanılır.;)
Homer J.S
17.Temmuz.2009, 23:57
Ben Quaresma'ya da inanmıyorum.
MaTRaKaN
18.Temmuz.2009, 00:06
Deco'ya inanıyorum ben neden olmasın Kewell içinde gelmeden aynı şeyler söyleniyordu..
dakara
18.Temmuz.2009, 02:11
reijkarddı gönderip mourinhoyu getirsinler :D
ShevAnil
18.Temmuz.2009, 14:30
Bu jenerasyon ve bu teknik direktöre Deco çok yakışır. Tekniği ve oyun zekası yaşı kaç olursa olsun iş yapıcak nitelikte. Ayrıca Rijkaard, Baros, Kewell gibi isimler geliyorda Deco niye gelmesin =)
E.Cartman
18.Temmuz.2009, 14:32
bence ne manada çıldırcağımızıda düşünmek lazım belki saç-baş yoldurtacak derecede kötü bir transfer olur... :zuhaha:n::zuhaha
ama ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum...;)
Clayman
18.Temmuz.2009, 15:03
Umarım Deco gelir.
deniz.91
18.Temmuz.2009, 16:06
Beyler Özgürcanı kayserispr istiyo falan diye hberler duydm bir doğruluğu varmı biliyomusunuz
sitte
18.Temmuz.2009, 20:40
Ben öyle bi haber duymadım inşallah eski takımı SAKARYASPOR'a döner ;)
PesimiSTyLa
18.Temmuz.2009, 23:38
Özgürcan takımda kalmayacak. Gönderilecek muhtemelen, kayseri istiyorsa zorluk yaşanmaz; anlasılr varsa öyle bi durum.
deniz.91
18.Temmuz.2009, 23:56
Bizim için iyi bir altrnatif olur zaten bir sezon oynamıştı bizde
tarikko
19.Temmuz.2009, 00:08
Ben öyle bi haber duymadım inşallah eski takımı SAKARYASPOR'a döner ;)
Sakarya'ya geri donmesi cok zor kume dustugu icin.Bence Bank Asya 1. liginden bir takima gidecek Kayserispor ilgilenmiyorsa.Cunku Karsiyaka ciddi bicimde ilgileniyor Ozgurcan ile.
erdemzorer10
19.Temmuz.2009, 01:23
Özgürcan ın kalitesi TSL için yeterli bence..düzenli oynayacağı bir TSL takımına gitmesi temennim..
MaliKaya
19.Temmuz.2009, 16:22
Ozgurcan gercekten kaliteli bir oyuncu, bu sezon yukselen takimlardan birine kiraya gonderilirse daha mantikli olur...
dakara
19.Temmuz.2009, 23:26
manisa iyi olur bence özgürcan için ardada zamanında gitmiş yıldız olarak dönmüştü
Enterokinaz
19.Temmuz.2009, 23:54
Ozgurcan gercekten kaliteli bir oyuncu, bu sezon yukselen takimlardan birine kiraya gonderilirse daha mantikli olur...
kira kira nereye kadar ?
özgürcan bitiriciliği yüksek ama tank gibi bir oyuncu. çok yavaş ve toplara koşmuyor bile çoğu zaman. bank asya'da attığı gollere bakarsanız, anlarsınız demek istediğimi.
malesef Galatasaray düzeyinde değil kendisi, takımda yer bulabileceğine inanmıyorum.
sitte
20.Temmuz.2009, 03:41
Bank Asya'da yani SAKARYASPOR formasıyla çok izledim Özgürcan'ı gol atıyor eyvallah da bir o kadar da boş pozisyonlarda pas vermiyor kendine Müslüman diyebiliriz.Ancak topu alıp hem süren hem de aynı zamanda çalım atmayı bir arada yapan müthiş bir özelliği var oyunda topu sürmesiyle Baros'a çok benzetiyordum yedek olarak hücumun sol kanadında kullanılabilir çünkü hızlı çalım da atabiliyor.
Gangstaa
20.Temmuz.2009, 19:45
Cimbom'dan dev atak
http://www.yazete.com/pics/news/200720090913295309389_2.jpg
Cassio Lincoln ile FIFA'lık olan Galatasaray, gönderme kararı aldığı Brezilyalı oyuncunun yerini yine bir dünya yıldızı ile doldurmak istiyor.
FOTOMAÇ'ın haberine göre; Birbirinden ünlü oyuncuları kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken Real Madrid, Arjen Robben, Huntelaar, Diarra gibi oyuncularla birlikte Rijkaard'ın çok istediği Van der Vaart'ı da satış listesine koydu. Marca, Real'in Hollandalı oyuncu için 15 milyon euro istediğini yazdı.
Teklife sıcak bakıyor
Galatasaray'ın şimdilik bu rakamı ödemesi zor görünürken, sarı-kırmızılı yönetim, Rijkaard'ın kart vizitini de kullanarak, İspanyollara, "İzin verirseniz hemen kiralayabiliriz. Biz bir oyuncuya kavuşuruz. Siz de maliyetinden kurtulmuş olursunuz" önerisi götürdü. Real Madrid'in düşünmek için süre istediği belirtilirken, kulüplerin anlaşması halinde Rafael Ferdinand Van der Vaart'ın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.
yazete.com
MaTRaKaN
20.Temmuz.2009, 20:38
Vaart'a eğer o kadar para verebilrsek ve Madrid kabul ederse biz çok rahat oyuncuyu alırız ;)
LaKe
20.Temmuz.2009, 22:35
Orta sahaya toparlayıcı, çabuk ve pas yapan bir isme gerçektende ihtiyacımız var. Ancak Galatasaray bunu gazetede yazdığı gibi "Lincoln'un yerine" diye arıyorsa çok mantıklı değil. Şayet Lincoln, aman aman birşey katmadı takıma. Onun yeri mevcut kadroyla ve birkaç taktiksel hamleyle rahatlıkla dolabilir. Galatasaray, burada meseleye biraz yetenek üzerinden eğilmeli. Ama görülen o ki hala popülaritesi yüksek oyuncu peşinde koşulmakta. Neyse bakalım önümüzdeki günlerde göreceğiz. Vaart elbetteki takıma yararlı ve olumlu katkı sağlar ama bence Galatasaray'a tam olarak bu lazım değil...
Clayman
20.Temmuz.2009, 23:19
Vaart transferi için Posta'da "Paranın yarısını sponsor, diğer yarısını da Servet'in Bayern Münih'e transferinden gelecek parayla ödeyecek Galatasaray" yazıyordu. Servet'in Bayern Münih'e transfer olacağını da burdan duymuş oldum :)
Nocna Mora
21.Temmuz.2009, 01:42
Orta sahaya toparlayıcı, çabuk ve pas yapan bir isme gerçektende ihtiyacımız var. Ancak Galatasaray bunu gazetede yazdığı gibi "Lincoln'un yerine" diye arıyorsa çok mantıklı değil. Şayet Lincoln, aman aman birşey katmadı takıma. Onun yeri mevcut kadroyla ve birkaç taktiksel hamleyle rahatlıkla dolabilir. Galatasaray, burada meseleye biraz yetenek üzerinden eğilmeli. Ama görülen o ki hala popülaritesi yüksek oyuncu peşinde koşulmakta. Neyse bakalım önümüzdeki günlerde göreceğiz. Vaart elbetteki takıma yararlı ve olumlu katkı sağlar ama bence Galatasaray'a tam olarak bu lazım değil...
2 gundur milliyet.com da rjiikard gideceklerin listesini verdi haberi var ve genclerden yaser cem murat serdar emre semih gidecekler arasinda yaziolar kira olsun satilik olsun peki cem oynayabilirmi bu sene pafta
sitte
21.Temmuz.2009, 01:50
Rafael Van Der Vaart veya Deco gelirse tadından yenmez ;)
Alicanfmfan
21.Temmuz.2009, 05:08
Bekliyoruz...
PesimiSTyLa
21.Temmuz.2009, 05:26
Bekleyin ama öyle büyük beklentiler içine girmeyin bence :) Vaart falan cok yüksek maaliyetli oyuncu. Daha karadan ilerleyelim :)
Alicanfmfan
21.Temmuz.2009, 05:42
Büyük beklentiler içinde beklemiyoruz , takıma yarayacak herhangi bir oyuncu olduktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Cengo
21.Temmuz.2009, 06:38
Aceto şöyle bir şey eklemişti:
http://4.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SmDwNWTcVdI/AAAAAAAAP9A/dH2wKNLo9zM/s1600-h/Capture_2.jpg
15M€ Vaart ayarında bir oyuncu normal sayılabilecek bir fiyat.
R.Madrid'in elinden çıkaracağı kesin, alan oynatabilirse çok önemli bir trabsfer yapmış olur.Ajax altyapısında çıktığı ilk hazırlık maçından beri severek takip ederim, o maçta yaptığı topuk hareketine hayran kalıp her Ajax özetini bile izlemeye çalışmıştım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://4.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SmDwNWTcVdI/AAAAAAAAP9A/dH2wKNLo9zM/s1600-h/Capture_2.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tıklayın bari, blogspot açtırmıyor.
http://4.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SmDwNWTcVdI/AAAAAAAAP9A/dH2
wKNLo9zM/s1600-h/Capture_2.jpg
sitte
21.Temmuz.2009, 06:54
Elimizde 10-11 tane oyuncu var gitmesi gereken bunları gönderip bazıalrını takasta kullanıp TÜRKİYE Liginden 2 TÜRK oyuncu alsak takasla falan diğer satılan oyuncularla da yabancı oyuncu getirsek dengeyi kuramaz mıyız hem üç oyuncuya vreceğimiz yıllık ve 10 oyuncuya verdiğimiz yıllık birbirini dengeler eğer gelenler iyi para isterse istemezse zaten karda oluruz ...
serefcan1996
22.Temmuz.2009, 16:01
LINDEROTH YOLCU http://www.tfutbol.com/oyuncu/Tobias_Linderoth.jpg
İsveçli futbolcunun, devre arasında Galatasaray ile ilişiğinin kesilmesi bekleniyor.
Kopenhag’dan geçen sezon transfer edilen ve Sarı-Kırmızılı formayı ligde sadece 8 kez giyebilen Linderoth’un devre arasında takımla ilişiğinin kesilmesi bekleniyor. İsveçli futbolcunun ülkesinin takımlarından Elfsborg’la anlaşmak üzere olduğu ve Galatasaray Yönetimi’nin de bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.
19.11.2008 Kaynak: Fanatik
BU haber gerçekse süper ... ben hiç sevmiyorum linderoth'u :icon_lol:
King_91
22.Temmuz.2009, 16:02
LigTV'deki Rijkaard basın toplantısında Linderoth iyi futbolcu falan filan demişti . Gitmez büyük ihtimalle .
serefcan1996
22.Temmuz.2009, 16:03
Arjen Robben, Huntelaar, Diarra gibi oyuncularla birlikte Rijkaard'ın çok istediği Van der Vaart
şu listeden gelebilecek tek oyuncu bence "van der vaart"
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bencede iyi oyuncu ama napiim sevmiyorum işte :D
Revolution
22.Temmuz.2009, 16:07
Yalan haber.. Ve bizim topu oyuna sokabilecek hızlı bir stoper bir de orta sahaya çift yönlü bi oyuncu almamız lazım.. Eğer alamazsak başımız çok ağrıyacak gibi.
PesimiSTyLa
22.Temmuz.2009, 16:15
Basında, her yerde ne olacak Lincoln konusu derken yönetim anlaşılan gizliden gizliye federasyonda Fesih işlemini başlatmış. TFF resmi sitesinde ki resime göre Lincoln’ün sözleşmesi geçen hafta feshedilmiş. Hayırlısı olsun bakalım.
http://www.scoutgs.com/wp-content/uploads/2009/07/lincoln1.jpg
Kaynak: ScoutGS.Com
Birde şöyle bir duyumları var;
Arkadaşlar,
Keita transferinde olduğu gibi bugün de aynı arkadaşımız bizlere 2 tane oyuncu ile görüşüldüğünü ve gelmelerinin an meselesi olduğunu söyledi. Ama tabi ki Haldun Üstünel ve başkanımız transferleri sır gibi saklıyorlar. Şayet Keita transferin de olduğu gibi gene arkadaşımız haklı çıkarsa zaten burada hemen bu ismler hakkında yapılan geniş analizler yayınlanacaktır. Yok olmazsa da tabi ki bu isimleri sizlere açıklayacağız. Amacımız sizleri kandırmak değil ki yada bir reyting kaygısı değil. Zaten bu tür bir site olmadığımızı hepiniz biliyosunuz sanırım.
Hafta sonuna kadar bekleyecez ve sonuç alınmazsa isimleri açıklayacağız.
Ama burada ki bu beklenti hali haddini aşarsa belki de bu gece bu başlığı kapatırız.
Hiç bir Galatasaray’lıyı amaçsız beklentiler içine sokmak istemeyiz…
Maksadımızı da aşmak istemeyiz…
İlginiz için teşekkürler.
Saygılarımızla
ScoutGS Yönetimi..
anilton
22.Temmuz.2009, 16:30
Ah Lincoln vah Lincoln...
Son yıllarda G.Saray'ın aldığı en maliyetli yabancıydı.Böyle gönderileceğine en azından 2'ye 3'e satma yolu denenseydi...
Zaman zaman katkıları olsada hep sorunlarıyla anıldı...
Darısı Delgado'nun başına...
Selman Ozturk
22.Temmuz.2009, 16:32
http://img140.imageshack.us/img140/7223/1232g.jpg (http://img140.imageshack.us/i/1232g.jpg/)
Fotomaç klasiği...
Başlığı atıp haber içeriğine geçene kadar Guardoda 1 yıl yaşlanmış.(altı çizili kısımlar)
Ayrıca Deportivo öylesine büyük bir kulüp ki gözden çıkarıp çöpe attığı oyuncuyu Roma ve Galatasaray almak istiyor.
Yahu kalkın şu masadan...
sitte
22.Temmuz.2009, 16:33
2 oyuncuyla görüşüldüğü söylenmiş ancak bir yabancı alacağımız söylenmişti.Elimizde o kadar satılacak adamları takasta kullanıp TÜRK oyuncu alsak süper olur ...
Keşke transfer yaparlarken scoutgs.com sitesine bakılsa ...
PesimiSTyLa
22.Temmuz.2009, 16:35
2 oyuncunun yabancı oldugu söylenmemiş ki :)
Del Piero_10
22.Temmuz.2009, 16:53
BU haber gerçekse süper ... ben hiç sevmiyorum linderoth'u :icon_lol:
Haber 1 senelik.
Hugo
22.Temmuz.2009, 17:10
Kaynak: ScoutGS.Com
Birde şöyle bir duyumları var;
Arkadaşlar,
Keita transferinde olduğu gibi bugün de aynı arkadaşımız bizlere 2 tane oyuncu ile görüşüldüğünü ve gelmelerinin an meselesi olduğunu söyledi. Ama tabi ki Haldun Üstünel ve başkanımız transferleri sır gibi saklıyorlar. Şayet Keita transferin de olduğu gibi gene arkadaşımız haklı çıkarsa zaten burada hemen bu ismler hakkında yapılan geniş analizler yayınlanacaktır. Yok olmazsa da tabi ki bu isimleri sizlere açıklayacağız. Amacımız sizleri kandırmak değil ki yada bir reyting kaygısı değil. Zaten bu tür bir site olmadığımızı hepiniz biliyosunuz sanırım.
Hafta sonuna kadar bekleyecez ve sonuç alınmazsa isimleri açıklayacağız.
Ama burada ki bu beklenti hali haddini aşarsa belki de bu gece bu başlığı kapatırız.
Hiç bir Galatasaray’lıyı amaçsız beklentiler içine sokmak istemeyiz…
Maksadımızı da aşmak istemeyiz…
İlginiz için teşekkürler.
Saygılarımızla
ScoutGS Yönetimi..
Alıntı yaptığın sitee bir resim var. Gemi resmi. Geminin adı Achille.Ya da üzerinde Achille yazıyor. Resme tıklayınca çıkan resimde siyahilerden bahsediyor (zenci dememek için kastım biraz). Yani ortaya Kamerunlu Achille Emana çıkıyor. Hadi hayırlısı :p
Clayman
22.Temmuz.2009, 17:12
Epcetten vecet çıkarmada üstümüze yok :)
Hugo
22.Temmuz.2009, 17:34
Aynen öyle :D
Ama Emana gelse süper olur. :)
Clayman
22.Temmuz.2009, 17:40
Geçen sefer Melih Şabanoğlu'nun yüzünden çok büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım, bu sefer inanmıyorum :D
MaTRaKaN
22.Temmuz.2009, 17:55
Emana'nın adı çıktı medayada gelmesi imkansız artık ;)
dakara
23.Temmuz.2009, 14:52
deco gelse çok iyi olur
Clayman
23.Temmuz.2009, 15:42
Medyada çıkan isimleri almadığımızı düşünürsek Emana ve Deco'yu almayacağız demek ki.
PesimiSTyLa
23.Temmuz.2009, 17:17
The Times falan Deco'yu yazmış. Deco ismi bu sıralar cok gündemde gelirse müthiş olur ama ben pek ihtmal vermiyorum. Cuma günü birseyler olabiilr.
PesimiSTyLa
23.Temmuz.2009, 17:55
http://img150.imageshack.us/img150/4255/690179biglandscape.jpg
ahhh ahhhh :icon_smile:
El Comandante
23.Temmuz.2009, 18:02
Tut getir Deco'yu. =)
Clayman
23.Temmuz.2009, 18:08
Keşke gelse :)
Gangstaa
23.Temmuz.2009, 19:41
Deco İstanbul'a geliyor
http://www.yazete.com/pics/news/230720090855248845392_2.jpg
G.Saray, Keita'nın ardından bir transfer bombası daha patlatıyor. Rijkaard'ın Barcelona'daki beyni Deco, Haldun Üstünel'e 'Evet' dedi. Sözleşmesi feshedilen Cassio Lincoln'ün yerini alacak olan Brezilya asıllı Portekizli yıldızı kulübü Chelsea gözden çıkarmıştı.
Sabah'ın haberinde, Lincoln'ün sözleşmesini dün Futbol Federasyonu bünyesinde resmen fesheden Galatasaray'ın yeni beyni Deco olacak. Flaş transferlerini büyük bir gizlilik içinde yürüten sarı-kırmızılı kulübün yarın bir bomba daha patlatmaya hazırlandığı öğrenildi. Teknik direktör Rijkaard'ın Barcelona'sının orta sahasında oyunu yönlendiren Deco'nun, yönetici Haldun Üstünel'e "Evet" dediği bildirildi. Geçen sezon başında Portekiz Milli Takımı'ndaki hocası Scolari'nin isteğiyle Chelsea'ye transfer olan ve sezona iyi başlayan Deco, Maviler'in yeni teknik direktörü Ancelotti'nin yeni sezon planlarında yer almıyor. Arda'yı en iyi performans gösterdiği sol kanatta kullanmaya karar veren Rijkaard'ın, Haldun Üstünel'e "Orta sahada oyunu iki yönlü oynayacak, teknik kapasitesi yüksek bir oyuncuya ihtiyacım var" diyerek Deco'yu önerdiği ortaya çıktı. Chelsea ile ABD'de hazırlık kampında olan Deco, Inter'e karşı 45 dakika oynadı. Portekizli yıldız için Chelsea, Barcelona'ya 10 milyon euro ödemişti.
LUCAS NEİLL PARAGÖZ ÇIKTI
Bonservisi elinde olan Lucas Neill'a yıllık 2 milyon euro teklif eden G.Saray, bu rakama "evet" diyen Avustralyalı savunmacı fiyatını aniden 2.6 milyon euroya çıkartınca geri adım attı. Lucas Neill'in B. Rovers ve West Ham'da forma giyerken kulüp yönetimleriyle para konusunda problemler yaşadığını ve Ada'da "Cash" (Nakit) kelimesinden kendisi için "LUCASH" lakabının türetildiğini öğrenen Haldun Üstünel oyuncunun menajerine "2 milyonun üzerine çıkamayız" dedi.
Deco kimdir?
Brezilya doğumlu olmasına karşın Portekiz Milli Takımı forması giyen tecrübeli oyuncu Corinthians'ta bir sezon oynadıktan sonra Benfica'ya geldi. 1999'da Porto'ya geçmesinin ardından 2002-03 sezonunda Mourinho ile zirveye çıktı ve Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. 2004'te Barcelona'ya transfer oldu. Rijkaard onu savunmaya yönelik oynattı Geçen yıl Chelsea'ye geçen 31 yaşındaki Deco sezon sonunda "Bu takımda kalmak istemiyorum" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Decoyu getirdim sizin için :D
Clayman
23.Temmuz.2009, 19:59
Kendin mi yazdın haberi yoksa asparagas mı :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Temmuz.2009, 19:59
Decoyu getirdim sizin için :D
süper yaaa :n:
MaTRaKaN
23.Temmuz.2009, 20:14
Rijkaard kullan kaliteni getir Deco'yu :D
Gangstaa
23.Temmuz.2009, 21:20
Kendin mi yazdın haberi yoksa asparagas mı :D
Sabah gazetesinde yayınlanmış bu haber.Bende yazete.com dan aldım :)
PesimiSTyLa
23.Temmuz.2009, 21:27
Heryerde bi Deco heyecanı var. Bütün dünya "The Times"ı kaynak göstererek bu işin bitmek üzere oldugunu yazıyor. Bu seferde Haldun üstünel ters köşe yaparsa artık dünya basınını ters köşeye yatırmış olacak :P
Lig Radyoda 4-4-2 programında eleman Galatasaraylı bir yöneticiyi aradıgını ve Deco'nun alındıgını söyledi. Program boyunca Deco'nun Galatasarayda müthiş olacagını falan tartıştıar alınmış gibi. Bununla da yetinmeyip four four two dergisi kazanmak için sordukları soru da "Galatasarayın transferi deco daha önce hangi 2 kulüpte ŞL kazandı?" :P Lig Radyoya inanmıyorum; ancak The Times önemli bir kaynak. İnşallah haklı çıkarlar.
anilton
23.Temmuz.2009, 21:30
Emre yine bugün LigRadyo'da Beşiktaş'ın Robben'i almak üzere olduğunu söylemişler...:)
PesimiSTyLa
23.Temmuz.2009, 21:31
Onlara inanmıyordum zaten :D
MaTRaKaN
23.Temmuz.2009, 22:26
Gelecek gibi hissediyorum :)
Clayman
23.Temmuz.2009, 22:28
Gelecek gibi hissediyorum :)
Valla ne yalam söyleyeyim ben de gelecek gibi hissediyorum. Hele The Times'da böyle birşey yazıldığını duyunca daha da umutlandım.
Ama her ne olursa olsun fazla umutlanmayacağım :D
GebzeLi1907
23.Temmuz.2009, 22:31
Deco Türkiye ye gelmez bence ne işi var burda niye gelsin
Clayman
23.Temmuz.2009, 22:34
Roberto Carlos için de bu tip şeyler söyleniyordu ne yazık ki.
GebzeLi1907
23.Temmuz.2009, 22:35
2 senesi daha var o zaman Deco nun en az
Clayman
23.Temmuz.2009, 22:39
2 senesi daha var o zaman Deco nun en az
Evet. Zaten ağustosta 32. yaşını bitirecek.
MaTRaKaN
23.Temmuz.2009, 22:49
Neden gelmesin ki?
-Geldiğinde ona kral gibi davranacağız.
-Daha maç oynamadan hepimizin gözüne girmiş olucak
-Avrupa kupasında oynuyoruz
-Geldikten 2 sene sonra hala oynuyor olur ne kadar yavaşlarsa yavaşlasın..
GebzeLi1907
23.Temmuz.2009, 23:14
Neden gelmesin ki?
-Geldiğinde ona kral gibi davranacağız.
-Daha maç oynamadan hepimizin gözüne girmiş olucak
-Avrupa kupasında oynuyoruz
-Geldikten 2 sene sonra hala oynuyor olur ne kadar yavaşlarsa yavaşlasın..
Bunları yapmayan ama bi ingiltere ispanya veya italya hatta portekiz takımı olan daha avantajlı bence..
Galatasarayla olayın alakası yok maddi imkanları kendini çok zorlayıp sağlasa bile oyuncu için Türkiye ligine gelmeyi seçmek hiç mantıklı değil
her maçının takip edildiği deplasmanda içerde hep dolu tribünlere oynanan harika statlar harika yıldızlarla dolu bi ligi seçmek varken niye gelip antalya da diyarbakır da manisa da 10 15 bin kişiye berbat zeminlerde oynamayı kabul etsin.
2 sene daha Avrupada ortalama ve ortalama üstü her takımda oynar Deco o sebeble geleceğine inanmıyorum.
En kötü Portekiz'e falan döner diye düşünüyorum.
shamur1
23.Temmuz.2009, 23:15
Deco neden gelmesin ki ? Gs Avrupa'da tanılan bir klup Uefası var Süper kupası var.. Ha Gs Keita, Deco vs bu isimlerden sonra Brezilya pazarına yönelirse tuhaf karşılarım :)
Enterokinaz
23.Temmuz.2009, 23:23
poulsen'ler, xabi alonso'lar, quaresma'lar geçerken medyada eyvallah, 32 yaşındaki deco Galatasaray'a yazılınca, "neden gelsin ki ?"
çok tuhaf. "emre belözoğlu deco'dan 1 gömlek üstün. deco vasat bir futbolcu" diyeni bile var.
Clayman
23.Temmuz.2009, 23:27
Bunları yapmayan ama bi ingiltere ispanya veya italya hatta portekiz takımı olan daha avantajlı bence..
Galatasarayla olayın alakası yok maddi imkanları kendini çok zorlayıp sağlasa bile oyuncu için Türkiye ligine gelmeyi seçmek hiç mantıklı değil
her maçının takip edildiği deplasmanda içerde hep dolu tribünlere oynanan harika statlar harika yıldızlarla dolu bi ligi seçmek varken niye gelip antalya da diyarbakır da manisa da 10 15 bin kişiye berbat zeminlerde oynamayı kabul etsin.
2 sene daha Avrupada ortalama ve ortalama üstü her takımda oynar Deco o sebeble geleceğine inanmıyorum.
En kötü Portekiz'e falan döner diye düşünüyorum.
Allah Allah. Senin kadronda kim var bak bakalım, ondan sonra gel Deco hakkında böyle yorumlar yap ;;)
GebzeLi1907
23.Temmuz.2009, 23:29
poulsen'ler, xabi alonso'lar, quaresma'lar geçerken medyada eyvallah, 32 yaşındaki deco Galatasaray'a yazılınca, "neden gelsin ki ?"
çok tuhaf. "emre belözoğlu deco'dan 1 gömlek üstün. deco vasat bir futbolcu" diyeni bile var.
bahsi gecen oyuncularında geleceğine hiç bi zaman inanmadım bana diyorsan eğer
ayrıca o oyuncularda gelmedi sonuçta yazılsalarda
Deco gelirse türkiye deki en kaliteli oyunculardan biri olur hatta belki birincisi.Gelsin tebrik edelim gs yi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Allah Allah. Senin kadronda kim var bak bakalım, ondan sonra gel Deco hakkında böyle yorumlar yap ;;)
Kim var ?..
Clayman
23.Temmuz.2009, 23:34
Kim var ?..
Bunu soruyorsan cevap vermeyeyim hiç :) Ayıp olur.
PesimiSTyLa
23.Temmuz.2009, 23:35
çok zor, ama imkansız değil.
sitte
23.Temmuz.2009, 23:35
Deco maddi veya manevi açıdan neden gelmesin ?
Ş.Ligi kazanmış oyuncu bizim ülkemize gelmez diyenler var ki GS'nin şu anki kadrosunda Kewel ve Barso'un da Ş.Ligi kazandığını hatırlatayım.Herkesin kafasındaki tek soru işareti daha önceki transferler medyada çıkmamıştı bu çıktığına göre bu gelmez yönünde.Ancak bu medyada çıkmama olayı 2-3 seneden beri var daha önce imza atılmadan isimleri geçiyorud oyuncuların kulübümüzle.Sonuçta illa adı medyada çıkmayan oyuncu alınacak diye bir kural yok.Bunun dığında Deco'nun gelmemesi için bir önemli gerekçe de yok.
GebzeLi1907
23.Temmuz.2009, 23:38
Bunu soruyorsan cevap vermeyeyim hiç :) Ayıp olur.
ben nasıl bir tonlamayla sorduğunu anlamadım ;;) işaretide koymuşsun o yüzden neyi vurguluyorsun onu bidaha söylemen için sordum.
Carlos u falan kastedmiyordun inşallah..
MaTRaKaN
23.Temmuz.2009, 23:39
Keita Kewell ve Baros bir zamanların en tanınan isimleriydi eğer bunlar geldiyse Deco'da gelebilir.Yok bu isimler yetmez diyosan Rijkaard,Neesken'de var. Bu adamlar gelmeden önce herkez yalan derdi haberleri çıksaydı tıpkı şimdi Deco'ya bir çok kişinin yalan demesi gibi..
Clayman
23.Temmuz.2009, 23:41
ben nasıl bir tonlamayla sorduğunu anlamadım ;;) işaretide koymuşsun o yüzden neyi vurguluyorsun onu bidaha söylemen için sordum.
Carlos u falan kastedmiyordun inşallah..
Ta kendisi. Carlos size geldiğinde 34 yaşındaydı ve Real Madrid'den geldi. Acaba onun için bunların aynısını düşündünüz mü ?
GebzeLi1907
23.Temmuz.2009, 23:47
Daha fazla yorum yazmayayım uzamasın kısaca Kewell ın da Baros unda sönmüş dönemlerinde olduğunu unutmamak gerek dibe vurmuşlardı iyice ha geldiler gösterdikleri performans çok iyiydi ona bişey demem.Kendilerini tekrar buldular.Ama Avrupa piyasaları bitmiş durumdaydı ilk gelirlerken.
Benim burda vurgulamak istediğim şey Galatasaray'ın adamı alamayacağı değil Türkiye'ye getirmenin çok zor olduğu.
İnkar edemezsiniz herhalde bunu..Tüm büyüklerin derdi..
welet
evet düşündüm 34 yaşında bütün misyonunu tamamladı carlos dışard.Çok yüksek mebla verildi öyle getirildi.Yinede çok büyük transfer yaşı geçde olsa onu getirmek başarı Deco gelsin onun içinde aynısını söylerim.Carlos un adı bizle 3 sene boyunca anıldı son sene getirelebildi.İlk başlarda cıktığında inanmıyordum geleceğine ancak 34 ten itibaren normal..
Enterokinaz
23.Temmuz.2009, 23:51
32 yada 34, buna bu kadar takılmamak lazım.
uygun şartlar sağlandığında türkiye'ye hangi isimlerin getirilebileceğini gördük, hele ki son 2 sezondur Galatasaray ile.
bundan itibaren deco gibi transferler için olumsuz düşünmeye gerek yok. büyük aşama kaydetti ligimiz transfer açısından, en azından son 1-2 yılda.
Clayman
23.Temmuz.2009, 23:53
32 yada 34, buna bu kadar takılmamak lazım.
uygun şartlar sağlandığında türkiye'ye hangi isimlerin getirilebileceğini gördük, hele ki son 2 sezondur Galatasaray ile.
bundan itibaren deco gibi transferler için olumsuz düşünmeye gerek yok. büyük aşama kaydetti ligimiz transfer açısından, en azından son 1-2 yılda.
Aynen katılıyorum. Bu tip oyuncular geldikçe ilerleyen senelerde daha kaliteli, daha iyi oyuncular 30lu yaşlarında değil de 20li yaşlarında almaya başlarız.
MaTRaKaN
24.Temmuz.2009, 02:10
Galatasaray launch bid for Deco
Galatasaray are chasing Chelsea midfielder Deco.
The Times says Galatasaray have launched an ambitious bid to lure Deco from Chelsea.
The Portugal midfield player saw a proposed move to Inter Milan fall through last week and may be tempted by a reunion with Frank Rijkaard, the Galatasaray coach, who managed him at Barcelona, but personal terms may prove a serious obstacle.
Yabancı spor gazetesinin haberi :0:
Alicanfmfan
24.Temmuz.2009, 03:34
Deco'nun ölüsü yeter...
Lavezzi1907
24.Temmuz.2009, 08:02
Yeri degil belki ama suanki galatasaray formaları yeni sezon forması degil mi ? Eski forma diyecegim beyaz formada sarı-kırmızı cubuk var..Formalar tanıtılmadı diye biliyorum..
Enterokinaz
24.Temmuz.2009, 08:04
Yeri degil belki ama suanki galatasaray formaları yeni sezon forması degil mi ? Eski forma diyecegim beyaz formada sarı-kırmızı cubuk var..Formalar tanıtılmadı diye biliyorum..
hayır, yeni formalar değil. mesela bugün giydiğimiz forma, geçen seneki beyaz formanın göğüs sponsoru değiştirilmiş hali sadece. ağustos'a doğru çıkacak yeni formalar.
Lavezzi1907
24.Temmuz.2009, 08:12
Bu sırta reklam felan acayip geldi..Bundesliga'yı felan izlerken ne bicim formalar arkaya bile reklam alıyor felan diyordum simdide bizim basımıza geldi..Bence oyuncunun isminin formanın en altına yazdırmak sacmalık..TFF yapmıs yapacagını..
sentugo
24.Temmuz.2009, 14:08
Gs teknik adamı Deco'yu yalanladı..
Clayman
24.Temmuz.2009, 14:36
hayır, yeni formalar değil. mesela bugün giydiğimiz forma, geçen seneki beyaz formanın göğüs sponsoru değiştirilmiş hali sadece. ağustos'a doğru çıkacak yeni formalar.
Yeni formalar pazartesi günü tanıtılacak.
Melekovic
24.Temmuz.2009, 14:59
Galatasaray'a Deco'dan önce tam bir santrafor lazım. Hem Baros rahat eder aralara kaçar daha kontrollü hamlelerde bulunur hem de yapılan her ortada saç baş yolmayız. Nonda'nın gitmesi gerekiyor. Eğer tam bir 10 numara bulunamayacaksa o bölgeye hiç transfer yapılmasın sonra Lincoln gibi başağrısı oluyor.
IcedEarth
24.Temmuz.2009, 16:07
Deco diye gündem meşgul ediliyor bana göre. Chelsea'den aklıma direk John Obi Mikel geliyor :zuhaha Mükemmel olmaz mı Mikel gelse...
Clayman
24.Temmuz.2009, 16:09
Emre'nin de dediği gibi eğer Haldun Baba bu sefer de ters köşe yaparsa tüm dünya basınını ters köşe yapmış olacak :D
Memedov
24.Temmuz.2009, 16:10
Deco diye gündem meşgul ediliyor bana göre. Chelsea'den aklıma direk John Obi Mikel geliyor :zuhaha Mükemmel olmaz mı Mikel gelse...
Deco neden olmasında, Obi sözleşmesini 2014'e kadar uzattı.
IcedEarth
24.Temmuz.2009, 16:18
Deco neden olmasında, Obi sözleşmesini 2014'e kadar uzattı.
Bonservisi ne kadar acep :zuhaha
ForCimbom
24.Temmuz.2009, 16:19
Galatasaray'a Deco'dan önce tam bir santrafor lazım. Hem Baros rahat eder aralara kaçar daha kontrollü hamlelerde bulunur hem de yapılan her ortada saç baş yolmayız. Nonda'nın gitmesi gerekiyor. Eğer tam bir 10 numara bulunamayacaksa o bölgeye hiç transfer yapılmasın sonra Lincoln gibi başağrısı oluyor.
433 te ne santroforu baros un yanına? tek santrofor olacak o da baros. ancak yedek alınabilir ona da gerek olmaz kanımca..
Lucas Neill
24.Temmuz.2009, 16:28
Geçtiğimiz sezon büyük ümitlerle Barcelona'dan transfer edilen Deco, yaşadığı sakatlıklar sonrası Chelsea'deki geleceği tartışılan isimlerden biri haline geldi.
Scolari'nin takımdan ayrılmasıyla sezon bitiminde adı Avrupa'nın birçoık kulübüyle transfer dedikodusuna karışan Portekizli yıldız için, Galatasaray ve son olarak Beşiktaş'ın da devrede olduğu iddia edilmişti.
Inter'e transferi son anda gerçekleşmeyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, İngiltere'nin The Times gazetesine verdiği demeçte ise kariyerini Ada'da sürdüreceğinin sinyallerini verdi.
Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığı olarak nitelendiren Deco, Inter'e transferinin gerçekleşmemesi üzerine Chelsea'de kalmaya karar verdiğini söyledi.
Geçen yıl sadece 3 maç ilk 11'de başladığı Chelsea'de bu sezon kendini yeniden ispatlamak istediğini belirten Deco, "Ancelotti ile görüştüm. Burada kalacağım, çünkü kontratım devam ediyor. Ben sadece en iyi futbolumu oynamak istiyorum" dedi.
Chelsea forması giymekten mutlu olduğunu vurgulayan Portekizli orta saha oyuncusu, "Umarım bu sezon sakatlık yaşamam ve en iyi yaptığım işi; yani futbolu yine bu güzel ortamda en iyi şekilde sergilerim" diye konuştu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kaynak:Ntvspor
mpaker66
24.Temmuz.2009, 17:09
hadi bakalım birini bekliyoruz...
Maksic
24.Temmuz.2009, 17:20
Bi transfer daha şart Deco olmasada sağ beke alınmalı şu Sabri'nin ortalarından biri bizi kurtarsın!
MaTRaKaN
24.Temmuz.2009, 17:29
Sabri'yi hep savundum ama artık yeter Tobol'un iki maçında da resmen 10 kişi oynadık..
dakara
24.Temmuz.2009, 17:30
üff deco işi yattı
Onurap
24.Temmuz.2009, 19:14
Gündemde yoktuki zaten.. :) Rijkaardta dün dedi..
PesimiSTyLa
25.Temmuz.2009, 02:13
Bugüne kadar hiç yapmadığımız birşeyi yaparak transfer ile ilgili almış olduğumuz bir duyumu sitemize yansıttık.
Samimiyetle söylemek isteriz ki böylesine bir ziyaretçi patlaması olacağını hiç öngöremedik. Ama internet böyle bir şey işte. Biranda yayılıyor..
Sitemiz, günlük hitini 20’ye falan katladı. Bunu samimiyetle söyliyebiliyorum şuan da çünkü gerçekten de böyle bir hedefimiz hiç olmadı. Bizi tanıyanlar çok iyi bilirki biz 3 senedir açık olan sitemize şuana kadar sadece 250 üye kabul etmiş durumdayız. Bunu da forumumuza girip en altta yazan üye sayısından teyit edebilirsiniz…
Keita transferinde bizi haberdar eden arkadaşlarımız, bu 2 transfer içinde bizi haberdar ettiler. Keita transferini 4 gün önceden bilmemize rağmen bunu hiç bir şekile açık etmedik ama bu sefer şifreli bir mesajla bilgilendirme yapmak istedik.
Herhangi bir rant kaygımızın olmadığını zaten sitemizde tek bir reklam, banner gibi ibarenin bulunmuyor olmasından da anlayabilirsiniz.
Amacımız sadece hergün yalan dolan yazan basına bir çelme takmaktı. Bu kadar olanak, bu kadar klübün içinde olmalarına rağmen sürekli yalan dolan yazan basına bir ders vermekti. Ama olmadı. Olmazken de sitemize akın eden sizleri de boş yere umutlandırmış olduk.
Hepinizden özür dileriz…
Şimdi söz verdiğimiz gibi isimleri ve şifreleri açıklamaya gelelim…
1 – Gemi burnunda yazan ”ACHILLE ” ismi bazı arkadaşlarımızın da çözdüğü gibi EMANA’ dan başkası değildi.
1 Yıl kiralık, 1 sene sonra satınalma opsiyonu 10 Milyon Euro’dan açılan bir pazarlık ile başlamış görüşmeler…
Emana ile yapılan görüşmeler sonucun da ortaya çıkan tablo ;
Emana kendisi yillik 2,2 milyon Euro,kulübü Betis 9,8 milyon Euro ve menejeri 1,2 milyon milyon Euro olmak üzere 11 milyon Euro gibi bir bedel !!!
Anlaşma sağlanamamış ve bu transfer gerçekleşmemiz. Aslına bakılırsa bizim sitemiz için kötü olurken klübümüz içinde hayırlı olmuş diyebiliriz…
2. isim ile ise halen görüşmeler sürüyor ve olma ihtimali varmış. Normal de bu ismi açıklamamamız lazım ama şuan gelinen nokta da açıklamak bir zorunluluk oldu…
Bu isim Charleroi’nin genc yetenegi Geoffrey Mujangi Bia ( GMB )
Saygılarımızla
ScoutGS Yönetimi
Doğruluğunu bilemem, gecenlerde verdigim haberdeki isimleri yazmış adamlar.
erdemzorer10
25.Temmuz.2009, 02:17
oyuncu hakkında bi bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
E.Cartman
25.Temmuz.2009, 02:24
Haldun baba açıklayana kadar hiç bir habere inanmayın derim ben :zuhaha
PesimiSTyLa
25.Temmuz.2009, 02:50
Geoffrey Mujangi Bia yazmışsınız.Acaba bu oyuncuyu daha önce izleyeniniz varmı oyuncu hakkında biraz yorumda bulunabilirmisiniz?
(Oyuncu gelecek diye analizini hazırlamıştık. Kısaca özetleyelim yeni bir Ribery…)
ScoutGS de yorumun birine bunu yazmış yönetici.
Charleroi’s Congo born midfielder Geoffrey Mujangi Bia is said to be attracting interest from both Manchester United and Arsenal for his services, after breaking into the Belgian outfit’s first team squad.
The 19 year old has been compared to Bayern Munich’s French International Franck Ribery, and with the Gunners yet to sign a player to send to link club Salamanca, could snap up the young prospect for around £2 million. He can play on the left, right, or behind the front pair, as is noted for his incredible speed and power.
Nette bir blogda da böyle yazmış birisi.
Youtubede da http://www.youtube.com/watch?v=W7VKL5tBIXI şöyle bi videosu var.
ForCimbom
25.Temmuz.2009, 02:53
ScoutGS de yorumun birine bunu yazmış yönetici.
Nette bir blogda da böyle yazmış birisi.
Youtubede da http://www.youtube.com/watch?v=W7VKL5tBIXI (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DW7VKL5tBIXI) şöyle bi videosu var.
valla biri fm den profilini bulup koysa süpper olur ribery deyince benim tüyler üreperiyor biraz:D
Melekovic
25.Temmuz.2009, 03:08
http://i0907.hizliresim.com/2009/7/24/7533.jpg
Belçikalı araştırmacılar bu oyuncuyu çok çözememişler ama oynadığı yönler olarak uyuşuyor.Burda hızı biraz yavaş kalmış,güç desen pek yok. Ama gerçek gözlem her zaman iyidir.
PesimiSTyLa
25.Temmuz.2009, 03:12
Özellikleri 1-2 puan eksik görünüyor. Data editörden bakmıştım ben teknik 15. Hız hızlanma 16-17 di galiba, 15-16 yada :)
MaTRaKaN
25.Temmuz.2009, 03:14
Yalan bence boşuna inanmayalım.ScoutGs'de ne oluyor onu hala çözmüş değilim.Gs'nin yöneticilerinin sitesimi herkez yöneticiyim diye mesaj yazıyo
Melekovic
25.Temmuz.2009, 03:14
Pas atabiliyor mu peki , ben Liege kariyerine başlayalı 3-4 ay oldu pası 8 :D :D :D
ForCimbom
25.Temmuz.2009, 03:22
http://i0907.hizliresim.com/2009/7/24/7533.jpg
Belçikalı araştırmacılar bu oyuncuyu çok çözememişler ama oynadığı yönler olarak uyuşuyor.Burda hızı biraz yavaş kalmış,güç desen pek yok. Ama gerçek gözlem her zaman iyidir.
sağolasın. :p:)demek ki bu oyuncu için kıstas alamıyoruz fm yi. yalnız video ya dayanarak bir şey söylemek gerekirse, ucuza kapatılabilecekse alınsın derim. 19 yaşında, belçika birinci ligi nde bi takımın 10 numarası. hiç de umutsuz değil. ribery gibi çok cüzi bir ücretle alınabilirse neden olmasın diyorum.. zaten başkanın ve bay karizma Rijkaard ın açıklamarı bu yönde.(genç oyunculara yönelmeleri vs.) saygılar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağolasın. :p :)demek ki bu oyuncu için kıstas alamıyoruz fm yi. yalnız video ya dayanarak bir şey söylemek gerekirse, ucuza kapatılabilecekse alınsın derim. 19 yaşında, belçika birinci ligi nde bi takımın 10 numarası. hiç de umutsuz değil. ribery gibi çok cüzi bir ücretle alınabilirse neden olmasın diyorum.. zaten başkanın ve bay karizma Rijkaard ın açıklamarı bu yönde.(genç oyunculara yönelmeleri vs.) saygılar..
edit: smiley böyle olacaktı. yanlış anlaşılmasın:)
anilton
25.Temmuz.2009, 15:42
G.Saray daha yeteneklisini,daha tecrübelisini aldı zaten Bia'ya ne gerek var...
Fietra 10
25.Temmuz.2009, 15:48
Bia oldukça kaliteli bir oyuncu bizim Belçikalı Hocanın da agzından düşmüyordu..Alman klüplerinin peşinde oldugunu duymuştum..
Gangstaa
25.Temmuz.2009, 18:16
Barcelona aldı, Türkler sevindi!
http://www.yazete.com/pics/news/250720091042286641254_2.jpgPalmeiaras'tan transfer edilen genç forvet bir yıl kiralık verilecek. İlk rota İstanbul.
Barcelona'nın Palmeiras’tan transfer ettiği forvet oyuncusu Keirrison’u bir yıl kiralık oynatacağı, Brezilyalı yıldıza Galatasaray’ın da talip olduğu ileri sürüldü. İspanyol Sport gazetesi, Başkan Laporta ile arası iyi olan Rijkaard’ın bu transferde kilit rol oynayacağını belirtti, “Barcelona, Keirrison’un tecrübe kazanmasını istiyor. Bu oyuncu ya Benfica’ya, ya Galatasaray’a gidecek” diye yazdı.
Alicanfmfan
25.Temmuz.2009, 18:18
Biz Kasımpaşa felan degiliz çok yararı olacaksa bire gelmez inşAllah .
Clayman
25.Temmuz.2009, 18:19
Keirrison gelirse çok iyi olur ama ya sistemin değişmesi gerekecek, ya da Baros yedek kalacak. Zor karar.
ForCimbom
25.Temmuz.2009, 18:35
Barcelona aldı, Türkler sevindi!
http://www.yazete.com/pics/news/250720091042286641254_2.jpgPalmeiaras'tan transfer edilen genç forvet bir yıl kiralık verilecek. İlk rota İstanbul.
Barcelona'nın Palmeiras’tan transfer ettiği forvet oyuncusu Keirrison’u bir yıl kiralık oynatacağı, Brezilyalı yıldıza Galatasaray’ın da talip olduğu ileri sürüldü. İspanyol Sport gazetesi, Başkan Laporta ile arası iyi olan Rijkaard’ın bu transferde kilit rol oynayacağını belirtti, “Barcelona, Keirrison’un tecrübe kazanmasını istiyor. Bu oyuncu ya Benfica’ya, ya Galatasaray’a gidecek” diye yazdı.
balon.. balon olmamasını isterdim ama yalan bence.
MaTRaKaN
25.Temmuz.2009, 19:22
Yalan bence Benfica çok istiyor kesin ona gider :D
Corpus
25.Temmuz.2009, 20:48
bugün Luca Toni haberi vardı :) Baros u yedek bırakacak adamların haberleri çıkıyor
Knightmare
26.Temmuz.2009, 01:54
gelsin yaw Keirrison :D +2 ye süper forvet işte :D
E.Cartman
26.Temmuz.2009, 02:47
Biz Kasımpaşa felan degiliz çok yararı olacaksa bire gelmez inşAllah .
Bence Baros'un top sürme ve adam eksiltme özelliklerinden yararlanıp ondan 4-3-3ün forvet 3lüsünde kanat oyuncusu yapabilir Rijkaard :zuhaha
Hugo
26.Temmuz.2009, 14:47
Keirrison kiralansa süper olur bence. Para vermeden cillop gibi genç forvet. 1 yıl sağlama alırız forveti Baros-K9 ikilisiyle. Seneye de birini bulsunlar artık :)
E.Cartman
26.Temmuz.2009, 14:57
Keirrison kiralansa süper olur bence. Para vermeden cillop gibi genç forvet. 1 yıl sağlama alırız forveti Baros-K9 ikilisiyle. Seneye de birini bulsunlar artık :)
Seneye Erhan Şentürk'le Cem Sultan gelcek kadroya bide Erhan'ı bilememde Cem de kumaş var :D:D
KaF KeF
27.Temmuz.2009, 01:22
Erhan ŞENTÜRK Diyar’da !
Uzun uğraşlar sonucu Galatasaray Kulübü ile anlaşıldı.
Sivasspor, Bursaspor, Rizespor ve Diyarbakırspor tercihlerinden Diyarbakırsporu seçen Erhan ŞENTÜRK yaptığı açıklamada " Diyarbakırdaki arkadaşlarımı, ortamı mı ve en önemlisi Diyarbakır halkını çok seviyorum bu yüzden Diyarbakırsporu seçtim ayrıca beni transfer etmek için uğraşan Sevgili Kulüp Başkanımız Çetin SÜMER'e, yöneticilerimize ve büyük Diyarbakırspor taraftarlarının ilgisine çok teşekkür ederim." dedi.
Diyarbakirspor.ORG
Clayman
27.Temmuz.2009, 01:27
Kiralandı mı satıldı mı acaba ?
KaF KeF
27.Temmuz.2009, 01:48
büyük ihitmalle kiralandı,geçen senede Diyarbakır'a kiralanmıştı..
King_91
27.Temmuz.2009, 01:53
kiralandıysa iyi olmuş . a takımda 5 maç ya oynar ya oynamazdı ama şimdi tsl tecrübesi de yaşayacak .
Nocna Mora
27.Temmuz.2009, 02:38
Seneye Erhan Şentürk'le Cem Sultan gelcek kadroya bide Erhan'ı bilememde Cem de kumaş var :D:D
cem i 3 senedir izliyorum baya bi kumas var :D
E.Cartman
27.Temmuz.2009, 03:53
cem i 3 senedir izliyorum baya bi kumas var :D
:zuhaha iyi bi yedek olurlar kulübe fazlalıkları olarak :D:D
ForCimbom
27.Temmuz.2009, 04:03
:zuhaha iyi bi yedek olurlar kulübe fazlalıkları olarak :D:D
cem 18 yaşında ve şişirilip şişirilip bir türlü patlatılamayan batuhan 'dan hem yetenek hem karakter konusunda daha üstün bir oyuncu bence. onu klübedeki fazlalıklardan biri olarak görmen ironi miydi bilmiyorum ama öyle değilse yanlış bir düşünce. asıl fazlalıklar aydın-yaser-erhan gibi adamlar, onlar olmasaydı rijkaard a takıma alabilirdi kampta bence. seneye artık, nasılsa paf için yaşı da tutuyor. . .
E.Cartman
27.Temmuz.2009, 04:17
cem 18 yaşında ve şişirilip şişirilip bir türlü patlatılamayan batuhan 'dan hem yetenek hem karakter konusunda daha üstün bir oyuncu bence. onu klübedeki fazlalıklardan biri olarak görmen ironi miydi bilmiyorum ama öyle değilse yanlış bir düşünce. asıl fazlalıklar aydın-yaser-erhan gibi adamlar, onlar olmasaydı rijkaard a takıma alabilirdi kampta bence. seneye artık, nasılsa paf için yaşı da tutuyor. . .
yok yok ben şaka yaptım zaten cem iyi topçu antremanlarını maçlarını falan izledim ben canlı olarak Erhan'ında gelişme göstereceğine inanıyorum ben seneye Baros'a alternatif olabilirler bence ;)
Corpus
27.Temmuz.2009, 04:55
Yeni bir hakan şükür lazım takıma ama nerdee :D
Maksic
27.Temmuz.2009, 04:59
Öncelik sağ beke olmalı bana göre Sabri ile bu iş olmaz şu Sabri'yi ne olur gönderin!!
King_91
27.Temmuz.2009, 05:17
Yeni bir hakan şükür lazım takıma ama nerdee :D
daha eskisinin şokunu atlatamadık biraz zaman lazım :D
E.Cartman
27.Temmuz.2009, 05:20
daha eskisinin şokunu atlatamadık biraz zaman lazım :D
Bize Hakan Şükür'ün daha bitiricisi ve biraz daha az duygusal olanı lazım çünkü Hakan bir gol kaçırınca hemen küsüyodu morali bozuluyodu ayrıca saçlarımı yolmak istemiyorum bize Tanju Çolak lazım bence yada Jardel :D
fenerbahce_1907
27.Temmuz.2009, 05:24
cem 18 yaşında ve şişirilip şişirilip bir türlü patlatılamayan batuhan 'dan hem yetenek hem karakter konusunda daha üstün bir oyuncu bence.
Bunu yazarken ciddi miydin?Espri falansa(olabilir ya) bundan sonra yazacaklarımı okumak zorunda değilsin.Karakter konusuna girmek istemiyorum ama yetenek konusunda nasıl böyle bir kanıya vardın hayret ettim doğrusu.Bu 2 oyuncu aynı yaşta olmalarına rağmen Batuhan kariyer olarak baya bir önünde. Bu yaşında A Milli Takıma kadar yükselmiş bir oyuncu Batuhan.Geçen sezon Eskişehir'de oynadı süre ve attığı gole oranla ligin en golcü oyuncularından biri oldu.Attığı goller de öyle her yiğidin harcı değil.Yine Milli Takımlarda Cem'in de oynadığı u16 ve u17 Milli Takımlarının en golcü oyuncusuydu zamanında.Cem Sultan nerede ne yapar kimsenin bildiği yok iken, bu adam belki de Mustafa Denizli ile olan atışması yüzünden bu sezon Beşiktaş'ta ilk 11 oynama şansını yitirdi.Yani kıyaslamak abes,anlamsız.Sonuç olarak Batuhan yetenek olarak da kariyer olarak da Cem'in çok ilerisinde.Geçenlerde Galatasaray araştırmasında bir yorumun üzerine "Foruma döndüğün belli oldu" denmişti,gerçekten de hemen belli ediyorsun kendini:icon_smile:
indie
27.Temmuz.2009, 05:40
Bunu yazarken ciddi miydin?Espri falansa(olabilir ya) bundan sonra yazacaklarımı okumak zorunda değilsin.Karakter konusuna girmek istemiyorum ama yetenek konusunda nasıl böyle bir kanıya vardın hayret ettim doğrusu.Bu 2 oyuncu aynı yaşta olmalarına rağmen Batuhan kariyer olarak baya bir önünde. Bu yaşında A Milli Takıma kadar yükselmiş bir oyuncu Batuhan.Geçen sezon Eskişehir'de oynadı süre ve attığı gole oranla ligin en golcü oyuncularından biri oldu.Attığı goller de öyle her yiğidin harcı değil.Yine Milli Takımlarda Cem'in de oynadığı u16 ve u17 Milli Takımlarının en golcü oyuncusuydu zamanında.Cem Sultan nerede ne yapar kimsenin bildiği yok iken, bu adam belki de Mustafa Denizli ile olan atışması yüzünden bu sezon Beşiktaş'ta ilk 11 oynama şansını yitirdi.Yani kıyaslamak abes,anlamsız.Sonuç olarak Batuhan yetenek olarak da kariyer olarak da Cem'in çok ilerisinde.Geçenlerde Galatasaray araştırmasında bir yorumun üzerine "Foruma döndüğün belli oldu" denmişti,gerçekten de hemen belli ediyorsun kendini:icon_smile:
Batuhanın kafasıyla bir 3-4 sene sonra ne olur bilemem ama gün itibariyle o yaş grubunda Batuhanla aynı seviyedeki tek forvet Sercan Yıldırım. Cem Sultanın acilen süperligde ihtiyacı olan bir takıma kiralanması gerekiyor, yoksa Özgürcandaki strateji izlenirse onun da sonu çok parlak olmayacak.
KaPaLı
27.Temmuz.2009, 12:17
cem 18 yaşında ve şişirilip şişirilip bir türlü patlatılamayan batuhan 'dan hem yetenek hem karakter konusunda daha üstün bir oyuncu bence..
Ciddimisin sen ? Senin henüz ayırt edemediğin birşey var. Süper Ligde 17 maçta 9 gol atmış bir adamla çok uzun süre sakatlanmış ve PAF takımda oynayan bir oyuncuyu karşılaştırıyosun. 17 yaşındayken yapmıştı Batuhan onları. Cem Sultan bu sene o kadar genç oyuncu alınmasına rağmen A takıma çıkamadı. Nasıl anlayabildin Cem Sultan'ın daha iyi futbolcu olduğunu ? Biraz yazarken destekli yazalımki cümleler havada kalmasın.
anilton
27.Temmuz.2009, 14:22
Cem yetenekli bir oyuncu ama Batuhan çok çok çok daha yetenekli bir futbolcu...
Ne zaman bir futbolcuyu överken diğerini kötü gösterme yöntemini bırakacağız çok merak ediyorum...
Üzerinde çok konuşulur,taktiği tekniği,ama kısa kesmek istiyorum...
Aynı yaştalar,hatta ay olarak Cem büyük ve istatistikler;
Cem Sultan
PAF Ligi 30 maç 8 gol
Özel Turnuva ve Kupalar 26 maç 8 gol
Özel Maçlar 27 maç 12 gol
Batuhan Karadeniz
Turkcell Süper Lig 28 maç 10 gol
PAF Ligi 11 maç 13 gol
Özel Turnuva ve Kupalar 19 maç 16 gol
Özel Maçlar 27 maç 23 gol
Avrupa Şampiyonası 11 maç 4 gol
E.Cartman
27.Temmuz.2009, 14:50
Batuhan kendini zihnen geliştirirse Avrupa'nın en büyük golcülerinden bile olabilir bence büyük yetenek var hem havadan hemde yerden toplarda hakimiyeti var...
Melekovic
27.Temmuz.2009, 15:24
Batuhan'ın sadece iyi bir yönlendiriciye ihtiyacı var. Gittiği yerde de galiba onu bulacak. Futbol bütününe bakarsak onun yaşındaki oyuncular arasında önce Batuhan gelir sonra bir adım gerisinde Sercan ve onlardan bayağı bir uzak durumda olan bir Cem Sultan. Klas olarak belki aralarında çok fark olmayabilir idmanlarda izlemişsinizdir süperdir. Ama bu iş öncelikle ben burdayım demekten geçer. Yoksa çok gördük ne kaliteli oyuncular PAF duvarını aşamadan kaybolup gittiler. Şimdi liste yapsam sahiden bunlar vardı ne oldu o zamanlarda bunları konuşuyoduk dersiniz. Önemli olan öncelikle kendini göstermekte.Kendini gösterdikten sonra o egonun yerini şımarıklılığa bırakmaması içinde çaba göstermesi gereken ise mentörler ve antrenörler.Bizim PAF duvarına geçen oyuncularımıza verdiğimiz akıl ve eğitim malesef eksik.Eğer onuda başarabilirsek her takımımız Avrupa takımları gibi her sene 20-25'e satacağı oyuncular çıkarır. Ama bizde aslansın koçumsun olayı ile yerinde saydırıp sonra oyuncuyu bitirme olayı var. Batuhan güzel bir yere gitti. Eğer şansınada iyi akıl hocaları denk gelirse ,aynı Arda'ya Vestel Manisa'da denk geldiği gibi ,Batuhan bir kaç sene sonra Avrupanın gözde kuluplerinden birinde olur.
ForCimbom
27.Temmuz.2009, 16:29
valla bilseydim bu kadar rahatsız edeceğini seni, yazmazdım bu yorumu. cem sultan batuhan dan daha yetenekli BENCE dedim yahu? ne oluyor bu kadar savunma ihtiyacı hissediyorsun? gören görmeyen sana hakaret ettim, küfür ettim falan sanacak?nedir bu düşmanlık? izlediğime göre yorum yapıyorum ben. kendi görüşüm bu.
galatasaray da şuanda yaser-özgürcan-erhan gibi gençler var cem in önünde. cem sultan bence a takımda oynayacak kapasitede. batuhan ise aklı bir karış havada ve hava üstünlüğünü saymadığımız zaman(ki bunu yazmamın sebeplerinden biri bu zaten, pivot forvet döneminin modern futbolda daha az yer bulması) cem sultan daha teknik (kesinlikle) daha akıllı bir forvet olduğunu düşünüyorum.
eleştirdiğiniz adam cem sultan, 40 kez u 16- u 17 milli forma giymiş, kaldı ki cem sultan ın pivot forvet olarak da düşünülmesine rağmen(batuhan da pivot çünkü) , batuhan aynı düzeyde 53 milli maç oynamış. senin yorumunu okuyan biri 5 maç diğeri 150 maç oynamış sanacak.
neyse, daha mantıklı tarafsız, kişisellikten arınıp yorum yazman dileğiyle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ekleme: ELEŞTİRDİĞİNİZ değil hatta "yerin dibine soktuğunuz" daha doğru olurdu.
Aşk-ı Şehir
27.Temmuz.2009, 16:42
valla bilseydim bu kadar rahatsız edeceğini seni, yazmazdım bu yorumu. cem sultan batuhan dan daha yetenekli BENCE dedim yahu? ne oluyor bu kadar savunma ihtiyacı hissediyorsun? gören görmeyen sana hakaret ettim, küfür ettim falan sanacak?nedir bu düşmanlık? izlediğime göre yorum yapıyorum ben. kendi görüşüm bu.
galatasaray da şuanda yaser-özgürcan-erhan gibi gençler var cem in önünde. cem sultan bence a takımda oynayacak kapasitede. batuhan ise aklı bir karış havada ve hava üstünlüğünü saymadığımız zaman(ki bunu yazmamın sebeplerinden biri bu zaten, pivot forvet döneminin modern futbolda daha az yer bulması) cem sultan daha teknik (kesinlikle) daha akıllı bir forvet olduğunu düşünüyorum.
eleştirdiğiniz adam cem sultan, 40 kez u 16- u 17 milli forma giymiş, kaldı ki cem sultan ın pivot forvet olarak da düşünülmesine rağmen(batuhan da pivot çünkü) , batuhan aynı düzeyde 53 milli maç oynamış. senin yorumunu okuyan biri 5 maç diğeri 150 maç oynamış sanacak.
neyse, daha mantıklı tarafsız, kişisellikten arınıp yorum yazman dileğiyle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ekleme: ELEŞTİRDİĞİNİZ değil hatta "yerin dibine soktuğunuz" daha doğru olurdu.
Sende Batuhan'ı allayıp pullamadın hani.:)
KaPaLı
27.Temmuz.2009, 16:46
Kendinde diyosun Cem Sultan şu 40 kere Batuhan 53 kere milli takım forması giymişler. Batuhan A milli oyuncu. Batuhan uzun boylu olmasına rağmen ayaklarına hakim ve topu çok iyi saklayabiliyo. Cem Sultan'ı forumda 10 kere izlemiş adam yoktur. ( Araştırmacılar ve istisnalar dışında. )
IcedEarth
27.Temmuz.2009, 16:46
Cem Sultan'ın hiçbir başarısı yok diyen arkadaşlar, yıldız takımda attığı gol sayısını bilmiyor sanırım. 2-3 yıl önce Batuhan yokken duyuldu Cem Sultan'ın adı. Üstelik Batuhan yaşı küçültülmüş haliyle hala düzenli forma bulamıyor. PAF takımındayken kendi kulübüne menajerimle görüşün diyen bir adam bu Batuhan dediğiniz. PAF maçında kendinden küçük rakibine girişmeye kalkışan Batuhan. Türk futbolunun yeni umudu buysa böyle umut olmaz olsun. Bana Cem Sultan'ımı verin, Metin Oktay tipinden...
Knightmare
27.Temmuz.2009, 16:47
taraftarlığını katıyorsun yorumlara. sana göre gs adı altında herşey dğerlerinden üstün. ben yorumlarından bunu anlıyorum. kıyaslama yaparken objektif ol ki böyle üstüne gelinmesin. Batuhan'la Cem'i kıyaslama :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
forcimbom'a yazmıştım :)
IcedEarth
27.Temmuz.2009, 16:53
Batuhan'ın yetenekleri konusunda hepimiz hemfikiriz zaten. Ama Cem Sultan'ı burada küçümseyen arkadaşlar şunu kabul etmeliler ki Cem Sultan'ın yetenekleri de en az Batuhan kadar var. Sadece kendini gösterme fırsatı bulamadı henüz. Ve karakteriyle de bence Batuhan'dan daha iyi yerlere gelecektir.