View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Pesimistr
16.Mayıs.2009, 00:01
Yeni Stadın Locaları Satılmadımı ? Ayrıca Başkan Yapacağımız Transferler Ses Getirecek Diye Açıklama Yaptı...Yapmayacak Olsalar Böyle Bi Açıklamayı Neden Yapsınlar..
barahir
16.Mayıs.2009, 02:01
İstedigimizi parayı verip alırız Baros,Meira,Lincoln örneginde oldugu gibi ,
Siz raad olun ya yeni yıldızlar geliyor :)onları alırken siz istediğiniz parayı vermediniz, klüplerinin istediği parayı verdiniz tıpkı diğer transferlerde olduğu gibi.. Hamit için Bayern 10 mn € dan aşağı inmez, hadi verin..
Ayrıca yukarda yazılan oyuncular (meira hariç) klüpleriyle sorunluydular..
eXcitinG
16.Mayıs.2009, 02:13
Mustafa Sarp transferi geLecek sezon için zaten orta aLanı çok iyi oLan GaLatasaray için daha büyük güç oLacaktır. TopaL, Barış, Ayhan ve Sarp orta sahası rahatça taşıyacaktır GaLatasarayı.
Alicanfmfan
16.Mayıs.2009, 15:58
Bir transfer haberi oluyor dogrudur yada yalandır hemen fenerli arkadaslar gelip buraya saçma sapan yorumlar atıyor , ''İmkansız , alamassınız'' ,
@FenerBahceLi (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=15785) vbmenu_register("postmenu_1441246", true);
Hamit'e belki o fiyat cok dahada asagı çekilebilirsi alabilir Galatasaray o miktarı degil Galatasaray hiçbir Avrupa takımı vermez gibime geliyor.
barahir
16.Mayıs.2009, 16:10
Alamazsınız demek saçma sapan değil ki? yazanın fikridir o. doğru ya da yanlış, ama saçma değil..
Ayrıca benim anlatmak istediğim Bayern Hamiti bırakmaz bu yüzden de o fiyatı aşağı çekmez..
Onurap
16.Mayıs.2009, 16:42
Alamazsınız demek saçma sapan değil ki? yazanın fikridir o. doğru ya da yanlış, ama saçma değil..
Ayrıca benim anlatmak istediğim Bayern Hamiti bırakmaz bu yüzden de o fiyatı aşağı çekmez..
İyide öyle bir yazıyosunuz ki Galatasaray'ın bütçesi tepecik belediyesporun hamiti istemesi gibi oluyor..Yani anlamıyorum kendinizde M.city bütçesi var felan mı sanıyorsunuz..
Galatasaray lincoln meira Baros bunların hepsi 5+ mn euronun üzeri transferler..
Yani kendi takımlarına ronaldinho, Adrianonun geleceğine inananlar hamit transferi için kafa buluyor..Komik..
barahir
16.Mayıs.2009, 16:45
Neyse siz benim demek istediğimi anlamadınız..
Trabzonspor
16.Mayıs.2009, 16:47
Fanatikte Lucho ve Capel transferi yazıyor yuh diyorum artık.Bütün takımlara karşı iyice abarttılar ya.
Nedvedmania
16.Mayıs.2009, 18:49
Galatasarayımızın Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, transferdeki en büyük rüyasını açıkladı. Üstünel, Werder Bremen maçı öncesi "En büyük idealim Arda’nın solda, Hamit Altıntop’un sağda oynadığı bir Galatasaray takımı. Ben, Hamit altıntop kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan, orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor. Son dönemde Milli Takım’ın kazandığı en önemli futbolcu" açıklamasını yaptı.
Üstünel, bu iddialı yorum üzerine "Hamit Altıntop Türkiye’ye gelmez" yanıtını alınca da daha da iddialı bir ifade kullandı: "Çok sayıda ’Gelmez’ denen oyuncuları getirdik. Yazı bekleyin, görürsünüz." Haldun Üstünel, 2008’in son derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için Hamit Altıntop’u Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet etmişti. Üstünel’in davetini kırmayan Bayern Münihli yıldızı Ali Sami Yen’de gören sarı-kırmızı taraftarlar önce çok şaşırmış, sonra da büyük bir beklenti içine girmişti. Ancak Hamit, sadece davetli olarak maçı izlemeye geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.
bu açıklama ocak ayında yapılmıştı
Hamit Altıntop şu an sakat..
Cengo
17.Mayıs.2009, 05:19
Galatasarayımızın Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, transferdeki en büyük rüyasını açıkladı. Üstünel, Werder Bremen maçı öncesi "En büyük idealim Arda’nın solda, Hamit Altıntop’un sağda oynadığı bir Galatasaray takımı. Ben, Hamit altıntop kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan, orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor. Son dönemde Milli Takım’ın kazandığı en önemli futbolcu" açıklamasını yaptı.
Üstünel, bu iddialı yorum üzerine "Hamit Altıntop Türkiye’ye gelmez" yanıtını alınca da daha da iddialı bir ifade kullandı: "Çok sayıda ’Gelmez’ denen oyuncuları getirdik. Yazı bekleyin, görürsünüz." Haldun Üstünel, 2008’in son derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için Hamit Altıntop’u Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet etmişti. Üstünel’in davetini kırmayan Bayern Münihli yıldızı Ali Sami Yen’de gören sarı-kırmızı taraftarlar önce çok şaşırmış, sonra da büyük bir beklenti içine girmişti. Ancak Hamit, sadece davetli olarak maçı izlemeye geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.
bu açıklama ocak ayında yapılmıştı
Kendisinin bile inanmadığı bir şeyi söylemiş.
Nedvedmania
17.Mayıs.2009, 05:22
İnanmamıyorum dememiş. Hayal ediyorum demiş. Hayal edilen şey gerçek olamazmı hiç ?
uAburak89
17.Mayıs.2009, 05:28
Hayal edilen şey gerçek olur, 9 sene önce bugünün akşamında olmuştu hatta...
PesimiSTyLa
17.Mayıs.2009, 05:33
Yok canım tesadüf o :0:
Cengo
17.Mayıs.2009, 05:38
Her hayal edilen olduğu yer ancak bir film stüdyosu olur.
9 sene önceki her hayal edilenden biri değildi, bir emek sonucu olmuş birşeydi.Hayalle bile alakası yok, orraya gelineceğini bile kimse hayal etmedi.
Hayalin de ötesinde, Hamit Altıntop gelmez gerçeğini kabul edin, çok komik oluyor yazdıklarınız.Size tesadüfi başarı diyen yok.Kendinizi kandırmayın, eleştiren de yok, biraz daha gerçekçi olun, biraz daha itidalli.
Yakışmıyor bu tavırlar, herkes yaşının ölçüsünde ne yaptığını bilerek konuşmalı, bun dikkat etmezseniz sizin hayatınız siz bilirsiniz.
Mesut'un Fener'e geleceğini hayal eden var mı ki hele Bayern'den ayrılıp gelsin Hamit, biraz ciddi olun lütfen.
PesimiSTyLa
17.Mayıs.2009, 05:41
Her hayal edilen olduğu yer ancak bir film stüdyosu olur.
9 sene önceki her hayal edilenden biri değildi, bir emek sonucu olmuş birşeydi.Hayalle bile alakası yok, orraya gelineceğini bile kimse hayal etmedi.
Hayalin de ötesinde, Hamit Altıntop gelmez gerçeğini kabul edin, çok komik oluyor yazdıklarınız.Size tesadüfi başarı diyen yok.Kendinizi kandırmayın, eleştiren de yok, biraz daha gerçekçi olun, biraz daha itidalli.
Yakışmıyor bu tavırlar, herkes yaşının ölçüsünde ne yaptığını bilerek konuşmalı, bun dikkat etmezseniz sizin hayatınız siz bilirsiniz.
Mesut'un Fener'e geleceğini hayal eden var mı ki hele Bayern'den ayrılıp gelsin Hamit, biraz ciddi olun lütfen.
Ya zaten kimsenin burada Hamit gelecek gibi bir iddiası yok. Biri cıkıp hayalim Hamit demiş. Yoksa herkes biliyor Hamitin kariyerinin önemli anlarında Türkiyeye dönmeyi düşünme gibi bir hata yapmayacagını.
uAburak89
17.Mayıs.2009, 05:42
Benim yazdığımın Hamit Altıntopla alakası yok, zaten yeteri kadar sakatlıkla uğraşıyoruz. O da sürekli sakat durumda. Verimli olabileceğini düşünmüyorum. Gelir gelmez bilemem. Nasıl düşünüp, nasıl yorum yapacağıma da karar verebilirim, sen rahat ol.. ;)
Aydin
17.Mayıs.2009, 05:43
Hayalin de ötesinde, Hamit Altıntop gelmez gerçeğini kabul edin, çok komik oluyor yazdıklarınız.
Hamit Altıntop'un neden gelemeyeceğini bana anlatır mısın Cengiz? Kendisi 10M Euro'luk bir oyuncu mu? Bayern'in Ribery'den sonraki yıldızı mı?
Cengo
17.Mayıs.2009, 05:47
Hamit Altıntop'un neden gelemeyeceğini bana anlatır mısın Cengiz? Kendisi 10M Euro'luk bir oyuncu mu? Bayern'in Ribery'den sonraki yıldızı mı?
Yıldızı değil en iyi rotasyon oyuncularından biri.
Daha kötü ya yıldız para için satılır, rotasyon oyuncusu en değerlisidir takımın, takımdan hiç kopmaz.
Aydin
17.Mayıs.2009, 05:52
Parasını verdikten sonra öyle bir kopar ki kaçarcasına kopar hem de. Ha bana Gs'nin Avrupa'da oynama şansı bile zorken Şampiyonlar Ligi'nde banko oynayan Bayern'i bırakmaz deseydin anlardım.
Ama rotasyon oyuncu dediğin joker oyuncunun diğer versiyonu herhalde. Piyasda Joker'den bol birşey yok. Hamit'i küçümsemek gibi olacak ama Bayern Hamit'e mi kaldı yani?
Cengo
17.Mayıs.2009, 06:21
Parasını verdikten sonra öyle bir kopar ki kaçarcasına kopar hem de. Ha bana Gs'nin Avrupa'da oynama şansı bile zorken Şampiyonlar Ligi'nde banko oynayan Bayern'i bırakmaz deseydin anlardım.
Ama rotasyon oyuncu dediğin joker oyuncunun diğer versiyonu herhalde. Piyasda Joker'den bol birşey yok. Hamit'i küçümsemek gibi olacak ama Bayern Hamit'e mi kaldı yani?
Hamit çok kaliteli bir oyuncu, sırada rotasyon oyuncularından değildi.
Bayern>Türkiye takımları
Bayern'i bırakıp buraya gelmek için saf olmak lazım.
Bayern Hamit'e kaldı denilebilir, Bayern'i rotasyonu o kadar kaliteli değil.Varolanları değiştirmek her takımı karıştırır, uyumu sıfra indirir.Takıma yedekten maç kazandıran adamı kovmak takıma ihanettir.Hamit rotasyon oyuncusu olsa da ilk 11 kadar değerlidir, teknik seviyesini Almanlar çok iyi biliyor ve ona değer veriyor.Hamit'in ilk 11 hedefi olsa daha önce gelen İngiltere, İspanya gibi teklifleri değerlendirirdi.
Hamit'in ayrılmak gibi bir düşüncesi yok, açık açık söyledi Galatasaray'a gelmem diye.
Bir yöneticinin sezon sonu hayal kurun şöyle böyle demeye hakkı yok, boş laf bunlar.İlgileniyorsan söylersin, alacağız dersin, alacağız demeye bile çekinmek daha da kötü olan.İlgilendikleri bile yok, taraftara oynamak ve koltuğu sağlamlaştırmak için basit olana gidiyor herkes, nasıl olsa balık hafızalı bu ülkede insanlar.
Aydin
17.Mayıs.2009, 06:58
Bayern gibi gözlemcisi bol olan bir takım, isterse Hamit gibi nice futbolcular getirir. Ne kadar kaliteli olursa olsun Hamit'i bayern sırf "rotasyon harikası" diye bırakmaz demen, bizim Hamit hayalini kurmamızdan daha komik bana kalırsa.
Bayern, ilk 11'deki dünya çapındaki oyuncuları dışında hangi oyuncusunu kadrosunda tutmuş ki rotasyondaki oyuncusunu kadrosunda tutsun? Hamit değersiz demiyorum. Ama Hamit'in değerini o kadar çok bilselerdi Milan'dan oddo'yu kiralamazlardı. Hamit'i oraya koyup sağ bek özelliklerinden de faydalanabilirlerdi.
Ayrıca Hamit "Galatasaray'a gelmem" diye açık açık söylemedi. Sanki Galatasaray'da asla oynamam dermiş gibi niye söylüyorsun ki? Ali Sami Yen'e geldiği maçtan sonra spekülasyonlar doğdu. Ona sorulan soruya normal olarak "Bayern'de mutluyum" yanıtını vermişti. Sen bana eğer sağlam bir kaynaktan "Galatasaray'a gelmem" dediğini gösterirsen eyvallah derim.
Ayrıca bir yönetici neden hayalini söylemesin ki? Koltukla ne alakası var? Halk mı seçti Haldun Üstüneli? Genel kurul toplanıyor ve Galatasaray üyeleri başkanı ve yönetimini seçiyor.
Oynadığımız FM'de bile oyuncuyla ilgilendiğini açıklamak var. Haldun Üstünel'in "hayal etmesi" karısı ile konuşmasına benzemiyor bence. İlgilendiğinin beyanatıdır.
uAburak89
17.Mayıs.2009, 14:50
Bir yöneticinin sezon sonu hayal kurun şöyle böyle demeye hakkı yok, boş laf bunlar.İlgileniyorsan söylersin, alacağız dersin, alacağız demeye bile çekinmek daha da kötü olan.İlgilendikleri bile yok, taraftara oynamak ve koltuğu sağlamlaştırmak için basit olana gidiyor herkes, nasıl olsa balık hafızalı bu ülkede insanlar.
Senin de kimseye balık hafızalı demeye hakkın yok bence. Ayrıca sana niye bu kadar dert oldu ki bu, merak ettim...
Sheriff
18.Mayıs.2009, 03:40
Galatasaray bir Hamit'e o kadar para bağlarsa takım yerlebir olur. Galatasaray'ın maddi durumu bu transfere izin vermez..
PesimiSTyLa
18.Mayıs.2009, 04:19
ulAn ne Hamitmiş arkadaş :) Bir kere şunu anlamanız lazım;
Hamit bayern için vazgecilmez bir oyuncu degildir. Ederi neyse o fiyat verilirse Bayern de elbet satar. Hamitin ederi ne? 20-30 milyon euro falan da bizim mi haberimiz yok? 5 hadi 6 milyon euro olsun. Bunu veremeyecek mi Gs ? Elbette ki verebilir. He verme gibi bir tercih yapar mı onu bilemem.
Bayerni ikna edip onay almak işin kolay kısmı, zor olanı Hamit'i Türkiyeye gelmeye ikna etmektir. Hamit gelmezse de bu yüzden gelmez Türkiyeye. Bu da normal olandır zaten. Hamitin de Gs'ye gelmem diye bir acıklaması da yok ayrıca. Basın nedense işimize gelince doğru yazıyo, işimize gelmeyince kolpa oluyor O da ayrı birsey.
Diger türlü dediklerine de Aydın abi gayet güzel cevap vermiş. Ayrıca Galatasaray kulübünün ben şuAna kadar şu yıldızı alacagız diye taraftarı umutlandırdıgını görmedim. Burada da zaten Haldun üstünel Hamiti alacagım falan da dememiş, hayalim demiş. Hatırlayın gecen sezonun sonunu. Adnan Polat ne dedi? "Kimse bizden milyon dolaarlık yıldızlar, büyük isimler beklemesin. Zaten sampiyon takımız. Bu takıma 1-2 tecrübeli isim katıp yolumuza devam edecegiz" dedi. Peki o transfer sezonu ne oldu? Meira, De Sanctis, Baros, Kewell gibi isimler alındı. Bu isimleri de gecen sezon gelmeden biz bu topicte yazsaydık yine ABOOO çıkıp "Hayal Kurmayın" falan derdi :) Ama onlar için "Eto'o, Ronaldinho, Senna, Xabi Alonso" gibi isimler hayal degildi :) Hayat ne garip...
Redrum
18.Mayıs.2009, 12:41
Sanırım Emre'nin Fener'e gelmesi, sizi bu konuda biraz cesaretlendirdi. Arkadaşlar Hamit neden gelsin Galatasaray'a?
Emre neden mi geldi? Adam ilk 11'e giremiyordu (fener'de bile giremiyor o ayrı konu), çok kilo aldı, formsuzdu. Adam geldi o parayı da görünce. Emre 4 yıl önceki Emre olsa, sanır mıydınız gelirdi?
Sekopej
18.Mayıs.2009, 17:29
Sanırım Emre'nin Fener'e gelmesi, sizi bu konuda biraz cesaretlendirdi. Arkadaşlar Hamit neden gelsin Galatasaray'a?
Emre neden mi geldi? Adam ilk 11'e giremiyordu (fener'de bile giremiyor o ayrı konu), çok kilo aldı, formsuzdu. Adam geldi o parayı da görünce. Emre 4 yıl önceki Emre olsa, sanır mıydınız gelirdi?
Emre Fenerbahçe'de 11'e giremiyor mu? Ben hiç Emre'nin oyuna yedek başladığını görmedim sezon boyunca. Eğer sakat ya da cezalı değilse hep 11'deydi ve maçların çoğunda oynadı.
Hamit konusu da fazla uzadı. Ben avrupada ülkemizi temsil eden oyuncular arasında en tepede Hamit'i görüyorum. Bayern Münih'ten Türkiye'ye gelmek yerine daha da büyük kulüplere gitmek için çabalamalı bence.
tarikko
18.Mayıs.2009, 17:33
Emre ilk 11 oynamıyor mu ? :) bilmeden yorum yapmayalım lütfen ..
Cengo
19.Mayıs.2009, 00:54
Gelmezdi, ben gelir demedim ki zaten? (İlk 11 oynuyor ve performansı çok iyi, hatta çok çok iyi)
@uAburak89
Şahsınıza muhasır bir şey söylediğimi sanmıyorum.
Halkımız balık hafızalıdır, bu bir gerçek.Kimseyi aşağıladığım yok, gerçek bu.
Eto'o, Ronaldinho ile Senna ve Xabi aynı değil.
Xabi para için gelir, onu da beceremedi yönetim.14M€ ver bonservise, oyuncuya para verme, o da saçmalık.
Senna bu sene satılır muhtemelen, yaşı çok ilerledi.Geçen sene de alınabilirdi de hazır isim yapmışken kime fahiş paraya itelesem dedikleri için elde kaldı.
Eto'o ve Ronaldinho'ya inanan varsa zaten atsın kendini denize.
PesimiSTyLa
19.Mayıs.2009, 01:29
ABOOO kendi kendinle celişiyorsun. Diyosun ki Hamit niye gelsin Bayernden Galatasaray'a; Sonrada Xabi gelse para için gelirdi diyorsun. Sanki Xabi artık ununu elemiş eleğini asmış 30 küsür yasında bir oyuncuymuş gibi konuşup, Hamiti de 20 lik delikanlıymış gibi konuşuyorsun. Bende anlamadım valla.
Cengo
19.Mayıs.2009, 01:40
ABOOO kendi kendinle celişiyorsun. Diyosun ki Hamit niye gelsin Bayernden Galatasaray'a; Sonrada Xabi gelse para için gelirdi diyorsun. Sanki Xabi artık ununu elemiş eleğini asmış 30 küsür yasında bir oyuncuymuş gibi konuşup, Hamiti de 20 lik delikanlıymış gibi konuşuyorsun. Bende anlamadım valla.
Bahsettiğim para 6-7M€/yıl
uAburak89
19.Mayıs.2009, 02:33
@ABOOO
Üstüme alınmadım, üstüme alınsam bana derdim kimseye değil. Halkımız balık hafızalı demek, sen de halktan değil misin ?
goosfraba
19.Mayıs.2009, 02:35
Karşı tarafı rencide etmeden tartışmayı sürdürmenizi tavsiye ederim Alicanfmfan.
Alicanfmfan
19.Mayıs.2009, 02:41
Halkımıza balık hafızalı demek (bende o halkın içindeyim) nasıl bir kavram ?
BeeTLeJuiCe
19.Mayıs.2009, 02:50
Cengiz yanlış bişi dememiş. Bizim halkımız balık hafızalıdır. Öyle yetiştirildik, öyle öğrendik, ona alıştık...
Aydin
19.Mayıs.2009, 03:01
Kavram doğru ama bir gslinin fener konusuna "fenerin lig tarihindeki en başarısız sezonlarında takımın başında olan Aziz yıldırım için hala yürüyüş yapacaklar. ne de olsa halk balık hafızalı" demesi sadece fenerlileri kapsar. Türkiye'yi değil. Ve bu cümleye bir fenerli sinirlenebilir. Galatasaray'ın yönetimindeki birinin yapacağı veya yapamayacağı bir olay için "halk balık hafızalı" demek direk galatasaraylılara atıfta bulunmaktır. bunun tepkisini de beşiktaşlılar vermiyor. galatasaraylılar veriyor gördüğümüz gibi.
Neyse konu gereksiz yere uzadı.
Cengo
19.Mayıs.2009, 05:02
Kavram doğru ama bir gslinin fener konusuna "fenerin lig tarihindeki en başarısız sezonlarında takımın başında olan Aziz yıldırım için hala yürüyüş yapacaklar. ne de olsa halk balık hafızalı" demesi sadece fenerlileri kapsar. Türkiye'yi değil. Ve bu cümleye bir fenerli sinirlenebilir. Galatasaray'ın yönetimindeki birinin yapacağı veya yapamayacağı bir olay için "halk balık hafızalı" demek direk galatasaraylılara atıfta bulunmaktır. bunun tepkisini de beşiktaşlılar vermiyor. galatasaraylılar veriyor gördüğümüz gibi.
Neyse konu gereksiz yere uzadı.
Benim tarafı olduğum takım tarafları da (bu nasıl bir terim) balık hafızalı zaten, ayrıca halk balık hafızalı ki, Gslısı Fblisi farketmez ki.Babam Fbli Amca Gslı farz-ı misal, sen ben oluyoruz, niye herkes ülke savaşları gibi alınıyor ki.Siyasette hep söylenen bir şey değil mi bu zaten.
Birileri yönetir, diğerleri kuzu olur, o Fblisi de Gslısı da, şu partilisi de bu partilisi de.
Benim halkım balık hafızalı, ne bu siyasi karmaşa olurdu, ne de futbol ve yöneticiler.Bu bir ayrım ya da sınıf değil, elit kesmi de varoş kesmi de dahil, o yüzden alınacak bir şey yok.
Balık hafızalı olmasak Aziz Yıldırım da Adnan Polat da onca hatalarına rağmen tekrar seçilmezdi.Herşeye fazla mükemmelliyetçi bakıyoruz, zaten o yüzden hiçbir düzelmiyor..
(seçtiren sen-ben değiliz Aydın, kahvehanedeki bilgisiz ve ilgisiz, hatta bir çoğu boş konuşan halk kesimi, ayrıca niye Gslı diye ayırıp aşağılayacak olsam burada olmam, yaşama daha iyi o zaman)
MaTRaKaN
20.Mayıs.2009, 20:06
Bu gün ntv spor ve fanatikte yapılan açıklamaya göre Leo Franco ve Mustafa Sarp Galatasaray'da
PesimiSTyLa
21.Mayıs.2009, 18:07
Cimbom’da şok operasyon... Başkan yardımcısı Yiğit Şardan, Lucescu’yla bu sabah saat 06.30’da bir görüşme yaptı.
Galatsaray’da yönetim gizli bir operasyona imza attı. Sarı-kırmızılı yönetici Yiğit Şardan, Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Mircea Lucescu ile bu sabah özel bir görüşme yaptı ve resmi transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi..
Lucescu, Galatasaray’da 2000–2002 yılları arasında görev yapmış, Süper Kupa ve Lig Şampiyonluğu başarıları sağlamıştı. 2002’de takımı şampiyon yapmasına rağmen Özhan Canaydın’ın başkan seçilmesi ve Fatih Terim’i göreve getirmesi nedeniyle Beşiktaş’a giden Romen hoca, Kartal’ı da 100. yılında şampiyonluğa taşımıştı.
MARATON.COM.TR/ ÖZEL
Böyle bir görüşme olacagını 3 gün önceden haber almıştık. Dünkü basın toplantısında da Luce Türkiye'ye dönebilecegini imâ etmişti, politik cevap vermişti. İnşallah anlaşma saglanır.
Addolorato
21.Mayıs.2009, 18:11
Böyle bir görüşme olacagını 3 gün önceden haber almıştık. Dünkü basın toplantısında da Luce Türkiye'ye dönebilecegini imâ etmişti, politik cevap vermişti. İnşallah anlaşma saglanır.
Luce daha öncede teklif aldıgını söyledi ama finansımızı sağlam bulmadıgı için reddetmiş bence yine kabul etmeyebilir ama dişimizi sıkıp istedigi şartları saglarsak uzun vadede hem finansal hemde sportif açıdan çok güçlü olacagımızı düşünüyorum.
Sekopej
21.Mayıs.2009, 18:13
Bende NTVSpor'da dinledim, haberi yapan Lucescu'nun çok yakın arkadaşıymış ve bu nedenle balon haber değildir dediler. Kendi alacağı para konusunda sıkıntı olmaz sadece Lucescu'nun istediği ortam ve oyuncular sağlanabilirse geri dönebilir, başka sorun çıkaracağını sanmam.
goosfraba
21.Mayıs.2009, 18:14
Shakhtar transferi tamamiyle Lucescu'ya bırakmıştı ve dün gördük. Eğer Galatasaray da böyle yapacaksa gelmesi daha mantıklı olur. Fenerbahçe'ye de böyle bir hoca şart.
eXcitinG
21.Mayıs.2009, 18:35
Lucescu nun açıkcası GaLatasaray a gitmesi beni üzer. Ama başarıLı oLacağını biLiyorum.
Kariyerinde bir tek ŞampiyonLar Ligi kaLdı Luce nin aLınmadık. Onu da bir Türk takımı iLe başarır beLki..
Gerçekten Avrupa nın bence tartışmasız en iyi 5 hocası arasında. Kimse inkar etmesin.
nerazzuri
21.Mayıs.2009, 19:24
Gerçektende Hayrettin abiye katılmamak mümkün değil. Galatasaray'a değilde Fenerbahçe'nin başında görmeyi çok isterim. Ama Galatasaray alırsada muhteşem bir iş başarmış olur. Birde Lucescu Galatasaray'dan ayrılırken yaka paça kovulmuştu Terim geldi diye, oradan kalma bir kırıklık elbet vardır, anlaşma sağlanırmı bilinmez.
sentugo
21.Mayıs.2009, 19:44
Lucescu'nun bir söyleminde de Gs'den teklif aldığını ancak maddi konularda yönetimin bazı sorunları aşması gerektiğini söylemişti.. Ben inanmıyorum Lucescu'nun gelecek sezonda Gs hocalığında olacağına..
PesimiSTyLa
21.Mayıs.2009, 19:46
Görüşme olumsuz sonuçlanmış, Luce Shaktar ile devam.
Ziya38
21.Mayıs.2009, 19:46
Olumsuz sonuclanmis arkadaslar..
eXcitinG
21.Mayıs.2009, 19:51
Eğer UEFA kupasını aLmasaydı beLki oLurdu, şimdi sanırım daha ciddi, daha istekLerini yerine getirecek (ŞampiyonLar Ligi ŞampiyonLuğu ) Bu şartLarı sağLayabiLecek daha ciddi bir takımda devreye girmiş oLabiLir. Luce artık öyLe canımız istediğimizde Türkiye ye getirebiLeceğimiz bir adam değiL. Daha önce kaçırdığımız baLıkLarının yanında Luce biraz BaLina kaLıyor.
Enterokinaz
21.Mayıs.2009, 20:24
Luce'yi takımın başına getirebilseydik, yapacağımız tüm transferler benim için sadece birer HABER olarak kalırdı.
Keşke anlaşılabilseydi.
deniz.91
21.Mayıs.2009, 21:21
Lucescu gsye gelse uçururdu bu takımı kanımca bu kadroyla devam etse bile üzüldüm anlaşılamamsına
Cengo
23.Mayıs.2009, 00:33
Lucescu daha yeni sözleşme yeniledi Shakhtar ile.
Seneye ŞL transferleri için 30M€ gibi para verecekler sanırım.
Ziya38
23.Mayıs.2009, 15:07
Galatasaray'a dünya golcüsü...
Cim-Bom, Real Madrid’in süperstarı Van Nistelrooy ile anlaştı
Geçtiğimiz kasım ayında sağ dizinden ameliyat olan ve futbola ara veren Hollandalı’yı Haldun Üstünel, ülkesinde ikna etti... Haziranın ilk haftasında İstanbul’da olacak yıldıza yıllık 4 milyon euro ödenecek
Ümit’in yerine gelecek
GALATASARAY büyük bir dünya markasını daha kadrosuna katıyor. Uzun süredir Ümit’in yerine golcü bakan Sarı-Kırmızılılar, Real Madrid’ten ayrılması beklenen Ruud Van Nistelrooy ile her konuda anlaşmaya vardı. Yurt dışında bulunan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Hollanda’da idmanlara başlayan Nistelrooy ile masaya oturdu.
Sözleşmesi feshediliyor
GEÇTİĞİMİZ kasım ayında sağ dizinden menisküs ameliyatı olan ve futbola ara veren Hollandalı yıldız, tamamen iyileşti ve ay başından itibaren topla idmanlara başladı. Real Madrid’in elinden çıkarmak istediği yıldız ile 2010 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı feshedeceği öğrenildi. Üstünel’in bonservis ödenmeyeceği için fiyatı yüksek tuttuğu belirtildi.
Kariyeri başarılarla dolu
HAZİRAN ayının ilk haftasında İstanbul’a gelmesi beklenen Hollandalı futbolcuya yıllık 4 milyon euro önerildiği ve Nistelrooy’un da prensipte anlaşmaya ‘Evet’ dediği ifade edildi. PSV’de yıldızını parlatan 32 yaşındaki 1.89’luk dev, Manchester United’ta kariyerinin zirvesine çıktı. Ruud, Alex Ferguson ile anlaşamayınca Real’in yolunu tutmuştu.
Harun MUSLU-Star
Aşk-ı Şehir
23.Mayıs.2009, 15:19
Galatasaray'a dünya golcüsü...
Cim-Bom, Real Madrid’in süperstarı Van Nistelrooy ile anlaştı
Geçtiğimiz kasım ayında sağ dizinden ameliyat olan ve futbola ara veren Hollandalı’yı Haldun Üstünel, ülkesinde ikna etti... Haziranın ilk haftasında İstanbul’da olacak yıldıza yıllık 4 milyon euro ödenecek
Ümit’in yerine gelecek
GALATASARAY büyük bir dünya markasını daha kadrosuna katıyor. Uzun süredir Ümit’in yerine golcü bakan Sarı-Kırmızılılar, Real Madrid’ten ayrılması beklenen Ruud Van Nistelrooy ile her konuda anlaşmaya vardı. Yurt dışında bulunan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Hollanda’da idmanlara başlayan Nistelrooy ile masaya oturdu.
Sözleşmesi feshediliyor
GEÇTİĞİMİZ kasım ayında sağ dizinden menisküs ameliyatı olan ve futbola ara veren Hollandalı yıldız, tamamen iyileşti ve ay başından itibaren topla idmanlara başladı. Real Madrid’in elinden çıkarmak istediği yıldız ile 2010 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı feshedeceği öğrenildi. Üstünel’in bonservis ödenmeyeceği için fiyatı yüksek tuttuğu belirtildi.
Kariyeri başarılarla dolu
HAZİRAN ayının ilk haftasında İstanbul’a gelmesi beklenen Hollandalı futbolcuya yıllık 4 milyon euro önerildiği ve Nistelrooy’un da prensipte anlaşmaya ‘Evet’ dediği ifade edildi. PSV’de yıldızını parlatan 32 yaşındaki 1.89’luk dev, Manchester United’ta kariyerinin zirvesine çıktı. Ruud, Alex Ferguson ile anlaşamayınca Real’in yolunu tutmuştu.
Harun MUSLU-Star
Yanılmıyorsam 1 ay kadar öncede Aziz Üstel'de yazmıştı. Böyle dünya devlerini Türkiye'de görmek güzel olur...
Ayrıca İspanya'nın AS Gazetesinde Leo Franco ile Galatasaray'ın anlaşacağını yazıyor. Leo Franco bir hava değişiminden bahsetmiş. Atletico ise gençleşmeye gidecekmiş. Valladolid'in kalecisi Sergio Asenjo ile ilgileniyorlarmış ciddi bir biçimde ve Leo gözden çıkarılmış. Leo'ya teklif yapan iki kulüp varmış biri Galatasaray diğeri de Real Betis. Hangisi yüksek teklif verirse Leo Franco oraya gidecekmiş...
Cengo
23.Mayıs.2009, 16:01
Nistelrooy Morientes gibi değil yalnız.
Real Madrid'in göndermek isteyeceğini sanmıyorum.Sezon bitmeden karşılıklı feshedileceğini nasıl biliyor ki Star?
Evden haber yapıp insanları kandırmaya çalışan herkes bir gün cezasını bulur inşallah.
Alicanfmfan
23.Mayıs.2009, 16:04
Galatasaray'ın bütün transfer haberlerine bir bahane buluyorsun.
Cengo
23.Mayıs.2009, 16:07
Galatasaray'ın bütün transfer haberlerine bir bahane buluyorsun.
Fanatik haberleri olduğu için normaldir, Tevez Bjk'da, Nistelrooy Gs'da :)
Alicanfmfan
23.Mayıs.2009, 16:10
Birde Ronaldinho Fener'de habei , onu unutma :)
BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2009, 16:11
Cengize ek olarak Ronaldinho'da Fener'de :D
Fanatik-Fotomaç al birini vur ötekine. Ama keşke hepsi gelse ligimizin marka değeri yükselir.
Cengo
23.Mayıs.2009, 16:15
Cengize ek olarak Ronaldinho'da Fener'de :D
Fanatik-Fotomaç al birini vur ötekine. Ama keşke hepsi gelse ligimizin marka değeri yükselir.
Onu da M.City alır.
Yakında adı sanı bilinmemiş Arap Liglerine de el atarlar, nasıl olsa kimse tanımıyor, her takımda 24 oyuncu var uydurabileceğin.
Pesimistr
23.Mayıs.2009, 16:45
Nistelrooy'un Galatasaray'a Gelmesi Çok Enteresan Bir Durum Değil.Olabilecek Bir Transfer..
Cengo
23.Mayıs.2009, 17:09
Nistelrooy'un Galatasaray'a Gelmesi Çok Enteresan Bir Durum Değil.Olabilecek Bir Transfer..
Sezon başından beri ilk 11 oynadı sakatlanana kadar.
Ne Raul ne de Huntelaar yerini dolduramıyor.Sakatladığından beri gol sorunu yaşıyor.
Onurap
23.Mayıs.2009, 23:45
Gerçekten çok zor gelmesi ama gelirse inanılmaz olur çok zeki bir oyuncu türkiyede çok iş yapar..
deniz.91
23.Mayıs.2009, 23:52
Nistelrooy gibi bir golcünün ülkemize gelmesini çok isterim müthiş bir imza olur hem gs için hemde ülkemiz için
Nedvedmania
24.Mayıs.2009, 01:37
Katılıyorum. Ve bence gelse takımda başarı sağlıyamaz. Uyum sorunu yaşar.
Addolorato
24.Mayıs.2009, 02:51
Sanki geliyorda başarısı kaldı bir tek :D
maNga 33
24.Mayıs.2009, 03:11
ben bu spor gazetelerini anlamıyorum.marketten geçerken bir gazeteye baktım ''crespo Galatasaray'da''
televizyonlara bakıyorum ''Crespo %99 Genoa'da'' herşeyi doğru söyleyen spor gazetesi daha görmedim....
BaFraLı
24.Mayıs.2009, 17:50
Nisstelrooy'da transfer olmuş sanırım.Fotospor ve Kanal 24'te kesinleşti yazıyordu ama.
maNga 33
24.Mayıs.2009, 18:02
fotosporsa inanmıyorum :D
King_Theoden
25.Mayıs.2009, 21:10
Ben anlamıyorum yahu Nistelrooy gelse nolur gelmese ne olur ? Bu sene bir dolu adam aldılar da ne oldu? Önce adam gibi bir hoca bulsunlar birde mümkünse liseli bir başkan transfer edelim yeterli olur bence başka transfer istemez
bugra 1905
25.Mayıs.2009, 21:17
Gelirse Bence Çok İş Yapar
uagsbrk
26.Mayıs.2009, 03:04
Ruud'dan bahsediyoruz değil mi?En kötü isim yapıp kalite artırır.Lige yeni oyuncuları çeker.Fakat istikrarlı bi performans sergilerse Baroş'la ligin tozunu atarlar.
Alicanfmfan
26.Mayıs.2009, 03:37
Nisterooy'un ölüsü bu ligde 30 gol atar.
Pesimistr
26.Mayıs.2009, 04:25
Nistelrooy ve Baros...Çok Güzel Bir İkili Oluştururlar..
Nedvedmania
26.Mayıs.2009, 14:30
Sanki geliyorda başarısı kaldı bir tek :D
ddddddddddddddddd
Lucas Neill
26.Mayıs.2009, 17:08
Şu aşamada biraz zor bence Nistelrooy'un gelmesi.Şamp ligine katılamadık pek bi gelir kaynağımız yok gelirse çok iyi olur bence ama bi de sağ bek alsak adam gibi çok iyi olacak.
tarikko
26.Mayıs.2009, 21:39
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’ya Galatasaray cephesinden müthiş bir transfer teklifi yapıldığı öğrenildi.
Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kayserispor’da önemli işler yapan ve işini bilgisini Kayseri’ye aktaran Süleyman Hurma’nın Türkiye’de profesyonel bir kimliğe sahip olduğunu söyledi.
Mamur,Geçen yıl Trabzonspor’un transfer teklifini geri çeviren Hurma’nın bu kez
Galatasaray’ın da teklifini geri çevirerek Kayserispor’u tercih ettiğini ifade etti.
Süleyman Hurma hakkında çıkan yıpratıcı haberlerin aslında kendisine yapıldığını söyleyen başkan Mamur, “Genel Menajerimizi yıpratıcı haberler yaparak Kayseri’den kaçırmaya çalışıyorlar. Oysa o haberlerin asıl hedefi benim şahsıma yapılmaktadır. Yani Hurma’yı göndermek isteyenler benim gücümün kaybolacağını hesaplıyorlar. Ben Kayserispor’da var oldukça Süleyman Hurma da benim yanımda olacaktır” diye konuştu.
Sporx
PesimiSTyLa
26.Mayıs.2009, 21:45
Flaş!!! Galatasaray’ın Yeni Hocası Belli Oldu!
26.05.2009 15:02:00
Sezona Skibbe ile başlayan, ancak daha sonra Alman teknik adam ile yollarını ayırıp Bülent Korkmaz ile yola devam eden Galatasaray, gelecek sezon için Hollandalı bir hoca ile anlaştı!
2009-2010 sezonu için pek çok isim ile iletişime geçen Galatasaray yönetimi, Avusturya Ligi'nde bu sezonu şampiyon olarak kapatan Red Bull Salzburg'un teknik direktörü Co Adriaanse ile anlaşmaya vardı. medyaspor.com
Diğer teknik adamların maliyetlerinin yüksek olması ve istedikleri transfer bütçelerinin yönetimin mali planlarına uymaması nedeniyle, daha önce prensip anlaşmasına varılan Adriaanese'ye geri dönen Galatasaray yönetimi, yeni sezon için Hollandalı teknik adam ile kesin olarak anlaşmaya vardı...medyaspor.com
Co Adriaanese Kimdir? medyaspor.com
Tam adı:
Jacobson Adriaanse
Doğum tarihi ve yeri:
21.07.1947
Amsterdam, Hollanda
Çalıştığı Takımlar: medyaspor.com
1984-1988: PEC Zwolle
1988-1992: FC Den Haag
1992-1997: Ajax (Genç Takım)
1997-2000: Willem II
2000-2001: Ajax
2002-2005: AZ Alkmaar
2005-2006: Porto
2006-2007: Metalurh Donetsk
2007: Al-Sadd
2008-2009: Red Bull Salzburg
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
İnşallah...
BeeTLeJuiCe
26.Mayıs.2009, 22:27
2 gün önce Co Adriaanse başka takımla anlaştı diye okumuştum goal.com'da. Takımın adını hatırlayamadım şimdi.
Ama eğer olursa Galatasaray çok iyi bir teknik adam ile anlaşmış olur. Tabi sabırsız taraftar ve yönetimlerin olduğu ülkemizde ne kadar iş yapar bilinmez.
Emurafu
26.Mayıs.2009, 22:36
Co Adriaanse uzun vadeli çok iş yapan bir hoca..İnsallah haber dogrudur..
el.nino
26.Mayıs.2009, 22:37
Süper ligin bitimine bir hafta kala Galatasaray Teknik Direktör konusunda başkan düzeyinde görüşmelere devam ediyor.. Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Haldun Üstünel bugün öğlen hangi ülkeye uçtular ve hangi teknik adamla masaya oturdular.. İŞTE TURKSPOR.NET FARKI İLE BUGÜN (DÜN) YAŞANAN GELİŞMELER...
Süper ligin bitimine bir hafta kala uzun süredir Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi görüşmeleri hızlandırdı..
Schuster'den kişilik zaafiyeti, Türk futbolcusunun karakter yapısına yabancı oluşu endişelerinin yanında fiyat arttırması ile vazgeçen ve bu ismi donduran Galatasaray yönetimi, Lucescu'dan ret, Daum'dan yüksek fiyat cevabı alınca, listedeki diğer isimlere yöneldi..
BAŞKAN POLAT VE ÜSTÜNEL PARİS'E UÇTULAR..
Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Haldun Üstünel , dün öğlen saatlerinde PARİS'e uçtular..
Başkan Polat ve Üstünel geçen sezon başı adı Skibbe ile birlikte anılan ancak son anda Skibbe de karar kılınması üzerine takımın başına getirilemeyen ALAİN PERRİN ile
Paris'de Marriott Hotel'de 2.5 saat bir görüşme yaptılar..
Ancak görüşme ile ilgili olumlu ya da olumsuz diyebileceğimiz bir bilgi henüz edinemedik.. Turkspor.net istihbarat kaynakları bu görüşmenin sonuçlarını öğrenebilmek için çalışmalarına devam ediyor..
Kaynak: turkspor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'da Teknik Direktör konusunda Lucescu'dan 'Red' cevabı aldıktan sonra, alternatif Teknik Direktörler ile görüşmelerine devam ediyor.. Futbolcu transferleri konusunda ise, listedeki 9 isim yavaş yavaş belli oluyor.. Bu isimlerden ikisi için Haldun üstünel ve Murat Yalçındağ çok önemli bir karşılaşmada iki futbolcuyu izledi . İŞTE TURKSPOR FARKI İLE SON DAKİKA GELİŞMELERİ..
Galatasaray yöneticileri Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ öğlen saatlerinde Belçika'ya uçtular.. Belçika da bulunan ikili bu gece oynanacak çok önemli bir karşılaşmada iki futbolcuyu izleyedi.
Haldun üstünel ve Murat Yalçındağ, Belçika Ligindeki son derece ilginç final maçında STANDART LİEGE ile ANDERLECHT karşılaşmasını izlediler..
GÖZLER İKİ FUTBOLCUDA ..
G.Saray adına Avrupa'da transfer görüşmelerini yürüten ikili Standart Liege takımanda görev yapan Sırp golcü MİLAN JOVANOVİC'i ve
Anderlecht takımında ise hucümda parlayan yıldız MBARK BOUSSOUFA yı alıcı gözle takip ettiler
Üstünel ve Yalçındağ'ın izlenimleri doğrultusunda uzun süredir ön görüşme yaptıkları ve bir kez de çıplak gözle seyrettikleri iki futbolcu ile masaya oturmaları bekleniyor
http://www.turkspor.net/images/news/Milan_Jovanovic_yeni.jpg
Milan Jovanovic KİMDİR
standart liege
Sıpr futbolcu
18.04.1981 doğumlu
Sırp futbolcu
183 boyunda
İki ayağınıda kullanabiliyor
2007 yılında belçikada yılın futbolcusu seçilmiş
2006 yılında Lokomotiv moskovadan gelmiş
Bu sezon biri penaltıdan olmak üzere 12 gol attı.
Sezonsonuna doğru adı çeşitli kulüplerle anıldı. Bir ara fenerbahçe’yede teklif edildiği yazılıp çizilen Jovanovic için Yunan ekibi Panathinaikos’un ciddişekilde ilglendiği ve Sırp oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli teklif etmeyi düşündüğü daha önce Belçika basınında yer almıştı.
http://www.turkspor.net/images/news/Mbark_Boussoufa.jpg
Mbark Boussoufa Kimdir?
15.08.1984 doğumlu
Fas asıllı Hollanda doğumlu
Fas milli akımında oynuyor
Futbol kariyerine ajax alt yapısında başlamış
2001-2004 arası chelsea kadrosunda yer almış
2004 senesinde çıkış yakalayacağı Belçika’nın Gent takımına gelmiş
2005-06 sezonunda kariyerinde patlama yapmış
Ligin tüm ödüllerini toplamış
Yılın futbolcusu, yılın en iyi genç futbolcusu ve yılın en iyi Afrikalı futbolcusu ödüllerini aldı
2006 yılında yılın en iyi Afrikalı futbolcusu ödülünü alarak, bu alanda Ahmed Hassan’dan sonra ödül kazanan 2. Kuzey Afrikalı futbolcu oldu.
Bu başarıların üzerine 3.5 milyon euroya Anderlecht’e transfer oldu ve 4 yıllık sözleşme imzlaadı
Bu sene belçikada yılın en iyi futbolcusu ve yılın en iyi Afrikalı futbolcu ödüllerini
Özellikle yaratıcı futbolu ve aisstleriyle dikkat çeken bir futbolcu.
KanaKe
26.Mayıs.2009, 23:18
Basin Jovanovic'i devre arasindan beri Fenerbahce ile yaziyordu simdi Galatasaray'a yazmaya basladilar ;)
el.nino
26.Mayıs.2009, 23:27
bu yazdığım site baros meira gibi transferleri 1 ay öncesinden verdi kolpa haber olmaz arkadaşlar merak etmeyin 2 senedir takip ediyorum
tarikko
26.Mayıs.2009, 23:47
Galatasaray, gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürürken Fransa’nın başkenti Paris’te görüştüğü Paul Le Guen’le anlaşmaya vardı.
LİG TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun’un haberine göre Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel, Paris Saint Germain’in teknik direktörü Le Guen’le görüşmek için Paris’te bulunuyordu. Yapılan görüşmeler son derece olumlu geçince son detayları konuşmak için Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin de Paris’e çağırıldı.
Galatasaraylı yöneticilerin Paul Le Guen ile kalan detayları konuşacağı ve eğer son dakikada bir aksilik yaşanmazsa Fransız teknik adamın önümüzdeki sezon Galatasaray’ı çalıştıracağı öğrenildi.
2007 yılından bu yana PSG'nin başında olan Le Guen, daha önce Lyon'da yaşadığı başarılarla isminden söz ettirmişti. 45 yaşındaki teknik direktör PSG'den önce İskoçya'nın Glasgow Rangers takımını çalıştırmıştı.
Maraton
el.nino
26.Mayıs.2009, 23:49
keşke le guen gelse isterim ama öle bi haber çıkmadı sitede 3 kişiye teklif yapılmıştı daum lece ve perrin inşallah le guen olur ama
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Galatasaray ilk transferini gerçekleştirdi.. Avrupa kupalarında istediği başarıyı yakalayamayan, Türkiye kupasında devre dışı kalan ve Turkcell Süper Ligde şampiyonluk iddiasından uzaklaşan G.Saray yeni sezon için işi sıkı tutuyor. Sarı Kırmızılılar, ilk transferini gerçekleştirdi.. İŞTE GALATASARAY'IN YENİ SEZONDA KALESİNİ KORUYACAK FİLE BEKÇİSİ.. Gerçek ve doğru haberin tek adresi TURKSPOR.NET AÇIKLIYOR..
Galatasaray transfere kaleciden başladı..
Sarı Kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda ispanyol kulübü Sevilla'ya dönecek olan italyan kaleci De Sanctis'in yerine kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, yeni sezon için kalecisini buldu ve her konuda anlaşma sağlandı..
YENİ KALECİ ATLETİCO MADRİD'İN FİLE BEKÇİSİ ARJANTİNLİ LEO FRANCO..
Transfere son derece stratejik bir mevki olan kaleciden başlayan sarı kırmızılılar, transferde tek yetkili olan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in gayretleri ile yeni sezon için kaleci transferini bitirdi..
Galatasaray'ın yeni sezonda kalesini koruyacak isim 32 yaşındaki Arjantinli file bekçisi LEO FRANCO..
TAM 1.5 AY ÖNCE EŞİ VE ÇOCUKLARI İLE BİRLİKTE İSTANBUL'A GELDİ.. TESİSLERİ GEZDİ.. EV BAKTI.. ÇOCUĞUNUN OKUL MESELESİ HALLEDİLDİ..
Galatasaray'da kaleci transferi için spor medyasında Le Mans'ın kalecisi Yohann Pele ve Espanyol'un file bekçisi Kameni, Avusturyalı eldiven Michael Gspurning gibi isimler yer alırken, turkspor.net Galatasaray yönetiminin transferi 1.5 ay önce bitirdiği bilgisine ulaştı..
Arjantinli kaleci Leo Franco'nun ailesi ile birlikte 1.5 ay önce İstanbul'a gizlice getirildi. Florya tesisleri gezildi, sonra küçük bir İstanbul turu yapıldı..
Daha sonra Franco ailesi'nin oturacağı ev konusunda alternatifler sunuldu.
Leo Franco ailesi çocuklarının eğitimine öncelik verdiği için ev konusundaki tercihini Büyükçekmece Hadımköy de bulunan AL KENT 2000 den yana kullandı.
Çünkü AL KENT 2000 in hemen yanında özellikle seçkin yabancıların çocuklarına eğitim veren İSTANBUL İNTERNATİONAL COMMUNİTY SCHOLL ev tercihi konusunda önemli oldu..
Okul yetkilileri ile görüşülerek, yeni öğretim sezonu için kontenjan ayrıldı..
FRANCO AİLESİ MUTLU DÖNDÜ..
Tesisleri gezen, küçük istanbul turu yapan, kalacakları evi beğenen ve çocuklarının okul problemini halledilen Leo Franco ve eşi mutlu ayrılırken, transfer için tüm engeller ortadan kalkmış oldu..
HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLANDI..
Galatasaray her konuda anlaştığı 32 yaşındaki Arjantinli file bekçisi için bonservis bedeli ödemeyecek. 2004 den beri Atletico Madrid kalesini koruyan Leo Franco'nun takımından ayrılmak istemesindeki en büyük sebebin, kulübün sezon başında Lyon’dan Coupet’yi transfer etmiş olduğu da gelen bilgiler arasında..
Evet yeni sezonda Galatasaray kalesini Arjantinli Leo Franco koruyacak..
LEO FRANCO KARİYERİ VE ÖZEL NOTLAR..
Tam adı: Leonardo Noeren Franco
Yaşı: 31
Ülkesi: Arjantin
Boyu: 1.88
Pozisyonu: Kaleci
Kulübü: Atletico Madrid
Forma no: 25
Önceki kulüpleri: Real Mallorca Merida , Independiente
Independiente Argentina 1994 - 1997
Belgrano Argentina 1997 - 1999
Mérida España 1999 - 2001
Mallorca B España 2001 - 2002
Real Mallorca España 2002 - 2004
Atlético de Madrid España 2004 - Presente
20 mayıs 1977 arjantin san nicolas doğumlu
tam adı Leonardo Neorén Franco..
El loco ve leo takma adları
1997 yılında arjantin 20 yaş altı takımıyla fifa dünya gençler şampiyonlauğu sevinci yaşadı
Mallarco da ismini duyurmaya başladı
2002-03 sezonunda Mallarco ispanya kral kupasını kazanırken takımın kalesini korudu
2004 senesinden beri Atletico Madrid forması giyiyor..
A.Madrid sezon başında lyon'dan Coupet'i getirmiş sezon başı bir ara kaleyi yeni transfer korudu ancak sonra yine formayı kapan Leo kalesini ele geçirdi.
2006 Almanyada düzenenlenen Dünya Kupasında dönemin Arjantin milli takımı teknik direktörü José Pekerman. tarafından kadroya çağrıldı
Atletico Madrid ile 2007 senesinde intertoto zaferi yaşayarak uefa kupasına katılmaya hak kazandılar
Bu sezon 24 karşılaşmada Atletico Madrid kalesini korudu. 3 maç gol yemedi ve istatistiklere göre 91 kurtarış yaptı.
Şampiyonlar liginde 8 maçta forma giyen Leo Franco toplam 27 kurtarış yaptı.
Sezon başında Barcelona'ya karşı 6-1 maglup olduklarında kalede yeni transfer Gregory Coupet vardı..
İşin ilginç yanı Atletico Madrid'in Barcelona'ya yenildiği 6-1 lik maçta kalesinde olmayan Leo Franco bu maçtan 3 gün önce Şampiyonlar Liginde Marsilya ile oynanan karşılaşmada mükemmel oynamış ve A.Madrid maçı 2-1 kazanmıştı..
A.Madrid kalesinde görev yaptığı 24 maçın ikisinde kalesinde 4 gol gördü..
Yine ilginç bir istatistik 4 gol yediği karşılaşmadı 10 önemli kurtarış yaparak takımını mağlubiyetten kurtardı çünkü deplasmanda oynadıkları maçta rakip Villareal di ve karşılaşma 4-4 tamamlandı..
AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI..
Aslında Leo Franco da De Sanctis gibi..
Zaman zaman hayal kırıklığı goller yemesine rağmen, inanılmaz kurtarışları ile seyredenleri hayretler içerisinde de bırakabiliyor..
Kendine olan aşırı güveni ile öne çok çıktığı için rakibin aşırtma vuruşlarında zor anlar yaşıyor ve ilginç gollere de imza atıyor..
32 yaşındaki tecrübeli kalecinin Guiza'nın yakın arkadaşı olduğu da gelen bilgiler arasında..
Kaynak: turkspor.net
bu transferle beraber kesinleşmiş olan bir diğer trasnferde mustafa sarp'tır bilginize.haber 15 nisan'da yayınlanmıştır ancak şimdi bulabildim
PesimiSTyLa
27.Mayıs.2009, 00:07
Turkspor haber yapacagına önce üslubunu düzeltsin. Kahvehane agzıyla haber yazıyorlar.
Le Guen ve Co Adriaanse 2 side kabulumdur. Umarım bu 2liden biri gelir. 2sinden ben Adriaanse'nin gelmesini daha cok isterim; çünkü Hollandalı Teknik Adamlar günümüz futbolunda daha cok söz sahibi diye düşünüyorum; ayrıca oynattıgı total futbol anlayısı ve gecmişteki başarıları O'nu daha cok istememi saglıyor. :)
Alicanfmfan
27.Mayıs.2009, 00:11
Le Guen'i hiç sevmiyorum , Emre'ninde dedgine katılıyorum Hollandalı teknik adamlar işlerini en iyi şekilde yapıyorlar İnşAllah hayırlısı olur ya.
uAburak89
27.Mayıs.2009, 00:14
Turkspor hortlamış yine. xD Co Adriaanse gelirse en çok Osman Tanburacı sevinir herhalde, GS'nin aradığı hoca diyip duruyordu.
sitte
27.Mayıs.2009, 00:28
Flaş!!! Galatasaray’ın Yeni Hocası Belli Oldu!
26.05.2009 15:02:00
Sezona Skibbe ile başlayan, ancak daha sonra Alman teknik adam ile yollarını ayırıp Bülent Korkmaz ile yola devam eden Galatasaray, gelecek sezon için Hollandalı bir hoca ile anlaştı!
2009-2010 sezonu için pek çok isim ile iletişime geçen Galatasaray yönetimi, Avusturya Ligi'nde bu sezonu şampiyon olarak kapatan Red Bull Salzburg'un teknik direktörü Co Adriaanse ile anlaşmaya vardı. medyaspor.com
Diğer teknik adamların maliyetlerinin yüksek olması ve istedikleri transfer bütçelerinin yönetimin mali planlarına uymaması nedeniyle, daha önce prensip anlaşmasına varılan Adriaanese'ye geri dönen Galatasaray yönetimi, yeni sezon için Hollandalı teknik adam ile kesin olarak anlaşmaya vardı...medyaspor.com
Co Adriaanese Kimdir? medyaspor.com
Tam adı:
Jacobson Adriaanse
Doğum tarihi ve yeri:
21.07.1947
Amsterdam, Hollanda
Çalıştığı Takımlar: medyaspor.com
1984-1988: PEC Zwolle
1988-1992: FC Den Haag
1992-1997: Ajax (Genç Takım)
1997-2000: Willem II
2000-2001: Ajax
2002-2005: AZ Alkmaar
2005-2006: Porto
2006-2007: Metalurh Donetsk
2007: Al-Sadd
2008-2009: Red Bull Salzburg
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
İnşallah...
Nedense bu adama güvenesim var sanki gelirse iyi şeyler yapar gibi geliyor ...
Emurafu
27.Mayıs.2009, 02:54
GALATASARAY'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ GERARD HOULLİER...
Evet.. Galatasaray Perrin'in yüksek fiyat çekmesinden sonra GERARD HOULLİER ile masaya oturdu ve her iki taraf büyük ölçüde anlaştı..
ARADA YİNE BİRKAÇ YÜZ BİNLİK FARK VAR..
Turkspor.net istihbarat kaynakları görüşmenin bir saat kadar önce bittiğini büyük ölçüde anlaşma sağlandığı haberini verdiler.. Arada sadece bir kaç yüz birlik fark kaldığını ancak bunun da önemli olmadığını belirttiler..
HOULLİER KENDİNE GÜVENİYOR.. ANLAŞMA BİR SENELİK..
Fransız Teknik Adamın anlaşmanın bir yıllık olmasını istedigi ve başkan Polat'a "Ben kendime güveniyorum. Eğer başarısız olursam önünüzü açmış olurum.. G.Saray'ı istediğiniz hedeflere taşıyacağıma inanıyorum. Sonra tekrar masaya otururuz" teklifinde bulununca, tek yıllık ücret ekonomik sıkıntı içindeki Galatasaray içinde son derece avantaj sağlıyordu..
Bir senelik anlaşma üzerine yapılan görüşmeler sonunda arada sadece bir kaç yüz binlik fark kaldığı ancak bunun önemli olmadığı gelen bilgiler arasında..
HOULLİER VE PLATİNİ BİRLİKTE İTALYA'YA MANCHESTER UNİTED - BARCELONA ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİ İZLEYECEKLER..
Fransa Milli Takımında çok önemli görevler yapan ve halen Platini'nin danışmanı durumunda olan Houllier ile Avrupa futbolunun patronu Platini birlikte İtalya'ya gittiler.. İkili Roma'da yarın yapılacak Şampiyonlar finalini izleyecekler..
G.SARAY'IN HOULLİER'İ SİVASSPOR MAÇINDAN HEMEN SONRA AÇIKLAMASI BEKLENİYOR...
TURKSPOR.NET ÖZEL HABER..
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..
Medyaspor'a göre Co,Ligtv'ye göre Le Guen,Tukrspor'a göre Houllier,Hadi bakalım kim tutturacak...
uAburak89
27.Mayıs.2009, 02:58
Ne teknik direktör, ne de gelecek oyuncular. Öncelikli ilgilendiğim, bu sakatlıklar ne olacak ? Daha sonrada istikrar nasıl sağlanacak. Hem kadro, hem de teknik heyet. Her sene şampiyon olan takım yok, 2 yılda bir alınan şampiyonluk bence başarı sayılabilir. Avrupa da hedefleri dikkatli belirlemek gerek, daha kura çekilirken final diyoruz. Son iç geçiriyoruz. Ben Adnan Polat'a güveniyorum, bu sene yapılan hatalardan ders çıkarır umarım.
gerrrard
27.Mayıs.2009, 03:05
Turkspor çoğunlukla sallıyor ama bu sefer haber doğru sanırım. Gerard Houllier Liverpool'dan kalp sorunu nedeniyle ayrılmıştı. Fakat tabi Gerrard'ı çıkaranda yanlış hatırlamıyosam Houllier'di. Genç yaşta kaptanlığıda o vermişti.
Eğerki iyi bir bütçe verilmezse ve transferi yönetim değilde Houllier yapacaksa demek o ki G.Saray'a çok genç fransız gelecek. :D
BeeTLeJuiCe
27.Mayıs.2009, 03:07
Turksporda herkesi söylüyor sonra ilk biz söyledik diyor heralde :D
uAburak89
27.Mayıs.2009, 03:08
Biz kendi gençlerimize kafayı yedirtebilen bir ülkeyiz, elin Fransızı kesin Fransız kalır..
gerrrard
27.Mayıs.2009, 03:31
Gerard Houllier'e Liverpool'da pek iyi bir bütçe verilmiyordu oda gençlerle dolduruyodu takımı ama belli olmaz
PesimiSTyLa
27.Mayıs.2009, 03:43
BBC de sanırım Blanc demiş. Ama bana pek inandırıcı gelmedi.Tamam iyi teknik direktör de sonucta Bordeaux'u sampiyon yapacak, seneyee ŞL'ye direk katılacak ve muhtemelen daha yüksek bütceli bir takımı bırakıp niye Türkiye'ye gelsin.
Bakalım hayırlısı.
Sheriff
27.Mayıs.2009, 03:47
Milan Jovanovic KİMDİR
FM'de profili Ronaldinho gibi olan biridir :zuhaha
King_91
27.Mayıs.2009, 03:56
ligtv'de altyazı geçiyor durmadan le guen le anlaşmışız sanırım .
PesimiSTyLa
27.Mayıs.2009, 04:14
Yazılanların biri inşallah tutar :) Houllier, Adriaanse, Le Guen gibi isimler önemli teknik adamlar. Bekleyelim bakalım.
Emurafu
27.Mayıs.2009, 17:03
Ntv'dede Le guen ile anlaşmak üzere oldugumuz söylendi.Ntvspor sitesindede var:).Fransız tvlerde gün boyu haberlerde 2+1 anlaşdıgımız yazıyormuş..Bakalım neler olacak..
tarikko
27.Mayıs.2009, 17:52
Önümüzdeki sezon UEFA'ya gitmek için bu hafta çok kritik bir Sivasspor maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray ile anılan İtalya'nın Serie B takımlarından Salernitana'da forma giyen 26 yaşındaki Perulu Roberto Merino Ramirez için sarı-kırmızılı kulübün transferde tek kaldığı öğrenildi.
Galatasaray ile birlikte oyuncuyu ciddi şekilde isteyen bir diğer kulüp olan Palermo, Merino için devreden çıktı.
- MENAJERİNDEN GALATASARAY AÇIKLAMASI -
"Perulu Maradona" lakaplı oyuncunun menajeri José Alberti konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Oyuncumuz Merino ile iki kulüp ciddi olarak ilgileniyordu. Bunlar Türkiye'den Galatasaray ve İtalya'dan Palermo'ydu. Fakat son görüşmelerimizin ardından Palermo devreden çekildi. Şu anda oyuncumuzla ciddi olarak ilgilenen tek takım Galatasaray'dır. Ve değerinde tek teklifi de bu kulüp yapmıştır" dedi.
Oyuncunun menajeri José Alberti tarafından daha önce Galatasaray'ın Perulu oyuncu için 3 milyon avroluk bir transfer teklifinde bulunduğu iddia edilmişti.
Maraton
PesimiSTyLa
27.Mayıs.2009, 18:22
Galatasaray, gelecek vaadeden genç file bekçisini renklere bağlamak üzere... Milli file bekçisi de Galatasaray'da forma giymek istediğini belirtti. İşte detaylar:
Galatasaray’ın kadrosuna katmak için resmi girişimde bulunduğu Manisaspor’un genç ve milli file bekçisi Ufuk Ceylan; "Manisaspor’a kazandırarak gitmek istiyorum. Galatasaray’da forma giymek ve bu sezon transfer olmak istediğimi Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’ya söyledim" dedi.
Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Ufuk Ceylan, Radyospor’da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programında Galatasaray’a transferine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Ufuk Ceylan, örnek aldığı kalecinin Galatasaray’ın eski file bekçisi Mondragon olduğunu söyledi.
"ÇOK GURURLANDIM"
Galatasaray’ın kendisini istemesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Ufuk Ceylan, "Galatasaray’ın teklifi, beni çok gururlandırdı. Her futbolcu gibi bende Galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak istiyorum. Bugüne kadar bütün hedeflerime ulaştım, bu sene şampiyon olduk, milli takıma seçildim." dedi.
"GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR AMA..."
Transferin gerçekleşmesi noktasında umutlu konuşan genç kaleci, "Umarım hem Manisaspor hem de Galatasaray açısından hayırlı olur. Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum. Galatasaray Kulübü ile ben hiç görüşmedim ama menajerim Ahmet Bulut görüşmeleri yürütüyor. Tabiki büyük bir takımda oynamak ve Galatasaray’da forma giymek istediğimi kulübüme ilettim" şeklinde konuştu.
"KALEYİ KORUMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM"
Galatasaray’a transfer olması durumunda rekabete hazır olduğunu söyleyen Ufuk, sözlerine şöyle devam etti:
"Galatasaray’da gidersem tabiki kaleye ben geçmek isterim. Galatasaray gibi büyük bir camiada kim hak ederse o formanın sahibi olacaktır. Galatasaray’da kale konusunda Manisaspor’a göre daha fazla ter dökmem gerekecek, ben buna hazırım, transfer olduğum taktirde formanın hakkını vereceğim."
"EN DOĞRU ZAMANDA TRANSFER OLACAĞIM"
Manisaspor’un vereceği karara saygı duyacağının altını çizen Ufuk, bu sezon Galatasaray’a transfer olmak için "doğru bir zaman" olduğunu şöyle anlattı:
"Kulübümün kararına saygı duymak zorundayım. Ben gitmek istediğimi başkanımız Kenan Yaralıya söyledim. Bir yıl daha sözleşmem var, ben Manisaspor’dan ayrılırken kulübüme katkıda bulunarak ayrılmak istiyorum. Manisaspor’un menfaatleri açısından da benim bu yıl transfer olmam daha doğru"
MONDRAGON’U ÖRNEK ALIYORUM
Kendisine Galatasaray’ın eski file bekçisi Mondragon’ı örnek aldığını ifade eden Ufuk Ceylan sözlerini şöyle tamamladı:
"Her kaleciden yeni ve farkıl özellikler öğreniyorum. Hedefimlerim arasında Mondragon gibi olmak var. Çünkü Çok iyi bir kaleciydi. Çok az hata yapan, çok iyi oynayan bir futbolcu."
uAburak89
27.Mayıs.2009, 21:08
Kolpalıkta son nokta !
Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir isme yöneldi.
Sarı-kırmızılıların, İtalya'nın dünyaca ünlü kulübü Juventus'ta forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Sebastian Giovinco'nun peşinde olduğu iddia edildi.
Galatasaraylı yöneticilerin "Arda ile beraber mükemmel bir ikili olurlar" dediği 1.64 boyundaki Giovinco'nun, Juventus ile 30 Haziran 2013 yılına kadar sözleşmesi olması şu anda bu transferin önünde bulunan en büyük engel gibi gözüküyor.
Fakat bu transferde Galatasaray'a eski bir Galatasaraylı yardım edebilir.
Çünkü Juventus şu anda Bayern Münih'te oynayan eski bir Galatasaraylı olan Franck Ribery'yi kadrosuna katmaya çalışıyor. Eğer Fransız yıldız Juventus'un kadrosuna katılırsa Galatasaray'ın Giovinco'yu İstanbul'a getirme şansı daha da artacak.
Bakalım hızı ve tekniği ile otoriteler tarafından "Atom Karınca" lakabı takılan Giovinco, Galatasaray forması giyip yöneticilerin rüyalarını süsleyeni Arda-Giovinco ikilisinden biri olabilecek mi?
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER : İLKER EZİBAY
Gangstaa
28.Mayıs.2009, 15:23
Duyduğuma göre Van Nistelrooy Sivas maçı için bilet almış maçı izlemeye gelecekmiş.Fotomaça ne kadar güvenilirse artık :p
enforcer
28.Mayıs.2009, 15:44
Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Van Nistelrooy, Galatasaray'dan bir teklif almadığını ve İspanyol kulübünde futbol yaşantısına devam edeceğini açıkladı. Real Madrid TV'ye konuşan golcü oyuncu "Altı aydır sahalardan uzağım. Dizimin güçlenmesi için günde sekiz saat çalışıyorum. Koşmak için bir aya ihtiyacım var. Ağustos ayından önce de takımla birlikte çalışamam. Benim Real Madrid'den ayrılmam söz konusu değil. Bir yıl daha sözleşmem var. Önümüzdeki sezon da bu takımın formasını giyeceğim" dedi.
İspanyol medyası geçtiğimiz günlerde Hollandalı yıldızın ağır diz sakatlığının ardından sahalara dönmesinin çok zor olduğunu ifade etmişti.
Sabah gazetesinde de böyle bir haber var...
King_Theoden
28.Mayıs.2009, 16:26
Le Guen'de mutlu son
Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in Paris'te görüştüğü Paul Le Guen, Galatasaray ile her konuda anlaştı. Cumartesi akşamı oynanacak Sivasspor maçı sonrası teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıracak olan sarı kırmızılılar, takımı Fransız çalıştırıcıya emanet edecek.
Hafta başında Paris'e çıkarma yaparak Le Guen ile masaya oturan Polat ve Üstünel ikilisi, tecrübeli hocayla her konuda el sıkıştı. Paris Saint Germain ile son maçına çıktıktan sonra İstanbul'a gelecek olan Le Guen ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Fransız teknik adam yıllık 2 milyon Euro alırken, ısrarla gelmesi için şart koştuğu yardımcısı antrenör Yves Colleru'yla birlikte görev yapacak.
Raporu bekleniyor
Sarı kırmızılı yönetim, UEFA Avrupa Ligi vizesi alınması halinde sezonu ön eleme oynayacağı için erken açacak. Bu nedenle Le Guen'in işini çabuk bitirip, takımı daha iyi tanımasını sağlamayı planlayan Galatasaray idarecileri, hocalarının raporu doğrultusunda da hemen transfer çalışmalarına başlayacak.
Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, ekibiyle gelme şartı karşılığında anlaştıkları Le Guen için, "Bize ilk söylediği şey, kendi antrenörüyle çalışmak istediğiydi. Hiç düşünmeden kabul ettik. Yeni hocamıza güveniyoruz. Heyecan duyan bir yapısı var. Kendisinin hemen takımı tanıması için hiç zaman kaybetmedik. Raporunu bekleyeceğiz ve ona göre biz de rotamızı belirleyeceğiz. Antrenörümüz Colleru'yla birlikte takımdaki eksiklikleri belirleyecekler. Çalışma ve kamp programı şekillenecek. İstediği oyuncularla hemen temasa geçeceğiz" dedi.
Hürriyet
Bilmiyorum ne kadar doğru .
PesimiSTyLa
28.Mayıs.2009, 19:47
DHA Teknik adam olarak bu seferde Houllier'de karar kılındığını söylemiş; ama GS TV de Gayın-Sin programını yapan Melih Şabanoğlu Houllier ile anlasılmasına ragmen kendisi Fransa Futbol Federasyonundaki görevinden ayrılmak için zaman istemiş, bizim de zaman kaybına tahammülümüz olmadığı için bu anlasma gerceklesmemiş. Öyle diyordu. Ben Houllier'i daha cok isterim; fakat Le Guen olacak gibi görünüyor.
King_Theoden
29.Mayıs.2009, 13:46
Yakında bende bir spor gazetesi çıkarmayı düşünüyorum. Yazar olmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın (Okuma yazma bilenler tercihimizdir) :D
Böyle bir saçmalık olamaz gerçekten. Gazetelere bakıyorum
-Juninho GS de
-GS Martinsi bitirdi.
-Kanoute artık Cim Bomlu
-Le Guen, Houllier, Daum, Laudrup, Co Adr.... adı her neyse
Bu kadar deli saçmasını nerden buluyorlar. Yarın bunlardan biri gelse habercilik budur biz bilmiştik diyecekler. Bende burdan ilk haberimi yazıyorum:D
-MESSİ GALATASARAY'DA yerseniz...
BaFraLı
29.Mayıs.2009, 13:49
Nistelrooy o kadar anlaşıldı filan yazıldı.Adam dün çıktı ben futbol hayatıma Madrid'de devam edicem dedi.Nasıl fason haber yapıyorlar anlamıyorum ya :D
Gangstaa
29.Mayıs.2009, 14:56
Bide dün Nistelrooy Sivas maçına gelecek diye özel haber yapmışlar.Arayıp sövecen bunların hepsine.
Nocna Mora
29.Mayıs.2009, 23:39
Kolpalıkta son nokta !
Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir isme yöneldi.
Sarı-kırmızılıların, İtalya'nın dünyaca ünlü kulübü Juventus'ta forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Sebastian Giovinco'nun peşinde olduğu iddia edildi.
Galatasaraylı yöneticilerin "Arda ile beraber mükemmel bir ikili olurlar" dediği 1.64 boyundaki Giovinco'nun, Juventus ile 30 Haziran 2013 yılına kadar sözleşmesi olması şu anda bu transferin önünde bulunan en büyük engel gibi gözüküyor.
Fakat bu transferde Galatasaray'a eski bir Galatasaraylı yardım edebilir.
Çünkü Juventus şu anda Bayern Münih'te oynayan eski bir Galatasaraylı olan Franck Ribery'yi kadrosuna katmaya çalışıyor. Eğer Fransız yıldız Juventus'un kadrosuna katılırsa Galatasaray'ın Giovinco'yu İstanbul'a getirme şansı daha da artacak.
Bakalım hızı ve tekniği ile otoriteler tarafından "Atom Karınca" lakabı takılan Giovinco, Galatasaray forması giyip yöneticilerin rüyalarını süsleyeni Arda-Giovinco ikilisinden biri olabilecek mi?
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER : İLKER EZİBAY
bu ne la böyle atın da bari küçük atın ya... :n:
Knightmare
30.Mayıs.2009, 15:47
Yakında bende bir spor gazetesi çıkarmayı düşünüyorum. Yazar olmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın (Okuma yazma bilenler tercihimizdir) :D
Böyle bir saçmalık olamaz gerçekten. Gazetelere bakıyorum
-Juninho GS de
-GS Martinsi bitirdi.
-Kanoute artık Cim Bomlu
-Le Guen, Houllier, Daum, Laudrup, Co Adr.... adı her neyse
Bu kadar deli saçmasını nerden buluyorlar. Yarın bunlardan biri gelse habercilik budur biz bilmiştik diyecekler. Bende burdan ilk haberimi yazıyorum:D
-MESSİ GALATASARAY'DA yerseniz...
ne iş olsa yaparım ağbi :p
gerekirse mersin idman yurdu'na CR7'yi gönderirim, Kaka'yı darıca gençlerbirliği'ne alırız :D her tür haberi yaratırız ağbiiee!
Belgorth
01.Haziran.2009, 02:00
kimsenin aklına geliyor mudur bilmiyorum ama TD olarak kim gelirse gelsin ben Bülent Korkmaz'ın da bir şekilde takımda kalması taraftarıyım. ikili bir ortaklık gibi. gelecek kişi Türkiye şartlarını, Türk futbolcusunun psikolojisini ve Türkiye'de oynanan futbolu bilmiyor olacak. Bülent Korkmaz ise bunların hepsini biliyor. biraz egosu yüksek biraz da deneyim eksikliği var ama şayet bu şekilde bir oluşum gerçekleşirse önümüzdeki 10 yıl TD problemimiz kalmaz, Bülent Korkmaz'da "başarısız" yaftası yiyip harcanmamış olur. şahsen Le Guen değil de Huollier ile Co Adrianse iklisinden birisi gelirse Bülent Korkmaz da böyle bir oluşuma sıcak bakabilir.
Lucas Neill
01.Haziran.2009, 02:47
kimsenin aklına geliyor mudur bilmiyorum ama TD olarak kim gelirse gelsin ben Bülent Korkmaz'ın da bir şekilde takımda kalması taraftarıyım. ikili bir ortaklık gibi. gelecek kişi Türkiye şartlarını, Türk futbolcusunun psikolojisini ve Türkiye'de oynanan futbolu bilmiyor olacak. Bülent Korkmaz ise bunların hepsini biliyor. biraz egosu yüksek biraz da deneyim eksikliği var ama şayet bu şekilde bir oluşum gerçekleşirse önümüzdeki 10 yıl TD problemimiz kalmaz, Bülent Korkmaz'da "başarısız" yaftası yiyip harcanmamış olur. şahsen Le Guen değil de Huollier ile Co Adrianse iklisinden birisi gelirse Bülent Korkmaz da böyle bir oluşuma sıcak bakabilir.
Bülent Korkmaz kesinlikle yoluma teknik direktör olarak devam edeceğim böyle bişey söz konusu olamaz demiş internette okudum...
PesimiSTyLa
01.Haziran.2009, 17:17
Hamit'ten çok sıcak mesajlar
Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde bulunan oyunculardan Hamit Altıntop, Alman DPA ajansına verdiği röportajda, gönlünün Galatasaray´da olduğunu bir kez daha dile getirdi.
Çocukluğundan beri Cim Bom’a sempati duyduğunu ifade eden yıldız futbolcu, “Avrupa’da kazandığı başarılar bizi çok etkilemişti. O dönem Galatasaray forması giyen herkese hayrandık. Bu yüzden Galatasaray’a sempati duyuyorum. Bülent Korkmaz ve Hakan Şükür de örnek aldığım futbolculardı” dedi. Bundesliga’da Bayern Münih forması giyen Hamit, transferi hakkında konuşmakten
kaçınırken, bu işlerle menajerinin ilgilendiğini belirtti.
Umarım birgün giyersin Parçalıyı... Bu sezon olmasada gelecek sezon.
Nocna Mora
01.Haziran.2009, 19:26
Bülent Korkmaz geldiği ilk günden beri yazıyorum. Futbolcu olarak bende de yeri ayrıdır ama o adamdan teknik direktör olmaz. Geldiğinde 1.ydik şimdi 5. bitirdik takımı bitirdi desem yeridir: alan savunması yapan bu yüzden daha az yorulan ve hücumda daha etkili olan takım gitti adam savunması yapan her yere koşan bir savunma sistemi geldi ve oyuncular belli bir dakikadan sonra ölüyorlar sanki, bunun dışın hücum sisteminde de büyük değişiklikler yaptı skibbe döneminde arda ve kewell amr aml gibi değilde amc sağ amc sol gibi oynuyorlardı ve ortada şeytan 4lüsü oluşuor gol atıyorduk ama bülent k. geldikten sonra kanatları da kullanmaya başladık oradan kattettiğimizde güzel ama ordan devamlı doldur bosalt yaptıgımız için gol bulma şansımız azalıyor ve hücumda etkili olamıyoruz. Oyuncu değişikliklerinde de 3-4 sene öncesinde kaldığını gösteriyor bence: sabri'yi hala eski sabri sanıp 70'te oyundan çıkarıp, mehmet güven'i kurtarıcı olarak oynatıyorsa alpaslan gibi bir yetenek varken kadroda volkan yaman gibi bir güreşçiye sol beki emanet ediyorsa. Semih varken Kewell'ı stoper oynatmayı göze alabiliyorsa hemde bir uefa maçında bu adam t.d değildir olamaz da, gitmelidir, gitmek zorundadır.
Ümit Karan, Hasan Şaş, Necati Ateş, Volkan Yaman, Sabri Sarıoğlu kesinlikle gitmesi gerekenlerden, sabri hala değer ediyorken para için satılmalı. Bunların yerine hakan balta'nın yerine yedek olarak her zaman kullanmak için alpaslan monte edilmeli. Sağ bekte uğur var onun yedeği olarakta serkan kullanılabilir ve ya gelecek vaadeden bir oyuncu alınmalı ama kesinlikle yabancı alınmamalı sağ beke. Stoperde önümüzdeki sene Servet'in yanına kaliteli bir stoper almamız gerek diye düşünüyorum. Çünkü Emre Aşık çok yaşlandı ve önümüzdeki sezon hızı ve çevikliği daha da azılacaktır önümüzdeki sezonda idare edebilir belki ama kesinlikle bir adam gerekecek oraya ve ya transferden ziyada bir kez olsun fedakarlık yapıp Galatasaray, Semih'i Servet'in yanına stoper olarak monte etmeli. Orta saha da arda-kewell'In yerleri zaten kesin. Barış-Ayhan-Mehmet T. için sıkıntısı olanda yok ama bana kalırsa Lincoln gitmemeli(gitti gibi orası ayrı konu) ama adam gerçekten işi biliyor. Eğer gidecekse 10 numaramız yok ne güzel direk doldur boşalta dönelim diye düşünmeyelim çünkü kanatlarda oynattığımız arda-kewell ikilisi doldur boşalt sisteminin adamları değiller ve amc sağ amc sol olarak oynamaları şarttır. Ve bu sistemde ortada da bir 10 numaraya gereksinim duyulur. Bu yüzden yeni 10 numara alınmalı ve ya lincoln'le devam edilmeli. Forvet yedeği olarakta, Cem Sultan 3.-4. forvet olarak a takıma çıkmalı ve özgürcan 3. forvet olmalı ve nonda da 2...
Teknik direktör olarak Rjiikard-Guardiola stili bir adam gerekir bence, çünkü takım barcelona'nın sistemine bence benziyor.
Saygılar..
Taylan Özgür Topçuoğlu.
Ayrıca umarım yaz kampına Cem Sultan, Emre Çolak, Emrah Yollu,Anıl Dilaver gibi oyuncular götürülür, belki de yetenek olarak en iyi ve en son jenerasyonun oyuncuları bunlar ve değerlendirmek gerek.
Lucas Neill
01.Haziran.2009, 20:13
Zaten bi biz biliyoruz futbolu o adamlar hiç bişeyden anlamıyolar...Burdan şöle yapsa böle yapsa demek kolay.Hala Lincoln diyoruz takım adamın şeyinde değil canı isterse oynuyo istemezse oynamıyo böle oyunculara gerek yok..Gsnin veya başka bi klubün Barca gibi oynamasını şu anda beklemek hayal olur 10 sene fln lazım orda oynayan adamların çoğu küçüklükten beri bu sistemle yetişiyolar...A takım nasıl idman yapıyosa hangi taktikle oynuyosa öyle oynuyorlar ben sanmıyorum bizim altyapılarımızda bunların olduğunu..Ama çok iyi genç oyuncular var paf takımda, bi kaç sene oynayabilecekleri takımlara kiralık verilip kendilerini geliştirmeleri lazım ha deyince A takımda oynayamazlar...
Enterokinaz
01.Haziran.2009, 21:27
Bülent Korkmaz yönetim ve Skibbe'nin ortak eseri olan bir enkazı aldı geldiğinde, ne bekliyordunuz ? Ondan bir Houllier, Hiddink, Benitez performansı falan mı bekliyordunuz ?
Houllier, Adriaanse, Le Guen gibi isimlerle anlaşılacaksa kabuldür ancak bunlar dışında Skibbe gibi fason adamlar getirilecekse kaptan kalsın daha iyi..
King_Theoden
01.Haziran.2009, 21:45
ne iş olsa yaparım ağbi :p
gerekirse mersin idman yurdu'na CR7'yi gönderirim, Kaka'yı darıca gençlerbirliği'ne alırız :D her tür haberi yaratırız ağbiiee!
Biraz geç oldu ama :D Yeni girdim foruma :D Başlıyalım Kasımım :D Millet asparagas haber görsün
BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2009, 00:33
Teknik Direktör Ersun Yanal deniyor Galatasaray için.
Eğer Ersun hoca gelirse Trabzondaki senaryonun aynısını GS'de izleriz.
PesimiSTyLa
02.Haziran.2009, 01:04
Teknik Direktör Ersun Yanal deniyor Galatasaray için.
Eğer Ersun hoca gelirse Trabzondaki senaryonun aynısını GS'de izleriz.
Yok mustafa nerede deniyor? Ersun ismini ilk senden duydum. O biraz zor girer floryanın kapısından. O alınacagına Bülent Korkmaz ile devam edilir. Bugün zaten Yiğit Şardan bunun sinyalini verdi. "4-5 güne halletmeye calısıyoruz, Bülent Korkmazla da devam edebiliriz" dedi.
uAburak89
02.Haziran.2009, 01:13
Ersun Yanal geleceğine Büyük Kaptan devam etsin. Böyle bir saçmalık yapmaz herhalde yönetim, hem Ersun Yanal taraftarlarca sevilmeyen bir isim.
Alicanfmfan
02.Haziran.2009, 01:25
Ersun Yanal bu takmı anca fm'de yönetir :)
PesimiSTyLa
02.Haziran.2009, 03:43
SON DAKİKA: G.Saray, Adriaanse'yle anlaştı
Hollanda televizyonu RTL-7, Galatasaray'ın Co Adriaanse'yle anlaştığını açıkladı.
01.Haz.2009 23:21:07
Ayrıntılar az sonra Goal.com'da...
Umarım doğrudur. Hollanda basınında son dakika haberleri gecmeye başlamış.
Alicanfmfan
02.Haziran.2009, 03:48
Hollandalı teknik adamlara güveniyorum , umarım dogrudur :)
Ziya38
02.Haziran.2009, 03:50
Haberleri ilk ben verdim:)
EreN
02.Haziran.2009, 04:59
Co Adriaanse'yi almış Gs.
Sirius Black
02.Haziran.2009, 12:46
Adriaanse ile anlaştık!
Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasarayımızın Co Adriaanse ile anlaşma sağladığı iddia edildi.
Hollanda basınında yer alan iddiaya göre Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Adnan Sezgin'in Adriaanse ile Hollanda'da görüştü ve anlaşmaya vardığı ifadeleri yer aldı.
61 yaşındaki Hollandalı teknik adam Ajax, AZ Alkmaar ve Porto gibi takımları çalıştırırken Porto ile 2005/2006 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı.
Webaslan.com dış haberler
Emurafu
02.Haziran.2009, 14:02
Hollanda,Portekiz basınında co ile anlasdıgımız yazıyor..Hollandada hemen hemen bütün basında yazıyor
Emurafu
02.Haziran.2009, 14:25
Sport1 'de Co kendisi söylemiş .. Rtl de Johan Lerksen söylemiş..Çok saygın bir muhabirmiş ... Nederland 2 ' den de teyit gelmiş..
PesimiSTyLa
02.Haziran.2009, 19:24
Adriaanse açıklaması
Hollandalı teknik direktör Co Adriaanse'nin menajeri Willem Zeilmans, Galatasaray ile görüşmelerin devam ettiğini, henüz kesinleşen bir şey olmadığını bildirdi. Zeilmans, Hollanda RTL-7'nin, ''Galatasaray Co Adriaanse ile anlaştı'' iddialarına ilişkin AA muhabirine açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı takımın, Adriaanse ile ilgilendiğini kabul eden Zeilmans, ''Görüşmeler devam ediyor, ancak kesinleşen bir şey yok. Olup olmayacağı konusunda bir şey söyleyemem'' dedi.
61 yaşındaki Hollandalı teknik adam, aralarında Ajax, AZ Alkmaar, Porto, Metalurh Donetsk ve Red Bull Salzburg'un da bulunduğu birçok takımı çalıştırdı.
02.06.2009
Kaynak : AA
PesimiSTyLa
03.Haziran.2009, 05:16
El futuro de Juande Ramos podría estar en el fútbol turco. El Galatasaray quiere al ex entrenador del Real Madrid para capitanear su nuevo proyecto y ya se ha producido la primera toma de contacto: representanes del club se han reunido con el manchego en un céntrico hotel madrileño.
Esta primera reunión tenía como objetivo que ambas partes pusieran en común sus respectivos intereses. Se han escuchado y han decidido darse un plazo de dos o tres días para tomar una decisión definitiva. En principio, el Galatasaray ofrecerá a Juande hacerse cargo de su banquillo durante las dos próximas temporadas.
AS
Bilmiyorum ne kadar güvenilir gazete fakat böyle bir haber yazmışlar.
Google’dan cevirdim. Onun cevirdigi kadarı ile;
"Eski Madrid TD si Ramos gelecekte Galatasarayda olabilir. Yöneticiler ile Madridde bir otelde görüşüldüğünü yazmış. İlk görüşmede 2 tarafın da cıkarları üzerinde konuşulmuş. 2-3 gün sonra karar verilecekmiş. Ramosu 2 yıl için Galatasaray’da görebiliriz."
gibi birsey yazılmış.
Bülent Abide Bloğunda yazmış;
"Gelecek programın ilkinden başlayalım. İspanyol basını da nasıl olsa uyandı (!) Adnan Polat ve Haldun Üstünel bu sabah Madrid'e gitti. Juande Ramos ile görüştüler. Co Adriaanese'yi nasıl olsa cepte tutuyorlar. Ani bir ziyaretti. Ramos'un pratikte çalıştıracağı üst sıralara oynayan bir La Liga takımı yok. Tekliflerini yaptılar ve bunun bilinciyle geri çekilip ardından bir futbolcuyla görüştüler. Real Betisten..."
Ramos da önemli bir teknik adam; ama bakalım neler görecegiz daha.
Alicanfmfan
03.Haziran.2009, 05:27
Emre'ye katılıyorum , Adnan Polat bu işi başaracak gibi iyi ve tecrübeli bir teknik direktör gekliyoruz artık bu takımın basına :)
PesimiSTyLa
03.Haziran.2009, 05:33
Bu arada umarım Betis'ten görüşülen isim Emana'dır :p Toulouse'deyken de çok istemiş, bir türlü alamamıştık kendilerini.
Bir diğer ihtimal olarakta Aurelio geliyor aklıma.
PesimiSTyLa
03.Haziran.2009, 06:19
Galatasaray’ı gelecek sezon hangi teknik direktörün çalıştıracağı merakla beklenirken İspanyollardan sürpriz bir iddia geldi.
İspanya’da yayın yapan AS Gazetesi, Real Madrid’den ayrılan Juande Ramos’un, Galatasaray ile anlaşabileceğini iddia etti.
Gazetenin haberinde Galatasaraylı yöneticilerle Ramos’un, Madrid’in merkezinde bulunan bir otelde görüştükleri ve birbirlerine taleplerini sundukları ileri sürüldü. Gazete, Galatasaray’ın yeni oluşturacağı projenin başında Ramos’u görmek istediğini ve İspanyol teknik adamın geleceğinin Türk Futbolu’nda olabileceğini belirtti.
AS Gazetesi, tarafların şartları gözden geçirmek için birbirlerinden 2 gün süre istediklerini ve eğer anlaşma sağlanırsa Ramos’un sarı-kırmızılı kulübün kendisine önerdiği 2 senelik sözleşmeye imza atacağını da okurlarına duyurdu.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Yeni uyandılar :p
Revolution
03.Haziran.2009, 14:05
Tecrübeli ve otoriter bi antrenör gelsin artık da biz de her maçı izlerken fıtık olmayalım..
King_Theoden
03.Haziran.2009, 15:21
Bu kadar benzerlik olmaz ya Dejavu gibi :D Geçen senede Rijkard, Laudrup falan derken gittiler Skibbeyi getirdiler, bide sezon bitmeden gönderdiler . Umarım bu sefer en azından 1 sezon tahammül edebilecekleri birini bulurlar ama aynı geçen sene gibi olur gibime geliyor.
deniz.91
03.Haziran.2009, 15:25
Juande Ramos benim beğendiğim bir hocaydı GS alabilirse istikrarı yakalayabilir kanımca
anilton
03.Haziran.2009, 15:33
Emana mükemmel üstü bir transfer olur.G.Saray'ın o bölgede pek ihtiyacı yok gibi ama(M.Topal,Barış,Ayhan) gelirse çok çok faydalı olur.Sanırım sözleşmesinde küme düşme durumunda serbest kalır maddesi varmış.Buda gelişini kolaylaştırır.Aslında tam bizim aradığımız adam...:)
Alicanfmfan
03.Haziran.2009, 15:39
Emana oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu her takımda banko yeri var :)
Sekopej
03.Haziran.2009, 16:22
Bülent Korkmaz ile yollar resmen ayrılmış, gün içerisinde yeni hocanın da açıklanacağını düşünüyorum.
BaFraLı
03.Haziran.2009, 16:22
Evet Bülent Korkmaz'ın görevine son verilmil.NTVsporda son dakika olarak geçti.
Pesimistr
03.Haziran.2009, 16:42
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Açıklama
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlük görevini 24 Şubat 2009 tarihinden bu yana sürdürmekte olan Sayın Bülent Korkmaz'ın kulübümüze sunduğu istifa yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.
Sayın Bülent Korkmaz'a teknik direktörlük görevi süresince büyük bir özveri ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Galatasaray Spor Kulübü olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bülent Korkmaz'a bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü
barahir
03.Haziran.2009, 16:43
Beklenen oldu diyelim..
Pesimistr
03.Haziran.2009, 16:47
Evet Ama Yazık Oldu..
zemlinskis
03.Haziran.2009, 16:50
Güle Güle Kaptan...
Homer J.S
03.Haziran.2009, 16:51
Evet Ama Yazık Oldu..
Neden?.. Bence Bülent Korkmaz büyük takım teknik direktörü olamaz. İyi oldu.. Yerine iyi bir teknik adam gelse bi kaçta transfer olsa tadından yenmez. Keşke B. Korkmazla beraber Ümit Karan'la Hasan Şaş'ı da gönderebilseydik.
BaFraLı
03.Haziran.2009, 17:02
Olamaz mı :)
Nedvedmania
03.Haziran.2009, 17:05
Bence kaptan kalmalıydı. Ama teknikdrektör olarak değil antrenör olarak
Pesimistr
03.Haziran.2009, 17:09
Neden?.. Bence Bülent Korkmaz büyük takım teknik direktörü olamaz. İyi oldu.. Yerine iyi bir teknik adam gelse bi kaçta transfer olsa tadından yenmez. Keşke B. Korkmazla beraber Ümit Karan'la Hasan Şaş'ı da gönderebilseydik.
Burda Önemli Oaln Büyük Teknik Direktör Olup Olmayacağı Değil.Takımın En Zor Zamanında Başına Getirdiler Ve Yem Olarak Kullanıp Taraftarın Önüne Attılar.20 Yıl Boyunca Futbolculuk Hayatında Kolu Çıktığı Halde Bile Ölümüne Mücadele Eden İnsanı Taraftara Yuhalattılar , İstifa Diye Bağırttılar.Kısacası Bülent Korkmaz'ı Yem Olarak Kullandılar.Yazık Olmasının Sebebi Bu.Yoksa Büyük Teknik Direktör Olur veya Olmaz Burası Bizim İçin Önemli Değil.
King_91
03.Haziran.2009, 17:14
en azından elin skibbe'sine verilen şans verilmeliydi . 3 ay durdu gitti . ne bekledik ki 3 aydan . ne başarıcaktı bu kadar çabuk . başarsaydı da onun başarısı mı olacaktı ? keşke cevat hoca dursaydı bari kaptanı harcamamış olurduk .
Alicanfmfan
03.Haziran.2009, 17:23
Eldeki tek saglam stoperi satıp , başarı ummak cok zor :)
Lucas Neill
03.Haziran.2009, 17:25
Hem Bülent Korkmaz hem Gs için iyi oldu.Bir sene daha kalsaydı bence daha başarısız olacaktı attığımız yediğimiz aldığımız galibiyetler ortada..İnş daha iyi yerlere gelir bundan sonra..Ramos falan hikaye bence onları getirebileceğimizi düşünmüyorum ama gelirse iyi olur inş iyi bi hoca bulurlar artık takıma...
Pesimistr
03.Haziran.2009, 17:30
Eldeki tek saglam stoperi satıp , başarı ummak cok zor :)
Meira'mı Bu Adam ?
Lucas Neill
03.Haziran.2009, 17:37
Meira'mı Bu Adam ?
Hayır Popescu kim olcak abi Meira tabi ki:D
eXcitinG
03.Haziran.2009, 17:37
Meira dır herhaLde GS başka stoper satmadı ki :)
Ben BüLent Korkmaz açısından sevindim, daha fazLa yara aLmadan ayrıLdı takımdan, BüLent hoca oLsun, ErtuğruL hoca oLsun henüz bu takımLarı kaLdıracak seviyede değiLLer. Biraz daha tecrübe, biraz daha deneyim gerek. Her futboL dan yeni kopan hoca GuardioLa gibi başarıLı oLamaz.. BüLent Korkmaz ve ErtuğruL SağLam mevcut imkansızLıkLarda, hatrı sayıLır başarıLar eLde ettiği zaman bu takımLarı yönetecek seviyeye geLir.
Ben inanıyorum bir 4-5 yıL sonra GaLatasarayı BüLent Korkmaz, Beşiktaşı da ErtuğruL SağLam yönetecek, hemde bu sefer daha çok ses getirerek yapacakLar bunu..
Pesimistr
03.Haziran.2009, 17:46
Bende Biliyorum Meira Olduğunu.Meira'nın Övülecek Bir Yanı Olmadığı İçin O Şekilde Sorarak Şaşkınlığımı Dile Getirdim :D Yönetimin O Kadar Sakatlık Varken Meira'yı Satması Yanlış Tabi Ama Meira'da Bana Göre Hiçbirşey Vermedi Galatasaray'a.Oynadığı Maçlarda Gösterdiği Performansta Ortada.Ayrıca Meira'yı Satmalarının Sebebi Başka.
Alicanfmfan
03.Haziran.2009, 18:10
Benim lafım yönetmiydi . uefa kupasını amaçlıyorsun tek saglam stoperin hatta jokerin Meira'yı satıyorsun , sebebi paradır maradır bilemem o zaman Orda 1.5 senedir yatan Lincoln'ün mü parasını cıkarmıslar acaba .
Nocna Mora
03.Haziran.2009, 18:28
Evet Ama Yazık Oldu..
Bülent Korkmaz geldiği ilk günden beri yazıyorum. Futbolcu olarak bende de yeri ayrıdır ama o adamdan teknik direktör olmaz.
Geldiğinde 1.ydik şimdi 5. bitirdik takımı bitirdi diye hatırlıyorum. Alan savunması yapan bu yüzden daha az yorulan ve hücumda daha etkili olan takım gitti adam savunması yapmak yerine her yerde koşan-basan bir savunma sistemi geldi ve oyuncular belli bir dakikadan sonra ölüyorlar sanki, bunun dışın hücum sisteminde de büyük değişiklikler yaptı Skibbe döneminde Arda ve Kewell tam kanat gibi değilde, Forvet arkasında Lincoln'ün yanında gibi oynuyorlardı ve ortada şeytan 4lüsü oluşuyor, gol atıyorduk ama Bülent K. geldikten sonra kanatları da kullanmaya başladık. Oradan içeriye kattettiğimizde güzel ama ordan devamlı doldur boşalt yaptığımız için gol bulma şansımız azalıyor ve hücumda etkili olamıyoruz.
Oyuncu değişikliklerinde de 3-4 sene öncesinde kaldığını gösteriyor bence: Sabri'yi hala eski Sabri sanıp 70'te oyundan çıkarıp, Mehmet Güven'i kurtarıcı olarak oynatıyorsa, Alpaslan gibi bir yetenek varken kadroda Volkan Yaman gibi bir güreşçiye sol beki emanet ediyorsa, Semih varken Kewell'ı stoper oynatmayı göze alabiliyorsa hemde bir UEFA maçında bu adam bence teknik direktör değildir olamaz da, gitmelidir, gitmek zorundadır.
Ümit Karan, Hasan Şaş, Necati Ateş, Volkan Yaman, Sabri Sarıoğlu kesinlikle gitmesi gerekenlerden, Sabri hala değer ediyorken para için satılmalı.
Stoperde önümüzdeki sene Servet'in yanına kaliteli bir stoper almamız gerek diye düşünüyorum. Çünkü Emre Aşık çok yaşlandı ve önümüzdeki sezon hızı ve çevikliği daha da azalacaktır. Önümüzdeki sezonda idare edebilir belki ama kesinlikle bir adam gerekecek oraya ve ya transferden ziyada bir kez olsun fedakarlık yapıp Galatasaray, Semih'i Servet'in yanına stoper olarak monte etmeli.
Hakan Balta'nın yerine yedek olarak her zaman kullanmak için Alpaslan monte edilmeli. Sağ bekte Uğur var onun yedeği olarakta Serkan kullanılabilir ve ya gelecek vaadeden bir oyuncu alınmalı ama kesinlikle yabancı alınmamalı sağ beke.
Orta saha da Arda-Kewell'ın yerleri zaten kesin, Barış-Ayhan-Mehmet T. için sıkıntısı olanda yok ama bana kalırsa Lincoln gitmemeli(gitti gibi orası ayrı konu) ama adam gerçekten işi biliyor. Eğer gidecekse 10 numaramız yok ne güzel direk doldur boşalta dönelim diye düşünmeyelim çünkü kanatlarda oynattığımız Arda-Kewell ikilisi doldur boşalt sisteminin adamları değiller ve forvet arkasında oynamaları şarttır. Ve bu sistemde ortada da bir 10 numaraya gereksinim duyulacaktır. Bu yüzden yeni 10 numara alınmalı ve ya Lincoln'le devam edilmeli.
Forvet yedeği olarakta, Cem Sultan 3.-4. forvet olarak A takıma çıkmalı ve Özgürcan 3. forvet olmalı ve nonda da 2...
Bence, Teknik direktör olarak Rjiikard-Guardiola stili bir adam gerekiyor, çünkü takım Barcelona'nın sistemine benziyor.
Ayrıca umarım yaz kampına Cem Sultan, Emre Çolak, Emrah Yollu, Anıl Dilaver gibi oyuncular götürülür, belki de gelmiş geçmiş en yetenekli jenerasyonun oyuncuları bunlar ve değerlendirmek gerek.
Taylan Özgür Topçuoğlu
yazık olduğunu düşünüyorsan sen galatasaraylı değilsin bence :n:
Pesimistr
03.Haziran.2009, 18:58
Benim Galatasaray'lılığımı Sen Ölçemezsin.Emin Ol Senden Daha Galatasaray'lıyımdır...Benim Yazdıklarımı Okumadan Bana Karşı Yorum Yapıyorsun.Bülent Korkmaz Takıma Geldiğinde Dağılmış Bir Galatasaray Vardı.Maddi Yönden Çökmüş , Sırf Oyuncuların Parasını Ödemek İçin Defanstaki Adamını Satmak Zorunda Kalan Bir Galatasaray Vardı...Yönetim de Bülent Korkmaz'ın Teklifi Geri Çevirmeyeceğini Bildiği İçin Onu YEM Olarak Kullandı.Bu Adam Takımın Başına Gelmiş 3 Ay Kalmış , Transferleri Kendisi Yapmamış Etmemiş.3 Ayda Bu Kişiden Ne Bekliyorsun ki ? Her Maçtan 5 Puan Çıkarmasını Felan mı Bekliyorsunuz ? Bana Göre de Bülent Korkmaz Henüz Tecrübeli Değil. Bu Yüzden Galatasaray'ı Yönetecek Kapasiteye HENÜZ Sahip Değil.Ancak Dünyanın En İyi Teknik Direktörünü de Getirsen 3 Aylık Bir Süre de KENDİ KURMADIĞI BİR TAKIMDA Başarılı Olması Mümkün Değil..Stoper Olmadığı İçin Kewell'ı Stoper Oynatmak Zorunda Kalıyorduk.Bunlar Bülent Korkmaz'ın Suçumu Yoksa Yönetimin Suçumu ? İyi Bir Düşün Ondan Sonra Gelip Benim Galatasaray'lı Olup Olmamamı Tartış..Bülent Korkmaz O Dönemde Takımın Başına Gelerek Kendi Kendini Ateşe Attı.Ama Onun Tek Suçu İçindeki Galatasaray Aşkı.Bu Yüzden Teklifi Geri Çeviremedi.İstifa Ederekte Bir Kez Daha Galatasaraylılığını Kanıtladı.Benim Burda Yazık Oldu Demem deki Kasıt Bülent Korkmaz'ın Gönderilmesi Değil.Yem Olarak Kullanılmasıdır...
PesimiSTyLa
03.Haziran.2009, 19:13
Yaşına başına bakmadan onun bunun Galatasaraylılıklarına laf söylüyor yahu. Sonrada biz birsey yazınca ceza alıyoruz.
Herşey için tesekkürler Bülent Kaptan. En zor dönemdeyken elini taşın altına koymaktan cekinmediğin için; basarılı olamayınca da onurunla istifa ettiğin için teşekkürler. Yerin er zaman ayrı bu takımda.
Böyle ayrılık olmaz...
Aydin
03.Haziran.2009, 19:18
Sizin galatasaraylılığınızdan bize ne ki? Taylan bunu yargılayacak kişi sen değilsin.
Transferleri tartışın tartışacaksanız bir zahmet.
Pesimistr
03.Haziran.2009, 19:21
Yaşına başına bakmadan onun bunun Galatasaraylılıklarına laf söylüyor yahu. Sonrada biz birsey yazınca ceza alıyoruz.
Herşey için tesekkürler Bülent Kaptan. En zor dönemdeyken elini taşın altına koymaktan cekinmediğin için; basarılı olamayınca da onurunla istifa ettiğin için teşekkürler. Yerin er zaman ayrı bu takımda.
Böyle ayrılık olmaz...
Benimde Yazık Oldu Dememde ki Kastım Buydu.
Nocna Mora
03.Haziran.2009, 19:26
ne cevap vereyim ki size? önce sen benim yazdıklarımı oku sonra cevap yaz tmm mı? ayrıca YEm olarak falan kullanılmadı basbaya YETENEKSİZ bir adam işte, niye kabul etmiyorsunuz anlamıyorum. Y_E_T_E_N_E_K_S_İ_Z, galatasaray aşkı umrumda değil bende galatasaray aşığıyım bana da teklif etseler bende kabul ederdim, yok kendi kurmamıştı falan hikaye bunlar...
Pesimistr
03.Haziran.2009, 19:28
ne cevap vereyim ki size? önce sen benim yazdıklarımı oku sonra cevap yaz tmm mı? ayrıca YEm olarak falan kullanılmadı basbaya YETENEKSİZ bir adam işte, niye kabul etmiyorsunuz anlamıyorum. Y_E_T_E_N_E_K_S_İ_Z, galatasaray aşkı umrumda değil bende galatasaray aşığıyım bana da teklif etseler bende kabul ederdim, yok kendi kurmamıştı falan hikaye bunlar...
Yaşına Veriyorum (::)
Nocna Mora
03.Haziran.2009, 19:29
Anca yaşıma verirsin ztn (::)
Kage
03.Haziran.2009, 19:35
Bülent Korkmaz yerine başkası olsa ne farkeder ? söylermisin Bülent hoca elinden geleni yaptı yapabliceğini elindeki kadro iyi bi kadro ama herkezin bi oyun planı vardır bu kadro onun planına uymuyordu belkide ama o elinden geleni yaptı elindeki Lincoln diye bi adam var isterse oynar isterse oynamaz yatar sakatlanır gezer adamı oynatır suclu olur oynatmaz suclu olur ee ne yapsın ?
Pesimistr
03.Haziran.2009, 19:36
Anca yaşıma verirsin ztn (::)
Tamam Kardeşim Haklısın.Bülent Korkmaz - Hakan Şükür - Ergün Penbe - ARDA TURAN ... Hepsini Gönderelim Galatasaray'dan.Bize Ne ki Bu Kişilerin Galatasaray Aşkından ? Sonuçta Arda 'da Geçenlerde " Bülent Hoca Takımda Kalmalı.Biraz Daha Şans Verilmeli " Diye Açıklama Yapmıştı.Arda'da Galatasaraylı Değil Zaten.Gönderelim Hepsini Gitsin.Napacağız Böyle Futbolcuları..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray’ın Bursaspor’dan 3 yıllık sözleşme ile kadrosuna kattığı Mustafa Sarp, Galatasaray formasını sırtına geçirerek Lig Tv’ye çok özel açıklamalarda bulundu.
Çiçeği burnunda Galatasaraylı Mustafa Sarp "Çocukluğunda hangi tutuyordun?" sorusuna "Bununla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Yakın zamanda çevremdeki insanlardan bunu öğrenirsiniz zaten. Ama şu kadar bir şey söylemek istiyorum size, Bursaspor’a transfer olduğumda Four-Four-Two dergisine bir röportaj vermiştim. Futbol sevgimin nereden geldiğini sormuşlardı. Ben de cevap olarak onlara babamdan demiştim. Çünkü benim babam gençliğinde Diyarbakır’dan İstanbul’a hem ekmek parasını kazanmak hem de Galatasaray’ı canlı canlı izlemek için gelmiş. Böyle bir babanın oğlu sizce hangi takımlı olabilir. Mesela UEFA Kupası alındığında ağlamıştım. Zaten kim ağlamamıştı ki?" şeklinde cevap verdi.
Mustafa Sarp ayrıca "Bu formayı giymek bu takımı tutan ve futbolcu olan herkesin rüyasıdır. Yıllarca bunun için uğraşırsınız. Ve sonuçta bu forma herkese nasip olmaz. 3 yıllık ön protokol imzaladık Galatasaray’la. Federasyonun resmi transfer tarihi olan 8 Haziran’da da resmi imza atılacak inşallah.
Yıllarca televizyondan izlediğim, Avrupa tarafından "Cehennem" adı verilmiş stadımıza ve taraftarımızın önüne çıkmak, kazanılacak başarılarda pay sahibi olmak istiyorum.
Galatasaray ligin en kaliteli kadrosuna sahip.Yerli oyuncuları olsun, yabancıları olsun. Ben Galatasaray ile anlaştığım için ya da üzerimde bu forma var diye bunları söylemiyorum, bu yanlış anlaşılmasın lütfen. Zaten bu forma hak etmeyen kimseye teslim edilmez. Bu yüzden de o kadroda olan her futbolcu çok iyi futbolcudur" diyerek sözlerini noktaladı.
Nocna Mora
03.Haziran.2009, 19:43
Ben ne diyorum sen ne diyorsun... Eğer alacağımız hocaları takım sevdasına göre alacaksak biz daha büyük klüp olamamışız demektir. Oyunculara lafım yok benim;)
Ayrıca bülent korkmaz'ın oyun sistemine uymuyor demişsin eğer uysaydı ztn ikinci lig takımı olurduk. Doldur boşalt yapmaya uygun oyuncularımız olurdu, bire bir markajla 60.dk dan ölen bir takımımız olurdu ne güzel olurdu değil mi? keşke kendi yarattığı bir takımımız olsaydı. O zaman uefa'da ilk ön elemede elenseydik ne güzel olurdu değil mi? ne de olsa kendi kurmus olacaktı. Hakan Şükür'ü geri alırdı belki kule diye... :n:
Pesimistr
03.Haziran.2009, 19:47
Ben ne diyorum sen ne diyorsun... Eğer alacağımız hocaları takım sevdasına göre alacaksak biz daha büyük klüp olamamışız demektir. Oyunculara lafım yok benim;)
Ayrıca bülent korkmaz'ın oyun sistemine uymuyor demişsin eğer uysaydı ztn ikinci lig takımı olurduk. Doldur boşalt yapmaya uygun oyuncularımız olurdu, bire bir markajla 60.dk dan ölen bir takımımız olurdu ne güzel olurdu değil mi? keşke kendi yarattığı bir takımımız olsaydı. O zaman uefa'da ilk ön elemede elenseydik ne güzel olurdu değil mi? ne de olsa kendi kurmus olacaktı. Hakan Şükür'ü geri alırdı belki kule diye... :n:
Bizde Sana Zaten Bülent Korkmaz Takıma Aşık Olduğu İçin Gönderilmemeliydi Demiyoruz ki . Sen Kendin Gelmiş Bizim YAZIK OLDU Dediğimiz Lafı Yanlış Anlıyorsun.Ben Sana Diyorum ki " Gönderilmesi Bence de Doğru Bir Karar.Çünkü Tecrübesi Yok, Galatasaray'ı Kaldıramaz Henüz." Ama Yazık Oldu Diyorum.Neden ? Çünkü En Zor Zamanda Takımın Başına Getirtildi ve Yem Olarak Kullanıldı.İşte Bu Yüzden Yazık Oldu Diyorum.Sene Başında Takımın Başına Geçmiş Olsaydı, Kendi Transferlerini Kendisi Yapsaydı O Zaman Karar Verseydik Yetenekli Olup Olmadığına Diyorum.Ama Sen Hala Gelmiş Bana Diyorsun ki Takım Sevgisine Bakarak mı Teknik Direktör Alıp Göndereceğiz...Benim Yorumlarımı Önce İyi Oku , Anlamaya Çalış.Ne Dediğimi Anladıktan Sonra Eleştir.
eXcitinG
03.Haziran.2009, 20:40
Aranızda ki tartışmayan bir an önce son verin.
King_91
03.Haziran.2009, 20:47
teknik direktör belli değil . bu mustafa sarp'ı kim neye göre aldı anlamak mümkün değil . iyi veya kötü onu bilmem ama yapılış açısından ilginç bir transfer oldu .
gerrrard
03.Haziran.2009, 21:05
Bülent Korkmaz yüksek egoluydu,kıskançtı,yıldızları yönetemiyordu. Bikaç haftaya kadar gitmesi taraftarıydım. Fakat son maçlarda yavaş yavaş takımı oturtuyordu ki gönderildi. Eğer yerine daha iyisi alınacaksa iyi, ama gene Skibbe gibi teknik direktörler gelecekse kötü olmuş.
Belgorth
04.Haziran.2009, 00:01
uzun uzun Bülent Korkmaz konuşulmuş, bir iki laf da ben etmek istedim bu konuda. Bülent Korkmaz'a yeteneksiz demek haksızlık olur zira daha buna karar verecek kadar izlemedik kendisini ancak yadsımamamız gereken bir şey daha var ki taktik açıdan çok yol gitmesi gerek kendisinin. basit bir bakış açısıyla, bir takıma ligin bitmesine iki elin parmaklarını geçmeyecek sayıda hafta kalmışken TD oluyorsan o takımın oynadığı stile neredeyse hiç dokunmamalısın. iyi olmayabilir, sonuç getirmeyebilir, çok fazla gol yiyor ancak az gol atabiliyor olabilirsin ama o stili tamamen atıp başka bir stil yerleştirmeye çalışmak intihar etmekle eşdeğerdir. eksik gördüğün yerleri güçlendirirsin, bazı yerlerde başka oyuncuları oynatırsın ama şablonu değiştirmezsin, değiştirmemelisin. ayrıca elindeki her oyuncuya karşı da "tamam ağam, tamam paşam" demen de gerekir. kendini ezmekse bu yapmak zorundasın, çünkü o adamı gönderip yerine başka oyuncu alma şansın yok. lig bitene kadar hepsi dayıdır, lig bittikten sonra ama hesabını kesersin, gerekiyorsa da kapının önüne koyarsın. Bülent Korkmaz özelinde konuşmak gerekirse, bu bütün Türk TD'lerinin ortak problemi. aksi örnek buna Lucescu'dur mesela. Lucescu elindeki malzemeyle güzel yemek yapar, elindeki kadroya bakar, her oyuncunun yeteneklerini değerlendirir ve oyuncularının gölünü hoş tutar. ilk yaptığı iş budur, sonrasında da bu kadro ile nasıl oynayabilirim sorusunun cevabını arar. standart bir dizilişi yoktur Lucescu'nun, takımına göre 4-4-2'de oynar 3-5-2'de 4-5-1'de. tek sabit olan şey Lucescu'da yavaş ve defansif yönde oynatmaktır takımı, topyekün atağa çıkartmaz, yavaş bir tempoda çok pas yaptırarak ağır ağır ileri çıkartır takımı böylece tüm oyuncularının kondüsyonu yeter maçı bitirmeye. ama bir Türk'ler, akıncı kanımızdan olsa gerek, birden hızlı bir şekilde atağa çıkıp hemen sonuca ulaşmak isteriz hep ve bu düşünce de hep tutmaz. Bülent Korkmaz'da başta bu düşünceye kapıldı ve benim dediğim olsun düşüncesiyle ilerledi. tutarsa, büyük şans olurdu ki şu anda şampiyon bir takımın hocası olarak transfer çalışmalarını yürütüyor ve biz de "vay be, ne hocaymış ama." diyor olurduk. ama normal olan şey oldu ve başaramadı. ben isterdim ki egosunu biraz ezebilsin ve gelecek olan TD ile çalışıp biraz pişsin ama dediğim gibi millet olarak egomuz çok yüksek, daha 3 yıl öncesine kadar oynayan bir insan kalkıp "ben TD'yim başkasının yanında yardımcılık yapmam." diyebiliyor. bu bakış açısıyla diyebileceğim, futbol konusunda derin bilgisi olan ve biraz işi öğrense çok başarılı olabilecek bir insanken şimdi başarısızlık yoluna girmiş durumda. halbuki önünde Piontek-Terim ve Derwall-Denizli gibi çok güzel örnekler de vardı. yazık oldu...
Pesimistr
04.Haziran.2009, 01:21
teknik direktör belli değil . bu mustafa sarp'ı kim neye göre aldı anlamak mümkün değil . iyi veya kötü onu bilmem ama yapılış açısından ilginç bir transfer oldu .
Mustafa Sarp 11 Oynarmı Bilmem Ama Çok İyi Bir Yedek Olur.Alınması Doğru Bence.Ayrıca Bonservis Ödemedik.Zarar Etmeyeceğiz.
nerazzuri
04.Haziran.2009, 02:27
Senin büyük takım olma anlayışın buysa diyecek birşeyim yok tabi.
Sana sadece örnekler vereyim;
Pep Guardiola,Leonardo,Riijkaard,Bernd Schuster vs vs.
Barcelona hiç büyük takım olamamış.:icon_smile:
Nocna Mora
04.Haziran.2009, 02:37
O adamların t.dlik bilgisi-kariyerleri ile bülent'in ki aynımı :)
Homer J.S
04.Haziran.2009, 02:46
iyide serkanda zaten td.lik bilgilerinden bahsetmemiş, sadece futbol oynadığı takımlarda tdlik yapan kişilere örnek vermiş, ayrıca ona bakarsan Guardiola'nın ilk tecrübesi.
Addolorato
04.Haziran.2009, 02:53
Bülent Korkmaz gitti iyi oldu begenmiyorum o adamın teknik direktörlügünü zaten başarılı oldugu bir klüpte yoktu Galatasaray onun için bir piyango oldu ama egosu yüzünden hem Lincoln'ü hem UEFA kupasını hemde Ligi kaybettik neyse yeni sezon yeni t.d..
nerazzuri
04.Haziran.2009, 03:07
Sen takımından çıkmış adama güvenmiyorsan, senin Galatasaraylılığından şüphe ederler kusura bakma ama :) Gerçi bu bana düşmez, zaten birşey de demedim.
King_91
04.Haziran.2009, 03:14
Mustafa Sarp 11 Oynarmı Bilmem Ama Çok İyi Bir Yedek Olur.Alınması Doğru Bence.Ayrıca Bonservis Ödemedik.Zarar Etmeyeceğiz.
bursa maçlarından izlediğim kadarıyla iyi bir oyuncu zaten ama sorguladığım şey bu transferi kimin yaptığı ... ya gelen hoca istemezse :D
uAburak89
04.Haziran.2009, 03:33
Biz her sene yapıyoruz böyle abuk transferler. Geçen sene de Ferdi gelmişti. İlginç gerçekten.
Büyük Kaptan herkesten daha fazla Galatasaraylı'dır. Yanlış bir zamanda geldi sadece. Guardiola falan demişsiniz, Barcelona B'yi çalıştırdı önce diye biliyorum. Fatih Terim zamanında başka teknik direktörlerden bir şeyler kapıp bu hale gelmedi mi? Futbolcu olarak istersen kral ol, her işin bir zamanı var. Tecrübe faktörü var. Bülent Korkmaz'ın 13 haftalık performasına bakarak bilgisini falan tartışmak saçmalıktan başka bir şey değil. Gün gelir bu yollar yine kesişir, kupaları topladığımız zaman Büyük Kaptan takımı buraya getir diye haykırmak nasip olur.
Bu da eskilerden...
uA UNI: Ayrılanlar hala sevgili mi, peki?
Cesur Yürek Büyük Kaptan: Tabii, kesinlikle. Her zaman.. Biz özde Galatasaraylıyız. Başka takımı çalıştırabilir veya başka yerde oynayabiliriz ama içimizde Galatasaray sevgisi var. Çünkü biz öyle büyüdük, öyle yetiştirildik. Ahmet Keskinkılıç ve altyapı sorumlusu rahmetli Salih Bulgurlu bizi yetiştirdi. Bu insanlar bize değer kattı. Galatasaray’ın nasıl değerli olduğunu gösterdi.
-----------------------------
Yeni gelen teknik direktöre ne olur sabır, bir sene de mucize beklenmesin artık. Tarihimizin en başarılı dönemleri istikrarla geldi. Bazı oyuncuların bu takımdan gitmesi lazım, Sabri en başta olmak üzere.
King_91
04.Haziran.2009, 03:40
Keşke biraz sabırlı olabilse yönetim , taraftar , basın ama yok . Barca - ManU maçında yorumcu ve spikerin Alex Ferguson'u yerin dibine sokmaya çalıştığı bir ülkede yaşıyoruz malesef .
uAburak89
04.Haziran.2009, 03:43
O spiker bozuntusu Ferguson'a kurban olsun. Ondan başarılısı var mı ki ? Herşeyi ile on numara.
Ha bu arada bir önceki mesajda abuk transfer derken Mustafa Sarp'ın kötü olmasından falan değil. İlk 11 oyuncusu olamaz gibi, ama kadro derinliği için iyi transfer denilebilir. Yine de teknik direktör gelmeden transfer yapmak doğru değil. Aldığınız adam C.Ronaldo olsa başka tabii. xD
Pesimistr
04.Haziran.2009, 03:44
bursa maçlarından izlediğim kadarıyla iyi bir oyuncu zaten ama sorguladığım şey bu transferi kimin yaptığı ... ya gelen hoca istemezse :D
Valla Kardeşim Elalemin Takımında Senede 10 Tane Sakatlık Oluyor , Bizde İse Senede 20-25 Tane Ameliyat Ettirdiğimiz Oyuncu Oluyor...Kısacası Yedekler İçin Uygun.Gelen Hoca İstememesi Gibi Bi Durum Olmaz Bence.Oynatmayacaksan Koy Yedeğe Derler.
goosfraba
04.Haziran.2009, 04:00
Milletçe özümüzde sabırsız olduğumuz için bu tür şeylerin gelecekte de yaşanması olağan. Zihniyet değiştirmedikçe de olağan.
nekop
04.Haziran.2009, 04:56
Galatasaray'da gecelek sezon büyük ihtimal Linderoth'un olmayacağını,Mehmet Topal'ın azda olsa transfer olma ihtimalini falan düşününce Mustafa Sarp çok iyi bir transferdir en kötü ihtimal iyi bir iyi bir yedek olur.
uAburak89
04.Haziran.2009, 04:58
Linderoth niye olmasın yahu, o bizim kadrolu sakatımız. xD
nekop
04.Haziran.2009, 06:45
Linderoth niye olmasın yahu, o bizim kadrolu sakatımız. xD
O adamıda sadece 1 kere izledim oda geçen sene Galatasaray'ın bir Uefa maçıydı gol falanda atmıştı yanılmıyorsam.Dahada izleme şansına erişemedim. :D
MaTRaKaN
04.Haziran.2009, 13:45
Linderoth gibi asırlardır sakat bir adamım bu takımda durarak hep para alıp hemde yabancı kontejyanını doldurması çok büyük bir hata
Enterokinaz
04.Haziran.2009, 14:52
Kardeşim sen önce haddini bilerek konuş, sonra yorum yap.
Nedvedmania
04.Haziran.2009, 15:02
Taylan sence niye senin yorumların bukadar tepki çekiyor ? Yanlış olduğu içinmi yoksa tek doğruyu sen söylediğin içinmi ?
Homer J.S
04.Haziran.2009, 15:19
Taylan sence niye senin yorumların bukadar tepki çekiyor ? Yanlış olduğu içinmi yoksa tek doğruyu sen söylediğin içinmi ?
Offf off off.. :D Yalnız bende katılıyorum sana.
anilton
04.Haziran.2009, 17:30
Hakan Balta paylaşılamıyor!
Galatasaray'ın sol bek oyuncusu Hakan Balta'ya Paris Saint Germain'in talip olduğu ve bu oyuncuyu uzun süredir izlediklerini belirtti.
Football365'de manşetten verilen habere göre Dinamo Kiev'li defans oyuncusu El-Kaddouri ve Sait-Etienne forması giyen 22 yaşındaki Mouhamadou Dabo'dan olumsuz yanıt alan PSG'nin listesinde alternatif olarak Hakan Balta'nın geçtiği bildirildi.
Haberde, sol bekte sıkıntı çeken Başket ekibi bu bölgede elinde sadece Sylvain Armand olduğundan dolayı Hakan Balta'yı alarak önümüzdeki sezon sol bekte sıkıntı çekmek istemediklerine değinildi.
Ayrıca defansın göbeğinde de oynabildiği için özellikle Almanya'dan Schalke, Köln, Borussia Dortmund ve Werder Bremen'in de Balta'yı transfer etmek için harekete geçeceğini yazdı.
http://www.sporx.com/img/2009/06/041244111221.jpg
Kaynak : Sporx.com dış haberler
PesimiSTyLa
04.Haziran.2009, 17:39
Balta'yı bırakacagımızı sanmıyorum. Sol Bekimiz onun yokluğunda fiyasyo zaten; bir de onu satıp yönetimin sol bek arayacagını zannetmiyorum.
maNga 33
04.Haziran.2009, 18:35
Galatarasay Juande Ramos ile ilgileniyormuş ama yeni teknik direktörün o olacağını sanmıyorum Galatasaray'dan fazla şeyler ister Galatasaray bunlara cevap veremez.
Galatasaray zaten sol bek sorunu var Hakan Balta gitmez Galatasaraydan.
Ruud Van Nistelrooy açıklama yapmasına rağmen bazı Türk gazeteleri Ruud Van Nistelrooy Galatasarayda diyip duruyorlar.Merak ediyorum onlar hiç spor haberleri izlemiyor mu????
kral_67
04.Haziran.2009, 20:13
sağlam bir hoca alacağımızı düşünüyorum...
disiplinli ve antreman seviyesi yüksek bir isim alacağız gibi...
Enterokinaz
05.Haziran.2009, 00:08
Co Adriaanse olsun, olmalı. Tam sistem ve disiplin adamı, 2-3 tane de kendi istediği türde transferle Galatasaray'ı eskilere döndürebilecek bir hoca kesinlikle.
Hayırlısı.
GodfatheR
05.Haziran.2009, 16:01
Frank Rıjkaard G.Saray'a hayırlı olsun.
BaFraLı
05.Haziran.2009, 16:03
Rijkaard yeni teknik direktörümüz.Resmi sitede açıkladı.
kral_67
05.Haziran.2009, 16:04
iyi bir hoca aldık...
bugra 1905
05.Haziran.2009, 16:05
Hayırlı Olsun Galatasaraya
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 16:06
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörülüğüne Frank Rijkaard getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.
kaynak: galatasaray.org
Şoktayım :D Ters köşe olurda bu kadar olur yani. Başarılı olacagına inanıyor ve güveniyorum. Hayırlı olsun takımımıza. Yönetim bu sefer TD konusunda hayal kırıklığı yaşatmadı. Şimdi sıra transferde.
ShevAnil
05.Haziran.2009, 16:08
Hala inanamıyorum... Uzun vadede başarı isteniyorsa bence rijkaard iyi bir antrenör. Tazminatıda yüksek olur, onu kolay kolay gönderemeyiz çok iyi oldu bu. :D
Pesimistr
05.Haziran.2009, 16:08
Dün ultrAslan Foruma Girdiğimde Millet Artık Ersun Yanal'ı Felan Konuşmaya Başlamıştı.Ama Yönetim Her Zamanki Gibi Sağ Gösterip Sol Vurdu.Başarılı Olacağına İnanıyorum..Hayırlı Olsun...
goosfraba
05.Haziran.2009, 16:11
Sonunda getirebildik böyle bir adamı Türkiye'ye. Galatasaray'ı kutluyorum gerçekten. Sağ gösterip sol vurmak budur.
Yalnız Emre, koyduğun açıklamayı okuyunca bir an kendimi kariyer alanında hissettim :D
anilton
05.Haziran.2009, 16:14
G.Saray'ın hali hazırda çok iyi bir kadrosu var.Bir kaç kaliteli takviye ile daha iyi hale getirilebilir...
G.Saray'ın kadro yapısına en uygun sistem 4-3-3.Sağlam orta saha göbeği.Ofansı çok iyi olan kanatlar...
Şöyle bir baktığımızda kadro yapısı itibariyle Rijkaard'ın Barca'sı Türkiye'de G.Saray'dır...
Seçim çok doğru,hayırlı olsun...
Estranged
05.Haziran.2009, 16:17
umarım avrupada başarıyı yakalamanıza yardımcı olur :)
BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2009, 16:19
Ligimizin kalitesi giderek artıyor. Çok iyi bir teknik adam ile anlaştılar. Rijkaard'a kesinlikle sabredilmesi gerekiyor. Umarım GS yönetimi bu sezon yanlış bir hamle yapmaz.
Rijkaard gelene kadar 10 tane teknik adam getirtsede medyamız, sonunda açıklandı.
Fenerbahçe'de açıklasada QTM yapacak haber bulamasa :)
Professeur
05.Haziran.2009, 16:20
Yarın gazetelerin manteşi belli:BİZ DEMİŞTİK:DHayırlı olsun Galatasaray'a.
Sirius Black
05.Haziran.2009, 16:22
Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. :zuhaha :eek :/
MoNToLiVo_
05.Haziran.2009, 16:23
valla inanmıyodum ama galatasarayım büyük iş başardı yeni sezonda başarılar diliyorum yeni teknik patronumuza :)
E.Cartman
Rijkaard'da turkspor.net bile yanıLdı işte doğru transfer anLayışı budur medyaya çaktırmıcan herkesi şok etcen :D:D sakın Kaka da reaL e değiL bize geLmiş oLmasın :D:D:D
Pesimistr
3 yıl öncesine kadar gazetelerde böyle ünlü kişilerin Türkiye'ye geleceği yazdığı zaman bi tarafımla gülerdim.Şimdi ise ligimizin kalitesi arttığı için İbrahimovic Fener'de - Galatasaray'da deseler yine inanırım.Hem ligimizin kalitesi artıyor hem de tüm takımlar stad vs. yaptırarak büyük gelişmeler gösteriyor.Bunlar sevindirici şeyler :) Zaten bizim Avrupa'da başarılı olamamızın sebebi Türkiye ligi ile Avrupa'nın dengesizliğidir.Galatasaray - Fenerbahçe - Beşiktaş vs. gibi takımlar Türkiye'de elini kolunu sallayarak şampiyon oluyorlar.Ancak Avrupa'ya gittiklerinde en kötü takıma bile zorlanıyorlar.Ligin kalitesi arttıkça bu dengesizlikte ortadan kalkacaktır ve Avrupa'da da başarılar gelecektir.Bu yüzden böyle isimlerin gelmesi Türkiye açısından güzel birşey.Hangi takıma olursa olsun böyle isimler geldimi mutlu olmamız gerek.
Nedvedmania
05.Haziran.2009, 16:25
Mesajları sondan okumaya başlıyınca Ersun Yanal geldi zannettim. Dün Ntv spor da da söylemişti. Aşşağılara inince şok oldum :D Umarım iyi işler yapar.
Fernando Gago
05.Haziran.2009, 16:26
FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ! RIJKAARD G.SARAY'DA!..
Flaş! Flaş! Flaş! Galatasaray'da teknik direktörlüğe Hollandalı çalıştırıcı Frank Rijkaard getirildi.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde; "Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlüğüne Frank Rijkaard getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz. "
İki gün önce İspanya'ya hareket eden Adnan Polat'ın Juande Ramos ve Bernd Schuster ile anlaşmamasından sonra Rijkaard ile görüştü ve Hollandalı teknik adam ile iki yıllık sözleşme imzalandığı ifade ediliyor.
46 yaşındaki Hollandalı teknik adam 2003-2008 yılları arasında Barcelona'yı çalıştırdıktan sonra Katalan devi ile zorunlu bir ayrılık yaşamıştı. Futbolculuğu döneminde Milan ve Ajax takımlarında gösterdiği performansla ün yapan genç isim için Galatasaray teknik direktörlük adına ikinci ciddi sınav olacak.
World Hollow o1
05.Haziran.2009, 16:28
vayyy..
helal olsun yaa..
harbiden GS çok kıyak transferler yapıyor bu 2 yıldır..
E.Cartman
05.Haziran.2009, 16:30
Şimdi medya coşcak kesin görürüz RonaLdinho GS de diye :D:D
Fernando Gago
05.Haziran.2009, 16:31
Rüştü'nün Riijkaard ile ilgili bazı açıklamaları olmuştu bakalım ne kadar haklı çıkacak ? Türk Futbolu için mükemmel bir gelişme bence GS Yönetimi süper bir iş yaptı . Bu sene TSL müthiş geçecek gibi :)
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 16:34
G.Saray'ın hali hazırda çok iyi bir kadrosu var.Bir kaç kaliteli takviye ile daha iyi hale getirilebilir...
G.Saray'ın kadro yapısına en uygun sistem 4-3-3.Sağlam orta saha göbeği.Ofansı çok iyi olan kanatlar...
Şöyle bir baktığımızda kadro yapısı itibariyle Rijkaard'ın Barca'sı Türkiye'de G.Saray'dır...
Aynen katılıyorum Anıl.
Ortasaha 3lüsüne Barış ve Topalın yanına oyunu 2 yönlü oynayabilen, ileri iyi paslar atabilen, hucumun yaanında defansı da kötü olmayan bir yabancı alınırsa ileri 3lü de Kewell - Baros- Arda olur zaten. Emana Topal ve Barışın yanına süper olurdu :icon_smile:
eXcitinG
05.Haziran.2009, 16:36
Demek geçen Fenerbahçe aLanına yazdığım oLay doğrumuş. Dubai dönüşü ünLü bir iş adamı Uçakta Rijkaard iLe görüştüğünü söyLemiş ve İstanbuLda bir transfer görüşmesi yapacağını söyLemişti.. Demek bu takım GaLatasaray mış. Ve İspanya da işi bitirdi GS. BeLki Schuster vs bunLarLa hiç görüşüLmedi hep odak nokta Rijkaard dı..
Çok iyi bir hoca aLındı, doğru transfer poLitikası iLe iyi atıLımLar yapabiLir GaLatasaray.
Nedvedmania
05.Haziran.2009, 16:37
Off Şu GsTv Diji ye geçmeseydi izlerdim olanı biteni :)
Pesimistr
05.Haziran.2009, 16:39
Bugün Saat 20.00'de imza töreni varmış Frank Rijkaard için...Muhtemelen NTVSpor felan yayınlar.
anilton
05.Haziran.2009, 16:43
Aynen katılıyorum Anıl.
Ortasaha 3lüsüne Barış ve Topalın yanına oyunu 2 yönlü oynayabilen, ileri iyi paslar atabilen, hucumun yaanında defansı da kötü olmayan bir yabancı alınırsa ileri 3lü de Kewell - Baros- Arda olur zaten. Emana Topal ve Barışın yanına süper olurdu :icon_smile:
Rijkaard M.Topal ve Barış'ın önüne bir Deco isteyecektir zaten...
Revolution
05.Haziran.2009, 16:44
Tamamen katılıyorum aynılarını ben söyleyecektim ağzına sağlık.. Bu sistemi oturtabildiğimiz takdirde bizi durdukmak gerçekten çok güç olacak..
Pesimistr
05.Haziran.2009, 16:48
Yalnız yönetimin sabırlı olması gerekiyor.Öyle 3 ay sonra Rijkaard başarılı değil diye göndermek olmaz.Artık bi teknik direktörü sabitlememiz ve istikrar sağlamamız gerek.Son 3 yılda 5 teknik direktör değiştirmişiz...Yılda bir bile değil :)
ShevAnil
05.Haziran.2009, 16:51
Yalnız yönetimin sabırlı olması gerekiyor.Öyle 3 ay sonra Rijkaard başarılı değil diye göndermek olmaz.Artık bi teknik direktörü sabitlememiz ve istikrar sağlamamız gerek.Son 3 yılda 5 teknik direktör değiştirmişiz...Yılda bir bile değil :)
Benimde aklıma ilk gelen bu oldu.. Çok iyi bir hoca ile anlaştık. Bir stoper bir de orta sahada aldıkmı başarı kaçınılmaz olur
Lucas Neill
05.Haziran.2009, 16:55
Süper bi seçim bence kariyerli disiplinli bi adam çok mutluyum şu anda:D Umarım başarılı olur...
maNga 33
05.Haziran.2009, 16:55
Frank Rijkaard'ın olması iyi oldu.Şampiyonlar Liginde başarı sağlamış bir teknik direktör.Hem yabancı yıldızların gelmesinde büyük bir etken olur.Önümüzdeki sezon bambaşka bir Galatasaray'ın olacağı kanatindeyim....
titates1
05.Haziran.2009, 17:00
Rijkaard'ın Türkiye Ligi gibi bir ligde başarılı olabileceğini düşünmüyorum , sadece 2 takım çalıştırmış bugüne kadar ve çalıştırdığı takımlardan biri barcelona ki barcelona denilen takımın sistemi zaten belli senelerdir aynı sistemle oynuyor , yani Rijkaardın Barcelonadaki başarılarda öyle çok bir katkısı yoktu ki katkısı olmadığı anlaşıldığı için gönderildi ve şampiyonlar ligini kazanmasına rağmen bu kadar hoca arayan kulüp neden Rijkaardı almadı takımına bi düşünmek lazım . İsmi olan bir hoca gerçekten , çok iyi bir reklam ligimiz için , inşallah da başarılı olur ama ben baskıyı kaldıramayacağını , ve göndermek için Galatasarayın yüklü tazminatlar ödeyeceğini düşünüyorum.
Pesimistr
05.Haziran.2009, 17:06
Rijkaard'ın Türkiye Ligi gibi bir ligde başarılı olabileceğini düşünmüyorum , sadece 2 takım çalıştırmış bugüne kadar ve çalıştırdığı takımlardan biri barcelona ki barcelona denilen takımın sistemi zaten belli senelerdir aynı sistemle oynuyor , yani Rijkaardın Barcelonadaki başarılarda öyle çok bir katkısı yoktu ki katkısı olmadığı anlaşıldığı için gönderildi ve şampiyonlar ligini kazanmasına rağmen bu kadar hoca arayan kulüp neden Rijkaardı almadı takımına bi düşünmek lazım . İsmi olan bir hoca gerçekten , çok iyi bir reklam ligimiz için , inşallah da başarılı olur ama ben baskıyı kaldıramayacağını , ve göndermek için Galatasarayın yüklü tazminatlar ödeyeceğini düşünüyorum.
Rijkaard 'da baskıyı kaldıramıyorsa artık Bülent Korkmaz'ın vs. baskıya dayanamamasına hak vermek gerek o zaman.
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 17:11
Neye göre baskıyı kaldıramayacak onu anlamadım acıkcası. Genç oldugu için dersen 47 yasında adam genc sayılmaz. Tecrübesiz dersen Barcada 4 sezon calıştı. Orada hiç mi baskı yoktu?
titates1
05.Haziran.2009, 17:22
Bir tek baskıyı kaldıramama cümlesine neden takıldınız anlamadım ? Adama hiç yoktan baskı yapacak değil kimse , ben Türkiye ligindeki bir takıma istediği başarıları getirebilecek kapasitede bir teknik adam olmadığını , başarısız olacağını düşünüyorum.Taraftar,medya gelecek başarıslıklarda rijkaarda yüklenmeye başlıycak , bu şekilde onun da üstünde bir baskı oluşacak ve sonunda ya istifa edecek yada gıcıklık yapıp tazminatımı almadan gitmem diyecek tabi bunlar benim fikirlerim
Eray Dengiz
05.Haziran.2009, 17:27
Bir tek baskıyı kaldıramama cümlesine neden takıldınız anlamadım ? Adama hiç yoktan baskı yapacak değil kimse , ben Türkiye ligindeki bir takıma istediği başarıları getirebilecek kapasitede bir teknik adam olmadığını , başarısız olacağını düşünüyorum.Taraftar,medya gelecek başarıslıklarda rijkaarda yüklenmeye başlıycak , bu şekilde onun da üstünde bir baskı oluşacak ve sonunda ya istifa edecek yada gıcıklık yapıp tazminatımı almadan gitmem diyecek tabi bunlar benim fikirlerim
valla ben takılmıyorum.
sonuna kadar haklısın.
bu takımın başına kim gelirse gelsin 3-4 maç takım iyi oynamasın bu taraftar dayanamaz başlar yine istifa seslerine.
bu yüzden sevmiyorum futbolu artık. soğuttu bu türk futbolu beni.
elimizde büyük bir isim var. umarım taraftar değerini anlar ve sabırlı olur.
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 17:28
Kendi görüşün, katılmıyorum ama. Rijkaardda TSL de calışacak kalitede degilse bizim ligimiz baya baya uzay ligi o halde :icon_biggrin:
bay e-ko
05.Haziran.2009, 17:34
Çok iyi bir hamle yaptı Galatasaray...
İlk sene başarılı olamasa bile ismi yeter rijkaard'ın ikinci sene kesin büyük başarılar elde ederler.
Üstelik çok iyi oyuncuları rijkaard getirebilir, Zico'da olduğu gibi...
Ligin kalitesi her sene biraz daha artıyor...
titates1
05.Haziran.2009, 17:34
Neyse ismi çok büyük bi teknik direktör gerçekten , umarım beni haksız çıkartır ve Türk futboluna reklam dışında katkı sağlar ... Hayırlı olsun
BeaT
05.Haziran.2009, 17:39
Barcelona'dan sonra gelip Galatasarayı çalıştırması ayrı bir güzelliktir.Galatasaray iyi bir hamle yaptı seneye inanılmaz bir lig bizi bekliyor Galatasaray'a hayırlı olsun .
Nedvedmania
05.Haziran.2009, 17:45
Ben Taylanın yorumunu merak ediyorum :)
King_Theoden
05.Haziran.2009, 17:51
Her zaman söylediğim şey bu kadar hoca ile görüşüyorlar sonunda yine gidip abuk sabuk bir adamı koyarlar takımın başına idi. Beni yanılttılar. Camiaya hayırlı olsun
King_91
05.Haziran.2009, 17:51
İnşallah devre arasında yollayıp hakan şükür'ü getirmezler .
şaka bir yana biraz sabırla çok güzel günler görebiliriz . rijkaard'ın adı transferlerde de kolaylık sağlayacaktır . çok mutluyum şu an .
Sirius Black
05.Haziran.2009, 17:52
9 Mayıs'ta bir yazı yazmıştım... Onu sizinle paylaşmak istiyorum... Bakalım yine sabırsızlıktan mı kaybedeceğiz ?
Şimdi öncelikle Galatasaray'ın diğer sezonlarda gösterdiği performansa bakalım.
2007-2008 T.D Karl Heinz Feldkamp, Cevat Güler
34 Maç
24 Galibiyet
7 Beraberlik
3 Mağlubiyet
gibi bir istatistik elde edilmiş...
2006-2007 T.D Eric Gerets
34 Maç
15 Galibiyet
11 Beraberlik
8 Mağlubiyet
gibi bir istatistik...
2005-2006 T.D Eric Gerets
34 Maç
26 Galibiyet
5 Beraberlik
3 Mağlubiyet
2004-2005 T.D Gheorge Hagi
34 Maç
24 Galibiyet
4 Beraberlik
6 Mağlubiyet
2003-2004 T.D Fatih Terim
34 Maç
15 Galibiyet
9 Beraberlik
10 Mağlubiyet
2008-2009 T.D Michael Skibbe, Bülent Korkmaz
30 Maç
15 Galibiyet
7 Beraberlik
8 Mağlubiyet
Galatasaray'da alınan galibiyet yüzdesine göre en iyi sezon, Eric Gerets yönetimindeki 2005-2006'dır.
Galatasaray'da toplanan puana göre en iyi sezon, yine Eric Gerets yönetimindeki 2005-2006 sezonudur.
En kötü sezonsa, 2006-2007 sezonu ve 2003-2004 sezonudur her iki istatistiğe göre. 2003-2004'ün üstünde fazla durmayacağım. 2006-2007 sezonunda ise başta yine Eric Gerets var. Gerets yönetimindeki takım ilk sezon vezir, ikinci sezon rezil olmuş. Bunun üstüne yoğunlaşalım isterseniz.
2005-2006 Sezonu Kadro
Faryd Aly Mondragon, Stjepan Tomas, Rigobert Song, Orhan Ak, Yalçın Ayhan, Alioum Saidou, Marek Heinz, Hakan Şükür, Necati Ateş, Hasan Şaş, Aykut Erçetin, Cafercan Aksu, Fevzi Elmas, Ayhan Akman, Cihan Haspolatlı, Volkan Arslan, Emre Aşık, Saşa İliç, Mehmet Güven, Ferhat Öztorun, Aydın Yılmaz, Özgürcan Özcan, Mülayim Erdem, Uğur Uçar, Sabri Sarıoğlu, Hasan Kabze, Ergün Penbe, Ümit Karan
Teknik Direktör: Eric Gerets
En golcü üçlü: Necati Ateş (18), Ümit Karan (17), Saşa İliç (12)
2006-2007 Sezonu Kadro
Faryd Aly Mondragon, Stjepan Tomas, Rigobert Song, Orhan Ak, Okan Buruk, Hakan Şükür, Necati Ateş, Hasan Şaş, Aykut Erçetin, Mehmet Topal, Marcelo Adrian Carrusca, Fevzi Elmas, Ayhan Akman, Cihan Haspolatlı, Emre Aşık, Sasa Ilic, Junichi Inamoto, Mehmet Güven, Ferhat Öztorun, Aydın Yılmaz, Özgürcan Özcan, Tolga Seyhan, Sabri Sarıoğlu, Hasan Kabze, Arda Turan, Ergün Penbe, Ümit Karan
Teknik Direktör: Eric Gerets
En Golcü Üçlü: Ümit Karan (17), Saşa İliç (10), Necati (6)
Öncelikle pek hayırlı olmayan transferlere bir bakalım.
Gidenler
Yalçın Ayhan
Saidou
Heinz
Volkan Arslan
Gelenler
Okan Buruk
Mehmet Topal
Carrusca
Inamoto
Tolga Seyhan
Giden oyunculardan göze çarpanları Saidou ve Volkan Arslan bu oyuncular orta sahanın ortasında daha çok defans-atak, atak-defans arasındaki kordinasyonu sağlayan oyuncular yani atılan gollerde de, yenilen gollerde de payı olan futbolcular. Yerlerine Okan Buruk, Mehmet Topal ve Inamoto gelmiş ve bu oyuncular hiç mi hiç etkili olamamış. Okan Buruk gereksiz, Mehmet Topal pişmemiş, Inamoto ise yine gereksiz bir transferdi. Yani Galatasaray o sezon orta sahayı "boş" bırakmıştı.
2005-2006'da : 82 gol atıp, 34 gol yemiş Galatasaray...
2006-2007'de : 58 gol atıp, 37 gol yemiş Galatasaray...
Burada en büyük sorun, transfer hataları ve bir sezondan bir sezona 12 gol düşüşe geçmiş Necati Ateş'dir. Eric Gerets'i yollamak yerine yanlış transfer politikaları düzeltilebilirdi.
Gerets gittikten sonra başa Karl Heinz Feldkamp geldi. kadro büyük ölçüde değişti takım tazelendi. Bu revizyon Gerets gitmeden de olabilirdi ve bence daha hayırlı olurdu.
Kalli yönetimindeki Galatasaray, aşırı disiplin altında takım oyunu oynuyordu ancak, Galatasaray yönetimi yine sabırsızca davranıp Kalli'yi de görevden almıştı. Cevat Güler ile Galatasaray şampiyon olmuştu...
Gelgelelim bu sezona... Öncelikle sene başı gelen teknik direktörü, Skibbe'yi tanıyalım...
Futbolu çok erkenden bırakmış bir isim...
1988-1989 Schalke 04 Genç Takım Antrenörlüğü
1989-1995 Borussia Dortmund Genç Takım Antrenörlüğü
1995-1998 Borussia Dortmund Asistan T.D
1998-2000 Borussia Dortmund T.D
2000-2004 Almanya Milli Takımı Asistan T.D
2005-2008 Bayer Leverkusen T.D
2008-2009 Galatasaray T.D
Skibbe, bir sezon sadece Schalke'de bulunmuştur. Yani kendisini Uzun Vadede başarı getirebilecek birisi olarak düşünebiliriz. Ancak Galatasaray yine sabırsızlığından dolayı Skibbe'yi görevinden kovdu ve Bülent Korkmaz'ı iş başına getirdi. Korkmaz, Galatasaray'da T.D olarak,
12 Maç
5 Galibiyet
4 Beraberlik
3 Mağlubiyet
15 Atılan Gol
14 Yenilen Gol
gibi berbat bir performans sergilemiş. Galatasaray takımı yine her zamanki gibi sabırsızlığından kaybediyor. B.Korkmaz gibi bir isim hızla başa getireleceğine Cevat Güler daha iyi bir performans sağlardı gibi geliyor bana. İnşallah akıllanırız...
MaTRaKaN
05.Haziran.2009, 17:57
Turnayı gözündek vurduk yönetime bravo ;)
Transfer çalışmaları başlar artık
RoNNiE91
05.Haziran.2009, 18:01
"Lincoln - Delgado takası!"
MÜTHİŞ TAKAS! Turkcell Süper Lig'in sona ermesiyle birlikte takımlar transfer çalışmalarına hız verdi.
Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'da transferde sıcak dakikalar yaşanırken, Beşiktaş ve Trabzonspor da gizliden gizliye transfer çalışmalarına başladı.
Gazetelerde bugün yer alan haberlerin en dikkat çekeni ise Lincoln - Delgado takasıydı... Türk basınında bugün yer alan satır başı transfer haberlerini sizler için derledik...
FOTOSPOR GAZETESİ (PAULSEN CİMBOM'DA)
‘Kabuk değişimine’ giden Juventus’un satışına sıcak baktığı Danimarkalı milli yıldız, Galatasaray ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirdi. Olaya, İtalyan La Stampa Gazetesi geniş yer verdi. Sızan haberlere göre ise Cim-Bom işi büyük oranda bitirdi!
FOTOSPOR GAZETESİ (OPERASYON 'MARESCA')
Geçen sezon Sevilla’dan Sanctis’i kiralayan G.Saray’ın bu sezon da aynı ekibin ön liberosu Maresca’yı almak için harekete geçtiği bildirildi.
FOTOSPOR GAZETESİ (BAŞKA GUTİ'Yİ GETİRİYOR)
Başkanlığa seçilen Perez’in “30 yaşın üzerindeki futbolcularımızla yollarımızı ayıracağız” şeklindeki sözü de, 32’lik Guti için Cim-Bom’u cesaretlendiren bir başka unsur oldu... Ramos’la el sıkıştıktan sonra onun da referansıyla Guti’nin menajeriyle masaya oturan Başkan Adnan Polat ve Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel’in, temaslardan mutlu ayrıldığı öğrenildi.
FOTOSPOR GAZETESİ (YENİ ŞİLİLİ)
Beşiktaş’ın yeni Şilili’si yolda. Real Betis’in küme düşmesiyle satış listesine koyulan orta saha oyuncusu Mark Gonzalez için girişimler hız kazandı.
FOTOSPOR GAZETESİ (NİHAT'SIZ ÇIKMAM)
Exspres Gazetesi’nde yer alan habere göre Daum Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra Villarreal’in gözden çıkardığı Nihat Kahveci’yi aradı ve yüz yüze görüşmek için milli yıldızı villasına davet etti.
FOTOMAÇ GAZETESİ (F.BAHÇE'YE ROMALI GLADYATÖR)
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Savaşan takım olacağız" sözünü yerine getirme yolunda Daum ve Patrick Vieira'dan sonra üçüncü hamlesini de yapmaya hazırlanıyor. Yıldırım'ın yeni hedefi, Roma'nın Brezilyalı savaşçısı Julio Baptista.
FOTOMAÇ GAZETESİ (OLIVIERA ASLAN'A)
Baros'un yanına kaliteli bir golcü arayan G.Saray, Real Betis'in sambacısı Oliviera'da ısrarlı. Polat ve Üstünel 29 yaşındaki golcü için 5 milyon euro önerdi.
FOTOMAÇ GAZETESİ (CRUZ AŞKI)
Yönetim toplantısında, "Türkiye'yi sarsacak bir golcü alacağım" diyen başkan Yıldırım Demirören'in gönlünde Santa Cruz'un yattığı öğrenildi. Bayern Münih'te oynarken de gündeme gelen Paraguaylı oyuncu, 7.5 milyon euro'yu bulan bonservisi nedeniyle alınamamıştı
FANATİK GAZETESİ (ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A)
Bobo´yla yolları ayırmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, Portekiz Ligi gol kralı Nene´yle de büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
FANATİK GAZETESİ (KURANYI KARTAL'A SICAK)
Schalke onay verdi, Kuranyi ‘Gelirim´ dedi. Şimdi top, her fırsatta genç ve başarıya aç bir yıldız isteyen teknik direktör Mustafa Denizli´de...
FANATİK GAZETESİ (PIZARRO İÇİN RANDEVU ALINDI)
Pizarro’nun menacerlerini dün arayan ve bir görüşme isteyen Sarı-Lacivertli yöneticiler, Daum’un da onayıyla Perulu golcüyle anlaşma zemini arayışına soyundu.
TAKVİM GAZETESİ (PAULSEN SAVAŞI)
"Yeni sezonda İstanbul yolu görünüyor" yorumu yapıldı İtalya'nın La Stampa Gazetesi, G.Saray ve F.Bahçe'nin Juventus'lu yıldızı almak için harekete geçtiğini yazdı. Danimarkalı ön libero için "Yeni sezonda İstanbul yolu görünüyor" yorumu yapıldı
TAKVİM GAZETESİ (YILIN TAKASI)
Transfer taarruzuna geçen Kartal'ın, G.Saray'ın gözden çıkardığı Lincoln'e talip olduğu, Cimbom'un da Delgado ve Gökhan Zan'ı alacağı iddia edildi... Siyah-Beyazlılar'ın, Sarı-Kırmızılılar'dan Brezilyalı star Cassio Lincoln'ü istediği iddia edildi. Karşılığında ise istikrarsız bir grafik çizen Ajrantinli Delgado ile savunmanın göbeğinde görev yapan Gökhan Zan'ı önerdiği öğrenildi
SABAH GAZETESİ (OLIVIRA'DA FARK 4 MİLYON EURO)
Galatasaray'ın prensipte anlaştığı golcü futbolcu için yönetim, Real Betis ile pazarlıkları sürdürüyor. Cimbom en son 5 verdi, İspanyollar 9 milyon Euro da diretiyor.
YENİ SAFAK GAZETESİ (TEVEZ BOMBASI)
Mehmet Topuz'u alarak ilk transfer bombasını patlatan Beşiktaş, yıldız oyuncu arayışlarını da sürdürüyor. Siyah-beyazlıların Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ın Manchester United'ın ünlü futbolcusu Carlos Tevez ile ilgilendiği iddia edildi.
Gazetelere bak :D:D:D
Hugo
05.Haziran.2009, 18:01
NTVSpor.net'e girdim ve inanamadım. Sallıyorlar herhalde derken resmi sitede haberi görünce sevinçten havalara uçtum. Süper oldu.
Sirius Black
05.Haziran.2009, 18:02
Yeni Şafak süper. :n:
Onurap
05.Haziran.2009, 18:26
Bugün 1 nisan felan değil dimi..? :D
İnanamıyorum Müthiş..
tarikko
05.Haziran.2009, 18:28
Bize çok istiyordum ama Galatasaray aldı..Çok iyi iş yaptılar gerçekten ..
maNga 33
05.Haziran.2009, 18:29
Galatasaray, Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard'ı takımın başına getirmek için anlaşırken, daha önce bir çok hocayla temasta olan sarı kırmızılı en başından bu yana asıl hedefinin Rijkaard olduğu ortaya çıktı.
Hollandalı teknik adamın Galatasaray'a geliş hikayesi şöyle:
4 gündür İspanya'da bulunan başkan Adnan Polat ve futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, saatler süren görüşmeler sonrasında perde arkasında kalmiş bir isim olan Frank Rijkaard ile önemli bir transfer bombasını patlatmış oldular. Çünkü Polat ve Üstünel'den en yakınlarına gelen haber Schuster ile Ramos'tan biri ile anlaşma sağlanacağı yönündeydi. Özellikle dün erken saatlerde gelen haberlerde Schuster ile sözleşme yapılmasının an meselesi olduğu ifade ediliyordu. Bir saat sonra ibrenin Ramos'a kaydığı haberi yayıldı. Kamuoyunda ise gün boyu Schuster- Ramos isimleri döndü durdu. Araya Fatih Terim ve Ersun Yanal isimleri atıldı.
Alman teknik adam Schuster 4 Haziran Çarşamba günü 3 Milyon Euro'ya ineceği izlenimini vermişti. Ancak nedendir bilinmez Alman teknik adam perşembe günü yardımcısıyla birlikte rakamını 4 milyon euronun üzerine çıkardı. İbre Ramos'a dönmüş gibiydi. Ramos ise transferde istediği isimlerin alınıp alınamayacağı konusunda garanti istedi. Sarı kırmızılı kulübün transfer bütçesine ise dudak büktü.
HEDEF SAPTIRILDI
Schuster ve Ramos ile yapılan görüşmeler İstanbul'a bir şekilde sızıyordu. Bu iki isim Haldun Üstünel'in asıl gözdesinin kalkanı oldu. Rijkaard üç gündür unutuldu gitti. Oysa Üstünel hiç unutmamış ve Hollandalı teknik adam ile bağları hiç koparmamıştı. Skibbe'nin görevine son verileceği günlerde Haldun Üstünel, Hollandalı teknik adam ile ilk teması kurdu. Galatasaray'ı anlattı, Rijkaard evet demedi. Hayır kelimesi de çıkmadı ağzından. Haldun Üstünel 20 gün önce Madrid'de ikinci kez buluştu. Yeniden Galatasaray'ı ve hedeflerini anlattı. Surinam asıllı Hollandalı, uzun boylu uzun saçlı Türk yöneticisini çok sevdi. Aralarında önce samimi bir arkadaşlık kuruldu. Bir daha görüşmek üzere dostça vedalaştılar. Haldun Üstünel 10 gün önce bu kez Paris'e gitti.
Gerard Houlier ile Üstünel görüşmesi duyuruldu. Ama Üstünel bir kez daha Paris'te Rijkard ile üçüncü kez biraraya geldi. Bu kez para konuşulmaya başlandı. Üstünel yeniden İstanbul'a döndü ve başkan Adnan Polat'a rakamları iletti. Bu kez birlikte gittiler Madrid'e. İki gün içerisinde yeni teknik direktörüyle istanbulx'a dönmeyi umuyordu Adnan Polat. Son olarak perşembe akşamı işi bitirip ödenecekleri haberini verdiler İstanbul'daki dostlarına. Ancak Schuster ve Ramos'tan olumlu haber çıkmadı ve asıl görüşme Rijkaard ile Haldun Üstünel tarafından yürütüldü. Rijkard ile görüşmenin uzaması üzerine perşembe akşamı İstanbul'a kalkacak uçağa yetişemeyeceklerini anladılar. Perşem gece geç saatlere kadar sürdü görüşme ve gece ortasında bitti. Bu akşam ise Adnan Polat ve Haldun Üstünel Rijkaard ile birlikte İstanbul'a dönüyorlar.
İşin perde arkasında genç yönetici Haldun Üstünel'in büyük başarısı var. Geçen sezon hiç beklenmedik anda Milan Baros ve Harry Kewell'ı Galatasaray'a kazandıran Haldun Üstünel, bu sezona da hızlı başladı ve çok önemli bir teknik adamı Galatasaray futbol takımının başına getirilmesini sağladı.
sporx
MaTRaKaN
05.Haziran.2009, 18:30
Çoştular iyice gazeteler..
ThersoN
05.Haziran.2009, 18:50
inanmıyorum, yönetim iyi işler mi yapıyor aman allahım!
Homer J.S
05.Haziran.2009, 18:59
Çok büyük teknik adam. Mehmet Demirkol'un dediği gibi artık transferr çok daha kolay.
Lucas Neill
05.Haziran.2009, 19:11
Melih Şabanoğlu'nun yazısı
Rijkaard: Hazır mısınız çocuklar? Ben hazırım, dünya hazır
Frank Rijkaard. Eleyebilseydi Galatasaray 1989’da Hagili Steaua Bükreş’i yarı finalde, final maçında karşılaşacaktı sarı kırmızı formayla ilk kez.
Kısmet bugüneymiş. Birkaç saat sonra havalimanına inecek Rijkaard Galatasaray yöneticileriyle.
Meraklısına birkaç not. Rijkaard Galatasaray’ı uzun süreden beri izliyordu. Takım hakkında inanılmaz bilgiye sahip. İlk görüşmede takımın futbolcularını bir çırpıda saydı yöneticilere. Lincoln’ü de biliyor ve tanıyor. Onun hakkındaki kararı kendisi verecek.
Rijkaard’ın alacağı ücret Houllier’den pahalı değil. Ancak onu bugüne kadar gündeme gelen üç teknik direktörden (Bernd Schuster, Gérard Houllier, Juande Ramos) ayıran temel bir farkı var. O da şu: Galatasaray’ın inanılmaz cüzi transfer bütçesini tamamen kabul etti.
Neyi gösterir bu? Her şeyden önce Galatasaray’ı çok istediğini. Başarılı olmak için başka generallere ihtiyacı olmadığını, gerek duymadığını. (Bir kerteriz noktası olması için Juande Ramos’un transfer bütçeniz ne kadar diye sorduğunda Adnan Polat’tan duyduğu “5-10 milyon dolar” lafından sonra masadan kalktığını aklımızda tutalım.) Elbette Galatasaray’a generaller de gelecek bu sezon. Ama bu ayrı konu.
Franklin Edmundo Rijkaard tartışmasız Galatasaray tarihinin en büyük transferidir. Bugüne kadar gerek futbolculuğu, gerek çalıştırıcılığı döneminde onun kadar kupa kaldırmış birisi, bırakalım Florya’ya, Türkiye’ye adımını atmadı.
O Galatasaray tarihinin ilk Hollandalısı. O Galatasaray tarihinin ilk La Liga patentli hocası. O Galatasaray tarihinin CL kupasını kazanmış ilk teknik direktörü. O Galatasaray tarihinin en lekesiz melezi.
Kaldığımız yerden devam edelim. “Hazır mısınız çocuklar futbol oynamaya. Ben hazırım. Dünya hazır.”
GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 19:12
Rijkaard isim olarak çok iyi bir tercih gibi gözüküyor.Kariyerine bakıldığında Barcelona ve Hollanda milli takımıyla yaptıkları öne geçiyor.Zaten bunlardan başka bir Roterdam hikayesi var ama çokta iç açıcı sonuçlanmamış.Neyse bahsetmek istediğim elindeki takımlarda çok iyi oyuncular olduğu için başarılı oldu deniliyor.Galatasaray'ında kadrosunun iyi olduğunu unutmamak lazım.İstediği sisteme uygun kadro var.Bir kaç takviyeyle istediği şablonu uygulayabilir.Tabii bu süreçte camianın sabırlı olması gerekir.Takım hemende şaha kalkabilir belli bir süreden sonrada..Önemli olan Rijkaard'a gereken sabırın gösterilmesi ki ismiyle bu sefer sabırın gösterileceğini düşünüyorum.Hayırlı olsun diyorum..
RaSenGan
05.Haziran.2009, 19:14
Rijkaard'ı tanımayan yoktur heralde.Geldiğine çok sevindim fakat geçenlerde Rüştü katılmıştı Telegol'e.Pek iç açıcı şeyler söylemedi.Ama inş. dedikleri olmaz.Başarılı olur umarım.
GeNç KaRTaL
05.Haziran.2009, 19:24
Birde hocanın kim olacağı sorusunun erkenden cevap bulması önemli.Bu sorunun çözümünün geciktikçe takımlara ne kadar zarar verdiğini 2 büyük takımımızda çok açık bir şekilde gördük geçen sezon..
Varonil
05.Haziran.2009, 19:29
Gerçekten büyük bir transfer oldu bu.Ülke futbolumuzun çehresini değiştirebilecek bir hoca.Tebrikler Galatasaray yönetimine.
Nocna Mora
05.Haziran.2009, 19:34
Ben bunu demiştim blogumda yazdıgım bir yazıda haklı çıktım futbolu bilmiyorsun diyenelere selamlar ;)
El Comandante
05.Haziran.2009, 19:37
Frank Rijkaard'la beraber Johan Neeskens'in gelmesi harika oldu. Gercekten mükemmel bir hamle yapti yönetim ...
Nocna Mora
05.Haziran.2009, 19:40
Ben bunu demiştim blogumda yazdıgım bir yazıda haklı çıktım futbolu bilmiyorsun diyenelere selamlar ;)
Biraz ağır yazmışım çok artistik olmuş :D düzelteyim biraz :) Bu takımın taktiksel ve oyuncusal ? :D şekline göre en uygun teknik adam oydu ki blogumda yazmıstım neden gelmesin diye geldi işte. Şimdi tek yapmamız gereken sabretmek
Gangstaa
05.Haziran.2009, 19:41
Muhteşem transfer.Tüm camiaya hayırlı olsun,umarım başarılı olur.
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 20:07
Rijkaard ve Neeskens Galatasaray'da
Galatasaray yönetimi geçen sene olduğu gibi bu sene de sağ gösterip sol vurdu transferde. Frank Rijkaard çıktı kutudan. Üstelik yanında Johan Neeskens de geliyor. Bu, bugün Florya'ya dikilmiş portakal ağacı fideleridir. Üstüne çok yazarız çizeriz ama blog arşivinden Aralık 2007 tarihli bir yazı var ki bu adamları anlatıyor zaten...
O yazı:
Hıncal Uluç'un Süper Lig'de sezon içinde sallanan 3 büyüklerin hocalarına ve A Milli Takım'da Fatih Terim'e yıllardır değişmeyen standart bir eleştirisi var: "Yardımcıları yetersiz, onunla tartışmıyorlar, masaya yumruklarını vurmuyorlar, emanet edecekleri isimler değil bunlar". Daha fazla uzatmayayım, bu eleştiri klişesinden herkes haberdar. Erdal Keser, Müfit Erkasap, Ahmet Akcan, Metin Tekin, Oğuz Çetin hedefteki isimler. Adı geçen tüm yardımcıların başlarındaki teknik adama laflarını dinletebilmeleri imkansız. Teknik direktörler yardımcılarını özenle kendilerinden düşük kariyerli, yaşça genç isimlerden seçiyorlar. Fatih Terim'in kafasındaki doğruya Oğuz Çetin hangi geçmiş teknik adamlık başarısının güveniyle "hayır hocam böyle olmamalı" diyebilir ki? Bizde bu işler tersine işliyor, teknik direktörlerin alt kadrosunda hiçbir zaman bir duayen yer almıyor. Atıyorum Metin Türel, Bülent Ünder. İşte burada Johan Neeskens'in hikayesini anlatmak lazım. 1970'lerde Cruyff'un gölgesinde kalsa da; 2. Johan olarak anılsa da; 2 Dünya Kupası finali görmüş, Barça'da oynamış, gelmiş geçmiş en büyük yeteneklerden biri bu adam. Teknik adamlık kariyerine bir bakalım. 1998 Dünya Kupası'nda Hiddink, 3 kişiyi yardımcısı olarak atıyor: Neeskens, Reijkaard ve Koeman. Neeskens, Hiddink görevi bırakınca Reijkaard'ın yardımcısı olarak devam ediyor. Yaşlarına bakalım o tarihte: Reijkaard 38 yaşında, Neeskens 49 yaşında. Ağabeylik yapıyor Reijkaard'a Euro 2000'de. Sonra bir dönem kendi kanatlarıyla uçmaya çalışıyor. Nijmegen ile fena işler de yapmıyor ama kulübün eti budu ne!.. 2005'de sistem yine aynı. Hiddink, Avustralya milli takımının başında. Neeskens'e "atla uçağa gel" diyor, efsane "uzak" demiyor, gidiyor işte...
Ve Barcelona... Rijkaard 2 şampiyonluğu kazanırken; yanında kendisinden 8 yaş büyük Henk ten Cate'i oturtuyor. Rakip analizlerini yapan, altyapıdaki gençleri raporlayan hep Henk Ten Cate. Ajax altyapısının ekmeğini yemiş, işi biliyor. Gün geliyor; o da birinci adam olmak istiyor. Ajax'a gidiyor. İyi de yönetiyor takımı ama geçen sezon son haftada tek gol averajla şampiyonluğu PSV'ye kaptırıyor Ten Cate. Chelsea de uyanıyor bu kurt antrenör-teknik adam ilişkisine. Mourinho gittikten sonra göreve gelen Avram Grant'in eli ayağa birbirine dolanınca Ten Cate geliyor Londra'ya 2. adam olarak. Neeskens nerede peki? Ten Cate gittikten sonra bocalayan Frank Rijkaard'ın yardımcılığını üstleniyor Barcelona'da. Rijkaard 45 yaşında, Neeskens ise 56. Bizim büyüyemeyen genç kuşak teknik adamların da eksiği bu işte! Abdullah Avcı'yı Feldkamp'a yardımcı yapmaya çalışıyor medya. Halbuki tam tersi olması lazım. Ya da Ertuğrul Sağlam kendi döneminden takım arkadaşlarını antrenör yapıyor kendine. Bülent Korkmaz, Rambo Yusuf ile çalışıyor(du). Abdullah Avcı'nın yanında Arif Erdem var. Kimsenin aklına antrenör olarak Bülent Ünder ile çalışmak gelmiyor nedense. Eksik olan özgüven. Eğer kulübede yanlarına kendilerinden tecrübeli, yaşça büyük bir futbol adamını oturturlarsa; gelecek başarının kendi hanelerine yazmayacağından korkuyor bizimkiler. Gençlerin önünü açmak; onların sırtını dayayacağı, rakip analizlerine gözü kapalı inanacağı, görmüş geçirmiş bir duayeni bulmaktan geçiyor. Lakin bu asab bozucu bir şekilde; Sinan Engin'i Ertuğrul Sağlam'ın başına pratikte "bekçi" kartvizitte takım menajeri olarak dikmek değil!.. Barça'da Rijkaard, Neeskens'in mi sözüne değer verir yoksa daha dün topçusu- mesela-Cocu'nun mu?..
Aceto'dan alıntı...
Rijkaard'ın yanında Neskens'in de gelmesi çok iyi olmuş.
Enterokinaz
05.Haziran.2009, 20:19
Johan Neeskens & Frank Rijkaard
Gurur verici, sevindirici. Teşekkürler yönetim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barcelona FC resmi sitesi ;
http://www.fcbarcelona.com/web/castellano/noticies/futbol/temporada08-09/06/n090605105387.html
UEFA ;
http://www.uefa.com/
UEFA Manşet ;
http://www.uefa.com/footballeurope/news/kind=2/newsid=836103.html
Nedvedmania
05.Haziran.2009, 20:21
Acaba lincoln işi ne olacak. Bence son birkez yeni hocayla birlikte konuşmalılar.
Clayman
05.Haziran.2009, 20:27
Şu günden sora tek isteğim yönetimimizin Rijkaard'a sabır göstermesi. Bunun için 1 senemiz boşa gidecekse ben buna razıyım. Yeter ki bu adamı kaçırmayalım. Bunu yaparsa yönetimimiz Galatasaray'ı ilerde güzel günler bekliyor olacak. Söyleyeceklerim budur:)
Gangstaa
05.Haziran.2009, 20:28
Lincoln gitsinde kurtulalım.Yerine çok daha iyi bir süper yıldız alınabilir.Rijkard'ında gelmesiyle Galatasarayında prestiji önemli ölçüde yükseldi.
El Comandante
05.Haziran.2009, 20:31
Büyük bir hamle yapti yönetim. Galatasaray'in artik zaman kaybetmeden Avrupa'da ki ünvanini geri kazanmasi acisindan büyük bir hamledir bu.
Rijkaard gerek futbolculuk, gerekse de teknik direktörlük döneminde cok basarili olmustur, kariyeri basarilarla doludur. Böyle bir teknik adamin Galatasaray'in basina gecmesi heyecan vericidir. Galatasaray taraftarinin bu sezon yanlis politikalar yüzünden kaybettigi heyecani geri kazanmasina yarar sagladi bu hamle.
Rijkaard geldikten sonra transfer konusunda artik bir sorunun yasanacagini sanmiyorum. Tabi ki Ronaldinho, Eto'o, Ibrahimovic gibi futbolculari kastetmiyorum, ama Baros, Kewell ayarinda futbolcular gelmeye devam edecektir. Hatta Rijkaard ile beraber 2 futbolcuyu da transfer etmis yönetim.
Yönetimin mükemmel bir hamle yaptigini belirttim, nedeni ise sadece Rijkaard degil yaninda Johan Neeskens'i de getirmesi oldu. Hollanda futbolunun efsanevi futbolcusu, Hiddink'in uzun süre yardimciligini yapmis olan, Rijkaard'in yaninda olabilecek en dogru adami getirtti yönetim. Kusursuz bir strateji..
Yönetimin yapmasi gereken sey kulübün mali acidan kalkinmasini saglamak icin projeler üretmek, onlari hayata gecirmektir. Rijkaard sorumlu adam olacak ve bütün yetkilere sahip olacak. Transferler onun talimatiyla gerceklestirilecek, yönetim isine karismayacak.
Zaten kendisinin büyük bir kredisi var, karizmasi var.
Eger bunlar uygulanirsa gercekten güzel günler bizleri bekliyor ...
Jesus_FB
05.Haziran.2009, 20:34
GS yonetimini tebrik etmek lazim bana gore buyuk bir is basardi birazda maddi kaynak yaratirlarsa gs maclarini izlemek zevk verir
Knightmare
05.Haziran.2009, 20:34
vay be! Rijkaard'da geldi :)
Addolorato
05.Haziran.2009, 20:55
http://www.webaslan.com/img/2009/06/05/Acilis.jpg (http://www.webaslan.com/)
Heyt be çok süper oldu :)
Enterokinaz
05.Haziran.2009, 20:59
Johan Neeskens gibi bir antrenörü Galatasaray'da görecek olmak da çok heyecan verici kesinlikle. Hollanda efsanesinin baş mimarlarındandır, tam sistem adamıdır..
Başarılar..
Onurap
05.Haziran.2009, 21:03
2. bomba emana olacak içime doğyor.. :p
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 21:09
Rijkaard takımı uzun süredir izliyormuş. Takımdaki oyuncuları vs herkesi tanıyormuş ve Lincoln konusunu da biliyormuş. Lincolnün akıbetini de kendisi belirleyecekmiş.
Gangstaa
05.Haziran.2009, 21:14
İlgili siteleri dolaşırken bunu buldum.
Marca gazetesinde bir okuyucunun yorumu:
A partir de hoy, mi primer equipo es el barça, y mi segundo equipo es el Galatasaray. Espero que algún día vuelvas a ese lugar del que nunca te debiste ir.Mucha suerte Frank.
Demiş ki bugünden itibaren birinci takimim Barcelona ikinci takimim Galatasaray, bizi su an biz yapan kendisidir.
Pesimistr
05.Haziran.2009, 21:14
Rijkaard takımı uzun süredir izliyormuş. Takımdaki oyuncuları vs herkesi tanıyormuş ve Lincoln konusunu da biliyormuş. Lincolnün akıbetini de kendisi belirleyecekmiş.
Lincoln'e yol görünür.
Enterokinaz
05.Haziran.2009, 21:15
Rijkaard'ın takımdaki eksiklikleri ve genel durumu analiz edip, en doğru hamleleri yapacağından hiç şüphem yok. Neeskens gibi bir destekleyicisi varken..
Alicanfmfan
05.Haziran.2009, 22:27
Dünyayı sarsmaya devam ediyoruz , bravo yönetim :)
Knightmare
05.Haziran.2009, 22:29
Rijkaard İstanbul'a gelmiş şimdi :)
Enterokinaz
05.Haziran.2009, 22:30
GS TV'de gösterilecek Rijkaard'ın gelişi. Fakat şu an Dip Not programı var. Beklemedeyiz.
Enterokinaz
05.Haziran.2009, 22:42
Frank Rijkaard İstanbul'da ! ;)
GS TV başta olmak üzere diğer kanallardan da görüntülere ulaşabilirsiniz.
deniz.91
05.Haziran.2009, 22:54
Rijkaard hayırlı olsun gs camiasına kaliteli görmüş yaşamış bir hoca başarılı olacaktır
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 22:56
...
İşin perde arkasında genç yönetici Haldun Üstünel'in büyük başarısı var. Geçen sezon hiç beklenmedik anda Milan Baros ve Harry Kewell'ı Galatasaray'a kazandıran Haldun Üstünel, bu sezona da hızlı başladı ve çok önemli bir teknik adamı Galatasaray Futbol Takımı'nın başına getirilmesini sağladı.
Senin Allahına kurban.:icon_smile:
Nedvedmania
05.Haziran.2009, 23:00
He ayrıca geçen mesajlarda bazıları şöyle yorumlar yapmıştı "Yönetim sonunda doğru bir iş yaptı". Siz bu dünyada yaşamıyormusunuz :) Lincoln ü , Kewell i , Baros u , Meira yı getiren bu yönetimdi. Mutlaka başka yıldızlarda vardır ama şimdi aklıma gelmiyor.
MaTRaKaN
05.Haziran.2009, 23:24
Büyük transferler olucak gibi doğdu içime :D
Alicanfmfan
05.Haziran.2009, 23:28
Uçan Hollandalılar AŞ'yi kurarız.
Nistelrroy filan :r:
King_91
05.Haziran.2009, 23:30
rijkaard'ın ismi bile transferlerde kolaylık sağlar diye düşünüyorum . bi eto'o yapsa fena olmaz hani :zuhaha
Gangstaa
05.Haziran.2009, 23:39
Hiç belli olmaz Ronaldinho'da gelir belki :D
Knightmare
05.Haziran.2009, 23:39
kolaylık sağlar ama Eto'o yu getirebilecek kadar değil :)
Nocna Mora
05.Haziran.2009, 23:44
gs tv hala gösterio mu?
Aydin
05.Haziran.2009, 23:45
Florentino Perez Real Madrid'e başkan olmadan önce "başkan olunca bütün hollandalıları takımdan temizleyeceğim" demişti. oradan bize birşey düşerse ne güzel olur.
Nocna Mora
05.Haziran.2009, 23:46
sneijder
robben
van der vaart...
valla biri gelse keske :n:
Alicanfmfan
05.Haziran.2009, 23:46
Snejder---Vaart----Drenthe
--------Nistelrooy--------------
:D
Enterokinaz
05.Haziran.2009, 23:49
Florentino Perez Real Madrid'e başkan olmadan önce "başkan olunca bütün hollandalıları takımdan temizleyeceğim" demişti. oradan bize birşey düşerse ne güzel olur.
Şöyle bi RVDV ve RVN fena olmazdı hani.
Nedvedmania
05.Haziran.2009, 23:49
5 DK sonra imza töreni başlıyacak.
MaTRaKaN
05.Haziran.2009, 23:51
Rijkaard'ın adı yeter oyuncu almak için bence.Yönetim paraya kıyarsa eğer Avrupa'da çok büyük başarılar yakalarız
PesimiSTyLa
05.Haziran.2009, 23:51
Uçmuşuz :)
Alicanfmfan
05.Haziran.2009, 23:52
Uçuyoruz ..:D
Nedvedmania
05.Haziran.2009, 23:53
O ne demek :D
Nocna Mora
05.Haziran.2009, 23:58
Umarım sabredebiliriz eğer başarısız sonuclara katlanamayıp onuda kovmayız umarım umarım
Gangstaa
06.Haziran.2009, 00:02
GS tvden başka hangi kanal vericek töreni?
Nedvedmania
06.Haziran.2009, 00:03
veriyor bile :) ntvspor