View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Sadece kaleci ile kaleyi sağlama alamayız ama, öndeki defans bloğunun da belirli bir standartta olması lazım. Özellikle göbekteki ikili güven vermeli. Yazılan kaleci isimlerinden en mantıklısı ve makulu Frey olacaktır bence, çok isabetli bir transfer olur.
Katılıyorum. Kaleye Frey'in gelmesini ben de çok isterim. Defansa da bir yerli bir yabancı oyuncu yeterli olabilir.
besiktas1903
27.Mayıs.2011, 00:20
Abi adam son dakikada çıkıp kornerden kafa golü bile attı :icon_biggrin:
O gol yüzünden benim kupon gitmisti. Kuponda sadece bu maç kalmisti ve Sinan kornerde öne dogru gelirken aha simdi tam benim sansima atar dedim atti :p
Redrum
27.Mayıs.2011, 10:45
Drogba muhabbeti, Hasselbaink ve Robert Pires hikayelerine dönecek gibi.
ThersoN
27.Mayıs.2011, 11:42
Chelsea'nin yeni hocası belli olsun belki o zaman netleşir, bu arada serbest kalmıyor sanırım drogba, bonservis ücreti verilecek değil mi?
Serdar Kesimal'ı alabilirsek süper olur. Serdar Aziz'den daha iyi ve daha güçlü bence.
uAburak89
27.Mayıs.2011, 12:54
Kayserispordan oyuncu almamız çok zor görünüyor. Ali Turan transferi yüzünden, Süleyman Hurma hayatta oyuncu vermez bize.
Johan Elmander Bugün İstanbul’da
Galatasaray Futbol Takımı’nın yeni transferi Johan Elmander, bugün İstanbul’a geliyor. Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile bugün İsveç’in Göteborg kentinden gelecek olan Elmander’in akşam saatlerinde İstanbul’da olması bekleniyor.
Clayman
27.Mayıs.2011, 13:10
Orhan Şam'ı alamadık, Mustafa Pektemek'i alamadık, Serdar Kesimal'ı da alamayacağız muhtemelen, geriye yerli ve genç olarak göze batan isim olarak Hasan Ali Kaldırım kalıyor ki onu da alabileceğimizi düşünmüyorum bir üstteki mesajda açıklanan sebepten ötürü. Yerli konusunda Selçuk dışında ağır kaldı yönetim biraz sanki, yoksa Orhan Şam da Mustafa Pektemek de yerli kalitesi açısından ihtiyacımız olan oyunculardı.
kalemci
27.Mayıs.2011, 13:14
orhan değilde bence pektemek tam sizlikti.sola özgür de yakışır size balta ve çağlar yerine.
uAburak89
27.Mayıs.2011, 13:16
Orhan Şam'ı alamadık, Mustafa Pektemek'i alamadık, Serdar Kesimal'ı da alamayacağız muhtemelen, geriye yerli ve genç olarak göze batan isim olarak Hasan Ali Kaldırım kalıyor ki onu da alabileceğimizi düşünmüyorum bir üstteki mesajda açıklanan sebepten ötürü. Yerli konusunda Selçuk dışında ağır kaldı yönetim biraz sanki, yoksa Orhan Şam da Mustafa Pektemek de yerli kalitesi açısından ihtiyacımız olan oyunculardı.
Kemal Tokak ve Okay Yokuşlu var alınabilecek yerli olarak, onun dışında gurbetçi transferleri olabilir. Ya da kendi alt yapımızdaki gençlere güvenmek durumundayız.
Ek olarak, Sezer Öztürk düşünebilir. Elbet yönetim ve Fatih Terim de düşünüyordur bizim gibi, umarım gereken takviyeler yapılır.
Clayman
27.Mayıs.2011, 13:19
Kemal Tokak ve Okay Yokuşlu var alınabilecek yerli olarak, onun dışında gurbetçi transferleri olabilir. Ya da kendi alt yapımızdaki gençlere güvenmek durumundayız.
Doğru diyorsun aslında ama bu Mustafa Pektemek, Serdar Kesimal falan takımlarında ilk 11 oynayan oyuncular. Belli bir kaliteye sahipler ve lig tecrübeleri var. O nedenle, sıkıntı olduğu zaman direk oynatılabilecek oyuncular. Kaçırmasaydık iyiydi.
Revolution
27.Mayıs.2011, 14:06
Mustafa gelse Elmander-Baros belki de Drogba yuzunden oynayamayacakti ama Orhan Sam Sabri yerine ilac olurdu.
Night_Mare17
27.Mayıs.2011, 14:16
Daha takımdan giden 1 oyuncumuz olmadı galiba.
Revolution
27.Mayıs.2011, 14:21
Mustafa Sarp'la Samsun gorusuyor. Eger anlasirlarsa bonservis istemeyecegiz.
Nedvedmania
27.Mayıs.2011, 15:46
Üstüne para verelim hatta :D Samsun'a yazık olacak daha yeni çıkmışlardı lige :D
guarin14
27.Mayıs.2011, 16:19
Dorgba işi olabilirde,Buffon'un gelme olasılığı %0'ın altında bence.Buffon zaten Juveden ayrılmaz hadi ayrıldı diyelim onu almak isteyen bir çok üst düzey kulüp çalar Buffon'un kapısını.
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 17:00
Mustafa Sarp'la Samsun gorusuyor. Eger anlasirlarsa bonservis istemeyecegiz.
Buraya gelirse kafa göz dalarım ona ilk görüşte. :D
RasAnt
27.Mayıs.2011, 17:53
Elmander videosu hazırlamış ligtv
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93140
Güçlü fiziği varmış bu adamın ben beğendim valla güzel transfer olmuş.
NisRoc
27.Mayıs.2011, 17:59
Okay Yokuşluya 2 milyon Dolar istiyorlardı, fakat performansını arttırınca ve yurtdışından da izlemeye gelince 5 milyon a kadar çıkmıştı bonservisi..
RasAnt
27.Mayıs.2011, 18:02
Hehhe 5 mi daha neler duyacağız.
Night_Mare17
27.Mayıs.2011, 18:08
Okay Yokuşlu'yu ilk defa duyuyorum 5 M ne yahu şaka mı bu :D
NisRoc
27.Mayıs.2011, 18:19
Yerli Iniesta diyorlar :p
C h A o S
27.Mayıs.2011, 18:22
Musa Çağıran ve Mehmet Batdal'ı akibetini bilen var mı?Kiralandıkları takımlarda nasıl performans sergilediler hiç takip edemedim.Özellikle Musa'yı merak ediyorum.
Suicider
27.Mayıs.2011, 18:33
Musayı kesinlikle tutmamız lazım Altaydayken çok maçını izledim canlı eğer üstünde dururlarsa çok iyi olmasa bile iyi bir oyuncu olabilir orta sahada.
eng1n
27.Mayıs.2011, 18:35
Musa Çağıran ve Mehmet Batdal'ı akibetini bilen var mı?Kiralandıkları takımlarda nasıl performans sergilediler hiç takip edemedim.Özellikle Musa'yı merak ediyorum.
ikiside çok parlak performans göstermedi Musa yetenekleri var belli GS onu elden çıkarır ise çok büyük hata yapar ama Mehmet Batdal için aynı şeyleri söyleyemem bence vasatın altında bir futbolcu.
NisRoc
27.Mayıs.2011, 18:35
Musa Konyaspor'un ortasahasını tek başına götürüyordu valla, geri gelir Musa.. Batdal da sanırım 8 maçta 5 gol atmıştı belki geri gelebilir..
C h A o S
27.Mayıs.2011, 18:48
Batdal'dan bende ümitsizim.Galatasaray'ın yükünü kaldıracak yetenekte bir santrafor değil.Musa ise inşallah kendini geliştirir ve yerli olarak en ihtiyaç duyulan bölgelerden olan orta sahada kendini gösterir.
di canio
27.Mayıs.2011, 18:54
Musa Çağıran'ı önümüzdeki sezon da kiralamak gerek bir Süper Lig takımına. Süper Lig tecrübesi sadece Konyaspor'da oynadığı 14 maç dahil, 15 maç. Acele etmemek gerek Galatasaray'da oynaması için.
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 19:22
Ersan Gülüm transferi olacak sanırım. Konuşuluyor her yerde.
Revolution
27.Mayıs.2011, 19:41
Ersan olursa eger yanina bir de yabanci stoper lazim. Serdar Kesimal'i Fener alacak cunku.
erdemzorer10
27.Mayıs.2011, 19:44
Kayseri'den oyuncu almamız imkansız zaten Ali Turan olayından dolayı.Ama Şam'ı alabilirdik.Artık Ersan farz oldu yanına da Granqvist tarzı bir oyuncu alabilirsek iyi bir iş çıkarmış oluruz
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 19:44
Aslında Fatih Hoca geriden top çıkaran defansları sever. Neill kalsa keşke..
SAİT71
27.Mayıs.2011, 19:45
NTVSpor Son Dakika:
Yeni Transfer İsveçli Johan Elmander'i taşıyan uçak İstanbul'a indi...
C h A o S
27.Mayıs.2011, 19:54
Ersan Gülüm'ü alırız inşallah.Hazır Beşiktaş ile Adana anlaşamamışken almak lazım.Adamın kaliteli kumaşı var.Servet ve Gökhan'dan kat kat iyi.Birde Volkan Şen ve Yiğit İncedemir'de alınırsa yerli olarak çok güzel olur.
ShevAnil
27.Mayıs.2011, 19:58
Yiğit İncedemir'de serbest kalıyormuş. Oyunu kilitlemek istediğimizde iyi bi kasap görevi görebilir. Alınmasını bende isterdim.
Edit : Cana ile de birebir aynı tipte oyuncular, Cana'dan iyi bi meblağ kazanıp yabancı kontenjanında da yer açılabilir.
KaPaLı
27.Mayıs.2011, 20:06
Cana büyük ihtimalle ayrılıyor takımdan. Lazio istiyormuş.
uAburak89
27.Mayıs.2011, 20:12
Cana gitmemeli...
Suicider
27.Mayıs.2011, 20:20
Yine elmander i birsürü taraftar karşılamış diyolar inşallah doğru değildir bıktım artık bu havaalanı muhabettinden.Gelirken 500 kişi karşılıyor giderken tek başına gidiyor adam.
ShevAnil
27.Mayıs.2011, 20:21
Ntvspor'da görüldüğü kadarıyla birsürü basın ve yayıncılar karşıladı. Taraftarın pek sesi gelmedi.
Revolution
Cana-Ersan stoperde bence iyi bir ikili olur. Ciddiyim. Sadece Cana risk almamali o mevkiide.
Night_Mare17
Yine elmander i birsürü taraftar karşılamış diyolar inşallah doğru değildir bıktım artık bu havaalanı muhabettinden.Gelirken 500 kişi karşılıyor giderken tek başına gidiyor adam.
Yok yahu 5-10 kişi mi ne
SAİT71
27.Mayıs.2011, 20:23
10-15 adam varmıydı emin değilim sade basın vardı. Aslında olması gerek bu, her oyuncuyu 1000 - 2000 kişi karşılayınca adam havaya giriyor.
ShevAnil
27.Mayıs.2011, 20:25
Cana-Ersan stoperde bence iyi bir ikili olur. Ciddiyim. Sadece Cana risk almamali o mevkiide.
Cana'yı ben hiç beğenmiyorum. Top süremez, pas atamaz ama savaşır, agresiftir. Stoper olarak da yetersiz kalır. Yabancı kontenjanında yer ayrılmaması gereken bir isim, ülkemizde yerli olarak bolca Cana bulabiliriz diye düşünüyorum.
Ayrıca Drogba sonuçlanamazsa bedelsiz olarak gelebilicek Bobo takıma çok katkı sağlar.
Suicider
27.Mayıs.2011, 20:26
Yok yahu 5-10 kişi mi ne
He tamam ozaman yeterli oakdar adam daha fazlasına gerek yok.
Suicider
27.Mayıs.2011, 20:31
D onumuz bile yırtıldı sana gel demekten R esmen vazgeçtik mustafa pektemekten O ğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten G el kurtar bizi karakobra duası etmekten B ir saat içinde inmezsen lanet olası jetten A t arabasıyla alacağız seni Stanford Bridge'Den ALINTIDIR.WEB ASLAN
ahahah bu nedir ya :D :D
cimboom
27.Mayıs.2011, 20:35
Elmander'i havaalaninda gördum Göteborg'da, konusma firsatim oldu ucagi beklerken, ben bir yakinimi birakirken onunla beraber beklerkende Elmander'i görduk, sansmi nedesem bilmiyorum ama su (http://www.gsstore.org/includes/thumbnail.asp?width=110&path=k5812.jpg) sapkayi tasiyordum. Elmander bir bakti sonra baska tarafa bakti ama saniyesinde geri döndu ve bakti tanidi armayi. Bende yanina gittim onun, tesadufe bak bir Galatasarayli olarak burdayim ve takimimin yeni transferini göruyorum dedim bundan daha cok ne isterimki dedim, oda guldu bende sasirdim taraftarlar ordan burayami geldi diye dusundum bir an falan dedi, sapkandaki armayi görur görmez tanidim dedi. Kucuk bir sohbetimiz oldu onunla, taraftarlar senden cok gol bekliyor falan dedim seni Aslantepede görmek icin can atiyorlar falan dedim, baya sakince davraniyordu ama heycanini saklayamadi :D
RasAnt
27.Mayıs.2011, 20:36
D onumuz bile yırtıldı sana gel demekten R esmen vazgeçtik mustafa pektemekten O ğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten G el kurtar bizi karakobra duası etmekten B ir saat içinde inmezsen lanet olası jetten A t arabasıyla alacağız seni Stanford Bridge'Den ALINTIDIR.WEB ASLAN
ahahah bu nedir ya :D :D
Hehehhe oldukça güzel hazırlanmış :D
LigTV Mehmet Akyüz'le anlaştığımızı söylemiş.
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 20:52
Ersan Gülüm duyrulsa da bi Cuma keyfi yaşasak. Banvit mağlubiyetinin üstüne bi' keyif olur.
E.Cartman
27.Mayıs.2011, 21:07
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255704_210514082322044_118325551540898_628764_6341 94_n.jpg
KaPaLı
27.Mayıs.2011, 21:08
LigTV Mehmet Akyüz'le anlaştığımızı söylemiş.
Mehmet Akyüz'le anlaşan anlaşana zaten. JR Gökçek Ahmet'te anlaşmış diyolar.
dipnot: Hiçbir bilgim yok. Araştırmıyorum hiç konuyu.
RasAnt
27.Mayıs.2011, 21:08
9 numara Baros değilmiydi ? Edit:15 miş o
Revolution
27.Mayıs.2011, 21:09
Elmander'i havaalaninda gördum Göteborg'da, konusma firsatim oldu ucagi beklerken, ben bir yakinimi birakirken onunla beraber beklerkende Elmander'i görduk, sansmi nedesem bilmiyorum ama su (http://www.gsstore.org/includes/thumbnail.asp?width=110&path=k5812.jpg) sapkayi tasiyordum. Elmander bir bakti sonra baska tarafa bakti ama saniyesinde geri döndu ve bakti tanidi armayi. Bende yanina gittim onun, tesadufe bak bir Galatasarayli olarak burdayim ve takimimin yeni transferini göruyorum dedim bundan daha cok ne isterimki dedim, oda guldu bende sasirdim taraftarlar ordan burayami geldi diye dusundum bir an falan dedi, sapkandaki armayi görur görmez tanidim dedi. Kucuk bir sohbetimiz oldu onunla, taraftarlar senden cok gol bekliyor falan dedim seni Aslantepede görmek icin can atiyorlar falan dedim, baya sakince davraniyordu ama heycanini saklayamadi :D
Hahaha cok guzel bir ani olmus gercekten bu :D
Ben Mehmet'i istemiyorum ya. Mehmet Batdal 2 olacak gibi geliyor. Necati gelsin daha iyi bilir bilir Necati nefretimi ona ragmen bunu diyorum :D
KaPaLı
27.Mayıs.2011, 21:14
9 numara Baros değilmiydi ? Edit:15 miş o
Elano'daydı 9 numara..
Clayman
27.Mayıs.2011, 21:15
Ersan Gülüm, twitter adresinden Beşiktaş'ta kalacağını yazdı.
RasAnt
27.Mayıs.2011, 21:16
Elano'daydı 9 numara..
Evet karıştırmışım :)
C h A o S
27.Mayıs.2011, 21:17
http://img857.imageshack.us/img857/3781/24350946.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/857/24350946.jpg/)
O değilde adamın yüz yapısı aslana benziyor :)
Mehmet Akyüz'le anlaşan anlaşana zaten. JR Gökçek Ahmet'te anlaşmış diyolar.
dipnot: Hiçbir bilgim yok. Araştırmıyorum hiç konuyu.
inş a.gücü alır
besiktas1903
27.Mayıs.2011, 21:18
Bak bu güzel haber, eger Ersan kararindan vazgecmezse Adanaspor bize satmak durumda kalir ve bu fiyat 5.5 milyon euro'dan asagi olur.
Revolution
27.Mayıs.2011, 21:18
Ersan Besiktas'ta kalmak istiyor cidden. Zorla tutulmaz bir oyuncu.
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 21:19
http://twitter.com/#!/ersangulum22 Kendisinin resmi twitter adresi bu bildiğim kadarıyla. Öyle bir bilgi yok burada.
barahir
27.Mayıs.2011, 21:23
Önder Turacı %90 Galatasaraydaymış bu sezon.. Yakında açıklanır o da..
cimboom
27.Mayıs.2011, 21:25
Yuh okadarda degil.
deniz.91
galatasarayın yapacağı saçma bir transfer olur önder kayseride tutunamadı
ShevAnil
Allah korusun.
eng1n
http://twitter.com/#!/ersangulum22 Kendisinin resmi twitter adresi bu bildiğim kadarıyla. Öyle bir bilgi yok burada.
evet bende baktım öyle bir haber yok .
Bu arada önder haberi falan var GS bu transfer sezonunda kendi taraftarını sevindirdiği gibi rakip takım taraftarlarını unutmamış olacak ki Önder'i almaya çalışıyorlar.
C h A o S
27.Mayıs.2011, 21:26
Önder Turacı'mı?umarım yalandır.Gökhan ve Servet'e razıyım.Yönetim öyle bir hata yapmaz.Çok taraftar tepkisi alır Önder transferi.
Night_Mare17
27.Mayıs.2011, 21:27
http://img383.yukle.tc/images/6816TSN_3044.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img383.yukle.tc/images/1965TSN_3061.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img383.yukle.tc/images/2077TSN_3073.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img383.yukle.tc/images/6417TSN_3080.JPG (http://www.yukle.tc)
http://img383.yukle.tc/images/3699TSN_3099.JPG (http://www.yukle.tc)
Clayman
27.Mayıs.2011, 21:28
evet bende baktım öyle bir haber yok .
Bu arada önder haberi falan var GS bu transfer sezonunda kendi taraftarını sevindirdiği gibi rakip takım taraftarlarını unutmamış olacak ki Önder'i almaya çalışıyorlar.
O tweeti silmiş sanırım.
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 21:31
Demek ki bir şeyler değimiş. :)
Ersan gelirse -ki gelecek gibi duruyor, Önder Turacı gelmez. :) Olmazsa da gelmesin yahu.
Revolution
27.Mayıs.2011, 21:43
Onder'i Fener'e ilk geldigi yillar severdim ama eski Onder'den eser yok. Ersan gelirse ve Ersan da buna raziysa cok iyi olur. Kaliteli bir yabanci stoper de alinirsa savunma hattindaki problem cozulmus olur.
Önder'i almak için Fenerbahçeyle yarışmmış ve kaybetmiştik. Ondan sonra "zaten kötü oyuncuydu" falan gibi saçma açıklama yapmıştı bizim bir yönetici. Bence alırsak tam bir rezalet olur.
Revolution
27.Mayıs.2011, 21:47
Önder'i almak için Fenerbahçeyle yarışmmış ve kaybetmiştik. Ondan sonra "zaten kötü oyuncuydu" falan gibi saçma açıklama yapmıştı bizim bir yönetici. Bence alırsak tam bir rezalet olur.
Ergun Gursoy'dur o banko :D
C h A o S
27.Mayıs.2011, 21:48
İlk hedef Reina
Transfer dönemine flaş hamleleri ile dikkat çeken Galatasaray'ın kaledeki ilk hedefinin Liverpool'un İspanyol file bekçisi Pepe Reina olduğu iddia edildi.
DHA
Son yıllarda kalesinde sorun yaşayan Galatasaray bu kez file bekçisi arayışında mutlaka önemli bir transfer gerçekleştirerek kalesini sağlama almak istiyor.
Sarı kırmızılıların hedefinde bir numaralı isim ise Liverpool'un İspanyol kalecisi Pepe Reina. Liverpool kalesini son yıllarda başarı ile koruyan Reina, Dünya Şampiyonu İspanya'nın üçüncü kalecisi idi. 28 yaşındaki Reina'nın Liverpool ile 2016 yılına kadar kontratı var. Ancak Liverpool'un Premier Lig'de şampiyonluktan uzak performans sergilemesi İspanyol yıldızı yeni heyecanlara ittiği öğrenildi. Galatasaray'ın ön teklifine "olabilir" yanıtını veren Reina için sarı kırmızılılar, Liverpool Kulübü ile transfer pazarlığına giriştiği bildirildi.
Night_Mare17
27.Mayıs.2011, 21:52
Onder'i Fener'e ilk geldigi yillar severdim ama eski Onder'den eser yok. Ersan gelirse ve Ersan da buna raziysa cok iyi olur. Kaliteli bir yabanci stoper de alinirsa cok guzel olur.
Kadro yapalım bi
-----------Frey/Boruc/Buffon-------------
Sabri------Ersan----------Granqvist----------- Hakan Balta ( Transfer )
(Transfer)Kazım-----S.İnan------Kallström-----------Arda Turan
-------------Baros------------------Johan Elmander-----------------
E.Cartman
27.Mayıs.2011, 21:58
Bence Önder gelir çünkü her sezon bi kazma transfer etme geleneğimiz oluştu :D
Revolution
27.Mayıs.2011, 21:59
Kadro yapalım bi
10 numara kadro ama Buffon'u silelim oradan. Reina da geçiyor basında. Yeni yönetim hayranı olduğum isimlerle ilgileniyor bu beni çok mutlu ediyor. :) Sanırım Volkan Şen de gelecek. Hakan Balta değil Çağlar bence sol bekte ilk tercihimiz.
RaSenGan
27.Mayıs.2011, 22:01
Reina mı ? O adam tam kova ya.
Lucas Neill
27.Mayıs.2011, 22:02
Kaleci büyük ihtimalle Italya'dan olacak ama su kesin ki Buffon degil. Benim tahminime göre Boruc veya Frey.
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:04
Yapma ya Liverpool'daki Reina'nın neresi kova? Frey gelirse de olur, tam maganda :)
berkay19
27.Mayıs.2011, 22:04
Bu arada hiç Kazım'ın yerine transfer falan düşünmeyin abi. Artık Kazım eski Kazım değil aile düzeni falan Fenerbahçe'dekinden çok farklı. Ve ayrıca Türkiye'de onunla en iyi çalışan en verimli şekilde kullanan kişi de Fatih Terim. Ben bu sene çok iyi bir performans bekliyorum :) güvenelim Kazım'a :))
uAburak89
27.Mayıs.2011, 22:05
Tam bunu yazacaktım, eksik olsun. Isaksson diyorlar aynı şekilde onu da istemiyorum.
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:06
Ben Kazım'a güveniyorum ama Kazım'ın yanında Volkan da gelirse çok sağlam olur sağ kanat. Hiç sevmem kendisini ama yetenekli :)
berkay19
27.Mayıs.2011, 22:07
Tam bunu yazacaktım, eksik olsun. Isaksson diyorlar aynı şekilde onu da istemiyorum.
Aklıma Adnan Sezgin'i getiriyor :D inşallah bunu almayız.
RaSenGan
27.Mayıs.2011, 22:07
Yapma ya Liverpool'daki Reina'nın neresi kova? Frey gelirse de olur, tam maganda :)
Liverpoollu olup da Reina'nın iyi kaleci olduğunu düşünen çok az insan gördüm sanırım onlardan birisi de sensin Kaan :)
Isaksson bitmeyen sevdamız :D Reina gelirse çok büyük yankı uyandırır. Liverpool'a her sene 3-4 maç kaybettiriyor kendisi :D
berkay19
27.Mayıs.2011, 22:09
Ben Kazım'a güveniyorum ama Kazım'ın yanında Volkan da gelirse çok sağlam olur sağ kanat. Hiç sevmem kendisini ama yetenekli :)
Ben de işte maalesef hiç sevmiyorum adamı :D ama Kazım Fenerbahçe'de de oynarken en sevdiğim futbolculardandı geldiğine çok sevinmiştim. Ben çok da üstün olacağını düşünmüyorum iyi, formda bir Kazım'dan Volkan Şen'in.
E.Cartman
27.Mayıs.2011, 22:09
Bence de Reina çok iyi bi kaleci değil Frey yer onu, Isaksson iyidir ama o da ayrı bi kazma :D Ama benim gönlümden Romero-Buffon-Julio Cesar 3'lüsünden biri gelsin diyor.
C h A o S
27.Mayıs.2011, 22:10
Kadro yapalım bi
Bu Granqvist ne oluyor anlamadım :)
Fearless Coward
27.Mayıs.2011, 22:16
Arkadaş çok FM oynuyor ondan onu yazmış sanırım yani hayal ürünü :D Galatasaray o oyuncuyu tanımıyordur bile ben bile ilk defa gördüm :D
berkay19
27.Mayıs.2011, 22:17
Arkadaş çok FM oynuyor ondan onu yazmış sanırım yani hayal ürünü :D Galatasaray o oyuncuyu tanımıyordur bile ben bile ilk defa gördüm :D
Ben önceki sayfalarda duymuştum ya :D :D gündemimizde mi bu adam acaba? :D
Night_Mare17
27.Mayıs.2011, 22:17
Ben twitter da Granqvist'le ilgilendiğimizi çok gördüm :D
Bence Önder gelir çünkü her sezon bi kazma transfer etme geleneğimiz oluştu :D
o açımığızı mehmet akyüz denen adamla kapıcaz galiba
berkay19
27.Mayıs.2011, 22:19
Ben twitter da Granqvist'le ilgilendiğimizi çok gördüm :D
İyi regen falan değil yani fm'den :D nerede oynuyor ki bu adam?
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:21
Liverpoollu olup da Reina'nın iyi kaleci olduğunu düşünen çok az insan gördüm sanırım onlardan birisi de sensin Kaan :)
Aynen gelsin Reina ben çok severim :)
Granqvist bizim basından çok sürekli İsveç basınında çıkıyor.
Night_Mare17
27.Mayıs.2011, 22:23
İyi regen falan değil yani fm'den :D nerede oynuyor ki bu adam?
Groningen ' de oynuyor.
Addolorato
27.Mayıs.2011, 22:24
Eğer Ersan'ı alırsak bence Servet - Ersan ikilisi çok iyi olur.
eng1n
27.Mayıs.2011, 22:25
Aslında Elmander'in yanına Tsigalko'yu koyacaksın.
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:27
ADANASPOR GALATASARAY İLE ANLAŞTI
27.Mayıs.2011 21:11
Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Ersan Gülüm önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.
Bonservisi konusunda Beşiktaş ile anlaşamayan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Galatasaray ile Ersan transferinde el sıkıştığı öğrenildi.
-HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
uAburak89
27.Mayıs.2011, 22:28
Ersan haberleri dolanmaya başladı..
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:29
Ersan gelirse, Selçuk ve Ersan hayranı Beşiktaşlı bir arkadaşım var okulda(sıra arkadaşım) çocuk herhalde sinir krizi geçirecek benim yüzümden. :D Güzel haberler gelmeye başlıyor. Ersan'ın yanında Granqvist olsa hakikatten savunmada teknik oyuncularımız olacak. Granqvist'i küçümsemeyin.
C h A o S
27.Mayıs.2011, 22:30
Biz Ersan'ı almak ,Ersan Beşiktaş'a gitmek,Adana'da Galatasaray'a vermek istiyor.Açıkçası Ersan'ın gönlü Beşiktaş'ta ise gelmesini istemem.Adana'lı yöneticilerin kolaylık sağlaması lazımdı.Ama eğer Ersan gönlü olurda gelirse çok iyi transfer yapmış oluruz.Tabi sakatlığın onu ne denli etkiledğide önemli.Bakalım neler olacak.
Night_Mare17
27.Mayıs.2011, 22:32
Ersan çok iyi olur.
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:33
Biz Ersan'ı almak ,Ersan Beşiktaş'a gitmek,Adana'da Galatasaray'a vermek istiyor.Açıkçası Ersan'ın gönlü Beşiktaş'ta ise gelmesini istemem.Adana'lı yöneticilerin kolaylık sağlaması lazımdı.Ama eğer Ersan gönlü olurda gelirse çok iyi transfer yapmış oluruz.Tabi sakatlığın onu ne denli etkiledğide önemli.Bakalım neler olacak.
Ben de bunu düşünüyordum ama o son Beşiktaş'ta kalmak istediği tweetleri de kaldırdı. Birşeyler değişti belli ki. Her insan doğal olarak tutmak istediği takımda oynamak ister ama olmayınca olmuyor. Mehmet Topuz Beşiktaş forması giydi, sonra Fenerbahçe'ye imza attı ama takır takır topunu oynuyor. Profesyonel futbolcular bunlar, gönlü Beşiktaş'ta olsa da Galatasaray için sonuna kadar savaşır. Arif Erdem de Beşiktaşlı'dır mesela.
C h A o S
27.Mayıs.2011, 22:36
Bakalım inşallah gerçekleşir transfer.Ben birde Orta sahaya yerli adamlar bekliyorum.Volkan Şen ve Yiğit İncedemir'i alırsak fena olur.
uAburak89
27.Mayıs.2011, 22:37
Transfer gerçekleşirse, Ersan'ın yapacağı açıklamaları izlemek istiyorum. Neler söyleceği en az göstereceği performans kadar önemli benim için.
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:38
Ersan alınırsa eğer inşallah "Ben profesyonel bir futbolcuyum, kulübüm Galatasaray'la anlaştı. Onlar da bana gerçekten ilgi gösterdiler imzayı attım. Artık Galatasaray için savaşacağım." tarzı bir açıklama yapar. O zaman taht kurar gönlümde helal olsun derim. Dürüstlük, erdemdir. Adam Beşiktaşlı bunu anlamayan yok zaten.
nannar
27.Mayıs.2011, 22:39
Geçen yıl da Mehmet Topuz Beşiktaştan başka kulüpte oynamam demişti ama şu anda herkesten çok Fenerbahçeli oldu :D Bu işler değişir zamanla
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:41
Geçen yıl da Mehmet Topuz Beşiktaştan başka kulüpte oynamam demişti ama şu anda herkesten çok Fenerbahçeli oldu :D Bu işler değişir zamanla
Abi böyle gelecekse gelmesin zaten. Ben sindiremem böyle birşeyi. Adam Beşiktaş'ta kalmak istiyorum dedi, gerisine karışmadı. İnşallah gelir. Bu gözler Servet-Gökhan'dan sonra Ersan'ı görmek ister :)
berkay19
27.Mayıs.2011, 22:44
Ya Ersan'ı çok isterim gelsin ama Beşiktaş onu çok istiyor, o da Beşiktaş'ı. Bilemiyorum sevenlerin arasına girmesek mi bu konuda :P
Bu takım tutma konularında en iyi açıklamaları ben hep Servet'ten dinledim. benim takımım yok en çok parayı veren kimse ona giderim, çünkü ben profesyonelim, işim bu. Aileme bu şekilde bakıyorum tarzında açıklamalardı ve ben çok samimi buluyorum bu tip açıklamaları.
Mesela şu da çok hoşuma gitti:
Orhan Şam: "Tuttuğum takım yok. Tuttuğunuz değil doyduğunuz yer önemli. Profesyonellik ön planda." yani doğuştan FB'li değilim diyor.
İnsan çocukken tutmadığı bir takımda oynarken mantıklı bir açıklama da yapabiliyormuş demek ki.
Bu takım tutma konularında en iyi açıklamaları ben hep Servet'ten dinledim. benim takımım yok en çok parayı veren kimse ona giderim, çünkü ben profesyonelim, işim bu. Aileme bu şekilde bakıyorum tarzında açıklamalardı ve ben çok samimi buluyorum bu tip açıklamaları.
Orhan Şam: "Tuttuğum takım yok. Tuttuğunuz değil doyduğunuz yer önemli. Profesyonellik ön planda." yani doğuştan FB'li değilim diyor.
İnsan çocukken tutmadığı bir takımda oynarken mantıklı bir açıklama da yapabiliyormuş demek ki.
hakan balta nın da bize geldiğinde yaptığı açıklama iyiydi
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:48
Yahu altyapıdaki adamlar da bu kafada zaten. Sanıyor musunuz Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş'taki çocuklar o takımı tutuyor. Örnek ben. Senelerce Fenerbahçe'de oynadım, deli Galatasaraylıyım :) Antrenörlerim de biliyordu bunu ama Galatasaray maçlarında yine aynı ciddiyetle oynardım hatta daha hırslı oynardım yani laf edilmesin diye :)
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:50
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Ersan Gülüm bu akşam G.Saraylı olabilir.. Görüşmeler devam ediyor.. Diğer transferlerden bir haber yok..
İnşallah, inşallah..
Yahu altyapıdaki adamlar da bu kafada zaten. Sanıyor musunuz Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş'taki çocuklar o takımı tutuyor. Örnek ben. Senelerce Fenerbahçe'de oynadım, deli Galatasaraylıyım :) Antrenörlerim de biliyordu bunu ama Galatasaray maçlarında yine aynı ciddiyetle oynardım hatta daha hırslı oynardım yani laf edilmesin diye :)
aynen öyle benim arkadaşımda fenerbahçe ve gs da oynadı kendisi beşiktaşlı önemli olan hangi takımda oynadığın değil nerede olduğun bana kalırsa
Revolution
27.Mayıs.2011, 22:57
Frey'den vazgeçildi.. Kallström de olmayacak.. Başka isimler varmış ama bilmiyorum o isimleri.. Öğrenirsem paylaşırım..
Hobaaa. Frey neyse de Kallström...
Clayman
27.Mayıs.2011, 22:58
Frey'den vazgeçildi.. Kallström de olmayacak.. Başka isimler varmış ama bilmiyorum o isimleri.. Öğrenirsem paylaşırım..
berkay19
27.Mayıs.2011, 22:59
:( :( of ya. Hani bitme aşamasına gelmişti ama ..
World Hollow o1
27.Mayıs.2011, 22:59
Bu arada Volkan Şen'in Galatasaray transferi olabilir..
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:00
Yahu şu an beni Kallström tüketti, en sevdiğim futbolcudur kendisi açık ara. Çok üzüldüm.
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:00
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
DEDIKODU: Galatasaray, Mevlut Erdinc icin PSG ile görüsüyor.
Tribun Dergi
edit
aynanda attık resmen :D
Night_Mare17
27.Mayıs.2011, 23:02
Mevlüt olursa da süper olur :D
berkay19
27.Mayıs.2011, 23:02
tribundergi (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Ftribundergi) Tribun Dergi
Ya ama olmaz ya. Biz Kallström'ün açıklanma saatlerini hesaplarken kesin bir dille olmayacak deniyor! Mevlüt falan hiç umrumda bile değil Kallström'ü istiyoruz!
Fearless Coward
27.Mayıs.2011, 23:03
Beyler Gökmen'e inanmayın derim hep atıyor :D ne zaman tutturdu ki oda medyayı takip ediyor tutturdum diye geçiniyor :D bence Frey ve Kallström olabilir inancınızı yitirmeyin resmi açıklamalara inanın ben öyle yapıyorum şahsen :D Bu arada Mevlüt konusuna değinmek istiyorum şahsen gelmesini istemem bu sene hiç iyi değildi...
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:05
Beyler Gökmen'e inanmayın derim hep atıyor :D ne zaman tutturdu ki oda medyayı takip ediyor tutturdum diye geçiniyor :D bence Frey ve Kallström olabilir inancınızı yitirmeyin resmi açıklamalara inanın ben öyle yapıyorum şahsen :D Bu arada Mevlüt konusuna değinmek istiyorum şahsen gelmesini istemem bu sene hiç iyi değildi...
Kaan abi ilaç gibi geldin ama benim moralim 0 oldu cidden. Ersan olursa ondan önce Kallström açıklansın :schaf:
berkay19
27.Mayıs.2011, 23:05
Ya Drogba kesin Galatasaray'da diyen de bu adam değil miydi? Hatırlamaya çalışıyorum Hazar Büyüka da olabilir birinin twitter'ında yazıyordu . İnşallah atıyordur.
C h A o S
27.Mayıs.2011, 23:07
Mevlüt+Volkan çok güzel olur.Üç büyükler piyasada ne kadar yerli varsa topluyor.Hücuma geçildi resmen:n:
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:09
Ya Drogba kesin Galatasaray'da diyen de bu adam değil miydi? Hatırlamaya çalışıyorum Hazar Büyüka da olabilir birinin twitter'ında yazıyordu . İnşallah atıyordur.
Hazar Büyüka hem Drogba hem Selçuk Galatasaray'da dedi. Gökmen hiçbir zaman kesin birşey söylemiyor.
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:10
Mevlüt+Volkan çok güzel olur.Üç büyükler piyasada ne kadar yerli varsa topluyor.Hücuma geçildi resmen:n:
Volkan'ı pek sevmem de Mevlüt çok iyi olur ya.
nannar
27.Mayıs.2011, 23:11
3 büyükler kararlı anadolu takımlarını bitirmeye. Piyasadaki tüm kalite yerlileri toplayıp geçecekler sanırım.
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:12
http://twitter.com/#!/ersangulum22
Ersan Beşiktaş arkaplanını da kaldırmış. Uçan sineğe umutlanır olduk :)
LadroN
27.Mayıs.2011, 23:13
Seneye alacak adam kalmıyacak galiba.Anadolu takımlarını baktılar bitiremiyorlar içten çökertmeye başladılar:D
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 23:15
Serdar Kesimal kaptırıldıysa, yerli stoper aranıyorsa Ersan Gülüm kaçınılmaz. Beşiktaş da görüşmelerden çekildiyse, alnmalı, alınacaktır. :)
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:16
Benim aklım hala Kallström'de. Allah rızası için alsınlar şu adamı, formasını almazsam namerdim ya. :D
fcnblog FCN Blog
Mustafa Sarp, Samsunspor ve Mersin IY ile görüşüyor.
drogbadan çok sevinirim :D
berkay19
27.Mayıs.2011, 23:18
Serdar Taşçı konusunda da bir aşama kaydedemedik sanırım...
berkay19
27.Mayıs.2011, 23:19
Benim aklım hala Kallström'de. Allah rızası için alsınlar şu adamı, formasını almazsam namerdim ya. :D
Drogba gelsin. Ne kadar saçma renk yaratırlarsa yaratsınlar her çeşidinden alacağım :D burda da adağımı adıyorum haydi hayırlısı :D
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:20
Serdar Taşçı'yla ilgileniyor muyduk ki :D
berkay19
27.Mayıs.2011, 23:21
Serdar Taşçı'yla ilgileniyor muyduk ki :D
Medyada çıkan isimlerden biri abi bu da :D yani hatta 3 Serdar diye geçiyordu bunlar. Aziz,Kesimal,Taşçı olarak :D
cimboom
27.Mayıs.2011, 23:23
Seref aydin Twitter'dan kaybolmus galiba beyler, yada benmi bulamiyorum? biriniz bakabilirmi?
Redrum
27.Mayıs.2011, 23:23
Frey(ya da o ayarda kaleci), Ersan Gülüm, Granqvist, Volkan Şen alınsın (Kallström'ü saymıyorum o kesin diye). İlk 11 için başka bir şeye gerek yok abi. Bir sol bek alınabilir bence çağlar yerine. Ama allah rızası için şunlar alınsın be daha ne isterim :)
E.Cartman
27.Mayıs.2011, 23:24
Mevlüt çok iyi olurda Kallström gelmezse Ayhan'a kaldık demektir :n::n: Ama Kallström yerine Gökhan İnler olur ya da Muntari olur, Cambiasso olur o zaman iş değişir
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:25
Gökhan, Muntari, Cambiasso'nun gelmesi imkansıza yakın. Redrum'un dediği isimler alınırsa müthiş olur.
berkay19
27.Mayıs.2011, 23:26
Bu arada bu Mustafa Sarp'a neden orta halli Anadolu kulüpleri talip olmuyor? Tamam kazmanın teki ama bu adam 2 senedir Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde direkt oynuyor sonuçta ya :D
Medyada çıkan isimlerden biri abi bu da :D yani hatta 3 Serdar diye geçiyordu bunlar. Aziz,Kesimal,Taşçı olarak :D
onları ben 3 ünden 1 i gelsin diye söylemiştim bi haber yok yani hani :D
berkay19
27.Mayıs.2011, 23:27
onları ben 3 ünden 1 i gelsin diye söylemiştim bi haber yok yani hani :D
Abi yaktın beni ya :D neyse zamanında gelip kurtardın :D
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:28
Bu arada bu Mustafa Sarp'a neden orta halli Anadolu kulüpleri talip olmuyor? Tamam kazmanın teki ama bu adam 2 senedir Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde direkt oynuyor sonuçta ya :D
Herkes altyapısındaki oyuncusunun Mustafa'dan farkı olmadığını biliyor :)
E.Cartman
27.Mayıs.2011, 23:28
Gökhan, Muntari, Cambiasso'nun gelmesi imkansıza yakın. Redrum'un dediği isimler alınırsa müthiş olur.
impossible is nothing :D
Bu arada Mustafa Sarp giderse Galatasaraylılığımı dondururum :p :n::n:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Mayıs.2011, 23:29
Selçuk çok kaliteli transfer Galatasaray için. Hayırlı Olsun.
Eğer Ersan'ın Galatasaray'a gitme haberi doğruysa; Bayram Akgül,tam sövülecek adamsın..!
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:29
Futbol_5 Galatasaray1905
Kallström olmuyor diyenler umarım pazartesi gününden sonra oluyor demezler..http://www.gscimbom.com/forum/images/smilies/smile.png
Allahım yalvarıyorum sana.
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:30
Bu arada Hasan Şaş-Ersan Adem Gülüm görüşmesi oluyor şu saatlerde lafları dönüyor. Bakalım..
E.Cartman
27.Mayıs.2011, 23:31
Yalnız gelecek sezon muhteşem bir lig bizi bekliyor bunlar nasıl transferler böyle :D:D Hasan Şaş'da maşallah geleni ikna ediyor, Haldun Üstünel'in kel versiyonu :D
barahir
Futbol_5 Galatasaray1905
Kallström olmuyor diyenler umarım pazartesi gününden sonra oluyor demezler..http://www.gscimbom.com/forum/images/smilies/smile.png
Allahım yalvarıyorum sana.
Yahu bak bu kadar istiyosun sonu linderoth gibi olmasın :)
Fearless Coward
Beyler heralde transferle yatıp transferle kalkıyorsunuz bu ne hız yahu bazen konuya giresim bile gelmiyor çok geride kalıyorum :D
berkay19
27.Mayıs.2011, 23:32
Yalnız gelecek sezon muhteşem bir lig bizi bekliyor bunlar nasıl transferler böyle :D
İnanılmaz olacak. Uzun bir aradan sonra sadece 3 büyükler arasında geçen son haftaya kadar süren bir yarışın olacağını düşünüyorum.
ShevAnil
27.Mayıs.2011, 23:32
Hasan Şaş ikna etmeden bırakmaz :D Kızdıramazlar Adanalı'yı :p
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:33
Yahu bak bu kadar istiyosun sonu linderoth gibi olmasın :)
Yok abi ya, adam senelerdir neredeyse maç kaçırmıyor. Gerçi Linderoth da sakatlanan bir adam değildi ama allah nazarlardan esirgesin :)
Beyler heralde transferle yatıp transferle kalkıyorsunuz bu ne hız yahu bazen konuya giresim bile gelmiyor çok geride kalıyorum :D
Valla internetteyken bakınıyorum dedikodulara filan Kaan abi :)
E.Cartman
27.Mayıs.2011, 23:34
Ne zaman boşluk bulsam Galatasaray.org'dayım transfer bekliyorum Kaan abi :D Kalpten gidicem bi gün. Umarım dersteyken açıklanmaz transfer :n::n:
Redrum
27.Mayıs.2011, 23:41
Yalnız gelecek sezon muhteşem bir lig bizi bekliyor bunlar nasıl transferler böyle :D:D Hasan Şaş'da maşallah geleni ikna ediyor, Haldun Üstünel'in kel versiyonu :D
Son cümleye bittim :D
Yönetim Ersan'ı ne yapın edin alın ya. Neyse parası basın. Hesap açın taraftarlar para yollasın ama alın :D
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:42
Bize gelene kadar Ünal Aysal Adanaspor'u bünyesine geçirir :D
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 23:48
"Haldun Üstünel'in kel versiyonu." :zuhaha
Vallahi yahu, 10 dakikada bir resmi siteye bakıyorum. :n:
Night_Mare17
27.Mayıs.2011, 23:52
Bugün transfer açıklamazlar bence :D
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 23:53
Haftasonları transfer açıklanmıyor değil mi ? Nasıl duracağız yahu 2 gün. :n: Pazartesi'ni mi bekleyceğiz şimdi ?
E.Cartman
27.Mayıs.2011, 23:54
Hafta sonu transfer açıklanır yav nolcak pazartesi'de KAP'a rakamları bildirirler :D
Revolution
27.Mayıs.2011, 23:55
Kallström olsun da başımız göğe ersin :) Bu akşamlık benden bu kadar :D
Sirius Black
27.Mayıs.2011, 23:56
Benden de pes bu akşamlık. Hadi yarın uyandığımızda Kallström + Ersan Gülüm + Sebastian Frey üçlü açıklamasını görme dileğiyle. :D
cimboom
28.Mayıs.2011, 00:08
Valla ne yalan söyleyeyim bugun bende baya yoruldum. Artik yatsam diyorum, sabah uyaninca bomba haberleri görsem resmi siteden, en son uyanip resmi sitemize girdigimde Elano bizdeydi :D s
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 00:10
Benden de bu kadar. Az uyucam artık :D
Fearless Coward
28.Mayıs.2011, 00:11
1 Haziran'a kadar açıklanır en az 1 transfer rahat olun :)
Ceylan Capa
Gokhan Inler Galatasaray yolunda gibi gibi..
Lucas Neill
28.Mayıs.2011, 02:44
Ceylan Capa Selcuk'u falan günler önce bilmisti umarim bunda da yanilmaz.
uAburak89
28.Mayıs.2011, 02:48
Gökhan İnler'e çok fazla talip çıkar, bize sıra gelmez bence.
Ersan'la anlaşıldı şeklinde söylentiler var...
Suicider
28.Mayıs.2011, 02:50
@gkmnozdmir Gökmen Özdemir
barahir
28.Mayıs.2011, 02:51
Ceylan Capa Selcuk'u falan günler önce bilmisti umarim bunda da yanilmaz.
Sezon başından beri bi tarafımı yırttım sağda solda, Selçuk Galatasaray'da diye.. Bunu tahmin etmek hiç zor bişi değildi..
Suicider
28.Mayıs.2011, 02:52
Sezon başından beri bi tarafımı yırttım sağda solda, Selçuk Galatasaray'da diye.. Bunu tahmin etmek hiç zor bişi değildi..
Sen bazen totem yapıyon ya usta o yüzden inanmaştır kimse :icon_smile:
Selçuk'u bende bildim biliyorsunuz.Bence,Kallström'ü Lyon bozuyor ama gelebilir.Frey olmayacak.Drogba belirsiz.
barahir
28.Mayıs.2011, 02:59
Sen bazen totem yapıyon ya usta o yüzden inanmaştır kimse :icon_smile:
Yok yav bu işin totemi olmaz :) Totemi ben maçlar için yapıyorum :)
RaSenGan
28.Mayıs.2011, 03:46
Gökhan İnler hayatta gelmez.Kallström ve Frey'den vazgeçildiyse yerlerine daha iyi isimler alınmalı.Taraftarın beklentisi çok yükseldi.Pazartesi kaleci transferi açıklanır bence.
europeanconquer
28.Mayıs.2011, 04:00
Gelecek hafta hiç kimsenin ummadığı bir transfer gerçekleşebilir.Yarın Fanatik'te ismi olacaktır. :zuhaha Herkes imkansız der.Ama bence az da olsa umut var :0:
Not:Fanatik bu sezon transferlerde hatasız gidiyor.
KaRaBükLü KraL
28.Mayıs.2011, 07:40
Gelecek hafta hiç kimsenin ummadığı bir transfer gerçekleşebilir.Yarın Fanatik'te ismi olacaktır. :zuhaha Herkes imkansız der.Ama bence az da olsa umut var :0:
Eğer öyle bişey varsa Drogba bizde:zuhaha
Redrum
28.Mayıs.2011, 10:49
Jan Polak'la falan gelmesinler.
Revolution
28.Mayıs.2011, 11:21
Ersan-Kallstrom-Reina-Volkan Sen-Mevlut-Drogba transferleri olursa super olur ama herkes daha isimli futbolcularin alinacagini soyluyor. Diego bombasi bekliyorum.
LadroN
28.Mayıs.2011, 11:45
Diego falan gelmesin o tarz adamlardan yeterince ağzımız yanmadı mı bizim ya.
eng1n
28.Mayıs.2011, 12:02
Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.
Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.
Adnan Ozturk: Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.
Tribünderginin tweetleri.
Tribun Dergi
Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.
Tribun Dergi
Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz.
Tribun Dergi
Adnan Ozturk: Drogba ile buyuk olcude anlastik.Chelsea'deki yeni hoca belirsizligi suan onumuzdeki tek engel.
off :D drogba ronaldinho 2 side gelirse 2 sinide formasını almayan .... :D
ben drogbayı alırım sadece :)
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 12:04
Ronaldinho en son göbekten top oynayamıyordu noldu o ? :D Futbolu bence kafasında bitirmiş Ronaldinho istemiyorum ben.
Ama Didier Drogba gelirse. Lahey lahey lahey. :D
Tribun Dergi
Adnan Ozturk: Buffon yillik 9 mil.€ isteyince vazgectik.Kameni ve Frey ile gorusmeler devam ediyor.
ronaldinho en son flamengo da şov yapıyodu ölüsü yeter bu ülkeye
KaPaLı
28.Mayıs.2011, 12:06
Adnan Ozturk: Buffon yillik 9 mil.€ isteyince vazgectik.Kameni ve Frey ile gorusmeler devam ediyor.
Yahu o 9 milyon € semboliktir. Adam ayrılmayacağını anlatmak için istemiştir onu. Kameni olursa çok iyi olur yanlız.
europeanconquer
28.Mayıs.2011, 12:07
Burada bahsettiğim oyuncu Ronaldinho idi. :u:
Revolution
28.Mayıs.2011, 12:07
Drogba-Kameni/Frey gelir insallah. Gokmen Ozdemir'in de patladigi andir. Kallstrom'den soz etmemesi bence transferin bittigini gosteriyor.
nannar
28.Mayıs.2011, 12:17
Aman dfiyim Ronaldinho falan gelmesin. Hatta mümkünse hiçbir brezilyalıya yaklaşılmasın. Son yıllarda 30 + yaşına kadar istikrarı sağlayan kaç tane Brezilyalı yıldız var ? Genelde parlayanlar sönüyor... :) Bknz: Adriano,Ronaldinho
Revolution
28.Mayıs.2011, 12:21
Buffon'un gelmeyecegine emindim zaten. Ronaldinho da uzak kalsin gercekten. Drogba ve Kameni istedigim oyuncular. Kameni yerine Frey de olur farketmez.
uAburak89
28.Mayıs.2011, 12:22
Adnan Öztürk nereye yapmış bu açıklamaları ?
bjk4ever
28.Mayıs.2011, 12:23
Yahu o 9 milyon € semboliktir. Adam ayrılmayacağını anlatmak için istemiştir onu. Kameni olursa çok iyi olur yanlız.
Sembolik falan da degil, daha once belirtmistim ama bazi arkadaslar sadece gormek istedigini goruyor, ona inaniyor. Buffon Juventus'un acik ara en fazla para alan oyuncusu, transfer oldugundan beri inanilmaz bir rakam aliyor ve bu hic degismedi. 9 milyon olmasa bile kendisinin yillik ucreti asgari 6-7 nettir, o yuzden sembolik falan degil o rakam. Buffon, Drogba tarzi oyunculari kendine hedef koyacaksan bunlari odeyeceksin, bunlar oyle yillik 3-4'e gelecek oyuncular degil. Veremeyeceksen de hic pesinden kosmayacaksin, Elmander vs idare edeceksin.
Revolution
28.Mayıs.2011, 12:26
Allahtan Drogba'yla ilgili sorun yok. Su Ancelotti gitmeyeydi iyiydi :)
KaPaLı
28.Mayıs.2011, 12:31
Sembolik falan da degil, daha once belirtmistim ama bazi arkadaslar sadece gormek istedigini goruyor, ona inaniyor. Buffon Juventus'un acik ara en fazla para alan oyuncusu, transfer oldugundan beri inanilmaz bir rakam aliyor ve bu hic degismedi. 9 milyon olmasa bile kendisinin yillik ucreti asgari 6-7 nettir, o yuzden sembolik falan degil o rakam. Buffon, Drogba tarzi oyunculari kendine hedef koyacaksan bunlari odeyeceksin, bunlar oyle yillik 3-4'e gelecek oyuncular degil. Veremeyeceksen de hic pesinden kosmayacaksin, Elmander vs idare edeceksin.
Ya orası mutlaka öyle hocam. Ben sembolik derken, imkansız rakam isteyip takımda kalacağını belli etmek istemiştir anlamında yazdım. Yoksa tabikide bu oyuncuları getireceksen ödeyeceksin yüksek meblaları. R. Carlos geldi bu ülkede net 4 milyon € gibi bir para aldı.
nannar
28.Mayıs.2011, 12:31
Fakat senin göz önünde bulundurmadıgın bir vergi gerçeği var.Bildiğim kadarıyla Türkiyede futbolcuların ödediği vergi miktarı ile yurt dışında baya fark var. O yüzden burda 3-4 milyon € kazanmak İngiltere ya da İtalya'da 7-8 kazanmak gibi yanlış bilmiyorsam.
nannar
28.Mayıs.2011, 12:35
Bakarsanız sanırım dediğimi anlarsınız. Adam aldıgı paranın yarısını zaten vergiye veriyor :D
İngiltere (150 bin sterlin fazlası) % 45
Almanya (250 bin euro üstü) % 45
İtalya (75 bin euro üstü) % 43
İspanya (600 bin euro üstü) % 43
Portekiz: % 42
Türkiye: % 15
Rusya: %13
nannar
28.Mayıs.2011, 12:39
Yani biz buffon'a 4 versek eline net 3,4 milyon avro geçer, Avrupadan bir ekip 5 bile verse eline 2,75 milyon € gibi bir rakam kalıyor :D
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 12:57
Buffon'a 9M€ vermicezde kime vericez Allah aşkına ya, alın getirin şu adamı:D
Eminoski
28.Mayıs.2011, 13:01
Gökmen Özdemir'in kaleminden Selçuk transferinin perde arkası...
"Arda Turan, Hasan Şaş ve Fatih Terim'in uzun süredir ikna etmeye çalıştığı genç yıldız, sarı-kırmızılılara imza atmadan önce F.Bahçeli Emre'nin yoğun ‘presiyle' karşılaştı.. Önceki gün Milli Takım'ın kamp yaptığı Swiss Otel'de öğleden sonra Selçuk'la 2 saat süren bir görüşme yapan Belözoğlu, “Neden G.Saray'a gidiyorsun, F.Bahçe'ye gel.. Bak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Teknik direktörümüz çok iyi, hazır da bir takım var. Üstelik arkadaşlık ortamı da süper.. Burası çok büyük bir camia.. Ben iki kulüpte de oynadım. F.Bahçe G.Saray'dan çok farklı.. Paranı tıkır tıkır alırsın ” sözleriyle milli futbolcunun aklını çelmeye çalışsa da Emre'nin bu sözleri ters tepti.
SELÇUK İNAN: "TEK HAYALİMDİ"
Selçuk doğuştan G.Saraylı olduğunu ve parayı değil, armayı tercih edeceğinin altını çizerken hem Emre'nin hem de 25 milyon F.Bahçe taraftarının hayâllerini yıkan şu sözleri sarfetti: "Ağabey bazen para pul işleri bir kenarda kalır. Başka sevdalar vardır. Ben kendimi bildim bileli G.Saraylı'yım.. Yıllardır o formayı giymenin hayâlini kuruyorum. F.Bahçe camiasına saygım sonsuz ancak G.Saray'da başta Fatih Terim olmak üzere en yakın arkadaşım Arda var.. Ben G.Saray'da da iyi para kazanırım. Zaten bu sevda öyle maddiyatla ölçülecek gibi değil. Kusura bakma ama ben G.Saray'a gideceğim.
Del Piero_10
28.Mayıs.2011, 13:02
Buffon yıllık 5 milyon € alıyor.
cimboom
28.Mayıs.2011, 13:08
Aman ha Ronaldinho uzak kalsin, onun yerine beni alsinlar hic para istemem valla. :D
Zekirdek
28.Mayıs.2011, 13:09
Buffon'a 9M€ vermicezde kime vericez Allah aşkına ya, alın getirin şu adamı:D
Cristiano Ronaldo ile Messi gelse onlara bile bu ülke sınırları içerisinde 9M€ yıllık maaş verilmez.
uAburak89
28.Mayıs.2011, 13:10
Adnan Öztürk bu açıklamaları yapmış olsa, sitelere de düşerdi haber olarak. Hiç bir yerde yok, tribündergi uydurdu herhalde, kendi çaplarında eğleniyorlar.
Clayman
28.Mayıs.2011, 13:24
Hahahahah :) Hala ayrılmayacağını anlatmak istemiştir diyorsunuz. İnsaf...
KaPaLı
28.Mayıs.2011, 13:29
Hahahahah :) Hala ayrılmayacağını anlatmak istemiştir diyorsunuz. İnsaf...
Pardon abi. Gelir yazacaktım elim kaymış. Tee Allahım ya :icon_smile:
Night_Mare17
28.Mayıs.2011, 13:52
Üfff Ronaldinho'mu , Drogba'mı , Frey'mi yok artık LeBron James :D Gelrierse çok pis bir şey olur.
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 14:45
Ünal Başkan bize LeBron'u da Getir :n::n:
Night_Mare17
28.Mayıs.2011, 14:47
Ünal Başkan bize LeBron'u da Getir :n::n:
Yanında Wade ' de geliyormuş :0:
Revolution
28.Mayıs.2011, 14:49
Üfff Ronaldinho'mu , Drogba'mı , Frey'mi yok artık LeBron James :D Gelrierse çok pis bir şey olur.
Lokavt olursa o da gelir :p
GodfatheR
28.Mayıs.2011, 14:51
Gökmen Özdemir'in kaleminden Selçuk transferinin perde arkası...
"Arda Turan, Hasan Şaş ve Fatih Terim'in uzun süredir ikna etmeye çalıştığı genç yıldız, sarı-kırmızılılara imza atmadan önce F.Bahçeli Emre'nin yoğun ‘presiyle' karşılaştı.. Önceki gün Milli Takım'ın kamp yaptığı Swiss Otel'de öğleden sonra Selçuk'la 2 saat süren bir görüşme yapan Belözoğlu, “Neden G.Saray'a gidiyorsun, F.Bahçe'ye gel.. Bak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Teknik direktörümüz çok iyi, hazır da bir takım var. Üstelik arkadaşlık ortamı da süper.. Burası çok büyük bir camia.. Ben iki kulüpte de oynadım. F.Bahçe G.Saray'dan çok farklı.. Paranı tıkır tıkır alırsın ” sözleriyle milli futbolcunun aklını çelmeye çalışsa da Emre'nin bu sözleri ters tepti.
SELÇUK İNAN: "TEK HAYALİMDİ"
Selçuk doğuştan G.Saraylı olduğunu ve parayı değil, armayı tercih edeceğinin altını çizerken hem Emre'nin hem de 25 milyon F.Bahçe taraftarının hayâllerini yıkan şu sözleri sarfetti: "Ağabey bazen para pul işleri bir kenarda kalır. Başka sevdalar vardır. Ben kendimi bildim bileli G.Saraylı'yım.. Yıllardır o formayı giymenin hayâlini kuruyorum. F.Bahçe camiasına saygım sonsuz ancak G.Saray'da başta Fatih Terim olmak üzere en yakın arkadaşım Arda var.. Ben G.Saray'da da iyi para kazanırım. Zaten bu sevda öyle maddiyatla ölçülecek gibi değil. Kusura bakma ama ben G.Saray'a gideceğim.
Hemen şehir efsaneleri başlamış :)
Başrolde Selçuk'un aklını parayla çelmeye çalışan kötü adam Emre :n:
Revolution
28.Mayıs.2011, 14:53
Gökmen Özdemir telefonları dinliyor demek :eek:
SAİT71
28.Mayıs.2011, 15:17
Yahu Gökmen Özdemir hiç inandırıcı sallayamamışsın :)
Buffon'un yıllık 9 milyon euro istemeside geleceğine delalet değildir heralde. %15 Vergi olan bir ülkede 9 milyon euroyu bir oyuncuya verirseniz isterse en kralı olsun hem takım içinde oyuncu dengeleri bozulur hemde takımın mali dengeleri altüst olur. 9+9= 18 milyon euro 2 yıl için bir oyuncuya...
Revolution
28.Mayıs.2011, 15:22
Buffon yalan zaten. Kameni gelir bence, çok da güzel olur. Ben Drogba'yı de bekliyorum, adamın seneye kontratı bitiyor bu sene gelmese seneye bedelsiz ayrılacak. Chelsea'nin her ne kadar para derdi olmasa da 5 M €'ya satmak isteyebilir Drogba'yı. Biz de son yıl alacağını vererek almak istiyoruz zaten.
Zekirdek
28.Mayıs.2011, 15:24
Kameni gelirse müthiş olur. En azından göz zevki olarak. Maşallah ninja gibi bir kaleci.
Revolution
28.Mayıs.2011, 15:46
Kameni gelirse müthiş olur. En azından göz zevki olarak. Maşallah ninja gibi bir kaleci.
:zuhaha Şu transfer dönemlerindeki espriler süper oluyor cidden :D
Fearless Coward
28.Mayıs.2011, 15:56
Kameni iyi olur gerçekten jimnastikci :D
kameniye hiç canlı olarak dikkat etmedim (görmüş olabilirimde dikkat etmedim :D ) fm deki gibiyse gelsin :D enyeama dan iyimi :D
Revolution
28.Mayıs.2011, 16:00
23'ü haftasını Selçuk İnan'la kapattık galiba :) Gelecek hafta Ersan-Kallström ve kaleci bekliyorum.
Bu arada Twitter'da GalatasarayDC diye bir kişi var. Amerika'daki Galatasaray Derneği gibi birşey. Şu ana kadar dediği herşey doğru çıktı. 2 tane Türk asıllı ama yabancı ülkede yetişmiş oyuncuya parçalının çok yakışacağını söylüyor. Bu kişilerden biri Ersan, bunu diğer tweetlerinden anlıyoruz. Bir kişi Gökhan İnler mi diye sormuş, bu profile uyan sadece o değil demiş. Mevlüt mü acaba?
Zekirdek
28.Mayıs.2011, 16:05
Galatasaray haftasonu resmi siteden transfer açıklayabiliyor mu? Malum borsa olayı ve haftasonu resmi çalışma günü değil.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 16:11
Bu arada Drogba transferi çıkmaza girmiş arkadaşlar. Görüşmeler tıkanmış hatta. Nedeni ise; Chelsea Drogba'ya karşılık para istememesine rağmen takasta Sabri'yi isteyince Galatasaray buna yanaşmıyormuş haliyle.
Revolution
28.Mayıs.2011, 16:13
Galatasaray haftasonu resmi siteden transfer açıklayabiliyor mu? Malum borsa olayı ve haftasonu resmi çalışma günü değil.
Onu biz de bilmiyoruz. Kap'a geçildiğinden beri haftasonu transfer açıklanmadı.
Fearless Coward
28.Mayıs.2011, 16:13
Bu arada Drogba transferi çıkmaza girmiş arkadaşlar. Görüşmeler tıkanmış hatta. Nedeni ise; Chelsea Drogba'ya karşılık para istememesine rağmen takasta Sabri'yi isteyince Galatasaray buna yanaşmıyormuş haliyle.
:zuhaha şakacı çocuk seni :D
Revolution
28.Mayıs.2011, 16:14
Şöyle bir üzülüyordum, hevesim kırılıyordu ki beyaz yazıyı farkettim :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 16:27
Okulda da Galatasaray'lı arkadaşlara telefon şakası yapmıştım. :D Şöyle ki; SON DAKİKA... Galatasaray Chelsea'nin golcüsü Didier Drogba ile 2+1 aylık sözleşme imzaladı. NtvSpor
Taslaklara kaydettim ve öğle arasının bitmesini bekledim. Ara bitip herkes sınıfa gelmeye başlayınca en fanatik GS'li arkadaşıma; Ramo,Drogba'yı da almışsınız oğlum diyerek mesajı gösterdim,halay çekmeye başladı :n: Sonra bi daha gösterdim,kendine geldi ve 2+1 aylık kısmını anladı. Gerisini anlatmayayım. :D Küfürler,linç girişimi vsvs... :p
Revolution
28.Mayıs.2011, 16:29
Okulda da Galatasaray'lı arkadaşlara telefon şakası yapmıştım. :D Şöyle ki; SON DAKİKA... Galatasaray Chelsea'nin golcüsü Didier Drogba ile 2+1 aylık sözleşme imzaladı. NtvSpor
Taslaklara kaydettim ve öğle arasının bitmesini bekledim. Ara bitip herkes sınıfa gelmeye başlayınca en fanatik GS'li arkadaşıma; Ramo,Drogba'yı da almışsınız oğlum diyerek mesajı gösterdim,halay çekmeye başladı :n: Sonra bi daha gösterdim,kendine geldi ve 2+1 aylık kısmını anladı. Gerisini anlatmayayım. :D Küfürler,linç girişimi vsvs... :p
Hahahah ben olsam ben de çıldırırdım herhalde :zuhaha
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 16:33
Elmander 19 Mayıs'da açıklanmadı mı yahu ? :)
Edit : 20 Mayıs'mış.
Edit 2 : Kap'ın sitesinden bugün verilen duyurulara baktım, var.
http://www.kap.gov.tr/yay/Sorgu/SorguBildirimSonuc.aspx?kaynak=glink&guntipi=bugun
Demek ki haftasonları da duyuru yapılabiliyor.
FreeStyLR
28.Mayıs.2011, 19:20
Son Dakika. Ersan Gulum'le Prensip Anlaşmasına Varılmış..
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 19:21
http://a0.twimg.com/profile_images/1219990594/26499_112998258714135_112789645401663_266656_60172 33_n_normal.jpg
GalatasarayDC (http://twitter.com/#%21/GalatasarayDC) GalatasarayDC
LigTV'nin son dakika haberine gore elde var bir!
38 saniye önce (http://twitter.com/#%21/GalatasarayDC/status/74495232917508096)
http://a1.twimg.com/profile_images/931203807/TD-TwitterAvtar_normal.png
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
SON DAKIKA : Galatasaray ve Adanaspor, Ersan Gülüm transfer icin anlastilar.
hayırlı uğurlu olsun
cimboom
28.Mayıs.2011, 19:22
Kaynak nedir ?
Uchiha Itachi
28.Mayıs.2011, 19:22
İzmir'de deprem olduğu sıralar 3-4 sene önce bizde buna benzer bu gece 5.9 şiddetinde deprem olucak tarzında bir mesaj hazırladık.Herkes yedi biz eğlendik iyi güzel buraya kadar herşey.Kötü olan kısmı gece 5.9 şiddetinde deprem olması oldu :) İnş seninkide böyle gerçek olur.
Night_Mare17
28.Mayıs.2011, 19:23
Hayırlı olsun transfer güzel.
kalemci
28.Mayıs.2011, 19:24
tribün dergi yüzde 50 tutturuyor bakalım hayırlısı..
Night_Mare17
28.Mayıs.2011, 19:24
Lig Tv vermiş diyorlar haberi.
kalemci
28.Mayıs.2011, 19:26
linkte tribündergiye tıkla:)
Revolution
28.Mayıs.2011, 19:33
Onemli olan Ersan'la anlasmak. İnsallah bize gelmeye sicak bakar.
kalemci
28.Mayıs.2011, 19:34
terim faktörü devreye girer diye düşünüyorum.ama tek üzüntüm keşke ersan bi senedir Beşiktaş için o sözleri söylemeseydi gittikten sonra altında ezilebilir o sözlerin.
http://www.ligtv.com.tr/default.aspx?r=1&hid=93177
inş ersan da bize gelmeye sıcak bakar, ben sanmıyorum bize gelmek istemiceğini
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 19:39
Adanaspor'la anlaştıysak sporcuyla da anlaşmayı kısa süre içerisinde netleştiririz. Transfer oldu gibi bir şey artık.
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 19:43
Herkes Serdar FB'de dedi. Serdar 3 taraf anlaşırsa transfer olur dedi bi anda herkes şok oldu ben Ersan'da da aynı durumun olacağını düşünüyorum
Revolution
28.Mayıs.2011, 19:45
terim faktörü devreye girer diye düşünüyorum.ama tek üzüntüm keşke ersan bi senedir Beşiktaş için o sözleri söylemeseydi gittikten sonra altında ezilebilir o sözlerin.
Yok sanmiyorum o kelimelerin altinda ezilecegini. Profesyonel futbolcu ekmek yedigi yere ihanet etmez. Gelmeye sicak baksin da hangi takimi tuttugu problem degil zaten.
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 19:45
Serdar Kesimal milli takım kampında yalnız. O yüzden birisiyle görüşmesi imkansıza yakın. Fakat Ersan Gülüm'le görüşmemenin bir engeli yok. Büyük ihtimalle oyuncu da olaydan haberdardır ve duruma hazırdır.
FCN Blog
Ersan Gülüm transferinde Hasan Şaş'ın hakkını teslim etmek lazım.
kel haldun üstünel iş başında :D
Night_Mare17
28.Mayıs.2011, 19:46
Hasan Şaş ' da transferci çıktı :n:
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 19:49
Ersan transferi de olursa ilk 11'e direkt etki eden 3. transferimiz olacak. Culio-Yekta rotasyona girip, bir orta saha katsak takıma iyi. Tabi kaleci ve yabancı bir stoper daha alınır umarım.
Tabi bir de Drogba efsanesi var. Olursa olur olmazsa olmaz. :)
Ersan transferi de olursa ilk 11'e direkt etki eden 3. transferimiz olacak. Culio-Yekta rotasyona girip, bir orta saha katsak takıma iyi. Tabi kaleci ve yabancı bir stoper daha alınır umarım.
Tabi bir de Drogba efsanesi var. Olursa olur olmazsa olmaz. :)
ben bu kadar az transer yapcağımızı sanmıyorum fatih terim takımın %50 si gitcek dedi sağ açık sol açık dediğine ek olarak 1 mc drogba ve 1 yerli forvet ersan ve 1 stoper 1 sol ve sağ bek gelicektir en az söylediklerinin dışında
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 19:56
Rotasyon açısından o isimler kadroya katılabilir ama bence ilk 11'e direkt girecek başkası gelmez. Belki bir sol bek, o kadar. Tabi önce kaleci ve yabancı stoperi görelim.
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 20:00
http://a3.twimg.com/profile_images/1370907914/0040_normal.jpg
umutofkeli (http://twitter.com/#%21/umutofkeli) Umut Öfkeli
Transfer hakkında konuşulmadan Ersan'a bjk mi GS mi diye sorulmuş kendiside gönlünün GS den yana olduğunu söylemiş. Anlaşılmış olay bitmiş.
FCN Blog
Ersan Gülüm transferinde Hasan Şaş'ın hakkını teslim etmek lazım.
kel haldun üstünel iş başında :D
Biz boşuna demedik Kel Haldun diye :n::n:
Umut Öfkeli
Transfer hakkında konuşulmadan Ersan'a bjk mi GS mi diye sorulmuş kendiside gönlünün GS den yana olduğunu söylemiş. Anlaşılmış olay bitmiş.
doğrumudur bilmem :D
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 20:01
Arkadaşlar Umut Öfkeli kimdir? Güvenilir midir? Yoksa sıradan duyumcu mudur? Daha önce çaktığı olmuş mudur? Bu dördünü istiyorum. :D
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 20:02
Benim bildiğim Galatasaray.org'un sorumlusu gibi bir şeyi :D
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=umut%20%C3%B6fkeli
gs fan page in sahibiymiş :D
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 20:05
Hm, daha önce patlamışlığı varmış. :D Başkan İspanya'da demiş, Lise'de çıkmış. :zuhaha
kalemci
28.Mayıs.2011, 20:05
Umut Öfkeli
doğrumudur bilmem :D
böyle birşey demiş olacğına pek ihtimal vermiyorum malesef sadece youtube a ersan gülüm beşiktaş yazıp çıkan videoları röportajları izleyin.ama eğer cidden demişse iyiki size gitmiş bizimkiler anlaşamamış
bjk4ever
28.Mayıs.2011, 20:06
Abuk subuk konusmus kimse. Ersan'in taaa bilmem kac sene evvel Anadoluspor'da iken roportaji vardi bir sitede, insallah hayalim gercek olursa BJK'de oynamak isterim diye. Kizkardesinin ve ailesinin twitter'da BJK'li urunlerle eski fotografi var. Ersan GS'ye gidebilir, ama bu onun ve ailesinin Besiktas'li oldugu gercegini degistirmez. Bu olayi yumusatmak ve hazimsizlik olmasin diye bu tur yalanlar ortaya atilacak elbette.
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 20:08
ElissGulum Elis Gulum
çok anlayışsız insanlar var. keşke herşey sandığınız ve dediğinz kadar kolay olsaydı.
Ersan Gülüm'ün kız kardeşi bazı Beşiktaş taraftarlarına demiş böyle. Köprüler atılmış sanırım, geliyor gibi Ersan. :D
bjk4ever
28.Mayıs.2011, 20:13
Gayet kolay Elis hanim, iki kelimeye bakar. Abin delikanliysa, yurekliyse, karakterliyse kelimelerinin arkasinda durur ve efsane olur. Durmazsa da BJK'da efsane olacagi yerde Topuz, Tumer gibi baska takimlarda siradan topcu olur. Hikaye anlatmasinlar.
Night_Mare17
28.Mayıs.2011, 20:13
Zaten Ersan'ın Beşiktaş'lı olduğunu biliyoruz. Para yüzünden gönlü Galatasaray'dan yana olabilir.
kalemci
28.Mayıs.2011, 20:15
Gayet kolay Elis hanim, iki kelimeye bakar. Abin delikanliysa, yurekliyse, karakterliyse kelimelerinin arkasinda durur ve efsane olur. Durmazsa da BJK'da efsane olacagi yerde Topuz, Tumer gibi baska takimlarda siradan topcu olur. Hikaye anlatmasinlar.
bence çok yanlış düşünüyorsun büyük ihtimalle beşiktal diye diretirse çocuk 6 ay bekleyecek en önemli yaşında bi 6 ay kaybetti zaten bi 6 ay daha kaybederse asla toparlanamaz.benim tek korkum inşallah bizdeyken ettiği lafların altında ezilmez eğer cimboma giderse.
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 20:15
Gençliğinde Galatasaraylı olan Metin Tekin nasıl Beşiktaş efsanesi olduysa Ersan Gülüm de aaynen öyle olur sıkmayın siz canınızı. Bu iş Ersan'ın oyununa bakar sadece.
bjk4ever
28.Mayıs.2011, 20:17
6 ay falan kaybetmez, eger ki GS ile anlasamadim derse Adana macburen bize satacak. Sikar biraz oyle 4 milyon euro'yu kenara itmek. Ersan yerinde olsam GS ile sadece 1 yillik kontrat imzalarim derim, baska turlu imzalamam derim. Bakalim GS ne yapacak o zaman?
bjk4ever
28.Mayıs.2011, 20:18
Gençliğinde Galatasaraylı olan Metin Tekin nasıl Beşiktaş efsanesi olduysa Ersan Gülüm de aaynen öyle olur sıkmayın siz canınızı. Bu iş Ersan'ın oyununa bakar sadece.
Kucukken bir takimi tutmus bir adam ile 25 yasinda o takimi tutan ve catir catir o takimi tutuyorum, baska yerde oynamak istemiyorum diye bar bar bagiran adami bir tutuyorsan diyecek birsey yok zaten.
kalemci
28.Mayıs.2011, 20:21
ya ben şu cimbomun efsane bulma kaygısını bi anlayamıyorum ya neyse :) bazı şeyleri cidden hazmetmek zor olabilir yanlız metin 17 yaşında geldi bize ersan 24ünde bazı şeylere aklı eriyor daha da bi iyi.
6 ay falan kaybetmez, eger ki GS ile anlasamadim derse Adana macburen bize satacak. Sikar biraz oyle 4 milyon euro'yu kenara itmek. Ersan yerinde olsam GS ile sadece 1 yillik kontrat imzalarim derim, baska turlu imzalamam derim. Bakalim GS ne yapacak o zaman?
sen biraz fanatiklik şeklinde düşünüyorsun dostum malesef.
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 20:22
Kucukken bir takimi tutmus bir adam ile 25 yasinda o takimi tutan ve catir catir o takimi tutuyorum, baska yerde oynamak istemiyorum diye bar bar bagiran adami bir tutuyorsan diyecek birsey yok zaten.
http://anadoludanfutbol.blogspot.com/2009/12/ersun-yanaln-kesfettigi-avustralyal.html
"türkiye'de tuttuğun bir takım var mı?
yok aslında babam koyu bir beşiktaş taraftarıdır ama ben onun kadar olmasam da beşiktaş'ı takip ederim."
Belki de siz biraz gelin güvey oldunuz. :) Beşiktaş'a gelip de Beşiktaşlı olduysa, gittiğinde de olmaz belki. :) Beşiktaş'a gelmeden önce Beşiktaş'la yatıp kalkmıyorsa, gittikten sonra da öyle olur. Unutmayın ki profesyonel dünya. Nasıl Luis Figo'nun ismi Madridliler tarafından sevgiyle anılıyorsa şimdi, Ersan Gülüm de öyle olur.
@kalemci
Bizim yeterince efsanemiz var zaten merak etmeyin. Arkadaş efsane olamaz dedi ben de ona karşı çıktım o kadar. Ersan Gülüm 10 sene takımın formasını terletip 300 maça çıkarsa, kaptanlığa yükselirse, kupalar kaldırırsa bal gibi efsane olur.
Sirius Black
28.Mayıs.2011, 20:28
Tartışmayı bir kenara bırakırsak uzun zaman sonra nokta transfer olayını yapıyoruz adam akıllı.
Lucas Neill
28.Mayıs.2011, 20:40
Bu yerli transferlere Gökhan Inler eklenirse cok iyi olacak umarim alabiliriz.
Night_Mare17
28.Mayıs.2011, 20:41
@ElissGulum
Elis Gulum
PARAYI KAPTINIZ TWITTERDN GIT TABI DIYEN BJKLILER YAKISTIRAMADIM ! terbıyezlık yaa !! ben boyle bılmezdım sıyah beyazlıları!
Galiba Ersan geldi.
nannar
28.Mayıs.2011, 20:49
Geçen sene Mehmet Topuz da Beşiktaştan başka takımda oynamam demişti ama sonra şapkayı da giydi,formayı da giydi, sahaya da çıktı, topunu da oynadı :)
kalemci
28.Mayıs.2011, 20:52
abi ama durumlar farklıydı topuz hiç bizde forma giymedi en azından inönüde ayrıca şunuda unutmayalım adana Beşiktaşla anlaşamayınca siz girdiniz devreye elimizden alma gibi bi durum yok :)
'Kallström geliyor'
İsveç'te yaşayan FİFA menaceri Hasan Çetinkaya, Kim Kallström ve Andreas İsaksson'un her an Galatasaraylı olabileceklerini iddia etti.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/5/27/fft1mm1442628.jpg
Radyospor’a konuşan Çetinkaya, “İsveç basınında iki oyuncunun transferinin bittiği yazıyor. Bana göre anlaşma sağlanmak üzere. Galatasaray, Kallström ve İsaksson’u alırsa, iki futbolcuyla da sorun yaşamaz” ifadelerini kullandı.
C h A o S
28.Mayıs.2011, 21:00
Adana'lı yöneticilerin transferde Galatasaray'a daha yapıcı olmasının kuşkusuz Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın Adana'lı olmasının etkisi vardır.Ersan atıyorum Samsunspor'da felan oynasaydı Beşiktaş şimdiye kadar almıştı bonservisini.
Suicider
28.Mayıs.2011, 21:01
BAYRAM AKGÜL SPORX'E KONUŞTU!
Ersan Adem Gülüm'ün transferi ile ilgili Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Galatasaray ile anlaştıklarının iddia edilmesinin ardından Sporx.com editörlerinden Hilmi Sever'e konuştu.
Bazı yayın organlarında bugün itibariyla Galatasaray'ın Adanaspor ile anlaştığı yönündeki haberlere tepki gösteren Akgül: "Bugün hiçbir kulüple görüşeme olmamıştır. Zaten ben şu anda Adana dışındayım. Hiçbir kulüp yetkilisi ile bugün görüşmemiz olmadı. Şunun net olarak bilinmesini istiyorum hiçbir kulüple şuan için anlaşmadık, yada söz vermedik." ifadelerini kullandı.
Önceki gün Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini belirten Bayram Akgül siyah beyazlı takımın Ersan'dan da henüz vazgeçmediğini belirterek:"Ersan Beşiktaş'a da gidebilir Galatasaray'a da gidebilir. Arada başka bir kulüp de yok. Büyük ihtimalle oyuncumuz iki kulübümüzden birine gidecek" diyerek sözlerini noktaladı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 21:02
İzmir'de deprem olduğu sıralar 3-4 sene önce bizde buna benzer bu gece 5.9 şiddetinde deprem olucak tarzında bir mesaj hazırladık.Herkes yedi biz eğlendik iyi güzel buraya kadar herşey.Kötü olan kısmı gece 5.9 şiddetinde deprem olması oldu :) İnş seninkide böyle gerçek olur.
Olabilir Yaşar Abi niye olmasın ki.
kalemci
28.Mayıs.2011, 21:08
Adana'lı yöneticilerin transferde Galatasaray'a daha yapıcı olmasının kuşkusuz Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın Adana'lı olmasının etkisi vardır.Ersan Samsunspor'da felan oynasaydı Beşiktaş şimdiye kadar almıştı bonservisini.
serdal adalının aile dostları ve abisinin sıra arkadaşı kendisininde yakın arkadaşı ama 2 hafta önce araları açıldı bayram akgülle.ayrıca serdal adalının abisi eski adanaspor başkanı.
Aydin
28.Mayıs.2011, 21:08
Bence biraz sakin olmalısın. Adam Galatasaray'ya imzaladıktan sonra çıkar oyununu oynar. Sen de bi zamanlar söylediği laflara bakar durursun, kendi kendine hayıflanırsın. Mehmet Topuz olayında olduğu gibi.
Ben de sevmiyorum zamanında beşiktaş'a sempatisi olduğunu söyleyen birini takımımda görmeyi ama sen suçu oyuncuda ya da gs'de aramayacaksın. beşiktaş'ına sempatisi olduğunu söyleyen futbolcuyu transfer edemeyen kulübünde arayacaksın.
adanaspor isterse 7M euro istesin. sanki beşiktaş'a koyar bu para. ismail için 6.5 verilmişken ersan 10m euro bile eder demirören kuruna göre.
mehmet topuz'un performansına bakıyor millet. zamanında bjk forması giymesine değil.
Zekirdek
28.Mayıs.2011, 21:20
serdal adalının aile dostları ve abisinin sıra arkadaşı kendisininde yakın arkadaşı ama 2 hafta önce araları açıldı bayram akgülle.ayrıca serdal adalının abisi eski adanaspor başkanı.
Eğer her yerde profesyonellik diye söz ediyorsak futbolda hatır gönül ilişkileri bir kenara bırakılmalı.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93177
video geldi :D
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 21:25
Ersan Galatasaray'a gelse giydiği forma dışında ne fark edecek niye bu kadar hiddetleniyor Beşiktaş taraftarları. Arif Erdem Beşiktaşlı mesela ya da Emre Fenerli, hadi onları geçtik Hagi, Popescu Türk bile değil Taffarel aynı kıtada bile doğmamış ama hepsi geldi takır takır topunu oynadı efsane oldu. Gönüllerinde başka takımlar, pasaportlarında başka ülkeler olsada. Bu yüzden Ersan meselesine kimse takmasın Beşiktaş anlaşamadıysa Galatasaray'ın gelip alması ayıp bi şey değildir. Oyuncu Beşiktaşlıyım der ama Galatasaray'da oynar. Orhan Şam'ın röportajını bi daha okumanızı tavsiye ederim. Son olarak atalarımız ne demiş "Doğduğun yer değil, doyduğun yerdir memleketin." anlayana.
Edit: LigTV'nin haberine göre 3,5 milyon € civarında bi bonserviş vermişiz Beşiktaş 5 milyona anlaşamadı deniyor o zaman farklı bi sıkıntı var rakamlar doğruysa.
besiktas1903
28.Mayıs.2011, 21:31
Ersan Galatasaray'a gelse giydiği forma dışında ne fark edecek niye bu kadar hiddetleniyor Beşiktaş taraftarları. Arif Erdem Beşiktaşlı mesela ya da Emre Fenerli, hadi onları geçtik Hagi, Popescu Türk bile değil Taffarel aynı kıtada bile doğmamış ama hepsi geldi takır takır topunu oynadı efsane oldu. Gönüllerinde başka takımlar, pasaportlarında başka ülkeler olsada. Bu yüzden Ersan meselesine kimse takmasın Beşiktaş anlaşamadıysa Galatasaray'ın gelip alması ayıp bi şey değildir. Oyuncu Beşiktaşlıyım der ama Galatasaray'da oynar. Orhan Şam'ın röportajını bi daha okumanızı tavsiye ederim. Son olarak atalarımız ne demiş "Doğduğun yer değil, doyduğun yerdir memleketin." anlayana.
Edit: LigTV'nin haberine göre 3,5 milyon € civarında bi bonserviş vermişiz Beşiktaş 5 milyona anlaşamadı deniyor o zaman farklı bi sıkıntı var rakamlar doğruysa.
Mesele oyuncunun Besiktasli olup baska takimda oynamasi degil zaten. Ve cogu Besiktas taraftari bu konuda Baskanin arkasinda
Night_Mare17
Lig Tv haberinde 3.5 M € diyor doğruysa çok iyi bir fiyata almış oluyoruz.
E.Cartman
kazimavci (http://twitter.com/#%21/kazimavci) Kazim Avci
Lig tv de ve diğer yerlerde çıkan, Ersan'ın Galatasaray'la anlaştığı haberi doğru değildir..
hayda :D
kazimavci (http://twitter.com/#%21/kazimavci) Kazim Avci
Lig tv de ve diğer yerlerde çıkan, Ersan'ın Galatasaray'la anlaştığı haberi doğru değildir..
hayda :D
ersan gs la anlaşmadı ki zaten kulüpler anlaştı diye biliyorum
berkay19
28.Mayıs.2011, 21:33
kapak diyor bide, Biz de basip parayi alabilirdik ama bazen daha önemli seyler var ve yönetime helal olsun. Olan Ersan'a oldu eminimki Besiktas'ta kalmak isterdi.
Siz Ersan'ı, Ersan'ın tamamen duygusal olarak sizde oynamak istemesi kadar istemiyorsanız;hiç Ersan'ı suçlamayacaksınız. Bırakın bize gelsin o zaman.
Night_Mare17
28.Mayıs.2011, 21:33
@kazimavci
Kazim Avci
Lucas Neill
28.Mayıs.2011, 21:34
kazimavci Kazim Avci
Herkes ayni haberi yazdi :D daha kesin bisey yok burda bosuna tartisma oluyor. Sanirim Adanasporla anlastik ama Ersanla daha görüsme olmadi.
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 21:34
http://a3.twimg.com/profile_images/1221582910/hkmm_normal.jpg
HikmetAlbayrak (http://twitter.com/#%21/HikmetAlbayrak) Hikmet Albayrak
Bisey yazmaya korkuyorum hemen Galatasaraya cekiliyor,gecen reinadayim diye yazdim kaleci Reinayi mi aliyoruz dedi herkes..
:zuhaha:zuhaha:zuhaha
besiktas1903
28.Mayıs.2011, 21:35
Siz Ersan'ı, Ersan'ın tamamen duygusal olarak sizde oynamak istemesi kadar istemiyorsanız;hiç Ersan'ı suçlamayacaksınız. Bırakın bize gelsin o zaman.
Ersan'i suclamiyorum, begendigim bir oyuncu ve kalmasini isterim.
Revolution
28.Mayıs.2011, 21:35
Bence Ersan'a yuklenmek sacma. Adamin yapacagi birsey yok ki. Bazi arkadaslae gitmesin beklesin diyor ama adam kariyerini dusunuyor, dusunsenize kariyeriniz bir anda tehlikeye giriyor. Ya Besiktas'la Adana'nin inatlasmasi surerse ortada mi kalacak adam? Tabii ki Galatasaray'i dusunecek. O psikolojiyi hayal edin bir de. Yedek forvet olarak Mustafa'ya 4 M veren ilk 11indeki stoper icin 4.5-5 M rahatlikla verir. Onceki sozlere filan bakmaz. İsini garantiye almak icin opsiyon koysaydin der Adana baskani isguzarlik yapip bu duruma dusersin.
Adana'yla anlastik mi ne yaptik simdi yahu? Ersan'in kardesi farkli diyor, Adana baskani farkli. Herhalde Adana baskani tepki cekmemeye calisiyor.
E.Cartman
28.Mayıs.2011, 21:36
GalatasarayDC'nin dediği gurbetçi Ömer Toprak ya da Serdar Taşçı olmasın sakın :D
Revolution
28.Mayıs.2011, 21:36
kazimavci Kazim Avci
Herkes ayni haberi yazdi :D daha kesin bisey yok burda bosuna tartisma oluyor. Sanirim Adanasporla anlastik ama Ersanla daha görüsme olmadi.
Yalniz bu haber hic hayra alamet degil. Ersan'la anlasamazsak kimse sasirmasin.
http://a3.twimg.com/profile_images/1221582910/hkmm_normal.jpg
HikmetAlbayrak (http://twitter.com/#%21/HikmetAlbayrak) Hikmet Albayrak
Bisey yazmaya korkuyorum hemen Galatasaraya cekiliyor,gecen reinadayim diye yazdim kaleci Reinayi mi aliyoruz dedi herkes..
:zuhaha:zuhaha:zuhaha
:zuhaha:zuhaha tam ben koycaktım :D reina iddalarının yalan olması sevindirdi açıkcası
Lucas Neill
28.Mayıs.2011, 21:38
Yalniz bu haber hic hayra alamet degil. Ersan'la anlasamazsak kimse sasirmasin.
Mondi olayina dönebilir.
Revolution
28.Mayıs.2011, 21:39
GalatasarayDC'nin dediği gurbetçi Ömer Toprak ya da Serdar Taşçı olmasın sakın :D
Serdar degil. Omer de baska takimla anlasmisti galiba yanlis mi hatirliyorum?
ömer leverkusen e gitti diyebiliyorum :0:
besiktas1903
28.Mayıs.2011, 21:40
Evet Ömer baska takimla anlasti
Lucas Neill
28.Mayıs.2011, 21:41
Galatasaray DC'nin dedigi oyuncu sanirim Gökhan Inler. Kaleci transferi de uzadi iyi biri gelecek büyük ihtimalle.
Revolution
28.Mayıs.2011, 21:42
Mondi olayina dönebilir.
Mondi olayi derken ben bilmiyorum sanirim :)
RaSenGan
28.Mayıs.2011, 21:43
Lig Tv ve diğer yerlerde Ersan Galatasaray'la anlaştı diye bir şey yazmıyordu.Galatasaray Adanaspor kulübüyle prensipte anlaştı yazıyordu.