Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

byariff
30.Mayıs.2013, 19:51
yok kap"a bildirdik.

uAburak89
30.Mayıs.2013, 19:54
Hayırlı olsun, umarım uzun yıllar başarılı maçlar çıkartır. Transfere sevindiğim kadar, tıpkı Sneijder transferinde olduğu gibi, gelmez, gelirse paraya gelir, son tercihi olur, basında yazılan paralara alamazsınız diyenlerin yine hayal kırıklığı yaşamasına da sevindim.

Gncl1905
30.Mayıs.2013, 19:59
Hayırlı olur umarım. Ücret de uygunmuş. 7.5 Deniyordu bonservisine 6.3 çıktı. Yıllık alacağı da makul abartıldığı kadar iyiyse, şahsen hiç izlemedim çünkü.

byariff
30.Mayıs.2013, 20:00
kaldi 2 yerli 2 yabanci veya 1

europeanconquer
30.Mayıs.2013, 20:07
Chedjou

Bir stopere göre çok ince bilek hareketleri var.Bu videodan onu çıkardım ve artık kornerlerden de gol bulabiliriz.

Facx
30.Mayıs.2013, 20:08
yok kap"a bildirdik.

kapa tabiki bildiricez orda demek istediğim kapa görüşmeler başlandı diye bildirildimi hiç ? benim gördüğüm kadarıyla direk kapa transferin bittiğini açıkladık :D

uAburak89
30.Mayıs.2013, 20:10
kapa tabiki bildiricez orda demek istediğim kapa görüşmeler başlandı diye bildirildimi hiç ? benim gördüğüm kadarıyla direk kapa transferin bittiğini açıkladık :D

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=285200

Sheriff
30.Mayıs.2013, 20:11
Bildirildi, bildirilmek zorunda.

Fearless Coward
30.Mayıs.2013, 20:15
Chedjou hayırlı olsun çok kaliteli bir iş yaptık onu alarak.Yönetimimizi tebrik etmek lazım gerçekten mükemmel işler çıkarıyor.Ben şuan bi oyuncuya 10 Milyon verdiğimizi hatırlamıyorum bu konularda çok dikkatli ilerliyoruz.Ünal Başgan olduğu sürece sırtımız yere gelmez bence çok güveniyorum ben yönetime güzel bir transferle başladık yine güzel devam edeceğiz inşAllah.

Facx
30.Mayıs.2013, 20:29
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=285200

Nasıl gözden kaçırdım ya 24 ünde bildirilmiş neyse patlamadık en azından :D

Bildirildi, bildirilmek zorunda.

aynı gün içerisinde yapılmış olabilir diye düşündüm 1 hafta varmış arada

bilgilendirmeler için teşekkürler

C h A o S
30.Mayıs.2013, 20:34
Dany'i alıyoruz Antep'ten 3.3'e.
Her ne kadar izlemesemde Fransa'da geçen sene yılın savunmacısı seçilmiş ve çok övülen adamı Türkiye'ye 6.3'e getiriyoruz.Temiz iş.
Ligde zaten her türlü Semih-Dany yada Dany-Zan bile oynasa yeterli olur.Chedjou'dan ŞL için sağlam katkı bekliyorum.

Fearless Coward
30.Mayıs.2013, 20:35
Chedjou şu açıdan da iyi oldu ŞL'de Ronaldo gibi adamdan 2 gol yiyorsak bu sayı 1'e düşer.

mpaker66
30.Mayıs.2013, 20:53
Bir popescu etkisi olabilir var o potansiyel.

Börk
31.Mayıs.2013, 00:01
https://pbs.twimg.com/media/BLiYveLCQAA8f1v.jpg:large

Yazdı,sildi diyorlar.

uAburak89
31.Mayıs.2013, 00:01
Ağır işsizlerin goygoyu, gerçek değil.

europeanconquer
31.Mayıs.2013, 00:03
Aynen,niye birisi tweeti yazsın ardından silsin ? Silecekse niye yazar ki ? :D

KaRaBükLü KraL
31.Mayıs.2013, 00:06
https://pbs.twimg.com/media/BLiYveLCQAA8f1v.jpg:large

Yazdı,sildi diyorlar.

Gerçekse harika olur.Nani gerçekten çok yetenekli bir isim.

Facx
31.Mayıs.2013, 00:06
Aynen,niye birisi tweeti yazsın ardından silsin ? Silecekse niye yazar ki ? :D

bide kullandığı cümleler çok saçma transfer olmayı düşünen bi adam türkler çok sıcak kanlı neden olmasın der mi ya :D

Özgür Çetin
31.Mayıs.2013, 00:40
İyi bir transfer oldu... Şampiyonlar liginde savunma ve kale 5 yabancı olabilir bknz
Muslera
eboue danny chedj.. carlinhos
sol beke aslında gerek yok.Rieranın performansı gayet taktire şayen..
Chedj de bir stopere göre çok teknik umarım çabuk uyum saglar

Sirius Black
31.Mayıs.2013, 00:45
Gokhan Inler hamlesi sart oldu hatta Krem Frei da olsa super olur. :)

europeanconquer
31.Mayıs.2013, 01:01
Twitter'da FtwGs diye birisi var ya bu adamın transfer tüyoları tutuyor mu yoksa atıyor mu olayı ne bunun ?

mpaker66
31.Mayıs.2013, 01:46
Ftw iyidir ya. Transferde goygoy yapar genelde ama duyumlarında tutar.

byariff
31.Mayıs.2013, 02:00
Ftw en saglam duyumculardan biridir. atmaz SIKMAZ rahat ol nani bitmedi ama buyuk yol kat edildi.

GebzeLi1907
31.Mayıs.2013, 02:13
Gökhan İnler, Nani ve Carlinhos ile kapatacak sanırım Galatasaray dönemi. Belki Melo ve bir yerli daha katılabilir ama gelseler dahi çok forma bulacak adamlar olmaz.

Çok iyi bir kadro kurulur eğer Gökhan İnler getirilirse her açıdan çok kullanışlı ve yıkıcı bir takım olur.

Nani için 7.5 milyon euro peşin, yıllık da 4 milyon euro önerilmiş. United gönderiyor zaten, Nani nin de bundan iyi teklif bulması zor bulursa da o klup Gs cazibesinde olmaz Katar ve Rus takımlarından olur.

Bu sayılan oyuncular gelirse imrenilecek bir kadro olacak gerçekten :)

Gökhan transferi bana göre en kritik transfer, onu da başarırsa Ünal Aysal başarısını iyice taçlandıracak.
İşin ilginci bonservisleri de gayet makul seviyelerde ödüyor klup bu oyunculara o da bi marifet itiraf etmek gerekirse.
Gökhan'ın bonservisini çok merak ediyorum o açıdan. Onu da 7-8 gibi bir rakama kapayacak diye korkmuyo değilim

MoisHaLe
31.Mayıs.2013, 02:20
takımda çok fazla yabancı var yerli oyuncu bir tek Gökhan İnler'in ismi geçiyor birkaç tane daha yerli adam muhakkak alınmalı ilk 11'e monte edilecek ve ligde sırıtmayacak parlayacak isimler olmalı bunlar yoksa ligde yabancı sınırlaması başımızı çok ağrıtır. Muslera, Danny, Riera, Eboue, Chedjou, Amrabat, Sneijder, Drogba, Elmander, Ufa. şu anda 10 tane yabancı oyuncu var kadroda ve bunların en az 5 tanesi ligde direkt 11'de oynayacak isimler. Ayrıca Gökhan gelmezse ve Melo gelirse bu sayı 6 olacaktır. E Riera varken Carlinhos deniyor, Nani haberleri dolanıyor ve Melo için çabalandığı söyleniyorken bu yabancı sınırlamasını ne yapmayı planlıyorlar merak ediyorum. Kerim ve o yaşta 1-2 isim daha alınmalı forvet ve kanat bölgelerine .

GebzeLi1907
31.Mayıs.2013, 02:26
Yabancı sınırı bir şekilde hallolur ligde saha içinde. Hele de Gökhan İnler gelirse hiç sıkıntı olmaz. Hamit ve Sabri sağ bekte değerlendirilir. Yeri gelir Gökhan Semih oynar avrupa dönüşünde mesela.

Bence tek sıkıntı gelirse Nani ye yer ararken çıkabilir. Tam yeni bir sistem oturmak üzereydi.
Nani nin gelmesi demek çoğu maçta Burak ya da Drogba dan vazgeçmek demek. Belki Burak kenarda oynayabilir ama o bildiğimiz Burak'ın etkinliğini azaltır o da ve kanatlar Nani ve Burak dan oluşursa savunma açık verebilir.

MoisHaLe
31.Mayıs.2013, 02:36
Gökhan'ın gelme ihtimali bence çok düşük daha 2 sene evvel 15 milyon euroya alındı bu adam ve Türkiye'ye gelme işine sıcak bakacağını hiç zannetmiyorum. Eğer Gökhan gelmezse direkt Melo hedef olacak ve o zamanda yabancı sınırlaması sıkıntı olacak yani sürekliliği sağlanan bir 11 kurmakta güçlük çekeriz gibi geliyor. kimi maçlar solda hakan sağda sabri oynar kimi maçlar stoperler Türk olur vs gibi.

Alicanfmfan
31.Mayıs.2013, 07:31
Benim izlediğim Gökhan İnler daha çok pasör , Selçuk gibi. Melo çok değişik tarzda oynuyor, kesici, presi seven, gerektiği zaman top yapan adam olarak. Bilmiyorum Gökhan İnler iyi olur ancak Melo'nun tam anlamıyla defansif yerini tutabilir mi , onu merak ediyorum.

mustinho03
31.Mayıs.2013, 08:27
g.inler gelmesini cok isterim ama gelecegini pek sanmiyorum.

nannar
31.Mayıs.2013, 08:39
Melo'nun ayarında türk oyuncu yok dünya üzerinde...inler'in tarzı farklı.boşa kendimizi kandırmayalım

mpaker66
31.Mayıs.2013, 09:43
Hoca Burak daha çok koşacak demişti. Nani gelirse 4-2-3-1 olur taktik. Göbekte Gökhan-Selçuk- sneijder iyi gider takıma.

Sirius Black
31.Mayıs.2013, 11:48
Bence oyle olursa Drogba kulubeye gider . :) 4-2-3-1'de kanat oynamak demek Burak'i bitirmek demek.

europeanconquer
31.Mayıs.2013, 14:05
Dizilişleri boş verin her türlü oynarız onda sıkıntı yok,önemli olan kadro derinliğini arttırmak ve kaliteli bir kadro kurmak.Kaliteli bir kadro derken genel olarak değil her oyuncunun üst kalitede olmasından bahsediyorum.Böylece sakatlık veya ceza olduğunda yerlerine oynayacak oyuncular as oyuncuyu aratmayacak.

Nocna Mora
02.Haziran.2013, 16:22
Melo geldi mi geliyor mu neler oluyor arkadaslar

europeanconquer
02.Haziran.2013, 17:03
Melo'yu bilmiyorum da AMK'ya göre Mourinho Sneijder ve Drogba'yı istiyor.Sneijder evet dedi diyor.

http://amkspor.com/2013/06/02/benimle-gelir-misiniz.html

Sneijder'in birkaç saat önce attığı şöyle bir tweete var.Öyle gidici bir havası yok,muhtemelen yalan haberdir üstteki.

http://img547.imageshack.us/img547/9896/lgt5226s.png

Facx
02.Haziran.2013, 17:24
Melo'yu bilmiyorum da AMK'ya göre Mourinho Sneijder ve Drogba'yı istiyor.Sneijder evet dedi diyor.

http://amkspor.com/2013/06/02/benimle-gelir-misiniz.html

Sneijder'in birkaç saat önce attığı şöyle bir tweete var.Öyle gidici bir havası yok,muhtemelen yalan haberdir üstteki.

http://img547.imageshack.us/img547/9896/lgt5226s.png

adam daha bu sene geldi ki öyle tek başına gelmedi ailesiyle birlikte geldi tam düzenini oturtuyoken başka bi takıma transfer olmak istemez

E.Cartman
02.Haziran.2013, 17:42
Bi yere gitmez Sneijder, Yolanthe yenge daha evin dekorasyonunu yeni bitirdi :D

europeanconquer
02.Haziran.2013, 17:43
Eee 6 ayda bir şehir değiştirseler her yerde gittikleri şehirlerde kulüp tarafından kendilerine ev hediye edilse 38 yaşına kadar futbol oynasa,yaklaşık 20-30 evi olur.Emlak işine girip evleri kiralasa yattığı yerden köşeyi döner.Karlı iş.Hem spor yapıyorsun hem paranın dibine vuruyorsun,vay anasını satıyım,oğlum olursa yürümeye başladığı andan itibaren topla haşır neşir olmasını sağlayacağım,atacağım sokağa oynasın dursun velet.

Facx
02.Haziran.2013, 17:53
Eee 6 ayda bir şehir değiştirseler her yerde gittikleri şehirlerde kulüp tarafından kendilerine ev hediye edilse 38 yaşına kadar futbol oynasa,yaklaşık 20-30 evi olur.Emlak işine girip evleri kiralasa yattığı yerden köşeyi döner.Karlı iş.Hem spor yapıyorsun hem paranın dibine vuruyorsun,vay anasını satıyım,oğlum olursa yürümeye başladığı andan itibaren topla haşır neşir olmasını sağlayacağım,atacağım sokağa oynasın dursun velet.

o evlerin onlar için çerez parası :D

E.Cartman
02.Haziran.2013, 17:55

Evlerin tapusunu vermiyorlar yahu kirasını kulüp ödüyor sadece ki Sneijder'in kirasını kulüpte ödemiyor ben öderim demiş evi kendi tutmuş :zuhaha

europeanconquer
02.Haziran.2013, 17:57
Kolayı var,imza ücreti olarak ev ister.Ben TCM 2005 oyununda oyunculara hep ev veriyordum :n:

byariff
02.Haziran.2013, 18:50
Mou istiyorsa sahsi gorusum snejder satilsin ama drogba kalsin 13 e falan satalim snejderi

europeanconquer
02.Haziran.2013, 18:52
Mou istiyorsa sahsi gorusum snejder satilsin ama drogba kalsin 13 e falan satalim snejderi

Inter 7,5 a satıp enayilik yaptı biz de o fiyata satarsak Inter'den daha enayi konuma geliriz.Hazır Abramovich gibi bir para babası varsa 20-25 isteyeceksin acımayacaksın :n:

mpaker66
02.Haziran.2013, 19:20
Yok be sneijder'im benim gitmez bi yere. Bizde oynar topunu gider dünya Kupası'na :)

C h A o S
02.Haziran.2013, 19:36
Sneijder sağlam bir kamp programı geçirirse ve sezon içerisinde çok fazla sakatlık yaşamazsa takımın en önemli oyuncusu olur.Ligi kasıp kavurur.

byariff
02.Haziran.2013, 20:41
iste tek sorun o sneijder agir bir kamp programini kaldiramiyacak sakatlancak...

europeanconquer
02.Haziran.2013, 21:02
Bu adam 9 yıldır üst düzey futbol oynuyor abi.Evet sık sık sakatlanan bir oyuncu ancak kamp dönemi geçirdiği vakit hem hazır hale gelecek hem de daha az sakatlanacak.Bir de sen sakatlanacak dersen sakatlanır yani.

darkkobal123
02.Haziran.2013, 21:09
Scott Piri kondisyon yükler, iyi de bir kamp dönemi geçirirse Sneijder seneye takımın lideri olur.

Deus Dominus
03.Haziran.2013, 03:36
Sneijder 2014 için hiç olmadığı kadar dikkatli olur rahat olun :) Dünya Kupası istiyor adam, belki son turnuvası olacak, 4 yıl sonra ne olacağını, nerede olacağını bilemez.

Flawless Victory
03.Haziran.2013, 08:56
Melo gibi dikine oynayan defansif orta saha çok az dünyada. Ama bonservisi alınınca Brezilyalılar sapıtıyor. Sneijder ise iyi paraya satılabilir. 15 milyondan aşağısı kurtarmaz.

KaRaBükLü KraL
03.Haziran.2013, 12:17
Sneijder'i neden satalım.Madem satacaktık neden aldık.Başkan her gittiği yerde hedefimiz Şampiyonlar Ligi Kupası diyorsa yarım sezon önce aldığı adamı satmaz.Ben ihtimal vermiyorum satılacağına falan Sneijder'in keza Drogba'nın da.

mpaker66
03.Haziran.2013, 13:22
Sanki transfer döneminde değiliz bu ne sessizlik. Twittermış demek transfer haberi yayan :)

C h A o S
03.Haziran.2013, 15:30
Kolarov haberleri okudum bugün.Alabilirsek güzel olur.
Şöylede bir haber var.

Kadrosundaki 9 yabancı yüzünden ön libero için yerli alternatifleri öncelikli olarak değerlendirmek zorunda kalan sarı-kırmızılılarda Başkan Ünal Aysal, taraftarı heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Aysal'ın transferin gözde isimlerinden Nuri Şahin'le ilgili olarak, "Gökhan İnler'e göre gerçekleşme ihtimali daha yüksek bir transfer gibi görünüyor. Hocamız isterse Nuri'yi alabiliriz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

mustinho03
03.Haziran.2013, 17:13
Kolarov haberleri okudum bugün.Alabilirsek güzel olur.
Şöylede bir haber var.

Kadrosundaki 9 yabancı yüzünden ön libero için yerli alternatifleri öncelikli olarak değerlendirmek zorunda kalan sarı-kırmızılılarda Başkan Ünal Aysal, taraftarı heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Aysal'ın transferin gözde isimlerinden Nuri Şahin'le ilgili olarak, "Gökhan İnler'e göre gerçekleşme ihtimali daha yüksek bir transfer gibi görünüyor. Hocamız isterse Nuri'yi alabiliriz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Yalan haber nuri nin gelme ihtimali cok dusuk

europeanconquer
03.Haziran.2013, 17:14
Kolarov efsane olur ancak ben pek sanmıyorum.

darkkobal123
03.Haziran.2013, 20:35
Nuri Şahin gelmeyi istemez gibi geliyor bana, çok zor yani. Kolarov'da aynı şekilde zor. Ayrıca yabancı sınırı var onu da düşünmek gerek.

byariff
03.Haziran.2013, 21:20
olaylar oldugundan beri ne transfer var ne birsey tum takimlarin yoneticileri uyutuyor bizi :D

byariff
04.Haziran.2013, 15:32
Seref aydinda guvenilir kaynaktir.

Seref Aydin ; Galatasaray Gökhan Inler icin 10 milyon Euro teklif etti. Napoli 13 Mio € istiyor. görüşmeler devam ediyor.

Bu arada GS Rubin Kazan'a 2.8 Mio € bir Teklif yapti Töre icin.

mpaker66
04.Haziran.2013, 17:24

Seref Aydin ; Galatasaray Gökhan Inler icin 10 milyon Euro teklif etti. Napoli 13 Mio € istiyor. görüşmeler devam ediyor.

ay hadii inşallah.

europeanconquer
04.Haziran.2013, 17:31

Nerde gördün abi ? Ekşi'ye baktım öyle bir şey yazmamış.

byariff
05.Haziran.2013, 01:46
Twitterde Gordum europ.

bu arada AMK yarin melonun yerine baska bir alternatif ismi yazcakmis

carlinhos bitti diyorlar ay sonuna dogru gelirmis.

nani de butun islemler tamammis oyuncunun biraz daha yillik bonservisinini indirilmesini istiyorlarmis.

E.Cartman
05.Haziran.2013, 02:09
Twitterde Gordum europ.

bu arada AMK yarin melonun yerine baska bir alternatif ismi yazcakmis

carlinhos bitti diyorlar ay sonuna dogru gelirmis.

nani de butun islemler tamammis oyuncunun biraz daha yillik bonservisinini indirilmesini istiyorlarmis.

Yıllık bonservis ?? Yeni bir çığır açtın İspanyol :n::n:

Fearless Coward
05.Haziran.2013, 02:29
Arif yine yeni yeniden fail olmuş. :D Bu arada yönetimin Melo'yu erken bitirmek istemesi beni sevindirdi inşAllah Haziran ayı bitmeden gelir.

Redrum
05.Haziran.2013, 02:30
Abi Nani istemiyoruz yahu ne yapacağız Nani'yi şu takıma monte etmek imkansız of of..

Fearless Coward
05.Haziran.2013, 02:44
Arkadaş Nani bile istenmez olmuş. :D Hatırlayın Real maçını Fatih hoca oyuna Amrabat'ı almıştı o andan itibaren takım şov yapmaya başladı ve goller de geldi.Bize büyük maçlarda Nani,Amrabat,Q7 gibi bir topçuya mutlaka ihtiyacımız var bu yüzden Amrabat'tan kat kat iyi olan Nani gelirse muazzam olur ligi zaten hiç saymıyorum ligimiz istediği kadar sert olsun bu adam o adamlardan sıyrılmayı bilen bi isim hiç sıkıntı olmaz.

Redrum
05.Haziran.2013, 02:46
Arkadaş Nani bile istenmez olmuş. :D Hatırlayın Real maçını Fatih hoca oyuna Amrabat'ı almıştı o andan itibaren takım şov yapmaya başladı bize büyük maçlarda Nani,Amrabat,Q7 gibi bir topçuya mutlaka ihtiyacımız var Nani gelirse muazzam olur ligi zaten hiç saymıyorum ligimiz istediği kadar sert olsun bu adam o adamlardan sıyrılmayı bilen bi isim hiç sıkıntı olmaz.

Abi Nani gelirse banko 11 oynamak zorunda. E bizim takımda banko 11 oynamak zorunda olan oyunculardan Drogba-Burak-Sneijder-Nani-Selçuk içeren bir 11 oluşturabilir misin? 2 sene önceki Beşiktaş'a döneceğiz. Takımda bireysel yıldız oyuncular dizmekle takım olunmuyor. Fatih hoca bunun farkındadır ve Nani'yi istemeyecektir bence..

Corpus
05.Haziran.2013, 02:48
Bizim lig defanslarına Nani' nin mesajı : İçinizden geçicem (2)

europeanconquer
05.Haziran.2013, 07:30
Abi Nani gelirse banko 11 oynamak zorunda. E bizim takımda banko 11 oynamak zorunda olan oyunculardan Drogba-Burak-Sneijder-Nani-Selçuk içeren bir 11 oluşturabilir misin? 2 sene önceki Beşiktaş'a döneceğiz. Takımda bireysel yıldız oyuncular dizmekle takım olunmuyor. Fatih hoca bunun farkındadır ve Nani'yi istemeyecektir bence..

Tek dizilişe bağlı kalmak pek akıl karı bir iş değil,kaliteli bir oyuncu kitlesine sahip olmalıyız ayrıca alternatifimiz de bol olmalı.4-4-2,4-2-3-1,4-3-1-2 gibi dizilişleri de oynamalıyız ki hem geçen sene hemde bu sene yaşadığımız sıkıntılar çıkmasın ortaya.Bu yüzden Nani'ye ve Nani gibi kaliteli oyunculara ihtiyacımız var.

Bu arada Chelsea'de genç ve yetenekli forvet arkası oyuncular varken Mourinho cidden Sneijder'i istiyor mu yahu ? Sneijder eyvallah çok iyi bir futbolcu,formda olduğu zaman dünyada 3-4 oyuncu arasına bile girer forvet arkası bölgesinde ancak yaşı da geliyor yani.

Redrum
05.Haziran.2013, 13:02
Tek dizilişe bağlı kalmak pek akıl karı bir iş değil,kaliteli bir oyuncu kitlesine sahip olmalıyız ayrıca alternatifimiz de bol olmalı.4-4-2,4-2-3-1,4-3-1-2 gibi dizilişleri de oynamalıyız ki hem geçen sene hemde bu sene yaşadığımız sıkıntılar çıkmasın ortaya.Bu yüzden Nani'ye ve Nani gibi kaliteli oyunculara ihtiyacımız var.

Bu arada Chelsea'de genç ve yetenekli forvet arkası oyuncular varken Mourinho cidden Sneijder'i istiyor mu yahu ? Sneijder eyvallah çok iyi bir futbolcu,formda olduğu zaman dünyada 3-4 oyuncu arasına bile girer forvet arkası bölgesinde ancak yaşı da geliyor yani.

Kardeşim neyden bahsettiğini biliyorum. Gökhan Töre de gelsin, Jem Karacan da gelsin mesela. Ömer Toprak gelsin. Ben eğer FMde olsa Nani, Gökhan Töre, Jem, Ömer, Chedjou, Hamit, Sneijder, Selçuk... Hepsini eşit sayıda maç oynatarak formda tutabilirdim. Ama gerçek hayatta bu işler FM gibi olmuyor. Nani'yi rotasyon için alamazsın. Nani rotasyon olmayı kabul etmez! Sistem dediğimiz şey stratejik olarak arada değiştirilebilir ama senin dediğine göre 1 maç öyle 1 maç böyle oynanmaz. Bazen Drogba, bazen Burak, bazen Nani yedek olacak oluyor senin dediğinde.

uAburak89
05.Haziran.2013, 13:13
Erman Kılıç'la sözleşme imzalandığına dair iddialar iyice arttı, Kazım da hazırlık kampında olacakmış muhakkak.

byariff
05.Haziran.2013, 13:31
yillik alacagi para iste :D nani gelirse kesinlikle sistem degisir soyle olabilir sneijder satilirsa sistem degismez ki bencede satilmali sneijder

ReaList
05.Haziran.2013, 13:38
Son dakika! Galatasaray, Erman Kılıç'ı renklerine bağladı.. (LİGTV)

byariff
05.Haziran.2013, 13:39
cok iyi haber trde begendigim bir oyuncuydu erman

uAburak89
05.Haziran.2013, 13:52
Fazla forma şansı bulamaz gibi, Türkiye Kupası hariç tabii.

europeanconquer
05.Haziran.2013, 13:57
İyi oynarsa herkes bulur abi.

uAburak89
05.Haziran.2013, 14:12
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/06/05/galatasaray-erman-kilic-i-bitirdi-3349723.Jpeg

byariff
05.Haziran.2013, 14:15
bu sezon 9 gol atıp, 14 asist yapmis erman

ReaList
05.Haziran.2013, 14:17
Fazla forma şansı bulamaz gibi, Türkiye Kupası hariç tabii.
Katılıyorum, Siz Furkan'ı da almıştınız yanılmıyosam hala sizde mi değil mi o bile belli değil.

uAburak89
05.Haziran.2013, 14:19
Katılıyorum, Siz Furkan'ı da almıştınız yanılmıyosam hala sizde mi değil mi o bile belli değil.

Bizde, Furkan çok içine kapanıkmış, antremana gelip gidiyormuş o kadar hiç konuşmuyormuş, ciddi uyum sorunu var deniyordu. Gider herhalde takımdan. Erman daha net Furkan'a göre hiç belli olmaz 2. Engin Baytar durumu da olabilir, zamanında aldığımız Altan Aksoy vardı onun gibi kayıp bir sezon da geçirebilir. Erman'ın çalışması kadar şansa da ihtiyacı var, hiç bir pozisyonda ilk tercih olamaz kağıt üzerinde. Sakatlık ve ceza durumlarında bulduğu şansı iyi değerlendirirse ligde de bir 8-10 maç oynabilir gibi.

zarateray
05.Haziran.2013, 14:24
Erman kadronun derinliği için güzel transfer sakatlıklar cezalar derken forma şansını iyi değerlendirirse hem kendisi burada tutunur hem Gs'ya faydaları dokunur

C h A o S
05.Haziran.2013, 14:29
Erman iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum.Rotasyon için yapılmış bir transfer.Bu sene iyi istatistik yapmış.Sivas maçlarında zaten göze çarpan bir isimdi.Hayırlı olsun bakalım neler yapıcak oynadığında.

Suicider
05.Haziran.2013, 14:39
Erman takımımıza hayırlı olsun.Eğer kendini gösterirse şampiyonlar ligi dönüşlerinde vs ligte forma şansı bulabilir.Bizim geçen sene en büyük sıkıntımız kenardan hiç bir katkı alamamış olmamız bence.Ayrıca Furkan'la karşılaştırmamak lazım,hem kişilik olarak,hem oyun olarak farklı tip oyuncular.Erman bir form yakalayıp biran da ilk 11e de girebilir.Ya da hiç şansta bulamayabilir bunu izleyip göreceğiz,başarılar kendisine.

byariff
05.Haziran.2013, 14:42
amk bugun kuzmannovic"i yazmis bize

http://amkspor.com/2013/06/05/pitbull-yada-kuzman.html

Namzet
05.Haziran.2013, 15:18
Erman Kılıç çok iyi alternatif olur,başarılı bir transfer

uAburak89
05.Haziran.2013, 15:21
Boluspor'dan Emre Kılınç ismi de geçiyor, 850.000 TL bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlanmış.

E.Cartman
05.Haziran.2013, 15:27
Erman muhtemelen 2. bir Engin Baytar görüntüsü çizer. ŞL'de tıkanır belki ama STSL ve Türkiye Kupasında maç kazandırır, hayırlı olsun.

byariff
05.Haziran.2013, 15:34
boludaki ermanin twitteri

https://twitter.com/EmreeKlnc

23 saat onceki biri sormus oda tam bitmedi demis daha

https://twitter.com/atSfth/status/341887013370331136

Aydin
05.Haziran.2013, 15:38
Nani'nin gelmesinin takıma yarar getireceğini sanmıyorum ben de.

C h A o S
05.Haziran.2013, 15:40
Emre Kılınç nasıl biridir izleyen var mı?

byariff
05.Haziran.2013, 15:42
G.Saray’ın bir süredir transfer etmek istediği genç yıldız adayı Emre Kılınç, 1 milyon TL’ye sarı-kırmızılı kulübe transfer oldu.

http://i.imgur.com/TenYsSW.jpg

Fatih Terim’in ısrarla istediği 18 yaşındaki Emre için bu sabah el sıkışıldı. Resmi açıklamanın önümüzdeki saatlerde yapılması bekleniyor.

http://amkspor.com/2013/06/05/cimbom-genc-yildizi-kapti.html

Redrum
05.Haziran.2013, 15:44
Nasıl oyuncu acaba?

Aydin
05.Haziran.2013, 15:54
Mevkisi neresi?

Corpus
05.Haziran.2013, 15:54

Furkan 90'lı bir genç gelişmesi bekleniyordur hala. Bana göre 90'lı biri şuan A takımda oynayamıyorsa takımda tutulması saçmadır o ayrı. Furkan Fizik olarak gelişemediği için oynayamıyor diye biliyorum. Erman ise zaten gelişimini tamamlamış biri. Yani 2 transfer arasında büyük farklar var. Bir oyuncunun gelecek potansiyeli tahmin edilerek alınmış, diğer oyuncunun ise max potansiyeline ulaştığı biliniyor ve bunun yeterli olacağı görülerek alınıyor.

Transfer hakkındaki yorumuma gelecek olursak. Saçma sapan bir transfer olmuş. Erman Kılıç ne yahu !

petrol_fb12
05.Haziran.2013, 15:55
Erman Kılıç alındı evet beni eleştirip Anadolu topcusu burda oynamaz diyen kişileri görmek istiyorum :D

Fatih Terim bırak o görevi burda farklı gözmeye başlayacaklar :D

Fearless Coward
05.Haziran.2013, 16:06
Erman hayırlı olsun hem kadro genişliği açısından hem de bonservissiz almışız bu 2 açıdan baktığımızda fena bir transfer değil.Sonuçta ligimizden yerli oyuncu almak kolay değil.Ama ben çok oynayacağını sanmam kupada kesin oynar zaten ligde de bi 5-10 maça çıkar sezonu tamamlar diye düşünüyorum umarım yanıltır bizi.

E.Cartman
05.Haziran.2013, 16:19
Emre Kılınç kanatlarda oynuyormuş.

mpaker66
05.Haziran.2013, 17:04
Erman Kılıç alındı evet beni eleştirip Anadolu topcusu burda oynamaz diyen kişileri görmek istiyorum :D

Fatih Terim bırak o görevi burda farklı gözmeye başlayacaklar :D

Bak kardeşim

Sen her zaman Anadolu topçularını messi yaptığın için biz seni eleştirdik. Şimdi Erman'ı Galatasaray aldı demi. Tamam iyi transfer ama kağıt üzerinde şuanda. O baskıyı kaldırabilecek mi? Ne kadar iyi oynayacak kapalı savunmaya. Bakacaz işte izleyecez görecez haklımıymışın haksız mı heyecan yapma.

byariff
05.Haziran.2013, 17:41
https://pbs.twimg.com/media/BL_uxOLCAAIX-MQ.jpg

Corpus
05.Haziran.2013, 17:58
Forma bana daha çok yakışıyor. Hiç olmamış

Yavuz12
05.Haziran.2013, 18:22
Biraz göbek mi yapmış arkadaş :) ?

Transferine gelirsek bu sezon 9 gol 14 asist yapmış ve bu sezon en fazla asist yapan Türk oyuncu olmuştur. Bonservissiz alınmış olması Ve Türk pasaportuna sahip olması Galatasaray'a getirdi.

Bence dış görünüşüne göre önyargılı davranmamak gerekir.

Sözün özü çok başarılı transfer.

davidvilla
05.Haziran.2013, 18:47
Bak kardeşim

Sen her zaman Anadolu topçularını messi yaptığın için biz seni eleştirdik. Şimdi Erman'ı Galatasaray aldı demi. Tamam iyi transfer ama kağıt üzerinde şuanda. O baskıyı kaldırabilecek mi? Ne kadar iyi oynayacak kapalı savunmaya. Bakacaz işte izleyecez görecez haklımıymışın haksız mı heyecan yapma.

Şaka bir yana ama gerçekten Messi o :D
Daha dogrusu Abdullah Avcı ona Anadolu'nun Messi'si diyordu :D

Erman iyidir iyi sıkıntı yok.

Suicider
05.Haziran.2013, 21:01
Profesyonel futbolcu Erman Kılıç ile 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 sezonluk (son sezon opsiyonlu) sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmış olup, oyuncuya her sezon için 950.000 TL sabit transfer ücreti ve 20.000 TL maçbaşı ücreti ödenecektir.

byariff
05.Haziran.2013, 21:17
makul iyi para... sivasda 2.2m aliyordu erman.

ermanin ilk sozleri bu arada.

http://www.youtube.com/watch?v=MQOMJbCdplM&feature=youtu.be&a

zarateray
05.Haziran.2013, 21:29
Emre Kılınç sol bek de oynuyormuş Fatih hoca ondan istemiş diyorlar hadi hayırlısı inş Semih gibi parlar o da

Redrum
05.Haziran.2013, 21:32
Emre Kılınç 94 doğumlu, solak bir oyuncu. Asıl mevkisi sağ kanat, sol kanatta da oynuyor diye biliyorum. Ama sol bekliğini hiç görmedim valla bakalım şu genç yatırımlar tutsun :)

anil luque
05.Haziran.2013, 21:45
Bence rotasyon adına çok iyi bir transfer.

Addolorato
05.Haziran.2013, 22:38
Erman iyi topçu. Eğer biraz daha düzgün bir fiziği olsaydı bu önyargılar olmazdı bence. Pek futbolcuya benzememesi tek sorunu heralde.

William Rookwood
05.Haziran.2013, 22:42
Aynen öyle iyi topçudur kendisi. Asıl mevkisi Engin gibi AMC ama kanatlarda da oynayabiliyor. Hızlı ve yararlı bir oyuncu.

europeanconquer
05.Haziran.2013, 23:33
Erman'ı hepimiz biliyoruz,ne oynadığını da biliyoruz,yararı olacaktır ancak ben Emre Kılınç'ı merak ediyorum.Eğer sol bek ise ve parlarsa ortalığı yıkarım.Senelerdir doğru düzgün bir sol bek yetiştiremiyor Türk takımları.

byariff
05.Haziran.2013, 23:40
arastirmacilarimizdan bi emre analizi istiyoruz :p

mpaker66
05.Haziran.2013, 23:57
Bolu araştırmacısı buraya PLS :)

Sheriff
06.Haziran.2013, 00:02
Erman GS'de oynayacak kadar özel bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

davidvilla
06.Haziran.2013, 10:05
Erman GS'de oynayacak kadar özel bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Yabancı sınırı var. Yerli oyuncu bonservissiz. Rotasyonda kullanılır zaten. Anadolu'dan genç bir futbolcu alsan ne olacagı belli olmuyor ama Erman gibi süper ligin biber gazını yemiş oyuncular bence sezon içinde çok ihtiyac duyulan oyuncu tipi, mantıklı transfer. Engin'in sorumluluk sorunu olmadıgını düşün cok yararlı olmazmıydı, Erman da öyle işte hem daha sogukkanlı ve profesyonel.

ForCimbom
06.Haziran.2013, 12:17
emre kılınç kim abi? erman kılıç emre kılınç. ilginç.

sarianet
06.Haziran.2013, 14:15
Bi günde iki kılıç iyi olmuş :)

uAburak89
06.Haziran.2013, 14:41
Profesyonel futbolcumuz Hakan Balta'nın sözleşmesi 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 sezon boyunca (son sezon opsiyonlu) uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya her sezon için 1.250.000 USD sabit transfer ücreti ve 10.000 USD maçbaşı ücreti ödenecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=288872

europeanconquer
06.Haziran.2013, 14:48
Güzel güzel,onun gibi yerli bir sol bek bulamayacağımıza göre takımda kalması gerekiyor.

uAburak89
06.Haziran.2013, 16:10
Hem Melo hem de Carlinhos'da işlemin tamam olduğu söylentileri ayyuka çıktı.

Redrum
06.Haziran.2013, 16:19
Hem Melo hem de Carlinhos'da işlemin tamam olduğu söylentileri ayyuka çıktı.

Neden ?

Deus Dominus
06.Haziran.2013, 16:23
Nasıl neden? :)

europeanconquer
06.Haziran.2013, 16:25
http://www.365g24s.com/content?id=218

Doğruysa eğer ben onaylamıyorum transferi.Bonservisi normalin biraz üzerinde,yıllık ücreti ise çok fazla.

Facx
06.Haziran.2013, 16:29
yıllık ücret 2.5 m € mu ne yapmışta 2.5 m € alıyo bu carlinhos kolarov u alırız o paraya

Redrum
06.Haziran.2013, 16:32
Nasıl neden? :)

Kaynak ne? Nereden biliyorsunuz ayyuka çıktığını? Yarın açıklansa ne cevap verirsin ? gibi mesela :)

Redrum
06.Haziran.2013, 16:34
yıllık ücret 2.5 m € mu ne yapmışta 2.5 m € alıyo bu carlinhos kolarov u alırız o paraya
Adam çok popüler abi son 1-2 senedir. Napalım para vermeden gelmiyorlar. Şu anki takımında kaç alıyor acaba?

byariff
06.Haziran.2013, 17:37
Carlinhos bitti ama fazla bence yillik alcagi para.

mustinho03
06.Haziran.2013, 19:55
Adam çok popüler abi son 1-2 senedir. Napalım para vermeden gelmiyorlar. Şu anki takımında kaç alıyor acaba?

Neresi popüler hocam yapma allah askina iyi oyuncu olabilir ama o kadar parada cok

Redrum
06.Haziran.2013, 19:56
Neresi popüler hocam yapma allah askina iyi oyuncu olabilir ama o kadar parada cok

Brezilya'da popüler abi adam Brezilya'yı da küçümsemeyin Neymar kaç sene boyunca gitmedi Avrupa'ya mesela gördüğümüz gibi

europeanconquer
06.Haziran.2013, 20:01
Brezilya'da şahsen FM araştırmacıları oyuncuların değerlerine verdikçe veriyorlar,mesela geçen yıllarda Trabzonspor ve Konyaspor forması giyen ve Türkiye'de bile tutunamayan Jefferson'a öyle bir profil yapmışlar ki her takımda oynayacak bir profili var.En son Muslera'yı satıp onu almayı düşündüm ama param yetmedi.İşte bu araştırmacılara rağmen Carlinhos'un öyle aman aman bir profili yok.

Buna göre bakarsak Carlinhos'un o parayı nereden hak ettiği muamma.

byariff
06.Haziran.2013, 20:05
valla hoca cok istiyormus ayni amrabat olayi gibi :D ki herkes ovuyor brezilyayi yakindan takip edenler var ligin en iyi sol bek diyorlar son 2-3 yildir sahsen alper ocal"a guvenirim ozellikle o cok iyi takip ediyor brezilyayi oda carlinhosu baya ovdu

Fearless Coward
06.Haziran.2013, 20:43
Carlinhos'u hiç bilmiyorum ama hoca istiyorsa vardır bi bildiği alalım derim.Brezilya çok kaliteli bir lig hemen hemen her takımda çok kaliteli topçular var o ligden rahat 4-5 adam getirilir de Federasyon sağolsun kontejan izin vermiyor. :( Melo'da da sona yaklaşmışız hadi hayırlısı.

E.Cartman
06.Haziran.2013, 21:07
Fluminense tok satıcı durumundaydı bu nedenle 4.4 milyon bonservis iyi bir değer ancak 2,5 milyon maaş fazla olmuş maksimum 1,8 olmalıydı. Sonra yıla göre artardı. Ancak bunun bi dedikodu olduğunu unutmamak lazım tabii.

zeck17
06.Haziran.2013, 21:34
Ya Dani Alves'in sol bek hali diye yorum yapanlar vardı eğer öyle bir durum söz konusuysa bu adam 2 sezona gider

Bu arada benim tek endişem sadece brezilya liginde oynamış olması son olarak ayak içi sol kanattaki amrabattan daha iyi :D

C h A o S
06.Haziran.2013, 21:58
Muslera
Eboue-Chedjou-Semih-Yabancı sol bek(Carlinhos)
Melo-Selçuk-Hamit
Sneijder
Burak-Drogba

Yok kurtarmaz yabancı hakkı.Bu durumda yapılacak 2 şey var.
Carlinhos'u almayacaksın onun yerine Hakan Balta oynayacak.Her ne kadar oyun tarzını sevmesemde,ayağında topuklu ayakkabı var gibi koşsada,tecrübesi ile artık şu kadroda bir zahmet sırıtmasın.Hakan oynarsada el mecbur onun kanadından sezon boyu bindirme göremiyeceğiz.Ama Riera'ya göre defansta daha başarılı olacağı kesin.

İkinciside Hamit sağ beke geçicek.Onun yerine Yekta yada Jem Karacan gibi bir yerli bulup monte edeceğiz.Eboue'nin talipleri çıkar satılmak istenirse.Bu sezon aşırıya kaçan yere yatmaları sıktı beni.İllaki her maç sakatlanmış gibi yapıp kenardan oyuna girecek.Bunlar çok göze batıyordu son zamanlarda.Ama doğruyuda söylemek gerekirse istediği zaman adam oynuyor.Oynayıncada takım başka bir hal alıyor.Zaten Drogba faktörüyle ben Eboue'nin gideceğini sanmıyorum.Ama fikir işte yapıcak bir şey yok.Öyle yada böyle birisi kesilecek.

Özgür Çetin
06.Haziran.2013, 22:11
Hakan Balta şu ulkenın en ıyı solbekidir kesinlikle kım ne derse desin. Teknik olarakda 1 numaradır..Bu demek oluyor ki yeni sezonda sol bekte Hakanı görecegiz..

europeanconquer
06.Haziran.2013, 22:23
Hakan'ın fiziği ile ilgili sıkıntıları var ancak fiziği ile ilgili sıkıntıları mental açıdan da sıkıntı yaratıyor.Kendine iyi bakarsa bize de çok yararı dokunur.

Namzet
06.Haziran.2013, 22:52
Hakan Balta şu ulkenın en ıyı solbekidir kesinlikle kım ne derse desin. Teknik olarakda 1 numaradır..Bu demek oluyor ki yeni sezonda sol bekte Hakanı görecegiz..

Onun için pozisyonu sol bek olmayan adamı sezon boyu 11 oynattınız,hakan iyi oyuncu rieradan da iyi bence ama en iyi sol bek abartı

mustinho03
06.Haziran.2013, 22:53
Öyle yada böyle kadrodab bir adam kesilecek su kontenjan yüzünden ligin degeri daha da düsecek sonra avrupa da basari gelmiyor diyor herkez ee kardesim sen basarisiz olmak icin öyle bir kural veya kurallar cikariyorsun ki evlere senlik hakan balta iyi ama agir kaliyor.hadi ligi idare ettik diyelim avrupa da sol tarafdan samar ogluna cevirirler o tarafi

byariff
07.Haziran.2013, 00:29
Hakan iyi sol bek ama hocanin aradigi bir bek degil keze rierada hoca eboue tarzi ariyor abi bek dedigin akacak ya ileri geri bu yuzden carlinhos iste.

titates1
07.Haziran.2013, 00:43
Hakan'ı Akhisar'ı yönetsem kadroya almam , o kadar kötü oyuncu.Sol bek sıkıntısından adama iyi diyoruz işte.

zeck17
07.Haziran.2013, 00:50
Hakan'ı Akhisar'ı yönetsem kadroya almam , o kadar kötü oyuncu.Sol bek sıkıntısından adama iyi diyoruz işte.

Aynı Hakan'ı izlediğimize emin miyiz bu sezonu geçtim de önceki sezon ve şu euro 2008 ve o sezon çok iyi oynamıştı bir sol beke göre üst düzeydi

Tabi Hakan Balta'dan ne beklediğinize bağlı yorumunuz.. savunmada iyi yer tutuyor fakat hücuma aynı oranda katkı sağlayamıyor deseniz daha doğru olurdu

Corpus
07.Haziran.2013, 01:02
Aynı Hakan'ı izlediğimize emin miyiz bu sezonu geçtim de önceki sezon ve şu euro 2008 ve o sezon çok iyi oynamıştı bir sol beke göre üst düzeydi

Tabi Hakan Balta'dan ne beklediğinize bağlı yorumunuz.. savunmada iyi yer tutuyor fakat hücuma aynı oranda katkı sağlayamıyor deseniz daha doğru olurdu

Yoruma genel olarak karşı değilim ama yıl 2013 iken euro 2008 performansını örnek göstermek doğru olmamış :)

zeck17
07.Haziran.2013, 01:04
Yoruma genel olarak karşı değilim ama yıl 2013 iken euro 2008 performansını örnek göstermek doğru olmamış :)

Diğer sezonlar galatasaray pek başarılı değildi takım oynarken uyumu bozmayan birisi takımla beraber performansını yükseltiyor ondan o örnekleri verdim o sezonlar savunma ve hücuma katkı anlamında başarılıydı bence :)

mpaker66
07.Haziran.2013, 01:33
Hakan'ın fiziki problemleri var yoksa iyi topçu.

darkkobal123
07.Haziran.2013, 01:42
Erman iyi bir alternatif olur lig için, Türkiye'de bonservissiz alınacak en kaliteli isimlerden biri, hayırlı olsun.

titates1
07.Haziran.2013, 02:54
Hakan'ın Milli takıma yükselmesinin tek sebebi Galatasaray'da oynaması ve sol bek kıtlığıydı , milli takımda oynadığı zaman da ve hala daha bu yaşında , bu tecrübeyle zayıf ayağıyla pas veremeyen bir oyuncu.

byariff
07.Haziran.2013, 04:28
Carlinhos on direkten kafa golu atti gel olm gel :D

Fearless Coward
07.Haziran.2013, 04:29
Carlinhos iyi izlenimler verdi bana ilk 25 dakika da.Golünü de attı biz izlemesek atmaz valla. :p Böyle oynayacaksa alalım valla Fatih hoca istemiş zaten o istediyse daha kolay sonuçlanır transferi.

byariff
07.Haziran.2013, 04:33
http://s1.directupload.net/images/130607/mic3ynu3.swf buda golun videosu

MoisHaLe
07.Haziran.2013, 20:32
Nani Geliyooooooorrrr

europeanconquer
07.Haziran.2013, 20:40
Kaynağın neresi hocam ? :)

MoisHaLe
07.Haziran.2013, 20:45
twitterden ftwgs ve ertem şener :D

europeanconquer
07.Haziran.2013, 20:52
twitterden ftwgs ve ertem şener :D

Ftw'yi takip ediyorum öyle bir twitine denk gelmedim ama Ertem Şener'in yazdığını gördüm,eyvallah :)

MoisHaLe
07.Haziran.2013, 20:54
Ftw'yi takip ediyorum öyle bir twitine denk gelmedim ama Ertem Şener'in yazdığını gördüm,eyvallah :)

pardon ya 34cimbommuş :D alışmışım ftw ye

europeanconquer
07.Haziran.2013, 20:56
http://i.imgur.com/ho10zUR.png

Onun dediklerini koyalım o zaman.

byariff
07.Haziran.2013, 21:57
Carlinhos brezilyada kalmak istiyormus diye duydum ne var orda anlamiyorum yeminlen kafalari calismiyor para desen alacan her oyuncunun hayali CL desen oda var

C h A o S
07.Haziran.2013, 22:19
Carlinhos brezilyada kalmak istiyormus diye duydum ne var orda anlamiyorum yeminlen kafalari calismiyor para desen alacan her oyuncunun hayali CL desen oda var

Bu adam bize gelmeye gönüllü değil.Israr etmeye gerek yok.Yönetimde bence ilk önce Melo'ya yoğunlaşsın.

Fearless Coward
07.Haziran.2013, 22:38
Aynen öyle Melo bizim önceliğimiz olmalı Carlinhos falan sonra da düşünülür Juventus 7 Milyon istemiş Melo için biz 4'e bitirecekmişiz hadi inşAllah.Melo olmazsa alternatif Mikel olacakmış.İkisine de hayır diyemeyiz inşAllah birisi gelir.

Facx
07.Haziran.2013, 23:10
okay ı gerçekten alıyosak müthiş olur

europeanconquer
08.Haziran.2013, 13:17
34cimbom34'ün dün gece yazdığı tweet;

https://twitter.com/34cimbom34/status/343113080936493057

AMK Spor'un bugün ki haberi;

http://amkspor.com/2013/06/08/tek-engel-chelsea.html

Bu adam ya AMK da çalışıyor ya da yönetimden,yönetime yakın olan birisi.

Suicider
08.Haziran.2013, 13:23
Nani bana Galatasaray'dan teklif gelmedi demiş.Sneijder satılmadığı sürece Nani'nin gelmesine karşıyım.Hem sisteme uymaz hem de yabancı kuralından yedek kalır sorun çıkarır.Ama Sneijder giderse klasik 4-4-2 de oynayabilir.

Facx
08.Haziran.2013, 14:35
34cimbom34'ün dün gece yazdığı tweet;

https://twitter.com/34cimbom34/status/343113080936493057

AMK Spor'un bugün ki haberi;

http://amkspor.com/2013/06/08/tek-engel-chelsea.html

Bu adam ya AMK da çalışıyor ya da yönetimden,yönetime yakın olan birisi.

bu adama artık hiç güvenmiyorum basında kimin adı geçerse onu yazıyor

europeanconquer
08.Haziran.2013, 14:37
bu adama artık hiç güvenmiyorum basında kimin adı geçerse onu yazıyor

Yalnız bu adam,basından önce yazıyor,o yazdıktan sonra basın yazıyor.

byariff
08.Haziran.2013, 14:41
cimbom34 dogru yaziyor ama çok çok guvenilir kaynak degil

Facx
08.Haziran.2013, 14:53
Yalnız bu adam,basından önce yazıyor,o yazdıktan sonra basın yazıyor.

malesef öyle değil bende öyle sanıyodum ama değil yazılanlarda bunu güvenilir sanıp yazııyolar ama hiç sonuç çıkmıyo onlardan da bi crisi tutturdu diğerlerinde hep basından kopya çekti

byariff
08.Haziran.2013, 15:32
alper ve sneijderdede baya israrciydi kimse olmaz derken bu arkadas olacak dediydi ha alper olmadi tabi ama herkesden once yazdiydi :D

Fearless Coward
08.Haziran.2013, 15:43
Nani geldi diyebiliriz beyler Sneijder'de NtvSpor'a konuşmuştu evime yakınım demişti sonuçta gelmişti bizim hakkımızda konuşma yapması yeter. :D

Mamadou
08.Haziran.2013, 16:30
Galatasaray ihtiyaca göre transfer yapıyor. Erman Kılıç transferi ilk bakışta gereksiz gibi görünse de öyle değil. Terim Türkiye kupasında yedekleri sürdüğü zaman hiç bir oyuncu varlık gösteremiyordu. O maçları da koparan isimler genelde lk 11'de oynayan oyuncular oluyordu. Rahat 15 maçı var. Yalnız Erman için bir önceki mesajlarda kanat oynuyor denmiş ama Sivas'da 4-2-3-1'de öndeki üçlünün ortasında oynuyordu diye biliyorum. Tabi kanatlarda da oynayabilen bir oyuncu. Tam Terim'in istediği tarz kanat oyuncusu. Sol bek + Melo + kanat oyuncusu transfer edilir tahminince. Sol bek transferi en gerekli transfer. Melo alınmazsa orta sahada ciddi sıkıntı olur. Yeni transferde Melo'dan boşalan açığı kapamayabilir. Bu isim Gökhan İnler ve J. Mikel olsa bile. Gökhan İnler belki ama J. Mikel Melo tarzı bir oyuncu değil.

byariff
08.Haziran.2013, 17:31
Bence nanide gereksiz olur ha snejder giderse alinir ozman bence naniyi aldi yonetim secimlerde aysal aciklar show amacli

europeanconquer
08.Haziran.2013, 18:46
Bence öyle şu alınırsa gereksiz olur demeyin,sonuçta bu transferlerin hepsi Fatih Terim onaylı,kafasında belli bir sistem ve diziliş kuruyordur,sadece alınan oyuncuların başarılı olup,olamayacağına göre yorum yapın bence.

5267
09.Haziran.2013, 11:21
http://skorer.milliyet.com.tr/aysal-nani-nin-transferinden/galatasaray/detay/1720517/default.htm

Ünal Aysal:Nani'den vazgeçtik. :)

europeanconquer
09.Haziran.2013, 13:00
Nani iyi olabilirdi ancak şartlarımıza uymuyorsa yapacak bir şey yok.Hoş Milliyet'in haberlerini pek takmıyorum ben ancak olmazsa da niye olmadı demem.

Namzet
09.Haziran.2013, 13:04
10 milyon'u naniye çok görmüş,hayırlısı

europeanconquer
09.Haziran.2013, 13:09
Tok satıcı varsa,tok alıcı da vardır.Manchester Nani'den kurtulmaya çalıştığına göre biz de tok alıcıyı oynuyoruz,bizim dışımızda Nani'yi isteyen Juve ve Monaco var.Juve yıllık parasını veremiyor,Monaco ise ŞL'de değil.Ben gayet olumlu bakıyorum hamleye,belki ters teper ancak fiyatı düşürebildiği kadar düşürmeye çalışıyor Ünal Aysal.Bu arada Fenerbahçe haberleri var,eğer doğruysa zaten hiç bize gerek yok Fenerbahçe para saçmayı seven bir kulüp olduğuna göre onlarla yarışmamız mümkün değil.

Fearless Coward
09.Haziran.2013, 18:18
Fatih hoca son koymuş Sneijder olayına yeni sezonda ona ihtiyacımız var diyerek.

Facx
09.Haziran.2013, 19:46
ya naniyi alıp napıcaz mis gibi 4-3-1-2 otutmuşuz işte bu sisteme göre oyuncular alsak ya robben belki ama nani sistem değiştirlcek bi oyuncu değil

ForCimbom
10.Haziran.2013, 00:01
unal basgan çingene pazarlıgı yapıyor ama futbolcular seri üretim mallar degiller meta gibi yaklaşmamak lazım çat diye güle güle derler adama nani gibi bir okazyonu da zor bulursun

ForCimbom
10.Haziran.2013, 00:03
yahu onu bırak 8 milyona amrabat alırken neyin kafasındaydın diye sormazmı manu? nani nire amrabat nire

E.Cartman
10.Haziran.2013, 00:30
Eğer Ünal Aysal böyle dediyse muhtemelen transfer müspet bir ivme kazanmıştır :zuhaha

mpaker66
10.Haziran.2013, 17:03
Kerim Frei'in babası Birçok Avrupa klübünden teklif olmasına rağmen oğlunun Galatasaray'da forma giymek istediğini, haftasonuna kadar somut gelişmelerin olacağını söyledi.

Fearless Coward
10.Haziran.2013, 17:04
http://ntvspor.net/haber/futbol/89158/galatasarayda-sicak-saatler

Jem Karacan'la prensipte anlaşmışız.Kerim Frei'nin de babası oğlum Galatasaray'da forma giymek istiyor demiş.Carlinhos'a da son teklifimizi sunacakmışız.Hadi bakalım Kerim Frei ve Jem'i ben çok istiyorum inşAllah gelirler.

C h A o S
10.Haziran.2013, 17:10
Göhhan Zan,Aydın Yılmaz Ve Engin Baytar ile sözleşme yenilenecekmiş.
Erman-Jem-Kerim
Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş'u istediğimiz haberleride var.

Sanırım hem eldeki yerlileri hemde piyasada olan çoğu yerli ile ilgileniceğiz.Bence doğru hamleler.Melo'da gelsin yeter.Taşlar yerine oturur.
Carlinhos'a gerek yok.Adama kanım kaynamadı.Devamlı işi yokuşa sürüyor.Riera elden çıkarılmayacaksa ve illaki sol beke yabancı gelecekse Riera kalsın.Tabi Kolarov-Clichy gibi sürpriz hamleler olmazsa.

europeanconquer
10.Haziran.2013, 17:11
Jem ve Kerim'i alırsak süper olur valla :D

C h A o S
10.Haziran.2013, 17:19
Amk'da Emre Can haberi var.

Bayern Münih’le 1 yıl sözleşmesi kalan Emre Can, Galatasaray’ın radarına takıldı.Emre, orta sahada defansif görev üstleniyor ve zaman zaman savunmada oynuyor.Türk pasaportlu oyuncu ayrıca Almanya U-17 Milli Takımı’nın kaptanlığını yapıyor. Gurbetçi avına çıkan sarı-kırmızılılar, Emre Can’da ısrar ediyor.
Emre’nin akıbetinin, 2001’de Bayern Münih’ten Galatasaray’a gelen Berkant Göktan’a benzeyip benzemeyeceği merak konusu…

europeanconquer
10.Haziran.2013, 17:20
Emre Can'ı bize yar etmezler,baya potansiyelli bir oyuncu kendisi.

MoisHaLe
10.Haziran.2013, 17:31
Emre Can bence de bize yar olmaz.. Keşke gelse çok önemli bir yatırım olur ancak zannetmiyorum

Fearless Coward
10.Haziran.2013, 17:37
Emre Can'ın daha çok yolu var Munih'te bu sezon yavaş yavaş oynamaya başladı yeni sezon daha çok şans bulacaktır.Jem Karacan ve Frei gelse zaten muazzam olacak bizim için.Carlinhos'ta ısrarcıyız ama Brezilya milli takımını istiyor anlaşılan orada kalmaya meyilli.Riera'ya benim güvenim tam ofansif anlamda zaten muazzam defansif yönünü de her geçen gün geliştiriyor Carlinhos olmazsa Riera ile devam etmeliyiz bence gerek yok sol beke.Melo'yu da bir an önce bitirmeliyiz diye düşünüyorum sona yaklaşmışız zaten son haberler bu yönde.

byariff
10.Haziran.2013, 19:10
carlinhos bitti beyler :D

Fearless Coward
10.Haziran.2013, 19:23
Arif diyorsa Fenerbahçe ve ya Beşiktaş almıştır hayırlı olsun. :D

europeanconquer
10.Haziran.2013, 19:27
carlinhos bitti beyler :D

Who is saying ? :n:

byariff
10.Haziran.2013, 19:32
brezilyali arkadasim soyledi :p saka bir yana aciklanir 1 hafta icinde kaynagi bosver :D

europeanconquer
10.Haziran.2013, 19:34
Abi söylesene yahu :n: Bende çıkarım ortaya Nuri Şahin bitti derim,kaynağı bırakın rahat olun bekleyin 1 hafta derim :D

byariff
10.Haziran.2013, 19:40
kaynak nere olabilir ? twitter tabi :D

Fearless Coward
10.Haziran.2013, 19:40
Carlinhos'un geleceğini zannetmiyorum ben ayrıca niye bu kadar ısrarcıyız anlamıyorum adam kendisi dedi zaten Fatih hocanın beni istediğini biliyorum ve Rusya'dan da teklifler var diye.Ama kalmak istiyorum taraftar rahat olsun dedi.Milli takıma oradaki performansıyla girebileceğini düşünüyor haksız da değil sonuçta Avrupa'da uyum sorunu yaşayabilir.

europeanconquer
10.Haziran.2013, 19:41
kaynak nere olabilir ? twitter tabi :D

:uzgun: Tamam vazgeçtim.

Facx
10.Haziran.2013, 19:52
ya bu carlinhos kim ya bu kadar dileniyoruz 26 yaşına gelmiş avrupaya daha açılamamış milli takımda zaten olamaz marcelodan filipe luis ten iyi mi bu adam ? kolarov gibi biri lazım bize

mpaker66
10.Haziran.2013, 21:57
Filipe Luis'i alsak keşke :(

europeanconquer
10.Haziran.2013, 21:59
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/89169/carlinhos-sozlesmesini-2015e-kadar-uzatti

Sözleşmesini uzatmış Carlinhos,öyle diyor NTV Spor.

byariff
11.Haziran.2013, 01:53
:uzgun: Tamam vazgeçtim.

http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/InnerNews/carlinhskupur.jpg

"Çarşamba günü Portuguesa'ya karşı belki de Fluminense formasını son kez giyeceğim

zeck17
11.Haziran.2013, 02:04
http://amkspor.com/2013/06/10/dunya-devi-ardanin-pesinde.html

http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/06/ard22.jpg

Facx
11.Haziran.2013, 02:09
http://amkspor.com/2013/06/10/dunya-devi-ardanin-pesinde.html

http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/06/ard22.jpg

Ancak Barcelona Yönetimi, Bonucci, Chellini, Kompany, Montreal, İlkay ve Arda’nın üzerini çizerken, Agüero’nun da 45 milyon euroluk bonservisinin çok pahalı olduğunu kağıt üzerinde belirtti. Silva’nın 28, David Luiz’in 13-18 milyon euro arasında bonservisi olduğu belirtilirken, Hummels’in de 28 milyon euro ederinde olduğu belgede yer aldı.

bonservisler komikmiş güle güle kullansınlar david luiz i 30 a aldı chelsea silvayı daha geçen sene 45 e aldı psg bide bunun galatasaray konusunda işi ne ?

NeymaR
11.Haziran.2013, 10:22
Biz sürekli yabancı tranferi yapmaya çalışıyoruz nasıl kadro kurcaz bilmiyorum 4 kişi kaleci ve defansa gidiyo kalıyo 2 kişi hangi birini koycan sneijder drogba melo amrabat hepsi iyi oyuncular

zeck17
11.Haziran.2013, 12:47
Ancak Barcelona Yönetimi, Bonucci, Chellini, Kompany, Montreal, İlkay ve Arda’nın üzerini çizerken, Agüero’nun da 45 milyon euroluk bonservisinin çok pahalı olduğunu kağıt üzerinde belirtti. Silva’nın 28, David Luiz’in 13-18 milyon euro arasında bonservisi olduğu belirtilirken, Hummels’in de 28 milyon euro ederinde olduğu belgede yer aldı.

bonservisler komikmiş güle güle kullansınlar david luiz i 30 a aldı chelsea silvayı daha geçen sene 45 e aldı psg bide bunun galatasaray konusunda işi ne ?

Arda Turan ile haberler çıkıyordu onun için koydum Arda'yı Barca bile istemiş bu sezon gelmesi zor gibi ama gelirse olgun bir Arda bu takıma olağanüstü katkı yapar

Bordo61Mavi
12.Haziran.2013, 13:33
Ingiliz sky sports sitesinde Nani haberi var

Galatasaray £6m vermis ManU £8.5m istiyormus. David Moyes takimda dusunmuyormus.

zeck17
13.Haziran.2013, 01:43
Carlinhos transferine en güzel yanıt gs sözlükten gelmiş :D

----------------------
ipiyle kuyuya inilmez bunun...

iki gün önce "kulübümde kalacağım" dediydi, şimdi teklifi kabul etti deniyor; geldiğinde de "fluminense'de çok yokluk çektik, o yüzden mecburen solda oynuyordum, ben aslında sağ kanat oyuncusuyum" derse şaşırmam...
(doktor sagbirakmayan - 13 haziran 2013 00:31)

byariff
13.Haziran.2013, 02:02
bugun son macina cikiyor adam :D kulubumde kalacagim dedigi acaba medyanin uydurmasimi yoksa kendisi bir roportaj yayinlamismi ?

E.Cartman
13.Haziran.2013, 02:16
Chedjou twitter profilini güncelledi, kondurdu Galatasaray'ı, İstanbul'u :D

https://twitter.com/AurelienChedjou

byariff
13.Haziran.2013, 19:23
Naniden vazgecmisiz farfana yonelmisiz yine buyuk yol katletmisiz :D

europeanconquer
14.Haziran.2013, 12:06
Jem Karacan,Kerim Frei,Okay Yokuşlu ve Taylan Antalyalı'yı heyecanla bekliyorum,inşallah dördünü de alırız.

nannar
14.Haziran.2013, 13:25
Jem Karacan,Kerim Frei,Okay Yokuşlu ve Taylan Antalyalı'yı heyecanla bekliyorum,inşallah dördünü de alırız.

görende mahşerin dört atlısı sanacak bu isimleri :D

parlamamış potansiyelli gençlerin kadroya katılması konusunda hemfikiriz fakat bu gençlere aşırılık yükleyip onları baskı altına almak ya da heyecana kapılıp körelmelerine sebep olmak son derece yanlış olur...

Fearless Coward
14.Haziran.2013, 13:40
Kerim Frei için U20 Dünya Kupasının bitmesi bekleniyormuş.Jem Karacan ile 3 Milyona anlaştığımız yönünde haberler vardı daha da haber göremedim ben onun hakkında.Bu 2 ismin geleceği konusunda inancım tam benim.Melo ile görüşmeleri sıcak tutuyormuşuz tutmayın alın gitsin işte bitirin bir an önce.Haftaya bitirilirse güzel olur.

byariff
14.Haziran.2013, 13:50
sivasin solbeki ziyada gundemde galiba

http://sporkalemi.com/haber/alternatif-ziya/787/

mpaker66
14.Haziran.2013, 15:07
Kerim için neden U-20 bekleniyormuş, asıl tam tersi U-20 başlamadan almak gerek.

mustinho03
14.Haziran.2013, 16:44
Kerim için neden U-20 bekleniyormuş, asıl tam tersi U-20 başlamadan almak gerek.

Al bendende o kadar hep transferleri son zamana birakiyorlar

europeanconquer
14.Haziran.2013, 17:01
görende mahşerin dört atlısı sanacak bu isimleri :D

parlamamış potansiyelli gençlerin kadroya katılması konusunda hemfikiriz fakat bu gençlere aşırılık yükleyip onları baskı altına almak ya da heyecana kapılıp körelmelerine sebep olmak son derece yanlış olur...

Ne biliyorsun abi belki mahşerin dört atlısı olacak bu oyuncular :0: Elbette beklenti içinde olacağım ve kamuoyunda iyi bir şekilde anılan oyuncularla anlaşma ihtimalimiz varsa bunlarda genç ve Türk oyuncularsa tabi ki heyecanlanacağım ancak hepsi iyi olacak diye bir kaide yok,ben beklenti içine girerim ama kaderi oyuncunun elindedir,şans verildiği sürece.

byariff
14.Haziran.2013, 18:03
Transferin durdugu falan yok aysal zeki adam anlamadiniz galiba secimleri bekliyor tekrar secildinde. Ki secildi transferleri oyle aciklicaklar bircogumuzun gonlunu alcak gs uyelerininde

Fearless Coward
14.Haziran.2013, 20:11
Aynen öyle kardeşim seçim ne zaman bilmiyorum haftaya galiba haftaya açıklamaya başlarız transflerleri.Melo ve Nani bana bitti gibi geliyor seçimden sonra ilk bu 2 ismi açıklarız gibime geliyor herşeyin hayırlısı tabi inşAllah diyelim. :D

sentugo
14.Haziran.2013, 20:21
Seçimle falan alaksı yok arkadaşlar. Zaten Ünal Aysal tek başına girecek seçimlere ? Neyin kafasındasınız ?

byariff
14.Haziran.2013, 20:25
prosedur geregi iste aysal baskan bence seçimi bekliyor

E.Cartman
14.Haziran.2013, 20:36
Seçimle falan alaksı yok arkadaşlar. Zaten Ünal Aysal tek başına girecek seçimlere ? Neyin kafasındasınız ?

Beyaz liste verilip başkasının başkan olması sağlanabilinir.

byariff
14.Haziran.2013, 21:15
demistim onceki sayfalardada adam akilli izleme ekibimiz olsa diye alpaslani kacirmaz diye adam bonservis bedeli olmadan standart liege takimina transfer oldu

zeck17
14.Haziran.2013, 22:13
Obi Mikel haberleri var

http://dailypost.com.ng/2013/06/14/mikel-obi-agrees-move-to-galatasaray/

http://metro.co.uk/2013/06/14/john-obi-mikel-agrees-to-join-galatasaray-from-chelsea-3841732/

https://twitter.com/search/realtime?q=obi%20mikel&src=typd

Corpus
14.Haziran.2013, 22:16
Son zamanlarda Obi Mikel' i pek izleme fırsatı bulamadım. Düzenli olarak izleyenler var ise yorumlar nasıl?

perpetua
15.Haziran.2013, 00:46
Agir, toplara mudahale etmek yerine rakibin yaninda kosan, orta sahadan savunmanin icine kosu yapan oyunculari tutmayip yerini koruyan, top kullanimi basit ve gosterissiz yanindakine pas vermekle yetinen bir oyuncu.

Chelsea'de savunmanin onunde oynadigi zaman fena degildi. Ama 4231'e dondukten sonra ortadaki iki oyuncunun olmasi gerektigi kadar hareketli bir oyuncu olmadigi icin siritti.

Guclu ve yapili olmasi en buyuk artisi. Acikcasi Obi Mikel'i Fatih Terim'in isteyecegi hic aklima gelmezdi benim.

grkm33
15.Haziran.2013, 00:50
Galatasaray'a Yaya gibi adam lazım melo biraz yakındı onun stiline yoksa çok sıkıntı çeker o bölgede.

byariff
15.Haziran.2013, 02:11
Wellington sao paoluda oynuyor 22 yasinda melonun yerine dusunulen adam bu arkadaslar izliyeniniz varmi hic ?

uAburak89
15.Haziran.2013, 13:05
Alper için 5-6 milyon euro, Amrabat için 8.5 milyon euro'yu gözden çıkarabilen yönetimin hala Melo'yu almamasını bir türlü anlamıyorum. Aynı şekilde Elmander'in de büyük ihtimalle gideceği düşünülürse 3 milyon euro verilip Umut neden alınmıyor bunu da çözemiyorum. Mevcut kadroyu koruyup, sol bek, stoper ve alternatif yaratacak 2-3 Türk oyuncu alarak transfer dönemini kapatmak çok zor ve maliyetli olmasa gerek. Chedjou ve Erman transferleri ihtiyaca uygun, devamının gelmesi lazım. Melo, Carlinhos, Umut, Bursaspor'un sağ beki Şener, bir de adı geçen 2-3 Türk genç oyuncu var orta sahaya da onlardan biri alındı mı bu iş tamam demektir. Zaten ilk 11'in 7-8 ismi belli, geçen seneden çok farklı bir takım izlemeyeceğiz bu sezonda da.

ForCimbom
15.Haziran.2013, 15:07
Agir, toplara mudahale etmek yerine rakibin yaninda kosan, orta sahadan savunmanin icine kosu yapan oyunculari tutmayip yerini koruyan, top kullanimi basit ve gosterissiz yanindakine pas vermekle yetinen bir oyuncu.

Chelsea'de savunmanin onunde oynadigi zaman fena degildi. Ama 4231'e dondukten sonra ortadaki iki oyuncunun olmasi gerektigi kadar hareketli bir oyuncu olmadigi icin siritti.

Guclu ve yapili olmasi en buyuk artisi. Acikcasi Obi Mikel'i Fatih Terim'in isteyecegi hic aklima gelmezdi benim.

e ingiliz araştırmacılar efsane profil yapmış ama. yaratıcı ve de inanılmaz soğukkanlı. ayrıca teknik de oldukça iyi. sırf çabuk değil diye mi söylüyorsun yoksa profil mi yanlış? ben balıklama atlıyorum zira oyunda

Mamadou
15.Haziran.2013, 15:40
Obi Mikel 4-1-2-1-2, 4-1-4-1, 4-5-1 dizilişinde savunmanın önünde çapa olarak bilinen oyuncu tipi. Şu mevcut 4-3-1-2 dizilişinde Selçuk, Melo, Hamit oyunun iki yönünü oynayan, hareketli oyuncular. Mikel böyle bir oyuncu değil, çok koşmayan bir oyuncu. Mikel defansif anlayışta cengaver kesilir ama Fatih Terim'in prese dayalı, açık oyununda ben pek yararlı olacağını düşünmüyorum şahsen. Hele hele Melo'nun yaptığı işi yapabilecek bir oyuncu değil. Sneijderi'de katarsak o dörtlüde en sert oyuncu Melo'ydu. Mikel Melo kadar sert bir oyuncu değil bir defa.

Corpus
15.Haziran.2013, 15:43
4-1-2-1-2 diye düşünürsek yani dm-mc-mc-amc-st-st diye mikel iş yapabilir gibi duruyor. Kadro olarak da buna uygunuz.

---------Mikel--------
---Hamit-----Selçuk
--------Wesley------
---Drogba---Burak-

Eskiden beri kanatsız taktiği benimsemiş biri olarak, Bence müthiş taktik. Geçtiğimiz sene bu diziliş ile oynadığımızda hep rakipleri boğduk ve iyi skorlar elde ettik

C h A o S
15.Haziran.2013, 16:32
Melo alınmayacaksa Mikel tarzı piyasası olan adama hayır demem.Zaten Melo gibi orta sahada bize binde bir düşer.İlk şart Melo.Niye diretiyoruz bu kadar anlamıyorum.6 milyon euro bence çok değil.Şimdiye kadar balıklama atlamamız lazımdı.
Korkarım Melo için Brezilya'dan devreye giren bir kaç kulüp alıp gider.ŞL oynuyacağım diyorsada bizden başkasına gitmez.Zaten açıklama yapmış Gs'de oynamazsam Brezilya'ya dönerim diye.

europeanconquer
15.Haziran.2013, 17:28
Sabır beyler,kamptan önce Melo dahil gerekli bütün transferlerin biteceğine inanıyorun.

anil luque
15.Haziran.2013, 17:49
Sabır beyler,kamptan önce Melo dahil gerekli bütün transferlerin biteceğine inanıyorun.

Tosunum diyorsa sakin olun. Gereği yapılacaktır.

byariff
15.Haziran.2013, 18:12
Gokhan inleri isterim ben ama pahali oda baya.. wellington diyorlar ama bilmiyorum bence meloyu alalim takimla uyumu iyi ozellikle selcukla.. yeni gelicek adam selcukla anlasabilcekmi bakalim.. bu arada carlinhos bitti bence bu sefer :D

+

http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/06/fft16_mf3376414.jpg

bu habere gore atletico madrid 25m teklif etmis

anil luque
15.Haziran.2013, 18:28
Ama bunun taksit konusunda sıkıntıları varmış. Galatasaray yönetimi de "ödemeyi bizim istediğimiz şekilde yapan Burak'ı alır" demiş sanırım. Öyle bir haber vardı.

byariff
15.Haziran.2013, 18:34
atleticoda ne cimriymis tabi dogru ise haber falcaodan tonla para kazandilar pesin odeyin kardesim :D

E.Cartman
15.Haziran.2013, 18:56
25 milyonu peşin veriyolarsa alsınlar. İlla taksit diyolarsa kapıyı 40'tan açalım. Daha Arda'nın taksidini ödeyemediler hemde Falcao'dan eşşek yüküyle para kazandılar. Madem öyle bizde koyarız vade farkını 2 milyonlukta bonus puan verelim istiyolarsa.

europeanconquer
15.Haziran.2013, 19:07
Tosunum diyorsa sakin olun. Gereği yapılacaktır.

Abi dalga amaçlı falan mı dedin,rencide olurum bak :(

Önder HOCA
16.Haziran.2013, 00:50
aldığım duyuma göre serdar aziz için bursa ile görüşülüyor beyler :D

Mamadou
16.Haziran.2013, 04:15
Serdar Aziz gelirse beş tane ilk 11'de oynayacak kapasitede stoper olacak. Serdar Aziz transfer edilirse ancak fazlalık olur. Ha Danny veya Gökhan Zan satılır ona bir şey diyemem. Ama elinde dört tane stoper varken beşincisi fazlalık olur. Serdar Aziz çok fazla abartılıyor bence.

Bordo61Mavi
16.Haziran.2013, 04:26
John Obi Mikel yaziliyor

16milyon sterlin deniliyor, aman sakin sakin. Fazla ucmasin GS

Facx
16.Haziran.2013, 05:11
Serdar Aziz gelmez , Şener'dir o :D (umarım)

mpaker66
16.Haziran.2013, 12:31
Obi Mikel i o paraya alcağımıza Gökhan İnler i alırız.

Sanmam o kadar paraya alcağımızı.

Corpus
16.Haziran.2013, 13:17
John Obi Mikel yaziliyor

16milyon sterlin deniliyor, aman sakin sakin. Fazla ucmasin GS

Eurosport 13 milyon euro yazıyor ?

europeanconquer
16.Haziran.2013, 17:14
http://i.imgur.com/MNe7Pjg.png

Yak gel :( Alın şu adamı.

E.Cartman
16.Haziran.2013, 17:24
Ne verdiği ne vereceği az çok belli olan, kimyası tutmuş Melo'ya 6 milyon vermeyen, Sneijder'i 7,5 milyona kapatan, Nani'ye 10 milyonu fazla bulan -ki burada kimse sorsak 20 milyona müthiş rakam der ben dahil- bir yönetimin, teknik heyetin Mikel'e 6+ milyon vermesi kıyamet alametidir, net.

C h A o S
16.Haziran.2013, 17:26
http://i.imgur.com/MNe7Pjg.png

Yak gel :( Alın şu adamı.

Juve'ye bonservisi bastırsak adam koşa koşa gelicek.Eminim Brezilya'dan teklifleri sırf bizim için red ediyor.Stoper açığını kapattık.Bitirin artık şu Melo'yu da orta sahayı düşünmeyelim.
Melo'yuda alırsak bence geriye sadece takıma alınacak yerli oyuncular ve gidecek yabancılar kalır.Ujfa sözleşmesi bittiği için ve yenilenmediği için şu anda gitti diyebiliriz.
Elmander'de bence İngiltere'ye döner.Culio'da kesin anadoludan bir kulübe gider.

Bu arada Chedjou yarın öğlen geliyor.

europeanconquer
16.Haziran.2013, 17:37
Ne verdiği ne vereceği az çok belli olan, kimyası tutmuş Melo'ya 6 milyon vermeyen, Sneijder'i 7,5 milyona kapatan, Nani'ye 10 milyonu fazla bulan -ki burada kimse sorsak 20 milyona müthiş rakam der ben dahil- bir yönetimin, teknik heyetin Mikel'e 6+ milyon vermesi kıyamet alametidir, net.

Bunların hepsi söylenti yalnız.Nani'ye 10 milyonu fazla buluyorum gibi bir açıklaması yok,Mikel'e de o paranın verilmesi yaşı gereği normal sayılabilir,Melo ise 6m euro etmez,hem dengesiz bir form grafiği var hem de yaşı geliyor 4,5 tan fazla verilmesine karşıyım ben.

Corpus
16.Haziran.2013, 17:47
Bunların hepsi söylenti yalnız.Nani'ye 10 milyonu fazla buluyorum gibi bir açıklaması yok,Mikel'e de o paranın verilmesi yaşı gereği normal sayılabilir,Melo ise 6m euro etmez,hem dengesiz bir form grafiği var hem de yaşı geliyor 4,5 tan fazla verilmesine karşıyım ben.

Allah aşkına, nasıl bir matematik nasıl bir yöntem uyguladın da belirli etkenlere değerler verip 6 verilmeyip 4.5 verileceğine ulaştın ?

1.5 milyonu nasıl kestin çok merak ettim gerçekten :D

europeanconquer
16.Haziran.2013, 18:02
Allah aşkına, nasıl bir matematik nasıl bir yöntem uyguladın da belirli etkenlere değerler verip 6 verilmeyip 4.5 verileceğine ulaştın ?

1.5 milyonu nasıl kestin çok merak ettim gerçekten :D

4,5 tan fazlası benim için fazla olur dedim,1,5 milyon euro kulüpler için çok büyük bir para olmayabilir ancak her oyuncuya böyle verirsek her kulüp yüzsüz yüzsüz oyuncularına değerinden fazla ister,ona verdiniz madem buna da verin diye bir politika uygular.Burada hem Melo'yu hem de Nani'yi kulüpleri istemiyor,onlar istemezken bizim aç gözlü kurt gibi saldırmamız normal olmaz,düşürebildiğimiz kadar düşürürüz,düşürmeye çalışırız.

Finansımız düzeldi diye yine saçalım mı paraları ?

mustinho03
16.Haziran.2013, 20:24
Melo ya bencede 4.5 dan fazlasi cok nedeni belirsiz bir form grafigi var bu sezon gördük sonradan toparladi kendide biliyor avrupada galatasaraydan baska takimin onu istemedigini ki isteseler durudurlarmiydi simdiye kadar galatasaraydan aldigi parayi ne avrupada ne de brezilyada alamayacagini kendiside cok iyi biliyor.

europeanconquer
17.Haziran.2013, 18:08
Geldi Kamerunlu Aslan :0:

Fearless Coward
17.Haziran.2013, 18:53
https://pbs.twimg.com/media/BM-Ci2OCAAISnaB.png

Parçalıyı da giymiş reyiz yakışmış ha.

Facx
17.Haziran.2013, 19:08
https://pbs.twimg.com/media/BM-Ci2OCAAISnaB.png

Parçalıyı da giymiş reyiz yakışmış ha.

Son maça yeni parçalıyla çıkıpta yeni gelen adama eski parçalıyı giydirmekte neyin kafasıdır anlamış değilim :D

europeanconquer
17.Haziran.2013, 19:14
İşte elde kalanları kullanıyorlar :n:

byariff
17.Haziran.2013, 21:52
FATİH TERİM SAYGI DUYULAN BİR İSİM"

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde güzel bir başarı vardı; Mourinho'nun da itiraf ettiği gibi Real Madrid zor kurtuldu. Hoca ile tanışmamız olmamıza rağmen dünyada saygı duyulan bir teknik adam olduğunu biliyorum. Aralık ayından beri beni istediğini biliyorum. Sakatlık dönemimde de aramıştı. Benim için izlenmem gurur kaynağıdır. Elimden geleni yaparak, bana olan güveni boşa çıkartmayacağım."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun da Chedjou transferiyle ilgili konuştu. Tulun'un sözleri şöyle:

"Bu transfer Ocak'ta bitmeliydi. Ama tam o sırada Drogba fırsatı çıktı. Biz de kendisinden 4-5 ay beklemesini rica ettik. Transfer şimdi gerçekleşti. Hayırlı olsun. Chedjou lider oyuncu. Savunmada böyle bir eksiğimiz vardı. Teknik ekibi Fatih Hoca daha iyi izah edebilir tabii. Bize düşen Hoca'nın istediğini oyuncuları getirmek. En az 3-4 sene en iyi şekilde görev yapacaktır. TFF'nin koyduğu talimatlar uyarınca transfere devam ediyoruz. Biliyorsunuz sadece 10 oyuncuyla sözleşme imzalayabilirsiniz. Çalışmalar devam ediyor. İlk hedefimiz lig şampiyonluğu. Avrupa'da da en az geçen seneki kadar başarılı olmalıyız."

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=14178

europeanconquer
18.Haziran.2013, 21:36
Yabancı kuralı kesinleştiğine göre artık;

Gökhan İnler,Okay Yokuşlu,Jem Karacan ,Kerim Frei gibi Türk oyuncuları kesinlikle almalıyız,Melo'yu çok istiyorum ancak el mahkum ne yazık ki.

Amrabat,Dany,Elmander,Ujfalusi gider diye düşünüyorum.Yerlerine gelecek yabancılar Carlinhos ve Nani olur,stoper olarak da keşke Aykut Demir'i alsak,çok yetenekli valla.

Forvete'de Umut'u,olmadı Necati'yi alırız belki ikisini birden alırız.Hatta ben Arda'yı bile almaya çalışacağımızı düşünüyorum.

uAburak89
18.Haziran.2013, 22:05
İç transfer ve hemen hemen her maçta yapılacak rotasyon ile de çözüm bulunabilir. Engin'den tekrar verim alabiliriz, bazı maçlarda Semih - Gökhan Zan yapabiliriz, Erman Kılıç alındı, 1-2 Türk oyuncu daha gelebilir, gelmezse de çok büyük sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Hakan Balta ligde iş yapıyor.

Dediğin gibi Dany ve Amrabat gidebilir, teklifler olduğu söyleniyor. Transfer döneminin bitmesine daha vakit var, para da var, huzur da var, ŞL'de var, yeni bir yol haritası çizmek çok zor değil.

C h A o S
18.Haziran.2013, 22:33
Bence Amrabat ve Dany iyi bir teklif gelmediği sürece satılmamalı.Tribünde olduklarında ise sorun çıkarcaklarını sanmıyorum.ŞL'de her türlü kadroda olurlar zaten.Kadroyu bence çokta daraltmamak lazım.
Bunun haricinde Culio-Elmander-Ujfa çok zor kalırlar.Teşekkür edilip gönderilirler.

europeanconquer
18.Haziran.2013, 22:34
Riera'yı unuttuk,Carlinhos gelirse Riera yolcudur.

byariff
18.Haziran.2013, 23:28
Riera-Amrabat-Dany-Ujfalusi-Elmander yolcu bence ki olmalida yabani sinirini goz onune alirsak. hemen yeni bir kadro kuralim.

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Carlinhos

Hamit-Gokhan-Selcuk

Sneijder

Drogba-Burak

Fearless Coward
18.Haziran.2013, 23:46
Yabancı sınırının kesinleşmesinden sonra yerli piyasasına yönelmemiz şart artık.Orta sahaya Gökhan İnler'i bende çok isterim inşAllah olur.Öte yandan Kerim Frei ve Jem Karacan'ı kesin almalıyız artık.Carlinhos ise bu saatten sonra fazla zorlanmamalı lig bitti hala gelmedi.Ziya güzel alternatif olur Riera oynar bakarsınız keser Riera'yı.Eğer Amrabat-Riera-Dany'e güzel teklifler gelmediği sürece satmaya gerek yok ŞL'de Çeyrek Final oynadıysak bu 3'lünün payı da büyüktür unutmayalım.

byariff
18.Haziran.2013, 23:48
cogumuz unuttu galiba ama 3-4 yil once gelen bize sol bek olan alpaslani tekrar alsak keske bucada fena degildi.. aslinda bizdede fena degildi 1-2 mac niye gonderildi anlamadim :D

Fearless Coward
18.Haziran.2013, 23:52
Taçlarıyla ünlüydü onun modası geçti artık haftaya hala Melo ve Nani'yi bekliyorum inşAllah olur. :D

nannar
19.Haziran.2013, 10:44
Beşiktaşı bitiren adam Türk Futbolunu da bitirene kadar o koltukta kalırsa hepsi hikaye olur. Tamam arkadaş Fenerbahçe ligde kaldı ve ceza da vermediniz, gidin de normal bir başkan gelsin artık TFF'ye. Futboldan soğudum TFF yüzünden. Transfer yapamayabiliriz eğer satılan olmazsa...

davidvilla
19.Haziran.2013, 11:57
O değil de yigidi öldür ama hakkını yeme.
Zamanında Aziz Yıldırım bu yabancı sınırı kalksın diye bir yerlerini yırtmıştı.
Kimse destek vermemişti başta bizim klübümüz olmak üzere herkes muhalefet olmuştu.

Kısacası kimsenin Turk futbolunu falan düşündüğü yok o dönem FB'nin yüksek kaynakları vardı Gs'ın yoktu. Herkes kendi çıkarına göre hesaplıyor ve düşünüyor. O yuzden lütfen kimse yok Türk futbolu yok bilmemne diye hikaye okumasın lütfen.

davidvilla
19.Haziran.2013, 12:00
Tahmini kadrom
Muslera
Eboue Semih Chedjou Riera
İnler Selcuk
Hamit Sneijder Erman(Emre,Engin)
Drogba

mpaker66
19.Haziran.2013, 13:42
İnler gelir inş ve aynı taktikle devam ederiz.

Deus Dominus
19.Haziran.2013, 15:28
20 milyon € gibi bir rakamın altına ineceğini zannetmiyorum Napoli'nin. Zaten 15'e almışlardı diye hatırlıyorum, banko oynayan oyuncuları. Gökhan'ı ikna etmek de kolay değil.

Redrum
19.Haziran.2013, 15:35
Bence Ziya ve Melo transferi yapılacak sadece :)

europeanconquer
19.Haziran.2013, 16:26
O dediğin iki transfer de olmaz hocam ama ben kesin bir transfer söyleyeyim size :n:

http://www.forzaslan.org/haber_img/necati_ates_profil.jpg

petrol_fb12
19.Haziran.2013, 16:40
20 milyon € gibi bir rakamın altına ineceğini zannetmiyorum Napoli'nin. Zaten 15'e almışlardı diye hatırlıyorum, banko oynayan oyuncuları. Gökhan'ı ikna etmek de kolay değil.

Tam bunu yazıcaktım yazdığın için saol :)

byariff
20.Haziran.2013, 14:09
muslera için 24m teklif varmis manudan sat muslerayi 8m"a al onuru.

europeanconquer
20.Haziran.2013, 14:12
Onur gelmez bize :) Muslera'yı da 30'dan aşağıya satmayacakmışız.

15 + De Gea'yı versinler satalım :n:

Facx
20.Haziran.2013, 14:48
Onur gelir mi gelmez mi bilmemde Muslera nın 5 te 1 i etmez Onur özellikle o kilolarla tabi geldikten sonra Taffarel le birlikte kendini dahada geliştirir ama şuan Onur Musleradan sonra kötü gözükür

zeck17
20.Haziran.2013, 14:51
Milliyet İbrahimovic'i yazmış dalga geçiyorlar herhalde veya futboldan anlamayan yazarları var ibra 14 milyon alıyor fransa ligi gol kralı ayrıca niye bıraksın psg böyle gazeteler transfer haberleri yapmasın...

Link de şu http://skorer.milliyet.com.tr/gunun-bomba-transfer-haberleri-20/-/galeridetay/1725368/default.htm?PAGE=3

5267
20.Haziran.2013, 14:57
Semih ?

http://skorer.milliyet.com.tr/gunun-bomba-transfer-haberleri-20/-/galeridetay/1725368/default.htm?PAGE=4

E.Cartman
20.Haziran.2013, 15:07
Milliyet İbrahimovic'i yazmış dalga geçiyorlar herhalde veya futboldan anlamayan yazarları var ibra 14 milyon alıyor fransa ligi gol kralı ayrıca niye bıraksın psg böyle gazeteler transfer haberleri yapmasın...

Link de şu http://skorer.milliyet.com.tr/gunun-bomba-transfer-haberleri-20/-/galeridetay/1725368/default.htm?PAGE=3

Ibra isterse PSG mecbur bırakırda Ibra Türkiye'ye gelecek kadar da psikopat değil :D

LaigLeNoiR
20.Haziran.2013, 15:16
Bir taraf İbrahimovic diyor diğer taraf Semih Şentürk :)

Homer J.S
20.Haziran.2013, 15:19
Semih gelsin daha çok isterim ben, kulübede yabancı oturtamıyoruz onu oturturuz bari :D

nannar
20.Haziran.2013, 15:22
Semih nedir yahu? :n: Türk futbolunda Hüseyin diye bir oğlan vardı Ankaragücü'nde, onunla beraber en beğenmediğim forvet Semih :D

europeanconquer
20.Haziran.2013, 15:42
Fotomaç'ın haberi :n: Yalandan başka işi yok Fotomaç'ın :D

LaigLeNoiR
20.Haziran.2013, 16:08
Semih nedir yahu? :n: Türk futbolunda Hüseyin diye bir oğlan vardı Ankaragücü'nde, onunla beraber en beğenmediğim forvet Semih :D

Hüseyin Kartal olmasın :)

http://media5.ligtv.com.tr/img/news/2009/1/15/re_HuseyinKartal001.jpg

nannar
20.Haziran.2013, 16:18
iyi buldun murat :) hüseyin kartal...

KanaKe
20.Haziran.2013, 16:29
bence terim semihi isteyebilir milli takimin basinda iken semihi sürekli cagiriyordu euro 2008 de gümüs ayakkabi almasinin bas mimari terimdir

uAburak89
20.Haziran.2013, 16:31
Uzak olsun.

mpaker66
20.Haziran.2013, 16:36
semih o zamanlar fenerbahçe'de süre alıyordu gol atıyordu.

KanaKe
20.Haziran.2013, 18:11
son 2 senedir fazla süre almadi diye kötü oyuncumu oluyor semih yetenekli bir oyuncu

mpaker66
20.Haziran.2013, 19:57
son 2 senedir fazla süre almadi diye kötü oyuncumu oluyor semih yetenekli bir oyuncu
fenerbhçe'de süre alamayan galatasaray'da hiç alamaz.

Hugo
20.Haziran.2013, 21:26
Zamanında Abdullah Ercan'ı Terim getirmemiş miydi? Yanlış mı hatırladım?

Sirius Black
20.Haziran.2013, 21:27
Melo'nun yerine Mikel'in daha iyi gideceğini düşünen bir ben mi varım acaba? :)

Fearless Coward
20.Haziran.2013, 21:28
Mikel iyi gider gitmesine de bence Gökhan İnler hem Mikel'den hem de Melo'dan iyi gidecektir.Her yönüyle muazzam bir oyuncu ama pahalıya patlar orası ayrı.İnşAllah alabiliriz İnler'i.

europeanconquer
20.Haziran.2013, 21:31
Gökhan'a şu an elimiz hem mahkum,hem değil çünkü Gökhan İnler her şartta istenen bir oyuncu ancak Melo takımın kimyasına uyan ve kulübü bilen bir oyuncu olduğu için önceliğin onda olması normaldir yoksa bireysel anlamda karşılaştırırsak her türlü Gökhan derim ben.Mikel transferine ihtimal vermiyorum ama gelirse de hayır demem,iyi oyuncu.

AurelienChedjou
20.Haziran.2013, 23:36
Merhabalar öncelikle ;

Twitter'da Ünal Aysal'ın , kendi otelinde Yıldırım Demirören ile bir görüşme yaptığı ve yabancı sınırı konusunda geri adım attırdığı söyleniyor , Yıldırım Demirören'in geri adım atma nedeni Galatasaray'ın AİHM'ye gidecek olmasıymış , Demirören'in düşüncesi sanırım ; Er yada geç AİHM'den AB statülü yabancı sınırı kararı çıkacak , bari ben yapayım da , koltukta ki yerim sağlamlaşsın veya olası bir seçimde daha fazla oy alayım düşüncesiymiş.

byariff
20.Haziran.2013, 23:46
aynen oyle bugun hic bir medya yazmadi ama aysalin otelinde bulustular toplanti yaptilar %90 olumlu sonuç cikacakmis demiroren geri adim atcak diyorlar.

Corpus
20.Haziran.2013, 23:52
Bu Aysal ile ticari konularda hayatta konuşmam. Adamın donunu bile pazarlık yapıp alır bu adam.

( sanki o kadar param var da bir de konuşmam diyorum :n: )

Fearless Coward
21.Haziran.2013, 00:02
Ayıpsın Zafer bi banka soyarız çok mu zor ? :D Zaten Ünal Başgan ile Cavcav'ın açıklamalarından sonra bir şey olacağı belliydi inşAllah YD geri adım atar.

AurelienChedjou
21.Haziran.2013, 00:03
aynen oyle bugun hic bir medya yazmadi ama aysalin otelinde bulustular toplanti yaptilar %90 olumlu sonuç cikacakmis demiroren geri adim atcak diyorlar.

Aynen , kısa süre içinde sonuçlanır diyorlar Arif Abi , serbest AB yabancılı sisteme geçiyoruz büyük ihtimalle , Afrika , G.Amerika vs. uyruklu oyuncular içinde 2-3-4 vs. bir sınır getirilir sanıyorum , çünkü oralardan olup da Avrupa pasaportu olmayan hatırı sayılır sayıda kaliteli oyuncularda var :)

Cengo
21.Haziran.2013, 00:24
AİHM'den sonuç çıkmaz. Türkiye'ye AB'ye üye değil. Kendi statülerini kendisi belirler.

Nihat davası, Avrupa Ekonomik Topluluğu üyesi ülkelerin oyuncularının statüleri kabul etmiş ve AB üyesi olan ülkelerde AB vatandaşı sayılmasını hükme bağladı.

Yine AET, AB'den önce varolan bir kurum (1959 kuruluş, 1694 Türkiye üyeliği).

Twitter'dan her konuşulana inanmayın. Kural değişmez artık. Yeni sezon bu statü ile başlayacak.

Twitter'dan her yazılana nasıl inanabiliyorsunuz, inanılır gibi değil.

AurelienChedjou
21.Haziran.2013, 00:31
AİHM'den sonuç çıkmaz. Türkiye'ye AB'ye üye değil. Kendi statülerini kendisi belirler.

Nihat davası, Avrupa Ekonomik Topluluğu üyesi ülkelerin oyuncularının statüleri kabul etmiş ve AB üyesi olan ülkelerde AB vatandaşı sayılmasını hükme bağladı.

Yine AET, AB'den önce varolan bir kurum (1959 kuruluş, 1694 Türkiye üyeliği).

Twitter'dan her konuşulana inanmayın. Kural değişmez artık. Yeni sezon bu statü ile başlayacak.

Twitter'dan her yazılana nasıl inanabiliyorsunuz, inanılır gibi değil.

Hocam biraz araştırırsanız göreceksiniz ayrıca o haberleri aldığımız duyumcu Haluk Yürekli tarafından sağlam ve güvenilir bir duyumcu şeklinde tanımlandı daha 2-3 gün önce , adamın 5-6 saat önce veya geçen gece verdiği duyumları , Sporx vs. şimdi yeni haber yapıyor :0:

Cengo
21.Haziran.2013, 00:33
Hocam biraz araştırırsanız göreceksiniz ayrıca o haberleri aldığımız duyumcu Haluk Yürekli tarafından sağlam ve güvenilir bir duyumcu şeklinde tanımlandı daha 2-3 gün önce , adamın 5-6 saat önce veya geçen gece verdiği duyumları , Sporx vs. şimdi yeni haber yapıyor :0:

Spor yorumcusu hukukçu değil, ne gibi bir karar çıkacağını nasıl öğrenebiliyor?

Kuralı olduğu gibi söyledim. Türkiye AB üyesi değil, statüsünü değiştirmek zorunda değil. AİHM hukuka bakarak reddecektir davayı. İnsan hakları ihlali gibi bir durum yok ortada.