View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
E.Cartman
07.Temmuz.2013, 02:35
danyde oynar bence o bolgede
Dany'den çok Chedjou oynar orada, biraz daha yatkın ortasahaya Dany'den.
zarateray
07.Temmuz.2013, 02:48
Wellington geçirdiği sakatlıkları atlatmıstır umarım..1-2 kere izledim gercekten o bölgede oynayan bir oyuncuya göre aşırı hızlı..Bakıp görüceğiz hayırlısı olsun camiamıza
E.Cartman
07.Temmuz.2013, 03:11
Galatasaray sözlükten güzel bir entry.
kendisi hakkında olumlu-olumsuz şeyler söyleyenlerin yüzde 99'unun kendisini bir kez bile izlemediği futbolcudur. daha hala kesinleşmiş bir şey yok ama olacak gibi gözüküyor. anlatıldığı kadarıyla transfere ön ayak olan kişi taffarel, onay veren isim ise imparator. arkadaş eleştirmeden, asmaya başlamadan önce şu isimlere bakın da bi kendinize gelin.
imparator belli ki takımı gençleştirmek istiyor veyahut melo yeterli güveni vermiyor hocaya. sen ben daha mı iyi bileceğiz imparatordan? bu ne yüzsüzlüktür arkadaş?
kendisine burun kıvıranların bir çoğu ujfalisi geldiğinde 'bu adam 34 yaşında', muslera geldiğinde 'bu adam madem iyiydi neden lazio'da oynuyor', melo geldiğinde 'geçen sene yılın bidonuydu' diyen adamlar.
aynı adamı porto almış olsaydı 'gördün mü bak adamlar yine buldu gencecik çocuğu, 2 sene sonra 50 milyona satarlar, bizim de onlar gibi olmamız lazım' diyenler türeyecekti. aha işte bu adam porto'nun değil bizim kaptığımız adam, olaya bir de bu yönünden bakın.
melo'yu hepimiz çok sevdik, o da bizi sevdi. ama artık şunu kabullenmek lazım ki melo yok. madem wellington geliyor, hoş gelmiş safa gelmiş. inşallah onu da çok severiz.
son olarak,
başımızda fatih terim var baylar.
http://gss.gs/1272160
byariff
07.Temmuz.2013, 03:20
Melo gibi :D
https://pbs.twimg.com/media/BI0QkkECYAAAmVP.jpg
ayrica 2009"da manu ve madridde ilgilenmis herkes ovuyor potansiyelliydi diye ama iste sakatliklar...
http://www.tribalfootball.com/articles/man-utd-battle-real-madrid-brazilian-whiz-wellington-224424
Kaan Souza
07.Temmuz.2013, 04:58
20 yaşında yaşanan sakatlık ile 34 yaşında yaşanan sakatlıklar aynı olmuyor tabi bunu da unutmamak lazım.
zarateray
07.Temmuz.2013, 07:41
20 yaşında yaşanan sakatlık ile 34 yaşında yaşanan sakatlıklar aynı olmuyor tabi bunu da unutmamak lazım.
Ne gibi usta acar mısın biraz ?
uAburak89
07.Temmuz.2013, 11:09
Wellington transferi gerçekleşirse iyi mi kötü mü doğru mu yanlış mı zaman gösterecek. Bana göre Fatih Terim & Ünal Aysal ikilisi büyük bir risk alıyor ve bu aldıkları riski hata olarak değerlendiriyorum. Artıları eksilerinden çok daha fazla olan, takımla ve taraftarla bütünleşmiş olan Melo'yu almalıydık. 2 şampiyonlukta ve ŞL çeyrek finalinde büyük pay sahibiydi, ben "pitbull"u çok özleyeceğim. Umarım alınan bu risk hatta oynanan kumar diyebiliriz Galatasaray açısından hayırlı olur.
mpaker66
07.Temmuz.2013, 12:35
Bu oyuncunun bonservisinin %30 U shaktar'daymış. O kadar iyi bi topçu olsaymış lucesce bize bırakır mıydı? Bence bırakmazdı. Umarım yanılırım.
Kaan Souza
07.Temmuz.2013, 12:52
Belki yanlış düşünüyorum ama genç bir oyuncunun toparlanması daha kolay olur.
Bu oyuncunun bonservisinin %30 U shaktar'daymış. O kadar iyi bi topçu olsaymış lucesce bize bırakır mıydı? Bence bırakmazdı. Umarım yanılırım.
"Muslera iyi kaleci olsaydı Lazio bırakır mıydı?" ile aynı mantık.
DenizlispoR
07.Temmuz.2013, 13:03
Melo'nun GS'ye gelmemesine sevindim açıkcası. Maç seçen bir oyuncu olarak aklımda kalmış Melo ve Galatasaray gibi büyük bir kulübün sezonun 5-6 maçında iyi oynayıp kalanında yatacak bir oyuncuya ihtiyacı yok bence.
byariff
07.Temmuz.2013, 13:12
Shakhtar sakatken dahi bu çocuğa yatırım yaptı, 16-20 yaş dönemi çok heyecan vericiydi. 1. sınıf kumaşı vardı. Ah o çapraz bağlar. Alper Ocal
E.Cartman
07.Temmuz.2013, 13:19
20 yaşındaki biriyle 34 yaşındaki birinin iyileşme hızları daha farklı olur. Gençler daha çabuk iyileşir, toparlanır. Yaşlandıkça bu işin süresi uzar, bazen tam iyileşme bile olmayabilir.
Benim bildiğim %40'ı Sao Paulo'da, %30'u babasında %30'u bi menajerlik şirketinde. Shaktar işi nereden çıktı ?
europeanconquer
07.Temmuz.2013, 13:25
Kim o Shaktar'da bonservisi var dediyse Wellington Nem ile karıştırmıştır,interneti didik didik ettim Shaktar'la ilgili bir haberini bulamadım,sadece zamanında ilgilendiği yazıyor.
E.Cartman
07.Temmuz.2013, 13:34
Ya o değilde bu adamın ismi sigara markası gibi ya. "Bana bi kısa Wellington ver" dicen tekele hemen uzatıcak mavi bi paket :n::n:
Fearless Coward
07.Temmuz.2013, 14:24
Wellington'u FM profiline göre değerlendirecek olursak çok iş yapar bu adam bizde ileride de çok iyi fiyata satılır diye düşünüyorum.Hemen eleştirmek yanlış olur yönetimi Melo 4 yıllık sözleşme istediyse böyle bi hamle daha doğru olmuş bence.
mpaker66
07.Temmuz.2013, 14:47
Fm profili koyabilir mi biri?
Bu arada shaktar'ı gssözlük'te gördüm ben.
IcedEarth
07.Temmuz.2013, 19:42
Melo'yu almak gerekirdi bence. Melo'nun yaptığı işi yapacak adamı bulamayız hiçbir yerde.
Bordo61Mavi
07.Temmuz.2013, 19:44
Gecen sezonun ikinci yarisinda, Melo'nun performansini ortaya koyabilecek futbolcu az.
europeanconquer
07.Temmuz.2013, 20:44
Ahahaha Shakhtar'dan sonra Wellington'un bonservisinin bir kısmını Atletico Madrid'e de verdiler :n: Yok mu artıran ?
byariff
07.Temmuz.2013, 22:39
rahat olun wellington ortaligin anladiniz :D imparator istediyse diyecek birseyim yok demekki melodan daha kaliteli gordu ki istedilar aldilar.
mustinho03
07.Temmuz.2013, 23:07
Millet tutturmus melo da melo ya melo yu siz elestirmiyormuydinuz sezon basinda.?melo gercektende bir ögrenci gibi sinavlar yaklastimi dersine calisiyor,mac secici bir adam eger bonservisi alinsaydi adim gibi eminim ki ilk bize geldigi sezon ki gibi bir performans göstermezdi biz türk milletinin ne istedigi belli olmuyor bir diyoruz genc oyunculari transfer edelim ediyorlar sonrada keske meloyu alsaydik melo söyle melo böyle ya kardesim o kadar biliOrsan cik ünal baskanin karsina de fatih terim bu isi beceremiyor biz yapalim onun isini.biraz saygi gösterelim ve bekleyip görelim fatih hocanin kararlarini,takimin teknik direktörüsü senor terim se ve ünal baskanla risk aldilarsa bir bildikleri vardir hayat zaten bir kumar gibidir risk almadan kazanamazsin
Kaka Leite
07.Temmuz.2013, 23:11
Melo'nun alınmamasını destekliyorum ben açıkcası.
Yat yat yat son maçlarda oyna sonra gelin beni alın de yok öyle bir şey :)
Melo'nun yerini doldurur mu diye korkanlara da tek lafım ; En kötü ligin ilk yarısındaki Melo gibi olur. Bundan daha aşağısı olmaz yani ki o Galatasaray da öyle ya da böyle yoluna devam ediyordu.
Tek sorun sakatlıkları sanırım 2 tane ağır sakatlık geçirmiş.
E.Cartman
07.Temmuz.2013, 23:14
Melo kalsın Wellington gelmesin diyenlerin çoğu Melo geldiğinde küfrediyordu, Muslera geldiğinde madem o kadar iyi Lazio neden bıraktı diyordu, Elmander geldiğinde o da kim gereksiz düz topçu diyordu, Ujfa geldiğinde 34 yaşında 3'ün 1'inin en dandiğini aldık vs diyordu yani diyeceğim o ki In Terim we trust
byariff
07.Temmuz.2013, 23:58
devre su an defansif olarak cok iyi gozuktu bana mudaheleleri iyi hizli bir oyuncu ama hucumda pek goremedik ya taktik geregi cikmiyor yada cikmak istemiyor
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 00:34
Wellington'un elleri küçükmüş beyler.
Kaan Souza
08.Temmuz.2013, 00:39
Şu ana kadar göze çarpan tek özelliği hızı.
ReaList
08.Temmuz.2013, 01:08
Fm Profini bırak,burdan izle :)
Transfer yorumu: Defansif özelliği daha yüksek olan Fiziksel olarak, hatta tip olarak Aurelio'ya benzediği kadar koşusu topa vururken vücudunun aldığı şekil falan bildiğin içine Marco Aurelio kaçmış elemandır (: Bu transfer Selçuk'a daha fazla rahatlık kazandıracak en azından Selçuk Melo'nun açığını kapatmak zorunda da kalmayacak.
mwaru
08.Temmuz.2013, 01:09
Wellington'un nasıl bir futbolcu olduğunu pek bilmiyorum da Terim'e de bu kadar aşırı ve koşulsuz güvenmeyin bence. Örneğinl Gs'deki ikinci döneminde yaptığı transfer fiyaskoları ortada. Almaguer, Fabio Pinto, Lukunku,Felipe,Christian(Lan!%&?) Xavier.
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 01:36
Geldiğinde dedik Galatasaray'ın Ferguson'u olsun diye,2-3 hata yapsın varsın,o 2-3 hatadan daha güçlü bir Fatih Terim daha güçlü bir Galatasaray doğacaktır.Evet şu an çok iyi bir yoldayız,ama gün gelir şampiyonluklar yerini 2.liklere ŞL'de çeyrek final Avrupa Ligi'nde 1.tura dönebilir,dönse bile Fatih Terim olduğu sürece Galatasaray taraftarının sabırlı olması gerekiyor artık.
Aklıma Michael Jordan'ın lafı geldi;
“Kariyerimde 9000'in üstünde şut kaçırdım, hemen hemen 300 maçta yenildim, 26 defa maç kazanma sayısı için bana güvenildi, kaçırdım. Hayatımda tekrar, tekrar ve tekrar başarısız oldum ve bu yüzden başardım”
Bu yüzden ne hata yaparsa yapsın ben Fatih Terim'in arkasındayım.Wellington'u Fatih Terim'mi istiyor ? Başka söze gerek yok,çünkü tek sorumlu o.
byariff
08.Temmuz.2013, 02:27
https://pbs.twimg.com/media/BOmkY66CMAIw-KA.png:large
zarateray
08.Temmuz.2013, 03:53
Arkadas konuyu cok iyi izah etmis helal olsun
Nocna Mora
08.Temmuz.2013, 05:02
4-1-2-1-2 hmm. güzel olabilir.
Muslera
eboue
semih
chedjou
hakan
dmc YABANCI.
selçuk
Hamit
sneijder
burak
drogba
mpaker66
08.Temmuz.2013, 14:25
Çok hızlı, ramires gibi wellington.
mpaker66
08.Temmuz.2013, 14:42
http://m.turkfutbol.com/sonhaberler.asp#haberdetay.asp?id=15895
Amk demiş %30 shaktar da diye.
Kaan Souza
08.Temmuz.2013, 16:39
Bizim transfer edeceğimiz Wellington'ın Shaktar la ne ilgisi var ben anlamadım hiçbir yerde yazı göremedim de.Wellington Nem'in var . http://www.transfermarkt.com.tr/tr/wellington-nem/transfers/spieler_121988.html
Yavuz12
08.Temmuz.2013, 17:39
Wellington değil de Bruma'yı alalım Bruma Bruma.
Fearless Coward
08.Temmuz.2013, 17:51
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/90471/cim-bom-icin-son-iddia-lucas-digne
Sol beke Digne diyorlar valla Fransa U20'nin kalecisini bile isterim ben o kadar sağlam oyuncuları var Kondogbia,Pogba,Zouma bize zaten gelmez bari bu elemanı alalım gençleşiyorsak böyle oyuncuları da almamız lazım bu eleman gelirse Riera zaten gider büyük ihtimal.
Cengo
08.Temmuz.2013, 18:12
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/90471/cim-bom-icin-son-iddia-lucas-digne
Sol beke Digne diyorlar valla Fransa U20'nin kalecisini bile isterim ben o kadar sağlam oyuncuları var Kondogbia,Pogba,Zouma bize zaten gelmez bari bu elemanı alalım gençleşiyorsak böyle oyuncuları da almamız lazım bu eleman gelirse Riera zaten gider büyük ihtimal.
Bir sol bek biliyorum. Bunun yarı fiyatına. Çok yetenekli ve Türkiye'ye de sıcak bakıyor ama kimse o parayı bile ödemez Türkiye'de sol beke. İsim veremem, söz verdim.
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 18:14
Türkiye'de bir sol beke 15 milyon euro veren de çıkmaz,yalan haberdir kesin.
Yavuz12
08.Temmuz.2013, 18:30
Muhteşem bir transfer yapmışız.
https://twitter.com/sporx/status/354209127402176513
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/69504_10151562572696843_767627359_n.jpg
E.Cartman
08.Temmuz.2013, 18:36
Galatasaray sözlükte bir başlığı da var bu bebenin, 10 entry var şu an bazıları süper gerçektende :n::n:
En güzeli de bu muhtemelen :zuhaha
sağlık kontrolünden geçirilen galatasaray'ın yeni yıldız adayı emre suna'nın sünnetsiz olduğunun anlaşılması sarı kırmızılı camiada şok etkisi yaratırken, sünnet düğünü için girişimlere başlandığı kap'a bildirildi.
#direnpipi
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 18:40
Çocuğun topa doğru geliş şekli,duruşu enfes yalnız.Öyle çok büyük bir topçu olamasa bile gelecekte Süper Lig'de elbet oynar.
Aynısı :n: ;
http://4.bp.blogspot.com/-VRRe4euL0Ko/UAZqyJPNlOI/AAAAAAAAAD0/soDx3DYWNe8/s1600/sc20070811a1a.jpg
zeck17
08.Temmuz.2013, 18:57
Fiziği çok yetersiz ve fazla çizgi film izlememeli izleyecekse de tsubasa'yı izlesin derim katkısı olur :D
E.Cartman
08.Temmuz.2013, 20:01
7 yaşında Galatasaray formasıyla antreman videosu var çocuğun, söz söylemek düşer mi üstüne daha
http://www.skorer.tv/video-izle/7-yasindaki-Bursali-yi-G-Saray-kapti--P125rIH4ApB7.html
europeanconquer
09.Temmuz.2013, 00:33
http://www.365g24s.com/content?id=375
Melo Melo ooo Melo Melo oooo
http://s14.directupload.net/images/120514/pfvzq62o.swf
Deli oğlan :n:
https://pbs.twimg.com/media/BOrS8OhCcAA4qTc.jpg:large
byariff
09.Temmuz.2013, 00:51
https://pbs.twimg.com/media/BOrfZVnCQAAagQu.jpg
kalir insallah ne diyelim ama alincaksa 2 yillik vs kontrat yapilsin.
Yavuz12
09.Temmuz.2013, 13:08
http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/335850.php
Umut Bulut önümüzdeki günlerde açıklanacakmış.
Fatih Terim'in isteğine göre ya Melo ya da Wellington alanacakmış.
C h A o S
09.Temmuz.2013, 13:09
Risk almayın Melo'yu getirin işte.Neyse en azından Melo'dan vazgeçilmemiş.Bence Fatih hoca Wellington riskine girmez.
Umut transferinede sevindim.Geçen seneki katkısıyla hak ediyordu kalmayı.Umarım sorunsuz bir şekilde 2 oyuncuda kampa katılır ve taşlar yerine oturur.
Yavuz12
09.Temmuz.2013, 13:48
Melo artık 30 yaşına geldi ve kendisine iyi bakmayan bir futbolcu olmadığını geçen senelerden gördük. Bu adam 32-33'üne geldiğinde nasıl bir performans ortaya koyacak bir mantıklı düşünmenizi istiyorum.
Bunun yerine 22 yaşındaki Wellington çok daha mantıklı değil mi yahu ? Bir ben mi körüm anlamıyorum. Brezilya'dan başka yerde oynamamış diye eleştiriliyor. Tothenham'da Paulinho'yu aldı. Onlar da bu adam Brezilya'dan başka yerde oynamamış almasaydık mı deselerdi? Neymar'ı da Barcelona almasaydı. Büyük risk sonuçta. Sadece Brezilya'da oynamış. Yanlış transfer.
Bence duygusal düşünmeyi bırakıp Wellington'u almalıyız. Bu iş bu kadar basit.
uAburak89
09.Temmuz.2013, 13:57
Fatih Terim çıkıp konuşsa keşke.
G.Birliği'nden Ramazan Köse'yi istiyormuşuz yedek kaleci olarak.
mpaker66
09.Temmuz.2013, 14:14
Ünal aysal hoca karar verecek dedi ama kendisi wellington'u istediğini belli etti gibi.
Redrum
09.Temmuz.2013, 14:37
Melo artık 30 yaşına geldi ve kendisine iyi bakmayan bir futbolcu olmadığını geçen senelerden gördük. Bu adam 32-33'üne geldiğinde nasıl bir performans ortaya koyacak bir mantıklı düşünmenizi istiyorum.
Bunun yerine 22 yaşındaki Wellington çok daha mantıklı değil mi yahu ? Bir ben mi körüm anlamıyorum. Brezilya'dan başka yerde oynamamış diye eleştiriliyor. Tothenham'da Paulinho'yu aldı. Onlar da bu adam Brezilya'dan başka yerde oynamamış almasaydık mı deselerdi? Neymar'ı da Barcelona almasaydı. Büyük risk sonuçta. Sadece Brezilya'da oynamış. Yanlış transfer.
Bence duygusal düşünmeyi bırakıp Wellington'u almalıyız. Bu iş bu kadar basit.
2 büyük sakatlık yaşamış.
europeanconquer
09.Temmuz.2013, 15:50
Ya Wellington ya Melo
Fatih Terim hangisini seçerse o geliyor.İkisine de razıyım ben.
mustinho03
09.Temmuz.2013, 15:58
Wellington eger bize gelmezse baska takima gidip orada parladimi yildizi burda melo melo yazanlar o zamanda tüh keske alsaydik söyle de böylede dicekler.ben meloyu severim ama gelmesini istemem ne zaman sorun cikarabilecegi belli olmayan bir oyuncu.gecen sezon tatilini uzatmak birazcik fazla koparirim diye yaptiklarini biliyoruz.melonun bonservisini alirsak bence 2 sene önceki performansinin yarisini bile göremeyiz yattigi yerden para alir.ama en iyisini yine terim bilir cünkü galatasarayimizin hocasi o.
Fearless Coward
09.Temmuz.2013, 16:07
Açıkcası ben hocamıza güveniyorum 2 sezondur olduğu gibi yine Galatasaray için en doğru kararı verecektir.
Corpus
09.Temmuz.2013, 16:21
Wellington eger bize gelmezse baska takima gidip orada parladimi yildizi burda melo melo yazanlar o zamanda tüh keske alsaydik söyle de böylede dicekler.ben meloyu severim ama gelmesini istemem ne zaman sorun cikarabilecegi belli olmayan bir oyuncu.gecen sezon tatilini uzatmak birazcik fazla koparirim diye yaptiklarini biliyoruz.melonun bonservisini alirsak bence 2 sene önceki performansinin yarisini bile göremeyiz yattigi yerden para alir.ama en iyisini yine terim bilir cünkü galatasarayimizin hocasi o.
Ya Wellington gelir de 2. Linderoth olursa ?
Her iki işin de riski var. Ancak Melo' nun daha az bana göre
byariff
09.Temmuz.2013, 21:04
umut bitmis 2.4m"a
europeanconquer
09.Temmuz.2013, 21:05
Hayırlı olsun o zaman :)
byariff
09.Temmuz.2013, 22:19
Amkspor @Amkspor 25 sn
SON DAKİKA: Son karar Melo. G.Saray, Juventus'la da anlaştı. Formaliteleri bitirmek için G.Saraylı bir yetkili Torino'ya gidiyor.
NTV SPOR @ntvspor 11 dk
SON DAKİKA: GALATASARAY | Sarı-kırmızılı kulüp, Umut Bulut'un bonservisi için kulübü Toulouse ile anlaşmaya vardı.
Galatasaray, Umut Bulut için Toulouse'a 2,3 milyon Euro ve 300 bin Euro bonus ödeyecek. (Açık Mert Korkusuz)
europeanconquer
09.Temmuz.2013, 22:27
Amkspor bu günlerde çok patlıyor,resmi açıklama gelmeden pek itibar etmemek gerekiyor.
byariff
09.Temmuz.2013, 22:49
Amk napsin ya yonetim oyaliyorsa :D
Kaan Souza
10.Temmuz.2013, 06:24
AMK'de Bahadır çokişler var inanılmaz güzel sallıyor.Spanoulis Oly ile anlaştı twitterda herkes yazdı, adam ertesi gün Cimbom imza şov diye Wellington , Spa + birini daha koymuştu habere.15 dakika sonra Spanoulisi çıkarıp aynı yazıyı tekrar paylaştılar.10 yaşında çocuk düzeyinde habercilik yapıyorlar.
uAburak89
10.Temmuz.2013, 10:41
Amkspor'un diğerlerinden bir farkı kalmadı. Resmi açıklama dışında hiç bir habere kesin gözüyle bakmıyorum artık. Umut ve Melo'yu alıp Riera'yı gönderebilirsek bir de sol bek alıp kapatalım transferi. Kadroyu koruduk zaten, stoper eksiğini de giderdik. Türk oyuncu olarak Ceyhun ve Kazım'ı yeniden kazanmak istiyor belli ki Fatih Terim, devre arasına kadar 3 kulvar için de yeterli olur gibi geliyor bu takım, transfer her şey değil.
mpaker66
10.Temmuz.2013, 12:46
Aynen keşke riera'yı gönderebilsek. Adam 3 m garanti para alıyor.
Kaan Souza
10.Temmuz.2013, 16:28
Bir tane Nani, Farfan, Sanchez ayarında kanat şart.
europeanconquer
11.Temmuz.2013, 14:40
Irak'ın sol beki Ali Adnan'ı alsak keşke,süper bir oyuncu.Riera veya Hakan'dan kötü performans gösteremez.
Bulstrap87
11.Temmuz.2013, 15:49
her bölgeyede yabancı oyuncu alamazsın ki hakan baltayı neden oynatmıyor gs sakat mı??
keske bizde olsa hakan ugur ve gökhan süzenden kat kat daha iyidir..
europeanconquer
11.Temmuz.2013, 16:15
Sol bek arıyoruz ya biz,ondan dedim.Sol bekte maalesef Türk bir oyuncu yok.Hakan'da ne olacağı belli değil.Hoş aramasak bile şu an ki sol beklerimizden daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum Ali Adnan'ın.
Kaan Souza
12.Temmuz.2013, 01:27
Adam dün gol attı bugün Galatasaray'a geldi...
goosfraba
12.Temmuz.2013, 01:30
ali adnan alınmış galiba?
byariff
12.Temmuz.2013, 01:34
Ali adnan bitti haberleri geliyor :D
Bülent Timurlenk @timblnt 41 sn
Olympiakos'un Elmander'e teklifi var. Kabul ederse gider, etmezse başka takıma gider.
goosfraba
12.Temmuz.2013, 01:37
ali adnan alınıyorsa, ya riera gönderilir, ya da yabancı sınırında değişiklik olur. federasyon bile değişebilir :D
şaka bir yana, söylenenlere göre u20'de harika performans göstermiş. kısa sürede 11'e girer diyorlar. hayırlı olsun.
mpaker66
12.Temmuz.2013, 01:41
Umarım Ali Adnan bitmiştir.
Çok isterim.
Corpus
12.Temmuz.2013, 01:43
Ali Adnan bizim ilk 11 bekimiz olabilecek kadar iyi mi ?
byariff
12.Temmuz.2013, 01:47
u20 performansina gore bakarsak hakan baltadan cok cok iyi tabi 2 maça gore :D
Kaan Souza
12.Temmuz.2013, 01:47
Dün Uruguay maçına denk geldim.Güzel bir frikik golü attı.Ortalamanın üstünde performans sergiledi ama tek maça bakarak yorumlamak doğru olmaz tabi.
Corpus
12.Temmuz.2013, 01:49
Sonuçta Şampiyonlar Ligi' ni kaldırabilecek bir beke ihtiyacımız var.
Kaan Souza
12.Temmuz.2013, 01:50
Sonuçta Şampiyonlar Ligi' ni kaldırabilecek bir beke ihtiyacımız var.
Bu seneki transfer politikamız nasıl ben de hiç anlamadım.
europeanconquer
12.Temmuz.2013, 01:51
Gündüz istedim adamı,gece geldi haberi çıktı :D Gelirse varya kafadan 10 yıl rahata alırız sol beki :D
byariff
12.Temmuz.2013, 01:51
en geç cumaya kadar biter diyorum , ali adnan , melo :D
ben 2 maç seyrettim fena degildi ama tum maç izliyen bir seyircimiz yorum yazmis hakkinda :D
Ibrahim Üzülmez'in orta açabilen ve şut çekebilen versiyonu gibi..Yorulmak bilmiyor..
europeanconquer
12.Temmuz.2013, 01:57
Şu an futbolumuz da İbrahim Üzülmez gibi bir sol bek olsa el üstünde tutulur,bir de şut çekip orta açabiliyorsa tadından yenmez.
Ben şahsen yaklaşık 50 dakika izledim,mest oldum.Maçı izlemeye başladıktan 10 dakika sonra keşke Galatasaray alsa diye içimden geçirmiştim,bugünde foruma yazdıydım.İnşallah olur,hem genç,hem yaşına göre gayet iyi performans sergiliyor.Cidden aradığımız adam Ali Adnan.
mpaker66
12.Temmuz.2013, 02:01
Ayrıca Ali Adnan yedekliğide sorun etmez.
Kaan Souza
12.Temmuz.2013, 02:02
Onun yerine federasyon ediyor maalesef..
Corpus
12.Temmuz.2013, 02:02
Yeni yabancı sistemi eder :D
europeanconquer
12.Temmuz.2013, 02:07
Ali Adnan yerli statüsünde falan filan diyorlar ama Irak ile alakamız olmadığı için öyle bir şey olmaz.
Eğer bu transfer olursa 2 yıl boyu Carlinhos'u satmayan Fluminense'ye ne kadar teşekkür etsek az.
ShevAnil
12.Temmuz.2013, 02:22
GS, FB, BJK gibi takımlar u20 oyuncu transfer edecek hem de yabancı olacak(?) Dün söyleseniz gülerdim :n:
europeanconquer
12.Temmuz.2013, 02:24
Eğer haber gerçekten doğruysa yarın Ali Adnan yeni stadında maça çıkacak :) Beyler koşun 3.lük maçına :D O adamı tribüne çağırın :D
ShevAnil
12.Temmuz.2013, 02:28
Sarı kırmızılılar, Portekiz'in genç yıldızını kadrosuna katabilmek için girişimlere başladı.
Sporting Lizbon'un genç yıldızı Bruma'nın menajeri Catio Balde, Chelsea ve Galatasaray'ın 8 milyon avro ile resmen kapılarını çaldıklarını açıkladı.
Uzun zamandır Avrupa'nın büyük takımlarıyla anılan Bruma, transfer spekülasyonları için U20 Dünya Kupası'ndan sonra açıklama yapacağını belirtmişti. Takımının Gana'ya elenmesinin ardından ise Bruma'nın menajeri teklifler olduğunu açıkça söyledi.
Balde, Antena 1'e yaptığı açıklamada, "Benim görevim Sporting'e teklifleri iletmek. Chelsea ve Galatasaray, 8 milyon avro teklif etti. Bu teklifler bonuslarla birlikte 12'ye ulaşıyor. Zaten Bruma da takımda kalmayı düşünmüyor." Galatasaray'ın resmen Sporting ile temasa geçtiğini dile getirdi.
Tekliflere rağmen acele etmeyeceklerini vurgulayan Balde, "Şu an Bruma'nın talibi çok. Daha fazla teklifin gelmesi de muhtemel çünkü bizzat başka kulüplerin de doğru anı kolladıklarını biliyorum." dedi.
Bruma, U20 Dünya Kupası'nda 5 gol attı.
Goal.com/tr
Facx
12.Temmuz.2013, 02:43
bruma ali adnan bu isimler cidden gündemimizdeyse vizyonumuz baya gelişmiş :D tabi bu adamları turnuvalardan önce bulmak daha önemli
europeanconquer
12.Temmuz.2013, 02:56
Beyler Emmanuel Culio'nun menajerlik şirketiyle Ali Adnan'ın ki aynı.
Menajeri bize önermiş olabilir,gözlemcilerden de rapor alınmıştır büyük ihtimal.İnşallah doğrudur ya,gelmiştir umarım.
Edit:
Bu arada Twitter'da genç yetenek genç yetenek diye yırtınan kişiler Ali Adnan'ın ismi çıkınca ''O kimmiş ? Çilek dediler hurma geldi'' vb böyle saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar.
Herhalde genç yetenekten kasıtları ederleri en az 10-15 milyon edecek süper yetenekli oyuncular.
E.Cartman
12.Temmuz.2013, 03:19
Şu Bruma haberleri bana hiç gerçekçi gelmiyor. Türkiye'de 18 yaşında sadece U-20 turnuvasında kendini göstermiş birine 8 milyon verilebilmesi ihtimal dahilinde değil, Türkiye buna daha hazır değil. Draxler'e bile bu parayı versek yadırgayanlar olur buralarda Bruma'da neymiş.
mwaru
12.Temmuz.2013, 14:20
Beyler Emmanuel Culio'nun menajerlik şirketiyle Ali Adnan'ın ki aynı.
Menajeri bize önermiş olabilir,gözlemcilerden de rapor alınmıştır büyük ihtimal.İnşallah doğrudur ya,gelmiştir umarım.
Edit:
Bu arada Twitter'da genç yetenek genç yetenek diye yırtınan kişiler Ali Adnan'ın ismi çıkınca ''O kimmiş ? Çilek dediler hurma geldi'' vb böyle saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar.
Herhalde genç yetenekten kasıtları ederleri en az 10-15 milyon edecek süper yetenekli oyuncular.
ahahahahah hurma mı :D komikmiş ama
europeanconquer
12.Temmuz.2013, 14:27
Yahu şaka olarak söylese komik tabi ki de adam ciddi ciddi bir şekilde diyor :n:
europeanconquer
12.Temmuz.2013, 15:58
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=296240
Profesyonel futbolcu Umut Bulut'un kulübü Toulouse FC ile futbolcunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
12334782346
12.Temmuz.2013, 18:15
Galatasaray Gençlerbirliği'nin 25 yaşındaki Kalecisi Ramazan Köse ile anlaşmaya vardı.(AMK)
europeanconquer
12.Temmuz.2013, 18:26
Amkspor'da öyle bir haber yok hocam.
footballer33
12.Temmuz.2013, 23:16
Galatasaray Gençlerbirliği'nin 25 yaşındaki Kalecisi Ramazan Köse ile anlaşmaya vardı.(AMK)
Nickin çok güzelmiş dostum. Anlamı ne? :icon_biggrin: :p
europeanconquer
13.Temmuz.2013, 20:14
http://turkfutbol.com/detay.asp?id=16300
Şöyle saçma bir haber var ama umut fakirin ekmeğidir işte :( Sözde abisi Galatasaray'la anlaştı demiş.
Bu da fotoğraf;
http://turkfutbol.com/images/news/ali_adnan_agabey.jpg
europeanconquer
13.Temmuz.2013, 20:53
Tekniği gayet üst seviyede,hava toplarında iyi,orta çekiyor,şut çekiyor,pas atıyor,bindirme yapıyor.
Tam aradığımız bir sol bek,inşallah gelir.
Corpus
14.Temmuz.2013, 00:11
Ali Adnan Galatasaray' ın ilk 11 oyuncusu olamaz. Tribünde oturmaya, kupa maçlarında veya bazı kolay lig maçlarında oynamaya gelecekse locamızda bol yer var. Buyursun gelsin.
europeanconquer
14.Temmuz.2013, 00:12
Ali Adnan olamayacaksa,Riera ve Hakan hiç hiç hiç olamaz.
byariff
14.Temmuz.2013, 00:14
Rieraya talip var ispanyadan villereal :D yarin marca detaylari aciklicakmis bakalim insallah kurtuluruz su adamdan yillik 3m cok cok fazla...
Kaka Leite
14.Temmuz.2013, 00:14
Ali Adnan Galatasaray' ın ilk 11 oyuncusu olamaz. Tribünde oturmaya, kupa maçlarında veya bazı kolay lig maçlarında oynamaya gelecekse locamızda bol yer var. Buyursun gelsin.
Bunu söyleyebilmek için Ali Adnan'dan daha iyi özelliklere sahip 2 tane sol bek'i olması gerek Galatasaray'ın.
Çünkü sana göre yedek bile olamaz. Kaç defa izledin Ali Adnan'ı demeyeceğim belli ki izlemişsin yoksa bu kadar net konuşmazdın.
Asıl sorum bu çocuktan bu kadar üstün olan 2 tane bek kim Galatasaray da ?
Namzet
14.Temmuz.2013, 00:17
Ali Adnan'ı izlemediğim için yorum yapamam onun hakkında ama garanti transfer lazım o bölgeye
europeanconquer
14.Temmuz.2013, 00:19
Zaten biri 30 diğeri 31 yaşında,bunların sonu gelmiş artık,genç bir sol beke ihtiyacımız var.
byariff
14.Temmuz.2013, 00:21
teknik bir bek degil ama mucadeleci hizli savasan bir bek.
Corpus
14.Temmuz.2013, 00:28
Bunu söyleyebilmek için Ali Adnan'dan daha iyi özelliklere sahip 2 tane sol bek'i olması gerek Galatasaray'ın.
Çünkü sana göre yedek bile olamaz. Kaç defa izledin Ali Adnan'ı demeyeceğim belli ki izlemişsin yoksa bu kadar net konuşmazdın.
Asıl sorum bu çocuktan bu kadar üstün olan 2 tane bek kim Galatasaray da ?
Ben Galatasaray'da sol bek var demedim. Zaten olmadığı için sol bek transferi için uğraşılıyor. Ancak yeni bir transfer yapılacaksa bu isim Ali Adnan olmamalı. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi' ni tam anlamıyla kaldırabilecek, her yönüyle güvenebileceğimiz bir bek olmalı.
Maalesef böyle bir yabancı kuralı var iken, yabancı, genç ve ne yapacağını bilemeyeceğimiz bir sol beke para verip onu ilk 11 e koymak intihardan başka birey değildir.
Bunlara ek olarak elimde Riera, Balta ve Ali Adnan olsa, yaşından ve geleceğinden dolayı tabii ki Ali Adnan' ı oynatırım. Ancak bu demek değildir ki Ali Adnan çok iyi bir bek. Zorunda olduğum için oynatmış olurum.
@Namzet yazmış. Ben de öyle düşünüyorum. "Garanti bir transfer gerekli"
Kaka Leite
14.Temmuz.2013, 00:30
Ben Galatasaray'da sol bek var demedim. Zaten olmadığı için sol bek transferi için uğraşılıyor. Ancak yeni bir transfer yapılacaksa bu isim Ali Adnan olmamalı. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi' ni tam anlamıyla kaldırabilecek, her yönüyle güvenebileceğimiz bir bek olmalı.
Maalesef böyle bir yabancı kuralı var iken, yabancı, genç ve ne yapacağını bilemeyeceğimiz bir sol beke para verip onu ilk 11 e koymak intihardan başka birey değildir.
Bunlara ek olarak elimde Riera, Balta ve Ali Adnan olsa, yaşından ve geleceğinden dolayı tabii ki Ali Adnan' ı oynatırım. Ancak bu demek değildir ki Ali Adnan çok iyi bir bek. Zorunda olduğum için oynatmış olurum.
@Namzet yazmış. Ben de öyle düşünüyorum. "Garanti bir transfer gerekli"
Allah allah :)
Zevk için Ali Adnan'a yönelinmedi ya sınır bekte kullanımak istenmiyor ve bari genç birisi olsun diye uğraşılıyor.
Bence Riera ve Balta'dan daha iyi bir oyun ortaya koyabilecek bir oyuncu ve kaybedecek çok bişey yok.
europeanconquer
14.Temmuz.2013, 00:31
Genç oyuncu her zaman riskdir ancak ben o riske razıyım zaten yıllardır sol tarafımız risk altında.Riera'ya göre bakarsak iyi orta açabiliyor,Hakan'a göre bakarsak çok iyi bindirmeler yapıyor ve yaşı da genç.Şahsen ben ortalıkta çok sol bek olmadığı için,maliyeti de çok tutmayacağını düşündüğüm için Ali Adnan'ın alınması taraftarıyım.
Corpus
14.Temmuz.2013, 00:41
Allah allah :)
Zevk için Ali Adnan'a yönelinmedi ya sınır bekte kullanımak istenmiyor ve bari genç birisi olsun diye uğraşılıyor.
Bence Riera ve Balta'dan daha iyi bir oyun ortaya koyabilecek bir oyuncu ve kaybedecek çok bişey yok.
Kaybedilecek çok birşey yok dediğin Şampiyonlar Ligi'nden gelecek milyon dolarlar.
sınır olayını anlamadım. Ali Adnan' ın Türk pasaportu yok ki. Her türlü işimize yaramıyor. Ne demek istedin orada ?
Ayrıca bana göre, Ali Adnan gelecek 10 yılı kapatabilecek kalitede bir sol bek değil. Gördüğüm kadarıyla umursamaz ve bencil bir yapısı var. Müthiş potansiyeli olsa bile o potansiyele ulaşamaz.
Son olarak, madem genç ve geleceği kapatacak bir sol bek arıyoruz. O zaman vereceğiz 10 milyon 15 milyon ve gerçekten sağlam bir bek alacağız oraya. Sonra da 10 sene bakmayacağız transfer için. En basit örnek kale mevkisinde Muslera. Bir kaleci için fazla bir ücret verildi. Ancak, Muslera başka yere transfer olmaz ise kimse ardına bakmaz o mevkide.
Kaka Leite
14.Temmuz.2013, 00:47
Kaybedilecek çok birşey yok dediğin Şampiyonlar Ligi'nden gelecek milyon dolarlar.
sınır olayını anlamadım. Ali Adnan' ın Türk pasaportu yok ki. Her türlü işimize yaramıyor. Ne demek istedin orada ?
Ayrıca bana göre, Ali Adnan gelecek 10 yılı kapatabilecek kalitede bir sol bek değil. Gördüğüm kadarıyla umursamaz ve bencil bir yapısı var. Müthiş potansiyeli olsa bile o potansiyele ulaşamaz.
Son olarak, madem genç ve geleceği kapatacak bir sol bek arıyoruz. O zaman vereceğiz 10 milyon 15 milyon ve gerçekten sağlam bir bek alacağız oraya. Sonra da 10 sene bakmayacağız transfer için. En basit örnek kale mevkisinde Muslera. Bir kaleci için fazla bir ücret verildi. Ancak, Muslera başka yere transfer olmaz ise kimse ardına bakmaz o mevkide.
Ben Türk statüsünde sayılacak sanıyordum.
O zaman kendisini kanıtlamış birisi de alınabilir. Coentrao olabilir mesela :n:
europeanconquer
14.Temmuz.2013, 00:53
Ali Adnan sırf bindirme yaparak sezonda en az 5-6 gole katkıda bulunur,adım gibi eminim.Dar alanda etkili bir oyuncu zaten.
mpaker66
14.Temmuz.2013, 01:06
Bazısı diyor ki teknik ayaklarına hakim ama hantal bi bek bazısı diyoki hızlı ama teknik değil. Bende anlamadım nasıl bi bek, iki maç izledim oda az buz nasıl biri anlamadım.
europeanconquer
14.Temmuz.2013, 01:14
Aniden hızlanabiliyor ama öyle çok hızlı bir oyuncu diyemeyiz,attığı gollere ve dar alanda yaptığı hareketlere bakarsak ben şahsen FM değeri olarak 13-14 gibi bir değer veririm tekniğine.Diğer özelliklerinde en dikkat çekici olanları ise hava topları ve ortaları.
Edit:
http://turkfutbol.com/detay.asp?id=16319
Suicider
14.Temmuz.2013, 03:27
Ali adnan anca riera giderse mantıklı bir transfer olur.Daha iyi ve tecrübeli biri tabi ki güzel olur ama ben hocamız ne yaparsa arkasındayım.30 yaşnda ve asıl mevkisi sol bek olmayan bir adamın yollanıp yerine genc ve geleceği parlak birinin gelmesi şahsen beni heycanlandırır.Aynı şeyi yabancı bir takım yapsa 'Vay be adamlar korkmadan sahaya sürüyor bizimkiler anca bitik oyuncuları oynatsin' deriz.İlk 11de yeterince tecrübeli adam var niye bir tane de genç olmasın?
KaRaBükLü KraL
14.Temmuz.2013, 05:30
Zafer'e Ali Adnan konusunda katılmamak elde değil.Tamam genç potansiyelli eyvallah ama biz şu an yapılanma sürecinde falan değiliz 2-3 senemizi heba edecek.Bize hazır oyuncu lazım.Riera ve Hakan süper değil ama mecbur kalırsak yine Riera'nın oynaması taraftarıyım.Ben ilk alışma dönemi hariç Riera'nın oynamadığı bir mevkii için çok iyi oynadığını düşünüyorum.Riera'nın şu an tek kötü yanı aldığı para.Dağıtmayayım konuyu Ali Adnan ne kadar potansiyelli olursa olsun özellikle Türkiye'de günlük başarılar geçerli.Lig başlayalıdan beri 50 sene oldu mu bilmiyorum ama farzedelim olsun ligte alt yapı kurayım da coşayım diyen bir takım yok gençleri oynatayım da büyük başarılar elde edeyim diyen de yok.Burada her zaman günlük başarılar geçerli.Galatasaray'ın izleyeceği genç oyuncu transfer politikası şu aşamada yemez.2 sene öncesine dönsek anlayışla karşılarım ama böyle büyük kulvarlarda büyük hedefler koyan bir kulüp için Avrupa görmüş olmuş oyuncular şart.İlla yerli genç alınacaksa da alınsın ama lig veya Ş.Liginde forma şansı bulamaz.Realist olmak gerek.
Redrum
14.Temmuz.2013, 13:10
Zafer'e Ali Adnan konusunda katılmamak elde değil.Tamam genç potansiyelli eyvallah ama biz şu an yapılanma sürecinde falan değiliz 2-3 senemizi heba edecek.Bize hazır oyuncu lazım.Riera ve Hakan süper değil ama mecbur kalırsak yine Riera'nın oynaması taraftarıyım.Ben ilk alışma dönemi hariç Riera'nın oynamadığı bir mevkii için çok iyi oynadığını düşünüyorum.Riera'nın şu an tek kötü yanı aldığı para.Dağıtmayayım konuyu Ali Adnan ne kadar potansiyelli olursa olsun özellikle Türkiye'de günlük başarılar geçerli.Lig başlayalıdan beri 50 sene oldu mu bilmiyorum ama farzedelim olsun ligte alt yapı kurayım da coşayım diyen bir takım yok gençleri oynatayım da büyük başarılar elde edeyim diyen de yok.Burada her zaman günlük başarılar geçerli.Galatasaray'ın izleyeceği genç oyuncu transfer politikası şu aşamada yemez.2 sene öncesine dönsek anlayışla karşılarım ama böyle büyük kulvarlarda büyük hedefler koyan bir kulüp için Avrupa görmüş olmuş oyuncular şart.İlla yerli genç alınacaksa da alınsın ama lig veya Ş.Liginde forma şansı bulamaz.Realist olmak gerek.
Niye ki? Philip Lahm 30 yaşında mı başladı Şampiyonlar Liginde oynamaya?
Koskoca kadroda 20 yaşın altında bir tane oyuncu olması niye bu kadar rahatsız ediyor ki sizi?
Artı böyle dünya yıldızı ala ala para dayanmaz zaten. Bana öyle geliyor ki maddi sıkıntılarımız var Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra. Transfer yapamıyoruz kamp başladı bitecek.
europeanconquer
14.Temmuz.2013, 13:16
Tepkiler bu adamın yaşına mı oyununa mı ? Yaşınaysa eyvallah derim ama bu adamın oyununun Hakan'dan,Riera'dan aşağı kalır yanı yok.Hatta Hakan'dan çok daha iyi bir bek olduğu konusunda eminim ben.Riera'da devşirme sol bek olduğu için tam verim gösteremiyor,aldığı paranın hakkını veren de bir oyuncu değil.Ali Adnan bize gelse de gelmese de büyük bir oyuncu olacak.
KaRaBükLü KraL
14.Temmuz.2013, 18:45
Niye ki? Philip Lahm 30 yaşında mı başladı Şampiyonlar Liginde oynamaya?
Koskoca kadroda 20 yaşın altında bir tane oyuncu olması niye bu kadar rahatsız ediyor ki sizi?
Artı böyle dünya yıldızı ala ala para dayanmaz zaten. Bana öyle geliyor ki maddi sıkıntılarımız var Sneijder ve Drogba transferlerinden sonra. Transfer yapamıyoruz kamp başladı bitecek.
Transfer yapamayışımızın sebebi TFF.Saçma sapan yabancı kuralı ile resmen transferlerimizi baltaladı öncelikle onu belirteyim.
İkincisi şu an Ali Adnan'ın oynayacağı futbol flu.Birde adama sağlam para verirsek-ki dediğiniz gibi iyiyse alacağımız kulüp iyi para ister-iki gün sonra gençmiş potansiyelliymiş kimse bakmaz iyi futbol oynamadığı zaman.Tefe koyarlar iki dakikada.Hem Ünal Aysal benim gördüğüm istemeye istemeye seçime götürdü Galatasaray'ı.Yani tepki çekecek bir hareket yaptı.Galatasaray'da en çok başarısı önemsenen branş takdir edersin ki futbol.En ufak başarısızlıkta Ünal Aysal'a laf edecek çok adam çıkar.Kendi de böyle şeyi istemez haliyle.Bu sebeple Ünal Aysal'ın şu an gençmiş süper yetenekmiş tarzı-bana göre riskli-transfer yapma lüksü yok.Geçenlerde adı geçmişti Jeremy Mathieu gibi Avrupa tecrübesi olan bir isim bize şu an fayda açısından daha mantıklı transfer olur.Bu arada belirtmemde fayda olacak Ali Adnan'ı seyretmedim hiç.Ama yaşı benim çekincelerimin en başında geliyor.Ha iyi futbolcudur ama söylediğim gibi burası Türkiye adamın 2 kötü maçında şu an destekleyen çoğu taraftar bu adam mı aldığınız adam demeye başlar.Gerçekler bence bunlar.
europeanconquer
14.Temmuz.2013, 21:53
http://instagram.com/p/bwEmDjSsJJ/
Training with my wife! I hope to be with my team next week!!
Melo geliyor Melo :(
http://s14.directupload.net/images/120514/pfvzq62o.swf
Corpus
14.Temmuz.2013, 22:27
Tepkiler bu adamın yaşına mı oyununa mı ? Yaşınaysa eyvallah derim ama bu adamın oyununun Hakan'dan,Riera'dan aşağı kalır yanı yok.Hatta Hakan'dan çok daha iyi bir bek olduğu konusunda eminim ben.Riera'da devşirme sol bek olduğu için tam verim gösteremiyor,aldığı paranın hakkını veren de bir oyuncu değil.Ali Adnan bize gelse de gelmese de büyük bir oyuncu olacak.
Anlayış ve görüş farkımızın ana kaynağı; sen Ali Adnan' ı Balta ve Riera ile karşılaştırıyorsun, ben bizim takıma gelebilecek daha kaliteli bir bek ile karşılaştırıyorum.
Sanki bana sebep buymuş gibi geliyor.
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 00:34
Ortada bir isim yokken hayali oyuncularla kıyaslamak gereksiz bence.Digne 15m euro dendi,biz kime 15 vermişiz de ona vereceğiz ? Mathieu dendi Riera ile takas dendi,şimdi Villarreal deniyor Riera için,Carlinhos dendi adam takımını çok seviyor ayrılmıyor,Kolarov dendi ortada somut bir şey yok,zaten kiralık olarak söylendi.Şimdi de 3-4 gündür Ali Adnan ismi ortada dolaşıyor,hem maliyeti açısından hem de şu an ki mevcut beklerimiz açısından Ali Adnan son derece makul bir isimdir.Bu zamanda öyle ''Bastırıyım parayı alıyım kalitelisinden sol beki'' tarzı bir yaklaşım bizim kulüplerimizde gerçekçi olmaz çünkü sol bek sıkıntısı yaşanıyor Dünya'da,hem ucuzunu hem de gencini bulunca yumulacaksın.Zaten oynadığı oyuna değinmiyorum.
Corpus
15.Temmuz.2013, 00:39
Ortada bir isim yokken hayali oyuncularla kıyaslamak gereksiz bence.Digne 15m euro dendi,biz kime 15 vermişiz de ona vereceğiz ? Mathieu dendi Riera ile takas dendi,şimdi Villarreal deniyor Riera için,Carlinhos dendi adam takımını çok seviyor ayrılmıyor,Kolarov dendi ortada somut bir şey yok,zaten kiralık olarak söylendi.Şimdi de 3-4 gündür Ali Adnan ismi ortada dolaşıyor,hem maliyeti açısından hem de şu an ki mevcut beklerimiz açısından Ali Adnan son derece makul bir isimdir.Bu zamanda öyle ''Bastırıyım parayı alıyım kalitelisinden sol beki'' tarzı bir yaklaşım bizim kulüplerimizde gerçekçi olmaz çünkü sol bek sıkıntısı yaşanıyor Dünya'da,hem ucuzunu hem de gencini bulunca yumulacaksın.Zaten oynadığı oyuna değinmiyorum.
Carlinhos kalitesinde bir sol bek almaya çalışıyorsak, Ali Adnan' ı getirmek ne kadar mantıklı ?
Addolorato
15.Temmuz.2013, 00:45
Ali Adnan'ı ızledım canlı olarak. Irak gıbı bıreysel yetenek yönünden zayıf bır takımın sol bek olmasına rağmen en kılıt oyuncusu. Savunma'dan top çıkarıyor, hücum bölgesinde hep o var, bindirmeleri hep o yapıyordu. Sol kulvarın her yerinde oynayacak yeteneğe sahip gibi duruyor. Zaten 3.lük maçında son 20 dakıka cıvarı sol açık oynadı. Bana Wınnıng Eleven'da forvete koydugumuz Roberto Carlos'u anımsattı. Ya da Şahan'ın ünlü Fınk'lı skeçındeki Fink gıbı dıyebılırız.
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 00:46
Carlinhos kalitesinde bir sol bek almaya çalışıyorsak, Ali Adnan' ı getirmek ne kadar mantıklı ?
Carlinhos'u ne kadar izledin Ali Adnan'ı ne kadar izledin abi ? Carlinhos kalitesinde belki de ondan daha iyi olmadığını nereden biliyorsun ?
HooijDonk07
15.Temmuz.2013, 00:48
Carlinhos'u ne kadar izledin Ali Adnan'ı ne kadar izledin abi ? Carlinhos kalitesinde belki de ondan daha iyi olmadığını nereden biliyorsun ?
Ali Adnan galatasaray için daha iyi olur gibime geliyor
Corpus
15.Temmuz.2013, 00:58
youtube :cool:
şaka bir yana, maçlarda siz Ali Adnan' ın tekniğine bakarken ben biraz da mental durumuna baktım diyeyim. Mental açıdan zayıf bir oyuncu gibi geliyor bana. Evet iyi bir tekniği var, onu da kabul ediyorum ama. Mental gerçekten çok önemli. Belki 5 sene sonra mentalini de geliştirir. Ancak 2-3 sene boyunca çok ağlarız. Ah şu yabancı kuralı olmasa, sağlam bir bek alırım, yedeğe de Ali Adnan' ı koyarım. Ancak bu şartlarda Ali Adnan ne kadar faydalı olur, o konuda şüphelerim var.
keşke @perpetua gelse de 3-5 birşey yazıp aydınlatsa bizleri...
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 01:13
Abi genç oyuncular her zaman bir yerinden eksik olur ancak bu adam bir başka geliyor bana.Sol bek terimi aklımda nasıl yer ettiyse,bütün özellikleri mükemmel olmasa da çoğunu Galatasaray'ın sol bek mevkisini kaldıracak hatta seviye atlatacak şekilde oynuyor.Yanılabilirim tabi ki ancak ortada dolaşan en mantıklı isim şu an Ali Adnan,elbet türlü türlü sol bek bulabiliriz ama onların maliyetleri cidden bizim bir sol beke vereceğimiz düzeyde değil.
C h A o S
15.Temmuz.2013, 01:52
Takımın Slovenya kampında Melo ve Umut'ta olucaktır diye düşünüyorum.Bu 2 oyuncuyla transfer kapanır.Belki Kerim Frei gibi bir yerli gelir.Fazlasınada gerek yok zaten.Melo ve Umut ile zaten taşlar yerine oturacak.
davidvilla
15.Temmuz.2013, 11:57
Sonra aglıyoruz ya Porto shaktar vs. bu adamları ucuza almış şu kadar satıyor diye.
Ali Adnan diyoruz hala oynar mı bilmem ne vs.
Porto gibi olacaksan böyle risklere gireceksin.
E.Cartman
15.Temmuz.2013, 14:05
Umut Bulut Galatasaray'da
Galatasaray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada Umut Bulut ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.
KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Toulouse FC profesyonel oyuncularından Umut Bulut'la 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 3+1 futbol sezonu (son sene opsiyonlu) için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Toulouse FC) 2.700.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve sözleşme devam ederse 2016-2017 sezonlarının herbirinde sırasıyla 1.750.000 EUR, 1.800.000 EUR, 1.850.000 EUR ve 1.850.000 EUR sabit transfer ücreti ve herbir sezonda 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
uAburak89
15.Temmuz.2013, 14:08
Güzel oldu bu, hayırlı olsun.
byariff
15.Temmuz.2013, 14:14
umutun alacagi yillik paralar fazla geldi bana bonserviside cok makul.
Bordo61Mavi
15.Temmuz.2013, 14:23
Umut Galatasaraydan guzel paralar kazaniyormus. Hayirli olsun
mpaker66
15.Temmuz.2013, 14:43
Melo'da en geç yarın olur gibi.
Harbi umut çok alıyor ama.
E.Cartman
15.Temmuz.2013, 14:45
Umut az bile alıyor. Alternatifi olmayan bir adam için normal bir para hatta dediğim gibi az bi para. Yabancısını bulup getirme gibi şansımız yok maalesef.
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 15:02
Umut hayırlı olsun :)
http://www.365g24s.com/content?id=420
'Ali Adnan ve Bruma için teklif yaptık'
uAburak89
15.Temmuz.2013, 15:06
Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı.
Şaş, “Tercihimizi Melo’dan yana kullandık” dedi.
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/galatasarayda-sicak-gelismeler.html
Culio, Elmander ve Riera'yı gönderip, Melo, Ali Adnan, Bruma 3'lüsünü almak istiyorlar galiba.
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 15:11
Geçen yıl yine aynı bugünlerde transferde baya hareketlilik yaşamıştık,yine aynı günler,yine hareketlilik var,akşam üstü Melo,Bruma ve Ali Adnan üçlüsünden birinin KAP'a bildirilme ihtimalini yüksek görüyorum ben.
mpaker66
15.Temmuz.2013, 15:12
Umut geçen sene 2. yarıda hiç bişey yapamadı.Ayağında top bile tutamıyordu ama.
mpaker66
15.Temmuz.2013, 15:13
Geçen yıl yine aynı bugünlerde transferde baya hareketlilik yaşamıştık,yine aynı günler,yine hareketlilik var,akşam üstü Melo,Bruma ve Ali Adnan üçlüsünden birinin KAP'a bildirilme ihtimalini yüksek görüyorum ben.
Akşam birinin KAP'a bildirilmesi için yabancı birinin gitmesi lazım
uAburak89
15.Temmuz.2013, 15:15
Öyle bir şey yok, Fenerbahçe'nin şu anda 11 yabancısı var. Transfer döneminin sonunda kadronu bildirirken 10 yabancının olması gerekiyor, daha doğrusu tescil edebileceğin yabancı sayısı 10.
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 15:23
Aynen,öyle bir şey yok,oyuncuyla anlaşırsın,bonsevisini alırsın ama 10 taneden fazlasını kayıt edemezsin.Zaten Bruma,Ali Adnan ve Melo alındığı takdirde gidecek yabancılar bellidir ; Riera,Elmander ve Culio.
Yalnız ben Bruma'nın alındığı takdir de kiralanacağını ve Elmander'in takımda kalacağını düşünüyorum veya Ali Adnan kiralanır Riera takımda kalabilir,bu ikisinden birisi kesin olur.
byariff
15.Temmuz.2013, 15:34
Riera gidiyor kulislerde dolasan haber bonservissiz gidicekmis :D
Hasan Sas: Aydin Yilmaz'a 3 yillik teklifimizi yaptik ancak kabul etmedi.
Aydin
15.Temmuz.2013, 15:51
Umut geçen sene 2. yarıda hiç bişey yapamadı.Ayağında top bile tutamıyordu ama.
Umut geçen sene 2. yarıda kaç dakika oynadı ki toplamda :)
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 16:25
Ali Adnan'ı Rize'de istiyormuş,hiç belli olmaz dikkat etmek gerekir.Rize de alabilir yani.
mpaker66
15.Temmuz.2013, 16:25
Umut geçen sene 2. yarıda kaç dakika oynadı ki toplamda :)
Çok değil. Ama oynadığında da hiç bişe yapmadı.
Drogba geldikten sonra oynayamadı. Bu sene de Drogba var. Az oynayacak. Bu kadar az oynayacak birine bu kadar para...
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 16:34
Ali Adnan konuşmuş Sky Türk'e;
http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=16433
Açıklamalarına bakılırsa normal olarak bizi istiyor,inşallah kaptırmayız bu adamı,hele de Rize'ye.
Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Iraklı futbolcu Ali Adnan ilk kez konuştu. SkyTürk360’a açıklamalar yapan Ali Adnan, şu ifadeleri kullandı:
Galatasaray ile prensip anlaşması yaptığını biliyoruz. Böyle bir duyum aldık. Bunula ilgili neler söyleyeceksin?
ALİ ADNAN: Öncelikle büyük bir mücadele verdik biz bu turnuvada. Turnuvamız biter bitmez 45 gündür biz dışarıdayız yani gurbetteyiz şu anda. İlk Önce bir Bağdat’a gitmek istiyorum. Bir ailemle, kulübümle ve çevremdeki eşim dostumla bir danışıp en iyi şekilde karar vermek istiyorum. Galatasaray da dahil olmak üzere bir çok Türk kulübünden teklif var. Avrupa’dan da teklif var. En sağlıklı kararı Bağdat’a giderek vereceğim. Şu anda hiçbir şey kesin değil. Herkesin bilgisine.
Hangi Türk kulüplerinden teklif var ve hocan Avrupa’dan bir çok teklif gelmesine rağmen Türkiye’yi tercih etmeni söylemişti. Bununla ilgili neler söyleyeceksin?
ALİ ADNAN: Ben Ali Adnan’ım. Bağdat’ı seviyorum. Bağdat ile Türkiye arasında hiç bir fark yok benim için. Türkiye’de olmaktan da gurur duyacağım yalnızca şu an hiç bir şey kesin değil. İnşallah bizim devlet büyüklerimiz var orada kulüp büyüklerimiz yetkililerimiz var. Yetkililerimizle kim görüşüp anlaşırsa o şekilde en sağlıklı kararı vermeye çalışacağım.
Peki başka Türk kulüplerinden de teklif aldığını söylemiştin. Hangi Türk kulüpleri?
ALİ ADNAN: Galatasaray ve Çaykur Rizespor’dan çok büyük teklifler aldım artık en doğru en sağlıklı kararı artık Bağdat’a gidince vereceğim.Fatih Terim hakkında peki neler söylemek istersin? Kendisini ne kadar iyi tanıyorsun?Fatih Terim’in seni istediği yönünde duyumlarımız var.Allah bana yardım ederse Fatih Terim gibi bir teknik adamın yanında oynamak gerçekten isterim. Fatih Terim’le çok eğleniyorum. Galatasayla ve Fatih Terim’le devam etmek istiyorum. İnşallah Allah bana güç kuvvet verirse Galatasaray’da Fatih Terim’le oynamaya her zaman razıyım.
Peki ne şartlarda Galatasaray’a gelmek ister ve Galatasaray’ı tercih edersin?
ALİ ADNAN: Transferim Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasında gidip geliyor. Şu an ben en sağlıklı kararı ailemle konuşarak en sağlıklı kararı vermek istiyorum. Türkiye’de gerçekten olmayı çok istiyorum. Kesin kararımı daha sonra açıklayacağım.
Galatasaray önümüzdeki dönem Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Senin açından da bu avantajlı olmaz mı kendini gösterme açısından?
ALİ ADNAN: Galatasaray’da oynamak cidden büyük bir onur, gerçekten iyi olur ama benim şu anda kesin kararı sağlıklı bir kararı teknik direktörüm aileme danışarak en sağlıklı kararı vereceğime inanıyorum ve Galatasaray ‘da oynayabileceğime inanıyorum.
Ağabeyinin eski futbolcu olduğunu biliyoruz. Menajerliğini ağebeyin mi yapıyor?Ağabeyin hangi takımda oynaman gerektiğine dair bir görüş bildiriyor mu?
ALİ ADNAN: Doğrudur ağabeyimin de bir kararı var ama ben annem, babam, kardeşlerimle oturup en doğru sağlıklı kararı vereceğime inanıyorum.
Galatasaray’a gitmen için etkileyen biri var mı? Galatasaray’dan kiminle görüştü, kimden teklif geldi sana?
ALİ ADNAN: Ali Adnan’ın bir kere bir menajeri var. Kendi kendine karar alacak bir kişi değil. Ve bana en resmi teklifi kim yaparsa o şartlarda oynamayı kabul ederim . Herhangi bir resmi şey olmadıktan sonra ben herhangi bir resmi açıklama yapamam. Bana resmi bir teklif gelmedi şu an. Ancak görüş birliği oldu. Galatasaray’dan da yetkililerle görüştüm ama benim bir menajerim var .Menajerimden gelecek teklife göre en iyi şekilde resmi bir imzayı atacağımı umuyorum.
Drogba ve Sneijder ile forma giyeceksin Galatasaray’a gelirsen. Onlar hakkında ne söylersin?
ALİ ADNAN: Ali Adnan olarak Galatasaray’da Drogba ve Sneijder ile oynamak çok güzel bir duygu. Galatasaray’da olup Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarla Süper Lig’de oynamak gerçekten çok iyi bir duygu. Ve gerçekten de oynamayı da istiyorum. Gönlümde yatan bu.
Kaan Souza
15.Temmuz.2013, 16:40
Bizimkiler çingene pazarlığı yapar yine kaptırır başka takıma herhalde.Carlinhos' da bizden uzak allaha yakın olsun adam her fırsatta gelmek istemiyorum diyor.Biz de yüzsüz gibi dileniyoruz.
mustinho03
15.Temmuz.2013, 18:45
Ali adnan'i kesin kaciririz 3-4sene sonra da 2-3 katini verip almaya kalkariz...
byariff
15.Temmuz.2013, 22:03
Aslan, İtalyan ekibiyle 3 milyon 750 bin euro karşılığında anlaştı
http://amkspor.com/2013/07/15/melo-artik-aslan.html
oba melo yine kiralanmis arkadas 3 yilligina hemde çocuk oyuncagimi bu aliyorsaniz alin bonservisini.
AurelienChedjou
15.Temmuz.2013, 22:54
Melo konusunda iki ayrı durum söz konusu ne olursa olsun ben sonuç olarak Melo'yu kadromuza katacağımızı düşünüyorum.
Bu arada sanırım Bruma , Ali Adnan ve Kerim Frei ile ilgimiz son hız devam ediyor bu üçlüyü'de İnşallah takımımıza kazandırırız , Ali Adnan'ı da bir yolunu bulup yerli statüsünde oynatabiliriz bence.
Muslera
Eboue Semih Chedjou A.Adnan
Hamit Melo Selçuk
Sneijder
Drogba Burak
Çok kaliteli ve iyi bir ekip açıkcası :)
byariff
15.Temmuz.2013, 22:57
kerimi unut meliksah kapandi o defter begilmedi u20 de kerim.
C h A o S
15.Temmuz.2013, 23:35
Aslan, İtalyan ekibiyle 3 milyon 750 bin euro karşılığında anlaştı
http://amkspor.com/2013/07/15/melo-artik-aslan.html
oba melo yine kiralanmis arkadas 3 yilligina hemde çocuk oyuncagimi bu aliyorsaniz alin bonservisini.
Arif anlamadım bu mesajını?Bonservisi alınacak diyor.Kiralama nereden çıktı.
europeanconquer
15.Temmuz.2013, 23:54
Bonservisi alınmadı yahu.Juventus 3 yıl daha sözleşmeyi uzatacak biz maaşını ödeyeceğiz,Juventus'a da 3 yıl için 3 milyon 750 bin euro para ödeyeceğiz.
Bu transfer şekli için ; Hahahahahahahahahahahahahahahaha :n: demek istiyorum sadece.
http://www.365g24s.com/content?id=426
C h A o S
16.Temmuz.2013, 00:21
Tuhaf bir antlaşma olmuş.3 yıllık kiralanacaksa 3 milyon 750 bin euro makul bir rakam.
Kiralandığına göre o zaman kötü bir Melo izlersek seneye fesh etme hakkımız vardır.Bana bu yönden yapılmış bir sözleşme gibi geldi.Sanırım bizimkiler Melo'ya bağlayıcı bir sözleşmeyi riskli buluyor.Bence mantıklı olmuş.
Acaba olası bir kiralık feshinde Melo'nun 3 yılllık parasını isteme hakkı var mı?
Bakalım resmi açıklama gelince anlaşılır.
mpaker66
16.Temmuz.2013, 10:44
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/17447.php
Haydi Melo tekrar hayırlı olsun :) yine kiralık.
uAburak89
16.Temmuz.2013, 11:37
Pitbull geliyor demek. :)
europeanconquer
16.Temmuz.2013, 13:06
Geriye kaldı sol bek.
pele96
16.Temmuz.2013, 13:59
SON DAKİKA: GALATASARAY | Sarı-kırmızılılar, Felipe Melo'nun geçici transferi için Juventus ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Geçici transfer de ne yahu? Kiralık Felan mı :D
Namzet
16.Temmuz.2013, 14:21
3 senelik kiralık anlaşılmış,ilk defa görüyorum 3 sene kiralık anlaşmayı:D
uAburak89
16.Temmuz.2013, 14:22
Bayern'den Emre Can'ı istiyormuşuz.
Fearless Coward
16.Temmuz.2013, 15:09
Emre Can'ı kiralık olarak alabiliriz aslında Bayern'de bu sezon orta saha bolluğu da oluştu süre alması zor.
AurelienChedjou
16.Temmuz.2013, 15:09
kerimi unut meliksah kapandi o defter begilmedi u20 de kerim.
Ben bir sezon içerisinde kesinlikle takıma kazandırılacağını düşünüyorum abi , şuan olmasa da :)
C h A o S
16.Temmuz.2013, 16:16
Melo 3 sene daha bizde kalırsa heralde 5 sene kiralık oynayan oyuncu olarak tarihe geçicek:)
KaRaBükLü KraL
16.Temmuz.2013, 18:45
Ünal Aysal,Melo'nun bir olay çıkarması durumunda gönderebilmek için koz olarak kullanacağı bir işe imza atmış.Ne diyeyim boşuna başkan olmuyor bir insan :zuhaha
Facx
16.Temmuz.2013, 22:06
Emre Can'ı kiralık olarak alabiliriz aslında Bayern'de bu sezon orta saha bolluğu da oluştu süre alması zor.
Valla şuan bizde de zor oynar :D direk bonservisini alırsak iyi yatırım olurda kiralık hem oyuncuya hem bize zarar
AurelienChedjou
16.Temmuz.2013, 23:03
Valla şuan bizde de zor oynar :D direk bonservisini alırsak iyi yatırım olurda kiralık hem oyuncuya hem bize zarar
Bonservisini alıp yatırım yapmak şart , kaliteli ancak yaş ortalaması bakımından yaşlı bir takıma sahibiz bir maksimum iki sezon içerisinde gençleştirme çalışmalarına başlayacağımızı düşünüyorum.
Bunun içinde ;
Hakan Çalhanoğlu , Samed Yeşil , Emre Can , Jem Karacan , Kerim Frei , Muhammet Demir vs. gibi kaliteli ve potansiyel açısından en yüksek yerli genç oyuncular için girişimde bulunmalıyız.
europeanconquer
16.Temmuz.2013, 23:09
O saydığın oyuncular 30m euro falan tutar.O kadar oyuncu almak yerine o paranın dörte birini altyapıya harcasak onlar gibi oyuncu çıkartırız.
AurelienChedjou
16.Temmuz.2013, 23:51
O saydığın oyuncular 30m euro falan tutar.O kadar oyuncu almak yerine o paranın dörte birini altyapıya harcasak onlar gibi oyuncu çıkartırız.
Çıkartırız ancak ne kadar zamanda ?
Şuan bu kadar iyiyken paraya kıyılmalı ve bu tarz oyuncular hazır şekilde alınmalı , tabi ki altyapı atılımları da göz ardı edilmemeli ikisi birlikte yapılmalı işte o zaman önümüz gerçekten çok açık :)
Edit : Ayrıca o kadar tutacağını hiç sanmıyorum :)
mpaker66
17.Temmuz.2013, 10:50
Bizim altyapı yatırımlarına çok fazla ihtiyacımız var. Lafta değil gerçekten ihtiyacımız var. Mesela gençlere çok önem veren Fatih hoca kampa bile 1 tane genç oyuncu götüremiyorsa sorun büyük demektir. Ben artık kafayı kaldırdığımda takımın 4 de 1 altyapıdan görmek istiyorum.
davidvilla
17.Temmuz.2013, 11:03
Altyapıya yatırım parayla olmaz. Parayla olan kısmında zaten sorunumuz yok. Tesisleşme imkanlar zaten mükemmel. Kafayla yatırım yapmak lazım biraz mentalite olarak kendimize insan olarak bir yatırım yapmak lazım ki gençler kendilerini gösterebilsin.
Taraftar olarak size kafasal bir yatırım yapmak lazım. "Bu genç çocuk böyle maçta oynatılır mı" düşüncelerinizden sıyrılmanız lazım. Ben bu ülkede Gerets'in agzına edildiğini biliyorum kendi taraftarımız tarafından. O gerets bir iki sene daha kalsaydı belki kaç tane Arda olacaktı o sahada. Hiç gelmeseydi belki Arda'yı bile hiç tanımayacaktık. Öyle bir yetenek solup gidecek sonunda kendini şanlıurfasporda bulacaktı belki de.
Suicider
17.Temmuz.2013, 12:25
Torpille,akraba arkadaş hatırına ya da parayla alt yapıya oyuncu alındığı sürece gerçek yetenekli gençler çıkamayacaktır.
europeanconquer
17.Temmuz.2013, 16:00
Altyapı sadece Florya'da mı var ? Nasıl bir görüştür bu ? Sen 81 ilin tümüne,yüzlerce ilçeye Türki cumhuriyetlere,Afrika'ya,Asya'ya altyapı okulları açacaksın.Dünya'nın her noktasında ''kalıcı'' gözlemcilerin olacak.Bütün bunları da parayla yapacaksın,eğer bizim dediğim gibi altyapı ağımız varsa zaten istesende istemesende oyuncu çıkartırsın her türlü.Hani nerde oyuncu ? Arkadaşın saydığı isimlerin hepsi yurt dışı çıkışlı isimler.Yurt dışında oyuncu yetiştirmek varken niye yurt dışında yetişmiş oyuncu alalım ? Hoş daha Türkiye'de yetiştiremiyoruz.Para yatırmak sadece tesis mi ayrıca ? Hiç mi altyapı hocası getirilmez ? Şu an telefondan yazdığımdan pek ayrıntıya giremedim ancak altyapı için para harcamayı sadece tesis olarak görmeyin.
davidvilla
17.Temmuz.2013, 17:30
Altyapı sadece Florya'da mı var ? Nasıl bir görüştür bu ? Sen 81 ilin tümüne,yüzlerce ilçeye Türki cumhuriyetlere,Afrika'ya,Asya'ya altyapı okulları açacaksın.Dünya'nın her noktasında ''kalıcı'' gözlemcilerin olacak.Bütün bunları da parayla yapacaksın,eğer bizim dediğim gibi altyapı ağımız varsa zaten istesende istemesende oyuncu çıkartırsın her türlü.Hani nerde oyuncu ? Arkadaşın saydığı isimlerin hepsi yurt dışı çıkışlı isimler.Yurt dışında oyuncu yetiştirmek varken niye yurt dışında yetişmiş oyuncu alalım ? Hoş daha Türkiye'de yetiştiremiyoruz.Para yatırmak sadece tesis mi ayrıca ? Hiç mi altyapı hocası getirilmez ? Şu an telefondan yazdığımdan pek ayrıntıya giremedim ancak altyapı için para harcamayı sadece tesis olarak görmeyin.
Bir kere kardeşim bizim zaten Türkiye'nin her yerinde futbol okullarımız ve minikler seçmelerimiz var.
Ayrıca Porto'nun bile öyle her ülkede kalıcı scoutları falan yok. Sen onu nereden duydun bilmiyorum o şekilde oyuncu taraması yapılmaz. Scoutlar gezici olurlar ilgili bölgelerdeki menejerlerden bilgi alıp oyuncuyu izlemeye giderler rapor tutarlar.
Senin dediğin gibi bir sistem kurulmak istense en az 80 kişilik bir scout ekibi olması gerekir ki bunun hiç sağlıklı olacagını düşünmüyorum iş ranta döner yine.
Yine senin söylediğinle hareketle madem bizim Türkiye'nin her yerinde oyuncu bulabilecek ekiplerimiz yok o zaman bu Turkiye'nin her yerindeki yetenekli oyuncular neredeler ? Biz bulamasak yerel takımı bulur yine yetenek ortaya çıkar? Senin demene göre TR'de çok yetenekli oyuncular var fakat biz bulamıyoruz. Atıyorum Tunceli'de bir yetenek varsa ve hiçbir İstanbul takımı onu görememişse o çocuk futbolu mu bırakıyor? Yine bir yerlerde oynayıp yükseliyor yetenekliyse. Ama öyle bir oyuncu ortalıkta yok. Çünkü genç oyunculara ülkece hiçbir şans veremiyoruz risk almıyoruz cunku başarıya endeksliyiz.
Sorun burada işte, bizim yetenek bulmakta sıkıntımız yok tum Süper lig klüpleri zaten Mardin'in en ücra köşesinde herhangi bir yetenek ortaya çıkarsa haberdar oluyorlar menajerler para kazanabileceklerini bildikleri için bu klüplerin kapılarını deli gibi aşındırıyorlar zaten. Sorun bulunan yetenekli çocukların arkasında durup o riski alıp sahaya sürememek. Bunu GS de yapıyor Mardinspor da yapıyor. Çunku genç cocuk ile maç kaybedersen Turkiye'de hemen işinden oluverirsin. Futboldan anlamıyor olursun.
GS FB zaten gereginden fazla para harcıyor altyapı için özel Hollanda'dan antrenör bile getiriyor.
Porto bile bu kadar para harcamıyor altyapı için. Burada sorun "para harcamak" değil parayı dogru şekilde harcamak ve kafa yapısını değiştirmek.
Bu arada afrikada bile anlaşmalı oldugumuz kurumlar var resmi gs futbol okulları var.
E.Cartman
17.Temmuz.2013, 17:55
Büyüklerin alt yapılarında çok ciddi torpil işi dönüyordu şimdi ne durumda bilmiyorum ancak birebir yaşadığım için bir dönem torpilin kralının döndüğünü söyleyebilirim. Ancak amatör takımlarda falan durum pek öyle değil, yetenek odaklı çalışıyorlar ama bazıları da oyuncu seçmeyi bilmiyor gerçekten, kalifiye eleman eksikliği var yani. Ayrıca davidvilla'nın dediği gibi başarıya endeksli olduğumuz için şans verme aşamasında da sıkıntı yaşıyoruz üstüne üstlük oyuncu yetiştirmeyi ve yetenek tespit etmeyi de hiç bilmiyoruz, eğitim zaten zayıf üstüne üstlük mental eğitim 0, sadece fiziksel düşünüyoruz. Daha saymakla bitmez bu hatalar, işin özü bir süre daha bizden bi cacık olmaz eğer şimdi yavaş yavaş bi şeyler yapılmaya başlanırsa 2010 ve sonrasında doğanlar için tamamen oturaklı bi alt yapı sistemimiz olabilir o da yapılanda ısrar edilip ve gerekli sabır gösterilirse.
davidvilla
17.Temmuz.2013, 19:02
Büyüklerin alt yapılarında çok ciddi torpil işi dönüyordu şimdi ne durumda bilmiyorum ancak birebir yaşadığım için bir dönem torpilin kralının döndüğünü söyleyebilirim. Ancak amatör takımlarda falan durum pek öyle değil, yetenek odaklı çalışıyorlar ama bazıları da oyuncu seçmeyi bilmiyor gerçekten, kalifiye eleman eksikliği var yani. Ayrıca davidvilla'nın dediği gibi başarıya endeksli olduğumuz için şans verme aşamasında da sıkıntı yaşıyoruz üstüne üstlük oyuncu yetiştirmeyi ve yetenek tespit etmeyi de hiç bilmiyoruz, eğitim zaten zayıf üstüne üstlük mental eğitim 0, sadece fiziksel düşünüyoruz. Daha saymakla bitmez bu hatalar, işin özü bir süre daha bizden bi cacık olmaz eğer şimdi yavaş yavaş bi şeyler yapılmaya başlanırsa 2010 ve sonrasında doğanlar için tamamen oturaklı bi alt yapı sistemimiz olabilir o da yapılanda ısrar edilip ve gerekli sabır gösterilirse.
Aynen yani arkadaş demiş ya bütçe ayıralım diye, yani bütçelik iş değil bu. Oncelikle kafaları değiştirmek lazım sonra da federasyonun kalifiye hoca/antrenör yetiştirebilmesi lazım. Belirli lisans koşullarını da getirip bu hocaları milyonlarca amatör takımın başına getirilmesini sağlaması lazım.
Yani GS'ın altyapıya bütçe ayırmasında sorun yok zaten altyapı için gelen her fikri araştırıp üzerine gidiyorlar.
europeanconquer
17.Temmuz.2013, 19:45
Olay aynen para harcamaktan geçiyor.Bunun aması maması yok.Bizim kulüp yılda altyapıya 1 milyon lirayı bile zor ayırıyordur.
uAburak89
18.Temmuz.2013, 01:08
Melo geliyormuş 16.30'da.
europeanconquer
18.Temmuz.2013, 14:36
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8hrxwpsoV1rclykjo1_500.jpg
byariff
18.Temmuz.2013, 18:08
Melo indi istanbula
C h A o S
18.Temmuz.2013, 18:11
Tam beklediğim gibi Slovenya kampına tam kadro gideceğiz.
Bu arada Furkan Karabük'e kiralanmış.Mehmet Batdal bonservisi ile İBB'ye gitmiş.
byariff
18.Temmuz.2013, 18:12
culio,elmander,riera,sercan,ujfalusi,yigit bunlarida yollasaydik iyiydi.
davidvilla
18.Temmuz.2013, 18:14
kaç tane melo var ya her sene bir tanesini transfer ediyoruz :)
C h A o S
18.Temmuz.2013, 18:19
culio,elmander,riera,sercan,ujfalusi,yigit bunlarida yollasaydik iyiydi.
Ujfa zaten gitti daha neyini göndericeğiz:)
byariff
19.Temmuz.2013, 00:24
Emrecan haberini amk 30 dakka once vs yazdi bekli guvenmeyebilirsiniz ama simdide fatih demireli yazdi almanyada yasiyan bir turk vatandasimiz bayernin dunyasini cok iyi bilir oda duyum aldi galiba gelirse kiralik gelir gibi emrede biliyor o kadroya giremicegini..
Fearless Coward
19.Temmuz.2013, 00:51
Emre 2 yönlü bir orta saha bu yüzden gelmesini isterim Bayern'de oynaması çok zor zaten kendisi Galatasaray'lı 4-5 Milyona rahat bitirilir çok görürsek bu parayı kiralarız olur biter.
Emre Can, yanlış hatırlamıyorsam Alaba'yı Galatasaraylı yapmıştı :D bonservisi ile alınırsa gerçekten ilerisi için çok iyi bir transfer olacaktır.
eng1n
19.Temmuz.2013, 03:27
ismini hatırlayamıyorum Emre Can Bayer Münih'de bir yetkiliye sorulmuştu o da kadromuz böyle kalacak kimseyi göndermeyi düşünmüyoruz demişti ama alınırsa çok önemli transfer.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel oyuncularımızdan Furkan Özçal'ın 2013-2014 futbol sezonu için Kardemir D.Ç.Karabükspor Kulübü'ne (Karabükspor) geçici olarak transferine ilişkin anlaşma sağlanmıştır. Buna göre , Karabükspor Şirketimize 250.000 TL ödeyecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=298566
davidvilla
20.Temmuz.2013, 12:57
Adam oynamadan gitti ya la. Yine birileri para kazandı herhal.
Ayrıca Emre transferi çok iyi olur zira bu yabancı muhabbetinden hiçbir şey çıkaramayız yetenekli yerli varsa kapatmak lazım hemen.
He yabancı sınırlamasıyla da en yüksek gidebileceğimiz yere geçen sezon gittik daha da yukarısı olmaz.
Tahminimce ideal kadro şu şekilde olacak.
Muslera (net)
Eboue (belli olmaz Sabri'ye kalabilir sol bek durumuna baglı)
Semih (net)
Chedjou (net)
Balta (Riera kalmaz diye dusunuyorum Balta kampta berbattı yerine yerli biri bulunmazsa kalp krizi yabancı bulunursa da sınır krizi)
Selcuk(net)
Melo(Yerli de alınsa hatta gokhan inler bile gelse yeri değişmeyecek bence)
Hamit(Terim'in adeta oğlu net)
Sneijder (takımdaki harbi dünya yıldızı bu sene çok can yakar o da net)
Burak (Net)
Drogba(net)
4-3-1-2 (selcuk sola yakın olan ortasaha olur deplasmandaki Schalke maçı gibin)
pele96
20.Temmuz.2013, 13:07
Melo hayırlı olsun 3 sene fazla gibi geldi.
uAburak89
20.Temmuz.2013, 13:28
Bonservisiyle gelmiş, hoşgelmiş.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=299156
@davidvilla
Zaten beklentimiz iyi bir stoper ve sol bekti, Chedjou geldi stoper şimdilik tamam. Sol bek eksik kalacak kontenjandan dolayı, yerli olarak Erman Kılıç ve geçen seneki kiralıklar Ceyhun & Kazım geldi. Umut ve Melo satın alındı, kadronun korunması da önemli. Selçuk için, Burak için, Muslera için gidecek haberleri çok sık çıkıyordu.
Bundan sonrası için yapılacak transferler veya gidecek isimler ekstra olacak, ana hatlarıyla güzel iş yapıldı bence transferde. Geçen seneki baklava benzeri sistemle takım daha fazla puan toplayacaktır. Geçen seneden daha iyi olmasını beklediğim 5 isim var, Melo, Drogba, Sneijder, Selçuk ve Burak. Özellikle Sneijder patlama yapacakmış gibi geliyor.
davidvilla
20.Temmuz.2013, 14:14
@uAburak89
Aynen transfer politikasından ben de memnunum. Artık öyle har vurup harman savurmuyoruz akıllıca işler yapıyoruz Avrupa klüpleri gibi davranıyoruz. Yabancı sınırı olmasaydı eminim sol beke de son derece tatmin edici bir isim gelirdi.
Sneijder konusuna gelince bu ülkeye gelen 10 numara tarzı adamların her zaman ilk seneleri biraz sönük geçmiştir buna Hagi de dahil futbol tarzımız biraz sert ve garip oldugu için cabuk adapte olamıyorlar. Sneijder bence o adaptasyon surecini atlattı artık kısacası anladı ne mal oldugumuzu:) Bence bu senenin en büyük yıldızı olacak takım adına.
Sadece takıldıgım konu şu ki eğer dizilişimiz o baklava düzeni olacaksa hala geniş kanat oyuncuları bulundurmamızı pek anlamıyorum. Erman bunlardan biri Kazım da o çeşit. Küçük de olsa bir karmaşa var yine de, düzene girdiği gün zaten çok daha istikrarlı ve kaliteli bir futbol ortaya çıkar.
Ayrıca Umut transferi çok önemliydi bence, çünkü santrafor mevkiini alternatifli tutabilmek çok önemli zira sürekli form düşüklüğü ve sakatlık yaşayabilirler futbolun en fazla sakat verdiği en inişli çıkışlı mevkisi zaten. Umut harika bir cover oluyor oraya.
E.Cartman
20.Temmuz.2013, 14:36
Sadece takıldıgım konu şu ki eğer dizilişimiz o baklava düzeni olacaksa hala geniş kanat oyuncuları bulundurmamızı pek anlamıyorum. Erman bunlardan biri Kazım da o çeşit. Küçük de olsa bir karmaşa var yine de, düzene girdiği gün zaten çok daha istikrarlı ve kaliteli bir futbol ortaya çıkar.
Ayrıca Umut transferi çok önemliydi bence, çünkü santrafor mevkiini alternatifli tutabilmek çok önemli zira sürekli form düşüklüğü ve sakatlık yaşayabilirler futbolun en fazla sakat verdiği en inişli çıkışlı mevkisi zaten. Umut harika bir cover oluyor oraya.
Bazı durumlarda mutlaka taktiksel değişiklik olacaktır bu nedenle kadro da böyle oyuncularında bulunması önemli ayrıca Erman orta sahada Kazım'da forvette oynayabildiği için baklavayı bozmadan da devam ettirebiliriz. Bu dizilişi bozacak tek adam Amrabat gibi gözüküyor ama hoca onu forvette denemeye başladı, bakalım neler göreceğiz.
anil luque
20.Temmuz.2013, 14:59
Senelik 3.100.000 euro + maç başı 25.000 euro sanırım. Biraz fazla gibi geldi bana. Bu adamın minimum 30 maç oynayacağı kesin ekstra durumlar olmadığı takdirde (sakatlık vs.) sırf 4 milyon euro meloya bence fazla.
C h A o S
20.Temmuz.2013, 15:54
Aysal gelince oluşturduğu kemik kadro ile 3.senemize giriyoruz.Takımın iskeletininde önemli rol oynayan oyuncuların bozulmaması çok güzel.İstikrarlı bir kadro yapımız var.Melo gelince bu yöndende sevindim.
Elde 10 yabancı var.Culio'yu saymıyorum.Kamp kadrosuna zaten götürülmedi.En kötü sözleşmesi fesh edilir gönderilir.Ancak ligde takım bulunucağını düşünüyorum.
Bir tek Elmander sıkıntısı yaşıyacağız gibi.Umarım onada kulüp bulunur ve 9 yabancı ile yola devam ederiz.
Corpus
20.Temmuz.2013, 17:05
Senelik 3.100.000 euro + maç başı 25.000 euro sanırım. Biraz fazla gibi geldi bana. Bu adamın minimum 30 maç oynayacağı kesin ekstra durumlar olmadığı takdirde (sakatlık vs.) sırf 4 milyon euro meloya bence fazla.
Yıllık 4 milyon bana da çok fazla geldi. Umarım hakkını verir.
KaRaBükLü KraL
20.Temmuz.2013, 17:10
Melo'nun menejeri çakal bir şey galiba.Garanti para çok geldi bana Melo'nun ha transfere sevindim ama bu sene ilk yarıda olduğu gibi yayarsa gider paralar :D
byariff
20.Temmuz.2013, 18:08
yillik alacagi fazla keske 2.5"a falan çekilseydi
darkkobal123
20.Temmuz.2013, 20:39
Bence iyi transfer. Ücret biraz sıkıntı ama erkenden kampa girer de form tutarsa 3.1 Milyon €'nun hakkını verir diye düşünüyorum, hayırlı olsun.
LadroN
20.Temmuz.2013, 20:39
Melo'ya maliyeti nedeniyle alternatif bulunur ama Melo ille de melo denir.melo gelir maliyeti fazla olur.ee ne yapsaydik?
Fearless Coward
20.Temmuz.2013, 20:54
Yemişim maliyetini sanki biz ödüyoruz adam oynar futbolunu o paranın hakkını verir.Slovenya kampına katılması iyi oldu Melo'nun bu sefer ilk yarıda da iyi işler yapacak inşAllah.
Sirius Black
20.Temmuz.2013, 21:38
Ne maliyeti hocam...
http://www.youtube.com/watch?v=FGq_7q3coQw
E.Cartman
20.Temmuz.2013, 22:42
O değilde biz ağır arıza bi adamı kadromuza kattık :n::n:
https://pbs.twimg.com/media/BPo0hqdCYAA7FNQ.jpg:large
mustinho03
20.Temmuz.2013, 23:37
Hadi bakalim sol bek transferi yatti gibi adam gibi bir sol bek yok takimda h.balta bence yetersiz kaliyor oraya.zaten kanatsiz oynuyoruz hadi balta ile ligde idare ettik diyelim ya avrupa arenasinda napicaz!? Bu sezon riera ile idare ettik yeni sezona malum kontenjan yüzünden Tribüne yollayip tek avrupa ligi icin bekletirsek ve aldigi maasi göz önünde bulundurursak o para cöpe gidecek.ben artik transfer yapacagimizi düsünmüyorum.....bu kontenjan adamin elini kolunu bagliyor :mad:
Revolution
21.Temmuz.2013, 01:54
3 numara mi giyecek ciddi ciddi?
Fearless Coward
21.Temmuz.2013, 02:25
Yeni sezonda giyeceği forma numarasını da açıklayan Brezilyalı oyuncu, "Buraya geldiğimde ilk olarak 4 numaralı formayı giymiştim. Daha sonra 10 numarayla önemli başarılar yaşadım. Ama 10 numara takıntım hiç olmadı, numara boşa çıkınca kariyerimde ilk kez giymiştim. Hangi numarayı sırtımda taşıdığımın hiç önemi yok. Takımımızda Wesley Sneijder gibi 10 numarayı çok iyi taşıyan ve onu parlatan bir oyuncu var. Geçtiğimiz sezon talihsiz bir sakatlık yaşamıştı; fakat bu sezon ondan takım hâlinde beklentilerimiz yüksek. Benim de takımın liderlerinden biri olarak kendisinden büyük beklentilerim var. Ve Wesley'in de 10 numarayı çok iyi temsil edeceğinden eminim. 3 numara ise benim için çok değerli. Fotoğraf çektirirken yaptığım harekette de görebilirsiniz, dinimiz için çok önemli. Tanrı, Hz. İsa ve Kutsal Ruh'u simgeliyor" diye konuştu.
Başarılı oyuncu, 3 numaralı formayla Galatasaray taraftarları tarafından "Büyük Kaptan" yakıştırması yapılan Bülent Korkmaz gibi efsane olmak istediğini vurgulayarak, "10 numarayla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Hem benim için, hem de Galatasaray için tarihi önemi olan 3 numarayla, Bülent Korkmaz gibi efsane olmak istiyorum" dedi.
Corpus
21.Temmuz.2013, 02:30
Semih giyse daha iyi olurdu sanki
Facx
21.Temmuz.2013, 02:52
Semih giyse daha iyi olurdu sanki
bu şeyide anlamıyorum adamın idolü terry numarasıda terry nin numarası niye sırf bülent korkmaz 3 numarayı giyiyodu diye idolünün numarasını giymekten vazgeçsin
Corpus
21.Temmuz.2013, 03:55
bu şeyide anlamıyorum adamın idolü terry numarasıda terry nin numarası niye sırf bülent korkmaz 3 numarayı giyiyodu diye idolünün numarasını giymekten vazgeçsin
Galatasaraylı genç stoperin idolü Bülent kaptan olmalı da o yüzden :) Biz maalesef sadece futbol anlamında bakamıyoruz. Bir idol hem futbol hem kişilik anlamında düzgün olmalı. Semih bizim gözümüzde yeni Bülent olduğu için gönlümüzden de 3 giymesi geçiyor :)
Facx
21.Temmuz.2013, 03:58
Galatasaraylı genç stoperin idolü Bülent kaptan olmalı da o yüzden :) Biz maalesef sadece futbol anlamında bakamıyoruz. Bir idol hem futbol hem kişilik anlamında düzgün olmalı. Semih bizim gözümüzde yeni Bülent olduğu için gönlümüzden de 3 giymesi geçiyor :)
Her Galatasaraylı Bülent Korkmazı mı idol almalı benim de defans olarak idolüm Nesta futbolcu olsaydım 13 numara giyerdim mesela adamın idolü Terry ben bi yerlerimden sallamıyorum sırf sen beğenmedin diye idolünü mü değişsin ?
E.Cartman
21.Temmuz.2013, 12:49
Aslında biz örnek alsın istemiyoruz, direk o olsun istiyoruz. Bu yüzden zaten nice transferin yarattığı hayal kırıklığı. Yıllardır Hagi arıyoruz, her 10 numarayı giyen Hagi gibi olsun istiyoruz ama dönem farklı, kişilikler farklı, yetenekler farklı, etrafında oynayan oyuncular farklı. Bırakalım kim kimi idol alıyosa alsın, kimin numarasını giyiyosa giysin. Yeni Bülent'imiz olmasın, sadece Semih'imiz olsun.
mpaker66
21.Temmuz.2013, 13:03
Bizde 3 senedir sol bek transfer etcez. Bi edemedik.
davidvilla
22.Temmuz.2013, 10:35
Semih saha dışında da Terry'yi örnek alıyorsa aman yengelere dikkat :D
mustinho03
22.Temmuz.2013, 13:14
Semih saha dışında da Terry'yi örnek alıyorsa aman yengelere dikkat :D
Hahaha sen cok yasa hocam (44):icon_lol:
mpaker66
22.Temmuz.2013, 18:06
Bu arada başlık hala değişmedi Melo diye.
Börk
27.Temmuz.2013, 04:54
Son iki senedir ilk defa Galatasaray transfer haberlerine 5 gündür mesaj yazılmadığını görüyorum :)
Fearless Coward
27.Temmuz.2013, 05:48
Artık herkes ümidini yitirmiş transfer mevzusundan açıkçası kadromuz zaten yeterli bi sol bek alınabilir ama alınmazsa da pek sıkıntı çıkmaz gibi Riera zaten geçen sezon gayet iyiydi bu sezon da iyi olacağının sinyallerini veriyor Fatih hoca Erman'ı da orada denemiş demekki sol bek düşünmüyor hoca.Diğer mevkilerde zaten Allah'a şükür bir sıkıntımız yok birisi gitmediği sürece böyle kapatılabilir transfer belki 1 yerli alırız öyle kapatırız transferi konuşulacak bir şey kalmadı çünkü böyle devam etmek de işimize gelecektir kesinlikle.
Guglielmo
27.Temmuz.2013, 06:57
Sol bek Türkiye Ligi için kafi eğer hedef Türkiye ligiyse.Ama bence Galatasaray'ın hedefi yavaş yavaş Türkiye Ligi'nden dışarı çıkmalı.Fenerbahçe bol alternatifli,iyi bir kadro kuruyor.CAS işleri de çözülürse Galatasaray'a ligde geçen sezondan daha büyük bir sıkıntı yaratırlar.
Dikkatli olmak,rehavete kapılmamak gerek transfer ve kadro konusunda.
Hugo
27.Temmuz.2013, 11:44
Sol bek Türkiye Ligi için kafi eğer hedef Türkiye ligiyse.Ama bence Galatasaray'ın hedefi yavaş yavaş Türkiye Ligi'nden dışarı çıkmalı.Fenerbahçe bol alternatifli,iyi bir kadro kuruyor.CAS işleri de çözülürse Galatasaray'a ligde geçen sezondan daha büyük bir sıkıntı yaratırlar.
Dikkatli olmak,rehavete kapılmamak gerek transfer ve kadro konusunda.
Bol alternatif dediğin bir sürü orta saha oyuncusu mu?
Bence bizim kadro tamam. Yabancı sınırından dolayı da ligde oynatmayıp avrupada oynatmak için adam alamayız haliyle. Bence kapandı transfer. Son günlere aceleyle sıkıştırılacak bir sol bek almaktansa hiç almayalım daha iyi bence.
mpaker66
27.Temmuz.2013, 13:03
Türk sol bek hiç mi yok ya. Şöyle 21 22 yaaşında. Ya tutarsa deyip alsak. Oğuzhan diye bi eleman varmış. Rize de heralde.
davidvilla
27.Temmuz.2013, 13:25
Ziya Erdal yas 25 sivasspor
Atila Turan yas 21 Sporting (ordu)
Ergün Teber yas 27 Antalya
En olabilecek sol bekler bunlar bence
europeanconquer
27.Temmuz.2013, 13:47
Ziya ve Ergün bizim takımı kaldıramazlar,Atilla'da kaldıramaz ancak yaşı itibariyle alınması mantıklı olabilir ancak o alınırsa da ne Hakan'ı ne de Riera'yı kesecek kadar iyi olamaz.Bence Ali Adnan'ı alıp başka bir takıma kiralamalıyız,bu yıl Riera ile idare edip sezon sonu yol veririz.Gelecek sene de Ali Adnan olur takımda.İlla Ali Adnan'da değil,yetenekli bir sol bek alıp başka bir takıma kiralamak iyi olabilir.Aslında as takımda da oynayabilir ancak Riera'nın gitmek istememesi sıkıntı yaratıyor.
Kaan Souza
27.Temmuz.2013, 15:09
Emre Can ile anlaşıldı diye yazanlar var yeni uyandığım için konuya hakim değilim de. Bilgisi olan yazabilir mi ? :)
sui generis
27.Temmuz.2013, 15:13
Atila Turan Ligue 1 takımlarından birine transfer oldu diye atırlıyorum.
nannar
27.Temmuz.2013, 15:15
Samed Yeşil ismi türedi :D FM deki gibi gelişecekse alalım :n:
mpaker66
27.Temmuz.2013, 15:21
Samed fm de -9 pa. Liverpool bırakmaz bence. 1 milyon vererek aldılardı.
nannar
27.Temmuz.2013, 16:09
1,1 milyona alırız biz onu :)
IcedEarth
29.Temmuz.2013, 01:53
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1000222_693930947302827_333294716_n.jpg
Mamadou
29.Temmuz.2013, 04:00
Emre Can transferi için anlaşıldı diye yazıyorlar Twitter'da. Alınırsa faydalı olacaktır. Bizim içinde adı geçiyor ama pek ihtimal vermiyorum.
davidvilla
29.Temmuz.2013, 12:25
Emre Can fizik olarak muhteşem gözüküyor fakat alıcı gözüyle izleyen hiç oldu mu?
Çok az denk geldim ben kendisine bizim Ceyhun'dan farkı varmış gibi gelmedi de o açıdan.
Barca ile oynanan hazırlık maçında da sag bek oynadı öyle özel bir şey yapmadı durumu idare etti açıkcası.
mpaker66
01.Ağustos.2013, 13:21
Öyle yana yakıla kanat arıyacağımıza şu Salzburg'ta ki Sadio Mane i alsak ya. Eleman 92 doğumlu her iki ayağınıda çok iyi kullanıyor. Piyasa değeri 3.5 m€. Muazzam hızlı ve teknik. Geçen sene olağan üstü performans gösterdi. Bu transfer Dönemide Aston Villa ilgilendi. Bruma'dan 2 yaş fazlası var ama hem Bruma'dan ucuz hemde Bruma'dan yetenekli bence.
Time Cris
01.Ağustos.2013, 16:21
Carlinhos gelsin Carlinhossssss
mustinho03
01.Ağustos.2013, 17:41
Carlinhos gelsin Carlinhossssss
Ne carlinhos hocam yeni gelin gibi naz yapiyor iki senedir bu saatten sonra carlinhos ile ilgilenilmemesi gerek.sanki dünyada bir o var sol bek
europeanconquer
01.Ağustos.2013, 19:04
Bu yıl başka transfer yapacağımızı düşünmüyorum,Emre Can bonservisi ile isteniyormuş,büyük ihtimal bırakmaz bayern.
footballer33
01.Ağustos.2013, 19:27
Bu yıl başka transfer yapacağımızı düşünmüyorum,Emre Can bonservisi ile isteniyormuş,büyük ihtimal bırakmaz bayern.
Bayer Leverkusen'e gitmiş diyorlar. Ertem Şener yazdı; ama ne kadar doğru bilmiyorum.
uAburak89
01.Ağustos.2013, 19:44
Mehmet Batdal -> İBB
İbrahim Demirbağ -> Galatasaray.
http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=301050
razerss
01.Ağustos.2013, 19:52
Mehmet Batdal -> İBB
İbrahim Demirbağ -> Galatasaray.
http://kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=301050
98 Doğumlu bir oyuncuymuş İbrahim. İleride mutlaka yararı olacaktır.
sentugo
01.Ağustos.2013, 20:07
Fenerbahçeliymiş. Twitter hesabını kapatmak durumunda kalmış.
http://im.htspor.com/2013/07/21/862322_3dfc905009dac1f98149b35557acc08c.jpg?137447 3650
Ralph
01.Ağustos.2013, 20:27
Fenerbahçeliymiş. Twitter hesabını kapatmak durumunda kalmış.
http://im.htspor.com/2013/07/21/862322_3dfc905009dac1f98149b35557acc08c.jpg?137447 3650
Oyuncuda değil olay, bunları yazan bir adamı almak ilginç olmuş gs adına.
byariff
01.Ağustos.2013, 20:55
çocukluguna verelim...
europeanconquer
01.Ağustos.2013, 21:23
98 doğumluysa bence kafaya takılacak bir şey değil,sonuçta Galatasaray'a transfer olduğuna göre bundan sonra ufakta olsa empati oluşur çünkü kulübün içine giriyor,kulübün içinden insanlar tanıyor.Empati oluşmasa bile kulübe karşı saygı duyar diye tahmin ediyorum.
Twitter'de linç girişimi var hatta,ne soyu ne sopu kalmış çocuğun.Yaptığı yanlış olabilir ancak senin yaptığın çok mu farklı ? Haydi transfer olmuş diyelim,sana ne ? Sanamı transfer oldu ? Babanın malımı Galatasaray ? Transferlerini sen mi yapıyorsun ? Yetenekli ki alınmış işte,yetenekli ama Fenerbahçeli diye oyuncu mu almayacağız ? Sonu belki yine Emre Belözoğlu gibi olur ama benim umrumda değil,belki küçükken Burak Yılmaz'da Galatasaray'a küfür etti,nerden biliyorsun be adam ? Tabi şimdi Twitter var,Facebook var hemen ifşa et,o çocuğu da kesin kendi arkadaşlarından veya tanıdıklarından biri ifşa etmiştir.Çünkü bizim halkımızda öyle bir adet var,kendisi başarılı olamıyorsa karşısında ki de olamasın.Neyse linç etmeye devam 15 yaşında ki birinin ne zararı varsa sana,size...
Facx
01.Ağustos.2013, 21:45
98 doğumluysa bence kafaya takılacak bir şey değil,sonuçta Galatasaray'a transfer olduğuna göre bundan sonra ufakta olsa empati oluşur çünkü kulübün içine giriyor,kulübün içinden insanlar tanıyor.Empati oluşmasa bile kulübe karşı saygı duyar diye tahmin ediyorum.
Twitter'de linç girişimi var hatta,ne soyu ne sopu kalmış çocuğun.Yaptığı yanlış olabilir ancak senin yaptığın çok mu farklı ? Haydi transfer olmuş diyelim,sana ne ? Sanamı transfer oldu ? Babanın malımı Galatasaray ? Transferlerini sen mi yapıyorsun ? Yetenekli ki alınmış işte,yetenekli ama Fenerbahçeli diye oyuncu mu almayacağız ? Sonu belki yine Emre Belözoğlu gibi olur ama benim umrumda değil,belki küçükken Burak Yılmaz'da Galatasaray'a küfür etti,nerden biliyorsun be adam ? Tabi şimdi Twitter var,Facebook var hemen ifşa et,o çocuğu da kesin kendi arkadaşlarından veya tanıdıklarından biri ifşa etmiştir.Çünkü bizim halkımızda öyle bir adet var,kendisi başarılı olamıyorsa karşısında ki de olamasın.Neyse linç etmeye devam 15 yaşında ki birinin ne zararı varsa sana,size...
empati değil kardeşim sempati :D
bu arada bu çocuk benden 2 yaş küçük yapmayın etmeyin 10 yaşındaki çocuk değilki 15 yaşında benim 2 yıl önce galatasaray sevgim farklı mıydı ? hadi onu geçtim 13 yaşındayken bi arkadaşım fenerbahçe de oynuyodu ama çocuk beşiktaşlıydı zerre sempati de beslemiyodu sonra da galatasaraya gitti hiç bir şey değişmez emre v2 olur umarım gönderilir
europeanconquer
01.Ağustos.2013, 21:49
Empati olum sempati değil :n: Sempati ne duyacak adam :D
Açıklayayım; Galatasaray'a sempati duymaz ama takım arkadaşları gibi duyuyor gibi davranabilir,bu da empati olur :n:
Facx
01.Ağustos.2013, 22:07
Empati olum sempati değil :n: Sempati ne duyacak adam :D
Açıklayayım; Galatasaray'a sempati duymaz ama takım arkadaşları gibi duyuyor gibi davranabilir,bu da empati olur :n:
kıvırmaya mı çalışıyosun ciddi misin anlamadım valla :D
nannar
01.Ağustos.2013, 22:18
enstantenelik oluyorsunuz bak :D
europeanconquer
01.Ağustos.2013, 22:18
kıvırmaya mı çalışıyosun ciddi misin anlamadım valla :D
Tam anlamamış olabilirsin ancak empati olaya karşındakinin bakış açısıyla bakmaktır,önce ki mesajda dediğim şey de bu tanıma uymuyor mu ? Uymuyorsa eğer saçmalamışımdır,uyuyorsa tam üstüne basmışımdır bu kadar basit.Ama niye bu kadar anlaşılmaz konuşuyorum çözemedim :D
Konuyu dahada basitleştireyim;
Sen nasıl Fenerbahçe'ye antipatiyle yaklaşıyorsan,o çocukta yavaş yavaş Galatasaray'a empatiyle yakalaşabilir.Bu kelimeler birbirinin zıttıdır.
uAburak89
01.Ağustos.2013, 22:33
Bilgilendirme: Erdal Keser
Galatasaray’ın eski kaptanlarından ve yardımcı antrenörlerinden Erdal Keser, Futbol Teknik İdari Sportif Direktörü Fatih Terim'e bağlı olarak Uluslararası Liglerin takibini sağlamak, oyuncu ve maç izleme organizasyonlarını planlamak üzere Galatasaray Sportif A.Ş.'de International Chief Scout olarak göreve başlamıştır. Erdal Keser’e yeni görevinde başarılar dileriz.
Erdal Keser
Erdal Keser, 1980-84 yılları arasında Almanya’nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund’da forma giydi. 1984-85 sezonunda Galatasaray’a transfer olan Keser, 1986 yılında tekrar Almanya’ya döndü. 1986-87 sezonunu Borussia Dortmund, 1987-88 sezonunu ise Sarıyer’de geçiren Erdal Keser, 1988 yılında tekrar Galatasaray’a transfer oldu. Cüneyt Tanman’ın futbola veda etmesinin ardından Galatasaray’da kaptanlık görevine getirilen Erdal Keser, 1994 yılında profesyonel futbolu bıraktı. 2005-2007 yılları arasında iki sezon Galatasaray’da Erik Gerets’in yardımcılığını yapan Erdal Keser, uzun süre milli takımlar için Avrupa’da forma giyen Türk oyuncuları takip etti.
byariff
01.Ağustos.2013, 22:39
çok iyi oldu erdal keser haberi... almanyayi iyi tanir...
William Rookwood
01.Ağustos.2013, 22:42
O yazılardan sonra açıkçası dünya topçusu olsa taraftarın bakış açısı değişecektir
E.Cartman
01.Ağustos.2013, 23:18
Emre Utkucan Chief Scout değil miydi ?
Frexy
01.Ağustos.2013, 23:25
İbrahim'in yaşına verelim , transferi ile doğru yolu bulacaktır , İnşallah Galatasarayımıza en iyi şekilde hizmet edecek.
Erdal Keser'in ise scout olarak göreve başlaması çok iyi olmuş , gurbetçi oyuncuları daha rahat bulabiliriz ve Erdal Keser'in bağlantılarını kullanarak daha kolay transfer edebiliriz fakat anlamadığım Chief Scout Emre Utkucan değil miydi ?
zeck17
01.Ağustos.2013, 23:26
Emre Utkucan @EmreUtkucan 2 dk
GENEL ACIKLAMA: Sayin Erdal Keser Int.Chief Scout olarak ekibimize katilmistir. Ben GS'in Genel Chief Scout'u gorevime devam ediyorum.
Frexy
01.Ağustos.2013, 23:27
Emre Utkucan @EmreUtkucan 2 dk
GENEL ACIKLAMA: Sayin Erdal Keser Int.Chief Scout olarak ekibimize katilmistir. Ben GS'in Genel Chief Scout'u gorevime devam ediyorum.
Şimdi durum anlaşıldı , teşekkürler hocam. :)
mpaker66
02.Ağustos.2013, 02:23
Empati: kendini karşındakinin yerine koyup tekrar kendine dönüp öyle davranmak.
Sempati: kendini karşındakinin yerine koymak, onu düşünmek.
Bölümümle alakalı bunlar :D
europeanconquer
02.Ağustos.2013, 14:44
Ali Adnan pahalı,Emre Can'ı satış opsiyonuyla kiralamak istiyoruz,Bruma'da saçları kısa olduğundan alınmaz herhalde.
Emre Can Leverkusen ile 4 yıllık sözleşme imzalamış.
Bordo61Mavi
02.Ağustos.2013, 15:42
Simdi kufur etmiyenler ilerde edecektir Ibrahime :) Emre Belozoglu v.2 olabilir
europeanconquer
02.Ağustos.2013, 16:00
Kendi evladı,içinden olan Arda Turan'ı tek kalemde silen taraftarlar varken,bu çocuğun küfür yememesi imkansız zaten.
KaRaBükLü KraL
02.Ağustos.2013, 16:57
Ne kadar sıkıcı bir transfer sezonu geçiriyoruz arkadaş.Fotomaç gibi gazetelerde yakında uyduruk transfer haberlerimiz bile çıkmaz artık böyle giderse :zuhaha
LadroN
02.Ağustos.2013, 17:00
Kendi evladı,içinden olan Arda Turan'ı tek kalemde silen taraftarlar varken,bu çocuğun küfür yememesi imkansız zaten.
Takimda gruplasmalar yaratan zamaninda elano'ya pas atmayan kendi formasinain rengine o..... rengi diyen yeniceriyi mi savunacaklardi tarafatarlar?
europeanconquer
02.Ağustos.2013, 17:21
Takimda gruplasmalar yaratan zamaninda elano'ya pas atmayan kendi formasinain rengine o..... rengi diyen yeniceriyi mi savunacaklardi tarafatarlar?
Takımda gruplaşmalara yaratan diyorsun,bende o zaman Selçuk İnan'ı Galatasaray'a kazandıran 2 kişiden 1 tanesi derim.Formasının rengine ... rengi demiş diyorsun bende 5 yıl boyu takımda ki her kişiden çok daha iyi bir şekilde o formayı hak ederek,terinin son damlasına kadar taşımasını söylerim,senden benden çok Galatasaray'a hizmet etmiş birini söylerim,12 milyon euro değerle Galatasaray'a en çok bonservis kazandıran oyuncu olduğunu söylerim,Sivas deplasmanında ki hat trick'ini söylerim,Hagi'nin golünden sonra arkada sevinin top toplayıcıyı söylerim.Her şeyden öte senin benim gibi bir Galatasaraylı olduğunu bilirim,tamam savunmasın taraftarlar,nefret etsinler ama annesine edilen küfürler,sevgilisine atılan laflar,kendisine edilen hakaretler ayıptır,Arda Turan ne zaman Galatasaray taraftarına saygısızlık etmiş ? Elano'yu geç,formayı geç,takım için gruplaşmayı geç,her şeyi geç ne zaman taraftarlara karşı bir saygısızlık yapmış ?
Ayrıca o formanın rengi gerçekten tabir ettiği gibiydi.Pembe,mor Galatasaray forması mı olur yahu ? Birde somon rengi demişlerdi pembe formaya,mor forma hadi belli bir hikayesi var onun tamam da pembe nedir la ? Eyvallah Galatasaray armasının olduğu her forma değerlidir de öyle de forma olmaz ama.
zeck17
02.Ağustos.2013, 17:24
O forma cidden kötüydü abartmış tepkiyi ve o dönem çocuktu kaptanlığı verdiler 10 numarayı verdiler o yaşta bunun üstesinden kalkması çok zordu yönetim hataları hep yani şimdi gelse 66 numarayı alsa yine bildiğimiz arda gibi oynasa takıma çok şey katar kesinlikle gelmeli biz nasıl galatasaraylıysak arda da aynı şekilde
Bir de zamanında Fatih Terim'i eleştirenler vardı iyi ki imparator hepsini susturdu bu 2 isim çok büyük galatasaraylıdır kim ne derse desin
LadroN
02.Ağustos.2013, 17:39
Takımda gruplaşmalara yaratan diyorsun,bende o zaman Selçuk İnan'ı Galatasaray'a kazandıran 2 kişiden 1 tanesi derim.Formasının rengine ... rengi demiş diyorsun bende 5 yıl boyu takımda ki her kişiden çok daha iyi bir şekilde o formayı hak ederek,terinin son damlasına kadar taşımasını söylerim,senden benden çok Galatasaray'a hizmet etmiş birini söylerim,12 milyon euro değerle Galatasaray'a en çok bonservis kazandıran oyuncu olduğunu söylerim,Sivas deplasmanında ki hat trick'ini söylerim,Hagi'nin golünden sonra arkada sevinin top toplayıcıyı söylerim.Her şeyden öte senin benim gibi bir Galatasaraylı olduğunu bilirim,tamam savunmasın taraftarlar,nefret etsinler ama annesine edilen küfürler,sevgilisine atılan laflar,kendisine edilen hakaretler ayıptır,Arda Turan ne zaman Galatasaray taraftarına saygısızlık etmiş ? Elano'yu geç,formayı geç,takım için gruplaşmayı geç,her şeyi geç ne zaman taraftarlara karşı bir saygısızlık yapmış ?
Ayrıca o formanın rengi gerçekten tabir ettiği gibiydi.Pembe,mor Galatasaray forması mı olur yahu ? Birde somon rengi demişlerdi pembe formaya,mor forma hadi belli bir hikayesi var onun tamam da pembe nedir la ? Eyvallah Galatasaray armasının olduğu her forma değerlidir de öyle de forma olmaz ama.
Arda Turan her maç 10 gol 20 asist yapsa yine Galatasaray efsanesi olamaz.Arda Turan Galatasaray efsanesi ise Metin Oktay nedir? Ben acikcasi formasina o..... rengi diyen bir Metin Oktay düşünemiyorum.
5 yil boyunca terinin son damlasina kadar savasmis diyorsun ama Arda'nin son senesini hatirlamiyorsun galiba.babam kadar gobekli Arda hani.
Ayrica o forma tabir ettigi gibi demişsin formayi begenmeyebilirsin ama o.... formasi diyemezsin.senin icinn de mi oyle o forma?o forma metinlerin bulentlerin formasi.
europeanconquer
02.Ağustos.2013, 17:47
Arda Turan her maç 10 gol 20 asist yapsa yine Galatasaray efsanesi olamaz.Arda Turan Galatasaray efsanesi ise Metin Oktay nedir? Ben acikcasi formasina o..... rengi diyen bir Metin Oktay düşünemiyorum.
5 yil boyunca terinin son damlasina kadar savasmis diyorsun ama Arda'nin son senesini hatirlamiyorsun galiba.babam kadar gobekli Arda hani.
Ayrica o forma tabir ettigi gibi demişsin formayi begenmeyebilirsin ama o.... formasi diyemezsin.senin icinn de mi oyle o forma?o forma metinlerin bulentlerin formasi.
Ben kimseyi Metin Oktay'la karşılaştırmıyorum,Arda'ya efsane falan da demedim.Kimse Metin Oktay olamaz zaten.
Son senesinde oldu olanlar zaten :)
10/11 20.01.2011 07.03.2011 Adduktor yaralanma
10/11 07.10.2010 17.11.2010 Adduktor yaralanma
10/11 07.09.2010 21.09.2010 Ayak bilegi yaralanmalari
Şu sakatlıklarına seks yüzünden bile diyen oldu,Allah sizi o durumlara düşürmesin.
O forma Metin'lerin Bülent'lerin değil, pembe Galatasaray forması giyen Bülent Korkmaz veya Metin Oktay gördün mü sen ? O formayı Galatasaray forması yapan tek şey giydiğin zaman sol tarafında ki armadır.O formanın renk olarak Galatasaray formasıyla uzaktan yakından alakası yok.
Arda suçsuz demiyorum ama adamın 5 yılından 4 yılı çıkartıyorsun Galatasaray'ın takım olarak en kötü olduğu yılı gösteriyorsun,5 yıl boyu taşıdığı formaları unutup,küfrü ne kadar yanlışta olsa eleştirilmeyi hak eden formaları ima ediyorsun,yaptığı o kadar asisti unutup Elano'yu örnek gösteriyorsun,takım içinde o kadar çok seviliyor olmasını unutup gruplaşma yaratıyor diyorsun,tamam bir adamı eleştirirsin de alıp itin bilmem neresine sokmaya gerek yok.
LadroN
02.Ağustos.2013, 17:56
Telefondan yazdigim icin uzub uzun yazamıyorum.sadece sunu söyleyeyim. Ben Selcuk Inan'in kaptan oldugu Semih Kaya'nin genc oyuncu olarak kadtoda yer buldugu Drogba'nin takima abilik yaptigi takımı seviyorum. Arda Turan takimini değil
europeanconquer
02.Ağustos.2013, 18:05
@LadroN
Bende dediğin takımı seviyorum herhalde,Arda geri gelsin diye bir şey de demedim ama gelirse çok da mutlu olurum.Arda Turan'ın Galatasaraylılığını geçtim,adam Türkiye'nin en iyi oyuncusu,birde burun mu kıvıracağım eften püften sebepler için.
Bence eften püften,sence değil ama bu işin bir de Fatih Terimce'si var :0:
mpaker66
02.Ağustos.2013, 18:29
@Europ
Kardeş şuana kadar hangi oyuncu küfür yemedi ki? Bu kadar alınganlık yapmak niye?
europeanconquer
02.Ağustos.2013, 19:32
@Europ
Kardeş şuana kadar hangi oyuncu küfür yemedi ki? Bu kadar alınganlık yapmak niye?
Yahu ben alınganlık falan yapmıyorum Arda Turan bile küfür yedi,camianın evladı falan filan,o çocukta hayli hayli yer dedim arkadaş ''Arda Turan'ı savunsamıydı taraftarlar ?'' dedi.Şu mesajları en baştan okusanız iyi olur.Bu küfredilen çocuğu diyorsan eğer ben bir futbolcuya değil 15 yaşında ki çocuğa yüzlerce kişinin küfretmesini eleştiriyorum.
mpaker66
02.Ağustos.2013, 20:10
ben arda turan için diyorum. Herkes küfür yiyor zaten. Arda Turan neden bu kadar tepki verdi küfür yediğine diyorum. Arda gitmek istiyordu ve bişeyleri bahane etmesi gerekti... Hepsi bu.
europeanconquer
02.Ağustos.2013, 20:48
Tamam konuyu uzatmak istemiyorum,Fatih Terim zaten Arda'yı her zaman istiyor,anlaşıldığı zaman dönecektir.
Ali Adnan bizim teklifimizi reddetmiş.Bu yıl transferde bir berbatız :D Önce Alper şimdi Emre Can ve Ali Adnan.Bu 3 oyuncuyu da elden kaçırdık.Aldığımız oyuncuların da talipleri olduğunu düşünmüyorum.Bundan 2-3 hafta önce Ünal Aysal'ın son derece mantıklı transfer politikası yürüttüğünü düşünüyordum ancak artık çingene pazarlığı yaptığından eminim.
Facx
02.Ağustos.2013, 22:06
neyse boş polemiğe girmiyelim :D
anlamadığım bir şey var farfan , nani , bruma yla ilgilendik biz kanatsız oynarken 3 tane kanatla ilgilendik ve alamadık/almadık ama zaten ilgilenmemiz saçma hadi kanat alıcaz bu 3 ü olmayınca başka kanat oyuncusu yok mu neyse dediğim gibi kanat almak zaten saçma bunun farkına vardıklarından vazgeçmişlerdir umarım
mustinho03
02.Ağustos.2013, 23:09
Bence transfer falan yapmicaklar yapsalar bile sezon baslamadan 1-2 gün önce oyuncu alirlar riera olayi gibi.Bütün avrupa takimlari transfer politakasini aylar önce yapiyor biz ise sezonun baslamasini bekliyoruz.benim anlamadigim bu scout ekibi ne is yapar?
Fearless Coward
02.Ağustos.2013, 23:52
Transfer yapmamamız normal bence yabancı olayına bir çözüm bulsalardı 2-3 oyuncu rahat gelmişti bence şimdiye kadar.Yerli olarakta Emre Can iyi olabilirdi ama olmadı Jem Karacan ve Kerim Frei denildi onlar da gelmedi transferi kapattık gibi Lütfi Arıboğan ve Ünal Başgan'ın açıklamaları da bu yönde eğer yabancı sınırına bir çözüm bulunsaydı bizim açımızdan çok iyi olacaktı ama olmadı kadromuz gayet iyi bence geçen sezonki başarılarımızı tekrarlamamak için önümüzde bir engel yok.
byariff
03.Ağustos.2013, 00:55
anlasildi siz bugun hocanin ingilteredeki açiklamalarini izlememissiniz :D transfer yapcaz dedi rahat olun. mevcut kadromuz zaten iyi turk yerli oyuncularimiz SIKINTILI o yuzden turk oyuncu araniyor..
ceyhun - oguzhan takasi olabilir rizedeki oguzhan sol bek..
mpaker66
03.Ağustos.2013, 15:21
Evet rize'nin sol beki olacak gibi oğuzhan çok iyiymiş.
Kanat istiyorsak da Mane'yi alalım. Yada Yerli Frei var.
Başka elle tutulur yerli mi varki?
IcedEarth
04.Ağustos.2013, 01:22
Yine Carlinhos haberleri çıkmaya başladı. Hiç istemiyorum bu adamın bize gelmesini.
europeanconquer
04.Ağustos.2013, 11:57
Baktılar piyasa da adam kalmadı AMK Spor yine Kerim Frei ismini ortaya attı,transfer olacağını sanmıyorum,olsa da adını duymadığımız genç oyunculara yönelik olur.
Guglielmo
04.Ağustos.2013, 13:44
Ali Adnan-Emre Can-Bruma,3 tane çok genç,çok kaliteli isimler,hiçbirini almadık,hata ettik,Riera-Balta ikilisine kalarak.
zarateray
06.Ağustos.2013, 21:21
Kerim Frei Galatasaray'da haberleri cıktı Osman Altunterim yazdı doğru mu ?
Frexy
06.Ağustos.2013, 21:33
Kerim Frei'ı aldık sanırım :)
http://www.365g24s.com/content?id=538
365/24 GS söylüyorsa doğrudur , hem Asaletin Yeter isimli arkadaşta yazmış kendisine çok güvenirim şuana kadar bir çok transferi ve ismi önceden biliyordu ve yazmıştı.
Asaletin Yeter @uA1905od Korumalı hesap 18 dk
Kerim frei ile ilgili anlaşma sağlanmış.
europeanconquer
06.Ağustos.2013, 21:57
Kerim'i alırsak iyi iş yapmış oluruz,en azından artık sol kanada belli bir heyecan geleceği kesin olur ama KAP'a bildirilene kadar çıkıp Fatih Terim söylese inanmam.KAP bildirimi gelmediği sürece ihtimal dahilinde değil bence.Hiç bir haber yerine inanmıyorum artık.
byariff
06.Ağustos.2013, 22:08
bombayi birakiyorum elmander,culio,riera elden cikarildigi an carlinhos ve farfan veya nani biticek.
Corpus
06.Ağustos.2013, 22:10
bombayi birakiyorum elmander,culio,riera elden cikarildigi an carlinhos ve farfan veya nani biticek.
Yani o transferler yattı ? :(
europeanconquer
06.Ağustos.2013, 22:14
Bende bombayı sadece Culio'suz geri fırlatıyorum abi :n:
byariff
06.Ağustos.2013, 22:23
bana guvenin zaten baskanda soledi eldeki oyunculari cikaramadigimiz icin carlinhos nani farfan transferleri durdu dedi :D
LaigLeNoiR
06.Ağustos.2013, 22:38
İzlediğim hazırlık maçların neredeyse tamamında Amrabat döktürdü sol kanatta. Bence bu sene biraz daha şans bulmalı.
europeanconquer
06.Ağustos.2013, 22:44
Amrabat beyin ile ayakları arasında bağlantı kuramayan ''sağa çek orta aç/şut çek'' den başka bir özelliği olmayan,sağ kanada koysan topu yine sağa çekip taca çıkartacak bir futbolcu.He birde auta kadar top sürüyor o var.Galatasaray taç kullanırken top kendisine gelene kadar rakiple güreşiyor,ya faul yapıyor ya da topu alıp tekrar geri veriyor.Forvet oynasa çok daha yararlı olur ama o riski alacak bir takım değiliz.
mustinho03
06.Ağustos.2013, 22:55
amrabat ne kadar iyi olsada gs kayseriden cok kötü kazik yedi kimse kusura bakmasin.
Facx
06.Ağustos.2013, 23:16
amrabat mental açıdan kendini hiç geliştirememiş , tercih yetisi kafasını kaldırıp oyunu okuması çok kötü bunları bi kenara koyalım fiziği ve hızı iyi dimi bu adamın 1 e 1 de etkili evet içe dışa çalım atıyo da bu adam sağa çekip arada bir denk getirdiği ortalar dışında çizgiye indiğinde veya içeri sokulduğunda etkili olamıyo neden çünkü sol ayağı yok hiç solla orta açmadı heralde bu güne kadar tamam açmayabilir sağ ayak içiyle açabilirsin yine ve şut çekebilirsin de bu adam rezil şut çekiyo bi tane videosu var bunun eskiden altyapıdayken mi ne affelay la orda bile belli
Time Cris
06.Ağustos.2013, 23:48
Arkadaşlar bende aslanyüreklilere üyeyim orada belirli başlı abilerimiz basıncı kardeşlerimiz var.Bende size bir bilgi vereyim Carlinhos alınacak gibi duruyor,Arda için uçurum var Madrid ile.Farfan ve Naninin falan ismi hiç geçmiyor kapandı o dosyalar diye duydum.Bekleyip görelim
Mamadou
07.Ağustos.2013, 00:30
Kerim Frein FM şişirmesi olduğunu düşünüyorum. Bu yaz düzenlenen dünya kupasında beğendiğimi söylemem. Genç bir oyuncu ileride daha iyi olabilir ama ilk 11 için düşünülecek bir oyuncu değil henüz. Transfer edilirse geleceğe yatırım olur. Amrabat bu sezon iyi oynar.
europeanconquer
07.Ağustos.2013, 00:41
Kerim Frei'ı yaklaşık 1,5 yıldır takip ediyoruz,sadece Dünya Kupası performansıyla karar verilirse çok yanlış algı oluşur.
byariff
07.Ağustos.2013, 01:12
fulham ile 2m euroya anlasildi diyorlar 1.5 yildir terim takip ediyordu hocaya guveniyoruz.
Frexy
07.Ağustos.2013, 02:39
Kerim Frei çok iyi bir oyuncu olacak diye düşünüyorum , hele ki Fatih Hoca gibi oyuncu gelişiminde büyük rol oynayan iyi bir hocanın elinde :)
Fulham ile aramızda çok büyük rakamlar dönmüyordur , çünkü eğer dönüyor olsa çok önceden bitmiş olurdu bu transfer maksimum 3 Mn € bonservis öderiz oda en fazla.
Carlinhos'ta yolda gibi İnşallah Riera , Culio , Elmander ile de yollar ayrılır :)
eng1n
07.Ağustos.2013, 03:12
Riera o maaşla bu takımdan gitmez.
Frexy
07.Ağustos.2013, 04:13
Riera o maaşla bu takımdan gitmez.
Bakalım belki bir hal çaresi bulunur mesela gideceği kulübün verdiği (1.5-2 Mn €) maaşın üstünü tamamlamak yoluyla vs. yollar ayrılabilir çok büyük bir mesele değil basit bir iş sırasıyla önce Culio ve Elmander gidecek gibi ama , ondan sonra Riera'nın durumuna bakarlar , çok sıkıntı olmaz Galatasaray gibi bir camia için.
uAburak89
07.Ağustos.2013, 14:25
Frei, Arda, Carlinhos isimler havada uçuşuyor yine..
europeanconquer
07.Ağustos.2013, 15:04
Üçünün de geleceğini sanmıyorum ben,Arda zaten imkansız.
mpaker66
07.Ağustos.2013, 18:47
Culio 500bin'e gitmiş.