View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
nannar
31.Ocak.2011, 18:25
Avrupa şampiyonluğu istiyorum diye çıkmayacaksın o zaman ortaya eğer Pirlo ve Pirlo kalitesinde isimleri getiremeyeceksen :) Ben Cana ya da Neill kötü oyuncudur demedim. Bu oyuncularla o başarılar gelmez dedim. TR liginde yerli kalitesini arttırırsak evet Culio ,Cana,Pino ve Stancu gibi isimlerle Lig şampiyonluğuna oynarız. Fakat amaç eğer Avrupa ise bu oyunculardan kurulu kadrolar Avrupada çok fazla :) Bunu anlatmaya çalışıyorum. Dilersen üşenmeden yüksek kaliteli liglerden ilk 8 sıradaki takımların kadrosuna bakıver :D Acaba kaç tanesinin kadrosu GS kadrosundan daha güçsüz ?
Yukarıda da denildiği gibi gelirse gelirse bu oyuncularla lig şampiyonluğu gelir.Yüksek maliyetlerden oyunculardan vazgeçiliyor ama her sene oyuncu göndermek için üstüne para veriyoruz.Serbest oyuncu aşkıyla olmaz bu işler.
nannar
31.Ocak.2011, 18:55
Bir de Adnan Polat yönetimi bizleri o kadar alıştırmışki artık bu tarz oyunculara "Biglia gelirse sorunlarımız biter" , "Bradley gelirse süper olur" , "Culio tam aradığımız adam" gibi yorumlar okuyunca GS taraftarına normal geliyor. Yani GS yönetimi "bir takımın vizyonu ve misyonu nasıl küçültülür ya da değiştirilir?" üzerine tezi yaptı ve teslim ediyor şu anda fakat çoğu Galatasaray taraftarı ORTA SINIF yabancı transferlerinden hala medet bekliyor... Tabi onlar da haklı bir yönden.... Bu kadar REZALET KALİTEDE yerliler olunca , koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler misali bu oyunculara "hiç yoktan iyidir" mantığıyla yaklaşıyorlar :)
Lucas Neill
31.Ocak.2011, 19:03
Biz bu yerlilerden ve yenicerilerden kurtulmadigimiz sürece basari imkansiz bir de yönetimin degismesi gerekir yeni bi kan lazim artik herkesden tepki görüyorlar futbol anlaminda geldiklerinden beri basarimiz yok.
TRANSFER: Galatasaray, Mehmet Batdal'ı sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiraladı.
abi daha lig de ilk 5 e giremiyoruz siz şampiyonluğu beyenmeyip uefa şampiyonluğundan bahsediyosunuz :D
nannar
31.Ocak.2011, 21:13
biz mevcut durumdan bahsetmiyoruz. mevcut durumu yorumlayacaksak bence ilk 5 büyük başarıdır şu anki tabloda.... biz kulübün genel hedeflerinden bahsediyoruz. ben galatasaray-milan maçlarını özledim.... juventus'la, real madrid'le, barcelona'yla,Chelsea ile yapılan maçları özledim. yenilsek de yensekte o maçlardaki mücadeleyi,hırsı, azmi ve kaliteli oyuncularla oyun oynamaya çalışan sarı kırmızı formayı özledim. eğer onun adı galatasaray'sa, şu anki takımın adına Galatasaray demek o kadrolara, o mücadelelere haksızlık olur,ayıp olur....
Hakan Şükür santrafor sıkıntısını çözecektir.:D
Kaleye de Turgay Şeren geçsin :p
Revolution
31.Ocak.2011, 22:12
Bu is Hagi'yle olmaz. Hagi sportif direktor olsun, iyi transferler yapiyor ama antrenorlukte basarili oldugu soylenemez. Olamayacak da.
Bu is Hagi'yle olmaz. Hagi sportif direktor olsun, iyi transferler yapiyor ama antrenorlukte basarili oldugu soylenemez. Olamayacak da.
aynen katılıyorum teknik direktörlüğe geretes gelmeli bu kadrodan anca o yararlanır ayhanı anca o oynatmaz :D
Revolution
31.Ocak.2011, 23:13
Gerets gelirse birşeyler olur belki de, Geretes'i bilemem :p
Fatih Terim'e verilseydi anahtarlar devre arasında hiç değilse herkes oynaması gerektiği yerde oynardı. Açıkçası Hagi'nin Kazım'ın aslında kanat oynadığını birinin söylemesi lazım :D Şu Mayıs'ta mı Mart'ta mı ne yönetim gitsin de adamakıllı bir yönetim gelip şu takımın elinden tutup kaldırsın. Tek dileğim bu.
Lucas Neill
31.Ocak.2011, 23:36
Hagi'nin istedigi her oyuncunun alinip Rijkaard'in istedigi 1 oyuncunun bile alinmamasi sacmalik. Hagi basarili olamazsa gönderilir zaten adnan polat söyledi her zaman ki gibi fatura hocaya kesilir.
izmer96
31.Ocak.2011, 23:38
Rijkaard gitsin , sorun onda deniliyordu , simdide bakiyorumda sira Hagi'ye gelmis , oda gider yenisi gelir yarim sezon sonra onuda gondeririz , bu yonetim , bu mantalite ve ise yaramayan 7-8 oyuncu gitmeden 4-5 teknik direktor birden calistirsa bi numara olmaz bu GSden
Mauro Formica, Blackburn'de
Addolorato
31.Ocak.2011, 23:51
Hagi'nin istedigi her oyuncunun alinip Rijkaard'in istedigi 1 oyuncunun bile alinmamasi sacmalik. Hagi basarili olamazsa gönderilir zaten adnan polat söyledi her zaman ki gibi fatura hocaya kesilir.
Hagi ucuz adamlar istiyor belliki. Rijkaard'ın istediği adamlar Kallström falan bizim Hagi Culio'ya tav oluyor :D.
Hagi ucuz adamlar istiyor belliki. Rijkaard'ın istediği adamlar Kallström falan bizim Hagi Culio'ya tav oluyor :D.
stancu da pek ucuz değil hani:icon_razz:
Revolution
01.Şubat.2011, 00:04
Rijkaard gitsin , sorun onda deniliyordu , simdide bakiyorumda sira Hagi'ye gelmis , oda gider yenisi gelir yarim sezon sonra onuda gondeririz , bu yonetim , bu mantalite ve ise yaramayan 7-8 oyuncu gitmeden 4-5 teknik direktor birden calistirsa bi numara olmaz bu GSden
Abi yapma gözünü seveyim. Rijkaard bizim gibi ekonomik gücü kısıtlı takımın antrenörü müydü? Kallström'ü alsak bunların hiçbirini konuşmayacaktık belki de ama dünyada başka çift yönlü oyuncu yok mu adı sanı duyulmamış ama iyi olan?
Hagi de futbolcuyken ne kadar yürekliyse, antrenörken o kadar korkak oynatıyor takımı. Şu Bursa maçında ortasahada Culio-Yekta-Ayhan, kanatlarda Kazım-Aydın ya da çok meraklıysan hadi Emre Çolak, ileride Stancu'yla başlamak çok mu zordu. Stancu'yu aldı oyuna sol açık oynattı hala. Kaleci aldık, tribünde. Hücum futbolu oynamıyoruz, iyi savunma yapmıyoruz. Anadolu takımı gibi oynuyoruz. Bu hallere düştük. Her karşımıza çıkan korkmadan, yeneriz diye çıkıyor. Bu hallere düştük.
Sirius Black
01.Şubat.2011, 00:18
Gerets gelirse birşeyler olur belki de, Geretes'i bilemem :p
Fatih Terim'e verilseydi anahtarlar devre arasında hiç değilse herkes oynaması gerektiği yerde oynardı. Açıkçası Hagi'nin Kazım'ın aslında kanat oynadığını birinin söylemesi lazım :D Şu Mayıs'ta mı Mart'ta mı ne yönetim gitsin de adamakıllı bir yönetim gelip şu takımın elinden tutup kaldırsın. Tek dileğim bu.
Tüzüğe göre kurultaylar 2 yılda bir yapılır. Yani yönetimin görev süresi 2012 Mart'da dolacak, bu sene değil.
Revolution
01.Şubat.2011, 00:20
Bu yıl mali kongre olacak diye biliyorum, erken seçim kararı çıkarsa seve seve seçim olacak.
Sirius Black
01.Şubat.2011, 00:21
Çıkarsa tabi. :)
Revolution
01.Şubat.2011, 00:21
Birisi GSCimbom'da şunu yazmış, çok güldüm ama hakikatten doğru :D
Aykut
Sabri Gökhan Servet Balta
-------Sarpinho------
---Barış-------Ayhan---
Messi-------------Ronaldo
--------Ibrahimovic-----
Şampiyon olamayız.
Lucas Neill
01.Şubat.2011, 00:54
@ Addolorato
Rijkaard'in verdigi listede simdi unuttum ama Hollanda liginden bir kac oyuncu ve Belcikali bir oyuncu vardi genc isimler ve bonservis paralari cok ucuk degildi. Arti adam forvet forvet diye tutturdu yine alinmadi. Kallström de alinabilirdi yine ufak paralar kalmisti ama Adnan sezgin diretince o is de yatti
@ Revolution
Usta madem Rijkaard'i getirdiler istedigi oyunculari almak zorundalar bir tane istegi yerine getirilmedi. Buna ragmen adam bi kac aciklama yapti mac sonunda transfer diye böyle de karakterli insandi. Istedigi oyunculari almicaksan neden getirdin takimin basina. Dedigin gibi Hagi cok korkak futbol oynatiyor. Lucescu da öyleydi ama basarilydi.
Umarim mali kongrede yönetimi ibraz etmezler ve secim olur.
Revolution
01.Şubat.2011, 01:11
@ Addolorato
Rijkaard'in verdigi listede simdi unuttum ama Hollanda liginden bir kac oyuncu ve Belcikali bir oyuncu vardi genc isimler ve bonservis paralari cok ucuk degildi. Arti adam forvet forvet diye tutturdu yine alinmadi. Kallström de alinabilirdi yine ufak paralar kalmisti ama Adnan sezgin diretince o is de yatti
@ Revolution
Usta madem Rijkaard'i getirdiler istedigi oyunculari almak zorundalar bir tane istegi yerine getirilmedi. Buna ragmen adam bi kac aciklama yapti mac sonunda transfer diye böyle de karakterli insandi. Istedigi oyunculari almicaksan neden getirdin takimin basina. Dedigin gibi Hagi cok korkak futbol oynatiyor. Lucescu da öyleydi ama basarilydi.
Umarim mali kongrede yönetimi ibraz etmezler ve secim olur.
Kardeşim sen haklısın tabiiki zaten kabahat Rijkaard'da değil ki. Kim bilir ne vaatlerle getirildi o adam, sonra da ortada bırakıldı istediği transferler yapılmayarak ama gidişat onun gitmesini gerektiriyordu istediklerini yansıtamayacağı için. Luce savunma futbolu oynatıyordu ama korkak oynamıyorduk, iyi savunma yapıp iş bitiriyorduk. Şimdi ne atıyoruz ne tutuyoruz :D
E.Cartman
01.Şubat.2011, 01:13
Tüzüğe göre kurultaylar 2 yılda bir yapılır. Yani yönetimin görev süresi 2012 Mart'da dolacak, bu sene değil.
Tüzük değişti Atıl 3 yılda bir o kurultaylar artık ama 2012 Mart'taki kurultaydan sonra geçerli olacak. Marttaki mali kongreden seçim kararı çıkmazsa gelecek seneyi beklicez artık
Lucas Neill
01.Şubat.2011, 02:35
Osman Tamburaci yarin Gs'de transfer olcak demis Baptista da bizdeydi zaten
E.Cartman
01.Şubat.2011, 11:25
Bakarsın Baptista gelir :n::n:
Revolution
01.Şubat.2011, 12:09
Birisi gelecek ama kim bilemiyoruz :D
El Barto
01.Şubat.2011, 12:19
Şu ortamda Baptista değil gelse gelse Batista geri döner. :)
Zekirdek
01.Şubat.2011, 12:29
Baptista Malaga'ya gitti. Artık gazetelerin tek hedefi Emana kaldı.
Revolution
01.Şubat.2011, 12:33
Misimovic'in 2. taksidi ödendi. Sözleşmesi dondurulmazsa yabancı alınamaz.
goosfraba
01.Şubat.2011, 16:32
mehmet batdal konyaspor'a kiralanmış.
Burak Duran
01.Şubat.2011, 16:37
yabancı artık alınmaz... 2 tane türk için uğraşılıyor ama olması çok zor gibi
Lucas Neill
01.Şubat.2011, 18:21
Ali Hashas Misi konusunun Hagi'nin ellerinde oldugunu bu yüzden hocalarinin arkasinda duracaklarini söylemis. Yani Hagi özür dilemezse Misimovic'den takima geri dönemeyecek ki bu da imkansiz.
berkay19
01.Şubat.2011, 18:25
mehmet batdal konyaspor'a kiralanmış.
Sezon başında yaşadığı talihsiz sakatlık olmasaydı keşke. Böyle olmazdı.
yunusgs
01.Şubat.2011, 18:37
Böylelikle bitti artık transfer dönemi.Başka birisi gelmedi,Misi de gitmedi.Boş yere para ödemeye devam.
Lucas Neill
01.Şubat.2011, 19:17
Bizimkiler iki transfer dönemi Nuri'yi istemis :D Mehmet Ekici ile sezon sonu icin anlasilmis Revolution da demisti önceden bicok kez
Revolution
01.Şubat.2011, 20:58
Mehmet Ekici iyi oldu cidden ya :) Misimovic'in takıma geri döneceği yönünde duyumlar varmış.
Night_Mare17
01.Şubat.2011, 22:44
Büyük ihtimalle Misimoviç affedilmiş hafta sonu kadroda olması bekleniyoır.
Rehavi
01.Şubat.2011, 23:02
Büyük ihtimalle Misimoviç affedilmiş hafta sonu kadroda olması bekleniyoır.
Verimli bir Misimovic Galatasaray ın en büyük transferi olur, çok klişe bir cümle mi oldu ne :)
Lucas Neill
01.Şubat.2011, 23:12
http://www.youtube.com/watch?v=j1pslIPHABs
2000 deki arsenal macinda spikerin sordugu gibi neden Hagi neden diyorum
Mehmet Ekici iyi oldu cidden ya :) Misimovic'in takıma geri döneceği yönünde duyumlar varmış.
banada öyle geliyo 2. taksit ödenmiş hagi sezon sonu yolcu mismovic için yönetim hagi nin kararı dio
Revolution
02.Şubat.2011, 14:43
Seve seve ödeyeceklerdi zaten. Yok öyle oyuncu alıp taksit ödemeyip geri yollamak, FIFA'lık olurduk adamlar fitil fitil faizli alırlardı. Misi dönsün yemin ederim formasını alacağım :)
richard castle
03.Şubat.2011, 03:55
Her ne kadar kalitesi tartışılmasa da kadrodışı kalan bir oyuncu için Galatasaray Teknik Direktörü' nün özür dilemesi bana hoş gelmiyor. Yarın bir gün geride olduğumuz bir maçta Misimovic oyundan alınıp yuhalanırsa bunun en büyük sorumlusu da yönetim olacak.
Stopere kökten müdahale şart... ' Topu oyuna sokan stoper ' klişesinden öte, Lucescu ile şampiyon olunan 2001 - 2002 sezonunda Emre Aşık - Bülent Korkmaz ikilisi gibi yüreğiyle oynayan, savaşçı ve özellikle süratli stoperler lazım.
Servet' in sahada olduğu hiçbir maçı rahat izleyemiyorum, Neill de farklı değil.
E.Cartman
03.Şubat.2011, 12:40
http://www.galatasaray.org/images/galeri/7/1678/B_ebd6d95b6ed91667e8054884f38f72a3.jpg
Şu resim acı veriyor insana yav. Bi yerde kendi zamanının en yetenekli, en teknik futbolcusu Hagi, diğeri de Mustafa Sarp. Yorum sizin :n::n:
http://www.galatasaray.org/images/galeri/7/1678/B_ebd6d95b6ed91667e8054884f38f72a3.jpg
Şu resim acı veriyor insana yav. Bi yerde kendi zamanının en yetenekli, en teknik futbolcusu Hagi, diğeri de Mustafa Sarp. Yorum sizin :n::n:
:D:D:D:D öbürü de ayhan mı :D
TR.CaPTaiN
03.Şubat.2011, 15:19
Misimovic Almanya'da yaptıklarıyla kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Her ne kadar Galatasaray'da oynadığı 8-9 maçta etkisiz olsa da yeniden forma şansını hakediyor. Galatasaray yönetim ve teknik heyetinin yapması gereken bu adamın etkisiz olmasına neler neden olmuş, onu bulup bu adamın problemlerini çözmek ve ondan yararlanmaktır. Tabi Hagi'nin kapıyı çok sert kapatmasından sonra Misimovic'le aralarının nasıl düzeltileceği büyük problem.
anil luque
03.Şubat.2011, 15:26
Galatasaray'da etkili olamamasının tek nedeni yanlış yerde oynatılmasıdır. Misimovic asla bir açık oyuncusu olamaz. Kaldı ki inatla sol açıkta denendi.
Zapata
Sabri-Servet-Neill-Hakan
Cana-Culio
Kazım Misimovic Arda
Stancu
Bence bu taktikle çok daha verimli bir oyuncu olur ki normal mevkii budur bence .. Kadro içinde de gerekli değişiklikler olur. Culio'nun yerine belki daha mücadeleci bir oyuncu , Culio Kazım'ın yerine vs vs. .
Cengo
03.Şubat.2011, 15:43
Galatasaray'da etkili olamamasının tek nedeni yanlış yerde oynatılmasıdır. Misimovic asla bir açık oyuncusu olamaz. Kaldı ki inatla sol açıkta denendi.
Zapata
Sabri-Servet-Neill-Hakan
Cana-Culio
Kazım Misimovic Arda
Stancu
Bence bu taktikle çok daha verimli bir oyuncu olur ki normal mevkii budur bence .. Kadro içinde de gerekli değişiklikler olur. Culio'nun yerine belki daha mücadeleci bir oyuncu , Culio Kazım'ın yerine vs vs. .
Pio varken Kazım oynamaz.
C h A o S
03.Şubat.2011, 16:03
Rijkard Elano'yu defansın önünde kullanarak bitirmişti.Aynı Elano gibi Misi'de kendi yerinde oynatılmayarak bitirildi.Bak Elano'ya adam 4 maçta 6 gol attı...
nannar
03.Şubat.2011, 16:24
Galatasarayda tüm sakatlar düzeliverse zaten sorunmuz kalmaz fakat hocaların da oyuncuları normalde oynamadıkları mevkilerde oynatarak fantazi yapmaması lazım..... Bence mevcut kadro ile 11 ve yedekler aşağıdaki gibi olması lazım ama kadromuz genel anlamda yetersiz...:D
......................................Zapata (Aykut)........................................
Sabri (Serkan)...........Servet......................Nei ll............................Hakan (Insua)
...............................................Can a (Ayhan)......................................
...................................Yekta.......... .........Culio (Emre Çolak)......................
Pino(Kazım)....................................... ................................Arda (Kewel)
..............................................Baro s (Stancu).................................
Misimoviç'in gözden çıkarıldığını düşünürsek savunmanın göbeği ve orta alanda çift yönlü hiç yedeğimiz yok. Mustafa Sarp,Barış,Aydın,Gökhan Zan gibi isimlerin ilk 18 için bile yeterli olmadıkları görüşündeyim.Sol bekte de Hakan yetersiz ama eldeki bu. Bence eğer sağlam bir kaleci, çift yönlü orta saha, stoper ve sol bek alınırsa birşeyler değişir.Yoksa bu kadroda yetenekli adamlar da küser pas verip alamayınca. Yukarda saydığım yeteneksizlere pas atsan geri almak için 1 metre yanına kadar gitmen lazım yoksa beceremiyorlar 1 metreden uzak mesefeye top atmayı :n:
anil luque
03.Şubat.2011, 16:45
Kontenjandan dolayı şey ettim..
KaRaBükLü KraL
03.Şubat.2011, 17:35
Eğer Pino oynarsa 7 yabancı olur
E.Cartman
05.Şubat.2011, 12:50
Drogba iddiası
İngiliz basını, Torres'le birlikte kadroda revizyon hareketi başlatan Chelsea'nin, sezon sonunda Drogba'yı da göndereceğini açıkladı. Yıldız oyuncuyu Cim Bom'un istediği iddia edildi!
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/2/4/fft1mm1342352.jpg
Fernando Torres’i 58 milyon Pound’a transfer eden Chelsea, kadrosunda revizyona başladı. İngiliz basını, Maviler’in sezon sonunda Malouda, Zhirkov, Bosingwa ve Obi Mikel gibi isimlerle yolların ayıracağını belirtti. Chelsea’nin bu yolla, Torres’in parasını çıkartmayı planladığı ifade edildi. İngilizlere göre Drogba da gönderilecekler arasında. Footylatest.com sitesi ise gündeme bomba gibi düşecek bir iddiayı ortaya attı: Fildişili golcüyü Galatasaray istiyor! Sitede, yıldız futbolcunun peşinde başka takımların da olduğu belirtilirken, Drogba’nın muhtemelen son büyük transferini gerçekleştireceğini yazdı. Sitedeki yorumda, Galatasaray’ın bu yaştaki futbolcuları almaktan çekinmediği ifade edilirken, “Türk ekibi bu transferde Marsilya’yla çekişecek” denildi.
Kaynak: Fanatik (http://fanatik.ekolay.net/Drogba-iddiasi_3_Detail_32_212056.htm)
SAİT71
05.Şubat.2011, 12:55
Atmanında bu kadarı olur :D
Night_Mare17
05.Şubat.2011, 15:35
Bu arada İngiliz basınındada yer aldı bu haber :D Arda + 15 m € falan verirsek anca :n:
Estranged
05.Şubat.2011, 15:40
Bu arada İngiliz basınındada yer aldı bu haber :D Arda + 15 m € falan verirsek anca :n:
Drogba 33 yaşına geldi, cüzzi bir fiyata satılabilir ama 1. Kalite bir Avrupa takımına gider herhalde, burada ne işi var :)
Night_Mare17
05.Şubat.2011, 15:42
Bana büyük ihtimalle Marsilya'ya gider gibi geliyor.
Rehavi
05.Şubat.2011, 15:46
Yöneticilerin gözünü korkutmayın :D Guti nasıl geldiyse Drogba da gelebilir. Tabi kaynak Fanatik olduğu için, dediklerimin bu haberle ilgisi yok :)
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 15:48
Parayı verirsin gelir son demlerini Türkiye'de geçirir.
Hep öyle olmadı zaten Roberto Carlos , Guti ve türevleri.
E.Cartman
05.Şubat.2011, 15:51
Lampard'ı mı alıyoz hocam n'aptın :n::n:
Yöneticilerin gözünü korkutmayın :D Guti nasıl geldiyse Drogba da gelebilir. Tabi kaynak Fanatik olduğu için, dediklerimin bu haberle ilgisi yok :)
drogba yıllarca yedek kalmadığı 2 kez gol kralı olduğu için pek sanmıyorum :icon_razz: drogba bize asla gelmez chelsea bırakmaz hem :D ayrıetten gitsede 1. sınıf bi takıma veya para için katar a gider :d
E.Cartman
05.Şubat.2011, 17:10
drogba yıllarca yedek kalmadığı 2 kez gol kralı olduğu için pek sanmıyorum :icon_razz: drogba bize asla gelmez chelsea bırakmaz hem :D ayrıetten gitsede 1. sınıf bi takıma veya para için katar a gider :d
Türkiye, Avrupa'nın Katar'ı oldu hatırlatırım :)
Türkiye, Avrupa'nın Katar'ı oldu hatırlatırım :)
adam para kazanmak için avrupa yada avrupa dışı die düşünceğini sanmıyorum :) özellikle arkadaşı keita katar dayken :D
LadroN
05.Şubat.2011, 18:43
Drogba gelsin 2 tane formasını almayan ... :n:
ozaniel
05.Şubat.2011, 19:38
Bazı adamlar kariyerlerini büyük takımlarda bitirir, Zidane, Figo gibi. Drogba'nın da böyle bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Büyük bir takımda bırakır futbolu.
Lucas Neill
05.Şubat.2011, 20:04
Chelsea yil sonunda yüksek maasli oyuncular Bosingwa, Drogba, Zhirkov gibi oyuncularla yollarini ayiracak. Ama Drogba'nin GS'ye gelmesi imkansiz.
C h A o S
05.Şubat.2011, 20:29
O zaman sağ beke Bosingwa'yı alalım yeter:)
O zaman sağ beke Bosingwa'yı alalım yeter:)
sabri reyiz varken bosingwa da neymiş :icon_surprised: bizim sorunumuz sağ bek değil zaten :D de ben zhirkov ve drogba nın chelsea den ayrılcağını pek sanmıyorum :D
Revolution
05.Şubat.2011, 23:23
Zhirkov gelse ilaç olur ya neyse :D
sentugo
07.Şubat.2011, 00:19
az önce kanaltürk teki spor programına denk geldim.. Adnan Sezgin telefonla bağlanmıştı..
Misimovic'in affedilmesi gibi bir şey yok şu anda dedi..
Daha 2. taksidin ödenmediğini, gidebilirse sadece Rusya klüplerine gidebileceğini ve bunun için çeşitli görüşmelerin sürdüğünü söyledi...
C h A o S
07.Şubat.2011, 01:19
Bende dinledim az önce.Misimovic kesin gitti gibi.Gitmese bile affedilmez bu saatten sonra.Ahmet Çakar baya bir yüklendi Sezgin'e.8 Mîlyon euroluk adam 1 ayda nasıl silinir diye.Adnan S.'de kaçamak cevaplar verdi.
Bu Misimovic olayının arkasında başka nedenler var ama hadi hayırlısı.Açıklanmıyor bence bazı olaylar...
Addolorato
07.Şubat.2011, 12:44
Bence klüpte nakit para yok taksidini ödememek için yollamaya çalışıyorlar..
Revolution
07.Şubat.2011, 12:46
Daha yeni 30 M $'lık kredi çekildi, nasıl para olmaz.
Sirius Black
07.Şubat.2011, 12:49
Daha yeni 30 M $'lık kredi çekildi, nasıl para olmaz.
Eralp her zaman olaylara esprilerle yaklaşmasıyla bilinir. :)
Revolution
07.Şubat.2011, 12:50
Eralp her zaman olaylara esprilerle yaklaşmasıyla bilinir. :)
Ben bilmiyormuşum :)
E.Cartman
07.Şubat.2011, 12:56
zaten anlaşmaya göre 2. taksit ödenmezse Wolfsburg geri alıcak Misimovic'i :D:D Bilerek ödemiyorlar yani :D
Emurafu
07.Şubat.2011, 14:31
Polat'ın sildiği isimler!
2010-2011 sezonunda istediği sonuçları alamayan ve şampiyonluk şansını yitiren Galatasaray'da sezon sonunda yine büyük bir kadro değişikli yaşanacağı öğrenildi.
Özellikle başkan Adnan Polat'ın kupada Gaziantepspor'a karşı alınan yenilgiden sonra, "Galatasaray formasını haketmeyen futbolcular var" şeklindeki sözlerinin anlamı yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
Başkan Polat'ın özellikle oyuna girdikten sonra hiçbir katkı yapmayan Aydın Yılmaz'a çok tepkili olduğu ve bu genç oyuncu ile sezon sonu mutlaka yol ayrımına gideleceği öğrenildi.
Sarı kırmızılı kulübün başkanının gözden çıkardığı diğer oyuncular ise bu sezon çoğunlukla orta sahanın yükünü çeken isimler. Başkan Adnan Polat, takımın 2. kaptanı olan Ayhan Akman'ı, Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında tamamen sildiği ve bu oyuncunun yanısıra Mustafa Sarp ve Barış ile de bu sezon sonunda yol ayrımına gideleceği kesinlik kazandı.
DHA
E.Cartman
07.Şubat.2011, 14:32
olmaz Mustafa Sarp olmadan olmaz :n::n: Orta sahaya kim gelecek merak ediyorum, G.Antep'ten Murat Ceylan'ı alsalar süper olur aslında
Fearless Coward
07.Şubat.2011, 14:33
Geç olsun güç olmasın.Anlamışlar ya bu 4'lünün formayı haketmediğini.Tabi doğruysa...
Revolution
07.Şubat.2011, 14:35
Aydın kendine çok ama çok yazık etti.
Fearless Coward
07.Şubat.2011, 14:37
olmaz Mustafa Sarp olmadan olmaz :n::n: Orta sahaya kim gelecek merak ediyorum, G.Antep'ten Murat Ceylan'ı alsalar süper olur aslında
Mehmet Ekici ile Murat Ceylan gelirse çok iyi olabilir.
Sirius Black
07.Şubat.2011, 14:38
Barış, Ayhan ve Mustafa mı ? Aman Allahım bunu da mı görecektik ? Öyle bir şey olursa o gün resmi bayram ilan edilsin !
Emurafu
07.Şubat.2011, 15:24
Musa Çağıranda kadroda bulundurulabilir.Yerli ve gurbetçi oyuncular şimdiden izlenmeye alınması lazım.Yerli kalitesini ve alternatiflerini artırmamız lazım.Stoper,Forvet,Sol bek,2 ortasaha alınabilir.Gökhan Süzen,Taner Yalçın,Mehmet Ekici,Yasin Pehlivan,Veli Kavlak,Ömer Toprak,Tunay Torun akılma gelmeyen bir çok genç oyuncu var;)
Redrum
07.Şubat.2011, 15:29
Musa Çağıranda kadroda bulundurulabilir.Yerli ve gurbetçi oyuncular şimdiden izlenmeye alınması lazım.Yerli kalitesini ve alternatiflerini artırmamız lazım.Stoper,Forvet,Sol bek,2 ortasaha alınabilir.Gökhan Süzen,Taner Yalçın,Mehmet Ekici,Yasin Pehlivan,Veli Kavlak,Ömer Toprak,Tunay Torun akılma gelmeyen bir çok genç oyuncu var;)
Mehmet Ekici ile zaten anlaştık diye biliyorum. :)
E.Cartman
07.Şubat.2011, 15:37
eğer Mehmet Ekici haberi doğruysa Culio, Yekta, Cana orta 3'lü olur Mehmet'le de Musa yedek olur belki bir oyuncu daha alınabilir
nannar
07.Şubat.2011, 16:26
Valla Mustafa Sarp,ayhan ,Barış ve Aydın giderse gayet iyi olur :D Zaten bunlardan kötüsünü arasak da zor bulunur.
C h A o S
07.Şubat.2011, 18:17
Sezon sonu mutlaka büyük bir revizyona gidilmeli.Adnan Polat ne kadar sözünün eri görücez.Artık güvenini kaybetsede inşallah dediği gibi formayı haketmeyeler gönderilir.
Aydın,Barış,Mustafa,Ayhan,Gökhan Zan,Aykut,Hakan Balta.Bu oyuncular mutlaka gönderilmeli.
Birde Manisa'dan Yiğit İncedemir'i alsak sezon sonu ne de güzel olurdu...
Lucas Neill
07.Şubat.2011, 18:19
M. Sarp futbolu Gs'de birakacak gibi geliyor nedense bi türlü vazgecilmeyen oyuncu oldu.
E.Cartman
07.Şubat.2011, 19:58
Sarp giderse kim asist yapacak :D:D
http://img830.imageshack.us/img830/5888/adszowo.jpg
Emurafu
07.Şubat.2011, 20:43
Cana Galatasaray için 4 klubü reddetti
Loric Cana’nın menajeri Ceylan Çalışkan Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda Arnavut futbolcuyla ilgili çok özel bir bilgiyi açıkladı.
Çalışkan, devre arasında Lazio, Aston Villa, Fulham ve Bolton Loric’e resmi teklifte bulundu; ama Lorci, Galatasaray’ı bu zor günlerde bırakıp gitmem diyerek 4 teklifi de geri çevirdi” dedi.
HER İKİ MEVKİİYE DE ALIŞIK
Loric Cana, PSG’de 3 yıl, Marsilya’da ilk iki yıl orta saha oynadı. Son iki yıl stoper oynadı. Tekrar orta sahaya döndü. Arnavut Milli Takımı’nda da 5 yıldır; stoper oynuyor. Kısacası onun için sıkıntı yok. İki mevkiiye de alışık bir oyuncu.
ESKİŞEHİRSPOR MAÇINDA İLK DEFA GERÇEK PERFORMANSINI SERGİLEDİ
Loric Cana, Eskişehirspor maçında, Türkiye’ye geldiği günden bu yana ilk defa gerçek performansını sergiledi. Bu da kendisi dahil herkesi mutlu etti. Loric Cana, Eskişehirspor’a attığı golleri Marsilya’dayken PSG’ye attı, Şampiyonlar Ligi’nde Liverpoll’a attı.
LAZİO VE ASTON VİLLA ÇOK İSTEDİ
Devre arasında Loric Cana için bana direkt teklifte bulunan Avrupa Kulüpleri oldu. Aston Villa’nın Teknik Direktörü Gerrard Houllier ile Paris’te 3 saat toplantı yaptık. Cana’yı istediğini söyledi. Bunun yanı sıra Fullham, Bolton Wanderers’tan teklif bana ve babasına teklifte bulundular; ayrıca Loric’i de bizzat aradılar. Daha önemlesi Lazio’dan teklif geldi. Lazio’nun Sportif Direktörü Storia da aradı. Resmi olarak 4 Avrupa Kulübü’nden teklif geldi.
Bu teklifleri Loric’e ilettik. Gitmek istemediğini, özellikle de Galatasaray’ı bu kötü durumunda bırakmak istemediğini söyledi. Galatasaray’da kendini ispat edip, başarılı olmak istediğini söyledi. Biz de bu kararına saygı duyduk.
4 BUÇUK MİLYON EURO'YU HEMEN VERMEYE HAZIRLARDI
Loric Cana’ya ödenen 4 buçuk milyon Avro, Aston Villa ya da Lazio için büyük paralar değil. Cana kabul etseydi; hemen bu parayı vereceklerdi. Türkiye’de bu paralar abartılsa da onlar için büyük paralar değil. Hatta, bu fiyatı ucuz buldular. Houllier, bu fiyat bizim için çok uygun dedi.
GALATASARAY SEMPATİZANI, PSG’DE OYNARKEN GALATASARAY FORMASI İSTEDİ
Cana’yı 8 yıldır tanıyorum. PSG’de oynarken benden Galatasaray forması istedi. Loric böyle bir futbolcu. Galatasaray tarihini çok iyi biliyor; ne için geldiğini çok iyi biliyor. Sunderland’te aldığı parayla Galatasaray’da aldığı para aynı. Herkesin bir hayali vardı. Onunki de Galatasaray’da oynamaktı. Evine yakındı. Kesin kararlı olarak geldi. Galatasaray’ı kötü günlerde bırakıp gitmem. Babası Agim Cana’dan dolayı Galatasaray’a hep sempati duydu” dedi.
Radyospor
DisCo
08.Şubat.2011, 17:22
Galatasaray'ın operasyon yapması için 35 günü kaldı.
Cimbom yönetimi, sezon başı 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ederek aldığı ve 2.5 milyon Euro’sunu peşin ödediği Bosnalı Misimoviç’i Rusya’ya göndermek için çare arıyor.
Teknik direktör Hagi’nin istemediği yıldıza yıllık 2 milyon Euro ödeyen ve şu ana dek 3.5 milyon Euro zarar eden Aslan, Misi’yi bir Rus takımına satıp Wolsfburg’a ödenecek 5 milyon Euro ile Misimoviç’e bu yıl için verilecek 1 milyon Euro ve gelecek 3 yıllık anlaşması gereği ödenecek 6 milyon Euro ile toplamda 15.5 milyon Euro'luk zarardan kurtulmak istiyor.
Cimbom’un bu operasyonu yapması için 35 günü kaldı. 15 Mart’ta Rusya’da da transfer bitecek ve Misimoviç’in transfer olma şansı tamamen ortadan kalkacak.
Revolution
09.Şubat.2011, 02:56
BBC, Drogba için senelik 4 Milyon € teklif ettiğimizi söylemiş.
izmer96
09.Şubat.2011, 09:22
Drogba haberini burdada yayinladir , gercek olma ihtimali var gibi duruyor
Revolution
09.Şubat.2011, 13:10
Drogba bize gelmez. Ama gelirse tüm formaları alır arkasına Drogba yazdırırım :D
Addolorato
09.Şubat.2011, 16:34
Gago'yu almışız galiba sezon sonu için. 3 M €'ya..
Revolution
09.Şubat.2011, 16:36
Gago'yu almışız galiba sezon sonu için. 3 M €'ya..
Eğer doğruysa çok sağlam transfer yapmış oluruz. Kaynak nedir Eralp?
SAİT71
09.Şubat.2011, 17:10
Cidden doğruysa müthiş bir transfer olur... Türkiye standartlarını zorlar...
Lucas Neill
09.Şubat.2011, 17:58
Öyle oyuncular icin cok para vermemiz gerekir sanmiyorum ben geleceklerini uefaya bile zor gidecegiz.
Revolution
09.Şubat.2011, 18:00
UEFA'ya gidersek çok çok çok az olan ihtimalimiz az da olsa artar ama Drogba Marsilya'ya döner bence.
Addolorato
09.Şubat.2011, 18:09
Fernando Gago için Marca kesin konuşmuş. Marca Real Madrid'in gazetesi bu arada.
Lucas Neill
09.Şubat.2011, 18:11
Nike ile 2011-2012 den itibaren 5 yillik sponsorluk sözlesmesi imzalanmis
Revolution
09.Şubat.2011, 18:25
Fernando Gago için Marca kesin konuşmuş. Marca Real Madrid'in gazetesi bu arada.
Gago eğer gelirse çok iyi cidden. Dediğin gibi Marca bunu söylüyorsa çok yüksek ihtimal oldu bu transfer.
Nike ile 2011-2012 den itibaren 5 yillik sponsorluk sözlesmesi imzalanmis
Bu da süper haber. Sonunda tam parçalı formamız olacak. Çok şık ve sadece dizaynlar göreceğiz Nike'tan. İnanılmaz bir sarı forma yapacaklarına da eminim :)
Adnan Polat'ın açıklamalarını dinledim biraz önce çatı yapımı için 24 ay süremiz varmış. Ya bu Mayıs ya da sonraki Mayıs yapımı başlayacakmış. 8 ay sürecekmiş.
ThersoN
10.Şubat.2011, 17:42
Drogba diyorlar şaka falan herhalde
Lucas Neill
10.Şubat.2011, 18:56
Pires'le Rui Costa da geliyodu :)
E.Cartman
10.Şubat.2011, 20:29
Drogba'ya tampon sözleşme
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/02/10/drogba-ya-tampon-sozlesme-1140056.Jpeg
G.Saray, transferdeki müthiş hedefi Didier Drogba'ya "tampon sözleşme" sundu. Sezon sonunda Chelsea'den ayrılması gündemde olan Fildişili golcünün önüne konulan tampon sözleşmeye göre Drogba, takımından ayrılması halinde G.Saray'ın yolunu tutacak. Bu sözleşmede G.Saray'ın Drogba'ya ödeyeceği paranın miktarı, ödeme süresi ve primlere kadar tüm maddi konular ayrıntılı şekilde yer alıyor.
Drogba'nın menajeri Thierno Seydi, G.Saray'ın sunduğu tampon sözleşmenin bir örneğini Londra'nın ünlü avukatlık bürosu Kingsley Napley'ye götürdü. Aynı zamanda John Terry'nin de avukatlığını yapan Angus McBride sözleşmenin ayrıntıları üzerinde çalışmaya başladı. Avukat McBride'in, Türkiye şartlarına göre hazırlanan sözleşmenin İngiltere yasaları karşısında bağlayıcılığını da araştırıyor.
İngiliz Daily Express gazetesine konuşan Drogba'ya yakın bir kaynak ise süper yıldızın, G.Saray ve Roma ile birlikte kendisine talip olan Marsilya'dan 5.8 milyon euro istediğini ama Fransız ekibinin 33 yaşındaki bir oyuncuya bu parayı vermeyeceğini belirtti. İngiliz kaynaklar, Türkiye'deki vergi oranı İtalya ve Fransa'ya göre düşük olduğu için Drogba'nın G.Saray'ı seçme olasılığının yüksek olduğuna dikkat çekti.
http://spor.milliyet.com.tr/drogba-ya-tampon-sozlesme/spor/spordetay/10.02.2011/1350524/default.htm
Estranged
11.Şubat.2011, 02:59
Gazetelere göre kaç sene boyunca Luis Enrique ile, Marc Overmars ile, Robert Pires ile anlaştık, ama ne yazık ki hiçbir kulüp getiremedi :n: Yeni nesil yıldızlar da Drogba ve Ronaldinho gibi duruyor.
Night_Mare17
11.Şubat.2011, 03:08
Ama bu Drogba haberi Türk , İngiliz , Alman , Rumen basınında yer aldı bana teklifi yaptık gibi geliyor.
M.O.S.H
11.Şubat.2011, 05:49
Ya bu Drogba belli bi yaşa gelmiş olabilirde hala mevkisinde dünyanın en iyi bikaç adamından biri ne işi var Türkiye'de 1-2 yıl daha rahat üst düzey futbol oynar sonrasında ne olur bilinmez.
nannar
11.Şubat.2011, 09:10
Drogba Türkiye'ye gelirse 30+ olan tüm yıldızların gelme ihtimali artar. Çünkü yukardaki kardeşimizin de dediği gibi Dünyada ilk 10 say desek forvet mevkisinde Drogba mutlaka ilk 10'da olacak bir isim... Gerçi ben PES'de master league'de Galatasay'a 2. ya da 3. sezonda aldım Drogba'yı :D Bakarsın gelir...
Gullit'ten Misimovic'e çağrı
Geçtiğimiz günlerde Terek Grozny'nin başına geçen Hollandalı efsane, yönetimden ilk iş olarak Misimovic'in alınmasını istedi.
http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2011/02/11/2347480/gullitten-misimovice-%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1
Revolution
11.Şubat.2011, 23:56
Gullit'ten Misimovic'e çağrı
Geçtiğimiz günlerde Terek Grozny'nin başına geçen Hollandalı efsane, yönetimden ilk iş olarak Misimovic'in alınmasını istedi.
http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2011/02/11/2347480/gullitten-misimovice-%C3%A7a%C4%9Fr%C4%B1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.goal.com%2Ftr% 2Fnews%2F453%2Ftransfer-dosyas%25C4%25B1%2F2011%2F02%2F11%2F2347480%2Fgull itten-misimovice-%25C3%25A7a%25C4%259Fr%25C4%25B1)
Misi gitsin de kurtarsın kendini. Burada heba olacak.
Revolution
12.Şubat.2011, 02:29
Kewell ve Neill ile uzatılıyor!
Galatasaray'ın başarılı Avustralyalı oyuncuları Harry Kewell ve Lucas Neill ile sezon sonunda sözleşme uzatacağı öğrenildi.
Cim-Bom, Harry Kewell ve Lucas Neill'i bırakmıyor. Sarı-kırmızılılar, performansları ve profesyonel yaşantılarıyla herkesin takdirini kazanan Avustralyalı yıldızların, 30 Haziran'da bitecek sözleşmelerini yenilemek için görüş birliğine vardı.
Kewell ve Neill'le sezon sonunda masaya oturmayı planlayan yönetim, Teknik Direktör Gheorghe Hagi'den gelen talep üzerine tecrübeli oyuncularla görüşmelere başlama kararı aldı.
Karaciğer rahatsızlığı ve sakatlıkları yüzünden zaman zaman takımdan uzak kalan Kewell'ın son dönemde artan performansının alınan kararda etkili olduğu ifade edildi.
32 yaşındaki futbolcunun sağlık sorunlarını en aza indirmesi, Hagi ve yönetimin, Kewell'a bakışını değiştirdi. Sezon başında yapılan 1 yıllık sözleşme karşılığında 1 milyon 80 bin euro sabit ücret ve 30 bin euro maç başı ödeme yapılan Avustralyalı futbolcunun, oyuncu eşi Sheree Murphy'yi de ikna ettiği ve 1 yıl daha İstanbul‘da kalmayı planladığı ortaya çıktı.
Kewell'ın yanı sıra, Galatasaray'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Lucas Neill'in de takımda kalması kesinleşti. Asya Kupası'ndan döndükten sonra Hagi tarafından ön liberoda denenen ve burada da başarılı olan Neill'e 2 yıllık sözleşme teklif edileceği vurgulandı.
Bu arada Cim-Bom'da sözleşmeleri bitecek diğer futbolcular Gökhan Zan ve Barış Özbek'in durumları ise sezon sonu netleşecek.
Sporx
C h A o S
12.Şubat.2011, 02:37
Neill ve Kewell bizde bıraksın futbolu.Neill oynarda Kewell yedek kalır gibi.Oynamasada onun gibi bir profesyonel her zaman kadroda bulunmalı.İnşallah bizde bırakır ikiside...
BaGa TaRKaN
12.Şubat.2011, 02:39
Nobre'nin Galatasaray'a Gideceği Konuşuluyormuş? Olur mu Acaba Alında Kurtarın Bizi:n:
Revolution
12.Şubat.2011, 02:39
Benim de tek isteğim bu. Bu adamlar futbolu bizde bırakıp arzu ederlerse de antrenör olarak çalışmaya devam etmeliler. Çok nadir geliyor böyle profesyoneller ülkemize.
BaGa TaRKaN
12.Şubat.2011, 02:42
Benim de tek isteğim bu. Bu adamlar futbolu biz de bırakıp arzu ederlerse de antrenör olarak çalışmaya devam etmeliler. Çok nadir geliyor böyle profesyoneller ülkemize.
Neden Olmasın Belki Hiddink'in Diğer Yardımcısı Kewel Olur İlerleyen Zamanlarda Kimbilir Nasıl Olsa Çok İyi Tanıyor:)
Kewell artık yaşlandı belki de futbol hayatının sonlarına geldiğini gösteriyor.Yavaşlamış,yetmiyor gücü o kadar dakika koşmaya.Olsun koşmasın hatta hiç oynamasın Kewell.Bu takımda kalsın futbolu bırakınca da.Alsın parasını eşini,çocuklarını mutlu etsin takımda kalsın yeter.Çok sevindim bu habere :)
Pino'nun talibi var!
Gremio Kulübü, Galatasaray'ın sezon başında Monaco'dan transfer ettiği Juan Pablo Pino'yu renklerine bağlamak için sarı-kırmızılı yönetimle temasa geçti.
http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2011/02/12/2348808/pinonun-talibi-var
Satalım gitsin.
yunusgs
12.Şubat.2011, 12:06
Hemen versinler valla.Sonra zamanı gelince kontejyanı boşaltmak için üste para veririz de sözleşmesini ancak o şekilde feshedebiliriz.
C h A o S
12.Şubat.2011, 15:44
Pino iyi bir yedek aslında.Tabii sakatlanmadığı sürece.Bana kalırsa kadroda bulunmalı.En azından kadro genişliği açısından zenginlik yaratır.Ona gelene kadar satılması gereken çok adam var...
Revolution
12.Şubat.2011, 15:47
Yapmayın gözünüzü seveyim. Pino tek joker oyuncumuz ve henüz 23 yaşında. Bu adamı mental olarak eğitirsek -bunu Hagi yapabilir- çok iyi bir oyuncuya sahip oluruz.
nannar
12.Şubat.2011, 16:56
Pino yedek mi? :n: Kazım mı as ? Pimo olduğu sürece sağ kanat Pino'nun olmalıdır.... Kazım'ın talibi varsa satalım diyeceğim ama sanırım onun da son talibi biziz.... :n:
Revolution
12.Şubat.2011, 17:05
Oyuncu tüketmede üstümüze yok valla :)
Fearless Coward
12.Şubat.2011, 17:08
Allah aşkına Pino'yu niye satalım Kazım'dan daha hızlı ama son vuruş olarak Kazım'dan kötü.Şunu da söylemekte fayda var o pas atıp şutlarınıda adam gibi atarsa yeni Keita'mız olur.
nannar
12.Şubat.2011, 17:11
şutları kötü değil pino'nun. Hani fm'de blast the ball varya, o tarz vuruyor.Yani köşeye plase yapmaz ama sert şut atıyor. Uzaktan atsa da kaleyi tutturuyor ama uzaktan şutlarıa zaltırsa çok etkili olur...
Revolution
12.Şubat.2011, 17:13
Mental olarak eğitmek derken kastettiğim buydu. Adama nerede ne yapmasını öğretsek inanılmaz olur.
ForCimbom
12.Şubat.2011, 17:19
pino müthiş sert vurmasının yanısıra bu sert vuruş tarzı şut kontrolünü negatif yönde etkilemiyor aksine çok da isabetli şutlar çekiyor.
bence ligdeki en iyi şutörlerden biridir. hatta şuanda aklıma gelmedi ondan daha iyisi bu konuda.
C h A o S
12.Şubat.2011, 17:28
Pino yedek mi? :n: Kazım mı as ? Pimo olduğu sürece sağ kanat Pino'nun olmalıdır.... Kazım'ın talibi varsa satalım diyeceğim ama sanırım onun da son talibi biziz.... :n:
Valla yabancı kontenjanına baktığımızda yedek kalacak oyucu Pino gibi duruyor.
Zapata,Cana,Neill,Culio,Stancu,Kewell ya da Baros.Arda da var tabi...
E.Cartman
12.Şubat.2011, 17:37
pino müthiş sert vurmasının yanısıra bu sert vuruş tarzı şut kontrolünü negatif yönde etkilemiyor aksine çok da isabetli şutlar çekiyor.
bence ligdeki en iyi şutörlerden biridir. hatta şuanda aklıma gelmedi ondan daha iyisi bu konuda.
kalecinin üstüne top isabet ettirmede üstüne bende tanımam Pino'nun :n::n: Maşallahı var o konuda yani :) Pino'nun karşı karşıyalarda topa abanmak yerine köşelere plase atmayı öğrenmesi lazım
Addolorato
12.Şubat.2011, 17:39
Satalım Pino'yu bencede nasılsa Kazım'a birşey olursa Barış Özbek sağ açık oynayabiliyordu sanırım (!)
ForCimbom
12.Şubat.2011, 17:44
kalecinin üstüne top isabet ettirmede üstüne bende tanımam Pino'nun :n::n: Maşallahı var o konuda yani :) Pino'nun karşı karşıyalarda topa abanmak yerine köşelere plase atmayı öğrenmesi lazım
kaleciyle karşı karşıya pozisyonlar ile şut kavramı yani benim bahsettiğim şut kavramı çok farklı şeyler. bambaşka iki dünya. 2 konuda da çok farklı melekeler etki ediyor olaya. pino ise uzaktan şut kavramını denge, zamanlama, pozisyon vs herşeyiyle bence çok iyi bilen bir adam ama gel gör ki santrofor oynamaya burada başladığı ve bire-bir pozisyonların mantığını da yıllarca santrofor oynayanlar gibi tonla yıl içinde değil yarım devrelik bir periyodun yarım yamalak bir döneminde zorunluluktan o pozisyonda çıktığı 3-5 maçta öğrenmek durumnda kaldığı için bitirici vuruşlarda üst düzey değildir.
yani uzaktan mıhlar ama finishing'i de düşüktür göreceli olarak :)
nannar
12.Şubat.2011, 17:47
Valla yabancı kontenjanına baktığımızda yedek kalacak oyucu Pino gibi duruyor.
Zapata,Cana,Neill,Culio,Stancu,Kewell ya da Baros.Arda da var tabi...
Kewel yedek kalır.... Stancu ya da Baros'tan da biri oynar... Sol kanat Arda'nın sakatlıktan gelince.... bence de doğru olanı bu :) Kazım'ın kanatta adam kaçırınca ya da topu kaptırınca ellerini kaldırarak sürekli hakeme isyanını ve başıboş halini görmektense Pino'nun rakibi dağıtan çalımlarının üzerine kaleci üzerine vurduğu şutları görmeyi yeğlerim... Fakat unutulmasın ki bu tarz şutlara rağmen kupada attığı uzaktan gol ve daha sonra da ligde ceza sahası içerisinde gelen tope vurduğu vole ile buldugu gol öyle her babayiğidin harcı değil....
C h A o S
12.Şubat.2011, 18:02
Kewel yedek kalır.... Stancu ya da Baros'tan da biri oynar... Sol kanat Arda'nın sakatlıktan gelince.... bence de doğru olanı bu :) Kazım'ın kanatta adam kaçırınca ya da topu kaptırınca ellerini kaldırarak sürekli hakeme isyanını ve başıboş halini görmektense Pino'nun rakibi dağıtan çalımlarının üzerine kaleci üzerine vurduğu şutları görmeyi yeğlerim... Fakat unutulmasın ki bu tarz şutlara rağmen kupada attığı uzaktan gol ve daha sonra da ligde ceza sahası içerisinde gelen tope vurduğu vole ile buldugu gol öyle her babayiğidin harcı değil....
Keşke tam kadro çıkabilsekde o dizilişle oynasak.Gerçekten etkili bir hücum takımı oluruz.
Arda-Culio-Pino
-----Baros-----(Stancu)
Zaten Pino'yu satmazlar.Taraftarla arası iyi.Önceki mesajımda da dediğim gibi takımda ona gelene kadar gönderilmesi gereken çok oyuncu var...
lexoqe
13.Şubat.2011, 12:55
Drogba Galatasaray'a evet demiş. Ayrıca diğer Fil Dişi Sahilleri de oynayan Kalou içinde görüşmeler sürüyormuş. Chealse bu iki oyuncuyu sezon sonu serbest bırakacakmış.
İki Fil Dişi Sahilleri oyuncusu ada da rahat değillermiş. İkisi de ayrılmayı kesin gözüyle bakıyormuş.
Okuduğum bir spor gazatesi...
Revolution
13.Şubat.2011, 13:00
Okuduğun spor gazetesi Fotospor, Fotomaç filan herhalde :) Drogba hadi belki de Kalou bizi son tercih olarak bile görmüyordur.
oyun zekası sıfır olduğu için 30 metreden kaleyi düşünebiliyor. ama karşı karşıya kalınca kaleciyi geçmeden duramıyor. ne zaman karşı karşıya kalınca köşeye gönderdiğini gördünüz topu? pino'da oyun zekası denen şeyden zerre kadar yok. Kazım Kazım bana göre Pino'dan kat be kat iyi bir futbolcudur. Hatta Fenerbahçe'den ayrılması gündeme gelince keşke biz alabilsek derdim geçen sene de. Kazım'ın çektiği sert şutları çekebilecek oyuncu bizim ligimizde yoktur. Kesinlikle böyle düşünüyorum. Pino'DAN BİZE BİR FAYDA GELMEYECEKTİR.
Lucas Neill
13.Şubat.2011, 17:39
Öyle bi yazilmis ki Pino sanki 2.lig topcusu. Pino cok iyi adam eksiltebiliyor dar alanda da Kazim'dan daha etkilidir ayrica daha hizli. Ama Kazim daha kalipli ve kolay kolay düsürülmez. Pino'yu sol kanatta da kullanabiliriz soldan iceriye girerek daha etkili oluyor rotasyonda da cok fayda saglar. Pino'yu satip da ondan 2 kat daha iyisini alacaksak satilsin ama su anda bu takima iyi bi oyuncu gelir mi muamma.
Sirius Black
13.Şubat.2011, 18:15
----------Baros---------
Arda---Culio---Stancu
----B/A/M-Cana---- (malesef, diğer alternatif Sabri orta sahaya, Serkan sağ beke.)
Insua-Servet-Neill-Sabri
-----------A/U/E------- (birinci tercihim Emirhan, Aykut ve Ufuk'un ne olduğunu biliyoruz. Aynı Ufuk'da olduğu gibi Zapata'ya da 6-7 maç zaman tanınabilir diyorum fakat Hakan Balta'nın her maç sol kanattan gol yedirmesine dayanamıyorum. Insua'nın da geleceği Çağlar'dan çok daha parlak bence.)
Şimdi bu tam kadroya bakıldığında,
-İyi bir kaleci
-Insua'nın bonservisi, olmazsa bir sol bek
-Neill ile sözleşme yenilenmezse 2, yenilenirse 1 stoper. (Hem rotasyon daha rahatlar o bölgede.)
-Orta sahaya en az 2 takviye. Biri rotasyona, biri direkt oynar.
-Forvete bir transfer.
Barış, Ayhan, Mustafa, Balta, Aykut ve Ufuk'tan biri ile yollar ayrılmalı bence.
Toparlarsak,
Kale
Transfer
Aykut / Ufuk'tan biri
Emirhan
Bekler
Transfer / Insua
Çağlar
Sabri
Serkan
Stoperler
Transfer
Transfer / Neill
Servet
Zan
Orta Saha
Culio
Transfer
Transfer
Cana
Musa (Konya'da fena günler geçirmiyor sanırım.)
Kanatlar
Arda
Kazım
Stancu (AMR ve AML oynayabilen bir futbolcu.)
Pino
Kewell / Transfer
Forvet
Baros
Transfer
Anıl
Asıl soru: geleceği Hagi ile mi kuracağız, yoksa Hagi olmadan mı ?
Asıl devrim yazın olmalıdır.
Revolution
13.Şubat.2011, 18:35
Dediklerine katılıyorum ama forvete transfer yapacağımıza Stancu'yu gerçek mevkiisinde yani forvette oynatıp adam gibi bir oyunkurucu almalıyız. Ya da Hagi giderse Misimovic geri gelir. Stopere de 2 transfer yapmalıyız.
Cana-Culio
Kazım-Transfer(Misimovic)-Arda
Baros(Stancu)
daha sağlam bence.
Cam adam'ı yedeğe bile yazmak komik. Semih Kaya belki 4. alternatif olur Eren Güngör'ü filan alırız tamamlarız o bölgeyi böylece. Aydın da gider bence bu sene. Sol bekte de Insua'nın bonservisi alınması lazım gerçekten. En önemlisi mümkünse Hagi istifa etsin, Tugay sene sonuna kadar devam etsin takımın başında. Hagi daha fazla nefret ettirmesin kendinden. Sırf efsane futbolcumuzdu diye bu kadar sabır gösterdik ama olmuyor işte.
Peki;
Aykut(Emirhan)
Sabri(Serkan) - Servet - Neill - Çağlar(Balta insanı)
Cana(Barış) - Culio(Yekta)
Keita(Kazım) - Elano(Giovani) - Arda(Kewell)
Baros(Stancu)
şu kadroyu kurmak çok mu zordu? Sabri'den orta saha, Neill'dan ön libero yapmak için yırtınıyorsak vay Galatasaray'ın haline...
Sirius Black
13.Şubat.2011, 18:58
Baros ve Stancu A sınıfı futbolcular ama ikisinden birini oynatmak öbürüne yazık etmek anlamına geliyor, o yüzden Stancu'ya öyle bir yer açtım. Inside Forward işini iyi yapabilir.
Aykut One on One'da iyi gerisi tamamen 3. lig kaleciliği, onunla hiçbir büyük hedefimize ulaşamayız. Ancak 2. veya 3. kaleci olabilir.
Hagi ile bir gelecek bana da çok zor geliyor, Es Es maçının ilk yarısı hariç hiçbir ışık yok takımda.
Boşta olan teknik direktörlere bir göz atayım dedim, Jürgen Klinsmann, Mario Kempes, Marcello Lippi, Martin Jol, Rafa Benitez, Graeme Souness gibi isimler var. En azından biri bize uyabilir mi acaba ?
Revolution
13.Şubat.2011, 19:29
Hep söylüyorum ama bizi bu bataklıktan çıkarabilecek kişi Fatih Terim'dir. Hem kulübü biliyor, hem futbola aç hem de elindeki futbolcudan maksimum yararlanmaya bakar.
E.Cartman
13.Şubat.2011, 19:36
O boşta olan teknik direktörlerden Souness ya da Martin Jol çok iyi olur bence.
Revolution
13.Şubat.2011, 19:38
Luce'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor?
edit: FM'ye göre bu Nisan'da.
LadroN
13.Şubat.2011, 19:40
Martin Jol saç baş joldurmasında :D.İğrenç esprimi geçersek Fatih Terim'in ne yapılıp edilip takıma getirilmesi kanaatindeyim.Hagi'ye 10 yıl zaman versekte bu iş olmayacak gibi.
Revolution
13.Şubat.2011, 19:43
Şöyle de birşey var, Fatih Terim gelip de Adnan Sezgin'in altında çalışmaz. Anahtarı İmparator'a teslim edeceksin ki başarıyı getirsin sana.
LadroN
13.Şubat.2011, 19:48
Bir operasyon yapılacaksa başta gitmesi gereken isim Sezgin zaten.Dün maçta kameralar ona döndüğünde kahve ayağa kalkıp eserini görüyor musun diye ayağa kalktı ama Terim gelmez bence.
Revolution
13.Şubat.2011, 19:58
Bir operasyon yapılacaksa başta gitmesi gereken isim Sezgin zaten.Dün maçta kameralar ona döndüğünde kahve ayağa kalkıp eserini görüyor musun diye ayağa kalktı ama Terim gelmez bence.
A. Polat yönetimi gitmeden futbol şubesinde olumlu pek birşey olacağını sanmıyorum zaten.
Bizim toparlanmak için yapacağımız adımların oturması zaten 1,5 sene sürecek.Oyuncular,yönetim değişecek ve değişmesi gereken her şeyden bahsediyorum.Yani onlar gidecek üstüne 1,5 sene daha bekleyeceğiz.Trabzonspor gibi yapılanmaya şimdi başlayıp ilerideki senelerden meyvelerini toplamayı ummalıyız.Bu seneden bir şey çıkmaz artık.
Sirius Black
13.Şubat.2011, 20:25
Lucescu döneminden sonraki mantıksız transferler(Özellikle Rumenler, Hagi yaptı sanılır ama Fatih Terim işidir onlar.) ve başarısızlık Fatih Terim ihtimalini düşürüyor bence.
Martin Jol veya Jürgen Klinsmann bence iyi. Almanya'nın şu anki ekibi Klinsmann eseri değil mi ?
Lucas Neill
13.Şubat.2011, 20:34
Fatih Terim gelirse bir 10 yil daha geriye gideriz. 2. gelisinde yaptigi sacma sapan transferlerle kulübü borc batagina soktu hala belimizi dogrultamadik. Zaten Rijkaard gittikten sonra tasin altina elini sokmadi, Hagi'yi bu yüzden cok seviyorum adam cogumuzdan daha fazla GS'li ama teknik direktörlükte cok basarili degil. Oyuncu secmesi izlemesi bizim icin daha iyi olur.
Klinsmann ve Jol gibi adamlari getirip hala m.sarp aydinlarla onlardan bisey yapmalarini beklemek mantiksizlik olur. Rijkaard'i getirdik ama adamin istedigi transferlerin cogunu yapmadik sonra basari bekliyoruz.
Eskilerden bi hoca gelecekse bu ya Gerets ya da Lucescu olmalidir. Güzel futbol icin Gerets, basari icin Lucescu.
LadroN
13.Şubat.2011, 20:36
Lucescu gelirse Hagi'yi gönderip Lucescu'yu almak ilginç olur:D.
Revolution
13.Şubat.2011, 20:42
Herkes Fatih Terim'in 2. gelişinden bahsediyor ama o zamanki durumu ve haliyle şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Fatih Terim bize 2. kez gelirken Fiorentina ve Milan maceralarından yeni dönmüştü. Hem kafası karışıktı hem de futbol açısından doymuştu yapacak birşeyi kalmamıştı. 2008'de kendini tekrar kanıtladı, sonra Dünya Kupası'na katılamamızla tekrar boşa çıktı. Rijkaard gittikten sonra elini taşın altına sokmadı diyorsunuz da siz her hocanın A. Sezgin'in altında çalışacağına inanıyor musunuz? Rijkaard gibi boş vaatlerle kandırılıp sonra hayal kırıklığı yaşatırlar bize en fazla. Fatih Terim futbol şubesinde A. Sezgin'in altında çalışmayacağını belirtti ve gelmedi. Bunda da sonuna kadar haklı. Futbola aç, tekrar kendini kanıtlama arzusunda olan bir Fatih Terim çok iyi işler yapacaktır. Lucescu gelirse de süper olur, Gerets gelirse de güzel tercih olur. Göreceğiz..
nannar
13.Şubat.2011, 20:43
Herkes bir takım kurma havasıdır tutturmuş gidiyor :) Yahu sorun sadece dizilişte olsa sıkıntılar biter. Hiç üşenmeden süper ligdeki 4 büyükler dışında kalan tüm takımların kadrolarını inceleyerek öyle ya da böyle bir şekilde Galatasaray ilk 18'ine girebilecek kalitede isimleri çıkardım. Bu kadr çok isim olması ligin kalitesini değil bizim kadro kalitesizliğimizi gösterir :)
Ankaragücü:
Marek Sapara
Robert Vittek
Uğur Uçar
Bursaspor:
Ozan İpek
Volkan Şen
Sercan Yıldırım
İvan Ergiç
Ali Tandoğan
Batalla
Stepanov
Antalyaspor:
Necati Ateş
Tita
Eskişehirspor:
Pele
Sezer Öztürk
Gaziantepspor:
İvelin Popov
Dany Nounkeu
Karcemarskas
İsmael Sosa
Ivan de Souza
Karabük :
Emenike
Kayserispor:
Mehmet Eren Boyraz
Cangele
Manisaspor
Josh Simpson
Dikkat ederseniz çoğu yabancı. Belki arkadaşlardan " bizim yabancılarımız bunlardan iyi" diynler çıkabilir. (ki kısmen haklılık payları da var.) Fakat öyle diyenlere benim de sorum şu olacak: Bizim türk oyuncularımızın onların türk oyunculardan ne kadar farkı var? :)
Yani kupada ve ligde Gaziantep'in yabancılarını izleyince resmen dumur oldum.Ya adamlar çok yetenekli ya da onları "Gaziantepspor bu ligin Barcelona'sıdır" diye kandırıp sağlam bir gaz vermişler. Biz savunmadan uzun top ya da beceriksiz beklerle kanat atağı denerken Gaziantep büyük takım gibi kısa ve seri paslarla hem kanattan hem ortadan atak yapıyor.
Galatasaray toparlanmak istiyorsa elinde ne kadar türk varsa hepsini birer birer gözden geçirmeli ve bana kalırsa "Türkiye liginin en büyük kulüplerinden birisiyim" diyebilmesi için mevcut türklerden Sabri,Servet,Yekta ve Arda haricindekilerin yeri burası değil :) Hele hele her maç savunduğu kanadın otoban olmasına izin veren HAKANBALTA! , ortasahada adamın sırtına çıkarak faul yapmayı mücadele sanan ve aldığı topları 2 metre ötesine atamayan BARIŞ ve MUSTAFA SARP, yaşı geçtikçe daha da hırçınlaşarak kulübe zarar veren AYHAN AKMAN, Kalede karpuzculuktan başka bir görev yapmayan AYKUT ve UFUK, genç genç diye bekleye bekleye bizim yorulduğumuz ama gelişmemekte ısrar eden AYDIN bu formayı hiç ama hiç hak etmiyor.....
Fatih TERİM gelirse neler olur bilemem ama Hagi kaç yıl geçerse geçsin iyi bir antrenör olmaz gibime geliyor eğer sağlam bir hocanın yanında yardımcılık falan yapmazsa... Ben onun yerinde olsam 5 yıl falan sağlam bir hoca ile çalışırım....
Robert Vittek Salzburg'a gitmiş sanırım.Bir dipnot olarak belirteyim:)
nannar
13.Şubat.2011, 20:56
Valla kim ne derse desin. Dün G. Antep başkanı büyüklere ders niteliğinde verdi cevabı.Biz hiçbir oyuncuyu kasetle almıyoruz, uzun süre kendimiz izliyoruz dedi. Şimdi size şunu da sorayım, ara transferde ya da sezon başında alınan oyunculardan hangisini GS 1 yıl gibi uzun bir süre izlemiş ve tüm analizleri yaparak almıştır ? :)
Akılsız ve günü gününe uymayan bir transfer anlayışı... A oyuncusunun peşinde 1 ay koştuktan sonra alamayınca hiç izlemeden görmeden sırf diğerini alamdık diye B oyunsucunu 1 günde alacak kadar cahil cesareti olan bir takımız :)
Kadromuzda bence lig sıralamasında ilk 10 sıradaki takımlara bakıldığında en kötü ortasaha oyuncuları bizde ( göbekte oynayanlardan bahsediyorum)
Bek oyuncularına bakıldığında yine aynı şekilde isme değil performansa göre değerlendirme yapılırsa en kötü bekler bizde :n:
Yaww Gs büyük takımdır diyoruz tamam da, büyük takım büyük oyuncularla kurulur. Liverpool düşme hattına kadar indi fakat kadrosundaki oyunculardan 3 tanesi TR liginde her takımı ilk 3 için iddaalı hale getirir. Yani enteresan enteresan oyuncular var GS kadrosunda. Yemin ediyorum hayatımda hiçbir zaman bu kadar kötümser olmamışımdır Galatasaray'la ilgili. Yönetim yönetemiyor. Teknik direktör yeteneksiz ,tecrübesiz, sırf kulübün efsanesi diye sabır gösteriliyor. Zaten getirilmesi bile yanlış olan Hagi şimdi kendi kendine birşeyler yapmaya çalışıyor. Futbolcular desen gittik ezeli rakibin artığını alıp kurtarıcı diye ilk 11'e koyduk.Yıldızlarımız diye bahsettiklerimiz sürekli sakat. Kadroda en az 5-6 tane süper ligde bile oynamaması gereken tarzda adamlar var. Çok sıradan bir takım görüntüsü verdiğimiz gibi takım oyununu da beceremiyoruz.Mesela Kayserispor'un göze batan yıldızları yok ama takım oyunuyla iş görüyorlar. 1 maçta Baros,Kewel ya da Arda çıkacakta bireysel 2 gol atacak biz maç alacağız diye bekler dururuz bu mantaliteyle.
Şunu açık ve net olarak söyleyebilirim, Kayserispor ,Gaziantep,Bursaspor ve Trabzonspor eğer bu çizgide devam ederler ve eğer 3 büyükler hatalarından ders çıkarmazlarsa gelecek yıllarda bu 4 takım içerisinden şampiyonluk yaşayan takım sayısı artar....
Sirius Black
13.Şubat.2011, 22:17
Herkes bir takım kurma havasıdır tutturmuş gidiyor :) Yahu sorun sadece dizilişte olsa sıkıntılar biter.
Biz burada kadro kurmuyoruz sadece, Galatasaray'ın geleceğini tartışıyoruz. :) Ayrıca iyi bir kadro olmadan, mucizevi başarılar harici hiçbir şey olmaz.
Klinsmann, Jol gibi sistem adamları için kaynakların kullanılması lazım. Aynı Hagi'ye yaptıkları gibi dediklerini bir bir yaparlarsa iyi şeyler olur ama Rijkaard gibi yaparlarsa yine aynı filmi izleriz tabi.
eng1n
14.Şubat.2011, 22:48
Hazır İbrahim üzülmezin sözleşme feshedilmişken , A.Sezgin kaçırmaz :D
Lucas Neill
15.Şubat.2011, 01:15
Gelsin yarim sezon oynasin Balta'dan daha iyi oynar :D
nannar
15.Şubat.2011, 09:56
harbi deli iibo boşa düştü :D bir o eksik zatenbizim türk kadrosunda :D
Zekirdek
15.Şubat.2011, 15:05
Transfer dönemi bittiğinde bonservisi elinde olan futbolcular sözleşme imzalayamıyorlardı dimi.
Revolution
18.Şubat.2011, 19:53
Yeni bir Arda iddiası
18 Şubat 2011 16:25 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiliz gazeteleri Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın sezon sonunda 12.5 milyon sterlinlik bonservis bedeliyle Chelsea'ye transfer olacağını yazdı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/115/arda_9LDB3.jpg
İngiliz basının, Galatasaray'ın bir türlü sakatlıklardan kurtulamayan kaptanı Arda Turan'a ilgisi bitmek bilmiyor. En son iddia İngiltere'nin Daily Star Gazetesi'nden geldi.
Arda'nın Türkiye'nin en büyük yeteneği olduğu yer alan haberde, 2014 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için Chelsea'nin 12.5 milyon sterlini gözden çıkardığı iddia edildi.
Daily Star gazetesine açıklamalarda bulunan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut ise yaptığı açıklamada "Arda sadece Premier Lig'in en büyük beş takımından biri tarafından istenirse bu transfer gerçekleşir. Bu takımlarından biri teklif yaparsa tabii ki orda oynamak isteyecektir" şeklinde konuştu.
Gitsin kurtarsın kendini.
Yeni bir Arda iddiası
18 Şubat 2011 16:25 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiliz gazeteleri Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın sezon sonunda 12.5 milyon sterlinlik bonservis bedeliyle Chelsea'ye transfer olacağını yazdı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/115/arda_9LDB3.jpg
İngiliz basının, Galatasaray'ın bir türlü sakatlıklardan kurtulamayan kaptanı Arda Turan'a ilgisi bitmek bilmiyor. En son iddia İngiltere'nin Daily Star Gazetesi'nden geldi.
Arda'nın Türkiye'nin en büyük yeteneği olduğu yer alan haberde, 2014 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için Chelsea'nin 12.5 milyon sterlini gözden çıkardığı iddia edildi.
Daily Star gazetesine açıklamalarda bulunan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut ise yaptığı açıklamada "Arda sadece Premier Lig'in en büyük beş takımından biri tarafından istenirse bu transfer gerçekleşir. Bu takımlarından biri teklif yaparsa tabii ki orda oynamak isteyecektir" şeklinde konuştu.
Gitsin kurtarsın kendini.
sanmam chelsea nin alcağınıama benayoundan kat ve kat iyi olmasıda düşündürmüyo değil hani :D
Revolution
18.Şubat.2011, 20:05
Chelsea'nin sol kanada ihtiyacı var bence ve Arda biçilmiş kaftan. Biz de arkasından bakarız bu adamı nasıl harcadık diye. Erman'la Ahmet'in dut yemiş bülbüle döneceği günleri görmek istiyorum.
Sirius Black
18.Şubat.2011, 20:08
Gidecekse gitsin bence artık.
BaGa TaRKaN
18.Şubat.2011, 20:09
Valla Arda Türkiye'de Kalmaya Devam Ederse Futbolu En Kısa Zamanda Bırakır. Oynayacaksa Gitsinde Kurtarsın Artık Kendini.
Lucas Neill
18.Şubat.2011, 20:16
Hasan'a benzemeden gitsin 2 yildir piyasada yok.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Şubat.2011, 20:35
Eğer gerçekten böyle bir teklif varsa kesinlikle gitmeli Arda... Kendisi için çok iyi olur Chelsea'ye gitmesi.
IcedEarth
18.Şubat.2011, 20:42
Hasan'a benzemeden gitsin 2 yildir piyasada yok.
Geçen sene asist kralı oldu Arda..
Acilen gidip kendini kurtarması gerek.. 12.5 Milyon Sterlin de iyi para.. Burada geleceği yok Arda'nın.. Gitsin kurtarsın kendini..
Eğer verdikleri para 12.5 milyon sterlin ise gerçekten harika para.Kaptanı çok seviyoruz ama artık gitme zamanı :)
Zekirdek
18.Şubat.2011, 23:14
Bir futbolcu kendindini nasıl harcar, bir futbolcu üst düzey futbolu olacağı yerde hala profosyonelliğe adım attığı takımda genç yaşına rağmen nasıl kalınacağına dair kitap yazdı. Ama artık bu kitabın yazılarının silinme zamanı geldi. Taraftarı olduğu takımda oynamasını istediğim tek Galatasaraylı futbolcu. Böyle bir ihtimalde yokken Galatasaray'da harcanağına Avrupa'da forma giymesine tercih ederim.
O değil de Drogba vardı bi aralar noldu :)
KaPaLı
18.Şubat.2011, 23:20
Ne Arda Chelsea'ye gidebilir nede Chelsea, Arda'yı ister. O beğenmediğimiz Benayoun, Arda'dan çok daha iyi oyuncu. Gözlerimizi kapatıp yazmaya gerek yok.
E.Cartman
18.Şubat.2011, 23:54
Ne Arda Chelsea'ye gidebilir nede Chelsea, Arda'yı ister. O beğenmediğimiz Benayoun, Arda'dan çok daha iyi oyuncu. Gözlerimizi kapatıp yazmaya gerek yok.
Bence Benayoun Arda'dan iyi bir oyuncu değil ama EPL'deki takımlara Arda'dan fazla katkı sağlayabilecek bir futbolcu.
KaPaLı
19.Şubat.2011, 00:00
Bence Benayoun Arda'dan iyi bir oyuncu değil ama EPL'deki takımlara Arda'dan fazla katkı sağlayabilecek bir futbolcu.
Nasıl yani iyimi değilmi :)
E.Cartman
19.Şubat.2011, 00:03
Nasıl yani iyimi değilmi :)
şimdi İsmail abi iyi, kaliteli futbolcu olmakla takıma sağladığın katkının oranı aynı olmayabilir. Lige, ülkeye ya da takıma uyum sağlayamazsan Messi olsan kaç yazar :D
Redrum
19.Şubat.2011, 01:14
Öyle güzel söylemişsin ki. Bu adamlar senin posterini alamayacağın Joe Cole'u göndermiş adamlar ayrıca, öyle veya böyle (:
eng1n
22.Şubat.2011, 22:00
Dinamo moskovaya gitmiş galiba Misi
b7baris
23.Şubat.2011, 21:08
Bugün gördüğüm habere göre Arshavin sene sonunda geliyormuş. Drogba'da geliyordu en son. Premier Lig karması kuracağız yakında herhalde :)
Lucas Neill
24.Şubat.2011, 02:57
Bugün duydugum haberlere göre Vidic'le Ferdinand'i aliyormusuz takimin basina Ferguson geliyormus :) Arshavin gelsin kendimi yakarim :D
Nedvedmania
24.Şubat.2011, 03:00
Biz direk ManU taraftarı olalım daha kolay :D
El Barto
24.Şubat.2011, 04:43
Müjdemi isterim. :D
Barış Fener'le anlaştı
Galatasaray taraftarının sırt çevirdiği gurbetçi oyuncuya Sarı-Lacivertliler kucak açtı. Fener, sözleşmesi sezon sonunda biten Barış'ın işini şimdiden bitirdi.
Feldkamp döneminde, 2007-08 sezonunun başında Essen’den transfer edilen Barış Özbek, sergilediği performansla “Geleceğin yıldızı” olarak gösteriliyordu. Ancak 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, bir türlü kendisini geliştiremedi. Özellikle bu sezon beklentilerin çok altında kalan Barış, birçok maçta taraftarların protestosuna maruz kalmıştı. Son olarak Bursaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Barış, omzundan sakatlanmış ve o tarihten beri takıma girememişti. 24 yaşındaki oyuncu, takımının ligde Gaziantep deplasmanına çıktığı saatlerde kız arkadaşıyla birlikte, Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi’nde sinemaya gitmiş ve bu hareketiyle de büyük tepki çekmişti. Barış’ın menaceri Doğan Ercan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcusunu Lokomotiv Moskova ve Shakhtar’ın istediğini belirtmiş ve Fenerbahçe’nin de listesinde olduğunu söylemişti.
Kazım misillemesi!
Barış Özbek’in son kararını verdiği ve yeni adresinin Fenerbahçe olacağı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in, Barış’la her konuda anlaştığı ve sezon sonunda bu oyuncuyu kadrosuna katarak, ezeli rakibinin Kazım’ı transfer etmesine misilleme yapacağı belirtildi!
kaynak (http://fanatik.ekolay.net/Baris-Fenerle-anlasti_3_Detail_88_214877.htm)
Aydin
24.Şubat.2011, 04:48
Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun.
Sheriff
24.Şubat.2011, 06:17
Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun. Allahım nolur bu haber doğru olsun.
Malesef yalanlama geldin :(
Nedvedmania
24.Şubat.2011, 07:03
24 kere söylemekle olsaydı keşke :)
nannar
24.Şubat.2011, 12:12
yirmi dörtten daha fazla sanki o? :D
Nedvedmania
24.Şubat.2011, 16:04
İnanmıyorsan say :)
anil luque
25.Şubat.2011, 16:03
Lig Tv'nin son dakika haberine göre Misi şu anda Dinamo Moskova ile pazarlık masasında ve imzaların atılması an meselesi..
Night_Mare17
25.Şubat.2011, 16:08
Sağlık kontrlünden geçmiş diyorlar.
Lucas Neill
28.Şubat.2011, 16:23
Misimoviç Dinamo Moskova ile 3 veya 3.5 yıllık sözlesme imzalamış.
urwrdskkn
28.Şubat.2011, 16:26
çok zarara satıldı ve satılması da çok büyük bir hata oluyo şu anda
Revolution
28.Şubat.2011, 16:59
Bonservis bedeli almadık değil mi?
eng1n
28.Şubat.2011, 17:01
Evet bayadır görüşülüyordu sonunda anlaşmışlar D.Moskova'ya gitmiş. Ligimize gelen böyle kalite bir oyuncudan GS'nin yararlanamaması gerçekten kötü.
Revolution
28.Şubat.2011, 17:09
Bu adamı bonservissiz gönderdik ya daha diyecek söz yok. Helal olsun bu anlayışa. Düştüğümüz hallere bakın. Kimse bu yılı unutmasın bir yere not etsin bu sezonu, bu yönetimi. Daha beteri gelmeyecek Galatasaray'a. Galatasaray, daha beter olamayacak çünkü. Oğullarımıza, torunlarımıza anlatırız biz bunları bunları yaşadık diye, böyle böyle adamları gördük diye.
LadroN
28.Şubat.2011, 17:15
Aynen tarihimizin en kötü senesidir herhalde.Adam akıllı hatırladığım 2005-2006 ve 2007-2008 senesi şampiyonlukları var.Altın çağımız ben doğduğumdan itibaren başlamış ama Uefa kupası alındığında 4 yaşındaydım genede Mallorxa Leeds United ve Arsenal maçlarını hatırlıyorum.Tam futbolla en çok ilgilenmeye başldığımız zaman rezillik dizboyu oldu.Misimovic'e gelince gönderenleri Allah'a havale ediyorum.
Lucas Neill
28.Şubat.2011, 17:39
5 Milyon euroya gitti deniyor Misi icin
RaSenGan
28.Şubat.2011, 17:40
Bir yıldızı daha batırdık.
Revolution
28.Şubat.2011, 17:41
Misi şimdi satılıyor haftaya da Hagi giderse diyecek söz bulamıyorum. Çelişkinin babası.
RaSenGan
28.Şubat.2011, 17:46
Hagi haftaya gitmez.Fenerbahçe maçından önce gönderirler.Şu Misimovic'i resmi olarak açıklasalar da öğrensek.Gerçi başlarlar şimdi alacakları şunlardı bunlardı şu kadar kâr ettik şu kadar şey yaptık falan filan.
Emurafu
28.Şubat.2011, 17:57
Ntvspor:3,5 Yıllık anlaşmış..
Bonservisinden gelen parayıda Wolfsburga verecez sanırım..Bu ay 3M civarı bir para vermek zorundamışız.Zaten o pararyı vermessek normal wolfsburga dönüyormuş.
TR.CaPTaiN
28.Şubat.2011, 18:39
Galatasaray Misimovic'i göndererek yanlış yaptı. Sezon sonu Hagi'yi gönderip yerine başka bir teknik direktör getirirlerse ve gelen teknik direktör de bana 10 numara tarzı bir oyuncu lazım derse Galatasaray yeniden mi forvet arkası arayışına girecek ? Veya yok hoca, sen 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 oynatamazsın, 10 numarasız ne yapıyorsan yap mı diyecekler ? Belki Stancu'yu kaydırabilir, asıl mevkisinin orası olduğu söyleniyor ama Misimovic yine de Galatasaray için kayıp. Her ne kadar Galatasaray'daki kısa serüveninde hiçbir varlık gösteremese de Misimovic kendini Bundesliga'da kanıtlamış bir oyuncuydu. Hagi'yle yola devam edilecekse sorun yok ama Hagi gönderilecekse, Misimovic'in gönderilmesi bana göre yanlış.
Lucas Neill
01.Mart.2011, 00:19
Dinamo bonservisi Wolfsburg'a ödüyormus.
SAİT71
01.Mart.2011, 14:26
Mismovic G.Saray kadrosuna bakınca banko oynayacak bir adamdı. Harcadılar resmen. Umarım bundan sonra başarılı olur... Üzüldüm gerçekten gitmesine...
RaSenGan
02.Mart.2011, 00:36
Misi Misine gitti adam :p
SAİT71
02.Mart.2011, 01:19
Bilicanın tünel kazma esprisinin üzerine bir bomba daha Aygünden :D
Gerçekten Mis vurduya gitti adam :D
(Benim espri soğuk içiliyor :p )
Canales
23.Mart.2011, 12:02
Madrid-İspanyol spor gazetesi Marca, "Atletico Madrid Mesut Özil'ini arıyor" başlığı altında verdiği haberde, İspanyol kulübünün "yaratıcı bir orta saha oyuncusu" aradığını ve Galatasaraylı Arda Turan'ın "en yüksek olasılık" olduğunu yazdı.
İspanya'nın köklü kulüplerinden olan Atletico Madrid'in gelecek sezon için transfer çalışmalarına kısa bir süre içinde başlamasının öngörüldüğünü yazan Marca, forvet için bilinen aday isimlerin İspanyol David Silva (Manchester City), Brezilyalı Neymar (Santos) ve Arjantinli Erik Lamela (River Plate) olduğunu, ancak önceliğin yaratıcı bir orta saha oyuncusuna verileceğini savundu. Son dönemlerde özellikle Türk basınında Arda Turan isminin çok yazıldığına dikkat çeken İspanyol gazetesi, hiçbir resmi girişimin olmamasına rağmen Arda'nın önemli bir opsiyon olarak konuşulmaya başlandığını vurguladı.
Haberde, Atletico Madrid kulübünün yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil'e çok yakın olan, Tiago, Diego Costa ve Elias gibi futbolcuları da Atletico'ya getiren menajer Jorge Mendes'in "Arda'nın transferini kolaylaştırabileceği" öne sürüldü.
Marca, Arda'ya alternatif olarak Fransa'nın Lille takımında oynayan 20 yaşındaki Belçikalı futbolcu Eden Hazard'ın da Atletico Madrid'in listesinde olduğunu ileri sürdü.
Öte yandan, İspanyol spor gazeteleri, Türk basınına dayanarak, Bursasporlu Ozan İpek'in de Atletico Madrid tarafından takip edildiği haberlerine yer verdi.
Haberlerde ayrıca, mali sorunları olan Atletico Madrid'in ne olursa olsun iyi bir transfer yapabilmesi için oyuncu satması gerektiği, Kun Agüero, Diego Forlan ve kaleci De Gea'nın kulübe para getirebilecek isimler olduğu ifade edildi.
Kaynak: Anadolu ajansı
Eminoski
23.Mart.2011, 12:15
ispanyol takımlarının son yıllarda türk oyunculara bakışı değişti .Nihat bunu başlattı ve devamı gelecek gibi duruyor.Önce mehmet şimdi arda da giderse güzel olur,mesut türk olmadığı için bizimle bir alakası yok.
SAİT71
23.Mart.2011, 12:37
Arda Madrid'e giderse kendi için en iyi sıçramayı yapmış olur. Eğer teklif gelirse 1 saniye düşünmeden gitmeli... Yoksa G.Saray'da kaybolacak gibi...
Trabzonspor
23.Mart.2011, 12:47
Bnecede gitmeli,burada onu aydınlık bir gelecek beklemiyor gibime geliyor.İspnayada onun fiziğine göre bir futbol anlayışı var.Silva ingiltere'ye gitti yok oldu İspanya'ya geri dönecekmiş.Arda için en hayırlısı orası olur.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mart.2011, 21:11
Arda'ya en uygun ligin La Liga olduğunu düşünüyorum. Umarım Atletico'ya gider.
İnşallah doğrudur.Durması hata artık.
titates1
23.Mart.2011, 22:26
Arda diğer liglerde oynayamaz zaten ama Atletico Madrid ayarındaki bir takım Arda'yı alır mı onu bilmiyorum
sui generis
23.Mart.2011, 22:31
git ve kendini kurtar...
Revolution
23.Mart.2011, 22:47
Gidip kendini kurtaracagina, kalsin takimini kurtarsin. Az buz bir para almiyor zaten, sadece adama kaldirabileceginden fazla sorumluluk yuklemeyin yeter. Galatasaray'i bu balciktan kurtarabilecek isimlerin en basindadir Arda Turan. Galatasaray'in cocugudur. Galatasaray'in bu zor anlarinda da ona ihtiyacimiz var.
Eminoski
23.Mart.2011, 22:59
Gidip kendini kurtaracagina, kalsin takimini kurtarsin. Az buz bir para almiyor zaten, sadece adama kaldirabileceginden fazla sorumluluk yuklemeyin yeter. Galatasaray'i bu balciktan kurtarabilecek isimlerin en basindadir Arda Turan. Galatasaray'in cocugudur. Galatasaray'in bu zor anlarinda da ona ihtiyacimiz var.
sen böyle diyorsunda adam bir araba aldı ilk başta galatasaray taraftarı sövmeye başladı :) sinemaya gidiyor sevgilisiyle ilk başta galatasaray taraftarı laflıyor.Adam kazanıyor ki yapıyor helal olsun demek yerine bi ton laf yapılıyor baskı kuruluyor üstünde
BleedingMoon
23.Mart.2011, 23:09
simao'nun boşluğunu bir türlü dolduramadılar. arda doldurur.
sui generis
23.Mart.2011, 23:28
arda nın kalmasını beklemeyin bence. adamın en küçük bir hatasında herkes üstüne geliyor. adamın sevgilisine bile karışıldı.. arda daha genç.. ona kal bu takımı düzlüğe çıkaralım demek haksızlık. adam gitsin futbolunu oynasın. burda futboldan başka her konuya malzeme edilebiliyor. bir fenerli olarak kendisini çok severim. inşallah kalıp kendini perişan etmez..
Revolution
23.Mart.2011, 23:36
sen böyle diyorsunda adam bir araba aldı ilk başta galatasaray taraftarı sövmeye başladı :) sinemaya gidiyor sevgilisiyle ilk başta galatasaray taraftarı laflıyor.Adam kazanıyor ki yapıyor helal olsun demek yerine bi ton laf yapılıyor baskı kuruluyor üstünde
Ben onlara Galatasarayli demiyorum zaten, adam parasini kazaniyor harcayacak tabii ki.
metinoktay
24.Mart.2011, 17:57
adama demediğini bırakmıyorlar sonra git takımını kurtar diyorlar. adam aldığı her parayı olduğu gibi halka dağıtsın, film izlemesin, sevgilisi olmasın, hatta evlenmesin, yeni elbise ayakkabı almasın, acitasyon yapsın, suratını güiza gibi yapsın, heralde o zaman medya ve bir kasım gerçek! gs taraftarı rahat edecek :)
biz taraftar olarak maçlara gidelim, destekleyelim, orjinal ürün alabilirsek alalım. futbolu beğenmezsek maç sonu protesto edelim. bunlara eyvallah. her sene her kupa bizim mi olacak? evet olması için oynayacaklar, ama bunun için o düzeyde futbolcun olması lazım. emreye bonservisin yetmiyor alamıyorsun, adam mecbur fenere gidiyor, sonra emreye küfrediyorsun. toplaı parasızlıktan satıyorsun, sonra o iyi oyuncu neden sattın diyorsun. :) önce futbola ve futbolcuya bakış açın değişecek. son 3-4 maçtır iyi oynuyoruz ancak bu kadar baskı altında kalınca adamlar ne yapsın? yok köstebek varmış, yok tahribat planı varmış, yok parası yenmiş kulübün, yok stadı yalakalıkla yaptırmışız... taraftar gs nin ana-babası gibidir. sen oğlunu hep hor görürsen oğlundan ne beklersin? tamam uyarırsın yanlış yapınca ama öldürmezsin. bi de en iyi taraftar bizdeymiş... arkadaş en iyi taraftar türkiye bazında bjk da, şu an için tabi, adamlar kötü oynasa da destek veriyorlar. biz hep köstek....
neyse çok içliymişim bugün. :) bu arada laflarım belli bir kişiye değil, geneldir, kimse üzerine özel olarak alınmasın :)
Hagi ile karşılıklı olarak sözleşmesi feshedilmiş.
Varonil
29.Mart.2011, 21:47
Atletico Madrid şu anda Arda Turan'ın ilk 11 oynayabileceği en üst düzey kulüptür.Eğer bir teklif gelirse Galatasaray kulübü Arda'nın geleceğine saygı göstermeli ve onun yeteneklerini yurtdışında ispatlaması için izin vermelidir.Öyle 15 M € gibi uçuk kaçık fiyatlar istenirse,harcanan sadece Arda olur.
ForsakeN
06.Nisan.2011, 17:58
Arda Galatasaray'dan Ayrılıyor!
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlkfp8jdngfNB-dlZTz0zWRePo3StZAM0Ou_kF6VFjGEhB5KBL&t=1
Bu sezon hem saha içinde hem de saha dışında oldukça kötü giden Galatasaray'ın, taraftarlarca en çok tepki gösterilen oyuncularından olan Kaptan Arda, sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istiyor.
Sabahspor.com'a konuşan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, yıldız oyuncunun geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arda'nın Galatasaray'dan kesin olarak ayrılmak istediğini açıklayan Bulut, "Arda Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Kendisine transfer teklifleri de var. Özellikle bir kulüp kendisini ciddi şekilde istiyor ancak bu kulübü ve bulunduğu ülkeyi şu an için açıklayamam" dedi.
Bu arada Sabahspor.com'un edindiği istihbarata göre Arda'nın transferi için önümüzdeki 4-5 günlük süreç çok önemli. Yıldız oyuncunun transferiyle ilgili olarak en geç önümüzdeki hafta içine kadar somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
Sabah
Revolution
06.Nisan.2011, 18:55
Eğer Arda gerçekten ayrılmak istiyorsa kimse kal demez. Benim yüreğim parçalanır, eski videolarını izlerken tüylerim diken diken olur ama istemeyeni de zorla tutmanın anlamı yok. Gelsin Serdar Eylik sağlam bir teknik direktörle -bu Gerets,Luce,F.Terim olabilir.- çok iyi bir yaz dönemi geçirsin Arda'yı pek aratacağını sanmıyorum. Yeni yönetim çabuk toplanırsa iyi transferlerle gelecek sene çok sağlam bir takım kurabiliriz.
Atletico Madrid Başkanı Cerezo Arda için İstanbul'da
7 Nisan 2011 17:15 | NTVSpor.net
Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan için bir La Liga ekibi 12.5 milyon euroluk resmi teklif yaparken, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo İstanbul'a geldi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/arda_turan_genel_600_H7HH1.jpg
Galatasaray kaptanı ve A Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan'a İspanya Ligi ekiplerinden biri resmi bir teklifte bulundu. La Liga temsilcisi Arda Turan'ı renklerine katabilmek için 12.5 milyon euroyu gözden çıkarttı ve Atletico Madrid Başkanı Cerezo Arda Turan'ı İspanya'ya götürmek için Türkiye'ye geldi.
ATLETİCO MADRİD BAŞKANI İSTANBUL'DA!
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın'ın Arda Turan için 12 milyon 500 bin euroluk resmi bir teklif aldıklarını açıklamasının ardından, daha önce de genç yıldız ile ilgilendiği yönünde haberler çıkan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo İstanbul'a geldi. Milli futbolcu için sarı-kırmızılı kulüple bir araya gelecek olan Cerezo, genç yıldızın transferini bitirmeye çalışacak.
Bu sezon sakatlıklardan dolayı cok sayıda maç kaçıran Arda'nın daha önce yakın çevresine yurt dışına gitmeyi istediğini söylediği biliniyordu. Arda'nın, geçtiğimiz günlerde başkan Adnan Polat ile de görüşerek transferine kolaylık sağlanmasını istediği de iddia edilmişti. Ancak 14 mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü seçim'de görevi yeni yönetime devredecek başkan Adnan Polat ve ekibinin ne yönde hareket edeceği merak konusu. Dönem dönem eleştirilse de, Galatasaray yönetiminin gelecek planlarında olan Arda için başkan Polat'ın bu kararı, göreve gelecek yeni yönetime bırakabiliceği de ifade ediliyor.
ALTINTEPSİ'DE BAŞLADI GALATASARAY'DA YILDIZ OLDU
Galatasaray'da 2004'te 17 yaşındayken A Takıma çıkan ve o sezon 1 maçta 25 dakika şans bulan Arda Turan, 2005-2006'da Manisaspor'da kiralık oynadıktan sonra Galatasaray'a geri döndü. Galatasaray'da 6 sezonda 167'si ilk 11 olmak üzere toplam 184 maça çıkan Arda Turan bu maçlarda 45 gole imza attı. Arda'nın Galatasaray alt yapısına katılmadan önce futbolla tanıştığı kulüp ise 1999-2000'de oynadığı İstanbul'daki Altıntepsi.
TANER AŞKIN'IN ARDA'NIN AVRUPA'YA TRANSFERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ
Galatasaray'da sezon sonu takımdan ayrılacağı konuşulan kaptan Arda Turan'ın Avrupa'ya transferine Taner Aşkın da yeşil ışık yaktı.
Taner Aşkın, Arda konusunda şöyle konuştu:
''Arda ile bir kez konuştum. Kendisiyle ilgili, niye genç yaşta kaptan yapıldığıyla ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Galatasaray'ın tarihine bakın, hep genç kaptanlar vardır. Arda, Türkiye'nin medarı iftiharı bir sporcu, bizim sporcumuz. Talihsiz bir sakatlık yaşadı. Özel yaşantısı beni alakadar etmiyor. Ben futbol oynadım, hocalık da yaptım, o psikolojiyi iyi bilirim. Arda artık kafasında Türkiye'de ve Galatasaray'da oynamasının zor olduğunu, kendisinin faydalı olamayacağını düşünüyor. Bir müddet ayrılıp kafasını dinledirme noktasına gelmiş durumda. Arda gitsin mi? Evet, net söylüyorum, Arda gitsin. Bundan sonra tutarsanız bir fayda beklemeyin. Bundan sonraki performansını, ne kadar sıkarsa sıksın yüzde 50'nin üzerine çıkaramaz. Galatasaray'a da kendisine de faydası olmaz. Biraz daha sıkarsanız, milli takıma da faydası olmaz. Bırakın genç yaşta önünü açalım ve her tarafa faydası olsun. Biz insanları yok etmek için uğraşmamalıyız. Var etmek için uğraşmalıyız. Yönetim kurulunda başkan masaya bu konuyu getirdiğinde, (Evet başkan, gitmeli) dedim. Arda'yı satmak için bahane arandığı söyleniyor, bu doğru değil. Asla böyle bir şey yok. Söylediklerim kendi fikrim. Kendisine bir İspanya takımından iyi bir teklif olduğunu biliyorum. Bu teklif 12,5 milyon euro civarında. Kulübe de teklifleri var. Ancak tabii ki başkanın tutumu önemli. Bizden sonraki yönetime kararı bırakmış olabilir.''
LaigLeNoiR
08.Nisan.2011, 15:31
NTVSpor'a göre bir anlaşma sağlanamamış net bilgi yokmuş.
Suicider
08.Nisan.2011, 18:35
"Teklif 12,5 milyon Avro'dan fazla!"
Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, transferle ilgili son gelişmeleri Sporx'e açıkladı.
08 Nisan 2011 Cuma - 16:24
Sporx.com
"Teklif 12,5 milyon Avro'dan fazla!"
Haber: Hilmi SEVER
twitter.com/hilmisever
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'tan editörümüz Hilmi Sever'e özel açıklamalar. Bulut, şu an Atletico Madrid Başkanı Enrico Cerezo ve Başkan Adnan Polat ile bir görüşmeye daha gireceklerini ve bu görüşmenin yaklaşık iki saat süreceğini açıkladı. Bu görüşme az sonra başlayacak ve tüm detayları Sporx'te olacak.
Bulut, Çırağan Sarayı'nda sabahın erken saatlerinden beri görüşme halinde olduklarını, Arda Turan'ın ise belirtilenin aksine Çırağan'da değil, Florya'da olduğunu söyledi.
"ÖN SÖZLEŞME DİYE BİR ŞEY YOK"
Bulut, Arda'ın, Atletico Madrid ile ön sözleşme imzaladığı yönündeki iddiaları da yalanladı.
"TEKLİF 12,5 MİLYON AVRO'DAN YÜKSEK"
12,5 milyon Avroluk bonservis bedeli ödeneceği yönündeki haberlerle ilgili ise Bulut çarpıcı bir açıklamada bulundu. Arda'nın bonservisi için 12,5 milyondan çok daha fazla bir ücret önerildiğini ilk kez açıkladı
uAburak89
08.Nisan.2011, 18:40
Teklif 16 milyon euro galiba.
Yeni yönetim karar verecek!
Güncelleme : 8 Nisan 2011 16:28 | NTVSpor.net
Atletıco Madrid'den Arda Turan atağı. İstanbul'a gelen İspanyol kulübünün başkanı Enrico Cereso, Adnan Polat ile görüştü. Ancak ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/ardassdadsdadadasdas_SB0WN.jpg
Yıldız futbolcu Arda Turan'ın transferi için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso, sabah saatlerinde Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştü. Cereso, bu sezon sakatlıklardan dolayı çok sayıda maç kaçıran Arda için teklif yaptı. Ancak ilk görüşmede sonuç alınamadı...
Yurtdışında oynamak istediğini bilinen Arda'nın, geçtiğimiz günlerde başkan Adnan Polat ile görüşerek, transferine kolaylık sağlanmasını istediği iddia edilmişti. Ancak 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü seçimde görevi yeni yönetime devredecek başkan Polat ve ekibinin, son kararı göreve gelecek yeni yönetime bırakması bekleniyor...
Galatasaray yönetim kurulu üyesi Taner Aşkın, dün Arda Turan için 12 milyon 500 bin Euro’luk resmi teklif aldıklarını açıklamıştı.
goosfraba
08.Nisan.2011, 18:58
bence etik olan da yeni yönetimin karar verecek olması. ama arda gitmeli.
Revolution
08.Nisan.2011, 19:29
Eğer Arda gerçekten gitmek istiyorsa gitmeli ama yeni yönetim ve teknik adamla kalmayı gerçekten isterse o rakamlara bakmadan takımda kalmalı. Arda kalitesinde oyuncu yetiştirebiliriz belki ama bu 3-4 yıl sürer. Türkiye'nin en önemli hücum oyuncusunu gönlü burada kalmaktan yanayken o kadar kolay elden çıkarmamalıyız.
Night_Mare17
08.Nisan.2011, 20:44
@tribundergi
Tribun Dergi
Ahmet Bulut: Şimdi bir açıklama yapamam onu GS kulübü yapar. Arda'nın bonservisi için 12,5 milyon eruodan daha fazla bir ücret önerildi.
Revolution
08.Nisan.2011, 20:46
Tüm umutlar yeni yönetime bağlandı resmen. İnşallah gelecek yıl muhteşem bir Galatasaray izleriz.
CeNTeR_TR
08.Nisan.2011, 20:49
Tüm umutlar yeni yönetime bağlandı resmen. İnşallah gelecek yıl muhteşem bir Galatasaray izleriz.
Bunun için eldeki artisler yollanmalı , parayı hak etmeyen oyuncular yollanmalı ..
Futbolcu kalabalığı yapan '' şöhretler '' yollanmalı ..
Şimdiden transferler yapılmaya başlanmalı , Nasıl olsa Galatasaray seneye Avrupa'da olmayacak bir dünya yıldızı alacağız diye yırtınmasına da gerek yok yönetimin sonra parayı sokağa saçıyorlar..
Futbola aç oyuncular getirilirse çok iyi olur Galatasaray için..
Afrika kökenli oyunculara yönelirdim ben olsam Gs yönetiminin yerinde.
titates1
08.Nisan.2011, 21:01
Kesinlikle bende afrika kökenli oyunculara yönelirdim , en azından mücadele gücü artar ve bu durumdan en az hasarla kurtulmaya yardımcı olur.
ozaniel
08.Nisan.2011, 21:34
Afrikalı oyuncuların mental yönleri aldıkları altyapı eğitiminin kalitesizliği nedeniyle genelde zayıf. Alınan oyuncu Emenike de Youla da çıkabilir, yönetimin nokta atışı yapması zor. Aslında en garanti yol Avrupa'dan oyuncu getirmek, en çok oyun disiplinine sahip oyuncular Avrupa'da(en çok da Almanya'da) var. Japonların da milli takımlarına bakarsak disiplinli ve takım oyuncuları var ama yetenekli Japon oyuncu az.
İyi bir scout ekibi olsa böyle millet ayrımı yapmayız ama böyle bir ekip olmadığı için bu tip şeylere güvenmeye kalıyor Türk takımları.
Aslında Galatasaray'ın önünde çok ciddi bir şans var. Şu anki takımın durumu revizyonu mecbur kılıyor, yeni yönetim bunu kullanıp Arsenal gibi genç oyuncuları toplayıp bunları bir arada oynatmayı deneyebilir. Yeni bir nesil yaratır.
CeNTeR_TR
08.Nisan.2011, 21:38
Galatasarayda eksik olan en büyük kavram mücadele azmi , hırs , başarı ..
Afrika kökenli oyuncuların da en büyük artısı mücadele , hırs , başarı '' isteği ''
Tabi bu bana göre yönetim doğru kararı kendi çapında verecektir illaki (:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2011, 10:54
Arda'nın mutlaka gitmesi gerekiyor -ki bence Atletico Madrid çok iyi olur onun için.- :)
Revolution
09.Nisan.2011, 11:16
Arda gidiyor arkadaşlar, yani gitmek istiyor. Eğer yeni yönetime bırakılmazsa bu iş Arda yüksek ihtimal gelecek sezon Atletico Madrid forması giyecek.
Kadromuza Arda kalitesinde 1-2 oyuncu daha katmamız gerekirken biz Arda'yı gönderiyoruz. Ama oyuncu gitmek istiyorsa zorla tutmanın da anlamı yok.
Son olarak;
http://www.youtube.com/watch?v=JKiY0kYge2Q&feature=related
Güle güle Sipsi...
Redrum
09.Nisan.2011, 11:27
Arda gidiyor arkadaşlar, yani gitmek istiyor. Eğer yeni yönetime bırakılmazsa bu iş Arda yüksek ihtimal gelecek sezon Atletico Madrid forması giyecek.
Kadromuza Arda kalitesinde 1-2 oyuncu daha katmamız gerekirken biz Arda'yı gönderiyoruz. Ama oyuncu gitmek istiyorsa zorla tutmanın da anlamı yok.
Son olarak;
http://www.youtube.com/watch?v=JKiY0kYge2Q&feature=related
Güle güle Sipsi...
Videoyu izleyince cidden duygulandım, bir Hakan Şükür'ü bu kadar sevmiştim, bir de Arda işte. Arda'nın futbolunu anlatmaya bu video yetmez. İçten içe üzülüyorum tabii ama daha Atletico Madrid yakışır Arda'ya..
nerazzuri
09.Nisan.2011, 12:42
üzülmenin bir manası yok. bu hale siz getirdiniz (taraftar), medya getirdi, yönetim getirdi. biz bile gökhan gönül'e bu kadar yüklenmiyoruz. (kaptanlık olsun,liderlik olsun)
sinemayı kapatmasından tutun, çaycıya bilmem kaç lira vermesi, seks hayatına kadar tüm özel hayatının içine girildi, taraftarda meydanın gazıyla arda'nın üzerine yüklendi.
belki biraz sahip çıksaydınız...
Revolution
09.Nisan.2011, 12:44
Kendini bilmez bir kesim sürekli Arda'ya yüklendi diye bunun vebalini bana da yükleyemezsiniz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2011, 12:48
üzülmenin bir manası yok. bu hale siz getirdiniz (taraftar), medya getirdi, yönetim getirdi. biz bile gökhan gönül'e bu kadar yüklenmiyoruz. (kaptanlık olsun,liderlik olsun)
sinemayı kapatmasından tutun, çaycıya bilmem kaç lira vermesi, seks hayatına kadar tüm özel hayatının içine girildi, taraftarda meydanın gazıyla arda'nın üzerine yüklendi.
Katlıyorum buna. Fakat Kaan'ın da dediği gibi Arda'ya tüm taraftarlar baskı yapmadı,destekleyeni de çok bana göre.
Redrum
09.Nisan.2011, 12:53
Burada genelleme yapılmış, hani ben her zaman destek oldum Arda'ya fakat yaptığınız yorum genel, ne demek istediğinizi anlayabiliyorum. Ancak Arda Türkiye'nin reklamını yapmak ve kendini duyurmak için gitmeli. Yani yüklenmiş olsak da, olmasak da, gitmeli. Mesut'u zerre sevmem ama adam sürekli konuşuluyor. Arda'nın ne eksiği var ondan demiyorum, ama Arda da çok yetenekli, kendini göstermeli. Bir Nuri Şahin'i Bundesliga liderinin kaptanı olarak görünce hepimiz gururlanıyoruz futbol anlamında. Arda gibi yetenekler fazla gelmiyor. Bir Tuncay vardı, keşke kalsaydı diyorum şimdi Fenerbahçe'de. Çok da sevmezdim ama adam allah için yürekliydi, iyiydi, Milli Takımda da top ayağına geldiğinde akıyordu. Tuncay bitti ve ben çok üzülüyorum. Tek korkum bu Arda için.
Revolution
09.Nisan.2011, 12:56
Bende büyük bölümüne katılıyorum ama Arda'ya sahip çıkan 1 allahın kulu yönetici çıkmadı. Zaten kendini büyük Galatasaraylı gösteren ultraslan'a bu konuda en büyük rolü vermek lazım. Geçen sene yapılan beste olsun, yine geçen sene ve bu sene hiç verilmeyen destek olsun Arda'nın bunalmasına sebep olan en önemli şeyler. Düşünsenize sizin hakkınızda yalan yanlış bir sürü haber çıkıyor ve bunlara ne yöneticiniz ne de taraftarınız tepki gösteriyor. Üzerine bununla ilgili size beste yapılıyor. Ama dediğim gibi bu insanlar yüzünden Arda'ya yapılanların vebali bana da yüklenemez.
Redrum
09.Nisan.2011, 13:04
Bende büyük bölümüne katılıyorum ama Arda'ya sahip çıkan 1 allahın kulu yönetici çıkmadı. Zaten kendini büyük Galatasaraylı gösteren ultraslan'a bu konuda en büyük rolü vermek lazım. Geçen sene yapılan beste olsun, yine geçen sene ve bu sene hiç verilmeyen destek olsun Arda'nın bunalmasına sebep olan en önemli şeyler. Düşünsenize sizin hakkınızda yalan yanlış bir sürü haber çıkıyor ve bunlara ne yöneticiniz ne de taraftarınız tepki gösteriyor. Üzerine bununla ilgili size beste yapılıyor. Ama dediğim gibi bu insanlar yüzünden Arda'ya yapılanların vebali bana da yüklenemez.
"Bende" De ayrı :)
Adamın çaycıya verdiği para bile haber oluyordu. Bu kadar psikolojik sorunlar yaşamasa hem kendi performansı hem de takımının performansı bu derece düşmezdi bence. Kaptanlığı sonuna kadar hak ediyordu fakat bu ağırlığı taşıyamaması için elinden geleni ardına koymadı medya. Arda daha büyük başarılar veya daha büyük paralar kazandırabilirdi Galatasaray'a, ama bu onun suçu değil asla.. Giderse de bir gün Galatasaray'a dönmesini ve futbolu burada bırakmasını isterim :)
Revolution
09.Nisan.2011, 13:25
"Bende" De ayrı :)
Ne de kolay geliyorsunuz oltaya, neyse :)
Arda'da son durum!
Güncelleme : 9 Nisan 2011 12:06 | NTVSpor.net
Galatasaray'da son dönemlerde yaşanan sıcak gelişmelere, Atletico Madrid Genel Patronu Miguel Angel Gil'in İstanbul'a gelerek Arda Turan için sarı-kırmızılı kulüple pazarlık yapması eklendi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/arda_turan_mutlu_600_KYLVY.jpg
Son ayların en çalkantılı kulübü Galatasaray, bu kez transferle gündemde. Ancak konu sarı-kırmızılıların alacakları bir oyuncu değil, kaptanları Arda Turan'a gelen teklif.
Yıldız futbolcunun adı bir süredir İspanyol ekibi Atletico Madrid ile anılıyordu. Arda'yı uzun zamandır izleyen Atletico Madrid kulübünü patronu Miguel Angel Gil, aniden İstanbul'a geldi. Gil, Çırağan Oteli'nde Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Arda'nın menajeri Ahmet Bulut ile pazarlık masasına oturdu. Görüşmelerde kesin bir sonuca varılmadı.
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın daha önce isim vermeden, bir İspanyol ekibinin Arda için 12.5 milyon euro teklif ettiğini açıklamıştı. Miguel Angel Gil'in Polat ile yaptığı görüşmede bu rakamın üstüne çıktığı bildirildi.
Arda Turan'ın da Atletico Madrid'e gitmeyi istediği ve İspanyol külübü ile anlaştığı vurgulanıyor.
Transferin gerçekleşmesi için tek eksik, Galatasaray yönetiminin vereceği karar. Ancak başkan Adnan Polat'ın pazarlıklar sonunda Atletico Madrid'e "evet" dememesinin nedeni kulüpteki yönetim kaosu.
Mali Genel Kurul'da idari bakımdan ibra edilemeyen Adnan Polat yönetimi, seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı. 14 Mayıs'ta sarı-kırmızılı kulüpte yeni bir yönetim iş başına gelecek. Başkan Adnan Polat, seçilecek yönetimin elini bağlamamak için için Arda Turan transferini sonuca bağlamıyor. Yıldız futbolcu konusunda son kararı, yeni başkan ve yönetim verecek.
Ancak Arda Turan'ın bu sezon aldığı tepkiler ve eleştiriler nedeniyle Galatasaray'dan kesinlikle ayrılmayı kafasına koyduğu ve seçilecek yeni yönetimden de gitmek için kolaylık gösterilmesini isteyeceği belirtiliyor.
Kulüplerin anlaşması halinde Arda Temmuz ayından itibaren İspanya Ligi ''La Liga''da Atletico Madrid formasını giyecek.
nerazzuri
09.Nisan.2011, 13:39
madrid cepesinden açıklama geldi.
Başkan, Türkiye'ye Arda için değil THY ile sponsorluk görüşmesi için gittiğini söyledi. Gazetecinin ''ama menejer 12.5milyon teklif edildiğini söyledi'' sorusuna, '' ne? 12.5milyon mu? biz 3milyon bile veremeyiz'' dedi.
‘GİL, ARDA’YA GİTMEDİ’Türkiye dün gün boyunca Başkan Adnan Polat ve milli oyuncunun İspanyol Kulübü ile yaptığı pazarlıklara kilitlenirken Enrique Cerezo, “Miguel Angel Gil THY ile sponsorluk anlaşması için İstanbul’da. Arda hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Hiç düşünmedik. Transferi bir dedikodu” dedi.
ÖZEL RÖPORTAJ - MEHMET ÇİFTÇİ Atletico Madrid (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FAtletico%2520Madrid) Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, kulübün hissedarlarından Miguel Angel Gil’in Türkiye (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FTurkiye)’ye transfer için değil sponsorluk anlaşması için gittiğini söyledi. Milliyet’in röportaj teklifini geri çevirmeyen ve aylardır Türk Spor basınını meşgul eden konulara büyük bir samimiyetle yanıt veren Cerezo özellikle Arda Turan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FArda%2520Turan) konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İspanya (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FIspanya)’da ünlü bir film şirketinin de dağıtıcılarından biri olan Cerezo, milli oyuncunun hiçbir zaman gündemlerine girmediğini belirtirken, bu konuda yapılan spekülasyonları şaşkınlıkla izlediğini ifade etti.
*Başkan herkes sizi İstanbul (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FIstanbul)’da sanıyor. Bu duruma ne diyeceksiniz?
“Evet dedikodular buraya kadar geldi. Siz İspanyol basınını da alarma geçirmişsiniz. Bana herkes “Arda’ya mı gittin” diye soruyor.
Telefonlarım susmadı...
* Siz değil ama Miguel Angel Gil gitmiş...
“Evet... Çok önceden planlanan bir seyahattı. Gil, THY (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FTHY)?ile sponsorluk anlaşması için Türkiye’ye gitti... Belki forma reklamı alacağız...”
*Ama herkes Arda için geldiğini söylüyor. Türk medyasında manşetlerde...
“Bu kesinlikle doğru değil. Böyle bir görüşmeden haberim yok. Arda için ne şimdi, ne de geçmişte bir yöneticimizi gönderdik. Gil ile görüşmüsse de bu menajerlerin işidir...”
*Başkan herkes Arda’nın size transfer olacağını konuşuyor. Buna bir açıklık getirir misiniz?
“Bakın size tüm içtenliğim ile söylüyorum. Arda hiçbir zaman gündemimize gelmedi. Ne bir izleme heyeti oluşturduk, ne de yöneticilerle bu konuyu aramızda konuştuk. Dedikodular tamamen Türkiye kaynaklı.”
*Olur mu başkan... Galatasaraylı bir yönetici 12.5 milyon euroluk teklif olduğunu bile açıkladı...
“Ne? 12.5 milyon euro mu? Bizim Arda’ya bırakın o rakamı, 3 milyon euroyu bile veremeyiz. Daha ligdeki konumuz ne olacak, onu bile bilmiyoruz. Avrupa (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FAvrupa) kupalarına gidecek miyiz, kesinleşmedi. Her şey netleşecek ki oturup transfer planları yapalım. Size bir kez daha tekrarlıyorum, Atletico Madrid’de Arda’nın konusu hiç geçmedi...”
*Başkan Arda’yı ne kadar tanıyorsunuz?
“Yeterince tanıdığımı söyleyemem. Bir veya iki maçını seyrettim o kadar...”
* Türkiye hakkında düşünceleriniz ne? Maçları takip edebiliyor musuz?
“Açıkcası Türk Futbolu (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FTurk%2520futbolu) denilince aklıma hemen Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FBesiktas) geliyor. Çok flaş transferler yaptılar. Diğer takımlarda da önemli oyuncuların oynadığını biliyorum. Büyük paralar harcanıyor ama izleme şansım olmuyor. Ancak Yıldırım Demirören (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FYildirim%2520Demiroren) ile çok iyi bir dostluğumuz olduğunu da söylemeliyim.
O mektup iyilik içindi
*Başkan Arda için aylar önce Miguel Angel Gil’in bir teklif mektubu gönderdiği de ortaya çıkmıştı. Ve orada 10 milyon euroluk bir rakam yazıyordu. Bu da mı yalan peki?
“O teklif mi? O teklif bir dosta iyilik içindi. Arkadaşımız Mendes böyle bir şey istedi. Biz de yazdık. Arda’ya tekliften çok bir iyilik yazısı diyebilirsiniz.”
Simao’ya çok üzüldüm
*Simao konusuna da açıklık getirir misiniz? Siz gitmesini istemiyordunuz. Ne oldu da takımdan ayrıldı?
“Simao hem futbolculuğu, hem karakteri mükemmel bir insan. Gitmesini hiç onaylamadım. Ama Beşiktaş öyle bir teklif yaptı ki biz o teklifin üzerine çıkamadık. Yani ekonomik şartlar bizi zorladı. Simao konusu benim için bir yara olarak kalacak.”
Diego Forlan takımda kalacak
Forlan’ın da Türkiye’ye geleceği konusunda haberler var. Beşiktaş ve Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FFenerbahce) ile adı geçiyor. Doğru mu?
“Şu güne kadar Forlan için bir Türk kulübü kapımızı çalmadı. Zaten Forlan’ın gitmek gibi bir niyeti yok. Bizde kalmak istiyor. Biz de onu satmak istemiyoruz.”
‘Anlaştım’
Arda Turan, Milliyet’in, “Atletico Madrid ile anlaştın mı” sorusuna “Benim açımdan bir problem yok. Ben anlaştım. Ancak önemli olan Galatasaray (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FGalatasaray)’ın ve yönetimin vereceği karar. Böyle bir kulüp tarafından istenmek ve önemli rakamların gözden çıkarılması benim adıma gurur verici” ifadesini kullandı.
İlginç.
Revolution
09.Nisan.2011, 13:40
Bu habere hiç inanmıyorum :)
Quaresma'nın, Roberto Carlos'un 50 kere falan yalanlandığını hatırlarsa ben de inanmıyorum.
uAburak89
09.Nisan.2011, 15:29
Mehmet Çiftçi ismini görünce haberi okumaktan vazgeçtim, kendisi yalan haber uzmanıdır, zamanında Aceto tarafından rezil edilmiştir;
http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/08/mehmet-ciftcinin-elano-haberi.html
İtibar etmemek lazım...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2011, 16:36
Mehmet Çiftçi denince geçeceksin...
RasAnt
09.Nisan.2011, 19:35
Gs bu durumu hangi transferlerle atlatacak merak ediyorum dışardan bakınca şahsen toparlanmaları süre alacak düşüncesindeyim
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2011, 00:04
Gs bu durumu hangi transferlerle atlatacak merak ediyorum dışardan bakınca şahsen toparlanmaları süre alacak düşüncesindeyim
Katılıyorum. İlginç olacak ama Hagi'nin dediği gibi ''Zaman Lazım'' Galatasaray'a.
Lucas Neill
10.Nisan.2011, 23:02
Ardanin Atl madrid'e transferi büyük ölcüde bitmis yarin resmi site aciklama yapacakmis.
Emurafu
10.Nisan.2011, 23:11
arda turan'in atletico madrid'e transferi kucuk puruzler disinda tamamlandi. kulup yarin bununla ilgili resmi siteden bir duyuru yapacak.
Şeref Aydın
Alın size bir SKANDAL daha...Görevi bırakacak yönetimin böyle bir karar vermesi ETİK değildir.
RaSenGan
10.Nisan.2011, 23:15
Gidecek olan adamı hangi yönetim gelse tutamaz.Kaldı ki gitmesi de onun için en hayırlısı olur.
Suicider
11.Nisan.2011, 01:26
Sene sonuna kadar kadro dışı sanırım Pino .Sezon sonuda yeni gelecek hocaya göre belli olur kalıp kalmıyacağı.
TR.CaPTaiN
11.Nisan.2011, 10:55
Galatasaray Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray Kulübü, kaptanı Arda Turan'ın transferi için İspanyol Kulübü Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
İşte sarı-kırmızılı kulübün yaptığı o açıklama:
"Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."
Sporx
europeanconquer
11.Nisan.2011, 11:12
Galatasaray Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Galatasaray Kulübü, kaptanı Arda Turan'ın transferi için İspanyol Kulübü Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
İşte sarı-kırmızılı kulübün yaptığı o açıklama:
"Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."
Sporx
Haberlere inanmam diyen ve yerinde görmek isteyenler varsa ;
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=150274
nerazzuri
11.Nisan.2011, 11:16
gider ayak güzel bir iş yapıyorlar, bırakın yapsınlar. etik metik geçin bunları.
World Hollow o1
11.Nisan.2011, 11:18
Umarım bu iş olur Arda gibi bir topçuyu Avrupa'da heleki NTV alırsa gelecek sezon için tv'de izlemek zevkli olur.. :)
Suicider
11.Nisan.2011, 11:49
Hadi bakalim hayirlisi.Insallah bu transfer olur Arda yi kaybetmek istemiyorum ama her iki taraf icinde en iyisi bu olacak sanirim.Hem kendisi hemde Arda üzerinden galatasaray cok yipratildi.
SAİT71
11.Nisan.2011, 12:02
Umarım gider de kurtulur şu ülkeden.
Rehavi
11.Nisan.2011, 12:10
Ben çok umutluyum, İspanya da oldukça başarılı olacağını düşünüyorum.
europeanconquer
11.Nisan.2011, 12:22
Aguero ile kanatları coşturur Arda.Eğer giderse gelecek yıl çok daha heyecanlı bir La Liga olabilir.
Gncl1905
11.Nisan.2011, 12:26
Gider inşallah, biz böyle bir yıldızı haketmiyoruz.Onu Avrupa'da izlemek muhteşem olacak, tamda kendine göre bir lige gidiyor bence...
Stoke City Servet'e gelmedi
G.Saraylı yıldız futbolcu Servet Çetin'in İngiliz Kulübü Stoke City tarafından takip edildiği haberlerine futbolcunun menajeri Mithat Halis'ten yalanlama geldi.
11 Nisan 2011 Pazartesi - 15:20
Sporx.com
http://www.sporx.com/img/3/2011/servet_cetin_sporx_55.jpg Stoke City teknik patronu Tony Pulis (http://www.sporx.com/tony-pulis/)'in G.Saray-Trabzonspor karşılaşmasını tribünden izlemesinin ardından gündeme gelen Servet Çetin (http://www.sporx.com/servet-cetin/) iddiaları erken çürüdü.
Sporx'e özel açıklamalarda bulunan Servet Çetin (http://www.sporx.com/servet-cetin/)'in menajeri Mithat Halis (http://www.sporx.com/mithat-halis/), 'Stoke City'nin hocası Servet (http://www.sporx.com/servet-cetin/)'i mi izlemeye geldi?' sorumuza, "Hayır. Pulis'in bu genel yaptığı bir takip, izleme. Servet (http://www.sporx.com/servet-cetin/)'e talip değiller. Olacaklarını da sanmıyorum. Çünkü o kulüp Servet (http://www.sporx.com/servet-cetin/)'in bütçesini kaldırabilecek bir kulüp değil. Servet (http://www.sporx.com/servet-cetin/)'in birkaç ciddi talibi var ama bunlar içinde Stoke City kesinlikle yok" cevabını verdi.
Revolution
11.Nisan.2011, 18:36
Dun Bulent Under'in Pino hakkinda yaptigi aciklamalari okuyunca gercekten uzuldum. Bir tarafta Senol Gunes tum oyuncularini kazanmaya calisiyor, diger tarafta biz oyuncu kaybetmek icin calisiyoruz. O yapilan aciklama amatorlukten ote degildir gelecek teknik adam da insallah Pino'yu gondermez.
Night_Mare17
11.Nisan.2011, 18:42
Site girişindeki resme bayıldım www.ultraslan.com Arda Turan için.
Sirius Black
11.Nisan.2011, 19:14
Kendisini eleştirdik de eleştirdik, yerdik de yerdik ve gidiyor şimdi... :) Çocuğunu gurbete yollayan bir baba gibi şu an Galatasaray. En zeki çocuğunu en çok dövdü Galatasaray. En yeteneklisiydi o, en zekisiydi, en "onu" ileriye taşıyacak olanıydı... Çok genç yaşta büyük bir sorumluluk verildi kendisine. İnatçı ve duygusal oluşu sorumluluğun altında tamamen ezilmesine sebep oldu. Medya, onun gazladığı taraftar resmen onu afaroz etti. Üstüne bir de malum sakatlığı gelince iyice ayyuka çıktı kötü sözler, berbat düşünceler. Öyle ya da böyle oğlumuz gidiyor artık, kendisini gurbette göreceğiz bundan sonra. İyi ki diyorum sempati duyduğum takımlardan birine gidiyor.
Kendisini eleştirenlerin başında ben de geliyordum, ta ki bir süre önceye kadar. Çünkü gideceği belli olmuştu ve kafaya dank etmişti. İnsan en çok sevdiğini eleştirirdi. Onu artık Galatasaray forması altında sadece videolarda göreceğiz. Bunun üzüntüsünü yaşamayan arkadaşlar seneye, belki de ondan sonraki seneye üzüntüyü yaşayacaktır. Her ne kadar 10 numaralı formasıyla bazı sebeplerden de olsa kazınamasa da, 66 numaralı formasıyla akıllarda hep yer edecek. Odamda posteri asılı olan "66 Arda Turan" her zaman simge isimlerimizden birisi olacak. Tıpkı "8 Cevad Prekazi" gibi ya da "1 Faryd Aly Mondragon" gibi.
Şimdi sizi onun yaptıklarını görmek adına altta linkini vereceğim videoyu izlemeye davet ediyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=sHO6KtR3sVg
#66 Arda Turan !
http://1.bp.blogspot.com/_dbSNJHI4Wl0/S-fJT-kgLZI/AAAAAAAABUk/A2zh3HkGxY8/s1600/66.jpg
Umarım yeni takımında 66 numaralı formayı giyer.
Kendisini eleştirdik de eleştirdik, yerdik de yerdik ve gidiyor şimdi... :) Çocuğunu gurbete yollayan bir baba gibi şu an Galatasaray. En zeki çocuğunu en çok dövdü Galatasaray. En yeteneklisiydi o, en zekisiydi, en "onu" ileriye taşıyacak olanıydı... Çok genç yaşta büyük bir sorumluluk verildi kendisine. İnatçı ve duygusal oluşu sorumluluğun altında tamamen ezilmesine sebep oldu. Medya, onun gazladığı taraftar resmen onu afaroz etti. Üstüne bir de malum sakatlığı gelince iyice ayyuka çıktı kötü sözler, berbat düşünceler. Öyle ya da böyle oğlumuz gidiyor artık, kendisini gurbette göreceğiz bundan sonra. İyi ki diyorum sempati duyduğum takımlardan birine gidiyor.
Kendisini eleştirenlerin başında ben de geliyordum, ta ki bir süre önceye kadar. Çünkü gideceği belli olmuştu ve kafaya dank etmişti. İnsan en çok sevdiğini eleştirirdi. Onu artık Galatasaray forması altında sadece videolarda göreceğiz. Bunun üzüntüsünü yaşamayan arkadaşlar seneye, belki de ondan sonraki seneye üzüntüyü yaşayacaktır. Her ne kadar 10 numaralı formasıyla bazı sebeplerden de olsa kazınamasa da, 66 numaralı formasıyla akıllarda hep yer edecek. Odamda asılı olan "66 Arda Turan" her zaman simge isimlerimizden birisi olacak. Tıpkı "8 Cevad Prekazi" gibi ya da "1 Faryd Aly Mondragon" gibi.
Şimdi sizi onun yaptıklarını görmek adına altta linkini vereceğim videoyu izlemeye davet ediyorum.
#66 Arda Turan !
Video sahibi PesimiSTyLa'ya da burdan selamlarımızı yollayalım :p
Arda konusunda ben Galatasaray yönetimi olsam asla bırakmazdım.Fatih Terim falan gelirse performansı da artar.İşler kötü gidiyor diye pes etmemeliydiler.
KaPaLı
11.Nisan.2011, 19:58
Çünkü o kulüp Servet (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fse rvet-cetin%2F)'in bütçesini kaldırabilecek bir kulüp değil.
Akıl hey Allahım. Mithat Halis sen onu pazarlamaya başlamışsındır zaten. Laf oyunu yapmayı boşver.
ForsakeN
11.Nisan.2011, 20:01
Arda konusunda ben Galatasaray yönetimi olsam asla bırakmazdım.Fatih Terim falan gelirse performansı da artar.İşler kötü gidiyor diye pes etmemeliydiler.
Arda gitmek istiyor. Zorla tutmanın anlamı yok. Kulüp de gayet iyi bir rakam kazanacak bu transferden ayrıca
ancar
11.Nisan.2011, 20:10
http://i51.tinypic.com/5fj52w.jpg
Galatasaray Kulübü, futbol takımı kaptanı Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, ''Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir'' denildi.
Kaynak AA
uAburak89
11.Nisan.2011, 20:52
Arda son dönemdeki en büyük yeteneklerden birisi, haliyle çok fazla beklenti oluştu. Üzerine kaptanlık verildi, sorumlulukları arttı. Kaldıramaması gayet doğal. Tabii takım kötü gittiği için çeşitli şekillerde de eleştirildi. Gitmesini istemem şahsen ama duyguları bir kenara bırakıp mantıklı olmak gerek, genç yaşında yorulmuş bir oyuncu, avrupada oynamak istiyor, iyi de bir para kazandıracak Galatasaray'a. %50si ile oynayan bir Arda'yı Galatasaray'da görmek yerine, Avrupada, Milli Takımda üstün performansı, golleri, asistleriyle görmek beni daha çok mutlu eder. Umarım hep başarılı olur, ve bir gün Türkiye'ye döndüğü zaman, oynayacağı kulüp yine Galatasaray olur.
Gncl1905
11.Nisan.2011, 21:55
Sağol videoyu paylaştığın için, şimdi aklıma M.Boleslav maçı geldi(zaten bu takımın isminin aklımda kalmasını sağlayan Arda'dır).Arda'nın parladığı maç(inşallah bidaha da sönmeyecek), o maçı izleyen sanşlı kişilerdendim...
Revolution
11.Nisan.2011, 22:36
Site girişindeki resme bayıldım www.ultraslan.com (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ultraslan.com) Arda Turan için.
Yahu şimdi mi gelmiş akıllarına Arda'yı sahiplenmek. Neredeydi geçen sene akılları? Neredeydi bu sene akılları? Bırakın allah aşkına ya şimdi adam giderken resmini koyup sanki başından sonuna dek sahiplenmişler de bir de şov yapıyorlar.
Sirius Black
11.Nisan.2011, 22:37
Evet, Arda gerçekten muhteşemdi o maç. :)
CeNTeR_TR
11.Nisan.2011, 22:38
Yahu şimdi mi gelmiş akıllarına Arda'yı sahiplenmek. Neredeydi geçen sene akılları? Neredeydi bu sene akılları? Bırakın allah aşkına ya şimdi adam giderken resmini koyup sanki başından sonuna dek sahiplenmişler de bir de şov yapıyorlar.
İmzamı atarım (: Galatasaray'ın düşüş döneminden beri herkes Arda'ya sallarken Stad'da Arda yuhalanırken bunları yapanda aynı taraftar değilmiydi ? Aynı taraftardı ..
europeanconquer
11.Nisan.2011, 22:43
Arda'nın aleyhine yapılan tezahüratlarda en az onun kadar bende üzlüyorum.Şimdi gidiyor.Arda'nın kalbini kıranlarda gönlünü almaya çalışıyorlar.Onu özleyeceğiz.Ama umarım gitmez.
Revolution
11.Nisan.2011, 22:45
Abi bu yapılan gerçekten yüzsüzlüktür, nankörlüktür. "Kimi gece alemlerde, kimisi sinema peşinde.." Bu besteyi unutmadık ultraslan. Adın gibi Aslan olsaydın, şimdi kalkıp özür yazısı yazardın sayfa girişine Arda Turan'a. Yazılı da değil sadece, özel hayatına nasıl beste yazıyorsan özür için de beste yapardın. Herkes gider Arda kalırmış, şimdi bir şey diyecektim ama neyse... Arda'nın sahibi ultraslan değildir, o şuurunu kontrol edemeyen topluluk değildir. Arda Turan'ın sahibi -Galatasaray'ın çocuğunun sahibi- Galatasaray'a hem gönülden bağlı olup hem iyi günde hem kötü günde destek verip, protestosunu adam gibi zamanında yapanlardır.
ultraslan benim için Alpaslan Dikmen'in ölümünden sonra olan olaylarda bitmişti. Şimdi adını bile duymak istemiyorum resmen. Bu adamlar sözde çok büyük Galatasaraylı.
berkay19
11.Nisan.2011, 22:52
Soğuttular, resmen kaçırmak için ellerinden geleni yaptılar ve şimdi Türkiye'nin en yetenekli oyuncusunu Türk Telekom Arena'da kupa kaldırdığını görmeden kaybediyoruz. Çok yazık. Daha doyamamıştık seni bu formayla izlemeye. Özleyeceğiz ve başka formalar altında izleyeceğiz. Umarım başarılı olursun Kaptan Arda Turan :(
Revolution
11.Nisan.2011, 22:52
Sevgili Galatasaraylılar,
Bu futbol sezonunun tamamında ve son günlerde artan bir şekilde Galatasaray'ımız ve kaptanımız Arda Turan yazılı ve görsel medyada adeta abluka altına alınmış ve haince maksatlı bir şekilde olumsuz yönde gündemde tutulmaktadır.
Kötü bir sezon geçirdiğimiz ve mali kongrede yaşananlardan sonra sıra kaptanımız, göz bebeğimiz, canımız, Arda Turan’a gelmiştir. Arda ile ilgili genç olduğunu, hatalar yaptığını ve eski örnek kaptanlardan feyiz alması gerektiğini ben de daha önce dile getirmiştim. Ancak bu yaptığı hata dediğimiz konular her insanın yapabileceği sıradan davranışlardı ve aslında camiamızı küçük düşürücü davranışlar da değildi. Yine de kendisini bu konularda uyarmayı daha fazla canı ve canımız yanmasın diye uyarmayı görev bilmiştim.
Şimdi geldiğimiz noktada son milli maçta attığı gol sonrası ardanın "bunu da yazın" demesinden kendince alınan bir çok insan ve medya mensubu başka konuları örnek gösterirken aslında Arda ve Galatasaray’a saldırmaya başlamıştır. Bu arada nedense doğruyu sadece onlar görebilirmiş gibi Arda'yı bir tek Fenerbahçeli medya mensupları desteklemeye başlamıştır. Aynı kişiler Kadıköy'de kaptanımıza atılan tokatta (Christian) görüş bildirmemiş veya futbolda olur böyle şeyler diye geçiştirmişlerdi. Şu anda ise Arda artık Avrupa'ya gitmeli sesleri yükselirken mesela Gökhan Gönül’e hiç değinmemektedirler.
Bizim kaptanımızı korumak kimsenin haddine değildir. Bunu en ala biz yaparız, kimsenin de aklınaihtiyacımız yok.
Basında bir tarafta Arda operasyonu sürerken diğer tarafta Telegol programında tahriklerin boyutu “ camianın içine etme” noktasına kadar gelmiştir. Sayın Ahmet Çakar’ın çirkin sözlerini çok ciddi ve sert bir şekilde kınıyorum ve kendisine yakıştıramıyorum. Kendisinin genç nesillere olumlu yönde örnek olması gerekir diye de düşünüyorum.
Diğer bir konumuz iki gün önce Antalya havaalanında yaşanan tatsız olaydır. Bu yersiz ve maksadını aşmış olay başta beni ve tüm ultrAslan’ı derinden üzmüştür. Hazırlanılmış bir konu olmamakla birlikte protestonun içeriği ve çirkin sözler gerçekten Galatasaray duruşu ve terbiyesine aykırıdır. Bilinmelidir ki aslında protesto da her taraftarın hakkıdır. Ancak bu olumsuz tabloyu yaşatan bazı kişiler, unutmamalıdır ki bugünler geçecek ve Dünya da Türkiye'nin bilinen "tek markası olan Galatasaray" başarıdan başarıya koşacaktır.
Bilinmelidir ki Türkiye'dir Galatasaray.
Oğuz Altay
ultrAslan Genel Koordinatörü
11.Nisan.2011, 22:58
Arda Turan artık bu ülkede top oynayamaz. oynamamalı... çünkü öyle bir ülkemiz ve basınımız varki futbolcuyu adeta boguyor. fakat Arda Turan'da da suç var. Son 2 yılda hep yerinde saydı. Neden bilmiyorum ama hiç gelişim sağlayamadı. Ya iyi çalışmıyor ya da iyi yaşamıyor. Yani geçmiş yıllarda izlemeye alıştıgımız Hakan Şükür,Hakan Ünsal,Hasan Şaş ya da ne bileyim Bülent Korkmaz gibi isimlerin fiziksel güçlerine hiç ulaşamadı. İnşallah gittiği takımda iyi bir antremanlar form tutar fakat Türkiye kulüplerin iyi antreman sistemleri üretip oyuncuları forma sokan değil, her oyuncunun kendi öz denetimiyle formda kalmasını gerektiren ,yani İspanya,İngiltere ya da İtalya liginin aksine profesyonellikten uzak bir lig. Bu ligde Hagi gibi,Hakan Şükür ya da Alex gibi kendine çok iyi bakan, yemesine,içmesine,uyku düzenine ve antreman disiplinine dikkat eden isimler çok rahat sivrildiği gibi, Okan Koç,Sergen Yalçın,İbrahim Akın,Bilia ve daha sayamadıgım onlarca oyuncu gibi yıldız adaylarının da yukarda saydıklarımı yapmadıkları için eriyip gittikleri bir lig. Eğer Arda kalırsa hangi gruba katılır bilinmez ama eğer bir Hakan şükür ya da Hagi gibi büyük oyuncu olmak istiyorsa gitmeli :)
Revolution
11.Nisan.2011, 23:01
Abi Sergen de eridiyse yani adam erimiş haliyle tozunu attırdı :D
berkay19
11.Nisan.2011, 23:04
Juan Pablo Pino sezon sonuna kadar kadro dışı mı ? Ne saçmalıktır bu ya herkes çok iyi de Pino mu umursamaz.
Sergen gibi kendini harcayan zor bulunur.Belki Best:n: adam harcamasına rağmen neler yapmış:p:
nannar
11.Nisan.2011, 23:18
Sergen kendine iyi baksa ve bir takımda istikrar sağlasa oynadıgı zamanın avrupada en iyi 10-15 ortasaha oyuncularından biri olacaktı.Fakat saman alevi gibi parladı söndü yıllar boyu
SAİT71
12.Nisan.2011, 12:10
Sergen Bir Alex gibi aile hayatı yaşayan bir adam olsaydı Barça'da felan yıllarca oynardı...
İspanya, Arda için ne diyor?
12 Nisan 2011 10:45 | NTV Spor ve Ajanslar
Atletico Madrid-Galatasaray arasında süren Arda Turan pazarlıkları İspanya basınına nasıl yansıdı? İspanya'nın önde gelen gazetelerinde Arda hakkında neler yazıldı?
http://media1.ntvspor.net/C/I/133/arda600_Z8T2S.jpg
Galatasaray kulübünün, futbolcusu Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi için görüşmelere başladığını duyurmasının ardından İspanyol basınından yapılan yorumlarda, "Atletico'nun acelesi yok. Sezon sonunu bekleyecek" denildi.
AS ve Marca gibi İspanya'nın önemli spor gazeteleri, Arda haberlerine bugün geniş yer ayırırken, sarı kırmızılı kulübün Arda'yı satmak için aceleci olduğunu ancak Atletico'nun zamana ihtiyaç duyduğunu belirtti. Atletico Madrid kulübüne yakın kaynaklara dayanılarak verilen haberlerde, İspanyol kulübünün Arda'yı transfer etmek için girişimde bulunduğu doğrulandı. Ancak aynı kaynaklar, Arda'nın transferi için Galatasaray'ın 14 Mayıs tarihinde yapacağı başkanlık seçiminin sonuçlarının bekleneceğini ifade etti. "Atletico Madrid, Galatasaray'daki mevcut yönetimin Arda'yı satarak kulübün kasasına para sokmaya çalıştıkları düşünüyor" diye yazan AS gazetesi, "Eğer, Arda yaza kadar transfer pazarında kalmaya devam ederse Atletico'ya gelmesi gerçekleşebilir. Ama şimdi değil. Aceleci olmak istemiyorlar" değerlendirilmesinde bulundu.
Bu arada geçtiğimiz haftasonu Galatasaray kulübü ile görüşmelerde bulunan Atletico Madrid kulübü yönetim kurulu başkanı Miguel Angel Gil Marin'in sadece Arda'yı konuşmadığı, Galatasaray yönetimine Atletico'da forma giyen bazı yıldız futbolcuların durumları hakkında da bilgi verdiği ileri sürüldü.Ekonomik kriz yaşayan Atletico Madrid, gelecek sezon için kendisine sponsorlar ararken, ABD'de bulunan Gil Marin'in birçok firmayla görüştüğü kaydedildi. Atletico Madrid'i izleyen İspanyol gazeteciler, kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan çıkabilmek için Uruguaylı Forlan, kaleci De Gea veya Arjantinli Kun Agüero gibi önemli futbolcularını sezon sonunda satabileceğini savunuyor.
Atletico'da sezon sonunda teknik direktör Quique Flores'in gönderilmesi ve yerine büyük olasılıkla Luis Enrique'nin getirilmesi ön görülüyor.
E.Cartman
12.Nisan.2011, 23:46
Seedorf ve Galatasaray!
İtalyan basınında Galatasaray'ın Serie A takımlarından Milan'da forma giyen Clarence Seedorf ile ilgilendiği iddia edildi.
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/seedorf_280x390_664397a.jpg
Galatasaray'ın, Milan'ın 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Clarence Seedorf ile ilgilendiği ileri sürüldü.
İtalya'da yayımlanan La Gazzetta dello Sport gazetesi, son birkaç haftadır iyi bir performans sergileyen Seedorf'un, Galatasaray'ın dikkatini çektiğini ve sarı kırmızılı ekibin, Hollandalı futbolcuyu isteyen kulüpler arasında yer aldığını yazdı.
Haberde, Galatasaray'ın bu sezon ligde hayal kırıklığına uğrayan Galatasaray'ın gelecek yıl için kollarını sıvadığı ve olası transfer listesinde Seedorf'a öncelik verdiği iddia edildi.
Kaynak: SporX (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/seedorf-ve-galatasaraySXHBQ229739SXQ)
nerazzuri
12.Nisan.2011, 23:47
son birkaç haftadır iyi bir performans sergileyen Seedorf'un, Galatasaray'ın dikkatini çektiğini ve sarı kırmızılı ekibin, Hollandalı futbolcuyu isteyen kulüpler arasında yer aldığını yazdı.
:D..........................................
Revolution
12.Nisan.2011, 23:48
Vallahi iyi futbolcudur, zencidir gelmesini isterim 1 yıl da olsa iyi hizmet verebilir; Barış'tan Elano'dan kat kat yarar sağlar.. Hele Fatih Terim gelirse çok iyi anlaşırlar.
europeanconquer
12.Nisan.2011, 23:51
Böyle yaşlıların alınmasını eskiden uygun bulmazdım şimdi buluyorum.Tabi bütün oyuncular yaşlı olsun demiyorum.15-16 gencin yanına 4-5 tane yaşlı ve tecrübeli birileri olsa çok güzel olur.Harry Kewell örneğini verebiliriz.Eğer haber doğruysa gelmesi taraftarıyım.
Revolution
12.Nisan.2011, 23:52
Seedorf'a Harry Kewell örneğinden ziyade Guti örneği verilebilir. Harry Kewell daha çok sakatlıklarla boğuştu burada maalesef...
europeanconquer
13.Nisan.2011, 00:09
Seedorf'a Harry Kewell örneğinden ziyade Guti örneği verilebilir. Harry Kewell daha çok sakatlıklarla boğuştu burada maalesef...
Oynama açısından değil öğrenme açısından davranış açısından.Harry Kewell'ın profesyonelliğinden yararlanmak isterim ben şahsen.Dünyanın en profesyonel ve kişilikli oyuncuları arasında Harry Kewell var.Tabi Guti de örnek verilebilir buna ama özel hayatı biraz karışık Guti'nin.
Revolution
13.Nisan.2011, 00:13
He tamamdır o zaman, ben futbolları açısından söylemiştim :)
CeNTeR_TR
13.Nisan.2011, 00:27
Yaşlı o yaşlı almaya gerek yok.