View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Banega
28.Şubat.2014, 15:21
Evet aslında Mancini'nin de temel hedefi toplu hücumla birlikte toplu savunma.Dün Trabzonlu Özer'de bundan yakınmıştı.Hakikaten zor bir şey ama, zaten o yüzden üst düzey takımlarda görüyoruz bunu.Bu sistemi oturtmak için sabır gerek malesef.
Redrum
28.Şubat.2014, 16:02
Dün Juve mesela bir bakıyorum hücumda 4 kişi 4 defansın tam arasında 2 3 kişi de ortasahada top yapıyor, sonra bir kontra oluyor bakıyorum Juve defansı 6 - 7 kişi. Hayran kaldım.
europeanconquer
07.Mart.2014, 15:58
Yahu o değilde attığı golden sonra Elmander gibi kollarını yana açıp taraftara koşan bir forvet gerekiyor bize.
http://1.bp.blogspot.com/-oRX8Z5wHw9I/T8HrNaZw4dI/AAAAAAAAA8M/RYKF_hPR9Dk/s1600/elmander.jpg
Ah ulan sakatlık,ah ulan yabancı sınırı :uzgun:
byariff
09.Mart.2014, 21:12
Mancini bugun ki sampdoria livorno macindaymis , galiba gabbiadini yi izlemeye gitti
https://pbs.twimg.com/media/BiTQQX4IIAAUSJl.jpg
Banega
09.Mart.2014, 21:17
Mancini bugun ki sampdoria livorno macindaymis , galiba gabbiadini yi izlemeye gitti
https://pbs.twimg.com/media/BiTQQX4IIAAUSJl.jpg
Artiz Dayı sandım bi an :zuhaha Gabbiadini çok iyi olur valla.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mart.2014, 21:21
mancini iyi giyinir, demek ki bizim artiz dayi da oyleymis ama biz farkina varamadik galiba :zuhaha
europeanconquer
10.Mart.2014, 00:03
Sampdoria Mancini'nin futbolcuyken efsane olduğu kulüp,bir zahmet gitsin izlesin yahu ne Gabbiadini'si :n:
byariff
12.Mart.2014, 03:03
belcika basinida dogrulamis Kouyate galatasaray haberlerini yalniz arsenalde istiyormus
http://www.voetbalnieuws.be/news/95495/Ook_Galatasaray_is_in_de_markt_voor_Kouyat%C3%A9
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/369218/Arsenal-facing-competition-from-CSKA-and-Galatasaray-for-Liverpool-target-Cheikhou-Kouyate
mpaker66
12.Mart.2014, 03:20
Abi Belçika sitelerinde ne geziyosun ya :D
byariff
12.Mart.2014, 04:24
turk basininda cikmisti biraz arastirdimda avrupada belcikadada vs cikmis haberleri yani. :D
europeanconquer
13.Mart.2014, 13:55
Uğur Demirok diyorlar,iyi olur,güzel olur.Yuvasına dönmüş olur Uğur'da.
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/terimin-yeni-prensi-g-saray-yolunda-SXHBQ373737SXQ
Nedvedmania
13.Mart.2014, 18:19
Rüyamda Arda Turan geri geliyordu. Valla açık söyliyeyim "Arda, Arda Turaaaan, Arda, Arda Turaaaan" demeyi çok özledim :)
davidvilla
13.Mart.2014, 19:18
efendim neden gelsin ki ardacığım geri ?
geri gelsin de bizim muhteşem taraftarımızın övgüleri sonucu yine mi göz yaşlarını tutamasın ?
bizim futboldan anlayan efsanevi 18 yaş pırıl pırıl gencecik taraftarlarımız yine mi sinemalı tezahuratlar yapıp ardacığım'ın psikolojisini yerle yeksan etsin ?
sayın burak arkadaşımıza her platformda sahip çıkan gururlu ve şerefli taraftarımız onun yeniden gelişini hakediyor mu?
bence arda kardeşimiz hiç gelmesin oralarda bizleri ve muhteşem taraftarımızı temsil etmeye devam etsin. hatta yapabiliyorsa burak kardeşimizi de yanına alsın.
muhteşem adoleşent kardeşlerimize de tekrar selam olsun klavyelerine tanrı zeval vermesin efendim.
not: iyi mi böyle nedvedciğim ? :)
Nedvedmania
13.Mart.2014, 19:25
Bi iki denemeyle daha ayarı tutturabileceğine inanıyorum. Tek temmennimiz bu yönde :)
Banega
13.Mart.2014, 19:27
Arda'yı hepimiz istiyoruz ama şu an gelirse kendine yazık olur.Orada resmen yeniden doğdu.Burada kalsaydı Burak gibi eleştiri oklarının hedefi olurdu.Valla Atletico bir oyuncunun nasıl işlenmesi gerektiğini çok iyi gösterdi bize.Ve daha ders almamış gibi gözüküyoruz.Salih,Burak vb. oyuncular zaman kaybetmeden yurtdışına gitmeli seviye atlamak istiyorlarsa.
byariff
19.Mart.2014, 22:27
29 macda 24 gol atmis bu adamla ilgileniyormusu bu arada 91"li
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/andrej-kramaric/profil/spieler_46580.html
Kryptonite
20.Mart.2014, 01:15
29 macda 24 gol atmis bu adamla ilgileniyormusu bu arada 91"li
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/andrej-kramaric/profil/spieler_46580.html
İyi forvet bugünde İstraya 2 tane attı takımını galibiyete taşıdı ama GS ayarında bir futbolcu değil.
Mamadou
20.Mart.2014, 01:45
Arda GS formasını bir daha giyer ama otuzundan sonra giyer. Aynı bizdeki Nihat Kahveci gibi olur. Belli bir yaştan sonra tekrar GS formasını giyecektir ama şimdi zamanı değil yedirmezler.
europeanconquer
20.Mart.2014, 02:47
Semih,Telles,Muslera,Melo ve gençler hariç herkes gitsin,niye gitti demem.
byariff
20.Mart.2014, 02:52
bruma ? :( ondan cok umitliyim ben saglam donucek..
europeanconquer
20.Mart.2014, 02:53
bruma ? :( ondan cok umitliyim ben saglam donucek..
Gençler deyince Drogba falan mı sandın abi ? :n:
Nocna Mora
20.Mart.2014, 12:39
Mancini oturttuğu 3-5-2'den neden vazgeçti ben onu anlamyorum.
urwrdskkn
20.Mart.2014, 13:32
Mancini oturttuğu 3-5-2'den neden vazgeçti ben onu anlamyorum.
3 5 2 sisteminde çok fazla pozisyon veriyorduk o yüzden 4 lü savunmaya döndü
Banega
20.Mart.2014, 15:04
Drogba'nın yerine Villa'nın getirileceği konuşuluyor.Buna en çok herhalde davidvilla arkadaşım sevinir :)
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/david-villa-galatasaray-formasi-giyebilir/news/anzeigen_153182.html
Fearless Coward
20.Mart.2014, 15:04
Bize genç bir zenci forvet lazım. Yeni Drogba şart. :D Gereksiz yabancıları yollasınlar da getirsinler 1-2 zenci oyuncu.
Redrum
20.Mart.2014, 15:22
Bize genç bir zenci forvet lazım. Yeni Drogba şart. :D Gereksiz yabancıları yollasınlar da getirsinler 1-2 zenci oyuncu.
Birisi Wilfried Bony mi dedi :icon_sad:
byKpln
20.Mart.2014, 15:32
Wilfried bizim Fener'e gelse çok iyi olur ya :)
mpaker66
20.Mart.2014, 15:35
en az 20 isterler ona.
Fearless Coward
20.Mart.2014, 16:24
Parası neyse verilir öyle adamlar bulursak parayı basıp almak lazım paranın karşılığını verirler zenciler. :D
jevox06
20.Mart.2014, 23:14
Galatasaray'ın forvette Elmander gibi Kuyt gibi pres yapan , takım için oynayan bir forvete ihtiyacı var öncelikle. Orta sahada da Melo tarzı (örneğin Ramires, kendisi dünya üzerindeki en iyi 3-5 orta sahadan biridir bana göre, inanılmaz meziyetleri var) bir savaşçıya mutlaka ihtiyacı var. Stoper sorunumuzda zaten az çok herkes tarafından bilinen bir şey. Defanstan topu oyuna sokabilecek tarzda biri olması gerekli. Ve bu oyuncu kesinlikle Burdisso değil :)
Nocna Mora
21.Mart.2014, 00:07
O değil de zaten Elmander sene sonu takıma dönüyor. Oynayacaktır, oynamalıdır.
Banega
21.Mart.2014, 00:09
O değil de zaten Elmander sene sonu takıma dönüyor. Oynayacaktır, oynamalıdır.
Sözleşmesi bitiyor, önermezlerse dönmeden boşta olacak... :(
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mart.2014, 00:40
drogba out / villa in haberleri var. david villa gelir mi ki acep, arif ispanyadan bildirir bu gece bize :n:
europeanconquer
21.Mart.2014, 00:43
Gereksiz,kısa vadede yararlı bir heyecan daha olur.Gelirse,tabi ki gelsin ancak daha genç ve yetenekli bir adam bulmalıyız.
davidvilla
21.Mart.2014, 01:12
Villa mi ooo
byariff
21.Mart.2014, 04:44
villa haberi turk basininda var ispanyol basininda hic gormedim... keza dogruysada yanlis transfer olur villa eski villa degil.
E.Cartman
21.Mart.2014, 04:46
Henry'den sonra en iyi sağ içe sahip adamdır Villa ancak İspanya'dan gelen futbolcuların genelde burada sıkıntı yaşadığını düşünürsek sıkıntılı bir transfer olabilir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mart.2014, 04:48
villa gelsin, gorurum ben sizi. ne uyum sikintisi kalir ne de form dusuklugu :zuhaha
bence turkiye sartlarinda super bir transfer olur, tabi maliyeti de onemli.
Fearless Coward
21.Mart.2014, 05:02
Valla ben 27 yaşındaki Soriano'yu almamızı istiyorum bizim ligde en az 15 gol atar Avrupada'da boş geçmez keşke alsak.
Banega
21.Mart.2014, 05:10
Benim hayalim hep Mario Gomez'i Galatasaray'da görmekti.Fiorentina'ya gittiğinde üzülmüştüm, ederinden çok daha az bir bonservisle ayrılmıştı.Drogba yollanacaksa ve dünya çapında bir forvet aranıyorsa kesinlikle bu isim Mario Gomez olmalı.Sene başında Fiorentina Burak'ı istemişti, belki Burak+bir miktar paraya halledilebilir diyeceğimde vermezler yaa :D Hadi diyelim verdiler, yabancı sınırından elimiz kolumuz bağlı kalır, tek yerli forvet Umut'a kalırız :D
IcedEarth
21.Mart.2014, 13:20
Daha önce de defalarca belirttiğim gibi, Galatasaray Drogba'nın yerini kesinlikle Edin Dzeko ile doldurmalıdır. Maliyetinin farkındayım, ancak katkısı maliyetini rahatlıkla karşılayacaktır.
Nocna Mora
21.Mart.2014, 14:33
Önümüzdeki sene kuracağı sisteme göre kaliteli bir forvet aldıracaktır Mancini. Koray, Semih, Gökhan, Hakan gibi sağlam stoperlerimiz zaten var. Hakan ve Semih bence ligi her zaman götürecek kalitedeler. Özellikle Hakan Balta yılların acısını resmen stoperde çıkarıyor. O kadar iyi ki. İzlerken tek güven veren ve ne yaptığını iyi bilen, savunmayı derleyip toplayan adam kendisi. Sol bek zaten Alex'e emanet. Sağ bek transferi belki olabilir eğer olmazsa Sabri, Veysel gibi gözüküyor.
Orta sahada Melo'nun yaşı ilerliyor ve seneye bu performansı verir mi bilemiyorum zaten kendisini sürekli saklayarak oynuyor bu sene. Önümüzdeki sene milli takım motivasyonu da olmazsa kötü olabilir sanki. Selçuk zaten bitmiş gibi oynuyor. Yekta desen kapasite belli. Ceyhun desen iyi niyetli, çabalıyor fakat dişli adamı. Busquest gibi, ekstrası yok. En önemli transferler orta sahaya olacaktır. Yerli olarak Umut Gündoğan, Emre Çolak, İbrahim Coşkun vb. alternatifleri sayabilsekte yine de ilk 11e direk girecek ve Sneijder kalitesinde bir orta sahaya ihtiyacımız var. İki yönlü oynayabilen. Gerard gibi.. Yabancı hakkımızı orada kullanacağız gibime geliyor bana. Kanatlı sistem olursa zaten Hajrovic, Bruma, Lucas gibi oyuncularımız var. Yerli bir alternatif alınacaktır bu bölgeyede zira Aydın'ın ne halde olacağı bilinmiyor.
Forvette de Drogba'nın ve Burak'ın satılıp gelen para ile kaliteli bir forvet alınması gerektiğini düşünüyorum. Zira top kontrol edemeyen Burak ne kadar atsada bir o kadar da kaçırıyor. Şimdi satamazsak daha da satamayız gibime geliyor. Yerli bir forvet bulmamız lazım bir de. Bitirici vuruşları iyi olan.
Bakalım neler olacak.
mpaker66
21.Mart.2014, 14:36
Bize FM tabiriyle komple forvet lazım beyler. Hem hızlı hem güçlü birazda teknik :D
GicaHagi
21.Mart.2014, 14:43
Bize Onur Belge tabiriyle basip giden forvet lazim :D
Ayrica orta sahaya Cabaye tarzi tempolu ileri geri giden hizli düsünen Sneijder Melo Drogba (yada alacagimiz saglam forvete ayak uyduracak)'ya ayak uydurucakak bir oyuncu sart oglu sart. Selcuk Melo senede 50 küsur mac yaptiklari icin her mac ayni iyi oyunu koyamiyorlar ki Selcuk tükendi artik alternatifli bi kadromuz olmasi gerek.
Banega
21.Mart.2014, 14:54
Daily Mail:''Galatasaray Sagna'nın menajeriyle görüştü.''
Fearless Coward
21.Mart.2014, 17:07
Sagna çok iyi olur Eboue'nin gitme vakti geldi artık.
Redrum
21.Mart.2014, 17:21
Rüyamda Elmander geri dönüyordu ve show yapıyordu :D
Sağ bek için lütfen yabancı hakkımızı harcamayalım artık, özellikle de yaşı Eboue ile aynı olan Sagna için. Bence Veysel gayet iyi oyuncu, hani şu Hakan Balta'nın sol bekte iyi olduğu dönemler vardı ya, hah işte o kalibrede sağ beki götürebilecek ve kendini geliştirebilirse yıllarca hizmet edebilecek bir oyuncu. Yabancı alınacaksa stopere alınsın. Hatta ona bile ihtiyaç yok bence, 4-2-3-1 in uç forveti burak, arkasında sneijder, kanatlarda bruma ve hajrovic, hatta alınabilirse gökhan töre, forvet ve kanat alternatifi için mevlüt(belki de as forvet olur), 2li göbekte melo ve selçugu kesebilecek kalitede veya potansiyelde bir oyuncu bulmalıyız tercihen Türk olursa iyi olur örneğin tolgay arslan, jem karacan gibi oyuncular. Yahut Emre Çolak, Umut Gündoğan, Ceyhun, Yekta, Hamit gibi oyuncuları kazanmak ve kazanamadıklarımızı elemek lazım takımdan göndermek lazım. Stoper için eğer Chedjou iyi bir fiyata satılabiliyorsa satılıp Astori tarzı bir stoper çok tatlı olur.
-----------------------------------------Muslera------------------------------------
Veysel----------- astori--------------------------semih-----------------telles
------------------------melo------------------selçuk(veya başkası)---------
Töre(mevlüt)-----------------sneijder(emre)-----------------------bruma(hajro)--------
-------------------------------mevlüt(/burak)-------------------------------
Fearless Coward
21.Mart.2014, 17:24
Bence kadroyu yenilemek lazım özellikle forvete kesinlikle yabancı 1-2 isim almak lazım yerlilerle olmaz ŞL'de başarı istiyorsan tank lazım bize.
Redrum
21.Mart.2014, 18:06
Benim yazdigim 11de bile 6 yabancı var :) yabancı forvet istiyorsak ömer toprak, nuri şahin ve arda turan'i da almamiz gerekiyor :)
William Rookwood
21.Mart.2014, 18:12
İçlerinden sadece Ömer Toprak alınabilir. Emre Can'ı Leverkusen'e kaptırmamalıydık diye düşünüyorum. Amrabat'a 8 milyon veren yönetim Emre Can için 5,5 milyon Euro'yu çok buldu.
Redrum
21.Mart.2014, 18:28
Çok bulduğundan değil o adam gelmez buraya. Keza ömer toprak da öyle.
Nocna Mora
22.Mart.2014, 00:14
Ömer Toprak Leverkusen gibi bir takımda banko oynarken neden Galatasaray'a gelsin ki ? Şimdilik pek mümkün gözükmüyor bana. Hayaller peşinde koşmaktansa daha realist bakmalıyız bence.
Ömer Toprak Leverkusen gibi bir takımda banko oynarken neden Galatasaray'a gelsin ki ? Şimdilik pek mümkün gözükmüyor bana. Hayaller peşinde koşmaktansa daha realist bakmalıyız bence.
Para için gelebilir. Leverkusen'de ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama GS veya FB' ye gelirse daha fazlasını rahatlıkla alır.
forvet falan bi kenara da gökhan inleri kesinlikle almalıyız selçuk böyle devam ederse işimiz yaş çünkü (hakan çalhanoğlu da şart bence )
davidvilla
22.Mart.2014, 10:47
Bence eren derdiyok da dusunulmeli. Mevlut'den daha yararli olabileceğine inanıyorum
GicaHagi
22.Mart.2014, 14:55
https://www.youtube.com/watch?v=c_5CRnLmZbk
Aradigimiz orta saha oyuncusu bu kesinlikle hem de yerli :)
Bence eren derdiyok da dusunulmeli. Mevlut'den daha yararli olabileceğine inanıyorum
aynen eren kesinlikle mevlütten daha yetenekli bence dünya kupasında pique ile puyolu birbirine düşürmesi hala gözümün önünde :D
Fearless Coward
22.Mart.2014, 16:20
Yerli forvet arıyorsak Samed Yeşil var onu da Liverpool bırakmaz herhalde. :(
Banega
25.Mart.2014, 14:51
Puyol'la Galatasaray'da ilgileniyor diyorlar..Kişilik olarak beğendim en düzgün futbolculardan biridir ve gelirse çok prestijli bir transfer de olur fakat yaşı sorun gibi gözüküyor.
İspanyol savunmacının Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Puyol'la Türkiye konusunu konuştum. Elinde birkaç teklif var. Son dakikada her şey olabilir. Türkiye'den iyi bir teklif gelirse gelebilir. Türk Ligi'yle ilgili bilgisi var. İlginç buluyor Türkiye'yi" dedi.
Bunun dışında Monaco,Milan ve MLS klüpleri ilgileniyormuş.
William Rookwood
25.Mart.2014, 15:27
Yerli olarak Eren yada Mevlüt'ü alabiliriz. Drogba'nın da sözleşmesinin yenilenmemesini ve yerine iyi bir yabancı forvet alınması gerektiğini düşünüyorum.
Banega
26.Mart.2014, 14:41
Dzeko yeşil ışık yakmış.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26085395.asp
Kryptonite
26.Mart.2014, 15:37
Dzekonun gerçekten GSye geleceğine inanıyor musunuz? Adam dün ManU 2 tane birden attı.City bugün satılığa çıkarsa tüm dünya klupleri peşine düşer.
E.Cartman
26.Mart.2014, 15:51
Dzekonun gerçekten GSye geleceğine inanıyor musunuz? Adam dün ManU 2 tane birden attı.City bugün satılığa çıkarsa tüm dünya klupleri peşine düşer.
"Sneijder'in Galatasaray'a geleceğine inanıyor musunuz ? Drogba'nın Galatasaray'a geleceğine inanıyor musunuz ?" Bırakın şu goygoyu artık sanki Agüero, David Silva falan deniliyor. Dzeko çok iyi topçu ama tüm dünyanın peşine düşeceği bir isim de değil. Zor belki ama gelme ihtimali hiç de düşük değil.
Kryptonite
26.Mart.2014, 15:57
"Sneijder'in Galatasaray'a geleceğine inanıyor musunuz ? Drogba'nın Galatasaray'a geleceğine inanıyor musunuz ?" Bırakın şu goygoyu artık sanki Agüero, David Silva falan deniliyor. Dzeko çok iyi topçu ama tüm dünyanın peşine düşeceği bir isim de değil. Zor belki ama gelme ihtimali hiç de düşük değil.
Drogba dediğin adam 35 yaşında geldi bu takıma.Dzeko dediğin adam kaç yaşında? Herneyse siz hayal kurmaya devam.
Banega
26.Mart.2014, 16:09
Drogba dediğin adam 35 yaşında geldi bu takıma.Dzeko dediğin adam kaç yaşında? Herneyse siz hayal kurmaya devam.
Sneijder kaç yaşındaydı? Ya bırakın şu işleri.Arkadşın dediği gibi Silva yada Agüero olsa tamam da bu adam gelir.
Kryptonite
26.Mart.2014, 16:14
Sneijder kaç yaşındaydı? Ya bırakın şu işleri.Arkadşın dediği gibi Silva yada Agüero olsa tamam da bu adam gelir.
Çok zor kardeşim çok zor.
E.Cartman
26.Mart.2014, 16:20
Hayal kurduğumuz falan yok Dzeko geliyor diye burada cozuttuğumuz da yok. Geldin futbol tarihinin en klişe laflarından birini ettin. Ben de ona cevap verdim. Dzeko öyle Türkiye'ye gelme ihtimali olmayan bir adam değil. Başka takımlara gitme yüzdesiyle Türkiye'ye gelme yüzdesi arasında fark yok. İsmi geçen takımın Galatasaray olmasının bir önemi de yok. 30'una merdiven dayamış Dzeko Fener'e de gelebilir Beşiktaş'a da gelebilir rahatlıkla. Sow'un Türkiye'ye gelme olasılığı daha düşüktü mesela ancak Fenerbahçe ne yaptı, aldı. Her ne kadar yaşlı olsa da Carlos'un piyasası hala vardı gelirken. Anelka gelirken aynı şeyler söylenmişti. Hagi, Popescu gelirken aynı şeyler söylendi. Hatta Muslera için bile söylendi bu laflar. Bir transferi, bir dedikoduyu değerlendirirken büyük resmi görmeye çalışırsanız daha iyi olur.
Drogba'dan öte Sneijder kıyas olarak koyalım.City'in 4 forveti var Jovetic,Agüero,Negredo,Dzeko.Arkada kalan 2 isim Dzeko ve Negredo imkansız diye bir şey yok sonuçta bu adam Wolfsburg'dan gitti ve çok da mühim bir şey yapmadı City'de.
BaGa TaRKaN
26.Mart.2014, 16:25
Sneijder 1 Yıldır Nerdeyse Top Oynamadı Gözden Düştü Yeniden Oynamak İçin Galatasaray Bulunmaz Fırsattı.
Drogba Malum Artık Doymuş Bir Futbolcu Galatasaray Olmasaydı Amerika veya Çin'e Gidecekti Ama Ş.L'de Oynama İmkanı Olduğu İçin Galatasaray'a Geldi.
Biraz Mantıklı Düşünün ve Hayal Kurmayın Gerçi Hayal Kurmak Güzeldir Emellerine Ulaşmada Bir Noktada Şarttır.
europeanconquer
26.Mart.2014, 16:32
Sneijder ve Drogba dediğiniz adamlar Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıktı diye geldiler,ondan sonra çeyrek finale çıktık,bu sene gruptan çıktık ve bir üst tura kaldık.Ligi bir kenara koyalım,Edin Dzeko gibi bir oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde son iki yılda kendi kulübünden daha başarılı olmuş bir takıma gelmesi imkansız değil gayet normal,City ile kesinlikle rakip olamayız ama 2 yıldır Avrupa'da itibarı üst düzeye çıkmış bir kulüp oldu Galatasaray.Yazın kimleri kimleri yazdı yabancı gazeteler ? Maliyetini karşılayamayacığımız oyuncuları bile yazdılar,demek ki Galatasaray böyle bir etki yaratmış.İtibar çok önemli bir şey,paradan da öte.
İşin özü,ligi 2. bitirirsek koşa koşa gelir Dzeko,tek sıkıntı maliyet olur.
William Rookwood
26.Mart.2014, 16:58
Dzeko olur, başka biri olur, kim olursa olsun sezon sonunda bir forvet almak şart.
Kaka Leite
26.Mart.2014, 17:04
Tüm dünya kulüpleri biraz abartı olsa da bizim ligimizdeki takımlardan önce alacak bir çok kulüp mevcut.
Ben açıkcası bu oyuncunun şuan bizim ligimize gelmeyeceğini düşünüyorum. İtalya - İspanya gibi liglerden çok iyi teklifler alacaktır satılma durumunda.
Fearless Coward
26.Mart.2014, 17:24
Valla parayı bastıktan sonra Balotelli'de gelir Dzeko'da. Galatasaray artık bu tip oyuncuları alabileceğini kanıtladı. Madem Mancini geleceğin planlarını yapıyor forvetleri de gençleştirsin madem al 1 tane genç zenci forvet sürelim keyfini.
GicaHagi
26.Mart.2014, 17:56
Dzeko aciklama yapmis GS ile ilgili buyrun. Gelir gelmez ama artik GS'ye ve Türk futboluna daha farkli yaklasiyor oyuncular.
http://www.3puan.com/video?id=137
Banega
26.Mart.2014, 18:06
Dzeko aciklama yapmis GS ile ilgili buyrun. Gelir gelmez ama artik GS'ye ve Türk futboluna daha farkli yaklasiyor oyuncular.
http://www.3puan.com/video?id=137
Abi haberi okumuyorlar ki, benim paylaştığım haberde de aynı şey söyleniyordu.TRT'nin ''Rio Yolu'' adlı programa yaptığı açıklamalar diye.. :) Parayı bastın mı koşa koşa gelir.Galatasaray öyle Katar klübü gibi de değil.Son iki yılda başarılarıyla gayet prestijli bir klüp ve artık her sene ŞL'ye gider durumda.Yani gelmemesi için hiç bir sebep yok.
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Mart.2014, 18:17
Drogba'dan öte Sneijder kıyas olarak koyalım.City'in 4 forveti var Jovetic,Agüero,Negredo,Dzeko.Arkada kalan 2 isim Dzeko ve Negredo imkansız diye bir şey yok sonuçta bu adam Wolfsburg'dan gitti ve çok da mühim bir şey yapmadı City'de.
naptin berk, sadece googledan aratip istatistiklere bakman yeter. ikisi de banko oyuncular, jovetic ve aguero sakatlanmasalar bu kadar oynarlar miydi bilemem ama neticede gol yukunu ceken iki oyuncusu mancity'nin. bir tanesi 24 bir digeri 22 gol atmis bu sezon. bunlardan birini almak istiyorsa hatiri sayilir bir bonservis odemesi gerekli. bu mali sartlarda boyle bir transfer intihar olur bence.
bizim klupler ne zaman bir porto ya da ajax modeline gecicekler merak ediyorum. kariyerli oyuncularin emeklilik yillarini gecirdigi katar ve benzeri ulkelerden farkimiz kalmadi, son 10 yildaki transferlere bakmak yeterli bunun icin. hala da ayni sekilde devam ediyor.
Dzeko bana Dortmund a gidicek gibi geliyor , eğer Dortmund başka bi forvete yönelirse alma ihtimalimiz çok yüksek bence öyle gelmicek bi oyuncu değil
Banega
31.Mart.2014, 14:34
Şimdide Drogba yerine getirilmek üzere başka bir Fildişili olan Doumbia haberleri çıkmış..Menajeri de haberleri doğrulamış..Ama almak zor, artı çok tuzlu.
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20140331/Galatasaraya_super_golcu.html?utm_campaign=Galatas araya_super_golcu&utm_medium=Sosyal&utm_source=Facebook
William Rookwood
31.Mart.2014, 23:01
Doumbia mukemmel olur ama gelme ihtimalo düşük. CSKA' da her sezon 20 25 golü buluyor. 15 20 milyondan aşağı birakmazlar onu.
Banega
08.Nisan.2014, 18:06
Defensor takımın başkanı, Arrascaeta için Galatasaray ile anlaştıklarını söylemiş iddiaları sosyal medyalarda yer alıyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/galatasarayda-arrascaeta-iddialari/news/anzeigen_155299.html
davidvilla
08.Nisan.2014, 18:48
Doumbia'da olup da burak'ta olmayan bir özellik soyleyin. Bak iyi kötü değil. Sadece özellik.
Kryptonite
08.Nisan.2014, 19:08
Doumbia çok tuzlu olur.En az 20 milyon euro isterler onun için.
Fearless Coward
08.Nisan.2014, 19:19
Bacca(27 yaşında Sevilla'da oynuyor. Ligde 14 gol kaydetti.)
Jay Rodriguez(24 Yaşında Southampton'da oynuyor. Ligde 15 gol kaydetti.)
Josip Drmic(21 Yaşında Nürnberg'te oynuyor. Ligde 16 gol kaydetti.)
Adrian Ramos(28 Yaşında Hertha Berlin'de oynuyor. Ligde 16 gol kaydetti.)
Roberto Firmino(22 Yaşında Hoffenheim'de oynuyor. Ligde 14 gol ve 8 asist kaydetti.)
Ciro İmmobile(24 Yaşında Torino'da oynuyor. Ligde 18 gol kaydetti.)
Alfred Finnbogason(25 Yaşında Heerenven'de oynuyor. Ligde 26 gol kaydetti.)
Bence bu isimlere bir göz atmak lazım. Özellikle Drmic,Firmino ve İmmobile büyük takımlarda çok iş yapar. Zaten Drmic'i Arsenal istiyormuş sanırım yaşı da çok genç bayağı iş görür.
byariff
08.Nisan.2014, 20:33
adrian ramos dortmunda transfer oldu diye biliyorum
Fearless Coward
08.Nisan.2014, 20:41
Bilmiyorum Arif orasını ama bu oyunculardan 1 tanesini alsan bizim ligde döktürür zaten. Özellikle kalın yazdıklarımdan 1 tanesini alsak muazzam olur.
E.Cartman
08.Nisan.2014, 21:57
Doumbia'da olup da burak'ta olmayan bir özellik soyleyin. Bak iyi kötü değil. Sadece özellik.
Doumbia siyahi :zuhaha
Önder HOCA
08.Nisan.2014, 21:59
çalım atmasını biliyor, topla koşmasını biliyor, tank gibi
ve zenci
Kaka Leite
08.Nisan.2014, 22:57
Doumbia siyahi :zuhaha
Bu bir özellik mi olum? :icon_biggrin:
Doumbia'nın özelliklerini sayın desen daha kolay sayardık be abi. Burak Yılmaz'dan her açıdan daha iyi adam net bir biçimde. :)
davidvilla
08.Nisan.2014, 23:03
Doumbia'nın özelliklerini sayın desen daha kolay sayardık be abi. Burak Yılmaz'dan her açıdan daha iyi adam net bir biçimde. :)
Iyi kotu ayri bir konu. Ben ozellik açısından sordum. Cunku cok benzer tipte oyuncular.
Iyi calim atiyor denmis ama katilmiyorum oyle yumusak bilekli bir adam degil hizli top surmek ile calim atmak baska birsey. Tank gibilikten kasit fiziki güç ise bence burak o konuda daha iyidir. Bu sezon formsuz olmasi kafalari karistiriyor biraz. Cok benzer oyuncular kisacasi. Doumbia'nin one cikan ozelligi dar alandaki cabuklugu ve kontrol yetenegidir.
Demem o ki ikiside su an mancini sisteminde cok agir oynadigimizdan dolayi sınırlı katkı saglarlar. Orada savunmalarla bogusabilecek bir santrafor secmemiz lazım bence
Sezon sonu sözleşmesi bitecek en pahalı ilk 11.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1520795_863303177028636_4755846740914846515_n.jpg
mpaker66
08.Nisan.2014, 23:20
Menez ve Fernandes çok iyi gider bize.
Bilmiyorum Mame Diouf'u izlediniz mi ama bu adam bizim takıma çok iyi gider gibi geliyor.
Gncl1905
08.Nisan.2014, 23:33
Vay be Mame Diouf! FM 2008'de adam beni ŞL şampiyonu yapmıştı, süper bir forvetti. FM'de bayağı abartılıydı, bir de sadece sol ayaklı yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam :D Adam şimdi sağ ayaklı gözüküyor.
Bir de İspanyol Aquino vardı, süper bir AMC olmuştu. Şimdi nerede belirsiz :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Nisan.2014, 23:40
Diouf un devre arası transfer hikayesi var trabzonla, bugün eurosport.com da çıktı. komedi :n:
Fearless Coward
08.Nisan.2014, 23:42
Geleceğin takımı kurulacaksa Firmino ve ya Drmic daha iyi gider bize Diouf'ta olabilir ancak Firmino ve Drmic daha sağlam Diouf'a göre.
Redrum
08.Nisan.2014, 23:49
Hepsini alalım :D
E.Cartman
09.Nisan.2014, 00:01
Siyahi kardeşlerimizin avantajlarını tartışmayalım şimdi Ceko. Ayrıca hep söylerim ne varsa zencilerde var diye, adamlar üstün ırk, net :D
Iyi kotu ayri bir konu. Ben ozellik açısından sordum. Cunku cok benzer tipte oyuncular.
Iyi calim atiyor denmis ama katilmiyorum oyle yumusak bilekli bir adam degil hizli top surmek ile calim atmak baska birsey. Tank gibilikten kasit fiziki güç ise bence burak o konuda daha iyidir. Bu sezon formsuz olmasi kafalari karistiriyor biraz. Cok benzer oyuncular kisacasi. Doumbia'nin one cikan ozelligi dar alandaki cabuklugu ve kontrol yetenegidir.
Demem o ki ikiside su an mancini sisteminde cok agir oynadigimizdan dolayi sınırlı katkı saglarlar. Orada savunmalarla bogusabilecek bir santrafor secmemiz lazım bence
Aynen katılıyorum sana abi. Lukaku talebinde bulunsak güzel olur aslında. Mou belki bize kiralar, seviyor buraları :D Bony'de olabilir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 01:30
Siyahi kardeşlerimizin avantajlarını tartışmayalım şimdi Ceko. Ayrıca hep söylerim ne varsa zencilerde var diye, adamlar üstün ırk, net :D
Aynen katılıyorum sana abi. Lukaku talebinde bulunsak güzel olur aslında. Mou belki bize kiralar, seviyor buraları :D Bony'de olabilir.
zenciler ustun irk fakat sadece fizikte sanki, mental yonleri de guclu olsa beyazlarin degil siyahlarin dunyasinda yasiyor olurduk. kontrolsuz guc guc degildir :n:
irkci bir yaklasim oldu sanki, utaniyorum kendimden :p
ayrica lukakuyu falan cikarin aklinizdan, seneye birinci forvet olucak chelseade adam. kim kesebilir ki su anki kadroda onu. tabi transfer yaparlarsa bilemem.
William Rookwood
09.Nisan.2014, 15:57
Doumbia ile Burak çok benzer nitelikte oyuncular değil. Çünkü ikisinin de iyi yaptıkları ve yapamadıkları bir çok özellik mevcut. Mesela Doumbia'nın dribling yeteneği ile Burak'ı kıyasladığımızda Doumbia'nın çok önde olduğunu söyleyebilirim. Mental açısından da Doumbia pozisyonları daha iyi sezebilen ve golü koklayan bir oyuncu. Hız konusunda da dar alanda çabucak hızlanabilen bir oyuncu. Bunların yanında vuruş tekniği de Burak'a göre iyi.
Burak ise geniş alanda hızlı, top sürme yeteneği düşük, tekniği zayıf bir oyuncu.
Burak mı Doumbia mı derseniz ben kesinlikle Doumbia'dan yanayım. CSKA Moskova'yı sevdiğim için maçlarını denk geldikçe izlerim. Fakat yabancı sınırlaması söz konusuyken Burak'ın takımda kalması daha mantıklı. Bu durumdan dolayı Drogba mı Doumbia mı kıyaslaması daha mantıklı olur. :)
Ek olarak Drogba ile sözleşme yenilenmemesi görüşündeyim. Piyasada alınabilecek daha genç ve kaliteli forvet oyuncuları varken Drogba ile sözleşme yenilemek mantıklı gelmiyor bana. En basitinden sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Diouf ile ilgilenebiliriz. CSKA Doumbia için en az 20 milyon Euro ister. Onun yerine Diouf ile anlaşarak mali açıdan da kar edebiliriz.
europeanconquer
09.Nisan.2014, 16:05
Bize Luis Suarez lazım :(
nannar
09.Nisan.2014, 17:08
Bize hiçbiri lazım değil...Elimizde ilk 11'de kalite kokan Muslera,Telles,Melo ,Sneijder 4'lüsünün yanısıra , Eboue ve Chedjou gibi takımdan ayrılması gerekenler ve Bruma ,Hajroviç,Ontivero gibi genç yabancılar var. Unuttuğum varsa bilmiyorum :) Eğer yabancı kuralı 8 olacaksa bile bu 3 gence yogunlaşmak daha dogru bir hamle olur fakat şu anda zaten 6 yabancı sınırı var.... Bize asıl gereken alt yapıya kaliteli Türk gençler ve A takıma kalbur üstü Türk oyuncular... Sneijder'i gönderip başka bir oyun kurucu almak bize birşey kazandırmaz. Takımın heryerini yabancıdan kuramayacağımıza göre en az 7 tane üst düzey Türk kadroda bulunmalı ki bu oyuncuların formsuz dönem hakları olabilmeli. Mevcut kadroda Selçuk,Burak ve Semih'ten başka kaliteli Türk oyuncumuz olmadığından bu 3 adamın formsuz dönem hakkı da bulunmuyor.Bu yüzden Selçuk günden güne eridi :) Umut Bulut bu kalitede bir isim değil bence. Emre Çolak ,Yekta ,Koray Günter , Hamit Altıntop , Umut Gündoğan ,Veysel Sarı ,Salih Dursun gibi isimler eğer bu işi başarmaya aday ise bu adamların en az 5-6 tanesini ilk 11'e monte etmeliyiz. 8 tane yabancı alarak bu iş olmaz.... Açıkçası ben Selçuk , Semih ve Burak'ın yanlarına ortaya Umut Gündoğan ve Hamit Altıntop ,Sağ beke Veysel Sarı ve savunmanın göbeğine Koray Günter'in monte edilip bu 7 Türk oyuncuda ısrar edilmesinden yanayım... Zaten elle tutulur 4 yabancımız var.Yukarda da saydığım gibi Muslera,Telles,Melo ve Sneijder şu anda formayı hak eden 4 isim... Diğer yaşı geçmişlere yol verilsin.Gençler de bazı maçlarda yavaş yavaş süre alarak hazırlansın...
europeanconquer
09.Nisan.2014, 17:26
Sene sonu Drogba,Dany,Amrabat,Elmander,Burdisso,Eboue ve Chedjou gidici.Yerlilerden gidecek olursa Gökhan,Sercan,Ufuk ve Aykut ayrılabilir başka yerli ayrılmaz sanırım.Oğuzhan,Ontivero,Umut,İbrahim ve Emre Can kiraya verilir.Adili Endoğan,İsmail Berk Ünsal ve Furkan Özçal takıma katılır.Seneye takım kadrosunda kesin olarak olacağını düşündüğüm isimler ise şunlar;
Kaleciler : Muslera,Eray
Savunmalar : Veysel,Sabri,Salih,Semih,Hakan,Telles ve Koray
Orta Sahalar : Selçuk,Furkan,Melo,Sneijder,Yekta,Ceyhun,Emre,Hajr ovic,Bruma ve Hamit
Forvetler : Burak,Umut,Adili ve Berk
1 tane yerli kaleci lazım,o da Sinan Bolat'tan başkası değil.1 yabancı ve 1 yerli stoper lazım,Erdin Demir'i de alırız.Orta sahaya yerli bir kanat gerekebilir ancak olmasa da olur.Forvete ise kesinlikle çok önemli bir oyuncu almalıyız.Yerli olmadığına göre yabancı bir forvet gerekiyor.Ben önceden de dedim,Luis Suarez tarzında bir oyuncu lazım bize.
E.Cartman
09.Nisan.2014, 17:29
Chedjou en az 1 sezon daha kalır.
europeanconquer
09.Nisan.2014, 17:34
Chedjou en az 1 sezon daha kalır.
O zaman 1 yerli stoper lazım :D O da Kaan Ayhan falan diyorlar ama bilmiyorum.Benim yazdıklarım tahmin ve temenni ancak bu yaz ciddi manada gurbetçi transferine yönelebiliriz gibime geliyor.
William Rookwood
09.Nisan.2014, 17:40
Chedjou ile Drogba kalır gibi gözüküyor. Başkan 1 yıllık sözleşme daha imzalayacakmış Drogba ile.
Fearless Coward
09.Nisan.2014, 18:30
Eboue kesin gidecek sağ bek almaya da gerek olduğunu sanmıyorum Sabri,Salih ve Veysel'in yanı sıra Hamit'te orada oynayabilir. Chedjou'da gidecek gibi bir görünüm veriyo Ömer Toprak gelecekse ben gitmesi taraftarıyım. Ancak ne olursa olsun kesinlikle forvet almalıyız. 1 Yabancı boşluğu bırakmamız şart.
Banega
09.Nisan.2014, 18:55
Ben seneye çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum.Bu sene neredeyse takımda hiç dribbling yapan oyuncumuz kalmamıştı, hep geriye yönelik paslaşıyordu takım ve ya Drogba'ya şişiriliyordu toplar.Ama gelecek sezondan itibaren hem sakatlar iyileşecek hem de devre arasında transfer edilen futbolcular takıma monte edilecek..Kanatlarda dinamik oyuncularımız var artık.Mancini, Bruma,Hajrovic ve Ontivero'dan yararlanırsa bizim adımıza çok iyi olur.Ve hala klüp genç oyuncu arayışında.En son Uruguay'da oyuncu izliyorlardı.Bu demek oluyor ki, sağlam bir temel kurmaya çalışıyorlar ve yapılan hiç bir hamle boş değil.
Bu arada yabancı hakkımızı stoperde kullanmamamız gerektiğini düşünüyorum.Burdisso zaten gidici, Chedjou ile de yollar ayırılmalı.Semih'in yanına Fearless'ın dediği gibi Ömer Toprak olabilir.Fakat pahalı olur gibi.Serdar Taşçı ve Kaan Ayhan gibi oyuncular üzerinde nabız yoklamalı klüp.Bunun dışında zaten Koray gibi bir cevhere sahibiz.Dortmund hala onu elinden çıkarmışta değil.Geri alma opsiyonları var.Bu demek oluyor ki, hala Jurgen Klopp Koray'dan bir şeyler bekliyor.Aynısını Barça yıllardır Bojan Krkic için yapıyor.Umarım Koray'da Bojan'a dönmez..
Kısacası bu yapılan hamlelerin temelleri oturursa, çok iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum ben.
tolgay, hakan , gökhan inler , eren derdiyok için nabız yoklanması mümkünse alınmaları şart bence ,eren takımında neredeyse hiç süre bulamıyo zaten şuan ki takımında kiralık istersek alabiliriz bence tolgay ve hakan için hamburg un küme düşmesi çok önemli ve şuan küme düşme hattındalar umarım düşerler :D gökhanda 30 yaşına geldi artık ben bizzat takip etmiyorum ama geçmiş senelere oranla daha formsuzmuş öyle yazıldığını gördüm eğer gerçekten böyle bi durum varsa gelmesinin çok zor olacağını sanmıyorum , bu isimlere ek olarak kaan ayhan ve ömer toprak için nabız yoklanabilir , kaan ayhan için zaten devre arasındaki bi dedikoduya göre sene sonu için anlaşmıştık umarım doğrudur bu dedikodu , ömer ise çok zor hiç zannetmiyorum onu alabilceğimizi
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 19:47
yabanci siniri 5+3 olacaksa sahadaki 5 yabanci en kalitelisi olmak zorunda bence. kalan 3 kontenjan icin dediginiz genc isimler makul, hajrovic, bruma ve ontivero. ama 3u de birbirine benzer yapida, dezavantaj olabilir. yerli piyasasinda da epey adam aldiniz zaten, yetistirmesi kaldi bence. koray, umut, veysel falan potansiyelli isimler. tecrubelisi de mevcut. cok fazla ihtiyac gorunmuyor gibi mevcut durumda. drogba, eboue ve chedjoudan vazgecilirse yerlerine iyi transferler yapilarak canavar gibi bir kadro olusur. muslera-telles-melo-sneijder banko duruyor, bir tane yabanci forvet gerekli sanirim bu durumda.
byariff
09.Nisan.2014, 20:09
Drogba,eboue,chedjou gider ontiveroda kiralanir bir turk klubune bence...
europeanconquer
09.Nisan.2014, 20:18
Drogba,eboue,chedjou gider ontiveroda kiralanir bir turk klubune bence...
Aynen,katılıyorum sana abi.
Ranocchia ve Astori'den biri gelir belki.Birde bir forvet almalıyız.Tek çare Pablo Osvaldo.
Ranocchia ve Astori'den biri gelir belki.Birde bir forvet almalıyız.Tek çare Pablo Osvaldo.
osvaldo mu :confused:
europeanconquer
09.Nisan.2014, 20:49
osvaldo mu :confused:
Evet Osvaldo,tam Süper Lig için bir forvet.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 21:21
yabanci siniri 5+3 olacaksa sahadaki 5 yabanci en kalitelisi olmak zorunda bence. kalan 3 kontenjan icin dediginiz genc isimler makul, hajrovic, bruma ve ontivero. ama 3u de birbirine benzer yapida, dezavantaj olabilir. yerli piyasasinda da epey adam aldiniz zaten, yetistirmesi kaldi bence. koray, umut, veysel falan potansiyelli isimler. tecrubelisi de mevcut. cok fazla ihtiyac gorunmuyor gibi mevcut durumda. drogba, eboue ve chedjoudan vazgecilirse yerlerine iyi transferler yapilarak canavar gibi bir kadro olusur. muslera-telles-melo-sneijder banko duruyor, bir tane yabanci forvet gerekli sanirim bu durumda.
ya stoper ya da forvet alabilirsin, gelecek sezon ilk 11de 5 yabanci olacak. yukarda banko 4 yabanciyi saydim. o yuzden hem forvet hem stoper zor bence, kural degisirse olur ancak. ya da bankolardan biri her hafta donusumlu tribune cikar :)
europeanconquer
09.Nisan.2014, 21:24
ya stoper ya da forvet alabilirsin, gelecek sezon ilk 11de 5 yabanci olacak. yukarda banko 4 yabanciyi saydim. o yuzden hem forvet hem stoper zor bence, kural degisirse olur ancak. ya da bankolardan biri her hafta donusumlu tribune cikar :)
6+2'ye göre düşündüm yine de Ontivero'nun kiralanacağını düşündüğümden her türlü 2 yabancı alma hakkımız olacak.
Evet Osvaldo,tam Süper Lig için bir forvet.
Burak a kazma diyip Osvaldo yu mu beğeniyosun ? yapma etme ya hem disiplinsiz , istikrarsız hemde yetenek fakiri allah korusun :D
europeanconquer
10.Nisan.2014, 00:37
Burak a kazma diyip Osvaldo yu mu beğeniyosun ? yapma etme ya hem disiplinsiz , istikrarsız hemde yetenek fakiri allah korusun :D
http://i.imgur.com/WFQAGaH.png
Pek alakası olmayan,birbirlerine benzemeyen oyuncular Osvaldo ile Burak.
http://i.imgur.com/WFQAGaH.png
Pek alakası olmayan,birbirlerine benzemeyen oyuncular Osvaldo ile Burak.
benziyolar demedim yetenek olarak yeterli değil dedim saç baş yoldurtur dzeko gibi üst seviye bi adam lazım hatta direk dzeko lazım bize :D
europeanconquer
10.Nisan.2014, 00:41
benziyolar demedim yetenek olarak yeterli değil dedim saç baş yoldurtur dzeko gibi üst seviye bi adam lazım hatta direk dzeko lazım bize :D
Dzeko'yu taklalar ile karşılarım ancak gelir mi bilmiyorum.Osvaldo gayet iyi bir oyuncu bence,Burak'ta iyi ama top tutamıyor,pas yapamıyor.Ben ondan dolayı kazma diyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Nisan.2014, 01:58
uefa mufettisleri kapida diyorlar hala dzeko, osvaldo falan diyorsunuz. kilit vurdurcaksiniz galiba klubun kapisina :n:
Fearless Coward
10.Nisan.2014, 02:02
Drogba'yı yollarsak bu sorun çözülür hocam. :D Ünal Aysal bu kadar başarısızlıktan sonra bir de transfer yapmamayı göze alamaz getirir bi zenci forvet bize. :D
europeanconquer
10.Nisan.2014, 02:02
Bir şey olmaz ondan,raad olun.
nannar
10.Nisan.2014, 11:19
Drogba ,Eboue ,Elmander, Chedjou ,Dany mutlaka gitmeli. Amrabat ve Bruma ikilisinin üzerinde ısrar edilebilir. Forvete ise artık pivot tarzı istemiyorum ben yahu :)
Banega
10.Nisan.2014, 13:51
Bizim Burak-Drogba değilde, Elmander-Yanına da top sürebilen,mental gücü yüksek bir forvet lazım.Ama şu yabancı sınırında ne yazık ki mümkün değil :)
Bizim Burak-Drogba değilde, Elmander-Yanına da top sürebilen,mental gücü yüksek bir forvet lazım.Ama şu yabancı sınırında ne yazık ki mümkün değil :)
bizim artık tek forvet oynamamız lazım
Banega
10.Nisan.2014, 14:06
bizim artık tek forvet oynamamız lazım
Tek forvet için hem merkezden hemde kanatlardan forveti beslemek lazım.O zaman Sneijder forvet arkası, sağ ve sol kanatlarda da sağlam adamlar olması gerekli.Bruma-Hajrovic-Ontivero-Aydın-Umut var aklıma gelen şu an.Daha formda bir Amrabat gelecek.Onla da yollar ayrılacak gibi malesef.Eğer gelecek sezon kanat kullanacaksak, Bruma garanti gibi.Yanındaki kişide Hajro olur diyeceğim ama yabancı sınırı 5'e düşerse o da zor olur.
byariff
10.Nisan.2014, 15:02
Galatasaray tek forvet yapamiyor tarihdeki basarilara bakin veya lig sampiyonluguna bakin hepsi çift forvetten gelmistir... ben 1 tane pivot 1 tanede ayaginda hem top tutabilien hemde çevik bir forvet istiyorum yerli olsun tabi mesela kasimpasadaki ademi begeniyorum.
davidvilla
10.Nisan.2014, 15:24
Galatasaray tek forvet yapamiyor tarihdeki basarilara bakin veya lig sampiyonluguna bakin hepsi çift forvetten gelmistir... ben 1 tane pivot 1 tanede ayaginda hem top tutabilien hemde çevik bir forvet istiyorum yerli olsun tabi mesela kasimpasadaki ademi begeniyorum.
Cift forvetten tek forvetten ote skor yukuyle alakali. Skor yukunu sneijder e verirsen 4231 de fayda etmez. Adam su an 13 golle kariyerinde en cok gol attigi ikinci sezonu yasiyor. Bu adam aslinda ortasaha ozellikli bir oyun kurucu. Skor yuku burada onemli olan. 4231de sneijder ve forvet harici bir oyuncunun daha skor yapabilmesi lazim. Drogba az atiyor. Yasindan dolayi daha cok servis yapiyor artik. Burak sagda da olsa iyi katki verdi ama bu 3lu skor olarak yeterli olmadı. Aslinda ideali sneijder + 3 skorer. Ozil + muller podolski gomez gibi. 4231 oynayan takimlari iyi analiz etmek lazım. Ben sneijder + bruma hajro forvet seklinde de çok etkili olabilecegimizi sanmiyorum açıkçası.
europeanconquer
10.Nisan.2014, 15:59
Ben sneijder + bruma hajro forvet seklinde de çok etkili olabilecegimizi sanmiyorum açıkçası.
Bu 3'lü bir arada oynamadı ve 2 tanesi henüz genç oyuncular.Oynamadan böyle bir yoruma varmak yanlış olur.
davidvilla
10.Nisan.2014, 16:12
Bu 3'lü bir arada oynamadı ve 2 tanesi henüz genç oyuncular.Oynamadan böyle bir yoruma varmak yanlış olur.
Kesin olmaz demedim zaten öngörü. Sanmıyorum stil olarak tarz olarak. He genc oyuncular bunlar zamanla bazi kötü ozelliklerini geliştirirse neden olmasin. Mesela bruma ve bitiricilik vs. Gibi.
William Rookwood
10.Nisan.2014, 16:14
Tek forvet çift forvetten ziyade forvetin çevresinde oynayan oyuncularında etkisi büyük. Ne Sneijder, ne de Burak forvetin kenarlarında oynayabilen oyuncular değil bence. Eğer çevresinde kanat ve forvet özelliği olan oyuncuları yerleştirirsek (Reus gibi) o zaman tek forvetli sistemle başarılı olabiliriz.
Ek olarak devre arası transfer ettiğimiz Hajrovic, bu sisteme çok uygun olduğunu düşünüyorum. Kenarlarda Burak ve Sneijder'i görmek yerine sağ tarafta Hajrovic'i görmeyi tercih ederim.
Fearless Coward
10.Nisan.2014, 17:03
Drogba'nın yanına bi genç zenci koyun o zaman görün siz bu takımı. :D Adrian Ramos'u yazmıştım geçen buraya onu almışlar artık o listeden 1 tane adam alsak iyi olur Dortmund yoksa kapacak hepsini. :D
byariff
10.Nisan.2014, 19:31
tek forvet derken avrupadaki takimlarin basarisi demiyorum galatasarayinkini diyorum galatasarayin kimyasi her zaman cift forvet uzerinedir... valla balotelli diyorlar ama umarim yalandir sahsen istemiyorum... bize soyle dzeko tarzi pivot lazim yaninadada pir pir hareketli bir forvet 10 numara tarzinda rooney gibi mesela gizli forvet bence yerli olarak alcaksak adem buyuk cok iyi olur oraya...
ayrica katiliyorum bruma-sneijder-hayro da guzel olur bence..
byariff
15.Nisan.2014, 20:29
Valencia'nın Selçuk için 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığı da haber içinde yer alan bir başka detay oldu.
http://tr.eurosport.com/futbol/ispanya-ligi/2013-2014/ispanya-basini-valencia-nin-selcuk-inan-ile-ilegilendigini-yazdi_sto4214779/story.shtml
Banega
17.Nisan.2014, 15:34
Amrabat 1 Yıl Daha LaLiga'da.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/amrabat-bir-yil-daha-kiralik-olarak-malagada/news/anzeigen_156381.html
europeanconquer
24.Nisan.2014, 18:08
Lavezzi'nin menajeri, oyuncunun Galatasaray'a transfer olabileceğini açıkladı.
Drogba out,Lavezzi in ?
Hadi lan oradan :n: Alırız Necati Ateş'i :D
byariff
26.Nisan.2014, 02:25
Burak yilmaz bu sabah 5 yillik sozlesme imzaladi yakinda yonetimde aciklar kamaoyuna
europeanconquer
26.Nisan.2014, 04:00
http://img547.imageshack.us/img547/1944/kalkalim.gif
davidvilla
26.Nisan.2014, 08:46
Burak yilmaz bu sabah 5 yillik sozlesme imzaladi yakinda yonetimde aciklar kamaoyuna
Sizin donercide mi imzaladi arif ?
:)
uAburak89
26.Nisan.2014, 12:33
Geçen sezonun sonunda Selçuk ve Burak'ın sözleşme yenilense eyvallah da, hali hazırda devam eden sözleşmeleri varken zam vererek uzatmak büyük saçmalık. Rezil gibi top oynadınız, bu da ödülü demek resmen. Umut'un da uzatsınlar da tam olsun.
byariff
26.Nisan.2014, 15:01
Sizin donercide mi imzaladi arif ?
:)
:D aynen
bu arada belcikada oynuyan Batshuayi"yi bizim scout ekibide izlemeye gidiyormus anderlecht aciklamis 26 tane klup icinde galatasarayda varmis
Kaka Leite
26.Nisan.2014, 15:15
:D aynen
bu arada belcikada oynuyan Batshuayi"yi bizim scout ekibide izlemeye gidiyormus anderlecht aciklamis 26 tane klup icinde galatasarayda varmis
26 kulüp nedir arkadaş? :icon_biggrin:
Biri beğenmese diğeri alır yani. 26 kulüp içinde biz bile olabiliriz yani o kadar çok sayı. :n:
byariff
26.Nisan.2014, 20:09
26 klubun scoutu cenker oyuncuyu izleme komitesi yani. :D
europeanconquer
28.Nisan.2014, 13:04
Yabancı sınırını düşünmeden gitmesi gereken oyuncuları şöyle bir sıralayayım diyorum.
Aykut Erçetin : Boş yere para veriyoruz,zaten geldi 32 yaşına gitsin bir yerlerde oynasın.
Ufuk Ceylan : O da Aykut gibi,boş yere duruyor takımda o da gitmeli.
Emmanuel Eboue : Maç seçmelerinden,yerde şekerleme yapmalarından gına geldi,zevkine göre oynayacak adama ihtiyacımız yok,istikrar lazım o da artık Eboue'de yok.
Salih Dursun : Tam bir balon hem de en büyüğünden,stoper ve orta sahaya alternatif olarak takımda kalırsa sesimi çıkarmam ama rezalet bir sağ bek kendisi.Durmasın,gitsin.
Gökhan Zan : Artık miladını doldurdu,stoper de ne kadar tecrübeli isme ihtiyaç duysak da kendisi olamaz o kişi.
Dany Nounkeu : Saatli bomba,gerek yok gitsin başka yere.
Guillermo Burdisso : Boş yere kiralandı,kulübüne geri döner.
Hamit Altıntop : Sakatlık bu yaşta ki oyuncuları bitirir ancak Hamit'i son bir kez yaz kampında görmek lazım,ondan sonra fikir sahibi oluruz ama zeki bir oyuncu oluşu fiziksel eksikliğinden bir tık önde.
Oğuzhan Kayar-Adili Endoğan(aldıysak :D)-Lucas Ontivero-İbrahim Coşkun-Emre Can Coşkun-Berk Yıldız : Şans bulacakları kulüplere kiralanmalılar.
Umut Bulut : Boş adam,yararı yok,zararı fazla,gitsin bir Anadolu kulübüne.
Nordin Amrabat : O da Salih gibi Kayseri'nin bize attığı kazıklardan birisi.
Yiğit Gökoğlan : Yazın Mancini şans tanır,beğenmez,yollar.
Sercan Yıldırım : Bonservisiyle Bursa'ya veririz.
Engin Baytar : Ne hali varsa görsün,istemiyorum takımda.
Bunların yanında Burak Yılmaz,Hakan Balta,Ceyhun Gülselam,Eray İşcan,Selçuk İnan,Aydın Yılmaz,Emre Çolak,Sabri Sarıoğlu ve Aurelien Chedjou satılırsa,kiralanırsa falan sesimi çıkarmam.
Şimdi gelelim gelecek sezon kadro da mutlaka olması gereken isimlere;
Fernando Muslera ; Kedi
Wesley Sneijder ; Sniper
Felipe Melo ; Pitbull
Semih Kaya ; Cesur yürek
Alex Telles ; Sambacı :n:
Koray Günter ; Dortmund ürünü
Izet Hajrovic ; Çalım atar,pas atar,şut çeker.Türkiye'de yeter de artar böyle adamlar.
Veysel Sarı ; Gökhan Gönül'den sonra gelen sayılı beklerden.
Yekta Kurtuluş ; Göze hoş gelen bir futbol oynuyor ki Mancini'de bunu fark etti,takımda hakkını vererek oynayan bir kaç adamdan birisi.
Umut Gündoğan ; O da Yekta gibi ama biraz daha tecrübesizi,iyi bir yedek.
Bruma ; Canımız,kanımız pır pır kanadımız :n: Aslan Bruma !
Berk Ünsal ; Forvet'te yetenekli,kuvvetli ve top tutabilecek bir oyuncu,o da iyi bir yedek olur,kupa da şans bulur fazlaca.
Furkan Özçal ; Ona da şans verilmesi taraftarıyım,Karabük'te iyi top oynadı diyorlar ama bir de yaz kampında görmek lazım.
Şimdi gelelim bizim için sezonun en önemli kararına ; Didier Drogba.
Kalsın mı gitsin mi ? Gitsin diyen çok ama kalsın diyeni de çok.
Ben 2 durum seçtim kendimce,gitmesine karşı değilim ama giderse Elmander ile sözleşme uzatmalıyız,gitmezse de Elmander gider.
Gelecek sezon ya Elmander ya da Drogba ikisinden birisi kesin takımda kalmalı bence.
Bitti mi ? Tabi ki bitmedi !! :n: Şimdi takıma gelecek,gelmesi gereken,gelmesini istediğim oyunculardan bahsedeyim.
Sinan Bolat : Porto sanıyorum kendisini elden çıkarma derdinde,Kayseri'de zaten küme düşüyor,ucuz bir fiyata takıma katabileceğimizi düşünüyorum
Kaan Ayhan-Sezer Özmen-Kemal Tokak-Uğur Demirok : Bu dört oyuncudan bir tanesinin alınması taraftarıyım.Tabi ki Ömer Toprak-Serdar Taşçı falan gelsin isteriz ama maliyetleri oldukça fazla olur o oyuncuların.
Erdin Demir : Devre arasında ismi geçiyordu,FM profilinden fikir sahibi olduğum kadarıyla Telles'e iyi bir alternatif olur.
Jem Karacan : Bu adamı kaçırmayalım derim,orta saha da tam ihtiyacımız olan türden bir arkadaş :n:
Gökhan Töre : Alacağımızdan değil,bir ara ismi geçiyordu,Beşiktaş alamazsa eğer bence bir şansımızı denemeliyiz.
Mustafa Saymak : Alın bunu,bunu bunu alın bunu.Kanat ve yerli çok ihtiyacımız var,yerli kanatlara.
Hakan Çalhanoğlu : Söylememe gerek yok zaten,fırsat olsa çökeceğiz hemen :D
Mevlüt Erdinç : Burak kadar skora dayalı bir top oynamasa da gayet iyi bir oyuncu hemde yerli :D
Muhammet Demir : Antep elinde kalan tek iyi forveti vermez ama alırsak da iyi olur :D
Serdar Gürler : Hep beğendiğim bir kanat oyuncusuydu,çoğumuz FM 12'de almışızdır takımımıza :zuhaha Olursa iyi olur,Elazığ düşerse de büyük ihtimal baya kolay olur alması.
Ezequiel Lavezzi : Valla basının yalancısıyım,gelir falan diyorlar ama pek ihtimal vermesem de Allah Allah diyorum :0: :n:
Tabi bu isimler benim isteklerim,temennilerim,bunların yanı sıra eğer takımda kalırsa Mancini'nin havuzundan bir kaç sürpriz isim de olabilir.
Amma da uzun yazmışım ha ! :n:
Kaka Leite
28.Nisan.2014, 13:18
Lavezzi adı durmadan geçiyor da bu adam PSG de mis gibi formayı giyiyor.
Benim aklıma direk neden gelsin sorusu oluşuyor haliyle. Para desen PSG, başarı desen PSG her alanda PSG de daha kârlı durumda. Forma sorunu da mevcut değil haliyle gelmesi için bir sebep göremiyorum.
Eğer varsa benim okumadığım bir sorunu kulübü ile tamam derim ama durup dururken gidip alınabilecek bir adam değil Lavezzi. Gelirse de mali açıdan büyük sıkıntı yaşatır bunu söylememe gerek dahi yok.
ReaList
28.Nisan.2014, 13:36
Hakan Çalhanoğlu Türkiye Ligine gelirse yazık eder kendine. Büyük ihtimalle Premier Ligden bir takım kapar onu. Bir ihtimal Atletico Madrid'e gitse sallar Arda'yla beraber İspanya'yı.
europeanconquer
28.Nisan.2014, 13:44
Valla hiç bir oyuncunun kariyeri umrumda değil,benim önceliğim Galatasaray ve Galatasaray'a yarar sağlayabileceğini düşündüğüm oyuncuları yazdım.
attirson
28.Nisan.2014, 13:47
Hakan Çalhanoglu küme düsse bile Hamburg'dan gitmeyecegim demis.
E.Cartman
28.Nisan.2014, 13:47
Oğuzhan dediklerinin hepsi olur hatta fazlası bile olur da Hakan Çalhanoğlu Türkiye'ye gelmez. Dortmund, Man.Utd, At.Madrid 3'lüsünden birine gider muhtemelen.
europeanconquer
28.Nisan.2014, 13:49
Devre arası yalakalık yapmayı biliyordu :( Televizyonlara çıkıp ''rerere rarara gassaray gassaray cimbombom'' diye bağırmayı biliyordu :uzgun:
Kaka Leite
28.Nisan.2014, 13:50
Valla hiç bir oyuncunun kariyeri umrumda değil,benim önceliğim Galatasaray ve Galatasaray'a yarar sağlayabileceğini düşündüğüm oyuncuları yazdım.
Bu şekilde diyorsan Messi'yi yaz o da gelirse yarar sağlar. :icon_biggrin:
Hakan hariç diğerlerinin gelme olasılığı var ama ben Lavezzi'yi çok düşük görüyorum.
uAburak89
28.Nisan.2014, 13:55
Hakan Çalhanoğlu garip bir oyuncu, zamanında Trabzonspor ile anlaşma yapıp vazgeçmiş, bu sene devre arası gelmek isterim tabii ki dedikten sonra sözleşme uzattı. İyi ve potansiyelli oyuncu olabilir ama çok güvenilir bir isim değil. Zaten şu şartlarda gelmesi pek mümkün gözükmüyor, gelse bile bu fikrim değişmez, bu tarz oyuncular yerine takımına maksimumunu verecek isimler lazım bize.
Ligi 2. bitirirsek eleme veya direk ŞL ihtimali olacak, Fenerbahçe cephesinde katılıma yönelik bir umut var bu sebeple 2. olursa eleme oynama ihtimali yok değil. Önce sıralama, sonra Mancini ile tamam mı devam mı bunların netleşmesi lazım. Gidecekleri de gelecekleri de tamamen teknik direktörün seçmesi gerekiyor. Ben çok hareketli bir transfer dönemi beklemiyorum açıkçası, doğru hamleleri yapsınlar yeter. Eldeki malzeme o kadar da kötü değil, biraz üzerine çalışmak lazım sadece.
europeanconquer
28.Nisan.2014, 14:01
Burada kimse farkında olmadığım bir şeyi söylemedi ki bende biliyorum Lavezzi gelmez,sadece bir kaç yerde yazdı,ondan yazdım.Biliyorum Hakan'da zor gelir,zaten zor olduğunu bildiğim için ''fırsat olsa'' yazdım.
Tabi o kadar uzun yazdım ki beyniniz apıştı demi,okumaktan yoruldunuz :icon_cool: :n:
davidvilla
28.Nisan.2014, 14:03
Hakan Çalhanoğlu garip bir oyuncu, zamanında Trabzonspor ile anlaşma yapıp vazgeçmiş, bu sene devre arası gelmek isterim tabii ki dedikten sonra sözleşme uzattı. İyi ve potansiyelli oyuncu olabilir ama çok güvenilir bir isim değil. Zaten şu şartlarda gelmesi pek mümkün gözükmüyor, gelse bile bu fikrim değişmez, bu tarz oyuncular yerine takımına maksimumunu verecek isimler lazım bize.
.
basarsın parasını gelir. çok basit futbol. fener basarsa fenere de gelir.
hamburg küme düşse de kalacakmış falan filan bunlar fasa fiso.
Alper örneği ortada parayı basıp alacaksın yabancı sınırı oldugu için.
tabi hakan, alper kadar yararlı olamaz çünkü bambaşka bir lige gelecek.
tek avantajı pasaportu. iddia ediyorum ligde bilal kadar bile performans veremez.
ilerideki senelerde anca oynamaya başlar. süper lige alışmak kolay değil malum değişik oynanıyor burada futbol.
ama bence kilit nokta süper ligde oynayan "formda yerlilere" yönelmek.
yaş maş falan filan hikaye.
olcan, aydın karabulut vs. gibi güzel form tutmuş yerlileri almak şart.
uAburak89
28.Nisan.2014, 14:13
basarsın parasını gelir. çok basit futbol. fener basarsa fenere de gelir.
hamburg küme düşse de kalacakmış falan filan bunlar fasa fiso.
Alper örneği ortada parayı basıp alacaksın yabancı sınırı oldugu için.
tabi hakan, alper kadar yararlı olamaz çünkü bambaşka bir lige gelecek.
tek avantajı pasaportu. iddia ediyorum ligde bilal kadar bile performans veremez.
ilerideki senelerde anca oynamaya başlar. süper lige alışmak kolay değil malum değişik oynanıyor burada futbol.
ama bence kilit nokta süper ligde oynayan "formda yerlilere" yönelmek.
yaş maş falan filan hikaye.
olcan, aydın karabulut vs. gibi güzel form tutmuş yerlileri almak şart.
Tabii bir de işin o kısmı var, ayrıca bu adamın orjinal mevkisi forvet arkası, biz daha Sneijder'den maksimum verim alamıyoruz. Hakan transferi şu aşamada çok lüks.
Bence ona verilecek para Gökhan Töre için kullanılsa daha mantıklı olur. Bize yerli kanat oyuncusu lazım. Gökhan Töre'nin opsiyonu yüksek, ligdeki konumuna göre Beşiktaş'ın kullanmama durumu olursa bizim de teklif vermemiz şart.
Burak Yılmaz kanser de etse, kaleci, sol bek gibi mevkilerde yabancı oyuncu kullanacağımız için her türlü oynayacak bu adam ve tek iyi oynadığı yer santrafor, bu yüzden Sneijder de varken çare 4-2-3-1 veya Sneijder yokken 4-3-3.
Muslera - Veysel - Semih - ? - Telles - Selçuk - Melo - Bruma - Sneijder - ? - Burak
İki soru işaretini dolduracak isim de yerli olmak zorunda yabancı kural değişmezse. Savunma Koray Günter desek ki bence Semih ile birlikte çok güven vermediler, kanat oyuncusu yine yerli olmak zorunda. Umarım bu sefer gereken isimleri alırlar, net transferler yapılır, tüm şartlar göz önüne alınır. Gelecek sezon 4. yıldız mücadelesi olacak, çok önemli.
davidvilla
28.Nisan.2014, 14:24
Tabii bir de işin o kısmı var, ayrıca bu adamın orjinal mevkisi forvet arkası, biz daha Sneijder'den maksimum verim alamıyoruz. Hakan transferi şu aşamada çok lüks.
Bence ona verilecek para Gökhan Töre için kullanılsa daha mantıklı olur. Bize yerli kanat oyuncusu lazım. Gökhan Töre'nin opsiyonu yüksek, ligdeki konumuna göre Beşiktaş'ın kullanmama durumu olursa bizim de teklif vermemiz şart.
Burak Yılmaz kanser de etse, kaleci, sol bek gibi mevkilerde yabancı oyuncu kullanacağımız için her türlü oynayacak bu adam ve tek iyi oynadığı yer santrafor, bu yüzden Sneijder de varken çare 4-2-3-1 veya Sneijder yokken 4-3-3.
Muslera - Veysel - Semih - ? - Telles - Selçuk - Melo - Bruma - Sneijder - ? - Burak
İki soru işaretini dolduracak isim de yerli olmak zorunda yabancı kural değişmezse. Savunma Koray Günter desek ki bence Semih ile birlikte çok güven vermediler, kanat oyuncusu yine yerli olmak zorunda. Umarım bu sefer gereken isimleri alırlar, net transferler yapılır, tüm şartlar göz önüne alınır. Gelecek sezon 4. yıldız mücadelesi olacak, çok önemli.
Katılıyorum tek farkla brumayi sil töre'yi koy sola karabulut stopere psgli alex. Nokta atış olur.
europeanconquer
28.Nisan.2014, 14:39
Sözün özü,demek istediğim şudur ki ;
http://i.imgur.com/b2wr3ds.png
http://i.imgur.com/2CiNwkL.png
uAburak89
28.Nisan.2014, 14:39
Katılıyorum tek farkla brumayi sil töre'yi koy sola karabulut stopere psgli alex. Nokta atış olur.
Çok izlediğim oyuncular değil Aydın Karabulut olsun, Serdar Gürler olsun o yüzden pek fikrim yok ama stoper konusu kesinlikle tecrübeli bir oyuncu şart. Chedjou'da kronik fıtık çıktığı söyleniyor, performans olarak da Dany'den çok da fazlasını gösteremedi. Zararından neresinden dönersen kardır mantığıyla ona elveda demek lazım. Alex de olur tabii ama keşke Terry'i alabilsek. En son maçında sakatlanana kadar maçın en iyisiydi belki de adam, bir tane hava topu vermedi. Koy stopere onu, kafan rahat olsun. :)
Fearless Coward
28.Nisan.2014, 15:24
Gökhan Töre'yi biz alacağız gibi geliyor nedense. :D ŞL gidersek gelir bence. :)
William Rookwood
28.Nisan.2014, 15:35
Aydın Karabulut istikrarsız bir oyuncu. Çok yetenekli bir oyuncu olduğu konusunda herkes hemfikir fakat yıllardan beri performansını 2-3 sezona yayamamış, zamanında PTT Birinci Lig'e kadar düşmüş bir oyuncu. Son yıllarda Elazığspor ve Sivas'ta biraz olsun kıpırdanmış olsa da büyük takım oyuncusu değil bence. Transfer edilirse ikinci Serdar Özkan vakası olur.
Onun yerine büyük takımlarda oynayan ve performansını yayma açısından Aydın'dan iki gömlek üstün olan Gökhan Töre'yi almak daha mantıklı.
Redrum
28.Nisan.2014, 15:58
adem büyük ve sefa yilmaz i alsak ya :(
davidvilla
28.Nisan.2014, 17:16
Aydın Karabulut istikrarsız bir oyuncu. Çok yetenekli bir oyuncu olduğu konusunda herkes hemfikir fakat yıllardan beri performansını 2-3 sezona yayamamış, zamanında PTT Birinci Lig'e kadar düşmüş bir oyuncu. Son yıllarda Elazığspor ve Sivas'ta biraz olsun kıpırdanmış olsa da büyük takım oyuncusu değil bence. Transfer edilirse ikinci Serdar Özkan vakası olur.
Onun yerine büyük takımlarda oynayan ve performansını yayma açısından Aydın'dan iki gömlek üstün olan Gökhan Töre'yi almak daha mantıklı.
caner de bir kaç sene önce büyük takım oyuncusu değildi ama zamanla tecrubelendi şimdi tr'nin en iyi sol beki.
keza olcan 29 yaşında sanırım anca ligin iyi bir oyuncusu oldu seneye gs'da olsa bu oynayamaz hacı diyemezsin mesela.
aydın da 26 yaşında, sen önceki performanslarına çok bakma o zaman çok gençti aynı caner gibi aynı olcan gibi. olcan da 26 yaşına bastığında adam olmuştu antep'te. tr'de futbolcular futbolu 25'ten sonra öğreniyorlar.
bu sene böyle oynamış bir aydın karabulut seneye bunun da üzerine koyacaktır. keza caner de öyle , olcan da öyle. çünkü yaş olarak o olgunluğa erişmişler artık.
asıl sıkıntı cıkarabilecek adam gökhan töre, bu sene bile bjk'ta çok inişli çıkışlı oynadı, üstüne üstlük gece hayatı mevzuu da ortaya çıktı mesela, bu adam çok genç daha.
aynı bjk'ın ismail transferi gibi. çok genç o da biraz şansa kalıyor işin. iyi de oynayabilir sürekli sakatlık yaşayıp kötü de oynayabilir.
he ama alınabilecek bir sag kanat oyuncusu mu kesinlikle evet. çünkü daha alınabilecek bir Olcan var fakat Trabzon asla vermez.
ben zaten sağa töre sola karabulut şeklinde söylemiştim.
zaten mesajımda da söyledim, bu sene ligde iyi oynamış tüm sezonu iyi geçirmiş yerli oyuncular.
yani risk almayacaksın, "yok yetenekli ama oynamamış yok bilmem ne yok genç yetenek" değil bu sezonu taş gibi geçirmiş oyunculardan alman gerekir.
eskişehir'den veysel transferi böyleydi işte, al şu an takımdaki en iyi sag bek o değil mi ?
yaş 25
serdar özkan'ı biz ne zaman aldık, bir sezon önce çok iyi oynamış mıydı mesela ? tamamen gözden düştükten sonra aldık yeni bir şans verdik sadece. o iyi bir transfer değildi zaten.
anlıyorum performans olarak güvenmiyorsun aydın ismine, haklısın da ama o zaman çok gençti, burak yılmaz da o yaşlardayken aynı yollardan geçmişti. ben önceden örnekleri olduğu için güveniyorum. hele elazıg düşerse mutlaka 4 büyüklerden birine gidecektir zaten.
o da diğerleri gibi artık o olgunluğa ulaştı.
bak bundan iki üç sene sonra batuhan da çıkacak ortaya daha dur sen. o da 23 yaşında. bak 3 senesi var. o da o olgunluğa erişirse aynı Burak Yılmaz gibi tüm türkiye seferber olur peşinde. :D
William Rookwood
28.Nisan.2014, 18:25
@davidvilla
Aydın gibi parlama yapmış bir çok oyuncu var aslında. Geçmişe baktığımızda geçen yıl 11 gol atan Erman Kılıç, geçen yıl kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Ahmet İlhan Özek, 2010 yılında çıkışa geçen Ali Turan, aynı yıl Bursaspor'un şampiyonluğuna büyük katkı veren Ozan, Volkan, Sercan üçlüsü. Sivasspor'da müthiş bir performans sergileyip Fenerbahçe'ye transfer olan Bilica, bu yıl Erkan Zengin, Veysel Sarı ve Salih dursun, Sivasspor'da ki Mehmet Yıldız (hatta Galatasaray'ın da ilgilendiği bir oyuncuydu).
Bu yıl ki oyuncular hariç saydığım tüm oyuncuların ortak noktası bir yada bir buçuk sezon parlama yaptıktan sonra ortalarda gözükmemesi.
Hemen hemen her yıl bir kaç oyuncu patlama yapıyor ligde. Geçen yıl Kayserispor formasıyla 7 gol atıp bu yıl yokları oynayan Sefa Yılmaz'da buna bir örnek. Sercan'ın formda olduğu zaman 13 milyon Euro'yu verip takıma katacak olan bir takım olsaydı mali açıdan büyük zarara girebilirdi. O açıdan oyuncu performanslarını değerlendirirken ben daha çok istikrarlı olanları önde görüyorum. Olcan'da şuan ki kadar iyi olmasa da Gaziantepspor'da her sezon belli bir standartta gidiyordu.
europeanconquer
28.Nisan.2014, 18:54
Süper Lig'den oyuncu almayalım biz hepsi elimizde patlıyor,alacaksak da mümkün olduğunca az alalım.
Kaka Leite
28.Nisan.2014, 19:40
Aydını ben çok beğeniyorum bu sezon harika bir form grafiği yakaladı.
Bence alınmalı Türkiye de böylesine bir kanat sıkıntısı varken oraya ilaç olacak isimdir. Çalım atabilen oyuncu sorunumuz çok fazla ve Aydın çalım konusunda gayet iyi.
Bu arada dikkat ettim de bu Batuhan hiç büyümüyor arkadaş. Ben onu bildim bileli 23 yaşında adam vay arkadaş ya. :icon_biggrin:
byariff
28.Nisan.2014, 19:42
aydini engin baytar gibi dusunun profesyonellik "0" yetenekli oyuncu ama mental olarak zayif o yuzden sagliklik bir transfer olmaz.
europeanconquer
28.Nisan.2014, 19:47
Ben kanat olarak Serdar Gürler,Mustafa Saymak ve Sercan Sararer alınsın isterim.
Tabi ki Olcan Adın ve Gökhan Töre ikilisinden birisi de muazzam olur ama imkan vermiyorum.
William Rookwood
28.Nisan.2014, 19:49
Serdar Gürler daha iyi. Geçen yılda iyiydi, bu yılda 9 asistle oynuyor ligde. Biraz mental açıdan zayıf olsa da yaşı genç olduğu için geliştirebilir kendini.
byariff
28.Nisan.2014, 19:52
sol açiga ben bruma diyorum - saga ise ters ayakli jimmy durmaz veya olcan olabilir
forvetede deniz yilmazi cok istiyorum kanatta oynuyabiliyor..
William Rookwood
28.Nisan.2014, 20:22
Galatasaray, transfer için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar'da rota Güney Amerika. Hedefteki ismi Kolombiyalı stoper Alvarez Balanta. Galatasaray'da Chedjou'nun da gönderilmesi gündemde.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/106508/hedef-alvarez-balanta
byKpln
29.Nisan.2014, 13:51
Galatasaray, transfer için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar'da rota Güney Amerika. Hedefteki ismi Kolombiyalı stoper Alvarez Balanta. Galatasaray'da Chedjou'nun da gönderilmesi gündemde.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/106508/hedef-alvarez-balanta
Bu Balanta FM'de müthiş oyuncu.Keşke bize gelse.
byariff
29.Nisan.2014, 14:48
olcan icin trabzona para + 2 tane falan oyuncu verilcekmis
davidvilla
29.Nisan.2014, 14:51
seneye 5+3 oluyor yanılmıyorsam
muslera
alex telles
melo
sneijder
balanta?
sahaya olmaz bence +3e düşünüyorsanız burdisso yerine olur.
sahaya stopere, psg'li alex ya da benzeri birini almamız lazım.
muslera
veysel alex semih telles
melo selcuk
yerli sağ sneijder yerli sol
burak.
Banega
29.Nisan.2014, 16:32
Romanya Futbol Federasyonu'nun onursal başkanı Mircea Sandu, adı Galatasaray ile anılan Mircea Lucescu'nun sezon sonunda Shakhtar Donetsk'ten ayrılacağını ve sarı kırmızılılara geleceğini söyledi.
eng1n
29.Nisan.2014, 16:50
Bu Balanta FM'de müthiş oyuncu.Keşke bize gelse.
Burdisso'da müthiş bir oyuncu FM'de.
europeanconquer
29.Nisan.2014, 16:53
Romanya Futbol Federasyonu'nun onursal başkanı Mircea Sandu, adı Galatasaray ile anılan Mircea Lucescu'nun sezon sonunda Shakhtar Donetsk'ten ayrılacağını ve sarı kırmızılılara geleceğini söyledi.
Bu işin de suyu çıktı yahu.
Banega
29.Nisan.2014, 16:58
Bu işin de suyu çıktı yahu.
Valla hiç sorma, aynen.
Ben Mancini'nin kalmasından yanayım.Zaten rızası dışında Mancini'yi göndermek sadece manevi değil maddi anlamda da çok çok büyük bir sıkıntı olur.
Suicider
29.Nisan.2014, 17:02
Mancini'yi sevmesem de 1 sene daha kalması taraftarıyım.Biliyorum birçok maçta yine kendisine saydırıcam ama en azından bir yaz kampı geçirip birkaç kendi istediği transferle takımı toparlayabilir.Tek isteğim artık takımda 9-10 futbolcuyu direk ilk 11'e yazabilmemiz.40 maçta 40 farklı 11'le çıkınca gelmiyor başarı.
uAburak89
29.Nisan.2014, 17:40
Mancini'yi sevmesem de 1 sene daha kalması taraftarıyım.Biliyorum birçok maçta yine kendisine saydırıcam ama en azından bir yaz kampı geçirip birkaç kendi istediği transferle takımı toparlayabilir.Tek isteğim artık takımda 9-10 futbolcuyu direk ilk 11'e yazabilmemiz.40 maçta 40 farklı 11'le çıkınca gelmiyor başarı.
İstikrar önemli gerçekten, 2012'de şampiyon olurken bir dönem sakatlık ve ceza olmadığında kimin çıkacağını ezbere biliyorduk, gol yememe serisi yapmıştık. 4 gol attığımız maçın sonrasında tüh be o golü yemesek iyiydik diye şımarıkça düşününce belamızı bulduk o ayrı. :D
Mancini'ye sorsan kendisinin de kendisinden umudu yoktur, o geldiği dönemdeki gibi değil artık. Bence bu saatten sonra dikiş tutmaz. Gelecek sezonu da çöpe atacağız, kendi istediği transferler konusu da çok şüpheli duruyor. Devre arası gördük. Telles ve Veysel dışında hepsi boşa yapılan transferler.
Lucescu her konuda daha çok güven veriyor, Mancini istifa etsin, Lucescu gelsin. 3. yıldızı onunla takmıştık, 4. yıldızı da o alır, güzel olur.
europeanconquer
29.Nisan.2014, 17:42
Lucescu'yu istemeyen taş olur ama o gelene kadar forever Mancini !!!! :n:
uAburak89
29.Nisan.2014, 17:52
Kalırsa herkes destekler zaten sonuçta bu adam silah zoruyla gelmedi, tam tersi başarılı da olabilirdi. Gönül ister Mourinho gelsin, ister otobüs ister tır çeksin kale önüne ama daha yolu düşmez herhalde onun Türkiye'ye.
Banega
29.Nisan.2014, 18:07
Gene Mehmet Demirkol'dan bir şey paylaşıyım :D,
''Mancini'nin kovulması durumunda alacağı tazminat 9 Milyon Euro.İtalya'da yaşayan muhabir arkadaşımla konuştuğumda, sadece 9 M Euro değil, İtalya'da aynı zamanda ayrı bir vergilendirmeyle beraber 17-18 Milyon Euro'ya yakın para alır dedi'' diye söylemişti programında.
Yani bu demek oluyor ki Mancini ile anlaşılmadan yolları ayırmak o kadar da kolay değil.
Kaldı ki Mancini gitmek ister mi?
uAburak89
29.Nisan.2014, 18:10
Öyle saçma şey mi olur ya, çok mantıksız geldi bana.
Banega
29.Nisan.2014, 18:34
Öyle saçma şey mi olur ya, çok mantıksız geldi bana.
Bak şu videoda 28:15'ten sonra söylüyor.
http://www.ntvspor.net/video-galeri/spor-servisi-24-nisan-2014
Aynı zamanda aynı programda 22 Nisan tarihindeki videoyu da izlersen, orada daha ayrıntılı açıklamıştı galiba.
Bana da saçma geldi ama.
Kaka Leite
29.Nisan.2014, 18:49
http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/ya-kalacak-ya-da-aslan-olacak-bomba-SXHBQ382360SXQ?u
Haydi inşAllah diyorum. Monaco'nun yakın markajda olduğunu biliyordum Milan forumlarından görmüştüm ama Galatasaray ile de adı çok fazla anılıyor.
İnşAllah gider de kazanan her anlamda Milan olur. :icon_biggrin:
europeanconquer
29.Nisan.2014, 19:26
Balotelli Türkiye'yi dağıtır ama çok gereksiz bir transfer olur,2 ay önce olsa deliler gibi istiyordum ama artık istemiyorum,daha az maliyetli isimler alınmalı.
Fearless Coward
29.Nisan.2014, 19:28
Balotelli yahu bu her türlü akar gider. :D Drogba elden çıkarılırsa gelsin bekleriz deli oğlanı. :D
Kaka Leite
29.Nisan.2014, 19:37
Türkiye'yi dağıtır canım orası kesin.
Geceler senin, gündüzler benim. Eğer o gelirse Burak Yılmaz'a kesinlikle şükür edersiniz ben bunu çok net söylüyorum.
İnşAllah da gelir. Ben o kadar söylüyorum bu adama yetenekli diyorlar, belki başınıza gelince görürsünüz yetenekli mi yoksa Batuhan Karadeniz vol2 mi?
himone
29.Nisan.2014, 20:17
Gene Mehmet Demirkol'dan bir şey paylaşıyım :D,
''Mancini'nin kovulması durumunda alacağı tazminat 9 Milyon Euro.İtalya'da yaşayan muhabir arkadaşımla konuştuğumda, sadece 9 M Euro değil, İtalya'da aynı zamanda ayrı bir vergilendirmeyle beraber 17-18 Milyon Euro'ya yakın para alır dedi'' diye söylemişti programında.
Yani bu demek oluyor ki Mancini ile anlaşılmadan yolları ayırmak o kadar da kolay değil.
Kaldı ki Mancini gitmek ister mi?
İtalya'nın vergi sistemi ile bizim ne alakamız varmış onu anlamadım. Türkiye'de parasını zaten vergiler ödendikten sonra alıyor, parayı İtalya'ya sokarken tekrar vergi ödemesi gerekiyorsa o GS'ın sorunu olmaz bence.
Geceler senin, gündüzler benim. Eğer o gelirse Burak Yılmaz'a kesinlikle şükür edersiniz ben bunu çok net söylüyorum.
İnşAllah da gelir. Ben o kadar söylüyorum bu adama yetenekli diyorlar, belki başınıza gelince görürsünüz yetenekli mi yoksa Batuhan Karadeniz vol2 mi?
Batuhan Karadeniz demesem de aynı şeyleri düşünüyorum. Açıkçası ben FB'de görmek istemem ama GS'da olması çok iyi olur. Takımda Selçuk ve Burak sorunları varken bir tane daha sorunlu adam gelirse takım tam kıvamına gelir.
E.Cartman
29.Nisan.2014, 20:41
Mario'nun yeteneğine laf ettirtmem. Allah'ı var yetenekli adam ama yeteneği kullanmıyor, salaklık ediyor saçma sapan davranıyor dersen sonuna kadar katılırım. Ciddi seviyede yetenekli ancak mental açıdan çok çılgın, bakın zayıf ya da güçlü demiyorum çılgın diyorum :zuhaha Garip adam vesselam ama ben gelsin istemem açıkcası, Batuhan Karadeniz'le baş edemezken daha Balotelli bi kaç boy büyük gelir bize.
byariff
29.Nisan.2014, 21:16
dzeko yakisir buyuk galatasaray taraftarina. :D
Kaka Leite
29.Nisan.2014, 21:30
Mario'nun yeteneğine laf ettirtmem. Allah'ı var yetenekli adam ama yeteneği kullanmıyor, salaklık ediyor saçma sapan davranıyor dersen sonuna kadar katılırım. Ciddi seviyede yetenekli ancak mental açıdan çok çılgın, bakın zayıf ya da güçlü demiyorum çılgın diyorum :zuhaha Garip adam vesselam ama ben gelsin istemem açıkcası, Batuhan Karadeniz'le baş edemezken daha Balotelli bi kaç boy büyük gelir bize.
Yahu ne yeteneğini gördün Allah aşkına?
Bu sezon büyük çoğunlukla maçlarını izledim Milan'ın geçen sezon da bu sezon ki kadar olmasa da bakıyordum bir maç o yeteneği göremedim ben.
Ya ben körüm ya da bu adam bana göstermiyor yeteneğini. Yetenekli falan değil kusura bakma ama. Ne bir teknik özelliği var tek olayı fiziksel yapısı topu önüne alsın rakip savunmanın üstüne üstüne sürsün.
Bak bunu iyi yapar, bu yetenek mi orasını bilmiyorum ama.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Nisan.2014, 21:46
@Kaka Leite
ya birak, uyandirma :n: alsinlar iste :n:
europeanconquer
29.Nisan.2014, 21:47
Felipe Melo'da İtalya'da Yılın Bidonu seçilmişti ama şimdi BAM BAM BAM :)
Kaka Leite
29.Nisan.2014, 21:47
@Kaka Leite
ya birak, uyandirma :n: alsinlar iste :n:
Abi öyle de göz diye bir şey var yani. :n:
Gitsin bende alsınlar istiyorum, benim için bir taşla iki kuş olur bu hamle. Gece yatmadan dua edeceğim hatta. :icon_biggrin:
Bidon, damacana, çöp kovası bunları geç Balotelli'nin bir şey seçilmesine gerek yok damga yemesi için. Melo ile Balotelli kesinlikle bir tutulamaz.
Bakın ne diyorum ben size inşAllah alırsınız. Tek söyleyeceğim budur. :n:
europeanconquer
29.Nisan.2014, 21:51
Melo'nun gelmemesini isteyenlerin başında ben vardım,o olayı geçtim ben,ne yapacağı belli olmaz.
Çok da başıma geldi bu olay bu lokma ye bu laf konuşma Cenker tabi bir müsibet bir nasihata bedeldir diyerek bitireyim :)
Fearless Coward
29.Nisan.2014, 22:09
Balotelli gelsin de sonra konuşalım bunları. :D :D Burak'la Umut'tan her türlü iyidir Balo reis. :D
davidvilla
29.Nisan.2014, 22:10
Ya bırak köy takimi milan'da bile oynayamiyor daha :D
Banega
29.Nisan.2014, 22:10
Abi Balotelli bu ya, yetenek konusunda bence de öyle ahım şahım değil.Fiziği var sadece.Ama medya olsun, başka merciler olsun adamı yıllardır şişirdiler.İnsanların gözündeki konumu çok farklı.
Hatta çoğu kişi dünyanın en yetenekli 5 oyuncusu arasında gösteriyor.Yanlış hatırlamıyorsam Pele falan da diyordu.
Gelse, oynamasa bile reklam gelirleri vb. büyük katkı sağlayacaktır bence.
Drogba yollanıp aynı maaşla Balotelli gelebilir.Böylelikle sırıtmaz.
Tek sorun bonservis.Çok pahalı olacağına eminim.
europeanconquer
29.Nisan.2014, 22:19
Ya bırak köy takimi milan'da bile oynayamiyor daha :D
Aynen aynen :zuhaha
byariff
30.Nisan.2014, 01:40
balotelliyi sahsen bende istemiyorum.. + veli kavlak ve gokhan tore listemizdeymis + hoca konusu 7 mayisda belli olacakmis yakin kaynaklarin bilgisine gore %60 mancini gider diyollar.
GeNç KaRTaL
30.Nisan.2014, 21:42
balotelliyi sahsen bende istemiyorum.. + veli kavlak ve gokhan tore listemizdeymis + hoca konusu 7 mayisda belli olacakmis yakin kaynaklarin bilgisine gore %60 mancini gider diyollar.
Veli'nin sözleşmesi sona ermiyor hatırladığım kadarıyla.Gökhan olabilir belki ama Veli zor.Veli için astronomik bir teklif yapmazsınız herhalde.
europeanconquer
30.Nisan.2014, 21:51
Veli'yi istemem ben niyeyse,bilmiyorum ne oynarsa oynasın beğenemiyorum oynadığı futbolu.
Banega
30.Nisan.2014, 21:54
Veli+Melo düşünüyorum da, rakiplerin korkulu ortasahası olur. :zuhaha
Gncl1905
30.Nisan.2014, 22:26
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/106575/mancini-ayriliyor-mu
Ada güzeldir Mancio, ben olsam giderdim :D
attirson
01.Mayıs.2014, 14:57
Gs Alex Teixeira ile ilgileniyormus Fm 09'da bu adamı alabilmek icin cok ugrasmıstım ama bekledigim verimi alamamıstım. :D
uAburak89
01.Mayıs.2014, 15:33
Lucescu gelirse gerçekleşebilir bu transfer, genelde güvenilir bilgiler veren duyumculardan biri isim vermeden Teixeira'yı kastetmişti zaten. Hatta Lucescu gelirse, Sneijder gidebilir diye de eklemişti.
Mancini ile yollar ayrılırsa hareketli, Mancini kalırsa geçmiş yıllara göre daha sönük bir transfer dönemi bekliyorum. Tabii ligdeki konum da belirleyici olacak.
Veli Kavlak olayına da iyi güldüm, bizim Veli'yi istememizi anlarım da, Beşiktaş'ın satacağına ihtimal veren yöneticileri anlamama imkan yok. Fikret Orman günahını bile vermez, hele Gökhan Töre transferine dahil olursak resmen savaş baltaları çıkarılmış olacak.
europeanconquer
04.Mayıs.2014, 22:12
Hadi yine iyisin Arif abi :n:
http://www.3puan.com/content?id=1626
Ben beğenmiyorum Jimmy'yi ama hiç yoktan iyidir,hızlıdır bir şeyler yapar belki kanatta.
William Rookwood
04.Mayıs.2014, 22:15
Yabancı kontejyanını hesaba katarsak Jimmy iyi oyuncu, gelmesini isterim şahsen.
byariff
04.Mayıs.2014, 22:17
mancinini izleme komitesindeki scoutlardan biri benim :D
europeanconquer
04.Mayıs.2014, 22:21
mancinini izleme komitesindeki scoutlardan biri benim :D
Mancini gitmeli,9 değil 18 verelim Arif abiyi de götürsün yanında :n:
byariff
09.Mayıs.2014, 14:28
Defansa psgli alex diyorlar
europeanconquer
09.Mayıs.2014, 14:47
Cris etkisi yapar ancak,son derece saçma bir transfer olur.
mpaker66
09.Mayıs.2014, 15:23
Batshuayi'yi alsak keşke ya. Adam gerçekten çok iyi oyuncu tam bize gider.
uAburak89
09.Mayıs.2014, 15:37
Alex 31 yaşında, bu sene de 40 maça çıkmış. Bize lazım olan tecrübeli stoper ihtiyacını giderebilir. Bonservisi de yok. Bi Terry değil ama bence kötü transfer olmaz.
europeanconquer
09.Mayıs.2014, 15:44
Alex 31 yaşında, bu sene de 40 maça çıkmış. Bize lazım olan tecrübeli stoper ihtiyacını giderebilir. Bonservisi de yok. Bi Terry değil ama bence kötü transfer olmaz.
Bonservisi yokmuymuş :D
Gelsin o zaman gelsin :n:
William Rookwood
09.Mayıs.2014, 16:27
Balanta yerine Alex yada Terry'nin gelmesini tercih ederim. Zaten Koray ve Semih gibi iki tane genç stoperimiz var. Bu oyunculara abilik edecek, defansı toparlayacak ve lider vasıfları olan bir stoper almamız lazım.
bu adam şuan psg de banko oynuyo ne cris etkisi :D yalnız frikik kullanmayan bi stoper kalmıştı oda olur :D
europeanconquer
09.Mayıs.2014, 18:55
bu adam şuan psg de banko oynuyo ne cris etkisi :D yalnız frikik kullanmayan bi stoper kalmıştı oda olur :D
Ben beğenmiyorum valla,gelip iyi oynamayabilir de.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mayıs.2014, 19:07
chedjou kesin gonderiliyor mu? o varken ikinci bir yabanci stoper 5+0+3 sisteminde fazla gibi sanki.
Banega
09.Mayıs.2014, 19:13
Alex Chedjou tarzında bir oyuncu.Chedjou'da inanılmaz kaliteli bir futbolcu aslında.Fakat Türkiye'nin havasından mıdır nedir, tam Fransa'daki performansını yansıtamadı.Formda ve potansiyelinde bir Chedjou Alex'ten daha iyidir.
Ha Alex gelse iyi olur ona bir şey diyemem ama yabancı kuralı yüzünden gene zorluk çıkar.
William Rookwood
09.Mayıs.2014, 19:21
Chedjou için bir yıl daha sabretmek lazım bence. Her gelen yabancı oyunu ilk senesinde hemen uyum sağlayamıyor takıma. O yüzden bir yıl daha beklenmeli görüşündeyim.
Kryptonite
09.Mayıs.2014, 20:12
Alex 2. Cris vakası olur.Chedjoudan ne artısı var ki Alexi getiriyorlar anlamış değilim.
europeanconquer
09.Mayıs.2014, 22:36
Gelecek sezonun ilk transferi Furkan Özçal olmalıdır,net ''Mancini beni oynat'' diye bağırıyor adam bütün sezondur.
MoisHaLe
09.Mayıs.2014, 23:16
Chedjou, Eboue, Drogba falan yollanmalı.. Telles tarzı adamlar alınmalı.. Geçenlerde Balanta'nın adını duymuştum.. Olursa gerçekten güzel olur..
europeanconquer
09.Mayıs.2014, 23:59
Alex Milan ile anlaşmış.
http://amkspor.com/2014/05/09/alex-transferinde-surpriz-gelisme-298359/
zarateray
10.Mayıs.2014, 12:25
Chedjou agresif stoper değil Alex agresif stoper Ujfa da öyleydi Türkiye sartlarında agresif stopere ihtiyacınız vardır.Bakınız Bruno Alves Lugano Bülent K. vs vs
Ek olarak agresiflikten kastım cirkin futbol değil rakibi korkutması ona adım attırmamasıdır.Chedjou rakibi ısırmıyor tamam iyi bir stoper olabilir ama bizim ligin sartlarına uymuyor bence
MoisHaLe
10.Mayıs.2014, 19:48
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/giorgian-de-arrascaeta-galatasaray-da_sto4243912/story.shtml?cid=social_20140510_23658314
ilk transfer haberimiz
europeanconquer
11.Mayıs.2014, 00:34
Drogba kalmayacaksa alternatifini buldum.
ULU JOHAN !
https://pbs.twimg.com/media/Bk4ZC6uCUAE4G_l.jpg:large
MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 00:37
Drogba'dan daha faydalı olacağı kesin..
Fearless Coward
11.Mayıs.2014, 00:41
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/giorgian-de-arrascaeta-galatasaray-da_sto4243912/story.shtml?cid=social_20140510_23658314
ilk transfer haberimiz
Paylaştıkları videonun altındaki yoruma yarıldım. :zuhaha
La bu golü sabride atıyor ne var bunda. :zuhaha
byariff
12.Mayıs.2014, 14:28
Olcan adinlada buyuk olcude anlasilmis dun geliyor beyler. :D
europeanconquer
12.Mayıs.2014, 14:46
Muslera-Sabri(Veysel)-Chedjou-Semih-Telles-Melo-Selçuk-Bruma-Sneijder-Olcan-Burak
Yabancı sınırı 6+2 olursa bu kadro çok güzel olur.Sneijder var ya rekor kırar istatistik olarak.Hem Olcan hem Bruma kanatları folloş ederler Sneijder'ın deli paslarıyla.
Homer J.S
12.Mayıs.2014, 15:27
Antonio Valencia diyorum, at fava bekle.
europeanconquer
12.Mayıs.2014, 15:33
Antonio Valencia diyorum, at fava bekle.
Yabancı sınırı diyorum,at fava bekle.
:n:
Homer J.S
12.Mayıs.2014, 16:40
Degisecek o degisecek oyle kural olmaz :)
GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2014, 17:30
Degisecek o degisecek oyle kural olmaz :)
En fazla 5+3 olur diyorum ben de,at fava bekle.:D
William Rookwood
12.Mayıs.2014, 17:33
Yabancı kısıtlamasının iyice daralması, kalitesiz yerli oyuncuların daha fazla öneminin artmasına neden olacaktır. Hani diyoruz ya, şu oyuncu takıma yakışmıyor, büyük takım oyuncusu değil diye. Aslında büyük takımların kadrolarına baktığımızda mevcut yabancı sınırı olmasa üç büyüklerin kadrolarına giremeyecek birçok oyuncu mevcut. Fakat bu sınırlamanın daralmasıyla birlikte artık büyük takımların kadrolarındaki türk oyuncu kalitesi daha da düşecektir.
europeanconquer
12.Mayıs.2014, 17:40
Türk futbolu,şu futbol katili iş adamlarından kurtulur umuyorum.
europeanconquer
13.Mayıs.2014, 00:56
Rio Ferdinand ayrılıyormuş Man Utd'dan,1 bilemediniz 2 yıllık bir kontrat imzalasak belki bir yararı olabilir 36 yaşında ki Ferdi'nin.Şöyle de bir şey var,takım arkadaşı ve menajeri Ryan Giggs 40 yaşında hala döktürüyor,Ferdinand niye Süper Lig'de döktüremesin ? :(
Çok riskli transfer olur gerçi,Cris olma ihtimali de yüksek.
europeanconquer
13.Mayıs.2014, 14:34
Evren Göz @evrengoz · 9 dk.
Galatasaray yönetimi, Drogba ile önümüzdeki sezon yola devam etmeyeceğini kendisine iletti. Karşılıklı güzel bir şekilde vedalaşıldı.
Evren Göz @evrengoz 8 dk.
Mancini önümüzdeki sezon için özellikle yabancı oyuncu konusunda kadroda büyük kıyım yapacak.
Evren Göz @evrengoz 2 dk.
Yerli oyunculardan da kamp sonrası kiraya gönderilmesi muhtemel isimler var.
Evren Göz @evrengoz 1 dk.
Oğuzhan Kayar ve Umut Gündoğan oynadıkça çok daha iyi performans sergileyebilirler.
Ayrıca Aras Özbiliz ile ilgileniyormuşuz ;
http://www.3puan.com/content?id=1992
William Rookwood
13.Mayıs.2014, 16:13
Gerçekte nasıl bir oyuncu hiç bilmiyorum. İzleyen var mı?
Fearless Coward
13.Mayıs.2014, 16:20
Aras bu lig için her türlü iyi olur rotasyonda işimizi görür.
William Rookwood
13.Mayıs.2014, 23:59
Şu sıralar Olcan'ın ismi Galatasaray ile anılıyor. Gelmesini çok istediğim bir oyuncu, ikinci Engin Baytar etkisi yapacağını düşünüyorum. (performans anlamında)
Fearless Coward
14.Mayıs.2014, 00:10
Olcan çok iyi olur Drogba'da gidiyor frikikciler artar Olcan uzaklardan golde bulabilen bir isim. Her anlamda muazzam olur Olcan'ın gelmesi. Bu arada kendi şahsi düşüncem Balotelli'yi alacağız gibi geliyor bana kesin listede vardır bence bakalım.
nannar
14.Mayıs.2014, 11:38
Forvette Burak iyi hoş ama geçen sene kesinlikle satılmalıydı :) Şimdi bir yıldız alıp Burak'ı kenara koyson,kenarda problem çıkarır. İlk 11 oynasın diyeceğiz ama kaçırdıklarıyla çıldırtıyor bazen :)
Savunmadan,hatta kaleden başlayalım analize...
Kale : Muslera son derece güven veren bir isim ,yedekler için aynı durum söz konusu değil fakat kalecilerin kenarda durdukça paslandıklarını hesaba katarsak o mevkiye başka bir önemli isim almaya gerek yok.
Bekler: Solda Telles gayet iyi. Sağda Eboue artık kabak tadı veriyor. Maç seçiyor ve çok fazla kendini atıyor. Sabri rotasyon için en uygun isim. Veysel Sarı ve Salih Dursun formayı versen de en az yarım sezon ilk 11 oynadıktan sonra ortaya çıkacak tarzda oyuncular. Hamit 3-5-2 için biçilmiş kaftan fakat onun da artık yaşı ilerledi ve zaten yavaş. Yani uzun lafın kısası sağ bekte kesin çözümden ziyade pansuman tarzı adamlar var :n:
Stoper: Semih ve Chedju'da ısrar edilmesinden yanayım ben açıkçası. Koray'ın da gelecek sezon en az 15 maç forma giyip sonrasında ilk 11'e gireceğine inanıyorum. Başka da oyuncu yok zaten. Buraya transfer yapılacaksa yıldız bir yabancı diye alınacak fakat şunu da unutmayın ki Chedjou ismi ilk konuşulduğunda insanlar "alamaz" yorumu yapıyordu ve yıldız statüsündeydi :D
Ön libero: Bence Melo'dan başka hiçbir alternatifimiz yok burda.Ne Yekta, ne Selçuk ,ne Hamit ne de Veysel buranın oyuncusu :) Ceyhun kendini geliştirirse Melo'nun yedeği olur gerçi fakat çok da güven vermiyor
MC : Selçuk ve Yekta buranın tam adamları fakat alınabiliyorsa bir tane daha Türk rotasyona alınmalı.
Kanatlar: Bruma bence kesinlikle sol açığa monte edilmeli. Sağ açığa ise Hajroviç ya da Emre Çolak düşünülebilir. Özellikle Emre oraya uyum sağlarsa içe kat ederek güzel işler çıkarabilir.
ofansif ortasaha: Sneijder burada tek :) Onun oyundan alındığında ya da cezalı sakatken falan kesinlikle Umut Gündoğan'a bu mevkide şans verilmeli.Ben Umut'un stilini çok beğeniyorum... Fakat mental açıdan sorunları var.Ne zaman pas vereceğini falan öğrenip kendini geliştirirse tekniği çok sağlam.
Forvet: Burak çıldırtır.Umut yaşlandı.Bence Avrupa'da başarı isteniyorsa yıldız bir yabancı alınmalı...
nokta :)
europeanconquer
17.Mayıs.2014, 22:12
Storm is coming :icon_cool:
Night_Mare17
18.Mayıs.2014, 18:23
http://www.footballuser.com/formations/2014/05/997670_Galatasaray_SK.jpg
Gelecek yıl böyle bir kadro Allah'ım ne olur
Walter Sakana
18.Mayıs.2014, 18:39
Alalım Gökdeniz'i 1 sezon oynasın. Kadroda gayet iyi bir alternatif olur.
Böyle bir oyuncudan milli takım olarak faydalanmadık ya, ne diyeyim. Adam Rubin'de yıllardır çok iyi işler çıkartıyor, zamanında Barcelona'yı deplasmanda devirdikleri maçta, milli takımın konfederasyon kupasında Brezilya'yı devirdiği maçta falan gol attı. Tecrübe desen var, teknik ve hız desen var, oyun zekası desen var. Geçmişte neler oldu bitti hatırlamıyorum ama yazık oldu.
europeanconquer
18.Mayıs.2014, 18:47
http://www.footballuser.com/formations/2014/05/997670_Galatasaray_SK.jpg
Gelecek yıl böyle bir kadro Allah'ım ne olur
Torres dünyanın en kötü topunu oynasa bile eleştirmem onu gelirse,aslanım benim.Parçalı ile görmek benim için büyük lütuf olur.Çoğu kişi istemez tabi :D
Gerçekçi konuşmak gerekirse Onur,Şener,Gökhan,Torres'i unut Tuğrul hiç biri olmaz :D
uAburak89
18.Mayıs.2014, 18:52
Torres kiralık olarak gelse çok iyi olabilir. Eto'o diyen diyen var, Doumbia diyen de. Drogba sonrası forvet şart, Sneijder ile uyumlu bir şekilde oynayabilecek biri gelir umarım.
E.Cartman
18.Mayıs.2014, 19:03
Burak bizi yeterince delirtirken Torres'in olası gol krizleri Galatasaray'ın taraftar sayısını yarı yarıya azaltır. Bize net bir golcü lazım. Ayağı iyi, gol bölgesinde soğukkanlı kalabilen mümkünse de pivot oynayabilecek biri.
europeanconquer
18.Mayıs.2014, 19:06
Burak bizi yeterince delirtirken Torres'in olası gol krizleri Galatasaray'ın taraftar sayısını yarı yarıya azaltır. Bize net bir golcü lazım. Ayağı iyi, gol bölgesinde soğukkanlı kalabilen mümkünse de pivot oynayabilecek biri.
Maalesef savunmaya geçeceğim,Torres gibi bir oyuncuyu istememek lükstür.Tamam 3-4 yıldır kötü oynuyor ama Torres her türlü bizim ligde iş yapar.Premier Lig'de oynayan çoğu oyuncu bizim ligimizde iş yapar Özgür.
Aradığımız isim Torres'mi işte bende Torres olduğunu düşünmüyorum orası ayrı bir mevzu.
E.Cartman
18.Mayıs.2014, 19:10
Maalesef savunmaya geçeceğim,Torres gibi bir oyuncuyu istememek lükstür.Tamam 3-4 yıldır kötü oynuyor ama Torres her türlü bizim ligde iş yapar.Premier Lig'de oynayan çoğu oyuncu bizim ligimizde iş yapar Özgür.
Ya EPL'nin loserlarından takım da oluştursan gelir burada şampiyon olurlar problem o değil. Ben artık kalenin içinden gol kaçıran adam görmek istemiyorum. Hali hazırda elimizde Umut ve Burak var bu statüde bir de Torres bitirir bizi. Bak demişin hem de ne güzel 3-4 yıldır kötü oynuyor, höeh be kardeşim 3-4 yıl ne biz daha 1 sezon kötü oynayan ki aslında abarttığımız kadar kötü bile olmayan Burak'a neler dedik Torres'e gerek yok. Hee bu söylediklerimi totem olarak da algılayabilirsin olmayacak adamı oldurma gibi garip bir özelliğim de vardır :n::n:
Night_Mare17
18.Mayıs.2014, 19:12
Torres dünyanın en kötü topunu oynasa bile eleştirmem onu gelirse,aslanım benim.Parçalı ile görmek benim için büyük lütuf olur.Çoğu kişi istemez tabi :D
Gerçekçi konuşmak gerekirse Onur,Şener,Gökhan,Torres'i unut Tuğrul hiç biri olmaz :D
Ama LAZIM ABİ LAZIM :n: ALMAMIZ LAZIM
europeanconquer
18.Mayıs.2014, 19:14
Ya EPL'nin loserlarından takım da oluştursan gelir burada şampiyon olurlar problem o değil. Ben artık kalenin içinden gol kaçıran adam görmek istemiyorum. Hali hazırda elimizde Umut ve Burak var bu statüde bir de Torres bitirir bizi. Bak demişin hem de ne güzel 3-4 yıldır kötü oynuyor, höeh be kardeşim 3-4 yıl ne biz daha 1 sezon kötü oynayan ki aslında abarttığımız kadar kötü bile olmayan Burak'a neler dedik Torres'e gerek yok. Hee bu söylediklerimi totem olarak da algılayabilirsin olmayacak adamı oldurma gibi garip bir özelliğim de vardır :n::n:
3-4 yıldır kötü oynuyor derken eski Torres'e göre kötü oynuyor :D Birde oynadığı takımların seviyesine göre kötü oynuyor :D Yoksa ben beğeniyorum oyun içinde Torres'i,Burak gibi kazma bir oyuncu değil illa ki top sürer,çalım atar,pas dağıtır.Bunları yapamayacak bir oyuncu değil El Nino :0:
Kiralama imkanı bulursak 08-09 sezonun da ki Baros etkisi yapacaktır,tabi bende daha farklı bir forvet istiyorum ama Torres en sevdiğim oyuncu olduğu için onu da isterim illa ki :D
jevox06
18.Mayıs.2014, 19:23
Cardozo gelsin. Atar da atar bence. Ama bu sene pek oynamadı o biraz dezavantaj.
attirson
18.Mayıs.2014, 19:30
Bence Eto'o yu alacak Gs.
byariff
18.Mayıs.2014, 19:55
ne torresi yahu bitmis adamla ne isimiz olur , mandukzic , dzeko , llorente , doumbia tercihlerim..
MoisHaLe
18.Mayıs.2014, 20:19
Torres bizim ligde öyle bir iş yapar ki bence uçurur bizii.. Baam güüm koyar golleri :)
Redrum
18.Mayıs.2014, 23:10
Bony yi alalim parayi basip :D
@walter sakana
Abi gokdeniz yillar önce birakti milli takimi.
europeanconquer
19.Mayıs.2014, 13:44
-Fernando Torres
-Mario Balotelli
-Edin Dzeko
-Samuel Eto'o
-David Villa
-Manolo Gabbiadini
Bu isimlerden birisi Galatasaray forması giyecek bakın görün.En olağan duranı Gabbiadini gibi ancak Eto'o ve Torres isimleri de baya konuşuluyor.
E.Cartman
19.Mayıs.2014, 13:45
Karim Benzema
europeanconquer
19.Mayıs.2014, 13:47
Karim Benzema
Yok Diego Costa :n:
Benzema'yı niyeyse hiç sevmiyorum,Burak Yılmaz'ın Fransız versiyonu gibi duruyor.
Night_Mare17
19.Mayıs.2014, 14:00
Benzema bu ligde rahat 25 gol atar da bizim almamız imkansız. Ben Torres'i kendi hayalim olarak yazmıştım ama konuşulsun yani gelsin bekleriz bak çok formada satar adına beste de yapılır hadi be El Nino :D
omersal
19.Mayıs.2014, 15:10
-Fernando Torres
-Mario Balotelli
-Edin Dzeko
-Samuel Eto'o
-David Villa
-Manolo Gabbiadini
Bu isimlerden birisi Galatasaray forması giyecek bakın görün.En olağan duranı Gabbiadini gibi ancak Eto'o ve Torres isimleri de baya konuşuluyor.
Hedefi 6. sıra olmasına rağmen sırf tercih listesini doldurmak için ilk 5 tercihi yapmış LYS öğrencileri gibi olmuş bu :D İlk 5 ismin geleceğini pek tahmin etmiyorum Gabbiadini olabilir ama Sneijder transferindeki gibi şaşırtsa GS fena olmaz , Türkiye'de böyle oyuncular izlemek ayrı bir keyif veriyor :)
Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 15:31
Daha önce de dedim yine diyorum Balotelli Galatasaray'a gelecek. :) David Villa zor değil de gerek yok Balo iyidir iyi.
IcedEarth
19.Mayıs.2014, 15:34
Edin Dzeko konusunda ısrarcıyım. Plase Balotelli olsun, sürpriz de Gabbiadini.
Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 15:39
Dzeko'yu bende Balotelli'den çok istiyorum aslında ama City'de son dönemde çok iyi işler yaptı buralara yolu düşmez bence. Balotelli için daha büyük umutlar var Dünya Kupası'nda iyi oynamasın yeterli. :D Neyse yabancı güzel bir forvet alsınlar da Burak-Umut'a kalmayalım ŞL'de. :D
Banega
19.Mayıs.2014, 15:56
Balotelli'nin menajeri açıklama yaptı geçenlerde, ''Çıkan haberler saçmalık.Balotelli'nin kariyer planlarında Türkiye'de oynamak yok'' dedi.
europeanconquer
19.Mayıs.2014, 15:58
Aslında Dünya Kupası'na gitmeyecek bir forvet alsak çok iyi olur,takıma alışması zorlaşır Dünya Kupası'ndan sonra gelirse.
Gabbiadini en mantıklısı gibi duruyor.
@omersal
Müthiş tespit yapmışsın :n:
zarateray
19.Mayıs.2014, 17:01
Yazılan isimler isim olarak cok büyük Gabbiadini haric.Ama sahsen Balotelli'yi istemiyorum cok sorumsuz hareketler sergiler avrupa devlerinde sergiledi burda kim bilir neler yapar.Eto gelecegine Torres gelsin diyorum Baros etkisi yapar kuması saglam su kaldırır bizim ligde.Ama benim icimden Dzeko Doumbia ve Llorente geciyor..Not:Doumbia olursa tadından yenmez
uAburak89
19.Mayıs.2014, 17:11
Doumbia ligi öttürecek tarzda bir oyuncu ama sık sakatlanması ciddi handikap.
William Rookwood
19.Mayıs.2014, 17:44
CSKA, Doumbia'yı 20 milyon Euro'dan aşağı bir fiyata bırakmaz. Gol istatistiklerine bakıldığında çok istikrarlı bir oyuncu olduğu görülüyor. Bu sezon 22 maçta 18 gol kaydetmiş.
Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 18:08
Doumbia kariyer düşünecek adam olsa CSKA'da devam etmezdi yıllardır orada patlama yaptığı sezonlar oldu zamanında giderdi gitse. Sanmam buralara yolunun düşeceğini.
forvet almamalıyız bence sağ veya sol kanata skorer bi oyuncu alırsak yeter
Fearless Coward
19.Mayıs.2014, 19:15
ŞL'de Çeyrek Final başarısını tekrarlamak veya üstüne çıkmak istiyorsak yabancı bir forvet lazım. Keza ligde de Burak ve Umut'la şampiyon olmamız zor bir tane zenciyi çok görmesinler bize alsınlar. :D Kanatta şart Olcan gelirse güzel olur.
europeanconquer
19.Mayıs.2014, 21:50
Zenci değilde sarışın,uzun boylu,yakışıklı forvetin zamanı geldi :n:
davidvilla
19.Mayıs.2014, 23:07
Bence daha adam satmaliyiz 31 oyuncu var
zarateray
19.Mayıs.2014, 23:08
Ceza sahası icinde yakaladıgının cogunu atacak az ama öz bir forvet almalıyız cok pozisyon harcıyoruz cünkü
uAburak89
20.Mayıs.2014, 00:36
Turgut Doğan Şahin'i alıyormuşuz.
http://www.3puan.com/content?id=2264
Fearless Coward
20.Mayıs.2014, 00:37
Al işte Olcan'ı gerek yok maceraya.
Bordo61Mavi
20.Mayıs.2014, 00:39
Bencede hic baska isim aramaya gerek yok, alin Olcani.
E.Cartman
20.Mayıs.2014, 00:39
Forvet için bende bi Mandzukic şüphesi var. Bayern bırakıyor, kiralık miralık bi anda sürpriz bir harekat olabilir :D
mpaker66
20.Mayıs.2014, 01:13
Torres gelsin. Torres bu boru mu. Torres abi Torres kim hayır der ona ya. Yerim ben onu ya :D
E.Cartman
20.Mayıs.2014, 01:15
Torres gelsin. Torres bu boru mu. Torres abi Torres kim hayır der ona ya. Yerim ben onu ya :D
Hoop sakin, bu sevdanın sonu hiç hayra alamet değil :zuhaha
mpaker66
20.Mayıs.2014, 01:19
Ben ona da razıyım. Torres abi ya Torres. Gelmiş geçmiş en sevdiğim oyuncularda ilk 5'e girer. Adam Liverpool'da oynadı. Torres gelsin. tamam :D
Suicider
20.Mayıs.2014, 01:22
Torres'i bize (doğal olarak sana) yedirmezler abi :icon_biggrin:
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 01:29
torreste fenerli havasi var, olmaz size bence :p
byariff
20.Mayıs.2014, 02:12
Turgut dogan %90 bitmis arkadaslar , aslinda bedava gelicekmis ama antep ile aramizdaki dostluk zedelenmesin diye bir miktar para odencekmis
BaGa TaRKaN
20.Mayıs.2014, 02:20
Antep Bizim Dostumuzdu Galatasaray'ın mı Dostu Olmuş :D İyi İyi Biz Kurtulduk O Zaman :D
E.Cartman
20.Mayıs.2014, 02:22
Antep Bizim Dostumuzdu Galatasaray'ın mı Dostu Olmuş :D İyi İyi Biz Kurtulduk O Zaman :D
Valla bize kıyak geçiyorlar size daha çok kazık atıyorlardı :n::n:
Redrum
20.Mayıs.2014, 02:47
Yahu Turgut Dogan bu sene boyunca ne yapmış da onu alıyoruz? Deniz Yılmaz, Adem Büyük, Serdar Gürler, Sefa Yılmaz, Emrah Başsan varken hele hele Kasımpaşa bile Eren Derdiyok'u alıyorken :(
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 03:01
Yahu Turgut Dogan bu sene boyunca ne yapmış da onu alıyoruz? Deniz Yılmaz, Adem Büyük, Serdar Gürler, Sefa Yılmaz, Emrah Başsan varken hele hele Kasımpaşa bile Eren Derdiyok'u alıyorken :(
yaptigin transfer listesi 10 numara, imzami atarim. hatta deniz yilmazi ne pahasina olursa olsun alinmali kategorisine sokarim.
denizi umarim ersun hoca takibe almistir, kaptirmamak lazim :)
attirson
20.Mayıs.2014, 03:28
Birde bu listedeki oyuncular küme düşen takım oyuncuları Adem dışında "kapatıyoruz zararına satışlar" kapmak lazım. :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaka Leite
20.Mayıs.2014, 03:37
Balotelli'nin menajeri açıklama yaptı geçenlerde, ''Çıkan haberler saçmalık.Balotelli'nin kariyer planlarında Türkiye'de oynamak yok'' dedi.
Ah be. :uzgun:
Dzeko'yu çok isterim bu ülkede izlemek ama yolu düşer mi?
Bana kalırsa şuan kesinlikle gelmez.
William Rookwood
20.Mayıs.2014, 04:42
Turgut Doğan, bundan iki üç yıl önce iyiydi. Yiğit yerine alınsaydı bir şey demezdim. Fakat iki yıldır çok fazla ön plana çıkan bir oyuncu değil. Kötü bir transfer olacağı görüşündeyim eğer gerçekleşirse.
zarateray
20.Mayıs.2014, 05:14
Serdar Gürler iyi bir alternatif olabilir bu arada sizce Furkan Özçal kadroda tutulur mu tutulmalı mıdır ?