Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

yunusgs
11.Ağustos.2010, 15:55
Sıkıldık artık transfer haberlerinden falan.Bir an önce lig başlasında ona konsantre olalım.Transfer olursa da o arada ne ala.

anil luque
11.Ağustos.2010, 16:01
Baptista'dan umudu kesmeyin derim şahsım adına..

yunusgs
11.Ağustos.2010, 16:02
Baptista'dan umudu kesmeyin derim şahsım adına..

Ben kesmedim zaten.İtalya'da dolaşan dedikodudan bana ne.Baptista'nın ağzından resmi bir açıklama var mı?Menajeri bir şey mi dedi?Bunların cevabı 'hayır' olduğu sürece umut devam eder.

Revolution
11.Ağustos.2010, 16:05
Ben umudu kestim Elano'dan gelecek diye beklediğimiz yüksek kaynaktan da. Elano'yu bu saatten sonra satsak satsak 8e satarız. Keita gibi aldığımız fiyata gider. Ligler başlayacak nerdeyse..

yunusgs
11.Ağustos.2010, 16:07
Ben umudu kestim Elano'dan gelecek diye beklediğimiz yüksek kaynaktan da. Elano'yu bu saatten sonra satsak satsak 8e satarız. Keita gibi aldığımız fiyata gider. Ligler başlayacak nerdeyse..

Elano da durum farklı.İstenen ücret gelmezse satmazlar.Çünkü Rijkaard Elano'nun kalmasından yana.İstenilen paraya satılmazsa Elano,takımda kalır.

E.Cartman
11.Ağustos.2010, 16:07
İtalya'da diyorlar ki: Baptista, Galatasaray'a gitmek istemiyor. Türkiye'yi 2. sınıf lig gördüğünden yakıştıramamış kendine.

Bülent Timurlenk / Twitter

bizde çok meraklıydık Baptista'ya :n::n:

vego
11.Ağustos.2010, 16:08
merak etmeyin hiçbiri gelmezse eminim polak gelecek:D

anil luque
11.Ağustos.2010, 16:09
bizde çok meraklıydık Baptista'ya :n::n:
sankim bana messi:D

Revolution
11.Ağustos.2010, 16:10
Bapitsa gelmezse Rosicky mi gelecek sanıyorsunuz :D Rosicky gelmezse Baptista gelecek ve bence Baptista çok yararlı olur ama Rosicky'nin yeri ayrıdır bende :)

HooijDonk07
11.Ağustos.2010, 16:10
Baptista bence gelicek GS'ye Bülent Timurlenk'i sevmem fazla.

yunusgs
11.Ağustos.2010, 16:26
merak etmeyin hiçbiri gelmezse eminim polak gelecek:D

Tabi,hatta İnamoto geri döneceğim diye mesaj atmış.

vego
11.Ağustos.2010, 16:31
Gs b planı olan klüp çoğu klübümüz aksine bunu içinde herkres var :D

polak ile veya x ile çoktan anlaşmışlardır ama son ihtimaldir diye söyledim

IcedEarth
11.Ağustos.2010, 17:26
Beyler yüzyılın transferi gerçekleşti :)

Medya Bilgilendirme

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Sağlık Koordinatörlüğü’ne Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu getirilmiştir. Sayın Kunduracıoğlu’nun ekibinde Dr. Murat Çevik, Fizyoterapist Mehmet Erdem Yörükoğlu, Fizyoterapist Ata Özgür Ercan, Fizyoterapist Umut Şahin, Masör Sedat Peker, Masör Murat Çalışkan ve Masör Fuat Öz yer almaktadır.
Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Bu görevde bugüne kadar hizmet veren Sağlık Kurulu ekibine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Revolution
11.Ağustos.2010, 17:34
İşte budur be yarın forma alıp arkasına 10 Kunduracıoğlu yazdırmayan ne olsun süper transfer :p

Şaka bir yana sağlık ekibinin değişmesi büyük bir revizyon :zuhaha

nerazzuri
11.Ağustos.2010, 17:53
3 büyüklerin Fransa aşkı bitmiyor. Fenerbahçe'nin ardından Galatasaray'da transferde Marsilya'nın kapısını çaldı.
Bir ara Marsilyalı orta saha oyuncusu Benoit Cheyrou ile ilgilenen ancak daha sonra bu transferi askıya alan sarı-kırmızılılar, DHA'nın haberine göre yeniden başarılı orta saha oyuncusu ile ilgilenmeye başladı.
Marsilya teknik patronu Didier Deschamps'ın oyun planına uymadığı için satış listesine konulan futbolcunun sarı-kırmızılılara imza atabileceği iddia edildi.

goal.com

Revolution
11.Ağustos.2010, 17:55
Cheyrou iyi bir transfer olur eğer alırsak. Her zaman söylüyorum ama yine yazacağım Elano satılmadan kimseyi alamayız ve Elano satılmayacak gibi gözüküyor biraz önce NTVSpor Galatasaray muhabiri de söyledi..

C h A o S
11.Ağustos.2010, 18:01
Oh be yönetim sonunda sağlık ekibini değiştirdi.

IcedEarth
11.Ağustos.2010, 18:07
Yeni ekibin başkanı hakkında şöyle bir haber var. Haber 17 Nisan 2010 tarihli..

Ankaragücü Kulüp Doktoru Doç.Dr. Burak Kunduracıoğlu Metin Akan’ın çalışmalarına yardımcı olmak isterken sakatlandı.

Tecrübeli oyuncuyla birlikte şut çalışması yapan Kunduracıoğlu, ısınmadan topa vurunca sağ üst adalesinden problem yaşadı. Acılar için de yere yatan Kunduracıoğlu'un, sağ üst adalesinde yırtık olabileceğini belirtti.

C h A o S
11.Ağustos.2010, 18:10
Sonuçta kendini sakatlamış.İnşallah futbolcularada aynısını yaptırmaz:D

E.Cartman
11.Ağustos.2010, 18:13
doktora bak ısınmadan topa vurup sakatlanıyor :n::n: gelen gideni aratırmış diye bi laf var inşallah gerçekleşmez :D:D

KaRaBükLü KraL
11.Ağustos.2010, 18:28
Ooo iyi iyi asrın transferini yapmışız yahu:D

metaLwrath
11.Ağustos.2010, 18:48
Anlaşıldı, Elano gitmiyor, transfer de yalan oldu böylece, hayırlı olsun.

Adam gidecek diye sakatken evine mi yollayacaksın..Şu anda klubün sözleşmeli futbolcusu..Antrenmanlara tabiki de çıkacak.Gidecekse de gider..

Clayman
11.Ağustos.2010, 19:01
İşte bu :D Herhalde bahsettikleri transfer bu olsa gerek :D

metaLwrath
11.Ağustos.2010, 19:14
İşte yeni transferlerimizden biri .

http://img413.imageshack.us/img413/4098/isteyenitransfer.jpg

yunusgs
11.Ağustos.2010, 19:16
En büyük transfer Sağlık Ekibi :zuhaha

Lucas Neill
11.Ağustos.2010, 20:49
Beyler Yalcin Dümer aciklamis heralde Ledesma'yi geldi diye yatti galiba transfer :D

nerazzuri
11.Ağustos.2010, 20:50
İnter'de işin içine girdi, Mascherano pahalı olduğu için Ledesma'yı gündemine aldı Benitez.

Polak haberini koyduğumda, %1000 yalan diyen arkadaşlar vardı fakat, Polak gelecek. :)

Cengo
11.Ağustos.2010, 20:58
İşte yeni transferlerimizden biri .

http://img413.imageshack.us/img413/4098/isteyenitransfer.jpg

Güiza gibi poz vermiş sanki.

Bordo61Mavi
11.Ağustos.2010, 22:02
Güiza gibi poz vermiş sanki.

Aynisini dicektim :)

Revolution
11.Ağustos.2010, 22:22
Yalçın Dümer : Dzagoev'e az kaldı.
Yalçın Dümer : Cristian Ledesma !!

Beyler kulüpten yalanlama gelmiş :(

E.Cartman
11.Ağustos.2010, 22:23
yapma bunu Yalçın yapma :D:D

Revolution
11.Ağustos.2010, 22:37
Tek umudumuz Rosicky-Baptista :D

vego
11.Ağustos.2010, 22:39
nie canım 47 de 2 tutturma şansı olduğunu duydumuştum bu sene 45 isim söylediğine göre:zuhaha

Suicider
11.Ağustos.2010, 22:43
Artık en az 1 tane oyuncuyu alırsak iyi olacak..Eylül de transfer yapılmadığını kimse sölemedimi bizimkilere

Revolution
11.Ağustos.2010, 22:53
Yok yahu onlar hala görüşüyor daha karısını ikna edicekler abisine ablasına anasına babasına filan Türkiye'yi anlatıcaklar Ocak ayı var kardeşim karamsar olma bitirirler bu zamana kadar :zuhaha

Suicider
11.Ağustos.2010, 23:11
kesin 100bin falan indirim yapmak için uğraşıyolardır 1 haftadır

Revolution
11.Ağustos.2010, 23:17
Bu arada bugün bir hesap yaptım da bu forma satışlarının paraları nereye gidiyor yahu? :D

yunusgs
12.Ağustos.2010, 00:01
Bu arada bugün bir hesap yaptım da bu forma satışlarının paraları nereye gidiyor yahu? :D

Forma satışlarından para gelse ne olur Kaan?90 liradan 10000 kişi alsa,anca 900000 TL yapıyor.Bu paraya ne yapılır ki? :D

yunusgs
12.Ağustos.2010, 00:04
Arda bir şartla gidebilir!
Arda Turan ve transferi yeniden gündemde. Sarı-kırmızılı cephede başkan Adnan Polat Arda Turan'ın satılmayacağı görüşünde gibi olsa da genç yıldız bir şartla bu sene takımdan kopabilir...

- SPORX ÖZEL HABER -
Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın, Avrupa'ya transfer olup olmayacağı konusu tartışılmaya devam ediliyor. Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat son olarak Arda'yı kesinlikle satmayacaklarını açıklasa da bu açıklamalar pek tatmin edici bulunmadı.

Galatasaray'da ve milli takımda ortaya koyduğu performansla Avrupa takımlarının transfer listesine giren genç yıldızın son durumuyla ilgili olarak editörümüz Hilmi Sever, Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut ile görüştü.

Bulut, Mayıs ayında Başkan Adnan Polat ile Arda'nın durumunu konuştuklarını ve o gün konuştuklarının bugün de geçerli olduğunu söyledi. Başarılı menajer, Polat'ın Arda'nın Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'da sarı-kırmızılı formayla sahaya çıkmasını ve kupalar aldıktan sonra Avrupa'ya gitmesini istediğini kendisine söylediğini açıkladı.

Adnan Polat'ın, Arda'nın geleceğiyle ilgili vereceği karara büyük önem verdiğini söyleyen Bulut, Başkan Polat'ın yalnızca bir şartla Arda'nın Avrupa'ya gitmesine izin verebileceğininin altını çizdi.

Bulut bu şartı ise şöyle açıkladı: "Arda ile Avrupa'dan çok sayıda takım ilgileniyor. Arda çok yetenekli bir futbolcu ve ona gösterilen bu ilgi de son derece doğal. Başkan Adnan Polat, Avrupa'nın en üst düzey 5 takımından birinden teklif gelmesi halinde Arda'nın transferine izin vereceğini söyledi. Böyle bir şey bu sezon gerçekleşir mi tam olarak ben de bilemiyorum. Neler olacağını bekleyip görmek lazım."

11 Ağustos 2010 Çarşamba - 20:20
Sporx.com
Haber: Hilmi SEVER

Revolution
12.Ağustos.2010, 00:04
Sence sadece 10.000 kişi mi alıyor formaları Yunus ? Bence daha fazladır :D

yunusgs
12.Ağustos.2010, 00:06
Sence sadece 10.000 kişi mi alıyor formaları Yunus ? Bence daha fazladır :D

Sadece hesaplamak için belli bir sayı yazdım ya :D Yine de az para.Sadece 450.000 Euro.Gerçi sadece forma ile sınırlamamak lazım.GS Store'da satılan nice ürün var.

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 00:07
sadece forma yok ki bi ton ürün alınıyor ama bu paranın gidebileceği o kadar çok yer var ki mesela alt yapı masrafları ya da çalışanların maaşları ya da oyuncuların maaşları ya da stad ve tesislerin giderleri falan filan ohooo :D:D

Revolution
12.Ağustos.2010, 00:09
Hocam bir yerden kaynak yaratsınlar yapsınlar transferi işte yahu :D

nekop
12.Ağustos.2010, 00:11
Forma satışlarından para gelse ne olur Kaan?90 liradan 10000 kişi alsa,anca 900000 TL yapıyor.Bu paraya ne yapılır ki? :D

Ağaçtan topluyorlar dimi bu formaları hiç maliyeti yok. :D

yunusgs
12.Ağustos.2010, 00:12

Doğru.Bunu düşünenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez :D

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 00:19

o da ayrı bi mesele :D

ForCimbom
12.Ağustos.2010, 00:43
10.000 aşırı düşük rakam... kesinlikle çok daha fazlası satılıyordur..

Revolution
12.Ağustos.2010, 00:45
Nerden açtım forma mevzusunu konumuz aktif kalıyor heyecanlanıyorum transfer var diye :D

Nedvedmania
12.Ağustos.2010, 00:48
Ne oldu hala transfer felan yok mu :D

Revolution
12.Ağustos.2010, 00:49
Yok Cihan tam tersine işler kötü gidiyor :D

yunusgs

Yok.Hala bekliyoruz bomba patlayacak diye.Bekleye bekleye bombanın fitili söndü artık :zuhaha

TaşkınMahmut

Var Cihancım. 4 senedir ilgilenip yaşlandırdığımız Baptisyayı 3 sene sonra alma opsiyonuyla satın al(MA)mışız. Sözlenmişiz :D

Revolution
12.Ağustos.2010, 00:52
Bomba elde patladı beyler Yalçın reis bunu açıklamadı kaynak sağlam :zuhaha

Nedvedmania
12.Ağustos.2010, 00:54
Bu kadar "kesin" haber nasıl oluyorda yalan çıkıyor :)

Bi yanım bitti artık dandik adamları alırız diyor bi yanımda Galatasaray bu ne yapacağı belli olmaz diyor :)

LeqenDary
12.Ağustos.2010, 00:57
Bu yönetim bizi uyutuyor .Yine her zamanki gibi sonlara doğru adı sanı duyulmamış adamları alacaklar gibi bir his var içimde .Polak olabilir mesela :( .

TaşkınMahmut
12.Ağustos.2010, 00:57
Bu yönetim bizi uyutuyor .Yine her zamanki gibi sonlara doğru adı sanı duyulmamış adamları alacaklar gibi bir his var içimde .Polak olabilir mesela :( .

Marek Heinz'dan iyidir yinede

di canio
12.Ağustos.2010, 00:59
Fenerbahçe transfer haberleri konusuna da defalarca yazdım, adı sanı duyulmamış olsun takıma katkı versin. Neden illa ki şöhret topçu isteniyor ki?

Revolution
12.Ağustos.2010, 01:01
Adı sanı duyulmamıştan kasıt, Polak, Heinz, Lukunku, Carrusca..

LeqenDary
12.Ağustos.2010, 01:05
Fenerbahçe transfer haberleri konusuna da defalarca yazdım, adı sanı duyulmamış olsun takıma katkı versin. Neden illa ki şöhret topçu isteniyor ki?
Tabi ki öyle haklısınız.Ama bu kadar geç kalınıyorsa demekki kaliteli topçu geliyor diye düşünüyor taraftar ve ümitleniyor .Bundan doğal birşey olamaz .

yunusgs
12.Ağustos.2010, 01:07

Bu konuda haklısınız ama,Türkiye'ye böyle adamlar gelmediği için ya da sadece tek tük geldiği için taraftarlar da umutsuzluğa düşüyor.

di canio
12.Ağustos.2010, 01:09
Adı sanı duyulmamıştan kasıt, Polak, Heinz, Lukunku, Carrusca..

Adı sanı duyulmamış değil de takımda başarısız olmuş oyuncular denmesi daha doğru o oyunculara. Transferi sırf Avrupa'da herhangi bir ligde oynadı diye yaparsa yöneticilerimiz böyle saçma sapan transferlere imza atıyorlar maalesef. Ama keşke ince eleyip sık dokusalar da, kimsenin adını bile duymadığı, Filipescu, Capone, Aurelio gibi takımlarına faydalı olabilecek yabancıları bulabilseler.

di canio
12.Ağustos.2010, 01:10
Bu konuda haklısınız ama,Türkiye'ye böyle adamlar gelmediği için ya da sadece tek tük geldiği için taraftarlar da umutsuzluğa düşüyor.

Aslında bu tip oyuncular diğerlerinden daha uygun ve daha kolay gelebilirler ülkemize. Yeter ki büyük takımlarımızın büyük yöneticileri kafalarını o tarafa çevirebilsin.

RiG0BeRT
12.Ağustos.2010, 01:14
Haldun Üstünel Futbol Şubesinin başında olsaydı Transferler şimdiye bitmiş hatta Karpaty maçlarında oynayacak duruma gelmişti..!

yunusgs
12.Ağustos.2010, 01:18
Haldun Üstünel Futbol Şubesinin başında olsaydı Transferler şimdiye bitmiş hatta Karpaty maçlarında oynayacak duruma gelmişti..!

Bu parasızlık içinde,Haldun Üstünel de etkisiz kalabilirdi bence.Çok ciddi anlamda para sıkıntısı var bu sene.

Hugo
12.Ağustos.2010, 01:24
Keita, Elano, Baros gelirken de parasızdık.

Revolution
12.Ağustos.2010, 01:24
Haldun Üstünel'in işi parayla değil ki.. Bu ikna işlerinin eğitimini almış adam. Adnan Sezgin 5 görüşme yaparken o 2 görüşmede hallediyordu. Cana yakın bir isim olduğunu her gelen oyuncu da söyledi bu onlar için + bir olay. Her zaman ilk intiba önemlidir :)

Nedvedmania
12.Ağustos.2010, 01:26

Lincoln .

Revolution
12.Ağustos.2010, 01:29
Linderoth, Meira ve Kewell'ı da ekleyelim ayrıca Nonda..

yunusgs
12.Ağustos.2010, 01:32
Bu adamlara o paralar verilebildiyse,durum bu kadar vahim değildir demektir.O adamları alırken kaynak yaratmak için oyuncu satmadık.Şimdi versin bakalım yönetim 8-10 M Euro bir adama verebilecek mi?

Revolution
12.Ağustos.2010, 01:33
Baros,Kewell,Lincoln,Linderoth'un geldiği sene çok da para harcamadık aslında transfere..

Börk
12.Ağustos.2010, 01:34
Bu adamlara o paralar verilebildiyse,durum bu kadar vahim değildir demektir.O adamları alırken kaynak yaratmak için oyuncu satmadık.Şimdi versin bakalım yönetim 8-10 M Euro bir adama verebilecek mi?

Her sene ortaya atılan paralar belli.Sonuç ? Sonuç ne mi ? Başarısızlık.. Kadro yapısının bozulmasını istemiyorum.Sadece bir stoper , ve çift yönlü bir orta saha istiyorum.Yabancı olması gerekmez.Gerek ki bir Selçuk İnan orayı doldurabilir.Bakalım ama büyük ihtimal bu sene o kadar ciddi paralar ortaya atılmayacak.

yunusgs
12.Ağustos.2010, 01:38

Her sene ortaya atılan paralar belli.Sonuç ? Sonuç ne mi ? Başarısızlık.. Kadro yapısının bozulmasını istemiyorum.Sadece bir stoper , ve çift yönlü bir orta saha istiyorum.Yabancı olması gerekmez.Gerek ki bir Selçuk İnan orayı doldurabilir.Bakalım ama büyük ihtimal bu sene o kadar ciddi paralar ortaya atılmayacak.

Haklısın Berk.Ben de zaten para atılsın demiyorum.Sadece Hugo adlı arkadaşımızın söylediğine katılmadığımı belirtmek istedim.

Uchiha Itachi
12.Ağustos.2010, 01:56
Geçen sene Keita, Elano, Kewell hatrına Ligtv paketi almıştım, bu sene Keita'nın satılmış olması, henüz beklediğim o transferin yapılmaması yüzünden almıycaktım.Ama bunada bir çözüm buldum.Lig tv nin tüm sezonluk paketini aldım, böylece Beşiktaş'ın futboluyla tatmin olmayı hedefliyorum bir Galatasaraylı olarak.Ne yazık ki bu sene hoş bir futbol beklemiyorum kendi takımımdan.

yunusgs
12.Ağustos.2010, 01:58
Geçen sene Keita, Elano, Kewell hatrına Ligtv paketi almıştım, bu sene Keita'nın satılmış olması, henüz beklediğim o transferin yapılmaması yüzünden almıycaktım.Ama bunada bir çözüm buldum.Lig tv nin tüm sezonluk paketini aldım, böylece Beşiktaş'ın futboluyla tatmin olmayı hedefliyorum bir Galatasaraylı olarak.Ne yazık ki bu sene hoş bir futbol beklemiyorum kendi takımımdan.

Yapma Yaşar abi.Bu kadar umutsuzluğa kapılma sene başından.Belki beklenilenden iyi transfer gelir,aşı tutar ve olumlu futbol izleriz.Ama şu anda durum vahim malesef.

Börk
12.Ağustos.2010, 02:00

:) Doğru söylüyorsun. Kewell için yapacak bir şey yok.Kendisini gösterebildiği kadar gösterdi sonrasında geçirdiği sakatlık tam dönecek dendiği anda tekrar sakatlanması eksiklik yaratmadı denilemez.Forvetsiz oynamak bir başkaydı zaten.Elano da bir başkaydı.Dediğim gibi bir stoper ve çift yönlü orta saha aldığımız takdirde 2 senedir oynadığımız vasat futbolu fazlasıyla aşacağımız düşünüyorum.

Revolution
12.Ağustos.2010, 02:06
Bu sene revizyon diyorlardı belli ki ama asıl revizyon seneye. Rijkaard bu sene şampiyon yapamaz ama sanki transferi o yapıyormuş gibi fatura ona kesilir yerine Fatih Terim gelir yardımcısı Tugay olur. Ben şimdiden gelecek seneyi düşünüyorum. Biliyorum fazla karamsar oldu ama bence biz fazla iyimseriz. Pino iyi topçu yetenekli topçu ama bir Keita'nın fiziği yok onda o ekstrem hareketleri yok. Cana'yla Topal'ı kıyaslamayacağım. En çok Cana'yı aldığımıza seviniyorum zaten. Serdar Özkan'la Giovani'yi kıyaslamak Giovani'ye küfür olur Giovani oynadıkça üstüne koyan durmadan koşan bir oyuncu. Mehmet Batdal'la Jo'yu şöyle kıyaslayabilirim. Mehmet Batdal oynamak istiyor gelecek vaadediyor. Jo'nun da yaşı gençti ama o kadar disiplinsiz ve isteksizdi ki çileden çıkarttı bizi.. Ali Turan çok yararlı bir transfer bence ilerleyen zamanlarda Servet'ten formayı alacak almamasının tek sebebi de kısa boyu olur Neill'la beraber oldukça alçak bir savunmamız olur. Çağlar'sa alternatifsiz sol beke çok iyi bir alternatif alternatif oldu ama karşılığında sanırım Serdar Eylik'i bonservisiyle vermişiz. Kewell'la Arda bu takımdan gidince kime emanet olacak o sol açık merak ediyorum. Bana kalırsa geçen seneki kadroya Ali, Çağlar,Mehmet Batdal, Cana katılsa çok sevinirdim. Ama artık yapacak birşey yok. Kulüp poker oynuyor resmen bu sene için de rest çektiler açıkçası. Tutarsa ne alâ ama tutmazsa... Onu tutmayınca konuşalım :)

Hugo
12.Ağustos.2010, 02:07
Haklısın Berk.Ben de zaten para atılsın demiyorum.Sadece Hugo adlı arkadaşımızın söylediğine katılmadığımı belirtmek istedim.

Ben kendimi bildim bileli bir fakirliktir gidiyoruz. Ama sağa sola saçılan paranın hesabı yok.
ayrıca Hugo adlı arkadaş mı olduk şimdi Yunus efendi :D

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 02:10
Berk sol açıkta oynayabilecek Berkin Arslan var ki bence Serdar'dan daha yetenekli ama benim bildiğim kiralık verildi Serdar yav resmi sitede öyle söylemişti sanki :D

yunusgs
12.Ağustos.2010, 02:11
Ben kendimi bildim bileli bir fakirliktir gidiyoruz. Ama sağa sola saçılan paranın hesabı yok.
ayrıca Hugo adlı arkadaş mı olduk şimdi Yunus efendi :D

Pardon Ertuğrul.Uzun zamandır konuşmadık msnden falan.Unutmuşum bir an ismini :D Yoksa cismini unutmadım :zuhaha

yunusgs
12.Ağustos.2010, 02:12
Berk sol açıkta oynayabilecek Berkin Arslan var ki bence Serdar'dan daha yetenekli ama benim bildiğim kiralık verildi Serdar yav resmi sitede öyle söylemişti sanki :D

Ben de kiralık diye hatırlıyorum.Hatta ondan sonra sevinmiştik kiralık gitti diye.

Revolution
12.Ağustos.2010, 02:12

Berk'e değil de bana söyleyecektin sanırım :) Bende öyle biliyordum ama Oğuz (Denizlispor) 3 yıllık sözleşme yapıldığını söyledi. Bazı oyuncular Denizlispor'la anlaşamayınca biz de Serdar'ı bonservisiyle vermişiz sanırım.

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 02:14
Berk'e değil de bana söyleyecektin sanırım :) Bende öyle biliyordum ama Oğuz (Denizlispor) 3 yıllık sözleşme yapıldığını söyledi. Bazı oyuncular Denizlispor'la anlaşamayınca biz de Serdar'ı bonservisiyle vermişiz sanırım.

evet Börk bi üstte olunca isimler karıştı :D:D:D Ozzy'ye mi inanıyon sen yav :D:D ayrıca ben Rijkaard'ın Serdar'ı bonservisiyle gitmesine izin vereceğini sanmıyorum :)

Revolution
12.Ağustos.2010, 02:16
Serdar Arda'dan sonra o mevkiiyi alacak tek oyuncu yahu ve üzerine koyarsa bence Arda'dan daha iyi yerlere gelecek..

Hugo
12.Ağustos.2010, 02:16
Denizliye verilen Erhan ve Semih anlaşamadılar, Kartalspor'a geldiler. Serdar'ın durumu ne olacak bilemiyorum.

yunusgs
12.Ağustos.2010, 02:19
Her işi yarım yönetimin.Adam belki de ortada kaldı.Duruma el atan yok.

Revolution
12.Ağustos.2010, 02:21
Herhangi bir açıklama da gelmedi bu konuda yönetimden..

yunusgs
12.Ağustos.2010, 02:23
Her işi yarım derken de haksızlık yapmayalım yönetime.Transfer konusunda olduğumuzdan bir an kızgınlıktan çıkıyor bu sözler ama,yönetimin yaptığı doğru işler de var.Faydası ileride görülecek.Ama transfer konusunda bir becerisizlik olduğu kesin.

Revolution
12.Ağustos.2010, 02:27
Ben bu yönetimin futbol dışında her konuda başarılı adımlar attığını düşünüyorum ve bunun meyvelerini ileride topayalacağız..

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 02:29
Ben bu yönetimin futbol dışında her konuda başarılı adımlar attığını düşünüyorum ve bunun meyvelerini ileride topayalacağız..

+1 :yildiz:

bi de futbolda doğru adım atabilecek biri girse yönetime tadından yenmez valla :D:D aslında stad yapıldıktan sonra çok farklı bir Galatasaray görebiliriz gibi geliyor

yunusgs
12.Ağustos.2010, 02:42
Baros: "G. Saray'da mutluyum"
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros sağlık durumu ve Galatasaray’la sözleşme yenilemesiyle ilgili Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

2 gündür takımla birlikte çalıştığını söyleyen Baros, "Çalışmalara başladığım için mutluyum. Böyle devam etmesini ve daha da iyi gitmesini umuyorum. 2 gündür takımla çalışıyorum. Daha fazla çalışmaya ihtiyacım var. Hafta sonuna kadar kadar hazır olmalıyım. Sivasspor maçında kulübede oturabilirim ama iki hafta içinde 90 dakika oynayabilecek duruma geleceğimi düşünüyorum." dedi.

Baros, sözleşme yenilemesiyle ilgili duygularını ise şu şekilde dile getirdi: "Galatasaray'la sözleşme yenilediğim için çok sevinçliyim. Burada kalmak istiyordum. Galatasaray'da çok mutlu ve huzurluyum. Sarı kırmızılı taraftarları çok özledim. Sakatken onlardan ayrı kalmak çok zor."

Kaynak: galatasaray.org
12 Ağustos 2010 Perşembe - 01:31

Revolution
12.Ağustos.2010, 02:44
Ben asıl bombayı gelecek sene bekliyorum. Adnan Polat stattan 50 Milyon € gibi bir gelirimiz olacak dedi. Bu çok ciddi bir miktar. Bu paranın bir kısmını doğru kullanırsak futbolda da çok olumlu işler yaparız. Sadece futbol değil tüm branşlarımız çağ atlar.. İşte o zaman bu yönetimin gitmesi için 1 sebepten başka hiçbirşey ortada olmaz...

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 02:48
o paranın 20M€'su açılır - kapanır tavana gidecek :) ama 30M€'da az para değil hani :D:D

Börk
12.Ağustos.2010, 02:52

Ne sol açığı olum :) Berkin sol bek.Eylik vardı gönderildi.Caner vardı alınmadı.Bakalım.

Revolution
12.Ağustos.2010, 02:52
Berkin Arslan sol açık :)

yunusgs
12.Ağustos.2010, 02:54
Bir zamanlar amc olarak gözüküyordu FM'de sanki.

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 03:04
Ne sol açığı olum :) Berkin sol bek.Eylik vardı gönderildi.Caner vardı alınmadı.Bakalım.

Berk Neziroğulları'yla karıştırıyor olmayasın Berk :D:D

Börk
12.Ağustos.2010, 03:05
Berk Neziroğulları'yla karıştırıyor olmayasın Berk :D:D

enstantanelik olduk hayırlı olsun :)

metaLwrath
12.Ağustos.2010, 05:25
o paranın 20M€'su açılır - kapanır tavana gidecek :) ama 30M€'da az para değil hani :D:D

biz sadece kapatsak da 10M£ harcasak :icon_smile: ,açılmasa hani :0:

yunusgs
12.Ağustos.2010, 11:27
Baptista'ya Elano örneği
"Türkiye Ligi ikinci kalite. G.Saray'a gidersem, milli takıma almazlar" diyen Baptista'yı menajeri, Elano örneğiyle motive etmeye çalışıyor: "O, Brezilya için İstanbul'a gitti ve Dünya Kupası'nda da oynadı"

İki yabancı transferini bitirmek ve taraftarın yeni yıldız beklentisine son noktayı koymayı hedefleyen Galatasaray'ın bir numaralı hedefi Julio Baptista, nuh diyor peygamber demiyor! Kulübü Roma'nın Galatasaray ile bonservisi için 5 milyon Euro'ya anlaştığı Brezilyalı yıldızın sıkıntısının alacağı yıllık ücret değil milli takımda forma giyememek olduğu ortaya çıktı. Türkiye Ligi'ni Avrupa arenasından uzak gören ve ikinci sınıf olarak kabul eden sambacı menajerine "İstanbul'a gidersem, milli takıma çağırmazlar" dedi. Oyuncusunun Galatasaray'da forma giymesi için çaba gösteren menajer Lucci ise "Elano, milli takımda forma giymek için Galatasaray'ı tercih etti ve Dünya Kupası'na gitti. Asıl Roma'da kalırsan milli takıma gidemezsin" yanıtını verdi. Genoa'nın da talip olduğuı Baptista'ya Galatasaray'ın önerdiği 3 milyon Euro'yu hiçbir Serie A takımının ödemeyeceği öğrenildi.

RANİERİ KAPIYI GÖSTERDİ
Roma Teknik Direktörü Ranieri de dün Baptista ile yaptığı görüşmede, Brezilyalı oyuncuyu yeni sezonda 11'de düşünmediğini ve yıllık ücretinin yüksek olmasından dolayı kulübede oturtmak istemediğini söyledi ve kibarca kapıyı gösterdi.

12 Ağustos 2010 Perşembe - 09:26
Sabah

izmer96
12.Ağustos.2010, 11:55
ScoutGS den ozur ama ben hic samimi bulmadim !

Ledesma ve Rosicky transferlerinde problem çıktığı bilgisini aldık. Bizim kaynağımıza imzalar atıldı diye haber gelmiş ama aslında prensip anlaşmalarıymış. Ledesma Inter araya girince Rosicky’de Wenger’den bu sene cok süre alacagini öğrenince gelmekten vazgeçmişler.
Tabi ki oyuncuların mazeret üretmelerine olanak sağlayan en büyük etkenin, Elano’nun satisinda ki gecikme olduğunu da bildirmek isteriz.
Dolayısıyla biz de, imzalar atılmadan size bildirmeyeceğiz sözümüzü istemeden de olsa yemiş olduk. İstemeden de olsa çok kızdığımız basının konumuna düştük. Çok kızdığımız çakma gazetecilerin, kurdukları çakma internet sitelerinde yaptığını yapmış gibi olduk. Size yanlış bilgi verdiğimiz için değil, tüm bu kirlilik içinde, sizi sanki biz de kandırmışız gibi bir hava oluştuğu için çok üzüldük. Uzun suredir emek vererek olusturdugumuz “ScoutGS söylediyse doğrudur” söylemine zarar verdiğimizden ve sizlerin bizleri her ortamda savunmanızı sağlayan inancınızı zayıflattığımızdan dolayı üzgünüz. Size kesin olmayan bilgilerin verilmemesi adına çok çaba sarfettik ve özen gösterdik. Hatta bu bilgilerden ufak bir sızıntı olduğunu tespit ettiğimizde, uzun yıllardır birlikte olduğumuz ve çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla bile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.
Galatasaray taraftarı olan bizler, gene Galatasaray taraftarı olan sizleri yanlış beklentilere soktuğumuz için özür dileriz. Tekrar ediyorum, unutulmasın ki biz Galatasaray taraftarıyız. Galatasaray taraftarı olarakta, diğer taraftar arkadaşlarımıza bu sene Cana, Pino, Kewell, Baros’ta olduğu gibi biraz öncelikli bilgi vermek istedik ama bu son olay istemediğimiz şekilde sonuçlandı…
Peki kimler gelecek ve şu anda kimlerle görüşülüyor ?
Bunun cevabını kısmen aldık ama böyle bir tecrübeden sonra bunu size iletmek çok zor.
Bundan sonrası için, izleyeceğimiz yolu bilmiyoruz.
Daha konuşmadık.
Olumsuz haberi alınca hemen size iletmek istedik, üzerinde çok konuşmadık.
Bunun muhakemesini biz kendi içimizde yapacağız.
Bundan sonrası için de ona göre bir karar verip uygulayacağız.
Onu da daha sonra duyururuz.
Sevgiler
ScoutGS Yönetimi

yunusgs
12.Ağustos.2010, 12:17
Onca insanı bu kadar büyük beklentilere soktular.Bakalım bundan sonra ne yapacaklar?

Lucas Neill
12.Ağustos.2010, 12:36
Baptista gelse bari madem bu transferler yatti.

yunusgs
12.Ağustos.2010, 12:42
Polak'ın menajeri açıkladı!
Galatasaray'ın gündemindeki Çek orta saha oyuncusu Jan Polak, şu an için Galatasaray'a en yakın isim olarak gözüküyor.

Polak'ın menajeri Pavel Paska, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, bu konuda görüşmelerin olumlu seyrettiğini belirterek, "Şu an için imza attığımızı söyleyemem. Galatasaray'la Baros'tan kaynaklanan iyi bir diyaloğumuz var. Polak için gelişmeler olumlu; ama anlaşma önümüzdeki hafta mı yapılır, daha kısa bir zamanda mı olur; bu konuda bir şey diyemem" dedi.

Paska, temsil haklarını elinde bulundurduğu bir diğer Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky'nin ise Arsenal'da çok mutlu olduğunu, ayrıca sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, bu futbolcunun Türkiye'ye gelmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Paska, Milan Baros'un ise Galatasaray'dan ayrılmayı hiç düşünmediğini belirterek, "Baros, Galatasaray'da çok mutlu. Diğer Türk takımları Beşiktaş ve Fenerbahçe hiçbir zaman Baros için bir teklif getirmedi. Baros, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmedi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Radyospor
12 Ağustos 2010 Perşembe - 08:26

Harbiden gele gele Polak gelecek gibi :rolleyes:

Lucas Neill
12.Ağustos.2010, 12:46
Aynen bende okudum bu haberi bu kadar ay bekleyip bu adami alicaz galiba son alternatif olarak gelcek gibi.

DenizlispoR
12.Ağustos.2010, 13:09
Beyler Galatasaray 100 yılın transferini yapmış , Ankaragücü'nün sağlık ekibini transfer etmiş hayırlı olsun :zuhaha.

Lucas Neill
12.Ağustos.2010, 13:24
Fcn'de aciklama yapmis transferlerin gerceklesmemesini Elanonun satilmamasindan oldugunu yazmislar.

Deniz
12.Ağustos.2010, 13:26
birçok isim atıldı ortaya galatasaray bu kadar geç transfer yapacağına göre yine vasat bi oyuncu gelecek gibi..

metaLwrath
12.Ağustos.2010, 13:48
yine transferin son günü inamoto inecek uçaktan..

deniz.91
12.Ağustos.2010, 14:08
Ledesmanında yatması çok kötü olmuş orta shayaı çok iyi toparlardı

Revolution
12.Ağustos.2010, 14:10
Polak gelecekse kimse gelmesin. İyiyiz böyle Mustafa Sarp forever (/9)

ForCimbom
12.Ağustos.2010, 14:36
scoutgs ve fcn benim için bitmiştir. yazıkoğlu yazık...

ayrıca adnan sezgin ve yönetimin ne olduğu da belli oldu...

kesin eminim artık inamoto lara kaldık yine...

Revolution
12.Ağustos.2010, 14:45
Tarih: 2010-08-12 | Yorum: Yok | Okunma:
Ledesma ve Rosicky transferlerinde problem çıktığı bilgisini aldık. Bizim kaynağımıza imzalar atıldı diye haber gelmiş ama aslında prensip anlaşmalarıymış. Ledesma Inter araya girince Rosicky’de Wenger’den bu sene cok süre alacagini öğrenince gelmekten vazgeçmişler.
Tabi ki oyuncuların mazeret üretmelerine olanak sağlayan en büyük etkenin, Elano’nun satisinda ki gecikme olduğunu da bildirmek isteriz.
Dolayısıyla biz de, imzalar atılmadan size bildirmeyeceğiz sözümüzü istemeden de olsa yemiş olduk. İstemeden de olsa çok kızdığımız basının konumuna düştük. Çok kızdığımız çakma gazetecilerin, kurdukları çakma internet sitelerinde yaptığını yapmış gibi olduk. Size yanlış bilgi verdiğimiz için değil, tüm bu kirlilik içinde, sizi sanki biz de kandırmışız gibi bir hava oluştuğu için çok üzüldük. Uzun suredir emek vererek olusturdugumuz “ScoutGS söylediyse doğrudur” söylemine zarar verdiğimizden ve sizlerin bizleri her ortamda savunmanızı sağlayan inancınızı zayıflattığımızdan dolayı üzgünüz. Size kesin olmayan bilgilerin verilmemesi adına çok çaba sarfettik ve özen gösterdik. Hatta bu bilgilerden ufak bir sızıntı olduğunu tespit ettiğimizde, uzun yıllardır birlikte olduğumuz ve çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla bile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.
Galatasaray taraftarı olan bizler, gene Galatasaray taraftarı olan sizleri yanlış beklentilere soktuğumuz için özür dileriz.
Tekrar ediyorum, unutulmasın ki biz Galatasaray taraftarıyız. Galatasaray taraftarı olarakta, diğer taraftar arkadaşlarımıza bu sene Cana, Pino, Kewell, Baros’ta olduğu gibi biraz öncelikli bilgi vermek istedik ama bu son olay istemediğimiz şekilde sonuçlandı…

Peki kimler gelecek ve şu anda kimlerle görüşülüyor ?
Bunun cevabını kısmen aldık ama böyle bir tecrübeden sonra bunu size iletmek çok zor.
Bundan sonrası için, izleyeceğimiz yolu bilmiyoruz.
Daha konuşmadık.
Olumsuz haberi alınca hemen size iletmek istedik, üzerinde çok konuşmadık.

Bunun muhakemesini biz kendi içimizde yapacağız.
Bundan sonrası için de ona göre bir karar verip uygulayacağız.
Onu da daha sonra duyururuz.

Sevgiler
ScoutGS Yönetimi

Hepinize yazıklar olsun. Milyonlarca insanı kandırdınız.

nannar
12.Ağustos.2010, 14:52
:) Bu da balon oldu :D

Revolution
12.Ağustos.2010, 15:05
Şu cümle -> " Ledesma ve Rosicky transferlerinde problem çıktığı bilgisini aldık. Bizim kaynağımıza imzalar atıldı diye haber gelmiş ama aslında prensip anlaşmalarıymış. " gözlerimde hepsini bitirdi. Böyle çocukça bir cümle kurulabilir mi ya "ama aslında prensip anlaşmalarıymış"! Ben artık galatasaray.org'dan başkasına güvenmem arkadaş. Renktaş dediğimiz insanlar saçma sapan bir açıklamayla bizi sükut-u hayale uğratıyorlar. Bu arada bu haber önceden paylaşılmış benden önce paylaşan kusura bakmasın görmemiştim..

MeMo
12.Ağustos.2010, 15:12
ScoutGs'den bu kadarını beklemezdim.İnternet aleminde "duyumcu" statüsünde en güvenilir ekipti belki de :)

Revolution
12.Ağustos.2010, 15:16
Aynen öyleydi bir de artık transfer bitmeden söylemeyeceğiz demişlerdi. Mehmet Demirkol'un dediği doğru çıktı FCN ve Scoutgs daha çok Haldun Üstünel'e yakın isimlerdi. Yalan oldular. Adnan Sezgin'e yakın olmak isteyecek kimse olmadığı için geçmiş olsun kardeşlerim :D

nannar
12.Ağustos.2010, 15:24
Adnan Sezgine yakın olan TSN editörü sanırım :) Adam hergün arıyor Adnan Sezgini :n:

eng1n
12.Ağustos.2010, 15:26
Beyler Galatasaray 100 yılın transferini yapmış , Ankaragücü'nün sağlık ekibini transfer etmiş hayırlı olsun :zuhaha.

Bombayı patlatmışlar :D ama Gökhan Zan yine iyileşmez :D

yunusgs
12.Ağustos.2010, 15:39
Bombayı patlatmışlar :D ama Gökhan Zan yine iyileşmez :D

Gökhan Zan'ı nasıl futbolcu yapmışlar anlamak çok güç zaten :D Normal bir insan bile bu kadar hastalanmıyor,bu adam sporcu birde.

RiG0BeRT
12.Ağustos.2010, 16:25
Nerelerdesin Üstünel nerdeee :)

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 16:30
Polak gelecekse kimse gelmesin. İyiyiz böyle Mustafa Sarp forever (/9)

boşuna yabancı statüsü kaplar Polak sonra bi de göndermek için bi bu kadar daha uğraşırız :D

Aynen öyleydi bir de artık transfer bitmeden söylemeyeceğiz demişlerdi. Mehmet Demirkol'un dediği doğru çıktı FCN ve Scoutgs daha çok Haldun Üstünel'e yakın isimlerdi. Yalan oldular. Adnan Sezgin'e yakın olmak isteyecek kimse olmadığı için geçmiş olsun kardeşlerim :D

:yildiz:

Adnan Sezgine yakın olan TSN editörü sanırım :) Adam hergün arıyor Adnan Sezgini :n:

onlarda bi acayip demekki Adnan'ın hiç işi gücü yok bunlarla konuşuyor :D:D

nannar
12.Ağustos.2010, 17:05
Valla polak falan gelecekse bence de mustafa sarp iyidir:D en azından paralar türk gencine gitsin. gelecek olan oyuncu FM scout tabiriyle en az 145 Ca falan olmalıki Galatasaray'da Arda hariç diğer türk oyunculardan ayrılsın. Kewl,Baros ya da Neill gibi ;)

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 17:37
Spor servisinin tekrarını izliyorumda şimdi bi gazetede hangi gazete olduğunu kaçırdım :D Wolfsburg Elano'yu istemiş bizimkilerde Misimioviç + 5M€ demiş Wolfsburg'lularda süre istemiş yav bu adamın değeri 15M€ değilmiydi :D:D

Sirius Black
12.Ağustos.2010, 17:39
Elano + 5M€ 'dur o. :zuhaha

yunusgs
12.Ağustos.2010, 17:40
Spor servisinin tekrarını izliyorumda şimdi bi gazetede hangi gazete olduğunu kaçırdım :D Wolfsburg Elano'yu istemiş bizimkilerde Misimioviç + 5M€ demiş Wolfsburg'lularda süre istemiş yav bu adamın değeri 15M€ değilmiydi :D:D

Elano + 5M€ 'dur o. :zuhaha

Bence de öyledir.Yanlış anlamışsınızdır :D

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 17:50
valla öyle dediler ya :D:D

Revolution
12.Ağustos.2010, 20:49
Misimovic iyi bir futbolcu ve Elano+5 M€ da iyi bir miktar. Ama şöyle bir durum var eğer 5 Milyon € verecek gücüm varsa neden gidip de Elano'yu verip yine Elano'nun yerine adam alıyoruz kasayı boşaltıp? Gidin adamakıllı box-to-box bulun 5 Milyon €'ya. Hiç mi gözlemcisi yok bu kulübün Danimarkada, Şili'de, Peru'da, Arjantin'de, Brezilya'da ?

HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 21:15
Misimovic iyi bir futbolcu ve Elano+5 M€ da iyi bir miktar. Ama şöyle bir durum var eğer 5 Milyon € verecek gücüm varsa neden gidip de Elano'yu verip yine Elano'nun yerine adam alıyoruz kasayı boşaltıp? Gidin adamakıllı box-to-box bulun 5 Milyon €'ya. Hiç mi gözlemcisi yok bu kulübün Danimarkada, Şili'de, Peru'da, Arjantin'de, Brezilya'da ?

Kaan ne bu şiddet bu celal ? (:.

nerazzuri
12.Ağustos.2010, 21:27
E haklı .

Revolution
12.Ağustos.2010, 21:32

Biz burada neler çekiyoruz Burak :D

vego
12.Ağustos.2010, 21:35
değmeyin keyfime:zuhaha transfer konusunda:zuhaha

GS nin kadrosu bence o kadar kötü değil lige başlamadan bu ümitsizlik nedir Allah aşkına yapmayın yahu

Revolution
12.Ağustos.2010, 21:39
Ümitli olmamız için sebep söyler misin lütfen :)

vego
12.Ağustos.2010, 21:44
Daha takım ciddi bir sınav bile vermeden nedir bu karamsarlık.Lig uzun maraton Transfer konusunda ümitsizliğe birşey diyemem:D ama belliki ekonomik şartlar yeterli değil.

Birde bize bakın transferler güzel peki birkaç yıl sonra?Avrupa kupalarına gitmemiz zor.:zuhaha

GS geleceğini kurtarmaya çalışıyor.Avrupa geleceği şu stad bir bitsin rahatlayacak(mış):)

Revolution
12.Ağustos.2010, 21:49
İlk önemli sınavımız Belgrad maçıydı orada da gördük takımın halini.. Yönetim uzun vaadede birşeyler yapmaya çalışıyor ama şimdi birşeyler koymazsa ortaya geleceğin altyapısını sağlam kuramaz.

vego
12.Ağustos.2010, 21:56
Biliyorum ama yönetimde herhalde GS'yi batırmak için uğraşmıyorlar.Tekrar söylüorum ama belliki klüpte para sıkıntısı var yoksa Rjkaard Transfer diye bağırıken niye almasınlarki.

Satılan oyuncular diyeceksiniz.Unutmayalımki klüp sadece futbolcu maliyetleriyle dönmüyor. Gelen para kredi ödemelerine veya günü geçmiş taksitlere gitmiş olabilir.Diğer şubelere aktarılmış olabilir.City değilizki herşeye yetelim.Son sözüm her klübe.:)

Revolution
12.Ağustos.2010, 22:02
Ben zaten yönetimin yaptığı işlerin %90'ının doğru olduğunu düşünüyorum. Ama demek istediğim şu Keita'yı satıp Pino'yu aldık, Topal'ı satıp maliyeti daha düşük Cana'yı aldık. Emre, Uğur'u sattık. Elimize bir miktar para geçti yani. Eğer bu elimize geçen paraya rağmen Elano'yu satıp yeni bir AMC alıyorsak sadece burada bir iş var. O zaman Emre ve Uğur hariç kimseyi satmasaydık yerlerine Ali Turan'ı, Çağlar'ı, Batdal'ı alsaydık üzerine bir de Giovani'yi tekrar kiralasaydık yeterdi fazlasıyla. Hiç değilse takım birbirine alışmış şekilde devam ederdi.

vego
12.Ağustos.2010, 22:06
Cananın maliyeti topaldan daha mı düşük bunu ciddi olarak soruyorum cana yıllık 2m almıyormu topal taş çatlasa 1,5m alıyordur.bonservis olarak Gsnin karı 500 bin euro Cana Topaldan bahsediyorum sadece:) diğer konuda haklısın gerçekten demekki Rjkaard bir revizyon istedi.

Ne derseniz deyin 25-30 kişilik kadrodan 5-6 oyuncu hemde hepsi ilk 11 ve rotasyon oyuncusu göndermek küçük-orta çaplı bir revizyondur.

Revolution
12.Ağustos.2010, 22:09
Yahu revizyon tamam da bu başlı başına bir kumar. Bütün takım tamamen kapalı kutu. Arda hariç. Bu sene Arda muhteşem oynayacak buna her geçen maç daha da emin oluyorum.

vego
12.Ağustos.2010, 22:14
İsmail güldüren forever o zaman:zuhaha Arda muhteşem oynasın keşke oynasın bizim psikopat stoperler ne yapar acaba ben Q7,Guti,(gelirse)Robinho içinde endişeliyim.

Kapalı kutudur doğrudur birşey diyeme orda sizin yapacağınız tek şey (lig başlayana kadar)Rjkaard ve bu oyuncuları izleyen scoutlara güvenmek:)

Revolution
12.Ağustos.2010, 22:17
Scoutgs'den sonra bana scout deme :D

zemlinskis
12.Ağustos.2010, 22:21
açmışşsınız buraya transfer haberleri diye daha 15 gündür bir tane transfer haberi gelmedi... :@

E.Cartman
12.Ağustos.2010, 22:23
TSI yönetiminden şunu bekliyoruz; Adnan Sezgin gitmediği sürece Galatasaray transfer haberleri konusu açılmasın nası olsa transfer yok olsada küfür içerikli yoruma açık transferler olabilir o yüzden açılmasın :D:D:D:D:n::n::n:

Lucas Neill
12.Ağustos.2010, 22:42
Adnan Polat diyo ya hep Gs'de transfer bitmez diye adam hakli bitiremiyoruz hic bi oyuncunun isini transfer zamaninda hep son günlere kaliyo :D

Lucas Neill
12.Ağustos.2010, 22:56
Adnan Polat yeni bi aciklama daha yapmis

AA

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (GSYİAD) Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Türk Telekom Arena'nın inşaatında her şeyin yolunda olduğunu belirterek, ''Stadımız muhteşem bir yapı oluyor. Dışardan arabayla geçerken bile trafiği kilitleyen ihtişamlı bir stadımız var. Misafir takımların oradan çıkması çok kolay olmayacak. Şu anda içine girdiğinizde boş tribünler bile insanı çok etkiliyor'' dedi.

-''SON İKİ DÖNEM ÜZÜCÜ GEÇTİ''-

Geçtiğimiz iki senenin üzücü bir dönem olduğunu anlatan Polat, ''Gelecek sezon şampiyon olmak istiyoruz. Özellikle Türk Telekom Arena Arena Stadı'na lider ve Avrupa'da oynarken gitmek istiyoruz. Zaten ilk yarıda bu hedefleri yakalarsak, Türk Telekom Arena'da stadımızın atmosferi ve taraftarlarımızın baskısıyla sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Başkan Polat, şu anda Galatasaray'da her şeyin iyi gittiğini belirterek, ''Çok büyük bir aile olduğumuz için zaman zaman sıkıntılar oluyor. Ama yaşamın içinde böyle şeyler olabiliyor. Gönlünüzü rahat tutun, kulübümüz iyi yolda. Tahmin ediyorum 2 yıl içinde Galatasaray bambaşka bir boyuta varmış olacak'' ifadelerini kullandı.

Haziran ve temmuz aylarında birçok kıyamet senaryolarının yazıldığını savunan Adnan Polat, ''Bunlar uygulamaya konuldu. Top yekun Galatasaray yönetimi saldırı altındaydı. Bizim için ne yazarlarsa yazsınlar, ne söylerse söylesinler, doğru bildiğimiz yolda devam ediyoruz'' dedi.

-''1-2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ''-

Başkan Polat, futbol takımı ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, 1-2 oyuncu daha alıp, transferi kapatmak istediklerini söyledi. Polat, ''Şu anda Avrupa'nın 4 ayrı şehrinde, 4 arkadaşımız arzu ettiğimiz futbolcular ve kulüplerle pazarlık halinde. Ama bütçemiz içinde bunu yapacağız. Muhakkak ki gerekli oyuncuları kulübümüze kazandıracağız'' diye konuştu.

Öte yandan, 1905 GSYİAD'ın iftar yemeğine katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan Polat'dan Sarıyer Kulübü'ne futbolcu istedi.

Nedvedmania
12.Ağustos.2010, 23:04
Şuraya dakka başı mesaj atmayın hep en tepede oluyor transfer var sanıp heyecanlanıyorum :D

RiG0BeRT
12.Ağustos.2010, 23:18
2 Oyuncu alındı zaten 3 Oyuncu daha alınacaktı.Şimdi 1-2 Transfer diyor Adnan Polat.Neyse isterse 1 Tane alsın ama adam gibi,Taraftarları ayağa kaldıracak,Forma satışlarını patlatacak bi adam alsınlar.Böyle 1 Transfere bile razıyım artık.

RaSenGan
12.Ağustos.2010, 23:21
3 transfer yapıp Polak'ı falan alacağımıza 1 transfer olsun doğru düzgün olsun.

Revolution
12.Ağustos.2010, 23:25
Takıma yararlı olacak bir box-to-box gelsin yeter ki adı ne olursa olsun umurumda değil.

RaSenGan
12.Ağustos.2010, 23:46
Çift yönlü desene niye artistlik yapıyosun :D

Revolution
12.Ağustos.2010, 23:47
Bundan önce sürekli çift yönlü yazdım artistlik yapma gibi bir niyetim yok FM oynuyorum şuan ve " box-to-box " arıyorum Aygün dilime dolandı :D

yunusgs
13.Ağustos.2010, 00:06
Artık her yerde herkes box-to-box kullanıyor.Spor yazarları,spor taraftarları,yöneticiler vs :D

yunusgs
13.Ağustos.2010, 00:10
Elano mesaiye başlıyor
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'la yapacağı maçın çalışmalarına devam etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'la yapacağı maçın çalışmalarına devam etti. Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde Florya Metin Oktay Tesislerinde basına kapalı olarak 1 saat süren antrenmanda, yenileme çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.

Bu çalışmanın tamamına, milli takımlardan dönen Arda Turan, Servet Çetin, Hakan Balta, Gökhan Zan, Emre Çolak, Serkan Kurtuluş, Lucas Neill ve Lorik Cana'nın katıldığı belirtildi.

Sakatlığı devam eden Elano'nun fizyoterapistler tarafından bugün kontrollerinin yapıldığı, Brezilyalı oyuncunun yarın kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde çalışmalara başlayacağı ifade edilirken, milli takım antrenmanında sakatlanan Sabri Sarıoğlu'nun ise antrenmanı düz koşuyla tamamladığı açıklandı.

Galatasaray takımı, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından, öğleden sonra özel bir uçakla Sivas'a gidecek.

12 Ağustos 2010 Perşembe - 21:35
AA

Revolution
13.Ağustos.2010, 00:15
Bu spekülasyonların üzerine Elano'yu kazanmamız çok önemli..

E.Cartman
13.Ağustos.2010, 01:03
Henüz beklenen transferleri gerçekleştiremeyen Galatasaray'a Manchester City'den ilginç bir öneri geldi. Elano Blumer ve Jo transferlerinde sarı-kırmızılı takıma büyük yakınlık gösteren Manchester City'nin sahibi Khaldoun Al-Mubarak, bir kez daha sahneye çıktı ve Galatasaray'a City'nin kadrosunda yer almayacak olan ön libero Stephen İreland ve golcü Felipe Caicedo'yu teklif etti.

POLAT GÖRÜŞECEK

21 yaşındaki Caicedo ve 23 yaşındaki İreland'ın teknik direktör Frank Rijkaard faktörü nedeniyle sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul edebileceği bildirildi. İreland'ın maliyetinin 6 milyon, Caicedo'nun ise 3 milyon euro olduğu belirtilirken başkan Adnan Polat'ın, Arap şeyhi Al-Mubarak ile bir iki gün içinde bir araya geleceği öğrenildi.

Milliyet.com.tr'de yazmışlar :)

Börk
13.Ağustos.2010, 01:05
Milliyet.com.tr'de yazmışlar :)

Harika olur.

Revolution
13.Ağustos.2010, 01:07
Stephen Ireland twitter hesabına ilk adı anıldığında " staying in Manchester" yazmıştı. Caicedo'nun gelmesi taraftarıyım genç potansiyelli bir oyuncuya ihtiyacımız var Mehmet'le beraber forvette..

TaşkınMahmut
13.Ağustos.2010, 01:55
Valla artık isterse Apachi Myomo gibi adı sanı duyulmamış oyuncular gelsin ama gelsin. Bakarsınız Capone gibi sağlam biri olur. Alın artık 1-2 adam yahu

BaGa TaRKaN
13.Ağustos.2010, 02:03
İsterseniz Biz Adam Verelim Tabata İyi İş Yapar Yanındada Nobreyi Verelim Forvet Lazım Size:zuhaha

yunusgs
13.Ağustos.2010, 11:07
İşte Baptista gerçeği
Romalı oyuncu Baptista, Cim Bom'dan teklif alır almaz, önce R.Carlos'u telefonla aradı. Carlos 'Ben Fener'de mutluydum ama G.Saray'daki ortamı bilmiyorum. Lincoln'le konuşmalısın' dedi. Bu sözler üzerine Baptista, Lincoln'ü aradı ve...

Akşam gazetesinin haberi şu şekilde devam ediyor; Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği, hatta kulübü Roma ile 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı Julio Baptista'nın neden Sarı-Kırmızılı kulübe gelmek istemediği ortaya çıktı.

Olay şöyle gelişti: Galatasaray'ın kendisini istediğini menajerinden öğrenen 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız, vakit geçirmeden geçen yıla kadar Fenerbahçe'de forma giyen Brezilya Milli Takımı'ndan arkadaşı R.Carlos'u telefonla aradı. Carlos'a, 'Galatasaray beni istiyor. Sen Türkiye'de futbol oynadın ne diyorsun?' diye sordu. Roberto Carlos'tan, 'Ben Türkiye'de ve Fenerbahçe'de oynamaktan çok mutluydum. Ama Galatasaray'ı bilmiyorum. Bunun için o takımda oynayan Lincoln'ü aramalısın' yanıtını aldı. Vakit geçirmeden Lincoln'ü arayan Romalı oyuncu, 'Galatasaray'a gideyim mi?' diye sordu ve aldığı şu yanıt karşısında şaşırdı: 'Sakın gitme. Acayip bir kulüp. Taraftarı çok iyi ama garip bir yönetim anlayışları var. Futbolcuyu köle sanıyorlar. Sen orada hiç yapamazsın. Ben dayanamadım ve kaçtım. Zaten Galatasaray'ın teklifini kabul etmeden daha önce orada oynayan Felipe'yi arayıp, görüşünü almıştım. O bana, 'Yapamazsın gitme' demişti de inanmamıştım. Ayrıca ekonomik sıkıntı da var Galatasaray'da. Eğer futbol hayatının sonuna geldiğine inanıyorsan, Galatasaray'a git. Yoksa gitme.'

Lincoln'ün bu sözleri Baptista'nın üzerinde büyük etki yaptı ve Galatasaray'ın teklifine 'Kesinlikle hayır' dedi.

13 Ağustos 2010 Cuma - 08:04
Akşam

Adamlar ne yazmış be.

MaTRaKaN
13.Ağustos.2010, 11:31
Nedir bu Brezilya'lılardan çektiğimiz.GeLmeyin kardeşim biz istemiyoz zaten ne artizlik yapıyorsunuz :@

nannar
13.Ağustos.2010, 11:34
İşte Baptista gerçeği

Romalı oyuncu Baptista, Cim Bom'dan teklif alır almaz, önce R.Carlos'u telefonla aradı. Carlos 'Ben Fener'de mutluydum ama G.Saray'daki ortamı bilmiyorum. Lincoln'le konuşmalısın' dedi. Bu sözler üzerine Baptista, Lincoln'ü aradı ve...

Akşam gazetesinin haberi şu şekilde devam ediyor; Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği, hatta kulübü Roma ile 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı Julio Baptista'nın neden Sarı-Kırmızılı kulübe gelmek istemediği ortaya çıktı.

Olay şöyle gelişti: Galatasaray'ın kendisini istediğini menajerinden öğrenen 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız, vakit geçirmeden geçen yıla kadar Fenerbahçe'de forma giyen Brezilya Milli Takımı'ndan arkadaşı R.Carlos'u telefonla aradı. Carlos'a, 'Galatasaray beni istiyor. Sen Türkiye'de futbol oynadın ne diyorsun?' diye sordu. Roberto Carlos'tan, 'Ben Türkiye'de ve Fenerbahçe'de oynamaktan çok mutluydum. Ama Galatasaray'ı bilmiyorum. Bunun için o takımda oynayan Lincoln'ü aramalısın' yanıtını aldı. Vakit geçirmeden Lincoln'ü arayan Romalı oyuncu, 'Galatasaray'a gideyim mi?' diye sordu ve aldığı şu yanıt karşısında şaşırdı: 'Sakın gitme. Acayip bir kulüp. Taraftarı çok iyi ama garip bir yönetim anlayışları var. Futbolcuyu köle sanıyorlar. Sen orada hiç yapamazsın. Ben dayanamadım ve kaçtım. Zaten Galatasaray'ın teklifini kabul etmeden daha önce orada oynayan Felipe'yi arayıp, görüşünü almıştım. O bana, 'Yapamazsın gitme' demişti de inanmamıştım. Ayrıca ekonomik sıkıntı da var Galatasaray'da. Eğer futbol hayatının sonuna geldiğine inanıyorsan, Galatasaray'a git. Yoksa gitme.'

Lincoln'ün bu sözleri Baptista'nın üzerinde büyük etki yaptı ve Galatasaray'ın teklifine 'Kesinlikle hayır' dedi.

Akşam

Adamlar ne yazmış be.

:n: Yaww acıyorum bu gazetelere... Hiç haber bulamayıp oturup konuşma yazıyorlar utanmadan :)

metaLwrath
13.Ağustos.2010, 11:37
İşte Baptista gerçeği

Akşam

yalan haberin kralı be bu :) bi de direk lincoln dememiş .Dolaylı anlatayım da salladığım belli olmasın gibisinden :D

SAİT71
13.Ağustos.2010, 11:54
Acaba o konuşmaları nasıl ele geçirdilerde haber yaptılar. Bu nasıl bir istihbarattır? Gazeteler sallıyor sürekli inanmayın. Baptistanın telefonunda önce Carlos'u arayıp onun lincolnü aramasını sonrada lincolnü aramasını nasıl kim ne ile öğrenmiş. Eğer öğrendilerse bile bu suç, ayıp, günah.

yunusgs
13.Ağustos.2010, 11:57
:n: Yaww acıyorum bu gazetelere... Hiç haber bulamayıp oturup konuşma yazıyorlar utanmadan :)

Bu adamları senarist olarak,dizi setlerinde görevlendirmek lazım :)

Corpus
13.Ağustos.2010, 12:07
Demek telefonları dinleme olayı italya ' da da var veya konuşma nerede geçtiyse :D

Revolution
13.Ağustos.2010, 12:09
İşte Baptista gerçeği

Akşam

Adamlar ne yazmış be.

Akşam Mit'ten "duyum" almış :zuhaha

DenizlispoR
13.Ağustos.2010, 12:17
İşte Baptista gerçeği

Akşam

Adamlar ne yazmış be.
Kanal A senaryoyu kabul etmiş , dizisi yolda .

IcedEarth
13.Ağustos.2010, 12:20
Allah aşkına şu takıma ikinci Brezilyalı gelmesin. Ben takıma 1 Brezilyalı'dan fazlasının zarar olduğunu düşünüyorum. Bir de artık şu transfer bitsin, şu sıralar bitmiyorsa da yapmasınlar transfer mrensfer. Alacakları en iyi adam Polak olur çünkü..

Facx
13.Ağustos.2010, 13:28
bu adam nie carlosu arama ihtiyacı duysun ki milli takım arkadaşı bizde şuan :D sallamanın önde gideni :D

eng1n
13.Ağustos.2010, 14:45
İşte Baptista gerçeği

Akşam

Adamlar ne yazmış be.

Adamlar ibretlik bir paylaşım yapmışlar :D Kanal A az gelir bunlara S TV'de Sırlar Dünyasında bir bölüm rahat oynar :D

yunusgs
13.Ağustos.2010, 15:34
Baros'un oynaması zor!
Spor Toto Süper Lig'de sezonu deplasmanda Sivasspor'a karşı cumartesi günü yapacağı maçla açacak olan Galatasaray'da tek hedef galibiyet.

Sezonun ilk resmi maçlarını UEFA Avrupa Ligi'nde oynayan sarı-kırmızılı takım, geride kalan sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Sivasspor'a karşı deplasmanda başarılı bir sonuç alarak, Spor Toto Süper Lig'e moralli başlamanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray'da, Sivasspor karşılaşması öncesi sakatlığı yeni düzelen Milan Baros'un forma giymesi beklenmezken, Elano Blumer ile Sabri Sarıoğlu'nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Sivasspor-Galatasaray mücadelesini hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

13 Ağustos 2010 Cuma - 12:29
AA

Yine forvetsiz kaldık.Bir transfer yapamadılar,bari bir forvet kiralasalardı.

yunusgs
13.Ağustos.2010, 15:36
Bu arada geçen gün tartışmasını yapmıştık.Serdar Eylik'e ne oldu diye.Sporx,Galatasaray'dan gidenleri yazmış bugün.Şöyle yazmış:

-GİDENLER-

Galatasaray'ın, geçen sezon takımda forma giyip de yeni sezon öncesi yollarını ayırdığı futbolcular ise şunlar:

Joao Alves (Kiralıktı, Manchester City'ye döndü)
Giovani Dos Santos (Kiralıktı, Tottenham Hotspur'a döndü)
Abdul Kader Keita (Al Sadd)
Leo Franco (Real Zaragoza)
Mehmet Topal (Valencia)
Caner Erkin (Kiralıktı, kulübü CSKA Moskova, Fenerbahçe'ye verdi)
Uğur Uçar (Ankaragücü)
Emre Güngör (Gaziantepspor)
Emre Aşık (Jübile yaptı)
Bu arada, Galatasaray'ın genç oyuncuları Serdar Eylik Denizlispor'a, Semih Kaya ile Erhan Şentürk de Kartalspor'a kiralandı.

CeNTeR_TR
Ledesma Rosicky transferleri tamamen bitti mi Galatasaray adına.

Scout Gs falan baya iddalıydı bu konuda bildiğim kadarıyla.

yunusgs

Scoutgs açıklama yaptı Turgut abi.Transferlerde yanıldık,sizden özür diliyoruz diye.

Revolution
13.Ağustos.2010, 15:37

Herkes yalan oldu hocam :D

Sirius Black
13.Ağustos.2010, 15:46
İşte Baptista gerçeği

Akşam

Adamlar ne yazmış be.

Bu Brezilyalı futbolcu alemi de birbirine çok bağlıymış hani. Birbirinde hepsinin numaraları var çat arıyor, naber abi ben de Galatasaray'a gidecektim ne diyosun?

yunusgs
13.Ağustos.2010, 16:51
Sakatlar Etkilemez

Galatasaray deplasmanda, Sivasspor ile oynayacağı zorlu maç için Sivas'a gitti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda yarın deplasmanda Sivasspor ile yapacağı ilk maç için bu kente gitti. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, 2010-2011 sezonunda tüm futbolseverlere iyi sezonlar dilediğini belirterek, ''Galatasaray yeni sezon için hazır. Tüm hazırlıkları yaptık. Sezonu Sivasspor maçı ile açıyoruz. Sivas'a gidiyoruz. Hava şartları nasıl olur bilmiyoruz ama eksik gedik 11 kişi orada sahaya çıkıp, puanımızı alıp döneceğiz'' diye konuştu.

Yalçındağ, takımdaki sakat futbolcuların oyunlarını olumsuz etkileyip etkilemeyeceği şeklindeki bir soru üzerine, ''Hayır, hiçbir şekilde etkilemez. Galatasaray 11 kişi çıkar ve topunu oynar'' dedi.

Yeni sezon hazırlıkları ve transferler konusundaki bir soru üzerine de Murat Yalçındağ, ''Transferle ilgili çalışmalarımız transfer süresi bitene kadar devam edecek. Burada, alınacak futbolcunun ekonomisi çok önemli. Onun için ince eleyip sık dokuyoruz'' yanıtını verirken, ''Transfer gündeminde yeni bir isim var mı'' sorusu üzerine de Yalçındağ, ''Bakalım, göreceğiz'' ifadesini kullandı.

Atatürk Havalimanı'ndan özel bir uçakla Sivas'a hareket eden sarı-kırmızılı kafileye yolcular büyük ilgi göstererek, fotoğraf çektirip, imza aldı. Sarı-kırmızılı takımda Sivasspor maçı öncesi Pino, Elano, Aydın ve Sabri'nin sakatlıkları sürerken, Baros'un takımla çalışmalara başlamış olması yüzleri güldürdü.

13 Ağustos 2010 Cuma - 15:54
AA

Transfer yapma yapma,sonra sakatlar etilemez.Tabi,hep öyle olur zaten.Bir puan kayıpları başlasın da sen gör ne olacağını sayın Yalçındağ.

CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 16:53
Scoutgs açıklama yaptı Turgut abi.Transferlerde yanıldık,sizden özür diliyoruz diye.

Teşekkür Ederim Yunus.Tam takip edemedim ama bir ara sanki bende baya baya okumuştum kesin diye ama hayırlısı.

Herkes yalan oldu hocam :D

İllaki biirileri gelecektir ama her işte bir hayır vardır demek lazım (:

LeqenDary
13.Ağustos.2010, 18:10
1 sene uzatmışlar Polak'ın sözleşmesini .Oh kurtulduk .

Revolution
13.Ağustos.2010, 18:34
Allah razı olsun Anderlecht..

vego
13.Ağustos.2010, 18:55
:zuhaha

Sarı-kırmızı taraftarlara iyi haber

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan

Jan Polak, Anderlecht ile olan sözleşmesini iki yıl uzattı.

[/COLOR]
13 Ağustos 2010 Cuma - 17:12
Sporx.com dış haberler

Transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) sezonu boyunca uzun bir süre adı Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) ile anılan Jan Polak (http://www.sporx.com/jan-polak/), kulübü Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/)'te kaldı. Daha önce Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/)'in resmi inter (http://www.sporx.com/inter/)net sitesinden yapılan açıklamada, Polak için Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) ile görüşme (http://www.sporx.com/me/)lerin sürdüğü ve bu transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)in her an sonuçlanabileceği ifade edilmişti. Yaşanan gelişme (http://www.sporx.com/me/)lerin ardından Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/) ile ipleri koparma noktasına gelen Jan Polak (http://www.sporx.com/jan-polak/)'nın kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken; bu sabah saatlerinde sürpriz bir gelişme (http://www.sporx.com/me/) yaşandı.

Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/) Kulübü, resmi inter (http://www.sporx.com/inter/)net sitesinden yaptığı açıklamada Jan Polak (http://www.sporx.com/jan-polak/)'ın sözleşme (http://www.sporx.com/sozlesme/)sini iki yıl daha uzattığını açıkladı. Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/) Genel (http://www.sporx.com/genel/) Me (http://www.sporx.com/me/)najeri Van Holsbeeck yaptığı açıklamada, "Teknik kadromuz ile yapılan görüşme (http://www.sporx.com/me/)ler sonucunda Jan Polak (http://www.sporx.com/jan-polak/)'ınm sözleşme (http://www.sporx.com/sozlesme/)sini iki yıl daha uzatıyoruz. Polak, Anderlecht (http://www.sporx.com/anderlecht/)'in başarıya ve hedeflerine ulaşmasında önemli bir ol oynayacak. Kendisi gibi kaliteli oyuncuyu kadromuzda tutmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Polak ile yaşadığımız bir takım sorunlar vardı ancak o sorunları şu anda çözdük. Artık önümüzde yepyeni bir sezon var ve tek hedefimiz Polak ile birlikte önemli başarıların altına imza atmak" dedi.

Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) yöneti (http://www.sporx.com/eti/)mi Jan Polak (http://www.sporx.com/jan-polak/) ile uzun bir süre ilgilenmişti. Yöneti (http://www.sporx.com/eti/)min Jan Polak (http://www.sporx.com/jan-polak/)'ı transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) etme (http://www.sporx.com/me/) düşüncesi, sarı-kırmızılı taraftar (http://www.sporx.com/taraftar/)lar tarafından büyük bir tepki ile karşılanmıştı.

nannar
13.Ağustos.2010, 19:08
harbi ben de şimdi haberi okudum da müjde verem diye geldim :n: Polak imzalamış :D

yunusgs
13.Ağustos.2010, 20:09
Transfer haberlerinde sevindiğimiz şeye bak.Yönetim ne günlere düşürdü bizi :rolleyes:

ozaniel
13.Ağustos.2010, 20:16
Bence Galatasaray Ayhanlara Mustafalara kalınca Polak'ı arıyacaksınız.;)

Revolution
13.Ağustos.2010, 20:19
Hiç sanmıyorum. Biz kaç yıldır kimleri gördük ortasahada ama bak yine de Polak'ı istemiyoruz. :)

DenizlispoR
13.Ağustos.2010, 20:51
Bu arada geçen gün tartışmasını yapmıştık.Serdar Eylik'e ne oldu diye.Sporx,Galatasaray'dan gidenleri yazmış bugün.Şöyle yazmış:

-GİDENLER-

Galatasaray'ın, geçen sezon takımda forma giyip de yeni sezon öncesi yollarını ayırdığı futbolcular ise şunlar:

Joao Alves (Kiralıktı, Manchester City'ye döndü)
Giovani Dos Santos (Kiralıktı, Tottenham Hotspur'a döndü)
Abdul Kader Keita (Al Sadd)
Leo Franco (Real Zaragoza)
Mehmet Topal (Valencia)
Caner Erkin (Kiralıktı, kulübü CSKA Moskova, Fenerbahçe'ye verdi)
Uğur Uçar (Ankaragücü)
Emre Güngör (Gaziantepspor)
Emre Aşık (Jübile yaptı)
Bu arada, Galatasaray'ın genç oyuncuları Serdar Eylik Denizlispor'a, Semih Kaya ile Erhan Şentürk de Kartalspor'a kiralandı.
Kaç kere söyleyeceğim DENİZLİSPOR KULÜBÜN'den aldım bilgiyi Serdar Eylik bonservisi ile bizde .

Revolution
13.Ağustos.2010, 20:56
Böyle dediğini biliyoruz ama Galatasaray yaptığı her değişikliği bize bildirmek zorunda böyle birşey bildirmedikleri için şüpheye düşüyoruz. Tepki göstermene gerek yok..

Lucas Neill
13.Ağustos.2010, 20:57
Gs nin resmi sitesinde 21 haziran tarihinde kiralik verildigi yazio ama bende bonservisiyle verildi diye duydum.

Revolution
13.Ağustos.2010, 21:00
Denizlispor cephesi 3 yıllık sözleşme yapıldı diyorsa doğrudur. Bizimkiler bence gelecek tepkilerden dolayı bunu gizlediler. Kaynadı araya işte..

zemlinskis
13.Ağustos.2010, 21:27
daha çok transfer bekleriz...

yunusgs
13.Ağustos.2010, 22:01
Denizlispor cephesi 3 yıllık sözleşme yapıldı diyorsa doğrudur. Bizimkiler bence gelecek tepkilerden dolayı bunu gizlediler. Kaynadı araya işte..

Ben de Ozzy'nin söylediğine inanıyorum fakat iki kulüpte çıkıp net bir açıklama yapmayınca,insan şüphede kalıyor.

King_91
14.Ağustos.2010, 00:19
hadi ön elemeye yetişmedi falan ama artık ayıp olmaya başladı .. bu adam takıma alışana kadar yarım sezon gitti . öteki yarım sezon da süper etkili olamadı mı ertesi sezon göndeririz adamı artık .

Revolution
14.Ağustos.2010, 00:23
Kimse gelmeyecek. Yakında açıklarlar..

Suicider
14.Ağustos.2010, 00:35
en sonunda grella jan polak tarzı sırdan 1-2 oyuncu alıp gelecekler olacak o fazla birşey beklemeye gerek yok..

yunusgs
14.Ağustos.2010, 01:01

en sonunda grella jan polak tarzı sırdan 1-2 oyuncu alıp gelecekler olacak o fazla birşey beklemeye gerek yok..

2 seçenekten birisi olacak gibi duruyor.

Revolution
14.Ağustos.2010, 01:06
Rijkaard öyle bir oyuncuyu istemez takımda. Yoksa Polak 50 defa gelmişti Anderlecht'in açıklamaları da bunu kanıtlar nitelikte. Ama Rijkaard istemedi bu transferleri onun için de gelmedi bana kalırsa..

yunusgs
14.Ağustos.2010, 01:09
Rijkaard öyle bir oyuncuyu istemez takımda. Yoksa Polak 50 defa gelmişti Anderlecht'in açıklamaları da bunu kanıtlar nitelikte. Ama Rijkaard istemedi bu transferleri onun için de gelmedi bana kalırsa..

Haklısın Kaan.Adamın elinde Mustafa,Ayhan,Barış var.Bir de Polak'a dayanamazdı herhalde :D

Revolution
14.Ağustos.2010, 01:14
Çıldırır kaçardı yeminle :D

Nedvedmania
14.Ağustos.2010, 01:24

Kaynak ? :D

Revolution
14.Ağustos.2010, 01:25
Gidişat :D

HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 01:54
Kaynak ? :D

Kaan Sallama Haber Ajansı . Şu aralar güveniyorum :n: .

Revolution
14.Ağustos.2010, 01:59
Göz var nizam var Burak. Şu düştüğümüz duruma bak 1 tane çift yönlü ortasaha alamıyoruz. Ribery, Bobo, Nobre, Aurelio, Tabata , nispeten Alex gelirken popüler oyuncular mıydı? Bu taraftar tribüne transferi de gördü Lincoln'le Keita'yla.. 2 tane tribüne transfer yaptın diye illa ihtiyaç olunan bölgeye büyük transfer mi yapman gerekiyor? Şuraya 1 tane kaliteli Arjantinli,Perulu, Portekizli, Hollandalı, İskoç, İskandinav kökenli çift yönlü ortasaha getiremezler mi allah aşkına ya.. Bu sorumsuzluktan öte birşey değildir kimse kusura bakmasın. Ben bu konuda yönetimin elinden geleni yaptığını düşünmüyorum.

HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 02:00
Göz var nizam var Burak. Şu düştüğümüz duruma bak 1 tane çift yönlü ortasaha alamıyoruz. Ribery, Bobo, Nobre, Aurelio, Tabata , nispeten Alex gelirken popüler oyuncular mıydı? Bu taraftar tribüne transferi de gördü Lincoln'le Keita'yla.. 2 tane tribüne transfer yaptın diye illa ihtiyaç olunan bölgeye büyük transfer mi yapman gerekiyor? Şuraya 1 tane kaliteli Arjantinli,Perulu, Portekizli, Hollandalı çift yönlü ortasaha getiremezler mi allah aşkına ya.. Bu sorumsuzluktan öte birşey değildir kimse kusura bakmasın. Ben bu konuda yönetimin elinden geleni yaptığını düşünmüyorum.

Galatasaray iyi transfer yapar düşüncesindeyim . Beşiktaş ve Fener'in yaptığı transferlerin altında kalmıcaktır diye umuyorum ben (:.

Revolution
14.Ağustos.2010, 02:02
Ummaya devam et kardeşim daha çok umarsın ters gülücük yapmakla olmuyor bizde transfer işi :zuhaha

yunusgs
14.Ağustos.2010, 11:04
Nobre Galatasaray'a iddiası!
Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Mert Nobre'nin Galatasaray'a gideceği ileri sürüldü.

Beşiktaş'tan ayrılması an meselesi olan Brezilyalı forvete Galatasaray talip. Türk pasaportu da taşıyan Mert Nobre, sarı-kırmızılı kulübün cazip teklifine olumlu yaklaşıyor

Galatasaray transferde büyük bir sürpriz peşinde. Sarı- kırmızılıların, Beşiktaş'tan ayrılmaya karar veren Mert Nobre'yi kadrosuna katması an meselesi. 2 buçuk sezon başarıyla formasını giydiği Fenerbahçe'den 2006 yazında Beşiktaş'a transfer olan, ancak siyah-beyazlılarda bekleneni veremeyen Nobre, yeni hocası Schuster'in de gözüne giremeyince menajerine "Sürekli oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum" talimatını verdi. Bunun üzerine uzun süredir golcü arayan Galatasaray, Türk pasaportuna da sahip Brezilyalı forvet için menajerler aracılığıyla devreye girdi.

BEŞİKTAŞ'TA İSTENMEYEN ADAM

Siyah-beyazlılardan sezon başına aldığı 2 milyon 200 bin Euro sürekli tartışma konusu olan Nobre'nin, sarı-kırmızılıların 1 yılı opsiyonlu 2 senelik teklifine sıcak baktığı ve "Evet" dediği iddia edildi. 30 yaşındaki forvetin, Beşiktaş ile ilişkisini koparmasının ardından "Aslan" olacağı gelen haberler arasında.

1- ASLAN'IN KABUSU

Ocak 2004'te Fenerbahçe ile Türkiye macerasına başlayan Nobre, sarılacivertli formayla Galatasaray filelerini 3 kez sarstı. 2004-05 sezonunun 33. haftasında Cimbom'a attığı gol, Kanarya'nın şampiyonluğunu ilan etmesini sağladı. Beşiktaş formasıyla da üç kez Galatasaray'ı avlayan Nobre, 1-0 biten derbilerin kahramanı oldu.

2- İLK YABANCI OLMAK

6 Kasım 1980 doğumlu Mert Nobre'nin Beşiktaş'tan Galatasaray'a transferi gerçekleşirse, Brezilya asıllı forvet Üç Büyükler'in formasını giyen ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçecek. Bilindiği gibi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarının üçünü de sadece Sergen Yalçın, Emre Aşık ve Ahmet Yıldırım giymeyi başarmıştı.

14 Ağustos 2010 Cumartesi - 09:49
SABAH GAZETESİ

Senaryolara devam :D

GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2010, 11:06
Hadi inşallah.Galatasaray Nobre'yi alırsa,çok iyi bir santrafor alacağımız kesinleşecek.:icon_biggrin: (Zan-Ferrari,Özkan-Quaresma,Nobre-? )

yunusgs
14.Ağustos.2010, 11:45
Hadi inşallah.Galatasaray Nobre'yi alırsa,çok iyi bir santrafor alacağımız kesinleşecek.:icon_biggrin: (Zan-Ferrari,Özkan-Quaresma,Nobre-? )

Yeter artık ya.Adnan Polat'la Demirören'in bir akrabalığı falan mı var?Nedir yaptığımız bu iyilikler :p

yunusgs
14.Ağustos.2010, 11:48
Servet Marsilya'ya, Cheyrou G.Saray'a
Galatasaray, Cheyrou için Fransız kulübünün kapısını çalarken, sarı-kırmızılılar karşı bir teklifle karşılaştı.

Galatasaray kapıyı çaldı, Marsilya takas önerisiyle sarı-kırmızılıların karşısına çıktı. Sarı-kırmızılıların gündemindeki Benoit Cheyrou için Fransız ekibinden ilginç bir teklif geldi.

Daha önceleri bu oyuncuyu satmaya sıcak bakmayan, daha sonra transferde finansal kaynak yaratmak için elindeki bazı oyuncuları bırakma kararı alan Marsilya'nın, Cheyrou-Servet Çetin takasını önerdikleri, Cim-Bom'un da bu öneriye sıcak baktığı bildirildi. Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın çok istemesinden dolayı Cheyrou'yu kadrosuna katmaya çalışan sarı-kırmızılıların, Avrupa'ya gitme arzusunu sürekli olarak tekrarlayan Servet Çetin'i de ikna etmekte zorlanmayacakları bildirildi.

Marsilya geçen sezon da Servet Çetin'e talip olmuş ve iki kulüp 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlamıştı. Ancak son anda Marsilya kulübündeki gelişmeler yüzünden Servet'in transferi engellenmişti.

Bu arada geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına verdiği röportajda takım ve hocası Rijkaard'la ilgili ilginç ifadeler kullananan Servet'in “Bu sezon hocamızın da son şansı” ifadesinin yönetimde rahatsızlık yarattığı bildirildi.

14 Ağustos 2010 Cumartesi - 10:16
MİLLİYET GAZETESİ

:icon_biggrin: Neler yazmaya devam ediyorlar.Sürekli aynı isimleri döndürüp duruyorlar gündemde.

izmer96
14.Ağustos.2010, 11:58
Cok karamsarim , bu sezon bu kadronun su anki hali ile ilk 2 yi zorlamasi cok zor

yunusgs
14.Ağustos.2010, 12:03
Cok karamsarim , bu sezon bu kadronun su anki hali ile ilk 2 yi zorlamasi cok zor

Katılıyorum.Takımda bir şey değişmedi ki.Şu anda elde Cana'dan başka değişen bir şey yok.Geçen seneki kadronun aynısı hatta bazı bölgelerden güç kaybetmiş hali.

Alicanfmfan
14.Ağustos.2010, 12:33
Geçen sene ki kadrodan 2 gömlek düşük bir takım olusturduk suan güçlenmemiz gerekirken aksine belirgin şekilde kalitemiz düştü , düşürüldü...

nannar
14.Ağustos.2010, 13:20
Geçen sene ki kadrodan 2 gömlek düşük bir takım olusturduk suan güçlenmemiz gerekirken aksine belirgin şekilde kalitemiz düştü , düşürüldü...

yaww gidin allah aşkına! kim gitti de 2 gömlek düştük? uğur uçar mı, emre güngör mü bizi 2 gömlek üste taşıyordu ? yoksa 1 maç şov yapıp diğer maç dengesiz bir hareketle takımı eksik bırakan ya da sahada kaybolan, yetenekli ama istikrarsız keita mı?

gelen oyunculardan hangisi gidenlerden çok daha kalitesiz ? Musa Çağıran mı,Mehmer Batdal mı yoksa Ali turan mı? Hadi Çağlar ve Serdar zkan biraz kumar diyelim. Lorik Canayı da koyarsanız 4 tane iyi oyuncu alındı. Gidenlerden sadece Keita'yı sayabilirim ben ilk 11 için.. 2 gömlek düşmedik. sadece gömlek değiştirdik. Fakat geçen yılki sorunları çözmedik orası ayrı. Eğer orta alana 2 tane takviye yapılırsa sorun çözülmüş olur.Tek sıkıntımız bu şu anda...

mpaker66
14.Ağustos.2010, 13:29
şuan da kimi alarsak alalım iş yapamaz ortasahaya 2 oyuncu bi tane de hem forvet hem kanat oynayabilen bi oyuncu almamız lazım ayrıca bi tanede defans lazım onu söylemiyoruz bile...Ve yönetimde hala tık yok.Adnan Bey'in söylediği tek şey transfer çalışmalarımız sürüyor bi kaç oyuncu alacaz..Bi kaç ne hocam?bi tanemi yoksa iki tanemi kesin bişi diyemiyo msn?Transferin son günü petre ve inamoto inecek bence :) İnş yönetim beni yanıltır...

ForCimbom
14.Ağustos.2010, 13:30
yaww gidin allah aşkına! kim gitti de 2 gömlek düştük? uğur uçar mı, emre güngör mü bizi 2 gömlek üste taşıyordu ? yoksa 1 maç şov yapıp diğer maç dengesiz bir hareketle takımı eksik bırakan ya da sahada kaybolan, yetenekli ama istikrarsız keita mı?

gelen oyunculardan hangisi gidenlerden çok daha kalitesiz ? Musa Çağıran mı,Mehmer Batdal mı yoksa Ali turan mı? Hadi Çağlar ve Serdar zkan biraz kumar diyelim. Lorik Canayı da koyarsanız 4 tane iyi oyuncu alındı. Gidenlerden sadece Keita'yı sayabilirim ben ilk 11 için.. 2 gömlek düşmedik. sadece gömlek değiştirdik. Fakat geçen yılki sorunları çözmedik orası ayrı. Eğer orta alana 2 tane takviye yapılırsa sorun çözülmüş olur.Tek sıkıntımız bu şu anda...

keita oynadığı maçların yüzde 70 inde şov yapan bir futbolcuydu. maç zora girse herkesin aklından geçirdiği adamdı. atletico madrid e karşı iki maçta direnen tek isimdi. tur atlasaydık onun sayesinde atlamış olacaktık.

musa çağıran ve mehmet batdal ı çağlar ve serdar ın önüne koyuyarsanız futbol bilginizi sorgularım. musa ile batdal ın süper lig tecrübesi sıfır ama serdar ve çağlar yıllardır bu ligde oynuyor. hem de oynadıkları takımlarda çoğu zaman ilk 11'delerdi. bu iş tecrübe özgüven işi türkiye'de. genç oyuncu oynadıkça açılıyor. musa ile batdal asla süper lig seviyesinde değiller şuanda.

emre güngör ve uğur un gitmesi emre aşık'ı da sayarsak rotasyonu berbat etti diyebiliriz. onların yerine gelen adamlar; ali turan... . çağlar ı saymıyorum çünkü o zaman caner i de saymalıydık.

ayrıca bu saatten sonra yapılacak olan transfer de muhtemelen aceleyle yapılmış transferler olacak ve bu sene yine uyum sorunun tillahına sahip elano'yla birlikte kabus dolu bir orta saha bizleri bekleyecek.

rijkaard ocak'ı görürse yatıp kalkıp dua edelim bence...

Hugo
14.Ağustos.2010, 13:33
Mert Nobre taraftarı heyecanlandıracak bir oyuncu tabii :D
G.Zan ve S.Özkan'dan sonra Nobreyi de alıp takımın içine edebiliriz.

Sirius Black
14.Ağustos.2010, 13:40
Hocam illa Beşiktaş madem, Fink'i alın ya. :zuhaha

yunusgs
14.Ağustos.2010, 13:42
şuan da kimi alarsak alalım iş yapamaz ortasahaya 2 oyuncu bi tane de hem forvet hem kanat oynayabilen bi oyuncu almamız lazım ayrıca bi tanede defans lazım onu söylemiyoruz bile...Ve yönetimde hala tık yok.Adnan Bey'in söylediği tek şey transfer çalışmalarımız sürüyor bi kaç oyuncu alacaz..Bi kaç ne hocam?bi tanemi yoksa iki tanemi kesin bişi diyemiyo msn?Transferin son günü petre ve inamoto inecek bence :) İnş yönetim beni yanıltır...

Zaten 1 kere bile olsun net konuşmuyor Adnan Polat.Sıkıyor böyle yaparak taraftarları.

Revolution
14.Ağustos.2010, 15:19
Bu seneden bence transfer olarak umudu kesin. %90 sezona böyle devam edilecek belki Ocak'ta transfer yapılacak haberiniz olsun.. 1-2 isimle görüşülüyor ancak bonservisleri istediğimiz düzeyde değil onun için zor transferler. Öncelikli olarak Fransa'dan ve İngiltere'den ortasahalarla görüşüyoruz. İsimleri bilmiyorum. Polak transferine de engel olan Rijkaard'mış gerçekten..

Del Piero_10
14.Ağustos.2010, 15:24
Galatasaray bana göre de güçsüzleşti. Elano bu saatten sonra takımda kalsa bile geçen seneden faydalı olmayacaktır. Takımın bana göre en iyi oyuncusu Keita'nın yerine gelen Pino bir muamma. Serdar Özkan konusunda Beşiktaş taraftarı Galatasaray'a şükran borçlu. Cana iyi transfer ama yanında Mustafa Sarp gibi oyuncular oynadığında hücum yönündeki etkisizliği göze batacak. Ledesma gibi bir oyuncu alınsaydı birbirlerini çok iyi tamamlarlardı. Emre Güngör ve Uğur Uçar üst düzey olmasa da Türkiye şartlarında bulunabilecek en iyi yedeklerdi.

Revolution
14.Ağustos.2010, 15:28
Aynen katılıyorum ama sadece Emre Güngör'e katılmıyorum. Ali Turan Emre Güngör'den çok daha yararlı olacak. 2 senedir Emre bize inanılmaz zarar veriyor.

Facx
14.Ağustos.2010, 15:37
emre güngör de sakar lık sorunu olmasaydı tr nin en iyi stoperi olabilirdi bence

nannar
14.Ağustos.2010, 15:45
gidenler : Emre-Uğur,Keita,m. topal
Gelenler : çağlar, musa,mehmetbatdal ,cana,pino ,ali turan ,serdar özkan

kim ne derse desin geçen seneye göre çok güç kaybetmiş falan değiliz. ilerlyen haftalarda da belli olacak zaten dediğim şey.Fakat geçen seneki sorunumuz olan orta sahayı çözmeden sezona giriyoruz.Bu ayrı bir konu.

HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 15:48
gidenler : Emre-Uğur,Keita,m. topal
Gelenler : çağlar, musa,mehmetbatdal ,cana,pino ,ali turan ,serdar özkan

kim ne derse desin geçen seneye göre çok güç kaybetmiş falan değiliz. ilerlyen haftalarda da belli olacak zaten dediğim şey.Fakat geçen seneki sorunumuz olan orta sahayı çözmeden sezona giriyoruz.Bu ayrı bir konu.

Sağ kanatta çok aşırı güç kaybediceksiniz pino gereksiz transfer daha iyisi alınırdı bana göre serdar daha iyi oynar orada.

Revolution
14.Ağustos.2010, 15:49
Pino Serdar'dan çok daha iyi izleyebildiğim kadarıyla. Bu sene Gio'yu çok arayacağız anlaşılan..

vego
14.Ağustos.2010, 15:50
en azından sol bek ve sağ bek için alternatifler var

yunusgs
14.Ağustos.2010, 15:53
Mehmet Topal da büyük bir kayıp.Sarp,Barış veya Ayhan'dan çok daha iyi bir oyuncuydu.

Revolution
14.Ağustos.2010, 15:59
Mehmet Topal'ın yerine Cana alındı. Eğer Topal gitmese o da alınmayacaktı. Aynı tas aynı hamam :)

nannar
14.Ağustos.2010, 16:02
Sağ kanatta çok aşırı güç kaybediceksiniz pino gereksiz transfer daha iyisi alınırdı bana göre serdar daha iyi oynar orada.

nasıl gereksiz yahu ? Adam daha alışmadan direk ipini kesmeye alışmış bir millet olunca tabi normal yorumlar :) Dia ve Sotch'da gereksiz o zaman. Daha iyileri alınabilirdi.Bence Özer Stoch'tan daha iyi.

Pino Serdar'dan çok daha iyi izleyebildiğim kadarıyla. Bu sene Gio'yu çok arayacağız anlaşılan..

Neyini arıcaz Gio'nun ? Sanki varya öyle bir yazıyorsunuzki... Boşa dememişler "kör ölür ,badem gözlü olur" diye. Adam tamam iyi hoştu, hızlıydı teknikti ama bal yapmayan arı gibiydi. eldekilere bakmak yerine gidenlere özelem duymaktan zevk alır hale geldiysek olmaz bu iş...

Mehmet Topal da büyük bir kayıp.Sarp,Barış veya Ayhan'dan çok daha iyi bir oyuncuydu.

büyük bir kayıp değil. Mehmet Topal geldikğinin ertesi senesiydi sanırım çok iyi top oynadı ama ondan sonra bir türlü toparlanamadı. potansiyelinin oldugunu herkes biliyor ama her oyuncu potansiyeline ulaşacak diye de birşey yok. Hem 5 milyon € gibi bir bedelle satıldı ve gittiği yerde başarılı olacak diye kesin birşey de yok...

yunusgs
14.Ağustos.2010, 16:05
büyük bir kayıp değil. Mehmet Topal geldikğinin ertesi senesiydi sanırım çok iyi top oynadı ama ondan sonra bir türlü toparlanamadı. potansiyelinin oldugunu herkes biliyor ama her oyuncu potansiyeline ulaşacak diye de birşey yok. Hem 5 milyon € gibi bir bedelle satıldı ve gittiği yerde başarılı olacak diye kesin birşey de yok...
Tabii ki Mehmet'i satmamız iyi oldu Hasan hocam.Zaten Avrupa'ya gitmek istiyordu,bu yüzden de istediği futbolu sahaya yansıtamıyordu.Kafası başka yerlerdeydi.

yunusgs
14.Ağustos.2010, 16:06

Pino,oynadığı 2 maçta kalitesini gösterdi diye düşünüyorum.Sakatlık sorunu olmasaydı,lige çok iyi bir giriş yapabilirdi.

Revolution
14.Ağustos.2010, 19:26
Adnan Sezgin'in Sivas'ta olması da dediğim gibi transferin olmayacağının bir göstergesi sanırsam :)

yunusgs
14.Ağustos.2010, 22:54
Adnan Sezgin'in Sivas'ta olması da dediğim gibi transferin olmayacağının bir göstergesi sanırsam :)

Adnan Sezgin de orada olsun,Adnan Polat da orada olsun.Transfere falan ne gerek var ki zaten.Takım farklı şekilde galip.Sonra Adnan Polat,Rijkaard'tan rapor ister.Adamın eline bir kere kaliteli oyuncular ver de,başarılı olamazsa o zaman hepimiz hesap sorarız.

Nedvedmania
14.Ağustos.2010, 23:12
Transferin ne kadar önemli birşey olduğunu anladım. Transfer olmayınca insanın maç izleyesi gelmiyor. Bugünkü maçı izlemedim , özetinide denk gelmezse izlemeyeceğim. Beşiktaş buca maçı ne durumda umrumda değil, Fener napıyor bakasım yok. Futboldan soğuttular beni. Geçen sene pendiksporla bile maçımız olsa izlerdim. Çünkü Kewell , Baros , Keita, Elano gibi süper yıldızlarımız vardı. Bazıları şimdide var ama aynı performansla oynamıyorlar. 1 saat sonra Liverpool - Galatasaray maçı var deseler TV başına geçesim gelmez.

IcedEarth
14.Ağustos.2010, 23:18

Mehmet Topal büyük bir kayıptır. O mevkiiye Türk olan daha iyi bir oyuncu maalesef yok ve Mehmet Topal bu ortamda tutulması en gerekli oyunculardan biriydi.

Lucas Neill
14.Ağustos.2010, 23:43
Oyuncu sattik hala para yok tamamlanmayan staddan gelirlerimiz var hala para yok transfer yok tamam kolay degil bu isler ama sportif anlamda basari kazandiramayacaksa yönetim biraksin gitsin..

E.Cartman
15.Ağustos.2010, 00:12
risk almazsan başarı kazanamazsın burda 1-2M€'nun hesabı yapılıyor ama o transferlerin sonucunda gelebilecek paralar hiç düşünülmüyor galiba

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 00:17
Galatasaray'lı bazı yöneticiler Uğur'u nasıl yolladıklarını düşünüyorlardır. Sağ bekin alternatifi olmadığı çok açık ortada. Maçı izlemedim ama herşey ortada. Galatasaray'a bir kaleci, bir alternatif sağ bek, bir tane Mehmet Topal kalitesinde ön libero, (Tük olanı yok) alternatif sağ ve sol açık ve alternatif bir forvet lazım.

Lucas Neill
15.Ağustos.2010, 00:34
Ön liberoya gerek yok orta sahada oyun kurabilcek hem de savunmaya yardim edebilcek bi oyuncu lazim ama bu imkansiz gibi bu vakitten sonra.

yunusgs
15.Ağustos.2010, 00:37
Ön liberoya gerek yok orta sahada oyun kurabilcek hem de savunmaya yardim edebilcek bi oyuncu lazim ama bu imkansiz gibi bu vakitten sonra.

Elano satılmadıktan sonra,o bölgede de problem yok.Bir tane de mc gelseydi çift yönlü oynayabilecek,o zaman iyi olacaktı.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 00:39
Elano satılmadıktan sonra,o bölgede de problem yok.Bir tane de mc gelseydi çift yönlü oynayabilecek,o zaman iyi olacaktı.

Çift yönlü oynayacak adamlar Türkiye'de ne arar. Avrupa'da hemen kapıyorlar. Elano'dan faydalanılmalı.

vego
15.Ağustos.2010, 00:39
Gs Guti'yi alsaydı cuk otururdu.

Revolution
15.Ağustos.2010, 00:48
Aynen öyleydi. Hatta transfer sezonunun başında anlaşılmıştı da sonra Adnan Polat vazgeçmişti..

RiG0BeRT
15.Ağustos.2010, 01:14
Şuanda açık görülen şu;Bu iş böyle yürümez.Acil 3 Tane kaliteli transfer yapılmalı.En başında Kaleci ve Defans alınmalı.Her maç 1,2,3 Gol yiyoruz.Buna kesinlikle bir çare bulunmalı.

Ali Turan'dan sağ bek olmayacağı açık.Ama Defansın ortasında oynarsa takıma katkı sağlayabilir.Kısacası Sabri sakatlanınca vay halimize.Aslında Sabride tam Sağ-Bek değil.Bence çok sağlam bir Sağ-Bek lazım,Sonrasında fark yaratıcak bir kaleci en son olarakda hem Ortasahada oynayacak gerektiğindede forvet oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var.Bu oyuncuya en güzel örnek Baptista.Galatasaray 3'e 5'e bakmadan ne olursa olsun Baptista'yı ve Romayı ikna etmeli.

Fenerbahçe'nin Niang bombası ve Galatasaray'ın Sivas yenilgisiyle birlikte önümüzdeki haftada birkaç sağlam oyuncuyla anlaşmamız yüksek ihtimal.

Alicanfmfan
15.Ağustos.2010, 03:23
Servet Balta Aykut Ayhan Sarp bu takımda banko oynuyorsa hadi yine Sarp'ı cıkar o zaman bende barça da banko oynardım.

izmer96
15.Ağustos.2010, 11:37
2-3 hafta once , cok karamsarim dedigim zaman arkadaslar bana dha cok erken diyorlardi , goruldugu uzere GS de hic bir sey degismemis , hatta Keita'yi satarak gununde oldugu zaman yaptigi 2 hareketle mac kazandiran bir adami kaybederek 1 gomlek dusmus bile takim , bunlari biz 1 goruyorsak Adnan Polat 5 goruyordur

artik neden bu kadar gec kaldilar , neden Ledesma , Baptista , Kallstrom , Gattuso , Ireland bunlar yada bunlar tarzi 2 oyuncu alinmadi bunun cevabini bilemiyorum ama bildigim bir sey var oda Elano'yu kusturdukleri bu saatten sonra ondanda bir performans beklememek lazim , sonumuz hic hayra alamet degil boyle devam edersek , soylemistim tekrar soyluyorum GS su kadrosu ile ilk 2 yi zorliyamaz

yunusgs
15.Ağustos.2010, 12:29
2-3 hafta once , cok karamsarim dedigim zaman arkadaslar bana dha cok erken diyorlardi , goruldugu uzere GS de hic bir sey degismemis , hatta Keita'yi satarak gununde oldugu zaman yaptigi 2 hareketle mac kazandiran bir adami kaybederek 1 gomlek dusmus bile takim , bunlari biz 1 goruyorsak Adnan Polat 5 goruyordur

artik neden bu kadar gec kaldilar , neden Ledesma , Baptista , Kallstrom , Gattuso , Ireland bunlar yada bunlar tarzi 2 oyuncu alinmadi bunun cevabini bilemiyorum ama bildigim bir sey var oda Elano'yu kusturdukleri bu saatten sonra ondanda bir performans beklememek lazim , sonumuz hic hayra alamet degil boyle devam edersek , soylemistim tekrar soyluyorum GS su kadrosu ile ilk 2 yi zorliyamaz

Değil ilk 2,ilk 5e girersek şükretmemiz gerekir Remzi abi şu halimizle bence.

Addolorato
15.Ağustos.2010, 12:31
Pino iyileşsin transfer yapmayacaksak Musa Çağıran'ı takıma monte edelim şampiyon oluruz..

Suicider
15.Ağustos.2010, 13:45
5 senedir şampiyonlar ligine gidemiyoruz star da maç izlemeyi özledim bu yönetim hala neyin hesabını yapıyor merak ediyorum..

yunusgs
15.Ağustos.2010, 13:51
5 senedir şampiyonlar ligine gidemiyoruz star da maç izlemeyi özledim bu yönetim hala neyin hesabını yapıyor merak ediyorum..

Al benden de o kadar.ŞL'ye gitmek bu kadar mı zor yahu.Sportif başarı gelmeyecekse Adnan Polat'ın kulübün başında kalması çok zor.

HooijDonk07
15.Ağustos.2010, 13:52
nasıl gereksiz yahu ? Adam daha alışmadan direk ipini kesmeye alışmış bir millet olunca tabi normal yorumlar :) Dia ve Sotch'da gereksiz o zaman. Daha iyileri alınabilirdi.Bence Özer Stoch'tan daha iyi.

Abi yanlış anladın heralde :p. öyle direk kötü filan demedim ama serdarın daha iyi olacağını düşünüyorum... :).

King_91
15.Ağustos.2010, 13:52
Çağlar'ın bir an önce iyileşmesi lazım Balta 3 yıldır sol bekte rakipsiz . ne yaparsa yapsın adam oynadığı için kendisini bir gram geliştirmedi . bu teknik heyetin de suçu biraz . Ali turan sağ bekte oynayamıyor gördük . sabri sakat serkan kurtuluş hala oynamıycaksa ne zaman oynayacak anlamadım bari yollayalım da çocuk top oynasın azıcık . biz de kendimize bi sağ bek arayalım . bu takıma 1 orta saha bi de her iki kanatta oynayabilen bi kanat oyuncusu bi de forvet lazım .kısaca
-sağ bek (s.kurtuluş hiç oynamayacaksa)
-iki yönlü orta saha
-kanat
-forvet

3 transfer yapacağız dedin ama hala 4 transfere ihtiyaç var . bi kaç transfer yapacağıza düştü zaten sayı . tahminim 1 tane transfer yapıp kapatırız transfer sezonunu . gerets döneminde sahaya 3 forvetle çıkan Galatasaray'ın şimdi 3 tane forveti yok şaka gibi ..

Suicider
15.Ağustos.2010, 13:53
Hyır benim anlamadğım yok parasal olarak 2012 kriterlerine uyulacakmışta ondan yüksek para verip oyuncu alınamıyormuşta..İyide şampiyonlar ligine gidemessen para nereden gelecek..Bunu düşünmek çok mu zor..

izmer96
15.Ağustos.2010, 14:07
GS hic iyi yolda degil , kim ne derse desin , Finansal problem var diyor yonetim keita yi satiyorlar yerine 2 gomlek alti adam geliyor , orta sahanin ortasina 2 adam lazim bunu Adnan Polat dagil herkes soyluyor ama gelen adam yok , takim sahada tel tel dokuluyor , Rijkaard sinir stresden sahada kendi karakteri disinda hareketler yapiyor

Yonetim cok beceriksiz , finansal olarakda sportif olarakda klup cokusde kac yildir Sampiyonlar ligi ne gidemiyoruz , bu takimda hic bir zaman para olmadi zaten ama en azindan her sene duzenli olarak S.Ligine katiliyorduk , artik UEFA kupasinin mudavimlerinden olduk , her sezon ayni hikaye , yeni stad yapiyorlar orasida dolmiycak ,

Bu sezon hepsinin son sezonu son sansi , beceremezlerse , adam gibi oturduklari koltukleri birakicaklar gidicekler , becericek biri elbet bulunur!

MaTRaKaN
15.Ağustos.2010, 14:11
Bana transfer dosyası kapandı gibi geLiyor.Bu zmandan sonra adam gelse ne yazar ?

Takıma aLışması,Şehre aLışması,Sezon başı çalışmları....

Çoook geç kaldık çoook.

yunusgs
15.Ağustos.2010, 14:14
Bana transfer dosyası kapandı gibi geLiyor.Bu zmandan sonra adam gelse ne yazar ?

Takıma aLışması,Şehre aLışması,Sezon başı çalışmları....

Çoook geç kaldık çoook.

Bundan sonra gelecek adam da kötü bir isim olur büyük ihtimalle.

Revolution
15.Ağustos.2010, 14:39
Dün gece şöyle bir düşündüm takımın halini. İlk başta Ayhan'a kızdım, Servet'e kızdım, Hakan'a kızdım, Mustafa'ya kızdım. Sonra dedim adamların ne olduğu belli Rijkaard'a kızdım. Adam ne yapsın şu kadroya bir bak dedim kendi kendime. Sonra bir düşündüm de Emre'yi ortada oynatıp Kewell'ı sağda, Mehmet'i ileri uçta oynatmak bu kadar mı zordu ? Ama düşündükçe insan ufku açılıyor, Sivas'ın dünkü 11i bizimkinden iyi miydi ? Hayır. Sen bu kadroyla Sivas'ı yerde gökte havada karada ay'da mars'ta yenmek zorunda değil misin? Evet.

Şu takımdan Arda'yı atalım hücumda 3-4 pas peşpeşe yapamayız. Oyuncuların kendine güveni yok, özgüvenlerini kaybetmişler. Aşırı baskıdan mıdır nedir bilemem.. Biz zamanında kimlerle oynadık da şampiyon olduk. Orta sahada Inamoto, sol açıkta Carrusca varken Liverpool'a Anfield'da kafa tuttuk. O zamanki futbolcular "Galatasaray"da oynadıklarını biliyorlar. Şimdikiler sadece oynuyorlar.. Rijkaard bu kulübün, bu tarz kültürün içinden çıkmadığı için bunun farkında değil. Adama da çok kızmamamız lazım.

Adnan Polat sene başında " Rijkaard'la çok önemli başarılar yaşayıp revizyon yapacağız. " demedi mi ? Hani revizyon? Sizin revizyon dediğiniz takımın ihtiyacı olan bölgelere taze kan almak değil midir? Hani Rijkaard'ın isteklerini karşılayacaktınız? Rijkaard kadrom kalitesiz dedi, Avrupa tecrübesi en yüksek oyunculardan olan Keita gönderildi. Elano gönderilmeye çalışıldı. Kewell az kalsın gidiyordu. Bir Baros'umuz kalmıştı onunla da nihayet sözleşme yaptık.. Bu yönetim futbol haricinde iyi hamleler yapıyor olabilir. Ama sen "Transfer sihirbazı" denilen Haldun Üstünel'i kulüpten uzaklaştırıyorsun, onun yerine getirebildiği bütün oyuncular vasatı aşamayan Adnan Sezgin'i getiriyorsun. Biz de kalkıp transfer bekliyoruz.

Bu takımın gidişatı kötüdür. Ama her yokuşun bir inişi vardır. İnerken yanımızda Rijkaard ve Adnan Polat yönetimi mi olur, yoksa yeni antrenör ve yeni yönetim mi olur bilemiyorum. Ama bu takıma Galatasaray ruhunu aşılayacak bir isim lazım. Antrenör olarak değil. Bülent Korkmaz gelsin Rijkaard'ın yardımcılığını yapsın, Hakan Ünsal gelsin yardımcı olsun, Suat Kaya gelsin, Okan Buruk gelsin, direkt Tugay yardımcı olsun. Ama biri bu kulübün nasıl yüceldiğini şu takıma anlatsın. Türkiye'de futbol sadece futbol değildir. Galatasaray'da futbol; sadece para,teknik-taktik değildir. Galatasaray'da futbol, ruh, yürek, arma aşkıdır.

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2010, 14:49
Misimoviç ismi geçiyor yaklaşık 10 mil. euro deniliyor.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 14:52

Elano satılmadan alınacağını sanmıyorum. Galatasaray için bayabi büyük rakamlar. Elano gönderilir büyük ihtimal.

Revolution
15.Ağustos.2010, 14:52
Sadece rüya, hayal artık ne derseniz... Bu kulüp 2-3 Milyon € için Kallström'ü almadı.

yunusgs
15.Ağustos.2010, 14:59
O kadar parayı hayatta veremez yönetim.

ForCimbom
15.Ağustos.2010, 15:03
geçti Bor'un pazarı sür eşşeğini Niğde'ye ednan bey(ler)...

yazıklar olsun sizin gibi yönetime sizin sahip olduğunuz zihniyete..

bitirdiniz ulan şu takımı...

E.Cartman
15.Ağustos.2010, 15:04

Galatasaray transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, taraftarı heyecanlandıracak oyuncunun ismini belirledi: Zvdejdan Misimovic.
Aslan, Wolfsburg’un Bosnalı yıldızını kadrosuna katmak için sessiz ve derinden bir çalışma içine girerken, yıldız oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımla yıllığı iki milyon eurodan 4 yıllık anlaşma sağlayan Misimovic’in, Rusların cazip teklifini de kabul etmediği öğrenildi.
Rubin Kazan’ın 15 milyon euro bonservis önerdiği Wolfsburg’un kabul ettiği, ancak Misimovic’in Galatasaray’da oynamak için sorun çıkardığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun “Galatasaray’dan başka bir kulübe gitmem” diyerek direndiği vurgulandı.
Misimovic’in bonservis sorununu halletmek için pazarlığını sürdüren Galatasaray’ın 12 milyon eurodan aşağı inmek istemeyen Wolfsburg’a 8 milyon euroluk bir teklif yaptığı da ifade edildi. 28 yaşındaki Bosnalı yıldızın transferinin gerçekleşmesi için Elano konusunun da çözüme kavuşması bekleniyor.

Miliyet'te böyle bir haber var :)

nerazzuri
15.Ağustos.2010, 15:15
Misimovic ile görüşüyor Galatasaray.

Wolfsburg, Diego'ya verdiği 16 Milyon €'dan daha fazlasını istiyor.

Sirius Black
15.Ağustos.2010, 15:18
Zaten Misimovic ayarında birisi olmadıkça bu takımda bir şeyler değişmez. Gerçi transfer istiyorum ama ondan önce de ruh istiyorum. 11 yerli ile şampiyon olan takımın haline bakınız.

KaPaLı
15.Ağustos.2010, 15:21
geçti bolu'nun pazarı sür eşşeğini niğde'ye ednan bey(ler)...

Bolu ve Niğde arası 533 km :]

Geçti " BOR " un pazarı sür eşşeğini Niğde'ye.. :director:

ForCimbom
15.Ağustos.2010, 15:30

ehuehuehu o da güzel :icon_lol:

Revolution
15.Ağustos.2010, 15:34

Güzel düzeltme :)

Varonil
15.Ağustos.2010, 15:36
...
Stoch ve Dia nasıl gereksiz transfeler oldular,pek anlamadım ? ..

Revolution
15.Ağustos.2010, 15:38
Stoch ve Dia nasıl gereksiz transfeler oldular,pek anlamadım ? ..

HasHüs hocam orada bir laf üzerine bunu dedi " o zaman " lafını da ekleyerek :)

RiG0BeRT
15.Ağustos.2010, 15:42
Zaten bu sezon Şampiyon olamazsak Rijkaard yolcudur burası kesin :) İBB'yi vasatın altındaki oyuncularla üst sıralara oynatan Abdullah Avcı Galatasaray'ın başında görmek istediğim tek isim.

Sirius Black
15.Ağustos.2010, 15:47
4.haftada teknik direktörümüz Fatih Terim'miş gibi bir his var içimde. :p 2. ve 3. hafta maçları da birbirinden zorlu hani, 3 haftada 1 puan filan alırsak şaşırmayacağım. :D

Lucas Neill
15.Ağustos.2010, 15:49
Zaten bu sezon Şampiyon olamazsak Rijkaard yolcudur burası kesin :) İBB'yi vasatın altındaki oyuncularla üst sıralara oynatan Abdullah Avcı Galatasaray'ın başında görmek istediğim tek isim.

Rijkaard'a mükemmel bi takim kurdular da adam oynatmadi herkes sakat alternatifi yok oyuncularin oyuncular basit hatalar yapiyo mücadele etmiyo Rijkaard mi suclu

RiG0BeRT
15.Ağustos.2010, 15:51
Rijkaard'a mükemmel bi takim kurdular da adam oynatmadi herkes sakat alternatifi yok oyuncularin oyuncular basit hatalar yapiyo mücadele etmiyo Rijkaard mi suclu
Abdullah Avcı'da ki takım çokmu iyi kardeşim :) Ondada ki oyuncular Galatasaraydakilerden 3 gömlek altda ama neler yaptığını görüyoruz.

Addolorato
15.Ağustos.2010, 15:51
Geçen sene Frank Rijkaard'ın elindeki kadro 2000 yılından sonra Galatasaray'ın kurduğu en sağlam kadroydu.

Revolution
15.Ağustos.2010, 15:52
Rijkaard'a oyuncularımız bunlar deseler Rijkaard da kendi sistemini kurar. Ama Rijkaard'a her zaman içi boş vaatler sunuyorlar adam da istediği futbolu oynatamıyor.. Orası öyle Eralp ama o kadroyu korumadılar işte.

Lucas Neill
15.Ağustos.2010, 15:53
Kagit üzerinde iyiydi ama forvetsiz ciktik cogu maca :)

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 15:55
Geçen sene Frank Rijkaard'ın elindeki kadro 2000 yılından sonra Galatasaray'ın kurduğu en sağlam kadroydu.

Taki Nonda gidene kadar.

E.Cartman
15.Ağustos.2010, 15:58
4.haftada teknik direktörümüz Fatih Terim'miş gibi bir his var içimde. :p 2. ve 3. hafta maçları da birbirinden zorlu hani, 3 haftada 1 puan filan alırsak şaşırmayacağım. :D

4 hafta erken derbiden sonra belli olur :D Bursa maçına gidecektim hevesim kaçtı valla ya

RiG0BeRT
15.Ağustos.2010, 16:02
Bence Rijkaard Devre arası gelmeden bile gidebilir.Durum gerçekten vahim.Hem oyuncuların hem Rijkaard'ın kendini toparlaması lazım.Şu Sivas maçında Galatasaray'ın forması beraberliği alırdı.Galatasaray gibi bir takımda bulunmanın kıymetini bilsinler.Kıymetini bilmeyenler(Necati,Ceyhun,İbrahim Akın vs.) küme düşmemek için tırmalar dururlar.

E.Cartman
15.Ağustos.2010, 18:49
Milan Elano'ya 9M€ bonservis teklif etmiş bizimkiler kabul etmiş, Milan Elano'ya GS'den aldığı 3,5M€'yu önermiş ama vergileri Elano ödiyeceği için eline geçen net para daha az olacağı için Elano kabul etmemiş ikna etmeye çalışyorlarmış :D:D

http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/bir-elano-bir-de-misimovic-iddiasiSXHBQ203346SXQ

yunusgs
15.Ağustos.2010, 19:02
Milan Elano'ya 9M€ bonservis teklif etmiş bizimkiler kabul etmiş, Milan Elano'ya GS'den aldığı 3,5M€'yu önermiş ama vergileri Elano ödiyeceği için eline geçen net para daha az olacağı için Elano kabul etmemiş ikna etmeye çalışyorlarmış :D:D

http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/bir-elano-bir-de-misimovic-iddiasiSXHBQ203346SXQ
Hadi artık ikna ol da,takım da transfer yapsın.

SAİT71
15.Ağustos.2010, 19:04
Oldukça garip bir durum. Elano Milan'a gitmek için ikna edilmeye çalışılıyor :D

Nedvedmania
15.Ağustos.2010, 19:07
Elano Milana giderse İtalya Liginde ağzımız açık onu izleriz.

World Hollow o1
15.Ağustos.2010, 19:08
Bence Rijkaard Devre arası gelmeden bile gidebilir.Durum gerçekten vahim.Hem oyuncuların hem Rijkaard'ın kendini toparlaması lazım.Şu Sivas maçında Galatasaray'ın forması beraberliği alırdı.Galatasaray gibi bir takımda bulunmanın kıymetini bilsinler.Kıymetini bilmeyenler(Necati,Ceyhun,İbrahim Akın vs.) küme düşmemek için tırmalar dururlar.

İbrahim Akın ? İBB'de oynayan sanırım onun GS ile ne alakası var?
Necati Ateş sanırım Onun GS ile alkası olmasına rağmen küme düşecek bir takımda oynamıyor.
Ceyhun Eriş Galatasarayla hiç bir alakası yok toplasan 10 maç oynamadı Galatasarayda 10 yıl önce..:)

O takıma laik olmayan Reykart yaptığı hareketler falan sanırım onu çok fazlasıyla pohpohlamışlar..;)

yunusgs
15.Ağustos.2010, 19:10
Elano Milana giderse İtalya Liginde ağzımız açık onu izleriz.

Keşke kafası burada olsa da,ağzımız açık kendi takımımız da izlesek.Ama durum böyle değil.

Nedvedmania
15.Ağustos.2010, 19:13
Kendi takımımızda ağzımız açık izlemek için yanında Mustafa sarp , Ayhan akman gibi adamların bulunmaması lazım. Elanonun yeri Galatasaray değil. Onun yeri çok büyük takımlar. Yanında klas adamları koyarsan süper oynar. (Brazilya milli takımında olduğu gibi )

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 19:18
Keşke kafası burada olsa da,ağzımız açık kendi takımımız da izlesek.Ama durum böyle değil.

Defansta top kaparken mi ağzı açık izleyeceğiz :)

yunusgs
15.Ağustos.2010, 19:20
Defansta top kaparken mi ağzı açık izleyeceğiz :)

Onu orada kullanan Rijkaard.Adam 10 numara pozisyonunda oynamadı ki.

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 19:41
Onu orada kullanan Rijkaard.Adam 10 numara pozisyonunda oynamadı ki.

Elano'nun işini yapacak doğru düzgün bir adam yoktu ki orta sahada adam da gitsin 10 numarada oynasın.

KanaKe
15.Ağustos.2010, 19:44
Hadi artık ikna ol da,takım da transfer yapsın.
ne alakasi var sanki elano gidince elanodan daha iyisimi gelecek? hatta hic transfer bile olmayabilir.. elano kalmali bence.

izmer96
15.Ağustos.2010, 19:46
elano giderse insallah gelir inamoto , bouzid gibi 2 adam acik ara sampiyon oluruz :D

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 20:04
Elano kesinlikle kalmalı takımda.Bu yönetim transfer yapamıyor zaten bir de Elano giderse..

yunusgs
15.Ağustos.2010, 21:24
ne alakasi var sanki elano gidince elanodan daha iyisimi gelecek? hatta hic transfer bile olmayabilir.. elano kalmali bence.

O kadarını da düşünür herhalde yönetim.Elano gidince,yerine adam almayı düşünecek kadar akıl olsa gerek.

RiG0BeRT
15.Ağustos.2010, 23:00
İbrahim Akın ? İBB'de oynayan sanırım onun GS ile ne alakası var?
Necati Ateş sanırım Onun GS ile alkası olmasına rağmen küme düşecek bir takımda oynamıyor.
Ceyhun Eriş Galatasarayla hiç bir alakası yok toplasan 10 maç oynamadı Galatasarayda 10 yıl önce..:)

O takıma laik olmayan Reykart yaptığı hareketler falan sanırım onu çok fazlasıyla pohpohlamışlar..;)
Türkiyede tek büyük takım Galatasaray olmadığı gibi bir gerçek olduğu için her takımdan örnek verdim.Hepsi kendilerine verilen şansları değerlendiremedi ve şimdi sadece Büyük maçlarda kendilerini parçalayıp tekrar büyük takımlarda oynamak istiyorlar.

Şuanki Kadrolara baktığımda en zayıflardan biri Antalya gibi görünüyor.Düşmemeye oynacakları yüksek ihtimal.

Abdullah Avcı'nın da İBB gibi vasat'ın altında bir takımla üst sıralara oynaması,Galatasaray gibi bir takımında Sivas'a yenilmesi ve çok kötü oynamasından sonra Rijkaard'ı ve birkaç Galatasaraylı oyuncuyu bu formaya layık görmüyorum.

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 23:36

Ben hatırlamıyorum nerdeyse abi 10 yaşındaydım o zaman :D

Suicider
16.Ağustos.2010, 00:14

:D böyle gittiği sürece bizimde hatırladıklarımız silinecek kafadan valla rezillik başka birşey değil.Ağlanacak halimize gülüyoruz napalım.

Revolution
16.Ağustos.2010, 00:19
Kulübün marka değeri Şampiyonlar Ligi'ne gidemediğimiz her sene biraz daha düşüyor. Sıradan bir Avrupa takımı olma yolundayız. Zihniyet değişimi şart bu takıma.

Sirius Black
16.Ağustos.2010, 00:38

İliç'in PSV'ye attığı bir golü hatırlıyorum :zuhaha akabinde 2-1 yenilmiştik. :D

Bir de 3-2'lik L'Pool maçı var tabii. :p

RaSenGan
16.Ağustos.2010, 00:41
İliç'in PSV'ye attığı bir golü hatırlıyorum :zuhaha akabinde 2-1 yenilmiştik. :D

Bir de 3-2'lik L'Pool maçı var tabii. :p
Bir liverpool maçını hatırlıyorum bir de Cihan Haspolat'lı Juventus'a bir gol atmıştı o baya eskiydi onu hatırlıyorum başka da bir şey yok :D Bu sene de gidemezsek artık ümidi kesicem ŞL'den.

E.Cartman
16.Ağustos.2010, 00:44

L'pool maçlarından beri o kadar oldu mu ya :D