Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

partizanlion
16.Ağustos.2010, 00:48
Katılıyorum ben de özledim şl maçlarında Galatasaray'ı görmeyi.. Avrupa Ligide bir yere kadar..

Revolution
16.Ağustos.2010, 00:52
Bu sene ilk 3ü zorlamaya oynarız ne Şampiyonlar Ligi yahu ?

Suicider
16.Ağustos.2010, 01:14
L'pool maçlarından beri o kadar oldu mu ya :D

2006 die hatırlıyorum ben ama yanlışta olabilirim :)

E.Cartman
16.Ağustos.2010, 01:17
2006 die hatırlıyorum ben ama yanlışta olabilirim :)

Carrusca 3 sezondur kirada olduğuna göre 2006 :n::n: baya geçmiş yav :D tabi belli bi süre sonra zaman kavramı kayboluyor zamanı değil ama olayı hatırlıyorsunuz :zuhaha:zuhaha:zuhaha

Cengo
16.Ağustos.2010, 01:44
O kadarını da düşünür herhalde yönetim.Elano gidince,yerine adam almayı düşünecek kadar akıl olsa gerek.

1 Eylül'de transfer kapanacağı için en büyük zorluk da burada başlıyor.Oyuncuyu hemen satsan oyuncuyu ikna edip zorlarsın ama beklenti oyuncudan gelecek para iken henüz bir transfer görüşmesi yapılmamış ise ilerleyecek günlerden sonra kalan kısa zamanda tok satıcıyı oynayabilir kulüpler oyuncuları için.Yönetimin ne yaptığını kimse bilmediği için ancak muamma şu an..

Elano'da bir mutsuzluk vardı bence, nedenini çözebilmiş değilim, her şey olabilir.
Oynadığı yer kesin mutsuz etmiştir, hiçbir dönem orada oynamamış biri.

Alex gibi ya da en azından sağ kanatta oynarsa verim verir, Rijkaard 433den vazgeçmiyor. Dinamik, çevik ve pasör oyuncusu da yok elinde, 2 defansif kesici önünde ofansif bir oyuncu ile oynuyordu (4411 bile oynanmaz), bu da 2 önliberonun stoperlerin arasına girmesine, Elano'yu da orta sahada tek bırakmasına sebebiyet veriyordu.Top çıkmıyordu, zira pas organizasyonu yoktu, baskı altındaki her oyuncu teknik zaafiyetten ötürü yan pas yapıyordu.

Kewell sakatlandı, Keita problem yarattı, zaten taşıyan onlardı, Arda da tek başına ağırlığı kaldıramadığı için Galatasaray çöktü.Sezonun özeti bu.

Servet'in öne çıkması gereken bu sistemin hiç oyuncusu olmaması, beklerin hepsinin stoperden bozma olmaları nedeni ile hiç çıkmayarak ilerideki oyuncuların pas verecek oyuncu alternatifi sayısını düşürmeleri (ki bu önemli, az oyuncu kalırsa ilerde pres yersin, pas verecek alternatif oyuncu yaratamazsan topu kaptırırsın ya da sürekli yan top yaparsın), Galatasaray'ın ofansını çok kötü seviyeye düşürmesine sebebiyet verdi.

Galatasaray'ın kanat oyuncusu yerine 2 ofansif, çabuk bek alması lazım.Servet'i pazarlayıp çabuk bir stoper alması lazım, 2 ofansif göbek orta saha alması lazım (tüm kalan yerli ortasahalar tek defansif orta sahanın yedeği -Emre hariç-).

Yedek bir yerli santrafor alması lazım, daha deneyimli bir oyuncu olması şart, Mehmet Batdal 3. yedek olur.
Ya Ufuk riskini alıp oynatacaksın, Ufuk potansiyelli bir kaleci ya da üst düzey yabancı kaleci alacaksın, diğer kalecin Aykut gelişmez.De Sanctis'i almadın -niye olduğu belli değil, ki iyi performansı vardı?-, Leo hatasını yaptın.

Galatasaray şu bedelsiz politikasından vazgeçmeli, ne oldu ise başına bundan dolayı geldi.Leo da aynı sebepten, devre arası transferleri de.Sözleşmesi bitmesine yakın imzalamayan aşama kaydetmiş oyuncu hariç (ki bu az sayıda isimlerdir) serbest oyuncu bulmak zor, para vermeden iyi oyuncu bulmak imkansız, futbolun doğasına ters.Bu sektörde her şey para için dönüyor.

World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 01:52
Türkiyede tek büyük takım Galatasaray olmadığı gibi bir gerçek olduğu için her takımdan örnek verdim.Hepsi kendilerine verilen şansları değerlendiremedi ve şimdi sadece Büyük maçlarda kendilerini parçalayıp tekrar büyük takımlarda oynamak istiyorlar.

Şuanki Kadrolara baktığımda en zayıflardan biri Antalya gibi görünüyor.Düşmemeye oynacakları yüksek ihtimal.

Abdullah Avcı'nın da İBB gibi vasat'ın altında bir takımla üst sıralara oynaması,Galatasaray gibi bir takımında Sivas'a yenilmesi ve çok kötü oynamasından sonra Rijkaard'ı ve birkaç Galatasaraylı oyuncuyu bu formaya layık görmüyorum.

Verilen şanslardan değilde ortamın biraz daha rahat olması gerekiyor..
Her dakika yönetimin baskısı her dakika hocanın maç içinde oyuncuya karışması böyle yeteneklerin kendisini biraz daha kısır görüntüde performans sergilemesine sebep oluyor diye düşünüyorum..

E.Cartman
16.Ağustos.2010, 02:45
böyle giderse Rijkaard banko gider ama kim gelecek yerine. Abdullah Avcı gelsin. gelebiliyorsa Magath gelsin. Ama Fatih Terim'i getircekler takımın başına, 2. gelişi hüsran olmuştu baya borç takmıştı takıma hala düzelemedik :D:D

Lucas Neill
16.Ağustos.2010, 03:14
Öyle bi duruma geldik ki Rijkaard gitsin diyoruz...

Suicider
16.Ağustos.2010, 03:39
Takımın kalitesi yükseliceği yerde düşüyor bu durumda reykardın yapabileceği birşey yok elindeki adamların kapasitesi belli adamlar bukadarlık adamlar biraz daha yukarı çıkabilirler ama fazla birşey beklememek lazım ( arda kewell baroş gibi adamlardan bahsetmiyorum)

Alicanfmfan
16.Ağustos.2010, 03:53
Rijkaard'da gitmesi felan işi çözmez , yönetimin gitmesi gerekir , Abdülhrahim Albayrak gibi candan ve tuttugu takımı içn herşeyi yapabilecek adamların gelmesi lazım çözüm yolu ancak ondadır , çünkü bu yönetim bizi cok kandırdı cok.

Suicider
16.Ağustos.2010, 03:56
Günümüz futbolunu bilen her ligi takip eden insanlar lazım bize menejerin gelip önerdiği 3 oyuncudan birini alan yöneticiler değil..Tam haldun üstünel ile birlikte bunu yakaladık diye oda istifa etti (bir nevi sindirildi)..Her ne kadar jo santos gibi oyuncular çok iyi çıkamsada en azından yüksek bir yüzde yakalamıştı oyuncu alma konusunda..Adnan sezginin yüzdesini çıkarsak buraya ne olduğu ortaya çıkar...

KaRaBükLü KraL
16.Ağustos.2010, 05:47
Bu Misimovic haberleri doğru mu sadece söylenti konumunda mı acaba:)

nerazzuri
16.Ağustos.2010, 06:45
Bu Misimovic haberleri doğru mu sadece söylenti konumunda mı acaba:)
Görüşme var fakat, transferin olabileceğine ihtimal vermiyorum. Wolfsburg'un istediği rakam çok yüksek.

20 Milyon € civarı.

izmer96
16.Ağustos.2010, 09:22
kor olur badem gozlu olur misali , misimovic nasil 20 m euro ediyor ben anlamiyorum , ne oldu bu transfer piyasasina

partizanlion
16.Ağustos.2010, 12:15
Harbiden misimovic 20 mn ise, bizim arda ne kadar eder artık düşünün :) emre çolak'ı kazanalım daha iyi..

MaTRaKaN
16.Ağustos.2010, 12:24
5 yıLdır cL'de oynamadık dimi biz :( Yazık Lan bize aLLah kahretsin..

Birde tek büyük cimbom fln havalara giriyoz.

Çok büyük bir krizin içindeyiz 2-3 yıL kendimize gelemicez.

Revolution
16.Ağustos.2010, 12:34
Ben Rijkaard'ın yerinde olsam anında istifayı basarım hiç bu adamlarla uğraşmam. Adam geçen sezondan beri transfer transfer transfer diye bağırıyor. Biz bazen transferi hücuma transfer olarak algılıyoruz. Geçen sene Lucas Neill gelmeseydi belki çok daha kötü bir durumdaydık sezon sonunda. Çağlar'ın ve Ali Turan'ın da gelmesi çok iyi oldu ama hala savunmada sıkıntımız var. Artık kaleci filan demiyorum herşey kaleci değil çünkü. Her duran topta adam kaçırıyoruz konsantrasyon eksikliği var bu takımda ruhsuz bi takım olduk. Bu takımı hücumda sırtlayacak bir oyuncuya ihtiyacımız var. Böylece Arda'nın da yükü azalacak. Biz Elano'yu satmaya çalışacağımıza bu saatten sonra kazanmaya çalışmalıyız. Takımın içinde problem var. Rijkaard bu yönetim saçmalığına daha fazla dayanamaz.

Addolorato
16.Ağustos.2010, 13:23
Frank Rijkaard derhal gönderilmeli. Bu elimizdeki adamlarla iyi futbol oynatabilecek bir teknik direktör gelmeli. Abdullah Avcı gibi. Rijkaard'ın eline 10 numara kadro vermedikçe daha zor başarı gelir.

Clayman
16.Ağustos.2010, 13:26
Frank Rijkaard derhal gönderilmeli. Bu elimizdeki adamlarla iyi futbol oynatabilecek bir teknik direktör gelmeli. Abdullah Avcı gibi. Rijkaard'ın eline 10 numara kadro vermedikçe daha zor başarı gelir.

Katılıyorum.

izmer96
16.Ağustos.2010, 13:29
Bakiyorumda daha ilk haftadan Turk mantigi ile Rijkaard gonderilmeli sesleri yukselmeye baslamis

Revolution
16.Ağustos.2010, 13:30
Yönetim Rijkaard'ı bu sene gönderemez. Giderse kendi gider veya ancak sezon sonu gönderebiliriz. Bu sene göndermeye kalkarsak tazminatı çok ağır olur. Ama gittiği zaman da Abdullah Avcı'yı takımda görmek isterim veya tekrar Bülent Korkmaz neden olmasın ? Ben açıkçası Bülent Korkmaz'ın son haftalarda oynattığı futboldan çok memnundum ama geç gelmesi büyük handikap oldu.

edit: Ben Rijkaard'ın gitmesi taraftarı değilim ama adamın oynatmak istediği düzen ortada ve çok başarılı(!) yönetimimiz sisteme uygun oyuncuları bir türlü getiremedi. Rijkaard'ın iyi yaptığı iş zaten iyi oyuncuları bir arada iyi bir şekilde oynatabilmek. Kimsenin şuanda Rijkaard'ın takımdan gönderilmesini isteyeceğini sanmıyorum.

Clayman
16.Ağustos.2010, 13:38
Bakiyorumda daha ilk haftadan Turk mantigi ile Rijkaard gonderilmeli sesleri yukselmeye baslamis

Bu işin Türk mantığı ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Rijkaard kesinlikle çok büyük bir teknik adam. Ona kesinlikle laf edemem, hakkım yok. Fakat burası Türkiye. Burdaki mantalite Avrupa'dan tamamen farklı.

Rijkaard ilk geldiği zaman çok ufak da olsa şüphelerim vardı. Bu adam Barcelona'dayken elinde Ronaldinho, Deco, Eto'o vs. gibi dünyanın en kaliteli ayakları vardı. Fakat bizde çok farklı olarak Mustafa Sarp, Ayhan, Barış Özbek gibi "ayak"lar var. Rijkaard kafasında tasarladığı futbol anlayışını bu futbolcularla sergilemesi imkansız. O yüzden arkadaşın dediği gibi, Rijkaard'a üst düzey yetenekleri olan futbolculardan kurulu bir kadro sunulmadığı sürece onun başarı olmasının zor olduğunu düşünüyorum. Ülke ve maddi şartlar düşünüldüğünde de bu durumun oluşması da baya bir zor.

Bu nedenle Avrupa'da başarıyı getiren Fatih Terim gibi "eli maşalı" teknik direktörler bu ülkede iş yapıyor. Rijkaard zaten bu sene de başarılı olamazsa hem kendi kariyerini zedelemiş olacak, hem de bizi zedelemiş olacak. O zaman da zaten bir şekilde takımla ilişkisi kesilir.

Revolution
16.Ağustos.2010, 13:40
Bu işin Türk mantığı ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Rijkaard kesinlikle çok büyük bir teknik adam. Ona kesinlikle laf edemem, hakkım yok. Fakat burası Türkiye. Burdaki mantalite Avrupa'dan tamamen farklı.

Rijkaard ilk geldiği zaman çok ufak da olsa şüphelerim vardı. Bu adam Barcelona'dayken elinde Ronaldinho, Deco, Eto'o vs. gibi dünyanın en kaliteli ayakları vardı. Fakat bizde çok farklı olarak Mustafa Sarp, Ayhan, Barış Özbek gibi "ayak"lar var. Rijkaard kafasında tasarladığı futbol anlayışını bu futbolcularla sergilemesi imkansız. O yüzden arkadaşın dediği gibi, Rijkaard'a üst düzey yetenekleri olan futbolculardan kurulu bir kadro sunulmadığı sürece onun başarı olmasının zor olduğunu düşünüyorum. Ülke ve maddi şartlar düşünüldüğünde de bu durumun oluşması da baya bir zor.

Bu nedenle Avrupa'da başarıyı getiren Fatih Terim gibi "eli maşalı" teknik direktörler bu ülkede iş yapıyor. Rijkaard zaten bu sene de başarılı olamazsa hem kendi kariyerini zedelemiş olacak, hem de bizi zedelemiş olacak. O zaman da zaten bir şekilde takımla ilişkisi kesilir.

Kırmızı yaptığım bölgeye gül gül öldüm :zuhaha :zuhaha

Ama arkadaş haklı gerçekten...

Addolorato
16.Ağustos.2010, 13:47

İlk hafta değil 35. hafta diyelim biz ona :u:

di canio
16.Ağustos.2010, 13:52
Bence Rijkaard gitse de Galatasaray'da çok fazla bir değişiklik olmayacaktır. Asıl önemli olan tepedeki düşüncenin değişmesi. Takımdaki eksikler defalarca göze batarken, hala o eksiklikleri gideremeyen yönetimdir asıl sorumlu. Bugün Spor Servisi'nde de bahsi geçti. Rijkaard'ın demeçleri, söyledikleri sansüre uğruyor gibi bir konu vardı. Kadronun yetersizliği, transfer yapılmamasıyla ilgili konuları tercüman Mustafa Yücedağ'ın bilerek mi yanlış ve yanlı çeviri yaptığı konuşuldu.

Addolorato
16.Ağustos.2010, 13:54
Rijkaard İngilizce konuşuyor eğer yanlış çeviri yapılıyorsa çok kolay anlaşılır..

RasAnt
16.Ağustos.2010, 13:58
Transferleri kötü yaptı yönetim rijkaardın bi suçu olmadığını düşünüyorum,keita gitti yerine pino alındı,orta sahaya daha önce hiç adını duymadım cana bu oyuncu nasıldır bilmem dediğimde herkezz oo sen futboldan bi habersin adam süper savaşcı appiah gibi orda burda oynamış die savundular ancak adamın savunulacak birşeyi yok gibi, ilk hafta ama oyuncunun kumaşını belli etmesi için 5-6 haftaya gerek yok sahaya çıktıgında duruşundan çabasından belli oluyor zaten ayhan ve mustafa sarpdan farkı yok

Seyirci kombine alıp Mustafa Sarpımı izleyecez diceğine,Canayımı izleyecez demeli.

Revolution
16.Ağustos.2010, 13:59
1 sene daha Şampiyonlar Ligi'ni unuttum. Avrupa Ligi'ne gidemezsek çok da şaşırmam. Garip garip olaylar dönüyor kulüpte anlamış değilim. Bu takıma "devrim" şart oldu. Ama bu yönetimin devrimi Rijkaard'la yapamayacağı belli sezon sonu fatura Rijkaard'a kesilir. Umarım sonrasında Haldun Üstünel başkan adayı olur Bülent Korkmaz geri gelir Tugay Kerimoğlu yardımcısı olur. Tamamen hayal bunlar ama ben bu takımı, takımın içinden gelen birinin tekrar şaha kaldırabileceğini düşünüyorum. Aynı Fatih Terim zamanında olduğu gibi. Bu takımın yıldızlara ihtiyacı yok. Galatasaray ne zaman yıldızlar takımı oldu ki?

Addolorato
16.Ağustos.2010, 14:02
Bülent Korkmaz klübün efsanesidir ancak bu kapıdan teknik direktör olarak girmesi çok çok büyük bir yanlıştır. Vasat bir teknik direktör hatta vasatın çok daha altı. Bence derhal Rijkaard kovulmalı.

di canio
16.Ağustos.2010, 14:02
Rijkaard İngilizce konuşuyor eğer yanlış çeviri yapılıyorsa çok kolay anlaşılır..

Ben basın toplantılarını izlemedim. Spor Servisi'nde söylendiğine göre geçtiğimiz sezon İngilizce konuşuyormuş, bu sezon Felemenkçe. Programda da Rijkaard'ın söylediklerinin daha az anlaşılması için bu değişikliğe gidilmiş olabileceği yorumu yapıldı hatta. Bu sezonki tercümanı, Galatasaray'lı eski futbolcu Mustafa Yücedağ oldu. Mustafa Yücedağ'ın geçmişinde de Hollanda var ve Felemenkçe tercüme yapması mantıklı geldi. Ama dediğim gibi hiç izlemedim basın açıklamalarını, belki Mustafa Yücedağ İngilizce-Türkçe çeviri yapıyordur.

Revolution
16.Ağustos.2010, 14:06
Rijkaard bu sene hep Felemenkçe konuştu tercümanı değiştirdiler..

Lucas Neill
16.Ağustos.2010, 14:07
Mustafa Sarp Ayhan Baris 3 lüsüyle isterse Mourinho Capello Ferguson ücü birlikte takimin basina gecsin bi halt olmaz.

Rijkaard bu takima futbol oynatmak istiyor ama bizim su andaki futbolcularimizla iyi futbol falan oynayamayiz.Revolution'un dedigi gibi aninda istifa ederim bu adam gelirken kimbilir ne sözler verildi kendisine gecen seneden beri transfer diye yirtiniyo kac aydir bi gelisme yok.

Bursa Mustafa Sarp'i bize satti Ergic'i aldi adamlar hedef büyüttü cünkü, biz KEita'yi satip Serdar Özkani aliyoruz.

Aykut'a da deginmek istiyorum Sivas macini izlemedim ama yedigimiz golü gördüm böyle bi kaleci olamaz ön direge adam koymasi gerekirken ön direkte kendisi duruyor Aykut tereddütte lafini duymak istemiyorum artik.

metaLwrath
16.Ağustos.2010, 14:08
Mustafa Sarp Ayhan Baris 3 lüsüyle isterse Mourinho Capello Ferguson ücü birlikte takimin basina gecsin bi halt olmaz.

+1 :yildiz:

Hugo
16.Ağustos.2010, 14:17
Mustafa Yücedağ öyle cümleler kuruyorki bazen, yüklem yok cümlede :D

E.Cartman
16.Ağustos.2010, 17:55
Misimovic'le görüşüldüğünü menajeri doğrulamış...

RaSenGan
16.Ağustos.2010, 18:16
Rijkaard kovulsun diyenleri anlamak güç.Mourinho gelse bu takım düzelmez.Kaleye baksan kaleci yok.Defansa baksan defans yok.Orta sahaya baksan zaten felaket.Hücum iyi olsa da geri kalan her yer sorunlu.Rijkaard mı çıkıp oynasın ne yapsın ?

Clayman
16.Ağustos.2010, 18:18
Rijkaard kovulsun diyenleri anlamak güç.Mourinho gelse bu takım düzelmez.Kaleye baksan kaleci yok.Defansa baksan defans yok.Orta sahaya baksan zaten felaket.Hücum iyi olsa da geri kalan her yer sorunlu.Rijkaard mı çıkıp oynasın ne yapsın ?

Zaten takımdaki oyuncular kötü olduğu için gitmesi isteniyor.

Addolorato
16.Ağustos.2010, 18:19

Bu takım ne kadar sorunlu olursa olsun bu kadro Sivas'ı yenerdi. İkinci yarı futbol bile oynayamadık.

RaSenGan
16.Ağustos.2010, 18:28
Bu takım ne kadar sorunlu olursa olsun bu kadro Sivas'ı yenerdi. İkinci yarı futbol bile oynayamadık.

Elbette yenerdi ama daha sezonun ilk maçı.Hatırlarsan Fenerbahçe geçen sezon başında ilk maçlarda nasıldı ama noldu ikinci bitirdiler.Daha ilk maçtan o gitsin bu gitsin demek yanlış.Daha böyle şeyler için çok erken.

Clayman
16.Ağustos.2010, 18:31
Elbette yenerdi ama daha sezonun ilk maçı.Hatırlarsan Fenerbahçe geçen sezon başında ilk maçlarda nasıldı ama noldu ikinci bitirdiler.Daha ilk maçtan o gitsin bu gitsin demek yanlış.Daha böyle şeyler için çok erken.

Fenerbahçe geçen sezon 9da 9 veya 10da 10 yaparak başladı Aygün :) O halleri kötü halleri mi sence ?

nannar
16.Ağustos.2010, 18:37
Eğri oturup doğru konuşmak lazım... Tamam Sivasspor'a yenildik ama oyunculrın hiç mi suçu yok ? Rijkaard ne kadar hatalı ? Yönetimin hatası ne kadar ? Bunları iyi analiz etmek lazım. Bence yönetimin hatası transfer konusunda beceriksizliği önceden kanıtlanmış bir ismi transfer komitesi başına geçirmek oldu, Rijkaard'ın hatası ise yönetime rest çekmek yerine maçlarda "Alın ,buyrun izleyin, elde bunlarla bu kadar oluyor işte" diyerek sessiz isyan etmesiydi, Futbolcular ise günden güne ruhsuzlaşarak oynuyorlar. Özellikle Türk oyuncular çok istikrarsız ve hırstan uzaklar. Bugün Takımın en iyileri dendiğinde Kewel,Baros ve Neill'in yanına türk oalrak sadece Arda Turan'ı ekleyebiliyorsak bu bizim türk oyuncuların ayıbıdır. Hakan Balta sezona son derece laubali başladı, çok gereksiz hareketler deneyerek toplar kaptırıyor, Sağ beke mi yoksa göbeğe mi alındı bilmiyorum ama Ali Turan çok korkak ve kendine güveni sıfır! Servet çok pozisyon hatası yapıyor, Mustafa ve Ayhan koşuyor gibiler ama boşa koşuyorlar, rakibe basmak yerine yanında ya da arkasından koşuyorlar, Emre Çolak erkenden çiçek açmış ham meyve tadında oynuyor. Henüz yapmaması gereken işlere giriyor. Barış desen zaten ne zaman ne edeceği belli değil.Aykut desen 1 maç panter 1 maç gelen geçen kalede.Mehmet Batdal alışma evresinde, Musa Çağıran pek forma şansı bulamadı zaten yaş itibariyle de mental ve fizik olarak biraz daha güçlenmesi lazım. Yani Türkler toparlanmazsa gelecek olan 1-2 yabancıyla falan olmaz bizim iş. Elde aslında iyi hücumcular var ama savunma hattı çok sorunlu. Allah Rijkaard'a kolaylık versin. Mücadele etmeyen bir oyuncu ordusuyla sezona giriyoruz :)

RaSenGan
16.Ağustos.2010, 18:37
Fenerbahçe geçen sezon 9da 9 veya 10da 10 yaparak başladı Aygün :) O halleri kötü halleri mi sence ?

Pardon pardon :D Geçen sezon değildi o :D

RiG0BeRT
16.Ağustos.2010, 19:01
Aslında kaleye İBB'den Hasagic alınsa hiçde fena olmaz.Üstelik Hasagic'in Türk pasaportuda var.Fark yaratan bir kaleci.Galatasaray'a Aykut'dan daha faydalı olacağı kesin bence.

ShevAnil
16.Ağustos.2010, 19:07
Aslında kaleye İBB'den Hasagic alınsa hiçde fena olmaz.Üstelik Hasagic'in Türk pasaportuda var.Fark yaratan bir kaleci.Galatasaray'a Aykut'dan daha faydalı olacağı kesin bence.

Aynı şeyi bende daha önce söylemişdim dalga geçilmişti abi . [:

mpaker66
16.Ağustos.2010, 19:13
Bu takımLa hiç bi halt olmaz...Rijkard'a acıyorum açıkcası...Siz fm 11 de hiç transfer yapmadan bu takımLa bi oynayın bakalım ne yapacaksınız?Bence galatasaray yönetimi geldiğinden beri hiç bişey yaptığı yok sadece göz boyuyolar.Stad yapıolar kaç senedir bi bitmedi stad keza birlşmede öle.Bide adnan bey çıkıo utnmadan medyaya oynuyo.Hiç bir şeyi kesin bşi sölediği yok.Tek söylediği şey Galatasaray iyi yolda..Acaba biz niye görmüyoruz..Not:Ben bunları takım kötü gidiyor die söylemiorum ben bunları 3 senedir adnan polat geldiğinden beri söylüyorum..Borç konusuna da hiç girmedim :D

RiG0BeRT
16.Ağustos.2010, 19:14
Aynı şeyi bende daha önce söylemişdim dalga geçilmişti abi . [:
Dalga geçilcek birşey yokki :) Hasagic İBB gibi vasat savunması olan bir takımda bile üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor.Heleki Galatasaray'da daha iyi performans sergiler.Defansa ve Ortasahayada takviye yapılacağını düşünürsek herhangi bir eksiğimiz kalmaz.

RiG0BeRT
16.Ağustos.2010, 19:19
Bu takımLa hiç bi halt olmaz...Rijkard'a acıyorum açıkcası...Siz fm 11 de hiç transfer yapmadan bu takımLa bi oynayın bakalım ne yapacaksınız?Bence galatasaray yönetimi geldiğinden beri hiç bişey yaptığı yok sadece göz boyuyolar.Stad yapıolar kaç senedir bi bitmedi stad keza birlşmede öle.Bide adnan bey çıkıo utnmadan medyaya oynuyo.Hiç bir şeyi kesin bşi sölediği yok.Tek söylediği şey Galatasaray iyi yolda..Acaba biz niye görmüyoruz..Not:Ben bunları takım kötü gidiyor die söylemiorum ben bunları 3 senedir adnan polat geldiğinden beri söylüyorum..Borç konusuna da hiç girmedim :D
Bu durumda yönetim kadar Rijkaard'ın da suçu var.Bursaspor gibi vasat bir takım Ertuğrul Sağlam'la Şampiyon oluyorsa,İBB gibi vasatın altında bir takım Abullah Avcıyla Galatasaray'dan 8 Puan daha az alıyorsa burda Rijkaard'ın da suçu var.Üstelik geçen seneki kadro Los Galacticos olarak adlandırılıyodu.Bencede Galatasaray'ın son zamanlardaki en iyi kadrosuydu.

mpaker66
16.Ağustos.2010, 19:23
Bu durumda yönetim kadar Rijkaard'ın da suçu var.Bursaspor gibi vasat bir takım Ertuğrul Sağlam'la Şampiyon oluyorsa,İBB gibi vasatın altında bir takım Abullah Avcıyla Galatasaray'dan 8 Puan daha az alıyorsa burda Rijkaard'ın da suçu var.Üstelik geçen seneki kadro Los Galacticos olarak adlandırılıyodu.Bencede Galatasaray'ın son zamanlardaki en iyi kadrosuydu.

Sorun şurda ki bursa spor ertuğrul sağlamın istediği oyuncuları aldı.Ama yönetimin geçen sene yaptığı tek şey yıldız oyuncu almaktı.Taktiksel açıdan Rijkard'ın istediği oyuncuları almak değildi.Ertuğrul sağşan oynatmak istediği sisteme göre oyuncularını aldı.Başarılıda oldu.Ayrıca Bursa'nın kadro vasat bi kadro falanda değil...

RiG0BeRT
16.Ağustos.2010, 19:29
Sorun şurda ki bursa spor ertuğrul sağlamın istediği oyuncuları aldı.Ama yönetimin geçen sene yaptığı tek şey yıldız oyuncu almaktı.Taktiksel açıdan Rijkard'ın istediği oyuncuları almak değildi.Ertuğrul sağşan oynatmak istediği sisteme göre oyuncularını aldı.Başarılıda oldu.Ayrıca Bursa'nın kadro vasat bi kadro falanda değil...
Ertuğrul Sağlamın istediği oyuncular alındıda Galatasaray'ın altığı oyuncularda kalburüstü her takımın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği isimlerdi.Bursaspor'sa Genelde 4 Büyük takımda barınamamış isimlerden kuruluydu.Buda Bursaspor'un vasat bir takım olduğunu kanıtlar.

mpaker66
16.Ağustos.2010, 19:34
Sence Sercan volkan ozan hüseyin ergic turgay ivankov ali tandoğan bunlar vasat oyuncular..Bunlar egoları olmayan hem yetenekli hem taktik adamı oyuncular.İşte galatasaray'da sorun buydu sadece yeteneklli oyuncular vardı.Taktiksel açıdan bi biçim vermek zordu o takıma.Barcelona'da ronaldinho messi eto'o henry deco xavi vardı bunlar kağıt üstünde çok iyi oyunculardı ancak taktiksel açıdan zayıflardı.Bunu söylemeye çalışıyorum sadece iyi oyuncuyla olmaz bu iş...

yunusgs
16.Ağustos.2010, 21:18
Dalga geçilcek birşey yokki :) Hasagic İBB gibi vasat savunması olan bir takımda bile üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor.Heleki Galatasaray'da daha iyi performans sergiler.Defansa ve Ortasahayada takviye yapılacağını düşünürsek herhangi bir eksiğimiz kalmaz.

Cenk'i alacaktık ne yapıp ne edip.3 büyükler de istedi ve Beşiktaş aldı.Ya da Hakan Arıkan'ı ikna edecektik.

Revolution
16.Ağustos.2010, 21:18
Hakan Arıkan gelecekti galiba ama gelen tepkiler üzerine vazgeçildi sanırım..

yunusgs
16.Ağustos.2010, 21:19
Hakan Arıkan gelecekti galiba ama gelen tepkiler üzerine vazgeçildi sanırım..

Gerçi Hakan da sık sakatlanan bir kaleci.Bugün yine sakatlandı.

vego
16.Ağustos.2010, 22:19
Misimovic: Rijkaard'la çalışmak gurur verir

Güncelleme : 16 Ağustos 2010 20:51 | NTV Spor
Galatasaray'ın transfer listesindeki Misimovic, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Wolfsburg'un Boşnak yıldızı, transferin 1-2 gün netleşebileceğini belirtirken, Galatasaray hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu.
http://media1.ntvspor.net//C/I/56/misimovic_wolfsburg2_600300_CAA8T.jpg
Lorik Cana ve Juan Pablo Pino'nun ardından transferde sesizliğe bürünen Galatasaray çok önemli bir yıldızı kadrosuna katarak suskunluğunu bozmayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların hedefinde Wolfsburg'un Boşnak futbolcusu Zvjezdan Misimovic yer alıyor.
NTV Spor'un telefonla ulaştığı Misimovic de Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini doğrularken, sarı-kırmızılı kulübe yeşil ışık yaktı.
Telefon aracılığıyla Dilara Gönder’in sorularını yanıtlayan Boşnak yıldız, Türk ligini yakından takip ettiğini ve Galatasaray'ı çok iyi bildiğini ifade ederek, transferin gerçekleşmesi halinde teknik direktör Frank Rijkaard ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi.
Hem Almanya'dan hem de Avrupa’nın başka ülkelerinden birçok takımın kendisine teklifte bulunduğunu belirten Misimovic, transferinin 1-2 gün içinde netleşeceğini ifade etti.
Yine NTV Spor'a konuşan Boşnak oyuncunun menajeri Fali Ramadani de Misimovic'in İstanbul'a gelmeye sıcak baktığını söyledi.
Misimovic'in başka taliplerinin de olduğunun kaydeden Fali Ramadani, Wolfsburg'un Juventus'ta forma giyen Diego ile anlaşması durumunda Boşnak oyuncuyu satabileceğini belirtti.

Revolution
16.Ağustos.2010, 22:20
Elano'yla Misimoviç bir arada mı oynayacak. Elano gitmeden bu transfer imkansız gibi...

yunusgs
16.Ağustos.2010, 22:23
Artık kim geliyorsa gelsin.Ayın 16'sı geldi.Kaldı 2 hafta transferde.

Hugo
16.Ağustos.2010, 22:32
Elano'yla Misimoviç bir arada mı oynayacak. Elano gitmeden bu transfer imkansız gibi...

Oynarlar, bir şey olmaz. Geçen seneki gibi oynar yine Elano. Servetten top alan adam olur. Gol atamadı şut çekemedi diye kızarız yine Elano'ya..

Lucas Neill
16.Ağustos.2010, 22:32
Misimovic'in istatistikleri cok iyi ama önünde Grafite ve Dzeko vardi.Bi tane box to box alinmasi gerekir Misimovic gelse bile.

yunusgs
16.Ağustos.2010, 22:37
Misimovic'in istatistikleri cok iyi ama önünde Grafite ve Dzeko vardi.Bi tane box to box alinmasi gerekir Misimovic gelse bile.

Misimovic gelirse box to box alınmaz çünkü yer kalmıyor.Cana-Elano-Misimovic.

Revolution
16.Ağustos.2010, 22:39
Elano da Misimoviç de hücum oynarsa gerçekten çok zevkli maçlar izleriz. Benim korkum Elano sağ açık oynamasın.

yunusgs
16.Ağustos.2010, 22:40
Elano da Misimoviç de hücum oynarsa gerçekten çok zevkli maçlar izleriz. Benim korkum Elano sağ açık oynamasın.

Sağ Arda'ya kalır öyle bir şey olur Kaan.Kewell sola,Baros forvete.

goosfraba
16.Ağustos.2010, 22:40
bana göre galatasaray'ın iki ortasaha, bir de forvet alması gerekir.

2 haftada nasıl yapılacak bilmiyorum ama yapılmalı. yoksa galatasaray'ın gidişatı iyi değil gibi.

avrupa'da hemen hemen bütün futbolcular uefa, şl ön elemelerinde oynadılar. bu yüzden avrupa kupalarında yer almayan takımların iyi oyuncularını almalılar.

Zekirdek
16.Ağustos.2010, 22:41
Galatasaray'da transfer bitmez.

Lucas Neill
16.Ağustos.2010, 22:42
Misimovic gelirse box to box alınmaz çünkü yer kalmıyor.Cana-Elano-Misimovic.

Elano'nun satilma ihtimalini düsünerek öyle söylemistim.

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 22:43
Cana transferinden şu ana kadar memnun mu acaba Galatasaraylı arkadaşlar ?

Hani Mehmet Topal bence daha iyiydi Cana'dan pek bir artısı yok gibi Baroni misali bir oyuncu gibi geliyor bana.

yunusgs
16.Ağustos.2010, 22:45
Cana transferinden şu ana kadar memnun mu acaba Galatasaraylı arkadaşlar ?

Hani Mehmet Topal bence daha iyiydi Cana'dan pek bir artısı yok gibi Baroni misali bir oyuncu gibi geliyor bana.

Daha hazır değil Turgut abi.5-6 hafta geçsin ondan sonra daha net bir yorum yapabiliriz.

Addolorato
16.Ağustos.2010, 22:45
Lorik Cana tam bir doğuştan lider. İlerleyen haftalarda kalitesini gösterecektir. Özellikle derbiler gibi baskısı yüksek maçlarda iyi izlemenizi tavsiye ederim.

Revolution
16.Ağustos.2010, 22:46
Mehmet Topal geçen sene çok vasat bir performans gösterdi. Ben Cana'nın Topal'dan + olarak kalıbını görebiliyorum şuan sadece. Ama takıma uyum sağladığı sürece çok daha iyi olacağı kesin..

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 22:46
Daha hazır değil Turgut abi.5-6 hafta geçsin ondan sonra daha net bir yorum yapabiliriz.

Hmm anLadım.Şuan için hep yorumlar olumsuz yöndede birde sizlere sorayım dedim.

Zekirdek
16.Ağustos.2010, 22:54
Cana ile Topal arasındaki mali bir farkta var. Topal 750.000 TL ücrete oynuyordu. Cana ise £2M kazanıyor. Yıllıklarıda baz almak gerekir.

Revolution
16.Ağustos.2010, 22:56
Gerets, " Savaşa gidiyorsanız yanınıza alabileceğiniz nadir oyunculardan biri." yorumunu yapmıştı Cana için.. Gerets dediyse bizim için değeri büyüktür. Ben çok faydalı olacağına inanıyorum. Göreceğiz. :)

LeqenDary
16.Ağustos.2010, 23:50
Şurlarda aman gitsin diyorduk Topal içinde, bunlar inandırıcı gelmiyor bana .Ben şahsen beğenmiyordum M.Topal'ı .Cana için henüz erken, takım olmayı başarırsak zaten kimse sırıtmaz .Önce takım olmalıyız .

RiG0BeRT
17.Ağustos.2010, 00:39
Sence Sercan volkan ozan hüseyin ergic turgay ivankov ali tandoğan bunlar vasat oyuncular..Bunlar egoları olmayan hem yetenekli hem taktik adamı oyuncular.İşte galatasaray'da sorun buydu sadece yeteneklli oyuncular vardı.Taktiksel açıdan bi biçim vermek zordu o takıma.Barcelona'da ronaldinho messi eto'o henry deco xavi vardı bunlar kağıt üstünde çok iyi oyunculardı ancak taktiksel açıdan zayıflardı.Bunu söylemeye çalışıyorum sadece iyi oyuncuyla olmaz bu iş...
Saydığın oyuncular senin görüşüne göre çok üst düzey oyuncular olabilir ama çoğunluğu yansıtmaz.Burda tartışma ortamı yaratmak istemiyorum ama Sercan ve Ozan'da dahil olmak üzere hiç biri Galatasaray,Beşiktaş yada Fenerbahçe'de doğrudan ilk 11 oynayamaz.Ama egoları olmadığı yönüne bende katılıyorum.

Galatasaray'ın transferleride yetenekliydi ama 6 aylık bir süre verildi.Bu sürenin zaten yarısı Kulübe uyum sürecine geçti.Gerçi Jo İstanbula uyum sağlamakta sorun çekmedi ya neyse :n: Ama oyuncuların yetenekleri tartışılmazdı ve Rijkaard bu yetenekleri değerlendiremedi.Sonuçta Teknik Direktör'ün görevlerinden en önemlisi takım taktiğini oturtmaktır.Rijkaard'da bu kadar yetenekli isme rağmen bu taktiği oturtamadığı için şu ana kadar Başarısızdır.

Lucas Neill
17.Ağustos.2010, 00:49
Rijkaard'in taktigini oturtmasi icin yerden pas yapmasini bloklarin mesafesinin kisa olmasini bilen futbolcular lazim.Ayrica savunmada top yapabilmeleri gerek.

Orta sahada pas yapabilcek kaliteli oyuncumuz ne yazik ki yok günümüz futbolunun en önemli mevkisidir bana kalirsa Xavi Iniesta örnegi verilir hep neden cünkü en iyileridir mevkilerinde.Bu iki adami cikarin Barca'dan cok iyi pas trafigine sahip olamazlar.

Gs'de orta sahaya 2 önemli orta saha oyuncusu transfer olursa Rijkaard biseyler yapabilir bu takimda.

Ama Servet'le Aykut'la savunmada ne yapilir bilemem...

RiG0BeRT
17.Ağustos.2010, 00:55
Bana göre Kaleye takviye şart oğlu şart.Aykut'la devam edilirse ilk yarıyı ilk 5'te bile bitirmemiz çok zor olur.Devre arası Transfer dönemini dört gözle bekleriz.İkinci olarakda Sabri'nin alternatifi yok.Son olarakda Oyun kurucu alınmalı.

yunusgs
17.Ağustos.2010, 01:23
Bana göre Kaleye takviye şart oğlu şart.Aykut'la devam edilirse ilk yarıyı ilk 5'te bile bitirmemiz çok zor olur.Devre arası Transfer dönemini dört gözle bekleriz.İkinci olarakda Sabri'nin alternatifi yok.Son olarakda Oyun kurucu alınmalı.

Steau Bükreş maçından beri belli olan eksikliğin giderilememesi yönetimin en büyük zaaflarından.

Lucas Neill
17.Ağustos.2010, 01:43
3-5 kurus icin Mondi'yi gönderdik yerini bi daha dolduramadik

yunusgs
17.Ağustos.2010, 01:45
Aynen ya.Ne kadar acı bir durum.Bir takımın 5 yıldır kaleci bulamaması.

Revolution
17.Ağustos.2010, 01:45

Mondi bize o saatten sonra Sanctis'ten, Franco'dan fazlasını veremezdi..

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 01:46
kaleye alıcazda kimi alıcaz, Ruffier ya da Akinfeev gelirse çok güzel olur mesela :D bence Emirhan'da ısrar edilmeli refleksleri ve birebirleri çok iyi biraz tecrübe kazanırsa 10 yıl sıkıntı çekmeyiz. ama bi gol yerse medyamız yerden yere vuracağı için çocuğu kaybederiz diye korkuyorum.

yunusgs
17.Ağustos.2010, 01:46
Mondi bize o saatten sonra Sanctis'ten, Franco'dan fazlasını veremezdi..

Sorun aslında Mondi değil Kaan.Ondan sonra,iyi bir kaleci bulunamaması.

yunusgs
17.Ağustos.2010, 01:48
kaleye alıcazda kimi alıcaz, Ruffier ya da Akinfeev gelirse çok güzel olur mesela :D bence Emirhan'da ısrar edilmeli refleksleri ve birebirleri çok iyi biraz tecrübe kazanırsa 10 yıl sıkıntı çekmeyiz. ama bi gol yerse medyamız yerden yere vuracağı için çocuğu kaybederiz diye korkuyorum.

Ah ah Castellazzi'yi kaçırdık ya daha çok yanarız :D Adam beleşe İnter'e gitti.

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 01:53
şöyLe FM'in iyi kalecilerine bakıyorum da, Ruffier, Ochoa, Handanovic, Akinfeev, Consigli, Mandanda, Benaglio, Boruc bi de Renan var Galatasaray'a uygun kalitede peki bunlardan hangisini takımları satar belki Ochoa, Consigli, Ruffier 3'lüsünü peki hangisine gücümüz yeter hepsine yeter ama Adnan Sezgin hangisine para verir Akinfeev'e bile vermez...

LaigLeNoiR
17.Ağustos.2010, 02:03
Transfer döneminde çok sessiz kaldı G.Saray bu sene.

Umarım taraftarların bekledikleri birkaç isim alırlar.

nannar
17.Ağustos.2010, 02:43
4 ülkede 4 arkadaşımız 4 oyuncu ile görüşüyorlar dedikya :n: şaka gibi açıklamalar yaww :D Bakalım kim gelecek. Adnan Sezgin gibi bir beceri fakirini görevlendirirsen böyle olur.Haldun Üstünel olsa şimdiye Rijkaard'ın listesinden 4-5 tane adamı bitirmişti de içinden 2-3 tanes,n, seçip alırdık :p

Ahmet Göktaş
17.Ağustos.2010, 02:44
Misimoviç FM'deki gibi güçsüz ise iş açar Galatasaray'ın başına. Tekniğe laf yok tabi...

eGowiCh
17.Ağustos.2010, 04:15
Fenerbahçe'de Appiah, Anelka, Aurelio gibi yabancılar varken Maldonado, Josico, Cristian gibi yabancılar geldi; şimdiki Galatasaray'ın durumu da buna benzer. Yabancı kalitesi çok üst düzeydeyken düşüşe geçti.

Elano ve Keita'nın transfer haberlerini duyunca bir Fenerbahçeli olarak şok olmuştum ve kıskanmıştım. Galatasaray bu yıl parmak ısırtacak transferler yapamıyor.

MaTRaKaN
17.Ağustos.2010, 10:48
Misimovic Gs'ye gelmek Rijkaard'La çalışmak istiyorum demiş.. :)

Rijkaard adam mı ki onunLa çalışacan :D Takımı batırdı be

yunusgs
17.Ağustos.2010, 12:16
"Aslan Jenas'ın peşinde"
İngiliz basını Galatasaray'ın Jermaine Jenas'ın peşinde olduğunu iddia etti.

İngiliz medyasına göre Galatasaray, Tottenham'da forma giyen Jermaine Jenas'ın peşinde.

The Sun Gazetesinde yer alan haberde, Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da oynayan Jermaine Jenas'ı istediğinin altı çizlirken, Sarı kırmızılıların bu transferde rakiplerinin Juventus, Sampdoria ve AC Milan olduğu vurgulandı.

27 yaşındaki İngiliz futbolcunun değerinin 10 Milyon Pound civarında olduğu belirtilirken, Jenas, takımının ligde ilk hafta oynadığı Manchester City karşılaşmasında forma giymedi.

17 Ağustos 2010 Salı - 10:40
DHA

10 Milyon Pound mu?Bu parayı hayatta veremeyiz.

yunusgs
17.Ağustos.2010, 12:46
Ne oynatılıyor, ne gönderiliyor!
Galatasaray'da Elano belirsizliği devam ediyor.

Galatasaray'da Brezilyalı futbolculcu Elano belirsizliği devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetimin öncelikle elden çıkarmayı planladığı ve en az 12 Milyon Euro bonservis geliri elde etmeyi planladığı Brezilyalı yıldızın durumu belirsizliğini koruyor. Geçen yıl 7 Milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Elano bilindiği gibi G.Saray'dan yılda 3,5 milyon euro kazanıyor.

G.Saray yılda 3,5 milyon euro ödediği oyuncusunu şu ana kadar hiçbir kulübe pazarlayabilmiş değil. Dünya Kupası'ndan sakat dönen Brezilyalı oyuncunun sağlık durumu ve ne zaman futbola döneceği konusunda da hiçbir açıklama yapılmıyor. Elano sadece fizyoterapist eşliğinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde koşmaya devam ediyor. Şu ana kadar 3 resmi maçta forma giymemiş durumda. Bu hafta oynanacak Karpaty Lviv ve Bursaspor maçların kadrosunda bulunması da mümkün değil.

Madalyonun diğer tarafında ise Sivasspor'a yanilen G.Saray'da birçok şey tartışılırken, Elano'nun eksikliği konusunda ne yönetim ne de teknik direktör Frank Rijkaard'ın bir görüş bildirmemesi. Elano açıkca yok sayılıyor. Ama ne satılıyor, ne oynatılıyor. Yerli futbolcuların transfer taksitlerinde önemli sayılacak gecikmeler yaşanırken, Elano'nun transfer taksitleri ise günü gününe ödeniyor.

17 Ağustos 2010 Salı - 11:31
DHA

King_91
17.Ağustos.2010, 14:37
sakın transfer yapmayın . 14 gün kaldı ha gayret !

rijkaard'da fazla suç bulmuyorum . adamın oyun sistemine göre adam almadık ki doğru düzgün . adam bu sistemden vazgeçmiyor küme düşse de . madem istediği adamı almayacan o zaman hiç getirmeyecektin rijkaard'ı . gerets gibi birini getirecektin kadrodan max. verim alsın .

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 15:18
Milliyet'te okudum, Wolfsburg'la 8M€ karşılığında anlaşılmış ve Diego'nun transferi bekleniyormuş, Ledesma'yla da yeniden görüşülüyormuş, Lazio 10M€ istemiş :D şimdi adamlar tok satıcı tabi 10 gün önce daha ucuza buldular almadılar şimdi 10M€ veriyosanız verin diyorlar :D ama sözleşmesi bitiyor o ayrı mesele :D

izmer96
17.Ağustos.2010, 16:01
Sozlesmesi biten bir adama Manchester City bile 10 vermez

ShevAnil
17.Ağustos.2010, 16:19
Son 2-3 gün kala son çare olarak City'e bi el atarız. [:

izmer96
17.Ağustos.2010, 16:21
inamoto , bouazid , bu tarz adamlar bekliyorum bu saatten sonra , 2 ayda bir isi beceremeyin adamdan son 15 gunde mucize beklemek olmaz

vego
17.Ağustos.2010, 16:22
Böyle giderse city el atar 40 oyuncu var takımda 13 forvet:zuhaha

Facx
17.Ağustos.2010, 16:25
khaldoon ün haldün le arası iyiyd ama :D hatta medyada çıkan bi haber vardı " selamun aleyküm khaldoon" die :D (joyu kiralarken)

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 16:27
Few interesting phone calls already today...maybe abit of travelling for me this week

Jenas Twitter'ında yazmış :)

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 16:38
Cimbom'a dev panter!

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/08/17/cimbom-a-dev-panter--785528.Jpeg

Orta sahasına ve forvetine oyuncu arayan Galatasaray, kalede yaşanan sorunu da halletmek için rüya gibi bir ismin peşine düştü: CSKA Moskova'nın dünyaca ünlü file bekçisi İgor Vladimirovich Akinfeev! Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan'dan memnun olmayan Rijkaard'ın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılı yöneticiler, birçok seçeneğin arasından Akinfeev ismi üzerinde yoğunlaştı. CSKA ile ilk temasın sağlandığı, görüşmelerin ise sürdüğü öğrenildi.

Ancak bu transferi bitirmek öyle kolay değil. CSKA, 41 kez Rus Milli Takımı'nın kaleci kazağını giyen 24 yaşındaki oyuncusu için büyük paralar istiyor. Arsenal de 1.85'lik file bekçisinin peşinde ancak onlar da yüksek bonservis ücreti engeline takılıyor. Akinfeev, 2003'ten beri kalesini koruduğu CSKA Moskova ile 1 UEFA Kupası, 3 lig şampiyonluğu, 4 Rusya Kupası, 4 Rusya Süper Kupası havaya kaldırırken, milli takımla da Avrupa üçüncülüğü sevinci yaşadı.

Kaynak: Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/cimbom-a-dev-panter-/spor/sondakika/17.08.2010/1277547/default.htm)

Akinfeev demiştim ben ama :D:D

Zekirdek
17.Ağustos.2010, 16:39
Bu Akinfeev'in bonservisi ne kadardır acaba? FM'de 40'tan aşağıya alamıyorduk.

KaRaBükLü KraL
17.Ağustos.2010, 16:47
Akinfeev falan rüya olur bizim için bu adamın geleceğini hiç zannetmiyorum ama gelirse mükemmel ötesi olur...

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 16:51
Bu Akinfeev'in bonservisi ne kadardır acaba? FM'de 40'tan aşağıya alamıyorduk.

2 sezonun başında mı ne sözleşme imzalatıp 6M€ verip alıyodum ben :D:D eylül, ekim gibi olması lazım :D:D ama normalde minimum 30'a alıyorum :D

Akinfeev falan rüya olur bizim için bu adamın geleceğini hiç zannetmiyorum ama gelirse mükemmel ötesi olur...

zaten bu saatten sonra Adnan Sezgin kendini anca Akinfeev'le affetirir :D:D

Facx
17.Ağustos.2010, 16:53
2 sezonun başında mı ne sözleşme imzalatıp 6M€ verip alıyodum ben :D:D eylül, ekim gibi olması lazım :D:D ama normalde minimum 30'a alıyorum :D

zaten bu saatten sonra Adnan Sezgin kendini anca Akinfeev'le affetirir :D:D

akinfeev + ledesma veya onun tarzında biri + barosu zorlayabilcek bi yedek ile affettirir :D

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 16:56
akinfeev + ledesma + misimovic + iyi bir forvet :D:D:D

Facx
17.Ağustos.2010, 16:58

:D misimovic biraz fazla oldu :D elano idre eder :D iyi bi forvet lacina traore olabilir :D:D

Zekirdek
17.Ağustos.2010, 17:07

= İmkansız.

Clayman
17.Ağustos.2010, 17:22
= İmkansız.

İmkanlı diyen oldu mu da imkansız diyorsun ?

mpaker66
17.Ağustos.2010, 17:24
Büyük beklentiLere girmeyin beyLer...KaLeci aLmazLar bence bi tane orta saha alırlar işte onLa geçiştirirLer...Bu adnan poLat yönetimi artık tanıyın yahu adamı ;)

bySilver
17.Ağustos.2010, 17:24
@ Clayman
kasmaya gerek var mı neden alıntı yapıyorsun ki ?

Misimovic gelirse büyük sükse yapar Galatasaray.

yunusgs
17.Ağustos.2010, 17:36
Akinfeev'in bize gelmesi mucizelere bağlı.Hoş,bunca yıldır neden büyük bir kulübe gitmedi orası da muamma.

barahir
17.Ağustos.2010, 17:42
Akinfeev'in bize gelmesi mucizelere bağlı.Hoş,bunca yıldır neden büyük bir kulübe gitmedi orası da muamma.

Büyük kulüpler almadı desek daha doğru.. Ben de onun çok iyi bi kaleci olduğuna inanmıyorum..

yunusgs
17.Ağustos.2010, 17:49
Büyük kulüpler almadı desek daha doğru.. Ben de onun çok iyi bi kaleci olduğuna inanmıyorum..

Evet.FM'in torpillisi diyebiliriz biraz.

mpaker66
17.Ağustos.2010, 18:00
akınfeev iyi bir hayal ürünü :D

SAİT71
17.Ağustos.2010, 18:00
Akinfeev'i genelde Fm'den bilyoruz. Sıkı takipçisi değiliz çoğumuz ve maçlarında nasıl bi performansı var onuda bilmiyoruz.Ben Rus araştırmacıların abartmasıyla Akinfeev'in gözümüzde geleceğin Casillas'ı felan olduğuna öyle bir imaj bıraktığına inanıyorum.

yunusgs
17.Ağustos.2010, 18:02
Akinfeev'i genelde Fm'den bilyoruz. Sıkı takipçisi değiliz çoğumuz ve maçlarında nasıl bi performansı var onuda bilmiyoruz.Ben Rus araştırmacıların abartmasıyla Akinfeev'in gözümüzde geleceğin Casillas'ı felan olduğuna öyle bir imaj bıraktığına inanıyorum.

Katılıyorum.Kalecilik çok garip bir meslektir.Abartırsınız,abartısınız kaleciyi 1-2 maçta hatalı gol yer,kariyerini mahveder kaleci.Böyle bir şey.

mpaker66
17.Ağustos.2010, 18:05
Enyeama gelse süper olur yaaaaa

vego
17.Ağustos.2010, 18:06
Misimovic için Schalke'de devredeymiş

Galatasaray'ın istediği Almanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Wolfsburg'ta oynayan Bosnalı futbolcu Zvjezdan Misimovic'e, Schalke 04'ün teknik direktörü Felix Magath'ın da talip olduğu bildirildi.

Alman Bild gazetesinde, ''Magath, Misimovic ile ilgili milyonluk savaşı kazanacak mı?'' başlığı ile yer alan haberde, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın Magath'a rakip olduğu ve Boşnak oyuncuyu istediği belirtildi.

Misimovic için transfer bedelinin 8 ila 10 milyon avro arasında olacağı ve bu miktarı hem Schalke 04 hem de Galatasaray'ın karşılayabileceği ifade edilen haberde, oyuncuya verilecek ücret konusunda iki kulübün büyük rekabet içine girdiği kaydedildi.

Magath'ın Pazar günü Aalen kentindeki Ramada otelinde Misimovic'in danışmanı Fali Ramadani ile buluştuğu, yarın da Magath ve Ramadani'nin biraraya geleceği belirtilen haberde, Galatasaray'ın da bir teklif sunduğu ifade edildi.

Wolfsburg'un, Juventus'ta oynayan Diego'yu transfer etmesi durumunda Misimovic'in gitmesine izin verilebileceği kaydedildi.

Wolfsburg'un Diego ile 4 yıllığına anlaştığı, ancak Diego için 17 milyon avro transfer ücreti teklif eden Wolfsburg ile 19 milyon avro isteyen Juventus arasındaki pazarlığın sürdüğü belirtildi.

yunusgs
17.Ağustos.2010, 18:09
Misimovic için Schalke'de devredeymiş

Normaldir.Bu zamana kadar transfer bitiremezsen,daha çok ortak gelir yapacağın transferlere.

Clayman
17.Ağustos.2010, 18:12
Ben transferden ümidi kestim. Ligler başladıktan sonra iyi bir yabancı bulmak imkansız.

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 18:25
Misimovic, Almanya dışında bir yerde oynamak istiyor ama Schalke'nin başında eski antranörü Magath'ın olması işin boyutunu değiştirir ayrıca fiyatı'da artırır

mpaker66
17.Ağustos.2010, 18:45
Beklemedeyiz :D :D :D

RiG0BeRT
17.Ağustos.2010, 18:50
Akinfeev sadece FM'de değil normaldede süper kaleci.Aksini söyleyenlere Şampiyonlar Ligi maçlarını hatırlatırım.Fark yaratan kaleci.Üstelik çok geç ama Fiyatının çok pahalı olduğu kesin.Kiralık olarak CSKA'nın vereceğinide sanmıyorum.Kısacası fos haber.Zamaında Enyeama yada Kameni alınsaydı şimdi her maç kalemizde gol görmezdik.

SAİT71
17.Ağustos.2010, 18:56
Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

- SPORX ÖZEL HABER - Gündeme bomba gibi düşecek bir iddia! Uzun bir süredir adı transfer söylentilerine karışan Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın her seferinde "Arda Turan'ı satmayacağız" açıklamasına rağmen adı özellikle Avrupa transfer piyasasının gündeminde bir türlü düşmeyen Arda Turan için West Ham United'ın devreye girdiği ve bu transferi 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında sonuçlandıracağı iddia edildi. West Ham United Kulübü'ne yakın isimlerden gelen bilgilere göre; İngiliz kulübü Arda Turan'ı kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya yakın olduğu ve başkan Adnan Polat'ın da bu transfere onay vermesi durumunda transfer harekatının sonuçlanması bekleniyor.
Sezon öncesinde sıkıntılar yaşayan Keita ve Mehmet Topal'ı satarak transfer bütçesi oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın, yapılacak yeni bir yabancı tranfser için Arda'yı satmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor. Ancak Keita'nın satışından sonra Galatasaraylı taraftarlar nezninde büyük bir tepki alan Adnan Polat'ın bu transfere onay vermesi en azından şimdilik mümkün gözükmüyor. Zira başkan Adnan Polat yaptığı son açıklamada "Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" ifadelerini kullanmıştı.
Transferde oldukça hareketli saatler yaşayan Galatasaray'ın Boşnak yıldız Misimoviç'i transfer edebilmek için Arda Turan'ı satarak kaynak yaratabilme düşüncesi ise akıllarda soru işaretlerini arttıyor. Galatasaray Kulübü'nden bu konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

Kaynak: www.sporx.com

Suicider
17.Ağustos.2010, 19:00
Arda yı da satarlarsa klübü basar taraftarlar herhalde

E.Cartman
17.Ağustos.2010, 19:01
Arda'nın West Ham'a gitmesi %0,000000...0001 ihtimal :)

yunusgs
17.Ağustos.2010, 19:02
Adnan Polat,Avrupa'daki liglerdeki en iyi 5 kulübe gitmezse satmam diyor,West Ham için haber yazıyorlar,ilginç :rolleyes:

Suicider
17.Ağustos.2010, 19:03
teklif geldiği doğrudur ama satılacağını pek sanmıyorum

di canio
17.Ağustos.2010, 19:17
Zaten camianın büyük bir hevesle beklediği transferler yapılamamış, üzerine bir de Arda'yı satarsa kendi ipini çeker Adnan Polat.

mpaker66
17.Ağustos.2010, 19:28
Adnan Polat çekti kendi ipini çekeceği kadar...

yunusgs
17.Ağustos.2010, 19:30
Bu sene sportif başarı gelmesin,Adnan Polat duramaz bence.

di canio
17.Ağustos.2010, 19:36
Adnan Polat çekti kendi ipini çekeceği kadar...

Yıldırım Demirören'in bile birden tapılan başkan olduğu ülkemizde, Adnan Polat hala başkansa ipi çekilmemiş demektir bana göre.

Homer J.S
17.Ağustos.2010, 20:24
Jermaine Jenas ve Misimovic ikilisini Cuma günü görmeyi umuyorum İstanbul'da.

Revolution
17.Ağustos.2010, 20:52
Jermaine Jenas'ı izleyenler var mı aramızda? Benim pek takip etme şansım olmadı da...

Zekirdek
17.Ağustos.2010, 20:54
Jermaine Jenas'ı izleyenler var mı aramızda? Benim pek takip etme şansım olmadı da...

Fena bir oyuncu değil. FM 2006'nın yıldızlarından.

izmer96
17.Ağustos.2010, 20:54
teknigi yok , savasir , paslari cana gibidir , orta sahamizda ayaginda top tutma ve topu ileri tasima gorevini yerine getiremez ama ayhandanda sarp danda 2 gomlek ustde bir futbolcudur

RaSenGan
17.Ağustos.2010, 20:55
Fena bir oyuncu değil. FM 2006'nın yıldızlarından.

2010'dayız yalnız :D

Revolution
17.Ağustos.2010, 20:55
Hadi bakalım o zaman.. Pek sanmıyorum ama.

Zekirdek
17.Ağustos.2010, 20:58
2010'dayız yalnız :D

Öyle ama demeden de geçemedim.

metaLwrath
17.Ağustos.2010, 21:23
Wolfsburg, Diego transferi netleşmeden, bu oyuncuyu bırakmaz.Netleşirse de Galatasaray ve Schalke yarışa girecek bu oyuncu için.

Disiplin sorunları ya da formsuzluğu sayesinde gönderilmek istenen bir oyuncu değil Misimovic.Bonservisi 8-10 civarı olacaktır..Fakat onu almak için oyuncuya verilecek ücrette schalke'nin üstüne çıkmamız gerekiyor.

Oynayan bi oyuncu.Almamız gerçekten zor görünüyor.Umarım yanılırım..

Alicanfmfan
17.Ağustos.2010, 23:07
Diego'yu Wolfsburg alacagına , Misimovic'ten vaz geçecelim bütün servetmizi Diego'ya dökelim.

Tabi yönetim yapmaz.

izmer96
17.Ağustos.2010, 23:13
Misimovic i ne yapicak GS anlamiyorum ki ben , nedir bu sacma sapan transferler arkadas , 2 hafta kaldi surda adam akilli 2 tane cif yonlu oyniyan teknigi fena olmiyan orta saha alamadilar bu kadar beceriksiz , basiretsiz bir yonetim daha gormedim , sorun belli adam alinmasi gereken yerler belli hala cozemediler su problemleri 2 senede onun yerine isleyen yerdeki Keita gibi adami satip yerine ne idugu belirsiz 2 gomlek alti adam aliyorlar , bu sezon bastaki herkesin sonu olucak eger 2 hafta icinde bir mucize gerceklestirmezlerse

Börk
17.Ağustos.2010, 23:15
Jenas ufak ufak izlediğim kadarıyla ön libero oyuncusu.Orada cana var,öyle kallström gibi birisi değildi Jenas.Misimovic gelsin,Elano'yu arkaya çekelim.

Homer J.S
17.Ağustos.2010, 23:15
Diego'yu Wolfsburg alacagına , Misimovic'ten vaz geçecelim bütün servetmizi Diego'ya dökelim.

Tabi yönetim yapmaz.

Ben olsam ben de yapmam.

Diyelim bütün sezonu sakat geçirdi ya da oynamadı adam gibi. N'olacak bizim bütün servetimiz.

Revolution
17.Ağustos.2010, 23:16
Elano savunmada maç izler artık.

yunusgs
17.Ağustos.2010, 23:22
Elano'nun kaderi hiç değişmeyecek bu gidişle GS'de.

IcedEarth
17.Ağustos.2010, 23:47
Jenas ufak ufak izlediğim kadarıyla ön libero oyuncusu.Orada cana var,öyle kallström gibi birisi değildi Jenas.Misimovic gelsin,Elano'yu arkaya çekelim.

Defansif olarak çok zayıflarız bu sefer de...

Börk
17.Ağustos.2010, 23:50
Defansif olarak çok zayıflarız bu sefer de...

O zaman Jenas gelecek iki ön libero koyacağız.Önlerinde ofansif olarak elano olacak forvet arkası olmayacak.İleride o atraksiyonu yapabilecek adam bulabilirsek bu dizilişle çok iyi şeyler başarabiliriz.

Suicider
17.Ağustos.2010, 23:50
Mustafa cana ayhan ı birlikte oynatıyoruzda gol yemiyormuyuz sanki? eğer büyük takımsak

-----------------aykut-----------
--sabri--servet--neill--balta------
----------elano---sarp(yada cana)----
pino----------misimovic-------------arda
----------------baros------------------

böyle oynamalıyız..

yunusgs
17.Ağustos.2010, 23:51
Hiçbir zaman çok adamla kapanmak gol yenmeyeceği anlamına gelmez.Biz takım savunması yapamıyoruz.Ancak bunu başardığımız zaman başarı gelecektir.Ha birde yan toptan gol yeme hastalığına son verdiğimiz zaman.

Börk
17.Ağustos.2010, 23:55
Hiçbir zaman çok adamla kapanmak gol yenmeyeceği anlamına gelmez.Biz takım savunması yapamıyoruz.Ancak bunu başardığımız zaman başarı gelecektir.Ha birde yan toptan gol yeme hastalığına son verdiğimiz zaman.

takım savunması yapamıyorsan orayı çok adamla kapatarak en azından gol yeme oranını aşağılara çekebilirsin yunus.bu işler servet'le olacak iş değil.hiç transfer yapılamayacaksa en azından zenci bir stoper alınsın.sola da iki yönlü hızlı bir bek istiyorum.

yunusgs
17.Ağustos.2010, 23:56
takım savunması yapamıyorsan orayı çok adamla kapatarak en azından gol yeme oranını aşağılara çekebilirsin yunus.bu işler servet'le olacak iş değil.hiç transfer yapılamayacaksa en azından zenci bir stoper alınsın.sola da iki yönlü hızlı bir bek istiyorum.

Haklısın,kişisel beceriksizlik hat safhada takımda.Sabri'nin sağ bekte yıllardır bıraktığı boşluklarla nice goller yedik ama,hala Sabri oynuyor orada.

Börk
17.Ağustos.2010, 23:59
Haklısın,kişisel beceriksizlik hat safhada takımda.Sabri'nin sağ bekte yıllardır bıraktığı boşluklarla nice goller yedik ama,hala Sabri oynuyor orada.

orası öyle ama en azından sabri kadar yürekli adam yok takımda :D yeterli hücum atraksiyonları olmuyor Baros gibi 2.bir forvet olmuyor işte.Batdal giriyor sistem değişiyor havadan oynaman gerekiyor.Baros giriyor sistem değişiyor.

Homer J.S
18.Ağustos.2010, 00:09

Çok mücadele ettiği için seviyorum o adamı ama haklısın..

O bölgeye uzun süre transfer olmaz gibi.

2 yabancı transfer gerekiyor Galatasaray'a. Bana kalırsa Misimovic'e hiç gerek yok. Transfer önceliğini kaleye ve orta sahaya yapmamız gerekiyor.

Kale için Igor Akinfeev ismi geçiyor. Bana kalırsa çok ekstra bir transfer olur Akinfeev. Müthiş bir eldiven, harika refleksleri var. Bir sıralama yapmam gerekirse dünya sıralamasında ilk 7-8'e koyarım. Üstelik Reina'nın, Valdes'in önüne koyarım Akinfeev'i. Eksiğimizi rahat rahat kapatacağı kanaatindeyim. Yanlış bilmiyorsam Rusya veya CSKA'da bi dönem kaptanlıkta yaptı Akinfeev. Velhasıl, Akinfeev bize yeter üstüne üstlük artar bile. Avrupa'da da ekstra şeyler katar.

Orta saha için ise kızgınım açıkcası yönetime. Çoktan 2. transfer yapılmalıydı oraya. Burada şu anda geçen isim Jermaine Jenas. Ama o adamı az çok izlediğimden teknik kıtlığı olduğunu görüyorum. Kallström çoktan alınmalıydı... Şu anda ismi geçen bu iki isim alınırsa şöyle bi kadro oluşmalı.

Akinfeev - Sabri - Hakan - Neill - Ali Turan - Cana - Jermaine Jenas - Serdar - Arda - Elano - Baros

Kewell, Serdar, Batdal'da iyi yedeklerimiz olur.

yunusgs
18.Ağustos.2010, 00:16
Çok mücadele ettiği için seviyorum o adamı ama haklısın..

O bölgeye uzun süre transfer olmaz gibi.

2 yabancı transfer gerekiyor Galatasaray'a. Bana kalırsa Misimovic'e hiç gerek yok. Transfer önceliğini kaleye ve orta sahaya yapmamız gerekiyor.

Kale için Igor Akinfeev ismi geçiyor. Bana kalırsa çok ekstra bir transfer olur Akinfeev. Müthiş bir eldiven, harika refleksleri var. Bir sıralama yapmam gerekirse dünya sıralamasında ilk 7-8'e koyarım. Üstelik Reina'nın, Valdes'in önüne koyarım Akinfeev'i. Eksiğimizi rahat rahat kapatacağı kanaatindeyim. Yanlış bilmiyorsam Rusya veya CSKA'da bi dönem kaptanlıkta yaptı Akinfeev. Velhasıl, Akinfeev bize yeter üstüne üstlük artar bile. Avrupa'da da ekstra şeyler katar.

Orta saha için ise kızgınım açıkcası yönetime. Çoktan 2. transfer yapılmalıydı oraya. Burada şu anda geçen isim Jermaine Jenas. Ama o adamı az çok izlediğimden teknik kıtlığı olduğunu görüyorum. Kallström çoktan alınmalıydı... Şu anda ismi geçen bu iki isim alınırsa şöyle bi kadro oluşmalı.

Akinfeev - Sabri - Hakan - Neill - Ali Turan - Cana - Jermaine Jenas - Serdar - Arda - Elano - Baros

Kewell, Serdar, Batdal'da iyi yedeklerimiz olur.

Ali Turan'ı sol bek olarak mı düşündün Çağdaş,yoksa stoper olarak mı?

Revolution
18.Ağustos.2010, 00:18
Ali Turan'ın cidden sol bekte işi ne yahu :D DR-DL'yi önce yazmış arkadaş :)

Börk
18.Ağustos.2010, 00:18
Yok artık Yunus : D . Stoper çünkü sağ ve sol bekleri ard arda söylemiş.

yunusgs
18.Ağustos.2010, 00:22
Ali Turan'ın cidden sol bekte işi ne yahu :D DR-DL'yi önce yazmış arkadaş :)

Yok artık Yunus : D . Stoper çünkü sağ ve sol bekleri ard arda söylemiş.

Yok ben de öyle düşünmedim de,hani sıradan yazmaya alışık olduğumuz için dr-dc-dc-dl o yüzden dedim :)

Revolution
18.Ağustos.2010, 00:25
Neill-Ali-Sabri 3lüsüyle çok kısa bir savunmamız olmaz mı yalnız :)

Homer J.S
18.Ağustos.2010, 00:26
Ali Turan'ı DC olarak düşündüm.

Ne solda ne de sağda iş yapamaz. Sağda berbattı Sivas'ta.

yunusgs
18.Ağustos.2010, 00:26

Uzun olsa da fark etmiyor Kaan.Yan toplara yükselmek akıllarına gelmediğin için bizim savunmacıların :D

Homer J.S
18.Ağustos.2010, 00:27

Yapılacak bi şey yok.

Servetle de çok açık veren bi savunmamız olur. Mümkün olsa da transfer yapsalar.

Sirius Black
18.Ağustos.2010, 00:30
Artık sıra Ufuk'ta diye düşünüyorum yeter yahu Aykut on araba gol yedi.

Defansa gelirsek Hakan Balta iyi olsa da istikrarsız özellikle bu ara formsuz. Sabri, yetenek yok, hırs çok. Servet, ayıboğan sınıfından. Hantal, güçlü, defansın aksamasına sebep oluyor bazen. Neill, lider, defansı toparlayan adam, ileriye top taşıyan kişi. Sivas maçında asist için Arda'ya zemini hazırlayan kişi. (Birçok maçta olduğu gibi.)

Orta sahada, Cana beklentimin altında ancak kötü değil. Sarp yine iyi başladı fakat ilerisi olacağını düşünmüyorum. Ayhan, yaşlandı artık. Elano'yu hiç göremedik zaten. Barış, hırslı fakat pas yapmaktan aciz.

Kanatlar, Kewell, her zamanki Daddy Cool işte, çok seviyoruz! Arda, şu anlık iyi götürüyor. Serdar, bu takımın topçusu değil bence bir şey yapamıyor. Pino, gözüme iyi gözüktü ama sakatlanmasaydı iyiydi.

Forvet, Baros üstün yetenek sıkı golcü. :) Mehmet Batdal ise bu seneki transferlerimiz arasında en iyisi olarak göze çarptı bence. Cana ve Pino isim olarak öne geçseler de şu ana kadar Mehmet kadar aktif olamadılar. Beklediğimden daha teknik kendileri. :)

Elano kalacaksa 1, gidecekse 2 orta saha lazım bence. :) Aslında ihtiyaç bol ya, demeçlere göre konuşuyorum.

Clayman
18.Ağustos.2010, 00:34
Ayhan gitsin de şu takımdan başka bişey istemiyorum. Etrafında kimsecikler yokken boştaki adama pas atamayan Ayhan ve aynı onun gibi olan Barış'ı bu takımda görmek beni üzüyor artık.

yunusgs
18.Ağustos.2010, 00:34

Defansa gelirsek Hakan Balta iyi olsa da istikrarsız özellikle bu ara formsuz. Sabri, yetenek yok, hırs çok. Servet, ayıboğan sınıfından. Hantal, güçlü, defansın aksamasına sebep oluyor bazen. Neill, lider, defansı toparlayan adam, ileriye top taşıyan kişi. Sivas maçında asist için Arda'ya zemini hazırlayan kişi. (Birçok maçta olduğu gibi.)

Orta sahada, Cana beklentimin altında ancak kötü değil. Sarp yine iyi başladı fakat ilerisi olacağını düşünmüyorum. Ayhan, yaşlandı artık. Elano'yu hiç göremedik zaten. Barış, hırslı fakat pas yapmaktan aciz.

Kanatlar, Kewell, her zamanki Daddy Cool işte, çok seviyoruz! Arda, şu anlık iyi götürüyor. Serdar, bu takımın topçusu değil bence bir şey yapamıyor. Pino, gözüme iyi gözüktü ama sakatlanmasaydı iyiydi.

Forvet, Baros üstün yetenek sıkı golcü. :) Mehmet Batdal ise bu seneki transferlerimiz arasında en iyisi olarak göze çarptı bence. Cana ve Pino isim olarak öne geçseler de şu ana kadar Mehmet kadar aktif olamadılar. Beklediğimden daha teknik kendileri. :)

Elano kalacaksa 1, gidecekse 2 orta saha lazım bence. :) Aslında ihtiyaç bol ya, demeçlere göre konuşuyorum.

Bu yorumlardan da şunu çıkartmak gerekir ki;Arda hariç kaliteli Türk oyuncumuz yok malesef.

Revolution
18.Ağustos.2010, 00:35
Ufuk Ceylan'dan bende çok ümitliydim ama o da çok kilo almış sanki hantallaşmış.. İzlemeden göremeyiz tabii...

di canio
18.Ağustos.2010, 00:41
Bu yorumlardan da şunu çıkartmak gerekir ki;Arda hariç kaliteli Türk oyuncumuz yok malesef.

Hangi takımımızda var ki? :)

Revolution
18.Ağustos.2010, 00:43
Fenerbahçe'de Semih-Emre-Mehmet-Özer var :D

yunusgs
18.Ağustos.2010, 00:43
Hangi takımımızda var ki? :)

Evet,bu konuda ayrı bir tartışma konusu.Kaliteli oyuncular olsaydı zaten,şu anda Milli Takım bu halde olmazdı.

di canio
18.Ağustos.2010, 00:47
Fenerbahçe'de Semih-Emre-Mehmet-Özer var :D

Emre ve Gökhan Günül'ü belki biraz da Volkan Demirel'i sayabilirim Fenerbahçe'den sadece. Beşiktaş'tan potansiyeli olan Necip var ama onu da ilk etapta sayamam. Galatasaray'dan da Arda.

KaRaBükLü KraL
18.Ağustos.2010, 00:48
Sabri bence iyi bi oyuncu hem Galatasaray hem milli takım için iki yerde de önemli işlerini gördük

Hugo
18.Ağustos.2010, 00:52

Ne yaptı ki M.Batdal? 2buçuk metre boyuyla kafa vuramıyor yahu :D
Ayrıca lütfen şu adamdan gelecek vaat eden oyuncu diye bahsetmesinler. Adam 85 doğumlu yahu.. Geleceğine gelmiş adam zaten.

Revolution
18.Ağustos.2010, 00:56
Mehmet Batdal'ın yeteneği gerçekten kendini belli ediyor. İlhan Mansız da 28 yaşında patlama yaptı yani..

Addolorato
18.Ağustos.2010, 01:07
Ne yaptı ki M.Batdal? 2buçuk metre boyuyla kafa vuramıyor yahu :D
Ayrıca lütfen şu adamdan gelecek vaat eden oyuncu diye bahsetmesinler. Adam 85 doğumlu yahu.. Geleceğine gelmiş adam zaten.

Didier Drogba.............

Hugo
18.Ağustos.2010, 01:14
Didier Drogba.............

Nasıl yani?

Addolorato
18.Ağustos.2010, 01:15
Nasıl yani?

23 yaşında Drogba Le Mans ile 2. ligdeydi. 24 yaşında Fransa 1. Ligine ilk kez Guingamp ile adım attı. Ayrıca Miroslav Klose 23 yaşında Kaiserslautern'in yedek takımında oynuyordu. Yani hiç bir zaman geç değil. Oyuncu yetenekliyse mutlaka parlar.

vego
18.Ağustos.2010, 01:16
drogba 18inde parlamadı onu demek istiyor:)

yunusgs
18.Ağustos.2010, 01:16
Nasıl yani?

Drogba da o yaşlarda yıldız olmaya başladı diyor galiba Eralp.

Hugo
18.Ağustos.2010, 01:19
Drogba yo yaşlarda parlayıp Chelsea'ye gidebilecek kadar yetenekli oldu diyorum ben de. Büyütmemek lazım. İnşallah nerede oynadığını bilir. Ben de istiyorum Batdal'ın çok gol atmasını takımın yıldızı olmasını ama biraz mantıklı düşününce aklıma yatmıyor.

J.Jenas ve Misimoviç diyorlar.. İnşallah en azından birini alabiliriz. Ancak jenas'ın gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani ben olsam Premier Ligi bırakıp gelmem, buraya geleceğime başka bir premier lig takımına giderim.

yunusgs
18.Ağustos.2010, 01:22
J.Jenas ve Misimoviç diyorlar.. İnşallah en azından birini alabiliriz. Ancak jenas'ın gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani ben olsam Premier Ligi bırakıp gelmem, buraya geleceğime başka bir premier lig takımına giderim.

Cana geldi Ertuğrul.Hem de kaptanlığı bırakarak geldi.

Addolorato
18.Ağustos.2010, 01:23
Jermaine Jenas ruh hastası yahu gelmesin :D.

Hugo
18.Ağustos.2010, 01:26
Cana geldi Ertuğrul.Hem de kaptanlığı bırakarak geldi.

Cana'nın Arnavut olmasının ne kadar büyük bir etken olduğunu biliyoruz.

Börk
18.Ağustos.2010, 01:28
Cana'nın Arnavut olmasının ne kadar büyük bir etken olduğunu biliyoruz.

Misimovic'de Boşnak o zaman.

Hugo
18.Ağustos.2010, 01:32
Misimovic'de Boşnak o zaman.

Ben Jenas gelmez dedim. Misimoviç gelebilir. Hele bi Diego'yu alsın da Wolfsburg.
Bizim kültürümüze yakın oyuncuların daha kolay gelecekleri yönünde kendimce mantıklı bir düşüncem var.

yunusgs
18.Ağustos.2010, 01:35
Ben Jenas gelmez dedim. Misimoviç gelebilir. Hele bi Diego'yu alsın da Wolfsburg.
Bizim kültürümüze yakın oyuncuların daha kolay gelecekleri yönünde kendimce mantıklı bir düşüncem var.

Düşüncene tabi ki saygım var Ertuğrul ama,şunu söylemeden geçemeyeceğim.Baros,Kewell,Elano,Neill,Cana hepsi İngiltere'den geldi.

Addolorato
18.Ağustos.2010, 01:39
Birde rüzgar gibi geçen Jo ile Giovani var Ada'dan gelen..

Hugo
18.Ağustos.2010, 01:49
Düşüncene tabi ki saygım var Ertuğrul ama,şunu söylemeden geçemeyeceğim.Baros,Kewell,Elano,Neill,Cana hepsi İngiltere'den geldi.

"daha kolay" demiştim. ayrıca Elano ve Cana dışındaki oyuncular hangi konumdaydı gelmeden önce biliyoruz yani..

IcedEarth
18.Ağustos.2010, 02:02
Ali Turan'ı ben tribüne düşünüyorum.

-------------------------------Aykut----------------------------------
Sabri--------------Neill--------------Servet------------------Balta
---------------------Cana----------Transfer------------------------
-------Pino------------------Elano--------------------Arda---------
-------------------------------Baros-----------------------------------

Cana'nın yanına yapılacak transfer için biraz paraya kıyılmalı yalnız. Bu mevkiiye yapacağımız transferle sorunları büyük ölçüde hallederiz. Bir de yedek stoperle forvet bulunursa tamamdır işte :)

goosfraba
18.Ağustos.2010, 11:03
http://ja-jp.facebook.com/profile/pic.php?oid=AAAAAwAgACAAAAAKqCj5tB_H50LlgHuuDzMAwj sepwD6OLpe1PB5EL0CVRRizRPHaRnaZdHu_LZeG465lbdmSUF-1YJhT2sPll1vkgQYIx9VcYMnv9R5LeROkFkCV8PyDpShLKvnui-qF37g&size=normal

galatasaray, hagi'nin kurduğu turnuvada amerikan oyuncu jeff banastey'i alt yapısına dahil etmiş sanırım.

forvet oyuncusu ve 1.87 boyunda, 17 yaşında.

partizanlion
18.Ağustos.2010, 12:13
http://ja-jp.facebook.com/profile/pic.php?oid=AAAAAwAgACAAAAAKqCj5tB_H50LlgHuuDzMAwj sepwD6OLpe1PB5EL0CVRRizRPHaRnaZdHu_LZeG465lbdmSUF-1YJhT2sPll1vkgQYIx9VcYMnv9R5LeROkFkCV8PyDpShLKvnui-qF37g&size=normal

galatasaray, hagi'nin kurduğu turnuvada amerikan oyuncu jeff banastey'i alt yapısına dahil etmiş sanırım.

forvet oyuncusu ve 1.87 boyunda, 17 yaşında.

Resmi sitede baktım ama bu konuda bir bilgi bulamadım. Maçlarda oynamış mı?

Bu arada şimdi bir haber gördüm ntvmsnbc'de.Lucescu'yla ilgili.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25123838/ (http://www.ntvmsnbc.com/id/25123838/)

Clayman
18.Ağustos.2010, 12:23
Sanmıyorum Lucescu ile ilgili bir gelişme olacağını. Hem zaten Shakhtar'dan ayrılacağını düşünmüyorum.

Revolution
18.Ağustos.2010, 12:31
Belki Luce Karpaty Lviv-Galatasaray maçını izleyecektir ama ne alaka onu çözemedim.. Kokusu çıkar yakında. Transferde çok geç kaldık gerçekten. Şimdi gelecek oyuncunun meyvesini 1-2 ay sonra anca toplamaya başlarız.

Revolution
18.Ağustos.2010, 12:43
Galatasaray’dan geri adım

18 Ağustos 2010 10:59 | NTV Spor
Zvjezdan Misimovic için Almanya'da görüşmelerini sürdüren Galatasaray Yönetimi, yüksek bonservis bedeli engeline takıldı. Wolfsburg'un istediği ücreti fazla bulan sarı-kırmızılılar, kiralama yöntemine gitmeyi planlıyor.
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/misimovic_uzuntu_600300_CNE77.jpg
Sivasspor mağlubiyetinin ardından yabancı oyuncu transferinde girişimlerini hızlandıran Galatasaray Yönetimi, Misimovic konusunda önemli yol katetmişti. Boşnak oyuncunun da İstanbul'a yeşil ışık yakmasıyla elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, Wolfsburg yönetiminin bu oyuncu için belirlediği yüksek bonservis bedeli karşısında geri adım atmak zorunda kaldı.
Misimovic için Fiorentına ve Schalke'nin de devreye girmesiyle fiyat yükselten Wolfsburg Yönetimi, yaklaşık 10 milyon euroya yakın bir bedel istiyor. Bir yandan Juventus’ta forma giyen Diego'yu kadrosuna katmayı planlayan yeşil-beyazlılar, bu transfer için Misımovic'den gelecek bonservis bedeline güveniyor. Galatasaray Yönetimi ise bu transfer için yaklaşık 5 milyon euroyu gözden çıkarmayı planlıyor. Tarafların bonservis bedeli üzerinde anlaşamaması durumunda sarı-kırmızılılar, kiralama yolunu da alternatifler arasında tutuyor.
Bu arada Galatasaray Yönetimi, bir süredir ilgilendiği Lazio forması giyen Ledesma için girişimlere tekrar başladı. Özellikle teknik direktör Frank Rijkaard'ın istediği tecrübeli oyuncu için Lazio Yönetimi ile temasa geçen sarı-kırmızılılar, 6 milyon euroluk bonservis bedelini indirmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Yönetimin, önümüzdeki hafta başına kadar bu iki oyuncudan en az birinin transferini resmen açıklaması bekleniyor.

Gel Ledesma gel gözünü seveyim ama bu Adnan Sezgin aynı zamanda pazarcı mı arkadaşım nedir ya 6 Milyon €'nun daha neresini indireceksin ver parayı al ya indirme hocam kalsın 6 ya :zuhaha

yunusgs
18.Ağustos.2010, 12:48
Kiralasınlar kiralasınlar.Nasılsa bonservise verecek para yok :D Takım 5-6 M Euro'ları veremiyor ya yazık.

Revolution
18.Ağustos.2010, 12:50
Yahu bu takımın zaten 3 Milyon € kalan parası var.. 3 Milyon € da sponsor bulamıyorlar mı?

partizanlion
18.Ağustos.2010, 12:53
Lucescu ertesi gün dönmüş yazıyor yazı da fakat kokusu çıkar doğru..
Transferlerden artık ümidim yok, altyapıdan adam çıkarsınlar bari..

yunusgs
18.Ağustos.2010, 12:56
Kimse gelmeyecek ya da transferin son gününde kötü bir adam gelecek 500.000 Dolara falan.Kaldı 13 gün.

nannar
18.Ağustos.2010, 13:10
keşke ledesma gelse. misimoviç'ten daha çok sevinirim. Sonuçta önde oynayacak Elano var elimizde.

Revolution
18.Ağustos.2010, 13:11
Aynen bence de Ledesma gelsin dertler bitsin...

Lucas Neill
18.Ağustos.2010, 13:42
Ledesma Inter'e gitcek galiba öyle haberler cikmisti.

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2010, 13:42
Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Haber: Hilmi SEVER

- SPORX ÖZEL HABER - Gündeme bomba gibi düşecek bir iddia! Uzun bir süredir adı transfer söylentilerine karışan Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın her seferinde "Arda Turan'ı satmayacağız" açıklamasına rağmen adı özellikle Avrupa transfer piyasasının gündeminde bir türlü düşmeyen Arda Turan için West Ham United'ın devreye girdiği ve bu transferi 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında sonuçlandıracağı iddia edildi.
West Ham United Kulübü'ne yakın isimlerden gelen bilgilere göre; İngiliz kulübü Arda Turan'ı kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya yakın olduğu ve başkan Adnan Polat'ın da bu transfere onay vermesi durumunda transfer harekatının sonuçlanması bekleniyor.
Sezon öncesinde sıkıntılar yaşayan Keita ve Mehmet Topal'ı satarak transfer bütçesi oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın, yapılacak yeni bir yabancı tranfser için Arda'yı satmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor. Ancak Keita'nın satışından sonra Galatasaraylı taraftarlar nezninde büyük bir tepki alan Adnan Polat'ın bu transfere onay vermesi en azından şimdilik mümkün gözükmüyor. Zira başkan Adnan Polat yaptığı son açıklamada "Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor" ifadelerini kullanmıştı.
Transferde oldukça hareketli saatler yaşayan Galatasaray'ın Boşnak yıldız Misimoviç'i transfer edebilmek için Arda Turan'ı satarak kaynak yaratabilme düşüncesi ise akıllarda soru işaretlerini arttıyor.

yunusgs
18.Ağustos.2010, 13:51

Haber: Hilmi SEVER

- SPORX ÖZEL HABER - Gündeme bomba gibi düşecek bir iddia! Uzun bir süredir adı transfer söylentilerine karışan Arda Turan'ın İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ile anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın her seferinde "Arda Turan'ı satmayacağız" açıklamasına rağmen adı özellikle Avrupa transfer piyasasının gündeminde bir türlü düşmeyen Arda Turan için West Ham United'ın devreye girdiği ve bu transferi 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında sonuçlandıracağı iddia edildi.
West Ham United Kulübü'ne yakın isimlerden gelen bilgilere göre; İngiliz kulübü Arda Turan'ı kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya yakın olduğu ve başkan Adnan Polat'ın da bu transfere onay vermesi durumunda transfer harekatının sonuçlanması bekleniyor.
Transferde oldukça hareketli saatler yaşayan Galatasaray'ın Boşnak yıldız Misimoviç'i transfer edebilmek için Arda Turan'ı satarak kaynak yaratabilme düşüncesi ise akıllarda soru işaretlerini arttıyor.

Dün koyuldu buna benzer bir haber Murat abi.

Revolution
18.Ağustos.2010, 13:55
Arda West Ham gibi alt sıralara oynayan bir takıma gitmez yurtdışında. 10 Milyon €'ya gidemez zaten...

MaTRaKaN
18.Ağustos.2010, 14:02
Arda Gs'den giderse şu zamanda ,Taraftar döner bıçakları iLe Florya'yı basarlar..

Corpus
18.Ağustos.2010, 14:17
Arda'yı göndermeye cesaret edemezler bence :)

Homer J.S
18.Ağustos.2010, 14:49
Galatasaray (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray)’da transferdeki hareketlilik sürerken dün ilginç bir gelişme yaşandı ve aylardır İngiltere (http://www.milliyet.com.tr/index/Ingiltere)’de bir takıma gitmesi konuşulan Arda Turan (http://www.milliyet.com.tr/index/Arda Turan)yol ayrımına geldi.
Milli oyuncunun İngiltere’de bir takımla anlaştığı veAvrupa Ligi (http://www.milliyet.com.tr/index/Avrupa Ligi)’ndeki Karpaty Lviv karşılaşması sonrası resmi açıklamanın yapılacağı belirlendi.

Geçtiğimiz dönemlerde Arda için en ciddi teklifi yapan kulüpler Manchester City (http://www.milliyet.com.tr/index/Manchester City), Liverpool (http://www.milliyet.com.tr/index/Liverpool) ve Tottenham (http://www.milliyet.com.tr/index/Tottenham) olurken, 23 yaşındaki yıldız futbolcunun bu üç takımdan biri ile anlaştığı bildirildi. Arda’nın menajeri Ahmet Bulut’un birkaç gündür İngiltere‘de görüşmeler yaptığı ve burada genç yıldızın transferini tamamlamak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Bulut’un, Cristiano Ronaldo (http://www.milliyet.com.tr/index/Ronaldo)’nun da menajerliğini yapan Jorge Mendes ile beraber hareket ettiği ve Arda’yı Ada’ya pazarlamaya çalıştığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı futbolcu (http://www.milliyet.com.tr/index/futbolcu) için 10 milyon euroluk bonservis (http://www.milliyet.com.tr/index/bonservis) ücretinin belirlendiği ve Avrupa’da ünlü bir kulüpte oynama hayalini sürdüren Arda’nın ayrılma isteği yüzünden Galatasaray Yönetimi’nin geri adım attığı ve oyuncuya yol vereceği kaydedildi.
Yönetimin yarınki Lviv maçında taraftar tepkisinden çekindiği için Arda’nın transferi ile ilgili detayları cuma günü kamu oyuna açıklayacağı iddia edildi. Bu sezon Keita ve Mehmet Topal (http://www.milliyet.com.tr/index/Mehmet Topal) gibi oyuncuların satışından 14 milyon euro gelir sağlayan ve Arda’yı da en az 10 milyon euroya satarak bütçesini artırmak isteyen sarı-kırmızılıların Misimovic ve diğer yabancı futbolcu için kaynağı da bu şekilde yaratacağı bildirildi. Arda’nın yakın çevresine de gelişmeleri doğruladığı öğrenildi.

Kaynak: milliyet

Revolution
18.Ağustos.2010, 14:54
Arda Turan 10 Milyon €'ya satılsın Florya'ya yürümeyen ne olsun. Ben yakın çevresiyle yaptığım görüşmede hiç böyle bir laf geçmemişti. Açıkçası merak ediyorum Lviv maçından sonra açıklanmayınca ne diyecek Milliyet. Kesin pürüz çıkar son anda vazgeçilir :zuhaha

Zekirdek
18.Ağustos.2010, 14:55
Arda'yı satıp Misimovic'i almak mantıksızlık olur. Çünkü Arda hem daha kaliteli hemde hemde fiyatlar neredeyse ayrı. Üstünede Misimovic yabancı.

yunusgs
18.Ağustos.2010, 14:55
Hangi gazetenin yaptığı haber doğru çıktı ki şu ana kadar?Ha,doğru çıkarsa alnından öperim Milliyet'i :D

Nedvedmania
18.Ağustos.2010, 14:56
Keitayı yeniden transfer etsek ? :(

yunusgs
18.Ağustos.2010, 14:57

Keşke sözleşmeye şöyle bir madde koydursaydık;istediğimiz transferleri yapamazsak,Keita'yı geri alırız :)

Revolution
18.Ağustos.2010, 14:58
Fm'de ilk yapacağım iş Keita'yı tekrar almak zaten tabi bırakırlarsa. Belki Adnan Başkan Al-Sadd'a gider de satar :D

Nedvedmania
18.Ağustos.2010, 14:59
Keşke sözleşmeye şöyle bir madde koydursaydık;istediğimiz transferleri yapamazsak,Keita'yı geri alırız :)

Katara para verip alalım farketmez. Ondan iyisini mi bulucaz.

Zekirdek
18.Ağustos.2010, 14:59

Bir futbolcu bir transfer döneminde iki kez transfer olamaz diye biliyorum ben. Anca seneye. Zaten geleceğinide sanmam buldu parayı.

Revolution
18.Ağustos.2010, 15:03
1 sezonda 2 kulüpten fazla sayıda bir kulüpte lisansı çıkmıyor :)

Nedvedmania
18.Ağustos.2010, 15:08
Bir futbolcu bir transfer döneminde iki kez transfer olamaz diye biliyorum ben. Anca seneye. Zaten geleceğinide sanmam buldu parayı.

O zaman gelsin tribünde maç izlesin o bile yeter :D

Katardaki imza gülümsemesi nasılda yapmacık

http://img185.imageshack.us/img185/9635/45470429415749352970757.jpg (http://img185.imageshack.us/i/45470429415749352970757.jpg/)

Bizde ise

http://img195.imageshack.us/img195/9375/abdulkaderkeitaimzatore.jpg (http://img195.imageshack.us/i/abdulkaderkeitaimzatore.jpg/)

Buda Keitanın bizdeki imza töreni. Artık böyle eski transferleri izleriz anca :)

http://www.youtube.com/watch?v=rmw8pYopZw4

Keita Özlemim depreşti

Revolution
18.Ağustos.2010, 15:10
Keita nereye düştüm der gibi bakıyor :D Bizde lisansı çıkmadı ki Keita'nın yani tekrar geri alabiliriz onun için söylemiştim Cihan. Alsak oynayabilir yani. Ah Keita ah...

E.Cartman
18.Ağustos.2010, 15:19
Sivasspor mağlubiyetinin ardından yabancı oyuncu transferinde girişimlerini hızlandıran Galatasaray Yönetimi, Misimovic konusunda önemli yol katetmişti. Boşnak oyuncunun da İstanbul'a yeşil ışık yakmasıyla elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, Wolfsburg yönetiminin bu oyuncu için belirlediği yüksek bonservis bedeli karşısında geri adım atmak zorunda kaldı.

Misimovic için Fiorentına ve Schalke'nin de devreye girmesiyle fiyat yükselten Wolfsburg Yönetimi, yaklaşık 10 milyon euroya yakın bir bedel istiyor. Bir yandan Juventus’ta forma giyen Diego'yu kadrosuna katmayı planlayan yeşil-beyazlılar, bu transfer için Misımovic'den gelecek bonservis bedeline güveniyor. Galatasaray Yönetimi ise bu transfer için yaklaşık 5 milyon euroyu gözden çıkarmayı planlıyor. Tarafların bonservis bedeli üzerinde anlaşamaması durumunda sarı-kırmızılılar, kiralama yolunu da alternatifler arasında tutuyor.

Bu arada Galatasaray Yönetimi, bir süredir ilgilendiği Lazio forması giyen Ledesma için girişimlere tekrar başladı. Özellikle teknik direktör Frank Rijkaard'ın istediği tecrübeli oyuncu için Lazio Yönetimi ile temasa geçen sarı-kırmızılılar, 6 milyon euroluk bonservis bedelini indirmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Yönetimin, önümüzdeki hafta başına kadar bu iki oyuncudan en az birinin transferini resmen açıklaması bekleniyor.

bu Adnan Sezgin pazarlığıda bilmiyor, Misimovic'e 5M€ veriyormuş. Ya bas parayı al adamı takım küme düşecek duruma mı gelsin illa

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2010, 15:37
Arda bence İngiltereye gitsin G.Saray'da yerine iyi adam alsın. Arda'yı aratmasın.

Varonil
18.Ağustos.2010, 15:41
Şu anki koşul ve şartlar için söylüyorum,Arda 10 milyon € bonservis bedeli karşılığında West Ham'a bile gitse çok iyi bir transfer olur hem Arda için,hem Galatasaray için.Galatasaray bu oluşan kaynağın üstüne biraz daha imkanları zorlayarak Arda'yı aratmayacak bir oyuncu alabilir.

Clayman
18.Ağustos.2010, 15:42
Taraftarı bu hale getirdikten sonra iyi yabancı alsalar nolur almasalar nolur. Bu saatten sonra iyi yabancı bulunmaz orası ayrı. Ben zaten transfer konusunda ümidi kestim artık. Adnan Sezgin gibi futboldan gram anlamayan ve anlıyormuş edalarıyla etrafta dolaşan yöneticiler varken battığımız çukurdan Messi gelse o bile kurtaramaz bizi artık.

izmer96
18.Ağustos.2010, 15:47
Arda'nin 10m euro ya gitmesi tabiki rakip takim taraftarlari icin iyi bir transfer olurda , GS icin 16 dan assagisi kurtarmaz

yunusgs
18.Ağustos.2010, 15:59
Arda gidemez,giderse yerine yerli bir isim almak gerekir.Zira kontejyan,Arda'nın yerine yabancı bir oyuncu almaya müsaade etmiyor.

Homer J.S
18.Ağustos.2010, 16:20
Emre Çolak ondan daha yetenekli bence..

Adnan Sezgin'in transferden zerre kadar anlamadığı konusuna da katılıyorum.

Meğer her şey Haldun'muş. Haldun üstünel gittiği zaman yorumlarda gidişinin çok büyük bir kayıp olmadığını, zaten transferlerde esas payın Rijkaard olduğunu söylemiştim. Lafımı yutmuş oldum. Haldun Üstünel olmadan bir hiç Galatasaray transfer konusunda.

Varonil
18.Ağustos.2010, 16:44
Şu an ki şartlar için konuşuyorum.Siz Arda'nın 16 Milyon €'ya herhangi bir takıma transfer olabileceğine inanıyorsanız,sorun yok.Bunun rakip takım taraftarlığı ile alakası yok.

zemlinskis
18.Ağustos.2010, 16:47
Emre Çolak ondan daha yetenekli bence..

Adnan Sezgin'in transferden zerre kadar anlamadığı konusuna da katılıyorum.

Meğer her şey Haldun'muş. Haldun üstünel gittiği zaman yorumlarda gidişinin çok büyük bir kayıp olmadığını, zaten transferlerde esas payın Rijkaard olduğunu söylemiştim. Lafımı yutmuş oldum. Haldun Üstünel olmadan bir hiç Galatasaray transfer konusunda.

katılıyorum...

Lionel Andres Messi
18.Ağustos.2010, 17:15
manchester city 30 milyon euro artı stephen irelandı verip milner ı almış :D :D biz ise ardayı 10 milyon euro diye konuşuyoruz :( gerçekten çok komik durumdayız :) :)

emre çolak ardadan daha çevik. yetenek olarak biribirlerine yakınlar birde duran topları var fakat şu anda ardanın tekniği pas yeteneği oyun zekası ne de fizik dengesi emrede yok.emre bu sene sıkça oynamalı ardayla birlikte, elanoda takıma geri kazandırılmalı.emre çolak seneye ardanın 2006-2007 dönemindeki gibi olmalı.o da yeter bize.

transfer olarak ledesma tarzı biri alınsa yeter dm-mc gibi biri.

mpaker66
18.Ağustos.2010, 18:35
arda 10 milyon mu????Bu gazeteci bu haberi yaparken ne içti acep...Yada oruç kafasına vurdu :D Arda en az 18-19 m eder yahu...Yalnız yukarda milner'a 30 m artı ireland verdi diyonuzda bunun burası city 10 m luk adam city talip olunca 20 m oluo...Biz bu gidişle uçaktan inamoto'yu indircez beyLer...

E.Cartman
18.Ağustos.2010, 18:46
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/244990.jpg

Allah'tan Mehmet Topal, Inamoto'ya benzemedi :D:D

mpaker66
18.Ağustos.2010, 18:54
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/244990.jpg

Allah'tan Mehmet Topal, Inamoto'ya benzemedi :D:D

iyi bulmuşsun...Bekliyoruz bi inamoto daha :D

Suicider
18.Ağustos.2010, 19:47
Adnan Sezgin İnamoto, Carrusca, Bouzid, Linderoth, Barusso, Meira ve Lincoln gibi adamlar aldı..

Haldun Üstünel Harry Kewell, Milan Baros, Kader Keita, Elano Blumer, Lucas Neill, Jo Alves ve Giovani Dos Santos gibi adamlar aldı fazla birşey söylemeye gerek yok biz de hala iyi transfer bekliyoruz..Yine gelcek inamoto gibi biri..

E.Cartman
18.Ağustos.2010, 20:34
Adnan Sezgin'in Twitter'ı var mı acep :n::n:

Revolution
18.Ağustos.2010, 20:37
Şu an ki şartlar için konuşuyorum.Siz Arda'nın 16 Milyon €'ya herhangi bir takıma transfer olabileceğine inanıyorsanız,sorun yok.Bunun rakip takım taraftarlığı ile alakası yok.

13-14 Milyon € verildi bu sene 16 M € mu verilmeyecek ?

Facx
18.Ağustos.2010, 21:22
Adnan Sezgin'in Twitter'ı var mı acep :n::n:

olsa nolcak ki orya görüştüğü adamları yazsada tanımayız zaten:D

Revolution
18.Ağustos.2010, 21:25
Fake hesabı vardı ve komedi ötesiydi :D

edit: http://twitter.com/adnansezgin

Gözünüzü seveyim bir okuyun yarılacaksınız :zuhaha

yunusgs
18.Ağustos.2010, 21:28
Adnan Polat bugün Galatasaray TV'ye şöyle bir açıklama yapmış:

Kaldı ki transfer sezonunun bitmesine daha 14 gün var. Biz daha transferlerimizi bitirdiğimizi söylemedik. Transferlerimizi yapacağız. Galatasaray taraftarlarının da arzu ettiği nitelikte sporcular olacak. En önemlisi, teknik heyetimizin, takımın ihtiyacı doğrultusunda transfer yapmak istiyoruz.

Hala 14 gün var diyor ya.Bu kadar geç kalındı ve ''hala'' kelimesini kullanmaktan utanmıyor Adnan Polat.

Revolution
18.Ağustos.2010, 21:29
" Hayat biter, Galatasaray'da transfer bitmez. " Adnan Polat.

- Başkanım birşey soracağım bu sene transfer başlamış mıydı :o

vego
18.Ağustos.2010, 21:30
Fake hesabı vardı ve komedi ötesiydi :D

edit: http://twitter.com/adnansezgin (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fadna nsezgin)

Gözünüzü seveyim bir okuyun yarılacaksınız :zuhaha
ben takip ediyorum:zuhaha

Revolution
18.Ağustos.2010, 21:34
polatadnan transferler için en güncel football manager database'ini kullanıyoruz.scuouta verilecek paraya barış özbek gibi 2-3 genç alırım
5:41 PM Aug 17th (http://twitter.com/polatadnan/status/21408179855) via web

vego
18.Ağustos.2010, 21:38
onuda izliyorum merak etme:zuhaha

Facx
18.Ağustos.2010, 21:39
ali turanı sırf sabriye şükredin diyebilmek için aldığımız yönündeki iddaalar gerçeği yansıtmıyor.

transferler için en güncel football manager database'ini kullanıyoruz.scuouta verilecek paraya barış özbek gibi 2-3 genç alırım

basında geçen igor akinfeev ismi bana bile yok artık dedirmiştir.

juventus ledesmayı alırsa,biz elanoyu milana satarsak,diego chelseaye göz kırpıp wolfsburga giderse,misimiovicin hala oğlunu ikna edersek...

Topcunun wiki sayfasinda "current club" bolumunu nasil kalici olarak degistirebilirim? Adamla sozlesme imzaladim, wiki kabul etmiyor ya!

transferin sonü günü sabahlarım yeaaa. @haldunustunel (http://twitter.com/haldunustunel) geçen yılın transfer listesi var mı sende? fotokopi çektireyim.

biri beşiktaş'a 6+2+2' nin türk değil yabancı kuralı olduğunu hatırlatsın.

:D:D:D zuhaha :D bu adnan sezgin ve polatadnan twitter larını kim açmış böyle ya xD :D

E.Cartman
18.Ağustos.2010, 21:52
Ulan istifa etmeden bi kombine ayiraydim keske kendime. Arkadaslar var mi kombine satan falan? @adnansezgin ayarlayabilir misin abi sen?

bu da Haldun babadan :n::n:

Lucas Neill
18.Ağustos.2010, 23:17
Ntvpor Misimovic de sona yaklasildigini Elano'nun da takimda kalacagini yazmis internet sitesine.

Nedvedmania
18.Ağustos.2010, 23:22
Elano kalsın Misimovic gelsin en azından güzel olur :)

vego
18.Ağustos.2010, 23:24
Mutlu sona yaklaştı

18 Ağustos 2010 10:59 | NTV Spor
Wolfsburg'un Boşnak yıldızı Misimovic için Almanya'da görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi, bu transferde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı kırmızılı yönetimin Boşnak yıldızın fiyatını istediği seviyeye çektiği öğrenildi..
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/misimovic_uzuntu_600300_CNE77.jpg
Sivasspor mağlubiyetinin ardından yabancı oyuncu transferinde girişimlerini hızlandıran Galatasaray yönetimi, Misimovic konusunda önemli yol katetti. Boşnak oyuncunun da İstanbul'a yeşil ışık yakmasıyla elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, buna karşın Wolfsburg yönetiminin bu oyuncu için belirlediği yüksek bonservis bedeli karşısında geri adım atmak zorunda kalmıştı. Ancak Misimovic'in Wolsburg'a ayrılmak istediğini söylemesinin ardından transferde sıcak saatler yaşanıyor.
Pazarlıkların ödeme planı konusunda devam ettiği ve taraftarların anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Bu ufak pürüzünde aşılmasının ardından sarı-kırmızılıların Zvjezdan Misimovic transferini en geç Cuma günü resmen açıklaması bekleniyor. Adı Galatasaray'dan gönderilecek futbolcular arasında yer alan Elano ise takımda kalıyor. Galatasaray yönetimi teknik direktör Frank Rijkaard'ın ısrarla kadroda tutmak istediği Brezilyalı oyuncuyu satmaktan vazgeçti. Tecrübeli oyuncu sakatlığının geçmesinin ardından sarı-kırmızılı takımdaki yerini alacak

Revolution
18.Ağustos.2010, 23:26
İkisi de hücum oynayacaksa güzel futbol izleriz en azından..

Clayman
18.Ağustos.2010, 23:27
Ahahahah :D Bu çok iyiymiş :D

geçen gün kaleci transferi düşünürken "simovic mi, simovic mi?" diye tekrarlıyordum. basında da misimovic ismi bu yüzden yer alıyor galiba.

yunusgs
18.Ağustos.2010, 23:45
İkisi de hücum oynayacaksa güzel futbol izleriz en azından..

Aynen Kaan.Böyle düşünürsek güzel.Nasılsa defans yapmayı beceremiyoruz,bari hücum yapalım.

Suicider
18.Ağustos.2010, 23:48
Yediğimizden daha çok atalım psikolojisi vardı geçen sene başında güzeldi o baya :D

Revolution
18.Ağustos.2010, 23:51
Biz hangi dönem kontrollü futbol oynamışız ki arkadaş kendimi bildim bileli hücum futbolu oynarız. Vazgeçsinler şu modern futboldan biz bize yeteriz :D

yunusgs
19.Ağustos.2010, 00:08
Biz hangi dönem kontrollü futbol oynamışız ki arkadaş kendimi bildim bileli hücum futbolu oynarız. Vazgeçsinler şu modern futboldan biz bize yeteriz :D

Aynen.3 forvetle çıktığımız zamanlar vardı ve o zaman şampiyon olduk :D

Night_Mare17
19.Ağustos.2010, 00:25
Bi arkadaş bana msn de Misimovic Gs de Resmi attı galatasaray.org un giriş sayfasında ama suan da kaldırmıslar pino gibi mi olacak

Revolution
19.Ağustos.2010, 00:29
Scout ve Fossa artık korkudan yazamıyorlar :zuhaha

yunusgs
19.Ağustos.2010, 00:31
Bi arkadaş bana msn de Misimovic Gs de Resmi attı galatasaray.org un giriş sayfasında ama suan da kaldırmıslar pino gibi mi olacak

Photoshop da olabilir.Ama aynı Pino'nunki gibiyse,o zaman hayırlı olsun Misi.

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 00:33
Yediğimizden daha çok atalım psikolojisi vardı geçen sene başında güzeldi o baya :D

geri dönsekte o taktiğe şu an için sadece yeriz :D:D:D

:yildiz:

Revolution
19.Ağustos.2010, 00:38
Resmi site antreman resmi yerine Misimoviç'in resmini koymazsa yanlışlıkla veya kendisi açıklamazsa, en kötü Yalçın Dümer söylemezse inanırım artık transferlere :)

tarikko
19.Ağustos.2010, 00:40
Misimovic 1-2 gune kadar aciklanabilirmis.Ntvspor Galatasaray spikeri soylemisti saat 7 civarinda haberlerde.Klubuyle anlasma cok yakinmis..

Hugo
19.Ağustos.2010, 00:41

Sonuna kadar katılıyorum yahu.. şu Türk futboluna adeta bir virüs gibi bulaştı şu 433. oynayamıyoruz arkadaş yahu oynayamıyoruz. Türkiye'de oynayabilen yok. :D

yunusgs
19.Ağustos.2010, 00:42
Dönün klasik 4-4-2'ye.En temizi,en kolayı o :p

Nedvedmania
19.Ağustos.2010, 00:44

Fakedir o :D Pinoda nasıl oldu ben yoktum ?

MaTRaKaN
Rijkaard benim gözümde bitmiştir.4-3-3 sisteminden çakmayan fakat uygulamaya çalışacan bir çocuktur benim gözümde.

En büyük Transferimiz Rijkaard'ı GÖNDERMEK Olucaktır..

Revolution
Hadi bakalım...

Revolution
19.Ağustos.2010, 00:45
Rijkaard benim gözümde bitmiştir.4-3-3 sisteminden çakmayan fakat uygulamaya çalışacan bir çocuktur benim gözümde.

En büyük Transferimiz Rijkaard'ı GÖNDERMEK Olucaktır..

Aha adam kıvırcığı çocuk yaptı yahu :zuhaha

yunusgs

Antrenman fotoğrafları kısmına Pino'nun resmini koydular.Ama ana kısma,yani herkesin daha girdiği gibi gözüne çarpan Ülker İdman Raporu kısmına :D

Hugo

Antrenman haberinde yanlışlıkla Pino resmi koydular habere :D

C h A o S
19.Ağustos.2010, 00:51
Adnan Polat taraftarın beklediği gibi transferler olucak gibi bir şey söyledi.O transferler inşallah Misimovic ve Ledesma olur.Bu saatten sonra ancak ikisi gelirse adam gibi takım oluruz.Özellikle Ledesma gelir inşallah.Ayrıca Ntvspor'da Elano takımda kalıcak denildi.

Revolution
19.Ağustos.2010, 00:52
Hocam herkes hücum futbolu lafını mı bekliyormuş yahu :) Misimoviç gelirse FM diliyle advanced playmaker support oynar, Elano reyiz de attack :D

MaTRaKaN
19.Ağustos.2010, 00:52
Aha adam kıvırcığı çocuk yaptı yahu :zuhaha
Yaptıklarının çocuktan bi farkı yokki..Gs goL yiyince bi suratına bakın.Emziqini kaybetmiş çocuk gibi.
2 dakika deLikanLı olur insan bi sert falan bakar.Yaymış göbeği taraftar gibi maçı izlio..

Lucas Neill
19.Ağustos.2010, 01:00
Yaptıklarının çocuktan bi farkı yokki..Gs goL yiyince bi suratına bakın.Emziqini kaybetmiş çocuk gibi.
2 dakika deLikanLı olur insan bi sert falan bakar.Yaymış göbeği taraftar gibi maçı izlio..

Sen gec takimin basina da alem Teknik direktör görsün madem :)

nannar
19.Ağustos.2010, 02:02
Gs'de tek sorun orta alan değil ki.. Bekler ve savunmanın göbeği de sorunlu. Ehh biraz Neill sağlam. Servet-hakan ikilisi potansiyel hatacılar :n: Sabri sabri diyorduk adamı arar olduk Ali Turan'ı görünce :D Valla ne bilem çok ümitsiz olmaya başladım özellikle Trabzonspor'u izleyince. Belki benle dalga geçenler olacaktır ama bence Trabzonspor ilk 2'nin en güçlü adayı şu anda.Sonra Bursa,BJK,FB var yine ilk 2 için savaşacak. Antep,Kayseri geriden sıkıştırabilir. Baya zor geçer lig bu yıl bizim açımızdan :)

RaSenGan
19.Ağustos.2010, 02:05
Millet kimi şikayet edeceğini şaşırdı iyice :)

Sen gec takimin basina da alem Teknik direktör görsün madem :)

:k:

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 02:32
Rijkaard inatçı bi adam madem istediklerim yapılmıyor buyrun o zaman siz de gidersiniz bende diyor ve bu olayın olacağının farkında... Rijkaard başka bir takıma gidip kendini yeniden kanıtlayabilir ama yönetimin sonu olur.

vego
19.Ağustos.2010, 02:34
Misimoviç ile anlaşıldığı yazılıyor.Artık sadece klüplerin anlaşması kalmış

RiG0BeRT
19.Ağustos.2010, 02:39
Misimovic gelirse Play-Maker sorunumuz ortadan kalkar.Ama bence daha büyük sorun kalede.Galatasaray'da kaleci pozisyonu gerçekten çok önemli.Mondragon gittiğinden beri Şampiyonlar Ligi yüzünü göremedik.

Herzaman söylediğim gibi birde Sabri'ye alternatif yada Sabriyi kesecek bir Defans Sağ bulmamız şart.

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 02:39
şuraya bak TSN bile haber yazmıyor artık, ne durumlara düştük :n::n:

Nedvedmania
19.Ağustos.2010, 02:41
Millet kimi şikayet edeceğini şaşırdı iyice :)

:k:

Ulusoy İstifa !

RiG0BeRT
19.Ağustos.2010, 02:42
Aslında Misimovic'i alacağımıza Colman'ı alsak çok daha iyi olur.

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 02:46
valla ben Trabzon'dan Ceyhun'un ne yapılıp edilip alınmasını istiyorum

RiG0BeRT
19.Ağustos.2010, 02:52
Galatasaray'da Ceyhun'un mevkisinde oyuncu zaafiyeti yok ama Colman gibi hem oyun kurabilen,koşan,pres yapan,uzaktan iyi şutlar çekebilen ve Serbest vuruşlardada etkili bi oyuncuya ihtiyaç var.Misimovic Colmandan daha yaşlı üstelik çok koşan bir oyuncu olmadığını az çok biliyoruz.

KaRaBükLü KraL
19.Ağustos.2010, 03:42
İlla Trabzon'dan bi adam alcaz Onur'u alalım yahu mis gibi kaleci:)Hemde Türk

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 03:52
Galatasaray'da Ceyhun'un mevkisinde oyuncu zaafiyeti yok ama Colman gibi hem oyun kurabilen,koşan,pres yapan,uzaktan iyi şutlar çekebilen ve Serbest vuruşlardada etkili bi oyuncuya ihtiyaç var.Misimovic Colmandan daha yaşlı üstelik çok koşan bir oyuncu olmadığını az çok biliyoruz.

bence Ceyhun'un bölgesinde fazlasıyla sıkıntı var. Orda oynayabilecek adamlar Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Cana bence Ceyhun, Cana hariç diğer 3'ünden de daha yararlı olacak bir oyuncu

nannar
19.Ağustos.2010, 04:41
Trabzondan Giray,Onur,Ceyhun ve Selçuk'u alalım :n: karşılığında da mustafa-ayhan-barış- aykut-gökhan zan ve bir de bonus olarak serkan kurtuluş'u verelim :D süper olur :p

yunusgs
19.Ağustos.2010, 11:35
G.Saray ve Camoranesi
Galatasaray'ın Juventus'un orta saha oyuncusu Mauro Camoranesi'yle anlaştığı iddia edildi.

Lorik Cana ve Juan Pablo Pino transferlerinin ardından yabancı oyuncu transferinde somut adım atamayan Galatasaray, bombayı patlatmak üzere...

Sarı-Kırmızılı ekibin, çok gizli bir şekilde yürüttüğü operasyon sonrası İtalyan devi Juventus'tan resmen ayrılan orta saha oyuncusu Mauro Camoranesi'yle anlaştığı ortaya çıktı.

Juve'yle sözleşmesi bittikten sonra İngiliz ekibi Birmingham'la sıkı pazarlıklar yapan ancak anlaşma sağlayamayan Arjantin asıllı yıldızın Cim Bom'a ‘Evet' dediği bildirildi. Galatasaray'ın birkaç gün içerisinde transferini açıklamayı planladığı Camoranesi'ye yıllık 2 milyon Euro ödeyeceği ve sözleşmenin 2 yıllık olacağı öğrenildi.

2002'den bu yana Juventus'ta forma giyen Camoranesi her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabiliyor. 33 yaşındaki yıldız futbolcu, üstün top tekniği ve süratiyle rakip savunmaların hayli başını ağrıtan bir oyuncu. Agresif yapısı ve enerjisini 90 dakikanın geneline yayması da İtalyan futbolcunun öne çıkan özelliklerinden...

54 kez milli oldu

Camoranesi'nin, teklif aldığında önceki sezon Cim Bom'un kalesini koruyan vatandaşı De Sanctis'le görüşüp, Türkiye hakkında bilgi aldığı ifade edildi. Galatasaray yönetiminin resmi sözleşme imzalanır imzalanmaz transferi kamuoyuna duyurması bekleniyor. 2002'den bu yana Juve için ter döken Arjantin asıllı orta saha oyuncusu, İtalya Milli Takımı'nda da 54 kez görev alıp, 5 gol atmayı başarmıştı. Camoranesi 2006'da Dünya Şampiyonu olan İtalya Milli Takımı kadrosunda da yer alıyordu.

Camoranesi kimdir?
Tam adı: Mauro German Camoranesi Serra
Doğum tarihi: 4 Ekim 1976
Doğum yeri: Tandil (Arjantin)
Boyu: 1.74 m
Kilosu: 68
Mevkii: Orta saha
Oynadığı takımlar: Aldosivi, Santos Laguna, Banfield, Cruz Azul, Verona, Juventus
Milli takım kariyeri: 54 maç, 5 gol

19 Ağustos 2010 Perşembe - 08:58
Fanatik

Kaynak Fanatik.Büyük ihtimalle yalan haber.

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 11:38
Olursa Galatasaray için süper bir transfer olur.

yunusgs
19.Ağustos.2010, 11:42
Birde şu haber var.

Gündemde Doni var!
Galatasaray'ın Roma'nın satış listesine koyduğu kaleci Doni'yi istediği iddia edildi.

G.Saray'da Ledesma'nın ardından Misimovic transferi de yılan hikayesine döndü. Wolfsburg'un Diego'yu alması halinde ayrılacağını açıklayan Misimovic ile görüşmeler, Juventus'un Diego'yu satmaktan vazgeçtiği iddiası ile tıkanma noktasına geldi.

Dört gündür Almanya'da olan Adnan Sezgin bu transferi bitirmek için uğraş verirken, bir taraftan da Roma'dan Brezilyalı kaleci Doni'yi istedi.

İtalyan kulübünün satış listesine koyduğu Doni "Roma'da kalmak istiyorum ama gitmemi istiyorlar. Bu karara saygı duyarım" diyerek kulüpten ayrılacağını açıklarken, İtalyan medyası, G.Saray'ın Doni'ye yıllık 2 milyon Euro teklif ettiğini yazdı.

DONİ KİMDİR?

30 yaşındaki "Doni" 5 yıldır Roma kulübünün formasını giyiyor. İki yıl öncesine kadar Serie A'nın en iyi kalecilerinden bir olarak gösterilen Brezilyalı file bekçisi, geçen sezon Roma kalesini kendisinden bir yaş büyük olan vatandaşı Julio Sergio'ya kaptırmıştı. Roma yüksek ücreti nedeniyle Doni'yi gözden çıkardı.

19 Ağustos 2010 Perşembe - 08:41
Milliyet

Yıllardır Doni haberleri yapılıyor.Alınırsa çok iyi olacak da bir türlü alınmıyor işte.

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 11:50
Doni'nin üysek ücretini Galatasaray nasıl karşılayacak?

Nedvedmania
19.Ağustos.2010, 14:48
Trabzondan Giray,Onur,Ceyhun ve Selçuk'u alalım :n: karşılığında da mustafa-ayhan-barış- aykut-gökhan zan ve bir de bonus olarak serkan kurtuluş'u verelim :D süper olur :p

Hiç gerek yok direk Trabzonlu ol abi :D

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 14:57
Camoranesi banko yalan haber, yalan değilse de yönetimi kınarım 33'lük adam istemiyorum ben...

Doni'ye gelince de 2M€ Türkiye'de düşük ama İtalya'da yüksek bi ücrettir :D:D:D onların maddi durumlar bizden daha iyi ama oyunculara astronomik maaşlar vermiyorlar bizim gibi. Elano, Güiza falan Avrupa da 1,5M€'dan daha fazla alamazlar

vego
19.Ağustos.2010, 15:12
'Baptista'dan Galatasaray'a ret'

19 Ağustos 2010 10:55 | NTV Spor ve Ajanslar
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'la ilgili yeni bir iddia İtalya'dan geldi. 'Çizme' basını, Julio Baptista'nın yıllık 3 milyon Euro'luk teklifi geri çevirdiğini yazdı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/baphbr_OQLZA.jpg
Roma futbol takımının golcü futbolcusu Julio Baptista'nın, Galatasaray'ın 4 yıl için 14 milyon Euro'luk teklifini reddettiği ileri sürüldü.
SportItalia'nın haberinde, teknik direktör Frank Rijkaard'ın, Baptista ile telefonda konuşarak futbolcuya Galatasaray'a gelmesi için teklifte bulunduğu iddia edildi.
Haberde, Baptista'ya yılda 3 milyon Euro ve sezon başına 500 bin Euro prim teklif edildiği, ancak Roma'dan ayrılmak istemeyen futbolcunun, Galatasaray'ın bu teklifini geri çevirdiği öne sürüldü.
Daha önce Arsenal ile Real Madrid'de de oynayan futbolcu, geçen sezon Roma'nın ilk 11'inde fazla yer bulamamıştı.

KaRaBükLü KraL
19.Ağustos.2010, 15:27
Lütfen gel ya nolur niye reddediyosun ki:zuhaha

Homer J.S
19.Ağustos.2010, 16:06
Ben hala öyle bir oyuncuya ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Baptista'ya ihtiyacımız yok, bu kadar açık. Elano ondan daha kaliteli bir oyuncu, bence onu değerlendirsek daha iyi. Üstelik Elano daha genç, hala piyasası olabilir ancak Baptista için bunu söyleyemeyiz.

Bu adamlarla uğraşacaklarına adam gibi bir orta saha alsınlar başka bir şey istemiyorum.

vego
19.Ağustos.2010, 16:13
Misimoviç ile her konuda anlaşılmış klüpler arası pazarlık tıkanmış galiba

Atıyorum

GS 10 lira bonservis verecekse 8'i Taksit 2 si nakitte diretiyor

Wolfsburg 6 sını Taksit 4'ü nakit istiyor.

1-2 milyonluk bir pazarlık var yani:)

Bazı haberlerde bonserviste anlaşamadıkları için GS kiralama yöntemini deniyormuş.

Hugo
19.Ağustos.2010, 16:36
Camoranesi Birmingham'a gitmiyor muydu yahu?
1-2 milyonluk farkı veremeyip Misimovici alamayacaksak yuh artık..

IcedEarth
19.Ağustos.2010, 17:53
Misimovic'in yarın açıklanacağı söylentileri çıkmaya başladı...

IcedEarth
19.Ağustos.2010, 17:53
Misimovic'in yarın açıklanacağı söylentileri çıkmaya başladı...

Unutmuşum yazmayı, Elano da kalıyormuş muhtemelen...

yunusgs
19.Ağustos.2010, 17:54
Misimoviç ile her konuda anlaşılmış klüpler arası pazarlık tıkanmış galiba

Atıyorum

GS 10 lira bonservis verecekse 8'i Taksit 2 si nakitte diretiyor

Wolfsburg 6 sını Taksit 4'ü nakit istiyor.

1-2 milyonluk bir pazarlık var yani:)

Bazı haberlerde bonserviste anlaşamadıkları için GS kiralama yöntemini deniyormuş.

Abi bir transferi de nakit para ile yapalım be.Kulübün kenarda duran 5-6 M Euro'su da mı yok ya.

IcedEarth
19.Ağustos.2010, 18:02
Bi cisim de bu tarafa yaklaşıyor çok şükür...

nannar
19.Ağustos.2010, 18:04
Misimoviç bitmiş beyler. hayırlı olsun :) kaynak sormayın :p bitmiş diye telefon geldi :D

RaSenGan
19.Ağustos.2010, 18:07
Misimovic gelirse nasıl bir diziliş ve kadro olur merak ediyorum :)

Revolution
19.Ağustos.2010, 18:08
Trabzon Onur'u satmaz da Colman'ı bırakır.. :)

mpaker66
19.Ağustos.2010, 18:10
Misimovic'i alırsak sanki ii olmaz gibime gelio...Beşiktaş'a gol atmış mıydı?