View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
ForCimbom
31.Ağustos.2010, 15:32
emiliano insua : MİSİMOVİC 'ten sonra dün gecenin ikinci bombası ;;)
Fiorentina'ya transfer olmadı mı İnsua? Ben öyle biliyorum en azından.
Ayrıca açıklama bile var.
ne açıklaması? o bildiğimiz kaynaklardan herhalde :)
http://twitpic.com/2jvvih
nannar
31.Ağustos.2010, 15:33
Fiorentina'ya transfer olmadı mı İnsua? Ben öyle biliyorum en azından.
Ayrıca açıklama bile var.
onu bilmiyoruz da gece türkiye'ye geldi. imzayı da atarlar akşama dogru sanırım. demekki fiorentina işi yatmış önceden....
nerazzuri
İlginç. Fiorentina'ya transfer oldu diye biliyorum ben.
Hayırlı olsun, kızmayın fakat boş bir transfer.
Hakan Balta ve Çağlar varken.
nannar
Adam sakız çiğneye çiğneye geldi. Artizzz tam yahu :n:
yunusgs
31.Ağustos.2010, 15:35
Hakan Balta'ya kaldıysak,daha çok zarar görür bu takım.Yönetim doğru bir hamle yaparak,sol bekteki eksikliği gideriyor.
KaRaBükLü KraL
Hakan rezalet oynuyo Çağlar sakat nasıl boş olabiliyo.Hakan çok mu süper şu an
E.Cartman
http://www.ultraslan.com/images/Haberler/insua-misimovic.jpg.jpg
nannar
31.Ağustos.2010, 15:36
Hakan balta varken mi? :D ben onu varlığını hiç göremedim bu sezon. varlığını gördüğümüzde de DC'de Servet'in yerinde oynasın da defanstan çıkarken top yaparız. Çağlar alternatif olarak alınmıştı zaten. Rijkaard Arda'nın arkasından hücuma çıkabilecek bir oyuncu arıyordu. Geçen yıl Caner ile denediler ama Caner savunmada çok hata yaptığı gibi hücumda da 50 orta açtıysa 2 si tuttu. bu yüzden oraya takviye şarttı zaten. Tutar mı tutmaz mı bilemem ama özellik olarak aranan tipte oyuncu. Zaten ilk 11 oynatılırsa Arda'nın performansını direk etkiler ve yukarı çeker. Arda çok yalnız kalıyor sol kanatta....
ForCimbom
31.Ağustos.2010, 15:36
ya rica ederim takip etmediğiniz takımın konusuna yorum yazmayın, ya gerek yok kardeşim neden kasıyorsun boşuna ki? biz senden daha çok takip ediyoruz biliyoruz? ondan sonra kızmayın falan deniliyor. kardeşim kızılacak birşey yapmayın biz de kızmayalım. hakan balta gs tarihinin en kötü sol bek performanslarından birini gösteriyor şuanda. bitmiş durumda. çağlar galatasaray'da mı o bile belli değil.
hakan balta kendini toparlarsa stopere geçecek servet in yerine. böylece tam da rijkaard ın kurguladığı bir savunma hattı oluşacak.
KanaKe
31.Ağustos.2010, 15:40
misimovic cok saglam transfer olmus.. simdi benim anlamadigim elano ne olacak? kalacak mi gidecek mi? gidecekse ne zaman gidecek ligler basladi artik bu saatten sonra gidecegini pek sanmiyorum.
nerazzuri
31.Ağustos.2010, 15:41
Düzgün bir üslupla anlatırsanız sevinirim, siz daha çok takip etmişsiniz ben etmişim meselesi değil bu. Rica ediyorum öncelikle.
Hakan Balta, 2 sezondur çok da iyi performans gösteriyor. 2 maç kötü performans gösterdi diye yabana atılacak kalitede bir futbolcu değil Hakan Balta. Bu ülkede sayılı sol beklerden bir tanesidir Balta, her ne kadar 2 maç kötü oynadı diye tamamen üzerine çizik atsanız bile.
Çağlar'da bu ülkedeki sayılı sol beklerden bir tanesi. Çağlar, gelecek vaadediyor. Genç.
Elinizde böylesine 2 kaliteli sol bek varken, yabancı bir sol bek alınması bana göre lükstür, boştur. Kendi görüşümdür, illa katılın demiyorum.
Stoper mevkii, forvet mevkii orada bas bas -buraya adam lazım- diye, bağırırken hele.
Addolorato
31.Ağustos.2010, 15:44
Hakan Balta'nın silindiğini kim söyledi. Rijkaard Servet'ten kurtulmanın yollarını arıyor o yüzden Hakan Balta - Neill stoper oynar. İkiside top yapabilen oyuncular. Hakan Balta ağır kaldığı için ve defansif özellikleri daha ağır bastığı için bek yükünü çok iyi kaldıramıyor bence. İnsua çok iyi bir transfer o yüzden.
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 15:44
misimovic cok saglam transfer olmus.. simdi benim anlamadigim elano ne olacak? kalacak mi gidecek mi? gidecekse ne zaman gidecek ligler basladi artik bu saatten sonra gidecegini pek sanmiyorum.
%100 Futbol'da Rıdvan söylemişti. Adnan Polat'la telefonla görüşmüş Elano kesinlikle kalacak demiş ama ben Rıdvan'ın yalancısıyım :)
C h A o S
31.Ağustos.2010, 15:45
Elano'da kalsın gitmesin.Kadro derinliği açısından önemli.Geçen sene çok çekmiştik sakatlıklardan.
ForCimbom
31.Ağustos.2010, 15:48
Düzgün bir üslupla anlatırsanız sevinirim, siz daha çok takip etmişsiniz ben etmişim meselesi değil bu. Rica ediyorum öncelikle.
Hakan Balta, 2 sezondur çok da iyi performans gösteriyor. 2 maç kötü performans gösterdi diye yabana atılacak kalitede bir futbolcu değil Hakan Balta. Bu ülkede sayılı sol beklerden bir tanesidir Balta, her ne kadar 2 maç kötü oynadı diye tamamen üzerine çizik atsanız bile.
Çağlar'da bu ülkedeki sayılı sol beklerden bir tanesi. Çağlar, gelecek vaadediyor. Genç.
Elinizde böylesine 2 kaliteli sol bek varken, yabancı bir sol bek alınması bana göre lükstür, boştur. Kendi görüşümdür, illa katılın demiyorum.
Stoper mevkii, forvet mevkii orada bas bas -buraya adam lazım- diye, bağırırken hele.
hakan balta 2 sezondur iyi performans göstermiyor. en iyi performansını 2008'de gösterdi. 2008-2009 sezonunda ortalama bir performans gösterdi, kapasitesinin altındaydı yine. 2009/2010'da ise akıllara zarar, rezil bir performans gösterdi. bu sezonun başında ise rezil performansına devam ediyor.
ayrıca hakan balta EN İYİ PERFORMANSINI GÖSTERSE bile rijkaard hücuma daha çok çıkan daha teknik daha ofansif bir beki tercih eder. ek olarak, rijkaard servet'ten kurutlmak istiyor haklı olarak, zira kalas adamın teki servet , topa vurmayı bilmiyor daha. o yüzden hakan balta yı stopere çekip geri 4'lüyü tamamen pas yapabilen adamlardan oluşturmak istiyor. yine "ek olarak", çağlar'ın ben galatasaray'da oynadığını düşünmüyorum, hani nerde? geldiği gibi sakat? yok işte, müzmin sakat. senede 10-15 maç oynayacak adamı ne yapalım? istediği kadar iyi olsun? zaten sakatlık problemlerimiz çok, alternatifimiz yok. rijkaard bas bas bağırıyor savunma transferi istedim almadılar diye. emiliano o transfer işte.
Clayman
31.Ağustos.2010, 15:48
ya rica ederim takip etmediğiniz takımın konusuna yorum yazmayın, ya gerek yok kardeşim neden kasıyorsun boşuna ki? biz senden daha çok takip ediyoruz biliyoruz? ondan sonra kızmayın falan deniliyor. kardeşim kızılacak birşey yapmayın biz de kızmayalım. hakan balta gs tarihinin en kötü sol bek performanslarından birini gösteriyor şuanda. bitmiş durumda. çağlar galatasaray'da mı o bile belli değil.
hakan balta kendini toparlarsa stopere geçecek servet in yerine. böylece tam da rijkaard ın kurguladığı bir savunma hattı oluşacak.
Katılıyorum. Hakan Balta'yı stoperde denedi geçtiğimiz senenin sonlarında, verim de aldı Rijkaard. InsuA'nın gelişiyle birlikte tahmin edersiniz ki InsuA-Neill,Hakan-Sabri savunması oluşacak. Ha Hakan Balta çok mu formda, orası ayrı konu. Ama bu 4lü ligimiz için iyi bir dörtlü olacak kalite açısından.
C h A o S
31.Ağustos.2010, 15:50
Resmi siteye bakıyorum ara ara hala açıklama yok.Eskiden transferi açıklarlardı sonra sağlık kontrolünden geçerdi.Şimdi sağlık kontrolünden geçiyorlar açıklama yok.Ben bir orta saha transferi bekliyorum.Bence Annan'ı almaya çalışıyoruz.
Sirius Black
31.Ağustos.2010, 15:52
Ufuk - Sabri - Neill - Servet (Balta) - InsuA - Cana - Sarp - Misimovic - Arda - Kewell - Baros
Şu an en mantıklısı. Eğer orta saha ya da kaleci transferi yapacaksak yabancılardan biri gidecek ve bence hepsi birbirinden vazgeçilmez.
Edit : Yedek kulübesi ise, Aykut, Emre Çolak, Musa, Ayhan, Batdal, Çağlar, Serkan'dan oluşur.
Clayman
31.Ağustos.2010, 15:52
Resmi siteye bakıyorum ara ara hala açıklama yok.Eskiden transferi açıklarlardı sonra sağlık kontrolünden geçerdi.Şimdi sağlık kontrolünden geçiyorlar açıklama yok.Ben bir orta saha transferi bekliyorum.Bence Annan'ı almaya çalışıyoruz.
Olası bir orta saha transferi daha olacaksa, hepsini bir açıklamaları muhtemel...
Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 15:56
Ne diyeyim hayırlı olsun.
nannar
31.Ağustos.2010, 15:56
Bugün 2 imza olacak sanırım. Geceye 1 oyuncu daha gelir,yarın o da imzalar tamam işte... oldu da bitti maşallah :n:
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 16:02
ersinduzen barcelona'dan aldığım son bilgiye göre g.saray,
kameni için 2 mil teklif etmiş... espanyol 3 mil istiyor... anlayacağınız +1'e bu iş biter..
hadi hayırlısı
GodfatheR
31.Ağustos.2010, 16:05
Insua'nın L'pool'dan ayrılmasına çok ama çok sevindim. Zaten Fabio ve Konchesky'nin arkasında kalacaktı. Umarım G.Saray'a yararlı olur.
RiG0BeRT
31.Ağustos.2010, 16:28
----------------Kameni------------------
Sabri----Servet-----H.Balta----Çağlar
-----------(G.Zan)----(Neill)-----(İnsua)
----------Annan-----Cana--------------
----------(Barış)-----(Sarp)-------------
Elano---------Misimovic---------Arda
(Pino)---------(Kewell)-----------------
-----------------Baros--------------------
Nedvedmania
31.Ağustos.2010, 16:33
Kameniyi fm de Galatasaray'a almıştım. Çok da iyiydi :D
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 16:34
Kameni gelirse Annan gelmez, Annan gelirse Kameni gelmez :)
King_91
31.Ağustos.2010, 16:37
Ufuk - Sabri - Neill - Servet (Balta) - InsuA - Cana - Sarp - Misimovic - Arda - Kewell - Baros
Şu an en mantıklısı. Eğer orta saha ya da kaleci transferi yapacaksak yabancılardan biri gidecek ve bence hepsi birbirinden vazgeçilmez.
Edit : Yedek kulübesi ise, Aykut, Emre Çolak, Musa, Ayhan, Batdal, Çağlar, Serkan'dan oluşur.
Pino nerde ? Elano nerde ? :D
herkes formda ve sakat olmadığı taktirde şu kadro süper olur bence :
Ufuk - Sabri Neill Balta Insua - Cana (annan [gelirse] ) Misimovic Sarp - Pino Arda Baros
yedekler : Aykut Servet Çağlar SerdarÖzkan Kewell Elano Batdal .
Ama şöyle bi sorun var annan da gelirse bu yabancılardan biri yedekte bile oturamıyo :D tabi bu dokuzunda 2si mutlaka sakat olacağı için bi sorun yok :D
edit : yedeklerde yer kalmamış . daha Barış EmreÇolak Aydın AliTuran Gökhan Zan var .
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 16:43
Şu anki kadromuzla Rijkaard böyle oynar diye tahmin ediyorum
http://img409.imageshack.us/img409/3608/adszea.jpg
Homer J.S
31.Ağustos.2010, 16:44
Mükemmel iki transfer bence. Kadro şöyle oluşur gibi.
---------------- Ufuk ----------------
Sabri --- Hakan --- Neill --- Insua
--- Cana --- Barış, Mustafa veya Ayhan
Elano --------- Misimovic ----------- Arda
------------------- Baros --------------------
Sirius Black
31.Ağustos.2010, 17:00
Pino nerde ? Elano nerde ? :D
herkes formda ve sakat olmadığı taktirde şu kadro süper olur bence :
Ufuk - Sabri Neill Balta Insua - Cana (annan [gelirse] ) Misimovic Sarp - Pino Arda Baros
yedekler : Aykut Servet Çağlar SerdarÖzkan Kewell Elano Batdal .
Ama şöyle bi sorun var annan da gelirse bu yabancılardan biri yedekte bile oturamıyo :D tabi bu dokuzunda 2si mutlaka sakat olacağı için bi sorun yok :D
edit : yedeklerde yer kalmamış . daha Barış EmreÇolak Aydın AliTuran Gökhan Zan var .
Değişken bi kulübe olur tabii ki ben ilk tercihimi yazdım sadece. :)
nerazzuri
31.Ağustos.2010, 17:04
tabi bu dokuzunda 2si mutlaka sakat olacağı için bi sorun yok :D
alemsiniz yahu :zuhaha
caglaruzun
31.Ağustos.2010, 17:06
Neden hep Pino'nun yerine Elano yazılıyor Pino sakat olmasa mükemmel bir oyuncu bence STSL için.
Nedvedmania
31.Ağustos.2010, 17:08
Bende onu diyecektim :) Tamam yazdığınız kadrolar çok güzel ama onlardan en az 2 tanesi sürekli sakat olacak. Yine mustafa sarp, ayhan , barış felan oynayacak :)
erdemzorer10
31.Ağustos.2010, 17:16
benim anlayamadığım hala neden resmi açıklama yapılmadı ? :D
izmer96
31.Ağustos.2010, 17:34
saglik kontrolunden geciyorlar oncelikle
erdemzorer10
31.Ağustos.2010, 17:41
ee tamam da abi normal şartlarda işin bu kısmı da resmi sitede yer alırdı..neyse açıklarlar artık
izmer96
31.Ağustos.2010, 17:43
Ersin Duzen:
barcelona'dan aldığım son bilgiye göre g.saray, kameni için 2 mil teklif etmiş... espanyol 3 mil istiyor... anlayacağınız +1'e bu iş biter..
Night_Mare17
31.Ağustos.2010, 17:43
3 adamı birden açıklarlar
izmer96
31.Ağustos.2010, 17:47
Galatasaray su anda 4 koldan deli gibi saldiriyor Annan , Kameni , Baptista ve Lucas Leiva 4 u ilede gorusme var suanda insallah kameni ve leiva gelir
erdemzorer10
Kameni gelmesini en çok isteyeceğim kalecilerdn biridir ama Ufuk açısından bakıyorum da bi taraftan da onun yolu kapanacak
Sirius Black
Leiva gelse yeter. :D
partizanlion
31.Ağustos.2010, 17:50
Galatasaray su anda 4 koldan deli gibi saldiriyor Annan , Kameni , Baptista ve Lucas Leiva 4 u ilede gorusme var suanda insallah kameni ve leiva gelir
ah ah şu transfler avrupa maçlarından önce alınsa olmaz mıydı diye soruyor insan kendine.. :)
King_91
31.Ağustos.2010, 17:51
o kadar yabancıyı oynatmak için hafta içi halı saha maçı düzenleriz artık :D
kameni'yi getirmek bence 1-ufuk'a ihanettir 2- kadroya ihanettir aldığımız her ekstra yabancıda birileri yedek kalıyor . zaten 6 olan yabancı hakkının 1ini ille kaleciyle doldurucaz . baros yerine mehmet batdal oynar artık . 1 ön libero yeter takıma . zaten 1 tane adam gibi ön liberomuz olsa gol yemiyecez kaleciye gerek kalmıcak . ben galatasaray yönetiminde ve transfer komitesinde hala futboldan anlayan birilerinin olduğunu düşünerek bu haberin tamamen sallama olduğuna inanıyorum .
Hugo
31.Ağustos.2010, 17:51
Lucas Leiva gelmesin de hangisi gelirse gelsin yahu..
Lucas'ı Stoke City de istiyor.
KaRaBükLü KraL
31.Ağustos.2010, 18:00
Stoke istiyoda oyuncu GS'yi mi ister Stoke'u mu onuda düşünmek lazım bence hem burda İnsua'da var eğer gelirse yabancılık çekme durumu da olmaz;)
izmer96
31.Ağustos.2010, 18:02
Bir sicak gelismede Arda yonunde , Liverpool lu yoneticiler GS ile pazarlikta !
erdemzorer10
31.Ağustos.2010, 18:03
Stoke İngiliz futbolunun en ilkel halini oynamaya çalışan bir takım..şayet böyle bir seçim söz konusu ise Stoke'u sadece EPL için seçer bence
erdemzorer10
31.Ağustos.2010, 18:04
Roy Hodgson Arda ile ilgili bir planımız yok demişti
ShevAnil
31.Ağustos.2010, 18:04
Gidip kariyerini kurtarmasını, yeteneklerini dünyaya sergilemesini çok isterdim.
izmer96
31.Ağustos.2010, 18:05
Roy Hodgson Arda ile ilgili bir planımız yok demişti
Meirelles icinde ayni seyi soylemisti 1 hafta once :)
erdemzorer10
31.Ağustos.2010, 18:06
Meirelles icinde ayni seyi soylemisti 1 hafta once :)
tabi haklısın o konda ama Arda'nın menajeri olsun yönetim olsun bu konuda çok net..Arda'yı o formayla görmeyi çok isterim tabi orası ayrı
Varonil
31.Ağustos.2010, 18:06
Eğer böyle bir durum varsa Arda'nın da iyiliği için çok fazla pazarlık etmeden anlaşmaya yanaşmalı bence Galatasaray yönetimi.Bu son şansı olabilir belki de Arda'nın.
KaRaBükLü KraL
31.Ağustos.2010, 18:08
Bu kadar yabancı alıyoruz.Daha elindeki en yetenekli yerli oyuncuyuda satarsak kadro seçiminde işimiz çok zor olur ki Arda'nın da satılacağını düşünmüyorum
King_91
31.Ağustos.2010, 18:10
kim transferin son günü en iyi adamını satar ? hem de yabancı sayısının bu kadar kısıtlandığı bi ülkede ? normalde ederi 15se , şu an 30 vermeleri lazım alabilmeleri için . verdilerse eyvallah .
nannar
31.Ağustos.2010, 18:11
Arda satılmaz bu sezon. boş dedikodular onlar...Tabi 25-30 milyon € veren varsa versinler...
erdemzorer10
31.Ağustos.2010, 18:13
Yönetim çok net bu konuda transfer düşük ihtimal bence de..Ama doğruysa da Arda'nın kariyeri açısından sevinirim
izmer96
31.Ağustos.2010, 18:14
Liverpool'un resmi twitter sitesi Lucas Leiva ile ilgili dedikodulara son noktayi koydu , Leiva ilk 11 deki yeri icin kalip savasicak !
goosfraba
31.Ağustos.2010, 18:16
keşke bu transferler sezon başında yapılsaydı. takımlarımız gelecek sezonun planlarını şimdiden yapsalar ne güzel olur.
nannar
31.Ağustos.2010, 18:17
http://twitter.com/LFCTV
nerde yazıyor ben göremedim Remzi?
izmer96
31.Ağustos.2010, 18:17
sen liverpool tv nin twitterina bakiyorsun , liverpool futbol takimininkine bak :)
Hugo
31.Ağustos.2010, 18:18
Liverpool'un resmi twitter sitesi Lucas Leiva ile ilgili dedikodulara son noktayi koydu , Leiva ilk 11 deki yeri icin kalip savasicak !
Ben göremedim o yazıyı. Ne zaman yazdılar?
izmer96
31.Ağustos.2010, 18:18
http://twitter.com/liverpool en ustteki haber
nannar
31.Ağustos.2010, 18:19
Bio Liverpool FC's Official Twitter channel: All the news, gossip and goings on at the official LFC website and TV channel
Hugo
31.Ağustos.2010, 18:20
http://twitter.com/liverpool en ustteki haber
bu resmi hesap değil ki. ben liverpool sitesi üzerinden takip etmeye başlamıştım onda da böyle şeyler yazmaz zaten. Sonuçlanan transferler ve maçlarla, oyuncularla ilgili haberler yazar.
Ayrıca Lucas Gelmesin.
izmer96
eyvallah resmi yada degil sonuc itibariyle Leiva'nin kendi aciklamasi linkdeki
nannar
Remzi senin baktığın resmi değil. ben verdiğim linkteki sayfaya insua'dan ulaştım yahu :Dorası baya bildiğin kulübün resmi hesabı... Oğlanın takip ettiği 11 sayfadan biri orası...
izmer96
31.Ağustos.2010, 18:21
Lucas willing to fight for place
By Al Campbell
Tuesday, 31st August 2010
Lucas Levia will stay at Liverpool and fight for his first team place. The arrival of Raul Meireles at the weekend has meant further competition for places in the Reds' midfield. However, Lucas is willing to stay at Anfield and fight for his place despite interest from Stoke City in signing him.
"What is the situation? I don't know. I'm still playing. At the moment, I haven’t had any offers. I don't know if the club wants to sell me. I just have to wait," said the Brazilian international.
"I"m going away with the national team [on Thursday] and I can't say any more than that. We don't have any games so we will be training for a week in Barcelona.
"If the club want to sell me, what can I do? I just have to wait and see what will happen. But I want to be playing. I am trying to do my best here.
"If the club have some offers for me, they will let me know. At the moment I have no idea. I need to be playing and I want to be playing but I believe that I am doing well.
"The manager will choose who plays. I have a contract here and if I don't get anything good for me or for the club, then I will stay."
erdemzorer10
31.Ağustos.2010, 18:24
Leiva işi kapandı o zaman..Annan konusunda ümitliyim hala
nannar
31.Ağustos.2010, 18:25
okudum ben orayı ama adam illa ben kalacağım falan dememiş. şu anda gelen bir teklif yok fakat kulüp beni satmak isterse ne yapabilirim falan demiş.milli maçlar için gidiyorum ve neler olacağını bekleyip göreceğiz diyerek açık kapı bırakmış. ben çok çalışıyorum ve elimden geleni yapıyorum,kontratım devam ediyor, eğer bir teklif gelirse kulüp bana bildirir. şu anda bir fikrim yok demiş... yani illa kalacağım falan demiyor eleman :)
erdemzorer10
31.Ağustos.2010, 18:27
Lucas Levia will stay at Liverpool and fight for his first team place teknik kadronun düşüncesi ortada
nannar
31.Ağustos.2010, 18:31
"What is the situation? I don't know. I'm still playing. At the moment, I haven’t had any offers. I don't know if the club wants to sell me. I just have to wait," said the Brazilian international.
"I"m going away with the national team [on Thursday] and I can't say any more than that. We don't have any games so we will be training for a week in Barcelona.
"If the club want to sell me, what can I do? I just have to wait and see what will happen. But I want to be playing. I am trying to do my best here.
"If the club have some offers for me, they will let me know. At the moment I have no idea. I need to be playing and I want to be playing but I believe that I am doing well.
"The manager will choose who plays. I have a contract here and if I don't get anything good for me or for the club, then I will stay."
Durum nedir bilmiyorum.Hala buradayım. Şu anda herhangi bir teklif yok. Kulübün beni satmak isterse bilemem.Beklemek zorundayım.Milli takıma gidiyorum ve sonra da maç olmadığı için Barcelona'da 1 hafta antremanımız olacak.Kulüp beni satmak isterse ne yapabilirim ?Sadece beklemek ve ne olacağını görmekten başka çarem yok. Fakat oynamak istiyorum ve burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruym. Eğer kulübe benimle ilgili bir teklif gelirse bana iletirler.Şu anda bir fikrim yok. Oynamaya ihtiyacım var ve oynamak istiyorum. Kimin sahaya çıkacağına menajer karar verir. Burada kontratım var ve eğer benim ya da kulübüm için iyi bir teklif gelmezse burada kalacağım....
çeviri benden , yorum sizden :)
Hugo
31.Ağustos.2010, 18:33
Gelmesin gelmesin. N'olur gelmesin. Yana ver geri ver...
bunu alacağımıza Fahri Tatan'ı alalım. Adam Brezilyalı diye abartıyorlar profilini de zaten.
nannar
31.Ağustos.2010, 18:35
melo gibi birşey sanırım lucas :) Annan'ı izledim ve begendim ben dünya kupasında. Bence annan daha faydalı olabilir. Ama brezilyalı olduğu için Lucas'ın hücum yönü de vardır biraz. Aslında en güzeli ledesma idi ama onu da kaçırdık....
Selman Ozturk
31.Ağustos.2010, 18:36
Şu şartlarda Annan'ın gelmesi lüks ve gereksiz olacaktır. Yabancı kontenjanı zaten sıkıntıyken +1'i de araya sokmak kadro derinliği açısından iyi gibi görünse de kadro seçimi konusunda çok baş ağrısı doğuracaktır. Kaldı ki Cana'ya henüz yeteri kadar şans verilmedi sakatlığı dolayısıyla. Düzenli oynamaya başladığında Cana - Elano - Misimovic üçlüsü oldukça yeterli bir orta saha üçlüsü olacaktır. Elano joker olduğu için dizilişi de Rijkkard dilediği gibi oluşturabilir:
Elano---------Misimovic
-------Cana---------
Yahut:
------Misimovic-----
Elano-----Cana-----
Hal böyleyken Annan yerine bir forvet yedeği ya da stoper almak daha akla mantığa uygun geliyor. Kaldı ki Galatasaray'ın Avrupa kupalarında olmadığını göz önünde bulundurursak bunlar bile gereksiz transfer olacaktır.
Özetle; Adnan Sezgin Annan'ı alarak bir futbol yanlışı daha yapar ve son kredisini tüketirse taraftarın ona "Annan'ı da al git burdan!" naraları Üsküdar'dan duyulur.
Dipnot: Annan üst düzey olmasa da kaliteli bir futbolcudur, orası ayrı mevzu tabi ki...
MaTRaKaN
31.Ağustos.2010, 18:44
Annan gereksiz şu an için..
yunusgs
31.Ağustos.2010, 18:58
Misimovic'in bedeli!
Galatasaray'ın Almanya'nın Wolfsburg Kulübü'nden transfer ettiği Misimovic için ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği de belli oldu.
Galatasaray'ın Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'dan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Zvjezdan Misimovic'in bonservis bedelinin Alman basınında 8-10 milyon avro arası olduğu belirtiliyor.
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'ın, bu transfer karşılığında Alman kulübü ile sıkı bir pazarlık içine girdiği ve Misimovic'in transferinin 7.5 milyon avro bonservis bedeliyle Galatasaray'a gerçekleştiği öğrenildi.
Fakat Polat'ın, Misimovic'in bonservis bedelini ödeme şeklini birkaç yıla yaydığı şeklinde bir durumun söz konusu olduğu gelen haberler arasında. Misimovic'in bonservis bedelinin yaklaşık 7.5 milyon avro olduğu düşünülürse, bu transferin gerçekleşme şekli de Galatasaray'ı çok fazla zorlamamış olacak.
Kulübü 2012 yılındaki UEFA Mali kriterlerine uygun hale getireceklerini belirten Polat, transfer konusunda seçici olduklarını ve sarı-kırmızılı kulübü ekonomik anlamda çok zorlayacak bir transfer yapmayacaklarının sinyallerini daha önce vermişti.
Haber: Emrah KARALİNÇ-Sporx
31 Ağustos 2010 Salı - 15:32
LeqenDary
31.Ağustos.2010, 19:21
Arda'ya noluyor yahu kime satıyoruz ?Ligtv'den son dakika geçmiş galiba menajeri Florya'ya gelmiş ..
yunusgs
31.Ağustos.2010, 19:25
Arda'ya noluyor yahu kime satıyoruz ?Ligtv'den son dakika geçmiş galiba menajeri Florya'ya gelmiş ..
Arda gidip,Baptista gelebilir tahminimce ama Arda'nın satılacağını düşünmüyorum.
Ricardinho
31.Ağustos.2010, 19:26
Galatasaraylı arda turan a.madrıd de babtısta galatasaray da ... %60
ShevAnil
31.Ağustos.2010, 19:28
Galatasaraylı arda turan a.madrıd de babtısta galatasaray da ... %60
Polat, Arda'yı Atleticoya vermez.
yunusgs
31.Ağustos.2010, 19:29
Hatta Baptista konusunda şöyle bir iddiada var.
Baptista iddiası!
Transferin bitmesine bir gün kala Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor.
Galatasaray'ın transferin son günündeki atağı sürüyor... Misimoviç ve İnsua'nın transferlerini gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetime Roma'dan flaş bir transfer haberi daha geldi.
DHA Muhabiri Kadir Çetinçalı'nın haberine göre; Roma'nın Brezilyalı golcüsü Jolio Baptista, menaceri aracılığıyla sarı kırmızılı yönetime haber gönderip, Galatasaray'da oynamak istediğini resmen ilettiği öğrenildi.
Transfer sezonun ilk günlerinde Milan Baros'a alternatif bir golcü arayan yönetim Breziyalı yıldıza yaklaşık 1 ay önce transfer teklifinde bulunmuştu. Bir ay önce Galatasaray'ın teklifini geri çeviren Baptista, Avrupa'dan başka bir transfer teklifi gelmemesi ve sezonun başlamasıyla birlikte yine Roma'da yedek kalması sonrasında, G.Saray'ın daha önce yaptığı teklifin cazip olduğunu hatırladı.
Ancak bu kez düşünme sırası ise sarı kırmızılı kulüpte. Misimoviç ve İnsua gibi iki önemli transferi gerçekleştiren başkan Adnan Polat ise Baptista'nın transferi hakkında teknik direktör Frank Rijkaard ile görüşme yapacak.
Bir oyuncu daha transfer etmeyi düşünen sarı kırmızılıların bu transferin ön libero ya da forvet olması konusunda kararsızlığa düştükleri öğrenildi. Başkan Adnan Polat, Rijkaard ile görüştükten sonra Baptista ya da daha önce transferi gündeme gelen Real Betis'in ön liberosu Emana'nın transferi için karar verecek.
31 Ağustos 2010 Salı - 16:12
DHA
yunusgs
31.Ağustos.2010, 19:29
Polat, Arda'yı Atleticoya vermez.
Neden vermesin?Adamlar Uefa ve Süper Kupa Şampiyonu :)
LeqenDary
31.Ağustos.2010, 19:30
Versin yahu orası tam Arda'nın ligi .Tabiki gitmesini istemiyorum takım için ama adamın açısından bakın bir de .At.Madrid kafaya oynayabilir bu sezon .
Ricardinho
31.Ağustos.2010, 19:31
İspanyol devi Atletico Madrid, yıldız futbolcu için 10 milyon Euroluk teklifle Cim Bom'un kapısını çaldı. Adnan Polat yönetimi tarihi bir kararın eşiğinde.
UEFA Kupası ve Süper Kupa’nın son sahibi Atletico Madrid, Arda Turan için Galatasaray’a resmi teklif yaptı.Uzun süredir genç yıldızın peşinde olan İspanyollar tam10 milyon Euro’luk bir bonservis bedeliyle Cim Bom’unkapısını çaldı. Gelen bu cazip teklif, Adnan Polat veekibinin kucağına bomba gibi düştü!Her fırsatta,“Arda’yı kesinlikle satmayacağız” diyen Başkan Polat,transferde geri sayımın sürdüğü anlarda çok kritik birkarar vermek zorunda. Geçtiğimiz sezon gördüğü tepkiler nedeniyle tribünlere küskün olan Arda’nın ise İspanya macerasına hayli sıcak baktığı konuşuluyor.
Vedasını yaptı iddiası!
Yönetim genç yaşında kaptanlık pazubandını teslim ettiği yıldızını elden çıkarmak konusunda yeterince cesaretli değil. Diğer yandan Eskişehir maçında attığı gol sonrası tribünlere giden, 90 dakika bitiminde ise formasını taraftarlara atan Arda’nın mini bir veda gerçekleştirdiği de camia içerisinde dilden dile dolaşıyor
Kazım G.Saray’la imzalıyor
Yalnız kalmadılarSon 3 gündür Kazım'ı transfer etmek için sürekli çalışan G.Saray'lı yöneticilerin, milli oyuncuyu ikna ettiği, F.Bahçe yönetimini de ikna olmak üzere olduğu iddia edildi. Milli Takım kampında bulunan Kazım'ın, F.Bahçe'nin olur vermesi durumunda bugün noter aracılığıyla yarın da resmi olarak Sarı-Kırmızılı kulübe imza atacağı öğrenildi.
ShevAnil
31.Ağustos.2010, 19:34
Verirse kendisiyle çelişir. 3 Yıldır Büyük takımlardan birisine veririm tarzı açıklamalar yapıyordu. Hayırlısı açıkcası bende isterim yeterki kendisini kurtarsın. Ama giderse Atleticoda nasıl oyniyacak bilmiyorum? Simao'yumu yoksa Reyes'imi kesicek?
Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 19:39
Misimovic geldi yaa helal olsun kötü olunca eleştirirken iyi iş yapınca övülmeli de bence hakeden hakkettiği şekilde. Tebrik ediyorum gs yönetimini şahsen. ELano kalırsa daha bir önemli olur mismoviç transferi
LeqenDary
31.Ağustos.2010, 19:39
VE sonunda resmi açıklama geldi .Hayırlı Olsun !
LeqenDary
31.Ağustos.2010, 19:41
Insua satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralık gelmiş .
deniz.91
31.Ağustos.2010, 19:41
Misimoviç ve insua resmi siteden açıklanmış
Night_Mare17
31.Ağustos.2010, 19:44
Satın alma fiyatı kaç acaba
yunusgs
31.Ağustos.2010, 19:44
http://img355.yukle.tc/images/639adsiz.JPG (http://www.yukle.tc)
LeqenDary
31.Ağustos.2010, 19:45
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=127425
Buyrun .
yunusgs
31.Ağustos.2010, 19:46
http://img355.yukle.tc/images/7391adsiz.JPG (http://www.yukle.tc)
Suicider
31.Ağustos.2010, 19:46
İnsua da satın alma opsiyonu olması güzel
yunusgs
31.Ağustos.2010, 19:48
Sonunda açıkladılar ya.Çok beklettiler ama değdi diyebiliriz.Misimoviç 7 M Euro.Yukarıda arkadaş koymuş.2.5 M Euro 2 taksit ve 2 M Euro 1 taksit şeklinde ödenecek.
LeqenDary
31.Ağustos.2010, 19:50
Misi beklediğimden ucuz bonservis ve yıllıkla gelmiş .Bonservisini 10milyon euro ve kendisine de 3milyon euroydu ,yani medyada geçen rakamlar bunlardı .Güzel olmuş güzel .
KaRaBükLü KraL
31.Ağustos.2010, 19:50
Insua'da opsiyon olması mükemmel olmuş.Misi için 7 normal bi fiyat:)
uAnil94
31.Ağustos.2010, 19:51
Satın Alma opsiyonu hakkında hiç bir şey yazmıyor
ne kadar acaba?
C h A o S
31.Ağustos.2010, 19:54
En fazla 6-7'dir.Daha transfer olmaz bence.Yabancı kontenjanından dolayı bu kadro ile yola devam ederiz.Ayrıca Arda bu saatten sonra bence gitmez bir yere.Onun yerine kimi koyacağız ki?
nerazzuri
31.Ağustos.2010, 19:57
Yine imrendik. Hayırlı olsun.
MeMo
31.Ağustos.2010, 19:58
Yine imrendik. Hayırlı olsun.
Kime imrendin ? :)
uAnil94
31.Ağustos.2010, 20:02
Fcn'de böyle yazıyor.
Satın alma opsiyonu olarak sözleşmesinde 4 milyon euro yazıyor.
KaRaBükLü KraL
31.Ağustos.2010, 20:02
Sence:n::n:
KaRaBükLü KraL
31.Ağustos.2010, 20:03
Fcn'de böyle yazıyor.
Çok iyi fiyat alabilirsek ne iyi:)
nerazzuri
31.Ağustos.2010, 20:04
Kime imrendin ? :)
Misimovic. İmrenilecek bir transfer.
deniz.91
31.Ağustos.2010, 20:05
Misimoci bende almanyadan biliyorum az çok çok deli paslar atıyo bende çok beğendim bu transfer e abi neden şu transferi karpaty maçından önce yapmazsınız misimovic oynasa o maçta kötümü olurdu:)
KaRaBükLü KraL
31.Ağustos.2010, 20:08
FM Profili Yeter Misimovic'in o kadar diyorum.Mükemmel bir profil:)
hakan769
31.Ağustos.2010, 20:09
Zvjezdan Misimovic Galatasaray'da
Galatasaray, Bundesliga takımlarından Wolfsburg'da forma giyenorta saha oyuncusu Zvjezdan Misimovic ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır. Misimovic, Galatasaray'da 21 numaralı formayı giyecektir.
Emiliano Insua Galatasaray'da
Galatasaray, Premiere League takımlarından Liverpool'da forma giyen Arjantinli oyuncu Emiliano Insua ile de satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllık kiralık anlaşmaya varmıştır. Insua, Galatasaray'da 6 numaralı formayı giyecektir.
Suicider
31.Ağustos.2010, 20:24
----------Ufuk-------------
sabri-----servet------neill-----insua
----------cana-----sarp---------
elano------misimovic---------arda
--------------baros-----------------
Bence bu güzel kadro..
Suicider
31.Ağustos.2010, 20:26
İşte Insua'nın ilk sözleri!
Galatasaray'ın yeni transferlerinden Emiliano Insua, Türkiye'deki ilk röportajını GS TV'ye verdi.
Genç oyuncu, Galatasaray gibi büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söylerken, Türkiye'ye şampiyonluklar kazanmaya geldiğini söyledi.
Insua sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Benim için önemli noktalardan biri Frank Rijkaard gibi çok büyük bir teknik direktörle çalışmak olacak."
Insua kendi özelliklerini ise şöyle anlattı: "Daha çok pozisyon icabı sol bek oynadığım için defansta sert savunma yapmayı seven bir oyuncuyum. Sadece defans değil, atağa kalkmayı da sever bir ismim. Hayatımın önemli noktalarını da twitter da paylaşmayı seviyorum. Tabii ki Frank Rijkaard ile tanıştım ama oynayacağım pozisyon anlamında detaylı bir konuşmamız olmadı. Normalde asıl oynadığım pozisyon sol bek ama ilerleyen zamanlarda teknik direktörümüzden bir talep gelirse ön liberoda da oynayabilirim."
"SON ANA KADAR SAVAŞACAĞIM"
Insua transfer hikayesi ve yeni takımıyla ilgili düşüncelerini ise şöyle dile getirdi: "Liverpool'da teknik direktör değişikliği yaşandı, bu değişiklikten sonra daha az forma şansı bulacağımı hissettim. Genç bir oyuncuyum ve daha fazla maç oynamam gerekiyor. Galatasaray'dan da teklif gelince hiçbir tereddüt duymadan bu teklifi kabul ettim.
Galatasaray'dan bana böyle bir şans verildği için çok büyük onur duyuyorum. Kimsenin şüphesi olmasın, bu şansı çok iyi değerlendireceğim.
Tabii ki bu kadar genç yaşta Liverpoll'da çok sayıda maçta oynamam bana inanılmaz tecrübe kattı.
Frank Rijkaard tartışmasız çok büyük bir isim. Ondan çok şeyler öğrenebileceğimi düşünüyorum. Kewell çok büyük bir futbolcu, kendisi ile 6 ay oynama şansım oldu. Milan Baros'un da ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu biliyorum.
"ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAYA GELDİM"
Taraftarlarımıza vermek istediğmi en önemli mesaj, bir futbolcu olarak iyi de kötü de oynayabilirim ama son dakikaya kadar bütün gücümle savaşacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Burada şampiyonluklar yaşamaya geldim. Galatasaray çok büyük bir camia ve ben de elimden geldiğince bu başarılarda pay sahibi olmak istiyorum.
Sporx.com
Redrum
31.Ağustos.2010, 20:35
Misimovic ve Insua'nın fm profilini koyabilecek arkadaş var mı?
Lucas Neill
31.Ağustos.2010, 20:42
Hakan Balta ve Caglar oldugu icin Serkan'i sol bek oynattik zaten.
hakan769
31.Ağustos.2010, 20:42
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/15912_Galatasaray_SK.jpg
MaTRaKaN
31.Ağustos.2010, 20:51
Cana'nın yerine eLano'yu çekip,Elano'nun yerinede KeweLL veya Pino olursa daha iyi olur kanımca.
RiG0BeRT
31.Ağustos.2010, 21:11
Her gelen kaleye girecek ve Aykutla Ufuk saçma sapan hatalar yapmaya devam edecekse bu transferlerin hiçbiri bişey yapamaz :) 3 Yesek 3 Atarız.Ama Yenmeyecek golleri yemeyecek bir kaleci alınırsa bu transferlerinde faydası daha fazla görülür.
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 21:13
Insua'nın satın alma opsiyonu ne kadar bilen var mı ??
Facx
31.Ağustos.2010, 21:16
3. transfer yattı heralde çünkü 3ünüde aynanda açıklıcaklardı(bence) yoksa niye beklesinler 2 oyuncuda Istanbul a adım atmışken :D
uAnil94
31.Ağustos.2010, 21:16
Insua'nın satın alma opsiyonu ne kadar bilen var mı ??
Fcn'de böyle yazıyor.
garydelgadov
31.Ağustos.2010, 21:17
İnsua@ Ya pase la revisacion medica y firme el contrato. Soy jugador del GALATASARAY!
SağLık kontroLünden geçtikten sonra sözLeşme imzaLayacağım.Ben Galatasarayın oyuncusuyum ! diyor.:D
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 21:18
iyi o zaman ucuza kapatmışız :D
RiG0BeRT
31.Ağustos.2010, 21:22
İnsua uyum sorunu yaşamaz ve Bu sezonu verimli geçirirse zaten Satın Alma Opsiyonu kullanılır.Oldukça genç ve 2 Kez Milli takım forması giymiş biri.Hırslı,Mücadeleci,Defansif yönü kadar ofansif yönüde iyi.Bindirmelerle çok etkili olacaktır.Üstelik Arda gibi bir oyuncuyla aynı kanadı kullanacak olmasıda oldukça önemli.
Facx
31.Ağustos.2010, 21:24
insua yine girmiş twitter a :D
EmilianoInsua (http://twitter.com/EmilianoInsua)
Ya pase la revisacion medica y firme el contrato. Soy jugador del GALATASARAY!
ne demek acaba :D
nannar
31.Ağustos.2010, 21:25
Misimovic, Galatasaray'da 21 numaralı formayı giyecek!
Emiliano Insua 6 numaralı formayı giyecek! (Bu numara bana hep Arif Erdem'i anımsatıyor :) Koçum benim yawww :D )
İnsua'nın satın alma opsiyonu bizdedir, 3.750 gibi bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam...
Ayrıca Insua kendi gelmek isteyip, bizi aramış...Transfer Cumartesi günü bitmişti...
twitter'dan seçmeler :) Yeni trasnfer haberi gelirse paylaşırım yine... takip ettiğim kaynaklar baya uçan kuş gibi ,her ayrıntıyı yakalıyorlar :n:
nannar
31.Ağustos.2010, 21:26
insua yine girmiş twitter a :D
EmilianoInsua (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2FEmil ianoInsua)
Ya pase la revisacion medica y firme el contrato. Soy jugador del GALATASARAY!
ne demek acaba :D
muayeneden geçtik ve sözleşme imzaladık, Ben artık Galatasaray'lı bir oyuncuyum diyor....
Lucas Neill
31.Ağustos.2010, 21:27
Duyuru: Arda Turan
Dün akşam geç saatlerde oyuncumuz Arda Turan’ı bonservisiyle birlikte satın almak için Atletico Madrid kulübünden yazılı bir teklif almış bulunuyoruz.
Sezon planlamamızın içersinde kaptanımız Arda Turan ile hem teknik, hem idari,hem de manevi anlamda yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için transferin son gününde yapılan ve aşağıda sunulan teklifi kabul etmediğimizi spor kamuoyu ile paylaşırız.
Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ile aynı çizgide ve aynı düşüncede olan kaptanımız Arda Turan; Galatasaraylılığını ve Galatasaraylı duruşunu bir kez daha kanıtlayarak maddi manevi kulübünün ve renklerinin hizmetinde olduğunu belgelemiş ve bu kararımızın yanında yer almıştır.
Galatasaray Spor Kulübü
nannar
31.Ağustos.2010, 21:32
Arda Turan Atletico Madrid'den teklif aldı ama gitmiyor..
taaa öğlen duyuldu zaten bu haber :)
uAnil94
31.Ağustos.2010, 21:34
Misimovic ve Insua'nın fm profilini koyabilecek arkadaş var mı?
http://www.yukleresim.com/images/04001702409073364044.jpg
Görünmeyen Özellikleri:
Uzun Şutlar:12
Uzun Taçlar:8
Topsuz Alan:7
Yaratıcılık:18
http://www.yukleresim.com/images/50065832902053563850.jpg
Görünmeyen Özellikleri:
Uzun Şutlar:10
Uzun Taçlar:12
Topsuz Alan:11
Yaratıcılık:12
Facx
31.Ağustos.2010, 21:34
resmi açıklama ama o :D
izmer96
31.Ağustos.2010, 21:35
Duyuru: Arda Turan
Dün akşam geç saatlerde oyuncumuz Arda Turan’ı bonservisiyle birlikte satın almak için Atletico Madrid kulübünden yazılı bir teklif almış bulunuyoruz.
Sezon planlamamızın içersinde kaptanımız Arda Turan ile hem teknik, hem idari,hem de manevi anlamda yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz olmadığı için transferin son gününde yapılan ve aşağıda sunulan teklifi kabul etmediğimizi spor kamuoyu ile paylaşırız.
Galatasaray Spor Kulübü yönetimi ile aynı çizgide ve aynı düşüncede olan kaptanımız Arda Turan; Galatasaraylılığını ve Galatasaraylı duruşunu bir kez daha kanıtlayarak maddi manevi kulübünün ve renklerinin hizmetinde olduğunu belgelemiş ve bu kararımızın yanında yer almıştır.
Galatasaray Spor Kulübü
Adamlarin ettigi teklif 10 milyon euro , 15 ve ustu olsaydi satarlardi , simdi Arda'yi da satmayinca taraftarin gozune girmek icin yapilan ayaklar bunlar ama taraftar yemez !
ForsakeN
31.Ağustos.2010, 21:36
Arda gitmeliydi bence. Hem o hem de GS'nin iyiliği için.
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 21:36
Misimovic'in fiziksel özellikleri çok düşük yav
Lucas Neill
31.Ağustos.2010, 21:37
11 teklif etmisler 3 yila bölerek.Bu arada hayatimda ilk defa transfer teklifi gördüm resimli :D
nannar
31.Ağustos.2010, 21:38
yaw nereye satıyorlar 15'e falan Remzi ? Sonra 6 yabancının yanına türk olacak kimi koyacak rijkaard ? Arda-Servet-Sabri-Ufuk ve iyi kötü M. Sarp falan giriyor zaten. Arda da giderse kadromuzdaki en kaliteli türk oyuncu Sabri kalır :n: kadere bak :p
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 21:43
Mr. Delnan Polat mı yazıyor yoksa ben mi yanlış görüyorum :D:D Delnan İspanyolca bi kelime mi çabuk açıklasın biri :n::n:
http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1363/B_7c134a794e825d6d7efbc4d7b441325d.jpg
Lucas Neill
31.Ağustos.2010, 21:46
Delnan yaziyo benimde dikkatimi cekti cok güldüm :D
Clayman
31.Ağustos.2010, 21:48
Resmi teklif bu yahu :S Gitmiş olabilir Arda, bekleyip görelim.
Lucas Neill
31.Ağustos.2010, 21:50
Resmi teklif bu yahu :S Gitmiş olabilir Arda, bekleyip görelim.
Reddettik diye aciklama var önceki mesajlarda resmi aciklamayi koydum
nannar
31.Ağustos.2010, 21:50
Fener de Yobo'yu kapattı giderayak :n: Valla takımlar son günde güçleniverdi yahu :D
nannar
31.Ağustos.2010, 21:51
ben gdiyorum, milli maçtan sonra bakarız artık :D hadi görüşürüz. döndüğümde bize de bir yobo gelsin lütfen :D
Facx
31.Ağustos.2010, 22:09
ersinduzen (http://twitter.com/ersinduzen)
kaleci kameni espanyol'da kaldı... galatasaray'ın teklif ettiği 2 mil euro kabul edilmedi...
3. transfer olmucak galiba olursa ve iyi bi adam olursa fena olmaz bide jovanovic gerçekten prekaziyle istanbula gelmiş :D gezintiye falan heralde :D
Revolution
31.Ağustos.2010, 22:33
Adnan Polat sırf adına Delnan Yazıldığı için satmamıştır. :p Şaka bir yana transferler güzel beyler hayırlı olsun. Elano'ya yazık olmasın yeter :)
ForCimbom
31.Ağustos.2010, 22:36
Misimovic'in fiziksel özellikleri çok düşük yav
evet fm'de öyle. ama görünen anatomisi ve videolar itibariyle gayet yerinde fiziksel özellikleri var. (hız denge güç çeviklik vs. )
caglaruzun
31.Ağustos.2010, 22:37
FM'de insua yavaş gözüküyor acaba gerçektede öyle mi?
Revolution
31.Ağustos.2010, 22:38
Arda gitmeliydi bence. Hem o hem de GS'nin iyiliği için.
15 Milyondan aşağı satmayız Arda'yı. Sene başında 13 Milyon Euro civarında bir teklif yaptı Tottenham ve Liverpool. Bizimkiler gayet de pazarlık yaptılar bu fiyatı 15-18'lere çekmek için. Olmadı. Şimdi kalkıp biz kaptan'ımızı satmayız diyorlar hadi oradan. Misimovic'in FM özelliklerine bakılınca fiziksel olarak problem çekiyor gibi ama Almanya'da bu adam iyi oynuyorsa, bizde de oynayabilir çok rahat. Insua çok beğendiğim bir stoperdi alınmasına da sevindim. Gönül isterdi ki bu transferler son güne kalmasaydı.
Clayman
31.Ağustos.2010, 22:45
15 Milyondan aşağı satmayız Arda'yı. Sene başında 13 Milyon Euro civarında bir teklif yaptı Tottenham ve Liverpool. Bizimkiler gayet de pazarlık yaptılar bu fiyatı 15-18'lere çekmek için. Olmadı. Şimdi kalkıp biz kaptan'ımızı satmayız diyorlar hadi oradan. Misimovic'in FM özelliklerine bakılınca fiziksel olarak problem çekiyor gibi ama Almanya'da bu adam iyi oynuyorsa, bizde de oynayabilir çok rahat. Insua çok beğendiğim bir stoperdi alınmasına da sevindim. Gönül isterdi ki bu transferler son güne kalmasaydı.
Insua stoper değil Kaan :D Sol bek :)
Revolution
31.Ağustos.2010, 22:46
Doğru kardeşim kafam başka yerdeydi haklısın. Beğendiğim sol bekti diyeyim o zaman :)
MaTRaKaN
31.Ağustos.2010, 22:47
Çağlar ve Hakan varken soL beke bi yabancı aLmamız beni düşündürdü açıkçası..
Hakan baLta formsuz ve Çağlar sakat şuan.Ama ya 1-2 ay sonra?Hakan form tutarda çağlar iyileşirse?
Yabancı hakkımızı zaten 2 tane futbolcumuzun olduğu yere kullanmak düşündürdü tabi.
Revolution
31.Ağustos.2010, 22:49
Hakan baLta formsuz ve Çağlar sakat şuan.Ama ya 1-2 ay sonra?Hakan form tutarda çağlar iyileşirse?
Yabancı hakkımızı zaten 2 tane futbolcumuzun olduğu yere kullanmak düşündürdü tabi.
Sanırım stoper arıyorduk ama transferin son anları olduğu için aradığımızı bulamadık sol bek aldık ve Hakan Balta stopere çekilecek anlaşılan.
M.Scofield
31.Ağustos.2010, 22:59
önliberoda'da oynayabileceğini söylledi
C h A o S
31.Ağustos.2010, 23:09
Öncelikle Arda'nın satılmasını,avrupada kendini göstermesini çok isterdim.Ancak şu durumda Arda'nın satılması doğru olmazdı.Satılacak olsa +1 yabancı hakkı demek.Kaldı ki takımda yeri en garanti yerli oyuncu Arda.Ama er geç gidecek Arda avrupaya.Bu Allah'ın emri.
Revolution
31.Ağustos.2010, 23:13
Arda bu sene de gidemeyecek Avrupa'ya kendini gösterecek bir uluslararası platform yok. Euro 2012'den sonra gitmesi çok yüksek bir ihtimal.
yunusgs
31.Ağustos.2010, 23:21
11 düşük kalmış gerçekten.Jurado bile A.Madrid'den Schalke'ye 13 M Euro karşılığında transfer oldu.Ki Jurada öyle ahım şahım bir adam da değil.
Lionel Andres Messi
31.Ağustos.2010, 23:43
arda turan keşke gitseydi ama gelen teklifte keşke 15 milyon euro olsaydı.
insua, heinzeye benziyor oynayış tarzı olarak zeki biriyse onun kadar iyi olabilir ilerde.ama şu anda olgunlaşmamış bir futbolcu .insua fm 2007 de stoperdi :D hatırlıyorum dün gibi.
misimoviç çok süper bir futbolcu ama takımın lideri kim olcak ben anlamadım şimdi.alex e benzetiyorum oyununu ,vizyonu çok iyi biri.
MaTRaKaN
31.Ağustos.2010, 23:45
Arda KaLMaLı
hakan769
31.Ağustos.2010, 23:53
-----------ufuk------------
sabri-neill-balta-insua
------cana----sarp----
-elano-misimovic-arda
----------baros-----------
Revolution
31.Ağustos.2010, 23:54
Servet yerine Hakan Balta'nın oynayacağını düşünüyorum.
hakan769
01.Eylül.2010, 00:05
aynen bende düzelttım :D
izmer96
01.Eylül.2010, 00:13
Rijkaard onayi verdiyse maalesef Baptista geliyor
eGowiCh
01.Eylül.2010, 00:15
Arda'ya çok iyi bir teklif gelmiş, 11 milyon Euro önemli bir para. Mesut bile yaptığı patlama sonrası 15 milyon Euro'ya transfer oldu, Arda'nın bu fiyata satılması gerek.
KaRaBükLü KraL
01.Eylül.2010, 00:19
Baptista iyi futbolcu çift yönlü tipide çok rahat oynar gelsin
Arda'ya çok iyi bir teklif gelmiş, 11 milyon Euro önemli bir para. Mesut bile yaptığı patlama sonrası 15 milyon Euro'ya transfer oldu, Arda'nın bu fiyata satılması gerek.
Mesut'u satmasalardı sezon sonu bedava gidecekti.
Zekirdek
01.Eylül.2010, 00:30
Sözleşmesinin son senesiydi. Arda'nın sözleşmesinin son senesinde €M5 vermezler.
izmer96
01.Eylül.2010, 00:38
neden ? galatasarayli oldugu icinmi ? :)
Corpus
01.Eylül.2010, 00:41
Hayır Türk takımı yerine avrupa takımını tercih edeceğini bildikleri için ;;):)
DenizlispoR
01.Eylül.2010, 00:41
Para verilmez bence , Mesut Kaka sakatlanmasa 1 sene sonra bonservissiz gelecekti .
BaGa TaRKaN
01.Eylül.2010, 00:42
Hayır Türk Olduğu İçin. Hiçbir Türk'e Sözleşmesinin Son Senesinde Para Vermediler Hepsi Beleş Gitti.
Mesut'u Katmayın İşin İçine Çünkü O Türk Değil.
Zekirdek
01.Eylül.2010, 00:42
Bana dediysen Arda'ya bu halinde €10M - €15M verenler son senesinde en fazla €5M verir. Siz tiye alın son senesine gelince görürüz. O zaman yaşı daha da ilerliyecek. Üstüne Avrupa Pasaportu olmaması. Al €5M bile fazla. :) :)
izmer96
01.Eylül.2010, 00:44
arda'nin bu sezon satilmasi gerekliydi , cocugu bir sene daha ''zorla'' tutuyorlar , gittiginde cok gec olucak gibi bir his var icimde , umarim ben yanilirim
Bana dediysen Arda'ya bu halinde €10M - €15M verenler son senesinde en fazla €5M verir. Siz tiye alın son senesine gelince görürüz. O zaman yaşı daha da ilerliyecek. Üstüne Avrupa Pasaportu olmaması. Al €5M bile fazla. :) :)
Mantığına hayranım dostum.
Ladesma'nın da son seneseydi,26 yaşındaydı ve yüksel bir mevlayı da gözden çıkarmıştık biz.Arda bu sene oluşturulan kadroyla daha iyi olacak değerine değer katacak bence.
Zekirdek
01.Eylül.2010, 00:45
arda'nin bu sezon satilmasi gerekliydi , cocugu bir sene daha ''zorla'' tutuyorlar , gittiginde cok gec olucak gibi bir his var icimde , umarim ben yanilirim
Erkenden gitmesse Tuncay gibi kendini böyle bir durumda bulabilir. Arda 26'sına kadar gitti gitti gitmesse hiçbir yere gitmesin Galatasaray'da devam etsin. Sonrada Avrupa'da hayır gelmez. Yazık eder kendine. En azından efsane olur.
Corpus
01.Eylül.2010, 00:46
Biz hala genç kalsın bu iyidir diyoruz. Ancak şu oyunculuğunun baharı geçince kimse peşinden koşmayacak onu bilmiyoruz.Çok haklısın aynı hisleri paylaşıyoruz...
yunusgs
01.Eylül.2010, 00:47
Sözleşmesinde son seneye girebilmesi için,gelecek yaz transfer döneminin de geçmesi lazım.O yüzden bu yorumları yapabilmek için,gelecek yaz transfer dönemini bekleyelim.O zaman da satılmazsa Arda,bu sefer istenilen paralar gelmeyebilir.
Walter Sakana
01.Eylül.2010, 00:47
Biz hala genç kalsın bu iyidir diyoruz.
Ancak şu oyunculuğunun baharı geçince kimse peşinden koşmayacak onu bilmiyoruz.
Çok haklısın aynı hisleri paylaşıyoruz...
Kafiye süper :)
Zekirdek
01.Eylül.2010, 00:49
Mantığına hayranım dostum.
Ladesma'nın da son seneseydi,26 yaşındaydı ve yüksel bir mevlayı da gözden çıkarmıştık biz.Arda bu sene oluşturulan kadroyla daha iyi olacak değerine değer katacak bence.
Yüksek bir mebla çıkarmış olsaydınız gelirdi. Mesut gibi piyasası €30M olan bir adam sırf seneye serbest kalacak diye €15M ücrete Real Madrid'e transfer oldu. Ayrıca Ledesma Arjantin'li Arda Türk bu fark bile yeter. Avrupa'da piyasamız yok. Türkiye'de yetişmiş en kaliteli futbolcularımız Hakan Şükür pek oynuyamadı İnter'de. Tuncay'ın hali içler acısı. Emre'de tam bir performans gösteremedi Avrupa'da. Bir Tugay oynamış olmak için kendi Blackburn'da oynadı yıllarca. En iyi oyuncuların böyleyken ülkenin Avrupa ve Dünya futbolunda piyasası yokken kim alsınki senin oyuncunu. Arda'nın yeteneğinin yarısı olan bir Arjantin'li 10 kez transfer olmuştu.
Yüksek bir mebla çıkarmış olsaydınız gelirdi. Mesut gibi piyasası €30M olan bir adam sırf seneye serbest kalacak diye €15M ücrete Real Madrid'e transfer oldu. Ayrıca Ledesma Arjantin'li Arda Türk bu fark bile yeter. Avrupa'da piyasamız yok. Türkiye'de yetişmiş en kaliteli futbolcularımız Hakan Şükür pek oynuyamadı İnter'de. Tuncay'ın hali içler acısı. Emre'de tam bir performans gösteremedi Avrupa'da. Bir Tugay oynamış olmak için kendi Blackburn'da oynadı yıllarca. En iyi oyuncuların böyleyken ülkenin Avrupa ve Dünya futbolunda piyasası yokken kim alsınki senin oyuncunu. Arda'nın yeteneğinin yarısı olan bir Arjantin'li 10 kez transfer olmuştu.
Hamit Altıntop derim,Gökhan İnler derim şu an almaya çalışsak 10'dan aşağı alamayız.Kendisini gösteren nasıl gidiyor da oynuyor.Gökhan İnler ve Hamit banko oynuyorlar takımlarında.
anilton
01.Eylül.2010, 00:56
Misimovic'in son 5 yıllık istatistiği;
222 maç 67 gol 89 asist
yunusgs
01.Eylül.2010, 00:57
222 maç 67 gol 89 asist
Etkileyici gerçekten.222 maçta 156 gole direkt etki etmiş.
Zekirdek
01.Eylül.2010, 00:58
Hamit Altıntop derim,Gökhan İnler derim şu an almaya çalışsak 10'dan aşağı alamayız.Kendisini gösteren nasıl gidiyor da oynuyor.Gökhan İnler ve Hamit banko oynuyorlar takımlarında.
Hamit'e konusunda Hmmm Hamit iyiymiş direk birkaç tane Türk alalım diyen klüp yoktur. Dediğin iki oyuncuda hiç bir Türk takımında oynadımı? Galatasaray Türk takımı. Altyapsını Türkiye'de alan futbolcu ile yabancı ülkede alan bir futbolcu çok farklıdır. Bizim ciğersiz dediğimiz Tuncay İngiltere'de maçın 20. dakikasından sonra yorulduğunu açıkladı.
izmer96
01.Eylül.2010, 00:59
222 maç 67 gol 89 asist
mac basi 0,4 asist ve 0,3 gol ile oynamis
eGowiCh
01.Eylül.2010, 01:20
Galatasaray, Dünya Kupası'nda çok iyi bir performans gösterip Avrupa piyasası da olan Elano'yu dahi elden çıkaramazken, Arda'ya 11 milyon Euro'luk teklifi hangi mantıkla reddediyor, anlamış değilim. Bu tekliften iyisi Şam'da kayısı. Sat gitsin, Kewell-Misimovic-Elano'yu oynatırsın, forvette Baros, defansta da Neill ve Insua'yı oynatırsın, kontenjana da takılmazsın. Cana ve Pino kulübede beklerler.
yunusgs
01.Eylül.2010, 01:23
Galatasaray, Dünya Kupası'nda çok iyi bir performans gösterip Avrupa piyasası da olan Elano'yu dahi elden çıkaramazken, Arda'ya 11 milyon Euro'luk teklifi hangi mantıkla reddediyor, anlamış değilim. Bu tekliften iyisi Şam'da kayısı. Sat gitsin, Kewell-Misimovic-Elano'yu oynatırsın, forvette Baros, defansta da Neill ve Insua'yı oynatırsın, kontenjana da takılmazsın. Cana ve Pino kulübede beklerler.
İşte o zaman olmaz Egemen.Mustafa-Barışla bu sefer yine kafayı yer taraftar.
deniz.91
01.Eylül.2010, 01:23
Ardaya iyi teklif gelmiş atelticoda sevdiğim takımdır ama teklifin son gün gelmesi transferin olmamasına büyük sebep bence bu riski alamadı gs 1 2 ay önce olsa gidebilridi kanımca
ForCimbom
01.Eylül.2010, 01:44
bak şimdi birşey diycem ama önce şunu söyleyeyim; arda keşke şu takımdan uzaklaşsa, avrupa'ya falan artık nereye gidecekse gitse, diye isterim.
lakin;
elano'ya iyi birkaç teklif geldi, ama yönetim zekasını konuşturarak saçma sapan bir beceriksizlikle elano'yu elde bıraktı.
arda'ya gelince, arda türk statüsünde dolayısıyla türk kontenjanını doldurmak için takımda olması gerekiyor. bi de kewell ilk 11 oyuncusu değil bu yaştan sonra. yani sol tarafın adam gibi bi adayı yok ilk 11 için , eğer arda giderse..
elano da sağ kanatta oy-na-ya-maz.
son olarak cana yedek mi? cana bu takımda yedek olacak en son yabancılardan biridir. pino bekler kewell bekler elano bekler cana oynar. şaka bile olamaz yani cana'nın yedeklik mevuzusu.
eGowiCh
01.Eylül.2010, 01:47
Hasan Şaş örneği var. Dünyanın parasını reddeti Galatasaray da ne oldu? Bir oyuncuyu parlattın mı, eğer bir Türk kulübüysen satacaksın. Deivid Şampiyonlar Ligi'nde neler yaptı, bir tek talibi çıkmadı. Lugano neler yaptı hem ŞL'de hem Dünya Kupası'nda, talibi çıkmadı. Türkiye liginde oynayıp da Avrupa'ya yüksek bedelle transfer olmak imkansıza yakın. Galatasaray Arda için 20-25 milyon Euro'luk teklif bekliyorsa gelecekte, bu çok zor. Maksimum 15 milyon Euro'ya gider, ki 11 milyon Euro şu anki teklif, bence kaçırılmaması lazım.
ForCimbom
01.Eylül.2010, 01:59
Hasan Şaş örneği var. Dünyanın parasını reddeti Galatasaray da ne oldu? Bir oyuncuyu parlattın mı, eğer bir Türk kulübüysen satacaksın. Deivid Şampiyonlar Ligi'nde neler yaptı, bir tek talibi çıkmadı. Lugano neler yaptı hem ŞL'de hem Dünya Kupası'nda, talibi çıkmadı. Türkiye liginde oynayıp da Avrupa'ya yüksek bedelle transfer olmak imkansıza yakın. Galatasaray Arda için 20-25 milyon Euro'luk teklif bekliyorsa gelecekte, bu çok zor. Maksimum 15 milyon Euro'ya gider, ki 11 milyon Euro şu anki teklif, bence kaçırılmaması lazım.
bak ben adnan polat olsam o 11 milyon euro ya arda yı özel uçağıma bindirip de gönderirdim. ama transferin son 1-2 günü şu günler. ve arda giderse yerine adam alınamaz. hatta yabancı hiç alınamaz(çünkü kontenjan) türk hiç hiç hiç alınamaz (yok öyle biri çünkü) ve sonuç olarak iyice içler acısı bir hal alır takım. yönetimin de işi biter. budur olay.
Cengo
01.Eylül.2010, 02:05
Hayır Türk Olduğu İçin. Hiçbir Türk'e Sözleşmesinin Son Senesinde Para Vermediler Hepsi Beleş Gitti.
Mesut'u Katmayın İşin İçine Çünkü O Türk Değil.
Bunu görmemiş olayım.
ForCimbom
01.Eylül.2010, 02:07
Bunu görmemiş olayım.
şimdi eğer tahmin ettiğim şeyden dolayı dediyseniz tamam da o arkadaş bunu alman milli takımını seçtiği için falan da söylemiş olabilir yani...
Redrum
01.Eylül.2010, 02:08
Bunu görmemiş olayım.
Mesut Alman, Barış gibi, Ersen Martin gibi, Ceyhun Gülselam gibi. Avrupa ülkelerinden birinin pasaportu varsa transfer edilmesi çok daha kolaylaşır. Mesut'un Alman pasaportu olmasa yine o kadar piyasası olmazdı.
caglaruzun
01.Eylül.2010, 02:11
Bunu görmemiş olayım.
Alman vatandaşı sonuç olarak.
M.O.S.H
01.Eylül.2010, 02:11
arda şu durumda satılamaz yerini doldurabilecek türk adam yok hele hele bu kadar hayal kırıklğından sonra takımdan gitmesi çok sakat olur
M.O.S.H
01.Eylül.2010, 02:12
Alman vatandaşı sonuç olarak.
yazık adam mantıklı davrandı diye türklüğünü sorgular olduk
BaGa TaRKaN
01.Eylül.2010, 02:13
Mesut Türk Olduğu İçin Transfer Olmadı Kandırmayın Kendinizi Zaten Biliyoruzki Ben Alman'ım Dediğini Her Fırsatta Dile Getiriyor. Zaten Türk Olsa Bi Üstteki Arkadaşında Dediği Gibi O Kadar Piyasası Olmazdı.
M.O.S.H
01.Eylül.2010, 02:24
Mesut Türk Olduğu İçin Transfer Olmadı Kandırmayın Kendinizi Zaten Biliyoruzki Ben Alman'ım Dediğini Her Fırsatta Dile Getiriyor. Zaten Türk Olsa Bi Üstteki Arkadaşında Dediği Gibi O Kadar Piyasası Olmazdı.
türk olmasıyla transferinin tabi bi alakası yok bugün real madrid te oynayabiliyorsa bunu alman milli takımına borçludur ama sonuçta bu adam türk adetlerini benimsemiş bir türktür alman milli takımın seçmesi bunu değiştiremez
Aydin
en azından 1 sene içerisinde arda'ya böyle bir teklif geleceğini daha sanmıyorum. avrupa'da da yokuz. arda'nın türkiye liginde ultrasonik oynaması lazım ki dikkat çekebilsin.
BaGa TaRKaN
yazık adam mantıklı davrandı diye türklüğünü sorgular olduk
Milliyetçilik Başka Şeydir, Profesyonellik ve Kendi Egosu Başka Şeydir. Almanyayı Seçtiyse O Oyuncu Almandır. Aynı Şekilde Aurelio Örneğinide Vereyim Türkü Seçtiyse O Türktür. Geri Plandaki Yok Türk Asıllıymış, Brezilya Asıllıymış Hikaye Bunlar. Neysen Odur.
Aydin
01.Eylül.2010, 02:25
Bunu görmemiş olayım.
Mesut kendisi "kendimi alman gibi hissediyorum" dedikten sonra bizim ona "türk değilsin" dememiz fazla olmaz herhalde Cengiz.
BaGa TaRKaN
01.Eylül.2010, 02:26
Mesut kendisi "kendimi alman gibi hissediyorum" dedikten sonra bizim ona "türk değilsin" dememiz fazla olmaz herhalde Cengiz.
Ağzına Kurban:)
KaRaBükLü KraL
01.Eylül.2010, 02:31
Çok doğru bi söz adam ben Almanım diye her yerde söylüyo madem Almansın Türk değilsin o zaman:)
Night_Mare17
01.Eylül.2010, 02:40
Beyler Transfere Dönelim :=)
yunusgs
01.Eylül.2010, 02:42
Beyler Transfere Dönelim :=)
Katılıyorum.Bazen her şey para değildir.Bugün 11 M Euro'dan olursun ama,yarın Arda mükemmel futbol oynar,takımını sırtlar,başarı kazanırsın ve belki de o paranın 2 katını kazanırsın.
valla aynı şeyi bende düşünüyodum ama taa ki mesut madride gelince " real madrid te oynayan ilk türk olmak beni gururlandırıyor" gibi bi söz sarf etmesi benim düşüncelerimi değiştirdi zaten adam o açıklamayı almanya milli takımında yaptı ben türküm dese kadro dışı kalırdı heralde ?
BaGa TaRKaN
01.Eylül.2010, 02:46
Bu Misimoviç ve İnsuanın Resmi Açıklaması Geldi mi Yönetimden. Akşam Haberlere Baktığımda Sağlık Kontrolünden Geçtikleri Haber Vardı Ama Hala Resmi Açıklama Yapmamış Yönetim:D
Bu İşten Pek Bişey Anlamadım...
Bu Misimoviç ve İnsuanın Resmi Açıklaması Geldi mi Yönetimden. Akşam Haberlere Baktığımda Sağlık Kontrolünden Geçtikleri Haber Vardı Ama Hala Resmi Açıklama Yapmamış Yönetim:D
yapıldı resmi açıklama
yunusgs
01.Eylül.2010, 02:49
Yapıldı abi,yapılmaz olur mu? :D
Aydin
01.Eylül.2010, 02:51
valla aynı şeyi bende düşünüyodum ama taa ki mesut madride gelince " real madrid te oynayan ilk türk olmak beni gururlandırıyor" gibi bi söz sarf etmesi benim düşüncelerimi değiştirdi zaten adam o açıklamayı almanya milli takımında yaptı ben türküm dese kadro dışı kalırdı heralde ?
konu dışı bir konu konuşuyoruz. son mesajımı yazayım. ben kimseye türksün veya değilsin demiyorum. daha öncesinde böyle bir açıklama yapmış birisine "türk değilsin" demeyi garipsememek gerekir.
senin dediğin gibi bir açıklama yapsaydı kadro dışı kalmazdı. onlar böyle şeyleri önemsemezler.
Night_Mare17
01.Eylül.2010, 02:52
Üsküdar'da sabah oldu:d::s_galatasaray:
BaGa TaRKaN
01.Eylül.2010, 03:01
Üsküdar'da sabah oldu:d::s_galatasaray:
Yok Valla Nvtspor 17:00 Bültenindeki Haberde Sağlık Kontrolünden Geçtiği Ama Henüz Resmi Açıklamanın Yapılmadığı Haberi Vardı.
Ondan Sonrada Ben Evden Çıktım Artık Sonra Yapıldıysa Bilmiyorum Görmedim:zuhaha
Ntvsporun Yalancısıyım Ben:D
olmucak heralde başka transfer hiç hareketlilik yok ?
Sheriff
01.Eylül.2010, 03:51
Daha ne olsun 1 gecede 2 adam geldi :D
Daha ne olsun 1 gecede 2 adam geldi :D
:D fena gaza geldik :D 1 adam daha bekliyoduk o yüzden :D yattı galiba :D
ShevAnil
01.Eylül.2010, 04:03
Aslında Manchester City'de forma şansı bulamayan Michael Jonhson'un kiralanmasını isterdim. 22 yaşında İki yönlü bir oyuncu formunu tutturursa opsiyonunu kullanıp alabilirdik.
nannar
01.Eylül.2010, 04:53
bu gece ekmek yok sanırım :) sahuru yapan yatsın :n:
King_91
01.Eylül.2010, 05:34
şu saatte kavruk teniyle annan inseydi uçaktan tadından yenmezdi be .. huzurla uyurdum derin bi oh çekerdim :D
GebzeLi1907
01.Eylül.2010, 08:33
http://www.milliyet.com.tr/prekazi-topa-tuttu-/spor/haberdetay/01.09.2010/1283581/default.htm (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Fprekazi-topa-tuttu-%2Fspor%2Fhaberdetay%2F01.09.2010%2F1283581%2Fdefa ult.htm)
Prekazi, Başkan Adnan Polat (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FAdnan%2520Polat)’ın isteği üzerine 25 yaşındaki futbolcuyu getirdiğini belirterek, “Başkan önceleri samimiydi ve ‘Eskişehir (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FEskisehir) maçından sonra gelin’ diyordu. Ama İstanbul (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FIstanbul)’da telefonumuza bakmadı ” dedi.
Florya (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FFlorya)’da yapılan görüşmede Adnan Sezgin (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FAdnan%2520Sezgin)’in kendilerine olumsuz yaklaştığını da kaydeden Prekazi, “Jovanovic’e kulübünden ayrılırken alacaklarına karşılık bonservisini verdiler. Rijkaard da kasetlerini izlemiş ve beğenmişti. Ama nedense İstanbul’da şartlar değişti. Şimdi Galatasaray (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Findex%2FGalatasaray)’a gelmek için kulübünden ayrılan ve açıkta kalan bir oyuncu var. Bir daha Galatasaray’dan ne bir yönetici ne de bir sorumlu beni aramasın. Çok kırıldım. Ben menajer değilim. Sadece eski kulübüme yardımcı olmak istedim” ifadelerini kullandı.bu arada prekazi yede büyük ayıp yapmış adnan polat yönetimi
eski oyuncularının değerini onlara vefa göstermeyi ne yazıkki gerçekten bilmiyor gs yönetimi
almayacaktın bu adamı ne diye ayarttın adam klupten bonservisini alıp gelmiş,alacaklarını bırakıp
prekazi gibi bi efsanenin de kalbini kırıp gücendirmişsin, ayıp etmişsin.
ben tüm samimiyetimle söyleyim üzüldüm bu haberi okuyunca
ShevAnil
01.Eylül.2010, 08:43
Eğer doğruysa yakışa kalmamış gerçekten yazık.
KanaKe
01.Eylül.2010, 08:44
bence arda satilmamali ayni sekilde elanoda kadroda tutulmali cok daha iyi olur galatasaray icin solda emre colak oynar sagda arda oynar forvet arkasi misimovic olur elanoda gecen sezonki gibi orta sahada oynar..
MaTRaKaN
01.Eylül.2010, 10:24
Transferi kapaattık heraLde..
izmer96
01.Eylül.2010, 10:29
Annan transferide yatmis Baptista'da
ForCimbom
01.Eylül.2010, 11:05
Annan transferide yatmis Baptista'da
bu çok kötü oldu. diğerleri değil de annan kesinlikle gelmeliydi. orta saha mükemmel olurdu. şimdi ya elano olacak ve aşırı kırılgan bir orta saha olacak, ya da mükemmel üçlüden biri oynayacak .........
E.Cartman
01.Eylül.2010, 11:06
Prekazi'ye büyük ayıp etmişler hem hazır ihtiyacımız varken alsak ya Jovanovic'i hemde bedava daha ne :D
Lucas Neill
01.Eylül.2010, 13:09
Galatasaray’da transfer hareketliliği son günlere girilirken tam manasıyla tavan yapınca ortaya zaman zaman hayli enteresan durumlar da çıkmıyor değil... Buna son örnek Jovanoviç cephesinde gelişti. Sarı-Kırmızılı ekibin efsane oyuncuları arasında yer alan Prekazi, Sırp futbolcuyu yönetimin bilgisi dahilinde Türkiye’ye getirdiğini belirtirken, kulüpten ise bunun tam tersi yönünde açıklamalar yapıldı. Prekazi ve beraberindeki oyuncunun, Adnan Sezgin ile uçakta tesadüfen karşılaştığı iddia edilirken, Galatasaray’ın resmi internet sitesinden de bir açıklama yapıldı. ‘Zorunlu açıklama’ başlığı taşıyan bilgi mesajında şu ifadeler kullanıldı: İnternet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul’a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç’le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.
Sonra ne değişti?
Galatasaray’ın kurmayları taraftarlarına bu önemli göndermeyi yaptıktan çok kısa bir süre sonra yaşananlar ise oldukça garipti. Sarı-Kırmızılılar’ın, “İlgimiz yok” dediği Jovanoviç, Galatasaray için detaylı bir sağlık kontrolünden geçirildi. Ve bu gelişmenin ardından akıllara şu soru geldi; o kadar kısa sürede ne değişti?
Fanatik
SAİT71
01.Eylül.2010, 13:11
Keşke Aziz Yıldırım alsa, hiç değil boşa gelmemiş olurdu :D
Revolution
01.Eylül.2010, 14:31
http://www.milliyet.com.tr/prekazi-topa-tuttu-/spor/haberdetay/01.09.2010/1283581/default.htm (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.milliyet.com.t r%2Fprekazi-topa-tuttu-%2Fspor%2Fhaberdetay%2F01.09.2010%2F1283581%2Fdefa ult.htm)
bu arada prekazi yede büyük ayıp yapmış adnan polat yönetimi
eski oyuncularının değerini onlara vefa göstermeyi ne yazıkki gerçekten bilmiyor gs yönetimi
almayacaktın bu adamı ne diye ayarttın adam klupten bonservisini alıp gelmiş,alacaklarını bırakıp
prekazi gibi bi efsanenin de kalbini kırıp gücendirmişsin, ayıp etmişsin.
ben tüm samimiyetimle söyleyim üzüldüm bu haberi okuyunca
Prekazi'ye de Jovanovic'e de yapılan büyük terbiyesizlik sevmiyorum bu yönetimi şimdi iyice soğudum. Bari İBB filan alsa da adam futbol oynasa. Çok üzüldüm gerçekten. Yazıklar olsun bu kadar amatörlük olmaz..
C h A o S
01.Eylül.2010, 15:27
Öyle bir şey yoktur yahu.İnanmadım açıkcası bu habere.
Eğer doğruysa yazık yahu Jovanovic'e.Yönetim vefasızlıklarına bir vefasızlık daha ekler olur biter :)
Sirius Black
01.Eylül.2010, 16:23
Yazık, doğruysa eğer bir efsaneyi daha küstürdük.
attiilla
01.Eylül.2010, 16:30
bu transfer döneminin kim ne derse desin geç de olsa en akıllıca transferlerini ve en az yıllık ücretlerle kapatan takımı galatasaray oldu.o yüzden transfer dönemini en verimli geçiren takım galatasaraydır diyebiliriz.gelelim transferlere.
benim en eleştirdiğim nokta her yıl takıma 6*7 oyuncu gelip bir o kadarının takmdan gitmesi.bu böyle olmamalı.istikrar olmalı takımda herşeyden önce.kadro oturmuş olmalı,oyuncular birbirine alışmış olmalı,her yl yeni gelen bir oyuncu bir adaptasyon sıkıntısı çeker,bunu aşmanı ilk yolu da hazır bir takıma gelmesidir.yeni gelen bir oyuncu bunu ancak böyle aşabilir.
transferleri değerlendirmeye misimoviçle başlayalım.bundesliga tecrübesi var,yıllarını vermiş bu lige.ama bundesliga ligi bizim ligimiz kadar sert değil.fakat bundesligadan gelen oyuncular bizim liginde uyum sorununu kolay aşabilmişlerdir(lincoln haricinde).misimoviçe yöneltilen eleştirilerin ilk başında koşmaması,mücadele etmemesi-alex'te-olduğu gibi.ben barcelona maçlarını izlerken messi de koşmuyor,ya da cristiano ronaldo veya mesut özil de saha içinde koşmuyor.bu tip oyuncular nerde duracağını,nereye koşacağını,ne yapacağını bilen oyuncular,bu yüzden dünya'da parmakla sayılıyorlar.saha içi dsiplininden kopmadıkları sürece defansif anlamda takımlarına bir zarar vermezler.o yüzden misimoviç transferi dört dörtlük bir transferdir diyebiliriz.çünkü baros'a milimetrelik pasları verebilir,takım içinde 2.golcü olabilir en önemlisi takımı yeniden diriltilebilir.şut,frikik,pas,gol herşey var bu adamda.kaprisli değil,gece hayatı yok,aile babası.sahai çinde lider,sorumluluk alabiliyor.
gelelim ikinci transfer olan emiliano insua'ya.galatasaray genç yabancı transferlerinde temkinli davranıp satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı tercih ediyor.bence de çok akıllıca,yabancı bir oyuncu türk futboluna uyum sağlayamayabilir ve de verdiğiniz paralar çöpe gider.o yüzden hem yeteneğiyle ve de hücuma verdiği katkıylı da sayarsak iyi bir transfer.performansını iyi tutabilmesi için ardayla gerekli uyumu sağlaması şart.
şimdilik bu kadar,diğer transfleri akşama değerlendireceğim.
titates1
01.Eylül.2010, 16:58
bu transfer döneminin kim ne derse desin geç de olsa en akıllıca transferlerini ve en az yıllık ücretlerle kapatan takımı galatasaray oldu.o yüzden transfer dönemini en verimli geçiren takım galatasaraydır diyebiliriz.gelelim transferlere.
benim en eleştirdiğim nokta her yıl takıma 6*7 oyuncu gelip bir o kadarının takmdan gitmesi.bu böyle olmamalı.istikrar olmalı takımda herşeyden önce.kadro oturmuş olmalı,oyuncular birbirine alışmış olmalı,her yl yeni gelen bir oyuncu bir adaptasyon sıkıntısı çeker,bunu aşmanı ilk yolu da hazır bir takıma gelmesidir.yeni gelen bir oyuncu bunu ancak böyle aşabilir.
transferleri değerlendirmeye misimoviçle başlayalım.bundesliga tecrübesi var,yıllarını vermiş bu lige.ama bundesliga ligi bizim ligimiz kadar sert değil.fakat bundesligadan gelen oyuncular bizim liginde uyum sorununu kolay aşabilmişlerdir(lincoln haricinde).misimoviçe yöneltilen eleştirilerin ilk başında koşmaması,mücadele etmemesi-alex'te-olduğu gibi.ben barcelona maçlarını izlerken messi de koşmuyor,ya da cristiano ronaldo veya mesut özil de saha içinde koşmuyor.bu tip oyuncular nerde duracağını,nereye koşacağını,ne yapacağını bilen oyuncular,bu yüzden dünya'da parmakla sayılıyorlar.saha içi dsiplininden kopmadıkları sürece defansif anlamda takımlarına bir zarar vermezler.o yüzden misimoviç transferi dört dörtlük bir transferdir diyebiliriz.çünkü baros'a milimetrelik pasları verebilir,takım içinde 2.golcü olabilir en önemlisi takımı yeniden diriltilebilir.şut,frikik,pas,gol herşey var bu adamda.kaprisli değil,gece hayatı yok,aile babası.sahai çinde lider,sorumluluk alabiliyor.
gelelim ikinci transfer olan emiliano insua'ya.galatasaray genç yabancı transferlerinde temkinli davranıp satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı tercih ediyor.bence de çok akıllıca,yabancı bir oyuncu türk futboluna uyum sağlayamayabilir ve de verdiğiniz paralar çöpe gider.o yüzden hem yeteneğiyle ve de hücuma verdiği katkıylı da sayarsak iyi bir transfer.performansını iyi tutabilmesi için ardayla gerekli uyumu sağlaması şart.
şimdilik bu kadar,diğer transfleri akşama değerlendireceğim.
Elano gitmeyecekse bence misimovic gereksiz bir transfer , mücadeledi bir orta saha oyuncusu lazımdı , elanoyu sağ kanatta falan mı kullanacak kalırsa bilmiyorum , ne kadar yararlı olur , onun dışında mismimovic kaliteli oyuncu
attiilla
01.Eylül.2010, 17:03
mücadeleciden kastın ne?essieni kastediyorsan ondan bir tane var kardeşim.dünyada bir tane üretmişler ondan.elanodan başka kim türkiye'ye gelir.aklı selim şeyler söyleyin.fitil oluyorum şu elano gitsin diyenlere.sanki fabregas,essien gelecek takıma da istemiyorlar.biz inamotoları gçrdük be kardeşim.
ForCimbom
01.Eylül.2010, 17:08
mücadeleciden kastın ne?essieni kastediyorsan ondan bir tane var kardeşim.dünyada bir tane üretmişler ondan.elanodan başka kim türkiye'ye gelir.aklı selim şeyler söyleyin.fitil oluyorum şu elano gitsin diyenlere.sanki fabregas,essien gelecek takıma da istemiyorlar.biz inamotoları gçrdük be kardeşim.
ne yani elano'dan daha mücadeleci bir adam gelemez mi türkiye'ye ? :icon_lol:
kusura bakma söylediklerinden bu çıkıyor.
çok saçma di mi? bence de.
ledesma geliyordu 5,5-6 milyon avro civarında bi fiyata . ledesma çift yönlü bir adamdı işte. temposu çalışkanlığı elano'dan çok daha yüksek bir adam. üstelik elano'ya teklif edilen 9-10 milyon euroların altında bir rakama.
tabi yönetimin beceriksizliğinden olmadı bu transferler. bize de misimovic'li elano'lu orta sahayla kafaları dağlara taşlara vurmak kalıyor. zira savunma yönünden çok zayıf bir orta üçlü oluyor o vakit...
izmer96
01.Eylül.2010, 17:09
Galatasaray son dakika calismalari yapiyor , bir bomba patlarsa kimse sasirmasin ama kesin degil henuz !
ForCimbom
01.Eylül.2010, 17:10
Galatasaray son dakika calismalari yapiyor , bir bomba patlarsa kimse sasirmasin ama kesin degil henuz !
anthony annan veya jovanovic . değil mi abi? .. :)
Clayman
01.Eylül.2010, 17:11
ne yani elano'dan daha mücadeleci bir adam gelemez mi türkiye'ye ? :icon_lol:
kusura bakma söylediklerinden bu çıkıyor.
çok saçma di mi? bence de.
ledesma geliyordu 5,5-6 milyon avro civarında bi fiyata . ledesma çift yönlü bir adamdı işte. temposu çalışkanlığı elano'dan çok daha yüksek bir adam. üstelik elano'ya teklif edilen 9-10 milyon euroların altında bir rakama.
tabi yönetimin beceriksizliğinden olmadı bu transferler. bize de misimovic'li elano'lu orta sahayla kafaları dağlara taşlara vurmak kalıyor. zira savunma yönünden çok zayıf bir orta üçlü oluyor o vakit...
Geçen sene Fenerbahçe maçından bu yana savunma ağırlıklı bir orta saha ile oynadık da noldu ? İyi yerlere mi geldik. Bir de son derece ofansif bir orta saha izleyelim de ondan sonra karar veririz iyi mi kötü mü oldu.
King_91
01.Eylül.2010, 17:12
Takıma gelmek isteyen bonservissiz + prekazi'nin önerdiği ; bana kalırsa hala problemli ve fazla alternatifi olmayan bi bölge olan orta sahanın ortasında oynayan ucuz bi adam var ve hala almıyoruz . inanılır gibi değil . kaldı ki ihtiyacın olmasa bile sadece prekazi için bile alınabilir bu adam . ama ihtiyaç da var . şaka gibi .
yönetim prekazi'ye yaptığıyla iyice gözümden düşmüştür (eğer doğruysa) .
mpaker66
01.Eylül.2010, 17:14
annan gelirse nefis olur ama yapamaz bu yönetim öyle bi kabiliyet yok çünkü ortasaha acaip kötü şuan geçen seneden ne farkı varki??Geçen sene de bi ileri vardı bi geri vardı bu sene de öyle.Hiç çift yönlü bi oyuncu yoktu..Geçen senenin yarasına çerre bulunumadı..Daha doğrusu yönetim onu akıl edemedi galiba...
ForCimbom
01.Eylül.2010, 17:14
Geçen sene Fenerbahçe maçından bu yana savunma ağırlıklı bir orta saha ile oynadık da noldu ? İyi yerlere mi geldik. Bir de son derece ofansif bir orta saha izleyelim de ondan sonra karar veririz iyi mi kötü mü oldu.
bak işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum. yani iş işten geçtikten sonra ne manası var bu transferin, anlık bir tatmin dışında? geçen sene ayrı bir fiyasko, elano vardı yine o orta sahada, savunma ağırlıklı olduğu falan da yoktu, kimse bi tarafını kaldırıp mücadele etmiyordu.
mpaker66
01.Eylül.2010, 17:20
yarım saat kaldı...
Sirius Black
01.Eylül.2010, 17:25
Son 22 dk. :p
yunusgs
01.Eylül.2010, 17:26
17.30 bitiyor galiba.Daha 51 dakika var :)
yunusgs
01.Eylül.2010, 17:27
anthony annan veya jovanovic . değil mi abi? .. :)
Bence çıkarsa Baptista çıkacak kutudan :D
King_91
01.Eylül.2010, 17:27
17.30 bitiyor galiba.Daha 51 dakika var :)
evet 17.30 .. daha var . hele bizim gibi son gün transfer yapan bi takım için uzun bi zaman :D
şaka bi yana boştaki jovanovici alamayan yönetim kimseyi alamaz başka ..
Clayman
01.Eylül.2010, 17:31
bak işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum. yani iş işten geçtikten sonra ne manası var bu transferin, anlık bir tatmin dışında? geçen sene ayrı bir fiyasko, elano vardı yine o orta sahada, savunma ağırlıklı olduğu falan da yoktu, kimse bi tarafını kaldırıp mücadele etmiyordu.
Renkdaşım, geçen sene çoğunlukla Sarp-Ayhan-Barış-Topal oynamadı mı bu takımda ?
Sirius Black
01.Eylül.2010, 17:31
Bence çıkarsa Baptista çıkacak kutudan :D
Kırmızı hissediyorum. :p Kırmızı formalı bi takımdan gelicek. :p
mpaker66
01.Eylül.2010, 17:33
Acaba kesin biri gelecek mi ki?Biz burda kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz?
Night_Mare17
01.Eylül.2010, 17:34
Jovanovic in artık Galatasaray a bir antipatisi olmuştur yerinde hiç olmak istemem takımımdaki her şeyi bırakıyım beni alacaklar diye geleyim ve almayın cok kötü bir durum rezalet.
nannar
01.Eylül.2010, 17:34
ya ne boşundan bahsediyorsunuz kardeşim ? Sanki bahsedilen adamı 50 kere maçta izlediniz de ondan mı alınsın ? prekazi'nin hatrı için adam mı alınır ? Asıl alınırsa ben yönetime kızarım. Prekazi maç kasetlerini verdim dedi. Demekki izlenmiş ve beğenilmemiş ya da ileri bir tarih için izlenecektir.. Yabancı kontanjanımız açık diye ne idüğü belirsiz bir genç oyuncuyu sırf eski oyuncumuz tavsiye etti diye alacaksak 2 gün sonra Hagi de bir rumen önersin onu da alalım. bu alınanlara para ödenmeyecek mi yıllık ücret olarak ? Bedavaya mı duracaklar kulüpte ? Zaten şu anda 9 yabancımız oldu. 1 tanede şimdi gelmezse ocak ayında ihtiyaca göre alınır. yani sırf 10 kişi doldurmak için alel acele adam alınacaksa alınmasın.
yunusgs
01.Eylül.2010, 17:35
Acaba kesin biri gelecek mi ki?Biz burda kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz?
Yok sadece bir ihtimal şu anda :) Ama Adnan Polat'ın 5 yabancı alacağız sözlerine dayanarak bunu söyleyebiliriz :)
mpaker66
01.Eylül.2010, 17:36
Kırmızı hissediyorum. :p Kırmızı formalı bi takımdan gelicek. :p
o zaman torres,carrick yadaa agüero :uzgun::confused::confused::confused::icon_razz:
King_91
01.Eylül.2010, 17:37
ya ne boşundan bahsediyorsunuz kardeşim ? Sanki bahsedilen adamı 50 kere maçta izlediniz de ondan mı alınsın ? prekazi'nin hatrı için adam mı alınır ? Asıl alınırsa ben yönetime kızarım. Prekazi maç kasetlerini verdim dedi. Demekki izlenmiş ve beğenilmemiş ya da ileri bir tarih için izlenecektir.. Yabancı kontanjanımız açık diye ne idüğü belirsiz bir genç oyuncuyu sırf eski oyuncumuz tavsiye etti diye alacaksak 2 gün sonra Hagi de bir rumen önersin onu da alalım. bu alınanlara para ödenmeyecek mi yıllık ücret olarak ? Bedavaya mı duracaklar kulüpte ? Zaten şu anda 9 yabancımız oldu. 1 tanede şimdi gelmezse ocak ayında ihtiyaca göre alınır. yani sırf 10 kişi doldurmak için alel acele adam alınacaksa alınmasın.
her önerdiği adımı alıp türkiyeye gelmiyo herhalde prekazi de .. belli ki çağrılmış ..
King_91
01.Eylül.2010, 17:38
Insua-Neill-Cana-Misimovic-Elano-Pino-Baros-Kewell .. zaten 8 yabancımız var 9 değil .
Revolution
01.Eylül.2010, 17:39
Onu demiyoruz ki HasHüs hocam. Prekazi diyor ki bana tamam gelin dediler bonservisi kulüpten aldık geldik, telefonlarımıza çıkmadılar. Sağlık kontrolünden geçirdik, sonra yalanladılar diyor. E adam haklı bu konuda..
yunusgs
01.Eylül.2010, 17:40
Onu demiyoruz ki HasHüs hocam. Prekazi diyor ki bana tamam gelin dediler bonservisi kulüpten aldık geldik, telefonlarımıza çıkmadılar. Sağlık kontrolünden geçirdik, sonra yalanladılar diyor. E adam haklı bu konuda..
Eğer durum gerçekten bu kadar ileriye gittiyse,çok ayıp olmuş gerçekten.
Revolution
01.Eylül.2010, 17:42
Rosenborg, transferin son gününde Annan'ın yerini dolduramayacakları için satmayacaklarını açıklamamış mıydı? Jovanovic gelebilir biri gelecekse beyler. Veya Elano da ayrılabilir, öyle olursa hiç şaşırmam.
Sirius Black
01.Eylül.2010, 17:43
o zaman torres,carrick yadaa agüero :uzgun::confused::confused::confused::icon_razz:
Ya tutarsa. :p
http://www.united-latest.com/uploads/1/9/5/6/1956984/9409633.jpg?508
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00863/Lucas-Leiva_380x529_863080a.jpg
mpaker66
01.Eylül.2010, 17:45
Ya tutarsa. :p
http://www.united-latest.com/uploads/1/9/5/6/1956984/9409633.jpg?508
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00863/Lucas-Leiva_380x529_863080a.jpg
Havaalanına Taaa burdan(Yozgat)'tan koşarak giderim :D
King_91
01.Eylül.2010, 17:45
Rosenborg, transferin son gününde Annan'ın yerini dolduramayacakları için satmayacaklarını açıklamamış mıydı? Jovanovic gelebilir biri gelecekse beyler. Veya Elano da ayrılabilir, öyle olursa hiç şaşırmam.
Ben de bunu diyorum işte . sonuçta istanbula çağrılcak kadar beğenildiyse takımda oynayabilecek kapasitede . BENCE hala fazladan bir ortasaha oldukça iş görür . e adamın bonservisi de elinde ..
Revolution
01.Eylül.2010, 17:50
Aynen katılıyorum. Bu adam tribünde otursa bile bütün sezon 1 maç çıkar aslanlar gibi mücadele eder. Alacaklarına karşılık bonservisini almış burada oynamak için gerçekten istekli. Bu fırsatı tepmeyelim.
izmer96
01.Eylül.2010, 17:51
Ligtv Hasan Onar : Gs transfer için son dakika çalışmaları yapıyor.
mpaker66
01.Eylül.2010, 17:51
jovanoviç defans ıyuncusu deil mi?
tarikko
01.Eylül.2010, 17:52
Hangi mevkiye yapilacak son dakika transferi?
yunusgs
01.Eylül.2010, 17:55
Hangi mevkiye yapilacak son dakika transferi?
Forvet ya da defans alternatifi olabilir.
nannar
01.Eylül.2010, 17:56
transfer falan yapılmaz bence... olursa da hemen fax ile imzalatıp federasyona mı faxlayacaklar nasıl olacak anlamadım :n: 20 dk kaldı zaten...
prekazi konusunu biz basından okuyarak yorumluyoruz yine... bence yarın gece adnan polat canlı yayındayken sorarlar mutlaka o konuyu. programı kaçırmamak lazım
KaRaBükLü KraL
Beklemedeyiz de 21 dakika kaldı yahu:zuhahaNe ara yapacaklar hadi:D
Aşk-ı Şehir
Galatasaray yedek bir forvet almalı..
Revolution
01.Eylül.2010, 17:58
Aynen. İskender-Gökhan Ünal ikilisinden biri iyi bir yedek forvet olabilir..
Night_Mare17
01.Eylül.2010, 17:59
Bitti galiba transfer dönemi
KaRaBükLü KraL
01.Eylül.2010, 18:00
18 dakika var:D
Clayman
01.Eylül.2010, 18:00
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=10722
Revolution
01.Eylül.2010, 18:01
Son dakikaya saklamışız kendimizi nöbetçi direktör Adnan Sezgin :zuhaha
mpaker66
01.Eylül.2010, 18:01
transfer dönemi bitip blki gs bi transferde yapmış olabilir ama açıklamazlar fedarasyona vermek için son 15 dk var..İstediği zaman açıklarlar yoksa :D
Night_Mare17
01.Eylül.2010, 18:04
Bu jovanovic i alalım ya elano yu sepetle sonra annan ile de lucas leiva :D
KaRaBükLü KraL
01.Eylül.2010, 18:04
Bu jovanovic i alalım ya elano yu sepetle sonra annan ile de lucas leiva :D
13dkda mı olacak bu dediklerin:zuhaha
Sirius Black
01.Eylül.2010, 18:05
Ve bunları 12 dakika içinde yapalım. :)
Night_Mare17
01.Eylül.2010, 18:05
Bizim Adnan Sezgin melek gibi insandır yapar :D
Sirius Black
01.Eylül.2010, 18:08
Kamuoyu Aydınlatma Platformu.
Galatasaray'ın transferleri bildirdiği yer.
Night_Mare17
01.Eylül.2010, 18:11
Son 6 dakikaya girmiş bulunuyoruz.
Sirius Black
01.Eylül.2010, 18:14
Son 4 dakika, transferi kapattık artık. :D
ForCimbom
01.Eylül.2010, 18:14
Renkdaşım, geçen sene çoğunlukla Sarp-Ayhan-Barış-Topal oynamadı mı bu takımda ?
ayhan geçen sene çok az maç oynadı. barış da öyle. elano 25 lig maçında oynadı. elano var bir kere orda. ikinci devre gio gelince de arda zaman zaman orta üçlüde oynadı. yani gayet ofansif bir orta üçlü vardı.
kaldı ki o bahsettiğin muhteşem adamların oynadığı maçlarımız hakkında bir istatistik var mı? üçünün beraber oynadığı kaç maç var onu da merak ediyorum ayrıca.
neyse bakalım göreceğiz artık. muhtemelen çok değişken dizilişler oyuncu seçimleri göreceğiz. ve yine "yazık" olacak.
Sirius Black
01.Eylül.2010, 18:15
Geçen seneden daha üst seviye bir kadro değil fakat geçen seneden daha dengeli bir kadro şu anki.
King_91
01.Eylül.2010, 18:15
Ben halen bir DMC'ye daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum . Annan gelmiş olsaydı son yıllardaki en akıllıca transfer dönemlerinden biri olabilirdi (zamanlamayı hesaba katmazsak)
mpaker66
01.Eylül.2010, 18:16
Kötüyüz yine bu sezon çift yönlü bi oyuncu bile yok :S
Night_Mare17
01.Eylül.2010, 18:16
Bence federasyona yeni transfer yollandı ama daha türkiye'ye gelmedi sağlık kontrolü orada yapıldı yapılabiliyorsa :D
Clayman
01.Eylül.2010, 18:18
Hayırlı olsun, transfer dönemi resmen bitti.
Ziya38
01.Eylül.2010, 18:19
Bu aksami bekleyin derim , 24:00 kadar.. Belkit birseyler olur hehe
SAİT71
01.Eylül.2010, 18:20
Transfer dönemi bitmedi mi 24'te ne olacak :)
Night_Mare17
01.Eylül.2010, 18:21
Transfer dönemi bitmedi mi 24'te ne olacak :)
İsim federasyona bildirilip açıklanmayabilir.:icon_biggrin:
nannar
01.Eylül.2010, 18:21
olmazsa da napalım... Lorik Cana,Mustafa Sarp,Ayhan ve Barış 4 lüsünden 2 si oynar ön liberoda. Hücumda Baros sakatlanmasın diye dua etmeye başlayalım. diğer mevkiler iyi kötü bu lige yeter... Ama Adnan Sezgin de artık istifa etsin, ona da yeter, bize de yeter... Ayıp denen birşey var yani :D
Corpus
01.Eylül.2010, 18:31
kewell forvet oynuyacak bu sene o sakatlanırsa da arda oynar alıştık artık :)
nannar
01.Eylül.2010, 18:33
pino da oynar sanırım forvette.
mpaker66
01.Eylül.2010, 18:33
olmazsa da napalım... Lorik Cana,Mustafa Sarp,Ayhan ve Barış 4 lüsünden 2 si oynar ön liberoda. Hücumda Baros sakatlanmasın diye dua etmeye başlayalım. diğer mevkiler iyi kötü bu lige yeter... Ama Adnan Sezgin de artık istifa etsin, ona da yeter, bize de yeter... Ayıp denen birşey var yani :D
Haklısın Hocam sonuçta avrupa kupası falan yok :S Sadece bu lig için bu kadro yeterlidir.
Revolution
01.Eylül.2010, 18:43
Rijkaard'ın kafasındaki kadronun bu olduğunu düşünüyorum.
http://www.footballuser.com/Formations/2010/09/16468_Galatasaray_SK.jpg (http://www.footballuser.com/16468/Galatasaray_SK)
mpaker66
01.Eylül.2010, 18:46
Ah Lucas biglia ahh :P
nannar
01.Eylül.2010, 18:52
http://www.footballuser.com/Formations/2010/09/16468_Galatasaray_SK.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.footballuser.c om%2F16468%2FGalatasaray_SK)
ne güzel işte, her bölgede 2 adam çıkaracak kadar kaliteli (!) kadromuz var :n: birinci isimlerle oluşan kadro tamam ama ikinci isimlerle oluşan kadro ligde düşmemeye oynar :Dözellikle savunma ve ön libero nefis olur 2. kadroda :p
Revolution
01.Eylül.2010, 18:53
Aynen katılıyorum :)
King_91
01.Eylül.2010, 19:09
Orta saha'da cana misimoviç sakatlanıp ayhan barış elano 3lüsüne dönünce jovanovic'i alsaydık keşke demeyiz inşallah .
nannar
01.Eylül.2010, 19:38
hala jovanoviç diyor yawww :) kaç kere izledin adamı ? daha doğrusu çocuğu ? prekazi gelecek için önermiştir onu. Ben zannetmiyorum ki musa çağıran'dan daha yetenekli bir oyuncu olsun... öyle aman aman bir genç olsa Gs yönetimi akılsız mı ? kaçırır mı öyle adamı ? muhtemelen izlemeye alacaklardır. Dediğim gibi yarın adnan polat'a yöneltirler bu konudaki soruları. bence basının işkembeden sallamalarına çok kulak asıyorsunuz.... ayhan-barış-elano 3 lüsü dediğin oyunculardan ayhan bu seneye kadar orta alanda her zaman hazır kıta bekleyen bir profesyoneldi. barış alman kültüründe yetiştiği için belirli bir kalitesi var. Elano zaten konuşmaya bile gerek olmayan kalitesi belli bir oyuncu. yani jovanoviç gelince bu adamlardan birini direk kesecek falan mı zannediyorsunuz siz ? Tamam GS'ye yakışmıyor barış ve ayhan fakat jovanoviç dediğiniz genç oyuncunun da ne olduğunu sadece izleyenler ve tanıyanlar bilir. ben bilmiyorum açıkcası
Clayman
01.Eylül.2010, 19:50
aklı selim şeyler ? kimi görüp görmemen umrumda değil ben de sana senin uslubunla cevap vereyim senin söylediğin şeyler aklı selim değil , mantık dışı , futbol bilgisinden yoksun , fitil oluyorum böyle konuşunca.
neyse "insan" gibi konuşmak gerekirse :
elano - misimovic benzer tarz orta sahalar elano öldürücü paslar atabilecek bir oyuncu galatasaray ihtiyacı olan defansif orta saha mevkisine oyuncu aldı , elinde misimovic benzeri elano gibi bir orta saha adamı var kaldı ki oyunun defansif yönünü de misimovicden daha iyi oynayan bir oyuncu , eğer orta sahaya yabancı transferi yapılacaksa bu çift yönlü bir orta saha olmalıydı , sertlik kazandıracak elanoyla misimovic yanyana oynayacaksa cana'nın 2 kat daha fazla mücadele etmesi gerekir orta sahaya yaratıcılık gelir ama elano sağ kanatta oynayacaksa o adamın yerine misimovici alıp sağ kanadı elanoya emanet etmek saçmalık bence .
Elano o paslardan kaç tane attı da Misimovic gereksiz transfer oldu ?
E.Cartman
01.Eylül.2010, 19:51
http://www.footballuser.com/Formations/2010/09/16468_Galatasaray_SK.jpg (http://www.footballuser.com/16468/Galatasaray_SK)
ne güzel işte, her bölgede 2 adam çıkaracak kadar kaliteli (!) kadromuz var :n: birinci isimlerle oluşan kadro tamam ama ikinci isimlerle oluşan kadro ligde düşmemeye oynar :Dözellikle savunma ve ön libero nefis olur 2. kadroda :p
aynen katılıyorum Has-Hüs hocam :n::n: Yalnız şöyle bi olay var geçen sezon Rijkaard Keita'nın yokluğunda Barış'ı sıkça sağ kanatta oynattı yani Elano yedekte bekleyebilir uzunca bi süre :D
Clayman
01.Eylül.2010, 19:56
öyle aman aman bir genç olsa Gs yönetimi akılsız mı ? kaçırır mı öyle adamı ? muhtemelen izlemeye alacaklardır.
Abi hatırlatırım, Otamendi 4m €'ya gitti Porto'ya. Birazcık akıl olsa Güney Amerika'da ne gençler var Avrupa'ya gelmek isteyen, onları almaya çalışırlar. Onu geç bence bu yüzden...
E.Cartman
01.Eylül.2010, 19:59
Abi hatırlatırım, Otamendi 4m €'ya gitti Porto'ya. Birazcık akıl olsa Güney Amerika'da ne gençler var Avrupa'ya gelmek isteyen, onları almaya çalışırlar. Onu geç bence bu yüzden...
Güney Amerika'dan ne gençler varda adamlar yumuşak liglerden geliyor buraya bi geliyorlar şoka uğruyorlar Türkiye'de Güney Amerikadan direk gelipte tutan adam sayılıdır. Carrusca'da gelirken Estudiantes'de çokta iyi oynuyordu yani :n::n: