Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

Night_Mare17
07.Haziran.2011, 22:41
Ne alaka Tuğrul :D burası GS Transfer haberi boş mesaj niye atıyorsunki :D bu arada Mutu her sene bize geliyor zaten :D

Gündemimizde olan isimler işte :D

E.Cartman
07.Haziran.2011, 22:41
Bir an Mutu'nun Galatasaray aşkı alevlendi diye okudum :D Bizdeki nasıl aşksa artık Mutu'da bize aşık oldu :D

:zuhaha

İsveç - Finlandya maçı 3-0 . İlk gol Kallström ' den geldi . 3. golde Larsson mükemmel bir asist yaptı ibrahimovic attı.

Kaan, Larsson coşmuş :zuhaha

DenizlispoR
07.Haziran.2011, 22:42
Kaan için Larsson'u istiyorum ben :zuhaha .

Night_Mare17
07.Haziran.2011, 22:42
Larsson'u alırsak sağ tarafı otoban yaparız :D

Bu arada Kallström bir asistte yaptı :D

Revolution
07.Haziran.2011, 22:44
Kocum Larsson ya :D

E.Cartman
07.Haziran.2011, 22:56
Kocum Larsson ya :D

senin için forumca para toplayıp Larsson'un bonservis parasını çıkaralım :zuhaha:zuhaha

E.Cartman
07.Haziran.2011, 23:10
Kallström bir orta açtı, bizim Sarp+Barış+Balta 3'lüsünün kariyerlerindeki bütün ortaları toplasan anca yetişir :zuhaha Ayrıca çok iyi bir serbest vuruş kullandı, tam Ibra'nın kafaya, 4-0 yaptılar skoru.

LadroN
07.Haziran.2011, 23:10
İsveç'te maşallah herkese 3 tane sallıyor.

E.Cartman
07.Haziran.2011, 23:15
Elmander'de çok iyi oynuyor sürekli basıyor ilerde, yorulmadı hala. Bir de gol atsa :D Ibra'da 25'te Toivonen yerine girmiş 3 tane attı :zuhaha

ShevAnil
07.Haziran.2011, 23:16
İsveç'te maşallah herkese 3 tane sallıyor.

Bizim basından haberleri var sanırım, hayatlarının en iyi oyunlarını oynuyorlardır :D

E.Cartman
07.Haziran.2011, 23:18
Isaksson demin taça salladı topu. Allah düşmanımın başına vermesin Isaksson'u :D

Emurafu
07.Haziran.2011, 23:18
Kallström'ü izlemek için Davala falan maçta artık bu maçtan sonra Okeyi verirler.

Şuanda 1 gol 2 asistle oynuyor.

Muslera transferi için Tulun münihte menejeri ile görüşüyormuş. Cine-5

Celal Kolot:Çok iyi transfer olur.10 kaleci aramazlar.
Bünyamin Çidal:İzlediğim kadarı ile seriada iyi mçalar çıkardı..

E.Cartman
07.Haziran.2011, 23:21
Kallström'ü izlemek için Davala falan maçta artık bu maçtan sonra Okeyi verirler.

Şuanda 1 gol 2 asistle oynuyor.

Muslera transferi için Tulun münihte menejeri ile görüşüyormuş. Cine-5

Celal Kolot:Çok iyi transfer olur.10 kaleci aramazlar.
Bünyamin Çidal:İzlediğim kadarı ile seriada iyi mçalar çıkardı..

zaten bu performansa da onay vermezlerse, Xavi ya da Iniesta'dan aşağısı kesmez bizi :zuhaha

Edit: yalnız İsveç çok iyi oynuyor. 2 stoper ve Isaksson hariç, geri kalan 7 (7 çünkü Ibra imkansız :D) oyuncudan geleceklere hayır demem açıkcası.

Revolution
07.Haziran.2011, 23:26
Kallstrom gelsin de dertler bitsin, gozumuz yollarda kaldi. :)

LadroN
07.Haziran.2011, 23:43
Kallstrom bizde derken başkası gelip almasın bu oyununu görünce:D.

Night_Mare17
07.Haziran.2011, 23:46
zaten bu performansa da onay vermezlerse, Xavi ya da Iniesta'dan aşağısı kesmez bizi :zuhaha

Edit: yalnız İsveç çok iyi oynuyor. 2 stoper ve Isaksson hariç, geri kalan 7 (7 çünkü Ibra imkansız :D) oyuncudan geleceklere hayır demem açıkcası.

Elmander ' i zaten aldık 6 :D

E.Cartman
07.Haziran.2011, 23:53
Elmander ' i zaten aldık 6 :D

Bi an unutmuşum Elmander'i :D Ibra'nın yanında oynayınca garip geldi biraz, benimseyemedim daha :zuhaha

Rehavi
08.Haziran.2011, 00:07
senin için forumca para toplayıp Larsson'un bonservis parasını çıkaralım :zuhaha:zuhaha

Benden de 10 lira çalışır :D Kolay aslında benim gibi 1 milyon kişi bulsanız bonservis çıkar :D Ya da bir buçuk milyon :D

Lucas Neill
08.Haziran.2011, 01:30
Dha Klose Gs'ye yakin diyor.

http://www.dha.com.tr/klose-galatasaraya-cok-yakin-haber_170652.html

Facx
08.Haziran.2011, 01:34
G.Saray Klose'yi bitirdi!
Ve Galatasaray bombayı patlattı! Alman devi Bayern Münih'le geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Miroslav Klose, Galatasaray'la anlaştı.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=93649

yeni yapılanma hakkında umutlarım gün geçtikçe kötüleşiyo cidden o kadar drogba dedik dedik gele gele klose mi geliyo !

cimboom
08.Haziran.2011, 01:35
Ya simdi Klose para icin gelmiyorsa ne icin geliyor ?

Lucas Neill
08.Haziran.2011, 01:36
G.Saray Klose'yi bitirdi!
Ve Galatasaray bombayı patlattı! Alman devi Bayern Münih'le geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Miroslav Klose, Galatasaray'la anlaştı.

yeni yapılanma hakkında umutlarım gün geçtikçe kötüleşiyo cidden o kadar drogba dedik dedik gele gele klose mi geliyo !

Saka misin yahu Klose dedigin adam leblebi gibi gol atar.

Fearless Coward
Tey Allahım ya biri Klose'yi biri Forlan'ı biri Drogba'yı beğenmez yahu gözünüz forvet görsün Klose gibi adamı nerden bulacağız ha Drogba ha Klose aynı şeyler bunlar ikisi de kalite kokuyor...

Facx
Ya simdi Klose para icin gelmiyorsa ne icin geliyor ?

onu geçtim bu adam klüb kariyeri olarak napmış bu yaşta fiziği anca drogba gibi oyuncular üst düzey futbol oynar klose ne alaka oldu olcak yanınada raulu alalım

Trabzonspor
08.Haziran.2011, 01:37

C h A o S
08.Haziran.2011, 01:39
Klose'yi siz heralde hayatınızda hiç izlemediniz.Ya da başka biriyle karıştırdınız ?

Facx
08.Haziran.2011, 01:39
Klose'yi siz heralde hayatınızda hiç izlemediniz.Ya da başka biriyle karıştırdınız heralde?

yaş ve son yıllardaki klüb performansına tepkim yanlış anlaşılmasın (ayrıca drogba yatar klose gelirse )

Bordo61Mavi
08.Haziran.2011, 01:41
Kloseyi Trabzona cok istedim bize nasip olmadi ama onun gibi bi golcuyu ligimizde izlemek buyuk keyif olacak

cimboom
08.Haziran.2011, 01:42
Cuma gunu aciklanacakmis deniyor. Baskanimiz ilk önce kaleci aciklanacak demisti? simdi kaleci yarin bir gun aciklanirmi dusunmuyor degilim, isler corbaya döndu valla. :S

C h A o S
Klose gibi adam 2 yıl daha rahat futbol oynar.Uyum sağlarsada gereken katkıyı yapar.Drogba gelmezse yatak kalkak dua edek Klose gelsin diye.

Eminoski
Terim'in hakan şükürü olur ki daha fazlası var bu adamda

Lucas Neill
08.Haziran.2011, 01:47
Ben bizim taraftari anlamiyorum sanki Drogba ve Klose ikisi ile de anlasilmis bizimkiler Klose'yi secmis gibi davraniyorsunuz alabilseler alirlar heralde kolay mi bu isler.

Rehavi
08.Haziran.2011, 01:48
Hayırlı olsun... Büyük bir golcü umarım tutar.

Yalnız işin sıkıntılı kısmı 33 yaşına girmiş...

Corpus
08.Haziran.2011, 02:07
Kendisini pek sevmem hep başımıza bela olduğu için ama kalitesine de laf edemem.

Hayırlı olsun büyük camiamıza

footballer33
08.Haziran.2011, 02:14
Bu ülkeye Lionel Messi gelse çok kısa boylu, daha uzununu bulamadınız mı, ayağında da çok top tutuyor gereksiz çalımlara giriyor deriz ya da C.Ronaldo gelse adam çok artistik hareketler yapıyor, çok gereksiz bilek hareketleri var deriz. :D Yahu MİROSLAV KLOSE bu, son Dünya Kupası'nın yıldızlarından biri ve geldiği takım B.Münih, ki yaş muhabbeti olacaksa Drogba da 33 yaşında o gelseydi onun için de yapılacak mıydı acaba bu söylemler? G.Saray; bu yaz, şu ana kadar yapılan transferler içinde en iyisini yapmıştır, hayırlı olsun. :)

Alicanfmfan
08.Haziran.2011, 02:19
Klose'nin yaşına laf ediyoruzda Alex kac yasında önemli olan performansıdır kaldı ki Almanlar iş disiplinleri üst düzeydir hangi takıma gelirse gelsin mutlak başarı saglar.

Ayrıca Klose dünya kupalarının tarihinde en cok gol atan oyunclardan biri , Ronaldo'dan sonra o geliyor galiba..

KaPaLı
08.Haziran.2011, 02:24
Sakin olun gençler haberin kaynağı Kadir Çetinçalı :n:

okumus
08.Haziran.2011, 02:43
Bence resmi açıklama yapılana kadar fazla heyecanlanmamak lazım.Drogba'da bitti dediler sonuç ortada.Kallstrom'le Musluera ne zaman imzalayacak ben onu merak ediyorum.

grkm33
08.Haziran.2011, 02:50
Kallström ve Muslera beni daha çok heyecanladırıyor :)

besiktas1903
08.Haziran.2011, 02:53
Lazio'da ilgileniyor Klose ile hatta Italyan medyasina göre Lazio'da

Lucas Neill
08.Haziran.2011, 02:54
Lazio'da ilgileniyor Klose ile hatta Italyan medyasina göre Lazio'da

Sabah Klose'nin menajeri Lazio iddialarini yalanlamis diyolar.

Alicanfmfan
08.Haziran.2011, 03:03
Klose ile Lazio da ingileniyormus ya yarın Gazete başlıkları ''Alma Klose'yi - Al Muslera'yı'' , müthiş takas felanda yazabilirler:)

ShevAnil
08.Haziran.2011, 03:06
2 Gün öncede Valencia'daydı zaten. :)

Corpus
08.Haziran.2011, 03:17
2 Gün öncede Valencia'daydı zaten. :)

Yok yok 3 gün önce Valencia ' da , 2 gün önce Trabzon'da dün Lazio ' da bugün de Galatasaray'da
:D:D:D

Lucas Neill
08.Haziran.2011, 03:19
Braga'daki Paulao ile de ilgileniyormusuz nasildir bilen var mi?

ShevAnil
08.Haziran.2011, 03:22
Yarı final ve final maçların da izlemiştim, fiziği çok iyi, hava toplarında da başarılı, müdahaleleri yerinde fakat biraz ağır kalıyor o kadar da olsun. :)

Emurafu
08.Haziran.2011, 04:13
Gece gece koptum, Lazio forumlarıda nöbet tutuyor..Onlar JKlose'yi büyük heyecanla bekliyor.:D

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/8/1900.jpg

Lazio Forums - Calcio Mercato/Market - Lazio Forever Forum (http://www.lazioforever.com/transfers-and-rumours/calcio-mercatomarket/7755/)

Revolution
08.Haziran.2011, 09:52
Forvet olarak yalnizca Klose gelirse buyuk hayal kirikligi olur benim acimdan.

Varonil
08.Haziran.2011, 10:28
Klose gelirse bir Baros etkisi yaratır Galatasaray'da.Her an golü koklayan bir futbolcu,muhakkak başarılı olur.

Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 11:59
Klose tam bir bitirici yahu. Hem öyle sorun yaratacak bir oyuncu tipide değil. Baros - Klose ikilisi çok tehlikeli bir ikili olur bence...

cimboom
08.Haziran.2011, 12:02
Imza show bekliyorum ben. Muslera, Klose, Kim Källström falan :D

Redrum
08.Haziran.2011, 12:28
NTV Spor Haber müdürü müydü neydi, canlı yayındaydı. Rastladım. Çok fazla bilgi verdi. Birincisi, Ersan'da çekildiğimiz için, Beşiktaş da Klose'den çekilmiş, Klose bitti gibi bir şeymiş. Klose alınırsa Drogba alınmayacak gibi bir şey yokmuş, ikisi de olacakmış. Fatih terim, 6+2+2ye göre takım kurmayacakmış, 8 yabancıyla yola devam edecekmiş ve Cana dahil 5 yabancıyla yolları ayıracakmış. Culi, Pino, Baros, Stancu'dan 2si gidecekmiş. Baros'a Katar'dan ciddi teklifler varmış, o yüzden yollanması düşünülüyor sanırım.
Baros yıllık 3, Cana 2 alıyor, Kewell, Neill de iyi paralar alıyor. Bu boşalan maaş bütçesini güzel yayarsak belki çok fazla bozmaz dengeleri. Drogba + Klose düşünsenize?

Redrum
08.Haziran.2011, 12:36
Ayırca Ümit Davala'nın transferde etkin rol oynadığı, çünkü Werder Bremen'de beraber forma giydikleri için hatta şampiyon oldukları için hani o zamanlardan arkadaşlığı varmış, bu yüzden ikna ediyormuş falan.

Rehavi
08.Haziran.2011, 12:50
Daha önce de söylemiştim ama tekrarlayayım, eğer Galatasaray yönetimi Beşiktaş için transferden çekildiyse çok doğru davranmışlar, kulüp ilişkileri açısından... Tabi ki bir mecburiyet yoktu ama etik olmakla kulübün menfaatlerini düşünmek arasındaki ince çizgiyi çok iyi ayırmışlar. Tabi bunda Ersan ın Beşiktaş ı istemesininde etkisi var. Zaten bonservisin bizim daha önce verdiğimiz fiyatlar civarında olması, ya Ersan ın direndiğini ya da Galatasaray ın çekildiğini gösteriyor.

nouma16
08.Haziran.2011, 12:55
klose hayırlı olsun arkadaşlar...

RasAnt
08.Haziran.2011, 12:58
Klose iyi transfer Drogbada gelirse Elmander-Baros oha forvetlere bak

uAburak89
08.Haziran.2011, 13:02
En büyük transfer...

Galatasaray, Profesyonel Futbol Takımı kaleci antrenörlüğü için Claudio Taffarel ile prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray Sportif AŞ'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Profesyonel Futbol Takımı Kaleci Antrenörü olarak Andre Claudio Taffarel ile prensipte anlaşma sağlanmış olup nihai anlaşma imzalandığında kamuoyu bilgilendirilecektir.

Galatasaray Sportif AŞ

Lucas Neill
08.Haziran.2011, 14:15
Galatasaray'ın Miroslav Klose ısrarı sürüyor. Yönetici Bülent Tulun, Bayern Münih'ten ayrılacağını açıklamasıyla, Avrupa’nın bir çok kulübünden teklif alan yıldız golcü ile Almanya'da bir araya geldi.

Deneyimli forvetle yapılan görüşmeler olumlu geçerken, İtalyan ve Alman basını ise Klose'nin Lazio'ya daha yakın olduğunu iddia etti. Lazio'nun 33 yaşındaki oyuncuyla 2 yıllığına anlaştığı belirtilse de, Galatasaray'ın Klose transferindeki ısrarlı tutumu sürüyor.

Sarı kırmızılıların büyük aşama kaydettiği diğer isimse; aslen Inter'in futbolcusu olan ancak geride kalan sezonu Sunderland'de kiralık olarak geçiren Sulley Muntari... Gana'nın 2000'lerde futbol piyasasına sürdüğü en önemli orta saha oyuncularından olan Muntari de sarı kırmızılı formayı giymeye çok yakın. Lorik Cana ile yollarını ayırma planları yapan Galatasaray, Arnavut futbolcunun boşluğunu Muntari ile dolduracak.

Kaleci transferinin de bir iki gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, sarı kırmızılılarla büyük ölçüde anlaştı.

Selçuk İnan transferinin ardından, kadrosuna katmak istediği diğer isimlerde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray yönetimi, Trabzonspor'la sözleşmesi sona eren genç futbolcu Ceyhun Gülselam'ı alarak ikinci yerli transferini gerçekleştirmek istiyor.

Sezon içerisinde Blackburn tarafından izlenen Ceyhun'un, önümüzdeki günlerde resmen Galatasaraylı olması bekleniyor.

Ntvspor

Fearless Coward
08.Haziran.2011, 14:23
Ceyhun ve Muntari süper olur ancak Ceyhun,Bursa ile anlaşmamış mıydı?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 14:31
Ceyhun Fatih Terim faktörüyle Galatasaray'a gelir yalnız. Çünkü daha 2.ligdeyken onu Milli Takıma Fatih Terim almıştı.

Redrum
08.Haziran.2011, 14:52
Ceyhun çok iyi olur. Dayanamıyorum kadro yapacağım :D
-----------------------Muslera------------------------------
Sabri---Servet(ceyhun)---Bougherra--Balta/Çağlar
Larsson---Kallström-------------Selçuk------Arda
-------------Drogba----------------Klose---------------

Uuu beybi

furkan58
08.Haziran.2011, 14:57
Gece gece koptum, Lazio forumlarıda nöbet tutuyor..Onlar JKlose'yi büyük heyecanla bekliyor.:D

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/8/1900.jpg

Lazio Forums - Calcio Mercato/Market - Lazio Forever Forum (http://www.lazioforever.com/transfers-and-rumours/calcio-mercatomarket/7755/)

Aslında kopulucak bir olay değil . Burada ki gs taraftarıda onlar kadar heyecanlı bir bekleyiş içerisinde . Yani şunu demek istiyorum oradaki havayla buradaki hava aynı . İki takım taraftarıda kendine bekliyor ve Klose büyük bir oyuncu olduğu için beklemeleri doğal gibi geldi . Şahsi fikrim :)

furkan58
08.Haziran.2011, 14:59
Ceyhun çok iyi olur. Dayanamıyorum kadro yapacağım :D
-----------------------Muslera------------------------------
Sabri---Servet(ceyhun)---Bougherra--Balta/Çağlar
Larsson---Kallström-------------Selçuk------Arda
-------------Drogba----------------Klose---------------

Uuu beybi

Kadro çok efsane olurda kadronun oluşması için Ceyhun dahil 7 oyuncu alınması gerek ve bunların uyum sorunu felan olduğu düşünülürse bence ilk seneden bu kadar değişiklik yapmazlar .

Redrum
08.Haziran.2011, 15:00
Aslında kopulucak bir olay değil . Burada ki gs taraftarıda onlar kadar heyecanlı bir bekleyiş içerisinde . Yani şunu demek istiyorum oradaki havayla buradaki hava aynı . İki takım taraftarıda kendine bekliyor ve Klose büyük bir oyuncu olduğu için beklemeleri doğal gibi geldi . Şahsi fikrim :)
Bence photoshop'un kalitesizliğine kopmuştur :D Yoksa ben de katılıyorum, ben Klose yerinde olsam oraya giderdim yani.

Revolution
08.Haziran.2011, 15:01
Ben Klose'yi hic istemiyorum.

Fearless Coward
08.Haziran.2011, 15:09
Klose gelirse Drogba gelmez ikisi de aynı özellikte oyuncular hangisi gelirse gelsin çok iyi olacak sonuç olarak Galatasaray kazanacak :D

furkan58
08.Haziran.2011, 15:11
Bence photoshop'un kalitesizliğine kopmuştur :D Yoksa ben de katılıyorum, ben Klose yerinde olsam oraya giderdim yani.

O yönüyle bakmamıştım evet photoshop gayet komik :D

Redrum
08.Haziran.2011, 15:11
Klose gelirse Drogba gelmez ikisi de aynı özellikte oyuncular hangisi gelirse gelsin çok iyi olacak sonuç olarak Galatasaray kazanacak :D
İkisi birlikte gelecek yahu.

RaSenGan
08.Haziran.2011, 15:14
3-4-3 oynayalım :D Nasılsa defansta oynayacak adam gibi birileri yok :D İlerde Elmander-Drogba-Klose olsun 5 yersek 6 atarız :D

Redrum
08.Haziran.2011, 15:16
3-4-3 oynayalım :D Nasılsa defansta oynayacak adam gibi birileri yok :D İlerde Elmander-Drogba-Klose olsun 5 yersek 6 atarız :D
Pes mantığıyla düşünürsek öyle :D

Rehavi
08.Haziran.2011, 15:20
Bence 2-3-5 oynayın, forvete Elmander-Drogba-Carew-Klose-Batuhan... Hepsi aynı tür oyuncu mu oldu ne :D

Drogba bana göre Klose den çok daha iyi bir oyuncudur. Ama yok Drogba olmuyorsa Klose de iyidir. Yaşı fazla çok büyük umutlar bağlamamak lazım, tutmama ihtimali de var ama Alman olması belki işi değiştirebilir. Gerçi elde birde Baros var, ikisi birlikte 1 tane üst düzey forvet eder herhalde :) Birde arkalarında Elmander olacak. Çok uçuk maliyetler olmadığı sürece iyi transfer.

Yalnız ikisinin birden gelmesinden bahsedilmiş ama hiç akıllıca olmaz bence. Elmander alınmasaydı olabilirdi ama Drogba-Klose ikilisinin aynı kadroya yazılması yanlış. Mesela aynı bedellere Saviola gibi bir forvet alınırsa Drogba yerine, çok daha iyi bir ikilisi olurlar.

Redrum
08.Haziran.2011, 15:24
Bence 2-3-5 oynayın, forvete Elmander-Drogba-Carew-Klose-Batuhan... Hepsi aynı tür oyuncu mu oldu ne :D

Drogba bana göre Klose den çok daha iyi bir oyuncudur. Ama yok Drogba olmuyorsa Klose de iyidir. Yaşı fazla çok büyük umutlar bağlamamak lazım, tutmama ihtimali de var ama Alman olması belki işi değiştirebilir. Gerçi elde birde Baros var, ikisi birlikte 1 tane üst düzey forvet eder herhalde :) Birde arkalarında Elmander olacak. Çok uçuk maliyetler olmadığı sürece iyi transfer.

Yalnız ikisinin birden gelmesinden bahsedilmiş ama hiç akıllıca olmaz bence. Elmander alınmasaydı olabilirdi ama Drogba-Klose ikilisinin aynı kadroya yazılması yanlış. Mesela aynı bedellere Saviola gibi bir forvet alınırsa Drogba yerine, çok daha iyi bir ikilisi olurlar.

NTV Spor haber müdürü mü bir şeyi açıkladı, ondan öyle dedim ve aynı kadroya yazdım. Ayrıca Baros'a da Katar'dan tekilf var falan deniyordu. Bana kalırsa Drogba'ya da Klose'ye de gerek yok, stoper, sağ kanat, kaleci ve Kallström'ü bitirsinler yeter.

Lucas Neill
08.Haziran.2011, 15:25
NTV Spor haber müdürü mü bir şeyi açıkladı, ondan öyle dedim ve aynı kadroya yazdım. Ayrıca Baros'a da Katar'dan tekilf var falan deniyordu. Bana kalırsa Drogba'ya da Klose'ye de gerek yok, stoper, sağ kanat, kaleci ve Kallström'ü bitirsinler yeter.

2 yildir forvetsizlikten ölüyor bu takim nasil gerek yok forvete.

Rehavi
08.Haziran.2011, 15:41
Elmander-Stancu-Kazım-Baros forvet değil mi :) Selçuk-Kallström ikilisine ek olarak kanatta Arda ve yine defans yapmayan bir kanat oyuncusuyla, zayıf bir defansa sahip olan Galatasaray sıkıntı çekmez mi? Bence tek forvet oynayacaktır Fatih Terim...

Yalnız Klose falan da gelirse hayır denmez :)

Hugo
08.Haziran.2011, 15:46
Elmander-Stancu-Kazım-Baros forvet değil mi :) Selçuk-Kallström ikilisine ek olarak kanatta Arda ve yine defans yapmayan bir kanat oyuncusuyla, zayıf bir defansa sahip olan Galatasaray sıkıntı çekmez mi? Bence tek forvet oynayacaktır Fatih Terim...

Yalnız Klose falan da gelirse hayır denmez :)

Santrfor lazım.

lexoqe
08.Haziran.2011, 16:54
Bize Drogba'dan çok klose lazım.

RaSenGan
08.Haziran.2011, 16:56
Bugün Divan Kurulu Toplantısı varmış.Bir iki isim açıklanabilir diyorlar ama bakalım.

zemlinskis
08.Haziran.2011, 17:06
Geçen hafta söylemiştim yine yineliyorum. Boşuna transfer bekliyoruz resmen. Taffarel ve Fatih Terim seçimleri gelecek için gayet umut verici görünebilir. Lakin seneye Avrupa Kupalarında yer alamayacak bir takımın yabancı oyuncularla anlaşabilmesi sanıldığı kadar kolay değildir. Öyle büyük transferler beklememek gerekir o yüzden yönetimden. Takım ruhuna uygun , kazanma azmi olan oyuncular alınması gerekiyor. Yıldız oyuncu getireceklerini pek sanmıyorum şahsen.

okumus
08.Haziran.2011, 17:10
Celtic Gökhan Zan'la ilgileniyormuş umarım satılır :D

footballer33
08.Haziran.2011, 17:12
Celtic Gökhan Zan'la ilgileniyormuş umarım satılır :D
Haber doğruysa, Gökhan Zan'ın satılmasına gerek yok zaten, zira sözleşmesi bitti ve henüz yenilemedi sözleşmeyi. :)

E.Cartman
08.Haziran.2011, 17:58
Haber doğruysa Celtic ve Rangers'a olan bütün saygım gider :zuhaha

Revolution
08.Haziran.2011, 18:44
Ben artik Klose'nin is yapacagini zannetmiyorum. Zaten fizik gucu yuksek diri bir oyuncu da degil. Bu seneki performansi da ortada. Dunya Kupasi'nda son izlerini sundu bize, o kadar.

Börk
08.Haziran.2011, 18:47
Klose çok iyi bir oyuncu bunda hepimiz hem fikiriz.Ama bize Drogba lazım.Senelerdir aradığımız komple forvet Drogba lazım bize.Yoksa istenmeyecek oyuncu değil Klose.

RaSenGan
08.Haziran.2011, 18:54
Ünal Aysal, transferde adı Galatasaray'la geçen oyunculara değinirken, anlaşmaya varıldığı ileri sürülen Alman futbolcu Miroslav Klose hakkında, "Benim haberim yok. Bilgim olursa muhakkak haber veririm" dedi.

Chelsea'deki geleceği merak konusu olan Didier Drogba için görüşmelerini sürdürdüklerini belirten Aysal, "Drogba'nın sahibi var. Daha devam eden bir kontratı var. Kontratı çözmek de Chelsea'ye ait bir yetki. Biz sadece talip olabiliriz. Elimizden gelen tüm gayreti, taraftarlarımızın talebi üzerine gösteriyoruz. İnşallah olur ama en aşağı Drogba kadar bize faydalı olabilecek alternatif elemanlar da listemizde var. Galatasaray'da o bölge boş kalmaz. En iyi şekilde de temsil edilir" diye konuştu.

Galatasaray'da transferle ilgili bir komitenin bulunduğunu ve çalışmaların sürdüğünü aktaran Aysal, şöyle devam etti:

"Galatasaray'da gerekli hamleler yapılıyor. Basın mensupları olarak size gelmeyen bilgiler olabilir ama özellikle yerli oyucularla da ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. Fatih hoca önümüzdeki günlerde size açıklama yapar."

Webaslan

deniz.91
08.Haziran.2011, 19:01
Drogbayı beklerken klose gelmesi taraftarı hayal kırıklığına uğratır drogbayla klose aynı yaştalar ama drogba kesinlikle daha diri ve daha formda bir golcü

Revolution
08.Haziran.2011, 19:54
Ben çok ciddi söylüyorum Klose'yi istemiyorum, ne olursa olsun. O geleceğine Cisse gelsin, çok çok daha çok yarar sağlar. Bu sene az sayıda maç oynadı, oynadığı tüm maçlarda da hayal kırıklığı yarattı. Şunu da paylaşayım istedim;
http://www.footballove.com/2011/05/20/fakat-klose/

Bu sene ligde 20 maçta 1 gol 1 asistle oynuyor. 883 dakika sahada kalmış.

Emurafu
08.Haziran.2011, 20:25
Son dakika: Klose İstanbula gelmiyor. Eşi İstanbulu istememiş.
Nedeni:Büyük şehirlere alışık değillermiş..Ayak uyduramazlarmış.:D
Ntvspor

Yuh be bu kadar senaryo yazılmaz..Ntvspor olmayacağını anladı..Çaktırmadan senaryoyu yazdılar..Adam zaten lazio'ya gidecek..

Sanki Roma ve Münih çok küçük...

Eşi ilk defa işimize yaradı..

E.Cartman
08.Haziran.2011, 20:32
Vay anasını bu kadar da saçma sapan sallama olmaz ki :D:D Münih'de köydü zaten anasını satıyım :zuhaha

Emurafu
08.Haziran.2011, 20:33
Klose'yi Orduya getirebiliriz.. Büyük şehir değil. Kaybolmazlar. Fidangörde gezerler:D,Eşinin numarası kimde var. Aramam lazım.

Revolution
08.Haziran.2011, 20:35
Son dakika: Klose İstanbula gelmiyor. Eşi İstanbulu istememiş.
Nedeni:Büyük şehirlere alışık değillermiş..Ayak uyduramazlarmış.:D
Ntvspor

Yuh be bu kadar senaryo yazılmaz..Ntvspor olmayacağını anladı..Çaktırmadan senaryoyu yazdılar..Adam zaten lazio'ya gidecek..

Sanki Roma ve Münih çok küçük...

Eşi ilk defa işimize yaradı..
Allahım sana çok şükür.

Edit: Bu arada LigTV şimdi Klose'nin eşinin 1 gün izin istediğini söyledi. Transfer kapanmış değil dedi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 20:37
Klose'nin eşi haklı beyler. Münih bildiğin köy yahu ;)

Hugo
08.Haziran.2011, 20:46
"İstanbul çok büyük bir şehir. Şu ana kadar böyle bir metropolde yaşamadık. Bizim için iyi olacağını sanmıyorum"
Hiç inandırıcı değil bu haber.

Emurafu
08.Haziran.2011, 20:50
Togutay Yarar
Fonseca Istanbul'da. Muslera artik aciklanir gibi bir aksilik olmazsa

Sirius Black
08.Haziran.2011, 20:52
Hadi hadi, Muslera açıklansın. Avatar totemi de yaptık hadi artık. :)

Zekirdek
08.Haziran.2011, 20:53
Klose'nin Galatasaray'da başarılı olacağını düşünmüyorum. Çünkü Klose'nin son 4 yıllık performasına bakarsak çok kötü bir performansı var. Bayen Münih'te ise istikrat sorunu vardı. Bir türlü istenilen performansı veremedi ve sözleşmesi bittiğinde de uzatılmadı. Klose'nin Milli Takım futbolcusu olduğunu düşünüyorum.

LadroN
08.Haziran.2011, 20:54
Togutay Yarar nasıl bir isimdir yahu :D.Haber güzel bu arada.

Revolution
08.Haziran.2011, 20:57
Klose'nin Galatasaray'da başarılı olacağını düşünmüyorum. Çünkü Klose'nin son 4 yıllık performasına bakarsak çok kötü bir performansı var. Bayen Münih'te ise istikrat sorunu vardı. Bir türlü istenilen performansı veremedi ve sözleşmesi bittiğinde de uzatılmadı. Klose'nin Milli Takım futbolcusu olduğunu düşünüyorum.
Harfiyen katılıyorum.

Muslera açıklansın da az neşelenelim :)

okumus
08.Haziran.2011, 21:44
Dİvan kurulunda klübün borcunun çok yüksek olduğu ve transfer yapılmayacağına dair açıklamalar yapılmış.Fotomaç ve Milliyet internet haberiAna başlık kapanabilir seneye paf takımla çıkarız artık :(

http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2011/06/08/aysal-olaganustu-kongreye-gitmeliyiz

C h A o S
08.Haziran.2011, 21:50
Az önce ntvsporda izledim.Başkan gereken transferler yapılacak ve kulübün geliri buna yeter dedi.

uAburak89
08.Haziran.2011, 21:56
Başkan Riva'yı değerlendirmek için yetki istiyor, bu nedenle o şekilde konuşuyor. Mali Genel kurul isteği bu yüzden, Riva için alınan imar izni 2012 Ocak ayına kadar, kongreden gereken izni alacak ve orayı değerlendirecek. Yanlış bilmiyorsam Riva sonrası kulübe yine uzun vadeli bir yatırım olarak yeni bir arazi kazandırılacak, zaten Riva'dan gelecek para 50 sene yeter kulübe doğru kullanılırsa. Kısacasa Galatasaray'ın parası yok, mali durumu kötü geyikleri tamamen hikaye, Ünal Aysal'ın bugün yaptığı açıklamalar da strateji.

Revolution
08.Haziran.2011, 22:04
Ünal Aysal'ın bir lafı da "Galatasaray'ın benim servetime ihtiyacı yok." zaten. Bu para mevzusu transferde kesinlikle önümüzde engel değil.

lexoqe
08.Haziran.2011, 22:47
Drogba gelir bütün türkler oynamaz herşeyi drogba'ya bırakır. Ee yıldız ya kendileri. Klose gelirse orta saha oynar iyi paslar klose maç başına 2 gol ortalama ile oynar :)

nekop
08.Haziran.2011, 22:51
İstanbul'a büyük diye Trabzon'a küçük diye gitmiyor. Karın var derdin var.

Revolution
08.Haziran.2011, 23:56
Drogba gelir bütün türkler oynamaz herşeyi drogba'ya bırakır. Ee yıldız ya kendileri. Klose gelirse orta saha oynar iyi paslar klose maç başına 2 gol ortalama ile oynar :)

Bayern'in ortasahasi yok muydu? :)

Asil Drogba gelirse ortasaha daha bir sevkle oynar Drogba'ya servis yapabilmek icin, asist sayilarini arttirmak icin. Ortasahanin ilerideki adam kalitesiz, yaptigimiz servisleri gole ceviremiyor bahaneleri olamaz.

lexoqe
09.Haziran.2011, 01:20
Klose'nin transferi zora girdi. Alman yıldızın eşi İstanbul'a gelmek istemiyor.

Yapılan görüşmeler sonucu Galatasaray'a olumlu bakan Miroslaw Klose'ye eşi engel oldu. İstanbul'da yaşamak istemeyen eşi nedeniyle Miroslav Klose transferi zora girdi.

Ntvspor'un haberine göre; Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, Bayern Münih'ten ayrılan Miroslav Klose'nin transferi zora girdi. Bu görüşmeleri eşine bildiren Klose'nin ret yanıtı aldığı öğrenildi. Klose'nin eşi İstanbul'a gelmek istemedi.

Dün, Bülent Tulun ve Ümit Davala, Miroslav Klose ile görüşmüş ve Alman futbolcu olumlu yanıt vermişti. Fakat Klose'nin eşinin "İstanbul çok büyük bir şehir. Şu ana kadar böyle bir metropolde yaşamadık. Bizim için iyi olacağını sanmıyorum" sözleri üzerine Alman futbolcudan olumsuz mesaj geldi.

Galatasaray yönetimi de alternatif isimlere yönelmeye başladı. Klose'nin alternatifleri de yakın zamanda belli olacak.

kaynak mynet

Clayman
09.Haziran.2011, 02:06
Miroslav Klose resmen Lazio'da.

http://www.sslazio.it/news/news/1-news/1561-comunicato.html

okumus
09.Haziran.2011, 02:11
Anlaşılan o ki yönetim sınıfta kalmıştır arkadaşlar.Sürekli tarih erteleyerek bizlere verdikleri sözleri tutamıyorlar gazetelerde bizlerle dalga geçer gibi her gün yeni bir yıldıza imza attırıyorlar.Klose'nin eşi istemedi diye birşey yok bana göre yönetimimiz söz verip tutamayınca saçma sapan bahaneler uydurmaya başladı.Madem Ünal başkan çıkıp ''Ben klübe para vermem klübün transfer yapmaya yetecek parası var'' diyor neden hala tek bir yıldız takıma gelmedi.Elmander bence yıldız transfer değil.Drogba'nın da geleceğine inanmıyorum.Şimdiden kendimizi alıştıralım 2.hatta 3. sınıf topçular yıldız diye klübümüze getirilecek gibi gözüküyor.Bu saatten sonra imza atana kadar hiç bir oyuncu transferi haberine inanmamak gerek.

Clayman
09.Haziran.2011, 02:16
Anlaşılan o ki yönetim sınıfta kalmıştır arkadaşlar.Sürekli tarih erteleyerek bizlere verdikleri sözleri tutamıyorlar gazetelerde bizlerle dalga geçer gibi her gün yeni bir yıldıza imza attırıyorlar.Klose'nin eşi istemedi diye birşey yok bana göre yönetimimiz söz verip tutamayınca saçma sapan bahaneler uydurmaya başladı.Madem Ünal başkan çıkıp ''Ben klübe para vermem klübün transfer yapmaya yetecek parası var'' diyor neden hala tek bir yıldız takıma gelmedi.Elmander bence yıldız transfer değil.Drogba'nın da geleceğine inanmıyorum.Şimdiden kendimizi alıştıralım 2.hatta 3. sınıf topçular yıldız diye klübümüze getirilecek gibi gözüküyor.Bu saatten sonra imza atana kadar hiç bir oyuncu transferi haberine inanmamak gerek.

Çok kötümsersin.

Redrum
09.Haziran.2011, 02:16

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama, eğer bütün eksik bölgelerimize Elmander ayarında transfer yaparsak, bence takım tamam olur.
Drogba, Klose (biz her ne kadar beğenmesek laf etsek de) sonuçta dünya yıldızı adamlar, yani Drogba demek stopere Puyol'u almak, sağ kanada Robben'i almak falan demek. Galatasaray'a gelmeleri zaten çok zor Drogba gibi adamların. UEFA'ya bile gitmiyoruz. Başarıya aç, agresif oyuncular almalıyız. Ya da kendini kanıtlamış oyuncular. Lucas Neill ingiltere liginde kral mıydı sanki? Buraya 30lu yaşlarda geldi adam ligin en kaliteli stoperlerinden birisi hala öyle değil mi? Elmander, kesinlikle iyi transfer.

europeanconquer
09.Haziran.2011, 02:18
Tek söz.Daha çok erken.

Trabzonspor
09.Haziran.2011, 02:20
Klose Lazio'ya imza attı!

Galatasaray'a geleceği konuşulan Miroslav Klose, yarın Lazio'ya imzayı atıyor...

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/125100/125149_news.jpg

Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray'a geleceği yönünde anılan ve eşinin istememesi sebebiyle Türkiye'ye gelmediği konuşulan Miroslav Klose, Lazio forması giyecek.

Skysports'un verdiği habere göre Alman oyuncu Klose, anlaşmaya vardığı Lazio için yarın Roma şehrinde sağlık kontrolünden geçecek.

Bayern Münih'ten ayrılan oyuncunun adı daha önce Trabzonspor ile de anılmıştı.

okumus
09.Haziran.2011, 02:23
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama, eğer bütün eksik bölgelerimize Elmander ayarında transfer yaparsak, bence takım tamam olur.
Drogba, Klose (biz her ne kadar beğenmesek laf etsek de) sonuçta dünya yıldızı adamlar, yani Drogba demek stopere Puyol'u almak, sağ kanada Robben'i almak falan demek. Galatasaray'a gelmeleri zaten çok zor Drogba gibi adamların. UEFA'ya bile gitmiyoruz. Başarıya aç, agresif oyuncular almalıyız. Ya da kendini kanıtlamış oyuncular. Lucas Neill ingiltere liginde kral mıydı sanki? Buraya 30lu yaşlarda geldi adam ligin en kaliteli stoperlerinden birisi hala öyle değil mi? Elmander, kesinlikle iyi transfer.

Ben Elmandere kötü oyuncu demedim yararlı olacağına da inanıyorum.Ünal Aysal başkan olduktan sonra 5-6 yıldız oyuncu alıcam dedi tarih verdi bekledik transfer yapılmadı şimdi yeni bir tarih verdi 20 haziran diye.Baştan atıp tuttu şimdi de işler umduğu gibi gitmiyor.Takımın borcu var deniyor madem mali yapı çok önemli Adnan başkan kalsaydı arada hiçbir fark yok.Lucas neill'dan filan bahsetmişsin ama ligi kaçıncı bitirdiğimizde ortada madem çok kaliteli oyuncular neden bu durumdayız.Parayla satın alınabilecek bir çok yıldız oyuncu var birçok oyuncuya geçmiş senelerde teklif sunduk ama adamlar qatar gibi ülkelere gittiler neden? para için...Sözleri tutamayacak bir başkan her gün kanallara çıkıp şov yapmamalı.Baştan çıtayı yüksek koymasaydı bugün bu konuşmaları yapmıyorduk.

goosfraba
09.Haziran.2011, 02:25
avrupa kupalarına gidemeyen bir takım var.

nasıl olur da yıldız transferi beklersiniz aklım almıyor.

Redrum
09.Haziran.2011, 02:30
Ben Elmandere kötü oyuncu demedim yararlı olacağına da inanıyorum.Ünal Aysal başkan olduktan sonra 5-6 yıldız oyuncu alıcam dedi tarih verdi bekledik transfer yapılmadı şimdi yeni bir tarih verdi 20 haziran diye.Baştan atıp tuttu şimdi de işler umduğu gibi gitmiyor.Takımın borcu var deniyor madem mali yapı çok önemli Adnan başkan kalsaydı arada hiçbir fark yok.Lucas neill'dan filan bahsetmişsin ama ligi kaçıncı bitirdiğimizde ortada madem çok kaliteli oyuncular neden bu durumdayız.Parayla satın alınabilecek bir çok yıldız oyuncu var birçok oyuncuya geçmiş senelerde teklif sunduk ama adamlar qatar gibi ülkelere gittiler neden? para için...Sözleri tutamayacak bir başkan her gün kanallara çıkıp şov yapmamalı.Baştan çıtayı yüksek koymasaydı bugün bu konuşmaları yapmıyorduk.
Ona bakarsan biz İnamotolu halimizle, Fabio Pinto, Lukunku, Petre'li halimizle bile bu kadar kötü hiç olmadık. Oyuncular çok mu kaliteliydi? Bence sırf buna yormamak lazım. Bir Muslera büyük başarıdır. Bir Kallström büyük başarıdır. Para diyorsun da şu an takımdan yollayalım dediğimiz Lorik Cana bile 2M Euro alıyor. Doğru düzgün maç oynamayan Baros 3M Euro alıyor. Düşün ki Drogba gibi adamlara 6M Euro falan vermemiz lazım. Sence Galatasaray için çok fazla değil mi? Şampiyon olmuş bile olsaydık, yine de fazla. Ben de isterim Drogba gelsin Klose gelsin, ama bir yanda da gerçekler var.
Öte yandan, yönetimin şu atıp tutmacı tavrından ben de hoşlanmıyorum. Ama iyi transferler bekliyorum. Bu Drogba olmaz da Cisse olur mesela. Ama ama kötü adamlar almayız ben güveniyorum yeni yönetime.

RaSenGan
09.Haziran.2011, 02:34

İsmimiz yeter :)

europeanconquer
09.Haziran.2011, 02:37
İsmimiz yeter :)

Aynen ismimiz yeter :)

RaSenGan
09.Haziran.2011, 02:39
Bazen yetmeyebilir ama olsun :D

Bu adamlar zaten gelmişler kaç yaşına.Avrupada oynasa nolur oynamasa nolur.Çıkar ligte kupada oynar alır parasını adamın işine daha çok gelir.Bir Kallström için bunu söyleyemeyiz ama Drogba için rahatlıkla söyleyebiliriz.

okumus
09.Haziran.2011, 02:41
Ona bakarsan biz İnamotolu halimizle, Fabio Pinto, Lukunku, Petre'li halimizle bile bu kadar kötü hiç olmadık. Oyuncular çok mu kaliteliydi? Bence sırf buna yormamak lazım. Bir Muslera büyük başarıdır. Bir Kallström büyük başarıdır. Para diyorsun da şu an takımdan yollayalım dediğimiz Lorik Cana bile 2M Euro alıyor. Doğru düzgün maç oynamayan Baros 3M Euro alıyor. Düşün ki Drogba gibi adamlara 6M Euro falan vermemiz lazım. Sence Galatasaray için çok fazla değil mi? Şampiyon olmuş bile olsaydık, yine de fazla. Ben de isterim Drogba gelsin Klose gelsin, ama bir yanda da gerçekler var.
Öte yandan, yönetimin şu atıp tutmacı tavrından ben de hoşlanmıyorum. Ama iyi transferler bekliyorum. Bu Drogba olmaz da Cisse olur mesela. Ama ama kötü adamlar almayız ben güveniyorum yeni yönetime.

Yarın akşam Kallstrom'de başka klübe imza atarsa ne olacak ? Kesin transfer gibi yazmışsın oda daha imzayı atmadı.Muslera'da da sorun çıkarsa Cisse'de olmazsa yönetimin yaptığı hatayı kabullenip seninde söylediğin gibi yararlı transferler yapacağız bu transferler içinde yıldız oyuncularda olabilir diye açıklama yapması lazım en azından. Yeni stadın dolması için yıldız şart.Asıl sıkıntı yeni yönetimin daha işin başında çuvallaması ve inatla hala açıklamalara devam etmesi.Çıkan transfer haberlerini yalanlamayıp kamuoyunda beklenti oluşmuş bir deniycez demesi gerçekci olmayan Ünal başkan ne yazık ki.

Clayman
09.Haziran.2011, 02:42

Yıldız futbolcular Avrupa kupalarında oynamayan takımlara gidemez diye yeni bir kural mı çıktı ? Yani kötü bir sezon geçirip Avrupa'ya gidemedik diye Galatasaray'ı yerin dibine sokmaya da gerek yok. Avrupa'da en çok tanınan bilinen ve saygı duyulan Türk kulubüdür Galatasaray. Her zaman yıldız futbolcuların gelebileceği de bir kulüptür.

goosfraba
09.Haziran.2011, 02:44
Yıldız futbolcular Avrupa kupalarında oynamayan takımlara gidemez diye yeni bir kural mı çıktı ? Yani kötü bir sezon geçirip Avrupa'ya gidemedik diye Galatasaray'ı yerin dibine sokmaya da gerek yok. Avrupa'da en çok tanınan bilinen ve saygı duyulan Türk kulubüdür Galatasaray. Her zaman yıldız futbolcuların gelebileceği de bir kulüptür.

aslında biraz mantıklı düşünsen sorularına kendin cevap bulabilirsin.

Lucas Neill
09.Haziran.2011, 02:45
Yarın akşam Kallstrom'de başka klübe imza atarsa ne olacak ? Kesin transfer gibi yazmışsın oda daha imzayı atmadı.Muslera'da da sorun çıkarsa Cisse'de olmazsa yönetimin yaptığı hatayı kabullenip seninde söylediğin gibi yararlı transferler yapacağız bu transferler içinde yıldız oyuncularda olabilir diye açıklama yapması lazım en azından. Yeni stadın dolması için yıldız şart.Asıl sıkıntı yeni yönetimin daha işin başında çuvallaması ve inatla hala açıklamalara devam etmesi.Çıkan transfer haberlerini yalanlamayıp kamuoyunda beklenti oluşmuş bir deniycez demesi gerçekci olmayan Ünal başkan ne yazık ki.

Ciddi misin inanamiyorum dediklerine bu adamlar daha yönetimin basina geceli enkazi alali 1 ay olmus. Kolay mi su andaki Gs'ye yildiz oyuncu getirmek. Bu isimlerin hepsinin alternatifi vardir ne cuvallamasi. Eskiden Agustos'ta anca transfer yapardik simdi 2 oyuncu gelmis bu aralarda gelecek yeni transferler var.

Night_Mare17
09.Haziran.2011, 02:46

İsim + yeni yapılanma.

okumus
09.Haziran.2011, 02:52
Ciddi misin inanamiyorum dediklerine bu adamlar daha yönetimin basina geceli enkazi alali 1 ay olmus. Kolay mi su andaki Gs'ye yildiz oyuncu getirmek. Bu isimlerin hepsinin alternatifi vardir ne cuvallamasi. Eskiden Agustos'ta anca transfer yapardik simdi 2 oyuncu gelmis bu aralarda gelecek yeni transferler var.

Evet ciddiyim verilen sözler tutulamıyorsa seninde dediğin gibi yıldız transferi kolay değilse ve buna rağmen başkan şu tarihe kadar 5 yıldız alıcaz diye atıp tutuyor hiçbiri gerçekleşmiyorsa bu arada rakiplerin teker teker imzaları atıp kamp başlamadan kadrosunu oluşturuyorsa başkan çuvallamıştır . Ağustosta biten transfer hiçbir takımla anlaşamamış ya da takımlarında istenmeyen son çare bunu alalım denilen oyuncuların transferleriyle noktalandı bu sezonda aynısı olsa senin için sorun olmuyorsa benim için sorundur.

Facx
09.Haziran.2011, 03:02

olay yıldız transferinin zorluğu değil beklentiyi yükselktmek

Redrum
09.Haziran.2011, 03:07
Dikkat edersen, Kallström büyük başarıdır dedim. Muslera da. Yani bunları alamamak başarısızlık değil, bunları getirmek büyük başarıdır bence. Gerçekten mükemmel transferler olurlar, ama alamazsak da başkası alınır. Bonservissiz gelen Selçuk ve Elmander transferlerini görünce, diğer oyuncular da bu ayarda olur diye bekliyoruz. Kampa yetişsin oyuncular, yeter. Bu takım yoluna Mustafa Sarpla, Gökhan Zan'la, Kazım'la çıkmayacaktır, eminim. Herkeste beklenti çok büyüdü, bunların sebebi bu aslında.

okumus
09.Haziran.2011, 03:07

Ben anlatamadım sen güzel açıklamışsın hocam :)

Lucas Neill
09.Haziran.2011, 03:09
Beyler siz yükseltin o zaman beklentilerinizi Messi'ye göre odaklayin gelir belki.

okumus
09.Haziran.2011, 03:11
Beyler siz yükseltin o zaman beklentilerinizi Messi'ye göre odaklayin gelir belki.

Beklentileri yükselten başkan biz değiliz

grkm33
09.Haziran.2011, 03:13

Sorun bu işte beklentileri yükselti yönetim bu kadar yükseltmese şuan Elmander ile havalarda idik :)

Lucas Neill
09.Haziran.2011, 03:15
Yahu hayret biseysiniz adam Drogba icin ugrasiyoruz dedi zaten alabilirlerse alirlar alamazlarsa da iyi bi oyuncu gelir he gelmedi o zaman elestirirsiniz daha transfer dönemi yeni baslamis ne bu karamsarlik.

okumus
09.Haziran.2011, 03:24
Yahu hayret biseysiniz adam Drogba icin ugrasiyoruz dedi zaten alabilirlerse alirlar alamazlarsa da iyi bi oyuncu gelir he gelmedi o zaman elestirirsiniz daha transfer dönemi yeni baslamis ne bu karamsarlik.

Siz başkanın açıklamaları takip etmiyorsunuz sanırım.Karamsar olmamızın nedeni Başkan'ın herşeyi halledicez şu tarihte transfer bitecek demesi ve dediklerini yapamamasınından kaynaklanan bizlerde oluşturduğu güvensizlik.

''Benim adım Cemil ben hallederim'' Bizimkilerdeki karaktere benzemeye başladı iyice

Clayman
09.Haziran.2011, 03:39
Siz başkanın açıklamaları takip etmiyorsunuz sanırım.Karamsar olmamızın nedeni Başkan'ın herşeyi halledicez şu tarihte transfer bitecek demesi ve dediklerini yapamamasınından kaynaklanan bizlerde oluşturduğu güvensizlik.

''Benim adım Cemil ben hallederim'' Bizimkilerdeki karaktere benzemeye başladı iyice

Başkan hangi tarihi verip şu tarihte bitecek demiş çok merak ediyorum.

E.Cartman
09.Haziran.2011, 08:50
Yav başkan transferler kampa yetişecek dedi. Kamp Temmuzda başlayacak daha, ne acele ediyorsunuz ki. İyi ki Fener'le Beşiktaş 3 tane daha fazla oyuncu transfer etti. Onların adamlarda temmuzda takımla tanışacak, bizimkilerde bir şey fark etmeyecek yani. Ama Ünal başkan beklentileri çok yükseltti tabi ona bir şey diyemem. Daha 1 ay oldu yönetimin içindeki görevler yeni belli oldu hatta bazıları belli bile olmadı siz transferde geç kaldık diyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına.

urwrdskkn
09.Haziran.2011, 09:36
Yav başkan transferler kampa yetişecek dedi. Kamp Temmuzda başlayacak daha, ne acele ediyorsunuz ki. İyi ki Fener'le Beşiktaş 3 tane daha fazla oyuncu transfer etti. Onların adamlarda temmuzda takımla tanışacak, bizimkilerde bir şey fark etmeyecek yani. Ama Ünal başkan beklentileri çok yükseltti tabi ona bir şey diyemem. Daha 1 ay oldu yönetimin içindeki görevler yeni belli oldu hatta bazıları belli bile olmadı siz transferde geç kaldık diyorsunuz. Yapmayın Allah aşkına.
başarı için bu kadar saldırması normal başkanın sen ligi 8. ci bitirmişin tarihinin en fazla yenilgi rekorunu almışsın bunları unutturmak için var gücüyle çalışmakta

okumus
09.Haziran.2011, 14:57
Başkan hangi tarihi verip şu tarihte bitecek demiş çok merak ediyorum.

Ben eminim ilk önce 23'ünde bitecek dedi sadece İmparator fatih hoca geldi sonra 8 haziran'a kadar tüm transferler bitecek dedi geçen günde 8 haziran'a yetşmeyecek 20 hazirana kadar tamamlanacak dedi.Ameliyat olduğum için evden çıkamıyorum sürekli takipteyim :D

europeanconquer
09.Haziran.2011, 14:59
Daha çok erken bence :) Transferler bence en az 3 gün sonra açıklanır.

Clayman
09.Haziran.2011, 15:03
Ben eminim ilk önce 23'ünde bitecek dedi sadece İmparator fatih hoca geldi sonra 8 haziran'a kadar tüm transferler bitecek dedi geçen günde 8 haziran'a yetşmeyecek 20 hazirana kadar tamamlanacak dedi.Ameliyat olduğum için evden çıkamıyorum sürekli takipteyim :D

Ne 23ü ne de 8i gibi birşey demedi. Verdiği tek tarih 20 hazirandı. Kanıtın varsa bekliyorum koymanı.

Zekirdek
09.Haziran.2011, 15:24
23 Mayıs olayının aslını söylyeyim. Ünal Aysal'ın Elmander'i açıkladığı %100 Futbol programında 23 Mayıs'ın olduğu hafta bir transfer yapacağız dedi. Sonra yapılmadı. Bütün transferlerin bitirilme tarihi olarak ise kampın başlangıcını belirtmişti.

vego
09.Haziran.2011, 15:26
Gözler Muntari ve Ceyhun Gülselam'da

9 Haziran 2011 11:00 | NTV Spor
Galatasaray, Klose defterinin kapanmasının ardından gözünü Muntari ve Ceyhun Gülselam'a çevirdi. Lazio’nun kalecisi Muslera ile de imza aşamasına gelindi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/155/ceyhun3_ZC6S1.jpg
Galatasaray, Klose defterinin kapanmasının ardından gözünü Muntari ve Ceyhun Gülselam'a çevirdi. Lazio’nun kalecisi Muslera ile de imza aşamasına gelindi.
Galatasaray, geride bıraktığımız sezonu Sunderland'de kiralık olarak geçiren Interli Sulley Muntari ile yapılan görüşmede ilerleme kaydetti. Muntari transferinin birkaç günde netleşmesi bekleniyor.
Lorik Cana ile yolları ayırmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Arnavut futbolcunun boşluğunu Muntari ile dolduracak. Kaleci transferinin de 1-2 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.
Öte yandan, Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile büyük ölçüde anlaşıldı.
Galatasaray, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren genç futbolcu Ceyhun Gülselam'ı da alarak 2. yerli transferini yapmak istiyor. Sezon içerisinde Blackburn tarafından izlenen Ceyhun'un, önümüzdeki günlerde resmen Galatasaraylı olması muhtemel...

Zekirdek
09.Haziran.2011, 15:28
Yıldız futbolcu transferi beklentileri boşa bence hatta boşa olması Galatasaray'ın yararına. Başarıya aç yetenekli genç futbolcular ile anlaşıldıktan sonra onlara rehberlik etmesi için futbol camiasında düzgün aile yaşantısı olan, ahlaklı ve kaliteli futbol ortaya koyabilecek bir yıldız alınmalıdır. Yoksa direk yıldız futbolcu ile başarı geleceğine inanmak bir apartmanı yaparken 3.katından başlamak gibidir.

vego
09.Haziran.2011, 15:43
“@tribundergi: İbrahim Akın: "Galatasaray'a gitmek istiyorum. Başkanımız uygun bulursa bu transfer gerçekleşir."”

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2011, 15:59
inşAllah gider Galatasaray'a :)

Rehavi
09.Haziran.2011, 16:10
Galatasaray da başarılı olma ihtimali bizden daha fazla. Galatasaray ın bizden daha çok ihtiyacı var İbrahim e . Doğal olarak bizimkilerin vereceği bonservis de ya da oyuncu da ona göre daha kısıtlı. Sonuç olarak her yönden Galatasaray a daha uygun bir oyuncu. Hem Beşiktaş a geldiği zaman ki gibi iki maç kötü oynayınca üzerinde taraftar baskısı da hissetmez.

Eminoski
09.Haziran.2011, 16:14
Terim: "Altyapiya önem veriyorum. Bizim dönemimizde altyapi mükemmel bir haldeydi. Suanki hali felaket durumda."
Terim: "Florya yol geçen hanina dönmüs. Kaybedecek 1 saatim bile yok. Toparlamak zaman alacak. Bu yüzden yatagimi da getirdim odama"
Terim: "Florya'da otorite falan kalmamis. Bir süre 24 saatimi burada gecirecegim.
Terim: "Randevu sistemi getiriyoruz Florya'ya. Elini kolunu sallayan tesislere girip futbolcularla görüsemeyecek"
Terim: "Almanya'da 3M Türk var. Yetisen Türk oyuncu sayisina bakin. Bir de 75M'luk TR'de transfer dönemi yerli oyuncu sikintisina bakin."
Terim: "Altyapilarimizi bastan asagi tariyoruz. A takima cikabilecek olanlari ayiklamaya calisiyoruz."

C h A o S
09.Haziran.2011, 18:40
Kamp tarihi açıklanmasada 2-3 hafta sonra başlar..Transferler kampa yetişmezse işte o zaman geç kalmışız demektir.Şu anda başkana eleştiri getirenleri anlamak güç.Transferler kampa yetişecektir.Ünal başkana güveniyoruz.

E.Cartman
09.Haziran.2011, 18:51

23'ünde bitecek demedi 23'yle başlayan haftada 1-2 transfer açıklanacak dedi nitekim Elmander açıklandı ve yanılmıyorsam o haftada Selçuk'ta açıklandı.

Suicider
09.Haziran.2011, 20:00
http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read&idnotizia=19357

burda muslera p.tesi istanbulda tarzı bişey diyomuş sanırım.

okumus
09.Haziran.2011, 20:54
Bu gece 12 den sonra bombaları patlatıcakmış Başkan umarım tesiri yüksek olur

mehmetd
09.Haziran.2011, 21:06
Bu gece 12 den sonra bombaları patlatıcakmış Başkan umarım tesiri yüksek olur

???

şimdi ben başka bişey diyeceğim:
klose nin doğum günü 9 haziran yani bugünmüş ve lazio ile anlaştı.

bkz:elmander doğum gününde gs ye gelmemiş miydi?

RaSenGan
09.Haziran.2011, 21:30
???

şimdi ben başka bişey diyeceğim:
klose nin doğum günü 9 haziran yani bugünmüş ve lazio ile anlaştı.

bkz:elmander doğum gününde gs ye gelmemiş miydi?

Yani ? :)

Eminoski
09.Haziran.2011, 21:34
drogbanın doğum günümü lazım mehmetD :)

mehmetd
09.Haziran.2011, 21:38
drogbanın doğum günümü lazım mehmetD :)

:D
bilmem ki,az önce mynette klose nin lazio ya transferi, 9 haziran doğum gününde...
yazılarını görünce aklıma geldi bu,gs de elmanderi aldığında doğum gününde geldi denmemişmiydi
ama bu sefer tutmadı.

RaSenGan
09.Haziran.2011, 21:45
Eğer Ceyhun'u da alırsak Trabzon'a karşı 3-0 öne geçmiş olucaz :)

E.Cartman
09.Haziran.2011, 21:46
Yalçın Dümer'e selamlar :D

E.Cartman
09.Haziran.2011, 22:25
Lyon'lu Ederson haberi çıkmış SporX'de. 25 yaşında ayrıca geçtiğimiz sezon 7 aylık bi sakatlık geçirmiş. Transfermarkt'a göre 5,5M€ değeri var. SporX, Lyon 7 milyona satabilir demiş.

http://www.transfermarkt.de/en/ederson/profil/spieler_29035.html

RaSenGan
09.Haziran.2011, 22:26
Gereksiz muhabbetlere girmeyelim.

bjk4ever
10.Haziran.2011, 00:13
Granqvist hayirli ugurlu olsun arkadaslar.:)

Börk
10.Haziran.2011, 00:16
Granqvist hayirli ugurlu olsun arkadaslar.:)

kaynak nedir dostum ?

KaPaLı
10.Haziran.2011, 00:31
Ederson'u satar Lyon. Zaten bu sene onlarda yeniden yapılanma sürecindeler. Lille ve Marsilya hezimetini kaldıramadılar : )

Emurafu
10.Haziran.2011, 00:35
Groningen resmi sitesinde.. Alt twitler geçiyor.Türk medyasına göre bzidemiş..Onu diyordur

Revolution
10.Haziran.2011, 09:19
Granqvist gelirse guzel olur.

cimboom
10.Haziran.2011, 11:58
Bence gelmesin, yapamaz burda o.

yunusgs
10.Haziran.2011, 13:22
Kayserispor,Beşiktaş gibi takımların yaptığı transferlerden biraz örnek alsa bizimkiler de iyi olacak.Biraz gurbetçi oyuncu getirin şu takıma.Ne varsa gurbetçilerde var!

Lucas Neill
10.Haziran.2011, 13:24
Kayserispor,Beşiktaş gibi takımların yaptığı transferlerden biraz örnek alsa bizimkiler de iyi olacak.Biraz gurbetçi oyuncu getirin şu takıma.Ne varsa gurbetçilerde var!

Mesela Baris Özbek, Aykut Ercetin, Hakan Balta :D

yunusgs
10.Haziran.2011, 17:28
Mesela Baris Özbek, Aykut Ercetin, Hakan Balta :D

E tabii yapacağın transferinde kalitesini iyi gözlemlemek zorundasın.Yoksa sonuç yukarıdakiler gibi olur.Antep alır Cenk Tosun olur,Kayseri alır Serdar Kesimal olur,sen alırsın Barış Özbek olur.Bu da yönetim ve transfer izleme komitesi farkı olur.Hatalardan ders almayı bilmezsen,her sene aynı senaryoyu izlemeye devam ederiz.

E.Cartman
10.Haziran.2011, 20:33
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi

SON DAKIKA Ceyhun Gülselam Galatasaray'da. Selcuk Inan ile beraber saglik kontrolune girecek. (Radyospor)

hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor :D:D

Fearless Coward
10.Haziran.2011, 20:35
Hadi hayırlı olsun 3-0 öne geçtik :D

E.Cartman
10.Haziran.2011, 20:36
Hayırlısıyla Mustafa Sarp'ı da Trabzona verdik mi bizim orta saha tam olur :D:D

Fearless Coward
10.Haziran.2011, 20:39
M.Sarp ve Ayhan'ı yollayalım Trabzonspor'a 5-0 olsun şu maç :D

yunusgs
10.Haziran.2011, 20:45
İyi transfer.Gerektiğinde stoper olarak dahi oynayabilir.Dirençli bir orta sahamız oldu.Artık bonservis bedeli ile oyuncu transfer edelim.Mümkünse yabancı olsun.

eng1n
10.Haziran.2011, 20:58
Bu Bonservissiz oyuncu transferi olayı Adnan Sezgin'den kalmış hala değişmemiş değişen tek şey artık kaliteli oyuncular geliyor Galatasaraya :D

Sirius Black
10.Haziran.2011, 21:06
Ceyhun geliyor sanırım. İyi bir alternatif fakat hala yabancı stoper + yabancı kaleci acilen bekleniyor.

di canio
10.Haziran.2011, 21:13
Lig Tv anlaşıldığını yazdı şimdi.

Sirius Black
10.Haziran.2011, 21:14
Pınar Argun yazdıysa yattı kesin. :zuhaha

Edit : http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=159136 bu sefer ayarı ben yedim. Hadi hayırlı olsun güzel alternatif. Sadri Şener'den Mustafa Sarp hamlesi bekliyoruz. :zuhaha

Chinatown
10.Haziran.2011, 21:25
Bu 3-0 4-0 5-0 muhabbeti de iyimiş. Barış Özbek kazma da, sanırım millet Ceyhun'u Pirlo sanıyor. Ceyhun geldiğinde Selçuktan iyiydi ama üzerine hiç koyamadı. Bir de aldığı Trabzonu aşıyor. Zaten o yüzden opsiyonu kullanmadık. Egemen'in gitme nedeni de Ceyhun'un kontratıydı. Banko oynayan Egemen Ceyhunun 3 te 2 si kadar para alınca rest çekip gitti. Neyse, Galatasaraya hayırlı olsun.

RaSenGan
10.Haziran.2011, 21:26
Ntvspor son dakika haberi olarak veriyor Ceyhun'la görüşülmeye başlandığı borsaya bildirilmiş.

LadroN
10.Haziran.2011, 21:26
Mustafa Sarp'ı verirsek oyun biter.O satranç oyunun şahı kadar değerli bizim için:icon_biggrin:.

C h A o S
10.Haziran.2011, 21:28
Ceyhun'u severim beğenirim.Gelirse alternatif olarak iyi bir oyuncu.Doğru adımlar atıyoruz.Kallström ve Muslera'da bundan sonraki ilk önceliklerimiz olmalı.

footballer33
10.Haziran.2011, 21:30
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel Futbolcu Ceyhun Gülselam'ın Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray için gerekli bir transferdi hayırlı olsun. Açıkçası ben kendi takımımda da görmek isterdim Ceyhun'u, zira Aurelio ve Ernst gidince işimize çok yarardı. :)

KaRaBükLü KraL
10.Haziran.2011, 21:30
Gelirse çok sevinirim çok iyi bir futbolcu olur/olabilir:)

IcedEarth
10.Haziran.2011, 21:52
Umrım stoper olarak düşünülüyordur.. Yanına hızlı ve lider özellikli bir stoper daha alınırsa müthiş bir ikili kurmuş oluruz bence..

Servet de gitsin çok istediği Avrupa'sına.. Bonservis bile istemez..

indie
10.Haziran.2011, 22:00
Stoper oynatılırsa gayet başarılı olur Ceyhun. Eskiden iyi uzun toplar da atıyordu ama sonraları yapamamaya başladı.

Lucas Neill
10.Haziran.2011, 22:37
3 tane bonservissiz iyi oyuncu aldik bu iyi adimlarin baslangici sira yabancilarda umarim onlar da kampa kadar halledilir.

cimboom
10.Haziran.2011, 22:37
Ceyhun'u herzaman takimimda görmek istiyordum. Sonunda hayalim gerceklesiyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2011, 23:04
İyi transfer Ceyhun...

Facx
10.Haziran.2011, 23:08
fm de gs kariyeri açtığımda direk aldığım 2 oyuncu ceyhun ve selçuk :D benim için çok iyi oldu :D

ForsakeN
10.Haziran.2011, 23:14
Şu transferi Fenerbahçe'nin yapmasını isterdim. İyi oyuncu,hayırlı olsun

Emurafu
11.Haziran.2011, 00:33
http://i52.tinypic.com/2lm9mwp.jpg

Barcelonadan geldi. Tatildemiş.

GodfatheR
11.Haziran.2011, 00:42
Çok iyi transfer.

Corpus
11.Haziran.2011, 00:55
Şu transferi Fenerbahçe'nin yapmasını isterdim. İyi oyuncu,hayırlı olsun

Selçuk Şahin varken yerine başka birini yakıştıramıyor Fenerbahçe o yüzden istememişlerdir :n:

Takımımız için güzel transfer olucak inşallah. Barış-Ayhan-Sarp 3 lüsünden sonra bırakın çağ atlamayı gezegen değiştiriyoruz resmen :D

Clayman
11.Haziran.2011, 01:01
Ceyhun beklenilen seviyeye pek gelemedi fakat bu lig için iyi bir ön libero oyuncusu. Bizi taşıyacaktır bu sezon. İyi transfer bence.

Rehavi
11.Haziran.2011, 01:36
Kilit bir noktaya iyi transfer bence. Hem stoper eksiği olan hem de ön libero eksiği olan bir takıma gitti. Fatih Terim göbeği Ceyhun-Selçuk ikilisine bile emanet edebilir ya da stoper de Servet-Ceyhun da oynatabilir. Hiç birşey olmasa kaliteli bir yedek olur.

okumus
11.Haziran.2011, 02:07
Arkadaşlar Farkında mısınız bilmiyorum ama şimdiye kadar ki transferlerin hepsi bonservis bedelsiz geldi ve yönetim bonservisi elinde olan futbolcuların peşinden koşuyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı Başkan borçlar düşündüğümden fazla çıktı diye açıklamalar da yapıyor.Kendi klübüyle anlaşma sağlayamamış futbolculardan kurulu Toplama bir takım olacak gibiyiz.

Emurafu
11.Haziran.2011, 03:11
Şirketimizin ana ortağı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin (Kulüp) Yönetim Kurulu toplantısında, Kulüp tüzüğünün 25.3. ve 28. maddeleri uyarınca, Genel Kurul'un olağanüstü olarak toplantıya çağrılması; toplantının 2 Temmuz 2011 Cumartesi günü yapılması, bu toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde, bir sonraki toplantının 9 Temmuz 2011 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılması kararlaştırılmıştır. Toplantı gündeminde Kulüp'ün her türlü kredi, borç ve teminatlarının yeniden yapılandırılmasını teminen; Şirketimizin sermaye piyasasında işlem gören hisse senetlerinin ilgili mevzuat çerçevesinde satın alınması veya çoğunluk hissesi muhafaza edilmek kayıt ve koşuluyla satılması, rehnedilmesi, teminat gösterilmesi, hisseler üzerinde intifa hakkı kurulması konusunda tüzüğün 24.maddesinin 10, 12, 13 ve 19.fıkraları uyarınca Yönetim Kuruluna, 4.3.maddede sayılan faaliyetlerin yürütülmesi ve her türlü hukuki işlem, sözleşme ve tasarrufun gerçekleştirilmesi bakımından 31.05.2014 tarihine kadar yetki verilmesi konusu görüşülecektir.

KAP
( Bildirim saati 23:27)Bu saatte transfer için iyi oldu..Bilgi:D

KAP'a şimdi bildirim yapıldı. 2-9 Temmuz olağanüstü mali genel kurul olacak.
Bankalara çok ucuk teminatlar verilmiş.Polat'ın işi zor;)

RaSenGan
11.Haziran.2011, 03:26
Arkadaşlar Farkında mısınız bilmiyorum ama şimdiye kadar ki transferlerin hepsi bonservis bedelsiz geldi ve yönetim bonservisi elinde olan futbolcuların peşinden koşuyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı Başkan borçlar düşündüğümden fazla çıktı diye açıklamalar da yapıyor.Kendi klübüyle anlaşma sağlayamamış futbolculardan kurulu Toplama bir takım olacak gibiyiz.

Abicim sen felaket tellalı mısın :D Bi kere de olumlu yorum yap :D Yerli 2 yabancı 1 oyuncuyu bonservissiz aldık.Hepsi de iyi oyuncular.Onlara verilecek bonservisleri gelecek daha kaliteli oyuncular için kullanırız bu kadar basit yani.

Sirius Black
11.Haziran.2011, 11:07
Bonservissiz ama kaliteli adamlar alıyoruz. Eğer isterseniz fazladan bonservis verelim. Böylece taraftar da tatmin olur.

Fearless Coward
11.Haziran.2011, 11:10

Te Allahım önceden kalitesiz oyuncular alırdık bonservissiz...Şimdi tam tersi kaliteli oyuncular alıyoruz kulübümüz açısından böylesi daha iyi Selçuk'u bonservisli aldığımızı düşünsene 8'den aşağı bırakmazlardı...Bu kadar olumsuz olmaya gerek yok daha kampa 1 ay var o 1 ay içinde daha çok transfer açıklanır rahat ol...Bonservisli oyuncu almak o kadar kolay değil...Yöneticiler çok çalışıyor elbet sonuçlanacak transferler...

Revolution
11.Haziran.2011, 11:28
Boyle bonservissizlere can kurban. Sanki Ali Turan, Serdar Ozkan, Gokhan Zan'i aldik. Aldigimiz adamlar Elmander, Selcuk İnan, Ceyhun Gulselam'i aldik. Bonservisli oyuncular cikiyor birisi kalkip bu kadar para verilir mi diyor, bonservissiz alinca toplama adam aliyoruz deniyor. Anlamak guc. Luis Fabiano ismi de cogaldi medyada. Gelirse cok iyi olur bence.

Fearless Coward
11.Haziran.2011, 11:29
Luis Fabiano yeni gitti yahu.Yüklü miktara anca gelir...

Revolution
11.Haziran.2011, 11:32
Avrupa'ya donmek isteyen bir Brezilyali'yi Sao Paolo'nun o kadarda tuzlu miktara satacagini sanmiyorum abi. Ederi neyse ona gelir.

Rehavi
11.Haziran.2011, 11:41
Giden yönetim öyle bir travma yaratmış ki konuşulanlara bak :) Yönetim gitti, teknik direktör gitti, oyuncuların bir kısmı gitti. Bence taraftarında bir kısmının değişme vakti gelmiş :)

Revolution
11.Haziran.2011, 12:26
Bu arada Ceyhun transferi cok faydali olur eger imzalar atilirsa. Savunmada joker diyebilecegimiz bir isim olur gercekten de. Ayrica saniyorum ki Fatih Terim'in alternatif olarak gosterdigi oyuncularin coguyla anlasildi. (Kallstrom-Granqvist-Larsson vs.) Ama esas alinmasi istenen oyuncularla gorusmeler surdugu icin netlesmiyor bu transferler. Yonetim sıkı calisiyor gercekten de.

E.Cartman
11.Haziran.2011, 13:45
Bizim yönetim Gio'yu geri alsın Copa America'da döktürüyor yine.

okumus
11.Haziran.2011, 14:11
Bu takımdan hiçbir şey olmaz bana göre siz hayal kurmaya devam edin.Kallstrom,Drogba imza atana kadar kötümserim ki atacaklarına da pek ihtimal vermiyorum.Fatih terim'in yönetime verdiği listenin en sonunda ki oyuncularla anlaşılacak Fatih Terim'e üzülüyorum yine istediği kadro olmayacak. :(

Corpus
11.Haziran.2011, 14:12
Luis Fabiano yeni gitti ve yanlış hatırlamıyorsa 31 yaşında. Almamızın hiçbir anlamı yok bana göre :)

E.Cartman
11.Haziran.2011, 14:15
Bu takımdan hiçbir şey olmaz bana göre siz hayal kurmaya devam edin.Kallstrom,Drogba imza atana kadar kötümserim ki atacaklarına da pek ihtimal vermiyorum.Fatih terim'in yönetime verdiği listenin en sonunda ki oyuncularla anlaşılacak Fatih Terim'e üzülüyorum yine istediği kadro olmayacak. :(

Abi sen nası bi insansın :zuhaha Yav azcık pozitif ol, umutlu ol, önceki yönetimden kalan her şeyi unut :D

barahir
11.Haziran.2011, 14:19

Gold Cup o :)

E.Cartman
11.Haziran.2011, 14:20
Gold Cup o :)

O da olur :zuhaha

Redrum
11.Haziran.2011, 14:22
Bu arada Ceyhun transferi cok faydali olur eger imzalar atilirsa. Savunmada joker diyebilecegimiz bir isim olur gercekten de. Ayrica saniyorum ki Fatih Terim'in alternatif olarak gosterdigi oyuncularin coguyla anlasildi. (Kallstrom-Granqvist-Larsson vs.) Ama esas alinmasi istenen oyuncularla gorusmeler surdugu icin netlesmiyor bu transferler. Yonetim sıkı calisiyor gercekten de.

Abi bu da çok hayalperest bir yorum ya :) Kallström - Granqvist - Larsson'u alternatif olarak görüyoruz, daha iyileriyle anlaşamazsak bunlar cepte diyorsun yani ? Abi Galatasaray'a bundan iyi kim gelecek? Bir Lucas Neill geldi adam kral oldu yahu. Bu 3ü gelsin başka bir şey istemem cidden. Daha iyisini bulamayız. Bunlarla anlaşsalar havada kaparlar bence.

okumus
11.Haziran.2011, 14:28
Abi sen nası bi insansın :zuhaha Yav azcık pozitif ol, umutlu ol, önceki yönetimden kalan her şeyi unut :D

Daha kaleci alamadık her sezon başı gelecek 5 sene kaleyi korur diye kaleci transfer ediyorlar ucuz yollu adamlar saçma sapan goller yiyor.Bir takımın en önemli mevkii kalecidir bizde bir tane bile yok.Sabri sakatlansa yedeği yok.Hakan balta çok köt oynadı geçen sezon çağlar yeni düzeldi ama kendine güvenini kaybetmiş.Defansımızda Servet kaç yıldır tek başına savaşıyor yanına düzgün bir oyuncu gelmedi zaten yedeği de yok.Ortasaha da banko oynar diyebileceğimiz şimdilik Culio(yetersiz)- Selçuk var.Sağda pino-kazım ya çok iyiler yada berbat oynuyorlar.Arda'dan daha iyi oyuncu alınmadığı takdirde arda yine kendini bu takımın kralı sanacak Hasan Şaş'ın kopyası bence soldan dibe gir topu çek orta yap Arda'yı çözdüklerinde hiçbirşey yapamıyor. Milli maçlarda adamlar tanımadığı için o çalımı yiyorlar.Forvette Baros müzmin sakat.Stancu ne olacağı belli değil.Sadece Elmander var.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye bakarsak Fener'in kadrosu zaten iyiydi kaliteli Türk oyuncularla takviye yaptı.Beşiktaş'ta transferin kralı şu anda zaten yabancı yıldızları çok iyi kadroyu Türk oyuncularla destekliyorlar.

Kadroları karşılaştırınca gerçek ortaya çıkıyor.Kusuruma bakmayın ama gerçek ortada.

okumus
11.Haziran.2011, 14:42
Abicim sen felaket tellalı mısın :D Bi kere de olumlu yorum yap :D Yerli 2 yabancı 1 oyuncuyu bonservissiz aldık.Hepsi de iyi oyuncular.Onlara verilecek bonservisleri gelecek daha kaliteli oyuncular için kullanırız bu kadar basit yani.

Klüpte para yok onu diyorum.Selçuk inan transferinde maaşın yarısını Abdülrahim Albayrak ben karşılarım diyince anlaşılmış. Başkan çok güzel hayal satıyor alıcısı da çokmuş ne diyim.

LadroN
11.Haziran.2011, 14:45
Daha kaleci alamadık her sezon başı gelecek 5 sene kaleyi korur diye kaleci transfer ediyorlar ucuz yollu adamlar saçma sapan goller yiyor.Bir takımın en önemli mevkii kalecidir bizde bir tane bile yok.Sabri sakatlansa yedeği yok.Hakan balta çok köt oynadı geçen sezon çağlar yeni düzeldi ama kendine güvenini kaybetmiş.Defansımızda Servet kaç yıldır tek başına savaşıyor yanına düzgün bir oyuncu gelmedi zaten yedeği de yok.Ortasaha da banko oynar diyebileceğimiz şimdilik Culio(yetersiz)- Selçuk var.Sağda pino-kazım ya çok iyiler yada berbat oynuyorlar.Arda'dan daha iyi oyuncu alınmadığı takdirde arda yine kendini bu takımın kralı sanacak Hasan Şaş'ın kopyası bence soldan dibe gir topu çek orta yap Arda'yı çözdüklerinde hiçbirşey yapamıyor. Milli maçlarda adamlar tanımadığı için o çalımı yiyorlar.Forvette Baros müzmin sakat.Stancu ne olacağı belli değil.Sadece Elmander var.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye bakarsak Fener'in kadrosu zaten iyiydi kaliteli Türk oyuncularla takviye yaptı.Beşiktaş'ta transferin kralı şu anda zaten yabancı yıldızları çok iyi kadroyu Türk oyuncularla destekliyorlar.

Kadroları karşılaştırınca gerçek ortaya çıkıyor.Kusuruma bakmayın ama gerçek ortada.
Kendimi kötü hissettim bir an.Takımın başına da Yılmaz Vural gelseydi.Küme düşmekten o kurtarırdı bizi.Arda'ya Hasan Şaş diyorsunuz ya birşey demiyorum.Bir arada Arda mı Özer mi diyorlardı.Siz de onlardansınız sanırım.Kampa kadar bu transferler olmazsa bu yorumları bizde yaparız.Daha Haziran 11.Zaten ne geliyorsa bu tezcanlılıktan geliyor.

Lucas Neill
11.Haziran.2011, 14:46
Klüpte para yok onu diyorum.Selçuk inan transferinde maaşın yarısını Abdülrahim Albayrak ben karşılarım diyince anlaşılmış. Başkan çok güzel hayal satıyor alıcısı da çokmuş ne diyim.

Yahu nerde okuyosunuz bu maas haberlerini falan mynetten mi fotomac'tan mi?

Fearless Coward
11.Haziran.2011, 14:49
Daha kampın başlamasına çok var baktık transferler kampa yetişmedi o zaman eleştirirz şu an için eleştirmek çok saçma takımı yerin dibine sokmuş arkadaş şimdiden...Arda Hasan Şaş'ın kopyası oldu sonra diyoruz Arda neden kötü oynuyor...

TR.CaPTaiN
11.Haziran.2011, 15:01
Genç ve bonservissiz olması sebebiyle Ceyhun mantıklı bir transfer ancak şimdiye kadarki süreçte Ceyhun'un ismi futbolundan çok önde gitti. Eğer Ceyhun başarılı olmak istiyorsa oyununu isminin popülerliğine yaklaştırmalı. Hayırlı olsun.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Haziran.2011, 15:14
Üç büyükleri birbirine düşürdü

Altay'ın 17'lik yıldızı Okay Yokuşlu; F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ı birbirine düşürdü.

Sol ayağını müthiş kullanan ve Alex'e benzetilen Okay için kulübü 2.5 milyon euro istiyor. Beşiktaş'ın teklifi 1 milyon euro. Kocaman ve Terim de Okay'ın alınması için baskı yapıyor

Akşam'ın haberine göre; Gelecek sezon için kadrolarına takviyeler yapan F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş arasındaki yeni 'kapışmanın' nedeni Okay Yokuşlu... Bank Asya 1. Lig'den düşen Altay'ın 9 Mart 1994 doğumlu yıldızı, Üç büyükler'i birbirine düşürdü. F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 'Türk futbolunun geleceği' olarak görülen 17 yaşındaki Okay'ın alınması için yönetime baskı yapıyor. Sarı-Lacivertli ekibin, bu 'rekabette' bir adım önde olduğu söylenebilir. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim de, Okay Yokuşlu gelecek eszonki kadrosunda görmeyi çok istiyor. Beşiktaş'ın da Okay'ın alınması için Altay'a 1 milyon euro önerdiği ileri sürüldü. Ancak sol ayağını müthiş kullanan ve oyun stili olarak F.Bahçeli Alex'e benzetilen Okay Yokuşlu'yu isteyenler sadece F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'tan ibaret değil.

ALTAY'DA KALMASI ZOR!
ALMAN devi Bayern Münih, geçtiğimiz sezon Okay'ın birçok maçta takip ettirdi. Bundesliga'nın son şampiyonu Borussia Dortmund ile Fransa Ligi'ni mutlu sonla bitiren Lille de Okay Yokuşlu ile ilgileniyor. Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Altay ise, alt yapısından yetiştirdiği Türk Messi'si için 2.5 milyon euro benservis istiyor. Anlaşılan o ki, Okay gelecek sezon Altay forması giymeyecek. Ancak yeni formasının renginin ne olacağı ise, birçok takımın 'kapışmasının' ardından netleşecek.

15 yaşında ligde gol attı
GEÇTİĞİMİZ sezon Ocak 2010'da oynanan Altay-Ordu karşılaşmasında ağları havalandıran Okay Yokuşlu, Bank Asya 1. Lig'de gol atan en genç futbolcu unvanının sahibi. Okay, o maçta sadece 15 yaşındaydı. Tokatspor filelerini sarsan Okay, Türkiye Kupası'nda da gol sevinci yaşayan en genç isim
Haber Kaynağı: Milliyet

uAburak89
11.Haziran.2011, 15:24
Ceyhun kadro derinliği ve alternatif açısından olumlu bir transfer. Ancak Trabzonspor'da aman aman bir performans göstermedi, beklentileri çok fazla arttırmamak gerek. Galatasaray'da yeni bir çıkış yakalayabilir mi, yapabilir mi zaman gösterecek, ama en azından oyuna sonradan Mustafa Sarp gireceğine Ceyhun girsin en kötü bir şut atar, heyecan olur. Mustafa demişken Trabzonspor ilgileniyormuş diye söylentiler var, umarım gerçektir gitsin artık ayın 11'i oldu hala takımda.

Zekirdek
11.Haziran.2011, 15:25
Galatasaray'lılar transferleri beğenmiyor olabilir ama diğer taraftarların Selçuk ve Ceyhun gibi kendi takımlarında görmek istediği oyuncular Galatasaray'a imza attı. Elmander ise ligimize göre kalburüstü bir forvet. Bu harcamalara karşılık iyi transferler.

Özgür Copa America 20 gün sonra başlıyacak. :)

C h A o S
11.Haziran.2011, 15:27
Üstte felaket tellalığı yapan arkadaş neyin peşindesin anlamış değilim.Daha takım tatilden çıkmamış,teknik kadro ile oyuncular bile daha yan yana gelmemişken bu takımdan bir şey olmaz diyorsun.Galatasaray'dan en çok nefret eden adam ancak senin kadar yorum yapabilir.Neyse daha başka bir şey yazmak istemiyorum...

europeanconquer
11.Haziran.2011, 15:33
Özgür Copa America 20 gün sonra başlıyacak. :)

Elemeleri kastetmiş büyük ihtimalle :)

eng1n
11.Haziran.2011, 15:35
Elemeleri kastetmiş büyük ihtimalle :)

yok gold cup'dan bahsediyor aslında Meksika Copa Americada oynamıyor ki zaten.

Galatasaray Ceyhun, Selçuk transferleri çok iyi ama Elmander'i pek beğenmiyorum yine de bonservissiz geldi kötü olursa başka kulübe satılabilir zarar edilmez hatta kar bile edilebilir. Galatasaray taraftarının bu kadar çabuk karamsarlığa kapılması saçma geldi daha çok var sezonun açılmasına , Kampın başlamasına. Bu kadar kendinden emin ve aklı başında konuşan bir başkan var yakında göreceğiz bence iyi transferler yapacaklar.

europeanconquer
11.Haziran.2011, 15:36
yok gold cup'dan bahsediyor aslında Meksika Copa Americada oynamıyor ki zaten.

Neyse sonuçta döktürüyormuş :)

okumus
11.Haziran.2011, 15:38
Düşüncelerim hoşunuza gitmiyorsa bir daha düşüncelerimi dile getirmem herkes istediği gibi düşünmekte özgür benimde görüşlerim bu şekilde umarım savunduğunuz düşünceler doğrudur ben yanlış düşünüyorumdur sonuçta hepimiz Galatasaray'ımızın daha iyi olmasını istiyoruz.Farklı düşünceler zaten her zaman tepki çekmiştir

uAburak89
11.Haziran.2011, 16:21
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen milli oyuncu Ceyhun Gülselam ile 3 yıllığına kesin anlaşmaya varmıştır.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif AŞ

cimboom
11.Haziran.2011, 16:28
Iste bekledigim haber buydu :D

E.Cartman
11.Haziran.2011, 16:33
Demek ki neymiş, haftasonu da futbolcu açıklanabiliyormuş :D

Futbol_5 (http://twitter.com/#%21/Futbol_5) Galatasaray1905

Muslera'ya senelik 2.800 verilecek buda 5 seneden=14.000 oluyor.Cana=5 milyon euro artı lazio'ya 2 milyon euro =21 milyon euro

http://a1.twimg.com/profile_images/1310548667/Galatasaray_-_Yeni_Logo_1_normal.jpg

Hemen ekliyim bildiğiniz gibi Cana ile beraber 21 milyon euro oluyor..Yıllık 2.800.000 alacak..

12 dakika önce (http://twitter.com/#%21/Futbol_5/status/79523398174261248)

http://a1.twimg.com/profile_images/1310548667/Galatasaray_-_Yeni_Logo_1_normal.jpg

Ali Gürsoy Muslera transferini bitirmek üzere.. Çok ciddi bir teklif yapılmış 5 senelik anlaşma için 21 milyon euro..

17 dakika önce (http://twitter.com/#%21/Futbol_5/status/79522212033466368)

Groningen taraftarlarına göre Andreas Granqvist Galatasaray'da..

Loveforfootball (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball) Love Football

Son dk.İbrahim Akın GS'a çok yakın.kulüpler arası fark çok az.teklif : oyuncu + para(2011 ağustos ve 2012 ocak olmak üzere 2 taksitle)

RaSenGan
11.Haziran.2011, 16:36
"Muslera'ya senelik 2.800 verilecek buda 5 seneden=14.000 oluyor.Cana=5 milyon euro artı lazio'ya 2 milyon euro =21 milyon euro "

Bunu yazan arkadaş Cana'nın alacaklarını niye düşmemiş :)

Zekirdek
11.Haziran.2011, 16:47
Boş iş bu maaş hesaplamaları Adnan Polat hesaplamaları bunlar. Bana göre önemli olan bonservis. Tabiki maaşta klübün kasasından çıkıyor fakat bu adamlarda işini yaptığı sürece aldığı maaşın hesaplanması bana hoş gelmiyor.

Bu adamlar iş yapmazsa eyvallah hesaplayın ama eğer işlerini en iyi şekilde yapıyorlarsa da bu adamların maaşını hesaplamak kahvaltıya çağırdığınız bir komşunun lokmalarını saymaktan farksızdır.

Emurafu
11.Haziran.2011, 16:48
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/11/8674.jpg

http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1962/B_a081f71b0e31dde6d41526118cf2d88c.jpg

yunusgs
11.Haziran.2011, 16:53
Forma yakışmış.Umarız kendisi görev verildiğinde hem orta sahayı toparlar hem de defansta görev verilirse başarılı olur.

Şu Muslera da bir gelse artık.Yıllar sonra iyi bir kaleci gelecek kalemize yalnız transferin açıklanmaması korkutuyor beni.İnşallah elimizden kaçırmayız.

Emurafu
11.Haziran.2011, 16:55
http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1962/B_4e4ad2df5b8cf7af9478770452c96b25.jpg

http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1962/B_0d1b822ee352aaaa3afada8af4c067fe.jpg

Zekirdek
11.Haziran.2011, 17:11
Formanın arkası C. Gülselam yazılacağına sadece Gülselam yazılsa daha iyi olur. Ayrıca Galatasaray formasının fontları kötü. Yeni formalarda düzeltilmesi gereken unsurların en başında geliyor.

Lucas Neill
11.Haziran.2011, 17:14
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Lorik Cana Lazio'da, Muslera G.Saray'da.. Bugün ya da yarın resmen açıklanır..

uAburak89
11.Haziran.2011, 17:16
Sevdiğim bir oyuncu olan Cana gidiyor, üzerine para vererek bir türlü emin olamadığım Muslera geliyor, ben bu transfere pek olumlu bakmıyorum, umarım Muslera geldiği takdirde çok iyi oynarda ben mahcup olurum.

Fearless Coward
Gökmen reyiz dediyse unutun Muslera'yı :D

Revolution
Kallstrom'un 6 numara giymesini cok isterdim. Ceyhun cok iyi transfer oldu, iyi alternatif. Muslera da kaleyi saglama alacak. Transferde yavas yavas yol katediyoruz, guzel.

Revolution
11.Haziran.2011, 17:27
Bu arada hic kanat isimleri cikmiyor medyada, surpriz bir isim gelebilir.

Zekirdek
11.Haziran.2011, 17:28
Lig TV'de Muslera'nın resmi sözleşme imzaladığı yazıyormuş.

deniz.91
11.Haziran.2011, 17:30
Hayırlı olsun iki önemli isim daha kadroya kattılar.Muslera bence iyi transfer daha yaşıda genç sanırım uzun yıllar hizmet edebilecek düzeyde

Emurafu
11.Haziran.2011, 17:33
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/11/9355.jpg

İnanalım mı?:D

E.Cartman
11.Haziran.2011, 17:45
http://a2.twimg.com/profile_images/1389973938/0030_normal.jpg
umutofkeli (http://twitter.com/#%21/umutofkeli) Umut Öfkeli

Muslera olayının aslı varmış. İmza attığını teyit ettiremedim ama transferi bitmiş Ligtv sanırım en sonunda kendisini kurtarmayı başardı :))

Revolution
11.Haziran.2011, 17:50
Acaba kac yillik imza atacak.

Emurafu
11.Haziran.2011, 17:54
Yıllığına takılmayın. Adamın Avrupada hedefleri büyükmüş. Lazio ve Uruguay'ın as kalecisini alıyoruz. Hemde 24 yaşında, üstelik piyasasıda var. Aynı zamanda potansiyali yüksek bir kalecidir. Hata yapacak, Maçta kurtaracaktır. Önemli olan destek verilmesi. Basına yem etmemek.

Yabancı basında 5 yıllık falan geçiyor.

Börk
11.Haziran.2011, 18:07
Bu adamın mı bu site :)

http://fernando-muslera.com/

uAburak89
11.Haziran.2011, 18:08
Söz konusu Galatasaray transferleri olunca ntvspor ve ligtv niye karşı karşıya geliyor anlamıyorum, biri ak derse diğer kara yada gri diyor illa ki. Muslera gelirse ntvspordan maliyeti 45 milyon euro haberi bekliyorum, bakalım.

Emurafu
11.Haziran.2011, 18:10
Ntvspor kendisi bir haber uydurdu. Birazdan mazarette uydururlar..Muslerayı bize getirirler..
Doni'nin eşi istemedi.
Victor uyum sorunundan korktu. Maliyeti yüksekti.
İbre bekar olan Muslereya döndü..Ve anlaşıldı.

Rehavi
11.Haziran.2011, 18:14
Ve Galatasaray transfer edeceği diğer oyuncular için, öncelikle bekar olup olmadığının araştırılması kararı aldı... :D

E.Cartman
11.Haziran.2011, 18:16
Bu adamın mı bu site :)

http://fernando-muslera.com/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ffernando-muslera.com%2F)

Resmi fan sitesi, kendisiyle alakası yok. Ama haberleri tutturuyorlar :D

fırat günayer
firatgunayer fırat günayer
Lig Tv Muslera ile anlaşıldığını söyledi,Ntvspor ise şimdi pürüzler olduğunu ifade etti..Bülent Tulun'a sorduk..Henüz anlaşmadık diyor..

mpaker66
11.Haziran.2011, 18:31
burdan galatasaray yonetmne yalvariyrum.Allah rizasi icin su LUCAS BIGLIA yi alin.gobekte selcuk biglia ikilisi domine eder takimi.bu sene alsak bari...

Sirius Black
11.Haziran.2011, 18:38
Hedeflerimiz bence şu an Lucas Biglia'dan ötesini gösteriyor. :)

uAburak89
11.Haziran.2011, 18:42
Biglia'nın bu sezon sözleşmesi bitiyordu, sözleşme yeniledi.

mpaker66
11.Haziran.2011, 18:46
kimmis hocam hedeflermz? cambiasso mu.kim? bence artik genc kantlayablcek adamlara yonelmlyz.mesela piatta...almeira hazir kume dusmsken alsakya...adnan polat yonetmyle ayni politka izlenyo.endiseliyim...

Sirius Black
11.Haziran.2011, 19:00
kimmis hocam hedeflermz? cambiasso mu.kim? bence artik genc kantlayablcek adamlara yonelmlyz.mesela piatta...almeira hazir kume dusmsken alsakya...adnan polat yonetmyle ayni politka izlenyo.endiseliyim...

Kim Kallström mesela. Genç kendini kanıtlayabilecek dediğiniz Biglia da 25 yaşındadır.

Politikanın da Adnan Polat dönemiyle alakası yoktur. Eğer olsaydı bu transferler Haziran'da değil, Ağustos'da yapılırdı.

cimboom
11.Haziran.2011, 22:08
Granqvist Genoa'da, rahatladim simdi.

mpaker66
11.Haziran.2011, 22:21
biglia bugun genc dedigmz arda turandan 1 yas buyuktur.ben politoka olarak ismi gecenlri kastettm.yine yasli taraftari susturmaya yonelik isimler.

Sirius Black
11.Haziran.2011, 23:09
Arda Turan 24 yaşında, Biglia 25. İkisi de artık genç oyuncular değiller.
Ayrıca kendinizle çelişiyorsunuz malesef şu anda aldığımız Elmander sadece 30 yaşında. İsmi geçenlerden de 30'u geçkin Doni ve Drogba var sadece. (Doni de kaleci, kaleciler en iyi 30 yaşlarından sonra performans verirler.)

vego
11.Haziran.2011, 23:12
Bosingwa deniyor.Sporx

Revolution
12.Haziran.2011, 01:40
Bosingwa gelirse guzel olur da, cok mu gerekli orasi tartisilir. Eger ucuk rakamlara alinacaksa o kadarina gerek yok. Sabri sag kanat oynarsa aglarim ayrica :D

nekop
12.Haziran.2011, 01:49
Bu kadar acil transfer yapılması gereken bölge varken Bosingwa'nın alınması yanlış olur.

Emurafu
12.Haziran.2011, 03:08
http://www.youtube.com/watch?v=lsMbEwL3zGE

Ligtv: Yıllık 1.8 diyor. Umarım doğrudur. Laziodan 1.6 alıyormuş. Bu arada güzel kurtarışlarını haber yapmışlar. Ntvsporda yediği golleri gösteriyor:sopa:

Revolution
12.Haziran.2011, 11:21
Sırada Reyes mi var?

Galatasaray, Lorik Cana'yı, Lazio'ya verdi, Uruguaylı kaleciyi takas yoluyla kadrosuna kattı. Bu transferi bitiren yönetici Ali Gürsoy, Reyes için bugün İspanya'ya giderek Atletico Madrid'li idarecilerle pazarlık masasına oturacak.

12 Haziran 2011 Pazar - 09:30
Milliyet
Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/), Elmander (http://www.sporx.com/elmander/), Selçuk İnan (http://www.sporx.com/selcuk-inan/) ve Ceyhun’dan sonra Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera (http://www.sporx.com/muslera/)'yı da kadrosuna kattı. Lorik Cana (http://www.sporx.com/lorik-cana/)'yı, Lazio (http://www.sporx.com/lazio/)'ya göndererek takasla mutlu sona ulaşan Cim-Bom, 4. transferini de bonservis bedeli ödemeden yaptı.
Önceki gün Ceyhun’u bitirerek transferdeki sessizliğine son veren sarı-kırmızılılar, dün haftalardır büyük uğraş verilen Muslera (http://www.sporx.com/muslera/) transferini sonuçlandırdı. Hafta başından bu yanaRoma (http://www.sporx.com/roma/)'da olan yönetici Ali Gürsoy, Lazio (http://www.sporx.com/lazio/) Başkanı Claudio Lotito ile yaptığı kıran, kırana pazarlıkta İtalyanları ikna etmeyi başardı.

Lorik Cana (http://www.sporx.com/lorik-cana/) takası ile dev operasyonu bitiren Ali Gürsoy, Arnavut yıldızın yanı sıra 2 milyon euro isteyen Lotito'ya rest çekerek fark vermeyeceklerini kesin bir dille bildirdi. Muslera (http://www.sporx.com/muslera/)'nın da ısrarla Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'da oynamak istediğini bildirmesinden sonra Lotito geri adım attı ve bire bir takası kabul etti. Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ın, Muslera (http://www.sporx.com/muslera/)'yla 5 yıllık resmi sözleşme yapacağı ve başarılı kaleciye yıllık 2.8 milyon euro ödeyeceği öğrenildi.

Bonservisi 7 milyon euro
Roma (http://www.sporx.com/roma/)'da, Muslera (http://www.sporx.com/muslera/) - Cana takasını gerçekleştiren Ali Gürsoy'un rotasını Jose Antonio Reyes (http://www.sporx.com/jose-antonio-reyes/)'e çevirdiği ortaya çıktı. Gürsoy’un bugün İtalya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/italya/)'dan, İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'ya geçerek 27 yaşındaki yıldız için Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/)'le pazarlık masasına oturacağı vurgulandı.
Geçen sezon Portekiz kulübü Benfica (http://www.sporx.com/benfica/)'da kiralık oynayan ve Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/)'le 2014'e kadar sözleşmesi bulunan Reyes'in bonservis bedelinin 7 milyon euro civarında olduğu belirtildi.

C h A o S
12.Haziran.2011, 13:01
Kaleci
Stoper
Orta saha
Forvet

Bu bölgelere transfer şart.Olursada sağ beke adam akıllı biri alınabilir.Yada sol beke.Hakan,Çağlar ve Sabri ile yola çıkılmaz.

Revolution
12.Haziran.2011, 13:04
Muslera, Paulao, Kallström, Cisse gelsin çok rahatlarız.

Börk
12.Haziran.2011, 13:09
Gerçekten Galatasaray'ın transfer sorumlularının uğraşmadığı kadar Kaan uğraşıyor Galatasaray transferlerine :) Umarım dedikleriniz alırız kardeşim,iyi adamlar :)

Revolution
12.Haziran.2011, 13:12
Gerçekten Galatasaray'ın transfer sorumlularının uğraşmadığı kadar Kaan uğraşıyor Galatasaray transferlerine :) Umarım dedikleriniz alırız kardeşim,iyi adamlar :)
Sabah akşam bunu düşünüyorum Berk harbiden :D

goosfraba
12.Haziran.2011, 13:18

fazla kafanı yorma, iş olacağına varır :) varsa kısmette gelirler.

Sirius Black
12.Haziran.2011, 13:19

Geleceğin transfer komitesi başkanı. :n:

Revolution
12.Haziran.2011, 13:20
fazla kafanı yorma, iş olacağına varır :) varsa kısmette gelirler.
Biliyorum abi de kabustan beter olan bir sezondan sonra insan ister istemez kendini bu kadar veriyor takımına, umutlar tazelenmişken hele :)

Geleceğin transfer komitesi başkanı. :n:
Ulan Atıl :zuhaha

Sirius Black
12.Haziran.2011, 13:21
Ulan Atıl :zuhaha

Next to Haldun Reyiz. :D

IcedEarth
12.Haziran.2011, 13:24
Muslera, Paulao, Kallström, Cisse gelsin çok rahatlarız.

Cisse'yi hiç istemiyorum.. O gelirse Baros'u yollarlar bence..

Revolution
12.Haziran.2011, 13:58
Fatih Terim bence forvet hattını xxx-Elmander-Stancu'dan kurmaz.

Addolorato
12.Haziran.2011, 14:03

Baros değil Stancu gider bence..

Clayman
12.Haziran.2011, 14:04
Sporx, Atletico'lu Jose Antonio Reyes ile ilgilendiğimizi hatta Ali Gürsoy'un İspanya'ya transfer hakkında görüşmek için gittiğini yazmış.

Revolution
12.Haziran.2011, 14:09
Eğer Reyes gelirse sistemimizi çok merak ediyorum.

Börk
12.Haziran.2011, 14:11
Reyes'i çok istiyorum ben.Düşünsenize

muslera , transfer , transfer , ceyhun , sabri , arda , selçuk , kallström , reyes , elmander ( baros ) , drogba.

tam 4-4-2 takımı oluruz :)

Revolution
12.Haziran.2011, 14:13
Reyes'in kanadı otoban olur gibime geliyor :D

Revolution
12.Haziran.2011, 14:14
Yalnız Reyes 'Second Striker' olarak da alınabilir. İşte o zaman güzel olur.

vego
12.Haziran.2011, 15:01
DEDIKODU Lazio, Galatasaray'in da pesinde oldugu Djibril Cisse ile anlasmak üzere.

Tribündergi

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Haziran.2011, 15:04
:D Lazio fena çomak sokuyo Galatasaray'ın transferlerine.

Aydin
12.Haziran.2011, 15:06
:D Lazio fena çomak sokuyo Galatasaray'ın transferlerine.

Klose ve Cisse'yi alarak bize çok çok büyük iyilik ederler.

Revolution
12.Haziran.2011, 15:07
Cisse'yi bilmem de Klose'yi aldıkları için allah tüm Lazio camiasından razı olsun :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Haziran.2011, 15:07
Klose ve Cisse'yi alarak bize çok çok büyük iyilik ederler.

Klose olmasa da Cisse istenen bir adam diye biliyorum Aydın Abi.

Addolorato
12.Haziran.2011, 15:08
Muslera'yı verirlerse belki affedebiliriz Lazio'yu :p

Revolution
12.Haziran.2011, 15:08
Klose olmasa da Cisse istenen bir adam diye biliyorum Aydın Abi.
İsteyen olduğu kadar istemeyen de var Nedim, %50-50 gibi :)

Revolution
12.Haziran.2011, 15:09
Bu arada Murat Akça'yı Sivasspor almış. Çok pişman olacakmışız gibime geliyor.

Sirius Black
12.Haziran.2011, 15:13
Reyes benim çok sevdiğim bir oyuncu. Hücumda her tarafta kullanabiliriz bence kendisini. Sağ açık, sol açık, forvet arkası, ikinci forvet.

vego
12.Haziran.2011, 15:15
Fm'de efsaneydi bakalım.Büyük takımlarımızı bu yüzden anlamıyorum.İlk 11 potansiyeli yoksada tut kadronda yedek olsun.Gökhan Zan'dan kötü değildir:D.Her oyuncu 11 oyuncusu olacak sanki.

Cuma günü transferin bitme ihtimali vardı ama Altay'ın istediği bonservis bedelini (2.5M) arttırması sorun yarattı. Şimdilik bu kadar...

2 dakika önce (http://twitter.com/#%21/ukarakullukcu/status/79868587636031488)
http://a0.twimg.com/profile_images/1322847498/ugur2_normal.jpg
ukarakullukcu (http://twitter.com/#%21/ukarakullukcu) Ugur Karakullukcu tribundergi tarafından

Altay, Manchester United özgüveniyle 3 milyon avro nakit para istiyor. Galatasaray Okay'da ısrarcı ama henüz iş bitmedi.

2 dakika önce (http://twitter.com/#%21/ukarakullukcu/status/79868439023468544)

http://a0.twimg.com/profile_images/1322847498/ugur2_normal.jpg
ukarakullukcu (http://twitter.com/#%21/ukarakullukcu) Ugur Karakullukcu tribundergi tarafından

Okay Yokuşlu haberleri sızmış yalnız bir yanlış var. Fenerbahçe transferde devrede değil...

tribündergi RT yapmış.

Revolution
12.Haziran.2011, 15:17
Okay gelirse güzel olur bence. Ama Manchester United'a giderse göğsümüz kabarır hakikatten.

DenizlispoR
12.Haziran.2011, 15:19
Zaten Murat Akça sizde değildi ki .Çağlar transferinde bize geldi , 1 yıl Adana Demir'de kiralık oynadı . Bizden almışlardır büyük ihtimal .

E.Cartman
12.Haziran.2011, 16:42
Lazio Mustafa Sarp'ı da alıcakmış :p :D

http://a2.twimg.com/profile_images/1367440104/Football_normal.jpg
Loveforfootball (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball) Love Football

Cisse sağlık kontrolünden geçip Lazio'ya imzayı atacak.

eng1n
12.Haziran.2011, 17:27
Klose'yi bilmem de Cisse Galatasaraya çok faydalı olurdu bence elinden kaçırdı.

cimboom
12.Haziran.2011, 20:28
Muslera secimlerden sonra aciklanabilirmis diye duyum varmis.

E.Cartman
12.Haziran.2011, 20:30
http://a2.twimg.com/profile_images/1389973938/0030_normal.jpg
umutofkeli (http://twitter.com/#%21/umutofkeli) Umut Öfkeli

Seçimlerden sonra Muslera'nın resmi olarak açıklanacağı duyumu var.. En azından şu seçimden dolayı oluşan gergin hava dağılır biraz..

RaSenGan
12.Haziran.2011, 20:35
Seçimle kaleye Muslera mı geçecek :D

E.Cartman
12.Haziran.2011, 20:42
Muslera R.T.E.'nin seçim kozuymuş Aygün :zuhaha

Redrum
12.Haziran.2011, 23:26
Seçimlerden sonra ne ya :D Tayyip Erdoğan Galatasaraylı seçmene yıldız sözü mü verdi :D

Nedvedmania
12.Haziran.2011, 23:40
Balkon konuşması bitti açıklanır birazdan :D

Bugün transfer açıklanacak gün değil. Zannetmiyorum açıklanacağını.

KaPaLı
13.Haziran.2011, 00:03
Muslera'nın yan toplarındaki zaafları olduğu sürece çok zor anlar yaşar Galatasaray.

E.Cartman
13.Haziran.2011, 00:23
Bi şey olmaz İsmail abi biz alıştık artık yan toplardan gol yemeye, etkilemiyor artık bizi :D Alışılmış gerçeklik bu işte :D

IcedEarth
13.Haziran.2011, 01:14
Muslera'nın yan toplarındaki zaafları olduğu sürece çok zor anlar yaşar Galatasaray.

Yan toplara canım feda.. Yeter ki artık orta sahadan tıngır mıngır gelen toplar gol olmasın..