View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
nannar
16.Haziran.2011, 23:14
Allahım,geyikler başlamış .
http://twitpic.com/5cfl7l
mpaker66
16.Haziran.2011, 23:17
güzel oldu...:) şimdi muntari yi bekliyorum.bide hasan ali kesinlikle...bi kaç genç oyuncuda alsak keşke türk.fatih hoca için alternatif istedği bildiği isimler.malum türk milli takım havuzundan...
nannar
16.Haziran.2011, 23:19
Dediğim gibi,Fatih Terim günlük iş yapmaz.Türklerden mutlaka bir iskelet hazırlıgındadır ancak kısa vadede başarı için bu isimleri alıyorlar.Bence yabancı transferini tamamaldıktan sonra milli takım havuzundaki türk oyunculara yönelecekler.
Bordo61Mavi
16.Haziran.2011, 23:23
Herhangi bi basarisizlikta cok kotuye gider. InsAllah basarili olurlar
footballer33
16.Haziran.2011, 23:34
G.Saray ve Türk futbolu açısından gerçekten müthiş transferler. Tebrik etmek lazım, hayırlı olsun. Ligimizin kalitesi de arttı.
Zekirdek
16.Haziran.2011, 23:38
@nannar
Forlan'ın kaçırdığı gol bombaymış fakat bu adamın Machester United dönemine bakmak pek akıl karı değil. Manchester'a taç atamadan veda etmişti fakat şimdi kalecilerin korkulu rüyası.
orhunyazar
16.Haziran.2011, 23:42
Müthiş yetenek :D
İŞTE YENİ FORVET ADAYIMIZ :)
Sabahtan beri yemeden içmeden bu transferi takip ediyorum ve şu an bütün şefkim kırıldı yani söküp aldı bu video içimdekileri resmen istemiyorum artık forlanı :uzgun: :uzgun:
Şaka bi yana gerçektende fırtına gibi esicez önümüzdeki sezon kesin şempiyonuz inşallah bu kadroylada aynen avrupa kupalarına gidebilirsek fatih terim faktörüylede güzel başarılar yakalıyabiliriz
E.Cartman
17.Haziran.2011, 00:01
3 saat evden çıktık 3 adam KAP'a bildirildi. Gözünüz totem görsün :zuhaha
Bu arada Forlan'ın 3 yıllık maliyeti 21,5M€'ysa gelmesin, yıllık 7M€ nedir arkadaş o kadar para da verilmez. Eğer seneye şampiyonluk en azından şampiyonlar ligi gelmezse yandığımızın resmidir, cidden batarız, BAL'a kadar yolumuz olur.
guarin14
17.Haziran.2011, 00:10
Ben bu Ujfalusi'ye,Euro 2004'de Urfalı Hagi diyordum ne alakaysa çocukluk zamanı işte :D
eng1n
17.Haziran.2011, 00:11
çeşitli spekülasyonlar var;
öncelikle birincisinden başlayalım. reyes'in bonservisi 8 m avro, yıllık ücret net değil. forlan'ın ise bonservisi 4.5 m avro kendisine 3 yıllık toplam 21.5 m avro. *
Ekşi sözlükten.
Eğer doğruysa Galatasarayın kasasından çok büyük bir para çıkacak bir kısmı sponsorlar falan karşılanır ama Seneye ŞL görmez ise GS çok büyük sıkıntılar çekebilir.
guarin14
17.Haziran.2011, 00:13
Beni bir taraftar olarak verilen paralar ilgilendirmiyor açıkçası,cebimizden cıkmıyor ya,sahada karnımızı doyursunlar yeter!
Corpus
17.Haziran.2011, 00:16
Yıllık 7 mn £ bu devirde kim alıyor yahu yok artık .!
9 mn £ civarı rooney alırken 7 mn £ forlan saçmalık olur.
RaSenGan
17.Haziran.2011, 00:25
Selçuk için de neler deniliyordu.Hiç sanmıyorum uçuk ücret alacaklarını.
KanaKe
17.Haziran.2011, 00:36
forlan transferinden sonra gs ile bjk nin arasi acilir büyük ihtimalle :)
Lucas Neill
17.Haziran.2011, 00:43
45 milyon € banka kredisi çekilmiş yeni yönetim tarafından. Bu kredi çekilirken sponsor gelirleri temlik altına alınmış ve bankaya teminat gösterilmiş. Ve bu çekilen paranın hepsini 3 oyuncu için verecekler. Daha bu takımın 400 milyon € gibi bir borcu var. UEFA Standartlarımı demiştiniz ?
İlk seçildiği günde söyledim, hala söylüyorm Ünal Aysal günlük düşünüyor.
400 milyon euro yavas biraz. Ayrica Ntvspor'da Haluk Yürekli söyledi 30 milyon euro borc alinmis. Allahtan adnan polat gitti de dinlemiyoruz uefa kriterlerini ayrica siz bizi pek düsünmeyin Ünal Aysal iyi bi is adami kulübü ekonomik olarak iyi yönetecektir. Bu arada bilgileri nereden aldin ögrenebilir miyim?
Bonservis icin Gökmen Özdemir toplam 13-14 milyon euro dedi ki iyi bi miktar bence
GeNç KaRTaL
17.Haziran.2011, 00:47
forlan transferinden sonra gs ile bjk nin arasi acilir büyük ihtimalle :)
Bu transferden dolayı açılacağını sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla Forlan'ı önerdiğimiz fiyata ikna edemeyince vazgeçmiştik transferden.Vazgeçmesek bile Gs'nin Forlan ile ilgilenmesi normal.Bunda aranın açılmasını gerektirecek bir şey yok.
vego
17.Haziran.2011, 00:48
15 gün önce Forlan'dan vazgeçildi.
besiktas1903
17.Haziran.2011, 00:56
Forlan iyi oyuncu anlatmaya gerek yok :) Ujfalusi defansi toparlar ama Reyes'i bilemem.
Revolution
17.Haziran.2011, 01:03
Drogba'nin uzuntusunun ardindan Cisse vs. gelse cogu insan tatmin olmayacakti ancak Forlan, Drogba'nin adini aratmayacak bir isim iste :) Ama gonul isterdi ki Drogba olsun.
KanaKe
17.Haziran.2011, 01:03
Bu transferden dolayı açılacağını sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla Forlan'ı önerdiğimiz fiyata ikna edemeyince vazgeçmiştik transferden.Vazgeçmesek bile Gs'nin Forlan ile ilgilenmesi normal.Bunda aranın açılmasını gerektirecek bir şey yok.
ben daha dün bjk transfer komitesinin forlan transferi icin madride uctugunu okumustum ligtv de ondan dedim :) stoch olayina döndü sandim.
sakary Ali
17.Haziran.2011, 01:06
AS gazetesi, Galatasaray'ın Atletico Madrid'in üç yıldızı Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi ile görüşmelere başladığını yazdı. İspanyol gazete, Galatasaray'ın üç oyuncunun bonservisi için yaklaşık 40 milyon avro teklif ettiğini belirtti.
Eurosport
footballer33
17.Haziran.2011, 01:07
Galatasaray, Atletico Madrid'in 3 yıldızı Reyes, Ujfalusi ve Forlan'a talip oldu. Yapılan tranfer görüşmesinin ardından Galatasaray görüşmelerin başladığını duyurdu; ancak İspanyol Kulübü Reyes'i kesin olarak satmayacağını, Ujfalusi ve Forlan'la ilgili kararı ise futbolcların kendilerini vereceğini açıkladı.
REYES MÜMKÜN DEĞİL
Diario AS Gazetesi'nin Atletico Madrid Yazarı Dani Hidalgo, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada ''Atletico Reyes'ten kesin olarak vazgeçmeyecek. Tranferden sorumlu yöneticilerin hepsi gazetemize yaptıkları açıklamada aynısını söylediler'' dedi.
FORLAN TÜRKİYE'Yİ DÜŞÜNMÜYOR
Hidalgo, Ujfalusi ve Frloan için ise ''Atletico'nun Galatasaray'dan gelen teklif için kararı bu futbolculara bıraktı. Ancak, biz Forlan'ın yakın çevresiyle konuştuk. Bize Türkiye'den gelecek bir teklifi kabul etme ihtimalimiz yok. Bu konuda bizden pozitif bir yaklaşım beklemeyin. Forlan için başka konular gündemde' diye konuştu.
UJFALUSİ, MADRİD'TE MUTLUYUM
Tecrübeli savuma oyuncusu Tomas Ujfalusi ise Özgür Sancar' yaptığı açıklamada '' Baros ve Simao'dan Türkiye hakkında konuştuğumuzda hep olumlu referanslar alıyorum. Türk futbolunun gelişmekte olduğunu biliyorum. Ancak şu anda Madrid'de mutluyum. Ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.
Çek futbolcu geçen sezon içerisinde Atletico Madrid'le 2013 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi uzatmıştı.
kaynak radyospor
Nasıl yani? Bu haber doğru mu, var mı böyle bir şeyden haberi olan?
KanaKe
17.Haziran.2011, 01:09
AS gazetesi, Galatasaray'ın Atletico Madrid'in üç yıldızı Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi ile görüşmelere başladığını yazdı. İspanyol gazete, Galatasaray'ın üç oyuncunun bonservisi için yaklaşık 40 milyon avro teklif ettiğini belirtti.
Eurosport
belkide sadece arda icin istendi bu oyuncular üstünede biraz para önerildi ve madridte kabul etti? galatasarayin resmi aciklamasini beklemeden emin olmamak lazim.
Revolution
17.Haziran.2011, 01:18
Eger transferler gerceklestiyse KAP'a aciklanana dek ben hicbir rakama guvenmiyorum. Selcuk olayini biliyoruz.
RaSenGan
17.Haziran.2011, 01:19
Başkan 10 dk içinde jetiyle inecekmiş havaalanına.Umarım açıklama yapar iyi kötü de netleşir her şey.
Night_Mare17
17.Haziran.2011, 01:24
Ntvspor , Lig Tv hava limanında.
Fearless Coward
17.Haziran.2011, 01:24
Acaba Jetin içinde oyuncular da varmı :zuhaha
Night_Mare17
17.Haziran.2011, 01:25
Acaba Jetin içinde oyuncular da varmı :zuhaha
Sığmamışlardır :n:
Redrum
17.Haziran.2011, 01:40
Ne diyor başkan dinleyen var mı?
RaSenGan
17.Haziran.2011, 01:42
Daha inmedi.Jet rötar yaptı galiba :D
okumus
17.Haziran.2011, 01:42
Selcuk'un yanında oynayacak isimle Kaleci'de kaliteli olursa fena takım olur oy oy oy
RaSenGan
17.Haziran.2011, 01:44
Selcuk'un yanında oynayacak isimle Kaleci'de kaliteli olursa fena takım olur oy oy oy
İki gün önce neler diyodun abi :D
okumus
17.Haziran.2011, 01:46
İki gün önce neler diyodun abi :D
Başkan beni bile şaşırttı geç oldu ama güzel oldu ama birkaç transfer daha lazım dediğim gibi gelmezse işimiz gene zor :D
Lucas Neill
17.Haziran.2011, 01:52
Forlan'da sorun var diyor Nevzat Dindar adam felaket tellali Drogba da olmayacak demisti :)
Eminoski
17.Haziran.2011, 01:57
şimdi diyomuş Arda'yı sattık hayırlı olsun :) :) :)
uAburak89
17.Haziran.2011, 01:59
Resmi açıklama gelsin rakamları ondan sonra tartışmak gerekir. Sağdan soldan duyulan varsayımlar üzerine fazla kafa patlatmışsınız. Ujfalusi defansı toparlayacak adam değil, Ujfalusi, Servet, Gökhan ve Semih Kaya dörtlüsü şampiyonluk için yetmez. Kaleci zaten alınacak, orta sahaya 1 değil 2 oyuncu lazım bence. Ya da Cana kesinlikle takımda kalmalı. Forlan, Baros, Elmander, Reyes ve Arda'dan oluşan bir hücüm hattı çok iyi olur, hepsi aynı anda oynamaz büyük ihtimal ama bunun sakatlığı, cezası gibi durumlar var. Resmen gerçekleşsin transferler daha çok yazılacak şey çıkar..
Night_Mare17
17.Haziran.2011, 02:00
Resmi açıklama gelsin rakamları ondan sonra tartışmak gerekir. Sağdan soldan duyulan varsayımlar üzerine fazla kafa patlatmışsınız. Ujfalusi defansı toparlayacak adam değil, Ujfalusi, Servet, Gökhan ve Semih Kaya dörtlüsü şampiyonluk için yetmez. Kaleci zaten alınacak, orta sahaya 1 değil 2 oyuncu lazım bence. Ya da Cana kesinlikle takımda kalmalı. Forlan, Baros, Elmander, Reyes ve Arda'dan oluşan bir hücüm hattı çok iyi olur, hepsi aynı anda oynamaz büyük ihtimal ama bunun sakatlığı, cezası gibi durumlar var. Resmen gerçekleşsin transferler daha çok yazılacak şey çıkar..
Orta Sahada S.İnan - Ceyhun - Transfer - Yekta yeter bence.
BaGa TaRKaN
17.Haziran.2011, 02:00
şimdi diyomuş Arda'yı sattık hayırlı olsun :) :) :)
Hele Şükür Kurtardı Kendini Türkiye'den
Börk
17.Haziran.2011, 02:03
Hele Şükür Kurtardı Kendini Türkiye'den
gitmedi ki abi daha arkadaş tahmin yapmış :)
okumus
17.Haziran.2011, 02:04
Ujfalusi-Balta-Servet üçlüsü aynan da oynarsa hepsi uzun ve yavaş oyuncular kontra atak futbolunu iyi oynayan klüplere karşı zorlanırız.Ayrıca Forlan-Elmander-Reyes-Arda ve orta sahaya Kalstrom gelirse takım defansı anlamında sıkıntı çekecek gibiyiz sadece Cana yada Selçuk çok zorlanır.Ben yazmak istemedim ama sen yazınca belirtiyim dedim çok haklısın.
Borsaya bildirilmiş transferler
Nedvedmania
17.Haziran.2011, 02:09
Başkan 10 dk içinde jetiyle inecekmiş havaalanına.Umarım açıklama yapar iyi kötü de netleşir her şey.
1 Saat oldu hala inmedi uçak. İnsanları kandırma :u:
Night_Mare17
17.Haziran.2011, 02:11
Aha uçak İndi.
Nedvedmania
17.Haziran.2011, 02:12
Uçak indi. Bavul mavul derken daha 20 dkyı bulur açıklama :)
Lucas Neill
17.Haziran.2011, 02:19
Baskan kimisi 3 kimisi 4 kimisi 2 bucuk yil dedi :D yani Forlan 3 Reyes 4 Ujfalusi 2+1 yillik gelecek gibi :D
RaSenGan
17.Haziran.2011, 02:19
Kulüple anlaşıldı,oyuncular tamam,ufak tefek pürüzler var onlar da halledilirse bu haftaiçinde burda olurlar gibi bir şey anladım ben :)
Fearless Coward
17.Haziran.2011, 02:22
Bunun dışında başka oyuncularla da görüşülecekmiş Muntari ve Müslera olabilir bu isimler...
uAburak89
17.Haziran.2011, 02:23
Ujfalusi'yi bonservis ödeyip almak saçmalık, Neill kalsa daha iyiydi. Umarım yatar bu transfer.
RaSenGan
17.Haziran.2011, 02:25
Bunun dışında başka oyuncularla da görüşülecekmiş Muntari ve Müslera olabilir bu isimler...
Abi sürekli Müslera diyosun bu adama :D
Fearless Coward
17.Haziran.2011, 02:27
Abi sürekli Müslera diyosun bu adama :D
Aygüncüm detaycılık yapma yeter canım kardeşim :D
izmer96
17.Haziran.2011, 02:28
arda Atletico madrid'e gitmeyi cok istiyordu herhalde baskanda ozaman Atletico Madridi Arda'ya getirelim dedi , Aguero'yuda getirirse iyi olur :)
Emurafu
17.Haziran.2011, 02:30
timblnt Bulent Timurlenk
Ünal Aysal'ın isim vermeden söylediği 4 yıl, 3 yıl, 2+1 yıl. Reyes, Forlan, Ujfalusi sırasıyla görünüyor.
Sanırım sadece kontrat ayrıntıları kaldı. İlk soruya verdiği cevapta kontrat için çalışıyoruz gibisinden birşey dedi.Oyuncular bizi istiyor diyede birşey söyledi.Klüble anlaştık dedi.
Nedvedmania
17.Haziran.2011, 02:37
Muhabirlerden birisi Arda konusunu sorsaydı iyi olurdu.
Emurafu
17.Haziran.2011, 02:38
veliyigit Veli Yigit
Başkan,transferleri kampa yetiştirmeye çalıştıklarını, üç futbolcuyla anlaşmaların 2+1, 3 ve 4 yıllık olacağını söyledi ama birkaç gün zaman.
Açıklamaları; http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94033
Homer J.S
17.Haziran.2011, 02:43
Başkan bize Muslera'yla Muntari'yi de getir. Sanırım hiçbir Avrupa Kupası'na katılmadan yapılabilecek en iyi transferleri yapmış oluruz bu isimler gelirse.
europeanconquer
17.Haziran.2011, 02:45
Bu isimlerle ligde müthiş bir grafik çizeriz bence.Kadro oturursa kimse önümüzde duramaz ama kaleye takviye şart.Muslera gelirse süper olur.
barahir
17.Haziran.2011, 03:10
Bu isimlerle ligde müthiş bir grafik çizeriz bence.Kadro oturursa kimse önümüzde duramaz ama kaleye takviye şart.Muslera gelirse süper olur.
Şu kısım çok önemli.. Çok yakında Beşiktaş örneği var önümüzde.. Ancak tabi bu 3 oyuncu daha kaliteli bence..
Aydin
17.Haziran.2011, 03:22
Bu kadar somut adımlar atılmasına rağmen inanmıyorum Forlan'ı alacağımıza.
orhunyazar
17.Haziran.2011, 03:44
Parasını verdikten sonra neden gelmesin bence bu üç bombanın üstüne bide muslerayla muntar gibi isimlerle kaleye ve orta saha ya takviyeler yapıldığı zaman fatih terimle birlikte bu takım uçar gider bence STSL de garanti şampiyon oluruz önümüzde duramazlar bi daha ki sezon da avrupa kupalarında iyi iş yaparız belkide çok abartmak gibi olmasın ama 2000 li yılları yeniden yaşarız kim bilir aslan küllerinden yeniden doğuyor
grkm33
17.Haziran.2011, 04:01
Ünal Başkanın konuşması çok samimi geldi bana.
ozaniel
17.Haziran.2011, 04:18
Ujfalusi, Forlan, Reyes haberi doğruysa 2+1 olan Forlan'dır, yaşı en ileri onun olması lazım. Transferler kısa vadede başarı için oldukça uygun, aynı takımdan gelmesi de bir avantaj ama Cana giderse(gideceğine kesin gözüyle bakılıyor), yerine adam gibi bir oyuncunun gelmesi şart.
Düzeltme: En yaşlısı Ujfalusi'ymiş.
goosfraba
17.Haziran.2011, 04:55
Demek ki neymiş Avrupa kupalarına katılmakla bir şey olmuyormuş 3'ü 1 arada bomba patlayabiliyormuş...
içinde ukde kalmış herhalde :)
madem alıyorsunuz, vereceğiniz paraları konuşalım.
burak95
17.Haziran.2011, 04:59
Harika transferde haberlerde geçen maaş miktarları doğru mu acaba ? O adamlara o para çok
nannar
17.Haziran.2011, 09:26
ntvspor kolpa haber yapıyor oyunculara verilecek ücretler konusunda. bknz: Selçuk İnan
o yüzden oyuncuların 3ü de resmi imzayı atmadan ya da resmi sitede "bu oyuncular galatasarayda" yazmadan geldiklerine, borsaya bildirilmeden de oyuncular için ödenen ücretlere inanmaya gerek yok.Ama ortada çok büyük bir Ünal Aysal gerçeği var.Her ne kadar kulübün mali yapısı bu transferlere çok uygun değilse de , Ünal Aysal "Galatasaray'ın benim servetime ihtiyacı yok,yeterli kaynaklar var " dediyse de eğer mali anlamda bir hamle gerekirse kesinlikle yapacaktırÇünkü sürekli taraftarın içi rahat olsun,çok iyi bir kadro kuracağız diyor.Yineliyor yani bunu. Bence boşuna sağdan soldan altını oymaya çalışmayın, bu sene bu takım kaliteli futbolcularla kurulacak,bu kadar basit!
urwrdskkn
17.Haziran.2011, 09:43
Harika transferde haberlerde geçen maaş miktarları doğru mu acaba ? O adamlara o para çok
malesef avrupa hedefin yoksa bu paraya kıymak zorundasın
urwrdskkn
17.Haziran.2011, 09:44
ntvspor kolpa haber yapıyor oyunculara verilecek ücretler konusunda. bknz: Selçuk İnan
o yüzden oyuncuların 3ü de resmi imzayı atmadan ya da resmi sitede "bu oyuncular galatasarayda" yazmadan geldiklerine, borsaya bildirilmeden de oyuncular için ödenen ücretlere inanmaya gerek yok.Ama ortada çok büyük bir Ünal Aysal gerçeği var.Her ne kadar kulübün mali yapısı bu transferlere çok uygun değilse de , Ünal Aysal "Galatasaray'ın benim servetime ihtiyacı yok,yeterli kaynaklar var " dediyse de eğer mali anlamda bir hamle gerekirse kesinlikle yapacaktırÇünkü sürekli taraftarın içi rahat olsun,çok iyi bir kadro kuracağız diyor.Yineliyor yani bunu. Bence boşuna sağdan soldan altını oymaya çalışmayın, bu sene bu takım kaliteli futbolcularla kurulacak,bu kadar basit!
hocam yaklaşık bi 15 dakika önce power fm den duydum spor haberleri vardı ispanya medyası forlanın kalacağını reyes ve ujfalusi de iyi bir teklif gelmesi durumda satacaklarını söylüyormuş
DisCo
17.Haziran.2011, 09:47
Türk futbolu önemli aşamalar kaydediyor. Öncesinde Avrupa'yı pek bilmediğimiz için Mustafa Sarp tarzında yabancı geldiğinde yıldız deniyordu. Bugünlere geldiğimizde anlıyoruz ki bunları yıldız diye biz göstermişiz. Zamanla Avrupa'da ilgilenilmeyen ama zamanının iyi oyuncularını almaya başladık. Şimdi ise hala yıldız olup yaşı geçmiş oyuncuların transferini bitiriyoruz veya almak için girişimlerde bulunuyoruz.
Tabi en azından ben Forlan transferini yaş konusundan ötürü eleştireceğim. Çünkü gelen oyuncunun burayı son durak olarak görmesini ve para kazandırmadan birşey vermeden gitmesini istemiyorum. Bir yandanda futbolu bırakmış Zidane'ı bile almalı Galatasaray çünkü taraftarı lig yarışında stada çekmek için bir isme ihtiyaç var.
Eğer bu transferler gerçekleşirse en düzgünü Reyes olur. Forlan ucuza alınacaksa olabilir ama yüksek ücrete daha genç ve aynı kalitede isimler varken Forlan'ı almayı doğru bulmuyorum.
nannar
17.Haziran.2011, 10:01
Türk futbolu önemli aşamalar kaydediyor. Öncesinde Avrupa'yı pek bilmediğimiz için Mustafa Sarp tarzında yabancı geldiğinde yıldız deniyordu. Bugünlere geldiğimizde anlıyoruz ki bunları yıldız diye biz göstermişiz. Zamanla Avrupa'da ilgilenilmeyen ama zamanının iyi oyuncularını almaya başladık. Şimdi ise hala yıldız olup yaşı geçmiş oyuncuların transferini bitiriyoruz veya almak için girişimlerde bulunuyoruz.
Tabi en azından ben Forlan transferini yaş konusundan ötürü eleştireceğim. Çünkü gelen oyuncunun burayı son durak olarak görmesini ve para kazandırmadan birşey vermeden gitmesini istemiyorum. Bir yandanda futbolu bırakmış Zidane'ı bile almalı Galatasaray çünkü taraftarı lig yarışında stada çekmek için bir isme ihtiyaç var.
Eğer bu transferler gerçekleşirse en düzgünü Reyes olur. Forlan ucuza alınacaksa olabilir ama yüksek ücrete daha genç ve aynı kalitede isimler varken Forlan'ı almayı doğru bulmuyorum.
Ama bu sadece bizim ülkeye has değilki. Avrupanın yıldız oyuncuları 30-31 yaşına geldiklerinde "son iyi anlaşmamı da yaparak bir takıma gideyim" mantıgıyla imza atıyorlar ve genelde Avrupa devlerinden ayrılıp,kalbr üstü avrupa takımlarına gidiyorlar. Yani bizim lige has olan bir durum değil bu. Bonservis bedelinin çok yüksek ödenmemesi konusunda ben de hem fikirim ancak Forlan 2 sene daha üst düzey futbol oynayabilecek durumda oldugundan yıllık ücret konusunda 3 milyon €'ya kadar yıllık maaş ödenebilir. Zaten Tr de vergiler düşük yabancı oyuncuların.İspanya'da aldığının yarısını veriye veriyordu. Bunun % 90'ı cebinde kalacak. Ünal başkanın dediğine göre Forlan haricindekiler zaten Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyorlarmış.Tek pürüz Forlan'ın ikna edilmesi sanırım.
Ben hala Fatih Terim'in alt yapıyı düzenlemek ve genç türklerden iskelet oluşturmak için zaman kazanmak adına bu tarz oyuncuların transferleriyle taraftarın sakinleşmesini ve kısa vadede bu oyuncularla başarıya ulaşılmasını ,fakat uzun vadede iskeleti türklerden kurulu bir takımla başarıyı hedeflediğini düşünüyorum...
kasım akdemir
17.Haziran.2011, 10:41
Transferlerin hiç biri başarı değil bence.Sevinmedim bile hatta şaşırdım.Hadi reyes iyi futbolcu skora etki edebiliyor talelayı değiştirebilecek bi futbolcu fakat forlan ve ujfalusi gerçekten gereksiz topçular.Hele ujfalusi tam bir fiyasko adam 33 yaşında hiçbir heyecanı kalmamış kariyerinin sonunda bir futbolcu zaten iyi bir defans oyuncusu da değil.Çok gereksiz olmuş.Forlan da dünya kupasında başlayan düşüşü hala devam ediyor neler yapıcak merak ediyorum.Yoksa neler yapamıyacak mı demeliydim?Yine de hayırlı olsun diyelim.İnşallah utandırırlar beni.Ama pek sanmıyorum.
Sirius Black
17.Haziran.2011, 10:55
Geçen yaz düzenlenen Dünya Kupası'nın en iyi futbolcusuna gereksiz diyorsunuz ya... :)
goosfraba
17.Haziran.2011, 10:56
ujfalusi çok kart görür.
Eminoski
17.Haziran.2011, 10:59
İşte son dünya kupaları olmasından dolayı o başarıları sergilediler belkide.Bana göre başarılı transferler sonuçta 1 sezon önce mehmet batdal'ı transfer edip sevinen bir camia vardı şimdi ise Forlan Reyes gibi oyuncular geliyor.Kötü tarafı en fazla 2 3 yıl oynucak olmaları zaten Galatasaray avrupada yok avrupaya gittiğinde ise bu oyuncuların zaten ömrü bitmiş olucak.Reyes bana göre takıma çok katkı sağlar inşallah verdikleri paraların karşılığını 1 senede toplar Galatasaray bu oyuncular kısa dönemlik çünkü ileriye dönük yatırımlarda yapması gerekiyor.
Sirius Black
17.Haziran.2011, 11:02
Forlan 79'lu ve bir forvet. En az 34 yaşına kadar maksimum performans gösterir. Yani en az 2 sene. Galatasaray 2 sene Avrupa'dan uzak kalacak demiyorsunuz herhalde? Çünkü seneye Avrupa'dayız. :)
nannar
17.Haziran.2011, 11:15
Transferlerin hiç biri başarı değil bence.Sevinmedim bile hatta şaşırdım.Hadi reyes iyi futbolcu skora etki edebiliyor talelayı değiştirebilecek bi futbolcu fakat forlan ve ujfalusi gerçekten gereksiz topçular.Hele ujfalusi tam bir fiyasko adam 33 yaşında hiçbir heyecanı kalmamış kariyerinin sonunda bir futbolcu zaten iyi bir defans oyuncusu da değil.Çok gereksiz olmuş.Forlan da dünya kupasında başlayan düşüşü hala devam ediyor neler yapıcak merak ediyorum.Yoksa neler yapamıyacak mı demeliydim?Yine de hayırlı olsun diyelim.İnşallah utandırırlar beni.Ama pek sanmıyorum.
Ballack 30 yaşında Chelsea'ye transfer oldu yanlış anımsamıyorsam.Ya da Raul Schalke'ye kaç yaşında gitti? Ya da Nistelrooy kaç yaşında transfer oldu ? Bu 30+ çıkan futbolcuları rafa kaldıran tek ülke biziz sanırım. Man United'da Ryan Giggs kaç yaşında ? Ve hala bazı maçlarda ilk 11 oynuyor. Maldini kaç yaşına kadar oynadı Milan da ? Cafu kaç yaşında ayrıldı Roma'dan ? İstiyorsan daha da sayayım.... 50 tane oyuncu sayarım 30+ yaşta transfer olup da başarılı olmuş...
Forlan geliyor yahu!!!! Villarreal de 25, Atl Madrid'de 33 gol atarak 2 kere Altın ayakkabı alarak La Liga gol kralı olmuş adam! Ee yuh yani! Buna da laf söyleyecekseniz 26 yaşında C. Ronaldo ya da 22 yaşında Zidane gelsin Serie A,La Liga ,EPL gibi ligler dururken STSL'ye :)
urwrdskkn
17.Haziran.2011, 11:16
arkadaşlar hürriyetin yazdığı açıklamalara inanmayın atletico madrid in sitesine girdim böyle bir açıklama varmı diye ama bulamadım http://www.clubatleticodemadrid.com/index_EN.php buradan bu haberleri bulan arkadaşımız varsa özel mesaj atarsa sevinirim
Revolution
17.Haziran.2011, 11:17
Bazi Galatasarayli arkadaslarimizi anlamakta sikinti cekiyorum. Forlan,Reyes,Ujfalusi yasli diyorsunuz. Hangi gelecek vaat eden oyuncu su asamada Galatasaray'i tercih eder. Yasli oyunculari ikna etmek daha kolaydir, parayla ve yapilacaklar konusunda ikna ederek. Ama genc oyuncu vitrinine bakar, yaslinin boyle bir derdi yoktur. Az sabredin yahu. Bazilarimiz Gervinho'nun vs bizi tercih edecegini saniyor gercekten de.
Her neyse, kaleci ve ortasaha transferini de yaptiktan sonra yabanci transferini kapatiriz. +2de de Baros, Pino olacak bence. Ama en onemlisi su asamada ortasaha-savunma bence. Ujfalusi-Servet-Gokhan-Semih gayet yeterli savunma hatti olur. Ceyhun-Yekta-Selcuk-Emre-Musa-Yabanci da ortasaha hatti. Kanatlar Arda-Kazim-Reyes-Pino belki de Berkin-Serdar ikilisinden biri. Aydin da var daha. Forvette Forlan-Elmander-Baros. Bol alternatifli kadromuz var. En problemli yer bekler gibi duruyor. Ama olur da Semih patlama yasarsa bu sene sag bekte Ujfalusi oynayabilir. Son gelismeler insani heyecanlandiriyor. Merakla bekliyorum 1 Temmuz'u :)
BaFraLı
17.Haziran.2011, 11:37
Üçüde çok kalite futbolcular. Ligimizdede rahatça oynayacak kapasiteleri var. Yaş maş hikaye. Bu futbolculardan herhangi birini yada hepsini Galatasaray'ın rivals kulüplerinden birisi alsaydı eminim onların taraftarı da yaştan, kasaplıktan falan bahsederdi kesin.
Forlan'ın kalitesi belli. Yaşı ne olursa olsun. Daha 1 sene önce Dünya kupasında döktürüyordu. Keza Reyes de iyi bir oyuncu. Önemli takımlarda forma giymiş. Oda takıma büyük katkı sağlayacaktır.
Bu üç transferden gereksiz gibi görünen ama bence sağ bek oynaması ilede Galatasaray için avantaj olan Ujfalusi'de gayet önemli bir transfer. Başkan ayağının tozuyla iyi işler yapmaya başladı. Bu üç transfer ligimizin kalitesi açısından da çok iyi oldu bence. Yorumlara bakıyorumda birisi kasaplıktan söz ediyo, birisi yaşlı futbocular diyor, birisi paradan söz ediyor. Yahu arkadaş bırakın ya, gelsin böle adamlar ligimize bizde izleyelim. Ben Samsunspor - Galatasaray maçını iple çekiyorum. Eğer bu 3 transfer de gerçekleşirse ki gerçekleşecek artık yani banko maçlara giderim. Sırf bu isimleri izlemek için. Keza Beşiktaş yada Fenerbahçe'de alsa gene Samsun'a maça giderdim. Çünkü ben futbolu seviyorum yani, yüzeysel bakıyorum. Futbolcu gelsin resital yapsın vs. gibi.
Rehavi
17.Haziran.2011, 11:59
Kartal geri çekildi, Cimbom tek kaldı
15 Haziran 2011 Çarşamba 23:40
http://www.haber1903.com/images/haberler/kartal_geri_cekildi_cimbom_tek_kaldi_1308170628.jp g Transfer sezonuna hızlı giren Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri Forlan ve Reyes transferindede karşı karşıya geldi. Ancak her iki futbolcununda yüksek maliyetleri Beşiktaş cephesinde Serdal Adalı'nın geri adım atmasına sebep oldu. Bebe transferinden sonra santrafor bölgesine yeni bir oyuncu transfer etmeyeceğini belirten Adalı her iki transferide rafa kaldırdı.
Serdal Adalı'nın Forlan ve Reyes transferlerinden vazgeçmesinden sonra ibre Galatasaray'a döndü. Galatasaray'lı yöneticilerin Forlan için 3 sene sözleşme yıllık 5 milyon euro maaş ve 4,5 milyon bonservis bedeli, Reyes içinde 8 milyon euro bonservis bedeli teklifte bulunduğu, her iki futbolcunun Sarı kırmızılı takıma çok yakın olduğu öğrenildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Reyes tamam da Forlan a bu para çok değil mi?
Haber1903'e göre biz Adanaspor'u da bağlamış, Ersan'ı almıştık. Mümkünse sadece Beşiktaş haberlerini yapsınlar, bizimkileri pek tutturdukları söylenemez. 2 lafından biri kurumsallaşma olan Ünal Aysal'ın böyle işler yapacağına inanmıyorum.
NTVSpor Haber Müdürü Haluk Yürekli, Galatasaray'ın 30 Milyon €'luk kredi çektiğimize dair söylentiler olduğunu da söyledi. Bir de Hasan Hüseyin Hocam'ın dediği gibi sülalecek gitmişiz Madrid'e. Ayrıca Ahmet Bulut da Madrid'e gitmiş. Arda takası olabilir.
Kaan Haber1903 ün haberi çok daha önceydi, henüz kimsede birşey yokken adamlar haber yapmıştı, herhalde artık güvenini kazanmışlardır :)
Hayırlı olsun transferler, maliyetler düşünülmeyince üst düzey futbolcular güzel transfer denebilir ama ben Forlan gelirse ne kadar alacağını kaça mal olacağını merak ediyorum. Bir tek o hem sağ bek hem stoper oynayan adını yazmaya üşendiğim oyuncuyla ilgili şüphelerim var ama yine dediğim gibi maliyet önemli...
kasım akdemir
17.Haziran.2011, 12:37
Nannar söylediklerin ve örneklerin he ne kadar mantıklıda olsa buranın türkiye olduğunu unutuyorsun.Senin örnek verdiğin adamlar almanyada italyada oynayan futbolcular ve bunlardan çok üst düzey futbol oynayanda sadece giggs.Kısaca bahsettiğin adamlar her anlamda profesyonel klüplerde sıkı bir disiplin ve terbiye içinde oynuyorlar senin ülkende bu durum böle deil.Bu ülkeye ne isimler geldi bişey yapamadan gitti.Verdiğin örnekler ülkemiz için birşey ifade etmiyor, etmediğini sende biliyorsun.Konuyu uzatmak istemiyorum fakat adamlar kaliteli diye laf sölemiyeceğiz eleştirmeyeceğiz anlamına gelmez.Forlan ve reyesin kalitesine diyeceğimiz yok fakat reyesin sorunlu forlanında yaşlı olduğu malum.O defans müsfettesini saymıyorum bile.Bence galatasaraya bir katkıları olmayacak.Belki reyes.
Redrum
17.Haziran.2011, 12:54
Hakan Şükür kaç yaşına kadar oynadı? Bence Hakan her oynadığı maçta takıma katkı sağlıyordu. Ben onun olmadığı bir milli takım ve Galatasaray izlerken çok sıkıntı çektim. Veya Hagi kaç yaşında geldi?
Forlan, Ujfalusi, Reyes iyi oyuncular. Ama bence hepsinin olayı 2 sene. Yani bu sene şampiyonluk ve seneye çeyrek final gibi bir başarı lazım. Bunu başarırsak eğer, hem yaşları geçmiş Ujfalusi ve Forlan'dan kurtulup daha genç daha dinamik oyuncular alabiliriz diye düşünüyorum. Şu an için tecrübe önemli.
nannar
17.Haziran.2011, 13:15
ben de bunu anlatmaya çalıştım 2 gündür :) Fatih hoca bu adamlarla 5 sene gitmeyi hedeflemiyor zaten. 2 sene bunlarla ilerlerken alttan ve milli havuzdan türkleri bulup iskeleti kuracak. Son derece akıllı bir hamle yani.Direk gençlerle takım kurup onlara sabredecek bir ortam yok şu anda GS camiasında. Bu taraftar 1 kez daha kaldıramaz bu sezonki gibi bir lig puan durumunu
Corpus
17.Haziran.2011, 13:51
Arkadaşlar FM oynamıyorsunuz bu gerçek dünya gerçek fubol. Eğer geldilerse hayırlı olsun :)
uAnil94
17.Haziran.2011, 14:46
Reyes ve Forlan çok iyi transferler.Ama Ujfalusi için aynı şeyi söyleyemem.Elimizde zaten Neill vardı.(Bence Ujfalusi'den daha kaliteli.)Onu takımda tutmak yerine bonservis ödeyip Ujfalusi'yi almak bence çok gereksiz.
okumus
17.Haziran.2011, 14:50
Forlan ve Reyes gelmeyecek sanırım ispanya'da çıkan haberlere göre sadece ujfalusi gidebilir deniyormuş.Reyes için 15 Forlan için 12 Ujfalusi içinde 3 milyon euro istemiş Atletico.Bir de maaşları düşünürsek en azından 45 milyon euro falan vermek gerekiyor 3 oyuncuyu da almak için.Ünal Başkan bu paraları verir mi ?
Börk
17.Haziran.2011, 14:52
Forlan ve Reyes gelmeyecek sanırım ispanya'da çıkan haberlere göre sadece ujfalusi gidebilir deniyormuş.Reyes için 15 Forlan için 12 Ujfalusi içinde 3 milyon euro istemiş Atletico.Bir de maaşları düşünürsek en azından 45 milyon euro falan vermek gerekiyor 3 oyuncuyu da almak için.Ünal Başkan bu paraları verir mi ?
Ünal Aysal'dan başka kimse vermez :)
europeanconquer
17.Haziran.2011, 15:05
Bu neyin tartışması yahu.Yaşlı diyorlarda Forlan bir forvet için şu an yaşlı değil.Ujfalusi ise bir defans için yaşlı değil.Reyes'e yaşlı denilmeyeceğini umuyorum.Bence 2 yıllık süreçte çok iyi transferler.İlk başta da dediğim gibi transferler takıma uyum sağlarsa önümüzde kimse duramaz.İşin mali kısmıyla da bırakın yönetim ilgilensin.
Lucas Neill
17.Haziran.2011, 15:08
Daha fiyatlar aciklanmadan bunlari konusmak gereksiz resmi sitede aciklandiginda tartisiriz.
Gecen sene ligi 8. bitiren takima gelecek vaadeden genc oyuncu alamazsiniz, eger gelirlerse Forlan Reyes, Selcuk Elmander bu 4 futbolcuya sükretmeliyiz.
vego
17.Haziran.2011, 15:12
'Hiddink Arda'yı da götürecek'
17 Haziran 2011 11:55 | NTV Spor
Amerikan spor kanalı ESPN, A Milli Takım’ın Hollandalı teknik direktörü Guus Hiddink’i Chelsea’nin haftaya resmen açıklayacağını ve yanında Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan’ı da götürmek istediğini iddia etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/157/ardahiddinkntvspor_HFHAL.jpg
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in, yeni sezonda Chelsea'yi çalıştıracağı yolundaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.
Amerikan spor kanalı ESPN'in internet sitesinde yer alan haberde, Hiddink'in, Chelsea ile anlaştığının gelecek hafta resmen açıklanacağı öne sürüldü. Habere göre Hiddink, Arda Turan'ı da yanında götürmek istiyor.
Chelsea yönetimi geçtiğimiz günlerde, yeni menajerin birkaç hafta içinde açıklanacağını duyurmuştu. İngiliz basını, uzun süredir mavilerin başına geçecek isim olarak, A Milli Takımın Teknik Direktörü Guus Hiddink'i gösteriyor. Amerikan spor kanalı ESPN de, internet sitesinde, kulüp içindeki kaynaklara dayandırdığı haberinde, Hiddink'in, gelecek hafta resmen Chelsea'nin menajeri olacağını ileri sürdü. ESPN, Chelsea yönetimi ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki Hiddink pazarlığını poker oyununa benzetti.
Hiddink'in, Chelsea'nin sahibi Roman Abramoviç'in tek menajer adayı olarak öne çıktığını iddia eden ESPN'e göre, Hollandalı teknik adam yanında Arda Turan'ı da götürmek istiyor. Haberde, Hiddink'in şimdiden, Abramoviç'e Arda Turan transferini tavsiye ettiği belirtildi. Arda ile Tottenham ve Newcastle gibi kulüplerin de ilgilendiğinin öne sürüldüğü haberde, milli futbolcunun değerinin 20 milyon euro olduğu ifade edildi.
Varonil
17.Haziran.2011, 15:13
3'ü de çok kaliteli isimler,Galatasaray'a çok büyük katkıları olacaktır.şu aşamada Galatasaray Avrupa Kupalarında olmadığı ve ligi 8.ci sırada bitirdiği için genç ve gelecek vaadeden yabancı alamaz zaten.
GeNç KaRTaL
17.Haziran.2011, 16:31
Bonservis bedelinin çok yüksek ödenmemesi konusunda ben de hem fikirim ancak Forlan 2 sene daha üst düzey futbol oynayabilecek durumda oldugundan yıllık ücret konusunda 3 milyon €'ya kadar yıllık maaş ödenebilir. Zaten Tr de vergiler düşük yabancı oyuncuların.İspanya'da aldığının yarısını veriye veriyordu. Bunun % 90'ı cebinde kalacak. Ünal başkanın dediğine göre Forlan haricindekiler zaten Galatasaray'da oynamaya sıcak bakıyorlarmış.Tek pürüz Forlan'ın ikna edilmesi sanırım.
Bildiğim kadarıyla Forlan 4.5 - 5 civarı bir şey kazanıyor At.Madrid'den.Bu vergilerin düşmüş haliyle.Bu paradan aşağısına ikna etmek çok zor.Zira biz ikna edemediğimiz için alamadık zaten.Bizim teklifimizin 3.5 civarında olduğu söyleniyordu.
uAburak89
17.Haziran.2011, 16:33
Forlan ve Reyes için oyuncu başına max 6-7 milyon euro bonservis, yıllık 3-3.5 milyon euro civarı bir para verilmeli, Ujfalusi gelmesin diyorum gelecekse de bonservis olarak bir şey vermeyelim, Forlan ve Reyes'i alana bedava olsun, yıllık da 1.5-2 milyon euro alsın çok bile ona. Bu rakamları geçerlerse sıkıntı olur, muhasebeci çok. Ntvspordan 3 oyuncunun maliyeti 150 milyon euro, ligtvdende 100 milyon euro haberlerini bekliyorum. Resmi açıklama yapmayan kulüplerin ödediği net olmayan, bilinmeyen paralar millete dert olmazken, Galatasaray söz konusu olduğunda herkesin içine dert oluyor. Kulübün maddi durumu kötüyken ayrı olay, para harcayınca ayrı olay.
Homer J.S
17.Haziran.2011, 16:36
Ne olacak canım en kötü Beşiktaş'ın olduğu gibi Ünal Aysal'a borçlanırız bu kadar dert etmeyin. :)
vego
17.Haziran.2011, 16:48
Ne olacak canım en kötü Beşiktaş'ın olduğu gibi Ünal Aysal'a borçlanırız bu kadar dert etmeyin. :)
Ünal Aysal'ada mı borç yapmışız :eek:
eng1n
17.Haziran.2011, 16:50
Ujfalusi sağ bek için mi alındı acaba defans ortasında iyi performans göstermediği için sağ beke kaydırıldı diye biliyorum A.Madrid'de Defansın ortasında oynarsa o açıdan sıkıntı yaratabilir.
Sirius Black
17.Haziran.2011, 17:11
Bence artık aldık bu isimleri. Medya boşuna yok x gelecek y gelmeyecek demesin. Ünal Başkan'ın açıklamalarında sadece prosedürlerin kaldığı belli oluyor. :)
Homer J.S
17.Haziran.2011, 17:13
Ünal Aysal'ada mı borç yapmışız :eek:
Hayır. Kulüp batacakmış gibi yorumlar geliyor da ben de diyorum ki bir şey olmaz en kötü Galatasaray , Ünal Aysal'a borçlanır. Hani BJK, Yıldırım Demirören'e borçlu ya..
grkm33
17.Haziran.2011, 17:31
20 milyon euro veriyorlarsa Arda ya Chelsea bence satmalı Galatasaray.
SAİT71
17.Haziran.2011, 19:22
Bana göre 3 transferden en işe yararı Reyes olur. Diğer ikisinden o kadar emin değilim...
DisCo
17.Haziran.2011, 19:33
Galatasaray basketbolda kaybederse transferler açıklanabilir.
Revolution
17.Haziran.2011, 20:01
Forlan'ın partnerleri iyi olursa bence çok faydalı olur. Reyes'in faydalı olması için de kendine yakın oynayacak göbekteki ortasahanın arı gibi olması lazım. Arda zaten geriye hep katkı yapıyor. Kaliteli bir çift yönlü oyuncu ve kaleci alırsak yabancı tayfamız çok sağlam olacak. Yerlilere de Selçuk-Ceyhun ilaç gibi oldu. Forvete genç bir yerli ve bir de bek aldık mı alternatif olarak yerli kalitesine de çağ atlatırız.
sakary Ali
17.Haziran.2011, 23:18
ESPN'in haberine göre Chelsea, Guus Hiddink ile kesin olarak anlaştığını gelecek hafta açıklayacak. Hiddink'in Arda Turan'ı İngiliz kulübüne önerdiği ve yıldız futbolcuyu kesin olarak Chelsea'ye götürmek istediği iddia ediliyor.
Fearless Coward
17.Haziran.2011, 23:38
Hiddink,Chelsea'ye giderse Arda'yı da alır onu bol bol ilk 11'de görürüz Chelsea'de bu da bizi mutlu eder...Ama benim görüşüm kalması yönünde 1 sezon daha kalsın en azından...
Revolution
17.Haziran.2011, 23:48
Saglam bonservis gelirse satilabilir. Doganin dongusu oldugu gibi futbolun da dongusu var. Dunyanin sayili kuluplerinden, surekli tepeye oynayan bir takima gidecekse hakikatten de yolu acik olsun. Bu camia daha Ardalar cikarir evelallah.
vego
18.Haziran.2011, 00:33
G.Saray'a iki iyi bir kötü haber!
Atletico Madrid'in 3 yıldız oyuncusu; Forlan, Ujfalusi ve Reyes'i transfer etmek için çalışamalara başlayan Galatasaray'a iki iyi haber geldi! Kötü haber ise Forlan'dan...
17 Haziran 2011 Cuma - 23:01
Sporx.com
Haber: Hilmi SEVER
http://twitter.com/hilmisever (http://twitter.com/#%21/hilmisever)
Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ın İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) çıkarması perşembe akşamı spor basınını ayağa kaldırdı. Sarı-kırmızılıların Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/)'in üç yıldızı Jose Antonio Reyes (http://www.sporx.com/jose-antonio-reyes/), Diego Forlan (http://www.sporx.com/forlan/) ve Ujfalusi ile anlaştığı haberlerinin yarattığı büyük etki sürürken, Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) Kulübü'nden borsaya yapılan üç oyuncuyla görüşmelere başlandığı haberi heyecanı iyice arttırdı.
Herkes bu konuda net bir bilgiye ulaşmaya çalışırken, Başkan Ünal Aysal (http://www.sporx.com/unal-aysal/) gece geldiği İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/)'da kameraların karşısına geçerek, üç oyuncu için görüşmelere başlandığını söyledi ve görüşmelerin olumlu ilerlediğini belirtti.
Bu açıklamaya karşın ispanya'dan bu konuyla ilgili neredeyse hiç bir bilgi gelmedi. İspanyol kaynakları da Türk basınını kaynak göstererek, transfer haberlerine yer verdi. Bu da kafalardaki soru işaretlerini arttırrdı.
3 OYUNCU İÇİN 13 MİLYON EURO...
Herkesin merak ettiği İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'da yapılan görüşmelerin tüm detaylarına ulaştık. Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/), Forlan (http://www.sporx.com/forlan/), Reyes ve Ujfalusi için iyi bir pazarlık sonucunda bonservis bedeli için bahsedildiği gibi 20-25 milyon Euro değil, kıran kırana pazarlıkların sonunda 13 milyon Euro olarak anlaştı. Bu rakam konusunda Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/) ikna edildi ancak asıl Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ı zorlayacak konu oyuncularla anlaşılması oldu.
FORLAN'IN GELİŞİ ZOR...
Üç oyuncu ile de kesin olarak anlaşıldığı haberleri tüm basınımızda yer alsa da sarı-kırmızılılar Forlan (http://www.sporx.com/forlan/) konusunda çok büyük olasılıkla istediği sonucu alamayacak. Reyes ve Ujfalusi ile yapılan görüşmeler olumlu geçerken Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'ın Türkiye'ye gelmeye çok soğuk baktığı ve Atletico Madrid (http://www.sporx.com/atletico-madrid/)'den ayrılmak istemediğini söylediği öğrenildi.
Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ın Forlan (http://www.sporx.com/forlan/) konusundaki girişimleri önümüzdeki hafta da sürecek ancak bu transferin gerçekleşme olasılığı oldukça düşük. Tabii son anda inanılmaz bir teklif yapılmazsa Forlan (http://www.sporx.com/forlan/) transferi gerçekleşmeyecek. Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) yönetimi böyle bir durum karşısında listesindeki diğer isimlere yönelecek.
REYES VE UJFALUSI BEKLENİYOR...
Reyes ve Ujfalusi konusunda da şu an için net bir anlaşma ortada yok ancak olumlu gelişmeler yaşanıyor. Atletico ile sorunu kalmayan Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/), oyuncuları ikna etmek için yoğun çaba sarfediyor. Bu iki oyuncunun büyük bir aksilik olmaması durumunda önümüzdeki hafta içinde İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/)'a gelerek imza atması bekleniyor.
okumus
18.Haziran.2011, 00:35
Arda bence de gitmeli Chelsea'de kendini daha çabuk geliştirir ve Milli takımımıza daha çok katkı sağlar.Türk oyunculara rağbet iyice artmışken gitmesi daha iyi olur.Ama bence İmparator ne yapıp edip takımda tutacak Arda'yı doğrusu da bu.Chelsea yine de ısrar ederse yüksek bonservis bedeliyle gönderilir.
vego
18.Haziran.2011, 00:38
O 3 oyuncuya 13 milyon euro veriliyorsa GS yönetimine helal olsun.
Rehavi
18.Haziran.2011, 01:26
Eğer 13 e 3ü alınıyorsa, kontratlarda abartılı değilse mantıklı olabilir Galatasaray için. Ancak ben Forlan ın mantıklı bir rakama imza atacağını sanmıyorum. Öyle olsa Serdal Adalı çoktan kapardı onu :p
Nedvedmania
18.Haziran.2011, 01:28
Yahu amma tartışıyorsunuz para konusunu. Para bizden mi gidiyor sanki. Fener Emenikeye bilmem kaç vermiş Guizaya bilmem kaç vermiş banane ? Biz bu 3 oyuncuya kaç vermişiz banane ? İsterlerse 100 M versinler beni alakadar etmez. Çıksınlar bana futbol zevki yaşatsınlar o yeter. Benim görüşüm budur.
Havaalanında Başkana bile "Bu 3 futbolcuya toplam ne kadar vereceksiniz" diye sorulduğunda "Bilmiyorum daha hesaplamadık" diyor. Başkan bile bu kadar rahatken bizim bunu tartışmamız yersiz :)
Redrum
18.Haziran.2011, 01:35
Listedeki diğer isimlere yönelsinler forvet için, problem değil. Yalnız benim mantığım hala diyor ki "Neden Neill yerine Ujfalusi?"
Flawless Victory
18.Haziran.2011, 02:16
Yahu amma tartışıyorsunuz para konusunu. Para bizden mi gidiyor sanki. Fener Emenikeye bilmem kaç vermiş Guizaya bilmem kaç vermiş banane ? Biz bu 3 oyuncuya kaç vermişiz banane ? İsterlerse 100 M versinler beni alakadar etmez. Çıksınlar bana futbol zevki yaşatsınlar o yeter. Benim görüşüm budur.
Havaalanında Başkana bile "Bu 3 futbolcuya toplam ne kadar vereceksiniz" diye sorulduğunda "Bilmiyorum daha hesaplamadık" diyor. Başkan bile bu kadar rahatken bizim bunu tartışmamız yersiz :)
Katılıyorum. Taraftara "borcumuz çok, nakit sıkıntımız var" gibi bahanelerle gelemezler. Taraftar isterse almak zorundalar, alamazlarsa giderler.
uAnil94
18.Haziran.2011, 02:41
Listedeki diğer isimlere yönelsinler forvet için, problem değil. Yalnız benim mantığım hala diyor ki "Neden Neill yerine Ujfalusi?"
Kesinlikle katılıyorum.Ek olarak Neill'i takımda tuttuğumuz zaman bir bonservis ödemeyeceğiz.
Ve Neill Türkiye'ye alışmış burayı iyi bilen bir futbolcu.Bence Ujfalusi'nin Neill'den bir artısı yok
Revolution
18.Haziran.2011, 02:49
Unal Aysal cikip 3 futbolcu da gelmeye sicak bakiyor, dedi. Hangisine inanalim :)
Rehavi
18.Haziran.2011, 03:13
Transfere seviniyorsam ya da üzülüyorsam, başkana helal olsun diyorsam ya da yerim dibine sokuyorsam oyuncunun kalitesiyle fiyat kıyaslamasını bilmem gerekir. Forlan 100 m euro ya geliyorsa başarısızlıktır 3 milyon euro ya geliyorsa başarılıdır. Forlan 100 m euro ya gelirse Galatasaray 2 transfer yapabiliyorsa, 3 milyon euro ya geliyorsa 60 transfer yapabilir. Fiyatın bu kadar önemli olmasının sebebi bu bedellerin ileride kulübün kasasına faiz ya da borç olarak geri dönecek olması. Oturan kalkan Fenerbahçe nin mali yapısından bahsediyorken oyuncu gelsin de kaça gelirse gelsin, ben mi düşüneceğim yönetim düşünsün mantığı yanlış. O zaman gelen giden oyuncuları da takip etmeyelim, onu da transfer komiteleri düşünsün ben oynanan oyuna bakarım. Hatta oynanan oyuna da bakmam bana ne, teknik direktör düşünsün, ben kulübün sezon sonundaki yerine bakarım... :)
Ayrıca başkan tabi ki rahat olur, önünde Demirören gibi bir örnek varken. Tabata ya harcanan ekstra 10 m euro ya rağmen adam çıkıp kulübün bana olan borcu çocuklarımın nafakası dedi... Ünal Aysal da kulübü bir yerlere ya da kendine borçlandırıp sonrada çekip pekala gidebilir :)
Nedvedmania
18.Haziran.2011, 03:24
Transfere seviniyorsam ya da üzülüyorsam, başkana helal olsun diyorsam ya da yerim dibine sokuyorsam oyuncunun kalitesiyle fiyat kıyaslamasını bilmem gerekir. Forlan 100 m euro ya geliyorsa başarısızlıktır 3 milyon euro ya geliyorsa başarılıdır.:)
Ben böyle düşünmüyorum. Başkana helal olsun diyebilmem için aldığı futbolcuların takıma katkı yapması lazım. Drogba konusunda da yazmıştım. Drogbanın gelmesine sevinirim ama deliler gibi sevinmem. Gelsin güzel oynasın o zaman sevinirim. Kewell geldiğinde fazla sevinmemiştim. Ama adam bi futbol oynadı deliler gibi sevindim. Tribünde sesim kısılana kadar "Harry Harry Keweeel" diye bağırdım.
Özet geçersek benim için para değil hatta transferin ismi bile önemli değil. Benim için önemli olan alınan adamın iyi futbol oynamasıdır. Ondan sonra başkana helal olsun derim.
Faiz borç konusunda haklısın tabiki ama benim için arka planda onlar. Ön planda göz zevki önemli. Futbolu zaten bu yüzden sevmiyormuyuz :)
Fearless Coward
18.Haziran.2011, 03:31
Baskette yenildik transfer açıklaması bekliyoruz artık... :)
Redrum
18.Haziran.2011, 10:22
Bu takıma Milan Badelj yakışır aslında.
Revolution
18.Haziran.2011, 12:04
Bu takıma Milan Badelj yakışır aslında.
Ben o tarz adamların bu sene bizi tercih edeceğine pek ihtimal vermiyorum.
E.Cartman
18.Haziran.2011, 12:13
Ben böyle düşünmüyorum. Başkana helal olsun diyebilmem için aldığı futbolcuların takıma katkı yapması lazım. Drogba konusunda da yazmıştım. Drogbanın gelmesine sevinirim ama deliler gibi sevinmem. Gelsin güzel oynasın o zaman sevinirim. Kewell geldiğinde fazla sevinmemiştim. Ama adam bi futbol oynadı deliler gibi sevindim. Tribünde sesim kısılana kadar "Harry Harry Keweeel" diye bağırdım.
Özet geçersek benim için para değil hatta transferin ismi bile önemli değil. Benim için önemli olan alınan adamın iyi futbol oynamasıdır. Ondan sonra başkana helal olsun derim.
Faiz borç konusunda haklısın tabiki ama benim için arka planda onlar. Ön planda göz zevki önemli. Futbolu zaten bu yüzden sevmiyormuyuz :)
Aynen katılıyorum. Mesela Culio geldiğinde hangimiz sevindik hatta ben direk sövdüm yönetime ama Culio oynadığı oyunla bi nevi vazgeçilmezimiz oldu. Şu anda çoğumuz göndermesinler bu adamı diyoruz.
Corpus
18.Haziran.2011, 12:41
Aynen katılıyorum. Mesela Culio geldiğinde hangimiz sevindik hatta ben direk sövdüm yönetime ama Culio oynadığı oyunla bi nevi vazgeçilmezimiz oldu. Şu anda çoğumuz göndermesinler bu adamı diyoruz.
Bence o kadar vazgeçilmez değil. Geçen sene o kadar kötü ve berbat bir haldeydi ki Culio yıldız gibi görünüyordu . Sadece bir yanılsamaydı.
Revolution
18.Haziran.2011, 13:46
O takımın içinde yıldız gibi görünüyorsa ve o takımdaki Balta kalıyorsa, Culio da kalmalı :)
Facx
18.Haziran.2011, 13:49
bence baltada kalmamalı culio da kalmamalı
Börk
18.Haziran.2011, 13:51
Inter'ın Ganalı yıldızı Sulley Muntari Galatasaray'a geldi geliyor.
Inter'in Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari, Galatasaray'a geliyor.
Muntari'nın menajeri Frank Schreier, ESPN'e yaptığı açıklamada; "Galatasaray'dan çok iyi bir teklif aldık. Bu teklifi değerlendiriyoruz. Oyuncuma birçok takımdan teklif var. Ancak Galatasaray'ın teklifi oldukça iyi. Muntari gelecek sezon Türkiye'de oynamaya çok yakın" ifadelerini kullandı.
Muntari geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de kiralık olarak geçirmişti.
Redrum
18.Haziran.2011, 14:15
Balta da kalmasın Culio da kalmasın diyenler, söyleyebilir miler acaba onları yolladığımız maliyetin iki katını harcasak bile onlar gibi oyuncu bulabilecek miyiz??
Bu iş FM oynamaya benzemiyor.
europeanconquer
18.Haziran.2011, 14:21
Hakan Balta her ne kadar son 2 sezondur iyi oynayamasada tartışmasız Türkiye'nin en iyi sol beklerinden biridir.Benim düşüncem de zaten Fatih Terim Hakan Balta'yı bırakmaz.
Corpus
18.Haziran.2011, 14:26
Balta da kalmasın Culio da kalmasın diyenler, söyleyebilir miler acaba onları yolladığımız maliyetin iki katını harcasak bile onlar gibi oyuncu bulabilecek miyiz??
Bu iş FM oynamaya benzemiyor.
Culio ' dan bir sürü var Dünya'da . Ancak bende gitmemesi taraftarıyım. İyi bir yedek olabilir .
vego
18.Haziran.2011, 14:45
Cim Bom'a Polonyalı yıldız iddiası
Polonya basınının iddiasına göre Galatasaray'ın gündeminde, Lille'de oynayan Obraniak var.
18 Haziran 2011 Cumartesi - 12:16
DHA
Polonya (http://www.sporx.com/polonya/) basını, Lille (http://www.sporx.com/lille/)'de forma giyen Ludovic Obraniak (http://www.sporx.com/ludovic-obraniak/)'ın her an Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'a transfer olabileceğini iddia etti.
Bu sezon Ligue 1'de ve Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/) Kupası'nda mutlu sona ulaşan Lille (http://www.sporx.com/lille/)'de forma giyen Ludovic Obraniak (http://www.sporx.com/ludovic-obraniak/), Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'a çok yakın. Polonya (http://www.sporx.com/polonya/) medyasında yer alan haberlere göre 27 yaşındaki futbolcunun Fransız ekibinden ayrılabileceği iddia edilirken, kendisiyle ilgilenenler arasında en güçlü adayın Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) olduğu ifade edildi.
Haberde Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/) doğumlu Polonyalı futbolcunun konuşmalarında Lille (http://www.sporx.com/lille/)'den ayrılabileceği sinyalini verdiği belirtilirken, Obraniak'ın Fransız kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunduğu hatırlatıldı.
GeNç KaRTaL
18.Haziran.2011, 18:15
Yahu arkadaşlar yalan olduğu belli olan haberleri paylaşmaktan ve bu haberlere yorum yapmaktan ne zevk alıyorsunuz merak ediyorum.Kendinizin bile inanmadığı haberleri paylaşıpta bilgil kirliliğine neden olmamanızı rica ediyorum.
E.Cartman
18.Haziran.2011, 21:50
Saim Altunterim Twitter'da Tugay'ın Fatih Terim'in yardımcısı olacağını yazmış. Tugay'la Ümit Davala saha içinde olacakmış. Hasan Şaş'da Cüneyt Tanman'ın ekibinde olacakmış, maç analizlerini yapacakmış.
nannar
19.Haziran.2011, 11:35
Onu boşverin de sağda solda Atl. Madrid'den gelecek olan 3lü için "gelmeyecekler" haberleri arttı baya.Eğer bu oyuncular gelmezse NTVspor kapatsın bence :D Ünal Aysal uçaktan indiğinde, "kulüple anlaştık, oyuncularla da görüştük,ufak detaylar var ama genel anlamda prensip anlaşması sağlandı" dedi fakat NTVspor kaç gündür "Galatasaray'ın yeni transferleri" diye imzalar falan atılmış gibi haber yapıyor :n:
Sirius Black
19.Haziran.2011, 12:42
Gelecek hafta içinde açıklanır transferler. Medya seviyor böyle umutsuzluk tohumları ekmeyi. :)
europeanconquer
19.Haziran.2011, 14:06
En çok Reyes ve Ujfalusi tamam Forlan diretiyor diyorlar.Ama Forlan'da bitti bence.Gazeteler bizi heyecanlandırmaya çalışıyor.Forlan gelsin kesinlikle formasını alacağım :0:
Revolution
19.Haziran.2011, 14:52
Artık isimlere pek takılmamaya çalışıyorum, kim gelecekse gelsin de alınabilecek maksimum verimi alalım yeter, Ahmet-Mehmet farketmez.
Sirius Black
19.Haziran.2011, 17:03
Ujfalusi İstanbul'a geldi. Reyes Salı günü geleceklermiş.
vego
19.Haziran.2011, 17:05
NTV SPOR SON DAKİKA: Ufjalusi İstanbul'a geldi, yarın sağlık kontrolünden geçecek.
uAburak89
Hiç istemediğim adam ilk geldi iyi mi..
Bu arada haberin ilk kaynağı yine ntvspormuş, balon çıkarsa şaşırmamak gerek. ;)
E.Cartman
Ujfalusi yarın sağlık kontrolünden geçecekmiş. Salı da Reyes gelicek o zaman Perşembe'de Forlan gelir :D
C h A o S
19.Haziran.2011, 17:17
Ujfalusi yerine daha iyi adam getirilebilirdi.Vasat bir transfer bana göre.Ama bekleyip görmek lazım.Ne adamlardan katkı bekleyip hayal kırıklığına uğramıştık.
E.Cartman
19.Haziran.2011, 17:42
Tomas Ujfalusi'nin Transferine İlişikin Görüşmelere Başlandı
Bugün İstanbul'a gelen Tomas Ujfalusi'nin Profesyonel Futbol Takımımıza transferi için görüşmelere başlanmış olup, gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.
Galatasaray Sportif AŞ
Redrum
19.Haziran.2011, 17:42
Ujfalusi yerine daha iyi adam getirilebilirdi.Vasat bir transfer bana göre.Ama bekleyip görmek lazım.Ne adamlardan katkı bekleyip hayal kırıklığına uğramıştık.
Vasat demek çok acımasızca bence.. Ne olursa olsun Ujfalusi, lig standartlarına göre üst düzey bir savunma oyuncusudur. Daha iyileri yok mu tabii ki de var. Reyes gibi gereksiz adamları alacağımıza daha iyi bir stoper alabilirdik bence de.
Suicider
19.Haziran.2011, 18:01
Arkadaşlar keç kere yazdım yine yazıyorum seneye avrupada yokuz.Formunun zirvesinden sağlam adamlar gelmek istemez bize.Ya parayı basacaz para için gelecek yada böyle belli bir yaşa gelmiş futbolcular alacaz.Gelecek vaadeten diyip duruyoruzda bouzid gibi biri gelirse ujfalusi den daha mı iyi :) En azından adamın ne kadar oynacağını ne kadar katkı vereceğini biliyoruz.Bence seneye sadece ligte olduğumuz için iyi bir transferdir.
E.Cartman
19.Haziran.2011, 18:04
Ujfalusi 2+1 yıllık imzalayacakmış, 1,8 milyon € alcakmış
Suicider
19.Haziran.2011, 18:08
Aykut+mustafa sarp+1m a necati alınacakmış söylentileri var.Reyes bu hafta içi eğer anlaşılırsa forlanda haftaya gelebilirmiş.Bekleyelim görelim.
Emurafu
19.Haziran.2011, 18:27
http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1974/B_7b6931426aa8115cca9168cea4a4b755.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1974/B_02da2bc8a8eb0539ff84cf1e71286266.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1974/B_52425ce5b0a740e1ff63d68fc83a5572.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1974/B_22feb8b3aafe8e393a03b33fd9860e11.jpg
http://www.galatasaray.org/images/galeri/86/1974/B_99514c6ca7ce83bad3fd2bd761dad0f0.jpg
Hiç benzemiyorla, FAKE olmasın:D
europeanconquer
19.Haziran.2011, 18:30
Sakal stayla :D
C h A o S
19.Haziran.2011, 18:39
Vasat demek çok acımasızca bence.. Ne olursa olsun Ujfalusi, lig standartlarına göre üst düzey bir savunma oyuncusudur. Daha iyileri yok mu tabii ki de var. Reyes gibi gereksiz adamları alacağımıza daha iyi bir stoper alabilirdik bence de.
Yapma Allah aşkına Reyes'mi gereksiz adam?
BeeTLeJuiCe
19.Haziran.2011, 18:40
Survivor'dan gelmiş galiba Ujfalusi =)
vego
19.Haziran.2011, 18:44
Bu sakalla zach galifianakis abimize dönmüş.Bir bira göbeğiyle tamamdır bu iş :n:
guarin14
19.Haziran.2011, 18:50
Orta Asya Türkleri gibi maşallah :)
ShevAnil
19.Haziran.2011, 18:56
Hayırlı olsun :)
Hugo
19.Haziran.2011, 18:59
Marc Gasol+Spartacus :D
nekop
19.Haziran.2011, 19:00
sakallarla falan iskandinav tanrılarına benzemiş.
yunusgs
19.Haziran.2011, 19:19
Ujfalusi iyidir iyi.Yaşı ve tecrübesiyle bu ligi götürebilir.Bir stoper için son derece olgun bir isim.Defansta Servet'le iyi bir ikili olabilir.
World Hollow o1
19.Haziran.2011, 19:24
Bu Ujfalusi a.madridden parasını alamadı diye mi ayrıldı yahu modele bak :)
Yaş olarak ilerlemiş olsada gemiye sağlam kaptanlar getirmek en güzeli..
Hayırlı olur umarım hem Türkiye için hemde Galatasaray için.
RaSenGan
19.Haziran.2011, 19:58
Hayırlı olsun.2 yıl götürür bizi Ujfalusi.Bir tek korsan şapkası eksik tam korsan tipi var :D
nannar
19.Haziran.2011, 20:15
Biriniz Ujfalusi'yi beğenmez, Diğeri Reyes gereksiz adam der... Hey Allah'ım yaaa! Sanki bizim ligde bu adamlardan 25 tane var da bize hiç düşmemiş!!! O beğenmediğiniz Reyes Arsenal'e rekor ücretle gitti. Kewel geldiğinde de müzmin sakat, yaşlı,moruk dendi ama adamı gördük. Reyes ondan daha kuvvetli ve en az onun kadar yetenekli bir adam.Eğer tekrar doğacaksa bu takım Galatasaray olacaktır. İki gün sonra Forlan gelirse ona da yaşlı mı diyeceksini yoksa sarışınlar bize uymaz mı? :n:
vego
19.Haziran.2011, 20:38
Tomas Ujfalusi'nin bu aksam Iron Maiden konserinde olacagi söyleniyor.
Tribündergi
Sirius Black
19.Haziran.2011, 20:46
Aman reyiz içki filan alma gözünü seveyim dakika 1 gol 1 olmasın. :n:
Rick Nelson
19.Haziran.2011, 20:47
Amon Amarth veya Iron Maiden gruplarında çıksın bu adam :zuhaha
C h A o S
19.Haziran.2011, 20:55
Webaslan, Ujfalusi'nin yıllık 2.3 milyon avro civarında alıcağını yazmış.Alıcağı ücret fazla bence.Ujfalusi yerine Neill'ı tercih ederdim.Neill niye gönderildi anlamış değilim.Geçen sene adam gibi bir takımımız olsaydı eminim Neill takımın ön planda olan oyuncularından olurdu.Stoperde taş gibi adam.Ama Ujfalusi bek için alındıysa bilemem.
nannar
19.Haziran.2011, 20:57
Neill nedenini bilmiyorum ama son sezon futboluyla bana keyif vermediği gibi saha içinde de gereksiz bir gerginliği vardı.Hem kewel hem neill son sezonda sanki huzursuz gibiydi. Bence kan değişmesi iyidir.Neill'den eksiği yoktur merak etmeyin Ujfalusi'nin :)
Facx
19.Haziran.2011, 21:00
Neill nedenini bilmiyorum ama son sezon futboluyla bana keyif vermediği gibi saha içinde de gereksiz bir gerginliği vardı.Hem kewel hem neill son sezonda sanki huzursuz gibiydi. Bence kan değişmesi iyidir.Neill'den eksiği yoktur merak etmeyin Ujfalusi'nin :)
profosyonellik :0:
Sirius Black
19.Haziran.2011, 21:05
Senenin son maçlarında atılmaya yer ararken Neill profesyonelliğini belli etti biraz. :) Gönlümüzdeki yerleri ayrı fakat kan değişimi iyidir.
nannar
19.Haziran.2011, 21:10
Ujfalusi bildiğim kadarıyla Neill'e göre daha sert müdahaleleri oaln ve daha çok fiziksel güç kullanana,daha mücadeleci bir oyuncu.Bizim Büyük kaptan Bülent gibi yani. Fiziksel anlamda da hala formunda gibi.Bence 2 sene rahat oynar.Sonra da zaten gençler yetiştiririz hayırlısıyla.Şu Reyes ve Forlan da bir geleydi :D
C h A o S
19.Haziran.2011, 21:10
Kaleci transferi tıkandı galiba.Medyada da haberler kesildi.Kamptan önceki son haftadayız.Önümüzdeki 5 gün içerisinde biter diye düşünüyorum transferler.Sanırım ortasahaya transfer olmayacak.Selçuk-Ceyhun-Yekta-Culio kullanılır gibi.
Forlan-Reyes-Kaleci transferleri olursa takım baya bir sınıf atlar.
Redrum
19.Haziran.2011, 21:16
Biriniz Ujfalusi'yi beğenmez, Diğeri Reyes gereksiz adam der... Hey Allah'ım yaaa! Sanki bizim ligde bu adamlardan 25 tane var da bize hiç düşmemiş!!! O beğenmediğiniz Reyes Arsenal'e rekor ücretle gitti. Kewel geldiğinde de müzmin sakat, yaşlı,moruk dendi ama adamı gördük. Reyes ondan daha kuvvetli ve en az onun kadar yetenekli bir adam.Eğer tekrar doğacaksa bu takım Galatasaray olacaktır. İki gün sonra Forlan gelirse ona da yaşlı mı diyeceksini yoksa sarışınlar bize uymaz mı? :n:
Yapma Allah aşkına Reyes'mi gereksiz adam?
Abi Kewell'ın tarzıyla Reyes bir mi? Hepsini geç Reyes sol kanat / forvet arkası oyuncusu. Gereksiz demem bundan. 4-4-2 zaten yalan oluyor bu durumda da, e zaten orada Arda var. Sağ kanata adam alsaymışız bari. En azından Reyes'e basacağımız paraya Neill/Ujfalusi'den daha iyi stoper alabilirdik. Neill'la sözleşme yenilemek bile daha mantıklı olmaz mıydı?
Madem 4-4-2 oynamayacağız, Hadi diyelim Arda sol Reyes sağ, forvete Baros/Elmander, o zaman Forlan gereksiz olacak saçma olmaz mı?
Reyes forvet arkası oynasın Kazım sağ kanat oynasın diyorsak zaten sezonu kazıma güvenerek açıyorsak hatalıyız.
Kaldı ki bunun orta sahası var. Selçuk'un yanına adam lazım. Bilmiyorum ya, bana Beşiktaş gibi olacağız gibi geliyor da, hayırlısı artık.
nannar
19.Haziran.2011, 21:20
Eğer 4-2-3-1 oynayacaksak, forvet arkası 3 lünün her yerinde oynuyor Reyes. O alanda Arda, Reyes başka ? O alanda adamımız yok ki o kalitede. Kazım eğer Reyes'ten daha iyiyse ,evet Reyes gereksiz :D
RaSenGan
19.Haziran.2011, 21:22
Eğer 4-2-3-1 oynayacaksak, forvet arkası 3 lünün her yerinde oynuyor Reyes. O alanda Arda, Reyes başka ? O alanda adamımız yok ki o kalitede. Kazım eğer Reyes'ten daha iyiyse ,evet Reyes gereksiz :D
Pino :p
berkay19
19.Haziran.2011, 21:23
Kazım'a güvenmiyorsunuz ama o adam patlama yapacak. Çok umutluyum. Fenerbahçe'de oynarken de hastasıydım bize geldiğinde en çok ben sevinmiştim. Fatih hoca sever Kazım'ı . Eminim mükemmel bir sezon geçirecek Kazım.
nannar
19.Haziran.2011, 21:26
Ben kötüdür demedim.Pino da kötü değil. Ama onlarla bir farkı var Reyes'in. Bunu da ancak gelirse görürüz.
Redrum
19.Haziran.2011, 21:26
Hayır onu demiyorum abicim, Arda - Reyes başka? demişsin ben de bunu diyorum işte. Forlan'ı niye almaya çalışıyoruz o zaman neden Forlan Forlan deyip duruyoruz 4-2-3-1 oynayacaksak? Elmander bile bence yedekte durursa yazık olur ki, Baros/Elmander yedekte durur mu? Bence ikisi gayet kullanılır rotasyonda. Baros'un aldığı ücret zaten fazla. Ha yollanılır belki bilemem. Ama bu durumda bizim o Reyes'in nerede oynayacağına bağlı olarak sağ kanat/forvet arkasına ihtiyacımız var. Kazım'ı geçelim. Sağ kanata adam şart. Ama biz Forlan diyoruz. Hadi diyelim ki Arda - Reyes kanatlarda, Selçuk ofansif oynasın, orta sahaya da transfer + Ceyhun oynasın. Selçuk sırf ofansif oynatılmaz yani yetersiz kalır bence hadi onu geçtim, Ceyhun da yetersiz kalmaz mı bu durumda? Yani forvet arkası + Selçuk + Muntari(veya transfer) lazım takıma. Anlamadım ki nereye gidiyor bu takım.
Redrum
19.Haziran.2011, 21:28
Kazım iyidir, Pino da iyidir ama onlara güvenerek mi açacağız sezonu? Bir de Fatih hoca hani 8 yabancı istiyordu takımda? Gayet aşacağız onu herhalde.
nannar
19.Haziran.2011, 21:31
Stancu ,Culio ve pinodan bir ya da birkaçı gidebilir.
berkay19
19.Haziran.2011, 21:32
Stancu gider bence. Culio fena yedek değil ama çok aşırı bir kadro derinliğine ihtiyacımız da yok açıkçası. Culio da gider bence.
RaSenGan
19.Haziran.2011, 21:35
Stancu ,Culio ve pinodan bir ya da birkaçı gidebilir.
Pino seneye burdayım dedi o garanti.
uAburak89
19.Haziran.2011, 21:36
Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre; Tomas Ujfalusi'nin bugün İstanbul'a gelmesinin ardından dikkatler Forlan ve Reyes'e çevrildi. Bu iki oyuncunun menajerleri ve kendileri ile yapılan görüşmeler sonrasında Reyes'in de önümüzdeki sezon Sarı-kırmızılı formayı giymesi kesinlik kazandı. İspanyol yıldız, salı ya da çarşamba günü İstanbul'a gelecek ve Sarı-kırmızılı kulüple resmi sözleşme imzalayacak.
Her zaman temkinli konuşması ile bilinen Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst de, Reyes'in transferinin bittiğini doğrulayarak, bu haftanın ilk günlerinde Reyes'in İstanbul'a geleceğini söyledi. Dürüst'ün açıklamasına göre, Forlan'ın transferi için görüşmeler sürüyor ve bu oyuncunun transferinin bitme olasılığı oldukça yükseldi. İkinci başkan Dürüst, bir kaleci ve orta sahaya bir yabancı futbolcu takviyesi daha yaparak kadroyu yeni sezon için hazır hale getireceklerini vurguladı.
sporx
C h A o S
19.Haziran.2011, 21:49
Stancu kesin gider.Yada kiralık verilir.Culio ve Pino'dan biri gidecek olsa ben tercihimi Pino'dan yana kullanırdım.Ortasahaya adam alınmayacaksa Culio kalmalı.Yok Kallström veya başka biri gelicekse Culio'ya gerek kalmaz.O zamanda Pino kalmalı.
Hugo
19.Haziran.2011, 21:54
Biri Kazım mı dedi? Kazım Kazım her türlü ilk 11 başlayacaktır önümüzdeki sezon.
RaSenGan
19.Haziran.2011, 21:56
Reyes,Forlan ve Orta Saha gelirse nasıl bir kadro kuracağız çok merak ediyorum açıkçası.
uAburak89
19.Haziran.2011, 21:58
Ezequiel Garay ismi geçmeye başladı, yöneticiler Madrid'e gittiklerinde temasta bulundular, diyorlar.
nannar
19.Haziran.2011, 21:59
Reyes,Forlan ve Orta Saha gelirse nasıl bir kadro kuracağız çok merak ediyorum açıkçası.
............Selçuk...... X transfer...........
Elmander............Reyes..............Arda
.......................Forlan...............
bence bu şekil yapar Terim
E.Cartman
19.Haziran.2011, 22:06
Stancu kesin gider Pino ve Culio alternatif olarak kalır. Pino hem forvet hem kanat oynayabiliyor, Culio'da kanatlarda ve orta sahada oynayabilir, bu yüzden kalmaları yüksek ihtimal. Fatih Hocanın Mehmet Batdal'ın gitmesine izin vermediği söyleniyordu bi ara. Baros'da gider öyle bir durumda. Forlan birinci tercih olur. Elmander ya yedek olur ya da Forlan'ın arkasındaki 3'lüde oynar. Mehmet Batdal ve Anıl Dilaver'de rotasyon oyuncusu olur. Ama asıl sıkıntı defansta. Cana, Muslera için takasta kullanılırsa DMC dediğimiz türden adamımız bir tek Ceyhun kalacak o da yeterli değil. Yiğit İncedemir alınabilir o bölgeye. Muntari gelse de o bölgeye ilaç olmaz bence. Çünkü Muntari DMC'de oynarsa Defansif Oyunkurucu olarak oynayacak bir oyuncu, bana göre tabi.
uAburak89
19.Haziran.2011, 22:07
Buna benzeyen bir kadroyu yazmaya niyetleniyordum bende tam, Arda ile Reyes maç içinde yer değişebilir.
Kaleci Muslera yada alınacak başka bir yabancı kaleci olur. Defans hattı da Sabri, Ujfalusi, Servet ve Hakan Balta olur. Bu halde 6 yabancı oluyor, kalan 4 kişilik kontenjanın banko ismi Baros olur. Kadroda kaç yabancı olacak bilmiyorum gerçi, bir ara 8 deniyordu, 10 olacaksa eğer Pino, Culio ve Stancu'da takımda kalmış olur. Cana'nın gideceğini varsayarak yazıyorum bunları tabii, Cana calırsa en zayıf halka Stancu. Bu şekilde bir kadroda hücum hatta oldukça iyi olur, Baros yedek kalıyor daha ne olsun. :D
Ayrıca kadro derinliği önemli, avrupada olmayacağız belki ama bunun sakatlığı ve ceza durumları var. Elimizde Ceyhun ve Yekta var orta saha için rotasyon oyuncusu, hücum da beğenmesem de Fatih hocanın has adamı Kazım var. En büyük sıkıntı defans hattında, bekler yetersiz, stoperler çok üst düzey değil. Bunları bol gol atarak kapatabiliriz. Ve orta saha göbeğine yapılacak transfer çok önemli tabii ki.
RaSenGan
19.Haziran.2011, 22:10
Elmander sağda oynayabiliyo mu :)
C h A o S
19.Haziran.2011, 22:11
Hakan berbat bir sezonun ardından bu sezon bakalım neler yapacak.Geldiği ilk sezonlarda felan Hakan herkesin sevdiği ve beğendiği bir oyuncuydu.Gerçek performansını bu sene göstereceğini düşünüyorum.Yoksa sezon sonu bile beklenmeden taraftar gönderir o adamı.
Birde Elmander ilerde,Forlan forvet arkası ve Reyes ile Arda kanatlarda.Böylede oynanabilir.Hele bi gelsinde şu adamlar :)
deniz.91
19.Haziran.2011, 22:47
Ujfalusi baya dinç görünüyor hayırlı olsun iki yıl rahat oynar bence
Hugo
19.Haziran.2011, 23:19
Hakan berbat bir sezonun ardından bu sezon bakalım neler yapacak.Geldiği ilk sezonlarda felan Hakan herkesin sevdiği ve beğendiği bir oyuncuydu.Gerçek performansını bu sene göstereceğini düşünüyorum.Yoksa sezon sonu bile beklenmeden taraftar gönderir o adamı.
Birde Elmander ilerde,Forlan forvet arkası ve Reyes ile Arda kanatlarda.Böylede oynanabilir.Hele bi gelsinde şu adamlar :)
Milli takımda Forlan Suarez'in arkasında 10 numara gibi oynuyordu zaten.
Rehavi
20.Haziran.2011, 03:42
Bencede eksik yerlere mantıklı adamlar olabilir bu 3 ü... Tek tereddüt Çek oyuncunun stoperde ne kadar verim verebileceği.
Kaleci
Sabri-Ujfalusi-Servet-Hakan
Selçuk-Culio
Arda-Forlan-Reyes
Baros
şeklinde bir kadro, belki 11 deki ufak değişikliklerle başarılı olacaktır. Dediğim gibi Tereddüt Servet in yanındaki stoperde olur. Yoksa kadronun kalan kısmı Türkiye Ligi için gayet yeterli.
urwrdskkn
20.Haziran.2011, 09:33
hocam biraz ters olmadımı reyes 3 ofans ta da oynar ama elmander sadece forvet arkası ve forvet oynuyor ben onun kanatlarda etkili olduğu izlediğim maçlarda hiç görmedim :D :D :D :D :D :D
nannar
20.Haziran.2011, 11:12
Forlan işi olmayacak sanırım. Olursa seviniriz ama olmazsa ben çok üzülmem çünkü Ünal Aysal içinizi ferah tutun dedi.Demekki bir şekilde takıma gereken imzalar atılacak. Forlan olmaz,Dorlan olur...Yeterki gelen adam iyi aile hayatı olan ve burda top oynamaya niyetli ,yetenekli bir oyuncu olsun.
RaSenGan
20.Haziran.2011, 12:20
Resmi sitede Sabri'nin çocuğunun doğum haberini vermişler.Mustafa Sarp gibi olması için adını Sarp koymuşlar.Bu haberi görünce bugün bir transfer açıklaması olmaz diye düşünüyorum :D
RasAnt
20.Haziran.2011, 12:46
Hakan Üstünberk : 3 lü transfer için toplam maliyetler 40 m euro gibi fiyatlar çıkıyorsa bu transferler imkansız dedi.Kulüpte para yok kredi alınmadan birşeyler yapmak imkansız dedi.
uAburak89
20.Haziran.2011, 12:51
Hakan Üstünberk : 3 lü transfer için toplam maliyetler 40 m euro gibi fiyatlar çıkıyorsa bu transferler imkansız dedi.Kulüpte para yok kredi alınmadan birşeyler yapmak imkansız dedi.
Hakan Üstünberk basketboldan sorumlu, burası futbol alanı. Ayrıca devamındaki yazı ne alaka, 3'lüden kasıt Ujfalusi, Reyes, Forlan ise bonservis olarak toplam en fazla 15 milyon euro verilir, oyuncuların alacakları paralar da ortalama 3 yıl üzerinden hesap edince gayet normal, hatta 3 yıllık maliyet 40 milyon euroyu geçebilirde. Ancak ilk sene maliyeti 3 oyuncu için bonservis + ücretler ile max 22-23 milyon euro olur.
C h A o S
20.Haziran.2011, 12:54
Az önce Ntvspor'da izlediysen o konuşan kişi Hayrettin Kozak'tı.Karıştırdın galiba.
uAburak89
20.Haziran.2011, 12:56
Zaten Forlan işi yaş gibi duruyor, oyuncu yine kulübümde kalmak istiyorum demiş. Bize gelmek istemeyen adamı getirmesinler zaten, ne verim alacağız ondan. Reyes işine de şüpheli bakıyorum, yaşı itibariyle üst düzey liglerde oynama şansı var Reyes'in hala. Bakalım ne olacak, bu hafta Ujfalusi dışında bir transfer daha olur herhalde.
E.Cartman
20.Haziran.2011, 12:59
Hayrettin Kozak yav o :D Bu arada yine spor servisinde dediklerine göre Haluk Yürekli, Ali Dürüst'le konuşmuş. Ali Dürüst Forlan'ın bize gelmek istememesi gibi bir şey yok ufak pürüzler kaldı demiş.
nannar
20.Haziran.2011, 13:07
Gelmek istemiyorsa C.Ronaldo da olsa gelemsin. İsteksiz gelen youncudan bize fayda olmaz
KaPaLı
20.Haziran.2011, 13:26
Forlan'ın açıklamaları; http://www.marca.com/2011/06/19/futbol/equipos/atletico/1308515982.html
I said and I repeat that I have two years left on his contract with Atletico and I keep it, because I'm very happy with the team and in Madrid," said Forlan news conference.
eXcitinG
20.Haziran.2011, 13:30
Zaten ForLan ın maLiyeti çok yüksek. GeLmemesi hayırLı oLacak bence. Beşiktaş iLgiLenirken de aynı benzer açıkLamaLarı yapmıştı.
Oghuse
20.Haziran.2011, 13:32
Adam geçen sezon başında Atletico Madrid'den ayrılmamak için çok çaba sarfetmişti, At. Madrid'i çok seviyor bu nedenle ayrılması çok zor.
RasAnt
20.Haziran.2011, 13:57
Hakan Üstünberk basketboldan sorumlu, burası futbol alanı. Ayrıca devamındaki yazı ne alaka, 3'lüden kasıt Ujfalusi, Reyes, Forlan ise bonservis olarak toplam en fazla 15 milyon euro verilir, oyuncuların alacakları paralar da ortalama 3 yıl üzerinden hesap edince gayet normal, hatta 3 yıllık maliyet 40 milyon euroyu geçebilirde. Ancak ilk sene maliyeti 3 oyuncu için bonservis + ücretler ile max 22-23 milyon euro olur.
Spor servisinde yöneticiniz öyle dedi nasıl ne alaka,aynen yazdıklarımı söyledi,bu 3 lüden kasıt madridli gençler.Gerçekten futbol alanımı burası ?
Az önce Ntvspor'da izlediysen o konuşan kişi Hayrettin Kozak'tı.Karıştırdın galiba.
Hayrettin Kozak yav o :D Bu arada yine spor servisinde dediklerine göre Haluk Yürekli, Ali Dürüst'le konuşmuş. Ali Dürüst Forlan'ın bize gelmek istememesi gibi bir şey yok ufak pürüzler kaldı demiş.
Evet karıştırdım sanırım.
Börk
20.Haziran.2011, 13:58
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/9840__wallpaper.jpg
uAburak89
20.Haziran.2011, 14:04
Spor servisinde yöneticiniz öyle dedi nasıl ne alaka,aynen yazdıklarımı söyledi,bu 3 lüden kasıt madridli gençler.Gerçekten futbol alanımı burası ?
Hayrettin kozak şu anda yönetici değil, kulüp üyesi. Alaka kelimesini Hakan Üstünberk yazmana itafen söyledim, maliyet ile ilgili konuda söyleyeceklerimi söylemiştim zaten, bu para muhabbetleri yıllardır böyle ama transferler yapılabiliyor bir şekilde.
RasAnt
20.Haziran.2011, 14:07
Bende hani Ünal aysanda para çok falan filan deniyordu ya camianın içinden bir kişinin dediği sözü burada paylaşmak istedim.Tv de hakan üstünberk ismi yazıyordu ben yanlış gördüm sanırım
uAburak89
20.Haziran.2011, 14:11
Ünal Aysal'ın kişisel serveti çok iyi durumda, ancak bunun Galatasaray ile alakası yok. Adam seçilmeden önce belirtti zaten bunu. Ünal Aysal'da para olmasının tek artısı, bağlantıları sağlam, kulüp için iyi anlaşmalar yapabilir, sponsorluklar ayarlayabilir. Zaten artık yasaklanıyor başkanların cebinden para vermesi. Riva arazisini değerlendirdiği zaman kulüp kökten bitecek bu Galatasaray ve para ile ilgili söylemler.
Night_Mare17
20.Haziran.2011, 14:41
Forlan gelmese bile Drogba , Forlan seviyesinde bir oyuncu gelecek herkes rahat olsun . Forlan'ın gelme ihtimali de çok yüksek .
Fearless Coward
20.Haziran.2011, 14:47
Bana kalırsa yarın Reyes,Perşembe Forlan gelir...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Haziran.2011, 14:49
Bana kalırsa yarın Reyes,Perşembe Forlan gelir...
Forlan Copa America için Arjantin'de Kaan Abi :p
uAburak89
20.Haziran.2011, 15:03
Reyes, Ujfalusi ve Forlan için Atletico Madrid'le el sıkışan Galatasaray, bir dünya yıldızıyla daha temaslarını sürdürüyor.
Galatasaray'ın aylardır transferi için yoğun çaba harcadığı Chelsea'li Drobga ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Fildişi Sahilli yıldız, menajeriyle Galatasaray'ın teklifine 'Evet' dedi. Yıldız oyuncu, Chelsea'nin teklif ettiği 1 yıllık yeni sözleşmeyi de reddetti.
Galatasaray da Drogba'yı Türkiye'ye getirmek için çalışmalarına hız verdi. Bir yandan Forlan için pazarlıklarını sürdüren Galatasaray'a Drogba’dan gelen bu iyi haber yönetimin de yüzünü güldürdü.
ntvspor
RaSenGan
20.Haziran.2011, 15:11
Yok artık :D
---------------Selçuk---------------------
Reyes ------- Elmander ------- Arda
------Forlan---------Drogba--------------
Her maç 7+ :D 3 garanti yeriz 5 garanti atarız :D Forlan ve Drogbalı bir forvet hattını düşünemiyorum :) Hem Forlan hem Drogba gelirse muhteşem ötesi olur.Yukardaki gibi bir hücum hatta olmaz tabi ki o zaman da Elmander oynamaz (:
Night_Mare17
20.Haziran.2011, 15:15
Kopta gel Drogba.
Homer J.S
20.Haziran.2011, 15:17
Açıkcası Drogba'yı istememeye başladım.
RaSenGan
20.Haziran.2011, 15:18
Drogba reyiz gelsin sarı çocuk gelmesin biz kara çocuk istiyoruz.
Börk
20.Haziran.2011, 15:21
Transfer
Sabri--Ujfalusi - Servet - Hakan
Selçuk - Muntari (Kalsström )
Reyes - Forlan - Arda
Drogba
RaSenGan
20.Haziran.2011, 15:23
Transfer
Reyes - Forlan - Arda
Drogba
Kallström olm o :D Oradaki radyolara gelmeyeceğini söylemiş Kallström o iş yattı galiba.
E.Cartman
20.Haziran.2011, 15:37
Drogba'yla Forlan gelirse büyük sıkıntı yaşar takım. Ne yedek kalırlar ne de maliyetlerini karşılayabiliriz. Takım içi dengelerde fazlasıyla bozulur. Ama ya tutarsa :zuhaha işte o zaman muhteşem olur :D
Sirius Black
20.Haziran.2011, 15:39
Forlan gelsin, gelmezse Didi gelsin. :D
europeanconquer
20.Haziran.2011, 15:41
İkisinden biri gelsin de hangisi olduğu önemli değil.
uAburak89
20.Haziran.2011, 15:43
Drogba gelsin yıldız bir forvet gelecekse, olmadı Forlan, olmadı Berbatov gelsin. :D İyice uçtuk...
Eminoski
20.Haziran.2011, 15:45
Galatasaray ile Muslera 10 günlük aradan sonra tekrardan temasa geçmiş.Fatih Terim çok istiyormuş Muslera'yı.Tafarel'in de en büyük adayı Brezilyada Gremio'lu Bagy.
Vieri
20.Haziran.2011, 15:52
Forlan gelmeyecek, bugün açıklama yapmış yeni teknik direktörünle kalmak istiyor ve 2 yıllık sözleşmesi varmış.
Açıkçası Ujfalusi'nin alınmasına çok sevindim diyemem 33 yaşında ve çok sert bir oyuncu, bize daha diri bir savunma gelebilirdi.. Ama belli ki tecrübe istiyorlar.
Drogba konusu ciddi maliyeti olan bir transfer ama görüldüğü üzere moral ve forma satışından para kazanılmak isteniyor..
Rehavi
20.Haziran.2011, 15:52
Transfer
Reyes - Forlan - Arda
Drogba
Dansözler için alt taraf dans ederken üst taraf haber bülteni sunacak derler ya bizimki de o misal :D Geçen sene Ekrem sağ bek önünde Q7 :s7: Şimdi kurduğun kadroya bakıyorum da aklımdan direk o kadrolarımız geçiyor :)
Drogba'yla Forlan gelirse büyük sıkıntı yaşar takım. Ne yedek kalırlar ne de maliyetlerini karşılayabiliriz. Takım içi dengelerde fazlasıyla bozulur. Ama ya tutarsa :zuhaha işte o zaman muhteşem olur :D
Takımın yarısı gönderilmeye aday neyin dengesi :p
Şaka bi yana iyi oyuncular hepsi ama maliyetler yinede önemli bence. Galatasaray aldığı bu oyuncuların kaçından seneye yararlanacak da, bu oyuncular başarılarıyla maliyetlerini kulübe geri kazandıracaklar, orası kritik bence.
Redrum
20.Haziran.2011, 16:02
Forvetten önce ihtiyacımız olan çok bölge var, şu popülizmden kurtulsa artık başkanlar.
RaSenGan
20.Haziran.2011, 16:03
Ujfalusi sağlam adam geçen videosunu izledim Messi'yi 1 ay sakatlamış :D
Eminoski
20.Haziran.2011, 16:05
Forvetten önce ihtiyacımız olan çok bölge var, şu popülizmden kurtulsa artık başkanlar.
Şu anda defans aldılar zaten takıma forvet değil
yunusgs
20.Haziran.2011, 16:13
Ujfalusi sağlam adam geçen videosunu izledim Messi'yi 1 ay sakatlamış :D
Helal olsun.Messi'yi sakatlamayı başaran tek adam herhalde :D
Revolution
20.Haziran.2011, 16:18
Drogba gelirse taklalar atacagim, inanilmaz mutlu olurum.
Rehavi
20.Haziran.2011, 16:20
Mümkünse bu sezon Galatasaray maçlarını yıldızlar olmadan oynayalım :D Aurelio-Ekrem falan oynasın :D Hiç sakatlık kaldıracak durumda değiliz :)
europeanconquer
20.Haziran.2011, 16:32
Hürriyet ''Galatasaray Drogba ile Anlaştı'' demiş :0:
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18071886.asp?gid=381
Börk
20.Haziran.2011, 16:35
Dansözler için alt taraf dans ederken üst taraf haber bülteni sunacak derler ya bizimki de o misal :D Geçen sene Ekrem sağ bek önünde Q7 :s7: Şimdi kurduğun kadroya bakıyorum da aklımdan direk o kadrolarımız geçiyor :)
:) Sabri - Reyes bölgesi oldukça iyi de Hakan - Arda tarafını bilemiyorum :)
vego
20.Haziran.2011, 17:05
Drogba, menajeri aracılığı ile GS'nin teklifine 'Evet' dedi. Chelsea'nin teklif ettiği 1 yıllık yeni sözleşmeyi de reddetti. (NTV Spor)
Forlan'dan açıklama geldi
20 Haziran 2011 10:55 | NTVSpor.net
Galatasaray’ın geçen hafta görüştüğü ve büyük bir yol kat ettiğini açıkladığı Diego Forlan transferinde yeni bir gelişme yaşandı. Forlan, düzenlediği basın toplantısında “Madrid’de mutluyum” dedi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/158/diego_forlan_genel_600_ATQDF.jpg
Galatasaray'da Tomas Ujfalusı'nin İstanbul'a gelmesinin ardından gözler Reyes ve Forlan'a çevrildi. İspanyol yıldız Reyes'in yarın İstanbul'da olması bekleniyor. Forlan ise milli takım kampında düzenlediği basın toplantısında Atletico Madrid'de kalmak istediğini söyledi.
uAburak89
20.Haziran.2011, 17:10
Selçuk İnan: Önceliğim Avrupaydı ancak istediğim seviyedeki takımlar teklif yapmayınca, Türkiye'de kalmaya karar verdim.Türkiye'de de Galatasaray'ı kendim istediğim için Galatasaray'a gittim. Fatih hocamın, yöneticilerin beni çok istemesi, Hasan Şaş'ın orada olması, bunlar önemliydi benim için. Değerli olduğumu hissettirdiler bana.. Şeklinde gidiyor açıklamaları, devamı;
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94164
Hugo
20.Haziran.2011, 17:53
http://cdn.galatasaray.org/images/giris/1863__wallpaper-tomas.jpg
vego
20.Haziran.2011, 18:26
Reyes ile 4 yıllık anlaşılmış.'Cesur yürek' ile 2+1 lik imza atılmış.
E.Cartman
20.Haziran.2011, 18:28
Selçuk İnan: Önceliğim Avrupaydı ancak istediğim seviyedeki takımlar teklif yapmayınca, Türkiye'de kalmaya karar verdim.Türkiye'de de Galatasaray'ı kendim istediğim için Galatasaray'a gittim. Fatih hocamın, yöneticilerin beni çok istemesi, Hasan Şaş'ın orada olması, bunlar önemliydi benim için. Değerli olduğumu hissettirdiler bana.. Şeklinde gidiyor açıklamaları, devamı;
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=94164
Helal sana Kel Haldun :zuhaha
ShevAnil
20.Haziran.2011, 18:35
Sanırım bizde Lugano'muzu bulduk. Umarım performansını iyi bi şekilde yansıtır. :D
Flawless Victory
20.Haziran.2011, 18:40
Bu NTV Spor da çok atıp tutmaya başladı.
Ujfalusi çok kilo almış gibi geldi bana. Umarım fotoğrafı yanıltıyordur.
vego
20.Haziran.2011, 19:01
Club Atletico de Madrid, S.A.D. Profesyonel Futbol Oyuncusu Tomas Ujfalusi ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 2 futbol sezonu boyunca sözleşme imzalanmış olup Club Atletico de Madrid, S.A.D.'ye bonservis bedeli olarak 2.000.000 Euro ödenecektir. Oyuncunun kendisine ise;
2011-12 sezonu için 2.200.000 Euro Garanti ücreti, 15.000 Euro maç başı ücreti,
2012-13 sezonu için 2.200.000 Euro Garanti ücreti, 15.000 Euro maç başı ücreti,
ödenecektir.
TRANSFER: Jose Antonio Reyes yarin İstanbul'a geliyor. Saglik kontrolunden gececek.
DEDIKODU Didier Drogba Galatasaray'in yukselttigi teklifini kabul etti. Transfer yakin süre icinde sonuclanabilir.
Tribündergi
goosfraba
20.Haziran.2011, 19:03
2.2 milyon euro çok fazla.
RasAnt
20.Haziran.2011, 19:05
2.2 milyon euro çok fazla.
5 verselerde önemli değil yeterki güzel performans göstersin (::)
E.Cartman
Verilen paralar bence çok. Hadi bonservis kabullenilirde, yıllık garanti para cidden fazla ama bu fiyatada Ujfalusi'den iyisini bulamazdık :D.
Night_Mare17
5 verselerde önemli değil yeterki güzel performans göstersin (::)
Aynen öyle.
Suicider
20.Haziran.2011, 19:08
Biraz fazla verilmiş ama napalım bu sene gelenler fazla fazla alıcak yapcak bişey yok.Ozaman reyes en az 3.5m alır gibime geliyor.
yunusgs
20.Haziran.2011, 19:12
Biraz fazla olmuş gerçekten ücret.Umarım mükemmel bir performans sergiler de aldığı paradan daha fazlasını bile hak eder.
vego
20.Haziran.2011, 19:14
ATM'den 1.8 alıyormuş.Vergilerle eline ne geçer bilmem ama,normal bence.
vego
20.Haziran.2011, 19:27
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/326413186.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1308584613&Signature=Odxc4jvmkv5FKUi6IggwCcdZrVc%3D
İmzayı atıp tatile gidecek herhalde :n:
eng1n
20.Haziran.2011, 19:30
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/326413186.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1308584613&Signature=Odxc4jvmkv5FKUi6IggwCcdZrVc%3D
İmzayı atıp tatile gidecek herhalde :n:
evden apar topar almışlar "kalk lan kalk imza atmaya gidiyon" diye :D
yunusgs
20.Haziran.2011, 19:39
Zaten yüzünde bir hoşnutsuzluk mevcut.Terliklerden olsa gerek :zuhaha
Rehavi
20.Haziran.2011, 19:50
2.2 + 2.2 = 4.6 eder. 2 milyonda bonservis 4.6 + 2 = 6.6 maç başı alacağı 2 senelik parayla 7 milyon euro. Adam 33 yaşında. 2 sene oynarsa adamın yıllık maliyeti 3.5 milyon euro. Fazla gibi geldi... Yinede Galatasaraya Türk futboluna hayırlı olsun. Bu arada senede en az 3 maç oynamaz kırmızı görmekten :D
Böyle bakınca Guti den yıllık 700-800 bin euro pahalıya gelmiş oluyor. Ama ATM den oyuncu getiriyorsan bu fiyatlar normaldir, Avrupa Kupa ları da göz önüne alınınca Galatasaray ın yapabileceği fazla birşey yok gibi.
vego
20.Haziran.2011, 19:57
tribundergi: Tomas Ujfalusi Galatasaray'da 17 nolu formayi giyecek.
titates1
20.Haziran.2011, 20:07
çok para verilmiş , iyi performans sergileyebilir ama para ne kadar beğendiğim bir oyuncu olsa da çok fazla , bonservisi yok sanırım ? bu yüzden ve tecrübeli olduğundan mevcut durumdan kurtulmak için tercih edilmiş olabilir , çok sert ve hırslı bir oyuncu ayrıca böyle oyuncular kendi takımında oynayınca hastası olur, başka takımda olunca lanet edersin bkz:lugano
vego
20.Haziran.2011, 20:08
Bonservis 2 M Euro.
LadroN
20.Haziran.2011, 20:08
Ujfalusi ile ilgili 3 maç üstüste oynayamaz yorumları bana Loric Cana transferi sonrası yorumları hatırlatıyor bayağıda oynadı adam yani:D.Ben Ujfalusi'nin çok yararlı olacağıını düşünüyorum.
KanaKe
20.Haziran.2011, 20:18
ujfalusi bence nokta transfer türkiye ligi icin yeterde artar bu adam
E.Cartman
20.Haziran.2011, 20:18
http://a2.twimg.com/profile_images/1367440104/Football_normal.jpg
Loveforfootball (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball) Love Football
Son dk bilgisine göre manisa ile GS 2 yiğit için anlaşamamış.manisa 9m eurodan aşağı inmezken GS'ın teklifi 4m euro imiş.
11 dakika önce (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball/status/82840050915745792)
Eğer bu rakamlar doğruysa Manisa cidden saçmalıyor. 9M€ nedir arkadaş, Manisa ne yaptığının farkında mı? İşte bu yüzden yabancı sınırlaması kalksın istiyorum o zaman kimse Yiğit'e, M.Topuz'a, Sercan'a 8-10 M€ isteyemeyecek.
vego
20.Haziran.2011, 20:20
2 yiğit 2 oyuncu layn :n: 5-6 'ya kapatır GS.
uAburak89
20.Haziran.2011, 20:20
Ben başından beri olumsuz bakıyorum bu transfere, rakamları gördükten sonra iyice sinir oldum. Yıllık alacağı paradan ziyade ödediğimiz bonservis bedeli fazla bence. Umarım takıma faydalı olur, performansı yüksek olur da kimsenin aklına aldığı para gelmez. Defans hattına başka takviye olmayacaksa gelecek sene işimiz yine zor, yine çok gol yeriz.
titates1
20.Haziran.2011, 20:24
Bonservis 2 M Euro.
Bonservisle beraber gerçekten çok pahalı olmuş , bence verilen paranın da madrid ekibinin verdiğinden daha düşük olması gerekirdi normal şartlarda
Bhaguandas
20.Haziran.2011, 20:42
benim en beğendiğim futbolcuların arasında ujfalusi umarım kişisel olarak çok başarılı olur
RasAnt
20.Haziran.2011, 20:42
ATM'den avrupa kupalarına katılmayan bir takma oyuncu alıyorsanız bu paraları vermek zorundasınız.Arkadaş hesap yapmış 7 m gibi bir meblağ 40 m euroluk bir kredi varmış bu 3 oyuncu için kaldı geriye 33 m euro.Reyesle-Forlan,Reyes 9 m bonservis olsa 3.5 tan 4 yıllık anlaşma yapar ve 23 m euro gibi bir ücret çıkar maç başı falan 24-25 olur.Kalan 8 m euroyada Forlan getirilemez.
vego
20.Haziran.2011, 20:44
Forlan değil Drogba gelecek zaten gelecekse.Forlan haberini paylaştım önceki sayfalarda bulabilirsiniz.Madrid'te mutluymuş.Açıklama yaptı.
Nedvedmania
20.Haziran.2011, 20:46
Drogba mı Forlan mı ? Bence Drogba zaten :)
RasAnt
20.Haziran.2011, 20:57
Drogba tabisi ölüsü yeter adamın ben Fenerde görmek çok isterdim :)
E.Cartman
20.Haziran.2011, 21:22
ATM'den avrupa kupalarına katılmayan bir takma oyuncu alıyorsanız bu paraları vermek zorundasınız.Arkadaş hesap yapmış 7 m gibi bir meblağ 40 m euroluk bir kredi varmış bu 3 oyuncu için kaldı geriye 33 m euro.Reyesle-Forlan,Reyes 9 m bonservis olsa 3.5 tan 4 yıllık anlaşma yapar ve 23 m euro gibi bir ücret çıkar maç başı falan 24-25 olur.Kalan 8 m euroyada Forlan getirilemez.
Ortada şöyle bir hesap hatası var. O 40M€ oyuncuların sadece bu seneki maliyetleri için çekilmiştir. Reyes'in 3. sezonda alacağı parayı bu hesaba katmak saçmalıktır. Şu anda Ujfalusi'ye giden garanti para 4,2 M€'dur. Reyes'de 3,5M€ + 8 M€'da bonservis dersek. 2'sinin toplam maliyeti 16,5 olur. Kalan 23,5M€'yada 2 tane Forlan alınır üstüne bir de 2 Yiğit alınır kimse merak etmesin.
Suicider
20.Haziran.2011, 21:24
Bırakın forlanı reyeside şu kaleci gelsin artık diğerleri hallolur bir şekilde
Fearless Coward
20.Haziran.2011, 21:29
Son 7 gün kaldı kampa umarım yetişir oyuncular kampa...
Sirius Black
20.Haziran.2011, 21:30
Bence de kaleci transferi aciliyet kazandı.
RasAnt
20.Haziran.2011, 21:37
Ortada şöyle bir hesap hatası var. O 40M€ oyuncuların sadece bu seneki maliyetleri için çekilmiştir. Reyes'in 3. sezonda alacağı parayı bu hesaba katmak saçmalıktır. Şu anda Ujfalusi'ye giden garanti para 4,2 M€'dur. Reyes'de 3,5M€ + 8 M€'da bonservis dersek. 2'sinin toplam maliyeti 16,5 olur. Kalan 23,5M€'yada 2 tane Forlan alınır üstüne bir de 2 Yiğit alınır kimse merak etmesin.
O zaman daha kötü ya 3 yıllık kombine gelirleri falan hepsi ipotekliymiş.Gs 1 senede 3 oyuncuya 40 m euro harcama gibi bir hataya düşmez herhalde bu kadar ekonomik sorunun içerisinde.
E.Cartman
20.Haziran.2011, 21:46
Eğer başarı istiyosak bunu yapmak zorundayız. Çünkü takım tamamen değişmek zorunda. Rakipleri kadroları bizden daha oturmuş durumda ve şüphesiz bizden daha iyiler. Eğer bu sene 40-50M€ harcarsak fazlasıyla karşılığını alırız. Zaten yayın haklarında ciddi bir para gelecek. Stad bir sezon açık ve yaklaşık 50M€'luk geliri var. Maçlarda alınacak galibiyetlerden gelecek paralar var. Avrupa kupalarına özelliklede ŞL'ye katıldığımız taktirde gelecek çok ciddi paralar var. Bu yüzden bu riski almak zorundayız.
Redrum
20.Haziran.2011, 22:28
Şu anda defans aldılar zaten takıma forvet değil
Hala Forlan, Forlan olmadı Drogba muhabbetleri geçmesi üzerine dedim. Gerçekte gördükçe sinirlerim bozuluyor. Takımın 5 senedir bir MC'si olmadı.
Redrum
20.Haziran.2011, 22:39
Ayrıca, bir kaleci meselesi de çok daha önemli şu anda görüldüğü üzere. Tabii defansa takviye de şart. Ben an itibariyle takımdan umutsuzum, çünkü saçma yerlere para saçıp gerekli yerlere inamoto bouzid gibi adamlar alacağız gibi geliyor bana. Umarım yanılırım ve ben de mutlu olurum.
Sirius Black
20.Haziran.2011, 22:52
Hala Forlan, Forlan olmadı Drogba muhabbetleri geçmesi üzerine dedim. Gerçekte gördükçe sinirlerim bozuluyor. Takımın 5 senedir bir MC'si olmadı.
Selçuk İnan. :)
Redrum
21.Haziran.2011, 00:26
Selçuk İnan. :)
Onu yazarken aklımdaydı zaten. Başka? :)
Bu takım bir tek Arda'nın ayağına bakıyor. Bir de kısmen Baros. Arda sakatlanınca takım zaten bitiyor. Selçuk sakatlansa yine Sarp'a talim :) Kaldı ki takımda başka kim var 4-2-3-1 için? Ceyhun'u mu koyacağız? Hani Culio Selçuk için bence alternatif olabilir (yabancı sınırına takılmazsa). Peki ya diğer mevki (MC) ? Bize ne yahu Drogba'dan Baros/Elmander/Stancu/Pino varken şu anda?
Mesela orta sahada BAM varken ileri üçlümüz Ronaldo Messi Drogba olsa ne olurdu ki sizce?
Sirius Black
21.Haziran.2011, 00:30
"Takımın 5 senedir bir MC'si olmadı."
Ben de biliyorum öyle olduğunu fakat yazdığınız başka. :)
IcedEarth
21.Haziran.2011, 01:10
2.2 + 2.2 = 4.6 eder. 2 milyonda bonservis 4.6 + 2 = 6.6 maç başı alacağı 2 senelik parayla 7 milyon euro. Adam 33 yaşında. 2 sene oynarsa adamın yıllık maliyeti 3.5 milyon euro. Fazla gibi geldi... Yinede Galatasaraya Türk futboluna hayırlı olsun. Bu arada senede en az 3 maç oynamaz kırmızı görmekten :D
2.2 + 2.2 = 4.6 ??
Başka sorum yok Hakim Bey..
okumus
21.Haziran.2011, 01:17
Bence Ujfalusiyle Servet beraber oynarlarsa durum vahim.
europeanconquer
21.Haziran.2011, 01:22
Orta saha'ya Muntari veya Kallström gelirse çok çok iyi olur :0: Forvete eminim Forlan veya Drogba'dan biri gelcektir.Kaleye ise çok farklı düşünüyorum ; Keşke Karcemarskas'ı alsak :0:
Not:Sabri sakatlanınca sağ bek Serkan'a kalıyor.Serkan yerine daha iyi bir alternatif alınabilir.
Rehavi
21.Haziran.2011, 02:10
Ujfalusi sağ bek oynuyordu ATM de.
Börk
21.Haziran.2011, 02:11
Ujfalusi,Galatasaray'a stoper oynamak için geldi bence.Neill'de yapıldığı gibi sağ bek de oynuyor deyip geçilmemeli.Sağ beke bir alternatif şart.
Revolution
21.Haziran.2011, 04:42
Muslera, Muntari, Reyes, Drogba gelirse eğer hakikatten feci kadromuz olur.
Nedvedmania
21.Haziran.2011, 05:29
Nerden nereye :)
Revolution
21.Haziran.2011, 05:37
Nerden nereye :)
Gerçekten de öyle.
http://www.footballuser.com/Formations/2011/06/140466_Galatasaray_SK.jpg
İnşallah böyle bir kadromuz olur. Her ne kadar Necati'yi sevmesem de iyi bir alternatif olur. Bir önceki yaptıklarından dersini aldığını umuyorum. İlgileniyoruz zaten.
Redrum
21.Haziran.2011, 11:10
Usta yapmayın bu takım delik deşik olur, fm gibi düşünmeyelim :D Arda'lı sol kanat hadi neyse de, Reyes'li sağ kanatla 4-4-2 olmaz. Ayrıca Gökhan ve Semih yedekleriyle yola çıkarsak çok sıkıntı çekebiliriz.. Keza Serkan kurtuluş da öyle. Gerçi Türkiye'den transfer yapmak zor oluyor ama yapacak bir şey yok.
E.Cartman
21.Haziran.2011, 11:33
Aynen bu takım delik deşik olur :D Hadi Sivas, Karabük falan yeneriz belki de Kayseri, Antep 3'ler Fener'de tarih yazar 6'da bitsin diye dua ederiz :zuhaha
Börk
21.Haziran.2011, 12:10
Baros'u forvetten çıkarıp bir tane Dmc koyarsak oraya çok iyi bir taktik olur.
http://www.footballuser.com/Formations/2011/06/140583_Galatasaray_SK.jpg
http://www.footballuser.com/Formations/2011/06/140585_Galatasaray_SK.jpg
Rehavi
21.Haziran.2011, 12:33
Çok klasik olacak ama Galatasaray a bir ofansif orta saha lazım :) Selçuk a da Trabzondaki orta sahaya benzer bir orta saha oluşturmak lazım. Milli maçta benim gördüğüm kadarıyla Selçuk-Emre ve önlerinde Mehmet Ekici orta sahasın çok daha iyi olacaktı. Aynı şekilde Trabzon da da Selçuk-Colman ve önlerinde Jaja ile oynuyorlardı. Berk in ikinci kadrosundaki Elmander yerine biraz daha geri gelebilen bir oyuncu alınırsa -gerçi Elmander i tam bilmiyorum ama daha çok santrafor deniliyor- ya da biraz daha orta saha gibi oynayabilen bir oyuncu alınırsa çok daha iyi olacaktır.
Ben nedense Selçuk-Culio-Amc şekline bir orta sahanın daha etkili olacağını düşünüyorum.
sakary Ali
21.Haziran.2011, 13:08
FLAŞ FLAŞ FLAŞ! France Football'un yaptığı habere göre Galatasaray, Fiorentina'nın kalecisi Sebastian Frey ile ciddi şekilde ilgileniyor.
Revolution
21.Haziran.2011, 13:48
Frey de gelirse savunma hattımız ciddi derecede psikopat olur :D
okumus
21.Haziran.2011, 14:06
Frey de gelirse savunma hattımız ciddi derecede psikopat olur :D
Çok hayalperestin kardeşim ciddi derecede gedikler verir bu savunma maçın adamı da frey olur.Fatih Terim bu kadroya imza atarsa hayatının en büyük hatalarından birini daha yapar.Gazetelerde haber çıkıyor sanki oyuncu gelmiş gibi seviniliyor(forlan seferinde bende dahil).Fenerbahçe-Trabzon kampı başlattı transferleri de yüzde 90 bitti Beşiktaş keza öyle.Bana felaket tellallığı yapma diyordunuz ama benim düşündüğüm gibi gidiyor.Bundan sonra 2 yabancı daha gelir.Drogba ya da Forlan gelmez bu takıma zaten gerekli yerlere oyuncu alınmıyor forvette lazım ama sanki bir forvet alınca iş bitecek.Önce bir ortasaha oyun kurucunu al ona göre takım kur.Başkan sınıfta kaldı.Bence forvet peşinde koşacaklarına Forlan'a 12 milyon vereceğine Kallstrom'e o paraya yakın bir ücret teklif etseler gelir.Yanlış üstüne yanlış yapılıyor.Ujfalusi transferinden de memnun değilim.Şu an Antep'in kadrosu falan bizden çok çok iyi.Bursa-trabzon-beşiktaş-fenerbahçe-antep bu takımlar ilk 5 olur bu sezon biz nerede oluruz bilemiyorum.
okumus
21.Haziran.2011, 14:09
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; Aimar, Saviola ve Postiga gibi isimlerin hiçbiriyle ilgilenmediklerini açıkladı.Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim, Pablo Aimar, Javier Saviola, Helder Postiga gibi yıldızların herhangi biriyle ilgilenmediklerini açıklarken, eski öğrencisi Nuno Gomes'e ise açık kapı bıraktı.
Aloba'ya konşan Fatih Terim, son dönemlerde Diego Forlan'ın yerine düşünülen diğer yıldızlardan hiçbiriyle ilgilenmediklerini söylerken, "Bunların hiçbiri doğru değil. Aimar, Saviola, Postiga... Bu oyuncularla ilgilenmiyoruz. Hiçbiri Galatasaray'a gelmeyecek." şeklinde konuştu.
Fiorentina'yı çalıştırırken öğrencisi olan Nuno Gomes'e de değinen Terim, "Nuno Gomes her zaman çalıştığım en önemli oyunculardan biri olmuştur. Ona hep güven duydum." ifadesini kullanırken, kendisini transfer etmek isteyip istemeyeceği yönündeki soruya ise cevap vermekten kaçındı.
C h A o S
21.Haziran.2011, 14:13
Takımın hücum oyuncuları iyi olacak gibi ancak defans hattı bana görede baya sıkıntılı.Adam gibi beklerimiz yok.Hakan-Çağlar-Sabri-Serkan. 4 adamı topla bir tane adam gibi bek çıkmaz.Bana kalırsa Servet'le bile yola çıkmamalıyız.Savunmaya ciddi takviyeler şart.Yoksa Forlan-Drogba'yı getirsen nolcak.
Börk
21.Haziran.2011, 14:14
Çok hayalperestin kardeşim ciddi derecede gedikler verir bu savunma maçın adamı da frey olur.Fatih Terim bu kadroya imza atarsa hayatının en büyük hatalarından birini daha yapar.Gazetelerde haber çıkıyor sanki oyuncu gelmiş gibi seviniliyor(forlan seferinde bende dahil).Fenerbahçe-Trabzon kampı başlattı transferleri de yüzde 90 bitti Beşiktaş keza öyle.Bana felaket tellallığı yapma diyordunuz ama benim düşündüğüm gibi gidiyor.Bundan sonra 2 yabancı daha gelir.Drogba ya da Forlan gelmez bu takıma zaten gerekli yerlere oyuncu alınmıyor forvette lazım ama sanki bir forvet alınca iş bitecek.Önce bir ortasaha oyun kurucunu al ona göre takım kur.Başkan sınıfta kaldı.Bence forvet peşinde koşacaklarına Forlan'a 12 milyon vereceğine Kallstrom'e o paraya yakın bir ücret teklif etseler gelir.Yanlış üstüne yanlış yapılıyor.Ujfalusi transferinden de memnun değilim.Şu an Antep'in kadrosu falan bizden çok çok iyi.Bursa-trabzon-beşiktaş-fenerbahçe-antep bu takımlar ilk 5 olur bu sezon biz nerede oluruz bilemiyorum.
Kardeşim,iyi güzel haklısın da bu takımlar arasında en çok yapılanmaya bizim ihtiyacımız vardı.Elimizde para varken en iyilerini alalım istiyoruz.Oyun kurucu olarak Selçuk İnan var,defansif savaşçı bir orta saha lazım yoksa Selçuk yedek kalır.Elimizde çok iyi bir Türk oyun kurucu varken gerek yok yabancıya.Ujfalusi şu an en az Yobo ve Lugano kadar kaliteli bir stoper böyle düşünenlerin hepsini de yanıltacak.Gaziantep'in de bizden kaliteli kadrosu falan olduğunu düşünmüyorum şu anki transferlerle bile :)
okumus
21.Haziran.2011, 14:24
Kardeşim,iyi güzel haklısın da bu takımlar arasında en çok yapılanmaya bizim ihtiyacımız vardı.Elimizde para varken en iyilerini alalım istiyoruz.Oyun kurucu olarak Selçuk İnan var,defansif savaşçı bir orta saha lazım yoksa Selçuk yedek kalır.Elimizde çok iyi bir Türk oyun kurucu varken gerek yok yabancıya.Ujfalusi şu an en az Yobo ve Lugano kadar kaliteli bir stoper böyle düşünenlerin hepsini de yanıltacak.Gaziantep'in de bizden kaliteli kadrosu falan olduğunu düşünmüyorum şu anki transferlerle bile :)
Fatih Terim takımı rakip sahaya yıkmak isteyecek sence kontra oynayan takımlara karşı bu savunma hattı ne yapar.Bence oyun kurucu olarak Selçuk yeterli değil sakatlanırsa ne olacak yine Culio mu olacak oyun kurucu.Ayrıca asist yapabilecek bir kadro olmadıktan sonra İbrahimovic gelse ne fayda.Bence Cana-Selçuk-Kallstrom (yada Kallstrom ayarında bir oyuncu) olmalı ortasaha.
Ujfalusi şu an en az Yobo ve Lugano kadar kaliteli bir stoper böyle düşünenlerin hepsini de yanıltacak.
Ben kalitesiz oyuncu demiyorum kardeşim ya ben anlatamıyorum ya da anlamak istemiyorsunuz.Servet 1.92 m boyu -Ujfalusi Boy: 1.85 m Hakan Balta BOY: 176 cm hızlı bir forvet kontra yakalarsa sence ne olur? 2 seçenek var adamı yakalayamayacaklar veyahut tekmeyi basacaklar ya kırmızı ya sarı.Sadece Türkiye ligi oynayacağımızı düşünürsek ve ligin en azından 9-10 takımının bize karşı kontra atak futbol oynayacağını düşünürsek durum vahim.Yoksa Ujfalusi iyidir kötüdür o ayrı mesele.
Revolution
21.Haziran.2011, 14:28
Çok hayalperestin kardeşim ciddi derecede gedikler verir bu savunma maçın adamı da frey olur.
Psikopat derken karakter anlamında demiştim zaten :)
Börk
21.Haziran.2011, 14:29
Bende diyorum ki,Muntari'yi alalım orta sahaya zaten duvar örmüş kadar oluruz Türkiye liginde.Ujfalusi'nin Neill'den farkı devamlılığı olmasıdır.Senede 30 küsür maç oynayan bir adam Ujfalusi.Mücadeleyi bırakmayan,adama yapışan ve top kapmada çok başarılı bir oyuncu.Tek zaafı hızı onu da savunmayı biraz geride kurarız olur biter.Muntari oyun kuramıyor ama o da top kapmada çok başarılı biri.Yanına iyi bir oyun kurucuyla gerçekten müthiş olur.Zaten o topu biz ileride oynadık mı alacağımız oyuncularla fark yaratırız diye düşünüyorum.
europeanconquer
21.Haziran.2011, 14:30
2008'de şampiyon olduğumuzda bu takımın defansındaki tek eksik Song'du.O yıl ligin en az gol yiyen takımı olmuştuk.Ama artık farklı.İyi bir alternatif yok elimizde.Sol bekler idare edebilir ama sağ beke iyi bir alternatif lazım.Ayrıca stoper'de gerekiyor yine.Ujfalusi ile bitmiyor.Son 3 yıldır ne çektiysek stoperlerden beklerden çektik.
okumus
21.Haziran.2011, 14:31
Psikopat derken karakter anlamında demiştim zaten :)
Psikopatlığın sonu belli 4 kırmızı kart skor 6-0
Revolution
21.Haziran.2011, 14:31
Yöneticilerin açıklamalarından yola çıkarak, 10 gün içinde transferi kapatmamızı bekliyorum.
europeanconquer
21.Haziran.2011, 14:32
Maç 4-0 olduktan sonra bir oyuncu kırmızı kart görür 3-0 yeniliriz merak etme :zuhaha
Revolution
21.Haziran.2011, 14:33
Lugano da psikopat ona bakarsak, böyle birşey oluyor mu? Hayır. Bu ülkede ne adamlar stoper oynuyor öyle veya böyle, senelerini Atletico Madrid'de geçirmiş Ujfalusi mi oynayamayacak. Adnan Polat yönetimi size çok zarar vermiş mental olarak bana kalırsa. Bu kadar karamsar olmamak lazım. Evet, takımı göklere çıkarmayalım ama sabredip destek verelim. Doğrusu da bu. Daha bismillah sezon başlamadan astınız adamları.
okumus
21.Haziran.2011, 14:35
Bende diyorum ki,Muntari'yi alalım orta sahaya zaten duvar örmüş kadar oluruz Türkiye liginde.Ujfalusi'nin Neill'den farkı devamlılığı olmasıdır.Senede 30 küsür maç oynayan bir adam Ujfalusi.Mücadeleyi bırakmayan,adama yapışan ve top kapmada çok başarılı bir oyuncu.Tek zaafı hızı onu da savunmayı biraz geride kurarız olur biter.Muntari oyun kuramıyor ama o da top kapmada çok başarılı biri.Yanına iyi bir oyun kurucuyla gerçekten müthiş olur.Zaten o topu biz ileride oynadık mı alacağımız oyuncularla fark yaratırız diye düşünüyorum.
Kaleci 1-Savunma-1 Forvet-2 Sağ kanat-1 Ortasaha -1 6 yabancı oyanatabileceğimizi düşünürsek alacağımız ortasaha oyuncusunun en kalitesi olması lazım.Muntari iş yapar mı sanmıyorum bence daha iyisi olmalı.Ayrıca şimdi düşündüm de Beşiktaşlıların yaptığı hesaplamaları yapacaz sanırım bu sene şu çıksa şu girer mi ki dur bir sayalım kaç yabancı var ? :D
okumus
21.Haziran.2011, 14:37
Lugano da psikopat ona bakarsak, böyle birşey oluyor mu? Hayır. Bu ülkede ne adamlar stoper oynuyor öyle veya böyle, senelerini Atletico Madrid'de geçirmiş Ujfalusi mi oynayamayacak. Adnan Polat yönetimi size çok zarar vermiş mental olarak bana kalırsa. Bu kadar karamsar olmamak lazım. Evet, takımı göklere çıkarmayalım ama sabredip destek verelim. Doğrusu da bu. Daha bismillah sezon başlamadan astınız adamları.
Fenerbahçe'de 20 yıldır böyle bir adam hep olmuştur ve en az kırmızı kart gören oyunculardandır.Anlayan anlamıştır herhalde.